Sreda, 27.08.2008.

22:49

Navijači Fenera kamenovali autobus

Partizan nije uspeo da prođe u Ligu šampiona, ali je utakmica imala i "očekivanu" predigru.

Izvor: ÈŽ

Navijaèi Fenera kamenovali autobus IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

77 Komentari

Sortiraj po:

sasha

pre 15 godina

objasnite vi meni srbi sto imate protiv toga sto su vikali kosovo!?sto ne smiju!?ili sto su rasirili zastavu bih!?zar se ni to ne smije!?zao mi sto su prosli turci ali to vam je tako kad ste navijali za njih protiv nas!!taj vas potez mi nikad nece bit jasan,ispali ste pomalo smijesni!!!


@bambur

sta su svi imali protiv nas kad smo vikali kosovo?
zna se zasto je to vikano,zna se zasto je zastava rasirena...

hvala,dovidjenja

baklja

pre 15 godina

To jos jednom govori da na evropske institucije moramo gledati kao na neprijateljske,a ne prijateljske.Uefa,Hag,Eu svi brane inerese onih koji su protiv Srba.Dvostruki standardi u svemu,naviknite se na to.I fudbal je politika-nazalost.

Constantin XI Dragas Paleolog

pre 15 godina

Samo se vi turci ku*cite ali docete i vi jednog dana u Beograd pa ce mo vam prirediti takav docek da ce te ga pamtiti do kraja zivota.SRBIJA DO TOKIJA OD TOKIJA REPUBLIKA SRPSKA
(DELIJA LJUBLJANA, 28. avgust 2008 00:31)

Kakav komentar.Pa i DELIJE SU TURCI!!!Termin DELIJA je izvorno turska vojna konjica,koju su Turci koristili u srednjem veku.
Kasnije se to odomacilo kao sinonim za junak.
Bolje bi ti bilo da naucis da na lep nacin navijas za svoj tim,kada dodjes iz LJ,a ne da pretis odatle batinama.

sasha

pre 15 godina

sledeci put kad neki od nasih klubova bude igrao za turcima ja cu prvi uletet s nekom kintom da se napravi koreografija na kojoj srbin vesa za ja*a muhameda

mare grobar

pre 15 godina

ja sam bio u tom busu u istanbulu!!siptari i bosanci su nas gadjali sa mosta!!!!!izbaciti fener i njihove navijace is lige sampiona

Beckerek

pre 15 godina

Necu da komentarisem utakmicu, ni sudije a ni ispade turskih navijaca koji su bili i ocekivani.
Drago mi je da niko od nasih Grobara nije povredjen jer je poznato da turski navijaci brzo potezu nozeve kao pre nekoliko godina kada su u sred Istambula izboli neke Engleze.

Nego da pitam nase komsije Patriote, Turbo(uvek uz Srbiju)-SRBE.
Jel je to taj klub za koji ste juce navijali?
Jel je to taj klub za koji ste se nadali da ce da nam uvali pet komada?
Jel ste sa njima navijali za Kosovo, ha??
Jel ste rasirili Siptarske i bosanske Zastave?
Jel ste se juce zvanicno pobratimili? Ultra-SRBI???

Ma daj boze da ispali veceras!
Napred Vosho, sve najbolje svim nasim SRPSKIM Klubovima u nastavku evropskih takmicenja.

A vi komsije, ako vam se ne svidja Toletova-liga, eto vam prilike, pitajte Turke, mozda vas prime u njihovu ligu posto se sa njima ipak bolje slazete. A ako nece oni Iran ili Afganistan ce sigurno. Ipak je cast imati takvog velikana u svojoj Ligi!

John Terry

pre 15 godina

@zorz
Preterao si. Naime,gol Guize u Beogradu je regularan 100%,veruj mi video sam bar 20 puta ponovljeno. Za sve ostalo si u pravu,ali mojne više tako teatralno...Pa svi znamo za takvo suđenje,uopšte nije novost,svi znamo da Fener neće biti kažnjen,pa makar i da je neki navijač Partizana ubijen tamo...To je naša surova realnost koju smo stekli kroz velikosrpsku ideju radikala i komunista. To moramo da menjamo,a dokle god imamo takav rejting,neće biti ničega. I ja se nadam da će biti bolje,a kao zvezdašu,iskreno mi je krivo što Partizan nije prošao jer ovi i nisu neka ekipa realno govoreći,ali sve je bilo loše,počev od žreba,preko igre u drugom poluvremenu u Beogradu (sudije ne vredi spominjati,čak nas je onaj Škot više odvalio od Španca),pa do ove u Turskoj...Šta da se radi,sad malo sreće u UEFA kupu pa da prođu 4 naša tima...imidž se gradi godinama,a prosipa se za 5 minuta. Nadam se da će Srbija povratiti svoj imidž pa da budemo malo važniji od Albanije i Gruzije...
Pozdrav!

bambur

pre 15 godina

objasnite vi meni srbi sto imate protiv toga sto su vikali kosovo!?sto ne smiju!?ili sto su rasirili zastavu bih!?zar se ni to ne smije!?zao mi sto su prosli turci ali to vam je tako kad ste navijali za njih protiv nas!!taj vas potez mi nikad nece bit jasan,ispali ste pomalo smijesni!!!

Johnny1991

pre 15 godina

Da je Uefa ravnopravna sad bi izbacili fener.Prosle godine kad su nas izbacili rekli su da oce da suzbiju huliganstvo, znam sto ce to biti i u ovom slucaju.

Zipo

pre 15 godina

@(bruka za Srbe da se tako ponasaju, 27. avgust 2008 22:58)

lol Mogu se pridodati ovi i oni, a MI smo bla bla naj naj. Kakva retorika, nije ni cudo kad su vam radikali glavne face.

Inace sve cestitke PFC, ostavili su solidan utisak iako se videlo da Turci mogu da rade sta hoce.

Uefa Mafios

pre 15 godina

http://www.uefa.com/competitions/ucl/flashgallery.html ovde mozete pogledati kako navijaci ukrajinske ekipe podrzavaju gruziju, i pokazuju njihovu zastavu, alo bre to na zvanicnom sajtu, tako da one zastave kosova bi dobrodosle u njihovoj galeriji. dzabe nam sve partizane volim te!!!

UEFA-mafiosi

pre 15 godina

Aloooooo, navijači, kud jurcate??? Kako vi to očekujete da UEFA još koliko juče izbaci Fener zbog ovih incidenata??? Pa, ni Partizan nije prošle godine popio instant šut kartu, nego je čak igran i revanš u Bgdu sa Zrinjskim, jer se poštovala nekakva procedura. Znači, polako i prema "PS-u"! Dobro proučiti isti, pa onda - u AKCIJU!

Sumnjam da je UEFIN delegat mogao da zna da se radi o zastavama BiH ili tzv. Kosova, kao i da je mogao da ukapira šta Turci viču, što sve znači da je sad na potezu - UPRAVA PARTIZANA! Treba uložiti zvaničnu žalbu, dići prašinu, poslati dopise i video snimke svim novinskim/medijskim kućama, pa šta bude.

Ne verujem da bi se baš radovali u Partizanu da UEFA izbaci Fener "za zelenim stolom" (btw, je l' stverno zelen?!), ali naš klub bi MORAO da reaguje iz čisto moralnih i patriotskih razloga! Kačenje nacionalnih zastava koje nemaju veze sa timovima na terenu i uzvikivanje političkih parola koje imaju za cilj isključivo da provociraju SRPSKE igrače i rukovodstvo je nešto što UEFA teško može da izbegne a da ne sankcioniše. Ali, prvo, neko iz Partizana bi morao da pokrene postupak, odn. da podnese prijavu (ukoliko to već sam delegat ne učini do petka).

Боки

pre 15 godina

УЕФА је на потезу!!! Политичко скандирање, застава тзв. Р Косово, каменовање аутобуса, напад на српске извештаче, судијска крађа, поништени чисти голови,голови Фенера из офсајда, толерисање грубих стартова...Довољно за избацивање из ЛШ! Зар не? Или је овакво понашање забрањено само српским навијачима и одлуке могу бити само на штету српских клубова! ФСС и власти Србије да реагују! Одмах! Или нисмо држава!

lfc

pre 15 godina

jadno je to sto se pljujemo izmedju sebe...Zvezda- Partizan...umesto da se svi ujedinimo i navijamo za OVAJ SUGAVI FUDBAL U SRBIJI...KOJI SA OVAKVOM VLASTI NECE BITI NA NIVOU TURSKE ZA 30 GODINA...mi se pljujemo...e to je sramota za ovaj narod...dodje mi da odem na drugi kraj sveta jer me sramota...volim srbiju i danas sam navijao svim srcem za Partizan...sutra za Zvezdu i Vojvodinu a utorak sam zA Borac...treba da navijamo da nas bude sto vise u Evropi...a ovde na ovim stadionima gde idu uglavnom 100 ljudi...pola klosara koji se sakriju pod onu nadstresicu na Marakani zbog kise...e to je tragedija...a ne ispadanje Partizana ili sutra Zvezde...samo sto je problem da se ovde sve vrti oko para...jeste da se sve vrti oko para...ali gde idu te pare...naravno u dzep mo***na koji nemaju 8 razreda osnovne...o nacionalnoj selekciji necu ni da pricam...koliko fudbalera igra u inostranstvu..ne po Kipru, Malti i San Marinu...nego u Spaniji, Engleskoj, Italiji...i nemozemo da se sastavimo...sramota...i bruka...


SUTRA SVI UZ ZVEZDU I VOJVODINU!!!!!!!!


BICE BOLJE!!!!!

Marko__bgd

pre 15 godina

ja jesam zvezdas veliki...ali ovo je sve sramota velika...da je sudija premijer lige sudio utakmicu njihove lige ovako...zavrsio bi u 4 konferenciji...ali ovo je uefa,sve sami namestachi utakmica...ali para vrti gde burgija nece...a da... parole(albanska i kosovska zastava)pljuvanje novinara,i kamenovanje autobusa,izgleda da jedino nisu dozvoljeni u srbiji...onda nam lupe kaznu i suspenziju,,e bas da vidimo sada sta ce biti...da li ce i turci platiti..mislim da nece

Kewirchuk

pre 15 godina

Obavezno zalba na mec u Istanbulu !!! Na tribinama su bile isticane zastave koje iskazuju politicko misljenje , kamenovan autobus i jos politicka skandiranja ! Ako ne mogu plakati sa natpisima Kosovo je Srbija - OK , ali onda nesme ni zastava ''nezavisnog'' Kosova. Ako se klub izbacuje zbog nasilja navijaca - OK , ali onda da se izbaci i Fener zbog istog! Mozda , tj verovatno nece biti uvazena zalba , ali obavezno je napisati !

uefa mafiosi

pre 15 godina

alo ljudi nemoj da se palite !!! pa nece izbaciti feber zbog toga samo srpski klubovi mogu biti izbaceni zbog ovakvih stvari ! alo oni su bogat klub oni imaju pare partizan nema shvatite mi mozemo samo borbom i srcem na terenu da dokazemo da smo bolji ipak smo mi SRBI !

DELIJA LJUBLJANA

pre 15 godina

Samo se vi turci ku*cite ali docete i vi jednog dana u Beograd pa ce mo vam prirediti takav docek da ce te ga pamtiti do kraja zivota.SRBIJA DO TOKIJA OD TOKIJA REPUBLIKA SRPSKA

Jatros

pre 15 godina

Sad neka Uefa da nesto para turskim huliganima!Za pomoc fer pleju a Partizan izbaci kao prosle godine,navikli smo da nas pljuju!Noge polomili igracima na terenu ni jedan zuti,a ovo kamenovanje ce Uefa elegantno precutati i tako nam naneti jos jedan udarac,ali vise od njih ni ne ocekujem!

anja

pre 15 godina

ja ne verujem sta citam.

pa dal ste vi svi normalni!? daleko od toga da mislim da je u redu kamenovati autobus sa novinarima, ali ako je vest dobro preneta to je bio pojedinacni incident koji je zavrsen vrlo brzo i bez posledica. dok je sa druge strane u mostaru vladao haos celo popodne pred utakmicu i do kasno u noc nakon iste.

i sad vi izjednacavate te dve situacije? a da ne pricam o tome da je partizan vec imao ko zna koliko opomena, prekora, sta li vec, od uefe zbog ponasanja svojih navijaca...

MakiRF

pre 15 godina

aha... i? gde je kazna? pa da vidimo bas da li ce sada u LS igrati pred praznim tribinama, jer da se to desilo trucima u bg-u, osecam da bi to tako napumpali da je to strasno...a ovako - u fazonu to su Srbi..pusti ih...:(

Peppino PFC

pre 15 godina

Verovatno su gledali prvu tekmu, pa od besa, jer nece nikad moci da naprave onakvu atmosferu... " Svaki Turcin zna, svaka buuuula zna..."

Bojan Norway

pre 15 godina

Kad su svi protiv nas nije ni cudo da ovi turci kamenjuju autobus, znaju da nece imati posledice. (A da nas sudije nisu oderale u Beogradu prosli bi dalje. Ali verujem u ovaj Partizan i nadam se dobrim rezulta u kupu uefa. POMOZ BOG

zorz

pre 15 godina

Sta bi se desilo da smo mi njih kamenovali?Sta bi se desilo da u novinarskoj lozi nas novinar pljune Turskog kolegu?Sta bi se desilo da mi iznesemo transparente Kosovo?

Treba Partizan da pita ovo celnike UEFE posto su pametni ali ih treba pitati na lep,fin i uctiv nacin.Naravno treba zahtevati kaznu za Fener da bar dobiju neki mec suspenzije bez publike

Sramota je i ovo a onom kriminalnom sudjenju da ne govorim

Sta mi vredi sto penal u Beogradu nije bio?
Sta mi vredi sto je gol Guize u Beogradu iz ofsajda?
Sta mi vredi sto je ponisten cist go Partizana tj. autogol Fenera?
Sta mi vredi sto sve ovo imam snimljeno na kompu i sto se sve ovo vidi iz aviona kada dzaba...sve je gotovo

Dokle gospodo iz Uefe?
Zasto gospodo iz Uefe?
Sta smo vam uradili gospodo iz Uefe?
Srbi su uvek krivi za sve!
I ostalim nasim klubovima se tako sudi!!!Strahota,Kriminal,Ocaj,Tuga,Bes,Jad...
Gospodo iz Uefe stidite se!

_E_H_C_

pre 15 godina

Ovo treba da se prosledi UEFA, kao i da se klub zali na sudjenje na oba meca. Necu vise da trosim reci na ovo.
Igracima svaka cast, neki su razocarali, neki mozda nisu mogli bolje, ali sta je, tu je. Zazluzuju da ih docekamo lepo i da im pozelimo da sto bolje igraju u narednim mecevima, i da sto dalje doguraju i Ligi UEFA.
I voleo bih da se produzi ugovor sa Moreirom, makar do 2010. Covek je igracina!
Ali, znam kako ce da bude, Tomic ce ga prodati za neku sicu od 500-600 hiljada(posto je Moreirin ugovor 1+1 god.), mozda i malo vise, a onda cemo celu sezonu igrati bez pravog playmaker-a, i zatim cemo na leto ubedjivati Red Bull Salzburg da, za neke male pare, pusti Ilica(kojeg volim i dobar je igrac, ali nije Moreirina klasa).
Valjda ce me demantovati, i ponuditi mu bolji ugovor, jer ce, u suprotnom, razocarati veliki broj navijaca Partizana. . .

GROBAR-ZR

pre 15 godina

Sramota, a gde je sada UEFA da kažnjava. Nas bi zbog toga izbacili garant. Zastava tkz. nadri Kosova i skandiranje istima, a šta sa tim. Čaviću uzeli zlato zbog majice! Dokle više?

crni bombarder

pre 15 godina

pa sta...nije samo to nego su svaki gol propracali poklicima Kosovo,Kosovo,razapeli zastavu Kosova i BIH,...ali sta vredi,niko se nece zaliti a i kada bi se zalio neko nedaj Boze iz Partizana,onda bi bili kaznjeni od UEFE zato sto smo se zalili.

cacanin

pre 15 godina

ma nas j ko stigne i nikom nista a nas izbacuju za svsku sitnicu
ova uefa je smesna. a ovi turci ce im doci glave a starno su p... prave. sto ih ne srusi neki zemljotres.

bikan

pre 15 godina

Da li treba Grobari da traze da se Feren izbaci zbog "gostoprimstva"? Da li tu ima osnove, pa zar nije prozle godine Partizan bio "suspendovan".
Ili je Feren mnogo veci finansiski ulog za LS, pa to nije pod razno?

Aca,zeleni,gisa,bosa,struja i stiv

pre 15 godina

Bolje sto ih nismo nasli u beogradu,trazili smo ih ceo dan..............svaka Buula zna ds jr Obilic srpski sin odradio muradaaaaaaaaa............oooooooolleeeeeeeeeeeeeeeee

Bear Grylls

pre 15 godina

Partizan mora da ulozi zalbu kod uefe za zastave kosova i kamenovanje autobosa ali opet i ovi iz uefa kad vide da je PARTIZAN ostecen za 4 gola u ova dva meca moze da se kompezuje i izbaci fener. :D

uefa=politika=mafija

pre 15 godina

e sad bi trebalo da uefa izbaci fener i da prodje Partizan ali nema veze jedno 5 hiljada evra ce biti kaznjen fener sto su njihovi navijaci gadjali ljude,pardon,Srbe.

andra80

pre 15 godina

sad je partizan lud ako ih ne tuzi uefi. ako mogu nas da izbacuju iz evrope mogu barem kazniti fenerbahce. a naravno i sudiju meca zbog ponistenog autogola.

stefan_pfc

pre 15 godina

Drz'te se momci. Bog sve to gleda odozgo, jednom ce nam se vratiti. Sad samo da zadrzimo Moreiru i igramo najmanje polufinale UEFA Kup, garantujem.

Kasim_Kasim

pre 15 godina

Ma jok. Ne bih u to povjerovao. Kad bi mi to neko rekao 500 puta. Moje misljenje je, da Partizan ne bi mogao dati drugi gol da u igrali jos 500 minuta.
Sve u znaku 500..

Hmmm

pre 15 godina

To dovoljno govori o nivou kulture koji ispoljavaju turski navijaci.Medjutim Fener donosi mnogo para u LS pa nece biti kaznjeni zbog ispada svojih "navijaca".
Da li je to ta EU u koju hrlimo???

pici

pre 15 godina

A da su ovo uradili navijaci Partizana sad bi bili suspendovani iz evropskih takmicenja..
UEFA mnogo ste jadni..Nikad vas necu postovati

bruka za Srbe da se tako ponasaju

pre 15 godina

Hahahaha a gde su bili ti "navijaci" Fenera kad se igrala prva utakmica??? Krili se po rupama ko misevi, da da to su oni koji pricaju o nekom "paklu" na stadionu Sukrucug Saracoahfah ono ne da je smejurija nego BRUKA!!! A svi znamo da oni nisu jedini koji su jaki na rechima a na delima ih nema nigde, tu se mogu pridodati Delije, Torcida, BBB koji samo dolaze na sajtove i forume i pricaju "mi smo najjaci, mi smo najbolji ovo ono" a samo grobari cute i trpe razne uvrede i pljuvanja jer su dela nashe merilo. I da pitam komsije, gde je vasih 5:0 za Fener? Mislio sam da navijam sutra ne za vas nego za srpski fudbal ali navijacu tako zestoko da ispadnete da ce mi to ulepsati narednih godinu dana koliko necete biti u Evropi. SRAMOTA !!!

crni bombarder

pre 15 godina

pa sta...nije samo to nego su svaki gol propracali poklicima Kosovo,Kosovo,razapeli zastavu Kosova i BIH,...ali sta vredi,niko se nece zaliti a i kada bi se zalio neko nedaj Boze iz Partizana,onda bi bili kaznjeni od UEFE zato sto smo se zalili.

Hmmm

pre 15 godina

To dovoljno govori o nivou kulture koji ispoljavaju turski navijaci.Medjutim Fener donosi mnogo para u LS pa nece biti kaznjeni zbog ispada svojih "navijaca".
Da li je to ta EU u koju hrlimo???

pici

pre 15 godina

A da su ovo uradili navijaci Partizana sad bi bili suspendovani iz evropskih takmicenja..
UEFA mnogo ste jadni..Nikad vas necu postovati

bruka za Srbe da se tako ponasaju

pre 15 godina

Hahahaha a gde su bili ti "navijaci" Fenera kad se igrala prva utakmica??? Krili se po rupama ko misevi, da da to su oni koji pricaju o nekom "paklu" na stadionu Sukrucug Saracoahfah ono ne da je smejurija nego BRUKA!!! A svi znamo da oni nisu jedini koji su jaki na rechima a na delima ih nema nigde, tu se mogu pridodati Delije, Torcida, BBB koji samo dolaze na sajtove i forume i pricaju "mi smo najjaci, mi smo najbolji ovo ono" a samo grobari cute i trpe razne uvrede i pljuvanja jer su dela nashe merilo. I da pitam komsije, gde je vasih 5:0 za Fener? Mislio sam da navijam sutra ne za vas nego za srpski fudbal ali navijacu tako zestoko da ispadnete da ce mi to ulepsati narednih godinu dana koliko necete biti u Evropi. SRAMOTA !!!

GROBAR-ZR

pre 15 godina

Sramota, a gde je sada UEFA da kažnjava. Nas bi zbog toga izbacili garant. Zastava tkz. nadri Kosova i skandiranje istima, a šta sa tim. Čaviću uzeli zlato zbog majice! Dokle više?

MakiRF

pre 15 godina

aha... i? gde je kazna? pa da vidimo bas da li ce sada u LS igrati pred praznim tribinama, jer da se to desilo trucima u bg-u, osecam da bi to tako napumpali da je to strasno...a ovako - u fazonu to su Srbi..pusti ih...:(

John Terry

pre 15 godina

@zorz
Preterao si. Naime,gol Guize u Beogradu je regularan 100%,veruj mi video sam bar 20 puta ponovljeno. Za sve ostalo si u pravu,ali mojne više tako teatralno...Pa svi znamo za takvo suđenje,uopšte nije novost,svi znamo da Fener neće biti kažnjen,pa makar i da je neki navijač Partizana ubijen tamo...To je naša surova realnost koju smo stekli kroz velikosrpsku ideju radikala i komunista. To moramo da menjamo,a dokle god imamo takav rejting,neće biti ničega. I ja se nadam da će biti bolje,a kao zvezdašu,iskreno mi je krivo što Partizan nije prošao jer ovi i nisu neka ekipa realno govoreći,ali sve je bilo loše,počev od žreba,preko igre u drugom poluvremenu u Beogradu (sudije ne vredi spominjati,čak nas je onaj Škot više odvalio od Španca),pa do ove u Turskoj...Šta da se radi,sad malo sreće u UEFA kupu pa da prođu 4 naša tima...imidž se gradi godinama,a prosipa se za 5 minuta. Nadam se da će Srbija povratiti svoj imidž pa da budemo malo važniji od Albanije i Gruzije...
Pozdrav!

andra80

pre 15 godina

sad je partizan lud ako ih ne tuzi uefi. ako mogu nas da izbacuju iz evrope mogu barem kazniti fenerbahce. a naravno i sudiju meca zbog ponistenog autogola.

zorz

pre 15 godina

Sta bi se desilo da smo mi njih kamenovali?Sta bi se desilo da u novinarskoj lozi nas novinar pljune Turskog kolegu?Sta bi se desilo da mi iznesemo transparente Kosovo?

Treba Partizan da pita ovo celnike UEFE posto su pametni ali ih treba pitati na lep,fin i uctiv nacin.Naravno treba zahtevati kaznu za Fener da bar dobiju neki mec suspenzije bez publike

Sramota je i ovo a onom kriminalnom sudjenju da ne govorim

Sta mi vredi sto penal u Beogradu nije bio?
Sta mi vredi sto je gol Guize u Beogradu iz ofsajda?
Sta mi vredi sto je ponisten cist go Partizana tj. autogol Fenera?
Sta mi vredi sto sve ovo imam snimljeno na kompu i sto se sve ovo vidi iz aviona kada dzaba...sve je gotovo

Dokle gospodo iz Uefe?
Zasto gospodo iz Uefe?
Sta smo vam uradili gospodo iz Uefe?
Srbi su uvek krivi za sve!
I ostalim nasim klubovima se tako sudi!!!Strahota,Kriminal,Ocaj,Tuga,Bes,Jad...
Gospodo iz Uefe stidite se!

uefa=politika=mafija

pre 15 godina

e sad bi trebalo da uefa izbaci fener i da prodje Partizan ali nema veze jedno 5 hiljada evra ce biti kaznjen fener sto su njihovi navijaci gadjali ljude,pardon,Srbe.

Боки

pre 15 godina

УЕФА је на потезу!!! Политичко скандирање, застава тзв. Р Косово, каменовање аутобуса, напад на српске извештаче, судијска крађа, поништени чисти голови,голови Фенера из офсајда, толерисање грубих стартова...Довољно за избацивање из ЛШ! Зар не? Или је овакво понашање забрањено само српским навијачима и одлуке могу бити само на штету српских клубова! ФСС и власти Србије да реагују! Одмах! Или нисмо држава!

Bear Grylls

pre 15 godina

Partizan mora da ulozi zalbu kod uefe za zastave kosova i kamenovanje autobosa ali opet i ovi iz uefa kad vide da je PARTIZAN ostecen za 4 gola u ova dva meca moze da se kompezuje i izbaci fener. :D

Aca,zeleni,gisa,bosa,struja i stiv

pre 15 godina

Bolje sto ih nismo nasli u beogradu,trazili smo ih ceo dan..............svaka Buula zna ds jr Obilic srpski sin odradio muradaaaaaaaaa............oooooooolleeeeeeeeeeeeeeeee

Peppino PFC

pre 15 godina

Verovatno su gledali prvu tekmu, pa od besa, jer nece nikad moci da naprave onakvu atmosferu... " Svaki Turcin zna, svaka buuuula zna..."

bikan

pre 15 godina

Da li treba Grobari da traze da se Feren izbaci zbog "gostoprimstva"? Da li tu ima osnove, pa zar nije prozle godine Partizan bio "suspendovan".
Ili je Feren mnogo veci finansiski ulog za LS, pa to nije pod razno?

bambur

pre 15 godina

objasnite vi meni srbi sto imate protiv toga sto su vikali kosovo!?sto ne smiju!?ili sto su rasirili zastavu bih!?zar se ni to ne smije!?zao mi sto su prosli turci ali to vam je tako kad ste navijali za njih protiv nas!!taj vas potez mi nikad nece bit jasan,ispali ste pomalo smijesni!!!

UEFA-mafiosi

pre 15 godina

Aloooooo, navijači, kud jurcate??? Kako vi to očekujete da UEFA još koliko juče izbaci Fener zbog ovih incidenata??? Pa, ni Partizan nije prošle godine popio instant šut kartu, nego je čak igran i revanš u Bgdu sa Zrinjskim, jer se poštovala nekakva procedura. Znači, polako i prema "PS-u"! Dobro proučiti isti, pa onda - u AKCIJU!

Sumnjam da je UEFIN delegat mogao da zna da se radi o zastavama BiH ili tzv. Kosova, kao i da je mogao da ukapira šta Turci viču, što sve znači da je sad na potezu - UPRAVA PARTIZANA! Treba uložiti zvaničnu žalbu, dići prašinu, poslati dopise i video snimke svim novinskim/medijskim kućama, pa šta bude.

Ne verujem da bi se baš radovali u Partizanu da UEFA izbaci Fener "za zelenim stolom" (btw, je l' stverno zelen?!), ali naš klub bi MORAO da reaguje iz čisto moralnih i patriotskih razloga! Kačenje nacionalnih zastava koje nemaju veze sa timovima na terenu i uzvikivanje političkih parola koje imaju za cilj isključivo da provociraju SRPSKE igrače i rukovodstvo je nešto što UEFA teško može da izbegne a da ne sankcioniše. Ali, prvo, neko iz Partizana bi morao da pokrene postupak, odn. da podnese prijavu (ukoliko to već sam delegat ne učini do petka).

stefan_pfc

pre 15 godina

Drz'te se momci. Bog sve to gleda odozgo, jednom ce nam se vratiti. Sad samo da zadrzimo Moreiru i igramo najmanje polufinale UEFA Kup, garantujem.

cacanin

pre 15 godina

ma nas j ko stigne i nikom nista a nas izbacuju za svsku sitnicu
ova uefa je smesna. a ovi turci ce im doci glave a starno su p... prave. sto ih ne srusi neki zemljotres.

DELIJA LJUBLJANA

pre 15 godina

Samo se vi turci ku*cite ali docete i vi jednog dana u Beograd pa ce mo vam prirediti takav docek da ce te ga pamtiti do kraja zivota.SRBIJA DO TOKIJA OD TOKIJA REPUBLIKA SRPSKA

lfc

pre 15 godina

jadno je to sto se pljujemo izmedju sebe...Zvezda- Partizan...umesto da se svi ujedinimo i navijamo za OVAJ SUGAVI FUDBAL U SRBIJI...KOJI SA OVAKVOM VLASTI NECE BITI NA NIVOU TURSKE ZA 30 GODINA...mi se pljujemo...e to je sramota za ovaj narod...dodje mi da odem na drugi kraj sveta jer me sramota...volim srbiju i danas sam navijao svim srcem za Partizan...sutra za Zvezdu i Vojvodinu a utorak sam zA Borac...treba da navijamo da nas bude sto vise u Evropi...a ovde na ovim stadionima gde idu uglavnom 100 ljudi...pola klosara koji se sakriju pod onu nadstresicu na Marakani zbog kise...e to je tragedija...a ne ispadanje Partizana ili sutra Zvezde...samo sto je problem da se ovde sve vrti oko para...jeste da se sve vrti oko para...ali gde idu te pare...naravno u dzep mo***na koji nemaju 8 razreda osnovne...o nacionalnoj selekciji necu ni da pricam...koliko fudbalera igra u inostranstvu..ne po Kipru, Malti i San Marinu...nego u Spaniji, Engleskoj, Italiji...i nemozemo da se sastavimo...sramota...i bruka...


SUTRA SVI UZ ZVEZDU I VOJVODINU!!!!!!!!


BICE BOLJE!!!!!

Marko__bgd

pre 15 godina

ja jesam zvezdas veliki...ali ovo je sve sramota velika...da je sudija premijer lige sudio utakmicu njihove lige ovako...zavrsio bi u 4 konferenciji...ali ovo je uefa,sve sami namestachi utakmica...ali para vrti gde burgija nece...a da... parole(albanska i kosovska zastava)pljuvanje novinara,i kamenovanje autobusa,izgleda da jedino nisu dozvoljeni u srbiji...onda nam lupe kaznu i suspenziju,,e bas da vidimo sada sta ce biti...da li ce i turci platiti..mislim da nece

Bojan Norway

pre 15 godina

Kad su svi protiv nas nije ni cudo da ovi turci kamenjuju autobus, znaju da nece imati posledice. (A da nas sudije nisu oderale u Beogradu prosli bi dalje. Ali verujem u ovaj Partizan i nadam se dobrim rezulta u kupu uefa. POMOZ BOG

Kewirchuk

pre 15 godina

Obavezno zalba na mec u Istanbulu !!! Na tribinama su bile isticane zastave koje iskazuju politicko misljenje , kamenovan autobus i jos politicka skandiranja ! Ako ne mogu plakati sa natpisima Kosovo je Srbija - OK , ali onda nesme ni zastava ''nezavisnog'' Kosova. Ako se klub izbacuje zbog nasilja navijaca - OK , ali onda da se izbaci i Fener zbog istog! Mozda , tj verovatno nece biti uvazena zalba , ali obavezno je napisati !

Johnny1991

pre 15 godina

Da je Uefa ravnopravna sad bi izbacili fener.Prosle godine kad su nas izbacili rekli su da oce da suzbiju huliganstvo, znam sto ce to biti i u ovom slucaju.

Kasim_Kasim

pre 15 godina

Ma jok. Ne bih u to povjerovao. Kad bi mi to neko rekao 500 puta. Moje misljenje je, da Partizan ne bi mogao dati drugi gol da u igrali jos 500 minuta.
Sve u znaku 500..

_E_H_C_

pre 15 godina

Ovo treba da se prosledi UEFA, kao i da se klub zali na sudjenje na oba meca. Necu vise da trosim reci na ovo.
Igracima svaka cast, neki su razocarali, neki mozda nisu mogli bolje, ali sta je, tu je. Zazluzuju da ih docekamo lepo i da im pozelimo da sto bolje igraju u narednim mecevima, i da sto dalje doguraju i Ligi UEFA.
I voleo bih da se produzi ugovor sa Moreirom, makar do 2010. Covek je igracina!
Ali, znam kako ce da bude, Tomic ce ga prodati za neku sicu od 500-600 hiljada(posto je Moreirin ugovor 1+1 god.), mozda i malo vise, a onda cemo celu sezonu igrati bez pravog playmaker-a, i zatim cemo na leto ubedjivati Red Bull Salzburg da, za neke male pare, pusti Ilica(kojeg volim i dobar je igrac, ali nije Moreirina klasa).
Valjda ce me demantovati, i ponuditi mu bolji ugovor, jer ce, u suprotnom, razocarati veliki broj navijaca Partizana. . .

anja

pre 15 godina

ja ne verujem sta citam.

pa dal ste vi svi normalni!? daleko od toga da mislim da je u redu kamenovati autobus sa novinarima, ali ako je vest dobro preneta to je bio pojedinacni incident koji je zavrsen vrlo brzo i bez posledica. dok je sa druge strane u mostaru vladao haos celo popodne pred utakmicu i do kasno u noc nakon iste.

i sad vi izjednacavate te dve situacije? a da ne pricam o tome da je partizan vec imao ko zna koliko opomena, prekora, sta li vec, od uefe zbog ponasanja svojih navijaca...

Beckerek

pre 15 godina

Necu da komentarisem utakmicu, ni sudije a ni ispade turskih navijaca koji su bili i ocekivani.
Drago mi je da niko od nasih Grobara nije povredjen jer je poznato da turski navijaci brzo potezu nozeve kao pre nekoliko godina kada su u sred Istambula izboli neke Engleze.

Nego da pitam nase komsije Patriote, Turbo(uvek uz Srbiju)-SRBE.
Jel je to taj klub za koji ste juce navijali?
Jel je to taj klub za koji ste se nadali da ce da nam uvali pet komada?
Jel ste sa njima navijali za Kosovo, ha??
Jel ste rasirili Siptarske i bosanske Zastave?
Jel ste se juce zvanicno pobratimili? Ultra-SRBI???

Ma daj boze da ispali veceras!
Napred Vosho, sve najbolje svim nasim SRPSKIM Klubovima u nastavku evropskih takmicenja.

A vi komsije, ako vam se ne svidja Toletova-liga, eto vam prilike, pitajte Turke, mozda vas prime u njihovu ligu posto se sa njima ipak bolje slazete. A ako nece oni Iran ili Afganistan ce sigurno. Ipak je cast imati takvog velikana u svojoj Ligi!

uefa mafiosi

pre 15 godina

alo ljudi nemoj da se palite !!! pa nece izbaciti feber zbog toga samo srpski klubovi mogu biti izbaceni zbog ovakvih stvari ! alo oni su bogat klub oni imaju pare partizan nema shvatite mi mozemo samo borbom i srcem na terenu da dokazemo da smo bolji ipak smo mi SRBI !

Jatros

pre 15 godina

Sad neka Uefa da nesto para turskim huliganima!Za pomoc fer pleju a Partizan izbaci kao prosle godine,navikli smo da nas pljuju!Noge polomili igracima na terenu ni jedan zuti,a ovo kamenovanje ce Uefa elegantno precutati i tako nam naneti jos jedan udarac,ali vise od njih ni ne ocekujem!

sasha

pre 15 godina

sledeci put kad neki od nasih klubova bude igrao za turcima ja cu prvi uletet s nekom kintom da se napravi koreografija na kojoj srbin vesa za ja*a muhameda

mare grobar

pre 15 godina

ja sam bio u tom busu u istanbulu!!siptari i bosanci su nas gadjali sa mosta!!!!!izbaciti fener i njihove navijace is lige sampiona

Constantin XI Dragas Paleolog

pre 15 godina

Samo se vi turci ku*cite ali docete i vi jednog dana u Beograd pa ce mo vam prirediti takav docek da ce te ga pamtiti do kraja zivota.SRBIJA DO TOKIJA OD TOKIJA REPUBLIKA SRPSKA
(DELIJA LJUBLJANA, 28. avgust 2008 00:31)

Kakav komentar.Pa i DELIJE SU TURCI!!!Termin DELIJA je izvorno turska vojna konjica,koju su Turci koristili u srednjem veku.
Kasnije se to odomacilo kao sinonim za junak.
Bolje bi ti bilo da naucis da na lep nacin navijas za svoj tim,kada dodjes iz LJ,a ne da pretis odatle batinama.

baklja

pre 15 godina

To jos jednom govori da na evropske institucije moramo gledati kao na neprijateljske,a ne prijateljske.Uefa,Hag,Eu svi brane inerese onih koji su protiv Srba.Dvostruki standardi u svemu,naviknite se na to.I fudbal je politika-nazalost.

sasha

pre 15 godina

objasnite vi meni srbi sto imate protiv toga sto su vikali kosovo!?sto ne smiju!?ili sto su rasirili zastavu bih!?zar se ni to ne smije!?zao mi sto su prosli turci ali to vam je tako kad ste navijali za njih protiv nas!!taj vas potez mi nikad nece bit jasan,ispali ste pomalo smijesni!!!


@bambur

sta su svi imali protiv nas kad smo vikali kosovo?
zna se zasto je to vikano,zna se zasto je zastava rasirena...

hvala,dovidjenja

Uefa Mafios

pre 15 godina

http://www.uefa.com/competitions/ucl/flashgallery.html ovde mozete pogledati kako navijaci ukrajinske ekipe podrzavaju gruziju, i pokazuju njihovu zastavu, alo bre to na zvanicnom sajtu, tako da one zastave kosova bi dobrodosle u njihovoj galeriji. dzabe nam sve partizane volim te!!!

Zipo

pre 15 godina

@(bruka za Srbe da se tako ponasaju, 27. avgust 2008 22:58)

lol Mogu se pridodati ovi i oni, a MI smo bla bla naj naj. Kakva retorika, nije ni cudo kad su vam radikali glavne face.

Inace sve cestitke PFC, ostavili su solidan utisak iako se videlo da Turci mogu da rade sta hoce.

Kasim_Kasim

pre 15 godina

Ma jok. Ne bih u to povjerovao. Kad bi mi to neko rekao 500 puta. Moje misljenje je, da Partizan ne bi mogao dati drugi gol da u igrali jos 500 minuta.
Sve u znaku 500..

bruka za Srbe da se tako ponasaju

pre 15 godina

Hahahaha a gde su bili ti "navijaci" Fenera kad se igrala prva utakmica??? Krili se po rupama ko misevi, da da to su oni koji pricaju o nekom "paklu" na stadionu Sukrucug Saracoahfah ono ne da je smejurija nego BRUKA!!! A svi znamo da oni nisu jedini koji su jaki na rechima a na delima ih nema nigde, tu se mogu pridodati Delije, Torcida, BBB koji samo dolaze na sajtove i forume i pricaju "mi smo najjaci, mi smo najbolji ovo ono" a samo grobari cute i trpe razne uvrede i pljuvanja jer su dela nashe merilo. I da pitam komsije, gde je vasih 5:0 za Fener? Mislio sam da navijam sutra ne za vas nego za srpski fudbal ali navijacu tako zestoko da ispadnete da ce mi to ulepsati narednih godinu dana koliko necete biti u Evropi. SRAMOTA !!!

Aca,zeleni,gisa,bosa,struja i stiv

pre 15 godina

Bolje sto ih nismo nasli u beogradu,trazili smo ih ceo dan..............svaka Buula zna ds jr Obilic srpski sin odradio muradaaaaaaaaa............oooooooolleeeeeeeeeeeeeeeee

anja

pre 15 godina

ja ne verujem sta citam.

pa dal ste vi svi normalni!? daleko od toga da mislim da je u redu kamenovati autobus sa novinarima, ali ako je vest dobro preneta to je bio pojedinacni incident koji je zavrsen vrlo brzo i bez posledica. dok je sa druge strane u mostaru vladao haos celo popodne pred utakmicu i do kasno u noc nakon iste.

i sad vi izjednacavate te dve situacije? a da ne pricam o tome da je partizan vec imao ko zna koliko opomena, prekora, sta li vec, od uefe zbog ponasanja svojih navijaca...

Bear Grylls

pre 15 godina

Partizan mora da ulozi zalbu kod uefe za zastave kosova i kamenovanje autobosa ali opet i ovi iz uefa kad vide da je PARTIZAN ostecen za 4 gola u ova dva meca moze da se kompezuje i izbaci fener. :D

DELIJA LJUBLJANA

pre 15 godina

Samo se vi turci ku*cite ali docete i vi jednog dana u Beograd pa ce mo vam prirediti takav docek da ce te ga pamtiti do kraja zivota.SRBIJA DO TOKIJA OD TOKIJA REPUBLIKA SRPSKA

lfc

pre 15 godina

jadno je to sto se pljujemo izmedju sebe...Zvezda- Partizan...umesto da se svi ujedinimo i navijamo za OVAJ SUGAVI FUDBAL U SRBIJI...KOJI SA OVAKVOM VLASTI NECE BITI NA NIVOU TURSKE ZA 30 GODINA...mi se pljujemo...e to je sramota za ovaj narod...dodje mi da odem na drugi kraj sveta jer me sramota...volim srbiju i danas sam navijao svim srcem za Partizan...sutra za Zvezdu i Vojvodinu a utorak sam zA Borac...treba da navijamo da nas bude sto vise u Evropi...a ovde na ovim stadionima gde idu uglavnom 100 ljudi...pola klosara koji se sakriju pod onu nadstresicu na Marakani zbog kise...e to je tragedija...a ne ispadanje Partizana ili sutra Zvezde...samo sto je problem da se ovde sve vrti oko para...jeste da se sve vrti oko para...ali gde idu te pare...naravno u dzep mo***na koji nemaju 8 razreda osnovne...o nacionalnoj selekciji necu ni da pricam...koliko fudbalera igra u inostranstvu..ne po Kipru, Malti i San Marinu...nego u Spaniji, Engleskoj, Italiji...i nemozemo da se sastavimo...sramota...i bruka...


SUTRA SVI UZ ZVEZDU I VOJVODINU!!!!!!!!


BICE BOLJE!!!!!

zorz

pre 15 godina

Sta bi se desilo da smo mi njih kamenovali?Sta bi se desilo da u novinarskoj lozi nas novinar pljune Turskog kolegu?Sta bi se desilo da mi iznesemo transparente Kosovo?

Treba Partizan da pita ovo celnike UEFE posto su pametni ali ih treba pitati na lep,fin i uctiv nacin.Naravno treba zahtevati kaznu za Fener da bar dobiju neki mec suspenzije bez publike

Sramota je i ovo a onom kriminalnom sudjenju da ne govorim

Sta mi vredi sto penal u Beogradu nije bio?
Sta mi vredi sto je gol Guize u Beogradu iz ofsajda?
Sta mi vredi sto je ponisten cist go Partizana tj. autogol Fenera?
Sta mi vredi sto sve ovo imam snimljeno na kompu i sto se sve ovo vidi iz aviona kada dzaba...sve je gotovo

Dokle gospodo iz Uefe?
Zasto gospodo iz Uefe?
Sta smo vam uradili gospodo iz Uefe?
Srbi su uvek krivi za sve!
I ostalim nasim klubovima se tako sudi!!!Strahota,Kriminal,Ocaj,Tuga,Bes,Jad...
Gospodo iz Uefe stidite se!

GROBAR-ZR

pre 15 godina

Sramota, a gde je sada UEFA da kažnjava. Nas bi zbog toga izbacili garant. Zastava tkz. nadri Kosova i skandiranje istima, a šta sa tim. Čaviću uzeli zlato zbog majice! Dokle više?

bambur

pre 15 godina

objasnite vi meni srbi sto imate protiv toga sto su vikali kosovo!?sto ne smiju!?ili sto su rasirili zastavu bih!?zar se ni to ne smije!?zao mi sto su prosli turci ali to vam je tako kad ste navijali za njih protiv nas!!taj vas potez mi nikad nece bit jasan,ispali ste pomalo smijesni!!!

Hmmm

pre 15 godina

To dovoljno govori o nivou kulture koji ispoljavaju turski navijaci.Medjutim Fener donosi mnogo para u LS pa nece biti kaznjeni zbog ispada svojih "navijaca".
Da li je to ta EU u koju hrlimo???

crni bombarder

pre 15 godina

pa sta...nije samo to nego su svaki gol propracali poklicima Kosovo,Kosovo,razapeli zastavu Kosova i BIH,...ali sta vredi,niko se nece zaliti a i kada bi se zalio neko nedaj Boze iz Partizana,onda bi bili kaznjeni od UEFE zato sto smo se zalili.

bikan

pre 15 godina

Da li treba Grobari da traze da se Feren izbaci zbog "gostoprimstva"? Da li tu ima osnove, pa zar nije prozle godine Partizan bio "suspendovan".
Ili je Feren mnogo veci finansiski ulog za LS, pa to nije pod razno?

pici

pre 15 godina

A da su ovo uradili navijaci Partizana sad bi bili suspendovani iz evropskih takmicenja..
UEFA mnogo ste jadni..Nikad vas necu postovati

Peppino PFC

pre 15 godina

Verovatno su gledali prvu tekmu, pa od besa, jer nece nikad moci da naprave onakvu atmosferu... " Svaki Turcin zna, svaka buuuula zna..."

uefa=politika=mafija

pre 15 godina

e sad bi trebalo da uefa izbaci fener i da prodje Partizan ali nema veze jedno 5 hiljada evra ce biti kaznjen fener sto su njihovi navijaci gadjali ljude,pardon,Srbe.

stefan_pfc

pre 15 godina

Drz'te se momci. Bog sve to gleda odozgo, jednom ce nam se vratiti. Sad samo da zadrzimo Moreiru i igramo najmanje polufinale UEFA Kup, garantujem.

Боки

pre 15 godina

УЕФА је на потезу!!! Политичко скандирање, застава тзв. Р Косово, каменовање аутобуса, напад на српске извештаче, судијска крађа, поништени чисти голови,голови Фенера из офсајда, толерисање грубих стартова...Довољно за избацивање из ЛШ! Зар не? Или је овакво понашање забрањено само српским навијачима и одлуке могу бити само на штету српских клубова! ФСС и власти Србије да реагују! Одмах! Или нисмо држава!

Zipo

pre 15 godina

@(bruka za Srbe da se tako ponasaju, 27. avgust 2008 22:58)

lol Mogu se pridodati ovi i oni, a MI smo bla bla naj naj. Kakva retorika, nije ni cudo kad su vam radikali glavne face.

Inace sve cestitke PFC, ostavili su solidan utisak iako se videlo da Turci mogu da rade sta hoce.

Johnny1991

pre 15 godina

Da je Uefa ravnopravna sad bi izbacili fener.Prosle godine kad su nas izbacili rekli su da oce da suzbiju huliganstvo, znam sto ce to biti i u ovom slucaju.

mare grobar

pre 15 godina

ja sam bio u tom busu u istanbulu!!siptari i bosanci su nas gadjali sa mosta!!!!!izbaciti fener i njihove navijace is lige sampiona

Constantin XI Dragas Paleolog

pre 15 godina

Samo se vi turci ku*cite ali docete i vi jednog dana u Beograd pa ce mo vam prirediti takav docek da ce te ga pamtiti do kraja zivota.SRBIJA DO TOKIJA OD TOKIJA REPUBLIKA SRPSKA
(DELIJA LJUBLJANA, 28. avgust 2008 00:31)

Kakav komentar.Pa i DELIJE SU TURCI!!!Termin DELIJA je izvorno turska vojna konjica,koju su Turci koristili u srednjem veku.
Kasnije se to odomacilo kao sinonim za junak.
Bolje bi ti bilo da naucis da na lep nacin navijas za svoj tim,kada dodjes iz LJ,a ne da pretis odatle batinama.

baklja

pre 15 godina

To jos jednom govori da na evropske institucije moramo gledati kao na neprijateljske,a ne prijateljske.Uefa,Hag,Eu svi brane inerese onih koji su protiv Srba.Dvostruki standardi u svemu,naviknite se na to.I fudbal je politika-nazalost.

MakiRF

pre 15 godina

aha... i? gde je kazna? pa da vidimo bas da li ce sada u LS igrati pred praznim tribinama, jer da se to desilo trucima u bg-u, osecam da bi to tako napumpali da je to strasno...a ovako - u fazonu to su Srbi..pusti ih...:(

andra80

pre 15 godina

sad je partizan lud ako ih ne tuzi uefi. ako mogu nas da izbacuju iz evrope mogu barem kazniti fenerbahce. a naravno i sudiju meca zbog ponistenog autogola.

Bojan Norway

pre 15 godina

Kad su svi protiv nas nije ni cudo da ovi turci kamenjuju autobus, znaju da nece imati posledice. (A da nas sudije nisu oderale u Beogradu prosli bi dalje. Ali verujem u ovaj Partizan i nadam se dobrim rezulta u kupu uefa. POMOZ BOG

_E_H_C_

pre 15 godina

Ovo treba da se prosledi UEFA, kao i da se klub zali na sudjenje na oba meca. Necu vise da trosim reci na ovo.
Igracima svaka cast, neki su razocarali, neki mozda nisu mogli bolje, ali sta je, tu je. Zazluzuju da ih docekamo lepo i da im pozelimo da sto bolje igraju u narednim mecevima, i da sto dalje doguraju i Ligi UEFA.
I voleo bih da se produzi ugovor sa Moreirom, makar do 2010. Covek je igracina!
Ali, znam kako ce da bude, Tomic ce ga prodati za neku sicu od 500-600 hiljada(posto je Moreirin ugovor 1+1 god.), mozda i malo vise, a onda cemo celu sezonu igrati bez pravog playmaker-a, i zatim cemo na leto ubedjivati Red Bull Salzburg da, za neke male pare, pusti Ilica(kojeg volim i dobar je igrac, ali nije Moreirina klasa).
Valjda ce me demantovati, i ponuditi mu bolji ugovor, jer ce, u suprotnom, razocarati veliki broj navijaca Partizana. . .

cacanin

pre 15 godina

ma nas j ko stigne i nikom nista a nas izbacuju za svsku sitnicu
ova uefa je smesna. a ovi turci ce im doci glave a starno su p... prave. sto ih ne srusi neki zemljotres.

Kewirchuk

pre 15 godina

Obavezno zalba na mec u Istanbulu !!! Na tribinama su bile isticane zastave koje iskazuju politicko misljenje , kamenovan autobus i jos politicka skandiranja ! Ako ne mogu plakati sa natpisima Kosovo je Srbija - OK , ali onda nesme ni zastava ''nezavisnog'' Kosova. Ako se klub izbacuje zbog nasilja navijaca - OK , ali onda da se izbaci i Fener zbog istog! Mozda , tj verovatno nece biti uvazena zalba , ali obavezno je napisati !

uefa mafiosi

pre 15 godina

alo ljudi nemoj da se palite !!! pa nece izbaciti feber zbog toga samo srpski klubovi mogu biti izbaceni zbog ovakvih stvari ! alo oni su bogat klub oni imaju pare partizan nema shvatite mi mozemo samo borbom i srcem na terenu da dokazemo da smo bolji ipak smo mi SRBI !

Jatros

pre 15 godina

Sad neka Uefa da nesto para turskim huliganima!Za pomoc fer pleju a Partizan izbaci kao prosle godine,navikli smo da nas pljuju!Noge polomili igracima na terenu ni jedan zuti,a ovo kamenovanje ce Uefa elegantno precutati i tako nam naneti jos jedan udarac,ali vise od njih ni ne ocekujem!

Marko__bgd

pre 15 godina

ja jesam zvezdas veliki...ali ovo je sve sramota velika...da je sudija premijer lige sudio utakmicu njihove lige ovako...zavrsio bi u 4 konferenciji...ali ovo je uefa,sve sami namestachi utakmica...ali para vrti gde burgija nece...a da... parole(albanska i kosovska zastava)pljuvanje novinara,i kamenovanje autobusa,izgleda da jedino nisu dozvoljeni u srbiji...onda nam lupe kaznu i suspenziju,,e bas da vidimo sada sta ce biti...da li ce i turci platiti..mislim da nece

UEFA-mafiosi

pre 15 godina

Aloooooo, navijači, kud jurcate??? Kako vi to očekujete da UEFA još koliko juče izbaci Fener zbog ovih incidenata??? Pa, ni Partizan nije prošle godine popio instant šut kartu, nego je čak igran i revanš u Bgdu sa Zrinjskim, jer se poštovala nekakva procedura. Znači, polako i prema "PS-u"! Dobro proučiti isti, pa onda - u AKCIJU!

Sumnjam da je UEFIN delegat mogao da zna da se radi o zastavama BiH ili tzv. Kosova, kao i da je mogao da ukapira šta Turci viču, što sve znači da je sad na potezu - UPRAVA PARTIZANA! Treba uložiti zvaničnu žalbu, dići prašinu, poslati dopise i video snimke svim novinskim/medijskim kućama, pa šta bude.

Ne verujem da bi se baš radovali u Partizanu da UEFA izbaci Fener "za zelenim stolom" (btw, je l' stverno zelen?!), ali naš klub bi MORAO da reaguje iz čisto moralnih i patriotskih razloga! Kačenje nacionalnih zastava koje nemaju veze sa timovima na terenu i uzvikivanje političkih parola koje imaju za cilj isključivo da provociraju SRPSKE igrače i rukovodstvo je nešto što UEFA teško može da izbegne a da ne sankcioniše. Ali, prvo, neko iz Partizana bi morao da pokrene postupak, odn. da podnese prijavu (ukoliko to već sam delegat ne učini do petka).

Uefa Mafios

pre 15 godina

http://www.uefa.com/competitions/ucl/flashgallery.html ovde mozete pogledati kako navijaci ukrajinske ekipe podrzavaju gruziju, i pokazuju njihovu zastavu, alo bre to na zvanicnom sajtu, tako da one zastave kosova bi dobrodosle u njihovoj galeriji. dzabe nam sve partizane volim te!!!

John Terry

pre 15 godina

@zorz
Preterao si. Naime,gol Guize u Beogradu je regularan 100%,veruj mi video sam bar 20 puta ponovljeno. Za sve ostalo si u pravu,ali mojne više tako teatralno...Pa svi znamo za takvo suđenje,uopšte nije novost,svi znamo da Fener neće biti kažnjen,pa makar i da je neki navijač Partizana ubijen tamo...To je naša surova realnost koju smo stekli kroz velikosrpsku ideju radikala i komunista. To moramo da menjamo,a dokle god imamo takav rejting,neće biti ničega. I ja se nadam da će biti bolje,a kao zvezdašu,iskreno mi je krivo što Partizan nije prošao jer ovi i nisu neka ekipa realno govoreći,ali sve je bilo loše,počev od žreba,preko igre u drugom poluvremenu u Beogradu (sudije ne vredi spominjati,čak nas je onaj Škot više odvalio od Španca),pa do ove u Turskoj...Šta da se radi,sad malo sreće u UEFA kupu pa da prođu 4 naša tima...imidž se gradi godinama,a prosipa se za 5 minuta. Nadam se da će Srbija povratiti svoj imidž pa da budemo malo važniji od Albanije i Gruzije...
Pozdrav!

sasha

pre 15 godina

sledeci put kad neki od nasih klubova bude igrao za turcima ja cu prvi uletet s nekom kintom da se napravi koreografija na kojoj srbin vesa za ja*a muhameda

Beckerek

pre 15 godina

Necu da komentarisem utakmicu, ni sudije a ni ispade turskih navijaca koji su bili i ocekivani.
Drago mi je da niko od nasih Grobara nije povredjen jer je poznato da turski navijaci brzo potezu nozeve kao pre nekoliko godina kada su u sred Istambula izboli neke Engleze.

Nego da pitam nase komsije Patriote, Turbo(uvek uz Srbiju)-SRBE.
Jel je to taj klub za koji ste juce navijali?
Jel je to taj klub za koji ste se nadali da ce da nam uvali pet komada?
Jel ste sa njima navijali za Kosovo, ha??
Jel ste rasirili Siptarske i bosanske Zastave?
Jel ste se juce zvanicno pobratimili? Ultra-SRBI???

Ma daj boze da ispali veceras!
Napred Vosho, sve najbolje svim nasim SRPSKIM Klubovima u nastavku evropskih takmicenja.

A vi komsije, ako vam se ne svidja Toletova-liga, eto vam prilike, pitajte Turke, mozda vas prime u njihovu ligu posto se sa njima ipak bolje slazete. A ako nece oni Iran ili Afganistan ce sigurno. Ipak je cast imati takvog velikana u svojoj Ligi!

sasha

pre 15 godina

objasnite vi meni srbi sto imate protiv toga sto su vikali kosovo!?sto ne smiju!?ili sto su rasirili zastavu bih!?zar se ni to ne smije!?zao mi sto su prosli turci ali to vam je tako kad ste navijali za njih protiv nas!!taj vas potez mi nikad nece bit jasan,ispali ste pomalo smijesni!!!


@bambur

sta su svi imali protiv nas kad smo vikali kosovo?
zna se zasto je to vikano,zna se zasto je zastava rasirena...

hvala,dovidjenja