Utorak, 23.09.2008.

23:19

LK: Prošli Arsenal i Junajted

Fudbaleri Arsenala, Mančester junajteda i Liverpula plasirali su se u četvrto kolo engleskog Liga kupa.

Izvor: B92

LK: Prošli Arsenal i Junajted IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

25 Komentari

Sortiraj po:

MIRZA

pre 15 godina

DaX
Možda manćaster jeste trofejniji klub od arsenala,al molim te nemoj da te ko više ćuje.Ako nisi znao arsenal je stariji klub od manćastera i jedan je od osnivaća engleske lige u nogometu.Što se tiće kvaliteta igraća(mislim na sadašnji kvalitet igraća).Ako možda proćitaš ovaj moj komentar reci mi po ćemu je runi kvalitetniji igrać od adebajora?Možda po tome što runi trći po ternu i igra na pozicijama koje nisu namjenjene za njega.Po ćemu je tevez kvalitetniji napadać od van persija?Jedina pozicija na kojoj je united bolji od arsenala jeste odbrana,a vezni red i napad zasigurno nisu.
NEVALJA TI TO ŠTO SE HVALIŠ

DaX

pre 15 godina

Burazeri iz Londona,vi sto navijate za Arsenal,ajde se uhvatite za oci i kazite ko je od ovih klinaca ponikao u tom vasem Arsenalu?!Za razliku od vas,sto fudbal gledate na RTS-u,imam tu cast da vam se pohvalim da sam dva puta bio na Old Trafordu,i da sam u Kardifu gledao finale Liga Kupa 2006.kada je Man Utd razvalio Vigan (4:0).Dakle,poenta cele moje skromnosti je da pricate o necemu o cemu nemate pojma,navijate za klub koji niste ni videli,palite se na nesto sto je samo u vasim glavama.Verujte mi,da je Man Utd po svemu,kvalitetu,glamuru,tradiciji i trofejima daleko ispred Arsenala...to nije samo moj stav vec i ogromne vecine ljudi u Engleskoj...gde vi naravno niste ni bili...

srki

pre 15 godina

@ SK
prvo, nisam ti ja burazer, drugo, moze arsenal da igra tri najlepsa fudbala na svetu, junajted ce ga opet drati svaki put i uzeti titulu i tvom arsenalu i tvom celziju.
MUFC

Gioseppe_RBC

pre 15 godina

Pa Arsenal je samo pokazao da ima klince koji su sposobni da igraju u drugoj ligi. Nažalost, ne mogu ovom prilikom da ih blatim jer je Vest Hem pokazao da na klupi ima igrače koji još uvek ne mogu da igraju u drugoj ligi.

Robbie

pre 15 godina

Nedostaje informacija da je protiv Kru Aleksandre (ne Aleksandrije) igrao rezervni sastav Liverpula bez ijednog igraca iz standardne prve postave ove sezone.

sk

pre 15 godina

@srki
burazere sta ti pratis od koga je sefild izgubio u championshipu 6:0..nemoj da se gubis burazere... Nisam navijac arsenala, navijam za chelsea, ali arsenalu stvarno treba da se skine kapa za fudbal koji prikazuju..mozda to nece da im bude dovoljno, ne mozda nego sigurno za titulu, ali zato svaki njihov ostvaren rezultat je za respekt...

srki

pre 15 godina

taj isti sefild je i u cempionsipu izgubio u poslednjem kolu 6-0. a vi sto gledate lep fudbal i ne navijate ni za koga, imate lepo nemacku ligu, znate kakav fudbal! na svakoj utakmici po bar 3-4 komada, vrh!
MUFC

ENSAD

pre 15 godina

Ovi arsenalovci strašno igraju.Hal sitiju bi preporućio da i ne dolaze bezveze na emirate kad se epilog unaprijed zna.Sa onako mladim sastavom pomest prosejećnu ekipu kakva je šefild-svaka ćast.Vjewrovatno se većina nas sad pita zašto Ferguson ili Benitez nisu na teren izveli svoje tinejđere?Dobivamo odgovor-da se ne bi obrukali pred svojim navijaćima kao što se to desilo prošle godine protiv koventrija.Vjerovatno će većeras i ćelzi da izvede najaći sastav,ali to smo od njih i navikli s obzirom da i nemaju drugog sastava.
SAMO BI ZAMOLIO OVE KOJI NISU NAVIJAĆI ARSENALA DA NEPLUJU PO NJEMU INE GOVORE,"A RAZVALILI SU ŠEFILD KOJI JE U DRUGOJ LIGI"

GunnerBYKosovo

pre 15 godina

@SAS
I da je to istina,mislis da im Wenger samo podeli to i cao,i da im nista ne prica,il kad su prosle godien gubili na poluvremenu od boltona 2-0 i diabi imao crveni,i da im je Wenger na pauzi dao neki papir da procitaju i to je bilo to jel?
Mislis da Wenger kad njegov nos oseti nekog talenta,pre toga nesto procita pa iz teksta zakljuci da je talenat?
Mislis da je Wenger negde procitao da se,Reyesu,Vijeri,Piresu,Colu,Pa i Anriju smesi kraj najbolje forme?
Mislis da Wenger kad dodje na trening samo da igracima neke cituljke,a nista ne govori i ne svaetuje?
Mislis da je Wenger sinoc pre utakmice,dao Carlosu Veli neki papir pa da on zabije tri fenomenalna gola?
Razmisli...

mali

pre 15 godina

Ubijaju ovi klinci,kome je krivo sto igraju najlepsi fudbal na svetu neka govore ne osvajaju trofeje ako moze to da gi utesi ondaje ok.HAHAHAHAA.Samo Arsenal zna igrati fudbal.

Kiks

pre 15 godina

Start Pogateca je bio brutalan i prenosi se da je igraču MU slomljena noga međutim posle toga dva gola MU nisu bila plod igrača više već praktično poklonjene lopte igrača M'boro-ove zadnje linije koji su očito bili inicirani prethodnim ispadom Pogateca.

SAS

pre 15 godina

EVO STA KAZE DR. ARSEN VENGER:
Arsenal je posle pet kola lider Premijer lige. Klub sa „Emirata“, koji je i ovog leta imao skroman ulov na fudbalskom tržištu, sa mladim igračima uspeo u letećem startu da pretekne konkurente, koji nisu štedeli desetine miliona evra da bi doveli zvezde pod svoju zastavu. Ono što posebno impresionira kod „tobdžija“ jeste njihova psihološka stabilnost. Čija je to zasluga?

„Tajna je otkrivena“, pišu engleski mediji. Menadžer Arsenala Arsen Venger pre svake utakmice igračima deli motivacioni memorandum koga, u saradnji s njime, delimično sastavljaju i klupski psiholozi. Do ovog otkrića mediji na Ostrvu došli su nakon što je papir s oznakom „poverljivo“ ostavljen u hotelu u kojem su odseli igrači Arsenala uoči i nakon utakmice s Boltonom u petom kolu Premijer lige.
Dokument kojeg Venger deli igračima pre utakmice, pre svega, naglašava važnost tima, a reč tim spominje se čak 12 puta. Inače, radi se o memorandumu motivacione prirode kakav se najčešće može videti u ofisima i firmama širom Engleske, međutim ovo je prvi put da se upotrebljava i u sportskoj psihologiji.

Tim
Tim je jak koliko i odnosi unutar njega. Pokretačka snaga svakog tima je mogućnost svakog njegovog člana da stvara i održava odlične odnose unutar tima, koji, potom, dodaju novu dimenziju i robusnost timskoj dinamici. Takav odnos naš tim može iskoristiti kako bi se usredsredio na sve ono važno što tim donosi našim životima. Može se iskoristiti kako bi pojačao i produbio odnose u timu i maksimalno povećao šanse jakog i ujedinjenog tima.

Tim postaje jači
-pokazujući pozitivan odnos na terenu i izvan njega
-ako svi donose ispravne odluke po tim
-ako imamo neuništivu veru da možemo postići ciljeve
-ako verujemo u snagu tima
-ako uvek želimo više i dajemo više
-fokusiranjem na komunikaciju
-ako tražimo više od sebe
-ako smo sveži i pripremljeni za pobedu
-fokusiranjem na mentalnu snagu i nastojanjem da uvek idemo do kraja
-ako tokom igranja u gostima verujemo u naš identitet i igramo fudbal kakav volimo da igrati kod kuće
-ako se držimo zajedno
-ako smo s obe noge na zemlji i skromni kao igrači i kao osobe
-pokazivanjem želje za pobedom u svemu što činimo
-uživanjem i doprinosom svemu što pripadnost timu čini posebnim, ne uzimajte to zdravo za gotovo Sastanak tima 19. septembra 2008. u Boltonu

klinac

pre 15 godina

Igraju ovi momci nema sta (klinci)ubijaju,gaze sve pred sobom to je najmladji tim,u istoriji ovog takmicenja a i uopste.Hej najmladji tim i odma 6:0 nema tu dileme Arsen stvara ekipu bre i tacka to ja najbolji trener svih vremena.GO,GO,GUNNERS!!!!!!

srki

pre 15 godina

poenta fudbala su trofeji, a ne lep fudbal. mogu "arsenalovi klinci" da igraju kako hoce, al oni tri sezone nista nisu osvojili i smesi im se i cetvrta. pa onda nek se venger buni kako arsenal nema para, pa naravno da nema kad ne osvajate nista. vidim kako su mu igrali "klinci" kad su u klubu bili anri, vijera, bergkamp, pires, adams, simen i ostali. imali su najstariji tim na svetu, al su s vremena na vreme osvojili po koji trofej, pa su imali para i cuveni venger se nije bunio. a drze ih oni katar, kuvajt, uae fondacije. taj isti venger se stalno buni kako se sudi njegovom "klinackom" arsenalu, kako se sude nepostojeci penali, a sad za vikend sto su dalio gol iz ofsaidcine, to nista, a? pogrese sudije nekad, sta? aj kuci..
MUFC

GunnerByKosovo

pre 15 godina

Cestitam svim navijacima arsenala na ovoj pobedi.
Nemam sta reci,svaka
cast,odusevili su me klinci,Dal jos neko sme da da uvede ovako mlad tim na
teren? Ferguson? Benitez,Murinjo il jos neko?
Wenger je to smeo,i vidite kako
su mu klinci vratili,da je bilo 1-0 ja bih bio zadovoljan sa ovim mladim timom,a
6-0 nemam reci.
Karlos Vela,svaka cast tom momku kakvi golovi koja tehnika,I
koj jos ume sa 16 godina da da gol u nekom vaznom takmicenju,dali neki igrac
Reala,Mancestera il nekog treceg?
Ovo je praznik za nas Ganere...

sk

pre 15 godina

Arsenalu stvarno svaka cast! Ali ovaj manchester sto nema veze sa fudbalom ovo je strasno... Da middlesbrough nije dobio crveni ko zna sta bi bilo, ali crveni jeste bio... Ali kakva dva gola je dao united ono je strasno, kakve dve greske middlesbrougha...

koki

pre 15 godina

kao arsenal igra milina je gledati ih stvarno igraju najlepsi fudbal danasnjice,a mislim da ce se ovo i isplatiti vracanjem titule na emirejtsu napred arsenal

Ivica Dorcol

pre 15 godina

Kako igraju klinci Arsenala nije normalno! Prosek godina ove ekipe je veceras je bio 19!!! evo vam golovi
http://www.sportizo.com/football/carling-cup-arsenal-vs-sheffield-united-highlights/

Nebojsa_BL

pre 15 godina

ja ne mogu vjerovati da se onaj pogatec (namjerno pisem malim) ljutio za onaj crveni, pa slomio je mladom Posebonu nogu.... Takvim brdjanima treba zabraniti fudbal

Deki

pre 15 godina

Arsene Wenger je izveo najmladji sastav u istoriji Arsenala: najstariji igrac je bio golman Fabianski sa 23 god. a najmladji Jack Wilshire, strelac petog pogotka, koji ima samo 16 godina, i koji je najmladji igrac Arsenala koji je igrao u Premier ligi. Mislim da je prosek tima bio 18 ili 19 god.! Ne znam da li Arsenal ima tim za titulu, ali da su klinci briljantni tu nema dileme.

snorkijevac

pre 15 godina

Arsenalovi klinci su objasnili neke stvari. Igrao je tim prosecne starosti oko 19 godina, i demonstrirao je najlepsi fudbal.

Sta reci za ovu decu, sem SVAKA CAST

Deki

pre 15 godina

Arsene Wenger je izveo najmladji sastav u istoriji Arsenala: najstariji igrac je bio golman Fabianski sa 23 god. a najmladji Jack Wilshire, strelac petog pogotka, koji ima samo 16 godina, i koji je najmladji igrac Arsenala koji je igrao u Premier ligi. Mislim da je prosek tima bio 18 ili 19 god.! Ne znam da li Arsenal ima tim za titulu, ali da su klinci briljantni tu nema dileme.

snorkijevac

pre 15 godina

Arsenalovi klinci su objasnili neke stvari. Igrao je tim prosecne starosti oko 19 godina, i demonstrirao je najlepsi fudbal.

Sta reci za ovu decu, sem SVAKA CAST

Ivica Dorcol

pre 15 godina

Kako igraju klinci Arsenala nije normalno! Prosek godina ove ekipe je veceras je bio 19!!! evo vam golovi
http://www.sportizo.com/football/carling-cup-arsenal-vs-sheffield-united-highlights/

Nebojsa_BL

pre 15 godina

ja ne mogu vjerovati da se onaj pogatec (namjerno pisem malim) ljutio za onaj crveni, pa slomio je mladom Posebonu nogu.... Takvim brdjanima treba zabraniti fudbal

GunnerByKosovo

pre 15 godina

Cestitam svim navijacima arsenala na ovoj pobedi.
Nemam sta reci,svaka
cast,odusevili su me klinci,Dal jos neko sme da da uvede ovako mlad tim na
teren? Ferguson? Benitez,Murinjo il jos neko?
Wenger je to smeo,i vidite kako
su mu klinci vratili,da je bilo 1-0 ja bih bio zadovoljan sa ovim mladim timom,a
6-0 nemam reci.
Karlos Vela,svaka cast tom momku kakvi golovi koja tehnika,I
koj jos ume sa 16 godina da da gol u nekom vaznom takmicenju,dali neki igrac
Reala,Mancestera il nekog treceg?
Ovo je praznik za nas Ganere...

klinac

pre 15 godina

Igraju ovi momci nema sta (klinci)ubijaju,gaze sve pred sobom to je najmladji tim,u istoriji ovog takmicenja a i uopste.Hej najmladji tim i odma 6:0 nema tu dileme Arsen stvara ekipu bre i tacka to ja najbolji trener svih vremena.GO,GO,GUNNERS!!!!!!

sk

pre 15 godina

Arsenalu stvarno svaka cast! Ali ovaj manchester sto nema veze sa fudbalom ovo je strasno... Da middlesbrough nije dobio crveni ko zna sta bi bilo, ali crveni jeste bio... Ali kakva dva gola je dao united ono je strasno, kakve dve greske middlesbrougha...

koki

pre 15 godina

kao arsenal igra milina je gledati ih stvarno igraju najlepsi fudbal danasnjice,a mislim da ce se ovo i isplatiti vracanjem titule na emirejtsu napred arsenal

srki

pre 15 godina

poenta fudbala su trofeji, a ne lep fudbal. mogu "arsenalovi klinci" da igraju kako hoce, al oni tri sezone nista nisu osvojili i smesi im se i cetvrta. pa onda nek se venger buni kako arsenal nema para, pa naravno da nema kad ne osvajate nista. vidim kako su mu igrali "klinci" kad su u klubu bili anri, vijera, bergkamp, pires, adams, simen i ostali. imali su najstariji tim na svetu, al su s vremena na vreme osvojili po koji trofej, pa su imali para i cuveni venger se nije bunio. a drze ih oni katar, kuvajt, uae fondacije. taj isti venger se stalno buni kako se sudi njegovom "klinackom" arsenalu, kako se sude nepostojeci penali, a sad za vikend sto su dalio gol iz ofsaidcine, to nista, a? pogrese sudije nekad, sta? aj kuci..
MUFC

SAS

pre 15 godina

EVO STA KAZE DR. ARSEN VENGER:
Arsenal je posle pet kola lider Premijer lige. Klub sa „Emirata“, koji je i ovog leta imao skroman ulov na fudbalskom tržištu, sa mladim igračima uspeo u letećem startu da pretekne konkurente, koji nisu štedeli desetine miliona evra da bi doveli zvezde pod svoju zastavu. Ono što posebno impresionira kod „tobdžija“ jeste njihova psihološka stabilnost. Čija je to zasluga?

„Tajna je otkrivena“, pišu engleski mediji. Menadžer Arsenala Arsen Venger pre svake utakmice igračima deli motivacioni memorandum koga, u saradnji s njime, delimično sastavljaju i klupski psiholozi. Do ovog otkrića mediji na Ostrvu došli su nakon što je papir s oznakom „poverljivo“ ostavljen u hotelu u kojem su odseli igrači Arsenala uoči i nakon utakmice s Boltonom u petom kolu Premijer lige.
Dokument kojeg Venger deli igračima pre utakmice, pre svega, naglašava važnost tima, a reč tim spominje se čak 12 puta. Inače, radi se o memorandumu motivacione prirode kakav se najčešće može videti u ofisima i firmama širom Engleske, međutim ovo je prvi put da se upotrebljava i u sportskoj psihologiji.

Tim
Tim je jak koliko i odnosi unutar njega. Pokretačka snaga svakog tima je mogućnost svakog njegovog člana da stvara i održava odlične odnose unutar tima, koji, potom, dodaju novu dimenziju i robusnost timskoj dinamici. Takav odnos naš tim može iskoristiti kako bi se usredsredio na sve ono važno što tim donosi našim životima. Može se iskoristiti kako bi pojačao i produbio odnose u timu i maksimalno povećao šanse jakog i ujedinjenog tima.

Tim postaje jači
-pokazujući pozitivan odnos na terenu i izvan njega
-ako svi donose ispravne odluke po tim
-ako imamo neuništivu veru da možemo postići ciljeve
-ako verujemo u snagu tima
-ako uvek želimo više i dajemo više
-fokusiranjem na komunikaciju
-ako tražimo više od sebe
-ako smo sveži i pripremljeni za pobedu
-fokusiranjem na mentalnu snagu i nastojanjem da uvek idemo do kraja
-ako tokom igranja u gostima verujemo u naš identitet i igramo fudbal kakav volimo da igrati kod kuće
-ako se držimo zajedno
-ako smo s obe noge na zemlji i skromni kao igrači i kao osobe
-pokazivanjem želje za pobedom u svemu što činimo
-uživanjem i doprinosom svemu što pripadnost timu čini posebnim, ne uzimajte to zdravo za gotovo Sastanak tima 19. septembra 2008. u Boltonu

GunnerBYKosovo

pre 15 godina

@SAS
I da je to istina,mislis da im Wenger samo podeli to i cao,i da im nista ne prica,il kad su prosle godien gubili na poluvremenu od boltona 2-0 i diabi imao crveni,i da im je Wenger na pauzi dao neki papir da procitaju i to je bilo to jel?
Mislis da Wenger kad njegov nos oseti nekog talenta,pre toga nesto procita pa iz teksta zakljuci da je talenat?
Mislis da je Wenger negde procitao da se,Reyesu,Vijeri,Piresu,Colu,Pa i Anriju smesi kraj najbolje forme?
Mislis da Wenger kad dodje na trening samo da igracima neke cituljke,a nista ne govori i ne svaetuje?
Mislis da je Wenger sinoc pre utakmice,dao Carlosu Veli neki papir pa da on zabije tri fenomenalna gola?
Razmisli...

ENSAD

pre 15 godina

Ovi arsenalovci strašno igraju.Hal sitiju bi preporućio da i ne dolaze bezveze na emirate kad se epilog unaprijed zna.Sa onako mladim sastavom pomest prosejećnu ekipu kakva je šefild-svaka ćast.Vjewrovatno se većina nas sad pita zašto Ferguson ili Benitez nisu na teren izveli svoje tinejđere?Dobivamo odgovor-da se ne bi obrukali pred svojim navijaćima kao što se to desilo prošle godine protiv koventrija.Vjerovatno će većeras i ćelzi da izvede najaći sastav,ali to smo od njih i navikli s obzirom da i nemaju drugog sastava.
SAMO BI ZAMOLIO OVE KOJI NISU NAVIJAĆI ARSENALA DA NEPLUJU PO NJEMU INE GOVORE,"A RAZVALILI SU ŠEFILD KOJI JE U DRUGOJ LIGI"

Kiks

pre 15 godina

Start Pogateca je bio brutalan i prenosi se da je igraču MU slomljena noga međutim posle toga dva gola MU nisu bila plod igrača više već praktično poklonjene lopte igrača M'boro-ove zadnje linije koji su očito bili inicirani prethodnim ispadom Pogateca.

Robbie

pre 15 godina

Nedostaje informacija da je protiv Kru Aleksandre (ne Aleksandrije) igrao rezervni sastav Liverpula bez ijednog igraca iz standardne prve postave ove sezone.

MIRZA

pre 15 godina

DaX
Možda manćaster jeste trofejniji klub od arsenala,al molim te nemoj da te ko više ćuje.Ako nisi znao arsenal je stariji klub od manćastera i jedan je od osnivaća engleske lige u nogometu.Što se tiće kvaliteta igraća(mislim na sadašnji kvalitet igraća).Ako možda proćitaš ovaj moj komentar reci mi po ćemu je runi kvalitetniji igrać od adebajora?Možda po tome što runi trći po ternu i igra na pozicijama koje nisu namjenjene za njega.Po ćemu je tevez kvalitetniji napadać od van persija?Jedina pozicija na kojoj je united bolji od arsenala jeste odbrana,a vezni red i napad zasigurno nisu.
NEVALJA TI TO ŠTO SE HVALIŠ

mali

pre 15 godina

Ubijaju ovi klinci,kome je krivo sto igraju najlepsi fudbal na svetu neka govore ne osvajaju trofeje ako moze to da gi utesi ondaje ok.HAHAHAHAA.Samo Arsenal zna igrati fudbal.

sk

pre 15 godina

@srki
burazere sta ti pratis od koga je sefild izgubio u championshipu 6:0..nemoj da se gubis burazere... Nisam navijac arsenala, navijam za chelsea, ali arsenalu stvarno treba da se skine kapa za fudbal koji prikazuju..mozda to nece da im bude dovoljno, ne mozda nego sigurno za titulu, ali zato svaki njihov ostvaren rezultat je za respekt...

srki

pre 15 godina

taj isti sefild je i u cempionsipu izgubio u poslednjem kolu 6-0. a vi sto gledate lep fudbal i ne navijate ni za koga, imate lepo nemacku ligu, znate kakav fudbal! na svakoj utakmici po bar 3-4 komada, vrh!
MUFC

Gioseppe_RBC

pre 15 godina

Pa Arsenal je samo pokazao da ima klince koji su sposobni da igraju u drugoj ligi. Nažalost, ne mogu ovom prilikom da ih blatim jer je Vest Hem pokazao da na klupi ima igrače koji još uvek ne mogu da igraju u drugoj ligi.

srki

pre 15 godina

@ SK
prvo, nisam ti ja burazer, drugo, moze arsenal da igra tri najlepsa fudbala na svetu, junajted ce ga opet drati svaki put i uzeti titulu i tvom arsenalu i tvom celziju.
MUFC

DaX

pre 15 godina

Burazeri iz Londona,vi sto navijate za Arsenal,ajde se uhvatite za oci i kazite ko je od ovih klinaca ponikao u tom vasem Arsenalu?!Za razliku od vas,sto fudbal gledate na RTS-u,imam tu cast da vam se pohvalim da sam dva puta bio na Old Trafordu,i da sam u Kardifu gledao finale Liga Kupa 2006.kada je Man Utd razvalio Vigan (4:0).Dakle,poenta cele moje skromnosti je da pricate o necemu o cemu nemate pojma,navijate za klub koji niste ni videli,palite se na nesto sto je samo u vasim glavama.Verujte mi,da je Man Utd po svemu,kvalitetu,glamuru,tradiciji i trofejima daleko ispred Arsenala...to nije samo moj stav vec i ogromne vecine ljudi u Engleskoj...gde vi naravno niste ni bili...

srki

pre 15 godina

poenta fudbala su trofeji, a ne lep fudbal. mogu "arsenalovi klinci" da igraju kako hoce, al oni tri sezone nista nisu osvojili i smesi im se i cetvrta. pa onda nek se venger buni kako arsenal nema para, pa naravno da nema kad ne osvajate nista. vidim kako su mu igrali "klinci" kad su u klubu bili anri, vijera, bergkamp, pires, adams, simen i ostali. imali su najstariji tim na svetu, al su s vremena na vreme osvojili po koji trofej, pa su imali para i cuveni venger se nije bunio. a drze ih oni katar, kuvajt, uae fondacije. taj isti venger se stalno buni kako se sudi njegovom "klinackom" arsenalu, kako se sude nepostojeci penali, a sad za vikend sto su dalio gol iz ofsaidcine, to nista, a? pogrese sudije nekad, sta? aj kuci..
MUFC

sk

pre 15 godina

Arsenalu stvarno svaka cast! Ali ovaj manchester sto nema veze sa fudbalom ovo je strasno... Da middlesbrough nije dobio crveni ko zna sta bi bilo, ali crveni jeste bio... Ali kakva dva gola je dao united ono je strasno, kakve dve greske middlesbrougha...

srki

pre 15 godina

taj isti sefild je i u cempionsipu izgubio u poslednjem kolu 6-0. a vi sto gledate lep fudbal i ne navijate ni za koga, imate lepo nemacku ligu, znate kakav fudbal! na svakoj utakmici po bar 3-4 komada, vrh!
MUFC

Nebojsa_BL

pre 15 godina

ja ne mogu vjerovati da se onaj pogatec (namjerno pisem malim) ljutio za onaj crveni, pa slomio je mladom Posebonu nogu.... Takvim brdjanima treba zabraniti fudbal

DaX

pre 15 godina

Burazeri iz Londona,vi sto navijate za Arsenal,ajde se uhvatite za oci i kazite ko je od ovih klinaca ponikao u tom vasem Arsenalu?!Za razliku od vas,sto fudbal gledate na RTS-u,imam tu cast da vam se pohvalim da sam dva puta bio na Old Trafordu,i da sam u Kardifu gledao finale Liga Kupa 2006.kada je Man Utd razvalio Vigan (4:0).Dakle,poenta cele moje skromnosti je da pricate o necemu o cemu nemate pojma,navijate za klub koji niste ni videli,palite se na nesto sto je samo u vasim glavama.Verujte mi,da je Man Utd po svemu,kvalitetu,glamuru,tradiciji i trofejima daleko ispred Arsenala...to nije samo moj stav vec i ogromne vecine ljudi u Engleskoj...gde vi naravno niste ni bili...

Gioseppe_RBC

pre 15 godina

Pa Arsenal je samo pokazao da ima klince koji su sposobni da igraju u drugoj ligi. Nažalost, ne mogu ovom prilikom da ih blatim jer je Vest Hem pokazao da na klupi ima igrače koji još uvek ne mogu da igraju u drugoj ligi.

srki

pre 15 godina

@ SK
prvo, nisam ti ja burazer, drugo, moze arsenal da igra tri najlepsa fudbala na svetu, junajted ce ga opet drati svaki put i uzeti titulu i tvom arsenalu i tvom celziju.
MUFC

snorkijevac

pre 15 godina

Arsenalovi klinci su objasnili neke stvari. Igrao je tim prosecne starosti oko 19 godina, i demonstrirao je najlepsi fudbal.

Sta reci za ovu decu, sem SVAKA CAST

Deki

pre 15 godina

Arsene Wenger je izveo najmladji sastav u istoriji Arsenala: najstariji igrac je bio golman Fabianski sa 23 god. a najmladji Jack Wilshire, strelac petog pogotka, koji ima samo 16 godina, i koji je najmladji igrac Arsenala koji je igrao u Premier ligi. Mislim da je prosek tima bio 18 ili 19 god.! Ne znam da li Arsenal ima tim za titulu, ali da su klinci briljantni tu nema dileme.

Ivica Dorcol

pre 15 godina

Kako igraju klinci Arsenala nije normalno! Prosek godina ove ekipe je veceras je bio 19!!! evo vam golovi
http://www.sportizo.com/football/carling-cup-arsenal-vs-sheffield-united-highlights/

koki

pre 15 godina

kao arsenal igra milina je gledati ih stvarno igraju najlepsi fudbal danasnjice,a mislim da ce se ovo i isplatiti vracanjem titule na emirejtsu napred arsenal

GunnerByKosovo

pre 15 godina

Cestitam svim navijacima arsenala na ovoj pobedi.
Nemam sta reci,svaka
cast,odusevili su me klinci,Dal jos neko sme da da uvede ovako mlad tim na
teren? Ferguson? Benitez,Murinjo il jos neko?
Wenger je to smeo,i vidite kako
su mu klinci vratili,da je bilo 1-0 ja bih bio zadovoljan sa ovim mladim timom,a
6-0 nemam reci.
Karlos Vela,svaka cast tom momku kakvi golovi koja tehnika,I
koj jos ume sa 16 godina da da gol u nekom vaznom takmicenju,dali neki igrac
Reala,Mancestera il nekog treceg?
Ovo je praznik za nas Ganere...

klinac

pre 15 godina

Igraju ovi momci nema sta (klinci)ubijaju,gaze sve pred sobom to je najmladji tim,u istoriji ovog takmicenja a i uopste.Hej najmladji tim i odma 6:0 nema tu dileme Arsen stvara ekipu bre i tacka to ja najbolji trener svih vremena.GO,GO,GUNNERS!!!!!!

SAS

pre 15 godina

EVO STA KAZE DR. ARSEN VENGER:
Arsenal je posle pet kola lider Premijer lige. Klub sa „Emirata“, koji je i ovog leta imao skroman ulov na fudbalskom tržištu, sa mladim igračima uspeo u letećem startu da pretekne konkurente, koji nisu štedeli desetine miliona evra da bi doveli zvezde pod svoju zastavu. Ono što posebno impresionira kod „tobdžija“ jeste njihova psihološka stabilnost. Čija je to zasluga?

„Tajna je otkrivena“, pišu engleski mediji. Menadžer Arsenala Arsen Venger pre svake utakmice igračima deli motivacioni memorandum koga, u saradnji s njime, delimično sastavljaju i klupski psiholozi. Do ovog otkrića mediji na Ostrvu došli su nakon što je papir s oznakom „poverljivo“ ostavljen u hotelu u kojem su odseli igrači Arsenala uoči i nakon utakmice s Boltonom u petom kolu Premijer lige.
Dokument kojeg Venger deli igračima pre utakmice, pre svega, naglašava važnost tima, a reč tim spominje se čak 12 puta. Inače, radi se o memorandumu motivacione prirode kakav se najčešće može videti u ofisima i firmama širom Engleske, međutim ovo je prvi put da se upotrebljava i u sportskoj psihologiji.

Tim
Tim je jak koliko i odnosi unutar njega. Pokretačka snaga svakog tima je mogućnost svakog njegovog člana da stvara i održava odlične odnose unutar tima, koji, potom, dodaju novu dimenziju i robusnost timskoj dinamici. Takav odnos naš tim može iskoristiti kako bi se usredsredio na sve ono važno što tim donosi našim životima. Može se iskoristiti kako bi pojačao i produbio odnose u timu i maksimalno povećao šanse jakog i ujedinjenog tima.

Tim postaje jači
-pokazujući pozitivan odnos na terenu i izvan njega
-ako svi donose ispravne odluke po tim
-ako imamo neuništivu veru da možemo postići ciljeve
-ako verujemo u snagu tima
-ako uvek želimo više i dajemo više
-fokusiranjem na komunikaciju
-ako tražimo više od sebe
-ako smo sveži i pripremljeni za pobedu
-fokusiranjem na mentalnu snagu i nastojanjem da uvek idemo do kraja
-ako tokom igranja u gostima verujemo u naš identitet i igramo fudbal kakav volimo da igrati kod kuće
-ako se držimo zajedno
-ako smo s obe noge na zemlji i skromni kao igrači i kao osobe
-pokazivanjem želje za pobedom u svemu što činimo
-uživanjem i doprinosom svemu što pripadnost timu čini posebnim, ne uzimajte to zdravo za gotovo Sastanak tima 19. septembra 2008. u Boltonu

Kiks

pre 15 godina

Start Pogateca je bio brutalan i prenosi se da je igraču MU slomljena noga međutim posle toga dva gola MU nisu bila plod igrača više već praktično poklonjene lopte igrača M'boro-ove zadnje linije koji su očito bili inicirani prethodnim ispadom Pogateca.

mali

pre 15 godina

Ubijaju ovi klinci,kome je krivo sto igraju najlepsi fudbal na svetu neka govore ne osvajaju trofeje ako moze to da gi utesi ondaje ok.HAHAHAHAA.Samo Arsenal zna igrati fudbal.

GunnerBYKosovo

pre 15 godina

@SAS
I da je to istina,mislis da im Wenger samo podeli to i cao,i da im nista ne prica,il kad su prosle godien gubili na poluvremenu od boltona 2-0 i diabi imao crveni,i da im je Wenger na pauzi dao neki papir da procitaju i to je bilo to jel?
Mislis da Wenger kad njegov nos oseti nekog talenta,pre toga nesto procita pa iz teksta zakljuci da je talenat?
Mislis da je Wenger negde procitao da se,Reyesu,Vijeri,Piresu,Colu,Pa i Anriju smesi kraj najbolje forme?
Mislis da Wenger kad dodje na trening samo da igracima neke cituljke,a nista ne govori i ne svaetuje?
Mislis da je Wenger sinoc pre utakmice,dao Carlosu Veli neki papir pa da on zabije tri fenomenalna gola?
Razmisli...

ENSAD

pre 15 godina

Ovi arsenalovci strašno igraju.Hal sitiju bi preporućio da i ne dolaze bezveze na emirate kad se epilog unaprijed zna.Sa onako mladim sastavom pomest prosejećnu ekipu kakva je šefild-svaka ćast.Vjewrovatno se većina nas sad pita zašto Ferguson ili Benitez nisu na teren izveli svoje tinejđere?Dobivamo odgovor-da se ne bi obrukali pred svojim navijaćima kao što se to desilo prošle godine protiv koventrija.Vjerovatno će većeras i ćelzi da izvede najaći sastav,ali to smo od njih i navikli s obzirom da i nemaju drugog sastava.
SAMO BI ZAMOLIO OVE KOJI NISU NAVIJAĆI ARSENALA DA NEPLUJU PO NJEMU INE GOVORE,"A RAZVALILI SU ŠEFILD KOJI JE U DRUGOJ LIGI"

Robbie

pre 15 godina

Nedostaje informacija da je protiv Kru Aleksandre (ne Aleksandrije) igrao rezervni sastav Liverpula bez ijednog igraca iz standardne prve postave ove sezone.

sk

pre 15 godina

@srki
burazere sta ti pratis od koga je sefild izgubio u championshipu 6:0..nemoj da se gubis burazere... Nisam navijac arsenala, navijam za chelsea, ali arsenalu stvarno treba da se skine kapa za fudbal koji prikazuju..mozda to nece da im bude dovoljno, ne mozda nego sigurno za titulu, ali zato svaki njihov ostvaren rezultat je za respekt...

MIRZA

pre 15 godina

DaX
Možda manćaster jeste trofejniji klub od arsenala,al molim te nemoj da te ko više ćuje.Ako nisi znao arsenal je stariji klub od manćastera i jedan je od osnivaća engleske lige u nogometu.Što se tiće kvaliteta igraća(mislim na sadašnji kvalitet igraća).Ako možda proćitaš ovaj moj komentar reci mi po ćemu je runi kvalitetniji igrać od adebajora?Možda po tome što runi trći po ternu i igra na pozicijama koje nisu namjenjene za njega.Po ćemu je tevez kvalitetniji napadać od van persija?Jedina pozicija na kojoj je united bolji od arsenala jeste odbrana,a vezni red i napad zasigurno nisu.
NEVALJA TI TO ŠTO SE HVALIŠ