Ponedeljak, 09.02.2009.

18:01

Čelsi otpustio Skolarija

Trener Čelsija Luis Felipe Skolari dobio je otkaz, saopšteno je iz engleskog kluba.

Izvor: B92

Èelsi otpustio Skolarija IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

86 Komentari

Sortiraj po:

Srki Rot

pre 15 godina

Celzi moze da dovede komisiju sacinjenu od 5 najboljih Svetskih trenera ali o stvarno najboljem mogu samo da mastaju.Jedan je Sir Alex Ferguson.Zajahao covek prvo mesto i mogu da kombinuju kako hoce,gledace Vidica sa peharom.

Coco Bill

pre 15 godina

Romane, uzmite Karasija da vam igra bude technija...
(Rizzletrop, 9. februar 2009 20:16)
Auuu, a ja mislio da je samo kod Kosana igra "tečna", kad ono...

malexmala

pre 15 godina

pa konacno da je uprava Celzija napravila pametan potez to su trebali davno uciniti a ne sad kad vec sanse za titulu skoro da i ne postoje . Skolari definitivno nije trener za Englesku ligu. Nadam se da ce novi trener dati priliku Ivanovicu da igra jer je on uz Terija najbolji stoper sto Celzi ima !

aleksandar

pre 15 godina

bilo je vreme ,pokazao je da je mekan,stavio je anelku na klupu da bi pustio mrtvog drogbbu koji ne moze 40 min da sastavi,a anelka dok je imao punu minutazu je dao 15 komada a ovaj ga stavlja na klupu iz cista mira protiv man utd.....svi znamo sta se desilo.to se tako ne radi igrac koji je u formi igra ane onaj koji se zali preko novina da ga trener maltretira.kad to budes naucio vrati se u neki veci klub a do tad dodji u srbiju jer ovde mozes kako oces ovde moze i barkos da igra pored najveceg talenta burze,moze i fejsa da kosta milion i nesto a da onaj decko petrovic izmislio fudbal za njega.....ti bi se ovde uklopio bez problema MOJ SKOLARI............. hhehehehehehe.......

ivan grozni

pre 15 godina

Ne razumem kako neko moze da mrzi toliko Liverpool, Pa Mancester United ima igrace koji polako stare i imaju vise para od Liverpoola. Da te ja pitam po cemu Liverpool igra ruzan fudbal a Manu igra fantastican fudbal koji se zasniva dodaj loptu Ronaldu i svi u napad. Taj Ronaldo je nula od coveka i oticice u Real to ti znas dobro. Gigs ,Nevil , Scoles ,Rio Van der Sar svi su polako matorci preko 3 banke. Jedino Vidic je perspektiva. Meni je simpaticna ekipa Hofenhajma, zatim Kjeva pre nekoliko sezona ,Sevilja jer ne moraju uvek najjaci da osvajaju titule svake godine,time je fudbal neizvesniji. Drugo protiv mancestera svi igraju povuceno na nereseno. Prema tome samo slepac moze da kaze da Liverpool igra dosadan fudbal a oni upravo dokazaju da su mentalno jaki kad pobedjuju u zadnjim minutima. A drugo Liverpool ima vide titula Prvaka Evrope od Manutd , sa nikakvim timom smo to uradili U Istanbulu. Ima jos da se igra ,zato cuti.

montenegrino

pre 15 godina

Stize veliki JUVE uskoro tako da im je svejedno i Skolari i Hidink i nekakvi Grant isto im se fata, kada istrce na teren i vide dres najveceg kluba na svijetu i Alexa na centru sa trakom vec su izgubili.

vlada

pre 15 godina

Par komentara mi se jako svidelo!
Nije samo Skolari jedini krivac. Igrači koji bi trebalo da budu nosioci igre ove sezone ne mogu da se sastave sa loptom. Pre svega Balak ne igra već dve godine ništa, Maluda koga ja lično i ne pamtim u nekim boljim izdanjima, Drogba totalno indisponiran, Anelka ponekad bljesne ali nedovoljno i na moje veliko razočarenje Lampard, motorika Čelsija, ali ove sezone apsolutno van priče!!!
Kad pet-šest glavnih zvezda ekipe konstantno smeta na terenu i ako se pridoda loš dan još nekom u ostatku tima onda su i ovakvi rezultati Čelsija sasvim OK!

Jedan je Radomir Antic!

pre 15 godina

Skolari se pokazao kao nikakav strucnjak sto sam realno i ocekivao. Mada dok im igra zavisi od Obi Mikela i Kalua nema 'leba za chelski lol

LIVERPOOL

pre 15 godina

@ i baba to zna

Babaela nismo djabe hranili zabio Manchesretu divan gol,pa ti vidi kakav je klub Manchester kad prima takve golove od igraca sas sumnjivog kvaliteta.

Headhunters cfc

pre 15 godina

Jok drugovi! stize Di Mateo.Mogao bi cak da bude i menadzer i igrac istovremeno.Dok su on Zola i Vijali igrali za "plavce" nisu osvajali domacu titulu,al`su zato uzeli kpk i igrali najlepsi fudbal na Ostrvu.P.S.(Nadasve postovanoj i azurnoj redakciji/:slican komentar sam poslao pre vise od tri sata u potpisu Mandaric,a sada sam ugledni HEADHUNTER!

sk

pre 15 godina

Ovu vest cekam vec nedeljama i konacno sam je docekao! Slobodno mogu da kazem najlepsa vest koju sam cuo u 2009! Sada ce chelsea da pocne da gazi kao sto se od njega i ocekuje! E jos kada bi vratili granta to bi bio pun pogodak, jer je grant shvatio kako chelsea jedino moze da igra, a to je ne menjati nista sto je murinho postavio! Sada ce najjaci spic na svetu da pocne ponovo da reseta mreze, kada skolariju sedi drogba na klupi to dovoljno govori koja neznalica je vodila chelsea... Idemo konacno po LS, a sto se PL tice videcemo sta moze da se uradi, jer je skolari vec dovoljno zabrljao, ali chelsea je najjaci kada ga svi otpisu, tako da ni u PL jos nista nije gotovo! Sada kladionicari lepe parice cemo da uzmemo! Prvo watford - chelsea 2H, pa aston villa - chelsea 2 i naravno chelsea - juve 1H! Pare su tu!
GO BLUES!

Dragan Bosnjakovic

pre 15 godina

PA,ljudiiii,da li je moguce?
Nisu zvali ni Divca(jos samo to nije probao)a ni Kusturicu?
Nemogu da verujem?Divac kupi
Celsi,na klupu dovede"njegove"
kiselo-vodase a Kusturica sni-
ma!!!!!URA.......

Miki

pre 15 godina

Evo šanse za Miodraga Ješića da se oproba u Premier Ligi :)))
(Dulan, 9. februar 2009 18:34)








Brate svaka cast za komentar ali Jesic ne moze u premijer ligu jer jos uvek nije priznao poraz od OFK Beograda. :)

LIVERPOOL

pre 15 godina

@ i baba zna

Babela nismo djabe hranili zabio je Manchesteru izvanredan gol,pa vidi ti kakav je tim Manchester kada prima takve golove od igraca sumnjivog kvaliteta.

manja

pre 15 godina

hehe tesko posle murinja...posle njega svi su smesni i tek se sada vidi koliko je tesko uraditi nesto sa celzijem...murinjo je bog!

mickey

pre 15 godina

ma dajte ljudi,pa nije skolari kriv sto je celzi u istoj ligi sa mancesterom i sto nema sta tu da trazi!!!
mogu oni 10 trenera da dovedu i da kupe sve najskuplje igrace ali ne pobedjuje novac-kad to shvate mozda i budu 2.(iza man utd-a naravno)

zeljko_bn

pre 15 godina

za njega je grant izmislio trenerski posao,ne znam da je iko kao ,,anonimus,,ijednu ekipu uweo u finale LS!!!a najveca steta je sto grant nije imao srece u finalnim utakmicama...!!!

I baba zna...

pre 15 godina

@
ajde ti i ja da idemo i da pitamo neke matorce koji su pratili fudbal koga se bolje secaju. liverpula koji je do '90 osvojio 18 titula pravaka engleske i 4 lige sampiona (ili kako se vec tada zvala) ili mancestera koji je do '90 osvoji 8 tutila prvaka engleske i 1 lige sampiona!!! cisto sumnjam da ce reci mancester...
(LFC-YNWA, 9. februar 2009 14:07)
Nisi me razumeo prijatelju...nisam govorio o proslosti vec o sadasnjosti!Liverpul je nekada bio u vrhu,ali NEKADA,poenta je da sada igraju ocajno,ocajno i jos jednom ...OCAJNO...i da nijedan klub nikada nije igrao tako ocajno!Proslost je proslost,Liverpul nije imao Minhen '58!Ta generacija je po mnogima bila najperspektivnija na svetu,ali je tragicno Manchester ostao bez njih.Da se to nije desilo,danas bi verovatno bilo obrnuto,ne biste se pravili vaznim jer ste osvojili 5 evropskih trofeja,a s obzirom na ritam kojim osvajate titule u PL (Man Utd je osvojio 10 a vi nijednu),bojim se da necete jos dugo biti najtrofejniji klub u ENgleskoj!Ove godine uzimamo 18.titulu,postajemo jednaki,a onda od iduce pisemo novo poglavlje engleskog fudbala!
A vi samo hranite Kujta,Babela,Arbelou i ostale igrace sumnjivog kvaliteta,gledajte tih 5 trofeja u vitrini,pljujte po Manchesteru i Alexu Fergusonu,mlatite klince i one malo ozbiljnije (kada ste u grupi i kada Stiven nije sam) po barovima,a mi cemo za to vreme da osvajamo sve sto se moze osvojiti!:)Toliko!

santiago bernabeu

pre 15 godina

koga briga za celzi? engleska liga je dosadna. radije bih gledao bilo koju utakmicu iz primere nego neki engleski derbi. na englesku ligu se furaju ovi sto im mocni marketing pere mozak a nemaju pojma sta je fudbal.

Ilija@Nis

pre 15 godina

Ovo je jednostavno moralo da se desi. Iskreno, mislim da Skolari nije kriv za lose igre Celzija u prethodnom periodu,jer se skoro svi igraci ponasaju kao da su totalno fudbalski nepismeni, grese pri najobicnijim dodavanjima, promasuju lagane suteve...a pri tom Scolari niti ima alternative na klupi niti mu je dozvoljeno da dovede neko pojacanje. Sve u svemu tek sad su naje....Nadam se da ce novi trener pruziti Ivanovicu minutazu koju zasluzuje.
Da li sam u pravu pokazace vreme. Poz!

Bane headhunters Nis

pre 15 godina

ma konacno...nikad nije znao niti ce ikad da zna...upropastio je Portugaliju,upropastio je i Chelsea...daleko mu lepa kuca

zikamufc

pre 15 godina

Znaci naravoucenije iz ovog poteza uprave Chelsea-a je:
Kad krene lose promeni trenera i osvojices titulu bez problema...
Samo da podsetim da je Fergiu trebalo 4 god da osvoji titulu sa ManUnited-om, a evo ko je i sta je danas... Naravno, drugo je vreme bilo, ali kad bi se tako non-stop menjali treneri koji tim bi bio uspesan... E zato Chelsea nikad ne moze da bude svetska klasa iako imaju dobre igrache i bogatog vlasnika!

sampion

pre 15 godina

ahahaha mnogo bre smesan ovaj chelsea, hteo covek od ekipe da pravi portugalsku i brazilsku koloniju, nadam se da ce ivanovic sad imati visu minutazu dolaskom drugog trenera

Xomep182

pre 15 godina

Rukovodstvo Čelsija odlučilo se na takav potez "kako bi tim ostao u trci za trofeje za koje i dalje konkuriše ove sezone"

Amin!

Jos da se mi resimo Rafe, pa da se ceramo opet..

Lukic

pre 15 godina

Smatram da je to dobra stvar za sve nas u Srbiji jer će nadam se Bane Ivanović ubuduće igrati više a voleo bi da dodje Manćini pošto se nešto spekuliše

chelsea 4ever

pre 15 godina

Pa za lose rezultate koje pruza Chelsi nije kriv Skolari vec pojedini igraci(Drogba,Balak,Maluda..) koji su potpuno nezainteresovani za igru,a i mnogobrojne povrede su uticale na dosadasnje rezultate!

Slušaj me kad ti kažem!

pre 15 godina

E da ste mene slušali ne bi ni otpustili Granta, manje bi ga plaćali nego Scolarija, imali bi BOLJE rezultate a da ne spominjem kolko ćete para potošiti za odštetu... :)

Zemunac90

pre 15 godina

odlicna vest trebao je i ranije dobije otkaz los trener mnogo. frank rajkard za trenera bice on trener chelsija 80% i onda mozemo osvojimo neki trofej ove sezone...

L F C

pre 15 godina

Zasto su ga otpustili nikad celzi nije imao bolji uspeh haha -pozdrav za sve navijace liverpula a posebno za
LFC-YNWA i pobedicemo mi ove mancisterove navijace ili drugacije receno prodate duse

Miloš

pre 15 godina

To bre,konacno jedna lepa vest iz Celzija. Iako ce u Premier ligi biti tesko stici do titule,mislim da moramo da se borimo za drugo mesto,dok se nadam da cemo u Ligi Sampiona napraviti dobar uspeh. Sa trenutnom formom i nacinom igre(koji ne postoji) koji je forsirao Skolari ispali bi od Juvea provereno,ovako ima nade jos.

Aca Znalac

pre 15 godina

Evo ja se dobrovoljno javljam za menagera. Celsi bi sa mojom malenkoscu osvojio sve sto se moze osvojiti ove godine, dajem 100 evra ako nije tako.
Mislim nije lepo, ali ovaj Scolari ne da je tezak nego je bre covek koji nije za bilo kakvu saradnju. Jeste on bio prvak sveta, ali Brasil je Brasil.
I mi smo nekada mogli sa bilo kojim selektorom, pa cak i amaterom da uzmemo sve u kosarci. Tako i Scolari sa Brasilom uze titulu.
Celsi ima ekipu boli glava, ali treba to motivisati, treba to smiriti, treba ih pozitivno orijentisati. Scolari nije bio za Celsi, veliki je to zalogaj i veci su nastradali. Murinho javi se, ako nije istina.
Zato kazem ja mogu i kladim se u 100 evra da cu sa Celsijem osvojiti sve sto se moze osvojiti, samo mi treba malo vremena i ugovor od jedno 25 godina.

Mihailo

pre 15 godina

Chelsea je od dolaska Skolarija igrao najruzniji i najlosiji fudbal u svojoj blizoj istoriji.Potpuno ubistvo pravog engleskog fudbala.Bice dobro ako uspeju daizbore Ligu sampiona, jer Vila nevidjeno igra ove sezone.

goranu

pre 15 godina

navijam za Mancinija. kod njega na duze staze nece igrat Lampard i Ivanovic ce bit ispred Alexa. dovesce jednog teskog spica "targetmana" i Balag ce igrat iza dvojice spiceva a ispred trojice defanzivnih veznih. Mancini je bolji od Murinja!!

Slušaj me kad ti kažem!

pre 15 godina

E da ste mene slušali ne bi ni otpustili Granta, manje bi ga plaćali nego Scolarija, imali bi BOLJE rezultate a da ne spominjem kolko ćete para potošiti za odštetu... :)

Xomep182

pre 15 godina

Rukovodstvo Čelsija odlučilo se na takav potez "kako bi tim ostao u trci za trofeje za koje i dalje konkuriše ove sezone"

Amin!

Jos da se mi resimo Rafe, pa da se ceramo opet..

Lukic

pre 15 godina

Smatram da je to dobra stvar za sve nas u Srbiji jer će nadam se Bane Ivanović ubuduće igrati više a voleo bi da dodje Manćini pošto se nešto spekuliše

sampion

pre 15 godina

ahahaha mnogo bre smesan ovaj chelsea, hteo covek od ekipe da pravi portugalsku i brazilsku koloniju, nadam se da ce ivanovic sad imati visu minutazu dolaskom drugog trenera

Aca Znalac

pre 15 godina

Evo ja se dobrovoljno javljam za menagera. Celsi bi sa mojom malenkoscu osvojio sve sto se moze osvojiti ove godine, dajem 100 evra ako nije tako.
Mislim nije lepo, ali ovaj Scolari ne da je tezak nego je bre covek koji nije za bilo kakvu saradnju. Jeste on bio prvak sveta, ali Brasil je Brasil.
I mi smo nekada mogli sa bilo kojim selektorom, pa cak i amaterom da uzmemo sve u kosarci. Tako i Scolari sa Brasilom uze titulu.
Celsi ima ekipu boli glava, ali treba to motivisati, treba to smiriti, treba ih pozitivno orijentisati. Scolari nije bio za Celsi, veliki je to zalogaj i veci su nastradali. Murinho javi se, ako nije istina.
Zato kazem ja mogu i kladim se u 100 evra da cu sa Celsijem osvojiti sve sto se moze osvojiti, samo mi treba malo vremena i ugovor od jedno 25 godina.

I baba zna...

pre 15 godina

@
ajde ti i ja da idemo i da pitamo neke matorce koji su pratili fudbal koga se bolje secaju. liverpula koji je do '90 osvojio 18 titula pravaka engleske i 4 lige sampiona (ili kako se vec tada zvala) ili mancestera koji je do '90 osvoji 8 tutila prvaka engleske i 1 lige sampiona!!! cisto sumnjam da ce reci mancester...
(LFC-YNWA, 9. februar 2009 14:07)
Nisi me razumeo prijatelju...nisam govorio o proslosti vec o sadasnjosti!Liverpul je nekada bio u vrhu,ali NEKADA,poenta je da sada igraju ocajno,ocajno i jos jednom ...OCAJNO...i da nijedan klub nikada nije igrao tako ocajno!Proslost je proslost,Liverpul nije imao Minhen '58!Ta generacija je po mnogima bila najperspektivnija na svetu,ali je tragicno Manchester ostao bez njih.Da se to nije desilo,danas bi verovatno bilo obrnuto,ne biste se pravili vaznim jer ste osvojili 5 evropskih trofeja,a s obzirom na ritam kojim osvajate titule u PL (Man Utd je osvojio 10 a vi nijednu),bojim se da necete jos dugo biti najtrofejniji klub u ENgleskoj!Ove godine uzimamo 18.titulu,postajemo jednaki,a onda od iduce pisemo novo poglavlje engleskog fudbala!
A vi samo hranite Kujta,Babela,Arbelou i ostale igrace sumnjivog kvaliteta,gledajte tih 5 trofeja u vitrini,pljujte po Manchesteru i Alexu Fergusonu,mlatite klince i one malo ozbiljnije (kada ste u grupi i kada Stiven nije sam) po barovima,a mi cemo za to vreme da osvajamo sve sto se moze osvojiti!:)Toliko!

Mihailo

pre 15 godina

Chelsea je od dolaska Skolarija igrao najruzniji i najlosiji fudbal u svojoj blizoj istoriji.Potpuno ubistvo pravog engleskog fudbala.Bice dobro ako uspeju daizbore Ligu sampiona, jer Vila nevidjeno igra ove sezone.

Zemunac90

pre 15 godina

odlicna vest trebao je i ranije dobije otkaz los trener mnogo. frank rajkard za trenera bice on trener chelsija 80% i onda mozemo osvojimo neki trofej ove sezone...

zikamufc

pre 15 godina

Znaci naravoucenije iz ovog poteza uprave Chelsea-a je:
Kad krene lose promeni trenera i osvojices titulu bez problema...
Samo da podsetim da je Fergiu trebalo 4 god da osvoji titulu sa ManUnited-om, a evo ko je i sta je danas... Naravno, drugo je vreme bilo, ali kad bi se tako non-stop menjali treneri koji tim bi bio uspesan... E zato Chelsea nikad ne moze da bude svetska klasa iako imaju dobre igrache i bogatog vlasnika!

chelsea 4ever

pre 15 godina

Pa za lose rezultate koje pruza Chelsi nije kriv Skolari vec pojedini igraci(Drogba,Balak,Maluda..) koji su potpuno nezainteresovani za igru,a i mnogobrojne povrede su uticale na dosadasnje rezultate!

goranu

pre 15 godina

navijam za Mancinija. kod njega na duze staze nece igrat Lampard i Ivanovic ce bit ispred Alexa. dovesce jednog teskog spica "targetmana" i Balag ce igrat iza dvojice spiceva a ispred trojice defanzivnih veznih. Mancini je bolji od Murinja!!

Miloš

pre 15 godina

To bre,konacno jedna lepa vest iz Celzija. Iako ce u Premier ligi biti tesko stici do titule,mislim da moramo da se borimo za drugo mesto,dok se nadam da cemo u Ligi Sampiona napraviti dobar uspeh. Sa trenutnom formom i nacinom igre(koji ne postoji) koji je forsirao Skolari ispali bi od Juvea provereno,ovako ima nade jos.

L F C

pre 15 godina

Zasto su ga otpustili nikad celzi nije imao bolji uspeh haha -pozdrav za sve navijace liverpula a posebno za
LFC-YNWA i pobedicemo mi ove mancisterove navijace ili drugacije receno prodate duse

zeljko_bn

pre 15 godina

za njega je grant izmislio trenerski posao,ne znam da je iko kao ,,anonimus,,ijednu ekipu uweo u finale LS!!!a najveca steta je sto grant nije imao srece u finalnim utakmicama...!!!

Ilija@Nis

pre 15 godina

Ovo je jednostavno moralo da se desi. Iskreno, mislim da Skolari nije kriv za lose igre Celzija u prethodnom periodu,jer se skoro svi igraci ponasaju kao da su totalno fudbalski nepismeni, grese pri najobicnijim dodavanjima, promasuju lagane suteve...a pri tom Scolari niti ima alternative na klupi niti mu je dozvoljeno da dovede neko pojacanje. Sve u svemu tek sad su naje....Nadam se da ce novi trener pruziti Ivanovicu minutazu koju zasluzuje.
Da li sam u pravu pokazace vreme. Poz!

mickey

pre 15 godina

ma dajte ljudi,pa nije skolari kriv sto je celzi u istoj ligi sa mancesterom i sto nema sta tu da trazi!!!
mogu oni 10 trenera da dovedu i da kupe sve najskuplje igrace ali ne pobedjuje novac-kad to shvate mozda i budu 2.(iza man utd-a naravno)

santiago bernabeu

pre 15 godina

koga briga za celzi? engleska liga je dosadna. radije bih gledao bilo koju utakmicu iz primere nego neki engleski derbi. na englesku ligu se furaju ovi sto im mocni marketing pere mozak a nemaju pojma sta je fudbal.

Miki

pre 15 godina

Evo šanse za Miodraga Ješića da se oproba u Premier Ligi :)))
(Dulan, 9. februar 2009 18:34)








Brate svaka cast za komentar ali Jesic ne moze u premijer ligu jer jos uvek nije priznao poraz od OFK Beograda. :)

Bane headhunters Nis

pre 15 godina

ma konacno...nikad nije znao niti ce ikad da zna...upropastio je Portugaliju,upropastio je i Chelsea...daleko mu lepa kuca

LIVERPOOL

pre 15 godina

@ i baba zna

Babela nismo djabe hranili zabio je Manchesteru izvanredan gol,pa vidi ti kakav je tim Manchester kada prima takve golove od igraca sumnjivog kvaliteta.

ivan grozni

pre 15 godina

Ne razumem kako neko moze da mrzi toliko Liverpool, Pa Mancester United ima igrace koji polako stare i imaju vise para od Liverpoola. Da te ja pitam po cemu Liverpool igra ruzan fudbal a Manu igra fantastican fudbal koji se zasniva dodaj loptu Ronaldu i svi u napad. Taj Ronaldo je nula od coveka i oticice u Real to ti znas dobro. Gigs ,Nevil , Scoles ,Rio Van der Sar svi su polako matorci preko 3 banke. Jedino Vidic je perspektiva. Meni je simpaticna ekipa Hofenhajma, zatim Kjeva pre nekoliko sezona ,Sevilja jer ne moraju uvek najjaci da osvajaju titule svake godine,time je fudbal neizvesniji. Drugo protiv mancestera svi igraju povuceno na nereseno. Prema tome samo slepac moze da kaze da Liverpool igra dosadan fudbal a oni upravo dokazaju da su mentalno jaki kad pobedjuju u zadnjim minutima. A drugo Liverpool ima vide titula Prvaka Evrope od Manutd , sa nikakvim timom smo to uradili U Istanbulu. Ima jos da se igra ,zato cuti.

LIVERPOOL

pre 15 godina

@ i baba to zna

Babaela nismo djabe hranili zabio Manchesretu divan gol,pa ti vidi kakav je klub Manchester kad prima takve golove od igraca sas sumnjivog kvaliteta.

sk

pre 15 godina

Ovu vest cekam vec nedeljama i konacno sam je docekao! Slobodno mogu da kazem najlepsa vest koju sam cuo u 2009! Sada ce chelsea da pocne da gazi kao sto se od njega i ocekuje! E jos kada bi vratili granta to bi bio pun pogodak, jer je grant shvatio kako chelsea jedino moze da igra, a to je ne menjati nista sto je murinho postavio! Sada ce najjaci spic na svetu da pocne ponovo da reseta mreze, kada skolariju sedi drogba na klupi to dovoljno govori koja neznalica je vodila chelsea... Idemo konacno po LS, a sto se PL tice videcemo sta moze da se uradi, jer je skolari vec dovoljno zabrljao, ali chelsea je najjaci kada ga svi otpisu, tako da ni u PL jos nista nije gotovo! Sada kladionicari lepe parice cemo da uzmemo! Prvo watford - chelsea 2H, pa aston villa - chelsea 2 i naravno chelsea - juve 1H! Pare su tu!
GO BLUES!

vlada

pre 15 godina

Par komentara mi se jako svidelo!
Nije samo Skolari jedini krivac. Igrači koji bi trebalo da budu nosioci igre ove sezone ne mogu da se sastave sa loptom. Pre svega Balak ne igra već dve godine ništa, Maluda koga ja lično i ne pamtim u nekim boljim izdanjima, Drogba totalno indisponiran, Anelka ponekad bljesne ali nedovoljno i na moje veliko razočarenje Lampard, motorika Čelsija, ali ove sezone apsolutno van priče!!!
Kad pet-šest glavnih zvezda ekipe konstantno smeta na terenu i ako se pridoda loš dan još nekom u ostatku tima onda su i ovakvi rezultati Čelsija sasvim OK!

aleksandar

pre 15 godina

bilo je vreme ,pokazao je da je mekan,stavio je anelku na klupu da bi pustio mrtvog drogbbu koji ne moze 40 min da sastavi,a anelka dok je imao punu minutazu je dao 15 komada a ovaj ga stavlja na klupu iz cista mira protiv man utd.....svi znamo sta se desilo.to se tako ne radi igrac koji je u formi igra ane onaj koji se zali preko novina da ga trener maltretira.kad to budes naucio vrati se u neki veci klub a do tad dodji u srbiju jer ovde mozes kako oces ovde moze i barkos da igra pored najveceg talenta burze,moze i fejsa da kosta milion i nesto a da onaj decko petrovic izmislio fudbal za njega.....ti bi se ovde uklopio bez problema MOJ SKOLARI............. hhehehehehehe.......

Headhunters cfc

pre 15 godina

Jok drugovi! stize Di Mateo.Mogao bi cak da bude i menadzer i igrac istovremeno.Dok su on Zola i Vijali igrali za "plavce" nisu osvajali domacu titulu,al`su zato uzeli kpk i igrali najlepsi fudbal na Ostrvu.P.S.(Nadasve postovanoj i azurnoj redakciji/:slican komentar sam poslao pre vise od tri sata u potpisu Mandaric,a sada sam ugledni HEADHUNTER!

Jedan je Radomir Antic!

pre 15 godina

Skolari se pokazao kao nikakav strucnjak sto sam realno i ocekivao. Mada dok im igra zavisi od Obi Mikela i Kalua nema 'leba za chelski lol

Coco Bill

pre 15 godina

Romane, uzmite Karasija da vam igra bude technija...
(Rizzletrop, 9. februar 2009 20:16)
Auuu, a ja mislio da je samo kod Kosana igra "tečna", kad ono...

manja

pre 15 godina

hehe tesko posle murinja...posle njega svi su smesni i tek se sada vidi koliko je tesko uraditi nesto sa celzijem...murinjo je bog!

Dragan Bosnjakovic

pre 15 godina

PA,ljudiiii,da li je moguce?
Nisu zvali ni Divca(jos samo to nije probao)a ni Kusturicu?
Nemogu da verujem?Divac kupi
Celsi,na klupu dovede"njegove"
kiselo-vodase a Kusturica sni-
ma!!!!!URA.......

montenegrino

pre 15 godina

Stize veliki JUVE uskoro tako da im je svejedno i Skolari i Hidink i nekakvi Grant isto im se fata, kada istrce na teren i vide dres najveceg kluba na svijetu i Alexa na centru sa trakom vec su izgubili.

malexmala

pre 15 godina

pa konacno da je uprava Celzija napravila pametan potez to su trebali davno uciniti a ne sad kad vec sanse za titulu skoro da i ne postoje . Skolari definitivno nije trener za Englesku ligu. Nadam se da ce novi trener dati priliku Ivanovicu da igra jer je on uz Terija najbolji stoper sto Celzi ima !

Srki Rot

pre 15 godina

Celzi moze da dovede komisiju sacinjenu od 5 najboljih Svetskih trenera ali o stvarno najboljem mogu samo da mastaju.Jedan je Sir Alex Ferguson.Zajahao covek prvo mesto i mogu da kombinuju kako hoce,gledace Vidica sa peharom.

Aca Znalac

pre 15 godina

Evo ja se dobrovoljno javljam za menagera. Celsi bi sa mojom malenkoscu osvojio sve sto se moze osvojiti ove godine, dajem 100 evra ako nije tako.
Mislim nije lepo, ali ovaj Scolari ne da je tezak nego je bre covek koji nije za bilo kakvu saradnju. Jeste on bio prvak sveta, ali Brasil je Brasil.
I mi smo nekada mogli sa bilo kojim selektorom, pa cak i amaterom da uzmemo sve u kosarci. Tako i Scolari sa Brasilom uze titulu.
Celsi ima ekipu boli glava, ali treba to motivisati, treba to smiriti, treba ih pozitivno orijentisati. Scolari nije bio za Celsi, veliki je to zalogaj i veci su nastradali. Murinho javi se, ako nije istina.
Zato kazem ja mogu i kladim se u 100 evra da cu sa Celsijem osvojiti sve sto se moze osvojiti, samo mi treba malo vremena i ugovor od jedno 25 godina.

Xomep182

pre 15 godina

Rukovodstvo Čelsija odlučilo se na takav potez "kako bi tim ostao u trci za trofeje za koje i dalje konkuriše ove sezone"

Amin!

Jos da se mi resimo Rafe, pa da se ceramo opet..

santiago bernabeu

pre 15 godina

koga briga za celzi? engleska liga je dosadna. radije bih gledao bilo koju utakmicu iz primere nego neki engleski derbi. na englesku ligu se furaju ovi sto im mocni marketing pere mozak a nemaju pojma sta je fudbal.

I baba zna...

pre 15 godina

@
ajde ti i ja da idemo i da pitamo neke matorce koji su pratili fudbal koga se bolje secaju. liverpula koji je do '90 osvojio 18 titula pravaka engleske i 4 lige sampiona (ili kako se vec tada zvala) ili mancestera koji je do '90 osvoji 8 tutila prvaka engleske i 1 lige sampiona!!! cisto sumnjam da ce reci mancester...
(LFC-YNWA, 9. februar 2009 14:07)
Nisi me razumeo prijatelju...nisam govorio o proslosti vec o sadasnjosti!Liverpul je nekada bio u vrhu,ali NEKADA,poenta je da sada igraju ocajno,ocajno i jos jednom ...OCAJNO...i da nijedan klub nikada nije igrao tako ocajno!Proslost je proslost,Liverpul nije imao Minhen '58!Ta generacija je po mnogima bila najperspektivnija na svetu,ali je tragicno Manchester ostao bez njih.Da se to nije desilo,danas bi verovatno bilo obrnuto,ne biste se pravili vaznim jer ste osvojili 5 evropskih trofeja,a s obzirom na ritam kojim osvajate titule u PL (Man Utd je osvojio 10 a vi nijednu),bojim se da necete jos dugo biti najtrofejniji klub u ENgleskoj!Ove godine uzimamo 18.titulu,postajemo jednaki,a onda od iduce pisemo novo poglavlje engleskog fudbala!
A vi samo hranite Kujta,Babela,Arbelou i ostale igrace sumnjivog kvaliteta,gledajte tih 5 trofeja u vitrini,pljujte po Manchesteru i Alexu Fergusonu,mlatite klince i one malo ozbiljnije (kada ste u grupi i kada Stiven nije sam) po barovima,a mi cemo za to vreme da osvajamo sve sto se moze osvojiti!:)Toliko!

goranu

pre 15 godina

navijam za Mancinija. kod njega na duze staze nece igrat Lampard i Ivanovic ce bit ispred Alexa. dovesce jednog teskog spica "targetmana" i Balag ce igrat iza dvojice spiceva a ispred trojice defanzivnih veznih. Mancini je bolji od Murinja!!

L F C

pre 15 godina

Zasto su ga otpustili nikad celzi nije imao bolji uspeh haha -pozdrav za sve navijace liverpula a posebno za
LFC-YNWA i pobedicemo mi ove mancisterove navijace ili drugacije receno prodate duse

mickey

pre 15 godina

ma dajte ljudi,pa nije skolari kriv sto je celzi u istoj ligi sa mancesterom i sto nema sta tu da trazi!!!
mogu oni 10 trenera da dovedu i da kupe sve najskuplje igrace ali ne pobedjuje novac-kad to shvate mozda i budu 2.(iza man utd-a naravno)

sampion

pre 15 godina

ahahaha mnogo bre smesan ovaj chelsea, hteo covek od ekipe da pravi portugalsku i brazilsku koloniju, nadam se da ce ivanovic sad imati visu minutazu dolaskom drugog trenera

chelsea 4ever

pre 15 godina

Pa za lose rezultate koje pruza Chelsi nije kriv Skolari vec pojedini igraci(Drogba,Balak,Maluda..) koji su potpuno nezainteresovani za igru,a i mnogobrojne povrede su uticale na dosadasnje rezultate!

Slušaj me kad ti kažem!

pre 15 godina

E da ste mene slušali ne bi ni otpustili Granta, manje bi ga plaćali nego Scolarija, imali bi BOLJE rezultate a da ne spominjem kolko ćete para potošiti za odštetu... :)

Zemunac90

pre 15 godina

odlicna vest trebao je i ranije dobije otkaz los trener mnogo. frank rajkard za trenera bice on trener chelsija 80% i onda mozemo osvojimo neki trofej ove sezone...

Miloš

pre 15 godina

To bre,konacno jedna lepa vest iz Celzija. Iako ce u Premier ligi biti tesko stici do titule,mislim da moramo da se borimo za drugo mesto,dok se nadam da cemo u Ligi Sampiona napraviti dobar uspeh. Sa trenutnom formom i nacinom igre(koji ne postoji) koji je forsirao Skolari ispali bi od Juvea provereno,ovako ima nade jos.

Mihailo

pre 15 godina

Chelsea je od dolaska Skolarija igrao najruzniji i najlosiji fudbal u svojoj blizoj istoriji.Potpuno ubistvo pravog engleskog fudbala.Bice dobro ako uspeju daizbore Ligu sampiona, jer Vila nevidjeno igra ove sezone.

zikamufc

pre 15 godina

Znaci naravoucenije iz ovog poteza uprave Chelsea-a je:
Kad krene lose promeni trenera i osvojices titulu bez problema...
Samo da podsetim da je Fergiu trebalo 4 god da osvoji titulu sa ManUnited-om, a evo ko je i sta je danas... Naravno, drugo je vreme bilo, ali kad bi se tako non-stop menjali treneri koji tim bi bio uspesan... E zato Chelsea nikad ne moze da bude svetska klasa iako imaju dobre igrache i bogatog vlasnika!

Bane headhunters Nis

pre 15 godina

ma konacno...nikad nije znao niti ce ikad da zna...upropastio je Portugaliju,upropastio je i Chelsea...daleko mu lepa kuca

Lukic

pre 15 godina

Smatram da je to dobra stvar za sve nas u Srbiji jer će nadam se Bane Ivanović ubuduće igrati više a voleo bi da dodje Manćini pošto se nešto spekuliše

zeljko_bn

pre 15 godina

za njega je grant izmislio trenerski posao,ne znam da je iko kao ,,anonimus,,ijednu ekipu uweo u finale LS!!!a najveca steta je sto grant nije imao srece u finalnim utakmicama...!!!

Dragan Bosnjakovic

pre 15 godina

PA,ljudiiii,da li je moguce?
Nisu zvali ni Divca(jos samo to nije probao)a ni Kusturicu?
Nemogu da verujem?Divac kupi
Celsi,na klupu dovede"njegove"
kiselo-vodase a Kusturica sni-
ma!!!!!URA.......

montenegrino

pre 15 godina

Stize veliki JUVE uskoro tako da im je svejedno i Skolari i Hidink i nekakvi Grant isto im se fata, kada istrce na teren i vide dres najveceg kluba na svijetu i Alexa na centru sa trakom vec su izgubili.

Ilija@Nis

pre 15 godina

Ovo je jednostavno moralo da se desi. Iskreno, mislim da Skolari nije kriv za lose igre Celzija u prethodnom periodu,jer se skoro svi igraci ponasaju kao da su totalno fudbalski nepismeni, grese pri najobicnijim dodavanjima, promasuju lagane suteve...a pri tom Scolari niti ima alternative na klupi niti mu je dozvoljeno da dovede neko pojacanje. Sve u svemu tek sad su naje....Nadam se da ce novi trener pruziti Ivanovicu minutazu koju zasluzuje.
Da li sam u pravu pokazace vreme. Poz!

LIVERPOOL

pre 15 godina

@ i baba zna

Babela nismo djabe hranili zabio je Manchesteru izvanredan gol,pa vidi ti kakav je tim Manchester kada prima takve golove od igraca sumnjivog kvaliteta.

aleksandar

pre 15 godina

bilo je vreme ,pokazao je da je mekan,stavio je anelku na klupu da bi pustio mrtvog drogbbu koji ne moze 40 min da sastavi,a anelka dok je imao punu minutazu je dao 15 komada a ovaj ga stavlja na klupu iz cista mira protiv man utd.....svi znamo sta se desilo.to se tako ne radi igrac koji je u formi igra ane onaj koji se zali preko novina da ga trener maltretira.kad to budes naucio vrati se u neki veci klub a do tad dodji u srbiju jer ovde mozes kako oces ovde moze i barkos da igra pored najveceg talenta burze,moze i fejsa da kosta milion i nesto a da onaj decko petrovic izmislio fudbal za njega.....ti bi se ovde uklopio bez problema MOJ SKOLARI............. hhehehehehehe.......

manja

pre 15 godina

hehe tesko posle murinja...posle njega svi su smesni i tek se sada vidi koliko je tesko uraditi nesto sa celzijem...murinjo je bog!

Miki

pre 15 godina

Evo šanse za Miodraga Ješića da se oproba u Premier Ligi :)))
(Dulan, 9. februar 2009 18:34)








Brate svaka cast za komentar ali Jesic ne moze u premijer ligu jer jos uvek nije priznao poraz od OFK Beograda. :)

ivan grozni

pre 15 godina

Ne razumem kako neko moze da mrzi toliko Liverpool, Pa Mancester United ima igrace koji polako stare i imaju vise para od Liverpoola. Da te ja pitam po cemu Liverpool igra ruzan fudbal a Manu igra fantastican fudbal koji se zasniva dodaj loptu Ronaldu i svi u napad. Taj Ronaldo je nula od coveka i oticice u Real to ti znas dobro. Gigs ,Nevil , Scoles ,Rio Van der Sar svi su polako matorci preko 3 banke. Jedino Vidic je perspektiva. Meni je simpaticna ekipa Hofenhajma, zatim Kjeva pre nekoliko sezona ,Sevilja jer ne moraju uvek najjaci da osvajaju titule svake godine,time je fudbal neizvesniji. Drugo protiv mancestera svi igraju povuceno na nereseno. Prema tome samo slepac moze da kaze da Liverpool igra dosadan fudbal a oni upravo dokazaju da su mentalno jaki kad pobedjuju u zadnjim minutima. A drugo Liverpool ima vide titula Prvaka Evrope od Manutd , sa nikakvim timom smo to uradili U Istanbulu. Ima jos da se igra ,zato cuti.

sk

pre 15 godina

Ovu vest cekam vec nedeljama i konacno sam je docekao! Slobodno mogu da kazem najlepsa vest koju sam cuo u 2009! Sada ce chelsea da pocne da gazi kao sto se od njega i ocekuje! E jos kada bi vratili granta to bi bio pun pogodak, jer je grant shvatio kako chelsea jedino moze da igra, a to je ne menjati nista sto je murinho postavio! Sada ce najjaci spic na svetu da pocne ponovo da reseta mreze, kada skolariju sedi drogba na klupi to dovoljno govori koja neznalica je vodila chelsea... Idemo konacno po LS, a sto se PL tice videcemo sta moze da se uradi, jer je skolari vec dovoljno zabrljao, ali chelsea je najjaci kada ga svi otpisu, tako da ni u PL jos nista nije gotovo! Sada kladionicari lepe parice cemo da uzmemo! Prvo watford - chelsea 2H, pa aston villa - chelsea 2 i naravno chelsea - juve 1H! Pare su tu!
GO BLUES!

Headhunters cfc

pre 15 godina

Jok drugovi! stize Di Mateo.Mogao bi cak da bude i menadzer i igrac istovremeno.Dok su on Zola i Vijali igrali za "plavce" nisu osvajali domacu titulu,al`su zato uzeli kpk i igrali najlepsi fudbal na Ostrvu.P.S.(Nadasve postovanoj i azurnoj redakciji/:slican komentar sam poslao pre vise od tri sata u potpisu Mandaric,a sada sam ugledni HEADHUNTER!

LIVERPOOL

pre 15 godina

@ i baba to zna

Babaela nismo djabe hranili zabio Manchesretu divan gol,pa ti vidi kakav je klub Manchester kad prima takve golove od igraca sas sumnjivog kvaliteta.

vlada

pre 15 godina

Par komentara mi se jako svidelo!
Nije samo Skolari jedini krivac. Igrači koji bi trebalo da budu nosioci igre ove sezone ne mogu da se sastave sa loptom. Pre svega Balak ne igra već dve godine ništa, Maluda koga ja lično i ne pamtim u nekim boljim izdanjima, Drogba totalno indisponiran, Anelka ponekad bljesne ali nedovoljno i na moje veliko razočarenje Lampard, motorika Čelsija, ali ove sezone apsolutno van priče!!!
Kad pet-šest glavnih zvezda ekipe konstantno smeta na terenu i ako se pridoda loš dan još nekom u ostatku tima onda su i ovakvi rezultati Čelsija sasvim OK!

Jedan je Radomir Antic!

pre 15 godina

Skolari se pokazao kao nikakav strucnjak sto sam realno i ocekivao. Mada dok im igra zavisi od Obi Mikela i Kalua nema 'leba za chelski lol

malexmala

pre 15 godina

pa konacno da je uprava Celzija napravila pametan potez to su trebali davno uciniti a ne sad kad vec sanse za titulu skoro da i ne postoje . Skolari definitivno nije trener za Englesku ligu. Nadam se da ce novi trener dati priliku Ivanovicu da igra jer je on uz Terija najbolji stoper sto Celzi ima !

Coco Bill

pre 15 godina

Romane, uzmite Karasija da vam igra bude technija...
(Rizzletrop, 9. februar 2009 20:16)
Auuu, a ja mislio da je samo kod Kosana igra "tečna", kad ono...

Srki Rot

pre 15 godina

Celzi moze da dovede komisiju sacinjenu od 5 najboljih Svetskih trenera ali o stvarno najboljem mogu samo da mastaju.Jedan je Sir Alex Ferguson.Zajahao covek prvo mesto i mogu da kombinuju kako hoce,gledace Vidica sa peharom.