F1 u Belgiji: Početak raspleta

Trinaesta ovogodišnja trka Svetskog prvenstva Formule 1 vodi nas u Belgiju, na legendarni Spa Frankoršamp. Staza u Ardenima neizbežno budi sećanja na stare dane i heroje ranijih epoha, to je jedan od retkih autodroma koji je pretrpeo izmene kakve diktira savremeni sport, a nije izgubio karakter i atraktivnost. Spa je i danas ozbiljan test hrabrosti čoveka i spremnosti tehnike, pobeda na njemu ne donosi naslov šampiona, ali se u vozačkom rezimeu piše masnim slovima.

Pošaljite komentar
 1. Sve sto je napisano u vezi f1 je dobro.Ostaje ipak utisak da se nepotrebno pisac dodvorava Hamiltonu.Svakako on nije najbolji ali ima posle ferarija najboli bolid.Alonso bi u Ferariju siguran sam bio po treci put prvak sveta.Nema sumnje da je najbolji,samo sto nema dobar bolid
  (RDS, 16. septembar 2008 13:51)

  # Link komentara

 2. znate šta, voleo bi da i u Belgiji pada kiša, tad se najbolje vidi ko je ko i šta je šta!!! jesam fan ferarija ali želim da vidim ljude poput Vetela, Batona, Burdea... na postolju je su odlični vozači ali nemaju dobre bolide, sa kišom se brzine malo smanje pa znanje dolazi do izražaja.
  (dejan velja, 16. septembar 2008 08:11)

  # Link komentara

 3. Kako je moguće da se ljudi pale na ovu jurnjavu u krug??? Ma, nema veze, benzin je jevtin.
  (Trte mrte, 16. septembar 2008 04:10)

  # Link komentara

 4. Sve je to u redu Aleksandre Babiću ali zašto tako kampanjski, kud se dedoše najave trka u Mađarskoj i Španiji?
  (Lerby, 13. septembar 2008 21:24)

  # Link komentara