Utorak, 09.06.2009.

09:20

Kaka i zvanično u Real Madridu

Brazilski internacionalac Kaka i zvanično je prešao iz Milana u Real Madrid, objavio je španski klub.

Izvor: B92

Kaka i zvanièno u Real Madridu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

107 Komentari

Sortiraj po:

ognjen

pre 14 godina

real madrid je najbolji klub.kao sad govorite da kaka nema pojma a on samo bira bolje za sebe.nece on da doceka starost u milan.a barselona dok joj je valjao ronaldinjo i rajkard govorili su da ih nekad nece prodati i otpustiti pa smo videli

sndelija

pre 14 godina

Smjesni su ovi iz Reala, ljudi su potrosili milijardu evra u zadnjih 10 godina, i nemaju ekipu od kad se Zidan povukao. Samo kupuju, a onda prodaju đžabe te igrače što su masno platili.Real je smecarski klub, i svi što dođu u njega propadnu, i Kaka će nema on sa kim da igra tamo (Raul može samo u Realu igrati, Mecelder, Gago, Iguain, Marselo, to su kao neki igraci - a svi igraju u prvoj postavi, smiješno)
Za Kaku mislim da nije htjeo da ode ali ovaj mafijaš Berluskoni ga je prodao zato što više nikad ne bi dobio tolike pare za njega.

pg,pfc

pre 14 godina

A neka si otisao jedini si ti koji je valjao u taj Milan. Nadam se da ce Milan da propadne,ubjedljivo najmrzniji klub NARAVNO POSLE CRVENE ZVEZDE!!!!!!!!

Xavi

pre 14 godina

Ulaganja---->Atraktivi igraci(kaka,ronaldo,ibra,vilja...)---->velika gledanost u svijetu i popularnost,zato sto su sve zvijezde na jednom mjestu---->prodaja tv prava,prodaja dresova,stvaranje prepoznatljivog brenda =bez osvojenih trofeja= profit koji duplo prevazilazi ulaganja= REAL MADRID!


Ko se razumije u ekonomiju zna sta pricam,a vidim florentino je tata za neke stvari ali za fudbal i nije neki strucnjak...zato se nemojte cuditi ako real zavrsi sezonu bez trofeja jer to im je u drugom planu....najvaznija je stvoriti popularnost u svijetu za koju ce se upecati veliki broj ljudi(sadsnji realovi navijaci) i povecati gledanost da bi zaradili veliki novac....
(lebo, 9. jun 2009 21:37)

Vidim vec se spremate za drugo mesto!Pa dzaba vam te sve zvezde mi smo atraktivna masina koja igra timski i ne mozete vi da stvorite takvu igru sa Kakom poluspicem i Ronaldom krilom koji ne trci i jos dosta zvezda nikad te zvezde nece igrati timski!Ja necu biti razocaran ako budemo drugi,jer mi igramo sa igracima iz nase skole,a bilo bi sramota da Real bude drugi,tim koje ce da potrosi 250 miliona na transvere!

goran

pre 14 godina

Vatreni sam navijac Valensije.
dobicete silvu, vilju, albiola, matu, juce malo. Gde Kaka da predjes u Real, propasces u njemu, oni su unistaci fudbalera. svako je propao u realu. vratices se ti u milan za godinu, dve. u kojoj krizi MIlan, Kad je Berluskoni najbogatiji covek u Italiji, koliko se vuce po medijima, ima oko 8 mililjardi, i opet prodaje najboljeg igraca. nema goreg kluba od reala, ne postoji taj klub. svakoga su upropastili, ne mogu oni osvojiti ligu sampiona jos 100 godina, neigra se fudbal novcem, nego srcem, a svaki igrac u realu to izgubi. zato igraci valensije ne idite u real. matu su oterali, a sad ga hoceju nazad, neka se nosi real i cela njegova uprava.

lebo

pre 14 godina

Ulaganja---->Atraktivi igraci(kaka,ronaldo,ibra,vilja...)---->velika gledanost u svijetu i popularnost,zato sto su sve zvijezde na jednom mjestu---->prodaja tv prava,prodaja dresova,stvaranje prepoznatljivog brenda =bez osvojenih trofeja= profit koji duplo prevazilazi ulaganja= REAL MADRID!


Ko se razumije u ekonomiju zna sta pricam,a vidim florentino je tata za neke stvari ali za fudbal i nije neki strucnjak...zato se nemojte cuditi ako real zavrsi sezonu bez trofeja jer to im je u drugom planu....najvaznija je stvoriti popularnost u svijetu za koju ce se upecati veliki broj ljudi(sadsnji realovi navijaci) i povecati gledanost da bi zaradili veliki novac....

marketing

pre 14 godina

bez obzira na odlazak kake milan moze da stvori opet jaku ekipu uz neko pojacanje,ne ekskluzivno....dok real dovodi sve same zvijezde u timu sto strvara jedan paradoks(prosli galaktikosi se nisu proslavili i ako su trebali po imenima),i pitanje da li je sve to potrebno realu za fudbalske ciljeve...filozofija dovodjenja napadaca zbog njihove atraktivnosti je stara strategija reala kojom sebi stvara nevidjenu promociju i pompu kako u spaniji tako i u svijetu...zasto ne dovedu nekog vidica,ivanovica...nekog dobrog stopera...zato jer nisu atraktivni na trzistu kao kaka,ronaldo,ibrahimovic...da li je jelena karleusa najbolja pjevacica...naravno ne..ali sebi umije da napravi dobru promociju na trzistu...upravo to perez radi,pravi promociju kluba u svijetu koja mu duplo a mozda i vise vrace ulozeni novac za koji mi mislimo da on baca...i posle toga neko kaze da voli real madrid...sve je to marketinska igra u koju ste upali,gdje su vam rezultati madristi,gdje vam je liga sampiona,lako je navijat za takav real koji razmislja o fudbalu u cisto ekonomskim razmjerama...ne brinite se nista i u buduce cete imati zvucna imena ali retzultati ce ce ostati kod nekog drugog koji vole fudbal vise od novca i ciji presjednici su pravi fubalski ljubitelji a ne ekonomski strucnjaci...

Si'T'jwa

pre 14 godina

Nista od Reala ako ne dovedu nekog poput Makalelea da trci za zvezde.
(Aca_USA, 9. jun 2009 19:54)

Lassana Diarra...preslikan je brate

Bonny

pre 14 godina

Svojevremeno je Princ Rima-Toti izjavio da mu je zao sto nije presao u Real Madrid.
Otprilike kada je imao 30 godina.Tada je reako da bi sigurno bio izabran za najboljeg igraca(mislio je kada je imao izmedju 26-29 godina i kada je bio u velikoj formi),a znamo sta je osvojio u to vreme sa Romom(plasman u ligu sampiona).Znaci nisu u pitanju samo pare(i to velike) ima nesto i u igranju fudbala i osvajanju trofeja. Tu je razlika i za Kaku, Man.City se odbija ,ali R.Madrid ne. Videcemo sledece sezone sta ce da OSVOJI Man.City, Milan.....a koliko ce samo uspeha(trofeja) da ima R.Madrid!!!

Piksi Romanista

pre 14 godina

Tek se sad vide prave legende!!! Jedan je princ Rima Totti..pare nisu sve !!! a ne bih da zaboravim raula,maldinija i gerarda...al Princ je jedan :))

Forza Milan

pre 14 godina

Kao milanista razocaran sam odlaskom Kake jer se plasim da taj novac sto su od njega dobili nece iskoristiti za dovodjenje vise igraca,koliko je Milanu sad i potrebno,vec eventualno jednnog - dvojicu, a i nema previse igraca priblizno kakinog kvaliteta.
Steta.

Milosh

pre 14 godina

(LIVERPOOL FC., 9. jun 2009 15:49)

Za kolike pare je mogao da ode?Ja sam lupio 200.miliona,svako ko je normalan toliko pare ne bi ponudio nizakoga,mada ovi iz Citya su ludi....Presao bi on,veruj,samo kada bi neko ponudio velike pare!Ne samo on,SVI!

kako da ne

pre 14 godina

pustite sad tu pricu kako milanisti pricaju da kaka nije onaj stari nego gdje su sad vase zvijezde kojima se dicite zadnjih godina...raul,roben,snajder,nisterloj,gago,iguana...zante gdje...na transfer listi..u tome je razlika izmedju milana,juventusa i ostalih ekipa koje prave cistke svake godine i tjeraju najbolje igrace kad vise nisu potrebni...

MisaRossonero

pre 14 godina

Postava Milana za sledecu sezonu:
Adebayor Pato
(Pippo) Dzeko (Borrielo)
(Sheva)
Hernanes Snijeder
(Ronaldinho) (Seedorf)
Pirlo
(Gattu)

Mexes Santacrose Thiago Flamini
(Jankulovski) (Nesta) (Kaladze) (Antonini)

Milanez

pre 14 godina

Morao je da ode zbog uprave. Cisto sumnjam da je zelio. Opet, s druge strane, kao veliki navijac Milana, smatram da je dobra odluka. Moraju da osvjeze cjelokupan tim, a valja i Ronaldinju dati priliku da se razmase. Ja jos vjerujem da on moze da se vrati u vrhunsku formu. Samo sad da uloze pare u pojacanja, Dzeko bi bio pun pogodak, taj bi i u Italiji bar 25 golova dao. Jos kad bi Nemanja Vidic uletio u semu :)

FcB4E

pre 14 godina

a druze objasni mi ako ste bolji od italijana sto ste izgubili dva puta od juventusa ove sezone i dva puta od rome prosle sezone!?
(o m g !, 9. jun 2009 11:28)

Bas omg!!!
Barcu tu ne spominjes... Da im je cio tim KAKA ne moze barci nista... A ovaj F. Perez je haker teski... Citer!! Kakve je on doveo igrace... Mislim da CR ne mogu da dovedu, a ni villu dok je tu City... Bit ce vam, madridisti, potreban cio tim da se obnovi da bi mogli da sprecite barcu!!! A ovaj Perez je glup ili sta vec??? Pa njemu je potrebna odbrana, a on daje 65 za kaku 50 za riberija 45 za villu 30 za silvu... Sve napadaci... A ni jedan tim ne moze da funkcionise kako treba ako nema dobru odbranu...
Zapamtite madridisti: Ni "CR" ni KAKA ni "Ribery" ni "Villa" ni "Silva" nece biti dovoljni da se zaustavi najmocnija ekipa svih vremena!!!!
MES que UN cLuB| More than one club| Vise od kluba ili bolje receno " Vise od 3 kluba"!!!

liga sampiona

pre 14 godina

realovi navijaci mogu da se diče pojacanjima,parama,lepim dresovima ali ne i trofejima sto je citava sustina kako ove sezone tako i ubuduce...

The Gunner

pre 14 godina

Ne znam za vas, ali ja bih jaaaako zeleo da Real dovede Vidica! Mislim zamislite to, Srbin u projektu Galaktikosa! Tako nesto se nije desilo nasem igracu od kako pratim fudbal...

zlate-juve

pre 14 godina

Hajde sada da vas chujem fanovi: "Kaka nije zvezdica koja trchi za parama kao Kristijano Ronaldo, njemu je Milan svetinja"... Nja nja nja... Svi su oni tu zbog novca, samo takav stav ne prodaje novine..
(Ivan, 9. jun 2009 09:54)

Svaka cast za komentar! i samo bi dodao, kako se sada osecate milanistiii!!! hahahaha....

Nemanja N.S.

pre 14 godina

Ma i ja bi otisao iz tog raspadnutog Milana i te jadne lige. Ne navijam za Real, ali dobar potez Kake. Vi ne bi otisli kao? On nije Italijan, nije rodjen tu i sl. Nije maticni klub mu. Lepo mu je kad je islo ekipi i ljubio grb i ja bih, a kad je kriza i tone klub, naravno da bih otisao. Da mi je maticni klub i u svojoj zemlji sam i da je dobar klub i liga, ne bih otisao, kao Maldini primer. Mada, mogao je u Manchester United.:) Kao mafijaski klub Real, a sta je Milan sa Berluskonijem? Mislim... Covek premijer Italije, a vodi fudbalski klub. I koliko skandala ima vezano za njega, tako da...

LIVERPOOL FC.

pre 14 godina

@komentar 52.
Majstore obicno se kod debila ne nalazi 200 miliona...cuti u buduce,Gerrard nije prodana dusa jer je imao priliku da ode kad je Liverpooll FC. bio i u vecim problemima,tako da ne pricas nista vise molim te...

groBARI '91

pre 14 godina

Kakvi su ovi navijaci Milana... Uvijek pricaju kako ja Kaka najbolji, a kad ode kazu da nije na nivou od prije 2-3 god...
Niko u Realu nije propao, Zidan sam kaze da je igrao najbolji fudbal u Realu...
Ma, zna se ko je klub 20. vijeka...
Hala Madrid, para siempre
(Madridista, 9. jun 2009 11:39)

Niko u Realu nije propao???Ne verujem sta sam cuo!Kolko ste vi igraca upropastili to je strasno NPR Owen necu dalje da nastavljam gadite mi se!

milanista

pre 14 godina

Ne verujem koliko svi pljuju kaku pricama "aaa gde su oni sto su pricali da je kaka posten , eto vam ga, prodana dusa ....ljubice realov grb... njanja " . GLUPOSTI!
Iskreno mislim da je Kaka izuzetno dobar covek sto je pokazao i svojima delima toliko puta , a da je razlog za odlazak sto Milanu trebaju pare.

vlada87

pre 14 godina

Ma lose za italijanski fudbal ali kad zele neka idu svi u Real i propadnu navijam za Inter ali..Kaka je sjajan igrac po meni je bio Milan prepoznatljiv po njemu....a Perez kuca sifre kako li ga je doveo i kolika je plata....?

Astr0mania_Prishtina

pre 14 godina

Jasno je k'o dan da nije Kaka zeleo da napusti ACM, nego je to bila volja Berlusconija, isto kao sto je uradio s Sevcenkom kada je Seva bio u top formi.
U svakom slucaju, nadam se da ce na "San Siru" stici igraci poput Essiena, Sneijdera, Fabregasa i Dzeka.
FORZA MILAN, MILAN CAMPIONE!!!

Xavi

pre 14 godina

Idemo mi cemo imati skim da igramo fudbal sledece sezone!Mislim da ce sledece sezone Spanska liga biti mnogo zanimljiva!Sevilla,Valensia,Villarea,At.Madrid,Barsa,Real...Bice puna liga atraktivnih igraca Messi,Kaka,Villa,Aguero,Forlan,Henry,Eto,Silva.......

kaka

pre 14 godina

custe li onu budalu veli albiol u odbranu ovakav je sastav najbolji:kasiljas,vidic,pepe,marselo.ramos,snajder,kaka,ronaldo,roben,villa,ibrahimovic.a dje vam je robben jadni ne bili

Jowana

pre 14 godina

„Po poslednji put govorim da ne želim da odem iz Milana. U narednom periodu ništa neću pričati jer ne želim da to neko pogrešno protumači. Ili, još gore, da to neko u pogrešnom smislu iskoristi”, rekao je Kaka! ???
Xa xa xa, on ispade svetac kad odbi pare Man City-ja, voli on pare ne brinite, iako se drugacije predstavlja, samo mu se Man City ne svidja, mogao je to lijepo reci, a ne : Moje srce je u Milanu, bla bla bla..... Pa kako ce sada da igra kad mu je samo jedan tim 'u srcu', a to nije Real???....ma daj....
A ovamo svi kritikuju CR....

AlenNS

pre 14 godina

Не знам да ли сам био тужнији када је управа пустила Шевченка у Челзи 2006. или сада када су пустили Каку у мафијашки клуб из Шпаније.
Велика штета је што се ово догодило. Флорентино Перез је тешки мафијаш, а Реал Мадрид је најгори мафијашки клуб увек био и остаће то. Никада нису направили играча, са изузецима Раула и Касиљаса, већ су стотинама милиона марака, евра и ко зна чиме још доводили оно што су други клубови направили или пронашли на време.
Желим Реал Мадриду све најгоре, по могућству да Каталонци, Баскијци и сви остали који их "воле", спале Сантјаго Бернабеу и оно њихово смрдљиво позориште у престоници.
Перезу желим да му падне авион док буде ишао да украде новог играча...
Каки хвала на свему што је урадио за Милан, увек ће бити део тима и један он најзаслужнији за све трофеје од 2003. године.

Shadow

pre 14 godina

@mnemojkovac, 9. jun 2009 10:54
Nemoj da ga urekneš hehe... Samo fali da sutra na sajtu bude naslov "Gerrard ipak odlazi?" ili nešto slično.
Što se Reala tiče, ja ga takođe ne volim... Upravo zato što misle da parama mogu sve da kupe. Ne volim takve uobražene klubove. Najdraže mi je kad takav klub i pored tih silnih stotina miliona koje potroši na transfere ipak ostane bez ijednog trofeja u narednoj sezoni.

misso

pre 14 godina

Zapamtite-jedan je kapiten Francesco Totti,covjek koji je odbio i Milan i Real i kompaniju.
Sada ce neki znalac reci da ga nikad nisu ni htjeli,ali ja shvatam da ima ljudi neupucenih u fudbal

misso

pre 14 godina

Vele da ovaj Perez uopste ne ispunjava obecanja...
Strucnjaci za transfere,imate li sada komentar na ovo?Ne navijam za Real,ali ste tako izvrijedjali Perez i Real prethodnih dana da je to sramota.Nadam se da cete preskociti komentarisanje buducih Realovih transfera,i omalovazavati ih i govoriti da je sve to samo san.
Objavite mi komentar

CECO NP

pre 14 godina

Bravo za Kaku.Nadam se samo da ce se Ibrahimovic odluciti da predje u Real jer ovakvu sansu nikad nece imati.Kada Real pozove ponuda se ne odbija imajte to na umu.A navijaci Milana nisu ni vredni bili da imaju Kaku u ekipu s obzirom na ovakve komentare.Ipak je on najbolji igrac na svetu i rodjen je da igra u Real Madridu.Vamos KAKA.HALA MADRID.

stevan-fdl

pre 14 godina

@Gagi
Imam tu srecu da sam Kaku puno puta gledao na Meaci,i svako ko i malo zna o njemu O Riciju recice ti ovo KAKA NIKADA NIKADA I NIKADA NE BI OTISAO U REAL DA GA NISU OTERALI BERLUSCONI I GALIJANI...RICKY GRAZIE PER TUTTO,SEMPRE IL CUORE ROSSONERO!!!

MarkoDJ

pre 14 godina

Ne znam sta svi pljujete Kaku...Normalno je da covek ima neke ambicije da zeli da osvaja titule i to ne samo u Italiji, mada ih u Italiji nije bilo zadnje vreme!
Pricate da je sve u parama, naravno da novac ima veliku ulogu ali smatram da je za Kaku ovo pravi potez!
Bilo je vreme za novi izazov, novu sredinu. A i iskreno, nije Milan dovoljno ulagao u ekipu! I ja bih bio razocaran da 2-3 godine za redom nema nekih zvucnih pojacanja, i da moram da igram za mesto u Ligi Sampiona!
Jeste Milan veliki klub ali zadnjih godina nije pokazao nista posebno sto je i posledica da Kaka napusti klub!
Ipak je on u najboljim fudbalskim godinama i kada ce da osvaja titule ako ne sada!?

Odlican potez uprave Real-a, Kake a i moze se reci Milana...Prodali si ga u pravom trenutku, samo je pitanje dal ce iskoristiti taj novac na pravi nacin?

Milosh

pre 14 godina

(mnemojkovac, 9. jun 2009 10:54)

Da se nadje neki debil i ponudi 200.miliona za Dzerarda,mislis da i on ne bi presao u neki drugi klub???Ma samo kada ne bi...jos mi posle dve utakmice ljubio grb drugog kluba!!!SVE SE VRTI OKO PARA!

milanista

pre 14 godina

Citam clanke na worldsoccer-u i realovom i milanovom sajtu i place mi se ... Znalo se da ce da ode ali opet :( .
Milan je prodao top igraca za velike pare , a opet nece moci da dovede nekog igraca te klase nego ce morati da se pate sa "svaki drugi dan povredjenim" Adebajorom i slicnima . Kakvi crni Kolarov , Adebajor i ekipa , Milanu trebaju Vidara i Tores :) al nema se para za takve stvari... UA ! Smucila mi se Galijanijeva prica da je u odbrani sve u redu jer boze tu su Alex Silva (koji jos nema upisan nastup) i Nesta (koji ce zavrsiti u kolicima bude li imao jos jednu povredu) .

kovach

pre 14 godina

pricaju mesi i kaka ko je bolji fudbaler... kaze mesi "ja sam brzi od tebe, prodorniji..." kaze kaka " ja imam bolji sut, jaci sam od tebe...iskusniji..."
kaze mesi " ma nemas ti pojma, ja sam za tebe Dzeko"
:)))

nema tu srece!

pre 14 godina

jedva cekam da vidim konfuziju galaktikosa...kad se svi strpaju u jedan tim...kaka nije mogao da igra sa ronaldinjom u paru,pa je ovaj presjedio sezonu zbog njega,ne znam kako ce tek moc da trpi ostale zvezde poput rnalda,vilje itd...

Real Madrid ole

pre 14 godina

Ovo je samo prvi korak u pravljenju mocnog sampionskog tima. Florentino Perez ocigledno ima neku specificnu moc prilikom dovodjenja igraca,ocekujte jos nekoliko bombi u ovom prelaznom roku...

RexXxona

pre 14 godina

Kaka:"Ostajem u Milanu!" Naslov od pre samo nekoliko dana... Adebajor je lepo rekao da kad bi igrao u klubu koji voli igrao bi u Togou, u svojoj zemlji, isto vazi za sve ostale. Nazalost novac je postao najvaznija stvar u sportu...

Partizan sampion,a ko bi drugi !? NUSKNVP

pre 14 godina

Moralo je jednom da dodje do rekonstrukcije,da nisu dali pare za onog Ronaldinja sada bi imali da zadrze Kaku,no dobro.Otisho je Paolo,Kaka nadam se da ce otici i Kaladze,Jankulovski,Favali,Dida i josh neki koji nisu potrebni.Voleo bih da vidim Milan sa igracima koji nisu toliko napucani i nafurani.Mogu da dovedu Paskvala iz Viole,zatim Dzeka i jednog kvalitetnog golmana npr. Freja ili tako nekog.Uglavnom sledi velika rekonstrukcija italijanskog fudbala u svakom pogledu.Moze ko shta hoce da prica,ja sam navijac Milana i mozda je Milan sada igracki mnogo slabiji od Intera ali ja sam siguran da Inter kao klub sa ovim igracima nemoze da opepeli u ligi sampiona,a to ce pokazati i ova godina koja dolazi.Svi mi koji volimo italijanske klubove moramo se pomiriti sa cinjenicom da je Spanska i Engleska liga daleko ispred Italijanske.

Fr

el-chino

pre 14 godina

kaka je reko da nije hteo odlazak iz milan ali je to moralo biti nema jos 33 god vraticese on kad bude ispunio uslove milana hehehe

Cvele Maglic

pre 14 godina

NIJE ON OTISAO U REAL ZBOG PARA!!!Da je hteo pare otisao bi u Man.City!!!Jednostavno su ga Berluskoni i bagra oterali...u Sitiju nije hteo da igra za velike pare u malom klubu...A u Realu ce igrati za iste pare za priblizno velik klub kao sto je Milan!!!Velika tuga,Kaku bi mogao da zameni jedino TRIO Benzema,Riberi i Mesi!!!

Bickey

pre 14 godina

Oooo, pa i bilo je vreme da dodje. Koliko su ga puta "slali" mediji u Real, napokon proverena informacija :). Stize Realu triple kruna!!! VAMOS REAL!!!

Milosh

pre 14 godina

Vernik,humanista,karakterna osoba,veran Milanu,bla bla bla....e vala,neka je presao!!!!Oni koji su govorili da je Kaka ljudina mogu sada da cute,Kaka je obicna FUDBALSKA ROBA,bas kao i SVI ostali!!!!!!!NEEEEEEEEEEEMA tog fudbalera koji za dovoljnu kolicinu pare ne bi presao u drugi klub!!!Ljubio je grb Milana,cim da prvi gol u Realu,ljubice grb Reala!!!!!!Toliko o vernosti!Hahahha!Sve najbolje mu zelim!Samo jos nesto da kazem.....svi koji su lupali gluposti govoreci da je Kaka za Ronalda karakter i slicno,mogu da se stide svoga Kake!!!!!!!!!!

Atletico de Madrid

pre 14 godina

Legendo zhao mi je shto si otishao ali tako je ipak moralo biti....s druge strane drago mi je shto ode u real a ne onaj smrdljiv chelzi....i nadam se da cesh se jednog dana vratiti u svoj milan

Madridista

pre 14 godina

Kakvi su ovi navijaci Milana... Uvijek pricaju kako ja Kaka najbolji, a kad ode kazu da nije na nivou od prije 2-3 god...
Niko u Realu nije propao, Zidan sam kaze da je igrao najbolji fudbal u Realu...
Ma, zna se ko je klub 20. vijeka...
Hala Madrid, para siempre

o m g !

pre 14 godina

(Babin_zub, 9. jun 2009 09:45)

a druze objasni mi ako ste bolji od italijana sto ste izgubili dva puta od juventusa ove sezone i dva puta od rome prosle sezone!?

almedin

pre 14 godina

ja sam navijac barselone stvarno ako je kaka potpiso za real madrid onda italianska liga presusila se mada ja jos neverujem BARSELONA SAMPION OLE

Kosta

pre 14 godina

Ac Milan ce ostati najbolji klub na svetu i bez Kake! Koliko je samo najboljih igraca igralo za Milan u poslednjih dvadeset godina i odlazilo i svaki put se mislilo to je kraj Milana i svaki put su bili u krivu.Naci ce Milan neke nove igrace i opet po ko zna koji put biti najbolji. Citam cele godine komentare protiv Milana na ovom sajtu od navijaca nekih "velikih" klubova a Barsa,Inter,Juventus i Celzi zajedno nemaju titula prvaka Evrope kao Milan. Tuzno je sto uopste ostavljate komentare na tekstove o Milanu-ja kao navijac Milana uopste ne citam tekstove o drugim klubovima a ako bas me nesto i zainteresuje ne bi mi palo na pamet da ostavim komentar.
Na kraju ne zaboravite: Navija se za klub a ne za igraca koji igra u njemu.
Kaka hvala za sve, moci ces unucima da pricas da si igrao u najboljem klubu na svetu!
Forza Milan!!!!

Саша Вугдалић

pre 14 godina

Управа напоље!!!!!!

Срамота за управу Милана, па ни 650 милиона не би било довољно да се замјени овакав играч, ослонац тима и најбољи играч Милана од кад је дошао у клуб, срамота, ако се ради рекнструкција тима онда треба почети од Фавалија, Шевченка, Каладзеа, Амброзинија, Јанкуловског, Диде, Калача......а не од најбољег играча...велика срамота за Берлусконија!!! Тај човјек је уништио Милан, а и Италију ће чини ми се......
Једино што може и даље одржати моју приврженост Милану су Миске и Џеко....или рецимо Џеко и Видић....мислим да ро није преко 65 милиона?!?!?

Ceco Novi Pazar

pre 14 godina

Jos jednom se pokazalo da igrac ne moze da kaze da je imao vrhunsku karijeru ako nije igrao u Real Madridu.Ovo je tek pocetak.Molim samo da ne saljete komentare tipa propasce u Realu,jer to je jedna velika zabluda.Kaka je novi Zidane.

nije sve u novcu

pre 14 godina

Ne volim ovakve klubove popur Reala, Intera koji razbacivanjem love dolaze do igraca extra kvaliteta kakav je Kaka. Tek ne razumem igrace koje zele da odu u 'najveci' klub na svetu i posle ga kao zavole, a presli u njega sa 27-28 god. Neka se potrude pa neka nadju mladog igraca, neka uloze u njega u njegov razvoj (C. Ronaldo, Messi). Ne secam se da je real stvorio nekog igraca extra klase u poslednjih 10-15 god, sa izu zetkom Raula. Pitam se samo sta je sledeci potez, a kako se pise to je C. Ronaldo pa Ribery i onda krece cirkis Galaktikosi 2. Kaki zelim sve najbolje u novom klubu i da makar bude upola uspesan kao u AC Milanu

Jovan

pre 14 godina

Ne znam ko mi je u ovom trenutku gori - da li Milan ili Real Madrid.

Nije mi jasno kako je Milan mogao da proda svog najboljeg fudbalera. I zbog cega? Novca? Price za malu decu... Samo od one lige sampiona, zatim i prodaje Sevcenka su uzeli barem 100 miliona (a sigurno i vise).

Pre par dana sam napisao: "Bravo za Kaku - malo je takvih fudbalera". Tek sada vidim koju sam glupost napisao. Tek danas sam ukapirao da je Kaka kao i svaki ostali fudbaler - igra po principu ko ponudi vise love.

Sta ce biti sa Milanom stvarno ne znam. Mozda ce konacno da srede ekipu, da otpuste ove matorce i da dovedu mlade fudbalere, mozda i ne. Mozda ce Ronaldinjo proraditi kao pre par sezona, pa se ovaj transfer postati opravdan, ali to je vec neki mitski scenario. Realno, da je los potez kluba - los je.

Sto se Reala tice, mislim sve najgore o tom klubu. Opet ih ima u svim vestima sa novim najavama koga ce dovesti, a od igraca se pominje pola fudbalera evrope. Tokom sezone/van sezone se samo prica o pojacanjima i milionima, a takvi klubovi me iritiraju. Svaki milion koji su ulozili proteklih godina bi bio bolje potrosen da su napravili neku omladinsku skolu, da ulazu u fudbal. Ovako samo kupuju vec afirmisane, razvijene fudbalere. Zao mi je dece koja igraju u Kastilji, vrlo verovatno nikada nece zaigrati za klub koji navijaju. Tuzno.

filip

pre 14 godina

Bio je odlican u Milanu, ali ne verujem da ce biti nesto poseban u Realu! Jednostavno, tamo igraci propadaju! Veliki sam navijac Milana, i bio sam za to da se proda Kaka! Ne igra kao pre 2 godine, a uzeli su ogromne pare! Sada kako cujem dolazi Dzeko koji ce sa Patom gbiti odlicna kombinacija! Takodje, pise se i da vracaju neke mlaje igrace i to je mozda jedini nacin da se Milan vrati po pehar Lige Sampiona i da se otarasi matoraca! FORZA MILAN

ac milan

pre 14 godina

Bice to ko sa sevcenkom, za mesec dva plakace da se vrati u Milan. Valjda ce uprava ovog puta dovesti pojacanja dostojna Milana. FORZA MILAN

MILANISTA

pre 14 godina

Iako sam vatreni navijac Milana i postujem Kaku kao jednog od najboljih igraca sveta,mora se reci da on,ruku na srce,nije pruzio nista posebno ove sezone->postigao je 15-16 golova od kojih pola sa penala.Mislim da Milan od tih para + jedno 20 miliona moze da kupi Fabregasa,Adebajora,Dzeka,golmana ,stopera a mozda i levog beka.Nadam se da ce Leonardo forsirati i Ronaldinja kome ce se sad otvoriti prostor i da ce Pato biti prvi napadac jer to definitivno zasluzuje!

mnemojkovac

pre 14 godina

@Hajde sada da vas chujem fanovi: "Kaka nije zvezdica koja trchi za parama kao Kristijano Ronaldo, njemu je Milan svetinja"... Nja nja nja... Svi su oni tu zbog novca, samo takav stav ne prodaje novine..
(Ivan, 9. jun 2009 09:54)
Džerard ne trči za parama! Njemu je Liverpul svetinja!!! A mislim ni Kaka, nego ga prodadoše...

Babin_zub

pre 14 godina

Evo jos jednog dokaza koliko je spanska liga "jacha" i kvalitetnija od italijanske.Kad jedan Milan ne moze da zadrzi takvog igraca,ko moze?

Ivan

pre 14 godina

Hajde sada da vas chujem fanovi: "Kaka nije zvezdica koja trchi za parama kao Kristijano Ronaldo, njemu je Milan svetinja"... Nja nja nja... Svi su oni tu zbog novca, samo takav stav ne prodaje novine..

C. Ronaldo :)

pre 14 godina

Lepo,lepo...jos Ibra,CR..i trio Valensije (Villa,Silva,R. Albiol)...Casillas-Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Kaka,Ronaldo,Silva,Diarra-Ibrahimovic,Villa! :)

mare mare BG

pre 14 godina

dokle je dogurao fudbal da danas ni milan ne moze da zadrzi igraca koji bi i dzabe igrao za njih...pa sam je objavio da nece nigde da ide

mile

pre 14 godina

Realno Kaka nije na nivou od pre 2-3 godine,Milanu sledi ozbiljna rekonstrukcija,a na tom putu ima jos dosta igraca koji treba da idu(Kaladze,Jankulovski,Zambrota,Favali,Bonera,Abiati,Sevcenko,Borielo)
Treba da se dovedu mladi igraci Kolarov,Hamsik,Zarate,Hesus Navas,Helmes... ili neki drugi koji su kvalitetom i godinama slicni,prvi korak je dovodjenje Dzeke...Mogli su samo u zamenu za Kaku da traze Marcela i da uzmu jos neke pare resili bi pitanje levog beka koje im je jako diskutabilno sa matorim Jankulovsim,ali nadam se da ce da uzmu Kolarova to bi bilo dobro i za njih i za nasu reprezentaciju :)

pravices ti milan od blata!

pre 14 godina

pa nek ti je srecno u real madridu...ako je to njegova odluka neka ide...ispada da je glavni razlog zato sto ne prima vecu platu i da spasi milan(klub koji je u ,,zestokim'' dugovima od 60 i nesto miliona eur)...hvala ti za sve ucinjeno u milanu i ,,hvala'' sto si izvukao milan iz krize,sad nam je mnogo lakse...

Ivan

pre 14 godina

Hajde sada da vas chujem fanovi: "Kaka nije zvezdica koja trchi za parama kao Kristijano Ronaldo, njemu je Milan svetinja"... Nja nja nja... Svi su oni tu zbog novca, samo takav stav ne prodaje novine..

Babin_zub

pre 14 godina

Evo jos jednog dokaza koliko je spanska liga "jacha" i kvalitetnija od italijanske.Kad jedan Milan ne moze da zadrzi takvog igraca,ko moze?

mile

pre 14 godina

Realno Kaka nije na nivou od pre 2-3 godine,Milanu sledi ozbiljna rekonstrukcija,a na tom putu ima jos dosta igraca koji treba da idu(Kaladze,Jankulovski,Zambrota,Favali,Bonera,Abiati,Sevcenko,Borielo)
Treba da se dovedu mladi igraci Kolarov,Hamsik,Zarate,Hesus Navas,Helmes... ili neki drugi koji su kvalitetom i godinama slicni,prvi korak je dovodjenje Dzeke...Mogli su samo u zamenu za Kaku da traze Marcela i da uzmu jos neke pare resili bi pitanje levog beka koje im je jako diskutabilno sa matorim Jankulovsim,ali nadam se da ce da uzmu Kolarova to bi bilo dobro i za njih i za nasu reprezentaciju :)

mare mare BG

pre 14 godina

dokle je dogurao fudbal da danas ni milan ne moze da zadrzi igraca koji bi i dzabe igrao za njih...pa sam je objavio da nece nigde da ide

C. Ronaldo :)

pre 14 godina

Lepo,lepo...jos Ibra,CR..i trio Valensije (Villa,Silva,R. Albiol)...Casillas-Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Kaka,Ronaldo,Silva,Diarra-Ibrahimovic,Villa! :)

mnemojkovac

pre 14 godina

@Hajde sada da vas chujem fanovi: "Kaka nije zvezdica koja trchi za parama kao Kristijano Ronaldo, njemu je Milan svetinja"... Nja nja nja... Svi su oni tu zbog novca, samo takav stav ne prodaje novine..
(Ivan, 9. jun 2009 09:54)
Džerard ne trči za parama! Njemu je Liverpul svetinja!!! A mislim ni Kaka, nego ga prodadoše...

pravices ti milan od blata!

pre 14 godina

pa nek ti je srecno u real madridu...ako je to njegova odluka neka ide...ispada da je glavni razlog zato sto ne prima vecu platu i da spasi milan(klub koji je u ,,zestokim'' dugovima od 60 i nesto miliona eur)...hvala ti za sve ucinjeno u milanu i ,,hvala'' sto si izvukao milan iz krize,sad nam je mnogo lakse...

Ceco Novi Pazar

pre 14 godina

Jos jednom se pokazalo da igrac ne moze da kaze da je imao vrhunsku karijeru ako nije igrao u Real Madridu.Ovo je tek pocetak.Molim samo da ne saljete komentare tipa propasce u Realu,jer to je jedna velika zabluda.Kaka je novi Zidane.

Jovan

pre 14 godina

Ne znam ko mi je u ovom trenutku gori - da li Milan ili Real Madrid.

Nije mi jasno kako je Milan mogao da proda svog najboljeg fudbalera. I zbog cega? Novca? Price za malu decu... Samo od one lige sampiona, zatim i prodaje Sevcenka su uzeli barem 100 miliona (a sigurno i vise).

Pre par dana sam napisao: "Bravo za Kaku - malo je takvih fudbalera". Tek sada vidim koju sam glupost napisao. Tek danas sam ukapirao da je Kaka kao i svaki ostali fudbaler - igra po principu ko ponudi vise love.

Sta ce biti sa Milanom stvarno ne znam. Mozda ce konacno da srede ekipu, da otpuste ove matorce i da dovedu mlade fudbalere, mozda i ne. Mozda ce Ronaldinjo proraditi kao pre par sezona, pa se ovaj transfer postati opravdan, ali to je vec neki mitski scenario. Realno, da je los potez kluba - los je.

Sto se Reala tice, mislim sve najgore o tom klubu. Opet ih ima u svim vestima sa novim najavama koga ce dovesti, a od igraca se pominje pola fudbalera evrope. Tokom sezone/van sezone se samo prica o pojacanjima i milionima, a takvi klubovi me iritiraju. Svaki milion koji su ulozili proteklih godina bi bio bolje potrosen da su napravili neku omladinsku skolu, da ulazu u fudbal. Ovako samo kupuju vec afirmisane, razvijene fudbalere. Zao mi je dece koja igraju u Kastilji, vrlo verovatno nikada nece zaigrati za klub koji navijaju. Tuzno.

filip

pre 14 godina

Bio je odlican u Milanu, ali ne verujem da ce biti nesto poseban u Realu! Jednostavno, tamo igraci propadaju! Veliki sam navijac Milana, i bio sam za to da se proda Kaka! Ne igra kao pre 2 godine, a uzeli su ogromne pare! Sada kako cujem dolazi Dzeko koji ce sa Patom gbiti odlicna kombinacija! Takodje, pise se i da vracaju neke mlaje igrace i to je mozda jedini nacin da se Milan vrati po pehar Lige Sampiona i da se otarasi matoraca! FORZA MILAN

Саша Вугдалић

pre 14 godina

Управа напоље!!!!!!

Срамота за управу Милана, па ни 650 милиона не би било довољно да се замјени овакав играч, ослонац тима и најбољи играч Милана од кад је дошао у клуб, срамота, ако се ради рекнструкција тима онда треба почети од Фавалија, Шевченка, Каладзеа, Амброзинија, Јанкуловског, Диде, Калача......а не од најбољег играча...велика срамота за Берлусконија!!! Тај човјек је уништио Милан, а и Италију ће чини ми се......
Једино што може и даље одржати моју приврженост Милану су Миске и Џеко....или рецимо Џеко и Видић....мислим да ро није преко 65 милиона?!?!?

MILANISTA

pre 14 godina

Iako sam vatreni navijac Milana i postujem Kaku kao jednog od najboljih igraca sveta,mora se reci da on,ruku na srce,nije pruzio nista posebno ove sezone->postigao je 15-16 golova od kojih pola sa penala.Mislim da Milan od tih para + jedno 20 miliona moze da kupi Fabregasa,Adebajora,Dzeka,golmana ,stopera a mozda i levog beka.Nadam se da ce Leonardo forsirati i Ronaldinja kome ce se sad otvoriti prostor i da ce Pato biti prvi napadac jer to definitivno zasluzuje!

ac milan

pre 14 godina

Bice to ko sa sevcenkom, za mesec dva plakace da se vrati u Milan. Valjda ce uprava ovog puta dovesti pojacanja dostojna Milana. FORZA MILAN

RexXxona

pre 14 godina

Kaka:"Ostajem u Milanu!" Naslov od pre samo nekoliko dana... Adebajor je lepo rekao da kad bi igrao u klubu koji voli igrao bi u Togou, u svojoj zemlji, isto vazi za sve ostale. Nazalost novac je postao najvaznija stvar u sportu...

nije sve u novcu

pre 14 godina

Ne volim ovakve klubove popur Reala, Intera koji razbacivanjem love dolaze do igraca extra kvaliteta kakav je Kaka. Tek ne razumem igrace koje zele da odu u 'najveci' klub na svetu i posle ga kao zavole, a presli u njega sa 27-28 god. Neka se potrude pa neka nadju mladog igraca, neka uloze u njega u njegov razvoj (C. Ronaldo, Messi). Ne secam se da je real stvorio nekog igraca extra klase u poslednjih 10-15 god, sa izu zetkom Raula. Pitam se samo sta je sledeci potez, a kako se pise to je C. Ronaldo pa Ribery i onda krece cirkis Galaktikosi 2. Kaki zelim sve najbolje u novom klubu i da makar bude upola uspesan kao u AC Milanu

kovach

pre 14 godina

pricaju mesi i kaka ko je bolji fudbaler... kaze mesi "ja sam brzi od tebe, prodorniji..." kaze kaka " ja imam bolji sut, jaci sam od tebe...iskusniji..."
kaze mesi " ma nemas ti pojma, ja sam za tebe Dzeko"
:)))

Bickey

pre 14 godina

Oooo, pa i bilo je vreme da dodje. Koliko su ga puta "slali" mediji u Real, napokon proverena informacija :). Stize Realu triple kruna!!! VAMOS REAL!!!

misso

pre 14 godina

Vele da ovaj Perez uopste ne ispunjava obecanja...
Strucnjaci za transfere,imate li sada komentar na ovo?Ne navijam za Real,ali ste tako izvrijedjali Perez i Real prethodnih dana da je to sramota.Nadam se da cete preskociti komentarisanje buducih Realovih transfera,i omalovazavati ih i govoriti da je sve to samo san.
Objavite mi komentar

Si'T'jwa

pre 14 godina

Nista od Reala ako ne dovedu nekog poput Makalelea da trci za zvezde.
(Aca_USA, 9. jun 2009 19:54)

Lassana Diarra...preslikan je brate

misso

pre 14 godina

Zapamtite-jedan je kapiten Francesco Totti,covjek koji je odbio i Milan i Real i kompaniju.
Sada ce neki znalac reci da ga nikad nisu ni htjeli,ali ja shvatam da ima ljudi neupucenih u fudbal

Madridista

pre 14 godina

Kakvi su ovi navijaci Milana... Uvijek pricaju kako ja Kaka najbolji, a kad ode kazu da nije na nivou od prije 2-3 god...
Niko u Realu nije propao, Zidan sam kaze da je igrao najbolji fudbal u Realu...
Ma, zna se ko je klub 20. vijeka...
Hala Madrid, para siempre

Cvele Maglic

pre 14 godina

NIJE ON OTISAO U REAL ZBOG PARA!!!Da je hteo pare otisao bi u Man.City!!!Jednostavno su ga Berluskoni i bagra oterali...u Sitiju nije hteo da igra za velike pare u malom klubu...A u Realu ce igrati za iste pare za priblizno velik klub kao sto je Milan!!!Velika tuga,Kaku bi mogao da zameni jedino TRIO Benzema,Riberi i Mesi!!!

Real Madrid ole

pre 14 godina

Ovo je samo prvi korak u pravljenju mocnog sampionskog tima. Florentino Perez ocigledno ima neku specificnu moc prilikom dovodjenja igraca,ocekujte jos nekoliko bombi u ovom prelaznom roku...

Astr0mania_Prishtina

pre 14 godina

Jasno je k'o dan da nije Kaka zeleo da napusti ACM, nego je to bila volja Berlusconija, isto kao sto je uradio s Sevcenkom kada je Seva bio u top formi.
U svakom slucaju, nadam se da ce na "San Siru" stici igraci poput Essiena, Sneijdera, Fabregasa i Dzeka.
FORZA MILAN, MILAN CAMPIONE!!!

Milosh

pre 14 godina

Vernik,humanista,karakterna osoba,veran Milanu,bla bla bla....e vala,neka je presao!!!!Oni koji su govorili da je Kaka ljudina mogu sada da cute,Kaka je obicna FUDBALSKA ROBA,bas kao i SVI ostali!!!!!!!NEEEEEEEEEEEMA tog fudbalera koji za dovoljnu kolicinu pare ne bi presao u drugi klub!!!Ljubio je grb Milana,cim da prvi gol u Realu,ljubice grb Reala!!!!!!Toliko o vernosti!Hahahha!Sve najbolje mu zelim!Samo jos nesto da kazem.....svi koji su lupali gluposti govoreci da je Kaka za Ronalda karakter i slicno,mogu da se stide svoga Kake!!!!!!!!!!

Kosta

pre 14 godina

Ac Milan ce ostati najbolji klub na svetu i bez Kake! Koliko je samo najboljih igraca igralo za Milan u poslednjih dvadeset godina i odlazilo i svaki put se mislilo to je kraj Milana i svaki put su bili u krivu.Naci ce Milan neke nove igrace i opet po ko zna koji put biti najbolji. Citam cele godine komentare protiv Milana na ovom sajtu od navijaca nekih "velikih" klubova a Barsa,Inter,Juventus i Celzi zajedno nemaju titula prvaka Evrope kao Milan. Tuzno je sto uopste ostavljate komentare na tekstove o Milanu-ja kao navijac Milana uopste ne citam tekstove o drugim klubovima a ako bas me nesto i zainteresuje ne bi mi palo na pamet da ostavim komentar.
Na kraju ne zaboravite: Navija se za klub a ne za igraca koji igra u njemu.
Kaka hvala za sve, moci ces unucima da pricas da si igrao u najboljem klubu na svetu!
Forza Milan!!!!

o m g !

pre 14 godina

(Babin_zub, 9. jun 2009 09:45)

a druze objasni mi ako ste bolji od italijana sto ste izgubili dva puta od juventusa ove sezone i dva puta od rome prosle sezone!?

stevan-fdl

pre 14 godina

@Gagi
Imam tu srecu da sam Kaku puno puta gledao na Meaci,i svako ko i malo zna o njemu O Riciju recice ti ovo KAKA NIKADA NIKADA I NIKADA NE BI OTISAO U REAL DA GA NISU OTERALI BERLUSCONI I GALIJANI...RICKY GRAZIE PER TUTTO,SEMPRE IL CUORE ROSSONERO!!!

Partizan sampion,a ko bi drugi !? NUSKNVP

pre 14 godina

Moralo je jednom da dodje do rekonstrukcije,da nisu dali pare za onog Ronaldinja sada bi imali da zadrze Kaku,no dobro.Otisho je Paolo,Kaka nadam se da ce otici i Kaladze,Jankulovski,Favali,Dida i josh neki koji nisu potrebni.Voleo bih da vidim Milan sa igracima koji nisu toliko napucani i nafurani.Mogu da dovedu Paskvala iz Viole,zatim Dzeka i jednog kvalitetnog golmana npr. Freja ili tako nekog.Uglavnom sledi velika rekonstrukcija italijanskog fudbala u svakom pogledu.Moze ko shta hoce da prica,ja sam navijac Milana i mozda je Milan sada igracki mnogo slabiji od Intera ali ja sam siguran da Inter kao klub sa ovim igracima nemoze da opepeli u ligi sampiona,a to ce pokazati i ova godina koja dolazi.Svi mi koji volimo italijanske klubove moramo se pomiriti sa cinjenicom da je Spanska i Engleska liga daleko ispred Italijanske.

Fr

CECO NP

pre 14 godina

Bravo za Kaku.Nadam se samo da ce se Ibrahimovic odluciti da predje u Real jer ovakvu sansu nikad nece imati.Kada Real pozove ponuda se ne odbija imajte to na umu.A navijaci Milana nisu ni vredni bili da imaju Kaku u ekipu s obzirom na ovakve komentare.Ipak je on najbolji igrac na svetu i rodjen je da igra u Real Madridu.Vamos KAKA.HALA MADRID.

AlenNS

pre 14 godina

Не знам да ли сам био тужнији када је управа пустила Шевченка у Челзи 2006. или сада када су пустили Каку у мафијашки клуб из Шпаније.
Велика штета је што се ово догодило. Флорентино Перез је тешки мафијаш, а Реал Мадрид је најгори мафијашки клуб увек био и остаће то. Никада нису направили играча, са изузецима Раула и Касиљаса, већ су стотинама милиона марака, евра и ко зна чиме још доводили оно што су други клубови направили или пронашли на време.
Желим Реал Мадриду све најгоре, по могућству да Каталонци, Баскијци и сви остали који их "воле", спале Сантјаго Бернабеу и оно њихово смрдљиво позориште у престоници.
Перезу желим да му падне авион док буде ишао да украде новог играча...
Каки хвала на свему што је урадио за Милан, увек ће бити део тима и један он најзаслужнији за све трофеје од 2003. године.

MarkoDJ

pre 14 godina

Ne znam sta svi pljujete Kaku...Normalno je da covek ima neke ambicije da zeli da osvaja titule i to ne samo u Italiji, mada ih u Italiji nije bilo zadnje vreme!
Pricate da je sve u parama, naravno da novac ima veliku ulogu ali smatram da je za Kaku ovo pravi potez!
Bilo je vreme za novi izazov, novu sredinu. A i iskreno, nije Milan dovoljno ulagao u ekipu! I ja bih bio razocaran da 2-3 godine za redom nema nekih zvucnih pojacanja, i da moram da igram za mesto u Ligi Sampiona!
Jeste Milan veliki klub ali zadnjih godina nije pokazao nista posebno sto je i posledica da Kaka napusti klub!
Ipak je on u najboljim fudbalskim godinama i kada ce da osvaja titule ako ne sada!?

Odlican potez uprave Real-a, Kake a i moze se reci Milana...Prodali si ga u pravom trenutku, samo je pitanje dal ce iskoristiti taj novac na pravi nacin?

Bonny

pre 14 godina

Svojevremeno je Princ Rima-Toti izjavio da mu je zao sto nije presao u Real Madrid.
Otprilike kada je imao 30 godina.Tada je reako da bi sigurno bio izabran za najboljeg igraca(mislio je kada je imao izmedju 26-29 godina i kada je bio u velikoj formi),a znamo sta je osvojio u to vreme sa Romom(plasman u ligu sampiona).Znaci nisu u pitanju samo pare(i to velike) ima nesto i u igranju fudbala i osvajanju trofeja. Tu je razlika i za Kaku, Man.City se odbija ,ali R.Madrid ne. Videcemo sledece sezone sta ce da OSVOJI Man.City, Milan.....a koliko ce samo uspeha(trofeja) da ima R.Madrid!!!

el-chino

pre 14 godina

kaka je reko da nije hteo odlazak iz milan ali je to moralo biti nema jos 33 god vraticese on kad bude ispunio uslove milana hehehe

Xavi

pre 14 godina

Idemo mi cemo imati skim da igramo fudbal sledece sezone!Mislim da ce sledece sezone Spanska liga biti mnogo zanimljiva!Sevilla,Valensia,Villarea,At.Madrid,Barsa,Real...Bice puna liga atraktivnih igraca Messi,Kaka,Villa,Aguero,Forlan,Henry,Eto,Silva.......

Atletico de Madrid

pre 14 godina

Legendo zhao mi je shto si otishao ali tako je ipak moralo biti....s druge strane drago mi je shto ode u real a ne onaj smrdljiv chelzi....i nadam se da cesh se jednog dana vratiti u svoj milan

marketing

pre 14 godina

bez obzira na odlazak kake milan moze da stvori opet jaku ekipu uz neko pojacanje,ne ekskluzivno....dok real dovodi sve same zvijezde u timu sto strvara jedan paradoks(prosli galaktikosi se nisu proslavili i ako su trebali po imenima),i pitanje da li je sve to potrebno realu za fudbalske ciljeve...filozofija dovodjenja napadaca zbog njihove atraktivnosti je stara strategija reala kojom sebi stvara nevidjenu promociju i pompu kako u spaniji tako i u svijetu...zasto ne dovedu nekog vidica,ivanovica...nekog dobrog stopera...zato jer nisu atraktivni na trzistu kao kaka,ronaldo,ibrahimovic...da li je jelena karleusa najbolja pjevacica...naravno ne..ali sebi umije da napravi dobru promociju na trzistu...upravo to perez radi,pravi promociju kluba u svijetu koja mu duplo a mozda i vise vrace ulozeni novac za koji mi mislimo da on baca...i posle toga neko kaze da voli real madrid...sve je to marketinska igra u koju ste upali,gdje su vam rezultati madristi,gdje vam je liga sampiona,lako je navijat za takav real koji razmislja o fudbalu u cisto ekonomskim razmjerama...ne brinite se nista i u buduce cete imati zvucna imena ali retzultati ce ce ostati kod nekog drugog koji vole fudbal vise od novca i ciji presjednici su pravi fubalski ljubitelji a ne ekonomski strucnjaci...

almedin

pre 14 godina

ja sam navijac barselone stvarno ako je kaka potpiso za real madrid onda italianska liga presusila se mada ja jos neverujem BARSELONA SAMPION OLE

Milosh

pre 14 godina

(mnemojkovac, 9. jun 2009 10:54)

Da se nadje neki debil i ponudi 200.miliona za Dzerarda,mislis da i on ne bi presao u neki drugi klub???Ma samo kada ne bi...jos mi posle dve utakmice ljubio grb drugog kluba!!!SVE SE VRTI OKO PARA!

milanista

pre 14 godina

Citam clanke na worldsoccer-u i realovom i milanovom sajtu i place mi se ... Znalo se da ce da ode ali opet :( .
Milan je prodao top igraca za velike pare , a opet nece moci da dovede nekog igraca te klase nego ce morati da se pate sa "svaki drugi dan povredjenim" Adebajorom i slicnima . Kakvi crni Kolarov , Adebajor i ekipa , Milanu trebaju Vidara i Tores :) al nema se para za takve stvari... UA ! Smucila mi se Galijanijeva prica da je u odbrani sve u redu jer boze tu su Alex Silva (koji jos nema upisan nastup) i Nesta (koji ce zavrsiti u kolicima bude li imao jos jednu povredu) .

Shadow

pre 14 godina

@mnemojkovac, 9. jun 2009 10:54
Nemoj da ga urekneš hehe... Samo fali da sutra na sajtu bude naslov "Gerrard ipak odlazi?" ili nešto slično.
Što se Reala tiče, ja ga takođe ne volim... Upravo zato što misle da parama mogu sve da kupe. Ne volim takve uobražene klubove. Najdraže mi je kad takav klub i pored tih silnih stotina miliona koje potroši na transfere ipak ostane bez ijednog trofeja u narednoj sezoni.

Nemanja N.S.

pre 14 godina

Ma i ja bi otisao iz tog raspadnutog Milana i te jadne lige. Ne navijam za Real, ali dobar potez Kake. Vi ne bi otisli kao? On nije Italijan, nije rodjen tu i sl. Nije maticni klub mu. Lepo mu je kad je islo ekipi i ljubio grb i ja bih, a kad je kriza i tone klub, naravno da bih otisao. Da mi je maticni klub i u svojoj zemlji sam i da je dobar klub i liga, ne bih otisao, kao Maldini primer. Mada, mogao je u Manchester United.:) Kao mafijaski klub Real, a sta je Milan sa Berluskonijem? Mislim... Covek premijer Italije, a vodi fudbalski klub. I koliko skandala ima vezano za njega, tako da...

FcB4E

pre 14 godina

a druze objasni mi ako ste bolji od italijana sto ste izgubili dva puta od juventusa ove sezone i dva puta od rome prosle sezone!?
(o m g !, 9. jun 2009 11:28)

Bas omg!!!
Barcu tu ne spominjes... Da im je cio tim KAKA ne moze barci nista... A ovaj F. Perez je haker teski... Citer!! Kakve je on doveo igrace... Mislim da CR ne mogu da dovedu, a ni villu dok je tu City... Bit ce vam, madridisti, potreban cio tim da se obnovi da bi mogli da sprecite barcu!!! A ovaj Perez je glup ili sta vec??? Pa njemu je potrebna odbrana, a on daje 65 za kaku 50 za riberija 45 za villu 30 za silvu... Sve napadaci... A ni jedan tim ne moze da funkcionise kako treba ako nema dobru odbranu...
Zapamtite madridisti: Ni "CR" ni KAKA ni "Ribery" ni "Villa" ni "Silva" nece biti dovoljni da se zaustavi najmocnija ekipa svih vremena!!!!
MES que UN cLuB| More than one club| Vise od kluba ili bolje receno " Vise od 3 kluba"!!!

liga sampiona

pre 14 godina

realovi navijaci mogu da se diče pojacanjima,parama,lepim dresovima ali ne i trofejima sto je citava sustina kako ove sezone tako i ubuduce...

groBARI '91

pre 14 godina

Kakvi su ovi navijaci Milana... Uvijek pricaju kako ja Kaka najbolji, a kad ode kazu da nije na nivou od prije 2-3 god...
Niko u Realu nije propao, Zidan sam kaze da je igrao najbolji fudbal u Realu...
Ma, zna se ko je klub 20. vijeka...
Hala Madrid, para siempre
(Madridista, 9. jun 2009 11:39)

Niko u Realu nije propao???Ne verujem sta sam cuo!Kolko ste vi igraca upropastili to je strasno NPR Owen necu dalje da nastavljam gadite mi se!

nema tu srece!

pre 14 godina

jedva cekam da vidim konfuziju galaktikosa...kad se svi strpaju u jedan tim...kaka nije mogao da igra sa ronaldinjom u paru,pa je ovaj presjedio sezonu zbog njega,ne znam kako ce tek moc da trpi ostale zvezde poput rnalda,vilje itd...

milanista

pre 14 godina

Ne verujem koliko svi pljuju kaku pricama "aaa gde su oni sto su pricali da je kaka posten , eto vam ga, prodana dusa ....ljubice realov grb... njanja " . GLUPOSTI!
Iskreno mislim da je Kaka izuzetno dobar covek sto je pokazao i svojima delima toliko puta , a da je razlog za odlazak sto Milanu trebaju pare.

Jowana

pre 14 godina

„Po poslednji put govorim da ne želim da odem iz Milana. U narednom periodu ništa neću pričati jer ne želim da to neko pogrešno protumači. Ili, još gore, da to neko u pogrešnom smislu iskoristi”, rekao je Kaka! ???
Xa xa xa, on ispade svetac kad odbi pare Man City-ja, voli on pare ne brinite, iako se drugacije predstavlja, samo mu se Man City ne svidja, mogao je to lijepo reci, a ne : Moje srce je u Milanu, bla bla bla..... Pa kako ce sada da igra kad mu je samo jedan tim 'u srcu', a to nije Real???....ma daj....
A ovamo svi kritikuju CR....

kako da ne

pre 14 godina

pustite sad tu pricu kako milanisti pricaju da kaka nije onaj stari nego gdje su sad vase zvijezde kojima se dicite zadnjih godina...raul,roben,snajder,nisterloj,gago,iguana...zante gdje...na transfer listi..u tome je razlika izmedju milana,juventusa i ostalih ekipa koje prave cistke svake godine i tjeraju najbolje igrace kad vise nisu potrebni...

lebo

pre 14 godina

Ulaganja---->Atraktivi igraci(kaka,ronaldo,ibra,vilja...)---->velika gledanost u svijetu i popularnost,zato sto su sve zvijezde na jednom mjestu---->prodaja tv prava,prodaja dresova,stvaranje prepoznatljivog brenda =bez osvojenih trofeja= profit koji duplo prevazilazi ulaganja= REAL MADRID!


Ko se razumije u ekonomiju zna sta pricam,a vidim florentino je tata za neke stvari ali za fudbal i nije neki strucnjak...zato se nemojte cuditi ako real zavrsi sezonu bez trofeja jer to im je u drugom planu....najvaznija je stvoriti popularnost u svijetu za koju ce se upecati veliki broj ljudi(sadsnji realovi navijaci) i povecati gledanost da bi zaradili veliki novac....

LIVERPOOL FC.

pre 14 godina

@komentar 52.
Majstore obicno se kod debila ne nalazi 200 miliona...cuti u buduce,Gerrard nije prodana dusa jer je imao priliku da ode kad je Liverpooll FC. bio i u vecim problemima,tako da ne pricas nista vise molim te...

vlada87

pre 14 godina

Ma lose za italijanski fudbal ali kad zele neka idu svi u Real i propadnu navijam za Inter ali..Kaka je sjajan igrac po meni je bio Milan prepoznatljiv po njemu....a Perez kuca sifre kako li ga je doveo i kolika je plata....?

kaka

pre 14 godina

custe li onu budalu veli albiol u odbranu ovakav je sastav najbolji:kasiljas,vidic,pepe,marselo.ramos,snajder,kaka,ronaldo,roben,villa,ibrahimovic.a dje vam je robben jadni ne bili

The Gunner

pre 14 godina

Ne znam za vas, ali ja bih jaaaako zeleo da Real dovede Vidica! Mislim zamislite to, Srbin u projektu Galaktikosa! Tako nesto se nije desilo nasem igracu od kako pratim fudbal...

Piksi Romanista

pre 14 godina

Tek se sad vide prave legende!!! Jedan je princ Rima Totti..pare nisu sve !!! a ne bih da zaboravim raula,maldinija i gerarda...al Princ je jedan :))

pg,pfc

pre 14 godina

A neka si otisao jedini si ti koji je valjao u taj Milan. Nadam se da ce Milan da propadne,ubjedljivo najmrzniji klub NARAVNO POSLE CRVENE ZVEZDE!!!!!!!!

goran

pre 14 godina

Vatreni sam navijac Valensije.
dobicete silvu, vilju, albiola, matu, juce malo. Gde Kaka da predjes u Real, propasces u njemu, oni su unistaci fudbalera. svako je propao u realu. vratices se ti u milan za godinu, dve. u kojoj krizi MIlan, Kad je Berluskoni najbogatiji covek u Italiji, koliko se vuce po medijima, ima oko 8 mililjardi, i opet prodaje najboljeg igraca. nema goreg kluba od reala, ne postoji taj klub. svakoga su upropastili, ne mogu oni osvojiti ligu sampiona jos 100 godina, neigra se fudbal novcem, nego srcem, a svaki igrac u realu to izgubi. zato igraci valensije ne idite u real. matu su oterali, a sad ga hoceju nazad, neka se nosi real i cela njegova uprava.

zlate-juve

pre 14 godina

Hajde sada da vas chujem fanovi: "Kaka nije zvezdica koja trchi za parama kao Kristijano Ronaldo, njemu je Milan svetinja"... Nja nja nja... Svi su oni tu zbog novca, samo takav stav ne prodaje novine..
(Ivan, 9. jun 2009 09:54)

Svaka cast za komentar! i samo bi dodao, kako se sada osecate milanistiii!!! hahahaha....

Milanez

pre 14 godina

Morao je da ode zbog uprave. Cisto sumnjam da je zelio. Opet, s druge strane, kao veliki navijac Milana, smatram da je dobra odluka. Moraju da osvjeze cjelokupan tim, a valja i Ronaldinju dati priliku da se razmase. Ja jos vjerujem da on moze da se vrati u vrhunsku formu. Samo sad da uloze pare u pojacanja, Dzeko bi bio pun pogodak, taj bi i u Italiji bar 25 golova dao. Jos kad bi Nemanja Vidic uletio u semu :)

Forza Milan

pre 14 godina

Kao milanista razocaran sam odlaskom Kake jer se plasim da taj novac sto su od njega dobili nece iskoristiti za dovodjenje vise igraca,koliko je Milanu sad i potrebno,vec eventualno jednnog - dvojicu, a i nema previse igraca priblizno kakinog kvaliteta.
Steta.

Xavi

pre 14 godina

Ulaganja---->Atraktivi igraci(kaka,ronaldo,ibra,vilja...)---->velika gledanost u svijetu i popularnost,zato sto su sve zvijezde na jednom mjestu---->prodaja tv prava,prodaja dresova,stvaranje prepoznatljivog brenda =bez osvojenih trofeja= profit koji duplo prevazilazi ulaganja= REAL MADRID!


Ko se razumije u ekonomiju zna sta pricam,a vidim florentino je tata za neke stvari ali za fudbal i nije neki strucnjak...zato se nemojte cuditi ako real zavrsi sezonu bez trofeja jer to im je u drugom planu....najvaznija je stvoriti popularnost u svijetu za koju ce se upecati veliki broj ljudi(sadsnji realovi navijaci) i povecati gledanost da bi zaradili veliki novac....
(lebo, 9. jun 2009 21:37)

Vidim vec se spremate za drugo mesto!Pa dzaba vam te sve zvezde mi smo atraktivna masina koja igra timski i ne mozete vi da stvorite takvu igru sa Kakom poluspicem i Ronaldom krilom koji ne trci i jos dosta zvezda nikad te zvezde nece igrati timski!Ja necu biti razocaran ako budemo drugi,jer mi igramo sa igracima iz nase skole,a bilo bi sramota da Real bude drugi,tim koje ce da potrosi 250 miliona na transvere!

sndelija

pre 14 godina

Smjesni su ovi iz Reala, ljudi su potrosili milijardu evra u zadnjih 10 godina, i nemaju ekipu od kad se Zidan povukao. Samo kupuju, a onda prodaju đžabe te igrače što su masno platili.Real je smecarski klub, i svi što dođu u njega propadnu, i Kaka će nema on sa kim da igra tamo (Raul može samo u Realu igrati, Mecelder, Gago, Iguain, Marselo, to su kao neki igraci - a svi igraju u prvoj postavi, smiješno)
Za Kaku mislim da nije htjeo da ode ali ovaj mafijaš Berluskoni ga je prodao zato što više nikad ne bi dobio tolike pare za njega.

Milosh

pre 14 godina

(LIVERPOOL FC., 9. jun 2009 15:49)

Za kolike pare je mogao da ode?Ja sam lupio 200.miliona,svako ko je normalan toliko pare ne bi ponudio nizakoga,mada ovi iz Citya su ludi....Presao bi on,veruj,samo kada bi neko ponudio velike pare!Ne samo on,SVI!

MisaRossonero

pre 14 godina

Postava Milana za sledecu sezonu:
Adebayor Pato
(Pippo) Dzeko (Borrielo)
(Sheva)
Hernanes Snijeder
(Ronaldinho) (Seedorf)
Pirlo
(Gattu)

Mexes Santacrose Thiago Flamini
(Jankulovski) (Nesta) (Kaladze) (Antonini)

ognjen

pre 14 godina

real madrid je najbolji klub.kao sad govorite da kaka nema pojma a on samo bira bolje za sebe.nece on da doceka starost u milan.a barselona dok joj je valjao ronaldinjo i rajkard govorili su da ih nekad nece prodati i otpustiti pa smo videli

C. Ronaldo :)

pre 14 godina

Lepo,lepo...jos Ibra,CR..i trio Valensije (Villa,Silva,R. Albiol)...Casillas-Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Kaka,Ronaldo,Silva,Diarra-Ibrahimovic,Villa! :)

Ceco Novi Pazar

pre 14 godina

Jos jednom se pokazalo da igrac ne moze da kaze da je imao vrhunsku karijeru ako nije igrao u Real Madridu.Ovo je tek pocetak.Molim samo da ne saljete komentare tipa propasce u Realu,jer to je jedna velika zabluda.Kaka je novi Zidane.

Ivan

pre 14 godina

Hajde sada da vas chujem fanovi: "Kaka nije zvezdica koja trchi za parama kao Kristijano Ronaldo, njemu je Milan svetinja"... Nja nja nja... Svi su oni tu zbog novca, samo takav stav ne prodaje novine..

Bickey

pre 14 godina

Oooo, pa i bilo je vreme da dodje. Koliko su ga puta "slali" mediji u Real, napokon proverena informacija :). Stize Realu triple kruna!!! VAMOS REAL!!!

AlenNS

pre 14 godina

Не знам да ли сам био тужнији када је управа пустила Шевченка у Челзи 2006. или сада када су пустили Каку у мафијашки клуб из Шпаније.
Велика штета је што се ово догодило. Флорентино Перез је тешки мафијаш, а Реал Мадрид је најгори мафијашки клуб увек био и остаће то. Никада нису направили играча, са изузецима Раула и Касиљаса, већ су стотинама милиона марака, евра и ко зна чиме још доводили оно што су други клубови направили или пронашли на време.
Желим Реал Мадриду све најгоре, по могућству да Каталонци, Баскијци и сви остали који их "воле", спале Сантјаго Бернабеу и оно њихово смрдљиво позориште у престоници.
Перезу желим да му падне авион док буде ишао да украде новог играча...
Каки хвала на свему што је урадио за Милан, увек ће бити део тима и један он најзаслужнији за све трофеје од 2003. године.

mile

pre 14 godina

Realno Kaka nije na nivou od pre 2-3 godine,Milanu sledi ozbiljna rekonstrukcija,a na tom putu ima jos dosta igraca koji treba da idu(Kaladze,Jankulovski,Zambrota,Favali,Bonera,Abiati,Sevcenko,Borielo)
Treba da se dovedu mladi igraci Kolarov,Hamsik,Zarate,Hesus Navas,Helmes... ili neki drugi koji su kvalitetom i godinama slicni,prvi korak je dovodjenje Dzeke...Mogli su samo u zamenu za Kaku da traze Marcela i da uzmu jos neke pare resili bi pitanje levog beka koje im je jako diskutabilno sa matorim Jankulovsim,ali nadam se da ce da uzmu Kolarova to bi bilo dobro i za njih i za nasu reprezentaciju :)

Babin_zub

pre 14 godina

Evo jos jednog dokaza koliko je spanska liga "jacha" i kvalitetnija od italijanske.Kad jedan Milan ne moze da zadrzi takvog igraca,ko moze?

Milosh

pre 14 godina

Vernik,humanista,karakterna osoba,veran Milanu,bla bla bla....e vala,neka je presao!!!!Oni koji su govorili da je Kaka ljudina mogu sada da cute,Kaka je obicna FUDBALSKA ROBA,bas kao i SVI ostali!!!!!!!NEEEEEEEEEEEMA tog fudbalera koji za dovoljnu kolicinu pare ne bi presao u drugi klub!!!Ljubio je grb Milana,cim da prvi gol u Realu,ljubice grb Reala!!!!!!Toliko o vernosti!Hahahha!Sve najbolje mu zelim!Samo jos nesto da kazem.....svi koji su lupali gluposti govoreci da je Kaka za Ronalda karakter i slicno,mogu da se stide svoga Kake!!!!!!!!!!

mnemojkovac

pre 14 godina

@Hajde sada da vas chujem fanovi: "Kaka nije zvezdica koja trchi za parama kao Kristijano Ronaldo, njemu je Milan svetinja"... Nja nja nja... Svi su oni tu zbog novca, samo takav stav ne prodaje novine..
(Ivan, 9. jun 2009 09:54)
Džerard ne trči za parama! Njemu je Liverpul svetinja!!! A mislim ni Kaka, nego ga prodadoše...

Partizan sampion,a ko bi drugi !? NUSKNVP

pre 14 godina

Moralo je jednom da dodje do rekonstrukcije,da nisu dali pare za onog Ronaldinja sada bi imali da zadrze Kaku,no dobro.Otisho je Paolo,Kaka nadam se da ce otici i Kaladze,Jankulovski,Favali,Dida i josh neki koji nisu potrebni.Voleo bih da vidim Milan sa igracima koji nisu toliko napucani i nafurani.Mogu da dovedu Paskvala iz Viole,zatim Dzeka i jednog kvalitetnog golmana npr. Freja ili tako nekog.Uglavnom sledi velika rekonstrukcija italijanskog fudbala u svakom pogledu.Moze ko shta hoce da prica,ja sam navijac Milana i mozda je Milan sada igracki mnogo slabiji od Intera ali ja sam siguran da Inter kao klub sa ovim igracima nemoze da opepeli u ligi sampiona,a to ce pokazati i ova godina koja dolazi.Svi mi koji volimo italijanske klubove moramo se pomiriti sa cinjenicom da je Spanska i Engleska liga daleko ispred Italijanske.

Fr

kovach

pre 14 godina

pricaju mesi i kaka ko je bolji fudbaler... kaze mesi "ja sam brzi od tebe, prodorniji..." kaze kaka " ja imam bolji sut, jaci sam od tebe...iskusniji..."
kaze mesi " ma nemas ti pojma, ja sam za tebe Dzeko"
:)))

Саша Вугдалић

pre 14 godina

Управа напоље!!!!!!

Срамота за управу Милана, па ни 650 милиона не би било довољно да се замјени овакав играч, ослонац тима и најбољи играч Милана од кад је дошао у клуб, срамота, ако се ради рекнструкција тима онда треба почети од Фавалија, Шевченка, Каладзеа, Амброзинија, Јанкуловског, Диде, Калача......а не од најбољег играча...велика срамота за Берлусконија!!! Тај човјек је уништио Милан, а и Италију ће чини ми се......
Једино што може и даље одржати моју приврженост Милану су Миске и Џеко....или рецимо Џеко и Видић....мислим да ро није преко 65 милиона?!?!?

FcB4E

pre 14 godina

a druze objasni mi ako ste bolji od italijana sto ste izgubili dva puta od juventusa ove sezone i dva puta od rome prosle sezone!?
(o m g !, 9. jun 2009 11:28)

Bas omg!!!
Barcu tu ne spominjes... Da im je cio tim KAKA ne moze barci nista... A ovaj F. Perez je haker teski... Citer!! Kakve je on doveo igrace... Mislim da CR ne mogu da dovedu, a ni villu dok je tu City... Bit ce vam, madridisti, potreban cio tim da se obnovi da bi mogli da sprecite barcu!!! A ovaj Perez je glup ili sta vec??? Pa njemu je potrebna odbrana, a on daje 65 za kaku 50 za riberija 45 za villu 30 za silvu... Sve napadaci... A ni jedan tim ne moze da funkcionise kako treba ako nema dobru odbranu...
Zapamtite madridisti: Ni "CR" ni KAKA ni "Ribery" ni "Villa" ni "Silva" nece biti dovoljni da se zaustavi najmocnija ekipa svih vremena!!!!
MES que UN cLuB| More than one club| Vise od kluba ili bolje receno " Vise od 3 kluba"!!!

mare mare BG

pre 14 godina

dokle je dogurao fudbal da danas ni milan ne moze da zadrzi igraca koji bi i dzabe igrao za njih...pa sam je objavio da nece nigde da ide

CECO NP

pre 14 godina

Bravo za Kaku.Nadam se samo da ce se Ibrahimovic odluciti da predje u Real jer ovakvu sansu nikad nece imati.Kada Real pozove ponuda se ne odbija imajte to na umu.A navijaci Milana nisu ni vredni bili da imaju Kaku u ekipu s obzirom na ovakve komentare.Ipak je on najbolji igrac na svetu i rodjen je da igra u Real Madridu.Vamos KAKA.HALA MADRID.

liga sampiona

pre 14 godina

realovi navijaci mogu da se diče pojacanjima,parama,lepim dresovima ali ne i trofejima sto je citava sustina kako ove sezone tako i ubuduce...

Madridista

pre 14 godina

Kakvi su ovi navijaci Milana... Uvijek pricaju kako ja Kaka najbolji, a kad ode kazu da nije na nivou od prije 2-3 god...
Niko u Realu nije propao, Zidan sam kaze da je igrao najbolji fudbal u Realu...
Ma, zna se ko je klub 20. vijeka...
Hala Madrid, para siempre

almedin

pre 14 godina

ja sam navijac barselone stvarno ako je kaka potpiso za real madrid onda italianska liga presusila se mada ja jos neverujem BARSELONA SAMPION OLE

filip

pre 14 godina

Bio je odlican u Milanu, ali ne verujem da ce biti nesto poseban u Realu! Jednostavno, tamo igraci propadaju! Veliki sam navijac Milana, i bio sam za to da se proda Kaka! Ne igra kao pre 2 godine, a uzeli su ogromne pare! Sada kako cujem dolazi Dzeko koji ce sa Patom gbiti odlicna kombinacija! Takodje, pise se i da vracaju neke mlaje igrace i to je mozda jedini nacin da se Milan vrati po pehar Lige Sampiona i da se otarasi matoraca! FORZA MILAN

goran

pre 14 godina

Vatreni sam navijac Valensije.
dobicete silvu, vilju, albiola, matu, juce malo. Gde Kaka da predjes u Real, propasces u njemu, oni su unistaci fudbalera. svako je propao u realu. vratices se ti u milan za godinu, dve. u kojoj krizi MIlan, Kad je Berluskoni najbogatiji covek u Italiji, koliko se vuce po medijima, ima oko 8 mililjardi, i opet prodaje najboljeg igraca. nema goreg kluba od reala, ne postoji taj klub. svakoga su upropastili, ne mogu oni osvojiti ligu sampiona jos 100 godina, neigra se fudbal novcem, nego srcem, a svaki igrac u realu to izgubi. zato igraci valensije ne idite u real. matu su oterali, a sad ga hoceju nazad, neka se nosi real i cela njegova uprava.

Kosta

pre 14 godina

Ac Milan ce ostati najbolji klub na svetu i bez Kake! Koliko je samo najboljih igraca igralo za Milan u poslednjih dvadeset godina i odlazilo i svaki put se mislilo to je kraj Milana i svaki put su bili u krivu.Naci ce Milan neke nove igrace i opet po ko zna koji put biti najbolji. Citam cele godine komentare protiv Milana na ovom sajtu od navijaca nekih "velikih" klubova a Barsa,Inter,Juventus i Celzi zajedno nemaju titula prvaka Evrope kao Milan. Tuzno je sto uopste ostavljate komentare na tekstove o Milanu-ja kao navijac Milana uopste ne citam tekstove o drugim klubovima a ako bas me nesto i zainteresuje ne bi mi palo na pamet da ostavim komentar.
Na kraju ne zaboravite: Navija se za klub a ne za igraca koji igra u njemu.
Kaka hvala za sve, moci ces unucima da pricas da si igrao u najboljem klubu na svetu!
Forza Milan!!!!

Jovan

pre 14 godina

Ne znam ko mi je u ovom trenutku gori - da li Milan ili Real Madrid.

Nije mi jasno kako je Milan mogao da proda svog najboljeg fudbalera. I zbog cega? Novca? Price za malu decu... Samo od one lige sampiona, zatim i prodaje Sevcenka su uzeli barem 100 miliona (a sigurno i vise).

Pre par dana sam napisao: "Bravo za Kaku - malo je takvih fudbalera". Tek sada vidim koju sam glupost napisao. Tek danas sam ukapirao da je Kaka kao i svaki ostali fudbaler - igra po principu ko ponudi vise love.

Sta ce biti sa Milanom stvarno ne znam. Mozda ce konacno da srede ekipu, da otpuste ove matorce i da dovedu mlade fudbalere, mozda i ne. Mozda ce Ronaldinjo proraditi kao pre par sezona, pa se ovaj transfer postati opravdan, ali to je vec neki mitski scenario. Realno, da je los potez kluba - los je.

Sto se Reala tice, mislim sve najgore o tom klubu. Opet ih ima u svim vestima sa novim najavama koga ce dovesti, a od igraca se pominje pola fudbalera evrope. Tokom sezone/van sezone se samo prica o pojacanjima i milionima, a takvi klubovi me iritiraju. Svaki milion koji su ulozili proteklih godina bi bio bolje potrosen da su napravili neku omladinsku skolu, da ulazu u fudbal. Ovako samo kupuju vec afirmisane, razvijene fudbalere. Zao mi je dece koja igraju u Kastilji, vrlo verovatno nikada nece zaigrati za klub koji navijaju. Tuzno.

Milosh

pre 14 godina

(LIVERPOOL FC., 9. jun 2009 15:49)

Za kolike pare je mogao da ode?Ja sam lupio 200.miliona,svako ko je normalan toliko pare ne bi ponudio nizakoga,mada ovi iz Citya su ludi....Presao bi on,veruj,samo kada bi neko ponudio velike pare!Ne samo on,SVI!

marketing

pre 14 godina

bez obzira na odlazak kake milan moze da stvori opet jaku ekipu uz neko pojacanje,ne ekskluzivno....dok real dovodi sve same zvijezde u timu sto strvara jedan paradoks(prosli galaktikosi se nisu proslavili i ako su trebali po imenima),i pitanje da li je sve to potrebno realu za fudbalske ciljeve...filozofija dovodjenja napadaca zbog njihove atraktivnosti je stara strategija reala kojom sebi stvara nevidjenu promociju i pompu kako u spaniji tako i u svijetu...zasto ne dovedu nekog vidica,ivanovica...nekog dobrog stopera...zato jer nisu atraktivni na trzistu kao kaka,ronaldo,ibrahimovic...da li je jelena karleusa najbolja pjevacica...naravno ne..ali sebi umije da napravi dobru promociju na trzistu...upravo to perez radi,pravi promociju kluba u svijetu koja mu duplo a mozda i vise vrace ulozeni novac za koji mi mislimo da on baca...i posle toga neko kaze da voli real madrid...sve je to marketinska igra u koju ste upali,gdje su vam rezultati madristi,gdje vam je liga sampiona,lako je navijat za takav real koji razmislja o fudbalu u cisto ekonomskim razmjerama...ne brinite se nista i u buduce cete imati zvucna imena ali retzultati ce ce ostati kod nekog drugog koji vole fudbal vise od novca i ciji presjednici su pravi fubalski ljubitelji a ne ekonomski strucnjaci...

Piksi Romanista

pre 14 godina

Tek se sad vide prave legende!!! Jedan je princ Rima Totti..pare nisu sve !!! a ne bih da zaboravim raula,maldinija i gerarda...al Princ je jedan :))

pravices ti milan od blata!

pre 14 godina

pa nek ti je srecno u real madridu...ako je to njegova odluka neka ide...ispada da je glavni razlog zato sto ne prima vecu platu i da spasi milan(klub koji je u ,,zestokim'' dugovima od 60 i nesto miliona eur)...hvala ti za sve ucinjeno u milanu i ,,hvala'' sto si izvukao milan iz krize,sad nam je mnogo lakse...

ac milan

pre 14 godina

Bice to ko sa sevcenkom, za mesec dva plakace da se vrati u Milan. Valjda ce uprava ovog puta dovesti pojacanja dostojna Milana. FORZA MILAN

zlate-juve

pre 14 godina

Hajde sada da vas chujem fanovi: "Kaka nije zvezdica koja trchi za parama kao Kristijano Ronaldo, njemu je Milan svetinja"... Nja nja nja... Svi su oni tu zbog novca, samo takav stav ne prodaje novine..
(Ivan, 9. jun 2009 09:54)

Svaka cast za komentar! i samo bi dodao, kako se sada osecate milanistiii!!! hahahaha....

Milosh

pre 14 godina

(mnemojkovac, 9. jun 2009 10:54)

Da se nadje neki debil i ponudi 200.miliona za Dzerarda,mislis da i on ne bi presao u neki drugi klub???Ma samo kada ne bi...jos mi posle dve utakmice ljubio grb drugog kluba!!!SVE SE VRTI OKO PARA!

MisaRossonero

pre 14 godina

Postava Milana za sledecu sezonu:
Adebayor Pato
(Pippo) Dzeko (Borrielo)
(Sheva)
Hernanes Snijeder
(Ronaldinho) (Seedorf)
Pirlo
(Gattu)

Mexes Santacrose Thiago Flamini
(Jankulovski) (Nesta) (Kaladze) (Antonini)

nije sve u novcu

pre 14 godina

Ne volim ovakve klubove popur Reala, Intera koji razbacivanjem love dolaze do igraca extra kvaliteta kakav je Kaka. Tek ne razumem igrace koje zele da odu u 'najveci' klub na svetu i posle ga kao zavole, a presli u njega sa 27-28 god. Neka se potrude pa neka nadju mladog igraca, neka uloze u njega u njegov razvoj (C. Ronaldo, Messi). Ne secam se da je real stvorio nekog igraca extra klase u poslednjih 10-15 god, sa izu zetkom Raula. Pitam se samo sta je sledeci potez, a kako se pise to je C. Ronaldo pa Ribery i onda krece cirkis Galaktikosi 2. Kaki zelim sve najbolje u novom klubu i da makar bude upola uspesan kao u AC Milanu

Cvele Maglic

pre 14 godina

NIJE ON OTISAO U REAL ZBOG PARA!!!Da je hteo pare otisao bi u Man.City!!!Jednostavno su ga Berluskoni i bagra oterali...u Sitiju nije hteo da igra za velike pare u malom klubu...A u Realu ce igrati za iste pare za priblizno velik klub kao sto je Milan!!!Velika tuga,Kaku bi mogao da zameni jedino TRIO Benzema,Riberi i Mesi!!!

Jowana

pre 14 godina

„Po poslednji put govorim da ne želim da odem iz Milana. U narednom periodu ništa neću pričati jer ne želim da to neko pogrešno protumači. Ili, još gore, da to neko u pogrešnom smislu iskoristi”, rekao je Kaka! ???
Xa xa xa, on ispade svetac kad odbi pare Man City-ja, voli on pare ne brinite, iako se drugacije predstavlja, samo mu se Man City ne svidja, mogao je to lijepo reci, a ne : Moje srce je u Milanu, bla bla bla..... Pa kako ce sada da igra kad mu je samo jedan tim 'u srcu', a to nije Real???....ma daj....
A ovamo svi kritikuju CR....

groBARI '91

pre 14 godina

Kakvi su ovi navijaci Milana... Uvijek pricaju kako ja Kaka najbolji, a kad ode kazu da nije na nivou od prije 2-3 god...
Niko u Realu nije propao, Zidan sam kaze da je igrao najbolji fudbal u Realu...
Ma, zna se ko je klub 20. vijeka...
Hala Madrid, para siempre
(Madridista, 9. jun 2009 11:39)

Niko u Realu nije propao???Ne verujem sta sam cuo!Kolko ste vi igraca upropastili to je strasno NPR Owen necu dalje da nastavljam gadite mi se!

stevan-fdl

pre 14 godina

@Gagi
Imam tu srecu da sam Kaku puno puta gledao na Meaci,i svako ko i malo zna o njemu O Riciju recice ti ovo KAKA NIKADA NIKADA I NIKADA NE BI OTISAO U REAL DA GA NISU OTERALI BERLUSCONI I GALIJANI...RICKY GRAZIE PER TUTTO,SEMPRE IL CUORE ROSSONERO!!!

MILANISTA

pre 14 godina

Iako sam vatreni navijac Milana i postujem Kaku kao jednog od najboljih igraca sveta,mora se reci da on,ruku na srce,nije pruzio nista posebno ove sezone->postigao je 15-16 golova od kojih pola sa penala.Mislim da Milan od tih para + jedno 20 miliona moze da kupi Fabregasa,Adebajora,Dzeka,golmana ,stopera a mozda i levog beka.Nadam se da ce Leonardo forsirati i Ronaldinja kome ce se sad otvoriti prostor i da ce Pato biti prvi napadac jer to definitivno zasluzuje!

The Gunner

pre 14 godina

Ne znam za vas, ali ja bih jaaaako zeleo da Real dovede Vidica! Mislim zamislite to, Srbin u projektu Galaktikosa! Tako nesto se nije desilo nasem igracu od kako pratim fudbal...

Milanez

pre 14 godina

Morao je da ode zbog uprave. Cisto sumnjam da je zelio. Opet, s druge strane, kao veliki navijac Milana, smatram da je dobra odluka. Moraju da osvjeze cjelokupan tim, a valja i Ronaldinju dati priliku da se razmase. Ja jos vjerujem da on moze da se vrati u vrhunsku formu. Samo sad da uloze pare u pojacanja, Dzeko bi bio pun pogodak, taj bi i u Italiji bar 25 golova dao. Jos kad bi Nemanja Vidic uletio u semu :)

Shadow

pre 14 godina

@mnemojkovac, 9. jun 2009 10:54
Nemoj da ga urekneš hehe... Samo fali da sutra na sajtu bude naslov "Gerrard ipak odlazi?" ili nešto slično.
Što se Reala tiče, ja ga takođe ne volim... Upravo zato što misle da parama mogu sve da kupe. Ne volim takve uobražene klubove. Najdraže mi je kad takav klub i pored tih silnih stotina miliona koje potroši na transfere ipak ostane bez ijednog trofeja u narednoj sezoni.

nema tu srece!

pre 14 godina

jedva cekam da vidim konfuziju galaktikosa...kad se svi strpaju u jedan tim...kaka nije mogao da igra sa ronaldinjom u paru,pa je ovaj presjedio sezonu zbog njega,ne znam kako ce tek moc da trpi ostale zvezde poput rnalda,vilje itd...

Real Madrid ole

pre 14 godina

Ovo je samo prvi korak u pravljenju mocnog sampionskog tima. Florentino Perez ocigledno ima neku specificnu moc prilikom dovodjenja igraca,ocekujte jos nekoliko bombi u ovom prelaznom roku...

Astr0mania_Prishtina

pre 14 godina

Jasno je k'o dan da nije Kaka zeleo da napusti ACM, nego je to bila volja Berlusconija, isto kao sto je uradio s Sevcenkom kada je Seva bio u top formi.
U svakom slucaju, nadam se da ce na "San Siru" stici igraci poput Essiena, Sneijdera, Fabregasa i Dzeka.
FORZA MILAN, MILAN CAMPIONE!!!

o m g !

pre 14 godina

(Babin_zub, 9. jun 2009 09:45)

a druze objasni mi ako ste bolji od italijana sto ste izgubili dva puta od juventusa ove sezone i dva puta od rome prosle sezone!?

el-chino

pre 14 godina

kaka je reko da nije hteo odlazak iz milan ali je to moralo biti nema jos 33 god vraticese on kad bude ispunio uslove milana hehehe

Atletico de Madrid

pre 14 godina

Legendo zhao mi je shto si otishao ali tako je ipak moralo biti....s druge strane drago mi je shto ode u real a ne onaj smrdljiv chelzi....i nadam se da cesh se jednog dana vratiti u svoj milan

misso

pre 14 godina

Zapamtite-jedan je kapiten Francesco Totti,covjek koji je odbio i Milan i Real i kompaniju.
Sada ce neki znalac reci da ga nikad nisu ni htjeli,ali ja shvatam da ima ljudi neupucenih u fudbal

kaka

pre 14 godina

custe li onu budalu veli albiol u odbranu ovakav je sastav najbolji:kasiljas,vidic,pepe,marselo.ramos,snajder,kaka,ronaldo,roben,villa,ibrahimovic.a dje vam je robben jadni ne bili

Nemanja N.S.

pre 14 godina

Ma i ja bi otisao iz tog raspadnutog Milana i te jadne lige. Ne navijam za Real, ali dobar potez Kake. Vi ne bi otisli kao? On nije Italijan, nije rodjen tu i sl. Nije maticni klub mu. Lepo mu je kad je islo ekipi i ljubio grb i ja bih, a kad je kriza i tone klub, naravno da bih otisao. Da mi je maticni klub i u svojoj zemlji sam i da je dobar klub i liga, ne bih otisao, kao Maldini primer. Mada, mogao je u Manchester United.:) Kao mafijaski klub Real, a sta je Milan sa Berluskonijem? Mislim... Covek premijer Italije, a vodi fudbalski klub. I koliko skandala ima vezano za njega, tako da...

LIVERPOOL FC.

pre 14 godina

@komentar 52.
Majstore obicno se kod debila ne nalazi 200 miliona...cuti u buduce,Gerrard nije prodana dusa jer je imao priliku da ode kad je Liverpooll FC. bio i u vecim problemima,tako da ne pricas nista vise molim te...

pg,pfc

pre 14 godina

A neka si otisao jedini si ti koji je valjao u taj Milan. Nadam se da ce Milan da propadne,ubjedljivo najmrzniji klub NARAVNO POSLE CRVENE ZVEZDE!!!!!!!!

Si'T'jwa

pre 14 godina

Nista od Reala ako ne dovedu nekog poput Makalelea da trci za zvezde.
(Aca_USA, 9. jun 2009 19:54)

Lassana Diarra...preslikan je brate

milanista

pre 14 godina

Citam clanke na worldsoccer-u i realovom i milanovom sajtu i place mi se ... Znalo se da ce da ode ali opet :( .
Milan je prodao top igraca za velike pare , a opet nece moci da dovede nekog igraca te klase nego ce morati da se pate sa "svaki drugi dan povredjenim" Adebajorom i slicnima . Kakvi crni Kolarov , Adebajor i ekipa , Milanu trebaju Vidara i Tores :) al nema se para za takve stvari... UA ! Smucila mi se Galijanijeva prica da je u odbrani sve u redu jer boze tu su Alex Silva (koji jos nema upisan nastup) i Nesta (koji ce zavrsiti u kolicima bude li imao jos jednu povredu) .

vlada87

pre 14 godina

Ma lose za italijanski fudbal ali kad zele neka idu svi u Real i propadnu navijam za Inter ali..Kaka je sjajan igrac po meni je bio Milan prepoznatljiv po njemu....a Perez kuca sifre kako li ga je doveo i kolika je plata....?

Forza Milan

pre 14 godina

Kao milanista razocaran sam odlaskom Kake jer se plasim da taj novac sto su od njega dobili nece iskoristiti za dovodjenje vise igraca,koliko je Milanu sad i potrebno,vec eventualno jednnog - dvojicu, a i nema previse igraca priblizno kakinog kvaliteta.
Steta.

lebo

pre 14 godina

Ulaganja---->Atraktivi igraci(kaka,ronaldo,ibra,vilja...)---->velika gledanost u svijetu i popularnost,zato sto su sve zvijezde na jednom mjestu---->prodaja tv prava,prodaja dresova,stvaranje prepoznatljivog brenda =bez osvojenih trofeja= profit koji duplo prevazilazi ulaganja= REAL MADRID!


Ko se razumije u ekonomiju zna sta pricam,a vidim florentino je tata za neke stvari ali za fudbal i nije neki strucnjak...zato se nemojte cuditi ako real zavrsi sezonu bez trofeja jer to im je u drugom planu....najvaznija je stvoriti popularnost u svijetu za koju ce se upecati veliki broj ljudi(sadsnji realovi navijaci) i povecati gledanost da bi zaradili veliki novac....

RexXxona

pre 14 godina

Kaka:"Ostajem u Milanu!" Naslov od pre samo nekoliko dana... Adebajor je lepo rekao da kad bi igrao u klubu koji voli igrao bi u Togou, u svojoj zemlji, isto vazi za sve ostale. Nazalost novac je postao najvaznija stvar u sportu...

misso

pre 14 godina

Vele da ovaj Perez uopste ne ispunjava obecanja...
Strucnjaci za transfere,imate li sada komentar na ovo?Ne navijam za Real,ali ste tako izvrijedjali Perez i Real prethodnih dana da je to sramota.Nadam se da cete preskociti komentarisanje buducih Realovih transfera,i omalovazavati ih i govoriti da je sve to samo san.
Objavite mi komentar

MarkoDJ

pre 14 godina

Ne znam sta svi pljujete Kaku...Normalno je da covek ima neke ambicije da zeli da osvaja titule i to ne samo u Italiji, mada ih u Italiji nije bilo zadnje vreme!
Pricate da je sve u parama, naravno da novac ima veliku ulogu ali smatram da je za Kaku ovo pravi potez!
Bilo je vreme za novi izazov, novu sredinu. A i iskreno, nije Milan dovoljno ulagao u ekipu! I ja bih bio razocaran da 2-3 godine za redom nema nekih zvucnih pojacanja, i da moram da igram za mesto u Ligi Sampiona!
Jeste Milan veliki klub ali zadnjih godina nije pokazao nista posebno sto je i posledica da Kaka napusti klub!
Ipak je on u najboljim fudbalskim godinama i kada ce da osvaja titule ako ne sada!?

Odlican potez uprave Real-a, Kake a i moze se reci Milana...Prodali si ga u pravom trenutku, samo je pitanje dal ce iskoristiti taj novac na pravi nacin?

Bonny

pre 14 godina

Svojevremeno je Princ Rima-Toti izjavio da mu je zao sto nije presao u Real Madrid.
Otprilike kada je imao 30 godina.Tada je reako da bi sigurno bio izabran za najboljeg igraca(mislio je kada je imao izmedju 26-29 godina i kada je bio u velikoj formi),a znamo sta je osvojio u to vreme sa Romom(plasman u ligu sampiona).Znaci nisu u pitanju samo pare(i to velike) ima nesto i u igranju fudbala i osvajanju trofeja. Tu je razlika i za Kaku, Man.City se odbija ,ali R.Madrid ne. Videcemo sledece sezone sta ce da OSVOJI Man.City, Milan.....a koliko ce samo uspeha(trofeja) da ima R.Madrid!!!

sndelija

pre 14 godina

Smjesni su ovi iz Reala, ljudi su potrosili milijardu evra u zadnjih 10 godina, i nemaju ekipu od kad se Zidan povukao. Samo kupuju, a onda prodaju đžabe te igrače što su masno platili.Real je smecarski klub, i svi što dođu u njega propadnu, i Kaka će nema on sa kim da igra tamo (Raul može samo u Realu igrati, Mecelder, Gago, Iguain, Marselo, to su kao neki igraci - a svi igraju u prvoj postavi, smiješno)
Za Kaku mislim da nije htjeo da ode ali ovaj mafijaš Berluskoni ga je prodao zato što više nikad ne bi dobio tolike pare za njega.

kako da ne

pre 14 godina

pustite sad tu pricu kako milanisti pricaju da kaka nije onaj stari nego gdje su sad vase zvijezde kojima se dicite zadnjih godina...raul,roben,snajder,nisterloj,gago,iguana...zante gdje...na transfer listi..u tome je razlika izmedju milana,juventusa i ostalih ekipa koje prave cistke svake godine i tjeraju najbolje igrace kad vise nisu potrebni...

milanista

pre 14 godina

Ne verujem koliko svi pljuju kaku pricama "aaa gde su oni sto su pricali da je kaka posten , eto vam ga, prodana dusa ....ljubice realov grb... njanja " . GLUPOSTI!
Iskreno mislim da je Kaka izuzetno dobar covek sto je pokazao i svojima delima toliko puta , a da je razlog za odlazak sto Milanu trebaju pare.

Xavi

pre 14 godina

Idemo mi cemo imati skim da igramo fudbal sledece sezone!Mislim da ce sledece sezone Spanska liga biti mnogo zanimljiva!Sevilla,Valensia,Villarea,At.Madrid,Barsa,Real...Bice puna liga atraktivnih igraca Messi,Kaka,Villa,Aguero,Forlan,Henry,Eto,Silva.......

Xavi

pre 14 godina

Ulaganja---->Atraktivi igraci(kaka,ronaldo,ibra,vilja...)---->velika gledanost u svijetu i popularnost,zato sto su sve zvijezde na jednom mjestu---->prodaja tv prava,prodaja dresova,stvaranje prepoznatljivog brenda =bez osvojenih trofeja= profit koji duplo prevazilazi ulaganja= REAL MADRID!


Ko se razumije u ekonomiju zna sta pricam,a vidim florentino je tata za neke stvari ali za fudbal i nije neki strucnjak...zato se nemojte cuditi ako real zavrsi sezonu bez trofeja jer to im je u drugom planu....najvaznija je stvoriti popularnost u svijetu za koju ce se upecati veliki broj ljudi(sadsnji realovi navijaci) i povecati gledanost da bi zaradili veliki novac....
(lebo, 9. jun 2009 21:37)

Vidim vec se spremate za drugo mesto!Pa dzaba vam te sve zvezde mi smo atraktivna masina koja igra timski i ne mozete vi da stvorite takvu igru sa Kakom poluspicem i Ronaldom krilom koji ne trci i jos dosta zvezda nikad te zvezde nece igrati timski!Ja necu biti razocaran ako budemo drugi,jer mi igramo sa igracima iz nase skole,a bilo bi sramota da Real bude drugi,tim koje ce da potrosi 250 miliona na transvere!

ognjen

pre 14 godina

real madrid je najbolji klub.kao sad govorite da kaka nema pojma a on samo bira bolje za sebe.nece on da doceka starost u milan.a barselona dok joj je valjao ronaldinjo i rajkard govorili su da ih nekad nece prodati i otpustiti pa smo videli