Utorak, 03.02.2009.

14:30

Partizan - Lotomatika (20.45h)

Duško Vujošević je rekao da su jedine obaveze njegovog tima u meču sa Lotomatikom one prema klubu i navijačima pošto su sportski planovi ispunjeni.

Izvor: B92

Partizan - Lotomatika (20.45h) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

116 Komentari

Sortiraj po:

Delije sever Kari forever

pre 15 godina

pitacu vas grobari gad vam budu stale trojke koje vas oce ko nezdrave!
to vam je sto se sad raspucate u subotu cete biti manji od maka

Mikeb

pre 15 godina

Ja ne mogu da se nacitam ovih komentara...pa imam utisak da je saki,ali bas svaki iskompleksirani navijac CZ dao neki komentar...kompleks ti je cudo.

Sport manijak

pre 15 godina

Da li vi tkzv. "navijaci" Zvezde i Partizana(cast izuzecima) shvatate koliko zavisti,mrznje i nezdravog rezonovanja ima u vasim komentarima!?
Pa zar je bitno ako se klub koji je Zvezda pobedila zove Azovmas ako je pobedio srpski klub?
Zar je bitno koliko para ima Partizan ako dobija u EL?
Lecite svoje psiholoske probleme kod psihijatra a ne na sportskom sajtu!
Puno srece i pobedu zelim KK Partizanu veceras.
Puno srece i pobeda u daljem takmicenju ULEB Kupa zelim Crvenoj zvezdi i Hemofarmu!
Napred nasi!!!!

KAKTUS

pre 15 godina

"Duško Vujošević je rekao da su jedine obaveze njegovog tima u meču sa Lotomatikom one prema klubu i navijačima pošto su sportski planovi ispunjeni."
Obaveze prema Pioniru je "zaboravio" da pomene. Opet ce me rasplakati, kada pomene 16 stepeni. :))))

Bane Nis

pre 15 godina

ја незнам зашто се свакакви паћеници и назови стручњаци уопште јављају и имају смелости да критикују једнод Дулета Вујошевића.Иза њега стоје резултати и то какви и што је још важније и армија навијача...а што се тиче вас стручњака који кажете да смо залутали у Топ 16 идите гледајте звезду у купу краљевића марка како бије битке са сјајним пољским,белгијским и украјинским клубовима.Партизан оставите на миру

srlala

pre 15 godina

Pa i da izgubimo sta ima veze?
Ti su momci nas ponos...njihova odanost,njihova srcanost,njihova posvecenost vec mi(nam)je donela dosta radosti.
P.S. A pobedicemo!!!

Игор

pre 15 godina

Навијам за Звезду али ћу свакако синглирати данас на 1 и то у хендикепу који износи само -5.
Мислим да ће ово бити лагана победа и да уз пуну Халу може лако да се деси да буде и уз двоцифрену разлику.

Eto tako!

pre 15 godina

Na redu su tri uzastopna poraza Partizana.Roma,Zvezda,Unikaha!A onda ce Dule da prica kako im je bilo zima,kako nema para,kako su ih sudije ostetile...
(Nikola, 3. februar 2009 23:38)

Momče, sve i da izgubimo pomenute utakmice, naš DULE ima 7 (SEDAM) godina kredita kod navijača! ;)

A taj subotnji "derbi"?? Vama je to utakmica sezone, a nama još jedna umarajuća obaveza između dvije utakmice EL. Dobro, dobro! Trening, zagrijavanje... neka bude tako. ;)

aca

pre 15 godina

iskreno voleo bih da partizan pobedi i ako sam delija. . .necu valjda kao neki da navijam za strane klubove kada igraju protiv nasih. . .ZIVELA SRBIJA!!!NAPRED ZVEZDA!!!

Partizanov sms kviz

pre 15 godina

@Partizanov butik

A jos danas, ceo dan (sve do kraja utakmice Partizan - Roma) traje i Partizanov sms kviz znanja! Treba ukucati: Partizan + razmak(prazno) + ime (ili nick) i poslati na 2393. Stizu 3 pitanja, jedno po jedno, cena 30 din + PDV...ostalo zavisi od vasih odgovora i zelje da pomognete. Pitanja nisu teska. Eto i tako se pomaze Institucija kad vec drzava nece:)

glas razuma

pre 15 godina

(LazniSjaj, 3. februar 2009 16:15)

Stvarno je tužno komentarisati ovakve komentare. Kakav li je kosarkas mogao da bude ovakav lik, sa ovoliko nagomilanog zla i jeda u sebi...?
Dule i Klinci, samo hrabro i pametno!!!

dule

pre 15 godina

sta mislite da je menadzment kk partizana nesposoban da dovede sponzore, pa ovde u Srbiji sponzori se dodeljuju po partiskoj liniji i svaki direktor javnog preduzeca zeleo bi da on upravlja klubom i da gura tamo neke igrace iz raznoraznih kombinacija ... ali na srecu nas navijaca kk Partizan takvo sponzorisanje ne prolazi kod naseg menadzmenta i klub pravi dobre rezultate. pa ovaj dug marfi ili kako vec se zove ta banka je i napravilo rukovodsvo na celu sa direktorom nis-a jer oni znaju samo da dizu kredite i pisu saopstenja i jos je hteo da otpuste Vujosevica navodno sputava ka evropskom vrhu i tera "sponzore"gore pomenute iz partizana. sta li bi bilo sa klubom da nismo imali"los menadzment"

zet na tatu

pre 15 godina

Duel dve limitirane ekipe,gde nazalost jedna "mora"da pobedi.
Uz Poljake i Albu pripadaju kvartetu timova "slucajno zalutalih" u ovu fazu takmicenja.
0-0.
(Lepi Fika, 3. februar 2009 15:02)
I ovi ~topli~ su postali strucnjaci za basket.
Svaka cast.
Nije vise samo moda.

srpski_navijac

pre 15 godina

Ajmo veceras da Partizan dobije, sinoc bas nismo bili 100-procentni, Hemofarm je izgubio za dlaku verovatno je i ostecen od strane sudija kao i svaki srpski klub koji igra u Evropi. Ajmo napred nasi. Nemojte se prepucavati vise Zvezda, Partizan, Hemofarm pogotovo kada igramo protiv evropskih klubova ili ovih iz jadranske lige. Ajmo Srbi svi veceras da navijamo za Partizan!!! Najjaci smo!!!

BlueInFace

pre 15 godina

Duel dve limitirane ekipe,gde nazalost jedna "mora"da pobedi.
Uz Poljake i Albu pripadaju kvartetu timova "slucajno zalutalih" u ovu fazu takmicenja.
0-0.
(Lepi Fika, 3. februar 2009 15:02)

A sta ces, i ovakvi, limitirani, zajedno sa vaterpolistima cinimo jedine predstavnike Srpskog klupskog sporta na medjunarodnoj sceni iza koji ostaje, kakav-takav trag. Idi jado, sa svojim namcorastim analizama, nadji neko cose i isplaci se dobro!

Webb

pre 15 godina

Ma bre ljudi Dule moze brze da stoji nego sto iko na svetu moze da trci.I Cak Noris je u haosu zbog toga!!!Ajmo Dule medju 8,veceras bijemo Italijane 15 razlike!!!

Srbin-BJRM

pre 15 godina

Samo da vam pozelim srecu maistori,da kazem da su svi Srbi u BJRM uz vas pa sta bude da bude ja sam siguran da ce te vi dati 100 % svojih mogucnosti uz malo srece mozemo da ih pobedimo,padali su i jaci CSKA,REAL pasce i ovi zabari!!!DA NAM ZIVI MAJKA SRBIJA OD SADA PA DOVEKA!!!

Zoran Vujović

pre 15 godina

Baš je zanimljiva opservacija Vitkog!Zašto banka traži pare nazad odnosno servisiranje uzetog kredita, zašto Taš traži plaćanje duga za troškove grijanja dvorane, zašto mu ne daju avion, zašto mu ne daju keš za platu (pola miliona evra za godinu)itd itd
Ako je i od Vitkog previše je!

Partizanov butik

pre 15 godina

Umesto prazne i jalove price na forumu

Umesto verbalnog zaklinjanja na ljubav

Umesto kukanja za otvaranjem nerealnog i nelegalnog "ziro-racuna" za pomoc Partizanu

Dodji ovde http://www.011shop.net/kkpartizanshop/index.php

...i KUPUJ DOMACE (nije kinesko)...POMOGNI KLUBU na nacin koji je jedino moguc i realan:-)

Boris

pre 15 godina

Stvar je u tome da se vise ne moze bez pominjanja finansija,ako neko ima pravo da se buni onda je to Dule. Da li treba pored dobrih rezultata,jos da krije pod kojim uslovima su postignuti.Insistiraj dule na lovi i urodice plodom.Jedan je dule!!!

IXA

pre 15 godina

Sticajem okolnosti me je trenirao vas cuveni DV, sad vec pre dosta godina dok je bio trener Beogradskog Radnickog. Obican trener, kao i niz drugih, bez nekih senzacionalnih ideja i neverovatnih taktika... Nipocemu se nije izdvajao osim po svom ogromnom stomaku, i svjoj neosnovanoj intelektualnoj gordosti.. U vasim glavama skromne sadrzine, on je idol, pruzio vam je toliko zadovoljstva, vi mislite?!Sportske uspehe vam je omogucio lobi koji podrzava partizan, a ne neki debeljuca(strucnjak pffff). Preko sudija ste napravili uspehe u domacoj ligi, a posle sedam pokusaja u evropi i vi kao sto bi i bilo koji drugi klub ponakad zasjate..Vidim vas idol DV, napada novinare da vole zvezdu, nema on prava na to, jer on ne voli vas partizan. Ustvari voli ga isto kao sto ga voli Pekovic, kune se u njega dok je tu, a posle, uostalom videli smo i sami... Prosto sam odusevljen grobarskim poricanjem istine, pa setite se samo onih finala i polufinala domaceg plejofa, gde su nas vase sudije, sahranile u potpunosti, davajuci apsolutnu slobodu igracima tipa Milojevic(beli medved) koji su tada delovali kao NBA prospekti, a sada ne znam ni da li se vise bave kosarkom. I posle svega toga, citaj zvezdinog kosarkasog sunovrata koji je glavnim uzrocnik grobarskog uzleta, dodje jedan kvazi intelektualac, takozvani strucnjak, smeker, otac najnovijeg kosarkasog poretka, i laje na zvezdine novinare(pffff).. Sta reci?!

A GDE TI SAD IGRAS?

Srb-in

pre 15 godina

@LazniSjaj

Ako je Dule neznalica i prosecan trener, kako to da je on uspeo a tebe nema?! Mislim, da te ima, ne bi se krio iza nikad na B92.
I, smem da se kladim da ti je najjaci izgovor bio da te "trener mrzi", ne da nemas pojma...

Tedi Joe

pre 15 godina

Ti si jedini od svih klubova na svetu ceelom! U mom srcu jedini klub si koji postoji, jer ja volim samo teebe!
Mrzim zvezdu,ofk-u,rad ,olimpijakos i juventus. Ma bas me briga za njih sve ,jer ja živim za tebe. PARTIZANE volim teeebe!!!
Samo hrabro, do prve u nizu...

nikola

pre 15 godina

Duel dve limitirane ekipe,gde nazalost jedna "mora"da pobedi.
Uz Poljake i Albu pripadaju kvartetu timova "slucajno zalutalih" u ovu fazu takmicenja.
0-0.
(Lepi Fika, 3. februar 2009 15:02)


E pa kad posle svih onih pobeda u grupi protiv Reala,Efesa,CSK i poraza od po poen razlike sa napadom za pobedu od tih istih ekipa(protiv prve dve u gostima) neko moze da kaze da smo "slucajno zalutali" u Top 16 onda ne mogu da se nerviram nego samo da se sazalim na tebe...
Malo vise srece ili pravde da je bilo bili bismo prvi ili drugi u grupi.

Mirko

pre 15 godina

MALO zemalja na planeti mogu da se pohvale takvim sportskim rivalitetom kakav u Srbiji postoji između Crvene zvezde i Partizana na zemlji (fudbal), u vodi (vaterpolo) i u vazduhu (košarka). Donekle bi mogli da pariraju ruski CSKA i Dinamo, grčki Panatinaikos i Olimpijakos, turski Fenerbahče i Galatasaraj, odnosno španski velikani Barselona i Real Madrid (samo u fudbalu i košarci).
Od samog nastanka dvaju velikih sportskih društava, pre više od šest decenija, traje i večita dilema: ko je bolji, ko je uspešniji, ko ima više osvojenih trofeja i veću navijačku armiju?
Prema poslednjim istraživanjima sprovedenim pre nekoliko meseci, Crvena zvezda i dalje ima više simpatizera, i to u odnosu 60 prema 40 odsto. Dakle, na dvojicu partizanovaca dolaze trojica zvezdaša.
Međutim, ako posmatramo rezultate u pet najatraktivnijih kolektivnih sportova, onda je Partizan uspešniji od Crvene zvezde, pošto u fudbalu, košarci, rukometu, vaterpolu i odbojci (računajući samo mušku konkurenciju) ima 72 osvojene državne titule (kako u velikoj Jugoslaviji, tako i u SRJ, SCG i sada Srbiji), naspram 56 trofeja najvećeg rivala. Presudna razlika napravljena je u vaterpolu (21:2), a crno-beli su još uspešniji
i u odbojci (10:6). Zvezda vodi u fudbalu (24:20) i rukometu (9:6), dok je košarkaški bilans izjednačen - 15:15.
Naravno, nekome bi moglo da zasmeta zašto smo odabrali samo tih pet sportova, ali, prema raspoloživim podacima iz obaju sportskih društava, Partizan je uspešniji i u ukupnom zbiru sa 362 državne titule naspram 331, koliko je sakupila Crvena zvezda. I crno-beli imaju više osvojenih nacionalnih kupova - 176:142.
Čak i ako bi izašli iz nacionalnih okvira, crno-beli su za nijansu uspešniji od komšija sa crveno-bele strane Topčiderskog brda jer su bili prvaci Evrope u košarci i vaterpolu (šest puta), a Zvezda samo u fudbalu. Pa u svojim redovima imaju i dvoje teniskih asova Novaka Đokovića i Anu Ivanović, dok je Jelena Janković u pionirskim danima nastupala za Crvenu zvezdu.

I OLIMPIJSKE MEDALJE CRNO-BELE
DA je Partizan trenutno ispred Crvene zvezde, pokazuje i podatak da su medalje sa OI u Pekingu doneli manje-više sve članovi crno-belih: plivač Milorad Čavić, teniser Novak Đoković i vaterpolo selekcija čiju većinu čine upravo igrači Partizana. Sa sve selektorom Dejanom Udovičićem, inače aktuelnim trenerom, naravno, crno-belih.
(Boki, 3. februar 2009 16:14)

Sta reci za ovaj komentar?Ovo su neke cinjenice koje su takve i ne mogu se promeniti.Ali ovde dolazi do izrazaja nesto sto se zove "kompleks"jednog navijaca Partizana.U cemu se ogleda taj kompleks?Sve ovo sto je nabrojao je tacno ali je,da li namerno ili slucajno,zaboravio bitne stvari po kojima se vidi koja je razlika izmedju prosecnog navijaca Partizana i Zvezde.Gospodine Boki,kako ste zaboravili reci da Crvena Zvezda ima nesto sto Partizan nema a nece nikada ni imati a to je titula svetskog prvaka(fudbal).kako ste zaboravili spomenuti titulu evropskog prvaka u kosarci(zenski kosarkaski klub)i kako ste zaboravili spomenuti titulu evropskog prvaka u atletici?Vama i svim navijacima Partizana vise objektivnosti ne bi skodilo zar ne.

Vujke

pre 15 godina

Ovo je stvarno nevidjeno sta ljudi govore. Pa dokle bre vise prepucavanja od strane Partizana i Zvezde? Ovo zbilja vise nema smisla;treba da budemo slozni da navijamo za oba kluba, kada igraju u Evropi jer su oni Srpski klubovi a ne strani.Treba da svi budemo slozni vec jednom jer sloga samo Srbina spasava.

Dule i Nole

pre 15 godina

Evo kako se odvijaju pregovori izmedju uprave pionira i Partizana:
Danilovic pozove upravnika pionira da dogovore sastanak, ovaj posle nekoliko sati odluci da pristane, na to ce Danilovic: ok poslacemo nasu delegaciju. I tako i ucini.
Saceka upravnik delegaciju, kad ono dosli Dule i Novica, tu se zateko i Misa Tumbas(on nije zvanicno u delegaciji, samo je radoznao).
upravnik razmislja, ajd Dule to sam i ocekivao, al otkud Novica, zasto, pa jos ovaj Tumbas. Na ulasku u kancelariju problem, oce i Misa unutra al obezbedjenje nedozvoljava, na to Novica pridje obezbedjenju i sapne im nesto, i oni puste da i Misa udje. Dule zacudjeno pita Novicu sta je to rekao obezbedjenju a Novica kroz smesak kaze: "Nije za televiziju". I udjose sva trojica uz Misino obecanje da ce biti miran.
Sastanak je bio kratak:
Dule: Nas predlog je da vi nama pustite grejanje odma a mi kad budemo imali para platicemo dug.
Upravnik: Pa vi ste neozbiljni, pa kako to mislite kad budete imali para
Dule: Pa eto tako kad budemo imali platicemo, ukoliko grad ili drzava pomognu ili...
Upravnik: Pa vi tako stalno govorite, neverujem nista, dok neuplatite pare nema grajanja...
-e tu nastaje blagi muk nekoliko sekundi i sledi Novicino izlaganje
Novica: Sta si reko, brate esam te ja dobro cuo, molim, sta, nema grejanja znaci, e pa bato necemo tako brate, brate ti mene namerno nerviras namerno me nerviras kakve pare bre kakav dug, sta oces da znas kace da ti vratimo pare, znas kace ti vratimo, NIKAD BRATE...
(secate se da se upravnik pitao zasto Novica na sastanku,eto zasto)
- Misa je takodje rekao par reci upravniku al to nemogu da vam prenesem, nije za televiziju.

Mayers

pre 15 godina

Duel dve limitirane ekipe,gde nazalost jedna "mora"da pobedi.
Uz Poljake i Albu pripadaju kvartetu timova "slucajno zalutalih" u ovu fazu takmicenja.
0-0.
(Lepi Fika, 3. februar 2009 15:02)

Pa jel vam Kari lepo rekao da nema nista preko noci i bez rada, a ti se pravis pametan i pricas nebuloze. Ti da se lepo naspavas i odmoris, pa onda lepo trezven ispred kompa i onda mozda i napises nesto pametno. Sutra SVI da Budemo ko JEDAN i bez bacanja svacega na teren. KKP Forever......

KKP

pre 15 godina

Bez iakvog respekta, idemo na pobedu protiv svakoga i na prolaz! Roma je odlicna ekipa, ali i mi smo bre! Pogotovo kuci! Rimljani, nemate sansu, Pionir je u transu! :)

Nikola

pre 15 godina

Na redu su tri uzastopna poraza Partizana.Roma,Zvezda,Unikaha!A onda ce Dule da prica kako im je bilo zima,kako nema para,kako su ih sudije ostetile...

nostradamus, maje, inke,...

pre 15 godina

Drugar "zvijezdasi" (Zoran Avramovic bese,a?),
hvala vam sto nas sa paznjom pratite iz sezone u sezonu. ne brinite se uzimate u istom danu i titulu i kup.

to ce biti 21.12.2012.

sta posle toga sledi, znate i sami.

zakopavamo duboko

pre 15 godina

Dugo je Zvezda bila simbol nekog ugroženog srpstva u Jugoslaviji. Ta priča se nastavila, ali mislim da greše ljudi, greše ti tajkuni", u svom stilu je nastavio trener Partizana: "Mislim da kada bi se sada napravila analiza navijača, da ne bi bio odnos kakav je ranije bio između zvezdinih i Partizanovih. Smatram da Partizan nema ni blizu tretman srazmeran radu, rezultatima i broju navijača".

Ovo je takodje rekao Dule,a vi to niste preneli.Sta vise dodati ovome....

fenomen

pre 15 godina

Subota, 07.02.09.
Nekih 15-ak minuta do 18h u svlačionici Partizana doktor Dule obavlja poslednji razgovor sa igračima pred utakmicu sa komšinicom.
Dule:
Momci, znate da smo u teškoj finansijskoj situaciji i da klub nema para za plate, stipendije i ostale troškove. Klub ne bi mogao podneti neke dodatne troškove usled nekih tužbi u vezi alimentacije. Zato sad svi navucite "durex", popravite sportsku opremu i pazite šta radite...
Poz...

Shone PFC

pre 15 godina

Duel dve limitirane ekipe,gde nazalost jedna "mora"da pobedi.
Uz Poljake i Albu pripadaju kvartetu timova "slucajno zalutalih" u ovu fazu takmicenja.
0-0.
(Lepi Fika, 3. februar 2009 15:02)

Bitno da ste vi, cudo od ekipe, pobedili azo... azvo... kako se ono zove prvak univerzuma koga dobiste vi, o najveci, najbolji, najsrpskiji, sa najboljim navijacima(sto bojkotuju nekog zbog vere) i najboljom travom klubu !!!

Nego, u kojoj grupi EL (to ti je Euroleague, morao sam da ti pojasnim skracenicu ne verujem da ti je poznato znacenje iste) i sa kojim "nelimitiranim" timovima vi igrate ovih dana ?

lepi Tika koji ganja Fika

pre 15 godina

Duel dve limitirane ekipe,gde nazalost jedna "mora"da pobedi.
Uz Poljake i Albu pripadaju kvartetu timova "slucajno zalutalih" u ovu fazu takmicenja.
0-0.
(Lepi Fika, 3. februar 2009 15:02)


jedini koji je ovde zalutao si ti a bojim se da si polako poceo i da se gubis u svakom smislu.

jg

pre 15 godina

Nesto mi pade na pamet, nevezano. Da li mozemo nekako da damo onom Veselom drzavljanstvo? Imam osecaj da ce da bude jaci od Novickog (mada se uzdam i u naseg Novicu). Da organizujemo neku peticiju,ili stranku "Veseli Srbin". Dobili bi izbore 100%. Propašćeš sa Češkom, Srbija sa tobom- na krovu sveta.
(poslanik, 3. februar 2009 16:35)

Pa pitali su ga to kad je gostovao kod Tegija i rekao je da nece

BBRS

pre 15 godina

Ovaj Dule ima više funkcija u klubu Partizan,u zadnjih mesec dana više pominje finansije nego igru kluba kojeg vodi.Niko mu nije kriv što uprava ne može da nadje sponzore.Gde su pare od Krstiča,Pekovića....Sutra očekujem poraz od Lolomatike.

Zorz Vea

pre 15 godina

Prvo i osnovno,sumnjati u pobedu 6. EKIPE U EVROPI,ZVANICNO,bilo bi svetogrdje,a smatrati da su ovi momci zalutali u top 16 fazu je samo jos jedan dokaz da je jedina konstanta u univerzumu ljudska glupost.Drugo,razumeti DV Mastera&Comandera treba biti najmanje u intelektualnom rangu sa njim,a tu ni lazni ni pravi sjaj ne pomazu.Privilegija je biti deo ovog kosarkaskog kolektiva u bilo kom obliku!!!

Zivela Srbija i njena predivna kosarka na celu sa KK Partizanom "Familijom"

tom p.f.c

pre 15 godina

Ne brini Dule seti se da smo bili prvaci Evrope,onda kada smo bili domaćini u Španiji,što teži uslovi to će podvig biti veći.Pozdrav Velikom Duletu i njegovim momcima!

BuckS

pre 15 godina

Bravo Dule legendo ne daj da te sudije provociraju!!!
Pobedjujemo lotomatiku
bice pun pionir i uz 8000 grobara pobeda je nadohvat ruke!!!

Zalutali

pre 15 godina

Za "Lepog Fiku".... "Slucajno zalutali" PARTIZAN vec 3 godine slucajno zaluta u top 16...I da napomenem koliko mi je drago sto su Vule Avdalovic i Kosta Perovic,inace cesto omalovazavani igraci PARTIZANA od strane musavih,oduvali "evropsku zvezdu"...

LazniSjaj

pre 15 godina

Sticajem okolnosti me je trenirao vas cuveni DV, sad vec pre dosta godina dok je bio trener Beogradskog Radnickog. Obican trener, kao i niz drugih, bez nekih senzacionalnih ideja i neverovatnih taktika... Nipocemu se nije izdvajao osim po svom ogromnom stomaku, i svjoj neosnovanoj intelektualnoj gordosti.. U vasim glavama skromne sadrzine, on je idol, pruzio vam je toliko zadovoljstva, vi mislite?!Sportske uspehe vam je omogucio lobi koji podrzava partizan, a ne neki debeljuca(strucnjak pffff). Preko sudija ste napravili uspehe u domacoj ligi, a posle sedam pokusaja u evropi i vi kao sto bi i bilo koji drugi klub ponakad zasjate..Vidim vas idol DV, napada novinare da vole zvezdu, nema on prava na to, jer on ne voli vas partizan. Ustvari voli ga isto kao sto ga voli Pekovic, kune se u njega dok je tu, a posle, uostalom videli smo i sami... Prosto sam odusevljen grobarskim poricanjem istine, pa setite se samo onih finala i polufinala domaceg plejofa, gde su nas vase sudije, sahranile u potpunosti, davajuci apsolutnu slobodu igracima tipa Milojevic(beli medved) koji su tada delovali kao NBA prospekti, a sada ne znam ni da li se vise bave kosarkom. I posle svega toga, citaj zvezdinog kosarkasog sunovrata koji je glavnim uzrocnik grobarskog uzleta, dodje jedan kvazi intelektualac, takozvani strucnjak, smeker, otac najnovijeg kosarkasog poretka, i laje na zvezdine novinare(pffff).. Sta reci?!

Njegos

pre 15 godina

Dule dijete a ja imam obavezu da se molim za tebe i ostale montenegrine
(Miraš Dedeić patrijarh crnogorski, 3. februar 2009 15:01)

Nece ti pomoci bog patrijarhu kojeg se nisam odrekao.Dule Vujosevic.

Oftamolog

pre 15 godina

Duel dve limitirane ekipe,gde nazalost jedna "mora"da pobedi.
Uz Poljake i Albu pripadaju kvartetu timova "slucajno zalutalih" u ovu fazu takmicenja.
0-0.
(Lepi Fika, 3. februar 2009 15:02)

Zar je toliko tesko ostaviti post ispod odgovarajuce vesti??? Ovo nije vest "Zvezda na popravnom u Ukrajni"... Ne bih te vise zadrzavao!

KK INSTITUCIJA

pre 15 godina

@Lepi Fika(verovatno Fikret)
Preporucujem lecenje od kompleksa zvanog Partizan izazvanog dugogodisnjim traumama zbog nemilosrdnog izivljavanja nad voljenim,ali gubitnickim timom, uz pojacan nadzor kvalifikovanog osoblja neke psihijatrijske ustanove

Boki

pre 15 godina

MALO zemalja na planeti mogu da se pohvale takvim sportskim rivalitetom kakav u Srbiji postoji između Crvene zvezde i Partizana na zemlji (fudbal), u vodi (vaterpolo) i u vazduhu (košarka). Donekle bi mogli da pariraju ruski CSKA i Dinamo, grčki Panatinaikos i Olimpijakos, turski Fenerbahče i Galatasaraj, odnosno španski velikani Barselona i Real Madrid (samo u fudbalu i košarci).
Od samog nastanka dvaju velikih sportskih društava, pre više od šest decenija, traje i večita dilema: ko je bolji, ko je uspešniji, ko ima više osvojenih trofeja i veću navijačku armiju?
Prema poslednjim istraživanjima sprovedenim pre nekoliko meseci, Crvena zvezda i dalje ima više simpatizera, i to u odnosu 60 prema 40 odsto. Dakle, na dvojicu partizanovaca dolaze trojica zvezdaša.
Međutim, ako posmatramo rezultate u pet najatraktivnijih kolektivnih sportova, onda je Partizan uspešniji od Crvene zvezde, pošto u fudbalu, košarci, rukometu, vaterpolu i odbojci (računajući samo mušku konkurenciju) ima 72 osvojene državne titule (kako u velikoj Jugoslaviji, tako i u SRJ, SCG i sada Srbiji), naspram 56 trofeja najvećeg rivala. Presudna razlika napravljena je u vaterpolu (21:2), a crno-beli su još uspešniji
i u odbojci (10:6). Zvezda vodi u fudbalu (24:20) i rukometu (9:6), dok je košarkaški bilans izjednačen - 15:15.
Naravno, nekome bi moglo da zasmeta zašto smo odabrali samo tih pet sportova, ali, prema raspoloživim podacima iz obaju sportskih društava, Partizan je uspešniji i u ukupnom zbiru sa 362 državne titule naspram 331, koliko je sakupila Crvena zvezda. I crno-beli imaju više osvojenih nacionalnih kupova - 176:142.
Čak i ako bi izašli iz nacionalnih okvira, crno-beli su za nijansu uspešniji od komšija sa crveno-bele strane Topčiderskog brda jer su bili prvaci Evrope u košarci i vaterpolu (šest puta), a Zvezda samo u fudbalu. Pa u svojim redovima imaju i dvoje teniskih asova Novaka Đokovića i Anu Ivanović, dok je Jelena Janković u pionirskim danima nastupala za Crvenu zvezdu.

I OLIMPIJSKE MEDALJE CRNO-BELE
DA je Partizan trenutno ispred Crvene zvezde, pokazuje i podatak da su medalje sa OI u Pekingu doneli manje-više sve članovi crno-belih: plivač Milorad Čavić, teniser Novak Đoković i vaterpolo selekcija čiju većinu čine upravo igrači Partizana. Sa sve selektorom Dejanom Udovičićem, inače aktuelnim trenerom, naravno, crno-belih.

PFC

pre 15 godina

Ovo je duel odlicne itlijanske i najbolje srpske ekipe. Obe ekipe su tu gde jesu potpuno zasluzeno, posebno sedmostruki uzastopni prvak Srbije (i zvanicno peta ekipa Evrope - ovo ne kazem ja, nego proslogodisnji rezultati).
U Evroligi lutanja nema. Luta se po Ukrajini, Belgiji...
1-0

ninja

pre 15 godina

Duel dve limitirane ekipe,gde nazalost jedna "mora"da pobedi.
Uz Poljake i Albu pripadaju kvartetu timova "slucajno zalutalih" u ovu fazu takmicenja.
0-0.
(Lepi Fika, 3. februar 2009 15:02)

Sinko, ti stvarno trebaš da se liječiš. Očito je da si opterećen Partizanom. Hoće to tako, kad mu stalno gledaš u leđa.

Dule Vujosevic

pre 15 godina

Dule dijete a ja imam obavezu da se molim za tebe i ostale montenegrine
(Miraš Dedeić patrijarh crnogorski, 3. februar 2009 15:01)

Moli se samo za sebe.Imam ja svog patrijarha.

poslanik

pre 15 godina

Nesto mi pade na pamet, nevezano. Da li mozemo nekako da damo onom Veselom drzavljanstvo? Imam osecaj da ce da bude jaci od Novickog (mada se uzdam i u naseg Novicu). Da organizujemo neku peticiju,ili stranku "Veseli Srbin". Dobili bi izbore 100%. Propašćeš sa Češkom, Srbija sa tobom- na krovu sveta.

robin hud

pre 15 godina

"Prvo i osnovno je da postoji veliko poverenje u menadžment" - reče Pera Božić. Koji menadžment, majke ti? Ovaj koji osmostrukom prvaku i ucesniku Evrolige ne zna da namakne ni dinar. Nije problem u teorijama zavere nego u nesposobnosti. Kad cete to skapirati?

bleckDragon

pre 15 godina

Grobari,sutra svi u Srpski hram kosarke da nasim momcima pomognemo na putu medju osam najboljih..Nema sumnje da je prof.Vujosevic spremio momke za sutrasnju pobedu...Licno ocekujem od Tripkovica da sutra odigra ako protiv cibone ili Reala u Madridu...
Novica ce opet biti nosioc jos jedne evropske pobede

Iva

pre 15 godina

Sramota je to sta nam rade,ali,kao i uvek Partizan izlazi kao pobednik iz svog tog haosa!Mogu i krov da sklone,opet cemo biti najbolji!SAMO PARTIZAN!!!!!

umetnik

pre 15 godina

Божића би желео видети на некој функцији у Партизану, што да не и помоћник тренера, а може и тренер једног дана. Док је оваквих људи у клубу немамо шта да бринемо. Прави човек, прави капитен!

zima,zima,e pa sta je

pre 15 godina

Gospodine Vujosevicu,radite ono sto znate najbolje - stvarajte sjajne kosarkase, ali prestanite vise sa kuknjavom na drzavu,Vi ste trener ,a ne PR menadzerica.

Micko

pre 15 godina

"veliko poverenje u menadzment" ... kad bi jos znali ko je u Partizanu menadzment?

Svaka cast za rezultate, oni su za Ginisa i tu nema prica. Ko god pokusa da ospori rad Duleta (pa i Danilovica) u smislu terena i produkcije igraca i rezultata ispadne smesan.

Medjutim, i Dule ispadne smesan kada prica o finansijama (prosle nedelje smo od njega saznali da postoji nesto sto se zove EURIBAR?!).

Licno sam bio sokiran proslonedeljnom konferencijom za stampu kada je otvoreno "prozvao" Telekom zato sto je obavezu iz ugovora o sponzorstvu uplatio na racun kluba (?!) Tim putem je fakticki izvrsio podstrekivanje sponzora na cinjenje krivicnih dela i privrednih prestupa jer je porucio da ne uplacuju novac na racun, koji je blokiran po osnovu prinudne naplate, vec valjda to treba da urade isplatom na necije privatne racune ili u kesu (?!) Strasno ...

Inace, navijaci Partizana ne treba da brinu posto ni jedan sportski klub u Srbiji ne moze da ode u likvidaciji (ili stecaj) jer nije privredno drustvo (d.o.o. ili a.d)vec udruzenje gradjana.

Tako da Dule, nema brige ... samo ti radi na terenu ono sto najbolje znas i sve ce biti u redu ... naravno, ako u medjuvremenu formirate trenutno nepostojeci a hvaljeni "menadzment"!

NAPRED PARTIZAN!!!

Hala Pionir

pre 15 godina

"Prvo i osnovno je da postoji veliko poverenje u menadžment, jer za ovih pet godina u Partizanu nijedna plata nije ostala neisplaćena."
A pa tako recite, znaci uvek je bilo para. Kako sad to kad kazete da ste u groznoj finansijskoj situaciji godinama, a ne igrate za male pare sigurno. A ono, sve isplaceno. Znaci imaju se stotine hiljade evra za plate Dulete i kompanije a za grejanje nema.

NBGD B. BOYS

pre 15 godina

Novinare je zanimalo kakva je atmosfera u ekipi zbog kašnjenja plata"

Ne bojte se novinari! Nas nijedan igrac nece da tuzi kao sto raznorazni igraci tuze vasu zvezdu.

Nasi igraci VOLE PARTIZAN!!!
(Sergioooooooo, 3. februar 2009 14:59)

Obozavaju vas vasi bivsi igraci, narocito N.Pekovic, on vas obozava najvise...

struhar

pre 15 godina

Kako su smijesni ovi "dobronamjerni" sto kazu te Dule treba da ode, te Dule Montenegrin, te uigrava CG repku, te Dule vodi finansije...

Ova sredina sve trpi samo ne uspjeh.

A u medjuvremenu...

Dule caruje...

i jos dugo ce

r2d2

pre 15 godina

Samo hrabro, pa šta bude. Verujem u ovu ekipu i u prvu pobedu u ovogidošnjoj Top16 fazi. Treba zaustaviti Hadsona i Sanija Bećirovića, pola posla je odrađeno, dva raspoložena igrača u napadu i Roma nema šta da traži. Naravno još jedna prilika da se pozdravi legenda Dejan Bodiroga.

@lepi fika - jedino gluplje od tvog nick-a su tvoji komentari. Uvek sam voleo "bockanje" sa ovim komentarima, ali tvoji nisu uopšte interesantni. Prošle nedelje je bio dule "dve ekipe koje će biti 3. i 4. u grupi", sada je Roma "zalutala" pretpostavljam da je najbolja ekipa ona koja nije u zadnje dve godine igrala sa Partizanom, jer smo sve ostale pobedili... :)
aj sad lepo popi lekić i idi da gledaš duel tvoje zvezde i velikog Azovmaša.

Hell

pre 15 godina

ne bavi se stalno Partizanom,ostavi to nama,grobarima,a ti obrati paznju na tvoju jadnu Zvezdu koja je zalutala u neki kup u kome ucestvuju ekipe sa sredine tabele iz svojih sampionata! Kada budete igrali Evroligu,najjace Evropsko takmicenje,onada se javi i ostavljaj komentare a sad si cist visak i jedini koji je negde zalutao to si TI I TEBI SLICNI!!! P.S. Sto se tekme tice,zna se, POBEDA I NISTA DRUGO!!! Pozdrav svim GROBARIMA!!!

Milos BOGunovic

pre 15 godina

Duel dve limitirane ekipe,gde nazalost jedna "mora"da pobedi.
Uz Poljake i Albu pripadaju kvartetu timova "slucajno zalutalih" u ovu fazu takmicenja.
0-0.
(Lepi Fika, 3. februar 2009 15:02)

Jedino si ti zalutao...

deja b.w.a.

pre 15 godina

Duel dve limitirane ekipe,gde nazalost jedna "mora"da pobedi.
Uz Poljake i Albu pripadaju kvartetu timova "slucajno zalutalih" u ovu fazu takmicenja.
0-0.
(Lepi Fika, 3. februar 2009 15:02)
Sto se bre coce stalno blamiras.
Dule sampion Partizan favorit.

Lepi Fika

pre 15 godina

Duel dve limitirane ekipe,gde nazalost jedna "mora"da pobedi.
Uz Poljake i Albu pripadaju kvartetu timova "slucajno zalutalih" u ovu fazu takmicenja.
0-0.

Sergioooooooo

pre 15 godina

"Novinare je zanimalo kakva je atmosfera u ekipi zbog kašnjenja plata"

Ne bojte se novinari! Nas nijedan igrac nece da tuzi kao sto raznorazni igraci tuze vasu zvezdu.

Nasi igraci VOLE PARTIZAN!!!

Ni Zvezdaš ni Partizanovac

pre 15 godina

Čini mi se da ovaj čovek namerno svaki put MORA da pominje finansije kao da pod...ava sopstveni klub i navijače. Otarasite ga se i dovedite ljude koji će (odvojeno!) da rade svoje poslove.
Mislite o tome.

Sergioooooooo

pre 15 godina

"Novinare je zanimalo kakva je atmosfera u ekipi zbog kašnjenja plata"

Ne bojte se novinari! Nas nijedan igrac nece da tuzi kao sto raznorazni igraci tuze vasu zvezdu.

Nasi igraci VOLE PARTIZAN!!!

Milos BOGunovic

pre 15 godina

Duel dve limitirane ekipe,gde nazalost jedna "mora"da pobedi.
Uz Poljake i Albu pripadaju kvartetu timova "slucajno zalutalih" u ovu fazu takmicenja.
0-0.
(Lepi Fika, 3. februar 2009 15:02)

Jedino si ti zalutao...

umetnik

pre 15 godina

Божића би желео видети на некој функцији у Партизану, што да не и помоћник тренера, а може и тренер једног дана. Док је оваквих људи у клубу немамо шта да бринемо. Прави човек, прави капитен!

KK INSTITUCIJA

pre 15 godina

@Lepi Fika(verovatno Fikret)
Preporucujem lecenje od kompleksa zvanog Partizan izazvanog dugogodisnjim traumama zbog nemilosrdnog izivljavanja nad voljenim,ali gubitnickim timom, uz pojacan nadzor kvalifikovanog osoblja neke psihijatrijske ustanove

Boki

pre 15 godina

MALO zemalja na planeti mogu da se pohvale takvim sportskim rivalitetom kakav u Srbiji postoji između Crvene zvezde i Partizana na zemlji (fudbal), u vodi (vaterpolo) i u vazduhu (košarka). Donekle bi mogli da pariraju ruski CSKA i Dinamo, grčki Panatinaikos i Olimpijakos, turski Fenerbahče i Galatasaraj, odnosno španski velikani Barselona i Real Madrid (samo u fudbalu i košarci).
Od samog nastanka dvaju velikih sportskih društava, pre više od šest decenija, traje i večita dilema: ko je bolji, ko je uspešniji, ko ima više osvojenih trofeja i veću navijačku armiju?
Prema poslednjim istraživanjima sprovedenim pre nekoliko meseci, Crvena zvezda i dalje ima više simpatizera, i to u odnosu 60 prema 40 odsto. Dakle, na dvojicu partizanovaca dolaze trojica zvezdaša.
Međutim, ako posmatramo rezultate u pet najatraktivnijih kolektivnih sportova, onda je Partizan uspešniji od Crvene zvezde, pošto u fudbalu, košarci, rukometu, vaterpolu i odbojci (računajući samo mušku konkurenciju) ima 72 osvojene državne titule (kako u velikoj Jugoslaviji, tako i u SRJ, SCG i sada Srbiji), naspram 56 trofeja najvećeg rivala. Presudna razlika napravljena je u vaterpolu (21:2), a crno-beli su još uspešniji
i u odbojci (10:6). Zvezda vodi u fudbalu (24:20) i rukometu (9:6), dok je košarkaški bilans izjednačen - 15:15.
Naravno, nekome bi moglo da zasmeta zašto smo odabrali samo tih pet sportova, ali, prema raspoloživim podacima iz obaju sportskih društava, Partizan je uspešniji i u ukupnom zbiru sa 362 državne titule naspram 331, koliko je sakupila Crvena zvezda. I crno-beli imaju više osvojenih nacionalnih kupova - 176:142.
Čak i ako bi izašli iz nacionalnih okvira, crno-beli su za nijansu uspešniji od komšija sa crveno-bele strane Topčiderskog brda jer su bili prvaci Evrope u košarci i vaterpolu (šest puta), a Zvezda samo u fudbalu. Pa u svojim redovima imaju i dvoje teniskih asova Novaka Đokovića i Anu Ivanović, dok je Jelena Janković u pionirskim danima nastupala za Crvenu zvezdu.

I OLIMPIJSKE MEDALJE CRNO-BELE
DA je Partizan trenutno ispred Crvene zvezde, pokazuje i podatak da su medalje sa OI u Pekingu doneli manje-više sve članovi crno-belih: plivač Milorad Čavić, teniser Novak Đoković i vaterpolo selekcija čiju većinu čine upravo igrači Partizana. Sa sve selektorom Dejanom Udovičićem, inače aktuelnim trenerom, naravno, crno-belih.

Njegos

pre 15 godina

Dule dijete a ja imam obavezu da se molim za tebe i ostale montenegrine
(Miraš Dedeić patrijarh crnogorski, 3. februar 2009 15:01)

Nece ti pomoci bog patrijarhu kojeg se nisam odrekao.Dule Vujosevic.

r2d2

pre 15 godina

Samo hrabro, pa šta bude. Verujem u ovu ekipu i u prvu pobedu u ovogidošnjoj Top16 fazi. Treba zaustaviti Hadsona i Sanija Bećirovića, pola posla je odrađeno, dva raspoložena igrača u napadu i Roma nema šta da traži. Naravno još jedna prilika da se pozdravi legenda Dejan Bodiroga.

@lepi fika - jedino gluplje od tvog nick-a su tvoji komentari. Uvek sam voleo "bockanje" sa ovim komentarima, ali tvoji nisu uopšte interesantni. Prošle nedelje je bio dule "dve ekipe koje će biti 3. i 4. u grupi", sada je Roma "zalutala" pretpostavljam da je najbolja ekipa ona koja nije u zadnje dve godine igrala sa Partizanom, jer smo sve ostale pobedili... :)
aj sad lepo popi lekić i idi da gledaš duel tvoje zvezde i velikog Azovmaša.

Dule Vujosevic

pre 15 godina

Dule dijete a ja imam obavezu da se molim za tebe i ostale montenegrine
(Miraš Dedeić patrijarh crnogorski, 3. februar 2009 15:01)

Moli se samo za sebe.Imam ja svog patrijarha.

struhar

pre 15 godina

Kako su smijesni ovi "dobronamjerni" sto kazu te Dule treba da ode, te Dule Montenegrin, te uigrava CG repku, te Dule vodi finansije...

Ova sredina sve trpi samo ne uspjeh.

A u medjuvremenu...

Dule caruje...

i jos dugo ce

deja b.w.a.

pre 15 godina

Duel dve limitirane ekipe,gde nazalost jedna "mora"da pobedi.
Uz Poljake i Albu pripadaju kvartetu timova "slucajno zalutalih" u ovu fazu takmicenja.
0-0.
(Lepi Fika, 3. februar 2009 15:02)
Sto se bre coce stalno blamiras.
Dule sampion Partizan favorit.

PFC

pre 15 godina

Ovo je duel odlicne itlijanske i najbolje srpske ekipe. Obe ekipe su tu gde jesu potpuno zasluzeno, posebno sedmostruki uzastopni prvak Srbije (i zvanicno peta ekipa Evrope - ovo ne kazem ja, nego proslogodisnji rezultati).
U Evroligi lutanja nema. Luta se po Ukrajini, Belgiji...
1-0

ninja

pre 15 godina

Duel dve limitirane ekipe,gde nazalost jedna "mora"da pobedi.
Uz Poljake i Albu pripadaju kvartetu timova "slucajno zalutalih" u ovu fazu takmicenja.
0-0.
(Lepi Fika, 3. februar 2009 15:02)

Sinko, ti stvarno trebaš da se liječiš. Očito je da si opterećen Partizanom. Hoće to tako, kad mu stalno gledaš u leđa.

Zalutali

pre 15 godina

Za "Lepog Fiku".... "Slucajno zalutali" PARTIZAN vec 3 godine slucajno zaluta u top 16...I da napomenem koliko mi je drago sto su Vule Avdalovic i Kosta Perovic,inace cesto omalovazavani igraci PARTIZANA od strane musavih,oduvali "evropsku zvezdu"...

Oftamolog

pre 15 godina

Duel dve limitirane ekipe,gde nazalost jedna "mora"da pobedi.
Uz Poljake i Albu pripadaju kvartetu timova "slucajno zalutalih" u ovu fazu takmicenja.
0-0.
(Lepi Fika, 3. februar 2009 15:02)

Zar je toliko tesko ostaviti post ispod odgovarajuce vesti??? Ovo nije vest "Zvezda na popravnom u Ukrajni"... Ne bih te vise zadrzavao!

Iva

pre 15 godina

Sramota je to sta nam rade,ali,kao i uvek Partizan izlazi kao pobednik iz svog tog haosa!Mogu i krov da sklone,opet cemo biti najbolji!SAMO PARTIZAN!!!!!

fenomen

pre 15 godina

Subota, 07.02.09.
Nekih 15-ak minuta do 18h u svlačionici Partizana doktor Dule obavlja poslednji razgovor sa igračima pred utakmicu sa komšinicom.
Dule:
Momci, znate da smo u teškoj finansijskoj situaciji i da klub nema para za plate, stipendije i ostale troškove. Klub ne bi mogao podneti neke dodatne troškove usled nekih tužbi u vezi alimentacije. Zato sad svi navucite "durex", popravite sportsku opremu i pazite šta radite...
Poz...

Lepi Fika

pre 15 godina

Duel dve limitirane ekipe,gde nazalost jedna "mora"da pobedi.
Uz Poljake i Albu pripadaju kvartetu timova "slucajno zalutalih" u ovu fazu takmicenja.
0-0.

Hell

pre 15 godina

ne bavi se stalno Partizanom,ostavi to nama,grobarima,a ti obrati paznju na tvoju jadnu Zvezdu koja je zalutala u neki kup u kome ucestvuju ekipe sa sredine tabele iz svojih sampionata! Kada budete igrali Evroligu,najjace Evropsko takmicenje,onada se javi i ostavljaj komentare a sad si cist visak i jedini koji je negde zalutao to si TI I TEBI SLICNI!!! P.S. Sto se tekme tice,zna se, POBEDA I NISTA DRUGO!!! Pozdrav svim GROBARIMA!!!

bleckDragon

pre 15 godina

Grobari,sutra svi u Srpski hram kosarke da nasim momcima pomognemo na putu medju osam najboljih..Nema sumnje da je prof.Vujosevic spremio momke za sutrasnju pobedu...Licno ocekujem od Tripkovica da sutra odigra ako protiv cibone ili Reala u Madridu...
Novica ce opet biti nosioc jos jedne evropske pobede

NBGD B. BOYS

pre 15 godina

Novinare je zanimalo kakva je atmosfera u ekipi zbog kašnjenja plata"

Ne bojte se novinari! Nas nijedan igrac nece da tuzi kao sto raznorazni igraci tuze vasu zvezdu.

Nasi igraci VOLE PARTIZAN!!!
(Sergioooooooo, 3. februar 2009 14:59)

Obozavaju vas vasi bivsi igraci, narocito N.Pekovic, on vas obozava najvise...

Zorz Vea

pre 15 godina

Prvo i osnovno,sumnjati u pobedu 6. EKIPE U EVROPI,ZVANICNO,bilo bi svetogrdje,a smatrati da su ovi momci zalutali u top 16 fazu je samo jos jedan dokaz da je jedina konstanta u univerzumu ljudska glupost.Drugo,razumeti DV Mastera&Comandera treba biti najmanje u intelektualnom rangu sa njim,a tu ni lazni ni pravi sjaj ne pomazu.Privilegija je biti deo ovog kosarkaskog kolektiva u bilo kom obliku!!!

Zivela Srbija i njena predivna kosarka na celu sa KK Partizanom "Familijom"

poslanik

pre 15 godina

Nesto mi pade na pamet, nevezano. Da li mozemo nekako da damo onom Veselom drzavljanstvo? Imam osecaj da ce da bude jaci od Novickog (mada se uzdam i u naseg Novicu). Da organizujemo neku peticiju,ili stranku "Veseli Srbin". Dobili bi izbore 100%. Propašćeš sa Češkom, Srbija sa tobom- na krovu sveta.

Micko

pre 15 godina

"veliko poverenje u menadzment" ... kad bi jos znali ko je u Partizanu menadzment?

Svaka cast za rezultate, oni su za Ginisa i tu nema prica. Ko god pokusa da ospori rad Duleta (pa i Danilovica) u smislu terena i produkcije igraca i rezultata ispadne smesan.

Medjutim, i Dule ispadne smesan kada prica o finansijama (prosle nedelje smo od njega saznali da postoji nesto sto se zove EURIBAR?!).

Licno sam bio sokiran proslonedeljnom konferencijom za stampu kada je otvoreno "prozvao" Telekom zato sto je obavezu iz ugovora o sponzorstvu uplatio na racun kluba (?!) Tim putem je fakticki izvrsio podstrekivanje sponzora na cinjenje krivicnih dela i privrednih prestupa jer je porucio da ne uplacuju novac na racun, koji je blokiran po osnovu prinudne naplate, vec valjda to treba da urade isplatom na necije privatne racune ili u kesu (?!) Strasno ...

Inace, navijaci Partizana ne treba da brinu posto ni jedan sportski klub u Srbiji ne moze da ode u likvidaciji (ili stecaj) jer nije privredno drustvo (d.o.o. ili a.d)vec udruzenje gradjana.

Tako da Dule, nema brige ... samo ti radi na terenu ono sto najbolje znas i sve ce biti u redu ... naravno, ako u medjuvremenu formirate trenutno nepostojeci a hvaljeni "menadzment"!

NAPRED PARTIZAN!!!

Ni Zvezdaš ni Partizanovac

pre 15 godina

Čini mi se da ovaj čovek namerno svaki put MORA da pominje finansije kao da pod...ava sopstveni klub i navijače. Otarasite ga se i dovedite ljude koji će (odvojeno!) da rade svoje poslove.
Mislite o tome.

Shone PFC

pre 15 godina

Duel dve limitirane ekipe,gde nazalost jedna "mora"da pobedi.
Uz Poljake i Albu pripadaju kvartetu timova "slucajno zalutalih" u ovu fazu takmicenja.
0-0.
(Lepi Fika, 3. februar 2009 15:02)

Bitno da ste vi, cudo od ekipe, pobedili azo... azvo... kako se ono zove prvak univerzuma koga dobiste vi, o najveci, najbolji, najsrpskiji, sa najboljim navijacima(sto bojkotuju nekog zbog vere) i najboljom travom klubu !!!

Nego, u kojoj grupi EL (to ti je Euroleague, morao sam da ti pojasnim skracenicu ne verujem da ti je poznato znacenje iste) i sa kojim "nelimitiranim" timovima vi igrate ovih dana ?

LazniSjaj

pre 15 godina

Sticajem okolnosti me je trenirao vas cuveni DV, sad vec pre dosta godina dok je bio trener Beogradskog Radnickog. Obican trener, kao i niz drugih, bez nekih senzacionalnih ideja i neverovatnih taktika... Nipocemu se nije izdvajao osim po svom ogromnom stomaku, i svjoj neosnovanoj intelektualnoj gordosti.. U vasim glavama skromne sadrzine, on je idol, pruzio vam je toliko zadovoljstva, vi mislite?!Sportske uspehe vam je omogucio lobi koji podrzava partizan, a ne neki debeljuca(strucnjak pffff). Preko sudija ste napravili uspehe u domacoj ligi, a posle sedam pokusaja u evropi i vi kao sto bi i bilo koji drugi klub ponakad zasjate..Vidim vas idol DV, napada novinare da vole zvezdu, nema on prava na to, jer on ne voli vas partizan. Ustvari voli ga isto kao sto ga voli Pekovic, kune se u njega dok je tu, a posle, uostalom videli smo i sami... Prosto sam odusevljen grobarskim poricanjem istine, pa setite se samo onih finala i polufinala domaceg plejofa, gde su nas vase sudije, sahranile u potpunosti, davajuci apsolutnu slobodu igracima tipa Milojevic(beli medved) koji su tada delovali kao NBA prospekti, a sada ne znam ni da li se vise bave kosarkom. I posle svega toga, citaj zvezdinog kosarkasog sunovrata koji je glavnim uzrocnik grobarskog uzleta, dodje jedan kvazi intelektualac, takozvani strucnjak, smeker, otac najnovijeg kosarkasog poretka, i laje na zvezdine novinare(pffff).. Sta reci?!

robin hud

pre 15 godina

"Prvo i osnovno je da postoji veliko poverenje u menadžment" - reče Pera Božić. Koji menadžment, majke ti? Ovaj koji osmostrukom prvaku i ucesniku Evrolige ne zna da namakne ni dinar. Nije problem u teorijama zavere nego u nesposobnosti. Kad cete to skapirati?

lepi Tika koji ganja Fika

pre 15 godina

Duel dve limitirane ekipe,gde nazalost jedna "mora"da pobedi.
Uz Poljake i Albu pripadaju kvartetu timova "slucajno zalutalih" u ovu fazu takmicenja.
0-0.
(Lepi Fika, 3. februar 2009 15:02)


jedini koji je ovde zalutao si ti a bojim se da si polako poceo i da se gubis u svakom smislu.

zakopavamo duboko

pre 15 godina

Dugo je Zvezda bila simbol nekog ugroženog srpstva u Jugoslaviji. Ta priča se nastavila, ali mislim da greše ljudi, greše ti tajkuni", u svom stilu je nastavio trener Partizana: "Mislim da kada bi se sada napravila analiza navijača, da ne bi bio odnos kakav je ranije bio između zvezdinih i Partizanovih. Smatram da Partizan nema ni blizu tretman srazmeran radu, rezultatima i broju navijača".

Ovo je takodje rekao Dule,a vi to niste preneli.Sta vise dodati ovome....

IXA

pre 15 godina

Sticajem okolnosti me je trenirao vas cuveni DV, sad vec pre dosta godina dok je bio trener Beogradskog Radnickog. Obican trener, kao i niz drugih, bez nekih senzacionalnih ideja i neverovatnih taktika... Nipocemu se nije izdvajao osim po svom ogromnom stomaku, i svjoj neosnovanoj intelektualnoj gordosti.. U vasim glavama skromne sadrzine, on je idol, pruzio vam je toliko zadovoljstva, vi mislite?!Sportske uspehe vam je omogucio lobi koji podrzava partizan, a ne neki debeljuca(strucnjak pffff). Preko sudija ste napravili uspehe u domacoj ligi, a posle sedam pokusaja u evropi i vi kao sto bi i bilo koji drugi klub ponakad zasjate..Vidim vas idol DV, napada novinare da vole zvezdu, nema on prava na to, jer on ne voli vas partizan. Ustvari voli ga isto kao sto ga voli Pekovic, kune se u njega dok je tu, a posle, uostalom videli smo i sami... Prosto sam odusevljen grobarskim poricanjem istine, pa setite se samo onih finala i polufinala domaceg plejofa, gde su nas vase sudije, sahranile u potpunosti, davajuci apsolutnu slobodu igracima tipa Milojevic(beli medved) koji su tada delovali kao NBA prospekti, a sada ne znam ni da li se vise bave kosarkom. I posle svega toga, citaj zvezdinog kosarkasog sunovrata koji je glavnim uzrocnik grobarskog uzleta, dodje jedan kvazi intelektualac, takozvani strucnjak, smeker, otac najnovijeg kosarkasog poretka, i laje na zvezdine novinare(pffff).. Sta reci?!

A GDE TI SAD IGRAS?

BuckS

pre 15 godina

Bravo Dule legendo ne daj da te sudije provociraju!!!
Pobedjujemo lotomatiku
bice pun pionir i uz 8000 grobara pobeda je nadohvat ruke!!!

Srb-in

pre 15 godina

@LazniSjaj

Ako je Dule neznalica i prosecan trener, kako to da je on uspeo a tebe nema?! Mislim, da te ima, ne bi se krio iza nikad na B92.
I, smem da se kladim da ti je najjaci izgovor bio da te "trener mrzi", ne da nemas pojma...

tom p.f.c

pre 15 godina

Ne brini Dule seti se da smo bili prvaci Evrope,onda kada smo bili domaćini u Španiji,što teži uslovi to će podvig biti veći.Pozdrav Velikom Duletu i njegovim momcima!

BlueInFace

pre 15 godina

Duel dve limitirane ekipe,gde nazalost jedna "mora"da pobedi.
Uz Poljake i Albu pripadaju kvartetu timova "slucajno zalutalih" u ovu fazu takmicenja.
0-0.
(Lepi Fika, 3. februar 2009 15:02)

A sta ces, i ovakvi, limitirani, zajedno sa vaterpolistima cinimo jedine predstavnike Srpskog klupskog sporta na medjunarodnoj sceni iza koji ostaje, kakav-takav trag. Idi jado, sa svojim namcorastim analizama, nadji neko cose i isplaci se dobro!

zima,zima,e pa sta je

pre 15 godina

Gospodine Vujosevicu,radite ono sto znate najbolje - stvarajte sjajne kosarkase, ali prestanite vise sa kuknjavom na drzavu,Vi ste trener ,a ne PR menadzerica.

Srbin-BJRM

pre 15 godina

Samo da vam pozelim srecu maistori,da kazem da su svi Srbi u BJRM uz vas pa sta bude da bude ja sam siguran da ce te vi dati 100 % svojih mogucnosti uz malo srece mozemo da ih pobedimo,padali su i jaci CSKA,REAL pasce i ovi zabari!!!DA NAM ZIVI MAJKA SRBIJA OD SADA PA DOVEKA!!!

glas razuma

pre 15 godina

(LazniSjaj, 3. februar 2009 16:15)

Stvarno je tužno komentarisati ovakve komentare. Kakav li je kosarkas mogao da bude ovakav lik, sa ovoliko nagomilanog zla i jeda u sebi...?
Dule i Klinci, samo hrabro i pametno!!!

Hala Pionir

pre 15 godina

"Prvo i osnovno je da postoji veliko poverenje u menadžment, jer za ovih pet godina u Partizanu nijedna plata nije ostala neisplaćena."
A pa tako recite, znaci uvek je bilo para. Kako sad to kad kazete da ste u groznoj finansijskoj situaciji godinama, a ne igrate za male pare sigurno. A ono, sve isplaceno. Znaci imaju se stotine hiljade evra za plate Dulete i kompanije a za grejanje nema.

zet na tatu

pre 15 godina

Duel dve limitirane ekipe,gde nazalost jedna "mora"da pobedi.
Uz Poljake i Albu pripadaju kvartetu timova "slucajno zalutalih" u ovu fazu takmicenja.
0-0.
(Lepi Fika, 3. februar 2009 15:02)
I ovi ~topli~ su postali strucnjaci za basket.
Svaka cast.
Nije vise samo moda.

Eto tako!

pre 15 godina

Na redu su tri uzastopna poraza Partizana.Roma,Zvezda,Unikaha!A onda ce Dule da prica kako im je bilo zima,kako nema para,kako su ih sudije ostetile...
(Nikola, 3. februar 2009 23:38)

Momče, sve i da izgubimo pomenute utakmice, naš DULE ima 7 (SEDAM) godina kredita kod navijača! ;)

A taj subotnji "derbi"?? Vama je to utakmica sezone, a nama još jedna umarajuća obaveza između dvije utakmice EL. Dobro, dobro! Trening, zagrijavanje... neka bude tako. ;)

jg

pre 15 godina

Nesto mi pade na pamet, nevezano. Da li mozemo nekako da damo onom Veselom drzavljanstvo? Imam osecaj da ce da bude jaci od Novickog (mada se uzdam i u naseg Novicu). Da organizujemo neku peticiju,ili stranku "Veseli Srbin". Dobili bi izbore 100%. Propašćeš sa Češkom, Srbija sa tobom- na krovu sveta.
(poslanik, 3. februar 2009 16:35)

Pa pitali su ga to kad je gostovao kod Tegija i rekao je da nece

nikola

pre 15 godina

Duel dve limitirane ekipe,gde nazalost jedna "mora"da pobedi.
Uz Poljake i Albu pripadaju kvartetu timova "slucajno zalutalih" u ovu fazu takmicenja.
0-0.
(Lepi Fika, 3. februar 2009 15:02)


E pa kad posle svih onih pobeda u grupi protiv Reala,Efesa,CSK i poraza od po poen razlike sa napadom za pobedu od tih istih ekipa(protiv prve dve u gostima) neko moze da kaze da smo "slucajno zalutali" u Top 16 onda ne mogu da se nerviram nego samo da se sazalim na tebe...
Malo vise srece ili pravde da je bilo bili bismo prvi ili drugi u grupi.

Dule i Nole

pre 15 godina

Evo kako se odvijaju pregovori izmedju uprave pionira i Partizana:
Danilovic pozove upravnika pionira da dogovore sastanak, ovaj posle nekoliko sati odluci da pristane, na to ce Danilovic: ok poslacemo nasu delegaciju. I tako i ucini.
Saceka upravnik delegaciju, kad ono dosli Dule i Novica, tu se zateko i Misa Tumbas(on nije zvanicno u delegaciji, samo je radoznao).
upravnik razmislja, ajd Dule to sam i ocekivao, al otkud Novica, zasto, pa jos ovaj Tumbas. Na ulasku u kancelariju problem, oce i Misa unutra al obezbedjenje nedozvoljava, na to Novica pridje obezbedjenju i sapne im nesto, i oni puste da i Misa udje. Dule zacudjeno pita Novicu sta je to rekao obezbedjenju a Novica kroz smesak kaze: "Nije za televiziju". I udjose sva trojica uz Misino obecanje da ce biti miran.
Sastanak je bio kratak:
Dule: Nas predlog je da vi nama pustite grejanje odma a mi kad budemo imali para platicemo dug.
Upravnik: Pa vi ste neozbiljni, pa kako to mislite kad budete imali para
Dule: Pa eto tako kad budemo imali platicemo, ukoliko grad ili drzava pomognu ili...
Upravnik: Pa vi tako stalno govorite, neverujem nista, dok neuplatite pare nema grajanja...
-e tu nastaje blagi muk nekoliko sekundi i sledi Novicino izlaganje
Novica: Sta si reko, brate esam te ja dobro cuo, molim, sta, nema grejanja znaci, e pa bato necemo tako brate, brate ti mene namerno nerviras namerno me nerviras kakve pare bre kakav dug, sta oces da znas kace da ti vratimo pare, znas kace ti vratimo, NIKAD BRATE...
(secate se da se upravnik pitao zasto Novica na sastanku,eto zasto)
- Misa je takodje rekao par reci upravniku al to nemogu da vam prenesem, nije za televiziju.

KKP

pre 15 godina

Bez iakvog respekta, idemo na pobedu protiv svakoga i na prolaz! Roma je odlicna ekipa, ali i mi smo bre! Pogotovo kuci! Rimljani, nemate sansu, Pionir je u transu! :)

Partizanov butik

pre 15 godina

Umesto prazne i jalove price na forumu

Umesto verbalnog zaklinjanja na ljubav

Umesto kukanja za otvaranjem nerealnog i nelegalnog "ziro-racuna" za pomoc Partizanu

Dodji ovde http://www.011shop.net/kkpartizanshop/index.php

...i KUPUJ DOMACE (nije kinesko)...POMOGNI KLUBU na nacin koji je jedino moguc i realan:-)

nostradamus, maje, inke,...

pre 15 godina

Drugar "zvijezdasi" (Zoran Avramovic bese,a?),
hvala vam sto nas sa paznjom pratite iz sezone u sezonu. ne brinite se uzimate u istom danu i titulu i kup.

to ce biti 21.12.2012.

sta posle toga sledi, znate i sami.

Mirko

pre 15 godina

MALO zemalja na planeti mogu da se pohvale takvim sportskim rivalitetom kakav u Srbiji postoji između Crvene zvezde i Partizana na zemlji (fudbal), u vodi (vaterpolo) i u vazduhu (košarka). Donekle bi mogli da pariraju ruski CSKA i Dinamo, grčki Panatinaikos i Olimpijakos, turski Fenerbahče i Galatasaraj, odnosno španski velikani Barselona i Real Madrid (samo u fudbalu i košarci).
Od samog nastanka dvaju velikih sportskih društava, pre više od šest decenija, traje i večita dilema: ko je bolji, ko je uspešniji, ko ima više osvojenih trofeja i veću navijačku armiju?
Prema poslednjim istraživanjima sprovedenim pre nekoliko meseci, Crvena zvezda i dalje ima više simpatizera, i to u odnosu 60 prema 40 odsto. Dakle, na dvojicu partizanovaca dolaze trojica zvezdaša.
Međutim, ako posmatramo rezultate u pet najatraktivnijih kolektivnih sportova, onda je Partizan uspešniji od Crvene zvezde, pošto u fudbalu, košarci, rukometu, vaterpolu i odbojci (računajući samo mušku konkurenciju) ima 72 osvojene državne titule (kako u velikoj Jugoslaviji, tako i u SRJ, SCG i sada Srbiji), naspram 56 trofeja najvećeg rivala. Presudna razlika napravljena je u vaterpolu (21:2), a crno-beli su još uspešniji
i u odbojci (10:6). Zvezda vodi u fudbalu (24:20) i rukometu (9:6), dok je košarkaški bilans izjednačen - 15:15.
Naravno, nekome bi moglo da zasmeta zašto smo odabrali samo tih pet sportova, ali, prema raspoloživim podacima iz obaju sportskih društava, Partizan je uspešniji i u ukupnom zbiru sa 362 državne titule naspram 331, koliko je sakupila Crvena zvezda. I crno-beli imaju više osvojenih nacionalnih kupova - 176:142.
Čak i ako bi izašli iz nacionalnih okvira, crno-beli su za nijansu uspešniji od komšija sa crveno-bele strane Topčiderskog brda jer su bili prvaci Evrope u košarci i vaterpolu (šest puta), a Zvezda samo u fudbalu. Pa u svojim redovima imaju i dvoje teniskih asova Novaka Đokovića i Anu Ivanović, dok je Jelena Janković u pionirskim danima nastupala za Crvenu zvezdu.

I OLIMPIJSKE MEDALJE CRNO-BELE
DA je Partizan trenutno ispred Crvene zvezde, pokazuje i podatak da su medalje sa OI u Pekingu doneli manje-više sve članovi crno-belih: plivač Milorad Čavić, teniser Novak Đoković i vaterpolo selekcija čiju većinu čine upravo igrači Partizana. Sa sve selektorom Dejanom Udovičićem, inače aktuelnim trenerom, naravno, crno-belih.
(Boki, 3. februar 2009 16:14)

Sta reci za ovaj komentar?Ovo su neke cinjenice koje su takve i ne mogu se promeniti.Ali ovde dolazi do izrazaja nesto sto se zove "kompleks"jednog navijaca Partizana.U cemu se ogleda taj kompleks?Sve ovo sto je nabrojao je tacno ali je,da li namerno ili slucajno,zaboravio bitne stvari po kojima se vidi koja je razlika izmedju prosecnog navijaca Partizana i Zvezde.Gospodine Boki,kako ste zaboravili reci da Crvena Zvezda ima nesto sto Partizan nema a nece nikada ni imati a to je titula svetskog prvaka(fudbal).kako ste zaboravili spomenuti titulu evropskog prvaka u kosarci(zenski kosarkaski klub)i kako ste zaboravili spomenuti titulu evropskog prvaka u atletici?Vama i svim navijacima Partizana vise objektivnosti ne bi skodilo zar ne.

Tedi Joe

pre 15 godina

Ti si jedini od svih klubova na svetu ceelom! U mom srcu jedini klub si koji postoji, jer ja volim samo teebe!
Mrzim zvezdu,ofk-u,rad ,olimpijakos i juventus. Ma bas me briga za njih sve ,jer ja živim za tebe. PARTIZANE volim teeebe!!!
Samo hrabro, do prve u nizu...

Mayers

pre 15 godina

Duel dve limitirane ekipe,gde nazalost jedna "mora"da pobedi.
Uz Poljake i Albu pripadaju kvartetu timova "slucajno zalutalih" u ovu fazu takmicenja.
0-0.
(Lepi Fika, 3. februar 2009 15:02)

Pa jel vam Kari lepo rekao da nema nista preko noci i bez rada, a ti se pravis pametan i pricas nebuloze. Ti da se lepo naspavas i odmoris, pa onda lepo trezven ispred kompa i onda mozda i napises nesto pametno. Sutra SVI da Budemo ko JEDAN i bez bacanja svacega na teren. KKP Forever......

Webb

pre 15 godina

Ma bre ljudi Dule moze brze da stoji nego sto iko na svetu moze da trci.I Cak Noris je u haosu zbog toga!!!Ajmo Dule medju 8,veceras bijemo Italijane 15 razlike!!!

Partizanov sms kviz

pre 15 godina

@Partizanov butik

A jos danas, ceo dan (sve do kraja utakmice Partizan - Roma) traje i Partizanov sms kviz znanja! Treba ukucati: Partizan + razmak(prazno) + ime (ili nick) i poslati na 2393. Stizu 3 pitanja, jedno po jedno, cena 30 din + PDV...ostalo zavisi od vasih odgovora i zelje da pomognete. Pitanja nisu teska. Eto i tako se pomaze Institucija kad vec drzava nece:)

dule

pre 15 godina

sta mislite da je menadzment kk partizana nesposoban da dovede sponzore, pa ovde u Srbiji sponzori se dodeljuju po partiskoj liniji i svaki direktor javnog preduzeca zeleo bi da on upravlja klubom i da gura tamo neke igrace iz raznoraznih kombinacija ... ali na srecu nas navijaca kk Partizan takvo sponzorisanje ne prolazi kod naseg menadzmenta i klub pravi dobre rezultate. pa ovaj dug marfi ili kako vec se zove ta banka je i napravilo rukovodsvo na celu sa direktorom nis-a jer oni znaju samo da dizu kredite i pisu saopstenja i jos je hteo da otpuste Vujosevica navodno sputava ka evropskom vrhu i tera "sponzore"gore pomenute iz partizana. sta li bi bilo sa klubom da nismo imali"los menadzment"

Игор

pre 15 godina

Навијам за Звезду али ћу свакако синглирати данас на 1 и то у хендикепу који износи само -5.
Мислим да ће ово бити лагана победа и да уз пуну Халу може лако да се деси да буде и уз двоцифрену разлику.

srpski_navijac

pre 15 godina

Ajmo veceras da Partizan dobije, sinoc bas nismo bili 100-procentni, Hemofarm je izgubio za dlaku verovatno je i ostecen od strane sudija kao i svaki srpski klub koji igra u Evropi. Ajmo napred nasi. Nemojte se prepucavati vise Zvezda, Partizan, Hemofarm pogotovo kada igramo protiv evropskih klubova ili ovih iz jadranske lige. Ajmo Srbi svi veceras da navijamo za Partizan!!! Najjaci smo!!!

BBRS

pre 15 godina

Ovaj Dule ima više funkcija u klubu Partizan,u zadnjih mesec dana više pominje finansije nego igru kluba kojeg vodi.Niko mu nije kriv što uprava ne može da nadje sponzore.Gde su pare od Krstiča,Pekovića....Sutra očekujem poraz od Lolomatike.

srlala

pre 15 godina

Pa i da izgubimo sta ima veze?
Ti su momci nas ponos...njihova odanost,njihova srcanost,njihova posvecenost vec mi(nam)je donela dosta radosti.
P.S. A pobedicemo!!!

Sport manijak

pre 15 godina

Da li vi tkzv. "navijaci" Zvezde i Partizana(cast izuzecima) shvatate koliko zavisti,mrznje i nezdravog rezonovanja ima u vasim komentarima!?
Pa zar je bitno ako se klub koji je Zvezda pobedila zove Azovmas ako je pobedio srpski klub?
Zar je bitno koliko para ima Partizan ako dobija u EL?
Lecite svoje psiholoske probleme kod psihijatra a ne na sportskom sajtu!
Puno srece i pobedu zelim KK Partizanu veceras.
Puno srece i pobeda u daljem takmicenju ULEB Kupa zelim Crvenoj zvezdi i Hemofarmu!
Napred nasi!!!!

Mikeb

pre 15 godina

Ja ne mogu da se nacitam ovih komentara...pa imam utisak da je saki,ali bas svaki iskompleksirani navijac CZ dao neki komentar...kompleks ti je cudo.

Nikola

pre 15 godina

Na redu su tri uzastopna poraza Partizana.Roma,Zvezda,Unikaha!A onda ce Dule da prica kako im je bilo zima,kako nema para,kako su ih sudije ostetile...

aca

pre 15 godina

iskreno voleo bih da partizan pobedi i ako sam delija. . .necu valjda kao neki da navijam za strane klubove kada igraju protiv nasih. . .ZIVELA SRBIJA!!!NAPRED ZVEZDA!!!

Vujke

pre 15 godina

Ovo je stvarno nevidjeno sta ljudi govore. Pa dokle bre vise prepucavanja od strane Partizana i Zvezde? Ovo zbilja vise nema smisla;treba da budemo slozni da navijamo za oba kluba, kada igraju u Evropi jer su oni Srpski klubovi a ne strani.Treba da svi budemo slozni vec jednom jer sloga samo Srbina spasava.

Boris

pre 15 godina

Stvar je u tome da se vise ne moze bez pominjanja finansija,ako neko ima pravo da se buni onda je to Dule. Da li treba pored dobrih rezultata,jos da krije pod kojim uslovima su postignuti.Insistiraj dule na lovi i urodice plodom.Jedan je dule!!!

Bane Nis

pre 15 godina

ја незнам зашто се свакакви паћеници и назови стручњаци уопште јављају и имају смелости да критикују једнод Дулета Вујошевића.Иза њега стоје резултати и то какви и што је још важније и армија навијача...а што се тиче вас стручњака који кажете да смо залутали у Топ 16 идите гледајте звезду у купу краљевића марка како бије битке са сјајним пољским,белгијским и украјинским клубовима.Партизан оставите на миру

Zoran Vujović

pre 15 godina

Baš je zanimljiva opservacija Vitkog!Zašto banka traži pare nazad odnosno servisiranje uzetog kredita, zašto Taš traži plaćanje duga za troškove grijanja dvorane, zašto mu ne daju avion, zašto mu ne daju keš za platu (pola miliona evra za godinu)itd itd
Ako je i od Vitkog previše je!

KAKTUS

pre 15 godina

"Duško Vujošević je rekao da su jedine obaveze njegovog tima u meču sa Lotomatikom one prema klubu i navijačima pošto su sportski planovi ispunjeni."
Obaveze prema Pioniru je "zaboravio" da pomene. Opet ce me rasplakati, kada pomene 16 stepeni. :))))

Delije sever Kari forever

pre 15 godina

pitacu vas grobari gad vam budu stale trojke koje vas oce ko nezdrave!
to vam je sto se sad raspucate u subotu cete biti manji od maka

Lepi Fika

pre 15 godina

Duel dve limitirane ekipe,gde nazalost jedna "mora"da pobedi.
Uz Poljake i Albu pripadaju kvartetu timova "slucajno zalutalih" u ovu fazu takmicenja.
0-0.

Ni Zvezdaš ni Partizanovac

pre 15 godina

Čini mi se da ovaj čovek namerno svaki put MORA da pominje finansije kao da pod...ava sopstveni klub i navijače. Otarasite ga se i dovedite ljude koji će (odvojeno!) da rade svoje poslove.
Mislite o tome.

LazniSjaj

pre 15 godina

Sticajem okolnosti me je trenirao vas cuveni DV, sad vec pre dosta godina dok je bio trener Beogradskog Radnickog. Obican trener, kao i niz drugih, bez nekih senzacionalnih ideja i neverovatnih taktika... Nipocemu se nije izdvajao osim po svom ogromnom stomaku, i svjoj neosnovanoj intelektualnoj gordosti.. U vasim glavama skromne sadrzine, on je idol, pruzio vam je toliko zadovoljstva, vi mislite?!Sportske uspehe vam je omogucio lobi koji podrzava partizan, a ne neki debeljuca(strucnjak pffff). Preko sudija ste napravili uspehe u domacoj ligi, a posle sedam pokusaja u evropi i vi kao sto bi i bilo koji drugi klub ponakad zasjate..Vidim vas idol DV, napada novinare da vole zvezdu, nema on prava na to, jer on ne voli vas partizan. Ustvari voli ga isto kao sto ga voli Pekovic, kune se u njega dok je tu, a posle, uostalom videli smo i sami... Prosto sam odusevljen grobarskim poricanjem istine, pa setite se samo onih finala i polufinala domaceg plejofa, gde su nas vase sudije, sahranile u potpunosti, davajuci apsolutnu slobodu igracima tipa Milojevic(beli medved) koji su tada delovali kao NBA prospekti, a sada ne znam ni da li se vise bave kosarkom. I posle svega toga, citaj zvezdinog kosarkasog sunovrata koji je glavnim uzrocnik grobarskog uzleta, dodje jedan kvazi intelektualac, takozvani strucnjak, smeker, otac najnovijeg kosarkasog poretka, i laje na zvezdine novinare(pffff).. Sta reci?!

NBGD B. BOYS

pre 15 godina

Novinare je zanimalo kakva je atmosfera u ekipi zbog kašnjenja plata"

Ne bojte se novinari! Nas nijedan igrac nece da tuzi kao sto raznorazni igraci tuze vasu zvezdu.

Nasi igraci VOLE PARTIZAN!!!
(Sergioooooooo, 3. februar 2009 14:59)

Obozavaju vas vasi bivsi igraci, narocito N.Pekovic, on vas obozava najvise...

zima,zima,e pa sta je

pre 15 godina

Gospodine Vujosevicu,radite ono sto znate najbolje - stvarajte sjajne kosarkase, ali prestanite vise sa kuknjavom na drzavu,Vi ste trener ,a ne PR menadzerica.

Hala Pionir

pre 15 godina

"Prvo i osnovno je da postoji veliko poverenje u menadžment, jer za ovih pet godina u Partizanu nijedna plata nije ostala neisplaćena."
A pa tako recite, znaci uvek je bilo para. Kako sad to kad kazete da ste u groznoj finansijskoj situaciji godinama, a ne igrate za male pare sigurno. A ono, sve isplaceno. Znaci imaju se stotine hiljade evra za plate Dulete i kompanije a za grejanje nema.

Sergioooooooo

pre 15 godina

"Novinare je zanimalo kakva je atmosfera u ekipi zbog kašnjenja plata"

Ne bojte se novinari! Nas nijedan igrac nece da tuzi kao sto raznorazni igraci tuze vasu zvezdu.

Nasi igraci VOLE PARTIZAN!!!

robin hud

pre 15 godina

"Prvo i osnovno je da postoji veliko poverenje u menadžment" - reče Pera Božić. Koji menadžment, majke ti? Ovaj koji osmostrukom prvaku i ucesniku Evrolige ne zna da namakne ni dinar. Nije problem u teorijama zavere nego u nesposobnosti. Kad cete to skapirati?

BBRS

pre 15 godina

Ovaj Dule ima više funkcija u klubu Partizan,u zadnjih mesec dana više pominje finansije nego igru kluba kojeg vodi.Niko mu nije kriv što uprava ne može da nadje sponzore.Gde su pare od Krstiča,Pekovića....Sutra očekujem poraz od Lolomatike.

Nikola

pre 15 godina

Na redu su tri uzastopna poraza Partizana.Roma,Zvezda,Unikaha!A onda ce Dule da prica kako im je bilo zima,kako nema para,kako su ih sudije ostetile...

Milos BOGunovic

pre 15 godina

Duel dve limitirane ekipe,gde nazalost jedna "mora"da pobedi.
Uz Poljake i Albu pripadaju kvartetu timova "slucajno zalutalih" u ovu fazu takmicenja.
0-0.
(Lepi Fika, 3. februar 2009 15:02)

Jedino si ti zalutao...

KK INSTITUCIJA

pre 15 godina

@Lepi Fika(verovatno Fikret)
Preporucujem lecenje od kompleksa zvanog Partizan izazvanog dugogodisnjim traumama zbog nemilosrdnog izivljavanja nad voljenim,ali gubitnickim timom, uz pojacan nadzor kvalifikovanog osoblja neke psihijatrijske ustanove

Mirko

pre 15 godina

MALO zemalja na planeti mogu da se pohvale takvim sportskim rivalitetom kakav u Srbiji postoji između Crvene zvezde i Partizana na zemlji (fudbal), u vodi (vaterpolo) i u vazduhu (košarka). Donekle bi mogli da pariraju ruski CSKA i Dinamo, grčki Panatinaikos i Olimpijakos, turski Fenerbahče i Galatasaraj, odnosno španski velikani Barselona i Real Madrid (samo u fudbalu i košarci).
Od samog nastanka dvaju velikih sportskih društava, pre više od šest decenija, traje i večita dilema: ko je bolji, ko je uspešniji, ko ima više osvojenih trofeja i veću navijačku armiju?
Prema poslednjim istraživanjima sprovedenim pre nekoliko meseci, Crvena zvezda i dalje ima više simpatizera, i to u odnosu 60 prema 40 odsto. Dakle, na dvojicu partizanovaca dolaze trojica zvezdaša.
Međutim, ako posmatramo rezultate u pet najatraktivnijih kolektivnih sportova, onda je Partizan uspešniji od Crvene zvezde, pošto u fudbalu, košarci, rukometu, vaterpolu i odbojci (računajući samo mušku konkurenciju) ima 72 osvojene državne titule (kako u velikoj Jugoslaviji, tako i u SRJ, SCG i sada Srbiji), naspram 56 trofeja najvećeg rivala. Presudna razlika napravljena je u vaterpolu (21:2), a crno-beli su još uspešniji
i u odbojci (10:6). Zvezda vodi u fudbalu (24:20) i rukometu (9:6), dok je košarkaški bilans izjednačen - 15:15.
Naravno, nekome bi moglo da zasmeta zašto smo odabrali samo tih pet sportova, ali, prema raspoloživim podacima iz obaju sportskih društava, Partizan je uspešniji i u ukupnom zbiru sa 362 državne titule naspram 331, koliko je sakupila Crvena zvezda. I crno-beli imaju više osvojenih nacionalnih kupova - 176:142.
Čak i ako bi izašli iz nacionalnih okvira, crno-beli su za nijansu uspešniji od komšija sa crveno-bele strane Topčiderskog brda jer su bili prvaci Evrope u košarci i vaterpolu (šest puta), a Zvezda samo u fudbalu. Pa u svojim redovima imaju i dvoje teniskih asova Novaka Đokovića i Anu Ivanović, dok je Jelena Janković u pionirskim danima nastupala za Crvenu zvezdu.

I OLIMPIJSKE MEDALJE CRNO-BELE
DA je Partizan trenutno ispred Crvene zvezde, pokazuje i podatak da su medalje sa OI u Pekingu doneli manje-više sve članovi crno-belih: plivač Milorad Čavić, teniser Novak Đoković i vaterpolo selekcija čiju većinu čine upravo igrači Partizana. Sa sve selektorom Dejanom Udovičićem, inače aktuelnim trenerom, naravno, crno-belih.
(Boki, 3. februar 2009 16:14)

Sta reci za ovaj komentar?Ovo su neke cinjenice koje su takve i ne mogu se promeniti.Ali ovde dolazi do izrazaja nesto sto se zove "kompleks"jednog navijaca Partizana.U cemu se ogleda taj kompleks?Sve ovo sto je nabrojao je tacno ali je,da li namerno ili slucajno,zaboravio bitne stvari po kojima se vidi koja je razlika izmedju prosecnog navijaca Partizana i Zvezde.Gospodine Boki,kako ste zaboravili reci da Crvena Zvezda ima nesto sto Partizan nema a nece nikada ni imati a to je titula svetskog prvaka(fudbal).kako ste zaboravili spomenuti titulu evropskog prvaka u kosarci(zenski kosarkaski klub)i kako ste zaboravili spomenuti titulu evropskog prvaka u atletici?Vama i svim navijacima Partizana vise objektivnosti ne bi skodilo zar ne.

deja b.w.a.

pre 15 godina

Duel dve limitirane ekipe,gde nazalost jedna "mora"da pobedi.
Uz Poljake i Albu pripadaju kvartetu timova "slucajno zalutalih" u ovu fazu takmicenja.
0-0.
(Lepi Fika, 3. februar 2009 15:02)
Sto se bre coce stalno blamiras.
Dule sampion Partizan favorit.

Boki

pre 15 godina

MALO zemalja na planeti mogu da se pohvale takvim sportskim rivalitetom kakav u Srbiji postoji između Crvene zvezde i Partizana na zemlji (fudbal), u vodi (vaterpolo) i u vazduhu (košarka). Donekle bi mogli da pariraju ruski CSKA i Dinamo, grčki Panatinaikos i Olimpijakos, turski Fenerbahče i Galatasaraj, odnosno španski velikani Barselona i Real Madrid (samo u fudbalu i košarci).
Od samog nastanka dvaju velikih sportskih društava, pre više od šest decenija, traje i večita dilema: ko je bolji, ko je uspešniji, ko ima više osvojenih trofeja i veću navijačku armiju?
Prema poslednjim istraživanjima sprovedenim pre nekoliko meseci, Crvena zvezda i dalje ima više simpatizera, i to u odnosu 60 prema 40 odsto. Dakle, na dvojicu partizanovaca dolaze trojica zvezdaša.
Međutim, ako posmatramo rezultate u pet najatraktivnijih kolektivnih sportova, onda je Partizan uspešniji od Crvene zvezde, pošto u fudbalu, košarci, rukometu, vaterpolu i odbojci (računajući samo mušku konkurenciju) ima 72 osvojene državne titule (kako u velikoj Jugoslaviji, tako i u SRJ, SCG i sada Srbiji), naspram 56 trofeja najvećeg rivala. Presudna razlika napravljena je u vaterpolu (21:2), a crno-beli su još uspešniji
i u odbojci (10:6). Zvezda vodi u fudbalu (24:20) i rukometu (9:6), dok je košarkaški bilans izjednačen - 15:15.
Naravno, nekome bi moglo da zasmeta zašto smo odabrali samo tih pet sportova, ali, prema raspoloživim podacima iz obaju sportskih društava, Partizan je uspešniji i u ukupnom zbiru sa 362 državne titule naspram 331, koliko je sakupila Crvena zvezda. I crno-beli imaju više osvojenih nacionalnih kupova - 176:142.
Čak i ako bi izašli iz nacionalnih okvira, crno-beli su za nijansu uspešniji od komšija sa crveno-bele strane Topčiderskog brda jer su bili prvaci Evrope u košarci i vaterpolu (šest puta), a Zvezda samo u fudbalu. Pa u svojim redovima imaju i dvoje teniskih asova Novaka Đokovića i Anu Ivanović, dok je Jelena Janković u pionirskim danima nastupala za Crvenu zvezdu.

I OLIMPIJSKE MEDALJE CRNO-BELE
DA je Partizan trenutno ispred Crvene zvezde, pokazuje i podatak da su medalje sa OI u Pekingu doneli manje-više sve članovi crno-belih: plivač Milorad Čavić, teniser Novak Đoković i vaterpolo selekcija čiju većinu čine upravo igrači Partizana. Sa sve selektorom Dejanom Udovičićem, inače aktuelnim trenerom, naravno, crno-belih.

Micko

pre 15 godina

"veliko poverenje u menadzment" ... kad bi jos znali ko je u Partizanu menadzment?

Svaka cast za rezultate, oni su za Ginisa i tu nema prica. Ko god pokusa da ospori rad Duleta (pa i Danilovica) u smislu terena i produkcije igraca i rezultata ispadne smesan.

Medjutim, i Dule ispadne smesan kada prica o finansijama (prosle nedelje smo od njega saznali da postoji nesto sto se zove EURIBAR?!).

Licno sam bio sokiran proslonedeljnom konferencijom za stampu kada je otvoreno "prozvao" Telekom zato sto je obavezu iz ugovora o sponzorstvu uplatio na racun kluba (?!) Tim putem je fakticki izvrsio podstrekivanje sponzora na cinjenje krivicnih dela i privrednih prestupa jer je porucio da ne uplacuju novac na racun, koji je blokiran po osnovu prinudne naplate, vec valjda to treba da urade isplatom na necije privatne racune ili u kesu (?!) Strasno ...

Inace, navijaci Partizana ne treba da brinu posto ni jedan sportski klub u Srbiji ne moze da ode u likvidaciji (ili stecaj) jer nije privredno drustvo (d.o.o. ili a.d)vec udruzenje gradjana.

Tako da Dule, nema brige ... samo ti radi na terenu ono sto najbolje znas i sve ce biti u redu ... naravno, ako u medjuvremenu formirate trenutno nepostojeci a hvaljeni "menadzment"!

NAPRED PARTIZAN!!!

KAKTUS

pre 15 godina

"Duško Vujošević je rekao da su jedine obaveze njegovog tima u meču sa Lotomatikom one prema klubu i navijačima pošto su sportski planovi ispunjeni."
Obaveze prema Pioniru je "zaboravio" da pomene. Opet ce me rasplakati, kada pomene 16 stepeni. :))))

poslanik

pre 15 godina

Nesto mi pade na pamet, nevezano. Da li mozemo nekako da damo onom Veselom drzavljanstvo? Imam osecaj da ce da bude jaci od Novickog (mada se uzdam i u naseg Novicu). Da organizujemo neku peticiju,ili stranku "Veseli Srbin". Dobili bi izbore 100%. Propašćeš sa Češkom, Srbija sa tobom- na krovu sveta.

Dule Vujosevic

pre 15 godina

Dule dijete a ja imam obavezu da se molim za tebe i ostale montenegrine
(Miraš Dedeić patrijarh crnogorski, 3. februar 2009 15:01)

Moli se samo za sebe.Imam ja svog patrijarha.

Zalutali

pre 15 godina

Za "Lepog Fiku".... "Slucajno zalutali" PARTIZAN vec 3 godine slucajno zaluta u top 16...I da napomenem koliko mi je drago sto su Vule Avdalovic i Kosta Perovic,inace cesto omalovazavani igraci PARTIZANA od strane musavih,oduvali "evropsku zvezdu"...

Zoran Vujović

pre 15 godina

Baš je zanimljiva opservacija Vitkog!Zašto banka traži pare nazad odnosno servisiranje uzetog kredita, zašto Taš traži plaćanje duga za troškove grijanja dvorane, zašto mu ne daju avion, zašto mu ne daju keš za platu (pola miliona evra za godinu)itd itd
Ako je i od Vitkog previše je!

Vujke

pre 15 godina

Ovo je stvarno nevidjeno sta ljudi govore. Pa dokle bre vise prepucavanja od strane Partizana i Zvezde? Ovo zbilja vise nema smisla;treba da budemo slozni da navijamo za oba kluba, kada igraju u Evropi jer su oni Srpski klubovi a ne strani.Treba da svi budemo slozni vec jednom jer sloga samo Srbina spasava.

r2d2

pre 15 godina

Samo hrabro, pa šta bude. Verujem u ovu ekipu i u prvu pobedu u ovogidošnjoj Top16 fazi. Treba zaustaviti Hadsona i Sanija Bećirovića, pola posla je odrađeno, dva raspoložena igrača u napadu i Roma nema šta da traži. Naravno još jedna prilika da se pozdravi legenda Dejan Bodiroga.

@lepi fika - jedino gluplje od tvog nick-a su tvoji komentari. Uvek sam voleo "bockanje" sa ovim komentarima, ali tvoji nisu uopšte interesantni. Prošle nedelje je bio dule "dve ekipe koje će biti 3. i 4. u grupi", sada je Roma "zalutala" pretpostavljam da je najbolja ekipa ona koja nije u zadnje dve godine igrala sa Partizanom, jer smo sve ostale pobedili... :)
aj sad lepo popi lekić i idi da gledaš duel tvoje zvezde i velikog Azovmaša.

Njegos

pre 15 godina

Dule dijete a ja imam obavezu da se molim za tebe i ostale montenegrine
(Miraš Dedeić patrijarh crnogorski, 3. februar 2009 15:01)

Nece ti pomoci bog patrijarhu kojeg se nisam odrekao.Dule Vujosevic.

fenomen

pre 15 godina

Subota, 07.02.09.
Nekih 15-ak minuta do 18h u svlačionici Partizana doktor Dule obavlja poslednji razgovor sa igračima pred utakmicu sa komšinicom.
Dule:
Momci, znate da smo u teškoj finansijskoj situaciji i da klub nema para za plate, stipendije i ostale troškove. Klub ne bi mogao podneti neke dodatne troškove usled nekih tužbi u vezi alimentacije. Zato sad svi navucite "durex", popravite sportsku opremu i pazite šta radite...
Poz...

Dule i Nole

pre 15 godina

Evo kako se odvijaju pregovori izmedju uprave pionira i Partizana:
Danilovic pozove upravnika pionira da dogovore sastanak, ovaj posle nekoliko sati odluci da pristane, na to ce Danilovic: ok poslacemo nasu delegaciju. I tako i ucini.
Saceka upravnik delegaciju, kad ono dosli Dule i Novica, tu se zateko i Misa Tumbas(on nije zvanicno u delegaciji, samo je radoznao).
upravnik razmislja, ajd Dule to sam i ocekivao, al otkud Novica, zasto, pa jos ovaj Tumbas. Na ulasku u kancelariju problem, oce i Misa unutra al obezbedjenje nedozvoljava, na to Novica pridje obezbedjenju i sapne im nesto, i oni puste da i Misa udje. Dule zacudjeno pita Novicu sta je to rekao obezbedjenju a Novica kroz smesak kaze: "Nije za televiziju". I udjose sva trojica uz Misino obecanje da ce biti miran.
Sastanak je bio kratak:
Dule: Nas predlog je da vi nama pustite grejanje odma a mi kad budemo imali para platicemo dug.
Upravnik: Pa vi ste neozbiljni, pa kako to mislite kad budete imali para
Dule: Pa eto tako kad budemo imali platicemo, ukoliko grad ili drzava pomognu ili...
Upravnik: Pa vi tako stalno govorite, neverujem nista, dok neuplatite pare nema grajanja...
-e tu nastaje blagi muk nekoliko sekundi i sledi Novicino izlaganje
Novica: Sta si reko, brate esam te ja dobro cuo, molim, sta, nema grejanja znaci, e pa bato necemo tako brate, brate ti mene namerno nerviras namerno me nerviras kakve pare bre kakav dug, sta oces da znas kace da ti vratimo pare, znas kace ti vratimo, NIKAD BRATE...
(secate se da se upravnik pitao zasto Novica na sastanku,eto zasto)
- Misa je takodje rekao par reci upravniku al to nemogu da vam prenesem, nije za televiziju.

umetnik

pre 15 godina

Божића би желео видети на некој функцији у Партизану, што да не и помоћник тренера, а може и тренер једног дана. Док је оваквих људи у клубу немамо шта да бринемо. Прави човек, прави капитен!

ninja

pre 15 godina

Duel dve limitirane ekipe,gde nazalost jedna "mora"da pobedi.
Uz Poljake i Albu pripadaju kvartetu timova "slucajno zalutalih" u ovu fazu takmicenja.
0-0.
(Lepi Fika, 3. februar 2009 15:02)

Sinko, ti stvarno trebaš da se liječiš. Očito je da si opterećen Partizanom. Hoće to tako, kad mu stalno gledaš u leđa.

nostradamus, maje, inke,...

pre 15 godina

Drugar "zvijezdasi" (Zoran Avramovic bese,a?),
hvala vam sto nas sa paznjom pratite iz sezone u sezonu. ne brinite se uzimate u istom danu i titulu i kup.

to ce biti 21.12.2012.

sta posle toga sledi, znate i sami.

IXA

pre 15 godina

Sticajem okolnosti me je trenirao vas cuveni DV, sad vec pre dosta godina dok je bio trener Beogradskog Radnickog. Obican trener, kao i niz drugih, bez nekih senzacionalnih ideja i neverovatnih taktika... Nipocemu se nije izdvajao osim po svom ogromnom stomaku, i svjoj neosnovanoj intelektualnoj gordosti.. U vasim glavama skromne sadrzine, on je idol, pruzio vam je toliko zadovoljstva, vi mislite?!Sportske uspehe vam je omogucio lobi koji podrzava partizan, a ne neki debeljuca(strucnjak pffff). Preko sudija ste napravili uspehe u domacoj ligi, a posle sedam pokusaja u evropi i vi kao sto bi i bilo koji drugi klub ponakad zasjate..Vidim vas idol DV, napada novinare da vole zvezdu, nema on prava na to, jer on ne voli vas partizan. Ustvari voli ga isto kao sto ga voli Pekovic, kune se u njega dok je tu, a posle, uostalom videli smo i sami... Prosto sam odusevljen grobarskim poricanjem istine, pa setite se samo onih finala i polufinala domaceg plejofa, gde su nas vase sudije, sahranile u potpunosti, davajuci apsolutnu slobodu igracima tipa Milojevic(beli medved) koji su tada delovali kao NBA prospekti, a sada ne znam ni da li se vise bave kosarkom. I posle svega toga, citaj zvezdinog kosarkasog sunovrata koji je glavnim uzrocnik grobarskog uzleta, dodje jedan kvazi intelektualac, takozvani strucnjak, smeker, otac najnovijeg kosarkasog poretka, i laje na zvezdine novinare(pffff).. Sta reci?!

A GDE TI SAD IGRAS?

struhar

pre 15 godina

Kako su smijesni ovi "dobronamjerni" sto kazu te Dule treba da ode, te Dule Montenegrin, te uigrava CG repku, te Dule vodi finansije...

Ova sredina sve trpi samo ne uspjeh.

A u medjuvremenu...

Dule caruje...

i jos dugo ce

Oftamolog

pre 15 godina

Duel dve limitirane ekipe,gde nazalost jedna "mora"da pobedi.
Uz Poljake i Albu pripadaju kvartetu timova "slucajno zalutalih" u ovu fazu takmicenja.
0-0.
(Lepi Fika, 3. februar 2009 15:02)

Zar je toliko tesko ostaviti post ispod odgovarajuce vesti??? Ovo nije vest "Zvezda na popravnom u Ukrajni"... Ne bih te vise zadrzavao!

lepi Tika koji ganja Fika

pre 15 godina

Duel dve limitirane ekipe,gde nazalost jedna "mora"da pobedi.
Uz Poljake i Albu pripadaju kvartetu timova "slucajno zalutalih" u ovu fazu takmicenja.
0-0.
(Lepi Fika, 3. februar 2009 15:02)


jedini koji je ovde zalutao si ti a bojim se da si polako poceo i da se gubis u svakom smislu.

zakopavamo duboko

pre 15 godina

Dugo je Zvezda bila simbol nekog ugroženog srpstva u Jugoslaviji. Ta priča se nastavila, ali mislim da greše ljudi, greše ti tajkuni", u svom stilu je nastavio trener Partizana: "Mislim da kada bi se sada napravila analiza navijača, da ne bi bio odnos kakav je ranije bio između zvezdinih i Partizanovih. Smatram da Partizan nema ni blizu tretman srazmeran radu, rezultatima i broju navijača".

Ovo je takodje rekao Dule,a vi to niste preneli.Sta vise dodati ovome....

Iva

pre 15 godina

Sramota je to sta nam rade,ali,kao i uvek Partizan izlazi kao pobednik iz svog tog haosa!Mogu i krov da sklone,opet cemo biti najbolji!SAMO PARTIZAN!!!!!

bleckDragon

pre 15 godina

Grobari,sutra svi u Srpski hram kosarke da nasim momcima pomognemo na putu medju osam najboljih..Nema sumnje da je prof.Vujosevic spremio momke za sutrasnju pobedu...Licno ocekujem od Tripkovica da sutra odigra ako protiv cibone ili Reala u Madridu...
Novica ce opet biti nosioc jos jedne evropske pobede

Hell

pre 15 godina

ne bavi se stalno Partizanom,ostavi to nama,grobarima,a ti obrati paznju na tvoju jadnu Zvezdu koja je zalutala u neki kup u kome ucestvuju ekipe sa sredine tabele iz svojih sampionata! Kada budete igrali Evroligu,najjace Evropsko takmicenje,onada se javi i ostavljaj komentare a sad si cist visak i jedini koji je negde zalutao to si TI I TEBI SLICNI!!! P.S. Sto se tekme tice,zna se, POBEDA I NISTA DRUGO!!! Pozdrav svim GROBARIMA!!!

PFC

pre 15 godina

Ovo je duel odlicne itlijanske i najbolje srpske ekipe. Obe ekipe su tu gde jesu potpuno zasluzeno, posebno sedmostruki uzastopni prvak Srbije (i zvanicno peta ekipa Evrope - ovo ne kazem ja, nego proslogodisnji rezultati).
U Evroligi lutanja nema. Luta se po Ukrajini, Belgiji...
1-0

Shone PFC

pre 15 godina

Duel dve limitirane ekipe,gde nazalost jedna "mora"da pobedi.
Uz Poljake i Albu pripadaju kvartetu timova "slucajno zalutalih" u ovu fazu takmicenja.
0-0.
(Lepi Fika, 3. februar 2009 15:02)

Bitno da ste vi, cudo od ekipe, pobedili azo... azvo... kako se ono zove prvak univerzuma koga dobiste vi, o najveci, najbolji, najsrpskiji, sa najboljim navijacima(sto bojkotuju nekog zbog vere) i najboljom travom klubu !!!

Nego, u kojoj grupi EL (to ti je Euroleague, morao sam da ti pojasnim skracenicu ne verujem da ti je poznato znacenje iste) i sa kojim "nelimitiranim" timovima vi igrate ovih dana ?

Zorz Vea

pre 15 godina

Prvo i osnovno,sumnjati u pobedu 6. EKIPE U EVROPI,ZVANICNO,bilo bi svetogrdje,a smatrati da su ovi momci zalutali u top 16 fazu je samo jos jedan dokaz da je jedina konstanta u univerzumu ljudska glupost.Drugo,razumeti DV Mastera&Comandera treba biti najmanje u intelektualnom rangu sa njim,a tu ni lazni ni pravi sjaj ne pomazu.Privilegija je biti deo ovog kosarkaskog kolektiva u bilo kom obliku!!!

Zivela Srbija i njena predivna kosarka na celu sa KK Partizanom "Familijom"

Srb-in

pre 15 godina

@LazniSjaj

Ako je Dule neznalica i prosecan trener, kako to da je on uspeo a tebe nema?! Mislim, da te ima, ne bi se krio iza nikad na B92.
I, smem da se kladim da ti je najjaci izgovor bio da te "trener mrzi", ne da nemas pojma...

Tedi Joe

pre 15 godina

Ti si jedini od svih klubova na svetu ceelom! U mom srcu jedini klub si koji postoji, jer ja volim samo teebe!
Mrzim zvezdu,ofk-u,rad ,olimpijakos i juventus. Ma bas me briga za njih sve ,jer ja živim za tebe. PARTIZANE volim teeebe!!!
Samo hrabro, do prve u nizu...

srpski_navijac

pre 15 godina

Ajmo veceras da Partizan dobije, sinoc bas nismo bili 100-procentni, Hemofarm je izgubio za dlaku verovatno je i ostecen od strane sudija kao i svaki srpski klub koji igra u Evropi. Ajmo napred nasi. Nemojte se prepucavati vise Zvezda, Partizan, Hemofarm pogotovo kada igramo protiv evropskih klubova ili ovih iz jadranske lige. Ajmo Srbi svi veceras da navijamo za Partizan!!! Najjaci smo!!!

jg

pre 15 godina

Nesto mi pade na pamet, nevezano. Da li mozemo nekako da damo onom Veselom drzavljanstvo? Imam osecaj da ce da bude jaci od Novickog (mada se uzdam i u naseg Novicu). Da organizujemo neku peticiju,ili stranku "Veseli Srbin". Dobili bi izbore 100%. Propašćeš sa Češkom, Srbija sa tobom- na krovu sveta.
(poslanik, 3. februar 2009 16:35)

Pa pitali su ga to kad je gostovao kod Tegija i rekao je da nece

BlueInFace

pre 15 godina

Duel dve limitirane ekipe,gde nazalost jedna "mora"da pobedi.
Uz Poljake i Albu pripadaju kvartetu timova "slucajno zalutalih" u ovu fazu takmicenja.
0-0.
(Lepi Fika, 3. februar 2009 15:02)

A sta ces, i ovakvi, limitirani, zajedno sa vaterpolistima cinimo jedine predstavnike Srpskog klupskog sporta na medjunarodnoj sceni iza koji ostaje, kakav-takav trag. Idi jado, sa svojim namcorastim analizama, nadji neko cose i isplaci se dobro!

glas razuma

pre 15 godina

(LazniSjaj, 3. februar 2009 16:15)

Stvarno je tužno komentarisati ovakve komentare. Kakav li je kosarkas mogao da bude ovakav lik, sa ovoliko nagomilanog zla i jeda u sebi...?
Dule i Klinci, samo hrabro i pametno!!!

Игор

pre 15 godina

Навијам за Звезду али ћу свакако синглирати данас на 1 и то у хендикепу који износи само -5.
Мислим да ће ово бити лагана победа и да уз пуну Халу може лако да се деси да буде и уз двоцифрену разлику.

BuckS

pre 15 godina

Bravo Dule legendo ne daj da te sudije provociraju!!!
Pobedjujemo lotomatiku
bice pun pionir i uz 8000 grobara pobeda je nadohvat ruke!!!

Webb

pre 15 godina

Ma bre ljudi Dule moze brze da stoji nego sto iko na svetu moze da trci.I Cak Noris je u haosu zbog toga!!!Ajmo Dule medju 8,veceras bijemo Italijane 15 razlike!!!

zet na tatu

pre 15 godina

Duel dve limitirane ekipe,gde nazalost jedna "mora"da pobedi.
Uz Poljake i Albu pripadaju kvartetu timova "slucajno zalutalih" u ovu fazu takmicenja.
0-0.
(Lepi Fika, 3. februar 2009 15:02)
I ovi ~topli~ su postali strucnjaci za basket.
Svaka cast.
Nije vise samo moda.

Partizanov sms kviz

pre 15 godina

@Partizanov butik

A jos danas, ceo dan (sve do kraja utakmice Partizan - Roma) traje i Partizanov sms kviz znanja! Treba ukucati: Partizan + razmak(prazno) + ime (ili nick) i poslati na 2393. Stizu 3 pitanja, jedno po jedno, cena 30 din + PDV...ostalo zavisi od vasih odgovora i zelje da pomognete. Pitanja nisu teska. Eto i tako se pomaze Institucija kad vec drzava nece:)

Mikeb

pre 15 godina

Ja ne mogu da se nacitam ovih komentara...pa imam utisak da je saki,ali bas svaki iskompleksirani navijac CZ dao neki komentar...kompleks ti je cudo.

Delije sever Kari forever

pre 15 godina

pitacu vas grobari gad vam budu stale trojke koje vas oce ko nezdrave!
to vam je sto se sad raspucate u subotu cete biti manji od maka

tom p.f.c

pre 15 godina

Ne brini Dule seti se da smo bili prvaci Evrope,onda kada smo bili domaćini u Španiji,što teži uslovi to će podvig biti veći.Pozdrav Velikom Duletu i njegovim momcima!

KKP

pre 15 godina

Bez iakvog respekta, idemo na pobedu protiv svakoga i na prolaz! Roma je odlicna ekipa, ali i mi smo bre! Pogotovo kuci! Rimljani, nemate sansu, Pionir je u transu! :)

Mayers

pre 15 godina

Duel dve limitirane ekipe,gde nazalost jedna "mora"da pobedi.
Uz Poljake i Albu pripadaju kvartetu timova "slucajno zalutalih" u ovu fazu takmicenja.
0-0.
(Lepi Fika, 3. februar 2009 15:02)

Pa jel vam Kari lepo rekao da nema nista preko noci i bez rada, a ti se pravis pametan i pricas nebuloze. Ti da se lepo naspavas i odmoris, pa onda lepo trezven ispred kompa i onda mozda i napises nesto pametno. Sutra SVI da Budemo ko JEDAN i bez bacanja svacega na teren. KKP Forever......

Boris

pre 15 godina

Stvar je u tome da se vise ne moze bez pominjanja finansija,ako neko ima pravo da se buni onda je to Dule. Da li treba pored dobrih rezultata,jos da krije pod kojim uslovima su postignuti.Insistiraj dule na lovi i urodice plodom.Jedan je dule!!!

Partizanov butik

pre 15 godina

Umesto prazne i jalove price na forumu

Umesto verbalnog zaklinjanja na ljubav

Umesto kukanja za otvaranjem nerealnog i nelegalnog "ziro-racuna" za pomoc Partizanu

Dodji ovde http://www.011shop.net/kkpartizanshop/index.php

...i KUPUJ DOMACE (nije kinesko)...POMOGNI KLUBU na nacin koji je jedino moguc i realan:-)

aca

pre 15 godina

iskreno voleo bih da partizan pobedi i ako sam delija. . .necu valjda kao neki da navijam za strane klubove kada igraju protiv nasih. . .ZIVELA SRBIJA!!!NAPRED ZVEZDA!!!

Eto tako!

pre 15 godina

Na redu su tri uzastopna poraza Partizana.Roma,Zvezda,Unikaha!A onda ce Dule da prica kako im je bilo zima,kako nema para,kako su ih sudije ostetile...
(Nikola, 3. februar 2009 23:38)

Momče, sve i da izgubimo pomenute utakmice, naš DULE ima 7 (SEDAM) godina kredita kod navijača! ;)

A taj subotnji "derbi"?? Vama je to utakmica sezone, a nama još jedna umarajuća obaveza između dvije utakmice EL. Dobro, dobro! Trening, zagrijavanje... neka bude tako. ;)

srlala

pre 15 godina

Pa i da izgubimo sta ima veze?
Ti su momci nas ponos...njihova odanost,njihova srcanost,njihova posvecenost vec mi(nam)je donela dosta radosti.
P.S. A pobedicemo!!!

Bane Nis

pre 15 godina

ја незнам зашто се свакакви паћеници и назови стручњаци уопште јављају и имају смелости да критикују једнод Дулета Вујошевића.Иза њега стоје резултати и то какви и што је још важније и армија навијача...а што се тиче вас стручњака који кажете да смо залутали у Топ 16 идите гледајте звезду у купу краљевића марка како бије битке са сјајним пољским,белгијским и украјинским клубовима.Партизан оставите на миру

nikola

pre 15 godina

Duel dve limitirane ekipe,gde nazalost jedna "mora"da pobedi.
Uz Poljake i Albu pripadaju kvartetu timova "slucajno zalutalih" u ovu fazu takmicenja.
0-0.
(Lepi Fika, 3. februar 2009 15:02)


E pa kad posle svih onih pobeda u grupi protiv Reala,Efesa,CSK i poraza od po poen razlike sa napadom za pobedu od tih istih ekipa(protiv prve dve u gostima) neko moze da kaze da smo "slucajno zalutali" u Top 16 onda ne mogu da se nerviram nego samo da se sazalim na tebe...
Malo vise srece ili pravde da je bilo bili bismo prvi ili drugi u grupi.

Srbin-BJRM

pre 15 godina

Samo da vam pozelim srecu maistori,da kazem da su svi Srbi u BJRM uz vas pa sta bude da bude ja sam siguran da ce te vi dati 100 % svojih mogucnosti uz malo srece mozemo da ih pobedimo,padali su i jaci CSKA,REAL pasce i ovi zabari!!!DA NAM ZIVI MAJKA SRBIJA OD SADA PA DOVEKA!!!

dule

pre 15 godina

sta mislite da je menadzment kk partizana nesposoban da dovede sponzore, pa ovde u Srbiji sponzori se dodeljuju po partiskoj liniji i svaki direktor javnog preduzeca zeleo bi da on upravlja klubom i da gura tamo neke igrace iz raznoraznih kombinacija ... ali na srecu nas navijaca kk Partizan takvo sponzorisanje ne prolazi kod naseg menadzmenta i klub pravi dobre rezultate. pa ovaj dug marfi ili kako vec se zove ta banka je i napravilo rukovodsvo na celu sa direktorom nis-a jer oni znaju samo da dizu kredite i pisu saopstenja i jos je hteo da otpuste Vujosevica navodno sputava ka evropskom vrhu i tera "sponzore"gore pomenute iz partizana. sta li bi bilo sa klubom da nismo imali"los menadzment"

Sport manijak

pre 15 godina

Da li vi tkzv. "navijaci" Zvezde i Partizana(cast izuzecima) shvatate koliko zavisti,mrznje i nezdravog rezonovanja ima u vasim komentarima!?
Pa zar je bitno ako se klub koji je Zvezda pobedila zove Azovmas ako je pobedio srpski klub?
Zar je bitno koliko para ima Partizan ako dobija u EL?
Lecite svoje psiholoske probleme kod psihijatra a ne na sportskom sajtu!
Puno srece i pobedu zelim KK Partizanu veceras.
Puno srece i pobeda u daljem takmicenju ULEB Kupa zelim Crvenoj zvezdi i Hemofarmu!
Napred nasi!!!!