Sreda, 15.10.2008.

20:53

Pobeda Srbije u Austriji 3:1

Reprezentacija Srbije zasluženo je pobedila Austriju na prepunom Ernst Hapelu 3:1 (3:0), u kvalifikacijama za SP 2010. godine.

Izvor: ÈŽ

Pobeda Srbije u Austriji 3:1 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

363 Komentari

Sortiraj po:

Toliko

pre 15 godina

DARKO PFC Slazem se sa tobom da sa obe strane ima navijaca kojima smetaju neki partizanovi ili neki zvezdini igraci,ali moras priznati da vi grobari vec toliko placete i kukate za tim Zigicem i Pantelicem da ste vec smesni!!!! Zigic je nas najbolji strelac i tu prestaje cela prica,a totalno je sve jedno da li ce on dati na jednoj utakmici jedan gol,dva gola i jednu asistenciju ili cak i tri gola vama ce uvek biti niko i nista iz jednog jedinog razloga jer je delija!! Jesam zvezdas,ali kao sto sam rekao nikada nisam delio igrace koji nose na grudima srpski grb na partizanove i zvezdine igrace i za tvoju informaciju vise sam nego realan navijac i zato su mi smesni i jadni svi grobari koji vec mesecima placu.Istina je da Zigic nije u formi,da nije standardan u valensiji i istina je da ni u reprezentaciji ne pruza dobre partije,ali budite sigurni da smo za Antica svi mi mala deca i da covek najbolje zna zasto je isti taj Zigic stalno u prvoj postavi!!! I sa tako losom formom dao je gol recimo samo Litvancima da se ne vracam toliko unazad.Ziga je jednostavno kako god da igra velika opasnost za protivnika posle svakog prekida gde su uz njega uvek dva igraca sto ostavlja dovoljno mesta za ostale nase napadace i fudbalere,isto tako je koristan i kada protivnik izvodi prekide!!! Sama njegova pojava na terenu nam daje vecu sigurnost u odbrani,a u napadu nam otvara vise mogucnosti.Setise samo protiv francuza kada je u 90-tom minutu francuski fudbaler RUKOM jer je Zile za dve glave vislji od njega skinuo Zigicu loptu sa glave i to u sesnaestercu.Svaki NORMALAN sudija bi svirao penal,i sta bi onda bilo da smo izjednacili zahvaljujuci njemu? Opet bi ga pljuvali! Za utakmicu sa Austrijom,kazes da ti prokomentarisem Zigicevu igru? Kazes iskreno? Pa nema tu sta da se mozga,decko nije pokazao nista sem one nazovimo sanse iz drugog,treceg minuta,ali to se da kazem danas desilo njemu drugi put ce nekom drugom,jedina je razlika sto ce Zigic uvek biti taj za koga ce te da pisete kritikujete i sve ostalo.Pantelic je opet iskreno NAJVECI borac u nasem drzavnom timu.Vidite to i vi,ali opet decko je zvezdas.Nece ga gol,pogodio je vec 16 stativa,precki....ali opet niko od grobara nece reci;Svaka cast Panto,imao je precku,stativu,namestio je dva gola!!!Svi ste pisali Obradovic je dao gol,Pantelic je maneken,a da li je neko rekao;Stvarno mu je majstorski dodao loptu? Svaka cast Obradovicu i ja cu da kazem da je decko MAJSTORSKI zavrsio akciju jer je taj Obradovic za mene SRBIN kada na grudima nosi SRPSKI grb,ja u njega ne gledam grobara!!!! Dobro nam ide ljudi,pa zar je vazno da li igra Zigic,Pantelic,Lazovic ili neki peti? Pozdrav

AlenPFC

pre 15 godina

bravo za pobedu, fenomenalno, ne bih voleo da kritikujem ali zigic ne treba nikako da igra, i moze li neko mi reci dali samo jedna repka ide bez baraza na SP ili dve, i ako igra baraz dal igra sa neku evropsku repku ili ne? hvala unapred

CroCop

pre 15 godina

Alo bre, Srbi sta tripujete, pa ovo je jedna jadna Austrija, nije Nemacka ili Obala Slonovace ;)

smirite se, i djuka vam je bio dobar dok je pobedjivao, a kad su ga napunili onda on veze nema... tipicno srpski, znate samo da smarate sa komentarima ;s

Nikola

pre 15 godina

Umesto da se radujete pobedi vi kritikujete igrace!!!Aj da vas vidim nebi znali ni loptu udariti a ne nesto drugo!!!Lako je za kompijuterom pricati!!!

boki

pre 15 godina

Krenuo sam sa drustvom oko devet iz Banjluke,po Becu sam se osjecao kao da sam u BG,svuda nasi navijaci sa prepoznatljivim obiljezjima,po bastama kafica,po cijelom gradu,sretnemo i Vladu Divca,na Ernst Hapelu nase gromoglasno navijanje kao da smo u Beogradu,onda ponizimo Svabe u deset minuta.Neke se stvari ne mogu kupiti novcem.Voli Vas Banja Luka

ЗОНА

pre 15 godina

Када год Милијаш, Обрадовић и Тошић буду пре свега Срби па тек онда Звездаши и Партизановци, биће овако добро.

Nešo

pre 15 godina

Хвала СРБИЈО, СРПСКА слави, бих пати !!! Браво браћо, идемо даље.
Нешо-Делија-РЕПУБЛИКА СРПСКА

WV

pre 15 godina

@ (zlatko, 16. oktobar 2008 14:37)
Brate nemoj Pantu da diras odmah ce te proglasiti kompleksasom :)! Jesi li video kako se lepo krsti...

Marko

pre 15 godina

U svemu ovome najbitnije ko su Zvezdini a ko Partizanovi igraci i ciji su vise doprineli pobedi, mislim ZALOSNO... Pojedini ljudi su stvarno napaceni!

A4

pre 15 godina

Sve one sto smatraju da ZIGIC i PANTELIC ne treba da igraju bih pitao sledece:
Sta treba njih dvojica da urade? Da kazu mi ne igramo dobro i necemo u tim?
Valjda ih je Antic stavio u tim a njega hvalite, gde je logika?
Ili on ili vi ne znate nista, kad se pojave bolji onda cemo menjati, do tada navijajmo za SRBIJU ovakva kakva jeste.

idemo!

pre 15 godina

da pojasnimo zlatku:
jeste atakovao rukama na igrača, to što je bio u petercu i što protivnik nije bio u posedu lopte nema apsolutno nikakve veze, a što nije bio zadnji u odbrani tek nema veze.
bravo za fuzbaljore

zlatko

pre 15 godina

kao partizanovac,ako je to vazno...dopustite...
deki-maestralan
zigic-koristan
pantelic-katastrofa...pa kad njegovo usporavanje akcije tj vracanje lopte unazad obradovicu kod treceg gola proglasavate asistencijom,ma bravo...
i ja volim srbiju pa ne igram u reprezentaciji.

joksovic sasa

pre 15 godina

Pobjedama nad Litvanijom I narocito Austrijiom vratili ste mi veru u srpski fudbal. Igraci fantasticni, sto bi znacilo da su Litvanci i austrijanci procitani. vELIKI POZDRAV ZA SELEKTORA ANTICA I NJEGOVE SARADNIKE. pOKAZALI STE DA SE NA MUCI POZNAJU JUNACI. mNOGO SRECE U NAREDNIM UTAKMICAMA. a POSTO SRECA PRATI HRABRE A VI STE TO BILI U BECU, ETO NAS NA MONDIJALU. JOS JEDNOM VELIKI POZDRAV I MNOGO SRECE I NA PROFESIONALNOM I NA SPORTSKOM I NARAVNO LJUDSKOM PLANU. BRAVO I NAPRED ORLOVI. Sasa Joksovic Pljevlja Crna Gora

nikola nish

pre 15 godina

Žalosno je što naš narod ne ume ni da se raduje nekom uspehu... Bravo naši, svaka vam čast!
Nije u redu što napadate Žigića , a pogotovo Pantelića. Žigić možda nije toliko brz i nije u formi u kakvoj je nekada bio, ali zato on odlači po dva protivnička igrača , vidite da igrači iz "drugog plana " daju golove....šta tu ne valja? Što se Pantelića tiče, dečko je fenomenalno odigrao utakmicu ali ga neće gol, pa neće. Nadam se da će na proleće da "eksplodira", njegovim dosadašnjim zalaganjem apsolutno to zaslužuje.
Nikada nisam verovao da od selektora (trenera) u velikoj meri zavisi uspeh jedne ekipe, smatrao sam da su ipak igrači ti koji su najzaslužniji za uspeh...međutim, od kada je Antić trener naše reprezentacije polako počinjem da menjam mišljenje i shvatam značaj trenera. Antiću, svaka čast ! Ne bih želeo da "glumim" selektora , ali smatram da bi Lazovića trebalo uvrstiti u prvi tim i to u tandemu sa Pantelićem, makar jedno poluvreme, mislim da je dečko malo više zapostavljen nego što treba, a i te kako ima šta da pokaže na terenu.
Još jednom svaka čast našima za uspeh , samo tako nastavite !

todos

pre 15 godina

Prvo zelim da se zahvalim Gospodinu Anticu sto je ove nase amatere uveo u red.
Cestitam na ogromnom uspehu!!!
Drugo, ostavite vise Himnu i RTS. Problem je sto verzija za nasu narodsku himnu pominje Kralja, a sto se RTS-u i rezimu ne dopada!

mmarko28

pre 15 godina

Prvo,svaka cast svim momcima na zalaganju i igri.Konacno da repka igra kako svi mi zelimo.To je pristup.Ako smo bolji od neke ekipe to izlazi na videlo samo ako ih napadnes.ANTICU LEGENDO!!!
Drugo, nisu u ovoj ekipi igrali igraci Zvezde i Partizana vec SRBIJE.Treba da je sramota sve ove sto se prepucavaju i prebrajaju igrace.Koliko sam ja prebrojao u ovom timu je igralo samo 3 igraca iz nase lige (Obradovic,Milijas,Tosic) i to je mlogo lose, ali je odraz kvaliteta nasih klubova.Nikog normalnog u Engleskoj ne zanima koliko je igraca igralo iz Celzija,Mancestera ili Liverpula, vec da li je Engleska dobro igrala i TACKA!!!

GATUZO

pre 15 godina

# Joj Gatuzo...pa komplexi su ne izlecivi i dalje!
Ima vas do duse bar jos 100 takvih sa komentarima i istim sindromom samo na ovoj temi!
(Y/Kv, 16. oktobar 2008 09:07)



Decko ja sa kompleksima nemam problema,niti sa tim da reprezentacij bude sastavljena od ovih igraca.Ti si taj koji ih ima jer prvi pominjes zaluge igraca koje brane boje tvoga kluba.Ovde nije rec o klubastvu kao sto sam ti gore napisao vec o kolektivu koji su pokazali.Ja sam izneo samo cinjenicu na tu tvoju opasku.I da samo jedno pitanje za tebe.Zasto nisi ostavio ovakav post kada smo igrali prosle kvalifikacije i kada su ti isti igraci bili u ekipi i imali rezultate kakve su imali.P.S. Kad vec moram i ovo da napisem,komplekse smo vam mi pokazali pre par dana.

jova

pre 15 godina

Gledam komentare i ne mogu se nacuditi koliki se strah uvukao u nase navijace.
To je onaj strah kada je na sceni bio projekat "Partizan = Nacija".
Nad mojom reprezentacijom izivljavali su se razne fudbalske velesile kao sto su Argentina ili Holandija.
A, kad je poraz stigao i od Obale slonovace sa zebjnom se cekao svaki novi susret.
Blamazu u kvalifikacijama za zadnje Evropsko prvenstvo niko ne moze da zaboravi.
Sta je to Antic epohalno uradio pa da pobedjujemo trecerazredne reprezentacije i navijaci malo "zivnu"?
Jednostavno, sveo je grobare na minimum u timu i rezultati dolaze sami po sebi.
Sada, navijaci normalno gledaju utakmicu i uzivaju u najvaznijoj sporednoj stvari na svetu. Nije sve u pobedama ali, poraz me vise ne opterecuje jer znam da ce ova reprezentacija (bez Kezmana, Save, Duljaja, Nadja, Lole, Lazovica itd.) uciniti sve da se Srbija nadje na svetskom prvenstvu u JA.

neboja

pre 15 godina

žigić je fenomen!!! odigrao je više utakmica za reprezentaciju nego za klub. a da je potpisao za kovilovo pa da ne mora da se troši za avionsku kartu (ionako za transfer nije dobio pare nego traktor!!?!!?)

DŽedaj

pre 15 godina

Čitajući komentare,shvatio sam jedno važno pravilo:U svakoj pobedi postoji "kukolj".U prošloj su to bili Žiga,Panta,Deki(a možda i u ovoj) a u ovoj je Tija-koji pretplatu roni.

messi

pre 15 godina

Bravo majstori,tako se bori za svoju zemlju,sve je bilo fenomenalno,sem naravno sto smo propustili cuti svoju himnu,jezio sam se na svako dodavanje lopte,na svaku upaljenu baklju,na svako sirenje ruku i grljenje nasih igraca,na pogled ka svecanoj lozi austrijskih ministara,kancelara i ostalih sluzbenika..Hvala vam!!

Darko pfc

pre 15 godina

@ (na pogresnu adresu si uputio komentar!!!, 16. oktobar 2008 00:51)

Ne znam zasto uopste imas potrebu da posle ovakve igre pricas o ovim stvarima! Naravno da ima navijaca koji ne podnose neke igrace (a ima ih na obe strane)! I to je potpuno normalno!

Ali ajde napisi sta mislis o igri Zigica sinoc! Ali budi iskren, nemoj da te vode tvoji kompleksi! Jer vidim da si zaslepljen klubastvom! Da nisi ne bi uopste potezo ovu temu! Ne valja ti to za zdravlje :)!

Dane

pre 15 godina

Sa ovakvom igrom nasa selekcija moze da izbori ukesce u zavrsnici WC.Verujem da cemo oboriti i Rumune...kao i Francuze u revans mecu...Izgledali smo sjajno!!! :)

istrijan

pre 15 godina

Najprije iskrene čestitke za briljantnu igru i borbenost.Iako je u isto vrijeme igrala i Hrvatska ja sam gledao vašu reprezentaciju i veoma sam se ugodno iznenadio.Ali i kod vas kao i kod nas opet na vidjelo izlazi balkansli mentalitet, umjesto da zgazite austrijske gadove drugo poluvrjeme vas nema nigdje.Tako i Hrvatska se umislila da je u rangu Brazila pa nokaut od Engleza.Pamet u glavu i u srce, pozdrav svim sportskim navijačima iz Pule.

Zapravo tesko tebi

pre 15 godina

@Tesko tebi
Ja sam navijac OFK, a ne Partizana!
A Zvezdase sam nazvao iskompleksiranima zato sto u danu kad su junaci tekme Jovanovic, Krasic(koji su Vosini izdanci)Ivanovic(OFK)a i Obradovic…vi pricate o Pantelicu, Zigicu!
Kljucni igraci ove i prosle tekme-tvorci brze, modernije, nove igre Srbije su (prvo selektor)ANTIC, a na terenu to sprovode krila i bekovi Ivanovic, Krasic, Jovanovic, Obradovic.
Jeste se Pantelic trudio, zabelezio asistencije, ali su za FORMU IGRE zasluzna ova 4 igraca!
Kompleksasima sam vas nazvao jer vecito pricate o tudjim kompleksima, a time zapravo govorite o svojim.Sto potvrdjuje i tvoj kometar.
I u danu kad treba da se pise o Srbiji, navijaci Zvezde pisu-igralo je 6 nasih igraca…e pa ljudi igrao je samo 1- Milijas, a o trenutnom kvalitetu Zvezde govori tabela.
Napred OFK, napred svi srpski timovi, NAPRED SRBIJA!

bokibokiboki

pre 15 godina

«Stojkovic, Vidic, Stankovic, Lukovic, Jankovic, Pantelic, Milijas, Zigic...samo 8 "zvezdasa" u timu?! Pa se posle cudimo otkud nam ide.»
VIDIC I STANKOVIC NAJBOLJI, OSTALI ZVEZDASI LOSI!!!

«a kapiram cela zvezda je u reprezentaciji pa vas zato nema na tabeli»
HA-HA-HA! :)))

Miki

pre 15 godina

Sta smo mi to Bogu zgresili da ne mozemo ni himnu da cujemo ni sastave ekipa da vidimo? DOKLE VISE?!?
(Ataman, 15. oktobar 2008 21:22)

Sta to vredi prijatelju.95% SRBA NE ZNA RECI SVOJE HIMNE!!!
Ne znaju ih ni fudbaleri!
Dobili smo Austriju jer smo igrali ofanzivno i sa tri spica.Bravo Anticu i momcima!

Munze Konza

pre 15 godina

Njanja dal je Žigić, njanja dal je Pantelić, njanja dal je Kežman - koga bole uši! Oduvali smo Austrijance - ne sećam se da smo nekoga tako skoro spalili - od vremena SFRJ nismo nikog. A sad ja da analiziram sve od početka, ne pada mi na pamet - svi su bili odlični i više nego dobri da ih otkinemo, napržene i nadobudne. Protiv Francuza treba ispuniti rupu, da nas bude 55 hiljada, ako tu dobijemo, idemo u JAR. Zaslužili su i mladi, i ovi momci od sinoć da ih pozdravimo najjače što možemo. A RTS što ne pušta himnu zbog reklama - da ne pričam. Sve sam poslove prekinuo, obalavih pričajući deci zašto se poštuje i tuđa, a kamoli svoja himna, a oni je uopšte ne puste?! Sram ih bilo po stotinu puta, menjali su Srbiju za pivo ili žvake.

SRBIJA

pre 15 godina

Kao prvo cestitke selektoru i igracima na odlicnom izdanju. Prvih pola sata super igra, sto se tice ostatka utakmice mozda i razumljiva opustenost posle 3-0.
Kao drugo molio bih B92 da ne objavljuje komentare tipa ovi su iz zvezde, ovi iz partizana ili iz nekog treceg kluba. Ovo je reprezentacija i ona treba da bude iznad svega, a uostalom ovo je vest o repki, a ne o klubovima.
SRBIJA IZNAD SVEGA.

svaka cast

pre 15 godina

Ljudi shvatite da Zigic i ne treba nista da radi, dovoljno je sto on vezuje dva igarca u odbrani,a to nam otvara mnogo prostora za organizovanje napada...

Sto se tice Pantelica, svaka mu cast, odlican je bio ceo mec, nece ga gol doduse, ali je zato bio kljucan asistent

Najvise cestitki Anticu, sto je preporodio tim

Zivela Srbija!

ima jos da se igra.....

pre 15 godina

Svaka cast igracima na pobedi ! ! ! ali ne kontam ove paljevine ovde sto nas posle jedne pobede nad bednim Austrijancima vec nazivaju ''Evrposki Brazilci'' i ''buduci prvaci sveta'' alo ljudi......... ''Evropski Brazilci'' su na FIFA rang listi 40 (mada ce sad sigurno biti napretka) a jedinu pravu utakmicu sa pravim protivnikom,Francuskom, mi smo izduvali :-(
da stvar bude jos gora ne mogu ni da se setim kad smo poslednji put pobedili neku veliku fudbalsku silu.ako neko zna neka mi osvezi pamcenje.
za nase dobro prizemljite se malo!

Petrovici

pre 15 godina

prvo polovreme je bilo sjajno, ali drugo je vec bilo mnogo losije. sto je izbacio trener pantlica? Ali ipak 3:1 za srbiju....

šomi

pre 15 godina

ovo je stvarno prevršilo svaku meru,treba smeniti Tijanića i sve odgovorne u RTS za vreme intoniranja Srpske himne oni puštaju reklame!Momcima svaka čast,odigrali su fenomenalno i samo napred do Južne Afrike!

mors

pre 15 godina

prvo poluvreme je nesto najbolje sto sam gledao zadnjih deset godina od nasih,a i cela utakmica se moze svrstati kao najbolja u zadnjih desetak godina,jos od mondijala u francuskoj 1998...
vazno da se nasi vise ne vucu kao babe na terenu (to se pogotovo odnosi na Stankovica) a sve zahvaljujuci Radomiru Anticu.Ma nije covek za dzaba bio i trener barse,reala i atletika (s kojim je psotigao velike uspehe)...dosta je bilo sa gubljenjem utakmica i bodova od "fudbalskih velesila":Kazahstana,Jermenije,Azerbedzana i ostalih...Samo se ne treba zanositi,ima jos mnogo do kraja.Najvaznije je da imamo igru,nasi su dobro odigrali i utakmicu protiv Francuske (sem onih 5-10 min kad su primili golove) a svi mediji i dobar deo navijaca je hteo da stavi na kolac...ostavimo se toga i napokon da sednemo i uzivamo u fudbalu...ma nisu nas za dzaba zvali evropski brazilci...NAPRED SRBIJO KA JUZNOJ AFRICI!!!

Y/Kv

pre 15 godina

Joj Gatuzo...pa komplexi su ne izlecivi i dalje!
Ima vas do duse bar jos 100 takvih sa komentarima i istim sindromom samo na ovoj temi!

green aca

pre 15 godina

Opet ovi Topalovici. Ne mogu bez kritika samo zvezdinih igraca. Jedan dao banetu Ivanovicu 6 i Zigicu 5,5 i Dekiju 6 a Obradovicu naravno 8. Sta si ti gledao. Izgleda samo Obradovica.Bane Ivanovic jedan od najboljih. Zigic i u odbrani i u napadu resavao probleme.Deki Stankovic igrac utakmice po svim medijima. To sto ovi ne vole crveno belo zalim slucaj. Ali Antic zna sta radi i jasno mu je da crveno beli (sTojkovic, Lukovic, Vidic, Stankovic,Zigic, Pantelic) su mu okosnica tima a vi kompleksasi ne gledate reprezentaciju vec Partizan. Vi bi i Zuku i Diaru i Moreiru i Knezevica sve bi ih ugurali u repku i valjda bi bili .zadovoljni.Vi ne kritikujtete svoje vec samo crveno bele ali sta cete od takve bolesti nema leka

mors

pre 15 godina

prvo poluvreme je nesto najbolje sto sam gledao zadnjih deset godina od nasih,a i cela utakmica se moze svrstati kao najbolja u zadnjih desetak godina,jos od mondijala u francuskoj 1998...
vazno da se nasi vise ne vucu kao babe na terenu (to se pogotovo odnosi na Stankovica) a sve zahvaljujuci Radomiru Anticu.Ma nije covek za dzaba bio i trener barse,reala i atletika (s kojim je psotigao velike uspehe)...dosta je bilo sa gubljenjem utakmica i bodova od "fudbalskih velesila":Kazahstana,Jermenije,Azerbedzana i ostalih...Samo se ne treba zanositi,ima jos mnogo do kraja.Najvaznije je da imamo igru,nasi su dobro odigrali i utakmicu protiv Francuske (sem onih 5-10 min kad su primili golove) a svi mediji i dobar deo navijaca je hteo da stavi na kolac...ostavimo se toga i napokon da sednemo i uzivamo u fudbalu...ma nisu nas za dzaba zvali evropski brazilci...NAPRED SRBIJO KA JUZNOJ AFRICI!!!

FatZadd

pre 15 godina

Ljudi,kako niste ukapirali u cemu je poenta ovako dobrog uspeha REPREZ.
1.Presednik FSS-GROBAR
2.Selektor-GROBAR......
A NA TERENEU SAMO JEDAN GROBAR....HAHAHHHAHA,IZGLEDA DA SU UKAPIRALI KAKVI SU IM IGRACI........
Salu na stranu...kao i uvek treba zdusno podrzimo REPR. i da sve,VEC JEDNOM BRE,UJEDINIMO I SVI STANEMO NA ISSTU STRANU......
A OVI PLJUVACI...MRS BRE,SMARAJTE I PLJUJTE NEGDE I NEKOG DRUGOG!!!!!!!


POZDRAV SVIM DOBRIM LJUDIMA DOBRE VOLJE!!!!

Miša

pre 15 godina

Mislim da je krajnje vreme za građansku neposlušnost. Ljudi, ne plaćajte RTS do ostavke Tijanića. Kažu smetnje na satelitu, kao da je partizanov stadion na Melmaku, pa kasni prenos mladih 10 minuta, smešno.Pola prvog poluvremena nismo čuli komentatora, mora da se zapričao sa Alfom. Prenos A tima je još crnji i gori. Važnije im je da strpaju pare od reklama, nego da vidimo i čujemo himnu. Zašto su doveli u studio Stevanovića kad nije stigao da kaže ni tri reči. Do smene Tijanića PROTEST.

REALNI

pre 15 godina

Pa gde ste sada pesimisti????,,AKO IZVUCEMO BOD BICEMO SRECNI!,,Srbija igra bato,gazi,opet smo onaj stari EVROPSKI Brazil.Samo napred LAVOVI, tresi boraniju do kraja!!!

madjar

pre 15 godina

Ima li neko "mu.a" da smeni Tijanica i celu sportsku redakciju za prvorazredi skandal oko preskakanja nacionalne himne zarad reklama. Da se bar nisu ukljucili u momentu kada austrijanci sa ponosom pevaju svoju himnu, ovako je ispalo da "javni" servis vise postuje reklame i austrijsku himnu nego sopstvenu. Ne postujemo sami sebe a trazimo da to dugi cine. evidjena sramota i bruka. naknadno emitovanje himne na poluvremenu je vrhunski cinizam, ili je mozda neko sa vrha intervenisao. Tijanic pre nego sto podnese ostavku ili bude smenjen morao bi da se izvine narodu za ovaj skandal i da sam predlozi da se RTS odrekne haraca zvanog "pretplata", jer odavno sustinski nisu javni servis i da promovise novi "slogan "pravo rts-a da ne znamo nista"

Ja pa ja

pre 15 godina

Stojkovic, Vidic, Stankovic, Lukovic, Jankovic, Pantelic, Milijas, Zigic...samo 8 "zvezdasa" u timu?! Pa se posle cudimo otkud nam ide.

Београђанин

pre 15 godina

Пре свега свака част за игру, залагање и резултат. Коначно имамо селектора са ауторитетом, и човека који зна да направи атмосферу у репрезентацији, о поставци игре нећу ни да причам, човек је то већ доказао с' обзирам које је све тимове водио.

Видан напредак у игри, за сваку похвалу, али не смемо се опустити, ово су само две добре партије у 5 дана.

Сачекајмо, и надајмо се да ће фудбалероси наставити узлазном путањом.

Сви у Румунију у марту, и то ввозом!

А прва следећа код куће нека буде на пуној маракани, и да се одужимо момцима за сјајне игре, а не да гледамо преко ТВ и да какимо по нету ко је из Звезде, а ко из Партизана, ко је лош, а ко добар.

Срби, пробудимо се!
Србија игра фудбал!

Žil Vern

pre 15 godina

Ne treba biti euforičan!Ovo su isti igrači od ranije ali je i selektor-različit!Nije nikakva promena kako se govori u htenju u taktici u patriotizmu već u tehničkom izvođenju elemenata-u svežini shvatanja fudbala zbog čega se fudbal i igra bilo kao Srbija bilo kao Austrija,Litvanija...-bez "smrdljivih" zapažanja a za Antića pohvala što je zaista realan i patriota.

Misko

pre 15 godina

Prvo da cestitam nasima na pobedi,ali nije to jedini razlog zbog kojeg se javljam.Kakav je to navodno javni servis gradjana(RTS)kada oni pustauju reklame dok nam se intonira himna???Sramota.Trebali su da puste Tijanica da nesto mlati i da se prolupava.Stvarno treba da se uzme jedna g...... motka i da se ta banda skloni.Zar nismo jedva cekali da se himna promeni a sada neki kreteni da bi uzeli jos para umesto himne daju reklame.Sramota.Trebao bi cak i Premijer da reaguje i rastera te bandite kojima cela Srbija placa pretplatu.

BJ

pre 15 godina

Bravo momci, bravo Anticu! Samo tako nastavite. Ne mogu a da ne spomenem raspali RTS koji nas po ko zna koji put **** u zdrav mozak. Zaista mislim da tu JADNU kucu treba spaliti do temelja, ne i radnike u njoj, ali, urednika svakako javno isamarati. Pretplatu bi svi kolektivno trebali da prestanemo da placamu! RTS-u, ne trebas nam, JADAN SI I ZALOSTAN!

djubre

pre 15 godina

ohladi te se malo... naravno da sam zadovoljan pobjedom ali sa igrom NE. iskreno budimo igrali smo dobro 30 min od 3 polu sanse dali smo 3 gola,, To je u fudbalu rijetkost sa francuzima smo igrali dobro 30 min i nismo uspjeli da ubacimo loptu i na kraju smo popusili 2 gola u roku 20 minuta, sreca da je sinoc protivnik bio jako los jer da su tu bili rumuni ili neki malo jaci momci mi bi izgubli ovakvom igrom budite sigurni u to. nerazumijem zasto jednostavno predstanu da se bore poslje 30 min nece proci daleko, i nije fer prema vidicu u ivanovicu da ostalih 60 min na terenu samo trce kao magarci i vade loptu iz sesnaesterca,

milan

pre 15 godina

Najlepsi deo utakmice, i najvaznije je, ne rezultat vec prvo poluvreme u kojem su nasi igrali kako se nije videlo vec dugo vremena. Igrati sa takvim duhom i voljom niti jedan poraz nece pasti tesko.

Bosko Vukov

pre 15 godina

Pricao sam sa drugom preko mobilnog i pitao ga posto je on kao strucnjak. Koliko cemo da pobedimo Austrijance, 1,2,3 i tu sam stao. Nisam gledao fudbal ne pamtim, ali imao sam pravo. Od igraca znam jos samo Dejan Stankovic i kada je cika izasao u drugom poluvremenu sredina terena je postala kao svajcarski sir sve sa rupama i primili smo go ili gol, ne znam, uglavnom, zasluzena pobeda. Posle utakmice komentarisao je bivsi repreze... suvise dugacko Prohaska i hvalio je Srbiju, a voditelj pored njega kaze i tako je Austrija izgubila 1:3 protiv i nije rekao ime protiv koga su Austrijanci izgubili, ljubomorna fasisticka i desnicarska svinja. Pozdrav iz Vienna.

mare

pre 15 godina

@Y/Kv
-Stojkovic - Rupa! (kriv za gol, pored Lukovica)
-Lukovic - No comment!
-Vidic - Car! (standardno najbolji)
-Milijas - Vezana vreca! (decko ne zna ni u zvezdi a kamo li...)
-Stankovic - Kako kad...
-Jankovic - Kako kad...
-Pantelic - Vezana vreca!
-Zigic - No comment! (decko jednostavno nije za fudbal)

GoranNS

pre 15 godina

Pre svega svaka cast na igri i rezultatu...sad se vidi koliko je bitan pravi selektor za ekipu.Svi ovi igraci...ili vecina njih su igrali i kod prethodnih selektora pa opet nismo imali igru kao sto sada imamo.

Ipak.....moram da kazem...za PAntelica i Zigica....par reci...Pantelic covek pao s MArsa....svaka cast njemu za borbenost i svaka cast za patriotizam...ali nama trebaju igraci koji znaju da igraju fudbal a ne manekeni...koji se pale i kojima su puna usta reci pre utakmice a na istoj nema ih nigde...danas mu je jos i bio dobar dan...jedna od najboljih tekmi u repki...ali covek ne zna da primi loptu a o golu da ne pricam....dovoljno je reci da nije dao gol na zvanicnoj utakmici za repku nikad....ja mislim da ako vec nemamo dobrog spica...a ipak mislim da imamo...da ustupi covek mesto nekom ofanzivnom veznom...samo kvari igru...

Zigic....daj ljudi pogledajte realno...svaki njegov kontakt sa loptom je pas unazad...nisam video ni jedan pas ili akciju napred prema protivnickom golu...ocigledno je da nema snage i kondicije...samo sto ne izdane na terenu....daj manite se vise prica kako je on nase oruzje zbog visine....kolko je procentulano dobio duela u vazduhu....smesno malo na onoliku visinu...nadskoci ga igrac 20cm manji...NEDOPUSTIVO i to redovno....

Jos njih dvojicu da izbace iz prve postave i da nas Bog vidi...

Ne razumem odakle njima dvojici toliki krediti u repki...da prorade...pa kad ce da prorade vec jednom....jeste videli kako je izveo penal protiv Litvanije Ziga....pa ono je smesno...kao da je pionir sutirao....

I manite se vise tih prica kako je Panta borac...i Jovanovic je borac u najmanju ruku kao i Panta....ali covek doprinosi igri repke i sto je najvaznije daje golove....cemu PAnta doprinosi osim popunjavanju brojnog stanja na terenu...isto kao i Ziga

Zao mi je sto je to tako...ali to je cinjenica...

Dusan

pre 15 godina

Nasha reprezentacija je zaista odlichno odigrala ovu utakmicu, nisam se nadao ovakvoj igri nashih...furiozan pochetakc i 3 gola, mislim da bi takva igra trebala da krasi nash tim...samo jedna zamerka, ne treba se opushtati iako se ima ubedljivo vodjstvo nad protivnichkim timom, bez obzira kakvog kvaliteta on bio...nadam se da tje i na sledetjoj utakmici biti prikazana i ponovljena jucherashnja/notjashnja kako god, igra nashe reprezentacije, narochito protiv Rumunije, jer kao shto vidimo, Rumuni su poludeli sa tim fudbalom i odlichno igraju...a sa Francuzima i ostalima tjemo lako...nema shta vishe da dodam, josh jednom svaka chast nashi i samo napred!!!!!!

dejan iz bijelog svijeta

pre 15 godina

Nije nas bilo 20 000, mozda deset hiljada...ali nam je bilo tako lijepo...!! Izmedju pete i dvadesetpete minute nisam znao gdje mi je glava...

Timok

pre 15 godina

Bravo Srbijo!
Daj boze da im predje u naviku da po tri komada zabodu svima.Anticu je bas prijala pauza od par godina da mu se znanje malo slegne-covek moze da drzi predavanja svim trenerima na celom svetu da treneri mogu slobodno da naprave pauze,napune baterije pa nastave s radom.Dok neki jadnici od trenera srljaju iz poraza u poraz i tako do kraja karijere,plaseci se sami sebe izgube identitet.Realno nadao sam se da ce Antic znati sta radi pred pocetak kvalifikacija prati sta izjavljuje ali covek je pokazao i vise od ocekivanog-samo se koncetrisi majstore i opusteno do krova sveta idemo S R B I J A
Komentare tipa ocene za igrace na ovoj utakmici ne mogu nikako da svarim-10 svima
Sve su to nasa deca i majka SRBIJA ih je iznedrila-svaka cast svima
Nadam se da cemo u buducem periodu ici na cifru od
5,6,7,8 golova,to svakako nije nemoguce
vraceno je itekako poljuljano samopouzdanje igraca,poverenje navijaca,vracena je radost u nase domeve gde uzivamo cirkajuci omiljeno nam pice,grickajuci nesto dok psujemo neki tamo javni servis koji nije zasluzio da mu pominjem ime-niti je onaj njihov glavni i odgovorni urednik-veciti student to zasluzio
Evo upravo pocinje repriza i ide himna Austrije,bas da vidim ponovo to necuveno zlodelo koje nam ja ta televizija nacinila.Da ne kazem-pu bre,bruka i sramota
idem da gledam reprizu tekme-nema tu sta vise da se komentarise
GAZI S R B I J O!!!

Posmatrac

pre 15 godina

Odlicno izdanje, ali moze Antara i bolje.
Svakom normalnom i realnom poznavaocu fudbala je jasno da zigic igra samo u nadi da ce ipak naci klub ove zime. Prednost mu jeste visina, al bi onda bio korisniji Slavko Vranes. Treba ga ponovo zvati, ali samo ako uspe da se vrati u nekadasnju formu iz zvezde i rasinga. milijas je dokazao i nama i Anticu da nema sta da trazi protiv ozbiljnijih protivnika. Spor je, nema internacionalnog iskusta, igra previse bojazljivo, nema kreativnosti, los u defanzivi. Solidno izvodjenje prekida jednostavno nije dovoljno da bi bio starter na iole ozbiljnijim utakmicama. Nadam se da ce se i on ove zime prodati i da necemo morati vise da ga gledamo, kao sto ne gledamo ni nedavno prodatog milovanovica. Umesto njega Kacar ili Kuzmanovic. Lukovic takodje nema kvalitet(brzinu, iskustvo, skok) za prvu postavu, ali ga nema ni Krstajic. Spletom okolnosti je igrao veceras i samo je smetao fenomenalnom Vidicu, a i direktan je krivac za jedini gol Austrijanaca. pantelicka nesto bolja od svog uobicajenog manekenisanja, ali i dalje jalova. Ima dosta igraca koji bi na tom mestu mnogo vise pruzili: Lazovic, Mrdja, Jovanovic, Sulejmani verovatno i Kezman.
Ivanovic je odlicno odigrao na desnom beku, ali mislim da bi ipak bio najbolji kao partner Vidicu. Na njegovom mestu bi najbolji bili Rukavina ili Stevanovic. Krasicu kapa dole(igrac utakmice), Jovanovic bi trebao u spic a na njegovo mesto Sulejmani ili Tosic. Obradovic odlican veceras, ali isuvise mlad za ozbiljnije protivnike. Stankovic kapitenski, sve vise podseca na sebe iz Intera.

Antara zna

pre 15 godina

Ljudi, ko se od vas seća da je gledao neku našu reprezentaciju (SFRJ, SRJ, scg, SR) da je igrala onako efikasno i produktivno NA PRVU LOPTU? Ja imam 50 godinica i ne sećam se, majke mi!
Još mi je čudnije, kako ih je Antić "obučio" da igraju na taj način, kada to nikada do sad nisu radili?
Mnogo štošta mi tu nije jasno, kao ni razlog zbog kojeg je Žigić i dalje u timu. Nama, amaterima, izgleda kao da taj čovek pripada nekoj drugoj galaksiji, ali selektor ga uporno stavlja u prvu postavu od početka.
Ja ću pre da poverujem da on zna nešto što mi, obični smrtnici, ne znamo - a i ne vidimo. Uostalom, tu su rezultati koji ga (Antića) "pokrivaju". Barem za sada.

U svakom slučaju, mnoooooogo prijatno iznenadjenje, bez obzira što je u pitanju pobeda nad evropskom a "velesilim". Ako uzmemo u obzir gde smo mi bili do pre par godina, onda je ovo uspeh nad uspesima.

raci

pre 15 godina

Zbog propusta sa himnom, Tijanic bi morao podneti ostavku, ili bar da ga nadlezni otpuste.
Mi smo dokaz da je dno tek pocetak propadanja, sramota!!!

ZATO!

pre 15 godina

Za sve je kriv Tole. Zasto je on izabran? Zasto je smenio djukelica? Zasto je izbaceno smrederevo? Zasto unistava zlezdu? Zasto je doveo Antica? Zasto ga ne uhapsi neko? Zasto vise niko ne postavlja ova pitanja? ZASTO??

djape

pre 15 godina

1.Dobro je Što smo pobedili Austriju...
2.nije dobro što nije igrao Kežman...
3.dobro je što je igrao Obradović...
4.Još je bolje što je Obradović dao gol
5.Nije dobro što je igrao Pantelić
6.Nije dobro što je igrao Milijaš
7.Dobro je što je trener Antić
8.Nije dobro što Bambi Tošić nije počeo u startnoj postavi
9.Dobro je što je Bambi Tošić ušao u igru
10.Nije dobro što je Pantelić učestvovao u akciji za drugi gol
11.Dobro je što je Pantelić zamenjen pre kraja
11.Nije dobro što se naši navijači dele na Partizan i Zvezdu
12.Dobro je što ima i nas neutralnih

pedja

pre 15 godina

ovim fudbalerima antić rekao u ove dve poslednje utakmice da igraju na tri boda a oni razumeli "tri gola". mlado to al tvrdo na uši...

nema veze - naši su! :) samo napred! (kako smo se nadali... :)

divdiv

pre 15 godina

Dokle vise da trpimo ovaj neprofesionalizam na domacim televizijama (rts prednjaci)?! konstantno se ukljucujemo u prenos sa zakasnjenjem, mislim da ovo nema smisla! Trebali bi i novinari da nesto kazu o ovoj pojavi, pa to nema nigde, pogledajte malo hrvate i razmislite o tome... samo me zanima dali je to obaveza prema nekome ili bahatost...

Janko

pre 15 godina

Kao sto sam sve vreme govorio odlican je posao napravljen smenjivanjem Djukica pre nego sto su pocele kvalifikacije.
Pantelic odlican i za ono sto je uradio mogao bi da dobije i epitet igraca meca da je barem samo jedna od njegovih lopti usla u gol,ljudi ovde ocigledno potcenjuju znacaj asistencija.

Stankovic dobar eh da se nije povredio na pocetku utakmice protiv Francuske tamo ne bi izgubili.Odlican posao Antica samo nek ovako nastavi najtezi mecevi tek dolaze.

Najjaci smo u svemu!

pre 15 godina

Vrhunska igra uzivao sam zaita ali treba pohvaliti i nase ostale reprezentacije ovi do 19 god razbili engleze a mladi kao po obicaju gaze sve redom. Nego, da zakljucimo nijedna zemlja nema takve rezultate u Evropi zato radujmo se uspjesima. Eto imamo Partizan koji moze da igra ravnopravno sa svima Evropi, jedan Borac iz Cacka igra protiv velikog Ajaksa dobro Zvezda je u krizi ali vratice se i oni to je neminovno. Liga nam uopste nije losa iako je mnogi kritikuju. Ali da zavrsim stvarno Vaterpolo, Kosarka , Odbojka , Tenis sad i Fudbal, pa tu je i Milorad Cavic i jos da nam se Rukomet vrati na stare staze uspjeha i mislim da jace zemlje u sportu nema od Srbije.

Zdravko Colic

pre 15 godina

Treba da pobedimo francuze na Marakani, kako znamo i umemo i onda cemo moci da kazemo "Juzna Afriko, EVE NAS".
Sto se tice ovih 3:1, nista ja tu ne bi dir'o!

salle

pre 15 godina

Ma kakav sport kriza u zemlji gas poskupeo,telefon isto, meso i struja odavno a vi pricate o fudbalu i nekim fudbalerima punih para,zabole njih i za Srbiju i za himnu i za RTS sto je pustio reklame!!!

duki

pre 15 godina

UUUUUUUUUUUUUU.....
AAAAAAAAAAAAAA.....
SRBIJA......
NAJBOLJA JE NAJBOLJA.... Svaka im cast... Konacno su individualni kavliteti postali timski,zato ovako vezemo po terenu.... bravo Pantelicu,tako se igra i bori za drzavni tim!!!!! ovo je fenomenalno,na sledecoj utakmici Marakana ce biti dupke puna!!!! Napred Anticu,napred Srbija!!!

Chana

pre 15 godina

Ovaj komentar sam poslao na tekst koji je najavljivao utakmicu:
"SVIM LJUDIMA DOBRE VOLJE !
Ne pada mi na pamet da teoretišem kao neki od mojih prethodnika, znam da će na teren istrčati 11 njihovih i 11 naših momaka, i ako sve bude regularno i sportski - bolji treba da pobedi...
Ja sam ubeđen da će Panta večeras proraditi, Lane Jovanović će ostaviti bar gram srca na terenu više od ostalih a ako mu to bude težak zadatak, odn. ako se ostali budu borili kao Stanković, Krasić, Ivanović i ostali protiv Litve - 3 boda su naša!!!
Antić me je razočarao u Parizu, protiv Litvanaca me nije nešto posebno oduševio, vreme mu je da taktički zablista večeras...
Od nas osam sa posla, 5 su stavili fiks 2, jedan je za 0 a dvoje misle da smo pukli...
Prognoze su 1-1, 2-1, 0-1, 1-2, 1-2, 1-0 i 1-3 (kolega koji najbolje od svih nas poznaje i prati fudbal) - dok sam ja prognozirao 4-2(3-0) za nas...
Mislim da ćemo ih nakantati !
SRETNO NAM BILO...
(Chana, 15. oktobar 2008 13:18)"
SVE MI NEŠTO MILO ŠTO MI JE ŽENA POREKLOM IZ KREMANA - ODAKLE SU I TARABIĆI...
Šalu nastranu, bili smo kako sam i očekivao - fantastični a Antić je večeras pokazao da može da složi igru za 10 !!!
Za mene je Stanković odigrao 75 minuta iz snova, trčao, uklizavao, odigravao duple pasove bez greške, smetao Austrijancima maksimalno. SVAKA ČAST DEKIJU !!!
Njemu uz rame fantastični Vidić, Krasić, Obradović, Lane-legenda Jovanović i da ne grešim dušu svi ostali - na čelu sa Pantelićem. Ima čovek srce ko planina, Srbin je 110% i neće ga gol u A-timu - do Rumuna i Francuza. Sad tek žalim što ovako nismo igrali protiv izvikanih Francuza - bilo bi 5:0 !!!
Ostaje nam da ovakvu igru ponavljamo... Žigić treba da nam bude džoker a ne starter. Po potrebi ubacivati Kačara (legendu Vojvodine), Sulejmanija, Nikolu Petkovića i ostale momke koji su se dokazali u mladoj reprezentaciji.
Ali, posle večerašnje utakmice ne sumnjam da su sve kockice složene kod Antića - a to je najvažnije!
I naravno, uvek važi ona narodna mudrost: U DOBRU SE NE PONESI, A U ZLU SE NE PONIZI...
Samo pozitivno, i napred,
SRBIJO !!!
Navijač Vojvodine

Београђанин

pre 15 godina

Пре свега свака част за игру, залагање и резултат. Коначно имамо селектора са ауторитетом, и човека који зна да направи атмосферу у репрезентацији, о поставци игре нећу ни да причам, човек је то већ доказао с' обзирам које је све тимове водио.

Видан напредак у игри, за сваку похвалу, али не смемо се опустити ово су само две добре партије у 5 дана.

Сачекајмо, и надајмо се да ће наставити узлазном путањом.

Сви у Румунију у марту!
А прва следећа код куће нека буде на пуној маракани, и да се одужимо момцима за сјајне игре, а не да гледамо преко ТВ и да какимо по нету ко је из Звезде, а ко из Партизана, ко је лош, а ко добар.

Срби пробудимо се!
Србија игра фудбал свих 90 минута!

Ovječkin

pre 15 godina

Dosta je sa smorenim prepucavanjima.Činjenice su neumoljive:u prvoj postavi CZ 0 od 7,Voša i Ofk 2 od 3 a Partizan 1 od 1.Toliko.

Sarma

pre 15 godina

Meni je najjaci bio austrijski TV komentator, nekadasnji fudbalski internacionalac Herbert Prohaska, koji je u analizi meca rekao kako mi Srbi imamo puno srece - tri suta, tri gola, i jos dve precke pogadjamo kol´ko smo srecni LOL
Sad mi je malo zao sto smo u drugom poluvremenu stali,trebali smo da ih sameljemo, al´ dobro sad...

P.S. Jao, jedva cekam sutra, prvi cu da odem u biro da ih domacinski docekam, kako je red: sa srpskom mucenicom i kafom a la Krasic (to je ona sto se pije u 8:45) 8)

meraklija

pre 15 godina

Duzan sam RTS-u oko 6000 i bas sam juce razmisljao da smanjim taj dug,ali kad sam video da kasni prenos mlade reprezentacije i kao slag na tortu nema himne iz Beca,onda sam popizdeo i rekao da nikad necu da platim. Stalno to rade kad gostujemo.Nacionalna tv koja preskace svoju himnu tako ne moze da se zove.Mislim da neko treba da odgovara zbog toga.Ja nemogu da shvatim da je bitnija reklama umesto himne.Jel ste normalni bre? Za sta da vam placam?Za ono sto smo godinama cekali himnu,grb i zastavu,a vi da nam uskracujete najlepsi trenutak pred pocetak utakmice.NE PLACAJTE PRETPLATU!!!

Gost

pre 15 godina

Zasto niko ne pominje presednika Karadzica?? Svi njegovi predhodnici su pokusavali da dovedu Antica ali on nije dolazio? Zasto i kako je Karadzic uspeo u tome? Mozemo mi imati ovako ili onako misljenje ali mora mu se priznati da je u veoma kratkom vremenu uspeo da sredi stanje u Partizanu i da od njega postne veoma solidna ekipa i na nivou Jevrope. A uspeo je dovodjenjem Antica da vrati kult reprezentacije. Anticu svaka cast. Vidi se da covek zna posao. Da svakom igracu nadje pravo mesto. U ovoj reprezentaciji nema loseg igraca, a to su igraci koji su igrali i kod Klementea i Djukica.

danijel-nemacka

pre 15 godina

sta svi na rts kukate, kao da su ove tv stanice sa zapada bolji. a te predplate se zahvalite EU zakonu, on je jedan od tih zakona. cestitka reprezentaciji, samo dalje tako!

Rocksteady

pre 15 godina

"Struchnjaci",jeste li vi gledali tekmu,pa taj Pantelic kojeg pljujete je imao dve asistencije.O cemu vi pricate.Nego odvojite se malo od ekrana sto tv-a,sto monitora i uradite koji sklek,bice od koristi! :P

krajnje odusevljen

pre 15 godina

@ igra ocajna i neorganizovana
na celoj utakmici nismo napravili tri pasa po zemlji,sve neke duge lopte koje napamet saljemo u napad
rezultat kranje nerealan
penal bio za austriju
sva sreca sto oni jos vise nemaju pojma od nas pa nas nisu napunili
(krajnje realan, 15. oktobar 2008 22:57)
Sve je to lijepo i "strucno"... Samo jedna mala molba druze, sledeci put odgledaj utakmicu. Nije ti mama vjerodostojno prepricala desavanja na terenu.
Hvala vam braco! Republika Srpska slavi!

Nikola_CRDL

pre 15 godina

Owako...Do sada nisam ishao na repkine tekme,na zadnjoj sam bio protiv BiH,volim repku na svoj nachin,ni upola kao Partizan ali Srbin sam volim...Antic je fenomenalan trener,pomalo je egoista i sve ali je struchnjak i po... Pantelic je igrao od srca shto se kazhe,medjutim njegov posao je da daje golowe a njih NEMA!!!Bilo ko drugi bi se bolje snashao...Obradovicu alal vera za trud i gol...Zhigic je za klupu,treba ga zvati ali ne u prvu postavu da ga stavlja...Kezhmana u repku!Svi na tekmu protiv Francuza!

ZVEZDASICA

pre 15 godina

HRVATI I
mam samo jedan komentar za sve vas koji su se javili veceras.Jedan kaze,eeej vi ste ipak pobedili samo jednu Austriju.Jeste decko,ali smo pobedili istu tu Austriju koju ste vi jedva,ali JEDVA pobedili na evropskom prvenstvu i to iz penala,pobedili smo istu tu Austriju koja vas je nadigrala u svim elementima igre,vozala vas je ceo mec i da su imali samo MALO vise srece dali bi vam minimum 3 komada!!!!!!! Mi ne letimo,letite te vi, isto kao sto ste leteli pre evropskog i CORAK ,isto kao sto ste leteli pre meca sa Engleskom i umalo PETARDA na sred Maksimira i zato kako jedan kaze za nas:CONCORDE je visoko letio,ja cu njemu na to odgovoriti ovako:NOJ JE ZABIO GLAVU!!!!! Pozdrav

Darko

pre 15 godina

Da je Djukic selektor forsirao bi Rukavinu i to bi bila greska,mnogo je bolje kad Bane Ivanovic igra desnog beka, ostaje zal sto u proslom ciklusu kvalifikacija Ivanovic nije igrao na poziciji desnog beka,Krasic i Jovanovic bi morali da pocnu svaki mec,ovde je pobedila hrabra taktika sa 3 napadaca(tj 2 glavna)pre je svaki mec na strani Srbija igrala sa jednim odsecenim spicem,Sulejmani u napad i eto svetskog prvenstva..

Pancevci

pre 15 godina

Ljudi, jel postoji neki zvanicni sajt orlova, jel vodi neko ljude na gostovanja, posto sam jedino sam partizanom isao negde... ako ovako nastavimo, bice mi zadovoljstvo da idem na gostovanja sa repkom... :)
Hvala....
a i vi ljudi, ae malo vise na stadio a ne da nam mladi igraju pred praznnim tribinama...

Nikol@

pre 15 godina

Ovaj claudio je car, uzeo mi rec iz usta, posebno sto se tice "najboljeg" igraca na svetu Luke Modrica. Pozz za sve, bravo nasi, samo tako nastavite, konacno smo poceli da napredujemo u fudbalu, kao i u kosarci, nazalost sad je vaterpolo u problemu ali bice bolje i tamo...

Magic

pre 15 godina

Nervira me jedino sto nema zelje za demonstriranjem sile.Dakle,umesto da ih oducimo od fudbala(danas svi igraju-ma vazi)mi u drugom primimo gol.Ipak,popravljamo se

dovla_bec

pre 15 godina

super utakmica, odlicna igra naseg tima u prvih 45 min i rano vodjstvo omogucila nam je mirnu zavrsnicu matcha i donela 3 boda...moram napomenuti da su nasi navijaci bili veceras fantasticni, bodrili su tim svih 90 minuta a jedini igraci koju su im se na neki nacin oduzuli(osim pobede) bacajuci svoj dres u publiku bilu su bas igraci koje vi i najvise kritikujete PANTELIC, ZIGIC,krasic i jovanovic dok su ostali otisli put svlacinice...Pozz sa Ernst Happel Stadiona

na pogresnu adresu si uputio komentar!!!

pre 15 godina

DARKO PFC Ja nisam iskompleksiran i nisam ni sumnao da neki grobar nece odgovoriti na moj komentar.Pogledaj samo koliko je grobarskih komentara veceras koliko posle utakmice sa Litvanijom,ma svaki put kada se spomene repka javljaju se iskompleksirane glave i placu i kukaju kao i veceras za Zigicem,Pantelicem....To je njihova bolest.Zvezdas sam,ali nikada nisam delio igrace koji nose srpski grb na grudima na delije i grobare,a znas zasto?Zato sto sam pravi navijac,a ne neka iskompleksirana bud.la kojoj je vaznije dali igra partizanovac ili zvezdas.Na zalost vas grobara je mnogo takvih.I zato bi ti pametnije bilo da si taj komentar uputio tvojim grobarima,a ne meni!!!

posmatrac iz daleka

pre 15 godina

@Pepy
Zna: da pogodi stativu i precku i pripremi dva gola. I vise nista.
A sada o utakmici.
Gospodin Antic je GENERAL. Da igra sah Fiser i Spaski bi mu bili ucenici.

Srbija polako krece prema crnom kontinentu

pre 15 godina

Zaista dobro igra nase reprezentacije, a i dragomi je da vidim da moze i bolje jer nismo bas odigali sajajno svih 90 minuata ali nema veze vidi se napredak. A ovi hrvati su vrlo simatican narod kaze ,,nogometnom velesilom jacom od Portugala, Hrvatske, Engleske, Njemacke... Zaista jedan od bisera a zato ja imam kontru zato. Kviz na SOS kanalu od navedenih reprezentacija izbacite uljeza ko ne spada u kategoriju velesila. Javlja se Ante iz Bjelovara odgovor je Hrvatska jer ona je svetska velesila.

dokumenti bosanski-krv srpska

pre 15 godina

Ljudi,pustite na miru Žigića i Antićev izbor!Drugacije mi gledamo na Nikolu,a drugačije protivnici.Nikome nije lako da trpi dva-i-nešto metraša u šesnaestercu,tako da on odvlači najmanje dva protivnička odbrambena igrača na sebe.Ne mora obavezno da bude strijelac,ali sam ga bezbroj puta vidio kako glavom spušta centaršuteve na uspješan volej saradnika iz napada.Naravno,i lopte iza leđa golmanu.Tim koji dobija se ne mjenja!Nikoga nije lako pobjediti,pa ni Farska Ostrva.Pitajte Austrougare,hehe.Živjela Srbija!

svima bi nam bilo lepse da te nema!!!

pre 15 godina

MARE Lukovic, Milijas, Zigic rupe i vezane vrece? U tvojoj glavi je RUPA, a tvoji kompleksi su ko vezana vreca i zato bolje na spavanje jer takvi navijaci ne zasluzuju ni da citaju a kamoli da pisu komentare!!!!

Ja

pre 15 godina

Stojkovic- siguran
Vidic- perfektan, besprekoran
Lukovic- solidan
Ivanovic- standardno dobar
Obradovic- odlican
Stankovic- iskusno, racionalno;
Milijas- solidan
Krasic- el maestro
Jovanovic- fantastican
Pantelic- izuzetan
Zigic- solidan
PS. mozda sledeci put bez Zige. covek je gotivan, dobar je igrac, ali vidim da preferiramo pas igru po zemlji a on je onda suvisan jer tesko utrcava i izvlaci kontre. Ponavljam, nemam nista protiv Zige, Rasing sam gledao zbog njega ali eto zbog takve igre...

Dulan

pre 15 godina

E bas necu nista da prokpmentarisem povodom ove utakmice, samo hocu da kazem da chicha Laza nije hteo da kupi jos neko pivo a Slavke se stiso za cigare. Stvarno nije u redu sa njihove strane, nadam se da ce sledeci put ispraviti svoje greske, mislim kada bi Antic sedeo s nama oni se nebi tako ponasali...

GATUZO

pre 15 godina

@ (Y/Kv, 15. oktobar 2008 23:17)
A sve to ne bi moglo bez ANTICA(znamo iz koga kluba potice).A vecina ovih sto si nabrojao su igrali i pre za reprezentaciju,pa uporedi te njihove igre i ove sada.Ako imas i malo realnosti u sebi bice ti jasno ko je zasluzan za to!!! Mada je to totalno nevazno,najbitnije je da igramo dobro i imamo rezultate.

Serbia Forever!

pre 15 godina

Svaka cast momcima, igraju i bore se srcem za svoju zemlju. Tako i treba naravno.
Samo mozda ipak igramo isuvise ofanzivno jer sa Zigicem, Pantelicem, Krasicem i Jovanovicem igramo u napadu, to ce biti izuzetno rizicno protiv jacih ekipa. Posebno bih pohvalio Milijasa , ja kao navijac Partizana mu skidam kapu za ove dvije utakmice sto je odigrao i samo neka nastavi tako. Pantelic konacno pocinje da lici na igraca, mada bih ga ja kao i svi valjda koji ista znaju o fudbalu najradije ostavio u Njemackoj ali dobro da ne kritikujem nista posle ovako bitne pobjede.
Jos jednom sve pohvale za momke i kad igra reprezentacija daj da zaboravimo klupske boje. Ja se inace potpisujem sa 'Partizan Forever' ali naravno kad igra reprezentacija ona je najbitnija! Pozdrav svima

Marko Vozdovac

pre 15 godina

@ (Zlatko Todorović, 15. oktobar 2008 22:41)
Majke ti pogledaj jos jednom snimak pa opet napisi da je Stojke bio u pet metara i da nije bilo kontakta rukama...
Bravo momci, prosto mi je neverovatna transformacija ekipe za koju je do pre par meseci, povezati cetiri tacna pasa bila misaona imenica, u ovo sto je nas nacionalni tim sad... Svaka cast svim momcima koji su bili na terenu, svaka cast Panti koji je, na nesrecu, pogodio stativu i precku, svaka cast Obradovicu za gol, svaka cast Krasicu za fenomenalan gol...
Srbijo zgazi ih sve!!!

The Matrix

pre 15 godina

Repka se probudila! Skuvajte kafu!!! Gorcu!!!!
Bravo momci samo tako nastavite... Vi ste nas ponos!!! Da gazimo sve redom!!!!
Pozdrav iz dijaspore!!!

Boyan

pre 15 godina

Oba puta su srpski nogometaši izveli polukontru i oba puta je Marko Pantelić bio asistent.

Kod drugog pogotka je pogodio stativu, a odbijenu loptu je samo pospremio u mrežu Jovanović, dok je kod trećeg Pantelić lijepo ostavio loptu Obradoviću za 3-0.
toliko o Marku ovu vest su preneli hrvatski mediji zelim da cestitam pre svega majstor Antari i onda svim igracima ko oce nek preporoci

strateg

pre 15 godina

Opa kakav mec. Odavno, ali stvarno odavno nisam ovako uzivao u reprezentativnim utakmicama. Ma kakva SCG i Petkovic. Hiljade evra sam bacio da idem u Leipzig, Gelsenkirchen, Munich. A tamo samo sramota i troskovi. Srce da te zaboli koliko smo bili retardirani u fudbalu u odnosu na Izrael.
ALi ja sam uvek znao i mislio da ovi nasi igraci su super kvalitetni. Samo je trebao dobar kormilar da im kaze sta da rade. Ovaj Krasic, pa Jovanovic, pa Vidic... ovo je svetska klasa. Ja zivim 20 godina u Italiji i znam sta pricam.
Zao mi je Pantelica, Zigica i ostake ..gane ali ipak, budimo korektni i realni, pored Jovanovica treba da igra Lazovic. Tako je danas u fudbalu, Lazovic je centarfor PSV-a i najbolji je tamo. Zigic nije dorastao ovoj reprezentaciji. Pantelic jeste ali je van forme.
U svakom slucaju, Srbija je nocas pokazala da moze da igra kao KK Partizan..... iz uz malo srece (prva utakmica protiv Taukeramike) moze do polufinala SP. Napred momci, to je to.

tesla

pre 15 godina

Šta će tek biti s kačarom i sulejmanijem. Nije Žiga loš, nekad je i koristan, odvlači igrače i drugo, ali je brate spor. Jače reprezentacije bi ga odsjekle totalno, treba ipak mladih brzinaca i ne znam zašto ga je držao do kraja, kad ne igraš standardno ipak se brže ispušeš. Ali treba u reprezentaciji-recimo gubimo 2:1 od nekoga i oni se zatvorili, moraš nabacivati.

Vladimir Krivoshejev

pre 15 godina

Upuceno na elektronske adrese
Pretplatne sluzbe RTSa - pretplata@rts.rs i
RATELa - ratel@ratel.rs



IZJAVA
o prestanku placanja pretplate RTSu


Do veceras sam uredno izmirivao obaveze placanja TV pretplate i ako
nisam imao utisak da RTS u potpunosti ispunjava sve zadatke javnog
servisa.

Veceras, pre pocetka fudbalske utakmice Austrija : Srbija, kada sam,
umesto da slusam himnu Srbije morao da gledam reklame, uvideo sam da
RTS ne ceni ne samo gradjane drzave ciji javni servis predstavlja, vec
javno nipodostava znamenja te drzave, i da mu je od svega najvazniji
novac koji ubira od oglasivaca. Time je RTS definitivno prestao da
bude javni servis i shodno tome oslobodio je sve dosadasnje
pretplatnike obaveze placanja pretplate.

Shodno navedenom, izjavljujem da pocevsi od oktobra 2008. godine
prestajem sa placanjem TV pretplate, a molim sve nadlezne da u buduce
ne dozvole RTSu lazno predstavljanje.

Srdacno
mr Vladimir Krivoshejev, Valjevo
br. lk. 205644

Nikola

pre 15 godina

E sad mozete da slobodno pricate kako je prvo poluvreme recept za kvalifikacije i tako dalje, a ne onda kad smo izgubili tekmu!!

Y/Kv

pre 15 godina

Sve to ne bi moglo bez Zvezdinih igracina :
-Stojkovic
-Lukovic
-Vidic
-Milijas
-Stankovic
-Jankovic
-Pantelic
-Zigic
.............................

ultras vinkovci

pre 15 godina

Komentirao sam nakon utakmice sa Litvom kako mi nije jasno 100 nezadovoljnika na komentarima,a nakon pobjede i odlične igre.Večeras se ti ne javljaju ili su naglo promijenili mišljenje pa sada hvale reprezentaciju.Ima opet negativnih komentara o Žigiću,a momak se zaista trudio.Čestitke tvorcu komentara broj 7.A vi ljudi manite se selektorskog posla i pustite ovog čovjeka da radi svoj posao.

serti

pre 15 godina

http://vinovo.magnify.net/watch/playlist/CG6LZF55LGZ3K58J
Golovi sa kvalifikacijskih utakmica, Spanija dobila u Belgiji, Italija jedva pobjedila CG, Rusija rastura...

Srbija je na dobrom putu osigura SP (i bez baraza)

Cika

pre 15 godina

Jos malo o Pantelicu: drugi gol je pao posle njegovog suta kada se lopta odbila od stative. Pantelic je MORAO da da gol, jer bi u njegovoj situaciji svaki DOBAR igrac takav zicer iskoristio. Kod treceg gola Pantelic dodaje loptu Obradovicu, jer nije znao sta ce sa njom, srecom dodaje je onom koji zna. Dakle zasluga je Obradoviceva. Kada smo vec kod precke, nje ne bi ni bilo da lopta nije zakacila Austrijanca i promenila pravac inace bi zavrsila u golmanovom zagrljaju. I to je MORAO biti gol i bio bi da je sutirao neko ko zna... i onda kaze nece ga gol. Inace je pokazao borbenost kao i vecina nasih momaka.

Hm.

pre 15 godina

Ne volim Žigića, ali me nervira to što svi od njega traže da daje golove... On u repki ima znatno drugačiju ulogu, iako je na poziciji napadača. Po mom skromnom mišljenju, jako se dobro snalazi u ulozi koja mu je dodeljena, stoga, pustite dečka na miru.

Mike

pre 15 godina

Bravo momci!!!
Sjajna igra, pobeda. Nesto losije drugo poluvreme, ali potpuno razumljivo.
Vidic odigrao fantasticno, Jovanovic, Ivanovic, Stankovic takodje.
Dve greske, jedan primljen gol. Sve u svemu-SJAJNO!!!
Samo napred do Juzne Afrike

Concorde je visoko letio...

pre 15 godina

-Mi smo europski Brazil..
-Mi smo medju tri najbolje ekipe Europe..
-U JAR-u cemo igrati finale..
Ljudi,stvarno nemam zelju da vam kvarim raspolozenje,ali.... pobijedili ste Austriju,ponavljam Austriju!!

sale sarajevo

pre 15 godina

Gospodine Anticu
puno Vam hvala.
Iskreno nisam vjerovao, ali ste me demantovali i još jednom hvala. Napokon imamo selektora igramo fudbal i ne branimo se kao p...e.
pozdrav iz sarajeva

berlinski srbin

pre 15 godina

e sada znamo, zbog cega smo antica molili godinama da dodje u reprezentaciju, treba mu dati dozivotni ugovor u savezu, CAR!!!!

Darko

pre 15 godina

Jeste, sestorica bivsih igraca Zvezde...Vi ste svi nekako u proslosti...
Nije to bitno, bitno je da je reprezentacija Srbije pobedila. Bravo majstori!!!
Malo mi je zao sto smo stali u drugom i mozda je bilo bolje da je izasao Zigic, a usao neko brzi, no da se ne pravim pametan...
A, za komsije, u petak mozete kupiti dnevne novine koje u najavi kola daju trenutnu tabelu Super Lige. Tek da se podsetite...

Milan

pre 15 godina

Video sam da su proteklih nedelja komentatori spominnjali kako treba staviti Krasica u prvih 11 i definitivno mislim da je to dobitna kombinacija,jer ruku na srce ipak je decko standardan u CSKA koji je bolji i od Palerma i od Djenove gde Jankovic ili je izmena ili na tribinama.A svakako sa dve zadnje utakmice u reprezentaciji i partijama koje pruza u CSKA mislim da zasluzuje da igra u nekom od vodecih evropskih klubova.

DO JUZNE AFRIKE

pre 15 godina

A niko da spomene navijanje,a kako bre da se ne dobije uz onakve navijace,Srbe iz Beca...SVAKA CAST SVIMA!!!A mi u martu napunimo stadion zasluzili su ovi momci to...samo napred

Tesko tebi

pre 15 godina

NIKOLA Ne pricaju samo zvezdasi o Zigicu i Pantelicu,to prica svaki ralan i NORMALAN navijac nase SRBIJE,a ne navijac FC partizana!!! I zato NIKOLA sine ljubi te majka idi da lalas zelim ti da sanjas nasu repku bez Nikole,bez Pante ali sreco kada se probudis i dalje ce te muciti kompleksi i zato jedan savet:Navijaj za SRBIJU i na svakom igracu gledaj SRPSKI GRB a ne ZVEZDASA!!!!

mare

pre 15 godina

Brvo za momke!
Ali jednu stvar ne mogu da razumem.. Kako Luković može da igra štopera u ovako važnoj utakmici??? Iskreno, dečko je "rupa"! Da nam ne beše fenomenalnog Vidića...
Još samo da isteraju one dve vezane vreće, Milijaša i Pantelića, i onda smo prava ekipa!!!

Иван-Ниш

pre 15 godina

Доживех да кажем: "Србија игра леп фудбал". Хвала Мурињу и Антићу што нам вратише Станковића из његових раних двадесетих. Иако ни друго полувреме није било лоше, креативност нам уби тактика да играмо много мирније. Па Красић, Тошић, Јанковић, Обрадовић, Јовановић, а богме и Пантелић, просто трепере од жеље да дају још по који гол. Србија се у фудбалу најбоље брани када напада.

Ostoja

pre 15 godina

..ha,ha,ha a dje je Keza,zasto nema Kezmana,ha,ha procitajte veliki selektori da je u francuskoj proglasen promasajem godine ha,ha ! Bravo srbijo,tako se igra,pustite Antica da radi svoj posao ! Pozdrav za Kezuuuu i njegove poklonike

veseli

pre 15 godina

Mislim da je ovom pobedom zavrsena prica da Srbija ima devet miliona selektora.Vise niko nema pravo da komentarise spisak pozvanih,formaciju i bilo sta.Posle dugo godina imamo jednog,ali vrednog.Antara hvala ti,momci hvala Vam sto ste ginuli,sve je veceras divno,prelepo,ma odlicno..

Bojan_VladHan

pre 15 godina

"Nakon uvodnog pogotka Krasića, naredna dva Austrija je primila na isti način i nakon nonšalantne igre u obrani. Oba puta su srpski nogometaši izveli polukontru i oba puta je Marko Pantelić bio asistent.
Kod drugog pogotka je pogodio stativu, a odbijenu loptu je samo pospremio u mrežu Jovanović, dok je kod trećeg Pantelić lijepo ostavio loptu Obradoviću za 3-0."
Dakle moje pitanje je cije se ime najvise spominje u ovom tekstu?Topalovici tisina.A vi ostali mislite o tome...

Pele

pre 15 godina

"Deki maestralno!" Aman ljudi, budite malo realni i skinite crveno-bele naocare sa glave. Kada ne mozete da navedete jedan njegov dobar potez na celoj utakmici onda kazete tu praznu floskulu "Deki maestralno." Pa covek non-stop statira i krije se od lopte. Ako opet puste snimak prebrojte koliko puta je komentator spomenuo njegovo ime. Dokle ce da se slepuje na znoju i dobrim rezultatima Krasica, Zigica, Vidica i drugih. Daj da ga proglasimo za najboljeg fudbalera Evrope i posaljemo u (ne)zasluzenu reprezentativnu penziju. I nemojte vise da lazete sebe da je Stankovic dobro igrao. Cinite medvedju uslugu reprezentaciji i Anticu.

Darko pfc

pre 15 godina

@ (ZILE je ZILE,PANTA je PANTA,a KOMPLEKSI su KOMPLEKSI!!!!, 15. oktobar 2008 21:20)
Brate u cemu je tvoj problem? Leci komplekse na nekom drugom mestu a ne ovde!
Bravo za momke koji su fantasticno odigrali! Samo tako nastavite!

Loodi

pre 15 godina

Navijači "Titovih blizanaca" smešni ste sa svojim prepucavanjima. Zvezde ove utakmice, Krasić i Jovanović su igrali za VOJVODINU. Krasić daje drugi gol u dve tekme, znači još jedan i izjednačio se sa "Supermenom" Pantelićem kome je za podvig od tri gola trebalo milion utakmica.

Nikola

pre 15 godina

E ove iskompleksirane Zvezdase koji posle ove tekme pricaju o Zigicu i Pantelicu, samo bih pitao: Da li ste svesni da su ovu tekmu dobili KRASIC, JOVANOVIC, IVANOVIC?! Isto kao i proslu.
Pantelicu svaka cast na zalaganju, ali Zigic je obicno smetalo.
Bravo svima ali posebno Krasicu, Jovanovicu, Obradovicu, Ivanovicu…

schwarzenegger

pre 15 godina

Al su ih opravili, ostali samo dugmici - i to sa 10 igraca - Zigica niko normalan vise ne smatra igracem, vise je smetao. Moglo je ladno 7:0. Ne bi im pomogli ni cuveni Austrijanci Schwarzenegger, Falco i Mozart. Nego kad ce B92 da pocne da prenosi utakmice reprezentacije - onaj RTS je ocajan. Majke mi. A Vi kako te ?

Laki Bor P.F.C.

pre 15 godina

Ljudi pa mi sa devet igrača dadosmo tri komada! A šta mislite da su umesto ona dva panja (žigića i pantelića) igrali neki fudbaleri, pa dali bi još toliko!

Pelle

pre 15 godina

E pa narode, docekasmo i ovo da nasi zavuku 6 golova u 2 utakmice. Prijatno sam iznenadjen.
Ovako, izdvojicu samo neke:
Stojkovic - 8 (odlican, mada je imao jedan kiks)
Vidic - 9 (decko je fantastican, savrsen, svetska klasa)
Obradovic - 8.5 (sta reci, gol i mnogo odradjenog posla u odbrani)
Stankovic - 7.5 (sta znam, recimo, ok je odigrao)
Krasic - 8.5 (decko je crtao po terenu, svaki napad koji je isao preko njega je bio opasan, skidam kapu)
Pantelic - 7.5 (mozda jaka ocena, ali decko se stvarno trudio, i njegovom zaslugom smo dali jedan gol, i imao je par ok akcija)
Zigic - 5.5 (e ovaj covek je posebna prica, ajde sto trci ko zirafa i glavom radi kao golub, nista pametno i produktivno nije uradio, zali boze visie kad se covek ne snalazi u vremenu i prostoru)
U svakom slucaju Antic je napravio itekako vidljive promene u igri nase reprezentacije, i mogu slobodno reci da je izbacio patch za full verziju 1.0, ovo sve pre njega je bila BETA verzija, sa puno rupa. Aleluja!

Janko Jerinic

pre 15 godina

@Aca VOSA: Za Milijaša nikako nisi u pravu, za Žigića si apsolutno u pravu. Kod sve tri izmene sam očekivao da će izaći Žigić, ali se to nije desilo. Ja ipak moram da verujem da Antić zna šta radi bolje od svih nas, ali je pogotovo u poslednjih 20-tak minuta delovalo kao da Žigić nema šta da traži na terenu. Voleo bih da neki novinar pokrene to pitanje, čisto da bi nama laicima i polu-laicima bilo malo jasnije :)
Svim ostalima svaka čast

P.S. Učlanite se u moj "Bane Ivanović fan club" na fejsbuku :)

navijac

pre 15 godina

Cestitam nasima na pobedi i odlicnoj igri. Ne bih se bavio sada stvarima koje su dobre, vec onima koje su lose i koje se moraju ispraviti ako mislimo da nastavimo ovako. Prvo i osnovno, moram da kazem da goreg igraca od Zigica nisam gledao dugo dugo vremena u nasoj reprezentaciji! Decko je potpuno zalutao na teren, niti ima pas igru, niti zna da primi loptu, spor je kao puz i treba mu sat vremena da se okrene, ne zna da se zagradi gubi lopte maltene cim ih primi. Jedino sto ima je ta visina, ali cak i tu sve cesce gubi duele u skoku, posebno se to videlo pred kraj utakmice kad mu je ponestalo snage! Neshvatljiva je i odluka trenera Antica, da iz igre izvede danas vrlo dobrog Pantelica, a Zigica ostavi u igri. Od tog trenutka mi smo nacisto otupeli u napadu, jer u njemu vise i nije imao ko da igra. Ne znam sta vise treba da se desi pa da Zigic ne dobije poziv, jer ga on svojim fudbalskim umecem nije zasluzio. Nije tu problem sto on ne igra u svom klubu, decko jednostavno NE ZNA i tacka. Sa druge strane, Pantelic, iako cesto obiluje nekim glupim potezima, zna fudbal, i trudi se, trci dosta, i steta je prava sto nema pravog partnera u napadu. Nije mi jasno zasto selektor nije probao sa Lazovicem u drugom poluvremenu, posebno sto je utakmica vec bila resena. Druga stvar koju ne razumem je izmena Stankovic Jankovic!?! No Comment. Zbog tih izmena smo i popustili na kraju, ali dobro, Antic je pametan covek i sigurno je uvideo da je pogresio, tako da ne sumnjam da ce on to ispraviti.

toliko

pre 15 godina

ACO VOSA Kazes dokle Zigic,usporava igru,samo da ne kazemo kako je dao gol na prosloj utakmici jer je dobio hiljadu lopti....Slusaj majstore,sa Zigicem u ekipi uvek stvaramo visak u napadu,posebno posle prekida,a isto tako je vise nego koristan kada protivnik izvodi prekide,drugo nije samo na prosloj utakmici dao gol negi je nas najbolji pazi NAJBOLJI strelac u kvalifikacijama,da li ti je to konacno jasno? I to sto kazes nekih hiljadu lopti.Majstore zadatak odbrane je da reaguju na ako treba i hiljadu lopti samo da ne primimo gol,a zadatak jednog napadaca da na tih kako ti kazes hiljadu lopti iskoristi barem jednu da gol i da nam donese tri nova bodai, sto ZILE kao sto vidis odradjuje majstorski,pa cak i da je 7 hiljada lopti,neka on ucicka jednu jedinu i neka nam ta lopta donese i donosi bodove i plasman na svetsko prvenstvo!!!!

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Dobro je,ali ne treba sada dizati sve u nebesa,pobedili smo prosecnu repku i nishta vishe.Gledam sastav crne gore i ponekad mi je krivo shto smo odvojeni,u basketu smo izgubili jednog Nikolu Pekovica,za nekoliko godina najboljeg centra na svetu,a u fudbalu Mirka Vucinica,najboljeg napadaca na ovim prostorima,racunajuci nas, Hrvatsku, Bosnu,Grcku i celo balkansko poluostrvo.
Pozdrav svima !

grobar pariz

pre 15 godina

ubismo ih ko gavrilo ferdinanda...bravo mali obradovicu.bravo svi beli orlovi.bravo!a ovi francuzi oko mene crci ce od muke. jos da im rumuni ovde uzmu bod i mi smo sigurno prvi u nasoj grupi i idemo na SP

Igor

pre 15 godina

Ajte malo da se i mi radujemo... Odusevljen sam igrom i moram reci da to nije samo u ovoj tekmi. Jedino sto mi smeta su ``neki`` komentari ovde... mi SRBI imamo tu naviku da i pobedu pretvorimo u poraz,da se stalno svadjamo... ja sam navijac Zvezde ali kad igra nasa repka ne zanima me ko i odakle igra. Bitno je da se trudi i da da maximum na terenu... Gledam ove austrijance i ako deprimirani porazom koji se video jos posle 25.min kad su dali gol svi skacu,podrzavaju a mi? Mi se ovde prepucavamo da li je Zigic ili neko drugi dobar ili nije. Zato je tu selektor a mi kao gradjani ove zemlje imamo ulogu i da kritikujemo argumentovano ali pre svega da podrzavamo i navijamo za nasu Srbiju.
Mislim da je Antic jako kvalitetan selektor i da kao sto svi vidimo idemo na gore,igramo dobro i uvek moze bolje ali za ovo kratko vreme ja sam prezadovoljan. Zavrsavamo prvi u grupi gde je jedna Francuska i jako neugodna Rumunija a i ostale repke nisu za potcenjivanje...
Zelim nam da se i u sledecoj godini radujemo dobrim rezultatima sve do kraja i odlaska u J.Afriku...
NAPRED ORLOVI!!!

JF- SRBIJA

pre 15 godina

Cestitke kao prvo za pobedi!
Prvi utisci:
Prvo briljijantno, a drugo lose poluvreme! Koliko samo penzionera na stadionu(mislim na srpske navijace) nisu naucili ni himnu SRBIJE, a kamoli da se tim bodri sa drugim pesmama!?
Protiv Austrije bi i SAVO Milosevic trpo, Panteliji svaka cast borben decko, koristan igrac, a ZIGIC je sramota sto igra BRE!
Dupli pasovi su nam funkcionisali, kao da nisu smeli nista drugo da kombinuju, trening Djukic :)
E a ovi sa Alpa su se tresli kao otrovan pacov posle 25 min. :)
UBIJAZASRNJE

vuk

pre 15 godina

ljudi,neka prica ko sta hoce,ali 3:1 u gostima je ...
malo smo pali u 3/4, ali i to je fudbal. vidim da je zigic glavna tema svih kritika, i mislim da to nije bez razloga, ali u ovm casu mi nemamo kog boljeg. bilo kako bilo, odlican rez

Pljus

pre 15 godina

strasno koliko su nam ocajni napadaci. ni jedan duel da dobiju, a o golu i da ne pricam. Obradovic ce do kraja kvalifikacija da postigne vise golova nego Pantelic. Anticu, mani se corava posla, imas Jovanovic, Lazovica, po krilima Tosica, Krasica, Jankovica, Sulejmanija. svi su brzi i kreativni, skockaj od njih napad i gazicemo i Francusku.

Zivi bili pa videli

pre 15 godina

Kakva je milina gledati nasu reprezetaciju kada igra sa tri spica. Steta samo sto primismo taj gol u finisu, al bolje sada nego protiv Rumunije 21. marta. Svaka cast Vidicu, koji je ponovo pokazao da je jedan od najboljih (Ako ne i najbolji) stopera na planeti.
A neverovatno mi je koliki je Marko (Pantelic) baksuz kada igra za Srbiju. Opet je pogodio stativu... Stvarno zasluzuje da da vec jednom taj gol, jer ako neko ostavlja srce na terenu, to je on.
Ma strpace ga on Francuzima na Marakani...

Onaj iz prvog reda

pre 15 godina

Kad budu došli Francuzi cela Marakana će skandirati kada naši imaju loptu: OLE, OLE, OLE ... i tako 50 puta!!! I da igra malo više Danko LAZOVIĆ!!! Ko se slaže nek preporuči

Jeca

pre 15 godina

Evo i zvanicno:
BRAVO MOMCI!:)
Definitivno ste pokazali da znate da igrate,samo nije imao ko da vas predvodi na pravi nacin.
A onda je dosao Antic i svima je "svanulo" :)))
Jos jednom BRAVO ORLOVI!

Đole

pre 15 godina

Ovo je, prema mom mišljenju, sigurno bila jedna od najboljih partija naše reprezentacije u poslednjih desetak godina - 3 komada odma' na početku, pa do kraja utakmice, polako, sa pola gasa, taman koliko treba.
Sjajno! Sve čestitke našim lavovima!

Aca VOSA

pre 15 godina

BRAVO MOMCI!BRAVO SRBIJO!
Jedino- DOKLE VISE ZIGIC?????
Ovaj sastav bi bio mnogo bolji da u njemu ne igra on!
Ljudi moji, pa ZIGIC USPORAVA IGRU!
Taman smo poceli da igramo brz, moderan fudbal koji forsiraju Jovanovic, Krasic, Ivanovic, Obradovic, ali kako lopta stigne do Zigica pocinje davljenje dok se on izbori sa prijemom lopte.
I kad mi neko kaze- pa Zigic je na prosloj tekmi dao gol…e pa i baba bi ga dala kad dobije hiljadu upotrebljivih lopti (od saigraca)na jednoj tekmi. On dobije milion tacnih pasova od saigraca, i nista ne uradi posle njih.On izgubi 60% lopti!
Ova ekipa je odlicna, samo je Zigic visak! A mozda i Milijas…

Zlatko Todorović

pre 15 godina

Inače da se pojasnimo: onaj izlet Stojkovića nije penal. Kao prvo bilo u petercu, nije bio zadnji u odbrani, nije rukama atakovao na protivnika a ni protivnik nije bio u trenutku sudara u posedu lopte. Jel ima još neko pitanje? Samo mi je žao, što ne možemo da spojimo dva ista poluvremena, bojim se da nam se to ne olupa o glavu sa nekim jačim ekipama. U svakom slučaju bravo carevi, iz bilo kog kluba da ste! To nije ni bitno. Svejedno, svi su redom naučili da igraju fudbal, kako ga sada igraju, tek kada su otišli iz naše lige. Valjda je to sad postalo svima jasno.

boris_su

pre 15 godina

Stojkovic 7
Ivanovic 6
Vidic 8
Lukovic 6
Obradovic 8
Stankovic 6.5
Milijas 7
Krasic 9
Jovanovic 8
Zigic 6
Pantelic 7
Tosic -
Kuzmanovic -
Jankovic 5

delirijum

pre 15 godina

Ovi sto nas dizu u nebesa posle dve pobede (moram da priznam da su sjajne) su najvise pljuvali po timu treneru itd.. a tsko ce raditi i posle 1 ili 2 izgubljene utakmice...

Duka

pre 15 godina

BRAVO CAREVI!!!
Tako se igra za SRBIJU!
Svaka čast Antiću, da nije došao sad bi mi igrali 0-0 sa ovim pacerima...
Još da prorade malo napadači i biće to sasvim dobra reprezentacija.

marko

pre 15 godina

Svaka cast nasima na pobedi i odlicnoj igri. Naravno, niceg od ovoga ne bi bilo da je Djukic ostao na mestu selektora, jer bi nastavili da igramo slabo.Ziveo Antic!

Marko

pre 15 godina

Na hrvatskoj televiziji u komentaru svih rezultata kada se stiglo do nase grupe glavna prica je bila o Farskim ostrvima i kako su izgubili samo 1:0,a o nama ni reci.Kakva pakost.A nas voljeni RTS tek sto se utakmica zavrsila brze bolje se odjavljuje i krece sa prenosom celodnevne svadbe.Ni komentara,ni izjava,uzas jedan kakav je to servis.
Sve pohvale nasima,fenomenalna igra,Austrijanci su veoma dobro prosli,mogli su popiti 5 komada.Krasic i Jovanovic kao spanski inkvizitori nekada.Idemo na SP ali to vise nije igra na 1:0 kao kod Petkovica,ovo je vec milina gledati.

organs without bodies

pre 15 godina

ok, jasna mi je euforichnost, no ovo kurchenje je uistinu van pameti. svi monasi su sad u
"ejbratebresrbendekakavbrazil" elementu. slepci. kao i rts.
bez chasti i obraza. isti ti bi se derali da nam rezultat nije naklonjen.
reprezentaciji chestitam od srca.

STEVA DOBRICA

pre 15 godina

BOZE SPASI, BOZE PRAVDE... HVALA BOGU STO SAM SRBIN ......................................................................................................................... SRBIJA........................

Pedja

pre 15 godina

Jedan je Pantelic Marko,Pantelic Maaaaaarko,jedan je Pantelic Marko... Mare Care vole te tvoje DELIJE!!! BRAVO KRALJU! I svima drugima cestitke,igrate srcem,kapa dole!!!

krajnje realan

pre 15 godina

igra ocajna i neorganizovana
na celoj utakmici nismo napravili tri pasa po zemlji,sve neke duge lopte koje napamet saljemo u napad
rezultat kranje nerealan
penal bio za austriju
sva sreca sto oni jos vise nemaju pojma od nas pa nas nisu napunili

Claudio Poludio

pre 15 godina

Molio bi da netko probudi Claudia(komentar 37).
Covjek je valjda jeo lude gljive,ili lizao one halucogene zabe,neznam sta je samo znam da je momcic nakon pobjede protiv jedne Austrije proglasio Srbiju nogometnom velesilom jacom od Portugala, Hrvatske, Engleske, Njemacke...

Aca

pre 15 godina

jedan je RADOMIR ANTIC!!! Hvala ti Antara sto si preuzeo reprezentaciju, najvise si ti zasluzan za ovaj napredak u igri, za sve trenutno sto je dobro. NAPRIJED ORLOVI!!

Srpska Crna Gora

pre 15 godina

KRASICU MAJSTORE SUPER igra!!!
EE ovako volim da ih vidim kad znam da je kvalitet tu i dobro igraju, svka cast!!! Odbrana super, stojkovic malo grijesi, krasic odlican jovanovic odlican pantelic dobar bio!! Svi ostali ok hvala vam konacno igrate kako znat!!!

slovenac

pre 15 godina

e bravo Antiću kralju, sve ovo su imali i bivši selektori na razpolaganju ali nisu znali da ukonponuju ovaj orkestar...
a onaj stanković ko da mu je neko reko da donese komad mesa, a ovaj zapeo pa da donese nečiju butinu, bravno majstore...kako krasić iz koljena zabija gol, a obradovićev lažnjak, šta da kažem za žigića jeste drvo ali je srpsko drvo, koje ne puca lako, pa se trojica popela na to drvo, pe nesmiju da siđu sa njega, i onaj vidić me nervira dobija svaki duel, i da ne pominjem sad svakog ali to je to, tako se to radi...e kad bi nam sada dali u subotu romune, da pocepamo i tu priču, pa da završimo s ovom igircom...
samo tako napred masjtori...

vllll

pre 15 godina

ma jos na pocetku drugog poluvremena se videlo da ce Austrijanci da daju gol, ali nema veze, Boze moj, samo da ne primimo jos koji

Navijac Srbije

pre 15 godina

@Ercov
Antic nije iz Uzica, Radomir Antic je iz Zitista (malo mesto pored Zrenjanina)
I dosta vise pametovanja, ne znate vi bolje od Antica,i u ovoj pobedi se nadje uvek neki pametnjakovic sa svojim potpitanjima,zasto ovo ovako,a ne onako,stvarno smoriste vise! Ako nemate nista pametno da kazete nemojte ni ostavljati komentare!

Nelle

pre 15 godina

evo kraj je...
1:3 svaka cast selektoru Anticu i svim igracima ali i dalje mi nije jasno zasto igra gospodin Zigic koji nije zasluzio ni ocenu 1 od mogucih 10...

svaka cast i tandemu Stankovic/Vidic koji su glavni krivci za ovu pobedu :)

konacno posle dugo vremena sam srecan sto gledam reprezentaciju u pobedama... daleko je to od stare slave, ali svaka cast jos jednom... Antic da napravi par izmena i mozemo lako da sacuvamo prvo mesto u grupi do kraja kvalifikacija

Citalac

pre 15 godina

Bez euforije, molim. Rezultati su dobri, ali objektivno radi se o Litvaniji i Austriji. Litvanci su poznati kao pobednici u takmicenjima snage, a Austrijanci u skijanju. Fudbal je sport koji vole, ali jedno je voleti a drugo ZNATI.

dime

pre 15 godina

zivim,u austriji.nazalost,nisma mogo ,da dojem do karata.gledali mso utakmicu,u ogormnoj kladionici u salzburgu, i naravno bila je puna nasih,i ljudi MNOGO SAM SRECAN!!!OVO JE ZA SVU NEPRAVDU,KOJU DOZIVLAJVAM OD OVIh GETSAPOVCA.IANCE,ZIGIC,NEBI TREBO NI NAKLUPOI DA BUDE!!!NEMA VEZE MNOGO SMA SRECAN!!!JER SU NA SVA USTA,OVDE PRICALI,KAKO NAS DOBIJAJU,U BECU!!!ZIVELI BRACI SRBI,GDE GOD DA STE!

akcidroni

pre 15 godina

-Owo je bila idealna utakmica za debi Marka Arnautovica za repku Austrije.-Nadam se da je posle owoga wecheras swestan kakwu je zhiwotnu greshku naprawio...
Mada kad bolje razmislim, onakaw igrach u owakwoj reprezentaciji Srbije ne bi ni imao mesta.

BorkoSavic

pre 15 godina

Mislim da su protiv Austrije neki timovi iz prvih 10 sa rang liste FIF-e imali mnogo vise problema.Po meni ocene: Stojkovic 7,5,Ivanovic 7,Vidic8,Lukovic7,Obradovic8,Stankovic7,5,Milijas6,5,Krasic8,Jovanovic7,5,Pantelic7 i Zigic6,5. Cim se igra ofanzivno,a ne sa 4 beka i 3 zadnja vezna vide se rezultati.

jekum

pre 15 godina

Cestitke nasima na pobedi, a cestitke i onom Sapcaninu na pravoj odluci, jer mislim da bi u ovoj nasoj repki igrao maksimum 5 puta :)

masa

pre 15 godina

ludih furioznih pola sata igre i austrija je pala.svaka cast momcima samo ne da se onako opustaju kao sto su se opustili u drugom poluvremenu

akcidroni

pre 15 godina

-Ajde momak,ne izigrawaj facu,nego gledaj utakmicu i uzhiwaj.Ostawi bes,frustracije,nerwozu i swe ostalo,i gledaj rapsodiju momaka kojih ima i u Manchesteru,Chelziju,Partizanu,Zwezdi,CSKA,Standardu,Herti,Walensiji,Udinezeu,Sportingu,Interu,ali koji su pre swega SRBI BRE!!!-NAPRED SRBIJO!!!

akie

pre 15 godina

3:0 protiv jadne Austrije a nijedan napadac nije dao gol!

Gledao pocetak prenosa Italija-CG...zabari krenuli da zvizde crnogorskoj himni i onda je usledio aplauz igraca i strucno staba Italije (kao podrska CG) i normalno onda ceo stadion aplaudirao...haha!

Strahinja Banja Luka

pre 15 godina

Sad ce naravno pohvale i ku*cenje a kad ih pljujete kad gube od Azerbejdzana. A ja kad dodjem u Bg da navijem prozivate me da sam jbni Bosanac.

nikad u redu za vizu

pre 15 godina

Ovo vam je SRPSKA TAKSA za:
1. Gavrila Principa
2. Prvi svetski rat
3. Drugi svetski rat
4. Sankcije
5. Sva maltretiranja u redovima za vizu, SATIMA i bez obzira na vremenske prilike
6. Priznanje Kosova
7. Visegodisnje maltretiranje na granici
8. Razno
U drugom poluvremenu, ako Bog da, dobicete jos nekoliko komada, a onda vam naprolece priredjujemo svecani docek na Marakani.
Aufwiedersehen!!!

BaneNS

pre 15 godina

Bum bum bum bum bum kala bum kala bum eaaaa!!!! Svaka cast majstori! NAJBOLJI STE!!! A tzv navijaci u Austriji sto palite baklje pa jeste li vi normalni. Prvo mogli smo primiti gol ( da su austrijanci iole bolji) jer Stojkovic nije mogao nista da vidi od dima, a drugo oped ce nas kazniti i mi u Srbiji oped necemo moci da gledamo utakmice na stadionu!

lich

pre 15 godina

Molim???? :PP
Ko je to rekao da treba biti zadovoljan sa 4 boda iz dve utakmice...Krasic izgleda da ne misli tako cim je poslao onu bombu !!!

duduu

pre 15 godina

Pratim ove skijase vec godinama,ipak zivim u Austriji i to pored Ernst Happel stadiona ali ovo sto danas igraju to je kriminalno.Ma igraci Srbije se nisu posteno ni oznojili,a razbucali su ih kao saronja plot.Nadam se da ce im dati jos koji da sutra na miru mogu citati njihove novine,digli su se skijasi mnogo nakon EP misle sto su od nas izgubili 1-0 da su sila bravo Srbija uljepsali ste mi noc.

Gavrilo Princip

pre 15 godina

Kada nacionalna televizija preskoci emitovanje nacionalne himne, a sve zbog emitovanja reklama za, izmedju ostalog, americke zvakace gume, onda moram da se zapitam: gdje je stvarno dno za srpsku naciju? RTS, STIDI SE!!!

Voja NS

pre 15 godina

Ljudi, Antara stvarno zna sta radi...kakvu je taktiku namestio...samo hrabra igra i otvorenost donosi rezultat a ne one ziheraske fore...BRAVO,SRBI!!! samo bez euforije, ima dosta do kraja ali ako se po jutru dan poznaje...dobro jutro, Juzna Afriko

BRAVO MAJSTORCINE !!!

pre 15 godina

'ajmo sada svi selektori ove zemlje!!!!
- A gde je Kezman, nja nja nja ?
- A sto igra Pantelic, nja nja nja?
- A sto igra Zigic, nja nja nja?
- A gde je Ilic, nja nja nja?
- A sta ce tu Stankovic, nja nja nja?
- A sto ovaj, a sto ne onaj, nja nja nja?
- A sto samo 3 gola, nja nja nja?
BRAVO SVIMA, BRAVO SRBENDE, BRAVO MAJSTORCINE!!!!!!!!!!

ivan

pre 15 godina

Auuuuuuuu al ih punimo ko volove samo tako da nastave pasce petarda i naravno zigica napolje trebaju nam brzi igraci a ne tamo neke dede

ZILE je ZILE,PANTA je PANTA,a KOMPLEKSI su KOMPLEKSI!!!!

pre 15 godina

GROBARI koji vec mesecima,godinama kukate za ZILETA i PANTELICA,jedan savet za sve vas:Ostavite te KOMPLEKSE sa strane bar kada igra SRBIJA!!!! Isti taj panj,bandera je nas najbolji strelac u kvalifikacijama,o asistencijama i da ne pricam,a opet isti taj PANTELIC,sta da vam kazem,videli ste sve i veceras,istina je da ga nece GOL ali je decko LAV koji se bori 200 posto,a veceras je namestio od TRI,DVA GOLA!!!! toliko od mene.E sada je pitanje da li vi imate panj umesto glave i banderu umesto mozga!!! Svakom NORMALNOM navijacu srbije je jasno sta sam hteo da kazem!!! Koliko je Antic veliki trener,a vi mali navijaci vidite i sami kao sto vidi cela srbija,zasto su za njega ZIGA i PANTA nezamenjivi!!!!

kad tamo medjutim

pre 15 godina

I taman kada sam pomislio da me u vezi srpskog fudbala vise nista ne moze iznenaditi... (poplavela mi butina od stipkanja u prvom poluvremenu, ali po svemu sudeci ne sanjam)

Stefan ns

pre 15 godina

JOOOJJ МНОГО СМО ЈАКИ, АЛИ МНОГО!!!!! ЖИВЕЛА СРБИЈА И ЋИРИЛИЦА
Свака им част,борба увек доведе до напредка
позЗ за оне верне навијаче на стадиону

shizoidni

pre 15 godina

Konacno dolazi na naplatu sve sto smo do sada znali: mozemo biti u fudbalskom vrhu. Jasno je da nas dve-tri pobede nece postaviti medju top 10 reprezentacija sveta ali bitan je napredak koji pokazujemo i kontinuitet u igri. Dragi Srbi, navikavajte se polako na lepe vesti a za par godina garantujem da cemo biti vrlo tuzni kada budemo u finalu SP izgubili od Argentine na penale. Ukoliko sumanjte, izracunajte prosek godine reprezentacije a na to dodajte uspehe Srbije u U21 i U19 i dobicete dobitnu kombinaciju za buducnost.

Tasmanijski djavo

pre 15 godina

Topalovici tisina. Ni reci vise o Pantelicu, Zigicu i Stankovicu. Pantelic kod sva tri gola imao ucesca. Zigictakode kod dva i u odbrani zavrsio carski. Deki maestralno. Ovo je samo prvo poluvreme. I topalovice mani te se selektorskog posla kada je Antara tu car

Igrutin

pre 15 godina

A ja hteo da spavam kad ono gol! OK! Ja taman da legnem kad ono opet! Ja pomisli nece vise bude golova i krenu da spavam kad ono sta mislite...? Sad sam siguran da necu da spavam do kraja tekme!!! NAPRED SRBIJA!!! Ae jos toliko golova i da idemo u AFRIKU!!!

nebraska

pre 15 godina

Selektor sa autoritetom,napadacki fudbal,izgaranje za dres.Davno je trebalo reprezentacija tako da pocne da igra. Samo napred, ne treba stati dotucite ih do kraja ,jos 3 komada.

Bojan Jankovic

pre 15 godina

Kvalitet, kakav god da je, se nije puno promenio. Promenio se motiv i pristup igraca. Tako "jednostavna" promena trenera je dozvolila da prvi put vidimo realan domet ovih fudbalera. Sta ti je autoritet i postovanje.

Claudio

pre 15 godina

Pricajte sta hocete ali nasa reprezentacija je posle Spanije i mozda Holandije treca po kvalitetu u Evropi!! Kakva Francuska,pa osim Benzeme i Riberija ostali su smesni,nas defanzivni red je izmislio fudbal za njihove Tulalane, Dijare,i pogotovo one papane iz zadnje linije.Pa nama na ovoj tekmi nisu igrali Sulejmani,Kacar i Kuzmanovic pocinje s klupe,sa njima bi rezultat bio 10-0! A da,jedino je Hrvatska sa najboljim igracem svih vremena Modricem bolja od nas.ŽIVELA SRBIJA!! Na svakoj utakmici treba da igramo napadacki i petardiracemo svakoga! Evo i Stankovic, Zigic i Pantelic su konacno poceli da igraju,dakle mi i sa tri igraca manje razbijamo a kamoli jos kad oni igraju dobro! NAVIJAJ ZA SRBIJU! DO TITULE NA SVETSKOM PRVENSTVU!

badi

pre 15 godina

jeste li zapazili ovde jedan kuriozitet mislim na igrace jedan igrac partizana igra u startnih 11 a cak sestorica iz zvezde nabrojite sami i kakava slucajnost taj jedini iz partizana postize gol

SU

pre 15 godina

Pa ovo nisu oni igraci sto su pre igrali za nas!!!
Taman kad sam hteo da zauvek prestanem da gledam nasu reprezentaciju oni poceli da igraju...Anticu svaka cast.. Ako odemo na SP nadam se da nas necete osramotiti..Samo ..svaki put se nadamo....

ras

pre 15 godina

nisam smeo da gledam utakmicu od pocetka...aj nemoj sad da stanete,molim vas ....da i mi nekom nabiemo petardu u ovom veku!!!!SRBIJA!!!

mirko

pre 15 godina

marko pantelic je najveci borac na svetu...svaka mu cast....to srbine....i treba ga stalno zvati....svaka cast anticu konacno igramo ofanzivno...pozz svima

Bura

pre 15 godina

3:O!
Udarne igle ove reprezentacije su IVANOVIC – KRASIC – JOVANOVIC – OBRADOVIC!
RAZBISMO IH PO BOKOVIMA- kad sa desne strane krene Krasic, a sa leve Obradovic nema spasa Austrijancima!
Bravo Srbija!

Grof

pre 15 godina

Sve sve ali ovi sa RTS-a nisu pustili himnu. I posle se pitaju sto nas drugi ne postuju. Pa kako da nas postuju kada himnu zrtvujemo za dva minuta reklama.

Beli

pre 15 godina

nalupasmo svabe u ovom prvom poluvremenu..... ne znaju sta ih je snaslo....;))))) xexexe..... svaka cast momci.... samo tako nastavite i drugo poluvreme.... neka bude 5 razlike.... toliko su mi prosle godine naplacivali voznju na Prateru.....;))))))))

AleksaNdar

pre 15 godina

Sta je ovo? Da se nisu ovi iz Celzija maskirali u nase? Auuuuu...
Bas sam srecan. Bravo Anticu. Ne da se vidi pomak u igri nego...nemam reci! Napred Srbijo!!

REALNO

pre 15 godina

Djukicu, molimo te, vrati se na mesto selektora reprezentacije Srbije, stvar je izmakla kontroli.
U potpisu: navijaci Rumunije i Francuske.

sramota

pre 15 godina

jedina mrlja su nasi navijaci koji nas opet blamiraju u inostranstvu tako sto pale baklje i zvizde prilikom intoniranja austrijske himne...

SRBoljub

pre 15 godina

Braco Srbi i sestre Srpkinje i svi ostali stanovnici Srbije koji se osecaju Srbijancima! Zahvaljujem se TV M iz Toronta za zadovoljstvo koji su mi priustili da pratim reprezentaciju moje zemlje ovde u tudjini!Krivo mi je sto to nije nasao zashodno direktor drzavne nam televizije!
Zbog njega se stidim sto sam Srbin i Srbijanac, ali mi ljudi kao B92 i TV M iz Toronta ulivaju nadu da cemo isplivati i da cemo jednom za svagda rascistiti sa gamadima kao sto je malopre pomenuti!
ZIVELA SRBIJA!!!!

Alexander Serbski

pre 15 godina

Čestitam gosp. Antiću na sjajno obavljenoj pripremi igrača kako fizičkoj tako i psihičkoj ali posebno na odlićnoj taktici kojom je slomljen protivnik. Praktički nisu imali ni zrno šanse ne za pobjedu nego i da budu dostojan takmac. Mi više a očito je to nismo u rangu Litvanije, Austrije, Mađarske,... već smo spremni i za veće protivnike tj. za najbolje rangirane reprezentacije na svijetu. Čestitke još jednom i pozdrav iz Splita.

Ataman

pre 15 godina

E ovaj rts stvarno ne prestaje da nas nervira! Pa oni su 'ladno davali reklame dok je trajala himna! Sta smo mi to Bogu zgresili da ne mozemo ni himnu da cujemo ni sastave ekipa da vidimo? DOKLE VISE?!?

Ataman

pre 15 godina

E ovaj rts stvarno ne prestaje da nas nervira! Pa oni su 'ladno davali reklame dok je trajala himna! Sta smo mi to Bogu zgresili da ne mozemo ni himnu da cujemo ni sastave ekipa da vidimo? DOKLE VISE?!?

BRAVO MAJSTORCINE !!!

pre 15 godina

'ajmo sada svi selektori ove zemlje!!!!
- A gde je Kezman, nja nja nja ?
- A sto igra Pantelic, nja nja nja?
- A sto igra Zigic, nja nja nja?
- A gde je Ilic, nja nja nja?
- A sta ce tu Stankovic, nja nja nja?
- A sto ovaj, a sto ne onaj, nja nja nja?
- A sto samo 3 gola, nja nja nja?
BRAVO SVIMA, BRAVO SRBENDE, BRAVO MAJSTORCINE!!!!!!!!!!

nikad u redu za vizu

pre 15 godina

Ovo vam je SRPSKA TAKSA za:
1. Gavrila Principa
2. Prvi svetski rat
3. Drugi svetski rat
4. Sankcije
5. Sva maltretiranja u redovima za vizu, SATIMA i bez obzira na vremenske prilike
6. Priznanje Kosova
7. Visegodisnje maltretiranje na granici
8. Razno
U drugom poluvremenu, ako Bog da, dobicete jos nekoliko komada, a onda vam naprolece priredjujemo svecani docek na Marakani.
Aufwiedersehen!!!

Vladimir Krivoshejev

pre 15 godina

Upuceno na elektronske adrese
Pretplatne sluzbe RTSa - pretplata@rts.rs i
RATELa - ratel@ratel.rs



IZJAVA
o prestanku placanja pretplate RTSu


Do veceras sam uredno izmirivao obaveze placanja TV pretplate i ako
nisam imao utisak da RTS u potpunosti ispunjava sve zadatke javnog
servisa.

Veceras, pre pocetka fudbalske utakmice Austrija : Srbija, kada sam,
umesto da slusam himnu Srbije morao da gledam reklame, uvideo sam da
RTS ne ceni ne samo gradjane drzave ciji javni servis predstavlja, vec
javno nipodostava znamenja te drzave, i da mu je od svega najvazniji
novac koji ubira od oglasivaca. Time je RTS definitivno prestao da
bude javni servis i shodno tome oslobodio je sve dosadasnje
pretplatnike obaveze placanja pretplate.

Shodno navedenom, izjavljujem da pocevsi od oktobra 2008. godine
prestajem sa placanjem TV pretplate, a molim sve nadlezne da u buduce
ne dozvole RTSu lazno predstavljanje.

Srdacno
mr Vladimir Krivoshejev, Valjevo
br. lk. 205644

Grof

pre 15 godina

Sve sve ali ovi sa RTS-a nisu pustili himnu. I posle se pitaju sto nas drugi ne postuju. Pa kako da nas postuju kada himnu zrtvujemo za dva minuta reklama.

REALNO

pre 15 godina

Djukicu, molimo te, vrati se na mesto selektora reprezentacije Srbije, stvar je izmakla kontroli.
U potpisu: navijaci Rumunije i Francuske.

Gavrilo Princip

pre 15 godina

Kada nacionalna televizija preskoci emitovanje nacionalne himne, a sve zbog emitovanja reklama za, izmedju ostalog, americke zvakace gume, onda moram da se zapitam: gdje je stvarno dno za srpsku naciju? RTS, STIDI SE!!!

ZILE je ZILE,PANTA je PANTA,a KOMPLEKSI su KOMPLEKSI!!!!

pre 15 godina

GROBARI koji vec mesecima,godinama kukate za ZILETA i PANTELICA,jedan savet za sve vas:Ostavite te KOMPLEKSE sa strane bar kada igra SRBIJA!!!! Isti taj panj,bandera je nas najbolji strelac u kvalifikacijama,o asistencijama i da ne pricam,a opet isti taj PANTELIC,sta da vam kazem,videli ste sve i veceras,istina je da ga nece GOL ali je decko LAV koji se bori 200 posto,a veceras je namestio od TRI,DVA GOLA!!!! toliko od mene.E sada je pitanje da li vi imate panj umesto glave i banderu umesto mozga!!! Svakom NORMALNOM navijacu srbije je jasno sta sam hteo da kazem!!! Koliko je Antic veliki trener,a vi mali navijaci vidite i sami kao sto vidi cela srbija,zasto su za njega ZIGA i PANTA nezamenjivi!!!!

Voja NS

pre 15 godina

Ljudi, Antara stvarno zna sta radi...kakvu je taktiku namestio...samo hrabra igra i otvorenost donosi rezultat a ne one ziheraske fore...BRAVO,SRBI!!! samo bez euforije, ima dosta do kraja ali ako se po jutru dan poznaje...dobro jutro, Juzna Afriko

Marko

pre 15 godina

Na hrvatskoj televiziji u komentaru svih rezultata kada se stiglo do nase grupe glavna prica je bila o Farskim ostrvima i kako su izgubili samo 1:0,a o nama ni reci.Kakva pakost.A nas voljeni RTS tek sto se utakmica zavrsila brze bolje se odjavljuje i krece sa prenosom celodnevne svadbe.Ni komentara,ni izjava,uzas jedan kakav je to servis.
Sve pohvale nasima,fenomenalna igra,Austrijanci su veoma dobro prosli,mogli su popiti 5 komada.Krasic i Jovanovic kao spanski inkvizitori nekada.Idemo na SP ali to vise nije igra na 1:0 kao kod Petkovica,ovo je vec milina gledati.

SRBoljub

pre 15 godina

Braco Srbi i sestre Srpkinje i svi ostali stanovnici Srbije koji se osecaju Srbijancima! Zahvaljujem se TV M iz Toronta za zadovoljstvo koji su mi priustili da pratim reprezentaciju moje zemlje ovde u tudjini!Krivo mi je sto to nije nasao zashodno direktor drzavne nam televizije!
Zbog njega se stidim sto sam Srbin i Srbijanac, ali mi ljudi kao B92 i TV M iz Toronta ulivaju nadu da cemo isplivati i da cemo jednom za svagda rascistiti sa gamadima kao sto je malopre pomenuti!
ZIVELA SRBIJA!!!!

Strahinja Banja Luka

pre 15 godina

Sad ce naravno pohvale i ku*cenje a kad ih pljujete kad gube od Azerbejdzana. A ja kad dodjem u Bg da navijem prozivate me da sam jbni Bosanac.

Onaj iz prvog reda

pre 15 godina

Kad budu došli Francuzi cela Marakana će skandirati kada naši imaju loptu: OLE, OLE, OLE ... i tako 50 puta!!! I da igra malo više Danko LAZOVIĆ!!! Ko se slaže nek preporuči

Zivi bili pa videli

pre 15 godina

Kakva je milina gledati nasu reprezetaciju kada igra sa tri spica. Steta samo sto primismo taj gol u finisu, al bolje sada nego protiv Rumunije 21. marta. Svaka cast Vidicu, koji je ponovo pokazao da je jedan od najboljih (Ako ne i najbolji) stopera na planeti.
A neverovatno mi je koliki je Marko (Pantelic) baksuz kada igra za Srbiju. Opet je pogodio stativu... Stvarno zasluzuje da da vec jednom taj gol, jer ako neko ostavlja srce na terenu, to je on.
Ma strpace ga on Francuzima na Marakani...

shizoidni

pre 15 godina

Konacno dolazi na naplatu sve sto smo do sada znali: mozemo biti u fudbalskom vrhu. Jasno je da nas dve-tri pobede nece postaviti medju top 10 reprezentacija sveta ali bitan je napredak koji pokazujemo i kontinuitet u igri. Dragi Srbi, navikavajte se polako na lepe vesti a za par godina garantujem da cemo biti vrlo tuzni kada budemo u finalu SP izgubili od Argentine na penale. Ukoliko sumanjte, izracunajte prosek godine reprezentacije a na to dodajte uspehe Srbije u U21 i U19 i dobicete dobitnu kombinaciju za buducnost.

AleksaNdar

pre 15 godina

Sta je ovo? Da se nisu ovi iz Celzija maskirali u nase? Auuuuu...
Bas sam srecan. Bravo Anticu. Ne da se vidi pomak u igri nego...nemam reci! Napred Srbijo!!

Bura

pre 15 godina

3:O!
Udarne igle ove reprezentacije su IVANOVIC – KRASIC – JOVANOVIC – OBRADOVIC!
RAZBISMO IH PO BOKOVIMA- kad sa desne strane krene Krasic, a sa leve Obradovic nema spasa Austrijancima!
Bravo Srbija!

Bojan Jankovic

pre 15 godina

Kvalitet, kakav god da je, se nije puno promenio. Promenio se motiv i pristup igraca. Tako "jednostavna" promena trenera je dozvolila da prvi put vidimo realan domet ovih fudbalera. Sta ti je autoritet i postovanje.

ZVEZDASICA

pre 15 godina

HRVATI I
mam samo jedan komentar za sve vas koji su se javili veceras.Jedan kaze,eeej vi ste ipak pobedili samo jednu Austriju.Jeste decko,ali smo pobedili istu tu Austriju koju ste vi jedva,ali JEDVA pobedili na evropskom prvenstvu i to iz penala,pobedili smo istu tu Austriju koja vas je nadigrala u svim elementima igre,vozala vas je ceo mec i da su imali samo MALO vise srece dali bi vam minimum 3 komada!!!!!!! Mi ne letimo,letite te vi, isto kao sto ste leteli pre evropskog i CORAK ,isto kao sto ste leteli pre meca sa Engleskom i umalo PETARDA na sred Maksimira i zato kako jedan kaze za nas:CONCORDE je visoko letio,ja cu njemu na to odgovoriti ovako:NOJ JE ZABIO GLAVU!!!!! Pozdrav

Claudio

pre 15 godina

Pricajte sta hocete ali nasa reprezentacija je posle Spanije i mozda Holandije treca po kvalitetu u Evropi!! Kakva Francuska,pa osim Benzeme i Riberija ostali su smesni,nas defanzivni red je izmislio fudbal za njihove Tulalane, Dijare,i pogotovo one papane iz zadnje linije.Pa nama na ovoj tekmi nisu igrali Sulejmani,Kacar i Kuzmanovic pocinje s klupe,sa njima bi rezultat bio 10-0! A da,jedino je Hrvatska sa najboljim igracem svih vremena Modricem bolja od nas.ŽIVELA SRBIJA!! Na svakoj utakmici treba da igramo napadacki i petardiracemo svakoga! Evo i Stankovic, Zigic i Pantelic su konacno poceli da igraju,dakle mi i sa tri igraca manje razbijamo a kamoli jos kad oni igraju dobro! NAVIJAJ ZA SRBIJU! DO TITULE NA SVETSKOM PRVENSTVU!

akie

pre 15 godina

3:0 protiv jadne Austrije a nijedan napadac nije dao gol!

Gledao pocetak prenosa Italija-CG...zabari krenuli da zvizde crnogorskoj himni i onda je usledio aplauz igraca i strucno staba Italije (kao podrska CG) i normalno onda ceo stadion aplaudirao...haha!

akcidroni

pre 15 godina

-Ajde momak,ne izigrawaj facu,nego gledaj utakmicu i uzhiwaj.Ostawi bes,frustracije,nerwozu i swe ostalo,i gledaj rapsodiju momaka kojih ima i u Manchesteru,Chelziju,Partizanu,Zwezdi,CSKA,Standardu,Herti,Walensiji,Udinezeu,Sportingu,Interu,ali koji su pre swega SRBI BRE!!!-NAPRED SRBIJO!!!

sramota

pre 15 godina

jedina mrlja su nasi navijaci koji nas opet blamiraju u inostranstvu tako sto pale baklje i zvizde prilikom intoniranja austrijske himne...

Aca VOSA

pre 15 godina

BRAVO MOMCI!BRAVO SRBIJO!
Jedino- DOKLE VISE ZIGIC?????
Ovaj sastav bi bio mnogo bolji da u njemu ne igra on!
Ljudi moji, pa ZIGIC USPORAVA IGRU!
Taman smo poceli da igramo brz, moderan fudbal koji forsiraju Jovanovic, Krasic, Ivanovic, Obradovic, ali kako lopta stigne do Zigica pocinje davljenje dok se on izbori sa prijemom lopte.
I kad mi neko kaze- pa Zigic je na prosloj tekmi dao gol…e pa i baba bi ga dala kad dobije hiljadu upotrebljivih lopti (od saigraca)na jednoj tekmi. On dobije milion tacnih pasova od saigraca, i nista ne uradi posle njih.On izgubi 60% lopti!
Ova ekipa je odlicna, samo je Zigic visak! A mozda i Milijas…

mirko

pre 15 godina

marko pantelic je najveci borac na svetu...svaka mu cast....to srbine....i treba ga stalno zvati....svaka cast anticu konacno igramo ofanzivno...pozz svima

meraklija

pre 15 godina

Duzan sam RTS-u oko 6000 i bas sam juce razmisljao da smanjim taj dug,ali kad sam video da kasni prenos mlade reprezentacije i kao slag na tortu nema himne iz Beca,onda sam popizdeo i rekao da nikad necu da platim. Stalno to rade kad gostujemo.Nacionalna tv koja preskace svoju himnu tako ne moze da se zove.Mislim da neko treba da odgovara zbog toga.Ja nemogu da shvatim da je bitnija reklama umesto himne.Jel ste normalni bre? Za sta da vam placam?Za ono sto smo godinama cekali himnu,grb i zastavu,a vi da nam uskracujete najlepsi trenutak pred pocetak utakmice.NE PLACAJTE PRETPLATU!!!

sale sarajevo

pre 15 godina

Gospodine Anticu
puno Vam hvala.
Iskreno nisam vjerovao, ali ste me demantovali i još jednom hvala. Napokon imamo selektora igramo fudbal i ne branimo se kao p...e.
pozdrav iz sarajeva

Alexander Serbski

pre 15 godina

Čestitam gosp. Antiću na sjajno obavljenoj pripremi igrača kako fizičkoj tako i psihičkoj ali posebno na odlićnoj taktici kojom je slomljen protivnik. Praktički nisu imali ni zrno šanse ne za pobjedu nego i da budu dostojan takmac. Mi više a očito je to nismo u rangu Litvanije, Austrije, Mađarske,... već smo spremni i za veće protivnike tj. za najbolje rangirane reprezentacije na svijetu. Čestitke još jednom i pozdrav iz Splita.

akcidroni

pre 15 godina

-Owo je bila idealna utakmica za debi Marka Arnautovica za repku Austrije.-Nadam se da je posle owoga wecheras swestan kakwu je zhiwotnu greshku naprawio...
Mada kad bolje razmislim, onakaw igrach u owakwoj reprezentaciji Srbije ne bi ni imao mesta.

Stefan ns

pre 15 godina

JOOOJJ МНОГО СМО ЈАКИ, АЛИ МНОГО!!!!! ЖИВЕЛА СРБИЈА И ЋИРИЛИЦА
Свака им част,борба увек доведе до напредка
позЗ за оне верне навијаче на стадиону

Đole

pre 15 godina

Ovo je, prema mom mišljenju, sigurno bila jedna od najboljih partija naše reprezentacije u poslednjih desetak godina - 3 komada odma' na početku, pa do kraja utakmice, polako, sa pola gasa, taman koliko treba.
Sjajno! Sve čestitke našim lavovima!

lich

pre 15 godina

Molim???? :PP
Ko je to rekao da treba biti zadovoljan sa 4 boda iz dve utakmice...Krasic izgleda da ne misli tako cim je poslao onu bombu !!!

krajnje odusevljen

pre 15 godina

@ igra ocajna i neorganizovana
na celoj utakmici nismo napravili tri pasa po zemlji,sve neke duge lopte koje napamet saljemo u napad
rezultat kranje nerealan
penal bio za austriju
sva sreca sto oni jos vise nemaju pojma od nas pa nas nisu napunili
(krajnje realan, 15. oktobar 2008 22:57)
Sve je to lijepo i "strucno"... Samo jedna mala molba druze, sledeci put odgledaj utakmicu. Nije ti mama vjerodostojno prepricala desavanja na terenu.
Hvala vam braco! Republika Srpska slavi!

slovenac

pre 15 godina

e bravo Antiću kralju, sve ovo su imali i bivši selektori na razpolaganju ali nisu znali da ukonponuju ovaj orkestar...
a onaj stanković ko da mu je neko reko da donese komad mesa, a ovaj zapeo pa da donese nečiju butinu, bravno majstore...kako krasić iz koljena zabija gol, a obradovićev lažnjak, šta da kažem za žigića jeste drvo ali je srpsko drvo, koje ne puca lako, pa se trojica popela na to drvo, pe nesmiju da siđu sa njega, i onaj vidić me nervira dobija svaki duel, i da ne pominjem sad svakog ali to je to, tako se to radi...e kad bi nam sada dali u subotu romune, da pocepamo i tu priču, pa da završimo s ovom igircom...
samo tako napred masjtori...

BaneNS

pre 15 godina

Bum bum bum bum bum kala bum kala bum eaaaa!!!! Svaka cast majstori! NAJBOLJI STE!!! A tzv navijaci u Austriji sto palite baklje pa jeste li vi normalni. Prvo mogli smo primiti gol ( da su austrijanci iole bolji) jer Stojkovic nije mogao nista da vidi od dima, a drugo oped ce nas kazniti i mi u Srbiji oped necemo moci da gledamo utakmice na stadionu!

duduu

pre 15 godina

Pratim ove skijase vec godinama,ipak zivim u Austriji i to pored Ernst Happel stadiona ali ovo sto danas igraju to je kriminalno.Ma igraci Srbije se nisu posteno ni oznojili,a razbucali su ih kao saronja plot.Nadam se da ce im dati jos koji da sutra na miru mogu citati njihove novine,digli su se skijasi mnogo nakon EP misle sto su od nas izgubili 1-0 da su sila bravo Srbija uljepsali ste mi noc.

Tasmanijski djavo

pre 15 godina

Topalovici tisina. Ni reci vise o Pantelicu, Zigicu i Stankovicu. Pantelic kod sva tri gola imao ucesca. Zigictakode kod dva i u odbrani zavrsio carski. Deki maestralno. Ovo je samo prvo poluvreme. I topalovice mani te se selektorskog posla kada je Antara tu car

Иван-Ниш

pre 15 godina

Доживех да кажем: "Србија игра леп фудбал". Хвала Мурињу и Антићу што нам вратише Станковића из његових раних двадесетих. Иако ни друго полувреме није било лоше, креативност нам уби тактика да играмо много мирније. Па Красић, Тошић, Јанковић, Обрадовић, Јовановић, а богме и Пантелић, просто трепере од жеље да дају још по који гол. Србија се у фудбалу најбоље брани када напада.

boris_su

pre 15 godina

Stojkovic 7
Ivanovic 6
Vidic 8
Lukovic 6
Obradovic 8
Stankovic 6.5
Milijas 7
Krasic 9
Jovanovic 8
Zigic 6
Pantelic 7
Tosic -
Kuzmanovic -
Jankovic 5

Cika

pre 15 godina

Jos malo o Pantelicu: drugi gol je pao posle njegovog suta kada se lopta odbila od stative. Pantelic je MORAO da da gol, jer bi u njegovoj situaciji svaki DOBAR igrac takav zicer iskoristio. Kod treceg gola Pantelic dodaje loptu Obradovicu, jer nije znao sta ce sa njom, srecom dodaje je onom koji zna. Dakle zasluga je Obradoviceva. Kada smo vec kod precke, nje ne bi ni bilo da lopta nije zakacila Austrijanca i promenila pravac inace bi zavrsila u golmanovom zagrljaju. I to je MORAO biti gol i bio bi da je sutirao neko ko zna... i onda kaze nece ga gol. Inace je pokazao borbenost kao i vecina nasih momaka.

Igor

pre 15 godina

Ajte malo da se i mi radujemo... Odusevljen sam igrom i moram reci da to nije samo u ovoj tekmi. Jedino sto mi smeta su ``neki`` komentari ovde... mi SRBI imamo tu naviku da i pobedu pretvorimo u poraz,da se stalno svadjamo... ja sam navijac Zvezde ali kad igra nasa repka ne zanima me ko i odakle igra. Bitno je da se trudi i da da maximum na terenu... Gledam ove austrijance i ako deprimirani porazom koji se video jos posle 25.min kad su dali gol svi skacu,podrzavaju a mi? Mi se ovde prepucavamo da li je Zigic ili neko drugi dobar ili nije. Zato je tu selektor a mi kao gradjani ove zemlje imamo ulogu i da kritikujemo argumentovano ali pre svega da podrzavamo i navijamo za nasu Srbiju.
Mislim da je Antic jako kvalitetan selektor i da kao sto svi vidimo idemo na gore,igramo dobro i uvek moze bolje ali za ovo kratko vreme ja sam prezadovoljan. Zavrsavamo prvi u grupi gde je jedna Francuska i jako neugodna Rumunija a i ostale repke nisu za potcenjivanje...
Zelim nam da se i u sledecoj godini radujemo dobrim rezultatima sve do kraja i odlaska u J.Afriku...
NAPRED ORLOVI!!!

Boyan

pre 15 godina

Oba puta su srpski nogometaši izveli polukontru i oba puta je Marko Pantelić bio asistent.

Kod drugog pogotka je pogodio stativu, a odbijenu loptu je samo pospremio u mrežu Jovanović, dok je kod trećeg Pantelić lijepo ostavio loptu Obradoviću za 3-0.
toliko o Marku ovu vest su preneli hrvatski mediji zelim da cestitam pre svega majstor Antari i onda svim igracima ko oce nek preporoci

Nešo

pre 15 godina

Хвала СРБИЈО, СРПСКА слави, бих пати !!! Браво браћо, идемо даље.
Нешо-Делија-РЕПУБЛИКА СРПСКА

SU

pre 15 godina

Pa ovo nisu oni igraci sto su pre igrali za nas!!!
Taman kad sam hteo da zauvek prestanem da gledam nasu reprezentaciju oni poceli da igraju...Anticu svaka cast.. Ako odemo na SP nadam se da nas necete osramotiti..Samo ..svaki put se nadamo....

kad tamo medjutim

pre 15 godina

I taman kada sam pomislio da me u vezi srpskog fudbala vise nista ne moze iznenaditi... (poplavela mi butina od stipkanja u prvom poluvremenu, ali po svemu sudeci ne sanjam)

Beli

pre 15 godina

nalupasmo svabe u ovom prvom poluvremenu..... ne znaju sta ih je snaslo....;))))) xexexe..... svaka cast momci.... samo tako nastavite i drugo poluvreme.... neka bude 5 razlike.... toliko su mi prosle godine naplacivali voznju na Prateru.....;))))))))

Citalac

pre 15 godina

Bez euforije, molim. Rezultati su dobri, ali objektivno radi se o Litvaniji i Austriji. Litvanci su poznati kao pobednici u takmicenjima snage, a Austrijanci u skijanju. Fudbal je sport koji vole, ali jedno je voleti a drugo ZNATI.

badi

pre 15 godina

jeste li zapazili ovde jedan kuriozitet mislim na igrace jedan igrac partizana igra u startnih 11 a cak sestorica iz zvezde nabrojite sami i kakava slucajnost taj jedini iz partizana postize gol

dime

pre 15 godina

zivim,u austriji.nazalost,nisma mogo ,da dojem do karata.gledali mso utakmicu,u ogormnoj kladionici u salzburgu, i naravno bila je puna nasih,i ljudi MNOGO SAM SRECAN!!!OVO JE ZA SVU NEPRAVDU,KOJU DOZIVLAJVAM OD OVIh GETSAPOVCA.IANCE,ZIGIC,NEBI TREBO NI NAKLUPOI DA BUDE!!!NEMA VEZE MNOGO SMA SRECAN!!!JER SU NA SVA USTA,OVDE PRICALI,KAKO NAS DOBIJAJU,U BECU!!!ZIVELI BRACI SRBI,GDE GOD DA STE!

Pelle

pre 15 godina

E pa narode, docekasmo i ovo da nasi zavuku 6 golova u 2 utakmice. Prijatno sam iznenadjen.
Ovako, izdvojicu samo neke:
Stojkovic - 8 (odlican, mada je imao jedan kiks)
Vidic - 9 (decko je fantastican, savrsen, svetska klasa)
Obradovic - 8.5 (sta reci, gol i mnogo odradjenog posla u odbrani)
Stankovic - 7.5 (sta znam, recimo, ok je odigrao)
Krasic - 8.5 (decko je crtao po terenu, svaki napad koji je isao preko njega je bio opasan, skidam kapu)
Pantelic - 7.5 (mozda jaka ocena, ali decko se stvarno trudio, i njegovom zaslugom smo dali jedan gol, i imao je par ok akcija)
Zigic - 5.5 (e ovaj covek je posebna prica, ajde sto trci ko zirafa i glavom radi kao golub, nista pametno i produktivno nije uradio, zali boze visie kad se covek ne snalazi u vremenu i prostoru)
U svakom slucaju Antic je napravio itekako vidljive promene u igri nase reprezentacije, i mogu slobodno reci da je izbacio patch za full verziju 1.0, ovo sve pre njega je bila BETA verzija, sa puno rupa. Aleluja!

Y/Kv

pre 15 godina

Sve to ne bi moglo bez Zvezdinih igracina :
-Stojkovic
-Lukovic
-Vidic
-Milijas
-Stankovic
-Jankovic
-Pantelic
-Zigic
.............................

dokumenti bosanski-krv srpska

pre 15 godina

Ljudi,pustite na miru Žigića i Antićev izbor!Drugacije mi gledamo na Nikolu,a drugačije protivnici.Nikome nije lako da trpi dva-i-nešto metraša u šesnaestercu,tako da on odvlači najmanje dva protivnička odbrambena igrača na sebe.Ne mora obavezno da bude strijelac,ali sam ga bezbroj puta vidio kako glavom spušta centaršuteve na uspješan volej saradnika iz napada.Naravno,i lopte iza leđa golmanu.Tim koji dobija se ne mjenja!Nikoga nije lako pobjediti,pa ni Farska Ostrva.Pitajte Austrougare,hehe.Živjela Srbija!

Igrutin

pre 15 godina

A ja hteo da spavam kad ono gol! OK! Ja taman da legnem kad ono opet! Ja pomisli nece vise bude golova i krenu da spavam kad ono sta mislite...? Sad sam siguran da necu da spavam do kraja tekme!!! NAPRED SRBIJA!!! Ae jos toliko golova i da idemo u AFRIKU!!!

STEVA DOBRICA

pre 15 godina

BOZE SPASI, BOZE PRAVDE... HVALA BOGU STO SAM SRBIN ......................................................................................................................... SRBIJA........................

Hm.

pre 15 godina

Ne volim Žigića, ali me nervira to što svi od njega traže da daje golove... On u repki ima znatno drugačiju ulogu, iako je na poziciji napadača. Po mom skromnom mišljenju, jako se dobro snalazi u ulozi koja mu je dodeljena, stoga, pustite dečka na miru.

Zlatko Todorović

pre 15 godina

Inače da se pojasnimo: onaj izlet Stojkovića nije penal. Kao prvo bilo u petercu, nije bio zadnji u odbrani, nije rukama atakovao na protivnika a ni protivnik nije bio u trenutku sudara u posedu lopte. Jel ima još neko pitanje? Samo mi je žao, što ne možemo da spojimo dva ista poluvremena, bojim se da nam se to ne olupa o glavu sa nekim jačim ekipama. U svakom slučaju bravo carevi, iz bilo kog kluba da ste! To nije ni bitno. Svejedno, svi su redom naučili da igraju fudbal, kako ga sada igraju, tek kada su otišli iz naše lige. Valjda je to sad postalo svima jasno.

toliko

pre 15 godina

ACO VOSA Kazes dokle Zigic,usporava igru,samo da ne kazemo kako je dao gol na prosloj utakmici jer je dobio hiljadu lopti....Slusaj majstore,sa Zigicem u ekipi uvek stvaramo visak u napadu,posebno posle prekida,a isto tako je vise nego koristan kada protivnik izvodi prekide,drugo nije samo na prosloj utakmici dao gol negi je nas najbolji pazi NAJBOLJI strelac u kvalifikacijama,da li ti je to konacno jasno? I to sto kazes nekih hiljadu lopti.Majstore zadatak odbrane je da reaguju na ako treba i hiljadu lopti samo da ne primimo gol,a zadatak jednog napadaca da na tih kako ti kazes hiljadu lopti iskoristi barem jednu da gol i da nam donese tri nova bodai, sto ZILE kao sto vidis odradjuje majstorski,pa cak i da je 7 hiljada lopti,neka on ucicka jednu jedinu i neka nam ta lopta donese i donosi bodove i plasman na svetsko prvenstvo!!!!

Nelle

pre 15 godina

evo kraj je...
1:3 svaka cast selektoru Anticu i svim igracima ali i dalje mi nije jasno zasto igra gospodin Zigic koji nije zasluzio ni ocenu 1 od mogucih 10...

svaka cast i tandemu Stankovic/Vidic koji su glavni krivci za ovu pobedu :)

konacno posle dugo vremena sam srecan sto gledam reprezentaciju u pobedama... daleko je to od stare slave, ali svaka cast jos jednom... Antic da napravi par izmena i mozemo lako da sacuvamo prvo mesto u grupi do kraja kvalifikacija

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Dobro je,ali ne treba sada dizati sve u nebesa,pobedili smo prosecnu repku i nishta vishe.Gledam sastav crne gore i ponekad mi je krivo shto smo odvojeni,u basketu smo izgubili jednog Nikolu Pekovica,za nekoliko godina najboljeg centra na svetu,a u fudbalu Mirka Vucinica,najboljeg napadaca na ovim prostorima,racunajuci nas, Hrvatsku, Bosnu,Grcku i celo balkansko poluostrvo.
Pozdrav svima !

nebraska

pre 15 godina

Selektor sa autoritetom,napadacki fudbal,izgaranje za dres.Davno je trebalo reprezentacija tako da pocne da igra. Samo napred, ne treba stati dotucite ih do kraja ,jos 3 komada.

Serbia Forever!

pre 15 godina

Svaka cast momcima, igraju i bore se srcem za svoju zemlju. Tako i treba naravno.
Samo mozda ipak igramo isuvise ofanzivno jer sa Zigicem, Pantelicem, Krasicem i Jovanovicem igramo u napadu, to ce biti izuzetno rizicno protiv jacih ekipa. Posebno bih pohvalio Milijasa , ja kao navijac Partizana mu skidam kapu za ove dvije utakmice sto je odigrao i samo neka nastavi tako. Pantelic konacno pocinje da lici na igraca, mada bih ga ja kao i svi valjda koji ista znaju o fudbalu najradije ostavio u Njemackoj ali dobro da ne kritikujem nista posle ovako bitne pobjede.
Jos jednom sve pohvale za momke i kad igra reprezentacija daj da zaboravimo klupske boje. Ja se inace potpisujem sa 'Partizan Forever' ali naravno kad igra reprezentacija ona je najbitnija! Pozdrav svima

BJ

pre 15 godina

Bravo momci, bravo Anticu! Samo tako nastavite. Ne mogu a da ne spomenem raspali RTS koji nas po ko zna koji put **** u zdrav mozak. Zaista mislim da tu JADNU kucu treba spaliti do temelja, ne i radnike u njoj, ali, urednika svakako javno isamarati. Pretplatu bi svi kolektivno trebali da prestanemo da placamu! RTS-u, ne trebas nam, JADAN SI I ZALOSTAN!

Ja

pre 15 godina

Stojkovic- siguran
Vidic- perfektan, besprekoran
Lukovic- solidan
Ivanovic- standardno dobar
Obradovic- odlican
Stankovic- iskusno, racionalno;
Milijas- solidan
Krasic- el maestro
Jovanovic- fantastican
Pantelic- izuzetan
Zigic- solidan
PS. mozda sledeci put bez Zige. covek je gotivan, dobar je igrac, ali vidim da preferiramo pas igru po zemlji a on je onda suvisan jer tesko utrcava i izvlaci kontre. Ponavljam, nemam nista protiv Zige, Rasing sam gledao zbog njega ali eto zbog takve igre...

Aca

pre 15 godina

jedan je RADOMIR ANTIC!!! Hvala ti Antara sto si preuzeo reprezentaciju, najvise si ti zasluzan za ovaj napredak u igri, za sve trenutno sto je dobro. NAPRIJED ORLOVI!!

DO JUZNE AFRIKE

pre 15 godina

A niko da spomene navijanje,a kako bre da se ne dobije uz onakve navijace,Srbe iz Beca...SVAKA CAST SVIMA!!!A mi u martu napunimo stadion zasluzili su ovi momci to...samo napred

istrijan

pre 15 godina

Najprije iskrene čestitke za briljantnu igru i borbenost.Iako je u isto vrijeme igrala i Hrvatska ja sam gledao vašu reprezentaciju i veoma sam se ugodno iznenadio.Ali i kod vas kao i kod nas opet na vidjelo izlazi balkansli mentalitet, umjesto da zgazite austrijske gadove drugo poluvrjeme vas nema nigdje.Tako i Hrvatska se umislila da je u rangu Brazila pa nokaut od Engleza.Pamet u glavu i u srce, pozdrav svim sportskim navijačima iz Pule.

Darko

pre 15 godina

Jeste, sestorica bivsih igraca Zvezde...Vi ste svi nekako u proslosti...
Nije to bitno, bitno je da je reprezentacija Srbije pobedila. Bravo majstori!!!
Malo mi je zao sto smo stali u drugom i mozda je bilo bolje da je izasao Zigic, a usao neko brzi, no da se ne pravim pametan...
A, za komsije, u petak mozete kupiti dnevne novine koje u najavi kola daju trenutnu tabelu Super Lige. Tek da se podsetite...

Dulan

pre 15 godina

E bas necu nista da prokpmentarisem povodom ove utakmice, samo hocu da kazem da chicha Laza nije hteo da kupi jos neko pivo a Slavke se stiso za cigare. Stvarno nije u redu sa njihove strane, nadam se da ce sledeci put ispraviti svoje greske, mislim kada bi Antic sedeo s nama oni se nebi tako ponasali...

Munze Konza

pre 15 godina

Njanja dal je Žigić, njanja dal je Pantelić, njanja dal je Kežman - koga bole uši! Oduvali smo Austrijance - ne sećam se da smo nekoga tako skoro spalili - od vremena SFRJ nismo nikog. A sad ja da analiziram sve od početka, ne pada mi na pamet - svi su bili odlični i više nego dobri da ih otkinemo, napržene i nadobudne. Protiv Francuza treba ispuniti rupu, da nas bude 55 hiljada, ako tu dobijemo, idemo u JAR. Zaslužili su i mladi, i ovi momci od sinoć da ih pozdravimo najjače što možemo. A RTS što ne pušta himnu zbog reklama - da ne pričam. Sve sam poslove prekinuo, obalavih pričajući deci zašto se poštuje i tuđa, a kamoli svoja himna, a oni je uopšte ne puste?! Sram ih bilo po stotinu puta, menjali su Srbiju za pivo ili žvake.

Nikola

pre 15 godina

E ove iskompleksirane Zvezdase koji posle ove tekme pricaju o Zigicu i Pantelicu, samo bih pitao: Da li ste svesni da su ovu tekmu dobili KRASIC, JOVANOVIC, IVANOVIC?! Isto kao i proslu.
Pantelicu svaka cast na zalaganju, ali Zigic je obicno smetalo.
Bravo svima ali posebno Krasicu, Jovanovicu, Obradovicu, Ivanovicu…

schwarzenegger

pre 15 godina

Al su ih opravili, ostali samo dugmici - i to sa 10 igraca - Zigica niko normalan vise ne smatra igracem, vise je smetao. Moglo je ladno 7:0. Ne bi im pomogli ni cuveni Austrijanci Schwarzenegger, Falco i Mozart. Nego kad ce B92 da pocne da prenosi utakmice reprezentacije - onaj RTS je ocajan. Majke mi. A Vi kako te ?

Miša

pre 15 godina

Mislim da je krajnje vreme za građansku neposlušnost. Ljudi, ne plaćajte RTS do ostavke Tijanića. Kažu smetnje na satelitu, kao da je partizanov stadion na Melmaku, pa kasni prenos mladih 10 minuta, smešno.Pola prvog poluvremena nismo čuli komentatora, mora da se zapričao sa Alfom. Prenos A tima je još crnji i gori. Važnije im je da strpaju pare od reklama, nego da vidimo i čujemo himnu. Zašto su doveli u studio Stevanovića kad nije stigao da kaže ni tri reči. Do smene Tijanića PROTEST.

jekum

pre 15 godina

Cestitke nasima na pobedi, a cestitke i onom Sapcaninu na pravoj odluci, jer mislim da bi u ovoj nasoj repki igrao maksimum 5 puta :)

Pedja

pre 15 godina

Jedan je Pantelic Marko,Pantelic Maaaaaarko,jedan je Pantelic Marko... Mare Care vole te tvoje DELIJE!!! BRAVO KRALJU! I svima drugima cestitke,igrate srcem,kapa dole!!!

Laki Bor P.F.C.

pre 15 godina

Ljudi pa mi sa devet igrača dadosmo tri komada! A šta mislite da su umesto ona dva panja (žigića i pantelića) igrali neki fudbaleri, pa dali bi još toliko!

Gost

pre 15 godina

Zasto niko ne pominje presednika Karadzica?? Svi njegovi predhodnici su pokusavali da dovedu Antica ali on nije dolazio? Zasto i kako je Karadzic uspeo u tome? Mozemo mi imati ovako ili onako misljenje ali mora mu se priznati da je u veoma kratkom vremenu uspeo da sredi stanje u Partizanu i da od njega postne veoma solidna ekipa i na nivou Jevrope. A uspeo je dovodjenjem Antica da vrati kult reprezentacije. Anticu svaka cast. Vidi se da covek zna posao. Da svakom igracu nadje pravo mesto. U ovoj reprezentaciji nema loseg igraca, a to su igraci koji su igrali i kod Klementea i Djukica.

Rocksteady

pre 15 godina

"Struchnjaci",jeste li vi gledali tekmu,pa taj Pantelic kojeg pljujete je imao dve asistencije.O cemu vi pricate.Nego odvojite se malo od ekrana sto tv-a,sto monitora i uradite koji sklek,bice od koristi! :P

Pljus

pre 15 godina

strasno koliko su nam ocajni napadaci. ni jedan duel da dobiju, a o golu i da ne pricam. Obradovic ce do kraja kvalifikacija da postigne vise golova nego Pantelic. Anticu, mani se corava posla, imas Jovanovic, Lazovica, po krilima Tosica, Krasica, Jankovica, Sulejmanija. svi su brzi i kreativni, skockaj od njih napad i gazicemo i Francusku.

organs without bodies

pre 15 godina

ok, jasna mi je euforichnost, no ovo kurchenje je uistinu van pameti. svi monasi su sad u
"ejbratebresrbendekakavbrazil" elementu. slepci. kao i rts.
bez chasti i obraza. isti ti bi se derali da nam rezultat nije naklonjen.
reprezentaciji chestitam od srca.

veseli

pre 15 godina

Mislim da je ovom pobedom zavrsena prica da Srbija ima devet miliona selektora.Vise niko nema pravo da komentarise spisak pozvanih,formaciju i bilo sta.Posle dugo godina imamo jednog,ali vrednog.Antara hvala ti,momci hvala Vam sto ste ginuli,sve je veceras divno,prelepo,ma odlicno..

navijac

pre 15 godina

Cestitam nasima na pobedi i odlicnoj igri. Ne bih se bavio sada stvarima koje su dobre, vec onima koje su lose i koje se moraju ispraviti ako mislimo da nastavimo ovako. Prvo i osnovno, moram da kazem da goreg igraca od Zigica nisam gledao dugo dugo vremena u nasoj reprezentaciji! Decko je potpuno zalutao na teren, niti ima pas igru, niti zna da primi loptu, spor je kao puz i treba mu sat vremena da se okrene, ne zna da se zagradi gubi lopte maltene cim ih primi. Jedino sto ima je ta visina, ali cak i tu sve cesce gubi duele u skoku, posebno se to videlo pred kraj utakmice kad mu je ponestalo snage! Neshvatljiva je i odluka trenera Antica, da iz igre izvede danas vrlo dobrog Pantelica, a Zigica ostavi u igri. Od tog trenutka mi smo nacisto otupeli u napadu, jer u njemu vise i nije imao ko da igra. Ne znam sta vise treba da se desi pa da Zigic ne dobije poziv, jer ga on svojim fudbalskim umecem nije zasluzio. Nije tu problem sto on ne igra u svom klubu, decko jednostavno NE ZNA i tacka. Sa druge strane, Pantelic, iako cesto obiluje nekim glupim potezima, zna fudbal, i trudi se, trci dosta, i steta je prava sto nema pravog partnera u napadu. Nije mi jasno zasto selektor nije probao sa Lazovicem u drugom poluvremenu, posebno sto je utakmica vec bila resena. Druga stvar koju ne razumem je izmena Stankovic Jankovic!?! No Comment. Zbog tih izmena smo i popustili na kraju, ali dobro, Antic je pametan covek i sigurno je uvideo da je pogresio, tako da ne sumnjam da ce on to ispraviti.

dejan iz bijelog svijeta

pre 15 godina

Nije nas bilo 20 000, mozda deset hiljada...ali nam je bilo tako lijepo...!! Izmedju pete i dvadesetpete minute nisam znao gdje mi je glava...

GoranNS

pre 15 godina

Pre svega svaka cast na igri i rezultatu...sad se vidi koliko je bitan pravi selektor za ekipu.Svi ovi igraci...ili vecina njih su igrali i kod prethodnih selektora pa opet nismo imali igru kao sto sada imamo.

Ipak.....moram da kazem...za PAntelica i Zigica....par reci...Pantelic covek pao s MArsa....svaka cast njemu za borbenost i svaka cast za patriotizam...ali nama trebaju igraci koji znaju da igraju fudbal a ne manekeni...koji se pale i kojima su puna usta reci pre utakmice a na istoj nema ih nigde...danas mu je jos i bio dobar dan...jedna od najboljih tekmi u repki...ali covek ne zna da primi loptu a o golu da ne pricam....dovoljno je reci da nije dao gol na zvanicnoj utakmici za repku nikad....ja mislim da ako vec nemamo dobrog spica...a ipak mislim da imamo...da ustupi covek mesto nekom ofanzivnom veznom...samo kvari igru...

Zigic....daj ljudi pogledajte realno...svaki njegov kontakt sa loptom je pas unazad...nisam video ni jedan pas ili akciju napred prema protivnickom golu...ocigledno je da nema snage i kondicije...samo sto ne izdane na terenu....daj manite se vise prica kako je on nase oruzje zbog visine....kolko je procentulano dobio duela u vazduhu....smesno malo na onoliku visinu...nadskoci ga igrac 20cm manji...NEDOPUSTIVO i to redovno....

Jos njih dvojicu da izbace iz prve postave i da nas Bog vidi...

Ne razumem odakle njima dvojici toliki krediti u repki...da prorade...pa kad ce da prorade vec jednom....jeste videli kako je izveo penal protiv Litvanije Ziga....pa ono je smesno...kao da je pionir sutirao....

I manite se vise tih prica kako je Panta borac...i Jovanovic je borac u najmanju ruku kao i Panta....ali covek doprinosi igri repke i sto je najvaznije daje golove....cemu PAnta doprinosi osim popunjavanju brojnog stanja na terenu...isto kao i Ziga

Zao mi je sto je to tako...ali to je cinjenica...

Zapravo tesko tebi

pre 15 godina

@Tesko tebi
Ja sam navijac OFK, a ne Partizana!
A Zvezdase sam nazvao iskompleksiranima zato sto u danu kad su junaci tekme Jovanovic, Krasic(koji su Vosini izdanci)Ivanovic(OFK)a i Obradovic…vi pricate o Pantelicu, Zigicu!
Kljucni igraci ove i prosle tekme-tvorci brze, modernije, nove igre Srbije su (prvo selektor)ANTIC, a na terenu to sprovode krila i bekovi Ivanovic, Krasic, Jovanovic, Obradovic.
Jeste se Pantelic trudio, zabelezio asistencije, ali su za FORMU IGRE zasluzna ova 4 igraca!
Kompleksasima sam vas nazvao jer vecito pricate o tudjim kompleksima, a time zapravo govorite o svojim.Sto potvrdjuje i tvoj kometar.
I u danu kad treba da se pise o Srbiji, navijaci Zvezde pisu-igralo je 6 nasih igraca…e pa ljudi igrao je samo 1- Milijas, a o trenutnom kvalitetu Zvezde govori tabela.
Napred OFK, napred svi srpski timovi, NAPRED SRBIJA!

Jeca

pre 15 godina

Evo i zvanicno:
BRAVO MOMCI!:)
Definitivno ste pokazali da znate da igrate,samo nije imao ko da vas predvodi na pravi nacin.
A onda je dosao Antic i svima je "svanulo" :)))
Jos jednom BRAVO ORLOVI!

BorkoSavic

pre 15 godina

Mislim da su protiv Austrije neki timovi iz prvih 10 sa rang liste FIF-e imali mnogo vise problema.Po meni ocene: Stojkovic 7,5,Ivanovic 7,Vidic8,Lukovic7,Obradovic8,Stankovic7,5,Milijas6,5,Krasic8,Jovanovic7,5,Pantelic7 i Zigic6,5. Cim se igra ofanzivno,a ne sa 4 beka i 3 zadnja vezna vide se rezultati.

grobar pariz

pre 15 godina

ubismo ih ko gavrilo ferdinanda...bravo mali obradovicu.bravo svi beli orlovi.bravo!a ovi francuzi oko mene crci ce od muke. jos da im rumuni ovde uzmu bod i mi smo sigurno prvi u nasoj grupi i idemo na SP

Београђанин

pre 15 godina

Пре свега свака част за игру, залагање и резултат. Коначно имамо селектора са ауторитетом, и човека који зна да направи атмосферу у репрезентацији, о поставци игре нећу ни да причам, човек је то већ доказао с' обзирам које је све тимове водио.

Видан напредак у игри, за сваку похвалу, али не смемо се опустити ово су само две добре партије у 5 дана.

Сачекајмо, и надајмо се да ће наставити узлазном путањом.

Сви у Румунију у марту!
А прва следећа код куће нека буде на пуној маракани, и да се одужимо момцима за сјајне игре, а не да гледамо преко ТВ и да какимо по нету ко је из Звезде, а ко из Партизана, ко је лош, а ко добар.

Срби пробудимо се!
Србија игра фудбал свих 90 минута!

vuk

pre 15 godina

ljudi,neka prica ko sta hoce,ali 3:1 u gostima je ...
malo smo pali u 3/4, ali i to je fudbal. vidim da je zigic glavna tema svih kritika, i mislim da to nije bez razloga, ali u ovm casu mi nemamo kog boljeg. bilo kako bilo, odlican rez

Marko Vozdovac

pre 15 godina

@ (Zlatko Todorović, 15. oktobar 2008 22:41)
Majke ti pogledaj jos jednom snimak pa opet napisi da je Stojke bio u pet metara i da nije bilo kontakta rukama...
Bravo momci, prosto mi je neverovatna transformacija ekipe za koju je do pre par meseci, povezati cetiri tacna pasa bila misaona imenica, u ovo sto je nas nacionalni tim sad... Svaka cast svim momcima koji su bili na terenu, svaka cast Panti koji je, na nesrecu, pogodio stativu i precku, svaka cast Obradovicu za gol, svaka cast Krasicu za fenomenalan gol...
Srbijo zgazi ih sve!!!

ultras vinkovci

pre 15 godina

Komentirao sam nakon utakmice sa Litvom kako mi nije jasno 100 nezadovoljnika na komentarima,a nakon pobjede i odlične igre.Večeras se ti ne javljaju ili su naglo promijenili mišljenje pa sada hvale reprezentaciju.Ima opet negativnih komentara o Žigiću,a momak se zaista trudio.Čestitke tvorcu komentara broj 7.A vi ljudi manite se selektorskog posla i pustite ovog čovjeka da radi svoj posao.

Loodi

pre 15 godina

Navijači "Titovih blizanaca" smešni ste sa svojim prepucavanjima. Zvezde ove utakmice, Krasić i Jovanović su igrali za VOJVODINU. Krasić daje drugi gol u dve tekme, znači još jedan i izjednačio se sa "Supermenom" Pantelićem kome je za podvig od tri gola trebalo milion utakmica.

Ostoja

pre 15 godina

..ha,ha,ha a dje je Keza,zasto nema Kezmana,ha,ha procitajte veliki selektori da je u francuskoj proglasen promasajem godine ha,ha ! Bravo srbijo,tako se igra,pustite Antica da radi svoj posao ! Pozdrav za Kezuuuu i njegove poklonike

strateg

pre 15 godina

Opa kakav mec. Odavno, ali stvarno odavno nisam ovako uzivao u reprezentativnim utakmicama. Ma kakva SCG i Petkovic. Hiljade evra sam bacio da idem u Leipzig, Gelsenkirchen, Munich. A tamo samo sramota i troskovi. Srce da te zaboli koliko smo bili retardirani u fudbalu u odnosu na Izrael.
ALi ja sam uvek znao i mislio da ovi nasi igraci su super kvalitetni. Samo je trebao dobar kormilar da im kaze sta da rade. Ovaj Krasic, pa Jovanovic, pa Vidic... ovo je svetska klasa. Ja zivim 20 godina u Italiji i znam sta pricam.
Zao mi je Pantelica, Zigica i ostake ..gane ali ipak, budimo korektni i realni, pored Jovanovica treba da igra Lazovic. Tako je danas u fudbalu, Lazovic je centarfor PSV-a i najbolji je tamo. Zigic nije dorastao ovoj reprezentaciji. Pantelic jeste ali je van forme.
U svakom slucaju, Srbija je nocas pokazala da moze da igra kao KK Partizan..... iz uz malo srece (prva utakmica protiv Taukeramike) moze do polufinala SP. Napred momci, to je to.

Pele

pre 15 godina

"Deki maestralno!" Aman ljudi, budite malo realni i skinite crveno-bele naocare sa glave. Kada ne mozete da navedete jedan njegov dobar potez na celoj utakmici onda kazete tu praznu floskulu "Deki maestralno." Pa covek non-stop statira i krije se od lopte. Ako opet puste snimak prebrojte koliko puta je komentator spomenuo njegovo ime. Dokle ce da se slepuje na znoju i dobrim rezultatima Krasica, Zigica, Vidica i drugih. Daj da ga proglasimo za najboljeg fudbalera Evrope i posaljemo u (ne)zasluzenu reprezentativnu penziju. I nemojte vise da lazete sebe da je Stankovic dobro igrao. Cinite medvedju uslugu reprezentaciji i Anticu.

The Matrix

pre 15 godina

Repka se probudila! Skuvajte kafu!!! Gorcu!!!!
Bravo momci samo tako nastavite... Vi ste nas ponos!!! Da gazimo sve redom!!!!
Pozdrav iz dijaspore!!!

Janko Jerinic

pre 15 godina

@Aca VOSA: Za Milijaša nikako nisi u pravu, za Žigića si apsolutno u pravu. Kod sve tri izmene sam očekivao da će izaći Žigić, ali se to nije desilo. Ja ipak moram da verujem da Antić zna šta radi bolje od svih nas, ali je pogotovo u poslednjih 20-tak minuta delovalo kao da Žigić nema šta da traži na terenu. Voleo bih da neki novinar pokrene to pitanje, čisto da bi nama laicima i polu-laicima bilo malo jasnije :)
Svim ostalima svaka čast

P.S. Učlanite se u moj "Bane Ivanović fan club" na fejsbuku :)

Tesko tebi

pre 15 godina

NIKOLA Ne pricaju samo zvezdasi o Zigicu i Pantelicu,to prica svaki ralan i NORMALAN navijac nase SRBIJE,a ne navijac FC partizana!!! I zato NIKOLA sine ljubi te majka idi da lalas zelim ti da sanjas nasu repku bez Nikole,bez Pante ali sreco kada se probudis i dalje ce te muciti kompleksi i zato jedan savet:Navijaj za SRBIJU i na svakom igracu gledaj SRPSKI GRB a ne ZVEZDASA!!!!

posmatrac iz daleka

pre 15 godina

@Pepy
Zna: da pogodi stativu i precku i pripremi dva gola. I vise nista.
A sada o utakmici.
Gospodin Antic je GENERAL. Da igra sah Fiser i Spaski bi mu bili ucenici.

mare

pre 15 godina

@Y/Kv
-Stojkovic - Rupa! (kriv za gol, pored Lukovica)
-Lukovic - No comment!
-Vidic - Car! (standardno najbolji)
-Milijas - Vezana vreca! (decko ne zna ni u zvezdi a kamo li...)
-Stankovic - Kako kad...
-Jankovic - Kako kad...
-Pantelic - Vezana vreca!
-Zigic - No comment! (decko jednostavno nije za fudbal)

šomi

pre 15 godina

ovo je stvarno prevršilo svaku meru,treba smeniti Tijanića i sve odgovorne u RTS za vreme intoniranja Srpske himne oni puštaju reklame!Momcima svaka čast,odigrali su fenomenalno i samo napred do Južne Afrike!

masa

pre 15 godina

ludih furioznih pola sata igre i austrija je pala.svaka cast momcima samo ne da se onako opustaju kao sto su se opustili u drugom poluvremenu

Srbija polako krece prema crnom kontinentu

pre 15 godina

Zaista dobro igra nase reprezentacije, a i dragomi je da vidim da moze i bolje jer nismo bas odigali sajajno svih 90 minuata ali nema veze vidi se napredak. A ovi hrvati su vrlo simatican narod kaze ,,nogometnom velesilom jacom od Portugala, Hrvatske, Engleske, Njemacke... Zaista jedan od bisera a zato ja imam kontru zato. Kviz na SOS kanalu od navedenih reprezentacija izbacite uljeza ko ne spada u kategoriju velesila. Javlja se Ante iz Bjelovara odgovor je Hrvatska jer ona je svetska velesila.

djape

pre 15 godina

1.Dobro je Što smo pobedili Austriju...
2.nije dobro što nije igrao Kežman...
3.dobro je što je igrao Obradović...
4.Još je bolje što je Obradović dao gol
5.Nije dobro što je igrao Pantelić
6.Nije dobro što je igrao Milijaš
7.Dobro je što je trener Antić
8.Nije dobro što Bambi Tošić nije počeo u startnoj postavi
9.Dobro je što je Bambi Tošić ušao u igru
10.Nije dobro što je Pantelić učestvovao u akciji za drugi gol
11.Dobro je što je Pantelić zamenjen pre kraja
11.Nije dobro što se naši navijači dele na Partizan i Zvezdu
12.Dobro je što ima i nas neutralnih

pedja

pre 15 godina

ovim fudbalerima antić rekao u ove dve poslednje utakmice da igraju na tri boda a oni razumeli "tri gola". mlado to al tvrdo na uši...

nema veze - naši su! :) samo napred! (kako smo se nadali... :)

madjar

pre 15 godina

Ima li neko "mu.a" da smeni Tijanica i celu sportsku redakciju za prvorazredi skandal oko preskakanja nacionalne himne zarad reklama. Da se bar nisu ukljucili u momentu kada austrijanci sa ponosom pevaju svoju himnu, ovako je ispalo da "javni" servis vise postuje reklame i austrijsku himnu nego sopstvenu. Ne postujemo sami sebe a trazimo da to dugi cine. evidjena sramota i bruka. naknadno emitovanje himne na poluvremenu je vrhunski cinizam, ili je mozda neko sa vrha intervenisao. Tijanic pre nego sto podnese ostavku ili bude smenjen morao bi da se izvine narodu za ovaj skandal i da sam predlozi da se RTS odrekne haraca zvanog "pretplata", jer odavno sustinski nisu javni servis i da promovise novi "slogan "pravo rts-a da ne znamo nista"

green aca

pre 15 godina

Opet ovi Topalovici. Ne mogu bez kritika samo zvezdinih igraca. Jedan dao banetu Ivanovicu 6 i Zigicu 5,5 i Dekiju 6 a Obradovicu naravno 8. Sta si ti gledao. Izgleda samo Obradovica.Bane Ivanovic jedan od najboljih. Zigic i u odbrani i u napadu resavao probleme.Deki Stankovic igrac utakmice po svim medijima. To sto ovi ne vole crveno belo zalim slucaj. Ali Antic zna sta radi i jasno mu je da crveno beli (sTojkovic, Lukovic, Vidic, Stankovic,Zigic, Pantelic) su mu okosnica tima a vi kompleksasi ne gledate reprezentaciju vec Partizan. Vi bi i Zuku i Diaru i Moreiru i Knezevica sve bi ih ugurali u repku i valjda bi bili .zadovoljni.Vi ne kritikujtete svoje vec samo crveno bele ali sta cete od takve bolesti nema leka

svaka cast

pre 15 godina

Ljudi shvatite da Zigic i ne treba nista da radi, dovoljno je sto on vezuje dva igarca u odbrani,a to nam otvara mnogo prostora za organizovanje napada...

Sto se tice Pantelica, svaka mu cast, odlican je bio ceo mec, nece ga gol doduse, ali je zato bio kljucan asistent

Najvise cestitki Anticu, sto je preporodio tim

Zivela Srbija!

ivan

pre 15 godina

Auuuuuuuu al ih punimo ko volove samo tako da nastave pasce petarda i naravno zigica napolje trebaju nam brzi igraci a ne tamo neke dede

JF- SRBIJA

pre 15 godina

Cestitke kao prvo za pobedi!
Prvi utisci:
Prvo briljijantno, a drugo lose poluvreme! Koliko samo penzionera na stadionu(mislim na srpske navijace) nisu naucili ni himnu SRBIJE, a kamoli da se tim bodri sa drugim pesmama!?
Protiv Austrije bi i SAVO Milosevic trpo, Panteliji svaka cast borben decko, koristan igrac, a ZIGIC je sramota sto igra BRE!
Dupli pasovi su nam funkcionisali, kao da nisu smeli nista drugo da kombinuju, trening Djukic :)
E a ovi sa Alpa su se tresli kao otrovan pacov posle 25 min. :)
UBIJAZASRNJE

tesla

pre 15 godina

Šta će tek biti s kačarom i sulejmanijem. Nije Žiga loš, nekad je i koristan, odvlači igrače i drugo, ali je brate spor. Jače reprezentacije bi ga odsjekle totalno, treba ipak mladih brzinaca i ne znam zašto ga je držao do kraja, kad ne igraš standardno ipak se brže ispušeš. Ali treba u reprezentaciji-recimo gubimo 2:1 od nekoga i oni se zatvorili, moraš nabacivati.

serti

pre 15 godina

http://vinovo.magnify.net/watch/playlist/CG6LZF55LGZ3K58J
Golovi sa kvalifikacijskih utakmica, Spanija dobila u Belgiji, Italija jedva pobjedila CG, Rusija rastura...

Srbija je na dobrom putu osigura SP (i bez baraza)

Darko pfc

pre 15 godina

@ (ZILE je ZILE,PANTA je PANTA,a KOMPLEKSI su KOMPLEKSI!!!!, 15. oktobar 2008 21:20)
Brate u cemu je tvoj problem? Leci komplekse na nekom drugom mestu a ne ovde!
Bravo za momke koji su fantasticno odigrali! Samo tako nastavite!

svima bi nam bilo lepse da te nema!!!

pre 15 godina

MARE Lukovic, Milijas, Zigic rupe i vezane vrece? U tvojoj glavi je RUPA, a tvoji kompleksi su ko vezana vreca i zato bolje na spavanje jer takvi navijaci ne zasluzuju ni da citaju a kamoli da pisu komentare!!!!

Srpska Crna Gora

pre 15 godina

KRASICU MAJSTORE SUPER igra!!!
EE ovako volim da ih vidim kad znam da je kvalitet tu i dobro igraju, svka cast!!! Odbrana super, stojkovic malo grijesi, krasic odlican jovanovic odlican pantelic dobar bio!! Svi ostali ok hvala vam konacno igrate kako znat!!!

Bojan_VladHan

pre 15 godina

"Nakon uvodnog pogotka Krasića, naredna dva Austrija je primila na isti način i nakon nonšalantne igre u obrani. Oba puta su srpski nogometaši izveli polukontru i oba puta je Marko Pantelić bio asistent.
Kod drugog pogotka je pogodio stativu, a odbijenu loptu je samo pospremio u mrežu Jovanović, dok je kod trećeg Pantelić lijepo ostavio loptu Obradoviću za 3-0."
Dakle moje pitanje je cije se ime najvise spominje u ovom tekstu?Topalovici tisina.A vi ostali mislite o tome...

mare

pre 15 godina

Brvo za momke!
Ali jednu stvar ne mogu da razumem.. Kako Luković može da igra štopera u ovako važnoj utakmici??? Iskreno, dečko je "rupa"! Da nam ne beše fenomenalnog Vidića...
Još samo da isteraju one dve vezane vreće, Milijaša i Pantelića, i onda smo prava ekipa!!!

berlinski srbin

pre 15 godina

e sada znamo, zbog cega smo antica molili godinama da dodje u reprezentaciju, treba mu dati dozivotni ugovor u savezu, CAR!!!!

raci

pre 15 godina

Zbog propusta sa himnom, Tijanic bi morao podneti ostavku, ili bar da ga nadlezni otpuste.
Mi smo dokaz da je dno tek pocetak propadanja, sramota!!!

Bosko Vukov

pre 15 godina

Pricao sam sa drugom preko mobilnog i pitao ga posto je on kao strucnjak. Koliko cemo da pobedimo Austrijance, 1,2,3 i tu sam stao. Nisam gledao fudbal ne pamtim, ali imao sam pravo. Od igraca znam jos samo Dejan Stankovic i kada je cika izasao u drugom poluvremenu sredina terena je postala kao svajcarski sir sve sa rupama i primili smo go ili gol, ne znam, uglavnom, zasluzena pobeda. Posle utakmice komentarisao je bivsi repreze... suvise dugacko Prohaska i hvalio je Srbiju, a voditelj pored njega kaze i tako je Austrija izgubila 1:3 protiv i nije rekao ime protiv koga su Austrijanci izgubili, ljubomorna fasisticka i desnicarska svinja. Pozdrav iz Vienna.

delirijum

pre 15 godina

Ovi sto nas dizu u nebesa posle dve pobede (moram da priznam da su sjajne) su najvise pljuvali po timu treneru itd.. a tsko ce raditi i posle 1 ili 2 izgubljene utakmice...

Navijac Srbije

pre 15 godina

@Ercov
Antic nije iz Uzica, Radomir Antic je iz Zitista (malo mesto pored Zrenjanina)
I dosta vise pametovanja, ne znate vi bolje od Antica,i u ovoj pobedi se nadje uvek neki pametnjakovic sa svojim potpitanjima,zasto ovo ovako,a ne onako,stvarno smoriste vise! Ako nemate nista pametno da kazete nemojte ni ostavljati komentare!

Chana

pre 15 godina

Ovaj komentar sam poslao na tekst koji je najavljivao utakmicu:
"SVIM LJUDIMA DOBRE VOLJE !
Ne pada mi na pamet da teoretišem kao neki od mojih prethodnika, znam da će na teren istrčati 11 njihovih i 11 naših momaka, i ako sve bude regularno i sportski - bolji treba da pobedi...
Ja sam ubeđen da će Panta večeras proraditi, Lane Jovanović će ostaviti bar gram srca na terenu više od ostalih a ako mu to bude težak zadatak, odn. ako se ostali budu borili kao Stanković, Krasić, Ivanović i ostali protiv Litve - 3 boda su naša!!!
Antić me je razočarao u Parizu, protiv Litvanaca me nije nešto posebno oduševio, vreme mu je da taktički zablista večeras...
Od nas osam sa posla, 5 su stavili fiks 2, jedan je za 0 a dvoje misle da smo pukli...
Prognoze su 1-1, 2-1, 0-1, 1-2, 1-2, 1-0 i 1-3 (kolega koji najbolje od svih nas poznaje i prati fudbal) - dok sam ja prognozirao 4-2(3-0) za nas...
Mislim da ćemo ih nakantati !
SRETNO NAM BILO...
(Chana, 15. oktobar 2008 13:18)"
SVE MI NEŠTO MILO ŠTO MI JE ŽENA POREKLOM IZ KREMANA - ODAKLE SU I TARABIĆI...
Šalu nastranu, bili smo kako sam i očekivao - fantastični a Antić je večeras pokazao da može da složi igru za 10 !!!
Za mene je Stanković odigrao 75 minuta iz snova, trčao, uklizavao, odigravao duple pasove bez greške, smetao Austrijancima maksimalno. SVAKA ČAST DEKIJU !!!
Njemu uz rame fantastični Vidić, Krasić, Obradović, Lane-legenda Jovanović i da ne grešim dušu svi ostali - na čelu sa Pantelićem. Ima čovek srce ko planina, Srbin je 110% i neće ga gol u A-timu - do Rumuna i Francuza. Sad tek žalim što ovako nismo igrali protiv izvikanih Francuza - bilo bi 5:0 !!!
Ostaje nam da ovakvu igru ponavljamo... Žigić treba da nam bude džoker a ne starter. Po potrebi ubacivati Kačara (legendu Vojvodine), Sulejmanija, Nikolu Petkovića i ostale momke koji su se dokazali u mladoj reprezentaciji.
Ali, posle večerašnje utakmice ne sumnjam da su sve kockice složene kod Antića - a to je najvažnije!
I naravno, uvek važi ona narodna mudrost: U DOBRU SE NE PONESI, A U ZLU SE NE PONIZI...
Samo pozitivno, i napred,
SRBIJO !!!
Navijač Vojvodine

Najjaci smo u svemu!

pre 15 godina

Vrhunska igra uzivao sam zaita ali treba pohvaliti i nase ostale reprezentacije ovi do 19 god razbili engleze a mladi kao po obicaju gaze sve redom. Nego, da zakljucimo nijedna zemlja nema takve rezultate u Evropi zato radujmo se uspjesima. Eto imamo Partizan koji moze da igra ravnopravno sa svima Evropi, jedan Borac iz Cacka igra protiv velikog Ajaksa dobro Zvezda je u krizi ali vratice se i oni to je neminovno. Liga nam uopste nije losa iako je mnogi kritikuju. Ali da zavrsim stvarno Vaterpolo, Kosarka , Odbojka , Tenis sad i Fudbal, pa tu je i Milorad Cavic i jos da nam se Rukomet vrati na stare staze uspjeha i mislim da jace zemlje u sportu nema od Srbije.

Misko

pre 15 godina

Prvo da cestitam nasima na pobedi,ali nije to jedini razlog zbog kojeg se javljam.Kakav je to navodno javni servis gradjana(RTS)kada oni pustauju reklame dok nam se intonira himna???Sramota.Trebali su da puste Tijanica da nesto mlati i da se prolupava.Stvarno treba da se uzme jedna g...... motka i da se ta banda skloni.Zar nismo jedva cekali da se himna promeni a sada neki kreteni da bi uzeli jos para umesto himne daju reklame.Sramota.Trebao bi cak i Premijer da reaguje i rastera te bandite kojima cela Srbija placa pretplatu.

Claudio Poludio

pre 15 godina

Molio bi da netko probudi Claudia(komentar 37).
Covjek je valjda jeo lude gljive,ili lizao one halucogene zabe,neznam sta je samo znam da je momcic nakon pobjede protiv jedne Austrije proglasio Srbiju nogometnom velesilom jacom od Portugala, Hrvatske, Engleske, Njemacke...

Concorde je visoko letio...

pre 15 godina

-Mi smo europski Brazil..
-Mi smo medju tri najbolje ekipe Europe..
-U JAR-u cemo igrati finale..
Ljudi,stvarno nemam zelju da vam kvarim raspolozenje,ali.... pobijedili ste Austriju,ponavljam Austriju!!

Milan

pre 15 godina

Video sam da su proteklih nedelja komentatori spominnjali kako treba staviti Krasica u prvih 11 i definitivno mislim da je to dobitna kombinacija,jer ruku na srce ipak je decko standardan u CSKA koji je bolji i od Palerma i od Djenove gde Jankovic ili je izmena ili na tribinama.A svakako sa dve zadnje utakmice u reprezentaciji i partijama koje pruza u CSKA mislim da zasluzuje da igra u nekom od vodecih evropskih klubova.

Magic

pre 15 godina

Nervira me jedino sto nema zelje za demonstriranjem sile.Dakle,umesto da ih oducimo od fudbala(danas svi igraju-ma vazi)mi u drugom primimo gol.Ipak,popravljamo se

na pogresnu adresu si uputio komentar!!!

pre 15 godina

DARKO PFC Ja nisam iskompleksiran i nisam ni sumnao da neki grobar nece odgovoriti na moj komentar.Pogledaj samo koliko je grobarskih komentara veceras koliko posle utakmice sa Litvanijom,ma svaki put kada se spomene repka javljaju se iskompleksirane glave i placu i kukaju kao i veceras za Zigicem,Pantelicem....To je njihova bolest.Zvezdas sam,ali nikada nisam delio igrace koji nose srpski grb na grudima na delije i grobare,a znas zasto?Zato sto sam pravi navijac,a ne neka iskompleksirana bud.la kojoj je vaznije dali igra partizanovac ili zvezdas.Na zalost vas grobara je mnogo takvih.I zato bi ti pametnije bilo da si taj komentar uputio tvojim grobarima,a ne meni!!!

divdiv

pre 15 godina

Dokle vise da trpimo ovaj neprofesionalizam na domacim televizijama (rts prednjaci)?! konstantno se ukljucujemo u prenos sa zakasnjenjem, mislim da ovo nema smisla! Trebali bi i novinari da nesto kazu o ovoj pojavi, pa to nema nigde, pogledajte malo hrvate i razmislite o tome... samo me zanima dali je to obaveza prema nekome ili bahatost...

Sarma

pre 15 godina

Meni je najjaci bio austrijski TV komentator, nekadasnji fudbalski internacionalac Herbert Prohaska, koji je u analizi meca rekao kako mi Srbi imamo puno srece - tri suta, tri gola, i jos dve precke pogadjamo kol´ko smo srecni LOL
Sad mi je malo zao sto smo u drugom poluvremenu stali,trebali smo da ih sameljemo, al´ dobro sad...

P.S. Jao, jedva cekam sutra, prvi cu da odem u biro da ih domacinski docekam, kako je red: sa srpskom mucenicom i kafom a la Krasic (to je ona sto se pije u 8:45) 8)

Marko

pre 15 godina

U svemu ovome najbitnije ko su Zvezdini a ko Partizanovi igraci i ciji su vise doprineli pobedi, mislim ZALOSNO... Pojedini ljudi su stvarno napaceni!

ras

pre 15 godina

nisam smeo da gledam utakmicu od pocetka...aj nemoj sad da stanete,molim vas ....da i mi nekom nabiemo petardu u ovom veku!!!!SRBIJA!!!

GATUZO

pre 15 godina

@ (Y/Kv, 15. oktobar 2008 23:17)
A sve to ne bi moglo bez ANTICA(znamo iz koga kluba potice).A vecina ovih sto si nabrojao su igrali i pre za reprezentaciju,pa uporedi te njihove igre i ove sada.Ako imas i malo realnosti u sebi bice ti jasno ko je zasluzan za to!!! Mada je to totalno nevazno,najbitnije je da igramo dobro i imamo rezultate.

Posmatrac

pre 15 godina

Odlicno izdanje, ali moze Antara i bolje.
Svakom normalnom i realnom poznavaocu fudbala je jasno da zigic igra samo u nadi da ce ipak naci klub ove zime. Prednost mu jeste visina, al bi onda bio korisniji Slavko Vranes. Treba ga ponovo zvati, ali samo ako uspe da se vrati u nekadasnju formu iz zvezde i rasinga. milijas je dokazao i nama i Anticu da nema sta da trazi protiv ozbiljnijih protivnika. Spor je, nema internacionalnog iskusta, igra previse bojazljivo, nema kreativnosti, los u defanzivi. Solidno izvodjenje prekida jednostavno nije dovoljno da bi bio starter na iole ozbiljnijim utakmicama. Nadam se da ce se i on ove zime prodati i da necemo morati vise da ga gledamo, kao sto ne gledamo ni nedavno prodatog milovanovica. Umesto njega Kacar ili Kuzmanovic. Lukovic takodje nema kvalitet(brzinu, iskustvo, skok) za prvu postavu, ali ga nema ni Krstajic. Spletom okolnosti je igrao veceras i samo je smetao fenomenalnom Vidicu, a i direktan je krivac za jedini gol Austrijanaca. pantelicka nesto bolja od svog uobicajenog manekenisanja, ali i dalje jalova. Ima dosta igraca koji bi na tom mestu mnogo vise pruzili: Lazovic, Mrdja, Jovanovic, Sulejmani verovatno i Kezman.
Ivanovic je odlicno odigrao na desnom beku, ali mislim da bi ipak bio najbolji kao partner Vidicu. Na njegovom mestu bi najbolji bili Rukavina ili Stevanovic. Krasicu kapa dole(igrac utakmice), Jovanovic bi trebao u spic a na njegovo mesto Sulejmani ili Tosic. Obradovic odlican veceras, ali isuvise mlad za ozbiljnije protivnike. Stankovic kapitenski, sve vise podseca na sebe iz Intera.

Београђанин

pre 15 godina

Пре свега свака част за игру, залагање и резултат. Коначно имамо селектора са ауторитетом, и човека који зна да направи атмосферу у репрезентацији, о поставци игре нећу ни да причам, човек је то већ доказао с' обзирам које је све тимове водио.

Видан напредак у игри, за сваку похвалу, али не смемо се опустити, ово су само две добре партије у 5 дана.

Сачекајмо, и надајмо се да ће фудбалероси наставити узлазном путањом.

Сви у Румунију у марту, и то ввозом!

А прва следећа код куће нека буде на пуној маракани, и да се одужимо момцима за сјајне игре, а не да гледамо преко ТВ и да какимо по нету ко је из Звезде, а ко из Партизана, ко је лош, а ко добар.

Срби, пробудимо се!
Србија игра фудбал!

ima jos da se igra.....

pre 15 godina

Svaka cast igracima na pobedi ! ! ! ali ne kontam ove paljevine ovde sto nas posle jedne pobede nad bednim Austrijancima vec nazivaju ''Evrposki Brazilci'' i ''buduci prvaci sveta'' alo ljudi......... ''Evropski Brazilci'' su na FIFA rang listi 40 (mada ce sad sigurno biti napretka) a jedinu pravu utakmicu sa pravim protivnikom,Francuskom, mi smo izduvali :-(
da stvar bude jos gora ne mogu ni da se setim kad smo poslednji put pobedili neku veliku fudbalsku silu.ako neko zna neka mi osvezi pamcenje.
za nase dobro prizemljite se malo!

WV

pre 15 godina

@ (zlatko, 16. oktobar 2008 14:37)
Brate nemoj Pantu da diras odmah ce te proglasiti kompleksasom :)! Jesi li video kako se lepo krsti...

Duka

pre 15 godina

BRAVO CAREVI!!!
Tako se igra za SRBIJU!
Svaka čast Antiću, da nije došao sad bi mi igrali 0-0 sa ovim pacerima...
Još da prorade malo napadači i biće to sasvim dobra reprezentacija.

marko

pre 15 godina

Svaka cast nasima na pobedi i odlicnoj igri. Naravno, niceg od ovoga ne bi bilo da je Djukic ostao na mestu selektora, jer bi nastavili da igramo slabo.Ziveo Antic!

Janko

pre 15 godina

Kao sto sam sve vreme govorio odlican je posao napravljen smenjivanjem Djukica pre nego sto su pocele kvalifikacije.
Pantelic odlican i za ono sto je uradio mogao bi da dobije i epitet igraca meca da je barem samo jedna od njegovih lopti usla u gol,ljudi ovde ocigledno potcenjuju znacaj asistencija.

Stankovic dobar eh da se nije povredio na pocetku utakmice protiv Francuske tamo ne bi izgubili.Odlican posao Antica samo nek ovako nastavi najtezi mecevi tek dolaze.

Zdravko Colic

pre 15 godina

Treba da pobedimo francuze na Marakani, kako znamo i umemo i onda cemo moci da kazemo "Juzna Afriko, EVE NAS".
Sto se tice ovih 3:1, nista ja tu ne bi dir'o!

salle

pre 15 godina

Ma kakav sport kriza u zemlji gas poskupeo,telefon isto, meso i struja odavno a vi pricate o fudbalu i nekim fudbalerima punih para,zabole njih i za Srbiju i za himnu i za RTS sto je pustio reklame!!!

ZATO!

pre 15 godina

Za sve je kriv Tole. Zasto je on izabran? Zasto je smenio djukelica? Zasto je izbaceno smrederevo? Zasto unistava zlezdu? Zasto je doveo Antica? Zasto ga ne uhapsi neko? Zasto vise niko ne postavlja ova pitanja? ZASTO??

Timok

pre 15 godina

Bravo Srbijo!
Daj boze da im predje u naviku da po tri komada zabodu svima.Anticu je bas prijala pauza od par godina da mu se znanje malo slegne-covek moze da drzi predavanja svim trenerima na celom svetu da treneri mogu slobodno da naprave pauze,napune baterije pa nastave s radom.Dok neki jadnici od trenera srljaju iz poraza u poraz i tako do kraja karijere,plaseci se sami sebe izgube identitet.Realno nadao sam se da ce Antic znati sta radi pred pocetak kvalifikacija prati sta izjavljuje ali covek je pokazao i vise od ocekivanog-samo se koncetrisi majstore i opusteno do krova sveta idemo S R B I J A
Komentare tipa ocene za igrace na ovoj utakmici ne mogu nikako da svarim-10 svima
Sve su to nasa deca i majka SRBIJA ih je iznedrila-svaka cast svima
Nadam se da cemo u buducem periodu ici na cifru od
5,6,7,8 golova,to svakako nije nemoguce
vraceno je itekako poljuljano samopouzdanje igraca,poverenje navijaca,vracena je radost u nase domeve gde uzivamo cirkajuci omiljeno nam pice,grickajuci nesto dok psujemo neki tamo javni servis koji nije zasluzio da mu pominjem ime-niti je onaj njihov glavni i odgovorni urednik-veciti student to zasluzio
Evo upravo pocinje repriza i ide himna Austrije,bas da vidim ponovo to necuveno zlodelo koje nam ja ta televizija nacinila.Da ne kazem-pu bre,bruka i sramota
idem da gledam reprizu tekme-nema tu sta vise da se komentarise
GAZI S R B I J O!!!

nikola nish

pre 15 godina

Žalosno je što naš narod ne ume ni da se raduje nekom uspehu... Bravo naši, svaka vam čast!
Nije u redu što napadate Žigića , a pogotovo Pantelića. Žigić možda nije toliko brz i nije u formi u kakvoj je nekada bio, ali zato on odlači po dva protivnička igrača , vidite da igrači iz "drugog plana " daju golove....šta tu ne valja? Što se Pantelića tiče, dečko je fenomenalno odigrao utakmicu ali ga neće gol, pa neće. Nadam se da će na proleće da "eksplodira", njegovim dosadašnjim zalaganjem apsolutno to zaslužuje.
Nikada nisam verovao da od selektora (trenera) u velikoj meri zavisi uspeh jedne ekipe, smatrao sam da su ipak igrači ti koji su najzaslužniji za uspeh...međutim, od kada je Antić trener naše reprezentacije polako počinjem da menjam mišljenje i shvatam značaj trenera. Antiću, svaka čast ! Ne bih želeo da "glumim" selektora , ali smatram da bi Lazovića trebalo uvrstiti u prvi tim i to u tandemu sa Pantelićem, makar jedno poluvreme, mislim da je dečko malo više zapostavljen nego što treba, a i te kako ima šta da pokaže na terenu.
Još jednom svaka čast našima za uspeh , samo tako nastavite !

vllll

pre 15 godina

ma jos na pocetku drugog poluvremena se videlo da ce Austrijanci da daju gol, ali nema veze, Boze moj, samo da ne primimo jos koji

Nikola_CRDL

pre 15 godina

Owako...Do sada nisam ishao na repkine tekme,na zadnjoj sam bio protiv BiH,volim repku na svoj nachin,ni upola kao Partizan ali Srbin sam volim...Antic je fenomenalan trener,pomalo je egoista i sve ali je struchnjak i po... Pantelic je igrao od srca shto se kazhe,medjutim njegov posao je da daje golowe a njih NEMA!!!Bilo ko drugi bi se bolje snashao...Obradovicu alal vera za trud i gol...Zhigic je za klupu,treba ga zvati ali ne u prvu postavu da ga stavlja...Kezhmana u repku!Svi na tekmu protiv Francuza!

danijel-nemacka

pre 15 godina

sta svi na rts kukate, kao da su ove tv stanice sa zapada bolji. a te predplate se zahvalite EU zakonu, on je jedan od tih zakona. cestitka reprezentaciji, samo dalje tako!

Pancevci

pre 15 godina

Ljudi, jel postoji neki zvanicni sajt orlova, jel vodi neko ljude na gostovanja, posto sam jedino sam partizanom isao negde... ako ovako nastavimo, bice mi zadovoljstvo da idem na gostovanja sa repkom... :)
Hvala....
a i vi ljudi, ae malo vise na stadio a ne da nam mladi igraju pred praznnim tribinama...

dovla_bec

pre 15 godina

super utakmica, odlicna igra naseg tima u prvih 45 min i rano vodjstvo omogucila nam je mirnu zavrsnicu matcha i donela 3 boda...moram napomenuti da su nasi navijaci bili veceras fantasticni, bodrili su tim svih 90 minuta a jedini igraci koju su im se na neki nacin oduzuli(osim pobede) bacajuci svoj dres u publiku bilu su bas igraci koje vi i najvise kritikujete PANTELIC, ZIGIC,krasic i jovanovic dok su ostali otisli put svlacinice...Pozz sa Ernst Happel Stadiona

Ovječkin

pre 15 godina

Dosta je sa smorenim prepucavanjima.Činjenice su neumoljive:u prvoj postavi CZ 0 od 7,Voša i Ofk 2 od 3 a Partizan 1 od 1.Toliko.

todos

pre 15 godina

Prvo zelim da se zahvalim Gospodinu Anticu sto je ove nase amatere uveo u red.
Cestitam na ogromnom uspehu!!!
Drugo, ostavite vise Himnu i RTS. Problem je sto verzija za nasu narodsku himnu pominje Kralja, a sto se RTS-u i rezimu ne dopada!

boki

pre 15 godina

Krenuo sam sa drustvom oko devet iz Banjluke,po Becu sam se osjecao kao da sam u BG,svuda nasi navijaci sa prepoznatljivim obiljezjima,po bastama kafica,po cijelom gradu,sretnemo i Vladu Divca,na Ernst Hapelu nase gromoglasno navijanje kao da smo u Beogradu,onda ponizimo Svabe u deset minuta.Neke se stvari ne mogu kupiti novcem.Voli Vas Banja Luka

krajnje realan

pre 15 godina

igra ocajna i neorganizovana
na celoj utakmici nismo napravili tri pasa po zemlji,sve neke duge lopte koje napamet saljemo u napad
rezultat kranje nerealan
penal bio za austriju
sva sreca sto oni jos vise nemaju pojma od nas pa nas nisu napunili

Nikola

pre 15 godina

E sad mozete da slobodno pricate kako je prvo poluvreme recept za kvalifikacije i tako dalje, a ne onda kad smo izgubili tekmu!!

Nikol@

pre 15 godina

Ovaj claudio je car, uzeo mi rec iz usta, posebno sto se tice "najboljeg" igraca na svetu Luke Modrica. Pozz za sve, bravo nasi, samo tako nastavite, konacno smo poceli da napredujemo u fudbalu, kao i u kosarci, nazalost sad je vaterpolo u problemu ali bice bolje i tamo...

mors

pre 15 godina

prvo poluvreme je nesto najbolje sto sam gledao zadnjih deset godina od nasih,a i cela utakmica se moze svrstati kao najbolja u zadnjih desetak godina,jos od mondijala u francuskoj 1998...
vazno da se nasi vise ne vucu kao babe na terenu (to se pogotovo odnosi na Stankovica) a sve zahvaljujuci Radomiru Anticu.Ma nije covek za dzaba bio i trener barse,reala i atletika (s kojim je psotigao velike uspehe)...dosta je bilo sa gubljenjem utakmica i bodova od "fudbalskih velesila":Kazahstana,Jermenije,Azerbedzana i ostalih...Samo se ne treba zanositi,ima jos mnogo do kraja.Najvaznije je da imamo igru,nasi su dobro odigrali i utakmicu protiv Francuske (sem onih 5-10 min kad su primili golove) a svi mediji i dobar deo navijaca je hteo da stavi na kolac...ostavimo se toga i napokon da sednemo i uzivamo u fudbalu...ma nisu nas za dzaba zvali evropski brazilci...NAPRED SRBIJO KA JUZNOJ AFRICI!!!

mmarko28

pre 15 godina

Prvo,svaka cast svim momcima na zalaganju i igri.Konacno da repka igra kako svi mi zelimo.To je pristup.Ako smo bolji od neke ekipe to izlazi na videlo samo ako ih napadnes.ANTICU LEGENDO!!!
Drugo, nisu u ovoj ekipi igrali igraci Zvezde i Partizana vec SRBIJE.Treba da je sramota sve ove sto se prepucavaju i prebrajaju igrace.Koliko sam ja prebrojao u ovom timu je igralo samo 3 igraca iz nase lige (Obradovic,Milijas,Tosic) i to je mlogo lose, ali je odraz kvaliteta nasih klubova.Nikog normalnog u Engleskoj ne zanima koliko je igraca igralo iz Celzija,Mancestera ili Liverpula, vec da li je Engleska dobro igrala i TACKA!!!

zlatko

pre 15 godina

kao partizanovac,ako je to vazno...dopustite...
deki-maestralan
zigic-koristan
pantelic-katastrofa...pa kad njegovo usporavanje akcije tj vracanje lopte unazad obradovicu kod treceg gola proglasavate asistencijom,ma bravo...
i ja volim srbiju pa ne igram u reprezentaciji.

Mike

pre 15 godina

Bravo momci!!!
Sjajna igra, pobeda. Nesto losije drugo poluvreme, ali potpuno razumljivo.
Vidic odigrao fantasticno, Jovanovic, Ivanovic, Stankovic takodje.
Dve greske, jedan primljen gol. Sve u svemu-SJAJNO!!!
Samo napred do Juzne Afrike

Darko

pre 15 godina

Da je Djukic selektor forsirao bi Rukavinu i to bi bila greska,mnogo je bolje kad Bane Ivanovic igra desnog beka, ostaje zal sto u proslom ciklusu kvalifikacija Ivanovic nije igrao na poziciji desnog beka,Krasic i Jovanovic bi morali da pocnu svaki mec,ovde je pobedila hrabra taktika sa 3 napadaca(tj 2 glavna)pre je svaki mec na strani Srbija igrala sa jednim odsecenim spicem,Sulejmani u napad i eto svetskog prvenstva..

Antara zna

pre 15 godina

Ljudi, ko se od vas seća da je gledao neku našu reprezentaciju (SFRJ, SRJ, scg, SR) da je igrala onako efikasno i produktivno NA PRVU LOPTU? Ja imam 50 godinica i ne sećam se, majke mi!
Još mi je čudnije, kako ih je Antić "obučio" da igraju na taj način, kada to nikada do sad nisu radili?
Mnogo štošta mi tu nije jasno, kao ni razlog zbog kojeg je Žigić i dalje u timu. Nama, amaterima, izgleda kao da taj čovek pripada nekoj drugoj galaksiji, ali selektor ga uporno stavlja u prvu postavu od početka.
Ja ću pre da poverujem da on zna nešto što mi, obični smrtnici, ne znamo - a i ne vidimo. Uostalom, tu su rezultati koji ga (Antića) "pokrivaju". Barem za sada.

U svakom slučaju, mnoooooogo prijatno iznenadjenje, bez obzira što je u pitanju pobeda nad evropskom a "velesilim". Ako uzmemo u obzir gde smo mi bili do pre par godina, onda je ovo uspeh nad uspesima.

Ja pa ja

pre 15 godina

Stojkovic, Vidic, Stankovic, Lukovic, Jankovic, Pantelic, Milijas, Zigic...samo 8 "zvezdasa" u timu?! Pa se posle cudimo otkud nam ide.

SRBIJA

pre 15 godina

Kao prvo cestitke selektoru i igracima na odlicnom izdanju. Prvih pola sata super igra, sto se tice ostatka utakmice mozda i razumljiva opustenost posle 3-0.
Kao drugo molio bih B92 da ne objavljuje komentare tipa ovi su iz zvezde, ovi iz partizana ili iz nekog treceg kluba. Ovo je reprezentacija i ona treba da bude iznad svega, a uostalom ovo je vest o repki, a ne o klubovima.
SRBIJA IZNAD SVEGA.

Miki

pre 15 godina

Sta smo mi to Bogu zgresili da ne mozemo ni himnu da cujemo ni sastave ekipa da vidimo? DOKLE VISE?!?
(Ataman, 15. oktobar 2008 21:22)

Sta to vredi prijatelju.95% SRBA NE ZNA RECI SVOJE HIMNE!!!
Ne znaju ih ni fudbaleri!
Dobili smo Austriju jer smo igrali ofanzivno i sa tri spica.Bravo Anticu i momcima!

Darko pfc

pre 15 godina

@ (na pogresnu adresu si uputio komentar!!!, 16. oktobar 2008 00:51)

Ne znam zasto uopste imas potrebu da posle ovakve igre pricas o ovim stvarima! Naravno da ima navijaca koji ne podnose neke igrace (a ima ih na obe strane)! I to je potpuno normalno!

Ali ajde napisi sta mislis o igri Zigica sinoc! Ali budi iskren, nemoj da te vode tvoji kompleksi! Jer vidim da si zaslepljen klubastvom! Da nisi ne bi uopste potezo ovu temu! Ne valja ti to za zdravlje :)!

joksovic sasa

pre 15 godina

Pobjedama nad Litvanijom I narocito Austrijiom vratili ste mi veru u srpski fudbal. Igraci fantasticni, sto bi znacilo da su Litvanci i austrijanci procitani. vELIKI POZDRAV ZA SELEKTORA ANTICA I NJEGOVE SARADNIKE. pOKAZALI STE DA SE NA MUCI POZNAJU JUNACI. mNOGO SRECE U NAREDNIM UTAKMICAMA. a POSTO SRECA PRATI HRABRE A VI STE TO BILI U BECU, ETO NAS NA MONDIJALU. JOS JEDNOM VELIKI POZDRAV I MNOGO SRECE I NA PROFESIONALNOM I NA SPORTSKOM I NARAVNO LJUDSKOM PLANU. BRAVO I NAPRED ORLOVI. Sasa Joksovic Pljevlja Crna Gora

A4

pre 15 godina

Sve one sto smatraju da ZIGIC i PANTELIC ne treba da igraju bih pitao sledece:
Sta treba njih dvojica da urade? Da kazu mi ne igramo dobro i necemo u tim?
Valjda ih je Antic stavio u tim a njega hvalite, gde je logika?
Ili on ili vi ne znate nista, kad se pojave bolji onda cemo menjati, do tada navijajmo za SRBIJU ovakva kakva jeste.

duki

pre 15 godina

UUUUUUUUUUUUUU.....
AAAAAAAAAAAAAA.....
SRBIJA......
NAJBOLJA JE NAJBOLJA.... Svaka im cast... Konacno su individualni kavliteti postali timski,zato ovako vezemo po terenu.... bravo Pantelicu,tako se igra i bori za drzavni tim!!!!! ovo je fenomenalno,na sledecoj utakmici Marakana ce biti dupke puna!!!! Napred Anticu,napred Srbija!!!

milan

pre 15 godina

Najlepsi deo utakmice, i najvaznije je, ne rezultat vec prvo poluvreme u kojem su nasi igrali kako se nije videlo vec dugo vremena. Igrati sa takvim duhom i voljom niti jedan poraz nece pasti tesko.

djubre

pre 15 godina

ohladi te se malo... naravno da sam zadovoljan pobjedom ali sa igrom NE. iskreno budimo igrali smo dobro 30 min od 3 polu sanse dali smo 3 gola,, To je u fudbalu rijetkost sa francuzima smo igrali dobro 30 min i nismo uspjeli da ubacimo loptu i na kraju smo popusili 2 gola u roku 20 minuta, sreca da je sinoc protivnik bio jako los jer da su tu bili rumuni ili neki malo jaci momci mi bi izgubli ovakvom igrom budite sigurni u to. nerazumijem zasto jednostavno predstanu da se bore poslje 30 min nece proci daleko, i nije fer prema vidicu u ivanovicu da ostalih 60 min na terenu samo trce kao magarci i vade loptu iz sesnaesterca,

REALNI

pre 15 godina

Pa gde ste sada pesimisti????,,AKO IZVUCEMO BOD BICEMO SRECNI!,,Srbija igra bato,gazi,opet smo onaj stari EVROPSKI Brazil.Samo napred LAVOVI, tresi boraniju do kraja!!!

FatZadd

pre 15 godina

Ljudi,kako niste ukapirali u cemu je poenta ovako dobrog uspeha REPREZ.
1.Presednik FSS-GROBAR
2.Selektor-GROBAR......
A NA TERENEU SAMO JEDAN GROBAR....HAHAHHHAHA,IZGLEDA DA SU UKAPIRALI KAKVI SU IM IGRACI........
Salu na stranu...kao i uvek treba zdusno podrzimo REPR. i da sve,VEC JEDNOM BRE,UJEDINIMO I SVI STANEMO NA ISSTU STRANU......
A OVI PLJUVACI...MRS BRE,SMARAJTE I PLJUJTE NEGDE I NEKOG DRUGOG!!!!!!!


POZDRAV SVIM DOBRIM LJUDIMA DOBRE VOLJE!!!!

Y/Kv

pre 15 godina

Joj Gatuzo...pa komplexi su ne izlecivi i dalje!
Ima vas do duse bar jos 100 takvih sa komentarima i istim sindromom samo na ovoj temi!

mors

pre 15 godina

prvo poluvreme je nesto najbolje sto sam gledao zadnjih deset godina od nasih,a i cela utakmica se moze svrstati kao najbolja u zadnjih desetak godina,jos od mondijala u francuskoj 1998...
vazno da se nasi vise ne vucu kao babe na terenu (to se pogotovo odnosi na Stankovica) a sve zahvaljujuci Radomiru Anticu.Ma nije covek za dzaba bio i trener barse,reala i atletika (s kojim je psotigao velike uspehe)...dosta je bilo sa gubljenjem utakmica i bodova od "fudbalskih velesila":Kazahstana,Jermenije,Azerbedzana i ostalih...Samo se ne treba zanositi,ima jos mnogo do kraja.Najvaznije je da imamo igru,nasi su dobro odigrali i utakmicu protiv Francuske (sem onih 5-10 min kad su primili golove) a svi mediji i dobar deo navijaca je hteo da stavi na kolac...ostavimo se toga i napokon da sednemo i uzivamo u fudbalu...ma nisu nas za dzaba zvali evropski brazilci...NAPRED SRBIJO KA JUZNOJ AFRICI!!!

bokibokiboki

pre 15 godina

«Stojkovic, Vidic, Stankovic, Lukovic, Jankovic, Pantelic, Milijas, Zigic...samo 8 "zvezdasa" u timu?! Pa se posle cudimo otkud nam ide.»
VIDIC I STANKOVIC NAJBOLJI, OSTALI ZVEZDASI LOSI!!!

«a kapiram cela zvezda je u reprezentaciji pa vas zato nema na tabeli»
HA-HA-HA! :)))

Dane

pre 15 godina

Sa ovakvom igrom nasa selekcija moze da izbori ukesce u zavrsnici WC.Verujem da cemo oboriti i Rumune...kao i Francuze u revans mecu...Izgledali smo sjajno!!! :)

GATUZO

pre 15 godina

# Joj Gatuzo...pa komplexi su ne izlecivi i dalje!
Ima vas do duse bar jos 100 takvih sa komentarima i istim sindromom samo na ovoj temi!
(Y/Kv, 16. oktobar 2008 09:07)



Decko ja sa kompleksima nemam problema,niti sa tim da reprezentacij bude sastavljena od ovih igraca.Ti si taj koji ih ima jer prvi pominjes zaluge igraca koje brane boje tvoga kluba.Ovde nije rec o klubastvu kao sto sam ti gore napisao vec o kolektivu koji su pokazali.Ja sam izneo samo cinjenicu na tu tvoju opasku.I da samo jedno pitanje za tebe.Zasto nisi ostavio ovakav post kada smo igrali prosle kvalifikacije i kada su ti isti igraci bili u ekipi i imali rezultate kakve su imali.P.S. Kad vec moram i ovo da napisem,komplekse smo vam mi pokazali pre par dana.

neboja

pre 15 godina

žigić je fenomen!!! odigrao je više utakmica za reprezentaciju nego za klub. a da je potpisao za kovilovo pa da ne mora da se troši za avionsku kartu (ionako za transfer nije dobio pare nego traktor!!?!!?)

jova

pre 15 godina

Gledam komentare i ne mogu se nacuditi koliki se strah uvukao u nase navijace.
To je onaj strah kada je na sceni bio projekat "Partizan = Nacija".
Nad mojom reprezentacijom izivljavali su se razne fudbalske velesile kao sto su Argentina ili Holandija.
A, kad je poraz stigao i od Obale slonovace sa zebjnom se cekao svaki novi susret.
Blamazu u kvalifikacijama za zadnje Evropsko prvenstvo niko ne moze da zaboravi.
Sta je to Antic epohalno uradio pa da pobedjujemo trecerazredne reprezentacije i navijaci malo "zivnu"?
Jednostavno, sveo je grobare na minimum u timu i rezultati dolaze sami po sebi.
Sada, navijaci normalno gledaju utakmicu i uzivaju u najvaznijoj sporednoj stvari na svetu. Nije sve u pobedama ali, poraz me vise ne opterecuje jer znam da ce ova reprezentacija (bez Kezmana, Save, Duljaja, Nadja, Lole, Lazovica itd.) uciniti sve da se Srbija nadje na svetskom prvenstvu u JA.

Dusan

pre 15 godina

Nasha reprezentacija je zaista odlichno odigrala ovu utakmicu, nisam se nadao ovakvoj igri nashih...furiozan pochetakc i 3 gola, mislim da bi takva igra trebala da krasi nash tim...samo jedna zamerka, ne treba se opushtati iako se ima ubedljivo vodjstvo nad protivnichkim timom, bez obzira kakvog kvaliteta on bio...nadam se da tje i na sledetjoj utakmici biti prikazana i ponovljena jucherashnja/notjashnja kako god, igra nashe reprezentacije, narochito protiv Rumunije, jer kao shto vidimo, Rumuni su poludeli sa tim fudbalom i odlichno igraju...a sa Francuzima i ostalima tjemo lako...nema shta vishe da dodam, josh jednom svaka chast nashi i samo napred!!!!!!

Žil Vern

pre 15 godina

Ne treba biti euforičan!Ovo su isti igrači od ranije ali je i selektor-različit!Nije nikakva promena kako se govori u htenju u taktici u patriotizmu već u tehničkom izvođenju elemenata-u svežini shvatanja fudbala zbog čega se fudbal i igra bilo kao Srbija bilo kao Austrija,Litvanija...-bez "smrdljivih" zapažanja a za Antića pohvala što je zaista realan i patriota.

Petrovici

pre 15 godina

prvo polovreme je bilo sjajno, ali drugo je vec bilo mnogo losije. sto je izbacio trener pantlica? Ali ipak 3:1 za srbiju....

idemo!

pre 15 godina

da pojasnimo zlatku:
jeste atakovao rukama na igrača, to što je bio u petercu i što protivnik nije bio u posedu lopte nema apsolutno nikakve veze, a što nije bio zadnji u odbrani tek nema veze.
bravo za fuzbaljore

ЗОНА

pre 15 godina

Када год Милијаш, Обрадовић и Тошић буду пре свега Срби па тек онда Звездаши и Партизановци, биће овако добро.

messi

pre 15 godina

Bravo majstori,tako se bori za svoju zemlju,sve je bilo fenomenalno,sem naravno sto smo propustili cuti svoju himnu,jezio sam se na svako dodavanje lopte,na svaku upaljenu baklju,na svako sirenje ruku i grljenje nasih igraca,na pogled ka svecanoj lozi austrijskih ministara,kancelara i ostalih sluzbenika..Hvala vam!!

DŽedaj

pre 15 godina

Čitajući komentare,shvatio sam jedno važno pravilo:U svakoj pobedi postoji "kukolj".U prošloj su to bili Žiga,Panta,Deki(a možda i u ovoj) a u ovoj je Tija-koji pretplatu roni.

CroCop

pre 15 godina

Alo bre, Srbi sta tripujete, pa ovo je jedna jadna Austrija, nije Nemacka ili Obala Slonovace ;)

smirite se, i djuka vam je bio dobar dok je pobedjivao, a kad su ga napunili onda on veze nema... tipicno srpski, znate samo da smarate sa komentarima ;s

Nikola

pre 15 godina

Umesto da se radujete pobedi vi kritikujete igrace!!!Aj da vas vidim nebi znali ni loptu udariti a ne nesto drugo!!!Lako je za kompijuterom pricati!!!

AlenPFC

pre 15 godina

bravo za pobedu, fenomenalno, ne bih voleo da kritikujem ali zigic ne treba nikako da igra, i moze li neko mi reci dali samo jedna repka ide bez baraza na SP ili dve, i ako igra baraz dal igra sa neku evropsku repku ili ne? hvala unapred

Toliko

pre 15 godina

DARKO PFC Slazem se sa tobom da sa obe strane ima navijaca kojima smetaju neki partizanovi ili neki zvezdini igraci,ali moras priznati da vi grobari vec toliko placete i kukate za tim Zigicem i Pantelicem da ste vec smesni!!!! Zigic je nas najbolji strelac i tu prestaje cela prica,a totalno je sve jedno da li ce on dati na jednoj utakmici jedan gol,dva gola i jednu asistenciju ili cak i tri gola vama ce uvek biti niko i nista iz jednog jedinog razloga jer je delija!! Jesam zvezdas,ali kao sto sam rekao nikada nisam delio igrace koji nose na grudima srpski grb na partizanove i zvezdine igrace i za tvoju informaciju vise sam nego realan navijac i zato su mi smesni i jadni svi grobari koji vec mesecima placu.Istina je da Zigic nije u formi,da nije standardan u valensiji i istina je da ni u reprezentaciji ne pruza dobre partije,ali budite sigurni da smo za Antica svi mi mala deca i da covek najbolje zna zasto je isti taj Zigic stalno u prvoj postavi!!! I sa tako losom formom dao je gol recimo samo Litvancima da se ne vracam toliko unazad.Ziga je jednostavno kako god da igra velika opasnost za protivnika posle svakog prekida gde su uz njega uvek dva igraca sto ostavlja dovoljno mesta za ostale nase napadace i fudbalere,isto tako je koristan i kada protivnik izvodi prekide!!! Sama njegova pojava na terenu nam daje vecu sigurnost u odbrani,a u napadu nam otvara vise mogucnosti.Setise samo protiv francuza kada je u 90-tom minutu francuski fudbaler RUKOM jer je Zile za dve glave vislji od njega skinuo Zigicu loptu sa glave i to u sesnaestercu.Svaki NORMALAN sudija bi svirao penal,i sta bi onda bilo da smo izjednacili zahvaljujuci njemu? Opet bi ga pljuvali! Za utakmicu sa Austrijom,kazes da ti prokomentarisem Zigicevu igru? Kazes iskreno? Pa nema tu sta da se mozga,decko nije pokazao nista sem one nazovimo sanse iz drugog,treceg minuta,ali to se da kazem danas desilo njemu drugi put ce nekom drugom,jedina je razlika sto ce Zigic uvek biti taj za koga ce te da pisete kritikujete i sve ostalo.Pantelic je opet iskreno NAJVECI borac u nasem drzavnom timu.Vidite to i vi,ali opet decko je zvezdas.Nece ga gol,pogodio je vec 16 stativa,precki....ali opet niko od grobara nece reci;Svaka cast Panto,imao je precku,stativu,namestio je dva gola!!!Svi ste pisali Obradovic je dao gol,Pantelic je maneken,a da li je neko rekao;Stvarno mu je majstorski dodao loptu? Svaka cast Obradovicu i ja cu da kazem da je decko MAJSTORSKI zavrsio akciju jer je taj Obradovic za mene SRBIN kada na grudima nosi SRPSKI grb,ja u njega ne gledam grobara!!!! Dobro nam ide ljudi,pa zar je vazno da li igra Zigic,Pantelic,Lazovic ili neki peti? Pozdrav

ZILE je ZILE,PANTA je PANTA,a KOMPLEKSI su KOMPLEKSI!!!!

pre 15 godina

GROBARI koji vec mesecima,godinama kukate za ZILETA i PANTELICA,jedan savet za sve vas:Ostavite te KOMPLEKSE sa strane bar kada igra SRBIJA!!!! Isti taj panj,bandera je nas najbolji strelac u kvalifikacijama,o asistencijama i da ne pricam,a opet isti taj PANTELIC,sta da vam kazem,videli ste sve i veceras,istina je da ga nece GOL ali je decko LAV koji se bori 200 posto,a veceras je namestio od TRI,DVA GOLA!!!! toliko od mene.E sada je pitanje da li vi imate panj umesto glave i banderu umesto mozga!!! Svakom NORMALNOM navijacu srbije je jasno sta sam hteo da kazem!!! Koliko je Antic veliki trener,a vi mali navijaci vidite i sami kao sto vidi cela srbija,zasto su za njega ZIGA i PANTA nezamenjivi!!!!

BRAVO MAJSTORCINE !!!

pre 15 godina

'ajmo sada svi selektori ove zemlje!!!!
- A gde je Kezman, nja nja nja ?
- A sto igra Pantelic, nja nja nja?
- A sto igra Zigic, nja nja nja?
- A gde je Ilic, nja nja nja?
- A sta ce tu Stankovic, nja nja nja?
- A sto ovaj, a sto ne onaj, nja nja nja?
- A sto samo 3 gola, nja nja nja?
BRAVO SVIMA, BRAVO SRBENDE, BRAVO MAJSTORCINE!!!!!!!!!!

krajnje realan

pre 15 godina

igra ocajna i neorganizovana
na celoj utakmici nismo napravili tri pasa po zemlji,sve neke duge lopte koje napamet saljemo u napad
rezultat kranje nerealan
penal bio za austriju
sva sreca sto oni jos vise nemaju pojma od nas pa nas nisu napunili

nikad u redu za vizu

pre 15 godina

Ovo vam je SRPSKA TAKSA za:
1. Gavrila Principa
2. Prvi svetski rat
3. Drugi svetski rat
4. Sankcije
5. Sva maltretiranja u redovima za vizu, SATIMA i bez obzira na vremenske prilike
6. Priznanje Kosova
7. Visegodisnje maltretiranje na granici
8. Razno
U drugom poluvremenu, ako Bog da, dobicete jos nekoliko komada, a onda vam naprolece priredjujemo svecani docek na Marakani.
Aufwiedersehen!!!

Y/Kv

pre 15 godina

Sve to ne bi moglo bez Zvezdinih igracina :
-Stojkovic
-Lukovic
-Vidic
-Milijas
-Stankovic
-Jankovic
-Pantelic
-Zigic
.............................

Aca VOSA

pre 15 godina

BRAVO MOMCI!BRAVO SRBIJO!
Jedino- DOKLE VISE ZIGIC?????
Ovaj sastav bi bio mnogo bolji da u njemu ne igra on!
Ljudi moji, pa ZIGIC USPORAVA IGRU!
Taman smo poceli da igramo brz, moderan fudbal koji forsiraju Jovanovic, Krasic, Ivanovic, Obradovic, ali kako lopta stigne do Zigica pocinje davljenje dok se on izbori sa prijemom lopte.
I kad mi neko kaze- pa Zigic je na prosloj tekmi dao gol…e pa i baba bi ga dala kad dobije hiljadu upotrebljivih lopti (od saigraca)na jednoj tekmi. On dobije milion tacnih pasova od saigraca, i nista ne uradi posle njih.On izgubi 60% lopti!
Ova ekipa je odlicna, samo je Zigic visak! A mozda i Milijas…

akie

pre 15 godina

3:0 protiv jadne Austrije a nijedan napadac nije dao gol!

Gledao pocetak prenosa Italija-CG...zabari krenuli da zvizde crnogorskoj himni i onda je usledio aplauz igraca i strucno staba Italije (kao podrska CG) i normalno onda ceo stadion aplaudirao...haha!

sramota

pre 15 godina

jedina mrlja su nasi navijaci koji nas opet blamiraju u inostranstvu tako sto pale baklje i zvizde prilikom intoniranja austrijske himne...

boris_su

pre 15 godina

Stojkovic 7
Ivanovic 6
Vidic 8
Lukovic 6
Obradovic 8
Stankovic 6.5
Milijas 7
Krasic 9
Jovanovic 8
Zigic 6
Pantelic 7
Tosic -
Kuzmanovic -
Jankovic 5

Claudio Poludio

pre 15 godina

Molio bi da netko probudi Claudia(komentar 37).
Covjek je valjda jeo lude gljive,ili lizao one halucogene zabe,neznam sta je samo znam da je momcic nakon pobjede protiv jedne Austrije proglasio Srbiju nogometnom velesilom jacom od Portugala, Hrvatske, Engleske, Njemacke...

badi

pre 15 godina

jeste li zapazili ovde jedan kuriozitet mislim na igrace jedan igrac partizana igra u startnih 11 a cak sestorica iz zvezde nabrojite sami i kakava slucajnost taj jedini iz partizana postize gol

REALNO

pre 15 godina

Djukicu, molimo te, vrati se na mesto selektora reprezentacije Srbije, stvar je izmakla kontroli.
U potpisu: navijaci Rumunije i Francuske.

Cika

pre 15 godina

Jos malo o Pantelicu: drugi gol je pao posle njegovog suta kada se lopta odbila od stative. Pantelic je MORAO da da gol, jer bi u njegovoj situaciji svaki DOBAR igrac takav zicer iskoristio. Kod treceg gola Pantelic dodaje loptu Obradovicu, jer nije znao sta ce sa njom, srecom dodaje je onom koji zna. Dakle zasluga je Obradoviceva. Kada smo vec kod precke, nje ne bi ni bilo da lopta nije zakacila Austrijanca i promenila pravac inace bi zavrsila u golmanovom zagrljaju. I to je MORAO biti gol i bio bi da je sutirao neko ko zna... i onda kaze nece ga gol. Inace je pokazao borbenost kao i vecina nasih momaka.

Laki Bor P.F.C.

pre 15 godina

Ljudi pa mi sa devet igrača dadosmo tri komada! A šta mislite da su umesto ona dva panja (žigića i pantelića) igrali neki fudbaleri, pa dali bi još toliko!

Onaj iz prvog reda

pre 15 godina

Kad budu došli Francuzi cela Marakana će skandirati kada naši imaju loptu: OLE, OLE, OLE ... i tako 50 puta!!! I da igra malo više Danko LAZOVIĆ!!! Ko se slaže nek preporuči

Pele

pre 15 godina

"Deki maestralno!" Aman ljudi, budite malo realni i skinite crveno-bele naocare sa glave. Kada ne mozete da navedete jedan njegov dobar potez na celoj utakmici onda kazete tu praznu floskulu "Deki maestralno." Pa covek non-stop statira i krije se od lopte. Ako opet puste snimak prebrojte koliko puta je komentator spomenuo njegovo ime. Dokle ce da se slepuje na znoju i dobrim rezultatima Krasica, Zigica, Vidica i drugih. Daj da ga proglasimo za najboljeg fudbalera Evrope i posaljemo u (ne)zasluzenu reprezentativnu penziju. I nemojte vise da lazete sebe da je Stankovic dobro igrao. Cinite medvedju uslugu reprezentaciji i Anticu.

Ataman

pre 15 godina

E ovaj rts stvarno ne prestaje da nas nervira! Pa oni su 'ladno davali reklame dok je trajala himna! Sta smo mi to Bogu zgresili da ne mozemo ni himnu da cujemo ni sastave ekipa da vidimo? DOKLE VISE?!?

Concorde je visoko letio...

pre 15 godina

-Mi smo europski Brazil..
-Mi smo medju tri najbolje ekipe Europe..
-U JAR-u cemo igrati finale..
Ljudi,stvarno nemam zelju da vam kvarim raspolozenje,ali.... pobijedili ste Austriju,ponavljam Austriju!!

djape

pre 15 godina

1.Dobro je Što smo pobedili Austriju...
2.nije dobro što nije igrao Kežman...
3.dobro je što je igrao Obradović...
4.Još je bolje što je Obradović dao gol
5.Nije dobro što je igrao Pantelić
6.Nije dobro što je igrao Milijaš
7.Dobro je što je trener Antić
8.Nije dobro što Bambi Tošić nije počeo u startnoj postavi
9.Dobro je što je Bambi Tošić ušao u igru
10.Nije dobro što je Pantelić učestvovao u akciji za drugi gol
11.Dobro je što je Pantelić zamenjen pre kraja
11.Nije dobro što se naši navijači dele na Partizan i Zvezdu
12.Dobro je što ima i nas neutralnih

Claudio

pre 15 godina

Pricajte sta hocete ali nasa reprezentacija je posle Spanije i mozda Holandije treca po kvalitetu u Evropi!! Kakva Francuska,pa osim Benzeme i Riberija ostali su smesni,nas defanzivni red je izmislio fudbal za njihove Tulalane, Dijare,i pogotovo one papane iz zadnje linije.Pa nama na ovoj tekmi nisu igrali Sulejmani,Kacar i Kuzmanovic pocinje s klupe,sa njima bi rezultat bio 10-0! A da,jedino je Hrvatska sa najboljim igracem svih vremena Modricem bolja od nas.ŽIVELA SRBIJA!! Na svakoj utakmici treba da igramo napadacki i petardiracemo svakoga! Evo i Stankovic, Zigic i Pantelic su konacno poceli da igraju,dakle mi i sa tri igraca manje razbijamo a kamoli jos kad oni igraju dobro! NAVIJAJ ZA SRBIJU! DO TITULE NA SVETSKOM PRVENSTVU!

Tasmanijski djavo

pre 15 godina

Topalovici tisina. Ni reci vise o Pantelicu, Zigicu i Stankovicu. Pantelic kod sva tri gola imao ucesca. Zigictakode kod dva i u odbrani zavrsio carski. Deki maestralno. Ovo je samo prvo poluvreme. I topalovice mani te se selektorskog posla kada je Antara tu car

mare

pre 15 godina

@Y/Kv
-Stojkovic - Rupa! (kriv za gol, pored Lukovica)
-Lukovic - No comment!
-Vidic - Car! (standardno najbolji)
-Milijas - Vezana vreca! (decko ne zna ni u zvezdi a kamo li...)
-Stankovic - Kako kad...
-Jankovic - Kako kad...
-Pantelic - Vezana vreca!
-Zigic - No comment! (decko jednostavno nije za fudbal)

Pljus

pre 15 godina

strasno koliko su nam ocajni napadaci. ni jedan duel da dobiju, a o golu i da ne pricam. Obradovic ce do kraja kvalifikacija da postigne vise golova nego Pantelic. Anticu, mani se corava posla, imas Jovanovic, Lazovica, po krilima Tosica, Krasica, Jankovica, Sulejmanija. svi su brzi i kreativni, skockaj od njih napad i gazicemo i Francusku.

Tesko tebi

pre 15 godina

NIKOLA Ne pricaju samo zvezdasi o Zigicu i Pantelicu,to prica svaki ralan i NORMALAN navijac nase SRBIJE,a ne navijac FC partizana!!! I zato NIKOLA sine ljubi te majka idi da lalas zelim ti da sanjas nasu repku bez Nikole,bez Pante ali sreco kada se probudis i dalje ce te muciti kompleksi i zato jedan savet:Navijaj za SRBIJU i na svakom igracu gledaj SRPSKI GRB a ne ZVEZDASA!!!!

SRBoljub

pre 15 godina

Braco Srbi i sestre Srpkinje i svi ostali stanovnici Srbije koji se osecaju Srbijancima! Zahvaljujem se TV M iz Toronta za zadovoljstvo koji su mi priustili da pratim reprezentaciju moje zemlje ovde u tudjini!Krivo mi je sto to nije nasao zashodno direktor drzavne nam televizije!
Zbog njega se stidim sto sam Srbin i Srbijanac, ali mi ljudi kao B92 i TV M iz Toronta ulivaju nadu da cemo isplivati i da cemo jednom za svagda rascistiti sa gamadima kao sto je malopre pomenuti!
ZIVELA SRBIJA!!!!

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Dobro je,ali ne treba sada dizati sve u nebesa,pobedili smo prosecnu repku i nishta vishe.Gledam sastav crne gore i ponekad mi je krivo shto smo odvojeni,u basketu smo izgubili jednog Nikolu Pekovica,za nekoliko godina najboljeg centra na svetu,a u fudbalu Mirka Vucinica,najboljeg napadaca na ovim prostorima,racunajuci nas, Hrvatsku, Bosnu,Grcku i celo balkansko poluostrvo.
Pozdrav svima !

BaneNS

pre 15 godina

Bum bum bum bum bum kala bum kala bum eaaaa!!!! Svaka cast majstori! NAJBOLJI STE!!! A tzv navijaci u Austriji sto palite baklje pa jeste li vi normalni. Prvo mogli smo primiti gol ( da su austrijanci iole bolji) jer Stojkovic nije mogao nista da vidi od dima, a drugo oped ce nas kazniti i mi u Srbiji oped necemo moci da gledamo utakmice na stadionu!

Strahinja Banja Luka

pre 15 godina

Sad ce naravno pohvale i ku*cenje a kad ih pljujete kad gube od Azerbejdzana. A ja kad dodjem u Bg da navijem prozivate me da sam jbni Bosanac.

JF- SRBIJA

pre 15 godina

Cestitke kao prvo za pobedi!
Prvi utisci:
Prvo briljijantno, a drugo lose poluvreme! Koliko samo penzionera na stadionu(mislim na srpske navijace) nisu naucili ni himnu SRBIJE, a kamoli da se tim bodri sa drugim pesmama!?
Protiv Austrije bi i SAVO Milosevic trpo, Panteliji svaka cast borben decko, koristan igrac, a ZIGIC je sramota sto igra BRE!
Dupli pasovi su nam funkcionisali, kao da nisu smeli nista drugo da kombinuju, trening Djukic :)
E a ovi sa Alpa su se tresli kao otrovan pacov posle 25 min. :)
UBIJAZASRNJE

Bojan_VladHan

pre 15 godina

"Nakon uvodnog pogotka Krasića, naredna dva Austrija je primila na isti način i nakon nonšalantne igre u obrani. Oba puta su srpski nogometaši izveli polukontru i oba puta je Marko Pantelić bio asistent.
Kod drugog pogotka je pogodio stativu, a odbijenu loptu je samo pospremio u mrežu Jovanović, dok je kod trećeg Pantelić lijepo ostavio loptu Obradoviću za 3-0."
Dakle moje pitanje je cije se ime najvise spominje u ovom tekstu?Topalovici tisina.A vi ostali mislite o tome...

mare

pre 15 godina

Brvo za momke!
Ali jednu stvar ne mogu da razumem.. Kako Luković može da igra štopera u ovako važnoj utakmici??? Iskreno, dečko je "rupa"! Da nam ne beše fenomenalnog Vidića...
Još samo da isteraju one dve vezane vreće, Milijaša i Pantelića, i onda smo prava ekipa!!!

Nikola_CRDL

pre 15 godina

Owako...Do sada nisam ishao na repkine tekme,na zadnjoj sam bio protiv BiH,volim repku na svoj nachin,ni upola kao Partizan ali Srbin sam volim...Antic je fenomenalan trener,pomalo je egoista i sve ali je struchnjak i po... Pantelic je igrao od srca shto se kazhe,medjutim njegov posao je da daje golowe a njih NEMA!!!Bilo ko drugi bi se bolje snashao...Obradovicu alal vera za trud i gol...Zhigic je za klupu,treba ga zvati ali ne u prvu postavu da ga stavlja...Kezhmana u repku!Svi na tekmu protiv Francuza!

jova

pre 15 godina

Gledam komentare i ne mogu se nacuditi koliki se strah uvukao u nase navijace.
To je onaj strah kada je na sceni bio projekat "Partizan = Nacija".
Nad mojom reprezentacijom izivljavali su se razne fudbalske velesile kao sto su Argentina ili Holandija.
A, kad je poraz stigao i od Obale slonovace sa zebjnom se cekao svaki novi susret.
Blamazu u kvalifikacijama za zadnje Evropsko prvenstvo niko ne moze da zaboravi.
Sta je to Antic epohalno uradio pa da pobedjujemo trecerazredne reprezentacije i navijaci malo "zivnu"?
Jednostavno, sveo je grobare na minimum u timu i rezultati dolaze sami po sebi.
Sada, navijaci normalno gledaju utakmicu i uzivaju u najvaznijoj sporednoj stvari na svetu. Nije sve u pobedama ali, poraz me vise ne opterecuje jer znam da ce ova reprezentacija (bez Kezmana, Save, Duljaja, Nadja, Lole, Lazovica itd.) uciniti sve da se Srbija nadje na svetskom prvenstvu u JA.

Grof

pre 15 godina

Sve sve ali ovi sa RTS-a nisu pustili himnu. I posle se pitaju sto nas drugi ne postuju. Pa kako da nas postuju kada himnu zrtvujemo za dva minuta reklama.

ivan

pre 15 godina

Auuuuuuuu al ih punimo ko volove samo tako da nastave pasce petarda i naravno zigica napolje trebaju nam brzi igraci a ne tamo neke dede

Citalac

pre 15 godina

Bez euforije, molim. Rezultati su dobri, ali objektivno radi se o Litvaniji i Austriji. Litvanci su poznati kao pobednici u takmicenjima snage, a Austrijanci u skijanju. Fudbal je sport koji vole, ali jedno je voleti a drugo ZNATI.

Boyan

pre 15 godina

Oba puta su srpski nogometaši izveli polukontru i oba puta je Marko Pantelić bio asistent.

Kod drugog pogotka je pogodio stativu, a odbijenu loptu je samo pospremio u mrežu Jovanović, dok je kod trećeg Pantelić lijepo ostavio loptu Obradoviću za 3-0.
toliko o Marku ovu vest su preneli hrvatski mediji zelim da cestitam pre svega majstor Antari i onda svim igracima ko oce nek preporoci

mirko

pre 15 godina

marko pantelic je najveci borac na svetu...svaka mu cast....to srbine....i treba ga stalno zvati....svaka cast anticu konacno igramo ofanzivno...pozz svima

Nelle

pre 15 godina

evo kraj je...
1:3 svaka cast selektoru Anticu i svim igracima ali i dalje mi nije jasno zasto igra gospodin Zigic koji nije zasluzio ni ocenu 1 od mogucih 10...

svaka cast i tandemu Stankovic/Vidic koji su glavni krivci za ovu pobedu :)

konacno posle dugo vremena sam srecan sto gledam reprezentaciju u pobedama... daleko je to od stare slave, ali svaka cast jos jednom... Antic da napravi par izmena i mozemo lako da sacuvamo prvo mesto u grupi do kraja kvalifikacija

organs without bodies

pre 15 godina

ok, jasna mi je euforichnost, no ovo kurchenje je uistinu van pameti. svi monasi su sad u
"ejbratebresrbendekakavbrazil" elementu. slepci. kao i rts.
bez chasti i obraza. isti ti bi se derali da nam rezultat nije naklonjen.
reprezentaciji chestitam od srca.

strateg

pre 15 godina

Opa kakav mec. Odavno, ali stvarno odavno nisam ovako uzivao u reprezentativnim utakmicama. Ma kakva SCG i Petkovic. Hiljade evra sam bacio da idem u Leipzig, Gelsenkirchen, Munich. A tamo samo sramota i troskovi. Srce da te zaboli koliko smo bili retardirani u fudbalu u odnosu na Izrael.
ALi ja sam uvek znao i mislio da ovi nasi igraci su super kvalitetni. Samo je trebao dobar kormilar da im kaze sta da rade. Ovaj Krasic, pa Jovanovic, pa Vidic... ovo je svetska klasa. Ja zivim 20 godina u Italiji i znam sta pricam.
Zao mi je Pantelica, Zigica i ostake ..gane ali ipak, budimo korektni i realni, pored Jovanovica treba da igra Lazovic. Tako je danas u fudbalu, Lazovic je centarfor PSV-a i najbolji je tamo. Zigic nije dorastao ovoj reprezentaciji. Pantelic jeste ali je van forme.
U svakom slucaju, Srbija je nocas pokazala da moze da igra kao KK Partizan..... iz uz malo srece (prva utakmica protiv Taukeramike) moze do polufinala SP. Napred momci, to je to.

Darko pfc

pre 15 godina

@ (ZILE je ZILE,PANTA je PANTA,a KOMPLEKSI su KOMPLEKSI!!!!, 15. oktobar 2008 21:20)
Brate u cemu je tvoj problem? Leci komplekse na nekom drugom mestu a ne ovde!
Bravo za momke koji su fantasticno odigrali! Samo tako nastavite!

svima bi nam bilo lepse da te nema!!!

pre 15 godina

MARE Lukovic, Milijas, Zigic rupe i vezane vrece? U tvojoj glavi je RUPA, a tvoji kompleksi su ko vezana vreca i zato bolje na spavanje jer takvi navijaci ne zasluzuju ni da citaju a kamoli da pisu komentare!!!!

Ovječkin

pre 15 godina

Dosta je sa smorenim prepucavanjima.Činjenice su neumoljive:u prvoj postavi CZ 0 od 7,Voša i Ofk 2 od 3 a Partizan 1 od 1.Toliko.

djubre

pre 15 godina

ohladi te se malo... naravno da sam zadovoljan pobjedom ali sa igrom NE. iskreno budimo igrali smo dobro 30 min od 3 polu sanse dali smo 3 gola,, To je u fudbalu rijetkost sa francuzima smo igrali dobro 30 min i nismo uspjeli da ubacimo loptu i na kraju smo popusili 2 gola u roku 20 minuta, sreca da je sinoc protivnik bio jako los jer da su tu bili rumuni ili neki malo jaci momci mi bi izgubli ovakvom igrom budite sigurni u to. nerazumijem zasto jednostavno predstanu da se bore poslje 30 min nece proci daleko, i nije fer prema vidicu u ivanovicu da ostalih 60 min na terenu samo trce kao magarci i vade loptu iz sesnaesterca,

shizoidni

pre 15 godina

Konacno dolazi na naplatu sve sto smo do sada znali: mozemo biti u fudbalskom vrhu. Jasno je da nas dve-tri pobede nece postaviti medju top 10 reprezentacija sveta ali bitan je napredak koji pokazujemo i kontinuitet u igri. Dragi Srbi, navikavajte se polako na lepe vesti a za par godina garantujem da cemo biti vrlo tuzni kada budemo u finalu SP izgubili od Argentine na penale. Ukoliko sumanjte, izracunajte prosek godine reprezentacije a na to dodajte uspehe Srbije u U21 i U19 i dobicete dobitnu kombinaciju za buducnost.

Zivi bili pa videli

pre 15 godina

Kakva je milina gledati nasu reprezetaciju kada igra sa tri spica. Steta samo sto primismo taj gol u finisu, al bolje sada nego protiv Rumunije 21. marta. Svaka cast Vidicu, koji je ponovo pokazao da je jedan od najboljih (Ako ne i najbolji) stopera na planeti.
A neverovatno mi je koliki je Marko (Pantelic) baksuz kada igra za Srbiju. Opet je pogodio stativu... Stvarno zasluzuje da da vec jednom taj gol, jer ako neko ostavlja srce na terenu, to je on.
Ma strpace ga on Francuzima na Marakani...

Navijac Srbije

pre 15 godina

@Ercov
Antic nije iz Uzica, Radomir Antic je iz Zitista (malo mesto pored Zrenjanina)
I dosta vise pametovanja, ne znate vi bolje od Antica,i u ovoj pobedi se nadje uvek neki pametnjakovic sa svojim potpitanjima,zasto ovo ovako,a ne onako,stvarno smoriste vise! Ako nemate nista pametno da kazete nemojte ni ostavljati komentare!

Pedja

pre 15 godina

Jedan je Pantelic Marko,Pantelic Maaaaaarko,jedan je Pantelic Marko... Mare Care vole te tvoje DELIJE!!! BRAVO KRALJU! I svima drugima cestitke,igrate srcem,kapa dole!!!

schwarzenegger

pre 15 godina

Al su ih opravili, ostali samo dugmici - i to sa 10 igraca - Zigica niko normalan vise ne smatra igracem, vise je smetao. Moglo je ladno 7:0. Ne bi im pomogli ni cuveni Austrijanci Schwarzenegger, Falco i Mozart. Nego kad ce B92 da pocne da prenosi utakmice reprezentacije - onaj RTS je ocajan. Majke mi. A Vi kako te ?

Ostoja

pre 15 godina

..ha,ha,ha a dje je Keza,zasto nema Kezmana,ha,ha procitajte veliki selektori da je u francuskoj proglasen promasajem godine ha,ha ! Bravo srbijo,tako se igra,pustite Antica da radi svoj posao ! Pozdrav za Kezuuuu i njegove poklonike

toliko

pre 15 godina

ACO VOSA Kazes dokle Zigic,usporava igru,samo da ne kazemo kako je dao gol na prosloj utakmici jer je dobio hiljadu lopti....Slusaj majstore,sa Zigicem u ekipi uvek stvaramo visak u napadu,posebno posle prekida,a isto tako je vise nego koristan kada protivnik izvodi prekide,drugo nije samo na prosloj utakmici dao gol negi je nas najbolji pazi NAJBOLJI strelac u kvalifikacijama,da li ti je to konacno jasno? I to sto kazes nekih hiljadu lopti.Majstore zadatak odbrane je da reaguju na ako treba i hiljadu lopti samo da ne primimo gol,a zadatak jednog napadaca da na tih kako ti kazes hiljadu lopti iskoristi barem jednu da gol i da nam donese tri nova bodai, sto ZILE kao sto vidis odradjuje majstorski,pa cak i da je 7 hiljada lopti,neka on ucicka jednu jedinu i neka nam ta lopta donese i donosi bodove i plasman na svetsko prvenstvo!!!!

GoranNS

pre 15 godina

Pre svega svaka cast na igri i rezultatu...sad se vidi koliko je bitan pravi selektor za ekipu.Svi ovi igraci...ili vecina njih su igrali i kod prethodnih selektora pa opet nismo imali igru kao sto sada imamo.

Ipak.....moram da kazem...za PAntelica i Zigica....par reci...Pantelic covek pao s MArsa....svaka cast njemu za borbenost i svaka cast za patriotizam...ali nama trebaju igraci koji znaju da igraju fudbal a ne manekeni...koji se pale i kojima su puna usta reci pre utakmice a na istoj nema ih nigde...danas mu je jos i bio dobar dan...jedna od najboljih tekmi u repki...ali covek ne zna da primi loptu a o golu da ne pricam....dovoljno je reci da nije dao gol na zvanicnoj utakmici za repku nikad....ja mislim da ako vec nemamo dobrog spica...a ipak mislim da imamo...da ustupi covek mesto nekom ofanzivnom veznom...samo kvari igru...

Zigic....daj ljudi pogledajte realno...svaki njegov kontakt sa loptom je pas unazad...nisam video ni jedan pas ili akciju napred prema protivnickom golu...ocigledno je da nema snage i kondicije...samo sto ne izdane na terenu....daj manite se vise prica kako je on nase oruzje zbog visine....kolko je procentulano dobio duela u vazduhu....smesno malo na onoliku visinu...nadskoci ga igrac 20cm manji...NEDOPUSTIVO i to redovno....

Jos njih dvojicu da izbace iz prve postave i da nas Bog vidi...

Ne razumem odakle njima dvojici toliki krediti u repki...da prorade...pa kad ce da prorade vec jednom....jeste videli kako je izveo penal protiv Litvanije Ziga....pa ono je smesno...kao da je pionir sutirao....

I manite se vise tih prica kako je Panta borac...i Jovanovic je borac u najmanju ruku kao i Panta....ali covek doprinosi igri repke i sto je najvaznije daje golove....cemu PAnta doprinosi osim popunjavanju brojnog stanja na terenu...isto kao i Ziga

Zao mi je sto je to tako...ali to je cinjenica...

AleksaNdar

pre 15 godina

Sta je ovo? Da se nisu ovi iz Celzija maskirali u nase? Auuuuu...
Bas sam srecan. Bravo Anticu. Ne da se vidi pomak u igri nego...nemam reci! Napred Srbijo!!

Bura

pre 15 godina

3:O!
Udarne igle ove reprezentacije su IVANOVIC – KRASIC – JOVANOVIC – OBRADOVIC!
RAZBISMO IH PO BOKOVIMA- kad sa desne strane krene Krasic, a sa leve Obradovic nema spasa Austrijancima!
Bravo Srbija!

Igrutin

pre 15 godina

A ja hteo da spavam kad ono gol! OK! Ja taman da legnem kad ono opet! Ja pomisli nece vise bude golova i krenu da spavam kad ono sta mislite...? Sad sam siguran da necu da spavam do kraja tekme!!! NAPRED SRBIJA!!! Ae jos toliko golova i da idemo u AFRIKU!!!

Bojan Jankovic

pre 15 godina

Kvalitet, kakav god da je, se nije puno promenio. Promenio se motiv i pristup igraca. Tako "jednostavna" promena trenera je dozvolila da prvi put vidimo realan domet ovih fudbalera. Sta ti je autoritet i postovanje.

Gavrilo Princip

pre 15 godina

Kada nacionalna televizija preskoci emitovanje nacionalne himne, a sve zbog emitovanja reklama za, izmedju ostalog, americke zvakace gume, onda moram da se zapitam: gdje je stvarno dno za srpsku naciju? RTS, STIDI SE!!!

Zlatko Todorović

pre 15 godina

Inače da se pojasnimo: onaj izlet Stojkovića nije penal. Kao prvo bilo u petercu, nije bio zadnji u odbrani, nije rukama atakovao na protivnika a ni protivnik nije bio u trenutku sudara u posedu lopte. Jel ima još neko pitanje? Samo mi je žao, što ne možemo da spojimo dva ista poluvremena, bojim se da nam se to ne olupa o glavu sa nekim jačim ekipama. U svakom slučaju bravo carevi, iz bilo kog kluba da ste! To nije ni bitno. Svejedno, svi su redom naučili da igraju fudbal, kako ga sada igraju, tek kada su otišli iz naše lige. Valjda je to sad postalo svima jasno.

Ja

pre 15 godina

Stojkovic- siguran
Vidic- perfektan, besprekoran
Lukovic- solidan
Ivanovic- standardno dobar
Obradovic- odlican
Stankovic- iskusno, racionalno;
Milijas- solidan
Krasic- el maestro
Jovanovic- fantastican
Pantelic- izuzetan
Zigic- solidan
PS. mozda sledeci put bez Zige. covek je gotivan, dobar je igrac, ali vidim da preferiramo pas igru po zemlji a on je onda suvisan jer tesko utrcava i izvlaci kontre. Ponavljam, nemam nista protiv Zige, Rasing sam gledao zbog njega ali eto zbog takve igre...

Gost

pre 15 godina

Zasto niko ne pominje presednika Karadzica?? Svi njegovi predhodnici su pokusavali da dovedu Antica ali on nije dolazio? Zasto i kako je Karadzic uspeo u tome? Mozemo mi imati ovako ili onako misljenje ali mora mu se priznati da je u veoma kratkom vremenu uspeo da sredi stanje u Partizanu i da od njega postne veoma solidna ekipa i na nivou Jevrope. A uspeo je dovodjenjem Antica da vrati kult reprezentacije. Anticu svaka cast. Vidi se da covek zna posao. Da svakom igracu nadje pravo mesto. U ovoj reprezentaciji nema loseg igraca, a to su igraci koji su igrali i kod Klementea i Djukica.

posmatrac iz daleka

pre 15 godina

@Pepy
Zna: da pogodi stativu i precku i pripremi dva gola. I vise nista.
A sada o utakmici.
Gospodin Antic je GENERAL. Da igra sah Fiser i Spaski bi mu bili ucenici.

ZATO!

pre 15 godina

Za sve je kriv Tole. Zasto je on izabran? Zasto je smenio djukelica? Zasto je izbaceno smrederevo? Zasto unistava zlezdu? Zasto je doveo Antica? Zasto ga ne uhapsi neko? Zasto vise niko ne postavlja ova pitanja? ZASTO??

Posmatrac

pre 15 godina

Odlicno izdanje, ali moze Antara i bolje.
Svakom normalnom i realnom poznavaocu fudbala je jasno da zigic igra samo u nadi da ce ipak naci klub ove zime. Prednost mu jeste visina, al bi onda bio korisniji Slavko Vranes. Treba ga ponovo zvati, ali samo ako uspe da se vrati u nekadasnju formu iz zvezde i rasinga. milijas je dokazao i nama i Anticu da nema sta da trazi protiv ozbiljnijih protivnika. Spor je, nema internacionalnog iskusta, igra previse bojazljivo, nema kreativnosti, los u defanzivi. Solidno izvodjenje prekida jednostavno nije dovoljno da bi bio starter na iole ozbiljnijim utakmicama. Nadam se da ce se i on ove zime prodati i da necemo morati vise da ga gledamo, kao sto ne gledamo ni nedavno prodatog milovanovica. Umesto njega Kacar ili Kuzmanovic. Lukovic takodje nema kvalitet(brzinu, iskustvo, skok) za prvu postavu, ali ga nema ni Krstajic. Spletom okolnosti je igrao veceras i samo je smetao fenomenalnom Vidicu, a i direktan je krivac za jedini gol Austrijanaca. pantelicka nesto bolja od svog uobicajenog manekenisanja, ali i dalje jalova. Ima dosta igraca koji bi na tom mestu mnogo vise pruzili: Lazovic, Mrdja, Jovanovic, Sulejmani verovatno i Kezman.
Ivanovic je odlicno odigrao na desnom beku, ali mislim da bi ipak bio najbolji kao partner Vidicu. Na njegovom mestu bi najbolji bili Rukavina ili Stevanovic. Krasicu kapa dole(igrac utakmice), Jovanovic bi trebao u spic a na njegovo mesto Sulejmani ili Tosic. Obradovic odlican veceras, ali isuvise mlad za ozbiljnije protivnike. Stankovic kapitenski, sve vise podseca na sebe iz Intera.

Ja pa ja

pre 15 godina

Stojkovic, Vidic, Stankovic, Lukovic, Jankovic, Pantelic, Milijas, Zigic...samo 8 "zvezdasa" u timu?! Pa se posle cudimo otkud nam ide.

ima jos da se igra.....

pre 15 godina

Svaka cast igracima na pobedi ! ! ! ali ne kontam ove paljevine ovde sto nas posle jedne pobede nad bednim Austrijancima vec nazivaju ''Evrposki Brazilci'' i ''buduci prvaci sveta'' alo ljudi......... ''Evropski Brazilci'' su na FIFA rang listi 40 (mada ce sad sigurno biti napretka) a jedinu pravu utakmicu sa pravim protivnikom,Francuskom, mi smo izduvali :-(
da stvar bude jos gora ne mogu ni da se setim kad smo poslednji put pobedili neku veliku fudbalsku silu.ako neko zna neka mi osvezi pamcenje.
za nase dobro prizemljite se malo!

green aca

pre 15 godina

Opet ovi Topalovici. Ne mogu bez kritika samo zvezdinih igraca. Jedan dao banetu Ivanovicu 6 i Zigicu 5,5 i Dekiju 6 a Obradovicu naravno 8. Sta si ti gledao. Izgleda samo Obradovica.Bane Ivanovic jedan od najboljih. Zigic i u odbrani i u napadu resavao probleme.Deki Stankovic igrac utakmice po svim medijima. To sto ovi ne vole crveno belo zalim slucaj. Ali Antic zna sta radi i jasno mu je da crveno beli (sTojkovic, Lukovic, Vidic, Stankovic,Zigic, Pantelic) su mu okosnica tima a vi kompleksasi ne gledate reprezentaciju vec Partizan. Vi bi i Zuku i Diaru i Moreiru i Knezevica sve bi ih ugurali u repku i valjda bi bili .zadovoljni.Vi ne kritikujtete svoje vec samo crveno bele ali sta cete od takve bolesti nema leka

zlatko

pre 15 godina

kao partizanovac,ako je to vazno...dopustite...
deki-maestralan
zigic-koristan
pantelic-katastrofa...pa kad njegovo usporavanje akcije tj vracanje lopte unazad obradovicu kod treceg gola proglasavate asistencijom,ma bravo...
i ja volim srbiju pa ne igram u reprezentaciji.

Stefan ns

pre 15 godina

JOOOJJ МНОГО СМО ЈАКИ, АЛИ МНОГО!!!!! ЖИВЕЛА СРБИЈА И ЋИРИЛИЦА
Свака им част,борба увек доведе до напредка
позЗ за оне верне навијаче на стадиону

akcidroni

pre 15 godina

-Ajde momak,ne izigrawaj facu,nego gledaj utakmicu i uzhiwaj.Ostawi bes,frustracije,nerwozu i swe ostalo,i gledaj rapsodiju momaka kojih ima i u Manchesteru,Chelziju,Partizanu,Zwezdi,CSKA,Standardu,Herti,Walensiji,Udinezeu,Sportingu,Interu,ali koji su pre swega SRBI BRE!!!-NAPRED SRBIJO!!!

akcidroni

pre 15 godina

-Owo je bila idealna utakmica za debi Marka Arnautovica za repku Austrije.-Nadam se da je posle owoga wecheras swestan kakwu je zhiwotnu greshku naprawio...
Mada kad bolje razmislim, onakaw igrach u owakwoj reprezentaciji Srbije ne bi ni imao mesta.

STEVA DOBRICA

pre 15 godina

BOZE SPASI, BOZE PRAVDE... HVALA BOGU STO SAM SRBIN ......................................................................................................................... SRBIJA........................

vuk

pre 15 godina

ljudi,neka prica ko sta hoce,ali 3:1 u gostima je ...
malo smo pali u 3/4, ali i to je fudbal. vidim da je zigic glavna tema svih kritika, i mislim da to nije bez razloga, ali u ovm casu mi nemamo kog boljeg. bilo kako bilo, odlican rez

Darko

pre 15 godina

Jeste, sestorica bivsih igraca Zvezde...Vi ste svi nekako u proslosti...
Nije to bitno, bitno je da je reprezentacija Srbije pobedila. Bravo majstori!!!
Malo mi je zao sto smo stali u drugom i mozda je bilo bolje da je izasao Zigic, a usao neko brzi, no da se ne pravim pametan...
A, za komsije, u petak mozete kupiti dnevne novine koje u najavi kola daju trenutnu tabelu Super Lige. Tek da se podsetite...

Nikola

pre 15 godina

E ove iskompleksirane Zvezdase koji posle ove tekme pricaju o Zigicu i Pantelicu, samo bih pitao: Da li ste svesni da su ovu tekmu dobili KRASIC, JOVANOVIC, IVANOVIC?! Isto kao i proslu.
Pantelicu svaka cast na zalaganju, ali Zigic je obicno smetalo.
Bravo svima ali posebno Krasicu, Jovanovicu, Obradovicu, Ivanovicu…

tesla

pre 15 godina

Šta će tek biti s kačarom i sulejmanijem. Nije Žiga loš, nekad je i koristan, odvlači igrače i drugo, ali je brate spor. Jače reprezentacije bi ga odsjekle totalno, treba ipak mladih brzinaca i ne znam zašto ga je držao do kraja, kad ne igraš standardno ipak se brže ispušeš. Ali treba u reprezentaciji-recimo gubimo 2:1 od nekoga i oni se zatvorili, moraš nabacivati.

Hm.

pre 15 godina

Ne volim Žigića, ali me nervira to što svi od njega traže da daje golove... On u repki ima znatno drugačiju ulogu, iako je na poziciji napadača. Po mom skromnom mišljenju, jako se dobro snalazi u ulozi koja mu je dodeljena, stoga, pustite dečka na miru.

Vladimir Krivoshejev

pre 15 godina

Upuceno na elektronske adrese
Pretplatne sluzbe RTSa - pretplata@rts.rs i
RATELa - ratel@ratel.rs



IZJAVA
o prestanku placanja pretplate RTSu


Do veceras sam uredno izmirivao obaveze placanja TV pretplate i ako
nisam imao utisak da RTS u potpunosti ispunjava sve zadatke javnog
servisa.

Veceras, pre pocetka fudbalske utakmice Austrija : Srbija, kada sam,
umesto da slusam himnu Srbije morao da gledam reklame, uvideo sam da
RTS ne ceni ne samo gradjane drzave ciji javni servis predstavlja, vec
javno nipodostava znamenja te drzave, i da mu je od svega najvazniji
novac koji ubira od oglasivaca. Time je RTS definitivno prestao da
bude javni servis i shodno tome oslobodio je sve dosadasnje
pretplatnike obaveze placanja pretplate.

Shodno navedenom, izjavljujem da pocevsi od oktobra 2008. godine
prestajem sa placanjem TV pretplate, a molim sve nadlezne da u buduce
ne dozvole RTSu lazno predstavljanje.

Srdacno
mr Vladimir Krivoshejev, Valjevo
br. lk. 205644

Loodi

pre 15 godina

Navijači "Titovih blizanaca" smešni ste sa svojim prepucavanjima. Zvezde ove utakmice, Krasić i Jovanović su igrali za VOJVODINU. Krasić daje drugi gol u dve tekme, znači još jedan i izjednačio se sa "Supermenom" Pantelićem kome je za podvig od tri gola trebalo milion utakmica.

ZVEZDASICA

pre 15 godina

HRVATI I
mam samo jedan komentar za sve vas koji su se javili veceras.Jedan kaze,eeej vi ste ipak pobedili samo jednu Austriju.Jeste decko,ali smo pobedili istu tu Austriju koju ste vi jedva,ali JEDVA pobedili na evropskom prvenstvu i to iz penala,pobedili smo istu tu Austriju koja vas je nadigrala u svim elementima igre,vozala vas je ceo mec i da su imali samo MALO vise srece dali bi vam minimum 3 komada!!!!!!! Mi ne letimo,letite te vi, isto kao sto ste leteli pre evropskog i CORAK ,isto kao sto ste leteli pre meca sa Engleskom i umalo PETARDA na sred Maksimira i zato kako jedan kaze za nas:CONCORDE je visoko letio,ja cu njemu na to odgovoriti ovako:NOJ JE ZABIO GLAVU!!!!! Pozdrav

danijel-nemacka

pre 15 godina

sta svi na rts kukate, kao da su ove tv stanice sa zapada bolji. a te predplate se zahvalite EU zakonu, on je jedan od tih zakona. cestitka reprezentaciji, samo dalje tako!

FatZadd

pre 15 godina

Ljudi,kako niste ukapirali u cemu je poenta ovako dobrog uspeha REPREZ.
1.Presednik FSS-GROBAR
2.Selektor-GROBAR......
A NA TERENEU SAMO JEDAN GROBAR....HAHAHHHAHA,IZGLEDA DA SU UKAPIRALI KAKVI SU IM IGRACI........
Salu na stranu...kao i uvek treba zdusno podrzimo REPR. i da sve,VEC JEDNOM BRE,UJEDINIMO I SVI STANEMO NA ISSTU STRANU......
A OVI PLJUVACI...MRS BRE,SMARAJTE I PLJUJTE NEGDE I NEKOG DRUGOG!!!!!!!


POZDRAV SVIM DOBRIM LJUDIMA DOBRE VOLJE!!!!

Y/Kv

pre 15 godina

Joj Gatuzo...pa komplexi su ne izlecivi i dalje!
Ima vas do duse bar jos 100 takvih sa komentarima i istim sindromom samo na ovoj temi!

istrijan

pre 15 godina

Najprije iskrene čestitke za briljantnu igru i borbenost.Iako je u isto vrijeme igrala i Hrvatska ja sam gledao vašu reprezentaciju i veoma sam se ugodno iznenadio.Ali i kod vas kao i kod nas opet na vidjelo izlazi balkansli mentalitet, umjesto da zgazite austrijske gadove drugo poluvrjeme vas nema nigdje.Tako i Hrvatska se umislila da je u rangu Brazila pa nokaut od Engleza.Pamet u glavu i u srce, pozdrav svim sportskim navijačima iz Pule.

neboja

pre 15 godina

žigić je fenomen!!! odigrao je više utakmica za reprezentaciju nego za klub. a da je potpisao za kovilovo pa da ne mora da se troši za avionsku kartu (ionako za transfer nije dobio pare nego traktor!!?!!?)

Beli

pre 15 godina

nalupasmo svabe u ovom prvom poluvremenu..... ne znaju sta ih je snaslo....;))))) xexexe..... svaka cast momci.... samo tako nastavite i drugo poluvreme.... neka bude 5 razlike.... toliko su mi prosle godine naplacivali voznju na Prateru.....;))))))))

Alexander Serbski

pre 15 godina

Čestitam gosp. Antiću na sjajno obavljenoj pripremi igrača kako fizičkoj tako i psihičkoj ali posebno na odlićnoj taktici kojom je slomljen protivnik. Praktički nisu imali ni zrno šanse ne za pobjedu nego i da budu dostojan takmac. Mi više a očito je to nismo u rangu Litvanije, Austrije, Mađarske,... već smo spremni i za veće protivnike tj. za najbolje rangirane reprezentacije na svijetu. Čestitke još jednom i pozdrav iz Splita.

vllll

pre 15 godina

ma jos na pocetku drugog poluvremena se videlo da ce Austrijanci da daju gol, ali nema veze, Boze moj, samo da ne primimo jos koji

Marko

pre 15 godina

Na hrvatskoj televiziji u komentaru svih rezultata kada se stiglo do nase grupe glavna prica je bila o Farskim ostrvima i kako su izgubili samo 1:0,a o nama ni reci.Kakva pakost.A nas voljeni RTS tek sto se utakmica zavrsila brze bolje se odjavljuje i krece sa prenosom celodnevne svadbe.Ni komentara,ni izjava,uzas jedan kakav je to servis.
Sve pohvale nasima,fenomenalna igra,Austrijanci su veoma dobro prosli,mogli su popiti 5 komada.Krasic i Jovanovic kao spanski inkvizitori nekada.Idemo na SP ali to vise nije igra na 1:0 kao kod Petkovica,ovo je vec milina gledati.

dime

pre 15 godina

zivim,u austriji.nazalost,nisma mogo ,da dojem do karata.gledali mso utakmicu,u ogormnoj kladionici u salzburgu, i naravno bila je puna nasih,i ljudi MNOGO SAM SRECAN!!!OVO JE ZA SVU NEPRAVDU,KOJU DOZIVLAJVAM OD OVIh GETSAPOVCA.IANCE,ZIGIC,NEBI TREBO NI NAKLUPOI DA BUDE!!!NEMA VEZE MNOGO SMA SRECAN!!!JER SU NA SVA USTA,OVDE PRICALI,KAKO NAS DOBIJAJU,U BECU!!!ZIVELI BRACI SRBI,GDE GOD DA STE!

marko

pre 15 godina

Svaka cast nasima na pobedi i odlicnoj igri. Naravno, niceg od ovoga ne bi bilo da je Djukic ostao na mestu selektora, jer bi nastavili da igramo slabo.Ziveo Antic!

Pelle

pre 15 godina

E pa narode, docekasmo i ovo da nasi zavuku 6 golova u 2 utakmice. Prijatno sam iznenadjen.
Ovako, izdvojicu samo neke:
Stojkovic - 8 (odlican, mada je imao jedan kiks)
Vidic - 9 (decko je fantastican, savrsen, svetska klasa)
Obradovic - 8.5 (sta reci, gol i mnogo odradjenog posla u odbrani)
Stankovic - 7.5 (sta znam, recimo, ok je odigrao)
Krasic - 8.5 (decko je crtao po terenu, svaki napad koji je isao preko njega je bio opasan, skidam kapu)
Pantelic - 7.5 (mozda jaka ocena, ali decko se stvarno trudio, i njegovom zaslugom smo dali jedan gol, i imao je par ok akcija)
Zigic - 5.5 (e ovaj covek je posebna prica, ajde sto trci ko zirafa i glavom radi kao golub, nista pametno i produktivno nije uradio, zali boze visie kad se covek ne snalazi u vremenu i prostoru)
U svakom slucaju Antic je napravio itekako vidljive promene u igri nase reprezentacije, i mogu slobodno reci da je izbacio patch za full verziju 1.0, ovo sve pre njega je bila BETA verzija, sa puno rupa. Aleluja!

Janko Jerinic

pre 15 godina

@Aca VOSA: Za Milijaša nikako nisi u pravu, za Žigića si apsolutno u pravu. Kod sve tri izmene sam očekivao da će izaći Žigić, ali se to nije desilo. Ja ipak moram da verujem da Antić zna šta radi bolje od svih nas, ali je pogotovo u poslednjih 20-tak minuta delovalo kao da Žigić nema šta da traži na terenu. Voleo bih da neki novinar pokrene to pitanje, čisto da bi nama laicima i polu-laicima bilo malo jasnije :)
Svim ostalima svaka čast

P.S. Učlanite se u moj "Bane Ivanović fan club" na fejsbuku :)

Dulan

pre 15 godina

E bas necu nista da prokpmentarisem povodom ove utakmice, samo hocu da kazem da chicha Laza nije hteo da kupi jos neko pivo a Slavke se stiso za cigare. Stvarno nije u redu sa njihove strane, nadam se da ce sledeci put ispraviti svoje greske, mislim kada bi Antic sedeo s nama oni se nebi tako ponasali...

navijac

pre 15 godina

Cestitam nasima na pobedi i odlicnoj igri. Ne bih se bavio sada stvarima koje su dobre, vec onima koje su lose i koje se moraju ispraviti ako mislimo da nastavimo ovako. Prvo i osnovno, moram da kazem da goreg igraca od Zigica nisam gledao dugo dugo vremena u nasoj reprezentaciji! Decko je potpuno zalutao na teren, niti ima pas igru, niti zna da primi loptu, spor je kao puz i treba mu sat vremena da se okrene, ne zna da se zagradi gubi lopte maltene cim ih primi. Jedino sto ima je ta visina, ali cak i tu sve cesce gubi duele u skoku, posebno se to videlo pred kraj utakmice kad mu je ponestalo snage! Neshvatljiva je i odluka trenera Antica, da iz igre izvede danas vrlo dobrog Pantelica, a Zigica ostavi u igri. Od tog trenutka mi smo nacisto otupeli u napadu, jer u njemu vise i nije imao ko da igra. Ne znam sta vise treba da se desi pa da Zigic ne dobije poziv, jer ga on svojim fudbalskim umecem nije zasluzio. Nije tu problem sto on ne igra u svom klubu, decko jednostavno NE ZNA i tacka. Sa druge strane, Pantelic, iako cesto obiluje nekim glupim potezima, zna fudbal, i trudi se, trci dosta, i steta je prava sto nema pravog partnera u napadu. Nije mi jasno zasto selektor nije probao sa Lazovicem u drugom poluvremenu, posebno sto je utakmica vec bila resena. Druga stvar koju ne razumem je izmena Stankovic Jankovic!?! No Comment. Zbog tih izmena smo i popustili na kraju, ali dobro, Antic je pametan covek i sigurno je uvideo da je pogresio, tako da ne sumnjam da ce on to ispraviti.

Milan

pre 15 godina

Video sam da su proteklih nedelja komentatori spominnjali kako treba staviti Krasica u prvih 11 i definitivno mislim da je to dobitna kombinacija,jer ruku na srce ipak je decko standardan u CSKA koji je bolji i od Palerma i od Djenove gde Jankovic ili je izmena ili na tribinama.A svakako sa dve zadnje utakmice u reprezentaciji i partijama koje pruza u CSKA mislim da zasluzuje da igra u nekom od vodecih evropskih klubova.

GATUZO

pre 15 godina

@ (Y/Kv, 15. oktobar 2008 23:17)
A sve to ne bi moglo bez ANTICA(znamo iz koga kluba potice).A vecina ovih sto si nabrojao su igrali i pre za reprezentaciju,pa uporedi te njihove igre i ove sada.Ako imas i malo realnosti u sebi bice ti jasno ko je zasluzan za to!!! Mada je to totalno nevazno,najbitnije je da igramo dobro i imamo rezultate.

Rocksteady

pre 15 godina

"Struchnjaci",jeste li vi gledali tekmu,pa taj Pantelic kojeg pljujete je imao dve asistencije.O cemu vi pricate.Nego odvojite se malo od ekrana sto tv-a,sto monitora i uradite koji sklek,bice od koristi! :P

Pancevci

pre 15 godina

Ljudi, jel postoji neki zvanicni sajt orlova, jel vodi neko ljude na gostovanja, posto sam jedino sam partizanom isao negde... ako ovako nastavimo, bice mi zadovoljstvo da idem na gostovanja sa repkom... :)
Hvala....
a i vi ljudi, ae malo vise na stadio a ne da nam mladi igraju pred praznnim tribinama...

na pogresnu adresu si uputio komentar!!!

pre 15 godina

DARKO PFC Ja nisam iskompleksiran i nisam ni sumnao da neki grobar nece odgovoriti na moj komentar.Pogledaj samo koliko je grobarskih komentara veceras koliko posle utakmice sa Litvanijom,ma svaki put kada se spomene repka javljaju se iskompleksirane glave i placu i kukaju kao i veceras za Zigicem,Pantelicem....To je njihova bolest.Zvezdas sam,ali nikada nisam delio igrace koji nose srpski grb na grudima na delije i grobare,a znas zasto?Zato sto sam pravi navijac,a ne neka iskompleksirana bud.la kojoj je vaznije dali igra partizanovac ili zvezdas.Na zalost vas grobara je mnogo takvih.I zato bi ti pametnije bilo da si taj komentar uputio tvojim grobarima,a ne meni!!!

Janko

pre 15 godina

Kao sto sam sve vreme govorio odlican je posao napravljen smenjivanjem Djukica pre nego sto su pocele kvalifikacije.
Pantelic odlican i za ono sto je uradio mogao bi da dobije i epitet igraca meca da je barem samo jedna od njegovih lopti usla u gol,ljudi ovde ocigledno potcenjuju znacaj asistencija.

Stankovic dobar eh da se nije povredio na pocetku utakmice protiv Francuske tamo ne bi izgubili.Odlican posao Antica samo nek ovako nastavi najtezi mecevi tek dolaze.

Chana

pre 15 godina

Ovaj komentar sam poslao na tekst koji je najavljivao utakmicu:
"SVIM LJUDIMA DOBRE VOLJE !
Ne pada mi na pamet da teoretišem kao neki od mojih prethodnika, znam da će na teren istrčati 11 njihovih i 11 naših momaka, i ako sve bude regularno i sportski - bolji treba da pobedi...
Ja sam ubeđen da će Panta večeras proraditi, Lane Jovanović će ostaviti bar gram srca na terenu više od ostalih a ako mu to bude težak zadatak, odn. ako se ostali budu borili kao Stanković, Krasić, Ivanović i ostali protiv Litve - 3 boda su naša!!!
Antić me je razočarao u Parizu, protiv Litvanaca me nije nešto posebno oduševio, vreme mu je da taktički zablista večeras...
Od nas osam sa posla, 5 su stavili fiks 2, jedan je za 0 a dvoje misle da smo pukli...
Prognoze su 1-1, 2-1, 0-1, 1-2, 1-2, 1-0 i 1-3 (kolega koji najbolje od svih nas poznaje i prati fudbal) - dok sam ja prognozirao 4-2(3-0) za nas...
Mislim da ćemo ih nakantati !
SRETNO NAM BILO...
(Chana, 15. oktobar 2008 13:18)"
SVE MI NEŠTO MILO ŠTO MI JE ŽENA POREKLOM IZ KREMANA - ODAKLE SU I TARABIĆI...
Šalu nastranu, bili smo kako sam i očekivao - fantastični a Antić je večeras pokazao da može da složi igru za 10 !!!
Za mene je Stanković odigrao 75 minuta iz snova, trčao, uklizavao, odigravao duple pasove bez greške, smetao Austrijancima maksimalno. SVAKA ČAST DEKIJU !!!
Njemu uz rame fantastični Vidić, Krasić, Obradović, Lane-legenda Jovanović i da ne grešim dušu svi ostali - na čelu sa Pantelićem. Ima čovek srce ko planina, Srbin je 110% i neće ga gol u A-timu - do Rumuna i Francuza. Sad tek žalim što ovako nismo igrali protiv izvikanih Francuza - bilo bi 5:0 !!!
Ostaje nam da ovakvu igru ponavljamo... Žigić treba da nam bude džoker a ne starter. Po potrebi ubacivati Kačara (legendu Vojvodine), Sulejmanija, Nikolu Petkovića i ostale momke koji su se dokazali u mladoj reprezentaciji.
Ali, posle večerašnje utakmice ne sumnjam da su sve kockice složene kod Antića - a to je najvažnije!
I naravno, uvek važi ona narodna mudrost: U DOBRU SE NE PONESI, A U ZLU SE NE PONIZI...
Samo pozitivno, i napred,
SRBIJO !!!
Navijač Vojvodine

pedja

pre 15 godina

ovim fudbalerima antić rekao u ove dve poslednje utakmice da igraju na tri boda a oni razumeli "tri gola". mlado to al tvrdo na uši...

nema veze - naši su! :) samo napred! (kako smo se nadali... :)

Dusan

pre 15 godina

Nasha reprezentacija je zaista odlichno odigrala ovu utakmicu, nisam se nadao ovakvoj igri nashih...furiozan pochetakc i 3 gola, mislim da bi takva igra trebala da krasi nash tim...samo jedna zamerka, ne treba se opushtati iako se ima ubedljivo vodjstvo nad protivnichkim timom, bez obzira kakvog kvaliteta on bio...nadam se da tje i na sledetjoj utakmici biti prikazana i ponovljena jucherashnja/notjashnja kako god, igra nashe reprezentacije, narochito protiv Rumunije, jer kao shto vidimo, Rumuni su poludeli sa tim fudbalom i odlichno igraju...a sa Francuzima i ostalima tjemo lako...nema shta vishe da dodam, josh jednom svaka chast nashi i samo napred!!!!!!

Београђанин

pre 15 godina

Пре свега свака част за игру, залагање и резултат. Коначно имамо селектора са ауторитетом, и човека који зна да направи атмосферу у репрезентацији, о поставци игре нећу ни да причам, човек је то већ доказао с' обзирам које је све тимове водио.

Видан напредак у игри, за сваку похвалу, али не смемо се опустити, ово су само две добре партије у 5 дана.

Сачекајмо, и надајмо се да ће фудбалероси наставити узлазном путањом.

Сви у Румунију у марту, и то ввозом!

А прва следећа код куће нека буде на пуној маракани, и да се одужимо момцима за сјајне игре, а не да гледамо преко ТВ и да какимо по нету ко је из Звезде, а ко из Партизана, ко је лош, а ко добар.

Срби, пробудимо се!
Србија игра фудбал!

svaka cast

pre 15 godina

Ljudi shvatite da Zigic i ne treba nista da radi, dovoljno je sto on vezuje dva igarca u odbrani,a to nam otvara mnogo prostora za organizovanje napada...

Sto se tice Pantelica, svaka mu cast, odlican je bio ceo mec, nece ga gol doduse, ali je zato bio kljucan asistent

Najvise cestitki Anticu, sto je preporodio tim

Zivela Srbija!

bokibokiboki

pre 15 godina

«Stojkovic, Vidic, Stankovic, Lukovic, Jankovic, Pantelic, Milijas, Zigic...samo 8 "zvezdasa" u timu?! Pa se posle cudimo otkud nam ide.»
VIDIC I STANKOVIC NAJBOLJI, OSTALI ZVEZDASI LOSI!!!

«a kapiram cela zvezda je u reprezentaciji pa vas zato nema na tabeli»
HA-HA-HA! :)))

Zapravo tesko tebi

pre 15 godina

@Tesko tebi
Ja sam navijac OFK, a ne Partizana!
A Zvezdase sam nazvao iskompleksiranima zato sto u danu kad su junaci tekme Jovanovic, Krasic(koji su Vosini izdanci)Ivanovic(OFK)a i Obradovic…vi pricate o Pantelicu, Zigicu!
Kljucni igraci ove i prosle tekme-tvorci brze, modernije, nove igre Srbije su (prvo selektor)ANTIC, a na terenu to sprovode krila i bekovi Ivanovic, Krasic, Jovanovic, Obradovic.
Jeste se Pantelic trudio, zabelezio asistencije, ali su za FORMU IGRE zasluzna ova 4 igraca!
Kompleksasima sam vas nazvao jer vecito pricate o tudjim kompleksima, a time zapravo govorite o svojim.Sto potvrdjuje i tvoj kometar.
I u danu kad treba da se pise o Srbiji, navijaci Zvezde pisu-igralo je 6 nasih igraca…e pa ljudi igrao je samo 1- Milijas, a o trenutnom kvalitetu Zvezde govori tabela.
Napred OFK, napred svi srpski timovi, NAPRED SRBIJA!

Darko pfc

pre 15 godina

@ (na pogresnu adresu si uputio komentar!!!, 16. oktobar 2008 00:51)

Ne znam zasto uopste imas potrebu da posle ovakve igre pricas o ovim stvarima! Naravno da ima navijaca koji ne podnose neke igrace (a ima ih na obe strane)! I to je potpuno normalno!

Ali ajde napisi sta mislis o igri Zigica sinoc! Ali budi iskren, nemoj da te vode tvoji kompleksi! Jer vidim da si zaslepljen klubastvom! Da nisi ne bi uopste potezo ovu temu! Ne valja ti to za zdravlje :)!

Voja NS

pre 15 godina

Ljudi, Antara stvarno zna sta radi...kakvu je taktiku namestio...samo hrabra igra i otvorenost donosi rezultat a ne one ziheraske fore...BRAVO,SRBI!!! samo bez euforije, ima dosta do kraja ali ako se po jutru dan poznaje...dobro jutro, Juzna Afriko

SU

pre 15 godina

Pa ovo nisu oni igraci sto su pre igrali za nas!!!
Taman kad sam hteo da zauvek prestanem da gledam nasu reprezentaciju oni poceli da igraju...Anticu svaka cast.. Ako odemo na SP nadam se da nas necete osramotiti..Samo ..svaki put se nadamo....

lich

pre 15 godina

Molim???? :PP
Ko je to rekao da treba biti zadovoljan sa 4 boda iz dve utakmice...Krasic izgleda da ne misli tako cim je poslao onu bombu !!!

duduu

pre 15 godina

Pratim ove skijase vec godinama,ipak zivim u Austriji i to pored Ernst Happel stadiona ali ovo sto danas igraju to je kriminalno.Ma igraci Srbije se nisu posteno ni oznojili,a razbucali su ih kao saronja plot.Nadam se da ce im dati jos koji da sutra na miru mogu citati njihove novine,digli su se skijasi mnogo nakon EP misle sto su od nas izgubili 1-0 da su sila bravo Srbija uljepsali ste mi noc.

nebraska

pre 15 godina

Selektor sa autoritetom,napadacki fudbal,izgaranje za dres.Davno je trebalo reprezentacija tako da pocne da igra. Samo napred, ne treba stati dotucite ih do kraja ,jos 3 komada.

ras

pre 15 godina

nisam smeo da gledam utakmicu od pocetka...aj nemoj sad da stanete,molim vas ....da i mi nekom nabiemo petardu u ovom veku!!!!SRBIJA!!!

kad tamo medjutim

pre 15 godina

I taman kada sam pomislio da me u vezi srpskog fudbala vise nista ne moze iznenaditi... (poplavela mi butina od stipkanja u prvom poluvremenu, ali po svemu sudeci ne sanjam)

jekum

pre 15 godina

Cestitke nasima na pobedi, a cestitke i onom Sapcaninu na pravoj odluci, jer mislim da bi u ovoj nasoj repki igrao maksimum 5 puta :)

masa

pre 15 godina

ludih furioznih pola sata igre i austrija je pala.svaka cast momcima samo ne da se onako opustaju kao sto su se opustili u drugom poluvremenu

Đole

pre 15 godina

Ovo je, prema mom mišljenju, sigurno bila jedna od najboljih partija naše reprezentacije u poslednjih desetak godina - 3 komada odma' na početku, pa do kraja utakmice, polako, sa pola gasa, taman koliko treba.
Sjajno! Sve čestitke našim lavovima!

Duka

pre 15 godina

BRAVO CAREVI!!!
Tako se igra za SRBIJU!
Svaka čast Antiću, da nije došao sad bi mi igrali 0-0 sa ovim pacerima...
Još da prorade malo napadači i biće to sasvim dobra reprezentacija.

Jeca

pre 15 godina

Evo i zvanicno:
BRAVO MOMCI!:)
Definitivno ste pokazali da znate da igrate,samo nije imao ko da vas predvodi na pravi nacin.
A onda je dosao Antic i svima je "svanulo" :)))
Jos jednom BRAVO ORLOVI!

Igor

pre 15 godina

Ajte malo da se i mi radujemo... Odusevljen sam igrom i moram reci da to nije samo u ovoj tekmi. Jedino sto mi smeta su ``neki`` komentari ovde... mi SRBI imamo tu naviku da i pobedu pretvorimo u poraz,da se stalno svadjamo... ja sam navijac Zvezde ali kad igra nasa repka ne zanima me ko i odakle igra. Bitno je da se trudi i da da maximum na terenu... Gledam ove austrijance i ako deprimirani porazom koji se video jos posle 25.min kad su dali gol svi skacu,podrzavaju a mi? Mi se ovde prepucavamo da li je Zigic ili neko drugi dobar ili nije. Zato je tu selektor a mi kao gradjani ove zemlje imamo ulogu i da kritikujemo argumentovano ali pre svega da podrzavamo i navijamo za nasu Srbiju.
Mislim da je Antic jako kvalitetan selektor i da kao sto svi vidimo idemo na gore,igramo dobro i uvek moze bolje ali za ovo kratko vreme ja sam prezadovoljan. Zavrsavamo prvi u grupi gde je jedna Francuska i jako neugodna Rumunija a i ostale repke nisu za potcenjivanje...
Zelim nam da se i u sledecoj godini radujemo dobrim rezultatima sve do kraja i odlaska u J.Afriku...
NAPRED ORLOVI!!!

delirijum

pre 15 godina

Ovi sto nas dizu u nebesa posle dve pobede (moram da priznam da su sjajne) su najvise pljuvali po timu treneru itd.. a tsko ce raditi i posle 1 ili 2 izgubljene utakmice...

BorkoSavic

pre 15 godina

Mislim da su protiv Austrije neki timovi iz prvih 10 sa rang liste FIF-e imali mnogo vise problema.Po meni ocene: Stojkovic 7,5,Ivanovic 7,Vidic8,Lukovic7,Obradovic8,Stankovic7,5,Milijas6,5,Krasic8,Jovanovic7,5,Pantelic7 i Zigic6,5. Cim se igra ofanzivno,a ne sa 4 beka i 3 zadnja vezna vide se rezultati.

Srpska Crna Gora

pre 15 godina

KRASICU MAJSTORE SUPER igra!!!
EE ovako volim da ih vidim kad znam da je kvalitet tu i dobro igraju, svka cast!!! Odbrana super, stojkovic malo grijesi, krasic odlican jovanovic odlican pantelic dobar bio!! Svi ostali ok hvala vam konacno igrate kako znat!!!

Aca

pre 15 godina

jedan je RADOMIR ANTIC!!! Hvala ti Antara sto si preuzeo reprezentaciju, najvise si ti zasluzan za ovaj napredak u igri, za sve trenutno sto je dobro. NAPRIJED ORLOVI!!

grobar pariz

pre 15 godina

ubismo ih ko gavrilo ferdinanda...bravo mali obradovicu.bravo svi beli orlovi.bravo!a ovi francuzi oko mene crci ce od muke. jos da im rumuni ovde uzmu bod i mi smo sigurno prvi u nasoj grupi i idemo na SP

slovenac

pre 15 godina

e bravo Antiću kralju, sve ovo su imali i bivši selektori na razpolaganju ali nisu znali da ukonponuju ovaj orkestar...
a onaj stanković ko da mu je neko reko da donese komad mesa, a ovaj zapeo pa da donese nečiju butinu, bravno majstore...kako krasić iz koljena zabija gol, a obradovićev lažnjak, šta da kažem za žigića jeste drvo ali je srpsko drvo, koje ne puca lako, pa se trojica popela na to drvo, pe nesmiju da siđu sa njega, i onaj vidić me nervira dobija svaki duel, i da ne pominjem sad svakog ali to je to, tako se to radi...e kad bi nam sada dali u subotu romune, da pocepamo i tu priču, pa da završimo s ovom igircom...
samo tako napred masjtori...

Marko Vozdovac

pre 15 godina

@ (Zlatko Todorović, 15. oktobar 2008 22:41)
Majke ti pogledaj jos jednom snimak pa opet napisi da je Stojke bio u pet metara i da nije bilo kontakta rukama...
Bravo momci, prosto mi je neverovatna transformacija ekipe za koju je do pre par meseci, povezati cetiri tacna pasa bila misaona imenica, u ovo sto je nas nacionalni tim sad... Svaka cast svim momcima koji su bili na terenu, svaka cast Panti koji je, na nesrecu, pogodio stativu i precku, svaka cast Obradovicu za gol, svaka cast Krasicu za fenomenalan gol...
Srbijo zgazi ih sve!!!

The Matrix

pre 15 godina

Repka se probudila! Skuvajte kafu!!! Gorcu!!!!
Bravo momci samo tako nastavite... Vi ste nas ponos!!! Da gazimo sve redom!!!!
Pozdrav iz dijaspore!!!

veseli

pre 15 godina

Mislim da je ovom pobedom zavrsena prica da Srbija ima devet miliona selektora.Vise niko nema pravo da komentarise spisak pozvanih,formaciju i bilo sta.Posle dugo godina imamo jednog,ali vrednog.Antara hvala ti,momci hvala Vam sto ste ginuli,sve je veceras divno,prelepo,ma odlicno..

Nikola

pre 15 godina

E sad mozete da slobodno pricate kako je prvo poluvreme recept za kvalifikacije i tako dalje, a ne onda kad smo izgubili tekmu!!

DO JUZNE AFRIKE

pre 15 godina

A niko da spomene navijanje,a kako bre da se ne dobije uz onakve navijace,Srbe iz Beca...SVAKA CAST SVIMA!!!A mi u martu napunimo stadion zasluzili su ovi momci to...samo napred

sale sarajevo

pre 15 godina

Gospodine Anticu
puno Vam hvala.
Iskreno nisam vjerovao, ali ste me demantovali i još jednom hvala. Napokon imamo selektora igramo fudbal i ne branimo se kao p...e.
pozdrav iz sarajeva

Serbia Forever!

pre 15 godina

Svaka cast momcima, igraju i bore se srcem za svoju zemlju. Tako i treba naravno.
Samo mozda ipak igramo isuvise ofanzivno jer sa Zigicem, Pantelicem, Krasicem i Jovanovicem igramo u napadu, to ce biti izuzetno rizicno protiv jacih ekipa. Posebno bih pohvalio Milijasa , ja kao navijac Partizana mu skidam kapu za ove dvije utakmice sto je odigrao i samo neka nastavi tako. Pantelic konacno pocinje da lici na igraca, mada bih ga ja kao i svi valjda koji ista znaju o fudbalu najradije ostavio u Njemackoj ali dobro da ne kritikujem nista posle ovako bitne pobjede.
Jos jednom sve pohvale za momke i kad igra reprezentacija daj da zaboravimo klupske boje. Ja se inace potpisujem sa 'Partizan Forever' ali naravno kad igra reprezentacija ona je najbitnija! Pozdrav svima

Mike

pre 15 godina

Bravo momci!!!
Sjajna igra, pobeda. Nesto losije drugo poluvreme, ali potpuno razumljivo.
Vidic odigrao fantasticno, Jovanovic, Ivanovic, Stankovic takodje.
Dve greske, jedan primljen gol. Sve u svemu-SJAJNO!!!
Samo napred do Juzne Afrike

berlinski srbin

pre 15 godina

e sada znamo, zbog cega smo antica molili godinama da dodje u reprezentaciju, treba mu dati dozivotni ugovor u savezu, CAR!!!!

serti

pre 15 godina

http://vinovo.magnify.net/watch/playlist/CG6LZF55LGZ3K58J
Golovi sa kvalifikacijskih utakmica, Spanija dobila u Belgiji, Italija jedva pobjedila CG, Rusija rastura...

Srbija je na dobrom putu osigura SP (i bez baraza)

Иван-Ниш

pre 15 godina

Доживех да кажем: "Србија игра леп фудбал". Хвала Мурињу и Антићу што нам вратише Станковића из његових раних двадесетих. Иако ни друго полувреме није било лоше, креативност нам уби тактика да играмо много мирније. Па Красић, Тошић, Јанковић, Обрадовић, Јовановић, а богме и Пантелић, просто трепере од жеље да дају још по који гол. Србија се у фудбалу најбоље брани када напада.

ultras vinkovci

pre 15 godina

Komentirao sam nakon utakmice sa Litvom kako mi nije jasno 100 nezadovoljnika na komentarima,a nakon pobjede i odlične igre.Večeras se ti ne javljaju ili su naglo promijenili mišljenje pa sada hvale reprezentaciju.Ima opet negativnih komentara o Žigiću,a momak se zaista trudio.Čestitke tvorcu komentara broj 7.A vi ljudi manite se selektorskog posla i pustite ovog čovjeka da radi svoj posao.

krajnje odusevljen

pre 15 godina

@ igra ocajna i neorganizovana
na celoj utakmici nismo napravili tri pasa po zemlji,sve neke duge lopte koje napamet saljemo u napad
rezultat kranje nerealan
penal bio za austriju
sva sreca sto oni jos vise nemaju pojma od nas pa nas nisu napunili
(krajnje realan, 15. oktobar 2008 22:57)
Sve je to lijepo i "strucno"... Samo jedna mala molba druze, sledeci put odgledaj utakmicu. Nije ti mama vjerodostojno prepricala desavanja na terenu.
Hvala vam braco! Republika Srpska slavi!

Darko

pre 15 godina

Da je Djukic selektor forsirao bi Rukavinu i to bi bila greska,mnogo je bolje kad Bane Ivanovic igra desnog beka, ostaje zal sto u proslom ciklusu kvalifikacija Ivanovic nije igrao na poziciji desnog beka,Krasic i Jovanovic bi morali da pocnu svaki mec,ovde je pobedila hrabra taktika sa 3 napadaca(tj 2 glavna)pre je svaki mec na strani Srbija igrala sa jednim odsecenim spicem,Sulejmani u napad i eto svetskog prvenstva..

meraklija

pre 15 godina

Duzan sam RTS-u oko 6000 i bas sam juce razmisljao da smanjim taj dug,ali kad sam video da kasni prenos mlade reprezentacije i kao slag na tortu nema himne iz Beca,onda sam popizdeo i rekao da nikad necu da platim. Stalno to rade kad gostujemo.Nacionalna tv koja preskace svoju himnu tako ne moze da se zove.Mislim da neko treba da odgovara zbog toga.Ja nemogu da shvatim da je bitnija reklama umesto himne.Jel ste normalni bre? Za sta da vam placam?Za ono sto smo godinama cekali himnu,grb i zastavu,a vi da nam uskracujete najlepsi trenutak pred pocetak utakmice.NE PLACAJTE PRETPLATU!!!

Srbija polako krece prema crnom kontinentu

pre 15 godina

Zaista dobro igra nase reprezentacije, a i dragomi je da vidim da moze i bolje jer nismo bas odigali sajajno svih 90 minuata ali nema veze vidi se napredak. A ovi hrvati su vrlo simatican narod kaze ,,nogometnom velesilom jacom od Portugala, Hrvatske, Engleske, Njemacke... Zaista jedan od bisera a zato ja imam kontru zato. Kviz na SOS kanalu od navedenih reprezentacija izbacite uljeza ko ne spada u kategoriju velesila. Javlja se Ante iz Bjelovara odgovor je Hrvatska jer ona je svetska velesila.

Magic

pre 15 godina

Nervira me jedino sto nema zelje za demonstriranjem sile.Dakle,umesto da ih oducimo od fudbala(danas svi igraju-ma vazi)mi u drugom primimo gol.Ipak,popravljamo se

Nikol@

pre 15 godina

Ovaj claudio je car, uzeo mi rec iz usta, posebno sto se tice "najboljeg" igraca na svetu Luke Modrica. Pozz za sve, bravo nasi, samo tako nastavite, konacno smo poceli da napredujemo u fudbalu, kao i u kosarci, nazalost sad je vaterpolo u problemu ali bice bolje i tamo...

dokumenti bosanski-krv srpska

pre 15 godina

Ljudi,pustite na miru Žigića i Antićev izbor!Drugacije mi gledamo na Nikolu,a drugačije protivnici.Nikome nije lako da trpi dva-i-nešto metraša u šesnaestercu,tako da on odvlači najmanje dva protivnička odbrambena igrača na sebe.Ne mora obavezno da bude strijelac,ali sam ga bezbroj puta vidio kako glavom spušta centaršuteve na uspješan volej saradnika iz napada.Naravno,i lopte iza leđa golmanu.Tim koji dobija se ne mjenja!Nikoga nije lako pobjediti,pa ni Farska Ostrva.Pitajte Austrougare,hehe.Živjela Srbija!

dovla_bec

pre 15 godina

super utakmica, odlicna igra naseg tima u prvih 45 min i rano vodjstvo omogucila nam je mirnu zavrsnicu matcha i donela 3 boda...moram napomenuti da su nasi navijaci bili veceras fantasticni, bodrili su tim svih 90 minuta a jedini igraci koju su im se na neki nacin oduzuli(osim pobede) bacajuci svoj dres u publiku bilu su bas igraci koje vi i najvise kritikujete PANTELIC, ZIGIC,krasic i jovanovic dok su ostali otisli put svlacinice...Pozz sa Ernst Happel Stadiona

duki

pre 15 godina

UUUUUUUUUUUUUU.....
AAAAAAAAAAAAAA.....
SRBIJA......
NAJBOLJA JE NAJBOLJA.... Svaka im cast... Konacno su individualni kavliteti postali timski,zato ovako vezemo po terenu.... bravo Pantelicu,tako se igra i bori za drzavni tim!!!!! ovo je fenomenalno,na sledecoj utakmici Marakana ce biti dupke puna!!!! Napred Anticu,napred Srbija!!!

divdiv

pre 15 godina

Dokle vise da trpimo ovaj neprofesionalizam na domacim televizijama (rts prednjaci)?! konstantno se ukljucujemo u prenos sa zakasnjenjem, mislim da ovo nema smisla! Trebali bi i novinari da nesto kazu o ovoj pojavi, pa to nema nigde, pogledajte malo hrvate i razmislite o tome... samo me zanima dali je to obaveza prema nekome ili bahatost...

Београђанин

pre 15 godina

Пре свега свака част за игру, залагање и резултат. Коначно имамо селектора са ауторитетом, и човека који зна да направи атмосферу у репрезентацији, о поставци игре нећу ни да причам, човек је то већ доказао с' обзирам које је све тимове водио.

Видан напредак у игри, за сваку похвалу, али не смемо се опустити ово су само две добре партије у 5 дана.

Сачекајмо, и надајмо се да ће наставити узлазном путањом.

Сви у Румунију у марту!
А прва следећа код куће нека буде на пуној маракани, и да се одужимо момцима за сјајне игре, а не да гледамо преко ТВ и да какимо по нету ко је из Звезде, а ко из Партизана, ко је лош, а ко добар.

Срби пробудимо се!
Србија игра фудбал свих 90 минута!

Zdravko Colic

pre 15 godina

Treba da pobedimo francuze na Marakani, kako znamo i umemo i onda cemo moci da kazemo "Juzna Afriko, EVE NAS".
Sto se tice ovih 3:1, nista ja tu ne bi dir'o!

Sarma

pre 15 godina

Meni je najjaci bio austrijski TV komentator, nekadasnji fudbalski internacionalac Herbert Prohaska, koji je u analizi meca rekao kako mi Srbi imamo puno srece - tri suta, tri gola, i jos dve precke pogadjamo kol´ko smo srecni LOL
Sad mi je malo zao sto smo u drugom poluvremenu stali,trebali smo da ih sameljemo, al´ dobro sad...

P.S. Jao, jedva cekam sutra, prvi cu da odem u biro da ih domacinski docekam, kako je red: sa srpskom mucenicom i kafom a la Krasic (to je ona sto se pije u 8:45) 8)

Najjaci smo u svemu!

pre 15 godina

Vrhunska igra uzivao sam zaita ali treba pohvaliti i nase ostale reprezentacije ovi do 19 god razbili engleze a mladi kao po obicaju gaze sve redom. Nego, da zakljucimo nijedna zemlja nema takve rezultate u Evropi zato radujmo se uspjesima. Eto imamo Partizan koji moze da igra ravnopravno sa svima Evropi, jedan Borac iz Cacka igra protiv velikog Ajaksa dobro Zvezda je u krizi ali vratice se i oni to je neminovno. Liga nam uopste nije losa iako je mnogi kritikuju. Ali da zavrsim stvarno Vaterpolo, Kosarka , Odbojka , Tenis sad i Fudbal, pa tu je i Milorad Cavic i jos da nam se Rukomet vrati na stare staze uspjeha i mislim da jace zemlje u sportu nema od Srbije.

salle

pre 15 godina

Ma kakav sport kriza u zemlji gas poskupeo,telefon isto, meso i struja odavno a vi pricate o fudbalu i nekim fudbalerima punih para,zabole njih i za Srbiju i za himnu i za RTS sto je pustio reklame!!!

Antara zna

pre 15 godina

Ljudi, ko se od vas seća da je gledao neku našu reprezentaciju (SFRJ, SRJ, scg, SR) da je igrala onako efikasno i produktivno NA PRVU LOPTU? Ja imam 50 godinica i ne sećam se, majke mi!
Još mi je čudnije, kako ih je Antić "obučio" da igraju na taj način, kada to nikada do sad nisu radili?
Mnogo štošta mi tu nije jasno, kao ni razlog zbog kojeg je Žigić i dalje u timu. Nama, amaterima, izgleda kao da taj čovek pripada nekoj drugoj galaksiji, ali selektor ga uporno stavlja u prvu postavu od početka.
Ja ću pre da poverujem da on zna nešto što mi, obični smrtnici, ne znamo - a i ne vidimo. Uostalom, tu su rezultati koji ga (Antića) "pokrivaju". Barem za sada.

U svakom slučaju, mnoooooogo prijatno iznenadjenje, bez obzira što je u pitanju pobeda nad evropskom a "velesilim". Ako uzmemo u obzir gde smo mi bili do pre par godina, onda je ovo uspeh nad uspesima.

raci

pre 15 godina

Zbog propusta sa himnom, Tijanic bi morao podneti ostavku, ili bar da ga nadlezni otpuste.
Mi smo dokaz da je dno tek pocetak propadanja, sramota!!!

Timok

pre 15 godina

Bravo Srbijo!
Daj boze da im predje u naviku da po tri komada zabodu svima.Anticu je bas prijala pauza od par godina da mu se znanje malo slegne-covek moze da drzi predavanja svim trenerima na celom svetu da treneri mogu slobodno da naprave pauze,napune baterije pa nastave s radom.Dok neki jadnici od trenera srljaju iz poraza u poraz i tako do kraja karijere,plaseci se sami sebe izgube identitet.Realno nadao sam se da ce Antic znati sta radi pred pocetak kvalifikacija prati sta izjavljuje ali covek je pokazao i vise od ocekivanog-samo se koncetrisi majstore i opusteno do krova sveta idemo S R B I J A
Komentare tipa ocene za igrace na ovoj utakmici ne mogu nikako da svarim-10 svima
Sve su to nasa deca i majka SRBIJA ih je iznedrila-svaka cast svima
Nadam se da cemo u buducem periodu ici na cifru od
5,6,7,8 golova,to svakako nije nemoguce
vraceno je itekako poljuljano samopouzdanje igraca,poverenje navijaca,vracena je radost u nase domeve gde uzivamo cirkajuci omiljeno nam pice,grickajuci nesto dok psujemo neki tamo javni servis koji nije zasluzio da mu pominjem ime-niti je onaj njihov glavni i odgovorni urednik-veciti student to zasluzio
Evo upravo pocinje repriza i ide himna Austrije,bas da vidim ponovo to necuveno zlodelo koje nam ja ta televizija nacinila.Da ne kazem-pu bre,bruka i sramota
idem da gledam reprizu tekme-nema tu sta vise da se komentarise
GAZI S R B I J O!!!

dejan iz bijelog svijeta

pre 15 godina

Nije nas bilo 20 000, mozda deset hiljada...ali nam je bilo tako lijepo...!! Izmedju pete i dvadesetpete minute nisam znao gdje mi je glava...

milan

pre 15 godina

Najlepsi deo utakmice, i najvaznije je, ne rezultat vec prvo poluvreme u kojem su nasi igrali kako se nije videlo vec dugo vremena. Igrati sa takvim duhom i voljom niti jedan poraz nece pasti tesko.

Bosko Vukov

pre 15 godina

Pricao sam sa drugom preko mobilnog i pitao ga posto je on kao strucnjak. Koliko cemo da pobedimo Austrijance, 1,2,3 i tu sam stao. Nisam gledao fudbal ne pamtim, ali imao sam pravo. Od igraca znam jos samo Dejan Stankovic i kada je cika izasao u drugom poluvremenu sredina terena je postala kao svajcarski sir sve sa rupama i primili smo go ili gol, ne znam, uglavnom, zasluzena pobeda. Posle utakmice komentarisao je bivsi repreze... suvise dugacko Prohaska i hvalio je Srbiju, a voditelj pored njega kaze i tako je Austrija izgubila 1:3 protiv i nije rekao ime protiv koga su Austrijanci izgubili, ljubomorna fasisticka i desnicarska svinja. Pozdrav iz Vienna.

Misko

pre 15 godina

Prvo da cestitam nasima na pobedi,ali nije to jedini razlog zbog kojeg se javljam.Kakav je to navodno javni servis gradjana(RTS)kada oni pustauju reklame dok nam se intonira himna???Sramota.Trebali su da puste Tijanica da nesto mlati i da se prolupava.Stvarno treba da se uzme jedna g...... motka i da se ta banda skloni.Zar nismo jedva cekali da se himna promeni a sada neki kreteni da bi uzeli jos para umesto himne daju reklame.Sramota.Trebao bi cak i Premijer da reaguje i rastera te bandite kojima cela Srbija placa pretplatu.

BJ

pre 15 godina

Bravo momci, bravo Anticu! Samo tako nastavite. Ne mogu a da ne spomenem raspali RTS koji nas po ko zna koji put **** u zdrav mozak. Zaista mislim da tu JADNU kucu treba spaliti do temelja, ne i radnike u njoj, ali, urednika svakako javno isamarati. Pretplatu bi svi kolektivno trebali da prestanemo da placamu! RTS-u, ne trebas nam, JADAN SI I ZALOSTAN!

Žil Vern

pre 15 godina

Ne treba biti euforičan!Ovo su isti igrači od ranije ali je i selektor-različit!Nije nikakva promena kako se govori u htenju u taktici u patriotizmu već u tehničkom izvođenju elemenata-u svežini shvatanja fudbala zbog čega se fudbal i igra bilo kao Srbija bilo kao Austrija,Litvanija...-bez "smrdljivih" zapažanja a za Antića pohvala što je zaista realan i patriota.

REALNI

pre 15 godina

Pa gde ste sada pesimisti????,,AKO IZVUCEMO BOD BICEMO SRECNI!,,Srbija igra bato,gazi,opet smo onaj stari EVROPSKI Brazil.Samo napred LAVOVI, tresi boraniju do kraja!!!

Miša

pre 15 godina

Mislim da je krajnje vreme za građansku neposlušnost. Ljudi, ne plaćajte RTS do ostavke Tijanića. Kažu smetnje na satelitu, kao da je partizanov stadion na Melmaku, pa kasni prenos mladih 10 minuta, smešno.Pola prvog poluvremena nismo čuli komentatora, mora da se zapričao sa Alfom. Prenos A tima je još crnji i gori. Važnije im je da strpaju pare od reklama, nego da vidimo i čujemo himnu. Zašto su doveli u studio Stevanovića kad nije stigao da kaže ni tri reči. Do smene Tijanića PROTEST.

madjar

pre 15 godina

Ima li neko "mu.a" da smeni Tijanica i celu sportsku redakciju za prvorazredi skandal oko preskakanja nacionalne himne zarad reklama. Da se bar nisu ukljucili u momentu kada austrijanci sa ponosom pevaju svoju himnu, ovako je ispalo da "javni" servis vise postuje reklame i austrijsku himnu nego sopstvenu. Ne postujemo sami sebe a trazimo da to dugi cine. evidjena sramota i bruka. naknadno emitovanje himne na poluvremenu je vrhunski cinizam, ili je mozda neko sa vrha intervenisao. Tijanic pre nego sto podnese ostavku ili bude smenjen morao bi da se izvine narodu za ovaj skandal i da sam predlozi da se RTS odrekne haraca zvanog "pretplata", jer odavno sustinski nisu javni servis i da promovise novi "slogan "pravo rts-a da ne znamo nista"

Petrovici

pre 15 godina

prvo polovreme je bilo sjajno, ali drugo je vec bilo mnogo losije. sto je izbacio trener pantlica? Ali ipak 3:1 za srbiju....

mors

pre 15 godina

prvo poluvreme je nesto najbolje sto sam gledao zadnjih deset godina od nasih,a i cela utakmica se moze svrstati kao najbolja u zadnjih desetak godina,jos od mondijala u francuskoj 1998...
vazno da se nasi vise ne vucu kao babe na terenu (to se pogotovo odnosi na Stankovica) a sve zahvaljujuci Radomiru Anticu.Ma nije covek za dzaba bio i trener barse,reala i atletika (s kojim je psotigao velike uspehe)...dosta je bilo sa gubljenjem utakmica i bodova od "fudbalskih velesila":Kazahstana,Jermenije,Azerbedzana i ostalih...Samo se ne treba zanositi,ima jos mnogo do kraja.Najvaznije je da imamo igru,nasi su dobro odigrali i utakmicu protiv Francuske (sem onih 5-10 min kad su primili golove) a svi mediji i dobar deo navijaca je hteo da stavi na kolac...ostavimo se toga i napokon da sednemo i uzivamo u fudbalu...ma nisu nas za dzaba zvali evropski brazilci...NAPRED SRBIJO KA JUZNOJ AFRICI!!!

mors

pre 15 godina

prvo poluvreme je nesto najbolje sto sam gledao zadnjih deset godina od nasih,a i cela utakmica se moze svrstati kao najbolja u zadnjih desetak godina,jos od mondijala u francuskoj 1998...
vazno da se nasi vise ne vucu kao babe na terenu (to se pogotovo odnosi na Stankovica) a sve zahvaljujuci Radomiru Anticu.Ma nije covek za dzaba bio i trener barse,reala i atletika (s kojim je psotigao velike uspehe)...dosta je bilo sa gubljenjem utakmica i bodova od "fudbalskih velesila":Kazahstana,Jermenije,Azerbedzana i ostalih...Samo se ne treba zanositi,ima jos mnogo do kraja.Najvaznije je da imamo igru,nasi su dobro odigrali i utakmicu protiv Francuske (sem onih 5-10 min kad su primili golove) a svi mediji i dobar deo navijaca je hteo da stavi na kolac...ostavimo se toga i napokon da sednemo i uzivamo u fudbalu...ma nisu nas za dzaba zvali evropski brazilci...NAPRED SRBIJO KA JUZNOJ AFRICI!!!

šomi

pre 15 godina

ovo je stvarno prevršilo svaku meru,treba smeniti Tijanića i sve odgovorne u RTS za vreme intoniranja Srpske himne oni puštaju reklame!Momcima svaka čast,odigrali su fenomenalno i samo napred do Južne Afrike!

Munze Konza

pre 15 godina

Njanja dal je Žigić, njanja dal je Pantelić, njanja dal je Kežman - koga bole uši! Oduvali smo Austrijance - ne sećam se da smo nekoga tako skoro spalili - od vremena SFRJ nismo nikog. A sad ja da analiziram sve od početka, ne pada mi na pamet - svi su bili odlični i više nego dobri da ih otkinemo, napržene i nadobudne. Protiv Francuza treba ispuniti rupu, da nas bude 55 hiljada, ako tu dobijemo, idemo u JAR. Zaslužili su i mladi, i ovi momci od sinoć da ih pozdravimo najjače što možemo. A RTS što ne pušta himnu zbog reklama - da ne pričam. Sve sam poslove prekinuo, obalavih pričajući deci zašto se poštuje i tuđa, a kamoli svoja himna, a oni je uopšte ne puste?! Sram ih bilo po stotinu puta, menjali su Srbiju za pivo ili žvake.

SRBIJA

pre 15 godina

Kao prvo cestitke selektoru i igracima na odlicnom izdanju. Prvih pola sata super igra, sto se tice ostatka utakmice mozda i razumljiva opustenost posle 3-0.
Kao drugo molio bih B92 da ne objavljuje komentare tipa ovi su iz zvezde, ovi iz partizana ili iz nekog treceg kluba. Ovo je reprezentacija i ona treba da bude iznad svega, a uostalom ovo je vest o repki, a ne o klubovima.
SRBIJA IZNAD SVEGA.

Miki

pre 15 godina

Sta smo mi to Bogu zgresili da ne mozemo ni himnu da cujemo ni sastave ekipa da vidimo? DOKLE VISE?!?
(Ataman, 15. oktobar 2008 21:22)

Sta to vredi prijatelju.95% SRBA NE ZNA RECI SVOJE HIMNE!!!
Ne znaju ih ni fudbaleri!
Dobili smo Austriju jer smo igrali ofanzivno i sa tri spica.Bravo Anticu i momcima!

messi

pre 15 godina

Bravo majstori,tako se bori za svoju zemlju,sve je bilo fenomenalno,sem naravno sto smo propustili cuti svoju himnu,jezio sam se na svako dodavanje lopte,na svaku upaljenu baklju,na svako sirenje ruku i grljenje nasih igraca,na pogled ka svecanoj lozi austrijskih ministara,kancelara i ostalih sluzbenika..Hvala vam!!

Dane

pre 15 godina

Sa ovakvom igrom nasa selekcija moze da izbori ukesce u zavrsnici WC.Verujem da cemo oboriti i Rumune...kao i Francuze u revans mecu...Izgledali smo sjajno!!! :)

DŽedaj

pre 15 godina

Čitajući komentare,shvatio sam jedno važno pravilo:U svakoj pobedi postoji "kukolj".U prošloj su to bili Žiga,Panta,Deki(a možda i u ovoj) a u ovoj je Tija-koji pretplatu roni.

GATUZO

pre 15 godina

# Joj Gatuzo...pa komplexi su ne izlecivi i dalje!
Ima vas do duse bar jos 100 takvih sa komentarima i istim sindromom samo na ovoj temi!
(Y/Kv, 16. oktobar 2008 09:07)



Decko ja sa kompleksima nemam problema,niti sa tim da reprezentacij bude sastavljena od ovih igraca.Ti si taj koji ih ima jer prvi pominjes zaluge igraca koje brane boje tvoga kluba.Ovde nije rec o klubastvu kao sto sam ti gore napisao vec o kolektivu koji su pokazali.Ja sam izneo samo cinjenicu na tu tvoju opasku.I da samo jedno pitanje za tebe.Zasto nisi ostavio ovakav post kada smo igrali prosle kvalifikacije i kada su ti isti igraci bili u ekipi i imali rezultate kakve su imali.P.S. Kad vec moram i ovo da napisem,komplekse smo vam mi pokazali pre par dana.

todos

pre 15 godina

Prvo zelim da se zahvalim Gospodinu Anticu sto je ove nase amatere uveo u red.
Cestitam na ogromnom uspehu!!!
Drugo, ostavite vise Himnu i RTS. Problem je sto verzija za nasu narodsku himnu pominje Kralja, a sto se RTS-u i rezimu ne dopada!

mmarko28

pre 15 godina

Prvo,svaka cast svim momcima na zalaganju i igri.Konacno da repka igra kako svi mi zelimo.To je pristup.Ako smo bolji od neke ekipe to izlazi na videlo samo ako ih napadnes.ANTICU LEGENDO!!!
Drugo, nisu u ovoj ekipi igrali igraci Zvezde i Partizana vec SRBIJE.Treba da je sramota sve ove sto se prepucavaju i prebrajaju igrace.Koliko sam ja prebrojao u ovom timu je igralo samo 3 igraca iz nase lige (Obradovic,Milijas,Tosic) i to je mlogo lose, ali je odraz kvaliteta nasih klubova.Nikog normalnog u Engleskoj ne zanima koliko je igraca igralo iz Celzija,Mancestera ili Liverpula, vec da li je Engleska dobro igrala i TACKA!!!

joksovic sasa

pre 15 godina

Pobjedama nad Litvanijom I narocito Austrijiom vratili ste mi veru u srpski fudbal. Igraci fantasticni, sto bi znacilo da su Litvanci i austrijanci procitani. vELIKI POZDRAV ZA SELEKTORA ANTICA I NJEGOVE SARADNIKE. pOKAZALI STE DA SE NA MUCI POZNAJU JUNACI. mNOGO SRECE U NAREDNIM UTAKMICAMA. a POSTO SRECA PRATI HRABRE A VI STE TO BILI U BECU, ETO NAS NA MONDIJALU. JOS JEDNOM VELIKI POZDRAV I MNOGO SRECE I NA PROFESIONALNOM I NA SPORTSKOM I NARAVNO LJUDSKOM PLANU. BRAVO I NAPRED ORLOVI. Sasa Joksovic Pljevlja Crna Gora

nikola nish

pre 15 godina

Žalosno je što naš narod ne ume ni da se raduje nekom uspehu... Bravo naši, svaka vam čast!
Nije u redu što napadate Žigića , a pogotovo Pantelića. Žigić možda nije toliko brz i nije u formi u kakvoj je nekada bio, ali zato on odlači po dva protivnička igrača , vidite da igrači iz "drugog plana " daju golove....šta tu ne valja? Što se Pantelića tiče, dečko je fenomenalno odigrao utakmicu ali ga neće gol, pa neće. Nadam se da će na proleće da "eksplodira", njegovim dosadašnjim zalaganjem apsolutno to zaslužuje.
Nikada nisam verovao da od selektora (trenera) u velikoj meri zavisi uspeh jedne ekipe, smatrao sam da su ipak igrači ti koji su najzaslužniji za uspeh...međutim, od kada je Antić trener naše reprezentacije polako počinjem da menjam mišljenje i shvatam značaj trenera. Antiću, svaka čast ! Ne bih želeo da "glumim" selektora , ali smatram da bi Lazovića trebalo uvrstiti u prvi tim i to u tandemu sa Pantelićem, makar jedno poluvreme, mislim da je dečko malo više zapostavljen nego što treba, a i te kako ima šta da pokaže na terenu.
Još jednom svaka čast našima za uspeh , samo tako nastavite !

Marko

pre 15 godina

U svemu ovome najbitnije ko su Zvezdini a ko Partizanovi igraci i ciji su vise doprineli pobedi, mislim ZALOSNO... Pojedini ljudi su stvarno napaceni!

idemo!

pre 15 godina

da pojasnimo zlatku:
jeste atakovao rukama na igrača, to što je bio u petercu i što protivnik nije bio u posedu lopte nema apsolutno nikakve veze, a što nije bio zadnji u odbrani tek nema veze.
bravo za fuzbaljore

A4

pre 15 godina

Sve one sto smatraju da ZIGIC i PANTELIC ne treba da igraju bih pitao sledece:
Sta treba njih dvojica da urade? Da kazu mi ne igramo dobro i necemo u tim?
Valjda ih je Antic stavio u tim a njega hvalite, gde je logika?
Ili on ili vi ne znate nista, kad se pojave bolji onda cemo menjati, do tada navijajmo za SRBIJU ovakva kakva jeste.

WV

pre 15 godina

@ (zlatko, 16. oktobar 2008 14:37)
Brate nemoj Pantu da diras odmah ce te proglasiti kompleksasom :)! Jesi li video kako se lepo krsti...

Nešo

pre 15 godina

Хвала СРБИЈО, СРПСКА слави, бих пати !!! Браво браћо, идемо даље.
Нешо-Делија-РЕПУБЛИКА СРПСКА

ЗОНА

pre 15 godina

Када год Милијаш, Обрадовић и Тошић буду пре свега Срби па тек онда Звездаши и Партизановци, биће овако добро.

boki

pre 15 godina

Krenuo sam sa drustvom oko devet iz Banjluke,po Becu sam se osjecao kao da sam u BG,svuda nasi navijaci sa prepoznatljivim obiljezjima,po bastama kafica,po cijelom gradu,sretnemo i Vladu Divca,na Ernst Hapelu nase gromoglasno navijanje kao da smo u Beogradu,onda ponizimo Svabe u deset minuta.Neke se stvari ne mogu kupiti novcem.Voli Vas Banja Luka

CroCop

pre 15 godina

Alo bre, Srbi sta tripujete, pa ovo je jedna jadna Austrija, nije Nemacka ili Obala Slonovace ;)

smirite se, i djuka vam je bio dobar dok je pobedjivao, a kad su ga napunili onda on veze nema... tipicno srpski, znate samo da smarate sa komentarima ;s

Nikola

pre 15 godina

Umesto da se radujete pobedi vi kritikujete igrace!!!Aj da vas vidim nebi znali ni loptu udariti a ne nesto drugo!!!Lako je za kompijuterom pricati!!!

AlenPFC

pre 15 godina

bravo za pobedu, fenomenalno, ne bih voleo da kritikujem ali zigic ne treba nikako da igra, i moze li neko mi reci dali samo jedna repka ide bez baraza na SP ili dve, i ako igra baraz dal igra sa neku evropsku repku ili ne? hvala unapred

Toliko

pre 15 godina

DARKO PFC Slazem se sa tobom da sa obe strane ima navijaca kojima smetaju neki partizanovi ili neki zvezdini igraci,ali moras priznati da vi grobari vec toliko placete i kukate za tim Zigicem i Pantelicem da ste vec smesni!!!! Zigic je nas najbolji strelac i tu prestaje cela prica,a totalno je sve jedno da li ce on dati na jednoj utakmici jedan gol,dva gola i jednu asistenciju ili cak i tri gola vama ce uvek biti niko i nista iz jednog jedinog razloga jer je delija!! Jesam zvezdas,ali kao sto sam rekao nikada nisam delio igrace koji nose na grudima srpski grb na partizanove i zvezdine igrace i za tvoju informaciju vise sam nego realan navijac i zato su mi smesni i jadni svi grobari koji vec mesecima placu.Istina je da Zigic nije u formi,da nije standardan u valensiji i istina je da ni u reprezentaciji ne pruza dobre partije,ali budite sigurni da smo za Antica svi mi mala deca i da covek najbolje zna zasto je isti taj Zigic stalno u prvoj postavi!!! I sa tako losom formom dao je gol recimo samo Litvancima da se ne vracam toliko unazad.Ziga je jednostavno kako god da igra velika opasnost za protivnika posle svakog prekida gde su uz njega uvek dva igraca sto ostavlja dovoljno mesta za ostale nase napadace i fudbalere,isto tako je koristan i kada protivnik izvodi prekide!!! Sama njegova pojava na terenu nam daje vecu sigurnost u odbrani,a u napadu nam otvara vise mogucnosti.Setise samo protiv francuza kada je u 90-tom minutu francuski fudbaler RUKOM jer je Zile za dve glave vislji od njega skinuo Zigicu loptu sa glave i to u sesnaestercu.Svaki NORMALAN sudija bi svirao penal,i sta bi onda bilo da smo izjednacili zahvaljujuci njemu? Opet bi ga pljuvali! Za utakmicu sa Austrijom,kazes da ti prokomentarisem Zigicevu igru? Kazes iskreno? Pa nema tu sta da se mozga,decko nije pokazao nista sem one nazovimo sanse iz drugog,treceg minuta,ali to se da kazem danas desilo njemu drugi put ce nekom drugom,jedina je razlika sto ce Zigic uvek biti taj za koga ce te da pisete kritikujete i sve ostalo.Pantelic je opet iskreno NAJVECI borac u nasem drzavnom timu.Vidite to i vi,ali opet decko je zvezdas.Nece ga gol,pogodio je vec 16 stativa,precki....ali opet niko od grobara nece reci;Svaka cast Panto,imao je precku,stativu,namestio je dva gola!!!Svi ste pisali Obradovic je dao gol,Pantelic je maneken,a da li je neko rekao;Stvarno mu je majstorski dodao loptu? Svaka cast Obradovicu i ja cu da kazem da je decko MAJSTORSKI zavrsio akciju jer je taj Obradovic za mene SRBIN kada na grudima nosi SRPSKI grb,ja u njega ne gledam grobara!!!! Dobro nam ide ljudi,pa zar je vazno da li igra Zigic,Pantelic,Lazovic ili neki peti? Pozdrav