Subota, 04.07.2009.

01:48

Song i Olembe u Vojvodini!?

Rigobert Song i Salomon Olembe, reprezentativci Kameruna, navodno su novi igrači Vojvodine. Takva informacija pojavila se na Vikipediji.

Izvor: B92

Song i Olembe u Vojvodini!? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

111 Komentari

Sortiraj po:

Napred Voso !!! :)))

pre 14 godina

rigobert song-33 godine, olembe i stojka svoje najbolje dane videli odavno,a batak stoper cg ne lozite se firmasi dovodili smo i mi ailtona,pa bronowickog, pa georgijeva sve zvezde pa od njih nista!
[Komentar poslat sa mobilnog sajta] (ti si samo mala vojvodina, 5. jul 2009 14:08)

bronowicki, georgiev - song, olembe.. o cemu ti pricas !!! :))) Bronowicki (Górnik £êczna, Lewart Lubartów, Górnik £êczna, Legia Warszawa,
Red Star Belgrade) Georgiev (Slavia Sofia, Deportivo Alavés, Red Star Belgrade) vrhunski igraci i vrhunski klubovi.. nema sta.. :))))

Vlada

pre 14 godina

Evo i ovde. http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/-Song-yuvadan-u%C3%A7uyor!_4_HDetail_35_138090_1.htm
Verovatno je to to, ne verujem da demantuju na sve strane po turskoj, bolelo bi ih uvo. Ali, ja još uvek ne znam turski, a i ne uči mi se :)

Vlada

pre 14 godina

Zna li neko turski? Potvrdjuju, demantuju, sta? http://cnnturk.com/2009/spor/futbol/07/06/rigobert.songa.sirp.takimi.talip/533869.0/index.html

VOJVODINA JE STRAH ZA BG BLIZANCE!

pre 14 godina

@ : (ti si samo mala vojvodina, 5. jul 2009 14:08)

Najbitnije je da mi dovodimo bivse igrace Liverpula, Marseja, Galatasaraja i da cemo da vas deremo kao i prethodne sezone! Toliko smo mali, da nas se bojite...

ti si samo mala vojvodina

pre 14 godina

rigobert song-33 godine, olembe i stojka svoje najbolje dane videli odavno,a batak stoper cg ne lozite se firmasi dovodili smo i mi ailtona,pa bronowickog, pa georgijeva sve zvezde pa od njih nista!

GrobarcinA

pre 14 godina

Ljudi,cekajte do sutra,a onda idite na wiki,in Vojvodina:kaka,CR7,Messi,Terry,Lampard,Diego....
Sve o svemu bice dobra ekipa..

Nemojte misliti da ne volim,Vosu,ali brate mili sto je mnogo mnogo je!Svaki sat dodaju jos nekog igraca,aman,ljudi,pa nema Vosa toliko para breeee!!!!

GrobarcinA

pre 14 godina

A,ipak u svemu tome i ima istine....
sa Vosinog sajta:

Rumun Alin Stojka već je postao novi fudbaler novosadske Vojvodine, a uskoro bi to trebalo da postanu i Rigobert Song, Salomon Olembe i Radoslav Batak. Radisav Rabrenović, tehnički direktor Novosađana, potvrđuje da pomenuti igrači razgovaraju sa crveno-belima i da pregovori teku u pozitivnom pravcu. On naglašava da Vojvodina ove godine ozbiljno želi da se uključi u šampionsku trku, zbog čega su najpre angažovali kvalitetnog trenera Dragoslava Stepanovića, a sada pokušavaju da stvore jak igrački kadar.

- Istina je da pregovaramo s Kameruncem Songom, našim Batakom i Olembeom iz Obale Slonovače, ali ništa još nije završeno. Razgovori su u toku i verujem da ćemo vrlo brzo znati na čemu smo. U ovom šampionatu imamo zaista velike ambicije i želimo da napravimo dobar tim. Smatram da smo na dobrom putu da to učinimo, a sezona pred nama pokazaće koliko smo dobro radili - kaže Rabrenović za Kurir i dodaje:

- Najpre smo doveli kvalitetnog trenera, a sada želimo da napravimo i jak igrački pogon. Smatramo da to jedno bez drugog ne može i da sve treba raditi postepeno. Stepanović je trener kakvog smo dugo tražili i uvereni smo da je njegovo angažovanje pravi potez kluba.

Miodrag Pantelić, sportski direktor Novosađana, nije bio toliko otvoren i konkretan, ali je potvrdio da su u toku razgovori s trojicom fudbalera.

- Vidim da se svaki dan u novinama pojavi po neko ime koje, navodno, treba da dođe u Vojvodinu i mislim da nema smisla da to sve komentarišem. Mi vodimo pregovore sa dvojicom-trojicom fudbalera i verujem da ćemo brzo uspeti da pronađemo zajednički jezik.

Pored toga, treba da vidimo koji će nas fudbaleri napustiti ovog leta, pa ćemo u skladu s tim i dovoditi pojačanja koja mogu da nadomeste odlazak dosadašnjih prvotimaca - kaže Pantelić.


Stojka: Došao zbog pehara

Da su ambicije Novosađana šampionske, ističe i Alin Stojka, koji naglašava da je u Novi Sad stigao kako bi osvojio titulu najbolje ekipe u Srbiji.

- Sa Vojvodinom sam potpisao jednogodišnju ugovor, uz opciju da bude produžen na još 12 meseci. Pored Novosađana, imao sam ponudu i od nekoliko belgijskih klubova, ali one nisu bile toliko konkretne kao ova srpske ekipe. Cilj mi je da s novim klubom osvojim šampionsku titulu u Srbiji, a da se u kupu Evrope plasiramo u takmičenje po grupama - kaže Alin Stojka.

mirko

pre 14 godina

daj boze da je ovo tacno...ali ne verujem...
song na transfermarketu vredi 5,5 miliona eura....a toliko vojvodina realno nema....jedino ako mu je istekao ugovor...dok olembe imqa 28 godina i kosta 750,000€ sto je realno da vosa kupi....daj boze,,videcemo narednih dana

delija

pre 14 godina

Koliko vi to titula imate do sad demoze se ni na jednoj ruci nabrojiti .A sada cete biti sampijoni ali u trecem milenijumu ,bili ste i ostali filijala ovih dva Beogradska giganta pa vi nemate ni 10 hiljade navijaca zato tisina bre prvo se uigrajte i naucite da pobedjujute pa sve ostalo polako a ne preko kolena i na silu sampionske generacije se godinama stvaraju i tradicija a vi je iskreno nemate i ne umete to

zombi

pre 14 godina

Kao navijac Vojvodine,molio bi sve ostale navijace Vojvodine da malo iskuliraju sa ovim prepalama i da se ne zalecu sa izjavama,ni sto se tice titule,ni sto se tice svih ovih pojacanja od kojih su pola verovatno novinarske patke.Vikipedija nije verodostojan izvor,ko ne veruje neka ukuca na njoj 'Miodrag Pantelic' i saznace da je on igrao u Bolonji,Laciju,Kelnu,da je u karijeri dao oko 1000 golova i da je igrao centralnog veznog!Dajmo se urazumiti!

Milan

pre 14 godina

DIEGO TRISTAN i ERIC DJEMBA DJEMBA U VOJVODINI TAKODJE!!!

Ako je verovati Wikipediji, a treba verovati, kada je dobro pisalo da Songa i Olembea.

probisvet_x2

pre 14 godina

Kao veliki GROBAR ali jako veliki GROBAR ocu da izjavim sledece:
Drago mi je zbog Vojvodine i mislim da ima perspektivu ako nista drugo da se plasira u ligu UEFA i da napravi zavidan rezultat sto joj od srca zelim.

Ali naravno da joj zelim poraze od mog Partizana!

Nikola

pre 14 godina

@komentar br.52,
molim za informisanje! Gavrancic...wikipedia...ili...google...i ti dobio odgovor.Vazi?!!
I koliko Gavrancic stariji?!

nezvanicni komentar

pre 14 godina

Move to FK Vojvodina

On 4 July 2009, FK Vojvodina confirmed that Rivaldo would join the club on 5 July 2009, after agreeing terms and signing a two-year contract.
Ovo pise takodje na "potpuno nezvanicnoj enciklopediji",i posle ovakvih vesti ne znam da li moze uopste da se nazove "enciklopedijom" ni zvanocnom ni nezvanicnom!Ja bih licno voleo da takvi igraci dodju u nasu ligu,ja bi i na treninge iso da ih gledam,a o poseti na utakmicama i da ne pricamo!!!ali vratimo se u realnost i pogledajmo nacu ligu,nase "stadione",ako i oni mogu tako da se nazovu poput ove enciklopedije,jer su bliskiji njivama nego terenima,nego dobro bar lepo zvuci i ako ama bas nikakvu korist od toga nemamo!!!
Puna podrska sportskom direktoru Ivanu Tomicu,jer on radi pravi posao u FK Partizanu!!!

darko

pre 14 godina

Nemožeš vjerovati pisalo se da dolazi jedan kamerunac u vojvodinu i to je olembe koji je potpisao a ovi odma presele pola kameruna u Novi Sad???

Njux

pre 14 godina

M'Bami is a physically strong player with good technical skills. He is known as a playmaking central midfielder, who likes to come forward when possible.Currently he is in negotations with Serbian club,Vojvodina Novi Sad.

Eric Daniel Djemba-Djemba (born 4 May 1981 in Douala, Cameroon) is a football defensive midfielder who currently plays for Danish side Odense BK and the Cameroon national football team.He is linked with transfer to Vojvodina Novi Sad,which is very possible.

Drogba

pre 14 godina

I to ne samo njih dvojica i Djemba Djemba nego izgleda da pregovara Vojvodina i sa Mbamijem iz Marseja....Ala je bata odresio kesu :DDDDD

GrobarcinA

pre 14 godina

Pazite,sve sto sam do sada procitao na wikipediji je bilo tacno,a za Songa pisu i na Mondu i Novostima i jos nekim portalima....Jedva cekam da padnu potpisi Kamerunskog tria!

Perica_Sveznalica

pre 14 godina

Pre svega, da se ogradim, nemam nishta protiv toga da se Vojvodina pojachava i pozdravljam jachanje svakog superligashkog kluba koji nije Zvezda.
Ono shto hocu da kazhem je da mi nije jasno toliko lozhenje na igrache koje je malo ko imao prilike da gleda u poslednjih par godina, a koje bar neki od onih koji su ostavili komentar nisu gledali uopshte. Navijachima Voshe se nadam da ovo nece biti jedan od sluchajeva kao shto su:

Ailton - nishta uradio u Zvezdi, nishta u Grashoperu, skoro pa nishta u Altahu
Tore Andre Flo - najplaceniji igrach MK Donsa(III engleska liga), promashio penal koji je rezultovao u eliminaciji njegovog tima iz barazha za ulazak u drugu ligu. U Igri provodi jako malo vremena.
Kristijan Vijeri - rezervista u Atalanti, igra samo kada su svi najbolji napadachi povredjeni.

Naravno, ima i drugachijih primera, kao npr Deren Enderton, koji je u svojoj poslednjoj sezoni, igrajuci za Bornmaut(IV engleska liga) bio jedan od kljuchnih igracha tima.

Poenta je da ce vreme pokazati u kakvom su stanju dotichni igrachi. Ako imaju bar delic nekadashnjeg sjaja, bice sjajna pojachanja; ako su van forme, nemotivisani, skloni povredama itd, nece biti dovoljno dobri ni za FK Mojmilovo iz Gornje Donje.

sensei

pre 14 godina

Koliko vidim i Erik Djemba Djemba je u Vosi :D Ko li im samo dozvoli da lupaju po Vikipediji ....

Iskreno voleo bih da je ovo istina... ali tesko...

Milan

pre 14 godina

Song je sigurno u Vojvodini, pise na njihovom sajtu, a sa Olembeom se pregovara. Najcudnije je sto na netu pise i da Eric Djemba-Djemba prelazi u Vojvodinu. Ja mislim da sam isto na Wikipediji video.

ja sam

pre 14 godina

Brinem se da ne bude previse stranaca u ekipi... Adjuru, Song, Kizito, Batak, Stoica, Olembe. 6 stranaca u prvih 11?! Kod Toleta to ne moze od sledece sezone :)

mare

pre 14 godina

smesni ste... pa sta mislite da uradite sa ovim dekicama? dal mislite da ce biti bolji od paklenog tima (Stamenković, Ninkov, Tutorić, Vranješ, Ignjatijević, Lazetić(lazovic), Isah, Obrić, Burzanović, Jevtic(Oumaru), Lekić) Zvezde?
a o poseti da ne pricam, Jagodina je daleko ispred vas, vi ste u rangu Zemuna koji igra nazalost 2 ligu...
firma??? ha ha ha

"nije im svejdeno mnoge je bolelo, kada grupa nasa dodje na stadion, nanananan"

Chiki

pre 14 godina

Cekaj malo, ovde neko nekog proziva za broj navijaca? Ajde sto u NS ne mogu da skupe 2000 navijaca al sta se javljaju beogradjani, grad od 1.5 mil stanovnika a na nasa 2 najveca stadiona ih bude zajedno 10.000???
I oni su kao bolji????

...Zvezda život...

pre 14 godina

Sve je to super, ali ko će to da gleda!? Možda onih stotinjak Firmaša što dolaze na utakmice, nema velikog kluba i velikog uspjeha bez pomoći navijača.

Atina

pre 14 godina

Auuuuu,evo nas opet, kao i svake godine,VOSA SAMPION,ZVEZDA SAMPION....na kraju sezone...Partizan treci put za redom osvojio duplu krunu....kakvi ste vi likovi...

Brkic, Vulicevic, Batak, Kizito, Tadic, Adjuru, Stoica, Olembe, Aleksic, Mrdja!

Bozovic,
Djordjevic,Gavrancic,Krstajic,Obradovic
Tomic,Petrovic,Dr.Mo,Ljajic
Dijara,Kleo

Moze li neko od SAMPIONSKE ekipe Vojvodine da mi kaze na kojoj ste vi to poziciji bolji ? Hvala

Naprimer Trener!!! :-)

Maverick PFC

pre 14 godina

Samo neka ide Srpski fudbal napred, veoma mi je drago kada cujem da neko od kvalitetnih i poznatih fudbalera dolazio kao pojacanje u neki drugi klub osim Partizana i FKSS jer tako nas fudbal postaje zanimljiviji i tako polako vracamo gledaoce na stadione...
Svaka cast za "Lale" i ako je ovo istina jer u Srbiji istina je relativna...

djura

pre 14 godina

Sjajna pojacanja za nasu ligu, u mnogome ce pomoci srpskom fudbalu.

Posebno me raduje informacija da se vraca i Radoslav Batak.
Momak izuzetno voli Vojvodinu, dobar je stoper, igra za reprezentaciju CG, a prosle sezone je bio kapiten Ankaraspora! (ekipa koja je tokom sezone pobedjivala Besiktas i Fener)

Sever

pre 14 godina

Na četiri godine ugovor , pa koliko on misli da igra, ovaj kako je krenuo ima da igra duže od Romarija a o Maldiniju i da ne pričam...

pitance

pre 14 godina

Sta ce se desiti posle prve losije odigrane utakmice?Hoce li sva ova pojacanja podobijati otkaze zbog velikih plata ili ce klub zavrsiti pod katancem?!?

Vlada

pre 14 godina

odam se javljaju kopleksasi izvezde ipartizana. Pa ljudi shatite da Vojvodinu nece moci vise niko da smakne sa trona
(sampioni, 4. jul 2009 07:18)

pogodio si dve reci,i to jedva :)))) vojvodina na tronu,ha ha ha...ALCZ

City Firm

pre 14 godina

Kakva zavist i bol u srcima navijaca Zartizana i Zvezde!!Tesko ce se prihvatiti cinjenica da smo poslednjih nekoliko godina, pa i sada bolji, uspesniji, organizovaniji klub od C.Zvezde!! Cigani samo mozete da sedite i placete jer ste smesni!!! Sudbina Notingem Foresta vam se smesi :)) heheh..a vi partizani cete videti sledece sezone ko je ko!! Sledece sezone vam ni sudije nece pomoci!! JESTE, TACNA JE INFORMCIJA DA SU SONG I OLEMBE PRED VRATIMA VOJVODINE, A VI BG SABANI SMAO MOZETE DA SEDITE I DALJE I DA PLACETE!!

bokisha-pfc

pre 14 godina

Auuuuu,evo nas opet,kao i svake godine,VOSA SAMPION,ZVEZDA SAMPION....na kraju sezone...Partizan treci put za redom osvojio duplu krunu....kakvi ste vi likovi...

Brkic, Vulicevic, Batak, Kizito, Tadic, Adjuru, Stoica, Olembe, Aleksic, Mrdja!

Bozovic,
Djordjevic,Gavrancic,Krstajic,Obradovic
Tomic,Petrovic,Dr.Mo,Ljajic
Dijara,Kleo

Moze li neko od SAMPIONSKE ekipe Vojvodine da mi kaze na kojoj ste vi to poziciji bolji ? Hvala

realno...

pre 14 godina

tri kategorije komentara...

1. navijaci Vose u transu, kao da su doveli Terija i Maludu, na primer, osvojise sve titule i ugasise titove blizance...
2. navijaci ostalih klubova za koje su Ednilsoni i Kadui Maradone a svi stranci koji odu u druge klubove izandjali i propali...
3. meni najneshvatljivija kategorija, ovi sto su ljuti na B92, ograda u uvodu sa Vikipedijom je novinarska potreba da se bude informativan a da se ne ispadne glup ako je 'buva' u pitanju. Ovako je win-win, ako dodju, objavili su, ako ne dodju, napisali su da je izvor informacije sporan. Sasvim profi, ali pljuvaci su ljuti na novinare, oni bi to radili bolje, njihovi sajtovi bi bili kvalitetniji...

svasta, neka ih i Song i Olembe, ako to donosi bolji fudbal, svi smo na dobitku.

Song Lions of Novi Sad

pre 14 godina

@
Song je mlad i perspektivan... Verovatno zato iz Vose kazu da ce potpisati na 4(slovima; cetiri)god.
(J.F. 012, 4. jul 2009 02:48)

Zato je Song mladji od Krstajica i GAvrancica, a o kvalitetu ne vredi ni govoriti, dovoljno je pogledati karijeru...

Srce mi ravnica!

pre 14 godina

Dovoljno je pogledati u kakvim klubovima je igrao Song, a i Vojvodina je u tom drustvu, sto je sasvim razumljivo! Neko dovodi bivse Liverpulove igrace, a neko nema ni za budjav lebac...

Red Marquis

pre 14 godina

Koliko ima zlobnih ljudi ovde...A interesantno je da svi navijaju za partizan i zvezdu, mada su po uobraženosti ovi prvi odmakli komšijama. Zato kapa dole onima normalnima, koliko god da vas je...
Umesto da svima bude drago što se uopšte priča o takvim igračima, a ti prelasci nisu buva, ali videćete već.
ZAR VAM NIJE DOSADILO DA DECENIJAMA GLEDATE DVOMEČ ZVEZDE I PARTIZANA?
Našem fudbalu je nužno preseljenje titule iz Beograda. Za početak, nek to bude naš Novi Sad :)

Grobar Le

pre 14 godina

Bravo za UPRAVU VOSE!

Bice dobri dueli Kleo-Song..!!

Stoika-Moreira!!

Lepa West za Srpski fudbal!

Puno srece i uspeha u Evropi zelim Vojvodini, a Novosadjanima porucujem da se pokazu na "Karadjordju", dobrim posetama!

Pozdrav

Vosa u srcu

pre 14 godina

Dolazi i Radoslav Batak, reprezentativni stoper Crne Gore. Vojvodina ce sledece godine biti veoma jaka, i nadam se duploj kruni kod nas i u Evropi da doguramo daleko...

Proslo je vreme laznih pobednika

Alves

pre 14 godina

Joj kad vidim komentare ovih firmasa samo se nasmejem...."Idemo na titulu" "Osonovan smo pre vas" "Titovi blizanci" "GALAKTIKOSI IZ NS"xaxaxaxaxaxaxaxa "Cika Tole" njanjanja kako neka deca...Tesko je ljudima objasniti da nece biti sampioni i da je Partizanu mnogo ozbiljniji rival Zvezda bez obzira kakva je..Jednostavno oni nemaju pobednicki mentalitet,nemaju onaj pritisak navijaca koji tera na uspeh,prosecan su srpski klub.......

elfenomeno

pre 14 godina

Najsmjesnije od svega je sto Song ima 34 godine a Vojvodina mu nudi cetverogodisnji ugovor. To niko u Evropi ne bi uradio(vjerovatno zato i dolazi u Vojvodinu jer ne moze nigdje drugo). :D

kimi

pre 14 godina

@smor

a sto se sad ljutish? da nisi mozda ljubomoran sto nam dolaze svetski poznati igraci? jes..mozda im je prosao zenit ali za ovu nasu "SUPER" ligu su jos uvek babaroge!
ko zna mozda nam dodje i Nistelrooy..

p.s. strasno koliko ljudi pre svega mrzi Vojvodinu pa tek onda navija za ah..navija...

Bojan87

pre 14 godina

Nadam se da je ovo tacno,bilo bi sjajno da Vojvodina bude jos jaca i da se zaista bori za titulu,a naravno i da postigne sto bolji rezultat u evropi.pozz iz Zajecara.

fenjerasi

pre 14 godina

ma daj bre, ko plasira ove lazi? kakav song, da moze da se dovede doveli bi ga partizan ili zvezda, kakva bre vosa... wikipeeediia, pa tu mogu i ja da napisem svasta, tu je i za onog fantoma iz banata bilo napisano kojekakvih baljezgarija...
(smor, 4. jul 2009 02:22)

Hahahahahhahaahh kakav crveni partizan i crna zvezda, pa oni su proslost za srpski fudbal. Stvarno ne razumem koji su oni vise faktor u ovoj ligi.

A da setio sam se, posto ove sezone ispada, od 16 klubova, dvoje, znaci oni su kandidati za ispadanje.

Samo napred Vojvodina!!!

a sad adio

pre 14 godina

A sad adio, a sad adio,
i ko zna gde i ko zna kad

Ovo je poruka izkomleksiranim navijacima zvzde i partizna

VOJVODINA SAMPION od danas pa nadalje

Marko

pre 14 godina

Rigoberte Sonže Kinze Konze africki Josipu Broze .
Shalu na stranu Vojvodina je mali klub koji ne moze da napuni ni jednu tribinu kada dolazi jedan Atletiko Madrid a njihovi navijaci pokusavaju, sto je normalno, da predstave svoj klub kao veliki, sto je daleko od istine.Setimo se prosle godine jedan prosecni izraelski klub se igrao sa Vojvodinom i ponizio ih do kraja.

David

pre 14 godina

Ako ovo bude drago mi je... Pa dokle ova nasa dva propala kluba da misle da su sa onakvom upravom 5 poraza u uefa cupu i osvojenom ligom slinavko ili kako se vec zove postigli uspeh... Sam Stoica u Vosi me je vec odusevio...

TheNorthArmy

pre 14 godina

jesam delija i sve...al drago mi je kad vidim ovakve vesti.....i mozda nije istina al je zanimljivo......bice mocno ako je istinito....ako bude.....vojvodina ima sigurne sampionske sanse....

Konan

pre 14 godina

Ako je ovo tacno,Vojvodina pravi stvarno jak tim.Ja,kao Grobar bih to voleo.Mada,nesto i ne verujem da ce Song doci,za Olembea mi deluje realno...

zzzzz

pre 14 godina

Posto prilicno poznajem vikipediju, odmah sam istrazio par stvari: autor tog podatka je korisnik Bochito, koji je juce (2. jula) pristupio i srpskoj i engleskoj vikipediji, ali deluje relativno ozbiljno, u tekst o Stojki je stavio tacne podatke, prepravio je neke greske u clanku o Vojvodini, tako da mi deluje da mozda i zna ponesto. Nije uobicajeni idiot koji napise za sebe da je presao u Mancester kako bi se pravio vazan u skoli. Ipak, bio bih obazriv, posto je pomalo cudno to da je u 14:16 za obojicu napisao da su u pregovorima sa Vojvodinom, da bi potom u 19:10 to prepravio na "potpisao ugovor sa Vojvodinom". Ipak, ovo mi deluje kao moguca informacija. Bilo bi mi pogotovo drago za Songa, koji usao u istoriju svetskih prevnstava kao prvi igrac koji dobio crveni karton na dva sampionata (1994. i 1998). Covek je pisao istoriju!

slusajte moje reci

pre 14 godina

FK Vojvodina dovodi kamerunske reprezentativce SONGA[kapiten repke,Liverpul,Vest Hem,Lens,Galata...] i Olembea[desni bek,28.god.,60 puta u repki,Lic,Wigan,Kejzerspor]...


ODLICNA STVAR ZA SRPSKI FUDBAL I LIGU...PARKER,ISAH,ABOU,CLEO,MOREIRA,DIARA,STOJKA,ADJURU,SONG,OLEMBE PLUS DOMACE ZVEZDE LJAIC,LAZOVIC,MILIC,ALEKCIC,IGNJOVSKI,SAVIC,KRSTAJIC,GAVRANCIC,BURZA MARADONA......


Makar mala nada je i to da je nasa liga daleko kvalitetnija od HNL
(ima nade za srpski fudbal, 3. jul 2009 20:00)



STA SAM VA REKAO,EKSPANZIJA SRPSKOG FUDBALA SE NASTAVLJA.


Sledece godine ozbiljne ekipe su FCRS
PFC
FKV
JAGODINA

Malo manje ozbiljne su
JAVOR
BSK
SMEDEREVO
CUKA
BORAC


Inace u Vosu dolazi stoper Crne Gore i bivsi igrac Dinama Moskve BATAK...

mafijasi pricaju o kradjama :p

pre 14 godina

Galaktikosi iz Novog Sada ! Prosle sezone nam je cika Tole ponistio 2 gola, ove ce morati da ponisti 5 da bi ste nas pobedili !
(FKV1914, 4. jul 2009 02:16)


Ma ponistili su vama pamet...

smor

pre 14 godina

ma daj bre, ko plasira ove lazi? kakav song, da moze da se dovede doveli bi ga partizan ili zvezda, kakva bre vosa... wikipeeediia, pa tu mogu i ja da napisem svasta, tu je i za onog fantoma iz banata bilo napisano kojekakvih baljezgarija...

QPR Fan

pre 14 godina

@ Zika
Rigoberte Sonže...(ah kako da izrimujem)
(Zika, 4. jul 2009 02:15)


Šta kažeš na ovu rimu : RIGOBERTE SONŽE, VOŠA VIŠE MOŽE!!!

Ko kaže da naša liga nema kvalitet da privuče velika imena.

gugi

pre 14 godina

ljudi song potpisuje ugovor danas! to je sigurno nije sala... svi mi mozemo po wikpedii da pisemo svasta ali ovo je istina! Song dolazi 100% a za olembea ne znam nista nisam cuo.. napred vosa, dosta je vise beogradskih klubova tj. svima je dosadilo...

Lanejovanovic

pre 14 godina

Znaci nekome padne na pamet da nesto izlupeta na wikipediji i odmah mediji bruje o tome... neverovatno...
*Uz duzno postovanje Voshi, sanse da dovedu Songa (koji je kod Turaka mlatio pare) su negde 0.67%... a i za ovoga drugoga tesko...

Lanejovanovic

pre 14 godina

Znaci nekome padne na pamet da nesto izlupeta na wikipediji i odmah mediji bruje o tome... neverovatno...
*Uz duzno postovanje Voshi, sanse da dovedu Songa (koji je kod Turaka mlatio pare) su negde 0.67%... a i za ovoga drugoga tesko...

Konan

pre 14 godina

Ako je ovo tacno,Vojvodina pravi stvarno jak tim.Ja,kao Grobar bih to voleo.Mada,nesto i ne verujem da ce Song doci,za Olembea mi deluje realno...

smor

pre 14 godina

ma daj bre, ko plasira ove lazi? kakav song, da moze da se dovede doveli bi ga partizan ili zvezda, kakva bre vosa... wikipeeediia, pa tu mogu i ja da napisem svasta, tu je i za onog fantoma iz banata bilo napisano kojekakvih baljezgarija...

mafijasi pricaju o kradjama :p

pre 14 godina

Galaktikosi iz Novog Sada ! Prosle sezone nam je cika Tole ponistio 2 gola, ove ce morati da ponisti 5 da bi ste nas pobedili !
(FKV1914, 4. jul 2009 02:16)


Ma ponistili su vama pamet...

zzzzz

pre 14 godina

Posto prilicno poznajem vikipediju, odmah sam istrazio par stvari: autor tog podatka je korisnik Bochito, koji je juce (2. jula) pristupio i srpskoj i engleskoj vikipediji, ali deluje relativno ozbiljno, u tekst o Stojki je stavio tacne podatke, prepravio je neke greske u clanku o Vojvodini, tako da mi deluje da mozda i zna ponesto. Nije uobicajeni idiot koji napise za sebe da je presao u Mancester kako bi se pravio vazan u skoli. Ipak, bio bih obazriv, posto je pomalo cudno to da je u 14:16 za obojicu napisao da su u pregovorima sa Vojvodinom, da bi potom u 19:10 to prepravio na "potpisao ugovor sa Vojvodinom". Ipak, ovo mi deluje kao moguca informacija. Bilo bi mi pogotovo drago za Songa, koji usao u istoriju svetskih prevnstava kao prvi igrac koji dobio crveni karton na dva sampionata (1994. i 1998). Covek je pisao istoriju!

Grobar Le

pre 14 godina

Bravo za UPRAVU VOSE!

Bice dobri dueli Kleo-Song..!!

Stoika-Moreira!!

Lepa West za Srpski fudbal!

Puno srece i uspeha u Evropi zelim Vojvodini, a Novosadjanima porucujem da se pokazu na "Karadjordju", dobrim posetama!

Pozdrav

QPR Fan

pre 14 godina

@ Zika
Rigoberte Sonže...(ah kako da izrimujem)
(Zika, 4. jul 2009 02:15)


Šta kažeš na ovu rimu : RIGOBERTE SONŽE, VOŠA VIŠE MOŽE!!!

Ko kaže da naša liga nema kvalitet da privuče velika imena.

TheNorthArmy

pre 14 godina

jesam delija i sve...al drago mi je kad vidim ovakve vesti.....i mozda nije istina al je zanimljivo......bice mocno ako je istinito....ako bude.....vojvodina ima sigurne sampionske sanse....

Red Marquis

pre 14 godina

Koliko ima zlobnih ljudi ovde...A interesantno je da svi navijaju za partizan i zvezdu, mada su po uobraženosti ovi prvi odmakli komšijama. Zato kapa dole onima normalnima, koliko god da vas je...
Umesto da svima bude drago što se uopšte priča o takvim igračima, a ti prelasci nisu buva, ali videćete već.
ZAR VAM NIJE DOSADILO DA DECENIJAMA GLEDATE DVOMEČ ZVEZDE I PARTIZANA?
Našem fudbalu je nužno preseljenje titule iz Beograda. Za početak, nek to bude naš Novi Sad :)

Alves

pre 14 godina

Joj kad vidim komentare ovih firmasa samo se nasmejem...."Idemo na titulu" "Osonovan smo pre vas" "Titovi blizanci" "GALAKTIKOSI IZ NS"xaxaxaxaxaxaxaxa "Cika Tole" njanjanja kako neka deca...Tesko je ljudima objasniti da nece biti sampioni i da je Partizanu mnogo ozbiljniji rival Zvezda bez obzira kakva je..Jednostavno oni nemaju pobednicki mentalitet,nemaju onaj pritisak navijaca koji tera na uspeh,prosecan su srpski klub.......

Vosa u srcu

pre 14 godina

Dolazi i Radoslav Batak, reprezentativni stoper Crne Gore. Vojvodina ce sledece godine biti veoma jaka, i nadam se duploj kruni kod nas i u Evropi da doguramo daleko...

Proslo je vreme laznih pobednika

realno...

pre 14 godina

tri kategorije komentara...

1. navijaci Vose u transu, kao da su doveli Terija i Maludu, na primer, osvojise sve titule i ugasise titove blizance...
2. navijaci ostalih klubova za koje su Ednilsoni i Kadui Maradone a svi stranci koji odu u druge klubove izandjali i propali...
3. meni najneshvatljivija kategorija, ovi sto su ljuti na B92, ograda u uvodu sa Vikipedijom je novinarska potreba da se bude informativan a da se ne ispadne glup ako je 'buva' u pitanju. Ovako je win-win, ako dodju, objavili su, ako ne dodju, napisali su da je izvor informacije sporan. Sasvim profi, ali pljuvaci su ljuti na novinare, oni bi to radili bolje, njihovi sajtovi bi bili kvalitetniji...

svasta, neka ih i Song i Olembe, ako to donosi bolji fudbal, svi smo na dobitku.

gugi

pre 14 godina

ljudi song potpisuje ugovor danas! to je sigurno nije sala... svi mi mozemo po wikpedii da pisemo svasta ali ovo je istina! Song dolazi 100% a za olembea ne znam nista nisam cuo.. napred vosa, dosta je vise beogradskih klubova tj. svima je dosadilo...

Marko

pre 14 godina

Rigoberte Sonže Kinze Konze africki Josipu Broze .
Shalu na stranu Vojvodina je mali klub koji ne moze da napuni ni jednu tribinu kada dolazi jedan Atletiko Madrid a njihovi navijaci pokusavaju, sto je normalno, da predstave svoj klub kao veliki, sto je daleko od istine.Setimo se prosle godine jedan prosecni izraelski klub se igrao sa Vojvodinom i ponizio ih do kraja.

Song Lions of Novi Sad

pre 14 godina

@
Song je mlad i perspektivan... Verovatno zato iz Vose kazu da ce potpisati na 4(slovima; cetiri)god.
(J.F. 012, 4. jul 2009 02:48)

Zato je Song mladji od Krstajica i GAvrancica, a o kvalitetu ne vredi ni govoriti, dovoljno je pogledati karijeru...

kimi

pre 14 godina

@smor

a sto se sad ljutish? da nisi mozda ljubomoran sto nam dolaze svetski poznati igraci? jes..mozda im je prosao zenit ali za ovu nasu "SUPER" ligu su jos uvek babaroge!
ko zna mozda nam dodje i Nistelrooy..

p.s. strasno koliko ljudi pre svega mrzi Vojvodinu pa tek onda navija za ah..navija...

Bojan87

pre 14 godina

Nadam se da je ovo tacno,bilo bi sjajno da Vojvodina bude jos jaca i da se zaista bori za titulu,a naravno i da postigne sto bolji rezultat u evropi.pozz iz Zajecara.

David

pre 14 godina

Ako ovo bude drago mi je... Pa dokle ova nasa dva propala kluba da misle da su sa onakvom upravom 5 poraza u uefa cupu i osvojenom ligom slinavko ili kako se vec zove postigli uspeh... Sam Stoica u Vosi me je vec odusevio...

a sad adio

pre 14 godina

A sad adio, a sad adio,
i ko zna gde i ko zna kad

Ovo je poruka izkomleksiranim navijacima zvzde i partizna

VOJVODINA SAMPION od danas pa nadalje

slusajte moje reci

pre 14 godina

FK Vojvodina dovodi kamerunske reprezentativce SONGA[kapiten repke,Liverpul,Vest Hem,Lens,Galata...] i Olembea[desni bek,28.god.,60 puta u repki,Lic,Wigan,Kejzerspor]...


ODLICNA STVAR ZA SRPSKI FUDBAL I LIGU...PARKER,ISAH,ABOU,CLEO,MOREIRA,DIARA,STOJKA,ADJURU,SONG,OLEMBE PLUS DOMACE ZVEZDE LJAIC,LAZOVIC,MILIC,ALEKCIC,IGNJOVSKI,SAVIC,KRSTAJIC,GAVRANCIC,BURZA MARADONA......


Makar mala nada je i to da je nasa liga daleko kvalitetnija od HNL
(ima nade za srpski fudbal, 3. jul 2009 20:00)



STA SAM VA REKAO,EKSPANZIJA SRPSKOG FUDBALA SE NASTAVLJA.


Sledece godine ozbiljne ekipe su FCRS
PFC
FKV
JAGODINA

Malo manje ozbiljne su
JAVOR
BSK
SMEDEREVO
CUKA
BORAC


Inace u Vosu dolazi stoper Crne Gore i bivsi igrac Dinama Moskve BATAK...

Chiki

pre 14 godina

Cekaj malo, ovde neko nekog proziva za broj navijaca? Ajde sto u NS ne mogu da skupe 2000 navijaca al sta se javljaju beogradjani, grad od 1.5 mil stanovnika a na nasa 2 najveca stadiona ih bude zajedno 10.000???
I oni su kao bolji????

Srce mi ravnica!

pre 14 godina

Dovoljno je pogledati u kakvim klubovima je igrao Song, a i Vojvodina je u tom drustvu, sto je sasvim razumljivo! Neko dovodi bivse Liverpulove igrace, a neko nema ni za budjav lebac...

VOJVODINA JE STRAH ZA BG BLIZANCE!

pre 14 godina

@ : (ti si samo mala vojvodina, 5. jul 2009 14:08)

Najbitnije je da mi dovodimo bivse igrace Liverpula, Marseja, Galatasaraja i da cemo da vas deremo kao i prethodne sezone! Toliko smo mali, da nas se bojite...

fenjerasi

pre 14 godina

ma daj bre, ko plasira ove lazi? kakav song, da moze da se dovede doveli bi ga partizan ili zvezda, kakva bre vosa... wikipeeediia, pa tu mogu i ja da napisem svasta, tu je i za onog fantoma iz banata bilo napisano kojekakvih baljezgarija...
(smor, 4. jul 2009 02:22)

Hahahahahhahaahh kakav crveni partizan i crna zvezda, pa oni su proslost za srpski fudbal. Stvarno ne razumem koji su oni vise faktor u ovoj ligi.

A da setio sam se, posto ove sezone ispada, od 16 klubova, dvoje, znaci oni su kandidati za ispadanje.

Samo napred Vojvodina!!!

Atina

pre 14 godina

Auuuuu,evo nas opet, kao i svake godine,VOSA SAMPION,ZVEZDA SAMPION....na kraju sezone...Partizan treci put za redom osvojio duplu krunu....kakvi ste vi likovi...

Brkic, Vulicevic, Batak, Kizito, Tadic, Adjuru, Stoica, Olembe, Aleksic, Mrdja!

Bozovic,
Djordjevic,Gavrancic,Krstajic,Obradovic
Tomic,Petrovic,Dr.Mo,Ljajic
Dijara,Kleo

Moze li neko od SAMPIONSKE ekipe Vojvodine da mi kaze na kojoj ste vi to poziciji bolji ? Hvala

Naprimer Trener!!! :-)

djura

pre 14 godina

Sjajna pojacanja za nasu ligu, u mnogome ce pomoci srpskom fudbalu.

Posebno me raduje informacija da se vraca i Radoslav Batak.
Momak izuzetno voli Vojvodinu, dobar je stoper, igra za reprezentaciju CG, a prosle sezone je bio kapiten Ankaraspora! (ekipa koja je tokom sezone pobedjivala Besiktas i Fener)

elfenomeno

pre 14 godina

Najsmjesnije od svega je sto Song ima 34 godine a Vojvodina mu nudi cetverogodisnji ugovor. To niko u Evropi ne bi uradio(vjerovatno zato i dolazi u Vojvodinu jer ne moze nigdje drugo). :D

City Firm

pre 14 godina

Kakva zavist i bol u srcima navijaca Zartizana i Zvezde!!Tesko ce se prihvatiti cinjenica da smo poslednjih nekoliko godina, pa i sada bolji, uspesniji, organizovaniji klub od C.Zvezde!! Cigani samo mozete da sedite i placete jer ste smesni!!! Sudbina Notingem Foresta vam se smesi :)) heheh..a vi partizani cete videti sledece sezone ko je ko!! Sledece sezone vam ni sudije nece pomoci!! JESTE, TACNA JE INFORMCIJA DA SU SONG I OLEMBE PRED VRATIMA VOJVODINE, A VI BG SABANI SMAO MOZETE DA SEDITE I DALJE I DA PLACETE!!

sensei

pre 14 godina

Koliko vidim i Erik Djemba Djemba je u Vosi :D Ko li im samo dozvoli da lupaju po Vikipediji ....

Iskreno voleo bih da je ovo istina... ali tesko...

bokisha-pfc

pre 14 godina

Auuuuu,evo nas opet,kao i svake godine,VOSA SAMPION,ZVEZDA SAMPION....na kraju sezone...Partizan treci put za redom osvojio duplu krunu....kakvi ste vi likovi...

Brkic, Vulicevic, Batak, Kizito, Tadic, Adjuru, Stoica, Olembe, Aleksic, Mrdja!

Bozovic,
Djordjevic,Gavrancic,Krstajic,Obradovic
Tomic,Petrovic,Dr.Mo,Ljajic
Dijara,Kleo

Moze li neko od SAMPIONSKE ekipe Vojvodine da mi kaze na kojoj ste vi to poziciji bolji ? Hvala

Maverick PFC

pre 14 godina

Samo neka ide Srpski fudbal napred, veoma mi je drago kada cujem da neko od kvalitetnih i poznatih fudbalera dolazio kao pojacanje u neki drugi klub osim Partizana i FKSS jer tako nas fudbal postaje zanimljiviji i tako polako vracamo gledaoce na stadione...
Svaka cast za "Lale" i ako je ovo istina jer u Srbiji istina je relativna...

zombi

pre 14 godina

Kao navijac Vojvodine,molio bi sve ostale navijace Vojvodine da malo iskuliraju sa ovim prepalama i da se ne zalecu sa izjavama,ni sto se tice titule,ni sto se tice svih ovih pojacanja od kojih su pola verovatno novinarske patke.Vikipedija nije verodostojan izvor,ko ne veruje neka ukuca na njoj 'Miodrag Pantelic' i saznace da je on igrao u Bolonji,Laciju,Kelnu,da je u karijeri dao oko 1000 golova i da je igrao centralnog veznog!Dajmo se urazumiti!

Perica_Sveznalica

pre 14 godina

Pre svega, da se ogradim, nemam nishta protiv toga da se Vojvodina pojachava i pozdravljam jachanje svakog superligashkog kluba koji nije Zvezda.
Ono shto hocu da kazhem je da mi nije jasno toliko lozhenje na igrache koje je malo ko imao prilike da gleda u poslednjih par godina, a koje bar neki od onih koji su ostavili komentar nisu gledali uopshte. Navijachima Voshe se nadam da ovo nece biti jedan od sluchajeva kao shto su:

Ailton - nishta uradio u Zvezdi, nishta u Grashoperu, skoro pa nishta u Altahu
Tore Andre Flo - najplaceniji igrach MK Donsa(III engleska liga), promashio penal koji je rezultovao u eliminaciji njegovog tima iz barazha za ulazak u drugu ligu. U Igri provodi jako malo vremena.
Kristijan Vijeri - rezervista u Atalanti, igra samo kada su svi najbolji napadachi povredjeni.

Naravno, ima i drugachijih primera, kao npr Deren Enderton, koji je u svojoj poslednjoj sezoni, igrajuci za Bornmaut(IV engleska liga) bio jedan od kljuchnih igracha tima.

Poenta je da ce vreme pokazati u kakvom su stanju dotichni igrachi. Ako imaju bar delic nekadashnjeg sjaja, bice sjajna pojachanja; ako su van forme, nemotivisani, skloni povredama itd, nece biti dovoljno dobri ni za FK Mojmilovo iz Gornje Donje.

Drogba

pre 14 godina

I to ne samo njih dvojica i Djemba Djemba nego izgleda da pregovara Vojvodina i sa Mbamijem iz Marseja....Ala je bata odresio kesu :DDDDD

GrobarcinA

pre 14 godina

A,ipak u svemu tome i ima istine....
sa Vosinog sajta:

Rumun Alin Stojka već je postao novi fudbaler novosadske Vojvodine, a uskoro bi to trebalo da postanu i Rigobert Song, Salomon Olembe i Radoslav Batak. Radisav Rabrenović, tehnički direktor Novosađana, potvrđuje da pomenuti igrači razgovaraju sa crveno-belima i da pregovori teku u pozitivnom pravcu. On naglašava da Vojvodina ove godine ozbiljno želi da se uključi u šampionsku trku, zbog čega su najpre angažovali kvalitetnog trenera Dragoslava Stepanovića, a sada pokušavaju da stvore jak igrački kadar.

- Istina je da pregovaramo s Kameruncem Songom, našim Batakom i Olembeom iz Obale Slonovače, ali ništa još nije završeno. Razgovori su u toku i verujem da ćemo vrlo brzo znati na čemu smo. U ovom šampionatu imamo zaista velike ambicije i želimo da napravimo dobar tim. Smatram da smo na dobrom putu da to učinimo, a sezona pred nama pokazaće koliko smo dobro radili - kaže Rabrenović za Kurir i dodaje:

- Najpre smo doveli kvalitetnog trenera, a sada želimo da napravimo i jak igrački pogon. Smatramo da to jedno bez drugog ne može i da sve treba raditi postepeno. Stepanović je trener kakvog smo dugo tražili i uvereni smo da je njegovo angažovanje pravi potez kluba.

Miodrag Pantelić, sportski direktor Novosađana, nije bio toliko otvoren i konkretan, ali je potvrdio da su u toku razgovori s trojicom fudbalera.

- Vidim da se svaki dan u novinama pojavi po neko ime koje, navodno, treba da dođe u Vojvodinu i mislim da nema smisla da to sve komentarišem. Mi vodimo pregovore sa dvojicom-trojicom fudbalera i verujem da ćemo brzo uspeti da pronađemo zajednički jezik.

Pored toga, treba da vidimo koji će nas fudbaleri napustiti ovog leta, pa ćemo u skladu s tim i dovoditi pojačanja koja mogu da nadomeste odlazak dosadašnjih prvotimaca - kaže Pantelić.


Stojka: Došao zbog pehara

Da su ambicije Novosađana šampionske, ističe i Alin Stojka, koji naglašava da je u Novi Sad stigao kako bi osvojio titulu najbolje ekipe u Srbiji.

- Sa Vojvodinom sam potpisao jednogodišnju ugovor, uz opciju da bude produžen na još 12 meseci. Pored Novosađana, imao sam ponudu i od nekoliko belgijskih klubova, ali one nisu bile toliko konkretne kao ova srpske ekipe. Cilj mi je da s novim klubom osvojim šampionsku titulu u Srbiji, a da se u kupu Evrope plasiramo u takmičenje po grupama - kaže Alin Stojka.

Milan

pre 14 godina

Song je sigurno u Vojvodini, pise na njihovom sajtu, a sa Olembeom se pregovara. Najcudnije je sto na netu pise i da Eric Djemba-Djemba prelazi u Vojvodinu. Ja mislim da sam isto na Wikipediji video.

Njux

pre 14 godina

M'Bami is a physically strong player with good technical skills. He is known as a playmaking central midfielder, who likes to come forward when possible.Currently he is in negotations with Serbian club,Vojvodina Novi Sad.

Eric Daniel Djemba-Djemba (born 4 May 1981 in Douala, Cameroon) is a football defensive midfielder who currently plays for Danish side Odense BK and the Cameroon national football team.He is linked with transfer to Vojvodina Novi Sad,which is very possible.

Vlada

pre 14 godina

odam se javljaju kopleksasi izvezde ipartizana. Pa ljudi shatite da Vojvodinu nece moci vise niko da smakne sa trona
(sampioni, 4. jul 2009 07:18)

pogodio si dve reci,i to jedva :)))) vojvodina na tronu,ha ha ha...ALCZ

darko

pre 14 godina

Nemožeš vjerovati pisalo se da dolazi jedan kamerunac u vojvodinu i to je olembe koji je potpisao a ovi odma presele pola kameruna u Novi Sad???

ja sam

pre 14 godina

Brinem se da ne bude previse stranaca u ekipi... Adjuru, Song, Kizito, Batak, Stoica, Olembe. 6 stranaca u prvih 11?! Kod Toleta to ne moze od sledece sezone :)

pitance

pre 14 godina

Sta ce se desiti posle prve losije odigrane utakmice?Hoce li sva ova pojacanja podobijati otkaze zbog velikih plata ili ce klub zavrsiti pod katancem?!?

mirko

pre 14 godina

daj boze da je ovo tacno...ali ne verujem...
song na transfermarketu vredi 5,5 miliona eura....a toliko vojvodina realno nema....jedino ako mu je istekao ugovor...dok olembe imqa 28 godina i kosta 750,000€ sto je realno da vosa kupi....daj boze,,videcemo narednih dana

Sever

pre 14 godina

Na četiri godine ugovor , pa koliko on misli da igra, ovaj kako je krenuo ima da igra duže od Romarija a o Maldiniju i da ne pričam...

...Zvezda život...

pre 14 godina

Sve je to super, ali ko će to da gleda!? Možda onih stotinjak Firmaša što dolaze na utakmice, nema velikog kluba i velikog uspjeha bez pomoći navijača.

GrobarcinA

pre 14 godina

Ljudi,cekajte do sutra,a onda idite na wiki,in Vojvodina:kaka,CR7,Messi,Terry,Lampard,Diego....
Sve o svemu bice dobra ekipa..

Nemojte misliti da ne volim,Vosu,ali brate mili sto je mnogo mnogo je!Svaki sat dodaju jos nekog igraca,aman,ljudi,pa nema Vosa toliko para breeee!!!!

mare

pre 14 godina

smesni ste... pa sta mislite da uradite sa ovim dekicama? dal mislite da ce biti bolji od paklenog tima (Stamenković, Ninkov, Tutorić, Vranješ, Ignjatijević, Lazetić(lazovic), Isah, Obrić, Burzanović, Jevtic(Oumaru), Lekić) Zvezde?
a o poseti da ne pricam, Jagodina je daleko ispred vas, vi ste u rangu Zemuna koji igra nazalost 2 ligu...
firma??? ha ha ha

"nije im svejdeno mnoge je bolelo, kada grupa nasa dodje na stadion, nanananan"

GrobarcinA

pre 14 godina

Pazite,sve sto sam do sada procitao na wikipediji je bilo tacno,a za Songa pisu i na Mondu i Novostima i jos nekim portalima....Jedva cekam da padnu potpisi Kamerunskog tria!

Milan

pre 14 godina

DIEGO TRISTAN i ERIC DJEMBA DJEMBA U VOJVODINI TAKODJE!!!

Ako je verovati Wikipediji, a treba verovati, kada je dobro pisalo da Songa i Olembea.

delija

pre 14 godina

Koliko vi to titula imate do sad demoze se ni na jednoj ruci nabrojiti .A sada cete biti sampijoni ali u trecem milenijumu ,bili ste i ostali filijala ovih dva Beogradska giganta pa vi nemate ni 10 hiljade navijaca zato tisina bre prvo se uigrajte i naucite da pobedjujute pa sve ostalo polako a ne preko kolena i na silu sampionske generacije se godinama stvaraju i tradicija a vi je iskreno nemate i ne umete to

probisvet_x2

pre 14 godina

Kao veliki GROBAR ali jako veliki GROBAR ocu da izjavim sledece:
Drago mi je zbog Vojvodine i mislim da ima perspektivu ako nista drugo da se plasira u ligu UEFA i da napravi zavidan rezultat sto joj od srca zelim.

Ali naravno da joj zelim poraze od mog Partizana!

nezvanicni komentar

pre 14 godina

Move to FK Vojvodina

On 4 July 2009, FK Vojvodina confirmed that Rivaldo would join the club on 5 July 2009, after agreeing terms and signing a two-year contract.
Ovo pise takodje na "potpuno nezvanicnoj enciklopediji",i posle ovakvih vesti ne znam da li moze uopste da se nazove "enciklopedijom" ni zvanocnom ni nezvanicnom!Ja bih licno voleo da takvi igraci dodju u nasu ligu,ja bi i na treninge iso da ih gledam,a o poseti na utakmicama i da ne pricamo!!!ali vratimo se u realnost i pogledajmo nacu ligu,nase "stadione",ako i oni mogu tako da se nazovu poput ove enciklopedije,jer su bliskiji njivama nego terenima,nego dobro bar lepo zvuci i ako ama bas nikakvu korist od toga nemamo!!!
Puna podrska sportskom direktoru Ivanu Tomicu,jer on radi pravi posao u FK Partizanu!!!

ti si samo mala vojvodina

pre 14 godina

rigobert song-33 godine, olembe i stojka svoje najbolje dane videli odavno,a batak stoper cg ne lozite se firmasi dovodili smo i mi ailtona,pa bronowickog, pa georgijeva sve zvezde pa od njih nista!

Nikola

pre 14 godina

@komentar br.52,
molim za informisanje! Gavrancic...wikipedia...ili...google...i ti dobio odgovor.Vazi?!!
I koliko Gavrancic stariji?!

Vlada

pre 14 godina

Zna li neko turski? Potvrdjuju, demantuju, sta? http://cnnturk.com/2009/spor/futbol/07/06/rigobert.songa.sirp.takimi.talip/533869.0/index.html

Vlada

pre 14 godina

Evo i ovde. http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/-Song-yuvadan-u%C3%A7uyor!_4_HDetail_35_138090_1.htm
Verovatno je to to, ne verujem da demantuju na sve strane po turskoj, bolelo bi ih uvo. Ali, ja još uvek ne znam turski, a i ne uči mi se :)

Napred Voso !!! :)))

pre 14 godina

rigobert song-33 godine, olembe i stojka svoje najbolje dane videli odavno,a batak stoper cg ne lozite se firmasi dovodili smo i mi ailtona,pa bronowickog, pa georgijeva sve zvezde pa od njih nista!
[Komentar poslat sa mobilnog sajta] (ti si samo mala vojvodina, 5. jul 2009 14:08)

bronowicki, georgiev - song, olembe.. o cemu ti pricas !!! :))) Bronowicki (Górnik £êczna, Lewart Lubartów, Górnik £êczna, Legia Warszawa,
Red Star Belgrade) Georgiev (Slavia Sofia, Deportivo Alavés, Red Star Belgrade) vrhunski igraci i vrhunski klubovi.. nema sta.. :))))

smor

pre 14 godina

ma daj bre, ko plasira ove lazi? kakav song, da moze da se dovede doveli bi ga partizan ili zvezda, kakva bre vosa... wikipeeediia, pa tu mogu i ja da napisem svasta, tu je i za onog fantoma iz banata bilo napisano kojekakvih baljezgarija...

Lanejovanovic

pre 14 godina

Znaci nekome padne na pamet da nesto izlupeta na wikipediji i odmah mediji bruje o tome... neverovatno...
*Uz duzno postovanje Voshi, sanse da dovedu Songa (koji je kod Turaka mlatio pare) su negde 0.67%... a i za ovoga drugoga tesko...

mafijasi pricaju o kradjama :p

pre 14 godina

Galaktikosi iz Novog Sada ! Prosle sezone nam je cika Tole ponistio 2 gola, ove ce morati da ponisti 5 da bi ste nas pobedili !
(FKV1914, 4. jul 2009 02:16)


Ma ponistili su vama pamet...

Marko

pre 14 godina

Rigoberte Sonže Kinze Konze africki Josipu Broze .
Shalu na stranu Vojvodina je mali klub koji ne moze da napuni ni jednu tribinu kada dolazi jedan Atletiko Madrid a njihovi navijaci pokusavaju, sto je normalno, da predstave svoj klub kao veliki, sto je daleko od istine.Setimo se prosle godine jedan prosecni izraelski klub se igrao sa Vojvodinom i ponizio ih do kraja.

Alves

pre 14 godina

Joj kad vidim komentare ovih firmasa samo se nasmejem...."Idemo na titulu" "Osonovan smo pre vas" "Titovi blizanci" "GALAKTIKOSI IZ NS"xaxaxaxaxaxaxaxa "Cika Tole" njanjanja kako neka deca...Tesko je ljudima objasniti da nece biti sampioni i da je Partizanu mnogo ozbiljniji rival Zvezda bez obzira kakva je..Jednostavno oni nemaju pobednicki mentalitet,nemaju onaj pritisak navijaca koji tera na uspeh,prosecan su srpski klub.......

fenjerasi

pre 14 godina

ma daj bre, ko plasira ove lazi? kakav song, da moze da se dovede doveli bi ga partizan ili zvezda, kakva bre vosa... wikipeeediia, pa tu mogu i ja da napisem svasta, tu je i za onog fantoma iz banata bilo napisano kojekakvih baljezgarija...
(smor, 4. jul 2009 02:22)

Hahahahahhahaahh kakav crveni partizan i crna zvezda, pa oni su proslost za srpski fudbal. Stvarno ne razumem koji su oni vise faktor u ovoj ligi.

A da setio sam se, posto ove sezone ispada, od 16 klubova, dvoje, znaci oni su kandidati za ispadanje.

Samo napred Vojvodina!!!

ti si samo mala vojvodina

pre 14 godina

rigobert song-33 godine, olembe i stojka svoje najbolje dane videli odavno,a batak stoper cg ne lozite se firmasi dovodili smo i mi ailtona,pa bronowickog, pa georgijeva sve zvezde pa od njih nista!

bokisha-pfc

pre 14 godina

Auuuuu,evo nas opet,kao i svake godine,VOSA SAMPION,ZVEZDA SAMPION....na kraju sezone...Partizan treci put za redom osvojio duplu krunu....kakvi ste vi likovi...

Brkic, Vulicevic, Batak, Kizito, Tadic, Adjuru, Stoica, Olembe, Aleksic, Mrdja!

Bozovic,
Djordjevic,Gavrancic,Krstajic,Obradovic
Tomic,Petrovic,Dr.Mo,Ljajic
Dijara,Kleo

Moze li neko od SAMPIONSKE ekipe Vojvodine da mi kaze na kojoj ste vi to poziciji bolji ? Hvala

mare

pre 14 godina

smesni ste... pa sta mislite da uradite sa ovim dekicama? dal mislite da ce biti bolji od paklenog tima (Stamenković, Ninkov, Tutorić, Vranješ, Ignjatijević, Lazetić(lazovic), Isah, Obrić, Burzanović, Jevtic(Oumaru), Lekić) Zvezde?
a o poseti da ne pricam, Jagodina je daleko ispred vas, vi ste u rangu Zemuna koji igra nazalost 2 ligu...
firma??? ha ha ha

"nije im svejdeno mnoge je bolelo, kada grupa nasa dodje na stadion, nanananan"

elfenomeno

pre 14 godina

Najsmjesnije od svega je sto Song ima 34 godine a Vojvodina mu nudi cetverogodisnji ugovor. To niko u Evropi ne bi uradio(vjerovatno zato i dolazi u Vojvodinu jer ne moze nigdje drugo). :D

...Zvezda život...

pre 14 godina

Sve je to super, ali ko će to da gleda!? Možda onih stotinjak Firmaša što dolaze na utakmice, nema velikog kluba i velikog uspjeha bez pomoći navijača.

slusajte moje reci

pre 14 godina

FK Vojvodina dovodi kamerunske reprezentativce SONGA[kapiten repke,Liverpul,Vest Hem,Lens,Galata...] i Olembea[desni bek,28.god.,60 puta u repki,Lic,Wigan,Kejzerspor]...


ODLICNA STVAR ZA SRPSKI FUDBAL I LIGU...PARKER,ISAH,ABOU,CLEO,MOREIRA,DIARA,STOJKA,ADJURU,SONG,OLEMBE PLUS DOMACE ZVEZDE LJAIC,LAZOVIC,MILIC,ALEKCIC,IGNJOVSKI,SAVIC,KRSTAJIC,GAVRANCIC,BURZA MARADONA......


Makar mala nada je i to da je nasa liga daleko kvalitetnija od HNL
(ima nade za srpski fudbal, 3. jul 2009 20:00)



STA SAM VA REKAO,EKSPANZIJA SRPSKOG FUDBALA SE NASTAVLJA.


Sledece godine ozbiljne ekipe su FCRS
PFC
FKV
JAGODINA

Malo manje ozbiljne su
JAVOR
BSK
SMEDEREVO
CUKA
BORAC


Inace u Vosu dolazi stoper Crne Gore i bivsi igrac Dinama Moskve BATAK...

a sad adio

pre 14 godina

A sad adio, a sad adio,
i ko zna gde i ko zna kad

Ovo je poruka izkomleksiranim navijacima zvzde i partizna

VOJVODINA SAMPION od danas pa nadalje

delija

pre 14 godina

Koliko vi to titula imate do sad demoze se ni na jednoj ruci nabrojiti .A sada cete biti sampijoni ali u trecem milenijumu ,bili ste i ostali filijala ovih dva Beogradska giganta pa vi nemate ni 10 hiljade navijaca zato tisina bre prvo se uigrajte i naucite da pobedjujute pa sve ostalo polako a ne preko kolena i na silu sampionske generacije se godinama stvaraju i tradicija a vi je iskreno nemate i ne umete to

David

pre 14 godina

Ako ovo bude drago mi je... Pa dokle ova nasa dva propala kluba da misle da su sa onakvom upravom 5 poraza u uefa cupu i osvojenom ligom slinavko ili kako se vec zove postigli uspeh... Sam Stoica u Vosi me je vec odusevio...

Vlada

pre 14 godina

odam se javljaju kopleksasi izvezde ipartizana. Pa ljudi shatite da Vojvodinu nece moci vise niko da smakne sa trona
(sampioni, 4. jul 2009 07:18)

pogodio si dve reci,i to jedva :)))) vojvodina na tronu,ha ha ha...ALCZ

Atina

pre 14 godina

Auuuuu,evo nas opet, kao i svake godine,VOSA SAMPION,ZVEZDA SAMPION....na kraju sezone...Partizan treci put za redom osvojio duplu krunu....kakvi ste vi likovi...

Brkic, Vulicevic, Batak, Kizito, Tadic, Adjuru, Stoica, Olembe, Aleksic, Mrdja!

Bozovic,
Djordjevic,Gavrancic,Krstajic,Obradovic
Tomic,Petrovic,Dr.Mo,Ljajic
Dijara,Kleo

Moze li neko od SAMPIONSKE ekipe Vojvodine da mi kaze na kojoj ste vi to poziciji bolji ? Hvala

Naprimer Trener!!! :-)

pitance

pre 14 godina

Sta ce se desiti posle prve losije odigrane utakmice?Hoce li sva ova pojacanja podobijati otkaze zbog velikih plata ili ce klub zavrsiti pod katancem?!?

City Firm

pre 14 godina

Kakva zavist i bol u srcima navijaca Zartizana i Zvezde!!Tesko ce se prihvatiti cinjenica da smo poslednjih nekoliko godina, pa i sada bolji, uspesniji, organizovaniji klub od C.Zvezde!! Cigani samo mozete da sedite i placete jer ste smesni!!! Sudbina Notingem Foresta vam se smesi :)) heheh..a vi partizani cete videti sledece sezone ko je ko!! Sledece sezone vam ni sudije nece pomoci!! JESTE, TACNA JE INFORMCIJA DA SU SONG I OLEMBE PRED VRATIMA VOJVODINE, A VI BG SABANI SMAO MOZETE DA SEDITE I DALJE I DA PLACETE!!

Vosa u srcu

pre 14 godina

Dolazi i Radoslav Batak, reprezentativni stoper Crne Gore. Vojvodina ce sledece godine biti veoma jaka, i nadam se duploj kruni kod nas i u Evropi da doguramo daleko...

Proslo je vreme laznih pobednika

Srce mi ravnica!

pre 14 godina

Dovoljno je pogledati u kakvim klubovima je igrao Song, a i Vojvodina je u tom drustvu, sto je sasvim razumljivo! Neko dovodi bivse Liverpulove igrace, a neko nema ni za budjav lebac...

QPR Fan

pre 14 godina

@ Zika
Rigoberte Sonže...(ah kako da izrimujem)
(Zika, 4. jul 2009 02:15)


Šta kažeš na ovu rimu : RIGOBERTE SONŽE, VOŠA VIŠE MOŽE!!!

Ko kaže da naša liga nema kvalitet da privuče velika imena.

Konan

pre 14 godina

Ako je ovo tacno,Vojvodina pravi stvarno jak tim.Ja,kao Grobar bih to voleo.Mada,nesto i ne verujem da ce Song doci,za Olembea mi deluje realno...

kimi

pre 14 godina

@smor

a sto se sad ljutish? da nisi mozda ljubomoran sto nam dolaze svetski poznati igraci? jes..mozda im je prosao zenit ali za ovu nasu "SUPER" ligu su jos uvek babaroge!
ko zna mozda nam dodje i Nistelrooy..

p.s. strasno koliko ljudi pre svega mrzi Vojvodinu pa tek onda navija za ah..navija...

Song Lions of Novi Sad

pre 14 godina

@
Song je mlad i perspektivan... Verovatno zato iz Vose kazu da ce potpisati na 4(slovima; cetiri)god.
(J.F. 012, 4. jul 2009 02:48)

Zato je Song mladji od Krstajica i GAvrancica, a o kvalitetu ne vredi ni govoriti, dovoljno je pogledati karijeru...

gugi

pre 14 godina

ljudi song potpisuje ugovor danas! to je sigurno nije sala... svi mi mozemo po wikpedii da pisemo svasta ali ovo je istina! Song dolazi 100% a za olembea ne znam nista nisam cuo.. napred vosa, dosta je vise beogradskih klubova tj. svima je dosadilo...

TheNorthArmy

pre 14 godina

jesam delija i sve...al drago mi je kad vidim ovakve vesti.....i mozda nije istina al je zanimljivo......bice mocno ako je istinito....ako bude.....vojvodina ima sigurne sampionske sanse....

Grobar Le

pre 14 godina

Bravo za UPRAVU VOSE!

Bice dobri dueli Kleo-Song..!!

Stoika-Moreira!!

Lepa West za Srpski fudbal!

Puno srece i uspeha u Evropi zelim Vojvodini, a Novosadjanima porucujem da se pokazu na "Karadjordju", dobrim posetama!

Pozdrav

nezvanicni komentar

pre 14 godina

Move to FK Vojvodina

On 4 July 2009, FK Vojvodina confirmed that Rivaldo would join the club on 5 July 2009, after agreeing terms and signing a two-year contract.
Ovo pise takodje na "potpuno nezvanicnoj enciklopediji",i posle ovakvih vesti ne znam da li moze uopste da se nazove "enciklopedijom" ni zvanocnom ni nezvanicnom!Ja bih licno voleo da takvi igraci dodju u nasu ligu,ja bi i na treninge iso da ih gledam,a o poseti na utakmicama i da ne pricamo!!!ali vratimo se u realnost i pogledajmo nacu ligu,nase "stadione",ako i oni mogu tako da se nazovu poput ove enciklopedije,jer su bliskiji njivama nego terenima,nego dobro bar lepo zvuci i ako ama bas nikakvu korist od toga nemamo!!!
Puna podrska sportskom direktoru Ivanu Tomicu,jer on radi pravi posao u FK Partizanu!!!

probisvet_x2

pre 14 godina

Kao veliki GROBAR ali jako veliki GROBAR ocu da izjavim sledece:
Drago mi je zbog Vojvodine i mislim da ima perspektivu ako nista drugo da se plasira u ligu UEFA i da napravi zavidan rezultat sto joj od srca zelim.

Ali naravno da joj zelim poraze od mog Partizana!

Perica_Sveznalica

pre 14 godina

Pre svega, da se ogradim, nemam nishta protiv toga da se Vojvodina pojachava i pozdravljam jachanje svakog superligashkog kluba koji nije Zvezda.
Ono shto hocu da kazhem je da mi nije jasno toliko lozhenje na igrache koje je malo ko imao prilike da gleda u poslednjih par godina, a koje bar neki od onih koji su ostavili komentar nisu gledali uopshte. Navijachima Voshe se nadam da ovo nece biti jedan od sluchajeva kao shto su:

Ailton - nishta uradio u Zvezdi, nishta u Grashoperu, skoro pa nishta u Altahu
Tore Andre Flo - najplaceniji igrach MK Donsa(III engleska liga), promashio penal koji je rezultovao u eliminaciji njegovog tima iz barazha za ulazak u drugu ligu. U Igri provodi jako malo vremena.
Kristijan Vijeri - rezervista u Atalanti, igra samo kada su svi najbolji napadachi povredjeni.

Naravno, ima i drugachijih primera, kao npr Deren Enderton, koji je u svojoj poslednjoj sezoni, igrajuci za Bornmaut(IV engleska liga) bio jedan od kljuchnih igracha tima.

Poenta je da ce vreme pokazati u kakvom su stanju dotichni igrachi. Ako imaju bar delic nekadashnjeg sjaja, bice sjajna pojachanja; ako su van forme, nemotivisani, skloni povredama itd, nece biti dovoljno dobri ni za FK Mojmilovo iz Gornje Donje.

Red Marquis

pre 14 godina

Koliko ima zlobnih ljudi ovde...A interesantno je da svi navijaju za partizan i zvezdu, mada su po uobraženosti ovi prvi odmakli komšijama. Zato kapa dole onima normalnima, koliko god da vas je...
Umesto da svima bude drago što se uopšte priča o takvim igračima, a ti prelasci nisu buva, ali videćete već.
ZAR VAM NIJE DOSADILO DA DECENIJAMA GLEDATE DVOMEČ ZVEZDE I PARTIZANA?
Našem fudbalu je nužno preseljenje titule iz Beograda. Za početak, nek to bude naš Novi Sad :)

VOJVODINA JE STRAH ZA BG BLIZANCE!

pre 14 godina

@ : (ti si samo mala vojvodina, 5. jul 2009 14:08)

Najbitnije je da mi dovodimo bivse igrace Liverpula, Marseja, Galatasaraja i da cemo da vas deremo kao i prethodne sezone! Toliko smo mali, da nas se bojite...

realno...

pre 14 godina

tri kategorije komentara...

1. navijaci Vose u transu, kao da su doveli Terija i Maludu, na primer, osvojise sve titule i ugasise titove blizance...
2. navijaci ostalih klubova za koje su Ednilsoni i Kadui Maradone a svi stranci koji odu u druge klubove izandjali i propali...
3. meni najneshvatljivija kategorija, ovi sto su ljuti na B92, ograda u uvodu sa Vikipedijom je novinarska potreba da se bude informativan a da se ne ispadne glup ako je 'buva' u pitanju. Ovako je win-win, ako dodju, objavili su, ako ne dodju, napisali su da je izvor informacije sporan. Sasvim profi, ali pljuvaci su ljuti na novinare, oni bi to radili bolje, njihovi sajtovi bi bili kvalitetniji...

svasta, neka ih i Song i Olembe, ako to donosi bolji fudbal, svi smo na dobitku.

ja sam

pre 14 godina

Brinem se da ne bude previse stranaca u ekipi... Adjuru, Song, Kizito, Batak, Stoica, Olembe. 6 stranaca u prvih 11?! Kod Toleta to ne moze od sledece sezone :)

Nikola

pre 14 godina

@komentar br.52,
molim za informisanje! Gavrancic...wikipedia...ili...google...i ti dobio odgovor.Vazi?!!
I koliko Gavrancic stariji?!

Milan

pre 14 godina

DIEGO TRISTAN i ERIC DJEMBA DJEMBA U VOJVODINI TAKODJE!!!

Ako je verovati Wikipediji, a treba verovati, kada je dobro pisalo da Songa i Olembea.

sensei

pre 14 godina

Koliko vidim i Erik Djemba Djemba je u Vosi :D Ko li im samo dozvoli da lupaju po Vikipediji ....

Iskreno voleo bih da je ovo istina... ali tesko...

Bojan87

pre 14 godina

Nadam se da je ovo tacno,bilo bi sjajno da Vojvodina bude jos jaca i da se zaista bori za titulu,a naravno i da postigne sto bolji rezultat u evropi.pozz iz Zajecara.

Drogba

pre 14 godina

I to ne samo njih dvojica i Djemba Djemba nego izgleda da pregovara Vojvodina i sa Mbamijem iz Marseja....Ala je bata odresio kesu :DDDDD

zzzzz

pre 14 godina

Posto prilicno poznajem vikipediju, odmah sam istrazio par stvari: autor tog podatka je korisnik Bochito, koji je juce (2. jula) pristupio i srpskoj i engleskoj vikipediji, ali deluje relativno ozbiljno, u tekst o Stojki je stavio tacne podatke, prepravio je neke greske u clanku o Vojvodini, tako da mi deluje da mozda i zna ponesto. Nije uobicajeni idiot koji napise za sebe da je presao u Mancester kako bi se pravio vazan u skoli. Ipak, bio bih obazriv, posto je pomalo cudno to da je u 14:16 za obojicu napisao da su u pregovorima sa Vojvodinom, da bi potom u 19:10 to prepravio na "potpisao ugovor sa Vojvodinom". Ipak, ovo mi deluje kao moguca informacija. Bilo bi mi pogotovo drago za Songa, koji usao u istoriju svetskih prevnstava kao prvi igrac koji dobio crveni karton na dva sampionata (1994. i 1998). Covek je pisao istoriju!

Milan

pre 14 godina

Song je sigurno u Vojvodini, pise na njihovom sajtu, a sa Olembeom se pregovara. Najcudnije je sto na netu pise i da Eric Djemba-Djemba prelazi u Vojvodinu. Ja mislim da sam isto na Wikipediji video.

Maverick PFC

pre 14 godina

Samo neka ide Srpski fudbal napred, veoma mi je drago kada cujem da neko od kvalitetnih i poznatih fudbalera dolazio kao pojacanje u neki drugi klub osim Partizana i FKSS jer tako nas fudbal postaje zanimljiviji i tako polako vracamo gledaoce na stadione...
Svaka cast za "Lale" i ako je ovo istina jer u Srbiji istina je relativna...

Njux

pre 14 godina

M'Bami is a physically strong player with good technical skills. He is known as a playmaking central midfielder, who likes to come forward when possible.Currently he is in negotations with Serbian club,Vojvodina Novi Sad.

Eric Daniel Djemba-Djemba (born 4 May 1981 in Douala, Cameroon) is a football defensive midfielder who currently plays for Danish side Odense BK and the Cameroon national football team.He is linked with transfer to Vojvodina Novi Sad,which is very possible.

darko

pre 14 godina

Nemožeš vjerovati pisalo se da dolazi jedan kamerunac u vojvodinu i to je olembe koji je potpisao a ovi odma presele pola kameruna u Novi Sad???

GrobarcinA

pre 14 godina

A,ipak u svemu tome i ima istine....
sa Vosinog sajta:

Rumun Alin Stojka već je postao novi fudbaler novosadske Vojvodine, a uskoro bi to trebalo da postanu i Rigobert Song, Salomon Olembe i Radoslav Batak. Radisav Rabrenović, tehnički direktor Novosađana, potvrđuje da pomenuti igrači razgovaraju sa crveno-belima i da pregovori teku u pozitivnom pravcu. On naglašava da Vojvodina ove godine ozbiljno želi da se uključi u šampionsku trku, zbog čega su najpre angažovali kvalitetnog trenera Dragoslava Stepanovića, a sada pokušavaju da stvore jak igrački kadar.

- Istina je da pregovaramo s Kameruncem Songom, našim Batakom i Olembeom iz Obale Slonovače, ali ništa još nije završeno. Razgovori su u toku i verujem da ćemo vrlo brzo znati na čemu smo. U ovom šampionatu imamo zaista velike ambicije i želimo da napravimo dobar tim. Smatram da smo na dobrom putu da to učinimo, a sezona pred nama pokazaće koliko smo dobro radili - kaže Rabrenović za Kurir i dodaje:

- Najpre smo doveli kvalitetnog trenera, a sada želimo da napravimo i jak igrački pogon. Smatramo da to jedno bez drugog ne može i da sve treba raditi postepeno. Stepanović je trener kakvog smo dugo tražili i uvereni smo da je njegovo angažovanje pravi potez kluba.

Miodrag Pantelić, sportski direktor Novosađana, nije bio toliko otvoren i konkretan, ali je potvrdio da su u toku razgovori s trojicom fudbalera.

- Vidim da se svaki dan u novinama pojavi po neko ime koje, navodno, treba da dođe u Vojvodinu i mislim da nema smisla da to sve komentarišem. Mi vodimo pregovore sa dvojicom-trojicom fudbalera i verujem da ćemo brzo uspeti da pronađemo zajednički jezik.

Pored toga, treba da vidimo koji će nas fudbaleri napustiti ovog leta, pa ćemo u skladu s tim i dovoditi pojačanja koja mogu da nadomeste odlazak dosadašnjih prvotimaca - kaže Pantelić.


Stojka: Došao zbog pehara

Da su ambicije Novosađana šampionske, ističe i Alin Stojka, koji naglašava da je u Novi Sad stigao kako bi osvojio titulu najbolje ekipe u Srbiji.

- Sa Vojvodinom sam potpisao jednogodišnju ugovor, uz opciju da bude produžen na još 12 meseci. Pored Novosađana, imao sam ponudu i od nekoliko belgijskih klubova, ali one nisu bile toliko konkretne kao ova srpske ekipe. Cilj mi je da s novim klubom osvojim šampionsku titulu u Srbiji, a da se u kupu Evrope plasiramo u takmičenje po grupama - kaže Alin Stojka.

djura

pre 14 godina

Sjajna pojacanja za nasu ligu, u mnogome ce pomoci srpskom fudbalu.

Posebno me raduje informacija da se vraca i Radoslav Batak.
Momak izuzetno voli Vojvodinu, dobar je stoper, igra za reprezentaciju CG, a prosle sezone je bio kapiten Ankaraspora! (ekipa koja je tokom sezone pobedjivala Besiktas i Fener)

Sever

pre 14 godina

Na četiri godine ugovor , pa koliko on misli da igra, ovaj kako je krenuo ima da igra duže od Romarija a o Maldiniju i da ne pričam...

Chiki

pre 14 godina

Cekaj malo, ovde neko nekog proziva za broj navijaca? Ajde sto u NS ne mogu da skupe 2000 navijaca al sta se javljaju beogradjani, grad od 1.5 mil stanovnika a na nasa 2 najveca stadiona ih bude zajedno 10.000???
I oni su kao bolji????

GrobarcinA

pre 14 godina

Pazite,sve sto sam do sada procitao na wikipediji je bilo tacno,a za Songa pisu i na Mondu i Novostima i jos nekim portalima....Jedva cekam da padnu potpisi Kamerunskog tria!

zombi

pre 14 godina

Kao navijac Vojvodine,molio bi sve ostale navijace Vojvodine da malo iskuliraju sa ovim prepalama i da se ne zalecu sa izjavama,ni sto se tice titule,ni sto se tice svih ovih pojacanja od kojih su pola verovatno novinarske patke.Vikipedija nije verodostojan izvor,ko ne veruje neka ukuca na njoj 'Miodrag Pantelic' i saznace da je on igrao u Bolonji,Laciju,Kelnu,da je u karijeri dao oko 1000 golova i da je igrao centralnog veznog!Dajmo se urazumiti!

mirko

pre 14 godina

daj boze da je ovo tacno...ali ne verujem...
song na transfermarketu vredi 5,5 miliona eura....a toliko vojvodina realno nema....jedino ako mu je istekao ugovor...dok olembe imqa 28 godina i kosta 750,000€ sto je realno da vosa kupi....daj boze,,videcemo narednih dana

GrobarcinA

pre 14 godina

Ljudi,cekajte do sutra,a onda idite na wiki,in Vojvodina:kaka,CR7,Messi,Terry,Lampard,Diego....
Sve o svemu bice dobra ekipa..

Nemojte misliti da ne volim,Vosu,ali brate mili sto je mnogo mnogo je!Svaki sat dodaju jos nekog igraca,aman,ljudi,pa nema Vosa toliko para breeee!!!!

Vlada

pre 14 godina

Zna li neko turski? Potvrdjuju, demantuju, sta? http://cnnturk.com/2009/spor/futbol/07/06/rigobert.songa.sirp.takimi.talip/533869.0/index.html

Vlada

pre 14 godina

Evo i ovde. http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/-Song-yuvadan-u%C3%A7uyor!_4_HDetail_35_138090_1.htm
Verovatno je to to, ne verujem da demantuju na sve strane po turskoj, bolelo bi ih uvo. Ali, ja još uvek ne znam turski, a i ne uči mi se :)

Napred Voso !!! :)))

pre 14 godina

rigobert song-33 godine, olembe i stojka svoje najbolje dane videli odavno,a batak stoper cg ne lozite se firmasi dovodili smo i mi ailtona,pa bronowickog, pa georgijeva sve zvezde pa od njih nista!
[Komentar poslat sa mobilnog sajta] (ti si samo mala vojvodina, 5. jul 2009 14:08)

bronowicki, georgiev - song, olembe.. o cemu ti pricas !!! :))) Bronowicki (Górnik £êczna, Lewart Lubartów, Górnik £êczna, Legia Warszawa,
Red Star Belgrade) Georgiev (Slavia Sofia, Deportivo Alavés, Red Star Belgrade) vrhunski igraci i vrhunski klubovi.. nema sta.. :))))