Utorak, 09.12.2008.

09:23

Čadikovski i Perić odlaze u Koreju?

Dragan Čadikovski i Milan Perić, napadači Partizana, nastaviće karijeru u Južnoj Koreji, piše 'Sportski žurnal' štampa od utorka.

Izvor: B92

Èadikovski i Periæ odlaze u Koreju? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

24 Komentari

Sortiraj po:

BriKi032

pre 15 godina

Milan Perić pojačao je Partizan u letnjem prelaznom roku 2008. Talentovani napadač, koji je u dosadašnjoj karijeri igrao za lučansku Mladost (24 meča, 25 golova), ukrajinsku Tavriju i kulski Hajduk (29 mečeva, 10 golova), potpisao je četvorogodišnji ugovor sa crno-belima i konkurisaće za mesto u špicu napada. Po stilu igre dosta podseća na bivšeg crno-belog asa Mateju Kežmana. Za reprezentaciju U-21 odigrao je 6 mečeva i postigao 1 gol. . . Za Partizan 4. meca, 1 gol... I to, 3 meca nije odigrao ukupno 25min ! ! ! Njemu nije pruzena prilika, to stoji... Stoji i to, po prethodnim klubovima, ume decko, ali Jokanovic nije dao pravu priliku ... Dao je priliku Fejsi, koji je 'pravo pojacanje' VIDELI SMO.... ! ! !

Marko

pre 15 godina

Alooooooooooooooooo bre ljudi,jeste li vi normalni bre KAKAV PERIC u KOREJU njegovo mesto je u Partizanu nego treba da se dokaze malo na treninzima jer njega trenutno Jokanovic ne gleda,Peric je najbolji igrac Hajduka bio zasto mu se nebi ukazala sansa u pfc !? Jokanovic nebi trebao ni trener da bude...cus dovede Perketa i cak ga ne drzi na klupi PA TO NEBI NI JEDAN PAMETAN TRENER URADIO a Jokanovic je smrad najveci!!!!!!ako PERIC ode u Koreju ja necu imati najboljeg druga ubicu JOKANOVICA kunem se ako Perke ode u Koreju!!!!!!!!!!!!!!!!BY:Mali MARE

parizan nis

pre 15 godina

Ovo me podseca na onog Brazilca Huga sto su ga oterili a nisu ga pustili ni utakmicu da odigra. Ko zna kakav bi bio a ne verujem da sve moze da se vidi na treninzima.

nikola

pre 15 godina

Cadikovskom i Pericu uopste nije pruzena prava sansa.Cadikovski je od ovih 37 utakmica bar 20 ulazio zadnjih 5 minuta.Svaki put kad je igrao duze davao je golove. Setite se kad je bio povredjen Jovetic prosle godine. Tih nekoliko utakmica je na svakoj davao golove. Peric nije maltene ni igrao.
I sad ce opet umesto njih dvojice da dovedu neke cisto da popune mesto na klupi a sigurno ce biti losiji od njih.

drkotny

pre 15 godina

koliko mogu dobiti za ljajica? pa taj nije odigrao ni 5 utakmica i mancester vec hoce da ga kupi. zar ne mogu da ga sacuvaju bar jos godinu ipo dana.

DiDzej

pre 15 godina

LJUDI,
Nisu nam Cadikovski ili Peric krivi. Kriv je Jokanovic sto ih nije iskoristio (Perica nije uopste koristio a Cadikovskog je koristio na pogresnoj poziciji). A za onog koji je rekao da trebamo da se otresemo Darka Bozovica, Djordja Lazica i Darka Maletica, taj se grdno prevario. Oni su nam super igraci - pogledaj samo kako su igrali prosle godine. Darko je dobar rezervni golman a Maletic je jak centarfor. A Lazic (i Petrovic) su sto puta bolji igraci od Fejse. Ma toliko smo platili za Fejsu (1.2 miliona evra plus 50% od sledeceg transfera!) a nismo jos videli ni jedan dobar potez od njega. Hej bre, ljudi, ni jedan potez! Ko se to napalio na njega, stvarno ne znam. Zao mi je Cadikovskog i Perica posto znam da su super igraci ali sta da se radi kad ih trener ne zeli. Sad treba Paunovic da se dokaze da nije promasaj (kao Fejsa) i da igra kao sto je igrao protiv Fenera.

PARTIZANE, PARTIZAN OLE OLE...

GROBAR

pre 15 godina

Diara pred ODLASKOM!!!!

Diara u očaju

Niko neće sa mnom da se zaj... – tužno je pričao Diara najavljujući čak i krajnju opciju – povratak u Zrinjski

ALEKSANDAR JOKSIĆ

Vatra je pretila da preraste u buktinju, slutilo je da će Partizan posle gubitka bodova ostati i bez najboljeg strelca, pominjao se siguran odlazak... Od toga nema ništa, Lamin Diara nastavlja da igra za šampione.
Senegalac je tokom jučerašnjeg dana bio izričit u poruci da će, zbog incidenta s navijačima, napustiti crno-bele, a onda se sve okrenulo. Za 180 stepeni.
Njegov menadžer Zoran Stojadinović u kasnim popodnevnim satima razgovarao je s čelnim ljudima šampiona i odagnao sumnju.
- Na dobrom smo putu da rešimo situaciju. Diara ostaje u Partizanu. Objasnio sam mu neke stvari i mislim da će igrati u Humskoj bar do leta 2009. godine – rekao je sinoć Stojadinović.
Samo nekoliko sati ranije činilo se da je rastanak neminovan. Izjavom da odlazi iz Partizana Lamin Diara je izazvao zemljotres u Humskoj, posle koga su se svi uspaničili.
Šta se desilo?
Na katastrofalne rezultate u poslednje vreme, sve glasnije priče o smeni trenera, incident prilikom ulaska Grobara u klupski autobus, nakalemile su se reči tamnoputog centarfora.
- Odlazim iz Partizana... – pričao je juče pre podne Lamin Diara. - Ne mogu više da izdržim, male su šanse da promenim mišljenje.
Na ovakvu odluku najboljeg strelca kluba (15 golova ove sezone) uticala su dramatična dešavanja posle završetka utakmice protiv Rada. Iznenadni upad Grobara u autobus i nimalo prijatan razgovor sa igračima i stručnim štabom pretvorio se u incident, jedan od navijača skinuo je slušalice iz ušiju Laminu Diari.
- Kad sve znate, nema potrebe da me pitate šta de desilo... Svi su videli... Niko neće sa mnom da se zaj... Ovo je veliki klub, ali kad vidim da neke stvari ne funkcionišu kako bi trebalo onda ću da odem. Zar bi trebalo da se ubijem?
Potresen poslednjim događajima, sjajni golgeter je nastavio:
- Tražiću klub, makar se vratio u Zrinjski! Nisam rođen u Srbiji da moram da ostanem.
Napadač Partizana tvrdio je da nije bilo problema sa članovima uprave ili stručnog štaba, ali...
- Da su bili malo ozbiljniji... Ovo nema nikakve veze sa ljudima iz kluba... Ostala je još utakmica sa Vojvodinom, posle koje će sve biti jasno – pričao je juče oko 13 sati Lamin Diara.

Galisimo

pre 15 godina

Cadikovski je svaku svoju sansu iskoristio, mada ih nije bolo puno. Steta sto su ga prodali. A za ovog drugog oprli pare i malo zaradili, to se znalo i ranije. Bolje prodati Pauna, Dordjevica i ostale ispusene mustikle. Ostavite klince. Bravo Cadikovski!!!

Zagor

pre 15 godina

Bas mi je zao. Ne da sam ih napravio u PES2009, nego otkidaju, uz Moreiru su mi glavni igraci.
Nista, sad ce morati Paunovic da bude unapredjen.

annyonghaseyo

pre 15 godina

NIje im to losha opcija, i bivsi igrac Partizana, Dzenan Radoncic, sa velikim uspehom igra u Juznoj Koreji, cak postoji i mogucnost da uzme njihovo drzavljanstvo i zaigra za korejsku reprezentaciju na narednom svetskom prvenstvu. Stranci su jako cenjeni u Juznoj Koreji, Koreja je lepa i razvijena zemlja, a Korejke najlepse zene u Aziji. Sa srecom momci.
Pozdrav iz Seula!

Dule 025

pre 15 godina

Braco GROBARI,menjajmo trenera,a prodajmo i ova "pojacanja",jer samo tako mozemo da dovedemo proverene igrace.Moramo da reorganizujemo ekipu.Inace nista od titule

MilanPancevo

pre 15 godina

Ja se ne secam tih 10 golova i 37 uktakmica Cadikovskog!?
strasno.. pa ako su na tu foru doveli i zaima, znate on je odigrao 40 utakmica i dao desetak golova on je odlican igrac... onda

Boki

pre 15 godina

a dobro to se već znalo, mada nije mi jasno na osnovu kojih igara se oni prodadoše!?

Imal li kakvih pojačanja-sad se sprema tim za ljeto i eventualnu ligu šampiona!
i dalje ne mogu da vjerujem kakav smo pad doživjeli!!!

dani

pre 15 godina

Trebalo bi dosta igraca da se oslobodimo-ali pre toga trenera neznalice. Za Cadikovskog nisam siguran da je trebao da ode. On je jedini nas napadac koji dobro igra glavom a ni tehnika mu nije losa. Da je trener znao da koristi njegovu skok igru napadali bi smo daleko raznovrsnije idalko lakse izlazili na kraj sa zatvorenim protivnicima.

delija sa juga

pre 15 godina

koja ta prevara..doveli su perica u dogovoru sa njegovim menadzerom samo da bi ga preprodali.u startu se znalo da nece uopste da igra.niti je vredan tog dresa.znaci svi su zaradili..

Davis

pre 15 godina

Da li je ovo samo početak pražnjenja kadra FK Partizan ili ne, pokazaće vreme. Što se tiče konkurencije u špicu Partizana, ona je velika i brojna, tako da ovi potezi ne čude, ali ako odu i Diarra i Paunović, onda već Partizan ima problem.
Pa još kad igrači sredine počnu da odlaze. Odlazak Tošića i Ljajića je gotovo izvesan, Moreira već neko vreme špekuliše o odlasku, a moguiće je da će u Juca povući nogu, jer je u Partizanu situacija očito sve gora.
Iako sam zagovornik toga da profesionalni timovi u svojim pogonima treba da imaju što manje ljudi, 22-23 najviše, mislim da se Partizanu ne piše dobro, osim naravno ako već nemaju isplanirana pojačanja u zimskom prelaznom roku!

Kamel Zaiem

pre 15 godina

Bravo za tomica.Polako pocinje da cisti ono sto nam netreba. Poceo je od PERICA i CADIKOVSKOG a uskoro bi trebalo i da se otarasi LAZICA, PAUNA, NGAMBIJA, BRANKOVICA, D. BOZOVICA, MALETICA.

Ja da sam na Tomicevom mestu doveo bi :
SASU ILICA (in 100% dolazi)
DjORDjA RAKICA (imamo pare za njega nije skup a fenomenalan igrac,on visok a Diarra brz sta ces bolje)
GORAN GAVRANCIC (slobodan)
BOJAN NEZIRI (slobodan)
Sve su ovo sjajni igraci a ne treba mnogo para skoro svi su slobodni.

DA NEKO NE ZNA ZA KOGA JE PARTIZAN ZAINTERESOVAN.
Sem Brane ilica i onog stopera hajduka iz kule .

Dz@mbo

pre 15 godina

Pravi potez ste napravili sa Dzombom...tolike pare za Perica i Fejsu ste dali dzombici da je to zalosno,ali ce mo mi sutra dzombici dati jedno 4-5 golova i da vam malo lakne zbog svega!

Kamel Zaiem

pre 15 godina

Bravo za tomica.Polako pocinje da cisti ono sto nam netreba. Poceo je od PERICA i CADIKOVSKOG a uskoro bi trebalo i da se otarasi LAZICA, PAUNA, NGAMBIJA, BRANKOVICA, D. BOZOVICA, MALETICA.

Ja da sam na Tomicevom mestu doveo bi :
SASU ILICA (in 100% dolazi)
DjORDjA RAKICA (imamo pare za njega nije skup a fenomenalan igrac,on visok a Diarra brz sta ces bolje)
GORAN GAVRANCIC (slobodan)
BOJAN NEZIRI (slobodan)
Sve su ovo sjajni igraci a ne treba mnogo para skoro svi su slobodni.

DA NEKO NE ZNA ZA KOGA JE PARTIZAN ZAINTERESOVAN.
Sem Brane ilica i onog stopera hajduka iz kule .

delija sa juga

pre 15 godina

koja ta prevara..doveli su perica u dogovoru sa njegovim menadzerom samo da bi ga preprodali.u startu se znalo da nece uopste da igra.niti je vredan tog dresa.znaci svi su zaradili..

Davis

pre 15 godina

Da li je ovo samo početak pražnjenja kadra FK Partizan ili ne, pokazaće vreme. Što se tiče konkurencije u špicu Partizana, ona je velika i brojna, tako da ovi potezi ne čude, ali ako odu i Diarra i Paunović, onda već Partizan ima problem.
Pa još kad igrači sredine počnu da odlaze. Odlazak Tošića i Ljajića je gotovo izvesan, Moreira već neko vreme špekuliše o odlasku, a moguiće je da će u Juca povući nogu, jer je u Partizanu situacija očito sve gora.
Iako sam zagovornik toga da profesionalni timovi u svojim pogonima treba da imaju što manje ljudi, 22-23 najviše, mislim da se Partizanu ne piše dobro, osim naravno ako već nemaju isplanirana pojačanja u zimskom prelaznom roku!

Dz@mbo

pre 15 godina

Pravi potez ste napravili sa Dzombom...tolike pare za Perica i Fejsu ste dali dzombici da je to zalosno,ali ce mo mi sutra dzombici dati jedno 4-5 golova i da vam malo lakne zbog svega!

dani

pre 15 godina

Trebalo bi dosta igraca da se oslobodimo-ali pre toga trenera neznalice. Za Cadikovskog nisam siguran da je trebao da ode. On je jedini nas napadac koji dobro igra glavom a ni tehnika mu nije losa. Da je trener znao da koristi njegovu skok igru napadali bi smo daleko raznovrsnije idalko lakse izlazili na kraj sa zatvorenim protivnicima.

Boki

pre 15 godina

a dobro to se već znalo, mada nije mi jasno na osnovu kojih igara se oni prodadoše!?

Imal li kakvih pojačanja-sad se sprema tim za ljeto i eventualnu ligu šampiona!
i dalje ne mogu da vjerujem kakav smo pad doživjeli!!!

annyonghaseyo

pre 15 godina

NIje im to losha opcija, i bivsi igrac Partizana, Dzenan Radoncic, sa velikim uspehom igra u Juznoj Koreji, cak postoji i mogucnost da uzme njihovo drzavljanstvo i zaigra za korejsku reprezentaciju na narednom svetskom prvenstvu. Stranci su jako cenjeni u Juznoj Koreji, Koreja je lepa i razvijena zemlja, a Korejke najlepse zene u Aziji. Sa srecom momci.
Pozdrav iz Seula!

Galisimo

pre 15 godina

Cadikovski je svaku svoju sansu iskoristio, mada ih nije bolo puno. Steta sto su ga prodali. A za ovog drugog oprli pare i malo zaradili, to se znalo i ranije. Bolje prodati Pauna, Dordjevica i ostale ispusene mustikle. Ostavite klince. Bravo Cadikovski!!!

MilanPancevo

pre 15 godina

Ja se ne secam tih 10 golova i 37 uktakmica Cadikovskog!?
strasno.. pa ako su na tu foru doveli i zaima, znate on je odigrao 40 utakmica i dao desetak golova on je odlican igrac... onda

drkotny

pre 15 godina

koliko mogu dobiti za ljajica? pa taj nije odigrao ni 5 utakmica i mancester vec hoce da ga kupi. zar ne mogu da ga sacuvaju bar jos godinu ipo dana.

DiDzej

pre 15 godina

LJUDI,
Nisu nam Cadikovski ili Peric krivi. Kriv je Jokanovic sto ih nije iskoristio (Perica nije uopste koristio a Cadikovskog je koristio na pogresnoj poziciji). A za onog koji je rekao da trebamo da se otresemo Darka Bozovica, Djordja Lazica i Darka Maletica, taj se grdno prevario. Oni su nam super igraci - pogledaj samo kako su igrali prosle godine. Darko je dobar rezervni golman a Maletic je jak centarfor. A Lazic (i Petrovic) su sto puta bolji igraci od Fejse. Ma toliko smo platili za Fejsu (1.2 miliona evra plus 50% od sledeceg transfera!) a nismo jos videli ni jedan dobar potez od njega. Hej bre, ljudi, ni jedan potez! Ko se to napalio na njega, stvarno ne znam. Zao mi je Cadikovskog i Perica posto znam da su super igraci ali sta da se radi kad ih trener ne zeli. Sad treba Paunovic da se dokaze da nije promasaj (kao Fejsa) i da igra kao sto je igrao protiv Fenera.

PARTIZANE, PARTIZAN OLE OLE...

Dule 025

pre 15 godina

Braco GROBARI,menjajmo trenera,a prodajmo i ova "pojacanja",jer samo tako mozemo da dovedemo proverene igrace.Moramo da reorganizujemo ekipu.Inace nista od titule

Zagor

pre 15 godina

Bas mi je zao. Ne da sam ih napravio u PES2009, nego otkidaju, uz Moreiru su mi glavni igraci.
Nista, sad ce morati Paunovic da bude unapredjen.

GROBAR

pre 15 godina

Diara pred ODLASKOM!!!!

Diara u očaju

Niko neće sa mnom da se zaj... – tužno je pričao Diara najavljujući čak i krajnju opciju – povratak u Zrinjski

ALEKSANDAR JOKSIĆ

Vatra je pretila da preraste u buktinju, slutilo je da će Partizan posle gubitka bodova ostati i bez najboljeg strelca, pominjao se siguran odlazak... Od toga nema ništa, Lamin Diara nastavlja da igra za šampione.
Senegalac je tokom jučerašnjeg dana bio izričit u poruci da će, zbog incidenta s navijačima, napustiti crno-bele, a onda se sve okrenulo. Za 180 stepeni.
Njegov menadžer Zoran Stojadinović u kasnim popodnevnim satima razgovarao je s čelnim ljudima šampiona i odagnao sumnju.
- Na dobrom smo putu da rešimo situaciju. Diara ostaje u Partizanu. Objasnio sam mu neke stvari i mislim da će igrati u Humskoj bar do leta 2009. godine – rekao je sinoć Stojadinović.
Samo nekoliko sati ranije činilo se da je rastanak neminovan. Izjavom da odlazi iz Partizana Lamin Diara je izazvao zemljotres u Humskoj, posle koga su se svi uspaničili.
Šta se desilo?
Na katastrofalne rezultate u poslednje vreme, sve glasnije priče o smeni trenera, incident prilikom ulaska Grobara u klupski autobus, nakalemile su se reči tamnoputog centarfora.
- Odlazim iz Partizana... – pričao je juče pre podne Lamin Diara. - Ne mogu više da izdržim, male su šanse da promenim mišljenje.
Na ovakvu odluku najboljeg strelca kluba (15 golova ove sezone) uticala su dramatična dešavanja posle završetka utakmice protiv Rada. Iznenadni upad Grobara u autobus i nimalo prijatan razgovor sa igračima i stručnim štabom pretvorio se u incident, jedan od navijača skinuo je slušalice iz ušiju Laminu Diari.
- Kad sve znate, nema potrebe da me pitate šta de desilo... Svi su videli... Niko neće sa mnom da se zaj... Ovo je veliki klub, ali kad vidim da neke stvari ne funkcionišu kako bi trebalo onda ću da odem. Zar bi trebalo da se ubijem?
Potresen poslednjim događajima, sjajni golgeter je nastavio:
- Tražiću klub, makar se vratio u Zrinjski! Nisam rođen u Srbiji da moram da ostanem.
Napadač Partizana tvrdio je da nije bilo problema sa članovima uprave ili stručnog štaba, ali...
- Da su bili malo ozbiljniji... Ovo nema nikakve veze sa ljudima iz kluba... Ostala je još utakmica sa Vojvodinom, posle koje će sve biti jasno – pričao je juče oko 13 sati Lamin Diara.

nikola

pre 15 godina

Cadikovskom i Pericu uopste nije pruzena prava sansa.Cadikovski je od ovih 37 utakmica bar 20 ulazio zadnjih 5 minuta.Svaki put kad je igrao duze davao je golove. Setite se kad je bio povredjen Jovetic prosle godine. Tih nekoliko utakmica je na svakoj davao golove. Peric nije maltene ni igrao.
I sad ce opet umesto njih dvojice da dovedu neke cisto da popune mesto na klupi a sigurno ce biti losiji od njih.

parizan nis

pre 15 godina

Ovo me podseca na onog Brazilca Huga sto su ga oterili a nisu ga pustili ni utakmicu da odigra. Ko zna kakav bi bio a ne verujem da sve moze da se vidi na treninzima.

BriKi032

pre 15 godina

Milan Perić pojačao je Partizan u letnjem prelaznom roku 2008. Talentovani napadač, koji je u dosadašnjoj karijeri igrao za lučansku Mladost (24 meča, 25 golova), ukrajinsku Tavriju i kulski Hajduk (29 mečeva, 10 golova), potpisao je četvorogodišnji ugovor sa crno-belima i konkurisaće za mesto u špicu napada. Po stilu igre dosta podseća na bivšeg crno-belog asa Mateju Kežmana. Za reprezentaciju U-21 odigrao je 6 mečeva i postigao 1 gol. . . Za Partizan 4. meca, 1 gol... I to, 3 meca nije odigrao ukupno 25min ! ! ! Njemu nije pruzena prilika, to stoji... Stoji i to, po prethodnim klubovima, ume decko, ali Jokanovic nije dao pravu priliku ... Dao je priliku Fejsi, koji je 'pravo pojacanje' VIDELI SMO.... ! ! !

Marko

pre 15 godina

Alooooooooooooooooo bre ljudi,jeste li vi normalni bre KAKAV PERIC u KOREJU njegovo mesto je u Partizanu nego treba da se dokaze malo na treninzima jer njega trenutno Jokanovic ne gleda,Peric je najbolji igrac Hajduka bio zasto mu se nebi ukazala sansa u pfc !? Jokanovic nebi trebao ni trener da bude...cus dovede Perketa i cak ga ne drzi na klupi PA TO NEBI NI JEDAN PAMETAN TRENER URADIO a Jokanovic je smrad najveci!!!!!!ako PERIC ode u Koreju ja necu imati najboljeg druga ubicu JOKANOVICA kunem se ako Perke ode u Koreju!!!!!!!!!!!!!!!!BY:Mali MARE

Dz@mbo

pre 15 godina

Pravi potez ste napravili sa Dzombom...tolike pare za Perica i Fejsu ste dali dzombici da je to zalosno,ali ce mo mi sutra dzombici dati jedno 4-5 golova i da vam malo lakne zbog svega!

Kamel Zaiem

pre 15 godina

Bravo za tomica.Polako pocinje da cisti ono sto nam netreba. Poceo je od PERICA i CADIKOVSKOG a uskoro bi trebalo i da se otarasi LAZICA, PAUNA, NGAMBIJA, BRANKOVICA, D. BOZOVICA, MALETICA.

Ja da sam na Tomicevom mestu doveo bi :
SASU ILICA (in 100% dolazi)
DjORDjA RAKICA (imamo pare za njega nije skup a fenomenalan igrac,on visok a Diarra brz sta ces bolje)
GORAN GAVRANCIC (slobodan)
BOJAN NEZIRI (slobodan)
Sve su ovo sjajni igraci a ne treba mnogo para skoro svi su slobodni.

DA NEKO NE ZNA ZA KOGA JE PARTIZAN ZAINTERESOVAN.
Sem Brane ilica i onog stopera hajduka iz kule .

Davis

pre 15 godina

Da li je ovo samo početak pražnjenja kadra FK Partizan ili ne, pokazaće vreme. Što se tiče konkurencije u špicu Partizana, ona je velika i brojna, tako da ovi potezi ne čude, ali ako odu i Diarra i Paunović, onda već Partizan ima problem.
Pa još kad igrači sredine počnu da odlaze. Odlazak Tošića i Ljajića je gotovo izvesan, Moreira već neko vreme špekuliše o odlasku, a moguiće je da će u Juca povući nogu, jer je u Partizanu situacija očito sve gora.
Iako sam zagovornik toga da profesionalni timovi u svojim pogonima treba da imaju što manje ljudi, 22-23 najviše, mislim da se Partizanu ne piše dobro, osim naravno ako već nemaju isplanirana pojačanja u zimskom prelaznom roku!

delija sa juga

pre 15 godina

koja ta prevara..doveli su perica u dogovoru sa njegovim menadzerom samo da bi ga preprodali.u startu se znalo da nece uopste da igra.niti je vredan tog dresa.znaci svi su zaradili..

dani

pre 15 godina

Trebalo bi dosta igraca da se oslobodimo-ali pre toga trenera neznalice. Za Cadikovskog nisam siguran da je trebao da ode. On je jedini nas napadac koji dobro igra glavom a ni tehnika mu nije losa. Da je trener znao da koristi njegovu skok igru napadali bi smo daleko raznovrsnije idalko lakse izlazili na kraj sa zatvorenim protivnicima.

MilanPancevo

pre 15 godina

Ja se ne secam tih 10 golova i 37 uktakmica Cadikovskog!?
strasno.. pa ako su na tu foru doveli i zaima, znate on je odigrao 40 utakmica i dao desetak golova on je odlican igrac... onda

Galisimo

pre 15 godina

Cadikovski je svaku svoju sansu iskoristio, mada ih nije bolo puno. Steta sto su ga prodali. A za ovog drugog oprli pare i malo zaradili, to se znalo i ranije. Bolje prodati Pauna, Dordjevica i ostale ispusene mustikle. Ostavite klince. Bravo Cadikovski!!!

DiDzej

pre 15 godina

LJUDI,
Nisu nam Cadikovski ili Peric krivi. Kriv je Jokanovic sto ih nije iskoristio (Perica nije uopste koristio a Cadikovskog je koristio na pogresnoj poziciji). A za onog koji je rekao da trebamo da se otresemo Darka Bozovica, Djordja Lazica i Darka Maletica, taj se grdno prevario. Oni su nam super igraci - pogledaj samo kako su igrali prosle godine. Darko je dobar rezervni golman a Maletic je jak centarfor. A Lazic (i Petrovic) su sto puta bolji igraci od Fejse. Ma toliko smo platili za Fejsu (1.2 miliona evra plus 50% od sledeceg transfera!) a nismo jos videli ni jedan dobar potez od njega. Hej bre, ljudi, ni jedan potez! Ko se to napalio na njega, stvarno ne znam. Zao mi je Cadikovskog i Perica posto znam da su super igraci ali sta da se radi kad ih trener ne zeli. Sad treba Paunovic da se dokaze da nije promasaj (kao Fejsa) i da igra kao sto je igrao protiv Fenera.

PARTIZANE, PARTIZAN OLE OLE...

Boki

pre 15 godina

a dobro to se već znalo, mada nije mi jasno na osnovu kojih igara se oni prodadoše!?

Imal li kakvih pojačanja-sad se sprema tim za ljeto i eventualnu ligu šampiona!
i dalje ne mogu da vjerujem kakav smo pad doživjeli!!!

Dule 025

pre 15 godina

Braco GROBARI,menjajmo trenera,a prodajmo i ova "pojacanja",jer samo tako mozemo da dovedemo proverene igrace.Moramo da reorganizujemo ekipu.Inace nista od titule

Zagor

pre 15 godina

Bas mi je zao. Ne da sam ih napravio u PES2009, nego otkidaju, uz Moreiru su mi glavni igraci.
Nista, sad ce morati Paunovic da bude unapredjen.

drkotny

pre 15 godina

koliko mogu dobiti za ljajica? pa taj nije odigrao ni 5 utakmica i mancester vec hoce da ga kupi. zar ne mogu da ga sacuvaju bar jos godinu ipo dana.

annyonghaseyo

pre 15 godina

NIje im to losha opcija, i bivsi igrac Partizana, Dzenan Radoncic, sa velikim uspehom igra u Juznoj Koreji, cak postoji i mogucnost da uzme njihovo drzavljanstvo i zaigra za korejsku reprezentaciju na narednom svetskom prvenstvu. Stranci su jako cenjeni u Juznoj Koreji, Koreja je lepa i razvijena zemlja, a Korejke najlepse zene u Aziji. Sa srecom momci.
Pozdrav iz Seula!

GROBAR

pre 15 godina

Diara pred ODLASKOM!!!!

Diara u očaju

Niko neće sa mnom da se zaj... – tužno je pričao Diara najavljujući čak i krajnju opciju – povratak u Zrinjski

ALEKSANDAR JOKSIĆ

Vatra je pretila da preraste u buktinju, slutilo je da će Partizan posle gubitka bodova ostati i bez najboljeg strelca, pominjao se siguran odlazak... Od toga nema ništa, Lamin Diara nastavlja da igra za šampione.
Senegalac je tokom jučerašnjeg dana bio izričit u poruci da će, zbog incidenta s navijačima, napustiti crno-bele, a onda se sve okrenulo. Za 180 stepeni.
Njegov menadžer Zoran Stojadinović u kasnim popodnevnim satima razgovarao je s čelnim ljudima šampiona i odagnao sumnju.
- Na dobrom smo putu da rešimo situaciju. Diara ostaje u Partizanu. Objasnio sam mu neke stvari i mislim da će igrati u Humskoj bar do leta 2009. godine – rekao je sinoć Stojadinović.
Samo nekoliko sati ranije činilo se da je rastanak neminovan. Izjavom da odlazi iz Partizana Lamin Diara je izazvao zemljotres u Humskoj, posle koga su se svi uspaničili.
Šta se desilo?
Na katastrofalne rezultate u poslednje vreme, sve glasnije priče o smeni trenera, incident prilikom ulaska Grobara u klupski autobus, nakalemile su se reči tamnoputog centarfora.
- Odlazim iz Partizana... – pričao je juče pre podne Lamin Diara. - Ne mogu više da izdržim, male su šanse da promenim mišljenje.
Na ovakvu odluku najboljeg strelca kluba (15 golova ove sezone) uticala su dramatična dešavanja posle završetka utakmice protiv Rada. Iznenadni upad Grobara u autobus i nimalo prijatan razgovor sa igračima i stručnim štabom pretvorio se u incident, jedan od navijača skinuo je slušalice iz ušiju Laminu Diari.
- Kad sve znate, nema potrebe da me pitate šta de desilo... Svi su videli... Niko neće sa mnom da se zaj... Ovo je veliki klub, ali kad vidim da neke stvari ne funkcionišu kako bi trebalo onda ću da odem. Zar bi trebalo da se ubijem?
Potresen poslednjim događajima, sjajni golgeter je nastavio:
- Tražiću klub, makar se vratio u Zrinjski! Nisam rođen u Srbiji da moram da ostanem.
Napadač Partizana tvrdio je da nije bilo problema sa članovima uprave ili stručnog štaba, ali...
- Da su bili malo ozbiljniji... Ovo nema nikakve veze sa ljudima iz kluba... Ostala je još utakmica sa Vojvodinom, posle koje će sve biti jasno – pričao je juče oko 13 sati Lamin Diara.

Marko

pre 15 godina

Alooooooooooooooooo bre ljudi,jeste li vi normalni bre KAKAV PERIC u KOREJU njegovo mesto je u Partizanu nego treba da se dokaze malo na treninzima jer njega trenutno Jokanovic ne gleda,Peric je najbolji igrac Hajduka bio zasto mu se nebi ukazala sansa u pfc !? Jokanovic nebi trebao ni trener da bude...cus dovede Perketa i cak ga ne drzi na klupi PA TO NEBI NI JEDAN PAMETAN TRENER URADIO a Jokanovic je smrad najveci!!!!!!ako PERIC ode u Koreju ja necu imati najboljeg druga ubicu JOKANOVICA kunem se ako Perke ode u Koreju!!!!!!!!!!!!!!!!BY:Mali MARE

nikola

pre 15 godina

Cadikovskom i Pericu uopste nije pruzena prava sansa.Cadikovski je od ovih 37 utakmica bar 20 ulazio zadnjih 5 minuta.Svaki put kad je igrao duze davao je golove. Setite se kad je bio povredjen Jovetic prosle godine. Tih nekoliko utakmica je na svakoj davao golove. Peric nije maltene ni igrao.
I sad ce opet umesto njih dvojice da dovedu neke cisto da popune mesto na klupi a sigurno ce biti losiji od njih.

parizan nis

pre 15 godina

Ovo me podseca na onog Brazilca Huga sto su ga oterili a nisu ga pustili ni utakmicu da odigra. Ko zna kakav bi bio a ne verujem da sve moze da se vidi na treninzima.

BriKi032

pre 15 godina

Milan Perić pojačao je Partizan u letnjem prelaznom roku 2008. Talentovani napadač, koji je u dosadašnjoj karijeri igrao za lučansku Mladost (24 meča, 25 golova), ukrajinsku Tavriju i kulski Hajduk (29 mečeva, 10 golova), potpisao je četvorogodišnji ugovor sa crno-belima i konkurisaće za mesto u špicu napada. Po stilu igre dosta podseća na bivšeg crno-belog asa Mateju Kežmana. Za reprezentaciju U-21 odigrao je 6 mečeva i postigao 1 gol. . . Za Partizan 4. meca, 1 gol... I to, 3 meca nije odigrao ukupno 25min ! ! ! Njemu nije pruzena prilika, to stoji... Stoji i to, po prethodnim klubovima, ume decko, ali Jokanovic nije dao pravu priliku ... Dao je priliku Fejsi, koji je 'pravo pojacanje' VIDELI SMO.... ! ! !