Nedelja, 22.02.2009.

18:12

Liverpul daleko od titule

Fudbeleri Liverpula igrali su samo 1:1 sa Mančester Sitijem na Enfildu i sada zaostaju sedam bodova za liderom na tabeli Mančester Junajtedom.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Liverpul daleko od titule IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

54 Komentari

Sortiraj po:

Fabre-pas

pre 15 godina

Ma Brown, Evra, Hargraves, Neville, O'shey, Park i Anderson su takve velicine od igraca, da je prosto neverovatno kako je MUsa opstao u premier ligi. Svi zajedno ne vrede ni 10 miliona.

minkybozza

pre 15 godina

Ma svi su imali povrede sem Mancestera, a Ronaldo operacija i dva meseca izostanka, Rooney, Brown, Evra, Hargraves, Neville, O'shey, Park, Anderson...i onu decu necu ni da racunam. Tacno je da Liverpool nece jos dugo dugo da osvoji premier ligu, a sa ovom titulom se Manutd izjednacava po broju osvojenih ligaskih titula (samo sto se ne secam kada je Liverpool uzeo zadnju). Celzi ce biti drugi. I dosta vise plakanja za parama, procitajte koliko je Rafa potrosio para, a koliko Fergi. Samo sto Fergi pravi zvezde, a ostali ih kupuju. Mozda je nekome dosadno sto se svake godine zna da ce Manutd biti prvak ali pomirite se, mnogo smo jaki, pa cak i kada igramo lose kao sto igramo ove sezone. Sta li ce tek biti kada krenu da igraju kao sto znaju.

Chonoplja PFC

pre 15 godina

pa rece ja da ce MUFC da bude prvak sa 5,6 bodova.ovde stvari polako dolaze na svoje mesto,do kraja ce rutinski da osvoje titulu.

Milosh

pre 15 godina

Liverpul jednostavno nema dovoljan igracki kadar da bi se borio za titulu!Prvi tim nije los,iako ima nekoliko praznina,ali,klupa je najslabija (uzimajuci u obzir Manchester United,Chelsea i Arsenal) sto je veliki nedostatak!Babela drzati na klupi a pre njega ubaciti nedovoljno afirmisane igrace....hm,Rafa,to je greska!Navijam za Manchester United,i realno,od svih klubova,oni imaju najveci broj igraca,i bilo koji moze da igra u prvom timu.Liverpul i Arsenal su bez Dzerarda,odnosno Fabregasa prosecne ekipe....Gledam Aston Vilu....mislim,sta reci za njih....svi igraci podjednakog kvaliteta,a ginu na terenu,trude se,grizu.....E to treba Chelsiju!Prodati Filipsa,povredjeni Dzo Kol i Esien,pa ni oni nemaju dovoljan broj igracambar ne u sredini terena,tako da ce biti jako tesko boriti se za titulu u Pl kao i za trofej u LS....Manchester United...JEDAN JE NEMANJA VIDIC!!!!!!!!

wlado

pre 15 godina

liverpool ima male do nikakve sanse, posto imaju veliki man utd za protivnika, dok je real iako u slicnoj , -boljoj situaciji zato sto isped sebe ima malu barselonetu.

Razocaran

pre 15 godina

Gledao sam uzivo tekmu na anfieldu imogu vam reci da sam extremno razocaran onim sto sam video. Navijaci su se ponasali kao u pozoristu.. sedeli i tapsali kad se dogodi nesto znacajno. Sitijevci su sa druge strane navijali fantasticno. Nije ni cudo sto ove sezone LPool igra losije kod kuce nego u gostima, Jbga

Raka

pre 15 godina

E bas se ovde vidi ko je i sta je Liverpool. Vise se prica o neresenom rezultatu nego o pobedi Man Utd. Pa mislim stvarno sa ovim armaturama od igraca tipa Kuyt Leiva Zahar NGog Babel Arbeloa Riera i macolu Beniteza realno ovo je premija ali iza tih igraca stoji klub koji se zove LIVERPOOL i uvek ce biti klub nego igrac to upamtite jednom zauvek. To zna celzi to zna Leverkuzen to zna Milan Inter Juventus Barselona Arsenal koji realno imaju sem Leverkuzena daleko bolje igrace od crvenih. Ali to je Liverpool uzece oni titulu i LS i PL. Samo decko sa brojem 8 da se vrati na teren.

Red Veteran

pre 15 godina

-------------------------
Pa, vi bi titula na penale, jel'? Mozda nisi primetio da je Man Utd postigao cist gol koji je sudija ponistio. Al' hajde, vama je samo sudija pa sudija...Nemate sampionski tim i pomirite se vise s istinom.
Neko rece Livepool je klub a Manchester Unuted INSTITUCIJA ! E, tu je razlika.
And the Reds go marching on on on !!!

Sasha LFC

pre 15 godina

Sada je definitivno jasno da samo Mancester moze da izgubi vec osvojenu titulu, sto je vrlo malo verovatno. Sedam bodova je ogromna prednost i jedino bi pobeda Liverpula u derbiju na Old Trafordu, sto je jos manje verovatno, mogla da ucini ponovo prvenstvo zanimljivim sto se tice borbe za titulu.

Ono sto meni smeta je gnev navijaca Liverpula na Rafu Beniteza. Liverpul ima samo jednu izgubljenu utakmicu. Respektabilan je protivnik i u prvenstvu i u Evropi. Pare koje su ulozene u tim ne spadaju trenutno ni u prvih 10 timova na svetu. Ocigledno je da tim nema dovoljno vrhunskih igraca za vise nego napornu sezonu. Tores je dugo bio povredjen, sada je dosao red na Gerarda. Pravih zamena nema, za razliku od Mancestera i to je ono sto trenutno odvaja ta dva tima. S obzirom da Liverpul u principu na trosi najvise para na ostrvu takav odnos ce se ocigledno nastaviti i sledecih godina pa Liverpulu ne ostaje nista drugo sem da ceka da se poklope sve kockice, t.j. da im glavne igrace zaobidju povrede tokom cele sezone. Znaci Rafina krivica nije bas tolika koliko se to ovde predstavlja. Jeste da nekada, nama neobjasnjivo, menja tim ali ponavljam, covek ne gubi utakmice. Treba biti Roman Abramovic pa promeniti trenera koji ima objektivno dobar rezultat (Grant prosle sezone). I na kraju svi treba da se zapitaju da li bi iko drugi sa ovim postojecim igrackim kadrom mogao da ostvari bolje rezultate od Rafe?

Na kraju, cuda su uvek moguca. Retko se dogadjaju ali se ipak dogadjaju. Ja se i dalje nadam da ce Mancester da udje u "losu" seriju.

Znaci prvenstvo ipak nije jos odluceno!!!

GO LIVERPOOL!!! YNWA!!!

AcA

pre 15 godina

Kakve sam meceve pogodio na kladionici,stvarno sam lud sto igram na ekipu kojoj igru kreiraju Lukas Leiva i Havijer Maskerano.Steta uzeo bih pare,ali sa druge strane Liverpool nikada nece osvojiti "premier league"

Guta

pre 15 godina

Da li mi se ucinilo ili to juce nije dosudjen cist penal za Blekburn kao i danas za Liverpool... Kakve li slucajnosti...
P.S.Neka vala i nismo prvi ali zato imamo najbolje navijace... GO REDS! YNWA!!!

IVANCE_LFC

pre 15 godina

@Zmaj Moze Man Utd da radi sta god hoce,da bi stigao Liverpul morace mnogo vremena da prodje.....5 titula prvaka Evrope,kad ce taj seoski klub iz okoline Mancestera to da uradi? City je gradski klub,i stadion mu je u centru,za one koji ne znaju.....

YNWA

pre 15 godina

Nije li malo glupavo porediti Fergusona i Beniteza? Ferguson je 'u igri' vec trideset i kusur godina, u Junajtedu 22, dok je Benitez u Liverpulu pet godina. Ferguson je prvi TROFEJ sa Junajtedom osvojio tek u cetvrtoj godini u klubu, Benitez je posle nepunih 12 meseci postao PRVAK EVROPE sa Liverpulom. Ferguson posle toliko godina i trofeja u klubu ima skoro neogranicen budzet i skroz odvezane ruke, dok Benitez pored sebe ima retardiranog Rika Perija... Poredite ih kada Rafa zavrsi svoju trenersku karijeru, sada je prilicno glupo.

RedDevil^^

pre 15 godina

(Joao, 22. februar 2009 20:53)

Mancester je vec imao krizu na pocetku... :) a vasa kriza traje vec 17-18 godina XD

Ne razumem svrstavanje Chel$ki-ja i Shitty-ja u velike timove i to samo zbog budzeta :|

Zmaj

pre 15 godina

Onaj ko je pisao ovaj tekst napravio je 2 greske:

1)Tim se ne zove Liverpul vec Luzerpul.
2)Oni nikad nisu imali ni teorijske sanse da osvoje titulu.

Zasto nikad nece osvojiti titulu?
Imaju kratku klupu, bez dovoljno dobrih fudbalera za rotaciju. Ne mogu da igraju dobro u kontinuitetu, kao Mancester Junajted. Njihov menadzer(trener) Benitez forsira samo jednu politiku: U prvenstvu cemo igrati toliko da osvojimo poziciju koja vodi u LS ili u kvalifikacije za LS. U LS cemo da guramo koliko mozemo jer znamo dobro da igramo eliminacione meceve.

Eto, to je sva mudrost u vezi Luzerpula. Nema sta vise da se doda. Moze pricati ko sta hoce, ali Mancester je institucija, a Luzerpul je klub...

Joao

pre 15 godina

Stvarno Liverpul nema daha za titulu. Pocetkom godine izgledalo je drugacije, ali kako vreme prolazi... Tesko gubi utakmice, to je tacno, ali tesko ih i dobija. Kad se tome doda ispumpani Celzi, ser Aleks moze skoro da se raduje. Ipak, ostalo je mnogo utakmica, derbija. I Mancester ceka kriza, ali on ima mnogo upotrebljiviju klupu u ofanzivi.

Zukov

pre 15 godina

Arogantni Benitez,i dalje sanja a titula mu miljama daleko.Pa Livepool nikad nije osvojio Premijer ligu pa neće ni sa Benitezom
Jedan je Man utd

danny boy

pre 15 godina

imam prijedlog za Beniteza...neka igraju svi španjolci to je prvi,drugi neka postavi taktiku 5-4-1 i kada Liverpool povede promijeniti taktiku u 5-5-0...i onda sa 38 remija i 38 bodova izboriti opstanak...dokle više ti remiji i zasotaci od 10 bodova

Matt Le Tissier

pre 15 godina

Realno gledajući, a kad je to Liverpool bio blizu titule?!'?
I to ne samo ove sezone, nego i prošle, i preprošle, i natprošle, i one pre nje, i one tamo, i..., i tako unazad sve do daleke 1990. hodine!!!
To što su oni živeli u iluzijama i gajili neku lažnu nadu, ne svrstava ih u kandidate za titulu!
Što se mene tiče, znao sam da ni ove sezone ne mogu daleko da doguraju, jer NEMAJU TIM. Sa sadašnjim sastavom, plafon im je 3. mesto, a i njega bi mogli da slave isto kao da su uzeli titulu.

No dobro, u avgustu počinje nove sezona, i to jubilarna 20. za Liverpool, pa poželimo im više sreće i uspeha... [;-)]

E da, nešta interesantno sam malopre video na net-u.
Jedna poznata britanska kladionica je izbacila kvote na to koliko će Liverpool na kraju zaostajati za Man Utd-om.
- manje od 10 bodova (kvota 30,0)
- od 10 do 15 bodova (kvota 17,5)
- od 15 do 20 bodova (kvota 5,0)
- više od 20 bodova (kvota 1,25)
Vi sad razmislite šta ćete, a ja odoh da stavim 100 EURA na ovu zadnju kvotu...

wlado

pre 15 godina

nista nije gotovo iako sam fan manchestera

ali ipak sam misljenja da real ima vece sanse da uzme titulu nego liverpool u engleskoj(oboje zaostaju 7p), au kakav cemo mec imati u sredu....

RexXxona

pre 15 godina

Mancester Siti ima stvarno mnogo PREdobrih igraca, ali ne moze se preko noci postati veliki klub. Imaju tradiciju i tako to ali ne moze se ipak bas sve postici novcem... Igraci kao sto su Kompani, Belami, Ricards Robinjo, De Jong, Zabaleta i ostali su stvarno igraci svetske klase i ako se uigraju Siti ce biti ako nista vise bar konkurent za ulazak u Ligu Sampiona...

ogorceni fan

pre 15 godina

uvek u izvestajima pise liverpul napadao,dominirao...pa dzaba im kad benitez prodaje kina a u igru uvodi el zhara i te kvazinapadace...kad ce covek nauciti da se pobedjuje tako sto das vise golova od protivnika!!!!ovakav tim ne zasluzuje trenera sa taktikom ko u meridijan superligi....napred pool,nikad nije kasno!!!!!

medicinar

pre 15 godina

tesko je dobiti utakmicu bez kapitena. torres je onomad rekao da je liverpoolfc u ovom trenutku steven gerrard i ostalih deset. ipak mali ne moze sam. pa jos i xabi. liverpool danas nema dovoljno fudbalera za prvi tim i prvi pogled na klupu je to jasno pokazivao. ali to nije razlog da, na primer, aurelio nije igrao u sredini, protiv portsmoutha je pokazao da to ume, vec dobija 15 -tak minuta i organizuje akciju iz koje pada gol. nada brojnih navijaca da je "lekcija lukas" naucena jednom za svagda je propala kao lagja bez dna. dobro je samo to sto do kraja ima jos dosta da se igra, a united ce jednom morati da se sukobi i sa ozbiljnijim ekipama. videcemo.

Jovan

pre 15 godina

Nikad Liverpool (poslednjih godina) nije ni bio blizu titule! Vrlo lako je moglo da se desi i da izgube ovu utakmicu! Jesu bili bolji, ruku na srce, ali City vishe nije naivna ekipa sa zachelja tabele! COM'ON CITY!!!

The Navijac

pre 15 godina

Teska srca priznajemda su Liverpul i Mancester dve razlicite kategorije.
Laka srca priznajem da je Ferguson za tri kategorije bolji od Beniteza.

Rope

pre 15 godina

...I jos jedan sasvim zasluzen i hrabro izboren bod Liverpoopa kod kuce...I vi hocete da budete sampioni..hahahaha...smesni ste. Ako u timu nema Gerrarda nema igre, nema bodova.
Ma, vas debeli Rafa ne moze ni cipele da cisti legendi Sir Alex Fergusonu.
And the Reds go marching on, on,on!

sk

pre 15 godina

Liverpulu sledi zestoka borba za ls sa arsenalom i vilom do kraja prvenstva... A chelsea ce sada da gazi sve do kraja prvenstva i bice veoma neizvesna borba za titulu izmedju man utd-a i chelsea, dve najjace ekipe u engleskoj vec godinama!
GO BLUES!

gradjanin

pre 15 godina

Poruka za navijace Uniteda... Nemojte se previse radovati sto smo Liverpool zakinuli za dva boda. Vas cemo za sva tri kad dodje derbi.

jaaa

pre 15 godina

e sad sam stvarno razocaran, ovo je bila utakmica koju su morali da dobiju, rafa opet zaebo, jbg sta sad... ako titula neide ove sezone, nadam se da ce sledece, jedino se bojim da ce rafa(ako ostane) da proda i dovede veliki br. igraca, pa bi opet morali da se uigraju... Sad mozemo samo da cekamo da utd kiksne da bar live ima neke sanse.

Ivan Liverpool

pre 15 godina

Igra Liverpoola je ispod svakog nivoa. Zalosno je da tim koji zeli da osvoji titulu igra tako lose na svom terenu protiv ruku na srce ne bas jakog protivnika. Ako se na to jos doda i podpuno cist penal koji sudija nije svirao od titule tesko da ce biti nesto. Sa druge strane Man United igra dobro a bogami mu se tu i tamo i progleda kroz prste za po neki penal sto i nije tako cudno kada na klupi imate coveka sa autoritetom kakav je Fergi. Da je danas Liverpool izgubio od City-a moja prva recenica bi bila da cestitam titulu navijacima Man Uniteda. Ovako morate jos malo da pricekate. Mozda poraz i nebi bio tako los ako bismo za uzvrat napokon videli ledja Rafaelu Benitezu i njegovim igrackim velicinama kakvi su Lucas Leiva, Arbeloa, Riera... Dosta davno sam svom velikom prijatelju kojeg ovde znate kao Sasha LFC rekao da Liverpool nece osvojiti titulu sve dok mu na klupi sedi Benitez. Nije mi verovao punih tri godine a eto polako pocinje i on da shvata da sam na moju veliku zalost izgleda bio u pravu. Danas sam mu na pocetku meca rekao da uopste nema zbora da ce Belamy da nam da gol i da je samo pitanje dali ce to biti u prvom ili drugom poluvremenu. Zeleo sam samo da kada da gol ode do Beniteza i nasmeje mu se u lice. Kada smo vec kod Belamija zelim da podsetim neke navijace Man Uniteda,Arsenala i Chelsea kako su se ismejavali kada je ovaj igrac dolazio u Liverpool i rekao da je to klub koji voli od detinjstva. Danas vam je to i dokazao gospodo. Dao je gol ali se radovao nije time je pokazao koliko je bio iskren kada je dosao a i kolika je budala Benitez bio kada ga je oterao isto kao i Robi Kina. Belami jeste problematican po svom ponasanju i temperamentnoj naravi ali je za Lucasa, Rieru i ostale Benitezove favorite fudbalercina. Isto i dalje mislim za Robi Kina.
Ja cu do smrti ostati uz svoj Liverpool ali moja jedina velika zelja sada nije titula, vec da ovaj covek ode sto pre. Voleo bih da nisam u pravu. Voleo bih da gresim.I naravno na kraju cestitke navijacima Machester City-a na posteno osvojenom bodu a i da su bila sva tri nebi bilo nezasluzeno.

Ivan Liverpool

pre 15 godina

Igra Liverpoola je ispod svakog nivoa. Zalosno je da tim koji zeli da osvoji titulu igra tako lose na svom terenu protiv ruku na srce ne bas jakog protivnika. Ako se na to jos doda i podpuno cist penal koji sudija nije svirao od titule tesko da ce biti nesto. Sa druge strane Man United igra dobro a bogami mu se tu i tamo i progleda kroz prste za po neki penal sto i nije tako cudno kada na klupi imate coveka sa autoritetom kakav je Fergi. Da je danas Liverpool izgubio od City-a moja prva recenica bi bila da cestitam titulu navijacima Man Uniteda. Ovako morate jos malo da pricekate. Mozda poraz i nebi bio tako los ako bismo za uzvrat napokon videli ledja Rafaelu Benitezu i njegovim igrackim velicinama kakvi su Lucas Leiva, Arbeloa, Riera... Dosta davno sam svom velikom prijatelju kojeg ovde znate kao Sasha LFC rekao da Liverpool nece osvojiti titulu sve dok mu na klupi sedi Benitez. Nije mi verovao punih tri godine a eto polako pocinje i on da shvata da sam na moju veliku zalost izgleda bio u pravu. Danas sam mu na pocetku meca rekao da uopste nema zbora da ce Belamy da nam da gol i da je samo pitanje dali ce to biti u prvom ili drugom poluvremenu. Zeleo sam samo da kada da gol ode do Beniteza i nasmeje mu se u lice. Kada smo vec kod Belamija zelim da podsetim neke navijace Man Uniteda,Arsenala i Chelsea kako su se ismejavali kada je ovaj igrac dolazio u Liverpool i rekao da je to klub koji voli od detinjstva. Danas vam je to i dokazao gospodo. Dao je gol ali se radovao nije time je pokazao koliko je bio iskren kada je dosao a i kolika je budala Benitez bio kada ga je oterao isto kao i Robi Kina. Belami jeste problematican po svom ponasanju i temperamentnoj naravi ali je za Lucasa, Rieru i ostale Benitezove favorite fudbalercina. Isto i dalje mislim za Robi Kina.
Ja cu do smrti ostati uz svoj Liverpool ali moja jedina velika zelja sada nije titula, vec da ovaj covek ode sto pre. Voleo bih da nisam u pravu. Voleo bih da gresim.I naravno na kraju cestitke navijacima Machester City-a na posteno osvojenom bodu a i da su bila sva tri nebi bilo nezasluzeno.

Rope

pre 15 godina

...I jos jedan sasvim zasluzen i hrabro izboren bod Liverpoopa kod kuce...I vi hocete da budete sampioni..hahahaha...smesni ste. Ako u timu nema Gerrarda nema igre, nema bodova.
Ma, vas debeli Rafa ne moze ni cipele da cisti legendi Sir Alex Fergusonu.
And the Reds go marching on, on,on!

The Navijac

pre 15 godina

Teska srca priznajemda su Liverpul i Mancester dve razlicite kategorije.
Laka srca priznajem da je Ferguson za tri kategorije bolji od Beniteza.

Matt Le Tissier

pre 15 godina

Realno gledajući, a kad je to Liverpool bio blizu titule?!'?
I to ne samo ove sezone, nego i prošle, i preprošle, i natprošle, i one pre nje, i one tamo, i..., i tako unazad sve do daleke 1990. hodine!!!
To što su oni živeli u iluzijama i gajili neku lažnu nadu, ne svrstava ih u kandidate za titulu!
Što se mene tiče, znao sam da ni ove sezone ne mogu daleko da doguraju, jer NEMAJU TIM. Sa sadašnjim sastavom, plafon im je 3. mesto, a i njega bi mogli da slave isto kao da su uzeli titulu.

No dobro, u avgustu počinje nove sezona, i to jubilarna 20. za Liverpool, pa poželimo im više sreće i uspeha... [;-)]

E da, nešta interesantno sam malopre video na net-u.
Jedna poznata britanska kladionica je izbacila kvote na to koliko će Liverpool na kraju zaostajati za Man Utd-om.
- manje od 10 bodova (kvota 30,0)
- od 10 do 15 bodova (kvota 17,5)
- od 15 do 20 bodova (kvota 5,0)
- više od 20 bodova (kvota 1,25)
Vi sad razmislite šta ćete, a ja odoh da stavim 100 EURA na ovu zadnju kvotu...

gradjanin

pre 15 godina

Poruka za navijace Uniteda... Nemojte se previse radovati sto smo Liverpool zakinuli za dva boda. Vas cemo za sva tri kad dodje derbi.

Zmaj

pre 15 godina

Onaj ko je pisao ovaj tekst napravio je 2 greske:

1)Tim se ne zove Liverpul vec Luzerpul.
2)Oni nikad nisu imali ni teorijske sanse da osvoje titulu.

Zasto nikad nece osvojiti titulu?
Imaju kratku klupu, bez dovoljno dobrih fudbalera za rotaciju. Ne mogu da igraju dobro u kontinuitetu, kao Mancester Junajted. Njihov menadzer(trener) Benitez forsira samo jednu politiku: U prvenstvu cemo igrati toliko da osvojimo poziciju koja vodi u LS ili u kvalifikacije za LS. U LS cemo da guramo koliko mozemo jer znamo dobro da igramo eliminacione meceve.

Eto, to je sva mudrost u vezi Luzerpula. Nema sta vise da se doda. Moze pricati ko sta hoce, ali Mancester je institucija, a Luzerpul je klub...

RexXxona

pre 15 godina

Mancester Siti ima stvarno mnogo PREdobrih igraca, ali ne moze se preko noci postati veliki klub. Imaju tradiciju i tako to ali ne moze se ipak bas sve postici novcem... Igraci kao sto su Kompani, Belami, Ricards Robinjo, De Jong, Zabaleta i ostali su stvarno igraci svetske klase i ako se uigraju Siti ce biti ako nista vise bar konkurent za ulazak u Ligu Sampiona...

ogorceni fan

pre 15 godina

uvek u izvestajima pise liverpul napadao,dominirao...pa dzaba im kad benitez prodaje kina a u igru uvodi el zhara i te kvazinapadace...kad ce covek nauciti da se pobedjuje tako sto das vise golova od protivnika!!!!ovakav tim ne zasluzuje trenera sa taktikom ko u meridijan superligi....napred pool,nikad nije kasno!!!!!

danny boy

pre 15 godina

imam prijedlog za Beniteza...neka igraju svi španjolci to je prvi,drugi neka postavi taktiku 5-4-1 i kada Liverpool povede promijeniti taktiku u 5-5-0...i onda sa 38 remija i 38 bodova izboriti opstanak...dokle više ti remiji i zasotaci od 10 bodova

sk

pre 15 godina

Liverpulu sledi zestoka borba za ls sa arsenalom i vilom do kraja prvenstva... A chelsea ce sada da gazi sve do kraja prvenstva i bice veoma neizvesna borba za titulu izmedju man utd-a i chelsea, dve najjace ekipe u engleskoj vec godinama!
GO BLUES!

Zukov

pre 15 godina

Arogantni Benitez,i dalje sanja a titula mu miljama daleko.Pa Livepool nikad nije osvojio Premijer ligu pa neće ni sa Benitezom
Jedan je Man utd

Jovan

pre 15 godina

Nikad Liverpool (poslednjih godina) nije ni bio blizu titule! Vrlo lako je moglo da se desi i da izgube ovu utakmicu! Jesu bili bolji, ruku na srce, ali City vishe nije naivna ekipa sa zachelja tabele! COM'ON CITY!!!

YNWA

pre 15 godina

Nije li malo glupavo porediti Fergusona i Beniteza? Ferguson je 'u igri' vec trideset i kusur godina, u Junajtedu 22, dok je Benitez u Liverpulu pet godina. Ferguson je prvi TROFEJ sa Junajtedom osvojio tek u cetvrtoj godini u klubu, Benitez je posle nepunih 12 meseci postao PRVAK EVROPE sa Liverpulom. Ferguson posle toliko godina i trofeja u klubu ima skoro neogranicen budzet i skroz odvezane ruke, dok Benitez pored sebe ima retardiranog Rika Perija... Poredite ih kada Rafa zavrsi svoju trenersku karijeru, sada je prilicno glupo.

Guta

pre 15 godina

Da li mi se ucinilo ili to juce nije dosudjen cist penal za Blekburn kao i danas za Liverpool... Kakve li slucajnosti...
P.S.Neka vala i nismo prvi ali zato imamo najbolje navijace... GO REDS! YNWA!!!

RedDevil^^

pre 15 godina

(Joao, 22. februar 2009 20:53)

Mancester je vec imao krizu na pocetku... :) a vasa kriza traje vec 17-18 godina XD

Ne razumem svrstavanje Chel$ki-ja i Shitty-ja u velike timove i to samo zbog budzeta :|

wlado

pre 15 godina

nista nije gotovo iako sam fan manchestera

ali ipak sam misljenja da real ima vece sanse da uzme titulu nego liverpool u engleskoj(oboje zaostaju 7p), au kakav cemo mec imati u sredu....

Joao

pre 15 godina

Stvarno Liverpul nema daha za titulu. Pocetkom godine izgledalo je drugacije, ali kako vreme prolazi... Tesko gubi utakmice, to je tacno, ali tesko ih i dobija. Kad se tome doda ispumpani Celzi, ser Aleks moze skoro da se raduje. Ipak, ostalo je mnogo utakmica, derbija. I Mancester ceka kriza, ali on ima mnogo upotrebljiviju klupu u ofanzivi.

medicinar

pre 15 godina

tesko je dobiti utakmicu bez kapitena. torres je onomad rekao da je liverpoolfc u ovom trenutku steven gerrard i ostalih deset. ipak mali ne moze sam. pa jos i xabi. liverpool danas nema dovoljno fudbalera za prvi tim i prvi pogled na klupu je to jasno pokazivao. ali to nije razlog da, na primer, aurelio nije igrao u sredini, protiv portsmoutha je pokazao da to ume, vec dobija 15 -tak minuta i organizuje akciju iz koje pada gol. nada brojnih navijaca da je "lekcija lukas" naucena jednom za svagda je propala kao lagja bez dna. dobro je samo to sto do kraja ima jos dosta da se igra, a united ce jednom morati da se sukobi i sa ozbiljnijim ekipama. videcemo.

Red Veteran

pre 15 godina

-------------------------
Pa, vi bi titula na penale, jel'? Mozda nisi primetio da je Man Utd postigao cist gol koji je sudija ponistio. Al' hajde, vama je samo sudija pa sudija...Nemate sampionski tim i pomirite se vise s istinom.
Neko rece Livepool je klub a Manchester Unuted INSTITUCIJA ! E, tu je razlika.
And the Reds go marching on on on !!!

IVANCE_LFC

pre 15 godina

@Zmaj Moze Man Utd da radi sta god hoce,da bi stigao Liverpul morace mnogo vremena da prodje.....5 titula prvaka Evrope,kad ce taj seoski klub iz okoline Mancestera to da uradi? City je gradski klub,i stadion mu je u centru,za one koji ne znaju.....

AcA

pre 15 godina

Kakve sam meceve pogodio na kladionici,stvarno sam lud sto igram na ekipu kojoj igru kreiraju Lukas Leiva i Havijer Maskerano.Steta uzeo bih pare,ali sa druge strane Liverpool nikada nece osvojiti "premier league"

Milosh

pre 15 godina

Liverpul jednostavno nema dovoljan igracki kadar da bi se borio za titulu!Prvi tim nije los,iako ima nekoliko praznina,ali,klupa je najslabija (uzimajuci u obzir Manchester United,Chelsea i Arsenal) sto je veliki nedostatak!Babela drzati na klupi a pre njega ubaciti nedovoljno afirmisane igrace....hm,Rafa,to je greska!Navijam za Manchester United,i realno,od svih klubova,oni imaju najveci broj igraca,i bilo koji moze da igra u prvom timu.Liverpul i Arsenal su bez Dzerarda,odnosno Fabregasa prosecne ekipe....Gledam Aston Vilu....mislim,sta reci za njih....svi igraci podjednakog kvaliteta,a ginu na terenu,trude se,grizu.....E to treba Chelsiju!Prodati Filipsa,povredjeni Dzo Kol i Esien,pa ni oni nemaju dovoljan broj igracambar ne u sredini terena,tako da ce biti jako tesko boriti se za titulu u Pl kao i za trofej u LS....Manchester United...JEDAN JE NEMANJA VIDIC!!!!!!!!

jaaa

pre 15 godina

e sad sam stvarno razocaran, ovo je bila utakmica koju su morali da dobiju, rafa opet zaebo, jbg sta sad... ako titula neide ove sezone, nadam se da ce sledece, jedino se bojim da ce rafa(ako ostane) da proda i dovede veliki br. igraca, pa bi opet morali da se uigraju... Sad mozemo samo da cekamo da utd kiksne da bar live ima neke sanse.

Sasha LFC

pre 15 godina

Sada je definitivno jasno da samo Mancester moze da izgubi vec osvojenu titulu, sto je vrlo malo verovatno. Sedam bodova je ogromna prednost i jedino bi pobeda Liverpula u derbiju na Old Trafordu, sto je jos manje verovatno, mogla da ucini ponovo prvenstvo zanimljivim sto se tice borbe za titulu.

Ono sto meni smeta je gnev navijaca Liverpula na Rafu Beniteza. Liverpul ima samo jednu izgubljenu utakmicu. Respektabilan je protivnik i u prvenstvu i u Evropi. Pare koje su ulozene u tim ne spadaju trenutno ni u prvih 10 timova na svetu. Ocigledno je da tim nema dovoljno vrhunskih igraca za vise nego napornu sezonu. Tores je dugo bio povredjen, sada je dosao red na Gerarda. Pravih zamena nema, za razliku od Mancestera i to je ono sto trenutno odvaja ta dva tima. S obzirom da Liverpul u principu na trosi najvise para na ostrvu takav odnos ce se ocigledno nastaviti i sledecih godina pa Liverpulu ne ostaje nista drugo sem da ceka da se poklope sve kockice, t.j. da im glavne igrace zaobidju povrede tokom cele sezone. Znaci Rafina krivica nije bas tolika koliko se to ovde predstavlja. Jeste da nekada, nama neobjasnjivo, menja tim ali ponavljam, covek ne gubi utakmice. Treba biti Roman Abramovic pa promeniti trenera koji ima objektivno dobar rezultat (Grant prosle sezone). I na kraju svi treba da se zapitaju da li bi iko drugi sa ovim postojecim igrackim kadrom mogao da ostvari bolje rezultate od Rafe?

Na kraju, cuda su uvek moguca. Retko se dogadjaju ali se ipak dogadjaju. Ja se i dalje nadam da ce Mancester da udje u "losu" seriju.

Znaci prvenstvo ipak nije jos odluceno!!!

GO LIVERPOOL!!! YNWA!!!

Raka

pre 15 godina

E bas se ovde vidi ko je i sta je Liverpool. Vise se prica o neresenom rezultatu nego o pobedi Man Utd. Pa mislim stvarno sa ovim armaturama od igraca tipa Kuyt Leiva Zahar NGog Babel Arbeloa Riera i macolu Beniteza realno ovo je premija ali iza tih igraca stoji klub koji se zove LIVERPOOL i uvek ce biti klub nego igrac to upamtite jednom zauvek. To zna celzi to zna Leverkuzen to zna Milan Inter Juventus Barselona Arsenal koji realno imaju sem Leverkuzena daleko bolje igrace od crvenih. Ali to je Liverpool uzece oni titulu i LS i PL. Samo decko sa brojem 8 da se vrati na teren.

Razocaran

pre 15 godina

Gledao sam uzivo tekmu na anfieldu imogu vam reci da sam extremno razocaran onim sto sam video. Navijaci su se ponasali kao u pozoristu.. sedeli i tapsali kad se dogodi nesto znacajno. Sitijevci su sa druge strane navijali fantasticno. Nije ni cudo sto ove sezone LPool igra losije kod kuce nego u gostima, Jbga

Chonoplja PFC

pre 15 godina

pa rece ja da ce MUFC da bude prvak sa 5,6 bodova.ovde stvari polako dolaze na svoje mesto,do kraja ce rutinski da osvoje titulu.

Fabre-pas

pre 15 godina

Ma Brown, Evra, Hargraves, Neville, O'shey, Park i Anderson su takve velicine od igraca, da je prosto neverovatno kako je MUsa opstao u premier ligi. Svi zajedno ne vrede ni 10 miliona.

minkybozza

pre 15 godina

Ma svi su imali povrede sem Mancestera, a Ronaldo operacija i dva meseca izostanka, Rooney, Brown, Evra, Hargraves, Neville, O'shey, Park, Anderson...i onu decu necu ni da racunam. Tacno je da Liverpool nece jos dugo dugo da osvoji premier ligu, a sa ovom titulom se Manutd izjednacava po broju osvojenih ligaskih titula (samo sto se ne secam kada je Liverpool uzeo zadnju). Celzi ce biti drugi. I dosta vise plakanja za parama, procitajte koliko je Rafa potrosio para, a koliko Fergi. Samo sto Fergi pravi zvezde, a ostali ih kupuju. Mozda je nekome dosadno sto se svake godine zna da ce Manutd biti prvak ali pomirite se, mnogo smo jaki, pa cak i kada igramo lose kao sto igramo ove sezone. Sta li ce tek biti kada krenu da igraju kao sto znaju.

wlado

pre 15 godina

liverpool ima male do nikakve sanse, posto imaju veliki man utd za protivnika, dok je real iako u slicnoj , -boljoj situaciji zato sto isped sebe ima malu barselonetu.

sk

pre 15 godina

Liverpulu sledi zestoka borba za ls sa arsenalom i vilom do kraja prvenstva... A chelsea ce sada da gazi sve do kraja prvenstva i bice veoma neizvesna borba za titulu izmedju man utd-a i chelsea, dve najjace ekipe u engleskoj vec godinama!
GO BLUES!

gradjanin

pre 15 godina

Poruka za navijace Uniteda... Nemojte se previse radovati sto smo Liverpool zakinuli za dva boda. Vas cemo za sva tri kad dodje derbi.

Ivan Liverpool

pre 15 godina

Igra Liverpoola je ispod svakog nivoa. Zalosno je da tim koji zeli da osvoji titulu igra tako lose na svom terenu protiv ruku na srce ne bas jakog protivnika. Ako se na to jos doda i podpuno cist penal koji sudija nije svirao od titule tesko da ce biti nesto. Sa druge strane Man United igra dobro a bogami mu se tu i tamo i progleda kroz prste za po neki penal sto i nije tako cudno kada na klupi imate coveka sa autoritetom kakav je Fergi. Da je danas Liverpool izgubio od City-a moja prva recenica bi bila da cestitam titulu navijacima Man Uniteda. Ovako morate jos malo da pricekate. Mozda poraz i nebi bio tako los ako bismo za uzvrat napokon videli ledja Rafaelu Benitezu i njegovim igrackim velicinama kakvi su Lucas Leiva, Arbeloa, Riera... Dosta davno sam svom velikom prijatelju kojeg ovde znate kao Sasha LFC rekao da Liverpool nece osvojiti titulu sve dok mu na klupi sedi Benitez. Nije mi verovao punih tri godine a eto polako pocinje i on da shvata da sam na moju veliku zalost izgleda bio u pravu. Danas sam mu na pocetku meca rekao da uopste nema zbora da ce Belamy da nam da gol i da je samo pitanje dali ce to biti u prvom ili drugom poluvremenu. Zeleo sam samo da kada da gol ode do Beniteza i nasmeje mu se u lice. Kada smo vec kod Belamija zelim da podsetim neke navijace Man Uniteda,Arsenala i Chelsea kako su se ismejavali kada je ovaj igrac dolazio u Liverpool i rekao da je to klub koji voli od detinjstva. Danas vam je to i dokazao gospodo. Dao je gol ali se radovao nije time je pokazao koliko je bio iskren kada je dosao a i kolika je budala Benitez bio kada ga je oterao isto kao i Robi Kina. Belami jeste problematican po svom ponasanju i temperamentnoj naravi ali je za Lucasa, Rieru i ostale Benitezove favorite fudbalercina. Isto i dalje mislim za Robi Kina.
Ja cu do smrti ostati uz svoj Liverpool ali moja jedina velika zelja sada nije titula, vec da ovaj covek ode sto pre. Voleo bih da nisam u pravu. Voleo bih da gresim.I naravno na kraju cestitke navijacima Machester City-a na posteno osvojenom bodu a i da su bila sva tri nebi bilo nezasluzeno.

Matt Le Tissier

pre 15 godina

Realno gledajući, a kad je to Liverpool bio blizu titule?!'?
I to ne samo ove sezone, nego i prošle, i preprošle, i natprošle, i one pre nje, i one tamo, i..., i tako unazad sve do daleke 1990. hodine!!!
To što su oni živeli u iluzijama i gajili neku lažnu nadu, ne svrstava ih u kandidate za titulu!
Što se mene tiče, znao sam da ni ove sezone ne mogu daleko da doguraju, jer NEMAJU TIM. Sa sadašnjim sastavom, plafon im je 3. mesto, a i njega bi mogli da slave isto kao da su uzeli titulu.

No dobro, u avgustu počinje nove sezona, i to jubilarna 20. za Liverpool, pa poželimo im više sreće i uspeha... [;-)]

E da, nešta interesantno sam malopre video na net-u.
Jedna poznata britanska kladionica je izbacila kvote na to koliko će Liverpool na kraju zaostajati za Man Utd-om.
- manje od 10 bodova (kvota 30,0)
- od 10 do 15 bodova (kvota 17,5)
- od 15 do 20 bodova (kvota 5,0)
- više od 20 bodova (kvota 1,25)
Vi sad razmislite šta ćete, a ja odoh da stavim 100 EURA na ovu zadnju kvotu...

Zmaj

pre 15 godina

Onaj ko je pisao ovaj tekst napravio je 2 greske:

1)Tim se ne zove Liverpul vec Luzerpul.
2)Oni nikad nisu imali ni teorijske sanse da osvoje titulu.

Zasto nikad nece osvojiti titulu?
Imaju kratku klupu, bez dovoljno dobrih fudbalera za rotaciju. Ne mogu da igraju dobro u kontinuitetu, kao Mancester Junajted. Njihov menadzer(trener) Benitez forsira samo jednu politiku: U prvenstvu cemo igrati toliko da osvojimo poziciju koja vodi u LS ili u kvalifikacije za LS. U LS cemo da guramo koliko mozemo jer znamo dobro da igramo eliminacione meceve.

Eto, to je sva mudrost u vezi Luzerpula. Nema sta vise da se doda. Moze pricati ko sta hoce, ali Mancester je institucija, a Luzerpul je klub...

Rope

pre 15 godina

...I jos jedan sasvim zasluzen i hrabro izboren bod Liverpoopa kod kuce...I vi hocete da budete sampioni..hahahaha...smesni ste. Ako u timu nema Gerrarda nema igre, nema bodova.
Ma, vas debeli Rafa ne moze ni cipele da cisti legendi Sir Alex Fergusonu.
And the Reds go marching on, on,on!

Jovan

pre 15 godina

Nikad Liverpool (poslednjih godina) nije ni bio blizu titule! Vrlo lako je moglo da se desi i da izgube ovu utakmicu! Jesu bili bolji, ruku na srce, ali City vishe nije naivna ekipa sa zachelja tabele! COM'ON CITY!!!

The Navijac

pre 15 godina

Teska srca priznajemda su Liverpul i Mancester dve razlicite kategorije.
Laka srca priznajem da je Ferguson za tri kategorije bolji od Beniteza.

Zukov

pre 15 godina

Arogantni Benitez,i dalje sanja a titula mu miljama daleko.Pa Livepool nikad nije osvojio Premijer ligu pa neće ni sa Benitezom
Jedan je Man utd

Guta

pre 15 godina

Da li mi se ucinilo ili to juce nije dosudjen cist penal za Blekburn kao i danas za Liverpool... Kakve li slucajnosti...
P.S.Neka vala i nismo prvi ali zato imamo najbolje navijace... GO REDS! YNWA!!!

IVANCE_LFC

pre 15 godina

@Zmaj Moze Man Utd da radi sta god hoce,da bi stigao Liverpul morace mnogo vremena da prodje.....5 titula prvaka Evrope,kad ce taj seoski klub iz okoline Mancestera to da uradi? City je gradski klub,i stadion mu je u centru,za one koji ne znaju.....

jaaa

pre 15 godina

e sad sam stvarno razocaran, ovo je bila utakmica koju su morali da dobiju, rafa opet zaebo, jbg sta sad... ako titula neide ove sezone, nadam se da ce sledece, jedino se bojim da ce rafa(ako ostane) da proda i dovede veliki br. igraca, pa bi opet morali da se uigraju... Sad mozemo samo da cekamo da utd kiksne da bar live ima neke sanse.

medicinar

pre 15 godina

tesko je dobiti utakmicu bez kapitena. torres je onomad rekao da je liverpoolfc u ovom trenutku steven gerrard i ostalih deset. ipak mali ne moze sam. pa jos i xabi. liverpool danas nema dovoljno fudbalera za prvi tim i prvi pogled na klupu je to jasno pokazivao. ali to nije razlog da, na primer, aurelio nije igrao u sredini, protiv portsmoutha je pokazao da to ume, vec dobija 15 -tak minuta i organizuje akciju iz koje pada gol. nada brojnih navijaca da je "lekcija lukas" naucena jednom za svagda je propala kao lagja bez dna. dobro je samo to sto do kraja ima jos dosta da se igra, a united ce jednom morati da se sukobi i sa ozbiljnijim ekipama. videcemo.

RexXxona

pre 15 godina

Mancester Siti ima stvarno mnogo PREdobrih igraca, ali ne moze se preko noci postati veliki klub. Imaju tradiciju i tako to ali ne moze se ipak bas sve postici novcem... Igraci kao sto su Kompani, Belami, Ricards Robinjo, De Jong, Zabaleta i ostali su stvarno igraci svetske klase i ako se uigraju Siti ce biti ako nista vise bar konkurent za ulazak u Ligu Sampiona...

ogorceni fan

pre 15 godina

uvek u izvestajima pise liverpul napadao,dominirao...pa dzaba im kad benitez prodaje kina a u igru uvodi el zhara i te kvazinapadace...kad ce covek nauciti da se pobedjuje tako sto das vise golova od protivnika!!!!ovakav tim ne zasluzuje trenera sa taktikom ko u meridijan superligi....napred pool,nikad nije kasno!!!!!

YNWA

pre 15 godina

Nije li malo glupavo porediti Fergusona i Beniteza? Ferguson je 'u igri' vec trideset i kusur godina, u Junajtedu 22, dok je Benitez u Liverpulu pet godina. Ferguson je prvi TROFEJ sa Junajtedom osvojio tek u cetvrtoj godini u klubu, Benitez je posle nepunih 12 meseci postao PRVAK EVROPE sa Liverpulom. Ferguson posle toliko godina i trofeja u klubu ima skoro neogranicen budzet i skroz odvezane ruke, dok Benitez pored sebe ima retardiranog Rika Perija... Poredite ih kada Rafa zavrsi svoju trenersku karijeru, sada je prilicno glupo.

Sasha LFC

pre 15 godina

Sada je definitivno jasno da samo Mancester moze da izgubi vec osvojenu titulu, sto je vrlo malo verovatno. Sedam bodova je ogromna prednost i jedino bi pobeda Liverpula u derbiju na Old Trafordu, sto je jos manje verovatno, mogla da ucini ponovo prvenstvo zanimljivim sto se tice borbe za titulu.

Ono sto meni smeta je gnev navijaca Liverpula na Rafu Beniteza. Liverpul ima samo jednu izgubljenu utakmicu. Respektabilan je protivnik i u prvenstvu i u Evropi. Pare koje su ulozene u tim ne spadaju trenutno ni u prvih 10 timova na svetu. Ocigledno je da tim nema dovoljno vrhunskih igraca za vise nego napornu sezonu. Tores je dugo bio povredjen, sada je dosao red na Gerarda. Pravih zamena nema, za razliku od Mancestera i to je ono sto trenutno odvaja ta dva tima. S obzirom da Liverpul u principu na trosi najvise para na ostrvu takav odnos ce se ocigledno nastaviti i sledecih godina pa Liverpulu ne ostaje nista drugo sem da ceka da se poklope sve kockice, t.j. da im glavne igrace zaobidju povrede tokom cele sezone. Znaci Rafina krivica nije bas tolika koliko se to ovde predstavlja. Jeste da nekada, nama neobjasnjivo, menja tim ali ponavljam, covek ne gubi utakmice. Treba biti Roman Abramovic pa promeniti trenera koji ima objektivno dobar rezultat (Grant prosle sezone). I na kraju svi treba da se zapitaju da li bi iko drugi sa ovim postojecim igrackim kadrom mogao da ostvari bolje rezultate od Rafe?

Na kraju, cuda su uvek moguca. Retko se dogadjaju ali se ipak dogadjaju. Ja se i dalje nadam da ce Mancester da udje u "losu" seriju.

Znaci prvenstvo ipak nije jos odluceno!!!

GO LIVERPOOL!!! YNWA!!!

RedDevil^^

pre 15 godina

(Joao, 22. februar 2009 20:53)

Mancester je vec imao krizu na pocetku... :) a vasa kriza traje vec 17-18 godina XD

Ne razumem svrstavanje Chel$ki-ja i Shitty-ja u velike timove i to samo zbog budzeta :|

wlado

pre 15 godina

nista nije gotovo iako sam fan manchestera

ali ipak sam misljenja da real ima vece sanse da uzme titulu nego liverpool u engleskoj(oboje zaostaju 7p), au kakav cemo mec imati u sredu....

AcA

pre 15 godina

Kakve sam meceve pogodio na kladionici,stvarno sam lud sto igram na ekipu kojoj igru kreiraju Lukas Leiva i Havijer Maskerano.Steta uzeo bih pare,ali sa druge strane Liverpool nikada nece osvojiti "premier league"

Red Veteran

pre 15 godina

-------------------------
Pa, vi bi titula na penale, jel'? Mozda nisi primetio da je Man Utd postigao cist gol koji je sudija ponistio. Al' hajde, vama je samo sudija pa sudija...Nemate sampionski tim i pomirite se vise s istinom.
Neko rece Livepool je klub a Manchester Unuted INSTITUCIJA ! E, tu je razlika.
And the Reds go marching on on on !!!

wlado

pre 15 godina

liverpool ima male do nikakve sanse, posto imaju veliki man utd za protivnika, dok je real iako u slicnoj , -boljoj situaciji zato sto isped sebe ima malu barselonetu.

danny boy

pre 15 godina

imam prijedlog za Beniteza...neka igraju svi španjolci to je prvi,drugi neka postavi taktiku 5-4-1 i kada Liverpool povede promijeniti taktiku u 5-5-0...i onda sa 38 remija i 38 bodova izboriti opstanak...dokle više ti remiji i zasotaci od 10 bodova

Razocaran

pre 15 godina

Gledao sam uzivo tekmu na anfieldu imogu vam reci da sam extremno razocaran onim sto sam video. Navijaci su se ponasali kao u pozoristu.. sedeli i tapsali kad se dogodi nesto znacajno. Sitijevci su sa druge strane navijali fantasticno. Nije ni cudo sto ove sezone LPool igra losije kod kuce nego u gostima, Jbga

minkybozza

pre 15 godina

Ma svi su imali povrede sem Mancestera, a Ronaldo operacija i dva meseca izostanka, Rooney, Brown, Evra, Hargraves, Neville, O'shey, Park, Anderson...i onu decu necu ni da racunam. Tacno je da Liverpool nece jos dugo dugo da osvoji premier ligu, a sa ovom titulom se Manutd izjednacava po broju osvojenih ligaskih titula (samo sto se ne secam kada je Liverpool uzeo zadnju). Celzi ce biti drugi. I dosta vise plakanja za parama, procitajte koliko je Rafa potrosio para, a koliko Fergi. Samo sto Fergi pravi zvezde, a ostali ih kupuju. Mozda je nekome dosadno sto se svake godine zna da ce Manutd biti prvak ali pomirite se, mnogo smo jaki, pa cak i kada igramo lose kao sto igramo ove sezone. Sta li ce tek biti kada krenu da igraju kao sto znaju.

Joao

pre 15 godina

Stvarno Liverpul nema daha za titulu. Pocetkom godine izgledalo je drugacije, ali kako vreme prolazi... Tesko gubi utakmice, to je tacno, ali tesko ih i dobija. Kad se tome doda ispumpani Celzi, ser Aleks moze skoro da se raduje. Ipak, ostalo je mnogo utakmica, derbija. I Mancester ceka kriza, ali on ima mnogo upotrebljiviju klupu u ofanzivi.

Milosh

pre 15 godina

Liverpul jednostavno nema dovoljan igracki kadar da bi se borio za titulu!Prvi tim nije los,iako ima nekoliko praznina,ali,klupa je najslabija (uzimajuci u obzir Manchester United,Chelsea i Arsenal) sto je veliki nedostatak!Babela drzati na klupi a pre njega ubaciti nedovoljno afirmisane igrace....hm,Rafa,to je greska!Navijam za Manchester United,i realno,od svih klubova,oni imaju najveci broj igraca,i bilo koji moze da igra u prvom timu.Liverpul i Arsenal su bez Dzerarda,odnosno Fabregasa prosecne ekipe....Gledam Aston Vilu....mislim,sta reci za njih....svi igraci podjednakog kvaliteta,a ginu na terenu,trude se,grizu.....E to treba Chelsiju!Prodati Filipsa,povredjeni Dzo Kol i Esien,pa ni oni nemaju dovoljan broj igracambar ne u sredini terena,tako da ce biti jako tesko boriti se za titulu u Pl kao i za trofej u LS....Manchester United...JEDAN JE NEMANJA VIDIC!!!!!!!!

Chonoplja PFC

pre 15 godina

pa rece ja da ce MUFC da bude prvak sa 5,6 bodova.ovde stvari polako dolaze na svoje mesto,do kraja ce rutinski da osvoje titulu.

Raka

pre 15 godina

E bas se ovde vidi ko je i sta je Liverpool. Vise se prica o neresenom rezultatu nego o pobedi Man Utd. Pa mislim stvarno sa ovim armaturama od igraca tipa Kuyt Leiva Zahar NGog Babel Arbeloa Riera i macolu Beniteza realno ovo je premija ali iza tih igraca stoji klub koji se zove LIVERPOOL i uvek ce biti klub nego igrac to upamtite jednom zauvek. To zna celzi to zna Leverkuzen to zna Milan Inter Juventus Barselona Arsenal koji realno imaju sem Leverkuzena daleko bolje igrace od crvenih. Ali to je Liverpool uzece oni titulu i LS i PL. Samo decko sa brojem 8 da se vrati na teren.

Fabre-pas

pre 15 godina

Ma Brown, Evra, Hargraves, Neville, O'shey, Park i Anderson su takve velicine od igraca, da je prosto neverovatno kako je MUsa opstao u premier ligi. Svi zajedno ne vrede ni 10 miliona.