Utorak, 07.10.2008.

12:31

Kup UEFA: Partizan u teškoj grupi

FK Partizan igraće u grupi 'C' Lige UEFA odlučeno je žrebom u Nionu u utorak. U toj grupi su i Sevilja, Štutgart, Sampdorija i Standard iz Liježa.

Izvor: ÈŽ

Kup UEFA: Partizan u teškoj grupi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

289 Komentari

Sortiraj po:

danko

pre 15 godina

Najbitnije je da je Partizan pokazao da ima tim za velika dela.Mislim, da je mogao da bira i Jokanovic bi izabrao bas ovakav raspored utakmica u grupi - idealnije ne moze... Prva i najbitnija kuci protiv Sampdorije,realne su sanse da se osvoje prva 3 boda,imam utisak da ce protiv Standarda mozda biti i teza utakmica,ali i ona je kuci,prema tome na pobedu i nova 3 boda, u medjuvremenu mislim da ce Partizan da napravi i iznenadjenje u Stutgartu(i bod je kao kuca),ali otom potom sa 6 bodova je siguran,tako da ne mora da brine za zadnji mec protiv Sevilje u gostima-moze i na izlet,a ostali neka se kolju... Majstori samo napred i SRECNO!!!

Nebojsa

pre 15 godina

Djape mislim da si napisao u fazonu sto smo vas dobijali to vam je sto vam je tako je i rekao vas lola Smiljanic dok sam ja u Prtizanu nikad necemo izgubiti pa u sledecem derbiju znas ti lepo sta je bilo ali stvarno ste smesni gazimo vas vec 7 8.god non stop i ja sam to normalno gledao losi ste imate kompleks i ok je ali dobijete 3.utakmice za 8 godina i odmah ste na nebu ne zivi se od jednog ili dva derbija a vasoj sreci nigde kraja ja mislim da i jos prepricavate kako ste dobiliovaj zadnji derbi ali ja vas potpuno razumem ne dobija se ZVEZDA svaki dan nego svake sedme godine i zato mi vas je zao i molim te nemoj mi samo pricati o evrpopi ja znam da vi ne priznajete to sto je ZVEZDA uradila u kupu samoiona danasnjoj ligi sampiona tu se samo promenio naziv na onom klempavom peharu pise RED STAR i imena svih klubova koji su to masovno takmicenje osvojli e sad Partizan je bio prvak evrope u kosarci tadasnjem KUPU SAMPIONA a sad je EVROLIGA dakle sta promenjen je samo naziv takmicenja to je isto kao u fudbalu dakle mali ste radujte ste dok mozete sta drugo da vam kazem ko visoko leti nisko pada uvek bilo i bice samo polako

djape

pre 15 godina

Nebojsa,ljuta zverka. Mogao sam se zakleti u Fljamurtari.Secanje ti ne bledi. To ti je ostalo. Zalim slucaj. Marakana je zatvorena. Nema vise. Zvezdin san je da pobedi Partizan,nasi snovi su veliki, u njima nema mesta za Zvezdu!

Grobar Kursumlija

pre 15 godina

Ne znam samo kako cemo mi iz manjih i udaljenih mesta sve ovo finansiski izdrzati ?Hvala ti oce sto navijam za pravi klub,ljubav prema PARTIZANU nema cenu !!! -PARTIZAN FOREVER-

Grobar Ni

pre 15 godina

„4 S protiv jugoslovenskog sportskog drustva!“. Ovoliki odijum navijaca „naseg najveceg srpskog kluba na svetu, stuba srpstva“ prema jugoslovenstvu je zaista zacudjujuci ako se zna da je njihov klub 1945. nasledio FK Jugoslaviju i bastini njenu tradiciju. Zar ova cinjenica ne govori o kompleksu? Zar imaju prava da sebe dozivljavaju za “najsrpskiji klub” ako za ime svog stadiona vec 40 godina koriste brazilski naziv marakana i dice se time da „Nama (njima) bar ceo svet zna ime, i ima ga prevedeno na svoj jezik. Npr Stella Rossa, rothern schtern, Red Star i td“? Treba podsetiti tzv. delije da se imena ne prevode. Mi nikada ne kazemo Jedinstvo iz Mancestera, vec jedino Mancester Junajted. Prevodjenje imena vaseg kluba nije vasa prednost, naprotiv.

izet

pre 15 godina

Grupa je zaista atraktivna da ne kazem teska,pogotovo sto izgleda svi unapred otpisuju po meni najjaci tim,a to je Standard,bar po onome sto su prikazali protiv Liverpula gde zaista nisu imali srece da prodju u ligu sampiona a prosli su i Everton.Po onome sto sam ja video radi se zaista o jednoj vrhunskoj ekipi koja igra moderno, brzo i napadacki .Zato ih vidim kao veliko iznenadjenje za ovu sezonu u kupu UEFE mozda poput Zenita prosle godine tako da mislim da su prva dva mesta rezervisana za njih i Sevilju, a za trece mesto je u igri za nas sa Sampdorijom i Stutgartom.Jedino sto je lopta okrugla ,pa moze da izneveri ovu moju prognozu,mada je ova ekipa Partizana pokazala da moze da igra ravnopravno i protiv najjacih ekipa u Evropi zato samo hrabro i bez straha ako zelimo da prezimimo i da prolece docekamo u EVROPI.

GOJKO

pre 15 godina

prvi put da imamo sreće što živimo u bosni..ne treba nam viza za tursku!!!
svi u Istanbul!!!
Hvala ti,hvala ti crno-bela lljubavi..

Lanmi Dictatore

pre 15 godina

alo ucitelju,nauci pa uci druge, cetiri ocila vuku korene mnogo pre vizantije i slicnih gluposti...slovenska mitologija nas upoznaje sa fenomenom jos kao ognjem na kom se nalaze cetiri kremen kamena koji nemaju nikakve, ali nikakve veze sa carovanjem, srpstvom, spasom i slicno...identicni simboli se javljaju sirom istorije istoka, od ararata, do mandzurije :))) peace, peace, ya'll, i da, da se vratim na temu

PARTIZANE, SAMPIONE :)))))))))))

kunta

pre 15 godina

Ako neko nije primetio pocetna slova u imenima Partizanovih protivnika (napisanih u originalu), neka obrati paznju! Cetiri "S". Nadam se da ce takmicenje u grupi proci u znaku tima iz Srbije (u pozitivnom smislu).

MADAFAKA

pre 15 godina

Za pocetak, potrudicu se da moj komentar ne bude za razliku od mnogih, ni maliciozan ni tendeciozan.
Ovaj tim Partizana moze da igra fudbal sa svakim protivnikom u grupi, koja je uzgred, izuzetno teska pa se moze reci da niste imali srece na zrebu. A zasto moze? Pa zato sto je dugo na okupu i poseduje potreban kvalitet, atmosfera u klubu je odlicna, imate rezultate, nema finansijskih problema i sl.
Najveci problem Partizanu moze biti (NE)ISKUSTVO. Ne treba zaboraviti proslogodisnje neigranje u Evropi a da li su utakmice sa Fenerom i Polijem (namerno necu da kazem sa Zvezdom da se pacenici posle ne izivljavaju) dovoljne za sticanje potrebnog iskustva, ne znam.
Ako pristupite utakmicama tako da gledate da igrate protiv jakih timova a ne njihovih IMENA, onda niste bez sanse. Prednost domaceg terena protiv Sampa i Lijeza MORA da se kapitalizuje sa 4-6 bodova. Na osnovu cega imam taj optimisticki stav? Pa jednostavno, ako je mogla Zvezda protiv Bajerna i to u trenutku kada su joj kola kretala nizbrdo sto je rezultovalo gubljenjem dobijene utakmice, mozete vala i vi protiv ove dve ekipe. Protiv Stutgarta uz podrsku sa tribina koja se podrazumeva uvek kad igramo protiv nemaca, nema nadigravanja. Nema ni bunkera, ali zatvorenija varijanta pa tuci iz kontre, moze se izvuci makar X. I to je dovoljno za prolaz.
Ako se moja prognoza obistini pa i ako sam omanuo, protiv Sevilje ce jedna od dve ekipe igrati u kombinovanom sastavu. Ako su obezbedili do tada prolaz, oni ce. Ako niste uspeli, vi cete da malo i klinci osete barut.
Jos da dodam, vrlo bitan momenat je i rasplet u njihovim ligama a tu ste u prednosti, jer je kod nas odavno sve reseno.
Zato groblje, hrabro i zelim Vam puno srece.
Eto, za kraj pozelecu Vam da sudija svira penal za Sampdoriju, al' da ga izvede Kasano - kao onomad na Marakani.
Pozdrav

Nebojsa

pre 15 godina

Djape zaboravio si domaci kup posto osim SAVE I Dunava tece jos jedna reka TIMOK a daa tu je i BSK-gigant iz Btajnice a Fljarmurtari njih necemo da pominjemo to je proslost kao Bari i Tokio nekom Bari nekom Fljarmurtari

djape

pre 15 godina

E `ajde da se vise ne salimo... Dokle odgovarati `Laznom sjaju`?...Oni su se pokazali...da ne spominjemo ovu godinu? Ne Apoel? Zasto? Kad kazete da je to rumunska Vojvodina... Da nisu Tromso i Strazbur svetske sile? Ja bih se objektivno smorio da uzivam u tolikim secanjima? Mada kad spominjete Tikvu, Dinamo, Rapid... setio bih se Zenita, PSV-a, Ksamaksa, Ekerena, Cska Kiev, Tromsa... Malo li je za svetskog prvaka? Dozivecete sudbinu Remsa i Notingema... Nema spasa.

ACA_USA

pre 15 godina

Komsije. Dobri rivali i raspored da se pokaze koliko vredite (kao neporazeni tim u domacem prvenstvu). Samo hrabro pa "kom obojci a kom opanci".

daka

pre 15 godina

pa kako ce da pukne taj evropski partizan koji nista nije nikad osvijio u evropi, ali navijacu za njih mozda prezime u evropi ali ce bojim se da se smrznu na proljece !!

yahoo.com

pre 15 godina

Pojedci ili ne znaju da citaju ili od mrznje ne vide sta je ispred njih...NIJE SPORTING nego STANDARD...pod hitno kod oftamologa!!!

grobelar

pre 15 godina

javio mi japi suma suma sumarum
ova grupa ce doprineti+18000000
evrica cak i vise nego u ligi sampiona uskoro ce vamn biti jasno

nemacka medicina je cudo

pre 15 godina

Die Best. Die Beste Die Beste. Nemacka medicina je najbolja na svetu. Sto kaze pokojni Danilo Bata Stojkovic. VfB Stuttgart u gostima ma kakav bod ljudi tu je poraz neminovan. Stuttgart je trnutno treci u Bundesligi a pobedio je jedan Werder sa 4:1 kuci kakve Partizan sanse ima protiv ovog tima. Standard koji je prebrodio gostovanja na Enfildu i Gudision Parku ne verujem da ce im biti tesko na JNA. Sevilja verovatno i sa drugim timom je kvalitetnija od Partizana. Jedina sansa je protiv Samdorije ali nisu oni neka prosecna ekipa kako neko ovde naveo za njegove igrace. Cassano sam vredi vise od celog tima Partizana. Partizan tu moze samo da se bori a da se prsi to tesko jer nemaju sanse.

EKSPERT

pre 15 godina

U ovoj grupi se 100% prolazi sa 6 bodova, a verovatno čak i sa samo 5 bodova.
Što se naših crno-belih tiče, MISLIM ČAK DA MOŽEMO DA ZAVRŠIMO POSAO VEĆ U PRVA TRI KOLA (kad je prolaz u pitanju, ne i plasman naravno!), PRE NEGO ŠTO UOPŠTE KRENEMO ZA SEVILJU (i posle sačekamo odigravanje 5. kola u kojem smo slobodni)!
Mislim da je nagore Standardu iz Liježa i da bi on isto tako već posle 3. kola mogao da "rikne". Najpre je slobodan, pa onda čeka Sevilju, pa dolazi nama - tu bi mogao sasvim realno da ostane na 0 bodova!
Znači ključ je pobediti svakako Standard u 3. kolu, a ako to isto učinimo i u 1. kolu protiv Italijana - gotovo! A ako ne dobijemo Italijane, onda makar 1 bod uzeti protiv njih i potom makar 1 bod u Štutgartu - vrlo verovatno je opet gotovo i eto nas OPET kako zimujemo u Evropi, kao 2005. godine...
P.S.
A neko "zimuje" već sad, na -13 stepeni, pri čemu je osuđen da se smrzne u granicama Srbije!

PFC-ratnik

pre 15 godina

Biće love na kladži od Sampdorije,Sevilje,Standarda i Štutgarta.Hvala im unapred.
(PERA DETLIĆ, 7. oktobar 2008 16:04)

Puci ces na kladionici!!!Pamtim te da si prognozirao sledece
Fenerbahce-Partizan 5:0
Temisvar-Partizan 1-1

NEMA PARA ZA TEBE NA KLADIONICI.TO JE ZA PAMETNIJE!

RichiPFC

pre 15 godina

Teska grupa nema sta, ali bolje nego A grupa. Verujem da mozemo biti 2-3 pa da docekamo prolece ono koje je NEKIMA vec pocelo!!!!! PARTIZAN SAMPION.

Daxi

pre 15 godina

Dobijamo obe kod kuce...
ljudi pa Tosic,Diara,Zuka,Moreira... to su igrachi za ligu sampiona...plus najbolji navijachi na svetu!!!
6 bodova...da li je to dovoljno...

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Samo mi nije jasno zbog cega ste toliki pesimisti !? Pa shta ako je grupa jaka !? Ko god da se pao u grupi bile bi teske utakmice,jer ova LIGA UEFA i onda od prosle godine,nemogu da se porede,gledajte samo kakva su tu imena.Ove Belgijance mozemo da dobijemo,pa i Samdoriu,jer oni sem Cassana nemaju nikog,sve prosecni igraci,josh igramo kod kuce,a protiv Seville i protiv nemaca,shta bog da,nije smak sveta.Vazno je samo verovati ovom timu,jer nije ovo Partizan sa Radosavljevicem,Zajicem i shta ti ja znam,imamo dobre momke koji mogu da odigraju sa svakim,evo zivi bili pa videli,da cemo proci grupe i otici kao treci,bash zbog takvih pesimista i ovih junskih lisica koji su ispali od najboljeg,najsnaznijeg i najtrofejnijeg kluba iz najfudbalskije zemlje na svetu kakva je ''KIPAR'' !

U INAT NJIMA IDEMO DALJE,A ONI MOGU DA GA DUV...

pedja

pre 15 godina

imamo sanse pobedimo kuci standard, i sandoriju uzmemo bod studgartu u gostima a protiv seville sta bude nek bude! grobari SABAC

Nikola_CRDL

pre 15 godina

Grupa je odlichna,taman cemo da vidimo koliko sad zaista vredimo...Kuci moramo da dobijamo,sa Standardom da dobijemo ili x,a sa Seviljom ce biti jako,jako teshko realno su mnogo jacha ekipa...Zhao mi je shto nismo dobili neke Engleze...Ali proci se mora nismo mi Zlezda da ne osvojimo nijedan bod...Juca!

mladen

pre 15 godina

prelaka grupa.partizan će biti toliko dobar da će imat 12 bodova jer će ostalima u grupi preuzet njihove bodove tako da će oni bit na nuli (0)

Aca NBG

pre 15 godina

E da vas vidim sad grobari!
U poslednje vreme nije moglo da se živi od vašeg hvalisanja i samoveličanja a sve to samo zbog toga što ste se plasirali u ligu Uefa preko raspalog Temišvara i zbog toga što ste pobedili još raspaliju Zvezdu. E sad vam dolaze timovi koji nisu u finansijskim i bilo kojim drugim krizama i protiv kojih će se pokazati vaša prava "veličina".
Živi bili pa videli

PERA DETLIĆ

pre 15 godina

http://www.google.com/firefox?client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official
E da znaš da nisu.
Planirali ljudi da igraju malo jače tekme da bi se što bolje prikazali evropi,a ono će samo da otaljavaju posao i da tovare mršu.

Darko

pre 15 godina

Dobar je zreb i treba da se izmerimo sa zapadnoevropskim ekipama. Damo 100%, a ako prodjemo, prodjemo, ako ne, znaci da treba jos da radimo...
Srecno, majstori!!!

Milojko Pantic

pre 15 godina

Gospodine Platini, zasto nepravedno odmah niste stavili nas najveci, najtrofejniji, najgalakticniji, klub da ceka Finale LS, kao osvajac Barija iz proslog veka, ocigledno ste zaboravili pravilo iz 1920 godine, videces ti kad te britki jezik novinarskog barda, iskritikuje, u GALAKSIJI!!

Darko

pre 15 godina

A šta ste hteli !? Rad, Hajduk, Napredak i Borac ???
(boss, 7. oktobar 2008 13:39)
Ne, ne, sine, to je Zvezdina grupa...nemoj da meshash pojmove...

ZEKO

pre 15 godina

Ovo je "grupa smrti" ali imamo odlican raspored za nas PARTIZAN. Kao da smo mi birali s kim cemo igrati u nasem Hramu. Kod kuce imamo realne sanse da pobijedimo Sampdoriju i Standard i time obezbjedjujemo prolaz dalje. Sa nekim bodom protiv Sevilje i Stutgarta mozemo biti drugi ili prvi. Budimo realni optimisti. NAPRED PARTIZAN!!!

Ima nade!

pre 15 godina

Da pobedimo ove kod kuce, u Nemackoj je kao na domacem terenu, pa bi tu mogao i bod, a nadam se da ce Sevilja sve da zgazi do zadnjeg kola , pa sa nama da igra sa drugim sastavom. AJ POMOZI BOZE!!!

NAPRED PARTIZAN!!!!

pre 15 godina

Ajmo gani, njakajte kako cemo sve da izgubimo, kako cemo popiti koju petardu, kako necemo dati gol u 4 tekme, nja nja nja... Koji ste bre vi faktor(da ne kazem onu drugu rec) da se javljate na nasu vest vezanu za EVROPU koju vi ne igrate a i kad je igrate bolje da je ne igrate. Pokrijte se kesama sto niste koristili za koreografiju jer vas nije ni bilo na derbiju u kom smo vas pocistili i cisticemo vas zauvek jer nema vise ljudi iz saveza i sudija da vam sviraju penale, daju samo nama crvene...smesni ste, ovo je vasa realnost i buducnost.
Mi cemo da odigramo ovo takmicenje punim srcem, izginucemo na terenu a uz kvalitet ce doci i rezultati, u to ne sumnjamo. Zato, cutite i gledajte nas na tv-u cetvrtkom a sl sezone u standardnom terminu, utorkom i sredom od 20:45.

Momce Makedonce

pre 15 godina

kakvi gluposti sam se nacitao ....Standard moze da se dobije??? znate li o kom klubu se radi?? onaj ko zamalo da izbaci Liverpula iz LS a mazno je izbacio Evertona iz Liga UEFA a vi bi da se sporedujete sa ovim klubova ??? ne budite smesni i spustite se na zemji ionako Standard ce to da uradi(ukupno 8-1 za Standard u oba duela zajedno)...Sampdoriju dobijate u BG i nereseno mozda sa Stutgardom ostalo gubite...ipak jedina pridobivka Partizana je puno novca od TV prava i pun stadion za pojacanja ko sto rece neko tu ranije...

Don Quijote

pre 15 godina

Imajuci u vidu kvalitet odbrane Partizana i imena ovih kluboba sa kojima treba da igra, realno, tu Partizan ne moze osvojiti mnogo bodova, ali ce bar primiti mnogo golova.

tip itap

pre 15 godina

@ Ja

kako mislis dqa bi mogao Partizan da uzme 6-7 bodova. Probudi se. Partizan je najslabiji tim u grupi. Kuci igra sa Sampdorijom i Standardom sa ekipama koje igraju u ligama a ne tramvaj ligi Srbije.Drugo gde bod na strani . Od Stutgarta i Sevilje. Sreca je sto se svaka utakmica boduje i placa pa nema opustanja ako ste mislili da ce Sevilja u zadnjem kolu da se opusti. Maksimum dva boda i to je plafon

lukac

pre 15 godina

mislim da prolazimo , najopasnija je Sevilja , ali igramo zadnje kolo sa njima , a studgard nije uopste bauk i opusteno mozemo da ih dobijemo, samdoriju da cuknemo kuci a standar oko neresenog i idemo delje opusteno imao igru ime i tim, smo napred, samo tebi verni samo tebi odani oo PARTIZANE ..

miljan CFC

pre 15 godina

Dobar dan,ja se izvinjavam,da li mozete da nam pozajmite travu,dolaze nam neki gosti iz inostranstva,pa bi nam trebala na ne odredjeno vreme,ako nije problem...a tata je rekao da cemo vam kupiti novu kada se malo izigramo ...SLUSAJ SINE,ZNAM DA CETE MI JE VRATITI,NE MORATE KUPOVATI NOVU...ALI NE MOJ TE DA BUDE KAO PROSLI PUT KADA STE SE IGRALI LIGE SAMPIONA...TADA STE SE MALO VISE ZAIGRALI...PA STE SE IGRALI KUP UEFA PA NE ZNAM NI SAM...POVEDITE RACUNA KADA JE VRACATE...I CUVAJTE TRAVU...TREBACE I MOJOJ DECI JEDNOG DANA ;)....Jupiiii hvala ciko....

Djuka

pre 15 godina

Jako teska grupa u pravu je Jokan. Sta reci o jednoj Sevilji ili Stutgartu? Trenutno 3. u svojim ligama? Standard izbacio Everton a umalo u kvalifikacija za LS i jedan Liverpul!
Grobari svi na stadion protiv Sampdorije i Standarda realno te dve pobede nas vode dalje!

P.S. A sa kim c.zvezda igra? Ah da izbacio ih je gigant evropskog fudbala Apoel. Ali dobro tu su oni, dezuraju na sajtu kako bi ostavili prvi komentar. Eh ti kompleksi...

K

pre 15 godina

Pa dobro, mozemo da pobedimo Sampdoriju i Standard kod kuce i to bi verovatno bilo dovoljno za prolaz...
Protiv Sevilje mislim da nemamo sanse, mada nikad se ne zna, a u Stutgartu mislim da mozemo do boda...

Delija Nis

pre 15 godina

Ovo je isto ko u Zvezdama granda "Ja mislim da sam proso". Ajde bre grobari ako uzmete 1 bod u ovoj grupi bice dobro ne palite se!!! A sto se tice Sevilje i Studgarta dobro je da vas Jokan vodi na ekskurziju u Spaniji i Nemackoj.

Delija88

pre 15 godina

Nama bar ceo svet zna ime , i ima ga prevedeno na svoj jezik.
Npr Stella Rossa, rothern schtern, Red Star i td.

Na vas ce prvo svi ovi timovi morati da salju skaute da utvrde gde se nalazite a ne kako igrate...

I ako nesto mislite da uradite premestite sikimica u napad jel vidite kako lik daje golove-ni ne bira u ciju mrezu...

dinamo_u_srcu

pre 15 godina

Baš volim kad svi podcjenjuju dinamo ove sezone,ali dinamo prolazi ovu grupu i igrati će na proljeće nokaut fazu i afirmirati domaće igraće, a i strane koji su još jako mladi i u kojima ima perspektive i igrati iduće godine ligu prvaka! Neka pati koga smeta(Hajduk),dinamo je prvak svijeta! Evo nešto za sve posjetitelje ovog sajta, dinamo i partizan su uvjerljivo najbolji klubovi na ovim prostorima!!!

Zagor

pre 15 godina

Druze sa komentara br 173.

Videoton je vas, ne nas.
Kao i Ksamaks, CSKA iz Kijeva, Levadija, onaj gruzijski, cini mi se Torpedo, Aris, Braga, Bolton, Bajern u paketu, Pingvini aka Tromso, Strazbur sa sve golovima stamenog beka manjeg od Marjana Markovica, PSV, da ne zaboravimo, Zenit svakako sa 4 0 u prvom poluvremenu...

Samo ste ove godine bili sjajni. Cak dva remija protiv kiparskog giganta... Apolona, ne, ne... Arisa, cek to nije bilo sad,.. Apoela, jel da?

Zato se pokri usima i cuti, niko te nista nije pitao, a za nas ne brini mi cemo konacno da gledamo nase sa ekipama istog kvaliteta. Napunicemo stadion do vrha, i obecavam priustiti kvalitetan fudbal ako nista drugo.

VOLIM GA KO OKA DVA!

M.

pre 15 godina

Grupa uopste nije teska, tj. nista teza ili laksa od ostalih. Zna se sta ce biti. Opet ce nas obrukati i biti ekipa za nabacivanje rezultata i resetanje golovima. Tesko nama sa ovakvim fudbalerima i Partizanom u Evropi.

Fat Zadd

pre 15 godina

Da budem realan,ako je to moguce....
PARTIZAN-SAMP. eventualno da izvucete X
STUTGART-PAR. nema sta da trazite 1-1
PAR-STANDARD Vasa jedina sansa za pobedu
SEV-P. tek nemate shta da trazite
Realno grupa je takva da moze da se prodje sa 4 boda,sto vam ja iskreno ne zelim!!!!!
P.S:Pustite vi Zvezdu,gledajte svoja posla,uzeli ste jednu titulu pobedili i odmah poleteli...bilo bi monotono!!!!

Balansero

pre 15 godina

Jes teska grupa al' je bar raspored dobar.

Sampdoriju kod kuce mozemo da dobijemo ali je nereseno realno. Ipak su 'talijani.

Stutgart mozemo da iznenadimo u gostima. Pazite sta vam kazem!

Standard nije bauk. Mislim da nam "leze".

Sa Seviljom igramo zadnju, tako da sta uradimo do tad, to nam je. Na njima nema "vadjenja". Ali ako oni vec budu obezbedili prolaz, verovatno ce odmarati pola tima protiv nas jer im "padamo" izmedju Barse i Reala u prvenstvu.
Moze da se desi da bas sa Seviljom dobijemo bod(ove) za prolaz.

PFC-ratnik

pre 15 godina

Tko lijeti vrijedi,
Tko vrijedi,lijeti,
Tko ne lijeti,ne vrijedi!

MI BEZ TEBE NE MOZEMO,
VOLIMO TE SRCEM CELIM
DIVIMO SE SAMO TEBI
I BOJAMA CRNO BELIM!

navijac

pre 15 godina

Nema sta! To je zreb na kome se Partizan treba dokazati kao jaci klub od ostalih. Uz najvatreniji navijaci Partizan bi mogao izaci na drugom mestu.
Zelim PUNO SRECE !

licno ja

pre 15 godina

#
# Pa mislim da ako partizan osvoji bod bice uspeh!
(Zelja NS, 7. oktobar 2008 13:14)
a de me podsjeti s kime tvoja Vosa igra ??? hmmm de li je vosa :)

Knele

pre 15 godina

SAMO VI ZIVITE ZA SEVER I MRZITE PARTIZAN,SAMO TO I MOZETE,DA CITATE VESTI O NAMA I EVROPI,GDE SE NECETE NACI SKORO. VOLIM PARTIZAN!!!!

Prijepolje P.F.C

pre 15 godina

Idemo dalje.jedini pravi protivnik je sevilja.Bio sam na utakmici sa fenerbasceom i tu smo doazali da smo ozbiljna ekipa i da imamo veliki kvalitet za jake utakmice i protivnike.Necemo biti lak protivnik nijednoj ekipi u evropi.Imamo sanse da prodjemo dalje.PARTIZAN ZAUVEK U SRCU MOM

Negativni

pre 15 godina

Ne razumem zasto silni Partizanovi strucnjaci moraju da porede sve sa Zvezdom?I otkud taj stav da se ova grupa moze proci bez problema?Kao prvo,odbrana koja dobije dve stative i nekoliko sansi protiv Koromana i grupe gradjana, sta ce da radi protiv ozbiljnih timova?Ako osvojite jedan ili dva boda,mozete da budete zadovoljni jer tim vam je tezak krs za ovu konkurenciju.Protiv Fenera ste imali taliju da vam svako bunarenje zavrsi u mrezi i opet niste prosli.Tu od igre nema nista.Neko pomenu kako ste izbacili pola rumunske lige.Tacno,izbacili ste rumunsku Vojvodinu i rumunski Borac.A sta je sa Dinamom iz Bukuresta i Nacionalom.Da ste igrali sa Kluzem ili Steauom pukli biste sa pet komada.I nemojte vise da pominjete Zvezdu kad god napravite nesto sto smatrate uspehom. Ostavite Zvezdu na miru a kad vam se desi da izbacite neki tim kao Real ili Bajern,onda se javite za poredjenje.

AJ SE KLADIMO

pre 15 godina

Dobijamo Samp u Hramu, dobijamo Švabe u gostima, dobijamo Standard u Hramu, i gubimo u Sevilji.
Drugo mesto u grupi, i - stiglo proleće!

Ziko

pre 15 godina

u sto ce da vas razbiju svi, a volim sto ce milan jovanovic da vam da 3 komada.
(steva, 7. oktobar 2008 12:46)
U dečko, što si to kompleksaš.

allez

pre 15 godina

Nismo imali srece sa protivnicima ali bar raspored je malo bolji! Nadao sam se da ce nam upravo Standard i Sampdoria doci u Humsku jer njih mozemo da dobijemo pred Grobarima! Dok bi sa Seviljom i Stutgartom malo teze islo! Bar se i Jokanu ispunila zelja da ide u Spaniju a i veliki broj Grobara ce moci da gleda Partizan u Nemackoj! I svi zadovoljni!
Idemo dalje!!!

Mornar

pre 15 godina

Šaljem prevod iz španskog "El pais"-a paraf u kome se pominje Partizan.

"U poslednjem meču u grupi Sevilja dočekuje Partizan 17 ili 18 decembra, šampiona srpske lige predvođenim trenerom, bivšim igračem Ovijeda, Tenerifea i Deportiva Slavišom Jokanovićem. Balkanci su bez premca lideri na tabeli sa timom gde se najviše ističu Zoran Tošić centralni i Lamine Diarra napadač sa još jednim starim poznanikom iz španske lige, ex Atletikom Veljkom Paunovićem. U svakom slučaju na Partizan se nije odrazila teška generalna kriza koja je pogodila Srbiju poslednjih godina, po čemu izgleda da će on biti najteži protivnik sa kojim sa kojim će se meriti Sevilja.


"Para terminar, el Sevilla cerraría el grupo recibiendo al Partizán el 17 ó 18 diciembre, campeón de la liga serbia y entrenado por el que fuera jugador de Oviedo, Tenerife y Deportivo de La Coruña Slavisa Jokanovic. Los balcánicos lideran su campeonato con autoridad, con un once en el que sobresale Zoran Tosic en la medular y Lamine Diarra en punta, y con otro viejo conocido de la Liga española, el ex atlético Veljko Paunovic. De todos modos, el Partizán no ha sido ajeno a la dura crisis general que ha atravesado Serbia en los últimos años, por lo que se perfila como el adversario más fácil al que tendrá que medirse la escuadra sevillista."

GORAN

pre 15 godina

Ljudi , jesti li gledali onaj naš film-"lajanje na zvezde" , u kojem se bokser trka sa vozom , tuče se kozlićem itd. a kada je došao čuveni meč popio nokaut u prvoj rundi .E meni Patizan liči na tog boksera -ovamo u prvenstvu tuče klubove koji bi u nekoj normalnoj državi bili u teškoj zoni , jedva su pobedili one rumune i azejbedžance, a u javnost se to predstavlj kao da ovajaju ligu šampiona , a verovatno će popitu "petardu" protiv prvog ozbiljnijeg kluba !!!

0:2

pre 15 godina

Nagradno pitanje.
Ko je ovo: Sediće pred TV-om u toploj sobi jer je vani -13, i sećati se Barija. I čekati da nova trava dočeka proleće u Evropi.

Nesha

pre 15 godina

Realno... mislim da Partizan nema sanse u ovoj grupi... eventualno mozete da dobijete Standard i da izvucete bod sa Sampdorijom, ali ovi ce vas dobiti lagano.... a to nije dovoljno za prolaz

д.н.с.

pre 15 godina

Одлична група!Противници атрактивни и можемо против њих да играмо тј.имамо шансе против сваког од њих. Ово је права прилика за овај тим и играче да се докажу,Овде је мотивација до ј..а.На овим текмама се постаје играч и не сумњам да ћемо их добити.По мени Јокан треба да у првенству чува најбоље играче и да убацује резерве да се и они мало разиграју јер бојим се повреда.Циљ мора бити да презимимо у Европи и то број 1 а у првенству можемо и изгубити неки бод али да сачувамо најбоље играче.Ту је и финансијски моменат али још више што ће играчи имати прилику да виде колико заиста вреде.То у нашем првенству не могу.

Mornar

pre 15 godina

Pardon, ispravka. U prevodu koji sam poslao umesto reči "najteži" protivnik, treba da stoji "najlakši" protivnik (mas facil).

p.s. Vidim nešto mi nelogično.

e moji "Srbi"

pre 15 godina

4 S protiv jugoslovenskog sportskog drustva!
(boris lion, 7. oktobar 2008 13:22)
A ti si još jedan "Srbin", a gornje komentare su postavljali još neki takvi, koji ne zna da u srpskom grbu nema nikakvih četiri "S", već četiri ocila. Sad knjigu u šake pa nauči šta su ocila. Za sve vas "Srbe" - srpski grb je nastao od vizantijskog grba na kojem su bili krst i četiri slova "B" (beta), Bazileus Bazileom Bazilenom Bazilenovius (Car careva caruje nad carevima. Srpski grb sa krstom i ocilima, u heraldičkom smislu se tumači kao - ognjem, ili vatrom ćemo krst braniti!

Gospodin

pre 15 godina

Prva u grupi ce biti ekipa Standarda. Bili zivi pa viđeli. Italijani bezvezni, jos kad bude igrao neki drugi tim Sampe. Stutgart iz lige gdje i Pantelic daje golove. I Sevilja previse leprsava za ovu grupu.

Иван-Ниш

pre 15 godina

Неће бити слабе утакмице. Коначно ћемо моћи да уживамо у правим утакмицама неке наше екипе у Европи. Од Партизана очекујем утакмице лепе за гледање без много тактизирања јер ово нису Темишвар и Звезда па да се игра са пола снаге.

sensei

pre 15 godina

Raspored nam apsolutno odgovara,odlican je. Prvo kolo Sampa to je realno bod a moguca su i sva 3. Bitno je da ne izgubimo. Drugo kolo Stuttgart... e tu svasta moze biti. Jesu jaki,ne i nepobjedivi,sto je dokazalo Cerno more(2-2 a vodili do 90.minuta)Bugari su sigurno slabiji od nas tako da imamo sanse i u Njemackoj. Trece kolo je kljuc. Standard ne igra dobro protiv klubova sa istoka. Ispadali su od Zenita,Steaue tako da tu vidim nasu sansu. Ako njih dobijemo,a ubjedjen sam da hocemo,mislim da bi vec tada mogli obezbediti prolaz.

Da se ne lazemo sve su ovo jake ekipe ali i mi smo jaki.


Svi se slažu da su crno-beli mogli da imaju više sreće na žrebu, a uprkos tome, Lamin Dijara je zadovoljan.

"Važno je da smo izbegli Milan. Nema lakih protivnika. S obzirom na to da tri tima iz grupe idu dalje, imamo realne šanse da dočekamo proleće u Evropi. Sevilja je prvi favorit u grupi, pa mi, pa Štutgart”, ocenio je Senegalac.

E zbog ovog ga volim. Svaka mu cast!

neko

pre 15 godina

@bad luck
Bas realno, partizan je sigurno vece ime od malene Sevilje, ko je ikada cuo za njih? Studgart i da ne pominjem, kad su oni sta osvojili, mozda predprosle sezone nemacku ligu ali sta je to, i nasa liga je zvucnija od njihove. A Sampdorija je boranija na njih ne treba trositi reci...
HAHAHA NEMOJTE BITI SMESNI, OSISACE VAS KAO OVCE SVI DO JEDNOG!!!

d

pre 15 godina

nemate apsolutno nikakve sanse zabit ce vam gomez protiv studgarta a za doriu i sevilju da i ne pricam.tako je i sa dinamom.zdrijeb sam prvo viodio na teletekstu i iznenadio se bas teske skupine i za jedne i za druge.i mislim kad su stvarno teske skupine mislim izjavljivat ce iz dinama i partizana nemamo stvarno nikakve sanse kad ono JOK vrhunac vrhunca balkanske gluposti i jedni i drugi govore prolazimo sigurno,to nisam cak ni ja ocekivao.inace ako budete gostovali u genovi bas me zanima kolko ce cas biti.ja znam da je nas bilo 1500-2000.tu mislim na torcidu a jos nam je to bio uzvrat nakon poraza u splitu i vec smo ih stvarno svi prezalili.znali smo svi da ne prolazimo pa nas je bilo tolko inace u ovim uvjetima bi nas bilo poznajuci split i dalmaciju,znaci lud narod sigurno i duplo vise.ali kazem nece vas bit ni priblizno 1500.jel vas je u rimu bilo protiv lazija jako malo a nas između 5000-7000.a jos je tad bilo 1.11 znaci svi svete jako puno hrvata doslo u rim zbog propovjedi pape pa se prica da je i na ostalim tribinama bilo između 5000 7000,a znate i sami da stari ozbiljni ljudi ne idu među navijace nego na ostale tribine

minut pire

pre 15 godina

Sa ovakvom grupom i rasporedom utakmica mozda i prodjete, hahahaaaaa...
P.S. Nemojte opet da nas brukate kako samo vi znate np makabi,dinamo,artmedija ili kako se vec sad zovu...

Carlito

pre 15 godina

Teska grupa, ali to smo i hteli, zar ne. Da igramo sa velikim evropskim timovima. Bar ce momci imati motiv. Cekaju nas velike utakmice i moramo dati sve do sebe da budemo do kraja konkurencija ovim ekipama. Ja vjerujem u moj klub. Doci cu i navijati. takodje, bice mi drago da uzivo vidim Cassana, po meni jednog od najboljih igraca ikad. Pozdrav B92.

Djole

pre 15 godina

paaaartizan leeee partizan oleeeoleeeee samo jedno ime znam partizan beograd...
Sjajna grupa legan prolaz sigurne dve pobede kuci i dva remija u gostima... pozzzz svim grobarima uz onu nasu "ko zna,zna a ko nezna dva"

0-2

pre 15 godina

VAMOS DRAGO !
VAMOS SEVILLA !
(033, 7. oktobar 2008 12:41)
Opet su ovi grobari protiv Srbije, opet su protiv 4 S Samo ( Sporting) sloga (Sampdorija) Srbina ( Sevilja) spasava ( Stutgart) ... BOZE koliko samo volim ZVEZDU !!!
(Delija, 7. oktobar 2008 12:42)
Grobari, evo ispuni vam se san o brzom ispadanju...
(Tošić-bambi, 7. oktobar 2008 12:47)
haha....MA MRZIM PARTIZAN!!!!!
(zivim za sever, 7. oktobar 2008 12:47)
KOMPLEXI NJANJA NJANJA KOMPLXI NJANJANJA!!!!

Totti

pre 15 godina

"Sevilju i Samp kod kuce, uzmemo 4 boda, nereseno sa Standardom u gostima i poraz od Volfsburga.
PONOS GRADA
volim ga k'o oka dva
(IDEMO DALJE!, 7. oktobar 2008 12:42)"
Mozda i izgubimo od Volfsburga na prolece, pod uslovom da i oni prezime u Evropi.
Zao mi je sto nismo dobili PSG i da igramo u BG, voleo bih da vidim kako bi Grobari docekali Kezmana

trscha

pre 15 godina

ODLICAN raspored !!!
Objektivno, slabije ekipe nam
dolaze u HRAM, a gostujemo kod
favorita. Nasa uprava je dokazala da je cilj prolazak u narednu fazu, za razliku od komsinice prosle godine, kojoj je cilj bio da dovede sto atraktivnije protivnike u bg, i zato su prosli kako su prosli.
Realno, dve pobede kod kuce, sto bi moglo biti dovoljno za trece mesto.

Stefan NI

pre 15 godina

1. KOLO (četvrtak, 23.10.2008.):
PARTIZAN - Sampdorija
Sevilja - Štutgart
(Standard je slobodan)

2. KOLO (četvrtak, 06.11.2008.)
Štutgart - PARTIZAN
Standard - Sevilja
(Sampdorija je slobodna)

3. KOLO (četvrtak, 27.11.2008.)
PARTIZAN - Standard
Sampdorija - Štutgart
(Sevilja je slobodna)

4. KOLO (sreda, 03.12.2008.)
Sevilja - PARTIZAN
Standard - Sampdorija
(Štutgart je slobodan)

5. KOLO (četvrtak, 18.12.2008.)
Sampdorija - Sevilja
Štutgart - Standard
(PARTIZAN je slobodan)

milkyp3

pre 15 godina

Jesam zvezdaš ali vam želim od srca da dobro igrate i na proljeće da nastavite takmičenje!Danas ste jedino svjetlo u srpskom fudbalu.

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 15 godina

Samo sloga srbina spasava,SSSS,Sevilja,Standard,Sampdorija,Stutgart. Ovo je poruka od Boga , a da predemo ovu grupu, mora Partizan da igra ozbiljno i kad pravi 4 sanse da da.........obavezno 2 gola ! Ako hoces da igras sa velikanima, moras biti velik i hrabar ! Partizan je ovde najtrofeinji, i ide dalje ! Ovo je zagrevanje za LS, ovde nisu kao ekipe iz nase lige, kao Sartid i Bezanija, ovde se mora igrati ....ozbiljno ! Ocekujem podrsku i delija na medunarodnim utakmicama u Beogradu, a ko je za to nek preporuci ! derbi je zavrsen i to je .....proslost ! Evropa ne treba da zaboravi da se i u Srbji igra fudbal, a videt ce oni i nase navijanje ! Partizan ce prezimiti u Evropu, ali mora da se igra .......ozbilnije i sa vecim pozrtvovanjem i disciplinom -- mislio sam na kartone !

NEMANJARULES

pre 15 godina

Bice dzumbusa..bice spektakla..A da li cemo proci, to vec nije ni vazno,jer se igra evropski fudbal u Humskoj, sa ekipama evro pedigrea...Sada i ako ne prodjemo,komsinice ce da izjednacavaju to sa svojim sramotama od drugorazrednih timova proslih godina, cast Bayernu i Romi ( sa sve druopozivnim timovima)..Al sta nas briga..Igramo sa prvakom Belgije,ako je to neka preporuka,2 puta osvajacem kupa UEFA u zadnje 4 godine, bivsim sampionom Italije i Nemacke ( i to u nekom razumnom roku, ne od pre 100 godina ), pa stavljati neki imperativ pobede i prolaz, je maloumno, u najmanju ruku..Vazno je da moze sa svima da se igra, da to ipak nisu timovi protiv kojih vec u tunelu gubite sa 0-1. Ako se muski suprodstavimo svima, a ne prodjemo, nista strasno.. Probali smo...Samo da ne krene da se porede budzeti, kadar jer ne moze se porediti ni stanje i standard zivota ni sa jednom zemljom iz koje su protivnici..I da ne krene da se od realno dobrih timova prave sada neki supergalakticki mega trofejni drim timovi..Strazbur,Tromso,Aris su ipak daleko veca imena od svih ovih sa kojima cemo mi igrati, ko je nama kriv sto nismo pravilno obavesteni, za razliku od cirkuske satre pod drugom stranom brda...Mada, javlja mi se da bi mogli mi da ustinemo nekoga ko ni ne sanja da je to mogucnost, ima nesto...

DeMarco

pre 15 godina

Neverovatno kako nesrecan zreb za Partizan!

Definitivno smo NAJMALEROZNIJI klub u na prostorima bivshe SFRJ.

Ako izuzmemo godinu kada smo izvukli Artmediu, (mada ni to nije bio srecan zreb koliko se cini, jer smo zapravo dobili pobednika para Celtic-Artmedia, to shto je igrom slucaja Celtic ispao, to je vec druga stvar). Van toga sve maleri do malera.

Prvo za dva mesta da smo bolje bili rangirani, bili bi u 3.sheshiru. NPR. Dinamo Zagreb, je cistom srecom dospeo u 4.shesir a ima skoro duplo manje bodova od Partizana i pogledajte kakvu je grupu izvukao, Igrace protiv raspalog Spartaka iz Moskve kod kuce, i NEC-a takodje. Da nam je to zapalo, garantujem da bni samo sa tim mecevima Partizan imo 6 bodova u dzepu!

Pogledajte samo ovu grupu i uporedite sa grupom c.zvezde koja je nije prosla Bazel, Tromso, Roma (B.tim), Strazbur (omladinci). Mislim da je to smesno, neuporedivo, i da bi recimo poslednjerangirana ekipa iz ove grupe Standard (vec izbacio Evertona) bez problema bobedio sve te timove iz te grupe.

Takodje taj "poslednjerangirani" tim iz ove grupe Standard, bi bez problema pobedio i timove Brage, Arisa i Boltona (slabiji od Evertona).

Ne znam, jednostavno maler, shta drugo reci, ostaje nam da se nadamo da cemo biti najjachi kao shto smo i uvek bili, kada je najvishe trebalo! Od 2002. Real nam nije mogao nista, shampion Evrope Porto takodje, izbacili smo Sporting L, Njukasl, izbacili pola "nabujale" rumunske lige, proshli grupu sa Laciom, Viljarealom, Midlzbroom pa zashto ne bi potukli Stutgart, i Standard kod kuce, i proshli dalje, mozemo to !!!

PS. Da mnogi ne bi sirili dalje dezinformacije, Partizan ce sigurno igrati protiv Standarda kod kuce a Sampd. u gostima, jedino se moze manevrisati sa Seviljom i Stutgartom, po pravilu bi trebalo nemce da docekamo u hramu, a da gostujemo Sevilji. Mada po pravilniku UEFA to se moze promeniti ako se timovi iz grupe dogovore. No, NIKAKO ali NIKAKO Patizan to ne sme prihvatiti kao opciju! Sevilja neka bude jedini “garatovani” porazi, ipak su najjachi u grupi, a “Shvabe” mozemo da tucehmo, zasto da ne bod u Italiji, (Ni onaj drim tim Lacija u Rimu nas nije dobio) . A kljucno, dobiti Standard kod kuce.

Pozz braco grobari, vidimo se u Hramu u 1/16 finala UEFE u martu.

bLacK

pre 15 godina

Ma dajte bwee ovo je teshka grupa "lol" Pa valjda bolje Sevilja nego Valencia ili Sampdorija ne go Milan Realno stanje da nam je svaka grupa teshka ali kad bih mogao da biram i sa ovom bi bio zadovoljan... Realno partizan ce biti 2 u grupi u to sam ubedjen.. Pozzdrav za swe Grobare

No Problemo!

pre 15 godina

Partizane, mozemo sve zajedno!

Teska grupa??? A koja je to laka? I sad se ovo zove objektivno novinarstvo...

**gani ne pumpajte atmosferu, vise ce da vas jos boli kada prodjemo...

idemodalje

pre 15 godina

Lepo je videti navijace Rekreativa sa marakane , da se interesuju za kup uefa , i za Partizan :)))) ,mozda cete i vi za koju godinu igrati ,makar kvalifikacije za intertoto.

Nemanja

pre 15 godina

e moji grobarcici,posle ove 4 utakmice nece vise jokan biti najbolji trener,moreira najbolji igrac,i ostale vase sanjarije, malo ce te se spustiti na zemlju

JSZ

pre 15 godina

Molim nesrecnike iz Ljutice Bogdana da pogledaju naslov ove vesti.Posto je ovo Kup UEFA, a njih tu nema ni u njihovim snovima,trebalo bi da predju na svoje forume i tamo placu i tese jedni druge.Mi rame za plakanje za vas nemamo.Vidimo da je vama za srecu malo potrebno-da Partizan dobije tesku grupu.Moracemo da vas razocaramo-mi prolece cekamo u Evropi.Vi se mirite sa cinjenicom da ste mali klub i da ove godine kao i prethodnih sedite pored TV i tajno navijate za KK u Euroleague,za FK u Ligi UEFA i za VK u Kupu sampiona.Mi cemo to gledati u Hali,Hramu i na Banjici.VOLIM GA K'O OKA DVA ! ! !

delija BB

pre 15 godina

Joj Topalovici kakav optimizam. Tako ste vikali i za LS. Ovde ima pisaca koji misle da sa ovakvim timom moze dalje a neki i da osvoje ligu UEFA. Ja hocu da se kladim sa svima koji to zele da max osvojenih bodova tri. Vi nikog ovde ne mozete da pobedite . Kuci max 2 boda

Matija

pre 15 godina

Svidja mi se grupa !
Sve su atraktivni protivnici, cak tri iz najjacih evropskih liga !!!
Sto vec neko rece...dobro je sto nema istocnjaka...
Ako bi se gledao idealan raspored...to je da sa belgijancima i italijanima odigramo kuci...a ove dve u gostima.
Uveren sam da pored Standarda mozemo Sampdoriji da skinemo skalp !!!
Sa seviljom jako tesko...kao i 99% evropskih ekipa...a Stutgart...nemci su to...ako im ne bude dan...moze svasta !
U svakom slucaju...pun Hram je zagarantovan !!!
Mi cemo svoje da odradimo 100%...ostalo je na igracima !!!

Pantelija

pre 15 godina

Odlicna grupa za partizan bolje sto su tu nego u grupi sa olimpijakosom i galatom jer nemaju oni srce za tu grupu ove mozda i prodju

blejone

pre 15 godina

Porazi od Štutgarta, Sevilje i Sampdorije, bod na domaćem terenu protiv Standarda i Partizan sa jednim bodom ide dalje. Šampioni!

Optimista....

pre 15 godina

Boga mi, teska grupa... Ne znam ni sam da li svoj optimizam zasnivam na ljubavi prema Partizanu ili superiornosti nad rivalima u dosadasnjem delu sezone, ali mislim da bi uz malo srece mogli cak i do pet bodova u grupi...

40+ isti grad

pre 15 godina

Pa mislim da ako partizan osvoji bod bice uspeh!
(Zelja NS, 7. oktobar 2008 13:14)
ne brini nasu brigu. bicemo bolji od proslogodisnje komsinice

sensei

pre 15 godina

Sevilla=Villarreal
Stuttgart=Middlesbrough
Sampdoria=Lazio
Egaleo=Standard

Jedino je mozda sada Standard jaci nego sto je to bio Egaleo,ali bogami i mi smo jaci. Iako je grupa teska ja sam optimista. Stvarno niiiikada jaci kup uefa. Realno ova nasa grupa ja najjaca,a ona sa Brizom,Kopenhagenom i Rozenborgom najslabija.

Ako nista imacemo 4 spektakla,i vidjecemo gdje nam je mjesto. Bice tesko.

Evo samo neki rezultati ovih timova ove godine:
Atletiko Madrid-Sevilla 0-1
Stuttgart-Werder 4-1
Sampdoria-Inter (juve) 1-1
Standard-Livepool 0-0 (obe tekme) + pobjeda nad veoma dobrom ekipom Evertona.

Glavu gore ,ovo nam ga dodje kao liga sampiona. Htjeli smo je dobili smo je!

Milos

pre 15 godina

Iz drugog, trećeg i petog šešira smo dobili najače protivnike, mada mi je žao što nismo i Milan dobili,da vidimo ko smo i koliko vredimo. Važno da nema Rusa, oni nam nikako ne leže. Dinamo je mnogo lakšu grupu dobio.

Nikola Stutgart

pre 15 godina

Sta ste bre vi umislili??????
Sa kojim pravom vi na taj nacin pricate o ostalim ekipama u grupi..Pa trebalo da vas je sramota!!! Gde ste bre vi to poleteli?? Sta umisljate da ste??? Sakupili par pobeda u prvenstvu,i vec pretite ekipama koje su u svakom pogledu i bolje i kvalitetnije od vas..Kako cete samo da tresnete o zemlju..Umisljeni navijaciu jos umisljenijeg kluba..Ne pokusavajte biti ono sto nikada necete...!!! LOSA KOPIJA STE VI I NISTA VISE!

Minya

pre 15 godina

Komsinica nam nije dorasla, ali sad imamo grupu za dokazivanje.
Jeste -13 jeste nekima zima dosla, ali cemo mi zimu u Jevropi prezimiti.
S` verom u Partizan, JURIS!!!!!

optimista

pre 15 godina

Bas se nije posrecilo Sevilji i Stutgardu kad ce igrati sa Partizanom u grupi. Milan se i ovog puta provukao pa nije izvukao crno-bele. c c c

DA

pre 15 godina

Kakve su ostale grupe dobroje sto je ovako...
Bice dobro npr. da nam dodje Sampdoria kod kuce i tu da im uzmemo boda jer oni bas i nisu u najboljoj formi...

tobdžija

pre 15 godina

Ovo godine liga uefa je jača nego ikad. Sve grupe su jake a neke bi mogle čak da budu i u LŠ. Još ako svi budu igrali ozbiljno i u najjačim sastavima biće ovo sjajno takmičenje!

zagor23

pre 15 godina

Realno, dobili smo izuzetno atraktivnu grupu, dobre timove, ali niko nije bas jak kao zemlja (citaj: kao Milan).
Uz malo srece i NORMALNE sudije koje znaju sta je ofsajd moglo bi i sunce da nas ogreje na prolece...

Alen

pre 15 godina

PARTIZAN PRVO TO,ajd sad bice tesko u stutgartu al"bice tesko bice 0:2"!Naj teza grupa to i volim da se vidimo gde smo i prognoziram 5 bodova PARTIZAN ode u zvezdino prolece,al nema veze i ako ispadnemo mi smo ipak ime,klub,,,,,ma PARTIZAN!!! .idemo dalje.

dullence

pre 15 godina

Tesko?Tesko da ima lakih grupa ovde, ja sam jedino zeleo da izbegnemo ruske timove jer su mnogo jaki a nisu atraktivni, ne motivisu. Iako sam grobar znam da kup UEFA zovu LOOSERS CUP, pa tako predpostavljam da cemo jedino mi ici punom snagom ovde, rastereceni smo bednom konkurencijom u domacem prvenstvu a primat nam je Evropa. I grupa uopste nije tako teska, Standard i Samdorija nisu neki timovi (ne zaboraviti da smo igrali egal ako ne i bili bolji od Fenera koji je daleko skuplji i bolji tim od bilo kog ovde). Sevilja bez Dani Alvesa nije ona stara, to je kao da bokseru odsecete 4 prsta desne ruke, funkcionise ali nije to to. Studgart? Hmm sem naseg poznatog straha od nemaca ne vidim zasto ne bi mogli da ih tucemo ako dodju u Beograd. Sve u svemu, kuci garant pravimo 4 boda, jedan na strani i mi idemo dalje, niko ovde nije bolji od nas, pa mi smo hteli u LS, protivnici su atraktivni, bice para od prenosa i karata, NIJE MOGAO DA BUDE BOLJI ZREB po nas, mozda jedino Milan da smo izvukli i da igramo sa njim au poslednjem kolu kod nas u Beogradu, ali sve u svemu sreca je bila na nasoj strani ovoga puta, sada u boj, pa kom opanci kom obojci, trazili smo sansu, evo nam je.
HVALA TI CRNO-BELA LJUBAVI!

majstor

pre 15 godina

Kakvi komentari Bože me sačuvaj. A koja grupa od ovih je pa laka? KUP UEFA nije bio ovako jak otkako je uvedena Liga. Hteli ste LŠ, evo vam LŠ u malom. Ne vidim razloga za strah, Partizan je pokazao protiv Fenera da ume da igra protiv klubova sa visokim rejtingom - a da li će biti među prva 3? To zavisi pre svega od motivacije, hrabrosti (igrati da bi pobedio i da bi bio prvim a ne da bi časno ispao!) i nijansi. Držite se hrabro i biće najbolje što može biti!

Bambalic

pre 15 godina

P.S. Jel zna neko u kojoj grupi igra zvezda?
(volim ga ko oka dva, 7. oktobar 2008 12:44)
Igra u grupi K2 ili poznatijoj kao "Borbi za opstanak", u kojoj se jos nalaze i Javor iz Ivanjice, Rad, Hajduk iz Kule i Napredak iz Krusevca.
Po nekoj prognozi Zvevda nema ni teoretske sanse da prodje grupu ali nikad se ne zna...Bari je to! :))))

Lazar

pre 15 godina

Sve je moguce!Stutgart je izgubio kuci od jednog Cernomoreca koliko se secam.Mozda gresim.Sampdorija nije bauk,dok Sevilja ima najbolji tim od svih nasih protivnika.Sa Standardom mozemo da se nosimo pogotovu ako igramo na nasem stadionu!Ocekujem 5 bodova ,mislim da nam je toliko potrebno.Svi timovi pocinju sa slovom S osim nas,nadam se da cemo se umesati u taj niz slova es

Djole

pre 15 godina

paaaartizan leeee partizan oleeeoleeeee samo jedno ime znam partizan beograd...
Sjajna grupa legan prolaz sigurne dve pobede kuci i dva remija u gostima... pozzzz svim grobarima uz onu nasu "ko zna,zna a ko nezna dva"

R

pre 15 godina

Jako teska grupa. Standard koji bi trebalo da je najslabiji sam gledao dva puta protiv Liverpula i mislim da sigurno prolaze. Sansa Partizana je da iznenadi nekog od protivnika iz jacih sesira i da sve utakmice odigra strpljivo i snazno do kraja.

Hahaha

pre 15 godina

@ komentar 119
Evo ja mislim da ako Zvezda osvoji bod u ligi UEFA ove sezone bice to jos veci uspeh.
Ali prvak Evrope je to, Bari Tokio Joko ovo Joko ono, svasta moze da se bude ...

Teska grupa?

pre 15 godina

Nije grupa laka - ali pokazite neku koja jeste! Dakle, nista neocekivano. Jaki protivnici, prilika da se pokaze vrednost!

posmatrac

pre 15 godina

Objektivno, najace su grupe E i F tako da je Partizan imao srecu sto se nije nasao u nekoj od tih grupa.
A, B i C su otprilike podjednako tesko, dok su grupe G i H lakse of Partizanove. Dakle, po tezini, ovo je prosecno teska grupa. A opet, po atraktivnosti, medju najatraktivnijim - sto je idealna kombinacija za Partizan u ovom trenutku.

Bane Ivanovic

pre 15 godina

Aman ljudi prvo procitajte s kim smo se pali u grupu.Kakva Valensia kakav Wolfsburg.Boze kakvi ljudi.A ovi sto pisu da mrze Partizan je stvarno jadno i to pokazuje ko je pravi kompleksas.

oleg

pre 15 godina

bolje da igramo sa Seviljom,Stutgartom i samdorijom nego sa nekim ekipama kojima je tesko i ime izgovoriti.
Na PARTIZANU je da pruzi maximum pa sta bude a za grobare ce biti vruca jesen,nesumnjivo.
NAPRED PARTIZAN

nettoo

pre 15 godina

E zbog ovakvih rezultata ponovo imam zelju da gledam jedan domaci klub kako igra fudbal!

Ako ostane isto rukovodstvo i strucni stab, sledece sezone cuda pravimo...

Kidamo bodove na 3 utakmice, zvezdo plati ovaj mesec kablovsku obavezno da mozes da gledas evropski fudbal.

Petar

pre 15 godina

Ljudi, pa ovo je fantasticna grupa!!! Tvrdim da Partizan moze dalje. Izuzev Sevilje, ostale ekipe su u nasem rangu. Kao sto kaze Dijara, favorit je Sevilja, pa mi, pa Stutgart... Bice ovo LUUUUUUDAAA jesen!!!

Marko

pre 15 godina

odlicna grupa za Partizan. Uz podrsku navijaca i dobrom igrom kao do sad,mislim da imaju velike sanse da prodju dalje... pozdrav iz Sidneja

Deks75

pre 15 godina

Ljudi iz UEFE jos nisu saznali da Zvezda ima novu travu, a zaboravili su na Bari i Tokio. Kako ih samo nije sramota? Taman kad su trebali da izvuku Zvezdu iz sesira oni prekinuse zrebanje. Gde je tu pravda?

NEK' ZAURLA SADA CRNO-BELI KLAN, K'O DA SUNCE SIJA SAMO JEDAN DAN, ZNAJ U SRCU MOME ZIVIS SAMO TI PARTIZANE JEDINI :)

john doe

pre 15 godina

leleee, al ce da bude dobrog fudbala. unapred se radujem jer mislim da ovi momci mogu dalje. ali mislim da se do poslednjeg kola nece znati ishod.
a veceras svi u pionir
volim ga ko oka dva......

Bacid

pre 15 godina

Ni teska ni laka grupa i uz dosta truda Partizan moze dalje.
Bice tesko, ali uz maksimalnu posvecenost mozemo ocekivati i lepe vesti.

neskonis

pre 15 godina

Pa dobro. Nije ni prva grupa laka uopšte. Sve u svemu, ove godine liga kup UEFA skoro rame uz rame sa ligom šampiona.
Ajmo CRNO-BELI! Težak žreb, ali smo mi najbolji kad je najteže!

Milan

pre 15 godina

Kakav je ovo naslov, pa dobili smo najlaksu mogucu grupu, prolazimo sigurno. Ekstra dobar zreb. Nema tima kojeg ne mogu da dobiju makar kod kuce sto ne bi bio slucaj da su sa Valensijom, Milanom, Sitijem itd.

Grobar- España

pre 15 godina

Dao Bog,Stutgart i Standard kuci a Sevilja i Sampdorija u gostima.Mislim da bi u tom slucaju mogli dalje.
Svakako jedna od najtezih grupa i ako prodjemo mogli bi mozda i do cetvrt-finala.
Ja bi` vol`o i da ga osvojimo, al` nemo` se lazemo.

Zreb

pre 15 godina

Najbolje bi bilo da sa Standardom i Stutgartom igramo kod kuce,jer realno mozemo da ih pobedimo na svom terenu...Sa Sampdorijom mozemo da igramo nereseno u Djenovi!! Sevilja je najjaca i protiv njih ne treba ocekivati previse!! Teska grupa ali uz malo srece mozemo se nadati prolazu...
NAPRED PARTIZAN!!!!

baki bb

pre 15 godina

Neka se njima tresu gace,mogu da imaju i 20 puta vece budzete,dzaba ako ne igraju srcem!Black Mamba,General Mo,Juca,Bambi Here we camo here we go!:))

dule 008

pre 15 godina

Ajmo grobari ko jedan!Kako igramo ove sezone mozemo da pobedimo bilo koga.Zato nema kukanja,samo napred,ti momci su to zasluzili.Jokan i Steva kad spreme taktiku,nema zime:)

Pelin

pre 15 godina

Ako hocemo da osvojimo UEFA kup(nase prvenstvo je smesno), moramo da pobedjujemo sve redom.Znaci, sve jedno je koja je grupa, jer

PARTIZAN JE SAMPION.............

novi beograd je ceo crno - beo

pre 15 godina

Dobili smo atraktivne protivnike ... ako kroz realnost ustanovimo da idemo dalje bice odlicno ... VOLIM PARTIZAN!

BAVARAC

pre 15 godina

extra grupa...
mozemo da dobijemo Sevilju i Standard u Bg-u,a Stuttgartu 1 bod da uzmemo...i sa 7 bodova idemo dalje...Sampdorija je teska ekipa...i bice exrta i 1 bod..
NAPRED SRBIJO!!!

Stajls

pre 15 godina

Teska grupa,ali mislim da danasnji tim Partizana moze do treceg mesta.Sacekajmo da vidimo raspored,ako budemo imali srece,prezimicemo u Evropi !!!!!!!!

018

pre 15 godina

Steta sto nismo u prvoj grupi sa najatraktivnim klubovima jer je opste poznato da nasi klubovi veoma lose igraju sa manje atraktivnim klubovima kao sto je npr. standard. Da li je to zbog naseg mentaliteta ili sta vec ali sa jakim timovima uvek je gusto. Ove godine je ubedljivo najjaca liga UEFA. Sve u svemu, nadamo se prolecu...

Kovac

pre 15 godina

Kao i uvek,dobijamo najtezu grupu! ja bih iskreno bio zadovoljan jednom pobedom, posto ce svaka utakmica biti izuzetno teska. Bilo bi dobro kada bi kod kuce igrali sa Standardom, tu mozemo da izvucemo 3 boda. Ali na ostalim utakmicama bi pobeda bila iznenadjenje. Nadam se da cemo ipak napraviti cudo i plasirati se dalje! pozz za grobare.

PFC-Kragujevac

pre 15 godina

Ajmo crno-beli, nema predaje... Pokazimo evropi kakav je srpski(tj. grobarski)mentalitet... Igrajte za grobare i osvetlite obraz srbiji posto nase komsije nisu u stanju da to urade!!!!! Imacete pun stadion ludih navijaca,a uz njihovu pomoc je gotovo nemoguce izgubiti!!!!!NAPRED PARTIZAN!!!!!

anna

pre 15 godina

Na prvu:provešćemo se ko bosi po trnju, ali, ne mora da znači.Svi su timovi ujednačeno (osim 3-4 izuzetka) jaki, tako da nema baš timova koje bi čovek poželeo,znači, šta bog da, a da smo i ligi šampiona?

realan

pre 15 godina

ne dragi b92, mi nemamo problem ni tesku grupu. To imaju velensija, stutgart, sampdorija i belgijanci. zato sto gde god da igra tu smo mi.

bobanmkd

pre 15 godina

Ajde,glavu gore,grupa je super!!!!Pa,zato smo se borili,da igramo protiv najjacih!Slabe smo vec preslisili:)))).Hteo bih ovom prilikom da zamolim Ivana Tomica da produzi kako je obecao ugovor sa Moreirom...jer...covek je bog fudbala i ja se bojim da bez njega vise nista nece biti isto!

Topalović

pre 15 godina

Ako kaniš pobediti, nesmeš izgubiti!!!!!!!!!!!
Tako nam je svejedno kad do finala moramo da pobedimo i Milana i ostale papke. Zato u nove POBEDE

jedan i jedini

pre 15 godina

Ma ima da im se trese vilica na pomen Partizana!!!!!

P.S. Ja sam vec sanjao visibabe i zato idemooooooooo!!!!!

DO GROBA VERNI GROBARI VRSAC

scepan mali

pre 15 godina

Ekstra grupa, svaka utakmica je atraktivna, a sanse Partizana za prolaz su 45-55, pod uslovom da se igraci i klub ne uplase imena protivnika, kao sto je bio slucaj sa fenjerom.
Sto se tice dinama iz Zagveba, bice buc, sto znaci smvt, jev kakvu god grupu da su dobili bio bi prazan listic, sto znaci nevazeci. Uz Leh, Zilinu i Fajnord su objektivno najslabija ekipa u Ligi UEFA.
Grupa G je skandal grupa, Briz, Rozenborg, Kebenhafn, i jedan ce sigurno dalje, skandinavski lobi, sta li je?
Pozivamo naseg komentatora Baću da nam se pridruzi i prokomentarise zreb za pet rumunskih klubova, koji kao sto nam je on pre 2-3 sedmice rekao, imaju sigurno mesto u Ligi UEFA.
Baća, javi se Baća!
Hai srpski Banat!

miki

pre 15 godina

Sad ovaj tim Partizana treba da dokaze koliko vredi,da dokaze da onih 40 minuta u BG na mecu s Fenerom nije slucajnost.Nasa liga nije merilo kvaliteta,jer osim Partizana tu nema iole kvalitetnije ekipe,ali Stutgart,Sevilja i Sampa su nesto sasvim drugo.
Ajdeeeeeeeeeeeee crno-beli!!!

Baka

pre 15 godina

Ajao...
Jako teska grupa...
Bilo bi dobro protiv Standarda i recimo Samdorije kuci, a da gostujemo Spancima i Nemcima...
Bice jako tesko, ali mozemo do treceg mesta!!!
Ale ale, Partizan ale, sveto ime je, vecno zivece, njemu dajem sve!!!

Petar

pre 15 godina

Pa kad pogledate malo bolje sve su teske. Ako cemo da vagamo onda nevredi da igramo. Ja verujem u ovaj tim Partizana i mislim da imamo sanse. Ako nista drugo bice to savrsena uvertira za kvalifikacije za ligu sanpiona sledece godine. Cetri teske i uzbudljive utakmice. Jedva cekam da pocne liga.

KAMEL ZAIEM

pre 15 godina

UPRAVA JE TRAZILA NEMCE,SPANCE ZBOG TV PRAVA.JOKANOVIC SPANCE DA BI VIDEO DECU.IGRACI STO TEZE TIMOVE GDA VIDE DE SU ZA RAZLIKU OD NJIH.
STO SU TRAZILI TO SU I DOBILI:
http://www.transfermarkt.de/de/verein/368/fcsevilla/uebersicht/startseite.html

http://www.transfermarkt.de/de/verein/79/vfbstuttgart/uebersicht/startseite.html

http://www.transfermarkt.de/de/verein/3057/standardluettich/uebersicht/startseite.html

najbolji sa najboljima

pre 15 godina

Na, na, na, na, na, na, na, na Liga samiona, Liga sampiona... ups, pardon, Liga kup uefa, Liga kup uefa!!! :) Zaista smo prosli uzasno na zrebu, ali sobzirom na neprikosnovenost u srpskom fudbalu i na nesrecno ispadanje od fenera, drago mi je sto cemo da se ½½izmerimo½ sa jakim evropskim ekipama.

Milan Toncic

pre 15 godina

Pa ov je strasno. Kup uefa nikad nije bio jaci, ali smo mogli znatno bolje da prodjemo. Zao mi je samo sto nismo dobili Milan da pokazemo **ganima kako se igra protiv velikih ekipa. Sve u svemu nismo imali ni malo srece.

sinisa

pre 15 godina

teska grupa za vas grobari,jedino sa samdorijom(igra spor fudbal) i studgartom(uvek igramo dobro protiv nemackih klubova,nasi timovi) mozete nesto da uradite.ostalo tesko,al ako nek docekate prolece,bolje za SRBIJU.videcemo,gde skim igrate,to je pitanje...

Milan

pre 15 godina

Sto se tice naslova "Partizan u teskoj
grupi"mislim da ostale grupe nisu nimalo naivne i ne vidim neku posebno ''laku'' grupu.Mislim da Partizan ima velike sanse za prolazak u narednu rundu.

boki

pre 15 godina

Nit smo dobili milan nit m.siti a svi jači od nas!!
Drago mi je samo da one Ruse nismo izvukli

Biće teško
Računamo na umor u njihovim prvenstvima :)

Samo napred Partizan!!!

grobar

pre 15 godina

Zaebato skroz.....
Sevilja- jedan od najjacih klubova na svetu
Studgard- najjaci klub iz drugog sesira
Sampdorija- mozda i najlaksi protivnik u grupi, ali opet jako dobar
Standard- izbacio Everton, u jako dobroj su formi
ZAEBATO SKROZ.......

SALE

pre 15 godina

ODLICNO to su timovi za igru...

nista nam ne trebaju slabiji timovi, onda bi morali da im saljemo petlice, kao sto cemo komsinici sledeci put... xexe

Boban80

pre 15 godina

Jeste teska grupa, itekako. A Milan u kakvoj je... Tesko da ce me neko ubediti da kuglice nisu toplo/hladne... Ali, nema veze, jaki smo i BORICEMO SE! 'Ajmo Grobari!!!

nemanja

pre 15 godina

Ma kakvo je ovo izvlacenje bre ljudi??
Ovaj ne sme protiv ovoga, ovaj ne sme sto je predaleko, ovaj ne sme protiv onoga sto je tamo zima, ovaj ne sme zato sto su iz iste drzave..
Ne zna niko jel je domacin ili nekom gostuje.. Jao koji cirkus..

I na kraju i nije tolko losa grupa za partizan..

Ali opet, KAKVO SMESNO IZVLACENJE!!!

Delija

pre 15 godina

Opet su ovi grobari protiv Srbije, opet su protiv 4 S Samo ( Sporting) sloga (Sampdorija) Srbina ( Sevilja) spasava ( Stutgart) ... BOZE koliko samo volim ZVEZDU !!!

Dejan

pre 15 godina

Pa sta je mislio Partizan da ce dobiti Cukaricki, Borac ili Napredak? Pa ovo su samo slabiji klubovi Evrope kojima nije mesto u Ligi Sampiona.

Milos

pre 15 godina

Ne znam da li ste gledali zreb ali ocigledno je da je namesten.Ne zato sto je Partizan dobio grupu smrti Grupu C: Sevilja, Štutgart, Sampdorija, Partizan, Standard Lijež,nego zato sto su stavljali ekipe u koju grupu im se cefne.Recimo po kojoj logici Ajax i Herenven nisu moglu u grupu D sa Totenhemom kad nisu iz iste zemlje.Onda po kom osnovu Braga nije mogla u grupu C sa Seviljom i Stutgartom(sto bi bilo malo laksa grupa za Partizan),nego je poslata u grupu E sa Milanom,ne daj boze da Milan dobije nekog jakog pa da ne prodje grupu(italijanska mafija).Ja sam ovo zapamtio zato sto mi je palo u oci,a bilo je jos par takvih timova koji su stelovani u grupe koje ocigledno nekome odgovaraju.A bilo je jedino pravilo da dve ekipe iz iste zemlje ne mogu da se padnu u jednu grupu...A sad vi me ispravite ako gresim i ako su Herenven i Ajax iz iste zemlje kao Totenhem,ili Braga iz iste zemlje kao Sevilja i Stutgart.I recite mi da ovo nije stelovanje zreba...Ja sam razocaran,nemam sta drugo da kazem...

Mornar

pre 15 godina

Šaljem prevod iz španskog "El pais"-a paraf u kome se pominje Partizan.

"U poslednjem meču u grupi Sevilja dočekuje Partizan 17 ili 18 decembra, šampiona srpske lige predvođenim trenerom, bivšim igračem Ovijeda, Tenerifea i Deportiva Slavišom Jokanovićem. Balkanci su bez premca lideri na tabeli sa timom gde se najviše ističu Zoran Tošić centralni i Lamine Diarra napadač sa još jednim starim poznanikom iz španske lige, ex Atletikom Veljkom Paunovićem. U svakom slučaju na Partizan se nije odrazila teška generalna kriza koja je pogodila Srbiju poslednjih godina, po čemu izgleda da će on biti najteži protivnik sa kojim sa kojim će se meriti Sevilja.


"Para terminar, el Sevilla cerraría el grupo recibiendo al Partizán el 17 ó 18 diciembre, campeón de la liga serbia y entrenado por el que fuera jugador de Oviedo, Tenerife y Deportivo de La Coruña Slavisa Jokanovic. Los balcánicos lideran su campeonato con autoridad, con un once en el que sobresale Zoran Tosic en la medular y Lamine Diarra en punta, y con otro viejo conocido de la Liga española, el ex atlético Veljko Paunovic. De todos modos, el Partizán no ha sido ajeno a la dura crisis general que ha atravesado Serbia en los últimos años, por lo que se perfila como el adversario más fácil al que tendrá que medirse la escuadra sevillista."

Pelin

pre 15 godina

Ako hocemo da osvojimo UEFA kup(nase prvenstvo je smesno), moramo da pobedjujemo sve redom.Znaci, sve jedno je koja je grupa, jer

PARTIZAN JE SAMPION.............

Delija

pre 15 godina

Opet su ovi grobari protiv Srbije, opet su protiv 4 S Samo ( Sporting) sloga (Sampdorija) Srbina ( Sevilja) spasava ( Stutgart) ... BOZE koliko samo volim ZVEZDU !!!

novi beograd je ceo crno - beo

pre 15 godina

Dobili smo atraktivne protivnike ... ako kroz realnost ustanovimo da idemo dalje bice odlicno ... VOLIM PARTIZAN!

scepan mali

pre 15 godina

Ekstra grupa, svaka utakmica je atraktivna, a sanse Partizana za prolaz su 45-55, pod uslovom da se igraci i klub ne uplase imena protivnika, kao sto je bio slucaj sa fenjerom.
Sto se tice dinama iz Zagveba, bice buc, sto znaci smvt, jev kakvu god grupu da su dobili bio bi prazan listic, sto znaci nevazeci. Uz Leh, Zilinu i Fajnord su objektivno najslabija ekipa u Ligi UEFA.
Grupa G je skandal grupa, Briz, Rozenborg, Kebenhafn, i jedan ce sigurno dalje, skandinavski lobi, sta li je?
Pozivamo naseg komentatora Baću da nam se pridruzi i prokomentarise zreb za pet rumunskih klubova, koji kao sto nam je on pre 2-3 sedmice rekao, imaju sigurno mesto u Ligi UEFA.
Baća, javi se Baća!
Hai srpski Banat!

jedan i jedini

pre 15 godina

Ma ima da im se trese vilica na pomen Partizana!!!!!

P.S. Ja sam vec sanjao visibabe i zato idemooooooooo!!!!!

DO GROBA VERNI GROBARI VRSAC

e moji "Srbi"

pre 15 godina

4 S protiv jugoslovenskog sportskog drustva!
(boris lion, 7. oktobar 2008 13:22)
A ti si još jedan "Srbin", a gornje komentare su postavljali još neki takvi, koji ne zna da u srpskom grbu nema nikakvih četiri "S", već četiri ocila. Sad knjigu u šake pa nauči šta su ocila. Za sve vas "Srbe" - srpski grb je nastao od vizantijskog grba na kojem su bili krst i četiri slova "B" (beta), Bazileus Bazileom Bazilenom Bazilenovius (Car careva caruje nad carevima. Srpski grb sa krstom i ocilima, u heraldičkom smislu se tumači kao - ognjem, ili vatrom ćemo krst braniti!

JSZ

pre 15 godina

Molim nesrecnike iz Ljutice Bogdana da pogledaju naslov ove vesti.Posto je ovo Kup UEFA, a njih tu nema ni u njihovim snovima,trebalo bi da predju na svoje forume i tamo placu i tese jedni druge.Mi rame za plakanje za vas nemamo.Vidimo da je vama za srecu malo potrebno-da Partizan dobije tesku grupu.Moracemo da vas razocaramo-mi prolece cekamo u Evropi.Vi se mirite sa cinjenicom da ste mali klub i da ove godine kao i prethodnih sedite pored TV i tajno navijate za KK u Euroleague,za FK u Ligi UEFA i za VK u Kupu sampiona.Mi cemo to gledati u Hali,Hramu i na Banjici.VOLIM GA K'O OKA DVA ! ! !

0-2

pre 15 godina

VAMOS DRAGO !
VAMOS SEVILLA !
(033, 7. oktobar 2008 12:41)
Opet su ovi grobari protiv Srbije, opet su protiv 4 S Samo ( Sporting) sloga (Sampdorija) Srbina ( Sevilja) spasava ( Stutgart) ... BOZE koliko samo volim ZVEZDU !!!
(Delija, 7. oktobar 2008 12:42)
Grobari, evo ispuni vam se san o brzom ispadanju...
(Tošić-bambi, 7. oktobar 2008 12:47)
haha....MA MRZIM PARTIZAN!!!!!
(zivim za sever, 7. oktobar 2008 12:47)
KOMPLEXI NJANJA NJANJA KOMPLXI NJANJANJA!!!!

PFC-ratnik

pre 15 godina

Biće love na kladži od Sampdorije,Sevilje,Standarda i Štutgarta.Hvala im unapred.
(PERA DETLIĆ, 7. oktobar 2008 16:04)

Puci ces na kladionici!!!Pamtim te da si prognozirao sledece
Fenerbahce-Partizan 5:0
Temisvar-Partizan 1-1

NEMA PARA ZA TEBE NA KLADIONICI.TO JE ZA PAMETNIJE!

Darko

pre 15 godina

A šta ste hteli !? Rad, Hajduk, Napredak i Borac ???
(boss, 7. oktobar 2008 13:39)
Ne, ne, sine, to je Zvezdina grupa...nemoj da meshash pojmove...

Milojko Pantic

pre 15 godina

Gospodine Platini, zasto nepravedno odmah niste stavili nas najveci, najtrofejniji, najgalakticniji, klub da ceka Finale LS, kao osvajac Barija iz proslog veka, ocigledno ste zaboravili pravilo iz 1920 godine, videces ti kad te britki jezik novinarskog barda, iskritikuje, u GALAKSIJI!!

milkyp3

pre 15 godina

Jesam zvezdaš ali vam želim od srca da dobro igrate i na proljeće da nastavite takmičenje!Danas ste jedino svjetlo u srpskom fudbalu.

najbolji sa najboljima

pre 15 godina

Na, na, na, na, na, na, na, na Liga samiona, Liga sampiona... ups, pardon, Liga kup uefa, Liga kup uefa!!! :) Zaista smo prosli uzasno na zrebu, ali sobzirom na neprikosnovenost u srpskom fudbalu i na nesrecno ispadanje od fenera, drago mi je sto cemo da se ½½izmerimo½ sa jakim evropskim ekipama.

miki

pre 15 godina

Sad ovaj tim Partizana treba da dokaze koliko vredi,da dokaze da onih 40 minuta u BG na mecu s Fenerom nije slucajnost.Nasa liga nije merilo kvaliteta,jer osim Partizana tu nema iole kvalitetnije ekipe,ali Stutgart,Sevilja i Sampa su nesto sasvim drugo.
Ajdeeeeeeeeeeeee crno-beli!!!

sensei

pre 15 godina

Raspored nam apsolutno odgovara,odlican je. Prvo kolo Sampa to je realno bod a moguca su i sva 3. Bitno je da ne izgubimo. Drugo kolo Stuttgart... e tu svasta moze biti. Jesu jaki,ne i nepobjedivi,sto je dokazalo Cerno more(2-2 a vodili do 90.minuta)Bugari su sigurno slabiji od nas tako da imamo sanse i u Njemackoj. Trece kolo je kljuc. Standard ne igra dobro protiv klubova sa istoka. Ispadali su od Zenita,Steaue tako da tu vidim nasu sansu. Ako njih dobijemo,a ubjedjen sam da hocemo,mislim da bi vec tada mogli obezbediti prolaz.

Da se ne lazemo sve su ovo jake ekipe ali i mi smo jaki.


Svi se slažu da su crno-beli mogli da imaju više sreće na žrebu, a uprkos tome, Lamin Dijara je zadovoljan.

"Važno je da smo izbegli Milan. Nema lakih protivnika. S obzirom na to da tri tima iz grupe idu dalje, imamo realne šanse da dočekamo proleće u Evropi. Sevilja je prvi favorit u grupi, pa mi, pa Štutgart”, ocenio je Senegalac.

E zbog ovog ga volim. Svaka mu cast!

DeMarco

pre 15 godina

Neverovatno kako nesrecan zreb za Partizan!

Definitivno smo NAJMALEROZNIJI klub u na prostorima bivshe SFRJ.

Ako izuzmemo godinu kada smo izvukli Artmediu, (mada ni to nije bio srecan zreb koliko se cini, jer smo zapravo dobili pobednika para Celtic-Artmedia, to shto je igrom slucaja Celtic ispao, to je vec druga stvar). Van toga sve maleri do malera.

Prvo za dva mesta da smo bolje bili rangirani, bili bi u 3.sheshiru. NPR. Dinamo Zagreb, je cistom srecom dospeo u 4.shesir a ima skoro duplo manje bodova od Partizana i pogledajte kakvu je grupu izvukao, Igrace protiv raspalog Spartaka iz Moskve kod kuce, i NEC-a takodje. Da nam je to zapalo, garantujem da bni samo sa tim mecevima Partizan imo 6 bodova u dzepu!

Pogledajte samo ovu grupu i uporedite sa grupom c.zvezde koja je nije prosla Bazel, Tromso, Roma (B.tim), Strazbur (omladinci). Mislim da je to smesno, neuporedivo, i da bi recimo poslednjerangirana ekipa iz ove grupe Standard (vec izbacio Evertona) bez problema bobedio sve te timove iz te grupe.

Takodje taj "poslednjerangirani" tim iz ove grupe Standard, bi bez problema pobedio i timove Brage, Arisa i Boltona (slabiji od Evertona).

Ne znam, jednostavno maler, shta drugo reci, ostaje nam da se nadamo da cemo biti najjachi kao shto smo i uvek bili, kada je najvishe trebalo! Od 2002. Real nam nije mogao nista, shampion Evrope Porto takodje, izbacili smo Sporting L, Njukasl, izbacili pola "nabujale" rumunske lige, proshli grupu sa Laciom, Viljarealom, Midlzbroom pa zashto ne bi potukli Stutgart, i Standard kod kuce, i proshli dalje, mozemo to !!!

PS. Da mnogi ne bi sirili dalje dezinformacije, Partizan ce sigurno igrati protiv Standarda kod kuce a Sampd. u gostima, jedino se moze manevrisati sa Seviljom i Stutgartom, po pravilu bi trebalo nemce da docekamo u hramu, a da gostujemo Sevilji. Mada po pravilniku UEFA to se moze promeniti ako se timovi iz grupe dogovore. No, NIKAKO ali NIKAKO Patizan to ne sme prihvatiti kao opciju! Sevilja neka bude jedini “garatovani” porazi, ipak su najjachi u grupi, a “Shvabe” mozemo da tucehmo, zasto da ne bod u Italiji, (Ni onaj drim tim Lacija u Rimu nas nije dobio) . A kljucno, dobiti Standard kod kuce.

Pozz braco grobari, vidimo se u Hramu u 1/16 finala UEFE u martu.

john doe

pre 15 godina

leleee, al ce da bude dobrog fudbala. unapred se radujem jer mislim da ovi momci mogu dalje. ali mislim da se do poslednjeg kola nece znati ishod.
a veceras svi u pionir
volim ga ko oka dva......

Djuka

pre 15 godina

Jako teska grupa u pravu je Jokan. Sta reci o jednoj Sevilji ili Stutgartu? Trenutno 3. u svojim ligama? Standard izbacio Everton a umalo u kvalifikacija za LS i jedan Liverpul!
Grobari svi na stadion protiv Sampdorije i Standarda realno te dve pobede nas vode dalje!

P.S. A sa kim c.zvezda igra? Ah da izbacio ih je gigant evropskog fudbala Apoel. Ali dobro tu su oni, dezuraju na sajtu kako bi ostavili prvi komentar. Eh ti kompleksi...

Zagor

pre 15 godina

Druze sa komentara br 173.

Videoton je vas, ne nas.
Kao i Ksamaks, CSKA iz Kijeva, Levadija, onaj gruzijski, cini mi se Torpedo, Aris, Braga, Bolton, Bajern u paketu, Pingvini aka Tromso, Strazbur sa sve golovima stamenog beka manjeg od Marjana Markovica, PSV, da ne zaboravimo, Zenit svakako sa 4 0 u prvom poluvremenu...

Samo ste ove godine bili sjajni. Cak dva remija protiv kiparskog giganta... Apolona, ne, ne... Arisa, cek to nije bilo sad,.. Apoela, jel da?

Zato se pokri usima i cuti, niko te nista nije pitao, a za nas ne brini mi cemo konacno da gledamo nase sa ekipama istog kvaliteta. Napunicemo stadion do vrha, i obecavam priustiti kvalitetan fudbal ako nista drugo.

VOLIM GA KO OKA DVA!

Milos

pre 15 godina

Ne znam da li ste gledali zreb ali ocigledno je da je namesten.Ne zato sto je Partizan dobio grupu smrti Grupu C: Sevilja, Štutgart, Sampdorija, Partizan, Standard Lijež,nego zato sto su stavljali ekipe u koju grupu im se cefne.Recimo po kojoj logici Ajax i Herenven nisu moglu u grupu D sa Totenhemom kad nisu iz iste zemlje.Onda po kom osnovu Braga nije mogla u grupu C sa Seviljom i Stutgartom(sto bi bilo malo laksa grupa za Partizan),nego je poslata u grupu E sa Milanom,ne daj boze da Milan dobije nekog jakog pa da ne prodje grupu(italijanska mafija).Ja sam ovo zapamtio zato sto mi je palo u oci,a bilo je jos par takvih timova koji su stelovani u grupe koje ocigledno nekome odgovaraju.A bilo je jedino pravilo da dve ekipe iz iste zemlje ne mogu da se padnu u jednu grupu...A sad vi me ispravite ako gresim i ako su Herenven i Ajax iz iste zemlje kao Totenhem,ili Braga iz iste zemlje kao Sevilja i Stutgart.I recite mi da ovo nije stelovanje zreba...Ja sam razocaran,nemam sta drugo da kazem...

nemanja

pre 15 godina

Ma kakvo je ovo izvlacenje bre ljudi??
Ovaj ne sme protiv ovoga, ovaj ne sme sto je predaleko, ovaj ne sme protiv onoga sto je tamo zima, ovaj ne sme zato sto su iz iste drzave..
Ne zna niko jel je domacin ili nekom gostuje.. Jao koji cirkus..

I na kraju i nije tolko losa grupa za partizan..

Ali opet, KAKVO SMESNO IZVLACENJE!!!

Ziko

pre 15 godina

u sto ce da vas razbiju svi, a volim sto ce milan jovanovic da vam da 3 komada.
(steva, 7. oktobar 2008 12:46)
U dečko, što si to kompleksaš.

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Samo mi nije jasno zbog cega ste toliki pesimisti !? Pa shta ako je grupa jaka !? Ko god da se pao u grupi bile bi teske utakmice,jer ova LIGA UEFA i onda od prosle godine,nemogu da se porede,gledajte samo kakva su tu imena.Ove Belgijance mozemo da dobijemo,pa i Samdoriu,jer oni sem Cassana nemaju nikog,sve prosecni igraci,josh igramo kod kuce,a protiv Seville i protiv nemaca,shta bog da,nije smak sveta.Vazno je samo verovati ovom timu,jer nije ovo Partizan sa Radosavljevicem,Zajicem i shta ti ja znam,imamo dobre momke koji mogu da odigraju sa svakim,evo zivi bili pa videli,da cemo proci grupe i otici kao treci,bash zbog takvih pesimista i ovih junskih lisica koji su ispali od najboljeg,najsnaznijeg i najtrofejnijeg kluba iz najfudbalskije zemlje na svetu kakva je ''KIPAR'' !

U INAT NJIMA IDEMO DALJE,A ONI MOGU DA GA DUV...

boki

pre 15 godina

Nit smo dobili milan nit m.siti a svi jači od nas!!
Drago mi je samo da one Ruse nismo izvukli

Biće teško
Računamo na umor u njihovim prvenstvima :)

Samo napred Partizan!!!

miljan CFC

pre 15 godina

Dobar dan,ja se izvinjavam,da li mozete da nam pozajmite travu,dolaze nam neki gosti iz inostranstva,pa bi nam trebala na ne odredjeno vreme,ako nije problem...a tata je rekao da cemo vam kupiti novu kada se malo izigramo ...SLUSAJ SINE,ZNAM DA CETE MI JE VRATITI,NE MORATE KUPOVATI NOVU...ALI NE MOJ TE DA BUDE KAO PROSLI PUT KADA STE SE IGRALI LIGE SAMPIONA...TADA STE SE MALO VISE ZAIGRALI...PA STE SE IGRALI KUP UEFA PA NE ZNAM NI SAM...POVEDITE RACUNA KADA JE VRACATE...I CUVAJTE TRAVU...TREBACE I MOJOJ DECI JEDNOG DANA ;)....Jupiiii hvala ciko....

EKSPERT

pre 15 godina

U ovoj grupi se 100% prolazi sa 6 bodova, a verovatno čak i sa samo 5 bodova.
Što se naših crno-belih tiče, MISLIM ČAK DA MOŽEMO DA ZAVRŠIMO POSAO VEĆ U PRVA TRI KOLA (kad je prolaz u pitanju, ne i plasman naravno!), PRE NEGO ŠTO UOPŠTE KRENEMO ZA SEVILJU (i posle sačekamo odigravanje 5. kola u kojem smo slobodni)!
Mislim da je nagore Standardu iz Liježa i da bi on isto tako već posle 3. kola mogao da "rikne". Najpre je slobodan, pa onda čeka Sevilju, pa dolazi nama - tu bi mogao sasvim realno da ostane na 0 bodova!
Znači ključ je pobediti svakako Standard u 3. kolu, a ako to isto učinimo i u 1. kolu protiv Italijana - gotovo! A ako ne dobijemo Italijane, onda makar 1 bod uzeti protiv njih i potom makar 1 bod u Štutgartu - vrlo verovatno je opet gotovo i eto nas OPET kako zimujemo u Evropi, kao 2005. godine...
P.S.
A neko "zimuje" već sad, na -13 stepeni, pri čemu je osuđen da se smrzne u granicama Srbije!

sensei

pre 15 godina

Sevilla=Villarreal
Stuttgart=Middlesbrough
Sampdoria=Lazio
Egaleo=Standard

Jedino je mozda sada Standard jaci nego sto je to bio Egaleo,ali bogami i mi smo jaci. Iako je grupa teska ja sam optimista. Stvarno niiiikada jaci kup uefa. Realno ova nasa grupa ja najjaca,a ona sa Brizom,Kopenhagenom i Rozenborgom najslabija.

Ako nista imacemo 4 spektakla,i vidjecemo gdje nam je mjesto. Bice tesko.

Evo samo neki rezultati ovih timova ove godine:
Atletiko Madrid-Sevilla 0-1
Stuttgart-Werder 4-1
Sampdoria-Inter (juve) 1-1
Standard-Livepool 0-0 (obe tekme) + pobjeda nad veoma dobrom ekipom Evertona.

Glavu gore ,ovo nam ga dodje kao liga sampiona. Htjeli smo je dobili smo je!

BAVARAC

pre 15 godina

extra grupa...
mozemo da dobijemo Sevilju i Standard u Bg-u,a Stuttgartu 1 bod da uzmemo...i sa 7 bodova idemo dalje...Sampdorija je teska ekipa...i bice exrta i 1 bod..
NAPRED SRBIJO!!!

realan

pre 15 godina

ne dragi b92, mi nemamo problem ni tesku grupu. To imaju velensija, stutgart, sampdorija i belgijanci. zato sto gde god da igra tu smo mi.

PFC-Kragujevac

pre 15 godina

Ajmo crno-beli, nema predaje... Pokazimo evropi kakav je srpski(tj. grobarski)mentalitet... Igrajte za grobare i osvetlite obraz srbiji posto nase komsije nisu u stanju da to urade!!!!! Imacete pun stadion ludih navijaca,a uz njihovu pomoc je gotovo nemoguce izgubiti!!!!!NAPRED PARTIZAN!!!!!

Bambalic

pre 15 godina

P.S. Jel zna neko u kojoj grupi igra zvezda?
(volim ga ko oka dva, 7. oktobar 2008 12:44)
Igra u grupi K2 ili poznatijoj kao "Borbi za opstanak", u kojoj se jos nalaze i Javor iz Ivanjice, Rad, Hajduk iz Kule i Napredak iz Krusevca.
Po nekoj prognozi Zvevda nema ni teoretske sanse da prodje grupu ali nikad se ne zna...Bari je to! :))))

Baka

pre 15 godina

Ajao...
Jako teska grupa...
Bilo bi dobro protiv Standarda i recimo Samdorije kuci, a da gostujemo Spancima i Nemcima...
Bice jako tesko, ali mozemo do treceg mesta!!!
Ale ale, Partizan ale, sveto ime je, vecno zivece, njemu dajem sve!!!

dullence

pre 15 godina

Tesko?Tesko da ima lakih grupa ovde, ja sam jedino zeleo da izbegnemo ruske timove jer su mnogo jaki a nisu atraktivni, ne motivisu. Iako sam grobar znam da kup UEFA zovu LOOSERS CUP, pa tako predpostavljam da cemo jedino mi ici punom snagom ovde, rastereceni smo bednom konkurencijom u domacem prvenstvu a primat nam je Evropa. I grupa uopste nije tako teska, Standard i Samdorija nisu neki timovi (ne zaboraviti da smo igrali egal ako ne i bili bolji od Fenera koji je daleko skuplji i bolji tim od bilo kog ovde). Sevilja bez Dani Alvesa nije ona stara, to je kao da bokseru odsecete 4 prsta desne ruke, funkcionise ali nije to to. Studgart? Hmm sem naseg poznatog straha od nemaca ne vidim zasto ne bi mogli da ih tucemo ako dodju u Beograd. Sve u svemu, kuci garant pravimo 4 boda, jedan na strani i mi idemo dalje, niko ovde nije bolji od nas, pa mi smo hteli u LS, protivnici su atraktivni, bice para od prenosa i karata, NIJE MOGAO DA BUDE BOLJI ZREB po nas, mozda jedino Milan da smo izvukli i da igramo sa njim au poslednjem kolu kod nas u Beogradu, ali sve u svemu sreca je bila na nasoj strani ovoga puta, sada u boj, pa kom opanci kom obojci, trazili smo sansu, evo nam je.
HVALA TI CRNO-BELA LJUBAVI!

grobar

pre 15 godina

Zaebato skroz.....
Sevilja- jedan od najjacih klubova na svetu
Studgard- najjaci klub iz drugog sesira
Sampdorija- mozda i najlaksi protivnik u grupi, ali opet jako dobar
Standard- izbacio Everton, u jako dobroj su formi
ZAEBATO SKROZ.......

NAPRED PARTIZAN!!!!

pre 15 godina

Ajmo gani, njakajte kako cemo sve da izgubimo, kako cemo popiti koju petardu, kako necemo dati gol u 4 tekme, nja nja nja... Koji ste bre vi faktor(da ne kazem onu drugu rec) da se javljate na nasu vest vezanu za EVROPU koju vi ne igrate a i kad je igrate bolje da je ne igrate. Pokrijte se kesama sto niste koristili za koreografiju jer vas nije ni bilo na derbiju u kom smo vas pocistili i cisticemo vas zauvek jer nema vise ljudi iz saveza i sudija da vam sviraju penale, daju samo nama crvene...smesni ste, ovo je vasa realnost i buducnost.
Mi cemo da odigramo ovo takmicenje punim srcem, izginucemo na terenu a uz kvalitet ce doci i rezultati, u to ne sumnjamo. Zato, cutite i gledajte nas na tv-u cetvrtkom a sl sezone u standardnom terminu, utorkom i sredom od 20:45.

Topalović

pre 15 godina

Ako kaniš pobediti, nesmeš izgubiti!!!!!!!!!!!
Tako nam je svejedno kad do finala moramo da pobedimo i Milana i ostale papke. Zato u nove POBEDE

Kovac

pre 15 godina

Kao i uvek,dobijamo najtezu grupu! ja bih iskreno bio zadovoljan jednom pobedom, posto ce svaka utakmica biti izuzetno teska. Bilo bi dobro kada bi kod kuce igrali sa Standardom, tu mozemo da izvucemo 3 boda. Ali na ostalim utakmicama bi pobeda bila iznenadjenje. Nadam se da cemo ipak napraviti cudo i plasirati se dalje! pozz za grobare.

KAMEL ZAIEM

pre 15 godina

UPRAVA JE TRAZILA NEMCE,SPANCE ZBOG TV PRAVA.JOKANOVIC SPANCE DA BI VIDEO DECU.IGRACI STO TEZE TIMOVE GDA VIDE DE SU ZA RAZLIKU OD NJIH.
STO SU TRAZILI TO SU I DOBILI:
http://www.transfermarkt.de/de/verein/368/fcsevilla/uebersicht/startseite.html

http://www.transfermarkt.de/de/verein/79/vfbstuttgart/uebersicht/startseite.html

http://www.transfermarkt.de/de/verein/3057/standardluettich/uebersicht/startseite.html

majstor

pre 15 godina

Kakvi komentari Bože me sačuvaj. A koja grupa od ovih je pa laka? KUP UEFA nije bio ovako jak otkako je uvedena Liga. Hteli ste LŠ, evo vam LŠ u malom. Ne vidim razloga za strah, Partizan je pokazao protiv Fenera da ume da igra protiv klubova sa visokim rejtingom - a da li će biti među prva 3? To zavisi pre svega od motivacije, hrabrosti (igrati da bi pobedio i da bi bio prvim a ne da bi časno ispao!) i nijansi. Držite se hrabro i biće najbolje što može biti!

NEMANJARULES

pre 15 godina

Bice dzumbusa..bice spektakla..A da li cemo proci, to vec nije ni vazno,jer se igra evropski fudbal u Humskoj, sa ekipama evro pedigrea...Sada i ako ne prodjemo,komsinice ce da izjednacavaju to sa svojim sramotama od drugorazrednih timova proslih godina, cast Bayernu i Romi ( sa sve druopozivnim timovima)..Al sta nas briga..Igramo sa prvakom Belgije,ako je to neka preporuka,2 puta osvajacem kupa UEFA u zadnje 4 godine, bivsim sampionom Italije i Nemacke ( i to u nekom razumnom roku, ne od pre 100 godina ), pa stavljati neki imperativ pobede i prolaz, je maloumno, u najmanju ruku..Vazno je da moze sa svima da se igra, da to ipak nisu timovi protiv kojih vec u tunelu gubite sa 0-1. Ako se muski suprodstavimo svima, a ne prodjemo, nista strasno.. Probali smo...Samo da ne krene da se porede budzeti, kadar jer ne moze se porediti ni stanje i standard zivota ni sa jednom zemljom iz koje su protivnici..I da ne krene da se od realno dobrih timova prave sada neki supergalakticki mega trofejni drim timovi..Strazbur,Tromso,Aris su ipak daleko veca imena od svih ovih sa kojima cemo mi igrati, ko je nama kriv sto nismo pravilno obavesteni, za razliku od cirkuske satre pod drugom stranom brda...Mada, javlja mi se da bi mogli mi da ustinemo nekoga ko ni ne sanja da je to mogucnost, ima nesto...

Djole

pre 15 godina

paaaartizan leeee partizan oleeeoleeeee samo jedno ime znam partizan beograd...
Sjajna grupa legan prolaz sigurne dve pobede kuci i dva remija u gostima... pozzzz svim grobarima uz onu nasu "ko zna,zna a ko nezna dva"

Milan

pre 15 godina

Sto se tice naslova "Partizan u teskoj
grupi"mislim da ostale grupe nisu nimalo naivne i ne vidim neku posebno ''laku'' grupu.Mislim da Partizan ima velike sanse za prolazak u narednu rundu.

yahoo.com

pre 15 godina

Pojedci ili ne znaju da citaju ili od mrznje ne vide sta je ispred njih...NIJE SPORTING nego STANDARD...pod hitno kod oftamologa!!!

Lazar

pre 15 godina

Sve je moguce!Stutgart je izgubio kuci od jednog Cernomoreca koliko se secam.Mozda gresim.Sampdorija nije bauk,dok Sevilja ima najbolji tim od svih nasih protivnika.Sa Standardom mozemo da se nosimo pogotovu ako igramo na nasem stadionu!Ocekujem 5 bodova ,mislim da nam je toliko potrebno.Svi timovi pocinju sa slovom S osim nas,nadam se da cemo se umesati u taj niz slova es

Hahaha

pre 15 godina

@ komentar 119
Evo ja mislim da ako Zvezda osvoji bod u ligi UEFA ove sezone bice to jos veci uspeh.
Ali prvak Evrope je to, Bari Tokio Joko ovo Joko ono, svasta moze da se bude ...

Milan

pre 15 godina

Kakav je ovo naslov, pa dobili smo najlaksu mogucu grupu, prolazimo sigurno. Ekstra dobar zreb. Nema tima kojeg ne mogu da dobiju makar kod kuce sto ne bi bio slucaj da su sa Valensijom, Milanom, Sitijem itd.

baki bb

pre 15 godina

Neka se njima tresu gace,mogu da imaju i 20 puta vece budzete,dzaba ako ne igraju srcem!Black Mamba,General Mo,Juca,Bambi Here we camo here we go!:))

bobanmkd

pre 15 godina

Ajde,glavu gore,grupa je super!!!!Pa,zato smo se borili,da igramo protiv najjacih!Slabe smo vec preslisili:)))).Hteo bih ovom prilikom da zamolim Ivana Tomica da produzi kako je obecao ugovor sa Moreirom...jer...covek je bog fudbala i ja se bojim da bez njega vise nista nece biti isto!

navijac

pre 15 godina

Nema sta! To je zreb na kome se Partizan treba dokazati kao jaci klub od ostalih. Uz najvatreniji navijaci Partizan bi mogao izaci na drugom mestu.
Zelim PUNO SRECE !

Balansero

pre 15 godina

Jes teska grupa al' je bar raspored dobar.

Sampdoriju kod kuce mozemo da dobijemo ali je nereseno realno. Ipak su 'talijani.

Stutgart mozemo da iznenadimo u gostima. Pazite sta vam kazem!

Standard nije bauk. Mislim da nam "leze".

Sa Seviljom igramo zadnju, tako da sta uradimo do tad, to nam je. Na njima nema "vadjenja". Ali ako oni vec budu obezbedili prolaz, verovatno ce odmarati pola tima protiv nas jer im "padamo" izmedju Barse i Reala u prvenstvu.
Moze da se desi da bas sa Seviljom dobijemo bod(ove) za prolaz.

Petar

pre 15 godina

Pa kad pogledate malo bolje sve su teske. Ako cemo da vagamo onda nevredi da igramo. Ja verujem u ovaj tim Partizana i mislim da imamo sanse. Ako nista drugo bice to savrsena uvertira za kvalifikacije za ligu sanpiona sledece godine. Cetri teske i uzbudljive utakmice. Jedva cekam da pocne liga.

idemodalje

pre 15 godina

Lepo je videti navijace Rekreativa sa marakane , da se interesuju za kup uefa , i za Partizan :)))) ,mozda cete i vi za koju godinu igrati ,makar kvalifikacije za intertoto.

No Problemo!

pre 15 godina

Partizane, mozemo sve zajedno!

Teska grupa??? A koja je to laka? I sad se ovo zove objektivno novinarstvo...

**gani ne pumpajte atmosferu, vise ce da vas jos boli kada prodjemo...

Bane Ivanovic

pre 15 godina

Aman ljudi prvo procitajte s kim smo se pali u grupu.Kakva Valensia kakav Wolfsburg.Boze kakvi ljudi.A ovi sto pisu da mrze Partizan je stvarno jadno i to pokazuje ko je pravi kompleksas.

licno ja

pre 15 godina

#
# Pa mislim da ako partizan osvoji bod bice uspeh!
(Zelja NS, 7. oktobar 2008 13:14)
a de me podsjeti s kime tvoja Vosa igra ??? hmmm de li je vosa :)

Daxi

pre 15 godina

Dobijamo obe kod kuce...
ljudi pa Tosic,Diara,Zuka,Moreira... to su igrachi za ligu sampiona...plus najbolji navijachi na svetu!!!
6 bodova...da li je to dovoljno...

RichiPFC

pre 15 godina

Teska grupa nema sta, ali bolje nego A grupa. Verujem da mozemo biti 2-3 pa da docekamo prolece ono koje je NEKIMA vec pocelo!!!!! PARTIZAN SAMPION.

Bacid

pre 15 godina

Ni teska ni laka grupa i uz dosta truda Partizan moze dalje.
Bice tesko, ali uz maksimalnu posvecenost mozemo ocekivati i lepe vesti.

Knele

pre 15 godina

SAMO VI ZIVITE ZA SEVER I MRZITE PARTIZAN,SAMO TO I MOZETE,DA CITATE VESTI O NAMA I EVROPI,GDE SE NECETE NACI SKORO. VOLIM PARTIZAN!!!!

Darko

pre 15 godina

Dobar je zreb i treba da se izmerimo sa zapadnoevropskim ekipama. Damo 100%, a ako prodjemo, prodjemo, ako ne, znaci da treba jos da radimo...
Srecno, majstori!!!

optimista

pre 15 godina

Bas se nije posrecilo Sevilji i Stutgardu kad ce igrati sa Partizanom u grupi. Milan se i ovog puta provukao pa nije izvukao crno-bele. c c c

nettoo

pre 15 godina

E zbog ovakvih rezultata ponovo imam zelju da gledam jedan domaci klub kako igra fudbal!

Ako ostane isto rukovodstvo i strucni stab, sledece sezone cuda pravimo...

Kidamo bodove na 3 utakmice, zvezdo plati ovaj mesec kablovsku obavezno da mozes da gledas evropski fudbal.

Deks75

pre 15 godina

Ljudi iz UEFE jos nisu saznali da Zvezda ima novu travu, a zaboravili su na Bari i Tokio. Kako ih samo nije sramota? Taman kad su trebali da izvuku Zvezdu iz sesira oni prekinuse zrebanje. Gde je tu pravda?

NEK' ZAURLA SADA CRNO-BELI KLAN, K'O DA SUNCE SIJA SAMO JEDAN DAN, ZNAJ U SRCU MOME ZIVIS SAMO TI PARTIZANE JEDINI :)

Djole

pre 15 godina

paaaartizan leeee partizan oleeeoleeeee samo jedno ime znam partizan beograd...
Sjajna grupa legan prolaz sigurne dve pobede kuci i dva remija u gostima... pozzzz svim grobarima uz onu nasu "ko zna,zna a ko nezna dva"

dinamo_u_srcu

pre 15 godina

Baš volim kad svi podcjenjuju dinamo ove sezone,ali dinamo prolazi ovu grupu i igrati će na proljeće nokaut fazu i afirmirati domaće igraće, a i strane koji su još jako mladi i u kojima ima perspektive i igrati iduće godine ligu prvaka! Neka pati koga smeta(Hajduk),dinamo je prvak svijeta! Evo nešto za sve posjetitelje ovog sajta, dinamo i partizan su uvjerljivo najbolji klubovi na ovim prostorima!!!

0:2

pre 15 godina

Nagradno pitanje.
Ko je ovo: Sediće pred TV-om u toploj sobi jer je vani -13, i sećati se Barija. I čekati da nova trava dočeka proleće u Evropi.

GORAN

pre 15 godina

Ljudi , jesti li gledali onaj naš film-"lajanje na zvezde" , u kojem se bokser trka sa vozom , tuče se kozlićem itd. a kada je došao čuveni meč popio nokaut u prvoj rundi .E meni Patizan liči na tog boksera -ovamo u prvenstvu tuče klubove koji bi u nekoj normalnoj državi bili u teškoj zoni , jedva su pobedili one rumune i azejbedžance, a u javnost se to predstavlj kao da ovajaju ligu šampiona , a verovatno će popitu "petardu" protiv prvog ozbiljnijeg kluba !!!

ZEKO

pre 15 godina

Ovo je "grupa smrti" ali imamo odlican raspored za nas PARTIZAN. Kao da smo mi birali s kim cemo igrati u nasem Hramu. Kod kuce imamo realne sanse da pobijedimo Sampdoriju i Standard i time obezbjedjujemo prolaz dalje. Sa nekim bodom protiv Sevilje i Stutgarta mozemo biti drugi ili prvi. Budimo realni optimisti. NAPRED PARTIZAN!!!

Nikola_CRDL

pre 15 godina

Grupa je odlichna,taman cemo da vidimo koliko sad zaista vredimo...Kuci moramo da dobijamo,sa Standardom da dobijemo ili x,a sa Seviljom ce biti jako,jako teshko realno su mnogo jacha ekipa...Zhao mi je shto nismo dobili neke Engleze...Ali proci se mora nismo mi Zlezda da ne osvojimo nijedan bod...Juca!

djape

pre 15 godina

E `ajde da se vise ne salimo... Dokle odgovarati `Laznom sjaju`?...Oni su se pokazali...da ne spominjemo ovu godinu? Ne Apoel? Zasto? Kad kazete da je to rumunska Vojvodina... Da nisu Tromso i Strazbur svetske sile? Ja bih se objektivno smorio da uzivam u tolikim secanjima? Mada kad spominjete Tikvu, Dinamo, Rapid... setio bih se Zenita, PSV-a, Ksamaksa, Ekerena, Cska Kiev, Tromsa... Malo li je za svetskog prvaka? Dozivecete sudbinu Remsa i Notingema... Nema spasa.

MADAFAKA

pre 15 godina

Za pocetak, potrudicu se da moj komentar ne bude za razliku od mnogih, ni maliciozan ni tendeciozan.
Ovaj tim Partizana moze da igra fudbal sa svakim protivnikom u grupi, koja je uzgred, izuzetno teska pa se moze reci da niste imali srece na zrebu. A zasto moze? Pa zato sto je dugo na okupu i poseduje potreban kvalitet, atmosfera u klubu je odlicna, imate rezultate, nema finansijskih problema i sl.
Najveci problem Partizanu moze biti (NE)ISKUSTVO. Ne treba zaboraviti proslogodisnje neigranje u Evropi a da li su utakmice sa Fenerom i Polijem (namerno necu da kazem sa Zvezdom da se pacenici posle ne izivljavaju) dovoljne za sticanje potrebnog iskustva, ne znam.
Ako pristupite utakmicama tako da gledate da igrate protiv jakih timova a ne njihovih IMENA, onda niste bez sanse. Prednost domaceg terena protiv Sampa i Lijeza MORA da se kapitalizuje sa 4-6 bodova. Na osnovu cega imam taj optimisticki stav? Pa jednostavno, ako je mogla Zvezda protiv Bajerna i to u trenutku kada su joj kola kretala nizbrdo sto je rezultovalo gubljenjem dobijene utakmice, mozete vala i vi protiv ove dve ekipe. Protiv Stutgarta uz podrsku sa tribina koja se podrazumeva uvek kad igramo protiv nemaca, nema nadigravanja. Nema ni bunkera, ali zatvorenija varijanta pa tuci iz kontre, moze se izvuci makar X. I to je dovoljno za prolaz.
Ako se moja prognoza obistini pa i ako sam omanuo, protiv Sevilje ce jedna od dve ekipe igrati u kombinovanom sastavu. Ako su obezbedili do tada prolaz, oni ce. Ako niste uspeli, vi cete da malo i klinci osete barut.
Jos da dodam, vrlo bitan momenat je i rasplet u njihovim ligama a tu ste u prednosti, jer je kod nas odavno sve reseno.
Zato groblje, hrabro i zelim Vam puno srece.
Eto, za kraj pozelecu Vam da sudija svira penal za Sampdoriju, al' da ga izvede Kasano - kao onomad na Marakani.
Pozdrav

Dejan

pre 15 godina

Pa sta je mislio Partizan da ce dobiti Cukaricki, Borac ili Napredak? Pa ovo su samo slabiji klubovi Evrope kojima nije mesto u Ligi Sampiona.

Zreb

pre 15 godina

Najbolje bi bilo da sa Standardom i Stutgartom igramo kod kuce,jer realno mozemo da ih pobedimo na svom terenu...Sa Sampdorijom mozemo da igramo nereseno u Djenovi!! Sevilja je najjaca i protiv njih ne treba ocekivati previse!! Teska grupa ali uz malo srece mozemo se nadati prolazu...
NAPRED PARTIZAN!!!!

Иван-Ниш

pre 15 godina

Неће бити слабе утакмице. Коначно ћемо моћи да уживамо у правим утакмицама неке наше екипе у Европи. Од Партизана очекујем утакмице лепе за гледање без много тактизирања јер ово нису Темишвар и Звезда па да се игра са пола снаге.

AJ SE KLADIMO

pre 15 godina

Dobijamo Samp u Hramu, dobijamo Švabe u gostima, dobijamo Standard u Hramu, i gubimo u Sevilji.
Drugo mesto u grupi, i - stiglo proleće!

Ima nade!

pre 15 godina

Da pobedimo ove kod kuce, u Nemackoj je kao na domacem terenu, pa bi tu mogao i bod, a nadam se da ce Sevilja sve da zgazi do zadnjeg kola , pa sa nama da igra sa drugim sastavom. AJ POMOZI BOZE!!!

dule 008

pre 15 godina

Ajmo grobari ko jedan!Kako igramo ove sezone mozemo da pobedimo bilo koga.Zato nema kukanja,samo napred,ti momci su to zasluzili.Jokan i Steva kad spreme taktiku,nema zime:)

018

pre 15 godina

Steta sto nismo u prvoj grupi sa najatraktivnim klubovima jer je opste poznato da nasi klubovi veoma lose igraju sa manje atraktivnim klubovima kao sto je npr. standard. Da li je to zbog naseg mentaliteta ili sta vec ali sa jakim timovima uvek je gusto. Ove godine je ubedljivo najjaca liga UEFA. Sve u svemu, nadamo se prolecu...

SALE

pre 15 godina

ODLICNO to su timovi za igru...

nista nam ne trebaju slabiji timovi, onda bi morali da im saljemo petlice, kao sto cemo komsinici sledeci put... xexe

Grobar- España

pre 15 godina

Dao Bog,Stutgart i Standard kuci a Sevilja i Sampdorija u gostima.Mislim da bi u tom slucaju mogli dalje.
Svakako jedna od najtezih grupa i ako prodjemo mogli bi mozda i do cetvrt-finala.
Ja bi` vol`o i da ga osvojimo, al` nemo` se lazemo.

40+ isti grad

pre 15 godina

Pa mislim da ako partizan osvoji bod bice uspeh!
(Zelja NS, 7. oktobar 2008 13:14)
ne brini nasu brigu. bicemo bolji od proslogodisnje komsinice

delija BB

pre 15 godina

Joj Topalovici kakav optimizam. Tako ste vikali i za LS. Ovde ima pisaca koji misle da sa ovakvim timom moze dalje a neki i da osvoje ligu UEFA. Ja hocu da se kladim sa svima koji to zele da max osvojenih bodova tri. Vi nikog ovde ne mozete da pobedite . Kuci max 2 boda

Nikola Stutgart

pre 15 godina

Sta ste bre vi umislili??????
Sa kojim pravom vi na taj nacin pricate o ostalim ekipama u grupi..Pa trebalo da vas je sramota!!! Gde ste bre vi to poleteli?? Sta umisljate da ste??? Sakupili par pobeda u prvenstvu,i vec pretite ekipama koje su u svakom pogledu i bolje i kvalitetnije od vas..Kako cete samo da tresnete o zemlju..Umisljeni navijaciu jos umisljenijeg kluba..Ne pokusavajte biti ono sto nikada necete...!!! LOSA KOPIJA STE VI I NISTA VISE!

Matija

pre 15 godina

Svidja mi se grupa !
Sve su atraktivni protivnici, cak tri iz najjacih evropskih liga !!!
Sto vec neko rece...dobro je sto nema istocnjaka...
Ako bi se gledao idealan raspored...to je da sa belgijancima i italijanima odigramo kuci...a ove dve u gostima.
Uveren sam da pored Standarda mozemo Sampdoriji da skinemo skalp !!!
Sa seviljom jako tesko...kao i 99% evropskih ekipa...a Stutgart...nemci su to...ako im ne bude dan...moze svasta !
U svakom slucaju...pun Hram je zagarantovan !!!
Mi cemo svoje da odradimo 100%...ostalo je na igracima !!!

trscha

pre 15 godina

ODLICAN raspored !!!
Objektivno, slabije ekipe nam
dolaze u HRAM, a gostujemo kod
favorita. Nasa uprava je dokazala da je cilj prolazak u narednu fazu, za razliku od komsinice prosle godine, kojoj je cilj bio da dovede sto atraktivnije protivnike u bg, i zato su prosli kako su prosli.
Realno, dve pobede kod kuce, sto bi moglo biti dovoljno za trece mesto.

neko

pre 15 godina

@bad luck
Bas realno, partizan je sigurno vece ime od malene Sevilje, ko je ikada cuo za njih? Studgart i da ne pominjem, kad su oni sta osvojili, mozda predprosle sezone nemacku ligu ali sta je to, i nasa liga je zvucnija od njihove. A Sampdorija je boranija na njih ne treba trositi reci...
HAHAHA NEMOJTE BITI SMESNI, OSISACE VAS KAO OVCE SVI DO JEDNOG!!!

Negativni

pre 15 godina

Ne razumem zasto silni Partizanovi strucnjaci moraju da porede sve sa Zvezdom?I otkud taj stav da se ova grupa moze proci bez problema?Kao prvo,odbrana koja dobije dve stative i nekoliko sansi protiv Koromana i grupe gradjana, sta ce da radi protiv ozbiljnih timova?Ako osvojite jedan ili dva boda,mozete da budete zadovoljni jer tim vam je tezak krs za ovu konkurenciju.Protiv Fenera ste imali taliju da vam svako bunarenje zavrsi u mrezi i opet niste prosli.Tu od igre nema nista.Neko pomenu kako ste izbacili pola rumunske lige.Tacno,izbacili ste rumunsku Vojvodinu i rumunski Borac.A sta je sa Dinamom iz Bukuresta i Nacionalom.Da ste igrali sa Kluzem ili Steauom pukli biste sa pet komada.I nemojte vise da pominjete Zvezdu kad god napravite nesto sto smatrate uspehom. Ostavite Zvezdu na miru a kad vam se desi da izbacite neki tim kao Real ili Bajern,onda se javite za poredjenje.

K

pre 15 godina

Pa dobro, mozemo da pobedimo Sampdoriju i Standard kod kuce i to bi verovatno bilo dovoljno za prolaz...
Protiv Sevilje mislim da nemamo sanse, mada nikad se ne zna, a u Stutgartu mislim da mozemo do boda...

Fat Zadd

pre 15 godina

Da budem realan,ako je to moguce....
PARTIZAN-SAMP. eventualno da izvucete X
STUTGART-PAR. nema sta da trazite 1-1
PAR-STANDARD Vasa jedina sansa za pobedu
SEV-P. tek nemate shta da trazite
Realno grupa je takva da moze da se prodje sa 4 boda,sto vam ja iskreno ne zelim!!!!!
P.S:Pustite vi Zvezdu,gledajte svoja posla,uzeli ste jednu titulu pobedili i odmah poleteli...bilo bi monotono!!!!

pedja

pre 15 godina

imamo sanse pobedimo kuci standard, i sandoriju uzmemo bod studgartu u gostima a protiv seville sta bude nek bude! grobari SABAC

Lanmi Dictatore

pre 15 godina

alo ucitelju,nauci pa uci druge, cetiri ocila vuku korene mnogo pre vizantije i slicnih gluposti...slovenska mitologija nas upoznaje sa fenomenom jos kao ognjem na kom se nalaze cetiri kremen kamena koji nemaju nikakve, ali nikakve veze sa carovanjem, srpstvom, spasom i slicno...identicni simboli se javljaju sirom istorije istoka, od ararata, do mandzurije :))) peace, peace, ya'll, i da, da se vratim na temu

PARTIZANE, SAMPIONE :)))))))))))

zagor23

pre 15 godina

Realno, dobili smo izuzetno atraktivnu grupu, dobre timove, ali niko nije bas jak kao zemlja (citaj: kao Milan).
Uz malo srece i NORMALNE sudije koje znaju sta je ofsajd moglo bi i sunce da nas ogreje na prolece...

posmatrac

pre 15 godina

Objektivno, najace su grupe E i F tako da je Partizan imao srecu sto se nije nasao u nekoj od tih grupa.
A, B i C su otprilike podjednako tesko, dok su grupe G i H lakse of Partizanove. Dakle, po tezini, ovo je prosecno teska grupa. A opet, po atraktivnosti, medju najatraktivnijim - sto je idealna kombinacija za Partizan u ovom trenutku.

Petar

pre 15 godina

Ljudi, pa ovo je fantasticna grupa!!! Tvrdim da Partizan moze dalje. Izuzev Sevilje, ostale ekipe su u nasem rangu. Kao sto kaze Dijara, favorit je Sevilja, pa mi, pa Stutgart... Bice ovo LUUUUUUDAAA jesen!!!

Stefan NI

pre 15 godina

1. KOLO (četvrtak, 23.10.2008.):
PARTIZAN - Sampdorija
Sevilja - Štutgart
(Standard je slobodan)

2. KOLO (četvrtak, 06.11.2008.)
Štutgart - PARTIZAN
Standard - Sevilja
(Sampdorija je slobodna)

3. KOLO (četvrtak, 27.11.2008.)
PARTIZAN - Standard
Sampdorija - Štutgart
(Sevilja je slobodna)

4. KOLO (sreda, 03.12.2008.)
Sevilja - PARTIZAN
Standard - Sampdorija
(Štutgart je slobodan)

5. KOLO (četvrtak, 18.12.2008.)
Sampdorija - Sevilja
Štutgart - Standard
(PARTIZAN je slobodan)

д.н.с.

pre 15 godina

Одлична група!Противници атрактивни и можемо против њих да играмо тј.имамо шансе против сваког од њих. Ово је права прилика за овај тим и играче да се докажу,Овде је мотивација до ј..а.На овим текмама се постаје играч и не сумњам да ћемо их добити.По мени Јокан треба да у првенству чува најбоље играче и да убацује резерве да се и они мало разиграју јер бојим се повреда.Циљ мора бити да презимимо у Европи и то број 1 а у првенству можемо и изгубити неки бод али да сачувамо најбоље играче.Ту је и финансијски моменат али још више што ће играчи имати прилику да виде колико заиста вреде.То у нашем првенству не могу.

Nesha

pre 15 godina

Realno... mislim da Partizan nema sanse u ovoj grupi... eventualno mozete da dobijete Standard i da izvucete bod sa Sampdorijom, ali ovi ce vas dobiti lagano.... a to nije dovoljno za prolaz

PFC-ratnik

pre 15 godina

Tko lijeti vrijedi,
Tko vrijedi,lijeti,
Tko ne lijeti,ne vrijedi!

MI BEZ TEBE NE MOZEMO,
VOLIMO TE SRCEM CELIM
DIVIMO SE SAMO TEBI
I BOJAMA CRNO BELIM!

Aca NBG

pre 15 godina

E da vas vidim sad grobari!
U poslednje vreme nije moglo da se živi od vašeg hvalisanja i samoveličanja a sve to samo zbog toga što ste se plasirali u ligu Uefa preko raspalog Temišvara i zbog toga što ste pobedili još raspaliju Zvezdu. E sad vam dolaze timovi koji nisu u finansijskim i bilo kojim drugim krizama i protiv kojih će se pokazati vaša prava "veličina".
Živi bili pa videli

grobelar

pre 15 godina

javio mi japi suma suma sumarum
ova grupa ce doprineti+18000000
evrica cak i vise nego u ligi sampiona uskoro ce vamn biti jasno

daka

pre 15 godina

pa kako ce da pukne taj evropski partizan koji nista nije nikad osvijio u evropi, ali navijacu za njih mozda prezime u evropi ali ce bojim se da se smrznu na proljece !!

sinisa

pre 15 godina

teska grupa za vas grobari,jedino sa samdorijom(igra spor fudbal) i studgartom(uvek igramo dobro protiv nemackih klubova,nasi timovi) mozete nesto da uradite.ostalo tesko,al ako nek docekate prolece,bolje za SRBIJU.videcemo,gde skim igrate,to je pitanje...

Milos

pre 15 godina

Iz drugog, trećeg i petog šešira smo dobili najače protivnike, mada mi je žao što nismo i Milan dobili,da vidimo ko smo i koliko vredimo. Važno da nema Rusa, oni nam nikako ne leže. Dinamo je mnogo lakšu grupu dobio.

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 15 godina

Samo sloga srbina spasava,SSSS,Sevilja,Standard,Sampdorija,Stutgart. Ovo je poruka od Boga , a da predemo ovu grupu, mora Partizan da igra ozbiljno i kad pravi 4 sanse da da.........obavezno 2 gola ! Ako hoces da igras sa velikanima, moras biti velik i hrabar ! Partizan je ovde najtrofeinji, i ide dalje ! Ovo je zagrevanje za LS, ovde nisu kao ekipe iz nase lige, kao Sartid i Bezanija, ovde se mora igrati ....ozbiljno ! Ocekujem podrsku i delija na medunarodnim utakmicama u Beogradu, a ko je za to nek preporuci ! derbi je zavrsen i to je .....proslost ! Evropa ne treba da zaboravi da se i u Srbji igra fudbal, a videt ce oni i nase navijanje ! Partizan ce prezimiti u Evropu, ali mora da se igra .......ozbilnije i sa vecim pozrtvovanjem i disciplinom -- mislio sam na kartone !

Nemanja

pre 15 godina

e moji grobarcici,posle ove 4 utakmice nece vise jokan biti najbolji trener,moreira najbolji igrac,i ostale vase sanjarije, malo ce te se spustiti na zemlju

Gospodin

pre 15 godina

Prva u grupi ce biti ekipa Standarda. Bili zivi pa viđeli. Italijani bezvezni, jos kad bude igrao neki drugi tim Sampe. Stutgart iz lige gdje i Pantelic daje golove. I Sevilja previse leprsava za ovu grupu.

minut pire

pre 15 godina

Sa ovakvom grupom i rasporedom utakmica mozda i prodjete, hahahaaaaa...
P.S. Nemojte opet da nas brukate kako samo vi znate np makabi,dinamo,artmedija ili kako se vec sad zovu...

d

pre 15 godina

nemate apsolutno nikakve sanse zabit ce vam gomez protiv studgarta a za doriu i sevilju da i ne pricam.tako je i sa dinamom.zdrijeb sam prvo viodio na teletekstu i iznenadio se bas teske skupine i za jedne i za druge.i mislim kad su stvarno teske skupine mislim izjavljivat ce iz dinama i partizana nemamo stvarno nikakve sanse kad ono JOK vrhunac vrhunca balkanske gluposti i jedni i drugi govore prolazimo sigurno,to nisam cak ni ja ocekivao.inace ako budete gostovali u genovi bas me zanima kolko ce cas biti.ja znam da je nas bilo 1500-2000.tu mislim na torcidu a jos nam je to bio uzvrat nakon poraza u splitu i vec smo ih stvarno svi prezalili.znali smo svi da ne prolazimo pa nas je bilo tolko inace u ovim uvjetima bi nas bilo poznajuci split i dalmaciju,znaci lud narod sigurno i duplo vise.ali kazem nece vas bit ni priblizno 1500.jel vas je u rimu bilo protiv lazija jako malo a nas između 5000-7000.a jos je tad bilo 1.11 znaci svi svete jako puno hrvata doslo u rim zbog propovjedi pape pa se prica da je i na ostalim tribinama bilo između 5000 7000,a znate i sami da stari ozbiljni ljudi ne idu među navijace nego na ostale tribine

Prijepolje P.F.C

pre 15 godina

Idemo dalje.jedini pravi protivnik je sevilja.Bio sam na utakmici sa fenerbasceom i tu smo doazali da smo ozbiljna ekipa i da imamo veliki kvalitet za jake utakmice i protivnike.Necemo biti lak protivnik nijednoj ekipi u evropi.Imamo sanse da prodjemo dalje.PARTIZAN ZAUVEK U SRCU MOM

lukac

pre 15 godina

mislim da prolazimo , najopasnija je Sevilja , ali igramo zadnje kolo sa njima , a studgard nije uopste bauk i opusteno mozemo da ih dobijemo, samdoriju da cuknemo kuci a standar oko neresenog i idemo delje opusteno imao igru ime i tim, smo napred, samo tebi verni samo tebi odani oo PARTIZANE ..

Don Quijote

pre 15 godina

Imajuci u vidu kvalitet odbrane Partizana i imena ovih kluboba sa kojima treba da igra, realno, tu Partizan ne moze osvojiti mnogo bodova, ali ce bar primiti mnogo golova.

tip itap

pre 15 godina

@ Ja

kako mislis dqa bi mogao Partizan da uzme 6-7 bodova. Probudi se. Partizan je najslabiji tim u grupi. Kuci igra sa Sampdorijom i Standardom sa ekipama koje igraju u ligama a ne tramvaj ligi Srbije.Drugo gde bod na strani . Od Stutgarta i Sevilje. Sreca je sto se svaka utakmica boduje i placa pa nema opustanja ako ste mislili da ce Sevilja u zadnjem kolu da se opusti. Maksimum dva boda i to je plafon

Delija88

pre 15 godina

Nama bar ceo svet zna ime , i ima ga prevedeno na svoj jezik.
Npr Stella Rossa, rothern schtern, Red Star i td.

Na vas ce prvo svi ovi timovi morati da salju skaute da utvrde gde se nalazite a ne kako igrate...

I ako nesto mislite da uradite premestite sikimica u napad jel vidite kako lik daje golove-ni ne bira u ciju mrezu...

mladen

pre 15 godina

prelaka grupa.partizan će biti toliko dobar da će imat 12 bodova jer će ostalima u grupi preuzet njihove bodove tako da će oni bit na nuli (0)

GOJKO

pre 15 godina

prvi put da imamo sreće što živimo u bosni..ne treba nam viza za tursku!!!
svi u Istanbul!!!
Hvala ti,hvala ti crno-bela lljubavi..

Grobar Ni

pre 15 godina

„4 S protiv jugoslovenskog sportskog drustva!“. Ovoliki odijum navijaca „naseg najveceg srpskog kluba na svetu, stuba srpstva“ prema jugoslovenstvu je zaista zacudjujuci ako se zna da je njihov klub 1945. nasledio FK Jugoslaviju i bastini njenu tradiciju. Zar ova cinjenica ne govori o kompleksu? Zar imaju prava da sebe dozivljavaju za “najsrpskiji klub” ako za ime svog stadiona vec 40 godina koriste brazilski naziv marakana i dice se time da „Nama (njima) bar ceo svet zna ime, i ima ga prevedeno na svoj jezik. Npr Stella Rossa, rothern schtern, Red Star i td“? Treba podsetiti tzv. delije da se imena ne prevode. Mi nikada ne kazemo Jedinstvo iz Mancestera, vec jedino Mancester Junajted. Prevodjenje imena vaseg kluba nije vasa prednost, naprotiv.

Boban80

pre 15 godina

Jeste teska grupa, itekako. A Milan u kakvoj je... Tesko da ce me neko ubediti da kuglice nisu toplo/hladne... Ali, nema veze, jaki smo i BORICEMO SE! 'Ajmo Grobari!!!

Stajls

pre 15 godina

Teska grupa,ali mislim da danasnji tim Partizana moze do treceg mesta.Sacekajmo da vidimo raspored,ako budemo imali srece,prezimicemo u Evropi !!!!!!!!

neskonis

pre 15 godina

Pa dobro. Nije ni prva grupa laka uopšte. Sve u svemu, ove godine liga kup UEFA skoro rame uz rame sa ligom šampiona.
Ajmo CRNO-BELI! Težak žreb, ali smo mi najbolji kad je najteže!

Alen

pre 15 godina

PARTIZAN PRVO TO,ajd sad bice tesko u stutgartu al"bice tesko bice 0:2"!Naj teza grupa to i volim da se vidimo gde smo i prognoziram 5 bodova PARTIZAN ode u zvezdino prolece,al nema veze i ako ispadnemo mi smo ipak ime,klub,,,,,ma PARTIZAN!!! .idemo dalje.

allez

pre 15 godina

Nismo imali srece sa protivnicima ali bar raspored je malo bolji! Nadao sam se da ce nam upravo Standard i Sampdoria doci u Humsku jer njih mozemo da dobijemo pred Grobarima! Dok bi sa Seviljom i Stutgartom malo teze islo! Bar se i Jokanu ispunila zelja da ide u Spaniju a i veliki broj Grobara ce moci da gleda Partizan u Nemackoj! I svi zadovoljni!
Idemo dalje!!!

nemacka medicina je cudo

pre 15 godina

Die Best. Die Beste Die Beste. Nemacka medicina je najbolja na svetu. Sto kaze pokojni Danilo Bata Stojkovic. VfB Stuttgart u gostima ma kakav bod ljudi tu je poraz neminovan. Stuttgart je trnutno treci u Bundesligi a pobedio je jedan Werder sa 4:1 kuci kakve Partizan sanse ima protiv ovog tima. Standard koji je prebrodio gostovanja na Enfildu i Gudision Parku ne verujem da ce im biti tesko na JNA. Sevilja verovatno i sa drugim timom je kvalitetnija od Partizana. Jedina sansa je protiv Samdorije ali nisu oni neka prosecna ekipa kako neko ovde naveo za njegove igrace. Cassano sam vredi vise od celog tima Partizana. Partizan tu moze samo da se bori a da se prsi to tesko jer nemaju sanse.

ACA_USA

pre 15 godina

Komsije. Dobri rivali i raspored da se pokaze koliko vredite (kao neporazeni tim u domacem prvenstvu). Samo hrabro pa "kom obojci a kom opanci".

kunta

pre 15 godina

Ako neko nije primetio pocetna slova u imenima Partizanovih protivnika (napisanih u originalu), neka obrati paznju! Cetiri "S". Nadam se da ce takmicenje u grupi proci u znaku tima iz Srbije (u pozitivnom smislu).

anna

pre 15 godina

Na prvu:provešćemo se ko bosi po trnju, ali, ne mora da znači.Svi su timovi ujednačeno (osim 3-4 izuzetka) jaki, tako da nema baš timova koje bi čovek poželeo,znači, šta bog da, a da smo i ligi šampiona?

Milan Toncic

pre 15 godina

Pa ov je strasno. Kup uefa nikad nije bio jaci, ali smo mogli znatno bolje da prodjemo. Zao mi je samo sto nismo dobili Milan da pokazemo **ganima kako se igra protiv velikih ekipa. Sve u svemu nismo imali ni malo srece.

Optimista....

pre 15 godina

Boga mi, teska grupa... Ne znam ni sam da li svoj optimizam zasnivam na ljubavi prema Partizanu ili superiornosti nad rivalima u dosadasnjem delu sezone, ali mislim da bi uz malo srece mogli cak i do pet bodova u grupi...

blejone

pre 15 godina

Porazi od Štutgarta, Sevilje i Sampdorije, bod na domaćem terenu protiv Standarda i Partizan sa jednim bodom ide dalje. Šampioni!

bLacK

pre 15 godina

Ma dajte bwee ovo je teshka grupa "lol" Pa valjda bolje Sevilja nego Valencia ili Sampdorija ne go Milan Realno stanje da nam je svaka grupa teshka ali kad bih mogao da biram i sa ovom bi bio zadovoljan... Realno partizan ce biti 2 u grupi u to sam ubedjen.. Pozzdrav za swe Grobare

oleg

pre 15 godina

bolje da igramo sa Seviljom,Stutgartom i samdorijom nego sa nekim ekipama kojima je tesko i ime izgovoriti.
Na PARTIZANU je da pruzi maximum pa sta bude a za grobare ce biti vruca jesen,nesumnjivo.
NAPRED PARTIZAN

Totti

pre 15 godina

"Sevilju i Samp kod kuce, uzmemo 4 boda, nereseno sa Standardom u gostima i poraz od Volfsburga.
PONOS GRADA
volim ga k'o oka dva
(IDEMO DALJE!, 7. oktobar 2008 12:42)"
Mozda i izgubimo od Volfsburga na prolece, pod uslovom da i oni prezime u Evropi.
Zao mi je sto nismo dobili PSG i da igramo u BG, voleo bih da vidim kako bi Grobari docekali Kezmana

Mornar

pre 15 godina

Pardon, ispravka. U prevodu koji sam poslao umesto reči "najteži" protivnik, treba da stoji "najlakši" protivnik (mas facil).

p.s. Vidim nešto mi nelogično.

Momce Makedonce

pre 15 godina

kakvi gluposti sam se nacitao ....Standard moze da se dobije??? znate li o kom klubu se radi?? onaj ko zamalo da izbaci Liverpula iz LS a mazno je izbacio Evertona iz Liga UEFA a vi bi da se sporedujete sa ovim klubova ??? ne budite smesni i spustite se na zemji ionako Standard ce to da uradi(ukupno 8-1 za Standard u oba duela zajedno)...Sampdoriju dobijate u BG i nereseno mozda sa Stutgardom ostalo gubite...ipak jedina pridobivka Partizana je puno novca od TV prava i pun stadion za pojacanja ko sto rece neko tu ranije...

djape

pre 15 godina

Nebojsa,ljuta zverka. Mogao sam se zakleti u Fljamurtari.Secanje ti ne bledi. To ti je ostalo. Zalim slucaj. Marakana je zatvorena. Nema vise. Zvezdin san je da pobedi Partizan,nasi snovi su veliki, u njima nema mesta za Zvezdu!

Minya

pre 15 godina

Komsinica nam nije dorasla, ali sad imamo grupu za dokazivanje.
Jeste -13 jeste nekima zima dosla, ali cemo mi zimu u Jevropi prezimiti.
S` verom u Partizan, JURIS!!!!!

Pantelija

pre 15 godina

Odlicna grupa za partizan bolje sto su tu nego u grupi sa olimpijakosom i galatom jer nemaju oni srce za tu grupu ove mozda i prodju

R

pre 15 godina

Jako teska grupa. Standard koji bi trebalo da je najslabiji sam gledao dva puta protiv Liverpula i mislim da sigurno prolaze. Sansa Partizana je da iznenadi nekog od protivnika iz jacih sesira i da sve utakmice odigra strpljivo i snazno do kraja.

Marko

pre 15 godina

odlicna grupa za Partizan. Uz podrsku navijaca i dobrom igrom kao do sad,mislim da imaju velike sanse da prodju dalje... pozdrav iz Sidneja

tobdžija

pre 15 godina

Ovo godine liga uefa je jača nego ikad. Sve grupe su jake a neke bi mogle čak da budu i u LŠ. Još ako svi budu igrali ozbiljno i u najjačim sastavima biće ovo sjajno takmičenje!

Teska grupa?

pre 15 godina

Nije grupa laka - ali pokazite neku koja jeste! Dakle, nista neocekivano. Jaki protivnici, prilika da se pokaze vrednost!

Carlito

pre 15 godina

Teska grupa, ali to smo i hteli, zar ne. Da igramo sa velikim evropskim timovima. Bar ce momci imati motiv. Cekaju nas velike utakmice i moramo dati sve do sebe da budemo do kraja konkurencija ovim ekipama. Ja vjerujem u moj klub. Doci cu i navijati. takodje, bice mi drago da uzivo vidim Cassana, po meni jednog od najboljih igraca ikad. Pozdrav B92.

M.

pre 15 godina

Grupa uopste nije teska, tj. nista teza ili laksa od ostalih. Zna se sta ce biti. Opet ce nas obrukati i biti ekipa za nabacivanje rezultata i resetanje golovima. Tesko nama sa ovakvim fudbalerima i Partizanom u Evropi.

Delija Nis

pre 15 godina

Ovo je isto ko u Zvezdama granda "Ja mislim da sam proso". Ajde bre grobari ako uzmete 1 bod u ovoj grupi bice dobro ne palite se!!! A sto se tice Sevilje i Studgarta dobro je da vas Jokan vodi na ekskurziju u Spaniji i Nemackoj.

Nebojsa

pre 15 godina

Djape zaboravio si domaci kup posto osim SAVE I Dunava tece jos jedna reka TIMOK a daa tu je i BSK-gigant iz Btajnice a Fljarmurtari njih necemo da pominjemo to je proslost kao Bari i Tokio nekom Bari nekom Fljarmurtari

DA

pre 15 godina

Kakve su ostale grupe dobroje sto je ovako...
Bice dobro npr. da nam dodje Sampdoria kod kuce i tu da im uzmemo boda jer oni bas i nisu u najboljoj formi...

Grobar Kursumlija

pre 15 godina

Ne znam samo kako cemo mi iz manjih i udaljenih mesta sve ovo finansiski izdrzati ?Hvala ti oce sto navijam za pravi klub,ljubav prema PARTIZANU nema cenu !!! -PARTIZAN FOREVER-

PERA DETLIĆ

pre 15 godina

http://www.google.com/firefox?client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official
E da znaš da nisu.
Planirali ljudi da igraju malo jače tekme da bi se što bolje prikazali evropi,a ono će samo da otaljavaju posao i da tovare mršu.

izet

pre 15 godina

Grupa je zaista atraktivna da ne kazem teska,pogotovo sto izgleda svi unapred otpisuju po meni najjaci tim,a to je Standard,bar po onome sto su prikazali protiv Liverpula gde zaista nisu imali srece da prodju u ligu sampiona a prosli su i Everton.Po onome sto sam ja video radi se zaista o jednoj vrhunskoj ekipi koja igra moderno, brzo i napadacki .Zato ih vidim kao veliko iznenadjenje za ovu sezonu u kupu UEFE mozda poput Zenita prosle godine tako da mislim da su prva dva mesta rezervisana za njih i Sevilju, a za trece mesto je u igri za nas sa Sampdorijom i Stutgartom.Jedino sto je lopta okrugla ,pa moze da izneveri ovu moju prognozu,mada je ova ekipa Partizana pokazala da moze da igra ravnopravno i protiv najjacih ekipa u Evropi zato samo hrabro i bez straha ako zelimo da prezimimo i da prolece docekamo u EVROPI.

Nebojsa

pre 15 godina

Djape mislim da si napisao u fazonu sto smo vas dobijali to vam je sto vam je tako je i rekao vas lola Smiljanic dok sam ja u Prtizanu nikad necemo izgubiti pa u sledecem derbiju znas ti lepo sta je bilo ali stvarno ste smesni gazimo vas vec 7 8.god non stop i ja sam to normalno gledao losi ste imate kompleks i ok je ali dobijete 3.utakmice za 8 godina i odmah ste na nebu ne zivi se od jednog ili dva derbija a vasoj sreci nigde kraja ja mislim da i jos prepricavate kako ste dobiliovaj zadnji derbi ali ja vas potpuno razumem ne dobija se ZVEZDA svaki dan nego svake sedme godine i zato mi vas je zao i molim te nemoj mi samo pricati o evrpopi ja znam da vi ne priznajete to sto je ZVEZDA uradila u kupu samoiona danasnjoj ligi sampiona tu se samo promenio naziv na onom klempavom peharu pise RED STAR i imena svih klubova koji su to masovno takmicenje osvojli e sad Partizan je bio prvak evrope u kosarci tadasnjem KUPU SAMPIONA a sad je EVROLIGA dakle sta promenjen je samo naziv takmicenja to je isto kao u fudbalu dakle mali ste radujte ste dok mozete sta drugo da vam kazem ko visoko leti nisko pada uvek bilo i bice samo polako

danko

pre 15 godina

Najbitnije je da je Partizan pokazao da ima tim za velika dela.Mislim, da je mogao da bira i Jokanovic bi izabrao bas ovakav raspored utakmica u grupi - idealnije ne moze... Prva i najbitnija kuci protiv Sampdorije,realne su sanse da se osvoje prva 3 boda,imam utisak da ce protiv Standarda mozda biti i teza utakmica,ali i ona je kuci,prema tome na pobedu i nova 3 boda, u medjuvremenu mislim da ce Partizan da napravi i iznenadjenje u Stutgartu(i bod je kao kuca),ali otom potom sa 6 bodova je siguran,tako da ne mora da brine za zadnji mec protiv Sevilje u gostima-moze i na izlet,a ostali neka se kolju... Majstori samo napred i SRECNO!!!

Delija

pre 15 godina

Opet su ovi grobari protiv Srbije, opet su protiv 4 S Samo ( Sporting) sloga (Sampdorija) Srbina ( Sevilja) spasava ( Stutgart) ... BOZE koliko samo volim ZVEZDU !!!

Nikola Stutgart

pre 15 godina

Sta ste bre vi umislili??????
Sa kojim pravom vi na taj nacin pricate o ostalim ekipama u grupi..Pa trebalo da vas je sramota!!! Gde ste bre vi to poleteli?? Sta umisljate da ste??? Sakupili par pobeda u prvenstvu,i vec pretite ekipama koje su u svakom pogledu i bolje i kvalitetnije od vas..Kako cete samo da tresnete o zemlju..Umisljeni navijaciu jos umisljenijeg kluba..Ne pokusavajte biti ono sto nikada necete...!!! LOSA KOPIJA STE VI I NISTA VISE!

Delija88

pre 15 godina

Nama bar ceo svet zna ime , i ima ga prevedeno na svoj jezik.
Npr Stella Rossa, rothern schtern, Red Star i td.

Na vas ce prvo svi ovi timovi morati da salju skaute da utvrde gde se nalazite a ne kako igrate...

I ako nesto mislite da uradite premestite sikimica u napad jel vidite kako lik daje golove-ni ne bira u ciju mrezu...

daka

pre 15 godina

pa kako ce da pukne taj evropski partizan koji nista nije nikad osvijio u evropi, ali navijacu za njih mozda prezime u evropi ali ce bojim se da se smrznu na proljece !!

novi beograd je ceo crno - beo

pre 15 godina

Dobili smo atraktivne protivnike ... ako kroz realnost ustanovimo da idemo dalje bice odlicno ... VOLIM PARTIZAN!

d

pre 15 godina

nemate apsolutno nikakve sanse zabit ce vam gomez protiv studgarta a za doriu i sevilju da i ne pricam.tako je i sa dinamom.zdrijeb sam prvo viodio na teletekstu i iznenadio se bas teske skupine i za jedne i za druge.i mislim kad su stvarno teske skupine mislim izjavljivat ce iz dinama i partizana nemamo stvarno nikakve sanse kad ono JOK vrhunac vrhunca balkanske gluposti i jedni i drugi govore prolazimo sigurno,to nisam cak ni ja ocekivao.inace ako budete gostovali u genovi bas me zanima kolko ce cas biti.ja znam da je nas bilo 1500-2000.tu mislim na torcidu a jos nam je to bio uzvrat nakon poraza u splitu i vec smo ih stvarno svi prezalili.znali smo svi da ne prolazimo pa nas je bilo tolko inace u ovim uvjetima bi nas bilo poznajuci split i dalmaciju,znaci lud narod sigurno i duplo vise.ali kazem nece vas bit ni priblizno 1500.jel vas je u rimu bilo protiv lazija jako malo a nas između 5000-7000.a jos je tad bilo 1.11 znaci svi svete jako puno hrvata doslo u rim zbog propovjedi pape pa se prica da je i na ostalim tribinama bilo između 5000 7000,a znate i sami da stari ozbiljni ljudi ne idu među navijace nego na ostale tribine

BAVARAC

pre 15 godina

extra grupa...
mozemo da dobijemo Sevilju i Standard u Bg-u,a Stuttgartu 1 bod da uzmemo...i sa 7 bodova idemo dalje...Sampdorija je teska ekipa...i bice exrta i 1 bod..
NAPRED SRBIJO!!!

milkyp3

pre 15 godina

Jesam zvezdaš ali vam želim od srca da dobro igrate i na proljeće da nastavite takmičenje!Danas ste jedino svjetlo u srpskom fudbalu.

neko

pre 15 godina

@bad luck
Bas realno, partizan je sigurno vece ime od malene Sevilje, ko je ikada cuo za njih? Studgart i da ne pominjem, kad su oni sta osvojili, mozda predprosle sezone nemacku ligu ali sta je to, i nasa liga je zvucnija od njihove. A Sampdorija je boranija na njih ne treba trositi reci...
HAHAHA NEMOJTE BITI SMESNI, OSISACE VAS KAO OVCE SVI DO JEDNOG!!!

Milos

pre 15 godina

Ne znam da li ste gledali zreb ali ocigledno je da je namesten.Ne zato sto je Partizan dobio grupu smrti Grupu C: Sevilja, Štutgart, Sampdorija, Partizan, Standard Lijež,nego zato sto su stavljali ekipe u koju grupu im se cefne.Recimo po kojoj logici Ajax i Herenven nisu moglu u grupu D sa Totenhemom kad nisu iz iste zemlje.Onda po kom osnovu Braga nije mogla u grupu C sa Seviljom i Stutgartom(sto bi bilo malo laksa grupa za Partizan),nego je poslata u grupu E sa Milanom,ne daj boze da Milan dobije nekog jakog pa da ne prodje grupu(italijanska mafija).Ja sam ovo zapamtio zato sto mi je palo u oci,a bilo je jos par takvih timova koji su stelovani u grupe koje ocigledno nekome odgovaraju.A bilo je jedino pravilo da dve ekipe iz iste zemlje ne mogu da se padnu u jednu grupu...A sad vi me ispravite ako gresim i ako su Herenven i Ajax iz iste zemlje kao Totenhem,ili Braga iz iste zemlje kao Sevilja i Stutgart.I recite mi da ovo nije stelovanje zreba...Ja sam razocaran,nemam sta drugo da kazem...

0-2

pre 15 godina

VAMOS DRAGO !
VAMOS SEVILLA !
(033, 7. oktobar 2008 12:41)
Opet su ovi grobari protiv Srbije, opet su protiv 4 S Samo ( Sporting) sloga (Sampdorija) Srbina ( Sevilja) spasava ( Stutgart) ... BOZE koliko samo volim ZVEZDU !!!
(Delija, 7. oktobar 2008 12:42)
Grobari, evo ispuni vam se san o brzom ispadanju...
(Tošić-bambi, 7. oktobar 2008 12:47)
haha....MA MRZIM PARTIZAN!!!!!
(zivim za sever, 7. oktobar 2008 12:47)
KOMPLEXI NJANJA NJANJA KOMPLXI NJANJANJA!!!!

Momce Makedonce

pre 15 godina

kakvi gluposti sam se nacitao ....Standard moze da se dobije??? znate li o kom klubu se radi?? onaj ko zamalo da izbaci Liverpula iz LS a mazno je izbacio Evertona iz Liga UEFA a vi bi da se sporedujete sa ovim klubova ??? ne budite smesni i spustite se na zemji ionako Standard ce to da uradi(ukupno 8-1 za Standard u oba duela zajedno)...Sampdoriju dobijate u BG i nereseno mozda sa Stutgardom ostalo gubite...ipak jedina pridobivka Partizana je puno novca od TV prava i pun stadion za pojacanja ko sto rece neko tu ranije...

nemacka medicina je cudo

pre 15 godina

Die Best. Die Beste Die Beste. Nemacka medicina je najbolja na svetu. Sto kaze pokojni Danilo Bata Stojkovic. VfB Stuttgart u gostima ma kakav bod ljudi tu je poraz neminovan. Stuttgart je trnutno treci u Bundesligi a pobedio je jedan Werder sa 4:1 kuci kakve Partizan sanse ima protiv ovog tima. Standard koji je prebrodio gostovanja na Enfildu i Gudision Parku ne verujem da ce im biti tesko na JNA. Sevilja verovatno i sa drugim timom je kvalitetnija od Partizana. Jedina sansa je protiv Samdorije ali nisu oni neka prosecna ekipa kako neko ovde naveo za njegove igrace. Cassano sam vredi vise od celog tima Partizana. Partizan tu moze samo da se bori a da se prsi to tesko jer nemaju sanse.

Pelin

pre 15 godina

Ako hocemo da osvojimo UEFA kup(nase prvenstvo je smesno), moramo da pobedjujemo sve redom.Znaci, sve jedno je koja je grupa, jer

PARTIZAN JE SAMPION.............

realan

pre 15 godina

ne dragi b92, mi nemamo problem ni tesku grupu. To imaju velensija, stutgart, sampdorija i belgijanci. zato sto gde god da igra tu smo mi.

Dejan

pre 15 godina

Pa sta je mislio Partizan da ce dobiti Cukaricki, Borac ili Napredak? Pa ovo su samo slabiji klubovi Evrope kojima nije mesto u Ligi Sampiona.

minut pire

pre 15 godina

Sa ovakvom grupom i rasporedom utakmica mozda i prodjete, hahahaaaaa...
P.S. Nemojte opet da nas brukate kako samo vi znate np makabi,dinamo,artmedija ili kako se vec sad zovu...

Aca NBG

pre 15 godina

E da vas vidim sad grobari!
U poslednje vreme nije moglo da se živi od vašeg hvalisanja i samoveličanja a sve to samo zbog toga što ste se plasirali u ligu Uefa preko raspalog Temišvara i zbog toga što ste pobedili još raspaliju Zvezdu. E sad vam dolaze timovi koji nisu u finansijskim i bilo kojim drugim krizama i protiv kojih će se pokazati vaša prava "veličina".
Živi bili pa videli

Nemanja

pre 15 godina

e moji grobarcici,posle ove 4 utakmice nece vise jokan biti najbolji trener,moreira najbolji igrac,i ostale vase sanjarije, malo ce te se spustiti na zemlju

Mornar

pre 15 godina

Šaljem prevod iz španskog "El pais"-a paraf u kome se pominje Partizan.

"U poslednjem meču u grupi Sevilja dočekuje Partizan 17 ili 18 decembra, šampiona srpske lige predvođenim trenerom, bivšim igračem Ovijeda, Tenerifea i Deportiva Slavišom Jokanovićem. Balkanci su bez premca lideri na tabeli sa timom gde se najviše ističu Zoran Tošić centralni i Lamine Diarra napadač sa još jednim starim poznanikom iz španske lige, ex Atletikom Veljkom Paunovićem. U svakom slučaju na Partizan se nije odrazila teška generalna kriza koja je pogodila Srbiju poslednjih godina, po čemu izgleda da će on biti najteži protivnik sa kojim sa kojim će se meriti Sevilja.


"Para terminar, el Sevilla cerraría el grupo recibiendo al Partizán el 17 ó 18 diciembre, campeón de la liga serbia y entrenado por el que fuera jugador de Oviedo, Tenerife y Deportivo de La Coruña Slavisa Jokanovic. Los balcánicos lideran su campeonato con autoridad, con un once en el que sobresale Zoran Tosic en la medular y Lamine Diarra en punta, y con otro viejo conocido de la Liga española, el ex atlético Veljko Paunovic. De todos modos, el Partizán no ha sido ajeno a la dura crisis general que ha atravesado Serbia en los últimos años, por lo que se perfila como el adversario más fácil al que tendrá que medirse la escuadra sevillista."

Negativni

pre 15 godina

Ne razumem zasto silni Partizanovi strucnjaci moraju da porede sve sa Zvezdom?I otkud taj stav da se ova grupa moze proci bez problema?Kao prvo,odbrana koja dobije dve stative i nekoliko sansi protiv Koromana i grupe gradjana, sta ce da radi protiv ozbiljnih timova?Ako osvojite jedan ili dva boda,mozete da budete zadovoljni jer tim vam je tezak krs za ovu konkurenciju.Protiv Fenera ste imali taliju da vam svako bunarenje zavrsi u mrezi i opet niste prosli.Tu od igre nema nista.Neko pomenu kako ste izbacili pola rumunske lige.Tacno,izbacili ste rumunsku Vojvodinu i rumunski Borac.A sta je sa Dinamom iz Bukuresta i Nacionalom.Da ste igrali sa Kluzem ili Steauom pukli biste sa pet komada.I nemojte vise da pominjete Zvezdu kad god napravite nesto sto smatrate uspehom. Ostavite Zvezdu na miru a kad vam se desi da izbacite neki tim kao Real ili Bajern,onda se javite za poredjenje.

GORAN

pre 15 godina

Ljudi , jesti li gledali onaj naš film-"lajanje na zvezde" , u kojem se bokser trka sa vozom , tuče se kozlićem itd. a kada je došao čuveni meč popio nokaut u prvoj rundi .E meni Patizan liči na tog boksera -ovamo u prvenstvu tuče klubove koji bi u nekoj normalnoj državi bili u teškoj zoni , jedva su pobedili one rumune i azejbedžance, a u javnost se to predstavlj kao da ovajaju ligu šampiona , a verovatno će popitu "petardu" protiv prvog ozbiljnijeg kluba !!!

Fat Zadd

pre 15 godina

Da budem realan,ako je to moguce....
PARTIZAN-SAMP. eventualno da izvucete X
STUTGART-PAR. nema sta da trazite 1-1
PAR-STANDARD Vasa jedina sansa za pobedu
SEV-P. tek nemate shta da trazite
Realno grupa je takva da moze da se prodje sa 4 boda,sto vam ja iskreno ne zelim!!!!!
P.S:Pustite vi Zvezdu,gledajte svoja posla,uzeli ste jednu titulu pobedili i odmah poleteli...bilo bi monotono!!!!

blejone

pre 15 godina

Porazi od Štutgarta, Sevilje i Sampdorije, bod na domaćem terenu protiv Standarda i Partizan sa jednim bodom ide dalje. Šampioni!

Bambalic

pre 15 godina

P.S. Jel zna neko u kojoj grupi igra zvezda?
(volim ga ko oka dva, 7. oktobar 2008 12:44)
Igra u grupi K2 ili poznatijoj kao "Borbi za opstanak", u kojoj se jos nalaze i Javor iz Ivanjice, Rad, Hajduk iz Kule i Napredak iz Krusevca.
Po nekoj prognozi Zvevda nema ni teoretske sanse da prodje grupu ali nikad se ne zna...Bari je to! :))))

e moji "Srbi"

pre 15 godina

4 S protiv jugoslovenskog sportskog drustva!
(boris lion, 7. oktobar 2008 13:22)
A ti si još jedan "Srbin", a gornje komentare su postavljali još neki takvi, koji ne zna da u srpskom grbu nema nikakvih četiri "S", već četiri ocila. Sad knjigu u šake pa nauči šta su ocila. Za sve vas "Srbe" - srpski grb je nastao od vizantijskog grba na kojem su bili krst i četiri slova "B" (beta), Bazileus Bazileom Bazilenom Bazilenovius (Car careva caruje nad carevima. Srpski grb sa krstom i ocilima, u heraldičkom smislu se tumači kao - ognjem, ili vatrom ćemo krst braniti!

miljan CFC

pre 15 godina

Dobar dan,ja se izvinjavam,da li mozete da nam pozajmite travu,dolaze nam neki gosti iz inostranstva,pa bi nam trebala na ne odredjeno vreme,ako nije problem...a tata je rekao da cemo vam kupiti novu kada se malo izigramo ...SLUSAJ SINE,ZNAM DA CETE MI JE VRATITI,NE MORATE KUPOVATI NOVU...ALI NE MOJ TE DA BUDE KAO PROSLI PUT KADA STE SE IGRALI LIGE SAMPIONA...TADA STE SE MALO VISE ZAIGRALI...PA STE SE IGRALI KUP UEFA PA NE ZNAM NI SAM...POVEDITE RACUNA KADA JE VRACATE...I CUVAJTE TRAVU...TREBACE I MOJOJ DECI JEDNOG DANA ;)....Jupiiii hvala ciko....

Delija Nis

pre 15 godina

Ovo je isto ko u Zvezdama granda "Ja mislim da sam proso". Ajde bre grobari ako uzmete 1 bod u ovoj grupi bice dobro ne palite se!!! A sto se tice Sevilje i Studgarta dobro je da vas Jokan vodi na ekskurziju u Spaniji i Nemackoj.

najbolji sa najboljima

pre 15 godina

Na, na, na, na, na, na, na, na Liga samiona, Liga sampiona... ups, pardon, Liga kup uefa, Liga kup uefa!!! :) Zaista smo prosli uzasno na zrebu, ali sobzirom na neprikosnovenost u srpskom fudbalu i na nesrecno ispadanje od fenera, drago mi je sto cemo da se ½½izmerimo½ sa jakim evropskim ekipama.

Kovac

pre 15 godina

Kao i uvek,dobijamo najtezu grupu! ja bih iskreno bio zadovoljan jednom pobedom, posto ce svaka utakmica biti izuzetno teska. Bilo bi dobro kada bi kod kuce igrali sa Standardom, tu mozemo da izvucemo 3 boda. Ali na ostalim utakmicama bi pobeda bila iznenadjenje. Nadam se da cemo ipak napraviti cudo i plasirati se dalje! pozz za grobare.

scepan mali

pre 15 godina

Ekstra grupa, svaka utakmica je atraktivna, a sanse Partizana za prolaz su 45-55, pod uslovom da se igraci i klub ne uplase imena protivnika, kao sto je bio slucaj sa fenjerom.
Sto se tice dinama iz Zagveba, bice buc, sto znaci smvt, jev kakvu god grupu da su dobili bio bi prazan listic, sto znaci nevazeci. Uz Leh, Zilinu i Fajnord su objektivno najslabija ekipa u Ligi UEFA.
Grupa G je skandal grupa, Briz, Rozenborg, Kebenhafn, i jedan ce sigurno dalje, skandinavski lobi, sta li je?
Pozivamo naseg komentatora Baću da nam se pridruzi i prokomentarise zreb za pet rumunskih klubova, koji kao sto nam je on pre 2-3 sedmice rekao, imaju sigurno mesto u Ligi UEFA.
Baća, javi se Baća!
Hai srpski Banat!

Milan

pre 15 godina

Kakav je ovo naslov, pa dobili smo najlaksu mogucu grupu, prolazimo sigurno. Ekstra dobar zreb. Nema tima kojeg ne mogu da dobiju makar kod kuce sto ne bi bio slucaj da su sa Valensijom, Milanom, Sitijem itd.

miki

pre 15 godina

Sad ovaj tim Partizana treba da dokaze koliko vredi,da dokaze da onih 40 minuta u BG na mecu s Fenerom nije slucajnost.Nasa liga nije merilo kvaliteta,jer osim Partizana tu nema iole kvalitetnije ekipe,ali Stutgart,Sevilja i Sampa su nesto sasvim drugo.
Ajdeeeeeeeeeeeee crno-beli!!!

DeMarco

pre 15 godina

Neverovatno kako nesrecan zreb za Partizan!

Definitivno smo NAJMALEROZNIJI klub u na prostorima bivshe SFRJ.

Ako izuzmemo godinu kada smo izvukli Artmediu, (mada ni to nije bio srecan zreb koliko se cini, jer smo zapravo dobili pobednika para Celtic-Artmedia, to shto je igrom slucaja Celtic ispao, to je vec druga stvar). Van toga sve maleri do malera.

Prvo za dva mesta da smo bolje bili rangirani, bili bi u 3.sheshiru. NPR. Dinamo Zagreb, je cistom srecom dospeo u 4.shesir a ima skoro duplo manje bodova od Partizana i pogledajte kakvu je grupu izvukao, Igrace protiv raspalog Spartaka iz Moskve kod kuce, i NEC-a takodje. Da nam je to zapalo, garantujem da bni samo sa tim mecevima Partizan imo 6 bodova u dzepu!

Pogledajte samo ovu grupu i uporedite sa grupom c.zvezde koja je nije prosla Bazel, Tromso, Roma (B.tim), Strazbur (omladinci). Mislim da je to smesno, neuporedivo, i da bi recimo poslednjerangirana ekipa iz ove grupe Standard (vec izbacio Evertona) bez problema bobedio sve te timove iz te grupe.

Takodje taj "poslednjerangirani" tim iz ove grupe Standard, bi bez problema pobedio i timove Brage, Arisa i Boltona (slabiji od Evertona).

Ne znam, jednostavno maler, shta drugo reci, ostaje nam da se nadamo da cemo biti najjachi kao shto smo i uvek bili, kada je najvishe trebalo! Od 2002. Real nam nije mogao nista, shampion Evrope Porto takodje, izbacili smo Sporting L, Njukasl, izbacili pola "nabujale" rumunske lige, proshli grupu sa Laciom, Viljarealom, Midlzbroom pa zashto ne bi potukli Stutgart, i Standard kod kuce, i proshli dalje, mozemo to !!!

PS. Da mnogi ne bi sirili dalje dezinformacije, Partizan ce sigurno igrati protiv Standarda kod kuce a Sampd. u gostima, jedino se moze manevrisati sa Seviljom i Stutgartom, po pravilu bi trebalo nemce da docekamo u hramu, a da gostujemo Sevilji. Mada po pravilniku UEFA to se moze promeniti ako se timovi iz grupe dogovore. No, NIKAKO ali NIKAKO Patizan to ne sme prihvatiti kao opciju! Sevilja neka bude jedini “garatovani” porazi, ipak su najjachi u grupi, a “Shvabe” mozemo da tucehmo, zasto da ne bod u Italiji, (Ni onaj drim tim Lacija u Rimu nas nije dobio) . A kljucno, dobiti Standard kod kuce.

Pozz braco grobari, vidimo se u Hramu u 1/16 finala UEFE u martu.

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 15 godina

Samo sloga srbina spasava,SSSS,Sevilja,Standard,Sampdorija,Stutgart. Ovo je poruka od Boga , a da predemo ovu grupu, mora Partizan da igra ozbiljno i kad pravi 4 sanse da da.........obavezno 2 gola ! Ako hoces da igras sa velikanima, moras biti velik i hrabar ! Partizan je ovde najtrofeinji, i ide dalje ! Ovo je zagrevanje za LS, ovde nisu kao ekipe iz nase lige, kao Sartid i Bezanija, ovde se mora igrati ....ozbiljno ! Ocekujem podrsku i delija na medunarodnim utakmicama u Beogradu, a ko je za to nek preporuci ! derbi je zavrsen i to je .....proslost ! Evropa ne treba da zaboravi da se i u Srbji igra fudbal, a videt ce oni i nase navijanje ! Partizan ce prezimiti u Evropu, ali mora da se igra .......ozbilnije i sa vecim pozrtvovanjem i disciplinom -- mislio sam na kartone !

delija BB

pre 15 godina

Joj Topalovici kakav optimizam. Tako ste vikali i za LS. Ovde ima pisaca koji misle da sa ovakvim timom moze dalje a neki i da osvoje ligu UEFA. Ja hocu da se kladim sa svima koji to zele da max osvojenih bodova tri. Vi nikog ovde ne mozete da pobedite . Kuci max 2 boda

JSZ

pre 15 godina

Molim nesrecnike iz Ljutice Bogdana da pogledaju naslov ove vesti.Posto je ovo Kup UEFA, a njih tu nema ni u njihovim snovima,trebalo bi da predju na svoje forume i tamo placu i tese jedni druge.Mi rame za plakanje za vas nemamo.Vidimo da je vama za srecu malo potrebno-da Partizan dobije tesku grupu.Moracemo da vas razocaramo-mi prolece cekamo u Evropi.Vi se mirite sa cinjenicom da ste mali klub i da ove godine kao i prethodnih sedite pored TV i tajno navijate za KK u Euroleague,za FK u Ligi UEFA i za VK u Kupu sampiona.Mi cemo to gledati u Hali,Hramu i na Banjici.VOLIM GA K'O OKA DVA ! ! !

M.

pre 15 godina

Grupa uopste nije teska, tj. nista teza ili laksa od ostalih. Zna se sta ce biti. Opet ce nas obrukati i biti ekipa za nabacivanje rezultata i resetanje golovima. Tesko nama sa ovakvim fudbalerima i Partizanom u Evropi.

PERA DETLIĆ

pre 15 godina

http://www.google.com/firefox?client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official
E da znaš da nisu.
Planirali ljudi da igraju malo jače tekme da bi se što bolje prikazali evropi,a ono će samo da otaljavaju posao i da tovare mršu.

Baka

pre 15 godina

Ajao...
Jako teska grupa...
Bilo bi dobro protiv Standarda i recimo Samdorije kuci, a da gostujemo Spancima i Nemcima...
Bice jako tesko, ali mozemo do treceg mesta!!!
Ale ale, Partizan ale, sveto ime je, vecno zivece, njemu dajem sve!!!

jedan i jedini

pre 15 godina

Ma ima da im se trese vilica na pomen Partizana!!!!!

P.S. Ja sam vec sanjao visibabe i zato idemooooooooo!!!!!

DO GROBA VERNI GROBARI VRSAC

Topalović

pre 15 godina

Ako kaniš pobediti, nesmeš izgubiti!!!!!!!!!!!
Tako nam je svejedno kad do finala moramo da pobedimo i Milana i ostale papke. Zato u nove POBEDE

john doe

pre 15 godina

leleee, al ce da bude dobrog fudbala. unapred se radujem jer mislim da ovi momci mogu dalje. ali mislim da se do poslednjeg kola nece znati ishod.
a veceras svi u pionir
volim ga ko oka dva......

PFC-Kragujevac

pre 15 godina

Ajmo crno-beli, nema predaje... Pokazimo evropi kakav je srpski(tj. grobarski)mentalitet... Igrajte za grobare i osvetlite obraz srbiji posto nase komsije nisu u stanju da to urade!!!!! Imacete pun stadion ludih navijaca,a uz njihovu pomoc je gotovo nemoguce izgubiti!!!!!NAPRED PARTIZAN!!!!!

SALE

pre 15 godina

ODLICNO to su timovi za igru...

nista nam ne trebaju slabiji timovi, onda bi morali da im saljemo petlice, kao sto cemo komsinici sledeci put... xexe

neskonis

pre 15 godina

Pa dobro. Nije ni prva grupa laka uopšte. Sve u svemu, ove godine liga kup UEFA skoro rame uz rame sa ligom šampiona.
Ajmo CRNO-BELI! Težak žreb, ali smo mi najbolji kad je najteže!

Minya

pre 15 godina

Komsinica nam nije dorasla, ali sad imamo grupu za dokazivanje.
Jeste -13 jeste nekima zima dosla, ali cemo mi zimu u Jevropi prezimiti.
S` verom u Partizan, JURIS!!!!!

idemodalje

pre 15 godina

Lepo je videti navijace Rekreativa sa marakane , da se interesuju za kup uefa , i za Partizan :)))) ,mozda cete i vi za koju godinu igrati ,makar kvalifikacije za intertoto.

Deks75

pre 15 godina

Ljudi iz UEFE jos nisu saznali da Zvezda ima novu travu, a zaboravili su na Bari i Tokio. Kako ih samo nije sramota? Taman kad su trebali da izvuku Zvezdu iz sesira oni prekinuse zrebanje. Gde je tu pravda?

NEK' ZAURLA SADA CRNO-BELI KLAN, K'O DA SUNCE SIJA SAMO JEDAN DAN, ZNAJ U SRCU MOME ZIVIS SAMO TI PARTIZANE JEDINI :)

NEMANJARULES

pre 15 godina

Bice dzumbusa..bice spektakla..A da li cemo proci, to vec nije ni vazno,jer se igra evropski fudbal u Humskoj, sa ekipama evro pedigrea...Sada i ako ne prodjemo,komsinice ce da izjednacavaju to sa svojim sramotama od drugorazrednih timova proslih godina, cast Bayernu i Romi ( sa sve druopozivnim timovima)..Al sta nas briga..Igramo sa prvakom Belgije,ako je to neka preporuka,2 puta osvajacem kupa UEFA u zadnje 4 godine, bivsim sampionom Italije i Nemacke ( i to u nekom razumnom roku, ne od pre 100 godina ), pa stavljati neki imperativ pobede i prolaz, je maloumno, u najmanju ruku..Vazno je da moze sa svima da se igra, da to ipak nisu timovi protiv kojih vec u tunelu gubite sa 0-1. Ako se muski suprodstavimo svima, a ne prodjemo, nista strasno.. Probali smo...Samo da ne krene da se porede budzeti, kadar jer ne moze se porediti ni stanje i standard zivota ni sa jednom zemljom iz koje su protivnici..I da ne krene da se od realno dobrih timova prave sada neki supergalakticki mega trofejni drim timovi..Strazbur,Tromso,Aris su ipak daleko veca imena od svih ovih sa kojima cemo mi igrati, ko je nama kriv sto nismo pravilno obavesteni, za razliku od cirkuske satre pod drugom stranom brda...Mada, javlja mi se da bi mogli mi da ustinemo nekoga ko ni ne sanja da je to mogucnost, ima nesto...

40+ isti grad

pre 15 godina

Pa mislim da ako partizan osvoji bod bice uspeh!
(Zelja NS, 7. oktobar 2008 13:14)
ne brini nasu brigu. bicemo bolji od proslogodisnje komsinice

Иван-Ниш

pre 15 godina

Неће бити слабе утакмице. Коначно ћемо моћи да уживамо у правим утакмицама неке наше екипе у Европи. Од Партизана очекујем утакмице лепе за гледање без много тактизирања јер ово нису Темишвар и Звезда па да се игра са пола снаге.

Mornar

pre 15 godina

Pardon, ispravka. U prevodu koji sam poslao umesto reči "najteži" protivnik, treba da stoji "najlakši" protivnik (mas facil).

p.s. Vidim nešto mi nelogično.

Djole

pre 15 godina

paaaartizan leeee partizan oleeeoleeeee samo jedno ime znam partizan beograd...
Sjajna grupa legan prolaz sigurne dve pobede kuci i dva remija u gostima... pozzzz svim grobarima uz onu nasu "ko zna,zna a ko nezna dva"

AJ SE KLADIMO

pre 15 godina

Dobijamo Samp u Hramu, dobijamo Švabe u gostima, dobijamo Standard u Hramu, i gubimo u Sevilji.
Drugo mesto u grupi, i - stiglo proleće!

tip itap

pre 15 godina

@ Ja

kako mislis dqa bi mogao Partizan da uzme 6-7 bodova. Probudi se. Partizan je najslabiji tim u grupi. Kuci igra sa Sampdorijom i Standardom sa ekipama koje igraju u ligama a ne tramvaj ligi Srbije.Drugo gde bod na strani . Od Stutgarta i Sevilje. Sreca je sto se svaka utakmica boduje i placa pa nema opustanja ako ste mislili da ce Sevilja u zadnjem kolu da se opusti. Maksimum dva boda i to je plafon

Djuka

pre 15 godina

Jako teska grupa u pravu je Jokan. Sta reci o jednoj Sevilji ili Stutgartu? Trenutno 3. u svojim ligama? Standard izbacio Everton a umalo u kvalifikacija za LS i jedan Liverpul!
Grobari svi na stadion protiv Sampdorije i Standarda realno te dve pobede nas vode dalje!

P.S. A sa kim c.zvezda igra? Ah da izbacio ih je gigant evropskog fudbala Apoel. Ali dobro tu su oni, dezuraju na sajtu kako bi ostavili prvi komentar. Eh ti kompleksi...

Knele

pre 15 godina

SAMO VI ZIVITE ZA SEVER I MRZITE PARTIZAN,SAMO TO I MOZETE,DA CITATE VESTI O NAMA I EVROPI,GDE SE NECETE NACI SKORO. VOLIM PARTIZAN!!!!

Darko

pre 15 godina

A šta ste hteli !? Rad, Hajduk, Napredak i Borac ???
(boss, 7. oktobar 2008 13:39)
Ne, ne, sine, to je Zvezdina grupa...nemoj da meshash pojmove...

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Samo mi nije jasno zbog cega ste toliki pesimisti !? Pa shta ako je grupa jaka !? Ko god da se pao u grupi bile bi teske utakmice,jer ova LIGA UEFA i onda od prosle godine,nemogu da se porede,gledajte samo kakva su tu imena.Ove Belgijance mozemo da dobijemo,pa i Samdoriu,jer oni sem Cassana nemaju nikog,sve prosecni igraci,josh igramo kod kuce,a protiv Seville i protiv nemaca,shta bog da,nije smak sveta.Vazno je samo verovati ovom timu,jer nije ovo Partizan sa Radosavljevicem,Zajicem i shta ti ja znam,imamo dobre momke koji mogu da odigraju sa svakim,evo zivi bili pa videli,da cemo proci grupe i otici kao treci,bash zbog takvih pesimista i ovih junskih lisica koji su ispali od najboljeg,najsnaznijeg i najtrofejnijeg kluba iz najfudbalskije zemlje na svetu kakva je ''KIPAR'' !

U INAT NJIMA IDEMO DALJE,A ONI MOGU DA GA DUV...

kunta

pre 15 godina

Ako neko nije primetio pocetna slova u imenima Partizanovih protivnika (napisanih u originalu), neka obrati paznju! Cetiri "S". Nadam se da ce takmicenje u grupi proci u znaku tima iz Srbije (u pozitivnom smislu).

Nebojsa

pre 15 godina

Djape mislim da si napisao u fazonu sto smo vas dobijali to vam je sto vam je tako je i rekao vas lola Smiljanic dok sam ja u Prtizanu nikad necemo izgubiti pa u sledecem derbiju znas ti lepo sta je bilo ali stvarno ste smesni gazimo vas vec 7 8.god non stop i ja sam to normalno gledao losi ste imate kompleks i ok je ali dobijete 3.utakmice za 8 godina i odmah ste na nebu ne zivi se od jednog ili dva derbija a vasoj sreci nigde kraja ja mislim da i jos prepricavate kako ste dobiliovaj zadnji derbi ali ja vas potpuno razumem ne dobija se ZVEZDA svaki dan nego svake sedme godine i zato mi vas je zao i molim te nemoj mi samo pricati o evrpopi ja znam da vi ne priznajete to sto je ZVEZDA uradila u kupu samoiona danasnjoj ligi sampiona tu se samo promenio naziv na onom klempavom peharu pise RED STAR i imena svih klubova koji su to masovno takmicenje osvojli e sad Partizan je bio prvak evrope u kosarci tadasnjem KUPU SAMPIONA a sad je EVROLIGA dakle sta promenjen je samo naziv takmicenja to je isto kao u fudbalu dakle mali ste radujte ste dok mozete sta drugo da vam kazem ko visoko leti nisko pada uvek bilo i bice samo polako

boki

pre 15 godina

Nit smo dobili milan nit m.siti a svi jači od nas!!
Drago mi je samo da one Ruse nismo izvukli

Biće teško
Računamo na umor u njihovim prvenstvima :)

Samo napred Partizan!!!

dule 008

pre 15 godina

Ajmo grobari ko jedan!Kako igramo ove sezone mozemo da pobedimo bilo koga.Zato nema kukanja,samo napred,ti momci su to zasluzili.Jokan i Steva kad spreme taktiku,nema zime:)

Zreb

pre 15 godina

Najbolje bi bilo da sa Standardom i Stutgartom igramo kod kuce,jer realno mozemo da ih pobedimo na svom terenu...Sa Sampdorijom mozemo da igramo nereseno u Djenovi!! Sevilja je najjaca i protiv njih ne treba ocekivati previse!! Teska grupa ali uz malo srece mozemo se nadati prolazu...
NAPRED PARTIZAN!!!!

KAMEL ZAIEM

pre 15 godina

UPRAVA JE TRAZILA NEMCE,SPANCE ZBOG TV PRAVA.JOKANOVIC SPANCE DA BI VIDEO DECU.IGRACI STO TEZE TIMOVE GDA VIDE DE SU ZA RAZLIKU OD NJIH.
STO SU TRAZILI TO SU I DOBILI:
http://www.transfermarkt.de/de/verein/368/fcsevilla/uebersicht/startseite.html

http://www.transfermarkt.de/de/verein/79/vfbstuttgart/uebersicht/startseite.html

http://www.transfermarkt.de/de/verein/3057/standardluettich/uebersicht/startseite.html

anna

pre 15 godina

Na prvu:provešćemo se ko bosi po trnju, ali, ne mora da znači.Svi su timovi ujednačeno (osim 3-4 izuzetka) jaki, tako da nema baš timova koje bi čovek poželeo,znači, šta bog da, a da smo i ligi šampiona?

Milan Toncic

pre 15 godina

Pa ov je strasno. Kup uefa nikad nije bio jaci, ali smo mogli znatno bolje da prodjemo. Zao mi je samo sto nismo dobili Milan da pokazemo **ganima kako se igra protiv velikih ekipa. Sve u svemu nismo imali ni malo srece.

sinisa

pre 15 godina

teska grupa za vas grobari,jedino sa samdorijom(igra spor fudbal) i studgartom(uvek igramo dobro protiv nemackih klubova,nasi timovi) mozete nesto da uradite.ostalo tesko,al ako nek docekate prolece,bolje za SRBIJU.videcemo,gde skim igrate,to je pitanje...

optimista

pre 15 godina

Bas se nije posrecilo Sevilji i Stutgardu kad ce igrati sa Partizanom u grupi. Milan se i ovog puta provukao pa nije izvukao crno-bele. c c c

dullence

pre 15 godina

Tesko?Tesko da ima lakih grupa ovde, ja sam jedino zeleo da izbegnemo ruske timove jer su mnogo jaki a nisu atraktivni, ne motivisu. Iako sam grobar znam da kup UEFA zovu LOOSERS CUP, pa tako predpostavljam da cemo jedino mi ici punom snagom ovde, rastereceni smo bednom konkurencijom u domacem prvenstvu a primat nam je Evropa. I grupa uopste nije tako teska, Standard i Samdorija nisu neki timovi (ne zaboraviti da smo igrali egal ako ne i bili bolji od Fenera koji je daleko skuplji i bolji tim od bilo kog ovde). Sevilja bez Dani Alvesa nije ona stara, to je kao da bokseru odsecete 4 prsta desne ruke, funkcionise ali nije to to. Studgart? Hmm sem naseg poznatog straha od nemaca ne vidim zasto ne bi mogli da ih tucemo ako dodju u Beograd. Sve u svemu, kuci garant pravimo 4 boda, jedan na strani i mi idemo dalje, niko ovde nije bolji od nas, pa mi smo hteli u LS, protivnici su atraktivni, bice para od prenosa i karata, NIJE MOGAO DA BUDE BOLJI ZREB po nas, mozda jedino Milan da smo izvukli i da igramo sa njim au poslednjem kolu kod nas u Beogradu, ali sve u svemu sreca je bila na nasoj strani ovoga puta, sada u boj, pa kom opanci kom obojci, trazili smo sansu, evo nam je.
HVALA TI CRNO-BELA LJUBAVI!

sensei

pre 15 godina

Sevilla=Villarreal
Stuttgart=Middlesbrough
Sampdoria=Lazio
Egaleo=Standard

Jedino je mozda sada Standard jaci nego sto je to bio Egaleo,ali bogami i mi smo jaci. Iako je grupa teska ja sam optimista. Stvarno niiiikada jaci kup uefa. Realno ova nasa grupa ja najjaca,a ona sa Brizom,Kopenhagenom i Rozenborgom najslabija.

Ako nista imacemo 4 spektakla,i vidjecemo gdje nam je mjesto. Bice tesko.

Evo samo neki rezultati ovih timova ove godine:
Atletiko Madrid-Sevilla 0-1
Stuttgart-Werder 4-1
Sampdoria-Inter (juve) 1-1
Standard-Livepool 0-0 (obe tekme) + pobjeda nad veoma dobrom ekipom Evertona.

Glavu gore ,ovo nam ga dodje kao liga sampiona. Htjeli smo je dobili smo je!

No Problemo!

pre 15 godina

Partizane, mozemo sve zajedno!

Teska grupa??? A koja je to laka? I sad se ovo zove objektivno novinarstvo...

**gani ne pumpajte atmosferu, vise ce da vas jos boli kada prodjemo...

Alen

pre 15 godina

PARTIZAN PRVO TO,ajd sad bice tesko u stutgartu al"bice tesko bice 0:2"!Naj teza grupa to i volim da se vidimo gde smo i prognoziram 5 bodova PARTIZAN ode u zvezdino prolece,al nema veze i ako ispadnemo mi smo ipak ime,klub,,,,,ma PARTIZAN!!! .idemo dalje.

tobdžija

pre 15 godina

Ovo godine liga uefa je jača nego ikad. Sve grupe su jake a neke bi mogle čak da budu i u LŠ. Još ako svi budu igrali ozbiljno i u najjačim sastavima biće ovo sjajno takmičenje!

Hahaha

pre 15 godina

@ komentar 119
Evo ja mislim da ako Zvezda osvoji bod u ligi UEFA ove sezone bice to jos veci uspeh.
Ali prvak Evrope je to, Bari Tokio Joko ovo Joko ono, svasta moze da se bude ...

Stefan NI

pre 15 godina

1. KOLO (četvrtak, 23.10.2008.):
PARTIZAN - Sampdorija
Sevilja - Štutgart
(Standard je slobodan)

2. KOLO (četvrtak, 06.11.2008.)
Štutgart - PARTIZAN
Standard - Sevilja
(Sampdorija je slobodna)

3. KOLO (četvrtak, 27.11.2008.)
PARTIZAN - Standard
Sampdorija - Štutgart
(Sevilja je slobodna)

4. KOLO (sreda, 03.12.2008.)
Sevilja - PARTIZAN
Standard - Sampdorija
(Štutgart je slobodan)

5. KOLO (četvrtak, 18.12.2008.)
Sampdorija - Sevilja
Štutgart - Standard
(PARTIZAN je slobodan)

trscha

pre 15 godina

ODLICAN raspored !!!
Objektivno, slabije ekipe nam
dolaze u HRAM, a gostujemo kod
favorita. Nasa uprava je dokazala da je cilj prolazak u narednu fazu, za razliku od komsinice prosle godine, kojoj je cilj bio da dovede sto atraktivnije protivnike u bg, i zato su prosli kako su prosli.
Realno, dve pobede kod kuce, sto bi moglo biti dovoljno za trece mesto.

0:2

pre 15 godina

Nagradno pitanje.
Ko je ovo: Sediće pred TV-om u toploj sobi jer je vani -13, i sećati se Barija. I čekati da nova trava dočeka proleće u Evropi.

Nesha

pre 15 godina

Realno... mislim da Partizan nema sanse u ovoj grupi... eventualno mozete da dobijete Standard i da izvucete bod sa Sampdorijom, ali ovi ce vas dobiti lagano.... a to nije dovoljno za prolaz

licno ja

pre 15 godina

#
# Pa mislim da ako partizan osvoji bod bice uspeh!
(Zelja NS, 7. oktobar 2008 13:14)
a de me podsjeti s kime tvoja Vosa igra ??? hmmm de li je vosa :)

Don Quijote

pre 15 godina

Imajuci u vidu kvalitet odbrane Partizana i imena ovih kluboba sa kojima treba da igra, realno, tu Partizan ne moze osvojiti mnogo bodova, ali ce bar primiti mnogo golova.

PFC-ratnik

pre 15 godina

Tko lijeti vrijedi,
Tko vrijedi,lijeti,
Tko ne lijeti,ne vrijedi!

MI BEZ TEBE NE MOZEMO,
VOLIMO TE SRCEM CELIM
DIVIMO SE SAMO TEBI
I BOJAMA CRNO BELIM!

dinamo_u_srcu

pre 15 godina

Baš volim kad svi podcjenjuju dinamo ove sezone,ali dinamo prolazi ovu grupu i igrati će na proljeće nokaut fazu i afirmirati domaće igraće, a i strane koji su još jako mladi i u kojima ima perspektive i igrati iduće godine ligu prvaka! Neka pati koga smeta(Hajduk),dinamo je prvak svijeta! Evo nešto za sve posjetitelje ovog sajta, dinamo i partizan su uvjerljivo najbolji klubovi na ovim prostorima!!!

navijac

pre 15 godina

Nema sta! To je zreb na kome se Partizan treba dokazati kao jaci klub od ostalih. Uz najvatreniji navijaci Partizan bi mogao izaci na drugom mestu.
Zelim PUNO SRECE !

Zagor

pre 15 godina

Druze sa komentara br 173.

Videoton je vas, ne nas.
Kao i Ksamaks, CSKA iz Kijeva, Levadija, onaj gruzijski, cini mi se Torpedo, Aris, Braga, Bolton, Bajern u paketu, Pingvini aka Tromso, Strazbur sa sve golovima stamenog beka manjeg od Marjana Markovica, PSV, da ne zaboravimo, Zenit svakako sa 4 0 u prvom poluvremenu...

Samo ste ove godine bili sjajni. Cak dva remija protiv kiparskog giganta... Apolona, ne, ne... Arisa, cek to nije bilo sad,.. Apoela, jel da?

Zato se pokri usima i cuti, niko te nista nije pitao, a za nas ne brini mi cemo konacno da gledamo nase sa ekipama istog kvaliteta. Napunicemo stadion do vrha, i obecavam priustiti kvalitetan fudbal ako nista drugo.

VOLIM GA KO OKA DVA!

NAPRED PARTIZAN!!!!

pre 15 godina

Ajmo gani, njakajte kako cemo sve da izgubimo, kako cemo popiti koju petardu, kako necemo dati gol u 4 tekme, nja nja nja... Koji ste bre vi faktor(da ne kazem onu drugu rec) da se javljate na nasu vest vezanu za EVROPU koju vi ne igrate a i kad je igrate bolje da je ne igrate. Pokrijte se kesama sto niste koristili za koreografiju jer vas nije ni bilo na derbiju u kom smo vas pocistili i cisticemo vas zauvek jer nema vise ljudi iz saveza i sudija da vam sviraju penale, daju samo nama crvene...smesni ste, ovo je vasa realnost i buducnost.
Mi cemo da odigramo ovo takmicenje punim srcem, izginucemo na terenu a uz kvalitet ce doci i rezultati, u to ne sumnjamo. Zato, cutite i gledajte nas na tv-u cetvrtkom a sl sezone u standardnom terminu, utorkom i sredom od 20:45.

mladen

pre 15 godina

prelaka grupa.partizan će biti toliko dobar da će imat 12 bodova jer će ostalima u grupi preuzet njihove bodove tako da će oni bit na nuli (0)

ZEKO

pre 15 godina

Ovo je "grupa smrti" ali imamo odlican raspored za nas PARTIZAN. Kao da smo mi birali s kim cemo igrati u nasem Hramu. Kod kuce imamo realne sanse da pobijedimo Sampdoriju i Standard i time obezbjedjujemo prolaz dalje. Sa nekim bodom protiv Sevilje i Stutgarta mozemo biti drugi ili prvi. Budimo realni optimisti. NAPRED PARTIZAN!!!

Milojko Pantic

pre 15 godina

Gospodine Platini, zasto nepravedno odmah niste stavili nas najveci, najtrofejniji, najgalakticniji, klub da ceka Finale LS, kao osvajac Barija iz proslog veka, ocigledno ste zaboravili pravilo iz 1920 godine, videces ti kad te britki jezik novinarskog barda, iskritikuje, u GALAKSIJI!!

pedja

pre 15 godina

imamo sanse pobedimo kuci standard, i sandoriju uzmemo bod studgartu u gostima a protiv seville sta bude nek bude! grobari SABAC

Nikola_CRDL

pre 15 godina

Grupa je odlichna,taman cemo da vidimo koliko sad zaista vredimo...Kuci moramo da dobijamo,sa Standardom da dobijemo ili x,a sa Seviljom ce biti jako,jako teshko realno su mnogo jacha ekipa...Zhao mi je shto nismo dobili neke Engleze...Ali proci se mora nismo mi Zlezda da ne osvojimo nijedan bod...Juca!

Daxi

pre 15 godina

Dobijamo obe kod kuce...
ljudi pa Tosic,Diara,Zuka,Moreira... to su igrachi za ligu sampiona...plus najbolji navijachi na svetu!!!
6 bodova...da li je to dovoljno...

RichiPFC

pre 15 godina

Teska grupa nema sta, ali bolje nego A grupa. Verujem da mozemo biti 2-3 pa da docekamo prolece ono koje je NEKIMA vec pocelo!!!!! PARTIZAN SAMPION.

yahoo.com

pre 15 godina

Pojedci ili ne znaju da citaju ili od mrznje ne vide sta je ispred njih...NIJE SPORTING nego STANDARD...pod hitno kod oftamologa!!!

MADAFAKA

pre 15 godina

Za pocetak, potrudicu se da moj komentar ne bude za razliku od mnogih, ni maliciozan ni tendeciozan.
Ovaj tim Partizana moze da igra fudbal sa svakim protivnikom u grupi, koja je uzgred, izuzetno teska pa se moze reci da niste imali srece na zrebu. A zasto moze? Pa zato sto je dugo na okupu i poseduje potreban kvalitet, atmosfera u klubu je odlicna, imate rezultate, nema finansijskih problema i sl.
Najveci problem Partizanu moze biti (NE)ISKUSTVO. Ne treba zaboraviti proslogodisnje neigranje u Evropi a da li su utakmice sa Fenerom i Polijem (namerno necu da kazem sa Zvezdom da se pacenici posle ne izivljavaju) dovoljne za sticanje potrebnog iskustva, ne znam.
Ako pristupite utakmicama tako da gledate da igrate protiv jakih timova a ne njihovih IMENA, onda niste bez sanse. Prednost domaceg terena protiv Sampa i Lijeza MORA da se kapitalizuje sa 4-6 bodova. Na osnovu cega imam taj optimisticki stav? Pa jednostavno, ako je mogla Zvezda protiv Bajerna i to u trenutku kada su joj kola kretala nizbrdo sto je rezultovalo gubljenjem dobijene utakmice, mozete vala i vi protiv ove dve ekipe. Protiv Stutgarta uz podrsku sa tribina koja se podrazumeva uvek kad igramo protiv nemaca, nema nadigravanja. Nema ni bunkera, ali zatvorenija varijanta pa tuci iz kontre, moze se izvuci makar X. I to je dovoljno za prolaz.
Ako se moja prognoza obistini pa i ako sam omanuo, protiv Sevilje ce jedna od dve ekipe igrati u kombinovanom sastavu. Ako su obezbedili do tada prolaz, oni ce. Ako niste uspeli, vi cete da malo i klinci osete barut.
Jos da dodam, vrlo bitan momenat je i rasplet u njihovim ligama a tu ste u prednosti, jer je kod nas odavno sve reseno.
Zato groblje, hrabro i zelim Vam puno srece.
Eto, za kraj pozelecu Vam da sudija svira penal za Sampdoriju, al' da ga izvede Kasano - kao onomad na Marakani.
Pozdrav

Nebojsa

pre 15 godina

Djape zaboravio si domaci kup posto osim SAVE I Dunava tece jos jedna reka TIMOK a daa tu je i BSK-gigant iz Btajnice a Fljarmurtari njih necemo da pominjemo to je proslost kao Bari i Tokio nekom Bari nekom Fljarmurtari

Bacid

pre 15 godina

Ni teska ni laka grupa i uz dosta truda Partizan moze dalje.
Bice tesko, ali uz maksimalnu posvecenost mozemo ocekivati i lepe vesti.

nemanja

pre 15 godina

Ma kakvo je ovo izvlacenje bre ljudi??
Ovaj ne sme protiv ovoga, ovaj ne sme sto je predaleko, ovaj ne sme protiv onoga sto je tamo zima, ovaj ne sme zato sto su iz iste drzave..
Ne zna niko jel je domacin ili nekom gostuje.. Jao koji cirkus..

I na kraju i nije tolko losa grupa za partizan..

Ali opet, KAKVO SMESNO IZVLACENJE!!!

Boban80

pre 15 godina

Jeste teska grupa, itekako. A Milan u kakvoj je... Tesko da ce me neko ubediti da kuglice nisu toplo/hladne... Ali, nema veze, jaki smo i BORICEMO SE! 'Ajmo Grobari!!!

grobar

pre 15 godina

Zaebato skroz.....
Sevilja- jedan od najjacih klubova na svetu
Studgard- najjaci klub iz drugog sesira
Sampdorija- mozda i najlaksi protivnik u grupi, ali opet jako dobar
Standard- izbacio Everton, u jako dobroj su formi
ZAEBATO SKROZ.......

Petar

pre 15 godina

Pa kad pogledate malo bolje sve su teske. Ako cemo da vagamo onda nevredi da igramo. Ja verujem u ovaj tim Partizana i mislim da imamo sanse. Ako nista drugo bice to savrsena uvertira za kvalifikacije za ligu sanpiona sledece godine. Cetri teske i uzbudljive utakmice. Jedva cekam da pocne liga.

018

pre 15 godina

Steta sto nismo u prvoj grupi sa najatraktivnim klubovima jer je opste poznato da nasi klubovi veoma lose igraju sa manje atraktivnim klubovima kao sto je npr. standard. Da li je to zbog naseg mentaliteta ili sta vec ali sa jakim timovima uvek je gusto. Ove godine je ubedljivo najjaca liga UEFA. Sve u svemu, nadamo se prolecu...

Grobar- España

pre 15 godina

Dao Bog,Stutgart i Standard kuci a Sevilja i Sampdorija u gostima.Mislim da bi u tom slucaju mogli dalje.
Svakako jedna od najtezih grupa i ako prodjemo mogli bi mozda i do cetvrt-finala.
Ja bi` vol`o i da ga osvojimo, al` nemo` se lazemo.

Milan

pre 15 godina

Sto se tice naslova "Partizan u teskoj
grupi"mislim da ostale grupe nisu nimalo naivne i ne vidim neku posebno ''laku'' grupu.Mislim da Partizan ima velike sanse za prolazak u narednu rundu.

Stajls

pre 15 godina

Teska grupa,ali mislim da danasnji tim Partizana moze do treceg mesta.Sacekajmo da vidimo raspored,ako budemo imali srece,prezimicemo u Evropi !!!!!!!!

baki bb

pre 15 godina

Neka se njima tresu gace,mogu da imaju i 20 puta vece budzete,dzaba ako ne igraju srcem!Black Mamba,General Mo,Juca,Bambi Here we camo here we go!:))

bobanmkd

pre 15 godina

Ajde,glavu gore,grupa je super!!!!Pa,zato smo se borili,da igramo protiv najjacih!Slabe smo vec preslisili:)))).Hteo bih ovom prilikom da zamolim Ivana Tomica da produzi kako je obecao ugovor sa Moreirom...jer...covek je bog fudbala i ja se bojim da bez njega vise nista nece biti isto!

Optimista....

pre 15 godina

Boga mi, teska grupa... Ne znam ni sam da li svoj optimizam zasnivam na ljubavi prema Partizanu ili superiornosti nad rivalima u dosadasnjem delu sezone, ali mislim da bi uz malo srece mogli cak i do pet bodova u grupi...

zagor23

pre 15 godina

Realno, dobili smo izuzetno atraktivnu grupu, dobre timove, ali niko nije bas jak kao zemlja (citaj: kao Milan).
Uz malo srece i NORMALNE sudije koje znaju sta je ofsajd moglo bi i sunce da nas ogreje na prolece...

Pantelija

pre 15 godina

Odlicna grupa za partizan bolje sto su tu nego u grupi sa olimpijakosom i galatom jer nemaju oni srce za tu grupu ove mozda i prodju

Lazar

pre 15 godina

Sve je moguce!Stutgart je izgubio kuci od jednog Cernomoreca koliko se secam.Mozda gresim.Sampdorija nije bauk,dok Sevilja ima najbolji tim od svih nasih protivnika.Sa Standardom mozemo da se nosimo pogotovu ako igramo na nasem stadionu!Ocekujem 5 bodova ,mislim da nam je toliko potrebno.Svi timovi pocinju sa slovom S osim nas,nadam se da cemo se umesati u taj niz slova es

DA

pre 15 godina

Kakve su ostale grupe dobroje sto je ovako...
Bice dobro npr. da nam dodje Sampdoria kod kuce i tu da im uzmemo boda jer oni bas i nisu u najboljoj formi...

posmatrac

pre 15 godina

Objektivno, najace su grupe E i F tako da je Partizan imao srecu sto se nije nasao u nekoj od tih grupa.
A, B i C su otprilike podjednako tesko, dok su grupe G i H lakse of Partizanove. Dakle, po tezini, ovo je prosecno teska grupa. A opet, po atraktivnosti, medju najatraktivnijim - sto je idealna kombinacija za Partizan u ovom trenutku.

Milos

pre 15 godina

Iz drugog, trećeg i petog šešira smo dobili najače protivnike, mada mi je žao što nismo i Milan dobili,da vidimo ko smo i koliko vredimo. Važno da nema Rusa, oni nam nikako ne leže. Dinamo je mnogo lakšu grupu dobio.

nettoo

pre 15 godina

E zbog ovakvih rezultata ponovo imam zelju da gledam jedan domaci klub kako igra fudbal!

Ako ostane isto rukovodstvo i strucni stab, sledece sezone cuda pravimo...

Kidamo bodove na 3 utakmice, zvezdo plati ovaj mesec kablovsku obavezno da mozes da gledas evropski fudbal.

majstor

pre 15 godina

Kakvi komentari Bože me sačuvaj. A koja grupa od ovih je pa laka? KUP UEFA nije bio ovako jak otkako je uvedena Liga. Hteli ste LŠ, evo vam LŠ u malom. Ne vidim razloga za strah, Partizan je pokazao protiv Fenera da ume da igra protiv klubova sa visokim rejtingom - a da li će biti među prva 3? To zavisi pre svega od motivacije, hrabrosti (igrati da bi pobedio i da bi bio prvim a ne da bi časno ispao!) i nijansi. Držite se hrabro i biće najbolje što može biti!

bLacK

pre 15 godina

Ma dajte bwee ovo je teshka grupa "lol" Pa valjda bolje Sevilja nego Valencia ili Sampdorija ne go Milan Realno stanje da nam je svaka grupa teshka ali kad bih mogao da biram i sa ovom bi bio zadovoljan... Realno partizan ce biti 2 u grupi u to sam ubedjen.. Pozzdrav za swe Grobare

Petar

pre 15 godina

Ljudi, pa ovo je fantasticna grupa!!! Tvrdim da Partizan moze dalje. Izuzev Sevilje, ostale ekipe su u nasem rangu. Kao sto kaze Dijara, favorit je Sevilja, pa mi, pa Stutgart... Bice ovo LUUUUUUDAAA jesen!!!

oleg

pre 15 godina

bolje da igramo sa Seviljom,Stutgartom i samdorijom nego sa nekim ekipama kojima je tesko i ime izgovoriti.
Na PARTIZANU je da pruzi maximum pa sta bude a za grobare ce biti vruca jesen,nesumnjivo.
NAPRED PARTIZAN

Djole

pre 15 godina

paaaartizan leeee partizan oleeeoleeeee samo jedno ime znam partizan beograd...
Sjajna grupa legan prolaz sigurne dve pobede kuci i dva remija u gostima... pozzzz svim grobarima uz onu nasu "ko zna,zna a ko nezna dva"

Bane Ivanovic

pre 15 godina

Aman ljudi prvo procitajte s kim smo se pali u grupu.Kakva Valensia kakav Wolfsburg.Boze kakvi ljudi.A ovi sto pisu da mrze Partizan je stvarno jadno i to pokazuje ko je pravi kompleksas.

R

pre 15 godina

Jako teska grupa. Standard koji bi trebalo da je najslabiji sam gledao dva puta protiv Liverpula i mislim da sigurno prolaze. Sansa Partizana je da iznenadi nekog od protivnika iz jacih sesira i da sve utakmice odigra strpljivo i snazno do kraja.

Marko

pre 15 godina

odlicna grupa za Partizan. Uz podrsku navijaca i dobrom igrom kao do sad,mislim da imaju velike sanse da prodju dalje... pozdrav iz Sidneja

Teska grupa?

pre 15 godina

Nije grupa laka - ali pokazite neku koja jeste! Dakle, nista neocekivano. Jaki protivnici, prilika da se pokaze vrednost!

Matija

pre 15 godina

Svidja mi se grupa !
Sve su atraktivni protivnici, cak tri iz najjacih evropskih liga !!!
Sto vec neko rece...dobro je sto nema istocnjaka...
Ako bi se gledao idealan raspored...to je da sa belgijancima i italijanima odigramo kuci...a ove dve u gostima.
Uveren sam da pored Standarda mozemo Sampdoriji da skinemo skalp !!!
Sa seviljom jako tesko...kao i 99% evropskih ekipa...a Stutgart...nemci su to...ako im ne bude dan...moze svasta !
U svakom slucaju...pun Hram je zagarantovan !!!
Mi cemo svoje da odradimo 100%...ostalo je na igracima !!!

Carlito

pre 15 godina

Teska grupa, ali to smo i hteli, zar ne. Da igramo sa velikim evropskim timovima. Bar ce momci imati motiv. Cekaju nas velike utakmice i moramo dati sve do sebe da budemo do kraja konkurencija ovim ekipama. Ja vjerujem u moj klub. Doci cu i navijati. takodje, bice mi drago da uzivo vidim Cassana, po meni jednog od najboljih igraca ikad. Pozdrav B92.

Totti

pre 15 godina

"Sevilju i Samp kod kuce, uzmemo 4 boda, nereseno sa Standardom u gostima i poraz od Volfsburga.
PONOS GRADA
volim ga k'o oka dva
(IDEMO DALJE!, 7. oktobar 2008 12:42)"
Mozda i izgubimo od Volfsburga na prolece, pod uslovom da i oni prezime u Evropi.
Zao mi je sto nismo dobili PSG i da igramo u BG, voleo bih da vidim kako bi Grobari docekali Kezmana

Ziko

pre 15 godina

u sto ce da vas razbiju svi, a volim sto ce milan jovanovic da vam da 3 komada.
(steva, 7. oktobar 2008 12:46)
U dečko, što si to kompleksaš.

Gospodin

pre 15 godina

Prva u grupi ce biti ekipa Standarda. Bili zivi pa viđeli. Italijani bezvezni, jos kad bude igrao neki drugi tim Sampe. Stutgart iz lige gdje i Pantelic daje golove. I Sevilja previse leprsava za ovu grupu.

sensei

pre 15 godina

Raspored nam apsolutno odgovara,odlican je. Prvo kolo Sampa to je realno bod a moguca su i sva 3. Bitno je da ne izgubimo. Drugo kolo Stuttgart... e tu svasta moze biti. Jesu jaki,ne i nepobjedivi,sto je dokazalo Cerno more(2-2 a vodili do 90.minuta)Bugari su sigurno slabiji od nas tako da imamo sanse i u Njemackoj. Trece kolo je kljuc. Standard ne igra dobro protiv klubova sa istoka. Ispadali su od Zenita,Steaue tako da tu vidim nasu sansu. Ako njih dobijemo,a ubjedjen sam da hocemo,mislim da bi vec tada mogli obezbediti prolaz.

Da se ne lazemo sve su ovo jake ekipe ali i mi smo jaki.


Svi se slažu da su crno-beli mogli da imaju više sreće na žrebu, a uprkos tome, Lamin Dijara je zadovoljan.

"Važno je da smo izbegli Milan. Nema lakih protivnika. S obzirom na to da tri tima iz grupe idu dalje, imamo realne šanse da dočekamo proleće u Evropi. Sevilja je prvi favorit u grupi, pa mi, pa Štutgart”, ocenio je Senegalac.

E zbog ovog ga volim. Svaka mu cast!

д.н.с.

pre 15 godina

Одлична група!Противници атрактивни и можемо против њих да играмо тј.имамо шансе против сваког од њих. Ово је права прилика за овај тим и играче да се докажу,Овде је мотивација до ј..а.На овим текмама се постаје играч и не сумњам да ћемо их добити.По мени Јокан треба да у првенству чува најбоље играче и да убацује резерве да се и они мало разиграју јер бојим се повреда.Циљ мора бити да презимимо у Европи и то број 1 а у првенству можемо и изгубити неки бод али да сачувамо најбоље играче.Ту је и финансијски моменат али још више што ће играчи имати прилику да виде колико заиста вреде.То у нашем првенству не могу.

Prijepolje P.F.C

pre 15 godina

Idemo dalje.jedini pravi protivnik je sevilja.Bio sam na utakmici sa fenerbasceom i tu smo doazali da smo ozbiljna ekipa i da imamo veliki kvalitet za jake utakmice i protivnike.Necemo biti lak protivnik nijednoj ekipi u evropi.Imamo sanse da prodjemo dalje.PARTIZAN ZAUVEK U SRCU MOM

allez

pre 15 godina

Nismo imali srece sa protivnicima ali bar raspored je malo bolji! Nadao sam se da ce nam upravo Standard i Sampdoria doci u Humsku jer njih mozemo da dobijemo pred Grobarima! Dok bi sa Seviljom i Stutgartom malo teze islo! Bar se i Jokanu ispunila zelja da ide u Spaniju a i veliki broj Grobara ce moci da gleda Partizan u Nemackoj! I svi zadovoljni!
Idemo dalje!!!

lukac

pre 15 godina

mislim da prolazimo , najopasnija je Sevilja , ali igramo zadnje kolo sa njima , a studgard nije uopste bauk i opusteno mozemo da ih dobijemo, samdoriju da cuknemo kuci a standar oko neresenog i idemo delje opusteno imao igru ime i tim, smo napred, samo tebi verni samo tebi odani oo PARTIZANE ..

K

pre 15 godina

Pa dobro, mozemo da pobedimo Sampdoriju i Standard kod kuce i to bi verovatno bilo dovoljno za prolaz...
Protiv Sevilje mislim da nemamo sanse, mada nikad se ne zna, a u Stutgartu mislim da mozemo do boda...

Balansero

pre 15 godina

Jes teska grupa al' je bar raspored dobar.

Sampdoriju kod kuce mozemo da dobijemo ali je nereseno realno. Ipak su 'talijani.

Stutgart mozemo da iznenadimo u gostima. Pazite sta vam kazem!

Standard nije bauk. Mislim da nam "leze".

Sa Seviljom igramo zadnju, tako da sta uradimo do tad, to nam je. Na njima nema "vadjenja". Ali ako oni vec budu obezbedili prolaz, verovatno ce odmarati pola tima protiv nas jer im "padamo" izmedju Barse i Reala u prvenstvu.
Moze da se desi da bas sa Seviljom dobijemo bod(ove) za prolaz.

Ima nade!

pre 15 godina

Da pobedimo ove kod kuce, u Nemackoj je kao na domacem terenu, pa bi tu mogao i bod, a nadam se da ce Sevilja sve da zgazi do zadnjeg kola , pa sa nama da igra sa drugim sastavom. AJ POMOZI BOZE!!!

Darko

pre 15 godina

Dobar je zreb i treba da se izmerimo sa zapadnoevropskim ekipama. Damo 100%, a ako prodjemo, prodjemo, ako ne, znaci da treba jos da radimo...
Srecno, majstori!!!

grobelar

pre 15 godina

javio mi japi suma suma sumarum
ova grupa ce doprineti+18000000
evrica cak i vise nego u ligi sampiona uskoro ce vamn biti jasno

EKSPERT

pre 15 godina

U ovoj grupi se 100% prolazi sa 6 bodova, a verovatno čak i sa samo 5 bodova.
Što se naših crno-belih tiče, MISLIM ČAK DA MOŽEMO DA ZAVRŠIMO POSAO VEĆ U PRVA TRI KOLA (kad je prolaz u pitanju, ne i plasman naravno!), PRE NEGO ŠTO UOPŠTE KRENEMO ZA SEVILJU (i posle sačekamo odigravanje 5. kola u kojem smo slobodni)!
Mislim da je nagore Standardu iz Liježa i da bi on isto tako već posle 3. kola mogao da "rikne". Najpre je slobodan, pa onda čeka Sevilju, pa dolazi nama - tu bi mogao sasvim realno da ostane na 0 bodova!
Znači ključ je pobediti svakako Standard u 3. kolu, a ako to isto učinimo i u 1. kolu protiv Italijana - gotovo! A ako ne dobijemo Italijane, onda makar 1 bod uzeti protiv njih i potom makar 1 bod u Štutgartu - vrlo verovatno je opet gotovo i eto nas OPET kako zimujemo u Evropi, kao 2005. godine...
P.S.
A neko "zimuje" već sad, na -13 stepeni, pri čemu je osuđen da se smrzne u granicama Srbije!

PFC-ratnik

pre 15 godina

Biće love na kladži od Sampdorije,Sevilje,Standarda i Štutgarta.Hvala im unapred.
(PERA DETLIĆ, 7. oktobar 2008 16:04)

Puci ces na kladionici!!!Pamtim te da si prognozirao sledece
Fenerbahce-Partizan 5:0
Temisvar-Partizan 1-1

NEMA PARA ZA TEBE NA KLADIONICI.TO JE ZA PAMETNIJE!

djape

pre 15 godina

E `ajde da se vise ne salimo... Dokle odgovarati `Laznom sjaju`?...Oni su se pokazali...da ne spominjemo ovu godinu? Ne Apoel? Zasto? Kad kazete da je to rumunska Vojvodina... Da nisu Tromso i Strazbur svetske sile? Ja bih se objektivno smorio da uzivam u tolikim secanjima? Mada kad spominjete Tikvu, Dinamo, Rapid... setio bih se Zenita, PSV-a, Ksamaksa, Ekerena, Cska Kiev, Tromsa... Malo li je za svetskog prvaka? Dozivecete sudbinu Remsa i Notingema... Nema spasa.

ACA_USA

pre 15 godina

Komsije. Dobri rivali i raspored da se pokaze koliko vredite (kao neporazeni tim u domacem prvenstvu). Samo hrabro pa "kom obojci a kom opanci".

GOJKO

pre 15 godina

prvi put da imamo sreće što živimo u bosni..ne treba nam viza za tursku!!!
svi u Istanbul!!!
Hvala ti,hvala ti crno-bela lljubavi..

Lanmi Dictatore

pre 15 godina

alo ucitelju,nauci pa uci druge, cetiri ocila vuku korene mnogo pre vizantije i slicnih gluposti...slovenska mitologija nas upoznaje sa fenomenom jos kao ognjem na kom se nalaze cetiri kremen kamena koji nemaju nikakve, ali nikakve veze sa carovanjem, srpstvom, spasom i slicno...identicni simboli se javljaju sirom istorije istoka, od ararata, do mandzurije :))) peace, peace, ya'll, i da, da se vratim na temu

PARTIZANE, SAMPIONE :)))))))))))

izet

pre 15 godina

Grupa je zaista atraktivna da ne kazem teska,pogotovo sto izgleda svi unapred otpisuju po meni najjaci tim,a to je Standard,bar po onome sto su prikazali protiv Liverpula gde zaista nisu imali srece da prodju u ligu sampiona a prosli su i Everton.Po onome sto sam ja video radi se zaista o jednoj vrhunskoj ekipi koja igra moderno, brzo i napadacki .Zato ih vidim kao veliko iznenadjenje za ovu sezonu u kupu UEFE mozda poput Zenita prosle godine tako da mislim da su prva dva mesta rezervisana za njih i Sevilju, a za trece mesto je u igri za nas sa Sampdorijom i Stutgartom.Jedino sto je lopta okrugla ,pa moze da izneveri ovu moju prognozu,mada je ova ekipa Partizana pokazala da moze da igra ravnopravno i protiv najjacih ekipa u Evropi zato samo hrabro i bez straha ako zelimo da prezimimo i da prolece docekamo u EVROPI.

Grobar Ni

pre 15 godina

„4 S protiv jugoslovenskog sportskog drustva!“. Ovoliki odijum navijaca „naseg najveceg srpskog kluba na svetu, stuba srpstva“ prema jugoslovenstvu je zaista zacudjujuci ako se zna da je njihov klub 1945. nasledio FK Jugoslaviju i bastini njenu tradiciju. Zar ova cinjenica ne govori o kompleksu? Zar imaju prava da sebe dozivljavaju za “najsrpskiji klub” ako za ime svog stadiona vec 40 godina koriste brazilski naziv marakana i dice se time da „Nama (njima) bar ceo svet zna ime, i ima ga prevedeno na svoj jezik. Npr Stella Rossa, rothern schtern, Red Star i td“? Treba podsetiti tzv. delije da se imena ne prevode. Mi nikada ne kazemo Jedinstvo iz Mancestera, vec jedino Mancester Junajted. Prevodjenje imena vaseg kluba nije vasa prednost, naprotiv.

Grobar Kursumlija

pre 15 godina

Ne znam samo kako cemo mi iz manjih i udaljenih mesta sve ovo finansiski izdrzati ?Hvala ti oce sto navijam za pravi klub,ljubav prema PARTIZANU nema cenu !!! -PARTIZAN FOREVER-

djape

pre 15 godina

Nebojsa,ljuta zverka. Mogao sam se zakleti u Fljamurtari.Secanje ti ne bledi. To ti je ostalo. Zalim slucaj. Marakana je zatvorena. Nema vise. Zvezdin san je da pobedi Partizan,nasi snovi su veliki, u njima nema mesta za Zvezdu!

danko

pre 15 godina

Najbitnije je da je Partizan pokazao da ima tim za velika dela.Mislim, da je mogao da bira i Jokanovic bi izabrao bas ovakav raspored utakmica u grupi - idealnije ne moze... Prva i najbitnija kuci protiv Sampdorije,realne su sanse da se osvoje prva 3 boda,imam utisak da ce protiv Standarda mozda biti i teza utakmica,ali i ona je kuci,prema tome na pobedu i nova 3 boda, u medjuvremenu mislim da ce Partizan da napravi i iznenadjenje u Stutgartu(i bod je kao kuca),ali otom potom sa 6 bodova je siguran,tako da ne mora da brine za zadnji mec protiv Sevilje u gostima-moze i na izlet,a ostali neka se kolju... Majstori samo napred i SRECNO!!!