Sreda, 18.02.2009.

09:47

Pešić: "Partizan zaslužio Evroligu"

Trener Crvene zvezde Svetislav Pešić izjavio je da je "Partizan ove sezone najbolji klub na našim prostorima".

Izvor: B92

Pešiæ: "Partizan zaslužio Evroligu" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

75 Komentari

Sortiraj po:

bobo

pre 15 godina

Ovom izjavom on je dokazao zašto je bio prvak sveta.Takodje,pokušava da kopira Duleta,i da prebaci pritisak u tudje dvorište.Ali čisto sumnjam da je ovo mislio,kada su ga dva ista biznismena pozvala da preuzme kkss.
Dakle,hvala gdine Pešiću na ovoj izjavi,ali mi smo i pre nje znali sa smo najbolji.Dovoljno je bilo samo da skočim na hrvatske forume i ZAKLJUČIM TO!!
Namerno kažem hrvatske,jer da sam kojim slučajem posetio Zvezdine to nikako ne bih mogao zaključiti.Da sam to uradio,čak bih pomislio da Partizan zadnjih 10god nije uzeo titulu.Zašto?Zato što su Zvezdini navijači najnerealniji navijači na svetu,zato što njima i ne treba trener kao vi,već tamo neki Sagadin da im uzme milionče i tamo neki Žika Pauk da im priča priče kako oni i jesu najbolji al im se neda,jer bože moj grobari GEPEKUJU!I zato žalim vašu sudbinu,jer vi kod njih nećete proći,oni žive u nekim davno prošlim vremenima,i nijedan psiholog a kamoli trener to ne može promeniti.
Ja bih lično voleo da ostanete dugo,jer od kada ste vi tu,ja nas dvoboj nazivam derbijem,čak sam i gledao zadnja dva u Pioniru.Od kada ste vi tu moje mišljenje se 20% poboljsalo o Zvezdi i na kraju krajeva vi ste veliki GDIN,kojeg je mnogo sladje pobediti nego npr.Karadzića čiji je jedini motiv da ne izgubi 30 razlike....
Nadam se da će te uspeti da izgurate svoje,a ako vas ovi ipak oteraju,dodjite kod nas.Dule traži pomoćnika.
Pozdrav..

sandinista

pre 15 godina

@Sormin (... a ne razumem Grobare... Zasto svaka rec mora da bude "Cigani" ? ...)

pa za GROBARE uvek cete biti CIGANI, bez obzira sto pokusavate da sebe zovete DELIJAMA, a stadion MARAKANA. I ja sebe ponekad zovem SPAJDERMEN, ali nikako da mi proradi bacanje mreze ;)

ninadu

pre 15 godina

Ovo sto je rekao bivsi igrac Partizana Svetislav Pesic je trenutna realnost, ali nije na treneru Crvene Zvezde(gle, i on se zove: Svetislav Pesic) da velica i odaje pocasti Partizanu, vec da sve uradi da mu se Zvezda priblizi, a onda i prestigne... Pa, valjda je zbog toga i doveden u klub za basnoslovne pare...Pesicu, stvarno, neko iz Uprave treba da objasni neke stvari...Ovako, pored nerazumnih izmena na utakmicama protiv Cibone i Partizana(pa od 14 razliie napravi poraz) daje i nerazumne izjave...Spisak je podugacak:"Trebali smo da uizgubimo 30 razlike, tada bih bio zadovoljan", "Ko je Zvezda...jedan prosecan tim", "Ove godine nema nikakvih trofeja"...Kakve "divne" izjave i poruke igracima, Upravi i navijacima, kakva nevidjena motivacija, podizanje atmosfere... Covek koji ima najaci trenerski ugovor u istoriji ove zemlje, kao da je izgubio kompas.... Ko zna, mozda su najvatreniji navijaci Zvezde u pravu, po pitanju bojkota...

legolas

pre 15 godina

Znate kada ce Pesic da postane Kari01 ?
Kad Duletu dosade titule i resi da se povuce,a na njegovo mesto dodje bas Pesic na klupu Partizana...do tad dzaba ste krecili:)

Rocky Balboa

pre 15 godina

@ (strela, 18. februar 2009 10:49)
Taj sto kazes da je vezivao sal oko ruke nije ludak,
nego klupska legenda,>>BOSKO DJUROVSKI

Danko_RS_CCCC

pre 15 godina

Covjek je uparavu,jer Srbija u ovom trenutku ima samo Partizan,jedini klub koji moze parirati evropskim velikanima...a ostatak Evrope sada pobjedjuje lakse nego prije! Za Srbiju bi istupanje iz NLB lige bio pametan potez!

toja

pre 15 godina

Sta znaci biti profesionalac moras da vodis najveceg rivala protiv kluba koji najvise volis ali srce kad tad pobedi.Izgleda da je kod Karija pobedilo sad,bravo Kari ! ! ! !

Vuk23

pre 15 godina

Crveni da li imate obraza?
Epizoda 1: Euroliga nudi Partizanu 3-godišnji ugovor kao što su dobili Cibona i Olimpija.
Partizan ispada budala,odbija kaže da je u interesu Srpske košarke da prvak
ide u Euroligu.
Epizoda 2: Jadranska liga poziva Partizan da igra u njoj i da sam odabere još jedan srpski
tim koji će da igra u ligi sa njim.Partizan odbija,to nije u interesu srpske
košarke.
Epizoda 3: Crvena Zvezda pristaje da igra Jadransku ligu.
Epizoda 4: Ucenjuje se Partizan da igra Jadransku ligu ili neće moći kao prvak naše lige
Da igra Euroligu,Partizan mora da učestvuje.
Epizoda 5: Uvodi se bodovanje ,za to su Jadranska liga,Crvena Zvezda,FMP i Hemofarm.
Partizan je jedini protiv,to nije dobro za našu ligu koja postaje nebitna.
Ugovor bi bio na 3 godine.
Epizoda 6: Ugovor je B licenca na godinu dana,na osnovu rezultata u poslednje 3 godine.
Epizoda 7: Partizan dobija na osnovu rezultata B licencu,i na osnovu rezultata
zacementirano mesto u Euroligi.
Epizoda 8: Zona Sumraka.Predsednik KSS inače navijač C.Zvezde i ako Srbija ima
1 direktnog predstavnika u Euroligi na osnovu rezultata predlaže
da to izgubimo i ako je moguće naš prvak ide u Euroligu makar u
kvalifikacijama.Čiji je on predsednik??????
Epizoda 9: Hemofarm kaže da je nađeno ipak kompromisno rešenje i da ipak ima šanse
da kroz kvalifikacije još jedan naš klub igra Euroligu.
Epizoda 10: Crvena Zvezda i generalni menadzer Opačić traže da naš prvak ide u
Euroligu,pošto su predhodno pismima i uz pomoć državnih organa i raznih
političara pokušali da sruše odluku Skupštine Eurolige.

Pa kako vas nije sramota?Pa budite ljudi i ako ste Srbi.

P.S. Epizoda 11: Država Srbija šalje dopis Savetu Bezbednosti,Evropskoj Uniji,OEBS-u,
Euroligi,ULEB-u da se nekako nađe kompromisno rešenje i da se
Crvenoj Zvezdi u narednih 10 godina omogući jedna vajld-karta kako bi
jednu sezonu nastupala u Euroligi,samo jednu ako je moguće a mi ćemo
za uzvrat razmisliti da li da priznamo nezavisno Kosovo.

Dejan

pre 15 godina

Ako teska srca prihvatite ovo sto prica vas trener, ako verujete coveku koji ima materiju u malom prstu pa nastavite da pruzate podrsku jer vidite hrabrost i zelju kod igraca koji nose Zvezdin dres, ako ste spremni da u naredne tri godine cutite i radite i ne dizete euforiju posle svake pobede - onda vam najiskrenije zelim da 2012. godine budete u istoj poziciji u kojoj je sada Partizan. Ja licno mislim, da vecina vasih igraca ne voli toliko da igra kosarku koliko im ona sluzi, a samim time i Zvezdin dres, za licnu afirmaciju... Atmosfera u Pioniru za vreme Partizanovih utakmica u Euroligi, koja definitivno prelama utakmice u Partizanovu korist i paralise protivnika, ma kako se on zvao i ma kakve svetske kosarkaske zvezde bile u protivnickom timu i o kojoj svi govore kao o svetskom cudu, je kao i nas kosarkaski tim - verujemo u to sto radimo, imamo bezgranicnu ljubav prema klubu, igracima, rukovodstvu i zato smo svake sezone svi sve bolji i bolji... Do nove titule Prvaka Evrope!
Ne budite sujetni - poslusajte svog trenera....

gile

pre 15 godina

Ja sam bio trener u kosarci i nikad mi nije padalo na pamet da velicam protivnicke klubove,za mene su moji igraci bili najbolji.Kakav je to trener koji unapred kaze da je neko bolji sta ti igraci mogu da misle kako da treniraju kad im trener to stalno govori sramota,pa da su poslednji na tabeli ti ih treniras.KARI MARS IZ ZVEZDE

AL

pre 15 godina

Ovi komentari Pesica u poslednje vreme su okrenuti ne medijima ni nama nego upravi cz koja masta, pravi pritiske a ne zeli da vidi pravo stanje u kome se nalazi doticni klub.
Nazalost jedan ovakav trener ce zasigurno na kraju sezone otici iz kluba.
Kad bi uprava i navijaci imalo ozbiljno shvatili i podrzali Pesica, od ovog kluba bi se moglo ocekivati mnogo.
Ovako, nas Partizan ce dugo vladati.

Gledao sam pre neki dan Hemofarm, bas je dobra ekipa... kad bi imali Duleta i podrsku npr Grobara taj tim bi daleko gurao.

Idemo na 1. titulu u 09.
PARTIZAN!!!

soni

pre 15 godina

'Aj', kad vec pominjes...koje trofeje????

Pre 20 godina Kup Radivoja Koraca i domace titule i kupove u ligi koja svakako nije u evropskih Top 5.

Italijanska I liga - otkaz, italijanska II liga - otkaz, EP za reprezentacijom - bogapitajgde...i otkaz...

Svaka cast za dominaciju na domacoj sceni, al' to ume i Ljubisa Tumbakovic, pa ga to ne cini velikim trenerom...

I Celsi je TRENUTNO medju najjacim klubovima Evrope, igrali su finale Lige sampiona, osvojili par trofeja, ali to ih ne cini velikim...u odnosu na Liverpul, Junajted, Aston Vilu, Everton, Arsenal...Celsi je i dalje MALI klub...i to se nece promeniti skoro (mislim i nikad, al' da ne idem tako daleko)...i nek' gledaju unapred, to je u covekovoj prirodi...
(Vlada_NBgd, 18. februar 2009 14:05)
Mozda sam malo dosadan sa tim ali zaista je smesno i jadno vase pokusavanje da osporite partizanove uspehe.liga Jugoslavije je bila najjaca u evropi,zvezda 80-ih nijedan trofej nije osvojila.Ajde da pomenemo zvezdine trofeje,najveci uspesi 40-ih godina proslog veka kada su igrala tri tima na sljaci,jos!!Poredjenje Partizana i celzija je takodje urnebesno i jadno.partizan je jedan od najvecih evro klubova,osvajac evrolige i klub koji je iznedrio neke od najvecih legendi evro kosarke.ako to kazes za partizan(evropskog velikana)sta tek reci za zvezdu.Malo realnosti vam zaista ne bi skodilo.Partizan je 5. tim Evrope!!!

Milos

pre 15 godina

E ako ce Grobar da me obavesti o ukidanju vecitog derbija zato sto stalno jedan dobija, onda stvarno...Stvarno ste licemeri. I to ne mora da se dokazuje. Jedni arsini vaze za vase, a drugi za sve ostale. Neka. Uzivajte, imate Evro ligu, mozda bi mogao neki racun da se plati? Kosarka, pionir, dugovi? A ne, Zvezda je u dugovima, a vi nemate tih problema? Fudbal? Partizan najbolje organizovan? Pre dve godine niste znali gde Vam je glava, a gde d..., ove godine 1-8 u Evropi, jedina pobeda u Evro takmicenjima - Egaleo??? Vi ste nam osvetlali obraz u Evropi svih ovih godina? Licemeri, ponavaljam. Covek vam kaze da ste najbolji (potpuno istinito i korektno) i vi i dalje lupetate.

Vlada_NBgd

pre 15 godina

Ja samo pitah je l' ima on neki (vredan) trofej da pokaze za svo to majstorstvo??? Zasto su mu pljustali otkazi u Italiji, ako je takav car? Tamo ne deportuju najbolje trenere na svetu!

Neko bi rekao da propast sprske reprezentacije koincidira sa povratkom DV u nasu kosarku...ja to necu reci...

A vidim i da se fudbalskih (povodom pominjanja derbija) "sedam dugih godina" brzo zaboravilo...

Baxuz

pre 15 godina

'Aj', kad vec pominjes...koje trofeje????

Pre 20 godina Kup Radivoja Koraca i domace titule i kupove u ligi koja svakako nije u evropskih Top 5.

Italijanska I liga - otkaz, italijanska II liga - otkaz, EP za reprezentacijom - bogapitajgde...i otkaz...

Svaka cast za dominaciju na domacoj sceni, al' to ume i Ljubisa Tumbakovic, pa ga to ne cini velikim trenerom...

I Celsi je TRENUTNO medju najjacim klubovima Evrope, igrali su finale Lige sampiona, osvojili par trofeja, ali to ih ne cini velikim...u odnosu na Liverpul, Junajted, Aston Vilu, Everton, Arsenal...Celsi je i dalje MALI klub...i to se nece promeniti skoro (mislim i nikad, al' da ne idem tako daleko)...i nek' gledaju unapred, to je u covekovoj prirodi...
(Vlada_NBgd, 18. februar 2009 14:05)

Kakvo uporedjivanje...mudro nema sta? Da li si svestan da je Partizan izbacio evropskog prvaka prosle godine? Dobio trenutno vladajuceg evropskog? Aktivna uloga u TOP 16? O cemu pricas? Kakvi Tumbakovici? Decko zavist te ubi...

George

pre 15 godina

@Vlada_NBgd
Pravi si primjer kako `papir sve trpi`. Ma 7 godina uzastopno biti prvak (kakvih 7, taj niz ce na tvoju zalost da bude mnogo duzi), proslu sezonu osvojiti titulu, kup, nlb i biti 5. u evropi...ma to moze svako je li da? To i vi cigani mozete i hemofarm i fmp i cibona i zadar i sva ostala braca, ali namjerno necete jer nama popustate? Dule je uspio da ukine dogadjaj zvani `veciti derbi`! Koji trener na svijetu je to jos uspio? Redovno gazenje `vecitog protivnika`? Kako ovo sad smjesno zvuci! Igrace kao sto su Perovic, Avdalovic, Pekovic, Krstic, Vranes, Velickovic, Tripkovic, Tepic i mnogi ostali stvaraju svi treneri svijeta? Da ne spominjem ranija vremena Divac, Danilovic, Paspalj... Ma stvarno je Dule prosjecan trener! Ma i da je prosjecan, on je razlog vaseg plakanja hehe.
A za ovo zadnje sto si uporedio Partizan u kosarci i Celzi u fudbalu ne bi bilo lose da posjetis nekog psihologa, mozda ima jos nade za tebe! KK Partizan mali klub? A vi kao kraljevi sljake ste veci? Apelujem na b92 da uvedu obavezan test inteligencije za komentarisanje.

Goxy

pre 15 godina

Evo opet ja da postavim pitanje....Koliko Vas koji sada realno branite Pesica bi prosle godine da je Karadzic ovako nesto izjavio i njega branili...Pa nasrnuli bi na njega iz svog raspolozivog oruzja...Samo cu vam reci da Zvezdin budzet ove godine i prosle godine nije bio isti i da Karadza i bilo koji drugi trener Zvezde nije primao ni pribliozno 700 000 evra godisnje...a rezultati su isti,ne vidim da je zvezda ove godine uspesnija rezultatski...bar do sada....A kazete Pesic stvara tim ,treba ga zadrzati....Pa kako to stvara tim sa Ovensom I Robertsom koji ce da odu na kraju sezone...Izvini druze gospodine Pesicu ali sa takvim igracima i budzetom vecim ili bar jednakim Partizanovom vi morate uzeti i neki trofej da bi opravdali tolike pare koje su ulozene u Vas....Najlakse je prebaciti lopticu,i mi stvaramo tim ....zezamo se na konferencijama...pijemo cockte isl..Ponavljam trener koji vodi u 4 utakmice sa po 15 i kusur razlike te tekme mora da zavrsi u svoju korist bar dve ili bar da udje u egal zavrsnicu...Gosp Pesicu jos jednom,podjite od sebe prvo pa na dalje,kada je Dule tako izgubio utakmicu gde je vodio sa takvom razlikom....A da li sam u pravu vreme ce pokazati zivi bili pa videli....

nikola90

pre 15 godina

Ne razumem samo zbog cega (verovatno) nece vec sledece sezone biti predstavnika nlb lige u kvalifikacijama?! Realno bi bilo jer 2 kluba iz nje igraju top16, a prosle sezone Partizan i top8. A verovatno ce i ove. To kao prvo, a kao drugo zbog cega ta 2 predstavnika u kvalifikacijama ne mogu biti iz iste zemlje? Pa ako su 2 srpska ili 2 hrvatska kluba zasluzila da igraju kvalifikacije onda neka igraju a ne 1+1

idiJot

pre 15 godina

@Uros, komentar br. 20

Slazem se da si pametniji od svih medija u Srbiji, a i sire, samo, sinak, upravo si prekrstio tvoj klub... Vise nije 'KK Sledeca Sezona', sad je 'KK Za Dve Sezone'

Plikuscht

pre 15 godina

'Kada bi se Evroliga igrala tako što se okupe dva biznismena, pozovu jednog trenera i rade jednu sezonu onda ona ne bi brojala 24 nego 84 kluba. Svi bi mogli da igraju.'

Kralju!
:)))


@(Uros, 18. februar 2009, 10:47):

Naprotiv, on bas mora ovo da govori, svaki dan, i igracima i upravi i navijacima!
Tuzno je koliko su navijaci (vecina) nerealni. Klub posrce vec decenijama, prethodnih decenija rezultatski, poslednje - cak i organizaciono. Bankrotirali ste nekoliko puta, bili i 8. u domacem play-offu, pocinjali pripreme za novu sezonu bez pola uprava, bez celog strucnog staba i sa 4 igraca pod ugovorom, cak ste i neke utakmice zavrsavali sa 4 igraca ... eeej!
Jednu sezonu se malo reorganizujete (mada ste samo dolozili ogromne dugove koji ce vas teks tici), odigrate par utakmica na bum, i odmah krece masovna histerija i price o pobedama, trofejima, Eureloague. Koliko neko treba da bude glup da zaista veruje u to?

@ (zivim za sever, 18. februar 2009 12:25):
'a o tome shto je divac igrao za nas ...ma ne...ne zelim ni da pomislim.....'

Da, pa...!? Slobodno pomisli ... dosao covek, otres'o vas kintu za jednu tekmu, a i pukli ste. Pa? Na tvom mestu, ja bih cutao i to pokusavao da zaboravim. Mozda zato 'ne zelis ni da pomislis'?
Smeh ...

Vlada_NBgd

pre 15 godina

"Isto tako nisi ni Duleta mogao da vidis kako sedi i nabraja trofeje..."

'Aj', kad vec pominjes...koje trofeje????

Pre 20 godina Kup Radivoja Koraca i domace titule i kupove u ligi koja svakako nije u evropskih Top 5.

Italijanska I liga - otkaz, italijanska II liga - otkaz, EP za reprezentacijom - bogapitajgde...i otkaz...

Svaka cast za dominaciju na domacoj sceni, al' to ume i Ljubisa Tumbakovic, pa ga to ne cini velikim trenerom...

I Celsi je TRENUTNO medju najjacim klubovima Evrope, igrali su finale Lige sampiona, osvojili par trofeja, ali to ih ne cini velikim...u odnosu na Liverpul, Junajted, Aston Vilu, Everton, Arsenal...Celsi je i dalje MALI klub...i to se nece promeniti skoro (mislim i nikad, al' da ne idem tako daleko)...i nek' gledaju unapred, to je u covekovoj prirodi...

Jose

pre 15 godina

Ako malo pazljivije pogledate sliku videcete da Pesic pokazuje srednji prst prema grbu.
Znam da se zvezdašima moje mišljenje neće svideti ali Partizan je i ove godine najbolji klub na našim prostorima.

L1

pre 15 godina

Ne znam ko je gluplji: zvezdasi koji teraju Pesica jer ih boli istina koju je rekao ili partizanovci koji pisu uvredljive komentare na nivou osnovaca koji vredjaju inteligenciju.
Verovatno ovi prvi, jer ce nhihova glupost imati posledice, ali su zato ovi drugi sramota za klub za koji navijaju i njegove iskrene navijace.
Pozdrav svim normalnim ljudima, bez obzira za koga navijate!

kit-kat

pre 15 godina

"...Koliko ljudi iz FK Partizan bi smelo da kaze "mi nemamo trofeje koje ima Zvezda i necemo ih ni imati u dogledno vreme"?

I Murinjo je veliki trener, ali on non-stop omalovazava druge (nije jedini) govoreci sta je sve osvojio i kako je uspesniji od ostalih..."


brate, skaces sam sebi u usta!
Stvar i jeste u tome da oni koji su okupirani tekucim stvarima i zapravo rade nesto korisno - nemaju niti vremena, a ni potrebe da se stalno osvrcu i prebrojavaju "koliko imam titula, koliko kupova, koliko ucesca..."

FK Partizan je klub koji ima najbolju organizaciju u Srbiji, najbolje radi, vuce najsvrsishodnije i najlogicnije poteze i gradi bazu - za buducnost! Ne razumem, a verujem ni bilo ko trezveno razmisljajuci, zbog cega bi BILO KO u FK Partizan gledao u bilo kom pravcu osim NAPRED, kao sto i rade ;)

Isto tako nisi ni Duleta mogao da vidis kako sedi i nabraja trofeje, priseca se sta ima itd. nego lepo covek pre svega EDUKUJE svoje igrace i sportski a i karakterno (i dok on skace u odbranu interesa ekipe i truda ulozenog u svaku utakmicu te dobija tehnicke, da li si video da igraci Partizana dobijaju tehnicke i iskazuju primitivno ponasanje?), stvarajuci u takvoj atmosferi sjajne rezultate uprkos svim uslovima i predvidjanjima, sto svakako ne bi uspeo da se stalno osvrce iza sebe!

Jednostavno ne vidim ni najmanji razlog da FK Partizan izlazi u javnost komentarima kao sto je Pesicev jer ne mozes porediti te situacije. FK Partizan je kao i KK - u daleko boljoj situaciji nego Zvezda u tim sportovima, pa osim analize nekih nedostataka koje treba ispravljati u hodu ja stvarno ne vidim zasto bi Tomic i co. gubili vreme na bilo sta drugo osim podizanja kluba na jos visi nivo nego sto je sada, stvarajuci bolje uslove i gledajuci u buducnost :)

roman empire

pre 15 godina

Dva biznismena i jedan trener-kakav je kralj ovaj Kari,nije tacno da nam se ne svidja tvoja izjava ona je objektivna jer iza nje stoje cinjenice i rezultati Partizana.Samo zelim da Zvezda iz sezonu u sezonu bude sve jaca i da sto skorije ravnopravno konkurise Partizanu.

vladimir

pre 15 godina

Pesicu,sto je mnogo mnogo je! Ajde ti lepo idi iz Zvezde! Zvezda je institucija i ne sme da dozvoli da joj trener bude izriciti grobar! Idi ti sto dalje odavde a mi cemo se snaci!!!

zivim za sever

pre 15 godina

@Jao gani sta vam radi VAS TRENER ovo je ponizenje najvece, ali neka navikli ste vi na to...
Vazi li i dalje ono KARI001 ili ste se naprasno predomislili???
(Nemanja PFC, 18. februar 2009 10:22)
aj da te podsetim sta je bilo najjvece ponizenje:
derbi na Marakani pre tri ili cetiri godine....jug poluprazan a sever,istok i zapad vam pomazu da oterate zekicu i bjekicu.......gde si tada bio...shto nisi iz rupe tad izashao i rekao neshto.....
UVEK CES BITI COPY-PASTE ....

ps..a o tome shto je divac igrao za nas ...ma ne...ne zelim ni da pomislim.....

pfc

pre 15 godina

Grobari - sad da cujem vasu iskrenost - najbolji fudbalski klub na domacim prostorima ikad je...?
Kari car!
(Milos, Srbija, 18. februar 2009 11:34)

FK PARTIZAN !

Makaveli

pre 15 godina

Grobari - sad da cujem vasu iskrenost - najbolji fudbalski klub na domacim prostorima ikad je...?
Kari car!
(Milos, Srbija, 18. februar 2009 11:34)

Naravno, Partizan. Je si sad srecan?

NUSKNVP

vicko jugović

pre 15 godina

Još jedna sportska izjava Pešića.I meni smeta što je Partizan bolji ali setite gde smo bili prošle i ranijih godina otkako je 2000-e uništen i tim i klub.Moramo se vratiti na visine koje nam pripadaju a to ne može odjednom.Imam utisak da većina koji komentarišu i ne dolaze na utakmice.Neophodno je sportsko vreme i malo strpljenja.A što se Partizana tiče-on je napravio tim kada nam je u vakumu 2000-e pokrao (zajedno sa FMP-om) najbolje igrače i to potpuno besplatno.Sada samo kukaju.Neka kažu gde su pare od prodaje Pekovića. Neverovatno je da se ni POLICIJA ne raspituje. S druge strane juri se legenda Srbije Dragan Džajić za igrače u vreme sankcija.
Bilo kako bilo, trebaju nam zvezdaši poput Pešića. Oni koji rade i znaju kako a ne oni koji bi da se okoriste o Zvezdu. A takvih je mnogo.

Nikola

pre 15 godina

Prvo ozbiljan klub,zatim dobar tim a tek onda u Evroligu.Svaka cast Pesicu,a svi oni koji misle da nije u pravu ocigledno zele istu onu Zvezdu iz prethodnih godina.ZVEZDA IZNAD SVEGA!!!

Tegi

pre 15 godina

Pa ovo uredjivacki kolegijum SOS kanala prica jos od letos.
I opet ce ispasti da su najvatrenije navijacke grupe bile u pravu. Kada leto osvane i zavrse se sva takmicenja bez trofeja, rasprodaja igrackog kadra, pritisak supruge i odlazak tzv, mesije spasioca i Jovo nanovo.
To sto smo se mi obicni navijaci sa decom, napalili na ovu sezonu, davali punu i iskrenu podrsku Klubu, sto smo se drali na trenera KOJI JE POGRESNIM IZMENAMA IZGUBIO MECEVE PROTIV CIBONE I PAMESE, sto su nas grobarske horde posle derbija jurile po mracnim parkinzima oko Pionira, koga je to briga.

Jovan

pre 15 godina

Na stranu moja ljubav prema Zvezdi, ako zelimo napred, moramo da budemo jos bolji, jer Partizan nam u basketu suvise "bezi". Ne gajim nerealna ocekivanja i zadovoljan sam Pesicem i igrama Zvezde. Uostalom, on bolje zna od nas kakva je klupska realnost. Cini mi se da je klub jos uvek finansijski na staklenim nogama. Setimo se kako je sve izgledalo jos pre nekoliko meseci. Bili smo pred rasformiravanjem ili fuzijom sa FMP-om. Sada svako treba da radi svoj posao. Dug je put do stabilnog kluba. Uostalom, sistem je takav da favorizuje najvece, ali i dugogodisnji rad u kontinuitetu.

Dudule

pre 15 godina

Slazem sa sa Pesicem. Ja sam licno navijac Zvezde ali nisam fanatik, tj stvari treba gledati realno. Samo bodovna razlika je tolika da Zvezdi zaista trebaju 2-3 sjajne sezone da dodje u priliku da konkurise Partizanu. Muka mi je od nerealnih i naivnih komentara tipa; stizemo, osvajamo, bicemo isl. To su sve lepe zelje ali mnogo toga treba da bi se to ostvarilo. Sistem, kontinuitet, strucan kadar... pare ne spominjem jer Partizan stalno dokazuje kako one nisu presudne. Pesic je profesionakan i realan, jasno mu je da se situacija ne menja za 1 vec za nekoliko sezona i da treba mnogo elemenata da bi se to ostvarilo ali Zvezda najzad ima perspektivu - trenera i par mladih igraca. Samo da budu mudri da ih zadrze i sve to nadograde. I molim vas dosta sa komentarima tipa; kokanje, rokanje, sisanje, dranje i sl gluposti. Ako nemate neki normalan komentar i recnik, bolje da se ne javljate nego da lupate samo da bi nesto lupili.
Pozdrav svim pravim ljubiteljima Srpske kosarke koja ponovo hvata zalet i krece na pravi put.

Joe

pre 15 godina

Kari svaka cast za ovu izjavu!
Nadam se da ove tvoje reci: "Kada bi se Evroliga igrala tako što se okupe dva biznismena, pozovu jednog trenera i rade jednu sezonu onda ona ne bi brojala 24 nego 84 kluba" ukazuju na to da cemo i sledece godine ,tj. godina imati tebe na mestu trenera!

Caja Grobar

pre 15 godina

"Kada bi se Evroliga igrala tako što se okupe dva biznismena, pozovu jednog trenera i rade jednu sezonu onda ona ne bi brojala 24 nego 84 kluba. Svi bi mogli da igraju. Uvek zastupam ideju da Evroligu igraju timovi koji su to zaslužili rezultatima. U ovom trenutku iz Srbije to jedino zaslužuje Partizan".
OVO JE ONO ŠTO TREBA ZVEZDAŠIMA - BOLNO OTREŽNJENJE. DA SHVATE GDE SU, KO SU I KAKO DA IZAĐU NA PRAVI PUT. A NE DA SEDE I ČEKAJU DA IH NEKO NA SILU (VESIĆ, PAUK ANĐELKOVIĆ I SLIČNE CVEĆKE) ILI SADA UZ POMOĆ PARA DRAKULIĆ I VUČIĆEVIĆ DOVEDU NA PRVO MESTO U SRBIJI. ZATO I JESU MALI KLUB ŠTO NE SHVATAJU DA OD JEDNE SEZONE NIŠTA NE ZAVISI. DA NISU OLIKO OKOVANI MRŽNJOM VIDELI BI ŠTA RADI PARTIZAN I DULE VUJOŠEVIĆ I NEŠTO BI NAUČILI. ALI NE, ONI ĆE (EVO VIDEĆETE) OTERATI I NAJVEĆEG TRENERA KOJEG SU IMALI UZ DV.

delija sombor

pre 15 godina

velik problem kod nas srba prestavlja to k.....e! do juce smo imali cetiri igraca u timu i to jednog povredjenog a danas govorimo o titulama i evroligi. e tako bi se mogla opisati sezona zvezde. ovim momcima ne treba nabijati imperativ titula. samo pogledajmo partizan njima je trebalo pet sezona u evroligi da izbore top 16 odnosno da ne budu medju zadnja dva u grupi, isto tako nama treba vremena da se uigra ekipa jer ovi momci nisu imali ni ljudske pripreme, zato pesic s pravom govori da je sve do sada ucinjeno jedan uspeh, a s vremenom ce jos vise uspeha doci. SAMO ZVEZDA!

Joka

pre 15 godina

Gospodine Pesicu problem je u tome sto Partizan te rezultate pravi sa jednako losim igracima znaci prednost je Dule Vujosevic koji je vrhunski trener za razliku od vas a cak zna i lepo da govori!

pedja

pre 15 godina

Zvezda je najveca i ako nama B licencu,Zvezda se voli i mora da se postuje a ako vam se Kari svidja onda neka trenira vas.SAMO JEDNA JE ZVEZDA!

devla romano

pre 15 godina

Tako je Grobarcino matora... Zapusi usta ovim kontejner boysima, da se malo vrate u realnost... Zna se ko vozi traktor a ko otvara kapiju... hehehe

Pirocanac

pre 15 godina

Realan covek nema sta, Kari da bi zacuvao zdravje bolje trazi novi klub ti to zasluzujes. Isplasio sam se kako se covek iznervirao u Domzale. Ipak Kari cuvaj zdravje.

Zed

pre 15 godina

U pravu je covek, potpuno je realan nema razloga da se bilo ko ljuti, ne mogu ni da zamislim na sta bi zvezda sada licila da on nije dosao.

Vlada_NBgd

pre 15 godina

Svaka cast, Kari!!! Zvezda, konacno, ima velikog coveka na klupi, a ne samo velikog trenera! Koliko ljudi bi ovo smelo da kaze bez straha od uprave? Koliko ljudi iz FK Partizan bi smelo da kaze "mi nemamo trofeje koje ima Zvezda i necemo ih ni imati u dogledno vreme"?

I Murinjo je veliki trener, ali on non-stop omalovazava druge (nije jedini) govoreci sta je sve osvojio i kako je uspesniji od ostalih. Kari se nikad ne hvali kako je tukao Amere u Americi, kako je sa Nemackom(?!, tada nije jos bilo Dirka Novickog) osvojio EP, on radi i prica realno...

Prvi prioritet svih u Zvezdi je da ovog coveka zadrze u klubu - sa njim su rezultati veoma izvesni.

Na duge staze mislim da ce i Vujosevic imati mnogo vecu motivaciju da se nadmece sa Pesicem nego sa Karadzicem, Klipom, Stepandicem, uz duzno postovanje svima.

Miki82

pre 15 godina

Ovo je jedan od najtrezvenijih komentara srpskih sportskih trenera koji sam ikad cuo.
Pesicu, svaka ti cast.
Svako bi trebao da tezi tome da bude realan, i da ima ambiciju da svoju sadasnju situaciju poboljsa.

Makaveli

pre 15 godina

Covek je samo realan i iskren, za razliku od mnogih (pre svega navijaca kk ss), koji su izgubili odavno svaku vezu sa stvarnoscu.

NUSKNVP

Uros

pre 15 godina

Svetislav Pesic je izvrstan trener ali i veoma specificna licnost, i to je dobro poznato svim klubovima u kojima je radio. Ipak trener Zvezde ne sme sebi da dozvoli ovakve izjave. Istina je da je Partizan u proteklim godinama bio domimantan klub u nasoj kosarci ali mi ne treba da se bavimo odavanjem pocasti Partizanu, vec time kako da ih stignemo i prestignemo.

Inace mislim da nijedan domaci medij ne razume u potpunosti sistem bodovanja za Evroligu, posto se sabiraju bodovi u prethodne tri godine!...
tako da na kraju ove godine, Partizan nece imati istih ovih 71 + bodovi iz ove sezone, 71-bodovi iz pre 3 sezone+bodovi iz tekuce sezone. Tako da, iako je istina da je trenutno dominantan, sve se to moze promeniti za 2 sezone... Takodje u danasnjem Blicu pise da ce vec od sezone 09/10 biti mesto za jedan klub iz NLB lige u kvalifikacijama, a od 10/11 za dva... tako da ako je to tacno, a Zvezda bude druga ove sezone, mogla bi da bude ta ekipa u kvalifikacijama..

A vi gospodine Pesicu, ispecite pa recite, mucnite glavom pre nego sto izgovorite nesto, jer ste ipak ozbiljan covek i trener sa velikim autoritetom. Vi NEMATE kao Zvezdin trener pravo na ovakve izjave, sve da to i mislite!

Nemanja PFC

pre 15 godina

Jao gani sta vam radi VAS TRENER ovo je ponizenje najvece, ali neka navikli ste vi na to...
Vazi li i dalje ono KARI001 ili ste se naprasno predomislili???

tako je kari grobaru stari

pre 15 godina

Razlika u kvalitetu između Partizana i ostalih nisu samo bodovi, koji mu više nisu ni potrebni jer ih ima koliko hoće.
Partizan ima poštovanje i autoritet koje drugi klubovi iz NLB-a (ne samo srpski) mogu samo da sanjaju + najbolja publika u SVETU bez ozbiljne konkurencije.

Vuk Samotnjak

pre 15 godina

Realno i nista strasno, pa cak i od naseg trenera. Partizan jeste zasluzio Evroligu, ali ono sto Pesic nije rekao je da ce Zvezda da osvoji prvenstvo ;-)

boki

pre 15 godina

Partizan je sto se tice evrolige uistinu jedan fenomen. Sa najmanjim budzetom biti u stanju konkurisati za cetvrt finale mora se priznati da bas i nije lako.

strela

pre 15 godina

Ja kao grobar bih sad mogao da se smejem i da likujem jer je Kari ovo izjavio ali nije poenta u tome.
Sad ce sigurno i neki navijaci kkss da vicu ''kari odlazi ako ne verujes u ovaj tim bla bla bla''...
Covek lepo kaze sta jeste.
partizan je stvarao jedan sistem godinama. Kari to isto zeli i sa Zvezdom da uradi.
On je svestan da se rezultati ne postizu preko noci. potreban je rad, trud, podrska uprave i NAJBITNIJE strpljenje navijaca!
Pa smo u evroligi pucali godinama i imali katastrofa skor ali smo zato uvek ostajali na tribinama i pola sata/sat posle utakmice i aplaudirali kosarkasima jer nije bitan rezultat, bitno je zalaganje njihovo. Bitan je trud i bitna je zelja!
Ako to komsinice shvate mozda ce nesto i biti od njih ako ne... onda propast!
Najlakse je oterati trenera koji ukazuje na realno stanje i dovesti ludaka koji ce da vezuje sal oko ruke a znanje... nema ga!

PS Zelim vam Evroligu ali isto tako i nama da uvek budemo ispred vas

sportski pozdrav

Sormin

pre 15 godina

Dobro kaze Pesic. Treba se sacekati jos najmanje 7-8 meseci da se napravi tim koji ce parirati Partizanu i onda pocinje pravi krkljanac izmedju Zvezde i Partizana.
A ne razumem Grobare... Zasto svaka rec mora da bude "Cigani" ?

veseli

pre 15 godina

Verujemo u tebe i ljude koji su sada tu. Realan si i znas svoj posao.
Idemo majstore, samo polako.
Nama je Zvezda sve, a to što su neki pre tebe radili sve i svašta, nije tvoja krivica.
Hvala ti što si tu, sa tobom je sve lepše i sigurnije. Vraćena nam je vera i nada u trofeje. Drži ti nas samo čvrsto na zemlji, euforičan smo mi narod.
Stojao sam iza tebe u Indijanapolisu, znam kako komanduješ i kako vodiš brod do pobede.
Za Zvezdu i Srbiju, ti znaš, a mi živimo za nju.

boki

pre 15 godina

Partizan je sto se tice evrolige uistinu jedan fenomen. Sa najmanjim budzetom biti u stanju konkurisati za cetvrt finale mora se priznati da bas i nije lako.

Vlada_NBgd

pre 15 godina

Svaka cast, Kari!!! Zvezda, konacno, ima velikog coveka na klupi, a ne samo velikog trenera! Koliko ljudi bi ovo smelo da kaze bez straha od uprave? Koliko ljudi iz FK Partizan bi smelo da kaze "mi nemamo trofeje koje ima Zvezda i necemo ih ni imati u dogledno vreme"?

I Murinjo je veliki trener, ali on non-stop omalovazava druge (nije jedini) govoreci sta je sve osvojio i kako je uspesniji od ostalih. Kari se nikad ne hvali kako je tukao Amere u Americi, kako je sa Nemackom(?!, tada nije jos bilo Dirka Novickog) osvojio EP, on radi i prica realno...

Prvi prioritet svih u Zvezdi je da ovog coveka zadrze u klubu - sa njim su rezultati veoma izvesni.

Na duge staze mislim da ce i Vujosevic imati mnogo vecu motivaciju da se nadmece sa Pesicem nego sa Karadzicem, Klipom, Stepandicem, uz duzno postovanje svima.

Miki82

pre 15 godina

Ovo je jedan od najtrezvenijih komentara srpskih sportskih trenera koji sam ikad cuo.
Pesicu, svaka ti cast.
Svako bi trebao da tezi tome da bude realan, i da ima ambiciju da svoju sadasnju situaciju poboljsa.

Nemanja PFC

pre 15 godina

Jao gani sta vam radi VAS TRENER ovo je ponizenje najvece, ali neka navikli ste vi na to...
Vazi li i dalje ono KARI001 ili ste se naprasno predomislili???

strela

pre 15 godina

Ja kao grobar bih sad mogao da se smejem i da likujem jer je Kari ovo izjavio ali nije poenta u tome.
Sad ce sigurno i neki navijaci kkss da vicu ''kari odlazi ako ne verujes u ovaj tim bla bla bla''...
Covek lepo kaze sta jeste.
partizan je stvarao jedan sistem godinama. Kari to isto zeli i sa Zvezdom da uradi.
On je svestan da se rezultati ne postizu preko noci. potreban je rad, trud, podrska uprave i NAJBITNIJE strpljenje navijaca!
Pa smo u evroligi pucali godinama i imali katastrofa skor ali smo zato uvek ostajali na tribinama i pola sata/sat posle utakmice i aplaudirali kosarkasima jer nije bitan rezultat, bitno je zalaganje njihovo. Bitan je trud i bitna je zelja!
Ako to komsinice shvate mozda ce nesto i biti od njih ako ne... onda propast!
Najlakse je oterati trenera koji ukazuje na realno stanje i dovesti ludaka koji ce da vezuje sal oko ruke a znanje... nema ga!

PS Zelim vam Evroligu ali isto tako i nama da uvek budemo ispred vas

sportski pozdrav

tako je kari grobaru stari

pre 15 godina

Razlika u kvalitetu između Partizana i ostalih nisu samo bodovi, koji mu više nisu ni potrebni jer ih ima koliko hoće.
Partizan ima poštovanje i autoritet koje drugi klubovi iz NLB-a (ne samo srpski) mogu samo da sanjaju + najbolja publika u SVETU bez ozbiljne konkurencije.

Makaveli

pre 15 godina

Covek je samo realan i iskren, za razliku od mnogih (pre svega navijaca kk ss), koji su izgubili odavno svaku vezu sa stvarnoscu.

NUSKNVP

Dudule

pre 15 godina

Slazem sa sa Pesicem. Ja sam licno navijac Zvezde ali nisam fanatik, tj stvari treba gledati realno. Samo bodovna razlika je tolika da Zvezdi zaista trebaju 2-3 sjajne sezone da dodje u priliku da konkurise Partizanu. Muka mi je od nerealnih i naivnih komentara tipa; stizemo, osvajamo, bicemo isl. To su sve lepe zelje ali mnogo toga treba da bi se to ostvarilo. Sistem, kontinuitet, strucan kadar... pare ne spominjem jer Partizan stalno dokazuje kako one nisu presudne. Pesic je profesionakan i realan, jasno mu je da se situacija ne menja za 1 vec za nekoliko sezona i da treba mnogo elemenata da bi se to ostvarilo ali Zvezda najzad ima perspektivu - trenera i par mladih igraca. Samo da budu mudri da ih zadrze i sve to nadograde. I molim vas dosta sa komentarima tipa; kokanje, rokanje, sisanje, dranje i sl gluposti. Ako nemate neki normalan komentar i recnik, bolje da se ne javljate nego da lupate samo da bi nesto lupili.
Pozdrav svim pravim ljubiteljima Srpske kosarke koja ponovo hvata zalet i krece na pravi put.

Vuk23

pre 15 godina

Crveni da li imate obraza?
Epizoda 1: Euroliga nudi Partizanu 3-godišnji ugovor kao što su dobili Cibona i Olimpija.
Partizan ispada budala,odbija kaže da je u interesu Srpske košarke da prvak
ide u Euroligu.
Epizoda 2: Jadranska liga poziva Partizan da igra u njoj i da sam odabere još jedan srpski
tim koji će da igra u ligi sa njim.Partizan odbija,to nije u interesu srpske
košarke.
Epizoda 3: Crvena Zvezda pristaje da igra Jadransku ligu.
Epizoda 4: Ucenjuje se Partizan da igra Jadransku ligu ili neće moći kao prvak naše lige
Da igra Euroligu,Partizan mora da učestvuje.
Epizoda 5: Uvodi se bodovanje ,za to su Jadranska liga,Crvena Zvezda,FMP i Hemofarm.
Partizan je jedini protiv,to nije dobro za našu ligu koja postaje nebitna.
Ugovor bi bio na 3 godine.
Epizoda 6: Ugovor je B licenca na godinu dana,na osnovu rezultata u poslednje 3 godine.
Epizoda 7: Partizan dobija na osnovu rezultata B licencu,i na osnovu rezultata
zacementirano mesto u Euroligi.
Epizoda 8: Zona Sumraka.Predsednik KSS inače navijač C.Zvezde i ako Srbija ima
1 direktnog predstavnika u Euroligi na osnovu rezultata predlaže
da to izgubimo i ako je moguće naš prvak ide u Euroligu makar u
kvalifikacijama.Čiji je on predsednik??????
Epizoda 9: Hemofarm kaže da je nađeno ipak kompromisno rešenje i da ipak ima šanse
da kroz kvalifikacije još jedan naš klub igra Euroligu.
Epizoda 10: Crvena Zvezda i generalni menadzer Opačić traže da naš prvak ide u
Euroligu,pošto su predhodno pismima i uz pomoć državnih organa i raznih
političara pokušali da sruše odluku Skupštine Eurolige.

Pa kako vas nije sramota?Pa budite ljudi i ako ste Srbi.

P.S. Epizoda 11: Država Srbija šalje dopis Savetu Bezbednosti,Evropskoj Uniji,OEBS-u,
Euroligi,ULEB-u da se nekako nađe kompromisno rešenje i da se
Crvenoj Zvezdi u narednih 10 godina omogući jedna vajld-karta kako bi
jednu sezonu nastupala u Euroligi,samo jednu ako je moguće a mi ćemo
za uzvrat razmisliti da li da priznamo nezavisno Kosovo.

devla romano

pre 15 godina

Tako je Grobarcino matora... Zapusi usta ovim kontejner boysima, da se malo vrate u realnost... Zna se ko vozi traktor a ko otvara kapiju... hehehe

pfc

pre 15 godina

Grobari - sad da cujem vasu iskrenost - najbolji fudbalski klub na domacim prostorima ikad je...?
Kari car!
(Milos, Srbija, 18. februar 2009 11:34)

FK PARTIZAN !

kit-kat

pre 15 godina

"...Koliko ljudi iz FK Partizan bi smelo da kaze "mi nemamo trofeje koje ima Zvezda i necemo ih ni imati u dogledno vreme"?

I Murinjo je veliki trener, ali on non-stop omalovazava druge (nije jedini) govoreci sta je sve osvojio i kako je uspesniji od ostalih..."


brate, skaces sam sebi u usta!
Stvar i jeste u tome da oni koji su okupirani tekucim stvarima i zapravo rade nesto korisno - nemaju niti vremena, a ni potrebe da se stalno osvrcu i prebrojavaju "koliko imam titula, koliko kupova, koliko ucesca..."

FK Partizan je klub koji ima najbolju organizaciju u Srbiji, najbolje radi, vuce najsvrsishodnije i najlogicnije poteze i gradi bazu - za buducnost! Ne razumem, a verujem ni bilo ko trezveno razmisljajuci, zbog cega bi BILO KO u FK Partizan gledao u bilo kom pravcu osim NAPRED, kao sto i rade ;)

Isto tako nisi ni Duleta mogao da vidis kako sedi i nabraja trofeje, priseca se sta ima itd. nego lepo covek pre svega EDUKUJE svoje igrace i sportski a i karakterno (i dok on skace u odbranu interesa ekipe i truda ulozenog u svaku utakmicu te dobija tehnicke, da li si video da igraci Partizana dobijaju tehnicke i iskazuju primitivno ponasanje?), stvarajuci u takvoj atmosferi sjajne rezultate uprkos svim uslovima i predvidjanjima, sto svakako ne bi uspeo da se stalno osvrce iza sebe!

Jednostavno ne vidim ni najmanji razlog da FK Partizan izlazi u javnost komentarima kao sto je Pesicev jer ne mozes porediti te situacije. FK Partizan je kao i KK - u daleko boljoj situaciji nego Zvezda u tim sportovima, pa osim analize nekih nedostataka koje treba ispravljati u hodu ja stvarno ne vidim zasto bi Tomic i co. gubili vreme na bilo sta drugo osim podizanja kluba na jos visi nivo nego sto je sada, stvarajuci bolje uslove i gledajuci u buducnost :)

Vuk Samotnjak

pre 15 godina

Realno i nista strasno, pa cak i od naseg trenera. Partizan jeste zasluzio Evroligu, ali ono sto Pesic nije rekao je da ce Zvezda da osvoji prvenstvo ;-)

Caja Grobar

pre 15 godina

"Kada bi se Evroliga igrala tako što se okupe dva biznismena, pozovu jednog trenera i rade jednu sezonu onda ona ne bi brojala 24 nego 84 kluba. Svi bi mogli da igraju. Uvek zastupam ideju da Evroligu igraju timovi koji su to zaslužili rezultatima. U ovom trenutku iz Srbije to jedino zaslužuje Partizan".
OVO JE ONO ŠTO TREBA ZVEZDAŠIMA - BOLNO OTREŽNJENJE. DA SHVATE GDE SU, KO SU I KAKO DA IZAĐU NA PRAVI PUT. A NE DA SEDE I ČEKAJU DA IH NEKO NA SILU (VESIĆ, PAUK ANĐELKOVIĆ I SLIČNE CVEĆKE) ILI SADA UZ POMOĆ PARA DRAKULIĆ I VUČIĆEVIĆ DOVEDU NA PRVO MESTO U SRBIJI. ZATO I JESU MALI KLUB ŠTO NE SHVATAJU DA OD JEDNE SEZONE NIŠTA NE ZAVISI. DA NISU OLIKO OKOVANI MRŽNJOM VIDELI BI ŠTA RADI PARTIZAN I DULE VUJOŠEVIĆ I NEŠTO BI NAUČILI. ALI NE, ONI ĆE (EVO VIDEĆETE) OTERATI I NAJVEĆEG TRENERA KOJEG SU IMALI UZ DV.

Makaveli

pre 15 godina

Grobari - sad da cujem vasu iskrenost - najbolji fudbalski klub na domacim prostorima ikad je...?
Kari car!
(Milos, Srbija, 18. februar 2009 11:34)

Naravno, Partizan. Je si sad srecan?

NUSKNVP

Zed

pre 15 godina

U pravu je covek, potpuno je realan nema razloga da se bilo ko ljuti, ne mogu ni da zamislim na sta bi zvezda sada licila da on nije dosao.

veseli

pre 15 godina

Verujemo u tebe i ljude koji su sada tu. Realan si i znas svoj posao.
Idemo majstore, samo polako.
Nama je Zvezda sve, a to što su neki pre tebe radili sve i svašta, nije tvoja krivica.
Hvala ti što si tu, sa tobom je sve lepše i sigurnije. Vraćena nam je vera i nada u trofeje. Drži ti nas samo čvrsto na zemlji, euforičan smo mi narod.
Stojao sam iza tebe u Indijanapolisu, znam kako komanduješ i kako vodiš brod do pobede.
Za Zvezdu i Srbiju, ti znaš, a mi živimo za nju.

Pirocanac

pre 15 godina

Realan covek nema sta, Kari da bi zacuvao zdravje bolje trazi novi klub ti to zasluzujes. Isplasio sam se kako se covek iznervirao u Domzale. Ipak Kari cuvaj zdravje.

Baxuz

pre 15 godina

'Aj', kad vec pominjes...koje trofeje????

Pre 20 godina Kup Radivoja Koraca i domace titule i kupove u ligi koja svakako nije u evropskih Top 5.

Italijanska I liga - otkaz, italijanska II liga - otkaz, EP za reprezentacijom - bogapitajgde...i otkaz...

Svaka cast za dominaciju na domacoj sceni, al' to ume i Ljubisa Tumbakovic, pa ga to ne cini velikim trenerom...

I Celsi je TRENUTNO medju najjacim klubovima Evrope, igrali su finale Lige sampiona, osvojili par trofeja, ali to ih ne cini velikim...u odnosu na Liverpul, Junajted, Aston Vilu, Everton, Arsenal...Celsi je i dalje MALI klub...i to se nece promeniti skoro (mislim i nikad, al' da ne idem tako daleko)...i nek' gledaju unapred, to je u covekovoj prirodi...
(Vlada_NBgd, 18. februar 2009 14:05)

Kakvo uporedjivanje...mudro nema sta? Da li si svestan da je Partizan izbacio evropskog prvaka prosle godine? Dobio trenutno vladajuceg evropskog? Aktivna uloga u TOP 16? O cemu pricas? Kakvi Tumbakovici? Decko zavist te ubi...

Joe

pre 15 godina

Kari svaka cast za ovu izjavu!
Nadam se da ove tvoje reci: "Kada bi se Evroliga igrala tako što se okupe dva biznismena, pozovu jednog trenera i rade jednu sezonu onda ona ne bi brojala 24 nego 84 kluba" ukazuju na to da cemo i sledece godine ,tj. godina imati tebe na mestu trenera!

Jovan

pre 15 godina

Na stranu moja ljubav prema Zvezdi, ako zelimo napred, moramo da budemo jos bolji, jer Partizan nam u basketu suvise "bezi". Ne gajim nerealna ocekivanja i zadovoljan sam Pesicem i igrama Zvezde. Uostalom, on bolje zna od nas kakva je klupska realnost. Cini mi se da je klub jos uvek finansijski na staklenim nogama. Setimo se kako je sve izgledalo jos pre nekoliko meseci. Bili smo pred rasformiravanjem ili fuzijom sa FMP-om. Sada svako treba da radi svoj posao. Dug je put do stabilnog kluba. Uostalom, sistem je takav da favorizuje najvece, ali i dugogodisnji rad u kontinuitetu.

L1

pre 15 godina

Ne znam ko je gluplji: zvezdasi koji teraju Pesica jer ih boli istina koju je rekao ili partizanovci koji pisu uvredljive komentare na nivou osnovaca koji vredjaju inteligenciju.
Verovatno ovi prvi, jer ce nhihova glupost imati posledice, ali su zato ovi drugi sramota za klub za koji navijaju i njegove iskrene navijace.
Pozdrav svim normalnim ljudima, bez obzira za koga navijate!

George

pre 15 godina

@Vlada_NBgd
Pravi si primjer kako `papir sve trpi`. Ma 7 godina uzastopno biti prvak (kakvih 7, taj niz ce na tvoju zalost da bude mnogo duzi), proslu sezonu osvojiti titulu, kup, nlb i biti 5. u evropi...ma to moze svako je li da? To i vi cigani mozete i hemofarm i fmp i cibona i zadar i sva ostala braca, ali namjerno necete jer nama popustate? Dule je uspio da ukine dogadjaj zvani `veciti derbi`! Koji trener na svijetu je to jos uspio? Redovno gazenje `vecitog protivnika`? Kako ovo sad smjesno zvuci! Igrace kao sto su Perovic, Avdalovic, Pekovic, Krstic, Vranes, Velickovic, Tripkovic, Tepic i mnogi ostali stvaraju svi treneri svijeta? Da ne spominjem ranija vremena Divac, Danilovic, Paspalj... Ma stvarno je Dule prosjecan trener! Ma i da je prosjecan, on je razlog vaseg plakanja hehe.
A za ovo zadnje sto si uporedio Partizan u kosarci i Celzi u fudbalu ne bi bilo lose da posjetis nekog psihologa, mozda ima jos nade za tebe! KK Partizan mali klub? A vi kao kraljevi sljake ste veci? Apelujem na b92 da uvedu obavezan test inteligencije za komentarisanje.

Jose

pre 15 godina

Ako malo pazljivije pogledate sliku videcete da Pesic pokazuje srednji prst prema grbu.
Znam da se zvezdašima moje mišljenje neće svideti ali Partizan je i ove godine najbolji klub na našim prostorima.

Sormin

pre 15 godina

Dobro kaze Pesic. Treba se sacekati jos najmanje 7-8 meseci da se napravi tim koji ce parirati Partizanu i onda pocinje pravi krkljanac izmedju Zvezde i Partizana.
A ne razumem Grobare... Zasto svaka rec mora da bude "Cigani" ?

Plikuscht

pre 15 godina

'Kada bi se Evroliga igrala tako što se okupe dva biznismena, pozovu jednog trenera i rade jednu sezonu onda ona ne bi brojala 24 nego 84 kluba. Svi bi mogli da igraju.'

Kralju!
:)))


@(Uros, 18. februar 2009, 10:47):

Naprotiv, on bas mora ovo da govori, svaki dan, i igracima i upravi i navijacima!
Tuzno je koliko su navijaci (vecina) nerealni. Klub posrce vec decenijama, prethodnih decenija rezultatski, poslednje - cak i organizaciono. Bankrotirali ste nekoliko puta, bili i 8. u domacem play-offu, pocinjali pripreme za novu sezonu bez pola uprava, bez celog strucnog staba i sa 4 igraca pod ugovorom, cak ste i neke utakmice zavrsavali sa 4 igraca ... eeej!
Jednu sezonu se malo reorganizujete (mada ste samo dolozili ogromne dugove koji ce vas teks tici), odigrate par utakmica na bum, i odmah krece masovna histerija i price o pobedama, trofejima, Eureloague. Koliko neko treba da bude glup da zaista veruje u to?

@ (zivim za sever, 18. februar 2009 12:25):
'a o tome shto je divac igrao za nas ...ma ne...ne zelim ni da pomislim.....'

Da, pa...!? Slobodno pomisli ... dosao covek, otres'o vas kintu za jednu tekmu, a i pukli ste. Pa? Na tvom mestu, ja bih cutao i to pokusavao da zaboravim. Mozda zato 'ne zelis ni da pomislis'?
Smeh ...

Joka

pre 15 godina

Gospodine Pesicu problem je u tome sto Partizan te rezultate pravi sa jednako losim igracima znaci prednost je Dule Vujosevic koji je vrhunski trener za razliku od vas a cak zna i lepo da govori!

legolas

pre 15 godina

Znate kada ce Pesic da postane Kari01 ?
Kad Duletu dosade titule i resi da se povuce,a na njegovo mesto dodje bas Pesic na klupu Partizana...do tad dzaba ste krecili:)

delija sombor

pre 15 godina

velik problem kod nas srba prestavlja to k.....e! do juce smo imali cetiri igraca u timu i to jednog povredjenog a danas govorimo o titulama i evroligi. e tako bi se mogla opisati sezona zvezde. ovim momcima ne treba nabijati imperativ titula. samo pogledajmo partizan njima je trebalo pet sezona u evroligi da izbore top 16 odnosno da ne budu medju zadnja dva u grupi, isto tako nama treba vremena da se uigra ekipa jer ovi momci nisu imali ni ljudske pripreme, zato pesic s pravom govori da je sve do sada ucinjeno jedan uspeh, a s vremenom ce jos vise uspeha doci. SAMO ZVEZDA!

Uros

pre 15 godina

Svetislav Pesic je izvrstan trener ali i veoma specificna licnost, i to je dobro poznato svim klubovima u kojima je radio. Ipak trener Zvezde ne sme sebi da dozvoli ovakve izjave. Istina je da je Partizan u proteklim godinama bio domimantan klub u nasoj kosarci ali mi ne treba da se bavimo odavanjem pocasti Partizanu, vec time kako da ih stignemo i prestignemo.

Inace mislim da nijedan domaci medij ne razume u potpunosti sistem bodovanja za Evroligu, posto se sabiraju bodovi u prethodne tri godine!...
tako da na kraju ove godine, Partizan nece imati istih ovih 71 + bodovi iz ove sezone, 71-bodovi iz pre 3 sezone+bodovi iz tekuce sezone. Tako da, iako je istina da je trenutno dominantan, sve se to moze promeniti za 2 sezone... Takodje u danasnjem Blicu pise da ce vec od sezone 09/10 biti mesto za jedan klub iz NLB lige u kvalifikacijama, a od 10/11 za dva... tako da ako je to tacno, a Zvezda bude druga ove sezone, mogla bi da bude ta ekipa u kvalifikacijama..

A vi gospodine Pesicu, ispecite pa recite, mucnite glavom pre nego sto izgovorite nesto, jer ste ipak ozbiljan covek i trener sa velikim autoritetom. Vi NEMATE kao Zvezdin trener pravo na ovakve izjave, sve da to i mislite!

soni

pre 15 godina

'Aj', kad vec pominjes...koje trofeje????

Pre 20 godina Kup Radivoja Koraca i domace titule i kupove u ligi koja svakako nije u evropskih Top 5.

Italijanska I liga - otkaz, italijanska II liga - otkaz, EP za reprezentacijom - bogapitajgde...i otkaz...

Svaka cast za dominaciju na domacoj sceni, al' to ume i Ljubisa Tumbakovic, pa ga to ne cini velikim trenerom...

I Celsi je TRENUTNO medju najjacim klubovima Evrope, igrali su finale Lige sampiona, osvojili par trofeja, ali to ih ne cini velikim...u odnosu na Liverpul, Junajted, Aston Vilu, Everton, Arsenal...Celsi je i dalje MALI klub...i to se nece promeniti skoro (mislim i nikad, al' da ne idem tako daleko)...i nek' gledaju unapred, to je u covekovoj prirodi...
(Vlada_NBgd, 18. februar 2009 14:05)
Mozda sam malo dosadan sa tim ali zaista je smesno i jadno vase pokusavanje da osporite partizanove uspehe.liga Jugoslavije je bila najjaca u evropi,zvezda 80-ih nijedan trofej nije osvojila.Ajde da pomenemo zvezdine trofeje,najveci uspesi 40-ih godina proslog veka kada su igrala tri tima na sljaci,jos!!Poredjenje Partizana i celzija je takodje urnebesno i jadno.partizan je jedan od najvecih evro klubova,osvajac evrolige i klub koji je iznedrio neke od najvecih legendi evro kosarke.ako to kazes za partizan(evropskog velikana)sta tek reci za zvezdu.Malo realnosti vam zaista ne bi skodilo.Partizan je 5. tim Evrope!!!

Goxy

pre 15 godina

Evo opet ja da postavim pitanje....Koliko Vas koji sada realno branite Pesica bi prosle godine da je Karadzic ovako nesto izjavio i njega branili...Pa nasrnuli bi na njega iz svog raspolozivog oruzja...Samo cu vam reci da Zvezdin budzet ove godine i prosle godine nije bio isti i da Karadza i bilo koji drugi trener Zvezde nije primao ni pribliozno 700 000 evra godisnje...a rezultati su isti,ne vidim da je zvezda ove godine uspesnija rezultatski...bar do sada....A kazete Pesic stvara tim ,treba ga zadrzati....Pa kako to stvara tim sa Ovensom I Robertsom koji ce da odu na kraju sezone...Izvini druze gospodine Pesicu ali sa takvim igracima i budzetom vecim ili bar jednakim Partizanovom vi morate uzeti i neki trofej da bi opravdali tolike pare koje su ulozene u Vas....Najlakse je prebaciti lopticu,i mi stvaramo tim ....zezamo se na konferencijama...pijemo cockte isl..Ponavljam trener koji vodi u 4 utakmice sa po 15 i kusur razlike te tekme mora da zavrsi u svoju korist bar dve ili bar da udje u egal zavrsnicu...Gosp Pesicu jos jednom,podjite od sebe prvo pa na dalje,kada je Dule tako izgubio utakmicu gde je vodio sa takvom razlikom....A da li sam u pravu vreme ce pokazati zivi bili pa videli....

vladimir

pre 15 godina

Pesicu,sto je mnogo mnogo je! Ajde ti lepo idi iz Zvezde! Zvezda je institucija i ne sme da dozvoli da joj trener bude izriciti grobar! Idi ti sto dalje odavde a mi cemo se snaci!!!

idiJot

pre 15 godina

@Uros, komentar br. 20

Slazem se da si pametniji od svih medija u Srbiji, a i sire, samo, sinak, upravo si prekrstio tvoj klub... Vise nije 'KK Sledeca Sezona', sad je 'KK Za Dve Sezone'

Dejan

pre 15 godina

Ako teska srca prihvatite ovo sto prica vas trener, ako verujete coveku koji ima materiju u malom prstu pa nastavite da pruzate podrsku jer vidite hrabrost i zelju kod igraca koji nose Zvezdin dres, ako ste spremni da u naredne tri godine cutite i radite i ne dizete euforiju posle svake pobede - onda vam najiskrenije zelim da 2012. godine budete u istoj poziciji u kojoj je sada Partizan. Ja licno mislim, da vecina vasih igraca ne voli toliko da igra kosarku koliko im ona sluzi, a samim time i Zvezdin dres, za licnu afirmaciju... Atmosfera u Pioniru za vreme Partizanovih utakmica u Euroligi, koja definitivno prelama utakmice u Partizanovu korist i paralise protivnika, ma kako se on zvao i ma kakve svetske kosarkaske zvezde bile u protivnickom timu i o kojoj svi govore kao o svetskom cudu, je kao i nas kosarkaski tim - verujemo u to sto radimo, imamo bezgranicnu ljubav prema klubu, igracima, rukovodstvu i zato smo svake sezone svi sve bolji i bolji... Do nove titule Prvaka Evrope!
Ne budite sujetni - poslusajte svog trenera....

gile

pre 15 godina

Ja sam bio trener u kosarci i nikad mi nije padalo na pamet da velicam protivnicke klubove,za mene su moji igraci bili najbolji.Kakav je to trener koji unapred kaze da je neko bolji sta ti igraci mogu da misle kako da treniraju kad im trener to stalno govori sramota,pa da su poslednji na tabeli ti ih treniras.KARI MARS IZ ZVEZDE

toja

pre 15 godina

Sta znaci biti profesionalac moras da vodis najveceg rivala protiv kluba koji najvise volis ali srce kad tad pobedi.Izgleda da je kod Karija pobedilo sad,bravo Kari ! ! ! !

Tegi

pre 15 godina

Pa ovo uredjivacki kolegijum SOS kanala prica jos od letos.
I opet ce ispasti da su najvatrenije navijacke grupe bile u pravu. Kada leto osvane i zavrse se sva takmicenja bez trofeja, rasprodaja igrackog kadra, pritisak supruge i odlazak tzv, mesije spasioca i Jovo nanovo.
To sto smo se mi obicni navijaci sa decom, napalili na ovu sezonu, davali punu i iskrenu podrsku Klubu, sto smo se drali na trenera KOJI JE POGRESNIM IZMENAMA IZGUBIO MECEVE PROTIV CIBONE I PAMESE, sto su nas grobarske horde posle derbija jurile po mracnim parkinzima oko Pionira, koga je to briga.

zivim za sever

pre 15 godina

@Jao gani sta vam radi VAS TRENER ovo je ponizenje najvece, ali neka navikli ste vi na to...
Vazi li i dalje ono KARI001 ili ste se naprasno predomislili???
(Nemanja PFC, 18. februar 2009 10:22)
aj da te podsetim sta je bilo najjvece ponizenje:
derbi na Marakani pre tri ili cetiri godine....jug poluprazan a sever,istok i zapad vam pomazu da oterate zekicu i bjekicu.......gde si tada bio...shto nisi iz rupe tad izashao i rekao neshto.....
UVEK CES BITI COPY-PASTE ....

ps..a o tome shto je divac igrao za nas ...ma ne...ne zelim ni da pomislim.....

AL

pre 15 godina

Ovi komentari Pesica u poslednje vreme su okrenuti ne medijima ni nama nego upravi cz koja masta, pravi pritiske a ne zeli da vidi pravo stanje u kome se nalazi doticni klub.
Nazalost jedan ovakav trener ce zasigurno na kraju sezone otici iz kluba.
Kad bi uprava i navijaci imalo ozbiljno shvatili i podrzali Pesica, od ovog kluba bi se moglo ocekivati mnogo.
Ovako, nas Partizan ce dugo vladati.

Gledao sam pre neki dan Hemofarm, bas je dobra ekipa... kad bi imali Duleta i podrsku npr Grobara taj tim bi daleko gurao.

Idemo na 1. titulu u 09.
PARTIZAN!!!

bobo

pre 15 godina

Ovom izjavom on je dokazao zašto je bio prvak sveta.Takodje,pokušava da kopira Duleta,i da prebaci pritisak u tudje dvorište.Ali čisto sumnjam da je ovo mislio,kada su ga dva ista biznismena pozvala da preuzme kkss.
Dakle,hvala gdine Pešiću na ovoj izjavi,ali mi smo i pre nje znali sa smo najbolji.Dovoljno je bilo samo da skočim na hrvatske forume i ZAKLJUČIM TO!!
Namerno kažem hrvatske,jer da sam kojim slučajem posetio Zvezdine to nikako ne bih mogao zaključiti.Da sam to uradio,čak bih pomislio da Partizan zadnjih 10god nije uzeo titulu.Zašto?Zato što su Zvezdini navijači najnerealniji navijači na svetu,zato što njima i ne treba trener kao vi,već tamo neki Sagadin da im uzme milionče i tamo neki Žika Pauk da im priča priče kako oni i jesu najbolji al im se neda,jer bože moj grobari GEPEKUJU!I zato žalim vašu sudbinu,jer vi kod njih nećete proći,oni žive u nekim davno prošlim vremenima,i nijedan psiholog a kamoli trener to ne može promeniti.
Ja bih lično voleo da ostanete dugo,jer od kada ste vi tu,ja nas dvoboj nazivam derbijem,čak sam i gledao zadnja dva u Pioniru.Od kada ste vi tu moje mišljenje se 20% poboljsalo o Zvezdi i na kraju krajeva vi ste veliki GDIN,kojeg je mnogo sladje pobediti nego npr.Karadzića čiji je jedini motiv da ne izgubi 30 razlike....
Nadam se da će te uspeti da izgurate svoje,a ako vas ovi ipak oteraju,dodjite kod nas.Dule traži pomoćnika.
Pozdrav..

pedja

pre 15 godina

Zvezda je najveca i ako nama B licencu,Zvezda se voli i mora da se postuje a ako vam se Kari svidja onda neka trenira vas.SAMO JEDNA JE ZVEZDA!

Vlada_NBgd

pre 15 godina

"Isto tako nisi ni Duleta mogao da vidis kako sedi i nabraja trofeje..."

'Aj', kad vec pominjes...koje trofeje????

Pre 20 godina Kup Radivoja Koraca i domace titule i kupove u ligi koja svakako nije u evropskih Top 5.

Italijanska I liga - otkaz, italijanska II liga - otkaz, EP za reprezentacijom - bogapitajgde...i otkaz...

Svaka cast za dominaciju na domacoj sceni, al' to ume i Ljubisa Tumbakovic, pa ga to ne cini velikim trenerom...

I Celsi je TRENUTNO medju najjacim klubovima Evrope, igrali su finale Lige sampiona, osvojili par trofeja, ali to ih ne cini velikim...u odnosu na Liverpul, Junajted, Aston Vilu, Everton, Arsenal...Celsi je i dalje MALI klub...i to se nece promeniti skoro (mislim i nikad, al' da ne idem tako daleko)...i nek' gledaju unapred, to je u covekovoj prirodi...

Danko_RS_CCCC

pre 15 godina

Covjek je uparavu,jer Srbija u ovom trenutku ima samo Partizan,jedini klub koji moze parirati evropskim velikanima...a ostatak Evrope sada pobjedjuje lakse nego prije! Za Srbiju bi istupanje iz NLB lige bio pametan potez!

Nikola

pre 15 godina

Prvo ozbiljan klub,zatim dobar tim a tek onda u Evroligu.Svaka cast Pesicu,a svi oni koji misle da nije u pravu ocigledno zele istu onu Zvezdu iz prethodnih godina.ZVEZDA IZNAD SVEGA!!!

vicko jugović

pre 15 godina

Još jedna sportska izjava Pešića.I meni smeta što je Partizan bolji ali setite gde smo bili prošle i ranijih godina otkako je 2000-e uništen i tim i klub.Moramo se vratiti na visine koje nam pripadaju a to ne može odjednom.Imam utisak da većina koji komentarišu i ne dolaze na utakmice.Neophodno je sportsko vreme i malo strpljenja.A što se Partizana tiče-on je napravio tim kada nam je u vakumu 2000-e pokrao (zajedno sa FMP-om) najbolje igrače i to potpuno besplatno.Sada samo kukaju.Neka kažu gde su pare od prodaje Pekovića. Neverovatno je da se ni POLICIJA ne raspituje. S druge strane juri se legenda Srbije Dragan Džajić za igrače u vreme sankcija.
Bilo kako bilo, trebaju nam zvezdaši poput Pešića. Oni koji rade i znaju kako a ne oni koji bi da se okoriste o Zvezdu. A takvih je mnogo.

sandinista

pre 15 godina

@Sormin (... a ne razumem Grobare... Zasto svaka rec mora da bude "Cigani" ? ...)

pa za GROBARE uvek cete biti CIGANI, bez obzira sto pokusavate da sebe zovete DELIJAMA, a stadion MARAKANA. I ja sebe ponekad zovem SPAJDERMEN, ali nikako da mi proradi bacanje mreze ;)

roman empire

pre 15 godina

Dva biznismena i jedan trener-kakav je kralj ovaj Kari,nije tacno da nam se ne svidja tvoja izjava ona je objektivna jer iza nje stoje cinjenice i rezultati Partizana.Samo zelim da Zvezda iz sezonu u sezonu bude sve jaca i da sto skorije ravnopravno konkurise Partizanu.

nikola90

pre 15 godina

Ne razumem samo zbog cega (verovatno) nece vec sledece sezone biti predstavnika nlb lige u kvalifikacijama?! Realno bi bilo jer 2 kluba iz nje igraju top16, a prosle sezone Partizan i top8. A verovatno ce i ove. To kao prvo, a kao drugo zbog cega ta 2 predstavnika u kvalifikacijama ne mogu biti iz iste zemlje? Pa ako su 2 srpska ili 2 hrvatska kluba zasluzila da igraju kvalifikacije onda neka igraju a ne 1+1

ninadu

pre 15 godina

Ovo sto je rekao bivsi igrac Partizana Svetislav Pesic je trenutna realnost, ali nije na treneru Crvene Zvezde(gle, i on se zove: Svetislav Pesic) da velica i odaje pocasti Partizanu, vec da sve uradi da mu se Zvezda priblizi, a onda i prestigne... Pa, valjda je zbog toga i doveden u klub za basnoslovne pare...Pesicu, stvarno, neko iz Uprave treba da objasni neke stvari...Ovako, pored nerazumnih izmena na utakmicama protiv Cibone i Partizana(pa od 14 razliie napravi poraz) daje i nerazumne izjave...Spisak je podugacak:"Trebali smo da uizgubimo 30 razlike, tada bih bio zadovoljan", "Ko je Zvezda...jedan prosecan tim", "Ove godine nema nikakvih trofeja"...Kakve "divne" izjave i poruke igracima, Upravi i navijacima, kakva nevidjena motivacija, podizanje atmosfere... Covek koji ima najaci trenerski ugovor u istoriji ove zemlje, kao da je izgubio kompas.... Ko zna, mozda su najvatreniji navijaci Zvezde u pravu, po pitanju bojkota...

Milos

pre 15 godina

E ako ce Grobar da me obavesti o ukidanju vecitog derbija zato sto stalno jedan dobija, onda stvarno...Stvarno ste licemeri. I to ne mora da se dokazuje. Jedni arsini vaze za vase, a drugi za sve ostale. Neka. Uzivajte, imate Evro ligu, mozda bi mogao neki racun da se plati? Kosarka, pionir, dugovi? A ne, Zvezda je u dugovima, a vi nemate tih problema? Fudbal? Partizan najbolje organizovan? Pre dve godine niste znali gde Vam je glava, a gde d..., ove godine 1-8 u Evropi, jedina pobeda u Evro takmicenjima - Egaleo??? Vi ste nam osvetlali obraz u Evropi svih ovih godina? Licemeri, ponavaljam. Covek vam kaze da ste najbolji (potpuno istinito i korektno) i vi i dalje lupetate.

Vlada_NBgd

pre 15 godina

Ja samo pitah je l' ima on neki (vredan) trofej da pokaze za svo to majstorstvo??? Zasto su mu pljustali otkazi u Italiji, ako je takav car? Tamo ne deportuju najbolje trenere na svetu!

Neko bi rekao da propast sprske reprezentacije koincidira sa povratkom DV u nasu kosarku...ja to necu reci...

A vidim i da se fudbalskih (povodom pominjanja derbija) "sedam dugih godina" brzo zaboravilo...

Rocky Balboa

pre 15 godina

@ (strela, 18. februar 2009 10:49)
Taj sto kazes da je vezivao sal oko ruke nije ludak,
nego klupska legenda,>>BOSKO DJUROVSKI

Uros

pre 15 godina

Svetislav Pesic je izvrstan trener ali i veoma specificna licnost, i to je dobro poznato svim klubovima u kojima je radio. Ipak trener Zvezde ne sme sebi da dozvoli ovakve izjave. Istina je da je Partizan u proteklim godinama bio domimantan klub u nasoj kosarci ali mi ne treba da se bavimo odavanjem pocasti Partizanu, vec time kako da ih stignemo i prestignemo.

Inace mislim da nijedan domaci medij ne razume u potpunosti sistem bodovanja za Evroligu, posto se sabiraju bodovi u prethodne tri godine!...
tako da na kraju ove godine, Partizan nece imati istih ovih 71 + bodovi iz ove sezone, 71-bodovi iz pre 3 sezone+bodovi iz tekuce sezone. Tako da, iako je istina da je trenutno dominantan, sve se to moze promeniti za 2 sezone... Takodje u danasnjem Blicu pise da ce vec od sezone 09/10 biti mesto za jedan klub iz NLB lige u kvalifikacijama, a od 10/11 za dva... tako da ako je to tacno, a Zvezda bude druga ove sezone, mogla bi da bude ta ekipa u kvalifikacijama..

A vi gospodine Pesicu, ispecite pa recite, mucnite glavom pre nego sto izgovorite nesto, jer ste ipak ozbiljan covek i trener sa velikim autoritetom. Vi NEMATE kao Zvezdin trener pravo na ovakve izjave, sve da to i mislite!

Nemanja PFC

pre 15 godina

Jao gani sta vam radi VAS TRENER ovo je ponizenje najvece, ali neka navikli ste vi na to...
Vazi li i dalje ono KARI001 ili ste se naprasno predomislili???

Vuk Samotnjak

pre 15 godina

Realno i nista strasno, pa cak i od naseg trenera. Partizan jeste zasluzio Evroligu, ali ono sto Pesic nije rekao je da ce Zvezda da osvoji prvenstvo ;-)

Joka

pre 15 godina

Gospodine Pesicu problem je u tome sto Partizan te rezultate pravi sa jednako losim igracima znaci prednost je Dule Vujosevic koji je vrhunski trener za razliku od vas a cak zna i lepo da govori!

pedja

pre 15 godina

Zvezda je najveca i ako nama B licencu,Zvezda se voli i mora da se postuje a ako vam se Kari svidja onda neka trenira vas.SAMO JEDNA JE ZVEZDA!

Vlada_NBgd

pre 15 godina

"Isto tako nisi ni Duleta mogao da vidis kako sedi i nabraja trofeje..."

'Aj', kad vec pominjes...koje trofeje????

Pre 20 godina Kup Radivoja Koraca i domace titule i kupove u ligi koja svakako nije u evropskih Top 5.

Italijanska I liga - otkaz, italijanska II liga - otkaz, EP za reprezentacijom - bogapitajgde...i otkaz...

Svaka cast za dominaciju na domacoj sceni, al' to ume i Ljubisa Tumbakovic, pa ga to ne cini velikim trenerom...

I Celsi je TRENUTNO medju najjacim klubovima Evrope, igrali su finale Lige sampiona, osvojili par trofeja, ali to ih ne cini velikim...u odnosu na Liverpul, Junajted, Aston Vilu, Everton, Arsenal...Celsi je i dalje MALI klub...i to se nece promeniti skoro (mislim i nikad, al' da ne idem tako daleko)...i nek' gledaju unapred, to je u covekovoj prirodi...

vicko jugović

pre 15 godina

Još jedna sportska izjava Pešića.I meni smeta što je Partizan bolji ali setite gde smo bili prošle i ranijih godina otkako je 2000-e uništen i tim i klub.Moramo se vratiti na visine koje nam pripadaju a to ne može odjednom.Imam utisak da većina koji komentarišu i ne dolaze na utakmice.Neophodno je sportsko vreme i malo strpljenja.A što se Partizana tiče-on je napravio tim kada nam je u vakumu 2000-e pokrao (zajedno sa FMP-om) najbolje igrače i to potpuno besplatno.Sada samo kukaju.Neka kažu gde su pare od prodaje Pekovića. Neverovatno je da se ni POLICIJA ne raspituje. S druge strane juri se legenda Srbije Dragan Džajić za igrače u vreme sankcija.
Bilo kako bilo, trebaju nam zvezdaši poput Pešića. Oni koji rade i znaju kako a ne oni koji bi da se okoriste o Zvezdu. A takvih je mnogo.

zivim za sever

pre 15 godina

@Jao gani sta vam radi VAS TRENER ovo je ponizenje najvece, ali neka navikli ste vi na to...
Vazi li i dalje ono KARI001 ili ste se naprasno predomislili???
(Nemanja PFC, 18. februar 2009 10:22)
aj da te podsetim sta je bilo najjvece ponizenje:
derbi na Marakani pre tri ili cetiri godine....jug poluprazan a sever,istok i zapad vam pomazu da oterate zekicu i bjekicu.......gde si tada bio...shto nisi iz rupe tad izashao i rekao neshto.....
UVEK CES BITI COPY-PASTE ....

ps..a o tome shto je divac igrao za nas ...ma ne...ne zelim ni da pomislim.....

vladimir

pre 15 godina

Pesicu,sto je mnogo mnogo je! Ajde ti lepo idi iz Zvezde! Zvezda je institucija i ne sme da dozvoli da joj trener bude izriciti grobar! Idi ti sto dalje odavde a mi cemo se snaci!!!

veseli

pre 15 godina

Verujemo u tebe i ljude koji su sada tu. Realan si i znas svoj posao.
Idemo majstore, samo polako.
Nama je Zvezda sve, a to što su neki pre tebe radili sve i svašta, nije tvoja krivica.
Hvala ti što si tu, sa tobom je sve lepše i sigurnije. Vraćena nam je vera i nada u trofeje. Drži ti nas samo čvrsto na zemlji, euforičan smo mi narod.
Stojao sam iza tebe u Indijanapolisu, znam kako komanduješ i kako vodiš brod do pobede.
Za Zvezdu i Srbiju, ti znaš, a mi živimo za nju.

Sormin

pre 15 godina

Dobro kaze Pesic. Treba se sacekati jos najmanje 7-8 meseci da se napravi tim koji ce parirati Partizanu i onda pocinje pravi krkljanac izmedju Zvezde i Partizana.
A ne razumem Grobare... Zasto svaka rec mora da bude "Cigani" ?

Tegi

pre 15 godina

Pa ovo uredjivacki kolegijum SOS kanala prica jos od letos.
I opet ce ispasti da su najvatrenije navijacke grupe bile u pravu. Kada leto osvane i zavrse se sva takmicenja bez trofeja, rasprodaja igrackog kadra, pritisak supruge i odlazak tzv, mesije spasioca i Jovo nanovo.
To sto smo se mi obicni navijaci sa decom, napalili na ovu sezonu, davali punu i iskrenu podrsku Klubu, sto smo se drali na trenera KOJI JE POGRESNIM IZMENAMA IZGUBIO MECEVE PROTIV CIBONE I PAMESE, sto su nas grobarske horde posle derbija jurile po mracnim parkinzima oko Pionira, koga je to briga.

devla romano

pre 15 godina

Tako je Grobarcino matora... Zapusi usta ovim kontejner boysima, da se malo vrate u realnost... Zna se ko vozi traktor a ko otvara kapiju... hehehe

Vlada_NBgd

pre 15 godina

Svaka cast, Kari!!! Zvezda, konacno, ima velikog coveka na klupi, a ne samo velikog trenera! Koliko ljudi bi ovo smelo da kaze bez straha od uprave? Koliko ljudi iz FK Partizan bi smelo da kaze "mi nemamo trofeje koje ima Zvezda i necemo ih ni imati u dogledno vreme"?

I Murinjo je veliki trener, ali on non-stop omalovazava druge (nije jedini) govoreci sta je sve osvojio i kako je uspesniji od ostalih. Kari se nikad ne hvali kako je tukao Amere u Americi, kako je sa Nemackom(?!, tada nije jos bilo Dirka Novickog) osvojio EP, on radi i prica realno...

Prvi prioritet svih u Zvezdi je da ovog coveka zadrze u klubu - sa njim su rezultati veoma izvesni.

Na duge staze mislim da ce i Vujosevic imati mnogo vecu motivaciju da se nadmece sa Pesicem nego sa Karadzicem, Klipom, Stepandicem, uz duzno postovanje svima.

tako je kari grobaru stari

pre 15 godina

Razlika u kvalitetu između Partizana i ostalih nisu samo bodovi, koji mu više nisu ni potrebni jer ih ima koliko hoće.
Partizan ima poštovanje i autoritet koje drugi klubovi iz NLB-a (ne samo srpski) mogu samo da sanjaju + najbolja publika u SVETU bez ozbiljne konkurencije.

Rocky Balboa

pre 15 godina

@ (strela, 18. februar 2009 10:49)
Taj sto kazes da je vezivao sal oko ruke nije ludak,
nego klupska legenda,>>BOSKO DJUROVSKI

Milos

pre 15 godina

E ako ce Grobar da me obavesti o ukidanju vecitog derbija zato sto stalno jedan dobija, onda stvarno...Stvarno ste licemeri. I to ne mora da se dokazuje. Jedni arsini vaze za vase, a drugi za sve ostale. Neka. Uzivajte, imate Evro ligu, mozda bi mogao neki racun da se plati? Kosarka, pionir, dugovi? A ne, Zvezda je u dugovima, a vi nemate tih problema? Fudbal? Partizan najbolje organizovan? Pre dve godine niste znali gde Vam je glava, a gde d..., ove godine 1-8 u Evropi, jedina pobeda u Evro takmicenjima - Egaleo??? Vi ste nam osvetlali obraz u Evropi svih ovih godina? Licemeri, ponavaljam. Covek vam kaze da ste najbolji (potpuno istinito i korektno) i vi i dalje lupetate.

gile

pre 15 godina

Ja sam bio trener u kosarci i nikad mi nije padalo na pamet da velicam protivnicke klubove,za mene su moji igraci bili najbolji.Kakav je to trener koji unapred kaze da je neko bolji sta ti igraci mogu da misle kako da treniraju kad im trener to stalno govori sramota,pa da su poslednji na tabeli ti ih treniras.KARI MARS IZ ZVEZDE

Vuk23

pre 15 godina

Crveni da li imate obraza?
Epizoda 1: Euroliga nudi Partizanu 3-godišnji ugovor kao što su dobili Cibona i Olimpija.
Partizan ispada budala,odbija kaže da je u interesu Srpske košarke da prvak
ide u Euroligu.
Epizoda 2: Jadranska liga poziva Partizan da igra u njoj i da sam odabere još jedan srpski
tim koji će da igra u ligi sa njim.Partizan odbija,to nije u interesu srpske
košarke.
Epizoda 3: Crvena Zvezda pristaje da igra Jadransku ligu.
Epizoda 4: Ucenjuje se Partizan da igra Jadransku ligu ili neće moći kao prvak naše lige
Da igra Euroligu,Partizan mora da učestvuje.
Epizoda 5: Uvodi se bodovanje ,za to su Jadranska liga,Crvena Zvezda,FMP i Hemofarm.
Partizan je jedini protiv,to nije dobro za našu ligu koja postaje nebitna.
Ugovor bi bio na 3 godine.
Epizoda 6: Ugovor je B licenca na godinu dana,na osnovu rezultata u poslednje 3 godine.
Epizoda 7: Partizan dobija na osnovu rezultata B licencu,i na osnovu rezultata
zacementirano mesto u Euroligi.
Epizoda 8: Zona Sumraka.Predsednik KSS inače navijač C.Zvezde i ako Srbija ima
1 direktnog predstavnika u Euroligi na osnovu rezultata predlaže
da to izgubimo i ako je moguće naš prvak ide u Euroligu makar u
kvalifikacijama.Čiji je on predsednik??????
Epizoda 9: Hemofarm kaže da je nađeno ipak kompromisno rešenje i da ipak ima šanse
da kroz kvalifikacije još jedan naš klub igra Euroligu.
Epizoda 10: Crvena Zvezda i generalni menadzer Opačić traže da naš prvak ide u
Euroligu,pošto su predhodno pismima i uz pomoć državnih organa i raznih
političara pokušali da sruše odluku Skupštine Eurolige.

Pa kako vas nije sramota?Pa budite ljudi i ako ste Srbi.

P.S. Epizoda 11: Država Srbija šalje dopis Savetu Bezbednosti,Evropskoj Uniji,OEBS-u,
Euroligi,ULEB-u da se nekako nađe kompromisno rešenje i da se
Crvenoj Zvezdi u narednih 10 godina omogući jedna vajld-karta kako bi
jednu sezonu nastupala u Euroligi,samo jednu ako je moguće a mi ćemo
za uzvrat razmisliti da li da priznamo nezavisno Kosovo.

Makaveli

pre 15 godina

Covek je samo realan i iskren, za razliku od mnogih (pre svega navijaca kk ss), koji su izgubili odavno svaku vezu sa stvarnoscu.

NUSKNVP

delija sombor

pre 15 godina

velik problem kod nas srba prestavlja to k.....e! do juce smo imali cetiri igraca u timu i to jednog povredjenog a danas govorimo o titulama i evroligi. e tako bi se mogla opisati sezona zvezde. ovim momcima ne treba nabijati imperativ titula. samo pogledajmo partizan njima je trebalo pet sezona u evroligi da izbore top 16 odnosno da ne budu medju zadnja dva u grupi, isto tako nama treba vremena da se uigra ekipa jer ovi momci nisu imali ni ljudske pripreme, zato pesic s pravom govori da je sve do sada ucinjeno jedan uspeh, a s vremenom ce jos vise uspeha doci. SAMO ZVEZDA!

Vlada_NBgd

pre 15 godina

Ja samo pitah je l' ima on neki (vredan) trofej da pokaze za svo to majstorstvo??? Zasto su mu pljustali otkazi u Italiji, ako je takav car? Tamo ne deportuju najbolje trenere na svetu!

Neko bi rekao da propast sprske reprezentacije koincidira sa povratkom DV u nasu kosarku...ja to necu reci...

A vidim i da se fudbalskih (povodom pominjanja derbija) "sedam dugih godina" brzo zaboravilo...

pfc

pre 15 godina

Grobari - sad da cujem vasu iskrenost - najbolji fudbalski klub na domacim prostorima ikad je...?
Kari car!
(Milos, Srbija, 18. februar 2009 11:34)

FK PARTIZAN !

Nikola

pre 15 godina

Prvo ozbiljan klub,zatim dobar tim a tek onda u Evroligu.Svaka cast Pesicu,a svi oni koji misle da nije u pravu ocigledno zele istu onu Zvezdu iz prethodnih godina.ZVEZDA IZNAD SVEGA!!!

kit-kat

pre 15 godina

"...Koliko ljudi iz FK Partizan bi smelo da kaze "mi nemamo trofeje koje ima Zvezda i necemo ih ni imati u dogledno vreme"?

I Murinjo je veliki trener, ali on non-stop omalovazava druge (nije jedini) govoreci sta je sve osvojio i kako je uspesniji od ostalih..."


brate, skaces sam sebi u usta!
Stvar i jeste u tome da oni koji su okupirani tekucim stvarima i zapravo rade nesto korisno - nemaju niti vremena, a ni potrebe da se stalno osvrcu i prebrojavaju "koliko imam titula, koliko kupova, koliko ucesca..."

FK Partizan je klub koji ima najbolju organizaciju u Srbiji, najbolje radi, vuce najsvrsishodnije i najlogicnije poteze i gradi bazu - za buducnost! Ne razumem, a verujem ni bilo ko trezveno razmisljajuci, zbog cega bi BILO KO u FK Partizan gledao u bilo kom pravcu osim NAPRED, kao sto i rade ;)

Isto tako nisi ni Duleta mogao da vidis kako sedi i nabraja trofeje, priseca se sta ima itd. nego lepo covek pre svega EDUKUJE svoje igrace i sportski a i karakterno (i dok on skace u odbranu interesa ekipe i truda ulozenog u svaku utakmicu te dobija tehnicke, da li si video da igraci Partizana dobijaju tehnicke i iskazuju primitivno ponasanje?), stvarajuci u takvoj atmosferi sjajne rezultate uprkos svim uslovima i predvidjanjima, sto svakako ne bi uspeo da se stalno osvrce iza sebe!

Jednostavno ne vidim ni najmanji razlog da FK Partizan izlazi u javnost komentarima kao sto je Pesicev jer ne mozes porediti te situacije. FK Partizan je kao i KK - u daleko boljoj situaciji nego Zvezda u tim sportovima, pa osim analize nekih nedostataka koje treba ispravljati u hodu ja stvarno ne vidim zasto bi Tomic i co. gubili vreme na bilo sta drugo osim podizanja kluba na jos visi nivo nego sto je sada, stvarajuci bolje uslove i gledajuci u buducnost :)

boki

pre 15 godina

Partizan je sto se tice evrolige uistinu jedan fenomen. Sa najmanjim budzetom biti u stanju konkurisati za cetvrt finale mora se priznati da bas i nije lako.

strela

pre 15 godina

Ja kao grobar bih sad mogao da se smejem i da likujem jer je Kari ovo izjavio ali nije poenta u tome.
Sad ce sigurno i neki navijaci kkss da vicu ''kari odlazi ako ne verujes u ovaj tim bla bla bla''...
Covek lepo kaze sta jeste.
partizan je stvarao jedan sistem godinama. Kari to isto zeli i sa Zvezdom da uradi.
On je svestan da se rezultati ne postizu preko noci. potreban je rad, trud, podrska uprave i NAJBITNIJE strpljenje navijaca!
Pa smo u evroligi pucali godinama i imali katastrofa skor ali smo zato uvek ostajali na tribinama i pola sata/sat posle utakmice i aplaudirali kosarkasima jer nije bitan rezultat, bitno je zalaganje njihovo. Bitan je trud i bitna je zelja!
Ako to komsinice shvate mozda ce nesto i biti od njih ako ne... onda propast!
Najlakse je oterati trenera koji ukazuje na realno stanje i dovesti ludaka koji ce da vezuje sal oko ruke a znanje... nema ga!

PS Zelim vam Evroligu ali isto tako i nama da uvek budemo ispred vas

sportski pozdrav

Caja Grobar

pre 15 godina

"Kada bi se Evroliga igrala tako što se okupe dva biznismena, pozovu jednog trenera i rade jednu sezonu onda ona ne bi brojala 24 nego 84 kluba. Svi bi mogli da igraju. Uvek zastupam ideju da Evroligu igraju timovi koji su to zaslužili rezultatima. U ovom trenutku iz Srbije to jedino zaslužuje Partizan".
OVO JE ONO ŠTO TREBA ZVEZDAŠIMA - BOLNO OTREŽNJENJE. DA SHVATE GDE SU, KO SU I KAKO DA IZAĐU NA PRAVI PUT. A NE DA SEDE I ČEKAJU DA IH NEKO NA SILU (VESIĆ, PAUK ANĐELKOVIĆ I SLIČNE CVEĆKE) ILI SADA UZ POMOĆ PARA DRAKULIĆ I VUČIĆEVIĆ DOVEDU NA PRVO MESTO U SRBIJI. ZATO I JESU MALI KLUB ŠTO NE SHVATAJU DA OD JEDNE SEZONE NIŠTA NE ZAVISI. DA NISU OLIKO OKOVANI MRŽNJOM VIDELI BI ŠTA RADI PARTIZAN I DULE VUJOŠEVIĆ I NEŠTO BI NAUČILI. ALI NE, ONI ĆE (EVO VIDEĆETE) OTERATI I NAJVEĆEG TRENERA KOJEG SU IMALI UZ DV.

L1

pre 15 godina

Ne znam ko je gluplji: zvezdasi koji teraju Pesica jer ih boli istina koju je rekao ili partizanovci koji pisu uvredljive komentare na nivou osnovaca koji vredjaju inteligenciju.
Verovatno ovi prvi, jer ce nhihova glupost imati posledice, ali su zato ovi drugi sramota za klub za koji navijaju i njegove iskrene navijace.
Pozdrav svim normalnim ljudima, bez obzira za koga navijate!

Miki82

pre 15 godina

Ovo je jedan od najtrezvenijih komentara srpskih sportskih trenera koji sam ikad cuo.
Pesicu, svaka ti cast.
Svako bi trebao da tezi tome da bude realan, i da ima ambiciju da svoju sadasnju situaciju poboljsa.

Pirocanac

pre 15 godina

Realan covek nema sta, Kari da bi zacuvao zdravje bolje trazi novi klub ti to zasluzujes. Isplasio sam se kako se covek iznervirao u Domzale. Ipak Kari cuvaj zdravje.

Makaveli

pre 15 godina

Grobari - sad da cujem vasu iskrenost - najbolji fudbalski klub na domacim prostorima ikad je...?
Kari car!
(Milos, Srbija, 18. februar 2009 11:34)

Naravno, Partizan. Je si sad srecan?

NUSKNVP

George

pre 15 godina

@Vlada_NBgd
Pravi si primjer kako `papir sve trpi`. Ma 7 godina uzastopno biti prvak (kakvih 7, taj niz ce na tvoju zalost da bude mnogo duzi), proslu sezonu osvojiti titulu, kup, nlb i biti 5. u evropi...ma to moze svako je li da? To i vi cigani mozete i hemofarm i fmp i cibona i zadar i sva ostala braca, ali namjerno necete jer nama popustate? Dule je uspio da ukine dogadjaj zvani `veciti derbi`! Koji trener na svijetu je to jos uspio? Redovno gazenje `vecitog protivnika`? Kako ovo sad smjesno zvuci! Igrace kao sto su Perovic, Avdalovic, Pekovic, Krstic, Vranes, Velickovic, Tripkovic, Tepic i mnogi ostali stvaraju svi treneri svijeta? Da ne spominjem ranija vremena Divac, Danilovic, Paspalj... Ma stvarno je Dule prosjecan trener! Ma i da je prosjecan, on je razlog vaseg plakanja hehe.
A za ovo zadnje sto si uporedio Partizan u kosarci i Celzi u fudbalu ne bi bilo lose da posjetis nekog psihologa, mozda ima jos nade za tebe! KK Partizan mali klub? A vi kao kraljevi sljake ste veci? Apelujem na b92 da uvedu obavezan test inteligencije za komentarisanje.

soni

pre 15 godina

'Aj', kad vec pominjes...koje trofeje????

Pre 20 godina Kup Radivoja Koraca i domace titule i kupove u ligi koja svakako nije u evropskih Top 5.

Italijanska I liga - otkaz, italijanska II liga - otkaz, EP za reprezentacijom - bogapitajgde...i otkaz...

Svaka cast za dominaciju na domacoj sceni, al' to ume i Ljubisa Tumbakovic, pa ga to ne cini velikim trenerom...

I Celsi je TRENUTNO medju najjacim klubovima Evrope, igrali su finale Lige sampiona, osvojili par trofeja, ali to ih ne cini velikim...u odnosu na Liverpul, Junajted, Aston Vilu, Everton, Arsenal...Celsi je i dalje MALI klub...i to se nece promeniti skoro (mislim i nikad, al' da ne idem tako daleko)...i nek' gledaju unapred, to je u covekovoj prirodi...
(Vlada_NBgd, 18. februar 2009 14:05)
Mozda sam malo dosadan sa tim ali zaista je smesno i jadno vase pokusavanje da osporite partizanove uspehe.liga Jugoslavije je bila najjaca u evropi,zvezda 80-ih nijedan trofej nije osvojila.Ajde da pomenemo zvezdine trofeje,najveci uspesi 40-ih godina proslog veka kada su igrala tri tima na sljaci,jos!!Poredjenje Partizana i celzija je takodje urnebesno i jadno.partizan je jedan od najvecih evro klubova,osvajac evrolige i klub koji je iznedrio neke od najvecih legendi evro kosarke.ako to kazes za partizan(evropskog velikana)sta tek reci za zvezdu.Malo realnosti vam zaista ne bi skodilo.Partizan je 5. tim Evrope!!!

Goxy

pre 15 godina

Evo opet ja da postavim pitanje....Koliko Vas koji sada realno branite Pesica bi prosle godine da je Karadzic ovako nesto izjavio i njega branili...Pa nasrnuli bi na njega iz svog raspolozivog oruzja...Samo cu vam reci da Zvezdin budzet ove godine i prosle godine nije bio isti i da Karadza i bilo koji drugi trener Zvezde nije primao ni pribliozno 700 000 evra godisnje...a rezultati su isti,ne vidim da je zvezda ove godine uspesnija rezultatski...bar do sada....A kazete Pesic stvara tim ,treba ga zadrzati....Pa kako to stvara tim sa Ovensom I Robertsom koji ce da odu na kraju sezone...Izvini druze gospodine Pesicu ali sa takvim igracima i budzetom vecim ili bar jednakim Partizanovom vi morate uzeti i neki trofej da bi opravdali tolike pare koje su ulozene u Vas....Najlakse je prebaciti lopticu,i mi stvaramo tim ....zezamo se na konferencijama...pijemo cockte isl..Ponavljam trener koji vodi u 4 utakmice sa po 15 i kusur razlike te tekme mora da zavrsi u svoju korist bar dve ili bar da udje u egal zavrsnicu...Gosp Pesicu jos jednom,podjite od sebe prvo pa na dalje,kada je Dule tako izgubio utakmicu gde je vodio sa takvom razlikom....A da li sam u pravu vreme ce pokazati zivi bili pa videli....

AL

pre 15 godina

Ovi komentari Pesica u poslednje vreme su okrenuti ne medijima ni nama nego upravi cz koja masta, pravi pritiske a ne zeli da vidi pravo stanje u kome se nalazi doticni klub.
Nazalost jedan ovakav trener ce zasigurno na kraju sezone otici iz kluba.
Kad bi uprava i navijaci imalo ozbiljno shvatili i podrzali Pesica, od ovog kluba bi se moglo ocekivati mnogo.
Ovako, nas Partizan ce dugo vladati.

Gledao sam pre neki dan Hemofarm, bas je dobra ekipa... kad bi imali Duleta i podrsku npr Grobara taj tim bi daleko gurao.

Idemo na 1. titulu u 09.
PARTIZAN!!!

Dudule

pre 15 godina

Slazem sa sa Pesicem. Ja sam licno navijac Zvezde ali nisam fanatik, tj stvari treba gledati realno. Samo bodovna razlika je tolika da Zvezdi zaista trebaju 2-3 sjajne sezone da dodje u priliku da konkurise Partizanu. Muka mi je od nerealnih i naivnih komentara tipa; stizemo, osvajamo, bicemo isl. To su sve lepe zelje ali mnogo toga treba da bi se to ostvarilo. Sistem, kontinuitet, strucan kadar... pare ne spominjem jer Partizan stalno dokazuje kako one nisu presudne. Pesic je profesionakan i realan, jasno mu je da se situacija ne menja za 1 vec za nekoliko sezona i da treba mnogo elemenata da bi se to ostvarilo ali Zvezda najzad ima perspektivu - trenera i par mladih igraca. Samo da budu mudri da ih zadrze i sve to nadograde. I molim vas dosta sa komentarima tipa; kokanje, rokanje, sisanje, dranje i sl gluposti. Ako nemate neki normalan komentar i recnik, bolje da se ne javljate nego da lupate samo da bi nesto lupili.
Pozdrav svim pravim ljubiteljima Srpske kosarke koja ponovo hvata zalet i krece na pravi put.

Joe

pre 15 godina

Kari svaka cast za ovu izjavu!
Nadam se da ove tvoje reci: "Kada bi se Evroliga igrala tako što se okupe dva biznismena, pozovu jednog trenera i rade jednu sezonu onda ona ne bi brojala 24 nego 84 kluba" ukazuju na to da cemo i sledece godine ,tj. godina imati tebe na mestu trenera!

roman empire

pre 15 godina

Dva biznismena i jedan trener-kakav je kralj ovaj Kari,nije tacno da nam se ne svidja tvoja izjava ona je objektivna jer iza nje stoje cinjenice i rezultati Partizana.Samo zelim da Zvezda iz sezonu u sezonu bude sve jaca i da sto skorije ravnopravno konkurise Partizanu.

idiJot

pre 15 godina

@Uros, komentar br. 20

Slazem se da si pametniji od svih medija u Srbiji, a i sire, samo, sinak, upravo si prekrstio tvoj klub... Vise nije 'KK Sledeca Sezona', sad je 'KK Za Dve Sezone'

Plikuscht

pre 15 godina

'Kada bi se Evroliga igrala tako što se okupe dva biznismena, pozovu jednog trenera i rade jednu sezonu onda ona ne bi brojala 24 nego 84 kluba. Svi bi mogli da igraju.'

Kralju!
:)))


@(Uros, 18. februar 2009, 10:47):

Naprotiv, on bas mora ovo da govori, svaki dan, i igracima i upravi i navijacima!
Tuzno je koliko su navijaci (vecina) nerealni. Klub posrce vec decenijama, prethodnih decenija rezultatski, poslednje - cak i organizaciono. Bankrotirali ste nekoliko puta, bili i 8. u domacem play-offu, pocinjali pripreme za novu sezonu bez pola uprava, bez celog strucnog staba i sa 4 igraca pod ugovorom, cak ste i neke utakmice zavrsavali sa 4 igraca ... eeej!
Jednu sezonu se malo reorganizujete (mada ste samo dolozili ogromne dugove koji ce vas teks tici), odigrate par utakmica na bum, i odmah krece masovna histerija i price o pobedama, trofejima, Eureloague. Koliko neko treba da bude glup da zaista veruje u to?

@ (zivim za sever, 18. februar 2009 12:25):
'a o tome shto je divac igrao za nas ...ma ne...ne zelim ni da pomislim.....'

Da, pa...!? Slobodno pomisli ... dosao covek, otres'o vas kintu za jednu tekmu, a i pukli ste. Pa? Na tvom mestu, ja bih cutao i to pokusavao da zaboravim. Mozda zato 'ne zelis ni da pomislis'?
Smeh ...

Dejan

pre 15 godina

Ako teska srca prihvatite ovo sto prica vas trener, ako verujete coveku koji ima materiju u malom prstu pa nastavite da pruzate podrsku jer vidite hrabrost i zelju kod igraca koji nose Zvezdin dres, ako ste spremni da u naredne tri godine cutite i radite i ne dizete euforiju posle svake pobede - onda vam najiskrenije zelim da 2012. godine budete u istoj poziciji u kojoj je sada Partizan. Ja licno mislim, da vecina vasih igraca ne voli toliko da igra kosarku koliko im ona sluzi, a samim time i Zvezdin dres, za licnu afirmaciju... Atmosfera u Pioniru za vreme Partizanovih utakmica u Euroligi, koja definitivno prelama utakmice u Partizanovu korist i paralise protivnika, ma kako se on zvao i ma kakve svetske kosarkaske zvezde bile u protivnickom timu i o kojoj svi govore kao o svetskom cudu, je kao i nas kosarkaski tim - verujemo u to sto radimo, imamo bezgranicnu ljubav prema klubu, igracima, rukovodstvu i zato smo svake sezone svi sve bolji i bolji... Do nove titule Prvaka Evrope!
Ne budite sujetni - poslusajte svog trenera....

ninadu

pre 15 godina

Ovo sto je rekao bivsi igrac Partizana Svetislav Pesic je trenutna realnost, ali nije na treneru Crvene Zvezde(gle, i on se zove: Svetislav Pesic) da velica i odaje pocasti Partizanu, vec da sve uradi da mu se Zvezda priblizi, a onda i prestigne... Pa, valjda je zbog toga i doveden u klub za basnoslovne pare...Pesicu, stvarno, neko iz Uprave treba da objasni neke stvari...Ovako, pored nerazumnih izmena na utakmicama protiv Cibone i Partizana(pa od 14 razliie napravi poraz) daje i nerazumne izjave...Spisak je podugacak:"Trebali smo da uizgubimo 30 razlike, tada bih bio zadovoljan", "Ko je Zvezda...jedan prosecan tim", "Ove godine nema nikakvih trofeja"...Kakve "divne" izjave i poruke igracima, Upravi i navijacima, kakva nevidjena motivacija, podizanje atmosfere... Covek koji ima najaci trenerski ugovor u istoriji ove zemlje, kao da je izgubio kompas.... Ko zna, mozda su najvatreniji navijaci Zvezde u pravu, po pitanju bojkota...

Zed

pre 15 godina

U pravu je covek, potpuno je realan nema razloga da se bilo ko ljuti, ne mogu ni da zamislim na sta bi zvezda sada licila da on nije dosao.

Baxuz

pre 15 godina

'Aj', kad vec pominjes...koje trofeje????

Pre 20 godina Kup Radivoja Koraca i domace titule i kupove u ligi koja svakako nije u evropskih Top 5.

Italijanska I liga - otkaz, italijanska II liga - otkaz, EP za reprezentacijom - bogapitajgde...i otkaz...

Svaka cast za dominaciju na domacoj sceni, al' to ume i Ljubisa Tumbakovic, pa ga to ne cini velikim trenerom...

I Celsi je TRENUTNO medju najjacim klubovima Evrope, igrali su finale Lige sampiona, osvojili par trofeja, ali to ih ne cini velikim...u odnosu na Liverpul, Junajted, Aston Vilu, Everton, Arsenal...Celsi je i dalje MALI klub...i to se nece promeniti skoro (mislim i nikad, al' da ne idem tako daleko)...i nek' gledaju unapred, to je u covekovoj prirodi...
(Vlada_NBgd, 18. februar 2009 14:05)

Kakvo uporedjivanje...mudro nema sta? Da li si svestan da je Partizan izbacio evropskog prvaka prosle godine? Dobio trenutno vladajuceg evropskog? Aktivna uloga u TOP 16? O cemu pricas? Kakvi Tumbakovici? Decko zavist te ubi...

Danko_RS_CCCC

pre 15 godina

Covjek je uparavu,jer Srbija u ovom trenutku ima samo Partizan,jedini klub koji moze parirati evropskim velikanima...a ostatak Evrope sada pobjedjuje lakse nego prije! Za Srbiju bi istupanje iz NLB lige bio pametan potez!

toja

pre 15 godina

Sta znaci biti profesionalac moras da vodis najveceg rivala protiv kluba koji najvise volis ali srce kad tad pobedi.Izgleda da je kod Karija pobedilo sad,bravo Kari ! ! ! !

legolas

pre 15 godina

Znate kada ce Pesic da postane Kari01 ?
Kad Duletu dosade titule i resi da se povuce,a na njegovo mesto dodje bas Pesic na klupu Partizana...do tad dzaba ste krecili:)

Jovan

pre 15 godina

Na stranu moja ljubav prema Zvezdi, ako zelimo napred, moramo da budemo jos bolji, jer Partizan nam u basketu suvise "bezi". Ne gajim nerealna ocekivanja i zadovoljan sam Pesicem i igrama Zvezde. Uostalom, on bolje zna od nas kakva je klupska realnost. Cini mi se da je klub jos uvek finansijski na staklenim nogama. Setimo se kako je sve izgledalo jos pre nekoliko meseci. Bili smo pred rasformiravanjem ili fuzijom sa FMP-om. Sada svako treba da radi svoj posao. Dug je put do stabilnog kluba. Uostalom, sistem je takav da favorizuje najvece, ali i dugogodisnji rad u kontinuitetu.

Jose

pre 15 godina

Ako malo pazljivije pogledate sliku videcete da Pesic pokazuje srednji prst prema grbu.
Znam da se zvezdašima moje mišljenje neće svideti ali Partizan je i ove godine najbolji klub na našim prostorima.

bobo

pre 15 godina

Ovom izjavom on je dokazao zašto je bio prvak sveta.Takodje,pokušava da kopira Duleta,i da prebaci pritisak u tudje dvorište.Ali čisto sumnjam da je ovo mislio,kada su ga dva ista biznismena pozvala da preuzme kkss.
Dakle,hvala gdine Pešiću na ovoj izjavi,ali mi smo i pre nje znali sa smo najbolji.Dovoljno je bilo samo da skočim na hrvatske forume i ZAKLJUČIM TO!!
Namerno kažem hrvatske,jer da sam kojim slučajem posetio Zvezdine to nikako ne bih mogao zaključiti.Da sam to uradio,čak bih pomislio da Partizan zadnjih 10god nije uzeo titulu.Zašto?Zato što su Zvezdini navijači najnerealniji navijači na svetu,zato što njima i ne treba trener kao vi,već tamo neki Sagadin da im uzme milionče i tamo neki Žika Pauk da im priča priče kako oni i jesu najbolji al im se neda,jer bože moj grobari GEPEKUJU!I zato žalim vašu sudbinu,jer vi kod njih nećete proći,oni žive u nekim davno prošlim vremenima,i nijedan psiholog a kamoli trener to ne može promeniti.
Ja bih lično voleo da ostanete dugo,jer od kada ste vi tu,ja nas dvoboj nazivam derbijem,čak sam i gledao zadnja dva u Pioniru.Od kada ste vi tu moje mišljenje se 20% poboljsalo o Zvezdi i na kraju krajeva vi ste veliki GDIN,kojeg je mnogo sladje pobediti nego npr.Karadzića čiji je jedini motiv da ne izgubi 30 razlike....
Nadam se da će te uspeti da izgurate svoje,a ako vas ovi ipak oteraju,dodjite kod nas.Dule traži pomoćnika.
Pozdrav..

nikola90

pre 15 godina

Ne razumem samo zbog cega (verovatno) nece vec sledece sezone biti predstavnika nlb lige u kvalifikacijama?! Realno bi bilo jer 2 kluba iz nje igraju top16, a prosle sezone Partizan i top8. A verovatno ce i ove. To kao prvo, a kao drugo zbog cega ta 2 predstavnika u kvalifikacijama ne mogu biti iz iste zemlje? Pa ako su 2 srpska ili 2 hrvatska kluba zasluzila da igraju kvalifikacije onda neka igraju a ne 1+1

sandinista

pre 15 godina

@Sormin (... a ne razumem Grobare... Zasto svaka rec mora da bude "Cigani" ? ...)

pa za GROBARE uvek cete biti CIGANI, bez obzira sto pokusavate da sebe zovete DELIJAMA, a stadion MARAKANA. I ja sebe ponekad zovem SPAJDERMEN, ali nikako da mi proradi bacanje mreze ;)