Sreda, 28.01.2009.

14:59

Burzanović: Možda je vreme da odem

Fudbaler Crvene zvezde Igor Burzanović izjavio je da je aktuelni prelazni rok možda najbolji trenutak da napusti 'Marakanu'.

Izvor: B92

Burzanoviæ: Možda je vreme da odem IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

Bojana _90

pre 15 godina

Ne bi volela da odeš,mesto ti je u zvezdi i ti tu pripadaš.Zar nisi rekao da je za tebe zvezda najlepše mesto u životu što ti se desilo.

Milan Sd

pre 15 godina

Ima fudbalsko znanje,ali ne i upornost fudbalsku brzinu..Shvatam da je u pitanju da je kod jednog trenera na klupi,ali koliko je bilo trenera u Zvezdi i nije ga shvatilo..Kao da je stao i ostao na svom talentu i ništa više..Da je igrao pre 20-tak godina bio bi veliki igrač,a ovako to je što je.Mada koliko smo imali grešaka u priči "loš",a kad ode preko on fenomenalan dugačak je spisak...

Ivan

pre 15 godina

Burzanovicu je najbolje da ode, jer nece igrati dokle god je u klubu koroman. Meni je zao dechka, ima fenomenalan potencijal, doveden je kao veliko pojachanje i odigrao 2-3 utakmice na svojoj prirodnoj poziciji. Ali zato za ognjena mora da ima mesta, ako se delije pitaju, ipak je on "veliki srbin". Nije vas sramota, Burzanovic vam ne valja, bolji je neko ko dobija 2 zuta kartona u 25 minuta zbog prigovora i pravi razdor u ekipi. Ne vidim da je neko koromana optuzio shto hoce da ode iz Zvezde, a prichao je kako ce do kraja karijere da igra za dinare... Dokle god nam je ognjena i njemu slichnih, naosvajace se Partizan trofeja. Ali ako, samo se vi dichite kako ste veliki srbi, shta ce nam trofeji?

PS Zamislite se, koje je veroispovesti Ibrahim Gaj (Ibrahim Srbin), koga dizete u nebesa, a koje je Elmedin Kikanovic, razlog bojkota utakmica... Licimeri

vidim

pre 15 godina

Ti Burzanovicu bolje da nikad nisi ni dolazio u ZVezdu. Najgori si, pa bre ne znass loptu da primish ... dao si 2,3 gola i to je sve. Smejurija ...

Čavo ledeni

pre 15 godina

e stvarno nemate pojma, prodajete vašeg najboljeg igrača i zamenjujete ga nekim nepoznatim strancima...

al baš me briga za vas Partizan je šampion!!!!

Pozdrav iz srpskog Niksica

pre 15 godina

veliki potencijal, silazna forma, to je obiljezilo njegovu epizodu u zvijezdi i prije svega fizicka nespremnost.
neiskoristen veliki talenat, a krivac je ponajveci burzo

Che

pre 15 godina

Čovek je bre drugi GENIJE a oni tako sa njim.Vidim gore navode kako je upao u krizu a ko nije pitam vas,pa nemoze on na ledjima da nosi 10 trutova,a pored toga NE IGRA ni na svojoj poziciji.Ubedljivo najbolji igrac trnutno u Zvezdi.On ako ode ja prelazim da navija za Vojvodinu! oterase Molinu i Salasa a sad bi i MALOG GENIJA e ne moze gospodo!Dokle bre sa KOROMANOM I MILIJASEM,DOKLE NJIMA DA SE PRAVI MESTO U EKIPI???!!! p.s. Milijas je dobar igrac za razliku od onog drugog gore pomenutog.
(GENERAL, 28. januar 2009 18:57)

Onaj drugi gore pomenuti ima 13 2 0 7 ove sezone (transfermarkt.de nastup gol autogol asistencije Nemci :) ))A prosle sezone je bio najbolji igrac Zvezde.Decko je dobar igrac ali ima malo problma u glavi.i sa ponasanjem.Nemas pojma.P.S Ti kapitenu koji drzi igru kazes da neko pravi mesto.?? )Stvarno smesno.

???????????????

pre 15 godina

Da i Djajic je bio partizanovac, ma idi bre decko leci se. Dokle ide granica vase gluposti to je skandalozno. Ko vi ste neka VELESILA u fudbalu pa ono svi navijaju za vas.

boban pevac

pre 15 godina

hvala bogu mislio sam da nikad nece shvatiti...

decko koji u crveno belom dresu ima vise postignutih golova nego tacnih pasova...u svakom slucaju prevara od igraca tj nije igrac za velike domete...

DAKI

pre 15 godina

doso je u beograd vise da upozna trebe i rad provoda a manjevise zbog fudbala,zato bih bio broj 1000 na dresu bolja opcija,po kvalitetu i po tom koliko je cura osvojio.u 10etu ligu snjim (al crnogorsku)

sasha

pre 15 godina

''naročito zbog toga što se i meni i Zvezdi pruža prilika da profitiramo''

otkri se covek jednom recenicom...ako ne zelis da igras u zvezdi,putuj...

Skye

pre 15 godina

Proslo je vreme Crnogoraca koji nece da trce.Puno srece. Dzaba mu je sto je imao fudbalski mozak kad nije mogao to da isprati "fizikalijama".Jeste on prava desetka al za fudbal koji se igrao pre petnest,dvadeset godina...Tipa Milenko Acimovic,Branko Boskovic,Bratislav Zivkovic..Nije ni prvi ni poslednji u Crvenoj Zvezdi...

kat

pre 15 godina

burzanovic je najbolji igrac crvene zvezde samo sto nikad nije dobio pravu sansu i njemu treba dati slobodu na terenu da pokaze sta zna...

GENERAL

pre 15 godina

Čovek je bre drugi GENIJE a oni tako sa njim.Vidim gore navode kako je upao u krizu a ko nije pitam vas,pa nemoze on na ledjima da nosi 10 trutova,a pored toga NE IGRA ni na svojoj poziciji.Ubedljivo najbolji igrac trnutno u Zvezdi.On ako ode ja prelazim da navija za Vojvodinu! oterase Molinu i Salasa a sad bi i MALOG GENIJA e ne moze gospodo!Dokle bre sa KOROMANOM I MILIJASEM,DOKLE NJIMA DA SE PRAVI MESTO U EKIPI???!!! p.s. Milijas je dobar igrac za razliku od onog drugog gore pomenutog.

Dec

pre 15 godina

Steta! Burzo je igrac za velike domete ali nekako sam uvijek mislio da mu nisu dali pravu sansu. On nije od onih sto placu po novinama i zale se sto ne igraju - uvijek je pristojno cekao svojih pet minuta da bljesne, ali na zalost nas Delija, nece ih izgleda docekati u Zvezdi.

Lucas

pre 15 godina

Burzanovic jeste talentovan igrac koji zna sa loptom, samo mi se cini da je rodjen jedno 20 godina kasnije nego sto je trebalo. Danas su, osim tehnike, potrebni i brzina i snaga, a on to nema. A ovim izjavama pokazuje da nema ni karakter, jer cim se konkurencija zaostrila on zeli da ode. A to znaci da i nije za neki ozbiljan klub, jer u ozbiljnom klubu uvek je jaka konkurencija, i mnogo jaca nego sto je u Zvezdi. Pa ako nije u stanju da se izbori sa nekim anonimnim Afrikancima i Brazilcima, cemu onda moze da se nada u karijeri osim odlaska u Koreju, Legiju, ili eventualno povratku u Buducnost.

Desamp

pre 15 godina

Bez sumlje najbolji igrac u poslednjih 15-tak god.u Zvezdi,ali problem je sto Zvezda od kad je on dosao nije imala ni nema pravog trenera koji bi prepoznao u njemu kvalitet i talenat s kojim se retko ko radja,a naravno i uprava je uradila svoje.A da je dobio pravu sansu sad bi vec bio u Realu,Man utd...a i Zvezda bi i te kako profitirala!!!

Marijan

pre 15 godina

Burzanovic je jedna velika neiskoriscena investicija koja nas kostala pola godine moljenja i cimanja oko kupovine!

BURZA IGRACINA!!!!!

poDpisujem!

Aleksa

pre 15 godina

Burzanovic je najtalentovaniji igrac koji je dosao u Zvezdu u prethodnih nekoliko godina..sigurno je da nije pokazao ni 30% svojih mogucnosti ali ne zaboravite da je vecito guran u drugi plan kod vecine bivsih trenera..shodno tome nije mu pruzena prava prilika..voleo bih da ostane u Zvezdi jer moze sigurno jos mnogo vise da pruzi samo ako se napokon uprava smiluje i pusti ga da igra..ali ako vec odlazi neka ode negde gde moze da napreduje..kakva crna Koreja i gluposti..to je "obecana zemlja" za fudbalske penzionere.

LazniSjaj

pre 15 godina

Uvek sam voleo da gledam Burzu, on je fudbalski smeker, znalac, u pravim okolnostima, siguran sam mogao bi da pruzi vrhsunske partije.. Ako ides zao mi je sto ides, jel zvezdi mozes da das jos puno toga.. A ko ostajes zelim ti jos puno golova u derbijima!!!

Rocky Balboa

pre 15 godina

Ako ce da ide-siroko mu polje !
Nema radne navike, nije navikao na muku i crnacki rad.
Ocekivao je da je dovoljno da iz Buducnosti predje u Zvezdu, obuce dres sa brojem 10 i da ce automatski postati novi DEJAN SAVICEVIC !
E pa Burzo DEJAN je samo jedan!
Ovo sto on nabraja ove trivijalne stvari-dao je 4 golova groblju, par evro golova, nosio broj 10,PA STA? Lici mi na spisak suvenira koje pravi prosecan navijac-"imam kacket sal i nekoliko ulaznica sa potpisima igraca", taj stil.
Kad ga trener ne stavi u tim-Burzanovic treba na treningu da ga ubedi da je pogresio i mnogo vecim zalaganjem i tracanjem vise od svih da pokaze da mu je mesto u prvih 11.
Kad je PROSINECKI dosao u KLUB sansu je dobio na kasicicu pa je trcao i uklizavao vise od svih na svakom treningu dok se nije izborio za mesto u prvom timu.
Nositi Zvezdinu "desetku" nikad nije lako, i ako njen vlasnik ne "grize" -srecan mu put !

horny.cg

pre 15 godina

odlican igrac u pogresno vrijeme za CZ...vrhunski talenat, fudbalski smeker, al moderan fudbal je nesto drugo..zalaganje i trcanje 90min, mozda poneki dribling u trku...moze se burzo i tome prilagoditi,al zasto nije, ne znam! tip igraca poput Genija Savicevica, al Genije je Genije ;D

madmax

pre 15 godina

@Bojan
Boki sine, gresis. Februara 2007 godine 4 komada u rupi, pa 3 komada u kupu, pa 2 jesenas. Sve u rupi. E sta ti je neznanje. Bilo ih je jos ali nema veze.

Kisho

pre 15 godina

Uz svo duzno postovanje prema tebi Burzo ti si ostao dozivotni talenat kao i Nikola Ventola.Nisi bio los,ali kakav si mogao biti ne bi trebao biti zadovoljan jer mozes jos mnogo vise.Tvoje vreme nije isteklo,jos uvek ima vremena za tebe,samo treba puno da radis.A ako odes za nas navijace ostavljas lepe trenutke i veoma vazne golove.
Zvezda ima dosta talentovanih igraca,ocekujemo ih u naredne 2-3 godine,Jankovic Bojan (brat Boska Jankovica) Milan Prso,a i Vujadin Savic nije los (ako je jos uvek u zvezdi)
i slazem se da je krivokapic bio veliki potencijal.Pozdrav delijama!

Delija Kovin

pre 15 godina

Boze, boze... Citam ove komentare, i ne mogu da verujem! Ko kaze da je Burzanovic los igrac, treba da se stide! Oni ne znaju nista o fudbalu!
Ostani Burzo, i dokazi svima da znas fudbal!!! I Za godinu ipo dana, za nekih 5 miliona u neki inostrani klub... Prave DELIJE, znaju kako ti igras i znas da te cene!

numark@live.com

pre 15 godina

sve ih treba prodati... i lepo iz pocetka praviti ekipu.. jer ne vrede nam stranci kad ovi nasi manekeni uvek dobiju sansu vise od stranaca.... hvala vam svima a sad pozz

TATKO

pre 15 godina

Ovo je trebalo da se odavno desi. Hvali se sa golovima sa derbija.Smesno.To su dve utakmice i onda zablista,a u evropi koliko je dao..?

kako je, tako je...

pre 15 godina

Ne sumnjivo jedan od najtalentovanijih fudbalera u zvezdi zadnjih par godina ali odavno je proslo vreme kad se samo zbog toga uspevalo. Ipak je potrebno pored toga i dosta rada a cini mi se da on i nije bas prvi kad se izlazi na trening. Zadnji igrac koji je tako uspeo je Dejo, opste je poznato da ga je Ljupko molio da trenira ali ipak je napravio veliku karijeru ali isto tako objektivno iz te generacije i Mijat i Boban su ostavili dublji trag. Setite se Kapelove izjave kad su ga pitali za najbolje igrace u Milanu i Realu dok je bio trener, covek je rekao Boban i Mijat. Malo sam skrenuo sa teme, nadam se da mi necete zameriti.

zeka

pre 15 godina

mislim da je slab igrac a ocekivo sam mnogo vise zna fudbal ali je spor lenj a to ne prolazi sve najbolje u daljnjoj karijeri hvala veliko sto si redovno punijo grobare to se nezaboravlja

asd

pre 15 godina

Od njega sam mnogo ocekivao ali nikad nije usao u formu. Vidi se da razmislja na terenu, da je dobar tehnicar....... ali zasto je sve ispalo ovako ne znam. Ponasanje mu je uvek bilo na mestu i mislim da ga niko nije zamrzeo.

Carlos Dunga

pre 15 godina

Da se ja pitam ti bi igrao svaku utakmicu i ne razumem zasto tako malo igras,kad ti tu najvise znas fudbala.Cuo sam da si lenj i Dejo je bio, pa vidi kakvu je karijeru napravio!BURZA OSTANI

DElija Nis

pre 15 godina

Bez sumnje Burzanovic je kvalitetan igrac,ali nije mnogo poakzao u Zvezdi...Kada je odigrao prvu utakmicu za Zvezdu i postigao sjajan gol protiv Bezanije mislio sam da ces biti daleko bolji...Previse gleda gol i solira,malodusan igrac,takvih talenata je bilo mnogo a retko ko je uspeo.Sa takvim stilom igre u Italiji bi ga polomili vec u prvom minutu,tehnicki sjajnom potkovan ali nikad nije znao da materijalizuje to...Ipak mora da ga pohvalim za golove protiv Partizana,ali onaj prvi minut protiv Rendzersa je mogao da mu preokrene karijeru...POstao bi Zvezdina legenda,a ovako ces ici u Koreju ili Poljsku...

crnogorac no 1

pre 15 godina

Burzo je dobar igrac samo sto on nije wezni igrac nego napadac ili polu spic a to sto su ga owi stawljali na sredinu to je drugo,trebali su ga stawit kao stopera [pa da kazu da ne zna da igra!

Aleksandar

pre 15 godina

Slazem se da treba da odes, ali znaj da nisi pokazao ni 30% onog sto su Delije od tebe ocekivale. Nositi br. 10 u Zvezdi je velika satisfakcija i odgovornost a ti to ne umes da nosis na sebi. Puno srece u novom klubu, za Zvezdu treba nesto vise

pg 89

pre 15 godina

burzo ostani,bori se i pokazi svima da si igrac,a znam da jesi,velika greska bi bila da odes u koreju tebi je mjesto u zvezdi.Nisi pokazao ni 35% mogucnost i nije pravo vrijeme da se ide,vec da se ostane i napravi odlicna polusezona pa ako i onda budes htio da ides.nadam se da ipak ostajes i da ces da opravdas svoj broj 10!

Sprale

pre 15 godina

Nikad nisam shvatio zasto Burza nije proigrao........
Uvijek je bio tu, ali kao da se nije smio nametnuti kao vodja, a on nije od onih igraca koji mogu da igraju iz drugog plana...

Johnny 22

pre 15 godina

Sigurno najtalentovaniji igrac u prethodnih 6,7 godina u nasem klubu ali nazalost ne preterano radan i uporan...Nakon sjajnog pocetka zapao je u krizu kao i klub u celini.Bila bi velika steta da ode u Koreju ili neku slicnu nefudbalsku zemlju jer bi time sebe definitivno otpisao za neke ozbiljnije fudbalske domete.Nadam se da ce ostati i da ce ponovo pokazati ono sto zbog cega smo ga svi zavoleli a onda recimo za godinu dana da ode u neki ozbiljniji evropski klub...

no

pre 15 godina

Ne znam da li je taj Parker bolji od njega? U svakom slucaju iz sezone u sezonu sve smo gori. Pogledajte reprezentaciju: sve nasi igraci i pritom igraju fenomenalno. A ja ne znam ko ce od ovih sadasnjih da ikada igra za reprezentaciju :-(

Johnny 22

pre 15 godina

Sigurno najtalentovaniji igrac u prethodnih 6,7 godina u nasem klubu ali nazalost ne preterano radan i uporan...Nakon sjajnog pocetka zapao je u krizu kao i klub u celini.Bila bi velika steta da ode u Koreju ili neku slicnu nefudbalsku zemlju jer bi time sebe definitivno otpisao za neke ozbiljnije fudbalske domete.Nadam se da ce ostati i da ce ponovo pokazati ono sto zbog cega smo ga svi zavoleli a onda recimo za godinu dana da ode u neki ozbiljniji evropski klub...

asd

pre 15 godina

Od njega sam mnogo ocekivao ali nikad nije usao u formu. Vidi se da razmislja na terenu, da je dobar tehnicar....... ali zasto je sve ispalo ovako ne znam. Ponasanje mu je uvek bilo na mestu i mislim da ga niko nije zamrzeo.

crnogorac no 1

pre 15 godina

Burzo je dobar igrac samo sto on nije wezni igrac nego napadac ili polu spic a to sto su ga owi stawljali na sredinu to je drugo,trebali su ga stawit kao stopera [pa da kazu da ne zna da igra!

Sprale

pre 15 godina

Nikad nisam shvatio zasto Burza nije proigrao........
Uvijek je bio tu, ali kao da se nije smio nametnuti kao vodja, a on nije od onih igraca koji mogu da igraju iz drugog plana...

madmax

pre 15 godina

@Bojan
Boki sine, gresis. Februara 2007 godine 4 komada u rupi, pa 3 komada u kupu, pa 2 jesenas. Sve u rupi. E sta ti je neznanje. Bilo ih je jos ali nema veze.

pg 89

pre 15 godina

burzo ostani,bori se i pokazi svima da si igrac,a znam da jesi,velika greska bi bila da odes u koreju tebi je mjesto u zvezdi.Nisi pokazao ni 35% mogucnost i nije pravo vrijeme da se ide,vec da se ostane i napravi odlicna polusezona pa ako i onda budes htio da ides.nadam se da ipak ostajes i da ces da opravdas svoj broj 10!

Delija Kovin

pre 15 godina

Boze, boze... Citam ove komentare, i ne mogu da verujem! Ko kaze da je Burzanovic los igrac, treba da se stide! Oni ne znaju nista o fudbalu!
Ostani Burzo, i dokazi svima da znas fudbal!!! I Za godinu ipo dana, za nekih 5 miliona u neki inostrani klub... Prave DELIJE, znaju kako ti igras i znas da te cene!

Carlos Dunga

pre 15 godina

Da se ja pitam ti bi igrao svaku utakmicu i ne razumem zasto tako malo igras,kad ti tu najvise znas fudbala.Cuo sam da si lenj i Dejo je bio, pa vidi kakvu je karijeru napravio!BURZA OSTANI

DElija Nis

pre 15 godina

Bez sumnje Burzanovic je kvalitetan igrac,ali nije mnogo poakzao u Zvezdi...Kada je odigrao prvu utakmicu za Zvezdu i postigao sjajan gol protiv Bezanije mislio sam da ces biti daleko bolji...Previse gleda gol i solira,malodusan igrac,takvih talenata je bilo mnogo a retko ko je uspeo.Sa takvim stilom igre u Italiji bi ga polomili vec u prvom minutu,tehnicki sjajnom potkovan ali nikad nije znao da materijalizuje to...Ipak mora da ga pohvalim za golove protiv Partizana,ali onaj prvi minut protiv Rendzersa je mogao da mu preokrene karijeru...POstao bi Zvezdina legenda,a ovako ces ici u Koreju ili Poljsku...

Rocky Balboa

pre 15 godina

Ako ce da ide-siroko mu polje !
Nema radne navike, nije navikao na muku i crnacki rad.
Ocekivao je da je dovoljno da iz Buducnosti predje u Zvezdu, obuce dres sa brojem 10 i da ce automatski postati novi DEJAN SAVICEVIC !
E pa Burzo DEJAN je samo jedan!
Ovo sto on nabraja ove trivijalne stvari-dao je 4 golova groblju, par evro golova, nosio broj 10,PA STA? Lici mi na spisak suvenira koje pravi prosecan navijac-"imam kacket sal i nekoliko ulaznica sa potpisima igraca", taj stil.
Kad ga trener ne stavi u tim-Burzanovic treba na treningu da ga ubedi da je pogresio i mnogo vecim zalaganjem i tracanjem vise od svih da pokaze da mu je mesto u prvih 11.
Kad je PROSINECKI dosao u KLUB sansu je dobio na kasicicu pa je trcao i uklizavao vise od svih na svakom treningu dok se nije izborio za mesto u prvom timu.
Nositi Zvezdinu "desetku" nikad nije lako, i ako njen vlasnik ne "grize" -srecan mu put !

Aleksandar

pre 15 godina

Slazem se da treba da odes, ali znaj da nisi pokazao ni 30% onog sto su Delije od tebe ocekivale. Nositi br. 10 u Zvezdi je velika satisfakcija i odgovornost a ti to ne umes da nosis na sebi. Puno srece u novom klubu, za Zvezdu treba nesto vise

Marijan

pre 15 godina

Burzanovic je jedna velika neiskoriscena investicija koja nas kostala pola godine moljenja i cimanja oko kupovine!

BURZA IGRACINA!!!!!

poDpisujem!

LazniSjaj

pre 15 godina

Uvek sam voleo da gledam Burzu, on je fudbalski smeker, znalac, u pravim okolnostima, siguran sam mogao bi da pruzi vrhsunske partije.. Ako ides zao mi je sto ides, jel zvezdi mozes da das jos puno toga.. A ko ostajes zelim ti jos puno golova u derbijima!!!

horny.cg

pre 15 godina

odlican igrac u pogresno vrijeme za CZ...vrhunski talenat, fudbalski smeker, al moderan fudbal je nesto drugo..zalaganje i trcanje 90min, mozda poneki dribling u trku...moze se burzo i tome prilagoditi,al zasto nije, ne znam! tip igraca poput Genija Savicevica, al Genije je Genije ;D

Lucas

pre 15 godina

Burzanovic jeste talentovan igrac koji zna sa loptom, samo mi se cini da je rodjen jedno 20 godina kasnije nego sto je trebalo. Danas su, osim tehnike, potrebni i brzina i snaga, a on to nema. A ovim izjavama pokazuje da nema ni karakter, jer cim se konkurencija zaostrila on zeli da ode. A to znaci da i nije za neki ozbiljan klub, jer u ozbiljnom klubu uvek je jaka konkurencija, i mnogo jaca nego sto je u Zvezdi. Pa ako nije u stanju da se izbori sa nekim anonimnim Afrikancima i Brazilcima, cemu onda moze da se nada u karijeri osim odlaska u Koreju, Legiju, ili eventualno povratku u Buducnost.

no

pre 15 godina

Ne znam da li je taj Parker bolji od njega? U svakom slucaju iz sezone u sezonu sve smo gori. Pogledajte reprezentaciju: sve nasi igraci i pritom igraju fenomenalno. A ja ne znam ko ce od ovih sadasnjih da ikada igra za reprezentaciju :-(

Desamp

pre 15 godina

Bez sumlje najbolji igrac u poslednjih 15-tak god.u Zvezdi,ali problem je sto Zvezda od kad je on dosao nije imala ni nema pravog trenera koji bi prepoznao u njemu kvalitet i talenat s kojim se retko ko radja,a naravno i uprava je uradila svoje.A da je dobio pravu sansu sad bi vec bio u Realu,Man utd...a i Zvezda bi i te kako profitirala!!!

GENERAL

pre 15 godina

Čovek je bre drugi GENIJE a oni tako sa njim.Vidim gore navode kako je upao u krizu a ko nije pitam vas,pa nemoze on na ledjima da nosi 10 trutova,a pored toga NE IGRA ni na svojoj poziciji.Ubedljivo najbolji igrac trnutno u Zvezdi.On ako ode ja prelazim da navija za Vojvodinu! oterase Molinu i Salasa a sad bi i MALOG GENIJA e ne moze gospodo!Dokle bre sa KOROMANOM I MILIJASEM,DOKLE NJIMA DA SE PRAVI MESTO U EKIPI???!!! p.s. Milijas je dobar igrac za razliku od onog drugog gore pomenutog.

kako je, tako je...

pre 15 godina

Ne sumnjivo jedan od najtalentovanijih fudbalera u zvezdi zadnjih par godina ali odavno je proslo vreme kad se samo zbog toga uspevalo. Ipak je potrebno pored toga i dosta rada a cini mi se da on i nije bas prvi kad se izlazi na trening. Zadnji igrac koji je tako uspeo je Dejo, opste je poznato da ga je Ljupko molio da trenira ali ipak je napravio veliku karijeru ali isto tako objektivno iz te generacije i Mijat i Boban su ostavili dublji trag. Setite se Kapelove izjave kad su ga pitali za najbolje igrace u Milanu i Realu dok je bio trener, covek je rekao Boban i Mijat. Malo sam skrenuo sa teme, nadam se da mi necete zameriti.

Skye

pre 15 godina

Proslo je vreme Crnogoraca koji nece da trce.Puno srece. Dzaba mu je sto je imao fudbalski mozak kad nije mogao to da isprati "fizikalijama".Jeste on prava desetka al za fudbal koji se igrao pre petnest,dvadeset godina...Tipa Milenko Acimovic,Branko Boskovic,Bratislav Zivkovic..Nije ni prvi ni poslednji u Crvenoj Zvezdi...

Kisho

pre 15 godina

Uz svo duzno postovanje prema tebi Burzo ti si ostao dozivotni talenat kao i Nikola Ventola.Nisi bio los,ali kakav si mogao biti ne bi trebao biti zadovoljan jer mozes jos mnogo vise.Tvoje vreme nije isteklo,jos uvek ima vremena za tebe,samo treba puno da radis.A ako odes za nas navijace ostavljas lepe trenutke i veoma vazne golove.
Zvezda ima dosta talentovanih igraca,ocekujemo ih u naredne 2-3 godine,Jankovic Bojan (brat Boska Jankovica) Milan Prso,a i Vujadin Savic nije los (ako je jos uvek u zvezdi)
i slazem se da je krivokapic bio veliki potencijal.Pozdrav delijama!

Aleksa

pre 15 godina

Burzanovic je najtalentovaniji igrac koji je dosao u Zvezdu u prethodnih nekoliko godina..sigurno je da nije pokazao ni 30% svojih mogucnosti ali ne zaboravite da je vecito guran u drugi plan kod vecine bivsih trenera..shodno tome nije mu pruzena prava prilika..voleo bih da ostane u Zvezdi jer moze sigurno jos mnogo vise da pruzi samo ako se napokon uprava smiluje i pusti ga da igra..ali ako vec odlazi neka ode negde gde moze da napreduje..kakva crna Koreja i gluposti..to je "obecana zemlja" za fudbalske penzionere.

kat

pre 15 godina

burzanovic je najbolji igrac crvene zvezde samo sto nikad nije dobio pravu sansu i njemu treba dati slobodu na terenu da pokaze sta zna...

zeka

pre 15 godina

mislim da je slab igrac a ocekivo sam mnogo vise zna fudbal ali je spor lenj a to ne prolazi sve najbolje u daljnjoj karijeri hvala veliko sto si redovno punijo grobare to se nezaboravlja

numark@live.com

pre 15 godina

sve ih treba prodati... i lepo iz pocetka praviti ekipu.. jer ne vrede nam stranci kad ovi nasi manekeni uvek dobiju sansu vise od stranaca.... hvala vam svima a sad pozz

TATKO

pre 15 godina

Ovo je trebalo da se odavno desi. Hvali se sa golovima sa derbija.Smesno.To su dve utakmice i onda zablista,a u evropi koliko je dao..?

sasha

pre 15 godina

''naročito zbog toga što se i meni i Zvezdi pruža prilika da profitiramo''

otkri se covek jednom recenicom...ako ne zelis da igras u zvezdi,putuj...

Dec

pre 15 godina

Steta! Burzo je igrac za velike domete ali nekako sam uvijek mislio da mu nisu dali pravu sansu. On nije od onih sto placu po novinama i zale se sto ne igraju - uvijek je pristojno cekao svojih pet minuta da bljesne, ali na zalost nas Delija, nece ih izgleda docekati u Zvezdi.

DAKI

pre 15 godina

doso je u beograd vise da upozna trebe i rad provoda a manjevise zbog fudbala,zato bih bio broj 1000 na dresu bolja opcija,po kvalitetu i po tom koliko je cura osvojio.u 10etu ligu snjim (al crnogorsku)

boban pevac

pre 15 godina

hvala bogu mislio sam da nikad nece shvatiti...

decko koji u crveno belom dresu ima vise postignutih golova nego tacnih pasova...u svakom slucaju prevara od igraca tj nije igrac za velike domete...

???????????????

pre 15 godina

Da i Djajic je bio partizanovac, ma idi bre decko leci se. Dokle ide granica vase gluposti to je skandalozno. Ko vi ste neka VELESILA u fudbalu pa ono svi navijaju za vas.

Pozdrav iz srpskog Niksica

pre 15 godina

veliki potencijal, silazna forma, to je obiljezilo njegovu epizodu u zvijezdi i prije svega fizicka nespremnost.
neiskoristen veliki talenat, a krivac je ponajveci burzo

Che

pre 15 godina

Čovek je bre drugi GENIJE a oni tako sa njim.Vidim gore navode kako je upao u krizu a ko nije pitam vas,pa nemoze on na ledjima da nosi 10 trutova,a pored toga NE IGRA ni na svojoj poziciji.Ubedljivo najbolji igrac trnutno u Zvezdi.On ako ode ja prelazim da navija za Vojvodinu! oterase Molinu i Salasa a sad bi i MALOG GENIJA e ne moze gospodo!Dokle bre sa KOROMANOM I MILIJASEM,DOKLE NJIMA DA SE PRAVI MESTO U EKIPI???!!! p.s. Milijas je dobar igrac za razliku od onog drugog gore pomenutog.
(GENERAL, 28. januar 2009 18:57)

Onaj drugi gore pomenuti ima 13 2 0 7 ove sezone (transfermarkt.de nastup gol autogol asistencije Nemci :) ))A prosle sezone je bio najbolji igrac Zvezde.Decko je dobar igrac ali ima malo problma u glavi.i sa ponasanjem.Nemas pojma.P.S Ti kapitenu koji drzi igru kazes da neko pravi mesto.?? )Stvarno smesno.

Bojana _90

pre 15 godina

Ne bi volela da odeš,mesto ti je u zvezdi i ti tu pripadaš.Zar nisi rekao da je za tebe zvezda najlepše mesto u životu što ti se desilo.

Čavo ledeni

pre 15 godina

e stvarno nemate pojma, prodajete vašeg najboljeg igrača i zamenjujete ga nekim nepoznatim strancima...

al baš me briga za vas Partizan je šampion!!!!

Ivan

pre 15 godina

Burzanovicu je najbolje da ode, jer nece igrati dokle god je u klubu koroman. Meni je zao dechka, ima fenomenalan potencijal, doveden je kao veliko pojachanje i odigrao 2-3 utakmice na svojoj prirodnoj poziciji. Ali zato za ognjena mora da ima mesta, ako se delije pitaju, ipak je on "veliki srbin". Nije vas sramota, Burzanovic vam ne valja, bolji je neko ko dobija 2 zuta kartona u 25 minuta zbog prigovora i pravi razdor u ekipi. Ne vidim da je neko koromana optuzio shto hoce da ode iz Zvezde, a prichao je kako ce do kraja karijere da igra za dinare... Dokle god nam je ognjena i njemu slichnih, naosvajace se Partizan trofeja. Ali ako, samo se vi dichite kako ste veliki srbi, shta ce nam trofeji?

PS Zamislite se, koje je veroispovesti Ibrahim Gaj (Ibrahim Srbin), koga dizete u nebesa, a koje je Elmedin Kikanovic, razlog bojkota utakmica... Licimeri

vidim

pre 15 godina

Ti Burzanovicu bolje da nikad nisi ni dolazio u ZVezdu. Najgori si, pa bre ne znass loptu da primish ... dao si 2,3 gola i to je sve. Smejurija ...

Milan Sd

pre 15 godina

Ima fudbalsko znanje,ali ne i upornost fudbalsku brzinu..Shvatam da je u pitanju da je kod jednog trenera na klupi,ali koliko je bilo trenera u Zvezdi i nije ga shvatilo..Kao da je stao i ostao na svom talentu i ništa više..Da je igrao pre 20-tak godina bio bi veliki igrač,a ovako to je što je.Mada koliko smo imali grešaka u priči "loš",a kad ode preko on fenomenalan dugačak je spisak...

Aleksandar

pre 15 godina

Slazem se da treba da odes, ali znaj da nisi pokazao ni 30% onog sto su Delije od tebe ocekivale. Nositi br. 10 u Zvezdi je velika satisfakcija i odgovornost a ti to ne umes da nosis na sebi. Puno srece u novom klubu, za Zvezdu treba nesto vise

madmax

pre 15 godina

@Bojan
Boki sine, gresis. Februara 2007 godine 4 komada u rupi, pa 3 komada u kupu, pa 2 jesenas. Sve u rupi. E sta ti je neznanje. Bilo ih je jos ali nema veze.

crnogorac no 1

pre 15 godina

Burzo je dobar igrac samo sto on nije wezni igrac nego napadac ili polu spic a to sto su ga owi stawljali na sredinu to je drugo,trebali su ga stawit kao stopera [pa da kazu da ne zna da igra!

TATKO

pre 15 godina

Ovo je trebalo da se odavno desi. Hvali se sa golovima sa derbija.Smesno.To su dve utakmice i onda zablista,a u evropi koliko je dao..?

vidim

pre 15 godina

Ti Burzanovicu bolje da nikad nisi ni dolazio u ZVezdu. Najgori si, pa bre ne znass loptu da primish ... dao si 2,3 gola i to je sve. Smejurija ...

Johnny 22

pre 15 godina

Sigurno najtalentovaniji igrac u prethodnih 6,7 godina u nasem klubu ali nazalost ne preterano radan i uporan...Nakon sjajnog pocetka zapao je u krizu kao i klub u celini.Bila bi velika steta da ode u Koreju ili neku slicnu nefudbalsku zemlju jer bi time sebe definitivno otpisao za neke ozbiljnije fudbalske domete.Nadam se da ce ostati i da ce ponovo pokazati ono sto zbog cega smo ga svi zavoleli a onda recimo za godinu dana da ode u neki ozbiljniji evropski klub...

Desamp

pre 15 godina

Bez sumlje najbolji igrac u poslednjih 15-tak god.u Zvezdi,ali problem je sto Zvezda od kad je on dosao nije imala ni nema pravog trenera koji bi prepoznao u njemu kvalitet i talenat s kojim se retko ko radja,a naravno i uprava je uradila svoje.A da je dobio pravu sansu sad bi vec bio u Realu,Man utd...a i Zvezda bi i te kako profitirala!!!

Skye

pre 15 godina

Proslo je vreme Crnogoraca koji nece da trce.Puno srece. Dzaba mu je sto je imao fudbalski mozak kad nije mogao to da isprati "fizikalijama".Jeste on prava desetka al za fudbal koji se igrao pre petnest,dvadeset godina...Tipa Milenko Acimovic,Branko Boskovic,Bratislav Zivkovic..Nije ni prvi ni poslednji u Crvenoj Zvezdi...

Rocky Balboa

pre 15 godina

Ako ce da ide-siroko mu polje !
Nema radne navike, nije navikao na muku i crnacki rad.
Ocekivao je da je dovoljno da iz Buducnosti predje u Zvezdu, obuce dres sa brojem 10 i da ce automatski postati novi DEJAN SAVICEVIC !
E pa Burzo DEJAN je samo jedan!
Ovo sto on nabraja ove trivijalne stvari-dao je 4 golova groblju, par evro golova, nosio broj 10,PA STA? Lici mi na spisak suvenira koje pravi prosecan navijac-"imam kacket sal i nekoliko ulaznica sa potpisima igraca", taj stil.
Kad ga trener ne stavi u tim-Burzanovic treba na treningu da ga ubedi da je pogresio i mnogo vecim zalaganjem i tracanjem vise od svih da pokaze da mu je mesto u prvih 11.
Kad je PROSINECKI dosao u KLUB sansu je dobio na kasicicu pa je trcao i uklizavao vise od svih na svakom treningu dok se nije izborio za mesto u prvom timu.
Nositi Zvezdinu "desetku" nikad nije lako, i ako njen vlasnik ne "grize" -srecan mu put !

numark@live.com

pre 15 godina

sve ih treba prodati... i lepo iz pocetka praviti ekipu.. jer ne vrede nam stranci kad ovi nasi manekeni uvek dobiju sansu vise od stranaca.... hvala vam svima a sad pozz

Che

pre 15 godina

Čovek je bre drugi GENIJE a oni tako sa njim.Vidim gore navode kako je upao u krizu a ko nije pitam vas,pa nemoze on na ledjima da nosi 10 trutova,a pored toga NE IGRA ni na svojoj poziciji.Ubedljivo najbolji igrac trnutno u Zvezdi.On ako ode ja prelazim da navija za Vojvodinu! oterase Molinu i Salasa a sad bi i MALOG GENIJA e ne moze gospodo!Dokle bre sa KOROMANOM I MILIJASEM,DOKLE NJIMA DA SE PRAVI MESTO U EKIPI???!!! p.s. Milijas je dobar igrac za razliku od onog drugog gore pomenutog.
(GENERAL, 28. januar 2009 18:57)

Onaj drugi gore pomenuti ima 13 2 0 7 ove sezone (transfermarkt.de nastup gol autogol asistencije Nemci :) ))A prosle sezone je bio najbolji igrac Zvezde.Decko je dobar igrac ali ima malo problma u glavi.i sa ponasanjem.Nemas pojma.P.S Ti kapitenu koji drzi igru kazes da neko pravi mesto.?? )Stvarno smesno.

kako je, tako je...

pre 15 godina

Ne sumnjivo jedan od najtalentovanijih fudbalera u zvezdi zadnjih par godina ali odavno je proslo vreme kad se samo zbog toga uspevalo. Ipak je potrebno pored toga i dosta rada a cini mi se da on i nije bas prvi kad se izlazi na trening. Zadnji igrac koji je tako uspeo je Dejo, opste je poznato da ga je Ljupko molio da trenira ali ipak je napravio veliku karijeru ali isto tako objektivno iz te generacije i Mijat i Boban su ostavili dublji trag. Setite se Kapelove izjave kad su ga pitali za najbolje igrace u Milanu i Realu dok je bio trener, covek je rekao Boban i Mijat. Malo sam skrenuo sa teme, nadam se da mi necete zameriti.

GENERAL

pre 15 godina

Čovek je bre drugi GENIJE a oni tako sa njim.Vidim gore navode kako je upao u krizu a ko nije pitam vas,pa nemoze on na ledjima da nosi 10 trutova,a pored toga NE IGRA ni na svojoj poziciji.Ubedljivo najbolji igrac trnutno u Zvezdi.On ako ode ja prelazim da navija za Vojvodinu! oterase Molinu i Salasa a sad bi i MALOG GENIJA e ne moze gospodo!Dokle bre sa KOROMANOM I MILIJASEM,DOKLE NJIMA DA SE PRAVI MESTO U EKIPI???!!! p.s. Milijas je dobar igrac za razliku od onog drugog gore pomenutog.

DAKI

pre 15 godina

doso je u beograd vise da upozna trebe i rad provoda a manjevise zbog fudbala,zato bih bio broj 1000 na dresu bolja opcija,po kvalitetu i po tom koliko je cura osvojio.u 10etu ligu snjim (al crnogorsku)

Čavo ledeni

pre 15 godina

e stvarno nemate pojma, prodajete vašeg najboljeg igrača i zamenjujete ga nekim nepoznatim strancima...

al baš me briga za vas Partizan je šampion!!!!

pg 89

pre 15 godina

burzo ostani,bori se i pokazi svima da si igrac,a znam da jesi,velika greska bi bila da odes u koreju tebi je mjesto u zvezdi.Nisi pokazao ni 35% mogucnost i nije pravo vrijeme da se ide,vec da se ostane i napravi odlicna polusezona pa ako i onda budes htio da ides.nadam se da ipak ostajes i da ces da opravdas svoj broj 10!

Delija Kovin

pre 15 godina

Boze, boze... Citam ove komentare, i ne mogu da verujem! Ko kaze da je Burzanovic los igrac, treba da se stide! Oni ne znaju nista o fudbalu!
Ostani Burzo, i dokazi svima da znas fudbal!!! I Za godinu ipo dana, za nekih 5 miliona u neki inostrani klub... Prave DELIJE, znaju kako ti igras i znas da te cene!

boban pevac

pre 15 godina

hvala bogu mislio sam da nikad nece shvatiti...

decko koji u crveno belom dresu ima vise postignutih golova nego tacnih pasova...u svakom slucaju prevara od igraca tj nije igrac za velike domete...

???????????????

pre 15 godina

Da i Djajic je bio partizanovac, ma idi bre decko leci se. Dokle ide granica vase gluposti to je skandalozno. Ko vi ste neka VELESILA u fudbalu pa ono svi navijaju za vas.

asd

pre 15 godina

Od njega sam mnogo ocekivao ali nikad nije usao u formu. Vidi se da razmislja na terenu, da je dobar tehnicar....... ali zasto je sve ispalo ovako ne znam. Ponasanje mu je uvek bilo na mestu i mislim da ga niko nije zamrzeo.

zeka

pre 15 godina

mislim da je slab igrac a ocekivo sam mnogo vise zna fudbal ali je spor lenj a to ne prolazi sve najbolje u daljnjoj karijeri hvala veliko sto si redovno punijo grobare to se nezaboravlja

Carlos Dunga

pre 15 godina

Da se ja pitam ti bi igrao svaku utakmicu i ne razumem zasto tako malo igras,kad ti tu najvise znas fudbala.Cuo sam da si lenj i Dejo je bio, pa vidi kakvu je karijeru napravio!BURZA OSTANI

DElija Nis

pre 15 godina

Bez sumnje Burzanovic je kvalitetan igrac,ali nije mnogo poakzao u Zvezdi...Kada je odigrao prvu utakmicu za Zvezdu i postigao sjajan gol protiv Bezanije mislio sam da ces biti daleko bolji...Previse gleda gol i solira,malodusan igrac,takvih talenata je bilo mnogo a retko ko je uspeo.Sa takvim stilom igre u Italiji bi ga polomili vec u prvom minutu,tehnicki sjajnom potkovan ali nikad nije znao da materijalizuje to...Ipak mora da ga pohvalim za golove protiv Partizana,ali onaj prvi minut protiv Rendzersa je mogao da mu preokrene karijeru...POstao bi Zvezdina legenda,a ovako ces ici u Koreju ili Poljsku...

Lucas

pre 15 godina

Burzanovic jeste talentovan igrac koji zna sa loptom, samo mi se cini da je rodjen jedno 20 godina kasnije nego sto je trebalo. Danas su, osim tehnike, potrebni i brzina i snaga, a on to nema. A ovim izjavama pokazuje da nema ni karakter, jer cim se konkurencija zaostrila on zeli da ode. A to znaci da i nije za neki ozbiljan klub, jer u ozbiljnom klubu uvek je jaka konkurencija, i mnogo jaca nego sto je u Zvezdi. Pa ako nije u stanju da se izbori sa nekim anonimnim Afrikancima i Brazilcima, cemu onda moze da se nada u karijeri osim odlaska u Koreju, Legiju, ili eventualno povratku u Buducnost.

Marijan

pre 15 godina

Burzanovic je jedna velika neiskoriscena investicija koja nas kostala pola godine moljenja i cimanja oko kupovine!

BURZA IGRACINA!!!!!

poDpisujem!

sasha

pre 15 godina

''naročito zbog toga što se i meni i Zvezdi pruža prilika da profitiramo''

otkri se covek jednom recenicom...ako ne zelis da igras u zvezdi,putuj...

Ivan

pre 15 godina

Burzanovicu je najbolje da ode, jer nece igrati dokle god je u klubu koroman. Meni je zao dechka, ima fenomenalan potencijal, doveden je kao veliko pojachanje i odigrao 2-3 utakmice na svojoj prirodnoj poziciji. Ali zato za ognjena mora da ima mesta, ako se delije pitaju, ipak je on "veliki srbin". Nije vas sramota, Burzanovic vam ne valja, bolji je neko ko dobija 2 zuta kartona u 25 minuta zbog prigovora i pravi razdor u ekipi. Ne vidim da je neko koromana optuzio shto hoce da ode iz Zvezde, a prichao je kako ce do kraja karijere da igra za dinare... Dokle god nam je ognjena i njemu slichnih, naosvajace se Partizan trofeja. Ali ako, samo se vi dichite kako ste veliki srbi, shta ce nam trofeji?

PS Zamislite se, koje je veroispovesti Ibrahim Gaj (Ibrahim Srbin), koga dizete u nebesa, a koje je Elmedin Kikanovic, razlog bojkota utakmica... Licimeri

horny.cg

pre 15 godina

odlican igrac u pogresno vrijeme za CZ...vrhunski talenat, fudbalski smeker, al moderan fudbal je nesto drugo..zalaganje i trcanje 90min, mozda poneki dribling u trku...moze se burzo i tome prilagoditi,al zasto nije, ne znam! tip igraca poput Genija Savicevica, al Genije je Genije ;D

Kisho

pre 15 godina

Uz svo duzno postovanje prema tebi Burzo ti si ostao dozivotni talenat kao i Nikola Ventola.Nisi bio los,ali kakav si mogao biti ne bi trebao biti zadovoljan jer mozes jos mnogo vise.Tvoje vreme nije isteklo,jos uvek ima vremena za tebe,samo treba puno da radis.A ako odes za nas navijace ostavljas lepe trenutke i veoma vazne golove.
Zvezda ima dosta talentovanih igraca,ocekujemo ih u naredne 2-3 godine,Jankovic Bojan (brat Boska Jankovica) Milan Prso,a i Vujadin Savic nije los (ako je jos uvek u zvezdi)
i slazem se da je krivokapic bio veliki potencijal.Pozdrav delijama!

no

pre 15 godina

Ne znam da li je taj Parker bolji od njega? U svakom slucaju iz sezone u sezonu sve smo gori. Pogledajte reprezentaciju: sve nasi igraci i pritom igraju fenomenalno. A ja ne znam ko ce od ovih sadasnjih da ikada igra za reprezentaciju :-(

Dec

pre 15 godina

Steta! Burzo je igrac za velike domete ali nekako sam uvijek mislio da mu nisu dali pravu sansu. On nije od onih sto placu po novinama i zale se sto ne igraju - uvijek je pristojno cekao svojih pet minuta da bljesne, ali na zalost nas Delija, nece ih izgleda docekati u Zvezdi.

Milan Sd

pre 15 godina

Ima fudbalsko znanje,ali ne i upornost fudbalsku brzinu..Shvatam da je u pitanju da je kod jednog trenera na klupi,ali koliko je bilo trenera u Zvezdi i nije ga shvatilo..Kao da je stao i ostao na svom talentu i ništa više..Da je igrao pre 20-tak godina bio bi veliki igrač,a ovako to je što je.Mada koliko smo imali grešaka u priči "loš",a kad ode preko on fenomenalan dugačak je spisak...

Sprale

pre 15 godina

Nikad nisam shvatio zasto Burza nije proigrao........
Uvijek je bio tu, ali kao da se nije smio nametnuti kao vodja, a on nije od onih igraca koji mogu da igraju iz drugog plana...

LazniSjaj

pre 15 godina

Uvek sam voleo da gledam Burzu, on je fudbalski smeker, znalac, u pravim okolnostima, siguran sam mogao bi da pruzi vrhsunske partije.. Ako ides zao mi je sto ides, jel zvezdi mozes da das jos puno toga.. A ko ostajes zelim ti jos puno golova u derbijima!!!

kat

pre 15 godina

burzanovic je najbolji igrac crvene zvezde samo sto nikad nije dobio pravu sansu i njemu treba dati slobodu na terenu da pokaze sta zna...

Pozdrav iz srpskog Niksica

pre 15 godina

veliki potencijal, silazna forma, to je obiljezilo njegovu epizodu u zvijezdi i prije svega fizicka nespremnost.
neiskoristen veliki talenat, a krivac je ponajveci burzo

Bojana _90

pre 15 godina

Ne bi volela da odeš,mesto ti je u zvezdi i ti tu pripadaš.Zar nisi rekao da je za tebe zvezda najlepše mesto u životu što ti se desilo.

Aleksa

pre 15 godina

Burzanovic je najtalentovaniji igrac koji je dosao u Zvezdu u prethodnih nekoliko godina..sigurno je da nije pokazao ni 30% svojih mogucnosti ali ne zaboravite da je vecito guran u drugi plan kod vecine bivsih trenera..shodno tome nije mu pruzena prava prilika..voleo bih da ostane u Zvezdi jer moze sigurno jos mnogo vise da pruzi samo ako se napokon uprava smiluje i pusti ga da igra..ali ako vec odlazi neka ode negde gde moze da napreduje..kakva crna Koreja i gluposti..to je "obecana zemlja" za fudbalske penzionere.