Meklaren pred sudom FIA 29. aprila

Ekipa Meklaren Mercedesa mogla bi da dobije veliku kaznu, kao i da bude izbačena iz šampionata, pošto je pozvana pred sud Svetske automobilske federacije (FIA).

Jelena Trajković Izvor: B92, Reuters
Pošaljite komentar
 1. Nije im bilo dovoljno onih 100 miliona...
  Nece ih sigurno izbaciti...ali ce pasti jos koje milionce!
  (zud, 8. april 2009 17:07)
 2. Izbaciti Meklaren iz sampionata na 1 sezonu!!!!
  Ma nece im vise pasti na pamet da muljaju!!!!
  (ZastavaGP, 8. april 2009 17:27)
 3. Meklaren-Mercedes je ekipa koja vec par godina veoma cesto pravi ovakve ispade oji su manje ili vise ispraceni u stampi i javnosti. Trebalo bi ih zaista kazniti sa jednom ili vise godina zabrane ucestvovanja u F1. Zalosno je da jedan toliko bogat i snazan tim koji ima oduvek vrhunske vozace radi takve stvari.
  (ZeroCool, 8. april 2009 17:35)
 4. I sad ce da se jave oni "strucnjaci" sa komentarima tipa : FIA=Ferrari Internacional Asistens ili ce da smisle jos neku glupost! Samo ne znam kako ce da tu uklope Brown GP, jer ni jedna skracenica za medjunarodne automobilske organizacije ne glasi BGP!!!!
  Ja stvarno ne znam sta se desava sa Meklarenom!? Da li je moguce da su ih britanski novinari toliko digli u nebesa i pomutili im um, pa srljaju iz gluposti u jos vecu glupost!!!?? Iako sam zestoki navijac Ferrari-a, bilo bi mi zao da Meklaren izbace iz sampionata! Pre svega jer je jedan od najstarijih timova i tim sa velikom tradicijom! Opet, sa druge strane gledano, napravili su glupost! Nije im prvi put! Dakle nisu se opametili!!! Sa neke sportske strane gledano i tu postoji osnova za kaznjavanje! Svojim manipulacijama su doveli do diskvalifikacije jednog takmicara i direktno uticali na ishod trke!
  (marko-nbg, 8. april 2009 18:13)
 5. Neće ih izbaciti, jer Fija nije sportska organizacija, nego klasićni biznis. Kako bi na ovakve mutne radnje reagovale Fifa ili Uefa? Mene ova današnja F1 sve manje zanima, a kad je Montoja pravio na svakoj trci gluposti i namerno udarao Šumahera, a bosovi ćutali (kasnije, kad je već svima bio dozlogdio, kažnjen je samo jednom ali je i najuren iz Formule), rekao sam sebi - beži odavde. Samo novčano kažnjavanje Meklarena potpuno me je uverilo da je ova Fija mafijaška. Kakve veze ima što je Meklaren poznati svetski tim? Da li to znači da pravila za njih ne važe? Dve titule Mika Hakinen uzeo je iako je njegov motor bio nepropisan (mnogo više berilijuma od dozvoljenog maksimuma). Pa to je van pameti!
  (Nažalost!, 8. april 2009 18:22)
 6. Pih, pa sto ih sada kaznjavaju izbacivanjem? Sto puta je gora kradja, laz je na pocetku, a ista na kraju niza!!! Nego videli lepo da ne mogu nista ovim do juce nazovi "poponioci redoda" pa ajd' nas sada izbacite da se ne brukamo, a kao tamo neki nesrecnik koji je ceo zivot proveo u timu, ter'o ih da lazu. Nije nego...Hamiltona je trebalo izbaciti odavno, nisam rasista i ne kazem to zbog toga sto je crn, vec zato sto je ponasanjem do sada, jedino dokazao da bi gazio i preko mrtvih da dodje do cilja...
  Valentino Rossi and GP rules, formula one sucks !!!
  (Srdjan, 8. april 2009 18:47)
 7. I da vrate titulu,kaja im je poklonjena.
  (andrej, 9. april 2009 00:54)
 8. oni jednostavno ne mogu po pravilima..kao da je srbin na celu tima :(
  (neki, 10. april 2009 00:17)
 9. Izbacivanje McLaren-Mercedesa iz F1 bi za sobom povuklo još dva tima koje ovi snabdevaju motorima!?
  (Mislite i o tome, 11. april 2009 00:22)