Konte menja Ranijerija?

Bivši igrač Juventusa Antonio Konte jedan je od kandidata za naslednika Klaudija Ranijerija na klupi italijanskog giganta.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. To je prava stvar.Nadam se da je uprava Crvene Zвezde pročitala ovu vest i pošto je smenila Aleksandra Jankovića i Zemana, sada stupila u kontakt sa Ranijerijem. Sledeći korak je otkaz Čedi Janevskom i mukotrpni pregovori sa Ranijerijem. Onda dođe Paskvaleti (anonimni trener SPAL-a), jer se sa ranijerijem neće dogovoriti oko uslova. Pred kraj sezone, eto nam opet Boška Đrovskog, pa onda Kosan i Muslin, posle njih se na klupu u velikom stilu, posle pregovora sa Dujkovićem, vraća Dostanić, ali posle nekoliko dana ga menja Pižon Petrović. Za one koje znaju o čemu pišem, znaju da je ovo jedini, ali jedini put kojim se može stvoriti velika, evropska Zvezda.
    (MarkoSi, 6. oktobar 2008 19:46)

    # Link komentara

  2. Nije mi jasno, zašto ste napisali vest koja je stara 3-4 dana (ovo je bilo aktuelno pre utakmice sa Palerma). Inače, Gilji je izjavio da Ranijerijev posao u Juventusu i posle poraza protiv Palerma nije ugrožen. ([link])
    (Vladimir, 6. oktobar 2008 21:51)

    # Link komentara