Petak, 20.02.2009.

22:46

Partizan i Zvezda za Kup Koraća

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde igraju u subotu finalni meč Kupa Radivoja Koraća u niškoj dvorani Čair.

Izvor: B92

Partizan i Zvezda za Kup Koraæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

116 Komentari

Sortiraj po:

javni servis wtf

pre 15 godina

Da mi je samo znati ko drži te Dende, Kovinjala i Koraće i plaćaju ih sa našim parama da nam jedu živce svojim glupostima ?
Ono je dno dna sportskog novinarstva i komantarisanja.
Čovek nema pojma sa košarkom a ima fond od 30 reči kojim teroriše gledaoce.Sva sreća da imam opciju MUTE.

dejan

pre 15 godina

Moderatori mi ne bi pustili komentar kada bih napisao sta mislim o ovim kvazinavijacima moje Zvezde, pa cu biti vrlo jednostavan. Kvazinavijaci, izgubili ste sve svoje utakmice. Gledam ove momke kako se bore u ovoj ruznoj atmosferi u kojoj nasih navijaca gotovo da i nema niti se cuju i znate sta zakljucujem...? Elmedin je mnogo veci delija od svih vas ljudskih nula i kukavica. Nosite se.
Napred, Zvezdo!

delija

pre 15 godina

Sramota je sto najbolji navijaci na svetu ne dolaze da bodre svoj klub nego bojkotuju ni sam neznam zasto samo odmazu zvezdi, delije vratite se ne mozemo bez vas do trofeja,napred zvezda ale!

DINASTIJA!!!!

pre 15 godina

uz sve to, partizan ce nazalost, sa prvim, drugim i trecim sudijama, lagano pobediti... Zvezda treba da ima 30-40% jaci tim od partizana da bi osvojila neki trofej. 20 % cine partizanove sudije, a 20% izostanak Delija na utakmicama...(Zvezdin Dorcol, 21. februar 2009 12:32)

jadni vi sa nama.a bogami jadni su i CSKA,PAO,Tau,Macabi,Barca,Unicaha,Montepaski,Real,Huventud i ostali.

umesto što kukate,bolje trenirajte 10 sati dnevno ! što bi bilo sat-dva više od Partizana....

conoplja PFC

pre 15 godina

POBEDA!POBEDICEMO!Mislim da ce biti 10 razlikedo 12 plafon.Cigani mozda imate tim za trofej,ali NE OVE SEZONE!Bice cupavo,ali pobedicemo.NAPRED PARTIZAN!!!VOLIM GA KO`OKA DVA...

zoLa

pre 15 godina

Ljudi, jeste primetili da je Kari taktizirao dosta na ovom turniru? Protiv Metalca je Keselja ubacio u igru u poslednja 2 minuta, a sinoc protiv FMP-a ga je ubacivao nekoliko puta na kratko,a on je svaki put napravio razliku za Zvezdu. Tadiju forsira do maksimuma, iako se vidi da je daleko od one forme. Verovatno ga bas zato forsira, ne bi li se vratio u istu. Tako da, to mi uliva neku nadu, ocekujem da ce veceras Zvezda igrati znatno bolje nego na prethodna 2 meca.

Vuk23

pre 15 godina

Kao vrlo realan covek,u svakodnevno zivotu,zelim da stavim tacku na to stalno prozivanje kako Partizanu pomazu sudije u kosarci,posto je skroz obratno i Zvezdi vec godinama sudije pomazu i to im nabacuju 0d 10 do 20 poena u zavisnosti od utakmice.A sad cu izneti i primer.
Da li ima neko ko misli da se Partizanu sudi posteno u Euroligi?I pored sudjenja protiv Partizan pobedjuje najace Evropske timove.
Dok jadna Crvena Zvezda ne moze da dobije ni Pamesu,Hemofarm...
I sad hocete da kazete da vi mozete ravnopravno da igrate sa Partizanom.
Smesno.
Uz obilati pomoc sudija vama dobijamo vas 15 razlike,da je posteno ne bi ste prosli bez 30.To je surova realnost.
A o tome sto se javljamo na vase vesti,to je zato sto ne mozemo da verujemo da jedan takav propali kosarkaski kolektiv ima sudjenje kao da je prvak 7 godina za redom,plus domacinsko plus jos navlace za vas.
E to je sramota za srpsku kosarku i samo na taj nacin uspevate da stignete di finale jer ste realno 4 tim u zemlji.
Ni smo mi krivi sto smo toliko bolji pa ni sudije ne mogu da nakradu toliko koliko smo bolji.
A poruka za Pesica,znam da zelis da dokazes da si veliki trener ali njima nemogu pomoci ni 3 Pesica,tako obradi paznju kako se ponasas na terenu jer do sada sam mislio da si veliki covek i nadam se da neces uhvatiti cigansku bolest pljuvanja sudija,skakanja na sudije,vucenje za dres.Mnogi igraci koji su se normalno ponasali na terenu,kako dodju u Zvezdu odmah pocinju sa skakanjem na sudije,kako ih tom bolescu zaraze ne znam.Valjda osete kako su u velikom srpskom klubu koe nista ne sme da se svira jer sve normalno je protiv njih,ako krades malo za njih to nije dovoljno,nije dovoljno ni vise jer njima treba jos.
I jos jedna stvar,pisacu KSS da se uvede posebno pravilo za Stimca,da njumu se dozvoli da moze u reketu bude ne 3 sekunde vec 5 sekundi.Za njega moze 5 sekundi ali da mu sudije sviraju posteno ako ostene 5 sekundi da se svira,posteno.Mislim da mu bar 5 puta na utakmici u proseku moze da se svira 5 sekundi.

Dule Vujosevic - prostak

pre 15 godina

Delije, delije, ajmo svi u glas:
"Partizanov predsednik igr'o je za nas!"

Ajmo ljudi, pa nije se Goran Jeretin povredio da kukamo :D Ipak je samo to Malina, inace covek koji je ceo zivot zakleti grobar, tako da je dobro sto nece igrati :D Grobari, sumiramo rezultate u 5 do 20h veceras, pa se vidimo!

Kuko

pre 15 godina

Ovo je vec navijanje za zvezdu ....dvojica u petorci partizana moraju da imaju povez preko ociju a jedan stake .....sudi sarenac,valjda tako treba radi izjednacenosti...a popust za navijace u tempu na fotelje DEVOTION i garanciju na njih do 2012 :D

Zvezdin Dorcol

pre 15 godina

Jedva cekam vecerasnju utakmicu da vidim kako ce da sude prvi- kum vujosevica, drugi- " gepekovani sudija" i treci sudija - okoreli grobar od malih nogu. Kompletna zvezda ove godine je jaca 5-10% od partizana, ali veceras igrano bez Robertsa, Marinovica, Delija... uz sve to, partizan ce nazalost, sa prvim, drugim i trecim sudijama, lagano pobediti... Zvezda treba da ima 30-40% jaci tim od partizana da bi osvojila neki trofej. 20 % cine partizanove sudije, a 20% izostanak Delija na utakmicama... Nije bitan trofej, nije bitno nista sem poznate parole:ZVEZDO VOLIM TE, VOLECU TE DOK NE UMREM !
(Zvezdin Dorcol, 21. februar 2009 12:32)

Sasa The Grobar

pre 15 godina

Ja sam jako veliki Grobar i volim PArtizan vise nego ogromna vecina ovih forumasa koji ovako ponizavaju zvezdu. Ja sam i jako realan, tvrdim da je zvezda na pravom putu, sto je dobro za nasu kosarku. Mrzim ta ponizavanja, tipa "razbicemo vas sa 100 razlike, tresu vam se gace...". To nije dostojanstveno.

Derbi nam treba zbog sporta i neizvesnosti i bice ga i veceras, zahvaljujuci dvojici sjajnih trenera. Ipak, ocekujem pobedu Partizana, jer, ipak je to realnost. Ali drago mi je da se derbi vraca na svoje. Pozz svim Grobarima...

Iva

pre 15 godina

Mnogo bitna utakmica nas ocekuje u sredu,treba odmoriti bitne igrace,zna to prof.Dule,znaju to i igraci.Zato,ja vas molim da sa pola snage pocistite boraniju.Hvala.

Џиги

pre 15 godina

на коментар под бројем 38 могу да кажем само СВАКА ЧАСТ МИРКО.Баш ме ѕанима да ли ће "фрајери" из Београда да бојкотују и фудбалски дерби(на који ћу наравно да идем без обзира на све)јер је за Звезду потписао Мирнес Шишић...Срце ми се цепа кад видим да ти момци на паркету немају праву подршку,али се опет надам да ће нас вечерас обрадовати и показати како се бори за боје свога клуба без обзира што ће 90 % хале бити против њих.ЖИВЕЛА ЗВЕЗДА!

Nis

pre 15 godina

Partizan je svakako favorit u ovom mecu,ma sta god misli navijaci zvezde Posto ocigledno su utuvili sebi da mogu da pobede partizan u redu jedno ste dobili sa pola kosa vi se radujete,posle smo mi vas dobili 3 kosa pa ste krenuli da pricate kako partizanu sudije sviraju u njihovu korist to zbilja smesno.Zato shvatite vec jedno da Partizan nije naivan da vas pusti i sledeci put.A vi i dalje mislite da nas mozete pobediti.Partizan osvaja100%

DINASTIJA!!!!

pre 15 godina

''Molim crno-bele da pobede danas.a ako ne uspeju,onda neka pobede neki drugi put''

a pošto ja nisam Duško Radović :

GAZI !!!

Grobar, Subotica

pre 15 godina

Mislim da je ekipa KKSledecaSezona napravila ogroman napredak ove godine!
Recimo da se ova utakmica igrala prošle sezone ili ranije ne bi se uopšte postavljalo pitanje ko će pobediti već kolika će biti razlika.Mislim da je fenomenalan uspeh doći u situaciju da se uopšte nadaš nečemu protiv institucije zvane PARTIZAN!!!
Uživajte u toj nadi de-li-je, jer je odavno niste imali!
Priznajem, nisam 100% siguran u naš uspeh, dajem i vama 5% šanse!!!

joca

pre 15 godina

U sredu igramo sa Unikahom, i ne bi valjalo da ekipa ode umorna na tu utakmicu.Zato,ja sam za kombinovani sastav,pa kako bude,makar zbog toga i izgubili.
Opteretiti maksimalno Bozica,Vitkovca,Milosevica,Rakocevica,pa neka i Besovic malo igra...
A igraci iz prve petorke neka odigraju po 15-2o min.

zvezdas

pre 15 godina

Ako bude zvezda pobedila onda ce da se jave grobari sa ovakvim naslovima npr.. PUSTILI SMO VAS DA UZIMATE JEDAN TROFEJ i tako dalje..ipak jedan je SVETISLAV PESIC,sanse su 50-50..

ogi13

pre 15 godina

Ovaj Vujosevic je mozda solidan trener,izuzetno celav definitivno jeste...ali ono sto on pokazuje na svakoj utakmici je strasno.Nema igraca da mu on makar 5-6 puta ne pomene majku...pa vi grobarcici saljite decu kod Duleta,pa se pitajte pominje li vam zenu...

Ne~Vođe

pre 15 godina

Najveća sramota je ta, da Zvezdine vođe miniraju navijanje u Nišu, ako nećete da pomognete nemojte da odmažete. Vi ste najveća sramota u istoriji delija!!!!
Treba vas gepekovati sve do jednog!!!
Ajmo Nišlije da navijamo bez obzira na ove JUDE!!!!

Srpkinja

pre 15 godina

Ja ne mogu da verujem!Sta su ovi Partizanovci umislili!"Pobedicemo sa 20 razlike".A neki cak misle sa 35!Ljudi budite malo realni!!!Nismo mi toliki jadnici!Uostalom uvek sam bila protiv Partizana, jer kao da potkupljuju sudije!Napred ZVEZDOOO!Ako moze i do pobede!!!!!!!!

sasha

pre 15 godina

sad mi misa tumbas javio SMSom da su grobari odlucili da odgode finale kupa...kazu sneg pada,boje se da im se zvezde evrolige ne okliznu negde na ulici

Dullence

pre 15 godina

Ko bre poredi talenta i stavlja u istu recenicu jednog Velickovica, 3pkovica i Tebica sa Avlijom...mislim Tadijom? ili Labovicem? Polu fabrikanti se navode u istom kontekstu kao MVP kola u drugoj fazi EL? Tisina... Teki, apelujem da pustis neku emisiju "Secanja" na SOSu, neku kada su nekad i oni pobedili, moramo da pazimo na mentalnu higijenu nacije...

REALNO

pre 15 godina

Zasto trening mec pred utakmicu s Unikahom igramo sa istom ekipom. Treba malo menjati. Evo fudbaleri Zvezde su recimo na leto uvertiru pred pocetak sezone igrali sa Slaskom, odigrali dobro jesen, a sad su, da bi se ostverilo cuveno zvezdino prolece (u koje ni oni vise ne veruju) zakazali uvertiru sa odlicnim Grbljem. Dule, mogao bih nesto da naucis od njih, a ne ovako.
P.S. Mozda u stvari Dule namerno igra s njima pred Unikahu, voli covek da ih... Sta ti je navika.

mislilac

pre 15 godina

u tri sezone kk sledeca sezona je osvojio 15 bodova u trci za evroligu,a partizan samo u ovoj sezoni za sada 15 bodova.MISLITE O TOME!

nebojša

pre 15 godina

Boj ne bije svijetlo oruzje ,vec boj bije srce u junaka.Cinjenica je da Partiyan u ovom trenutku ima jaci sastav,ali..ovo je ipak finale.Radovace se crveno-beli na radost kluba sa najvecim brojem navijacaKup je nas.napred momci!

zvezda mi je sve

pre 15 godina

Vodjama navijaca zvezde:Kako ne shvatate da bojkot nema nikakvog pozitivnog efekta! Jedino nanosite stetu svom klubu ne pruzajuci mu podrsku! Sutra ce u Cairu biti 1000 organizovanih gov....,pardon,grobara, a sa druge strane 1000 delija koji zajedno ne mogu da pevaju ni 1 minut. Ne glupirajte se nego dolazite u Cair !!!
Napred Zvezdo !!!!

Cofi

pre 15 godina

Divac ce uruciti trofej Dragicevicu bas u inat partizanovcima!Mada realno trofej bi prvo trebao da uruci Bjelici!Iz suprotnog tabora jedino mi se svidja Novica jer je lav,ubica,ima srce za 1000 ljudi,voleo bi kad bi neko mogao da ga omadjija pa da se sutra ne vidi na terenu!I za kraj ionako smo trebali 21-og da ih otresemo u fudbalu na njihovom stadionu,evo nam idealne prilike da to uradimo,ali u kosarci!Pesicu vodi vojsku do pobede,ucinite sve sto je potrebno,sve,sve je dozvoljeno,mi smo Cigani najjaci smo,najjaci!!!

Cofi

pre 15 godina

Evo jedne pesmice za sve partizane i ostale artizane,sto bi rekao Husa iz Beat Streat-a:Opsesija,opsednut sam ja,noc je tako nemirna bez tvojih dodira...;))))))))))

Nenad

pre 15 godina

Da smo kompletni sa najboljim igracima Marinovicem i Robertsom rekao bi da pobedjujemo u finalu.Ovako nazalost autsajderi smo i veliki je uspeh sto smo stigli do finala gde trebaju da igraju samo hrabro i ne padaju na provokacije Vujosevica kad povedu sa 10 razlike i mozda mogu i da osvoje prvi trofej

veciti delija

pre 15 godina

grobari pa zar je moguce da ste toliko iskomplexirani,pa meni je vas zao,to vam je sve zvezda napravila...toliko ste mi jadni da nemam reci...

samo partizan

pre 15 godina

FUDBALSKI TO JE HRAM,STADION JNA,NA NJEMU IGRA PARTIZAN TIM ZA KOJI ZIVIM JA!!!!!!!!!!a sta imas protiv pesme?vi ste se bas pokazali...toliko ste bili glasni, mislim da ste prevazisli sami sebe...a sutra zna se...VOLIM GA KO OKA DVA,SVAKI DAN MOLIM SE ZA NJEGA,SLAVNI KLUB,SVIMA ZNAN BEOGRADSKI PARTIZAAAAAN!!!mislim da ni sami sebe necete da cujete...

Ivannewbgd

pre 15 godina

Kompleksi hm???

Da li Vam je poznato:
"Nja nja nja Zvezda ima sponzore nja nja nja Zvezda ima carter letove nja nja nja Zvezda ima kredite nja nja nja Zvezda ima punu halu u Jadranskoj ligi nja nja nja Zvezdu vole novinari Pesic je mrsaviji od mene nja nja nja...." Prva ljubav zaborava nema(i sve izjave nakon utakmica Evro lige)....Mislite o tome!!!!!!!

Lazar

pre 15 godina

Aaaaaaaaaaaaa...Dule Vujosevic sha la la a la laaaaaaaaa,Dule Vujosevic sha la la la laaaaaaa,Dule Vujosevic sha la la la laaaaa aaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa

GrobariKraljevo

pre 15 godina

Grobari danas samo pominju delije u pesmama.KOMPLEKSI!
Prestani te da nas pominjete.Pevajte na kosarkaskim utakimicama FUDBALSKI to je hram,stadion JNA(JUGOSLVENSKA narodna armija)...
(Delija SM, 20. februar 2009 23:35)

pa i vi pevate na basketu...Jos jedna pobeda i titula...hm...trip a?

Mrki

pre 15 godina

uvek ista prica partizan krene da gubi i kad je vise od 10 razlike njihov trener napravi tehnicku gresku izdere se na sudije i oni promene kriterijum.sve sudije ih se plase

BELADE NJASVI

pre 15 godina

Bolji sam od Karija,imam vise prvaka sveta,evrope,evroliga od njega.Igram posteno,ne vrsim pritisak,ne branim Daltona kad udara sudije.Sve moguce sam osvojio a on trenira jadnu Zvezdu.Ja sam Merho,ja sam najjaci.

boki

pre 15 godina

pa dobro tako smo i trazili
jamislim da cemo sutra odigrati ozbiljno kao i protiv hemofarma-jednu cetvrtinu (:

Ljepsa mi je slika da nasi uzmu pehar od Divca

Djole Grobar

pre 15 godina

Zlezdini navijaci nisu dosli da podrze svoj kub,jer znaju da nemaju sta videti.Sutra ce ih biti mnogo vise,dolazi PARTIZAN u njihov grad,ekskluzivna prilika da vide evroligaske(poznate)igrace.Navijace za svoju zlezdu kao nikada jer valjda je to sindrom malih provincijalnih klubova.:)

Darko

pre 15 godina

Ovaj ''derbi'' je doveden do apsurda! Toliko je jedan tim dominantniji od drugog, da sve sem pobede tog tima predstavlja veliko iznenadjenje...

Realno cz nema sta da izgubi jer je apsolutni autsajder a pobeda moze mnogo doneti. Sto da ne, mozda i izdavanje novog DVD-a pod nazivom ''Opacin put do trofeja!''

šta ti je zvezdo ovo trebalo...

pre 15 godina

zvezdo, zvezdo...A šta ti je ovo trebalo? Umesto lepo, dostojanstveno i minimalno da pukneš od FMP-a i vratiš se kući bez nekih većih problema, ti dolaziš u finale na rendaljku strašnom Partizanu...Pa da li si ti uopšte svesna kako ćeš sutra proći i šta će ti se sve dešavati u tih 40 minuta igre?
P.S.
Pre par dana sam pomenuo kako su besane noći svakom timu koji je prvi naredni protivnik Partizana. Sinoć su igrači Hemofarma imali jezu i oblivao ih je hladan znoj u krevetu. Večeras se to upravo dešava igračima jadne zvezde, baš sad dok ja ovo pišem i šaljem...

Mld.

pre 15 godina

I po komentarima se vidi odnos klubova. Grobari sasvim opusteni, najavljuju ubedljivu pobedu dok druga strana jedva da se oglasava! A najlepse od svega je sto Grobarski optimizam ima ogromno ''pokrice'' jer je to, jednostavno, stanje stvari...

Mogu samo da zamislim sta ce biti sutra ako se desi veliko iznenadjenje i pobedi zlezda...

Delija SM

pre 15 godina

Grobari danas samo pominju delije u pesmama.KOMPLEKSI!
Prestani te da nas pominjete.Pevajte na kosarkaskim utakimicama FUDBALSKI to je hram,stadion JNA(JUGOSLVENSKA narodna armija)...

Udrite iz svih oruđa!!!

pre 15 godina

Ja sam večeras prvi (i verovatno poslednji) put navijao za gane da dobiju neku utakmicu! I majke mi mile, toliko sam srećan da su ušli u finale i da će sutra da nam se naklone da to nije normalno! Biće cepanja samo tako! DULE I MOMCI, NE STAJTE DO POSLEDNJEG SEKUNDA, MI NE ŽELIMO SAMO POBEDU I INAČE NEBITAN TROFEJ, VEĆ ŽELIMO NEŠTO MNOGO VEĆE - PONIŽENJE NAJOMRAŽENIJEG PROTIVNIKA!!! Neka sutra proklinju njihov današnji ulazak u finale!

sike

pre 15 godina

Hvala javnom servisu, jer sam danas zahvaljujuci Slobodanu Sarencu saznao sledece:
"Istopila se prednost Hemofarma jer nije bas to velika razlika u kvalitetu u korist Hemofarma, cak po nekim misljenjima je Partizan za nijansu kvalitetniji"
A sad neke lepse stvari:
Ukucajte u googlu kk sledeca sezona, medju rezultatima ce se pojaviti i Wikipedia prezentacija jednog beogradskog kosarkaskog kluba.
Probajte

Komar

pre 15 godina

Realno,tesko da mozemo bilo sta uraditi bez Robertsa i Marinovica.Danas su me razocarali protiv FMP-a,jedino sam pobedom zadovoljan,ali takva igra protiv Partizana nece proci.Nadam se da mozemo pobediti sutra,ali realno,bice to mnogo tesko,pogotovo jer je Partizan u dobroj formi.Sve u svemu nadam se dobroj i zanimljivoj utakmici.
Pozdrav svima

Mirko

pre 15 godina

Reci cu par stvari u ime navijaca Crvene Zvezde:
1.Oni koji sebe nazivaju Delijama(a to po ni cemu ne zasluzuju)bojkotuju NLB ligu.
Ajde da to pomalo i razumem ali je moja ljubav prema Zvezdi veca od vase mrznje prema NLB
2.Bojkotujete klub zbog Elmedina Kikanovica.
Dragi moji navijaci koji sebe nazivate Delijama(a ni po cemu tamo ne pripadate)i ja sam iz istog grda kao i Elmedin.Taj grad sam napustio 1992 jer sam srbin i vjerovatno znate kako bi zavrsio da sam ostao tamo.Mozda sam i ratovao protiv Elmedinovog oca ali ja ga ne mrzim jer on igra za klub koji je iznad svega a i vaspitavan sam u duhu srpske tradicije da Srbin covjek nikoga ne mrzi.
3.Pred utakmicu protiv FMP-a sretnem niske Delije koje mi kazu kako je receno iz Beograda da se bojkotuje utakmica dok se ne vidi kakve su namjere uprave.Mnogi medju njima su bili razocarani.Ova uprava kakva god da je bolja je od prethodnih i imamo ekipu koja zasluzuje nasu apsolutnu podrsku.A ko su ti iz beograda koji odlucuju sta ce se bojkotovati a sta ne?pa ja na severnoj tribini imam staza vise nego oni godina zivota i sada ce oni meni da odredjuju koga cu ja bojkotovati a koga ne(prvi derbi koji sam gledao je bio 11.11.1984 na stadionu JNA).Po toj logici ne bi trebali ici ni na predstojeci derbi u fudbalu jer u upravi sjede ljudi koji su zgrtali pare na nesreci naroda.Da pricamo malo o tome kako je Miskovic mlatio pare dok su mnoge prave Delije sa severne tribine ginule po Hrvatskoj,Bosni,Kosovu a danas njegov sin drma Zvezdom.
Da li cete sutra doci na utakmicu ili ne to ostavljam Vama na savest.Ja znam da sigurno idem da ih gledam kao sto cu i iducu subotu iz Nisa doci na derbi iako imam 40 godina i dvoje male dece(mnogi mi kazu da nisam normalan)jer mene ne interesuje uprava nego moja jedna i jedina ZVEZDA.Ja u pravom smislu reci vjerujem u ono ZVEZDA JE ZIVOT OSTALO SU SITNICE.

nesa

pre 15 godina

Jos jedan derbi ove sezone ce dobro da dodje, doduse ovaj put Zvezda realno oslabljena ali mislim strasno motivisana.Hteo bi da kazem da me izuzetno raduje Bjelica .Mnogi hvale igru Veselog ,svaka cast momak je talentovan i ako nastavi da radi postace igrac ,to se odnosi i na Bjelicu.Ali mislim da nas upravo treba da raduje dobre igre nasih igraca .Nadam se da ce ovaj momak pokazati sta zna sa 20 god.Mi imamo fantasticne igrace ,tj potencijale .Pocev od Velickovica,Tepica,Dragicevica,Labavica,Tripkovica,Keselja itd.
Nadam se da ovo sve dobro prati Ivkovic.Po mom skromnom misljenju ovi igraci plus Stojakovic i Rakocevic mozemo da daleko doguramo u Poljskoj.Samo se plasim da Rakocevic nece igrati.Veliki poz i sutra ce da bude gusto.

Zagor

pre 15 godina

Kazu strucnjaci, psiholozi, da je iscekuvanje neceg za*ebanog gore nego samo to za*ebano. Mogu samo da zamislim kako je komsinicam zbog sutrasnjeg finala.
Malko im je drago sto su do njega dosli, jer i sami tesko da su verovali, a sa druge strane gace su pune.
ne brinite, vec sutra u 20 o'clock bice gotovo.

akcidroni

pre 15 godina

Kako ste wi iz b92 pristrasni pa to je NEWIDJENO brate!!!
-zwezda pobedi Metalac,naslow-"ubedljiwa zvezda"

-Partizan ZGAZI Hemofarm,naslov-"Partizan u finalu kupa"

-I wrhunac,izjednachawa se igranje Wlada Diwca u Partizanu i u zwezdi! Kako was bre nije sramota!!!???

zekaboy

pre 15 godina

Ajmo braco grobari sutra da budemo pravi navijaci kao sto smo i dosad bili i da pokazemo ko je najbolji!!!da razbijemo cigane,PARTIZAN SAMPION ima da gori ČAIR

hiljade njih bi htelo ali ima mesta samo za 12

pre 15 godina

Svaki igrach Zvezde protiv Partizana igra veoma motivisano jer se nadaju da ce zapasti Duletu za oko i da ce im se ostvariti decacki san - da zaigraju za Partizan

Jagodinac

pre 15 godina

I dalje tvrdim da su igrači KK ,,Sledeća Sezona'' izvikani čobani . Jedino mi je žao malog Bjelice , mogao bi da postane dobar igrač . Ali , ko mu je kriv , sam je izabrao da bude gubitnik...

PARTIZAN ŠAMPION

pre 15 godina

Toooooooooo ciganiiiiiiiiiii..... Drago mi je da ste pobedili, jer baš vas želimo da pocepamo u finalu. Gledaćete ko zna koju po redu reprizu filma „Cigani Lete u nebo“. Prvi trofej u sezoni opet će osvojiti

akcidroni

pre 15 godina

Kako ste wi iz b92 pristrasni pa to je NEWIDJENO brate!!!
-zwezda pobedi Metalac,naslow-"ubedljiwa zvezda"

-Partizan ZGAZI Hemofarm,naslov-"Partizan u finalu kupa"

-I wrhunac,izjednachawa se igranje Wlada Diwca u Partizanu i u zwezdi! Kako was bre nije sramota!!!???

Mirko

pre 15 godina

Reci cu par stvari u ime navijaca Crvene Zvezde:
1.Oni koji sebe nazivaju Delijama(a to po ni cemu ne zasluzuju)bojkotuju NLB ligu.
Ajde da to pomalo i razumem ali je moja ljubav prema Zvezdi veca od vase mrznje prema NLB
2.Bojkotujete klub zbog Elmedina Kikanovica.
Dragi moji navijaci koji sebe nazivate Delijama(a ni po cemu tamo ne pripadate)i ja sam iz istog grda kao i Elmedin.Taj grad sam napustio 1992 jer sam srbin i vjerovatno znate kako bi zavrsio da sam ostao tamo.Mozda sam i ratovao protiv Elmedinovog oca ali ja ga ne mrzim jer on igra za klub koji je iznad svega a i vaspitavan sam u duhu srpske tradicije da Srbin covjek nikoga ne mrzi.
3.Pred utakmicu protiv FMP-a sretnem niske Delije koje mi kazu kako je receno iz Beograda da se bojkotuje utakmica dok se ne vidi kakve su namjere uprave.Mnogi medju njima su bili razocarani.Ova uprava kakva god da je bolja je od prethodnih i imamo ekipu koja zasluzuje nasu apsolutnu podrsku.A ko su ti iz beograda koji odlucuju sta ce se bojkotovati a sta ne?pa ja na severnoj tribini imam staza vise nego oni godina zivota i sada ce oni meni da odredjuju koga cu ja bojkotovati a koga ne(prvi derbi koji sam gledao je bio 11.11.1984 na stadionu JNA).Po toj logici ne bi trebali ici ni na predstojeci derbi u fudbalu jer u upravi sjede ljudi koji su zgrtali pare na nesreci naroda.Da pricamo malo o tome kako je Miskovic mlatio pare dok su mnoge prave Delije sa severne tribine ginule po Hrvatskoj,Bosni,Kosovu a danas njegov sin drma Zvezdom.
Da li cete sutra doci na utakmicu ili ne to ostavljam Vama na savest.Ja znam da sigurno idem da ih gledam kao sto cu i iducu subotu iz Nisa doci na derbi iako imam 40 godina i dvoje male dece(mnogi mi kazu da nisam normalan)jer mene ne interesuje uprava nego moja jedna i jedina ZVEZDA.Ja u pravom smislu reci vjerujem u ono ZVEZDA JE ZIVOT OSTALO SU SITNICE.

PARTIZAN ŠAMPION

pre 15 godina

Toooooooooo ciganiiiiiiiiiii..... Drago mi je da ste pobedili, jer baš vas želimo da pocepamo u finalu. Gledaćete ko zna koju po redu reprizu filma „Cigani Lete u nebo“. Prvi trofej u sezoni opet će osvojiti

Jagodinac

pre 15 godina

I dalje tvrdim da su igrači KK ,,Sledeća Sezona'' izvikani čobani . Jedino mi je žao malog Bjelice , mogao bi da postane dobar igrač . Ali , ko mu je kriv , sam je izabrao da bude gubitnik...

sike

pre 15 godina

Hvala javnom servisu, jer sam danas zahvaljujuci Slobodanu Sarencu saznao sledece:
"Istopila se prednost Hemofarma jer nije bas to velika razlika u kvalitetu u korist Hemofarma, cak po nekim misljenjima je Partizan za nijansu kvalitetniji"
A sad neke lepse stvari:
Ukucajte u googlu kk sledeca sezona, medju rezultatima ce se pojaviti i Wikipedia prezentacija jednog beogradskog kosarkaskog kluba.
Probajte

Djole Grobar

pre 15 godina

Zlezdini navijaci nisu dosli da podrze svoj kub,jer znaju da nemaju sta videti.Sutra ce ih biti mnogo vise,dolazi PARTIZAN u njihov grad,ekskluzivna prilika da vide evroligaske(poznate)igrace.Navijace za svoju zlezdu kao nikada jer valjda je to sindrom malih provincijalnih klubova.:)

hiljade njih bi htelo ali ima mesta samo za 12

pre 15 godina

Svaki igrach Zvezde protiv Partizana igra veoma motivisano jer se nadaju da ce zapasti Duletu za oko i da ce im se ostvariti decacki san - da zaigraju za Partizan

Komar

pre 15 godina

Realno,tesko da mozemo bilo sta uraditi bez Robertsa i Marinovica.Danas su me razocarali protiv FMP-a,jedino sam pobedom zadovoljan,ali takva igra protiv Partizana nece proci.Nadam se da mozemo pobediti sutra,ali realno,bice to mnogo tesko,pogotovo jer je Partizan u dobroj formi.Sve u svemu nadam se dobroj i zanimljivoj utakmici.
Pozdrav svima

šta ti je zvezdo ovo trebalo...

pre 15 godina

zvezdo, zvezdo...A šta ti je ovo trebalo? Umesto lepo, dostojanstveno i minimalno da pukneš od FMP-a i vratiš se kući bez nekih većih problema, ti dolaziš u finale na rendaljku strašnom Partizanu...Pa da li si ti uopšte svesna kako ćeš sutra proći i šta će ti se sve dešavati u tih 40 minuta igre?
P.S.
Pre par dana sam pomenuo kako su besane noći svakom timu koji je prvi naredni protivnik Partizana. Sinoć su igrači Hemofarma imali jezu i oblivao ih je hladan znoj u krevetu. Večeras se to upravo dešava igračima jadne zvezde, baš sad dok ja ovo pišem i šaljem...

GrobariKraljevo

pre 15 godina

Grobari danas samo pominju delije u pesmama.KOMPLEKSI!
Prestani te da nas pominjete.Pevajte na kosarkaskim utakimicama FUDBALSKI to je hram,stadion JNA(JUGOSLVENSKA narodna armija)...
(Delija SM, 20. februar 2009 23:35)

pa i vi pevate na basketu...Jos jedna pobeda i titula...hm...trip a?

Udrite iz svih oruđa!!!

pre 15 godina

Ja sam večeras prvi (i verovatno poslednji) put navijao za gane da dobiju neku utakmicu! I majke mi mile, toliko sam srećan da su ušli u finale i da će sutra da nam se naklone da to nije normalno! Biće cepanja samo tako! DULE I MOMCI, NE STAJTE DO POSLEDNJEG SEKUNDA, MI NE ŽELIMO SAMO POBEDU I INAČE NEBITAN TROFEJ, VEĆ ŽELIMO NEŠTO MNOGO VEĆE - PONIŽENJE NAJOMRAŽENIJEG PROTIVNIKA!!! Neka sutra proklinju njihov današnji ulazak u finale!

boki

pre 15 godina

pa dobro tako smo i trazili
jamislim da cemo sutra odigrati ozbiljno kao i protiv hemofarma-jednu cetvrtinu (:

Ljepsa mi je slika da nasi uzmu pehar od Divca

Delija SM

pre 15 godina

Grobari danas samo pominju delije u pesmama.KOMPLEKSI!
Prestani te da nas pominjete.Pevajte na kosarkaskim utakimicama FUDBALSKI to je hram,stadion JNA(JUGOSLVENSKA narodna armija)...

Darko

pre 15 godina

Ovaj ''derbi'' je doveden do apsurda! Toliko je jedan tim dominantniji od drugog, da sve sem pobede tog tima predstavlja veliko iznenadjenje...

Realno cz nema sta da izgubi jer je apsolutni autsajder a pobeda moze mnogo doneti. Sto da ne, mozda i izdavanje novog DVD-a pod nazivom ''Opacin put do trofeja!''

nesa

pre 15 godina

Jos jedan derbi ove sezone ce dobro da dodje, doduse ovaj put Zvezda realno oslabljena ali mislim strasno motivisana.Hteo bi da kazem da me izuzetno raduje Bjelica .Mnogi hvale igru Veselog ,svaka cast momak je talentovan i ako nastavi da radi postace igrac ,to se odnosi i na Bjelicu.Ali mislim da nas upravo treba da raduje dobre igre nasih igraca .Nadam se da ce ovaj momak pokazati sta zna sa 20 god.Mi imamo fantasticne igrace ,tj potencijale .Pocev od Velickovica,Tepica,Dragicevica,Labavica,Tripkovica,Keselja itd.
Nadam se da ovo sve dobro prati Ivkovic.Po mom skromnom misljenju ovi igraci plus Stojakovic i Rakocevic mozemo da daleko doguramo u Poljskoj.Samo se plasim da Rakocevic nece igrati.Veliki poz i sutra ce da bude gusto.

zekaboy

pre 15 godina

Ajmo braco grobari sutra da budemo pravi navijaci kao sto smo i dosad bili i da pokazemo ko je najbolji!!!da razbijemo cigane,PARTIZAN SAMPION ima da gori ČAIR

mislilac

pre 15 godina

u tri sezone kk sledeca sezona je osvojio 15 bodova u trci za evroligu,a partizan samo u ovoj sezoni za sada 15 bodova.MISLITE O TOME!

Zagor

pre 15 godina

Kazu strucnjaci, psiholozi, da je iscekuvanje neceg za*ebanog gore nego samo to za*ebano. Mogu samo da zamislim kako je komsinicam zbog sutrasnjeg finala.
Malko im je drago sto su do njega dosli, jer i sami tesko da su verovali, a sa druge strane gace su pune.
ne brinite, vec sutra u 20 o'clock bice gotovo.

Ivannewbgd

pre 15 godina

Kompleksi hm???

Da li Vam je poznato:
"Nja nja nja Zvezda ima sponzore nja nja nja Zvezda ima carter letove nja nja nja Zvezda ima kredite nja nja nja Zvezda ima punu halu u Jadranskoj ligi nja nja nja Zvezdu vole novinari Pesic je mrsaviji od mene nja nja nja...." Prva ljubav zaborava nema(i sve izjave nakon utakmica Evro lige)....Mislite o tome!!!!!!!

Mld.

pre 15 godina

I po komentarima se vidi odnos klubova. Grobari sasvim opusteni, najavljuju ubedljivu pobedu dok druga strana jedva da se oglasava! A najlepse od svega je sto Grobarski optimizam ima ogromno ''pokrice'' jer je to, jednostavno, stanje stvari...

Mogu samo da zamislim sta ce biti sutra ako se desi veliko iznenadjenje i pobedi zlezda...

DINASTIJA!!!!

pre 15 godina

''Molim crno-bele da pobede danas.a ako ne uspeju,onda neka pobede neki drugi put''

a pošto ja nisam Duško Radović :

GAZI !!!

Mrki

pre 15 godina

uvek ista prica partizan krene da gubi i kad je vise od 10 razlike njihov trener napravi tehnicku gresku izdere se na sudije i oni promene kriterijum.sve sudije ih se plase

Dullence

pre 15 godina

Ko bre poredi talenta i stavlja u istu recenicu jednog Velickovica, 3pkovica i Tebica sa Avlijom...mislim Tadijom? ili Labovicem? Polu fabrikanti se navode u istom kontekstu kao MVP kola u drugoj fazi EL? Tisina... Teki, apelujem da pustis neku emisiju "Secanja" na SOSu, neku kada su nekad i oni pobedili, moramo da pazimo na mentalnu higijenu nacije...

Sasa The Grobar

pre 15 godina

Ja sam jako veliki Grobar i volim PArtizan vise nego ogromna vecina ovih forumasa koji ovako ponizavaju zvezdu. Ja sam i jako realan, tvrdim da je zvezda na pravom putu, sto je dobro za nasu kosarku. Mrzim ta ponizavanja, tipa "razbicemo vas sa 100 razlike, tresu vam se gace...". To nije dostojanstveno.

Derbi nam treba zbog sporta i neizvesnosti i bice ga i veceras, zahvaljujuci dvojici sjajnih trenera. Ipak, ocekujem pobedu Partizana, jer, ipak je to realnost. Ali drago mi je da se derbi vraca na svoje. Pozz svim Grobarima...

BELADE NJASVI

pre 15 godina

Bolji sam od Karija,imam vise prvaka sveta,evrope,evroliga od njega.Igram posteno,ne vrsim pritisak,ne branim Daltona kad udara sudije.Sve moguce sam osvojio a on trenira jadnu Zvezdu.Ja sam Merho,ja sam najjaci.

REALNO

pre 15 godina

Zasto trening mec pred utakmicu s Unikahom igramo sa istom ekipom. Treba malo menjati. Evo fudbaleri Zvezde su recimo na leto uvertiru pred pocetak sezone igrali sa Slaskom, odigrali dobro jesen, a sad su, da bi se ostverilo cuveno zvezdino prolece (u koje ni oni vise ne veruju) zakazali uvertiru sa odlicnim Grbljem. Dule, mogao bih nesto da naucis od njih, a ne ovako.
P.S. Mozda u stvari Dule namerno igra s njima pred Unikahu, voli covek da ih... Sta ti je navika.

Ne~Vođe

pre 15 godina

Najveća sramota je ta, da Zvezdine vođe miniraju navijanje u Nišu, ako nećete da pomognete nemojte da odmažete. Vi ste najveća sramota u istoriji delija!!!!
Treba vas gepekovati sve do jednog!!!
Ajmo Nišlije da navijamo bez obzira na ove JUDE!!!!

Grobar, Subotica

pre 15 godina

Mislim da je ekipa KKSledecaSezona napravila ogroman napredak ove godine!
Recimo da se ova utakmica igrala prošle sezone ili ranije ne bi se uopšte postavljalo pitanje ko će pobediti već kolika će biti razlika.Mislim da je fenomenalan uspeh doći u situaciju da se uopšte nadaš nečemu protiv institucije zvane PARTIZAN!!!
Uživajte u toj nadi de-li-je, jer je odavno niste imali!
Priznajem, nisam 100% siguran u naš uspeh, dajem i vama 5% šanse!!!

Zvezdin Dorcol

pre 15 godina

Jedva cekam vecerasnju utakmicu da vidim kako ce da sude prvi- kum vujosevica, drugi- " gepekovani sudija" i treci sudija - okoreli grobar od malih nogu. Kompletna zvezda ove godine je jaca 5-10% od partizana, ali veceras igrano bez Robertsa, Marinovica, Delija... uz sve to, partizan ce nazalost, sa prvim, drugim i trecim sudijama, lagano pobediti... Zvezda treba da ima 30-40% jaci tim od partizana da bi osvojila neki trofej. 20 % cine partizanove sudije, a 20% izostanak Delija na utakmicama... Nije bitan trofej, nije bitno nista sem poznate parole:ZVEZDO VOLIM TE, VOLECU TE DOK NE UMREM !
(Zvezdin Dorcol, 21. februar 2009 12:32)

samo partizan

pre 15 godina

FUDBALSKI TO JE HRAM,STADION JNA,NA NJEMU IGRA PARTIZAN TIM ZA KOJI ZIVIM JA!!!!!!!!!!a sta imas protiv pesme?vi ste se bas pokazali...toliko ste bili glasni, mislim da ste prevazisli sami sebe...a sutra zna se...VOLIM GA KO OKA DVA,SVAKI DAN MOLIM SE ZA NJEGA,SLAVNI KLUB,SVIMA ZNAN BEOGRADSKI PARTIZAAAAAN!!!mislim da ni sami sebe necete da cujete...

Lazar

pre 15 godina

Aaaaaaaaaaaaa...Dule Vujosevic sha la la a la laaaaaaaaa,Dule Vujosevic sha la la la laaaaaaa,Dule Vujosevic sha la la la laaaaa aaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa

zvezda mi je sve

pre 15 godina

Vodjama navijaca zvezde:Kako ne shvatate da bojkot nema nikakvog pozitivnog efekta! Jedino nanosite stetu svom klubu ne pruzajuci mu podrsku! Sutra ce u Cairu biti 1000 organizovanih gov....,pardon,grobara, a sa druge strane 1000 delija koji zajedno ne mogu da pevaju ni 1 minut. Ne glupirajte se nego dolazite u Cair !!!
Napred Zvezdo !!!!

veciti delija

pre 15 godina

grobari pa zar je moguce da ste toliko iskomplexirani,pa meni je vas zao,to vam je sve zvezda napravila...toliko ste mi jadni da nemam reci...

Cofi

pre 15 godina

Divac ce uruciti trofej Dragicevicu bas u inat partizanovcima!Mada realno trofej bi prvo trebao da uruci Bjelici!Iz suprotnog tabora jedino mi se svidja Novica jer je lav,ubica,ima srce za 1000 ljudi,voleo bi kad bi neko mogao da ga omadjija pa da se sutra ne vidi na terenu!I za kraj ionako smo trebali 21-og da ih otresemo u fudbalu na njihovom stadionu,evo nam idealne prilike da to uradimo,ali u kosarci!Pesicu vodi vojsku do pobede,ucinite sve sto je potrebno,sve,sve je dozvoljeno,mi smo Cigani najjaci smo,najjaci!!!

ogi13

pre 15 godina

Ovaj Vujosevic je mozda solidan trener,izuzetno celav definitivno jeste...ali ono sto on pokazuje na svakoj utakmici je strasno.Nema igraca da mu on makar 5-6 puta ne pomene majku...pa vi grobarcici saljite decu kod Duleta,pa se pitajte pominje li vam zenu...

DINASTIJA!!!!

pre 15 godina

uz sve to, partizan ce nazalost, sa prvim, drugim i trecim sudijama, lagano pobediti... Zvezda treba da ima 30-40% jaci tim od partizana da bi osvojila neki trofej. 20 % cine partizanove sudije, a 20% izostanak Delija na utakmicama...(Zvezdin Dorcol, 21. februar 2009 12:32)

jadni vi sa nama.a bogami jadni su i CSKA,PAO,Tau,Macabi,Barca,Unicaha,Montepaski,Real,Huventud i ostali.

umesto što kukate,bolje trenirajte 10 sati dnevno ! što bi bilo sat-dva više od Partizana....

zvezdas

pre 15 godina

Ako bude zvezda pobedila onda ce da se jave grobari sa ovakvim naslovima npr.. PUSTILI SMO VAS DA UZIMATE JEDAN TROFEJ i tako dalje..ipak jedan je SVETISLAV PESIC,sanse su 50-50..

Nis

pre 15 godina

Partizan je svakako favorit u ovom mecu,ma sta god misli navijaci zvezde Posto ocigledno su utuvili sebi da mogu da pobede partizan u redu jedno ste dobili sa pola kosa vi se radujete,posle smo mi vas dobili 3 kosa pa ste krenuli da pricate kako partizanu sudije sviraju u njihovu korist to zbilja smesno.Zato shvatite vec jedno da Partizan nije naivan da vas pusti i sledeci put.A vi i dalje mislite da nas mozete pobediti.Partizan osvaja100%

Iva

pre 15 godina

Mnogo bitna utakmica nas ocekuje u sredu,treba odmoriti bitne igrace,zna to prof.Dule,znaju to i igraci.Zato,ja vas molim da sa pola snage pocistite boraniju.Hvala.

Srpkinja

pre 15 godina

Ja ne mogu da verujem!Sta su ovi Partizanovci umislili!"Pobedicemo sa 20 razlike".A neki cak misle sa 35!Ljudi budite malo realni!!!Nismo mi toliki jadnici!Uostalom uvek sam bila protiv Partizana, jer kao da potkupljuju sudije!Napred ZVEZDOOO!Ako moze i do pobede!!!!!!!!

joca

pre 15 godina

U sredu igramo sa Unikahom, i ne bi valjalo da ekipa ode umorna na tu utakmicu.Zato,ja sam za kombinovani sastav,pa kako bude,makar zbog toga i izgubili.
Opteretiti maksimalno Bozica,Vitkovca,Milosevica,Rakocevica,pa neka i Besovic malo igra...
A igraci iz prve petorke neka odigraju po 15-2o min.

Vuk23

pre 15 godina

Kao vrlo realan covek,u svakodnevno zivotu,zelim da stavim tacku na to stalno prozivanje kako Partizanu pomazu sudije u kosarci,posto je skroz obratno i Zvezdi vec godinama sudije pomazu i to im nabacuju 0d 10 do 20 poena u zavisnosti od utakmice.A sad cu izneti i primer.
Da li ima neko ko misli da se Partizanu sudi posteno u Euroligi?I pored sudjenja protiv Partizan pobedjuje najace Evropske timove.
Dok jadna Crvena Zvezda ne moze da dobije ni Pamesu,Hemofarm...
I sad hocete da kazete da vi mozete ravnopravno da igrate sa Partizanom.
Smesno.
Uz obilati pomoc sudija vama dobijamo vas 15 razlike,da je posteno ne bi ste prosli bez 30.To je surova realnost.
A o tome sto se javljamo na vase vesti,to je zato sto ne mozemo da verujemo da jedan takav propali kosarkaski kolektiv ima sudjenje kao da je prvak 7 godina za redom,plus domacinsko plus jos navlace za vas.
E to je sramota za srpsku kosarku i samo na taj nacin uspevate da stignete di finale jer ste realno 4 tim u zemlji.
Ni smo mi krivi sto smo toliko bolji pa ni sudije ne mogu da nakradu toliko koliko smo bolji.
A poruka za Pesica,znam da zelis da dokazes da si veliki trener ali njima nemogu pomoci ni 3 Pesica,tako obradi paznju kako se ponasas na terenu jer do sada sam mislio da si veliki covek i nadam se da neces uhvatiti cigansku bolest pljuvanja sudija,skakanja na sudije,vucenje za dres.Mnogi igraci koji su se normalno ponasali na terenu,kako dodju u Zvezdu odmah pocinju sa skakanjem na sudije,kako ih tom bolescu zaraze ne znam.Valjda osete kako su u velikom srpskom klubu koe nista ne sme da se svira jer sve normalno je protiv njih,ako krades malo za njih to nije dovoljno,nije dovoljno ni vise jer njima treba jos.
I jos jedna stvar,pisacu KSS da se uvede posebno pravilo za Stimca,da njumu se dozvoli da moze u reketu bude ne 3 sekunde vec 5 sekundi.Za njega moze 5 sekundi ali da mu sudije sviraju posteno ako ostene 5 sekundi da se svira,posteno.Mislim da mu bar 5 puta na utakmici u proseku moze da se svira 5 sekundi.

Џиги

pre 15 godina

на коментар под бројем 38 могу да кажем само СВАКА ЧАСТ МИРКО.Баш ме ѕанима да ли ће "фрајери" из Београда да бојкотују и фудбалски дерби(на који ћу наравно да идем без обзира на све)јер је за Звезду потписао Мирнес Шишић...Срце ми се цепа кад видим да ти момци на паркету немају праву подршку,али се опет надам да ће нас вечерас обрадовати и показати како се бори за боје свога клуба без обзира што ће 90 % хале бити против њих.ЖИВЕЛА ЗВЕЗДА!

Kuko

pre 15 godina

Ovo je vec navijanje za zvezdu ....dvojica u petorci partizana moraju da imaju povez preko ociju a jedan stake .....sudi sarenac,valjda tako treba radi izjednacenosti...a popust za navijace u tempu na fotelje DEVOTION i garanciju na njih do 2012 :D

conoplja PFC

pre 15 godina

POBEDA!POBEDICEMO!Mislim da ce biti 10 razlikedo 12 plafon.Cigani mozda imate tim za trofej,ali NE OVE SEZONE!Bice cupavo,ali pobedicemo.NAPRED PARTIZAN!!!VOLIM GA KO`OKA DVA...

Nenad

pre 15 godina

Da smo kompletni sa najboljim igracima Marinovicem i Robertsom rekao bi da pobedjujemo u finalu.Ovako nazalost autsajderi smo i veliki je uspeh sto smo stigli do finala gde trebaju da igraju samo hrabro i ne padaju na provokacije Vujosevica kad povedu sa 10 razlike i mozda mogu i da osvoje prvi trofej

sasha

pre 15 godina

sad mi misa tumbas javio SMSom da su grobari odlucili da odgode finale kupa...kazu sneg pada,boje se da im se zvezde evrolige ne okliznu negde na ulici

javni servis wtf

pre 15 godina

Da mi je samo znati ko drži te Dende, Kovinjala i Koraće i plaćaju ih sa našim parama da nam jedu živce svojim glupostima ?
Ono je dno dna sportskog novinarstva i komantarisanja.
Čovek nema pojma sa košarkom a ima fond od 30 reči kojim teroriše gledaoce.Sva sreća da imam opciju MUTE.

nebojša

pre 15 godina

Boj ne bije svijetlo oruzje ,vec boj bije srce u junaka.Cinjenica je da Partiyan u ovom trenutku ima jaci sastav,ali..ovo je ipak finale.Radovace se crveno-beli na radost kluba sa najvecim brojem navijacaKup je nas.napred momci!

Dule Vujosevic - prostak

pre 15 godina

Delije, delije, ajmo svi u glas:
"Partizanov predsednik igr'o je za nas!"

Ajmo ljudi, pa nije se Goran Jeretin povredio da kukamo :D Ipak je samo to Malina, inace covek koji je ceo zivot zakleti grobar, tako da je dobro sto nece igrati :D Grobari, sumiramo rezultate u 5 do 20h veceras, pa se vidimo!

zoLa

pre 15 godina

Ljudi, jeste primetili da je Kari taktizirao dosta na ovom turniru? Protiv Metalca je Keselja ubacio u igru u poslednja 2 minuta, a sinoc protiv FMP-a ga je ubacivao nekoliko puta na kratko,a on je svaki put napravio razliku za Zvezdu. Tadiju forsira do maksimuma, iako se vidi da je daleko od one forme. Verovatno ga bas zato forsira, ne bi li se vratio u istu. Tako da, to mi uliva neku nadu, ocekujem da ce veceras Zvezda igrati znatno bolje nego na prethodna 2 meca.

dejan

pre 15 godina

Moderatori mi ne bi pustili komentar kada bih napisao sta mislim o ovim kvazinavijacima moje Zvezde, pa cu biti vrlo jednostavan. Kvazinavijaci, izgubili ste sve svoje utakmice. Gledam ove momke kako se bore u ovoj ruznoj atmosferi u kojoj nasih navijaca gotovo da i nema niti se cuju i znate sta zakljucujem...? Elmedin je mnogo veci delija od svih vas ljudskih nula i kukavica. Nosite se.
Napred, Zvezdo!

Cofi

pre 15 godina

Evo jedne pesmice za sve partizane i ostale artizane,sto bi rekao Husa iz Beat Streat-a:Opsesija,opsednut sam ja,noc je tako nemirna bez tvojih dodira...;))))))))))

delija

pre 15 godina

Sramota je sto najbolji navijaci na svetu ne dolaze da bodre svoj klub nego bojkotuju ni sam neznam zasto samo odmazu zvezdi, delije vratite se ne mozemo bez vas do trofeja,napred zvezda ale!

akcidroni

pre 15 godina

Kako ste wi iz b92 pristrasni pa to je NEWIDJENO brate!!!
-zwezda pobedi Metalac,naslow-"ubedljiwa zvezda"

-Partizan ZGAZI Hemofarm,naslov-"Partizan u finalu kupa"

-I wrhunac,izjednachawa se igranje Wlada Diwca u Partizanu i u zwezdi! Kako was bre nije sramota!!!???

PARTIZAN ŠAMPION

pre 15 godina

Toooooooooo ciganiiiiiiiiiii..... Drago mi je da ste pobedili, jer baš vas želimo da pocepamo u finalu. Gledaćete ko zna koju po redu reprizu filma „Cigani Lete u nebo“. Prvi trofej u sezoni opet će osvojiti

Delija SM

pre 15 godina

Grobari danas samo pominju delije u pesmama.KOMPLEKSI!
Prestani te da nas pominjete.Pevajte na kosarkaskim utakimicama FUDBALSKI to je hram,stadion JNA(JUGOSLVENSKA narodna armija)...

Djole Grobar

pre 15 godina

Zlezdini navijaci nisu dosli da podrze svoj kub,jer znaju da nemaju sta videti.Sutra ce ih biti mnogo vise,dolazi PARTIZAN u njihov grad,ekskluzivna prilika da vide evroligaske(poznate)igrace.Navijace za svoju zlezdu kao nikada jer valjda je to sindrom malih provincijalnih klubova.:)

Jagodinac

pre 15 godina

I dalje tvrdim da su igrači KK ,,Sledeća Sezona'' izvikani čobani . Jedino mi je žao malog Bjelice , mogao bi da postane dobar igrač . Ali , ko mu je kriv , sam je izabrao da bude gubitnik...

BELADE NJASVI

pre 15 godina

Bolji sam od Karija,imam vise prvaka sveta,evrope,evroliga od njega.Igram posteno,ne vrsim pritisak,ne branim Daltona kad udara sudije.Sve moguce sam osvojio a on trenira jadnu Zvezdu.Ja sam Merho,ja sam najjaci.

Mrki

pre 15 godina

uvek ista prica partizan krene da gubi i kad je vise od 10 razlike njihov trener napravi tehnicku gresku izdere se na sudije i oni promene kriterijum.sve sudije ih se plase

ogi13

pre 15 godina

Ovaj Vujosevic je mozda solidan trener,izuzetno celav definitivno jeste...ali ono sto on pokazuje na svakoj utakmici je strasno.Nema igraca da mu on makar 5-6 puta ne pomene majku...pa vi grobarcici saljite decu kod Duleta,pa se pitajte pominje li vam zenu...

Srpkinja

pre 15 godina

Ja ne mogu da verujem!Sta su ovi Partizanovci umislili!"Pobedicemo sa 20 razlike".A neki cak misle sa 35!Ljudi budite malo realni!!!Nismo mi toliki jadnici!Uostalom uvek sam bila protiv Partizana, jer kao da potkupljuju sudije!Napred ZVEZDOOO!Ako moze i do pobede!!!!!!!!

Ivannewbgd

pre 15 godina

Kompleksi hm???

Da li Vam je poznato:
"Nja nja nja Zvezda ima sponzore nja nja nja Zvezda ima carter letove nja nja nja Zvezda ima kredite nja nja nja Zvezda ima punu halu u Jadranskoj ligi nja nja nja Zvezdu vole novinari Pesic je mrsaviji od mene nja nja nja...." Prva ljubav zaborava nema(i sve izjave nakon utakmica Evro lige)....Mislite o tome!!!!!!!

Zvezdin Dorcol

pre 15 godina

Jedva cekam vecerasnju utakmicu da vidim kako ce da sude prvi- kum vujosevica, drugi- " gepekovani sudija" i treci sudija - okoreli grobar od malih nogu. Kompletna zvezda ove godine je jaca 5-10% od partizana, ali veceras igrano bez Robertsa, Marinovica, Delija... uz sve to, partizan ce nazalost, sa prvim, drugim i trecim sudijama, lagano pobediti... Zvezda treba da ima 30-40% jaci tim od partizana da bi osvojila neki trofej. 20 % cine partizanove sudije, a 20% izostanak Delija na utakmicama... Nije bitan trofej, nije bitno nista sem poznate parole:ZVEZDO VOLIM TE, VOLECU TE DOK NE UMREM !
(Zvezdin Dorcol, 21. februar 2009 12:32)

Cofi

pre 15 godina

Divac ce uruciti trofej Dragicevicu bas u inat partizanovcima!Mada realno trofej bi prvo trebao da uruci Bjelici!Iz suprotnog tabora jedino mi se svidja Novica jer je lav,ubica,ima srce za 1000 ljudi,voleo bi kad bi neko mogao da ga omadjija pa da se sutra ne vidi na terenu!I za kraj ionako smo trebali 21-og da ih otresemo u fudbalu na njihovom stadionu,evo nam idealne prilike da to uradimo,ali u kosarci!Pesicu vodi vojsku do pobede,ucinite sve sto je potrebno,sve,sve je dozvoljeno,mi smo Cigani najjaci smo,najjaci!!!

šta ti je zvezdo ovo trebalo...

pre 15 godina

zvezdo, zvezdo...A šta ti je ovo trebalo? Umesto lepo, dostojanstveno i minimalno da pukneš od FMP-a i vratiš se kući bez nekih većih problema, ti dolaziš u finale na rendaljku strašnom Partizanu...Pa da li si ti uopšte svesna kako ćeš sutra proći i šta će ti se sve dešavati u tih 40 minuta igre?
P.S.
Pre par dana sam pomenuo kako su besane noći svakom timu koji je prvi naredni protivnik Partizana. Sinoć su igrači Hemofarma imali jezu i oblivao ih je hladan znoj u krevetu. Večeras se to upravo dešava igračima jadne zvezde, baš sad dok ja ovo pišem i šaljem...

Mirko

pre 15 godina

Reci cu par stvari u ime navijaca Crvene Zvezde:
1.Oni koji sebe nazivaju Delijama(a to po ni cemu ne zasluzuju)bojkotuju NLB ligu.
Ajde da to pomalo i razumem ali je moja ljubav prema Zvezdi veca od vase mrznje prema NLB
2.Bojkotujete klub zbog Elmedina Kikanovica.
Dragi moji navijaci koji sebe nazivate Delijama(a ni po cemu tamo ne pripadate)i ja sam iz istog grda kao i Elmedin.Taj grad sam napustio 1992 jer sam srbin i vjerovatno znate kako bi zavrsio da sam ostao tamo.Mozda sam i ratovao protiv Elmedinovog oca ali ja ga ne mrzim jer on igra za klub koji je iznad svega a i vaspitavan sam u duhu srpske tradicije da Srbin covjek nikoga ne mrzi.
3.Pred utakmicu protiv FMP-a sretnem niske Delije koje mi kazu kako je receno iz Beograda da se bojkotuje utakmica dok se ne vidi kakve su namjere uprave.Mnogi medju njima su bili razocarani.Ova uprava kakva god da je bolja je od prethodnih i imamo ekipu koja zasluzuje nasu apsolutnu podrsku.A ko su ti iz beograda koji odlucuju sta ce se bojkotovati a sta ne?pa ja na severnoj tribini imam staza vise nego oni godina zivota i sada ce oni meni da odredjuju koga cu ja bojkotovati a koga ne(prvi derbi koji sam gledao je bio 11.11.1984 na stadionu JNA).Po toj logici ne bi trebali ici ni na predstojeci derbi u fudbalu jer u upravi sjede ljudi koji su zgrtali pare na nesreci naroda.Da pricamo malo o tome kako je Miskovic mlatio pare dok su mnoge prave Delije sa severne tribine ginule po Hrvatskoj,Bosni,Kosovu a danas njegov sin drma Zvezdom.
Da li cete sutra doci na utakmicu ili ne to ostavljam Vama na savest.Ja znam da sigurno idem da ih gledam kao sto cu i iducu subotu iz Nisa doci na derbi iako imam 40 godina i dvoje male dece(mnogi mi kazu da nisam normalan)jer mene ne interesuje uprava nego moja jedna i jedina ZVEZDA.Ja u pravom smislu reci vjerujem u ono ZVEZDA JE ZIVOT OSTALO SU SITNICE.

Udrite iz svih oruđa!!!

pre 15 godina

Ja sam večeras prvi (i verovatno poslednji) put navijao za gane da dobiju neku utakmicu! I majke mi mile, toliko sam srećan da su ušli u finale i da će sutra da nam se naklone da to nije normalno! Biće cepanja samo tako! DULE I MOMCI, NE STAJTE DO POSLEDNJEG SEKUNDA, MI NE ŽELIMO SAMO POBEDU I INAČE NEBITAN TROFEJ, VEĆ ŽELIMO NEŠTO MNOGO VEĆE - PONIŽENJE NAJOMRAŽENIJEG PROTIVNIKA!!! Neka sutra proklinju njihov današnji ulazak u finale!

hiljade njih bi htelo ali ima mesta samo za 12

pre 15 godina

Svaki igrach Zvezde protiv Partizana igra veoma motivisano jer se nadaju da ce zapasti Duletu za oko i da ce im se ostvariti decacki san - da zaigraju za Partizan

veciti delija

pre 15 godina

grobari pa zar je moguce da ste toliko iskomplexirani,pa meni je vas zao,to vam je sve zvezda napravila...toliko ste mi jadni da nemam reci...

zvezdas

pre 15 godina

Ako bude zvezda pobedila onda ce da se jave grobari sa ovakvim naslovima npr.. PUSTILI SMO VAS DA UZIMATE JEDAN TROFEJ i tako dalje..ipak jedan je SVETISLAV PESIC,sanse su 50-50..

zvezda mi je sve

pre 15 godina

Vodjama navijaca zvezde:Kako ne shvatate da bojkot nema nikakvog pozitivnog efekta! Jedino nanosite stetu svom klubu ne pruzajuci mu podrsku! Sutra ce u Cairu biti 1000 organizovanih gov....,pardon,grobara, a sa druge strane 1000 delija koji zajedno ne mogu da pevaju ni 1 minut. Ne glupirajte se nego dolazite u Cair !!!
Napred Zvezdo !!!!

sasha

pre 15 godina

sad mi misa tumbas javio SMSom da su grobari odlucili da odgode finale kupa...kazu sneg pada,boje se da im se zvezde evrolige ne okliznu negde na ulici

Komar

pre 15 godina

Realno,tesko da mozemo bilo sta uraditi bez Robertsa i Marinovica.Danas su me razocarali protiv FMP-a,jedino sam pobedom zadovoljan,ali takva igra protiv Partizana nece proci.Nadam se da mozemo pobediti sutra,ali realno,bice to mnogo tesko,pogotovo jer je Partizan u dobroj formi.Sve u svemu nadam se dobroj i zanimljivoj utakmici.
Pozdrav svima

nebojša

pre 15 godina

Boj ne bije svijetlo oruzje ,vec boj bije srce u junaka.Cinjenica je da Partiyan u ovom trenutku ima jaci sastav,ali..ovo je ipak finale.Radovace se crveno-beli na radost kluba sa najvecim brojem navijacaKup je nas.napred momci!

sike

pre 15 godina

Hvala javnom servisu, jer sam danas zahvaljujuci Slobodanu Sarencu saznao sledece:
"Istopila se prednost Hemofarma jer nije bas to velika razlika u kvalitetu u korist Hemofarma, cak po nekim misljenjima je Partizan za nijansu kvalitetniji"
A sad neke lepse stvari:
Ukucajte u googlu kk sledeca sezona, medju rezultatima ce se pojaviti i Wikipedia prezentacija jednog beogradskog kosarkaskog kluba.
Probajte

Cofi

pre 15 godina

Evo jedne pesmice za sve partizane i ostale artizane,sto bi rekao Husa iz Beat Streat-a:Opsesija,opsednut sam ja,noc je tako nemirna bez tvojih dodira...;))))))))))

boki

pre 15 godina

pa dobro tako smo i trazili
jamislim da cemo sutra odigrati ozbiljno kao i protiv hemofarma-jednu cetvrtinu (:

Ljepsa mi je slika da nasi uzmu pehar od Divca

GrobariKraljevo

pre 15 godina

Grobari danas samo pominju delije u pesmama.KOMPLEKSI!
Prestani te da nas pominjete.Pevajte na kosarkaskim utakimicama FUDBALSKI to je hram,stadion JNA(JUGOSLVENSKA narodna armija)...
(Delija SM, 20. februar 2009 23:35)

pa i vi pevate na basketu...Jos jedna pobeda i titula...hm...trip a?

zekaboy

pre 15 godina

Ajmo braco grobari sutra da budemo pravi navijaci kao sto smo i dosad bili i da pokazemo ko je najbolji!!!da razbijemo cigane,PARTIZAN SAMPION ima da gori ČAIR

Darko

pre 15 godina

Ovaj ''derbi'' je doveden do apsurda! Toliko je jedan tim dominantniji od drugog, da sve sem pobede tog tima predstavlja veliko iznenadjenje...

Realno cz nema sta da izgubi jer je apsolutni autsajder a pobeda moze mnogo doneti. Sto da ne, mozda i izdavanje novog DVD-a pod nazivom ''Opacin put do trofeja!''

nesa

pre 15 godina

Jos jedan derbi ove sezone ce dobro da dodje, doduse ovaj put Zvezda realno oslabljena ali mislim strasno motivisana.Hteo bi da kazem da me izuzetno raduje Bjelica .Mnogi hvale igru Veselog ,svaka cast momak je talentovan i ako nastavi da radi postace igrac ,to se odnosi i na Bjelicu.Ali mislim da nas upravo treba da raduje dobre igre nasih igraca .Nadam se da ce ovaj momak pokazati sta zna sa 20 god.Mi imamo fantasticne igrace ,tj potencijale .Pocev od Velickovica,Tepica,Dragicevica,Labavica,Tripkovica,Keselja itd.
Nadam se da ovo sve dobro prati Ivkovic.Po mom skromnom misljenju ovi igraci plus Stojakovic i Rakocevic mozemo da daleko doguramo u Poljskoj.Samo se plasim da Rakocevic nece igrati.Veliki poz i sutra ce da bude gusto.

samo partizan

pre 15 godina

FUDBALSKI TO JE HRAM,STADION JNA,NA NJEMU IGRA PARTIZAN TIM ZA KOJI ZIVIM JA!!!!!!!!!!a sta imas protiv pesme?vi ste se bas pokazali...toliko ste bili glasni, mislim da ste prevazisli sami sebe...a sutra zna se...VOLIM GA KO OKA DVA,SVAKI DAN MOLIM SE ZA NJEGA,SLAVNI KLUB,SVIMA ZNAN BEOGRADSKI PARTIZAAAAAN!!!mislim da ni sami sebe necete da cujete...

Nenad

pre 15 godina

Da smo kompletni sa najboljim igracima Marinovicem i Robertsom rekao bi da pobedjujemo u finalu.Ovako nazalost autsajderi smo i veliki je uspeh sto smo stigli do finala gde trebaju da igraju samo hrabro i ne padaju na provokacije Vujosevica kad povedu sa 10 razlike i mozda mogu i da osvoje prvi trofej

Dullence

pre 15 godina

Ko bre poredi talenta i stavlja u istu recenicu jednog Velickovica, 3pkovica i Tebica sa Avlijom...mislim Tadijom? ili Labovicem? Polu fabrikanti se navode u istom kontekstu kao MVP kola u drugoj fazi EL? Tisina... Teki, apelujem da pustis neku emisiju "Secanja" na SOSu, neku kada su nekad i oni pobedili, moramo da pazimo na mentalnu higijenu nacije...

Dule Vujosevic - prostak

pre 15 godina

Delije, delije, ajmo svi u glas:
"Partizanov predsednik igr'o je za nas!"

Ajmo ljudi, pa nije se Goran Jeretin povredio da kukamo :D Ipak je samo to Malina, inace covek koji je ceo zivot zakleti grobar, tako da je dobro sto nece igrati :D Grobari, sumiramo rezultate u 5 do 20h veceras, pa se vidimo!

Ne~Vođe

pre 15 godina

Najveća sramota je ta, da Zvezdine vođe miniraju navijanje u Nišu, ako nećete da pomognete nemojte da odmažete. Vi ste najveća sramota u istoriji delija!!!!
Treba vas gepekovati sve do jednog!!!
Ajmo Nišlije da navijamo bez obzira na ove JUDE!!!!

Џиги

pre 15 godina

на коментар под бројем 38 могу да кажем само СВАКА ЧАСТ МИРКО.Баш ме ѕанима да ли ће "фрајери" из Београда да бојкотују и фудбалски дерби(на који ћу наравно да идем без обзира на све)јер је за Звезду потписао Мирнес Шишић...Срце ми се цепа кад видим да ти момци на паркету немају праву подршку,али се опет надам да ће нас вечерас обрадовати и показати како се бори за боје свога клуба без обзира што ће 90 % хале бити против њих.ЖИВЕЛА ЗВЕЗДА!

zoLa

pre 15 godina

Ljudi, jeste primetili da je Kari taktizirao dosta na ovom turniru? Protiv Metalca je Keselja ubacio u igru u poslednja 2 minuta, a sinoc protiv FMP-a ga je ubacivao nekoliko puta na kratko,a on je svaki put napravio razliku za Zvezdu. Tadiju forsira do maksimuma, iako se vidi da je daleko od one forme. Verovatno ga bas zato forsira, ne bi li se vratio u istu. Tako da, to mi uliva neku nadu, ocekujem da ce veceras Zvezda igrati znatno bolje nego na prethodna 2 meca.

delija

pre 15 godina

Sramota je sto najbolji navijaci na svetu ne dolaze da bodre svoj klub nego bojkotuju ni sam neznam zasto samo odmazu zvezdi, delije vratite se ne mozemo bez vas do trofeja,napred zvezda ale!

Mld.

pre 15 godina

I po komentarima se vidi odnos klubova. Grobari sasvim opusteni, najavljuju ubedljivu pobedu dok druga strana jedva da se oglasava! A najlepse od svega je sto Grobarski optimizam ima ogromno ''pokrice'' jer je to, jednostavno, stanje stvari...

Mogu samo da zamislim sta ce biti sutra ako se desi veliko iznenadjenje i pobedi zlezda...

Grobar, Subotica

pre 15 godina

Mislim da je ekipa KKSledecaSezona napravila ogroman napredak ove godine!
Recimo da se ova utakmica igrala prošle sezone ili ranije ne bi se uopšte postavljalo pitanje ko će pobediti već kolika će biti razlika.Mislim da je fenomenalan uspeh doći u situaciju da se uopšte nadaš nečemu protiv institucije zvane PARTIZAN!!!
Uživajte u toj nadi de-li-je, jer je odavno niste imali!
Priznajem, nisam 100% siguran u naš uspeh, dajem i vama 5% šanse!!!

DINASTIJA!!!!

pre 15 godina

uz sve to, partizan ce nazalost, sa prvim, drugim i trecim sudijama, lagano pobediti... Zvezda treba da ima 30-40% jaci tim od partizana da bi osvojila neki trofej. 20 % cine partizanove sudije, a 20% izostanak Delija na utakmicama...(Zvezdin Dorcol, 21. februar 2009 12:32)

jadni vi sa nama.a bogami jadni su i CSKA,PAO,Tau,Macabi,Barca,Unicaha,Montepaski,Real,Huventud i ostali.

umesto što kukate,bolje trenirajte 10 sati dnevno ! što bi bilo sat-dva više od Partizana....

Zagor

pre 15 godina

Kazu strucnjaci, psiholozi, da je iscekuvanje neceg za*ebanog gore nego samo to za*ebano. Mogu samo da zamislim kako je komsinicam zbog sutrasnjeg finala.
Malko im je drago sto su do njega dosli, jer i sami tesko da su verovali, a sa druge strane gace su pune.
ne brinite, vec sutra u 20 o'clock bice gotovo.

REALNO

pre 15 godina

Zasto trening mec pred utakmicu s Unikahom igramo sa istom ekipom. Treba malo menjati. Evo fudbaleri Zvezde su recimo na leto uvertiru pred pocetak sezone igrali sa Slaskom, odigrali dobro jesen, a sad su, da bi se ostverilo cuveno zvezdino prolece (u koje ni oni vise ne veruju) zakazali uvertiru sa odlicnim Grbljem. Dule, mogao bih nesto da naucis od njih, a ne ovako.
P.S. Mozda u stvari Dule namerno igra s njima pred Unikahu, voli covek da ih... Sta ti je navika.

Nis

pre 15 godina

Partizan je svakako favorit u ovom mecu,ma sta god misli navijaci zvezde Posto ocigledno su utuvili sebi da mogu da pobede partizan u redu jedno ste dobili sa pola kosa vi se radujete,posle smo mi vas dobili 3 kosa pa ste krenuli da pricate kako partizanu sudije sviraju u njihovu korist to zbilja smesno.Zato shvatite vec jedno da Partizan nije naivan da vas pusti i sledeci put.A vi i dalje mislite da nas mozete pobediti.Partizan osvaja100%

Lazar

pre 15 godina

Aaaaaaaaaaaaa...Dule Vujosevic sha la la a la laaaaaaaaa,Dule Vujosevic sha la la la laaaaaaa,Dule Vujosevic sha la la la laaaaa aaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa

Iva

pre 15 godina

Mnogo bitna utakmica nas ocekuje u sredu,treba odmoriti bitne igrace,zna to prof.Dule,znaju to i igraci.Zato,ja vas molim da sa pola snage pocistite boraniju.Hvala.

Vuk23

pre 15 godina

Kao vrlo realan covek,u svakodnevno zivotu,zelim da stavim tacku na to stalno prozivanje kako Partizanu pomazu sudije u kosarci,posto je skroz obratno i Zvezdi vec godinama sudije pomazu i to im nabacuju 0d 10 do 20 poena u zavisnosti od utakmice.A sad cu izneti i primer.
Da li ima neko ko misli da se Partizanu sudi posteno u Euroligi?I pored sudjenja protiv Partizan pobedjuje najace Evropske timove.
Dok jadna Crvena Zvezda ne moze da dobije ni Pamesu,Hemofarm...
I sad hocete da kazete da vi mozete ravnopravno da igrate sa Partizanom.
Smesno.
Uz obilati pomoc sudija vama dobijamo vas 15 razlike,da je posteno ne bi ste prosli bez 30.To je surova realnost.
A o tome sto se javljamo na vase vesti,to je zato sto ne mozemo da verujemo da jedan takav propali kosarkaski kolektiv ima sudjenje kao da je prvak 7 godina za redom,plus domacinsko plus jos navlace za vas.
E to je sramota za srpsku kosarku i samo na taj nacin uspevate da stignete di finale jer ste realno 4 tim u zemlji.
Ni smo mi krivi sto smo toliko bolji pa ni sudije ne mogu da nakradu toliko koliko smo bolji.
A poruka za Pesica,znam da zelis da dokazes da si veliki trener ali njima nemogu pomoci ni 3 Pesica,tako obradi paznju kako se ponasas na terenu jer do sada sam mislio da si veliki covek i nadam se da neces uhvatiti cigansku bolest pljuvanja sudija,skakanja na sudije,vucenje za dres.Mnogi igraci koji su se normalno ponasali na terenu,kako dodju u Zvezdu odmah pocinju sa skakanjem na sudije,kako ih tom bolescu zaraze ne znam.Valjda osete kako su u velikom srpskom klubu koe nista ne sme da se svira jer sve normalno je protiv njih,ako krades malo za njih to nije dovoljno,nije dovoljno ni vise jer njima treba jos.
I jos jedna stvar,pisacu KSS da se uvede posebno pravilo za Stimca,da njumu se dozvoli da moze u reketu bude ne 3 sekunde vec 5 sekundi.Za njega moze 5 sekundi ali da mu sudije sviraju posteno ako ostene 5 sekundi da se svira,posteno.Mislim da mu bar 5 puta na utakmici u proseku moze da se svira 5 sekundi.

joca

pre 15 godina

U sredu igramo sa Unikahom, i ne bi valjalo da ekipa ode umorna na tu utakmicu.Zato,ja sam za kombinovani sastav,pa kako bude,makar zbog toga i izgubili.
Opteretiti maksimalno Bozica,Vitkovca,Milosevica,Rakocevica,pa neka i Besovic malo igra...
A igraci iz prve petorke neka odigraju po 15-2o min.

Sasa The Grobar

pre 15 godina

Ja sam jako veliki Grobar i volim PArtizan vise nego ogromna vecina ovih forumasa koji ovako ponizavaju zvezdu. Ja sam i jako realan, tvrdim da je zvezda na pravom putu, sto je dobro za nasu kosarku. Mrzim ta ponizavanja, tipa "razbicemo vas sa 100 razlike, tresu vam se gace...". To nije dostojanstveno.

Derbi nam treba zbog sporta i neizvesnosti i bice ga i veceras, zahvaljujuci dvojici sjajnih trenera. Ipak, ocekujem pobedu Partizana, jer, ipak je to realnost. Ali drago mi je da se derbi vraca na svoje. Pozz svim Grobarima...

mislilac

pre 15 godina

u tri sezone kk sledeca sezona je osvojio 15 bodova u trci za evroligu,a partizan samo u ovoj sezoni za sada 15 bodova.MISLITE O TOME!

conoplja PFC

pre 15 godina

POBEDA!POBEDICEMO!Mislim da ce biti 10 razlikedo 12 plafon.Cigani mozda imate tim za trofej,ali NE OVE SEZONE!Bice cupavo,ali pobedicemo.NAPRED PARTIZAN!!!VOLIM GA KO`OKA DVA...

DINASTIJA!!!!

pre 15 godina

''Molim crno-bele da pobede danas.a ako ne uspeju,onda neka pobede neki drugi put''

a pošto ja nisam Duško Radović :

GAZI !!!

Kuko

pre 15 godina

Ovo je vec navijanje za zvezdu ....dvojica u petorci partizana moraju da imaju povez preko ociju a jedan stake .....sudi sarenac,valjda tako treba radi izjednacenosti...a popust za navijace u tempu na fotelje DEVOTION i garanciju na njih do 2012 :D

dejan

pre 15 godina

Moderatori mi ne bi pustili komentar kada bih napisao sta mislim o ovim kvazinavijacima moje Zvezde, pa cu biti vrlo jednostavan. Kvazinavijaci, izgubili ste sve svoje utakmice. Gledam ove momke kako se bore u ovoj ruznoj atmosferi u kojoj nasih navijaca gotovo da i nema niti se cuju i znate sta zakljucujem...? Elmedin je mnogo veci delija od svih vas ljudskih nula i kukavica. Nosite se.
Napred, Zvezdo!

javni servis wtf

pre 15 godina

Da mi je samo znati ko drži te Dende, Kovinjala i Koraće i plaćaju ih sa našim parama da nam jedu živce svojim glupostima ?
Ono je dno dna sportskog novinarstva i komantarisanja.
Čovek nema pojma sa košarkom a ima fond od 30 reči kojim teroriše gledaoce.Sva sreća da imam opciju MUTE.