Ponedeljak, 08.09.2008.

22:02

Janevski potpisao faksom

Čedomir Janevski novi je trener Crvene zvezde, saznaju 'Novosti'.

Izvor: B92

Janevski potpisao faksom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

275 Komentari

Sortiraj po:

Alek Atanasovski

pre 15 godina

Ne plukajte po covekot uste ne stignal vo Belgrad.Cedomir Janevski e Makedonska fudbalska legenda i ke napravi dobar rezultat so srpskiot klub.Site neinformirani navijaci i plukaci ke gi vidam za 2-3 meseca.Napred Cedomir

kaligula

pre 15 godina

Seca li se neko kako je Berluskoni srozao Milan osamdesetih godina,ispao u drugu ligu i tako mu oborio cenu i cini mi se potom ga preuzeo za male pare? Sve ovo me podseca na taj scenario...ali mozda gresim...

Coco Bill

pre 15 godina

Ha !, koliko ja vidim on je bio "samo" pomoćni trener. I to pomoćni trener ne tako poznatim trenerima, bolje reći anonimusima ???, Bravo !!!

Nada umire poslednja

pre 15 godina

Proslo je vec dva dana a Enirati nisu bas tako daleko. Je li se, kako bi to bilo lepo, faks negde zagubio? Je li neko zna da li Zvezda igra u subotu, ili Uprava veruje da joj uopste ne treba bilo kakav trener?

vladimir

pre 15 godina

Kapelo ne bi pomogao. Nije do trenera vec do igraca, pa nisu li zvezdu do krova Evrope i sveta vodili treneri koji nisu imali posle nikakav uspeh nigde. Znaci do igraca je!

Delijata sa Severata

pre 15 godina

Kad gi nas batko Janevski sastavi tim od Zvezdata toj ce gi izgleduva ovako:na gol Stamenkovski,desno bekche Ninkovski,shtoperche Gajevski,drugo shtoperche Tomovski,levo bekche Mijailovski(alijas Najdovki),desno krilche Lazetski,sredinche Bogdanovski,kapitenche Milijashkovski,levo krilche Plamen Koromanovski,polu-strelche Burzanovki i najubavije strelche Trichkovski.
Napred Zvezdata i ziveo drug Kiro Gligorovski!!

zeman

pre 15 godina

Gani šta paničite?Pa ja ću da vam kazem u čemu je fora..bila je nagradna igra u Zurnalu,ko ogrebe"tri marakane"on je trener Zvezde!!!Janevskom se posrećilo,poslao vam fax i to je to

Stefan

pre 15 godina

Ako ovo nepomogne postoji samo jedan "lek"... Kao trenera da Zvezda uzme neko "vojno lice" pa taj da pocne da samara redom. Sto da ne!? Obilicu je jedne godine to "upalilo"!

Doktor Savatije

pre 15 godina

Brate Ilija,imas od mene 100% podrske i poverenja!!Necu uopste da sudim pre nego sto se pokazes i ti i tvoji ljudi!!Ja kao veliki navijac mogu samo da ostavim srce na tribinama i pomognem nam da pobedjujemo u serijama i da se zajedno radujemo!!
Ajde vec jednom da krenemo jer sve zavisi od nas!!!!
(Balkan Boy, 8. septembar 2008 22:43)

Decko uzima istu vrstu opijata kao Radomir Antic pre konferencije za stampu. Sto se gosn. Ivica tice, tu nema pomoci. Predlazem kolektivnu motka-terapiju, ne u nadi da ce im pomoci, vec cisto radi zadovoljenja navijackih dusa. Srdacan pozdrav

sveti ilija

pre 15 godina

а ја сам као веровао да смо дотакли дно, кад оно има још............ужас!!!

Petar

pre 15 godina

najbolje bi bilo da moze i da se igra preko fax-a mozda bi bolji bili.... nema od ovog nista! xvala bogu pa sam doziveo neke svetle trenutke zvezde

goran

pre 15 godina

Pa da Zvezda trazi struku i pedigre cuvala bi Zemana. Ovako osim navijaca svi su zadovoljni. Sad Janevski moze da ukrasi svoju karijeru jednim zvucnim imenom i ako ako se danas Zvezdina velicina moze videti samo u zastarelm arhivama ili u muzeju; igraci napokon mogu da odahnu od profesionalnih treninga i uhvate ritam koji odgovara njihovim (bednim)kvalitetama; dok ce uprava moci da imenuje kapetane, sastavlja tim, udovoljava raznim menadzerima, kumovima, talenima preko kumova i privatnih veza... Katastrofa !

Grobar(i) NG

pre 15 godina

Kada je Djuka dosao na mesto trenera PFC-a svi su pricali da ne valja, kada je Jokan dosao na mesto trenera PFC-a svi su pricali da ne valja. Prvi je stekao zalihu i igraju najatriktivniji fudbal na Balkanu a drugi je uspeo da sacuva tu zalihu i osvoji duplu krunu. Radomira Anitica su svi hvalili i govorili da je on jedini koji moze da digne reprezentaciju na visi nivo a ono mi se mucili da damo gol Faranima do 88-min.(prvi ne racunam jer da je neki bolji igrac bio bi korner a ne autogol). Mada za Antica je jos rano govoriti ali ako se nesto ne popravi prolazi isto kao Djuka(bicemo 5. u grupi ispred Farana). Tako da nikad se ne zna ovog kritikuju ali ko zna sta ce biti na kraju. Mozda je on zaista novi Benitez, Murinjo, Ferguson (mozda malo preterujem ali...). Sacekajte da prodju nekoliko kola pa cemo videti.

disperzi

pre 15 godina

Ovi Markani su zaista divni momci, jedan je zaradjivao noseci gajbice, a ovaj se voli Zvezdu do fanatizma(e Bunjo Bunjo). Lepo je vikao Velja(dok nije i sa usao u vrzino kolo): "Miskovicu prikoci, stani malo, povuci rucnu Miskovicu" a svi smo se smejali(i ja sam)........Udri IH JACHE Norise Chache

Маркаланц

pre 15 godina

Ма бре волим Звезду и мука ми је од ваших ироничних коментара.
Зар треба да је љубав према Звезди мања због неких глупих људи недостојних живота...мислим на све људе који су на рачун Звезде узимали паре нелегалним путем или који су на било који начин помогли срозавању имена најбољег српском тима. Брига ме за њих болим Звезду највише на свијету!

ДЕЛИЈА НИКШИЋ ДНРС

limeni ratkovo

pre 15 godina

predlazem sebe za trenera zvezde..moj nacin vodjenja utakmice je svima dobro poznat i imate na internetu..za razliku od ovog janevskog koga nema nigde,ja sam svoj nacin toliko usavrsio da sam postao zvezda medju srpskim trenerima...pozz iz ratkova od limenog..

mile-delija

pre 15 godina

Ovo je strasno!Cetiri meseca radio samostalno u Brizu,sada pomocnik drugorazrednom treneru Luki Peruzovicu.Zar je to trener koji ce da vodi Zvezdu,ne mogu da verujem!Jedina preporuka mu je ta da je prijatelj sa Ilijom Ivicem.Tesko nama i Zvezdi,predsednik(Den Tana)doveo sportskog direktora a on vec poceo da kupi prijatelje,sta ce biti kada pocne dovoditi igrace?Ocekujem da ce mu mladji brat zaigrati u Zvezdi.Ljudi ima li neko da prekine ovu agoniju?

Delije SEVER forever

pre 15 godina

99% komentara je odmah pocelo sa pljuvanjem Ivica i novog trenera (mada je 70% toalovica). Od mene samo jedno pitanje za sve:"Da li je polovina vas znala sa Aleksandra Jankovica" . Zato dok ne vidite ne komentarisite.

Dejan

pre 15 godina

"eznam samo sta li se ovi grobari sile, pa oni najbolje znaju da nije vazno trenersko iskustvo"(Vermezovic,Mateus,Djukic mis,Jokanovic)"

Pa nije, vazno je za koje timove su ranije igrali igraci i koje su rezultate postizali kao igraci. Pa za ovog je i Vermezovic megazvezda, Jokan mu je nedostizan, a da li da trosim reci o Djukicu ili Mateusu?

Dejan

pre 15 godina

"Posebno
naglasuva radosnicu zbog saradnju sa zemljaka Trickovski kojeg poseduva dar i moc od Boga da moze predliblata cak 3 nogometasi odjedared
i to u pun kros.
(zorz, 8. septembar 2008 22:54)"

Koja tri fudbalera? Iz Pelistera ili iz Sileksa?

Nebojsa

pre 15 godina

Zanima me samo jedna svar ko hoce da unisti znezdu i kupi je jevtino,izgleda Miskovic ali to je samo moja sumlja.Meni sve jedno samo da se to malo ubrza.NEK IZGUBIMO JEDVU SEZONU ALI NE VISE!!!

ja

pre 15 godina

Kakva tuga, cemer, jad...Trener potpisuje faksom, bio je pomocni trener u DubajU :)))))))
Zvezda je daleko kvalitetom od Partizana i Vose, a nisam siguran da ce moci da se nose ni sa Cukom!Videcemo u nedelju, posebno treba obratiti paznju na utakmici Cuka-Zvezda!!!

Marko

pre 15 godina

Neznam samo sta li se ovi grobari sile, pa oni najbolje znaju da nije vazno trenersko iskustvo"(Vermezovic,Mateus,Djukic mis,Jokanovic),bitan je onaj ko stoji iza tog trenera a iznad FSS-a,sudijske organizacije,zajednice prvoligasa....ustvari zakunite se i recite ZECEVICU HVALA TI ZA SVE STO SI URADIO I RADIS ZA PARTIZAN.Malo vas je poremetio Piksi u grabljenju domacih titula ali ne budite tuzni on je ipak proso Francusku skolu kod bivseg predsednika Olipik Marseja Brenara Tapia. Zato se nadam da ce se vratiti Dzaja i Miskovic da razjure ove miseve Curkovica ,Karadzica i ostalu Partizanovu lopovsku masineriju,pa da vidite kako od anonimusa postaje pravi trenerski strucnjak. No sto ja to vama pricam vi to najbolje znate. Setite se Zenge zvanog neznalica pa taj "trenerski majstor" osvoji duplu krunu. Ko razume shvatice!!!!!!!

Aleksandar Raonic

pre 15 godina

Ja nisam nikada cuo za njega,ali vidim da je vodio(pa i kao pomocnik)mnogo bolje klubove nego sto ste vi.Ovo je ,ali DEFINITIVNO korak u nazad za Makedonskog strucnjaka.P.S Sta je njemu ovo trebalo.

lud & zbunjen

pre 15 godina

Napokon adekvatno resenje. ekipa koja ce se ove sezone verovatno boriti za ucesce u Kupu UEFA ( 4. do 3. mesta u ligi) ne moze i ne treba da ima zvucnijeg trenera. dajmo sansu tom momku pa neka se dokaze.Ova sezona je sto se tice pravih ambicija za CZ zavrsena onda neka bar pokusaju da naprave i tim i igru. Izgleda da je Jankovic bio najbolje resenje ali njegov rad nikako nije odgovarao raznim menadzerima i pre svega finansijerima kluba. Shvatite vec jednom da projekat nije Evropska Zvezda nego DELTA MAXI PLAZA ili kako ce se vec to zvati a ako tu bude i neki fudbalski klub - nema veze!!!

jojo

pre 15 godina

Čedomir Janevski
From Wikipedia, the free encyclopedia
(Redirected from Cedomir Janevski)
Jump to: navigation, search
Čedomir Janevski
Personal information
Date of birth July 3, 1961 (1961-07-03) (age 47)
Place of birth Skopje,, SFR Yugoslavia
Playing position Retired Defender
Club information
Current club Flag of Belgium Club Brugge K.V.
Senior clubs1
Years Club App (Gls)*
1980-1984
1984-1989
1989-1991
1991-1995
1995-1996
1996-1997
1998-1999 Flag of Yugoslavia FK Železničar Niš
Flag of Yugoslavia FK Vardar
Flag of Belgium Club Brugge K.V.
Flag of Belgium R. Charleroi S.C.
Flag of Turkey İstanbulspor A.ª.
Flag of Belgium K.S.C. Lokeren
Flag of Belgium Daring Club Blankenberge
National team
1987
1993-1995 Flag of Yugoslavia Yugoslavia
Flag of the Republic of Macedonia FYR Macedonia 2 (0)
5 (1)
Teams managed
1997-1998
1998-1999
1999-2000
2000-2005
2005-2007
2007
2007-2008
2008
Flag of the Republic of Macedonia FYR of Macedonia U-21 national team

Flag of Belgium Daring Club Blankenberge (player-manager)
Flag of Belgium Daring Club Blankenberge
Flag of Belgium Club Brugge K.V. (youth team)
Flag of Greece Olympiacos (Assistant)
Flag of Belgium Club Brugge K.V.
Flag of Belgium K.A.A. Gent (Assistant)
Flag of Serbia Red Star Belgrade

1 Senior club appearances and goals
counted for the domestic league only.
* Appearances (Goals)

Čedomir Janevski or Cedomir Janevski (Macedonian: Чедомир Јаневски) (born 3 July 1961 in Skopje, SFR Yugoslavia) is a former Yugoslav and Macedonian football defender. He is currently the manager of Serbian football team FC Red Star Belgrade.

dr.Sokrates

pre 15 godina

Ja san zvezdas , a zasto trener mora da bude zvezdas.To je demagogija Staneta Karasija i onih koji nikada nisu dobili sansu a nisu nista ni uradili u zivotu. Fudbaleri su profesionalci kao i trener i moraju da odgovore svom zadatku zasta su placeni. Ni ja nikada u mojoj firmi nisam mogao da biram koga cu za direktora. U Spaniji, Engleskoj, Italiji dovedu coveka za trenera za koga misle da ce da opravda ocekivanja.A kakvi su igraci i ko ih je doveo to je drugo pitanje

Delija Tokyo

pre 15 godina

A ko je Jokanovic. Ovaj je barem negde radio a gde je Jokan radio.Igrao covek dve utakmice za A reprezentaciju Jugoslavije. Isto je bilo i sa Djukom .Jedino sta je radio u zivotu to je jedna sezona mlada reprezentacija i malo Partizan. Greota je sto su Saleta Jankovica oterali ali pustimo ovogda sa igracima koje nije doveo pokusa nesto

Sve bolje od boljeg

pre 15 godina

Zvezda propada a mi dovodimo pomocnog trenera.Verovatno su lose ukucali na google sigurno su hteli JANKOVIC.U zvezdi postaje tradicija da se treneri menjaju posle dva meseca(Djurovski,Jankovic,Zeman,mozda sa i Janevski) ko zna.Sigurno je strasan trener cim potpisao FAKSOM.

Javlja_mi_se

pre 15 godina

Ivicu,a jel mogu ja da budem "sef strucnog staba"?Nikad se nisam profesionalno bavio sportom,nemam trenersku licencu,nemam iskustvo,al što imam viiizijuuuuuuuuuuuuuu...

begbie86

pre 15 godina

Ajde prestanite da hejtujete čoveka, polovina vas nije čulo ni za Muslina kada je došao u Zvezdu, a sada ga svi slavite! Ilija Ivić nije ni lud ni blesav - a i ne radi taj posao od juče. To što je doveo Janevskog za trenera je na njegovu odgovornost, a ne verujem da bi se baš toliko igrao sa reputacijom...

Cvetko

pre 15 godina

Kakav nam je sport s obzirom na lopove koji jašu njime a fudbalom pogotovu i reputacijom koju on ima, dobro je da i ovakvi treneri dolaze. Novac koji se obrće, dakle, nije mali pa se zbog toga kojekakvi polutani "primaju". Nažalost, svi novčani tokovi su bez ikakve kontrole a o porezima da i ne govorimo. Bitno je da običnu raju deru za svaku sitnicu a ove neznalice požuštaju da otimaju!
SRPSKI FUDBAL JE SRAMOTA pa ne vidim zašto bi se neki osećali bolje ako navijaju za Partizan. Sve je to ista bagra.
DOLE FUDBAL! UUUUUAAAAA!
Cvetko

TESKO BOGU SA NAMA KAKVI SMO

pre 15 godina

Nikad nisam ostavljao komentar, ali sad stvarno moram... Da li je moguce da niste pustili coveka ni da stigne u BG a vec ga najgore napljuvali??? Kad budete imali pravo na to, tj. ako zvezda nastavi ovako, onda pljujte koliko hocete!! Ne znate ko je, pa odmah sve najcrnje...STRASNOO!! Samo se bojim da ce on brzo skontati gde je dosao i sa kim ima posla, a to je najvecim delom upravo zbog ovakvog nenormalnog stava...
Neverovatno kakav smo mi narod...
P.S. grobari, dao bog pa vam se svi ovi podrugljivi komentari obili o glavu...

Bojanc

pre 15 godina

Ljudi, nemojte se puno nadati... Da li je dobar trener ili ne, nije ni bitno. Mozes i Sumaheru da das yugo, ali ne mozes da ocekujes da bude sa njim prvi...

Makedonce

pre 15 godina

Nije da branim Janevskog posto je iz moju zemju ali zaista nevalja kad pjujes po nekome koji jos nije sjeo na klupi...Mozda i imali su celnice CZ bolje resenje ali oni preuzimaju ovaj rizik a nemogu da to urade svi internet strucnjaci CZ....ja ipak verujem da Cede napravice nesto sa zvezdom kolko se sjecam i Djurovskim vama nije valjao paje doneo duplu krunu CZ a sad sa velikim Zemanom gubite od APOEL(koji zamalo nije ispao od naseg Pelistera) i jos smesnij Javor alikakvi su navijaci zvezde bolje od takvih rezultate i nezasluzuju....a ti sto se potpisujes kao Diamantidis...jesi li ti siguran da nisi ustvari Dimitrovski???kolko sto ja se secam makedonci nemenjaju imena i prezimena ljudima koji hocu da imaju makedonski pasos to rade samo Grci i muslimanski svet pa pitam se: ko ste ustvari vi ??odkud ste??

Ponor, sunovrat, dno dna, mrak i kraj.

pre 15 godina

Ovo je SPRDAČINA šta se uradilo I ŠTA ŠTA SE I DALJE RADI na štetu nekad velikog kluba! Ovo je tačno kao skrivena kamera, lepo je negde ovde neko to već napisao! Ne mogu da verujem, kao da se u ovom klubu takmiče ko će veću glupost na što veću štetu Zvezde da napravi! Kako smo mi samo prsli majko moja mila...Olupaće nas i Čukarički 100% u subotu, živi bili pa videli!

Srbin, BL, RS

pre 15 godina

ma dajte grobari,molim vas, jokanovic kao ima iskustva. Koga je on vodio prije preuzimanja partizana. NIKOG. Bice ovo sa Makedoncem sve ok.

kuku lele, beri kozhu na shiljak

pre 15 godina

jel mogu ja da budem malo trener?!

imam fax mashinu, a i znam da shutnem loptu, majke mi!!!

gospodo iz uprave, da li ste pri chistoj svesti i zdravoj pameti?

NE IGRAJTE SE NASHIM KLUBOM!!

Misa Petrovic

pre 15 godina

Zvezda nije izabrala najsrećnije rešenje ni kada je sportski direktor u pitanju ni trenera. Još ako pobedi Džajina struja i on ponovo dodje biće sigurno još gore i žalosnije na Marakani, bez obzira što sada mnogi misle da gore ne može biti.
Očekujem, za par godina, kada se privatizuje Zvezda da Pixi bude menadžer kluba, sa ovlašćenjima da trenira ekipa, ali i da kupuje i prodaje igrače. Uz njega očekujem i Jugovića, kao i Boška Djurovskog.

Zare

pre 15 godina

Ljudi, al se zaleteste sa pljuvanjem ako ovako nastavite izazvaćete poplavu! Prvo, Ilija je dokazani direktor u više sezona u Grčkoj i ima karijeru koju nema ni jedan drugi sa ovih prostora u vodjenju kluba (osim Džajića). Drugo, trenera Janevskog je upoznao i sa njim radio dve godine te za njega nije anonimus i nepoznanica. Treće, Ivić je pokazao da zna šta radi ranije i da ne dozvoljava da mu se neko meša u posao te u skladu sa tim sam bira i saradnike u koje ima poverenje. Šta je tu čudno? Četvrto, domaći treneri koji se pozivaju kao spasioci su na istom stadijum kao i naš fudbal (čast vrlo malom broju izuzetaka koji svoj usluge naplaćuju papreno skupo). Peto, ovde se ljudi već kunu u Jankovića, Djukića i Jokanovića. Šta ti ljudi imaju više iza sebe u karijeri od makedonca. Svako ima po jednu dobru polu-sezonu a neki čak ni to! Zat ljudi smanjite doživaljaj i podržite ove ljude bar do zime pa onda kritikujte!

Srbin,RS,BL

pre 15 godina

....ma dajte grobari, molim vas, Jokanovic je kao covjek sa iskustvom. Koga je on vodio prije dolaska u partizan. Nikog.Bice ovo sa Makedoncem ok. Vidjecete

Milidragovic Jovan

pre 15 godina

Iliji Ivicu nije ostalo puno prostora za rad.Do zime nema dovodjenja igraca,sto je mozda i dobro,da se vidi koliko mogu ovi sadasnji,pa na zimu da se napravi kakva-takva selekcija,a sledeceg leta da se uradi prava stvar.
Ivic je za trenera izabrao coveka u ciji rad se uverio u Olimpijakosu bez obzira sto je Janevski bio tamo pomocni trener.Secam ga se kao igraca,bio je to dobar half,osim snage bilo je tu tehnike i dobrog pregleda igre.Ta generacija Vardara je na kraju bila i prvak,ali su to bile cuvene sajberove odluka,pa vise ne znam da li su FSJ ili sud skrojili tabelu na kraju.
Podrzimo cveka ako iskreno volimo klub!

puran

pre 15 godina

Šta pametujete protiv čovjeka.Zeman je bio kao veliki nogometni stručnjak ,pa eto šta je postigao .Nisam baš primjetio da ste ga toliko pljuvali ,nego kao igrači su sve krivi. Krivi sigurno jesi ali velika je krivica i Zemana.Sda kasd dolazi ovaj nepoznati ,onda ako bude neuspkješno bit će da je samo on krivi jer nije znao posložit ekipu ,a veliki Zeman je znao

Милан С

pre 15 godina

Мало инфо:Јанески важи за строг и стабилен тренер, посветен на работата и на фудбалерите, а многу некоорпоративен со новинарите“, објавува весникот.
Чедомир Јанески беше успешен фудбалер на Вардар во периодот од 1981 до 1989 година, каде играше и со најдобрата генерација на скопскиот клуб заедно со Дарко Панчев, Илија Најдовски, Драган Канатларовски и Васил Рингов. Тој зборува пет јазици, македонски, српски, англиски, холандски и француски. Како тренер самостојно го раководеше белгискиот Бриж, а тимот од ОАЕ го раководел зедно со хрватскито стручњак Лука Перузовиќ

Ne priznajem potpis faksom

pre 15 godina

A da mi bolje dovedemo Jesica? Ima covek medunarodnog iskustva, poznaje srpski fudbal a malo je trenera u poslednjih nekoliko godina vise pomoglo Zvezdi...

Mislite globalno, delujte lokalno.

pre 15 godina

Bila jednom jedna zemlja na brdovitom Balkanu. U toj zemlji bilo mnogo korova kojeg je iz dana u dan zalivao bastovan po imenu Grbavi Misko. Pomenutog su od miloste njegovi cepovi zvali "Mr Berns", aludirajuci na poznatog junaka i njegovu prevarama stecenu imovinu iz crtanog serijala "Simpsons". I jednog dana Grbavi, kako to obicno biva u najvecim hororima, dobije potomka, koji ce, je li, naslediti sve njegove karakterne osobine, ali i ogromnu zaostavstinu u nekretninama i bankovnim racunima. I kako obicno biva u prokletoj ljudskoj prirodi to mu ne bese dovoljno. Vec tzv. "Mali Misko", do tada vec dovoljno razmazen i prepotentan zatrazi od tatice da mu kupi Fudbalski Klub "Crvena Zvezda" (kud` se ne odluci za "Partizan"), na ogromnu zalost milionske, ali bespomocne armije navijaca pomenutog kluba. I tako je Mali misko, sada vec dovoljno stasao da sam organizuje multi-giga prevare i obmane na nivou drzave, a kamo li na nivou fudbalskog kluba, koji broji nekoliko desetina nejakih staraca, koji ne da bi trebalo da su u penziji, vec na aparatima za reanimaciju.
I tako nash, nekada fudbalski gigant, polako odlazi u istoriju i od velikog evropskog imena, polako prelazi u jednu jeftino placenu igracku koju ce mali Misko, ubrzo posto mu predje u dosadu, ostaviti na dnu onamo gde je i nasao i sebi pronaci drugu zanimaciju, koja ce opet privremeno zaokupirati nnjegovu bolesnu mastu(bez uvrede).
A mi dragi moji i drage moje, kao i u drugim drzavnim sistemima, mozemo samo da budemo nemi posmatraci, koji ce s` vremena na vreme, napraviti neki mali trzaj, cisto da pokazemo da smo jos zivi, da mrdamo. Ali da smo ne dovoljno jaki da se odupremo sistemu, nazalost.

D.Z.

pre 15 godina

Za ovakvu ligu ovo je,čini se, bolje rešenje nego Zeman.Zeman je terao neku visoku taktiku kao kad je trenirao Totija i sl.A realnost CZ je liga lošeg kvaliteta sa glavnim rivalom koji je u prošloj sezoni pokrao sve derbije;takva liga je prisilna liga i priliči afričkim državama tipa Kenije i sl.Zato ako neko priča o CZ kao velikom klubu ne treba to da čini van stvarnog društvenog kolora u kome se nalazi.

RED OR DEAD.CZ

pre 15 godina

Nasoj CRVENOJ ZVEZDI makedonski sportisti su uvek donosili puno radosti i istorijskih uspeha(PANCEV,NAJDOSKI,STOJKOVSKI,KANATLAROVSKI,DJUROVSKI i ostali).Gospodine JANEVSKI zelim vam da nastavite tu tradiciju.SRECNO.

Ariljac

pre 15 godina

Ajmo sada podrska Janevskom,trener je koji je 24 casa posvecen timu,zna da zakaze i po 3 treninga dnevno i da poneki opdradi sa njima!Kada je bio pomocnik u Olimpijakosu vise je on vodio treninge i donosio odluke nego glavni trener!Procitajte u Zurnalu sta kaze onaj Jorgacevic za njega,bio mu je trener 1 god...Kazu da onaj Toni Savevski stize za direktora oml. skole umesto Krmpote,momentalno vodi oml. skolu AEK-a koja se smatra jednom od najboljih!!!Ajmo braco DELIJE da podrzimo i Ivica I janevskog i Miskovica a da sacekamo Savevskog i naravno kralja DZAJU!!!ZVAZDA U SRCU!!!

Archelay

pre 15 godina

Jas sum navivac na Crvena Svezda i normalno da go podrzuvam Janevski za trener.E,sega,stom Makedonija ima tolku mnogu navaci za Crvena Svezda,zosto da nema i makedonski trener?Bidite uvereni deka Cede e odlicen trener i visok intelektualec.Znae da raboti na strucen,trhnicki i psiholoski plan so igracite.Da ne e mafijaskoto gnezdo vo Fudbalskiot sojuz na Makedonija Janevski odamna ke ni bese selektor mesto ovoj Katanec koj,i pokraj neuspesite uporno prodava magla.

Darko M

pre 15 godina

Nikoj ne moze da i pomogne na Zvezda! Ni Kapeolo i Murinjo zaedno da bidat treneri na Zvezda, dzabe! Zato ne plukajte po Cede Janevski, koga nesto drugo ne e vo red so crvenite od Beograd! Znam frustraciite se teski, ama pocnete da gi barate vinovnicite na drugo mesto! Pozdrav

Vlada

pre 15 godina

Prvo, Ivić je igrao i u generaciji 91-92, sledeće sezone Zvezda je promenila skoro ceo tim, a za Partizan je irala njihova najača generacija svih vremena (Mijatović, Jokanović, Brnović....), tako da razlika od 14 bodova je bila realna, te godine je Zvezda ipak u Finalu kupa pobedila Partizan.
Ilija Ivić je bio odličan fudbaler, a dobar je i sportski direktor, tako da Zvezda nije mogla da nađe bolje rešenje od njega. Što se tiče trenera mislim da ništa nije bolji od Jankovića, ali dobro, neka mu je sa srećom.
I još jedna poruk za Grobare, gledajte vi da prođete taj Temišvar, a pustite nas da mi radimo u našem dovrištu šta hoćemo, naš problem, imamo toliko titula i toliko pobeda više u medjusobnim mečevima, da nas nećete stići ni za 15 godina.....Toliko...

Mischa

pre 15 godina

Црвену Звезду чека судбина Обилића. Сви који мисле да је то добро за Партизан и српски фудбал, нека погледају хрватско првенство у коме Динамо доминира, а испада увек у првом или евентуално другом колу купа УЕФА. На тај начин нити постоји интересовање за домаће првенство, а још мање за унапред изгубљене међународне утакмице.

srbin

pre 15 godina

Au.. pa ovi nisu normalni. Pa gde iskopase Chedomira bas me zanima.Javlja mi se da ce do kraja jesenje polusezone na mesto trenara doci i Dragi Kanatlarovski,Ilija Najdoski i ostala braca iz Makedonije.Svasta.

dejan velja

pre 15 godina

komšije jeste se ikad pitali kuda vas sve ovo vodi možda ka nekom ponoru, daj ljudi probudite se nece prvenstvo biti zanimljivo bez vas!!!

Car,Kralj - najveći na svetu

pre 15 godina

Mnogo pametnjakovića na ovom blogu!!!Sve sami stručnjaci i trenerčine!Čovek nije ni počeo da radi, a već ne valja... Vidim da mnogi hvale Zemana - čoveka bez autoriteta, kome ne valjaju igrači za koje je, do juče tvrdio da mogu mnogo?!Pa većina trenera počinju od pomoćnog!Kada bi Jokanu sklonili Belog Stevanovića, nisam siguran da bi mnogo toga uradio?!Da se ne lažemo, Janevski je kao pomoćnik radio u mnogo ozbiljnijim klubovima od Zvezde - mada mi je teško da to priznam i valjda je nešto i naučio!Pustite čoveka da radi,makar do polusezone, pa onda komentarišite!!!A propast je ako se Džaja vrati!!!To je loše.U njegovoj eri se kralo kapom i šakom, pa ljudi, njemu se još sudi za lopovluk!

vlada

pre 15 godina

Svaka čast.Bolji izbor nije mogo biti napravljen.Mislim da ovako nešto čeka i nas "Grobare" jer je u pitanju obezvređivanje kluba radi prodaje.

Brcko

pre 15 godina

Ja mu dajem do sredine oktobra, zivi bili pa vidjeli!!! 'Oce neko da se kladi???
Mislim stvarno nema smisla, on cak nije prvi trener u Emiratima a ja dobro znam kakva im je liga ovde jer zivim vec 3 godine u Dubaiu... Mislim bruka za CZ, velika bruka. I onaj Zeman je bio kanta od trenera sto je i pokazao na pocetku sezone ali za ovog makedonca je Ben Suster...

Čilić

pre 15 godina

Zvezda je odabrala pravog trenera.Toletovi partizani se već raduju jer su "naviknuti" da na sportski način osvajaju bodove i prvenstva i da otimaju kada se stvarno pojavi protivnik koji je kvalitetan.Zato je Janec pravo rešenje.

crna zvezda

pre 15 godina

Ovaj covek je dobar ko hleb!
Situacija u zvezdi je takva da je on rekao "evo ja cu"!A ni jedan trener koji ima iti malo renome nije lud da sad trenira zvezdu za neku sitnu lovu , jer kako ide ona stara nemozes da radis prljavi posao a da ostanes cist a zvezda je u blatu do grla.

bora-vojvodinas

pre 15 godina

Kad zvezda bude dovela nekog ko ima 60-tak miliona evra u dzepu,da kupi nove,bolje igrace,tada mogu i ja da budem trener.

ZNAM KAKO JE TO

pre 15 godina

Evo, i JA ZNAM "KAKO JE RADITI U VELIKOM KLUBU"! Doduše, nikada nisam radio, ali ZNAM kako je to!!!!
Hoće li neko već da me pošteno uštine...??? Predugo traje ova noćna mora.

Mickos

pre 15 godina

Ovo postaje zabavno! A jel`ce da ima i prevodioca? Veterani Zvezde, stidite se! Svi ste vi vece zlo za fudbal od Marka Miskovica i kompanije, trubite unaokolo, sejete neki lazni optimizam, a na Skupstini ste manji od makovog zrna! Bojkotujte stvar ako ste ljudi! Tj.Zvezdasi

milanelo

pre 15 godina

Ovaj Janevski misli da ga Ilija pali... Pa da je srece on bi platio Zvezdi da trenira njene pionire. Ako je ime kakvo je Zeman odletelo nakon 2 kola ovo makedonsko devojce nece izdrzati ni poluvreme. Glupo je pricati o tome ko bi trebao da bude prvi trener ali dovesti apsolutnog anonimusa to je Ivicu u najmanju ruku hrabro... Ako si u pravu pevace se pesme o tebi na severu. Ja clicno ovome ne bih dao ni da odrzava travu,

pirocanac

pre 15 godina

kratak CV za moje zaposlenje u Zvezdi:Igram pes 6 godina,trenirao sam fudbal dok nisam dosao na studije,pusim jednu paklu dnevno,ne bijem zene.Da li mislite da imam kvalitet da vodim Zvezdu:))ovaj Janevski nema ni toliko iz moje biogramije.Da nije tuzno bilo bi smesno!!!

PeterPFC

pre 15 godina

@zvezdani ambis
Ti zaista verujes da vecina misli da cete stici do 2. mesta? Lepo pocnite da se navikavate i na rezultate i vasu poziciju na tabeli. Proslo je to vreme kad su drugi verovali da ste vi neka ekipa...Jos uvek imate ogroman publicitet, ali splasnuce i to...

Krcun

pre 15 godina

Zamislite kakav san sanjam.

U Zvezdu dosao za finansijera Miskovic za koga radi 80% Srbije.Sa sobom doveo Toplicu Spasojevica,svog piona kome je i firmu otvorio.
Zvezda dovela trenera Zemana.Svetski strucnjak-vodio Romu,Lacio itd.Pravio dobre rezultate,trenirao Nestu,Totija...Toplica i Misko dovode Bunjevcevica za sportskog direktora.Ovaj dovodi fudbalere sumnjivog kvaliteta.U medjuvremenu javljaju se menadzeri-krimosi koji preporucuju svoje fudbalere.Posto rezultata nema Bunja uzima "daj sta das".Tako nam dolaza Lazetic,Marjanovic,Mijailovic i ostali poznati iz serijala B92 o raznim aferama u fudbalu.Posle prva dva poraza Misko se ,kao, naljutio i "satro" otisao iz kluba.Toplica i Bunja na svakodnevnim konferencijama za stampu uveravaju javnost da je sve u redu.Medjutim,porazi se redjaju.Tim menadzer i predsednik najzad daju ostavke.Iz kluba odlazi i Zeman uz "papreni" honorar.I tada se kao spasilac opet pojavljuje Misko."Vraca" se na velika vrata i za sportskog direktora dovodi Iliju Ivica.Prvi potez Ivica je da za trenera dovede Cedomira Janevskog pomocnog trenera u raznoraznim klubovima.Za njega kao trenera niko nikada nije cuo,ali nema veze ipak je ovo samo san.
Pricao bih vam i dalje o ovom kosmaru od sna,ali ovde sam se probudio.Jedva cekam da se umijem,istusiram,sto pre zaboravim ovaj san i vratim u stvarni svet oko mene.

Igor1985VP

pre 15 godina

Zasto imam utisak da je ovo jos jedan potez Miskovica... Unistavanje ZVEZDE se nastavlja dok ne propadne pa da je kupi za 20000 eura ! E moja Zvezdo nasta si spala...

Djolle016

pre 15 godina

Ako ovaj podigne zvezdu i ja cu podici mo g pokojnig dedu!!

Ovo je smrt srpskog fudbala,Dujkovic im nije odgovarao! A ovaj za koga nikada nisam cuo,moze da vodi zvezdu!
Isreno od goreg gori!
Na to je spala Zvezda !
A neko za ovo uzima lovu!

MAFIJA NAPOLJE IZ FUDBALA!

NAVIJACI SVIH EKIPA UJEDINITE SE DA ISTERAMO LOPVE!

sloba

pre 15 godina

Čedomir Janevski je za deset godina karijere vodio mladu reprezentaciju Makedonije, nižerazredni belgijski Blankenberg, a za četiri meseca na klupi Briža, 2007. godine, uspeo je da osvoji kup. Bio je asistent Norvežanina Tronda Solida u Olimpijakosu, a u Zvezdu dolazi iz Al Šaaba, kluba iz UAE, gde je pomagao Hrvatu Luki Peruzoviću. Posle svega gore navedenog jasno je da je covek veoma talentovani pomocnik prvog strucnjaka. Jedino se ne pominje da je svaki strucnjak kome je pomenuti asistirao imao izbor od dvadesetak fudbalera.Samo ga bog moze spasiti sa grupom gradjana koja igra na najboljoj travi.Ali kako kazu stariako ih nemozes pobediti ,ti im se pridruzi (pa smotaj i ti).

Sheriff

pre 15 godina

Necu da donosim zakljucke,dok ga ne vidim na delu! I Sasa Jankovic nije bio niko,dok nije seo na zvezdinu klupu,pa covek ne izgubi ni jednu utakmicu(ove namestene ne racunam). Licno,imam vise poverenja u Ivica nego u Bunjevcevica,ipak se ovaj drugi ucio poslu,i nije se naucio,dok je ovaj prvi pokazao da zna sta radi,i da ne dozvoljava da mu bilo ko soli pamet! Cekamo sledece kolo,pa cemo da vidimo! Zelim Zvezdi da se sto pre oporavi i da pocne da gazi!

BOki

pre 15 godina

E vise mi je dosta ovih koji se ne boje izazova i spremni su da se uhvate u kostac sa svim problemima. I kad ne uspeju onda nece ni ostavku da daju, nego su im neki drugi krivi, i onda odu i nikome nista. Treba im reci - imas pola plate, ako ne uspes u onome sto se dogovorimo druge polovine nema i kraj!Tako treba i sa igracima raditi. Aman bre vise, samo pokupe pare i onda odu. Kad bi ispali iz lige bilo bi ih bas briga, svi bi presli u Borac, Vosu, Banat ili u neku fudbalsku silu tipa Malte i Bugarske ... sram vas bilo!

Bole

pre 15 godina

I zasto sad nije ostao Jankovic?! Sigurno je iskusniji od ovog makedonca, a cak i da nije bar je bio sa ekipom i znao je sta je potrebno da bude jaca. I eto, toliko ste kukali i oterali Jankovica a situacija je sada ista - neiskusan trener, ali mnogo gora varijanta od Jankovica, koji, ruku na srce, mnogo bolje poznaje i Zvezdu i prilike u domacem fudbalu ... srljate iz provalije u sve dublju provaliju!

Nelson Muntz

pre 15 godina

Још јуче сам прокоментарисао да на Звездину клупу могу да седну само лудаци, вечити кандидати попут Пижона, Живе или Илије Петковића, или људи који немају појма где долазе и у шта се упуштају (попут Земана). Наивно сам мислио да ће срамота са Земаном да се прочује широм фудбалског света и да нико неће прихватити врућ кромпир. Сметнуо сам са ума да 2/3 људског рода живи без довољно воде, хране и струје, а камоли телевизије. Сметнуо сам са ума и да се вести из Србије не прате ван Европе и цивилизованог света. Ипак, Мишко Мали је мислио на све, па и на то да у некој светској забити чучи неки од Бога и људи заборављени тренер који је чуо за Звезду, волео би да буде њен тренер, али нема никакву представу у каквој је ситуацији некад велики клуб.
Пронашао је Мали Мишко новог "спасиоца" клуба у неким Емиратима под сукњом хрвата који десетак година никога није тренирао колико је квалитетан и који у својој земљи не може да тренира ни хрватски драговољац. Е, његов помоћник треба нас да изведе из кризе и утаба пут за стварање "Европске Звезде" у "следећој сезони"!!!
Ето, то су чињенице! Па нека ми неко после каже да апсолутно сваки потез управе (читај: тандема Мишко Мали - Мићко) није усмерен на финансијско и свако друго уништење клуба!
А већ сад видим Јаневског како након утакмице са Чукаричким даје истоветну изјаву као и Земан: Играчи ме не разумеју, нисам их ја селектирао, не поштују договор из свлачионице и не схватају тактику коју су схватали чак и аматери из Бланкенберга. На ту изјаву се надовезује Ивић са: Нисам ни ја селектирао ову екипу, него мој претходник, а навијачи морају бити стрпљиви и дати нам још времена! На све ово сутрадан Дан Тана изјављује да је све то брљотина Топлице и његове управе, и да ни он није крив за дешавања у клубу, већ је и њему потребно још нашег стрпљења и времена (до приватизације).
Стварно, Мишковићи шта мислите, колико смо глупи? Кад ви завршите са Звездом можда је више неће бити, али будите уверени да неће бити ни вас! Да ли сте спремни за то?

lukic d

pre 15 godina

pa sta je ovo reci?nema mjesta za Petkovica.Dujkovica,Pizona,majko mila,za ove 2 god uzeli ste mi 22 god zivota,vjecno zahvalan na NICEMU!!!

Mango

pre 15 godina

Lepo vi to, stvarno lepo. To sto je on potpisao putem faksa, to me ne nervira, nego da ga niste izabrali preko FACEBOOKa, ono prijatelji i te stvari. Pa ko je be ovaj, pomocnik kalifovog pomocnika, u reyervnoj smeni....
U stvari, nek mu je sa srecom, nama gore ne moze biti, poslednji smo. Sta god da uradi, moze samo bolje.
Nego, hoce li Zvezdin "marketing" da mi sklanja one reklame i ozive za 365 dana Marakana. Ala ste ga procenili...svaka cast, a tek cena, jedino mi se svidjaju oni retro dresovi.
E muko moja

Леонидас

pre 15 godina

Кад гледам Јаневског, овако иѕ профила, подсећа ме помало на Ратка Достанића. Дај Боже да буде бар као Ратко, али сумњам...
Славољуба Муслина за тренера!!!

milan

pre 15 godina

U cemu je fora? Zasto je ugovor morao da bude potpisan bas putem faxa? OK, nema avion ili nije stigao na isti da dodje u Beograd danas. Ali zasto je ugovor morao da bude potpisan bas danas? Zasto nije dosao u BGD za dva, tri dana i potpisao ugovor?

Nikola

pre 15 godina

Koliko vidim i ovom je rok kratkotrajan cim je potpisao na godinu dana.A ovaj Ivic je placen 300000 evra unapred kao da Zvezda ima para kao Real.Ovde je izgleda svima cilj da uzmu sto vise para i da sto pre pobegnu!

Djole

pre 15 godina

Kad sam procitao naslov , prvo sam pomislio, ma mora da je to neko proslavljeno ime, verovatno sam bio mali kad je on palio & zario, kad ono medjutim...

zvezdani ambis

pre 15 godina

E ovo je zaista smesno, ovo je zaista velika glupost Crvene Zvezda. Ako su svi gledali sos kanala za vikend kad je bio onaj nas mec sa Frananima. Covek zvani Dan Tana kaze da ce dovesti trenera za 2 do 3 sedmice da nece da zure sa izborom jer koga izaberu bice do kraja sezone. Vec je proslo 3 dana oni vec nasli to resenje za godinu dana. Kako je to moguce, pa moguce je u Srbiji. Znaci birali su sad i pobratime, rodjake samo nekoga da svaljuju krivicu. Umesto i ako nije imao bog zna sta rezultate gore u ovoj ligi nemoze, svi znaju da ce zvezda biti 2 u ligi i to je to. I sad oni otpustaju trenera jos mu plate 1000000 ili cak i vise, dovode trenera koji verovatno ako nije sad mogao da stigne sticice posle srede kada je gotova pauza i sta ce on sad da u igrava se u sred sezone. To ne radi niko a ne tim koji hoce trofeje.Znaci sporstki direktor ima funkciju vecu od predsednika on dovodi igrace strucni stab i trenere, koji ce onda djavo onda upravni odbor, predsednik kad ima vec sportskog direktora. Dovode se strucnjaci iz inostranstva, sta da vodi ekipu u nasoj ligi zaista smesno.

Luka

pre 15 godina

Pozivam sve Delije koje vole svoj klub da bojkotuju sve utakmice Crvene Zvezde dok su sportski direktor(u svetu NN) i njegov poznati trener (takođe NN)u našem voljenom klubu. Veliki pozdrav velikom svetskom činovniku Dan Tani na neviđenom potezu.

Dejan 977

pre 15 godina

Stvarno me više nervira da ljudi nekome sude u napred.Pa još čovek nije ni stigao ljudi ga pljuju i omalovažavaju.Šta očekujete da Murinjo preuzme ekipu.Ej bre u Srbiji živimo gde je prosek posete na stadionima 400 gledalaca i ko će da dodje ovde.Sudi te čoveku po rezultatima.

darko

pre 15 godina

Zar nismo mogli naci nekoga ko ima vise trenerskog iskustva kao prvi trener prvog tima od covjeka koji je u karijeri 4 mjeseca bio prvi trener, a 10 godina pomocni? Covjek nema iskustva kao prvi trener, nema ime da na osnovu njega dobije kredit, a i ne poznaje vjerovatno ni jednog igraca Zvezde. Ovako na prvi pogled, izgleda kao potpuno pogresno rjesenje. Nadam se da Ivic zna sta radi. Vidjecemo.

CACI

pre 15 godina

Dajte bre kriticari,ucutite malo!!!!
Pa covek jos nije ni pooceo da radi a vi vec pljujete po njemu a neznate ni koje ni kakav je.
Moram da priznam da ni ja neznam koje on ali dajte da vidimo kako ce raditi pa tek onda hvalite ili kritikujte!!!!

John Smith

pre 15 godina

Boze sacuvaj!
Janevski nije trener koji u ovom trenutku moze Zvezdu da izvuce iz dubioze! Cini mi se da se neki prljavi privatni interesi i poslovi i dalje ostvaraju!
Zvezdi treba neko svetski priznati trener, a ovo je macka u dzaku!!!
A tek Ilija Ivic? Ljudi moji nije dovoljno biti fudbaler i odmah za direktora. Kakve on ima strucne kvalifikacije, tj skolu?! No na to smo vec navikli, a Zvezda ako ne ispadne ove godine nikad nece!!!

ranjeni

pre 15 godina

pa zar nije bolje da su iz Al Shaaba doveli Bunjak Borisa koji je sef i L.Peruzovicu i C.Janevskom a vec je dokazano ime kod nas osim toga vec je bio u C.Zvezdi

M.ILIC

pre 15 godina

EKSKLUZIVNA VEST!
Janevski je samo pomocni trener,nosi cunjeve i prevodi,ali umesto sa italijanskog kao Bora i Zivkovic prevodice sa bugarskog.HRISTO STOICKOV STIZE!!!

Luka

pre 15 godina

U prvi mah sam mislio da se mali mali mali Marko Mišković otvorio i da je doveo Jankulovskog iz Milana, a da su naši novinari pogrešili i nakon dugog čitanja iste poruke shvatih da nije štamparska greška. Zvezdo meni je mnogo žao, nemam dovoljno novca da dovedem moga oca za trenera.

Djuka_Delije Brcko RS

pre 15 godina

Ilija Petkovic je najbolje resenje! Ali ajde da vidimo sta moze ovaj covek,a nadam se da moze dosta. Dok srce kuca u nama ti ZVEZDO nisi sama i krv tece moja crveno belih boja!!!

sumil

pre 15 godina

Zna li neko iz Zvezde ko je Čedomir Janevski ili su se upoznali preko faksa. Ne vidim zašto čovek nije mogao da potpiše ugovor sutra lično, Zeman izgleda nije imao faks pa je morao lično da dolazi.

Zašto privremena uprava postavlja sportog direktora i trenera, zar ne bi prvo trebao da se izabere predsednik.

branko

pre 15 godina

Нико не може гарантовати да ће Радомир Антић препородити нашу репрезентацију и довести је до СП, али се не може рећи ни реч прекора ономе ко је помислио да је то могуће и довео Антића за селектора јер је Антић неспорно велико тренерско име. С друге стране, било би заиста лепо знати ко се сетио г-дина Јаневског као човека који треба да извуче Звезду и чиме се тај потез може образложити. Довођење Земана у старту се могло објаснити јер је реч о познатом тренерском имену па су ствари ипак кренуле наопако и тако текле цело време. Мени овај потез – довођење г-дина Јаневског не улива ама ни трунку наде. Дао бог да се преварим.

vojvođanin

pre 15 godina

ISTORIČARI, pa vi stvarno propadate do neslućenih dubina, gde još ljudska mašta nije kročila!!!
Pazi, za vas je uspeh ako vas novi trener zadrži u srpskoj premijer ligi!!!

boc

pre 15 godina

Nije Luka Peruzovic tamo neki bezvezni trener, a kakav je bio igrac to znamo mi koji pratimo fudbal malo duze od ovih klinaca koji se javljaju.

nAmeSteno od A do S

pre 15 godina

Dogovor kucu gradi.2xdupla kruna ZVEZDA,2x dupla kruna PARTIZAN,sut karta Janevskom,pa 2xtitula ZVEZDA sa Dzajom i Markom,pa 2xtitula PARTIZAN...i tako sve do privatizacije

Luka

pre 15 godina

Pozivam sve Delije koje vole svoj klub da bojkotuju sve utakmice Crvene Zvezde dok su sportski direktor(u svetu NN) i njegov poznati trener (takođe NN)u našem voljenom klubu. Veliki pozdrav velikom svetskom činovniku Dan Tani na neviđenom potezu.

Luka

pre 15 godina

Ilija nama je dosta rada, reda i roda, od toga nismo dobili ništa. Nama treba čovek od autoriteta, a ne da se ljudi uče na Zvezdi kao ti i tvoj trener, ne mogu da mu zampatim prezime. Sledeći komentar biće pesma sa severa, a ne govor mržnje.

Marko__bgd

pre 15 godina

au zvezdo..pored Pizona mi dovodimo nekog tamo coveka koji nikada nije bio glavni trener ni u jedenom klubu..nego ajde nek pocne u zvezdi...pa zar je moguce da je dotle doslo da niko nece da sedne na zvezdinu klupu?zovite Drakulica da vam nadje trenera..posto je u kosarkaski klub uspeo da dovede kosarkaskog Fabija Kapela..pa nek u Zvezdu dovede bar nekog iznad proseka...

Rocky Balboa

pre 15 godina

Srecno u najvecem izazovu karijere !
Nastavi dobru tradiciju Makedonaca u Zvezdi - Pancev, Najdoski, Kanatlarovski, Stojkovski...

G

pre 15 godina

Nema se sta drugo reci nego...

SA SRECOM!

Uvek se ispostavi da je bolje da dodje trener koji treba da se dokazuje i koji nije vec ziva legenda(npr.Sale Jankovic),
nego neko koji je 100 godina u fudbalu i koji je i dalje u fudbalu da bi uzeo jos koliko toliko para(npr.ZZ).

P.S.
Jos jednom da se potvrdi ona-
Makedonija cela, crveno-bela...

O tempora, o mores!

pre 15 godina

Evo glasa iz LOndona: bravo za novu upravu Zvezde! Trener koji se proslavio u belgijskom cetvrtoligasu Blankenbergu a potom svoje uspehe nastavio u slavnom ne-bas-uspesnom klubu iz Dubai-ja Al Saabu (a u medjuvremenu cak cetiri meseca trenirao i cuveni Briz pre nego sto je nicim zasluzeno katapultiran iz tog kluba) PRAVA je licnost za DANASNJU Zvezdu. Covek koji ce vec nekoliko kola pre kraja prvenstva osigurati opstanak. Znalac kakav je, za razliku od recimo Jankovica, mogao bi da posle Boska Djurovskog postane novi idol Delija, posebno ako crveno-beli sal umesto ruke (u odelu) vezuje oko glave. Ostaje nam samo da pitamo gde je, za ime Boga, dno do koga se moze pasti? Je li to prvi potez Ilije Ivica od kada je preuzeo fotelju ili novinarska "patka"? Molim Vas da pokusate da me utesite i bude ovo drugo.

Grobar

pre 15 godina

A znaci i u Dubaiju nije imao samostalan posao vec je bio pomocnik nekom Hrvatu hahahahaha, joj al ce biti punjenja 5. Oktobra jedva cekam, ne zbog trenera nego pre svega nemate dobre igrace

boban trstenik

pre 15 godina

zar mi nemamo bolje strucnjake,ilija ako ti je ovo kec iz rukava dobro a ako si omanuo proterace te sever zauvek, nemozes se igrati sa zvezdom u ovako teskom vremenu

grobar

pre 15 godina

bravo zvezdasi pored pizona i dujkovica dovodite pomocnog trenera iz emirata. pa vi ste gori od ovih iz fss-a.dok je vas u zvezdi eto nama grobarima duplih titula. cestitke

djulijano

pre 15 godina

Neko se igra sa imenom Crvene zvezde. Ovaj tim u formaciji 4-4-2 moze do treceg mesta u Ligi i do osvajanja kupa. Ali nemoj da dozvolimo da na trenersku klupu sedne neki JANEVSKI, ej ljudi da li je moguce, covek je trenutno pomocni trener nekom nesrecnom hrvatu u arapskoj zemlji. pa to je sramota. Sta je sa Pizonom, Dujkovicem, Zivadinovicem, Banetom Vukasinovicem... Da li je moguce da neko to dozvoljava.

zorz

pre 15 godina

Makedonce,Cedomir Janevski,pobratim na Iliju Ivica iz dani u Olimpijako stiguva u Zvezda.Poslaja gu je golema zvezdata na Makedonski i svetski nogomet
Zvezdin golgeter zabijac Darko Pancev.Pancev gu prepuci i prozbori da ce Zvezda opet da bitne na krov od Evropu cim Dragan Dzajic
resi problemata sa zatvorce.Janevski prozbori da je u njega golema radosnica jer ce saradjuva sa pogolemi igraci na ovaj svet.Posebno
naglasuva radosnicu zbog saradnju sa zemljaka Trickovski kojeg poseduva dar i moc od Boga da moze predliblata cak 3 nogometasi odjedared
i to u pun kros.

perjanik

pre 15 godina

ocekivao sam Dujkovica ili Muslina ali sa obzirom u kojem nam je stanju klub dobar je i on. Ne vjerujem da bi se iko sa ozbiljnom reputacijom sada upustio u rad sa ovim timom koji trenutno imamo...nazalost

Alex

pre 15 godina

Navijam za Partizan. Ovo sa zvezdom je dakle, neverovatno ! Ako treba unistiti zvezdu, daj vise zavrsite sa tim. Vise nije ni smesno sta se radi sa nasim komsijama. Ovo je tragikomedija. Verujem da nema iskrenih navijaca koji bi pozeleli sezone bez vecitih derbija. Hocu da zivim u jednom od malobrojnih gradova na svetu koji imaju DVA velika kluba. Komsije, motke u ruke i resavajte krizu. Napred Partizan.

Daniel

pre 15 godina

Na sta je spala Zvezda... Dovodi coveka koji ima samo 4 meseca rada kao trener u celoj karijeri. Glavna preporuka mu je bila sto je bio asistent nekom tamo levom treneru... Aj da vidimo i ovo cudo!!!

Vuk

pre 15 godina

....potpisao faxom? trebao je i sliku da posalje da ovi iz zvezdine uprave mogu da ga prepoznaju posto ga sigurno nikad u zivotu nisu ni videli niti znaju kako izgleda....o zvezdo sta si docekala

Kuršum

pre 15 godina

Ne mogu da verujem.Moze od da bude drugi Lipi,Kapelo ili vec neznam ko ali čovek ne poznaje ni jednog igrača u Zvezdi,ko gde igra,predispozicije itd.Dok se upozna mi propadosmo.Ovo nista ne valja.

Alex

pre 15 godina

Delije,jel vam opet kriva uprava?Ovaj put ne krivite upravu i Bunju nego Micka i Marka,mada ce oni opet dati Saviji ponudu koja se ne moze odbiti...

BlackAdder

pre 15 godina

I onda je mrmot pojeo čokoladu, buxaxaxa. Ljudi ovo počinje da me plaši, nema kraja dobrim vestima... Kakva tragikomedija, ovo ni Šekspir nebi smislio. Počinje da me podseća na špansku seriju. Već sam ukontao ko je slep a ko treba da nađe majku... Pozdrav

Balkan Boy

pre 15 godina

Brate Ilija,imas od mene 100% podrske i poverenja!!Necu uopste da sudim pre nego sto se pokazes i ti i tvoji ljudi!!Ja kao veliki navijac mogu samo da ostavim srce na tribinama i pomognem nam da pobedjujemo u serijama i da se zajedno radujemo!!
Ajde vec jednom da krenemo jer sve zavisi od nas!!!!

VladaNS

pre 15 godina

sta je bre ovo....kakav je ovo cirkus....?koji trener....neki iz UAE dolazi....?
dokloe zvezda misli da se bruka ovako.....sramota jedna......jos malo pa ce nam strucnjaci iz indonezije i pakistana biti prvi u redu za funkciju sefa struke...

skinuto sa Partizan.net

pre 15 godina

Zašto je trava u "Rupi" sasvim propala a čelnici cz rešili da je promene.
Zato što nije videla proleće već 15. godina!

Zašto je u Srbiji zabranjeno da tresete novine kad čitate o fudbalu?
Da ne bi ispala Zvezda.

Juče su se Uprave dva najveća srpska kluba Partizana i Zvezde dogovorile da ove sezone igraju 3 za 3. Oni nama 3 za titulu, mi njima 3 za opstanak.

Dolazi fudbaler cz u crkvu i pita sveštenika:
-Oče, da li će biti greh ako budem igrao u nedelju?
-Sinko, godinama te gledam kako igraš i za tebe je greh da igraš ma koji dan bio!

jovic

pre 15 godina

ko je taj pa on nikada nikoga nije trenirao agonija se nastavlja Ivic je ocigledno jos jedan Miskovicev pion i saucesnik u rasturanju kluba
u kom svojstvu Miskovic dovodi Ivica u svojstvu navijaca ?

budjenje!

pre 15 godina

Ovo smo vec vidjali u srbiji. Degradiraju se preduzeca da bi ih neko kupio za male pare. Prvo je Zvezda dovela gomilu losih igraca, a sada ce da dovede i loseg trenera i uspeh je zagarantovan! Samo mislim da su se prevarili! Iza zvezde stoji mnogo vise ljudi nego iza neke polupropale firme. Jel tako?

Zarko(Skopje)

pre 15 godina

Nije bas neko pravo resenje za Zvezdu ali ipak budite sigurni mnogo bolji trener od raznih Kosanovica, Jankovica, Zemana i ostalih.

Milos

pre 15 godina

Zeman je bar 3 puta bolji trener od ovog Makedonca. Kod nas 2 najbolja trenera u zemlji u poslednjih 15 godina(Reber i Zeman) ne mogu da funkcionisu i bivaju primorani da odu. Daleko cemo dogurati teranjem najkvalitetnijih, ali najnaposlusnijih.

Marko

pre 15 godina

Blago nama...

Sto ne uzmu mene, i ja imam dosta iskustva, igram Championship i Football manager već 10 godina... Zvezda ionako nije za bolje. A i jeftin sam...Kada me za 3 meseca budu otpustili jer ,"kao", ne valjam ja, a igraci su ("shatro") vrhunski, bar nece morati da plate preveliku kompenzaciju...

Bravo Ivicu

pre 15 godina

Tooooooooo! Ljudi neste ni svesni kakav je covek doso u Zvezdu. Pa on ce da gi je digne u neslucene visine, ce vidite vi to, ja vi garantujem.Ce peva cela Makedonija, bravo Janevski, napred Zvezdo.

Zare

pre 15 godina

Siguran sam da nije loš trener. Nema karijeru kao Zeman u velikim klubovima ali nije početnik. Verujem da je bolji od svih onih koji su figurirali kao potencijalni treneri. Nadam se najboljem!

djura

pre 15 godina

Pa da li je to moguce. Ej, ljudi pa znamo da gore od Zemana ne moze. Ali da dovedete za prvog trenera coveka koji je malo radio sa mladjim kategorijama Olimpijakosa, pa bio prvi trener u nizerazrednom klubu, koji je u rangu Druge Beogradske lige a sada je pomocnik hrvatskom treneru u arapskoj zemlji. Pa da li je to moguce...

Zvezdin sajt - KATASTROFA!

pre 15 godina

Ljudi moji, pa mi definitivno nismo normalni, OVO JE KRAJ NAŠE ZVEZDE!!! Majko moja, šta smo Bogu zgrešili kad nas ovako kažnjava...Tamo neki Janevski trener naše Zvezde...ZEMLJO OTVORI SE!!!
A u kakvom smo rasulu kao klub, najbolje govori i sledeći detalj:
Staviše na klupski sajt Zvezde vest o dolasku Ivića i napisaše uz fotku koja pokazuje njega u dresu Zvezde sledeći tekst: "FK CRVENA ZVEZDA - ŠAMPIONI 92/93"
Pogledajte link da se uverite u ovo o čemu pišem (mada će možda posle objavljivanja ovog mog komentara brzo da menjaju natpis, da sakriju bruku):
http://www.crvenazvezdafk.com/Ilija-Ivic-novi-sportski-direktor-783-c1-content.htm
A ZNATE LI U ČEMU JE "KVAKA"? U tome što je te sezone Zvezda zaostala 14 bodova za šampionom Partizanom!!! A tad su se još za pobedu davala 2 boda! Znači taj zaostatak od 14 bodova je kao da danas zaostajete za nekim 21 bod!!! I eto, tako je "čuveni" trener Milan Živadinović (ajoj majko moja...) od večeras postao trener te "šampinoske generacije" koja je zaostala za Partizanom "samo" 14 bodova...PUKLI SMO SKROZ, NA SVIM NIVOIMA!

Tropic Evgenije

pre 15 godina

Ne svidja mi se ovo.Zvezda staje na noge polako,sredili tim,sredili upravu,sad i trenersko mesto.Bice povuci potegni ove godine za Partizan.E moj Tomicu,a ti neke amatere za trenere dovodis.Ovaj ima iskustva iz najjacih belgijskih i grckih ekipa.

Ironija Man

pre 15 godina

Odlican potez Ivica,ne bi tek tako dovodio nekog anonimnog da nije siguran u njegove kvalitete.A i znamo svi sta je uspeo da napravi od Olipijakosa i AEK-a tako da me ne bi cudilo da je ovo novi Murinjo!!!

Vlada Delija

pre 15 godina

Sve najbolje u Zvezdi, ako je titula vec izgubljena donesi nam bar kup!!! Mlad si, valjda imas perspektive i ko zna sve je to sport mozda i uzmemo titulu!?

bio sam u Bariju a vidite sad ove....

pre 15 godina

alo bre ljudi, DA`L JE IKAD IKO CUO ZA OVOG COVEKA? PA JEL SE TAJ UOPSTE BAVI FUDBALOM?! De ih bre samo nalaze....prvo su iz groba iskopali onog pokojnog Tozu (zeman!), sad ovog nadjose u razjedinjenim emiratima...PROPAST!!!Stvarno sam izgubio svaku nadu, ovo je kriminal!...moje strpljenje je istrpljeno

skinuto sa Partizan.net

pre 15 godina

Zašto je trava u "Rupi" sasvim propala a čelnici cz rešili da je promene.
Zato što nije videla proleće već 15. godina!

Zašto je u Srbiji zabranjeno da tresete novine kad čitate o fudbalu?
Da ne bi ispala Zvezda.

Juče su se Uprave dva najveća srpska kluba Partizana i Zvezde dogovorile da ove sezone igraju 3 za 3. Oni nama 3 za titulu, mi njima 3 za opstanak.

Dolazi fudbaler cz u crkvu i pita sveštenika:
-Oče, da li će biti greh ako budem igrao u nedelju?
-Sinko, godinama te gledam kako igraš i za tebe je greh da igraš ma koji dan bio!

Vuk

pre 15 godina

....potpisao faxom? trebao je i sliku da posalje da ovi iz zvezdine uprave mogu da ga prepoznaju posto ga sigurno nikad u zivotu nisu ni videli niti znaju kako izgleda....o zvezdo sta si docekala

zorz

pre 15 godina

Makedonce,Cedomir Janevski,pobratim na Iliju Ivica iz dani u Olimpijako stiguva u Zvezda.Poslaja gu je golema zvezdata na Makedonski i svetski nogomet
Zvezdin golgeter zabijac Darko Pancev.Pancev gu prepuci i prozbori da ce Zvezda opet da bitne na krov od Evropu cim Dragan Dzajic
resi problemata sa zatvorce.Janevski prozbori da je u njega golema radosnica jer ce saradjuva sa pogolemi igraci na ovaj svet.Posebno
naglasuva radosnicu zbog saradnju sa zemljaka Trickovski kojeg poseduva dar i moc od Boga da moze predliblata cak 3 nogometasi odjedared
i to u pun kros.

O tempora, o mores!

pre 15 godina

Evo glasa iz LOndona: bravo za novu upravu Zvezde! Trener koji se proslavio u belgijskom cetvrtoligasu Blankenbergu a potom svoje uspehe nastavio u slavnom ne-bas-uspesnom klubu iz Dubai-ja Al Saabu (a u medjuvremenu cak cetiri meseca trenirao i cuveni Briz pre nego sto je nicim zasluzeno katapultiran iz tog kluba) PRAVA je licnost za DANASNJU Zvezdu. Covek koji ce vec nekoliko kola pre kraja prvenstva osigurati opstanak. Znalac kakav je, za razliku od recimo Jankovica, mogao bi da posle Boska Djurovskog postane novi idol Delija, posebno ako crveno-beli sal umesto ruke (u odelu) vezuje oko glave. Ostaje nam samo da pitamo gde je, za ime Boga, dno do koga se moze pasti? Je li to prvi potez Ilije Ivica od kada je preuzeo fotelju ili novinarska "patka"? Molim Vas da pokusate da me utesite i bude ovo drugo.

Alex

pre 15 godina

Navijam za Partizan. Ovo sa zvezdom je dakle, neverovatno ! Ako treba unistiti zvezdu, daj vise zavrsite sa tim. Vise nije ni smesno sta se radi sa nasim komsijama. Ovo je tragikomedija. Verujem da nema iskrenih navijaca koji bi pozeleli sezone bez vecitih derbija. Hocu da zivim u jednom od malobrojnih gradova na svetu koji imaju DVA velika kluba. Komsije, motke u ruke i resavajte krizu. Napred Partizan.

Zvezdin sajt - KATASTROFA!

pre 15 godina

Ljudi moji, pa mi definitivno nismo normalni, OVO JE KRAJ NAŠE ZVEZDE!!! Majko moja, šta smo Bogu zgrešili kad nas ovako kažnjava...Tamo neki Janevski trener naše Zvezde...ZEMLJO OTVORI SE!!!
A u kakvom smo rasulu kao klub, najbolje govori i sledeći detalj:
Staviše na klupski sajt Zvezde vest o dolasku Ivića i napisaše uz fotku koja pokazuje njega u dresu Zvezde sledeći tekst: "FK CRVENA ZVEZDA - ŠAMPIONI 92/93"
Pogledajte link da se uverite u ovo o čemu pišem (mada će možda posle objavljivanja ovog mog komentara brzo da menjaju natpis, da sakriju bruku):
http://www.crvenazvezdafk.com/Ilija-Ivic-novi-sportski-direktor-783-c1-content.htm
A ZNATE LI U ČEMU JE "KVAKA"? U tome što je te sezone Zvezda zaostala 14 bodova za šampionom Partizanom!!! A tad su se još za pobedu davala 2 boda! Znači taj zaostatak od 14 bodova je kao da danas zaostajete za nekim 21 bod!!! I eto, tako je "čuveni" trener Milan Živadinović (ajoj majko moja...) od večeras postao trener te "šampinoske generacije" koja je zaostala za Partizanom "samo" 14 bodova...PUKLI SMO SKROZ, NA SVIM NIVOIMA!

Nelson Muntz

pre 15 godina

Још јуче сам прокоментарисао да на Звездину клупу могу да седну само лудаци, вечити кандидати попут Пижона, Живе или Илије Петковића, или људи који немају појма где долазе и у шта се упуштају (попут Земана). Наивно сам мислио да ће срамота са Земаном да се прочује широм фудбалског света и да нико неће прихватити врућ кромпир. Сметнуо сам са ума да 2/3 људског рода живи без довољно воде, хране и струје, а камоли телевизије. Сметнуо сам са ума и да се вести из Србије не прате ван Европе и цивилизованог света. Ипак, Мишко Мали је мислио на све, па и на то да у некој светској забити чучи неки од Бога и људи заборављени тренер који је чуо за Звезду, волео би да буде њен тренер, али нема никакву представу у каквој је ситуацији некад велики клуб.
Пронашао је Мали Мишко новог "спасиоца" клуба у неким Емиратима под сукњом хрвата који десетак година никога није тренирао колико је квалитетан и који у својој земљи не може да тренира ни хрватски драговољац. Е, његов помоћник треба нас да изведе из кризе и утаба пут за стварање "Европске Звезде" у "следећој сезони"!!!
Ето, то су чињенице! Па нека ми неко после каже да апсолутно сваки потез управе (читај: тандема Мишко Мали - Мићко) није усмерен на финансијско и свако друго уништење клуба!
А већ сад видим Јаневског како након утакмице са Чукаричким даје истоветну изјаву као и Земан: Играчи ме не разумеју, нисам их ја селектирао, не поштују договор из свлачионице и не схватају тактику коју су схватали чак и аматери из Бланкенберга. На ту изјаву се надовезује Ивић са: Нисам ни ја селектирао ову екипу, него мој претходник, а навијачи морају бити стрпљиви и дати нам још времена! На све ово сутрадан Дан Тана изјављује да је све то брљотина Топлице и његове управе, и да ни он није крив за дешавања у клубу, већ је и њему потребно још нашег стрпљења и времена (до приватизације).
Стварно, Мишковићи шта мислите, колико смо глупи? Кад ви завршите са Звездом можда је више неће бити, али будите уверени да неће бити ни вас! Да ли сте спремни за то?

Krcun

pre 15 godina

Zamislite kakav san sanjam.

U Zvezdu dosao za finansijera Miskovic za koga radi 80% Srbije.Sa sobom doveo Toplicu Spasojevica,svog piona kome je i firmu otvorio.
Zvezda dovela trenera Zemana.Svetski strucnjak-vodio Romu,Lacio itd.Pravio dobre rezultate,trenirao Nestu,Totija...Toplica i Misko dovode Bunjevcevica za sportskog direktora.Ovaj dovodi fudbalere sumnjivog kvaliteta.U medjuvremenu javljaju se menadzeri-krimosi koji preporucuju svoje fudbalere.Posto rezultata nema Bunja uzima "daj sta das".Tako nam dolaza Lazetic,Marjanovic,Mijailovic i ostali poznati iz serijala B92 o raznim aferama u fudbalu.Posle prva dva poraza Misko se ,kao, naljutio i "satro" otisao iz kluba.Toplica i Bunja na svakodnevnim konferencijama za stampu uveravaju javnost da je sve u redu.Medjutim,porazi se redjaju.Tim menadzer i predsednik najzad daju ostavke.Iz kluba odlazi i Zeman uz "papreni" honorar.I tada se kao spasilac opet pojavljuje Misko."Vraca" se na velika vrata i za sportskog direktora dovodi Iliju Ivica.Prvi potez Ivica je da za trenera dovede Cedomira Janevskog pomocnog trenera u raznoraznim klubovima.Za njega kao trenera niko nikada nije cuo,ali nema veze ipak je ovo samo san.
Pricao bih vam i dalje o ovom kosmaru od sna,ali ovde sam se probudio.Jedva cekam da se umijem,istusiram,sto pre zaboravim ovaj san i vratim u stvarni svet oko mene.

Grobar

pre 15 godina

A znaci i u Dubaiju nije imao samostalan posao vec je bio pomocnik nekom Hrvatu hahahahaha, joj al ce biti punjenja 5. Oktobra jedva cekam, ne zbog trenera nego pre svega nemate dobre igrace

bio sam u Bariju a vidite sad ove....

pre 15 godina

alo bre ljudi, DA`L JE IKAD IKO CUO ZA OVOG COVEKA? PA JEL SE TAJ UOPSTE BAVI FUDBALOM?! De ih bre samo nalaze....prvo su iz groba iskopali onog pokojnog Tozu (zeman!), sad ovog nadjose u razjedinjenim emiratima...PROPAST!!!Stvarno sam izgubio svaku nadu, ovo je kriminal!...moje strpljenje je istrpljeno

Tropic Evgenije

pre 15 godina

Ne svidja mi se ovo.Zvezda staje na noge polako,sredili tim,sredili upravu,sad i trenersko mesto.Bice povuci potegni ove godine za Partizan.E moj Tomicu,a ti neke amatere za trenere dovodis.Ovaj ima iskustva iz najjacih belgijskih i grckih ekipa.

Marko

pre 15 godina

Blago nama...

Sto ne uzmu mene, i ja imam dosta iskustva, igram Championship i Football manager već 10 godina... Zvezda ionako nije za bolje. A i jeftin sam...Kada me za 3 meseca budu otpustili jer ,"kao", ne valjam ja, a igraci su ("shatro") vrhunski, bar nece morati da plate preveliku kompenzaciju...

Bravo Ivicu

pre 15 godina

Tooooooooo! Ljudi neste ni svesni kakav je covek doso u Zvezdu. Pa on ce da gi je digne u neslucene visine, ce vidite vi to, ja vi garantujem.Ce peva cela Makedonija, bravo Janevski, napred Zvezdo.

BlackAdder

pre 15 godina

I onda je mrmot pojeo čokoladu, buxaxaxa. Ljudi ovo počinje da me plaši, nema kraja dobrim vestima... Kakva tragikomedija, ovo ni Šekspir nebi smislio. Počinje da me podseća na špansku seriju. Već sam ukontao ko je slep a ko treba da nađe majku... Pozdrav

Ironija Man

pre 15 godina

Odlican potez Ivica,ne bi tek tako dovodio nekog anonimnog da nije siguran u njegove kvalitete.A i znamo svi sta je uspeo da napravi od Olipijakosa i AEK-a tako da me ne bi cudilo da je ovo novi Murinjo!!!

Balkan Boy

pre 15 godina

Brate Ilija,imas od mene 100% podrske i poverenja!!Necu uopste da sudim pre nego sto se pokazes i ti i tvoji ljudi!!Ja kao veliki navijac mogu samo da ostavim srce na tribinama i pomognem nam da pobedjujemo u serijama i da se zajedno radujemo!!
Ajde vec jednom da krenemo jer sve zavisi od nas!!!!

Dejan 977

pre 15 godina

Stvarno me više nervira da ljudi nekome sude u napred.Pa još čovek nije ni stigao ljudi ga pljuju i omalovažavaju.Šta očekujete da Murinjo preuzme ekipu.Ej bre u Srbiji živimo gde je prosek posete na stadionima 400 gledalaca i ko će da dodje ovde.Sudi te čoveku po rezultatima.

Alex

pre 15 godina

Delije,jel vam opet kriva uprava?Ovaj put ne krivite upravu i Bunju nego Micka i Marka,mada ce oni opet dati Saviji ponudu koja se ne moze odbiti...

Kuršum

pre 15 godina

Ne mogu da verujem.Moze od da bude drugi Lipi,Kapelo ili vec neznam ko ali čovek ne poznaje ni jednog igrača u Zvezdi,ko gde igra,predispozicije itd.Dok se upozna mi propadosmo.Ovo nista ne valja.

boban trstenik

pre 15 godina

zar mi nemamo bolje strucnjake,ilija ako ti je ovo kec iz rukava dobro a ako si omanuo proterace te sever zauvek, nemozes se igrati sa zvezdom u ovako teskom vremenu

Luka

pre 15 godina

Pozivam sve Delije koje vole svoj klub da bojkotuju sve utakmice Crvene Zvezde dok su sportski direktor(u svetu NN) i njegov poznati trener (takođe NN)u našem voljenom klubu. Veliki pozdrav velikom svetskom činovniku Dan Tani na neviđenom potezu.

Vlada

pre 15 godina

Prvo, Ivić je igrao i u generaciji 91-92, sledeće sezone Zvezda je promenila skoro ceo tim, a za Partizan je irala njihova najača generacija svih vremena (Mijatović, Jokanović, Brnović....), tako da razlika od 14 bodova je bila realna, te godine je Zvezda ipak u Finalu kupa pobedila Partizan.
Ilija Ivić je bio odličan fudbaler, a dobar je i sportski direktor, tako da Zvezda nije mogla da nađe bolje rešenje od njega. Što se tiče trenera mislim da ništa nije bolji od Jankovića, ali dobro, neka mu je sa srećom.
I još jedna poruk za Grobare, gledajte vi da prođete taj Temišvar, a pustite nas da mi radimo u našem dovrištu šta hoćemo, naš problem, imamo toliko titula i toliko pobeda više u medjusobnim mečevima, da nas nećete stići ni za 15 godina.....Toliko...

Mislite globalno, delujte lokalno.

pre 15 godina

Bila jednom jedna zemlja na brdovitom Balkanu. U toj zemlji bilo mnogo korova kojeg je iz dana u dan zalivao bastovan po imenu Grbavi Misko. Pomenutog su od miloste njegovi cepovi zvali "Mr Berns", aludirajuci na poznatog junaka i njegovu prevarama stecenu imovinu iz crtanog serijala "Simpsons". I jednog dana Grbavi, kako to obicno biva u najvecim hororima, dobije potomka, koji ce, je li, naslediti sve njegove karakterne osobine, ali i ogromnu zaostavstinu u nekretninama i bankovnim racunima. I kako obicno biva u prokletoj ljudskoj prirodi to mu ne bese dovoljno. Vec tzv. "Mali Misko", do tada vec dovoljno razmazen i prepotentan zatrazi od tatice da mu kupi Fudbalski Klub "Crvena Zvezda" (kud` se ne odluci za "Partizan"), na ogromnu zalost milionske, ali bespomocne armije navijaca pomenutog kluba. I tako je Mali misko, sada vec dovoljno stasao da sam organizuje multi-giga prevare i obmane na nivou drzave, a kamo li na nivou fudbalskog kluba, koji broji nekoliko desetina nejakih staraca, koji ne da bi trebalo da su u penziji, vec na aparatima za reanimaciju.
I tako nash, nekada fudbalski gigant, polako odlazi u istoriju i od velikog evropskog imena, polako prelazi u jednu jeftino placenu igracku koju ce mali Misko, ubrzo posto mu predje u dosadu, ostaviti na dnu onamo gde je i nasao i sebi pronaci drugu zanimaciju, koja ce opet privremeno zaokupirati nnjegovu bolesnu mastu(bez uvrede).
A mi dragi moji i drage moje, kao i u drugim drzavnim sistemima, mozemo samo da budemo nemi posmatraci, koji ce s` vremena na vreme, napraviti neki mali trzaj, cisto da pokazemo da smo jos zivi, da mrdamo. Ali da smo ne dovoljno jaki da se odupremo sistemu, nazalost.

CACI

pre 15 godina

Dajte bre kriticari,ucutite malo!!!!
Pa covek jos nije ni pooceo da radi a vi vec pljujete po njemu a neznate ni koje ni kakav je.
Moram da priznam da ni ja neznam koje on ali dajte da vidimo kako ce raditi pa tek onda hvalite ili kritikujte!!!!

Zarko(Skopje)

pre 15 godina

Nije bas neko pravo resenje za Zvezdu ali ipak budite sigurni mnogo bolji trener od raznih Kosanovica, Jankovica, Zemana i ostalih.

Rocky Balboa

pre 15 godina

Srecno u najvecem izazovu karijere !
Nastavi dobru tradiciju Makedonaca u Zvezdi - Pancev, Najdoski, Kanatlarovski, Stojkovski...

Zare

pre 15 godina

Siguran sam da nije loš trener. Nema karijeru kao Zeman u velikim klubovima ali nije početnik. Verujem da je bolji od svih onih koji su figurirali kao potencijalni treneri. Nadam se najboljem!

G

pre 15 godina

Nema se sta drugo reci nego...

SA SRECOM!

Uvek se ispostavi da je bolje da dodje trener koji treba da se dokazuje i koji nije vec ziva legenda(npr.Sale Jankovic),
nego neko koji je 100 godina u fudbalu i koji je i dalje u fudbalu da bi uzeo jos koliko toliko para(npr.ZZ).

P.S.
Jos jednom da se potvrdi ona-
Makedonija cela, crveno-bela...

Vlada Delija

pre 15 godina

Sve najbolje u Zvezdi, ako je titula vec izgubljena donesi nam bar kup!!! Mlad si, valjda imas perspektive i ko zna sve je to sport mozda i uzmemo titulu!?

budjenje!

pre 15 godina

Ovo smo vec vidjali u srbiji. Degradiraju se preduzeca da bi ih neko kupio za male pare. Prvo je Zvezda dovela gomilu losih igraca, a sada ce da dovede i loseg trenera i uspeh je zagarantovan! Samo mislim da su se prevarili! Iza zvezde stoji mnogo vise ljudi nego iza neke polupropale firme. Jel tako?

branko

pre 15 godina

Нико не може гарантовати да ће Радомир Антић препородити нашу репрезентацију и довести је до СП, али се не може рећи ни реч прекора ономе ко је помислио да је то могуће и довео Антића за селектора јер је Антић неспорно велико тренерско име. С друге стране, било би заиста лепо знати ко се сетио г-дина Јаневског као човека који треба да извуче Звезду и чиме се тај потез може образложити. Довођење Земана у старту се могло објаснити јер је реч о познатом тренерском имену па су ствари ипак кренуле наопако и тако текле цело време. Мени овај потез – довођење г-дина Јаневског не улива ама ни трунку наде. Дао бог да се преварим.

Djole

pre 15 godina

Kad sam procitao naslov , prvo sam pomislio, ma mora da je to neko proslavljeno ime, verovatno sam bio mali kad je on palio & zario, kad ono medjutim...

djura

pre 15 godina

Pa da li je to moguce. Ej, ljudi pa znamo da gore od Zemana ne moze. Ali da dovedete za prvog trenera coveka koji je malo radio sa mladjim kategorijama Olimpijakosa, pa bio prvi trener u nizerazrednom klubu, koji je u rangu Druge Beogradske lige a sada je pomocnik hrvatskom treneru u arapskoj zemlji. Pa da li je to moguce...

vojvođanin

pre 15 godina

ISTORIČARI, pa vi stvarno propadate do neslućenih dubina, gde još ljudska mašta nije kročila!!!
Pazi, za vas je uspeh ako vas novi trener zadrži u srpskoj premijer ligi!!!

nAmeSteno od A do S

pre 15 godina

Dogovor kucu gradi.2xdupla kruna ZVEZDA,2x dupla kruna PARTIZAN,sut karta Janevskom,pa 2xtitula ZVEZDA sa Dzajom i Markom,pa 2xtitula PARTIZAN...i tako sve do privatizacije

M.ILIC

pre 15 godina

EKSKLUZIVNA VEST!
Janevski je samo pomocni trener,nosi cunjeve i prevodi,ali umesto sa italijanskog kao Bora i Zivkovic prevodice sa bugarskog.HRISTO STOICKOV STIZE!!!

Ne priznajem potpis faksom

pre 15 godina

A da mi bolje dovedemo Jesica? Ima covek medunarodnog iskustva, poznaje srpski fudbal a malo je trenera u poslednjih nekoliko godina vise pomoglo Zvezdi...

Milos

pre 15 godina

Zeman je bar 3 puta bolji trener od ovog Makedonca. Kod nas 2 najbolja trenera u zemlji u poslednjih 15 godina(Reber i Zeman) ne mogu da funkcionisu i bivaju primorani da odu. Daleko cemo dogurati teranjem najkvalitetnijih, ali najnaposlusnijih.

boc

pre 15 godina

Nije Luka Peruzovic tamo neki bezvezni trener, a kakav je bio igrac to znamo mi koji pratimo fudbal malo duze od ovih klinaca koji se javljaju.

Car,Kralj - najveći na svetu

pre 15 godina

Mnogo pametnjakovića na ovom blogu!!!Sve sami stručnjaci i trenerčine!Čovek nije ni počeo da radi, a već ne valja... Vidim da mnogi hvale Zemana - čoveka bez autoriteta, kome ne valjaju igrači za koje je, do juče tvrdio da mogu mnogo?!Pa većina trenera počinju od pomoćnog!Kada bi Jokanu sklonili Belog Stevanovića, nisam siguran da bi mnogo toga uradio?!Da se ne lažemo, Janevski je kao pomoćnik radio u mnogo ozbiljnijim klubovima od Zvezde - mada mi je teško da to priznam i valjda je nešto i naučio!Pustite čoveka da radi,makar do polusezone, pa onda komentarišite!!!A propast je ako se Džaja vrati!!!To je loše.U njegovoj eri se kralo kapom i šakom, pa ljudi, njemu se još sudi za lopovluk!

Archelay

pre 15 godina

Jas sum navivac na Crvena Svezda i normalno da go podrzuvam Janevski za trener.E,sega,stom Makedonija ima tolku mnogu navaci za Crvena Svezda,zosto da nema i makedonski trener?Bidite uvereni deka Cede e odlicen trener i visok intelektualec.Znae da raboti na strucen,trhnicki i psiholoski plan so igracite.Da ne e mafijaskoto gnezdo vo Fudbalskiot sojuz na Makedonija Janevski odamna ke ni bese selektor mesto ovoj Katanec koj,i pokraj neuspesite uporno prodava magla.

zeman

pre 15 godina

Gani šta paničite?Pa ja ću da vam kazem u čemu je fora..bila je nagradna igra u Zurnalu,ko ogrebe"tri marakane"on je trener Zvezde!!!Janevskom se posrećilo,poslao vam fax i to je to

perjanik

pre 15 godina

ocekivao sam Dujkovica ili Muslina ali sa obzirom u kojem nam je stanju klub dobar je i on. Ne vjerujem da bi se iko sa ozbiljnom reputacijom sada upustio u rad sa ovim timom koji trenutno imamo...nazalost

Luka

pre 15 godina

Ilija nama je dosta rada, reda i roda, od toga nismo dobili ništa. Nama treba čovek od autoriteta, a ne da se ljudi uče na Zvezdi kao ti i tvoj trener, ne mogu da mu zampatim prezime. Sledeći komentar biće pesma sa severa, a ne govor mržnje.

Djolle016

pre 15 godina

Ako ovaj podigne zvezdu i ja cu podici mo g pokojnig dedu!!

Ovo je smrt srpskog fudbala,Dujkovic im nije odgovarao! A ovaj za koga nikada nisam cuo,moze da vodi zvezdu!
Isreno od goreg gori!
Na to je spala Zvezda !
A neko za ovo uzima lovu!

MAFIJA NAPOLJE IZ FUDBALA!

NAVIJACI SVIH EKIPA UJEDINITE SE DA ISTERAMO LOPVE!

goran

pre 15 godina

Pa da Zvezda trazi struku i pedigre cuvala bi Zemana. Ovako osim navijaca svi su zadovoljni. Sad Janevski moze da ukrasi svoju karijeru jednim zvucnim imenom i ako ako se danas Zvezdina velicina moze videti samo u zastarelm arhivama ili u muzeju; igraci napokon mogu da odahnu od profesionalnih treninga i uhvate ritam koji odgovara njihovim (bednim)kvalitetama; dok ce uprava moci da imenuje kapetane, sastavlja tim, udovoljava raznim menadzerima, kumovima, talenima preko kumova i privatnih veza... Katastrofa !

Darko M

pre 15 godina

Nikoj ne moze da i pomogne na Zvezda! Ni Kapeolo i Murinjo zaedno da bidat treneri na Zvezda, dzabe! Zato ne plukajte po Cede Janevski, koga nesto drugo ne e vo red so crvenite od Beograd! Znam frustraciite se teski, ama pocnete da gi barate vinovnicite na drugo mesto! Pozdrav

Aleksandar Raonic

pre 15 godina

Ja nisam nikada cuo za njega,ali vidim da je vodio(pa i kao pomocnik)mnogo bolje klubove nego sto ste vi.Ovo je ,ali DEFINITIVNO korak u nazad za Makedonskog strucnjaka.P.S Sta je njemu ovo trebalo.

Grobar(i) NG

pre 15 godina

Kada je Djuka dosao na mesto trenera PFC-a svi su pricali da ne valja, kada je Jokan dosao na mesto trenera PFC-a svi su pricali da ne valja. Prvi je stekao zalihu i igraju najatriktivniji fudbal na Balkanu a drugi je uspeo da sacuva tu zalihu i osvoji duplu krunu. Radomira Anitica su svi hvalili i govorili da je on jedini koji moze da digne reprezentaciju na visi nivo a ono mi se mucili da damo gol Faranima do 88-min.(prvi ne racunam jer da je neki bolji igrac bio bi korner a ne autogol). Mada za Antica je jos rano govoriti ali ako se nesto ne popravi prolazi isto kao Djuka(bicemo 5. u grupi ispred Farana). Tako da nikad se ne zna ovog kritikuju ali ko zna sta ce biti na kraju. Mozda je on zaista novi Benitez, Murinjo, Ferguson (mozda malo preterujem ali...). Sacekajte da prodju nekoliko kola pa cemo videti.

Daniel

pre 15 godina

Na sta je spala Zvezda... Dovodi coveka koji ima samo 4 meseca rada kao trener u celoj karijeri. Glavna preporuka mu je bila sto je bio asistent nekom tamo levom treneru... Aj da vidimo i ovo cudo!!!

grobar

pre 15 godina

bravo zvezdasi pored pizona i dujkovica dovodite pomocnog trenera iz emirata. pa vi ste gori od ovih iz fss-a.dok je vas u zvezdi eto nama grobarima duplih titula. cestitke

Nikola

pre 15 godina

Koliko vidim i ovom je rok kratkotrajan cim je potpisao na godinu dana.A ovaj Ivic je placen 300000 evra unapred kao da Zvezda ima para kao Real.Ovde je izgleda svima cilj da uzmu sto vise para i da sto pre pobegnu!

Djuka_Delije Brcko RS

pre 15 godina

Ilija Petkovic je najbolje resenje! Ali ajde da vidimo sta moze ovaj covek,a nadam se da moze dosta. Dok srce kuca u nama ti ZVEZDO nisi sama i krv tece moja crveno belih boja!!!

zvezdani ambis

pre 15 godina

E ovo je zaista smesno, ovo je zaista velika glupost Crvene Zvezda. Ako su svi gledali sos kanala za vikend kad je bio onaj nas mec sa Frananima. Covek zvani Dan Tana kaze da ce dovesti trenera za 2 do 3 sedmice da nece da zure sa izborom jer koga izaberu bice do kraja sezone. Vec je proslo 3 dana oni vec nasli to resenje za godinu dana. Kako je to moguce, pa moguce je u Srbiji. Znaci birali su sad i pobratime, rodjake samo nekoga da svaljuju krivicu. Umesto i ako nije imao bog zna sta rezultate gore u ovoj ligi nemoze, svi znaju da ce zvezda biti 2 u ligi i to je to. I sad oni otpustaju trenera jos mu plate 1000000 ili cak i vise, dovode trenera koji verovatno ako nije sad mogao da stigne sticice posle srede kada je gotova pauza i sta ce on sad da u igrava se u sred sezone. To ne radi niko a ne tim koji hoce trofeje.Znaci sporstki direktor ima funkciju vecu od predsednika on dovodi igrace strucni stab i trenere, koji ce onda djavo onda upravni odbor, predsednik kad ima vec sportskog direktora. Dovode se strucnjaci iz inostranstva, sta da vodi ekipu u nasoj ligi zaista smesno.

sloba

pre 15 godina

Čedomir Janevski je za deset godina karijere vodio mladu reprezentaciju Makedonije, nižerazredni belgijski Blankenberg, a za četiri meseca na klupi Briža, 2007. godine, uspeo je da osvoji kup. Bio je asistent Norvežanina Tronda Solida u Olimpijakosu, a u Zvezdu dolazi iz Al Šaaba, kluba iz UAE, gde je pomagao Hrvatu Luki Peruzoviću. Posle svega gore navedenog jasno je da je covek veoma talentovani pomocnik prvog strucnjaka. Jedino se ne pominje da je svaki strucnjak kome je pomenuti asistirao imao izbor od dvadesetak fudbalera.Samo ga bog moze spasiti sa grupom gradjana koja igra na najboljoj travi.Ali kako kazu stariako ih nemozes pobediti ,ti im se pridruzi (pa smotaj i ti).

Sheriff

pre 15 godina

Necu da donosim zakljucke,dok ga ne vidim na delu! I Sasa Jankovic nije bio niko,dok nije seo na zvezdinu klupu,pa covek ne izgubi ni jednu utakmicu(ove namestene ne racunam). Licno,imam vise poverenja u Ivica nego u Bunjevcevica,ipak se ovaj drugi ucio poslu,i nije se naucio,dok je ovaj prvi pokazao da zna sta radi,i da ne dozvoljava da mu bilo ko soli pamet! Cekamo sledece kolo,pa cemo da vidimo! Zelim Zvezdi da se sto pre oporavi i da pocne da gazi!

PeterPFC

pre 15 godina

@zvezdani ambis
Ti zaista verujes da vecina misli da cete stici do 2. mesta? Lepo pocnite da se navikavate i na rezultate i vasu poziciju na tabeli. Proslo je to vreme kad su drugi verovali da ste vi neka ekipa...Jos uvek imate ogroman publicitet, ali splasnuce i to...

Mickos

pre 15 godina

Ovo postaje zabavno! A jel`ce da ima i prevodioca? Veterani Zvezde, stidite se! Svi ste vi vece zlo za fudbal od Marka Miskovica i kompanije, trubite unaokolo, sejete neki lazni optimizam, a na Skupstini ste manji od makovog zrna! Bojkotujte stvar ako ste ljudi! Tj.Zvezdasi

Ariljac

pre 15 godina

Ajmo sada podrska Janevskom,trener je koji je 24 casa posvecen timu,zna da zakaze i po 3 treninga dnevno i da poneki opdradi sa njima!Kada je bio pomocnik u Olimpijakosu vise je on vodio treninge i donosio odluke nego glavni trener!Procitajte u Zurnalu sta kaze onaj Jorgacevic za njega,bio mu je trener 1 god...Kazu da onaj Toni Savevski stize za direktora oml. skole umesto Krmpote,momentalno vodi oml. skolu AEK-a koja se smatra jednom od najboljih!!!Ajmo braco DELIJE da podrzimo i Ivica I janevskog i Miskovica a da sacekamo Savevskog i naravno kralja DZAJU!!!ZVAZDA U SRCU!!!

RED OR DEAD.CZ

pre 15 godina

Nasoj CRVENOJ ZVEZDI makedonski sportisti su uvek donosili puno radosti i istorijskih uspeha(PANCEV,NAJDOSKI,STOJKOVSKI,KANATLAROVSKI,DJUROVSKI i ostali).Gospodine JANEVSKI zelim vam da nastavite tu tradiciju.SRECNO.

jovic

pre 15 godina

ko je taj pa on nikada nikoga nije trenirao agonija se nastavlja Ivic je ocigledno jos jedan Miskovicev pion i saucesnik u rasturanju kluba
u kom svojstvu Miskovic dovodi Ivica u svojstvu navijaca ?

John Smith

pre 15 godina

Boze sacuvaj!
Janevski nije trener koji u ovom trenutku moze Zvezdu da izvuce iz dubioze! Cini mi se da se neki prljavi privatni interesi i poslovi i dalje ostvaraju!
Zvezdi treba neko svetski priznati trener, a ovo je macka u dzaku!!!
A tek Ilija Ivic? Ljudi moji nije dovoljno biti fudbaler i odmah za direktora. Kakve on ima strucne kvalifikacije, tj skolu?! No na to smo vec navikli, a Zvezda ako ne ispadne ove godine nikad nece!!!

milan

pre 15 godina

U cemu je fora? Zasto je ugovor morao da bude potpisan bas putem faxa? OK, nema avion ili nije stigao na isti da dodje u Beograd danas. Ali zasto je ugovor morao da bude potpisan bas danas? Zasto nije dosao u BGD za dva, tri dana i potpisao ugovor?

Luka

pre 15 godina

U prvi mah sam mislio da se mali mali mali Marko Mišković otvorio i da je doveo Jankulovskog iz Milana, a da su naši novinari pogrešili i nakon dugog čitanja iste poruke shvatih da nije štamparska greška. Zvezdo meni je mnogo žao, nemam dovoljno novca da dovedem moga oca za trenera.

lukic d

pre 15 godina

pa sta je ovo reci?nema mjesta za Petkovica.Dujkovica,Pizona,majko mila,za ove 2 god uzeli ste mi 22 god zivota,vjecno zahvalan na NICEMU!!!

pirocanac

pre 15 godina

kratak CV za moje zaposlenje u Zvezdi:Igram pes 6 godina,trenirao sam fudbal dok nisam dosao na studije,pusim jednu paklu dnevno,ne bijem zene.Da li mislite da imam kvalitet da vodim Zvezdu:))ovaj Janevski nema ni toliko iz moje biogramije.Da nije tuzno bilo bi smesno!!!

milanelo

pre 15 godina

Ovaj Janevski misli da ga Ilija pali... Pa da je srece on bi platio Zvezdi da trenira njene pionire. Ako je ime kakvo je Zeman odletelo nakon 2 kola ovo makedonsko devojce nece izdrzati ni poluvreme. Glupo je pricati o tome ko bi trebao da bude prvi trener ali dovesti apsolutnog anonimusa to je Ivicu u najmanju ruku hrabro... Ako si u pravu pevace se pesme o tebi na severu. Ja clicno ovome ne bih dao ni da odrzava travu,

crna zvezda

pre 15 godina

Ovaj covek je dobar ko hleb!
Situacija u zvezdi je takva da je on rekao "evo ja cu"!A ni jedan trener koji ima iti malo renome nije lud da sad trenira zvezdu za neku sitnu lovu , jer kako ide ona stara nemozes da radis prljavi posao a da ostanes cist a zvezda je u blatu do grla.

Bojanc

pre 15 godina

Ljudi, nemojte se puno nadati... Da li je dobar trener ili ne, nije ni bitno. Mozes i Sumaheru da das yugo, ali ne mozes da ocekujes da bude sa njim prvi...

Ponor, sunovrat, dno dna, mrak i kraj.

pre 15 godina

Ovo je SPRDAČINA šta se uradilo I ŠTA ŠTA SE I DALJE RADI na štetu nekad velikog kluba! Ovo je tačno kao skrivena kamera, lepo je negde ovde neko to već napisao! Ne mogu da verujem, kao da se u ovom klubu takmiče ko će veću glupost na što veću štetu Zvezde da napravi! Kako smo mi samo prsli majko moja mila...Olupaće nas i Čukarički 100% u subotu, živi bili pa videli!

Marko

pre 15 godina

Neznam samo sta li se ovi grobari sile, pa oni najbolje znaju da nije vazno trenersko iskustvo"(Vermezovic,Mateus,Djukic mis,Jokanovic),bitan je onaj ko stoji iza tog trenera a iznad FSS-a,sudijske organizacije,zajednice prvoligasa....ustvari zakunite se i recite ZECEVICU HVALA TI ZA SVE STO SI URADIO I RADIS ZA PARTIZAN.Malo vas je poremetio Piksi u grabljenju domacih titula ali ne budite tuzni on je ipak proso Francusku skolu kod bivseg predsednika Olipik Marseja Brenara Tapia. Zato se nadam da ce se vratiti Dzaja i Miskovic da razjure ove miseve Curkovica ,Karadzica i ostalu Partizanovu lopovsku masineriju,pa da vidite kako od anonimusa postaje pravi trenerski strucnjak. No sto ja to vama pricam vi to najbolje znate. Setite se Zenge zvanog neznalica pa taj "trenerski majstor" osvoji duplu krunu. Ko razume shvatice!!!!!!!

Stefan

pre 15 godina

Ako ovo nepomogne postoji samo jedan "lek"... Kao trenera da Zvezda uzme neko "vojno lice" pa taj da pocne da samara redom. Sto da ne!? Obilicu je jedne godine to "upalilo"!

Delijata sa Severata

pre 15 godina

Kad gi nas batko Janevski sastavi tim od Zvezdata toj ce gi izgleduva ovako:na gol Stamenkovski,desno bekche Ninkovski,shtoperche Gajevski,drugo shtoperche Tomovski,levo bekche Mijailovski(alijas Najdovki),desno krilche Lazetski,sredinche Bogdanovski,kapitenche Milijashkovski,levo krilche Plamen Koromanovski,polu-strelche Burzanovki i najubavije strelche Trichkovski.
Napred Zvezdata i ziveo drug Kiro Gligorovski!!

sumil

pre 15 godina

Zna li neko iz Zvezde ko je Čedomir Janevski ili su se upoznali preko faksa. Ne vidim zašto čovek nije mogao da potpiše ugovor sutra lično, Zeman izgleda nije imao faks pa je morao lično da dolazi.

Zašto privremena uprava postavlja sportog direktora i trenera, zar ne bi prvo trebao da se izabere predsednik.

ranjeni

pre 15 godina

pa zar nije bolje da su iz Al Shaaba doveli Bunjak Borisa koji je sef i L.Peruzovicu i C.Janevskom a vec je dokazano ime kod nas osim toga vec je bio u C.Zvezdi

Mischa

pre 15 godina

Црвену Звезду чека судбина Обилића. Сви који мисле да је то добро за Партизан и српски фудбал, нека погледају хрватско првенство у коме Динамо доминира, а испада увек у првом или евентуално другом колу купа УЕФА. На тај начин нити постоји интересовање за домаће првенство, а још мање за унапред изгубљене међународне утакмице.

Милан С

pre 15 godina

Мало инфо:Јанески важи за строг и стабилен тренер, посветен на работата и на фудбалерите, а многу некоорпоративен со новинарите“, објавува весникот.
Чедомир Јанески беше успешен фудбалер на Вардар во периодот од 1981 до 1989 година, каде играше и со најдобрата генерација на скопскиот клуб заедно со Дарко Панчев, Илија Најдовски, Драган Канатларовски и Васил Рингов. Тој зборува пет јазици, македонски, српски, англиски, холандски и француски. Како тренер самостојно го раководеше белгискиот Бриж, а тимот од ОАЕ го раководел зедно со хрватскито стручњак Лука Перузовиќ

Zare

pre 15 godina

Ljudi, al se zaleteste sa pljuvanjem ako ovako nastavite izazvaćete poplavu! Prvo, Ilija je dokazani direktor u više sezona u Grčkoj i ima karijeru koju nema ni jedan drugi sa ovih prostora u vodjenju kluba (osim Džajića). Drugo, trenera Janevskog je upoznao i sa njim radio dve godine te za njega nije anonimus i nepoznanica. Treće, Ivić je pokazao da zna šta radi ranije i da ne dozvoljava da mu se neko meša u posao te u skladu sa tim sam bira i saradnike u koje ima poverenje. Šta je tu čudno? Četvrto, domaći treneri koji se pozivaju kao spasioci su na istom stadijum kao i naš fudbal (čast vrlo malom broju izuzetaka koji svoj usluge naplaćuju papreno skupo). Peto, ovde se ljudi već kunu u Jankovića, Djukića i Jokanovića. Šta ti ljudi imaju više iza sebe u karijeri od makedonca. Svako ima po jednu dobru polu-sezonu a neki čak ni to! Zat ljudi smanjite doživaljaj i podržite ove ljude bar do zime pa onda kritikujte!

Delija Tokyo

pre 15 godina

A ko je Jokanovic. Ovaj je barem negde radio a gde je Jokan radio.Igrao covek dve utakmice za A reprezentaciju Jugoslavije. Isto je bilo i sa Djukom .Jedino sta je radio u zivotu to je jedna sezona mlada reprezentacija i malo Partizan. Greota je sto su Saleta Jankovica oterali ali pustimo ovogda sa igracima koje nije doveo pokusa nesto

ja

pre 15 godina

Kakva tuga, cemer, jad...Trener potpisuje faksom, bio je pomocni trener u DubajU :)))))))
Zvezda je daleko kvalitetom od Partizana i Vose, a nisam siguran da ce moci da se nose ni sa Cukom!Videcemo u nedelju, posebno treba obratiti paznju na utakmici Cuka-Zvezda!!!

Dejan

pre 15 godina

"Posebno
naglasuva radosnicu zbog saradnju sa zemljaka Trickovski kojeg poseduva dar i moc od Boga da moze predliblata cak 3 nogometasi odjedared
i to u pun kros.
(zorz, 8. septembar 2008 22:54)"

Koja tri fudbalera? Iz Pelistera ili iz Sileksa?

sveti ilija

pre 15 godina

а ја сам као веровао да смо дотакли дно, кад оно има још............ужас!!!

Doktor Savatije

pre 15 godina

Brate Ilija,imas od mene 100% podrske i poverenja!!Necu uopste da sudim pre nego sto se pokazes i ti i tvoji ljudi!!Ja kao veliki navijac mogu samo da ostavim srce na tribinama i pomognem nam da pobedjujemo u serijama i da se zajedno radujemo!!
Ajde vec jednom da krenemo jer sve zavisi od nas!!!!
(Balkan Boy, 8. septembar 2008 22:43)

Decko uzima istu vrstu opijata kao Radomir Antic pre konferencije za stampu. Sto se gosn. Ivica tice, tu nema pomoci. Predlazem kolektivnu motka-terapiju, ne u nadi da ce im pomoci, vec cisto radi zadovoljenja navijackih dusa. Srdacan pozdrav

VladaNS

pre 15 godina

sta je bre ovo....kakav je ovo cirkus....?koji trener....neki iz UAE dolazi....?
dokloe zvezda misli da se bruka ovako.....sramota jedna......jos malo pa ce nam strucnjaci iz indonezije i pakistana biti prvi u redu za funkciju sefa struke...

djulijano

pre 15 godina

Neko se igra sa imenom Crvene zvezde. Ovaj tim u formaciji 4-4-2 moze do treceg mesta u Ligi i do osvajanja kupa. Ali nemoj da dozvolimo da na trenersku klupu sedne neki JANEVSKI, ej ljudi da li je moguce, covek je trenutno pomocni trener nekom nesrecnom hrvatu u arapskoj zemlji. pa to je sramota. Sta je sa Pizonom, Dujkovicem, Zivadinovicem, Banetom Vukasinovicem... Da li je moguce da neko to dozvoljava.

Luka

pre 15 godina

Pozivam sve Delije koje vole svoj klub da bojkotuju sve utakmice Crvene Zvezde dok su sportski direktor(u svetu NN) i njegov poznati trener (takođe NN)u našem voljenom klubu. Veliki pozdrav velikom svetskom činovniku Dan Tani na neviđenom potezu.

Marko__bgd

pre 15 godina

au zvezdo..pored Pizona mi dovodimo nekog tamo coveka koji nikada nije bio glavni trener ni u jedenom klubu..nego ajde nek pocne u zvezdi...pa zar je moguce da je dotle doslo da niko nece da sedne na zvezdinu klupu?zovite Drakulica da vam nadje trenera..posto je u kosarkaski klub uspeo da dovede kosarkaskog Fabija Kapela..pa nek u Zvezdu dovede bar nekog iznad proseka...

Bole

pre 15 godina

I zasto sad nije ostao Jankovic?! Sigurno je iskusniji od ovog makedonca, a cak i da nije bar je bio sa ekipom i znao je sta je potrebno da bude jaca. I eto, toliko ste kukali i oterali Jankovica a situacija je sada ista - neiskusan trener, ali mnogo gora varijanta od Jankovica, koji, ruku na srce, mnogo bolje poznaje i Zvezdu i prilike u domacem fudbalu ... srljate iz provalije u sve dublju provaliju!

Brcko

pre 15 godina

Ja mu dajem do sredine oktobra, zivi bili pa vidjeli!!! 'Oce neko da se kladi???
Mislim stvarno nema smisla, on cak nije prvi trener u Emiratima a ja dobro znam kakva im je liga ovde jer zivim vec 3 godine u Dubaiu... Mislim bruka za CZ, velika bruka. I onaj Zeman je bio kanta od trenera sto je i pokazao na pocetku sezone ali za ovog makedonca je Ben Suster...

D.Z.

pre 15 godina

Za ovakvu ligu ovo je,čini se, bolje rešenje nego Zeman.Zeman je terao neku visoku taktiku kao kad je trenirao Totija i sl.A realnost CZ je liga lošeg kvaliteta sa glavnim rivalom koji je u prošloj sezoni pokrao sve derbije;takva liga je prisilna liga i priliči afričkim državama tipa Kenije i sl.Zato ako neko priča o CZ kao velikom klubu ne treba to da čini van stvarnog društvenog kolora u kome se nalazi.

puran

pre 15 godina

Šta pametujete protiv čovjeka.Zeman je bio kao veliki nogometni stručnjak ,pa eto šta je postigao .Nisam baš primjetio da ste ga toliko pljuvali ,nego kao igrači su sve krivi. Krivi sigurno jesi ali velika je krivica i Zemana.Sda kasd dolazi ovaj nepoznati ,onda ako bude neuspkješno bit će da je samo on krivi jer nije znao posložit ekipu ,a veliki Zeman je znao

Cvetko

pre 15 godina

Kakav nam je sport s obzirom na lopove koji jašu njime a fudbalom pogotovu i reputacijom koju on ima, dobro je da i ovakvi treneri dolaze. Novac koji se obrće, dakle, nije mali pa se zbog toga kojekakvi polutani "primaju". Nažalost, svi novčani tokovi su bez ikakve kontrole a o porezima da i ne govorimo. Bitno je da običnu raju deru za svaku sitnicu a ove neznalice požuštaju da otimaju!
SRPSKI FUDBAL JE SRAMOTA pa ne vidim zašto bi se neki osećali bolje ako navijaju za Partizan. Sve je to ista bagra.
DOLE FUDBAL! UUUUUAAAAA!
Cvetko

TESKO BOGU SA NAMA KAKVI SMO

pre 15 godina

Nikad nisam ostavljao komentar, ali sad stvarno moram... Da li je moguce da niste pustili coveka ni da stigne u BG a vec ga najgore napljuvali??? Kad budete imali pravo na to, tj. ako zvezda nastavi ovako, onda pljujte koliko hocete!! Ne znate ko je, pa odmah sve najcrnje...STRASNOO!! Samo se bojim da ce on brzo skontati gde je dosao i sa kim ima posla, a to je najvecim delom upravo zbog ovakvog nenormalnog stava...
Neverovatno kakav smo mi narod...
P.S. grobari, dao bog pa vam se svi ovi podrugljivi komentari obili o glavu...

begbie86

pre 15 godina

Ajde prestanite da hejtujete čoveka, polovina vas nije čulo ni za Muslina kada je došao u Zvezdu, a sada ga svi slavite! Ilija Ivić nije ni lud ni blesav - a i ne radi taj posao od juče. To što je doveo Janevskog za trenera je na njegovu odgovornost, a ne verujem da bi se baš toliko igrao sa reputacijom...

lud & zbunjen

pre 15 godina

Napokon adekvatno resenje. ekipa koja ce se ove sezone verovatno boriti za ucesce u Kupu UEFA ( 4. do 3. mesta u ligi) ne moze i ne treba da ima zvucnijeg trenera. dajmo sansu tom momku pa neka se dokaze.Ova sezona je sto se tice pravih ambicija za CZ zavrsena onda neka bar pokusaju da naprave i tim i igru. Izgleda da je Jankovic bio najbolje resenje ali njegov rad nikako nije odgovarao raznim menadzerima i pre svega finansijerima kluba. Shvatite vec jednom da projekat nije Evropska Zvezda nego DELTA MAXI PLAZA ili kako ce se vec to zvati a ako tu bude i neki fudbalski klub - nema veze!!!

Delije SEVER forever

pre 15 godina

99% komentara je odmah pocelo sa pljuvanjem Ivica i novog trenera (mada je 70% toalovica). Od mene samo jedno pitanje za sve:"Da li je polovina vas znala sa Aleksandra Jankovica" . Zato dok ne vidite ne komentarisite.

Nebojsa

pre 15 godina

Zanima me samo jedna svar ko hoce da unisti znezdu i kupi je jevtino,izgleda Miskovic ali to je samo moja sumlja.Meni sve jedno samo da se to malo ubrza.NEK IZGUBIMO JEDVU SEZONU ALI NE VISE!!!

disperzi

pre 15 godina

Ovi Markani su zaista divni momci, jedan je zaradjivao noseci gajbice, a ovaj se voli Zvezdu do fanatizma(e Bunjo Bunjo). Lepo je vikao Velja(dok nije i sa usao u vrzino kolo): "Miskovicu prikoci, stani malo, povuci rucnu Miskovicu" a svi smo se smejali(i ja sam)........Udri IH JACHE Norise Chache

vladimir

pre 15 godina

Kapelo ne bi pomogao. Nije do trenera vec do igraca, pa nisu li zvezdu do krova Evrope i sveta vodili treneri koji nisu imali posle nikakav uspeh nigde. Znaci do igraca je!

darko

pre 15 godina

Zar nismo mogli naci nekoga ko ima vise trenerskog iskustva kao prvi trener prvog tima od covjeka koji je u karijeri 4 mjeseca bio prvi trener, a 10 godina pomocni? Covjek nema iskustva kao prvi trener, nema ime da na osnovu njega dobije kredit, a i ne poznaje vjerovatno ni jednog igraca Zvezde. Ovako na prvi pogled, izgleda kao potpuno pogresno rjesenje. Nadam se da Ivic zna sta radi. Vidjecemo.

BOki

pre 15 godina

E vise mi je dosta ovih koji se ne boje izazova i spremni su da se uhvate u kostac sa svim problemima. I kad ne uspeju onda nece ni ostavku da daju, nego su im neki drugi krivi, i onda odu i nikome nista. Treba im reci - imas pola plate, ako ne uspes u onome sto se dogovorimo druge polovine nema i kraj!Tako treba i sa igracima raditi. Aman bre vise, samo pokupe pare i onda odu. Kad bi ispali iz lige bilo bi ih bas briga, svi bi presli u Borac, Vosu, Banat ili u neku fudbalsku silu tipa Malte i Bugarske ... sram vas bilo!

Леонидас

pre 15 godina

Кад гледам Јаневског, овако иѕ профила, подсећа ме помало на Ратка Достанића. Дај Боже да буде бар као Ратко, али сумњам...
Славољуба Муслина за тренера!!!

Igor1985VP

pre 15 godina

Zasto imam utisak da je ovo jos jedan potez Miskovica... Unistavanje ZVEZDE se nastavlja dok ne propadne pa da je kupi za 20000 eura ! E moja Zvezdo nasta si spala...

ZNAM KAKO JE TO

pre 15 godina

Evo, i JA ZNAM "KAKO JE RADITI U VELIKOM KLUBU"! Doduše, nikada nisam radio, ali ZNAM kako je to!!!!
Hoće li neko već da me pošteno uštine...??? Predugo traje ova noćna mora.

Čilić

pre 15 godina

Zvezda je odabrala pravog trenera.Toletovi partizani se već raduju jer su "naviknuti" da na sportski način osvajaju bodove i prvenstva i da otimaju kada se stvarno pojavi protivnik koji je kvalitetan.Zato je Janec pravo rešenje.

vlada

pre 15 godina

Svaka čast.Bolji izbor nije mogo biti napravljen.Mislim da ovako nešto čeka i nas "Grobare" jer je u pitanju obezvređivanje kluba radi prodaje.

dejan velja

pre 15 godina

komšije jeste se ikad pitali kuda vas sve ovo vodi možda ka nekom ponoru, daj ljudi probudite se nece prvenstvo biti zanimljivo bez vas!!!

srbin

pre 15 godina

Au.. pa ovi nisu normalni. Pa gde iskopase Chedomira bas me zanima.Javlja mi se da ce do kraja jesenje polusezone na mesto trenara doci i Dragi Kanatlarovski,Ilija Najdoski i ostala braca iz Makedonije.Svasta.

Milidragovic Jovan

pre 15 godina

Iliji Ivicu nije ostalo puno prostora za rad.Do zime nema dovodjenja igraca,sto je mozda i dobro,da se vidi koliko mogu ovi sadasnji,pa na zimu da se napravi kakva-takva selekcija,a sledeceg leta da se uradi prava stvar.
Ivic je za trenera izabrao coveka u ciji rad se uverio u Olimpijakosu bez obzira sto je Janevski bio tamo pomocni trener.Secam ga se kao igraca,bio je to dobar half,osim snage bilo je tu tehnike i dobrog pregleda igre.Ta generacija Vardara je na kraju bila i prvak,ali su to bile cuvene sajberove odluka,pa vise ne znam da li su FSJ ili sud skrojili tabelu na kraju.
Podrzimo cveka ako iskreno volimo klub!

Makedonce

pre 15 godina

Nije da branim Janevskog posto je iz moju zemju ali zaista nevalja kad pjujes po nekome koji jos nije sjeo na klupi...Mozda i imali su celnice CZ bolje resenje ali oni preuzimaju ovaj rizik a nemogu da to urade svi internet strucnjaci CZ....ja ipak verujem da Cede napravice nesto sa zvezdom kolko se sjecam i Djurovskim vama nije valjao paje doneo duplu krunu CZ a sad sa velikim Zemanom gubite od APOEL(koji zamalo nije ispao od naseg Pelistera) i jos smesnij Javor alikakvi su navijaci zvezde bolje od takvih rezultate i nezasluzuju....a ti sto se potpisujes kao Diamantidis...jesi li ti siguran da nisi ustvari Dimitrovski???kolko sto ja se secam makedonci nemenjaju imena i prezimena ljudima koji hocu da imaju makedonski pasos to rade samo Grci i muslimanski svet pa pitam se: ko ste ustvari vi ??odkud ste??

Misa Petrovic

pre 15 godina

Zvezda nije izabrala najsrećnije rešenje ni kada je sportski direktor u pitanju ni trenera. Još ako pobedi Džajina struja i on ponovo dodje biće sigurno još gore i žalosnije na Marakani, bez obzira što sada mnogi misle da gore ne može biti.
Očekujem, za par godina, kada se privatizuje Zvezda da Pixi bude menadžer kluba, sa ovlašćenjima da trenira ekipa, ali i da kupuje i prodaje igrače. Uz njega očekujem i Jugovića, kao i Boška Djurovskog.

Srbin,RS,BL

pre 15 godina

....ma dajte grobari, molim vas, Jokanovic je kao covjek sa iskustvom. Koga je on vodio prije dolaska u partizan. Nikog.Bice ovo sa Makedoncem ok. Vidjecete

Srbin, BL, RS

pre 15 godina

ma dajte grobari,molim vas, jokanovic kao ima iskustva. Koga je on vodio prije preuzimanja partizana. NIKOG. Bice ovo sa Makedoncem sve ok.

kuku lele, beri kozhu na shiljak

pre 15 godina

jel mogu ja da budem malo trener?!

imam fax mashinu, a i znam da shutnem loptu, majke mi!!!

gospodo iz uprave, da li ste pri chistoj svesti i zdravoj pameti?

NE IGRAJTE SE NASHIM KLUBOM!!

Javlja_mi_se

pre 15 godina

Ivicu,a jel mogu ja da budem "sef strucnog staba"?Nikad se nisam profesionalno bavio sportom,nemam trenersku licencu,nemam iskustvo,al što imam viiizijuuuuuuuuuuuuuu...

dr.Sokrates

pre 15 godina

Ja san zvezdas , a zasto trener mora da bude zvezdas.To je demagogija Staneta Karasija i onih koji nikada nisu dobili sansu a nisu nista ni uradili u zivotu. Fudbaleri su profesionalci kao i trener i moraju da odgovore svom zadatku zasta su placeni. Ni ja nikada u mojoj firmi nisam mogao da biram koga cu za direktora. U Spaniji, Engleskoj, Italiji dovedu coveka za trenera za koga misle da ce da opravda ocekivanja.A kakvi su igraci i ko ih je doveo to je drugo pitanje

Dejan

pre 15 godina

"eznam samo sta li se ovi grobari sile, pa oni najbolje znaju da nije vazno trenersko iskustvo"(Vermezovic,Mateus,Djukic mis,Jokanovic)"

Pa nije, vazno je za koje timove su ranije igrali igraci i koje su rezultate postizali kao igraci. Pa za ovog je i Vermezovic megazvezda, Jokan mu je nedostizan, a da li da trosim reci o Djukicu ili Mateusu?

mile-delija

pre 15 godina

Ovo je strasno!Cetiri meseca radio samostalno u Brizu,sada pomocnik drugorazrednom treneru Luki Peruzovicu.Zar je to trener koji ce da vodi Zvezdu,ne mogu da verujem!Jedina preporuka mu je ta da je prijatelj sa Ilijom Ivicem.Tesko nama i Zvezdi,predsednik(Den Tana)doveo sportskog direktora a on vec poceo da kupi prijatelje,sta ce biti kada pocne dovoditi igrace?Ocekujem da ce mu mladji brat zaigrati u Zvezdi.Ljudi ima li neko da prekine ovu agoniju?

kaligula

pre 15 godina

Seca li se neko kako je Berluskoni srozao Milan osamdesetih godina,ispao u drugu ligu i tako mu oborio cenu i cini mi se potom ga preuzeo za male pare? Sve ovo me podseca na taj scenario...ali mozda gresim...

Mango

pre 15 godina

Lepo vi to, stvarno lepo. To sto je on potpisao putem faksa, to me ne nervira, nego da ga niste izabrali preko FACEBOOKa, ono prijatelji i te stvari. Pa ko je be ovaj, pomocnik kalifovog pomocnika, u reyervnoj smeni....
U stvari, nek mu je sa srecom, nama gore ne moze biti, poslednji smo. Sta god da uradi, moze samo bolje.
Nego, hoce li Zvezdin "marketing" da mi sklanja one reklame i ozive za 365 dana Marakana. Ala ste ga procenili...svaka cast, a tek cena, jedino mi se svidjaju oni retro dresovi.
E muko moja

bora-vojvodinas

pre 15 godina

Kad zvezda bude dovela nekog ko ima 60-tak miliona evra u dzepu,da kupi nove,bolje igrace,tada mogu i ja da budem trener.

Sve bolje od boljeg

pre 15 godina

Zvezda propada a mi dovodimo pomocnog trenera.Verovatno su lose ukucali na google sigurno su hteli JANKOVIC.U zvezdi postaje tradicija da se treneri menjaju posle dva meseca(Djurovski,Jankovic,Zeman,mozda sa i Janevski) ko zna.Sigurno je strasan trener cim potpisao FAKSOM.

jojo

pre 15 godina

Čedomir Janevski
From Wikipedia, the free encyclopedia
(Redirected from Cedomir Janevski)
Jump to: navigation, search
Čedomir Janevski
Personal information
Date of birth July 3, 1961 (1961-07-03) (age 47)
Place of birth Skopje,, SFR Yugoslavia
Playing position Retired Defender
Club information
Current club Flag of Belgium Club Brugge K.V.
Senior clubs1
Years Club App (Gls)*
1980-1984
1984-1989
1989-1991
1991-1995
1995-1996
1996-1997
1998-1999 Flag of Yugoslavia FK Železničar Niš
Flag of Yugoslavia FK Vardar
Flag of Belgium Club Brugge K.V.
Flag of Belgium R. Charleroi S.C.
Flag of Turkey İstanbulspor A.ª.
Flag of Belgium K.S.C. Lokeren
Flag of Belgium Daring Club Blankenberge
National team
1987
1993-1995 Flag of Yugoslavia Yugoslavia
Flag of the Republic of Macedonia FYR Macedonia 2 (0)
5 (1)
Teams managed
1997-1998
1998-1999
1999-2000
2000-2005
2005-2007
2007
2007-2008
2008
Flag of the Republic of Macedonia FYR of Macedonia U-21 national team

Flag of Belgium Daring Club Blankenberge (player-manager)
Flag of Belgium Daring Club Blankenberge
Flag of Belgium Club Brugge K.V. (youth team)
Flag of Greece Olympiacos (Assistant)
Flag of Belgium Club Brugge K.V.
Flag of Belgium K.A.A. Gent (Assistant)
Flag of Serbia Red Star Belgrade

1 Senior club appearances and goals
counted for the domestic league only.
* Appearances (Goals)

Čedomir Janevski or Cedomir Janevski (Macedonian: Чедомир Јаневски) (born 3 July 1961 in Skopje, SFR Yugoslavia) is a former Yugoslav and Macedonian football defender. He is currently the manager of Serbian football team FC Red Star Belgrade.

limeni ratkovo

pre 15 godina

predlazem sebe za trenera zvezde..moj nacin vodjenja utakmice je svima dobro poznat i imate na internetu..za razliku od ovog janevskog koga nema nigde,ja sam svoj nacin toliko usavrsio da sam postao zvezda medju srpskim trenerima...pozz iz ratkova od limenog..

Маркаланц

pre 15 godina

Ма бре волим Звезду и мука ми је од ваших ироничних коментара.
Зар треба да је љубав према Звезди мања због неких глупих људи недостојних живота...мислим на све људе који су на рачун Звезде узимали паре нелегалним путем или који су на било који начин помогли срозавању имена најбољег српском тима. Брига ме за њих болим Звезду највише на свијету!

ДЕЛИЈА НИКШИЋ ДНРС

Petar

pre 15 godina

najbolje bi bilo da moze i da se igra preko fax-a mozda bi bolji bili.... nema od ovog nista! xvala bogu pa sam doziveo neke svetle trenutke zvezde

Nada umire poslednja

pre 15 godina

Proslo je vec dva dana a Enirati nisu bas tako daleko. Je li se, kako bi to bilo lepo, faks negde zagubio? Je li neko zna da li Zvezda igra u subotu, ili Uprava veruje da joj uopste ne treba bilo kakav trener?

Coco Bill

pre 15 godina

Ha !, koliko ja vidim on je bio "samo" pomoćni trener. I to pomoćni trener ne tako poznatim trenerima, bolje reći anonimusima ???, Bravo !!!

Alek Atanasovski

pre 15 godina

Ne plukajte po covekot uste ne stignal vo Belgrad.Cedomir Janevski e Makedonska fudbalska legenda i ke napravi dobar rezultat so srpskiot klub.Site neinformirani navijaci i plukaci ke gi vidam za 2-3 meseca.Napred Cedomir

skinuto sa Partizan.net

pre 15 godina

Zašto je trava u "Rupi" sasvim propala a čelnici cz rešili da je promene.
Zato što nije videla proleće već 15. godina!

Zašto je u Srbiji zabranjeno da tresete novine kad čitate o fudbalu?
Da ne bi ispala Zvezda.

Juče su se Uprave dva najveća srpska kluba Partizana i Zvezde dogovorile da ove sezone igraju 3 za 3. Oni nama 3 za titulu, mi njima 3 za opstanak.

Dolazi fudbaler cz u crkvu i pita sveštenika:
-Oče, da li će biti greh ako budem igrao u nedelju?
-Sinko, godinama te gledam kako igraš i za tebe je greh da igraš ma koji dan bio!

Alex

pre 15 godina

Navijam za Partizan. Ovo sa zvezdom je dakle, neverovatno ! Ako treba unistiti zvezdu, daj vise zavrsite sa tim. Vise nije ni smesno sta se radi sa nasim komsijama. Ovo je tragikomedija. Verujem da nema iskrenih navijaca koji bi pozeleli sezone bez vecitih derbija. Hocu da zivim u jednom od malobrojnih gradova na svetu koji imaju DVA velika kluba. Komsije, motke u ruke i resavajte krizu. Napred Partizan.

O tempora, o mores!

pre 15 godina

Evo glasa iz LOndona: bravo za novu upravu Zvezde! Trener koji se proslavio u belgijskom cetvrtoligasu Blankenbergu a potom svoje uspehe nastavio u slavnom ne-bas-uspesnom klubu iz Dubai-ja Al Saabu (a u medjuvremenu cak cetiri meseca trenirao i cuveni Briz pre nego sto je nicim zasluzeno katapultiran iz tog kluba) PRAVA je licnost za DANASNJU Zvezdu. Covek koji ce vec nekoliko kola pre kraja prvenstva osigurati opstanak. Znalac kakav je, za razliku od recimo Jankovica, mogao bi da posle Boska Djurovskog postane novi idol Delija, posebno ako crveno-beli sal umesto ruke (u odelu) vezuje oko glave. Ostaje nam samo da pitamo gde je, za ime Boga, dno do koga se moze pasti? Je li to prvi potez Ilije Ivica od kada je preuzeo fotelju ili novinarska "patka"? Molim Vas da pokusate da me utesite i bude ovo drugo.

zorz

pre 15 godina

Makedonce,Cedomir Janevski,pobratim na Iliju Ivica iz dani u Olimpijako stiguva u Zvezda.Poslaja gu je golema zvezdata na Makedonski i svetski nogomet
Zvezdin golgeter zabijac Darko Pancev.Pancev gu prepuci i prozbori da ce Zvezda opet da bitne na krov od Evropu cim Dragan Dzajic
resi problemata sa zatvorce.Janevski prozbori da je u njega golema radosnica jer ce saradjuva sa pogolemi igraci na ovaj svet.Posebno
naglasuva radosnicu zbog saradnju sa zemljaka Trickovski kojeg poseduva dar i moc od Boga da moze predliblata cak 3 nogometasi odjedared
i to u pun kros.

Tropic Evgenije

pre 15 godina

Ne svidja mi se ovo.Zvezda staje na noge polako,sredili tim,sredili upravu,sad i trenersko mesto.Bice povuci potegni ove godine za Partizan.E moj Tomicu,a ti neke amatere za trenere dovodis.Ovaj ima iskustva iz najjacih belgijskih i grckih ekipa.

Vuk

pre 15 godina

....potpisao faxom? trebao je i sliku da posalje da ovi iz zvezdine uprave mogu da ga prepoznaju posto ga sigurno nikad u zivotu nisu ni videli niti znaju kako izgleda....o zvezdo sta si docekala

Grobar

pre 15 godina

A znaci i u Dubaiju nije imao samostalan posao vec je bio pomocnik nekom Hrvatu hahahahaha, joj al ce biti punjenja 5. Oktobra jedva cekam, ne zbog trenera nego pre svega nemate dobre igrace

Luka

pre 15 godina

Pozivam sve Delije koje vole svoj klub da bojkotuju sve utakmice Crvene Zvezde dok su sportski direktor(u svetu NN) i njegov poznati trener (takođe NN)u našem voljenom klubu. Veliki pozdrav velikom svetskom činovniku Dan Tani na neviđenom potezu.

Ironija Man

pre 15 godina

Odlican potez Ivica,ne bi tek tako dovodio nekog anonimnog da nije siguran u njegove kvalitete.A i znamo svi sta je uspeo da napravi od Olipijakosa i AEK-a tako da me ne bi cudilo da je ovo novi Murinjo!!!

Zare

pre 15 godina

Siguran sam da nije loš trener. Nema karijeru kao Zeman u velikim klubovima ali nije početnik. Verujem da je bolji od svih onih koji su figurirali kao potencijalni treneri. Nadam se najboljem!

Zvezdin sajt - KATASTROFA!

pre 15 godina

Ljudi moji, pa mi definitivno nismo normalni, OVO JE KRAJ NAŠE ZVEZDE!!! Majko moja, šta smo Bogu zgrešili kad nas ovako kažnjava...Tamo neki Janevski trener naše Zvezde...ZEMLJO OTVORI SE!!!
A u kakvom smo rasulu kao klub, najbolje govori i sledeći detalj:
Staviše na klupski sajt Zvezde vest o dolasku Ivića i napisaše uz fotku koja pokazuje njega u dresu Zvezde sledeći tekst: "FK CRVENA ZVEZDA - ŠAMPIONI 92/93"
Pogledajte link da se uverite u ovo o čemu pišem (mada će možda posle objavljivanja ovog mog komentara brzo da menjaju natpis, da sakriju bruku):
http://www.crvenazvezdafk.com/Ilija-Ivic-novi-sportski-direktor-783-c1-content.htm
A ZNATE LI U ČEMU JE "KVAKA"? U tome što je te sezone Zvezda zaostala 14 bodova za šampionom Partizanom!!! A tad su se još za pobedu davala 2 boda! Znači taj zaostatak od 14 bodova je kao da danas zaostajete za nekim 21 bod!!! I eto, tako je "čuveni" trener Milan Živadinović (ajoj majko moja...) od večeras postao trener te "šampinoske generacije" koja je zaostala za Partizanom "samo" 14 bodova...PUKLI SMO SKROZ, NA SVIM NIVOIMA!

bio sam u Bariju a vidite sad ove....

pre 15 godina

alo bre ljudi, DA`L JE IKAD IKO CUO ZA OVOG COVEKA? PA JEL SE TAJ UOPSTE BAVI FUDBALOM?! De ih bre samo nalaze....prvo su iz groba iskopali onog pokojnog Tozu (zeman!), sad ovog nadjose u razjedinjenim emiratima...PROPAST!!!Stvarno sam izgubio svaku nadu, ovo je kriminal!...moje strpljenje je istrpljeno

BlackAdder

pre 15 godina

I onda je mrmot pojeo čokoladu, buxaxaxa. Ljudi ovo počinje da me plaši, nema kraja dobrim vestima... Kakva tragikomedija, ovo ni Šekspir nebi smislio. Počinje da me podseća na špansku seriju. Već sam ukontao ko je slep a ko treba da nađe majku... Pozdrav

Vlada Delija

pre 15 godina

Sve najbolje u Zvezdi, ako je titula vec izgubljena donesi nam bar kup!!! Mlad si, valjda imas perspektive i ko zna sve je to sport mozda i uzmemo titulu!?

Bravo Ivicu

pre 15 godina

Tooooooooo! Ljudi neste ni svesni kakav je covek doso u Zvezdu. Pa on ce da gi je digne u neslucene visine, ce vidite vi to, ja vi garantujem.Ce peva cela Makedonija, bravo Janevski, napred Zvezdo.

budjenje!

pre 15 godina

Ovo smo vec vidjali u srbiji. Degradiraju se preduzeca da bi ih neko kupio za male pare. Prvo je Zvezda dovela gomilu losih igraca, a sada ce da dovede i loseg trenera i uspeh je zagarantovan! Samo mislim da su se prevarili! Iza zvezde stoji mnogo vise ljudi nego iza neke polupropale firme. Jel tako?

djulijano

pre 15 godina

Neko se igra sa imenom Crvene zvezde. Ovaj tim u formaciji 4-4-2 moze do treceg mesta u Ligi i do osvajanja kupa. Ali nemoj da dozvolimo da na trenersku klupu sedne neki JANEVSKI, ej ljudi da li je moguce, covek je trenutno pomocni trener nekom nesrecnom hrvatu u arapskoj zemlji. pa to je sramota. Sta je sa Pizonom, Dujkovicem, Zivadinovicem, Banetom Vukasinovicem... Da li je moguce da neko to dozvoljava.

Zarko(Skopje)

pre 15 godina

Nije bas neko pravo resenje za Zvezdu ali ipak budite sigurni mnogo bolji trener od raznih Kosanovica, Jankovica, Zemana i ostalih.

perjanik

pre 15 godina

ocekivao sam Dujkovica ili Muslina ali sa obzirom u kojem nam je stanju klub dobar je i on. Ne vjerujem da bi se iko sa ozbiljnom reputacijom sada upustio u rad sa ovim timom koji trenutno imamo...nazalost

Milos

pre 15 godina

Zeman je bar 3 puta bolji trener od ovog Makedonca. Kod nas 2 najbolja trenera u zemlji u poslednjih 15 godina(Reber i Zeman) ne mogu da funkcionisu i bivaju primorani da odu. Daleko cemo dogurati teranjem najkvalitetnijih, ali najnaposlusnijih.

grobar

pre 15 godina

bravo zvezdasi pored pizona i dujkovica dovodite pomocnog trenera iz emirata. pa vi ste gori od ovih iz fss-a.dok je vas u zvezdi eto nama grobarima duplih titula. cestitke

vojvođanin

pre 15 godina

ISTORIČARI, pa vi stvarno propadate do neslućenih dubina, gde još ljudska mašta nije kročila!!!
Pazi, za vas je uspeh ako vas novi trener zadrži u srpskoj premijer ligi!!!

Luka

pre 15 godina

Pozivam sve Delije koje vole svoj klub da bojkotuju sve utakmice Crvene Zvezde dok su sportski direktor(u svetu NN) i njegov poznati trener (takođe NN)u našem voljenom klubu. Veliki pozdrav velikom svetskom činovniku Dan Tani na neviđenom potezu.

Luka

pre 15 godina

U prvi mah sam mislio da se mali mali mali Marko Mišković otvorio i da je doveo Jankulovskog iz Milana, a da su naši novinari pogrešili i nakon dugog čitanja iste poruke shvatih da nije štamparska greška. Zvezdo meni je mnogo žao, nemam dovoljno novca da dovedem moga oca za trenera.

Čilić

pre 15 godina

Zvezda je odabrala pravog trenera.Toletovi partizani se već raduju jer su "naviknuti" da na sportski način osvajaju bodove i prvenstva i da otimaju kada se stvarno pojavi protivnik koji je kvalitetan.Zato je Janec pravo rešenje.

Doktor Savatije

pre 15 godina

Brate Ilija,imas od mene 100% podrske i poverenja!!Necu uopste da sudim pre nego sto se pokazes i ti i tvoji ljudi!!Ja kao veliki navijac mogu samo da ostavim srce na tribinama i pomognem nam da pobedjujemo u serijama i da se zajedno radujemo!!
Ajde vec jednom da krenemo jer sve zavisi od nas!!!!
(Balkan Boy, 8. septembar 2008 22:43)

Decko uzima istu vrstu opijata kao Radomir Antic pre konferencije za stampu. Sto se gosn. Ivica tice, tu nema pomoci. Predlazem kolektivnu motka-terapiju, ne u nadi da ce im pomoci, vec cisto radi zadovoljenja navijackih dusa. Srdacan pozdrav

djura

pre 15 godina

Pa da li je to moguce. Ej, ljudi pa znamo da gore od Zemana ne moze. Ali da dovedete za prvog trenera coveka koji je malo radio sa mladjim kategorijama Olimpijakosa, pa bio prvi trener u nizerazrednom klubu, koji je u rangu Druge Beogradske lige a sada je pomocnik hrvatskom treneru u arapskoj zemlji. Pa da li je to moguce...

Daniel

pre 15 godina

Na sta je spala Zvezda... Dovodi coveka koji ima samo 4 meseca rada kao trener u celoj karijeri. Glavna preporuka mu je bila sto je bio asistent nekom tamo levom treneru... Aj da vidimo i ovo cudo!!!

VladaNS

pre 15 godina

sta je bre ovo....kakav je ovo cirkus....?koji trener....neki iz UAE dolazi....?
dokloe zvezda misli da se bruka ovako.....sramota jedna......jos malo pa ce nam strucnjaci iz indonezije i pakistana biti prvi u redu za funkciju sefa struke...

Rocky Balboa

pre 15 godina

Srecno u najvecem izazovu karijere !
Nastavi dobru tradiciju Makedonaca u Zvezdi - Pancev, Najdoski, Kanatlarovski, Stojkovski...

Balkan Boy

pre 15 godina

Brate Ilija,imas od mene 100% podrske i poverenja!!Necu uopste da sudim pre nego sto se pokazes i ti i tvoji ljudi!!Ja kao veliki navijac mogu samo da ostavim srce na tribinama i pomognem nam da pobedjujemo u serijama i da se zajedno radujemo!!
Ajde vec jednom da krenemo jer sve zavisi od nas!!!!

Alex

pre 15 godina

Delije,jel vam opet kriva uprava?Ovaj put ne krivite upravu i Bunju nego Micka i Marka,mada ce oni opet dati Saviji ponudu koja se ne moze odbiti...

Marko

pre 15 godina

Blago nama...

Sto ne uzmu mene, i ja imam dosta iskustva, igram Championship i Football manager već 10 godina... Zvezda ionako nije za bolje. A i jeftin sam...Kada me za 3 meseca budu otpustili jer ,"kao", ne valjam ja, a igraci su ("shatro") vrhunski, bar nece morati da plate preveliku kompenzaciju...

jovic

pre 15 godina

ko je taj pa on nikada nikoga nije trenirao agonija se nastavlja Ivic je ocigledno jos jedan Miskovicev pion i saucesnik u rasturanju kluba
u kom svojstvu Miskovic dovodi Ivica u svojstvu navijaca ?

John Smith

pre 15 godina

Boze sacuvaj!
Janevski nije trener koji u ovom trenutku moze Zvezdu da izvuce iz dubioze! Cini mi se da se neki prljavi privatni interesi i poslovi i dalje ostvaraju!
Zvezdi treba neko svetski priznati trener, a ovo je macka u dzaku!!!
A tek Ilija Ivic? Ljudi moji nije dovoljno biti fudbaler i odmah za direktora. Kakve on ima strucne kvalifikacije, tj skolu?! No na to smo vec navikli, a Zvezda ako ne ispadne ove godine nikad nece!!!

M.ILIC

pre 15 godina

EKSKLUZIVNA VEST!
Janevski je samo pomocni trener,nosi cunjeve i prevodi,ali umesto sa italijanskog kao Bora i Zivkovic prevodice sa bugarskog.HRISTO STOICKOV STIZE!!!

Леонидас

pre 15 godina

Кад гледам Јаневског, овако иѕ профила, подсећа ме помало на Ратка Достанића. Дај Боже да буде бар као Ратко, али сумњам...
Славољуба Муслина за тренера!!!

Krcun

pre 15 godina

Zamislite kakav san sanjam.

U Zvezdu dosao za finansijera Miskovic za koga radi 80% Srbije.Sa sobom doveo Toplicu Spasojevica,svog piona kome je i firmu otvorio.
Zvezda dovela trenera Zemana.Svetski strucnjak-vodio Romu,Lacio itd.Pravio dobre rezultate,trenirao Nestu,Totija...Toplica i Misko dovode Bunjevcevica za sportskog direktora.Ovaj dovodi fudbalere sumnjivog kvaliteta.U medjuvremenu javljaju se menadzeri-krimosi koji preporucuju svoje fudbalere.Posto rezultata nema Bunja uzima "daj sta das".Tako nam dolaza Lazetic,Marjanovic,Mijailovic i ostali poznati iz serijala B92 o raznim aferama u fudbalu.Posle prva dva poraza Misko se ,kao, naljutio i "satro" otisao iz kluba.Toplica i Bunja na svakodnevnim konferencijama za stampu uveravaju javnost da je sve u redu.Medjutim,porazi se redjaju.Tim menadzer i predsednik najzad daju ostavke.Iz kluba odlazi i Zeman uz "papreni" honorar.I tada se kao spasilac opet pojavljuje Misko."Vraca" se na velika vrata i za sportskog direktora dovodi Iliju Ivica.Prvi potez Ivica je da za trenera dovede Cedomira Janevskog pomocnog trenera u raznoraznim klubovima.Za njega kao trenera niko nikada nije cuo,ali nema veze ipak je ovo samo san.
Pricao bih vam i dalje o ovom kosmaru od sna,ali ovde sam se probudio.Jedva cekam da se umijem,istusiram,sto pre zaboravim ovaj san i vratim u stvarni svet oko mene.

Djolle016

pre 15 godina

Ako ovaj podigne zvezdu i ja cu podici mo g pokojnig dedu!!

Ovo je smrt srpskog fudbala,Dujkovic im nije odgovarao! A ovaj za koga nikada nisam cuo,moze da vodi zvezdu!
Isreno od goreg gori!
Na to je spala Zvezda !
A neko za ovo uzima lovu!

MAFIJA NAPOLJE IZ FUDBALA!

NAVIJACI SVIH EKIPA UJEDINITE SE DA ISTERAMO LOPVE!

Ariljac

pre 15 godina

Ajmo sada podrska Janevskom,trener je koji je 24 casa posvecen timu,zna da zakaze i po 3 treninga dnevno i da poneki opdradi sa njima!Kada je bio pomocnik u Olimpijakosu vise je on vodio treninge i donosio odluke nego glavni trener!Procitajte u Zurnalu sta kaze onaj Jorgacevic za njega,bio mu je trener 1 god...Kazu da onaj Toni Savevski stize za direktora oml. skole umesto Krmpote,momentalno vodi oml. skolu AEK-a koja se smatra jednom od najboljih!!!Ajmo braco DELIJE da podrzimo i Ivica I janevskog i Miskovica a da sacekamo Savevskog i naravno kralja DZAJU!!!ZVAZDA U SRCU!!!

D.Z.

pre 15 godina

Za ovakvu ligu ovo je,čini se, bolje rešenje nego Zeman.Zeman je terao neku visoku taktiku kao kad je trenirao Totija i sl.A realnost CZ je liga lošeg kvaliteta sa glavnim rivalom koji je u prošloj sezoni pokrao sve derbije;takva liga je prisilna liga i priliči afričkim državama tipa Kenije i sl.Zato ako neko priča o CZ kao velikom klubu ne treba to da čini van stvarnog društvenog kolora u kome se nalazi.

Srbin,RS,BL

pre 15 godina

....ma dajte grobari, molim vas, Jokanovic je kao covjek sa iskustvom. Koga je on vodio prije dolaska u partizan. Nikog.Bice ovo sa Makedoncem ok. Vidjecete

Srbin, BL, RS

pre 15 godina

ma dajte grobari,molim vas, jokanovic kao ima iskustva. Koga je on vodio prije preuzimanja partizana. NIKOG. Bice ovo sa Makedoncem sve ok.

TESKO BOGU SA NAMA KAKVI SMO

pre 15 godina

Nikad nisam ostavljao komentar, ali sad stvarno moram... Da li je moguce da niste pustili coveka ni da stigne u BG a vec ga najgore napljuvali??? Kad budete imali pravo na to, tj. ako zvezda nastavi ovako, onda pljujte koliko hocete!! Ne znate ko je, pa odmah sve najcrnje...STRASNOO!! Samo se bojim da ce on brzo skontati gde je dosao i sa kim ima posla, a to je najvecim delom upravo zbog ovakvog nenormalnog stava...
Neverovatno kakav smo mi narod...
P.S. grobari, dao bog pa vam se svi ovi podrugljivi komentari obili o glavu...

Delija Tokyo

pre 15 godina

A ko je Jokanovic. Ovaj je barem negde radio a gde je Jokan radio.Igrao covek dve utakmice za A reprezentaciju Jugoslavije. Isto je bilo i sa Djukom .Jedino sta je radio u zivotu to je jedna sezona mlada reprezentacija i malo Partizan. Greota je sto su Saleta Jankovica oterali ali pustimo ovogda sa igracima koje nije doveo pokusa nesto

Dejan

pre 15 godina

"eznam samo sta li se ovi grobari sile, pa oni najbolje znaju da nije vazno trenersko iskustvo"(Vermezovic,Mateus,Djukic mis,Jokanovic)"

Pa nije, vazno je za koje timove su ranije igrali igraci i koje su rezultate postizali kao igraci. Pa za ovog je i Vermezovic megazvezda, Jokan mu je nedostizan, a da li da trosim reci o Djukicu ili Mateusu?

Kuršum

pre 15 godina

Ne mogu da verujem.Moze od da bude drugi Lipi,Kapelo ili vec neznam ko ali čovek ne poznaje ni jednog igrača u Zvezdi,ko gde igra,predispozicije itd.Dok se upozna mi propadosmo.Ovo nista ne valja.

boban trstenik

pre 15 godina

zar mi nemamo bolje strucnjake,ilija ako ti je ovo kec iz rukava dobro a ako si omanuo proterace te sever zauvek, nemozes se igrati sa zvezdom u ovako teskom vremenu

G

pre 15 godina

Nema se sta drugo reci nego...

SA SRECOM!

Uvek se ispostavi da je bolje da dodje trener koji treba da se dokazuje i koji nije vec ziva legenda(npr.Sale Jankovic),
nego neko koji je 100 godina u fudbalu i koji je i dalje u fudbalu da bi uzeo jos koliko toliko para(npr.ZZ).

P.S.
Jos jednom da se potvrdi ona-
Makedonija cela, crveno-bela...

Luka

pre 15 godina

Ilija nama je dosta rada, reda i roda, od toga nismo dobili ništa. Nama treba čovek od autoriteta, a ne da se ljudi uče na Zvezdi kao ti i tvoj trener, ne mogu da mu zampatim prezime. Sledeći komentar biće pesma sa severa, a ne govor mržnje.

nAmeSteno od A do S

pre 15 godina

Dogovor kucu gradi.2xdupla kruna ZVEZDA,2x dupla kruna PARTIZAN,sut karta Janevskom,pa 2xtitula ZVEZDA sa Dzajom i Markom,pa 2xtitula PARTIZAN...i tako sve do privatizacije

Dejan 977

pre 15 godina

Stvarno me više nervira da ljudi nekome sude u napred.Pa još čovek nije ni stigao ljudi ga pljuju i omalovažavaju.Šta očekujete da Murinjo preuzme ekipu.Ej bre u Srbiji živimo gde je prosek posete na stadionima 400 gledalaca i ko će da dodje ovde.Sudi te čoveku po rezultatima.

CACI

pre 15 godina

Dajte bre kriticari,ucutite malo!!!!
Pa covek jos nije ni pooceo da radi a vi vec pljujete po njemu a neznate ni koje ni kakav je.
Moram da priznam da ni ja neznam koje on ali dajte da vidimo kako ce raditi pa tek onda hvalite ili kritikujte!!!!

branko

pre 15 godina

Нико не може гарантовати да ће Радомир Антић препородити нашу репрезентацију и довести је до СП, али се не може рећи ни реч прекора ономе ко је помислио да је то могуће и довео Антића за селектора јер је Антић неспорно велико тренерско име. С друге стране, било би заиста лепо знати ко се сетио г-дина Јаневског као човека који треба да извуче Звезду и чиме се тај потез може образложити. Довођење Земана у старту се могло објаснити јер је реч о познатом тренерском имену па су ствари ипак кренуле наопако и тако текле цело време. Мени овај потез – довођење г-дина Јаневског не улива ама ни трунку наде. Дао бог да се преварим.

darko

pre 15 godina

Zar nismo mogli naci nekoga ko ima vise trenerskog iskustva kao prvi trener prvog tima od covjeka koji je u karijeri 4 mjeseca bio prvi trener, a 10 godina pomocni? Covjek nema iskustva kao prvi trener, nema ime da na osnovu njega dobije kredit, a i ne poznaje vjerovatno ni jednog igraca Zvezde. Ovako na prvi pogled, izgleda kao potpuno pogresno rjesenje. Nadam se da Ivic zna sta radi. Vidjecemo.

Nikola

pre 15 godina

Koliko vidim i ovom je rok kratkotrajan cim je potpisao na godinu dana.A ovaj Ivic je placen 300000 evra unapred kao da Zvezda ima para kao Real.Ovde je izgleda svima cilj da uzmu sto vise para i da sto pre pobegnu!

Djuka_Delije Brcko RS

pre 15 godina

Ilija Petkovic je najbolje resenje! Ali ajde da vidimo sta moze ovaj covek,a nadam se da moze dosta. Dok srce kuca u nama ti ZVEZDO nisi sama i krv tece moja crveno belih boja!!!

ranjeni

pre 15 godina

pa zar nije bolje da su iz Al Shaaba doveli Bunjak Borisa koji je sef i L.Peruzovicu i C.Janevskom a vec je dokazano ime kod nas osim toga vec je bio u C.Zvezdi

BOki

pre 15 godina

E vise mi je dosta ovih koji se ne boje izazova i spremni su da se uhvate u kostac sa svim problemima. I kad ne uspeju onda nece ni ostavku da daju, nego su im neki drugi krivi, i onda odu i nikome nista. Treba im reci - imas pola plate, ako ne uspes u onome sto se dogovorimo druge polovine nema i kraj!Tako treba i sa igracima raditi. Aman bre vise, samo pokupe pare i onda odu. Kad bi ispali iz lige bilo bi ih bas briga, svi bi presli u Borac, Vosu, Banat ili u neku fudbalsku silu tipa Malte i Bugarske ... sram vas bilo!

Sheriff

pre 15 godina

Necu da donosim zakljucke,dok ga ne vidim na delu! I Sasa Jankovic nije bio niko,dok nije seo na zvezdinu klupu,pa covek ne izgubi ni jednu utakmicu(ove namestene ne racunam). Licno,imam vise poverenja u Ivica nego u Bunjevcevica,ipak se ovaj drugi ucio poslu,i nije se naucio,dok je ovaj prvi pokazao da zna sta radi,i da ne dozvoljava da mu bilo ko soli pamet! Cekamo sledece kolo,pa cemo da vidimo! Zelim Zvezdi da se sto pre oporavi i da pocne da gazi!

Bole

pre 15 godina

I zasto sad nije ostao Jankovic?! Sigurno je iskusniji od ovog makedonca, a cak i da nije bar je bio sa ekipom i znao je sta je potrebno da bude jaca. I eto, toliko ste kukali i oterali Jankovica a situacija je sada ista - neiskusan trener, ali mnogo gora varijanta od Jankovica, koji, ruku na srce, mnogo bolje poznaje i Zvezdu i prilike u domacem fudbalu ... srljate iz provalije u sve dublju provaliju!

Igor1985VP

pre 15 godina

Zasto imam utisak da je ovo jos jedan potez Miskovica... Unistavanje ZVEZDE se nastavlja dok ne propadne pa da je kupi za 20000 eura ! E moja Zvezdo nasta si spala...

PeterPFC

pre 15 godina

@zvezdani ambis
Ti zaista verujes da vecina misli da cete stici do 2. mesta? Lepo pocnite da se navikavate i na rezultate i vasu poziciju na tabeli. Proslo je to vreme kad su drugi verovali da ste vi neka ekipa...Jos uvek imate ogroman publicitet, ali splasnuce i to...

milanelo

pre 15 godina

Ovaj Janevski misli da ga Ilija pali... Pa da je srece on bi platio Zvezdi da trenira njene pionire. Ako je ime kakvo je Zeman odletelo nakon 2 kola ovo makedonsko devojce nece izdrzati ni poluvreme. Glupo je pricati o tome ko bi trebao da bude prvi trener ali dovesti apsolutnog anonimusa to je Ivicu u najmanju ruku hrabro... Ako si u pravu pevace se pesme o tebi na severu. Ja clicno ovome ne bih dao ni da odrzava travu,

Archelay

pre 15 godina

Jas sum navivac na Crvena Svezda i normalno da go podrzuvam Janevski za trener.E,sega,stom Makedonija ima tolku mnogu navaci za Crvena Svezda,zosto da nema i makedonski trener?Bidite uvereni deka Cede e odlicen trener i visok intelektualec.Znae da raboti na strucen,trhnicki i psiholoski plan so igracite.Da ne e mafijaskoto gnezdo vo Fudbalskiot sojuz na Makedonija Janevski odamna ke ni bese selektor mesto ovoj Katanec koj,i pokraj neuspesite uporno prodava magla.

Darko M

pre 15 godina

Nikoj ne moze da i pomogne na Zvezda! Ni Kapeolo i Murinjo zaedno da bidat treneri na Zvezda, dzabe! Zato ne plukajte po Cede Janevski, koga nesto drugo ne e vo red so crvenite od Beograd! Znam frustraciite se teski, ama pocnete da gi barate vinovnicite na drugo mesto! Pozdrav

Vlada

pre 15 godina

Prvo, Ivić je igrao i u generaciji 91-92, sledeće sezone Zvezda je promenila skoro ceo tim, a za Partizan je irala njihova najača generacija svih vremena (Mijatović, Jokanović, Brnović....), tako da razlika od 14 bodova je bila realna, te godine je Zvezda ipak u Finalu kupa pobedila Partizan.
Ilija Ivić je bio odličan fudbaler, a dobar je i sportski direktor, tako da Zvezda nije mogla da nađe bolje rešenje od njega. Što se tiče trenera mislim da ništa nije bolji od Jankovića, ali dobro, neka mu je sa srećom.
I još jedna poruk za Grobare, gledajte vi da prođete taj Temišvar, a pustite nas da mi radimo u našem dovrištu šta hoćemo, naš problem, imamo toliko titula i toliko pobeda više u medjusobnim mečevima, da nas nećete stići ni za 15 godina.....Toliko...

RED OR DEAD.CZ

pre 15 godina

Nasoj CRVENOJ ZVEZDI makedonski sportisti su uvek donosili puno radosti i istorijskih uspeha(PANCEV,NAJDOSKI,STOJKOVSKI,KANATLAROVSKI,DJUROVSKI i ostali).Gospodine JANEVSKI zelim vam da nastavite tu tradiciju.SRECNO.

Mislite globalno, delujte lokalno.

pre 15 godina

Bila jednom jedna zemlja na brdovitom Balkanu. U toj zemlji bilo mnogo korova kojeg je iz dana u dan zalivao bastovan po imenu Grbavi Misko. Pomenutog su od miloste njegovi cepovi zvali "Mr Berns", aludirajuci na poznatog junaka i njegovu prevarama stecenu imovinu iz crtanog serijala "Simpsons". I jednog dana Grbavi, kako to obicno biva u najvecim hororima, dobije potomka, koji ce, je li, naslediti sve njegove karakterne osobine, ali i ogromnu zaostavstinu u nekretninama i bankovnim racunima. I kako obicno biva u prokletoj ljudskoj prirodi to mu ne bese dovoljno. Vec tzv. "Mali Misko", do tada vec dovoljno razmazen i prepotentan zatrazi od tatice da mu kupi Fudbalski Klub "Crvena Zvezda" (kud` se ne odluci za "Partizan"), na ogromnu zalost milionske, ali bespomocne armije navijaca pomenutog kluba. I tako je Mali misko, sada vec dovoljno stasao da sam organizuje multi-giga prevare i obmane na nivou drzave, a kamo li na nivou fudbalskog kluba, koji broji nekoliko desetina nejakih staraca, koji ne da bi trebalo da su u penziji, vec na aparatima za reanimaciju.
I tako nash, nekada fudbalski gigant, polako odlazi u istoriju i od velikog evropskog imena, polako prelazi u jednu jeftino placenu igracku koju ce mali Misko, ubrzo posto mu predje u dosadu, ostaviti na dnu onamo gde je i nasao i sebi pronaci drugu zanimaciju, koja ce opet privremeno zaokupirati nnjegovu bolesnu mastu(bez uvrede).
A mi dragi moji i drage moje, kao i u drugim drzavnim sistemima, mozemo samo da budemo nemi posmatraci, koji ce s` vremena na vreme, napraviti neki mali trzaj, cisto da pokazemo da smo jos zivi, da mrdamo. Ali da smo ne dovoljno jaki da se odupremo sistemu, nazalost.

Makedonce

pre 15 godina

Nije da branim Janevskog posto je iz moju zemju ali zaista nevalja kad pjujes po nekome koji jos nije sjeo na klupi...Mozda i imali su celnice CZ bolje resenje ali oni preuzimaju ovaj rizik a nemogu da to urade svi internet strucnjaci CZ....ja ipak verujem da Cede napravice nesto sa zvezdom kolko se sjecam i Djurovskim vama nije valjao paje doneo duplu krunu CZ a sad sa velikim Zemanom gubite od APOEL(koji zamalo nije ispao od naseg Pelistera) i jos smesnij Javor alikakvi su navijaci zvezde bolje od takvih rezultate i nezasluzuju....a ti sto se potpisujes kao Diamantidis...jesi li ti siguran da nisi ustvari Dimitrovski???kolko sto ja se secam makedonci nemenjaju imena i prezimena ljudima koji hocu da imaju makedonski pasos to rade samo Grci i muslimanski svet pa pitam se: ko ste ustvari vi ??odkud ste??

kuku lele, beri kozhu na shiljak

pre 15 godina

jel mogu ja da budem malo trener?!

imam fax mashinu, a i znam da shutnem loptu, majke mi!!!

gospodo iz uprave, da li ste pri chistoj svesti i zdravoj pameti?

NE IGRAJTE SE NASHIM KLUBOM!!

begbie86

pre 15 godina

Ajde prestanite da hejtujete čoveka, polovina vas nije čulo ni za Muslina kada je došao u Zvezdu, a sada ga svi slavite! Ilija Ivić nije ni lud ni blesav - a i ne radi taj posao od juče. To što je doveo Janevskog za trenera je na njegovu odgovornost, a ne verujem da bi se baš toliko igrao sa reputacijom...

Dejan

pre 15 godina

"Posebno
naglasuva radosnicu zbog saradnju sa zemljaka Trickovski kojeg poseduva dar i moc od Boga da moze predliblata cak 3 nogometasi odjedared
i to u pun kros.
(zorz, 8. septembar 2008 22:54)"

Koja tri fudbalera? Iz Pelistera ili iz Sileksa?

Nebojsa

pre 15 godina

Zanima me samo jedna svar ko hoce da unisti znezdu i kupi je jevtino,izgleda Miskovic ali to je samo moja sumlja.Meni sve jedno samo da se to malo ubrza.NEK IZGUBIMO JEDVU SEZONU ALI NE VISE!!!

mile-delija

pre 15 godina

Ovo je strasno!Cetiri meseca radio samostalno u Brizu,sada pomocnik drugorazrednom treneru Luki Peruzovicu.Zar je to trener koji ce da vodi Zvezdu,ne mogu da verujem!Jedina preporuka mu je ta da je prijatelj sa Ilijom Ivicem.Tesko nama i Zvezdi,predsednik(Den Tana)doveo sportskog direktora a on vec poceo da kupi prijatelje,sta ce biti kada pocne dovoditi igrace?Ocekujem da ce mu mladji brat zaigrati u Zvezdi.Ljudi ima li neko da prekine ovu agoniju?

Marko__bgd

pre 15 godina

au zvezdo..pored Pizona mi dovodimo nekog tamo coveka koji nikada nije bio glavni trener ni u jedenom klubu..nego ajde nek pocne u zvezdi...pa zar je moguce da je dotle doslo da niko nece da sedne na zvezdinu klupu?zovite Drakulica da vam nadje trenera..posto je u kosarkaski klub uspeo da dovede kosarkaskog Fabija Kapela..pa nek u Zvezdu dovede bar nekog iznad proseka...

sumil

pre 15 godina

Zna li neko iz Zvezde ko je Čedomir Janevski ili su se upoznali preko faksa. Ne vidim zašto čovek nije mogao da potpiše ugovor sutra lično, Zeman izgleda nije imao faks pa je morao lično da dolazi.

Zašto privremena uprava postavlja sportog direktora i trenera, zar ne bi prvo trebao da se izabere predsednik.

milan

pre 15 godina

U cemu je fora? Zasto je ugovor morao da bude potpisan bas putem faxa? OK, nema avion ili nije stigao na isti da dodje u Beograd danas. Ali zasto je ugovor morao da bude potpisan bas danas? Zasto nije dosao u BGD za dva, tri dana i potpisao ugovor?

boc

pre 15 godina

Nije Luka Peruzovic tamo neki bezvezni trener, a kakav je bio igrac to znamo mi koji pratimo fudbal malo duze od ovih klinaca koji se javljaju.

zvezdani ambis

pre 15 godina

E ovo je zaista smesno, ovo je zaista velika glupost Crvene Zvezda. Ako su svi gledali sos kanala za vikend kad je bio onaj nas mec sa Frananima. Covek zvani Dan Tana kaze da ce dovesti trenera za 2 do 3 sedmice da nece da zure sa izborom jer koga izaberu bice do kraja sezone. Vec je proslo 3 dana oni vec nasli to resenje za godinu dana. Kako je to moguce, pa moguce je u Srbiji. Znaci birali su sad i pobratime, rodjake samo nekoga da svaljuju krivicu. Umesto i ako nije imao bog zna sta rezultate gore u ovoj ligi nemoze, svi znaju da ce zvezda biti 2 u ligi i to je to. I sad oni otpustaju trenera jos mu plate 1000000 ili cak i vise, dovode trenera koji verovatno ako nije sad mogao da stigne sticice posle srede kada je gotova pauza i sta ce on sad da u igrava se u sred sezone. To ne radi niko a ne tim koji hoce trofeje.Znaci sporstki direktor ima funkciju vecu od predsednika on dovodi igrace strucni stab i trenere, koji ce onda djavo onda upravni odbor, predsednik kad ima vec sportskog direktora. Dovode se strucnjaci iz inostranstva, sta da vodi ekipu u nasoj ligi zaista smesno.

sloba

pre 15 godina

Čedomir Janevski je za deset godina karijere vodio mladu reprezentaciju Makedonije, nižerazredni belgijski Blankenberg, a za četiri meseca na klupi Briža, 2007. godine, uspeo je da osvoji kup. Bio je asistent Norvežanina Tronda Solida u Olimpijakosu, a u Zvezdu dolazi iz Al Šaaba, kluba iz UAE, gde je pomagao Hrvatu Luki Peruzoviću. Posle svega gore navedenog jasno je da je covek veoma talentovani pomocnik prvog strucnjaka. Jedino se ne pominje da je svaki strucnjak kome je pomenuti asistirao imao izbor od dvadesetak fudbalera.Samo ga bog moze spasiti sa grupom gradjana koja igra na najboljoj travi.Ali kako kazu stariako ih nemozes pobediti ,ti im se pridruzi (pa smotaj i ti).

lukic d

pre 15 godina

pa sta je ovo reci?nema mjesta za Petkovica.Dujkovica,Pizona,majko mila,za ove 2 god uzeli ste mi 22 god zivota,vjecno zahvalan na NICEMU!!!

Mango

pre 15 godina

Lepo vi to, stvarno lepo. To sto je on potpisao putem faksa, to me ne nervira, nego da ga niste izabrali preko FACEBOOKa, ono prijatelji i te stvari. Pa ko je be ovaj, pomocnik kalifovog pomocnika, u reyervnoj smeni....
U stvari, nek mu je sa srecom, nama gore ne moze biti, poslednji smo. Sta god da uradi, moze samo bolje.
Nego, hoce li Zvezdin "marketing" da mi sklanja one reklame i ozive za 365 dana Marakana. Ala ste ga procenili...svaka cast, a tek cena, jedino mi se svidjaju oni retro dresovi.
E muko moja

Nelson Muntz

pre 15 godina

Још јуче сам прокоментарисао да на Звездину клупу могу да седну само лудаци, вечити кандидати попут Пижона, Живе или Илије Петковића, или људи који немају појма где долазе и у шта се упуштају (попут Земана). Наивно сам мислио да ће срамота са Земаном да се прочује широм фудбалског света и да нико неће прихватити врућ кромпир. Сметнуо сам са ума да 2/3 људског рода живи без довољно воде, хране и струје, а камоли телевизије. Сметнуо сам са ума и да се вести из Србије не прате ван Европе и цивилизованог света. Ипак, Мишко Мали је мислио на све, па и на то да у некој светској забити чучи неки од Бога и људи заборављени тренер који је чуо за Звезду, волео би да буде њен тренер, али нема никакву представу у каквој је ситуацији некад велики клуб.
Пронашао је Мали Мишко новог "спасиоца" клуба у неким Емиратима под сукњом хрвата који десетак година никога није тренирао колико је квалитетан и који у својој земљи не може да тренира ни хрватски драговољац. Е, његов помоћник треба нас да изведе из кризе и утаба пут за стварање "Европске Звезде" у "следећој сезони"!!!
Ето, то су чињенице! Па нека ми неко после каже да апсолутно сваки потез управе (читај: тандема Мишко Мали - Мићко) није усмерен на финансијско и свако друго уништење клуба!
А већ сад видим Јаневског како након утакмице са Чукаричким даје истоветну изјаву као и Земан: Играчи ме не разумеју, нисам их ја селектирао, не поштују договор из свлачионице и не схватају тактику коју су схватали чак и аматери из Бланкенберга. На ту изјаву се надовезује Ивић са: Нисам ни ја селектирао ову екипу, него мој претходник, а навијачи морају бити стрпљиви и дати нам још времена! На све ово сутрадан Дан Тана изјављује да је све то брљотина Топлице и његове управе, и да ни он није крив за дешавања у клубу, већ је и њему потребно још нашег стрпљења и времена (до приватизације).
Стварно, Мишковићи шта мислите, колико смо глупи? Кад ви завршите са Звездом можда је више неће бити, али будите уверени да неће бити ни вас! Да ли сте спремни за то?

pirocanac

pre 15 godina

kratak CV za moje zaposlenje u Zvezdi:Igram pes 6 godina,trenirao sam fudbal dok nisam dosao na studije,pusim jednu paklu dnevno,ne bijem zene.Da li mislite da imam kvalitet da vodim Zvezdu:))ovaj Janevski nema ni toliko iz moje biogramije.Da nije tuzno bilo bi smesno!!!

Mickos

pre 15 godina

Ovo postaje zabavno! A jel`ce da ima i prevodioca? Veterani Zvezde, stidite se! Svi ste vi vece zlo za fudbal od Marka Miskovica i kompanije, trubite unaokolo, sejete neki lazni optimizam, a na Skupstini ste manji od makovog zrna! Bojkotujte stvar ako ste ljudi! Tj.Zvezdasi

ZNAM KAKO JE TO

pre 15 godina

Evo, i JA ZNAM "KAKO JE RADITI U VELIKOM KLUBU"! Doduše, nikada nisam radio, ali ZNAM kako je to!!!!
Hoće li neko već da me pošteno uštine...??? Predugo traje ova noćna mora.

crna zvezda

pre 15 godina

Ovaj covek je dobar ko hleb!
Situacija u zvezdi je takva da je on rekao "evo ja cu"!A ni jedan trener koji ima iti malo renome nije lud da sad trenira zvezdu za neku sitnu lovu , jer kako ide ona stara nemozes da radis prljavi posao a da ostanes cist a zvezda je u blatu do grla.

bora-vojvodinas

pre 15 godina

Kad zvezda bude dovela nekog ko ima 60-tak miliona evra u dzepu,da kupi nove,bolje igrace,tada mogu i ja da budem trener.

Brcko

pre 15 godina

Ja mu dajem do sredine oktobra, zivi bili pa vidjeli!!! 'Oce neko da se kladi???
Mislim stvarno nema smisla, on cak nije prvi trener u Emiratima a ja dobro znam kakva im je liga ovde jer zivim vec 3 godine u Dubaiu... Mislim bruka za CZ, velika bruka. I onaj Zeman je bio kanta od trenera sto je i pokazao na pocetku sezone ali za ovog makedonca je Ben Suster...

vlada

pre 15 godina

Svaka čast.Bolji izbor nije mogo biti napravljen.Mislim da ovako nešto čeka i nas "Grobare" jer je u pitanju obezvređivanje kluba radi prodaje.

dejan velja

pre 15 godina

komšije jeste se ikad pitali kuda vas sve ovo vodi možda ka nekom ponoru, daj ljudi probudite se nece prvenstvo biti zanimljivo bez vas!!!

Mischa

pre 15 godina

Црвену Звезду чека судбина Обилића. Сви који мисле да је то добро за Партизан и српски фудбал, нека погледају хрватско првенство у коме Динамо доминира, а испада увек у првом или евентуално другом колу купа УЕФА. На тај начин нити постоји интересовање за домаће првенство, а још мање за унапред изгубљене међународне утакмице.

srbin

pre 15 godina

Au.. pa ovi nisu normalni. Pa gde iskopase Chedomira bas me zanima.Javlja mi se da ce do kraja jesenje polusezone na mesto trenara doci i Dragi Kanatlarovski,Ilija Najdoski i ostala braca iz Makedonije.Svasta.

Car,Kralj - najveći na svetu

pre 15 godina

Mnogo pametnjakovića na ovom blogu!!!Sve sami stručnjaci i trenerčine!Čovek nije ni počeo da radi, a već ne valja... Vidim da mnogi hvale Zemana - čoveka bez autoriteta, kome ne valjaju igrači za koje je, do juče tvrdio da mogu mnogo?!Pa većina trenera počinju od pomoćnog!Kada bi Jokanu sklonili Belog Stevanovića, nisam siguran da bi mnogo toga uradio?!Da se ne lažemo, Janevski je kao pomoćnik radio u mnogo ozbiljnijim klubovima od Zvezde - mada mi je teško da to priznam i valjda je nešto i naučio!Pustite čoveka da radi,makar do polusezone, pa onda komentarišite!!!A propast je ako se Džaja vrati!!!To je loše.U njegovoj eri se kralo kapom i šakom, pa ljudi, njemu se još sudi za lopovluk!

Милан С

pre 15 godina

Мало инфо:Јанески важи за строг и стабилен тренер, посветен на работата и на фудбалерите, а многу некоорпоративен со новинарите“, објавува весникот.
Чедомир Јанески беше успешен фудбалер на Вардар во периодот од 1981 до 1989 година, каде играше и со најдобрата генерација на скопскиот клуб заедно со Дарко Панчев, Илија Најдовски, Драган Канатларовски и Васил Рингов. Тој зборува пет јазици, македонски, српски, англиски, холандски и француски. Како тренер самостојно го раководеше белгискиот Бриж, а тимот од ОАЕ го раководел зедно со хрватскито стручњак Лука Перузовиќ

Milidragovic Jovan

pre 15 godina

Iliji Ivicu nije ostalo puno prostora za rad.Do zime nema dovodjenja igraca,sto je mozda i dobro,da se vidi koliko mogu ovi sadasnji,pa na zimu da se napravi kakva-takva selekcija,a sledeceg leta da se uradi prava stvar.
Ivic je za trenera izabrao coveka u ciji rad se uverio u Olimpijakosu bez obzira sto je Janevski bio tamo pomocni trener.Secam ga se kao igraca,bio je to dobar half,osim snage bilo je tu tehnike i dobrog pregleda igre.Ta generacija Vardara je na kraju bila i prvak,ali su to bile cuvene sajberove odluka,pa vise ne znam da li su FSJ ili sud skrojili tabelu na kraju.
Podrzimo cveka ako iskreno volimo klub!

puran

pre 15 godina

Šta pametujete protiv čovjeka.Zeman je bio kao veliki nogometni stručnjak ,pa eto šta je postigao .Nisam baš primjetio da ste ga toliko pljuvali ,nego kao igrači su sve krivi. Krivi sigurno jesi ali velika je krivica i Zemana.Sda kasd dolazi ovaj nepoznati ,onda ako bude neuspkješno bit će da je samo on krivi jer nije znao posložit ekipu ,a veliki Zeman je znao

Ne priznajem potpis faksom

pre 15 godina

A da mi bolje dovedemo Jesica? Ima covek medunarodnog iskustva, poznaje srpski fudbal a malo je trenera u poslednjih nekoliko godina vise pomoglo Zvezdi...

Bojanc

pre 15 godina

Ljudi, nemojte se puno nadati... Da li je dobar trener ili ne, nije ni bitno. Mozes i Sumaheru da das yugo, ali ne mozes da ocekujes da bude sa njim prvi...

Misa Petrovic

pre 15 godina

Zvezda nije izabrala najsrećnije rešenje ni kada je sportski direktor u pitanju ni trenera. Još ako pobedi Džajina struja i on ponovo dodje biće sigurno još gore i žalosnije na Marakani, bez obzira što sada mnogi misle da gore ne može biti.
Očekujem, za par godina, kada se privatizuje Zvezda da Pixi bude menadžer kluba, sa ovlašćenjima da trenira ekipa, ali i da kupuje i prodaje igrače. Uz njega očekujem i Jugovića, kao i Boška Djurovskog.

Ponor, sunovrat, dno dna, mrak i kraj.

pre 15 godina

Ovo je SPRDAČINA šta se uradilo I ŠTA ŠTA SE I DALJE RADI na štetu nekad velikog kluba! Ovo je tačno kao skrivena kamera, lepo je negde ovde neko to već napisao! Ne mogu da verujem, kao da se u ovom klubu takmiče ko će veću glupost na što veću štetu Zvezde da napravi! Kako smo mi samo prsli majko moja mila...Olupaće nas i Čukarički 100% u subotu, živi bili pa videli!

Zare

pre 15 godina

Ljudi, al se zaleteste sa pljuvanjem ako ovako nastavite izazvaćete poplavu! Prvo, Ilija je dokazani direktor u više sezona u Grčkoj i ima karijeru koju nema ni jedan drugi sa ovih prostora u vodjenju kluba (osim Džajića). Drugo, trenera Janevskog je upoznao i sa njim radio dve godine te za njega nije anonimus i nepoznanica. Treće, Ivić je pokazao da zna šta radi ranije i da ne dozvoljava da mu se neko meša u posao te u skladu sa tim sam bira i saradnike u koje ima poverenje. Šta je tu čudno? Četvrto, domaći treneri koji se pozivaju kao spasioci su na istom stadijum kao i naš fudbal (čast vrlo malom broju izuzetaka koji svoj usluge naplaćuju papreno skupo). Peto, ovde se ljudi već kunu u Jankovića, Djukića i Jokanovića. Šta ti ljudi imaju više iza sebe u karijeri od makedonca. Svako ima po jednu dobru polu-sezonu a neki čak ni to! Zat ljudi smanjite doživaljaj i podržite ove ljude bar do zime pa onda kritikujte!

Cvetko

pre 15 godina

Kakav nam je sport s obzirom na lopove koji jašu njime a fudbalom pogotovu i reputacijom koju on ima, dobro je da i ovakvi treneri dolaze. Novac koji se obrće, dakle, nije mali pa se zbog toga kojekakvi polutani "primaju". Nažalost, svi novčani tokovi su bez ikakve kontrole a o porezima da i ne govorimo. Bitno je da običnu raju deru za svaku sitnicu a ove neznalice požuštaju da otimaju!
SRPSKI FUDBAL JE SRAMOTA pa ne vidim zašto bi se neki osećali bolje ako navijaju za Partizan. Sve je to ista bagra.
DOLE FUDBAL! UUUUUAAAAA!
Cvetko

Javlja_mi_se

pre 15 godina

Ivicu,a jel mogu ja da budem "sef strucnog staba"?Nikad se nisam profesionalno bavio sportom,nemam trenersku licencu,nemam iskustvo,al što imam viiizijuuuuuuuuuuuuuu...

Sve bolje od boljeg

pre 15 godina

Zvezda propada a mi dovodimo pomocnog trenera.Verovatno su lose ukucali na google sigurno su hteli JANKOVIC.U zvezdi postaje tradicija da se treneri menjaju posle dva meseca(Djurovski,Jankovic,Zeman,mozda sa i Janevski) ko zna.Sigurno je strasan trener cim potpisao FAKSOM.

lud & zbunjen

pre 15 godina

Napokon adekvatno resenje. ekipa koja ce se ove sezone verovatno boriti za ucesce u Kupu UEFA ( 4. do 3. mesta u ligi) ne moze i ne treba da ima zvucnijeg trenera. dajmo sansu tom momku pa neka se dokaze.Ova sezona je sto se tice pravih ambicija za CZ zavrsena onda neka bar pokusaju da naprave i tim i igru. Izgleda da je Jankovic bio najbolje resenje ali njegov rad nikako nije odgovarao raznim menadzerima i pre svega finansijerima kluba. Shvatite vec jednom da projekat nije Evropska Zvezda nego DELTA MAXI PLAZA ili kako ce se vec to zvati a ako tu bude i neki fudbalski klub - nema veze!!!

ja

pre 15 godina

Kakva tuga, cemer, jad...Trener potpisuje faksom, bio je pomocni trener u DubajU :)))))))
Zvezda je daleko kvalitetom od Partizana i Vose, a nisam siguran da ce moci da se nose ni sa Cukom!Videcemo u nedelju, posebno treba obratiti paznju na utakmici Cuka-Zvezda!!!

Aleksandar Raonic

pre 15 godina

Ja nisam nikada cuo za njega,ali vidim da je vodio(pa i kao pomocnik)mnogo bolje klubove nego sto ste vi.Ovo je ,ali DEFINITIVNO korak u nazad za Makedonskog strucnjaka.P.S Sta je njemu ovo trebalo.

dr.Sokrates

pre 15 godina

Ja san zvezdas , a zasto trener mora da bude zvezdas.To je demagogija Staneta Karasija i onih koji nikada nisu dobili sansu a nisu nista ni uradili u zivotu. Fudbaleri su profesionalci kao i trener i moraju da odgovore svom zadatku zasta su placeni. Ni ja nikada u mojoj firmi nisam mogao da biram koga cu za direktora. U Spaniji, Engleskoj, Italiji dovedu coveka za trenera za koga misle da ce da opravda ocekivanja.A kakvi su igraci i ko ih je doveo to je drugo pitanje

jojo

pre 15 godina

Čedomir Janevski
From Wikipedia, the free encyclopedia
(Redirected from Cedomir Janevski)
Jump to: navigation, search
Čedomir Janevski
Personal information
Date of birth July 3, 1961 (1961-07-03) (age 47)
Place of birth Skopje,, SFR Yugoslavia
Playing position Retired Defender
Club information
Current club Flag of Belgium Club Brugge K.V.
Senior clubs1
Years Club App (Gls)*
1980-1984
1984-1989
1989-1991
1991-1995
1995-1996
1996-1997
1998-1999 Flag of Yugoslavia FK Železničar Niš
Flag of Yugoslavia FK Vardar
Flag of Belgium Club Brugge K.V.
Flag of Belgium R. Charleroi S.C.
Flag of Turkey İstanbulspor A.ª.
Flag of Belgium K.S.C. Lokeren
Flag of Belgium Daring Club Blankenberge
National team
1987
1993-1995 Flag of Yugoslavia Yugoslavia
Flag of the Republic of Macedonia FYR Macedonia 2 (0)
5 (1)
Teams managed
1997-1998
1998-1999
1999-2000
2000-2005
2005-2007
2007
2007-2008
2008
Flag of the Republic of Macedonia FYR of Macedonia U-21 national team

Flag of Belgium Daring Club Blankenberge (player-manager)
Flag of Belgium Daring Club Blankenberge
Flag of Belgium Club Brugge K.V. (youth team)
Flag of Greece Olympiacos (Assistant)
Flag of Belgium Club Brugge K.V.
Flag of Belgium K.A.A. Gent (Assistant)
Flag of Serbia Red Star Belgrade

1 Senior club appearances and goals
counted for the domestic league only.
* Appearances (Goals)

Čedomir Janevski or Cedomir Janevski (Macedonian: Чедомир Јаневски) (born 3 July 1961 in Skopje, SFR Yugoslavia) is a former Yugoslav and Macedonian football defender. He is currently the manager of Serbian football team FC Red Star Belgrade.

Marko

pre 15 godina

Neznam samo sta li se ovi grobari sile, pa oni najbolje znaju da nije vazno trenersko iskustvo"(Vermezovic,Mateus,Djukic mis,Jokanovic),bitan je onaj ko stoji iza tog trenera a iznad FSS-a,sudijske organizacije,zajednice prvoligasa....ustvari zakunite se i recite ZECEVICU HVALA TI ZA SVE STO SI URADIO I RADIS ZA PARTIZAN.Malo vas je poremetio Piksi u grabljenju domacih titula ali ne budite tuzni on je ipak proso Francusku skolu kod bivseg predsednika Olipik Marseja Brenara Tapia. Zato se nadam da ce se vratiti Dzaja i Miskovic da razjure ove miseve Curkovica ,Karadzica i ostalu Partizanovu lopovsku masineriju,pa da vidite kako od anonimusa postaje pravi trenerski strucnjak. No sto ja to vama pricam vi to najbolje znate. Setite se Zenge zvanog neznalica pa taj "trenerski majstor" osvoji duplu krunu. Ko razume shvatice!!!!!!!

Delije SEVER forever

pre 15 godina

99% komentara je odmah pocelo sa pljuvanjem Ivica i novog trenera (mada je 70% toalovica). Od mene samo jedno pitanje za sve:"Da li je polovina vas znala sa Aleksandra Jankovica" . Zato dok ne vidite ne komentarisite.

limeni ratkovo

pre 15 godina

predlazem sebe za trenera zvezde..moj nacin vodjenja utakmice je svima dobro poznat i imate na internetu..za razliku od ovog janevskog koga nema nigde,ja sam svoj nacin toliko usavrsio da sam postao zvezda medju srpskim trenerima...pozz iz ratkova od limenog..

Маркаланц

pre 15 godina

Ма бре волим Звезду и мука ми је од ваших ироничних коментара.
Зар треба да је љубав према Звезди мања због неких глупих људи недостојних живота...мислим на све људе који су на рачун Звезде узимали паре нелегалним путем или који су на било који начин помогли срозавању имена најбољег српском тима. Брига ме за њих болим Звезду највише на свијету!

ДЕЛИЈА НИКШИЋ ДНРС

disperzi

pre 15 godina

Ovi Markani su zaista divni momci, jedan je zaradjivao noseci gajbice, a ovaj se voli Zvezdu do fanatizma(e Bunjo Bunjo). Lepo je vikao Velja(dok nije i sa usao u vrzino kolo): "Miskovicu prikoci, stani malo, povuci rucnu Miskovicu" a svi smo se smejali(i ja sam)........Udri IH JACHE Norise Chache

Grobar(i) NG

pre 15 godina

Kada je Djuka dosao na mesto trenera PFC-a svi su pricali da ne valja, kada je Jokan dosao na mesto trenera PFC-a svi su pricali da ne valja. Prvi je stekao zalihu i igraju najatriktivniji fudbal na Balkanu a drugi je uspeo da sacuva tu zalihu i osvoji duplu krunu. Radomira Anitica su svi hvalili i govorili da je on jedini koji moze da digne reprezentaciju na visi nivo a ono mi se mucili da damo gol Faranima do 88-min.(prvi ne racunam jer da je neki bolji igrac bio bi korner a ne autogol). Mada za Antica je jos rano govoriti ali ako se nesto ne popravi prolazi isto kao Djuka(bicemo 5. u grupi ispred Farana). Tako da nikad se ne zna ovog kritikuju ali ko zna sta ce biti na kraju. Mozda je on zaista novi Benitez, Murinjo, Ferguson (mozda malo preterujem ali...). Sacekajte da prodju nekoliko kola pa cemo videti.

Petar

pre 15 godina

najbolje bi bilo da moze i da se igra preko fax-a mozda bi bolji bili.... nema od ovog nista! xvala bogu pa sam doziveo neke svetle trenutke zvezde

goran

pre 15 godina

Pa da Zvezda trazi struku i pedigre cuvala bi Zemana. Ovako osim navijaca svi su zadovoljni. Sad Janevski moze da ukrasi svoju karijeru jednim zvucnim imenom i ako ako se danas Zvezdina velicina moze videti samo u zastarelm arhivama ili u muzeju; igraci napokon mogu da odahnu od profesionalnih treninga i uhvate ritam koji odgovara njihovim (bednim)kvalitetama; dok ce uprava moci da imenuje kapetane, sastavlja tim, udovoljava raznim menadzerima, kumovima, talenima preko kumova i privatnih veza... Katastrofa !

sveti ilija

pre 15 godina

а ја сам као веровао да смо дотакли дно, кад оно има још............ужас!!!

zeman

pre 15 godina

Gani šta paničite?Pa ja ću da vam kazem u čemu je fora..bila je nagradna igra u Zurnalu,ko ogrebe"tri marakane"on je trener Zvezde!!!Janevskom se posrećilo,poslao vam fax i to je to

Stefan

pre 15 godina

Ako ovo nepomogne postoji samo jedan "lek"... Kao trenera da Zvezda uzme neko "vojno lice" pa taj da pocne da samara redom. Sto da ne!? Obilicu je jedne godine to "upalilo"!

Delijata sa Severata

pre 15 godina

Kad gi nas batko Janevski sastavi tim od Zvezdata toj ce gi izgleduva ovako:na gol Stamenkovski,desno bekche Ninkovski,shtoperche Gajevski,drugo shtoperche Tomovski,levo bekche Mijailovski(alijas Najdovki),desno krilche Lazetski,sredinche Bogdanovski,kapitenche Milijashkovski,levo krilche Plamen Koromanovski,polu-strelche Burzanovki i najubavije strelche Trichkovski.
Napred Zvezdata i ziveo drug Kiro Gligorovski!!

vladimir

pre 15 godina

Kapelo ne bi pomogao. Nije do trenera vec do igraca, pa nisu li zvezdu do krova Evrope i sveta vodili treneri koji nisu imali posle nikakav uspeh nigde. Znaci do igraca je!

Coco Bill

pre 15 godina

Ha !, koliko ja vidim on je bio "samo" pomoćni trener. I to pomoćni trener ne tako poznatim trenerima, bolje reći anonimusima ???, Bravo !!!

kaligula

pre 15 godina

Seca li se neko kako je Berluskoni srozao Milan osamdesetih godina,ispao u drugu ligu i tako mu oborio cenu i cini mi se potom ga preuzeo za male pare? Sve ovo me podseca na taj scenario...ali mozda gresim...

Djole

pre 15 godina

Kad sam procitao naslov , prvo sam pomislio, ma mora da je to neko proslavljeno ime, verovatno sam bio mali kad je on palio & zario, kad ono medjutim...

Nada umire poslednja

pre 15 godina

Proslo je vec dva dana a Enirati nisu bas tako daleko. Je li se, kako bi to bilo lepo, faks negde zagubio? Je li neko zna da li Zvezda igra u subotu, ili Uprava veruje da joj uopste ne treba bilo kakav trener?

Alek Atanasovski

pre 15 godina

Ne plukajte po covekot uste ne stignal vo Belgrad.Cedomir Janevski e Makedonska fudbalska legenda i ke napravi dobar rezultat so srpskiot klub.Site neinformirani navijaci i plukaci ke gi vidam za 2-3 meseca.Napred Cedomir