Ponedeljak, 26.01.2009.

12:54

Gaj: "Idem zbog Ivića i Den Tane"

Bivši fudbaler Crvene zvezde Ibrahim Gaj, kao razlog za svoj odlazak iz kluba naveo je neslaganje sa Den Tanom i Ilijom Ivićem.

Izvor: B92

Gaj: "Idem zbog Iviæa i Den Tane" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

106 Komentari

Sortiraj po:

Da li se to moze nazvati platom??

pre 15 godina

stvarno ne razumem a voleo bi da mi neko objasni?
Cime je to Ilija Ivic ili bilo ko drugi zaduzio Zvezdu pa je sad bog? Igrao je za Zvezdu i bio placen za to, posle se prodao i zaradio jos ... Da nije igrao u zvezdu bio bi verovatno u nekom lokalnom klubu poznat i verovatno bi mu slika stajala u kafani gde dolaze igraci posle utakmice.
Sta to zvezda duguje njemu pa je on sada nedodirljiv i moze da tera koga god hoce i dovodi kamijonima bog te pita koga...
Gaj je zasluzio posteno sve sto mu je placeno i svaka mu cast. Tacka.
(nije mi jasno, 26. januar 2009 17:15) ....Cime je Ivic zaduzio Zvezdu....??Verovatno platom,toliku platu nema na Tadic..

bubnjevi tutnje...

pre 15 godina

Ilija Ivic je bio prvak sveta sa nasom Zvezdom,dokazao se u Grckoj kao uspesan funkcioner i sada se vratio da pokusa da podigne Zvezdu iz mrtvih. Doveo Pejcinovica da sa Tomovicem u buducnosti bude stub odbrane i tu nije video Gaja jer ima 30 god. Hvala Gaju na svemu ali to je profesionalizam. Srecno Ilija tako se radi, bez sentimentalnosti!

Realan detlic

pre 15 godina

alo de-li-je pogledajte sami kolko vasih navijaca vole Gaja! ja jesam grobar ali ovo sto on kaze to je istina. sta je bio den tana pre nego sto je doso na zvezdinu prvu poziciju? gde je bio ivic pre nego sto je doso u zvezdu? ne mislim vam lose jer bez vas nema zanimljiva liga

BUDUCI KONOBAR

pre 15 godina

86.(FK FAMOS)Nije mi jasno nesto,zar je sramota biti konobar!? Mozda bi vam se vise svidjao da je bogatstvo stekao kradjom!? (OD SUTRA I TO RANO U JUTRO IDEM I JA ZA KONOBARA )

Boki

pre 15 godina

Gaj je igracina! najbolji stoper koji je igrao u Zvezdi jos od Vidica! Dobro, Bisevac je bio tu negde dok je bio u Zvezdi.Hvala ti za SVE najbokji strance u Srpskoj ligi IKADA!!!
A ovo sto je rekao je slika i prilika domaceg fudbala. Ma koliko neko zaduzio Zvezdu to ne moze da mu bude opravdanje za pomahnitale poteze i stav: "Svi koji su bili pre mene nisu znali sta rade, sad cu ja iz korena da menjam stvari, samo mi dajte pare."
Ivicu svaka cast za sve sto je kao IGRAC uradio za Zvezdu, ali kao dunkcioner bolje neka ode u Partizan. A sto se Den Tane tice ... bolje neka otvori kafanicu, zaposli konobara i nastavi da radi jedino u cemu je dobar - da bude pomocnik konobara.

милош

pre 15 godina

Једва сам чекао да оде. Овде се толико хвалоспева написало о овом човеку, да на крају морам да закључим да људи са овог формуна ни не гледају утакмице, већ на основу извештаја Журнала вреднују фудбалере. Гај је ретко бруталан, спор, неуравнотежен и индолентан фудбалер. Колико је само пута улазио у ризичне дрибилнге износећи лопту и остављајући промају у одбрани? Колико пута је погибељним стартовима са обе ноге повредио противничке фудбалере? Колико пута смо само преко њега примили гол? Ево примера само за последњих 6 месеци. Сетимо се Јоветићевог гола за 3-2 у полуфиналу Купа прошле године. Гај није ни скочио, придигао се на прсте и омогућио Јоветићу да натенане прими лопту и да гол. На истој утакмици у првом полувремену рашчишћава ситуацију у Звездином казненом простору тако што избацује лопту петом. Сетимо се утакмице против АПОЕЛА у Београду. Износи лопту, губи је, примамо други гол. Код трећег гола стоји и чека шта ће да се деси. Па да ли је то тај пожртвовани фудбалер? 31 му је година, вала је и доста било.

delijA

pre 15 godina

jojj ibro brate pa ti si bre najbolji bio!!!vratili tutorica ponovo da krpi rupe u odbrani.smesno!pozz za sve delije!!!napred IBRO!

samo realno

pre 15 godina

Samo jedno obaveštenje - Ivić je za Zvezdu odigrao 58 utakmica, a Gaj više od 70. Tek toliko da se vidi ko je bio duže u Zvezdi...

ZvezdasBB

pre 15 godina

Gaj je legenda od coveka!Sve najbolje u karijeri!Samo gazi macko i dodji ti nama opet!Zeznuli su se za Palasia koji sad igra u Totenhemu a tako ce i da se zeznu i za tebe!!!jos jednom SRECNO!!!

...

pre 15 godina

Tragedija!!! Ibrahime uvek cesh biti veci zvezdash od pola ovih nashih!!!Sever je uz tebe,i da nam jednog dana ti budesh predsednik...

mene partizan ne zanima

pre 15 godina

daleko od toga, to je razlika izmedju nas i vas
samo se lozite!
(pimpoje, 26. januar 2009 14:34)
Jel znas koja je razlika izmedju nas i vas je to sto svaku nasu vest vi komentarisete...kompleksi bole

ZVEZDOMAN

pre 15 godina

Hvala na dosadasnjem trudu,objektivno vise niste ni mogli.Ali gospodine GAJ zbog ponasanja na zadnjem derbiju(divljackim nasrtajem na rivala) u potpunosti se slazem sa gospodinom Ivicem.A ovo sa konobarom? Postoji kod nas Srba jedna izreka:SVOJE SE MESO NE JEDE! Sve najbolje u nastavku karijere.

nije mi jasno

pre 15 godina

stvarno ne razumem a voleo bi da mi neko objasni?
Cime je to Ilija Ivic ili bilo ko drugi zaduzio Zvezdu pa je sad bog? Igrao je za Zvezdu i bio placen za to, posle se prodao i zaradio jos ... Da nije igrao u zvezdu bio bi verovatno u nekom lokalnom klubu poznat i verovatno bi mu slika stajala u kafani gde dolaze igraci posle utakmice.
Sta to zvezda duguje njemu pa je on sada nedodirljiv i moze da tera koga god hoce i dovodi kamijonima bog te pita koga...
Gaj je zasluzio posteno sve sto mu je placeno i svaka mu cast. Tacka.

Nikola

pre 15 godina

Svaka mu cast jer je uvek igrao srcem za Zvezdu,ali mislim da je dostigao svoj limit u Zvezdi i da je uprava u pravu sto mu je dala odresebe ruke da nadje novi klub.Sto se tice Koromana mislim da je u ponekim utakmicama bio dosta nedisciplinovan ali cinjenicaa je da je on trenutno nas NAJBOLJI igrac!!!

Cutanje je zlato

pre 15 godina

Ako kojim slucajem Ivic uvede zvezdu u Ligu sampiona niko se Gaja nece ni setiti. Gaj jeste car ali zna Ilija zasto je to uradio.

zzzzz

pre 15 godina

Ibrahime, hvala ti, ali nisi ti u poziciji da "pljuješ" Iliju Ivića. Nisi ni svestan da je on mnogo više zadužio Zvezdu kao igrač nego ti...


I PIXI JE ZADUZIO ZVEZDU KAO IGRAC PA EVO DOKLE NAS JE DOVEO KAO PREDSEDNIK!

inb

pre 15 godina

@nekad i sad
mora da si potrosio ceo dan dok si smislio sta znaci skracenica!a nije cak ni duhovito.nekad ste bili neko a sad ste niko!!!

Marko

pre 15 godina

Ovaj gaj veze covek sa fudbalom nije imao, a prica nesto o nekakvim konobarima. Koji on zanat ima? Obucar...
Mora da je kozar, sudeci po tome kako je nasrnuo na moreiru. Sta je Ivic trebao da mu kaze? "Svaka ti cast kako si ga davio, majku i sl."!?! Idi ibrahime u Arabiju pa tamo davi protivnicke igrace. Bas se pitam kako ce seici na to da reaguju???

NUSKNVP

pre 15 godina

@(Nekad i sad, 26. januar 2009 14:56)
Ako ti je lakse u srcu da ovako prevedes moj nick, onda ok.
Tvoj nick "nekad i sad" dovoljno govori o situaciji u klubu za koji navijas...

Fk Famos

pre 15 godina

Nije mi jasno nešto, zar je sramota biti konobar!? Možda bi vam se više sviđao da je bogatstvo stekao krađom!?

D.Tana i I.Ivić = Moćna Zvezda

Ja

pre 15 godina

Ovaj post cu da kopiram, i da ga postujem posle svakog prelaznog roka:
Zvezda je na dnu i tesko ce se iscupati sve dok ova politika ima podrsku navijaca! Svaki put pred prelazni rok iste izjave- "Smanjicemo igracki kadar, necemo da dovodimo neproverene strance, oslanjacemo se na domace mlade igrace, bla-bla!" Prvog dana roka dolaze 3-4 neproverena stranca, a do kraja taj broj raste na 6-7, prodaju se 1-2 najbolja igraca, od domacih igraca se ne dovode mladi talenti, nego osrednji igraci nase lige koji su u vlasnistvu odredjenih menadzera. I navijaci svi zadovoljni, sa pricama "pruzimo im sansu" i "sad ce, da se uigraju samo"! Tu pricu ponavljaju malte ne celu polusezonu, do sledeceg prelaznog roka, i taman kad svate da su ovi sto su dovedeni u stvari obicni balvani prica pocinje ponovo! Posle 3-4 ciklusa, kad naraste nezadovoljstvo navijaca, menja se uprava, cime se ponovo resetuje njihov prag tolerancije. Pa dokle vise tako, koliko ce da nas(vas) vuku za nos?!A Gaj, bio je dobar, a vi sto se ne razumete u fudbal, idite komentariste Noleta i Jelenu...

Novi

pre 15 godina

..Ibrahime..zelim ti sve najbolje ali pred i nad sve zdravlje..verujem da mozes daodigras jos 3 godine na vrhunskom nivou..igrao si u bivsem evropskom prvaku..ostavljap srce na teren...svaka cas..da svi bar kupe deo tvog velikog srca koje nisi stedeo na teren..
jos jednom sretno i cekam te da jedan dan ponovo zaigras na nasu marakanu u nasi crveno beli dres...

Rocky Balboa

pre 15 godina

Za dobre igre i pozrtvovanje KAD je igrao dobro-hvala mu i svaka cast ! Ali to je i bila njegova obaveza on je profesionalac sa ugovorom koji je placen za to sto radi i to mu je obaveza, posao.
A da ce biti upamcen, pa nije on nista nedostizno, upamcen ce biti
ILIJA NAJDOSKI to je CENTARHALF koji se pamti !

Miša

pre 15 godina

Gaj je požrtvovan, zaista ostavlja srce na terenu, ali je činjenica da smo 70% golova primili preko njega. Ne kažem da su bolji ovi koji su došli, ali sa Gajom jednostavno ne vredi. Želim mu svu sreću u nastavku karijere.

nick

pre 15 godina

Bio je solidan igrač, jedan od boljih u Zvezdi.
Ali, u zadnjih najmanje 10 godina nijedan igrač nije toliko izgarao za Zvezdu, nije imao takvo srce kao Gaj. Makar zbog toga je zaslužio poštovanje i zahvalnost.

IvchaM

pre 15 godina

Dosao mladi reprezentativac, Srbin, decko koji moze da ostavi i dublji trag u Zvezdi, a vi kukate za nekim strancem, koji, ako ste bar malo realni, nije pruzio normalnu partiju jedno godinu ipo-dve dana. Kome je on bio super? "Navijacima" kojima je legenda zato sto je davio protivnickog igraca na derbiju? Bio je pozrtvovan, ginuo za Zvezdin dres,... Kako da ne. Pa njemu je skoro svaki start bio za karton, a kada bi iznosio loptu do sredine terena, odmah se otvarao prostor za protivnicke kontre. Gaj iz prve sezone i ovaj sada su nebo i zemlja i drago mi je sto smo bar neku sicu uzeli za njega.

NUSKNVP

pre 15 godina

@Vuk Samotnjak
A cekaj, gde su igrali Ilija Ivic i Vladimir Jugovic? Sledeci put samo malo razmisli pre nego sto se istrcis...
(Vuk Samotnjak, 26. januar 2009 13:38)
Napisao sam vracaju i SVRACAJU. Rukovodstvo zvezde cak ne dozvoljava svojim bivsim asovima da prisustvuju Skupstini kluba. Nisam zaboravio na Ivica i Jugovica, ali imam neki utisak da ce brze otici nego sto su dosli. Nezdrava atmosfera...

Aleksandar

pre 15 godina

Ako za nista drugo, hvala ti za onaj klizeci start na Inzagiju. Ode covek po burek. Cisto da se zna ko je ko. A za Ivica nije lepo to sto pricas, on je dosao da napravi nesto slicno Dzajicu 80-tih. Srecno majstore u nastavku karijere, imao si moje postovanje dok si bio igrac Crvene Zvezde jer sam uvek imao utisak da ti je Zvezda draza od vecine ostalih igraca koji su ~Zvezdasi~. Tio se videlo na poslednjem derbiju. Videlo se da ne igras samo zbog para, vec i srcem. Ovi nasi igraci mogu puno da nauce od tebe. Hvala

DEVETAR COKULIC

pre 15 godina

Realno, ali realno ni i Gaju i Zuki i Moreiri i Diari je ovo gornji limit i granica koju oni nikada nece preci, zato su oni i zadovljni onim sto im pruzaju Zvezda I Partizan jer znaju da te uslove nigde vise nece dobiti jer vise od ovog ne mogu. Zato su njihove izjave ja volim Zvezdu ili Partizan, meni je ovde lepo ili ja bih ovde zavrsio karijeru su smesne a iza njih se krije ova istina. Da vise od ovoga i ne mogu i da u nijedan ozbljan klub ne bi mogli i da predju. Sto se tice Gaja od onog trenutka kada je rekao da on kaznu sa derbija nece plati kao sto nije platio ni jednu do sada, se zavrsava njegova prica u Zvezdinom dresu. Tako i treba da bude, jer su tu mladi igraci, zeljni dokazivanja - Vranjes, Tomovic, Ninkov. Zvezda iznad svega!

strucnjak

pre 15 godina

Cinjenica je da ovi iz Zvezde oterase sve koji su imali jace ugovore, tj. plate, zele da restruktuiraju budzet kluba kako bi mogli da isplate svoje ugovore, da bi Ilija mogao da ima 25.000 evra platu, ili Kozic 350.000 dinara...

A sto se Gaja tice, ne treba plakati puno za njim kao igracem, jeste u nekim situacijama bio pouzdan, ali je u isto tako umeo dobrano da nas iznervira nekim svojim ispadima! Ali nacin na koji se ova uprava odrekla standardnog prvotimca, nekoga ko je skoro tri godine dao klubu, je u najmanju ruku sramotan!!! Kaze Den Tana da se raspitivao koliku platu imaju sportski direktori u najvecim evropskim klubovima, pa je u skladu sa tim placen i Ivic! Pa g-dine Ivicu, da li se Barselona, Mancester, Liverpul na taj nacin ophode prema svojim uzdanicama???

Dr Undertaker

pre 15 godina

Well,za Gaja nije neka steta,ali jedini igrac koji bi morao u ovoj situaciji da ostane je Koroman.Bez obzira na nedostatak vaspitanja on je jedini igrac koji moze da donese prevagu i uvek igra bez kompleksa.Premda sam Grobar,smatram da je njegov odlazak u Koreju teska glupost uprave Zvezde.

pimpoje

pre 15 godina

Koroman = Gurovic

uvek ste voleli i lozili se na takve!
Sto ti je krivo sto se lozimo na takve??
(sever je zvezda, 26. januar 2009 14:01

daleko od toga, to je razlika izmedju nas i vas
samo se lozite!

Nekad i sad

pre 15 godina

Dok se u Partizan rado vracaju i svracaju svi bivsi asovi koji su nosili crno beli dres,rukovodstva zvezde, bivsa i sadasnje konstantno zatvaraju vrata njihovim bivsim igracima. Strashno...
(NUSKNVP, 26. januar 2009 13:09)
Cekaj, ti si kao grobar zaqsto onda pljujes partizan? NUSKNVP - najgori uginuli sportski kolektiv nas voljeni pasrtizan, eto to znaci za one sto ne znaju...
A sto se tice Gaja, Srecan put, Hvala za sve...

Tasko CZ

pre 15 godina

Gaj, ne zamjeraj nama navijacima. Mi smo te iskreno voleli i postovali. Hvala na svemu, bio si igracina a i srce si ostavljao na terenu. Sve najboljke ti zelim...i da nam se vratis!

Nervozni poštar

pre 15 godina

Sve do danas nisam znao da ste toliko emotivno vezani za Iliju.Pa vi ste ga svojim komentarima predstavili kao sedmu Zvezdinu zvezdu.

prijatelj

pre 15 godina

Neces da kazes pravu istinu o tvom odlasku?E pa procitajte: "Doticni gospodin voli pare vise nego ista na svetu ,pa dosta puta "ne zatvori" svog igraca kad treba,pa "promasi" loptu i td Nemoj ti da pricas kad dostva svari znamo,a tvoja prica o Delijama je nama poznat( sve najgore mislis),hocete jos ....

konobar te mrzi

pre 15 godina

Crni čovek je u pravu. Dovoljno dugu je u klubu da zna ko pije a ko plaća i kakvi sve igrači se dovode. Stari kelner ima svoju misiju koja nije naivna....

robin hud

pre 15 godina

Gaj je borben i pozrtvovan defanzivac koji zaista gine na svakom vaznijem mecu. Isto tako je istina da je kiksao dosta puta i da je cesto znao da bude van normi ponasanja u dresu najveceg kluba jugoistocne Evrope. Medjutim, mi svi ne vidimo sumu od drveta. Pa gospodo u Upravnom odboru Crvene zvezde sede Scepanović koji je sest meseci bio u pritvoru i Arizanovic, zubar sa Kalenic pijace. kakav onda da bude Ibrahim Gaj. Deda Tana lupeta po televizijama i novinarima kad god moze. On ustvari ne vodi klub, on nije predsednik jer se sve desava mimo njega... Sta onda ocekivati od jednog Senegalca Gaja...
Dakle, nije greska u Gaju nego u Bunji, Toplici, Marku, Micku, Tani, Iliji i ostalim znalcima koji nemaju autoritet da ribu ociste od glave pa je ciste od repa, a zna se odakle smrdi. Smesno.
A Delije cute li cute, valja im Markic, u svakoj je upravi a nas klub tone... Uzas
Pozdrav za Gaja!!!

SRECAN PUT ! ! !

pre 15 godina

Gajo javi se, Gajo javi se..
DZomba l..e j..a IBRAHIMA GAJA nanananananananananana...
Jedino sto si davao srce na terenu, ali nikad slabiju odbranu nismo imali mnogo kiksas i unosis nervozu...

Vuk Samotnjak

pre 15 godina

Dok se u Partizan rado vracaju i svracaju svi bivsi asovi koji su nosili crno beli dres,rukovodstva zvezde, bivsa i sadasnje konstantno zatvaraju vrata njihovim bivsim igracima. Strashno...
(NUSKNVP, 26. januar 2009 13:09)

A cekaj, gde su igrali Ilija Ivic i Vladimir Jugovic? Sledeci put samo malo razmisli pre nego sto se istrcis...

crnac

pre 15 godina

Care najbolji si,i znaj da si klasa za ove defanzivce koji su Zvezdi sada!!! Zelim ti sve najbolje u daljoj karijeri,jer si jedan od retkih igraca koji je ginuo za Zvezdin dres!!!
GAJ dobar,GAJ igra...

Bora Djordjevic

pre 15 godina

Idi...koliko te noge nose !!!!
Idi...glavom bez obzira !!!
Idi i ne okreci se sine...
Ivic treba da reze korenje zaraslo po prostorijama kluba i nazalost po neki primeran cvetic (TI NISI BAS NAJPRIMERNIJI BIO...)
Disciplina rad - nikad ili sad.

ahsdf

pre 15 godina

Gaj je car. Lik se trudio uvek i to je najbitnije! Kad nema ekstra kvaliteta vazan je trud, a gde u nasoj ligi ima ekstra ekvaliteta?! Al zato manekena imamo uvek... Bar pola danasnjih fudbalera ne zasluzuje naziv "sportista".

pedja

pre 15 godina

Putuj Ibrahime,mozda si davao kako kazu tvoji obožavatelji sa "severa" srce na terenu,ali da bi igrao u Zvezdi moraš imati i ZNANJA!!! neverovatno je koliko je kikseva pravio,unosio nervozu u našu odbranu sa čuvenim iznošenjem lopte, a pojma nema o fudbalu,a tek davljenje Moreire!, apre toga ga Diara pretrčiu kao da ga nema i lako da gol,pa protiv kula prvi gol nema ga nigde.... dosta je nema više.Ivić se dobro razume u svoj posao i jedva je čekao zimu da ga otera.Pravi se novi tim i treba mu podrška nas pravih zvezdasa koji se razumemo u fudbal,a ne ovih što viču da je Koroman najbolji igrač zato što je najveći Srbin!! U isto vreme je i najnekulturniji igrač u ligi i kao takav nam ne treba više u Zvezdi,ne vredi što je relativno dobar igrač kad rastura tim svojim ponašanjem na terenu i van njega. Ivić pravi veliki rez i siguran sam da će uspeti,puno sreće
(ZVEZDAS, 26. januar 2009 13:14)

a ti msilis da su ti ovi bolji sto su ostali??

partizan sampion

pre 15 godina

Zanimljivo je kako navijaci zvezde sada pljuju Gaja i kazu da je nedisciplinovan a kad je davio Moreiru onda su ga podrzavali i pricali kako je to dobar potez!I kad vidim koliko se de-li-je ne razumeju u fudbal nije ni cudo sto su dosli do toga da budu na nivou Javora!Pa svaki gol koji ste primili od Diare je zbog Gaja!Pogledajte te golove pa ce te shvatiti da je gotovo uvek Gaj zakasnio!I Rnic je voleo Partizan ali nije imao pojma!Hvala Bogu te smo se otarasili te bede!Zna Ivic sta radi!

sin Dragan

pre 15 godina

NAJNOVIJA VEST: jedna zena-astrolog izjavila prosle nedelje da iako nema pojma o fudbalu "vidi" da se nas fudblaski klub koji ima naziv nebeskog tela zvezda u svom imenu za DVE godine vraca na staze stare slave. PA SRECNO NAM BRACO DELIJE!!! BICEMO OPET PRVACI CELOG SVETAAAAAAAAAAAAA.....

tvoj drugar Dzomba

pre 15 godina

„Odlazim zbog predsednika-konobara Den Tane i Ivića. Zvezda može da ima boljeg predsednika od njega, on kao da nikad nije igrao fudbal“.


Pa i nije...

ZVEZDAS

pre 15 godina

Putuj Ibrahime,mozda si davao kako kazu tvoji obožavatelji sa "severa" srce na terenu,ali da bi igrao u Zvezdi moraš imati i ZNANJA!!! neverovatno je koliko je kikseva pravio,unosio nervozu u našu odbranu sa čuvenim iznošenjem lopte, a pojma nema o fudbalu,a tek davljenje Moreire!, apre toga ga Diara pretrčiu kao da ga nema i lako da gol,pa protiv kula prvi gol nema ga nigde.... dosta je nema više.Ivić se dobro razume u svoj posao i jedva je čekao zimu da ga otera.Pravi se novi tim i treba mu podrška nas pravih zvezdasa koji se razumemo u fudbal,a ne ovih što viču da je Koroman najbolji igrač zato što je najveći Srbin!! U isto vreme je i najnekulturniji igrač u ligi i kao takav nam ne treba više u Zvezdi,ne vredi što je relativno dobar igrač kad rastura tim svojim ponašanjem na terenu i van njega. Ivić pravi veliki rez i siguran sam da će uspeti,puno sreće

Nekad išao na tekme

pre 15 godina

Nije bio evropska klasa, ali je bio odličan za ovu našu Insajder super ligu, gde su se počeli prodavati u inostranstvo i maloletnici, a da nisu pošteno ni zaigrali u svojim klubovima.

scepan mali

pre 15 godina

Bez obzira na slabiju formu poslednjih meseci, zbogom majstore! Sve najbolje u daljoj karijeri. Zaduzio si klub vise nego i jedan drugi fudbaler koji je u poslednjih nekoliko godina prodefilovao kroz njega!

xxx

pre 15 godina

a shto bi se ti i vracao u klub,kao da si legenda bog te mazo. Ti si samo jos jedan od onih Betmena,madjionichara i ostalih koji su protutnjali kroz zvezdu i koji ce biti zaboravljeni do pochetka novog prelaznog roka...

Zvezda

pre 15 godina

Sećam se Ivića dok je igrao u Zvezdi i, iako sam zvezdaš od malih nogu, potpuno mi je jasno zašto te je "kulirao" posle derbija.
Svakako ti želim sreću.

Mareiro

pre 15 godina

Covek je legenda i jako mi je drago sto ovako prica o Zvezidi i sto razmislja o povratku,po mom misljenju Gaj treba UVEK da bude u startnih 11 gde god igrao!!!!!GAJ LEGENDA

kojekude

pre 15 godina

Ibrahime, hvala ti, ali nisi ti u poziciji da "pljuješ" Iliju Ivića. Nisi ni svestan da je on mnogo više zadužio Zvezdu kao igrač nego ti...Nadam se da će se u ulozi direktora pokazati u još boljem svetlu.
Zato, tebi Ibro srećan put i sve najbolje. Ilija Ivić je čovek koga navijači Zvezde vole i poštuju, zato pazi šta pričaš na odlasku.

Gentleman

pre 15 godina

Steta sto je ovako ispalo...
Realno Gaj je odlican igrac za nasu ligu... Uvek je ostavljao srce na terenu i beskompromisno isao na svaku loptu... Ako vec brojite koliko je kikseva napravio, prebrojte i koliko je golova spaseno njegovim pozrtvovanim intervencijama...

Sto se tice derbija, to je klasican nesporazum... Ako pazljivo pogledate snimak videcete da je Moreira slucajno zakacio Gaja, ali je Gaj bio okrenut ledjima i to nije video, pa je mislio da je dobio nameran udarac. Ne mislim da je adekvatno odreagovao, ali mislim da je trebalo da postupaju prema njemu sa vise razumevanja...

Grobar983

pre 15 godina

Ne znam zasto ljudi stalno izjavljuju da je zvezdin predsednik konobar, kad je covek jasno i glasno rekao, na izbornoj skupstini kluba, da je bio samo POMOCNIK konobara!

ajd sad

pre 15 godina

Eto, ispade bolje imati dobrog konobara, nego dobrog defanzivca. Ako su se ovi nasi zamerili nesta sa konobarom zbog domacih prilika i previranja, zbog cega se Gaj zameri? Mora da i on hoce da upropasti zvezdu!!!

NUSKNVP

pre 15 godina

Dok se u Partizan rado vracaju i svracaju svi bivsi asovi koji su nosili crno beli dres,rukovodstva zvezde, bivsa i sadasnje konstantno zatvaraju vrata njihovim bivsim igracima. Strashno...

Dekicar

pre 15 godina

Gajo, hvala ti za sve, ali nema potrebe da sad nesto prozivas Iliju. To je sport, i Ronaldo je otisao iz Reala, pa nije smak sveta. Zelim ti sve najbolje u daljoj karijeri.

Господи

pre 15 godina

Једини си у последњих неколико година који је и без подсећања са трибина увек остављао срце на терену! Жао ми је што су те овако џукачки отерали из нашег клуба и хвала ти што то не замераш свима нама. Срећан пут, мајсторе.

mareBeograd

pre 15 godina

odlazis sine, zato sto nisi postovao Crvenu Zvezdu sam si rekao da i ovoga puta neces platiti kaznu. neces platis - neces igras
To je vazilo i za vece igrace od tebe. Jesmo pali ali ne toliko nisko da zavisimo od tebe i tu si se prevario...
Hvala Ivicu i Tani sto cuvaju ugled kluba.

Gaj za potpredsednika!

pre 15 godina

Alllooo,cobane koliko smo golova preko tebe primili ti znas ko je Ilija Ivic
(Roki, 26. januar 2009 13:04)

Slusaj bre ti kako te nije sramota da pricas tako o coveku koji je ostavljao svaki put srce na terenu, cak se za malo i pobijo na derbiju, hteo da potpise dozivotni ugovor sa zvezdom, a i retko ko je mogao da ga prodje, i sada odlazi za 300 000, a ti za takvog coveka kazes da je coban, svakakvim izrazima bih te sada oslovio, ali necu da mi ne bi ne pustili komentar!

Tako je to kad svi misle da se razumeju fudbal!!

quimi

pre 15 godina

e moj ibro,kad ti napravis karijeru kao ivic onda mozes nesto da kazes za njega...pogledaj u kojima je on klubovima igrao a u kojima ti...
a to sto dan tanu nazivas konobarom samo govori o tome kakav si necovek i neprofesionalac,pljujes coveka koji te 'lebom hranio...
idi i ne okreci se,mozemo mi i bez tebe,i to mnogo bolje nego s tobom...
pitam se samo sta ces pricati za gazde tog kluba u koji ides kad shvate kakav si i najure te...

delijaaaaaaaaaa

pre 15 godina

NAJJACI stoper u celoj nasoj ligi, ako se on nije trudio u zvezdi, na znam ko jeste... IBRAHIME TI SI NAJVECI SRBIN U CELOJ ZVEZDI ... srecno u saudijskoj arabiji

Grobar983

pre 15 godina

Ne znam zasto ljudi stalno izjavljuju da je zvezdin predsednik konobar, kad je covek jasno i glasno rekao, na izbornoj skupstini kluba, da je bio samo POMOCNIK konobara!

Nekad išao na tekme

pre 15 godina

Nije bio evropska klasa, ali je bio odličan za ovu našu Insajder super ligu, gde su se počeli prodavati u inostranstvo i maloletnici, a da nisu pošteno ni zaigrali u svojim klubovima.

NUSKNVP

pre 15 godina

Dok se u Partizan rado vracaju i svracaju svi bivsi asovi koji su nosili crno beli dres,rukovodstva zvezde, bivsa i sadasnje konstantno zatvaraju vrata njihovim bivsim igracima. Strashno...

ZVEZDAS

pre 15 godina

Putuj Ibrahime,mozda si davao kako kazu tvoji obožavatelji sa "severa" srce na terenu,ali da bi igrao u Zvezdi moraš imati i ZNANJA!!! neverovatno je koliko je kikseva pravio,unosio nervozu u našu odbranu sa čuvenim iznošenjem lopte, a pojma nema o fudbalu,a tek davljenje Moreire!, apre toga ga Diara pretrčiu kao da ga nema i lako da gol,pa protiv kula prvi gol nema ga nigde.... dosta je nema više.Ivić se dobro razume u svoj posao i jedva je čekao zimu da ga otera.Pravi se novi tim i treba mu podrška nas pravih zvezdasa koji se razumemo u fudbal,a ne ovih što viču da je Koroman najbolji igrač zato što je najveći Srbin!! U isto vreme je i najnekulturniji igrač u ligi i kao takav nam ne treba više u Zvezdi,ne vredi što je relativno dobar igrač kad rastura tim svojim ponašanjem na terenu i van njega. Ivić pravi veliki rez i siguran sam da će uspeti,puno sreće

crnac

pre 15 godina

Care najbolji si,i znaj da si klasa za ove defanzivce koji su Zvezdi sada!!! Zelim ti sve najbolje u daljoj karijeri,jer si jedan od retkih igraca koji je ginuo za Zvezdin dres!!!
GAJ dobar,GAJ igra...

kojekude

pre 15 godina

Ibrahime, hvala ti, ali nisi ti u poziciji da "pljuješ" Iliju Ivića. Nisi ni svestan da je on mnogo više zadužio Zvezdu kao igrač nego ti...Nadam se da će se u ulozi direktora pokazati u još boljem svetlu.
Zato, tebi Ibro srećan put i sve najbolje. Ilija Ivić je čovek koga navijači Zvezde vole i poštuju, zato pazi šta pričaš na odlasku.

Gaj za potpredsednika!

pre 15 godina

Alllooo,cobane koliko smo golova preko tebe primili ti znas ko je Ilija Ivic
(Roki, 26. januar 2009 13:04)

Slusaj bre ti kako te nije sramota da pricas tako o coveku koji je ostavljao svaki put srce na terenu, cak se za malo i pobijo na derbiju, hteo da potpise dozivotni ugovor sa zvezdom, a i retko ko je mogao da ga prodje, i sada odlazi za 300 000, a ti za takvog coveka kazes da je coban, svakakvim izrazima bih te sada oslovio, ali necu da mi ne bi ne pustili komentar!

Tako je to kad svi misle da se razumeju fudbal!!

Господи

pre 15 godina

Једини си у последњих неколико година који је и без подсећања са трибина увек остављао срце на терену! Жао ми је што су те овако џукачки отерали из нашег клуба и хвала ти што то не замераш свима нама. Срећан пут, мајсторе.

ahsdf

pre 15 godina

Gaj je car. Lik se trudio uvek i to je najbitnije! Kad nema ekstra kvaliteta vazan je trud, a gde u nasoj ligi ima ekstra ekvaliteta?! Al zato manekena imamo uvek... Bar pola danasnjih fudbalera ne zasluzuje naziv "sportista".

pedja

pre 15 godina

Putuj Ibrahime,mozda si davao kako kazu tvoji obožavatelji sa "severa" srce na terenu,ali da bi igrao u Zvezdi moraš imati i ZNANJA!!! neverovatno je koliko je kikseva pravio,unosio nervozu u našu odbranu sa čuvenim iznošenjem lopte, a pojma nema o fudbalu,a tek davljenje Moreire!, apre toga ga Diara pretrčiu kao da ga nema i lako da gol,pa protiv kula prvi gol nema ga nigde.... dosta je nema više.Ivić se dobro razume u svoj posao i jedva je čekao zimu da ga otera.Pravi se novi tim i treba mu podrška nas pravih zvezdasa koji se razumemo u fudbal,a ne ovih što viču da je Koroman najbolji igrač zato što je najveći Srbin!! U isto vreme je i najnekulturniji igrač u ligi i kao takav nam ne treba više u Zvezdi,ne vredi što je relativno dobar igrač kad rastura tim svojim ponašanjem na terenu i van njega. Ivić pravi veliki rez i siguran sam da će uspeti,puno sreće
(ZVEZDAS, 26. januar 2009 13:14)

a ti msilis da su ti ovi bolji sto su ostali??

Zvezda

pre 15 godina

Sećam se Ivića dok je igrao u Zvezdi i, iako sam zvezdaš od malih nogu, potpuno mi je jasno zašto te je "kulirao" posle derbija.
Svakako ti želim sreću.

mareBeograd

pre 15 godina

odlazis sine, zato sto nisi postovao Crvenu Zvezdu sam si rekao da i ovoga puta neces platiti kaznu. neces platis - neces igras
To je vazilo i za vece igrace od tebe. Jesmo pali ali ne toliko nisko da zavisimo od tebe i tu si se prevario...
Hvala Ivicu i Tani sto cuvaju ugled kluba.

tvoj drugar Dzomba

pre 15 godina

„Odlazim zbog predsednika-konobara Den Tane i Ivića. Zvezda može da ima boljeg predsednika od njega, on kao da nikad nije igrao fudbal“.


Pa i nije...

ajd sad

pre 15 godina

Eto, ispade bolje imati dobrog konobara, nego dobrog defanzivca. Ako su se ovi nasi zamerili nesta sa konobarom zbog domacih prilika i previranja, zbog cega se Gaj zameri? Mora da i on hoce da upropasti zvezdu!!!

Gentleman

pre 15 godina

Steta sto je ovako ispalo...
Realno Gaj je odlican igrac za nasu ligu... Uvek je ostavljao srce na terenu i beskompromisno isao na svaku loptu... Ako vec brojite koliko je kikseva napravio, prebrojte i koliko je golova spaseno njegovim pozrtvovanim intervencijama...

Sto se tice derbija, to je klasican nesporazum... Ako pazljivo pogledate snimak videcete da je Moreira slucajno zakacio Gaja, ali je Gaj bio okrenut ledjima i to nije video, pa je mislio da je dobio nameran udarac. Ne mislim da je adekvatno odreagovao, ali mislim da je trebalo da postupaju prema njemu sa vise razumevanja...

Vuk Samotnjak

pre 15 godina

Dok se u Partizan rado vracaju i svracaju svi bivsi asovi koji su nosili crno beli dres,rukovodstva zvezde, bivsa i sadasnje konstantno zatvaraju vrata njihovim bivsim igracima. Strashno...
(NUSKNVP, 26. januar 2009 13:09)

A cekaj, gde su igrali Ilija Ivic i Vladimir Jugovic? Sledeci put samo malo razmisli pre nego sto se istrcis...

pimpoje

pre 15 godina

Koroman = Gurovic

uvek ste voleli i lozili se na takve!
Sto ti je krivo sto se lozimo na takve??
(sever je zvezda, 26. januar 2009 14:01

daleko od toga, to je razlika izmedju nas i vas
samo se lozite!

scepan mali

pre 15 godina

Bez obzira na slabiju formu poslednjih meseci, zbogom majstore! Sve najbolje u daljoj karijeri. Zaduzio si klub vise nego i jedan drugi fudbaler koji je u poslednjih nekoliko godina prodefilovao kroz njega!

partizan sampion

pre 15 godina

Zanimljivo je kako navijaci zvezde sada pljuju Gaja i kazu da je nedisciplinovan a kad je davio Moreiru onda su ga podrzavali i pricali kako je to dobar potez!I kad vidim koliko se de-li-je ne razumeju u fudbal nije ni cudo sto su dosli do toga da budu na nivou Javora!Pa svaki gol koji ste primili od Diare je zbog Gaja!Pogledajte te golove pa ce te shvatiti da je gotovo uvek Gaj zakasnio!I Rnic je voleo Partizan ali nije imao pojma!Hvala Bogu te smo se otarasili te bede!Zna Ivic sta radi!

Bora Djordjevic

pre 15 godina

Idi...koliko te noge nose !!!!
Idi...glavom bez obzira !!!
Idi i ne okreci se sine...
Ivic treba da reze korenje zaraslo po prostorijama kluba i nazalost po neki primeran cvetic (TI NISI BAS NAJPRIMERNIJI BIO...)
Disciplina rad - nikad ili sad.

konobar te mrzi

pre 15 godina

Crni čovek je u pravu. Dovoljno dugu je u klubu da zna ko pije a ko plaća i kakvi sve igrači se dovode. Stari kelner ima svoju misiju koja nije naivna....

delijaaaaaaaaaa

pre 15 godina

NAJJACI stoper u celoj nasoj ligi, ako se on nije trudio u zvezdi, na znam ko jeste... IBRAHIME TI SI NAJVECI SRBIN U CELOJ ZVEZDI ... srecno u saudijskoj arabiji

sin Dragan

pre 15 godina

NAJNOVIJA VEST: jedna zena-astrolog izjavila prosle nedelje da iako nema pojma o fudbalu "vidi" da se nas fudblaski klub koji ima naziv nebeskog tela zvezda u svom imenu za DVE godine vraca na staze stare slave. PA SRECNO NAM BRACO DELIJE!!! BICEMO OPET PRVACI CELOG SVETAAAAAAAAAAAAA.....

Dr Undertaker

pre 15 godina

Well,za Gaja nije neka steta,ali jedini igrac koji bi morao u ovoj situaciji da ostane je Koroman.Bez obzira na nedostatak vaspitanja on je jedini igrac koji moze da donese prevagu i uvek igra bez kompleksa.Premda sam Grobar,smatram da je njegov odlazak u Koreju teska glupost uprave Zvezde.

Fk Famos

pre 15 godina

Nije mi jasno nešto, zar je sramota biti konobar!? Možda bi vam se više sviđao da je bogatstvo stekao krađom!?

D.Tana i I.Ivić = Moćna Zvezda

xxx

pre 15 godina

a shto bi se ti i vracao u klub,kao da si legenda bog te mazo. Ti si samo jos jedan od onih Betmena,madjionichara i ostalih koji su protutnjali kroz zvezdu i koji ce biti zaboravljeni do pochetka novog prelaznog roka...

Nervozni poštar

pre 15 godina

Sve do danas nisam znao da ste toliko emotivno vezani za Iliju.Pa vi ste ga svojim komentarima predstavili kao sedmu Zvezdinu zvezdu.

SRECAN PUT ! ! !

pre 15 godina

Gajo javi se, Gajo javi se..
DZomba l..e j..a IBRAHIMA GAJA nanananananananananana...
Jedino sto si davao srce na terenu, ali nikad slabiju odbranu nismo imali mnogo kiksas i unosis nervozu...

Mareiro

pre 15 godina

Covek je legenda i jako mi je drago sto ovako prica o Zvezidi i sto razmislja o povratku,po mom misljenju Gaj treba UVEK da bude u startnih 11 gde god igrao!!!!!GAJ LEGENDA

Tasko CZ

pre 15 godina

Gaj, ne zamjeraj nama navijacima. Mi smo te iskreno voleli i postovali. Hvala na svemu, bio si igracina a i srce si ostavljao na terenu. Sve najboljke ti zelim...i da nam se vratis!

милош

pre 15 godina

Једва сам чекао да оде. Овде се толико хвалоспева написало о овом човеку, да на крају морам да закључим да људи са овог формуна ни не гледају утакмице, већ на основу извештаја Журнала вреднују фудбалере. Гај је ретко бруталан, спор, неуравнотежен и индолентан фудбалер. Колико је само пута улазио у ризичне дрибилнге износећи лопту и остављајући промају у одбрани? Колико пута је погибељним стартовима са обе ноге повредио противничке фудбалере? Колико пута смо само преко њега примили гол? Ево примера само за последњих 6 месеци. Сетимо се Јоветићевог гола за 3-2 у полуфиналу Купа прошле године. Гај није ни скочио, придигао се на прсте и омогућио Јоветићу да натенане прими лопту и да гол. На истој утакмици у првом полувремену рашчишћава ситуацију у Звездином казненом простору тако што избацује лопту петом. Сетимо се утакмице против АПОЕЛА у Београду. Износи лопту, губи је, примамо други гол. Код трећег гола стоји и чека шта ће да се деси. Па да ли је то тај пожртвовани фудбалер? 31 му је година, вала је и доста било.

Dekicar

pre 15 godina

Gajo, hvala ti za sve, ali nema potrebe da sad nesto prozivas Iliju. To je sport, i Ronaldo je otisao iz Reala, pa nije smak sveta. Zelim ti sve najbolje u daljoj karijeri.

robin hud

pre 15 godina

Gaj je borben i pozrtvovan defanzivac koji zaista gine na svakom vaznijem mecu. Isto tako je istina da je kiksao dosta puta i da je cesto znao da bude van normi ponasanja u dresu najveceg kluba jugoistocne Evrope. Medjutim, mi svi ne vidimo sumu od drveta. Pa gospodo u Upravnom odboru Crvene zvezde sede Scepanović koji je sest meseci bio u pritvoru i Arizanovic, zubar sa Kalenic pijace. kakav onda da bude Ibrahim Gaj. Deda Tana lupeta po televizijama i novinarima kad god moze. On ustvari ne vodi klub, on nije predsednik jer se sve desava mimo njega... Sta onda ocekivati od jednog Senegalca Gaja...
Dakle, nije greska u Gaju nego u Bunji, Toplici, Marku, Micku, Tani, Iliji i ostalim znalcima koji nemaju autoritet da ribu ociste od glave pa je ciste od repa, a zna se odakle smrdi. Smesno.
A Delije cute li cute, valja im Markic, u svakoj je upravi a nas klub tone... Uzas
Pozdrav za Gaja!!!

quimi

pre 15 godina

e moj ibro,kad ti napravis karijeru kao ivic onda mozes nesto da kazes za njega...pogledaj u kojima je on klubovima igrao a u kojima ti...
a to sto dan tanu nazivas konobarom samo govori o tome kakav si necovek i neprofesionalac,pljujes coveka koji te 'lebom hranio...
idi i ne okreci se,mozemo mi i bez tebe,i to mnogo bolje nego s tobom...
pitam se samo sta ces pricati za gazde tog kluba u koji ides kad shvate kakav si i najure te...

IvchaM

pre 15 godina

Dosao mladi reprezentativac, Srbin, decko koji moze da ostavi i dublji trag u Zvezdi, a vi kukate za nekim strancem, koji, ako ste bar malo realni, nije pruzio normalnu partiju jedno godinu ipo-dve dana. Kome je on bio super? "Navijacima" kojima je legenda zato sto je davio protivnickog igraca na derbiju? Bio je pozrtvovan, ginuo za Zvezdin dres,... Kako da ne. Pa njemu je skoro svaki start bio za karton, a kada bi iznosio loptu do sredine terena, odmah se otvarao prostor za protivnicke kontre. Gaj iz prve sezone i ovaj sada su nebo i zemlja i drago mi je sto smo bar neku sicu uzeli za njega.

Ja

pre 15 godina

Ovaj post cu da kopiram, i da ga postujem posle svakog prelaznog roka:
Zvezda je na dnu i tesko ce se iscupati sve dok ova politika ima podrsku navijaca! Svaki put pred prelazni rok iste izjave- "Smanjicemo igracki kadar, necemo da dovodimo neproverene strance, oslanjacemo se na domace mlade igrace, bla-bla!" Prvog dana roka dolaze 3-4 neproverena stranca, a do kraja taj broj raste na 6-7, prodaju se 1-2 najbolja igraca, od domacih igraca se ne dovode mladi talenti, nego osrednji igraci nase lige koji su u vlasnistvu odredjenih menadzera. I navijaci svi zadovoljni, sa pricama "pruzimo im sansu" i "sad ce, da se uigraju samo"! Tu pricu ponavljaju malte ne celu polusezonu, do sledeceg prelaznog roka, i taman kad svate da su ovi sto su dovedeni u stvari obicni balvani prica pocinje ponovo! Posle 3-4 ciklusa, kad naraste nezadovoljstvo navijaca, menja se uprava, cime se ponovo resetuje njihov prag tolerancije. Pa dokle vise tako, koliko ce da nas(vas) vuku za nos?!A Gaj, bio je dobar, a vi sto se ne razumete u fudbal, idite komentariste Noleta i Jelenu...

NUSKNVP

pre 15 godina

@Vuk Samotnjak
A cekaj, gde su igrali Ilija Ivic i Vladimir Jugovic? Sledeci put samo malo razmisli pre nego sto se istrcis...
(Vuk Samotnjak, 26. januar 2009 13:38)
Napisao sam vracaju i SVRACAJU. Rukovodstvo zvezde cak ne dozvoljava svojim bivsim asovima da prisustvuju Skupstini kluba. Nisam zaboravio na Ivica i Jugovica, ali imam neki utisak da ce brze otici nego sto su dosli. Nezdrava atmosfera...

Aleksandar

pre 15 godina

Ako za nista drugo, hvala ti za onaj klizeci start na Inzagiju. Ode covek po burek. Cisto da se zna ko je ko. A za Ivica nije lepo to sto pricas, on je dosao da napravi nesto slicno Dzajicu 80-tih. Srecno majstore u nastavku karijere, imao si moje postovanje dok si bio igrac Crvene Zvezde jer sam uvek imao utisak da ti je Zvezda draza od vecine ostalih igraca koji su ~Zvezdasi~. Tio se videlo na poslednjem derbiju. Videlo se da ne igras samo zbog para, vec i srcem. Ovi nasi igraci mogu puno da nauce od tebe. Hvala

Nekad i sad

pre 15 godina

Dok se u Partizan rado vracaju i svracaju svi bivsi asovi koji su nosili crno beli dres,rukovodstva zvezde, bivsa i sadasnje konstantno zatvaraju vrata njihovim bivsim igracima. Strashno...
(NUSKNVP, 26. januar 2009 13:09)
Cekaj, ti si kao grobar zaqsto onda pljujes partizan? NUSKNVP - najgori uginuli sportski kolektiv nas voljeni pasrtizan, eto to znaci za one sto ne znaju...
A sto se tice Gaja, Srecan put, Hvala za sve...

DEVETAR COKULIC

pre 15 godina

Realno, ali realno ni i Gaju i Zuki i Moreiri i Diari je ovo gornji limit i granica koju oni nikada nece preci, zato su oni i zadovljni onim sto im pruzaju Zvezda I Partizan jer znaju da te uslove nigde vise nece dobiti jer vise od ovog ne mogu. Zato su njihove izjave ja volim Zvezdu ili Partizan, meni je ovde lepo ili ja bih ovde zavrsio karijeru su smesne a iza njih se krije ova istina. Da vise od ovoga i ne mogu i da u nijedan ozbljan klub ne bi mogli i da predju. Sto se tice Gaja od onog trenutka kada je rekao da on kaznu sa derbija nece plati kao sto nije platio ni jednu do sada, se zavrsava njegova prica u Zvezdinom dresu. Tako i treba da bude, jer su tu mladi igraci, zeljni dokazivanja - Vranjes, Tomovic, Ninkov. Zvezda iznad svega!

nije mi jasno

pre 15 godina

stvarno ne razumem a voleo bi da mi neko objasni?
Cime je to Ilija Ivic ili bilo ko drugi zaduzio Zvezdu pa je sad bog? Igrao je za Zvezdu i bio placen za to, posle se prodao i zaradio jos ... Da nije igrao u zvezdu bio bi verovatno u nekom lokalnom klubu poznat i verovatno bi mu slika stajala u kafani gde dolaze igraci posle utakmice.
Sta to zvezda duguje njemu pa je on sada nedodirljiv i moze da tera koga god hoce i dovodi kamijonima bog te pita koga...
Gaj je zasluzio posteno sve sto mu je placeno i svaka mu cast. Tacka.

samo realno

pre 15 godina

Samo jedno obaveštenje - Ivić je za Zvezdu odigrao 58 utakmica, a Gaj više od 70. Tek toliko da se vidi ko je bio duže u Zvezdi...

NUSKNVP

pre 15 godina

@(Nekad i sad, 26. januar 2009 14:56)
Ako ti je lakse u srcu da ovako prevedes moj nick, onda ok.
Tvoj nick "nekad i sad" dovoljno govori o situaciji u klubu za koji navijas...

zzzzz

pre 15 godina

Ibrahime, hvala ti, ali nisi ti u poziciji da "pljuješ" Iliju Ivića. Nisi ni svestan da je on mnogo više zadužio Zvezdu kao igrač nego ti...


I PIXI JE ZADUZIO ZVEZDU KAO IGRAC PA EVO DOKLE NAS JE DOVEO KAO PREDSEDNIK!

inb

pre 15 godina

@nekad i sad
mora da si potrosio ceo dan dok si smislio sta znaci skracenica!a nije cak ni duhovito.nekad ste bili neko a sad ste niko!!!

strucnjak

pre 15 godina

Cinjenica je da ovi iz Zvezde oterase sve koji su imali jace ugovore, tj. plate, zele da restruktuiraju budzet kluba kako bi mogli da isplate svoje ugovore, da bi Ilija mogao da ima 25.000 evra platu, ili Kozic 350.000 dinara...

A sto se Gaja tice, ne treba plakati puno za njim kao igracem, jeste u nekim situacijama bio pouzdan, ali je u isto tako umeo dobrano da nas iznervira nekim svojim ispadima! Ali nacin na koji se ova uprava odrekla standardnog prvotimca, nekoga ko je skoro tri godine dao klubu, je u najmanju ruku sramotan!!! Kaze Den Tana da se raspitivao koliku platu imaju sportski direktori u najvecim evropskim klubovima, pa je u skladu sa tim placen i Ivic! Pa g-dine Ivicu, da li se Barselona, Mancester, Liverpul na taj nacin ophode prema svojim uzdanicama???

nick

pre 15 godina

Bio je solidan igrač, jedan od boljih u Zvezdi.
Ali, u zadnjih najmanje 10 godina nijedan igrač nije toliko izgarao za Zvezdu, nije imao takvo srce kao Gaj. Makar zbog toga je zaslužio poštovanje i zahvalnost.

Marko

pre 15 godina

Ovaj gaj veze covek sa fudbalom nije imao, a prica nesto o nekakvim konobarima. Koji on zanat ima? Obucar...
Mora da je kozar, sudeci po tome kako je nasrnuo na moreiru. Sta je Ivic trebao da mu kaze? "Svaka ti cast kako si ga davio, majku i sl."!?! Idi ibrahime u Arabiju pa tamo davi protivnicke igrace. Bas se pitam kako ce seici na to da reaguju???

Cutanje je zlato

pre 15 godina

Ako kojim slucajem Ivic uvede zvezdu u Ligu sampiona niko se Gaja nece ni setiti. Gaj jeste car ali zna Ilija zasto je to uradio.

...

pre 15 godina

Tragedija!!! Ibrahime uvek cesh biti veci zvezdash od pola ovih nashih!!!Sever je uz tebe,i da nam jednog dana ti budesh predsednik...

Miša

pre 15 godina

Gaj je požrtvovan, zaista ostavlja srce na terenu, ali je činjenica da smo 70% golova primili preko njega. Ne kažem da su bolji ovi koji su došli, ali sa Gajom jednostavno ne vredi. Želim mu svu sreću u nastavku karijere.

Rocky Balboa

pre 15 godina

Za dobre igre i pozrtvovanje KAD je igrao dobro-hvala mu i svaka cast ! Ali to je i bila njegova obaveza on je profesionalac sa ugovorom koji je placen za to sto radi i to mu je obaveza, posao.
A da ce biti upamcen, pa nije on nista nedostizno, upamcen ce biti
ILIJA NAJDOSKI to je CENTARHALF koji se pamti !

mene partizan ne zanima

pre 15 godina

daleko od toga, to je razlika izmedju nas i vas
samo se lozite!
(pimpoje, 26. januar 2009 14:34)
Jel znas koja je razlika izmedju nas i vas je to sto svaku nasu vest vi komentarisete...kompleksi bole

Da li se to moze nazvati platom??

pre 15 godina

stvarno ne razumem a voleo bi da mi neko objasni?
Cime je to Ilija Ivic ili bilo ko drugi zaduzio Zvezdu pa je sad bog? Igrao je za Zvezdu i bio placen za to, posle se prodao i zaradio jos ... Da nije igrao u zvezdu bio bi verovatno u nekom lokalnom klubu poznat i verovatno bi mu slika stajala u kafani gde dolaze igraci posle utakmice.
Sta to zvezda duguje njemu pa je on sada nedodirljiv i moze da tera koga god hoce i dovodi kamijonima bog te pita koga...
Gaj je zasluzio posteno sve sto mu je placeno i svaka mu cast. Tacka.
(nije mi jasno, 26. januar 2009 17:15) ....Cime je Ivic zaduzio Zvezdu....??Verovatno platom,toliku platu nema na Tadic..

bubnjevi tutnje...

pre 15 godina

Ilija Ivic je bio prvak sveta sa nasom Zvezdom,dokazao se u Grckoj kao uspesan funkcioner i sada se vratio da pokusa da podigne Zvezdu iz mrtvih. Doveo Pejcinovica da sa Tomovicem u buducnosti bude stub odbrane i tu nije video Gaja jer ima 30 god. Hvala Gaju na svemu ali to je profesionalizam. Srecno Ilija tako se radi, bez sentimentalnosti!

Nikola

pre 15 godina

Svaka mu cast jer je uvek igrao srcem za Zvezdu,ali mislim da je dostigao svoj limit u Zvezdi i da je uprava u pravu sto mu je dala odresebe ruke da nadje novi klub.Sto se tice Koromana mislim da je u ponekim utakmicama bio dosta nedisciplinovan ali cinjenicaa je da je on trenutno nas NAJBOLJI igrac!!!

ZVEZDOMAN

pre 15 godina

Hvala na dosadasnjem trudu,objektivno vise niste ni mogli.Ali gospodine GAJ zbog ponasanja na zadnjem derbiju(divljackim nasrtajem na rivala) u potpunosti se slazem sa gospodinom Ivicem.A ovo sa konobarom? Postoji kod nas Srba jedna izreka:SVOJE SE MESO NE JEDE! Sve najbolje u nastavku karijere.

delijA

pre 15 godina

jojj ibro brate pa ti si bre najbolji bio!!!vratili tutorica ponovo da krpi rupe u odbrani.smesno!pozz za sve delije!!!napred IBRO!

Boki

pre 15 godina

Gaj je igracina! najbolji stoper koji je igrao u Zvezdi jos od Vidica! Dobro, Bisevac je bio tu negde dok je bio u Zvezdi.Hvala ti za SVE najbokji strance u Srpskoj ligi IKADA!!!
A ovo sto je rekao je slika i prilika domaceg fudbala. Ma koliko neko zaduzio Zvezdu to ne moze da mu bude opravdanje za pomahnitale poteze i stav: "Svi koji su bili pre mene nisu znali sta rade, sad cu ja iz korena da menjam stvari, samo mi dajte pare."
Ivicu svaka cast za sve sto je kao IGRAC uradio za Zvezdu, ali kao dunkcioner bolje neka ode u Partizan. A sto se Den Tane tice ... bolje neka otvori kafanicu, zaposli konobara i nastavi da radi jedino u cemu je dobar - da bude pomocnik konobara.

Novi

pre 15 godina

..Ibrahime..zelim ti sve najbolje ali pred i nad sve zdravlje..verujem da mozes daodigras jos 3 godine na vrhunskom nivou..igrao si u bivsem evropskom prvaku..ostavljap srce na teren...svaka cas..da svi bar kupe deo tvog velikog srca koje nisi stedeo na teren..
jos jednom sretno i cekam te da jedan dan ponovo zaigras na nasu marakanu u nasi crveno beli dres...

ZvezdasBB

pre 15 godina

Gaj je legenda od coveka!Sve najbolje u karijeri!Samo gazi macko i dodji ti nama opet!Zeznuli su se za Palasia koji sad igra u Totenhemu a tako ce i da se zeznu i za tebe!!!jos jednom SRECNO!!!

prijatelj

pre 15 godina

Neces da kazes pravu istinu o tvom odlasku?E pa procitajte: "Doticni gospodin voli pare vise nego ista na svetu ,pa dosta puta "ne zatvori" svog igraca kad treba,pa "promasi" loptu i td Nemoj ti da pricas kad dostva svari znamo,a tvoja prica o Delijama je nama poznat( sve najgore mislis),hocete jos ....

Realan detlic

pre 15 godina

alo de-li-je pogledajte sami kolko vasih navijaca vole Gaja! ja jesam grobar ali ovo sto on kaze to je istina. sta je bio den tana pre nego sto je doso na zvezdinu prvu poziciju? gde je bio ivic pre nego sto je doso u zvezdu? ne mislim vam lose jer bez vas nema zanimljiva liga

BUDUCI KONOBAR

pre 15 godina

86.(FK FAMOS)Nije mi jasno nesto,zar je sramota biti konobar!? Mozda bi vam se vise svidjao da je bogatstvo stekao kradjom!? (OD SUTRA I TO RANO U JUTRO IDEM I JA ZA KONOBARA )

kojekude

pre 15 godina

Ibrahime, hvala ti, ali nisi ti u poziciji da "pljuješ" Iliju Ivića. Nisi ni svestan da je on mnogo više zadužio Zvezdu kao igrač nego ti...Nadam se da će se u ulozi direktora pokazati u još boljem svetlu.
Zato, tebi Ibro srećan put i sve najbolje. Ilija Ivić je čovek koga navijači Zvezde vole i poštuju, zato pazi šta pričaš na odlasku.

ZVEZDAS

pre 15 godina

Putuj Ibrahime,mozda si davao kako kazu tvoji obožavatelji sa "severa" srce na terenu,ali da bi igrao u Zvezdi moraš imati i ZNANJA!!! neverovatno je koliko je kikseva pravio,unosio nervozu u našu odbranu sa čuvenim iznošenjem lopte, a pojma nema o fudbalu,a tek davljenje Moreire!, apre toga ga Diara pretrčiu kao da ga nema i lako da gol,pa protiv kula prvi gol nema ga nigde.... dosta je nema više.Ivić se dobro razume u svoj posao i jedva je čekao zimu da ga otera.Pravi se novi tim i treba mu podrška nas pravih zvezdasa koji se razumemo u fudbal,a ne ovih što viču da je Koroman najbolji igrač zato što je najveći Srbin!! U isto vreme je i najnekulturniji igrač u ligi i kao takav nam ne treba više u Zvezdi,ne vredi što je relativno dobar igrač kad rastura tim svojim ponašanjem na terenu i van njega. Ivić pravi veliki rez i siguran sam da će uspeti,puno sreće

mareBeograd

pre 15 godina

odlazis sine, zato sto nisi postovao Crvenu Zvezdu sam si rekao da i ovoga puta neces platiti kaznu. neces platis - neces igras
To je vazilo i za vece igrace od tebe. Jesmo pali ali ne toliko nisko da zavisimo od tebe i tu si se prevario...
Hvala Ivicu i Tani sto cuvaju ugled kluba.

NUSKNVP

pre 15 godina

Dok se u Partizan rado vracaju i svracaju svi bivsi asovi koji su nosili crno beli dres,rukovodstva zvezde, bivsa i sadasnje konstantno zatvaraju vrata njihovim bivsim igracima. Strashno...

Bora Djordjevic

pre 15 godina

Idi...koliko te noge nose !!!!
Idi...glavom bez obzira !!!
Idi i ne okreci se sine...
Ivic treba da reze korenje zaraslo po prostorijama kluba i nazalost po neki primeran cvetic (TI NISI BAS NAJPRIMERNIJI BIO...)
Disciplina rad - nikad ili sad.

xxx

pre 15 godina

a shto bi se ti i vracao u klub,kao da si legenda bog te mazo. Ti si samo jos jedan od onih Betmena,madjionichara i ostalih koji su protutnjali kroz zvezdu i koji ce biti zaboravljeni do pochetka novog prelaznog roka...

Vuk Samotnjak

pre 15 godina

Dok se u Partizan rado vracaju i svracaju svi bivsi asovi koji su nosili crno beli dres,rukovodstva zvezde, bivsa i sadasnje konstantno zatvaraju vrata njihovim bivsim igracima. Strashno...
(NUSKNVP, 26. januar 2009 13:09)

A cekaj, gde su igrali Ilija Ivic i Vladimir Jugovic? Sledeci put samo malo razmisli pre nego sto se istrcis...

sin Dragan

pre 15 godina

NAJNOVIJA VEST: jedna zena-astrolog izjavila prosle nedelje da iako nema pojma o fudbalu "vidi" da se nas fudblaski klub koji ima naziv nebeskog tela zvezda u svom imenu za DVE godine vraca na staze stare slave. PA SRECNO NAM BRACO DELIJE!!! BICEMO OPET PRVACI CELOG SVETAAAAAAAAAAAAA.....

Gaj za potpredsednika!

pre 15 godina

Alllooo,cobane koliko smo golova preko tebe primili ti znas ko je Ilija Ivic
(Roki, 26. januar 2009 13:04)

Slusaj bre ti kako te nije sramota da pricas tako o coveku koji je ostavljao svaki put srce na terenu, cak se za malo i pobijo na derbiju, hteo da potpise dozivotni ugovor sa zvezdom, a i retko ko je mogao da ga prodje, i sada odlazi za 300 000, a ti za takvog coveka kazes da je coban, svakakvim izrazima bih te sada oslovio, ali necu da mi ne bi ne pustili komentar!

Tako je to kad svi misle da se razumeju fudbal!!

Grobar983

pre 15 godina

Ne znam zasto ljudi stalno izjavljuju da je zvezdin predsednik konobar, kad je covek jasno i glasno rekao, na izbornoj skupstini kluba, da je bio samo POMOCNIK konobara!

quimi

pre 15 godina

e moj ibro,kad ti napravis karijeru kao ivic onda mozes nesto da kazes za njega...pogledaj u kojima je on klubovima igrao a u kojima ti...
a to sto dan tanu nazivas konobarom samo govori o tome kakav si necovek i neprofesionalac,pljujes coveka koji te 'lebom hranio...
idi i ne okreci se,mozemo mi i bez tebe,i to mnogo bolje nego s tobom...
pitam se samo sta ces pricati za gazde tog kluba u koji ides kad shvate kakav si i najure te...

Zvezda

pre 15 godina

Sećam se Ivića dok je igrao u Zvezdi i, iako sam zvezdaš od malih nogu, potpuno mi je jasno zašto te je "kulirao" posle derbija.
Svakako ti želim sreću.

crnac

pre 15 godina

Care najbolji si,i znaj da si klasa za ove defanzivce koji su Zvezdi sada!!! Zelim ti sve najbolje u daljoj karijeri,jer si jedan od retkih igraca koji je ginuo za Zvezdin dres!!!
GAJ dobar,GAJ igra...

ajd sad

pre 15 godina

Eto, ispade bolje imati dobrog konobara, nego dobrog defanzivca. Ako su se ovi nasi zamerili nesta sa konobarom zbog domacih prilika i previranja, zbog cega se Gaj zameri? Mora da i on hoce da upropasti zvezdu!!!

Nekad i sad

pre 15 godina

Dok se u Partizan rado vracaju i svracaju svi bivsi asovi koji su nosili crno beli dres,rukovodstva zvezde, bivsa i sadasnje konstantno zatvaraju vrata njihovim bivsim igracima. Strashno...
(NUSKNVP, 26. januar 2009 13:09)
Cekaj, ti si kao grobar zaqsto onda pljujes partizan? NUSKNVP - najgori uginuli sportski kolektiv nas voljeni pasrtizan, eto to znaci za one sto ne znaju...
A sto se tice Gaja, Srecan put, Hvala za sve...

prijatelj

pre 15 godina

Neces da kazes pravu istinu o tvom odlasku?E pa procitajte: "Doticni gospodin voli pare vise nego ista na svetu ,pa dosta puta "ne zatvori" svog igraca kad treba,pa "promasi" loptu i td Nemoj ti da pricas kad dostva svari znamo,a tvoja prica o Delijama je nama poznat( sve najgore mislis),hocete jos ....

partizan sampion

pre 15 godina

Zanimljivo je kako navijaci zvezde sada pljuju Gaja i kazu da je nedisciplinovan a kad je davio Moreiru onda su ga podrzavali i pricali kako je to dobar potez!I kad vidim koliko se de-li-je ne razumeju u fudbal nije ni cudo sto su dosli do toga da budu na nivou Javora!Pa svaki gol koji ste primili od Diare je zbog Gaja!Pogledajte te golove pa ce te shvatiti da je gotovo uvek Gaj zakasnio!I Rnic je voleo Partizan ali nije imao pojma!Hvala Bogu te smo se otarasili te bede!Zna Ivic sta radi!

pimpoje

pre 15 godina

Koroman = Gurovic

uvek ste voleli i lozili se na takve!
Sto ti je krivo sto se lozimo na takve??
(sever je zvezda, 26. januar 2009 14:01

daleko od toga, to je razlika izmedju nas i vas
samo se lozite!

милош

pre 15 godina

Једва сам чекао да оде. Овде се толико хвалоспева написало о овом човеку, да на крају морам да закључим да људи са овог формуна ни не гледају утакмице, већ на основу извештаја Журнала вреднују фудбалере. Гај је ретко бруталан, спор, неуравнотежен и индолентан фудбалер. Колико је само пута улазио у ризичне дрибилнге износећи лопту и остављајући промају у одбрани? Колико пута је погибељним стартовима са обе ноге повредио противничке фудбалере? Колико пута смо само преко њега примили гол? Ево примера само за последњих 6 месеци. Сетимо се Јоветићевог гола за 3-2 у полуфиналу Купа прошле године. Гај није ни скочио, придигао се на прсте и омогућио Јоветићу да натенане прими лопту и да гол. На истој утакмици у првом полувремену рашчишћава ситуацију у Звездином казненом простору тако што избацује лопту петом. Сетимо се утакмице против АПОЕЛА у Београду. Износи лопту, губи је, примамо други гол. Код трећег гола стоји и чека шта ће да се деси. Па да ли је то тај пожртвовани фудбалер? 31 му је година, вала је и доста било.

Nekad išao na tekme

pre 15 godina

Nije bio evropska klasa, ali je bio odličan za ovu našu Insajder super ligu, gde su se počeli prodavati u inostranstvo i maloletnici, a da nisu pošteno ni zaigrali u svojim klubovima.

Господи

pre 15 godina

Једини си у последњих неколико година који је и без подсећања са трибина увек остављао срце на терену! Жао ми је што су те овако џукачки отерали из нашег клуба и хвала ти што то не замераш свима нама. Срећан пут, мајсторе.

Dr Undertaker

pre 15 godina

Well,za Gaja nije neka steta,ali jedini igrac koji bi morao u ovoj situaciji da ostane je Koroman.Bez obzira na nedostatak vaspitanja on je jedini igrac koji moze da donese prevagu i uvek igra bez kompleksa.Premda sam Grobar,smatram da je njegov odlazak u Koreju teska glupost uprave Zvezde.

Gentleman

pre 15 godina

Steta sto je ovako ispalo...
Realno Gaj je odlican igrac za nasu ligu... Uvek je ostavljao srce na terenu i beskompromisno isao na svaku loptu... Ako vec brojite koliko je kikseva napravio, prebrojte i koliko je golova spaseno njegovim pozrtvovanim intervencijama...

Sto se tice derbija, to je klasican nesporazum... Ako pazljivo pogledate snimak videcete da je Moreira slucajno zakacio Gaja, ali je Gaj bio okrenut ledjima i to nije video, pa je mislio da je dobio nameran udarac. Ne mislim da je adekvatno odreagovao, ali mislim da je trebalo da postupaju prema njemu sa vise razumevanja...

Fk Famos

pre 15 godina

Nije mi jasno nešto, zar je sramota biti konobar!? Možda bi vam se više sviđao da je bogatstvo stekao krađom!?

D.Tana i I.Ivić = Moćna Zvezda

mene partizan ne zanima

pre 15 godina

daleko od toga, to je razlika izmedju nas i vas
samo se lozite!
(pimpoje, 26. januar 2009 14:34)
Jel znas koja je razlika izmedju nas i vas je to sto svaku nasu vest vi komentarisete...kompleksi bole

Cutanje je zlato

pre 15 godina

Ako kojim slucajem Ivic uvede zvezdu u Ligu sampiona niko se Gaja nece ni setiti. Gaj jeste car ali zna Ilija zasto je to uradio.

DEVETAR COKULIC

pre 15 godina

Realno, ali realno ni i Gaju i Zuki i Moreiri i Diari je ovo gornji limit i granica koju oni nikada nece preci, zato su oni i zadovljni onim sto im pruzaju Zvezda I Partizan jer znaju da te uslove nigde vise nece dobiti jer vise od ovog ne mogu. Zato su njihove izjave ja volim Zvezdu ili Partizan, meni je ovde lepo ili ja bih ovde zavrsio karijeru su smesne a iza njih se krije ova istina. Da vise od ovoga i ne mogu i da u nijedan ozbljan klub ne bi mogli i da predju. Sto se tice Gaja od onog trenutka kada je rekao da on kaznu sa derbija nece plati kao sto nije platio ni jednu do sada, se zavrsava njegova prica u Zvezdinom dresu. Tako i treba da bude, jer su tu mladi igraci, zeljni dokazivanja - Vranjes, Tomovic, Ninkov. Zvezda iznad svega!

NUSKNVP

pre 15 godina

@Vuk Samotnjak
A cekaj, gde su igrali Ilija Ivic i Vladimir Jugovic? Sledeci put samo malo razmisli pre nego sto se istrcis...
(Vuk Samotnjak, 26. januar 2009 13:38)
Napisao sam vracaju i SVRACAJU. Rukovodstvo zvezde cak ne dozvoljava svojim bivsim asovima da prisustvuju Skupstini kluba. Nisam zaboravio na Ivica i Jugovica, ali imam neki utisak da ce brze otici nego sto su dosli. Nezdrava atmosfera...

Marko

pre 15 godina

Ovaj gaj veze covek sa fudbalom nije imao, a prica nesto o nekakvim konobarima. Koji on zanat ima? Obucar...
Mora da je kozar, sudeci po tome kako je nasrnuo na moreiru. Sta je Ivic trebao da mu kaze? "Svaka ti cast kako si ga davio, majku i sl."!?! Idi ibrahime u Arabiju pa tamo davi protivnicke igrace. Bas se pitam kako ce seici na to da reaguju???

SRECAN PUT ! ! !

pre 15 godina

Gajo javi se, Gajo javi se..
DZomba l..e j..a IBRAHIMA GAJA nanananananananananana...
Jedino sto si davao srce na terenu, ali nikad slabiju odbranu nismo imali mnogo kiksas i unosis nervozu...

Novi

pre 15 godina

..Ibrahime..zelim ti sve najbolje ali pred i nad sve zdravlje..verujem da mozes daodigras jos 3 godine na vrhunskom nivou..igrao si u bivsem evropskom prvaku..ostavljap srce na teren...svaka cas..da svi bar kupe deo tvog velikog srca koje nisi stedeo na teren..
jos jednom sretno i cekam te da jedan dan ponovo zaigras na nasu marakanu u nasi crveno beli dres...

zzzzz

pre 15 godina

Ibrahime, hvala ti, ali nisi ti u poziciji da "pljuješ" Iliju Ivića. Nisi ni svestan da je on mnogo više zadužio Zvezdu kao igrač nego ti...


I PIXI JE ZADUZIO ZVEZDU KAO IGRAC PA EVO DOKLE NAS JE DOVEO KAO PREDSEDNIK!

scepan mali

pre 15 godina

Bez obzira na slabiju formu poslednjih meseci, zbogom majstore! Sve najbolje u daljoj karijeri. Zaduzio si klub vise nego i jedan drugi fudbaler koji je u poslednjih nekoliko godina prodefilovao kroz njega!

tvoj drugar Dzomba

pre 15 godina

„Odlazim zbog predsednika-konobara Den Tane i Ivića. Zvezda može da ima boljeg predsednika od njega, on kao da nikad nije igrao fudbal“.


Pa i nije...

Mareiro

pre 15 godina

Covek je legenda i jako mi je drago sto ovako prica o Zvezidi i sto razmislja o povratku,po mom misljenju Gaj treba UVEK da bude u startnih 11 gde god igrao!!!!!GAJ LEGENDA

strucnjak

pre 15 godina

Cinjenica je da ovi iz Zvezde oterase sve koji su imali jace ugovore, tj. plate, zele da restruktuiraju budzet kluba kako bi mogli da isplate svoje ugovore, da bi Ilija mogao da ima 25.000 evra platu, ili Kozic 350.000 dinara...

A sto se Gaja tice, ne treba plakati puno za njim kao igracem, jeste u nekim situacijama bio pouzdan, ali je u isto tako umeo dobrano da nas iznervira nekim svojim ispadima! Ali nacin na koji se ova uprava odrekla standardnog prvotimca, nekoga ko je skoro tri godine dao klubu, je u najmanju ruku sramotan!!! Kaze Den Tana da se raspitivao koliku platu imaju sportski direktori u najvecim evropskim klubovima, pa je u skladu sa tim placen i Ivic! Pa g-dine Ivicu, da li se Barselona, Mancester, Liverpul na taj nacin ophode prema svojim uzdanicama???

Rocky Balboa

pre 15 godina

Za dobre igre i pozrtvovanje KAD je igrao dobro-hvala mu i svaka cast ! Ali to je i bila njegova obaveza on je profesionalac sa ugovorom koji je placen za to sto radi i to mu je obaveza, posao.
A da ce biti upamcen, pa nije on nista nedostizno, upamcen ce biti
ILIJA NAJDOSKI to je CENTARHALF koji se pamti !

Ja

pre 15 godina

Ovaj post cu da kopiram, i da ga postujem posle svakog prelaznog roka:
Zvezda je na dnu i tesko ce se iscupati sve dok ova politika ima podrsku navijaca! Svaki put pred prelazni rok iste izjave- "Smanjicemo igracki kadar, necemo da dovodimo neproverene strance, oslanjacemo se na domace mlade igrace, bla-bla!" Prvog dana roka dolaze 3-4 neproverena stranca, a do kraja taj broj raste na 6-7, prodaju se 1-2 najbolja igraca, od domacih igraca se ne dovode mladi talenti, nego osrednji igraci nase lige koji su u vlasnistvu odredjenih menadzera. I navijaci svi zadovoljni, sa pricama "pruzimo im sansu" i "sad ce, da se uigraju samo"! Tu pricu ponavljaju malte ne celu polusezonu, do sledeceg prelaznog roka, i taman kad svate da su ovi sto su dovedeni u stvari obicni balvani prica pocinje ponovo! Posle 3-4 ciklusa, kad naraste nezadovoljstvo navijaca, menja se uprava, cime se ponovo resetuje njihov prag tolerancije. Pa dokle vise tako, koliko ce da nas(vas) vuku za nos?!A Gaj, bio je dobar, a vi sto se ne razumete u fudbal, idite komentariste Noleta i Jelenu...

Dekicar

pre 15 godina

Gajo, hvala ti za sve, ali nema potrebe da sad nesto prozivas Iliju. To je sport, i Ronaldo je otisao iz Reala, pa nije smak sveta. Zelim ti sve najbolje u daljoj karijeri.

pedja

pre 15 godina

Putuj Ibrahime,mozda si davao kako kazu tvoji obožavatelji sa "severa" srce na terenu,ali da bi igrao u Zvezdi moraš imati i ZNANJA!!! neverovatno je koliko je kikseva pravio,unosio nervozu u našu odbranu sa čuvenim iznošenjem lopte, a pojma nema o fudbalu,a tek davljenje Moreire!, apre toga ga Diara pretrčiu kao da ga nema i lako da gol,pa protiv kula prvi gol nema ga nigde.... dosta je nema više.Ivić se dobro razume u svoj posao i jedva je čekao zimu da ga otera.Pravi se novi tim i treba mu podrška nas pravih zvezdasa koji se razumemo u fudbal,a ne ovih što viču da je Koroman najbolji igrač zato što je najveći Srbin!! U isto vreme je i najnekulturniji igrač u ligi i kao takav nam ne treba više u Zvezdi,ne vredi što je relativno dobar igrač kad rastura tim svojim ponašanjem na terenu i van njega. Ivić pravi veliki rez i siguran sam da će uspeti,puno sreće
(ZVEZDAS, 26. januar 2009 13:14)

a ti msilis da su ti ovi bolji sto su ostali??

Aleksandar

pre 15 godina

Ako za nista drugo, hvala ti za onaj klizeci start na Inzagiju. Ode covek po burek. Cisto da se zna ko je ko. A za Ivica nije lepo to sto pricas, on je dosao da napravi nesto slicno Dzajicu 80-tih. Srecno majstore u nastavku karijere, imao si moje postovanje dok si bio igrac Crvene Zvezde jer sam uvek imao utisak da ti je Zvezda draza od vecine ostalih igraca koji su ~Zvezdasi~. Tio se videlo na poslednjem derbiju. Videlo se da ne igras samo zbog para, vec i srcem. Ovi nasi igraci mogu puno da nauce od tebe. Hvala

inb

pre 15 godina

@nekad i sad
mora da si potrosio ceo dan dok si smislio sta znaci skracenica!a nije cak ni duhovito.nekad ste bili neko a sad ste niko!!!

ZVEZDOMAN

pre 15 godina

Hvala na dosadasnjem trudu,objektivno vise niste ni mogli.Ali gospodine GAJ zbog ponasanja na zadnjem derbiju(divljackim nasrtajem na rivala) u potpunosti se slazem sa gospodinom Ivicem.A ovo sa konobarom? Postoji kod nas Srba jedna izreka:SVOJE SE MESO NE JEDE! Sve najbolje u nastavku karijere.

samo realno

pre 15 godina

Samo jedno obaveštenje - Ivić je za Zvezdu odigrao 58 utakmica, a Gaj više od 70. Tek toliko da se vidi ko je bio duže u Zvezdi...

bubnjevi tutnje...

pre 15 godina

Ilija Ivic je bio prvak sveta sa nasom Zvezdom,dokazao se u Grckoj kao uspesan funkcioner i sada se vratio da pokusa da podigne Zvezdu iz mrtvih. Doveo Pejcinovica da sa Tomovicem u buducnosti bude stub odbrane i tu nije video Gaja jer ima 30 god. Hvala Gaju na svemu ali to je profesionalizam. Srecno Ilija tako se radi, bez sentimentalnosti!

delijaaaaaaaaaa

pre 15 godina

NAJJACI stoper u celoj nasoj ligi, ako se on nije trudio u zvezdi, na znam ko jeste... IBRAHIME TI SI NAJVECI SRBIN U CELOJ ZVEZDI ... srecno u saudijskoj arabiji

Tasko CZ

pre 15 godina

Gaj, ne zamjeraj nama navijacima. Mi smo te iskreno voleli i postovali. Hvala na svemu, bio si igracina a i srce si ostavljao na terenu. Sve najboljke ti zelim...i da nam se vratis!

Nervozni poštar

pre 15 godina

Sve do danas nisam znao da ste toliko emotivno vezani za Iliju.Pa vi ste ga svojim komentarima predstavili kao sedmu Zvezdinu zvezdu.

robin hud

pre 15 godina

Gaj je borben i pozrtvovan defanzivac koji zaista gine na svakom vaznijem mecu. Isto tako je istina da je kiksao dosta puta i da je cesto znao da bude van normi ponasanja u dresu najveceg kluba jugoistocne Evrope. Medjutim, mi svi ne vidimo sumu od drveta. Pa gospodo u Upravnom odboru Crvene zvezde sede Scepanović koji je sest meseci bio u pritvoru i Arizanovic, zubar sa Kalenic pijace. kakav onda da bude Ibrahim Gaj. Deda Tana lupeta po televizijama i novinarima kad god moze. On ustvari ne vodi klub, on nije predsednik jer se sve desava mimo njega... Sta onda ocekivati od jednog Senegalca Gaja...
Dakle, nije greska u Gaju nego u Bunji, Toplici, Marku, Micku, Tani, Iliji i ostalim znalcima koji nemaju autoritet da ribu ociste od glave pa je ciste od repa, a zna se odakle smrdi. Smesno.
A Delije cute li cute, valja im Markic, u svakoj je upravi a nas klub tone... Uzas
Pozdrav za Gaja!!!

IvchaM

pre 15 godina

Dosao mladi reprezentativac, Srbin, decko koji moze da ostavi i dublji trag u Zvezdi, a vi kukate za nekim strancem, koji, ako ste bar malo realni, nije pruzio normalnu partiju jedno godinu ipo-dve dana. Kome je on bio super? "Navijacima" kojima je legenda zato sto je davio protivnickog igraca na derbiju? Bio je pozrtvovan, ginuo za Zvezdin dres,... Kako da ne. Pa njemu je skoro svaki start bio za karton, a kada bi iznosio loptu do sredine terena, odmah se otvarao prostor za protivnicke kontre. Gaj iz prve sezone i ovaj sada su nebo i zemlja i drago mi je sto smo bar neku sicu uzeli za njega.

NUSKNVP

pre 15 godina

@(Nekad i sad, 26. januar 2009 14:56)
Ako ti je lakse u srcu da ovako prevedes moj nick, onda ok.
Tvoj nick "nekad i sad" dovoljno govori o situaciji u klubu za koji navijas...

...

pre 15 godina

Tragedija!!! Ibrahime uvek cesh biti veci zvezdash od pola ovih nashih!!!Sever je uz tebe,i da nam jednog dana ti budesh predsednik...

Da li se to moze nazvati platom??

pre 15 godina

stvarno ne razumem a voleo bi da mi neko objasni?
Cime je to Ilija Ivic ili bilo ko drugi zaduzio Zvezdu pa je sad bog? Igrao je za Zvezdu i bio placen za to, posle se prodao i zaradio jos ... Da nije igrao u zvezdu bio bi verovatno u nekom lokalnom klubu poznat i verovatno bi mu slika stajala u kafani gde dolaze igraci posle utakmice.
Sta to zvezda duguje njemu pa je on sada nedodirljiv i moze da tera koga god hoce i dovodi kamijonima bog te pita koga...
Gaj je zasluzio posteno sve sto mu je placeno i svaka mu cast. Tacka.
(nije mi jasno, 26. januar 2009 17:15) ....Cime je Ivic zaduzio Zvezdu....??Verovatno platom,toliku platu nema na Tadic..

konobar te mrzi

pre 15 godina

Crni čovek je u pravu. Dovoljno dugu je u klubu da zna ko pije a ko plaća i kakvi sve igrači se dovode. Stari kelner ima svoju misiju koja nije naivna....

Miša

pre 15 godina

Gaj je požrtvovan, zaista ostavlja srce na terenu, ali je činjenica da smo 70% golova primili preko njega. Ne kažem da su bolji ovi koji su došli, ali sa Gajom jednostavno ne vredi. Želim mu svu sreću u nastavku karijere.

Nikola

pre 15 godina

Svaka mu cast jer je uvek igrao srcem za Zvezdu,ali mislim da je dostigao svoj limit u Zvezdi i da je uprava u pravu sto mu je dala odresebe ruke da nadje novi klub.Sto se tice Koromana mislim da je u ponekim utakmicama bio dosta nedisciplinovan ali cinjenicaa je da je on trenutno nas NAJBOLJI igrac!!!

ZvezdasBB

pre 15 godina

Gaj je legenda od coveka!Sve najbolje u karijeri!Samo gazi macko i dodji ti nama opet!Zeznuli su se za Palasia koji sad igra u Totenhemu a tako ce i da se zeznu i za tebe!!!jos jednom SRECNO!!!

delijA

pre 15 godina

jojj ibro brate pa ti si bre najbolji bio!!!vratili tutorica ponovo da krpi rupe u odbrani.smesno!pozz za sve delije!!!napred IBRO!

Boki

pre 15 godina

Gaj je igracina! najbolji stoper koji je igrao u Zvezdi jos od Vidica! Dobro, Bisevac je bio tu negde dok je bio u Zvezdi.Hvala ti za SVE najbokji strance u Srpskoj ligi IKADA!!!
A ovo sto je rekao je slika i prilika domaceg fudbala. Ma koliko neko zaduzio Zvezdu to ne moze da mu bude opravdanje za pomahnitale poteze i stav: "Svi koji su bili pre mene nisu znali sta rade, sad cu ja iz korena da menjam stvari, samo mi dajte pare."
Ivicu svaka cast za sve sto je kao IGRAC uradio za Zvezdu, ali kao dunkcioner bolje neka ode u Partizan. A sto se Den Tane tice ... bolje neka otvori kafanicu, zaposli konobara i nastavi da radi jedino u cemu je dobar - da bude pomocnik konobara.

Realan detlic

pre 15 godina

alo de-li-je pogledajte sami kolko vasih navijaca vole Gaja! ja jesam grobar ali ovo sto on kaze to je istina. sta je bio den tana pre nego sto je doso na zvezdinu prvu poziciju? gde je bio ivic pre nego sto je doso u zvezdu? ne mislim vam lose jer bez vas nema zanimljiva liga

ahsdf

pre 15 godina

Gaj je car. Lik se trudio uvek i to je najbitnije! Kad nema ekstra kvaliteta vazan je trud, a gde u nasoj ligi ima ekstra ekvaliteta?! Al zato manekena imamo uvek... Bar pola danasnjih fudbalera ne zasluzuje naziv "sportista".

nick

pre 15 godina

Bio je solidan igrač, jedan od boljih u Zvezdi.
Ali, u zadnjih najmanje 10 godina nijedan igrač nije toliko izgarao za Zvezdu, nije imao takvo srce kao Gaj. Makar zbog toga je zaslužio poštovanje i zahvalnost.

nije mi jasno

pre 15 godina

stvarno ne razumem a voleo bi da mi neko objasni?
Cime je to Ilija Ivic ili bilo ko drugi zaduzio Zvezdu pa je sad bog? Igrao je za Zvezdu i bio placen za to, posle se prodao i zaradio jos ... Da nije igrao u zvezdu bio bi verovatno u nekom lokalnom klubu poznat i verovatno bi mu slika stajala u kafani gde dolaze igraci posle utakmice.
Sta to zvezda duguje njemu pa je on sada nedodirljiv i moze da tera koga god hoce i dovodi kamijonima bog te pita koga...
Gaj je zasluzio posteno sve sto mu je placeno i svaka mu cast. Tacka.

BUDUCI KONOBAR

pre 15 godina

86.(FK FAMOS)Nije mi jasno nesto,zar je sramota biti konobar!? Mozda bi vam se vise svidjao da je bogatstvo stekao kradjom!? (OD SUTRA I TO RANO U JUTRO IDEM I JA ZA KONOBARA )