Utorak, 09.06.2009.

19:53

Galijani dovodi Džeka

Potpredsednik Milana Adriano Galijani potvrdio je da ’rosoneri’ žele da dovedu bosanskohercegovačkog reprezentativca Edina Džeku.

Izvor: B92

Galijani dovodi Džeka IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

34 Komentari

Sortiraj po:

NS+

pre 14 godina

...prvo dzeko nije zabio go milanu u kupu uefa kolko me sjecanje sluzi...

Pa nije "go" nego u dresu, a ako si mislio na GOL onda tako napishi!

Ako se vec sluzish Srpskim jezikom nauchi da ga koristish, nemoj se brukati!!!

whatever

pre 14 godina

Ne volim Milan,ali dabogda Dzeko dao 25 golova sledece sezone samo da zapusi usta vama koji ga omalovazavate samo zato sto nije Srbin.Kakav god da je,bolji je od nasih spiceva za klasu.Kamo srece da nam je jedan takav u reprezentaciji,da ne moramo da gledamo vise onog padavicara kako se gubi na terenu "dok odvlaci dva igraca na sebe i otvara prostor za druge".Ko nam je kriv sto se u Srbiji forsira odbrambeni fudbal,pa su nam najbolji igraci defanzivci a napadaca nema ni od korova.
I Dzeko je bio drugi strelac bundeslige zato sto je Grafite dao 8,9 golova iz penala.

makaroni

pre 14 godina

grobar pa džeko je klasa nije on pantelić i žigić da se nemože snaći jarane nema tog kluba na svijetu gdje džekson nemože igrat a to češ uskoro da vidiš.
(ZVORNIK-BIH, 9. jun 2009 20:59)

barbarez je bio prvi strijelac u njemackoj ligi, pa nije nigdje otisao, a dzeko nije uopste bio prvi, nego drugi, prvi je grafite.
a svi znamo kako je prosao onaj brazilac alves(mislim da je na jednoj utakmici dao 7 golova i da je imao prosjek golova preko 1 u holandskoj ligi kada je otisao u englesku.
u italiji, engleskoj i spaniji (osim reala i barse oni igraju napadacki bez nekih posebnih odbrana)pa i francuskoj se igra cvrst fudbal sa jakim odbranama, a u njemackoj se neigraju uopste odbrane i imaju samo 3-4 jaka kluba a ovo ostalo katastrofa.
zato i necudi sto rijetko ko kada ode iz njemacke u jednu od 3 najace lige uspije, dok za razliku od njih iz francuske je milion igraca uspjelo da igra dobro u ovim jacim ligama zato sto imaju slican stil igre.
nadam se da grijesim, ali...

samo polako

pre 14 godina

prvo dzeko nije zabio go milanu u kupu uefa kolko me sjecanje sluzi...

drugo dolazi iz njemacke lige pa sta...arsavin je dosao iz ruske lige sa 27 godina pa super igra...dzeko ima 23 uz malo dorade moze da nadje mjesto u prvom timu,naravno da ne moze biti centralna figura pored ronaldinja i pata u timu sto bi tesko za rukom poslo mnogo vecim igracima a ne njemu ali sta je tu je ajmo bre milanisti sta ste pali,ja i dalje navijam za milan i jedva cekam sezonu,kaka otisao posle 6 godina,nikad on nece igrat bolje nego sto je u milanu to radio vjerujte mi...

NS+

pre 14 godina

Shta ste se svi upalili!?

Ko nije gledao kako igra, taj ne moze govoriti o njegovoj igri, a ko je gledao ne moze reci da je losh igrach!
Dobar je to igrach za sam shpic napada, ali ima i drugih kvaliteta, a ima i u glavi i u nogama i shto je josh vaznije ima vishe zelje za igrom i borbenosti nego svi ovde gore nabrojani.(benzema...)
Nadavace se on josh golova po evropi za narednih 10godina!
Zivi bili i uzivali!

Partizan sampion,a ko bi drugi !? NUSKNVP

pre 14 godina

Kapiram ja Kaka i to ali iskreno ja bih vishe voleo da vidim Milan u ovom sastavu nego da su tu Kaka i Ronaldo zajedno,mislim da Milan tada nikada nebi shvatao ozbiljno,a on bi napravio uspex kao 2007 godine kada niko nije dao ni 5% sansi da taj tim osvoji LS,a bash te sezone Andrey je otisho u Chelsea.

Frey,De Silvestri,Nesta,Tiago,Digao,Veloso,Pirlo,Gatuzo,Ribery,Pato,Dzeko

i tu dodamo josh 2,3 dobra,a ne tako izvikana igraca,mogu i Krasica da dovedu.

Jedno je sigurno Milan ponovo gradi ekipu koja ce za 2,3 godine opet igrati fantasticao i niko nece ni spominjati potpisivanje Kake za Real kao shto sada niko ne spominje Sevin odlazak u Chelsea.

Secem se kada je United ispao od Porta 2003 godine da je imao krs ekipu,ali je to SAF sve radio planski da bi sada u 2009 imao jednu od najprespektivnijih ekipa,koja ruku na srce ako ima motiva moze i sledece godine do finala Lige Sampiona.Josh uz to treba biti realan i reci da je ceo Italijanski fudbal i tranziciji ni Inter nishta nece bolje proci jer i on ima puno igraca od po 30 i vishe godina Figo,Zaneti,Cruz,Materazi,Cambiaso i josh nekolicinu koji su ruku na srce strasni igraci,a nemaju adekvatne zamene.Takodje i Juve,mada je njega onaj calcopoli mozda i povratio,jer su otisli svi mahom svi starci,do dushe strasni igraci ali evo Juve se polako vraca na stare staze,na kojima je uvek i bio.

Prema tome Italijani moraju da pocnu da rade na infrastrukturi i na jacanju lige,jer u ovom trenutku su daleko ispod Spanske,a da ne pricam koliko su ispod Engleske.Jednostavno nema vishe ni kvalitetnih mladih italijana,nema vishe Barezija,Maldinija,Zenge,Del Piera,Inzagija,sve to fali italijanima.

Pozdrav svim ljubiteljima Milana i Italijanskog fudbala.

Milan90KL

pre 14 godina

Dodji ti, bato prvo u Cukaricki, tu da se kalis malo, pa nakon 2-3 sezone odes u Vojvodinu, a za 4-5 sezona u Partizan i odatle sa 36 godina u Milan! Mada, nije iskljuceno da odes na pozajmicu jer ces biti suvise mlad, tako da se pre 40-e ne nadaj prvoj postavi! Prepodne na trening, poslepodne ispred poste u red za penziju!

Si'T'jwa

pre 14 godina

Džeko na pragu potpisivanja za Milan. Dogovor je faktički već postignut. Wolfsburgu bi pripalo oko 25 miliona Eura. Isto tako, Pirlo pregovara sa Čelzijem, tako da nije sve završeno sa odlaskom Kake' u Real M.
(igor, 9. jun 2009 21:25)

A jel si ti posetio oficijalni sajt Reala...e ,ako nisi, ja jesam...i tamo , ne da pise da je Kaka potpisao, vec Kaka stoji u prvom timu...a, i odakle Milanu pare za Dzeka, ako nisu prodali Kaku...+, danas je Galliani izjavio da je transfer tezak tacno 67.2 miliona eura...

Milosh

pre 14 godina

Samo ne razumem jednu stvar,a to je...ako je Milan prodap Kaku "zbog dugova" kako onda sada mogu da kupuju igrace kada su u dugovima?Dakle,realno,svejedno im sto su prodali Kaku,i da nisu ne bi im ti dugovi nista...!!!A onaj Galijani je mafioza teska,pa covek je pun k'o brod,mogao je da proda nesto pa da vrati dugove ne da prodaje Kaku!!!I jos nesto,Milan pre par godina nije ispao u drugu ligu samo zbog Galijanija!!!!Ko sme da izbaci Milan pored Galijanija???

gile_sampion

pre 14 godina

Opa ove sezone cemo da imamo Dze-Pa-Ro(S) :)

Kako mozete reci da je to jedan prosjecan igrac.Momku treba pruziti sansu da se dokaze u jacim ligama i sredinama.Kazete da je Bundes liga prosjecna i da nebi uspjeo u drugim.E da te razuvjerim.DZeko je sa svojim sadasnjim klubom igrao u Kup Uefa i nadavao se golova i tamo (AC Milanu,Porsmauth,PSG) a bogami i najbolji je strijelac kvalifikacija kako mi se cini(Rep Spanije,Belgije,Turske) itd ...
Mislim,dakle postojim...

Si'T'jwa

pre 14 godina

grobar pa džeko je klasa nije on pantelić i žigić da se nemože snaći jarane nema tog kluba na svijetu gdje džekson nemože igrat a to češ uskoro da vidiš.
(ZVORNIK-BIH, 9. jun 2009 20:59)

Staro narodno...svakome je svoje najbolje...

Delija iz Hamburga

pre 14 godina

@ ja
Ekonomsko gledano Bundesliga je najzdravija liga Evrope.U Nemackoj jedan klub poput Hamburgera mora prvo da zaradi pare, da bi ih kasnije mogao da potrosi. Kada bi se to pravilo uvelo i u Spaniji, Italiji i Engleskoj onda malo sutra sto bi timovi poput Mancestera, Milana, Juventusa, Barcelone ili Valencije kupili igrace za 30 ili 50 mil. Evra. Svi oni nisu nista bez njihovih Tajkuna ili Sejka.
Engleska, spanska i pogotovu italianska Liga su duzne i ruzne. U tim ligama vredu cetiri maksimalno pet tima nesto, sve ostale ekipe su obicne rupe. Da posetim da je HSV izbacio Mancester Citija u cetvrt final Kup Uefe koji je zahvalajuci njegovim Sejcima prethodno investirao vise od 50 mil. Evra u igrace da bi puko od Hamburgera. Da ne pricam o tome kako je dosadna jedna, npr. Spanska Liga, gde se unapred vec zna da ce titulu osvojiti Real, Barca ili mozda Valencia. Sve su te lige u celini gledano rupe za Bundesligu.
A o Dzeku ili Ibisevica toliko. Decki su dobri i za klasu bolji od naseg Pantelica. Da su oba igraca nasi (Srbi) onda bi ih ti sigurno digao u nebo pod oblake.

samir_ba

pre 14 godina

Sta je komsije vidim da iz vas izlazi mrznja ali nazalost vasu vi nemate igraca kao sto je dzeko samo iz ljubomore pisete netrebate biti takvi to prelazi u bolest pogledajte statistiku dzeko je dao 26gol u bundesligi,6golova u njemackom kupu, 4gola u kup uefa i 7golova u kvalifikacijama za SP, treba realno pricati koliko igraca ima ovakvu statistiku mozda ih ima nekoliko u citavom svijetu......

majstor

pre 14 godina

(ja, 9. jun 2009 21:14)

a sta to lupas , majke ti !?
kad vidim kakvih ima komentara da poludis nacisto, pffff.. samo nesto iz inata pricas covece, pokri se usima i cuti, daj ti makar budi pola dzeke pa se javi. Decku svaka cast, igrali su naj lepsi fudbal u bundes ligi i zasluzili su da budu sampioni!

majstor

pre 14 godina

(ja, 9. jun 2009 21:14)

a sta to lupas , majke ti !?
kad vidim kakvih ima komentara da poludis nacisto, pffff.. samo nesto iz inata pricas covece, pokri se usima i cuti, daj ti makar budi pola dzeke pa se javi. Decku svaka cast, igrali su naj lepsi fudbal u bundes ligi i zasluzili su da budu sampioni!

delija

pre 14 godina

odgovor za ovog iz Zvornika(ja sam iz tabanaca to je opstina Zvornik RS)Kada Dzeko bude konstantno dobro igrao kao Zigic i Pantelic onda mozemo pricati!!!nista se posle jedne polusezone nomeze zakjuciti (jer Dzeko je u na pocetku igrao lose)

Bice to uskoro

pre 14 godina

Joj sto bi volio da odu ovi Bosanci na SP,pa da udare na nas Srbe da ih otresemo,nece znati sta ih je snaslo.

Kakav Dzeko...Vidic bi ga strpao u dzep,nemaju oni zive veze.Danas sam gledao prvo poluvreme sto su igrali protiv Omana,ljudi su ih razvalili.Ovi iz Omana su fulali penal i dve stative su pogodili i oni se opet dizu na nebesa...

ZIVIM ZA DAN KADA CE DA IGRAJU PROTIV NAS!!!

igor

pre 14 godina

Džeko na pragu potpisivanja za Milan. Dogovor je faktički već postignut. Wolfsburgu bi pripalo oko 25 miliona Eura. Isto tako, Pirlo pregovara sa Čelzijem, tako da nije sve završeno sa odlaskom Kake' u Real M.

ja

pre 14 godina

Moje je misljenje da je Dzeko sasvim jedan prosechan igrach. Nemacka bundes liga je jedna velika smejurija od takmicenja u odnosu na PL, Primeru i Calcio. Svi klubovi osim Bayerna su prosto - smesni. Prosecni Volfsburg sa 3-4 solidna igracha osvoji sampionat - to vam sve govori. Malo jachi klubovi popur Herte, Verdera, HSV-a traze pojacanja u hrvatskoj, srpskoj i bosanskoj ligi mislim hahahahaha. Sta mislite zasto svaki prosecan igrach sa ovih prostora uvek uspe u Nemackom takmicenju? Mozda to jeste uzbudljiva i izjednacena liga do samog kraja ALI KASKA ZA VODECIM TROJCEM I TO MNOGO!

Videcemo dal ce Dzeko uspeti u seriji A mada sumnjam...

PS: Uz svo postovanje prema doticnom bosanskom igrachu ali prodati Kaku i dovesti posle toga Dzeka kao "pojacanje", Milan je ovim ispao smesan.

Newcastle

pre 14 godina

Ako ga dovedu biće to sjajan potez, na neki način će ublažiti odlazak Kake, mada je njega veoma teško zameniti. Ali ipak pred Džekom je velika karijera u najavi. Ko zna možda jednog dana načisto i zameni Kaku, ionako je od njega mlađi 3-4 god a već se poprilično dokazao. Sve mi je jedno za Milan kao i za Real, mada bih voleo da nekoliko klubova iz Engleske kao i Real i Barsa prestanu sa nagomilavanjem ekstra igraca. Nekako mi je muka od toga, time je fudbal izgubio neku draž, zato i navijam za jedan manj tim jer mi on više ima dušu nego svi oni zajedno, zato i jedva čekam narednu sezonu da gledam englesku drugu ligu i Newcastle

GROBAR

pre 14 godina

Dzeko kada predje u neki veliki tim bice nula od igraca,zivi bili pa videli.Ija bi u nemackoj zabijao.Da ode u chelsea bice 4-5 napadac tako da bolje ti je ostani gde jesi nego da ides negde jer propasces.

Forzza Ac Milan!!!@!

pre 14 godina

Manite se Dzeka...
Bolje kupite nesto provereno kad vec imate kesa... Npr: Benzema, Adebajor, Aguero, Villa... Ja mislim da cete sa Dzekom proci kao sa Gilardinom! Zato proverene napadace kupujte!!! I Zasto ste prodali Gurkufa on bi bio odlicna zamena za Kaku'... Naravno i Ribery se mora kupiti...

ZVORNIK-BIH

pre 14 godina

grobar pa džeko je klasa nije on pantelić i žigić da se nemože snaći jarane nema tog kluba na svijetu gdje džekson nemože igrat a to češ uskoro da vidiš.

az

pre 14 godina

Ićiće negde na pozajmicu jedno 10-ak godina, i onda će nakon što pređe tridesetu, biti promovisan u prvi tim Milana kao mlada snaga.
Bolje idi u bilo koji drugi klub ili ostani tu gde jesi.

az

pre 14 godina

Ićiće negde na pozajmicu jedno 10-ak godina, i onda će nakon što pređe tridesetu, biti promovisan u prvi tim Milana kao mlada snaga.
Bolje idi u bilo koji drugi klub ili ostani tu gde jesi.

ja

pre 14 godina

Moje je misljenje da je Dzeko sasvim jedan prosechan igrach. Nemacka bundes liga je jedna velika smejurija od takmicenja u odnosu na PL, Primeru i Calcio. Svi klubovi osim Bayerna su prosto - smesni. Prosecni Volfsburg sa 3-4 solidna igracha osvoji sampionat - to vam sve govori. Malo jachi klubovi popur Herte, Verdera, HSV-a traze pojacanja u hrvatskoj, srpskoj i bosanskoj ligi mislim hahahahaha. Sta mislite zasto svaki prosecan igrach sa ovih prostora uvek uspe u Nemackom takmicenju? Mozda to jeste uzbudljiva i izjednacena liga do samog kraja ALI KASKA ZA VODECIM TROJCEM I TO MNOGO!

Videcemo dal ce Dzeko uspeti u seriji A mada sumnjam...

PS: Uz svo postovanje prema doticnom bosanskom igrachu ali prodati Kaku i dovesti posle toga Dzeka kao "pojacanje", Milan je ovim ispao smesan.

Forzza Ac Milan!!!@!

pre 14 godina

Manite se Dzeka...
Bolje kupite nesto provereno kad vec imate kesa... Npr: Benzema, Adebajor, Aguero, Villa... Ja mislim da cete sa Dzekom proci kao sa Gilardinom! Zato proverene napadace kupujte!!! I Zasto ste prodali Gurkufa on bi bio odlicna zamena za Kaku'... Naravno i Ribery se mora kupiti...

GROBAR

pre 14 godina

Dzeko kada predje u neki veliki tim bice nula od igraca,zivi bili pa videli.Ija bi u nemackoj zabijao.Da ode u chelsea bice 4-5 napadac tako da bolje ti je ostani gde jesi nego da ides negde jer propasces.

Newcastle

pre 14 godina

Ako ga dovedu biće to sjajan potez, na neki način će ublažiti odlazak Kake, mada je njega veoma teško zameniti. Ali ipak pred Džekom je velika karijera u najavi. Ko zna možda jednog dana načisto i zameni Kaku, ionako je od njega mlađi 3-4 god a već se poprilično dokazao. Sve mi je jedno za Milan kao i za Real, mada bih voleo da nekoliko klubova iz Engleske kao i Real i Barsa prestanu sa nagomilavanjem ekstra igraca. Nekako mi je muka od toga, time je fudbal izgubio neku draž, zato i navijam za jedan manj tim jer mi on više ima dušu nego svi oni zajedno, zato i jedva čekam narednu sezonu da gledam englesku drugu ligu i Newcastle

ZVORNIK-BIH

pre 14 godina

grobar pa džeko je klasa nije on pantelić i žigić da se nemože snaći jarane nema tog kluba na svijetu gdje džekson nemože igrat a to češ uskoro da vidiš.

Delija iz Hamburga

pre 14 godina

@ ja
Ekonomsko gledano Bundesliga je najzdravija liga Evrope.U Nemackoj jedan klub poput Hamburgera mora prvo da zaradi pare, da bi ih kasnije mogao da potrosi. Kada bi se to pravilo uvelo i u Spaniji, Italiji i Engleskoj onda malo sutra sto bi timovi poput Mancestera, Milana, Juventusa, Barcelone ili Valencije kupili igrace za 30 ili 50 mil. Evra. Svi oni nisu nista bez njihovih Tajkuna ili Sejka.
Engleska, spanska i pogotovu italianska Liga su duzne i ruzne. U tim ligama vredu cetiri maksimalno pet tima nesto, sve ostale ekipe su obicne rupe. Da posetim da je HSV izbacio Mancester Citija u cetvrt final Kup Uefe koji je zahvalajuci njegovim Sejcima prethodno investirao vise od 50 mil. Evra u igrace da bi puko od Hamburgera. Da ne pricam o tome kako je dosadna jedna, npr. Spanska Liga, gde se unapred vec zna da ce titulu osvojiti Real, Barca ili mozda Valencia. Sve su te lige u celini gledano rupe za Bundesligu.
A o Dzeku ili Ibisevica toliko. Decki su dobri i za klasu bolji od naseg Pantelica. Da su oba igraca nasi (Srbi) onda bi ih ti sigurno digao u nebo pod oblake.

gile_sampion

pre 14 godina

Opa ove sezone cemo da imamo Dze-Pa-Ro(S) :)

Kako mozete reci da je to jedan prosjecan igrac.Momku treba pruziti sansu da se dokaze u jacim ligama i sredinama.Kazete da je Bundes liga prosjecna i da nebi uspjeo u drugim.E da te razuvjerim.DZeko je sa svojim sadasnjim klubom igrao u Kup Uefa i nadavao se golova i tamo (AC Milanu,Porsmauth,PSG) a bogami i najbolji je strijelac kvalifikacija kako mi se cini(Rep Spanije,Belgije,Turske) itd ...
Mislim,dakle postojim...

majstor

pre 14 godina

(ja, 9. jun 2009 21:14)

a sta to lupas , majke ti !?
kad vidim kakvih ima komentara da poludis nacisto, pffff.. samo nesto iz inata pricas covece, pokri se usima i cuti, daj ti makar budi pola dzeke pa se javi. Decku svaka cast, igrali su naj lepsi fudbal u bundes ligi i zasluzili su da budu sampioni!

Bice to uskoro

pre 14 godina

Joj sto bi volio da odu ovi Bosanci na SP,pa da udare na nas Srbe da ih otresemo,nece znati sta ih je snaslo.

Kakav Dzeko...Vidic bi ga strpao u dzep,nemaju oni zive veze.Danas sam gledao prvo poluvreme sto su igrali protiv Omana,ljudi su ih razvalili.Ovi iz Omana su fulali penal i dve stative su pogodili i oni se opet dizu na nebesa...

ZIVIM ZA DAN KADA CE DA IGRAJU PROTIV NAS!!!

delija

pre 14 godina

odgovor za ovog iz Zvornika(ja sam iz tabanaca to je opstina Zvornik RS)Kada Dzeko bude konstantno dobro igrao kao Zigic i Pantelic onda mozemo pricati!!!nista se posle jedne polusezone nomeze zakjuciti (jer Dzeko je u na pocetku igrao lose)

samir_ba

pre 14 godina

Sta je komsije vidim da iz vas izlazi mrznja ali nazalost vasu vi nemate igraca kao sto je dzeko samo iz ljubomore pisete netrebate biti takvi to prelazi u bolest pogledajte statistiku dzeko je dao 26gol u bundesligi,6golova u njemackom kupu, 4gola u kup uefa i 7golova u kvalifikacijama za SP, treba realno pricati koliko igraca ima ovakvu statistiku mozda ih ima nekoliko u citavom svijetu......

whatever

pre 14 godina

Ne volim Milan,ali dabogda Dzeko dao 25 golova sledece sezone samo da zapusi usta vama koji ga omalovazavate samo zato sto nije Srbin.Kakav god da je,bolji je od nasih spiceva za klasu.Kamo srece da nam je jedan takav u reprezentaciji,da ne moramo da gledamo vise onog padavicara kako se gubi na terenu "dok odvlaci dva igraca na sebe i otvara prostor za druge".Ko nam je kriv sto se u Srbiji forsira odbrambeni fudbal,pa su nam najbolji igraci defanzivci a napadaca nema ni od korova.
I Dzeko je bio drugi strelac bundeslige zato sto je Grafite dao 8,9 golova iz penala.

igor

pre 14 godina

Džeko na pragu potpisivanja za Milan. Dogovor je faktički već postignut. Wolfsburgu bi pripalo oko 25 miliona Eura. Isto tako, Pirlo pregovara sa Čelzijem, tako da nije sve završeno sa odlaskom Kake' u Real M.

majstor

pre 14 godina

(ja, 9. jun 2009 21:14)

a sta to lupas , majke ti !?
kad vidim kakvih ima komentara da poludis nacisto, pffff.. samo nesto iz inata pricas covece, pokri se usima i cuti, daj ti makar budi pola dzeke pa se javi. Decku svaka cast, igrali su naj lepsi fudbal u bundes ligi i zasluzili su da budu sampioni!

Si'T'jwa

pre 14 godina

grobar pa džeko je klasa nije on pantelić i žigić da se nemože snaći jarane nema tog kluba na svijetu gdje džekson nemože igrat a to češ uskoro da vidiš.
(ZVORNIK-BIH, 9. jun 2009 20:59)

Staro narodno...svakome je svoje najbolje...

Milosh

pre 14 godina

Samo ne razumem jednu stvar,a to je...ako je Milan prodap Kaku "zbog dugova" kako onda sada mogu da kupuju igrace kada su u dugovima?Dakle,realno,svejedno im sto su prodali Kaku,i da nisu ne bi im ti dugovi nista...!!!A onaj Galijani je mafioza teska,pa covek je pun k'o brod,mogao je da proda nesto pa da vrati dugove ne da prodaje Kaku!!!I jos nesto,Milan pre par godina nije ispao u drugu ligu samo zbog Galijanija!!!!Ko sme da izbaci Milan pored Galijanija???

NS+

pre 14 godina

Shta ste se svi upalili!?

Ko nije gledao kako igra, taj ne moze govoriti o njegovoj igri, a ko je gledao ne moze reci da je losh igrach!
Dobar je to igrach za sam shpic napada, ali ima i drugih kvaliteta, a ima i u glavi i u nogama i shto je josh vaznije ima vishe zelje za igrom i borbenosti nego svi ovde gore nabrojani.(benzema...)
Nadavace se on josh golova po evropi za narednih 10godina!
Zivi bili i uzivali!

makaroni

pre 14 godina

grobar pa džeko je klasa nije on pantelić i žigić da se nemože snaći jarane nema tog kluba na svijetu gdje džekson nemože igrat a to češ uskoro da vidiš.
(ZVORNIK-BIH, 9. jun 2009 20:59)

barbarez je bio prvi strijelac u njemackoj ligi, pa nije nigdje otisao, a dzeko nije uopste bio prvi, nego drugi, prvi je grafite.
a svi znamo kako je prosao onaj brazilac alves(mislim da je na jednoj utakmici dao 7 golova i da je imao prosjek golova preko 1 u holandskoj ligi kada je otisao u englesku.
u italiji, engleskoj i spaniji (osim reala i barse oni igraju napadacki bez nekih posebnih odbrana)pa i francuskoj se igra cvrst fudbal sa jakim odbranama, a u njemackoj se neigraju uopste odbrane i imaju samo 3-4 jaka kluba a ovo ostalo katastrofa.
zato i necudi sto rijetko ko kada ode iz njemacke u jednu od 3 najace lige uspije, dok za razliku od njih iz francuske je milion igraca uspjelo da igra dobro u ovim jacim ligama zato sto imaju slican stil igre.
nadam se da grijesim, ali...

samo polako

pre 14 godina

prvo dzeko nije zabio go milanu u kupu uefa kolko me sjecanje sluzi...

drugo dolazi iz njemacke lige pa sta...arsavin je dosao iz ruske lige sa 27 godina pa super igra...dzeko ima 23 uz malo dorade moze da nadje mjesto u prvom timu,naravno da ne moze biti centralna figura pored ronaldinja i pata u timu sto bi tesko za rukom poslo mnogo vecim igracima a ne njemu ali sta je tu je ajmo bre milanisti sta ste pali,ja i dalje navijam za milan i jedva cekam sezonu,kaka otisao posle 6 godina,nikad on nece igrat bolje nego sto je u milanu to radio vjerujte mi...

Partizan sampion,a ko bi drugi !? NUSKNVP

pre 14 godina

Kapiram ja Kaka i to ali iskreno ja bih vishe voleo da vidim Milan u ovom sastavu nego da su tu Kaka i Ronaldo zajedno,mislim da Milan tada nikada nebi shvatao ozbiljno,a on bi napravio uspex kao 2007 godine kada niko nije dao ni 5% sansi da taj tim osvoji LS,a bash te sezone Andrey je otisho u Chelsea.

Frey,De Silvestri,Nesta,Tiago,Digao,Veloso,Pirlo,Gatuzo,Ribery,Pato,Dzeko

i tu dodamo josh 2,3 dobra,a ne tako izvikana igraca,mogu i Krasica da dovedu.

Jedno je sigurno Milan ponovo gradi ekipu koja ce za 2,3 godine opet igrati fantasticao i niko nece ni spominjati potpisivanje Kake za Real kao shto sada niko ne spominje Sevin odlazak u Chelsea.

Secem se kada je United ispao od Porta 2003 godine da je imao krs ekipu,ali je to SAF sve radio planski da bi sada u 2009 imao jednu od najprespektivnijih ekipa,koja ruku na srce ako ima motiva moze i sledece godine do finala Lige Sampiona.Josh uz to treba biti realan i reci da je ceo Italijanski fudbal i tranziciji ni Inter nishta nece bolje proci jer i on ima puno igraca od po 30 i vishe godina Figo,Zaneti,Cruz,Materazi,Cambiaso i josh nekolicinu koji su ruku na srce strasni igraci,a nemaju adekvatne zamene.Takodje i Juve,mada je njega onaj calcopoli mozda i povratio,jer su otisli svi mahom svi starci,do dushe strasni igraci ali evo Juve se polako vraca na stare staze,na kojima je uvek i bio.

Prema tome Italijani moraju da pocnu da rade na infrastrukturi i na jacanju lige,jer u ovom trenutku su daleko ispod Spanske,a da ne pricam koliko su ispod Engleske.Jednostavno nema vishe ni kvalitetnih mladih italijana,nema vishe Barezija,Maldinija,Zenge,Del Piera,Inzagija,sve to fali italijanima.

Pozdrav svim ljubiteljima Milana i Italijanskog fudbala.

Si'T'jwa

pre 14 godina

Džeko na pragu potpisivanja za Milan. Dogovor je faktički već postignut. Wolfsburgu bi pripalo oko 25 miliona Eura. Isto tako, Pirlo pregovara sa Čelzijem, tako da nije sve završeno sa odlaskom Kake' u Real M.
(igor, 9. jun 2009 21:25)

A jel si ti posetio oficijalni sajt Reala...e ,ako nisi, ja jesam...i tamo , ne da pise da je Kaka potpisao, vec Kaka stoji u prvom timu...a, i odakle Milanu pare za Dzeka, ako nisu prodali Kaku...+, danas je Galliani izjavio da je transfer tezak tacno 67.2 miliona eura...

Milan90KL

pre 14 godina

Dodji ti, bato prvo u Cukaricki, tu da se kalis malo, pa nakon 2-3 sezone odes u Vojvodinu, a za 4-5 sezona u Partizan i odatle sa 36 godina u Milan! Mada, nije iskljuceno da odes na pozajmicu jer ces biti suvise mlad, tako da se pre 40-e ne nadaj prvoj postavi! Prepodne na trening, poslepodne ispred poste u red za penziju!

NS+

pre 14 godina

...prvo dzeko nije zabio go milanu u kupu uefa kolko me sjecanje sluzi...

Pa nije "go" nego u dresu, a ako si mislio na GOL onda tako napishi!

Ako se vec sluzish Srpskim jezikom nauchi da ga koristish, nemoj se brukati!!!

ZVORNIK-BIH

pre 14 godina

grobar pa džeko je klasa nije on pantelić i žigić da se nemože snaći jarane nema tog kluba na svijetu gdje džekson nemože igrat a to češ uskoro da vidiš.

GROBAR

pre 14 godina

Dzeko kada predje u neki veliki tim bice nula od igraca,zivi bili pa videli.Ija bi u nemackoj zabijao.Da ode u chelsea bice 4-5 napadac tako da bolje ti je ostani gde jesi nego da ides negde jer propasces.

Forzza Ac Milan!!!@!

pre 14 godina

Manite se Dzeka...
Bolje kupite nesto provereno kad vec imate kesa... Npr: Benzema, Adebajor, Aguero, Villa... Ja mislim da cete sa Dzekom proci kao sa Gilardinom! Zato proverene napadace kupujte!!! I Zasto ste prodali Gurkufa on bi bio odlicna zamena za Kaku'... Naravno i Ribery se mora kupiti...

ja

pre 14 godina

Moje je misljenje da je Dzeko sasvim jedan prosechan igrach. Nemacka bundes liga je jedna velika smejurija od takmicenja u odnosu na PL, Primeru i Calcio. Svi klubovi osim Bayerna su prosto - smesni. Prosecni Volfsburg sa 3-4 solidna igracha osvoji sampionat - to vam sve govori. Malo jachi klubovi popur Herte, Verdera, HSV-a traze pojacanja u hrvatskoj, srpskoj i bosanskoj ligi mislim hahahahaha. Sta mislite zasto svaki prosecan igrach sa ovih prostora uvek uspe u Nemackom takmicenju? Mozda to jeste uzbudljiva i izjednacena liga do samog kraja ALI KASKA ZA VODECIM TROJCEM I TO MNOGO!

Videcemo dal ce Dzeko uspeti u seriji A mada sumnjam...

PS: Uz svo postovanje prema doticnom bosanskom igrachu ali prodati Kaku i dovesti posle toga Dzeka kao "pojacanje", Milan je ovim ispao smesan.

az

pre 14 godina

Ićiće negde na pozajmicu jedno 10-ak godina, i onda će nakon što pređe tridesetu, biti promovisan u prvi tim Milana kao mlada snaga.
Bolje idi u bilo koji drugi klub ili ostani tu gde jesi.

Newcastle

pre 14 godina

Ako ga dovedu biće to sjajan potez, na neki način će ublažiti odlazak Kake, mada je njega veoma teško zameniti. Ali ipak pred Džekom je velika karijera u najavi. Ko zna možda jednog dana načisto i zameni Kaku, ionako je od njega mlađi 3-4 god a već se poprilično dokazao. Sve mi je jedno za Milan kao i za Real, mada bih voleo da nekoliko klubova iz Engleske kao i Real i Barsa prestanu sa nagomilavanjem ekstra igraca. Nekako mi je muka od toga, time je fudbal izgubio neku draž, zato i navijam za jedan manj tim jer mi on više ima dušu nego svi oni zajedno, zato i jedva čekam narednu sezonu da gledam englesku drugu ligu i Newcastle

Bice to uskoro

pre 14 godina

Joj sto bi volio da odu ovi Bosanci na SP,pa da udare na nas Srbe da ih otresemo,nece znati sta ih je snaslo.

Kakav Dzeko...Vidic bi ga strpao u dzep,nemaju oni zive veze.Danas sam gledao prvo poluvreme sto su igrali protiv Omana,ljudi su ih razvalili.Ovi iz Omana su fulali penal i dve stative su pogodili i oni se opet dizu na nebesa...

ZIVIM ZA DAN KADA CE DA IGRAJU PROTIV NAS!!!

igor

pre 14 godina

Džeko na pragu potpisivanja za Milan. Dogovor je faktički već postignut. Wolfsburgu bi pripalo oko 25 miliona Eura. Isto tako, Pirlo pregovara sa Čelzijem, tako da nije sve završeno sa odlaskom Kake' u Real M.

delija

pre 14 godina

odgovor za ovog iz Zvornika(ja sam iz tabanaca to je opstina Zvornik RS)Kada Dzeko bude konstantno dobro igrao kao Zigic i Pantelic onda mozemo pricati!!!nista se posle jedne polusezone nomeze zakjuciti (jer Dzeko je u na pocetku igrao lose)

samir_ba

pre 14 godina

Sta je komsije vidim da iz vas izlazi mrznja ali nazalost vasu vi nemate igraca kao sto je dzeko samo iz ljubomore pisete netrebate biti takvi to prelazi u bolest pogledajte statistiku dzeko je dao 26gol u bundesligi,6golova u njemackom kupu, 4gola u kup uefa i 7golova u kvalifikacijama za SP, treba realno pricati koliko igraca ima ovakvu statistiku mozda ih ima nekoliko u citavom svijetu......

Delija iz Hamburga

pre 14 godina

@ ja
Ekonomsko gledano Bundesliga je najzdravija liga Evrope.U Nemackoj jedan klub poput Hamburgera mora prvo da zaradi pare, da bi ih kasnije mogao da potrosi. Kada bi se to pravilo uvelo i u Spaniji, Italiji i Engleskoj onda malo sutra sto bi timovi poput Mancestera, Milana, Juventusa, Barcelone ili Valencije kupili igrace za 30 ili 50 mil. Evra. Svi oni nisu nista bez njihovih Tajkuna ili Sejka.
Engleska, spanska i pogotovu italianska Liga su duzne i ruzne. U tim ligama vredu cetiri maksimalno pet tima nesto, sve ostale ekipe su obicne rupe. Da posetim da je HSV izbacio Mancester Citija u cetvrt final Kup Uefe koji je zahvalajuci njegovim Sejcima prethodno investirao vise od 50 mil. Evra u igrace da bi puko od Hamburgera. Da ne pricam o tome kako je dosadna jedna, npr. Spanska Liga, gde se unapred vec zna da ce titulu osvojiti Real, Barca ili mozda Valencia. Sve su te lige u celini gledano rupe za Bundesligu.
A o Dzeku ili Ibisevica toliko. Decki su dobri i za klasu bolji od naseg Pantelica. Da su oba igraca nasi (Srbi) onda bi ih ti sigurno digao u nebo pod oblake.

majstor

pre 14 godina

(ja, 9. jun 2009 21:14)

a sta to lupas , majke ti !?
kad vidim kakvih ima komentara da poludis nacisto, pffff.. samo nesto iz inata pricas covece, pokri se usima i cuti, daj ti makar budi pola dzeke pa se javi. Decku svaka cast, igrali su naj lepsi fudbal u bundes ligi i zasluzili su da budu sampioni!

Milan90KL

pre 14 godina

Dodji ti, bato prvo u Cukaricki, tu da se kalis malo, pa nakon 2-3 sezone odes u Vojvodinu, a za 4-5 sezona u Partizan i odatle sa 36 godina u Milan! Mada, nije iskljuceno da odes na pozajmicu jer ces biti suvise mlad, tako da se pre 40-e ne nadaj prvoj postavi! Prepodne na trening, poslepodne ispred poste u red za penziju!

whatever

pre 14 godina

Ne volim Milan,ali dabogda Dzeko dao 25 golova sledece sezone samo da zapusi usta vama koji ga omalovazavate samo zato sto nije Srbin.Kakav god da je,bolji je od nasih spiceva za klasu.Kamo srece da nam je jedan takav u reprezentaciji,da ne moramo da gledamo vise onog padavicara kako se gubi na terenu "dok odvlaci dva igraca na sebe i otvara prostor za druge".Ko nam je kriv sto se u Srbiji forsira odbrambeni fudbal,pa su nam najbolji igraci defanzivci a napadaca nema ni od korova.
I Dzeko je bio drugi strelac bundeslige zato sto je Grafite dao 8,9 golova iz penala.

majstor

pre 14 godina

(ja, 9. jun 2009 21:14)

a sta to lupas , majke ti !?
kad vidim kakvih ima komentara da poludis nacisto, pffff.. samo nesto iz inata pricas covece, pokri se usima i cuti, daj ti makar budi pola dzeke pa se javi. Decku svaka cast, igrali su naj lepsi fudbal u bundes ligi i zasluzili su da budu sampioni!

Partizan sampion,a ko bi drugi !? NUSKNVP

pre 14 godina

Kapiram ja Kaka i to ali iskreno ja bih vishe voleo da vidim Milan u ovom sastavu nego da su tu Kaka i Ronaldo zajedno,mislim da Milan tada nikada nebi shvatao ozbiljno,a on bi napravio uspex kao 2007 godine kada niko nije dao ni 5% sansi da taj tim osvoji LS,a bash te sezone Andrey je otisho u Chelsea.

Frey,De Silvestri,Nesta,Tiago,Digao,Veloso,Pirlo,Gatuzo,Ribery,Pato,Dzeko

i tu dodamo josh 2,3 dobra,a ne tako izvikana igraca,mogu i Krasica da dovedu.

Jedno je sigurno Milan ponovo gradi ekipu koja ce za 2,3 godine opet igrati fantasticao i niko nece ni spominjati potpisivanje Kake za Real kao shto sada niko ne spominje Sevin odlazak u Chelsea.

Secem se kada je United ispao od Porta 2003 godine da je imao krs ekipu,ali je to SAF sve radio planski da bi sada u 2009 imao jednu od najprespektivnijih ekipa,koja ruku na srce ako ima motiva moze i sledece godine do finala Lige Sampiona.Josh uz to treba biti realan i reci da je ceo Italijanski fudbal i tranziciji ni Inter nishta nece bolje proci jer i on ima puno igraca od po 30 i vishe godina Figo,Zaneti,Cruz,Materazi,Cambiaso i josh nekolicinu koji su ruku na srce strasni igraci,a nemaju adekvatne zamene.Takodje i Juve,mada je njega onaj calcopoli mozda i povratio,jer su otisli svi mahom svi starci,do dushe strasni igraci ali evo Juve se polako vraca na stare staze,na kojima je uvek i bio.

Prema tome Italijani moraju da pocnu da rade na infrastrukturi i na jacanju lige,jer u ovom trenutku su daleko ispod Spanske,a da ne pricam koliko su ispod Engleske.Jednostavno nema vishe ni kvalitetnih mladih italijana,nema vishe Barezija,Maldinija,Zenge,Del Piera,Inzagija,sve to fali italijanima.

Pozdrav svim ljubiteljima Milana i Italijanskog fudbala.

Si'T'jwa

pre 14 godina

grobar pa džeko je klasa nije on pantelić i žigić da se nemože snaći jarane nema tog kluba na svijetu gdje džekson nemože igrat a to češ uskoro da vidiš.
(ZVORNIK-BIH, 9. jun 2009 20:59)

Staro narodno...svakome je svoje najbolje...

Si'T'jwa

pre 14 godina

Džeko na pragu potpisivanja za Milan. Dogovor je faktički već postignut. Wolfsburgu bi pripalo oko 25 miliona Eura. Isto tako, Pirlo pregovara sa Čelzijem, tako da nije sve završeno sa odlaskom Kake' u Real M.
(igor, 9. jun 2009 21:25)

A jel si ti posetio oficijalni sajt Reala...e ,ako nisi, ja jesam...i tamo , ne da pise da je Kaka potpisao, vec Kaka stoji u prvom timu...a, i odakle Milanu pare za Dzeka, ako nisu prodali Kaku...+, danas je Galliani izjavio da je transfer tezak tacno 67.2 miliona eura...

Milosh

pre 14 godina

Samo ne razumem jednu stvar,a to je...ako je Milan prodap Kaku "zbog dugova" kako onda sada mogu da kupuju igrace kada su u dugovima?Dakle,realno,svejedno im sto su prodali Kaku,i da nisu ne bi im ti dugovi nista...!!!A onaj Galijani je mafioza teska,pa covek je pun k'o brod,mogao je da proda nesto pa da vrati dugove ne da prodaje Kaku!!!I jos nesto,Milan pre par godina nije ispao u drugu ligu samo zbog Galijanija!!!!Ko sme da izbaci Milan pored Galijanija???

makaroni

pre 14 godina

grobar pa džeko je klasa nije on pantelić i žigić da se nemože snaći jarane nema tog kluba na svijetu gdje džekson nemože igrat a to češ uskoro da vidiš.
(ZVORNIK-BIH, 9. jun 2009 20:59)

barbarez je bio prvi strijelac u njemackoj ligi, pa nije nigdje otisao, a dzeko nije uopste bio prvi, nego drugi, prvi je grafite.
a svi znamo kako je prosao onaj brazilac alves(mislim da je na jednoj utakmici dao 7 golova i da je imao prosjek golova preko 1 u holandskoj ligi kada je otisao u englesku.
u italiji, engleskoj i spaniji (osim reala i barse oni igraju napadacki bez nekih posebnih odbrana)pa i francuskoj se igra cvrst fudbal sa jakim odbranama, a u njemackoj se neigraju uopste odbrane i imaju samo 3-4 jaka kluba a ovo ostalo katastrofa.
zato i necudi sto rijetko ko kada ode iz njemacke u jednu od 3 najace lige uspije, dok za razliku od njih iz francuske je milion igraca uspjelo da igra dobro u ovim jacim ligama zato sto imaju slican stil igre.
nadam se da grijesim, ali...

gile_sampion

pre 14 godina

Opa ove sezone cemo da imamo Dze-Pa-Ro(S) :)

Kako mozete reci da je to jedan prosjecan igrac.Momku treba pruziti sansu da se dokaze u jacim ligama i sredinama.Kazete da je Bundes liga prosjecna i da nebi uspjeo u drugim.E da te razuvjerim.DZeko je sa svojim sadasnjim klubom igrao u Kup Uefa i nadavao se golova i tamo (AC Milanu,Porsmauth,PSG) a bogami i najbolji je strijelac kvalifikacija kako mi se cini(Rep Spanije,Belgije,Turske) itd ...
Mislim,dakle postojim...

NS+

pre 14 godina

Shta ste se svi upalili!?

Ko nije gledao kako igra, taj ne moze govoriti o njegovoj igri, a ko je gledao ne moze reci da je losh igrach!
Dobar je to igrach za sam shpic napada, ali ima i drugih kvaliteta, a ima i u glavi i u nogama i shto je josh vaznije ima vishe zelje za igrom i borbenosti nego svi ovde gore nabrojani.(benzema...)
Nadavace se on josh golova po evropi za narednih 10godina!
Zivi bili i uzivali!

samo polako

pre 14 godina

prvo dzeko nije zabio go milanu u kupu uefa kolko me sjecanje sluzi...

drugo dolazi iz njemacke lige pa sta...arsavin je dosao iz ruske lige sa 27 godina pa super igra...dzeko ima 23 uz malo dorade moze da nadje mjesto u prvom timu,naravno da ne moze biti centralna figura pored ronaldinja i pata u timu sto bi tesko za rukom poslo mnogo vecim igracima a ne njemu ali sta je tu je ajmo bre milanisti sta ste pali,ja i dalje navijam za milan i jedva cekam sezonu,kaka otisao posle 6 godina,nikad on nece igrat bolje nego sto je u milanu to radio vjerujte mi...

NS+

pre 14 godina

...prvo dzeko nije zabio go milanu u kupu uefa kolko me sjecanje sluzi...

Pa nije "go" nego u dresu, a ako si mislio na GOL onda tako napishi!

Ako se vec sluzish Srpskim jezikom nauchi da ga koristish, nemoj se brukati!!!