Nedelja, 05.07.2009.

10:36

Žorž Lukas zamena za Stevanovića?

Nakon <a href="http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2009&amp;mm=07&amp;dd=05&amp;nav_id=369561" class="text-link" target= "_blank">odlaska Ivana Stevanovića u Sošo</a>, Partizan bi pojačanje na poziciji desnog beka mogao da nađe u Brazilcu Žoržu Lukasu Koseru.

Izvor: B92

Žorž Lukas zamena za Stevanoviæa? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

79 Komentari

Sortiraj po:

Max

pre 14 godina

Ti stranci i dolaze u Srbiju sa mishlju da ce im to biti odskochna karijera ka Evropi (poshtovanje za Dr. Moa).. ne bi me chudilo da do ovog transfera dodje..

TNT

pre 14 godina

Nema nista od ovog Lukasa trazi puno para vise nego sto DR.MO prima hvala ali cao.Dolazi verovatno onaj desni bek Banata mislim Marsel da se zove.Nije los Obrad i Ljaja nisu mogli nikako da ga prodju gledao sam ga protiv nas.Sve u svemu moze da prodje ovo znaci da Obradovic ipak odlazi na zalost ali sta je tu je idemo i bez njaga u L.Sampiona.

Raznežen

pre 14 godina

Mislim da bi bilo daleko logičnije da Zvezdaši prate šta se zbiva kod ostalih ligaša-pre svega kod Vojvodine.Ne želim da ulazim u potencijalni kvalitet vaših pojačanja ali,složićete se ,da se radi o NEDOKAZANIM igračima.Sa druge strane zvezda je u prelaznom roku izgubila tri najjača igrača:Milijaša,Klea i Koromana.Da li mislite da će bilo ko od pridošlica moći da ih adekvatno zameni i da odmah postane nosilac igre?Nemojte,zato,da se podsmevate Partizanovim pojačanjima jer Partizan je u poziciji da koriguje odredjene nijanse u svojoj postavi a vama,verujte,sledi teška i neizvesna borba za treće mesto u narednoj sezoni,jer ste igrački,realno,dosta oslabljeni.

Ferdinand, ali ne Franc!

pre 14 godina

Hahahhah :D
Iako sam grobar, odlicno vam je ovo zezanje Dzordz Lukas-Obi Van Kenobi-Luk Skajvoker ... :D
Svaka cast!!! :D:D:D

I kada cete vise shvatiti da je poenta ovih komentara u dobrom zezanju?! Tu smo svi (nadam se bez kompleksa i sa jedne i sa druge strane!) i evo da se ponovim, naucite da se smekerski zezate, a ne da se odmah prozivate i primate sve k srcu zdravo za gotovo! Ja se sit ismejah!!! :D

May the force be with you!!! hahahah :D:D:D

gari

pre 14 godina

poruka za ove gance sto se smeju pa taj igrac bi bio skuplji od pola vaseg tima

http://www.transfermarkt.de/de/verein/159/roter-stern-belgrad/uebersicht/startseite_sort_mw.html

http://www.transfermarkt.de/de/spieler/44016/george-lucas/profil.html

i to posle takve povrede!! pa sta mislite ako se oparavi i vrati u formu? vec vidim naslov ninkov u inconu ovaj nas u hsv-u. :))

imamo komplexe

pre 14 godina

Evo komentara Topalovica. Fenomenalan, odlican a niko ni ne zna gde je igrao , da li ide bos ili zna sta su cipele. Vazno da je Brazilac. Pa takvih u Brazilu ima koliko samih brazilaca muskog stanovnistva
To bi bilo isto kada bi neki nas vaterpolista otisao da igra u Cameron i oni tamo kazu u pa ovaj je iz Srbije fenomenalan je a ovaj ne zna ni da pliva.Verovatno traze cimera Cleu
(red&white, 5. jul 2009 14:05)

Salas madjionicar,Barkos golgeter,Obric dostojna zamena za milijasa...El trebam da nastavim?Idite bolje da se spremate za Juventus!

Sastav Patlidzana za sledecu sezonu>
Obi-Wan Kenobi
Jabba the Hutt-Jar Jar Binks-R2 D2
Princess Leia Organa-Padme Amidala-Anakin Skywalker-C 3PO-Darth Msul
Chewbakka-Luke Skywalker

Sa ovim sastavom a Georga Lucasa za trenera proshetacete se kroz Ligu Shampiona!!! (al' Federeacije) :-))))
Let the Sworc be with U!!! Patlidzan Forever!
(Che Milan, 5. jul 2009 20:21)

Ti si malo previse gledao ratove Zvezda a?

Kobac

pre 14 godina

Ma sta ce nam bek brazilac, imamo Knezevica i S. Stevanovica . Nama su potrebni "brazilci" na sredini terena, da znaju da igraju kao N.Tomic pa cemo igrati LS i ne cemo biti "paceri"

doom

pre 14 godina

неукусни и малициозни коментари зумбула... било би добро да дође Лукас, биће бржа и технички разноврснија игра, у сваком случају се човек препоручио, зна где ИМА пара и ГДЕ може Партизан.

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 14 godina

Ej i vi braco Grobari i vi iz Mateje Kezmana 1 ! Manite pricu vishe o tim komplexima,kad i sami ne znate da definishete tu rech !

Oni nama prodaju mu... za bubrege za pojacanja,pa njima Lukic iz trece lige glavni napadac i shta ima ja da se spustam na taj nivo da pricam sa njima.Pocece prvenstvo pa cemo da vidimo ko je ko ! Uvek su bili hvalisavci,svaki igrac koji dodje u kosarkaski klub SS je potencijalna zamena za Brajanta,a svaki igrac koji dodje u fudbalski klub SS on je madjionicar,ronaldinho ili kaka ! Ja sam na to vishe oguglao ! Onda dodje kraj prvensta oni buje o namestanju i nikada ne priznaju svoj poraz jer su oni veciti prvaci evrope,sveta i univerzuma !

Pozdrav braco moja vidimo se u Ligi Sampiona !

Vlade GROBAR UE

pre 14 godina

Mene samo interesuje zasto se gospoda koja su nekad to i bila sa severa,zasto se oni uopste brinu za igrace koje dovodi Partizan...Gledajte malo u svoje dvoriste,stvarajte ekipu,pokusajte da smanjite dug kluba koji je ogroman,a koji su napravile zvezdine zvede i toboze veliki ljudi tog kluba...Partizan vam je uzeo duplu krunu dve godine uzastopno,ali kako smo krenuli tako cemo i da nastavimo...Pa nismo vam mi krivi sto ste vi igrace dovodili iz Diznilenda da ih ne nabrajam,a svi mozemo da se setimo Barkosa,pa tamo nekog Sisica,pa ovog Burzanovica sto ste vratili iz veoma velike fudbalske Crne Gore,jeste li razmisljali da klub prebacite dole,onda biste mogli da racunate na duplu krunu...

Imamo kompleks,jbt imamo kompleks

pre 14 godina

Sastav Patlidzana za sledecu sezonu>
Obi-Wan Kenobi
Jabba the Hutt-Jar Jar Binks-R2 D2
Princess Leia Organa-Padme Amidala-Anakin Skywalker-C 3PO-Darth Msul
Chewbakka-Luke Skywalker

Sa ovim sastavom a Georga Lucasa za trenera proshetacete se kroz Ligu Shampiona!!! (al' Federeacije) :-))))
Let the Sworc be with U!!! Patlidzan Forever!
(Che Milan, 5. jul 2009 20:21)

Aj momak ne ispadaj.

Colovic

pre 14 godina

@ Che Milan
Vidi ti ove navijace Teleoptika 2 kako su duhoviti! Pa i sa tim timom koji si ti naveo dobili bi FK Sledecu Sezonu, pa cak i ako vam igraci ne budu bezali na aerodrom!

Che Milan

pre 14 godina

Sastav Patlidzana za sledecu sezonu>
Obi-Wan Kenobi
Jabba the Hutt-Jar Jar Binks-R2 D2
Princess Leia Organa-Padme Amidala-Anakin Skywalker-C 3PO-Darth Msul
Chewbakka-Luke Skywalker

Sa ovim sastavom a Georga Lucasa za trenera proshetacete se kroz Ligu Shampiona!!! (al' Federeacije) :-))))
Let the Sworc be with U!!! Patlidzan Forever!

Napadac

pre 14 godina

"Lukas spada u ofanzivne bekove, tako da bi se uklopio u stil igre koji gaji trener Partizana Slaviša Jokanović."

Hahaha... Stil igre koji gaji Jokanovic, to jos nisam video... Mozda ste mislili na stil= Sudija ponisti jos 2-3 gola, a mi cemo uzeti titulu... Smesno

MatijaPFC

pre 14 godina

Kako su neki marsovci istrcali pred rudu nadajuci se da ce Grobari poput njih hvaliti igrace koje NIKAD i NIGDE nisu videli, ili ste se mozda ponadali da cemo isto tako kao vi da sastavljamo najboljih jedanaest za IDUCU SEZONU...
Sto neko ovde rece...da vas nema trebalo bi vas izmisliti !
Partizan-Beograd

Nikola_CRDL

pre 14 godina

Ne znam ovog lika,nadam se da je dobar...Dodushe za ovu ligu sam i ja Ronaldinho ali za LS...Jel igramo prijateljsku protiv nekog evropskog tima,ovo vec postaje dosadno,shta bi sa onim AEK,Fiorentina???

Deda

pre 14 godina

Realno nesto me tera da verujem u kvalitet lika koji ima utakmice u brazil U17 i U20 i koji je odigrao za Gremio bar 30 tekmi i za klub kao sto je Celta.

boske

pre 14 godina

Na osnovu linka vidi se da je bio dobar igrac(ima brzinu,dobar centar-sut,solidan u odbrani),ali to je sve bilo pre povrede.Kako je ovde jedan predjasnji naveo i Brnovic je pre povrede bio najbolji igrac u PARTIZANU,a posle toga je nastao pad u njegovoj igri...Ali kada je mogao da igra u Selti maoze i kod nas,a sto se tice da je sam ponudjen PARTIZANU setite se da je i Moreira prvo bio ponudjen komsinici oni ga nisu hteli(na nasu srecu)pa je onda nama...Bolje dokazan igrac u drugoj spanskoj,nego iz trece nase...I oni nama kazu da imamo komplekse,uplasili se koji to igrac dolazi kod nas pa odmah poceli da komentarisu!!!

J.F. 012

pre 14 godina

Mislim da je najbolja opcija da uz desnu aut liniju priliku dobije Srdja Knezevic... Nema neke izrazene napadacke karakteristike ali uz eventualni ostanak Obrada na levoj strani, imali bi bar jednog ofanzivnog beka... Za LS nije ni potrebna tolika ofanziva, dok za nasu ligu treba forsirati "malog" Stevanovica... Srdja kad god je dobijao priliku ostavljao je srce na terenu i ginuo za svaku loptu, nas novi Batica Mirkovic... Sve u svemu, bilo ko da igra, dodje, ode, ostane, jedno je sigurno, PARTIZAN IMA EKIPU ZA LIGU SAMPIONA, a za domace prvenstvo mogao bi i Teleoptik da igra protiv komsinice...

manager

pre 14 godina

koliko vidim bolji je od svakog desnog beka kojeg je Partizan imao do sad...bar koliko se ja secam, pa onda nema razloga ya neke bzvzne komentare. Ima i bolju tehniku, pas, pregled igre, a ako je suditi po klipovima na youtube-u, onda i bolji sut od prethodnog nam resenja po desnoj aut liniji...nek samo dodje...posle cemo da pricamo sa komsijama

Djuka

pre 14 godina

Iskerno mislim da od ovoga nema nista. Ne zaboravite kakav je igrac bio Nenad Brnovic dok nije polomio nogu. Isto se desilo i ovom momku i ne verujem da ce Tomic da rizikuje.

I da klinci prekinite da sudite o igracima na osnovu Youtube-a...smesno je to mnogo. Ne zaboravite da i je i Zaim na njemu Maradona.

zeljko-bn

pre 14 godina

"...stil igre koji gaji Slavisa Jokanovic..." Hahahahahahhahaha
(Zika, 5. jul 2009 10:58)

zar taj stil igre nije donjeo 2 uzastopne duple krune???...i 3u ce ako bog da...

nikola

pre 14 godina

Na menadzeru ima dobre ocene:). Dovodio sam ga u svaki tim sa kojim sam igrao.A ako je prosle godine bio standardan u Selti, pa makar je to i Spanska druga liga, i bio reprezentativac Brazila do 17 i 20 godina, moze on da bude dobar. Mada mislim da on nije bas jeftin igrac da bi ga Partizan tek tako kupio.

red&white

pre 14 godina

Evo komentara Topalovica. Fenomenalan, odlican a niko ni ne zna gde je igrao , da li ide bos ili zna sta su cipele. Vazno da je Brazilac. Pa takvih u Brazilu ima koliko samih brazilaca muskog stanovnistva
To bi bilo isto kada bi neki nas vaterpolista otisao da igra u Cameron i oni tamo kazu u pa ovaj je iz Srbije fenomenalan je a ovaj ne zna ni da pliva.Verovatno traze cimera Cleu

Metal-Bach-SFRJ

pre 14 godina

Link je bio sjajan ali to su igre iz doba Gremia a potom,k'o zna kako covek igra.Uz to potpuno se slazem da nam je vezni red zelen i ocigledno nam treba iskusni igrac na sredini.

zalosna sova

pre 14 godina

Sasvim sam siguran da svaki igrac koji je bio standardan u prvoj ligi Brazila moze da igra za Partizan pod uslovom da ima ljudske kvalitete priblizne igrackim kvalitetima.

BOND

pre 14 godina

Samo da ovaj ne bude novi Ednilson iz Grcke koga smo doveli prosli put mali zadnji vezni da napomenem.Ako nije skup neka ga bolje on nego klinci da ograju po desnoj strani jer za evropu treba iskustvo a ovaj mali iz Teleoptika to nema.Moj tim: M.Bozovic,Lukas? ili S.Stevanovic,Djole,Gavrancic,Krstajic,Jovanovic,Tomic,B.Ilic,DR.MO,Dijara,Kleo.

hahaha

pre 14 godina

Odlican spoljni igrac,svaku utakmicu provodi kraj desne aut linije....zagrevajuci se da udje u igru ali on je ipak spoljni igrac tako da igra van terena!

srki

pre 14 godina

16.Obratite paznju sada na grobarske komentare tipa:Ekstra igrac,odlicno fenomenalno.......Mislim to govorim poznavajuci grobare,nicije pojacanje nije dobro ali svako njihovo je uuuuuf FENOMENALNO!!!!
(Samo citajte, 5. jul 2009 11:27)
pa sta bi? gde su ti komentari?
idi gledaj barkosa ispod mosta

cucko grobar

pre 14 godina

Veseli **gani videli kako mi njih deremo od radnje kad im dodje Nada Obric,Biljana Jevtic i ostale pevaljke pa i oni kao nesto smisljaju neke provale Luk Skajvoker,Dzordz Lukas.Videla zaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu:)Oni misle da su svi ko oni Cirkus Kolorado:):)Ali neka ih nek se zabavljaju,dobra su to deca,ne bi bilo zanimljivo, da ih nema trebalo bi ih izmisliti da ne umremo od dosade!

nema šta

pre 14 godina

Pojačanje u veznom redu - Ero s onoga svijeta!
Kako li je došlo do toga da se on iz Selte nudi Partizanu? Da vrijedi, našao bi sebi angažman u Španiji.

JA

pre 14 godina

Sta je njemu problem da igra desnog beka kad je vec snimio Ratove zvezda. Jel bi Stevanovic mogao da ubaci onakve efekte? JA nisam siguran. Prema tome neka igra malo i fudbala, moze mu se.

Bojke

pre 14 godina

http://www.youtube.com/watch?v=sS9Er-RpPpk

Pre povrede je bio sjajan,igrao je i za Brazilsku U17 i U20 reprezentaciju. Prosle sezone odigrao 38 utakmica u Selti. Koliko sam video ume i da centrira i da utrci u prostor i da sutne.
Videcemo da li ce uopste i doci,posto je Tomic rekao da ce Ivana menjati Sinisa Stevanovic... Mislim da nam treba pojacanje uz desnu aut liniju definitivno,jer stavljati Djordjevica ili Gavrana na to mesto nije pravo resenje.

Samo citajte

pre 14 godina

Obratite paznju sada na grobarske komentare tipa:Ekstra igrac,odlicno fenomenalno.......Mislim to govorim poznavajuci grobare,nicije pojacanje nije dobro ali svako njihovo je uuuuuf FENOMENALNO!!!!

MICHAEL SCOFIELD

pre 14 godina

Ali nije navedena nikakva informacija o tome, da li je posle te kobne povrede ponovo onaj stari! Sto se tice mene, Brazilac je, i nek bude bar 20% Danija Alvesa ili Maikona i nama ce biti sasvim odgovarajuci!

andrija

pre 14 godina

sta cemo sa sredinom terena, svi igraci na sredini su mladi i neiskusni, mogu lako da omanu u jacim utakmicama (Ljajic, Tomic, Petrovic, Fejsa...) ... prosle godine u kupu uefa nismo mogli 2 pasa da spojimo, za nasu ligu su super, a za evropu... treba nam jos neko pojacanje

dzafte kurafte

pre 14 godina

Dzordz Lukas?? :)
A sledece pojacanje ce onda biti stoperski tandem Obi Van Kenobi - Luk Skajvoker!
(djura, 5. jul 2009 11:24)


Sta reci za one koji se iz petnih zila trude da ismejavaju svaki potez omrazenog im kluba, a najuspesniji potezi su im dovodjenje igraca TRECE lige, nekih likova koje je i trener iz omladinskih dana zaboravio (izmedju ostalih i frizer :p), a pritom NEMATE POJMA ni ko je ovaj igrac o kojem je rec!?!

Ma vazno da vas trse kojekakvi makedonci, da (vec) gadjate direktora konzervama (zato sto ste "zadovoljni" VASIM pojacanjima... al moze vam se da pljujete NASA POTENCIJALNA), da pretite igracu koji TRAZI ONO STO MU PRIPADA i sto bi svako normalan trazio. Vi ste samo mali mishevi koji su umislili da su neko m*do i nedodirljivi... zato je tako lako igrati se vasim egom :p

dzafte kurafte

pre 14 godina

Dzordz Lukas?? :)
A sledece pojacanje ce onda biti stoperski tandem Obi Van Kenobi - Luk Skajvoker!
(djura, 5. jul 2009 11:24)


Sta reci za one koji se iz petnih zila trude da ismejavaju svaki potez omrazenog im kluba, a najuspesniji potezi su im dovodjenje igraca TRECE lige, nekih likova koje je i trener iz omladinskih dana zaboravio (izmedju ostalih i frizer :p), a pritom NEMATE POJMA ni ko je ovaj igrac o kojem je rec!?!

Ma vazno da vas trse kojekakvi makedonci, da (vec) gadjate direktora konzervama (zato sto ste "zadovoljni" VASIM pojacanjima... al moze vam se da pljujete NASA POTENCIJALNA), da pretite igracu koji TRAZI ONO STO MU PRIPADA i sto bi svako normalan trazio. Vi ste samo mali mishevi koji su umislili da su neko m*do i nedodirljivi... zato je tako lako igrati se vasim egom :p

srki

pre 14 godina

16.Obratite paznju sada na grobarske komentare tipa:Ekstra igrac,odlicno fenomenalno.......Mislim to govorim poznavajuci grobare,nicije pojacanje nije dobro ali svako njihovo je uuuuuf FENOMENALNO!!!!
(Samo citajte, 5. jul 2009 11:27)
pa sta bi? gde su ti komentari?
idi gledaj barkosa ispod mosta

MICHAEL SCOFIELD

pre 14 godina

Ali nije navedena nikakva informacija o tome, da li je posle te kobne povrede ponovo onaj stari! Sto se tice mene, Brazilac je, i nek bude bar 20% Danija Alvesa ili Maikona i nama ce biti sasvim odgovarajuci!

zeljko-bn

pre 14 godina

"...stil igre koji gaji Slavisa Jokanovic..." Hahahahahahhahaha
(Zika, 5. jul 2009 10:58)

zar taj stil igre nije donjeo 2 uzastopne duple krune???...i 3u ce ako bog da...

cucko grobar

pre 14 godina

Veseli **gani videli kako mi njih deremo od radnje kad im dodje Nada Obric,Biljana Jevtic i ostale pevaljke pa i oni kao nesto smisljaju neke provale Luk Skajvoker,Dzordz Lukas.Videla zaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu:)Oni misle da su svi ko oni Cirkus Kolorado:):)Ali neka ih nek se zabavljaju,dobra su to deca,ne bi bilo zanimljivo, da ih nema trebalo bi ih izmisliti da ne umremo od dosade!

Bojke

pre 14 godina

http://www.youtube.com/watch?v=sS9Er-RpPpk

Pre povrede je bio sjajan,igrao je i za Brazilsku U17 i U20 reprezentaciju. Prosle sezone odigrao 38 utakmica u Selti. Koliko sam video ume i da centrira i da utrci u prostor i da sutne.
Videcemo da li ce uopste i doci,posto je Tomic rekao da ce Ivana menjati Sinisa Stevanovic... Mislim da nam treba pojacanje uz desnu aut liniju definitivno,jer stavljati Djordjevica ili Gavrana na to mesto nije pravo resenje.

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 14 godina

Ej i vi braco Grobari i vi iz Mateje Kezmana 1 ! Manite pricu vishe o tim komplexima,kad i sami ne znate da definishete tu rech !

Oni nama prodaju mu... za bubrege za pojacanja,pa njima Lukic iz trece lige glavni napadac i shta ima ja da se spustam na taj nivo da pricam sa njima.Pocece prvenstvo pa cemo da vidimo ko je ko ! Uvek su bili hvalisavci,svaki igrac koji dodje u kosarkaski klub SS je potencijalna zamena za Brajanta,a svaki igrac koji dodje u fudbalski klub SS on je madjionicar,ronaldinho ili kaka ! Ja sam na to vishe oguglao ! Onda dodje kraj prvensta oni buje o namestanju i nikada ne priznaju svoj poraz jer su oni veciti prvaci evrope,sveta i univerzuma !

Pozdrav braco moja vidimo se u Ligi Sampiona !

andrija

pre 14 godina

sta cemo sa sredinom terena, svi igraci na sredini su mladi i neiskusni, mogu lako da omanu u jacim utakmicama (Ljajic, Tomic, Petrovic, Fejsa...) ... prosle godine u kupu uefa nismo mogli 2 pasa da spojimo, za nasu ligu su super, a za evropu... treba nam jos neko pojacanje

Imamo kompleks,jbt imamo kompleks

pre 14 godina

Sastav Patlidzana za sledecu sezonu>
Obi-Wan Kenobi
Jabba the Hutt-Jar Jar Binks-R2 D2
Princess Leia Organa-Padme Amidala-Anakin Skywalker-C 3PO-Darth Msul
Chewbakka-Luke Skywalker

Sa ovim sastavom a Georga Lucasa za trenera proshetacete se kroz Ligu Shampiona!!! (al' Federeacije) :-))))
Let the Sworc be with U!!! Patlidzan Forever!
(Che Milan, 5. jul 2009 20:21)

Aj momak ne ispadaj.

Samo citajte

pre 14 godina

Obratite paznju sada na grobarske komentare tipa:Ekstra igrac,odlicno fenomenalno.......Mislim to govorim poznavajuci grobare,nicije pojacanje nije dobro ali svako njihovo je uuuuuf FENOMENALNO!!!!

Djuka

pre 14 godina

Iskerno mislim da od ovoga nema nista. Ne zaboravite kakav je igrac bio Nenad Brnovic dok nije polomio nogu. Isto se desilo i ovom momku i ne verujem da ce Tomic da rizikuje.

I da klinci prekinite da sudite o igracima na osnovu Youtube-a...smesno je to mnogo. Ne zaboravite da i je i Zaim na njemu Maradona.

MatijaPFC

pre 14 godina

Kako su neki marsovci istrcali pred rudu nadajuci se da ce Grobari poput njih hvaliti igrace koje NIKAD i NIGDE nisu videli, ili ste se mozda ponadali da cemo isto tako kao vi da sastavljamo najboljih jedanaest za IDUCU SEZONU...
Sto neko ovde rece...da vas nema trebalo bi vas izmisliti !
Partizan-Beograd

zalosna sova

pre 14 godina

Sasvim sam siguran da svaki igrac koji je bio standardan u prvoj ligi Brazila moze da igra za Partizan pod uslovom da ima ljudske kvalitete priblizne igrackim kvalitetima.

Che Milan

pre 14 godina

Sastav Patlidzana za sledecu sezonu>
Obi-Wan Kenobi
Jabba the Hutt-Jar Jar Binks-R2 D2
Princess Leia Organa-Padme Amidala-Anakin Skywalker-C 3PO-Darth Msul
Chewbakka-Luke Skywalker

Sa ovim sastavom a Georga Lucasa za trenera proshetacete se kroz Ligu Shampiona!!! (al' Federeacije) :-))))
Let the Sworc be with U!!! Patlidzan Forever!

manager

pre 14 godina

koliko vidim bolji je od svakog desnog beka kojeg je Partizan imao do sad...bar koliko se ja secam, pa onda nema razloga ya neke bzvzne komentare. Ima i bolju tehniku, pas, pregled igre, a ako je suditi po klipovima na youtube-u, onda i bolji sut od prethodnog nam resenja po desnoj aut liniji...nek samo dodje...posle cemo da pricamo sa komsijama

Colovic

pre 14 godina

@ Che Milan
Vidi ti ove navijace Teleoptika 2 kako su duhoviti! Pa i sa tim timom koji si ti naveo dobili bi FK Sledecu Sezonu, pa cak i ako vam igraci ne budu bezali na aerodrom!

Ferdinand, ali ne Franc!

pre 14 godina

Hahahhah :D
Iako sam grobar, odlicno vam je ovo zezanje Dzordz Lukas-Obi Van Kenobi-Luk Skajvoker ... :D
Svaka cast!!! :D:D:D

I kada cete vise shvatiti da je poenta ovih komentara u dobrom zezanju?! Tu smo svi (nadam se bez kompleksa i sa jedne i sa druge strane!) i evo da se ponovim, naucite da se smekerski zezate, a ne da se odmah prozivate i primate sve k srcu zdravo za gotovo! Ja se sit ismejah!!! :D

May the force be with you!!! hahahah :D:D:D

JA

pre 14 godina

Sta je njemu problem da igra desnog beka kad je vec snimio Ratove zvezda. Jel bi Stevanovic mogao da ubaci onakve efekte? JA nisam siguran. Prema tome neka igra malo i fudbala, moze mu se.

Vlade GROBAR UE

pre 14 godina

Mene samo interesuje zasto se gospoda koja su nekad to i bila sa severa,zasto se oni uopste brinu za igrace koje dovodi Partizan...Gledajte malo u svoje dvoriste,stvarajte ekipu,pokusajte da smanjite dug kluba koji je ogroman,a koji su napravile zvezdine zvede i toboze veliki ljudi tog kluba...Partizan vam je uzeo duplu krunu dve godine uzastopno,ali kako smo krenuli tako cemo i da nastavimo...Pa nismo vam mi krivi sto ste vi igrace dovodili iz Diznilenda da ih ne nabrajam,a svi mozemo da se setimo Barkosa,pa tamo nekog Sisica,pa ovog Burzanovica sto ste vratili iz veoma velike fudbalske Crne Gore,jeste li razmisljali da klub prebacite dole,onda biste mogli da racunate na duplu krunu...

nikola

pre 14 godina

Na menadzeru ima dobre ocene:). Dovodio sam ga u svaki tim sa kojim sam igrao.A ako je prosle godine bio standardan u Selti, pa makar je to i Spanska druga liga, i bio reprezentativac Brazila do 17 i 20 godina, moze on da bude dobar. Mada mislim da on nije bas jeftin igrac da bi ga Partizan tek tako kupio.

Metal-Bach-SFRJ

pre 14 godina

Link je bio sjajan ali to su igre iz doba Gremia a potom,k'o zna kako covek igra.Uz to potpuno se slazem da nam je vezni red zelen i ocigledno nam treba iskusni igrac na sredini.

doom

pre 14 godina

неукусни и малициозни коментари зумбула... било би добро да дође Лукас, биће бржа и технички разноврснија игра, у сваком случају се човек препоручио, зна где ИМА пара и ГДЕ може Партизан.

Deda

pre 14 godina

Realno nesto me tera da verujem u kvalitet lika koji ima utakmice u brazil U17 i U20 i koji je odigrao za Gremio bar 30 tekmi i za klub kao sto je Celta.

J.F. 012

pre 14 godina

Mislim da je najbolja opcija da uz desnu aut liniju priliku dobije Srdja Knezevic... Nema neke izrazene napadacke karakteristike ali uz eventualni ostanak Obrada na levoj strani, imali bi bar jednog ofanzivnog beka... Za LS nije ni potrebna tolika ofanziva, dok za nasu ligu treba forsirati "malog" Stevanovica... Srdja kad god je dobijao priliku ostavljao je srce na terenu i ginuo za svaku loptu, nas novi Batica Mirkovic... Sve u svemu, bilo ko da igra, dodje, ode, ostane, jedno je sigurno, PARTIZAN IMA EKIPU ZA LIGU SAMPIONA, a za domace prvenstvo mogao bi i Teleoptik da igra protiv komsinice...

Napadac

pre 14 godina

"Lukas spada u ofanzivne bekove, tako da bi se uklopio u stil igre koji gaji trener Partizana Slaviša Jokanović."

Hahaha... Stil igre koji gaji Jokanovic, to jos nisam video... Mozda ste mislili na stil= Sudija ponisti jos 2-3 gola, a mi cemo uzeti titulu... Smesno

boske

pre 14 godina

Na osnovu linka vidi se da je bio dobar igrac(ima brzinu,dobar centar-sut,solidan u odbrani),ali to je sve bilo pre povrede.Kako je ovde jedan predjasnji naveo i Brnovic je pre povrede bio najbolji igrac u PARTIZANU,a posle toga je nastao pad u njegovoj igri...Ali kada je mogao da igra u Selti maoze i kod nas,a sto se tice da je sam ponudjen PARTIZANU setite se da je i Moreira prvo bio ponudjen komsinici oni ga nisu hteli(na nasu srecu)pa je onda nama...Bolje dokazan igrac u drugoj spanskoj,nego iz trece nase...I oni nama kazu da imamo komplekse,uplasili se koji to igrac dolazi kod nas pa odmah poceli da komentarisu!!!

red&white

pre 14 godina

Evo komentara Topalovica. Fenomenalan, odlican a niko ni ne zna gde je igrao , da li ide bos ili zna sta su cipele. Vazno da je Brazilac. Pa takvih u Brazilu ima koliko samih brazilaca muskog stanovnistva
To bi bilo isto kada bi neki nas vaterpolista otisao da igra u Cameron i oni tamo kazu u pa ovaj je iz Srbije fenomenalan je a ovaj ne zna ni da pliva.Verovatno traze cimera Cleu

imamo komplexe

pre 14 godina

Evo komentara Topalovica. Fenomenalan, odlican a niko ni ne zna gde je igrao , da li ide bos ili zna sta su cipele. Vazno da je Brazilac. Pa takvih u Brazilu ima koliko samih brazilaca muskog stanovnistva
To bi bilo isto kada bi neki nas vaterpolista otisao da igra u Cameron i oni tamo kazu u pa ovaj je iz Srbije fenomenalan je a ovaj ne zna ni da pliva.Verovatno traze cimera Cleu
(red&white, 5. jul 2009 14:05)

Salas madjionicar,Barkos golgeter,Obric dostojna zamena za milijasa...El trebam da nastavim?Idite bolje da se spremate za Juventus!

Sastav Patlidzana za sledecu sezonu>
Obi-Wan Kenobi
Jabba the Hutt-Jar Jar Binks-R2 D2
Princess Leia Organa-Padme Amidala-Anakin Skywalker-C 3PO-Darth Msul
Chewbakka-Luke Skywalker

Sa ovim sastavom a Georga Lucasa za trenera proshetacete se kroz Ligu Shampiona!!! (al' Federeacije) :-))))
Let the Sworc be with U!!! Patlidzan Forever!
(Che Milan, 5. jul 2009 20:21)

Ti si malo previse gledao ratove Zvezda a?

hahaha

pre 14 godina

Odlican spoljni igrac,svaku utakmicu provodi kraj desne aut linije....zagrevajuci se da udje u igru ali on je ipak spoljni igrac tako da igra van terena!

nema šta

pre 14 godina

Pojačanje u veznom redu - Ero s onoga svijeta!
Kako li je došlo do toga da se on iz Selte nudi Partizanu? Da vrijedi, našao bi sebi angažman u Španiji.

gari

pre 14 godina

poruka za ove gance sto se smeju pa taj igrac bi bio skuplji od pola vaseg tima

http://www.transfermarkt.de/de/verein/159/roter-stern-belgrad/uebersicht/startseite_sort_mw.html

http://www.transfermarkt.de/de/spieler/44016/george-lucas/profil.html

i to posle takve povrede!! pa sta mislite ako se oparavi i vrati u formu? vec vidim naslov ninkov u inconu ovaj nas u hsv-u. :))

Nikola_CRDL

pre 14 godina

Ne znam ovog lika,nadam se da je dobar...Dodushe za ovu ligu sam i ja Ronaldinho ali za LS...Jel igramo prijateljsku protiv nekog evropskog tima,ovo vec postaje dosadno,shta bi sa onim AEK,Fiorentina???

Raznežen

pre 14 godina

Mislim da bi bilo daleko logičnije da Zvezdaši prate šta se zbiva kod ostalih ligaša-pre svega kod Vojvodine.Ne želim da ulazim u potencijalni kvalitet vaših pojačanja ali,složićete se ,da se radi o NEDOKAZANIM igračima.Sa druge strane zvezda je u prelaznom roku izgubila tri najjača igrača:Milijaša,Klea i Koromana.Da li mislite da će bilo ko od pridošlica moći da ih adekvatno zameni i da odmah postane nosilac igre?Nemojte,zato,da se podsmevate Partizanovim pojačanjima jer Partizan je u poziciji da koriguje odredjene nijanse u svojoj postavi a vama,verujte,sledi teška i neizvesna borba za treće mesto u narednoj sezoni,jer ste igrački,realno,dosta oslabljeni.

Kobac

pre 14 godina

Ma sta ce nam bek brazilac, imamo Knezevica i S. Stevanovica . Nama su potrebni "brazilci" na sredini terena, da znaju da igraju kao N.Tomic pa cemo igrati LS i ne cemo biti "paceri"

TNT

pre 14 godina

Nema nista od ovog Lukasa trazi puno para vise nego sto DR.MO prima hvala ali cao.Dolazi verovatno onaj desni bek Banata mislim Marsel da se zove.Nije los Obrad i Ljaja nisu mogli nikako da ga prodju gledao sam ga protiv nas.Sve u svemu moze da prodje ovo znaci da Obradovic ipak odlazi na zalost ali sta je tu je idemo i bez njaga u L.Sampiona.

BOND

pre 14 godina

Samo da ovaj ne bude novi Ednilson iz Grcke koga smo doveli prosli put mali zadnji vezni da napomenem.Ako nije skup neka ga bolje on nego klinci da ograju po desnoj strani jer za evropu treba iskustvo a ovaj mali iz Teleoptika to nema.Moj tim: M.Bozovic,Lukas? ili S.Stevanovic,Djole,Gavrancic,Krstajic,Jovanovic,Tomic,B.Ilic,DR.MO,Dijara,Kleo.

Max

pre 14 godina

Ti stranci i dolaze u Srbiju sa mishlju da ce im to biti odskochna karijera ka Evropi (poshtovanje za Dr. Moa).. ne bi me chudilo da do ovog transfera dodje..

Samo citajte

pre 14 godina

Obratite paznju sada na grobarske komentare tipa:Ekstra igrac,odlicno fenomenalno.......Mislim to govorim poznavajuci grobare,nicije pojacanje nije dobro ali svako njihovo je uuuuuf FENOMENALNO!!!!

Napadac

pre 14 godina

"Lukas spada u ofanzivne bekove, tako da bi se uklopio u stil igre koji gaji trener Partizana Slaviša Jokanović."

Hahaha... Stil igre koji gaji Jokanovic, to jos nisam video... Mozda ste mislili na stil= Sudija ponisti jos 2-3 gola, a mi cemo uzeti titulu... Smesno

Che Milan

pre 14 godina

Sastav Patlidzana za sledecu sezonu>
Obi-Wan Kenobi
Jabba the Hutt-Jar Jar Binks-R2 D2
Princess Leia Organa-Padme Amidala-Anakin Skywalker-C 3PO-Darth Msul
Chewbakka-Luke Skywalker

Sa ovim sastavom a Georga Lucasa za trenera proshetacete se kroz Ligu Shampiona!!! (al' Federeacije) :-))))
Let the Sworc be with U!!! Patlidzan Forever!

nema šta

pre 14 godina

Pojačanje u veznom redu - Ero s onoga svijeta!
Kako li je došlo do toga da se on iz Selte nudi Partizanu? Da vrijedi, našao bi sebi angažman u Španiji.

red&white

pre 14 godina

Evo komentara Topalovica. Fenomenalan, odlican a niko ni ne zna gde je igrao , da li ide bos ili zna sta su cipele. Vazno da je Brazilac. Pa takvih u Brazilu ima koliko samih brazilaca muskog stanovnistva
To bi bilo isto kada bi neki nas vaterpolista otisao da igra u Cameron i oni tamo kazu u pa ovaj je iz Srbije fenomenalan je a ovaj ne zna ni da pliva.Verovatno traze cimera Cleu

hahaha

pre 14 godina

Odlican spoljni igrac,svaku utakmicu provodi kraj desne aut linije....zagrevajuci se da udje u igru ali on je ipak spoljni igrac tako da igra van terena!

dzafte kurafte

pre 14 godina

Dzordz Lukas?? :)
A sledece pojacanje ce onda biti stoperski tandem Obi Van Kenobi - Luk Skajvoker!
(djura, 5. jul 2009 11:24)


Sta reci za one koji se iz petnih zila trude da ismejavaju svaki potez omrazenog im kluba, a najuspesniji potezi su im dovodjenje igraca TRECE lige, nekih likova koje je i trener iz omladinskih dana zaboravio (izmedju ostalih i frizer :p), a pritom NEMATE POJMA ni ko je ovaj igrac o kojem je rec!?!

Ma vazno da vas trse kojekakvi makedonci, da (vec) gadjate direktora konzervama (zato sto ste "zadovoljni" VASIM pojacanjima... al moze vam se da pljujete NASA POTENCIJALNA), da pretite igracu koji TRAZI ONO STO MU PRIPADA i sto bi svako normalan trazio. Vi ste samo mali mishevi koji su umislili da su neko m*do i nedodirljivi... zato je tako lako igrati se vasim egom :p

J.F. 012

pre 14 godina

Mislim da je najbolja opcija da uz desnu aut liniju priliku dobije Srdja Knezevic... Nema neke izrazene napadacke karakteristike ali uz eventualni ostanak Obrada na levoj strani, imali bi bar jednog ofanzivnog beka... Za LS nije ni potrebna tolika ofanziva, dok za nasu ligu treba forsirati "malog" Stevanovica... Srdja kad god je dobijao priliku ostavljao je srce na terenu i ginuo za svaku loptu, nas novi Batica Mirkovic... Sve u svemu, bilo ko da igra, dodje, ode, ostane, jedno je sigurno, PARTIZAN IMA EKIPU ZA LIGU SAMPIONA, a za domace prvenstvo mogao bi i Teleoptik da igra protiv komsinice...

zeljko-bn

pre 14 godina

"...stil igre koji gaji Slavisa Jokanovic..." Hahahahahahhahaha
(Zika, 5. jul 2009 10:58)

zar taj stil igre nije donjeo 2 uzastopne duple krune???...i 3u ce ako bog da...

BOND

pre 14 godina

Samo da ovaj ne bude novi Ednilson iz Grcke koga smo doveli prosli put mali zadnji vezni da napomenem.Ako nije skup neka ga bolje on nego klinci da ograju po desnoj strani jer za evropu treba iskustvo a ovaj mali iz Teleoptika to nema.Moj tim: M.Bozovic,Lukas? ili S.Stevanovic,Djole,Gavrancic,Krstajic,Jovanovic,Tomic,B.Ilic,DR.MO,Dijara,Kleo.

cucko grobar

pre 14 godina

Veseli **gani videli kako mi njih deremo od radnje kad im dodje Nada Obric,Biljana Jevtic i ostale pevaljke pa i oni kao nesto smisljaju neke provale Luk Skajvoker,Dzordz Lukas.Videla zaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu:)Oni misle da su svi ko oni Cirkus Kolorado:):)Ali neka ih nek se zabavljaju,dobra su to deca,ne bi bilo zanimljivo, da ih nema trebalo bi ih izmisliti da ne umremo od dosade!

andrija

pre 14 godina

sta cemo sa sredinom terena, svi igraci na sredini su mladi i neiskusni, mogu lako da omanu u jacim utakmicama (Ljajic, Tomic, Petrovic, Fejsa...) ... prosle godine u kupu uefa nismo mogli 2 pasa da spojimo, za nasu ligu su super, a za evropu... treba nam jos neko pojacanje

Imamo kompleks,jbt imamo kompleks

pre 14 godina

Sastav Patlidzana za sledecu sezonu>
Obi-Wan Kenobi
Jabba the Hutt-Jar Jar Binks-R2 D2
Princess Leia Organa-Padme Amidala-Anakin Skywalker-C 3PO-Darth Msul
Chewbakka-Luke Skywalker

Sa ovim sastavom a Georga Lucasa za trenera proshetacete se kroz Ligu Shampiona!!! (al' Federeacije) :-))))
Let the Sworc be with U!!! Patlidzan Forever!
(Che Milan, 5. jul 2009 20:21)

Aj momak ne ispadaj.

MICHAEL SCOFIELD

pre 14 godina

Ali nije navedena nikakva informacija o tome, da li je posle te kobne povrede ponovo onaj stari! Sto se tice mene, Brazilac je, i nek bude bar 20% Danija Alvesa ili Maikona i nama ce biti sasvim odgovarajuci!

Nikola_CRDL

pre 14 godina

Ne znam ovog lika,nadam se da je dobar...Dodushe za ovu ligu sam i ja Ronaldinho ali za LS...Jel igramo prijateljsku protiv nekog evropskog tima,ovo vec postaje dosadno,shta bi sa onim AEK,Fiorentina???

Kobac

pre 14 godina

Ma sta ce nam bek brazilac, imamo Knezevica i S. Stevanovica . Nama su potrebni "brazilci" na sredini terena, da znaju da igraju kao N.Tomic pa cemo igrati LS i ne cemo biti "paceri"

MatijaPFC

pre 14 godina

Kako su neki marsovci istrcali pred rudu nadajuci se da ce Grobari poput njih hvaliti igrace koje NIKAD i NIGDE nisu videli, ili ste se mozda ponadali da cemo isto tako kao vi da sastavljamo najboljih jedanaest za IDUCU SEZONU...
Sto neko ovde rece...da vas nema trebalo bi vas izmisliti !
Partizan-Beograd

boske

pre 14 godina

Na osnovu linka vidi se da je bio dobar igrac(ima brzinu,dobar centar-sut,solidan u odbrani),ali to je sve bilo pre povrede.Kako je ovde jedan predjasnji naveo i Brnovic je pre povrede bio najbolji igrac u PARTIZANU,a posle toga je nastao pad u njegovoj igri...Ali kada je mogao da igra u Selti maoze i kod nas,a sto se tice da je sam ponudjen PARTIZANU setite se da je i Moreira prvo bio ponudjen komsinici oni ga nisu hteli(na nasu srecu)pa je onda nama...Bolje dokazan igrac u drugoj spanskoj,nego iz trece nase...I oni nama kazu da imamo komplekse,uplasili se koji to igrac dolazi kod nas pa odmah poceli da komentarisu!!!

srki

pre 14 godina

16.Obratite paznju sada na grobarske komentare tipa:Ekstra igrac,odlicno fenomenalno.......Mislim to govorim poznavajuci grobare,nicije pojacanje nije dobro ali svako njihovo je uuuuuf FENOMENALNO!!!!
(Samo citajte, 5. jul 2009 11:27)
pa sta bi? gde su ti komentari?
idi gledaj barkosa ispod mosta

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 14 godina

Ej i vi braco Grobari i vi iz Mateje Kezmana 1 ! Manite pricu vishe o tim komplexima,kad i sami ne znate da definishete tu rech !

Oni nama prodaju mu... za bubrege za pojacanja,pa njima Lukic iz trece lige glavni napadac i shta ima ja da se spustam na taj nivo da pricam sa njima.Pocece prvenstvo pa cemo da vidimo ko je ko ! Uvek su bili hvalisavci,svaki igrac koji dodje u kosarkaski klub SS je potencijalna zamena za Brajanta,a svaki igrac koji dodje u fudbalski klub SS on je madjionicar,ronaldinho ili kaka ! Ja sam na to vishe oguglao ! Onda dodje kraj prvensta oni buje o namestanju i nikada ne priznaju svoj poraz jer su oni veciti prvaci evrope,sveta i univerzuma !

Pozdrav braco moja vidimo se u Ligi Sampiona !

nikola

pre 14 godina

Na menadzeru ima dobre ocene:). Dovodio sam ga u svaki tim sa kojim sam igrao.A ako je prosle godine bio standardan u Selti, pa makar je to i Spanska druga liga, i bio reprezentativac Brazila do 17 i 20 godina, moze on da bude dobar. Mada mislim da on nije bas jeftin igrac da bi ga Partizan tek tako kupio.

Colovic

pre 14 godina

@ Che Milan
Vidi ti ove navijace Teleoptika 2 kako su duhoviti! Pa i sa tim timom koji si ti naveo dobili bi FK Sledecu Sezonu, pa cak i ako vam igraci ne budu bezali na aerodrom!

Vlade GROBAR UE

pre 14 godina

Mene samo interesuje zasto se gospoda koja su nekad to i bila sa severa,zasto se oni uopste brinu za igrace koje dovodi Partizan...Gledajte malo u svoje dvoriste,stvarajte ekipu,pokusajte da smanjite dug kluba koji je ogroman,a koji su napravile zvezdine zvede i toboze veliki ljudi tog kluba...Partizan vam je uzeo duplu krunu dve godine uzastopno,ali kako smo krenuli tako cemo i da nastavimo...Pa nismo vam mi krivi sto ste vi igrace dovodili iz Diznilenda da ih ne nabrajam,a svi mozemo da se setimo Barkosa,pa tamo nekog Sisica,pa ovog Burzanovica sto ste vratili iz veoma velike fudbalske Crne Gore,jeste li razmisljali da klub prebacite dole,onda biste mogli da racunate na duplu krunu...

JA

pre 14 godina

Sta je njemu problem da igra desnog beka kad je vec snimio Ratove zvezda. Jel bi Stevanovic mogao da ubaci onakve efekte? JA nisam siguran. Prema tome neka igra malo i fudbala, moze mu se.

doom

pre 14 godina

неукусни и малициозни коментари зумбула... било би добро да дође Лукас, биће бржа и технички разноврснија игра, у сваком случају се човек препоручио, зна где ИМА пара и ГДЕ може Партизан.

Ferdinand, ali ne Franc!

pre 14 godina

Hahahhah :D
Iako sam grobar, odlicno vam je ovo zezanje Dzordz Lukas-Obi Van Kenobi-Luk Skajvoker ... :D
Svaka cast!!! :D:D:D

I kada cete vise shvatiti da je poenta ovih komentara u dobrom zezanju?! Tu smo svi (nadam se bez kompleksa i sa jedne i sa druge strane!) i evo da se ponovim, naucite da se smekerski zezate, a ne da se odmah prozivate i primate sve k srcu zdravo za gotovo! Ja se sit ismejah!!! :D

May the force be with you!!! hahahah :D:D:D

imamo komplexe

pre 14 godina

Evo komentara Topalovica. Fenomenalan, odlican a niko ni ne zna gde je igrao , da li ide bos ili zna sta su cipele. Vazno da je Brazilac. Pa takvih u Brazilu ima koliko samih brazilaca muskog stanovnistva
To bi bilo isto kada bi neki nas vaterpolista otisao da igra u Cameron i oni tamo kazu u pa ovaj je iz Srbije fenomenalan je a ovaj ne zna ni da pliva.Verovatno traze cimera Cleu
(red&white, 5. jul 2009 14:05)

Salas madjionicar,Barkos golgeter,Obric dostojna zamena za milijasa...El trebam da nastavim?Idite bolje da se spremate za Juventus!

Sastav Patlidzana za sledecu sezonu>
Obi-Wan Kenobi
Jabba the Hutt-Jar Jar Binks-R2 D2
Princess Leia Organa-Padme Amidala-Anakin Skywalker-C 3PO-Darth Msul
Chewbakka-Luke Skywalker

Sa ovim sastavom a Georga Lucasa za trenera proshetacete se kroz Ligu Shampiona!!! (al' Federeacije) :-))))
Let the Sworc be with U!!! Patlidzan Forever!
(Che Milan, 5. jul 2009 20:21)

Ti si malo previse gledao ratove Zvezda a?

Bojke

pre 14 godina

http://www.youtube.com/watch?v=sS9Er-RpPpk

Pre povrede je bio sjajan,igrao je i za Brazilsku U17 i U20 reprezentaciju. Prosle sezone odigrao 38 utakmica u Selti. Koliko sam video ume i da centrira i da utrci u prostor i da sutne.
Videcemo da li ce uopste i doci,posto je Tomic rekao da ce Ivana menjati Sinisa Stevanovic... Mislim da nam treba pojacanje uz desnu aut liniju definitivno,jer stavljati Djordjevica ili Gavrana na to mesto nije pravo resenje.

Metal-Bach-SFRJ

pre 14 godina

Link je bio sjajan ali to su igre iz doba Gremia a potom,k'o zna kako covek igra.Uz to potpuno se slazem da nam je vezni red zelen i ocigledno nam treba iskusni igrac na sredini.

manager

pre 14 godina

koliko vidim bolji je od svakog desnog beka kojeg je Partizan imao do sad...bar koliko se ja secam, pa onda nema razloga ya neke bzvzne komentare. Ima i bolju tehniku, pas, pregled igre, a ako je suditi po klipovima na youtube-u, onda i bolji sut od prethodnog nam resenja po desnoj aut liniji...nek samo dodje...posle cemo da pricamo sa komsijama

zalosna sova

pre 14 godina

Sasvim sam siguran da svaki igrac koji je bio standardan u prvoj ligi Brazila moze da igra za Partizan pod uslovom da ima ljudske kvalitete priblizne igrackim kvalitetima.

Djuka

pre 14 godina

Iskerno mislim da od ovoga nema nista. Ne zaboravite kakav je igrac bio Nenad Brnovic dok nije polomio nogu. Isto se desilo i ovom momku i ne verujem da ce Tomic da rizikuje.

I da klinci prekinite da sudite o igracima na osnovu Youtube-a...smesno je to mnogo. Ne zaboravite da i je i Zaim na njemu Maradona.

Deda

pre 14 godina

Realno nesto me tera da verujem u kvalitet lika koji ima utakmice u brazil U17 i U20 i koji je odigrao za Gremio bar 30 tekmi i za klub kao sto je Celta.

TNT

pre 14 godina

Nema nista od ovog Lukasa trazi puno para vise nego sto DR.MO prima hvala ali cao.Dolazi verovatno onaj desni bek Banata mislim Marsel da se zove.Nije los Obrad i Ljaja nisu mogli nikako da ga prodju gledao sam ga protiv nas.Sve u svemu moze da prodje ovo znaci da Obradovic ipak odlazi na zalost ali sta je tu je idemo i bez njaga u L.Sampiona.

gari

pre 14 godina

poruka za ove gance sto se smeju pa taj igrac bi bio skuplji od pola vaseg tima

http://www.transfermarkt.de/de/verein/159/roter-stern-belgrad/uebersicht/startseite_sort_mw.html

http://www.transfermarkt.de/de/spieler/44016/george-lucas/profil.html

i to posle takve povrede!! pa sta mislite ako se oparavi i vrati u formu? vec vidim naslov ninkov u inconu ovaj nas u hsv-u. :))

Raznežen

pre 14 godina

Mislim da bi bilo daleko logičnije da Zvezdaši prate šta se zbiva kod ostalih ligaša-pre svega kod Vojvodine.Ne želim da ulazim u potencijalni kvalitet vaših pojačanja ali,složićete se ,da se radi o NEDOKAZANIM igračima.Sa druge strane zvezda je u prelaznom roku izgubila tri najjača igrača:Milijaša,Klea i Koromana.Da li mislite da će bilo ko od pridošlica moći da ih adekvatno zameni i da odmah postane nosilac igre?Nemojte,zato,da se podsmevate Partizanovim pojačanjima jer Partizan je u poziciji da koriguje odredjene nijanse u svojoj postavi a vama,verujte,sledi teška i neizvesna borba za treće mesto u narednoj sezoni,jer ste igrački,realno,dosta oslabljeni.

Max

pre 14 godina

Ti stranci i dolaze u Srbiju sa mishlju da ce im to biti odskochna karijera ka Evropi (poshtovanje za Dr. Moa).. ne bi me chudilo da do ovog transfera dodje..