Nedelja, 02.11.2008.

16:04

Doha: Jelena i Ana u istoj grupi

Najbolje srpske teniserke Jelena Janković i Ana Ivanović igraće u istoj grupi na završnom turniru osam najboljih igtračica sveta koji u utorak počinje u Dohi.

Izvor: B92

Doha: Jelena i Ana u istoj grupi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

85 Komentari

Sortiraj po:

jota

pre 15 godina

@ Leo Krstin
Upravo sam procitao tvoju repliku na moj komentar gde me nazivas glupim i isfrusriranim covekom sto je plod tvog kucnog nevaspitanja i odgoja. Podseticu te da si samo pre par sati nasu prvu i cetvrtu teniserku u svom komentaru nazvao sitnom buranijom, te se pitam sta si ti to u zivotu postigao kada nase dve teniserke i ostalih 6 , koje su se kvalifikovale na zavrsni turnir zoves takvim imenom(verovartno nisi iz Srbije). A sto se tice svetske zavere u sportu, pa i u tenisu protiv malih zemalja kao sto je nasa ne treba ni da pominjem osobama koje imaju oci i usi da bi to videle i cule. One koje to ne zele da cuju i vide i dalje ce nam prosipati filozofiju kako je sve u svetu sporta regularno osim krupnog globalistickoc kapitala.
Molim moderatora da objavi ovaj komentar kojim , za razliku od gospodina Leo Krstina nikoga ne naziva glupim i isfrustriranim.

Leo Krstin

pre 15 godina

Nemam obicaj da dva puta komentarisem istu vest, ali
komentari 82.Jota i 83.ptt, prosto su me "izazvali"!!Nisam znao da i u tenisu (i to profesionalnom!) postoji
zavera protiv Srba (i Srbije)??Eto, iz pomenutih komentara vidim da i to postoji.Neverovatno koliko je velika ljudska glupost, ali sreca je sto ne boli...
U protivnom bi Jota i ptt vristali toliko, da bi se culo do neba! Nije mi jasno sto Moderator pusta tako glupe komentare frustriranih
osoba, koje nemaju nikakve veze sa stvarnoscu?

ptt

pre 15 godina

Malo cudno ponasanje organizatora. Jos se nezna ili ja to ne mogu da nadjem na zvanicnom sajtu, raspored svih meceva tokom takmicenja u grupama. Koliko sam ja do sada informisan poznat je samo raspored za utorak, ali ne i za ostale dane. Nesto mi ovde jako zaudara.
Ali nase dame ce i pored takve kalkulacije celnika WTA opravdati svoj kvalitet. Sutra neznam za koga da navijam. Da je zadnje kolo njihov mec , znao bi.

jota

pre 15 godina

Kakva slucajnost. Ana i JJ igraju u prvom kolu. Toliko je slucajno da mi je tesko poverovati da nije smisljeno. Osecam da ce sestre Wilijams u drugoj grupi igrati zadje kolo, kako bi postojala mogucnost kalkulacije sestara. Zivi bili pa videli.

Leo Krstin

pre 15 godina

Zastin Enan se povukla, Marija Sarapova vec dugo ne igra zbog povrede, a one su daleko kvalitetnije igracice.
Ove sto su ostale su "sitna boranija", i svaka moze pobediti svaku, pa se nadam da ce to biti neka nasa...

marko-washington

pre 15 godina

JJ mozda ukupno gledano ima negativan score protiv nekih igracica ali je ejdina pored Serene koja je pobedjivala sve do jedne. Pozitivan odnos ima protiv vecine . Kako neko kaze da Ana osvaja ovaj turnir kada su za nju Serena, venus i Dementijeva misaona imenica? Pa ona njih sanja a to sto ih je zaobisla moze da kaze hvala Boze. Mislim da Elena glatko sa nasom JJ mzoe u finale i da su sve opcije otvorene Ana... najdalje polufinale a JJ za koju navijam moze od prvog kruga do titule sve je za nju otvoreno i sve zavisi od igre. Napred JJ

LKbulls

pre 15 godina

E, Jelena i Ana igraju prvi meč međusobno. Sutra oko 17 po našem vremenu.
U drugoj grupi mislim da će sestre da ostave za zadnji dan, čisto da se malo dogovore, ako treba.

Nenad

pre 15 godina

I Ana i Jelena svakako da su tempirale formu za Dohu, i ne mislim da je Jelena u padu (jedna slaba igra protiv Penete zaista je prošlost). Nego, reč je o nečem drugom: da li Jelena može da osvoji turnir protiv igračica koje njoj nikako ne odgovaraju, jer igraju razbijački temis - Ana, Serena, Safina, Venus, pa i Kuznjecova. Prošle godine u Madridu Jelena je izgubila sve mečeve, jer ona, po pravilu, na turnirima kad dođu najjače, ne pobeđuje. Dakle, pominjem iskustvo, a ne nagađanje. Realno pišem i mislim, ne tvrdim, da Ana neće moći ni ovoga puta da "preskoči" Serenu ili Venus, ako na njih naleti. Jednostavno, znam da ništa ne znam unapred. A vi koji sve to znate, ispišite nam rezultate, pa da ne živimo u neizvesnosti.

jova

pre 15 godina

Za Rade JOKIĆ:

Odakle ti to da JJ nije u formi? Gde si je gledao pa znaš da nije u formi?

Mislim da će naše teniserke biti glavni favoriti pored Serene.

Ana je u odličnoj formi sada i čini mi se da se vreće željna pobeda.

Sto se tiče JJ našeg ponosa,ako je ostala u istoj formi,ako se odmorili i trenirala,mislim da ulazi u finale naravno sa našom Anom.

Znamo da je JJ pobedila sve teniserke koje učestvuju u Dohu.

Napred Ana napred Jelena,uz vas smo.

jova

pre 15 godina

I ko kaže da RTS ne prenosi DOHU,pa prenose je,konačno su se setili,sram ih bilo. Da nisu prenosili nebi plaćao prertplatu pa neka me tuže.

NAPRED NAŠE IDEMO OBE U FINALE!!!!

rade jakic

pre 15 godina

Imam utisak da je Ana u uzlaznoj formi i da ima neophodnu svezinu. Mislim da je glavni favorit.
Ocekujem da ce pobediti, iako sam pre mesec dana imao sasvim drugo misljenje.
Sto se tice Jelene mislim da je trenutno najkompletnija teniserka, da zasluzeno drzi prvo mesto, ali nazalost, cini mi se da joj forma nije u uzlaznoj liniji.
Sam ulazak medju prvih 8 je izvanredan uspeh.
U mecu koji budu igrale jedna protiv druge ja navijam za obadve! SRECNO!

banexe

pre 15 godina

Izgleda da je najmanje realno finale rusko (u bilo kojoj kombinaciji). Mozda je cak i americko izglednije od srpskog, ma koliko navijali za ovo drugo. Ipak, mesovitih americko-srpskih je dva puta vise od americkog i srpskog zajedno ! Mislite i o tome. Podrazumeva se da su nase u polufinalu ako ne 'kiksaju' protiv Ruskinja, a u drugoj grupi su sestre V. u prednosti. Ako Dinara ili Elena i dodju do polufinala, sumnjam da ce se neka od njih naci u finalu

jota

pre 15 godina

Da li neko zna tacan raspored meceva po grupama ?
Ako postoji link na kome se moze pogledati raspored igranja meceva, molim za informaciju.
ZAHVALAN.
Sramno od RTS-a sto ne prenosi zavrsni turnir u Dohi.

Jecin backhand

pre 15 godina

Iz sveeeeg srca zelim Jeki titulu...
Nadam se da se jos mnooogo ljudi slaze sa mnom,ali necu reci "PREPORUCITE ME" kao neki ovde.....

P

pre 15 godina

Zrijeb izgleda dobro, bez Safine i sestara Vilijams u grupi. Bice interesantno vidjeti hoce li biti kavih kalkulacija, posto u svakoj grupi imate po dvije: sestre Vilijams, dvije Srpkinje i po dvije Ruskinje. Ne vjerujem, ali jeste interesantno. Venus bi pustila Sereni, ali Serena ne bi nikad pustila Venus. Ove nase dvije su pravi rivali, a sa Ruskinjama stvarno ne znam ko je kome prijatelj. Zavisi puno i od rasporeda U svakom slucaju interesantno. Od nasih cura ocekujem polufinale kao od prve i cetvrte igracice svijeta, a sta god urade preko toga bice veliki uspjeh

Martin,Pirot

pre 15 godina

Najskupljim sportom u svetu drmaju bogata Amerika,velika Rusija i strasna Srbija!:)
Jelena i Ana,pokazite im ko je najlepsi,najsrcaniji,najharizmaticniji i jednostavno NAJBOLJI nation na svetu!

normalnija neka pobedi

pre 15 godina

@komentar broj 57, pa ti ne znas da su one nekad ili jos uvek clanovi nekih klubova kod nas, Jelena sada Gemaxa, a Ana oduvek clan Partizana, kao i Nole, Janko i sav normalan svet.

nina ana's fan 4-ever

pre 15 godina

shta reci osim ajde ANA!!!obozavam te.carice.i najlepsa i najbolja ANA IVANOVIC!!!xaxaXA.ajde ANCHI!!!napad na dohu.uvek cu biti uz tebe!!!
ana 4-ever!!!

najverniji fan,mislim na ste shvatili koga...ANE IVANOVIC,zna se!!!

ali puno uspeha i jeleni...
ali zalim navijacu za ANU,kao i uvek
ana 4-ever

zuj

pre 15 godina

Prosle su tako fantasticno da ne znam jesu li se skoro pricestile, ali treba da idu da se zahvale nekom svecu pod hitno. Dve slabije Ruskinje, Ana protive Jelene koju dere, Jelena protiv Ane koja se tek vraca u formu. Serena ovo osvaja. Tek da zacini godinu. Protiv Jelene u polufinalu pobedjuje u 3 seta, u finalu Anu u 2 ili Venus u 3. Steta, ali sta da se radi?

Komentar

pre 15 godina

Cemu petljanje Zvezde i Partizana u svakoj prici? One devojke nemaju vise nikakve veze s ta dva kluba, cak im ta dva kluba nisu nista ni pomogla u karijeri. Jelena je zahvaljujuci Bolitjeriju to sto jeste, a Ana (pored svarcajskog menadzera) Adidasovom treneru. Nek se oni drze fudbala, a nek tenis ostave na miru.

Zox

pre 15 godina

Ocekivao sam tezak zreb.
Nije moglo lakse za Jelenu i ANu.
Realno bi trebalo da prodju u polufinale, ali nikada ne treba potceniti ni Zvonarevu, ni Kuznjecovu.
Sto bi bilo dobro da gledamo srpsko finale.
Veciti derbi: Zvezda-Partizan

Nebojsha

pre 15 godina

ma super je grupa samo bez podcenjivanja jer su sve dobre i sve je samo trenutak nadahnuca.
Svaka, svaku moze da pobedi i zato samo hrabro nashice i biche "Super" Jedna bilo koja neka bude pobednik. Toooooooo.

WTATP Lista

pre 15 godina

Prenos svih meceva moze se pratiti preko tri globale mreze - Eurosport, ESPN2 i Tennis Chanel, a takodje prava na TV prenos su izmedju ostalih zakupile i sledece "lokalne" televizije (izvor - zvanicni sajt turnira http://www.sonyericsson-championships.com/en/event/schedules.asp).
OTHER BROADCASTERS: TV/Online (check local guides for telecast times):
Australia - Fox Sports
Asia-Pacific - Eurosport Asia/Pacific
Belgium - RTBF, VRT
Brazil - Band Sports Channel
China - CCTV5, CCTV Tennis
Chinese Taipei - CyberCast
India - NeoSports
Japan - Gaora
Latin America - DirecTV
Mexico - Sky Mexico
Pan Middle East - Al Jazeera, Dream TV
Philippines - Balls Channel
Russia - NTV+
South Korea - Eclat, SBS Sports
Switzerland - SRG SSR
Thailand - TrueVision
USA - ESPN360.com

A gde je tu "Javni Servis" jedne od samo tri drzave koje ce ove godine imati svoje predstavnike na zenskom zavrsnom mastersu??? Znaci Belgija i Svajcarska iz ciste inercije i uspone na slavne dane ucesca na ovim zavrsnim sampionatima Zistin Enan, Kim Klajsters ili Martine Hingis i dan danas ne propustaju da obezbede sebi prenos (iako je Eurosport tamo znatno dostupniji nego u Srbiji)... a na nasu bruku i sramotu mi u ovakvoj sjajnoj sezoni naseg zenskog tenisa ni ovaj spektakl necemo gledati gde i Jelena i Ana nastupaju sa najvecim mogucim ambicijama. Razne nemuste price o rigidnom i "antisrpskom" Eurosportu su price za malu decu i kao sto je cele prosle godine TV Avala prenosila sve malo vece turnire paralelno sa ES, ili kao sto ove godine mozemo da pratimo muske masterse ali prosle nismo mogli (sve se moze kad se hoce i kada se na vreme reaguje - a proslu godinu smo zavrsili sa 3 i 4 teniserkom na svetu, tako da ovogodisnji uspesi predstavljaju iznenadjenje koliko sneg u januaru)...

Sa samo slemovima i FED KUP-om Srbija kao trenutna supersila zenskog tenisa prati WTA na nivou jednih Filipina... oups... pogresio sam... evo sad vidim da ce i neka filipinska TV prenositi uzivo ovaj masters.

branko

pre 15 godina

И пре жреба сам мислио а мислим и сад да од 8 играчица у Дохи само две не могу освојити тај турнир: Кузњецова и Звонарева. Све остале могу. Јасно је да за Ану и Јелену, што неко рече, жреб не би могао бити бољи на да су га саме бирале. Е сад девојке, храбро и паметно !

tales

pre 15 godina

A šta je problem da se ispravno napiše "JankovićEVA" i "IvanovićEVA"? Pa nisu muškarci!
@"Na prošlogodišnjem završnom turiru Janković je u grupi zabelezila sva tri poraza, dok je Ivanović sa dve pobede i jednim porazom ušla u polufinale, gde je izgubila od buduće pobednice Belgijanke Žistin Enan."
A šta je problem da se ispravno napiše "JankovićEVA" i "IvanovićEVA"? Pa nisu muškarci!

Makano

pre 15 godina

pa koliko ja god vise volela Jelenu od Ane, moram priynati da nisam vise sigurna u to da ce Jelena osvojiti titulu. Ana se polako, ali sigurno vraca u staru formu, ona na ovaj turnir dolayi posebno motivisana, jer je niz neupesnih turnira prekinula pobedom na poslednjem turniru!

Ajmo Jeco, ajmo Ana...

Ženevljanin

pre 15 godina

Ne razumem komentatore koji tvrde da je Anina i Jelenina grupa lakša. Kako to? U toj grupi je svetska tenisirka broj 1 i bivša br. 1 koja će (po rečima istih komentatora) nakon Dohe biti br. 2. Znači, Zvonareva i Kuznjecova su veoma nesrećno prošle... :-)

smiley face

pre 15 godina

JN, sta cu ti ja sto me ne razumes, tvoj problem. Imam milion razloga da volim i navijam za Jecu s kim god da igra, a naravno i protiv Ane. Jeca je toliko puta pokazala koliko joj je zaista ISKRENO stalo do svoje zemlje, za razliku od te Ane koja je sva kao slatka i fina, ali mene bas nije ubedila. Pobedi Jecko sve i smej se kao i uvek! :)))

pero

pre 15 godina

Hej Demenetijeva, jednom prilikom sam obecao da te vodim na veceru u restoran koji izaberes, placam sve samo da racun ne predje 30 eura. Nista se ne brini. Na tebi je samo da ih sve pobjedis, a ja povecavam racun do 50 eura. Pa nek se zna kad se osvaja masters. Bilo bi dobro da igras sa Anom u finalu. To bi bilo najgledanije finale. Dvije ljepotice. Hajde sad zdrastvujte.

ivana

pre 15 godina

Extra!!!Jeco imas savrsenu priliku da osvojis turnir!!! Mozes sve da ih pobedis,jer da su toliko dobre zavrsile bi sezonu na prvom mestu,kao ti!!! Puno srece u Dohi!!!

Dusan

pre 15 godina

Kao da je neko od nas izvlacio zreb, bolje nije moglo. Bledunjava Kuznjecova i solidna Zvonareva koju su obe nase teniserke dobijale u poslednjim mecevima. Dakle ako ne bude iznenadjenja i Jelena i Ana ce u polufinale. Druga grupa mnogo kvalitetnija i neizvesnija. Ne znam kakav je raspored, bitan je prvi mec, ako nase igraju medjusobno mozda to malo zakomplikuje stvari. Nadam se dobrom tenisu i lepim vestima iz Dohe naredne nedelje. 'Ajmo devojke!

no

pre 15 godina

Ovoga puta pobedjuje Jelena. ranije sam uvek navijao za Anu i Ana je i pobedjivala. Posle OI navijam za Jelenu i osecam da cu da joj donesem srecu kao sto sam pre Ani.

JN

pre 15 godina

Definitivno ne razumem komentare poput 1, 2. i njima sličnih. Mislio sam da su obe naše... I nije mi baš najjasnije kako to da je za Anu lak žreb, a za Jecu nije. Čini mi se da igraju protiv istih protivnica. Mislim da je žreb dobar za obe i navijam da obe prođu u drugi krug, a što da ne i do finala. Napred devojke (i nemojte da budete SrBkinje kao neki komentatori koji ni pravopis ne priznaju - ne treba vam to, vi ste svetske - ali NAŠE!)!
SREĆNO OBEMA!

Vanja

pre 15 godina

Ana vs Jelena - 8:1
Ana vs Kuznjecova - 5:1
Ana vs Zvonareva - 4:2

U drugoj drupi jedino protiv Safine ima pozitivan skor, tako da nije moglo bolje po Anu, a Jelena obzirom na formu koju je prikazala na kraju sezone ne treba takodje da brine mnogo za prolazak u polufinale. Anyway, srecno devojkama, ipak je to najboljih 8 i nista nije zdravo za gotovo. Ako budu na vrhu svoje igre nema zima.

Videćete

pre 15 godina

Bas me zanima šta li su sad smislile seste Vilijams - koja će koju da pusti da pobedjuje; po njihovom starom običaju nameštanja mečeva i turnira jedne drugoj, u zavisnosti od potreba.

sladjana

pre 15 godina

Jeste mnogo laksa grupa,ali nemojte pre vremena da ih svrstavate u polufinale,jer ni Zvonareva ni Kuznjecova nisu dosle na odmor u Dohu,vec da igraju najbolji tenis sto mogu i nece biti lako....
Ana bas i nije u formi i mislim da ce se muciti,dok JJ igra trenutno najbolji tenis na svetu i mislim da je najbliza tituli....dace Bog !

A bilo bi lepo da Ana i Jeca igraju u finalu,ali nesto mislim da ce to biti Serena i Jecika....

Ima Boga

pre 15 godina

Sve je otvoreno.
Koliko Jeci ne odgovara Ana, toliko i Ana nikad nije pobedila Dementevu i Serenu.
A sa Venus samo JJ ima pozitivan skor.
Samo je pitanje koliko će ko imati snage posle naporne sezone; a seste Vilijams koje stalno kalkulišu uz prećutni blagoslov wta, će je sigurno imati.
No, i Bog se nešto pita.

igysa

pre 15 godina

Slazem se sa Borom, Nase dve ako budu igrale svoju igru - opusteno su u polufinalu. Safina mislim da nema sta da trazi pored sestara Wiliams, a Dementijeva je ipak iskusnija. Ali Ipak ce biti duplo srpsko-americki duel u polufinalu. Ana ili Jelena, mislim da ce biti duel bolji nego ikad ! Moemo biti srecni :-)

lulu

pre 15 godina

Ana je izbegla Venus,koja ima skor 5:1 protiv nje u medjusobnim okrsajima,a takodje Serenu i Dementijevu,koje NIKADA nije uspela da pobedi.Neverovatno koliko ta zena uvek ima srece sa zrebom.

Dejan

pre 15 godina

Tu nema šta da se priča ANA I JELENA prolaze dalje.Ja vjerujem da će igrati dva meča u Dohi jedan u grupi i jedan u finalu pa koja bude bvolja neka pobedi.Važno je samo da pokažemo ko je najjači u tenisu.

Pera

pre 15 godina

nema veze, JJ i AI idu u polufinale kao dve najbolje iz grupe i tamo se sastaju sa sestrama Williams i u finalu gledamo JJ protiv AI pa onda nije bitno koja pobedi...sa srecom devojke!!

Тешић Горан

pre 15 godina

Па, ја мислим да би ово могло да буде добро, јер ако наше две тенисерке буду прва и друга у групи, онда неће играти једна против друге у полуфиналу, а то је шанса да се игра србско финале. Наравно, то је све теорија и моја жеља, али није неостварљиво. Иначе, мислим да је група где су Јелена и Ана лакша од оне друге групе, где су сестре Вилијамс, Сафина и Дементијева. У тој другој групи навијам за наше сестре Рускиње. :)

Напред Јелена! Напред Ана! Напред Србија!

Gavra

pre 15 godina

Eto nase Ane u polufinalu sa tri pobede!!!Grupa ko bombona.A one garave neka se kolju medju sobno i sa Ruskinjama.AJDE ANA do finala!!!!!!!

Micha

pre 15 godina

Osim sto je poslastica njihov medjusobni duel, mislim da im je zreb odlican... Obe Vilijams i Safina u drugoj grupi, a prilicno bledunjave Vera i Svetlana ne bi trebale da budu neki problem... Idemo cure!

Crno na belo

pre 15 godina

Nece moci ove noci.Lak zreb za Anu,a sa Jeckom ce biti kao i dosad.U svakom slucaju Jeci drzim palceve u borbi za drugo mesto u grupi.

Filip

pre 15 godina

Mogle bi realno obe da prođu...
Zvonareva i Kuznjecova nisu tolko strašne..
Ova druga grupa je strašna, Serena, Venus, Safina, Dementijeva...
realno, nisu loše prošle naše, ako da Bog da prođu obe u polufinale, možda bismo mogli i da se nadamo srpskom finalu... ;)

Komentar

pre 15 godina

Pa lepo, Serena, Venus i Safina (pa i Dementieva) ce se medjusobno poizbacivati (samo 2 idu dalje) a nase dve devojke bi trebale bez problema da prodju Ruskinje u svojoj grupi, a potom u polufinalu nase ne izbacuju jedna drugu i mogu obe da prodju u finale.

Srle

pre 15 godina

Tesko ce JJ protiv Ane ali nadam se da ce pobediti obe Ruskinje iako ima negativni skor protiv Kuznjecove. Ana ima ubedljiv odnos pobeda i poraza protiv sve tri protivnice u grupi tako da verujem da obe nase igraju u polufinalu. Ana je bas imala srece sa zrebom jer je dobila tri protivnice s kojima ima pozitivan skor dok sa sestrama Vilijams ima negativan. Napred NASE.
Ana-fan.

gaga

pre 15 godina

Pa to je super,jer se ne mogu(ponovo)medjusobno sastati pre finala:)Vazno je da pbe prodju u polufinale,nije toliko vazno koja kao prvoplasirana,a koja kao drugoplasirana.Devojke,puno srece u Sangaju!!!

realista

pre 15 godina

Po ovom zrebu trebale bi obe da udju u polufinale. Ako neka izgubi od neke od ruskinja, onda ce medjusobni susret Ane i Jelene odlucivati koja ide u polufinale.
U drugoj grupi mnogo jace protivnice, sto opet omogucava Ani i Jeleni da svezije udju u polufinale.
Sa dobrim igrama mogle bi da udju i obe u finale i da gledamo srpsko finale.

gaga

pre 15 godina

Pa to je super,jer se ne mogu(ponovo)medjusobno sastati pre finala:)Vazno je da pbe prodju u polufinale,nije toliko vazno koja kao prvoplasirana,a koja kao drugoplasirana.Devojke,puno srece u Sangaju!!!

Micha

pre 15 godina

Osim sto je poslastica njihov medjusobni duel, mislim da im je zreb odlican... Obe Vilijams i Safina u drugoj grupi, a prilicno bledunjave Vera i Svetlana ne bi trebale da budu neki problem... Idemo cure!

Тешић Горан

pre 15 godina

Па, ја мислим да би ово могло да буде добро, јер ако наше две тенисерке буду прва и друга у групи, онда неће играти једна против друге у полуфиналу, а то је шанса да се игра србско финале. Наравно, то је све теорија и моја жеља, али није неостварљиво. Иначе, мислим да је група где су Јелена и Ана лакша од оне друге групе, где су сестре Вилијамс, Сафина и Дементијева. У тој другој групи навијам за наше сестре Рускиње. :)

Напред Јелена! Напред Ана! Напред Србија!

WTATP Lista

pre 15 godina

Prenos svih meceva moze se pratiti preko tri globale mreze - Eurosport, ESPN2 i Tennis Chanel, a takodje prava na TV prenos su izmedju ostalih zakupile i sledece "lokalne" televizije (izvor - zvanicni sajt turnira http://www.sonyericsson-championships.com/en/event/schedules.asp).
OTHER BROADCASTERS: TV/Online (check local guides for telecast times):
Australia - Fox Sports
Asia-Pacific - Eurosport Asia/Pacific
Belgium - RTBF, VRT
Brazil - Band Sports Channel
China - CCTV5, CCTV Tennis
Chinese Taipei - CyberCast
India - NeoSports
Japan - Gaora
Latin America - DirecTV
Mexico - Sky Mexico
Pan Middle East - Al Jazeera, Dream TV
Philippines - Balls Channel
Russia - NTV+
South Korea - Eclat, SBS Sports
Switzerland - SRG SSR
Thailand - TrueVision
USA - ESPN360.com

A gde je tu "Javni Servis" jedne od samo tri drzave koje ce ove godine imati svoje predstavnike na zenskom zavrsnom mastersu??? Znaci Belgija i Svajcarska iz ciste inercije i uspone na slavne dane ucesca na ovim zavrsnim sampionatima Zistin Enan, Kim Klajsters ili Martine Hingis i dan danas ne propustaju da obezbede sebi prenos (iako je Eurosport tamo znatno dostupniji nego u Srbiji)... a na nasu bruku i sramotu mi u ovakvoj sjajnoj sezoni naseg zenskog tenisa ni ovaj spektakl necemo gledati gde i Jelena i Ana nastupaju sa najvecim mogucim ambicijama. Razne nemuste price o rigidnom i "antisrpskom" Eurosportu su price za malu decu i kao sto je cele prosle godine TV Avala prenosila sve malo vece turnire paralelno sa ES, ili kao sto ove godine mozemo da pratimo muske masterse ali prosle nismo mogli (sve se moze kad se hoce i kada se na vreme reaguje - a proslu godinu smo zavrsili sa 3 i 4 teniserkom na svetu, tako da ovogodisnji uspesi predstavljaju iznenadjenje koliko sneg u januaru)...

Sa samo slemovima i FED KUP-om Srbija kao trenutna supersila zenskog tenisa prati WTA na nivou jednih Filipina... oups... pogresio sam... evo sad vidim da ce i neka filipinska TV prenositi uzivo ovaj masters.

Crno na belo

pre 15 godina

Nece moci ove noci.Lak zreb za Anu,a sa Jeckom ce biti kao i dosad.U svakom slucaju Jeci drzim palceve u borbi za drugo mesto u grupi.

Pera

pre 15 godina

nema veze, JJ i AI idu u polufinale kao dve najbolje iz grupe i tamo se sastaju sa sestrama Williams i u finalu gledamo JJ protiv AI pa onda nije bitno koja pobedi...sa srecom devojke!!

lulu

pre 15 godina

Ana je izbegla Venus,koja ima skor 5:1 protiv nje u medjusobnim okrsajima,a takodje Serenu i Dementijevu,koje NIKADA nije uspela da pobedi.Neverovatno koliko ta zena uvek ima srece sa zrebom.

Jecin backhand

pre 15 godina

Iz sveeeeg srca zelim Jeki titulu...
Nadam se da se jos mnooogo ljudi slaze sa mnom,ali necu reci "PREPORUCITE ME" kao neki ovde.....

realista

pre 15 godina

Po ovom zrebu trebale bi obe da udju u polufinale. Ako neka izgubi od neke od ruskinja, onda ce medjusobni susret Ane i Jelene odlucivati koja ide u polufinale.
U drugoj grupi mnogo jace protivnice, sto opet omogucava Ani i Jeleni da svezije udju u polufinale.
Sa dobrim igrama mogle bi da udju i obe u finale i da gledamo srpsko finale.

Filip

pre 15 godina

Mogle bi realno obe da prođu...
Zvonareva i Kuznjecova nisu tolko strašne..
Ova druga grupa je strašna, Serena, Venus, Safina, Dementijeva...
realno, nisu loše prošle naše, ako da Bog da prođu obe u polufinale, možda bismo mogli i da se nadamo srpskom finalu... ;)

smiley face

pre 15 godina

JN, sta cu ti ja sto me ne razumes, tvoj problem. Imam milion razloga da volim i navijam za Jecu s kim god da igra, a naravno i protiv Ane. Jeca je toliko puta pokazala koliko joj je zaista ISKRENO stalo do svoje zemlje, za razliku od te Ane koja je sva kao slatka i fina, ali mene bas nije ubedila. Pobedi Jecko sve i smej se kao i uvek! :)))

no

pre 15 godina

Ovoga puta pobedjuje Jelena. ranije sam uvek navijao za Anu i Ana je i pobedjivala. Posle OI navijam za Jelenu i osecam da cu da joj donesem srecu kao sto sam pre Ani.

JN

pre 15 godina

Definitivno ne razumem komentare poput 1, 2. i njima sličnih. Mislio sam da su obe naše... I nije mi baš najjasnije kako to da je za Anu lak žreb, a za Jecu nije. Čini mi se da igraju protiv istih protivnica. Mislim da je žreb dobar za obe i navijam da obe prođu u drugi krug, a što da ne i do finala. Napred devojke (i nemojte da budete SrBkinje kao neki komentatori koji ni pravopis ne priznaju - ne treba vam to, vi ste svetske - ali NAŠE!)!
SREĆNO OBEMA!

sladjana

pre 15 godina

Jeste mnogo laksa grupa,ali nemojte pre vremena da ih svrstavate u polufinale,jer ni Zvonareva ni Kuznjecova nisu dosle na odmor u Dohu,vec da igraju najbolji tenis sto mogu i nece biti lako....
Ana bas i nije u formi i mislim da ce se muciti,dok JJ igra trenutno najbolji tenis na svetu i mislim da je najbliza tituli....dace Bog !

A bilo bi lepo da Ana i Jeca igraju u finalu,ali nesto mislim da ce to biti Serena i Jecika....

Ima Boga

pre 15 godina

Sve je otvoreno.
Koliko Jeci ne odgovara Ana, toliko i Ana nikad nije pobedila Dementevu i Serenu.
A sa Venus samo JJ ima pozitivan skor.
Samo je pitanje koliko će ko imati snage posle naporne sezone; a seste Vilijams koje stalno kalkulišu uz prećutni blagoslov wta, će je sigurno imati.
No, i Bog se nešto pita.

ivana

pre 15 godina

Extra!!!Jeco imas savrsenu priliku da osvojis turnir!!! Mozes sve da ih pobedis,jer da su toliko dobre zavrsile bi sezonu na prvom mestu,kao ti!!! Puno srece u Dohi!!!

Dejan

pre 15 godina

Tu nema šta da se priča ANA I JELENA prolaze dalje.Ja vjerujem da će igrati dva meča u Dohi jedan u grupi i jedan u finalu pa koja bude bvolja neka pobedi.Važno je samo da pokažemo ko je najjači u tenisu.

Komentar

pre 15 godina

Pa lepo, Serena, Venus i Safina (pa i Dementieva) ce se medjusobno poizbacivati (samo 2 idu dalje) a nase dve devojke bi trebale bez problema da prodju Ruskinje u svojoj grupi, a potom u polufinalu nase ne izbacuju jedna drugu i mogu obe da prodju u finale.

Ženevljanin

pre 15 godina

Ne razumem komentatore koji tvrde da je Anina i Jelenina grupa lakša. Kako to? U toj grupi je svetska tenisirka broj 1 i bivša br. 1 koja će (po rečima istih komentatora) nakon Dohe biti br. 2. Znači, Zvonareva i Kuznjecova su veoma nesrećno prošle... :-)

Gavra

pre 15 godina

Eto nase Ane u polufinalu sa tri pobede!!!Grupa ko bombona.A one garave neka se kolju medju sobno i sa Ruskinjama.AJDE ANA do finala!!!!!!!

Srle

pre 15 godina

Tesko ce JJ protiv Ane ali nadam se da ce pobediti obe Ruskinje iako ima negativni skor protiv Kuznjecove. Ana ima ubedljiv odnos pobeda i poraza protiv sve tri protivnice u grupi tako da verujem da obe nase igraju u polufinalu. Ana je bas imala srece sa zrebom jer je dobila tri protivnice s kojima ima pozitivan skor dok sa sestrama Vilijams ima negativan. Napred NASE.
Ana-fan.

Videćete

pre 15 godina

Bas me zanima šta li su sad smislile seste Vilijams - koja će koju da pusti da pobedjuje; po njihovom starom običaju nameštanja mečeva i turnira jedne drugoj, u zavisnosti od potreba.

Martin,Pirot

pre 15 godina

Najskupljim sportom u svetu drmaju bogata Amerika,velika Rusija i strasna Srbija!:)
Jelena i Ana,pokazite im ko je najlepsi,najsrcaniji,najharizmaticniji i jednostavno NAJBOLJI nation na svetu!

igysa

pre 15 godina

Slazem se sa Borom, Nase dve ako budu igrale svoju igru - opusteno su u polufinalu. Safina mislim da nema sta da trazi pored sestara Wiliams, a Dementijeva je ipak iskusnija. Ali Ipak ce biti duplo srpsko-americki duel u polufinalu. Ana ili Jelena, mislim da ce biti duel bolji nego ikad ! Moemo biti srecni :-)

Vanja

pre 15 godina

Ana vs Jelena - 8:1
Ana vs Kuznjecova - 5:1
Ana vs Zvonareva - 4:2

U drugoj drupi jedino protiv Safine ima pozitivan skor, tako da nije moglo bolje po Anu, a Jelena obzirom na formu koju je prikazala na kraju sezone ne treba takodje da brine mnogo za prolazak u polufinale. Anyway, srecno devojkama, ipak je to najboljih 8 i nista nije zdravo za gotovo. Ako budu na vrhu svoje igre nema zima.

Zox

pre 15 godina

Ocekivao sam tezak zreb.
Nije moglo lakse za Jelenu i ANu.
Realno bi trebalo da prodju u polufinale, ali nikada ne treba potceniti ni Zvonarevu, ni Kuznjecovu.
Sto bi bilo dobro da gledamo srpsko finale.
Veciti derbi: Zvezda-Partizan

Dusan

pre 15 godina

Kao da je neko od nas izvlacio zreb, bolje nije moglo. Bledunjava Kuznjecova i solidna Zvonareva koju su obe nase teniserke dobijale u poslednjim mecevima. Dakle ako ne bude iznenadjenja i Jelena i Ana ce u polufinale. Druga grupa mnogo kvalitetnija i neizvesnija. Ne znam kakav je raspored, bitan je prvi mec, ako nase igraju medjusobno mozda to malo zakomplikuje stvari. Nadam se dobrom tenisu i lepim vestima iz Dohe naredne nedelje. 'Ajmo devojke!

branko

pre 15 godina

И пре жреба сам мислио а мислим и сад да од 8 играчица у Дохи само две не могу освојити тај турнир: Кузњецова и Звонарева. Све остале могу. Јасно је да за Ану и Јелену, што неко рече, жреб не би могао бити бољи на да су га саме бирале. Е сад девојке, храбро и паметно !

Makano

pre 15 godina

pa koliko ja god vise volela Jelenu od Ane, moram priynati da nisam vise sigurna u to da ce Jelena osvojiti titulu. Ana se polako, ali sigurno vraca u staru formu, ona na ovaj turnir dolayi posebno motivisana, jer je niz neupesnih turnira prekinula pobedom na poslednjem turniru!

Ajmo Jeco, ajmo Ana...

Komentar

pre 15 godina

Cemu petljanje Zvezde i Partizana u svakoj prici? One devojke nemaju vise nikakve veze s ta dva kluba, cak im ta dva kluba nisu nista ni pomogla u karijeri. Jelena je zahvaljujuci Bolitjeriju to sto jeste, a Ana (pored svarcajskog menadzera) Adidasovom treneru. Nek se oni drze fudbala, a nek tenis ostave na miru.

normalnija neka pobedi

pre 15 godina

@komentar broj 57, pa ti ne znas da su one nekad ili jos uvek clanovi nekih klubova kod nas, Jelena sada Gemaxa, a Ana oduvek clan Partizana, kao i Nole, Janko i sav normalan svet.

Nebojsha

pre 15 godina

ma super je grupa samo bez podcenjivanja jer su sve dobre i sve je samo trenutak nadahnuca.
Svaka, svaku moze da pobedi i zato samo hrabro nashice i biche "Super" Jedna bilo koja neka bude pobednik. Toooooooo.

jota

pre 15 godina

Kakva slucajnost. Ana i JJ igraju u prvom kolu. Toliko je slucajno da mi je tesko poverovati da nije smisljeno. Osecam da ce sestre Wilijams u drugoj grupi igrati zadje kolo, kako bi postojala mogucnost kalkulacije sestara. Zivi bili pa videli.

jova

pre 15 godina

I ko kaže da RTS ne prenosi DOHU,pa prenose je,konačno su se setili,sram ih bilo. Da nisu prenosili nebi plaćao prertplatu pa neka me tuže.

NAPRED NAŠE IDEMO OBE U FINALE!!!!

ptt

pre 15 godina

Malo cudno ponasanje organizatora. Jos se nezna ili ja to ne mogu da nadjem na zvanicnom sajtu, raspored svih meceva tokom takmicenja u grupama. Koliko sam ja do sada informisan poznat je samo raspored za utorak, ali ne i za ostale dane. Nesto mi ovde jako zaudara.
Ali nase dame ce i pored takve kalkulacije celnika WTA opravdati svoj kvalitet. Sutra neznam za koga da navijam. Da je zadnje kolo njihov mec , znao bi.

jota

pre 15 godina

@ Leo Krstin
Upravo sam procitao tvoju repliku na moj komentar gde me nazivas glupim i isfrusriranim covekom sto je plod tvog kucnog nevaspitanja i odgoja. Podseticu te da si samo pre par sati nasu prvu i cetvrtu teniserku u svom komentaru nazvao sitnom buranijom, te se pitam sta si ti to u zivotu postigao kada nase dve teniserke i ostalih 6 , koje su se kvalifikovale na zavrsni turnir zoves takvim imenom(verovartno nisi iz Srbije). A sto se tice svetske zavere u sportu, pa i u tenisu protiv malih zemalja kao sto je nasa ne treba ni da pominjem osobama koje imaju oci i usi da bi to videle i cule. One koje to ne zele da cuju i vide i dalje ce nam prosipati filozofiju kako je sve u svetu sporta regularno osim krupnog globalistickoc kapitala.
Molim moderatora da objavi ovaj komentar kojim , za razliku od gospodina Leo Krstina nikoga ne naziva glupim i isfrustriranim.

jova

pre 15 godina

Za Rade JOKIĆ:

Odakle ti to da JJ nije u formi? Gde si je gledao pa znaš da nije u formi?

Mislim da će naše teniserke biti glavni favoriti pored Serene.

Ana je u odličnoj formi sada i čini mi se da se vreće željna pobeda.

Sto se tiče JJ našeg ponosa,ako je ostala u istoj formi,ako se odmorili i trenirala,mislim da ulazi u finale naravno sa našom Anom.

Znamo da je JJ pobedila sve teniserke koje učestvuju u Dohu.

Napred Ana napred Jelena,uz vas smo.

jota

pre 15 godina

Da li neko zna tacan raspored meceva po grupama ?
Ako postoji link na kome se moze pogledati raspored igranja meceva, molim za informaciju.
ZAHVALAN.
Sramno od RTS-a sto ne prenosi zavrsni turnir u Dohi.

LKbulls

pre 15 godina

E, Jelena i Ana igraju prvi meč međusobno. Sutra oko 17 po našem vremenu.
U drugoj grupi mislim da će sestre da ostave za zadnji dan, čisto da se malo dogovore, ako treba.

pero

pre 15 godina

Hej Demenetijeva, jednom prilikom sam obecao da te vodim na veceru u restoran koji izaberes, placam sve samo da racun ne predje 30 eura. Nista se ne brini. Na tebi je samo da ih sve pobjedis, a ja povecavam racun do 50 eura. Pa nek se zna kad se osvaja masters. Bilo bi dobro da igras sa Anom u finalu. To bi bilo najgledanije finale. Dvije ljepotice. Hajde sad zdrastvujte.

tales

pre 15 godina

A šta je problem da se ispravno napiše "JankovićEVA" i "IvanovićEVA"? Pa nisu muškarci!
@"Na prošlogodišnjem završnom turiru Janković je u grupi zabelezila sva tri poraza, dok je Ivanović sa dve pobede i jednim porazom ušla u polufinale, gde je izgubila od buduće pobednice Belgijanke Žistin Enan."
A šta je problem da se ispravno napiše "JankovićEVA" i "IvanovićEVA"? Pa nisu muškarci!

P

pre 15 godina

Zrijeb izgleda dobro, bez Safine i sestara Vilijams u grupi. Bice interesantno vidjeti hoce li biti kavih kalkulacija, posto u svakoj grupi imate po dvije: sestre Vilijams, dvije Srpkinje i po dvije Ruskinje. Ne vjerujem, ali jeste interesantno. Venus bi pustila Sereni, ali Serena ne bi nikad pustila Venus. Ove nase dvije su pravi rivali, a sa Ruskinjama stvarno ne znam ko je kome prijatelj. Zavisi puno i od rasporeda U svakom slucaju interesantno. Od nasih cura ocekujem polufinale kao od prve i cetvrte igracice svijeta, a sta god urade preko toga bice veliki uspjeh

marko-washington

pre 15 godina

JJ mozda ukupno gledano ima negativan score protiv nekih igracica ali je ejdina pored Serene koja je pobedjivala sve do jedne. Pozitivan odnos ima protiv vecine . Kako neko kaze da Ana osvaja ovaj turnir kada su za nju Serena, venus i Dementijeva misaona imenica? Pa ona njih sanja a to sto ih je zaobisla moze da kaze hvala Boze. Mislim da Elena glatko sa nasom JJ mzoe u finale i da su sve opcije otvorene Ana... najdalje polufinale a JJ za koju navijam moze od prvog kruga do titule sve je za nju otvoreno i sve zavisi od igre. Napred JJ

Leo Krstin

pre 15 godina

Zastin Enan se povukla, Marija Sarapova vec dugo ne igra zbog povrede, a one su daleko kvalitetnije igracice.
Ove sto su ostale su "sitna boranija", i svaka moze pobediti svaku, pa se nadam da ce to biti neka nasa...

Leo Krstin

pre 15 godina

Nemam obicaj da dva puta komentarisem istu vest, ali
komentari 82.Jota i 83.ptt, prosto su me "izazvali"!!Nisam znao da i u tenisu (i to profesionalnom!) postoji
zavera protiv Srba (i Srbije)??Eto, iz pomenutih komentara vidim da i to postoji.Neverovatno koliko je velika ljudska glupost, ali sreca je sto ne boli...
U protivnom bi Jota i ptt vristali toliko, da bi se culo do neba! Nije mi jasno sto Moderator pusta tako glupe komentare frustriranih
osoba, koje nemaju nikakve veze sa stvarnoscu?

rade jakic

pre 15 godina

Imam utisak da je Ana u uzlaznoj formi i da ima neophodnu svezinu. Mislim da je glavni favorit.
Ocekujem da ce pobediti, iako sam pre mesec dana imao sasvim drugo misljenje.
Sto se tice Jelene mislim da je trenutno najkompletnija teniserka, da zasluzeno drzi prvo mesto, ali nazalost, cini mi se da joj forma nije u uzlaznoj liniji.
Sam ulazak medju prvih 8 je izvanredan uspeh.
U mecu koji budu igrale jedna protiv druge ja navijam za obadve! SRECNO!

banexe

pre 15 godina

Izgleda da je najmanje realno finale rusko (u bilo kojoj kombinaciji). Mozda je cak i americko izglednije od srpskog, ma koliko navijali za ovo drugo. Ipak, mesovitih americko-srpskih je dva puta vise od americkog i srpskog zajedno ! Mislite i o tome. Podrazumeva se da su nase u polufinalu ako ne 'kiksaju' protiv Ruskinja, a u drugoj grupi su sestre V. u prednosti. Ako Dinara ili Elena i dodju do polufinala, sumnjam da ce se neka od njih naci u finalu

Nenad

pre 15 godina

I Ana i Jelena svakako da su tempirale formu za Dohu, i ne mislim da je Jelena u padu (jedna slaba igra protiv Penete zaista je prošlost). Nego, reč je o nečem drugom: da li Jelena može da osvoji turnir protiv igračica koje njoj nikako ne odgovaraju, jer igraju razbijački temis - Ana, Serena, Safina, Venus, pa i Kuznjecova. Prošle godine u Madridu Jelena je izgubila sve mečeve, jer ona, po pravilu, na turnirima kad dođu najjače, ne pobeđuje. Dakle, pominjem iskustvo, a ne nagađanje. Realno pišem i mislim, ne tvrdim, da Ana neće moći ni ovoga puta da "preskoči" Serenu ili Venus, ako na njih naleti. Jednostavno, znam da ništa ne znam unapred. A vi koji sve to znate, ispišite nam rezultate, pa da ne živimo u neizvesnosti.

nina ana's fan 4-ever

pre 15 godina

shta reci osim ajde ANA!!!obozavam te.carice.i najlepsa i najbolja ANA IVANOVIC!!!xaxaXA.ajde ANCHI!!!napad na dohu.uvek cu biti uz tebe!!!
ana 4-ever!!!

najverniji fan,mislim na ste shvatili koga...ANE IVANOVIC,zna se!!!

ali puno uspeha i jeleni...
ali zalim navijacu za ANU,kao i uvek
ana 4-ever

zuj

pre 15 godina

Prosle su tako fantasticno da ne znam jesu li se skoro pricestile, ali treba da idu da se zahvale nekom svecu pod hitno. Dve slabije Ruskinje, Ana protive Jelene koju dere, Jelena protiv Ane koja se tek vraca u formu. Serena ovo osvaja. Tek da zacini godinu. Protiv Jelene u polufinalu pobedjuje u 3 seta, u finalu Anu u 2 ili Venus u 3. Steta, ali sta da se radi?

Gavra

pre 15 godina

Eto nase Ane u polufinalu sa tri pobede!!!Grupa ko bombona.A one garave neka se kolju medju sobno i sa Ruskinjama.AJDE ANA do finala!!!!!!!

Crno na belo

pre 15 godina

Nece moci ove noci.Lak zreb za Anu,a sa Jeckom ce biti kao i dosad.U svakom slucaju Jeci drzim palceve u borbi za drugo mesto u grupi.

pero

pre 15 godina

Hej Demenetijeva, jednom prilikom sam obecao da te vodim na veceru u restoran koji izaberes, placam sve samo da racun ne predje 30 eura. Nista se ne brini. Na tebi je samo da ih sve pobjedis, a ja povecavam racun do 50 eura. Pa nek se zna kad se osvaja masters. Bilo bi dobro da igras sa Anom u finalu. To bi bilo najgledanije finale. Dvije ljepotice. Hajde sad zdrastvujte.

smiley face

pre 15 godina

JN, sta cu ti ja sto me ne razumes, tvoj problem. Imam milion razloga da volim i navijam za Jecu s kim god da igra, a naravno i protiv Ane. Jeca je toliko puta pokazala koliko joj je zaista ISKRENO stalo do svoje zemlje, za razliku od te Ane koja je sva kao slatka i fina, ali mene bas nije ubedila. Pobedi Jecko sve i smej se kao i uvek! :)))

Тешић Горан

pre 15 godina

Па, ја мислим да би ово могло да буде добро, јер ако наше две тенисерке буду прва и друга у групи, онда неће играти једна против друге у полуфиналу, а то је шанса да се игра србско финале. Наравно, то је све теорија и моја жеља, али није неостварљиво. Иначе, мислим да је група где су Јелена и Ана лакша од оне друге групе, где су сестре Вилијамс, Сафина и Дементијева. У тој другој групи навијам за наше сестре Рускиње. :)

Напред Јелена! Напред Ана! Напред Србија!

lulu

pre 15 godina

Ana je izbegla Venus,koja ima skor 5:1 protiv nje u medjusobnim okrsajima,a takodje Serenu i Dementijevu,koje NIKADA nije uspela da pobedi.Neverovatno koliko ta zena uvek ima srece sa zrebom.

Vanja

pre 15 godina

Ana vs Jelena - 8:1
Ana vs Kuznjecova - 5:1
Ana vs Zvonareva - 4:2

U drugoj drupi jedino protiv Safine ima pozitivan skor, tako da nije moglo bolje po Anu, a Jelena obzirom na formu koju je prikazala na kraju sezone ne treba takodje da brine mnogo za prolazak u polufinale. Anyway, srecno devojkama, ipak je to najboljih 8 i nista nije zdravo za gotovo. Ako budu na vrhu svoje igre nema zima.

Leo Krstin

pre 15 godina

Nemam obicaj da dva puta komentarisem istu vest, ali
komentari 82.Jota i 83.ptt, prosto su me "izazvali"!!Nisam znao da i u tenisu (i to profesionalnom!) postoji
zavera protiv Srba (i Srbije)??Eto, iz pomenutih komentara vidim da i to postoji.Neverovatno koliko je velika ljudska glupost, ali sreca je sto ne boli...
U protivnom bi Jota i ptt vristali toliko, da bi se culo do neba! Nije mi jasno sto Moderator pusta tako glupe komentare frustriranih
osoba, koje nemaju nikakve veze sa stvarnoscu?

Srle

pre 15 godina

Tesko ce JJ protiv Ane ali nadam se da ce pobediti obe Ruskinje iako ima negativni skor protiv Kuznjecove. Ana ima ubedljiv odnos pobeda i poraza protiv sve tri protivnice u grupi tako da verujem da obe nase igraju u polufinalu. Ana je bas imala srece sa zrebom jer je dobila tri protivnice s kojima ima pozitivan skor dok sa sestrama Vilijams ima negativan. Napred NASE.
Ana-fan.

nina ana's fan 4-ever

pre 15 godina

shta reci osim ajde ANA!!!obozavam te.carice.i najlepsa i najbolja ANA IVANOVIC!!!xaxaXA.ajde ANCHI!!!napad na dohu.uvek cu biti uz tebe!!!
ana 4-ever!!!

najverniji fan,mislim na ste shvatili koga...ANE IVANOVIC,zna se!!!

ali puno uspeha i jeleni...
ali zalim navijacu za ANU,kao i uvek
ana 4-ever

jota

pre 15 godina

Kakva slucajnost. Ana i JJ igraju u prvom kolu. Toliko je slucajno da mi je tesko poverovati da nije smisljeno. Osecam da ce sestre Wilijams u drugoj grupi igrati zadje kolo, kako bi postojala mogucnost kalkulacije sestara. Zivi bili pa videli.

gaga

pre 15 godina

Pa to je super,jer se ne mogu(ponovo)medjusobno sastati pre finala:)Vazno je da pbe prodju u polufinale,nije toliko vazno koja kao prvoplasirana,a koja kao drugoplasirana.Devojke,puno srece u Sangaju!!!

Videćete

pre 15 godina

Bas me zanima šta li su sad smislile seste Vilijams - koja će koju da pusti da pobedjuje; po njihovom starom običaju nameštanja mečeva i turnira jedne drugoj, u zavisnosti od potreba.

JN

pre 15 godina

Definitivno ne razumem komentare poput 1, 2. i njima sličnih. Mislio sam da su obe naše... I nije mi baš najjasnije kako to da je za Anu lak žreb, a za Jecu nije. Čini mi se da igraju protiv istih protivnica. Mislim da je žreb dobar za obe i navijam da obe prođu u drugi krug, a što da ne i do finala. Napred devojke (i nemojte da budete SrBkinje kao neki komentatori koji ni pravopis ne priznaju - ne treba vam to, vi ste svetske - ali NAŠE!)!
SREĆNO OBEMA!

no

pre 15 godina

Ovoga puta pobedjuje Jelena. ranije sam uvek navijao za Anu i Ana je i pobedjivala. Posle OI navijam za Jelenu i osecam da cu da joj donesem srecu kao sto sam pre Ani.

ivana

pre 15 godina

Extra!!!Jeco imas savrsenu priliku da osvojis turnir!!! Mozes sve da ih pobedis,jer da su toliko dobre zavrsile bi sezonu na prvom mestu,kao ti!!! Puno srece u Dohi!!!

Makano

pre 15 godina

pa koliko ja god vise volela Jelenu od Ane, moram priynati da nisam vise sigurna u to da ce Jelena osvojiti titulu. Ana se polako, ali sigurno vraca u staru formu, ona na ovaj turnir dolayi posebno motivisana, jer je niz neupesnih turnira prekinula pobedom na poslednjem turniru!

Ajmo Jeco, ajmo Ana...

Nenad

pre 15 godina

I Ana i Jelena svakako da su tempirale formu za Dohu, i ne mislim da je Jelena u padu (jedna slaba igra protiv Penete zaista je prošlost). Nego, reč je o nečem drugom: da li Jelena može da osvoji turnir protiv igračica koje njoj nikako ne odgovaraju, jer igraju razbijački temis - Ana, Serena, Safina, Venus, pa i Kuznjecova. Prošle godine u Madridu Jelena je izgubila sve mečeve, jer ona, po pravilu, na turnirima kad dođu najjače, ne pobeđuje. Dakle, pominjem iskustvo, a ne nagađanje. Realno pišem i mislim, ne tvrdim, da Ana neće moći ni ovoga puta da "preskoči" Serenu ili Venus, ako na njih naleti. Jednostavno, znam da ništa ne znam unapred. A vi koji sve to znate, ispišite nam rezultate, pa da ne živimo u neizvesnosti.

ptt

pre 15 godina

Malo cudno ponasanje organizatora. Jos se nezna ili ja to ne mogu da nadjem na zvanicnom sajtu, raspored svih meceva tokom takmicenja u grupama. Koliko sam ja do sada informisan poznat je samo raspored za utorak, ali ne i za ostale dane. Nesto mi ovde jako zaudara.
Ali nase dame ce i pored takve kalkulacije celnika WTA opravdati svoj kvalitet. Sutra neznam za koga da navijam. Da je zadnje kolo njihov mec , znao bi.

zuj

pre 15 godina

Prosle su tako fantasticno da ne znam jesu li se skoro pricestile, ali treba da idu da se zahvale nekom svecu pod hitno. Dve slabije Ruskinje, Ana protive Jelene koju dere, Jelena protiv Ane koja se tek vraca u formu. Serena ovo osvaja. Tek da zacini godinu. Protiv Jelene u polufinalu pobedjuje u 3 seta, u finalu Anu u 2 ili Venus u 3. Steta, ali sta da se radi?

rade jakic

pre 15 godina

Imam utisak da je Ana u uzlaznoj formi i da ima neophodnu svezinu. Mislim da je glavni favorit.
Ocekujem da ce pobediti, iako sam pre mesec dana imao sasvim drugo misljenje.
Sto se tice Jelene mislim da je trenutno najkompletnija teniserka, da zasluzeno drzi prvo mesto, ali nazalost, cini mi se da joj forma nije u uzlaznoj liniji.
Sam ulazak medju prvih 8 je izvanredan uspeh.
U mecu koji budu igrale jedna protiv druge ja navijam za obadve! SRECNO!

Leo Krstin

pre 15 godina

Zastin Enan se povukla, Marija Sarapova vec dugo ne igra zbog povrede, a one su daleko kvalitetnije igracice.
Ove sto su ostale su "sitna boranija", i svaka moze pobediti svaku, pa se nadam da ce to biti neka nasa...

Micha

pre 15 godina

Osim sto je poslastica njihov medjusobni duel, mislim da im je zreb odlican... Obe Vilijams i Safina u drugoj grupi, a prilicno bledunjave Vera i Svetlana ne bi trebale da budu neki problem... Idemo cure!

Filip

pre 15 godina

Mogle bi realno obe da prođu...
Zvonareva i Kuznjecova nisu tolko strašne..
Ova druga grupa je strašna, Serena, Venus, Safina, Dementijeva...
realno, nisu loše prošle naše, ako da Bog da prođu obe u polufinale, možda bismo mogli i da se nadamo srpskom finalu... ;)

Pera

pre 15 godina

nema veze, JJ i AI idu u polufinale kao dve najbolje iz grupe i tamo se sastaju sa sestrama Williams i u finalu gledamo JJ protiv AI pa onda nije bitno koja pobedi...sa srecom devojke!!

Ima Boga

pre 15 godina

Sve je otvoreno.
Koliko Jeci ne odgovara Ana, toliko i Ana nikad nije pobedila Dementevu i Serenu.
A sa Venus samo JJ ima pozitivan skor.
Samo je pitanje koliko će ko imati snage posle naporne sezone; a seste Vilijams koje stalno kalkulišu uz prećutni blagoslov wta, će je sigurno imati.
No, i Bog se nešto pita.

Dejan

pre 15 godina

Tu nema šta da se priča ANA I JELENA prolaze dalje.Ja vjerujem da će igrati dva meča u Dohi jedan u grupi i jedan u finalu pa koja bude bvolja neka pobedi.Važno je samo da pokažemo ko je najjači u tenisu.

sladjana

pre 15 godina

Jeste mnogo laksa grupa,ali nemojte pre vremena da ih svrstavate u polufinale,jer ni Zvonareva ni Kuznjecova nisu dosle na odmor u Dohu,vec da igraju najbolji tenis sto mogu i nece biti lako....
Ana bas i nije u formi i mislim da ce se muciti,dok JJ igra trenutno najbolji tenis na svetu i mislim da je najbliza tituli....dace Bog !

A bilo bi lepo da Ana i Jeca igraju u finalu,ali nesto mislim da ce to biti Serena i Jecika....

tales

pre 15 godina

A šta je problem da se ispravno napiše "JankovićEVA" i "IvanovićEVA"? Pa nisu muškarci!
@"Na prošlogodišnjem završnom turiru Janković je u grupi zabelezila sva tri poraza, dok je Ivanović sa dve pobede i jednim porazom ušla u polufinale, gde je izgubila od buduće pobednice Belgijanke Žistin Enan."
A šta je problem da se ispravno napiše "JankovićEVA" i "IvanovićEVA"? Pa nisu muškarci!

Komentar

pre 15 godina

Cemu petljanje Zvezde i Partizana u svakoj prici? One devojke nemaju vise nikakve veze s ta dva kluba, cak im ta dva kluba nisu nista ni pomogla u karijeri. Jelena je zahvaljujuci Bolitjeriju to sto jeste, a Ana (pored svarcajskog menadzera) Adidasovom treneru. Nek se oni drze fudbala, a nek tenis ostave na miru.

normalnija neka pobedi

pre 15 godina

@komentar broj 57, pa ti ne znas da su one nekad ili jos uvek clanovi nekih klubova kod nas, Jelena sada Gemaxa, a Ana oduvek clan Partizana, kao i Nole, Janko i sav normalan svet.

banexe

pre 15 godina

Izgleda da je najmanje realno finale rusko (u bilo kojoj kombinaciji). Mozda je cak i americko izglednije od srpskog, ma koliko navijali za ovo drugo. Ipak, mesovitih americko-srpskih je dva puta vise od americkog i srpskog zajedno ! Mislite i o tome. Podrazumeva se da su nase u polufinalu ako ne 'kiksaju' protiv Ruskinja, a u drugoj grupi su sestre V. u prednosti. Ako Dinara ili Elena i dodju do polufinala, sumnjam da ce se neka od njih naci u finalu

realista

pre 15 godina

Po ovom zrebu trebale bi obe da udju u polufinale. Ako neka izgubi od neke od ruskinja, onda ce medjusobni susret Ane i Jelene odlucivati koja ide u polufinale.
U drugoj grupi mnogo jace protivnice, sto opet omogucava Ani i Jeleni da svezije udju u polufinale.
Sa dobrim igrama mogle bi da udju i obe u finale i da gledamo srpsko finale.

Komentar

pre 15 godina

Pa lepo, Serena, Venus i Safina (pa i Dementieva) ce se medjusobno poizbacivati (samo 2 idu dalje) a nase dve devojke bi trebale bez problema da prodju Ruskinje u svojoj grupi, a potom u polufinalu nase ne izbacuju jedna drugu i mogu obe da prodju u finale.

igysa

pre 15 godina

Slazem se sa Borom, Nase dve ako budu igrale svoju igru - opusteno su u polufinalu. Safina mislim da nema sta da trazi pored sestara Wiliams, a Dementijeva je ipak iskusnija. Ali Ipak ce biti duplo srpsko-americki duel u polufinalu. Ana ili Jelena, mislim da ce biti duel bolji nego ikad ! Moemo biti srecni :-)

Dusan

pre 15 godina

Kao da je neko od nas izvlacio zreb, bolje nije moglo. Bledunjava Kuznjecova i solidna Zvonareva koju su obe nase teniserke dobijale u poslednjim mecevima. Dakle ako ne bude iznenadjenja i Jelena i Ana ce u polufinale. Druga grupa mnogo kvalitetnija i neizvesnija. Ne znam kakav je raspored, bitan je prvi mec, ako nase igraju medjusobno mozda to malo zakomplikuje stvari. Nadam se dobrom tenisu i lepim vestima iz Dohe naredne nedelje. 'Ajmo devojke!

Ženevljanin

pre 15 godina

Ne razumem komentatore koji tvrde da je Anina i Jelenina grupa lakša. Kako to? U toj grupi je svetska tenisirka broj 1 i bivša br. 1 koja će (po rečima istih komentatora) nakon Dohe biti br. 2. Znači, Zvonareva i Kuznjecova su veoma nesrećno prošle... :-)

branko

pre 15 godina

И пре жреба сам мислио а мислим и сад да од 8 играчица у Дохи само две не могу освојити тај турнир: Кузњецова и Звонарева. Све остале могу. Јасно је да за Ану и Јелену, што неко рече, жреб не би могао бити бољи на да су га саме бирале. Е сад девојке, храбро и паметно !

WTATP Lista

pre 15 godina

Prenos svih meceva moze se pratiti preko tri globale mreze - Eurosport, ESPN2 i Tennis Chanel, a takodje prava na TV prenos su izmedju ostalih zakupile i sledece "lokalne" televizije (izvor - zvanicni sajt turnira http://www.sonyericsson-championships.com/en/event/schedules.asp).
OTHER BROADCASTERS: TV/Online (check local guides for telecast times):
Australia - Fox Sports
Asia-Pacific - Eurosport Asia/Pacific
Belgium - RTBF, VRT
Brazil - Band Sports Channel
China - CCTV5, CCTV Tennis
Chinese Taipei - CyberCast
India - NeoSports
Japan - Gaora
Latin America - DirecTV
Mexico - Sky Mexico
Pan Middle East - Al Jazeera, Dream TV
Philippines - Balls Channel
Russia - NTV+
South Korea - Eclat, SBS Sports
Switzerland - SRG SSR
Thailand - TrueVision
USA - ESPN360.com

A gde je tu "Javni Servis" jedne od samo tri drzave koje ce ove godine imati svoje predstavnike na zenskom zavrsnom mastersu??? Znaci Belgija i Svajcarska iz ciste inercije i uspone na slavne dane ucesca na ovim zavrsnim sampionatima Zistin Enan, Kim Klajsters ili Martine Hingis i dan danas ne propustaju da obezbede sebi prenos (iako je Eurosport tamo znatno dostupniji nego u Srbiji)... a na nasu bruku i sramotu mi u ovakvoj sjajnoj sezoni naseg zenskog tenisa ni ovaj spektakl necemo gledati gde i Jelena i Ana nastupaju sa najvecim mogucim ambicijama. Razne nemuste price o rigidnom i "antisrpskom" Eurosportu su price za malu decu i kao sto je cele prosle godine TV Avala prenosila sve malo vece turnire paralelno sa ES, ili kao sto ove godine mozemo da pratimo muske masterse ali prosle nismo mogli (sve se moze kad se hoce i kada se na vreme reaguje - a proslu godinu smo zavrsili sa 3 i 4 teniserkom na svetu, tako da ovogodisnji uspesi predstavljaju iznenadjenje koliko sneg u januaru)...

Sa samo slemovima i FED KUP-om Srbija kao trenutna supersila zenskog tenisa prati WTA na nivou jednih Filipina... oups... pogresio sam... evo sad vidim da ce i neka filipinska TV prenositi uzivo ovaj masters.

Zox

pre 15 godina

Ocekivao sam tezak zreb.
Nije moglo lakse za Jelenu i ANu.
Realno bi trebalo da prodju u polufinale, ali nikada ne treba potceniti ni Zvonarevu, ni Kuznjecovu.
Sto bi bilo dobro da gledamo srpsko finale.
Veciti derbi: Zvezda-Partizan

Nebojsha

pre 15 godina

ma super je grupa samo bez podcenjivanja jer su sve dobre i sve je samo trenutak nadahnuca.
Svaka, svaku moze da pobedi i zato samo hrabro nashice i biche "Super" Jedna bilo koja neka bude pobednik. Toooooooo.

Martin,Pirot

pre 15 godina

Najskupljim sportom u svetu drmaju bogata Amerika,velika Rusija i strasna Srbija!:)
Jelena i Ana,pokazite im ko je najlepsi,najsrcaniji,najharizmaticniji i jednostavno NAJBOLJI nation na svetu!

P

pre 15 godina

Zrijeb izgleda dobro, bez Safine i sestara Vilijams u grupi. Bice interesantno vidjeti hoce li biti kavih kalkulacija, posto u svakoj grupi imate po dvije: sestre Vilijams, dvije Srpkinje i po dvije Ruskinje. Ne vjerujem, ali jeste interesantno. Venus bi pustila Sereni, ali Serena ne bi nikad pustila Venus. Ove nase dvije su pravi rivali, a sa Ruskinjama stvarno ne znam ko je kome prijatelj. Zavisi puno i od rasporeda U svakom slucaju interesantno. Od nasih cura ocekujem polufinale kao od prve i cetvrte igracice svijeta, a sta god urade preko toga bice veliki uspjeh

Jecin backhand

pre 15 godina

Iz sveeeeg srca zelim Jeki titulu...
Nadam se da se jos mnooogo ljudi slaze sa mnom,ali necu reci "PREPORUCITE ME" kao neki ovde.....

jota

pre 15 godina

Da li neko zna tacan raspored meceva po grupama ?
Ako postoji link na kome se moze pogledati raspored igranja meceva, molim za informaciju.
ZAHVALAN.
Sramno od RTS-a sto ne prenosi zavrsni turnir u Dohi.

jova

pre 15 godina

Za Rade JOKIĆ:

Odakle ti to da JJ nije u formi? Gde si je gledao pa znaš da nije u formi?

Mislim da će naše teniserke biti glavni favoriti pored Serene.

Ana je u odličnoj formi sada i čini mi se da se vreće željna pobeda.

Sto se tiče JJ našeg ponosa,ako je ostala u istoj formi,ako se odmorili i trenirala,mislim da ulazi u finale naravno sa našom Anom.

Znamo da je JJ pobedila sve teniserke koje učestvuju u Dohu.

Napred Ana napred Jelena,uz vas smo.

jova

pre 15 godina

I ko kaže da RTS ne prenosi DOHU,pa prenose je,konačno su se setili,sram ih bilo. Da nisu prenosili nebi plaćao prertplatu pa neka me tuže.

NAPRED NAŠE IDEMO OBE U FINALE!!!!

LKbulls

pre 15 godina

E, Jelena i Ana igraju prvi meč međusobno. Sutra oko 17 po našem vremenu.
U drugoj grupi mislim da će sestre da ostave za zadnji dan, čisto da se malo dogovore, ako treba.

marko-washington

pre 15 godina

JJ mozda ukupno gledano ima negativan score protiv nekih igracica ali je ejdina pored Serene koja je pobedjivala sve do jedne. Pozitivan odnos ima protiv vecine . Kako neko kaze da Ana osvaja ovaj turnir kada su za nju Serena, venus i Dementijeva misaona imenica? Pa ona njih sanja a to sto ih je zaobisla moze da kaze hvala Boze. Mislim da Elena glatko sa nasom JJ mzoe u finale i da su sve opcije otvorene Ana... najdalje polufinale a JJ za koju navijam moze od prvog kruga do titule sve je za nju otvoreno i sve zavisi od igre. Napred JJ

jota

pre 15 godina

@ Leo Krstin
Upravo sam procitao tvoju repliku na moj komentar gde me nazivas glupim i isfrusriranim covekom sto je plod tvog kucnog nevaspitanja i odgoja. Podseticu te da si samo pre par sati nasu prvu i cetvrtu teniserku u svom komentaru nazvao sitnom buranijom, te se pitam sta si ti to u zivotu postigao kada nase dve teniserke i ostalih 6 , koje su se kvalifikovale na zavrsni turnir zoves takvim imenom(verovartno nisi iz Srbije). A sto se tice svetske zavere u sportu, pa i u tenisu protiv malih zemalja kao sto je nasa ne treba ni da pominjem osobama koje imaju oci i usi da bi to videle i cule. One koje to ne zele da cuju i vide i dalje ce nam prosipati filozofiju kako je sve u svetu sporta regularno osim krupnog globalistickoc kapitala.
Molim moderatora da objavi ovaj komentar kojim , za razliku od gospodina Leo Krstina nikoga ne naziva glupim i isfrustriranim.