Formula 1, ipak bez raskola

U svega šest dana sukob FIA - FOTA prošao je put od kulminacije, nakon najave osam ekipa Asocijacije da će u 2010. formirati svoje prvenstvo, do smirivanja situacije, koje su donele odluke u sredu održanog pariskog zasedanja Svetskog saveta moto-sporta. Sad nam valja verovati da je šampionat spasen, da će i dogodine postojati samo jedna Formula 1 i da Maks Mozli na jesen neće biti u igri za izbor predsednika FIA.

Pošaljite komentar
 1. F1 je na ovako niske grane doveo upravo Ferrari i M.Schumacher sa njihovom gotovo desetogodisnjom dominacijom.To je bio vrhunac Imperijalizma u F1.Sada se timovi u F1 bore za veca socijalna prava, ali komunizma nema nigde pa ni u F1.Nadam se da ce sede glave,vlasnici najbrzeg cirkusa na svetu, naci neko srednje,jedino logicno resenje.Svaka cast Aleksandru Babicu jer je sigurno najbolji sportski komentator u Srbiji...eh da nam je bar jos jedan takav!
  (MilanV., 9. jul 2009 09:06)

  # Link komentara

 2. Ma treba ukinuti pravila, nek vozi ko kakve gume oce, ko koliko goriva oce, neka vozi po travi ko misli da je tuda brzi i takve zajebancije treba ukinuti, ne sme niko da krene da obidje jer se boji da ga ova dva gorstaka ne kazne zato sto mu nisu posebno naznacili da je tu dozvoljeno preticati i takve gluposti!
  (Nikol@'S, 7. jul 2009 19:01)

  # Link komentara

 3. ... maks i berni su takav trulez ...
  (ScoreKiller, 27. jun 2009 22:55)

  # Link komentara

 4. F1 je gotova, pratim sprot vec 20 god i od tragicne smrti Sene sve svelo na cudna "pravila". Jeste Sumi velik ali nema vise adrenalina u sportu i to je to. Tu i tamo 2-4 trke godisnje mozemo nazvati trkama, treba osnovati sto pre novi sampionat, ili dva i resiti se Mozlija i Eklstona koji se ponasaju kao da je to njihovo dvoriste. Isto je bilo i sa Indijem, raspalise zbog 2-3 coveka. Treba uvoditi nove stvari. Garantujem da ce biti bolje.
  (F1 gotovo, 27. jun 2009 21:30)

  # Link komentara

 5. Naglasio bih samo sjajno zapazanje vezano za novi kalendar.. Trke u Imoli jesu bile dosadne, ali Valensija nije nista bolja. To je bila najdosadnija trka proslogodisnjeg sampionata i potpuni promasaj, a najzalije mi je sto u kalendaru nema Kanade koja nam je proslih godina donosila jako puno uzbudjenja, i redovno po neki izlazak Safety Cara na stazu...
  (Webber, 27. jun 2009 15:03)

  # Link komentara

 6. JEDINO što mi se ne sviđa u ovom tekstu jeste pogrešno korišćen pridev "ultimativno". Autor će (valjda) znati zašto...
  (DrS, 27. jun 2009 01:07)

  # Link komentara