Sreda, 29.10.2008.

19:06

Četvrti poraz Zvezde, Janevski ljut

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su u Čačku od Borca, sa 1:0 (0:0) u okviru 10. kola Jelen Superlige.

Izvor: B92

Èetvrti poraz Zvezde, Janevski ljut IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

57 Komentari

Sortiraj po:

Dzuki

pre 15 godina

Koroman lajao na publiku

Fudbaleri Crvene zvezde nisu mogli da istrpe nemoć na terenu. Kako se utakmica bližila kraju, izabranici Čedomira Janevskog su ostajali bez kompasa. Tako je recimo Ognjen Koroman još jedanput pokazao kako ne treba da se ponaša profesionalni fudbaler. Najiskusniji igrač Zvezde je često vodio dijalog sa publikom, a u jednom trenutku je čak počeo i da laje na njih, u bukvalnom smislu! Sudija ga je zbog toga opomenuo žutim kartonom

Dnevni list Alo

Menjao ono kuce sa Cukarickog:))))

Bojan

pre 15 godina

Ja opet ako ce neko uslisiti molbe.
Janevski metla i tričkovski čuveni transferi od 900.000 evra sramota.
Siniša Mihajlović novi trener.
Nadam se da će Vladimir Jugović to izlobirati i riješili smo na duži period trenera

IgorVP

pre 15 godina

Gde ste svi vi koji znate samo da pljujete bili do sad. Pogledajte broj titula, broj osvojenih kupova, skor u derbijima i skor u Evropskim takmicenjima. Ostanite hladni i posle toga i nemojte da crvenite tkz grobari jer ce Zvezda opet biti prvak a vas smesni klub i dalje biti samo prosek cak i u Srbiji !!! Boli vas Bari i Tokio, vi to necete nikad imati . Pozdrav za sve DELIJE ,prave navijace !!!

Don Quijote

pre 15 godina

@(Iskreni navijac Partizana, 30. oktobar 2008 09:49):
Svaka cast dragi moj prijatelju, posteniji i iskreniji komentar sa vase strane nisam procitao.
Doslo je tih vasih cuvenih 5 minuta, koje tako retko dolaze, a i kad dodju prosto "prolete". Zato ne gubi vreme, ispucaj sve sto mozes, dok jos mozes. Brzo ce stvari doci na svoje mesto, Zvezda na svoje a vi.....opet u misije rupe. Za mnogaja ljeta.
Beskrajno veliki pozdrav.

ha ha ha

pre 15 godina

Crvena zvezda je pružila jednu od najlošijih partija ove jeseni, što je bilo dosta teško s obzirom na katastrofalan početak sezone.

Nismo uradili ništa veliko, iako smo igrali bez četvorice standardnih prvotimaca.

Iskreni navijac Partizana

pre 15 godina

Pa jeste, vise volimo vas da yeyamo nego leba da jedemo, a hvala Bogu ove sezone ste urnebes. Mogli bi da snime seriju "Svi vole Zvezdu" po vama.
Alal vam vera za Bari, moci cete da pokazujete slike klincima u trecoj ligi :D

Zare

pre 15 godina

Ne bi smelo da se dogadja da najmladji igrači na terenu drže konpletnu odbranu Zvezde to nije praksa nigde, čak ni u Borcu (bez uvrede). Možda su ovo prinudna rešenja ali mora se onda u prelaznom roku odbrana pojačati sa najmanje jednim iskusnijim igračem. Druga stvar je tandem Milijaš-Koroman. Sa njima treba ili potpisati na zimu nove ugovore (i naterati ih da igraju mnogo više za ekipu a manje za samo-promociju) ili ih odmah na zimu pustiti da odu i dovesti nove igrače na njihovim pozicijama. Ja mislim da su obojica solidni igrači ali ekipna igra dosta trpi zbog njih. Od kad su njih dvojica poluge u Zvezdinoj igri špicevi se ne vide. Prodefilovalo je tu dosta igrača ali ni jedan nije uspeo da se istakne ni malo jer njih dvojica (pre svih), koji su glavni kreatori igre, ne upošljavaju saigrače već u devet od deset slučajeva teže da sami realizuju. Znači moje mišljenje je da njih dvojicu treba zadržati novim ugovorima jer to po kvalitetu i iskustvu (koje nam mnogo hvali zadnjih godina) zaslužuju. Ipak u njihovoj igri nakon novog ugovora bi se morala napraviti reforma u smislu da se mora okrenuti ekipi i interesu ekipe. Sa novim ugovorom valjda bi nestali razlozi za sampo-promociju u protivnom bolje ih odmah pustiti da odu i graditi ekipu na novim temeljima.

Evropska zavera

pre 15 godina

Naavno da i dalje imamo BARI!!! Da li ste, možda, sumLJali (kako vi, inače, znate da napišete)!? A vi, šta vi imate? Plus 11 u prvenstvu Lav Lige 2008-09!
Ma, super! Vidim, pominju vas u Nemačkoj, Italiji, Argentini zbog toga! E, moji jadnici, naša kriza je vaš najveći uspeh!!! Ne govori li vam to nešto???
U stvari, bez veze pitanje. Znam da ne govori - ništa!
Srećno protiv ... ma nema veze, Stuttgart, Samp, ... isto vam se piše. Jer, vi ste EVROPSKI tim!

Marko_bgd

pre 15 godina

Mora da se napravi rez...da se otpusti Janevski..i da se dovede ozbiljan trener..da se dovedu najbolji igraci iz nase zemlje u zvezdu...tu ne racunam igrace partizana...ima puno talenata i mladih dobrih igraca po drugim klubovima..i da se to uigra lepo...i to treba uraditi odmah sada u januaru..napraviti novu ekipu...pa makar zavrsili i na petom mesto...to je samo jedna sezona...vecina igraca zvezde ne bi mogla da igra ni u drugoj francuskoj ligi...treba ih vecinu staviti na tranfer listu po upola manjoj ceni..i sve ih oterati...a koromanu dati otkaz...

muamua

pre 15 godina

Nisam se nesto interesovao ali zasto ako je i ovo bio slucaj ekipe koje igraju protiv zvezde i partizana uvek igraju sa ful sastavom protiv partizana,a protiv zvezde prave kombinacije???

hahaha

pre 15 godina

Nista, ja bi samo da pozdravim ZVEZDASICU - najvatreniju NET NAVIJACHICU koja stadion u zivotu nije videla, koja ima koliko...12, 13 godina i koja je doshla nama da drzi lekcije... Kako ide ono "napred zvezdo ludo volim te" hahaha jeli ZVEZDASICE?

tavac

pre 15 godina

Pod hitno da se traze drugi igraci i novi tim da se pravi,sa ovim sa cim zvezda raspoloze mozemo samo da se borimo da ne ispadnemo u drugu ligu.A sada bi trebalo ivic da reaguje pa od proleca nanovo nema druge,menjati se mora nesto inace nepise nam se dobro.Najlakse je kritikovati ali nadam se da ivic i uprava znaju sta rade.

iivviiccaa79

pre 15 godina

navijam za zvezdu i stomak mi se prevrce od ovoga...

igraci su banda najobicnija, razmazena i bezobrazna...

uprava krade, laze i meshetari.....

a navijaci sprovode pravdu bakljama u usta...

zaista mi se stomak prevrce..

Nisam naivan

pre 15 godina

I prošle je godine, kao i ranijih, Beograd Zvezdi davao i bodove i šansu da popravi gol-razliku. To je sve počelo od Terzića i, evo, traje i danas. Zato ne pominjite tih nemoralnih 5:1! Tim sa Karaburme nije dostojan ni da se pomene.

mrGOOD

pre 15 godina

Crvena zvezda je pružila jednu od najlošijih partija ove jeseni, što je bilo dosta teško s obzirom na katastrofalan početak sezone.


Realno...

Sou program

pre 15 godina

"Nismo uradili ništa veliko, iako smo igrali bez četvorice standardnih prvotimaca. Nemamo vremena za opuštanje, jer nas za vikend čeka teško gostovanje Javoru, a rezultati iz ovog kola nam ne idu na ruku" Ovo je izjava godine! Covek je de fakto rekao da mu je veci problem i tezi protivnik Javor nego Zvezda, cekaj cekaj da sednem, ili cu umreti od smeha! Daj bre, ajde ti moja Zvezdo malo u nizi rang. Tako je isao i Juve, ma nije sramota, ako ce to nesto bolje posle da nam donese. Ovo je za tebe ipak suvise tesko takmicenje. Porucio bih svakom buducem predsedniku, Miskovicu junioru ili kome vec da najozbiljnije razmisle o ovome. Laku noc deco.

IVAN STANKOVIC NISH!!!

pre 15 godina

Pa i niste nishta veliko napravili! Ako uzmete Javoru 3 boda onda je to vec neki uspeh! Dobili ste zvezdu pa se vashi navijachi vec usilili! A ja kao Grobar mogu samo da kazem:
SHTA JE JAVOREEE??? KOLIKO VAM BEZIMO??? TITULA JE NASHA!!!

Slavice seeeeeeeeee

Rebel

pre 15 godina

petokraka je izgubila i drugi ovogodisnji evropski mec. Posle ocekivanog poraza od ucesnika Lige uefa Partizana na svojoj (novoj, odlicnoj) travi od milion evra, novi debakl je je stigao i od drugog ovogodisnjeg ucesnika kupa uefa, Borca iz Cacka. Mlada i poletna, ali ipak nedovoljno iskusna, grupa rekreativaca tako nije uspela da pruzi ozbiljniji otpor znatno cvrscem i iskusnijem protivniku iz mnogo jaceg evropskog takmicenja. Ipak, ostaje joj jos cetiri utakmice sa ovim ozbiljnim protivnicima i nada da ce u njima uspeti da zabelezi neophodne bodove spasa.

mile- r

pre 15 godina

Bez cetvorice standarnih, deset kola bez pobede,bez ijedne prave Zvezdine sanse za gol.Janevski kao ljut.Pa i neresen rezultat je neuspeh, a kamoli poraz.

volim ga k'o oka dva

pre 15 godina

"Nismo uradili ništa veliko, iako smo igrali bez četvorice standardnih prvotimaca."

Tacno tako. Nista veliko, uobicajena stvar.

Kad pobedite Partizana, slavice se 10 dana...

ha ha ha

pre 15 godina

Crvena zvezda je pružila jednu od najlošijih partija ove jeseni, što je bilo dosta teško s obzirom na katastrofalan početak sezone.

"Nismo uradili ništa veliko, iako smo igrali bez četvorice standardnih prvotimaca... "

boba

pre 15 godina

Pa ne slusaju brate,isto je bilo i sa Zemanom.Nije covek kriv nego te razmazotine od igraca.Ne slusaju nikog ,izgleda da Koroman odredjuje taktiku a ne trener.Zamislite covek trazio da se igra po bokovima kao sve normalne ekipe a oni namerno teraju neki inat i igraju kroz sredinu.A zasto?Pa zato jer onaj smotani Mlijas mora da daje golove da bi se prodao (a sami razmislite ko to naredjuje,moraju da ga slusaju jer od njega zavisi gde ce se prodati),vec su uspeli,cena mu je bila 1,5mil a sad je 4mil.Valjda ce ici do 7-8mil pa cemo se konacno otkaciti od velikog kapitena.A Koroman neka ide u Koreju pa neka solira slobodno Zvezdi treba EKIPA a ne da pojedinci resavaju utakmice.Javor nema zvezde u timu ali svi igraju kao jedan pa zato su pobedili nas,Vosu,Ofk-u a zamalo i Partizan.Pustite klince da igraju do kraja prvenstva bice uspeh ako budemo stvorili 2-3 igraca (PRAVA IGRACA) za sledecu sezonu.Od ove trebamo dici ruke,a valjda cemo se plasirati u Kup Uefa.Ilija dovedi 3 nova igraca u svakoj liniji a plati ih 5-6mil, bolje tako nego 20 novih a potrositi iste pare.A pod hitno prodati:Milijasa,Koromana,Ninkova,Edgara,Trickovskog,Vukobratovica,Bogdanovica,Jakovica,Devica.

McGradyaka2pac

pre 15 godina

" Nismo uradili nista veliko ... "
haha , u pravu je covek , danas zvezdu dobija ko hoce .. :)
Jos im nije igralo cetvorica standardnih prvotimaca .. lol

vuco,biserko i kandic, joj

pre 15 godina

Cetvrti Janevski Zvezde,poraz ljut..... bla bla bla bla dokle vise,sve mi se smucka od ove Zvezde,da hocete u drugu ligu ispasti,,,kad je mogao Juve,mozete i vi,fuj

Sou program

pre 15 godina

"Nismo uradili ništa veliko, iako smo igrali bez četvorice standardnih prvotimaca. Nemamo vremena za opuštanje, jer nas za vikend čeka teško gostovanje Javoru, a rezultati iz ovog kola nam ne idu na ruku" Ovo je izjava godine! Covek je de fakto rekao da mu je veci problem i tezi protivnik Javor nego Zvezda, cekaj cekaj da sednem, ili cu umreti od smeha! Daj bre, ajde ti moja Zvezdo malo u nizi rang. Tako je isao i Juve, ma nije sramota, ako ce to nesto bolje posle da nam donese. Ovo je za tebe ipak suvise tesko takmicenje. Porucio bih svakom buducem predsedniku, Miskovicu junioru ili kome vec da najozbiljnije razmisle o ovome. Laku noc deco.

Rebel

pre 15 godina

petokraka je izgubila i drugi ovogodisnji evropski mec. Posle ocekivanog poraza od ucesnika Lige uefa Partizana na svojoj (novoj, odlicnoj) travi od milion evra, novi debakl je je stigao i od drugog ovogodisnjeg ucesnika kupa uefa, Borca iz Cacka. Mlada i poletna, ali ipak nedovoljno iskusna, grupa rekreativaca tako nije uspela da pruzi ozbiljniji otpor znatno cvrscem i iskusnijem protivniku iz mnogo jaceg evropskog takmicenja. Ipak, ostaje joj jos cetiri utakmice sa ovim ozbiljnim protivnicima i nada da ce u njima uspeti da zabelezi neophodne bodove spasa.

Nisam naivan

pre 15 godina

I prošle je godine, kao i ranijih, Beograd Zvezdi davao i bodove i šansu da popravi gol-razliku. To je sve počelo od Terzića i, evo, traje i danas. Zato ne pominjite tih nemoralnih 5:1! Tim sa Karaburme nije dostojan ni da se pomene.

McGradyaka2pac

pre 15 godina

" Nismo uradili nista veliko ... "
haha , u pravu je covek , danas zvezdu dobija ko hoce .. :)
Jos im nije igralo cetvorica standardnih prvotimaca .. lol

ha ha ha

pre 15 godina

Crvena zvezda je pružila jednu od najlošijih partija ove jeseni, što je bilo dosta teško s obzirom na katastrofalan početak sezone.

"Nismo uradili ništa veliko, iako smo igrali bez četvorice standardnih prvotimaca... "

IVAN STANKOVIC NISH!!!

pre 15 godina

Pa i niste nishta veliko napravili! Ako uzmete Javoru 3 boda onda je to vec neki uspeh! Dobili ste zvezdu pa se vashi navijachi vec usilili! A ja kao Grobar mogu samo da kazem:
SHTA JE JAVOREEE??? KOLIKO VAM BEZIMO??? TITULA JE NASHA!!!

Slavice seeeeeeeeee

volim ga k'o oka dva

pre 15 godina

"Nismo uradili ništa veliko, iako smo igrali bez četvorice standardnih prvotimaca."

Tacno tako. Nista veliko, uobicajena stvar.

Kad pobedite Partizana, slavice se 10 dana...

vuco,biserko i kandic, joj

pre 15 godina

Cetvrti Janevski Zvezde,poraz ljut..... bla bla bla bla dokle vise,sve mi se smucka od ove Zvezde,da hocete u drugu ligu ispasti,,,kad je mogao Juve,mozete i vi,fuj

boba

pre 15 godina

Pa ne slusaju brate,isto je bilo i sa Zemanom.Nije covek kriv nego te razmazotine od igraca.Ne slusaju nikog ,izgleda da Koroman odredjuje taktiku a ne trener.Zamislite covek trazio da se igra po bokovima kao sve normalne ekipe a oni namerno teraju neki inat i igraju kroz sredinu.A zasto?Pa zato jer onaj smotani Mlijas mora da daje golove da bi se prodao (a sami razmislite ko to naredjuje,moraju da ga slusaju jer od njega zavisi gde ce se prodati),vec su uspeli,cena mu je bila 1,5mil a sad je 4mil.Valjda ce ici do 7-8mil pa cemo se konacno otkaciti od velikog kapitena.A Koroman neka ide u Koreju pa neka solira slobodno Zvezdi treba EKIPA a ne da pojedinci resavaju utakmice.Javor nema zvezde u timu ali svi igraju kao jedan pa zato su pobedili nas,Vosu,Ofk-u a zamalo i Partizan.Pustite klince da igraju do kraja prvenstva bice uspeh ako budemo stvorili 2-3 igraca (PRAVA IGRACA) za sledecu sezonu.Od ove trebamo dici ruke,a valjda cemo se plasirati u Kup Uefa.Ilija dovedi 3 nova igraca u svakoj liniji a plati ih 5-6mil, bolje tako nego 20 novih a potrositi iste pare.A pod hitno prodati:Milijasa,Koromana,Ninkova,Edgara,Trickovskog,Vukobratovica,Bogdanovica,Jakovica,Devica.

mrGOOD

pre 15 godina

Crvena zvezda je pružila jednu od najlošijih partija ove jeseni, što je bilo dosta teško s obzirom na katastrofalan početak sezone.


Realno...

mile- r

pre 15 godina

Bez cetvorice standarnih, deset kola bez pobede,bez ijedne prave Zvezdine sanse za gol.Janevski kao ljut.Pa i neresen rezultat je neuspeh, a kamoli poraz.

muamua

pre 15 godina

Nisam se nesto interesovao ali zasto ako je i ovo bio slucaj ekipe koje igraju protiv zvezde i partizana uvek igraju sa ful sastavom protiv partizana,a protiv zvezde prave kombinacije???

hahaha

pre 15 godina

Nista, ja bi samo da pozdravim ZVEZDASICU - najvatreniju NET NAVIJACHICU koja stadion u zivotu nije videla, koja ima koliko...12, 13 godina i koja je doshla nama da drzi lekcije... Kako ide ono "napred zvezdo ludo volim te" hahaha jeli ZVEZDASICE?

iivviiccaa79

pre 15 godina

navijam za zvezdu i stomak mi se prevrce od ovoga...

igraci su banda najobicnija, razmazena i bezobrazna...

uprava krade, laze i meshetari.....

a navijaci sprovode pravdu bakljama u usta...

zaista mi se stomak prevrce..

Iskreni navijac Partizana

pre 15 godina

Pa jeste, vise volimo vas da yeyamo nego leba da jedemo, a hvala Bogu ove sezone ste urnebes. Mogli bi da snime seriju "Svi vole Zvezdu" po vama.
Alal vam vera za Bari, moci cete da pokazujete slike klincima u trecoj ligi :D

Evropska zavera

pre 15 godina

Naavno da i dalje imamo BARI!!! Da li ste, možda, sumLJali (kako vi, inače, znate da napišete)!? A vi, šta vi imate? Plus 11 u prvenstvu Lav Lige 2008-09!
Ma, super! Vidim, pominju vas u Nemačkoj, Italiji, Argentini zbog toga! E, moji jadnici, naša kriza je vaš najveći uspeh!!! Ne govori li vam to nešto???
U stvari, bez veze pitanje. Znam da ne govori - ništa!
Srećno protiv ... ma nema veze, Stuttgart, Samp, ... isto vam se piše. Jer, vi ste EVROPSKI tim!

Marko_bgd

pre 15 godina

Mora da se napravi rez...da se otpusti Janevski..i da se dovede ozbiljan trener..da se dovedu najbolji igraci iz nase zemlje u zvezdu...tu ne racunam igrace partizana...ima puno talenata i mladih dobrih igraca po drugim klubovima..i da se to uigra lepo...i to treba uraditi odmah sada u januaru..napraviti novu ekipu...pa makar zavrsili i na petom mesto...to je samo jedna sezona...vecina igraca zvezde ne bi mogla da igra ni u drugoj francuskoj ligi...treba ih vecinu staviti na tranfer listu po upola manjoj ceni..i sve ih oterati...a koromanu dati otkaz...

ha ha ha

pre 15 godina

Crvena zvezda je pružila jednu od najlošijih partija ove jeseni, što je bilo dosta teško s obzirom na katastrofalan početak sezone.

Nismo uradili ništa veliko, iako smo igrali bez četvorice standardnih prvotimaca.

Zare

pre 15 godina

Ne bi smelo da se dogadja da najmladji igrači na terenu drže konpletnu odbranu Zvezde to nije praksa nigde, čak ni u Borcu (bez uvrede). Možda su ovo prinudna rešenja ali mora se onda u prelaznom roku odbrana pojačati sa najmanje jednim iskusnijim igračem. Druga stvar je tandem Milijaš-Koroman. Sa njima treba ili potpisati na zimu nove ugovore (i naterati ih da igraju mnogo više za ekipu a manje za samo-promociju) ili ih odmah na zimu pustiti da odu i dovesti nove igrače na njihovim pozicijama. Ja mislim da su obojica solidni igrači ali ekipna igra dosta trpi zbog njih. Od kad su njih dvojica poluge u Zvezdinoj igri špicevi se ne vide. Prodefilovalo je tu dosta igrača ali ni jedan nije uspeo da se istakne ni malo jer njih dvojica (pre svih), koji su glavni kreatori igre, ne upošljavaju saigrače već u devet od deset slučajeva teže da sami realizuju. Znači moje mišljenje je da njih dvojicu treba zadržati novim ugovorima jer to po kvalitetu i iskustvu (koje nam mnogo hvali zadnjih godina) zaslužuju. Ipak u njihovoj igri nakon novog ugovora bi se morala napraviti reforma u smislu da se mora okrenuti ekipi i interesu ekipe. Sa novim ugovorom valjda bi nestali razlozi za sampo-promociju u protivnom bolje ih odmah pustiti da odu i graditi ekipu na novim temeljima.

Don Quijote

pre 15 godina

@(Iskreni navijac Partizana, 30. oktobar 2008 09:49):
Svaka cast dragi moj prijatelju, posteniji i iskreniji komentar sa vase strane nisam procitao.
Doslo je tih vasih cuvenih 5 minuta, koje tako retko dolaze, a i kad dodju prosto "prolete". Zato ne gubi vreme, ispucaj sve sto mozes, dok jos mozes. Brzo ce stvari doci na svoje mesto, Zvezda na svoje a vi.....opet u misije rupe. Za mnogaja ljeta.
Beskrajno veliki pozdrav.

tavac

pre 15 godina

Pod hitno da se traze drugi igraci i novi tim da se pravi,sa ovim sa cim zvezda raspoloze mozemo samo da se borimo da ne ispadnemo u drugu ligu.A sada bi trebalo ivic da reaguje pa od proleca nanovo nema druge,menjati se mora nesto inace nepise nam se dobro.Najlakse je kritikovati ali nadam se da ivic i uprava znaju sta rade.

Dzuki

pre 15 godina

Koroman lajao na publiku

Fudbaleri Crvene zvezde nisu mogli da istrpe nemoć na terenu. Kako se utakmica bližila kraju, izabranici Čedomira Janevskog su ostajali bez kompasa. Tako je recimo Ognjen Koroman još jedanput pokazao kako ne treba da se ponaša profesionalni fudbaler. Najiskusniji igrač Zvezde je često vodio dijalog sa publikom, a u jednom trenutku je čak počeo i da laje na njih, u bukvalnom smislu! Sudija ga je zbog toga opomenuo žutim kartonom

Dnevni list Alo

Menjao ono kuce sa Cukarickog:))))

IgorVP

pre 15 godina

Gde ste svi vi koji znate samo da pljujete bili do sad. Pogledajte broj titula, broj osvojenih kupova, skor u derbijima i skor u Evropskim takmicenjima. Ostanite hladni i posle toga i nemojte da crvenite tkz grobari jer ce Zvezda opet biti prvak a vas smesni klub i dalje biti samo prosek cak i u Srbiji !!! Boli vas Bari i Tokio, vi to necete nikad imati . Pozdrav za sve DELIJE ,prave navijace !!!

Bojan

pre 15 godina

Ja opet ako ce neko uslisiti molbe.
Janevski metla i tričkovski čuveni transferi od 900.000 evra sramota.
Siniša Mihajlović novi trener.
Nadam se da će Vladimir Jugović to izlobirati i riješili smo na duži period trenera

Evropska zavera

pre 15 godina

Naavno da i dalje imamo BARI!!! Da li ste, možda, sumLJali (kako vi, inače, znate da napišete)!? A vi, šta vi imate? Plus 11 u prvenstvu Lav Lige 2008-09!
Ma, super! Vidim, pominju vas u Nemačkoj, Italiji, Argentini zbog toga! E, moji jadnici, naša kriza je vaš najveći uspeh!!! Ne govori li vam to nešto???
U stvari, bez veze pitanje. Znam da ne govori - ništa!
Srećno protiv ... ma nema veze, Stuttgart, Samp, ... isto vam se piše. Jer, vi ste EVROPSKI tim!

vuco,biserko i kandic, joj

pre 15 godina

Cetvrti Janevski Zvezde,poraz ljut..... bla bla bla bla dokle vise,sve mi se smucka od ove Zvezde,da hocete u drugu ligu ispasti,,,kad je mogao Juve,mozete i vi,fuj

IVAN STANKOVIC NISH!!!

pre 15 godina

Pa i niste nishta veliko napravili! Ako uzmete Javoru 3 boda onda je to vec neki uspeh! Dobili ste zvezdu pa se vashi navijachi vec usilili! A ja kao Grobar mogu samo da kazem:
SHTA JE JAVOREEE??? KOLIKO VAM BEZIMO??? TITULA JE NASHA!!!

Slavice seeeeeeeeee

Sou program

pre 15 godina

"Nismo uradili ništa veliko, iako smo igrali bez četvorice standardnih prvotimaca. Nemamo vremena za opuštanje, jer nas za vikend čeka teško gostovanje Javoru, a rezultati iz ovog kola nam ne idu na ruku" Ovo je izjava godine! Covek je de fakto rekao da mu je veci problem i tezi protivnik Javor nego Zvezda, cekaj cekaj da sednem, ili cu umreti od smeha! Daj bre, ajde ti moja Zvezdo malo u nizi rang. Tako je isao i Juve, ma nije sramota, ako ce to nesto bolje posle da nam donese. Ovo je za tebe ipak suvise tesko takmicenje. Porucio bih svakom buducem predsedniku, Miskovicu junioru ili kome vec da najozbiljnije razmisle o ovome. Laku noc deco.

volim ga k'o oka dva

pre 15 godina

"Nismo uradili ništa veliko, iako smo igrali bez četvorice standardnih prvotimaca."

Tacno tako. Nista veliko, uobicajena stvar.

Kad pobedite Partizana, slavice se 10 dana...

ha ha ha

pre 15 godina

Crvena zvezda je pružila jednu od najlošijih partija ove jeseni, što je bilo dosta teško s obzirom na katastrofalan početak sezone.

"Nismo uradili ništa veliko, iako smo igrali bez četvorice standardnih prvotimaca... "

boba

pre 15 godina

Pa ne slusaju brate,isto je bilo i sa Zemanom.Nije covek kriv nego te razmazotine od igraca.Ne slusaju nikog ,izgleda da Koroman odredjuje taktiku a ne trener.Zamislite covek trazio da se igra po bokovima kao sve normalne ekipe a oni namerno teraju neki inat i igraju kroz sredinu.A zasto?Pa zato jer onaj smotani Mlijas mora da daje golove da bi se prodao (a sami razmislite ko to naredjuje,moraju da ga slusaju jer od njega zavisi gde ce se prodati),vec su uspeli,cena mu je bila 1,5mil a sad je 4mil.Valjda ce ici do 7-8mil pa cemo se konacno otkaciti od velikog kapitena.A Koroman neka ide u Koreju pa neka solira slobodno Zvezdi treba EKIPA a ne da pojedinci resavaju utakmice.Javor nema zvezde u timu ali svi igraju kao jedan pa zato su pobedili nas,Vosu,Ofk-u a zamalo i Partizan.Pustite klince da igraju do kraja prvenstva bice uspeh ako budemo stvorili 2-3 igraca (PRAVA IGRACA) za sledecu sezonu.Od ove trebamo dici ruke,a valjda cemo se plasirati u Kup Uefa.Ilija dovedi 3 nova igraca u svakoj liniji a plati ih 5-6mil, bolje tako nego 20 novih a potrositi iste pare.A pod hitno prodati:Milijasa,Koromana,Ninkova,Edgara,Trickovskog,Vukobratovica,Bogdanovica,Jakovica,Devica.

Rebel

pre 15 godina

petokraka je izgubila i drugi ovogodisnji evropski mec. Posle ocekivanog poraza od ucesnika Lige uefa Partizana na svojoj (novoj, odlicnoj) travi od milion evra, novi debakl je je stigao i od drugog ovogodisnjeg ucesnika kupa uefa, Borca iz Cacka. Mlada i poletna, ali ipak nedovoljno iskusna, grupa rekreativaca tako nije uspela da pruzi ozbiljniji otpor znatno cvrscem i iskusnijem protivniku iz mnogo jaceg evropskog takmicenja. Ipak, ostaje joj jos cetiri utakmice sa ovim ozbiljnim protivnicima i nada da ce u njima uspeti da zabelezi neophodne bodove spasa.

McGradyaka2pac

pre 15 godina

" Nismo uradili nista veliko ... "
haha , u pravu je covek , danas zvezdu dobija ko hoce .. :)
Jos im nije igralo cetvorica standardnih prvotimaca .. lol

IgorVP

pre 15 godina

Gde ste svi vi koji znate samo da pljujete bili do sad. Pogledajte broj titula, broj osvojenih kupova, skor u derbijima i skor u Evropskim takmicenjima. Ostanite hladni i posle toga i nemojte da crvenite tkz grobari jer ce Zvezda opet biti prvak a vas smesni klub i dalje biti samo prosek cak i u Srbiji !!! Boli vas Bari i Tokio, vi to necete nikad imati . Pozdrav za sve DELIJE ,prave navijace !!!

Nisam naivan

pre 15 godina

I prošle je godine, kao i ranijih, Beograd Zvezdi davao i bodove i šansu da popravi gol-razliku. To je sve počelo od Terzića i, evo, traje i danas. Zato ne pominjite tih nemoralnih 5:1! Tim sa Karaburme nije dostojan ni da se pomene.

Zare

pre 15 godina

Ne bi smelo da se dogadja da najmladji igrači na terenu drže konpletnu odbranu Zvezde to nije praksa nigde, čak ni u Borcu (bez uvrede). Možda su ovo prinudna rešenja ali mora se onda u prelaznom roku odbrana pojačati sa najmanje jednim iskusnijim igračem. Druga stvar je tandem Milijaš-Koroman. Sa njima treba ili potpisati na zimu nove ugovore (i naterati ih da igraju mnogo više za ekipu a manje za samo-promociju) ili ih odmah na zimu pustiti da odu i dovesti nove igrače na njihovim pozicijama. Ja mislim da su obojica solidni igrači ali ekipna igra dosta trpi zbog njih. Od kad su njih dvojica poluge u Zvezdinoj igri špicevi se ne vide. Prodefilovalo je tu dosta igrača ali ni jedan nije uspeo da se istakne ni malo jer njih dvojica (pre svih), koji su glavni kreatori igre, ne upošljavaju saigrače već u devet od deset slučajeva teže da sami realizuju. Znači moje mišljenje je da njih dvojicu treba zadržati novim ugovorima jer to po kvalitetu i iskustvu (koje nam mnogo hvali zadnjih godina) zaslužuju. Ipak u njihovoj igri nakon novog ugovora bi se morala napraviti reforma u smislu da se mora okrenuti ekipi i interesu ekipe. Sa novim ugovorom valjda bi nestali razlozi za sampo-promociju u protivnom bolje ih odmah pustiti da odu i graditi ekipu na novim temeljima.

hahaha

pre 15 godina

Nista, ja bi samo da pozdravim ZVEZDASICU - najvatreniju NET NAVIJACHICU koja stadion u zivotu nije videla, koja ima koliko...12, 13 godina i koja je doshla nama da drzi lekcije... Kako ide ono "napred zvezdo ludo volim te" hahaha jeli ZVEZDASICE?

Don Quijote

pre 15 godina

@(Iskreni navijac Partizana, 30. oktobar 2008 09:49):
Svaka cast dragi moj prijatelju, posteniji i iskreniji komentar sa vase strane nisam procitao.
Doslo je tih vasih cuvenih 5 minuta, koje tako retko dolaze, a i kad dodju prosto "prolete". Zato ne gubi vreme, ispucaj sve sto mozes, dok jos mozes. Brzo ce stvari doci na svoje mesto, Zvezda na svoje a vi.....opet u misije rupe. Za mnogaja ljeta.
Beskrajno veliki pozdrav.

mrGOOD

pre 15 godina

Crvena zvezda je pružila jednu od najlošijih partija ove jeseni, što je bilo dosta teško s obzirom na katastrofalan početak sezone.


Realno...

mile- r

pre 15 godina

Bez cetvorice standarnih, deset kola bez pobede,bez ijedne prave Zvezdine sanse za gol.Janevski kao ljut.Pa i neresen rezultat je neuspeh, a kamoli poraz.

Iskreni navijac Partizana

pre 15 godina

Pa jeste, vise volimo vas da yeyamo nego leba da jedemo, a hvala Bogu ove sezone ste urnebes. Mogli bi da snime seriju "Svi vole Zvezdu" po vama.
Alal vam vera za Bari, moci cete da pokazujete slike klincima u trecoj ligi :D

ha ha ha

pre 15 godina

Crvena zvezda je pružila jednu od najlošijih partija ove jeseni, što je bilo dosta teško s obzirom na katastrofalan početak sezone.

Nismo uradili ništa veliko, iako smo igrali bez četvorice standardnih prvotimaca.

Bojan

pre 15 godina

Ja opet ako ce neko uslisiti molbe.
Janevski metla i tričkovski čuveni transferi od 900.000 evra sramota.
Siniša Mihajlović novi trener.
Nadam se da će Vladimir Jugović to izlobirati i riješili smo na duži period trenera

Dzuki

pre 15 godina

Koroman lajao na publiku

Fudbaleri Crvene zvezde nisu mogli da istrpe nemoć na terenu. Kako se utakmica bližila kraju, izabranici Čedomira Janevskog su ostajali bez kompasa. Tako je recimo Ognjen Koroman još jedanput pokazao kako ne treba da se ponaša profesionalni fudbaler. Najiskusniji igrač Zvezde je često vodio dijalog sa publikom, a u jednom trenutku je čak počeo i da laje na njih, u bukvalnom smislu! Sudija ga je zbog toga opomenuo žutim kartonom

Dnevni list Alo

Menjao ono kuce sa Cukarickog:))))

tavac

pre 15 godina

Pod hitno da se traze drugi igraci i novi tim da se pravi,sa ovim sa cim zvezda raspoloze mozemo samo da se borimo da ne ispadnemo u drugu ligu.A sada bi trebalo ivic da reaguje pa od proleca nanovo nema druge,menjati se mora nesto inace nepise nam se dobro.Najlakse je kritikovati ali nadam se da ivic i uprava znaju sta rade.

iivviiccaa79

pre 15 godina

navijam za zvezdu i stomak mi se prevrce od ovoga...

igraci su banda najobicnija, razmazena i bezobrazna...

uprava krade, laze i meshetari.....

a navijaci sprovode pravdu bakljama u usta...

zaista mi se stomak prevrce..

muamua

pre 15 godina

Nisam se nesto interesovao ali zasto ako je i ovo bio slucaj ekipe koje igraju protiv zvezde i partizana uvek igraju sa ful sastavom protiv partizana,a protiv zvezde prave kombinacije???

Marko_bgd

pre 15 godina

Mora da se napravi rez...da se otpusti Janevski..i da se dovede ozbiljan trener..da se dovedu najbolji igraci iz nase zemlje u zvezdu...tu ne racunam igrace partizana...ima puno talenata i mladih dobrih igraca po drugim klubovima..i da se to uigra lepo...i to treba uraditi odmah sada u januaru..napraviti novu ekipu...pa makar zavrsili i na petom mesto...to je samo jedna sezona...vecina igraca zvezde ne bi mogla da igra ni u drugoj francuskoj ligi...treba ih vecinu staviti na tranfer listu po upola manjoj ceni..i sve ih oterati...a koromanu dati otkaz...