Petak, 14.11.2008.

22:27

Priznanje za Jelenu Janković

Teniski savez Srbije dodelio je u petak u Beogradu Jeleni Janković pehar nacionalnog saveza zbog uspeha postignutih u ovoj godini.

Izvor: ÈŽ

Priznanje za Jelenu Jankoviæ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

22 Komentari

Sortiraj po:

nikol dz. femija

pre 15 godina

Sećam se da joj U AVGUSTU NIKO,AMA BAŠ NIKO - NIJE ČESTITAO,TADA JE POSTALA 1. NA SVETU po prvi put,a prvi put je ipak prvi i nezaboravan. Tada su svi bili vidoviti da će biti prva SAMO NEDELJU DANA,ALI ZANIMLJIVO DA NISU PREDVIDELI I SVE OVE NEDELJE ŠTO ĆE DOĆI....VALJDA OD zlobe i pakosti....NADAM SE DA SU SE,sebe radi,pokajali...i očistili dušu svoju...

Tada nije bilo ni TADIĆA,NI TENISKOG SAVEZA, NITI JEDNIH NOVINA....NIKOG SEM GEMAXA I FANOVA...

E TADA JE Tadić bio sa olimpijcima A SADA valjda nedostaje pozorišta PA JE DOBRA I JELENA.

JOŠ NI JEDNE NOVINE NISU IMALE NASLOV "Veliki uspeh SRBIJE", I retko ćete čuti da se kaže "JJ najbolja SRPSKA TENISERKA",ono svetska se i čuje, ali ovo srpska retko ili samo zajedno sa svetska!!!

Jelenin doček ispred skupštine se još čeka ...MADA MISLIM DA JE VEĆ TO TREBALO SADA NAPRAVITI....

JER, JELENA JANKOVIĆ JE PRVA SRPKINJA KOJA GODINU ZAVRŠAVA NA BROJU 1 A TO SE u svetu tenisa posebno ceni, to je uostalom bio i Nadalov cilj a vidimo da i Fed pati.

A i to PRVA SRPKINJA koja završava godinu kao broj 1 se RETKO čuje. ŠTA KAO DA NE PRETERAMO,pokvarićemo decu,ili šta,ružno je....a TAKO NAM TREBAJU POHVALE,kada su kao sada zaslužene,jer to jača samopouzdanje i pobednički duh mladih i nacije.

Čestitke Jeleni i pozdrav svima.

Prava moda

pre 15 godina

Procitao sam u Sportu (nas dnevni list), da je Jeca zanimljiv poklon-cestitku za prvo mesto dobila i od Tomaza Kavalija (sina modnog kreatora Roberta Kavalija). Poslao joj je lepu olovku i vino!
A ja sam odavno imao prepisku sa Aninim fanovima koji su se ovde ismevali i rugali predivnoj Kavalijevoj haljini koju je nosila JJ (to je ona s leopardovim dezenom i koja joj stoji idealno); taj dezen je Kavalijev znak; cak mu je i kuća, kao i jahta, u tom dezenu.
Ova ugledna modna porodica su takodje Jecini veliki prijatelji i navijaci.

Prva ljubav zaborava nema

pre 15 godina

Sad, pošto ga Ana više ne zarezuje od one njegove neslavne izjave kojom je ponizio klub koji ga je stvorio, kao i Anu, Novak se okrenuo Jeleni. I lepša je i bolja od Ane. Čak je sa svoga sajta poskidao sve slike sa Anom, a bilo ih je i u crno-belim dresovima, ali još više, udvoje, na svečanoj večeri, uz sveće.

E1

pre 15 godina

Mari Amsterdam, ako bi ti radije potrosila svoju poslednju paru na cigare, a ne na mleko za dete, i jos si ti neki kao predstavnik naseg naroda, onda nije ni cudo sto nemamo para, pa ni za tenis.
Ima u zemlji Srbiji i druge dece kojima treba novac, neka od te dece su mozda u Tirsovoj, pa su im potrebni lekovi, dijagnosticki aparati itd da bi samo preziveli (da ne pricamo o necemu visem od toga) ali ti bi radije dala pare na cigare (tenis) nego na mleko (osnovnu potrebu).

Sta se daje nasim dobrim studentima matematike koji osvajaju medalje na medjunarodnim takmicenjima? Nista. A sto su oni manje vredni od sportista?
Oni nikada i nece moci da zarade ovoliko para. Zato ce i otici u inostranstvo i tamo unaredjivati privrede drugih zemalja.

Zalosni ste.

Mari amsterdam

pre 15 godina

'Mislim, stvarno'
"Neces poslednju kintu trositi na karmin i sminku kad ti krce creva nego na hleb."
Kako da ti kazem ali stvari u zivotu stoje ipak malo drugacije nego sto ti mislis i sto bi bilo dobro i vrlo socijalno samo da je tako. Naime poslednja kinta se,na zalost, ako ne na karmin i sminku, onda sigurno trosi na cigare a ne na hleb. Cigare, tj. pobede nasih sportista, su hrana za dusu koja u svakom slucaju stoji na visem mestu liste prioriteta nego nase fizicko bice.
Ipak pitanje ko treba da placa nase sportiste,( i da kasnije skida kajmak )je nesto drugo. Ja gledam ovako:Nama u Srbiji (i svugde gde smo po svetu rasuti) trebaju njihove pobede i , budimo iskreni, skoro nista vise. Pustimo druge koji imaju para da investiraju u sportiste i da biznisuju, a mi se slikajmo i hranimo njihovim pobedama.

stara garda

pre 15 godina

BRAVO,BRAVO I BRAVO,JELENA!

Novaku posebno BRAVO za nacin na koji je iskazao paznju prema drugarici (koleginici, svejedno)! Kapa dole, kavaljeru!

Mislim, stvaaarno!

pre 15 godina

@Manekeni
NIje mi jasno sta ti sada ocekujes da predsednik ove drzave uradi? Da je nije primio bilo bi drvlje i kamenje po njemu sto to nije uradio. Dalje, on je predsednik svih gradjana ove zemlje, na tu funkciju je izabran, a ne ministar za sport neke bogate zemlje koji ne zna staq ce s parama iz budzeta. Stvar Vlade ove drzave je da napravi prioritete kome treba najpre da se pomogne, ko je u nevolji, da rasporedi ono novca koliko ima u kasi. Sportisti nisu prioritet, zao mi je. Bitnije je da se ono nesto novca koji se ima nekako rasporedi na sto veci broj ljudi koji zive u ovoj zemlji i privredjuju, da bi imali od cega da prehrane svoje porodice. Sport nije privredna grana u koju treba ulagati jer od toga se ne moze nahraniti ni jedna druga porodica osim doticnog sportiste (od sportskih rezultata se ne zivi, sport sluzi samo za usanje u grudi junacke (patriJotske)). Zao mi je, ali vremena nisu bas sjajna i moraju se postavljati prioriteti. Da li bi ti prihvatio/la da zbog bazena koji je potreban vaterpolistima neke skole ostanu bez krova i grejanja npr.? Da ne pricam o ostalima koji imaju prioritet nad sportistima. Sportisti imaju dovoljno kvaliteta da (kao Cavic) nadju negde na drugom mestu uslove koji im odgovaraju za treninge itd., a deca i mnogi drugi nemaju. Zao mi je, ali kada nema dovoljno para u zajednickoj kasi postavljaju se prioriteti. Neces poslednju kintu trositi na karmin i sminku kad ti krce creva nego na hleb. Svet tako funkcionise. Dosta patetike vise s sportistima.
Dovoljno je sto je Tadic primio Jelenu, cestitao joj, sta jos vise hocete?

Tea (JJ&Janko Fan)

pre 15 godina

Konacno cestitka i od Tadica....dobro se setio....
Jeco naJJbolja si, uz tebe smo ....odmaraj i uzivaj do pocetka nove sezone...VOLIMO TE PUNO! *CMOK*

Susedna ulica

pre 15 godina

Bravo Jelena, svaka ti čast devojko!
Od sveg srca ti želim ispunjenje tvoje (a i naše) želje - osvajanje grand slema u narednoj godini i da dugo ostaneš broj 1 u ženskom tenisu.

Goran

pre 15 godina

Zao mi je sto se malo ne prica i o Ani, i ona je jedno solidno vreme bila br 1 e sad nije bila na kraju godine kada se dele odlikovanja ali mislim da je mogla i ona da bude pozvana na tom skupu i da zajedno prime nagrade,
Pozzz obe ste odlicne Kosovo je uz Vas

Manekeni

pre 15 godina

JOOOOJ kako vas vise nije sramota da se slikate sa nasim andjelima? Kako vas nije sramota da iz godine u godinu kao neki lesinari cekate da doputuju u Srbiju i da dotrcite kao kucici kako bi se slikali?Gde ste bili kada je trenirala u 6 ujutro na hladnim terenima Crvene Zvezde? da u 6 ujutro jer jedna TAKVA igracica samo u to vreme dobila termin!BRUKA I SRAMOTA!Gde ste bili kada je Novak trazio PARCE zemlje da nasoj kazem NASOJ deci sagradi teniske terene kako ne bi morali da napustaju Srbiju da bi imali gde da treniraju? Gde ste bili za sve ostale mlade sportiste koji na zalost nemaju uslova u nasoj zemlji jer politicari nemaju vremena od silnog slikanja da im omoguce minimalno? Odlaze,drugi ih docekuju rasirenih ruku,pruzaju im kule i gradove i posle su nam oni krivi sto se odluce da igraju za tudju zemlju.Gde ste bili kada je nasem Cavicu trebala vasa podrska? Bili,slikali se i TOLIKO! Tako je sa pomenutim sportistima,tako je sa mladim talentima,tako je sa svima!!!Vaterpolisti su nam bili sampioni Evrope,Sveta,osvojili Olimpijadu,a jedva imaju dva bazena od kojih se na jednom srusio krov!! Ma ne mogu vise ni da nabrajam jer bih mogao pisati do sutra vasu bruku i sramotu,a vi se i dalje samo slikate,a znate zasto? Zato sto je to jedino sto znate i jedino za sta ste sposobni!!! Svaka cast jednako i Jeleni i Ani i Novaku za sve,kao i svim ostalim sportistima koji su nas bezbroj puta obradovali a za uzvrat nisu dobili nista ni uslove za treninge,ni uslove za pripreme,nista,dobili su samo fotografije sa Tadicem i njemu slicnim sto jedino mogu da okace u WC JER ZA DRUGO I NISU! Eeeee stidite se svake slike i svakog pojedinca sa slike kojeg ste docekali,obecali,slagali i na kraju poslali u tudjinu jer ga i tudjin vise ceni od vas samih!!!

Manekeni

pre 15 godina

JOOOOJ kako vas vise nije sramota da se slikate sa nasim andjelima? Kako vas nije sramota da iz godine u godinu kao neki lesinari cekate da doputuju u Srbiju i da dotrcite kao kucici kako bi se slikali?Gde ste bili kada je trenirala u 6 ujutro na hladnim terenima Crvene Zvezde? da u 6 ujutro jer jedna TAKVA igracica samo u to vreme dobila termin!BRUKA I SRAMOTA!Gde ste bili kada je Novak trazio PARCE zemlje da nasoj kazem NASOJ deci sagradi teniske terene kako ne bi morali da napustaju Srbiju da bi imali gde da treniraju? Gde ste bili za sve ostale mlade sportiste koji na zalost nemaju uslova u nasoj zemlji jer politicari nemaju vremena od silnog slikanja da im omoguce minimalno? Odlaze,drugi ih docekuju rasirenih ruku,pruzaju im kule i gradove i posle su nam oni krivi sto se odluce da igraju za tudju zemlju.Gde ste bili kada je nasem Cavicu trebala vasa podrska? Bili,slikali se i TOLIKO! Tako je sa pomenutim sportistima,tako je sa mladim talentima,tako je sa svima!!!Vaterpolisti su nam bili sampioni Evrope,Sveta,osvojili Olimpijadu,a jedva imaju dva bazena od kojih se na jednom srusio krov!! Ma ne mogu vise ni da nabrajam jer bih mogao pisati do sutra vasu bruku i sramotu,a vi se i dalje samo slikate,a znate zasto? Zato sto je to jedino sto znate i jedino za sta ste sposobni!!! Svaka cast jednako i Jeleni i Ani i Novaku za sve,kao i svim ostalim sportistima koji su nas bezbroj puta obradovali a za uzvrat nisu dobili nista ni uslove za treninge,ni uslove za pripreme,nista,dobili su samo fotografije sa Tadicem i njemu slicnim sto jedino mogu da okace u WC JER ZA DRUGO I NISU! Eeeee stidite se svake slike i svakog pojedinca sa slike kojeg ste docekali,obecali,slagali i na kraju poslali u tudjinu jer ga i tudjin vise ceni od vas samih!!!

Susedna ulica

pre 15 godina

Bravo Jelena, svaka ti čast devojko!
Od sveg srca ti želim ispunjenje tvoje (a i naše) želje - osvajanje grand slema u narednoj godini i da dugo ostaneš broj 1 u ženskom tenisu.

stara garda

pre 15 godina

BRAVO,BRAVO I BRAVO,JELENA!

Novaku posebno BRAVO za nacin na koji je iskazao paznju prema drugarici (koleginici, svejedno)! Kapa dole, kavaljeru!

Tea (JJ&Janko Fan)

pre 15 godina

Konacno cestitka i od Tadica....dobro se setio....
Jeco naJJbolja si, uz tebe smo ....odmaraj i uzivaj do pocetka nove sezone...VOLIMO TE PUNO! *CMOK*

Mislim, stvaaarno!

pre 15 godina

@Manekeni
NIje mi jasno sta ti sada ocekujes da predsednik ove drzave uradi? Da je nije primio bilo bi drvlje i kamenje po njemu sto to nije uradio. Dalje, on je predsednik svih gradjana ove zemlje, na tu funkciju je izabran, a ne ministar za sport neke bogate zemlje koji ne zna staq ce s parama iz budzeta. Stvar Vlade ove drzave je da napravi prioritete kome treba najpre da se pomogne, ko je u nevolji, da rasporedi ono novca koliko ima u kasi. Sportisti nisu prioritet, zao mi je. Bitnije je da se ono nesto novca koji se ima nekako rasporedi na sto veci broj ljudi koji zive u ovoj zemlji i privredjuju, da bi imali od cega da prehrane svoje porodice. Sport nije privredna grana u koju treba ulagati jer od toga se ne moze nahraniti ni jedna druga porodica osim doticnog sportiste (od sportskih rezultata se ne zivi, sport sluzi samo za usanje u grudi junacke (patriJotske)). Zao mi je, ali vremena nisu bas sjajna i moraju se postavljati prioriteti. Da li bi ti prihvatio/la da zbog bazena koji je potreban vaterpolistima neke skole ostanu bez krova i grejanja npr.? Da ne pricam o ostalima koji imaju prioritet nad sportistima. Sportisti imaju dovoljno kvaliteta da (kao Cavic) nadju negde na drugom mestu uslove koji im odgovaraju za treninge itd., a deca i mnogi drugi nemaju. Zao mi je, ali kada nema dovoljno para u zajednickoj kasi postavljaju se prioriteti. Neces poslednju kintu trositi na karmin i sminku kad ti krce creva nego na hleb. Svet tako funkcionise. Dosta patetike vise s sportistima.
Dovoljno je sto je Tadic primio Jelenu, cestitao joj, sta jos vise hocete?

Goran

pre 15 godina

Zao mi je sto se malo ne prica i o Ani, i ona je jedno solidno vreme bila br 1 e sad nije bila na kraju godine kada se dele odlikovanja ali mislim da je mogla i ona da bude pozvana na tom skupu i da zajedno prime nagrade,
Pozzz obe ste odlicne Kosovo je uz Vas

Mari amsterdam

pre 15 godina

'Mislim, stvarno'
"Neces poslednju kintu trositi na karmin i sminku kad ti krce creva nego na hleb."
Kako da ti kazem ali stvari u zivotu stoje ipak malo drugacije nego sto ti mislis i sto bi bilo dobro i vrlo socijalno samo da je tako. Naime poslednja kinta se,na zalost, ako ne na karmin i sminku, onda sigurno trosi na cigare a ne na hleb. Cigare, tj. pobede nasih sportista, su hrana za dusu koja u svakom slucaju stoji na visem mestu liste prioriteta nego nase fizicko bice.
Ipak pitanje ko treba da placa nase sportiste,( i da kasnije skida kajmak )je nesto drugo. Ja gledam ovako:Nama u Srbiji (i svugde gde smo po svetu rasuti) trebaju njihove pobede i , budimo iskreni, skoro nista vise. Pustimo druge koji imaju para da investiraju u sportiste i da biznisuju, a mi se slikajmo i hranimo njihovim pobedama.

Prva ljubav zaborava nema

pre 15 godina

Sad, pošto ga Ana više ne zarezuje od one njegove neslavne izjave kojom je ponizio klub koji ga je stvorio, kao i Anu, Novak se okrenuo Jeleni. I lepša je i bolja od Ane. Čak je sa svoga sajta poskidao sve slike sa Anom, a bilo ih je i u crno-belim dresovima, ali još više, udvoje, na svečanoj večeri, uz sveće.

E1

pre 15 godina

Mari Amsterdam, ako bi ti radije potrosila svoju poslednju paru na cigare, a ne na mleko za dete, i jos si ti neki kao predstavnik naseg naroda, onda nije ni cudo sto nemamo para, pa ni za tenis.
Ima u zemlji Srbiji i druge dece kojima treba novac, neka od te dece su mozda u Tirsovoj, pa su im potrebni lekovi, dijagnosticki aparati itd da bi samo preziveli (da ne pricamo o necemu visem od toga) ali ti bi radije dala pare na cigare (tenis) nego na mleko (osnovnu potrebu).

Sta se daje nasim dobrim studentima matematike koji osvajaju medalje na medjunarodnim takmicenjima? Nista. A sto su oni manje vredni od sportista?
Oni nikada i nece moci da zarade ovoliko para. Zato ce i otici u inostranstvo i tamo unaredjivati privrede drugih zemalja.

Zalosni ste.

nikol dz. femija

pre 15 godina

Sećam se da joj U AVGUSTU NIKO,AMA BAŠ NIKO - NIJE ČESTITAO,TADA JE POSTALA 1. NA SVETU po prvi put,a prvi put je ipak prvi i nezaboravan. Tada su svi bili vidoviti da će biti prva SAMO NEDELJU DANA,ALI ZANIMLJIVO DA NISU PREDVIDELI I SVE OVE NEDELJE ŠTO ĆE DOĆI....VALJDA OD zlobe i pakosti....NADAM SE DA SU SE,sebe radi,pokajali...i očistili dušu svoju...

Tada nije bilo ni TADIĆA,NI TENISKOG SAVEZA, NITI JEDNIH NOVINA....NIKOG SEM GEMAXA I FANOVA...

E TADA JE Tadić bio sa olimpijcima A SADA valjda nedostaje pozorišta PA JE DOBRA I JELENA.

JOŠ NI JEDNE NOVINE NISU IMALE NASLOV "Veliki uspeh SRBIJE", I retko ćete čuti da se kaže "JJ najbolja SRPSKA TENISERKA",ono svetska se i čuje, ali ovo srpska retko ili samo zajedno sa svetska!!!

Jelenin doček ispred skupštine se još čeka ...MADA MISLIM DA JE VEĆ TO TREBALO SADA NAPRAVITI....

JER, JELENA JANKOVIĆ JE PRVA SRPKINJA KOJA GODINU ZAVRŠAVA NA BROJU 1 A TO SE u svetu tenisa posebno ceni, to je uostalom bio i Nadalov cilj a vidimo da i Fed pati.

A i to PRVA SRPKINJA koja završava godinu kao broj 1 se RETKO čuje. ŠTA KAO DA NE PRETERAMO,pokvarićemo decu,ili šta,ružno je....a TAKO NAM TREBAJU POHVALE,kada su kao sada zaslužene,jer to jača samopouzdanje i pobednički duh mladih i nacije.

Čestitke Jeleni i pozdrav svima.

Prava moda

pre 15 godina

Procitao sam u Sportu (nas dnevni list), da je Jeca zanimljiv poklon-cestitku za prvo mesto dobila i od Tomaza Kavalija (sina modnog kreatora Roberta Kavalija). Poslao joj je lepu olovku i vino!
A ja sam odavno imao prepisku sa Aninim fanovima koji su se ovde ismevali i rugali predivnoj Kavalijevoj haljini koju je nosila JJ (to je ona s leopardovim dezenom i koja joj stoji idealno); taj dezen je Kavalijev znak; cak mu je i kuća, kao i jahta, u tom dezenu.
Ova ugledna modna porodica su takodje Jecini veliki prijatelji i navijaci.

Goran

pre 15 godina

Zao mi je sto se malo ne prica i o Ani, i ona je jedno solidno vreme bila br 1 e sad nije bila na kraju godine kada se dele odlikovanja ali mislim da je mogla i ona da bude pozvana na tom skupu i da zajedno prime nagrade,
Pozzz obe ste odlicne Kosovo je uz Vas

Mislim, stvaaarno!

pre 15 godina

@Manekeni
NIje mi jasno sta ti sada ocekujes da predsednik ove drzave uradi? Da je nije primio bilo bi drvlje i kamenje po njemu sto to nije uradio. Dalje, on je predsednik svih gradjana ove zemlje, na tu funkciju je izabran, a ne ministar za sport neke bogate zemlje koji ne zna staq ce s parama iz budzeta. Stvar Vlade ove drzave je da napravi prioritete kome treba najpre da se pomogne, ko je u nevolji, da rasporedi ono novca koliko ima u kasi. Sportisti nisu prioritet, zao mi je. Bitnije je da se ono nesto novca koji se ima nekako rasporedi na sto veci broj ljudi koji zive u ovoj zemlji i privredjuju, da bi imali od cega da prehrane svoje porodice. Sport nije privredna grana u koju treba ulagati jer od toga se ne moze nahraniti ni jedna druga porodica osim doticnog sportiste (od sportskih rezultata se ne zivi, sport sluzi samo za usanje u grudi junacke (patriJotske)). Zao mi je, ali vremena nisu bas sjajna i moraju se postavljati prioriteti. Da li bi ti prihvatio/la da zbog bazena koji je potreban vaterpolistima neke skole ostanu bez krova i grejanja npr.? Da ne pricam o ostalima koji imaju prioritet nad sportistima. Sportisti imaju dovoljno kvaliteta da (kao Cavic) nadju negde na drugom mestu uslove koji im odgovaraju za treninge itd., a deca i mnogi drugi nemaju. Zao mi je, ali kada nema dovoljno para u zajednickoj kasi postavljaju se prioriteti. Neces poslednju kintu trositi na karmin i sminku kad ti krce creva nego na hleb. Svet tako funkcionise. Dosta patetike vise s sportistima.
Dovoljno je sto je Tadic primio Jelenu, cestitao joj, sta jos vise hocete?

Manekeni

pre 15 godina

JOOOOJ kako vas vise nije sramota da se slikate sa nasim andjelima? Kako vas nije sramota da iz godine u godinu kao neki lesinari cekate da doputuju u Srbiju i da dotrcite kao kucici kako bi se slikali?Gde ste bili kada je trenirala u 6 ujutro na hladnim terenima Crvene Zvezde? da u 6 ujutro jer jedna TAKVA igracica samo u to vreme dobila termin!BRUKA I SRAMOTA!Gde ste bili kada je Novak trazio PARCE zemlje da nasoj kazem NASOJ deci sagradi teniske terene kako ne bi morali da napustaju Srbiju da bi imali gde da treniraju? Gde ste bili za sve ostale mlade sportiste koji na zalost nemaju uslova u nasoj zemlji jer politicari nemaju vremena od silnog slikanja da im omoguce minimalno? Odlaze,drugi ih docekuju rasirenih ruku,pruzaju im kule i gradove i posle su nam oni krivi sto se odluce da igraju za tudju zemlju.Gde ste bili kada je nasem Cavicu trebala vasa podrska? Bili,slikali se i TOLIKO! Tako je sa pomenutim sportistima,tako je sa mladim talentima,tako je sa svima!!!Vaterpolisti su nam bili sampioni Evrope,Sveta,osvojili Olimpijadu,a jedva imaju dva bazena od kojih se na jednom srusio krov!! Ma ne mogu vise ni da nabrajam jer bih mogao pisati do sutra vasu bruku i sramotu,a vi se i dalje samo slikate,a znate zasto? Zato sto je to jedino sto znate i jedino za sta ste sposobni!!! Svaka cast jednako i Jeleni i Ani i Novaku za sve,kao i svim ostalim sportistima koji su nas bezbroj puta obradovali a za uzvrat nisu dobili nista ni uslove za treninge,ni uslove za pripreme,nista,dobili su samo fotografije sa Tadicem i njemu slicnim sto jedino mogu da okace u WC JER ZA DRUGO I NISU! Eeeee stidite se svake slike i svakog pojedinca sa slike kojeg ste docekali,obecali,slagali i na kraju poslali u tudjinu jer ga i tudjin vise ceni od vas samih!!!

Tea (JJ&Janko Fan)

pre 15 godina

Konacno cestitka i od Tadica....dobro se setio....
Jeco naJJbolja si, uz tebe smo ....odmaraj i uzivaj do pocetka nove sezone...VOLIMO TE PUNO! *CMOK*

E1

pre 15 godina

Mari Amsterdam, ako bi ti radije potrosila svoju poslednju paru na cigare, a ne na mleko za dete, i jos si ti neki kao predstavnik naseg naroda, onda nije ni cudo sto nemamo para, pa ni za tenis.
Ima u zemlji Srbiji i druge dece kojima treba novac, neka od te dece su mozda u Tirsovoj, pa su im potrebni lekovi, dijagnosticki aparati itd da bi samo preziveli (da ne pricamo o necemu visem od toga) ali ti bi radije dala pare na cigare (tenis) nego na mleko (osnovnu potrebu).

Sta se daje nasim dobrim studentima matematike koji osvajaju medalje na medjunarodnim takmicenjima? Nista. A sto su oni manje vredni od sportista?
Oni nikada i nece moci da zarade ovoliko para. Zato ce i otici u inostranstvo i tamo unaredjivati privrede drugih zemalja.

Zalosni ste.

Mari amsterdam

pre 15 godina

'Mislim, stvarno'
"Neces poslednju kintu trositi na karmin i sminku kad ti krce creva nego na hleb."
Kako da ti kazem ali stvari u zivotu stoje ipak malo drugacije nego sto ti mislis i sto bi bilo dobro i vrlo socijalno samo da je tako. Naime poslednja kinta se,na zalost, ako ne na karmin i sminku, onda sigurno trosi na cigare a ne na hleb. Cigare, tj. pobede nasih sportista, su hrana za dusu koja u svakom slucaju stoji na visem mestu liste prioriteta nego nase fizicko bice.
Ipak pitanje ko treba da placa nase sportiste,( i da kasnije skida kajmak )je nesto drugo. Ja gledam ovako:Nama u Srbiji (i svugde gde smo po svetu rasuti) trebaju njihove pobede i , budimo iskreni, skoro nista vise. Pustimo druge koji imaju para da investiraju u sportiste i da biznisuju, a mi se slikajmo i hranimo njihovim pobedama.

Prva ljubav zaborava nema

pre 15 godina

Sad, pošto ga Ana više ne zarezuje od one njegove neslavne izjave kojom je ponizio klub koji ga je stvorio, kao i Anu, Novak se okrenuo Jeleni. I lepša je i bolja od Ane. Čak je sa svoga sajta poskidao sve slike sa Anom, a bilo ih je i u crno-belim dresovima, ali još više, udvoje, na svečanoj večeri, uz sveće.

stara garda

pre 15 godina

BRAVO,BRAVO I BRAVO,JELENA!

Novaku posebno BRAVO za nacin na koji je iskazao paznju prema drugarici (koleginici, svejedno)! Kapa dole, kavaljeru!

Susedna ulica

pre 15 godina

Bravo Jelena, svaka ti čast devojko!
Od sveg srca ti želim ispunjenje tvoje (a i naše) želje - osvajanje grand slema u narednoj godini i da dugo ostaneš broj 1 u ženskom tenisu.

Prava moda

pre 15 godina

Procitao sam u Sportu (nas dnevni list), da je Jeca zanimljiv poklon-cestitku za prvo mesto dobila i od Tomaza Kavalija (sina modnog kreatora Roberta Kavalija). Poslao joj je lepu olovku i vino!
A ja sam odavno imao prepisku sa Aninim fanovima koji su se ovde ismevali i rugali predivnoj Kavalijevoj haljini koju je nosila JJ (to je ona s leopardovim dezenom i koja joj stoji idealno); taj dezen je Kavalijev znak; cak mu je i kuća, kao i jahta, u tom dezenu.
Ova ugledna modna porodica su takodje Jecini veliki prijatelji i navijaci.

nikol dz. femija

pre 15 godina

Sećam se da joj U AVGUSTU NIKO,AMA BAŠ NIKO - NIJE ČESTITAO,TADA JE POSTALA 1. NA SVETU po prvi put,a prvi put je ipak prvi i nezaboravan. Tada su svi bili vidoviti da će biti prva SAMO NEDELJU DANA,ALI ZANIMLJIVO DA NISU PREDVIDELI I SVE OVE NEDELJE ŠTO ĆE DOĆI....VALJDA OD zlobe i pakosti....NADAM SE DA SU SE,sebe radi,pokajali...i očistili dušu svoju...

Tada nije bilo ni TADIĆA,NI TENISKOG SAVEZA, NITI JEDNIH NOVINA....NIKOG SEM GEMAXA I FANOVA...

E TADA JE Tadić bio sa olimpijcima A SADA valjda nedostaje pozorišta PA JE DOBRA I JELENA.

JOŠ NI JEDNE NOVINE NISU IMALE NASLOV "Veliki uspeh SRBIJE", I retko ćete čuti da se kaže "JJ najbolja SRPSKA TENISERKA",ono svetska se i čuje, ali ovo srpska retko ili samo zajedno sa svetska!!!

Jelenin doček ispred skupštine se još čeka ...MADA MISLIM DA JE VEĆ TO TREBALO SADA NAPRAVITI....

JER, JELENA JANKOVIĆ JE PRVA SRPKINJA KOJA GODINU ZAVRŠAVA NA BROJU 1 A TO SE u svetu tenisa posebno ceni, to je uostalom bio i Nadalov cilj a vidimo da i Fed pati.

A i to PRVA SRPKINJA koja završava godinu kao broj 1 se RETKO čuje. ŠTA KAO DA NE PRETERAMO,pokvarićemo decu,ili šta,ružno je....a TAKO NAM TREBAJU POHVALE,kada su kao sada zaslužene,jer to jača samopouzdanje i pobednički duh mladih i nacije.

Čestitke Jeleni i pozdrav svima.