Subota, 28.03.2009.

22:11

"Osvojili bodove, otpisali Rumune"

Golman reprezentacije Srbije Vladimir Stojković izjavio je da pobeda nad Rumunijom predstavlja veliki korak ka Svetskom prvenstvu.

Izvor: B92

"Osvojili bodove, otpisali Rumune" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

Susjed

pre 15 godina

Za sve one "velike znalce" koji tvrde da nema baraža,evo im dolje link,pa neka se upoznaju sa pravilima.BARAŽA IMA!!!http://www.fifa.com/mm/document/tournament/competition/2010_fwc_qualification_format_europe_en_17180.pdf

Sone_ZV

pre 15 godina

Ako tu uzmemo 6 bodova 99% smo na Mundijalu.
Nije bas tako dragi Vlado. Ta 2 meca su laksi deo price.Ako pobedimo onda smo 99% obezbedili baraz ali ne i Mundijal. Treba da se izdrzi protiv Francuza u Beogradu za direktan plasman..
(no, 28. mart 2009 23:09)
Preporučujem (+143)Ne preporučujem (-12)Šta je ovo

Haha,e,tvoje neznanje nije nista spored ovih sto su preporucili...covece,NEMA BARAZA..svasta,143 preporuke neznalica...

Vrscanin

pre 15 godina

Svaka cast Srbijo moja!Znam da su svi ogorceni na Pantelica,jer jos nije dao gol,ali setite se pripremnih utakmica prosle godine.Ili da ga čekamo ili da Antara ubacuje Sulejmanija ili Lazovica.Boljih nemamo.Zao mi je sto Ninkovic nije zaigrao.Subotic nije za zadnjeg veznog i pored ocekivane treme,vidi se.

Davidoff

pre 15 godina

Ne znam za knjaza, ali ja sam gledao i ovu utakmicu, a bogme i mnoge pre. Kod prvog gola jeste Panta dao loptu Krasicu, alal mu vera. Stvarno bi bilo cudno da nikom ne daje loptu. Kod drugog gola je njemu data lopta u taj isti prazan prostor pa se on spetljao siroma kao dve leve noge da ima, pa umesto da da gol oni mu je izbacise u korner. Takodje gledajuci primetio sam da je izgubio oko 19 lopti. To nije normalno! Da spava u ofsajdu-spava, i to ne samo sad, nego na svim utakmicama koje igra!! Ukljucujuci i ono malo sto mu daju u Herti. I to ne malim ofsajdima nego po 3 metra i onda krene da kopa oci sudijama i da se kune kako oni nisu dobro videli i da se krsti, znaci vecito je na granici kartona!!! I to ne zbog startova nego zbog prigovaranja, tako ce da pokupi neki crveni pa cemo moci posle da se slikamo.

djshilja

pre 15 godina

(Knjaz, 28. mart 2009 22:34)
Dečko ako si ti gledao utakmicu ja sam poslednji kineski car....
Prvi gol Panta kroz dvojicu šalje loptu Krasiću u prazan prostor i otvara mu put ka golu ,drugi gol Panta iznuđuje korner pored dva Rumuna i golmana, posle korne Krasića gol...Gledaj malo fudbal šire a ne samo gde je lopta....

Marko

pre 15 godina

Ko se ne bi radovao ovakvom rezultatu. Ipak, nisam uzivao u mecu kao u prethodnim utakmicama naseg tima. Razlog je u previse defanzivnoj igri. Ovakva taktika ce biti siguran put u poraz sa ekipama kao sto su Argentina ili Spanija. Rumuni su igrali jako dobro, pokazali su da su brzi od nasih igraca. Mutu je fantastican. Cestitke ekipi Bosne koja nam moze biti samo inspiracija kako se igra za nacionalni tim, mada su se i nasi trudili i delovali profesionalno.

nemanja

pre 15 godina

Jako teska utakmica, nismo blistali ali smo pobedili i to su odlike velikih ekipa da pobedjuju i kada im ne ide dobro. SAda imamo najlaksi raspored, cekamo tri najace reprezentacije kuci, idemo u goste litvaniji koja jeste da je druga u grupi ali polako ispada iz ritma i na farska ostrva. Sve u svemu zasluzena pobeda

Nas 100%

pre 15 godina

Ale,aleee,Srbija alee...A oni sto su Srbi,a kazu da nisu,po Titovom,koje su preslisali Italijani,mogu da nas gledaju na TV i da uzivaju.

Bata Djora Sr.

pre 15 godina

Svaka cast za pobedu. Ovo i te kako Srbiju priblizava Mundijalu, ali secajuci se Azerbejdzana i slicnih kikseva, treba sacekati kraj kvalifikacija pa sumirati utiske.
Ova utakmica bila je veoma dobar pokazatelj za svakog navijaca Crvene zvezde, zasto Milijas mora sto pre da se najuri iz tima. On je na ovom mecu uklizao toliko puta, koliko nije u Zvezdi u svim utakmicama koje je odigrao od kada je dosao. O najvise dva kontakta sa loptom da ne govorim, sto je nezamislivo kada igra u crveno - belom dresu. To samo govori koliko je u reprezentaciji spreman da se povinuje potrebama tima, dok u Zvezdi igra za sebe zanemarujuci isti taj tim. Zato mu se treba i zahvaliti. Sto pre, to bolje.
Jos jednom cestitam na pobedi i nadam se da nekih neprijatnih iznenadjenja nece biti u utakmicama koje slede.

Ivan Vasovic

pre 15 godina

svaka cast majstori,samo da kazem da me mnpso iritiraju komentari o Pantelicu,decko daje srce na terenu,nek se posete ovi laici koji ga osporavaju,koje ubacio krasicu loptu kod prvog gola,onda protiv austrije kako je lane jovanovic dao gol posle cije akcije,to je ista prica kao za zigica,koliko on god lose igrao on ce na sebi imati uvek dva igraca,i to znaci prostor za krasica i jovanovica,i samo jos jedna rec za navijace,jesmo srbi ali ipak ako se ovi momci bore srcem i ginu za srbiju,treba i mi tako da se ponasamo,dosta je bilo sukoba sa policijom,jer uefa nas ceka na penalu i nece joj mnogo povoda trebati da nas kazni,a tu najvise gube ovi momci koji su zasluzili da ih puna marakana bori,nebitno dal igramo protiv farana ili francuza,vazno je samo da igra srbija............

Pljevljak

pre 15 godina

Bravo za Srbiju, bravo za borbu...Svaka cast majstori...
Neka cute sada oni koji nisu vjerovali... Antic zna sta radi...
a MISLIM DA JE Pantelija bitan dio ekipe, jer cim njega nema u spicu odmah je problem zadrzati loptu, ne volim ni ja sto kuka kao neka strina ali je extra koristan za ekipu.
On je pored dva igraca proturio vrhunsku loptu Krasicu...
veliki pozdrva iz SRSPSKIH PLJEVALJA ...

sale

pre 15 godina

Super, dakle, jos 2 tekme i imamo zasiguran baraz za SP, ali da bismo zasigurno obezbedili plasman na SP moramo uciniti veliki podvig - POBEDITI FRANCUSKU NA MARAKANI... Odlicno su momci igrali, svaka im cast...

PS: Zasto svi pljujete Deliju Panteliju??? jeste on malo nesiguran itd itd... ali kad malo bolje sagledamo on je ucestvovao kod prva 2 gola... Prvo je dodao krasicu, a on pogodio stativu i jovanovic pogodio... a pre drugog gola se spetljao u napadu i izborio korner posle kog je Vidic...pardon Stojka dao gol... Sve u svemu ipak sluzi necemu zar ne????POZZ

svaba

pre 15 godina

stojkovicu, zao mi je ti si dobar ali nisi broj jedan za 2010. treba nam neko sa vise suverenitet. i to bi mogao biti michael rensing iz bajern minhena.mama mu je srpkinja... i nece sigurno igrati za svabe do 2010 sto su pred njega wiese, enke, adler i neuer...

Вишеград Западна Србија

pre 15 godina

Презадовољан сам. Овако се игра и бори за грб и дрес репрезентације! Овако се игра за мајку Србију.
Република Српска вечерас слави. Идемо у Јужну Африку! Волим те Србијо !!!

Milorad Vuletić

pre 15 godina

Najviše me raduje što Antić zna šta hoće od igrača i oni to sprovode. Mislim samo da je trebalo poslednjih 15 minuta da uvede Lazovića umesto Žigića, jer bismo tako mogli da "spustimo" loptu u noge i da spokojnije sačekamo kraj utakmice. U svakom slučaju- svaka čast svima koji su večeras bili na terenu. Malom Subotiću se videlo "na čelu" koliku je imao tremu po ulasku na teren. Napred Srbija!

Q7

pre 15 godina

Citam na ovoj prvoj informaciji vezanoj za utakmicu komentare. Mi vodimo 2:0 ali to nije dovoljno. Pojavljuju se strucnjaci sa pitanjima i konstatacijama tipa, sta ce Pantelic u reprezentaciji kad je mator i spor, sta ce Mi;lijas u prvom timu pored Gojka Kacara, Zigic je mnogo statican... Dobor bre ljudi kako vas nije sramota??? Pantelic sa asistenicoj za prvi gol i izborio korner posle koga smo postigli drugi gol. Zigic ucestvovao kod te akcije koja je prethodila drugom golu. Svi ste neki strucnjaci, pustite gospodina Antica da radi svoj posao, igraci rade ono sto im je Antic rekao ( pa makar im rekao da daju 5 autogolova ) a da oni rade dobro pokazuju rezultati. Veselimo se svi ovoj pobedi i uspehu, ko misli da je pametniji od Antica neka se ne javlja.

pozzz svim Srbima!!!

Zeljko Radulovic

pre 15 godina

Svaka cast momci! dobro je da smo pobedili i mislim da ce nam ova utakmica posluziti i da konacno iskristalizujemo sastav! Prvo, igramo bez klasicnog desnog beka koga Ivanovic,znamo jos iz mlade reprezentacije, najbolje igra! vidica definitivno upariti sa Suboticem, decko igra u dortmundu stopera i to bas na mestu gde je sada igrao dragutinovic! Dragutinovic je , jasno vidjeno, ispao iz kondicije i mnogo je kiksirao. tTrece, Anticu, nikako najbolje igrace van terena, Jovanovica ne pogotovu!!

Aca

pre 15 godina

Ali stvarno, Pantelic je svaku loptu ispred gola izgubio, i to ne samo ovu utakmicu, vec sve koje je igrao za reprezentaciju. Eh da te lopte dobija napr. Pancev, gde bi nam kraj bio....

sas

pre 15 godina

Sjajna pobede nase reprezentacije svaka vam cast!
Imao bi samo dve-tri zamerku za Antica ne vidim zbog cega je veceras igrao Dragutinovic i zasto ga je Antic stavio da cuva Maricu koji je 2x brzi od njega,zaista mislim da Drago i ako ga cenim,nema vise mesta u reprezentaciji bar ne u prvih 11 valjda ce tu subotic umesto njega.
Pantelic je posebna prica decko je prepotentan,umisljen,a ono sto je najgore u opste ne doprinosi igri,stalno je u ofsajdu,pada,saplice se na loptu, mislim da je vreme da se pokusa sa kombinacijom Zigic- Sulejmani ili Ziga - Lazovic.
Vidic- Najbolji odbrambeni igrac sveta,da nije bilo njega vceras ne znam kako bi se izborili sa mutuom.
Ivanovic- Pored gola koji je dao , jako dobar u duelu.
Obradovic-Veliki potencija i za razliku od vecine danasnjih bekova cesto se ubacuje u napad i ima dobru tehniku.
Stankovic-Sada pljuvali vi njega ili ne,on donosi jednu stabilnost na sredini terena,pretrci najvise od svih nasih igraca i ima ga svuda.
Milijas- me je prijatno iznenadio nisam ocekivao od njega ovako dobru partiju svaka mu cast,ali ja na njegovoj poziciji u bliskoj buducnosti ipak vidim Kuzmanovica.
Krasic-mislim da decko zasluzuje da igra u nekom od najvecih klubova u evropi i sigurno za to ima kvalitet.
Jovanovic- Veceras sem gola ne nesto posebno,ali to je posledica duge pauze koju je imao,svi znamo koliko on moze.
Zigic- Ista prica kao sa Stankovicem voleli ga ili ne on je izuzetno koristan stalno su na njemu po 2 igraca i onda se otvara prostor Krasicu i Jovanovicu,a i uvek kada se ne zna sta ce se sa loptom on je tu kao sigurna opcija.
Sve u svemu svaka cast nasim igracima i selektoru anticu jer su pobedili jednu rumuniju kojoj je ova utakmica bila biti ili ne biti i na kraju smo ih slomili u stili velikih ekipa.

Milos

pre 15 godina

Velika pobeda, steta samo sto su navijaci pravili guzvu. uostalom krivi su oni koji ih pretresaju jer otkud onoliko baklji i to u gostima. neko ne radi svoj posao. Svaka cast Anticu, sa tri napadaca na razlicitim pozicijama covek je pokazao da ima fudbal u malom prstu. NAPRED ORLOVI

Vidmo se u gradu

pre 15 godina

Konacno smo se nasli, ofanzivna taktika koja daje rezultate.Samo da se momci ne opustaju kad povedu 2-3 nula i onda se vrate pred gol i panika.
Antic je odavno trebao da preuzme, dosta je vise Djorica,Petkovica Sestkovica, Puhala, Prokica, red je malo da ovaj narod ima cemu da se raduje !!!
Vidimo se u Africi !!! Jesce se gurmanska u Kejp Taunu !!!
Vidmo se u gradu !!!

Tooooooooo braco

pre 15 godina

Dali ste nam povod da slavimo do zore. Ima tu jos dosta prostora da se igra popravi ali j..o dobru igru ako nemas rezultata, a mi ih imamo i to je najvaznije.
Voli vas REPUBLIKA SRPSKA, dodjite nam uskoro u BL pa da slavimo yajedno.

NS

pre 15 godina

Svaka vam čast! Super ste svi odigrali, ali mislim da nije umesno davati izjave tog tipa "otpisali smo Rumune" Naravno da svi verujemo da je tako, ali nije lepo davati takve izjave.
Još jednom svaka čast i na igri i na rezultatu!

Dejan

pre 15 godina

Ne's ti favorita Rumuna. Niti Rumuni niti Francuzi nisu sto su bili. Srbija mora biti prva u skupini i moze da bude prva. Najgore sto joj se moze dogoditi je da bude druga i za razigravanje dobije neku daleko jacu momcad od RU i FR.

alejandro

pre 15 godina

Da Stojkoviću, to je veliki korak ka Južnoj Africi. Ako bi se fudbalska reprezentacija Srbije kvalifikovala na WC 2010 bio bi to prvi put da se fudbaleri iz Srbije kvalifikuju na neko svetsko prvenstvo van Evrope još od 1962. godine. Dakle posle skoro 50 godina, 48 da budem precizan. Meni su 42. Dugo se zaista čeka na taj momenat i dugo se čeka da naši povežu dva uzastopna učešća na svetskim prvenstvima. Po večeras prikazanom u Konstanci i dalje su prvi favoriti. Potrebno je pobeđivati kući a u gostima igrati slično kao večeras. Moram da priznam da nova generacija rumunskih fudbalera nema velikih imena ali to ne umanjuje ipak zaslužen uspeh "orlova"!Litvanci su večeras trebali da budu skoncenttrisani do kraja i da barem bod otkinu Francuzima ovako sami su se otpisali iz trke za prva dva mesta što je posle iznenađujućih uspeha u prvim utakmicama kvalifikacija bilo očekivano.

no

pre 15 godina

Ako tu uzmemo 6 bodova 99% smo na Mundijalu.
Nije bas tako dragi Vlado. Ta 2 meca su laksi deo price.Ako pobedimo onda smo 99% obezbedili baraz ali ne i Mundijal. Treba da se izdrzi protiv Francuza u Beogradu za direktan plasman..

mike

pre 15 godina

Svaka cast svim igracima od Stojkovica do Zigica Pokazali su jos jednom kako se gine za dres sa drzavnim grbom! Ucinili su me da se ponosim sto sam Srbin sto imamo tako veliku perpekivu u nacionalnom timu i jos prostora za napredak sto je najvaznije!! hvala vam!

Srpski dinamit

pre 15 godina

Ma Stojković je LEGENDA!
Nepamti ni sam kad je branio u klubu,al to mu nesmeta da za SRBIJU daje 120%! I nemojte da nas ne bude 30.000 na JNA! I one gluposti između nas večitih-neću na njihov stadion i ti tripovi!U ponedeljak svi u red za karte,vreme će u sredu biti lepo,pod reflektorima,ne mojte da se brukamo! PUN STADION!!!

Knjaz

pre 15 godina

Bravo crveno-plavi!!! Samo ne mogu da opisem koliko mene onaj Pantelic iritira. Decko se 30% vremena baca i previja, 30% namesta kosicu i krsti, 30% svadja sa sudijom i spava u ofsajdu. Fudbal igra 10%.

Miki82

pre 15 godina

Stojkovicu, nauci ti da izadjes van gol linije,mani autobuse,Farane i Austrijance!

Steta sto je Riberi dao gol u Vilnjusu, inace bi ova nasa pobeda u komsiluku bila jos sladja!

tako se to radi

pre 15 godina

Bravo carevi,tako se bori za Srbiju,kapa dole na zalaganju i rezultatu, svima!!!Ponosni smo na vas,konacno,Tantalove muke su to bile!Lane i Bane kakvi carevi,tako lepi golovi,Vida nemora ni da se komentarise,suvisno je!Sebijaaaaaaaa!!!!

Knjaz

pre 15 godina

Bravo crveno-plavi!!! Samo ne mogu da opisem koliko mene onaj Pantelic iritira. Decko se 30% vremena baca i previja, 30% namesta kosicu i krsti, 30% svadja sa sudijom i spava u ofsajdu. Fudbal igra 10%.

Srpski dinamit

pre 15 godina

Ma Stojković je LEGENDA!
Nepamti ni sam kad je branio u klubu,al to mu nesmeta da za SRBIJU daje 120%! I nemojte da nas ne bude 30.000 na JNA! I one gluposti između nas večitih-neću na njihov stadion i ti tripovi!U ponedeljak svi u red za karte,vreme će u sredu biti lepo,pod reflektorima,ne mojte da se brukamo! PUN STADION!!!

Вишеград Западна Србија

pre 15 godina

Презадовољан сам. Овако се игра и бори за грб и дрес репрезентације! Овако се игра за мајку Србију.
Република Српска вечерас слави. Идемо у Јужну Африку! Волим те Србијо !!!

sas

pre 15 godina

Sjajna pobede nase reprezentacije svaka vam cast!
Imao bi samo dve-tri zamerku za Antica ne vidim zbog cega je veceras igrao Dragutinovic i zasto ga je Antic stavio da cuva Maricu koji je 2x brzi od njega,zaista mislim da Drago i ako ga cenim,nema vise mesta u reprezentaciji bar ne u prvih 11 valjda ce tu subotic umesto njega.
Pantelic je posebna prica decko je prepotentan,umisljen,a ono sto je najgore u opste ne doprinosi igri,stalno je u ofsajdu,pada,saplice se na loptu, mislim da je vreme da se pokusa sa kombinacijom Zigic- Sulejmani ili Ziga - Lazovic.
Vidic- Najbolji odbrambeni igrac sveta,da nije bilo njega vceras ne znam kako bi se izborili sa mutuom.
Ivanovic- Pored gola koji je dao , jako dobar u duelu.
Obradovic-Veliki potencija i za razliku od vecine danasnjih bekova cesto se ubacuje u napad i ima dobru tehniku.
Stankovic-Sada pljuvali vi njega ili ne,on donosi jednu stabilnost na sredini terena,pretrci najvise od svih nasih igraca i ima ga svuda.
Milijas- me je prijatno iznenadio nisam ocekivao od njega ovako dobru partiju svaka mu cast,ali ja na njegovoj poziciji u bliskoj buducnosti ipak vidim Kuzmanovica.
Krasic-mislim da decko zasluzuje da igra u nekom od najvecih klubova u evropi i sigurno za to ima kvalitet.
Jovanovic- Veceras sem gola ne nesto posebno,ali to je posledica duge pauze koju je imao,svi znamo koliko on moze.
Zigic- Ista prica kao sa Stankovicem voleli ga ili ne on je izuzetno koristan stalno su na njemu po 2 igraca i onda se otvara prostor Krasicu i Jovanovicu,a i uvek kada se ne zna sta ce se sa loptom on je tu kao sigurna opcija.
Sve u svemu svaka cast nasim igracima i selektoru anticu jer su pobedili jednu rumuniju kojoj je ova utakmica bila biti ili ne biti i na kraju smo ih slomili u stili velikih ekipa.

alejandro

pre 15 godina

Da Stojkoviću, to je veliki korak ka Južnoj Africi. Ako bi se fudbalska reprezentacija Srbije kvalifikovala na WC 2010 bio bi to prvi put da se fudbaleri iz Srbije kvalifikuju na neko svetsko prvenstvo van Evrope još od 1962. godine. Dakle posle skoro 50 godina, 48 da budem precizan. Meni su 42. Dugo se zaista čeka na taj momenat i dugo se čeka da naši povežu dva uzastopna učešća na svetskim prvenstvima. Po večeras prikazanom u Konstanci i dalje su prvi favoriti. Potrebno je pobeđivati kući a u gostima igrati slično kao večeras. Moram da priznam da nova generacija rumunskih fudbalera nema velikih imena ali to ne umanjuje ipak zaslužen uspeh "orlova"!Litvanci su večeras trebali da budu skoncenttrisani do kraja i da barem bod otkinu Francuzima ovako sami su se otpisali iz trke za prva dva mesta što je posle iznenađujućih uspeha u prvim utakmicama kvalifikacija bilo očekivano.

no

pre 15 godina

Ako tu uzmemo 6 bodova 99% smo na Mundijalu.
Nije bas tako dragi Vlado. Ta 2 meca su laksi deo price.Ako pobedimo onda smo 99% obezbedili baraz ali ne i Mundijal. Treba da se izdrzi protiv Francuza u Beogradu za direktan plasman..

Tooooooooo braco

pre 15 godina

Dali ste nam povod da slavimo do zore. Ima tu jos dosta prostora da se igra popravi ali j..o dobru igru ako nemas rezultata, a mi ih imamo i to je najvaznije.
Voli vas REPUBLIKA SRPSKA, dodjite nam uskoro u BL pa da slavimo yajedno.

Milorad Vuletić

pre 15 godina

Najviše me raduje što Antić zna šta hoće od igrača i oni to sprovode. Mislim samo da je trebalo poslednjih 15 minuta da uvede Lazovića umesto Žigića, jer bismo tako mogli da "spustimo" loptu u noge i da spokojnije sačekamo kraj utakmice. U svakom slučaju- svaka čast svima koji su večeras bili na terenu. Malom Subotiću se videlo "na čelu" koliku je imao tremu po ulasku na teren. Napred Srbija!

mike

pre 15 godina

Svaka cast svim igracima od Stojkovica do Zigica Pokazali su jos jednom kako se gine za dres sa drzavnim grbom! Ucinili su me da se ponosim sto sam Srbin sto imamo tako veliku perpekivu u nacionalnom timu i jos prostora za napredak sto je najvaznije!! hvala vam!

Miki82

pre 15 godina

Stojkovicu, nauci ti da izadjes van gol linije,mani autobuse,Farane i Austrijance!

Steta sto je Riberi dao gol u Vilnjusu, inace bi ova nasa pobeda u komsiluku bila jos sladja!

Q7

pre 15 godina

Citam na ovoj prvoj informaciji vezanoj za utakmicu komentare. Mi vodimo 2:0 ali to nije dovoljno. Pojavljuju se strucnjaci sa pitanjima i konstatacijama tipa, sta ce Pantelic u reprezentaciji kad je mator i spor, sta ce Mi;lijas u prvom timu pored Gojka Kacara, Zigic je mnogo statican... Dobor bre ljudi kako vas nije sramota??? Pantelic sa asistenicoj za prvi gol i izborio korner posle koga smo postigli drugi gol. Zigic ucestvovao kod te akcije koja je prethodila drugom golu. Svi ste neki strucnjaci, pustite gospodina Antica da radi svoj posao, igraci rade ono sto im je Antic rekao ( pa makar im rekao da daju 5 autogolova ) a da oni rade dobro pokazuju rezultati. Veselimo se svi ovoj pobedi i uspehu, ko misli da je pametniji od Antica neka se ne javlja.

pozzz svim Srbima!!!

tako se to radi

pre 15 godina

Bravo carevi,tako se bori za Srbiju,kapa dole na zalaganju i rezultatu, svima!!!Ponosni smo na vas,konacno,Tantalove muke su to bile!Lane i Bane kakvi carevi,tako lepi golovi,Vida nemora ni da se komentarise,suvisno je!Sebijaaaaaaaa!!!!

NS

pre 15 godina

Svaka vam čast! Super ste svi odigrali, ali mislim da nije umesno davati izjave tog tipa "otpisali smo Rumune" Naravno da svi verujemo da je tako, ali nije lepo davati takve izjave.
Još jednom svaka čast i na igri i na rezultatu!

Dejan

pre 15 godina

Ne's ti favorita Rumuna. Niti Rumuni niti Francuzi nisu sto su bili. Srbija mora biti prva u skupini i moze da bude prva. Najgore sto joj se moze dogoditi je da bude druga i za razigravanje dobije neku daleko jacu momcad od RU i FR.

Vidmo se u gradu

pre 15 godina

Konacno smo se nasli, ofanzivna taktika koja daje rezultate.Samo da se momci ne opustaju kad povedu 2-3 nula i onda se vrate pred gol i panika.
Antic je odavno trebao da preuzme, dosta je vise Djorica,Petkovica Sestkovica, Puhala, Prokica, red je malo da ovaj narod ima cemu da se raduje !!!
Vidimo se u Africi !!! Jesce se gurmanska u Kejp Taunu !!!
Vidmo se u gradu !!!

Milos

pre 15 godina

Velika pobeda, steta samo sto su navijaci pravili guzvu. uostalom krivi su oni koji ih pretresaju jer otkud onoliko baklji i to u gostima. neko ne radi svoj posao. Svaka cast Anticu, sa tri napadaca na razlicitim pozicijama covek je pokazao da ima fudbal u malom prstu. NAPRED ORLOVI

Pljevljak

pre 15 godina

Bravo za Srbiju, bravo za borbu...Svaka cast majstori...
Neka cute sada oni koji nisu vjerovali... Antic zna sta radi...
a MISLIM DA JE Pantelija bitan dio ekipe, jer cim njega nema u spicu odmah je problem zadrzati loptu, ne volim ni ja sto kuka kao neka strina ali je extra koristan za ekipu.
On je pored dva igraca proturio vrhunsku loptu Krasicu...
veliki pozdrva iz SRSPSKIH PLJEVALJA ...

sale

pre 15 godina

Super, dakle, jos 2 tekme i imamo zasiguran baraz za SP, ali da bismo zasigurno obezbedili plasman na SP moramo uciniti veliki podvig - POBEDITI FRANCUSKU NA MARAKANI... Odlicno su momci igrali, svaka im cast...

PS: Zasto svi pljujete Deliju Panteliju??? jeste on malo nesiguran itd itd... ali kad malo bolje sagledamo on je ucestvovao kod prva 2 gola... Prvo je dodao krasicu, a on pogodio stativu i jovanovic pogodio... a pre drugog gola se spetljao u napadu i izborio korner posle kog je Vidic...pardon Stojka dao gol... Sve u svemu ipak sluzi necemu zar ne????POZZ

djshilja

pre 15 godina

(Knjaz, 28. mart 2009 22:34)
Dečko ako si ti gledao utakmicu ja sam poslednji kineski car....
Prvi gol Panta kroz dvojicu šalje loptu Krasiću u prazan prostor i otvara mu put ka golu ,drugi gol Panta iznuđuje korner pored dva Rumuna i golmana, posle korne Krasića gol...Gledaj malo fudbal šire a ne samo gde je lopta....

svaba

pre 15 godina

stojkovicu, zao mi je ti si dobar ali nisi broj jedan za 2010. treba nam neko sa vise suverenitet. i to bi mogao biti michael rensing iz bajern minhena.mama mu je srpkinja... i nece sigurno igrati za svabe do 2010 sto su pred njega wiese, enke, adler i neuer...

Nas 100%

pre 15 godina

Ale,aleee,Srbija alee...A oni sto su Srbi,a kazu da nisu,po Titovom,koje su preslisali Italijani,mogu da nas gledaju na TV i da uzivaju.

Zeljko Radulovic

pre 15 godina

Svaka cast momci! dobro je da smo pobedili i mislim da ce nam ova utakmica posluziti i da konacno iskristalizujemo sastav! Prvo, igramo bez klasicnog desnog beka koga Ivanovic,znamo jos iz mlade reprezentacije, najbolje igra! vidica definitivno upariti sa Suboticem, decko igra u dortmundu stopera i to bas na mestu gde je sada igrao dragutinovic! Dragutinovic je , jasno vidjeno, ispao iz kondicije i mnogo je kiksirao. tTrece, Anticu, nikako najbolje igrace van terena, Jovanovica ne pogotovu!!

Aca

pre 15 godina

Ali stvarno, Pantelic je svaku loptu ispred gola izgubio, i to ne samo ovu utakmicu, vec sve koje je igrao za reprezentaciju. Eh da te lopte dobija napr. Pancev, gde bi nam kraj bio....

Ivan Vasovic

pre 15 godina

svaka cast majstori,samo da kazem da me mnpso iritiraju komentari o Pantelicu,decko daje srce na terenu,nek se posete ovi laici koji ga osporavaju,koje ubacio krasicu loptu kod prvog gola,onda protiv austrije kako je lane jovanovic dao gol posle cije akcije,to je ista prica kao za zigica,koliko on god lose igrao on ce na sebi imati uvek dva igraca,i to znaci prostor za krasica i jovanovica,i samo jos jedna rec za navijace,jesmo srbi ali ipak ako se ovi momci bore srcem i ginu za srbiju,treba i mi tako da se ponasamo,dosta je bilo sukoba sa policijom,jer uefa nas ceka na penalu i nece joj mnogo povoda trebati da nas kazni,a tu najvise gube ovi momci koji su zasluzili da ih puna marakana bori,nebitno dal igramo protiv farana ili francuza,vazno je samo da igra srbija............

Bata Djora Sr.

pre 15 godina

Svaka cast za pobedu. Ovo i te kako Srbiju priblizava Mundijalu, ali secajuci se Azerbejdzana i slicnih kikseva, treba sacekati kraj kvalifikacija pa sumirati utiske.
Ova utakmica bila je veoma dobar pokazatelj za svakog navijaca Crvene zvezde, zasto Milijas mora sto pre da se najuri iz tima. On je na ovom mecu uklizao toliko puta, koliko nije u Zvezdi u svim utakmicama koje je odigrao od kada je dosao. O najvise dva kontakta sa loptom da ne govorim, sto je nezamislivo kada igra u crveno - belom dresu. To samo govori koliko je u reprezentaciji spreman da se povinuje potrebama tima, dok u Zvezdi igra za sebe zanemarujuci isti taj tim. Zato mu se treba i zahvaliti. Sto pre, to bolje.
Jos jednom cestitam na pobedi i nadam se da nekih neprijatnih iznenadjenja nece biti u utakmicama koje slede.

Marko

pre 15 godina

Ko se ne bi radovao ovakvom rezultatu. Ipak, nisam uzivao u mecu kao u prethodnim utakmicama naseg tima. Razlog je u previse defanzivnoj igri. Ovakva taktika ce biti siguran put u poraz sa ekipama kao sto su Argentina ili Spanija. Rumuni su igrali jako dobro, pokazali su da su brzi od nasih igraca. Mutu je fantastican. Cestitke ekipi Bosne koja nam moze biti samo inspiracija kako se igra za nacionalni tim, mada su se i nasi trudili i delovali profesionalno.

Sone_ZV

pre 15 godina

Ako tu uzmemo 6 bodova 99% smo na Mundijalu.
Nije bas tako dragi Vlado. Ta 2 meca su laksi deo price.Ako pobedimo onda smo 99% obezbedili baraz ali ne i Mundijal. Treba da se izdrzi protiv Francuza u Beogradu za direktan plasman..
(no, 28. mart 2009 23:09)
Preporučujem (+143)Ne preporučujem (-12)Šta je ovo

Haha,e,tvoje neznanje nije nista spored ovih sto su preporucili...covece,NEMA BARAZA..svasta,143 preporuke neznalica...

nemanja

pre 15 godina

Jako teska utakmica, nismo blistali ali smo pobedili i to su odlike velikih ekipa da pobedjuju i kada im ne ide dobro. SAda imamo najlaksi raspored, cekamo tri najace reprezentacije kuci, idemo u goste litvaniji koja jeste da je druga u grupi ali polako ispada iz ritma i na farska ostrva. Sve u svemu zasluzena pobeda

Davidoff

pre 15 godina

Ne znam za knjaza, ali ja sam gledao i ovu utakmicu, a bogme i mnoge pre. Kod prvog gola jeste Panta dao loptu Krasicu, alal mu vera. Stvarno bi bilo cudno da nikom ne daje loptu. Kod drugog gola je njemu data lopta u taj isti prazan prostor pa se on spetljao siroma kao dve leve noge da ima, pa umesto da da gol oni mu je izbacise u korner. Takodje gledajuci primetio sam da je izgubio oko 19 lopti. To nije normalno! Da spava u ofsajdu-spava, i to ne samo sad, nego na svim utakmicama koje igra!! Ukljucujuci i ono malo sto mu daju u Herti. I to ne malim ofsajdima nego po 3 metra i onda krene da kopa oci sudijama i da se kune kako oni nisu dobro videli i da se krsti, znaci vecito je na granici kartona!!! I to ne zbog startova nego zbog prigovaranja, tako ce da pokupi neki crveni pa cemo moci posle da se slikamo.

Vrscanin

pre 15 godina

Svaka cast Srbijo moja!Znam da su svi ogorceni na Pantelica,jer jos nije dao gol,ali setite se pripremnih utakmica prosle godine.Ili da ga čekamo ili da Antara ubacuje Sulejmanija ili Lazovica.Boljih nemamo.Zao mi je sto Ninkovic nije zaigrao.Subotic nije za zadnjeg veznog i pored ocekivane treme,vidi se.

Susjed

pre 15 godina

Za sve one "velike znalce" koji tvrde da nema baraža,evo im dolje link,pa neka se upoznaju sa pravilima.BARAŽA IMA!!!http://www.fifa.com/mm/document/tournament/competition/2010_fwc_qualification_format_europe_en_17180.pdf

Knjaz

pre 15 godina

Bravo crveno-plavi!!! Samo ne mogu da opisem koliko mene onaj Pantelic iritira. Decko se 30% vremena baca i previja, 30% namesta kosicu i krsti, 30% svadja sa sudijom i spava u ofsajdu. Fudbal igra 10%.

svaba

pre 15 godina

stojkovicu, zao mi je ti si dobar ali nisi broj jedan za 2010. treba nam neko sa vise suverenitet. i to bi mogao biti michael rensing iz bajern minhena.mama mu je srpkinja... i nece sigurno igrati za svabe do 2010 sto su pred njega wiese, enke, adler i neuer...

Miki82

pre 15 godina

Stojkovicu, nauci ti da izadjes van gol linije,mani autobuse,Farane i Austrijance!

Steta sto je Riberi dao gol u Vilnjusu, inace bi ova nasa pobeda u komsiluku bila jos sladja!

Aca

pre 15 godina

Ali stvarno, Pantelic je svaku loptu ispred gola izgubio, i to ne samo ovu utakmicu, vec sve koje je igrao za reprezentaciju. Eh da te lopte dobija napr. Pancev, gde bi nam kraj bio....

Marko

pre 15 godina

Ko se ne bi radovao ovakvom rezultatu. Ipak, nisam uzivao u mecu kao u prethodnim utakmicama naseg tima. Razlog je u previse defanzivnoj igri. Ovakva taktika ce biti siguran put u poraz sa ekipama kao sto su Argentina ili Spanija. Rumuni su igrali jako dobro, pokazali su da su brzi od nasih igraca. Mutu je fantastican. Cestitke ekipi Bosne koja nam moze biti samo inspiracija kako se igra za nacionalni tim, mada su se i nasi trudili i delovali profesionalno.

Dejan

pre 15 godina

Ne's ti favorita Rumuna. Niti Rumuni niti Francuzi nisu sto su bili. Srbija mora biti prva u skupini i moze da bude prva. Najgore sto joj se moze dogoditi je da bude druga i za razigravanje dobije neku daleko jacu momcad od RU i FR.

NS

pre 15 godina

Svaka vam čast! Super ste svi odigrali, ali mislim da nije umesno davati izjave tog tipa "otpisali smo Rumune" Naravno da svi verujemo da je tako, ali nije lepo davati takve izjave.
Još jednom svaka čast i na igri i na rezultatu!

Srpski dinamit

pre 15 godina

Ma Stojković je LEGENDA!
Nepamti ni sam kad je branio u klubu,al to mu nesmeta da za SRBIJU daje 120%! I nemojte da nas ne bude 30.000 na JNA! I one gluposti između nas večitih-neću na njihov stadion i ti tripovi!U ponedeljak svi u red za karte,vreme će u sredu biti lepo,pod reflektorima,ne mojte da se brukamo! PUN STADION!!!

Sone_ZV

pre 15 godina

Ako tu uzmemo 6 bodova 99% smo na Mundijalu.
Nije bas tako dragi Vlado. Ta 2 meca su laksi deo price.Ako pobedimo onda smo 99% obezbedili baraz ali ne i Mundijal. Treba da se izdrzi protiv Francuza u Beogradu za direktan plasman..
(no, 28. mart 2009 23:09)
Preporučujem (+143)Ne preporučujem (-12)Šta je ovo

Haha,e,tvoje neznanje nije nista spored ovih sto su preporucili...covece,NEMA BARAZA..svasta,143 preporuke neznalica...

sas

pre 15 godina

Sjajna pobede nase reprezentacije svaka vam cast!
Imao bi samo dve-tri zamerku za Antica ne vidim zbog cega je veceras igrao Dragutinovic i zasto ga je Antic stavio da cuva Maricu koji je 2x brzi od njega,zaista mislim da Drago i ako ga cenim,nema vise mesta u reprezentaciji bar ne u prvih 11 valjda ce tu subotic umesto njega.
Pantelic je posebna prica decko je prepotentan,umisljen,a ono sto je najgore u opste ne doprinosi igri,stalno je u ofsajdu,pada,saplice se na loptu, mislim da je vreme da se pokusa sa kombinacijom Zigic- Sulejmani ili Ziga - Lazovic.
Vidic- Najbolji odbrambeni igrac sveta,da nije bilo njega vceras ne znam kako bi se izborili sa mutuom.
Ivanovic- Pored gola koji je dao , jako dobar u duelu.
Obradovic-Veliki potencija i za razliku od vecine danasnjih bekova cesto se ubacuje u napad i ima dobru tehniku.
Stankovic-Sada pljuvali vi njega ili ne,on donosi jednu stabilnost na sredini terena,pretrci najvise od svih nasih igraca i ima ga svuda.
Milijas- me je prijatno iznenadio nisam ocekivao od njega ovako dobru partiju svaka mu cast,ali ja na njegovoj poziciji u bliskoj buducnosti ipak vidim Kuzmanovica.
Krasic-mislim da decko zasluzuje da igra u nekom od najvecih klubova u evropi i sigurno za to ima kvalitet.
Jovanovic- Veceras sem gola ne nesto posebno,ali to je posledica duge pauze koju je imao,svi znamo koliko on moze.
Zigic- Ista prica kao sa Stankovicem voleli ga ili ne on je izuzetno koristan stalno su na njemu po 2 igraca i onda se otvara prostor Krasicu i Jovanovicu,a i uvek kada se ne zna sta ce se sa loptom on je tu kao sigurna opcija.
Sve u svemu svaka cast nasim igracima i selektoru anticu jer su pobedili jednu rumuniju kojoj je ova utakmica bila biti ili ne biti i na kraju smo ih slomili u stili velikih ekipa.

Davidoff

pre 15 godina

Ne znam za knjaza, ali ja sam gledao i ovu utakmicu, a bogme i mnoge pre. Kod prvog gola jeste Panta dao loptu Krasicu, alal mu vera. Stvarno bi bilo cudno da nikom ne daje loptu. Kod drugog gola je njemu data lopta u taj isti prazan prostor pa se on spetljao siroma kao dve leve noge da ima, pa umesto da da gol oni mu je izbacise u korner. Takodje gledajuci primetio sam da je izgubio oko 19 lopti. To nije normalno! Da spava u ofsajdu-spava, i to ne samo sad, nego na svim utakmicama koje igra!! Ukljucujuci i ono malo sto mu daju u Herti. I to ne malim ofsajdima nego po 3 metra i onda krene da kopa oci sudijama i da se kune kako oni nisu dobro videli i da se krsti, znaci vecito je na granici kartona!!! I to ne zbog startova nego zbog prigovaranja, tako ce da pokupi neki crveni pa cemo moci posle da se slikamo.

no

pre 15 godina

Ako tu uzmemo 6 bodova 99% smo na Mundijalu.
Nije bas tako dragi Vlado. Ta 2 meca su laksi deo price.Ako pobedimo onda smo 99% obezbedili baraz ali ne i Mundijal. Treba da se izdrzi protiv Francuza u Beogradu za direktan plasman..

Milos

pre 15 godina

Velika pobeda, steta samo sto su navijaci pravili guzvu. uostalom krivi su oni koji ih pretresaju jer otkud onoliko baklji i to u gostima. neko ne radi svoj posao. Svaka cast Anticu, sa tri napadaca na razlicitim pozicijama covek je pokazao da ima fudbal u malom prstu. NAPRED ORLOVI

Zeljko Radulovic

pre 15 godina

Svaka cast momci! dobro je da smo pobedili i mislim da ce nam ova utakmica posluziti i da konacno iskristalizujemo sastav! Prvo, igramo bez klasicnog desnog beka koga Ivanovic,znamo jos iz mlade reprezentacije, najbolje igra! vidica definitivno upariti sa Suboticem, decko igra u dortmundu stopera i to bas na mestu gde je sada igrao dragutinovic! Dragutinovic je , jasno vidjeno, ispao iz kondicije i mnogo je kiksirao. tTrece, Anticu, nikako najbolje igrace van terena, Jovanovica ne pogotovu!!

Bata Djora Sr.

pre 15 godina

Svaka cast za pobedu. Ovo i te kako Srbiju priblizava Mundijalu, ali secajuci se Azerbejdzana i slicnih kikseva, treba sacekati kraj kvalifikacija pa sumirati utiske.
Ova utakmica bila je veoma dobar pokazatelj za svakog navijaca Crvene zvezde, zasto Milijas mora sto pre da se najuri iz tima. On je na ovom mecu uklizao toliko puta, koliko nije u Zvezdi u svim utakmicama koje je odigrao od kada je dosao. O najvise dva kontakta sa loptom da ne govorim, sto je nezamislivo kada igra u crveno - belom dresu. To samo govori koliko je u reprezentaciji spreman da se povinuje potrebama tima, dok u Zvezdi igra za sebe zanemarujuci isti taj tim. Zato mu se treba i zahvaliti. Sto pre, to bolje.
Jos jednom cestitam na pobedi i nadam se da nekih neprijatnih iznenadjenja nece biti u utakmicama koje slede.

Q7

pre 15 godina

Citam na ovoj prvoj informaciji vezanoj za utakmicu komentare. Mi vodimo 2:0 ali to nije dovoljno. Pojavljuju se strucnjaci sa pitanjima i konstatacijama tipa, sta ce Pantelic u reprezentaciji kad je mator i spor, sta ce Mi;lijas u prvom timu pored Gojka Kacara, Zigic je mnogo statican... Dobor bre ljudi kako vas nije sramota??? Pantelic sa asistenicoj za prvi gol i izborio korner posle koga smo postigli drugi gol. Zigic ucestvovao kod te akcije koja je prethodila drugom golu. Svi ste neki strucnjaci, pustite gospodina Antica da radi svoj posao, igraci rade ono sto im je Antic rekao ( pa makar im rekao da daju 5 autogolova ) a da oni rade dobro pokazuju rezultati. Veselimo se svi ovoj pobedi i uspehu, ko misli da je pametniji od Antica neka se ne javlja.

pozzz svim Srbima!!!

mike

pre 15 godina

Svaka cast svim igracima od Stojkovica do Zigica Pokazali su jos jednom kako se gine za dres sa drzavnim grbom! Ucinili su me da se ponosim sto sam Srbin sto imamo tako veliku perpekivu u nacionalnom timu i jos prostora za napredak sto je najvaznije!! hvala vam!

Nas 100%

pre 15 godina

Ale,aleee,Srbija alee...A oni sto su Srbi,a kazu da nisu,po Titovom,koje su preslisali Italijani,mogu da nas gledaju na TV i da uzivaju.

djshilja

pre 15 godina

(Knjaz, 28. mart 2009 22:34)
Dečko ako si ti gledao utakmicu ja sam poslednji kineski car....
Prvi gol Panta kroz dvojicu šalje loptu Krasiću u prazan prostor i otvara mu put ka golu ,drugi gol Panta iznuđuje korner pored dva Rumuna i golmana, posle korne Krasića gol...Gledaj malo fudbal šire a ne samo gde je lopta....

Ivan Vasovic

pre 15 godina

svaka cast majstori,samo da kazem da me mnpso iritiraju komentari o Pantelicu,decko daje srce na terenu,nek se posete ovi laici koji ga osporavaju,koje ubacio krasicu loptu kod prvog gola,onda protiv austrije kako je lane jovanovic dao gol posle cije akcije,to je ista prica kao za zigica,koliko on god lose igrao on ce na sebi imati uvek dva igraca,i to znaci prostor za krasica i jovanovica,i samo jos jedna rec za navijace,jesmo srbi ali ipak ako se ovi momci bore srcem i ginu za srbiju,treba i mi tako da se ponasamo,dosta je bilo sukoba sa policijom,jer uefa nas ceka na penalu i nece joj mnogo povoda trebati da nas kazni,a tu najvise gube ovi momci koji su zasluzili da ih puna marakana bori,nebitno dal igramo protiv farana ili francuza,vazno je samo da igra srbija............

sale

pre 15 godina

Super, dakle, jos 2 tekme i imamo zasiguran baraz za SP, ali da bismo zasigurno obezbedili plasman na SP moramo uciniti veliki podvig - POBEDITI FRANCUSKU NA MARAKANI... Odlicno su momci igrali, svaka im cast...

PS: Zasto svi pljujete Deliju Panteliju??? jeste on malo nesiguran itd itd... ali kad malo bolje sagledamo on je ucestvovao kod prva 2 gola... Prvo je dodao krasicu, a on pogodio stativu i jovanovic pogodio... a pre drugog gola se spetljao u napadu i izborio korner posle kog je Vidic...pardon Stojka dao gol... Sve u svemu ipak sluzi necemu zar ne????POZZ

Вишеград Западна Србија

pre 15 godina

Презадовољан сам. Овако се игра и бори за грб и дрес репрезентације! Овако се игра за мајку Србију.
Република Српска вечерас слави. Идемо у Јужну Африку! Волим те Србијо !!!

Vrscanin

pre 15 godina

Svaka cast Srbijo moja!Znam da su svi ogorceni na Pantelica,jer jos nije dao gol,ali setite se pripremnih utakmica prosle godine.Ili da ga čekamo ili da Antara ubacuje Sulejmanija ili Lazovica.Boljih nemamo.Zao mi je sto Ninkovic nije zaigrao.Subotic nije za zadnjeg veznog i pored ocekivane treme,vidi se.

Tooooooooo braco

pre 15 godina

Dali ste nam povod da slavimo do zore. Ima tu jos dosta prostora da se igra popravi ali j..o dobru igru ako nemas rezultata, a mi ih imamo i to je najvaznije.
Voli vas REPUBLIKA SRPSKA, dodjite nam uskoro u BL pa da slavimo yajedno.

Pljevljak

pre 15 godina

Bravo za Srbiju, bravo za borbu...Svaka cast majstori...
Neka cute sada oni koji nisu vjerovali... Antic zna sta radi...
a MISLIM DA JE Pantelija bitan dio ekipe, jer cim njega nema u spicu odmah je problem zadrzati loptu, ne volim ni ja sto kuka kao neka strina ali je extra koristan za ekipu.
On je pored dva igraca proturio vrhunsku loptu Krasicu...
veliki pozdrva iz SRSPSKIH PLJEVALJA ...

alejandro

pre 15 godina

Da Stojkoviću, to je veliki korak ka Južnoj Africi. Ako bi se fudbalska reprezentacija Srbije kvalifikovala na WC 2010 bio bi to prvi put da se fudbaleri iz Srbije kvalifikuju na neko svetsko prvenstvo van Evrope još od 1962. godine. Dakle posle skoro 50 godina, 48 da budem precizan. Meni su 42. Dugo se zaista čeka na taj momenat i dugo se čeka da naši povežu dva uzastopna učešća na svetskim prvenstvima. Po večeras prikazanom u Konstanci i dalje su prvi favoriti. Potrebno je pobeđivati kući a u gostima igrati slično kao večeras. Moram da priznam da nova generacija rumunskih fudbalera nema velikih imena ali to ne umanjuje ipak zaslužen uspeh "orlova"!Litvanci su večeras trebali da budu skoncenttrisani do kraja i da barem bod otkinu Francuzima ovako sami su se otpisali iz trke za prva dva mesta što je posle iznenađujućih uspeha u prvim utakmicama kvalifikacija bilo očekivano.

tako se to radi

pre 15 godina

Bravo carevi,tako se bori za Srbiju,kapa dole na zalaganju i rezultatu, svima!!!Ponosni smo na vas,konacno,Tantalove muke su to bile!Lane i Bane kakvi carevi,tako lepi golovi,Vida nemora ni da se komentarise,suvisno je!Sebijaaaaaaaa!!!!

Vidmo se u gradu

pre 15 godina

Konacno smo se nasli, ofanzivna taktika koja daje rezultate.Samo da se momci ne opustaju kad povedu 2-3 nula i onda se vrate pred gol i panika.
Antic je odavno trebao da preuzme, dosta je vise Djorica,Petkovica Sestkovica, Puhala, Prokica, red je malo da ovaj narod ima cemu da se raduje !!!
Vidimo se u Africi !!! Jesce se gurmanska u Kejp Taunu !!!
Vidmo se u gradu !!!

Milorad Vuletić

pre 15 godina

Najviše me raduje što Antić zna šta hoće od igrača i oni to sprovode. Mislim samo da je trebalo poslednjih 15 minuta da uvede Lazovića umesto Žigića, jer bismo tako mogli da "spustimo" loptu u noge i da spokojnije sačekamo kraj utakmice. U svakom slučaju- svaka čast svima koji su večeras bili na terenu. Malom Subotiću se videlo "na čelu" koliku je imao tremu po ulasku na teren. Napred Srbija!

nemanja

pre 15 godina

Jako teska utakmica, nismo blistali ali smo pobedili i to su odlike velikih ekipa da pobedjuju i kada im ne ide dobro. SAda imamo najlaksi raspored, cekamo tri najace reprezentacije kuci, idemo u goste litvaniji koja jeste da je druga u grupi ali polako ispada iz ritma i na farska ostrva. Sve u svemu zasluzena pobeda

Susjed

pre 15 godina

Za sve one "velike znalce" koji tvrde da nema baraža,evo im dolje link,pa neka se upoznaju sa pravilima.BARAŽA IMA!!!http://www.fifa.com/mm/document/tournament/competition/2010_fwc_qualification_format_europe_en_17180.pdf