Sreda, 18.02.2009.

10:31

NBA: Peđa bolji od Nenada

Predrag Stojaković izašao je kao uspešniji iz duela sa Nenadom Krstićem, pošto je Nju Orleans savladao Oklahomu sa 100:98.

Izvor: B92

NBA: Peða bolji od Nenada IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

33 Komentari

Sortiraj po:

Pippen

pre 15 godina

bas gledam listu trojki Eddie Jones mu bezi 6 trojki za 5 mesto of all time 6 je Tim Bug Hardaway sa dve vise tacnije 1542 a Stojakovic 1540, svaka mu cast na ovom skidam mu kapu , mozda ugrozi i Glena Rice-a do kraja karijere koji je cetvrti. Bravo!

Aco

pre 15 godina

(Chaos Is Me, 18. februar 2009 16:34)
Svaka ti je na mestu!
A ovaj NBA fanatik...no comment...Ako si tako odusevljen NBA cirkusom,ima cirkus i u Srbiji negde pa svrati malo,pogledaj neku predstavu...

Detroit

pre 15 godina

Pitali Grega Popovica sta misli o transferu Cendlera u Oklahomu i evo sta kaze:

‘Prvi put cujem za to. Ja vam nisam neki internet zaljubljenik. Ne citam ni novine toliko. Ja radim. Ja treniram. Provodim vreme sa porodicom. Pijem vino. Setam ulicama Njujorka. Ja ne znam sta se desava u NBA. Vodim racuna samo o tome sta mi (San Antonio) radimo’….
http://sportsillustrated.cnn.com/2009/writers/chris_mannix/02/18/chandler.notes/index.html?eref=T1

KOSTA1703

pre 15 godina

@NBA fanatik
Mislim da uopste nisi u pravu sto se tice Milicica.
Naravno, veliko je preterivanje reci kako bi Hauard imao 25 poena manje da ga je cuvao Milicic, ali je takodje preterivanje reci da Milicic ne vredi mnogo.
Milicic je odlican igrac kojem fali veoma veoma malo da eksplodira.
Da eksplodira u igraca allstar kvaliteta(nekome se dogodi raniej nekom kasnije, nekom nikada, ali se vidi da Milicic MOZE).
Sjajan u odbrani, jos bolji u napadu kada dobije upotrebljive lopte.Mana mu je trenutno IME, jer licne greske uglavnom skupi na rampama koje se Hauardu recimo , NIKADA ne sviraju.
Takodje, problem sa psihom mada se tu u odnosu na prethodne sezone vidi izvestan pomak, jer vise ne divlja van reketa, ne sutira bezveze, nego igra kosarkaski.Cak se dogodi da provede u igri po 15-20 minuta a da i ne pomisli da nerezonski sutne na kos.

Detroit

pre 15 godina

Za Pippen-a:
Pogledaj ova dva link, prvi za tri poena a drugi za slobodna bacanja:

http://www.nba.com/statistics/default_all_time_leaders/AllTimeLeadersFG3Query.html?topic=4&stat=7

http://www.nba.com/statistics/default_all_time_leaders/AllTimeLeadersFTPQuery.html?topic=4&stat=8

NBA Fanatik

pre 15 godina

@ McGradyaka2pac

Zato sebe i zovem fanatikom jer se primam na NBA skoro 20 godina.
Primaj se malo i ti nije lose, probaj ne moze da skodi :-)
Zaboravih da ti zahvalim to je kompliment.

Sarlot ima odlicnu ekipu to sam par puta napisao a Radmanovic ce na njegovu na zalost svih nas morati da se bori za minutazu sto je po meni malo nelogicno jer je trenutno u boljoj formi od Bela pa bi trebao biti stater a Valas bi mogao na dvojku.
A ta prica da bi Dvajt imao 25 poena manje da ga jecuvao Darko Milicic je smesna mislim jeste Milicic nas covek ali ipak realno on ne vredi puno i nema on sta da trazi pritiv jedne superzvezde kao sto je Hauard.

Sto se tice Dvajtovog nadimka ni meni se to ne svidja sto ga je ukrao Seku odnosno iskopirao a bolje da je sam sebi smislio neki nick pa da bude originalno ovako to nije to ali sam ga prihvatio jer sta sad igra mocno i prihvatio sam to ali je originalni Supermen Sek Onil i tu nema price.

Kobi 10 poena i ako se ne varam to je rekord sezone u negativnom smislu. Ali zato je Odom odigrao fenomenalno.

Neko je gore vec dao link na kome i ja gledam utakmice pa vam zelim da uzivate u direktnim NBA prenosima gde mozete cuti intervju igraca na primer dok likovi na OBN-u pricaju nesto sasvim deseto dok igrac daje izjavu e to stvarno nisam nigde video sramota a mozete pogledati na forumu OBN televizije koliko su svi u Srbiji i sire NEzadovoljni njihovim NB prenosima. Pogledajte i uverite se da ih i njihovi Bosanci kritikuju i bokvalno ih niko ne hvali ali bas niko.

I LOVE THIS GAME 1
I LIKE NBA BASKETBALL !

Chaos Is Me

pre 15 godina

@Carmelo:
Shta da se radi kad se i pored tolikog gledanja ne razumesh. Dvajt Hauard je najveci cirkusant u ligi trenutno. Preko polovine njegovih poena su zakucavanja, bez ikakve odbrane protivnika. Shek se sprdao sa Hauardom na all-star utakmici bash kao shto se Baby Shek sprdao sa njim na Svetskom prvenstvu 2006-e. Najbolji centar u istoriji?!? Buahahaha! Orlando igra zaista sjajno ove sezone ali pre svega zbog izuzetne forme Dzamira Nelsona, Hida i Rashara Luisa, kao i velike podrshke bekova sa klupe. Hauard jeste dominantan igrach zbog fizichkih predispozicija ali je tehnichki izuzetno ogranichen. I uvek 0 asistencija.

@NBA fanatik: Tebe je zaista uzaludno komentarisati.

E da, u vezi ovog trejda, Kris Vilkoks nije puno loshiji od Chendlera. Finiksova pobeda od 40 razlike uz primljenih 100 poena definitivno nije kosharka. Bravo za Darka Milichica, nadam se da ce mu klub angazovati privatnog psihoterapeuta, to bi bio veliki dobitak za sve.

PS imate ovih dana na SportKlubu Shpanski kup kralja. Toplo preporuchujem, narochito fanatichnom.

Pippen

pre 15 godina

@Johny
Gde ima videti tu lestvicu sa najvise ubacenih trica ja sam nasao preko wikipedije ali nisu listu redovno azurirali tako da je Stojakovic jos osmi.

Carmelo

pre 15 godina

San svakog muskarca je da izgleda kao Dwight Howard! Poredjenje sa Sekom je smesno jel Sek nikada nije ubacivao ovoliki broj poena. Dvajt se vec sada moze proglasiti najboljim centrom u istoriji.On je trenutno jedini igrac koji ne igra na bekovskim pozicijama koji moze ovoliko da ubaci. I nemojte kao uvek da mi govorite da se nerazumem, jer svake noci gledam po dve nba utakmice.Vidim neki te igrace nazivaju cirkuzantima, a kao onda ibjasnjavate olimpiske igre?

Pippen

pre 15 godina

Ja ne znam da li sam ikada video gluplji i nelogicniji trade od ovog Chandler Wilcox Smith, sta su ovi mislili iz uprave Hornetsa nemam clue? Jedino je mozda razumljivo sto su hteli da se rese ugovora Chandlera kojem je ostalo jos 2 god pa da imaju dovoljno mesta u capu za 2010 free agent class. Videcemo, uglavnom ovim su se oprostili od titule u skorije vreme.

Disco Stu

pre 15 godina

pa da je neko od vas "pametnih" gledao tekmu video bi da je Krstic bio najboljhi u odbrani...razliku su stizali kada je on bio u igri...komentatori su samo o njemu i durantu prichali..Vest jeste dao brdo poena ali tek 4-5 pored Krleta...inache mi je muka od ovog prozivanja Pedje chim ima loshe veche,a kada ubaci 30-ak onda je Pedja-car,Pedja-najbolji shuter u istoriji itd
toliko od mene!

rezultat se gleda

pre 15 godina

Miličić poslije duže povrede odigra odlično za jednog centra u NBA 15 poena i 10 skokova a ovdje se prepire da li je bolji Stojakovic ili Krstić koji jedva postignu 10 koševa. Stvarno smješno, mislim da je jasno ko je bolji!

KOSTA1703

pre 15 godina

@NBA fanatik
Ja sam utakmicu Sarlota gledao sinoc, i ne umanjujuci ogromne predispozicje i kosgeterski ucinak Hauarda, ipak je broj poena koji je postigao najvise rezultat taktike Sarlota koji ga je ostavljao samog(ne udvajajci ga uopste), dok je pokusavao da zatvori Turkoglua, Luisa i ostale.
Taktika im je skoro uspela, da ne bi one trojke Redika za produzetak, kao i nekoliko losih odigravanja u napadu Sarlota kada se utakmica lomila.
Sve u svemu jedna sasvim dobra predstava Sarlota, koja je ponovo pokazala da imaju ekipu mnogo vredniju od trenutnog stanja na tabeli.
Takodje mi se cinilo, da je Radmanovic igrao premalo na mecu, a sve na racun stare slave G.Valasa i Bela koji su utakmicu odigrali dosta lose.

kragujevac

pre 15 godina

nije mi jasno, mislim Hauardu svaka cast. . .ali to sto je ukrao nadimak od Seka je sramota! Onil sebe zove supermenom jos od pre 10 godina. . .cak mu je i kuca u LA bila skroz u supermen fazonu. . . .ne znam sta mu to znaci! sta mu je to trebalo!

ckb

pre 15 godina

Gde si je gledao?
(sheba, 18. februar 2009 12:45)

Ja gledam na ovom sajtu:

http://www.atdhe.net/

Imas sve utakmice uzivo. Zavisi od brzine tvog neta da li ce ti kociti. Ja imam 1024 i ne koci.

cole

pre 15 godina

Poštovanje,
šteta što u informaciji niste stavili period za kliko je Darko Miličić napravio 15-ak poena i 10 skokova. Što se tiče naših igrača, noćas je jedini bio u dobrom ritmu, ali je ekipa izgubila bez problema. S druge strane Hauard je pokazao dominaciju i u okršaju sa Krstićem čini mi se i pružio partiju sezone. Međutim, da je igrao protiv Miličića, imao bi 25 poena manje, manji broj skokova i blokada. Darko bi bio na istom nivou, jer je on definitivno među 5 najboljih centara na svijetu. Krle je tek korektan centar, koji je skakački tanak, mada je noćas bio malo bolji. Ostali u prosjeku.
Darko Miličić i dajte još 4 momka da igraju s njim i eto nas u četvrtfinalu EP-a.

rale

pre 15 godina

Ovo je najtuzniji dan u mom zivotu. Cendler trejdovan u Oklahomu. Propast!!

The Hornets also received the draft rights to DeVon Hardin, who was selected No. 50 overall by the Thunder in the 2008 draft.

"We were able to get great depth, leadership and experience by making this trade," Hornets general manager Jeff Bower said in a statement. "We felt we needed to increase our overall play of the front line and Chris Wilcox is a young, athletic player that can score and fit well in our system. We will be able to take advantage of his athleticism and style of play.
"Joe provides us with much needed depth and someone who can be an integral part of our rotation," Bower said.

Tako je to kada generalni menadzeri nemaju pojma o kosarci. Tajson je jedini igrac koji je konstantno pokazivao defanzivno prisustvo u reketu. Ne kapiram sta je toliko pametno u ovom trejdu. Ovih desetak pobeda viska Nju Orleans je napravio sa njim u rosteru. Bez njega imaju 9-9. A i onaj lob alejup sto su redovno igrali Pol i Cendler mislim da je bila najlepsa akcija u celoj ligi. Krstic moze da se pozdravi sa minutazom.

McGradyaka2pac

pre 15 godina

Mukama Trejsija Mek Grejdija nema kraja. Veći deo januara je propustio oporavljajući se od povrede kolena, ali ni to mu nije dovoljno.

Bek Hjustona će po završetku sezone opet morati pod nož pošto mu je već izvršena operacija u maju prošle godine.

"Tokom poslednjih nekoliko utakmica ponovo osećam bol", izjavio je Mek Grejdi.

Igra u lošoj formi. Trenutno je tek treći strelac Raketa, sa prosečno 15,6 poena po meču, uz 4,4 skokova i pet asistencija. Nikad u karijeri nije imao gori procenat šuta iz igre - 39.

Mek Grejdi je u utorak pominjan i kao deo moguće razmene sa Nju Džersijem, prema kojoj bi se u Hjuston preselio Vins Karter. Međutim, Netsi su podozrivi zbog visine Mek Grejdijevog ugovora i njegovih zdravstvenih problema.

A ova vest u opste nije bitna ... vazno je da se navodi svaki dan kad su Le Bron i Brayant zadnji put imali veliku nuzdu ...

Steta , ali izgleda da je za McGrady-a definitivno druga runda pley-off-a neosvojiva :( , jer opet ide na operciju i ko zna kad ce da se oporavi ... ako se i oporavi uopste :(((
I NBA FANATIK .... mnogooo se primas ... mnoooogoo ...

NBA Fanatik

pre 15 godina

Upravo sam odgledao utakmicu Charlotte Bobcats @ Orlando Magic i mogu reci da igrac koga zovu Supermen zaista to i jeste !
D-Howard je odigrao nemilosrdno, monstruozno, senzacionalnooo !!!
45 poena
19 skokova
8 blokada

On je cudoviste !!!
Kava istorijska partija Dvajta Supermena !!!

Uporedo sa ovom utakmicom sam gledao duel Filadelfije i Indijane ali je mec bio izvestan jer su Pejsersi igrali dobro tako da sam se fokusirao na mec Magicnih protiv Sarlota i neverovatnoj partiji Hauarda ali napominjem da je utakmica bila odlicna.

Iznenadjujuca pobeda Niksa protiv SAS-a i odlicna partija Nejta Robinsona.

I LOVE THIS GAME !
I LIKE NBA BASKETBALL !

Karibu-Lu

pre 15 godina

Kako sad "izuzetna utakmica" pri rezultatu 140:100?? Pa, valjda je izuzetna na 140:139 (bez produzetaka), a pri gore pomenutom rezultatu tesko da moze bude izuzetna.

Mladen

pre 15 godina

Ne vidim kako je to Pedja=NO i Krstic=OCL. Ni jedan ni drugi se nisu iskazali a svakako je Pedja bio losiji.
Ucinak im je isti samo naizgled jer je Krletovih 11 skokova za 31 minut sassvim dovoljno dok je Pdjinih 11 poena za 36 minuta mnogo malo u prevodu 11% od celog tima, a on je bogami strelac. Samo mu izgleda puska vise ne valja.
LA Lakers-i srecom imaju tandem (Odom+Gasol) da pokriju neizivljenog koji se ispucava na All Stars kao da mu je 10 godina. Kljuc igre LA nije Kobi, rezultat zavisi od tandema Gasol-Odom. Oni pokrivaju i napad i odbranu.

Mladen

pre 15 godina

Ne vidim kako je to Pedja=NO i Krstic=OCL. Ni jedan ni drugi se nisu iskazali a svakako je Pedja bio losiji.
Ucinak im je isti samo naizgled jer je Krletovih 11 skokova za 31 minut sassvim dovoljno dok je Pdjinih 11 poena za 36 minuta mnogo malo u prevodu 11% od celog tima, a on je bogami strelac. Samo mu izgleda puska vise ne valja.
LA Lakers-i srecom imaju tandem (Odom+Gasol) da pokriju neizivljenog koji se ispucava na All Stars kao da mu je 10 godina. Kljuc igre LA nije Kobi, rezultat zavisi od tandema Gasol-Odom. Oni pokrivaju i napad i odbranu.

cole

pre 15 godina

Poštovanje,
šteta što u informaciji niste stavili period za kliko je Darko Miličić napravio 15-ak poena i 10 skokova. Što se tiče naših igrača, noćas je jedini bio u dobrom ritmu, ali je ekipa izgubila bez problema. S druge strane Hauard je pokazao dominaciju i u okršaju sa Krstićem čini mi se i pružio partiju sezone. Međutim, da je igrao protiv Miličića, imao bi 25 poena manje, manji broj skokova i blokada. Darko bi bio na istom nivou, jer je on definitivno među 5 najboljih centara na svijetu. Krle je tek korektan centar, koji je skakački tanak, mada je noćas bio malo bolji. Ostali u prosjeku.
Darko Miličić i dajte još 4 momka da igraju s njim i eto nas u četvrtfinalu EP-a.

NBA Fanatik

pre 15 godina

Upravo sam odgledao utakmicu Charlotte Bobcats @ Orlando Magic i mogu reci da igrac koga zovu Supermen zaista to i jeste !
D-Howard je odigrao nemilosrdno, monstruozno, senzacionalnooo !!!
45 poena
19 skokova
8 blokada

On je cudoviste !!!
Kava istorijska partija Dvajta Supermena !!!

Uporedo sa ovom utakmicom sam gledao duel Filadelfije i Indijane ali je mec bio izvestan jer su Pejsersi igrali dobro tako da sam se fokusirao na mec Magicnih protiv Sarlota i neverovatnoj partiji Hauarda ali napominjem da je utakmica bila odlicna.

Iznenadjujuca pobeda Niksa protiv SAS-a i odlicna partija Nejta Robinsona.

I LOVE THIS GAME !
I LIKE NBA BASKETBALL !

kragujevac

pre 15 godina

nije mi jasno, mislim Hauardu svaka cast. . .ali to sto je ukrao nadimak od Seka je sramota! Onil sebe zove supermenom jos od pre 10 godina. . .cak mu je i kuca u LA bila skroz u supermen fazonu. . . .ne znam sta mu to znaci! sta mu je to trebalo!

Disco Stu

pre 15 godina

pa da je neko od vas "pametnih" gledao tekmu video bi da je Krstic bio najboljhi u odbrani...razliku su stizali kada je on bio u igri...komentatori su samo o njemu i durantu prichali..Vest jeste dao brdo poena ali tek 4-5 pored Krleta...inache mi je muka od ovog prozivanja Pedje chim ima loshe veche,a kada ubaci 30-ak onda je Pedja-car,Pedja-najbolji shuter u istoriji itd
toliko od mene!

KOSTA1703

pre 15 godina

@NBA fanatik
Ja sam utakmicu Sarlota gledao sinoc, i ne umanjujuci ogromne predispozicje i kosgeterski ucinak Hauarda, ipak je broj poena koji je postigao najvise rezultat taktike Sarlota koji ga je ostavljao samog(ne udvajajci ga uopste), dok je pokusavao da zatvori Turkoglua, Luisa i ostale.
Taktika im je skoro uspela, da ne bi one trojke Redika za produzetak, kao i nekoliko losih odigravanja u napadu Sarlota kada se utakmica lomila.
Sve u svemu jedna sasvim dobra predstava Sarlota, koja je ponovo pokazala da imaju ekipu mnogo vredniju od trenutnog stanja na tabeli.
Takodje mi se cinilo, da je Radmanovic igrao premalo na mecu, a sve na racun stare slave G.Valasa i Bela koji su utakmicu odigrali dosta lose.

McGradyaka2pac

pre 15 godina

Mukama Trejsija Mek Grejdija nema kraja. Veći deo januara je propustio oporavljajući se od povrede kolena, ali ni to mu nije dovoljno.

Bek Hjustona će po završetku sezone opet morati pod nož pošto mu je već izvršena operacija u maju prošle godine.

"Tokom poslednjih nekoliko utakmica ponovo osećam bol", izjavio je Mek Grejdi.

Igra u lošoj formi. Trenutno je tek treći strelac Raketa, sa prosečno 15,6 poena po meču, uz 4,4 skokova i pet asistencija. Nikad u karijeri nije imao gori procenat šuta iz igre - 39.

Mek Grejdi je u utorak pominjan i kao deo moguće razmene sa Nju Džersijem, prema kojoj bi se u Hjuston preselio Vins Karter. Međutim, Netsi su podozrivi zbog visine Mek Grejdijevog ugovora i njegovih zdravstvenih problema.

A ova vest u opste nije bitna ... vazno je da se navodi svaki dan kad su Le Bron i Brayant zadnji put imali veliku nuzdu ...

Steta , ali izgleda da je za McGrady-a definitivno druga runda pley-off-a neosvojiva :( , jer opet ide na operciju i ko zna kad ce da se oporavi ... ako se i oporavi uopste :(((
I NBA FANATIK .... mnogooo se primas ... mnoooogoo ...

Chaos Is Me

pre 15 godina

@Carmelo:
Shta da se radi kad se i pored tolikog gledanja ne razumesh. Dvajt Hauard je najveci cirkusant u ligi trenutno. Preko polovine njegovih poena su zakucavanja, bez ikakve odbrane protivnika. Shek se sprdao sa Hauardom na all-star utakmici bash kao shto se Baby Shek sprdao sa njim na Svetskom prvenstvu 2006-e. Najbolji centar u istoriji?!? Buahahaha! Orlando igra zaista sjajno ove sezone ali pre svega zbog izuzetne forme Dzamira Nelsona, Hida i Rashara Luisa, kao i velike podrshke bekova sa klupe. Hauard jeste dominantan igrach zbog fizichkih predispozicija ali je tehnichki izuzetno ogranichen. I uvek 0 asistencija.

@NBA fanatik: Tebe je zaista uzaludno komentarisati.

E da, u vezi ovog trejda, Kris Vilkoks nije puno loshiji od Chendlera. Finiksova pobeda od 40 razlike uz primljenih 100 poena definitivno nije kosharka. Bravo za Darka Milichica, nadam se da ce mu klub angazovati privatnog psihoterapeuta, to bi bio veliki dobitak za sve.

PS imate ovih dana na SportKlubu Shpanski kup kralja. Toplo preporuchujem, narochito fanatichnom.

rezultat se gleda

pre 15 godina

Miličić poslije duže povrede odigra odlično za jednog centra u NBA 15 poena i 10 skokova a ovdje se prepire da li je bolji Stojakovic ili Krstić koji jedva postignu 10 koševa. Stvarno smješno, mislim da je jasno ko je bolji!

Karibu-Lu

pre 15 godina

Kako sad "izuzetna utakmica" pri rezultatu 140:100?? Pa, valjda je izuzetna na 140:139 (bez produzetaka), a pri gore pomenutom rezultatu tesko da moze bude izuzetna.

ckb

pre 15 godina

Gde si je gledao?
(sheba, 18. februar 2009 12:45)

Ja gledam na ovom sajtu:

http://www.atdhe.net/

Imas sve utakmice uzivo. Zavisi od brzine tvog neta da li ce ti kociti. Ja imam 1024 i ne koci.

rale

pre 15 godina

Ovo je najtuzniji dan u mom zivotu. Cendler trejdovan u Oklahomu. Propast!!

The Hornets also received the draft rights to DeVon Hardin, who was selected No. 50 overall by the Thunder in the 2008 draft.

"We were able to get great depth, leadership and experience by making this trade," Hornets general manager Jeff Bower said in a statement. "We felt we needed to increase our overall play of the front line and Chris Wilcox is a young, athletic player that can score and fit well in our system. We will be able to take advantage of his athleticism and style of play.
"Joe provides us with much needed depth and someone who can be an integral part of our rotation," Bower said.

Tako je to kada generalni menadzeri nemaju pojma o kosarci. Tajson je jedini igrac koji je konstantno pokazivao defanzivno prisustvo u reketu. Ne kapiram sta je toliko pametno u ovom trejdu. Ovih desetak pobeda viska Nju Orleans je napravio sa njim u rosteru. Bez njega imaju 9-9. A i onaj lob alejup sto su redovno igrali Pol i Cendler mislim da je bila najlepsa akcija u celoj ligi. Krstic moze da se pozdravi sa minutazom.

Detroit

pre 15 godina

Pitali Grega Popovica sta misli o transferu Cendlera u Oklahomu i evo sta kaze:

‘Prvi put cujem za to. Ja vam nisam neki internet zaljubljenik. Ne citam ni novine toliko. Ja radim. Ja treniram. Provodim vreme sa porodicom. Pijem vino. Setam ulicama Njujorka. Ja ne znam sta se desava u NBA. Vodim racuna samo o tome sta mi (San Antonio) radimo’….
http://sportsillustrated.cnn.com/2009/writers/chris_mannix/02/18/chandler.notes/index.html?eref=T1

Pippen

pre 15 godina

Ja ne znam da li sam ikada video gluplji i nelogicniji trade od ovog Chandler Wilcox Smith, sta su ovi mislili iz uprave Hornetsa nemam clue? Jedino je mozda razumljivo sto su hteli da se rese ugovora Chandlera kojem je ostalo jos 2 god pa da imaju dovoljno mesta u capu za 2010 free agent class. Videcemo, uglavnom ovim su se oprostili od titule u skorije vreme.

NBA Fanatik

pre 15 godina

@ McGradyaka2pac

Zato sebe i zovem fanatikom jer se primam na NBA skoro 20 godina.
Primaj se malo i ti nije lose, probaj ne moze da skodi :-)
Zaboravih da ti zahvalim to je kompliment.

Sarlot ima odlicnu ekipu to sam par puta napisao a Radmanovic ce na njegovu na zalost svih nas morati da se bori za minutazu sto je po meni malo nelogicno jer je trenutno u boljoj formi od Bela pa bi trebao biti stater a Valas bi mogao na dvojku.
A ta prica da bi Dvajt imao 25 poena manje da ga jecuvao Darko Milicic je smesna mislim jeste Milicic nas covek ali ipak realno on ne vredi puno i nema on sta da trazi pritiv jedne superzvezde kao sto je Hauard.

Sto se tice Dvajtovog nadimka ni meni se to ne svidja sto ga je ukrao Seku odnosno iskopirao a bolje da je sam sebi smislio neki nick pa da bude originalno ovako to nije to ali sam ga prihvatio jer sta sad igra mocno i prihvatio sam to ali je originalni Supermen Sek Onil i tu nema price.

Kobi 10 poena i ako se ne varam to je rekord sezone u negativnom smislu. Ali zato je Odom odigrao fenomenalno.

Neko je gore vec dao link na kome i ja gledam utakmice pa vam zelim da uzivate u direktnim NBA prenosima gde mozete cuti intervju igraca na primer dok likovi na OBN-u pricaju nesto sasvim deseto dok igrac daje izjavu e to stvarno nisam nigde video sramota a mozete pogledati na forumu OBN televizije koliko su svi u Srbiji i sire NEzadovoljni njihovim NB prenosima. Pogledajte i uverite se da ih i njihovi Bosanci kritikuju i bokvalno ih niko ne hvali ali bas niko.

I LOVE THIS GAME 1
I LIKE NBA BASKETBALL !

Carmelo

pre 15 godina

San svakog muskarca je da izgleda kao Dwight Howard! Poredjenje sa Sekom je smesno jel Sek nikada nije ubacivao ovoliki broj poena. Dvajt se vec sada moze proglasiti najboljim centrom u istoriji.On je trenutno jedini igrac koji ne igra na bekovskim pozicijama koji moze ovoliko da ubaci. I nemojte kao uvek da mi govorite da se nerazumem, jer svake noci gledam po dve nba utakmice.Vidim neki te igrace nazivaju cirkuzantima, a kao onda ibjasnjavate olimpiske igre?

KOSTA1703

pre 15 godina

@NBA fanatik
Mislim da uopste nisi u pravu sto se tice Milicica.
Naravno, veliko je preterivanje reci kako bi Hauard imao 25 poena manje da ga je cuvao Milicic, ali je takodje preterivanje reci da Milicic ne vredi mnogo.
Milicic je odlican igrac kojem fali veoma veoma malo da eksplodira.
Da eksplodira u igraca allstar kvaliteta(nekome se dogodi raniej nekom kasnije, nekom nikada, ali se vidi da Milicic MOZE).
Sjajan u odbrani, jos bolji u napadu kada dobije upotrebljive lopte.Mana mu je trenutno IME, jer licne greske uglavnom skupi na rampama koje se Hauardu recimo , NIKADA ne sviraju.
Takodje, problem sa psihom mada se tu u odnosu na prethodne sezone vidi izvestan pomak, jer vise ne divlja van reketa, ne sutira bezveze, nego igra kosarkaski.Cak se dogodi da provede u igri po 15-20 minuta a da i ne pomisli da nerezonski sutne na kos.

Pippen

pre 15 godina

@Johny
Gde ima videti tu lestvicu sa najvise ubacenih trica ja sam nasao preko wikipedije ali nisu listu redovno azurirali tako da je Stojakovic jos osmi.

Detroit

pre 15 godina

Za Pippen-a:
Pogledaj ova dva link, prvi za tri poena a drugi za slobodna bacanja:

http://www.nba.com/statistics/default_all_time_leaders/AllTimeLeadersFG3Query.html?topic=4&stat=7

http://www.nba.com/statistics/default_all_time_leaders/AllTimeLeadersFTPQuery.html?topic=4&stat=8

Aco

pre 15 godina

(Chaos Is Me, 18. februar 2009 16:34)
Svaka ti je na mestu!
A ovaj NBA fanatik...no comment...Ako si tako odusevljen NBA cirkusom,ima cirkus i u Srbiji negde pa svrati malo,pogledaj neku predstavu...

Pippen

pre 15 godina

bas gledam listu trojki Eddie Jones mu bezi 6 trojki za 5 mesto of all time 6 je Tim Bug Hardaway sa dve vise tacnije 1542 a Stojakovic 1540, svaka mu cast na ovom skidam mu kapu , mozda ugrozi i Glena Rice-a do kraja karijere koji je cetvrti. Bravo!

Mladen

pre 15 godina

Ne vidim kako je to Pedja=NO i Krstic=OCL. Ni jedan ni drugi se nisu iskazali a svakako je Pedja bio losiji.
Ucinak im je isti samo naizgled jer je Krletovih 11 skokova za 31 minut sassvim dovoljno dok je Pdjinih 11 poena za 36 minuta mnogo malo u prevodu 11% od celog tima, a on je bogami strelac. Samo mu izgleda puska vise ne valja.
LA Lakers-i srecom imaju tandem (Odom+Gasol) da pokriju neizivljenog koji se ispucava na All Stars kao da mu je 10 godina. Kljuc igre LA nije Kobi, rezultat zavisi od tandema Gasol-Odom. Oni pokrivaju i napad i odbranu.

Carmelo

pre 15 godina

San svakog muskarca je da izgleda kao Dwight Howard! Poredjenje sa Sekom je smesno jel Sek nikada nije ubacivao ovoliki broj poena. Dvajt se vec sada moze proglasiti najboljim centrom u istoriji.On je trenutno jedini igrac koji ne igra na bekovskim pozicijama koji moze ovoliko da ubaci. I nemojte kao uvek da mi govorite da se nerazumem, jer svake noci gledam po dve nba utakmice.Vidim neki te igrace nazivaju cirkuzantima, a kao onda ibjasnjavate olimpiske igre?

cole

pre 15 godina

Poštovanje,
šteta što u informaciji niste stavili period za kliko je Darko Miličić napravio 15-ak poena i 10 skokova. Što se tiče naših igrača, noćas je jedini bio u dobrom ritmu, ali je ekipa izgubila bez problema. S druge strane Hauard je pokazao dominaciju i u okršaju sa Krstićem čini mi se i pružio partiju sezone. Međutim, da je igrao protiv Miličića, imao bi 25 poena manje, manji broj skokova i blokada. Darko bi bio na istom nivou, jer je on definitivno među 5 najboljih centara na svijetu. Krle je tek korektan centar, koji je skakački tanak, mada je noćas bio malo bolji. Ostali u prosjeku.
Darko Miličić i dajte još 4 momka da igraju s njim i eto nas u četvrtfinalu EP-a.

Karibu-Lu

pre 15 godina

Kako sad "izuzetna utakmica" pri rezultatu 140:100?? Pa, valjda je izuzetna na 140:139 (bez produzetaka), a pri gore pomenutom rezultatu tesko da moze bude izuzetna.

NBA Fanatik

pre 15 godina

Upravo sam odgledao utakmicu Charlotte Bobcats @ Orlando Magic i mogu reci da igrac koga zovu Supermen zaista to i jeste !
D-Howard je odigrao nemilosrdno, monstruozno, senzacionalnooo !!!
45 poena
19 skokova
8 blokada

On je cudoviste !!!
Kava istorijska partija Dvajta Supermena !!!

Uporedo sa ovom utakmicom sam gledao duel Filadelfije i Indijane ali je mec bio izvestan jer su Pejsersi igrali dobro tako da sam se fokusirao na mec Magicnih protiv Sarlota i neverovatnoj partiji Hauarda ali napominjem da je utakmica bila odlicna.

Iznenadjujuca pobeda Niksa protiv SAS-a i odlicna partija Nejta Robinsona.

I LOVE THIS GAME !
I LIKE NBA BASKETBALL !

rezultat se gleda

pre 15 godina

Miličić poslije duže povrede odigra odlično za jednog centra u NBA 15 poena i 10 skokova a ovdje se prepire da li je bolji Stojakovic ili Krstić koji jedva postignu 10 koševa. Stvarno smješno, mislim da je jasno ko je bolji!

Aco

pre 15 godina

(Chaos Is Me, 18. februar 2009 16:34)
Svaka ti je na mestu!
A ovaj NBA fanatik...no comment...Ako si tako odusevljen NBA cirkusom,ima cirkus i u Srbiji negde pa svrati malo,pogledaj neku predstavu...

kragujevac

pre 15 godina

nije mi jasno, mislim Hauardu svaka cast. . .ali to sto je ukrao nadimak od Seka je sramota! Onil sebe zove supermenom jos od pre 10 godina. . .cak mu je i kuca u LA bila skroz u supermen fazonu. . . .ne znam sta mu to znaci! sta mu je to trebalo!

McGradyaka2pac

pre 15 godina

Mukama Trejsija Mek Grejdija nema kraja. Veći deo januara je propustio oporavljajući se od povrede kolena, ali ni to mu nije dovoljno.

Bek Hjustona će po završetku sezone opet morati pod nož pošto mu je već izvršena operacija u maju prošle godine.

"Tokom poslednjih nekoliko utakmica ponovo osećam bol", izjavio je Mek Grejdi.

Igra u lošoj formi. Trenutno je tek treći strelac Raketa, sa prosečno 15,6 poena po meču, uz 4,4 skokova i pet asistencija. Nikad u karijeri nije imao gori procenat šuta iz igre - 39.

Mek Grejdi je u utorak pominjan i kao deo moguće razmene sa Nju Džersijem, prema kojoj bi se u Hjuston preselio Vins Karter. Međutim, Netsi su podozrivi zbog visine Mek Grejdijevog ugovora i njegovih zdravstvenih problema.

A ova vest u opste nije bitna ... vazno je da se navodi svaki dan kad su Le Bron i Brayant zadnji put imali veliku nuzdu ...

Steta , ali izgleda da je za McGrady-a definitivno druga runda pley-off-a neosvojiva :( , jer opet ide na operciju i ko zna kad ce da se oporavi ... ako se i oporavi uopste :(((
I NBA FANATIK .... mnogooo se primas ... mnoooogoo ...

Chaos Is Me

pre 15 godina

@Carmelo:
Shta da se radi kad se i pored tolikog gledanja ne razumesh. Dvajt Hauard je najveci cirkusant u ligi trenutno. Preko polovine njegovih poena su zakucavanja, bez ikakve odbrane protivnika. Shek se sprdao sa Hauardom na all-star utakmici bash kao shto se Baby Shek sprdao sa njim na Svetskom prvenstvu 2006-e. Najbolji centar u istoriji?!? Buahahaha! Orlando igra zaista sjajno ove sezone ali pre svega zbog izuzetne forme Dzamira Nelsona, Hida i Rashara Luisa, kao i velike podrshke bekova sa klupe. Hauard jeste dominantan igrach zbog fizichkih predispozicija ali je tehnichki izuzetno ogranichen. I uvek 0 asistencija.

@NBA fanatik: Tebe je zaista uzaludno komentarisati.

E da, u vezi ovog trejda, Kris Vilkoks nije puno loshiji od Chendlera. Finiksova pobeda od 40 razlike uz primljenih 100 poena definitivno nije kosharka. Bravo za Darka Milichica, nadam se da ce mu klub angazovati privatnog psihoterapeuta, to bi bio veliki dobitak za sve.

PS imate ovih dana na SportKlubu Shpanski kup kralja. Toplo preporuchujem, narochito fanatichnom.

rale

pre 15 godina

Ovo je najtuzniji dan u mom zivotu. Cendler trejdovan u Oklahomu. Propast!!

The Hornets also received the draft rights to DeVon Hardin, who was selected No. 50 overall by the Thunder in the 2008 draft.

"We were able to get great depth, leadership and experience by making this trade," Hornets general manager Jeff Bower said in a statement. "We felt we needed to increase our overall play of the front line and Chris Wilcox is a young, athletic player that can score and fit well in our system. We will be able to take advantage of his athleticism and style of play.
"Joe provides us with much needed depth and someone who can be an integral part of our rotation," Bower said.

Tako je to kada generalni menadzeri nemaju pojma o kosarci. Tajson je jedini igrac koji je konstantno pokazivao defanzivno prisustvo u reketu. Ne kapiram sta je toliko pametno u ovom trejdu. Ovih desetak pobeda viska Nju Orleans je napravio sa njim u rosteru. Bez njega imaju 9-9. A i onaj lob alejup sto su redovno igrali Pol i Cendler mislim da je bila najlepsa akcija u celoj ligi. Krstic moze da se pozdravi sa minutazom.

NBA Fanatik

pre 15 godina

@ McGradyaka2pac

Zato sebe i zovem fanatikom jer se primam na NBA skoro 20 godina.
Primaj se malo i ti nije lose, probaj ne moze da skodi :-)
Zaboravih da ti zahvalim to je kompliment.

Sarlot ima odlicnu ekipu to sam par puta napisao a Radmanovic ce na njegovu na zalost svih nas morati da se bori za minutazu sto je po meni malo nelogicno jer je trenutno u boljoj formi od Bela pa bi trebao biti stater a Valas bi mogao na dvojku.
A ta prica da bi Dvajt imao 25 poena manje da ga jecuvao Darko Milicic je smesna mislim jeste Milicic nas covek ali ipak realno on ne vredi puno i nema on sta da trazi pritiv jedne superzvezde kao sto je Hauard.

Sto se tice Dvajtovog nadimka ni meni se to ne svidja sto ga je ukrao Seku odnosno iskopirao a bolje da je sam sebi smislio neki nick pa da bude originalno ovako to nije to ali sam ga prihvatio jer sta sad igra mocno i prihvatio sam to ali je originalni Supermen Sek Onil i tu nema price.

Kobi 10 poena i ako se ne varam to je rekord sezone u negativnom smislu. Ali zato je Odom odigrao fenomenalno.

Neko je gore vec dao link na kome i ja gledam utakmice pa vam zelim da uzivate u direktnim NBA prenosima gde mozete cuti intervju igraca na primer dok likovi na OBN-u pricaju nesto sasvim deseto dok igrac daje izjavu e to stvarno nisam nigde video sramota a mozete pogledati na forumu OBN televizije koliko su svi u Srbiji i sire NEzadovoljni njihovim NB prenosima. Pogledajte i uverite se da ih i njihovi Bosanci kritikuju i bokvalno ih niko ne hvali ali bas niko.

I LOVE THIS GAME 1
I LIKE NBA BASKETBALL !

KOSTA1703

pre 15 godina

@NBA fanatik
Mislim da uopste nisi u pravu sto se tice Milicica.
Naravno, veliko je preterivanje reci kako bi Hauard imao 25 poena manje da ga je cuvao Milicic, ali je takodje preterivanje reci da Milicic ne vredi mnogo.
Milicic je odlican igrac kojem fali veoma veoma malo da eksplodira.
Da eksplodira u igraca allstar kvaliteta(nekome se dogodi raniej nekom kasnije, nekom nikada, ali se vidi da Milicic MOZE).
Sjajan u odbrani, jos bolji u napadu kada dobije upotrebljive lopte.Mana mu je trenutno IME, jer licne greske uglavnom skupi na rampama koje se Hauardu recimo , NIKADA ne sviraju.
Takodje, problem sa psihom mada se tu u odnosu na prethodne sezone vidi izvestan pomak, jer vise ne divlja van reketa, ne sutira bezveze, nego igra kosarkaski.Cak se dogodi da provede u igri po 15-20 minuta a da i ne pomisli da nerezonski sutne na kos.

KOSTA1703

pre 15 godina

@NBA fanatik
Ja sam utakmicu Sarlota gledao sinoc, i ne umanjujuci ogromne predispozicje i kosgeterski ucinak Hauarda, ipak je broj poena koji je postigao najvise rezultat taktike Sarlota koji ga je ostavljao samog(ne udvajajci ga uopste), dok je pokusavao da zatvori Turkoglua, Luisa i ostale.
Taktika im je skoro uspela, da ne bi one trojke Redika za produzetak, kao i nekoliko losih odigravanja u napadu Sarlota kada se utakmica lomila.
Sve u svemu jedna sasvim dobra predstava Sarlota, koja je ponovo pokazala da imaju ekipu mnogo vredniju od trenutnog stanja na tabeli.
Takodje mi se cinilo, da je Radmanovic igrao premalo na mecu, a sve na racun stare slave G.Valasa i Bela koji su utakmicu odigrali dosta lose.

ckb

pre 15 godina

Gde si je gledao?
(sheba, 18. februar 2009 12:45)

Ja gledam na ovom sajtu:

http://www.atdhe.net/

Imas sve utakmice uzivo. Zavisi od brzine tvog neta da li ce ti kociti. Ja imam 1024 i ne koci.

Disco Stu

pre 15 godina

pa da je neko od vas "pametnih" gledao tekmu video bi da je Krstic bio najboljhi u odbrani...razliku su stizali kada je on bio u igri...komentatori su samo o njemu i durantu prichali..Vest jeste dao brdo poena ali tek 4-5 pored Krleta...inache mi je muka od ovog prozivanja Pedje chim ima loshe veche,a kada ubaci 30-ak onda je Pedja-car,Pedja-najbolji shuter u istoriji itd
toliko od mene!

Pippen

pre 15 godina

Ja ne znam da li sam ikada video gluplji i nelogicniji trade od ovog Chandler Wilcox Smith, sta su ovi mislili iz uprave Hornetsa nemam clue? Jedino je mozda razumljivo sto su hteli da se rese ugovora Chandlera kojem je ostalo jos 2 god pa da imaju dovoljno mesta u capu za 2010 free agent class. Videcemo, uglavnom ovim su se oprostili od titule u skorije vreme.

Pippen

pre 15 godina

@Johny
Gde ima videti tu lestvicu sa najvise ubacenih trica ja sam nasao preko wikipedije ali nisu listu redovno azurirali tako da je Stojakovic jos osmi.

Detroit

pre 15 godina

Za Pippen-a:
Pogledaj ova dva link, prvi za tri poena a drugi za slobodna bacanja:

http://www.nba.com/statistics/default_all_time_leaders/AllTimeLeadersFG3Query.html?topic=4&stat=7

http://www.nba.com/statistics/default_all_time_leaders/AllTimeLeadersFTPQuery.html?topic=4&stat=8

Detroit

pre 15 godina

Pitali Grega Popovica sta misli o transferu Cendlera u Oklahomu i evo sta kaze:

‘Prvi put cujem za to. Ja vam nisam neki internet zaljubljenik. Ne citam ni novine toliko. Ja radim. Ja treniram. Provodim vreme sa porodicom. Pijem vino. Setam ulicama Njujorka. Ja ne znam sta se desava u NBA. Vodim racuna samo o tome sta mi (San Antonio) radimo’….
http://sportsillustrated.cnn.com/2009/writers/chris_mannix/02/18/chandler.notes/index.html?eref=T1

Pippen

pre 15 godina

bas gledam listu trojki Eddie Jones mu bezi 6 trojki za 5 mesto of all time 6 je Tim Bug Hardaway sa dve vise tacnije 1542 a Stojakovic 1540, svaka mu cast na ovom skidam mu kapu , mozda ugrozi i Glena Rice-a do kraja karijere koji je cetvrti. Bravo!