Subota, 05.09.2009.

23:03

Francuzima samo bod protiv Rumunije

Reprezentacije Francuske i Rumunije igrale su nerešeno 1:1 (0:0), u duelu Grupe 7 kvalifikacija za SP 2010 što najviše odgovara selekciji Srbije.

Izvor: B92

Francuzima samo bod protiv Rumunije IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

139 Komentari

Sortiraj po:

Vlado PG

pre 14 godina

Braco Srbi, zelimo vam svu srecu u preostalom dijelu kvalifikacija. Samo vas molim bez pametovanja i sprdanja. Do skoro je vasa reprezentacija bila za sprdnju pa ste se utrkivali ko ce je vise popljuvati. Sad imate ekipu za respekt, pa odmah mislite da cete na svjetski tron. Ako se sjecate, dok smo bili SRJ imali smo mi puno jacih ekipa sa Mijatovicem, Savicevicem, Stojkovicem, Mihajlovicem, Stankovicem, Mirkovicem, Saveljicem i ostalima, pa nijesmo mogli dalje od prvih 16 na svijetu. Tu je realno mjesto Srbiji (maksimum!) ali to ne znaci da odmah mozete da se sprdate sa ostalima. Jedino je Hrvatska uspjela da uradi nesto vece na svjetskom nivou, i trebace dosta vremena da slicno ponovi bilo koja bivsa YU drzava.

Svi nasi igraci igraju za svoju zemlju jer to zele, bez obzira da li ce biti u svjetskom vrhu ili ne, kao i srpski igraci. Daju sve od sebe da postignu sto veci uspjeh. Tako je i sa Joveticem. Za razliku od raznih Burzanovica, on igra za svoju zemlju jer je voli dok tipovi kao sto je prethodno pomenuti igraju samo za pare i licni interes. Crna Gora je u odnosu na pocetak prije 2 godine napredovala skoro 100 mjesta na UEFA listi, a taj napredak ce se i nastaviti. U skoro svakoj utakmici nam je falilo samo malo sportske srece pa da dosad imamo najmanje dvije pobjede. Ekipa se stvara godinama, a vec u sledecim kvalifikacijama (za EP) vidjece se pravi potencijal nase ekipe.

Srecno protiv Francuza, a nadam se da ce nasi momci dobiti Kipar.

smrt imperijalizmu

pre 14 godina

Ja nisam rusofil jer oni su nas jos gore iskoriscavali. Velike sile ce uvek to raditi malim narodima, jos ako se ti mali narodi loze da su im ovi braca... ihaha!! rUMUNE MOGU DA ZOVEM BRACOM JER SAM BIO U rUMUNIJI I SA OSMEHOM REAGUJU KAD KAZES DA SI Srbin. Himnama ne treba zvizdati jer to nikako nema smisla jos ispadamo divljaci.

iggy

pre 14 godina

Alo bre ljudi, zar je potrebno uopste obrazlagati nekim istorijskim podacima zasto se ne treba zvizdati tudjoj himni. Pa niko u svetu to ne radi osim nas. Time samo sebe brukamo. Tudja himna se mora ispostovati koja god zemlja bila u pitanju.

Браца

pre 14 godina

Мислим да иако нам овај резултат много значи што се бодова тиче, штетан је по нас у психолошком плану. Но видећемо.

ko_zvizdi_da-mu_umre_majka!

pre 14 godina

Francuska JESTE odrzala Srbiju kroz I Svetski rat. Priuceni istoricari mogu sada da pricaju razlicite teorije zavere skovane devedesetih godina, ali je cinjenica da su Francuzi bili najveci prijatelji Srba nakon Velikog rata, o ovome svedoce svi savremenici, diplomate, istoricari, pisci, umetnici i obican narod Srbije.
Uzgred, Francuska je podnela vece zrtve od Rusije, a ipak je mogla da posalje vise kontigenata Crvenog krsta, za razliku od Rusa koji su poslali lepe zelje, za vreme epidemije tifusa.

Zvizdanjem tudjoj himni se vredjaju ne protivnicki, nego nasi igraci.

stepi

pre 14 godina

http://vinovo.magnify.net/playlist/CROATIA-Soccer-National-Team

Snimak kraja utakmice Hrvatska - Bjelorusija, gosti su propustili 3-4 velike sanse, da nije bilo golmana Hrvatska bi izgubila

posmatrac iz daleka

pre 14 godina

@ xxxx

Samo jedan podatak.
RUMUNI su jedini Narod u okruzenju protiv kojih NISMO ratovali. Cak ni u doba Hitlera nisu nam NISTA naskodili.
Zasto da ih ne zovemo bracom?

Igoritza

pre 14 godina

Kakva shteta shto su rumuni tek sad uspostavili igru, i tim! Srbija je prva, pa je prva, ali gledajuci sinoc borbenost rumuna, zaista je shteta shto ovi momci imaju jako male shanse za plasman (jer moraju preko nas (: ) ..

Radoj, i Kivu - zveri u odbrani. Kivu je pokazao da je u rangu nemanje vidica, i rija ferdinanda, sa onim skokovima, i pravovremenim intervencijama. nema greshke, postavljanje za 10ku. chovek je dozvolio sebi da kada napravi jednu jedinu greshku na utakmici, zaboravi na ceo teren, i igrache, i da je ispravi, kao da nema nikog drugog (losh pas, pa uklizavanje na drugom kraju 16terca) .. Radoj je vec legenda rumunskog fudbala, a ima 28 godina.

Apostol je dechko napravio haos totalni, uspevao da se snalazi, chak i povuche loptu kada je sam na 4 francuza, i minirao je odbranu u 90om minutu, kao da je tek ushao.

mali Roman, zamena - haos igrach :) dechko je napravio jednu mucjkalicu, i 2-3 bureka, i uspeo da vuche po desnoj, celo vreme koje je proveo u igriveo u igri.

Bravo rumuni! josh jednom shteta, shto ste u pochetku bili jako loshe organizovani ...

DobDob

pre 14 godina

@Bojan
Nicijoj himni ne treba zvizdati, ali ne zbog toga sto su nas oni "hranili" jer nisu.
Plus, taj rat je njihov rat, njihov i rat drugih velikih sila a nas su samo uvukli u to, da ratujemo za njih (kao i u drugom ratu) i jos nas ubedili da su nas hranili i branili...aman.

FELIPE

pre 14 godina

Bacoooooooooooooooooooooo!!!!
Zelim nama da pobedimo Francuze u sredu, a onda zelim i vama da pobedite nas i sve ostale do kraja i da posle baraza odete, zajedno sa nama, na svetsko prvenstvo!
BRACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Romania, Serbia, Greece, Macedonia, Bulgaria!!!!

Urosch

pre 14 godina

@(Deki delija, 5. septembar 2009 23:41)
ACAB je skracenica za All Cops Are bastards a ovo drugo ne znam
(Milan, 6. septembar 2009 00:34)

Ovo drugo je skracenica od jako bolesne recenice Nek Umre Svako Ko Ne Voli Partizan. Da zelis smrt nekom ko ne navija za tvoj klub... Strasno. To moze da padne na pamet samo ovim G......

nikola

pre 14 godina

Po mojoj račnuinici, iz naredne tri utakmice i devet bodova koji su igri, nama trebaju četiri, i eto nas direktno put Južne Afrike da sadimo paprike! :)
(superiorNI, 5. septembar 2009 23:23)

Losa ti racunica- sa pobedom protiv Frncuske mi smo i zvanicno na Svetskom prvenstvu sledece godine! E sad, ako izgubimo, onda nam ni 4 boda mozda nece biti dovoljno.

Nama mozda odgovara i bod, ali zasto nebismo vec jednom pobedili neku od najjacih reprezentacija na svetu. To nismo uradili jos od raspada SFRJ, a mislim da sad imamo vecu sansu nego ikad!

Grobar sam, ali mislim da ce nam Pantelic, sa onim svojim temperamentom i pobednickim mentalitetom mnooooooogo nedostajati i mislim da je Antic napravio gresku sto ga nije pozvao,ako vec zove Stojkovica koji nigde ne igra vec godinama i to ce nam biti prvi golman.

sekyyy

pre 14 godina

oni su barem uspeli da ocuvaju neresen rezultet mi nismo
(dafha, 5. septembar 2009 23:22)

hahahaha svaka cast za kom...

Al mi idemo na SP a Rumuni ne

al kom je vrh

Portugal i glumac CR out!!

pre 14 godina

U srijedu odigrate samo nerjeseno i gotovo je,a mi jbg u London na napucavanje bez pola ekipe.Bit ce cudo da odigramo nerjeseno,a da kojim cudom pobijedimo, u sta nevjerujem i na kraju pobijedimo Kazahstan mislim da opet necemo proc....hahaha Ukrajina dobije tri penala u jednom poluvremenu,a treba im gol razlika protiv nas,Englezi pustaju njima jer su prosli i banana.Sretno u Africi!! a mi pripreme za Evropsko prvenstvo.

Black Hawk

pre 14 godina

Odlicna utakmica i jos bolji rezultat...Kljuc utakmice u sredu je onesposobiti Gurkufa, a ne Riberija (u poslednje vreme previse naduvanog bezrazlozno, sto se kvaliteta tice). Cim je Gurkuf izasao Francuzi su pali i nisu stvorili ni jednu sasnsu. Samo da se ne branimo u pobedjujemo sigurno(kad god smo se samo branili lose smo prolazili). Treba igrati za gol vise i samo tako cemo u bliskoj buducnosti biti jedna od najboljih reprezentacija na svetu....

smrt imperijalizmu

pre 14 godina

Nikako zvizdati himni!! ali... Francuzi nas branili u I svetskom ratu?! Da ih Rusi nisu ucenili ne bi nam ni poslali one granate koje su jos bile pogresnog kalibra. Oni su nas iskoristili. Na mirovnoj konferenciji u Versaju nasa delegacija je cekala u hodniku, nista se nije pitala iako smo najvise propatili u tom ratu.

Heh

pre 14 godina

Tipicno balkanski komentari - lako cemo, mi smo na mundijalu... Jok. Jos je sve moguce, pa i da se ispadne.

Mada, moram da priznam da je ova grupa najlaksa. Dovoljno je sagledati gde su Rumuni (a oni pretposlednji), a ovi Francuzi kod kuce ne mogu niti njih dobiti. Ako se sada ne ode na mundijal s ovakvim protivnicima, onda se treba ukinuti fudbal u Srbiji.

Lanejovanovic

pre 14 godina

Pitanje: A sta ako na kraju budemo imali isti broj bodova kao i francuska? dali se gleda gol razlika ili medjusobni dueli? recimo ako igramo nereseno na sve tri tekme, a francuzi dobiju zadnje dve onda cemo imati po 21 poen... hvala na razjasnjenju... napred srbija, poz
(idem u poljsku!, 6. septembar 2009 00:24)

Gleda se gol razlika, kume...

Bez_Cenzure

pre 14 godina

Srbija bi pobjedom nad Francuskom već obezbijedila odlazak na SP jer Francuska u tom slučaju ne bi ni u kojoj kombinaciji mogla stići 7 bodova zaostatka.

Jesmo igrali smo očajno protiv Austrije ali s obzirom da je ovo odlučujaća tekma uvjeren sam da će naši igrači dati sve od sebe. Neće biti lako jer je ova tekma za Francuze biti ili ne biti.

vladimir

pre 14 godina

Bravo braco Rumuni kao da ste igrali za Srbiju na bod koji ste osvojili junackom igrom iako su Francuzi bili bolji.Ali to nije vise vazno jer smo mi sada jednom nogom u Juznoj Africi.Sad nam se sve otvorilo i stvarno bi bilo cudo da se ne plasiramo na SP.Cak iako izgubimo od Francuza mada o tome ne treba razmisljati.Iako imaju sjajne pojedince nisu toliko mocni i fali im jedan odlican strucnjak sto svakako Rajmon Domenek nije.Tako da u sredu samo pametno i idemo u Juznu Afriku.Jos jednom hvala Rumunima na izvanrednoj borbi i odlicnom rezultatu koji cak vise znaci nama nego njima.Bravo Rumunija!!!

Milos

pre 14 godina

Samo da porucim onome ko bi da zvizdi himni Francuske da prelista udzbenik iz istorije i vidi ko nas je hranio 1914-1918. Dostojanstveno na tribinu uz veliko postovanje za protivnika i svim srcem uz SRBIJU!


Ako vec hocemo da se bavimo istorijom cinjenica je da su nam francuzi pomagali 0d 1914-1918 u prvo vreme zato sto su ih rusi terali i pretili da ce izaci iz rata ako to ne urade. I kad su pomagali,to su radili traljavo ( slali neispravne granate i sl) posle sve je to bila taktika da se pobedi u ratu. Tako da ako neko treba da otvori udzbenik to si ti. Sto se tice novije istorije,francuzi su bili medju prvima koji su hteli da nam roknu sankcije,medju onima koji su najvise lagali,izmisljali,pljuvali i pravili od nas homoerectus-e i divljake. Da ne pominjemo bombardovanje. Ne kazem da treba da zvizdimo nego cisto da se zna.

ofk

pre 14 godina

Francuska ce vec nekako naci put do JUzne.A preko baraza a mi idemo direktno na prvenstvo stim sto cemo da izgubimo od neke Argentine sa 9-2 i bice jako toplo pocice na put jedno 3000iz FSS i necemo ni stici do Afrike a pola njih ce biti u svadji....braco rumuni..

makelele

pre 14 godina

21.Po mojoj račnuinici, iz naredne tri utakmice i devet bodova koji su igri, nama trebaju četiri, i eto nas direktno put Južne Afrike da sadimo paprike! :)
(superiorNI, 5. septembar 2009 23:23)

ako dobijemo francusku netreba nam vise nista

ZEMUNAC

pre 14 godina

@ ''Čisto nadmudrivanje pred važan meč... Da mi pomislimo kako su oni desetkovani pa da se opustimo,to je cilj ove izjave!
Igraće svi od gore navedenih,živi bili pa videli!!!
(Buca Krtalić, 4. septembar 2009 23:29)

Anri,Riberi....odigraše ceo meč! Šta sam rekao? Klasičan potez ekipe koja je pod pritiskom!
(Buca Krtalić, 6. septembar 2009 00:38) ''





Bato, ti kao da si igrao sa Francuzima na soniju. Pa gde si molim te video da je Riberi odigrao celu utakmicu??? Pa samo onaj nesrecni kamerman ga je jedno 10 puta snimio u prvom poluvremenu KAKO SEDI NA KLUPI.

Jovana_SRB

pre 14 godina

Braca Rumuni su nas zaduzili ovim rezultatom, pa moramo da im se oduzimo u sredu, pobedom nad Francuskom i da im tako olaksamo put do baraza, a sebi da obezbedimo plasman na SP. Pored Apostola, iz reprezentacije Rumunije, odusevili su me Chivu i Radoi svojom igrom u odbrani...
P.S. Molicu, u sredu bez zvizdanja protivnickoj himni, jer u protivnom lose nam se pise od strane UEFA-e.

kimi

pre 14 godina

Као прво треба одати поштовање Румунима на великој борбености,као друго надам се да ће наши момци приредити славље целој Србији у среду...


Као треће...видимо се у Јужној Африци :)

kiki

pre 14 godina

Zamislite koliko se mi radujemo jednom remiju Rumuna sa Francuzima. A sad kad se mi toliko radujemo sto to nebi i vratili u sredu. Jer nasom pobedom Rumunija dobija dosta velike sanse da se nadje u barazu. Zato Aimo aide svi u napad. U sredu ce i cela rumunija da navija za nas

Buca Krtalić

pre 14 godina

Čisto nadmudrivanje pred važan meč... Da mi pomislimo kako su oni desetkovani pa da se opustimo,to je cilj ove izjave!
Igraće svi od gore navedenih,živi bili pa videli!!!
(Buca Krtalić, 4. septembar 2009 23:29)

Anri,Riberi....odigraše ceo meč! Šta sam rekao? Klasičan potez ekipe koja je pod pritiskom!

Čarobna igra, fudbal!

pre 14 godina

A sada da ponovimo meč sa Englezima na Marakani 1:4, pa da puknemo od Rumuna kod kuće, pa da vidiš kako se voli reprezentacija!

...

dushan

pre 14 godina

alooooo nije ga molio vec se nisu razumeli ovaj je hteo da se odma zamene dresova a Anri tek u svlacionici sta izvrces bzvz .... jednostavno se nisu razumeli

Daj Bože da izlečimo kompleks!

pre 14 godina

Znači sad Francuzi moraju da nas dobiju?
Ne pamtim od 1990. od kada smo dobili Špance u Italiji 2:1 (Piksi), da smo pobedili bilo koju ozbiljniju reprezentaciju iz svetskog vrha!

robson de souza

pre 14 godina

Jako dobar igrac onaj Roman..prvi put sam cuo za njega, ali otkako je usao u igru napravi oje par dobrih akcija, a i pozrtvovan je u odbrani

Uros

pre 14 godina

Bravo Rumuni!!!!!! SRBI vidimo se na MARAKANI u sredu bicee ludilo i 2-0 za nas. Idemo u Afriku da sadimo papriku ali onu ljutu za sve ostale ucesnike sampionata. E MNOGO LUPAM AJ ZDRAVO...

vllllll

pre 14 godina

Ljudi, pa mi smo prvi u grupi ako pobedimo!!! Prva mec lopta za Srbiju. Francuska totalno demoralisana, e to bi trebalo iskoristiti. Napred Srbija! Sa marakane u Juznu Afriku!!!

Realinjo

pre 14 godina

Blago nama, ne moramo ništa da radimo, drugi igraju u našu korist!

Francuzi posle deset šansi inferiornim Rumunima konačno daju gol, pa onda brže-bolje zatresu sopstvenu mrežu!

Za to vreme glavni sudija meča Hrvat Bebek dozvoljava pogibeljnu igru gostiju - Rumun sa obe noge s leđa uleće u stajnu nogu francuskog igrača i za to ne samo da ne dobija direktni crveni nego ni žuti karton!

Siguran sam da idemo na SP! A to da li smo zaslužili plasman i kako ćemo tamo da prođemo, e, to je već druga priča!

Nemoj ti meni:"Ja bato"!

pre 14 godina

Šanse su sve veće, ali još ništa nije gotovo!
Ako u Beogradu Bože pravde bude pevao onaj nesrećnik, umesto klasične, instrumentalne izvedbe, smučiće mi se prvih pola sata utakmice. Znam da to nije srpski izum, pa me baš zato interesuje koja budala se odlučila na tako originalnu i nadasve "inteligentnu, umetnički utemeljenu" odluku???

lubrikant

pre 14 godina

Da li ste mozda primetili po zavrsetku utakmice kako jedan rumunski igrac bukvalno preklinje Anrija da mu da dres? Mislim da je to onaj Surdu ili tako nesto...Razumem da neko postuje velikog igraca kakav Anri jeste, ali brate mili, igras za svoju zemlju, nije to klub...ono me podsetilo na Partizan 2003 kad je izvesni Dejan Ognjanovic trckao za Ronaldom da mu da dres, i rukama ga molio, ali to i da shvatim, klinac iz provincijskog kluba sa velikim Realom i Ronaldom koji je tada bio bog. Ali ovaj Rumun...sramota...

Шоне, Бања Лука

pre 14 godina

Браво за Румуне ! Надам се да ће мо им олакшати пут у бараж тако што ћемо0 победити французе у Бг. Али људи мене је овај Апостол одушевио !
Република Српска = Србија

Bojan

pre 14 godina

Samo da porucim onome ko bi da zvizdi himni Francuske da prelista udzbenik iz istorije i vidi ko nas je hranio 1914-1918. Dostojanstveno na tribinu uz veliko postovanje za protivnika i svim srcem uz SRBIJU!

Душан

pre 14 godina

Не знам колико ће оних који треба ово да прочитају то заиста и да ураде, али 'ајде - Молим вас, немојте да звиждите ничијој химни! И то небитно да л' је Француска, Јерменска или Хрватска...

dushan

pre 14 godina

aj sta ih sad tu hvalite i zahvaljujete im da su izgubili bilo bio prpa - ko da gledam sta ce biti u sredu otvoricemo se dacemo im go i onda ce nam dva zavuci zi kontri joooooooj aj da nas ne znam ne mogu pa nashi su to aj mani te se ljudi---------

idem u poljsku!

pre 14 godina

Pitanje: A sta ako na kraju budemo imali isti broj bodova kao i francuska? dali se gleda gol razlika ili medjusobni dueli? recimo ako igramo nereseno na sve tri tekme, a francuzi dobiju zadnje dve onda cemo imati po 21 poen... hvala na razjasnjenju... napred srbija, poz

Welcome to Africa ... bate

pre 14 godina

Hvala Domeneku i francuzima na ovakvoj utakmici,prvom zato sto je krenuo da se brani pre vremena a onda rumuni dadose gol i propade mu plan,pa je morao da krpi ekipu u poslednjih pola sata...Od kada je izasao Gurkuf i sa Riberijem koji je na momente odigrao dobro francuzi su igrali bez glave.Anri je samo potvrdio sebicnost i pokvarenost sve u svemu Domenek prvi krivac pa tek onda ostali
Ali tu su i rumuni kojima svaka cast za igru,bez straha jedino onaj Surdu broj 11 je potpuno podbacio i bio promasaj utakmice.Uz malo srece moglo je da bude 2;1 za rumune...
Sve u svemu neka oni ovako odigraju u Beogradu i nema problema za nas...Pojesce orlovi petlove kao sto i biva.... Napred Srbija

superiorNI

pre 14 godina

Po mojoj račnuinici, iz naredne tri utakmice i devet bodova koji su igri, nama trebaju četiri, i eto nas direktno put Južne Afrike da sadimo paprike! :)

fishbone

pre 14 godina

Ni taj dob nisu zasluzili sa onakvom igrom!Iskreno se nadam da nasa reprezentacija nece da igra kukavicki i cuva bod posto nam on sada zavrsava posao, bila bi to najdosadnija utakmica decenije! Najozbiljnije razmisljam da prodam svoju kartu!!!?

kalu

pre 14 godina

Ima BOGA,hvala puno braci Rumunima,e sad ako se ne plasiramo na SP ukinuti fudbal u zemlji.
P.S.Baca se sad sigurno napio,pozrav za njega.Hai Romania

Бојан

pre 14 godina

треба им послати захвалницу и картон шампањца да се баш изготиве вечерас

Lima

pre 14 godina

Ништа није готово. Чекају нас потпуно неизвесни мечеви, тако да треба максимално да се посветимо себи.
Што се тиче утакмице у Београду, нагласио бих да смо пребрзо заборавили очајну игру против Аустрије, где нам је сам Бог дао победу.
Ипак, уз стратегију Антића и крајње пожртвовану игру, идемо у Африку.

Без звиждука химни државе која нас је сачувала од 1914-1918.
Без лицемерних узвика тамнопутим играчима!!!!

РУМУНИ, показали сте колико је велико СРЦЕ БАЛКАНСКО!

СРБИ, покажите исто то у среду!

tunjevina

pre 14 godina

bravo rumuni bre bravo rumuncine samo se sad plasim da ce francuzi protiv nas igrati opusteno nemaju sta da izgube nece se nicega plasiti pa cak ni pune marakane al mi treba samo da mislimo o nasoj igri da ih pobedimo i da se plasiramo na sp vec u sredu

Lanejovanovic

pre 14 godina

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!
BRAVO BRACO RUMUNIIIIII!!!!!
Ljudi, da li ste vi svesni koliko nam ovo znaci??? Nenormalno mnogo...
Sada, nedaj Boze, cak i ako izgubimo od Francuza, bicemo prvi... to je neverovatno...
Naravno, ne smemo uopste da mislimo o porazu, vec samo o pobedi, ali u fudbalu je svasta moguce.
Ova situacija sada je neverovatno u nasu korist. Pa iz ove situacije bi se i Moldavija plasirala na SP...
Nemam reci...
Heroji: Cristian Chivu, Danut Coman, Razvan Lucescu... i ostali... SVAKA VAM CAST, BRACO RUMUNI!!!

09.09.'09. 9h

pre 14 godina

Evo nekih zanimljivosti na koje nabasah prateci rezultate... http://i230.photobucket.com/albums/ee59/Kragzy/ZANIMLJIVO.jpg

Ps
Jedva cekam Juznu Afriku, imam neki dobar predosecaj! :)

Brige

pre 14 godina

Odlicno.
E sad dolazi glavni problem.A to smo mi SAMI.Sad je bitno da sami sebe ne eleminisemo.A to se moze desiti ako:Igraci umisle da su vec u africi.I ako publika zvizdi marseljezi pa nas mafija iz FIFE izbaci .Jer svi znamo da je njima finansijski bolje da na SP ode Francuska nego tamo neka Srbija .

ajd sad uzdravlje i pamet u glavu Srbi.

SRBIN

pre 14 godina

Slabo francuska igra rumuni su trebali da dobiju ali i ovo je dovoljan dokaz da se vidi ko ce pobediti u sredu nisam optimista ni pesimista ja sam realista francuska sa ovom igrom ne bi trebala ni u baraz a kamoli na svetsko ne igraju slozno i to je to SRBIJA DO TOKIJA :D

sasa

pre 14 godina

sve je to lepo..sve je to sjajno...ali samo trebamo da gledamo sebe i svoju igru...nemojte da vas vata euforija zbog ovoga...da mi pobedimo u sredu,da damo pobedu rumunima da idu u baraz mesto francuza i to je to....sve nam se namestilo sad treba iskoristiti...sacekajmo sredu u 23:00

bellagio

pre 14 godina

ALAL VERA MAJSTORI!!!

Ne znam za vas, ali mene je odusevio onaj mali Apostol(4)...decko je odigrao vrhunski, a samo mu je 20 godina. Mislim da ce Rumuni u sledecem ciklusu kvalifikacija za EP pucati sigurno na prvo mesto u grupi. Jos jednom cestitke na za vas ne dovoljnom,ali nama ogromnom, bodu iz Pariza. Nadam se da ce nasi momci znalacki to iskoristiti i da ce se na trgovima po Srbiji u sredu do kasno u noc slaviti plasman na SP!

nemanja87

pre 14 godina

Pa nista se vise nije ni ocekivalo kad sve igraju igraci iz Partizanove skole.
Smejali ste se Zvezdi sto je u krizi i sto se raspada a ovo vam je sada upravo posledica toga.Jedino ako Matic,Jagos i Rajkovic naprave neki boljitak inace ovo je ispod proseka.

Sasa_Podgorica

pre 14 godina

Pod jedan.Sve cestitke Rumunima na osvojenom bodu,uz malo srece su im mogli zakinuti i jos 2 ali ovo nama odgovara,ja imam tu chast da navijam za 2 reprezentacije Crnu Goru koja je ostala u Sofiji bez srece i naravno Bratska SRBIJA koja sa vecerasnjim remijem moze da diktira tempo na ove 3 preostale utakmice.Sto se tice srijede steta sto kapacitet Marakane nije 200 000 jer bi bio 100% ful.Nije bilo sanse karte da nabavim tako da cu da navijam kod kuce,imacete Orlovi veliku podrsku u CG i tresnite te pjevce pa da se slavi u srijedu vece,Srecno braco poz iz Podgorice...

SRB-FRA 3-1

pre 14 godina

BRAAAVOOO ROMUNI BRACO NASA HVALA VAM ONOLIKO... Nikad uzivotu nisam navijao za drugu drzavu vise nego veceras.. ORLOVI ZAZITE PETLOVE

Mungos

pre 14 godina

Hvala Rumunima na vise nego srcano i hrabro odigranoj utakmici. Francuzi su toliko prljavo igrali da je neverovatno da su oni vicesampioni i sampioni sveta u fudbalu.

mark philipusis

pre 14 godina

konacno i da se ovim francuzima malo vrati...dosta su pobedjivali sa 1:0!!! ali onaj domenek je car covek...izbaci onog gurkufa, a covek igra kao zmaj...riberi je totalno van forme!!!
jos samo jedna pobeda i idemo u juznu afriku...aa kad sam video antaru na tribinama, covek je bio 5sek ozbiljan i odmah smeh od uveta do uveta..ocigledno je bilo da zna covek put do pobede...

DACO

pre 14 godina

E ovo stvarno nisam ocekivao.Hvala mnogo Rumunima na ovom rezultatu,a u sredu dolazi slag na tortu,ako Bog da i nasi igraci odigraju kako znaju nadam se da cemo slaviti odlazak u JA na Marakani.Momci pamet u glavu i nepropustite ovu ogromnu sannsu koja nam se ukazala.

Welcome to Africa ... bate

pre 14 godina

Hvala Domeneku i francuzima na ovakvoj utakmici,prvom zato sto je krenuo da se brani pre vremena a onda rumuni dadose gol i propade mu plan,pa je morao da krpi ekipu u poslednjih pola sata...Od kada je izasao Gurkuf i sa Riberijem koji je na momente odigrao dobro francuzi su igrali bez glave.Anri je samo potvrdio sebicnost i pokvarenost sve u svemu Domenek prvi krivac pa tek onda ostali
Ali tu su i rumuni kojima svaka cast za igru,bez straha jedino onaj Surdu broj 11 je potpuno podbacio i bio promasaj utakmice.Uz malo srece moglo je da bude 2;1 za rumune...
Sve u svemu neka oni ovako odigraju u Beogradu i nema problema za nas...Pojesce orlovi petlove kao sto i biva.... Napred Srbija

Srbin iz Rumunije

pre 14 godina

Bravo Rumunija!!! Zasluzili ste posle ovog meca drugo mesto i da odete u J.Afriku.

NAPRED SRBIJA!!!

p.s. pozdrav svim navijacima Srbije iz zemlje gde Srbe zovu bracom.

Peksi NIS

pre 14 godina

Hvala kolezi Eskudeu!!! ..... A Galasu bih porucio da ce tek da vidi sta je frustracija posle 90 minuta u paklu Marakane!!! Plakace svi kao male bebe...... hahahahahaha!!!!!

Srbija

pre 14 godina

Svaka cast Rumuniji na odlicnoj igri u Parizu... Sad samo da ih mi dobijemo u Beogradu, pa da se vec u sredu radujemo odlasku na SP (jer ako ih pobedimo bezimo im 7 bodova, a u igri ce posle te utakmice biti jos 6 bodova). Iskreno, oni ce biti pod velikim pritiskom, sto nas tim moze da iskoristi lako, jos pred punom Marakanom. Samo da krenemo hrabro, dobar rezultat nece izostati (pod tim smatram i neresen ishod)...

Samo tako...

pre 14 godina

"Pričao sam sa Mutuom, zamolio sam ga da daju 100 odsto."
Zamisljam Mutua u svlacionici pred utakmicu sa Francuzima.
"Momci,Kuzmanovic me zamolio,ajd' da damo 100%".
:)))))))
(ljubisa, 2. septembar 2009 16:19)
E Kuzma,ti nasao narkomana Mutua da molis.:)
(sala mala, 2. septembar 2009 16:17)
Izgleda da je Kuzma odradio posao dobro, vrlo dobro! Hahahah :)

Niksicko pivo

pre 14 godina

i sada u bg pobeda nas vodi na svjetsko prvenstvo... i onda protiv rumuna i litvanaca da igraju igraci koji nijesu dobijali sansu...

1.Desljenkovic
2.Lukovic
3.Dragutinovic
4.Ninkov(rukavina)
5.Tosic
6.matic
7.kacar
8.Sulejmani
9.Perovic
10.pantelic
11.Mrdja

igne

pre 14 godina

svaka cast rumuni! mogli su francuzi da pobede glatko ali borili se rumuni hrabro do poslednje sekunde i eto nama prilike koju nesmemo propustiti! sada mozemo komotno bez straha od prve sekunde da ih napadamo i da im damo gol i nokautiramo u startu i eto nas u africi! SRBIJA!!

Marko_bgd

pre 14 godina

Bravo za Rumune...Francuzi su bili bolji,ali su se Rumuni borili...Sad cemo biti rastereceniji,i to je nasa sansa da dobijemo Francuze...ali oni koji misle sada da i ako izgubimo od Francuza,da cemo biti prvi u grupi,grese...ako budemo izgubili od francuza,Sa Rumunima ce biti tesko,i moze da se desi da ne budemo prvi,nije jos nista gotovo..nasi imaju dva teska mecha...ali ako ova nasa srpska reprezentacija vredi stvarno,pobedice Francuze...

pribojac

pre 14 godina

Ima BOGA,hvala puno braci Rumunima,e sad ako se ne plasiramo na SP ukinuti fudbal u zemlji.
P.S.Baca se sad sigurno napio,pozrav za njega.Hai Romania

Srbin iz Rumunije

pre 14 godina

Bravo Rumunija!!! Zasluzili ste posle ovog meca drugo mesto i da odete u J.Afriku.

NAPRED SRBIJA!!!

p.s. pozdrav svim navijacima Srbije iz zemlje gde Srbe zovu bracom.

Lanejovanovic

pre 14 godina

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!
BRAVO BRACO RUMUNIIIIII!!!!!
Ljudi, da li ste vi svesni koliko nam ovo znaci??? Nenormalno mnogo...
Sada, nedaj Boze, cak i ako izgubimo od Francuza, bicemo prvi... to je neverovatno...
Naravno, ne smemo uopste da mislimo o porazu, vec samo o pobedi, ali u fudbalu je svasta moguce.
Ova situacija sada je neverovatno u nasu korist. Pa iz ove situacije bi se i Moldavija plasirala na SP...
Nemam reci...
Heroji: Cristian Chivu, Danut Coman, Razvan Lucescu... i ostali... SVAKA VAM CAST, BRACO RUMUNI!!!

sasa

pre 14 godina

sve je to lepo..sve je to sjajno...ali samo trebamo da gledamo sebe i svoju igru...nemojte da vas vata euforija zbog ovoga...da mi pobedimo u sredu,da damo pobedu rumunima da idu u baraz mesto francuza i to je to....sve nam se namestilo sad treba iskoristiti...sacekajmo sredu u 23:00

Brige

pre 14 godina

Odlicno.
E sad dolazi glavni problem.A to smo mi SAMI.Sad je bitno da sami sebe ne eleminisemo.A to se moze desiti ako:Igraci umisle da su vec u africi.I ako publika zvizdi marseljezi pa nas mafija iz FIFE izbaci .Jer svi znamo da je njima finansijski bolje da na SP ode Francuska nego tamo neka Srbija .

ajd sad uzdravlje i pamet u glavu Srbi.

Lima

pre 14 godina

Ништа није готово. Чекају нас потпуно неизвесни мечеви, тако да треба максимално да се посветимо себи.
Што се тиче утакмице у Београду, нагласио бих да смо пребрзо заборавили очајну игру против Аустрије, где нам је сам Бог дао победу.
Ипак, уз стратегију Антића и крајње пожртвовану игру, идемо у Африку.

Без звиждука химни државе која нас је сачувала од 1914-1918.
Без лицемерних узвика тамнопутим играчима!!!!

РУМУНИ, показали сте колико је велико СРЦЕ БАЛКАНСКО!

СРБИ, покажите исто то у среду!

Samo tako...

pre 14 godina

"Pričao sam sa Mutuom, zamolio sam ga da daju 100 odsto."
Zamisljam Mutua u svlacionici pred utakmicu sa Francuzima.
"Momci,Kuzmanovic me zamolio,ajd' da damo 100%".
:)))))))
(ljubisa, 2. septembar 2009 16:19)
E Kuzma,ti nasao narkomana Mutua da molis.:)
(sala mala, 2. septembar 2009 16:17)
Izgleda da je Kuzma odradio posao dobro, vrlo dobro! Hahahah :)

Бојан

pre 14 godina

треба им послати захвалницу и картон шампањца да се баш изготиве вечерас

SRBIN

pre 14 godina

Slabo francuska igra rumuni su trebali da dobiju ali i ovo je dovoljan dokaz da se vidi ko ce pobediti u sredu nisam optimista ni pesimista ja sam realista francuska sa ovom igrom ne bi trebala ni u baraz a kamoli na svetsko ne igraju slozno i to je to SRBIJA DO TOKIJA :D

09.09.'09. 9h

pre 14 godina

Evo nekih zanimljivosti na koje nabasah prateci rezultate... http://i230.photobucket.com/albums/ee59/Kragzy/ZANIMLJIVO.jpg

Ps
Jedva cekam Juznu Afriku, imam neki dobar predosecaj! :)

pribojac

pre 14 godina

Ima BOGA,hvala puno braci Rumunima,e sad ako se ne plasiramo na SP ukinuti fudbal u zemlji.
P.S.Baca se sad sigurno napio,pozrav za njega.Hai Romania

Peksi NIS

pre 14 godina

Hvala kolezi Eskudeu!!! ..... A Galasu bih porucio da ce tek da vidi sta je frustracija posle 90 minuta u paklu Marakane!!! Plakace svi kao male bebe...... hahahahahaha!!!!!

Sasa_Podgorica

pre 14 godina

Pod jedan.Sve cestitke Rumunima na osvojenom bodu,uz malo srece su im mogli zakinuti i jos 2 ali ovo nama odgovara,ja imam tu chast da navijam za 2 reprezentacije Crnu Goru koja je ostala u Sofiji bez srece i naravno Bratska SRBIJA koja sa vecerasnjim remijem moze da diktira tempo na ove 3 preostale utakmice.Sto se tice srijede steta sto kapacitet Marakane nije 200 000 jer bi bio 100% ful.Nije bilo sanse karte da nabavim tako da cu da navijam kod kuce,imacete Orlovi veliku podrsku u CG i tresnite te pjevce pa da se slavi u srijedu vece,Srecno braco poz iz Podgorice...

Nemoj ti meni:"Ja bato"!

pre 14 godina

Šanse su sve veće, ali još ništa nije gotovo!
Ako u Beogradu Bože pravde bude pevao onaj nesrećnik, umesto klasične, instrumentalne izvedbe, smučiće mi se prvih pola sata utakmice. Znam da to nije srpski izum, pa me baš zato interesuje koja budala se odlučila na tako originalnu i nadasve "inteligentnu, umetnički utemeljenu" odluku???

Milos

pre 14 godina

Samo da porucim onome ko bi da zvizdi himni Francuske da prelista udzbenik iz istorije i vidi ko nas je hranio 1914-1918. Dostojanstveno na tribinu uz veliko postovanje za protivnika i svim srcem uz SRBIJU!


Ako vec hocemo da se bavimo istorijom cinjenica je da su nam francuzi pomagali 0d 1914-1918 u prvo vreme zato sto su ih rusi terali i pretili da ce izaci iz rata ako to ne urade. I kad su pomagali,to su radili traljavo ( slali neispravne granate i sl) posle sve je to bila taktika da se pobedi u ratu. Tako da ako neko treba da otvori udzbenik to si ti. Sto se tice novije istorije,francuzi su bili medju prvima koji su hteli da nam roknu sankcije,medju onima koji su najvise lagali,izmisljali,pljuvali i pravili od nas homoerectus-e i divljake. Da ne pominjemo bombardovanje. Ne kazem da treba da zvizdimo nego cisto da se zna.

posmatrac iz daleka

pre 14 godina

@ xxxx

Samo jedan podatak.
RUMUNI su jedini Narod u okruzenju protiv kojih NISMO ratovali. Cak ni u doba Hitlera nisu nam NISTA naskodili.
Zasto da ih ne zovemo bracom?

Шоне, Бања Лука

pre 14 godina

Браво за Румуне ! Надам се да ће мо им олакшати пут у бараж тако што ћемо0 победити французе у Бг. Али људи мене је овај Апостол одушевио !
Република Српска = Србија

mark philipusis

pre 14 godina

konacno i da se ovim francuzima malo vrati...dosta su pobedjivali sa 1:0!!! ali onaj domenek je car covek...izbaci onog gurkufa, a covek igra kao zmaj...riberi je totalno van forme!!!
jos samo jedna pobeda i idemo u juznu afriku...aa kad sam video antaru na tribinama, covek je bio 5sek ozbiljan i odmah smeh od uveta do uveta..ocigledno je bilo da zna covek put do pobede...

bellagio

pre 14 godina

ALAL VERA MAJSTORI!!!

Ne znam za vas, ali mene je odusevio onaj mali Apostol(4)...decko je odigrao vrhunski, a samo mu je 20 godina. Mislim da ce Rumuni u sledecem ciklusu kvalifikacija za EP pucati sigurno na prvo mesto u grupi. Jos jednom cestitke na za vas ne dovoljnom,ali nama ogromnom, bodu iz Pariza. Nadam se da ce nasi momci znalacki to iskoristiti i da ce se na trgovima po Srbiji u sredu do kasno u noc slaviti plasman na SP!

kiki

pre 14 godina

Zamislite koliko se mi radujemo jednom remiju Rumuna sa Francuzima. A sad kad se mi toliko radujemo sto to nebi i vratili u sredu. Jer nasom pobedom Rumunija dobija dosta velike sanse da se nadje u barazu. Zato Aimo aide svi u napad. U sredu ce i cela rumunija da navija za nas

Душан

pre 14 godina

Не знам колико ће оних који треба ово да прочитају то заиста и да ураде, али 'ајде - Молим вас, немојте да звиждите ничијој химни! И то небитно да л' је Француска, Јерменска или Хрватска...

Welcome to Africa ... bate

pre 14 godina

Hvala Domeneku i francuzima na ovakvoj utakmici,prvom zato sto je krenuo da se brani pre vremena a onda rumuni dadose gol i propade mu plan,pa je morao da krpi ekipu u poslednjih pola sata...Od kada je izasao Gurkuf i sa Riberijem koji je na momente odigrao dobro francuzi su igrali bez glave.Anri je samo potvrdio sebicnost i pokvarenost sve u svemu Domenek prvi krivac pa tek onda ostali
Ali tu su i rumuni kojima svaka cast za igru,bez straha jedino onaj Surdu broj 11 je potpuno podbacio i bio promasaj utakmice.Uz malo srece moglo je da bude 2;1 za rumune...
Sve u svemu neka oni ovako odigraju u Beogradu i nema problema za nas...Pojesce orlovi petlove kao sto i biva.... Napred Srbija

igne

pre 14 godina

svaka cast rumuni! mogli su francuzi da pobede glatko ali borili se rumuni hrabro do poslednje sekunde i eto nama prilike koju nesmemo propustiti! sada mozemo komotno bez straha od prve sekunde da ih napadamo i da im damo gol i nokautiramo u startu i eto nas u africi! SRBIJA!!

Marko_bgd

pre 14 godina

Bravo za Rumune...Francuzi su bili bolji,ali su se Rumuni borili...Sad cemo biti rastereceniji,i to je nasa sansa da dobijemo Francuze...ali oni koji misle sada da i ako izgubimo od Francuza,da cemo biti prvi u grupi,grese...ako budemo izgubili od francuza,Sa Rumunima ce biti tesko,i moze da se desi da ne budemo prvi,nije jos nista gotovo..nasi imaju dva teska mecha...ali ako ova nasa srpska reprezentacija vredi stvarno,pobedice Francuze...

smrt imperijalizmu

pre 14 godina

Nikako zvizdati himni!! ali... Francuzi nas branili u I svetskom ratu?! Da ih Rusi nisu ucenili ne bi nam ni poslali one granate koje su jos bile pogresnog kalibra. Oni su nas iskoristili. Na mirovnoj konferenciji u Versaju nasa delegacija je cekala u hodniku, nista se nije pitala iako smo najvise propatili u tom ratu.

SRB-FRA 3-1

pre 14 godina

BRAAAVOOO ROMUNI BRACO NASA HVALA VAM ONOLIKO... Nikad uzivotu nisam navijao za drugu drzavu vise nego veceras.. ORLOVI ZAZITE PETLOVE

Bojan

pre 14 godina

Samo da porucim onome ko bi da zvizdi himni Francuske da prelista udzbenik iz istorije i vidi ko nas je hranio 1914-1918. Dostojanstveno na tribinu uz veliko postovanje za protivnika i svim srcem uz SRBIJU!

DobDob

pre 14 godina

@Bojan
Nicijoj himni ne treba zvizdati, ali ne zbog toga sto su nas oni "hranili" jer nisu.
Plus, taj rat je njihov rat, njihov i rat drugih velikih sila a nas su samo uvukli u to, da ratujemo za njih (kao i u drugom ratu) i jos nas ubedili da su nas hranili i branili...aman.

lubrikant

pre 14 godina

Da li ste mozda primetili po zavrsetku utakmice kako jedan rumunski igrac bukvalno preklinje Anrija da mu da dres? Mislim da je to onaj Surdu ili tako nesto...Razumem da neko postuje velikog igraca kakav Anri jeste, ali brate mili, igras za svoju zemlju, nije to klub...ono me podsetilo na Partizan 2003 kad je izvesni Dejan Ognjanovic trckao za Ronaldom da mu da dres, i rukama ga molio, ali to i da shvatim, klinac iz provincijskog kluba sa velikim Realom i Ronaldom koji je tada bio bog. Ali ovaj Rumun...sramota...

Mungos

pre 14 godina

Hvala Rumunima na vise nego srcano i hrabro odigranoj utakmici. Francuzi su toliko prljavo igrali da je neverovatno da su oni vicesampioni i sampioni sveta u fudbalu.

superiorNI

pre 14 godina

Po mojoj račnuinici, iz naredne tri utakmice i devet bodova koji su igri, nama trebaju četiri, i eto nas direktno put Južne Afrike da sadimo paprike! :)

makelele

pre 14 godina

21.Po mojoj račnuinici, iz naredne tri utakmice i devet bodova koji su igri, nama trebaju četiri, i eto nas direktno put Južne Afrike da sadimo paprike! :)
(superiorNI, 5. septembar 2009 23:23)

ako dobijemo francusku netreba nam vise nista

kalu

pre 14 godina

Ima BOGA,hvala puno braci Rumunima,e sad ako se ne plasiramo na SP ukinuti fudbal u zemlji.
P.S.Baca se sad sigurno napio,pozrav za njega.Hai Romania

robson de souza

pre 14 godina

Jako dobar igrac onaj Roman..prvi put sam cuo za njega, ali otkako je usao u igru napravi oje par dobrih akcija, a i pozrtvovan je u odbrani

Srbija

pre 14 godina

Svaka cast Rumuniji na odlicnoj igri u Parizu... Sad samo da ih mi dobijemo u Beogradu, pa da se vec u sredu radujemo odlasku na SP (jer ako ih pobedimo bezimo im 7 bodova, a u igri ce posle te utakmice biti jos 6 bodova). Iskreno, oni ce biti pod velikim pritiskom, sto nas tim moze da iskoristi lako, jos pred punom Marakanom. Samo da krenemo hrabro, dobar rezultat nece izostati (pod tim smatram i neresen ishod)...

Uros

pre 14 godina

Bravo Rumuni!!!!!! SRBI vidimo se na MARAKANI u sredu bicee ludilo i 2-0 za nas. Idemo u Afriku da sadimo papriku ali onu ljutu za sve ostale ucesnike sampionata. E MNOGO LUPAM AJ ZDRAVO...

Portugal i glumac CR out!!

pre 14 godina

U srijedu odigrate samo nerjeseno i gotovo je,a mi jbg u London na napucavanje bez pola ekipe.Bit ce cudo da odigramo nerjeseno,a da kojim cudom pobijedimo, u sta nevjerujem i na kraju pobijedimo Kazahstan mislim da opet necemo proc....hahaha Ukrajina dobije tri penala u jednom poluvremenu,a treba im gol razlika protiv nas,Englezi pustaju njima jer su prosli i banana.Sretno u Africi!! a mi pripreme za Evropsko prvenstvo.

Urosch

pre 14 godina

@(Deki delija, 5. septembar 2009 23:41)
ACAB je skracenica za All Cops Are bastards a ovo drugo ne znam
(Milan, 6. septembar 2009 00:34)

Ovo drugo je skracenica od jako bolesne recenice Nek Umre Svako Ko Ne Voli Partizan. Da zelis smrt nekom ko ne navija za tvoj klub... Strasno. To moze da padne na pamet samo ovim G......

ZEMUNAC

pre 14 godina

@ ''Čisto nadmudrivanje pred važan meč... Da mi pomislimo kako su oni desetkovani pa da se opustimo,to je cilj ove izjave!
Igraće svi od gore navedenih,živi bili pa videli!!!
(Buca Krtalić, 4. septembar 2009 23:29)

Anri,Riberi....odigraše ceo meč! Šta sam rekao? Klasičan potez ekipe koja je pod pritiskom!
(Buca Krtalić, 6. septembar 2009 00:38) ''





Bato, ti kao da si igrao sa Francuzima na soniju. Pa gde si molim te video da je Riberi odigrao celu utakmicu??? Pa samo onaj nesrecni kamerman ga je jedno 10 puta snimio u prvom poluvremenu KAKO SEDI NA KLUPI.

vllllll

pre 14 godina

Ljudi, pa mi smo prvi u grupi ako pobedimo!!! Prva mec lopta za Srbiju. Francuska totalno demoralisana, e to bi trebalo iskoristiti. Napred Srbija! Sa marakane u Juznu Afriku!!!

ko_zvizdi_da-mu_umre_majka!

pre 14 godina

Francuska JESTE odrzala Srbiju kroz I Svetski rat. Priuceni istoricari mogu sada da pricaju razlicite teorije zavere skovane devedesetih godina, ali je cinjenica da su Francuzi bili najveci prijatelji Srba nakon Velikog rata, o ovome svedoce svi savremenici, diplomate, istoricari, pisci, umetnici i obican narod Srbije.
Uzgred, Francuska je podnela vece zrtve od Rusije, a ipak je mogla da posalje vise kontigenata Crvenog krsta, za razliku od Rusa koji su poslali lepe zelje, za vreme epidemije tifusa.

Zvizdanjem tudjoj himni se vredjaju ne protivnicki, nego nasi igraci.

Daj Bože da izlečimo kompleks!

pre 14 godina

Znači sad Francuzi moraju da nas dobiju?
Ne pamtim od 1990. od kada smo dobili Špance u Italiji 2:1 (Piksi), da smo pobedili bilo koju ozbiljniju reprezentaciju iz svetskog vrha!

tunjevina

pre 14 godina

bravo rumuni bre bravo rumuncine samo se sad plasim da ce francuzi protiv nas igrati opusteno nemaju sta da izgube nece se nicega plasiti pa cak ni pune marakane al mi treba samo da mislimo o nasoj igri da ih pobedimo i da se plasiramo na sp vec u sredu

kimi

pre 14 godina

Као прво треба одати поштовање Румунима на великој борбености,као друго надам се да ће наши момци приредити славље целој Србији у среду...


Као треће...видимо се у Јужној Африци :)

DACO

pre 14 godina

E ovo stvarno nisam ocekivao.Hvala mnogo Rumunima na ovom rezultatu,a u sredu dolazi slag na tortu,ako Bog da i nasi igraci odigraju kako znaju nadam se da cemo slaviti odlazak u JA na Marakani.Momci pamet u glavu i nepropustite ovu ogromnu sannsu koja nam se ukazala.

nikola

pre 14 godina

Po mojoj račnuinici, iz naredne tri utakmice i devet bodova koji su igri, nama trebaju četiri, i eto nas direktno put Južne Afrike da sadimo paprike! :)
(superiorNI, 5. septembar 2009 23:23)

Losa ti racunica- sa pobedom protiv Frncuske mi smo i zvanicno na Svetskom prvenstvu sledece godine! E sad, ako izgubimo, onda nam ni 4 boda mozda nece biti dovoljno.

Nama mozda odgovara i bod, ali zasto nebismo vec jednom pobedili neku od najjacih reprezentacija na svetu. To nismo uradili jos od raspada SFRJ, a mislim da sad imamo vecu sansu nego ikad!

Grobar sam, ali mislim da ce nam Pantelic, sa onim svojim temperamentom i pobednickim mentalitetom mnooooooogo nedostajati i mislim da je Antic napravio gresku sto ga nije pozvao,ako vec zove Stojkovica koji nigde ne igra vec godinama i to ce nam biti prvi golman.

Niksicko pivo

pre 14 godina

i sada u bg pobeda nas vodi na svjetsko prvenstvo... i onda protiv rumuna i litvanaca da igraju igraci koji nijesu dobijali sansu...

1.Desljenkovic
2.Lukovic
3.Dragutinovic
4.Ninkov(rukavina)
5.Tosic
6.matic
7.kacar
8.Sulejmani
9.Perovic
10.pantelic
11.Mrdja

Lanejovanovic

pre 14 godina

Pitanje: A sta ako na kraju budemo imali isti broj bodova kao i francuska? dali se gleda gol razlika ili medjusobni dueli? recimo ako igramo nereseno na sve tri tekme, a francuzi dobiju zadnje dve onda cemo imati po 21 poen... hvala na razjasnjenju... napred srbija, poz
(idem u poljsku!, 6. septembar 2009 00:24)

Gleda se gol razlika, kume...

Welcome to Africa ... bate

pre 14 godina

Hvala Domeneku i francuzima na ovakvoj utakmici,prvom zato sto je krenuo da se brani pre vremena a onda rumuni dadose gol i propade mu plan,pa je morao da krpi ekipu u poslednjih pola sata...Od kada je izasao Gurkuf i sa Riberijem koji je na momente odigrao dobro francuzi su igrali bez glave.Anri je samo potvrdio sebicnost i pokvarenost sve u svemu Domenek prvi krivac pa tek onda ostali
Ali tu su i rumuni kojima svaka cast za igru,bez straha jedino onaj Surdu broj 11 je potpuno podbacio i bio promasaj utakmice.Uz malo srece moglo je da bude 2;1 za rumune...
Sve u svemu neka oni ovako odigraju u Beogradu i nema problema za nas...Pojesce orlovi petlove kao sto i biva.... Napred Srbija

Jovana_SRB

pre 14 godina

Braca Rumuni su nas zaduzili ovim rezultatom, pa moramo da im se oduzimo u sredu, pobedom nad Francuskom i da im tako olaksamo put do baraza, a sebi da obezbedimo plasman na SP. Pored Apostola, iz reprezentacije Rumunije, odusevili su me Chivu i Radoi svojom igrom u odbrani...
P.S. Molicu, u sredu bez zvizdanja protivnickoj himni, jer u protivnom lose nam se pise od strane UEFA-e.

Bez_Cenzure

pre 14 godina

Srbija bi pobjedom nad Francuskom već obezbijedila odlazak na SP jer Francuska u tom slučaju ne bi ni u kojoj kombinaciji mogla stići 7 bodova zaostatka.

Jesmo igrali smo očajno protiv Austrije ali s obzirom da je ovo odlučujaća tekma uvjeren sam da će naši igrači dati sve od sebe. Neće biti lako jer je ova tekma za Francuze biti ili ne biti.

FELIPE

pre 14 godina

Bacoooooooooooooooooooooo!!!!
Zelim nama da pobedimo Francuze u sredu, a onda zelim i vama da pobedite nas i sve ostale do kraja i da posle baraza odete, zajedno sa nama, na svetsko prvenstvo!
BRACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Romania, Serbia, Greece, Macedonia, Bulgaria!!!!

dushan

pre 14 godina

alooooo nije ga molio vec se nisu razumeli ovaj je hteo da se odma zamene dresova a Anri tek u svlacionici sta izvrces bzvz .... jednostavno se nisu razumeli

Čarobna igra, fudbal!

pre 14 godina

A sada da ponovimo meč sa Englezima na Marakani 1:4, pa da puknemo od Rumuna kod kuće, pa da vidiš kako se voli reprezentacija!

...

Igoritza

pre 14 godina

Kakva shteta shto su rumuni tek sad uspostavili igru, i tim! Srbija je prva, pa je prva, ali gledajuci sinoc borbenost rumuna, zaista je shteta shto ovi momci imaju jako male shanse za plasman (jer moraju preko nas (: ) ..

Radoj, i Kivu - zveri u odbrani. Kivu je pokazao da je u rangu nemanje vidica, i rija ferdinanda, sa onim skokovima, i pravovremenim intervencijama. nema greshke, postavljanje za 10ku. chovek je dozvolio sebi da kada napravi jednu jedinu greshku na utakmici, zaboravi na ceo teren, i igrache, i da je ispravi, kao da nema nikog drugog (losh pas, pa uklizavanje na drugom kraju 16terca) .. Radoj je vec legenda rumunskog fudbala, a ima 28 godina.

Apostol je dechko napravio haos totalni, uspevao da se snalazi, chak i povuche loptu kada je sam na 4 francuza, i minirao je odbranu u 90om minutu, kao da je tek ushao.

mali Roman, zamena - haos igrach :) dechko je napravio jednu mucjkalicu, i 2-3 bureka, i uspeo da vuche po desnoj, celo vreme koje je proveo u igriveo u igri.

Bravo rumuni! josh jednom shteta, shto ste u pochetku bili jako loshe organizovani ...

Black Hawk

pre 14 godina

Odlicna utakmica i jos bolji rezultat...Kljuc utakmice u sredu je onesposobiti Gurkufa, a ne Riberija (u poslednje vreme previse naduvanog bezrazlozno, sto se kvaliteta tice). Cim je Gurkuf izasao Francuzi su pali i nisu stvorili ni jednu sasnsu. Samo da se ne branimo u pobedjujemo sigurno(kad god smo se samo branili lose smo prolazili). Treba igrati za gol vise i samo tako cemo u bliskoj buducnosti biti jedna od najboljih reprezentacija na svetu....

sekyyy

pre 14 godina

oni su barem uspeli da ocuvaju neresen rezultet mi nismo
(dafha, 5. septembar 2009 23:22)

hahahaha svaka cast za kom...

Al mi idemo na SP a Rumuni ne

al kom je vrh

vladimir

pre 14 godina

Bravo braco Rumuni kao da ste igrali za Srbiju na bod koji ste osvojili junackom igrom iako su Francuzi bili bolji.Ali to nije vise vazno jer smo mi sada jednom nogom u Juznoj Africi.Sad nam se sve otvorilo i stvarno bi bilo cudo da se ne plasiramo na SP.Cak iako izgubimo od Francuza mada o tome ne treba razmisljati.Iako imaju sjajne pojedince nisu toliko mocni i fali im jedan odlican strucnjak sto svakako Rajmon Domenek nije.Tako da u sredu samo pametno i idemo u Juznu Afriku.Jos jednom hvala Rumunima na izvanrednoj borbi i odlicnom rezultatu koji cak vise znaci nama nego njima.Bravo Rumunija!!!

iggy

pre 14 godina

Alo bre ljudi, zar je potrebno uopste obrazlagati nekim istorijskim podacima zasto se ne treba zvizdati tudjoj himni. Pa niko u svetu to ne radi osim nas. Time samo sebe brukamo. Tudja himna se mora ispostovati koja god zemlja bila u pitanju.

Buca Krtalić

pre 14 godina

Čisto nadmudrivanje pred važan meč... Da mi pomislimo kako su oni desetkovani pa da se opustimo,to je cilj ove izjave!
Igraće svi od gore navedenih,živi bili pa videli!!!
(Buca Krtalić, 4. septembar 2009 23:29)

Anri,Riberi....odigraše ceo meč! Šta sam rekao? Klasičan potez ekipe koja je pod pritiskom!

Браца

pre 14 godina

Мислим да иако нам овај резултат много значи што се бодова тиче, штетан је по нас у психолошком плану. Но видећемо.

idem u poljsku!

pre 14 godina

Pitanje: A sta ako na kraju budemo imali isti broj bodova kao i francuska? dali se gleda gol razlika ili medjusobni dueli? recimo ako igramo nereseno na sve tri tekme, a francuzi dobiju zadnje dve onda cemo imati po 21 poen... hvala na razjasnjenju... napred srbija, poz

Realinjo

pre 14 godina

Blago nama, ne moramo ništa da radimo, drugi igraju u našu korist!

Francuzi posle deset šansi inferiornim Rumunima konačno daju gol, pa onda brže-bolje zatresu sopstvenu mrežu!

Za to vreme glavni sudija meča Hrvat Bebek dozvoljava pogibeljnu igru gostiju - Rumun sa obe noge s leđa uleće u stajnu nogu francuskog igrača i za to ne samo da ne dobija direktni crveni nego ni žuti karton!

Siguran sam da idemo na SP! A to da li smo zaslužili plasman i kako ćemo tamo da prođemo, e, to je već druga priča!

smrt imperijalizmu

pre 14 godina

Ja nisam rusofil jer oni su nas jos gore iskoriscavali. Velike sile ce uvek to raditi malim narodima, jos ako se ti mali narodi loze da su im ovi braca... ihaha!! rUMUNE MOGU DA ZOVEM BRACOM JER SAM BIO U rUMUNIJI I SA OSMEHOM REAGUJU KAD KAZES DA SI Srbin. Himnama ne treba zvizdati jer to nikako nema smisla jos ispadamo divljaci.

Heh

pre 14 godina

Tipicno balkanski komentari - lako cemo, mi smo na mundijalu... Jok. Jos je sve moguce, pa i da se ispadne.

Mada, moram da priznam da je ova grupa najlaksa. Dovoljno je sagledati gde su Rumuni (a oni pretposlednji), a ovi Francuzi kod kuce ne mogu niti njih dobiti. Ako se sada ne ode na mundijal s ovakvim protivnicima, onda se treba ukinuti fudbal u Srbiji.

ofk

pre 14 godina

Francuska ce vec nekako naci put do JUzne.A preko baraza a mi idemo direktno na prvenstvo stim sto cemo da izgubimo od neke Argentine sa 9-2 i bice jako toplo pocice na put jedno 3000iz FSS i necemo ni stici do Afrike a pola njih ce biti u svadji....braco rumuni..

fishbone

pre 14 godina

Ni taj dob nisu zasluzili sa onakvom igrom!Iskreno se nadam da nasa reprezentacija nece da igra kukavicki i cuva bod posto nam on sada zavrsava posao, bila bi to najdosadnija utakmica decenije! Najozbiljnije razmisljam da prodam svoju kartu!!!?

stepi

pre 14 godina

http://vinovo.magnify.net/playlist/CROATIA-Soccer-National-Team

Snimak kraja utakmice Hrvatska - Bjelorusija, gosti su propustili 3-4 velike sanse, da nije bilo golmana Hrvatska bi izgubila

Vlado PG

pre 14 godina

Braco Srbi, zelimo vam svu srecu u preostalom dijelu kvalifikacija. Samo vas molim bez pametovanja i sprdanja. Do skoro je vasa reprezentacija bila za sprdnju pa ste se utrkivali ko ce je vise popljuvati. Sad imate ekipu za respekt, pa odmah mislite da cete na svjetski tron. Ako se sjecate, dok smo bili SRJ imali smo mi puno jacih ekipa sa Mijatovicem, Savicevicem, Stojkovicem, Mihajlovicem, Stankovicem, Mirkovicem, Saveljicem i ostalima, pa nijesmo mogli dalje od prvih 16 na svijetu. Tu je realno mjesto Srbiji (maksimum!) ali to ne znaci da odmah mozete da se sprdate sa ostalima. Jedino je Hrvatska uspjela da uradi nesto vece na svjetskom nivou, i trebace dosta vremena da slicno ponovi bilo koja bivsa YU drzava.

Svi nasi igraci igraju za svoju zemlju jer to zele, bez obzira da li ce biti u svjetskom vrhu ili ne, kao i srpski igraci. Daju sve od sebe da postignu sto veci uspjeh. Tako je i sa Joveticem. Za razliku od raznih Burzanovica, on igra za svoju zemlju jer je voli dok tipovi kao sto je prethodno pomenuti igraju samo za pare i licni interes. Crna Gora je u odnosu na pocetak prije 2 godine napredovala skoro 100 mjesta na UEFA listi, a taj napredak ce se i nastaviti. U skoro svakoj utakmici nam je falilo samo malo sportske srece pa da dosad imamo najmanje dvije pobjede. Ekipa se stvara godinama, a vec u sledecim kvalifikacijama (za EP) vidjece se pravi potencijal nase ekipe.

Srecno protiv Francuza, a nadam se da ce nasi momci dobiti Kipar.

nemanja87

pre 14 godina

Pa nista se vise nije ni ocekivalo kad sve igraju igraci iz Partizanove skole.
Smejali ste se Zvezdi sto je u krizi i sto se raspada a ovo vam je sada upravo posledica toga.Jedino ako Matic,Jagos i Rajkovic naprave neki boljitak inace ovo je ispod proseka.

dushan

pre 14 godina

aj sta ih sad tu hvalite i zahvaljujete im da su izgubili bilo bio prpa - ko da gledam sta ce biti u sredu otvoricemo se dacemo im go i onda ce nam dva zavuci zi kontri joooooooj aj da nas ne znam ne mogu pa nashi su to aj mani te se ljudi---------

Realinjo

pre 14 godina

Blago nama, ne moramo ništa da radimo, drugi igraju u našu korist!

Francuzi posle deset šansi inferiornim Rumunima konačno daju gol, pa onda brže-bolje zatresu sopstvenu mrežu!

Za to vreme glavni sudija meča Hrvat Bebek dozvoljava pogibeljnu igru gostiju - Rumun sa obe noge s leđa uleće u stajnu nogu francuskog igrača i za to ne samo da ne dobija direktni crveni nego ni žuti karton!

Siguran sam da idemo na SP! A to da li smo zaslužili plasman i kako ćemo tamo da prođemo, e, to je već druga priča!

Niksicko pivo

pre 14 godina

i sada u bg pobeda nas vodi na svjetsko prvenstvo... i onda protiv rumuna i litvanaca da igraju igraci koji nijesu dobijali sansu...

1.Desljenkovic
2.Lukovic
3.Dragutinovic
4.Ninkov(rukavina)
5.Tosic
6.matic
7.kacar
8.Sulejmani
9.Perovic
10.pantelic
11.Mrdja

Čarobna igra, fudbal!

pre 14 godina

A sada da ponovimo meč sa Englezima na Marakani 1:4, pa da puknemo od Rumuna kod kuće, pa da vidiš kako se voli reprezentacija!

...

nemanja87

pre 14 godina

Pa nista se vise nije ni ocekivalo kad sve igraju igraci iz Partizanove skole.
Smejali ste se Zvezdi sto je u krizi i sto se raspada a ovo vam je sada upravo posledica toga.Jedino ako Matic,Jagos i Rajkovic naprave neki boljitak inace ovo je ispod proseka.

SRBIN

pre 14 godina

Slabo francuska igra rumuni su trebali da dobiju ali i ovo je dovoljan dokaz da se vidi ko ce pobediti u sredu nisam optimista ni pesimista ja sam realista francuska sa ovom igrom ne bi trebala ni u baraz a kamoli na svetsko ne igraju slozno i to je to SRBIJA DO TOKIJA :D

Heh

pre 14 godina

Tipicno balkanski komentari - lako cemo, mi smo na mundijalu... Jok. Jos je sve moguce, pa i da se ispadne.

Mada, moram da priznam da je ova grupa najlaksa. Dovoljno je sagledati gde su Rumuni (a oni pretposlednji), a ovi Francuzi kod kuce ne mogu niti njih dobiti. Ako se sada ne ode na mundijal s ovakvim protivnicima, onda se treba ukinuti fudbal u Srbiji.

fishbone

pre 14 godina

Ni taj dob nisu zasluzili sa onakvom igrom!Iskreno se nadam da nasa reprezentacija nece da igra kukavicki i cuva bod posto nam on sada zavrsava posao, bila bi to najdosadnija utakmica decenije! Najozbiljnije razmisljam da prodam svoju kartu!!!?

ofk

pre 14 godina

Francuska ce vec nekako naci put do JUzne.A preko baraza a mi idemo direktno na prvenstvo stim sto cemo da izgubimo od neke Argentine sa 9-2 i bice jako toplo pocice na put jedno 3000iz FSS i necemo ni stici do Afrike a pola njih ce biti u svadji....braco rumuni..

superiorNI

pre 14 godina

Po mojoj račnuinici, iz naredne tri utakmice i devet bodova koji su igri, nama trebaju četiri, i eto nas direktno put Južne Afrike da sadimo paprike! :)

lubrikant

pre 14 godina

Da li ste mozda primetili po zavrsetku utakmice kako jedan rumunski igrac bukvalno preklinje Anrija da mu da dres? Mislim da je to onaj Surdu ili tako nesto...Razumem da neko postuje velikog igraca kakav Anri jeste, ali brate mili, igras za svoju zemlju, nije to klub...ono me podsetilo na Partizan 2003 kad je izvesni Dejan Ognjanovic trckao za Ronaldom da mu da dres, i rukama ga molio, ali to i da shvatim, klinac iz provincijskog kluba sa velikim Realom i Ronaldom koji je tada bio bog. Ali ovaj Rumun...sramota...

dushan

pre 14 godina

aj sta ih sad tu hvalite i zahvaljujete im da su izgubili bilo bio prpa - ko da gledam sta ce biti u sredu otvoricemo se dacemo im go i onda ce nam dva zavuci zi kontri joooooooj aj da nas ne znam ne mogu pa nashi su to aj mani te se ljudi---------

Urosch

pre 14 godina

@(Deki delija, 5. septembar 2009 23:41)
ACAB je skracenica za All Cops Are bastards a ovo drugo ne znam
(Milan, 6. septembar 2009 00:34)

Ovo drugo je skracenica od jako bolesne recenice Nek Umre Svako Ko Ne Voli Partizan. Da zelis smrt nekom ko ne navija za tvoj klub... Strasno. To moze da padne na pamet samo ovim G......

Lanejovanovic

pre 14 godina

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!
BRAVO BRACO RUMUNIIIIII!!!!!
Ljudi, da li ste vi svesni koliko nam ovo znaci??? Nenormalno mnogo...
Sada, nedaj Boze, cak i ako izgubimo od Francuza, bicemo prvi... to je neverovatno...
Naravno, ne smemo uopste da mislimo o porazu, vec samo o pobedi, ali u fudbalu je svasta moguce.
Ova situacija sada je neverovatno u nasu korist. Pa iz ove situacije bi se i Moldavija plasirala na SP...
Nemam reci...
Heroji: Cristian Chivu, Danut Coman, Razvan Lucescu... i ostali... SVAKA VAM CAST, BRACO RUMUNI!!!

Srbin iz Rumunije

pre 14 godina

Bravo Rumunija!!! Zasluzili ste posle ovog meca drugo mesto i da odete u J.Afriku.

NAPRED SRBIJA!!!

p.s. pozdrav svim navijacima Srbije iz zemlje gde Srbe zovu bracom.

Bojan

pre 14 godina

Samo da porucim onome ko bi da zvizdi himni Francuske da prelista udzbenik iz istorije i vidi ko nas je hranio 1914-1918. Dostojanstveno na tribinu uz veliko postovanje za protivnika i svim srcem uz SRBIJU!

ko_zvizdi_da-mu_umre_majka!

pre 14 godina

Francuska JESTE odrzala Srbiju kroz I Svetski rat. Priuceni istoricari mogu sada da pricaju razlicite teorije zavere skovane devedesetih godina, ali je cinjenica da su Francuzi bili najveci prijatelji Srba nakon Velikog rata, o ovome svedoce svi savremenici, diplomate, istoricari, pisci, umetnici i obican narod Srbije.
Uzgred, Francuska je podnela vece zrtve od Rusije, a ipak je mogla da posalje vise kontigenata Crvenog krsta, za razliku od Rusa koji su poslali lepe zelje, za vreme epidemije tifusa.

Zvizdanjem tudjoj himni se vredjaju ne protivnicki, nego nasi igraci.

Buca Krtalić

pre 14 godina

Čisto nadmudrivanje pred važan meč... Da mi pomislimo kako su oni desetkovani pa da se opustimo,to je cilj ove izjave!
Igraće svi od gore navedenih,živi bili pa videli!!!
(Buca Krtalić, 4. septembar 2009 23:29)

Anri,Riberi....odigraše ceo meč! Šta sam rekao? Klasičan potez ekipe koja je pod pritiskom!

Lima

pre 14 godina

Ништа није готово. Чекају нас потпуно неизвесни мечеви, тако да треба максимално да се посветимо себи.
Што се тиче утакмице у Београду, нагласио бих да смо пребрзо заборавили очајну игру против Аустрије, где нам је сам Бог дао победу.
Ипак, уз стратегију Антића и крајње пожртвовану игру, идемо у Африку.

Без звиждука химни државе која нас је сачувала од 1914-1918.
Без лицемерних узвика тамнопутим играчима!!!!

РУМУНИ, показали сте колико је велико СРЦЕ БАЛКАНСКО!

СРБИ, покажите исто то у среду!

Daj Bože da izlečimo kompleks!

pre 14 godina

Znači sad Francuzi moraju da nas dobiju?
Ne pamtim od 1990. od kada smo dobili Špance u Italiji 2:1 (Piksi), da smo pobedili bilo koju ozbiljniju reprezentaciju iz svetskog vrha!

Milos

pre 14 godina

Samo da porucim onome ko bi da zvizdi himni Francuske da prelista udzbenik iz istorije i vidi ko nas je hranio 1914-1918. Dostojanstveno na tribinu uz veliko postovanje za protivnika i svim srcem uz SRBIJU!


Ako vec hocemo da se bavimo istorijom cinjenica je da su nam francuzi pomagali 0d 1914-1918 u prvo vreme zato sto su ih rusi terali i pretili da ce izaci iz rata ako to ne urade. I kad su pomagali,to su radili traljavo ( slali neispravne granate i sl) posle sve je to bila taktika da se pobedi u ratu. Tako da ako neko treba da otvori udzbenik to si ti. Sto se tice novije istorije,francuzi su bili medju prvima koji su hteli da nam roknu sankcije,medju onima koji su najvise lagali,izmisljali,pljuvali i pravili od nas homoerectus-e i divljake. Da ne pominjemo bombardovanje. Ne kazem da treba da zvizdimo nego cisto da se zna.

smrt imperijalizmu

pre 14 godina

Nikako zvizdati himni!! ali... Francuzi nas branili u I svetskom ratu?! Da ih Rusi nisu ucenili ne bi nam ni poslali one granate koje su jos bile pogresnog kalibra. Oni su nas iskoristili. Na mirovnoj konferenciji u Versaju nasa delegacija je cekala u hodniku, nista se nije pitala iako smo najvise propatili u tom ratu.

sasa

pre 14 godina

sve je to lepo..sve je to sjajno...ali samo trebamo da gledamo sebe i svoju igru...nemojte da vas vata euforija zbog ovoga...da mi pobedimo u sredu,da damo pobedu rumunima da idu u baraz mesto francuza i to je to....sve nam se namestilo sad treba iskoristiti...sacekajmo sredu u 23:00

Welcome to Africa ... bate

pre 14 godina

Hvala Domeneku i francuzima na ovakvoj utakmici,prvom zato sto je krenuo da se brani pre vremena a onda rumuni dadose gol i propade mu plan,pa je morao da krpi ekipu u poslednjih pola sata...Od kada je izasao Gurkuf i sa Riberijem koji je na momente odigrao dobro francuzi su igrali bez glave.Anri je samo potvrdio sebicnost i pokvarenost sve u svemu Domenek prvi krivac pa tek onda ostali
Ali tu su i rumuni kojima svaka cast za igru,bez straha jedino onaj Surdu broj 11 je potpuno podbacio i bio promasaj utakmice.Uz malo srece moglo je da bude 2;1 za rumune...
Sve u svemu neka oni ovako odigraju u Beogradu i nema problema za nas...Pojesce orlovi petlove kao sto i biva.... Napred Srbija

tunjevina

pre 14 godina

bravo rumuni bre bravo rumuncine samo se sad plasim da ce francuzi protiv nas igrati opusteno nemaju sta da izgube nece se nicega plasiti pa cak ni pune marakane al mi treba samo da mislimo o nasoj igri da ih pobedimo i da se plasiramo na sp vec u sredu

Sasa_Podgorica

pre 14 godina

Pod jedan.Sve cestitke Rumunima na osvojenom bodu,uz malo srece su im mogli zakinuti i jos 2 ali ovo nama odgovara,ja imam tu chast da navijam za 2 reprezentacije Crnu Goru koja je ostala u Sofiji bez srece i naravno Bratska SRBIJA koja sa vecerasnjim remijem moze da diktira tempo na ove 3 preostale utakmice.Sto se tice srijede steta sto kapacitet Marakane nije 200 000 jer bi bio 100% ful.Nije bilo sanse karte da nabavim tako da cu da navijam kod kuce,imacete Orlovi veliku podrsku u CG i tresnite te pjevce pa da se slavi u srijedu vece,Srecno braco poz iz Podgorice...

Nemoj ti meni:"Ja bato"!

pre 14 godina

Šanse su sve veće, ali još ništa nije gotovo!
Ako u Beogradu Bože pravde bude pevao onaj nesrećnik, umesto klasične, instrumentalne izvedbe, smučiće mi se prvih pola sata utakmice. Znam da to nije srpski izum, pa me baš zato interesuje koja budala se odlučila na tako originalnu i nadasve "inteligentnu, umetnički utemeljenu" odluku???

Brige

pre 14 godina

Odlicno.
E sad dolazi glavni problem.A to smo mi SAMI.Sad je bitno da sami sebe ne eleminisemo.A to se moze desiti ako:Igraci umisle da su vec u africi.I ako publika zvizdi marseljezi pa nas mafija iz FIFE izbaci .Jer svi znamo da je njima finansijski bolje da na SP ode Francuska nego tamo neka Srbija .

ajd sad uzdravlje i pamet u glavu Srbi.

kalu

pre 14 godina

Ima BOGA,hvala puno braci Rumunima,e sad ako se ne plasiramo na SP ukinuti fudbal u zemlji.
P.S.Baca se sad sigurno napio,pozrav za njega.Hai Romania

nikola

pre 14 godina

Po mojoj račnuinici, iz naredne tri utakmice i devet bodova koji su igri, nama trebaju četiri, i eto nas direktno put Južne Afrike da sadimo paprike! :)
(superiorNI, 5. septembar 2009 23:23)

Losa ti racunica- sa pobedom protiv Frncuske mi smo i zvanicno na Svetskom prvenstvu sledece godine! E sad, ako izgubimo, onda nam ni 4 boda mozda nece biti dovoljno.

Nama mozda odgovara i bod, ali zasto nebismo vec jednom pobedili neku od najjacih reprezentacija na svetu. To nismo uradili jos od raspada SFRJ, a mislim da sad imamo vecu sansu nego ikad!

Grobar sam, ali mislim da ce nam Pantelic, sa onim svojim temperamentom i pobednickim mentalitetom mnooooooogo nedostajati i mislim da je Antic napravio gresku sto ga nije pozvao,ako vec zove Stojkovica koji nigde ne igra vec godinama i to ce nam biti prvi golman.

Welcome to Africa ... bate

pre 14 godina

Hvala Domeneku i francuzima na ovakvoj utakmici,prvom zato sto je krenuo da se brani pre vremena a onda rumuni dadose gol i propade mu plan,pa je morao da krpi ekipu u poslednjih pola sata...Od kada je izasao Gurkuf i sa Riberijem koji je na momente odigrao dobro francuzi su igrali bez glave.Anri je samo potvrdio sebicnost i pokvarenost sve u svemu Domenek prvi krivac pa tek onda ostali
Ali tu su i rumuni kojima svaka cast za igru,bez straha jedino onaj Surdu broj 11 je potpuno podbacio i bio promasaj utakmice.Uz malo srece moglo je da bude 2;1 za rumune...
Sve u svemu neka oni ovako odigraju u Beogradu i nema problema za nas...Pojesce orlovi petlove kao sto i biva.... Napred Srbija

stepi

pre 14 godina

http://vinovo.magnify.net/playlist/CROATIA-Soccer-National-Team

Snimak kraja utakmice Hrvatska - Bjelorusija, gosti su propustili 3-4 velike sanse, da nije bilo golmana Hrvatska bi izgubila

Mungos

pre 14 godina

Hvala Rumunima na vise nego srcano i hrabro odigranoj utakmici. Francuzi su toliko prljavo igrali da je neverovatno da su oni vicesampioni i sampioni sveta u fudbalu.

FELIPE

pre 14 godina

Bacoooooooooooooooooooooo!!!!
Zelim nama da pobedimo Francuze u sredu, a onda zelim i vama da pobedite nas i sve ostale do kraja i da posle baraza odete, zajedno sa nama, na svetsko prvenstvo!
BRACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Romania, Serbia, Greece, Macedonia, Bulgaria!!!!

Samo tako...

pre 14 godina

"Pričao sam sa Mutuom, zamolio sam ga da daju 100 odsto."
Zamisljam Mutua u svlacionici pred utakmicu sa Francuzima.
"Momci,Kuzmanovic me zamolio,ajd' da damo 100%".
:)))))))
(ljubisa, 2. septembar 2009 16:19)
E Kuzma,ti nasao narkomana Mutua da molis.:)
(sala mala, 2. septembar 2009 16:17)
Izgleda da je Kuzma odradio posao dobro, vrlo dobro! Hahahah :)

mark philipusis

pre 14 godina

konacno i da se ovim francuzima malo vrati...dosta su pobedjivali sa 1:0!!! ali onaj domenek je car covek...izbaci onog gurkufa, a covek igra kao zmaj...riberi je totalno van forme!!!
jos samo jedna pobeda i idemo u juznu afriku...aa kad sam video antaru na tribinama, covek je bio 5sek ozbiljan i odmah smeh od uveta do uveta..ocigledno je bilo da zna covek put do pobede...

Душан

pre 14 godina

Не знам колико ће оних који треба ово да прочитају то заиста и да ураде, али 'ајде - Молим вас, немојте да звиждите ничијој химни! И то небитно да л' је Француска, Јерменска или Хрватска...

Marko_bgd

pre 14 godina

Bravo za Rumune...Francuzi su bili bolji,ali su se Rumuni borili...Sad cemo biti rastereceniji,i to je nasa sansa da dobijemo Francuze...ali oni koji misle sada da i ako izgubimo od Francuza,da cemo biti prvi u grupi,grese...ako budemo izgubili od francuza,Sa Rumunima ce biti tesko,i moze da se desi da ne budemo prvi,nije jos nista gotovo..nasi imaju dva teska mecha...ali ako ova nasa srpska reprezentacija vredi stvarno,pobedice Francuze...

idem u poljsku!

pre 14 godina

Pitanje: A sta ako na kraju budemo imali isti broj bodova kao i francuska? dali se gleda gol razlika ili medjusobni dueli? recimo ako igramo nereseno na sve tri tekme, a francuzi dobiju zadnje dve onda cemo imati po 21 poen... hvala na razjasnjenju... napred srbija, poz

igne

pre 14 godina

svaka cast rumuni! mogli su francuzi da pobede glatko ali borili se rumuni hrabro do poslednje sekunde i eto nama prilike koju nesmemo propustiti! sada mozemo komotno bez straha od prve sekunde da ih napadamo i da im damo gol i nokautiramo u startu i eto nas u africi! SRBIJA!!

pribojac

pre 14 godina

Ima BOGA,hvala puno braci Rumunima,e sad ako se ne plasiramo na SP ukinuti fudbal u zemlji.
P.S.Baca se sad sigurno napio,pozrav za njega.Hai Romania

Black Hawk

pre 14 godina

Odlicna utakmica i jos bolji rezultat...Kljuc utakmice u sredu je onesposobiti Gurkufa, a ne Riberija (u poslednje vreme previse naduvanog bezrazlozno, sto se kvaliteta tice). Cim je Gurkuf izasao Francuzi su pali i nisu stvorili ni jednu sasnsu. Samo da se ne branimo u pobedjujemo sigurno(kad god smo se samo branili lose smo prolazili). Treba igrati za gol vise i samo tako cemo u bliskoj buducnosti biti jedna od najboljih reprezentacija na svetu....

DobDob

pre 14 godina

@Bojan
Nicijoj himni ne treba zvizdati, ali ne zbog toga sto su nas oni "hranili" jer nisu.
Plus, taj rat je njihov rat, njihov i rat drugih velikih sila a nas su samo uvukli u to, da ratujemo za njih (kao i u drugom ratu) i jos nas ubedili da su nas hranili i branili...aman.

09.09.'09. 9h

pre 14 godina

Evo nekih zanimljivosti na koje nabasah prateci rezultate... http://i230.photobucket.com/albums/ee59/Kragzy/ZANIMLJIVO.jpg

Ps
Jedva cekam Juznu Afriku, imam neki dobar predosecaj! :)

Шоне, Бања Лука

pre 14 godina

Браво за Румуне ! Надам се да ће мо им олакшати пут у бараж тако што ћемо0 победити французе у Бг. Али људи мене је овај Апостол одушевио !
Република Српска = Србија

iggy

pre 14 godina

Alo bre ljudi, zar je potrebno uopste obrazlagati nekim istorijskim podacima zasto se ne treba zvizdati tudjoj himni. Pa niko u svetu to ne radi osim nas. Time samo sebe brukamo. Tudja himna se mora ispostovati koja god zemlja bila u pitanju.

Peksi NIS

pre 14 godina

Hvala kolezi Eskudeu!!! ..... A Galasu bih porucio da ce tek da vidi sta je frustracija posle 90 minuta u paklu Marakane!!! Plakace svi kao male bebe...... hahahahahaha!!!!!

kiki

pre 14 godina

Zamislite koliko se mi radujemo jednom remiju Rumuna sa Francuzima. A sad kad se mi toliko radujemo sto to nebi i vratili u sredu. Jer nasom pobedom Rumunija dobija dosta velike sanse da se nadje u barazu. Zato Aimo aide svi u napad. U sredu ce i cela rumunija da navija za nas

bellagio

pre 14 godina

ALAL VERA MAJSTORI!!!

Ne znam za vas, ali mene je odusevio onaj mali Apostol(4)...decko je odigrao vrhunski, a samo mu je 20 godina. Mislim da ce Rumuni u sledecem ciklusu kvalifikacija za EP pucati sigurno na prvo mesto u grupi. Jos jednom cestitke na za vas ne dovoljnom,ali nama ogromnom, bodu iz Pariza. Nadam se da ce nasi momci znalacki to iskoristiti i da ce se na trgovima po Srbiji u sredu do kasno u noc slaviti plasman na SP!

Srbija

pre 14 godina

Svaka cast Rumuniji na odlicnoj igri u Parizu... Sad samo da ih mi dobijemo u Beogradu, pa da se vec u sredu radujemo odlasku na SP (jer ako ih pobedimo bezimo im 7 bodova, a u igri ce posle te utakmice biti jos 6 bodova). Iskreno, oni ce biti pod velikim pritiskom, sto nas tim moze da iskoristi lako, jos pred punom Marakanom. Samo da krenemo hrabro, dobar rezultat nece izostati (pod tim smatram i neresen ishod)...

dushan

pre 14 godina

alooooo nije ga molio vec se nisu razumeli ovaj je hteo da se odma zamene dresova a Anri tek u svlacionici sta izvrces bzvz .... jednostavno se nisu razumeli

makelele

pre 14 godina

21.Po mojoj račnuinici, iz naredne tri utakmice i devet bodova koji su igri, nama trebaju četiri, i eto nas direktno put Južne Afrike da sadimo paprike! :)
(superiorNI, 5. septembar 2009 23:23)

ako dobijemo francusku netreba nam vise nista

ZEMUNAC

pre 14 godina

@ ''Čisto nadmudrivanje pred važan meč... Da mi pomislimo kako su oni desetkovani pa da se opustimo,to je cilj ove izjave!
Igraće svi od gore navedenih,živi bili pa videli!!!
(Buca Krtalić, 4. septembar 2009 23:29)

Anri,Riberi....odigraše ceo meč! Šta sam rekao? Klasičan potez ekipe koja je pod pritiskom!
(Buca Krtalić, 6. septembar 2009 00:38) ''





Bato, ti kao da si igrao sa Francuzima na soniju. Pa gde si molim te video da je Riberi odigrao celu utakmicu??? Pa samo onaj nesrecni kamerman ga je jedno 10 puta snimio u prvom poluvremenu KAKO SEDI NA KLUPI.

smrt imperijalizmu

pre 14 godina

Ja nisam rusofil jer oni su nas jos gore iskoriscavali. Velike sile ce uvek to raditi malim narodima, jos ako se ti mali narodi loze da su im ovi braca... ihaha!! rUMUNE MOGU DA ZOVEM BRACOM JER SAM BIO U rUMUNIJI I SA OSMEHOM REAGUJU KAD KAZES DA SI Srbin. Himnama ne treba zvizdati jer to nikako nema smisla jos ispadamo divljaci.

Vlado PG

pre 14 godina

Braco Srbi, zelimo vam svu srecu u preostalom dijelu kvalifikacija. Samo vas molim bez pametovanja i sprdanja. Do skoro je vasa reprezentacija bila za sprdnju pa ste se utrkivali ko ce je vise popljuvati. Sad imate ekipu za respekt, pa odmah mislite da cete na svjetski tron. Ako se sjecate, dok smo bili SRJ imali smo mi puno jacih ekipa sa Mijatovicem, Savicevicem, Stojkovicem, Mihajlovicem, Stankovicem, Mirkovicem, Saveljicem i ostalima, pa nijesmo mogli dalje od prvih 16 na svijetu. Tu je realno mjesto Srbiji (maksimum!) ali to ne znaci da odmah mozete da se sprdate sa ostalima. Jedino je Hrvatska uspjela da uradi nesto vece na svjetskom nivou, i trebace dosta vremena da slicno ponovi bilo koja bivsa YU drzava.

Svi nasi igraci igraju za svoju zemlju jer to zele, bez obzira da li ce biti u svjetskom vrhu ili ne, kao i srpski igraci. Daju sve od sebe da postignu sto veci uspjeh. Tako je i sa Joveticem. Za razliku od raznih Burzanovica, on igra za svoju zemlju jer je voli dok tipovi kao sto je prethodno pomenuti igraju samo za pare i licni interes. Crna Gora je u odnosu na pocetak prije 2 godine napredovala skoro 100 mjesta na UEFA listi, a taj napredak ce se i nastaviti. U skoro svakoj utakmici nam je falilo samo malo sportske srece pa da dosad imamo najmanje dvije pobjede. Ekipa se stvara godinama, a vec u sledecim kvalifikacijama (za EP) vidjece se pravi potencijal nase ekipe.

Srecno protiv Francuza, a nadam se da ce nasi momci dobiti Kipar.

kimi

pre 14 godina

Као прво треба одати поштовање Румунима на великој борбености,као друго надам се да ће наши момци приредити славље целој Србији у среду...


Као треће...видимо се у Јужној Африци :)

Jovana_SRB

pre 14 godina

Braca Rumuni su nas zaduzili ovim rezultatom, pa moramo da im se oduzimo u sredu, pobedom nad Francuskom i da im tako olaksamo put do baraza, a sebi da obezbedimo plasman na SP. Pored Apostola, iz reprezentacije Rumunije, odusevili su me Chivu i Radoi svojom igrom u odbrani...
P.S. Molicu, u sredu bez zvizdanja protivnickoj himni, jer u protivnom lose nam se pise od strane UEFA-e.

sekyyy

pre 14 godina

oni su barem uspeli da ocuvaju neresen rezultet mi nismo
(dafha, 5. septembar 2009 23:22)

hahahaha svaka cast za kom...

Al mi idemo na SP a Rumuni ne

al kom je vrh

posmatrac iz daleka

pre 14 godina

@ xxxx

Samo jedan podatak.
RUMUNI su jedini Narod u okruzenju protiv kojih NISMO ratovali. Cak ni u doba Hitlera nisu nam NISTA naskodili.
Zasto da ih ne zovemo bracom?

Браца

pre 14 godina

Мислим да иако нам овај резултат много значи што се бодова тиче, штетан је по нас у психолошком плану. Но видећемо.

DACO

pre 14 godina

E ovo stvarno nisam ocekivao.Hvala mnogo Rumunima na ovom rezultatu,a u sredu dolazi slag na tortu,ako Bog da i nasi igraci odigraju kako znaju nadam se da cemo slaviti odlazak u JA na Marakani.Momci pamet u glavu i nepropustite ovu ogromnu sannsu koja nam se ukazala.

Бојан

pre 14 godina

треба им послати захвалницу и картон шампањца да се баш изготиве вечерас

SRB-FRA 3-1

pre 14 godina

BRAAAVOOO ROMUNI BRACO NASA HVALA VAM ONOLIKO... Nikad uzivotu nisam navijao za drugu drzavu vise nego veceras.. ORLOVI ZAZITE PETLOVE

Uros

pre 14 godina

Bravo Rumuni!!!!!! SRBI vidimo se na MARAKANI u sredu bicee ludilo i 2-0 za nas. Idemo u Afriku da sadimo papriku ali onu ljutu za sve ostale ucesnike sampionata. E MNOGO LUPAM AJ ZDRAVO...

vllllll

pre 14 godina

Ljudi, pa mi smo prvi u grupi ako pobedimo!!! Prva mec lopta za Srbiju. Francuska totalno demoralisana, e to bi trebalo iskoristiti. Napred Srbija! Sa marakane u Juznu Afriku!!!

robson de souza

pre 14 godina

Jako dobar igrac onaj Roman..prvi put sam cuo za njega, ali otkako je usao u igru napravi oje par dobrih akcija, a i pozrtvovan je u odbrani

Bez_Cenzure

pre 14 godina

Srbija bi pobjedom nad Francuskom već obezbijedila odlazak na SP jer Francuska u tom slučaju ne bi ni u kojoj kombinaciji mogla stići 7 bodova zaostatka.

Jesmo igrali smo očajno protiv Austrije ali s obzirom da je ovo odlučujaća tekma uvjeren sam da će naši igrači dati sve od sebe. Neće biti lako jer je ova tekma za Francuze biti ili ne biti.

Lanejovanovic

pre 14 godina

Pitanje: A sta ako na kraju budemo imali isti broj bodova kao i francuska? dali se gleda gol razlika ili medjusobni dueli? recimo ako igramo nereseno na sve tri tekme, a francuzi dobiju zadnje dve onda cemo imati po 21 poen... hvala na razjasnjenju... napred srbija, poz
(idem u poljsku!, 6. septembar 2009 00:24)

Gleda se gol razlika, kume...

vladimir

pre 14 godina

Bravo braco Rumuni kao da ste igrali za Srbiju na bod koji ste osvojili junackom igrom iako su Francuzi bili bolji.Ali to nije vise vazno jer smo mi sada jednom nogom u Juznoj Africi.Sad nam se sve otvorilo i stvarno bi bilo cudo da se ne plasiramo na SP.Cak iako izgubimo od Francuza mada o tome ne treba razmisljati.Iako imaju sjajne pojedince nisu toliko mocni i fali im jedan odlican strucnjak sto svakako Rajmon Domenek nije.Tako da u sredu samo pametno i idemo u Juznu Afriku.Jos jednom hvala Rumunima na izvanrednoj borbi i odlicnom rezultatu koji cak vise znaci nama nego njima.Bravo Rumunija!!!

Portugal i glumac CR out!!

pre 14 godina

U srijedu odigrate samo nerjeseno i gotovo je,a mi jbg u London na napucavanje bez pola ekipe.Bit ce cudo da odigramo nerjeseno,a da kojim cudom pobijedimo, u sta nevjerujem i na kraju pobijedimo Kazahstan mislim da opet necemo proc....hahaha Ukrajina dobije tri penala u jednom poluvremenu,a treba im gol razlika protiv nas,Englezi pustaju njima jer su prosli i banana.Sretno u Africi!! a mi pripreme za Evropsko prvenstvo.

Igoritza

pre 14 godina

Kakva shteta shto su rumuni tek sad uspostavili igru, i tim! Srbija je prva, pa je prva, ali gledajuci sinoc borbenost rumuna, zaista je shteta shto ovi momci imaju jako male shanse za plasman (jer moraju preko nas (: ) ..

Radoj, i Kivu - zveri u odbrani. Kivu je pokazao da je u rangu nemanje vidica, i rija ferdinanda, sa onim skokovima, i pravovremenim intervencijama. nema greshke, postavljanje za 10ku. chovek je dozvolio sebi da kada napravi jednu jedinu greshku na utakmici, zaboravi na ceo teren, i igrache, i da je ispravi, kao da nema nikog drugog (losh pas, pa uklizavanje na drugom kraju 16terca) .. Radoj je vec legenda rumunskog fudbala, a ima 28 godina.

Apostol je dechko napravio haos totalni, uspevao da se snalazi, chak i povuche loptu kada je sam na 4 francuza, i minirao je odbranu u 90om minutu, kao da je tek ushao.

mali Roman, zamena - haos igrach :) dechko je napravio jednu mucjkalicu, i 2-3 bureka, i uspeo da vuche po desnoj, celo vreme koje je proveo u igriveo u igri.

Bravo rumuni! josh jednom shteta, shto ste u pochetku bili jako loshe organizovani ...