Nedelja, 26.10.2008.

14:50

Poraz Partizana na Banovom Brdu

Fudbaleri Partizana izgubili su u gostima od Čukaričkog, sa 1:0 (0:0), u poslednjem meču 9. kola Jelen Superlige Srbije.

Izvor: B92

Poraz Partizana na Banovom Brdu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

206 Komentari

Sortiraj po:

Whitenight

pre 15 godina

Auuuuu, al ste se primili cigani....
-8, sta je to sica haha. Pa vi to vec slavite titulu, BRAVO! Nama jedan Moreira vredi vise nego ceo vas tim. Koga ste doveli - Subashica, azerbejdzanskog Ronalda hehe
jadno...

ZVEZDASICA

pre 15 godina

STRUCNJAK-JA Eeeee ja skuvala,oprala ves,odigrala lastiz iiiiiiii ma sve sam odradila i evo opet kao sto kazete piseem i piiiisem i samo da znate da cu uvek pisatiiiiii,i ne zato sto sam iskompleksirana jer nemam razloga da budem iskompleksirana,a da li znate zasto??? Zato sto nikada niste imali,nemate i nikada necete imati ono sto ima MOJA ZVEZDA!!! I zato cu uvek da pisem i da vam se smejem jer mi se moze jer sam ZVEZDASICA,a vi se i dalje palite na moje komentare!!!!

boba

pre 15 godina

ova zvezdasica je legenda!!!:)) a o ovaj sto je napisao "tole je sigurno na sluzbenom putu" je car,crko sam od smeha,extra fora:))napred zvezdo

eric

pre 15 godina

Ko je gledao utakmicu video je da Partizan uopste nije lose igrao. Stvorili su more sansi i izglednih situacija a u fudbalu se cesto desava da mnogo losija ekipa iz jedne polusanse dobije utakmicu. Da nije tako svi bi mi ziveli od kladionica a ne one od nas. Pritom imam primedbu na suvise opusteno i ponekad neozbiljno ponasanje majstora Diare kad se nadje u sansi. Sto se komsija tice oni odavno ne navijaju za Zvezdu nego iskljucivo protiv Partizana. Ime kluba za koga oni u stvari navijaju je ,, PROTIVNIK PARTIZANA" a Zvezda je samo bleda maska za patolosku mrznju prema svakom Partizanovom sportisti ili ekipi u bilo kojem sportu ili uzrastu. Nema te pobede Zvezde kojoj se vi obradujete kao porazu Partizana. Ali dobro, mozda to i nije lose. Skoro svaki dan navijate za neku drugu ekipu svim srcem. Vi ste pravi evropski, internacionalni i interkonfesijalni navijaci. Kod vas nema diskriminacije. Ni rasne ni verske ni polne ni starosne. Kriterijum je uvek i samo jedan. Mrzeti Partizan. Ali na vasu zalost retko se radujete iako navijate za pola Evrope. One koji se potucaju od nemila do nedraga zovu Cergari. Nisam siguran ali mi se cini da tu ima neke cudne analogije?

ZVEZDAŠICA

pre 15 godina

Mrzim grobare pa šta? Iskompleksirana sam pa šta? Nemam pojma o fudbalu pa šta? Rođena sam u drugoj polovini 90-ih pa šta? Volim lastiš pa šta? Ostavio me je moj prvi momak Grobar (sa ogromnom dioptrijom) pa šta? I drugi je bio to isto pa šta? Pa ništa. Ostalo mi je jedino da svoju frustraciju izbacujem ovde. I to i činim. Pa šta?

jedan od nas

pre 15 godina

lako ce da se zalece topalovici malo vredjaju zvezdu tamo ovamo i eto odmah bolje ali gde bas VISNJIC da vam se desi hahahahahahahaha!
EEE CUKARICKI MOJ EVROPSKI PARTIZANE al bice bolje sledece kolo ide na ruku partizanu novi derbi
PARTIZAN - REAL JAGODINA.prstace na sve strane!

Rocky Balboa

pre 15 godina

@ "Tekmu sam gledao sa trenerom jednog naseg srpskoligasa, koji rece da je Partizan realno toliko bolji od svih u prvenstvu da bi trebalo svakog da dere sa po nekoliko golova razlike, i nijednom da ne izgubi(a pogotovo ne od Cuke) ali i da je fudbal takav sport gde je tesko odrzati igrace “budnim”celu sezonu!
Nadam se samo da smo zavrsili sa poklanjanjem bodova.
AJDE PARTIZAN, ajde majstori, budite se…
(PARTIZAN SAMPION, 27. oktobar 2008 13:46)"
ZATO sto taj "trener"tako razmislja-ZATO i trenira srpskoligase, stvarno je strucan i kompetentan !

sensei

pre 15 godina

Vidim sijate od srece jer je -8?!? MINUS OSAM! I to nakon 9 kola...

Nas Skor 7 p. , 1 n. , 1 p. Vas 4 p. , 2 n. 3 p. .
Pre samo dva kola smo vas porazili sa dva gola razlike.
I

Govorite o Toletu i Penaltizanu?! Kapiten CZV 6 golova a od toga 4 sa PENALA.

Da danas Cuka nije pobedila bilo bi : Partizanova filijala ovo-ono, Nadj , Marinkovic i co. su nas pustili , tole kupio. Ma nema ,uvek ce se naci opravdanje.


Ispali ste od APOELA a likujete zbog naseg poraza od Sampe!? Da nije smesno bilo bi zalosno. APOEL vs Sampa ? Timisoara vs APOEL ? Hmm......Na kraju Crvena Zvezda vs Partizan 0-2 ,hvala i dovidjenja.

PARTIZAN SAMPION

pre 15 godina

Vidim da ovde niko nije odgledao tekmu, pa evo-
Partizan je napadao sve vreme, imao 4 stopostotne sanse(od toga jednu stativu, i jedan udarac odbranjen bukvalno sa gol linije) a Cukaricki koji nije stvorio nijednu sansu na tekmi (pokusavali su, ali je Partizan dobro stajao u odbrani) osim ove iz koje su dali gol, mada je po meni neregularan jer je bio prekrsaj nad Partizanovim igracem.
Sudija je bio krajnje nekorektan po Partizan, iritirao publiku…ali eto kad nesto hoce da se zavrsi lose, zavrsice se. Nasi igraci prilicno nonsalantni, pa na to dodje ovakav sudija, pa nezasluzen gol Cuke…i eto mi izgubismo od Cuke od koga realno uopste nije trebalo.
Tekmu sam gledao sa trenerom jednog naseg srpskoligasa, koji rece da je Partizan realno toliko bolji od svih u prvenstvu da bi trebalo svakog da dere sa po nekoliko golova razlike, i nijednom da ne izgubi(a pogotovo ne od Cuke) ali i da je fudbal takav sport gde je tesko odrzati igrace “budnim”celu sezonu!
Nadam se samo da smo zavrsili sa poklanjanjem bodova.
AJDE PARTIZAN, ajde majstori, budite se…

Sigmund

pre 15 godina

Mora da je jako glup osecaj kad tvoj tim pobedi sa 5-1, a to apsolutno nista ne znaci.
Nego moras da pratis utakmice omrazenog ti kluba i da se radujes eventualnom kiksu.

ja

pre 15 godina

ZVEZDASICA

Devojko koji je tvoj problem? Zar imas tolike traume od Partizana da stalno moras da se javljas na nase vesti i da na Zvezdinim vestima komentarises Partizan? Zar imas tolike komplekse? Znas za to postoje ljudi gde odesh lepo da se lechish...

moderator na pauzi (gledam atletiko)

pre 15 godina

A,sto mi niste pustili komentar?Jel sam nekog uvredio mozda dubljom analizom?!?
(Bobanmkd, 26. oktobar 2008 18:27)
Nisam ti pustio komentar jer svojim "dubokim analizama" zesce smaras.

aleksandar t

pre 15 godina

pa svako ima pravo na kiks,bolje sada kad imamo i visak bodova. Da se i vi poradujete malo ovako cete pricati da nam tole pomaze. PARTIZAN SAMPIJON

strucnjak :))

pre 15 godina

(ZVEZDASICA, 26. oktobar 2008 20:14)

ona pise li pise na omiljenoj temi,
a drugarice je cekaju za lastis...
:))
e komsinice...

KIgor

pre 15 godina

Zar je moguce da je partizan usao u krizu? Kako je to moguce? Kako to da vam vas Cukaricki uzme 3 boda? Imali ste visak pa vam ne treba vise?
Desio se Javor,osamario vas na sred JNA i krenuse kola nizbrdo.Prozivali ste Zvezdu a sada pade razlika na 8 bodova.Videcemo jos do kraja sezone da li cete i dalje da se dizete u nebo ili mozda na vrh Javora.

Miki srpski sin

pre 15 godina

Miki srpski sin=kompleksas!
(Boki, 26. oktobar 2008 17:06)

Kompleks imas samo od boljih, od sebe, mi (navijači pravog srpskog kluba)u Srbiji nemamo kompleks.

PFC-ratnik

pre 15 godina

Hahahahaha!Doslo je najzad vreme da se i cergari raduju!:)
Nema veze momci!Mi smo uz vas i samo se trgnite malo i opet ce sve biti u redu!Puna podrska Jokanovicu i celoj ekipi.Jedina mi je zamerka, sto je Fejsa uvek u prvom timu,mada verujem da ce najzad i on da proradi i da ce da sve propusteno nadoknadi,kada bude najpotrebnije!
IMA JEDAN TIM....

Sampion sa Zvezdom

pre 15 godina

Odlazi Jokane pa odlazi Jokane. Pa on je vas veliki igrac i posle 2 poraza vi ga vec terate. Tu se vidi razlika izmedju nas i vas. Dzajic je toliko godina bio bez titule krajem 90:ih ali smo ipak bili uz njega. Veliki smo klub za vas i sve ostale u ovom delu Evrope. Mi smo velikan svetskog i evropskog fudbala, velikan u krizi ALI VELIKAN. A vi ste samo komsije velikana.

posmatrac iz daleka

pre 15 godina

koga je to Vojvodina (Vosa) "pregazila" , "otkinual" ili kako vec unakazila?.
Tesko mi pada ali u interesu njenih navijaca mora se reci da je ta Vosa jedan provincijski klub koji NIKADA nece osvojiti prvenstvo Srbije, I ovu utakmicu je Borac izgubio - vise nego sto je Vojvodina pobedila.
Neki put treba imati hrabrosti da se pogleda u ogledalo.

BRANKO

pre 15 godina

Jos ste vi miljama daleko od nas!Tacnije 8 milja!A ova zvezdasica nigde je nije bilo posle derbija a sad se raskokodakala!Kao ona se razume u sport!

ja

pre 15 godina

Zasto ne igraju Zaim, Peric, Ngambi i ostali? Jedan Sevcenko sedi na klupi jer Pato i Borijelo igraju sjajno, Ronaldinjo je sedeo pola godine, ikona Reala Raul sedi na klupi kada je ocajan i mnogi drugi. A kod nas Paunovic i ostali imaju kredit do neba. Tosic ce ma kako bio los igrati do kraja prvenstva svaki mec, umesto da se proba neki novi igrac, nova taktika. A ne samo 4 1 3 2 ko god da je rival i igraj isto. Jokan nema pojma kao trener...

ZVEZDASICA

pre 15 godina

FEENOOOMEENAALNOOO nedeljno popodne!!! Nas parni valjak i nasi vanzemaljci su POCELI da leprsaju kao prosle sezone!!! A tako su leteli,cak su davali izjave kao oni ne nemaju od koga ni bod da izgube!!! Samo mi zao onog Dzombe,bas nema srece sa rasporedom nase lige!! Da mu je partizan prvo gostovao mogao je da stavi 1000 dinara za karte sada nece moci da stavi ni 100 dindzija,za zvezdu je stavio nekih 600,aaa saaada bogami je mogao da stavi i 1500!!! Jadan ostace mu prazna KASICA PRASICA!!! Nego grobari,sta da vam kazem,pazi kada ste fenomenalni,sve mi se cini da cemo opet citati grobarske komentare Jokane odlazi,bezi,gubi se.... A taman je postao veliki trener,ha-ha-aha!!! Eee a bambi? Ma ne sekirajte se mozda je Cukin stadion bio zaledjen,a bimbi na ledu......Joooooj kako ste nisko pali,a lepo sam vam rekla!!!! Mi ovakvi bez igraca,ekipe pobedjujemo i sa 9 igraca i podelimo i po koju petardu,pa se pitam sta bi tek bilo da imamo ekipu!!!!! Placite grobari na sudije,penale,taktiku.....zagrevajte se jer jos malo i nista drugo necete ni moci!!! POZDRAV ZA SVE MOJE DELIJE!!!!

Zoki__

pre 15 godina

Grobar sam i time se dicim... Samo sam preleteo komentare na ovu vest, a tacno sam znao sta ce pisati. Navijaci komsinice, likuju, sad su glavni, dali nekoj OFK-i 5 komada pa se dice... Ako je neko ocekivao da Partizan pobedi sve utakmice do kraja prevario se, pa normalno je u fudbalu izgubiti, ali kad izgubis ovako nesrecno, tesko je... Ali, idemo dalje, prvi smo a tu cemo i ostati a ostali neka se bore za mesta od broja 2 pa nadalje. A brzo su c....i zaboravili derbi, zato neka se ne javljaju, neko aj u svoje dvoriste. VOLIM PARTIZAN!!!!!

gage bn

pre 15 godina

I vi nesto pricate lose o Partizanu a josh uwijek smo na +7??hahahahahaha..ma..nije smijesno koliko je zalosno..
al´dbr..wi sad sigurno osvajate titulu i sve te stvari...sta da kazem?
svaka cast VIDOVITE DELIJE...
(Grobar_k_a, 26. oktobar 2008 17:40) Ha ha ha,sta je GROBARKO jel te toliko ovaj poraz uzdrmao da ne znas ni koliko nam bodova bjezite:)......ako je ono u cetvrtak bilo navijanje onda je moja baba vristala od srece na dedinoj sahrani.

urosh

pre 15 godina

kolo srece se okrece,nece nepravda jel bog vidi sve, a ovi iz vojvodine mogu samo da se nadaju i da budu srcni ako na kraju budu 5 ili 6.

Nemanja Zemun

pre 15 godina

Nista strasno,drugi tim Partizana dobio prvi.Steta sto smo pali u formi u ovom trenutku zbog Evrope,da smo odigrali protiv Sampdorije kao protiv Temisvara nebi bilo zime.Jos nijednom mi niste pustili komentar.

Marko

pre 15 godina

Znao sam da ce Partizan da udje u krizu kad-tad.Na srecu nas slaninara a i delija,grobari i njihov tim su toliko puni sebe da nece da priznaju da su u problemima(mi bar priznajemo) tako da ce posrtati i dalje,stavise ovo je tek pocetak.A i vidi se koliko je Partizan tanak u igrackom kadru,prva postava mu je jos koliko-toliko dobra osim odbrane,ali zato je klupa nikakva.I to pisem pod uslovom da su mu u prvoj postavi Bogunovic i Petrovic umesto Fejse i Paunovica.Vojvodina ima ubedljivo najdeblju i najjacu klupu,a i sto se tice prve postave problem je u drugom stoperu,slaboj formi Stosica i u izboru najgoreg kapitena u istoriji-Popovica kojeg treba sto pre oterati.Ali to se da resiti,jedino treba mladog Karana staviti na stopera umesto Lovrica i Mijatovica ili Stosica prebaciti na tu poziciju.A sta reci za Aleksica?Momak je danas pokazao da ce uskoro biti bez premca na ovim prostorima,a drustvo ce mu uskoro praviti i Medojevic,Mitosevic i Katai.Vosa sampion!

Mile

pre 15 godina

Evo da i ja nesto napisem ako puste moderatori.
Vi se vise radujete (zvezdasi)nasem porazu nego svojoj pobedi.Pominjete Bari nas Rapid,Dinamo ... sve stvari koje su bile pre 7.8 i vise godina.E ovako:
Da pogledamo sadasnjost i blisku proslost;
Zvezda prosle godina nista nije osvojila.Ni jedan bod u ligi UEFA gubi od Arisa (LOL) drugog tima Boltona na "neosvojivoj tvrdjavi"(lolx2)i drugog tima Bajerna , a pre toga jedva prodju i izgube od Levadije (hahahaha) i posle od mrtvog Rendzersa ispadnu.
Ove godine RASULO jedan trener drugi trener,hapsenja nema Predsednika samaranje od strane navijaca,podrzavanje onog huligana Misica,ispadanje u KVALIFIKACIJAMA od snazne Nokozije,u derbiju 0-2 sramno ponasanje zvezdinih igraca,5 penala do sada i jos mnogo toga sto muci Zvezdu a vi se uhvatili za nasa 2 poraza, e pa komsije stvarno ne znam ko ima kompleks.
Pominjete Toleta a sta je sa Miljanicem,Piksijem Babarogicem sta je sa njima???
zato mir i tisina i jedan link za vas
http://de.youtube.com/watch?v=sTfLoBDhGTM

Ivanjica pfc

pre 15 godina

Drago mi je zbog cigana da smo im vratili veru i nadu za ovu godinu...bice zanimljivije...
P.S. ja sam siguran da je titula nasa...

Neško

pre 15 godina

Koga jos briga sto je partizan izgubio od cuke, ionako ce izgubiti sve utakmice do kraja sezone. Vazno je da ce Luis Hamilton biti sampion F1. Napred Luis!

Zagrepčanin

pre 15 godina

Odgovor na komentar br.32(Beograđanin)
Dovoljno je pogledati tabelu i navijači Zvezde se pitaju de li je;de li je.Samo toliko.PARTIZAN FOREVER.

Rade DZevi

pre 15 godina

Sta sam rekao da cemo izgubiti i od Cuckovog kamena a ne od Cukarickog toliko lose igra "Partizan". Jokane moras da napustis ekipu jer jednostavno nisi sposoban da poneses teret utakmica. Koji te djavo terao da stavljas Djordjevica protiv Slavije? Pa on je pola odbrane s svi ostali mu nisu ni do kolena. To sam vec toliko puta napisao ali ti neces da citas.Zaista mi je zao jer sada sledi i poraz na nasem terenu to jer raspored dogadjaja. Neke igrace uopdte nesmes da stavljas u ekipu a ti to radis i posle kazes da je to najmladja odbrana , Ama , bre , koga boli uvo za to stavi one koji su spremni da igraju a po nekoj vezi.Nadajmo se da ova kriza nece dugo trajati.

Kompleks

pre 15 godina

Čekaj, meni nešto nije jasno. Zašto se javljaju navijači Zvezde na vest o Partizanu? Kada se navijači Partizana jave na vest o Zvezdi, onda je to kopmleks, kako kažu zvezdaši. A šta je onda ovo!?
Ponize ih Kiprani u Evropi, razbije ih Partizan na Marakani, i oni se javljaju.
Alo, titula ostaje u Humskoj!

Patris

pre 15 godina

Partizan bi trebalo da proda Sikimica, Miljkovica, Knezevica, Ngambija, Paunovica, i Fejsu i da za te pare dovede 2 starija iskusna stopera...

Roko Sifredi

pre 15 godina

Bio sam na utakmici.
Opsti utisak je da je par igraca Partizana bilo nezainteresovano za igru.Doduse, par njih je jednostavno zalutalo u prvi tim.
Necu da se ponavljam sa drugima koji su pljuju Fejsu, samo cu reci da su potpuno u pravu. Ne znam sta je sa njim u stvari, ali ono sto se moze videti je da ne zna osnovne elemente fudbala(da primi i doda loptu, da se krece bez lopte, ladno ne zna ni da trci- izgleda kao da ima neki hendikep... ). Najgore od svega je sto se decko ne uzbudjuje uopste, takodje i ne trudi. Trebalo bi neko da mu kaze gde je dosao, ili da mu pokaze kapiju.
Djordje Lazic? Kao i Fejsi, coveku je ravno sve do Kosova, boli njega uvo za Partizan. O igri ne treba trositi reci.
Na kraju decko kome je Jokanovic cestitao pri izlasku iz igre, ali nikome normalnom nije jasno zbog cega. Rec je o Miljkovicu, decku koji u Teleoptiku nije zadovoljio, a potom je, sto je jos crnje zalutao u Partizan. Od svega njegovog loseg danas, spomenucu samo da je pre primljenog gola umesto da izbaci loptu u polje pokusavao da predribla protivnickog igraca, izgubio loptu i poklonio korner posle kog smo primili gol.
Jos jedno na kraju. Mislim da je sramotno malo bilo navijaca Partizana danas. Isto se ponavlja iz utakmice u utakmicu.

WladimirWB

pre 15 godina

Pa kome cemo poklonit bodove ako ne bratskoj crno beloj ekipi u kojoj igraju nasi grobari?

Niste culi za projekat CRNO BELI U EVROPI? Partizan u ligi sampiona, Cuka u ligi kupa uefa!!!

Nemojte se nadati i radovati, Cuka ce u sledecem kolu biti ispred VAS, ovo nije sraman poraz, da smo os vas izgubili to bi vec bio!!!

AJMO CRNO BELI OOO
AJMO PARTIZANE DO DUPLE KRUNE
AJMO CUKO DO DRUGOG MESTA
AJMO OFKA DO TRECEG MESTA

OVI CRVENO BELI NEK SE DOGOVORE ZA OSTALE POZICIJE.

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Dobro,pa shta da se radi i mi imamo pravo na kiks,nismo se opasuljili od italijana i to je to,guramo dalje,naravno ka tituli,koju prvaci evrope i sveta nece osvojiti i ove godine.Kada nema fudbala tu je vaterpolo,kad nema vaterpola tu je kosarka,kad nema kosarke ima uefa kupa,kad nema uefa kupa ima kosarke i tako u krug,a vi jadinici !? Shta vi gledate,za shta vi zivite !? Za Apoel !? Za nash poraz od Seville,Dorie,Liega !? Barceline,Reala,Tau-a,Pao-a,Cska-a !? Barcelonete,Posilipa,Mladosti !? E moji vi,svake godine pricate neshto o nama,pa kad je za mene neko mali,ja ne uzivam u njihovom porazu,nego se radujem nasoj pobedi,ako smo toliko od vas manji u fudbalu zashto se opterecujete nama,dobicete nas 3 derbija,dobicete sve do kraja,biti sampioni,samo napred.Evo mene npr. vi u basketu uopshte ne zanimate,niti ostavljam komentare i postove,jer smo za vas istitucija u tom sportu,samo cu poslati kom. kada vas dobijemo u derbiju po 60-ti put u zadnjih 62.

Grobari,pozdrav vidimo se sledece nedelje na JUGU !

sone ns

pre 15 godina

odlazi jokane!!prepusti strucnijem ovaj tim koji moze mnogo bolje i pre svega efikasnije!!postavljas tim kao murinjo sa losim defanzivcima, ne koristis najbolje napadace i veznjake ne samo u Srbiji!!ne ubacujes partizanovu decu u igru makar 10 minuta(Ljajic)!!hvala ti za pobedu na marakani,ali tamo javor daje 3,a mi samo 2gola!!grobari zele oafanzivu kakvu partizan mora iskoristiti ove sezone,a ne cekati 91 minut za 1-0!!!napred PARTIZAN!!Jokane hvala,ali idi dalje

boki delija

pre 15 godina

Sta bi ovo silni Grobari, sada ste aterirali na nos,
pucate, gotovo je bre. Neka veceras svako zna, da je Zvezdina pobeda...novi sampion i titula...ahahaha

ZlajaTB

pre 15 godina

Vidimo se na kraju cigani...i da vas podsetim,titulu osvaja prvi a ne chetvrti na tabeli...JEVROPSKA ZVEZDA :) ...prvaci balkana ..kosmosa..bla bla trutj trutj..ni na Autokomandi necete biti prvi dok je Partizana..Zdr

urazumite se

pre 15 godina

owo je prewrsilo swaku meru,u zadnje dwa kola primio 3 gola,pa i zadnjih godina partizan prima golowe iz prekida,dokle wise,kupite stopere,a ne da igra sikimic(penal-auto-gol),i oni klinci neka se kale u teleoptiku nama za ewropu trebaju kwalitetniji defanziwci,pamet u glawu jokane

Grobar Novi Beograd

pre 15 godina

pozdrav za sve delije koji slave danas i koji prete nekom igrom zvezde...hahaha, mi možda jesmo u krizi, ali ako je ono fudbal što ste vi igrali protiv napretka i ofk, onda stvarno niste normalni. -8 nije ništa koliko će da bude kad dodjete na JNA...ove godine se nadam petardi...a vi se nadajte 3. kandidatu pošto ko god da vas uzme nestaćete...PARTIZAN ŠAMPION!
NUSKNVP!!!!!!

Napast

pre 15 godina

Smesnih li komentara....fudbalskih znalaca...jeste da sam neutralan ali ....nemojte bre zvezdasi da se mnogo palite...bice jos ovakvih kikseva da bi prvenstvo bilo zanimljivije...jer liga nam je najblaze receno SMESNA...a Partizan je sa kiksevima morao negde da pocne...kako bi izgledalo da stalno pobedjuje...a da ova nikad slabija Zvezda stalno posrce...pa da razlika izmedju vecitih bude preko 15 ....tek tada niko ne bi pratio ovu nasu jadnu ligu...a stadioni bi bili prazniji nego sada...pa pogledajte danasnji multiprenos...na jednoj strani Vojvodina-Borac...a na drugoj Celzi-Liverpul..pitam ja vas..sta bi ste pre gledali...?????

Arnold Schwarzenegger

pre 15 godina

Tri utakmice, dva poraza i jedan neresen.... Samo tako nastavite! Stvarno mislite da cete uraditi nesto sa vasim predsednikom Djuricem "mutavim"!? Srpski klubovi da se ugledaju na "evropski" Partizan!? Ne hvala.... Napred Zvezda!!

Shoxy

pre 15 godina

ne znam samo sto si ove zvezdasi javljaju. Em su pogubili sve sto se moze pogubiti, em su ispali protiv "velikog" Apoela,i to na u svojoj rupi s brane sa igracem vise?! em imaju 8 bodova manje(a bilo je 13). A sto se tice nas, kriza rezultata je ocigldna. Ako je moglo da se bira vreme, opvo je najbolje, jerm imamo veliku prednost nad ostalima... ali ocekujem poboljsanje vec protiv Jagodine... Zato svi na JUG da ovim momcima pruizimo maksimalno podrsku jer su zasluzili to... Dokazimo grobari da se JUG ne puni samo protiv Fenera, Temisvara , Dorije....

miki

pre 15 godina

obradovao me ovaj rezultat! KOnacno! mislim da su se i do sad provukli na nekoliko utakmica( protiv rada dobili 3-0 a utakmica je bila ravnopravna, igrac utakmice- Bozovic! protiv zvezde dobili 2-0 igrac utakmice - Bozovic! protiv vojvodine dobili 1-0 a vojvodina je imala vise sansi od partizana...) moralo je konacno. Nadam se da ce tako i da se nastavi, jer ako pgledate raspored vidi se da Partizan jos nije izasao iz Beograda!!! Zvezda je vec igrala u Novom Sadu, Zrenjaninu, Kuli, Krusevcu...kad bi bar jos jednu kiksnuli do zime bilo bi extra!!! Ivic ce valjda da dovede par igraca na zimu, Janevski da odradi pripreme sa ekipom, njima ce verovatno da ode neki od stranaca( Moreira, Zuka,Diara), a mozda i Tosic... tako da se nadam da ce i ovih 8 bodova, koji nisu mala prednost, biti dostizni!!!

Zvezdas-Srbija

pre 15 godina

dobro je,bar je malo zanimljivije prvenstvo nego proteklih godina... ali mislim da sudije guraju i partizan i zvezdu a najvise vojvodinu!!

delija

pre 15 godina

u ime svih na u crveno belo, za zakletvu zvazdi ja spevo sam stih, ja kunem se srcem i dusom i telom da budricu do smrti tim. CRVENA ZVEZDA

RichiPFC

pre 15 godina

Bili ljudi bolji pobedili, pa sta!? Vas nemogu da pobede jer uvek dobijete neki sumnjiv penal tako da koliko god bili bolji nemogu da pobede ( poslednje dve utakmice)!!!!!!!

Goran

pre 15 godina

Topalovici ! ?

"minus 13" ! ?

Kad udje voda u ushi bice Vam vruce kao na +100 !

ha ha ha ha ha

STRAH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S.
Kako je dobar osecaj biti na stadionu i gledati svoj tim koji je toliko jak da osvaja Kup sampiona. INTRAVENOZNO !!!

Zvezdaš

pre 15 godina

Pobeda nije u tome kada Partizan izgubi nego zasad samo kada Tole nije sredio, zato neka dodje kraj neukusnim komentarima!...

Cofi

pre 15 godina

Dobise nas u derbiju,realno jedva,ali ipak pokazuju da imaju kompleks Marakane,samo sto ih ovog puta stize senka sa iste!Zbog svega vidjenog moram da kazem:KOMPLEKSI SU NEIZLECIVI!

nenad73

pre 15 godina

Prosto je smesno citati komentare komsija sa Marakane, kao ne zna cela Srbija da vam OFK-a redovno poklanja bodove :) pa i juce da vam nisu dodali loptu na 5 metara ne bi ste gol dali do sutra.8 bodova je nedostizna razlika za vas evo to danas upamtite i setite se na kraju.

Grobar_k_a

pre 15 godina

Najbolje je to sto vi svi vicete da ce sad da pisu "JOKANE ODLAZI" a u owix 80 komentara do sada su samo to DELIJE pisale...blago wama...znamo da je vama praznik kad Partizan izgubi..
Ali hvala Bogu on ce imati uvijek svoje navijace uz sebe!
Kad vi budete imali onakve navijace koji su sa SRCEM uz svoj tim onda pricajte sa nama..I ne radi se samo o njima nego vi svi pricate e sad ce krenuti nizbrdo?NISAM ZNALA DA STE VIDOVITI..pa lijepo...
Partizan je ucinio da se mi Grobari osjecamo ponos uvijek kad pomene neko nas klub!
I vi nesto pricate lose o Partizanu a josh uwijek smo na +7??hahahahahaha..ma..nije smijesno koliko je zalosno..
al´dbr..wi sad sigurno osvajate titulu i sve te stvari...sta da kazem?
svaka cast VIDOVITE DELIJE...

dewis

pre 15 godina

Jokane idi molimo te,ostavi nas partizan nekome sposobnijem od tebe jer si ti unistio i ono malo nade sto smo imali sa Djukom.Ovaj partizan nije ko sto je bio prosle jeseni,bledo,bezidejno,neefikasno.Za dve nedelje smo izgubili 8 bodova,ne bi bilo strasno da partizan igra fudbal,nego ovo je vucenje po terenu,podseca na Tumbine 5/odlikase.Nadam se da ces odmah da das ostavku i da odes da se kalis u nekom nizerazrednom klubu pa kad sazris,saznas,ako saznas,dodji mi cemo te cekati.A sada idi jer ne bih nikako voleo da izgubimo jos bodova sa tobom ili da dobijemo koju peticu od Sevilje ili,ili...
Pozdrav svim grobarima JOKANE NAPOLJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

strucnjak :))

pre 15 godina

gde su oni sto bi prodali zuku,a ubacili fejsu?

onda mozemo sve iz pocetka i da se veselimo titulama nad onom sitnicom od komsinice..

ovaj poraz nije bitan,vosa nije tim za strahovanje,a ''sitnica'' ne moze sve da kupi do kraja.

nas interesuje samo pobeda u stutgartu,nista vise!
zato ,svi u napad!!!
takticka nadmudrivanja,ostavi za kasnije..

ps. bjeko,ne muti opet vodu!
Ti si se pokazao,niko te ne dira,
a evo i dinkic ce da poveca penzije...

milan

pre 15 godina

polako ljudi vidim svi sad pevate refren - a zaboravili smo prvu strofu. Ima tu još strofa da se peva do kraja balade. Neko je počeo, a završiće se kad Zvezda dođe na + 15.Znači ispočetka .. ОЈ ЈАVOREEEE JAVOREEEE.

Danijel

pre 15 godina

Svaka cast CUKI za danasnju pobedu. Samo da i Jagodina odigra sledece nedelje tako na stadionu partizana i to je to.ZVEZDA SAMPION!!!

Beogradjanin

pre 15 godina

JOOOOOOOOOJ ala je slatko.Bravo Stepi DELIJO. Topalovici se jos nisu ni ispilili a vec graknuli.Prosli put sam napisao da pucaju od samdorije a ond od Cuke i to je pocetak raspada sistema. Bice ovakvih pucanja jos.Toje ono smejala se rupa zakrpi. Jeste li jos Sampioni Topalovici. Topao Oktobar pa se led topi. Dok dodje prava zima ode zaliha. Ovo mi je ulepsalo nedelju. Smejte se i dalje. Sada vas ceka Stutgart pa domace prvenstvo

zorz

pre 15 godina

Grobari braco moja,nema razloga ni za brigu ni kritike.Opustite se,kiksevi su sastavni deo fudbala.Nije moguce sve utakmice u prvenstvu,nismo mi nerealni.Pobede+poneki kiks=titula.Titula ne dolazi u pitanje.Namestilo nam se tako da se povredi Djordjevic pa sada i Stevanovic i ocigledno da fale u odbrani no sve ce doci na svoje mesto.Mene interesuje koju teoriju sada imaju komsije vezanu za cika Toleta?Prvo sto mi pada na pamet da ce da krenu sa razmisljenjem tipa 'Cukaricki ne prodaje bodove' .Lakse im je tako nego da shvate realnost i prihvate da mi igramo cisto i posteno.Ni jedan jedini bod nismo i necemo osvojiti sumnjivo.Pobedio nas Cukaricki,pa sta?Bolje castan poraz nego kupljena utakmica

033

pre 15 godina

$Tri gola u 7 minuta, pa u II poluvremenu još gol Obradovića - uz jedan autogol, i eto rezultata na kraju: 4:1 za Patrizan.
(proba, 26. oktobar 2008 10:30) $

hi hi hi hi .....

DANIJEL

pre 15 godina

ovom pobedom Čukarički pokazuje da je nezgodan domaćin i da svako na Banovom brdu mora da se namuči da bi osvojio bodove.Ovim porazom Partizan pokazuje da i nije baš tako jak kako sw činilo na početku i da titula nije osvojena u 7 kola,već se još igra do leta,a i Zvezda je u dobroj formi,pa nam predstoji nadasve neizvesno prvenstvo.Ovaj rezultat dokazuje da je kod nas prošlost nameštanje utakmica.

bbrs

pre 15 godina

Sledi stabilizacija prilika u našoj zemlji.Talas toplog vazduha se širi našom zemljom i u narednim danima možemo očekivati toplije vreme.Temperature će rasti iz dana u dan tako da osobama sa slabijim zdravljem ne preporučujemo izlaganje jakim sunčevim zracima.

Priznajte...

pre 15 godina

Управа Партиѕана је одмах по завршетку утакмице најавила жалбу. Управа тврди да су се играчи Партизана жалили на сувише јако осветљење на Брду тако да њихов голман није видео лопту у тренутку кад је пролазила поред њега.

milos

pre 15 godina

samo neka igra ljubomir fejsa i gubimo titulu 100%.taj kad god je pocinjao utakmicu izgubili smo.ali izgleda da su mesetari i menadzeri vaziji od partizana.kako se on vratio u tim rasulo totalno.toliko.

antirakar

pre 15 godina

Verujte nam groblje nismo se ponadali. Nema veze sto pukoste mozda je Jokan i danas dobio nekog igraca kao Jovanovica i Miljkovica posle Sampdorije.
P.S. Da se Tole nije malo udaljio od te(k)me?

Vuk Slavija

pre 15 godina

Pad forme, to je sasvim normalno... Nadam se samo da su ove tri utamice dosta :) i da od srede krecemo ponovo uzlaznom putanjom. Nije lose ni +8( ili -8 za de li je )... Napred Partizan

Subasic

pre 15 godina

Sta ste vi mislili?Posle sedam kola da ste uzeli titulu?Sad je -8,posle dva derbija -2.Kada ste vi dobili dva derbija u sezoni?Zvezda se tek zaletela.
Napred crveno beli........

GMCZ

pre 15 godina

smesni ste!!! ovo vam je prva ozbiljnija tekma posle marakane, tek vam sledi ponor!!!
Napred Zvezdo samo napred Zvezdo
najbolja siti uvek ispred svih!!! ZVEZDO!!!

MarkoS

pre 15 godina

Znao sam da je Cukarica brdo, ali da je neprelazna planincina to nisam. Polako dolaze stvari na svoje mesto, sad ce i Javor da ljulja u sredu. Neka, neka, ko visoko leti... SAMO POLAKO, POZDRAV JUGOSLOVENIMA.

zivim za sever

pre 15 godina

haha....kazem ja da ce chika Stjepa da uzme bodove.......idemo dalje cigani...josh nishta nije gotovo.......juche nas je bilo 7hiljada a verujem sledecu tekmu duplo vishe ljudi....
uh kakav psiholoshki problem za partizan.......
i opet kazem molim boga da groblje prodje u drugi krug lige uefa .....a onda ce na kraju prvenstva biti +7 u nashu korist naravno....tezak je to ritam g-dine jokanovicu........
uh kakva subota a kakvo tek nedeljno popodne.....
idem da se napijem od srece!!!!

G

pre 15 godina

Nije poenta sada likovati porazu Partizana, jer ima jos dosta da se igra i puno bodova je u igru, sto ocigledno grobari nisu imali predstavu...

Nego je stvar u tome sto ljudi, tj. oni koji dizu Partizan u nebesa ne znaju da razlikuju dve stvari-IMATI TIM I IMATI IGRU.

Partizan posto ima, tj. imao je igru, onda vecina gore navedenih misli da ima i vanzemaljske igrace.
Igra dodje i prodje, a kvalitet igraca je sustina.
Partizan nema vise od 3 prava igraca,
a odbranu ne treba komentarisati, kao ekipica iz kraja.
Sredina kao najbolja, a drze je dva igraca,
a napad sve ne jednog igraca.

Ko je realan, treba da samo pogleda igrace koje Zvezda ima, i da pogleda na svkoj poziciji kakvi su igraci.
Oni evidento imaju kvalitet ili barem iskustvo i talenat,
sto znaci da kada se to dvoje spoji i ukomponuje, dolazi do "PETARDOVANJA", ali polako...

NEMOJ TE DA SE LOZITE ZA DZABA, IMATE 3 IGRACA OD KOJIH VAM SVE ZAVISI, ZNACI AKO JEDNOM NIJE DAN, SVI ZA GLAVU.

ALI...NE TREBA VAMA 3 IGRACA, NITI 11,
VAMA JE DOVOLJAN JEDAN NA CELU FSS...

KADA NEPRAVDA POSTANE ZAKON...


IDEMO...

fbv

pre 15 godina

Nista strasno! Kad nam budu vise trebali bodovi vratice nam Cuka! Da ne bi svi redom kukali, pogotovo komsije, odlucili smo da malo ucinimo ovo prvenstvo zanimljivijim!
Ali titula svejedno ostaje u Humskoj!

Kimi

pre 15 godina

Sve ovo se ne uklapa u logiku!!OOK mozda posledica utakmice od cetvrtka, ali pre cetvrtka nereseno sa Javorom. Prvo Zvezda na pocetku sezone katastrofalna, onda sinoc za nekoliko minuta daje 4 LAKA gola, Partizan pocinje odjednom da gubi bodove...da li to znaci da prventstvo treba da bude zanimljivije, OK mozda i kriza u PFC..a ako jeste onda je i ona u najmanju ruku smesna, kako to odjednom....
Pozz svim navijacima PFC
P.S.Znam da ce komsije da likuju ali neka su zivi i zdravi u svakom sl.PFC NO1!!

Stefan

pre 15 godina

A ponadali ste se Grobari da ste već uzeli titulu...ali neće moći!!! Objektivno vi ste jedna prosečna ekipa koje je iskoristila loše poteze i krizu u Zvezdi, nadam se trenutnu. Da smo sad u ovakvoj formi,koja i dalje nije zadovoljavajuća, ne biste sigurno imali 8 bodova više!!! Koji ste vi prosek videlo se protiv Sampdorije koja vas je gazila. Sampdorija koja i dalje nema pobedu u Seriji A, a vi, jelte, nebeska ekipa za ligu šampiona, al ne možete da im priđete...pa vidite. Nego, teško je izaći iz prosečnosti i iz naše senke,zatto se toliko i radujete. A Zvezdo samo napred i titula opet u Ljutice Bogdana 1a!!!!!!

misa

pre 15 godina

Jeste da sam se silno obradovao ovom porazu partizana ali ipak osam bodova je previse.Nadam se da gresim i da je ovo samo pocetak kraha jedne neosnovano hvaljene ekipe,ali mislim da i manje kvalitetne ekipe ne bi dozvolile luksuz da izgube titulu.Medjutim sto se Vojvodine tice neznam...

Djindja

pre 15 godina

ovo je takticki...da se komsinica ponada da moze do titule,a ona na JNA na prolece PARTIZAN pokazuje svoje pravo lice i u derbiju overava titulu

Dr. Moreira

pre 15 godina

Sta ste se bre primili?Pa naravno da moramo i mi da kiksnemo...Sta ste mislili,da cemo da dobijemo sve do kraja?Pa mi igramo evropu za razliku od cigana i umaramo se malo...Fejsa jeste ocajan igrac,i tu nema dileme,ali ostavite Jokanovica na miru...Dok je pobedjivao bilo je sve ok,sad kad smo 3 odigrali lose,odmah "napolje"?Koji ste vi grobari...A,sto se cigana tiche,mene bi bilo sramota da komentarisem,jer u svakom slucaju mi smo izgubili manje nego vi,i plus smo vam stavili 2 u derbiju...Tako da iako je 8,opet smo vam daleko...vidimo se...

Branko

pre 15 godina

Moralo je i to da se dogodi...Sada treba pruziti podrsku ovim momcima i strucnom stabu!Mada,kada sam video da je Fejsa u prvoj postavi-naslutih tako nesto.Zaista nemam nista protiv tog decka,ali je Petrovic mnogo vise pokazao od njega.Znam i da je bio -poredjen,i da je pod pritiskom ali...Stoper iskusan-to nam treba!Gavrancic?Bilo bi idealno,ali bi to znacilo da gubimo Srdju.Napadac?Da,kao sto je nekada bio Becanovic.Ne vidsmo onog Perica...NAPRED PARTIZAN!

Miki srpski sin

pre 15 godina

HA, HA, HA
Ipak ste kompleksaši. Zašto? Godinama u nazad je isto. Groblje gura do derbija, pobeđuje sve redom, mašta se o Evropi najavljuju proleća, osvajanja nekih liga itd. Zatim sledi derbi, tu vas oduvamo i onda kreće serija poraza, onda svi do tada hvaljeni igrači ne valjaju, trener koji je do tada bio najbolji na planati i trebalo je da bude selektor reprezentacije sveta odjednom nema pojma itd...
E sada prosečan grobar koji čita ovaj komentar (pomislio opet se cigani likuju) čudi se jer ove godine ste nas dobili u derbiju, kave veze ima ceo ovaj text. Pa, gospodo jer ste kompleksaši, imate kompleks Marakane, zvezde najvećeg srpskog tima i samo bliski susret i igra na velikom stadionu (bez obzira na rezultat)ostavlja traume i poosledice u nekoliko kola. Ne bojte se ispeglaće to tata Tole.

Ninoslav

pre 15 godina

Pa kako vidim temperatura u humskoj jedan je laganom padu cak 5 stepeni je pala za 2 sedmice ... i sada je 8 stepeni u plusu sto bi znacilo da za koju sedmicu pocinje zima bice snega i velikog minusa ;]]

Alo!

pre 15 godina

Smenjujte tog Jokanovića, imate li vi išta u glavi? Čovek će prokockati već osvojenu titulu. Ta neznalica polemiše sa Bjekovićem, koji za njega intelektualac. Ovakvog trenera može da voli samo "Partizan". Kao što je nekada voleo onog Ješića, koji je možda samo gori od ovog nezrelog trenera.

Zelja NS

pre 15 godina

Grobari tu smo na -4, dosao je i red da ekipa "bljesak" (partizan0 konacno pokazuje koliko stvarno vredi... Vosa tek sad ulazi u sampionsku seriju, grobari cuvajte se, bice hladno. VOSA JE SAMPION!!!

Kazna stize

pre 15 godina

Posle derbija krecu kola nizbrdo, jer onolika sreca mora da se plati i to duplo! Tek cete sada videti koliko nemate pojma, nego da ste samo imali srece na pocetku prvenstva.

Dejan Jovanovic

pre 15 godina

Kako ide... Ko visoko leti... Pravo stanje stvari polako dobija svoje prave oblike... Sad se vidi velicina onih koji su mislili da se titula osvaja posle pet odigranih kola... Smesno!!

mojsije

pre 15 godina

E komsije ocigledno da je vas najveci uspeh nas poraz pa i kad igramo sa turcima u takmicenju u kome ne ucestvujete!ODLUCITE SE ZA KOGA NAVIJATE..ZA FENER,SAMPDORIJU........

slawisha

pre 15 godina

Znam kako će izgledati komentari, zato ću napisati sledeće:

- Poneki su toliko uporni u otkrivanju tudjih slabosti kao da se radi o
otkrivanju skrivenog blaga.
( Monteskje )

...ko se prepozna, prepoznao se!!!

VOLIM PARTIZAN!!!

Aca-Niš

pre 15 godina

I posle ovog poraza ni malo ne brinem! Jeste nam Zvezda prišla, ali nam je Vojvodina još bliža, zahuktava se sve biće još kikseva na sve tri strane. Nadam se da ima u ovoj Srbiji još normalnih navijača, i ja kao grobar kažem da ovo i nije tako loše, samo da se češće događa da ove manje ekipe tuku ove velike timove!!!
E i još jedna stvar koju uvek pitam, gde je tj. živ li je Kamel Zaim?

P.S. Samo vi punite gaće onom gazdi SOS kanala i grobari i cigani, on samo postavi neku temu provokativnu(baci kosku) a vi se prepucavajte i bacajte pare na gluposti...smesni ste svi, svi ste jaki na recima a od 2.ooo.ooo ljudi nema 20.000 da se skupi svako kolo i jednima i drugima,JER VI STE SVI KVAZI NAVIJAČI!!!!!!

Komsija sa Marakane

pre 15 godina

Ovaj partizan bas nema srece, pa opet poraz za samo jedan razlike... jel vam preskace Chuka topalovici? Jako sam srecan a moram da pohvalim igrace Cuke, a bivse grobare Bosancica i Nadja, kao i ostalih sedmoricu koji su ponikli u partizanu... drago mi je da su igrali srcem za svoj sadasnji tim i time pokazali da kad onu iz partizana postaju ljudi... Fenjerasi ali kad se okrene tabela

badi

pre 15 godina

evo vam vase leprsave igre
nije osam bodova razlika nego 2 jer postoje jos dva derbija,pa sta cete vi da uradite proletos kada vam zimus idu juka i moreira ko da vam vodi utakmicu zar bambi da da bambi i golove daje cadilovski

ja

pre 15 godina

Sjajna igra Vose, steta sto je na kraju bilo samo 1-0! Mrdja je propustio tri 100% sanse, po jednu Grozdansoki i Tadic...19 suteva na gol, od toga 10 u okvir gola...Junak utakmice Danijel Aleksic koji je golom, koji se retko vidja doneo pobedu svojoj Vosi!
opsirnije o svemu na http://www.fkvojvodina.com/forum/viewtopic.php?t=1105

naselje

pre 15 godina

Auu, smrzavao sam se sat i 45 minuta, da bih video jedan lep gol i dva puta promasenu praznu mrezu. Ajde nadjite nekog dobrog trenera, ovo je jako dosadna igra zadnjih nekoliko kola... Lepo je sto smo pobedili...
VOJVODINA JEDNA JEDINA POLA BELA POLA CRVENA

cikasedi

pre 15 godina

ne rachunajuci komentare vechitih rivala,ovde se najchesce moze prochitati vosha-ovo,vosha-ono.....a poseta na stadionu voshe 300 ljudi...tuga!

SAS

pre 15 godina

Najzad je ALEKSIC dobio sansu da igra i odma gol,ljudi ovo ce da bude PRVI nas napadac posle MIJATOVICA koji ce da igra konstantno u nekom velikom klubu pazite sta sam vam rekao i umesto partizan da je za njega dao 1,2 mil. oni bacise pare na fejsu.
Daj boze da to bude u skorije vreme i da ne gledam vise PANTELICA,ZIGICA I KEZMANA!

Aca-Niš

pre 15 godina

I posle ovog poraza ni malo ne brinem! Jeste nam Zvezda prišla, ali nam je Vojvodina još bliža, zahuktava se sve biće još kikseva na sve tri strane. Nadam se da ima u ovoj Srbiji još normalnih navijača, i ja kao grobar kažem da ovo i nije tako loše, samo da se češće događa da ove manje ekipe tuku ove velike timove!!!
E i još jedna stvar koju uvek pitam, gde je tj. živ li je Kamel Zaim?

P.S. Samo vi punite gaće onom gazdi SOS kanala i grobari i cigani, on samo postavi neku temu provokativnu(baci kosku) a vi se prepucavajte i bacajte pare na gluposti...smesni ste svi, svi ste jaki na recima a od 2.ooo.ooo ljudi nema 20.000 da se skupi svako kolo i jednima i drugima,JER VI STE SVI KVAZI NAVIJAČI!!!!!!

cikasedi

pre 15 godina

ne rachunajuci komentare vechitih rivala,ovde se najchesce moze prochitati vosha-ovo,vosha-ono.....a poseta na stadionu voshe 300 ljudi...tuga!

Priznajte...

pre 15 godina

Управа Партиѕана је одмах по завршетку утакмице најавила жалбу. Управа тврди да су се играчи Партизана жалили на сувише јако осветљење на Брду тако да њихов голман није видео лопту у тренутку кад је пролазила поред њега.

zorz

pre 15 godina

Grobari braco moja,nema razloga ni za brigu ni kritike.Opustite se,kiksevi su sastavni deo fudbala.Nije moguce sve utakmice u prvenstvu,nismo mi nerealni.Pobede+poneki kiks=titula.Titula ne dolazi u pitanje.Namestilo nam se tako da se povredi Djordjevic pa sada i Stevanovic i ocigledno da fale u odbrani no sve ce doci na svoje mesto.Mene interesuje koju teoriju sada imaju komsije vezanu za cika Toleta?Prvo sto mi pada na pamet da ce da krenu sa razmisljenjem tipa 'Cukaricki ne prodaje bodove' .Lakse im je tako nego da shvate realnost i prihvate da mi igramo cisto i posteno.Ni jedan jedini bod nismo i necemo osvojiti sumnjivo.Pobedio nas Cukaricki,pa sta?Bolje castan poraz nego kupljena utakmica

Ninoslav

pre 15 godina

Pa kako vidim temperatura u humskoj jedan je laganom padu cak 5 stepeni je pala za 2 sedmice ... i sada je 8 stepeni u plusu sto bi znacilo da za koju sedmicu pocinje zima bice snega i velikog minusa ;]]

Komsija sa Marakane

pre 15 godina

Ovaj partizan bas nema srece, pa opet poraz za samo jedan razlike... jel vam preskace Chuka topalovici? Jako sam srecan a moram da pohvalim igrace Cuke, a bivse grobare Bosancica i Nadja, kao i ostalih sedmoricu koji su ponikli u partizanu... drago mi je da su igrali srcem za svoj sadasnji tim i time pokazali da kad onu iz partizana postaju ljudi... Fenjerasi ali kad se okrene tabela

Beogradjanin

pre 15 godina

JOOOOOOOOOJ ala je slatko.Bravo Stepi DELIJO. Topalovici se jos nisu ni ispilili a vec graknuli.Prosli put sam napisao da pucaju od samdorije a ond od Cuke i to je pocetak raspada sistema. Bice ovakvih pucanja jos.Toje ono smejala se rupa zakrpi. Jeste li jos Sampioni Topalovici. Topao Oktobar pa se led topi. Dok dodje prava zima ode zaliha. Ovo mi je ulepsalo nedelju. Smejte se i dalje. Sada vas ceka Stutgart pa domace prvenstvo

fbv

pre 15 godina

Nista strasno! Kad nam budu vise trebali bodovi vratice nam Cuka! Da ne bi svi redom kukali, pogotovo komsije, odlucili smo da malo ucinimo ovo prvenstvo zanimljivijim!
Ali titula svejedno ostaje u Humskoj!

Branko

pre 15 godina

Moralo je i to da se dogodi...Sada treba pruziti podrsku ovim momcima i strucnom stabu!Mada,kada sam video da je Fejsa u prvoj postavi-naslutih tako nesto.Zaista nemam nista protiv tog decka,ali je Petrovic mnogo vise pokazao od njega.Znam i da je bio -poredjen,i da je pod pritiskom ali...Stoper iskusan-to nam treba!Gavrancic?Bilo bi idealno,ali bi to znacilo da gubimo Srdju.Napadac?Da,kao sto je nekada bio Becanovic.Ne vidsmo onog Perica...NAPRED PARTIZAN!

G

pre 15 godina

Nije poenta sada likovati porazu Partizana, jer ima jos dosta da se igra i puno bodova je u igru, sto ocigledno grobari nisu imali predstavu...

Nego je stvar u tome sto ljudi, tj. oni koji dizu Partizan u nebesa ne znaju da razlikuju dve stvari-IMATI TIM I IMATI IGRU.

Partizan posto ima, tj. imao je igru, onda vecina gore navedenih misli da ima i vanzemaljske igrace.
Igra dodje i prodje, a kvalitet igraca je sustina.
Partizan nema vise od 3 prava igraca,
a odbranu ne treba komentarisati, kao ekipica iz kraja.
Sredina kao najbolja, a drze je dva igraca,
a napad sve ne jednog igraca.

Ko je realan, treba da samo pogleda igrace koje Zvezda ima, i da pogleda na svkoj poziciji kakvi su igraci.
Oni evidento imaju kvalitet ili barem iskustvo i talenat,
sto znaci da kada se to dvoje spoji i ukomponuje, dolazi do "PETARDOVANJA", ali polako...

NEMOJ TE DA SE LOZITE ZA DZABA, IMATE 3 IGRACA OD KOJIH VAM SVE ZAVISI, ZNACI AKO JEDNOM NIJE DAN, SVI ZA GLAVU.

ALI...NE TREBA VAMA 3 IGRACA, NITI 11,
VAMA JE DOVOLJAN JEDAN NA CELU FSS...

KADA NEPRAVDA POSTANE ZAKON...


IDEMO...

naselje

pre 15 godina

Auu, smrzavao sam se sat i 45 minuta, da bih video jedan lep gol i dva puta promasenu praznu mrezu. Ajde nadjite nekog dobrog trenera, ovo je jako dosadna igra zadnjih nekoliko kola... Lepo je sto smo pobedili...
VOJVODINA JEDNA JEDINA POLA BELA POLA CRVENA

zivim za sever

pre 15 godina

haha....kazem ja da ce chika Stjepa da uzme bodove.......idemo dalje cigani...josh nishta nije gotovo.......juche nas je bilo 7hiljada a verujem sledecu tekmu duplo vishe ljudi....
uh kakav psiholoshki problem za partizan.......
i opet kazem molim boga da groblje prodje u drugi krug lige uefa .....a onda ce na kraju prvenstva biti +7 u nashu korist naravno....tezak je to ritam g-dine jokanovicu........
uh kakva subota a kakvo tek nedeljno popodne.....
idem da se napijem od srece!!!!

ja

pre 15 godina

Sjajna igra Vose, steta sto je na kraju bilo samo 1-0! Mrdja je propustio tri 100% sanse, po jednu Grozdansoki i Tadic...19 suteva na gol, od toga 10 u okvir gola...Junak utakmice Danijel Aleksic koji je golom, koji se retko vidja doneo pobedu svojoj Vosi!
opsirnije o svemu na http://www.fkvojvodina.com/forum/viewtopic.php?t=1105

Miki srpski sin

pre 15 godina

HA, HA, HA
Ipak ste kompleksaši. Zašto? Godinama u nazad je isto. Groblje gura do derbija, pobeđuje sve redom, mašta se o Evropi najavljuju proleća, osvajanja nekih liga itd. Zatim sledi derbi, tu vas oduvamo i onda kreće serija poraza, onda svi do tada hvaljeni igrači ne valjaju, trener koji je do tada bio najbolji na planati i trebalo je da bude selektor reprezentacije sveta odjednom nema pojma itd...
E sada prosečan grobar koji čita ovaj komentar (pomislio opet se cigani likuju) čudi se jer ove godine ste nas dobili u derbiju, kave veze ima ceo ovaj text. Pa, gospodo jer ste kompleksaši, imate kompleks Marakane, zvezde najvećeg srpskog tima i samo bliski susret i igra na velikom stadionu (bez obzira na rezultat)ostavlja traume i poosledice u nekoliko kola. Ne bojte se ispeglaće to tata Tole.

badi

pre 15 godina

evo vam vase leprsave igre
nije osam bodova razlika nego 2 jer postoje jos dva derbija,pa sta cete vi da uradite proletos kada vam zimus idu juka i moreira ko da vam vodi utakmicu zar bambi da da bambi i golove daje cadilovski

GMCZ

pre 15 godina

smesni ste!!! ovo vam je prva ozbiljnija tekma posle marakane, tek vam sledi ponor!!!
Napred Zvezdo samo napred Zvezdo
najbolja siti uvek ispred svih!!! ZVEZDO!!!

SAS

pre 15 godina

Najzad je ALEKSIC dobio sansu da igra i odma gol,ljudi ovo ce da bude PRVI nas napadac posle MIJATOVICA koji ce da igra konstantno u nekom velikom klubu pazite sta sam vam rekao i umesto partizan da je za njega dao 1,2 mil. oni bacise pare na fejsu.
Daj boze da to bude u skorije vreme i da ne gledam vise PANTELICA,ZIGICA I KEZMANA!

slawisha

pre 15 godina

Znam kako će izgledati komentari, zato ću napisati sledeće:

- Poneki su toliko uporni u otkrivanju tudjih slabosti kao da se radi o
otkrivanju skrivenog blaga.
( Monteskje )

...ko se prepozna, prepoznao se!!!

VOLIM PARTIZAN!!!

Stefan

pre 15 godina

A ponadali ste se Grobari da ste već uzeli titulu...ali neće moći!!! Objektivno vi ste jedna prosečna ekipa koje je iskoristila loše poteze i krizu u Zvezdi, nadam se trenutnu. Da smo sad u ovakvoj formi,koja i dalje nije zadovoljavajuća, ne biste sigurno imali 8 bodova više!!! Koji ste vi prosek videlo se protiv Sampdorije koja vas je gazila. Sampdorija koja i dalje nema pobedu u Seriji A, a vi, jelte, nebeska ekipa za ligu šampiona, al ne možete da im priđete...pa vidite. Nego, teško je izaći iz prosečnosti i iz naše senke,zatto se toliko i radujete. A Zvezdo samo napred i titula opet u Ljutice Bogdana 1a!!!!!!

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Dobro,pa shta da se radi i mi imamo pravo na kiks,nismo se opasuljili od italijana i to je to,guramo dalje,naravno ka tituli,koju prvaci evrope i sveta nece osvojiti i ove godine.Kada nema fudbala tu je vaterpolo,kad nema vaterpola tu je kosarka,kad nema kosarke ima uefa kupa,kad nema uefa kupa ima kosarke i tako u krug,a vi jadinici !? Shta vi gledate,za shta vi zivite !? Za Apoel !? Za nash poraz od Seville,Dorie,Liega !? Barceline,Reala,Tau-a,Pao-a,Cska-a !? Barcelonete,Posilipa,Mladosti !? E moji vi,svake godine pricate neshto o nama,pa kad je za mene neko mali,ja ne uzivam u njihovom porazu,nego se radujem nasoj pobedi,ako smo toliko od vas manji u fudbalu zashto se opterecujete nama,dobicete nas 3 derbija,dobicete sve do kraja,biti sampioni,samo napred.Evo mene npr. vi u basketu uopshte ne zanimate,niti ostavljam komentare i postove,jer smo za vas istitucija u tom sportu,samo cu poslati kom. kada vas dobijemo u derbiju po 60-ti put u zadnjih 62.

Grobari,pozdrav vidimo se sledece nedelje na JUGU !

milos

pre 15 godina

samo neka igra ljubomir fejsa i gubimo titulu 100%.taj kad god je pocinjao utakmicu izgubili smo.ali izgleda da su mesetari i menadzeri vaziji od partizana.kako se on vratio u tim rasulo totalno.toliko.

MarkoS

pre 15 godina

Znao sam da je Cukarica brdo, ali da je neprelazna planincina to nisam. Polako dolaze stvari na svoje mesto, sad ce i Javor da ljulja u sredu. Neka, neka, ko visoko leti... SAMO POLAKO, POZDRAV JUGOSLOVENIMA.

Vuk Slavija

pre 15 godina

Pad forme, to je sasvim normalno... Nadam se samo da su ove tri utamice dosta :) i da od srede krecemo ponovo uzlaznom putanjom. Nije lose ni +8( ili -8 za de li je )... Napred Partizan

Mile

pre 15 godina

Evo da i ja nesto napisem ako puste moderatori.
Vi se vise radujete (zvezdasi)nasem porazu nego svojoj pobedi.Pominjete Bari nas Rapid,Dinamo ... sve stvari koje su bile pre 7.8 i vise godina.E ovako:
Da pogledamo sadasnjost i blisku proslost;
Zvezda prosle godina nista nije osvojila.Ni jedan bod u ligi UEFA gubi od Arisa (LOL) drugog tima Boltona na "neosvojivoj tvrdjavi"(lolx2)i drugog tima Bajerna , a pre toga jedva prodju i izgube od Levadije (hahahaha) i posle od mrtvog Rendzersa ispadnu.
Ove godine RASULO jedan trener drugi trener,hapsenja nema Predsednika samaranje od strane navijaca,podrzavanje onog huligana Misica,ispadanje u KVALIFIKACIJAMA od snazne Nokozije,u derbiju 0-2 sramno ponasanje zvezdinih igraca,5 penala do sada i jos mnogo toga sto muci Zvezdu a vi se uhvatili za nasa 2 poraza, e pa komsije stvarno ne znam ko ima kompleks.
Pominjete Toleta a sta je sa Miljanicem,Piksijem Babarogicem sta je sa njima???
zato mir i tisina i jedan link za vas
http://de.youtube.com/watch?v=sTfLoBDhGTM

ZVEZDASICA

pre 15 godina

FEENOOOMEENAALNOOO nedeljno popodne!!! Nas parni valjak i nasi vanzemaljci su POCELI da leprsaju kao prosle sezone!!! A tako su leteli,cak su davali izjave kao oni ne nemaju od koga ni bod da izgube!!! Samo mi zao onog Dzombe,bas nema srece sa rasporedom nase lige!! Da mu je partizan prvo gostovao mogao je da stavi 1000 dinara za karte sada nece moci da stavi ni 100 dindzija,za zvezdu je stavio nekih 600,aaa saaada bogami je mogao da stavi i 1500!!! Jadan ostace mu prazna KASICA PRASICA!!! Nego grobari,sta da vam kazem,pazi kada ste fenomenalni,sve mi se cini da cemo opet citati grobarske komentare Jokane odlazi,bezi,gubi se.... A taman je postao veliki trener,ha-ha-aha!!! Eee a bambi? Ma ne sekirajte se mozda je Cukin stadion bio zaledjen,a bimbi na ledu......Joooooj kako ste nisko pali,a lepo sam vam rekla!!!! Mi ovakvi bez igraca,ekipe pobedjujemo i sa 9 igraca i podelimo i po koju petardu,pa se pitam sta bi tek bilo da imamo ekipu!!!!! Placite grobari na sudije,penale,taktiku.....zagrevajte se jer jos malo i nista drugo necete ni moci!!! POZDRAV ZA SVE MOJE DELIJE!!!!

mojsije

pre 15 godina

E komsije ocigledno da je vas najveci uspeh nas poraz pa i kad igramo sa turcima u takmicenju u kome ne ucestvujete!ODLUCITE SE ZA KOGA NAVIJATE..ZA FENER,SAMPDORIJU........

Dejan Jovanovic

pre 15 godina

Kako ide... Ko visoko leti... Pravo stanje stvari polako dobija svoje prave oblike... Sad se vidi velicina onih koji su mislili da se titula osvaja posle pet odigranih kola... Smesno!!

Kazna stize

pre 15 godina

Posle derbija krecu kola nizbrdo, jer onolika sreca mora da se plati i to duplo! Tek cete sada videti koliko nemate pojma, nego da ste samo imali srece na pocetku prvenstva.

Kompleks

pre 15 godina

Čekaj, meni nešto nije jasno. Zašto se javljaju navijači Zvezde na vest o Partizanu? Kada se navijači Partizana jave na vest o Zvezdi, onda je to kopmleks, kako kažu zvezdaši. A šta je onda ovo!?
Ponize ih Kiprani u Evropi, razbije ih Partizan na Marakani, i oni se javljaju.
Alo, titula ostaje u Humskoj!

Kimi

pre 15 godina

Sve ovo se ne uklapa u logiku!!OOK mozda posledica utakmice od cetvrtka, ali pre cetvrtka nereseno sa Javorom. Prvo Zvezda na pocetku sezone katastrofalna, onda sinoc za nekoliko minuta daje 4 LAKA gola, Partizan pocinje odjednom da gubi bodove...da li to znaci da prventstvo treba da bude zanimljivije, OK mozda i kriza u PFC..a ako jeste onda je i ona u najmanju ruku smesna, kako to odjednom....
Pozz svim navijacima PFC
P.S.Znam da ce komsije da likuju ali neka su zivi i zdravi u svakom sl.PFC NO1!!

Shoxy

pre 15 godina

ne znam samo sto si ove zvezdasi javljaju. Em su pogubili sve sto se moze pogubiti, em su ispali protiv "velikog" Apoela,i to na u svojoj rupi s brane sa igracem vise?! em imaju 8 bodova manje(a bilo je 13). A sto se tice nas, kriza rezultata je ocigldna. Ako je moglo da se bira vreme, opvo je najbolje, jerm imamo veliku prednost nad ostalima... ali ocekujem poboljsanje vec protiv Jagodine... Zato svi na JUG da ovim momcima pruizimo maksimalno podrsku jer su zasluzili to... Dokazimo grobari da se JUG ne puni samo protiv Fenera, Temisvara , Dorije....

033

pre 15 godina

$Tri gola u 7 minuta, pa u II poluvremenu još gol Obradovića - uz jedan autogol, i eto rezultata na kraju: 4:1 za Patrizan.
(proba, 26. oktobar 2008 10:30) $

hi hi hi hi .....

Dr. Moreira

pre 15 godina

Sta ste se bre primili?Pa naravno da moramo i mi da kiksnemo...Sta ste mislili,da cemo da dobijemo sve do kraja?Pa mi igramo evropu za razliku od cigana i umaramo se malo...Fejsa jeste ocajan igrac,i tu nema dileme,ali ostavite Jokanovica na miru...Dok je pobedjivao bilo je sve ok,sad kad smo 3 odigrali lose,odmah "napolje"?Koji ste vi grobari...A,sto se cigana tiche,mene bi bilo sramota da komentarisem,jer u svakom slucaju mi smo izgubili manje nego vi,i plus smo vam stavili 2 u derbiju...Tako da iako je 8,opet smo vam daleko...vidimo se...

Zelja NS

pre 15 godina

Grobari tu smo na -4, dosao je i red da ekipa "bljesak" (partizan0 konacno pokazuje koliko stvarno vredi... Vosa tek sad ulazi u sampionsku seriju, grobari cuvajte se, bice hladno. VOSA JE SAMPION!!!

Goran

pre 15 godina

Topalovici ! ?

"minus 13" ! ?

Kad udje voda u ushi bice Vam vruce kao na +100 !

ha ha ha ha ha

STRAH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S.
Kako je dobar osecaj biti na stadionu i gledati svoj tim koji je toliko jak da osvaja Kup sampiona. INTRAVENOZNO !!!

gage bn

pre 15 godina

I vi nesto pricate lose o Partizanu a josh uwijek smo na +7??hahahahahaha..ma..nije smijesno koliko je zalosno..
al´dbr..wi sad sigurno osvajate titulu i sve te stvari...sta da kazem?
svaka cast VIDOVITE DELIJE...
(Grobar_k_a, 26. oktobar 2008 17:40) Ha ha ha,sta je GROBARKO jel te toliko ovaj poraz uzdrmao da ne znas ni koliko nam bodova bjezite:)......ako je ono u cetvrtak bilo navijanje onda je moja baba vristala od srece na dedinoj sahrani.

bbrs

pre 15 godina

Sledi stabilizacija prilika u našoj zemlji.Talas toplog vazduha se širi našom zemljom i u narednim danima možemo očekivati toplije vreme.Temperature će rasti iz dana u dan tako da osobama sa slabijim zdravljem ne preporučujemo izlaganje jakim sunčevim zracima.

Arnold Schwarzenegger

pre 15 godina

Tri utakmice, dva poraza i jedan neresen.... Samo tako nastavite! Stvarno mislite da cete uraditi nesto sa vasim predsednikom Djuricem "mutavim"!? Srpski klubovi da se ugledaju na "evropski" Partizan!? Ne hvala.... Napred Zvezda!!

ZlajaTB

pre 15 godina

Vidimo se na kraju cigani...i da vas podsetim,titulu osvaja prvi a ne chetvrti na tabeli...JEVROPSKA ZVEZDA :) ...prvaci balkana ..kosmosa..bla bla trutj trutj..ni na Autokomandi necete biti prvi dok je Partizana..Zdr

Sigmund

pre 15 godina

Mora da je jako glup osecaj kad tvoj tim pobedi sa 5-1, a to apsolutno nista ne znaci.
Nego moras da pratis utakmice omrazenog ti kluba i da se radujes eventualnom kiksu.

misa

pre 15 godina

Jeste da sam se silno obradovao ovom porazu partizana ali ipak osam bodova je previse.Nadam se da gresim i da je ovo samo pocetak kraha jedne neosnovano hvaljene ekipe,ali mislim da i manje kvalitetne ekipe ne bi dozvolile luksuz da izgube titulu.Medjutim sto se Vojvodine tice neznam...

Subasic

pre 15 godina

Sta ste vi mislili?Posle sedam kola da ste uzeli titulu?Sad je -8,posle dva derbija -2.Kada ste vi dobili dva derbija u sezoni?Zvezda se tek zaletela.
Napred crveno beli........

RichiPFC

pre 15 godina

Bili ljudi bolji pobedili, pa sta!? Vas nemogu da pobede jer uvek dobijete neki sumnjiv penal tako da koliko god bili bolji nemogu da pobede ( poslednje dve utakmice)!!!!!!!

Roko Sifredi

pre 15 godina

Bio sam na utakmici.
Opsti utisak je da je par igraca Partizana bilo nezainteresovano za igru.Doduse, par njih je jednostavno zalutalo u prvi tim.
Necu da se ponavljam sa drugima koji su pljuju Fejsu, samo cu reci da su potpuno u pravu. Ne znam sta je sa njim u stvari, ali ono sto se moze videti je da ne zna osnovne elemente fudbala(da primi i doda loptu, da se krece bez lopte, ladno ne zna ni da trci- izgleda kao da ima neki hendikep... ). Najgore od svega je sto se decko ne uzbudjuje uopste, takodje i ne trudi. Trebalo bi neko da mu kaze gde je dosao, ili da mu pokaze kapiju.
Djordje Lazic? Kao i Fejsi, coveku je ravno sve do Kosova, boli njega uvo za Partizan. O igri ne treba trositi reci.
Na kraju decko kome je Jokanovic cestitao pri izlasku iz igre, ali nikome normalnom nije jasno zbog cega. Rec je o Miljkovicu, decku koji u Teleoptiku nije zadovoljio, a potom je, sto je jos crnje zalutao u Partizan. Od svega njegovog loseg danas, spomenucu samo da je pre primljenog gola umesto da izbaci loptu u polje pokusavao da predribla protivnickog igraca, izgubio loptu i poklonio korner posle kog smo primili gol.
Jos jedno na kraju. Mislim da je sramotno malo bilo navijaca Partizana danas. Isto se ponavlja iz utakmice u utakmicu.

Sampion sa Zvezdom

pre 15 godina

Odlazi Jokane pa odlazi Jokane. Pa on je vas veliki igrac i posle 2 poraza vi ga vec terate. Tu se vidi razlika izmedju nas i vas. Dzajic je toliko godina bio bez titule krajem 90:ih ali smo ipak bili uz njega. Veliki smo klub za vas i sve ostale u ovom delu Evrope. Mi smo velikan svetskog i evropskog fudbala, velikan u krizi ALI VELIKAN. A vi ste samo komsije velikana.

ja

pre 15 godina

ZVEZDASICA

Devojko koji je tvoj problem? Zar imas tolike traume od Partizana da stalno moras da se javljas na nase vesti i da na Zvezdinim vestima komentarises Partizan? Zar imas tolike komplekse? Znas za to postoje ljudi gde odesh lepo da se lechish...

Djindja

pre 15 godina

ovo je takticki...da se komsinica ponada da moze do titule,a ona na JNA na prolece PARTIZAN pokazuje svoje pravo lice i u derbiju overava titulu

moderator na pauzi (gledam atletiko)

pre 15 godina

A,sto mi niste pustili komentar?Jel sam nekog uvredio mozda dubljom analizom?!?
(Bobanmkd, 26. oktobar 2008 18:27)
Nisam ti pustio komentar jer svojim "dubokim analizama" zesce smaras.

nenad73

pre 15 godina

Prosto je smesno citati komentare komsija sa Marakane, kao ne zna cela Srbija da vam OFK-a redovno poklanja bodove :) pa i juce da vam nisu dodali loptu na 5 metara ne bi ste gol dali do sutra.8 bodova je nedostizna razlika za vas evo to danas upamtite i setite se na kraju.

sensei

pre 15 godina

Vidim sijate od srece jer je -8?!? MINUS OSAM! I to nakon 9 kola...

Nas Skor 7 p. , 1 n. , 1 p. Vas 4 p. , 2 n. 3 p. .
Pre samo dva kola smo vas porazili sa dva gola razlike.
I

Govorite o Toletu i Penaltizanu?! Kapiten CZV 6 golova a od toga 4 sa PENALA.

Da danas Cuka nije pobedila bilo bi : Partizanova filijala ovo-ono, Nadj , Marinkovic i co. su nas pustili , tole kupio. Ma nema ,uvek ce se naci opravdanje.


Ispali ste od APOELA a likujete zbog naseg poraza od Sampe!? Da nije smesno bilo bi zalosno. APOEL vs Sampa ? Timisoara vs APOEL ? Hmm......Na kraju Crvena Zvezda vs Partizan 0-2 ,hvala i dovidjenja.

Grobar Novi Beograd

pre 15 godina

pozdrav za sve delije koji slave danas i koji prete nekom igrom zvezde...hahaha, mi možda jesmo u krizi, ali ako je ono fudbal što ste vi igrali protiv napretka i ofk, onda stvarno niste normalni. -8 nije ništa koliko će da bude kad dodjete na JNA...ove godine se nadam petardi...a vi se nadajte 3. kandidatu pošto ko god da vas uzme nestaćete...PARTIZAN ŠAMPION!
NUSKNVP!!!!!!

Grobar_k_a

pre 15 godina

Najbolje je to sto vi svi vicete da ce sad da pisu "JOKANE ODLAZI" a u owix 80 komentara do sada su samo to DELIJE pisale...blago wama...znamo da je vama praznik kad Partizan izgubi..
Ali hvala Bogu on ce imati uvijek svoje navijace uz sebe!
Kad vi budete imali onakve navijace koji su sa SRCEM uz svoj tim onda pricajte sa nama..I ne radi se samo o njima nego vi svi pricate e sad ce krenuti nizbrdo?NISAM ZNALA DA STE VIDOVITI..pa lijepo...
Partizan je ucinio da se mi Grobari osjecamo ponos uvijek kad pomene neko nas klub!
I vi nesto pricate lose o Partizanu a josh uwijek smo na +7??hahahahahaha..ma..nije smijesno koliko je zalosno..
al´dbr..wi sad sigurno osvajate titulu i sve te stvari...sta da kazem?
svaka cast VIDOVITE DELIJE...

WladimirWB

pre 15 godina

Pa kome cemo poklonit bodove ako ne bratskoj crno beloj ekipi u kojoj igraju nasi grobari?

Niste culi za projekat CRNO BELI U EVROPI? Partizan u ligi sampiona, Cuka u ligi kupa uefa!!!

Nemojte se nadati i radovati, Cuka ce u sledecem kolu biti ispred VAS, ovo nije sraman poraz, da smo os vas izgubili to bi vec bio!!!

AJMO CRNO BELI OOO
AJMO PARTIZANE DO DUPLE KRUNE
AJMO CUKO DO DRUGOG MESTA
AJMO OFKA DO TRECEG MESTA

OVI CRVENO BELI NEK SE DOGOVORE ZA OSTALE POZICIJE.

Napast

pre 15 godina

Smesnih li komentara....fudbalskih znalaca...jeste da sam neutralan ali ....nemojte bre zvezdasi da se mnogo palite...bice jos ovakvih kikseva da bi prvenstvo bilo zanimljivije...jer liga nam je najblaze receno SMESNA...a Partizan je sa kiksevima morao negde da pocne...kako bi izgledalo da stalno pobedjuje...a da ova nikad slabija Zvezda stalno posrce...pa da razlika izmedju vecitih bude preko 15 ....tek tada niko ne bi pratio ovu nasu jadnu ligu...a stadioni bi bili prazniji nego sada...pa pogledajte danasnji multiprenos...na jednoj strani Vojvodina-Borac...a na drugoj Celzi-Liverpul..pitam ja vas..sta bi ste pre gledali...?????

Marko

pre 15 godina

Znao sam da ce Partizan da udje u krizu kad-tad.Na srecu nas slaninara a i delija,grobari i njihov tim su toliko puni sebe da nece da priznaju da su u problemima(mi bar priznajemo) tako da ce posrtati i dalje,stavise ovo je tek pocetak.A i vidi se koliko je Partizan tanak u igrackom kadru,prva postava mu je jos koliko-toliko dobra osim odbrane,ali zato je klupa nikakva.I to pisem pod uslovom da su mu u prvoj postavi Bogunovic i Petrovic umesto Fejse i Paunovica.Vojvodina ima ubedljivo najdeblju i najjacu klupu,a i sto se tice prve postave problem je u drugom stoperu,slaboj formi Stosica i u izboru najgoreg kapitena u istoriji-Popovica kojeg treba sto pre oterati.Ali to se da resiti,jedino treba mladog Karana staviti na stopera umesto Lovrica i Mijatovica ili Stosica prebaciti na tu poziciju.A sta reci za Aleksica?Momak je danas pokazao da ce uskoro biti bez premca na ovim prostorima,a drustvo ce mu uskoro praviti i Medojevic,Mitosevic i Katai.Vosa sampion!

strucnjak :))

pre 15 godina

(ZVEZDASICA, 26. oktobar 2008 20:14)

ona pise li pise na omiljenoj temi,
a drugarice je cekaju za lastis...
:))
e komsinice...

miki

pre 15 godina

obradovao me ovaj rezultat! KOnacno! mislim da su se i do sad provukli na nekoliko utakmica( protiv rada dobili 3-0 a utakmica je bila ravnopravna, igrac utakmice- Bozovic! protiv zvezde dobili 2-0 igrac utakmice - Bozovic! protiv vojvodine dobili 1-0 a vojvodina je imala vise sansi od partizana...) moralo je konacno. Nadam se da ce tako i da se nastavi, jer ako pgledate raspored vidi se da Partizan jos nije izasao iz Beograda!!! Zvezda je vec igrala u Novom Sadu, Zrenjaninu, Kuli, Krusevcu...kad bi bar jos jednu kiksnuli do zime bilo bi extra!!! Ivic ce valjda da dovede par igraca na zimu, Janevski da odradi pripreme sa ekipom, njima ce verovatno da ode neki od stranaca( Moreira, Zuka,Diara), a mozda i Tosic... tako da se nadam da ce i ovih 8 bodova, koji nisu mala prednost, biti dostizni!!!

strucnjak :))

pre 15 godina

gde su oni sto bi prodali zuku,a ubacili fejsu?

onda mozemo sve iz pocetka i da se veselimo titulama nad onom sitnicom od komsinice..

ovaj poraz nije bitan,vosa nije tim za strahovanje,a ''sitnica'' ne moze sve da kupi do kraja.

nas interesuje samo pobeda u stutgartu,nista vise!
zato ,svi u napad!!!
takticka nadmudrivanja,ostavi za kasnije..

ps. bjeko,ne muti opet vodu!
Ti si se pokazao,niko te ne dira,
a evo i dinkic ce da poveca penzije...

ja

pre 15 godina

Zasto ne igraju Zaim, Peric, Ngambi i ostali? Jedan Sevcenko sedi na klupi jer Pato i Borijelo igraju sjajno, Ronaldinjo je sedeo pola godine, ikona Reala Raul sedi na klupi kada je ocajan i mnogi drugi. A kod nas Paunovic i ostali imaju kredit do neba. Tosic ce ma kako bio los igrati do kraja prvenstva svaki mec, umesto da se proba neki novi igrac, nova taktika. A ne samo 4 1 3 2 ko god da je rival i igraj isto. Jokan nema pojma kao trener...

BRANKO

pre 15 godina

Jos ste vi miljama daleko od nas!Tacnije 8 milja!A ova zvezdasica nigde je nije bilo posle derbija a sad se raskokodakala!Kao ona se razume u sport!

Ivanjica pfc

pre 15 godina

Drago mi je zbog cigana da smo im vratili veru i nadu za ovu godinu...bice zanimljivije...
P.S. ja sam siguran da je titula nasa...

Zoki__

pre 15 godina

Grobar sam i time se dicim... Samo sam preleteo komentare na ovu vest, a tacno sam znao sta ce pisati. Navijaci komsinice, likuju, sad su glavni, dali nekoj OFK-i 5 komada pa se dice... Ako je neko ocekivao da Partizan pobedi sve utakmice do kraja prevario se, pa normalno je u fudbalu izgubiti, ali kad izgubis ovako nesrecno, tesko je... Ali, idemo dalje, prvi smo a tu cemo i ostati a ostali neka se bore za mesta od broja 2 pa nadalje. A brzo su c....i zaboravili derbi, zato neka se ne javljaju, neko aj u svoje dvoriste. VOLIM PARTIZAN!!!!!

PFC-ratnik

pre 15 godina

Hahahahaha!Doslo je najzad vreme da se i cergari raduju!:)
Nema veze momci!Mi smo uz vas i samo se trgnite malo i opet ce sve biti u redu!Puna podrska Jokanovicu i celoj ekipi.Jedina mi je zamerka, sto je Fejsa uvek u prvom timu,mada verujem da ce najzad i on da proradi i da ce da sve propusteno nadoknadi,kada bude najpotrebnije!
IMA JEDAN TIM....

eric

pre 15 godina

Ko je gledao utakmicu video je da Partizan uopste nije lose igrao. Stvorili su more sansi i izglednih situacija a u fudbalu se cesto desava da mnogo losija ekipa iz jedne polusanse dobije utakmicu. Da nije tako svi bi mi ziveli od kladionica a ne one od nas. Pritom imam primedbu na suvise opusteno i ponekad neozbiljno ponasanje majstora Diare kad se nadje u sansi. Sto se komsija tice oni odavno ne navijaju za Zvezdu nego iskljucivo protiv Partizana. Ime kluba za koga oni u stvari navijaju je ,, PROTIVNIK PARTIZANA" a Zvezda je samo bleda maska za patolosku mrznju prema svakom Partizanovom sportisti ili ekipi u bilo kojem sportu ili uzrastu. Nema te pobede Zvezde kojoj se vi obradujete kao porazu Partizana. Ali dobro, mozda to i nije lose. Skoro svaki dan navijate za neku drugu ekipu svim srcem. Vi ste pravi evropski, internacionalni i interkonfesijalni navijaci. Kod vas nema diskriminacije. Ni rasne ni verske ni polne ni starosne. Kriterijum je uvek i samo jedan. Mrzeti Partizan. Ali na vasu zalost retko se radujete iako navijate za pola Evrope. One koji se potucaju od nemila do nedraga zovu Cergari. Nisam siguran ali mi se cini da tu ima neke cudne analogije?

DANIJEL

pre 15 godina

ovom pobedom Čukarički pokazuje da je nezgodan domaćin i da svako na Banovom brdu mora da se namuči da bi osvojio bodove.Ovim porazom Partizan pokazuje da i nije baš tako jak kako sw činilo na početku i da titula nije osvojena u 7 kola,već se još igra do leta,a i Zvezda je u dobroj formi,pa nam predstoji nadasve neizvesno prvenstvo.Ovaj rezultat dokazuje da je kod nas prošlost nameštanje utakmica.

Miki srpski sin

pre 15 godina

Miki srpski sin=kompleksas!
(Boki, 26. oktobar 2008 17:06)

Kompleks imas samo od boljih, od sebe, mi (navijači pravog srpskog kluba)u Srbiji nemamo kompleks.

Cofi

pre 15 godina

Dobise nas u derbiju,realno jedva,ali ipak pokazuju da imaju kompleks Marakane,samo sto ih ovog puta stize senka sa iste!Zbog svega vidjenog moram da kazem:KOMPLEKSI SU NEIZLECIVI!

delija

pre 15 godina

u ime svih na u crveno belo, za zakletvu zvazdi ja spevo sam stih, ja kunem se srcem i dusom i telom da budricu do smrti tim. CRVENA ZVEZDA

urazumite se

pre 15 godina

owo je prewrsilo swaku meru,u zadnje dwa kola primio 3 gola,pa i zadnjih godina partizan prima golowe iz prekida,dokle wise,kupite stopere,a ne da igra sikimic(penal-auto-gol),i oni klinci neka se kale u teleoptiku nama za ewropu trebaju kwalitetniji defanziwci,pamet u glawu jokane

Zagrepčanin

pre 15 godina

Odgovor na komentar br.32(Beograđanin)
Dovoljno je pogledati tabelu i navijači Zvezde se pitaju de li je;de li je.Samo toliko.PARTIZAN FOREVER.

Patris

pre 15 godina

Partizan bi trebalo da proda Sikimica, Miljkovica, Knezevica, Ngambija, Paunovica, i Fejsu i da za te pare dovede 2 starija iskusna stopera...

Nemanja Zemun

pre 15 godina

Nista strasno,drugi tim Partizana dobio prvi.Steta sto smo pali u formi u ovom trenutku zbog Evrope,da smo odigrali protiv Sampdorije kao protiv Temisvara nebi bilo zime.Jos nijednom mi niste pustili komentar.

milan

pre 15 godina

polako ljudi vidim svi sad pevate refren - a zaboravili smo prvu strofu. Ima tu još strofa da se peva do kraja balade. Neko je počeo, a završiće se kad Zvezda dođe na + 15.Znači ispočetka .. ОЈ ЈАVOREEEE JAVOREEEE.

Neško

pre 15 godina

Koga jos briga sto je partizan izgubio od cuke, ionako ce izgubiti sve utakmice do kraja sezone. Vazno je da ce Luis Hamilton biti sampion F1. Napred Luis!

posmatrac iz daleka

pre 15 godina

koga je to Vojvodina (Vosa) "pregazila" , "otkinual" ili kako vec unakazila?.
Tesko mi pada ali u interesu njenih navijaca mora se reci da je ta Vosa jedan provincijski klub koji NIKADA nece osvojiti prvenstvo Srbije, I ovu utakmicu je Borac izgubio - vise nego sto je Vojvodina pobedila.
Neki put treba imati hrabrosti da se pogleda u ogledalo.

Alo!

pre 15 godina

Smenjujte tog Jokanovića, imate li vi išta u glavi? Čovek će prokockati već osvojenu titulu. Ta neznalica polemiše sa Bjekovićem, koji za njega intelektualac. Ovakvog trenera može da voli samo "Partizan". Kao što je nekada voleo onog Ješića, koji je možda samo gori od ovog nezrelog trenera.

antirakar

pre 15 godina

Verujte nam groblje nismo se ponadali. Nema veze sto pukoste mozda je Jokan i danas dobio nekog igraca kao Jovanovica i Miljkovica posle Sampdorije.
P.S. Da se Tole nije malo udaljio od te(k)me?

aleksandar t

pre 15 godina

pa svako ima pravo na kiks,bolje sada kad imamo i visak bodova. Da se i vi poradujete malo ovako cete pricati da nam tole pomaze. PARTIZAN SAMPIJON

PARTIZAN SAMPION

pre 15 godina

Vidim da ovde niko nije odgledao tekmu, pa evo-
Partizan je napadao sve vreme, imao 4 stopostotne sanse(od toga jednu stativu, i jedan udarac odbranjen bukvalno sa gol linije) a Cukaricki koji nije stvorio nijednu sansu na tekmi (pokusavali su, ali je Partizan dobro stajao u odbrani) osim ove iz koje su dali gol, mada je po meni neregularan jer je bio prekrsaj nad Partizanovim igracem.
Sudija je bio krajnje nekorektan po Partizan, iritirao publiku…ali eto kad nesto hoce da se zavrsi lose, zavrsice se. Nasi igraci prilicno nonsalantni, pa na to dodje ovakav sudija, pa nezasluzen gol Cuke…i eto mi izgubismo od Cuke od koga realno uopste nije trebalo.
Tekmu sam gledao sa trenerom jednog naseg srpskoligasa, koji rece da je Partizan realno toliko bolji od svih u prvenstvu da bi trebalo svakog da dere sa po nekoliko golova razlike, i nijednom da ne izgubi(a pogotovo ne od Cuke) ali i da je fudbal takav sport gde je tesko odrzati igrace “budnim”celu sezonu!
Nadam se samo da smo zavrsili sa poklanjanjem bodova.
AJDE PARTIZAN, ajde majstori, budite se…

Rade DZevi

pre 15 godina

Sta sam rekao da cemo izgubiti i od Cuckovog kamena a ne od Cukarickog toliko lose igra "Partizan". Jokane moras da napustis ekipu jer jednostavno nisi sposoban da poneses teret utakmica. Koji te djavo terao da stavljas Djordjevica protiv Slavije? Pa on je pola odbrane s svi ostali mu nisu ni do kolena. To sam vec toliko puta napisao ali ti neces da citas.Zaista mi je zao jer sada sledi i poraz na nasem terenu to jer raspored dogadjaja. Neke igrace uopdte nesmes da stavljas u ekipu a ti to radis i posle kazes da je to najmladja odbrana , Ama , bre , koga boli uvo za to stavi one koji su spremni da igraju a po nekoj vezi.Nadajmo se da ova kriza nece dugo trajati.

ZVEZDASICA

pre 15 godina

STRUCNJAK-JA Eeeee ja skuvala,oprala ves,odigrala lastiz iiiiiiii ma sve sam odradila i evo opet kao sto kazete piseem i piiiisem i samo da znate da cu uvek pisatiiiiii,i ne zato sto sam iskompleksirana jer nemam razloga da budem iskompleksirana,a da li znate zasto??? Zato sto nikada niste imali,nemate i nikada necete imati ono sto ima MOJA ZVEZDA!!! I zato cu uvek da pisem i da vam se smejem jer mi se moze jer sam ZVEZDASICA,a vi se i dalje palite na moje komentare!!!!

dewis

pre 15 godina

Jokane idi molimo te,ostavi nas partizan nekome sposobnijem od tebe jer si ti unistio i ono malo nade sto smo imali sa Djukom.Ovaj partizan nije ko sto je bio prosle jeseni,bledo,bezidejno,neefikasno.Za dve nedelje smo izgubili 8 bodova,ne bi bilo strasno da partizan igra fudbal,nego ovo je vucenje po terenu,podseca na Tumbine 5/odlikase.Nadam se da ces odmah da das ostavku i da odes da se kalis u nekom nizerazrednom klubu pa kad sazris,saznas,ako saznas,dodji mi cemo te cekati.A sada idi jer ne bih nikako voleo da izgubimo jos bodova sa tobom ili da dobijemo koju peticu od Sevilje ili,ili...
Pozdrav svim grobarima JOKANE NAPOLJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rocky Balboa

pre 15 godina

@ "Tekmu sam gledao sa trenerom jednog naseg srpskoligasa, koji rece da je Partizan realno toliko bolji od svih u prvenstvu da bi trebalo svakog da dere sa po nekoliko golova razlike, i nijednom da ne izgubi(a pogotovo ne od Cuke) ali i da je fudbal takav sport gde je tesko odrzati igrace “budnim”celu sezonu!
Nadam se samo da smo zavrsili sa poklanjanjem bodova.
AJDE PARTIZAN, ajde majstori, budite se…
(PARTIZAN SAMPION, 27. oktobar 2008 13:46)"
ZATO sto taj "trener"tako razmislja-ZATO i trenira srpskoligase, stvarno je strucan i kompetentan !

Zvezdaš

pre 15 godina

Pobeda nije u tome kada Partizan izgubi nego zasad samo kada Tole nije sredio, zato neka dodje kraj neukusnim komentarima!...

Danijel

pre 15 godina

Svaka cast CUKI za danasnju pobedu. Samo da i Jagodina odigra sledece nedelje tako na stadionu partizana i to je to.ZVEZDA SAMPION!!!

boki delija

pre 15 godina

Sta bi ovo silni Grobari, sada ste aterirali na nos,
pucate, gotovo je bre. Neka veceras svako zna, da je Zvezdina pobeda...novi sampion i titula...ahahaha

sone ns

pre 15 godina

odlazi jokane!!prepusti strucnijem ovaj tim koji moze mnogo bolje i pre svega efikasnije!!postavljas tim kao murinjo sa losim defanzivcima, ne koristis najbolje napadace i veznjake ne samo u Srbiji!!ne ubacujes partizanovu decu u igru makar 10 minuta(Ljajic)!!hvala ti za pobedu na marakani,ali tamo javor daje 3,a mi samo 2gola!!grobari zele oafanzivu kakvu partizan mora iskoristiti ove sezone,a ne cekati 91 minut za 1-0!!!napred PARTIZAN!!Jokane hvala,ali idi dalje

urosh

pre 15 godina

kolo srece se okrece,nece nepravda jel bog vidi sve, a ovi iz vojvodine mogu samo da se nadaju i da budu srcni ako na kraju budu 5 ili 6.

KIgor

pre 15 godina

Zar je moguce da je partizan usao u krizu? Kako je to moguce? Kako to da vam vas Cukaricki uzme 3 boda? Imali ste visak pa vam ne treba vise?
Desio se Javor,osamario vas na sred JNA i krenuse kola nizbrdo.Prozivali ste Zvezdu a sada pade razlika na 8 bodova.Videcemo jos do kraja sezone da li cete i dalje da se dizete u nebo ili mozda na vrh Javora.

ZVEZDAŠICA

pre 15 godina

Mrzim grobare pa šta? Iskompleksirana sam pa šta? Nemam pojma o fudbalu pa šta? Rođena sam u drugoj polovini 90-ih pa šta? Volim lastiš pa šta? Ostavio me je moj prvi momak Grobar (sa ogromnom dioptrijom) pa šta? I drugi je bio to isto pa šta? Pa ništa. Ostalo mi je jedino da svoju frustraciju izbacujem ovde. I to i činim. Pa šta?

jedan od nas

pre 15 godina

lako ce da se zalece topalovici malo vredjaju zvezdu tamo ovamo i eto odmah bolje ali gde bas VISNJIC da vam se desi hahahahahahahaha!
EEE CUKARICKI MOJ EVROPSKI PARTIZANE al bice bolje sledece kolo ide na ruku partizanu novi derbi
PARTIZAN - REAL JAGODINA.prstace na sve strane!

boba

pre 15 godina

ova zvezdasica je legenda!!!:)) a o ovaj sto je napisao "tole je sigurno na sluzbenom putu" je car,crko sam od smeha,extra fora:))napred zvezdo

Whitenight

pre 15 godina

Auuuuu, al ste se primili cigani....
-8, sta je to sica haha. Pa vi to vec slavite titulu, BRAVO! Nama jedan Moreira vredi vise nego ceo vas tim. Koga ste doveli - Subashica, azerbejdzanskog Ronalda hehe
jadno...

Zvezdas-Srbija

pre 15 godina

dobro je,bar je malo zanimljivije prvenstvo nego proteklih godina... ali mislim da sudije guraju i partizan i zvezdu a najvise vojvodinu!!

Priznajte...

pre 15 godina

Управа Партиѕана је одмах по завршетку утакмице најавила жалбу. Управа тврди да су се играчи Партизана жалили на сувише јако осветљење на Брду тако да њихов голман није видео лопту у тренутку кад је пролазила поред њега.

cikasedi

pre 15 godina

ne rachunajuci komentare vechitih rivala,ovde se najchesce moze prochitati vosha-ovo,vosha-ono.....a poseta na stadionu voshe 300 ljudi...tuga!

zorz

pre 15 godina

Grobari braco moja,nema razloga ni za brigu ni kritike.Opustite se,kiksevi su sastavni deo fudbala.Nije moguce sve utakmice u prvenstvu,nismo mi nerealni.Pobede+poneki kiks=titula.Titula ne dolazi u pitanje.Namestilo nam se tako da se povredi Djordjevic pa sada i Stevanovic i ocigledno da fale u odbrani no sve ce doci na svoje mesto.Mene interesuje koju teoriju sada imaju komsije vezanu za cika Toleta?Prvo sto mi pada na pamet da ce da krenu sa razmisljenjem tipa 'Cukaricki ne prodaje bodove' .Lakse im je tako nego da shvate realnost i prihvate da mi igramo cisto i posteno.Ni jedan jedini bod nismo i necemo osvojiti sumnjivo.Pobedio nas Cukaricki,pa sta?Bolje castan poraz nego kupljena utakmica

Miki srpski sin

pre 15 godina

HA, HA, HA
Ipak ste kompleksaši. Zašto? Godinama u nazad je isto. Groblje gura do derbija, pobeđuje sve redom, mašta se o Evropi najavljuju proleća, osvajanja nekih liga itd. Zatim sledi derbi, tu vas oduvamo i onda kreće serija poraza, onda svi do tada hvaljeni igrači ne valjaju, trener koji je do tada bio najbolji na planati i trebalo je da bude selektor reprezentacije sveta odjednom nema pojma itd...
E sada prosečan grobar koji čita ovaj komentar (pomislio opet se cigani likuju) čudi se jer ove godine ste nas dobili u derbiju, kave veze ima ceo ovaj text. Pa, gospodo jer ste kompleksaši, imate kompleks Marakane, zvezde najvećeg srpskog tima i samo bliski susret i igra na velikom stadionu (bez obzira na rezultat)ostavlja traume i poosledice u nekoliko kola. Ne bojte se ispeglaće to tata Tole.

ja

pre 15 godina

Sjajna igra Vose, steta sto je na kraju bilo samo 1-0! Mrdja je propustio tri 100% sanse, po jednu Grozdansoki i Tadic...19 suteva na gol, od toga 10 u okvir gola...Junak utakmice Danijel Aleksic koji je golom, koji se retko vidja doneo pobedu svojoj Vosi!
opsirnije o svemu na http://www.fkvojvodina.com/forum/viewtopic.php?t=1105

naselje

pre 15 godina

Auu, smrzavao sam se sat i 45 minuta, da bih video jedan lep gol i dva puta promasenu praznu mrezu. Ajde nadjite nekog dobrog trenera, ovo je jako dosadna igra zadnjih nekoliko kola... Lepo je sto smo pobedili...
VOJVODINA JEDNA JEDINA POLA BELA POLA CRVENA

SAS

pre 15 godina

Najzad je ALEKSIC dobio sansu da igra i odma gol,ljudi ovo ce da bude PRVI nas napadac posle MIJATOVICA koji ce da igra konstantno u nekom velikom klubu pazite sta sam vam rekao i umesto partizan da je za njega dao 1,2 mil. oni bacise pare na fejsu.
Daj boze da to bude u skorije vreme i da ne gledam vise PANTELICA,ZIGICA I KEZMANA!

fbv

pre 15 godina

Nista strasno! Kad nam budu vise trebali bodovi vratice nam Cuka! Da ne bi svi redom kukali, pogotovo komsije, odlucili smo da malo ucinimo ovo prvenstvo zanimljivijim!
Ali titula svejedno ostaje u Humskoj!

Mile

pre 15 godina

Evo da i ja nesto napisem ako puste moderatori.
Vi se vise radujete (zvezdasi)nasem porazu nego svojoj pobedi.Pominjete Bari nas Rapid,Dinamo ... sve stvari koje su bile pre 7.8 i vise godina.E ovako:
Da pogledamo sadasnjost i blisku proslost;
Zvezda prosle godina nista nije osvojila.Ni jedan bod u ligi UEFA gubi od Arisa (LOL) drugog tima Boltona na "neosvojivoj tvrdjavi"(lolx2)i drugog tima Bajerna , a pre toga jedva prodju i izgube od Levadije (hahahaha) i posle od mrtvog Rendzersa ispadnu.
Ove godine RASULO jedan trener drugi trener,hapsenja nema Predsednika samaranje od strane navijaca,podrzavanje onog huligana Misica,ispadanje u KVALIFIKACIJAMA od snazne Nokozije,u derbiju 0-2 sramno ponasanje zvezdinih igraca,5 penala do sada i jos mnogo toga sto muci Zvezdu a vi se uhvatili za nasa 2 poraza, e pa komsije stvarno ne znam ko ima kompleks.
Pominjete Toleta a sta je sa Miljanicem,Piksijem Babarogicem sta je sa njima???
zato mir i tisina i jedan link za vas
http://de.youtube.com/watch?v=sTfLoBDhGTM

Branko

pre 15 godina

Moralo je i to da se dogodi...Sada treba pruziti podrsku ovim momcima i strucnom stabu!Mada,kada sam video da je Fejsa u prvoj postavi-naslutih tako nesto.Zaista nemam nista protiv tog decka,ali je Petrovic mnogo vise pokazao od njega.Znam i da je bio -poredjen,i da je pod pritiskom ali...Stoper iskusan-to nam treba!Gavrancic?Bilo bi idealno,ali bi to znacilo da gubimo Srdju.Napadac?Da,kao sto je nekada bio Becanovic.Ne vidsmo onog Perica...NAPRED PARTIZAN!

Aca-Niš

pre 15 godina

I posle ovog poraza ni malo ne brinem! Jeste nam Zvezda prišla, ali nam je Vojvodina još bliža, zahuktava se sve biće još kikseva na sve tri strane. Nadam se da ima u ovoj Srbiji još normalnih navijača, i ja kao grobar kažem da ovo i nije tako loše, samo da se češće događa da ove manje ekipe tuku ove velike timove!!!
E i još jedna stvar koju uvek pitam, gde je tj. živ li je Kamel Zaim?

P.S. Samo vi punite gaće onom gazdi SOS kanala i grobari i cigani, on samo postavi neku temu provokativnu(baci kosku) a vi se prepucavajte i bacajte pare na gluposti...smesni ste svi, svi ste jaki na recima a od 2.ooo.ooo ljudi nema 20.000 da se skupi svako kolo i jednima i drugima,JER VI STE SVI KVAZI NAVIJAČI!!!!!!

Komsija sa Marakane

pre 15 godina

Ovaj partizan bas nema srece, pa opet poraz za samo jedan razlike... jel vam preskace Chuka topalovici? Jako sam srecan a moram da pohvalim igrace Cuke, a bivse grobare Bosancica i Nadja, kao i ostalih sedmoricu koji su ponikli u partizanu... drago mi je da su igrali srcem za svoj sadasnji tim i time pokazali da kad onu iz partizana postaju ljudi... Fenjerasi ali kad se okrene tabela

badi

pre 15 godina

evo vam vase leprsave igre
nije osam bodova razlika nego 2 jer postoje jos dva derbija,pa sta cete vi da uradite proletos kada vam zimus idu juka i moreira ko da vam vodi utakmicu zar bambi da da bambi i golove daje cadilovski

Ninoslav

pre 15 godina

Pa kako vidim temperatura u humskoj jedan je laganom padu cak 5 stepeni je pala za 2 sedmice ... i sada je 8 stepeni u plusu sto bi znacilo da za koju sedmicu pocinje zima bice snega i velikog minusa ;]]

slawisha

pre 15 godina

Znam kako će izgledati komentari, zato ću napisati sledeće:

- Poneki su toliko uporni u otkrivanju tudjih slabosti kao da se radi o
otkrivanju skrivenog blaga.
( Monteskje )

...ko se prepozna, prepoznao se!!!

VOLIM PARTIZAN!!!

MarkoS

pre 15 godina

Znao sam da je Cukarica brdo, ali da je neprelazna planincina to nisam. Polako dolaze stvari na svoje mesto, sad ce i Javor da ljulja u sredu. Neka, neka, ko visoko leti... SAMO POLAKO, POZDRAV JUGOSLOVENIMA.

G

pre 15 godina

Nije poenta sada likovati porazu Partizana, jer ima jos dosta da se igra i puno bodova je u igru, sto ocigledno grobari nisu imali predstavu...

Nego je stvar u tome sto ljudi, tj. oni koji dizu Partizan u nebesa ne znaju da razlikuju dve stvari-IMATI TIM I IMATI IGRU.

Partizan posto ima, tj. imao je igru, onda vecina gore navedenih misli da ima i vanzemaljske igrace.
Igra dodje i prodje, a kvalitet igraca je sustina.
Partizan nema vise od 3 prava igraca,
a odbranu ne treba komentarisati, kao ekipica iz kraja.
Sredina kao najbolja, a drze je dva igraca,
a napad sve ne jednog igraca.

Ko je realan, treba da samo pogleda igrace koje Zvezda ima, i da pogleda na svkoj poziciji kakvi su igraci.
Oni evidento imaju kvalitet ili barem iskustvo i talenat,
sto znaci da kada se to dvoje spoji i ukomponuje, dolazi do "PETARDOVANJA", ali polako...

NEMOJ TE DA SE LOZITE ZA DZABA, IMATE 3 IGRACA OD KOJIH VAM SVE ZAVISI, ZNACI AKO JEDNOM NIJE DAN, SVI ZA GLAVU.

ALI...NE TREBA VAMA 3 IGRACA, NITI 11,
VAMA JE DOVOLJAN JEDAN NA CELU FSS...

KADA NEPRAVDA POSTANE ZAKON...


IDEMO...

strucnjak :))

pre 15 godina

gde su oni sto bi prodali zuku,a ubacili fejsu?

onda mozemo sve iz pocetka i da se veselimo titulama nad onom sitnicom od komsinice..

ovaj poraz nije bitan,vosa nije tim za strahovanje,a ''sitnica'' ne moze sve da kupi do kraja.

nas interesuje samo pobeda u stutgartu,nista vise!
zato ,svi u napad!!!
takticka nadmudrivanja,ostavi za kasnije..

ps. bjeko,ne muti opet vodu!
Ti si se pokazao,niko te ne dira,
a evo i dinkic ce da poveca penzije...

WladimirWB

pre 15 godina

Pa kome cemo poklonit bodove ako ne bratskoj crno beloj ekipi u kojoj igraju nasi grobari?

Niste culi za projekat CRNO BELI U EVROPI? Partizan u ligi sampiona, Cuka u ligi kupa uefa!!!

Nemojte se nadati i radovati, Cuka ce u sledecem kolu biti ispred VAS, ovo nije sraman poraz, da smo os vas izgubili to bi vec bio!!!

AJMO CRNO BELI OOO
AJMO PARTIZANE DO DUPLE KRUNE
AJMO CUKO DO DRUGOG MESTA
AJMO OFKA DO TRECEG MESTA

OVI CRVENO BELI NEK SE DOGOVORE ZA OSTALE POZICIJE.

posmatrac iz daleka

pre 15 godina

koga je to Vojvodina (Vosa) "pregazila" , "otkinual" ili kako vec unakazila?.
Tesko mi pada ali u interesu njenih navijaca mora se reci da je ta Vosa jedan provincijski klub koji NIKADA nece osvojiti prvenstvo Srbije, I ovu utakmicu je Borac izgubio - vise nego sto je Vojvodina pobedila.
Neki put treba imati hrabrosti da se pogleda u ogledalo.

Kimi

pre 15 godina

Sve ovo se ne uklapa u logiku!!OOK mozda posledica utakmice od cetvrtka, ali pre cetvrtka nereseno sa Javorom. Prvo Zvezda na pocetku sezone katastrofalna, onda sinoc za nekoliko minuta daje 4 LAKA gola, Partizan pocinje odjednom da gubi bodove...da li to znaci da prventstvo treba da bude zanimljivije, OK mozda i kriza u PFC..a ako jeste onda je i ona u najmanju ruku smesna, kako to odjednom....
Pozz svim navijacima PFC
P.S.Znam da ce komsije da likuju ali neka su zivi i zdravi u svakom sl.PFC NO1!!

dewis

pre 15 godina

Jokane idi molimo te,ostavi nas partizan nekome sposobnijem od tebe jer si ti unistio i ono malo nade sto smo imali sa Djukom.Ovaj partizan nije ko sto je bio prosle jeseni,bledo,bezidejno,neefikasno.Za dve nedelje smo izgubili 8 bodova,ne bi bilo strasno da partizan igra fudbal,nego ovo je vucenje po terenu,podseca na Tumbine 5/odlikase.Nadam se da ces odmah da das ostavku i da odes da se kalis u nekom nizerazrednom klubu pa kad sazris,saznas,ako saznas,dodji mi cemo te cekati.A sada idi jer ne bih nikako voleo da izgubimo jos bodova sa tobom ili da dobijemo koju peticu od Sevilje ili,ili...
Pozdrav svim grobarima JOKANE NAPOLJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZVEZDASICA

pre 15 godina

FEENOOOMEENAALNOOO nedeljno popodne!!! Nas parni valjak i nasi vanzemaljci su POCELI da leprsaju kao prosle sezone!!! A tako su leteli,cak su davali izjave kao oni ne nemaju od koga ni bod da izgube!!! Samo mi zao onog Dzombe,bas nema srece sa rasporedom nase lige!! Da mu je partizan prvo gostovao mogao je da stavi 1000 dinara za karte sada nece moci da stavi ni 100 dindzija,za zvezdu je stavio nekih 600,aaa saaada bogami je mogao da stavi i 1500!!! Jadan ostace mu prazna KASICA PRASICA!!! Nego grobari,sta da vam kazem,pazi kada ste fenomenalni,sve mi se cini da cemo opet citati grobarske komentare Jokane odlazi,bezi,gubi se.... A taman je postao veliki trener,ha-ha-aha!!! Eee a bambi? Ma ne sekirajte se mozda je Cukin stadion bio zaledjen,a bimbi na ledu......Joooooj kako ste nisko pali,a lepo sam vam rekla!!!! Mi ovakvi bez igraca,ekipe pobedjujemo i sa 9 igraca i podelimo i po koju petardu,pa se pitam sta bi tek bilo da imamo ekipu!!!!! Placite grobari na sudije,penale,taktiku.....zagrevajte se jer jos malo i nista drugo necete ni moci!!! POZDRAV ZA SVE MOJE DELIJE!!!!

Beogradjanin

pre 15 godina

JOOOOOOOOOJ ala je slatko.Bravo Stepi DELIJO. Topalovici se jos nisu ni ispilili a vec graknuli.Prosli put sam napisao da pucaju od samdorije a ond od Cuke i to je pocetak raspada sistema. Bice ovakvih pucanja jos.Toje ono smejala se rupa zakrpi. Jeste li jos Sampioni Topalovici. Topao Oktobar pa se led topi. Dok dodje prava zima ode zaliha. Ovo mi je ulepsalo nedelju. Smejte se i dalje. Sada vas ceka Stutgart pa domace prvenstvo

GMCZ

pre 15 godina

smesni ste!!! ovo vam je prva ozbiljnija tekma posle marakane, tek vam sledi ponor!!!
Napred Zvezdo samo napred Zvezdo
najbolja siti uvek ispred svih!!! ZVEZDO!!!

Vuk Slavija

pre 15 godina

Pad forme, to je sasvim normalno... Nadam se samo da su ove tri utamice dosta :) i da od srede krecemo ponovo uzlaznom putanjom. Nije lose ni +8( ili -8 za de li je )... Napred Partizan

Stefan

pre 15 godina

A ponadali ste se Grobari da ste već uzeli titulu...ali neće moći!!! Objektivno vi ste jedna prosečna ekipa koje je iskoristila loše poteze i krizu u Zvezdi, nadam se trenutnu. Da smo sad u ovakvoj formi,koja i dalje nije zadovoljavajuća, ne biste sigurno imali 8 bodova više!!! Koji ste vi prosek videlo se protiv Sampdorije koja vas je gazila. Sampdorija koja i dalje nema pobedu u Seriji A, a vi, jelte, nebeska ekipa za ligu šampiona, al ne možete da im priđete...pa vidite. Nego, teško je izaći iz prosečnosti i iz naše senke,zatto se toliko i radujete. A Zvezdo samo napred i titula opet u Ljutice Bogdana 1a!!!!!!

misa

pre 15 godina

Jeste da sam se silno obradovao ovom porazu partizana ali ipak osam bodova je previse.Nadam se da gresim i da je ovo samo pocetak kraha jedne neosnovano hvaljene ekipe,ali mislim da i manje kvalitetne ekipe ne bi dozvolile luksuz da izgube titulu.Medjutim sto se Vojvodine tice neznam...

Djindja

pre 15 godina

ovo je takticki...da se komsinica ponada da moze do titule,a ona na JNA na prolece PARTIZAN pokazuje svoje pravo lice i u derbiju overava titulu

mojsije

pre 15 godina

E komsije ocigledno da je vas najveci uspeh nas poraz pa i kad igramo sa turcima u takmicenju u kome ne ucestvujete!ODLUCITE SE ZA KOGA NAVIJATE..ZA FENER,SAMPDORIJU........

Goran

pre 15 godina

Topalovici ! ?

"minus 13" ! ?

Kad udje voda u ushi bice Vam vruce kao na +100 !

ha ha ha ha ha

STRAH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S.
Kako je dobar osecaj biti na stadionu i gledati svoj tim koji je toliko jak da osvaja Kup sampiona. INTRAVENOZNO !!!

Grobar_k_a

pre 15 godina

Najbolje je to sto vi svi vicete da ce sad da pisu "JOKANE ODLAZI" a u owix 80 komentara do sada su samo to DELIJE pisale...blago wama...znamo da je vama praznik kad Partizan izgubi..
Ali hvala Bogu on ce imati uvijek svoje navijace uz sebe!
Kad vi budete imali onakve navijace koji su sa SRCEM uz svoj tim onda pricajte sa nama..I ne radi se samo o njima nego vi svi pricate e sad ce krenuti nizbrdo?NISAM ZNALA DA STE VIDOVITI..pa lijepo...
Partizan je ucinio da se mi Grobari osjecamo ponos uvijek kad pomene neko nas klub!
I vi nesto pricate lose o Partizanu a josh uwijek smo na +7??hahahahahaha..ma..nije smijesno koliko je zalosno..
al´dbr..wi sad sigurno osvajate titulu i sve te stvari...sta da kazem?
svaka cast VIDOVITE DELIJE...

Zagrepčanin

pre 15 godina

Odgovor na komentar br.32(Beograđanin)
Dovoljno je pogledati tabelu i navijači Zvezde se pitaju de li je;de li je.Samo toliko.PARTIZAN FOREVER.

sone ns

pre 15 godina

odlazi jokane!!prepusti strucnijem ovaj tim koji moze mnogo bolje i pre svega efikasnije!!postavljas tim kao murinjo sa losim defanzivcima, ne koristis najbolje napadace i veznjake ne samo u Srbiji!!ne ubacujes partizanovu decu u igru makar 10 minuta(Ljajic)!!hvala ti za pobedu na marakani,ali tamo javor daje 3,a mi samo 2gola!!grobari zele oafanzivu kakvu partizan mora iskoristiti ove sezone,a ne cekati 91 minut za 1-0!!!napred PARTIZAN!!Jokane hvala,ali idi dalje

Sampion sa Zvezdom

pre 15 godina

Odlazi Jokane pa odlazi Jokane. Pa on je vas veliki igrac i posle 2 poraza vi ga vec terate. Tu se vidi razlika izmedju nas i vas. Dzajic je toliko godina bio bez titule krajem 90:ih ali smo ipak bili uz njega. Veliki smo klub za vas i sve ostale u ovom delu Evrope. Mi smo velikan svetskog i evropskog fudbala, velikan u krizi ALI VELIKAN. A vi ste samo komsije velikana.

ja

pre 15 godina

ZVEZDASICA

Devojko koji je tvoj problem? Zar imas tolike traume od Partizana da stalno moras da se javljas na nase vesti i da na Zvezdinim vestima komentarises Partizan? Zar imas tolike komplekse? Znas za to postoje ljudi gde odesh lepo da se lechish...

Kazna stize

pre 15 godina

Posle derbija krecu kola nizbrdo, jer onolika sreca mora da se plati i to duplo! Tek cete sada videti koliko nemate pojma, nego da ste samo imali srece na pocetku prvenstva.

Grobar Novi Beograd

pre 15 godina

pozdrav za sve delije koji slave danas i koji prete nekom igrom zvezde...hahaha, mi možda jesmo u krizi, ali ako je ono fudbal što ste vi igrali protiv napretka i ofk, onda stvarno niste normalni. -8 nije ništa koliko će da bude kad dodjete na JNA...ove godine se nadam petardi...a vi se nadajte 3. kandidatu pošto ko god da vas uzme nestaćete...PARTIZAN ŠAMPION!
NUSKNVP!!!!!!

Zvezdas-Srbija

pre 15 godina

dobro je,bar je malo zanimljivije prvenstvo nego proteklih godina... ali mislim da sudije guraju i partizan i zvezdu a najvise vojvodinu!!

ZlajaTB

pre 15 godina

Vidimo se na kraju cigani...i da vas podsetim,titulu osvaja prvi a ne chetvrti na tabeli...JEVROPSKA ZVEZDA :) ...prvaci balkana ..kosmosa..bla bla trutj trutj..ni na Autokomandi necete biti prvi dok je Partizana..Zdr

Ivanjica pfc

pre 15 godina

Drago mi je zbog cigana da smo im vratili veru i nadu za ovu godinu...bice zanimljivije...
P.S. ja sam siguran da je titula nasa...

Zelja NS

pre 15 godina

Grobari tu smo na -4, dosao je i red da ekipa "bljesak" (partizan0 konacno pokazuje koliko stvarno vredi... Vosa tek sad ulazi u sampionsku seriju, grobari cuvajte se, bice hladno. VOSA JE SAMPION!!!

Neško

pre 15 godina

Koga jos briga sto je partizan izgubio od cuke, ionako ce izgubiti sve utakmice do kraja sezone. Vazno je da ce Luis Hamilton biti sampion F1. Napred Luis!

Miki srpski sin

pre 15 godina

Miki srpski sin=kompleksas!
(Boki, 26. oktobar 2008 17:06)

Kompleks imas samo od boljih, od sebe, mi (navijači pravog srpskog kluba)u Srbiji nemamo kompleks.

ZVEZDASICA

pre 15 godina

STRUCNJAK-JA Eeeee ja skuvala,oprala ves,odigrala lastiz iiiiiiii ma sve sam odradila i evo opet kao sto kazete piseem i piiiisem i samo da znate da cu uvek pisatiiiiii,i ne zato sto sam iskompleksirana jer nemam razloga da budem iskompleksirana,a da li znate zasto??? Zato sto nikada niste imali,nemate i nikada necete imati ono sto ima MOJA ZVEZDA!!! I zato cu uvek da pisem i da vam se smejem jer mi se moze jer sam ZVEZDASICA,a vi se i dalje palite na moje komentare!!!!

zivim za sever

pre 15 godina

haha....kazem ja da ce chika Stjepa da uzme bodove.......idemo dalje cigani...josh nishta nije gotovo.......juche nas je bilo 7hiljada a verujem sledecu tekmu duplo vishe ljudi....
uh kakav psiholoshki problem za partizan.......
i opet kazem molim boga da groblje prodje u drugi krug lige uefa .....a onda ce na kraju prvenstva biti +7 u nashu korist naravno....tezak je to ritam g-dine jokanovicu........
uh kakva subota a kakvo tek nedeljno popodne.....
idem da se napijem od srece!!!!

DANIJEL

pre 15 godina

ovom pobedom Čukarički pokazuje da je nezgodan domaćin i da svako na Banovom brdu mora da se namuči da bi osvojio bodove.Ovim porazom Partizan pokazuje da i nije baš tako jak kako sw činilo na početku i da titula nije osvojena u 7 kola,već se još igra do leta,a i Zvezda je u dobroj formi,pa nam predstoji nadasve neizvesno prvenstvo.Ovaj rezultat dokazuje da je kod nas prošlost nameštanje utakmica.

Dr. Moreira

pre 15 godina

Sta ste se bre primili?Pa naravno da moramo i mi da kiksnemo...Sta ste mislili,da cemo da dobijemo sve do kraja?Pa mi igramo evropu za razliku od cigana i umaramo se malo...Fejsa jeste ocajan igrac,i tu nema dileme,ali ostavite Jokanovica na miru...Dok je pobedjivao bilo je sve ok,sad kad smo 3 odigrali lose,odmah "napolje"?Koji ste vi grobari...A,sto se cigana tiche,mene bi bilo sramota da komentarisem,jer u svakom slucaju mi smo izgubili manje nego vi,i plus smo vam stavili 2 u derbiju...Tako da iako je 8,opet smo vam daleko...vidimo se...

nenad73

pre 15 godina

Prosto je smesno citati komentare komsija sa Marakane, kao ne zna cela Srbija da vam OFK-a redovno poklanja bodove :) pa i juce da vam nisu dodali loptu na 5 metara ne bi ste gol dali do sutra.8 bodova je nedostizna razlika za vas evo to danas upamtite i setite se na kraju.

miki

pre 15 godina

obradovao me ovaj rezultat! KOnacno! mislim da su se i do sad provukli na nekoliko utakmica( protiv rada dobili 3-0 a utakmica je bila ravnopravna, igrac utakmice- Bozovic! protiv zvezde dobili 2-0 igrac utakmice - Bozovic! protiv vojvodine dobili 1-0 a vojvodina je imala vise sansi od partizana...) moralo je konacno. Nadam se da ce tako i da se nastavi, jer ako pgledate raspored vidi se da Partizan jos nije izasao iz Beograda!!! Zvezda je vec igrala u Novom Sadu, Zrenjaninu, Kuli, Krusevcu...kad bi bar jos jednu kiksnuli do zime bilo bi extra!!! Ivic ce valjda da dovede par igraca na zimu, Janevski da odradi pripreme sa ekipom, njima ce verovatno da ode neki od stranaca( Moreira, Zuka,Diara), a mozda i Tosic... tako da se nadam da ce i ovih 8 bodova, koji nisu mala prednost, biti dostizni!!!

Arnold Schwarzenegger

pre 15 godina

Tri utakmice, dva poraza i jedan neresen.... Samo tako nastavite! Stvarno mislite da cete uraditi nesto sa vasim predsednikom Djuricem "mutavim"!? Srpski klubovi da se ugledaju na "evropski" Partizan!? Ne hvala.... Napred Zvezda!!

RichiPFC

pre 15 godina

Bili ljudi bolji pobedili, pa sta!? Vas nemogu da pobede jer uvek dobijete neki sumnjiv penal tako da koliko god bili bolji nemogu da pobede ( poslednje dve utakmice)!!!!!!!

delija

pre 15 godina

u ime svih na u crveno belo, za zakletvu zvazdi ja spevo sam stih, ja kunem se srcem i dusom i telom da budricu do smrti tim. CRVENA ZVEZDA

Danijel

pre 15 godina

Svaka cast CUKI za danasnju pobedu. Samo da i Jagodina odigra sledece nedelje tako na stadionu partizana i to je to.ZVEZDA SAMPION!!!

milan

pre 15 godina

polako ljudi vidim svi sad pevate refren - a zaboravili smo prvu strofu. Ima tu još strofa da se peva do kraja balade. Neko je počeo, a završiće se kad Zvezda dođe na + 15.Znači ispočetka .. ОЈ ЈАVOREEEE JAVOREEEE.

Napast

pre 15 godina

Smesnih li komentara....fudbalskih znalaca...jeste da sam neutralan ali ....nemojte bre zvezdasi da se mnogo palite...bice jos ovakvih kikseva da bi prvenstvo bilo zanimljivije...jer liga nam je najblaze receno SMESNA...a Partizan je sa kiksevima morao negde da pocne...kako bi izgledalo da stalno pobedjuje...a da ova nikad slabija Zvezda stalno posrce...pa da razlika izmedju vecitih bude preko 15 ....tek tada niko ne bi pratio ovu nasu jadnu ligu...a stadioni bi bili prazniji nego sada...pa pogledajte danasnji multiprenos...na jednoj strani Vojvodina-Borac...a na drugoj Celzi-Liverpul..pitam ja vas..sta bi ste pre gledali...?????

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Dobro,pa shta da se radi i mi imamo pravo na kiks,nismo se opasuljili od italijana i to je to,guramo dalje,naravno ka tituli,koju prvaci evrope i sveta nece osvojiti i ove godine.Kada nema fudbala tu je vaterpolo,kad nema vaterpola tu je kosarka,kad nema kosarke ima uefa kupa,kad nema uefa kupa ima kosarke i tako u krug,a vi jadinici !? Shta vi gledate,za shta vi zivite !? Za Apoel !? Za nash poraz od Seville,Dorie,Liega !? Barceline,Reala,Tau-a,Pao-a,Cska-a !? Barcelonete,Posilipa,Mladosti !? E moji vi,svake godine pricate neshto o nama,pa kad je za mene neko mali,ja ne uzivam u njihovom porazu,nego se radujem nasoj pobedi,ako smo toliko od vas manji u fudbalu zashto se opterecujete nama,dobicete nas 3 derbija,dobicete sve do kraja,biti sampioni,samo napred.Evo mene npr. vi u basketu uopshte ne zanimate,niti ostavljam komentare i postove,jer smo za vas istitucija u tom sportu,samo cu poslati kom. kada vas dobijemo u derbiju po 60-ti put u zadnjih 62.

Grobari,pozdrav vidimo se sledece nedelje na JUGU !

Patris

pre 15 godina

Partizan bi trebalo da proda Sikimica, Miljkovica, Knezevica, Ngambija, Paunovica, i Fejsu i da za te pare dovede 2 starija iskusna stopera...

urosh

pre 15 godina

kolo srece se okrece,nece nepravda jel bog vidi sve, a ovi iz vojvodine mogu samo da se nadaju i da budu srcni ako na kraju budu 5 ili 6.

gage bn

pre 15 godina

I vi nesto pricate lose o Partizanu a josh uwijek smo na +7??hahahahahaha..ma..nije smijesno koliko je zalosno..
al´dbr..wi sad sigurno osvajate titulu i sve te stvari...sta da kazem?
svaka cast VIDOVITE DELIJE...
(Grobar_k_a, 26. oktobar 2008 17:40) Ha ha ha,sta je GROBARKO jel te toliko ovaj poraz uzdrmao da ne znas ni koliko nam bodova bjezite:)......ako je ono u cetvrtak bilo navijanje onda je moja baba vristala od srece na dedinoj sahrani.

Zoki__

pre 15 godina

Grobar sam i time se dicim... Samo sam preleteo komentare na ovu vest, a tacno sam znao sta ce pisati. Navijaci komsinice, likuju, sad su glavni, dali nekoj OFK-i 5 komada pa se dice... Ako je neko ocekivao da Partizan pobedi sve utakmice do kraja prevario se, pa normalno je u fudbalu izgubiti, ali kad izgubis ovako nesrecno, tesko je... Ali, idemo dalje, prvi smo a tu cemo i ostati a ostali neka se bore za mesta od broja 2 pa nadalje. A brzo su c....i zaboravili derbi, zato neka se ne javljaju, neko aj u svoje dvoriste. VOLIM PARTIZAN!!!!!

Sigmund

pre 15 godina

Mora da je jako glup osecaj kad tvoj tim pobedi sa 5-1, a to apsolutno nista ne znaci.
Nego moras da pratis utakmice omrazenog ti kluba i da se radujes eventualnom kiksu.

sensei

pre 15 godina

Vidim sijate od srece jer je -8?!? MINUS OSAM! I to nakon 9 kola...

Nas Skor 7 p. , 1 n. , 1 p. Vas 4 p. , 2 n. 3 p. .
Pre samo dva kola smo vas porazili sa dva gola razlike.
I

Govorite o Toletu i Penaltizanu?! Kapiten CZV 6 golova a od toga 4 sa PENALA.

Da danas Cuka nije pobedila bilo bi : Partizanova filijala ovo-ono, Nadj , Marinkovic i co. su nas pustili , tole kupio. Ma nema ,uvek ce se naci opravdanje.


Ispali ste od APOELA a likujete zbog naseg poraza od Sampe!? Da nije smesno bilo bi zalosno. APOEL vs Sampa ? Timisoara vs APOEL ? Hmm......Na kraju Crvena Zvezda vs Partizan 0-2 ,hvala i dovidjenja.

PARTIZAN SAMPION

pre 15 godina

Vidim da ovde niko nije odgledao tekmu, pa evo-
Partizan je napadao sve vreme, imao 4 stopostotne sanse(od toga jednu stativu, i jedan udarac odbranjen bukvalno sa gol linije) a Cukaricki koji nije stvorio nijednu sansu na tekmi (pokusavali su, ali je Partizan dobro stajao u odbrani) osim ove iz koje su dali gol, mada je po meni neregularan jer je bio prekrsaj nad Partizanovim igracem.
Sudija je bio krajnje nekorektan po Partizan, iritirao publiku…ali eto kad nesto hoce da se zavrsi lose, zavrsice se. Nasi igraci prilicno nonsalantni, pa na to dodje ovakav sudija, pa nezasluzen gol Cuke…i eto mi izgubismo od Cuke od koga realno uopste nije trebalo.
Tekmu sam gledao sa trenerom jednog naseg srpskoligasa, koji rece da je Partizan realno toliko bolji od svih u prvenstvu da bi trebalo svakog da dere sa po nekoliko golova razlike, i nijednom da ne izgubi(a pogotovo ne od Cuke) ali i da je fudbal takav sport gde je tesko odrzati igrace “budnim”celu sezonu!
Nadam se samo da smo zavrsili sa poklanjanjem bodova.
AJDE PARTIZAN, ajde majstori, budite se…

bbrs

pre 15 godina

Sledi stabilizacija prilika u našoj zemlji.Talas toplog vazduha se širi našom zemljom i u narednim danima možemo očekivati toplije vreme.Temperature će rasti iz dana u dan tako da osobama sa slabijim zdravljem ne preporučujemo izlaganje jakim sunčevim zracima.

antirakar

pre 15 godina

Verujte nam groblje nismo se ponadali. Nema veze sto pukoste mozda je Jokan i danas dobio nekog igraca kao Jovanovica i Miljkovica posle Sampdorije.
P.S. Da se Tole nije malo udaljio od te(k)me?

033

pre 15 godina

$Tri gola u 7 minuta, pa u II poluvremenu još gol Obradovića - uz jedan autogol, i eto rezultata na kraju: 4:1 za Patrizan.
(proba, 26. oktobar 2008 10:30) $

hi hi hi hi .....

Subasic

pre 15 godina

Sta ste vi mislili?Posle sedam kola da ste uzeli titulu?Sad je -8,posle dva derbija -2.Kada ste vi dobili dva derbija u sezoni?Zvezda se tek zaletela.
Napred crveno beli........

Zvezdaš

pre 15 godina

Pobeda nije u tome kada Partizan izgubi nego zasad samo kada Tole nije sredio, zato neka dodje kraj neukusnim komentarima!...

Cofi

pre 15 godina

Dobise nas u derbiju,realno jedva,ali ipak pokazuju da imaju kompleks Marakane,samo sto ih ovog puta stize senka sa iste!Zbog svega vidjenog moram da kazem:KOMPLEKSI SU NEIZLECIVI!

boki delija

pre 15 godina

Sta bi ovo silni Grobari, sada ste aterirali na nos,
pucate, gotovo je bre. Neka veceras svako zna, da je Zvezdina pobeda...novi sampion i titula...ahahaha

Marko

pre 15 godina

Znao sam da ce Partizan da udje u krizu kad-tad.Na srecu nas slaninara a i delija,grobari i njihov tim su toliko puni sebe da nece da priznaju da su u problemima(mi bar priznajemo) tako da ce posrtati i dalje,stavise ovo je tek pocetak.A i vidi se koliko je Partizan tanak u igrackom kadru,prva postava mu je jos koliko-toliko dobra osim odbrane,ali zato je klupa nikakva.I to pisem pod uslovom da su mu u prvoj postavi Bogunovic i Petrovic umesto Fejse i Paunovica.Vojvodina ima ubedljivo najdeblju i najjacu klupu,a i sto se tice prve postave problem je u drugom stoperu,slaboj formi Stosica i u izboru najgoreg kapitena u istoriji-Popovica kojeg treba sto pre oterati.Ali to se da resiti,jedino treba mladog Karana staviti na stopera umesto Lovrica i Mijatovica ili Stosica prebaciti na tu poziciju.A sta reci za Aleksica?Momak je danas pokazao da ce uskoro biti bez premca na ovim prostorima,a drustvo ce mu uskoro praviti i Medojevic,Mitosevic i Katai.Vosa sampion!

BRANKO

pre 15 godina

Jos ste vi miljama daleko od nas!Tacnije 8 milja!A ova zvezdasica nigde je nije bilo posle derbija a sad se raskokodakala!Kao ona se razume u sport!

strucnjak :))

pre 15 godina

(ZVEZDASICA, 26. oktobar 2008 20:14)

ona pise li pise na omiljenoj temi,
a drugarice je cekaju za lastis...
:))
e komsinice...

moderator na pauzi (gledam atletiko)

pre 15 godina

A,sto mi niste pustili komentar?Jel sam nekog uvredio mozda dubljom analizom?!?
(Bobanmkd, 26. oktobar 2008 18:27)
Nisam ti pustio komentar jer svojim "dubokim analizama" zesce smaras.

jedan od nas

pre 15 godina

lako ce da se zalece topalovici malo vredjaju zvezdu tamo ovamo i eto odmah bolje ali gde bas VISNJIC da vam se desi hahahahahahahaha!
EEE CUKARICKI MOJ EVROPSKI PARTIZANE al bice bolje sledece kolo ide na ruku partizanu novi derbi
PARTIZAN - REAL JAGODINA.prstace na sve strane!

Rocky Balboa

pre 15 godina

@ "Tekmu sam gledao sa trenerom jednog naseg srpskoligasa, koji rece da je Partizan realno toliko bolji od svih u prvenstvu da bi trebalo svakog da dere sa po nekoliko golova razlike, i nijednom da ne izgubi(a pogotovo ne od Cuke) ali i da je fudbal takav sport gde je tesko odrzati igrace “budnim”celu sezonu!
Nadam se samo da smo zavrsili sa poklanjanjem bodova.
AJDE PARTIZAN, ajde majstori, budite se…
(PARTIZAN SAMPION, 27. oktobar 2008 13:46)"
ZATO sto taj "trener"tako razmislja-ZATO i trenira srpskoligase, stvarno je strucan i kompetentan !

eric

pre 15 godina

Ko je gledao utakmicu video je da Partizan uopste nije lose igrao. Stvorili su more sansi i izglednih situacija a u fudbalu se cesto desava da mnogo losija ekipa iz jedne polusanse dobije utakmicu. Da nije tako svi bi mi ziveli od kladionica a ne one od nas. Pritom imam primedbu na suvise opusteno i ponekad neozbiljno ponasanje majstora Diare kad se nadje u sansi. Sto se komsija tice oni odavno ne navijaju za Zvezdu nego iskljucivo protiv Partizana. Ime kluba za koga oni u stvari navijaju je ,, PROTIVNIK PARTIZANA" a Zvezda je samo bleda maska za patolosku mrznju prema svakom Partizanovom sportisti ili ekipi u bilo kojem sportu ili uzrastu. Nema te pobede Zvezde kojoj se vi obradujete kao porazu Partizana. Ali dobro, mozda to i nije lose. Skoro svaki dan navijate za neku drugu ekipu svim srcem. Vi ste pravi evropski, internacionalni i interkonfesijalni navijaci. Kod vas nema diskriminacije. Ni rasne ni verske ni polne ni starosne. Kriterijum je uvek i samo jedan. Mrzeti Partizan. Ali na vasu zalost retko se radujete iako navijate za pola Evrope. One koji se potucaju od nemila do nedraga zovu Cergari. Nisam siguran ali mi se cini da tu ima neke cudne analogije?

ZVEZDAŠICA

pre 15 godina

Mrzim grobare pa šta? Iskompleksirana sam pa šta? Nemam pojma o fudbalu pa šta? Rođena sam u drugoj polovini 90-ih pa šta? Volim lastiš pa šta? Ostavio me je moj prvi momak Grobar (sa ogromnom dioptrijom) pa šta? I drugi je bio to isto pa šta? Pa ništa. Ostalo mi je jedino da svoju frustraciju izbacujem ovde. I to i činim. Pa šta?

boba

pre 15 godina

ova zvezdasica je legenda!!!:)) a o ovaj sto je napisao "tole je sigurno na sluzbenom putu" je car,crko sam od smeha,extra fora:))napred zvezdo

Whitenight

pre 15 godina

Auuuuu, al ste se primili cigani....
-8, sta je to sica haha. Pa vi to vec slavite titulu, BRAVO! Nama jedan Moreira vredi vise nego ceo vas tim. Koga ste doveli - Subashica, azerbejdzanskog Ronalda hehe
jadno...

milos

pre 15 godina

samo neka igra ljubomir fejsa i gubimo titulu 100%.taj kad god je pocinjao utakmicu izgubili smo.ali izgleda da su mesetari i menadzeri vaziji od partizana.kako se on vratio u tim rasulo totalno.toliko.

Dejan Jovanovic

pre 15 godina

Kako ide... Ko visoko leti... Pravo stanje stvari polako dobija svoje prave oblike... Sad se vidi velicina onih koji su mislili da se titula osvaja posle pet odigranih kola... Smesno!!

Alo!

pre 15 godina

Smenjujte tog Jokanovića, imate li vi išta u glavi? Čovek će prokockati već osvojenu titulu. Ta neznalica polemiše sa Bjekovićem, koji za njega intelektualac. Ovakvog trenera može da voli samo "Partizan". Kao što je nekada voleo onog Ješića, koji je možda samo gori od ovog nezrelog trenera.

urazumite se

pre 15 godina

owo je prewrsilo swaku meru,u zadnje dwa kola primio 3 gola,pa i zadnjih godina partizan prima golowe iz prekida,dokle wise,kupite stopere,a ne da igra sikimic(penal-auto-gol),i oni klinci neka se kale u teleoptiku nama za ewropu trebaju kwalitetniji defanziwci,pamet u glawu jokane

Shoxy

pre 15 godina

ne znam samo sto si ove zvezdasi javljaju. Em su pogubili sve sto se moze pogubiti, em su ispali protiv "velikog" Apoela,i to na u svojoj rupi s brane sa igracem vise?! em imaju 8 bodova manje(a bilo je 13). A sto se tice nas, kriza rezultata je ocigldna. Ako je moglo da se bira vreme, opvo je najbolje, jerm imamo veliku prednost nad ostalima... ali ocekujem poboljsanje vec protiv Jagodine... Zato svi na JUG da ovim momcima pruizimo maksimalno podrsku jer su zasluzili to... Dokazimo grobari da se JUG ne puni samo protiv Fenera, Temisvara , Dorije....

Kompleks

pre 15 godina

Čekaj, meni nešto nije jasno. Zašto se javljaju navijači Zvezde na vest o Partizanu? Kada se navijači Partizana jave na vest o Zvezdi, onda je to kopmleks, kako kažu zvezdaši. A šta je onda ovo!?
Ponize ih Kiprani u Evropi, razbije ih Partizan na Marakani, i oni se javljaju.
Alo, titula ostaje u Humskoj!

Roko Sifredi

pre 15 godina

Bio sam na utakmici.
Opsti utisak je da je par igraca Partizana bilo nezainteresovano za igru.Doduse, par njih je jednostavno zalutalo u prvi tim.
Necu da se ponavljam sa drugima koji su pljuju Fejsu, samo cu reci da su potpuno u pravu. Ne znam sta je sa njim u stvari, ali ono sto se moze videti je da ne zna osnovne elemente fudbala(da primi i doda loptu, da se krece bez lopte, ladno ne zna ni da trci- izgleda kao da ima neki hendikep... ). Najgore od svega je sto se decko ne uzbudjuje uopste, takodje i ne trudi. Trebalo bi neko da mu kaze gde je dosao, ili da mu pokaze kapiju.
Djordje Lazic? Kao i Fejsi, coveku je ravno sve do Kosova, boli njega uvo za Partizan. O igri ne treba trositi reci.
Na kraju decko kome je Jokanovic cestitao pri izlasku iz igre, ali nikome normalnom nije jasno zbog cega. Rec je o Miljkovicu, decku koji u Teleoptiku nije zadovoljio, a potom je, sto je jos crnje zalutao u Partizan. Od svega njegovog loseg danas, spomenucu samo da je pre primljenog gola umesto da izbaci loptu u polje pokusavao da predribla protivnickog igraca, izgubio loptu i poklonio korner posle kog smo primili gol.
Jos jedno na kraju. Mislim da je sramotno malo bilo navijaca Partizana danas. Isto se ponavlja iz utakmice u utakmicu.

Rade DZevi

pre 15 godina

Sta sam rekao da cemo izgubiti i od Cuckovog kamena a ne od Cukarickog toliko lose igra "Partizan". Jokane moras da napustis ekipu jer jednostavno nisi sposoban da poneses teret utakmica. Koji te djavo terao da stavljas Djordjevica protiv Slavije? Pa on je pola odbrane s svi ostali mu nisu ni do kolena. To sam vec toliko puta napisao ali ti neces da citas.Zaista mi je zao jer sada sledi i poraz na nasem terenu to jer raspored dogadjaja. Neke igrace uopdte nesmes da stavljas u ekipu a ti to radis i posle kazes da je to najmladja odbrana , Ama , bre , koga boli uvo za to stavi one koji su spremni da igraju a po nekoj vezi.Nadajmo se da ova kriza nece dugo trajati.

Nemanja Zemun

pre 15 godina

Nista strasno,drugi tim Partizana dobio prvi.Steta sto smo pali u formi u ovom trenutku zbog Evrope,da smo odigrali protiv Sampdorije kao protiv Temisvara nebi bilo zime.Jos nijednom mi niste pustili komentar.

ja

pre 15 godina

Zasto ne igraju Zaim, Peric, Ngambi i ostali? Jedan Sevcenko sedi na klupi jer Pato i Borijelo igraju sjajno, Ronaldinjo je sedeo pola godine, ikona Reala Raul sedi na klupi kada je ocajan i mnogi drugi. A kod nas Paunovic i ostali imaju kredit do neba. Tosic ce ma kako bio los igrati do kraja prvenstva svaki mec, umesto da se proba neki novi igrac, nova taktika. A ne samo 4 1 3 2 ko god da je rival i igraj isto. Jokan nema pojma kao trener...

KIgor

pre 15 godina

Zar je moguce da je partizan usao u krizu? Kako je to moguce? Kako to da vam vas Cukaricki uzme 3 boda? Imali ste visak pa vam ne treba vise?
Desio se Javor,osamario vas na sred JNA i krenuse kola nizbrdo.Prozivali ste Zvezdu a sada pade razlika na 8 bodova.Videcemo jos do kraja sezone da li cete i dalje da se dizete u nebo ili mozda na vrh Javora.

PFC-ratnik

pre 15 godina

Hahahahaha!Doslo je najzad vreme da se i cergari raduju!:)
Nema veze momci!Mi smo uz vas i samo se trgnite malo i opet ce sve biti u redu!Puna podrska Jokanovicu i celoj ekipi.Jedina mi je zamerka, sto je Fejsa uvek u prvom timu,mada verujem da ce najzad i on da proradi i da ce da sve propusteno nadoknadi,kada bude najpotrebnije!
IMA JEDAN TIM....

aleksandar t

pre 15 godina

pa svako ima pravo na kiks,bolje sada kad imamo i visak bodova. Da se i vi poradujete malo ovako cete pricati da nam tole pomaze. PARTIZAN SAMPIJON