Četvrtak, 11.09.2008.

22:08

Škot na probi u Partizanu

Škotski fudbaler Džejmi Meklaski došao je u Beograd, na probu za ulazak u tim Partizana.

Izvor: B92

Škot na probi u Partizanu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

78 Komentari

Sortiraj po:

netto

pre 15 godina

Kako ste krenuli, vas ce jos malo da izbrisu sa sajta UEFA-e za Bari 91.

I moj tata je nekad putovao po svetu, al sad njegov sin gleda svet sa racunara i ne hvali se tatom.

nenadbn

pre 15 godina

omg pa nije lik stoper ili spic pa da bude 2 metra visok....ovo sto je nizak moze samo da znaci da je eksplozivan sto se i trazi za krilo

Bob Sent Kler

pre 15 godina

Zamislimo jednu hipoteticku situaciju: U Srbiji od Barija na ovamo nije bilo piratskih prenosa stranih utakmica jer su zabranjene zbog zastite domaceg fudbala a RTS prenosi samo domace klubove kad igraju u ino kupovima.
Situacija bi izgledala ovako: Vi cigani koji pratite samo Zvezdu ne bi imali sta da gledate poslednjih 17 godina tj. zaboravili bi kako izgleda fudbal ukoliko ne bi zvirnuli malo u prenose vecito rivala.
Svaka cast na vasoj proslosti i Bariju to vam nikad niko nece osporiti niti moze oduzet, ali drugovi cigani imidz kluba nije potrebno samo izgraditi nego i odrzavati. Momci koji su rodjeni par godina pre Barija i tu negde imaju sad po 18-22-23 godine, nicega se ne secaju od te vase slvne proslosti i zamislite se zasto bi ti klinci i sta bi to bilo poslednjih godina sto bi ih opredelilo da navijaju za Zvezdu. Ja se ne secam '66, pa cak i da su osvojili poceo sam da navijam za Partizan ne zbog te generacije i svih proslih vec zbog Mancea i Cave Dimitrijevica. To su bili idoli mog vremena a svi klinci traze svoje idole u svom vremenu. Ja odgovorno tvrdim da je Partizan jaci brend u poslednjih 15 god od Zvezde, i da je broj novih navijaca Partizana veci od broja navijaca Zvezde. O onima koji vise vole kosarku necu ni da pricam, tu i FMP ima vise novih navijaca. Koji su to sportski uspesizadnjih 15 godina koji bi opredelili klince da navijaju za Zvezdu. Vasi najveci sportski uspeh zaddnjih 15 god je bio: Nismo se obrukali! Od koga bi god ispali to ste govorili(Milan, Lacio, Kijev). Jedva ste bre Levadiju prosli, primili gol sa pola terena, i jedini svetli trenuci (ali samo u domacem fudbalu) su vam bili Zigic i Pantelic, ali ne zbog njihove snage vec zbog pocetka dvogodisnjeg rasula u Partizanu. Toliko...koliko

MiljanV

pre 15 godina

Izgleda da je došlo vreme da za nas i škoti budu tehničari! Šta da se radi, mi ćemo da trčimo i borimo se kao oni, a oni će da budu "evropski Brazilci". Što kaže jedan: "Kud ide ovaj svet"! Samo da li će i naša publika biti kao škotska, prezadovoljna i kad tim izgubi, a "izginu" na terenu?! Mislim da su nama potrebniji škotski halfovi nego njihova "mala" krila. A Zvezdi ne pomažu ni "Naša krila" ni Krila sovjetov, oni imaju Bari i trofeje, šta će njima igra kad su oni sve osvojili, pa više neće da se igraju (s nama). I imaju lepši dres i veći stadion i njihov je tata jači od našeg,i imaju ujaka u Americi, i batu u FSS, i Piksija u Japanu, i Džaju u ...A mi, šta mi hoćemo uopšte, samo da se igramo ako nam dozvole. Valjda će i ovaj Škot znati da se igra, a ne samo da bije. Pozdrav za Hrabro srce.

Bosko

pre 15 godina

Mladi fudbaler Gane,desni bek (stvarno ne znam ime),19-godisnjak,kad je potpisao za Totenhem,na konferenciji je,na pitanje ko je sve bio zainteresovan za njega i da li je zadovoljan zbog potpisa za Totenhem izjavio:
Za mene su bili zainteresovani mnogi velikani Evropskog fudbala Mancester,Real,Liverpool,Valensija,PARTIZAN...ali mi je Totenhem idealan klub za afirmaciju.

Eto toliko...

P.S. Bilo je objavljeno i na nekom sajtu,da li mtsmondo ili b92,nisam siguran-znam da je komentator na sportskim vestima na b92 rekao ovo.

Podsecanje

pre 15 godina

@A inače za JSD igraju samo krupmi momci: Saša Ilić,Zoran Tošić, Moreira, Nadj, Rnić...Njih pet - ko dva cela!

Dobro a Perica Ognjenovic?
I Zvezda je osnovana kao JSD,i 23 titule sampiona i 19 kupova i 1 KES i 1 Interkontinentalni kup Zvezda je osvojila kao jugoslovenski tim!
A Skot koji nije igrao celu godinu za svoj klub tesko da moze da bude pojacanje za Partizan.

javor 0:2

pre 15 godina

Možda od ovog momka ne bude ništa i možda nikad ne zaigra za Partizan. Međutim, treba stalno i svugdje tražiti igrače. Primeri sa Moreirom i Zukom to pokazuju. Nisu ni skauti i treneri evropskih ekipa često baš pametni i njima pod nosom mogu promaći kvalitetni igrači, onda neki momci nemaju sreće. Ulete u seriju povreda, nalete na glupave trenere, loše menadžere. Zato naše klubove ništa ne košta da dovedu ovakve igrače na probu, pa da vidimo. Da ne govorim kakvih neiskorištenih talenata ima po Africi, Južnoj i Centralnoj Americi, Aziji. Bilo bi dobro kada bi svi naši klubovi imali dobar skauting, pa da nam liga bar na nešto liči.

zivan ljukovcan

pre 15 godina

malom treba dati sansu. sto se tice titule sa njim ili bez njega tu je vec sve jasno. naravno samo ako zvezda zadrzi vihornog koromana i bedema odbrane tutorica. pozzzz za sve grobare

NIJE_LOSE

pre 15 godina

ok Mekalski i ako neuspes u Partizanu nije kraj sveta to je Evropski klub onda ces 100% da uspes u Zvezdi tamo je fudbalski otpad!P.S.Miskovic daje milion evra ko postigne gol u prvenstvu!!!pfc forever

dr.Sokrates

pre 15 godina

E ovaj krhki i"visoki" od samo 168 cm visine ce biti glavni u skok igri. Taj da vredi pored toliko engleskih i skotskih ekipa resio da igra u "velikom evropskom" klubu u Srbiji. Prvi ostri start eto njega na aut liniji. Molim boga da dodje da nam skot pokaze tehniku

Bargro

pre 15 godina

Nije lose Meklaski videcemo te i ako ne uspes nije kraj sveta za tebe Partizan je Evropski klub,a u zvezdi ces 100% da prodjes tamo je fubbalski otpad!P.S.Miskovic nudi milion evra i dva lokala u delta cityiju ko positgne gol u prvenstvu!!

Stole PFC

pre 15 godina

Mogu navijaci komsinice da pricaju sta god hoce,ali ipak mi imamo drugu najbolju skolu fudbala posle ajax-a...Tako da najbolji igraci Evrope Izlaze iz Partizana...

Partizan iznad svih!

pre 15 godina

@toliko
Veze ti nemas decko sta znaci biti pravi navijac...Navijanje zbog trofeja je odlika fensi navijaca, dok su pravi uz klub i kad gubi i kad pobedjuje!
P.S. Sto se tice trofeja, ako se pogledaju svi sportovi mi ih imamo mnogo vise, ali to uopste nije bitno...

meraklije durlan

pre 15 godina

Mali,krhke gradje,nije igrao cele 2007-e...super kvalifikacije za jednog fudbalera.Ovakva pojacanja ni moj Radnicki ne dovodi:)

stojan CUPIC

pre 15 godina

Krhke konstitucije...! A inače za JSD igraju samo krupmi momci: Saša Ilić,Zoran Tošić, Moreira, Nadj, Rnić...Njih pet - ko dva cela!

Mlki Maus

pre 15 godina

Ma Delije šta vas briga što Paritzan dovodi nove igrače...
Imate vi vaš Bari, Tokio, Arkana, Cecu, Dzaju i Cveleta, Miskovica i Spasojevica...
a imate i fax machine!!!
Kako bi inače potpisivali ugoovore!

Son_of_a_gun

pre 15 godina

U brate krhki... Na cemu si, daj i nama malo? Da nije vec otvorena ova crna rupa, crvotocina, sta li vec, pa ti dolazis iz neke druge dimenzije gde je Zvezda veci klub od Partizana? Hmmmm... Ma ne verujem, da je tako vec bi sad bila apokalipsa, svemir bi izvrno zeludac od mucnine. Mada znamn ja kako je tebi, znojis se nocu, ne mozes da spavas, sve te svrbi i nervira, cekas da te majka probudi sa soljom toplog mleka iz ove "more" i kaze: Ne placi sine, sve je to samo ruzan san... Mada... Navikavaj se.

Loshme

pre 15 godina

@ toliko

Decko ti si zestoko iskompleksiran!!! Pa zar ocekujes da ti neko poveruje da ste vi c****i SRECNI STO STE ZADNJI I DA CETE NA KRAJU BITI SAMPIONI?!?! Pa u to ne veruje ni vas novi trener svetske klase sir Cheddomir Janewski!! Ko zna da li ce zvezda uopste da postoji do kraja sezone!!! :->

strahan

pre 15 godina

@Republika Srpska

Isto koliko Obradovic i Radovanovic u svoje vreme. 37 000 Eura. Javna je tajna da mesto u Partizanu kosta toliko.

Zemunac

pre 15 godina

Re: Komentar 10 i 11
Momci ja uopste neznam zasto se uzbudjujete komentarom broj 3. Ja sam grobar od glave do pete ali mi ne pada na pamet da se prepucavam sa nekim delijom koji ocigledno ima kompleks Partizana. Znate kako se to vidi? Pa klasika, tako sto pocne da se poziva na Bari i 1991. i da nabraja sve titule. On je zaboravio onu narodnu da se od stare slave na zivi. Pa dokle vise? Hej, to je bilo pre 17 godina! Alo, 17 godina je ogroman period. Nazalost, sušan period, u kome Zvezda nije napravila nista. Pa ispali su od Apoela ili kako se vec zovu. Ma tu nema opravdanja. Bez obzira na trenera i sve druge zavrzlame. Zvezda je zvezda, a ko su ti kiprani? Ma nije ni Partizan, naravno nista postigao u Evropi osim one 2003. i učešća u ligi sampiona, ali zasto ne reći: Partizan je trenutno bolji. Imam utisak da ce neki zvezdini navijaci koji sad imaju 20 ili 30 godina za otprilike 50 godina, kad budu imali 80 setajuci sa penzionerima na Kalemegdanu pricati istu pricu: "MI smo '91. u Bariju osvojili Kup sampiona." Ma dajte ljudi, ne vredjajte se nego se radujte kad god neki nas klub napravi rezultat. Meni je drago kad je Zvezda jaka jer to znaaci i jaci Partizan. To znaci nadigravanje i rivalitet. I zato momci, ne obazirite se na komentare poput onog br. 3.

Schwiza

pre 15 godina

@ toliko
Nemoj molim te da me toliko zasmejavas i zabavljas svojim sanjarenjem! Hoces da kazes da ce razni devici, subasici, mijailovici naprasno nauciti da kombinuju, dodaju, igraju fudbal jednom recju? Ili mislis da ce se ta silna serija napraviti na neki drugi nefudbalski nacin? Tipa zvezdino prolece u sred jeseni?

Nes

pre 15 godina

@toliko

ti si bas malo skrenuo sa puta..jesi li ti procitao sta ti pises? pa ovo ne vjerujes ni sam sta si napisao...svakakvih ljudi ima. Pa za vas je FC Javor izmislio fudbal- pogledaj na tabelu a ne trabunjaj gluposti.Inace cu ja poceti da pisem kako cemo sljedece god uci u ligu sampiona, a za 2-3 gidune cemo tuci real i barselonu zajedno...REALNO, ZAR NE???

Partizan je prvi,a gde ste vi???

pre 15 godina

(toliko, 12. septembar 2008 00:48)


Hajde se ti lepo opusti i nestani odavde.Idi bre prati svoju zvezdu.Da je ovog igraca dovela zvezda on bi za tebe i ostale pajsere bio igracina.Ali vi dovodite samo reprezentativce Kanade,Azerbejdzana i ostalih zemalja u kojima je fudbal "jako popularan".
Pogledaj malo tabelu,a ne kao i svaki navijac severine da samo prosipas istu pricu sto godina.

Undertaker

pre 15 godina

I sta je bilo kad si ugasio sony?Lepo je kad su ljudi optimisti ali uvek treba biti realan.I ne znam zasto si se uopste javio u ovoj temi kad u njoj ne pise nista o Zvezdi?Gledajte vi svoje dvoriste i razmisljajte o borbi za opstanak

.......

pre 15 godina

@ toliko @ krhkooo i kako god već...

Ovaj drugi komentar ti je žešće glup. Pričamo o srpskom fudbalu ALOOOO!
O kakvom Mesiju, Robinju, Barsi, Realu... ti pričaš?
Srbija brate! Ako ćemo dovoditi samo igrače koji će sutra igrati u Realu i Barsi, slabo ćemo onda ikoga dovesti... ikada...
A kada još o tome priča čovek čiji je klub doveo "supertalentovane": Jakovića, Edgara... i ostale koji vas brukaju iz dana u dan. Pa druže zadnji ste na tabeli, najgora gol razlika - pa gol niste dali. A sada tek idete Čuki...

Zato nemoj ti da brineš za Partizanova pojačanja, imaš ti svoju zvezdicu i njene probleme..

Moca Futog

pre 15 godina

Nemogu da verujem o čemu pišu ovi turski konjanici .Zadnji na tabeli ,nemaju tim ,dobro imaju novu travu i oni nekom sole pamet.Nego vi lepo overite svoje zdravstvene knjižice i lepo predajte kod lekara i čekajte da vas prozove.Takvi slučajevi moraju se lečiti.

Stefan PFC4EVER

pre 15 godina

@toliko
druze ti si mene slatko nasmejao...
jer 1)nemate igru 2)imate koromana 3)imate 1 bod 4)igrate s cukom u nedelju (brrrr -11)5)jer cemo osvojiti lagano jesenju titulu 6)jer cemo osvojiti duplu krunu 7)jer imate cedu za trenera 8)jer cemo prezimiti u Evropi 9)jer imate novu travu i naravno 10)JER JE PFC IZNAD SVIH

PFC

pre 15 godina

Tako to rade veliki klubovi, decko prvo dolazi u Teleoptik gde ce 3 COVEKA donositi odluku da li ima kvalitet za Partizan ili ne. Normalno da je opcinjen uslovima, kako i ne bi, mi kao veliki klub GLEDAMO SAMO U BUDUCNOST (za razliku od nekih koji samo gledaju u proslost) i imamo izgradjena 8 terena pod reflektorima i sa vestackom travom. Odlicni uslovi za sve fudbalere, na njima je samo da se pokazu da li zasluzuju da budu u Partizanu ili ne. Ali opet se nadje neko koji je ZASLUZENO poslednji na tabeli, mali klub ciji igraci koji konkurisu za prvi tim dolaze iz KANADSKE KOLEDZ LIGE ali ne na probu kao kod velikih klubova, vec sa koledza pravo u prvu postavu. Menjaju trenere na mesec dana, pri cemu je obavezno da oni koji donose uspeh (Djurovski i Jankovic) su u istom rangu kao i oni koji donose neuspeh, ali zato iz tog kluba odlaze bogatiji za koji milion evra za samo mesec dana rada. Primamljuju svoje navijace da kupuju sezonske karte na osnovu nove trave ali nije to obicna trava vec najkvalitetnija u Evropi na kojoj KOLEDZ BOYSi treba da osvoje duplu krunu, iako im bas i nije lepo krenulo u prva 3 kola. Oni su obavezni da osvajaju trofeje zato sto su to radile i prethodne generacije tog kluba, koji je bio i prvak Evrope pre nove ere, pa ce KOLEDZ BOYSi imati zadatak da to isto urade, sto ce ,ne sumnjamo, i ostvariti. A da umeju itekako da se zabavljaju kao kolege iz americkih filmova, KOLEDZ BOYSi su pokazali time sto su proglasavani za najbolje barmene na beogradskom beer festu, tacnije njihov najbolji fudbaler Ognjen Konobar. Da bi dokazali koliko su ozbiljan klub, FK KOLEDZ BOYSi su angazovali za sportskog direktora Iliju Ivica pri cemu mu njegov rodjeni brat zeli da ne dozivi nikakve sportske rezultate. Za glavnog finansijera kluba postavljen je Marko Delta Miskovic ultra-super-milijarder koji je svoju nesumnjivu ljubav prema FK KOLEDZ BOYSima pokazao dreshenjem kese za ekstra fudbalere Raskovic, Ninkov, Subasic, Devic, Jakovic, Edgar i ostale super talente KOLEDZ fudbala. Za vd predsednika postavljen je Dan Tana koji ce klubom upravljati iz svog kafica u Los Andjelesu gde je akcenat stavljen na snimanju holivudskih filmova pa tek onda dolazi klub. I na kraju trener - Cedomir VadimZvezduIzKrizeIOsvajamDupluKrunuOVSKI koji je svoje radno iskustvo sticao kao pomocnik zamenika kafe kuvarice saradnika pomocnika prvog trenera nekog kluba iz Abu Dabija, odakle nam dolazi svez, osuncan i okupan. Sve u svemu PARTIZAN SAMPION

strucnjak :)

pre 15 godina

(Partizan iznad svih!, 11. septembar 2008 23:44)

a sto ga diras? :)
decko je ustao iz kreveta i sad treba da puca penal protiv olimpika :))
znas da mesecare ne smes da budis?
:)))

grobar mn

pre 15 godina

Tomiću odlazi. Upropastićeš fudbal u Srbiji. Neće ga više niko gledati. Kako te nije sramota da si napravio Teleoptik igrački jači, a i organizaciono, od komšinice. Toliko da je poniziš nije viteški. Odlazi i neka te zamijeni Miša Tumbas, onda ćemo imati ravnopravno prvenstvo, ako Čeda egipćane ne prebaci u Telekom ligu.
P.S. Obozavam te Tomiću Ivane

Bili Piton

pre 15 godina

@toliko

"Za Zvezdu ovog vikenda pocinje sampionat(LOL) i ulazi u seriju gde ce da rusi sve pred sobom(LOL),vi pre derbija kiksirate(LOL),u derbiju po obicaju pucate(LOL),prilazimo vam na samo 4 boda(LOL),ali tada partizan ulazi u crnu seriju(LOL),toliko visoko letite da niste ni svesni koliko ce te nisko pasti(LOL)!!!!! Zato uzivajte slobodno jos malo(LOL),dok jos mozete(LOL),iskoristite maksimalno ovu situaciju(LOL),a vrlo brzo cemo opet citati JOKANOVICU odlazi,JOKANOVICU mars iz parizana....zivi bili pa videli.I jos nesto ni jesenju titulu necete osvojiti(LOLCHINA)!!!!"

JEDNO JE SIGURNO,TEBI NIKO NE MOZE ODUZETI PRAVO DA SANJAS,MADA...


KAD SE BUDES PROBUDIO U NEDELJU MI ISPRED VAS 11 BODOVA.

onlyyou

pre 15 godina

Decko je bio veliki talenat i od njega se mnogo vise ocekivalo, nesto kao u partizanu braca marinovic, veselinovic, babovic,.. ali je imao jako puno problema sa povredama! Odlican je tehnicar, brz, prodoran i u skoti ga puno cene! Ako usme da resi probleme sa povredama i da malo ojaca eto nama jos jednog odlicnog igraca! Ali opet preko nekog sumnjivog menadzera, nekog bivseg golmana tako nesto!!!!

yoske

pre 15 godina

Hahahahah... Zvezda ce da rusi sve do druge lige... Druga ligo siri grane primi neznalice sa Marakane... A koga je bre Zvezda dovela? Cuvenog Barkosa i Midsongarda ili mozda najvecu zvezdu istoka Suzukija... Odspavaj covece,sanjaj da Zvezda daje gol...

Sawa

pre 15 godina

Ej ljudi, jel' ovaj krhki prica o onoj zvezdici sto cita pod fenjerom??? Onoj sto samo 'vata "leptire" u svoju mrezu??? Sto ide ka rekordu o cuvanju tudje mreze??? Ne znam... Kako se zove onaj vozac bagera, Edgar, tako nesto??? Hahahaha... Madre de Dios...

Milan

pre 15 godina

Sa ostrava su uvek dolazili dobri krilni igraci,tako da (iako sam sam navijac Zvezde) cenim da ovaj momak uopste nije los.Posebno za nasu ligu.

Zika

pre 15 godina

Kakav bre crni Ivan Tomic doveo skota?!?! Pa Zecevic i dalje vuce sve konce u Partizanu, pa on je postavio Tomica na mesto direktora. Tomic je samo marioneta, Zeka je vladar iz senke.

kamikaza

pre 15 godina

E ovo je lepo cuti!!
El' neko cuo za Zuku dok nije dosao u partizan?? El' neko cuo za Moreiru dok nije dosao u PARTIZAN!!! E tako se to radi draga komsinice!!! Djaba vama svi trofeji iz PROSLOSTI!! Djaba vama sto upravu promenite preko noci?? Mi smo nasu menjali dve godine ali smo je PROMENILI!!!
... I poboljsanje se i tekako vidi!!

toliko

pre 15 godina

PARTIZAN IZNAD SVIH GROBARI Kazete pravom navijacu trofeji nisu vazni? Trofeji nisu vazni navijacima ciji klub ne moze da se pohvali da je najbolji i da ima najvise trofeja,a to ste vi GROBARI,i zato vas razumemo!!!! SOKRATES Kazes ja krhke pameti? Tesko da je tako,a ni memorija mi nije krhka i zato vrlo dobro znam ko je ko i vrlo dobro znam da ste jako mali za moju ZVEZDU!!!! Kazes tu se vidi velicina kluba jer talentovani igraci iz celog sveta dolaze u parizan? Ma daj nemoj da nas zasmejavas!!!! Da li znas koji su talentovani igraci? Krkic,Mesi pre nego sto je dosao u Evropu,Robinjo....i nesto se ne secam da su ti talenti bili u partizanu!!! A izvini o cemu ti pricas? Taj da je talenat kakvog ste ga vi namestili veceras bi komentarisali da BARSA ili REAL,MILAN ili MANCESTER dovode mladog talenta,a ne tamo neki partizan!!!! Kazes pucam od muke jer ste vi prvi a mi poslednji? I neces mi verovati ali opet si uspeo da me nasmejes!!!!! Ljudi samo da vas podsetim trece kolo je tek proslo!!!!! Za Zvezdu ovog vikenda pocinje sampionat i ulazi u seriju gde ce da rusi sve pred sobom,vi pre derbija kiksirate,u derbiju po obicaju pucate,prilazimo vam na samo 4 boda,ali tada partizan ulazi u crnu seriju,toliko visoko letite da niste ni svesni koliko ce te nisko pasti!!!!! Zato uzivajte slobodno jos malo,dok jos mozete,iskoristite maksimalno ovu situaciju,a vrlo brzo cemo opet citati JOKANOVICU odlazi,JOKANOVICU mars iz parizana....zivi bili pa videli.I jos nesto ni jesenju titulu necete osvojiti!!!!

Sokrates

pre 15 godina

Komentar br.3
Meni se sve cini da si ti "majstore" krhke pameti.U ovom primjeru se vidi velicina kluba.Talentovane igrace iz cjelog bijelog svijeta dovoditi pa ako vrijede neka ostanu a ako ne ...zna se.Onome "krhkom" bi porucio da smiri zivce jer znam da mu nije lako.Mi prvi a oni zaaadnjiiii.Pozdrav

Grobar, Des Plaines

pre 15 godina

Ovo samo govori o velicini partizana.

Ako Meklaski vredi ugovora, sto da ne, to bi bilo odlicna prilika za njega i Partizan.

Pozdrav,
GROBAR
Des Plaines, IL

KRHHHKRHHHHHHHKOOOO

pre 15 godina

KRHKE JE FIZICKE KONSTITUCIJE? Pa i partizan je krhke konstitucije bas kao i njegovi grobari,vecito se hvale pa kada ugase komp i legnu da spavaju sete se ko su,sta su,sta imaju od trofeja pehara i titula,pa sve to stave na prste,pa se sete ZVEZDE cije titule kupove,duple krune.... ne mogu ni da izbroje i zbog te njihove konstitucije momentalno se polome od jada,tuge i bede!!!!

PFC Forever

pre 15 godina

Ovako se radi svuda u svetu,u najvecim klubovima,prelazni rok tek zavrsen,a u upravi se radi punom parom na dovodjenju mladih talenata.Tomica treba postaviti za dozivotnog predsednika kluba,treba mu pokloniti klub,jer je jedini u poslednjih 20 godina koji radi srcem,koji daje svoj zivot za NAS PARTIZAN!Svaka cast jos jednom,nemam reci!

Partizan iznad svih!

pre 15 godina

@KRHHHKRHHHHHHHKOOOO
Decko, kad ces da shvatis da su trofeji pravim navijacima potpuno nebitni?Ne znam stvarno koje ti probleme imas, ali nemoj ovde da se lecis.

PFC Forever

pre 15 godina

Ovako se radi svuda u svetu,u najvecim klubovima,prelazni rok tek zavrsen,a u upravi se radi punom parom na dovodjenju mladih talenata.Tomica treba postaviti za dozivotnog predsednika kluba,treba mu pokloniti klub,jer je jedini u poslednjih 20 godina koji radi srcem,koji daje svoj zivot za NAS PARTIZAN!Svaka cast jos jednom,nemam reci!

Partizan iznad svih!

pre 15 godina

@KRHHHKRHHHHHHHKOOOO
Decko, kad ces da shvatis da su trofeji pravim navijacima potpuno nebitni?Ne znam stvarno koje ti probleme imas, ali nemoj ovde da se lecis.

Sokrates

pre 15 godina

Komentar br.3
Meni se sve cini da si ti "majstore" krhke pameti.U ovom primjeru se vidi velicina kluba.Talentovane igrace iz cjelog bijelog svijeta dovoditi pa ako vrijede neka ostanu a ako ne ...zna se.Onome "krhkom" bi porucio da smiri zivce jer znam da mu nije lako.Mi prvi a oni zaaadnjiiii.Pozdrav

Grobar, Des Plaines

pre 15 godina

Ovo samo govori o velicini partizana.

Ako Meklaski vredi ugovora, sto da ne, to bi bilo odlicna prilika za njega i Partizan.

Pozdrav,
GROBAR
Des Plaines, IL

KRHHHKRHHHHHHHKOOOO

pre 15 godina

KRHKE JE FIZICKE KONSTITUCIJE? Pa i partizan je krhke konstitucije bas kao i njegovi grobari,vecito se hvale pa kada ugase komp i legnu da spavaju sete se ko su,sta su,sta imaju od trofeja pehara i titula,pa sve to stave na prste,pa se sete ZVEZDE cije titule kupove,duple krune.... ne mogu ni da izbroje i zbog te njihove konstitucije momentalno se polome od jada,tuge i bede!!!!

PFC

pre 15 godina

Tako to rade veliki klubovi, decko prvo dolazi u Teleoptik gde ce 3 COVEKA donositi odluku da li ima kvalitet za Partizan ili ne. Normalno da je opcinjen uslovima, kako i ne bi, mi kao veliki klub GLEDAMO SAMO U BUDUCNOST (za razliku od nekih koji samo gledaju u proslost) i imamo izgradjena 8 terena pod reflektorima i sa vestackom travom. Odlicni uslovi za sve fudbalere, na njima je samo da se pokazu da li zasluzuju da budu u Partizanu ili ne. Ali opet se nadje neko koji je ZASLUZENO poslednji na tabeli, mali klub ciji igraci koji konkurisu za prvi tim dolaze iz KANADSKE KOLEDZ LIGE ali ne na probu kao kod velikih klubova, vec sa koledza pravo u prvu postavu. Menjaju trenere na mesec dana, pri cemu je obavezno da oni koji donose uspeh (Djurovski i Jankovic) su u istom rangu kao i oni koji donose neuspeh, ali zato iz tog kluba odlaze bogatiji za koji milion evra za samo mesec dana rada. Primamljuju svoje navijace da kupuju sezonske karte na osnovu nove trave ali nije to obicna trava vec najkvalitetnija u Evropi na kojoj KOLEDZ BOYSi treba da osvoje duplu krunu, iako im bas i nije lepo krenulo u prva 3 kola. Oni su obavezni da osvajaju trofeje zato sto su to radile i prethodne generacije tog kluba, koji je bio i prvak Evrope pre nove ere, pa ce KOLEDZ BOYSi imati zadatak da to isto urade, sto ce ,ne sumnjamo, i ostvariti. A da umeju itekako da se zabavljaju kao kolege iz americkih filmova, KOLEDZ BOYSi su pokazali time sto su proglasavani za najbolje barmene na beogradskom beer festu, tacnije njihov najbolji fudbaler Ognjen Konobar. Da bi dokazali koliko su ozbiljan klub, FK KOLEDZ BOYSi su angazovali za sportskog direktora Iliju Ivica pri cemu mu njegov rodjeni brat zeli da ne dozivi nikakve sportske rezultate. Za glavnog finansijera kluba postavljen je Marko Delta Miskovic ultra-super-milijarder koji je svoju nesumnjivu ljubav prema FK KOLEDZ BOYSima pokazao dreshenjem kese za ekstra fudbalere Raskovic, Ninkov, Subasic, Devic, Jakovic, Edgar i ostale super talente KOLEDZ fudbala. Za vd predsednika postavljen je Dan Tana koji ce klubom upravljati iz svog kafica u Los Andjelesu gde je akcenat stavljen na snimanju holivudskih filmova pa tek onda dolazi klub. I na kraju trener - Cedomir VadimZvezduIzKrizeIOsvajamDupluKrunuOVSKI koji je svoje radno iskustvo sticao kao pomocnik zamenika kafe kuvarice saradnika pomocnika prvog trenera nekog kluba iz Abu Dabija, odakle nam dolazi svez, osuncan i okupan. Sve u svemu PARTIZAN SAMPION

kamikaza

pre 15 godina

E ovo je lepo cuti!!
El' neko cuo za Zuku dok nije dosao u partizan?? El' neko cuo za Moreiru dok nije dosao u PARTIZAN!!! E tako se to radi draga komsinice!!! Djaba vama svi trofeji iz PROSLOSTI!! Djaba vama sto upravu promenite preko noci?? Mi smo nasu menjali dve godine ali smo je PROMENILI!!!
... I poboljsanje se i tekako vidi!!

Mlki Maus

pre 15 godina

Ma Delije šta vas briga što Paritzan dovodi nove igrače...
Imate vi vaš Bari, Tokio, Arkana, Cecu, Dzaju i Cveleta, Miskovica i Spasojevica...
a imate i fax machine!!!
Kako bi inače potpisivali ugoovore!

grobar mn

pre 15 godina

Tomiću odlazi. Upropastićeš fudbal u Srbiji. Neće ga više niko gledati. Kako te nije sramota da si napravio Teleoptik igrački jači, a i organizaciono, od komšinice. Toliko da je poniziš nije viteški. Odlazi i neka te zamijeni Miša Tumbas, onda ćemo imati ravnopravno prvenstvo, ako Čeda egipćane ne prebaci u Telekom ligu.
P.S. Obozavam te Tomiću Ivane

Bili Piton

pre 15 godina

@toliko

"Za Zvezdu ovog vikenda pocinje sampionat(LOL) i ulazi u seriju gde ce da rusi sve pred sobom(LOL),vi pre derbija kiksirate(LOL),u derbiju po obicaju pucate(LOL),prilazimo vam na samo 4 boda(LOL),ali tada partizan ulazi u crnu seriju(LOL),toliko visoko letite da niste ni svesni koliko ce te nisko pasti(LOL)!!!!! Zato uzivajte slobodno jos malo(LOL),dok jos mozete(LOL),iskoristite maksimalno ovu situaciju(LOL),a vrlo brzo cemo opet citati JOKANOVICU odlazi,JOKANOVICU mars iz parizana....zivi bili pa videli.I jos nesto ni jesenju titulu necete osvojiti(LOLCHINA)!!!!"

JEDNO JE SIGURNO,TEBI NIKO NE MOZE ODUZETI PRAVO DA SANJAS,MADA...


KAD SE BUDES PROBUDIO U NEDELJU MI ISPRED VAS 11 BODOVA.

Stefan PFC4EVER

pre 15 godina

@toliko
druze ti si mene slatko nasmejao...
jer 1)nemate igru 2)imate koromana 3)imate 1 bod 4)igrate s cukom u nedelju (brrrr -11)5)jer cemo osvojiti lagano jesenju titulu 6)jer cemo osvojiti duplu krunu 7)jer imate cedu za trenera 8)jer cemo prezimiti u Evropi 9)jer imate novu travu i naravno 10)JER JE PFC IZNAD SVIH

strucnjak :)

pre 15 godina

(Partizan iznad svih!, 11. septembar 2008 23:44)

a sto ga diras? :)
decko je ustao iz kreveta i sad treba da puca penal protiv olimpika :))
znas da mesecare ne smes da budis?
:)))

Zika

pre 15 godina

Kakav bre crni Ivan Tomic doveo skota?!?! Pa Zecevic i dalje vuce sve konce u Partizanu, pa on je postavio Tomica na mesto direktora. Tomic je samo marioneta, Zeka je vladar iz senke.

yoske

pre 15 godina

Hahahahah... Zvezda ce da rusi sve do druge lige... Druga ligo siri grane primi neznalice sa Marakane... A koga je bre Zvezda dovela? Cuvenog Barkosa i Midsongarda ili mozda najvecu zvezdu istoka Suzukija... Odspavaj covece,sanjaj da Zvezda daje gol...

Milan

pre 15 godina

Sa ostrava su uvek dolazili dobri krilni igraci,tako da (iako sam sam navijac Zvezde) cenim da ovaj momak uopste nije los.Posebno za nasu ligu.

.......

pre 15 godina

@ toliko @ krhkooo i kako god već...

Ovaj drugi komentar ti je žešće glup. Pričamo o srpskom fudbalu ALOOOO!
O kakvom Mesiju, Robinju, Barsi, Realu... ti pričaš?
Srbija brate! Ako ćemo dovoditi samo igrače koji će sutra igrati u Realu i Barsi, slabo ćemo onda ikoga dovesti... ikada...
A kada još o tome priča čovek čiji je klub doveo "supertalentovane": Jakovića, Edgara... i ostale koji vas brukaju iz dana u dan. Pa druže zadnji ste na tabeli, najgora gol razlika - pa gol niste dali. A sada tek idete Čuki...

Zato nemoj ti da brineš za Partizanova pojačanja, imaš ti svoju zvezdicu i njene probleme..

Moca Futog

pre 15 godina

Nemogu da verujem o čemu pišu ovi turski konjanici .Zadnji na tabeli ,nemaju tim ,dobro imaju novu travu i oni nekom sole pamet.Nego vi lepo overite svoje zdravstvene knjižice i lepo predajte kod lekara i čekajte da vas prozove.Takvi slučajevi moraju se lečiti.

Sawa

pre 15 godina

Ej ljudi, jel' ovaj krhki prica o onoj zvezdici sto cita pod fenjerom??? Onoj sto samo 'vata "leptire" u svoju mrezu??? Sto ide ka rekordu o cuvanju tudje mreze??? Ne znam... Kako se zove onaj vozac bagera, Edgar, tako nesto??? Hahahaha... Madre de Dios...

Partizan je prvi,a gde ste vi???

pre 15 godina

(toliko, 12. septembar 2008 00:48)


Hajde se ti lepo opusti i nestani odavde.Idi bre prati svoju zvezdu.Da je ovog igraca dovela zvezda on bi za tebe i ostale pajsere bio igracina.Ali vi dovodite samo reprezentativce Kanade,Azerbejdzana i ostalih zemalja u kojima je fudbal "jako popularan".
Pogledaj malo tabelu,a ne kao i svaki navijac severine da samo prosipas istu pricu sto godina.

Bob Sent Kler

pre 15 godina

Zamislimo jednu hipoteticku situaciju: U Srbiji od Barija na ovamo nije bilo piratskih prenosa stranih utakmica jer su zabranjene zbog zastite domaceg fudbala a RTS prenosi samo domace klubove kad igraju u ino kupovima.
Situacija bi izgledala ovako: Vi cigani koji pratite samo Zvezdu ne bi imali sta da gledate poslednjih 17 godina tj. zaboravili bi kako izgleda fudbal ukoliko ne bi zvirnuli malo u prenose vecito rivala.
Svaka cast na vasoj proslosti i Bariju to vam nikad niko nece osporiti niti moze oduzet, ali drugovi cigani imidz kluba nije potrebno samo izgraditi nego i odrzavati. Momci koji su rodjeni par godina pre Barija i tu negde imaju sad po 18-22-23 godine, nicega se ne secaju od te vase slvne proslosti i zamislite se zasto bi ti klinci i sta bi to bilo poslednjih godina sto bi ih opredelilo da navijaju za Zvezdu. Ja se ne secam '66, pa cak i da su osvojili poceo sam da navijam za Partizan ne zbog te generacije i svih proslih vec zbog Mancea i Cave Dimitrijevica. To su bili idoli mog vremena a svi klinci traze svoje idole u svom vremenu. Ja odgovorno tvrdim da je Partizan jaci brend u poslednjih 15 god od Zvezde, i da je broj novih navijaca Partizana veci od broja navijaca Zvezde. O onima koji vise vole kosarku necu ni da pricam, tu i FMP ima vise novih navijaca. Koji su to sportski uspesizadnjih 15 godina koji bi opredelili klince da navijaju za Zvezdu. Vasi najveci sportski uspeh zaddnjih 15 god je bio: Nismo se obrukali! Od koga bi god ispali to ste govorili(Milan, Lacio, Kijev). Jedva ste bre Levadiju prosli, primili gol sa pola terena, i jedini svetli trenuci (ali samo u domacem fudbalu) su vam bili Zigic i Pantelic, ali ne zbog njihove snage vec zbog pocetka dvogodisnjeg rasula u Partizanu. Toliko...koliko

toliko

pre 15 godina

PARTIZAN IZNAD SVIH GROBARI Kazete pravom navijacu trofeji nisu vazni? Trofeji nisu vazni navijacima ciji klub ne moze da se pohvali da je najbolji i da ima najvise trofeja,a to ste vi GROBARI,i zato vas razumemo!!!! SOKRATES Kazes ja krhke pameti? Tesko da je tako,a ni memorija mi nije krhka i zato vrlo dobro znam ko je ko i vrlo dobro znam da ste jako mali za moju ZVEZDU!!!! Kazes tu se vidi velicina kluba jer talentovani igraci iz celog sveta dolaze u parizan? Ma daj nemoj da nas zasmejavas!!!! Da li znas koji su talentovani igraci? Krkic,Mesi pre nego sto je dosao u Evropu,Robinjo....i nesto se ne secam da su ti talenti bili u partizanu!!! A izvini o cemu ti pricas? Taj da je talenat kakvog ste ga vi namestili veceras bi komentarisali da BARSA ili REAL,MILAN ili MANCESTER dovode mladog talenta,a ne tamo neki partizan!!!! Kazes pucam od muke jer ste vi prvi a mi poslednji? I neces mi verovati ali opet si uspeo da me nasmejes!!!!! Ljudi samo da vas podsetim trece kolo je tek proslo!!!!! Za Zvezdu ovog vikenda pocinje sampionat i ulazi u seriju gde ce da rusi sve pred sobom,vi pre derbija kiksirate,u derbiju po obicaju pucate,prilazimo vam na samo 4 boda,ali tada partizan ulazi u crnu seriju,toliko visoko letite da niste ni svesni koliko ce te nisko pasti!!!!! Zato uzivajte slobodno jos malo,dok jos mozete,iskoristite maksimalno ovu situaciju,a vrlo brzo cemo opet citati JOKANOVICU odlazi,JOKANOVICU mars iz parizana....zivi bili pa videli.I jos nesto ni jesenju titulu necete osvojiti!!!!

Loshme

pre 15 godina

@ toliko

Decko ti si zestoko iskompleksiran!!! Pa zar ocekujes da ti neko poveruje da ste vi c****i SRECNI STO STE ZADNJI I DA CETE NA KRAJU BITI SAMPIONI?!?! Pa u to ne veruje ni vas novi trener svetske klase sir Cheddomir Janewski!! Ko zna da li ce zvezda uopste da postoji do kraja sezone!!! :->

NIJE_LOSE

pre 15 godina

ok Mekalski i ako neuspes u Partizanu nije kraj sveta to je Evropski klub onda ces 100% da uspes u Zvezdi tamo je fudbalski otpad!P.S.Miskovic daje milion evra ko postigne gol u prvenstvu!!!pfc forever

onlyyou

pre 15 godina

Decko je bio veliki talenat i od njega se mnogo vise ocekivalo, nesto kao u partizanu braca marinovic, veselinovic, babovic,.. ali je imao jako puno problema sa povredama! Odlican je tehnicar, brz, prodoran i u skoti ga puno cene! Ako usme da resi probleme sa povredama i da malo ojaca eto nama jos jednog odlicnog igraca! Ali opet preko nekog sumnjivog menadzera, nekog bivseg golmana tako nesto!!!!

Stole PFC

pre 15 godina

Mogu navijaci komsinice da pricaju sta god hoce,ali ipak mi imamo drugu najbolju skolu fudbala posle ajax-a...Tako da najbolji igraci Evrope Izlaze iz Partizana...

Son_of_a_gun

pre 15 godina

U brate krhki... Na cemu si, daj i nama malo? Da nije vec otvorena ova crna rupa, crvotocina, sta li vec, pa ti dolazis iz neke druge dimenzije gde je Zvezda veci klub od Partizana? Hmmmm... Ma ne verujem, da je tako vec bi sad bila apokalipsa, svemir bi izvrno zeludac od mucnine. Mada znamn ja kako je tebi, znojis se nocu, ne mozes da spavas, sve te svrbi i nervira, cekas da te majka probudi sa soljom toplog mleka iz ove "more" i kaze: Ne placi sine, sve je to samo ruzan san... Mada... Navikavaj se.

MiljanV

pre 15 godina

Izgleda da je došlo vreme da za nas i škoti budu tehničari! Šta da se radi, mi ćemo da trčimo i borimo se kao oni, a oni će da budu "evropski Brazilci". Što kaže jedan: "Kud ide ovaj svet"! Samo da li će i naša publika biti kao škotska, prezadovoljna i kad tim izgubi, a "izginu" na terenu?! Mislim da su nama potrebniji škotski halfovi nego njihova "mala" krila. A Zvezdi ne pomažu ni "Naša krila" ni Krila sovjetov, oni imaju Bari i trofeje, šta će njima igra kad su oni sve osvojili, pa više neće da se igraju (s nama). I imaju lepši dres i veći stadion i njihov je tata jači od našeg,i imaju ujaka u Americi, i batu u FSS, i Piksija u Japanu, i Džaju u ...A mi, šta mi hoćemo uopšte, samo da se igramo ako nam dozvole. Valjda će i ovaj Škot znati da se igra, a ne samo da bije. Pozdrav za Hrabro srce.

Bargro

pre 15 godina

Nije lose Meklaski videcemo te i ako ne uspes nije kraj sveta za tebe Partizan je Evropski klub,a u zvezdi ces 100% da prodjes tamo je fubbalski otpad!P.S.Miskovic nudi milion evra i dva lokala u delta cityiju ko positgne gol u prvenstvu!!

Bosko

pre 15 godina

Mladi fudbaler Gane,desni bek (stvarno ne znam ime),19-godisnjak,kad je potpisao za Totenhem,na konferenciji je,na pitanje ko je sve bio zainteresovan za njega i da li je zadovoljan zbog potpisa za Totenhem izjavio:
Za mene su bili zainteresovani mnogi velikani Evropskog fudbala Mancester,Real,Liverpool,Valensija,PARTIZAN...ali mi je Totenhem idealan klub za afirmaciju.

Eto toliko...

P.S. Bilo je objavljeno i na nekom sajtu,da li mtsmondo ili b92,nisam siguran-znam da je komentator na sportskim vestima na b92 rekao ovo.

Schwiza

pre 15 godina

@ toliko
Nemoj molim te da me toliko zasmejavas i zabavljas svojim sanjarenjem! Hoces da kazes da ce razni devici, subasici, mijailovici naprasno nauciti da kombinuju, dodaju, igraju fudbal jednom recju? Ili mislis da ce se ta silna serija napraviti na neki drugi nefudbalski nacin? Tipa zvezdino prolece u sred jeseni?

Undertaker

pre 15 godina

I sta je bilo kad si ugasio sony?Lepo je kad su ljudi optimisti ali uvek treba biti realan.I ne znam zasto si se uopste javio u ovoj temi kad u njoj ne pise nista o Zvezdi?Gledajte vi svoje dvoriste i razmisljajte o borbi za opstanak

Nes

pre 15 godina

@toliko

ti si bas malo skrenuo sa puta..jesi li ti procitao sta ti pises? pa ovo ne vjerujes ni sam sta si napisao...svakakvih ljudi ima. Pa za vas je FC Javor izmislio fudbal- pogledaj na tabelu a ne trabunjaj gluposti.Inace cu ja poceti da pisem kako cemo sljedece god uci u ligu sampiona, a za 2-3 gidune cemo tuci real i barselonu zajedno...REALNO, ZAR NE???

Partizan iznad svih!

pre 15 godina

@toliko
Veze ti nemas decko sta znaci biti pravi navijac...Navijanje zbog trofeja je odlika fensi navijaca, dok su pravi uz klub i kad gubi i kad pobedjuje!
P.S. Sto se tice trofeja, ako se pogledaju svi sportovi mi ih imamo mnogo vise, ali to uopste nije bitno...

netto

pre 15 godina

Kako ste krenuli, vas ce jos malo da izbrisu sa sajta UEFA-e za Bari 91.

I moj tata je nekad putovao po svetu, al sad njegov sin gleda svet sa racunara i ne hvali se tatom.

javor 0:2

pre 15 godina

Možda od ovog momka ne bude ništa i možda nikad ne zaigra za Partizan. Međutim, treba stalno i svugdje tražiti igrače. Primeri sa Moreirom i Zukom to pokazuju. Nisu ni skauti i treneri evropskih ekipa često baš pametni i njima pod nosom mogu promaći kvalitetni igrači, onda neki momci nemaju sreće. Ulete u seriju povreda, nalete na glupave trenere, loše menadžere. Zato naše klubove ništa ne košta da dovedu ovakve igrače na probu, pa da vidimo. Da ne govorim kakvih neiskorištenih talenata ima po Africi, Južnoj i Centralnoj Americi, Aziji. Bilo bi dobro kada bi svi naši klubovi imali dobar skauting, pa da nam liga bar na nešto liči.

stojan CUPIC

pre 15 godina

Krhke konstitucije...! A inače za JSD igraju samo krupmi momci: Saša Ilić,Zoran Tošić, Moreira, Nadj, Rnić...Njih pet - ko dva cela!

Zemunac

pre 15 godina

Re: Komentar 10 i 11
Momci ja uopste neznam zasto se uzbudjujete komentarom broj 3. Ja sam grobar od glave do pete ali mi ne pada na pamet da se prepucavam sa nekim delijom koji ocigledno ima kompleks Partizana. Znate kako se to vidi? Pa klasika, tako sto pocne da se poziva na Bari i 1991. i da nabraja sve titule. On je zaboravio onu narodnu da se od stare slave na zivi. Pa dokle vise? Hej, to je bilo pre 17 godina! Alo, 17 godina je ogroman period. Nazalost, sušan period, u kome Zvezda nije napravila nista. Pa ispali su od Apoela ili kako se vec zovu. Ma tu nema opravdanja. Bez obzira na trenera i sve druge zavrzlame. Zvezda je zvezda, a ko su ti kiprani? Ma nije ni Partizan, naravno nista postigao u Evropi osim one 2003. i učešća u ligi sampiona, ali zasto ne reći: Partizan je trenutno bolji. Imam utisak da ce neki zvezdini navijaci koji sad imaju 20 ili 30 godina za otprilike 50 godina, kad budu imali 80 setajuci sa penzionerima na Kalemegdanu pricati istu pricu: "MI smo '91. u Bariju osvojili Kup sampiona." Ma dajte ljudi, ne vredjajte se nego se radujte kad god neki nas klub napravi rezultat. Meni je drago kad je Zvezda jaka jer to znaaci i jaci Partizan. To znaci nadigravanje i rivalitet. I zato momci, ne obazirite se na komentare poput onog br. 3.

Podsecanje

pre 15 godina

@A inače za JSD igraju samo krupmi momci: Saša Ilić,Zoran Tošić, Moreira, Nadj, Rnić...Njih pet - ko dva cela!

Dobro a Perica Ognjenovic?
I Zvezda je osnovana kao JSD,i 23 titule sampiona i 19 kupova i 1 KES i 1 Interkontinentalni kup Zvezda je osvojila kao jugoslovenski tim!
A Skot koji nije igrao celu godinu za svoj klub tesko da moze da bude pojacanje za Partizan.

nenadbn

pre 15 godina

omg pa nije lik stoper ili spic pa da bude 2 metra visok....ovo sto je nizak moze samo da znaci da je eksplozivan sto se i trazi za krilo

strahan

pre 15 godina

@Republika Srpska

Isto koliko Obradovic i Radovanovic u svoje vreme. 37 000 Eura. Javna je tajna da mesto u Partizanu kosta toliko.

zivan ljukovcan

pre 15 godina

malom treba dati sansu. sto se tice titule sa njim ili bez njega tu je vec sve jasno. naravno samo ako zvezda zadrzi vihornog koromana i bedema odbrane tutorica. pozzzz za sve grobare

meraklije durlan

pre 15 godina

Mali,krhke gradje,nije igrao cele 2007-e...super kvalifikacije za jednog fudbalera.Ovakva pojacanja ni moj Radnicki ne dovodi:)

dr.Sokrates

pre 15 godina

E ovaj krhki i"visoki" od samo 168 cm visine ce biti glavni u skok igri. Taj da vredi pored toliko engleskih i skotskih ekipa resio da igra u "velikom evropskom" klubu u Srbiji. Prvi ostri start eto njega na aut liniji. Molim boga da dodje da nam skot pokaze tehniku

KRHHHKRHHHHHHHKOOOO

pre 15 godina

KRHKE JE FIZICKE KONSTITUCIJE? Pa i partizan je krhke konstitucije bas kao i njegovi grobari,vecito se hvale pa kada ugase komp i legnu da spavaju sete se ko su,sta su,sta imaju od trofeja pehara i titula,pa sve to stave na prste,pa se sete ZVEZDE cije titule kupove,duple krune.... ne mogu ni da izbroje i zbog te njihove konstitucije momentalno se polome od jada,tuge i bede!!!!

toliko

pre 15 godina

PARTIZAN IZNAD SVIH GROBARI Kazete pravom navijacu trofeji nisu vazni? Trofeji nisu vazni navijacima ciji klub ne moze da se pohvali da je najbolji i da ima najvise trofeja,a to ste vi GROBARI,i zato vas razumemo!!!! SOKRATES Kazes ja krhke pameti? Tesko da je tako,a ni memorija mi nije krhka i zato vrlo dobro znam ko je ko i vrlo dobro znam da ste jako mali za moju ZVEZDU!!!! Kazes tu se vidi velicina kluba jer talentovani igraci iz celog sveta dolaze u parizan? Ma daj nemoj da nas zasmejavas!!!! Da li znas koji su talentovani igraci? Krkic,Mesi pre nego sto je dosao u Evropu,Robinjo....i nesto se ne secam da su ti talenti bili u partizanu!!! A izvini o cemu ti pricas? Taj da je talenat kakvog ste ga vi namestili veceras bi komentarisali da BARSA ili REAL,MILAN ili MANCESTER dovode mladog talenta,a ne tamo neki partizan!!!! Kazes pucam od muke jer ste vi prvi a mi poslednji? I neces mi verovati ali opet si uspeo da me nasmejes!!!!! Ljudi samo da vas podsetim trece kolo je tek proslo!!!!! Za Zvezdu ovog vikenda pocinje sampionat i ulazi u seriju gde ce da rusi sve pred sobom,vi pre derbija kiksirate,u derbiju po obicaju pucate,prilazimo vam na samo 4 boda,ali tada partizan ulazi u crnu seriju,toliko visoko letite da niste ni svesni koliko ce te nisko pasti!!!!! Zato uzivajte slobodno jos malo,dok jos mozete,iskoristite maksimalno ovu situaciju,a vrlo brzo cemo opet citati JOKANOVICU odlazi,JOKANOVICU mars iz parizana....zivi bili pa videli.I jos nesto ni jesenju titulu necete osvojiti!!!!

Zika

pre 15 godina

Kakav bre crni Ivan Tomic doveo skota?!?! Pa Zecevic i dalje vuce sve konce u Partizanu, pa on je postavio Tomica na mesto direktora. Tomic je samo marioneta, Zeka je vladar iz senke.

Partizan iznad svih!

pre 15 godina

@KRHHHKRHHHHHHHKOOOO
Decko, kad ces da shvatis da su trofeji pravim navijacima potpuno nebitni?Ne znam stvarno koje ti probleme imas, ali nemoj ovde da se lecis.

PFC Forever

pre 15 godina

Ovako se radi svuda u svetu,u najvecim klubovima,prelazni rok tek zavrsen,a u upravi se radi punom parom na dovodjenju mladih talenata.Tomica treba postaviti za dozivotnog predsednika kluba,treba mu pokloniti klub,jer je jedini u poslednjih 20 godina koji radi srcem,koji daje svoj zivot za NAS PARTIZAN!Svaka cast jos jednom,nemam reci!

Sokrates

pre 15 godina

Komentar br.3
Meni se sve cini da si ti "majstore" krhke pameti.U ovom primjeru se vidi velicina kluba.Talentovane igrace iz cjelog bijelog svijeta dovoditi pa ako vrijede neka ostanu a ako ne ...zna se.Onome "krhkom" bi porucio da smiri zivce jer znam da mu nije lako.Mi prvi a oni zaaadnjiiii.Pozdrav

Grobar, Des Plaines

pre 15 godina

Ovo samo govori o velicini partizana.

Ako Meklaski vredi ugovora, sto da ne, to bi bilo odlicna prilika za njega i Partizan.

Pozdrav,
GROBAR
Des Plaines, IL

meraklije durlan

pre 15 godina

Mali,krhke gradje,nije igrao cele 2007-e...super kvalifikacije za jednog fudbalera.Ovakva pojacanja ni moj Radnicki ne dovodi:)

stojan CUPIC

pre 15 godina

Krhke konstitucije...! A inače za JSD igraju samo krupmi momci: Saša Ilić,Zoran Tošić, Moreira, Nadj, Rnić...Njih pet - ko dva cela!

PFC

pre 15 godina

Tako to rade veliki klubovi, decko prvo dolazi u Teleoptik gde ce 3 COVEKA donositi odluku da li ima kvalitet za Partizan ili ne. Normalno da je opcinjen uslovima, kako i ne bi, mi kao veliki klub GLEDAMO SAMO U BUDUCNOST (za razliku od nekih koji samo gledaju u proslost) i imamo izgradjena 8 terena pod reflektorima i sa vestackom travom. Odlicni uslovi za sve fudbalere, na njima je samo da se pokazu da li zasluzuju da budu u Partizanu ili ne. Ali opet se nadje neko koji je ZASLUZENO poslednji na tabeli, mali klub ciji igraci koji konkurisu za prvi tim dolaze iz KANADSKE KOLEDZ LIGE ali ne na probu kao kod velikih klubova, vec sa koledza pravo u prvu postavu. Menjaju trenere na mesec dana, pri cemu je obavezno da oni koji donose uspeh (Djurovski i Jankovic) su u istom rangu kao i oni koji donose neuspeh, ali zato iz tog kluba odlaze bogatiji za koji milion evra za samo mesec dana rada. Primamljuju svoje navijace da kupuju sezonske karte na osnovu nove trave ali nije to obicna trava vec najkvalitetnija u Evropi na kojoj KOLEDZ BOYSi treba da osvoje duplu krunu, iako im bas i nije lepo krenulo u prva 3 kola. Oni su obavezni da osvajaju trofeje zato sto su to radile i prethodne generacije tog kluba, koji je bio i prvak Evrope pre nove ere, pa ce KOLEDZ BOYSi imati zadatak da to isto urade, sto ce ,ne sumnjamo, i ostvariti. A da umeju itekako da se zabavljaju kao kolege iz americkih filmova, KOLEDZ BOYSi su pokazali time sto su proglasavani za najbolje barmene na beogradskom beer festu, tacnije njihov najbolji fudbaler Ognjen Konobar. Da bi dokazali koliko su ozbiljan klub, FK KOLEDZ BOYSi su angazovali za sportskog direktora Iliju Ivica pri cemu mu njegov rodjeni brat zeli da ne dozivi nikakve sportske rezultate. Za glavnog finansijera kluba postavljen je Marko Delta Miskovic ultra-super-milijarder koji je svoju nesumnjivu ljubav prema FK KOLEDZ BOYSima pokazao dreshenjem kese za ekstra fudbalere Raskovic, Ninkov, Subasic, Devic, Jakovic, Edgar i ostale super talente KOLEDZ fudbala. Za vd predsednika postavljen je Dan Tana koji ce klubom upravljati iz svog kafica u Los Andjelesu gde je akcenat stavljen na snimanju holivudskih filmova pa tek onda dolazi klub. I na kraju trener - Cedomir VadimZvezduIzKrizeIOsvajamDupluKrunuOVSKI koji je svoje radno iskustvo sticao kao pomocnik zamenika kafe kuvarice saradnika pomocnika prvog trenera nekog kluba iz Abu Dabija, odakle nam dolazi svez, osuncan i okupan. Sve u svemu PARTIZAN SAMPION

Stefan PFC4EVER

pre 15 godina

@toliko
druze ti si mene slatko nasmejao...
jer 1)nemate igru 2)imate koromana 3)imate 1 bod 4)igrate s cukom u nedelju (brrrr -11)5)jer cemo osvojiti lagano jesenju titulu 6)jer cemo osvojiti duplu krunu 7)jer imate cedu za trenera 8)jer cemo prezimiti u Evropi 9)jer imate novu travu i naravno 10)JER JE PFC IZNAD SVIH

kamikaza

pre 15 godina

E ovo je lepo cuti!!
El' neko cuo za Zuku dok nije dosao u partizan?? El' neko cuo za Moreiru dok nije dosao u PARTIZAN!!! E tako se to radi draga komsinice!!! Djaba vama svi trofeji iz PROSLOSTI!! Djaba vama sto upravu promenite preko noci?? Mi smo nasu menjali dve godine ali smo je PROMENILI!!!
... I poboljsanje se i tekako vidi!!

yoske

pre 15 godina

Hahahahah... Zvezda ce da rusi sve do druge lige... Druga ligo siri grane primi neznalice sa Marakane... A koga je bre Zvezda dovela? Cuvenog Barkosa i Midsongarda ili mozda najvecu zvezdu istoka Suzukija... Odspavaj covece,sanjaj da Zvezda daje gol...

Sawa

pre 15 godina

Ej ljudi, jel' ovaj krhki prica o onoj zvezdici sto cita pod fenjerom??? Onoj sto samo 'vata "leptire" u svoju mrezu??? Sto ide ka rekordu o cuvanju tudje mreze??? Ne znam... Kako se zove onaj vozac bagera, Edgar, tako nesto??? Hahahaha... Madre de Dios...

Bili Piton

pre 15 godina

@toliko

"Za Zvezdu ovog vikenda pocinje sampionat(LOL) i ulazi u seriju gde ce da rusi sve pred sobom(LOL),vi pre derbija kiksirate(LOL),u derbiju po obicaju pucate(LOL),prilazimo vam na samo 4 boda(LOL),ali tada partizan ulazi u crnu seriju(LOL),toliko visoko letite da niste ni svesni koliko ce te nisko pasti(LOL)!!!!! Zato uzivajte slobodno jos malo(LOL),dok jos mozete(LOL),iskoristite maksimalno ovu situaciju(LOL),a vrlo brzo cemo opet citati JOKANOVICU odlazi,JOKANOVICU mars iz parizana....zivi bili pa videli.I jos nesto ni jesenju titulu necete osvojiti(LOLCHINA)!!!!"

JEDNO JE SIGURNO,TEBI NIKO NE MOZE ODUZETI PRAVO DA SANJAS,MADA...


KAD SE BUDES PROBUDIO U NEDELJU MI ISPRED VAS 11 BODOVA.

strahan

pre 15 godina

@Republika Srpska

Isto koliko Obradovic i Radovanovic u svoje vreme. 37 000 Eura. Javna je tajna da mesto u Partizanu kosta toliko.

Milan

pre 15 godina

Sa ostrava su uvek dolazili dobri krilni igraci,tako da (iako sam sam navijac Zvezde) cenim da ovaj momak uopste nije los.Posebno za nasu ligu.

strucnjak :)

pre 15 godina

(Partizan iznad svih!, 11. septembar 2008 23:44)

a sto ga diras? :)
decko je ustao iz kreveta i sad treba da puca penal protiv olimpika :))
znas da mesecare ne smes da budis?
:)))

onlyyou

pre 15 godina

Decko je bio veliki talenat i od njega se mnogo vise ocekivalo, nesto kao u partizanu braca marinovic, veselinovic, babovic,.. ali je imao jako puno problema sa povredama! Odlican je tehnicar, brz, prodoran i u skoti ga puno cene! Ako usme da resi probleme sa povredama i da malo ojaca eto nama jos jednog odlicnog igraca! Ali opet preko nekog sumnjivog menadzera, nekog bivseg golmana tako nesto!!!!

grobar mn

pre 15 godina

Tomiću odlazi. Upropastićeš fudbal u Srbiji. Neće ga više niko gledati. Kako te nije sramota da si napravio Teleoptik igrački jači, a i organizaciono, od komšinice. Toliko da je poniziš nije viteški. Odlazi i neka te zamijeni Miša Tumbas, onda ćemo imati ravnopravno prvenstvo, ako Čeda egipćane ne prebaci u Telekom ligu.
P.S. Obozavam te Tomiću Ivane

Moca Futog

pre 15 godina

Nemogu da verujem o čemu pišu ovi turski konjanici .Zadnji na tabeli ,nemaju tim ,dobro imaju novu travu i oni nekom sole pamet.Nego vi lepo overite svoje zdravstvene knjižice i lepo predajte kod lekara i čekajte da vas prozove.Takvi slučajevi moraju se lečiti.

.......

pre 15 godina

@ toliko @ krhkooo i kako god već...

Ovaj drugi komentar ti je žešće glup. Pričamo o srpskom fudbalu ALOOOO!
O kakvom Mesiju, Robinju, Barsi, Realu... ti pričaš?
Srbija brate! Ako ćemo dovoditi samo igrače koji će sutra igrati u Realu i Barsi, slabo ćemo onda ikoga dovesti... ikada...
A kada još o tome priča čovek čiji je klub doveo "supertalentovane": Jakovića, Edgara... i ostale koji vas brukaju iz dana u dan. Pa druže zadnji ste na tabeli, najgora gol razlika - pa gol niste dali. A sada tek idete Čuki...

Zato nemoj ti da brineš za Partizanova pojačanja, imaš ti svoju zvezdicu i njene probleme..

Partizan je prvi,a gde ste vi???

pre 15 godina

(toliko, 12. septembar 2008 00:48)


Hajde se ti lepo opusti i nestani odavde.Idi bre prati svoju zvezdu.Da je ovog igraca dovela zvezda on bi za tebe i ostale pajsere bio igracina.Ali vi dovodite samo reprezentativce Kanade,Azerbejdzana i ostalih zemalja u kojima je fudbal "jako popularan".
Pogledaj malo tabelu,a ne kao i svaki navijac severine da samo prosipas istu pricu sto godina.

Undertaker

pre 15 godina

I sta je bilo kad si ugasio sony?Lepo je kad su ljudi optimisti ali uvek treba biti realan.I ne znam zasto si se uopste javio u ovoj temi kad u njoj ne pise nista o Zvezdi?Gledajte vi svoje dvoriste i razmisljajte o borbi za opstanak

Schwiza

pre 15 godina

@ toliko
Nemoj molim te da me toliko zasmejavas i zabavljas svojim sanjarenjem! Hoces da kazes da ce razni devici, subasici, mijailovici naprasno nauciti da kombinuju, dodaju, igraju fudbal jednom recju? Ili mislis da ce se ta silna serija napraviti na neki drugi nefudbalski nacin? Tipa zvezdino prolece u sred jeseni?

Zemunac

pre 15 godina

Re: Komentar 10 i 11
Momci ja uopste neznam zasto se uzbudjujete komentarom broj 3. Ja sam grobar od glave do pete ali mi ne pada na pamet da se prepucavam sa nekim delijom koji ocigledno ima kompleks Partizana. Znate kako se to vidi? Pa klasika, tako sto pocne da se poziva na Bari i 1991. i da nabraja sve titule. On je zaboravio onu narodnu da se od stare slave na zivi. Pa dokle vise? Hej, to je bilo pre 17 godina! Alo, 17 godina je ogroman period. Nazalost, sušan period, u kome Zvezda nije napravila nista. Pa ispali su od Apoela ili kako se vec zovu. Ma tu nema opravdanja. Bez obzira na trenera i sve druge zavrzlame. Zvezda je zvezda, a ko su ti kiprani? Ma nije ni Partizan, naravno nista postigao u Evropi osim one 2003. i učešća u ligi sampiona, ali zasto ne reći: Partizan je trenutno bolji. Imam utisak da ce neki zvezdini navijaci koji sad imaju 20 ili 30 godina za otprilike 50 godina, kad budu imali 80 setajuci sa penzionerima na Kalemegdanu pricati istu pricu: "MI smo '91. u Bariju osvojili Kup sampiona." Ma dajte ljudi, ne vredjajte se nego se radujte kad god neki nas klub napravi rezultat. Meni je drago kad je Zvezda jaka jer to znaaci i jaci Partizan. To znaci nadigravanje i rivalitet. I zato momci, ne obazirite se na komentare poput onog br. 3.

Nes

pre 15 godina

@toliko

ti si bas malo skrenuo sa puta..jesi li ti procitao sta ti pises? pa ovo ne vjerujes ni sam sta si napisao...svakakvih ljudi ima. Pa za vas je FC Javor izmislio fudbal- pogledaj na tabelu a ne trabunjaj gluposti.Inace cu ja poceti da pisem kako cemo sljedece god uci u ligu sampiona, a za 2-3 gidune cemo tuci real i barselonu zajedno...REALNO, ZAR NE???

Loshme

pre 15 godina

@ toliko

Decko ti si zestoko iskompleksiran!!! Pa zar ocekujes da ti neko poveruje da ste vi c****i SRECNI STO STE ZADNJI I DA CETE NA KRAJU BITI SAMPIONI?!?! Pa u to ne veruje ni vas novi trener svetske klase sir Cheddomir Janewski!! Ko zna da li ce zvezda uopste da postoji do kraja sezone!!! :->

Son_of_a_gun

pre 15 godina

U brate krhki... Na cemu si, daj i nama malo? Da nije vec otvorena ova crna rupa, crvotocina, sta li vec, pa ti dolazis iz neke druge dimenzije gde je Zvezda veci klub od Partizana? Hmmmm... Ma ne verujem, da je tako vec bi sad bila apokalipsa, svemir bi izvrno zeludac od mucnine. Mada znamn ja kako je tebi, znojis se nocu, ne mozes da spavas, sve te svrbi i nervira, cekas da te majka probudi sa soljom toplog mleka iz ove "more" i kaze: Ne placi sine, sve je to samo ruzan san... Mada... Navikavaj se.

Mlki Maus

pre 15 godina

Ma Delije šta vas briga što Paritzan dovodi nove igrače...
Imate vi vaš Bari, Tokio, Arkana, Cecu, Dzaju i Cveleta, Miskovica i Spasojevica...
a imate i fax machine!!!
Kako bi inače potpisivali ugoovore!

NIJE_LOSE

pre 15 godina

ok Mekalski i ako neuspes u Partizanu nije kraj sveta to je Evropski klub onda ces 100% da uspes u Zvezdi tamo je fudbalski otpad!P.S.Miskovic daje milion evra ko postigne gol u prvenstvu!!!pfc forever

Stole PFC

pre 15 godina

Mogu navijaci komsinice da pricaju sta god hoce,ali ipak mi imamo drugu najbolju skolu fudbala posle ajax-a...Tako da najbolji igraci Evrope Izlaze iz Partizana...

Bargro

pre 15 godina

Nije lose Meklaski videcemo te i ako ne uspes nije kraj sveta za tebe Partizan je Evropski klub,a u zvezdi ces 100% da prodjes tamo je fubbalski otpad!P.S.Miskovic nudi milion evra i dva lokala u delta cityiju ko positgne gol u prvenstvu!!

dr.Sokrates

pre 15 godina

E ovaj krhki i"visoki" od samo 168 cm visine ce biti glavni u skok igri. Taj da vredi pored toliko engleskih i skotskih ekipa resio da igra u "velikom evropskom" klubu u Srbiji. Prvi ostri start eto njega na aut liniji. Molim boga da dodje da nam skot pokaze tehniku

Partizan iznad svih!

pre 15 godina

@toliko
Veze ti nemas decko sta znaci biti pravi navijac...Navijanje zbog trofeja je odlika fensi navijaca, dok su pravi uz klub i kad gubi i kad pobedjuje!
P.S. Sto se tice trofeja, ako se pogledaju svi sportovi mi ih imamo mnogo vise, ali to uopste nije bitno...

javor 0:2

pre 15 godina

Možda od ovog momka ne bude ništa i možda nikad ne zaigra za Partizan. Međutim, treba stalno i svugdje tražiti igrače. Primeri sa Moreirom i Zukom to pokazuju. Nisu ni skauti i treneri evropskih ekipa često baš pametni i njima pod nosom mogu promaći kvalitetni igrači, onda neki momci nemaju sreće. Ulete u seriju povreda, nalete na glupave trenere, loše menadžere. Zato naše klubove ništa ne košta da dovedu ovakve igrače na probu, pa da vidimo. Da ne govorim kakvih neiskorištenih talenata ima po Africi, Južnoj i Centralnoj Americi, Aziji. Bilo bi dobro kada bi svi naši klubovi imali dobar skauting, pa da nam liga bar na nešto liči.

zivan ljukovcan

pre 15 godina

malom treba dati sansu. sto se tice titule sa njim ili bez njega tu je vec sve jasno. naravno samo ako zvezda zadrzi vihornog koromana i bedema odbrane tutorica. pozzzz za sve grobare

Podsecanje

pre 15 godina

@A inače za JSD igraju samo krupmi momci: Saša Ilić,Zoran Tošić, Moreira, Nadj, Rnić...Njih pet - ko dva cela!

Dobro a Perica Ognjenovic?
I Zvezda je osnovana kao JSD,i 23 titule sampiona i 19 kupova i 1 KES i 1 Interkontinentalni kup Zvezda je osvojila kao jugoslovenski tim!
A Skot koji nije igrao celu godinu za svoj klub tesko da moze da bude pojacanje za Partizan.

MiljanV

pre 15 godina

Izgleda da je došlo vreme da za nas i škoti budu tehničari! Šta da se radi, mi ćemo da trčimo i borimo se kao oni, a oni će da budu "evropski Brazilci". Što kaže jedan: "Kud ide ovaj svet"! Samo da li će i naša publika biti kao škotska, prezadovoljna i kad tim izgubi, a "izginu" na terenu?! Mislim da su nama potrebniji škotski halfovi nego njihova "mala" krila. A Zvezdi ne pomažu ni "Naša krila" ni Krila sovjetov, oni imaju Bari i trofeje, šta će njima igra kad su oni sve osvojili, pa više neće da se igraju (s nama). I imaju lepši dres i veći stadion i njihov je tata jači od našeg,i imaju ujaka u Americi, i batu u FSS, i Piksija u Japanu, i Džaju u ...A mi, šta mi hoćemo uopšte, samo da se igramo ako nam dozvole. Valjda će i ovaj Škot znati da se igra, a ne samo da bije. Pozdrav za Hrabro srce.

Bosko

pre 15 godina

Mladi fudbaler Gane,desni bek (stvarno ne znam ime),19-godisnjak,kad je potpisao za Totenhem,na konferenciji je,na pitanje ko je sve bio zainteresovan za njega i da li je zadovoljan zbog potpisa za Totenhem izjavio:
Za mene su bili zainteresovani mnogi velikani Evropskog fudbala Mancester,Real,Liverpool,Valensija,PARTIZAN...ali mi je Totenhem idealan klub za afirmaciju.

Eto toliko...

P.S. Bilo je objavljeno i na nekom sajtu,da li mtsmondo ili b92,nisam siguran-znam da je komentator na sportskim vestima na b92 rekao ovo.

Bob Sent Kler

pre 15 godina

Zamislimo jednu hipoteticku situaciju: U Srbiji od Barija na ovamo nije bilo piratskih prenosa stranih utakmica jer su zabranjene zbog zastite domaceg fudbala a RTS prenosi samo domace klubove kad igraju u ino kupovima.
Situacija bi izgledala ovako: Vi cigani koji pratite samo Zvezdu ne bi imali sta da gledate poslednjih 17 godina tj. zaboravili bi kako izgleda fudbal ukoliko ne bi zvirnuli malo u prenose vecito rivala.
Svaka cast na vasoj proslosti i Bariju to vam nikad niko nece osporiti niti moze oduzet, ali drugovi cigani imidz kluba nije potrebno samo izgraditi nego i odrzavati. Momci koji su rodjeni par godina pre Barija i tu negde imaju sad po 18-22-23 godine, nicega se ne secaju od te vase slvne proslosti i zamislite se zasto bi ti klinci i sta bi to bilo poslednjih godina sto bi ih opredelilo da navijaju za Zvezdu. Ja se ne secam '66, pa cak i da su osvojili poceo sam da navijam za Partizan ne zbog te generacije i svih proslih vec zbog Mancea i Cave Dimitrijevica. To su bili idoli mog vremena a svi klinci traze svoje idole u svom vremenu. Ja odgovorno tvrdim da je Partizan jaci brend u poslednjih 15 god od Zvezde, i da je broj novih navijaca Partizana veci od broja navijaca Zvezde. O onima koji vise vole kosarku necu ni da pricam, tu i FMP ima vise novih navijaca. Koji su to sportski uspesizadnjih 15 godina koji bi opredelili klince da navijaju za Zvezdu. Vasi najveci sportski uspeh zaddnjih 15 god je bio: Nismo se obrukali! Od koga bi god ispali to ste govorili(Milan, Lacio, Kijev). Jedva ste bre Levadiju prosli, primili gol sa pola terena, i jedini svetli trenuci (ali samo u domacem fudbalu) su vam bili Zigic i Pantelic, ali ne zbog njihove snage vec zbog pocetka dvogodisnjeg rasula u Partizanu. Toliko...koliko

nenadbn

pre 15 godina

omg pa nije lik stoper ili spic pa da bude 2 metra visok....ovo sto je nizak moze samo da znaci da je eksplozivan sto se i trazi za krilo

netto

pre 15 godina

Kako ste krenuli, vas ce jos malo da izbrisu sa sajta UEFA-e za Bari 91.

I moj tata je nekad putovao po svetu, al sad njegov sin gleda svet sa racunara i ne hvali se tatom.