Ponedeljak, 27.04.2009.

18:39

Marko Mišković podneo ostavku

Marko Mišković podneo je pismenim putem neopozivu ostavku na mesto potpredsednika FK Crvena zvezda, saznaje B92.

Izvor: B92

Marko Miškoviæ podneo ostavku IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

82 Komentari

Sortiraj po:

Zlatko59

pre 14 godina

Strasno...Koliko zlobe i mazohizma u komentarima. Koliko kvazi-strucnosti i nipodastavanja svega sto je Zvezda ucinila protelih decenija. Pre sve ga radosti i srece za njene navijace, za ugled Srbije, Beograda. Raduju se Topalovici (svaka cast izuzecima) sto je i za ocekivati ali mnogo vise bole poklici iz redova Delija ako su to ikada bili ti lezilebovici i huligani koji su uspesno srozavali ugled ovog kluba poslednjih decenija. Covek koji je drzao Zvezdu na ledjima vam ne valja? Opasuljite se, Srbiji treba samo jedno, DA SVAKO RADI ZA STA JE PLACEN to jest DA SVAKO GLEDA SVOJA POSLA! Niko vam nije dobar, svi su krivi, svi su lopovi a pogledajte se u ogledalu, sta ste vi, ili sta smo svi mi uradili da pomognemo Zvezdi? Dok god postoji slovo Z uvek ce mi prva asocijacija biti Zvezda. Ne neka tamo nego moja Zvezda, Crvena Zvezda. Volecu te Zvezdo dok srce kuca u meni!!

Nikola_CRDL

pre 14 godina

Moje mishljenje je da su delije najveca svetska megasila pa ih se svi plashe pa su zato sevnule ostavke...Ali pozadina priche je da je svima zenta da bash on stavi katanac...Morace Shurbatovic da zakljuchava!

veerghoen

pre 14 godina

Ako on stvarno puno voli Zvezdu,kao sto vecinom vas kazete,zbog cega kao potpredsednik kluba ladi j''a u Kaliforniji dok je klub u totalnom rasulu?znaci,ako stvarno voli zvezdu,uostalom i funkcija ga je obavezivala da nesto radi,zasto nije pokusao da sredi neke probleme,da se sastane sa igracima,navijacima,zasto ljudi?

err0r

pre 14 godina

Svaka cast....moje skromno misljenje je da nisu otisli zbog skandiranja nego sto ste se raspali a svima ruke prljave. Mislite o tome???

IvanNewBgd

pre 14 godina

Navijaci vojnickog kluba,
U kriznim situacijama Vas gospodo nema nigde!!! Kada je Partizan imao ovakve sezone,Vi ste imali po 200-300 gledalaca po utakmici,Vi ste "crno bela porodica" samo kada ste uspesni,samo kada imate rezultate.Gde je Vasa porodica na basketu? Proslu utakmicu gledalo je tacno 534 navijaca(zvanican podatak kluba).Mi protiv Hemofarma 3500 a protiv Borca na marakani 8000(u nekim novinama pise i 10000 ali posto sam bio na tekmi mislim da nije bilo toliko).Kada je Zvezda one sezone trebala da ispadne iz lige u basketu pionir je bio pun svaku tekmu(istina je da je ulaz bio slobodan)."Ljubav nije prava ako se zbog nje ne pati"-Momo Kapor.Vi nastavite da lecite svoje zivotne frustracije kroz "crno belu porodicu" a ja cu sa svojom porodicom uvek biti tu i kada gube i kada pobedjuju,to uopste i nije bitno,to je moja Zvezda i to smo mi njeni sinovi!!!
Keep walking!

Plikuscht

pre 14 godina

grobari jeli vidite kako to radi jedna OZBILJNA NAVIJACKA GRUPA "DELIJE" za nedelju dana ceo upravni odbor ima da da ostavke !!! Jeli se secate jos zeke i bjeke kada ste ih jurili 2 godine da odu iz kluba! Delije to rade ocas posla!!! ... DZAJO VRATI SE ZVEZDA ZOVE TREBA JOJ POMOC !!!
(zvezdas_lux, 27. april 2009 21:26)

'Jeli se secate...' au decko, knjigu u sake!

A za napisanu glupost - vidi se da si neko detence pa se ne secas kako je zapravo bilo. Od tog Dzaje kojeg ocajnicki prizivas (a koji vas je opljackao i ojadio btw i ostavio gomilu 'menadzerskih' ugovora koji su vam i dosli glave) vi terate upravu ... terali ste i njega, i Piksija, i Toplicu, i Bunjevcevica, i Den Tanu, i Miskovica, i Tanasijeviceve saksije ... vi godinama nekoga terate, a rade vas za medalju ... samo se zameni ekipa koja sedi za glavnim stolom - a ostali isto ... pa danas terate one iste koje ste takodje terali dok je predsednik bio Pixeta (svi sedeli u UO i dizali ruke kad je trebalo).
I ti nama nesto spominjes!? Smesno.

pex

pre 14 godina

,,Sine Misko , nismo se dogovorili da je toliko osiromasimo, sad bas nista ne vredi.Kupice tebi tata drugu igracku ali nemoj odmah da je pokvaris, jer ces za kaznu da vozis novog punta ali na rate,,!!!!!

Dacha

pre 14 godina

(Mirko, 27. april 2009 20:30)
...Mirko junače, heroju otadžbine koji si se do poslednje kapi tuđe krvi verovatno borio po bojištima recimo Beča rekao bih po akcentu, za vreme rata...Utakmici Partizan-Dinamo lično sam prisustvovao, bilo je 2-2 iako je Dinamo vodio 2-0 na poluvremenu , a gledalaca je bilo 90-100.000 i to nikada niste prežalili...Ali to su neka bolja vremena bila, pa nemoj da nam kvariš sliku o tome jer ste sad takvi kakvi ste...Bolje se zapitaj da nije slučajno sudio Babarogić iste godine derbi...Nije ni čudo što vam je predsednik, više vam je titula doneo od svih 5 zvezdinih zvezda zajedno...

Ко је Звездаш, а ко није?

pre 14 godina

Јао, немојте те фазоне... Као, јадни ми, ко ће да нас финансира... А до сада нам је супер ишло, али баш супер. Дај боже да нас нико и не финансира на начин на који је то радио овај нови "Марко". Ако су ови отишли, ето прилике Цептеру.

И ви што пљујете по навијачима, боље се потрудите да дођете на једну од последње две утакмице на Маракани. Сад је потребно дати подршку, а она се не даје пискарајући по форумима, него на стадиону.

marko-nbg

pre 14 godina

O NE!!!!!! Sta ce sada jadni tata Miskovic!?!? Sin mu vise nije u sportskim vodama, posvetice se gluvarenju po kaficima i popularnim novobeogradskim splavovima!!!!

Svarce Neger

pre 14 godina

ma,shta vas briga....imate vi bari i "delije'... lol
("TITULAAA,TITULAAAA...", 27. april 2009 20:06

Sine, navedi mi ime jednog velikog kluba koga ste pobedili od '91 godine na ovamo (a da to nije Crvena Zvezda) pa mi onda objasni po cemu mi to, kako kazete, zivimo u proslosti a vi se "ubiste" od uspeha.
Jeste da ovo nije tema ove vesti, ali kako na Zvezdinim vestima od vasih "genijalnih" komentara ne moze da se zivi, eto ti teme.

kompleksas vise vrednosti

pre 14 godina

sastav crvene zvezde-1 NEBITNO,2 NEBITNO,3 NEBITNO,4 NEBITNO,5 NEBITNO,6 NEBITNO,7 NEBITNO,8 NEBITNO,9 NEBITNO,10 NEBITNO,11 NEBITNO,12 BRANIMIR BABAROBIC...I tako godinama...

ForeverSRB

pre 14 godina

Stadion Crvene Zvezde, rupa, 7ha, seoska voda i kanalizacija povoljno!
(halo oglasi, 27. april 2009 20:46)

To ti je onaj fazon prodajemo "crnu telad" u Makabijevoj 2/5 ???
Da li je moguce da vas vise interesuje Zvezdina kriza nego Partizanov (ne)USPEH???Znao sam da je vecina komsija DELIJA u srcu...
A,sto se tice Miskovica,no comment,kao ni za komplet upravu...

mbupm

pre 14 godina

U astronomiji se zna: Zvezda koja potrosi svoju energiju zove se "Crveni patuljak". Sledeca faza joj je da bude progutana od "Crne rupe". To je neizbezno, jer to su zakoni prirode. Nema spasa.
(posmatrac, 27. april 2009 21:55)

Auuu bre kako si duhovit.
Ali i ako se desi da se Zvezda ugasi ostace u nasim srcima a vama u sred vaseg grba koji ce za vek i vekova biti u senci ona dva velika pehara koje smo mi doneli u Beograd, to je najblize sto cete im ikada biti.

Fk_Crvenorogic

pre 14 godina

Eto kako su neki stizali do titula,a imaju obraza da se javljaju,Babarogic je od "objektivnog" sudije naprosto odjednom zavoleo dvezdu!!

Prodajem katance u svim bojama jos malo pa nestalo navali narode vrlo povoljno...

bobanmkd

pre 14 godina

Mirko,kako te bre nije stramota da lazes!Prvo,1983 ta utakmica je bila odigrana na vasem stadionu zbog toga sto je na stadionu JNA bila priprema za slet!2.na tom mecu se desila ISTORIJA,nesto sto vi nemozete da sanjate-Partizan je bodrilo 100.000 ljudi,protiv Dinama iz Zagreba(vi recimo,ali bas nikada niste imali vise od 45.000 protiv Dinama ili Hajduka),a i sever je bio prepun crno belim zastavama kao i jug!To se nikada vise nije dogodilo!Ja sam bio na na severu a sve karte su bile prodane do cetvrtka a mec se igrao u subotu!Blazevic je posle meca izjavio da nije izednacio tim Partizana nego navijaci!Za kraj,zato sto su verovatno vecina navijaca CZ objektivni kao ti desava vam se -Katanac!Pozdrav iz Skoplja svima i ne zamerite,nisam mogao da precutim ovu laz pogotovo sto sam bio kao srednjoskolac na licu mesta!

mbupm

pre 14 godina

"" ma,shta vas briga....imate vi bari i "delije'... lol
("TITULAAA,TITULAAAA...", 27. april 2009 20:06)""

Pa naravno da imamo Bari i ponosimo setim.
Pa naravno da imamo i Tokio i da se ponosimo tim.
Pa naravno da ce tvoji unuci proklinjati dan kad saznaju da su komsije svetskih i evropskin prvaka
A sta ces im ti onda reci??? Pa reci ces im "pa i mi imamo Fljarmutari"
Dok ste zivi pominjacemo vam Tokio i Bari groBARI
" Zvezda je zivot, smisao zivot i zivotni put "
(Delije Dedinje, 27. april 2009 20:30)

@Delije Dedinje,
Apsolutno si u pravu, imamo i ponosimo se i Barijem i Tokijom.
Da dodam, posto sam malo starija genercija pa pamtim dosta pre Barija.
U bilo kakvoj raspravi sa grobarima od'66-'91 oni su uvek potezali Brisel i njihovo finale KEŠ-a, ništa nije moglo da se poredi sa tim njihovim "uspehom", ni Zvezdin duplo veci broj titula i kupova, ni SE kup, ni finale UEFA, ništa... to je vredelo više nego 100 titula prvaka drzave, sve do '91-ve.
Onda odjednom titula prvaka Evrope i sveta nije više vredna.
Sta reci a ne nasmejati se.
Nikada grobari necete znati kakvo je osecanje prvaka Evrope i sveta, sta znaci imati te pehare u svojim vitrinama, nikada.
Gasila se Zvezda ili ne, uvek cete biti u senci pehara sa "velikim usima".

nebraska

pre 14 godina

Za Mirka koji se "seca". Maja 1983 godine derbi prvenstva izmedju Partizana i Dinama (zavrseno 2:2) se igrao na zvezdinom stadionu iz razloga sto se na JNA spremao slet povodom 25 maja,a na utakmici je bilo prisutno 93.000 gledalaca sto je druga poseta po brojnosti u istoriji na nasim prostorima posle one utakmice 70/tih godina izmedju Zvezde i Ferencvarosa.

realan grobar

pre 14 godina

Dok ste zivi pominjacemo vam Tokio i Bari groBARI
" Zvezda je zivot, smisao zivot i zivotni put "
(Delije Dedinje, 27. april 2009 20:30)

Od kada ste poceli da pominjete te dve reci od tada je i krenulo vase propadanje.Jos uvek zivite u istoriji.Zato vam je i ovakva sadasnjost.

legolas

pre 14 godina

Babarogic za predsednika raspale Zvezde...i posle kazete da ste titule uzeli regularno dok je on bio sudija,posebno u derbi utakmicama...STRASNO !!!

cika tole

pre 14 godina

steta mislim da je on tu jedini bio zato sto voli zvezdu ali valjda ce biti i u sledecoj upravi i u sledecu upravu treba uzeti strucne ljude a ne kao sad ko god je i najmanji dinar dobija mesto u upravi

delije mkd

pre 14 godina

Grobari, zelimo vam da svake godine budete prvaci Srbije, ali nikad necete postati EVROPSKI i SVETSKI PRVACI, to mozete samo sanjati, mi smo osetili tu radost i prakticno su nam se ostvarile sve nase fudbalske zelje, Delije i Zvezda zauvek su postale legende, vi nemate pojma kakva je to radost, za nas je sad sve jedno dali cete biti najbolji u Srbije najvaznije je nikad necete biti najbolji tim Evrope i sveta, dodjite da vam pricamo o tome, sanjajte sanjajte dok ste zivi, a mi cemo mreti mirnim fudbalskim snom.

ofk

pre 14 godina

Ma samo da ostane u Srbiji da ne bude posle kao njegov imenjak Marko koji je negde u Kirgistanu .A sto se tice Zvezde ma ko vise zeli da raspravlja o propaloj stvari.To ceka i Partizan

VOLIM PARTIZAN

pre 14 godina

Za doticnog gospodina sa dedinja deliju veliki pozdrav sa VOLIM PARTIZAN ! ! ! Znam Ja da boli polako ali sigurno gasi se crvena zvezda toliko voljena nikad prezaljena. Lepo je bilo u bariju i tokiju. Imate za utehu da pricate pokolenjima. PFC polako ali sigurno prilazi i vrlo brzo ce prestici vasu zvezdanu zivi bili pa videli. Vas ce delije mrznja prema PFC odvesti u mrak iz koga tesko da cete naci put do svetla. Pozdravljam sve delije i sever na "marakani" sa tradicionalnim pozdravom VOLIM PARTIZAN !!!

zvezdas_lux

pre 14 godina

grobari jeli vidite kako to radi jedna OZBILJNA NAVIJACKA GRUPA "DELIJE" za nedelju dana ceo upravni odbor ima da da ostavke !!! Jeli se secate jos zeke i bjeke kada ste ih jurili 2 godine da odu iz kluba! Delije to rade ocas posla!!! Marko od kada si u Zvezdu nama nista nije bilo dobro, moze da prica ko sta oce ali ovi M&M nam unistise Zvezdu. Micovicu sutra da nas obradujes tvojom ostavkom i tako redom ...idemo... DZAJO VRATI SE ZVEZDA ZOVE TREBA JOJ POMOC !!!

XAXA

pre 14 godina

Pa naravno da imamo Bari i ponosimo se tim.
Pa naravno da imamo i Tokio i da se ponosimo tim.
Pa naravno da ce tvoji unuci proklinjati dan kad saznaju da su komsije svetskih i evropskin prvaka
A sta ces im ti onda reci??? Pa reci ces im "pa i mi imamo Fljarmutari"
Dok ste zivi pominjacemo vam Tokio i Bari groBARI
" Zvezda je zivot, smisao zivot i zivotni put "
(Delije Dedinje, 27. april 2009 20:30)

a MI se rado sečamo INSTANBULA i SALETA ĐORĐEVIĆA i njegove TRICE,TITULE U VATERPOLU, Polufinale: Partizan - Mancester junajted 2:0 i FINALE(koje smo nažalost izgubili-a da smo osvojili NE BI vi IMALI NI TAJ BARI) proti Reala 1:2

Armakedon

pre 14 godina

Ma vazno da se BARI vraca u Seriju A posle 8 godina, koga briga za pare, vi imate Bari. Sad cete i od jeseni svi redom da navijate za njega i da pricate na kojem ste uglu stadiona sedeli...ubise vas nostalgija( i besparica, normalno)...

posmatrac

pre 14 godina

U astronomiji se zna: Zvezda koja potrosi svoju energiju zove se "Crveni patuljak". Sledeca faza joj je da bude progutana od "Crne rupe". To je neizbezno, jer to su zakoni prirode. Nema spasa.

av, av

pre 14 godina

A sad se zapitajte velike vodje ko ce da vas finansira? Najurili ste coveka koji je jedini doneo nesto para u klub. Ko ce pristati da dodje u UO kluba koji je pred bankrotom i da ulozi svoj novac, znajuci da ga mozda vec sutra zbog neuspeha ceka noga i izbacivanje iz kluba, zato sto navijacima nije po volji. Zato privatnici i ne zele da ulazu u nas sport dok se ne donese zakon o privatizaciji klubova, a toga nece biti jos dugoooo.
Jadna je zemlja gde joj gomila nepismenih navijaca diktira kako treba da se zivi (kako delija, tako i ostalih klubova) Da ja imam kojim slucajem mnogo novca NIKADA ne bih ulozio ni u jedan sprski klub, samo zbog navijaca.

Soweto

pre 14 godina

@ Grobari, zelimo vam da svake godine budete prvaci Srbije, ali nikad necete postati EVROPSKI i SVETSKI PRVACI, to mozete samo sanjati, mi smo osetili tu radost i prakticno su nam se ostvarile sve nase fudbalske zelje, Delije i Zvezda zauvek su postale legende, vi nemate pojma kakva je to radost, za nas je sad sve jedno dali cete biti najbolji u Srbije najvaznije je nikad necete biti najbolji tim Evrope i sveta, dodjite da vam pricamo o tome, sanjajte sanjajte dok ste zivi, a mi cemo mreti mirnim fudbalskim snom.
(delije mkd, 27. april 2009 21:16)

Ne znam zbog čega si, zajedno sa svojim kolegama tako siguran u to?! Ko je, pre te vaše evropske titule smeo da tvrdi kako ćete postati prvaci Evrope? U današnjim uslovima, to zavisi od količine novca kojom klub raspolaže, i sposobne i stručne uprave. Dakle, nikad ne reci nikad. Uostalom, ne znam koja je tvoja poenta? Po tebi bi svi koji nikada nisu bili prvaci Evrope trebali da ugase klubove i prestanu da igraju fudbal. Ali, ne čudi me to. Ipak ti navijaš za zvezdu. Niko nije savršen...

Surcinski delija

pre 14 godina

grobari znajte da su i Bari i Tokio mali u odnosu na jedan trenutak koji je obelezio moj zivot i zivote svih nas kojima crveno bela krv tece kroz vene. A to je detalj koji ide ovako:
Prosinecki u sredinu ( a u pozadini se cuje idi, idi ajde....) Augentaler i goooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllll pa onda goooooooooollllllllllllll... E ZA TAJ TRENUTAK VREDI SE RODITI I ZIVETI. I zato smo mi najveci i zato nas mrze dusmani i zato sam ja ponosan i zato cu uvek reci SAMO CRVENA ZVEZDA NA SVETU CELOM !

Diego

pre 14 godina

sve dok ima ovih grobara koji se brinu za zvezdu, ja sam miran...

nista nemojte da brinete, zvezda ce iz ovoga izaci mnogo jaka!
(au bre..., 27. april 2009 19:36)

Znaci,Miskovic je Grobar.

delija struga mkd

pre 14 godina

Brat Josif,sekoja ti cest povece ne e potrebno i nie da komentirame , vo imeto na site zvezdasi od RM Vi se napisavte a nie celosno stoime zad Vas, bidi nam zdrav i srecen.

Delije Dedinje

pre 14 godina

"" ma,shta vas briga....imate vi bari i "delije'... lol
("TITULAAA,TITULAAAA...", 27. april 2009 20:06)""

Pa naravno da imamo Bari i ponosimo setim.
Pa naravno da imamo i Tokio i da se ponosimo tim.
Pa naravno da ce tvoji unuci proklinjati dan kad saznaju da su komsije svetskih i evropskin prvaka
A sta ces im ti onda reci??? Pa reci ces im "pa i mi imamo Fljarmutari"
Dok ste zivi pominjacemo vam Tokio i Bari groBARI
" Zvezda je zivot, smisao zivot i zivotni put "

Sergioooooooo

pre 14 godina

Pa sad ni za leba nece da imate.

Ajmo delije, akcija: "dinar za zvezdu, dinar za katanac", da bar skupite za jedan lep, sjajan katanac. Ima kod kineza dobar izbor.

avalon

pre 14 godina

Ovako,nikada ne bih komentirao ovu vest...ali zbog sledeceh hocu!Maksimalno odgovorno tvrdim da ce Crvenu zvezdu spasiti...covek kojeg najvise mrzite,bez razloga,zbog vase subjektivnosti,samo Tomislav Karadzic!Sada,cim je i onu malu crkavicu(kada je fudbal u pitanju)zaustavio stariji Miskovic vi treba da stavite katanac!To je svima jasno!Spasice vas Tomislav Karadzic tako sto vas nece prijaviti Uefi,koja bi vas odmah,ali odmah rasformirala!Mislite malo o tome,o Toletu Karadzicu kao spasiocu!I,za kraj,cestitam SUDIJI BABAROGICU novu funkciju u klubu "kojem nikada nije pomogao dok je sudio,nego ga je zavoleo kada je ostavio pistaljku jel'te" FK Crvena Zvezda!!!

"TILTULAA,TITULAAAA... ")

pre 14 godina

Pa naravno da imamo Bari i ponosimo setim.
Pa naravno da imamo i Tokio i da se ponosimo tim.
Pa naravno da ce tvoji unuci proklinjati dan kad saznaju da su komsije svetskih i evropskin prvaka
A sta ces im ti onda reci??? Pa reci ces im "pa i mi imamo Fljarmutari"
Dok ste zivi pominjacemo vam Tokio i Bari groBARI
" Zvezda je zivot, smisao zivot i zivotni put "
(Delije Dedinje, 27. april 2009 20:30)


i moja baba je nekad bila mlada.... ;)

amater

pre 14 godina

To sto se desava zvezdi nije nista slucajno, to se godinama sistematski radi za coveka koji ce je kupiti. Zakon o privatizaciji ce uskoro

Mirko

pre 14 godina

1.Napokon jedna dobra vest.Licno protiv doticnog gospodina nemam nista ali dok su mnogi sjajni momci sa Zvezdinog Severa u onim ludim devedesetim sirom bivse SFRJ ginuli boreci se za srpski narod,dok su gradjani Srbije jedva prezivljavali dotle se njegov otac a i cela porodica bogatila na nasoj nesreci.Ni jedan clan te porodice ne bi nikada smeo ni da pridje Crvenoj Zvezdi a ne da bude njen glavni finansijer.Miskovici dalje ruke od Zvezde pa makar su i ugasila ali neka se ugasi u onom svetlu u kome je i sijala svih ovih godina.Vi nemojte vise da prljate njeno ime.Bolje i da ne postojimo nego da nas Vi spasavate.
2.Jedan savet za navijace Partizana"
:secam se 1983 klada se Partizan borio za prvaka a glavni konkurenti su im bili Dinamo i Hajduk.Negde pred kraj prvenstva u Beogradu treba da gostuje Dinamo i ovi iz Partizana zele da igraju na marakani zbog velikog interesovanja.Odigra se utakmica na Marakani pred 60.000,00 gledalaca.Toliko o interesovanju Grobara za njihov tim i o njihovoj brojnosti.Ipak ih je znatno vise na temama koje se ticu Crvene Zvezde a ne na njihovim utakmicama sto govori dovoljno o iskompleksiranosti.

Mamba Di

pre 14 godina

Jel to onaj isti Babarogic,koji vam je dosudio nekoliko titula za vreme svoje "svirke" na terenu?
E zato treba Spasicu ni krivom ni duznom,koga su kaznili napraviti navijacki transparent

Josif Semjanovski

pre 14 godina

U Zvezdi se desava nesto sto je tesko opisati ali u svakom slucaju se nesto pod hitno mora preduzeti.Da je Zvezda privatni klub drzava ne bi imala pravo da intervenise ali dok je gradjansko udruzenje od sire drustvenwe vaznosti kao jedan od najvecih srbskih brendova svakako se mora zainteresirati.Ja sam iz Makedonije i neznam 100% ko je sta dao a ko je sta uzeo iz Zvezde ali ako je g-din Miskovic dao tolike pare i ima nameru kako je sam istakao da uvek pomaze Zvezdi onda mi nije jasna njegova ostavka kao sto mi nije jasno kako moze podpredsednik kluba da mesecima ne dolazi u klub.Zvezda je postojala i pre Miskovica uz svo postovanje prema onome sto je on dao Zvezdi kako navode neki ljudi koji bolje znaju zbivanja u Zvezdi pa postojace i posle njega jer Zvezda je nesto sto se ne moze tako izbrisati gumicom kako bi gospoda Partizanovci voljeli,moze Zvezda i da ode u stecaj moze i u trecu ligu ali jednog dana ce se vratiti i NOTINGEM FOREST je u trecoj ligi Engleske ali to da je visestruki Engleski i Evropski sampion to niko nemoze da izbrise pa tako i sa Zvezdom.Ja se kao veliki zaljubljenik u Zvezdu u ime hiljade navijaca koje ima Zvezda u Makedoniji nadam da ce sve ovo proci a da ce Zvezda opstati i opet biti jaka za 2,5 ili 10 god to i nije vazno jer sve prolazi a samo Zvezda ostaje.Pozz.MKD

el mago

pre 14 godina

тако је,ајмо сви 1 по 1!
Још мићовић и козић и нов почетак,нова,односно она стара Звезда!

marko

pre 14 godina

Branimir Babarogic kandidat za predsjednika CZ!?Ako se ne varam to je bivsi komesar za sudjenje sto znaci da su oni godinama imali ne samo predsjednika saveza vec i prvog covjeka u sudijskoj organizaciji!!!Sramota!I oni nesto pricaju...pa da ko o cemu k...a o postenju!!!

ZEX

pre 14 godina

E pa da vidim odakle ce sad da padnu finansije kluba, pa ovaj tip je nosio vise od pola kluba na ledjima tj. izdrzavao vas je al dobro sad imate Avalicu.

Delije Dedinje

pre 14 godina

"" ma,shta vas briga....imate vi bari i "delije'... lol
("TITULAAA,TITULAAAA...", 27. april 2009 20:06)""

Pa naravno da imamo Bari i ponosimo setim.
Pa naravno da imamo i Tokio i da se ponosimo tim.
Pa naravno da ce tvoji unuci proklinjati dan kad saznaju da su komsije svetskih i evropskin prvaka
A sta ces im ti onda reci??? Pa reci ces im "pa i mi imamo Fljarmutari"
Dok ste zivi pominjacemo vam Tokio i Bari groBARI
" Zvezda je zivot, smisao zivot i zivotni put "

"TILTULAA,TITULAAAA... ")

pre 14 godina

Pa naravno da imamo Bari i ponosimo setim.
Pa naravno da imamo i Tokio i da se ponosimo tim.
Pa naravno da ce tvoji unuci proklinjati dan kad saznaju da su komsije svetskih i evropskin prvaka
A sta ces im ti onda reci??? Pa reci ces im "pa i mi imamo Fljarmutari"
Dok ste zivi pominjacemo vam Tokio i Bari groBARI
" Zvezda je zivot, smisao zivot i zivotni put "
(Delije Dedinje, 27. april 2009 20:30)


i moja baba je nekad bila mlada.... ;)

marko

pre 14 godina

Branimir Babarogic kandidat za predsjednika CZ!?Ako se ne varam to je bivsi komesar za sudjenje sto znaci da su oni godinama imali ne samo predsjednika saveza vec i prvog covjeka u sudijskoj organizaciji!!!Sramota!I oni nesto pricaju...pa da ko o cemu k...a o postenju!!!

Mamba Di

pre 14 godina

Jel to onaj isti Babarogic,koji vam je dosudio nekoliko titula za vreme svoje "svirke" na terenu?
E zato treba Spasicu ni krivom ni duznom,koga su kaznili napraviti navijacki transparent

Josif Semjanovski

pre 14 godina

U Zvezdi se desava nesto sto je tesko opisati ali u svakom slucaju se nesto pod hitno mora preduzeti.Da je Zvezda privatni klub drzava ne bi imala pravo da intervenise ali dok je gradjansko udruzenje od sire drustvenwe vaznosti kao jedan od najvecih srbskih brendova svakako se mora zainteresirati.Ja sam iz Makedonije i neznam 100% ko je sta dao a ko je sta uzeo iz Zvezde ali ako je g-din Miskovic dao tolike pare i ima nameru kako je sam istakao da uvek pomaze Zvezdi onda mi nije jasna njegova ostavka kao sto mi nije jasno kako moze podpredsednik kluba da mesecima ne dolazi u klub.Zvezda je postojala i pre Miskovica uz svo postovanje prema onome sto je on dao Zvezdi kako navode neki ljudi koji bolje znaju zbivanja u Zvezdi pa postojace i posle njega jer Zvezda je nesto sto se ne moze tako izbrisati gumicom kako bi gospoda Partizanovci voljeli,moze Zvezda i da ode u stecaj moze i u trecu ligu ali jednog dana ce se vratiti i NOTINGEM FOREST je u trecoj ligi Engleske ali to da je visestruki Engleski i Evropski sampion to niko nemoze da izbrise pa tako i sa Zvezdom.Ja se kao veliki zaljubljenik u Zvezdu u ime hiljade navijaca koje ima Zvezda u Makedoniji nadam da ce sve ovo proci a da ce Zvezda opstati i opet biti jaka za 2,5 ili 10 god to i nije vazno jer sve prolazi a samo Zvezda ostaje.Pozz.MKD

avalon

pre 14 godina

Ovako,nikada ne bih komentirao ovu vest...ali zbog sledeceh hocu!Maksimalno odgovorno tvrdim da ce Crvenu zvezdu spasiti...covek kojeg najvise mrzite,bez razloga,zbog vase subjektivnosti,samo Tomislav Karadzic!Sada,cim je i onu malu crkavicu(kada je fudbal u pitanju)zaustavio stariji Miskovic vi treba da stavite katanac!To je svima jasno!Spasice vas Tomislav Karadzic tako sto vas nece prijaviti Uefi,koja bi vas odmah,ali odmah rasformirala!Mislite malo o tome,o Toletu Karadzicu kao spasiocu!I,za kraj,cestitam SUDIJI BABAROGICU novu funkciju u klubu "kojem nikada nije pomogao dok je sudio,nego ga je zavoleo kada je ostavio pistaljku jel'te" FK Crvena Zvezda!!!

VOLIM PARTIZAN

pre 14 godina

Za doticnog gospodina sa dedinja deliju veliki pozdrav sa VOLIM PARTIZAN ! ! ! Znam Ja da boli polako ali sigurno gasi se crvena zvezda toliko voljena nikad prezaljena. Lepo je bilo u bariju i tokiju. Imate za utehu da pricate pokolenjima. PFC polako ali sigurno prilazi i vrlo brzo ce prestici vasu zvezdanu zivi bili pa videli. Vas ce delije mrznja prema PFC odvesti u mrak iz koga tesko da cete naci put do svetla. Pozdravljam sve delije i sever na "marakani" sa tradicionalnim pozdravom VOLIM PARTIZAN !!!

Mirko

pre 14 godina

1.Napokon jedna dobra vest.Licno protiv doticnog gospodina nemam nista ali dok su mnogi sjajni momci sa Zvezdinog Severa u onim ludim devedesetim sirom bivse SFRJ ginuli boreci se za srpski narod,dok su gradjani Srbije jedva prezivljavali dotle se njegov otac a i cela porodica bogatila na nasoj nesreci.Ni jedan clan te porodice ne bi nikada smeo ni da pridje Crvenoj Zvezdi a ne da bude njen glavni finansijer.Miskovici dalje ruke od Zvezde pa makar su i ugasila ali neka se ugasi u onom svetlu u kome je i sijala svih ovih godina.Vi nemojte vise da prljate njeno ime.Bolje i da ne postojimo nego da nas Vi spasavate.
2.Jedan savet za navijace Partizana"
:secam se 1983 klada se Partizan borio za prvaka a glavni konkurenti su im bili Dinamo i Hajduk.Negde pred kraj prvenstva u Beogradu treba da gostuje Dinamo i ovi iz Partizana zele da igraju na marakani zbog velikog interesovanja.Odigra se utakmica na Marakani pred 60.000,00 gledalaca.Toliko o interesovanju Grobara za njihov tim i o njihovoj brojnosti.Ipak ih je znatno vise na temama koje se ticu Crvene Zvezde a ne na njihovim utakmicama sto govori dovoljno o iskompleksiranosti.

posmatrac

pre 14 godina

U astronomiji se zna: Zvezda koja potrosi svoju energiju zove se "Crveni patuljak". Sledeca faza joj je da bude progutana od "Crne rupe". To je neizbezno, jer to su zakoni prirode. Nema spasa.

ZEX

pre 14 godina

E pa da vidim odakle ce sad da padnu finansije kluba, pa ovaj tip je nosio vise od pola kluba na ledjima tj. izdrzavao vas je al dobro sad imate Avalicu.

delije mkd

pre 14 godina

Grobari, zelimo vam da svake godine budete prvaci Srbije, ali nikad necete postati EVROPSKI i SVETSKI PRVACI, to mozete samo sanjati, mi smo osetili tu radost i prakticno su nam se ostvarile sve nase fudbalske zelje, Delije i Zvezda zauvek su postale legende, vi nemate pojma kakva je to radost, za nas je sad sve jedno dali cete biti najbolji u Srbije najvaznije je nikad necete biti najbolji tim Evrope i sveta, dodjite da vam pricamo o tome, sanjajte sanjajte dok ste zivi, a mi cemo mreti mirnim fudbalskim snom.

amater

pre 14 godina

To sto se desava zvezdi nije nista slucajno, to se godinama sistematski radi za coveka koji ce je kupiti. Zakon o privatizaciji ce uskoro

legolas

pre 14 godina

Babarogic za predsednika raspale Zvezde...i posle kazete da ste titule uzeli regularno dok je on bio sudija,posebno u derbi utakmicama...STRASNO !!!

av, av

pre 14 godina

A sad se zapitajte velike vodje ko ce da vas finansira? Najurili ste coveka koji je jedini doneo nesto para u klub. Ko ce pristati da dodje u UO kluba koji je pred bankrotom i da ulozi svoj novac, znajuci da ga mozda vec sutra zbog neuspeha ceka noga i izbacivanje iz kluba, zato sto navijacima nije po volji. Zato privatnici i ne zele da ulazu u nas sport dok se ne donese zakon o privatizaciji klubova, a toga nece biti jos dugoooo.
Jadna je zemlja gde joj gomila nepismenih navijaca diktira kako treba da se zivi (kako delija, tako i ostalih klubova) Da ja imam kojim slucajem mnogo novca NIKADA ne bih ulozio ni u jedan sprski klub, samo zbog navijaca.

bobanmkd

pre 14 godina

Mirko,kako te bre nije stramota da lazes!Prvo,1983 ta utakmica je bila odigrana na vasem stadionu zbog toga sto je na stadionu JNA bila priprema za slet!2.na tom mecu se desila ISTORIJA,nesto sto vi nemozete da sanjate-Partizan je bodrilo 100.000 ljudi,protiv Dinama iz Zagreba(vi recimo,ali bas nikada niste imali vise od 45.000 protiv Dinama ili Hajduka),a i sever je bio prepun crno belim zastavama kao i jug!To se nikada vise nije dogodilo!Ja sam bio na na severu a sve karte su bile prodane do cetvrtka a mec se igrao u subotu!Blazevic je posle meca izjavio da nije izednacio tim Partizana nego navijaci!Za kraj,zato sto su verovatno vecina navijaca CZ objektivni kao ti desava vam se -Katanac!Pozdrav iz Skoplja svima i ne zamerite,nisam mogao da precutim ovu laz pogotovo sto sam bio kao srednjoskolac na licu mesta!

el mago

pre 14 godina

тако је,ајмо сви 1 по 1!
Још мићовић и козић и нов почетак,нова,односно она стара Звезда!

Sergioooooooo

pre 14 godina

Pa sad ni za leba nece da imate.

Ajmo delije, akcija: "dinar za zvezdu, dinar za katanac", da bar skupite za jedan lep, sjajan katanac. Ima kod kineza dobar izbor.

nebraska

pre 14 godina

Za Mirka koji se "seca". Maja 1983 godine derbi prvenstva izmedju Partizana i Dinama (zavrseno 2:2) se igrao na zvezdinom stadionu iz razloga sto se na JNA spremao slet povodom 25 maja,a na utakmici je bilo prisutno 93.000 gledalaca sto je druga poseta po brojnosti u istoriji na nasim prostorima posle one utakmice 70/tih godina izmedju Zvezde i Ferencvarosa.

Surcinski delija

pre 14 godina

grobari znajte da su i Bari i Tokio mali u odnosu na jedan trenutak koji je obelezio moj zivot i zivote svih nas kojima crveno bela krv tece kroz vene. A to je detalj koji ide ovako:
Prosinecki u sredinu ( a u pozadini se cuje idi, idi ajde....) Augentaler i goooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllll pa onda goooooooooollllllllllllll... E ZA TAJ TRENUTAK VREDI SE RODITI I ZIVETI. I zato smo mi najveci i zato nas mrze dusmani i zato sam ja ponosan i zato cu uvek reci SAMO CRVENA ZVEZDA NA SVETU CELOM !

realan grobar

pre 14 godina

Dok ste zivi pominjacemo vam Tokio i Bari groBARI
" Zvezda je zivot, smisao zivot i zivotni put "
(Delije Dedinje, 27. april 2009 20:30)

Od kada ste poceli da pominjete te dve reci od tada je i krenulo vase propadanje.Jos uvek zivite u istoriji.Zato vam je i ovakva sadasnjost.

Armakedon

pre 14 godina

Ma vazno da se BARI vraca u Seriju A posle 8 godina, koga briga za pare, vi imate Bari. Sad cete i od jeseni svi redom da navijate za njega i da pricate na kojem ste uglu stadiona sedeli...ubise vas nostalgija( i besparica, normalno)...

mbupm

pre 14 godina

"" ma,shta vas briga....imate vi bari i "delije'... lol
("TITULAAA,TITULAAAA...", 27. april 2009 20:06)""

Pa naravno da imamo Bari i ponosimo setim.
Pa naravno da imamo i Tokio i da se ponosimo tim.
Pa naravno da ce tvoji unuci proklinjati dan kad saznaju da su komsije svetskih i evropskin prvaka
A sta ces im ti onda reci??? Pa reci ces im "pa i mi imamo Fljarmutari"
Dok ste zivi pominjacemo vam Tokio i Bari groBARI
" Zvezda je zivot, smisao zivot i zivotni put "
(Delije Dedinje, 27. april 2009 20:30)

@Delije Dedinje,
Apsolutno si u pravu, imamo i ponosimo se i Barijem i Tokijom.
Da dodam, posto sam malo starija genercija pa pamtim dosta pre Barija.
U bilo kakvoj raspravi sa grobarima od'66-'91 oni su uvek potezali Brisel i njihovo finale KEŠ-a, ništa nije moglo da se poredi sa tim njihovim "uspehom", ni Zvezdin duplo veci broj titula i kupova, ni SE kup, ni finale UEFA, ništa... to je vredelo više nego 100 titula prvaka drzave, sve do '91-ve.
Onda odjednom titula prvaka Evrope i sveta nije više vredna.
Sta reci a ne nasmejati se.
Nikada grobari necete znati kakvo je osecanje prvaka Evrope i sveta, sta znaci imati te pehare u svojim vitrinama, nikada.
Gasila se Zvezda ili ne, uvek cete biti u senci pehara sa "velikim usima".

XAXA

pre 14 godina

Pa naravno da imamo Bari i ponosimo se tim.
Pa naravno da imamo i Tokio i da se ponosimo tim.
Pa naravno da ce tvoji unuci proklinjati dan kad saznaju da su komsije svetskih i evropskin prvaka
A sta ces im ti onda reci??? Pa reci ces im "pa i mi imamo Fljarmutari"
Dok ste zivi pominjacemo vam Tokio i Bari groBARI
" Zvezda je zivot, smisao zivot i zivotni put "
(Delije Dedinje, 27. april 2009 20:30)

a MI se rado sečamo INSTANBULA i SALETA ĐORĐEVIĆA i njegove TRICE,TITULE U VATERPOLU, Polufinale: Partizan - Mancester junajted 2:0 i FINALE(koje smo nažalost izgubili-a da smo osvojili NE BI vi IMALI NI TAJ BARI) proti Reala 1:2

kompleksas vise vrednosti

pre 14 godina

sastav crvene zvezde-1 NEBITNO,2 NEBITNO,3 NEBITNO,4 NEBITNO,5 NEBITNO,6 NEBITNO,7 NEBITNO,8 NEBITNO,9 NEBITNO,10 NEBITNO,11 NEBITNO,12 BRANIMIR BABAROBIC...I tako godinama...

Svarce Neger

pre 14 godina

ma,shta vas briga....imate vi bari i "delije'... lol
("TITULAAA,TITULAAAA...", 27. april 2009 20:06

Sine, navedi mi ime jednog velikog kluba koga ste pobedili od '91 godine na ovamo (a da to nije Crvena Zvezda) pa mi onda objasni po cemu mi to, kako kazete, zivimo u proslosti a vi se "ubiste" od uspeha.
Jeste da ovo nije tema ove vesti, ali kako na Zvezdinim vestima od vasih "genijalnih" komentara ne moze da se zivi, eto ti teme.

ofk

pre 14 godina

Ma samo da ostane u Srbiji da ne bude posle kao njegov imenjak Marko koji je negde u Kirgistanu .A sto se tice Zvezde ma ko vise zeli da raspravlja o propaloj stvari.To ceka i Partizan

Diego

pre 14 godina

sve dok ima ovih grobara koji se brinu za zvezdu, ja sam miran...

nista nemojte da brinete, zvezda ce iz ovoga izaci mnogo jaka!
(au bre..., 27. april 2009 19:36)

Znaci,Miskovic je Grobar.

Soweto

pre 14 godina

@ Grobari, zelimo vam da svake godine budete prvaci Srbije, ali nikad necete postati EVROPSKI i SVETSKI PRVACI, to mozete samo sanjati, mi smo osetili tu radost i prakticno su nam se ostvarile sve nase fudbalske zelje, Delije i Zvezda zauvek su postale legende, vi nemate pojma kakva je to radost, za nas je sad sve jedno dali cete biti najbolji u Srbije najvaznije je nikad necete biti najbolji tim Evrope i sveta, dodjite da vam pricamo o tome, sanjajte sanjajte dok ste zivi, a mi cemo mreti mirnim fudbalskim snom.
(delije mkd, 27. april 2009 21:16)

Ne znam zbog čega si, zajedno sa svojim kolegama tako siguran u to?! Ko je, pre te vaše evropske titule smeo da tvrdi kako ćete postati prvaci Evrope? U današnjim uslovima, to zavisi od količine novca kojom klub raspolaže, i sposobne i stručne uprave. Dakle, nikad ne reci nikad. Uostalom, ne znam koja je tvoja poenta? Po tebi bi svi koji nikada nisu bili prvaci Evrope trebali da ugase klubove i prestanu da igraju fudbal. Ali, ne čudi me to. Ipak ti navijaš za zvezdu. Niko nije savršen...

marko-nbg

pre 14 godina

O NE!!!!!! Sta ce sada jadni tata Miskovic!?!? Sin mu vise nije u sportskim vodama, posvetice se gluvarenju po kaficima i popularnim novobeogradskim splavovima!!!!

Plikuscht

pre 14 godina

grobari jeli vidite kako to radi jedna OZBILJNA NAVIJACKA GRUPA "DELIJE" za nedelju dana ceo upravni odbor ima da da ostavke !!! Jeli se secate jos zeke i bjeke kada ste ih jurili 2 godine da odu iz kluba! Delije to rade ocas posla!!! ... DZAJO VRATI SE ZVEZDA ZOVE TREBA JOJ POMOC !!!
(zvezdas_lux, 27. april 2009 21:26)

'Jeli se secate...' au decko, knjigu u sake!

A za napisanu glupost - vidi se da si neko detence pa se ne secas kako je zapravo bilo. Od tog Dzaje kojeg ocajnicki prizivas (a koji vas je opljackao i ojadio btw i ostavio gomilu 'menadzerskih' ugovora koji su vam i dosli glave) vi terate upravu ... terali ste i njega, i Piksija, i Toplicu, i Bunjevcevica, i Den Tanu, i Miskovica, i Tanasijeviceve saksije ... vi godinama nekoga terate, a rade vas za medalju ... samo se zameni ekipa koja sedi za glavnim stolom - a ostali isto ... pa danas terate one iste koje ste takodje terali dok je predsednik bio Pixeta (svi sedeli u UO i dizali ruke kad je trebalo).
I ti nama nesto spominjes!? Smesno.

delija struga mkd

pre 14 godina

Brat Josif,sekoja ti cest povece ne e potrebno i nie da komentirame , vo imeto na site zvezdasi od RM Vi se napisavte a nie celosno stoime zad Vas, bidi nam zdrav i srecen.

zvezdas_lux

pre 14 godina

grobari jeli vidite kako to radi jedna OZBILJNA NAVIJACKA GRUPA "DELIJE" za nedelju dana ceo upravni odbor ima da da ostavke !!! Jeli se secate jos zeke i bjeke kada ste ih jurili 2 godine da odu iz kluba! Delije to rade ocas posla!!! Marko od kada si u Zvezdu nama nista nije bilo dobro, moze da prica ko sta oce ali ovi M&M nam unistise Zvezdu. Micovicu sutra da nas obradujes tvojom ostavkom i tako redom ...idemo... DZAJO VRATI SE ZVEZDA ZOVE TREBA JOJ POMOC !!!

ForeverSRB

pre 14 godina

Stadion Crvene Zvezde, rupa, 7ha, seoska voda i kanalizacija povoljno!
(halo oglasi, 27. april 2009 20:46)

To ti je onaj fazon prodajemo "crnu telad" u Makabijevoj 2/5 ???
Da li je moguce da vas vise interesuje Zvezdina kriza nego Partizanov (ne)USPEH???Znao sam da je vecina komsija DELIJA u srcu...
A,sto se tice Miskovica,no comment,kao ni za komplet upravu...

mbupm

pre 14 godina

U astronomiji se zna: Zvezda koja potrosi svoju energiju zove se "Crveni patuljak". Sledeca faza joj je da bude progutana od "Crne rupe". To je neizbezno, jer to su zakoni prirode. Nema spasa.
(posmatrac, 27. april 2009 21:55)

Auuu bre kako si duhovit.
Ali i ako se desi da se Zvezda ugasi ostace u nasim srcima a vama u sred vaseg grba koji ce za vek i vekova biti u senci ona dva velika pehara koje smo mi doneli u Beograd, to je najblize sto cete im ikada biti.

IvanNewBgd

pre 14 godina

Navijaci vojnickog kluba,
U kriznim situacijama Vas gospodo nema nigde!!! Kada je Partizan imao ovakve sezone,Vi ste imali po 200-300 gledalaca po utakmici,Vi ste "crno bela porodica" samo kada ste uspesni,samo kada imate rezultate.Gde je Vasa porodica na basketu? Proslu utakmicu gledalo je tacno 534 navijaca(zvanican podatak kluba).Mi protiv Hemofarma 3500 a protiv Borca na marakani 8000(u nekim novinama pise i 10000 ali posto sam bio na tekmi mislim da nije bilo toliko).Kada je Zvezda one sezone trebala da ispadne iz lige u basketu pionir je bio pun svaku tekmu(istina je da je ulaz bio slobodan)."Ljubav nije prava ako se zbog nje ne pati"-Momo Kapor.Vi nastavite da lecite svoje zivotne frustracije kroz "crno belu porodicu" a ja cu sa svojom porodicom uvek biti tu i kada gube i kada pobedjuju,to uopste i nije bitno,to je moja Zvezda i to smo mi njeni sinovi!!!
Keep walking!

Ко је Звездаш, а ко није?

pre 14 godina

Јао, немојте те фазоне... Као, јадни ми, ко ће да нас финансира... А до сада нам је супер ишло, али баш супер. Дај боже да нас нико и не финансира на начин на који је то радио овај нови "Марко". Ако су ови отишли, ето прилике Цептеру.

И ви што пљујете по навијачима, боље се потрудите да дођете на једну од последње две утакмице на Маракани. Сад је потребно дати подршку, а она се не даје пискарајући по форумима, него на стадиону.

Dacha

pre 14 godina

(Mirko, 27. april 2009 20:30)
...Mirko junače, heroju otadžbine koji si se do poslednje kapi tuđe krvi verovatno borio po bojištima recimo Beča rekao bih po akcentu, za vreme rata...Utakmici Partizan-Dinamo lično sam prisustvovao, bilo je 2-2 iako je Dinamo vodio 2-0 na poluvremenu , a gledalaca je bilo 90-100.000 i to nikada niste prežalili...Ali to su neka bolja vremena bila, pa nemoj da nam kvariš sliku o tome jer ste sad takvi kakvi ste...Bolje se zapitaj da nije slučajno sudio Babarogić iste godine derbi...Nije ni čudo što vam je predsednik, više vam je titula doneo od svih 5 zvezdinih zvezda zajedno...

pex

pre 14 godina

,,Sine Misko , nismo se dogovorili da je toliko osiromasimo, sad bas nista ne vredi.Kupice tebi tata drugu igracku ali nemoj odmah da je pokvaris, jer ces za kaznu da vozis novog punta ali na rate,,!!!!!

Zlatko59

pre 14 godina

Strasno...Koliko zlobe i mazohizma u komentarima. Koliko kvazi-strucnosti i nipodastavanja svega sto je Zvezda ucinila protelih decenija. Pre sve ga radosti i srece za njene navijace, za ugled Srbije, Beograda. Raduju se Topalovici (svaka cast izuzecima) sto je i za ocekivati ali mnogo vise bole poklici iz redova Delija ako su to ikada bili ti lezilebovici i huligani koji su uspesno srozavali ugled ovog kluba poslednjih decenija. Covek koji je drzao Zvezdu na ledjima vam ne valja? Opasuljite se, Srbiji treba samo jedno, DA SVAKO RADI ZA STA JE PLACEN to jest DA SVAKO GLEDA SVOJA POSLA! Niko vam nije dobar, svi su krivi, svi su lopovi a pogledajte se u ogledalu, sta ste vi, ili sta smo svi mi uradili da pomognemo Zvezdi? Dok god postoji slovo Z uvek ce mi prva asocijacija biti Zvezda. Ne neka tamo nego moja Zvezda, Crvena Zvezda. Volecu te Zvezdo dok srce kuca u meni!!

cika tole

pre 14 godina

steta mislim da je on tu jedini bio zato sto voli zvezdu ali valjda ce biti i u sledecoj upravi i u sledecu upravu treba uzeti strucne ljude a ne kao sad ko god je i najmanji dinar dobija mesto u upravi

Fk_Crvenorogic

pre 14 godina

Eto kako su neki stizali do titula,a imaju obraza da se javljaju,Babarogic je od "objektivnog" sudije naprosto odjednom zavoleo dvezdu!!

Prodajem katance u svim bojama jos malo pa nestalo navali narode vrlo povoljno...

Nikola_CRDL

pre 14 godina

Moje mishljenje je da su delije najveca svetska megasila pa ih se svi plashe pa su zato sevnule ostavke...Ali pozadina priche je da je svima zenta da bash on stavi katanac...Morace Shurbatovic da zakljuchava!

veerghoen

pre 14 godina

Ako on stvarno puno voli Zvezdu,kao sto vecinom vas kazete,zbog cega kao potpredsednik kluba ladi j''a u Kaliforniji dok je klub u totalnom rasulu?znaci,ako stvarno voli zvezdu,uostalom i funkcija ga je obavezivala da nesto radi,zasto nije pokusao da sredi neke probleme,da se sastane sa igracima,navijacima,zasto ljudi?

err0r

pre 14 godina

Svaka cast....moje skromno misljenje je da nisu otisli zbog skandiranja nego sto ste se raspali a svima ruke prljave. Mislite o tome???

"TILTULAA,TITULAAAA... ")

pre 14 godina

Pa naravno da imamo Bari i ponosimo setim.
Pa naravno da imamo i Tokio i da se ponosimo tim.
Pa naravno da ce tvoji unuci proklinjati dan kad saznaju da su komsije svetskih i evropskin prvaka
A sta ces im ti onda reci??? Pa reci ces im "pa i mi imamo Fljarmutari"
Dok ste zivi pominjacemo vam Tokio i Bari groBARI
" Zvezda je zivot, smisao zivot i zivotni put "
(Delije Dedinje, 27. april 2009 20:30)


i moja baba je nekad bila mlada.... ;)

Delije Dedinje

pre 14 godina

"" ma,shta vas briga....imate vi bari i "delije'... lol
("TITULAAA,TITULAAAA...", 27. april 2009 20:06)""

Pa naravno da imamo Bari i ponosimo setim.
Pa naravno da imamo i Tokio i da se ponosimo tim.
Pa naravno da ce tvoji unuci proklinjati dan kad saznaju da su komsije svetskih i evropskin prvaka
A sta ces im ti onda reci??? Pa reci ces im "pa i mi imamo Fljarmutari"
Dok ste zivi pominjacemo vam Tokio i Bari groBARI
" Zvezda je zivot, smisao zivot i zivotni put "

marko

pre 14 godina

Branimir Babarogic kandidat za predsjednika CZ!?Ako se ne varam to je bivsi komesar za sudjenje sto znaci da su oni godinama imali ne samo predsjednika saveza vec i prvog covjeka u sudijskoj organizaciji!!!Sramota!I oni nesto pricaju...pa da ko o cemu k...a o postenju!!!

Mamba Di

pre 14 godina

Jel to onaj isti Babarogic,koji vam je dosudio nekoliko titula za vreme svoje "svirke" na terenu?
E zato treba Spasicu ni krivom ni duznom,koga su kaznili napraviti navijacki transparent

VOLIM PARTIZAN

pre 14 godina

Za doticnog gospodina sa dedinja deliju veliki pozdrav sa VOLIM PARTIZAN ! ! ! Znam Ja da boli polako ali sigurno gasi se crvena zvezda toliko voljena nikad prezaljena. Lepo je bilo u bariju i tokiju. Imate za utehu da pricate pokolenjima. PFC polako ali sigurno prilazi i vrlo brzo ce prestici vasu zvezdanu zivi bili pa videli. Vas ce delije mrznja prema PFC odvesti u mrak iz koga tesko da cete naci put do svetla. Pozdravljam sve delije i sever na "marakani" sa tradicionalnim pozdravom VOLIM PARTIZAN !!!

avalon

pre 14 godina

Ovako,nikada ne bih komentirao ovu vest...ali zbog sledeceh hocu!Maksimalno odgovorno tvrdim da ce Crvenu zvezdu spasiti...covek kojeg najvise mrzite,bez razloga,zbog vase subjektivnosti,samo Tomislav Karadzic!Sada,cim je i onu malu crkavicu(kada je fudbal u pitanju)zaustavio stariji Miskovic vi treba da stavite katanac!To je svima jasno!Spasice vas Tomislav Karadzic tako sto vas nece prijaviti Uefi,koja bi vas odmah,ali odmah rasformirala!Mislite malo o tome,o Toletu Karadzicu kao spasiocu!I,za kraj,cestitam SUDIJI BABAROGICU novu funkciju u klubu "kojem nikada nije pomogao dok je sudio,nego ga je zavoleo kada je ostavio pistaljku jel'te" FK Crvena Zvezda!!!

Mirko

pre 14 godina

1.Napokon jedna dobra vest.Licno protiv doticnog gospodina nemam nista ali dok su mnogi sjajni momci sa Zvezdinog Severa u onim ludim devedesetim sirom bivse SFRJ ginuli boreci se za srpski narod,dok su gradjani Srbije jedva prezivljavali dotle se njegov otac a i cela porodica bogatila na nasoj nesreci.Ni jedan clan te porodice ne bi nikada smeo ni da pridje Crvenoj Zvezdi a ne da bude njen glavni finansijer.Miskovici dalje ruke od Zvezde pa makar su i ugasila ali neka se ugasi u onom svetlu u kome je i sijala svih ovih godina.Vi nemojte vise da prljate njeno ime.Bolje i da ne postojimo nego da nas Vi spasavate.
2.Jedan savet za navijace Partizana"
:secam se 1983 klada se Partizan borio za prvaka a glavni konkurenti su im bili Dinamo i Hajduk.Negde pred kraj prvenstva u Beogradu treba da gostuje Dinamo i ovi iz Partizana zele da igraju na marakani zbog velikog interesovanja.Odigra se utakmica na Marakani pred 60.000,00 gledalaca.Toliko o interesovanju Grobara za njihov tim i o njihovoj brojnosti.Ipak ih je znatno vise na temama koje se ticu Crvene Zvezde a ne na njihovim utakmicama sto govori dovoljno o iskompleksiranosti.

ZEX

pre 14 godina

E pa da vidim odakle ce sad da padnu finansije kluba, pa ovaj tip je nosio vise od pola kluba na ledjima tj. izdrzavao vas je al dobro sad imate Avalicu.

delije mkd

pre 14 godina

Grobari, zelimo vam da svake godine budete prvaci Srbije, ali nikad necete postati EVROPSKI i SVETSKI PRVACI, to mozete samo sanjati, mi smo osetili tu radost i prakticno su nam se ostvarile sve nase fudbalske zelje, Delije i Zvezda zauvek su postale legende, vi nemate pojma kakva je to radost, za nas je sad sve jedno dali cete biti najbolji u Srbije najvaznije je nikad necete biti najbolji tim Evrope i sveta, dodjite da vam pricamo o tome, sanjajte sanjajte dok ste zivi, a mi cemo mreti mirnim fudbalskim snom.

Josif Semjanovski

pre 14 godina

U Zvezdi se desava nesto sto je tesko opisati ali u svakom slucaju se nesto pod hitno mora preduzeti.Da je Zvezda privatni klub drzava ne bi imala pravo da intervenise ali dok je gradjansko udruzenje od sire drustvenwe vaznosti kao jedan od najvecih srbskih brendova svakako se mora zainteresirati.Ja sam iz Makedonije i neznam 100% ko je sta dao a ko je sta uzeo iz Zvezde ali ako je g-din Miskovic dao tolike pare i ima nameru kako je sam istakao da uvek pomaze Zvezdi onda mi nije jasna njegova ostavka kao sto mi nije jasno kako moze podpredsednik kluba da mesecima ne dolazi u klub.Zvezda je postojala i pre Miskovica uz svo postovanje prema onome sto je on dao Zvezdi kako navode neki ljudi koji bolje znaju zbivanja u Zvezdi pa postojace i posle njega jer Zvezda je nesto sto se ne moze tako izbrisati gumicom kako bi gospoda Partizanovci voljeli,moze Zvezda i da ode u stecaj moze i u trecu ligu ali jednog dana ce se vratiti i NOTINGEM FOREST je u trecoj ligi Engleske ali to da je visestruki Engleski i Evropski sampion to niko nemoze da izbrise pa tako i sa Zvezdom.Ja se kao veliki zaljubljenik u Zvezdu u ime hiljade navijaca koje ima Zvezda u Makedoniji nadam da ce sve ovo proci a da ce Zvezda opstati i opet biti jaka za 2,5 ili 10 god to i nije vazno jer sve prolazi a samo Zvezda ostaje.Pozz.MKD

Sergioooooooo

pre 14 godina

Pa sad ni za leba nece da imate.

Ajmo delije, akcija: "dinar za zvezdu, dinar za katanac", da bar skupite za jedan lep, sjajan katanac. Ima kod kineza dobar izbor.

av, av

pre 14 godina

A sad se zapitajte velike vodje ko ce da vas finansira? Najurili ste coveka koji je jedini doneo nesto para u klub. Ko ce pristati da dodje u UO kluba koji je pred bankrotom i da ulozi svoj novac, znajuci da ga mozda vec sutra zbog neuspeha ceka noga i izbacivanje iz kluba, zato sto navijacima nije po volji. Zato privatnici i ne zele da ulazu u nas sport dok se ne donese zakon o privatizaciji klubova, a toga nece biti jos dugoooo.
Jadna je zemlja gde joj gomila nepismenih navijaca diktira kako treba da se zivi (kako delija, tako i ostalih klubova) Da ja imam kojim slucajem mnogo novca NIKADA ne bih ulozio ni u jedan sprski klub, samo zbog navijaca.

legolas

pre 14 godina

Babarogic za predsednika raspale Zvezde...i posle kazete da ste titule uzeli regularno dok je on bio sudija,posebno u derbi utakmicama...STRASNO !!!

posmatrac

pre 14 godina

U astronomiji se zna: Zvezda koja potrosi svoju energiju zove se "Crveni patuljak". Sledeca faza joj je da bude progutana od "Crne rupe". To je neizbezno, jer to su zakoni prirode. Nema spasa.

Soweto

pre 14 godina

@ Grobari, zelimo vam da svake godine budete prvaci Srbije, ali nikad necete postati EVROPSKI i SVETSKI PRVACI, to mozete samo sanjati, mi smo osetili tu radost i prakticno su nam se ostvarile sve nase fudbalske zelje, Delije i Zvezda zauvek su postale legende, vi nemate pojma kakva je to radost, za nas je sad sve jedno dali cete biti najbolji u Srbije najvaznije je nikad necete biti najbolji tim Evrope i sveta, dodjite da vam pricamo o tome, sanjajte sanjajte dok ste zivi, a mi cemo mreti mirnim fudbalskim snom.
(delije mkd, 27. april 2009 21:16)

Ne znam zbog čega si, zajedno sa svojim kolegama tako siguran u to?! Ko je, pre te vaše evropske titule smeo da tvrdi kako ćete postati prvaci Evrope? U današnjim uslovima, to zavisi od količine novca kojom klub raspolaže, i sposobne i stručne uprave. Dakle, nikad ne reci nikad. Uostalom, ne znam koja je tvoja poenta? Po tebi bi svi koji nikada nisu bili prvaci Evrope trebali da ugase klubove i prestanu da igraju fudbal. Ali, ne čudi me to. Ipak ti navijaš za zvezdu. Niko nije savršen...

mbupm

pre 14 godina

"" ma,shta vas briga....imate vi bari i "delije'... lol
("TITULAAA,TITULAAAA...", 27. april 2009 20:06)""

Pa naravno da imamo Bari i ponosimo setim.
Pa naravno da imamo i Tokio i da se ponosimo tim.
Pa naravno da ce tvoji unuci proklinjati dan kad saznaju da su komsije svetskih i evropskin prvaka
A sta ces im ti onda reci??? Pa reci ces im "pa i mi imamo Fljarmutari"
Dok ste zivi pominjacemo vam Tokio i Bari groBARI
" Zvezda je zivot, smisao zivot i zivotni put "
(Delije Dedinje, 27. april 2009 20:30)

@Delije Dedinje,
Apsolutno si u pravu, imamo i ponosimo se i Barijem i Tokijom.
Da dodam, posto sam malo starija genercija pa pamtim dosta pre Barija.
U bilo kakvoj raspravi sa grobarima od'66-'91 oni su uvek potezali Brisel i njihovo finale KEŠ-a, ništa nije moglo da se poredi sa tim njihovim "uspehom", ni Zvezdin duplo veci broj titula i kupova, ni SE kup, ni finale UEFA, ništa... to je vredelo više nego 100 titula prvaka drzave, sve do '91-ve.
Onda odjednom titula prvaka Evrope i sveta nije više vredna.
Sta reci a ne nasmejati se.
Nikada grobari necete znati kakvo je osecanje prvaka Evrope i sveta, sta znaci imati te pehare u svojim vitrinama, nikada.
Gasila se Zvezda ili ne, uvek cete biti u senci pehara sa "velikim usima".

zvezdas_lux

pre 14 godina

grobari jeli vidite kako to radi jedna OZBILJNA NAVIJACKA GRUPA "DELIJE" za nedelju dana ceo upravni odbor ima da da ostavke !!! Jeli se secate jos zeke i bjeke kada ste ih jurili 2 godine da odu iz kluba! Delije to rade ocas posla!!! Marko od kada si u Zvezdu nama nista nije bilo dobro, moze da prica ko sta oce ali ovi M&M nam unistise Zvezdu. Micovicu sutra da nas obradujes tvojom ostavkom i tako redom ...idemo... DZAJO VRATI SE ZVEZDA ZOVE TREBA JOJ POMOC !!!

amater

pre 14 godina

To sto se desava zvezdi nije nista slucajno, to se godinama sistematski radi za coveka koji ce je kupiti. Zakon o privatizaciji ce uskoro

ofk

pre 14 godina

Ma samo da ostane u Srbiji da ne bude posle kao njegov imenjak Marko koji je negde u Kirgistanu .A sto se tice Zvezde ma ko vise zeli da raspravlja o propaloj stvari.To ceka i Partizan

XAXA

pre 14 godina

Pa naravno da imamo Bari i ponosimo se tim.
Pa naravno da imamo i Tokio i da se ponosimo tim.
Pa naravno da ce tvoji unuci proklinjati dan kad saznaju da su komsije svetskih i evropskin prvaka
A sta ces im ti onda reci??? Pa reci ces im "pa i mi imamo Fljarmutari"
Dok ste zivi pominjacemo vam Tokio i Bari groBARI
" Zvezda je zivot, smisao zivot i zivotni put "
(Delije Dedinje, 27. april 2009 20:30)

a MI se rado sečamo INSTANBULA i SALETA ĐORĐEVIĆA i njegove TRICE,TITULE U VATERPOLU, Polufinale: Partizan - Mancester junajted 2:0 i FINALE(koje smo nažalost izgubili-a da smo osvojili NE BI vi IMALI NI TAJ BARI) proti Reala 1:2

Surcinski delija

pre 14 godina

grobari znajte da su i Bari i Tokio mali u odnosu na jedan trenutak koji je obelezio moj zivot i zivote svih nas kojima crveno bela krv tece kroz vene. A to je detalj koji ide ovako:
Prosinecki u sredinu ( a u pozadini se cuje idi, idi ajde....) Augentaler i goooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllll pa onda goooooooooollllllllllllll... E ZA TAJ TRENUTAK VREDI SE RODITI I ZIVETI. I zato smo mi najveci i zato nas mrze dusmani i zato sam ja ponosan i zato cu uvek reci SAMO CRVENA ZVEZDA NA SVETU CELOM !

el mago

pre 14 godina

тако је,ајмо сви 1 по 1!
Још мићовић и козић и нов почетак,нова,односно она стара Звезда!

delija struga mkd

pre 14 godina

Brat Josif,sekoja ti cest povece ne e potrebno i nie da komentirame , vo imeto na site zvezdasi od RM Vi se napisavte a nie celosno stoime zad Vas, bidi nam zdrav i srecen.

bobanmkd

pre 14 godina

Mirko,kako te bre nije stramota da lazes!Prvo,1983 ta utakmica je bila odigrana na vasem stadionu zbog toga sto je na stadionu JNA bila priprema za slet!2.na tom mecu se desila ISTORIJA,nesto sto vi nemozete da sanjate-Partizan je bodrilo 100.000 ljudi,protiv Dinama iz Zagreba(vi recimo,ali bas nikada niste imali vise od 45.000 protiv Dinama ili Hajduka),a i sever je bio prepun crno belim zastavama kao i jug!To se nikada vise nije dogodilo!Ja sam bio na na severu a sve karte su bile prodane do cetvrtka a mec se igrao u subotu!Blazevic je posle meca izjavio da nije izednacio tim Partizana nego navijaci!Za kraj,zato sto su verovatno vecina navijaca CZ objektivni kao ti desava vam se -Katanac!Pozdrav iz Skoplja svima i ne zamerite,nisam mogao da precutim ovu laz pogotovo sto sam bio kao srednjoskolac na licu mesta!

Svarce Neger

pre 14 godina

ma,shta vas briga....imate vi bari i "delije'... lol
("TITULAAA,TITULAAAA...", 27. april 2009 20:06

Sine, navedi mi ime jednog velikog kluba koga ste pobedili od '91 godine na ovamo (a da to nije Crvena Zvezda) pa mi onda objasni po cemu mi to, kako kazete, zivimo u proslosti a vi se "ubiste" od uspeha.
Jeste da ovo nije tema ove vesti, ali kako na Zvezdinim vestima od vasih "genijalnih" komentara ne moze da se zivi, eto ti teme.

kompleksas vise vrednosti

pre 14 godina

sastav crvene zvezde-1 NEBITNO,2 NEBITNO,3 NEBITNO,4 NEBITNO,5 NEBITNO,6 NEBITNO,7 NEBITNO,8 NEBITNO,9 NEBITNO,10 NEBITNO,11 NEBITNO,12 BRANIMIR BABAROBIC...I tako godinama...

Armakedon

pre 14 godina

Ma vazno da se BARI vraca u Seriju A posle 8 godina, koga briga za pare, vi imate Bari. Sad cete i od jeseni svi redom da navijate za njega i da pricate na kojem ste uglu stadiona sedeli...ubise vas nostalgija( i besparica, normalno)...

realan grobar

pre 14 godina

Dok ste zivi pominjacemo vam Tokio i Bari groBARI
" Zvezda je zivot, smisao zivot i zivotni put "
(Delije Dedinje, 27. april 2009 20:30)

Od kada ste poceli da pominjete te dve reci od tada je i krenulo vase propadanje.Jos uvek zivite u istoriji.Zato vam je i ovakva sadasnjost.

cika tole

pre 14 godina

steta mislim da je on tu jedini bio zato sto voli zvezdu ali valjda ce biti i u sledecoj upravi i u sledecu upravu treba uzeti strucne ljude a ne kao sad ko god je i najmanji dinar dobija mesto u upravi

Fk_Crvenorogic

pre 14 godina

Eto kako su neki stizali do titula,a imaju obraza da se javljaju,Babarogic je od "objektivnog" sudije naprosto odjednom zavoleo dvezdu!!

Prodajem katance u svim bojama jos malo pa nestalo navali narode vrlo povoljno...

mbupm

pre 14 godina

U astronomiji se zna: Zvezda koja potrosi svoju energiju zove se "Crveni patuljak". Sledeca faza joj je da bude progutana od "Crne rupe". To je neizbezno, jer to su zakoni prirode. Nema spasa.
(posmatrac, 27. april 2009 21:55)

Auuu bre kako si duhovit.
Ali i ako se desi da se Zvezda ugasi ostace u nasim srcima a vama u sred vaseg grba koji ce za vek i vekova biti u senci ona dva velika pehara koje smo mi doneli u Beograd, to je najblize sto cete im ikada biti.

ForeverSRB

pre 14 godina

Stadion Crvene Zvezde, rupa, 7ha, seoska voda i kanalizacija povoljno!
(halo oglasi, 27. april 2009 20:46)

To ti je onaj fazon prodajemo "crnu telad" u Makabijevoj 2/5 ???
Da li je moguce da vas vise interesuje Zvezdina kriza nego Partizanov (ne)USPEH???Znao sam da je vecina komsija DELIJA u srcu...
A,sto se tice Miskovica,no comment,kao ni za komplet upravu...

IvanNewBgd

pre 14 godina

Navijaci vojnickog kluba,
U kriznim situacijama Vas gospodo nema nigde!!! Kada je Partizan imao ovakve sezone,Vi ste imali po 200-300 gledalaca po utakmici,Vi ste "crno bela porodica" samo kada ste uspesni,samo kada imate rezultate.Gde je Vasa porodica na basketu? Proslu utakmicu gledalo je tacno 534 navijaca(zvanican podatak kluba).Mi protiv Hemofarma 3500 a protiv Borca na marakani 8000(u nekim novinama pise i 10000 ali posto sam bio na tekmi mislim da nije bilo toliko).Kada je Zvezda one sezone trebala da ispadne iz lige u basketu pionir je bio pun svaku tekmu(istina je da je ulaz bio slobodan)."Ljubav nije prava ako se zbog nje ne pati"-Momo Kapor.Vi nastavite da lecite svoje zivotne frustracije kroz "crno belu porodicu" a ja cu sa svojom porodicom uvek biti tu i kada gube i kada pobedjuju,to uopste i nije bitno,to je moja Zvezda i to smo mi njeni sinovi!!!
Keep walking!

Dacha

pre 14 godina

(Mirko, 27. april 2009 20:30)
...Mirko junače, heroju otadžbine koji si se do poslednje kapi tuđe krvi verovatno borio po bojištima recimo Beča rekao bih po akcentu, za vreme rata...Utakmici Partizan-Dinamo lično sam prisustvovao, bilo je 2-2 iako je Dinamo vodio 2-0 na poluvremenu , a gledalaca je bilo 90-100.000 i to nikada niste prežalili...Ali to su neka bolja vremena bila, pa nemoj da nam kvariš sliku o tome jer ste sad takvi kakvi ste...Bolje se zapitaj da nije slučajno sudio Babarogić iste godine derbi...Nije ni čudo što vam je predsednik, više vam je titula doneo od svih 5 zvezdinih zvezda zajedno...

Diego

pre 14 godina

sve dok ima ovih grobara koji se brinu za zvezdu, ja sam miran...

nista nemojte da brinete, zvezda ce iz ovoga izaci mnogo jaka!
(au bre..., 27. april 2009 19:36)

Znaci,Miskovic je Grobar.

Nikola_CRDL

pre 14 godina

Moje mishljenje je da su delije najveca svetska megasila pa ih se svi plashe pa su zato sevnule ostavke...Ali pozadina priche je da je svima zenta da bash on stavi katanac...Morace Shurbatovic da zakljuchava!

nebraska

pre 14 godina

Za Mirka koji se "seca". Maja 1983 godine derbi prvenstva izmedju Partizana i Dinama (zavrseno 2:2) se igrao na zvezdinom stadionu iz razloga sto se na JNA spremao slet povodom 25 maja,a na utakmici je bilo prisutno 93.000 gledalaca sto je druga poseta po brojnosti u istoriji na nasim prostorima posle one utakmice 70/tih godina izmedju Zvezde i Ferencvarosa.

Ко је Звездаш, а ко није?

pre 14 godina

Јао, немојте те фазоне... Као, јадни ми, ко ће да нас финансира... А до сада нам је супер ишло, али баш супер. Дај боже да нас нико и не финансира на начин на који је то радио овај нови "Марко". Ако су ови отишли, ето прилике Цептеру.

И ви што пљујете по навијачима, боље се потрудите да дођете на једну од последње две утакмице на Маракани. Сад је потребно дати подршку, а она се не даје пискарајући по форумима, него на стадиону.

Plikuscht

pre 14 godina

grobari jeli vidite kako to radi jedna OZBILJNA NAVIJACKA GRUPA "DELIJE" za nedelju dana ceo upravni odbor ima da da ostavke !!! Jeli se secate jos zeke i bjeke kada ste ih jurili 2 godine da odu iz kluba! Delije to rade ocas posla!!! ... DZAJO VRATI SE ZVEZDA ZOVE TREBA JOJ POMOC !!!
(zvezdas_lux, 27. april 2009 21:26)

'Jeli se secate...' au decko, knjigu u sake!

A za napisanu glupost - vidi se da si neko detence pa se ne secas kako je zapravo bilo. Od tog Dzaje kojeg ocajnicki prizivas (a koji vas je opljackao i ojadio btw i ostavio gomilu 'menadzerskih' ugovora koji su vam i dosli glave) vi terate upravu ... terali ste i njega, i Piksija, i Toplicu, i Bunjevcevica, i Den Tanu, i Miskovica, i Tanasijeviceve saksije ... vi godinama nekoga terate, a rade vas za medalju ... samo se zameni ekipa koja sedi za glavnim stolom - a ostali isto ... pa danas terate one iste koje ste takodje terali dok je predsednik bio Pixeta (svi sedeli u UO i dizali ruke kad je trebalo).
I ti nama nesto spominjes!? Smesno.

veerghoen

pre 14 godina

Ako on stvarno puno voli Zvezdu,kao sto vecinom vas kazete,zbog cega kao potpredsednik kluba ladi j''a u Kaliforniji dok je klub u totalnom rasulu?znaci,ako stvarno voli zvezdu,uostalom i funkcija ga je obavezivala da nesto radi,zasto nije pokusao da sredi neke probleme,da se sastane sa igracima,navijacima,zasto ljudi?

marko-nbg

pre 14 godina

O NE!!!!!! Sta ce sada jadni tata Miskovic!?!? Sin mu vise nije u sportskim vodama, posvetice se gluvarenju po kaficima i popularnim novobeogradskim splavovima!!!!

pex

pre 14 godina

,,Sine Misko , nismo se dogovorili da je toliko osiromasimo, sad bas nista ne vredi.Kupice tebi tata drugu igracku ali nemoj odmah da je pokvaris, jer ces za kaznu da vozis novog punta ali na rate,,!!!!!

err0r

pre 14 godina

Svaka cast....moje skromno misljenje je da nisu otisli zbog skandiranja nego sto ste se raspali a svima ruke prljave. Mislite o tome???

Zlatko59

pre 14 godina

Strasno...Koliko zlobe i mazohizma u komentarima. Koliko kvazi-strucnosti i nipodastavanja svega sto je Zvezda ucinila protelih decenija. Pre sve ga radosti i srece za njene navijace, za ugled Srbije, Beograda. Raduju se Topalovici (svaka cast izuzecima) sto je i za ocekivati ali mnogo vise bole poklici iz redova Delija ako su to ikada bili ti lezilebovici i huligani koji su uspesno srozavali ugled ovog kluba poslednjih decenija. Covek koji je drzao Zvezdu na ledjima vam ne valja? Opasuljite se, Srbiji treba samo jedno, DA SVAKO RADI ZA STA JE PLACEN to jest DA SVAKO GLEDA SVOJA POSLA! Niko vam nije dobar, svi su krivi, svi su lopovi a pogledajte se u ogledalu, sta ste vi, ili sta smo svi mi uradili da pomognemo Zvezdi? Dok god postoji slovo Z uvek ce mi prva asocijacija biti Zvezda. Ne neka tamo nego moja Zvezda, Crvena Zvezda. Volecu te Zvezdo dok srce kuca u meni!!