Ponedeljak, 13.10.2008.

15:19

JJ: Titula na Mastersu za kraj

Prva teniserka sveta Jelena Janković izjavila je da želi još dugo da dominira na WTA listi i da joj je glavni cilj do kraja sezone osvajanje Mastersa u Dohi.

Izvor: B92

JJ: Titula na Mastersu za kraj IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

37 Komentari

Sortiraj po:

da dodam

pre 15 godina

# 32 @Komentar, slazem se samo da dodam da medju Aninim fanovima ima uzasnih. Najgore je to sto su medju njima gospoda, ne samo deca, od kojih bi covek trebalo da ocekuje po koju pametnu i mudru rec ali......ovo je Balkan pa te mudre treba traziti medju onima koji se nisu svrstali u jedan od ova dva tabora. Izgleda.

Cyber sex bato!!!!

pre 15 godina

Kako igraju ostale konkurentkinje neće biti neki veliki problem da osvoji Masters.. Nažalost...
(Rajcek Raja, 13. oktobar 2008 15:43)
@ Raja Rajček
Dodji da zajedno navijamo na Mastersu protiv JJ!
(Laza Lazarević, 13. oktobar 2008 16:59)
...Uaaaaaaauuuuuu kakva ljubav preko net-a...Opako, opako...Pazi se Rajo stize Laza!

Markoni

pre 15 godina

Da Da Da, najbolje bi bilo da Jelena osvoji GS, da se istripuje da je zveda, počne da potcenjuje svaku protivnicu i završi tamo gde je završila Ana!
Nije jelena kriva što je van konkurencije trenutno, pobedila je mnogo dobrih teniserki! A koju je to Ana vecu protivnicu pobedila posle tog GS, tj koju protivnicu uopšte?
Mada, razumem ja vas, Anini "fanovi", morate da iskalite bes i nezadovoljstvo jer i sami znate da vas je Ana razočarala, njeni pravi fanovi na koje je ponosna navijaju za nju i u dobru i u zlu i to joj znači. Ne zanima njih JJ, da li je osvojila GS ili ne, njih zanima samo Ana. Ne znače njoj Jelenomrsci, od toga nema ništa!
A ako hocete da vidite sta je Jelena napisala a sta su mediji u Srbiji iskoristili i naduvali idite na Jelenin sajt gde se obratila fanovima! Dosta toga je prepisano a naravno i dodato, Srpki nema sta, ko će koga ako ne svoj svoga! Jelena sve najbolje...

Sandra

pre 15 godina

Smesno je kako se prepucavaju fanovi Ane I. i Jelene J.,Srbija treba da je ponosna na svoje tenisere,sportiste uopste koji je predstavljaju u najboljem svetlu. Oni su u poslednjih 15.god jedina svetla tacka Srbije.

komentar

pre 15 godina

Kad procitam komentare pojedinih Jeleninih navijaca (kao npr. natase) muka me uhvati! Toliko ostrascenosti i pakosti (mrznje prema drugoj nasoj teniserki) da ja nemam reci da opisem.
Jeleni svaka cast i sve cestitke na uspesima, ali pojedini njeni navijaci su jednostavno uzasni!
Gospodo/deco, ugledajte se na Jelenu i ne sipajte mrznju i zlobu okolo, nego osmeh i dobro raspolozenje.

Space Jam

pre 15 godina

Samo neka JJ nastavi da igra i trenira kao do sada i samo neka je posluži zdravlje, biće i Mastersa i GS-a koliko hoćeš. Ona do sada jednostavno nije imala dovoljan kvalitet za osvajanje GS-a, pa ga zato nije ni osvojila. Doduše tu su bile i Enan, Šarapova i Serena u sjajnoj formi ali sada je situacija malo drugačija :)

Irena

pre 15 godina

@Nena, komentar. 28,
Posto kazes da je bolja konstantnost nego GS, zelim sledece godine Jeleni da bude konstantna van GS-ova, a Ani da pokupi sve GS titule. Tako bi i jedna i druga bile zadovoljne.
Posteno?

Nena

pre 15 godina

Pa bolje i da nema ni jedan GS nego da od RG-a koji je u maju, do okobra, skoro novembra, ne moze da poveze 2 meca. Jelena je, za razliku od nekih, konsantna, i mozda nema GS, al bar ne ispada vec na sledecem turniru u 2. kolu, i to zato sto prvo ne igra, i to nije kod AI samo kod GS, vec kod svih turnira. Ona ne ume da poveze 2 turnira, ako jedan osovji, u drugom je zagarantovano ispadanje u 2. ili eventualno 3. kolu. GS-ovi jesu najbolji teniski turniri, ali ne i jedini, da se samo oni gledaju, drugi se ne bi ni igrali. I zato ne smarajte vise sa tim GS, nije ni prva ni poseldnja koja je postala prva bez GS, a sigurna sam da ce ga biti, i to nadam se mnogo.
Ajde JJ!!

igysa

pre 15 godina

Ne brinite "braćo" uplakana. Uzeće Jeca GS vec prvi sledeci, a pre toga Masters:-) cisto vama za inat ! Ova devojka više nego ikada veruje u sebe, a ja nikad mirniji, kao i mnogi tenis fanovi koji je prate maltene od početka, nisam sedao pred TV !

Mima,Stutgart

pre 15 godina

Moram da ispravim gresku kod komentara br.12.Moj odgovor gospodinu Aci Kordicu je na komentar teksta"Jelena povecala prednost".Izvinjavam se ako niste razumeli poruku.Malo sam bila besna,pa mi se potkrala greska.

Shadow

pre 15 godina

Malo se primirili " ovi Anini " pa poceli da vrte staru plocu...Strasno, no comment !

Jeco, svim srcem sam uz tebe, NAJBOLJA SI !!!

Idemo Ana!

pre 15 godina

Citam komentar ove Natase sto kaze nekom da bi trebao da lize Jelenine patike, jer se usudio da pomene da je srpski uspeh bio i kad je Ana bila br.1, medjutim to je ispada bila sramota, i mislim se kako Jelena ima neverovatno sofisticirane navijace...

dusan

pre 15 godina

Veliki borac koj nikad ne odustaje koj uvek igra do kraja.A to sto nema grenslem titulu to je samo pitanje vremena kad ce da se desi.Napred Jeco

Samo kazem

pre 15 godina

Svaka cast Jeleni, sve cestitke na uspehu do sada, ali ovi njeni navijaci su cirkus.
Po vama Jeleninim fanovima sada ispada da GS i nije bas nesto, ali je zato Peking i Moskva mnogo velika stvar!
Da je Jelena osvojila slucajno GS, ovaj sajt bi bi kolabrirao od vaseg odusevljenja pretocenog pesme i ode.

Mala doza realnosti vam ne bi skodila.

BemBam

pre 15 godina

Svi koji dajete odgovore ovom Rajcek Raji, iskulirajte ga vidite da je lik...ok ne zelim da kazem nesto sto ce povuci neobjavljivanje komentara sli mislim da shvatate na sta mislim.

Dakle ignorisanje je najbolji lek za takve trolove.

xzxfv

pre 15 godina

hm

Smatram da nisi u pravu,jer ako mislis da GS titule cine karijeru, onda o tenisu pojma nemas!Ja isto volim Anu i svaka joj cast na GS ali JJ je igrala fantasticno u poslednje tri nedelje,i osvojila tri turnira!Njen kvalitet za prvo mesto je to sto je konstantna!
I ovog puta je totalno zasluzila prvo mesto!Usput me zanima koliko imas godina,pa da napises ovako pametan komentar!

natasa

pre 15 godina

Jeco, kraljice nasa, svaka ti cast!!! A nakomentar broj 13 imam da kazem sledece:Sram te bilo, da te nije sramota!!! Sta hoces ti? Umesto da se radujes sto Srbija ima najbolju teniserku sveta, ti ces sad da lupetas tu?! A ako cemo tako, ti pricaj sta hoces, Jelena je BOLJA teniserka od Gospodjice Ane, JJ je NAJBOLJA!!!!!! Ana je dominantna bila samo na Rolan Garosu, i sta joj je to znacilo? Posle toga, njeno ime je stajalo u rubrici "bruka istorije" i zauzela 1. i 3. mesto!!!! HA HA HA!!! A tada je bila prva teniserka!!! Pogledaj malo drugi deo sezone, i nadam se da si dovoljno pametan(ili pametna-nije me interesovalo dalje da citam posto sam na pocetku ukapirala da se radi o nekome bez mozga) da zakljucis da je Jelena NAJDOMINANTNIJA TENISERKA OD KADA SE ZISTIN ENAN PENZIONISALA!!! A dragoj Gospodjici Ani porucujem da se zahvali Jeleni, zato sto je se zahvaljujuci njoj nezasluzeno vratila na 4.mesto umesto sto stalno pljuje po njoj i istice kako joj Jelena nije drugarica!!! Kao da to nekoga zanima!!! Tako da i ti i Gospodjica Ana mozete da cutite, zato sto Jeleni niste ni do patika, i mozete samo da polizete zemlju po kojoj nasa naJJbolja gazi!!!

Ajmo nasi!

pre 15 godina

Slazemo se da je br. 1 na WTA veliki uspeh srpskog tenisa. Koji je prva ostvarila Ana. Kao i GS.
To samo za podsecanje.

E sada, Jelena ni tvoji uspesi nisu za potcenjivanje, bravo bravo bravo, samo napred da i ti osvojih neki GS.

Najbolje bi bilo da od sada pa nadalje podelite medju sobom GS titule, kao sto su Serana i Venus medju sobom podelile u proteklih nekoliko godina.

Napred Srbi!

IVan

pre 15 godina

Kada bi bilo kao sto "hm?" kaze, onda bi trebalo samo da se igraju GS-ovi. Medjutim, nije tako. Nisi u pravu. Zao mi je Ane, ali stvarno zao, sto ima ovakve navijace!

Mima,Stutgart

pre 15 godina

Gospodine,Aco Kordicu,cemu ironija?Stidite se svojih reci.Vi ste verovatno veoma uspesni u vasem poslu,pa imate pravo da se podsmevate tudjim uspesima.O Vama pisu novine,verovatno i vase slike izlaze na naslovnim stranama?Ako ne shvatate sta znaci biti prvi na svetu u bilo cemu,a vi barem pokusajte da cenite trud koji je Jelena ulozila da to postigne.
P.S.Jeco,divim ti se!A na komentar gospodina Ace Kordica i njemu slicnih mozes samo slatko da se nasmejes.

hm?

pre 15 godina

Jel ona to pokusava reci da je ovo veci uspjeh nego kad je Ana bila prva? Neka ju netko podsjeti da jos nema niti jedan GS naslov. S obzirom nema GS trenutno je najgori broj jedan u povjesti...Ana svoj ima, a uz to i vise GS finala. Toliko o tome tko je napravio veci uspjeh.

iivviiccaa79

pre 15 godina

kada se igra 4 turnira zaredom, rizik od povrede se povecava...

ali ko te pita, imas ugovor pa igraj dok ne crknes na terenu...

ti ATP i WTA kalendari su zaista nehumani...

V.J.

pre 15 godina

Jecili, tvoja suza nas boli i raduje koliko i tebe samu.
I mi sve ove tvoje uspehe preživljavamo s ljubavlju i neizmernim poštovanjem.
Hvala Ti.

ljepotni marinko

pre 15 godina

Naša Jeleno samo izigravaj nonstop paćeš vazde pobjeđivat sve redom jel ako ne izigravaš nemoreš napredovat toti ja žborim zaisto.

V.J.

pre 15 godina

Jecili, tvoja suza nas boli i raduje koliko i tebe samu.
I mi sve ove tvoje uspehe preživljavamo s ljubavlju i neizmernim poštovanjem.
Hvala Ti.

Mima,Stutgart

pre 15 godina

Gospodine,Aco Kordicu,cemu ironija?Stidite se svojih reci.Vi ste verovatno veoma uspesni u vasem poslu,pa imate pravo da se podsmevate tudjim uspesima.O Vama pisu novine,verovatno i vase slike izlaze na naslovnim stranama?Ako ne shvatate sta znaci biti prvi na svetu u bilo cemu,a vi barem pokusajte da cenite trud koji je Jelena ulozila da to postigne.
P.S.Jeco,divim ti se!A na komentar gospodina Ace Kordica i njemu slicnih mozes samo slatko da se nasmejes.

BemBam

pre 15 godina

Svi koji dajete odgovore ovom Rajcek Raji, iskulirajte ga vidite da je lik...ok ne zelim da kazem nesto sto ce povuci neobjavljivanje komentara sli mislim da shvatate na sta mislim.

Dakle ignorisanje je najbolji lek za takve trolove.

IVan

pre 15 godina

Kada bi bilo kao sto "hm?" kaze, onda bi trebalo samo da se igraju GS-ovi. Medjutim, nije tako. Nisi u pravu. Zao mi je Ane, ali stvarno zao, sto ima ovakve navijace!

natasa

pre 15 godina

Jeco, kraljice nasa, svaka ti cast!!! A nakomentar broj 13 imam da kazem sledece:Sram te bilo, da te nije sramota!!! Sta hoces ti? Umesto da se radujes sto Srbija ima najbolju teniserku sveta, ti ces sad da lupetas tu?! A ako cemo tako, ti pricaj sta hoces, Jelena je BOLJA teniserka od Gospodjice Ane, JJ je NAJBOLJA!!!!!! Ana je dominantna bila samo na Rolan Garosu, i sta joj je to znacilo? Posle toga, njeno ime je stajalo u rubrici "bruka istorije" i zauzela 1. i 3. mesto!!!! HA HA HA!!! A tada je bila prva teniserka!!! Pogledaj malo drugi deo sezone, i nadam se da si dovoljno pametan(ili pametna-nije me interesovalo dalje da citam posto sam na pocetku ukapirala da se radi o nekome bez mozga) da zakljucis da je Jelena NAJDOMINANTNIJA TENISERKA OD KADA SE ZISTIN ENAN PENZIONISALA!!! A dragoj Gospodjici Ani porucujem da se zahvali Jeleni, zato sto je se zahvaljujuci njoj nezasluzeno vratila na 4.mesto umesto sto stalno pljuje po njoj i istice kako joj Jelena nije drugarica!!! Kao da to nekoga zanima!!! Tako da i ti i Gospodjica Ana mozete da cutite, zato sto Jeleni niste ni do patika, i mozete samo da polizete zemlju po kojoj nasa naJJbolja gazi!!!

xzxfv

pre 15 godina

hm

Smatram da nisi u pravu,jer ako mislis da GS titule cine karijeru, onda o tenisu pojma nemas!Ja isto volim Anu i svaka joj cast na GS ali JJ je igrala fantasticno u poslednje tri nedelje,i osvojila tri turnira!Njen kvalitet za prvo mesto je to sto je konstantna!
I ovog puta je totalno zasluzila prvo mesto!Usput me zanima koliko imas godina,pa da napises ovako pametan komentar!

igysa

pre 15 godina

Ne brinite "braćo" uplakana. Uzeće Jeca GS vec prvi sledeci, a pre toga Masters:-) cisto vama za inat ! Ova devojka više nego ikada veruje u sebe, a ja nikad mirniji, kao i mnogi tenis fanovi koji je prate maltene od početka, nisam sedao pred TV !

dusan

pre 15 godina

Veliki borac koj nikad ne odustaje koj uvek igra do kraja.A to sto nema grenslem titulu to je samo pitanje vremena kad ce da se desi.Napred Jeco

Ajmo nasi!

pre 15 godina

Slazemo se da je br. 1 na WTA veliki uspeh srpskog tenisa. Koji je prva ostvarila Ana. Kao i GS.
To samo za podsecanje.

E sada, Jelena ni tvoji uspesi nisu za potcenjivanje, bravo bravo bravo, samo napred da i ti osvojih neki GS.

Najbolje bi bilo da od sada pa nadalje podelite medju sobom GS titule, kao sto su Serana i Venus medju sobom podelile u proteklih nekoliko godina.

Napred Srbi!

Nena

pre 15 godina

Pa bolje i da nema ni jedan GS nego da od RG-a koji je u maju, do okobra, skoro novembra, ne moze da poveze 2 meca. Jelena je, za razliku od nekih, konsantna, i mozda nema GS, al bar ne ispada vec na sledecem turniru u 2. kolu, i to zato sto prvo ne igra, i to nije kod AI samo kod GS, vec kod svih turnira. Ona ne ume da poveze 2 turnira, ako jedan osovji, u drugom je zagarantovano ispadanje u 2. ili eventualno 3. kolu. GS-ovi jesu najbolji teniski turniri, ali ne i jedini, da se samo oni gledaju, drugi se ne bi ni igrali. I zato ne smarajte vise sa tim GS, nije ni prva ni poseldnja koja je postala prva bez GS, a sigurna sam da ce ga biti, i to nadam se mnogo.
Ajde JJ!!

Shadow

pre 15 godina

Malo se primirili " ovi Anini " pa poceli da vrte staru plocu...Strasno, no comment !

Jeco, svim srcem sam uz tebe, NAJBOLJA SI !!!

Sandra

pre 15 godina

Smesno je kako se prepucavaju fanovi Ane I. i Jelene J.,Srbija treba da je ponosna na svoje tenisere,sportiste uopste koji je predstavljaju u najboljem svetlu. Oni su u poslednjih 15.god jedina svetla tacka Srbije.

Markoni

pre 15 godina

Da Da Da, najbolje bi bilo da Jelena osvoji GS, da se istripuje da je zveda, počne da potcenjuje svaku protivnicu i završi tamo gde je završila Ana!
Nije jelena kriva što je van konkurencije trenutno, pobedila je mnogo dobrih teniserki! A koju je to Ana vecu protivnicu pobedila posle tog GS, tj koju protivnicu uopšte?
Mada, razumem ja vas, Anini "fanovi", morate da iskalite bes i nezadovoljstvo jer i sami znate da vas je Ana razočarala, njeni pravi fanovi na koje je ponosna navijaju za nju i u dobru i u zlu i to joj znači. Ne zanima njih JJ, da li je osvojila GS ili ne, njih zanima samo Ana. Ne znače njoj Jelenomrsci, od toga nema ništa!
A ako hocete da vidite sta je Jelena napisala a sta su mediji u Srbiji iskoristili i naduvali idite na Jelenin sajt gde se obratila fanovima! Dosta toga je prepisano a naravno i dodato, Srpki nema sta, ko će koga ako ne svoj svoga! Jelena sve najbolje...

iivviiccaa79

pre 15 godina

kada se igra 4 turnira zaredom, rizik od povrede se povecava...

ali ko te pita, imas ugovor pa igraj dok ne crknes na terenu...

ti ATP i WTA kalendari su zaista nehumani...

hm?

pre 15 godina

Jel ona to pokusava reci da je ovo veci uspjeh nego kad je Ana bila prva? Neka ju netko podsjeti da jos nema niti jedan GS naslov. S obzirom nema GS trenutno je najgori broj jedan u povjesti...Ana svoj ima, a uz to i vise GS finala. Toliko o tome tko je napravio veci uspjeh.

Space Jam

pre 15 godina

Samo neka JJ nastavi da igra i trenira kao do sada i samo neka je posluži zdravlje, biće i Mastersa i GS-a koliko hoćeš. Ona do sada jednostavno nije imala dovoljan kvalitet za osvajanje GS-a, pa ga zato nije ni osvojila. Doduše tu su bile i Enan, Šarapova i Serena u sjajnoj formi ali sada je situacija malo drugačija :)

ljepotni marinko

pre 15 godina

Naša Jeleno samo izigravaj nonstop paćeš vazde pobjeđivat sve redom jel ako ne izigravaš nemoreš napredovat toti ja žborim zaisto.

Samo kazem

pre 15 godina

Svaka cast Jeleni, sve cestitke na uspehu do sada, ali ovi njeni navijaci su cirkus.
Po vama Jeleninim fanovima sada ispada da GS i nije bas nesto, ali je zato Peking i Moskva mnogo velika stvar!
Da je Jelena osvojila slucajno GS, ovaj sajt bi bi kolabrirao od vaseg odusevljenja pretocenog pesme i ode.

Mala doza realnosti vam ne bi skodila.

Irena

pre 15 godina

@Nena, komentar. 28,
Posto kazes da je bolja konstantnost nego GS, zelim sledece godine Jeleni da bude konstantna van GS-ova, a Ani da pokupi sve GS titule. Tako bi i jedna i druga bile zadovoljne.
Posteno?

komentar

pre 15 godina

Kad procitam komentare pojedinih Jeleninih navijaca (kao npr. natase) muka me uhvati! Toliko ostrascenosti i pakosti (mrznje prema drugoj nasoj teniserki) da ja nemam reci da opisem.
Jeleni svaka cast i sve cestitke na uspesima, ali pojedini njeni navijaci su jednostavno uzasni!
Gospodo/deco, ugledajte se na Jelenu i ne sipajte mrznju i zlobu okolo, nego osmeh i dobro raspolozenje.

Idemo Ana!

pre 15 godina

Citam komentar ove Natase sto kaze nekom da bi trebao da lize Jelenine patike, jer se usudio da pomene da je srpski uspeh bio i kad je Ana bila br.1, medjutim to je ispada bila sramota, i mislim se kako Jelena ima neverovatno sofisticirane navijace...

Cyber sex bato!!!!

pre 15 godina

Kako igraju ostale konkurentkinje neće biti neki veliki problem da osvoji Masters.. Nažalost...
(Rajcek Raja, 13. oktobar 2008 15:43)
@ Raja Rajček
Dodji da zajedno navijamo na Mastersu protiv JJ!
(Laza Lazarević, 13. oktobar 2008 16:59)
...Uaaaaaaauuuuuu kakva ljubav preko net-a...Opako, opako...Pazi se Rajo stize Laza!

Mima,Stutgart

pre 15 godina

Moram da ispravim gresku kod komentara br.12.Moj odgovor gospodinu Aci Kordicu je na komentar teksta"Jelena povecala prednost".Izvinjavam se ako niste razumeli poruku.Malo sam bila besna,pa mi se potkrala greska.

da dodam

pre 15 godina

# 32 @Komentar, slazem se samo da dodam da medju Aninim fanovima ima uzasnih. Najgore je to sto su medju njima gospoda, ne samo deca, od kojih bi covek trebalo da ocekuje po koju pametnu i mudru rec ali......ovo je Balkan pa te mudre treba traziti medju onima koji se nisu svrstali u jedan od ova dva tabora. Izgleda.

hm?

pre 15 godina

Jel ona to pokusava reci da je ovo veci uspjeh nego kad je Ana bila prva? Neka ju netko podsjeti da jos nema niti jedan GS naslov. S obzirom nema GS trenutno je najgori broj jedan u povjesti...Ana svoj ima, a uz to i vise GS finala. Toliko o tome tko je napravio veci uspjeh.

ljepotni marinko

pre 15 godina

Naša Jeleno samo izigravaj nonstop paćeš vazde pobjeđivat sve redom jel ako ne izigravaš nemoreš napredovat toti ja žborim zaisto.

Idemo Ana!

pre 15 godina

Citam komentar ove Natase sto kaze nekom da bi trebao da lize Jelenine patike, jer se usudio da pomene da je srpski uspeh bio i kad je Ana bila br.1, medjutim to je ispada bila sramota, i mislim se kako Jelena ima neverovatno sofisticirane navijace...

Samo kazem

pre 15 godina

Svaka cast Jeleni, sve cestitke na uspehu do sada, ali ovi njeni navijaci su cirkus.
Po vama Jeleninim fanovima sada ispada da GS i nije bas nesto, ali je zato Peking i Moskva mnogo velika stvar!
Da je Jelena osvojila slucajno GS, ovaj sajt bi bi kolabrirao od vaseg odusevljenja pretocenog pesme i ode.

Mala doza realnosti vam ne bi skodila.

natasa

pre 15 godina

Jeco, kraljice nasa, svaka ti cast!!! A nakomentar broj 13 imam da kazem sledece:Sram te bilo, da te nije sramota!!! Sta hoces ti? Umesto da se radujes sto Srbija ima najbolju teniserku sveta, ti ces sad da lupetas tu?! A ako cemo tako, ti pricaj sta hoces, Jelena je BOLJA teniserka od Gospodjice Ane, JJ je NAJBOLJA!!!!!! Ana je dominantna bila samo na Rolan Garosu, i sta joj je to znacilo? Posle toga, njeno ime je stajalo u rubrici "bruka istorije" i zauzela 1. i 3. mesto!!!! HA HA HA!!! A tada je bila prva teniserka!!! Pogledaj malo drugi deo sezone, i nadam se da si dovoljno pametan(ili pametna-nije me interesovalo dalje da citam posto sam na pocetku ukapirala da se radi o nekome bez mozga) da zakljucis da je Jelena NAJDOMINANTNIJA TENISERKA OD KADA SE ZISTIN ENAN PENZIONISALA!!! A dragoj Gospodjici Ani porucujem da se zahvali Jeleni, zato sto je se zahvaljujuci njoj nezasluzeno vratila na 4.mesto umesto sto stalno pljuje po njoj i istice kako joj Jelena nije drugarica!!! Kao da to nekoga zanima!!! Tako da i ti i Gospodjica Ana mozete da cutite, zato sto Jeleni niste ni do patika, i mozete samo da polizete zemlju po kojoj nasa naJJbolja gazi!!!

Irena

pre 15 godina

@Nena, komentar. 28,
Posto kazes da je bolja konstantnost nego GS, zelim sledece godine Jeleni da bude konstantna van GS-ova, a Ani da pokupi sve GS titule. Tako bi i jedna i druga bile zadovoljne.
Posteno?

iivviiccaa79

pre 15 godina

kada se igra 4 turnira zaredom, rizik od povrede se povecava...

ali ko te pita, imas ugovor pa igraj dok ne crknes na terenu...

ti ATP i WTA kalendari su zaista nehumani...

V.J.

pre 15 godina

Jecili, tvoja suza nas boli i raduje koliko i tebe samu.
I mi sve ove tvoje uspehe preživljavamo s ljubavlju i neizmernim poštovanjem.
Hvala Ti.

Nena

pre 15 godina

Pa bolje i da nema ni jedan GS nego da od RG-a koji je u maju, do okobra, skoro novembra, ne moze da poveze 2 meca. Jelena je, za razliku od nekih, konsantna, i mozda nema GS, al bar ne ispada vec na sledecem turniru u 2. kolu, i to zato sto prvo ne igra, i to nije kod AI samo kod GS, vec kod svih turnira. Ona ne ume da poveze 2 turnira, ako jedan osovji, u drugom je zagarantovano ispadanje u 2. ili eventualno 3. kolu. GS-ovi jesu najbolji teniski turniri, ali ne i jedini, da se samo oni gledaju, drugi se ne bi ni igrali. I zato ne smarajte vise sa tim GS, nije ni prva ni poseldnja koja je postala prva bez GS, a sigurna sam da ce ga biti, i to nadam se mnogo.
Ajde JJ!!

igysa

pre 15 godina

Ne brinite "braćo" uplakana. Uzeće Jeca GS vec prvi sledeci, a pre toga Masters:-) cisto vama za inat ! Ova devojka više nego ikada veruje u sebe, a ja nikad mirniji, kao i mnogi tenis fanovi koji je prate maltene od početka, nisam sedao pred TV !

Cyber sex bato!!!!

pre 15 godina

Kako igraju ostale konkurentkinje neće biti neki veliki problem da osvoji Masters.. Nažalost...
(Rajcek Raja, 13. oktobar 2008 15:43)
@ Raja Rajček
Dodji da zajedno navijamo na Mastersu protiv JJ!
(Laza Lazarević, 13. oktobar 2008 16:59)
...Uaaaaaaauuuuuu kakva ljubav preko net-a...Opako, opako...Pazi se Rajo stize Laza!

Mima,Stutgart

pre 15 godina

Gospodine,Aco Kordicu,cemu ironija?Stidite se svojih reci.Vi ste verovatno veoma uspesni u vasem poslu,pa imate pravo da se podsmevate tudjim uspesima.O Vama pisu novine,verovatno i vase slike izlaze na naslovnim stranama?Ako ne shvatate sta znaci biti prvi na svetu u bilo cemu,a vi barem pokusajte da cenite trud koji je Jelena ulozila da to postigne.
P.S.Jeco,divim ti se!A na komentar gospodina Ace Kordica i njemu slicnih mozes samo slatko da se nasmejes.

IVan

pre 15 godina

Kada bi bilo kao sto "hm?" kaze, onda bi trebalo samo da se igraju GS-ovi. Medjutim, nije tako. Nisi u pravu. Zao mi je Ane, ali stvarno zao, sto ima ovakve navijace!

Ajmo nasi!

pre 15 godina

Slazemo se da je br. 1 na WTA veliki uspeh srpskog tenisa. Koji je prva ostvarila Ana. Kao i GS.
To samo za podsecanje.

E sada, Jelena ni tvoji uspesi nisu za potcenjivanje, bravo bravo bravo, samo napred da i ti osvojih neki GS.

Najbolje bi bilo da od sada pa nadalje podelite medju sobom GS titule, kao sto su Serana i Venus medju sobom podelile u proteklih nekoliko godina.

Napred Srbi!

BemBam

pre 15 godina

Svi koji dajete odgovore ovom Rajcek Raji, iskulirajte ga vidite da je lik...ok ne zelim da kazem nesto sto ce povuci neobjavljivanje komentara sli mislim da shvatate na sta mislim.

Dakle ignorisanje je najbolji lek za takve trolove.

dusan

pre 15 godina

Veliki borac koj nikad ne odustaje koj uvek igra do kraja.A to sto nema grenslem titulu to je samo pitanje vremena kad ce da se desi.Napred Jeco

xzxfv

pre 15 godina

hm

Smatram da nisi u pravu,jer ako mislis da GS titule cine karijeru, onda o tenisu pojma nemas!Ja isto volim Anu i svaka joj cast na GS ali JJ je igrala fantasticno u poslednje tri nedelje,i osvojila tri turnira!Njen kvalitet za prvo mesto je to sto je konstantna!
I ovog puta je totalno zasluzila prvo mesto!Usput me zanima koliko imas godina,pa da napises ovako pametan komentar!

Shadow

pre 15 godina

Malo se primirili " ovi Anini " pa poceli da vrte staru plocu...Strasno, no comment !

Jeco, svim srcem sam uz tebe, NAJBOLJA SI !!!

Mima,Stutgart

pre 15 godina

Moram da ispravim gresku kod komentara br.12.Moj odgovor gospodinu Aci Kordicu je na komentar teksta"Jelena povecala prednost".Izvinjavam se ako niste razumeli poruku.Malo sam bila besna,pa mi se potkrala greska.

Space Jam

pre 15 godina

Samo neka JJ nastavi da igra i trenira kao do sada i samo neka je posluži zdravlje, biće i Mastersa i GS-a koliko hoćeš. Ona do sada jednostavno nije imala dovoljan kvalitet za osvajanje GS-a, pa ga zato nije ni osvojila. Doduše tu su bile i Enan, Šarapova i Serena u sjajnoj formi ali sada je situacija malo drugačija :)

komentar

pre 15 godina

Kad procitam komentare pojedinih Jeleninih navijaca (kao npr. natase) muka me uhvati! Toliko ostrascenosti i pakosti (mrznje prema drugoj nasoj teniserki) da ja nemam reci da opisem.
Jeleni svaka cast i sve cestitke na uspesima, ali pojedini njeni navijaci su jednostavno uzasni!
Gospodo/deco, ugledajte se na Jelenu i ne sipajte mrznju i zlobu okolo, nego osmeh i dobro raspolozenje.

Sandra

pre 15 godina

Smesno je kako se prepucavaju fanovi Ane I. i Jelene J.,Srbija treba da je ponosna na svoje tenisere,sportiste uopste koji je predstavljaju u najboljem svetlu. Oni su u poslednjih 15.god jedina svetla tacka Srbije.

Markoni

pre 15 godina

Da Da Da, najbolje bi bilo da Jelena osvoji GS, da se istripuje da je zveda, počne da potcenjuje svaku protivnicu i završi tamo gde je završila Ana!
Nije jelena kriva što je van konkurencije trenutno, pobedila je mnogo dobrih teniserki! A koju je to Ana vecu protivnicu pobedila posle tog GS, tj koju protivnicu uopšte?
Mada, razumem ja vas, Anini "fanovi", morate da iskalite bes i nezadovoljstvo jer i sami znate da vas je Ana razočarala, njeni pravi fanovi na koje je ponosna navijaju za nju i u dobru i u zlu i to joj znači. Ne zanima njih JJ, da li je osvojila GS ili ne, njih zanima samo Ana. Ne znače njoj Jelenomrsci, od toga nema ništa!
A ako hocete da vidite sta je Jelena napisala a sta su mediji u Srbiji iskoristili i naduvali idite na Jelenin sajt gde se obratila fanovima! Dosta toga je prepisano a naravno i dodato, Srpki nema sta, ko će koga ako ne svoj svoga! Jelena sve najbolje...

da dodam

pre 15 godina

# 32 @Komentar, slazem se samo da dodam da medju Aninim fanovima ima uzasnih. Najgore je to sto su medju njima gospoda, ne samo deca, od kojih bi covek trebalo da ocekuje po koju pametnu i mudru rec ali......ovo je Balkan pa te mudre treba traziti medju onima koji se nisu svrstali u jedan od ova dva tabora. Izgleda.