1. Dali uopste moze bez dopinga da pretrci 800 metara.
  (Maxl, 30. april 2009 15:19)
 2. I koja je poenta takmicenja!?!?! Ljudi treniraju godinama da bi dostigli maksimum na OI i onda dodje neki uduvani na ko zna kojim hemikalijama i pobedi bez problema! Sta vredi oduzimanje medalja godinu dana kasnije? Koja je to satisfakcija nekome, ko je npr bio drugi i naknadno mu se dodeli zlato!? Kad nije tamo stajao na najvisem stepeniku , kad nije gledao zastavu svoje zemlje na najvisem koplju, kad nije slusao himnu svoje zemlje!!!! Na kraju kad tu medalju nije osvojio na sportskom borilistu nego posle odluka nekih komisija!!
  Moje misljenje je da treba smanjiti novac za spektakularna otvaranja Igara,mada ona zaista izgledaju perfektno i taj novac usmeriti na antidoping testiranja! Jeste da bi to bio ogroman posao, ali moje misljenje je da treba testirati SVE takmicare par dana uoci OI!!! Kad kazem SVE mislim i na povlasceni Americki tim! Pa ako ne zele da se podvrgnu testu, izbaciti ih sa Igara i kraj! Dokle da jedna nacija bude povlascena u odnosu na ostatak sveta! Mislim da samo tako moze da se stane na put dopingu i da konacno OI budu ono sto su i zamisljene da budu! Skup najboljih sportista sveta, gde se svi takmice u istim uslovima, pod istim pravilima i u duhu fer pleja!!!!
  (marko-nbg, 30. april 2009 15:36)
 3. Majke ti nisam ni čuo za nju, a najžalosnije je da se mora kljukat da dođe na OI. Još da je borba za medalje ili barem finale razmio bih ali ako uz tablete ili što već bude ovako slaba bolje da se ostavi trčanja
  (beli, 1. maj 2009 00:07)
 4. Perisiceva je pre par godina na pocetku sezone u Baru za malo istrcala 800m ispod 2 minute i to kao potpuni anonimus.
  Uvek postoji sumnja na doping kad neko tako niotkud postigne svetski vredan rezultat.
  (trkac, 1. maj 2009 01:14)