Sreda, 20.08.2008.

23:12

Silvestr prešao u Arsenal

Mikael Silvestr prešao je u Arsenal. Francuski bek potpisaće dvogodišnji ugovor, a visina transfera nije objavljena.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Silvestr prešao u Arsenal IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

46 Komentari

Sortiraj po:

BDJ92

pre 15 godina

Secam se kad su Henry,Wiltord i kompanija telefonom pred utakmicu sa MUFC zezali Silvestrea da ce izgubiti :D... Izgleda da Wenger hoce da vrati stari preveliki broj francuza

Goonner[KV]

pre 15 godina

Stari tajnoviti cika Arsen..uvek je bio pun iznenadjenja...
Glupo je komentarisati njegove poteze..vreme ce pokazati svoje,kao i uvek!
@ ryan
samo cu reci da je fletcher zlata vredan igrac kojeg bi pozeleo svaki klub na svetu i
kada bih mogao rado bih ga doveo u Arsenal!!!
pozz za sve Tobdzije!!!

Matt Le Tissier

pre 15 godina

Hallelujah!!!
Silvestre je bio BALAST !!! Glavni razlog zašto ga je SAF pustio da ode u Arsenal je očigledna želja da ih oslabi! Zamislite tandem Silvestre & Senderos u odbrani !!! ... pa leteći cirkus Monti Pajton im neće biti ravan. Sve što treba Ferguson još da uradi je da ubedi Chelski da kupe O`Šeja i da Loserpool kupi Flečera i premijer će biti laganeze !!!

Mr. Wenger

pre 15 godina

Clichy je jedan od boljih lijevih bekova na planeti i Silvestre je doveden kao pokrice, ako se Gael povrijedi, a i kako bi ga Wenger odmorio u nekim manje vaznim mechevima. Ne zaboravite cinjenicu da je Clichy odigrao 49 utakmica prosle sezone! Za njega nismo imali zamjenu a sad imamo jednog iskusnog i solidnog igracha koji pored toga moze da odigra i na poziciji centralnog beka u slucaju da se povrijedi neki od startera. Za 750 000 funti mislim da je Wenger napravio odlichan posao a takodje i Ferguson koji ima u timu vec pomenuta 2 supertalentovana blizanca iz Brazila i prodajom Silvestrea ostavlja im vise prostora za igru a samim tim i napredovanje.

Alexandar

pre 15 godina

Ja mislim da man. treba da proda Nanija, jer se on trudi da bude kao Ronaldno, mada nije ni bleda kopija. Shto se tiche Silvestrea, nadam se da je to prava stvar. Pokazace vreme i rezultati...

srki

pre 15 godina

vidim komentare da treba oterati oseja i flecera i kapiram da je to najveca glupst na svetu. to su igraci koji su zadovoljni svojim statusom rezerve vec 10 godina i ne zele da idu i dali bi sve za junajted. takvi igraci se ne pustaju. evo, flecer dade gol za vikend... osej je igrao na svim pozicijama u timu. treba to. i neko prica arsenal veliki klub! kako to veliki klub ne uzima nijedan trofej 3 sezone i smesi mu se 4. i dovodi igrace koji nisu igrali u svom klubu 4-5 godina... i braun je sasvim dobar bek, samim tim sto je prvi bek engleske, govori dosta.

Aleksandar

pre 15 godina

Ljudi, nije Sir Alex doveo blizance Fabia i Rafaela sada, već ih je priključio prvom timu od ove sezone. Oni su pod ugovorom vec 2 godine (ušmekao ih je na U17 prvenstvu sveta). To je ono što Alex najbolje radi. Dovodi extra mlade igrače, driluje ih u njihovoj "omladinskoj" i kada misli da su spremni da im da osete prvi tim...pa ako se pokažu to je to. On ih nikada ne baca odmah u vatru, jer Manchester ne sme sebi da dozvoli neiskustvo i ostanak bez trofeja vezano po par sezona.
E sada, svi koji su kukali na Vengera zbog toga, evo im sada jedan iskusan half, koji može da igra i beka i koji pritome više košta zbog mesečnih primanja (30K funti nedeljno)nego sam transfer 750K. Ne zaboravite da asda Arsenal ima kompletnu zadnju liniju sačinjenu od Francuza. To nije slučajno. Venger zna da ima kerativnu i lucidnu sredinu i dobar napad. Venger sada hoće da kao i Manchester ima jaku i uigranu odbranu. Neće čovek da razmišlja da "mora da da više nego što primi". Ture je odličan, ali zna da kiksne samo tako, zato će i da ga šalta na zadnjeg veznog. Živi bili pa videli. ;)
...da i još nešto. Shvatite već jednom da se Arsenal i Manchester NE MRZE međusobno. Bilo je onih sukoba Viere i Kina, ali to je do ljudi ne do klubova i navijača.
Niko živi se na Red Cafeu ne buni što Tweety (Silvestre)ide u Arsenal. A da je prešao u Liverpul ili City??? :))) Pa bila bi klanica. Isto važi i za Arsenal. Da neko pređe u West Ham, Totenham...looool
Zato spustite loptu malo. Ako već pratite i volite neki klub, onda zađite malo dublje od običnih internet zamlaćivanja. :))
Pozdrav.

empoli[pfc]

pre 15 godina

partizan je mogo da ga dovede 750.000 to je jeftino kad su za fejsu dali 1.2 miliona mogli su i za ovoga 750.000 ko misli da sam u pravu nek preporuci

Shone

pre 15 godina

Meni se ovo uopste ne svidja. Da li se neko seca kako je Silvestre igrao poslednjih par utakmica u prvoj postavi...OCHAJNO. Mislim da je Evra dosao zato sto je Ferguson shvatio da je Mikaelovo proslo. Jedino sto nije puno kostao pa kako bude

Marko Vozdovac

pre 15 godina

Prodana dusa... Resio je malo da vidi kako je to biti drugi... Dovoljno je sa MUFC bio prvi...

@ (sreten zhujkic, 21. avgust 2008 01:21)

Hahahah... Genijalan nick... Respect... I sta cemo sa petsto miliona ne prijavljenih Kineza...

Branko-Maglic

pre 15 godina

Ja mislim da ce se silvestre dobro snaci u arsenalu i da ce se cak i ustaliti u prvoj postavi. Bice kao sa galasom koji kada je dosao isto tako nije bio potreban celsiju pa je uspeo u arsenalu. Vratice se silvestre u staru formu!!!
GLORY!!! GLORY!!!

tobdžija

pre 15 godina

Mislim da ce silvestr biti dobro pojacanje, a i da ne bude kostao je samo 750 000. Igraci arsenala dosta se povrijedjuju tokom sezone i svaka alternativa je dobrodosla a i on je prilicno iskusan jer je igrao u premijer ligi 9 godina.

@leksadar

pre 15 godina

mislim da se ovako nesto jos nije desilo......ali dobar potez oba trenera.....SAF je odlucio da mu ne treba silvestre jer ima evru i o`shea koji moze da popuni kada bude neophodno,a venger je napravio dobar potez jer je kupio dobrog,cvrstog i kvalitetnog fudbalera u odbrani....samo mi ostaje nejasno da li silvestre moze da ponovi dobre partije od ranije....

sm.duma

pre 15 godina

pravi igrac..najtanji su bili u odbrani i profa je kupio igraca koji je spreman da sedi na klupi a istovremeno je iskusan kako na reprezentativnom planu tako i u PL..mali Ture ce uciti od njega po koji stvar..za 750.000 funti..od ovoga ne moze jeftinije..

Ryan

pre 15 godina

Hvala ti boze milostivi!Kada vidim Silvestre-a u timu Manchestera ne gleda mi se utakmica.
Jos da se otarasimo O'shea i Fletchera i ja sam zadovoljan.

joca_bonito

pre 15 godina

Miso, brate, Mancester je doveo dva beka, levog i desnog. Dva supertalentovana brazilca, blizanci, imaju 18 godina, tako da im Silvestre nikako nije trebao, a za napadaca se ne slazem sa tobom, tu su Runi, Tevez, Saha i mladi Kembel koji je po mom misljenju bio najbolji Mancesterov igrac u propremnom periodu.

GunnerBYKosovo

pre 15 godina

Navijam svim srcem za Arsenal,i nikad nisam bio zatecen kao sa sa ovim transferom.
Nazalost ne razumem puno profesora sad,tacno je da nam treba iskustva u igri a ne na klupi,svi znamo da je Klisi kao levi bek nezamenljiv,a stopere imamo Toure-a,Gallasa,Senderosa,Djourou,u ostalom on nije bas najbolji stoper SIlvestre.
Mislim da ce biti Silvestre na klupi,i zao mi je,al ja nikad nebih odobrio ovaj trasfer,al ipak opet verujem Wengeru.
Pozdrav Ganeri

Lionac

pre 15 godina

Navijam za Arsenal i zamerao sam Wengeru sto dovodi samo klince tako da ga sad apsolutno pdrzavam sto dovodi iskusnog odbrambrenog igraca...

sreten zhujkic

pre 15 godina

mishi - doveli su rafaela i fabija, blizanci iz brazila, 18 godina, igraju jedan levog, jedan desnog beka.....

kazhu zaz njih da su opasan potencijal :)

borfius

pre 15 godina

Sve ja to znam jer pratim Arsenal..i da im treba iskustva i da odbrana nije igrala bas najsretnije pred kraj prosle sezone..ali i dalje ne vidim koja ce trenutno biti njegova uloga u celoj ovoj prici..

kimi

pre 15 godina

@ misa

Dovedena su dva sedamnaestogodisnja brazilca za levog i desnog beka i mislim da su oboje igrali u prvom kolu PL. Mladi perspektivni igraci negde sam procitao da su cak i braca. Sumnjam

Top

pre 15 godina

1. covek uopste nije los
2. kosta celih 750 000 sto je takoreci nista pa to cukaricki moze da plati
3. venger ne moze da pogresi kad nekog dovede jedino moze sto neke extra likove ne dovede
4.svaka utakmica neko se povredi ko da su od pera
5 cuo sam otiso hojt pa nije losa zamena
6.on i galas igrali 100 godina
MALO LI JE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ivan

pre 15 godina

Obozavam Arsenal i Silvestrea ali se pitam koliko je ovo dobar potez kluba, mada po mom misljenju su najtanji u odbrani. Go GUNNERS

Muzicki_saradnik

pre 15 godina

A stvarno nije vise imao sta da trazi u Mancesteru. Od kad mu je Evra uzeo mesto u startnoj postavi, vise se nije ni vracao u nju. Imao je onu povredu, ali ocigledno zeli jos da igra na vrhunskom nivou, pa onda gde ce, nego kod dobrog poznanika Vengera. Jos jedan Francuz u Arsenalu...:O

Hajberi

pre 15 godina

Navijam za Arsenal od kada sam redovno poceo da pratim fudbal i mislio sam da nikad ovo necu reci, ali Wenger je izgleda napravio prvu gresku u karijeri. Nadam se da gresim jer stvarno mislim da ne postoji bolji strucnjak od njega ali za sve postoji prvi put.

misa

pre 15 godina

imam poverenja u Ser Alexa ali... ne kapiram zasto nismo kupili dva beka i centarfora?!
cemu smaranje sa berbatovim kad je bilo jos opcija?
spetljani braun nije dovoljno dobrop resenje za desnu stranu a levo nam je ostao samo Evra pa ne kapiram sta kad se on povredi ili umori?
ima li neko informaciju ko su nam zamene ili opcije za desnog i levog beka...?
Ser Alex sta si se stiso :) daj dva beka i nekoga da trpa... nema nista opd titula sa dva prava napadaca i jednim i po bekom...!
nemoj da me brines :)

ADMIR

pre 15 godina

njegova proslost nemoze bit crnja,medjutim dobar je potez dovesti jednog tako kvalitetnog odbrambenog igraca. ako bube igrao na svom nivou mislim da ce biti ogromno pojacanje u odbrani. pa i galas je dosao na slican nacit. rezultati su nam neophodni.. i to postaje naj bitnije a konkurencija sve jaca!

Top

pre 15 godina

1. covek uopste nije los
2. kosta celih 750 000 sto je takoreci nista pa to cukaricki moze da plati
3. venger ne moze da pogresi kad nekog dovede jedino moze sto neke extra likove ne dovede
4.svaka utakmica neko se povredi ko da su od pera
5 cuo sam otiso hojt pa nije losa zamena
6.on i galas igrali 100 godina
MALO LI JE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aleksandar

pre 15 godina

Ljudi, nije Sir Alex doveo blizance Fabia i Rafaela sada, već ih je priključio prvom timu od ove sezone. Oni su pod ugovorom vec 2 godine (ušmekao ih je na U17 prvenstvu sveta). To je ono što Alex najbolje radi. Dovodi extra mlade igrače, driluje ih u njihovoj "omladinskoj" i kada misli da su spremni da im da osete prvi tim...pa ako se pokažu to je to. On ih nikada ne baca odmah u vatru, jer Manchester ne sme sebi da dozvoli neiskustvo i ostanak bez trofeja vezano po par sezona.
E sada, svi koji su kukali na Vengera zbog toga, evo im sada jedan iskusan half, koji može da igra i beka i koji pritome više košta zbog mesečnih primanja (30K funti nedeljno)nego sam transfer 750K. Ne zaboravite da asda Arsenal ima kompletnu zadnju liniju sačinjenu od Francuza. To nije slučajno. Venger zna da ima kerativnu i lucidnu sredinu i dobar napad. Venger sada hoće da kao i Manchester ima jaku i uigranu odbranu. Neće čovek da razmišlja da "mora da da više nego što primi". Ture je odličan, ali zna da kiksne samo tako, zato će i da ga šalta na zadnjeg veznog. Živi bili pa videli. ;)
...da i još nešto. Shvatite već jednom da se Arsenal i Manchester NE MRZE međusobno. Bilo je onih sukoba Viere i Kina, ali to je do ljudi ne do klubova i navijača.
Niko živi se na Red Cafeu ne buni što Tweety (Silvestre)ide u Arsenal. A da je prešao u Liverpul ili City??? :))) Pa bila bi klanica. Isto važi i za Arsenal. Da neko pređe u West Ham, Totenham...looool
Zato spustite loptu malo. Ako već pratite i volite neki klub, onda zađite malo dublje od običnih internet zamlaćivanja. :))
Pozdrav.

misa

pre 15 godina

imam poverenja u Ser Alexa ali... ne kapiram zasto nismo kupili dva beka i centarfora?!
cemu smaranje sa berbatovim kad je bilo jos opcija?
spetljani braun nije dovoljno dobrop resenje za desnu stranu a levo nam je ostao samo Evra pa ne kapiram sta kad se on povredi ili umori?
ima li neko informaciju ko su nam zamene ili opcije za desnog i levog beka...?
Ser Alex sta si se stiso :) daj dva beka i nekoga da trpa... nema nista opd titula sa dva prava napadaca i jednim i po bekom...!
nemoj da me brines :)

Hajberi

pre 15 godina

Navijam za Arsenal od kada sam redovno poceo da pratim fudbal i mislio sam da nikad ovo necu reci, ali Wenger je izgleda napravio prvu gresku u karijeri. Nadam se da gresim jer stvarno mislim da ne postoji bolji strucnjak od njega ali za sve postoji prvi put.

Lionac

pre 15 godina

Navijam za Arsenal i zamerao sam Wengeru sto dovodi samo klince tako da ga sad apsolutno pdrzavam sto dovodi iskusnog odbrambrenog igraca...

ADMIR

pre 15 godina

njegova proslost nemoze bit crnja,medjutim dobar je potez dovesti jednog tako kvalitetnog odbrambenog igraca. ako bube igrao na svom nivou mislim da ce biti ogromno pojacanje u odbrani. pa i galas je dosao na slican nacit. rezultati su nam neophodni.. i to postaje naj bitnije a konkurencija sve jaca!

empoli[pfc]

pre 15 godina

partizan je mogo da ga dovede 750.000 to je jeftino kad su za fejsu dali 1.2 miliona mogli su i za ovoga 750.000 ko misli da sam u pravu nek preporuci

Muzicki_saradnik

pre 15 godina

A stvarno nije vise imao sta da trazi u Mancesteru. Od kad mu je Evra uzeo mesto u startnoj postavi, vise se nije ni vracao u nju. Imao je onu povredu, ali ocigledno zeli jos da igra na vrhunskom nivou, pa onda gde ce, nego kod dobrog poznanika Vengera. Jos jedan Francuz u Arsenalu...:O

sreten zhujkic

pre 15 godina

mishi - doveli su rafaela i fabija, blizanci iz brazila, 18 godina, igraju jedan levog, jedan desnog beka.....

kazhu zaz njih da su opasan potencijal :)

tobdžija

pre 15 godina

Mislim da ce silvestr biti dobro pojacanje, a i da ne bude kostao je samo 750 000. Igraci arsenala dosta se povrijedjuju tokom sezone i svaka alternativa je dobrodosla a i on je prilicno iskusan jer je igrao u premijer ligi 9 godina.

GunnerBYKosovo

pre 15 godina

Navijam svim srcem za Arsenal,i nikad nisam bio zatecen kao sa sa ovim transferom.
Nazalost ne razumem puno profesora sad,tacno je da nam treba iskustva u igri a ne na klupi,svi znamo da je Klisi kao levi bek nezamenljiv,a stopere imamo Toure-a,Gallasa,Senderosa,Djourou,u ostalom on nije bas najbolji stoper SIlvestre.
Mislim da ce biti Silvestre na klupi,i zao mi je,al ja nikad nebih odobrio ovaj trasfer,al ipak opet verujem Wengeru.
Pozdrav Ganeri

Mr. Wenger

pre 15 godina

Clichy je jedan od boljih lijevih bekova na planeti i Silvestre je doveden kao pokrice, ako se Gael povrijedi, a i kako bi ga Wenger odmorio u nekim manje vaznim mechevima. Ne zaboravite cinjenicu da je Clichy odigrao 49 utakmica prosle sezone! Za njega nismo imali zamjenu a sad imamo jednog iskusnog i solidnog igracha koji pored toga moze da odigra i na poziciji centralnog beka u slucaju da se povrijedi neki od startera. Za 750 000 funti mislim da je Wenger napravio odlichan posao a takodje i Ferguson koji ima u timu vec pomenuta 2 supertalentovana blizanca iz Brazila i prodajom Silvestrea ostavlja im vise prostora za igru a samim tim i napredovanje.

Matt Le Tissier

pre 15 godina

Hallelujah!!!
Silvestre je bio BALAST !!! Glavni razlog zašto ga je SAF pustio da ode u Arsenal je očigledna želja da ih oslabi! Zamislite tandem Silvestre & Senderos u odbrani !!! ... pa leteći cirkus Monti Pajton im neće biti ravan. Sve što treba Ferguson još da uradi je da ubedi Chelski da kupe O`Šeja i da Loserpool kupi Flečera i premijer će biti laganeze !!!

Ivan

pre 15 godina

Obozavam Arsenal i Silvestrea ali se pitam koliko je ovo dobar potez kluba, mada po mom misljenju su najtanji u odbrani. Go GUNNERS

kimi

pre 15 godina

@ misa

Dovedena su dva sedamnaestogodisnja brazilca za levog i desnog beka i mislim da su oboje igrali u prvom kolu PL. Mladi perspektivni igraci negde sam procitao da su cak i braca. Sumnjam

Ryan

pre 15 godina

Hvala ti boze milostivi!Kada vidim Silvestre-a u timu Manchestera ne gleda mi se utakmica.
Jos da se otarasimo O'shea i Fletchera i ja sam zadovoljan.

Marko Vozdovac

pre 15 godina

Prodana dusa... Resio je malo da vidi kako je to biti drugi... Dovoljno je sa MUFC bio prvi...

@ (sreten zhujkic, 21. avgust 2008 01:21)

Hahahah... Genijalan nick... Respect... I sta cemo sa petsto miliona ne prijavljenih Kineza...

srki

pre 15 godina

vidim komentare da treba oterati oseja i flecera i kapiram da je to najveca glupst na svetu. to su igraci koji su zadovoljni svojim statusom rezerve vec 10 godina i ne zele da idu i dali bi sve za junajted. takvi igraci se ne pustaju. evo, flecer dade gol za vikend... osej je igrao na svim pozicijama u timu. treba to. i neko prica arsenal veliki klub! kako to veliki klub ne uzima nijedan trofej 3 sezone i smesi mu se 4. i dovodi igrace koji nisu igrali u svom klubu 4-5 godina... i braun je sasvim dobar bek, samim tim sto je prvi bek engleske, govori dosta.

borfius

pre 15 godina

Sve ja to znam jer pratim Arsenal..i da im treba iskustva i da odbrana nije igrala bas najsretnije pred kraj prosle sezone..ali i dalje ne vidim koja ce trenutno biti njegova uloga u celoj ovoj prici..

sm.duma

pre 15 godina

pravi igrac..najtanji su bili u odbrani i profa je kupio igraca koji je spreman da sedi na klupi a istovremeno je iskusan kako na reprezentativnom planu tako i u PL..mali Ture ce uciti od njega po koji stvar..za 750.000 funti..od ovoga ne moze jeftinije..

Goonner[KV]

pre 15 godina

Stari tajnoviti cika Arsen..uvek je bio pun iznenadjenja...
Glupo je komentarisati njegove poteze..vreme ce pokazati svoje,kao i uvek!
@ ryan
samo cu reci da je fletcher zlata vredan igrac kojeg bi pozeleo svaki klub na svetu i
kada bih mogao rado bih ga doveo u Arsenal!!!
pozz za sve Tobdzije!!!

joca_bonito

pre 15 godina

Miso, brate, Mancester je doveo dva beka, levog i desnog. Dva supertalentovana brazilca, blizanci, imaju 18 godina, tako da im Silvestre nikako nije trebao, a za napadaca se ne slazem sa tobom, tu su Runi, Tevez, Saha i mladi Kembel koji je po mom misljenju bio najbolji Mancesterov igrac u propremnom periodu.

@leksadar

pre 15 godina

mislim da se ovako nesto jos nije desilo......ali dobar potez oba trenera.....SAF je odlucio da mu ne treba silvestre jer ima evru i o`shea koji moze da popuni kada bude neophodno,a venger je napravio dobar potez jer je kupio dobrog,cvrstog i kvalitetnog fudbalera u odbrani....samo mi ostaje nejasno da li silvestre moze da ponovi dobre partije od ranije....

Branko-Maglic

pre 15 godina

Ja mislim da ce se silvestre dobro snaci u arsenalu i da ce se cak i ustaliti u prvoj postavi. Bice kao sa galasom koji kada je dosao isto tako nije bio potreban celsiju pa je uspeo u arsenalu. Vratice se silvestre u staru formu!!!
GLORY!!! GLORY!!!

Shone

pre 15 godina

Meni se ovo uopste ne svidja. Da li se neko seca kako je Silvestre igrao poslednjih par utakmica u prvoj postavi...OCHAJNO. Mislim da je Evra dosao zato sto je Ferguson shvatio da je Mikaelovo proslo. Jedino sto nije puno kostao pa kako bude

Alexandar

pre 15 godina

Ja mislim da man. treba da proda Nanija, jer se on trudi da bude kao Ronaldno, mada nije ni bleda kopija. Shto se tiche Silvestrea, nadam se da je to prava stvar. Pokazace vreme i rezultati...

BDJ92

pre 15 godina

Secam se kad su Henry,Wiltord i kompanija telefonom pred utakmicu sa MUFC zezali Silvestrea da ce izgubiti :D... Izgleda da Wenger hoce da vrati stari preveliki broj francuza

Hajberi

pre 15 godina

Navijam za Arsenal od kada sam redovno poceo da pratim fudbal i mislio sam da nikad ovo necu reci, ali Wenger je izgleda napravio prvu gresku u karijeri. Nadam se da gresim jer stvarno mislim da ne postoji bolji strucnjak od njega ali za sve postoji prvi put.

misa

pre 15 godina

imam poverenja u Ser Alexa ali... ne kapiram zasto nismo kupili dva beka i centarfora?!
cemu smaranje sa berbatovim kad je bilo jos opcija?
spetljani braun nije dovoljno dobrop resenje za desnu stranu a levo nam je ostao samo Evra pa ne kapiram sta kad se on povredi ili umori?
ima li neko informaciju ko su nam zamene ili opcije za desnog i levog beka...?
Ser Alex sta si se stiso :) daj dva beka i nekoga da trpa... nema nista opd titula sa dva prava napadaca i jednim i po bekom...!
nemoj da me brines :)

ADMIR

pre 15 godina

njegova proslost nemoze bit crnja,medjutim dobar je potez dovesti jednog tako kvalitetnog odbrambenog igraca. ako bube igrao na svom nivou mislim da ce biti ogromno pojacanje u odbrani. pa i galas je dosao na slican nacit. rezultati su nam neophodni.. i to postaje naj bitnije a konkurencija sve jaca!

Muzicki_saradnik

pre 15 godina

A stvarno nije vise imao sta da trazi u Mancesteru. Od kad mu je Evra uzeo mesto u startnoj postavi, vise se nije ni vracao u nju. Imao je onu povredu, ali ocigledno zeli jos da igra na vrhunskom nivou, pa onda gde ce, nego kod dobrog poznanika Vengera. Jos jedan Francuz u Arsenalu...:O

borfius

pre 15 godina

Sve ja to znam jer pratim Arsenal..i da im treba iskustva i da odbrana nije igrala bas najsretnije pred kraj prosle sezone..ali i dalje ne vidim koja ce trenutno biti njegova uloga u celoj ovoj prici..

Ivan

pre 15 godina

Obozavam Arsenal i Silvestrea ali se pitam koliko je ovo dobar potez kluba, mada po mom misljenju su najtanji u odbrani. Go GUNNERS

Top

pre 15 godina

1. covek uopste nije los
2. kosta celih 750 000 sto je takoreci nista pa to cukaricki moze da plati
3. venger ne moze da pogresi kad nekog dovede jedino moze sto neke extra likove ne dovede
4.svaka utakmica neko se povredi ko da su od pera
5 cuo sam otiso hojt pa nije losa zamena
6.on i galas igrali 100 godina
MALO LI JE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sreten zhujkic

pre 15 godina

mishi - doveli su rafaela i fabija, blizanci iz brazila, 18 godina, igraju jedan levog, jedan desnog beka.....

kazhu zaz njih da su opasan potencijal :)

kimi

pre 15 godina

@ misa

Dovedena su dva sedamnaestogodisnja brazilca za levog i desnog beka i mislim da su oboje igrali u prvom kolu PL. Mladi perspektivni igraci negde sam procitao da su cak i braca. Sumnjam

GunnerBYKosovo

pre 15 godina

Navijam svim srcem za Arsenal,i nikad nisam bio zatecen kao sa sa ovim transferom.
Nazalost ne razumem puno profesora sad,tacno je da nam treba iskustva u igri a ne na klupi,svi znamo da je Klisi kao levi bek nezamenljiv,a stopere imamo Toure-a,Gallasa,Senderosa,Djourou,u ostalom on nije bas najbolji stoper SIlvestre.
Mislim da ce biti Silvestre na klupi,i zao mi je,al ja nikad nebih odobrio ovaj trasfer,al ipak opet verujem Wengeru.
Pozdrav Ganeri

Lionac

pre 15 godina

Navijam za Arsenal i zamerao sam Wengeru sto dovodi samo klince tako da ga sad apsolutno pdrzavam sto dovodi iskusnog odbrambrenog igraca...

joca_bonito

pre 15 godina

Miso, brate, Mancester je doveo dva beka, levog i desnog. Dva supertalentovana brazilca, blizanci, imaju 18 godina, tako da im Silvestre nikako nije trebao, a za napadaca se ne slazem sa tobom, tu su Runi, Tevez, Saha i mladi Kembel koji je po mom misljenju bio najbolji Mancesterov igrac u propremnom periodu.

Ryan

pre 15 godina

Hvala ti boze milostivi!Kada vidim Silvestre-a u timu Manchestera ne gleda mi se utakmica.
Jos da se otarasimo O'shea i Fletchera i ja sam zadovoljan.

sm.duma

pre 15 godina

pravi igrac..najtanji su bili u odbrani i profa je kupio igraca koji je spreman da sedi na klupi a istovremeno je iskusan kako na reprezentativnom planu tako i u PL..mali Ture ce uciti od njega po koji stvar..za 750.000 funti..od ovoga ne moze jeftinije..

@leksadar

pre 15 godina

mislim da se ovako nesto jos nije desilo......ali dobar potez oba trenera.....SAF je odlucio da mu ne treba silvestre jer ima evru i o`shea koji moze da popuni kada bude neophodno,a venger je napravio dobar potez jer je kupio dobrog,cvrstog i kvalitetnog fudbalera u odbrani....samo mi ostaje nejasno da li silvestre moze da ponovi dobre partije od ranije....

tobdžija

pre 15 godina

Mislim da ce silvestr biti dobro pojacanje, a i da ne bude kostao je samo 750 000. Igraci arsenala dosta se povrijedjuju tokom sezone i svaka alternativa je dobrodosla a i on je prilicno iskusan jer je igrao u premijer ligi 9 godina.

Marko Vozdovac

pre 15 godina

Prodana dusa... Resio je malo da vidi kako je to biti drugi... Dovoljno je sa MUFC bio prvi...

@ (sreten zhujkic, 21. avgust 2008 01:21)

Hahahah... Genijalan nick... Respect... I sta cemo sa petsto miliona ne prijavljenih Kineza...

Branko-Maglic

pre 15 godina

Ja mislim da ce se silvestre dobro snaci u arsenalu i da ce se cak i ustaliti u prvoj postavi. Bice kao sa galasom koji kada je dosao isto tako nije bio potreban celsiju pa je uspeo u arsenalu. Vratice se silvestre u staru formu!!!
GLORY!!! GLORY!!!

Shone

pre 15 godina

Meni se ovo uopste ne svidja. Da li se neko seca kako je Silvestre igrao poslednjih par utakmica u prvoj postavi...OCHAJNO. Mislim da je Evra dosao zato sto je Ferguson shvatio da je Mikaelovo proslo. Jedino sto nije puno kostao pa kako bude

empoli[pfc]

pre 15 godina

partizan je mogo da ga dovede 750.000 to je jeftino kad su za fejsu dali 1.2 miliona mogli su i za ovoga 750.000 ko misli da sam u pravu nek preporuci

Aleksandar

pre 15 godina

Ljudi, nije Sir Alex doveo blizance Fabia i Rafaela sada, već ih je priključio prvom timu od ove sezone. Oni su pod ugovorom vec 2 godine (ušmekao ih je na U17 prvenstvu sveta). To je ono što Alex najbolje radi. Dovodi extra mlade igrače, driluje ih u njihovoj "omladinskoj" i kada misli da su spremni da im da osete prvi tim...pa ako se pokažu to je to. On ih nikada ne baca odmah u vatru, jer Manchester ne sme sebi da dozvoli neiskustvo i ostanak bez trofeja vezano po par sezona.
E sada, svi koji su kukali na Vengera zbog toga, evo im sada jedan iskusan half, koji može da igra i beka i koji pritome više košta zbog mesečnih primanja (30K funti nedeljno)nego sam transfer 750K. Ne zaboravite da asda Arsenal ima kompletnu zadnju liniju sačinjenu od Francuza. To nije slučajno. Venger zna da ima kerativnu i lucidnu sredinu i dobar napad. Venger sada hoće da kao i Manchester ima jaku i uigranu odbranu. Neće čovek da razmišlja da "mora da da više nego što primi". Ture je odličan, ali zna da kiksne samo tako, zato će i da ga šalta na zadnjeg veznog. Živi bili pa videli. ;)
...da i još nešto. Shvatite već jednom da se Arsenal i Manchester NE MRZE međusobno. Bilo je onih sukoba Viere i Kina, ali to je do ljudi ne do klubova i navijača.
Niko živi se na Red Cafeu ne buni što Tweety (Silvestre)ide u Arsenal. A da je prešao u Liverpul ili City??? :))) Pa bila bi klanica. Isto važi i za Arsenal. Da neko pređe u West Ham, Totenham...looool
Zato spustite loptu malo. Ako već pratite i volite neki klub, onda zađite malo dublje od običnih internet zamlaćivanja. :))
Pozdrav.

Alexandar

pre 15 godina

Ja mislim da man. treba da proda Nanija, jer se on trudi da bude kao Ronaldno, mada nije ni bleda kopija. Shto se tiche Silvestrea, nadam se da je to prava stvar. Pokazace vreme i rezultati...

srki

pre 15 godina

vidim komentare da treba oterati oseja i flecera i kapiram da je to najveca glupst na svetu. to su igraci koji su zadovoljni svojim statusom rezerve vec 10 godina i ne zele da idu i dali bi sve za junajted. takvi igraci se ne pustaju. evo, flecer dade gol za vikend... osej je igrao na svim pozicijama u timu. treba to. i neko prica arsenal veliki klub! kako to veliki klub ne uzima nijedan trofej 3 sezone i smesi mu se 4. i dovodi igrace koji nisu igrali u svom klubu 4-5 godina... i braun je sasvim dobar bek, samim tim sto je prvi bek engleske, govori dosta.

Mr. Wenger

pre 15 godina

Clichy je jedan od boljih lijevih bekova na planeti i Silvestre je doveden kao pokrice, ako se Gael povrijedi, a i kako bi ga Wenger odmorio u nekim manje vaznim mechevima. Ne zaboravite cinjenicu da je Clichy odigrao 49 utakmica prosle sezone! Za njega nismo imali zamjenu a sad imamo jednog iskusnog i solidnog igracha koji pored toga moze da odigra i na poziciji centralnog beka u slucaju da se povrijedi neki od startera. Za 750 000 funti mislim da je Wenger napravio odlichan posao a takodje i Ferguson koji ima u timu vec pomenuta 2 supertalentovana blizanca iz Brazila i prodajom Silvestrea ostavlja im vise prostora za igru a samim tim i napredovanje.

Matt Le Tissier

pre 15 godina

Hallelujah!!!
Silvestre je bio BALAST !!! Glavni razlog zašto ga je SAF pustio da ode u Arsenal je očigledna želja da ih oslabi! Zamislite tandem Silvestre & Senderos u odbrani !!! ... pa leteći cirkus Monti Pajton im neće biti ravan. Sve što treba Ferguson još da uradi je da ubedi Chelski da kupe O`Šeja i da Loserpool kupi Flečera i premijer će biti laganeze !!!

Goonner[KV]

pre 15 godina

Stari tajnoviti cika Arsen..uvek je bio pun iznenadjenja...
Glupo je komentarisati njegove poteze..vreme ce pokazati svoje,kao i uvek!
@ ryan
samo cu reci da je fletcher zlata vredan igrac kojeg bi pozeleo svaki klub na svetu i
kada bih mogao rado bih ga doveo u Arsenal!!!
pozz za sve Tobdzije!!!

BDJ92

pre 15 godina

Secam se kad su Henry,Wiltord i kompanija telefonom pred utakmicu sa MUFC zezali Silvestrea da ce izgubiti :D... Izgleda da Wenger hoce da vrati stari preveliki broj francuza