Sreda, 20.08.2008.

14:56

Jagodina dobila evropski stadion

Novajlija u fudbalskoj Superligi Srbije, ekipa Jagodine, dobila je nov stadion sa 15.000 sedišta, izgrađen po standardima UEFA.

Izvor: B92

Jagodina dobila evropski stadion IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

101 Komentari

Sortiraj po:

jagodinac u bg-u

pre 15 godina

Reket, rasprodaja gradske imovine i krediti koje ce grad kasnije sto godina morati da vraca! Televizija je cudna stvar. TV Palmi veruju samo oni koji su verovali RTS-u devedesetih (mada RTS ni sada nije nesto bolji). Sto ne pitate nekog iz Jagodine (a ne ljude iz okolnih sela i njihove potomke)sta misle o svemu tome. Kao i sto nemaju vodu zbog Aqua parka, sto gradski bazen ne radi zbog istog, sto propada hala sportova koja je pored stadiona iako je kosarkaski klub bio vodeci u prvoj b ligi pre dve godine (ali je finansijsi propao bez podrske grada, nezna seljak da je kosarka nas nacionalni sport)....
Tuzno je sto ovde neki nasedaju na poluinformacije!

delija 032

pre 15 godina

Pa kad bi ovakvi stadioni bili u celoj ligi i kad bi neka druga televizija (b92,fox)uzela prava za prenos nashih utakmica mislim nashe lige kad bi se uveli multiprenosi specijalne emisije itd. mislim da bi i publika dolazila sponzori itd.
Treba reklmirati nasu ligu da drzava pomogne da se swima opezbede reflektori.Pogledaj te hrvate.Nasa shugava nacionalna televizija prenosi engleze redovno nasu ligu kad se sete.
P.S Reklamirati sto vise nas fudbal i tako cemo postici uspeh?

DEJAN

pre 15 godina

E moje jadno Pancevo(i josh poneki veci gradovi Srbije),a imamo najveci budzet u Srbiji.....Stadion,ako se moze reci za to sto mi imamo,ima neku livadu sa dva bela kriva gola,malo zice i par redova tribina od starog popucalog betona u samom centru grada.....Zato samo napred oni koji umeju,znaju i
hoce,napred oni koji su shvatili da FUDBAL NIJE SPORT VEC PRAVI BIZNIS!!!!!

bljak

pre 15 godina

svaka cast palmi sto je izgradio stadion jagodini./..
moram samo da vas ispravim dragi novinari...taj stadion nema 15.000 sedista...stadion koji ima 15.100 sedista je u kragujevcu i videcete da je gotovo duplo veci...

Grof

pre 15 godina

Posto se ovde prica tako velikim stvarima kao sto je osvetljenje da kazem da selo pored Kragujevca Badnjevac ima stadion Sa dve tribine Istocnom i zapadnom koje su pokrivene i koji ima osvetljenje.
Inace tu su se pored Kragujevca igrale kvalifikacione utakmice za prvenstvo evrope U17.
Inace oni igraju okruznu ligu ili kada se broji od vrha peta liga.

pantelija

pre 15 godina

Vidi li neko slicnost izmedju Obilica i Jagodine?! Obilic je iz trece lige osvojio prvenstvo a Jagodina ce verovatno od sledece sezone da krene u juris na titulu... A sto neko rece "cim Palma ode (a niko nije vecan)eto Jagodine opet u nekim nizim ligama".
A za stadion - svaka cast, kamo lepe srece da svaki grad ima po jedan takav objekat.

napred partizan, napred srbija

pre 15 godina

nestvarno! kao da se ne dešava u Srbiji! Svaka čast! Jagodincima puno sreće u superligaškom takmičenju!

Miodrag

pre 15 godina

"Uh, ovo je dokaz kako je u ovoj drzavi lako kupiti plitke ljude. Izgradi im stadion, postanes im heroj i svi ce glasati za tebe"...napravi igrališta sa reflektorima u 48 sela,asfaltiraj sva sela,izgradi aqva park na čijem parkingu ima stotine bg tablica vikendom,kao i iz svih delova Srbije,napravi zoo vrt,muzej voštanih figura, šalji maturante 4.,8.kao i srednjoškolce 3. i 4. na more, stimulacija za 3.i 4.dete (200e do navršene 18 godine),prvačićima 5000 din za početak školovanja.ODGOVORNOST-u svakom sandučetu se pred početak godine pojavi brošura sa planovima za naredni period,znači ne slabo su me interpretirali i sl.nego slovo na papiru,a na kraju na trgu javno polaganje računa.Obećali smo to -uradili smo to.Nijedan političar sem Palme to nije nikad uradio,ni jedan.A da izgranja stadiona...

Marshall

pre 15 godina

Znalac,kako to da recimo Macva igra prvu ligu prije Novog Pazara???To je klub sa velikom tradicijom,jos za vrijeme ex-yu je bio jak,ima bolje uslove i sad da bude prvoligas!

Curan

pre 15 godina

E ovako. Dragi moji zemljaci, ne primajte se mnogo na pricu oko DMP-a. Lepo je to sto je Jagodina dobila ovakav stadion i sto ima zoo vrt, akva park, muzej vostanih figura, fontanu u centru grada...Ali da li mozda znate koliko grad Jagodina duguje bankama? Da li znate da na poslednjim lokalnim izborima DMP u samom gradu Jagodini dobio nesto vise od 35%, a ostalo je ,,nabrao'' po selima? Zasto Jagodina nema bar jednu ekipu u Srpskoj ligi istok? Zasto su ostali sportovi zapostavljeni? Npr. rukomet, basket, odbojka? Zasto je sportska hala u raspadnom stanju, a nalazi se ni 50 metara od tog veleletnog stadiona? Zasto FK Jagodina nema svoju ispostavu u nizim rangovima?

@free Jagodinac
Ne znaju, jer su opijeni medijima.

Pozdrav iz najtuznijeg grada u Srbiji.

dejan

pre 15 godina

@Znalac

Kakve si ti ovde gluposti pisao...macva????radnicki nis???(koji je sad u trecoj ligi)...ti zaista mislis da bi na marakanu dolazili da gledaju macvu...ne dolazi se vise ni na derbije ,a kamoli ce neko doci da gleda macvu...mislim nasem fudbalu u skorijoj buducnosti nema spasa...vuku se po terenu kao babezale se na pripreme...pa sta drugo kao rase osim sto igraju fudbal???

znalac

pre 15 godina

klubovi koji bi trebali da se takmice u superligi su
1.crvena zvezda
2.partizan
3.vojvodina
4.radnicki nis
5.radnicki kragujevac
6.spartak subotica
7.napredak krusevac
8.ofk beograd
9.zemun
10.sloboda uzice
11.borac cacak
12.smederevo
13.macva sabac
14.banat
15.radnicki pirot
16.sloga kraljevo
e kad bi nam ovakva liga bila stadioni bi bili stalno puni,bila bi nam jaka i druga liga gde bi igrali
1.jagodina
2.novi pazar
3.hajduk kula
4.jedinstvo vrsac
5.dinamo vranje
6.novi sad
7.cukaricki
8.radnicki sombor
9.srem....
jedino ovako fudbal u srbiji moze da se spasi!

Zvezdas vec pola veka

pre 15 godina

Komentar br.9 + Komentar br.22 + Komentar br.24 + Komentar br.37 = KOMPLEKSI ZA MEDALJU.
Ovde je rec o FK Jagodina. Gospodinu Draganu Markovicu Palmi svaka cast. Zelim mu mnogo uspeha licnog i poslovnog kao i FK Jagodini da postane stabilan prvoligas, dobro de SUPERLIGAS.
Za one koje zanima mafijas Palma neka pitaju gradjane Jagodine i skoro 80% glasaca na poslednjim lokalnim izborima.
Prijatno!

EXTREME JFC

pre 15 godina

Stadion je još uvek u izgradnji. Biće gotov (sa reflektorima i krovom ) tek za godinu dana. Sada je to još uvek jedno veliko gradilište. Verovatno se sada objavljuje ova vest zbog početka sezone i dobijanja dozvole da se prvenstvene utakmice igraju ipak u Jagodini. Slike stadiona probajte da vidite na www.autentik.net u rubrici forum pod temom Gradski stadion. Mislim da bi trebalo biti nekih slika iz ranijih faza rada. Pozdrav svim dobronamernim ljudima. P.S. Jagodina nije PALMA !!! Za čast grada - EXTREME

MilanPancevo

pre 15 godina

Fino fino.. bas mi je drago! i stvarno bih voleo da se neke utakmice repke igraju tu! na pr. protiv ostrva..
a i jedna recenica za vas 'pljuvace' 'vecitih'
je l' ste svesni da ce ovaj stadion da se napuni jedino kad dodju Partizan i Zvezda?! ja garantujem da nece biti pun kad bude gostovala Vosa ili Borac.. ista situacija kao sa stadionom 'Karadjordje' ili kako vec u N. Sadu. kad su ga verni 'firmasi' napunili!? protiv Atletika? :) poz

Gagi_KG

pre 15 godina

Svaka cast!Konacno i centar Srbije da se razvija malo!Nas CIKA DACA,sada stadion Jagodine!Idemo!Jos samo i nas Radnicki da udje u drugu ligu,pa cemo posle i u prvu! :-D

urbanBG-PDX

pre 15 godina

Ispade Palma dobar domacin! Sta ste se primili, sta mislite da li je stadion otplacen? Mislite da Jagodinci imaju para za ovo planinarenje?
Sto neko rece, kako to da su gradili stadion "za Evropu" dok su jos bili u drugoj ligi? A oni sto igraju u Evro kupovima nemaju para da prezive...
Iza ove lepe vesti kriju se neke druge price koje ce se tek cuti.

deki

pre 15 godina

Igrao sam za Jagodinu zadnjih 6 meseci i nemam nikakvu zamerku na bilo sto. Palma zna sta hoce i svaka mu cast,da je bogdo sto vise ljudi kao on. Takav grad i stadion zasluzuju da igraju Meridijan ligu. Nece biti utakmice a da na tribinama nebude bar 5 hiljada ljudi.

Dr Yes

pre 15 godina

Uh, ovo je dokaz kako je u ovoj drzavi lako kupiti plitke ljude. Izgradi im stadion, postanes im heroj i svi ce glasati za tebe. Ali niko ne pita odakle za to sve pare.
Da je Milosevic bio malo pametniji i napravio Nou Kamp bio bi nam jos predsednik.

Aleksandra, Grobari - Kumodraz

pre 15 godina

Jedva cekam gostovanje Partizana u Jagodini! A mozda usput i obiedje nesto od toga sto je napravio Palmica. :)

zil

pre 15 godina

SVASTA SAM OVDE PROCITAO I CUDIM SE. Pa vecina citalaca ovde je za evropski standard u Srbiji a podrzava da jedan covek napravi nesto ovako. Zna se zasto bas Jagodina i ovakve stvari ce samo stvarati jos jaci "lokalni patriotizam" sto znaci slabiju drzavu. Postoji drugi nacin da se ulaze u druge gradove osim BG. Ovaj nacin sa Cackom(Veljom), Jagodinom(Palmom) sigurno nije recept ako zelimo normalnu drzavu. Ko je za modernu demokratsku drzavu a ne podrzi ovaj tekst nezna ni sta je moderna drzava. Mozda zvuci bezobrazno od mene ali istina je takva.

ko-ometator

pre 15 godina

Tako treba da rade svi superligasi, velike ambicije, da gaje evropske ambicije. Pa ni u humskoj nisu ovako opremljeni... al dobro oni gaje samo komplekse i one sto srbima zabadaju noz u ledja!

Grobar

pre 15 godina

Sada pored Partizana za koji navijam, koji volim konacno imam i neki simpatican klub-Jagodinu!!!
Pokupili su moje simpatije, navijacu za njih u svim mecevima osim jednog!!!

Bgboy

pre 15 godina

Stadion je prelep! Puno srece Jagodincima. Redosled poteza koji vuku u uovom klubu je pravi. Prvo srediti infrastrukturu, dok se ne zavrsi staion, trositi manje sredstava na igrace, a kad sve bude gotovo, napraviti ekstra ekipu (naravno za nase uslove). Nadam se da ce ostati u super ligi, a onda iduce godine napad na titulu.

deki

pre 15 godina

Pitam li se od kojih je to para napravio, sve postenjacina do postenjacine, bitno je da su stadin izgradili, sa sto ljudi na KOSOVU strahuju i gladuju, to nije bitno! E SRBIJO sta si docekala da ti jedan neobrazovani PALMA kroji sudbinu!

sonebg

pre 15 godina

Svaka cast fudbal i treba da se igra na stadionima a ne na livadama kao neki.Zalim sto je Smederevo izbaceno iz lige zato sto ima pravi stadion. Treba propisati uslove kakve treba da ispunjavaju stadioni pa makar se igralo i na tri cetiri stadiona u Srbiji

Milos

pre 15 godina

Na sledecim izborima ako se kandiduje oalma glasam 100% za njega makar umirao idem da glasam za njega. Ovakvi ljudi su potrebni nashoj zemlji koji samo cute i rada a narod sam vidi boljitak. Napred PALMA

EXTREME JFC

pre 15 godina

Ovo je samo prvi uslov da postanemo stabilan i ozbiljan klub. Nema stajanja, idemo dalje. Nemamo blistavu prošlost ali hajde da gradimo uspešnu budućnost. Dobrodošli u dom fudbalera i navijača Jagodine!!!

Alex_fcrs

pre 15 godina

Tachno ovog Palmu treba da postavi Srbija za premijera...Mislim,svaki politichar krade,ali ovaj Palma nije halapljiv,pogledajte samo shta je napravio od Jagodine...Mozda jeste neobrazovan,ali zna znanje...Zna shta ovoj SRBIJI treba... Do pre nekoliko godina,Jagodina je za Krushevac bila selendra,a sada Krushevac ne moze da se meri sa Jagodinom...Svaka chast Dragane,svaka chast...Da je ova Srbija pametna,pa da te postavi na neko jache politichko mesto... Drzavu ne vode obrazovani ljudi koji su zavrshili po 3 fakulteta,nego oni koji znaju da okrenu dinar... Tim ne ponizavam ljude takvog ranga (sa 3 faksa) vec od tolike priche i diskusije ne moze se krenuti napred... ZELIM SRECU FK JAGODINI u ovoj sezoni,da izbori mesto za Evropu...Ako to urade,videcete koje ce igrache da dovedu... POZDRAV!

PFC

pre 15 godina

bravo Palma, pokazi ovim beogradskin demagozima kako se posteno radi
Jagodina je postala primer postenog rada zahvaljujuci doticnom gospodinu
al Srbi vise vole demagoge i fariseje nego posten rad
mada nije ni lako posteno raditi, valja zasukati rukave

Free Jagodinac

pre 15 godina

alo bre , svi Vi što hvalite Palmu i sveopsti napredak u Jagodini, pa znate li nesrece jedne kolko kriminala ima oko tog stadiona i u celoj Jagodini?
Pa Jagodina je evropski prvak po stepenu korupcije i sveopstem kriminali, sve se to sada slilo u FK Jagodina!!!
Pa raspitajte se malo ljudi ko je finansijer(finansijeri)tog stadiona, čije su vlasništvo ugovori igrača, ko je predsednik kluba, šta ima iz a sebe,ko gradi po Jagodini.....kukali ste ovde na Dzaju, Zeku, Bjeku,Dzombu... ljudi verujte na rec oni su mala deca za OVE!!!
Brankice dolazi ako boga znas!!!

Free Jagodinac

_E_H_C_

pre 15 godina

E da, i zelim Jagodincima da stalno napune stadion, bilo koji klub da gostuje.
Dajte jos neku sliku, a ne samo ovu jednu.
Ako neko ima neki link sa slikama novog stadiona, neka ostavi. . . Pozz ;)

Koelga iz drugog kaveza

pre 15 godina

Kada ste pomenuli i zoo vrt... Na otvaranje zoo vrta je dosao i "nacionalni servis" (ne znam samo sta servisiraju) i priupitao "jednu zenu iz naroda" za misljenje, gde ce ona kao iz puske:"Eto, da nam nije Palme ne bismo mi videli kako izgleda majmun"
Dok se tako salim sa recnicama gospodina Palme koji ne zna ni ko je Betoven, Bah, Mocart i baca mobilni u gomilu sa recenicom:"Mislio sam da ces da ufatis" covek svom gradu "izboksovao" jos jednu lepu stvarcicu...
Stvarno za svaku pohvalu.

Dušan

pre 15 godina

Svaka čast Jagodini, pretpostavljam da lokalna samouprava ima najviše zasluga. Ali mene interesuje sledeće: Kako to da slušamo 15 godina kako ostali naši klubovi ne mogu da srede svoje stadione u skladu sa propisima UEFE a jedna Jagoidna koja je do juče bila trećeligaš to uradi odmah po ulasku u prvu ligu. Kako je to Jagodina uspela a nisu uspeli: Borac Čačak, Napredak, Hajduk Kula, Proleter-danas Banat i mnogi drugi koji godinama igraju u prvoj ligi, prodaju svoje najbolje fudbalere Zvezdi i Partizanu (a Jagodina nije prodala ni jednog, čak ne znam ni za jednog njihovog igrača), pa ovi gore nabrojani i kad izbore učešće u Evrokupovima igraju na tuđim stadionima pred 200-300 gledalaca.

Znači nije u pitanju novac nego nesposobnost i lopovluk.

zorz

pre 15 godina

Svaka cast.Eto kako to izgleda kada sposobno rukovodstvo grada stane iza svog kluba.Bilo bi lepo da ovako nesto urade i druge sredine izmedju ostalih i moj Zajecar.Ajde Nicicu Zajecarci hoce Timok u 1. ligi

ivan fcv

pre 15 godina

sa takvim uslovima za igru im zelim da dugo ostanu u prvoligaskom drustvu i naravno,da imaju adekvatnu posetu za takav stadion! :)
P.S. jedva cekam gostovanje u Jagodini!!!!!

milos

pre 15 godina

Ja prosto ne mogu da verujem....ovo je za svaku pohvalu!!
Ovakve stvari doprinose poboljsanju nase lige.

Bravo za Palmu i celu Jagodinu!!

Zox

pre 15 godina

Daj Boze da i drugi krenu ovim putem! Puno srece u buducnosti! Stadion je pun pogodak! Samo tako neka nastave i svi ostali!

p.s.
Nis - sta cekas?!

centarhalf

pre 15 godina

Свака част Ћелавом!!! Направио је од Јагодине Европски клуб...Још мало па ће му успети да расту палме поред стадиона.

Slobodan

pre 15 godina

Svaki stadion u ligi bi trebao i morao da ima reflektore.Em bi bilo vise publike em je lepse za igru.Ako mogu hrvati,zasto ne mozemo i mi?Bravo za Jagodinu

coj

pre 15 godina

Cudo da bas Jagodina prosle godine ulazi u prvu ligu a ove gradi ovaj stadion. Dok se ovakve stvari desavaju zbog jednog coveka drzava nikada nece biti pravna. E Srbijo koliko si samo daleko od sredjene drzave.

cex

pre 15 godina

Ha, ha, ha. pa ovo su shokovi. Palma je pravi primer uspesnog srpskog domacina...Jao Toplice, pa ti ni travu ne umes da postavis... Uci od boljeg:)

goran_bg

pre 15 godina

Jagodinci svaka cast! Posebno gospodinu Palmi, koji je najvecim delom zasluzan za izgradnju ovakvog prelepog objekta. Nadam se da ce u skorije vreme biti jos neki ovakav stadion u Srbiji. Iskren da budem, trebalo bi dozvoliti takmicenje u super ligi samo klubovima sa ovakvom infrastrukturom. Samo na ovaj nacin mozemo ici napred.

samo jaki fudbalski centri

pre 15 godina

Jagodina je jedna od razvijenijih opstina u Srbiji medjutim dzabe lep evropski stadion ako tim nije dobar. Raduju ovakve vesti, nadam se da ce i Kragujevac koji ce biti sigurno industrijski najrazvijeniji grad na Balkanu dolaskom Fijata uloziti mnogo vishe u fudbal, imaju isto nov lep stadion. Opet kazem za napredak fudbala potrebni su nam jaki fudbalski centri koji ce imati veoma jake prvoligase koji nikad nece ispadati iz lige. Voleo bi da to budu Beograd, Novi Sad, Subotica, Zrenjanin, Smederevo, Kragujevac, Cacak, Krusevac, Indjija (razvijena opstina) i naravno Nish. Svi oni da imaju po jedan fudbalski klub (naravno osim Beograda) u koji ce da se ulazu znacajnija sredstva nego do sada. Ja verujem da vecina gradjana Nisha voli Radnicki (i oni sto navijaju za Zvezdu i Partizan) pa kad bi klub ojachao sigurno bi i dolazili na utakmice u velikom broju. Ogroman broj ljudi voli klub iz svog grada iako navijaju za Zvezdu ili Partizan i rado bi isli na utakmice Napretka, Spartaka, Smedereva, Radnickog samo kad bi klubovi bili jachi. FALE NAM JAKI FUDBALSKI CENTRI SA JAKIM PRVOLIGASIMA KOJI NIKAD NECE ISPADATI IZ LIGE !!! Zamislite 4 kluba iz BG-a, Spartak iz Subotice, Vojvodina, Banat, Smederevo, Radnicki Kg, Borac iz Cacka, Radnicki Nish, Napredak a ostalo nek dopunjuju slabiji klubovi koji ce stalno menjati rang. Samo tako mozemo da ozdravimo nash klubski fudbal.

Babin_zub

pre 15 godina

Napokon pravo osvezenje u nasem fudbalu.Trebali bi se fudbalski gradovi poput Nisa,Kragujevca,Sapca,Subotice...ugledati na Palmu i stati iza svojih klubova,umesto sto se prema njima odnose kao prema sirocicima.
Eto,Farska ostrva bi mogla gostovati u Jagodini i tako bi FSS afirmisao fudbal u tom delu posrnule Srbije.

_E_H_C_

pre 15 godina

Svaka cast!
Trebalo bi svi superligasi, koji nemaju odgovarajucu infrastrukturu, da se ugledau na Jagodinu.
@ nikola
Za tvoj komentar o evro-kupovima, pa nikad se ne zna . . . :)

Zoran

pre 15 godina

A za travu se javite na Marakani, pa da zajedno duvamo. Sećate se one narodne : ''Kiša pada , trava raste, mi je sušimo, pa je pušimo'' ?

nikola

pre 15 godina

Dzabe Jagodini "evropski stadion" kad oni i nece videti evro kupove. A i nemaju kvalitetnu travu kao na Marakani. Ali bi njihov finansijer umesto trave bolje mogao da zasadi i poneku PALMU pa i bazen kraj terena, da se igraci malo opuste, kad nemaju trevu kao na Marakani

centarhalf

pre 15 godina

Свака част Ћелавом!!! Направио је од Јагодине Европски клуб...Још мало па ће му успети да расту палме поред стадиона.

ivan fcv

pre 15 godina

sa takvim uslovima za igru im zelim da dugo ostanu u prvoligaskom drustvu i naravno,da imaju adekvatnu posetu za takav stadion! :)
P.S. jedva cekam gostovanje u Jagodini!!!!!

samo jaki fudbalski centri

pre 15 godina

Jagodina je jedna od razvijenijih opstina u Srbiji medjutim dzabe lep evropski stadion ako tim nije dobar. Raduju ovakve vesti, nadam se da ce i Kragujevac koji ce biti sigurno industrijski najrazvijeniji grad na Balkanu dolaskom Fijata uloziti mnogo vishe u fudbal, imaju isto nov lep stadion. Opet kazem za napredak fudbala potrebni su nam jaki fudbalski centri koji ce imati veoma jake prvoligase koji nikad nece ispadati iz lige. Voleo bi da to budu Beograd, Novi Sad, Subotica, Zrenjanin, Smederevo, Kragujevac, Cacak, Krusevac, Indjija (razvijena opstina) i naravno Nish. Svi oni da imaju po jedan fudbalski klub (naravno osim Beograda) u koji ce da se ulazu znacajnija sredstva nego do sada. Ja verujem da vecina gradjana Nisha voli Radnicki (i oni sto navijaju za Zvezdu i Partizan) pa kad bi klub ojachao sigurno bi i dolazili na utakmice u velikom broju. Ogroman broj ljudi voli klub iz svog grada iako navijaju za Zvezdu ili Partizan i rado bi isli na utakmice Napretka, Spartaka, Smedereva, Radnickog samo kad bi klubovi bili jachi. FALE NAM JAKI FUDBALSKI CENTRI SA JAKIM PRVOLIGASIMA KOJI NIKAD NECE ISPADATI IZ LIGE !!! Zamislite 4 kluba iz BG-a, Spartak iz Subotice, Vojvodina, Banat, Smederevo, Radnicki Kg, Borac iz Cacka, Radnicki Nish, Napredak a ostalo nek dopunjuju slabiji klubovi koji ce stalno menjati rang. Samo tako mozemo da ozdravimo nash klubski fudbal.

Koelga iz drugog kaveza

pre 15 godina

Kada ste pomenuli i zoo vrt... Na otvaranje zoo vrta je dosao i "nacionalni servis" (ne znam samo sta servisiraju) i priupitao "jednu zenu iz naroda" za misljenje, gde ce ona kao iz puske:"Eto, da nam nije Palme ne bismo mi videli kako izgleda majmun"
Dok se tako salim sa recnicama gospodina Palme koji ne zna ni ko je Betoven, Bah, Mocart i baca mobilni u gomilu sa recenicom:"Mislio sam da ces da ufatis" covek svom gradu "izboksovao" jos jednu lepu stvarcicu...
Stvarno za svaku pohvalu.

Dušan

pre 15 godina

Svaka čast Jagodini, pretpostavljam da lokalna samouprava ima najviše zasluga. Ali mene interesuje sledeće: Kako to da slušamo 15 godina kako ostali naši klubovi ne mogu da srede svoje stadione u skladu sa propisima UEFE a jedna Jagoidna koja je do juče bila trećeligaš to uradi odmah po ulasku u prvu ligu. Kako je to Jagodina uspela a nisu uspeli: Borac Čačak, Napredak, Hajduk Kula, Proleter-danas Banat i mnogi drugi koji godinama igraju u prvoj ligi, prodaju svoje najbolje fudbalere Zvezdi i Partizanu (a Jagodina nije prodala ni jednog, čak ne znam ni za jednog njihovog igrača), pa ovi gore nabrojani i kad izbore učešće u Evrokupovima igraju na tuđim stadionima pred 200-300 gledalaca.

Znači nije u pitanju novac nego nesposobnost i lopovluk.

goran_bg

pre 15 godina

Jagodinci svaka cast! Posebno gospodinu Palmi, koji je najvecim delom zasluzan za izgradnju ovakvog prelepog objekta. Nadam se da ce u skorije vreme biti jos neki ovakav stadion u Srbiji. Iskren da budem, trebalo bi dozvoliti takmicenje u super ligi samo klubovima sa ovakvom infrastrukturom. Samo na ovaj nacin mozemo ici napred.

cex

pre 15 godina

Ha, ha, ha. pa ovo su shokovi. Palma je pravi primer uspesnog srpskog domacina...Jao Toplice, pa ti ni travu ne umes da postavis... Uci od boljeg:)

Zox

pre 15 godina

Daj Boze da i drugi krenu ovim putem! Puno srece u buducnosti! Stadion je pun pogodak! Samo tako neka nastave i svi ostali!

p.s.
Nis - sta cekas?!

Free Jagodinac

pre 15 godina

alo bre , svi Vi što hvalite Palmu i sveopsti napredak u Jagodini, pa znate li nesrece jedne kolko kriminala ima oko tog stadiona i u celoj Jagodini?
Pa Jagodina je evropski prvak po stepenu korupcije i sveopstem kriminali, sve se to sada slilo u FK Jagodina!!!
Pa raspitajte se malo ljudi ko je finansijer(finansijeri)tog stadiona, čije su vlasništvo ugovori igrača, ko je predsednik kluba, šta ima iz a sebe,ko gradi po Jagodini.....kukali ste ovde na Dzaju, Zeku, Bjeku,Dzombu... ljudi verujte na rec oni su mala deca za OVE!!!
Brankice dolazi ako boga znas!!!

Free Jagodinac

Zoran

pre 15 godina

A za travu se javite na Marakani, pa da zajedno duvamo. Sećate se one narodne : ''Kiša pada , trava raste, mi je sušimo, pa je pušimo'' ?

milos

pre 15 godina

Ja prosto ne mogu da verujem....ovo je za svaku pohvalu!!
Ovakve stvari doprinose poboljsanju nase lige.

Bravo za Palmu i celu Jagodinu!!

Babin_zub

pre 15 godina

Napokon pravo osvezenje u nasem fudbalu.Trebali bi se fudbalski gradovi poput Nisa,Kragujevca,Sapca,Subotice...ugledati na Palmu i stati iza svojih klubova,umesto sto se prema njima odnose kao prema sirocicima.
Eto,Farska ostrva bi mogla gostovati u Jagodini i tako bi FSS afirmisao fudbal u tom delu posrnule Srbije.

znalac

pre 15 godina

klubovi koji bi trebali da se takmice u superligi su
1.crvena zvezda
2.partizan
3.vojvodina
4.radnicki nis
5.radnicki kragujevac
6.spartak subotica
7.napredak krusevac
8.ofk beograd
9.zemun
10.sloboda uzice
11.borac cacak
12.smederevo
13.macva sabac
14.banat
15.radnicki pirot
16.sloga kraljevo
e kad bi nam ovakva liga bila stadioni bi bili stalno puni,bila bi nam jaka i druga liga gde bi igrali
1.jagodina
2.novi pazar
3.hajduk kula
4.jedinstvo vrsac
5.dinamo vranje
6.novi sad
7.cukaricki
8.radnicki sombor
9.srem....
jedino ovako fudbal u srbiji moze da se spasi!

Slobodan

pre 15 godina

Svaki stadion u ligi bi trebao i morao da ima reflektore.Em bi bilo vise publike em je lepse za igru.Ako mogu hrvati,zasto ne mozemo i mi?Bravo za Jagodinu

zorz

pre 15 godina

Svaka cast.Eto kako to izgleda kada sposobno rukovodstvo grada stane iza svog kluba.Bilo bi lepo da ovako nesto urade i druge sredine izmedju ostalih i moj Zajecar.Ajde Nicicu Zajecarci hoce Timok u 1. ligi

coj

pre 15 godina

Cudo da bas Jagodina prosle godine ulazi u prvu ligu a ove gradi ovaj stadion. Dok se ovakve stvari desavaju zbog jednog coveka drzava nikada nece biti pravna. E Srbijo koliko si samo daleko od sredjene drzave.

zil

pre 15 godina

SVASTA SAM OVDE PROCITAO I CUDIM SE. Pa vecina citalaca ovde je za evropski standard u Srbiji a podrzava da jedan covek napravi nesto ovako. Zna se zasto bas Jagodina i ovakve stvari ce samo stvarati jos jaci "lokalni patriotizam" sto znaci slabiju drzavu. Postoji drugi nacin da se ulaze u druge gradove osim BG. Ovaj nacin sa Cackom(Veljom), Jagodinom(Palmom) sigurno nije recept ako zelimo normalnu drzavu. Ko je za modernu demokratsku drzavu a ne podrzi ovaj tekst nezna ni sta je moderna drzava. Mozda zvuci bezobrazno od mene ali istina je takva.

deki

pre 15 godina

Igrao sam za Jagodinu zadnjih 6 meseci i nemam nikakvu zamerku na bilo sto. Palma zna sta hoce i svaka mu cast,da je bogdo sto vise ljudi kao on. Takav grad i stadion zasluzuju da igraju Meridijan ligu. Nece biti utakmice a da na tribinama nebude bar 5 hiljada ljudi.

Alex_fcrs

pre 15 godina

Tachno ovog Palmu treba da postavi Srbija za premijera...Mislim,svaki politichar krade,ali ovaj Palma nije halapljiv,pogledajte samo shta je napravio od Jagodine...Mozda jeste neobrazovan,ali zna znanje...Zna shta ovoj SRBIJI treba... Do pre nekoliko godina,Jagodina je za Krushevac bila selendra,a sada Krushevac ne moze da se meri sa Jagodinom...Svaka chast Dragane,svaka chast...Da je ova Srbija pametna,pa da te postavi na neko jache politichko mesto... Drzavu ne vode obrazovani ljudi koji su zavrshili po 3 fakulteta,nego oni koji znaju da okrenu dinar... Tim ne ponizavam ljude takvog ranga (sa 3 faksa) vec od tolike priche i diskusije ne moze se krenuti napred... ZELIM SRECU FK JAGODINI u ovoj sezoni,da izbori mesto za Evropu...Ako to urade,videcete koje ce igrache da dovedu... POZDRAV!

deki

pre 15 godina

Pitam li se od kojih je to para napravio, sve postenjacina do postenjacine, bitno je da su stadin izgradili, sa sto ljudi na KOSOVU strahuju i gladuju, to nije bitno! E SRBIJO sta si docekala da ti jedan neobrazovani PALMA kroji sudbinu!

Dr Yes

pre 15 godina

Uh, ovo je dokaz kako je u ovoj drzavi lako kupiti plitke ljude. Izgradi im stadion, postanes im heroj i svi ce glasati za tebe. Ali niko ne pita odakle za to sve pare.
Da je Milosevic bio malo pametniji i napravio Nou Kamp bio bi nam jos predsednik.

EXTREME JFC

pre 15 godina

Ovo je samo prvi uslov da postanemo stabilan i ozbiljan klub. Nema stajanja, idemo dalje. Nemamo blistavu prošlost ali hajde da gradimo uspešnu budućnost. Dobrodošli u dom fudbalera i navijača Jagodine!!!

nikola

pre 15 godina

Dzabe Jagodini "evropski stadion" kad oni i nece videti evro kupove. A i nemaju kvalitetnu travu kao na Marakani. Ali bi njihov finansijer umesto trave bolje mogao da zasadi i poneku PALMU pa i bazen kraj terena, da se igraci malo opuste, kad nemaju trevu kao na Marakani

_E_H_C_

pre 15 godina

Svaka cast!
Trebalo bi svi superligasi, koji nemaju odgovarajucu infrastrukturu, da se ugledau na Jagodinu.
@ nikola
Za tvoj komentar o evro-kupovima, pa nikad se ne zna . . . :)

Milos

pre 15 godina

Na sledecim izborima ako se kandiduje oalma glasam 100% za njega makar umirao idem da glasam za njega. Ovakvi ljudi su potrebni nashoj zemlji koji samo cute i rada a narod sam vidi boljitak. Napred PALMA

Grobar

pre 15 godina

Sada pored Partizana za koji navijam, koji volim konacno imam i neki simpatican klub-Jagodinu!!!
Pokupili su moje simpatije, navijacu za njih u svim mecevima osim jednog!!!

Zvezdas vec pola veka

pre 15 godina

Komentar br.9 + Komentar br.22 + Komentar br.24 + Komentar br.37 = KOMPLEKSI ZA MEDALJU.
Ovde je rec o FK Jagodina. Gospodinu Draganu Markovicu Palmi svaka cast. Zelim mu mnogo uspeha licnog i poslovnog kao i FK Jagodini da postane stabilan prvoligas, dobro de SUPERLIGAS.
Za one koje zanima mafijas Palma neka pitaju gradjane Jagodine i skoro 80% glasaca na poslednjim lokalnim izborima.
Prijatno!

Miodrag

pre 15 godina

"Uh, ovo je dokaz kako je u ovoj drzavi lako kupiti plitke ljude. Izgradi im stadion, postanes im heroj i svi ce glasati za tebe"...napravi igrališta sa reflektorima u 48 sela,asfaltiraj sva sela,izgradi aqva park na čijem parkingu ima stotine bg tablica vikendom,kao i iz svih delova Srbije,napravi zoo vrt,muzej voštanih figura, šalji maturante 4.,8.kao i srednjoškolce 3. i 4. na more, stimulacija za 3.i 4.dete (200e do navršene 18 godine),prvačićima 5000 din za početak školovanja.ODGOVORNOST-u svakom sandučetu se pred početak godine pojavi brošura sa planovima za naredni period,znači ne slabo su me interpretirali i sl.nego slovo na papiru,a na kraju na trgu javno polaganje računa.Obećali smo to -uradili smo to.Nijedan političar sem Palme to nije nikad uradio,ni jedan.A da izgranja stadiona...

EXTREME JFC

pre 15 godina

Stadion je još uvek u izgradnji. Biće gotov (sa reflektorima i krovom ) tek za godinu dana. Sada je to još uvek jedno veliko gradilište. Verovatno se sada objavljuje ova vest zbog početka sezone i dobijanja dozvole da se prvenstvene utakmice igraju ipak u Jagodini. Slike stadiona probajte da vidite na www.autentik.net u rubrici forum pod temom Gradski stadion. Mislim da bi trebalo biti nekih slika iz ranijih faza rada. Pozdrav svim dobronamernim ljudima. P.S. Jagodina nije PALMA !!! Za čast grada - EXTREME

ko-ometator

pre 15 godina

Tako treba da rade svi superligasi, velike ambicije, da gaje evropske ambicije. Pa ni u humskoj nisu ovako opremljeni... al dobro oni gaje samo komplekse i one sto srbima zabadaju noz u ledja!

sonebg

pre 15 godina

Svaka cast fudbal i treba da se igra na stadionima a ne na livadama kao neki.Zalim sto je Smederevo izbaceno iz lige zato sto ima pravi stadion. Treba propisati uslove kakve treba da ispunjavaju stadioni pa makar se igralo i na tri cetiri stadiona u Srbiji

pantelija

pre 15 godina

Vidi li neko slicnost izmedju Obilica i Jagodine?! Obilic je iz trece lige osvojio prvenstvo a Jagodina ce verovatno od sledece sezone da krene u juris na titulu... A sto neko rece "cim Palma ode (a niko nije vecan)eto Jagodine opet u nekim nizim ligama".
A za stadion - svaka cast, kamo lepe srece da svaki grad ima po jedan takav objekat.

Grof

pre 15 godina

Posto se ovde prica tako velikim stvarima kao sto je osvetljenje da kazem da selo pored Kragujevca Badnjevac ima stadion Sa dve tribine Istocnom i zapadnom koje su pokrivene i koji ima osvetljenje.
Inace tu su se pored Kragujevca igrale kvalifikacione utakmice za prvenstvo evrope U17.
Inace oni igraju okruznu ligu ili kada se broji od vrha peta liga.

DEJAN

pre 15 godina

E moje jadno Pancevo(i josh poneki veci gradovi Srbije),a imamo najveci budzet u Srbiji.....Stadion,ako se moze reci za to sto mi imamo,ima neku livadu sa dva bela kriva gola,malo zice i par redova tribina od starog popucalog betona u samom centru grada.....Zato samo napred oni koji umeju,znaju i
hoce,napred oni koji su shvatili da FUDBAL NIJE SPORT VEC PRAVI BIZNIS!!!!!

delija 032

pre 15 godina

Pa kad bi ovakvi stadioni bili u celoj ligi i kad bi neka druga televizija (b92,fox)uzela prava za prenos nashih utakmica mislim nashe lige kad bi se uveli multiprenosi specijalne emisije itd. mislim da bi i publika dolazila sponzori itd.
Treba reklmirati nasu ligu da drzava pomogne da se swima opezbede reflektori.Pogledaj te hrvate.Nasa shugava nacionalna televizija prenosi engleze redovno nasu ligu kad se sete.
P.S Reklamirati sto vise nas fudbal i tako cemo postici uspeh?

urbanBG-PDX

pre 15 godina

Ispade Palma dobar domacin! Sta ste se primili, sta mislite da li je stadion otplacen? Mislite da Jagodinci imaju para za ovo planinarenje?
Sto neko rece, kako to da su gradili stadion "za Evropu" dok su jos bili u drugoj ligi? A oni sto igraju u Evro kupovima nemaju para da prezive...
Iza ove lepe vesti kriju se neke druge price koje ce se tek cuti.

dejan

pre 15 godina

@Znalac

Kakve si ti ovde gluposti pisao...macva????radnicki nis???(koji je sad u trecoj ligi)...ti zaista mislis da bi na marakanu dolazili da gledaju macvu...ne dolazi se vise ni na derbije ,a kamoli ce neko doci da gleda macvu...mislim nasem fudbalu u skorijoj buducnosti nema spasa...vuku se po terenu kao babezale se na pripreme...pa sta drugo kao rase osim sto igraju fudbal???

Curan

pre 15 godina

E ovako. Dragi moji zemljaci, ne primajte se mnogo na pricu oko DMP-a. Lepo je to sto je Jagodina dobila ovakav stadion i sto ima zoo vrt, akva park, muzej vostanih figura, fontanu u centru grada...Ali da li mozda znate koliko grad Jagodina duguje bankama? Da li znate da na poslednjim lokalnim izborima DMP u samom gradu Jagodini dobio nesto vise od 35%, a ostalo je ,,nabrao'' po selima? Zasto Jagodina nema bar jednu ekipu u Srpskoj ligi istok? Zasto su ostali sportovi zapostavljeni? Npr. rukomet, basket, odbojka? Zasto je sportska hala u raspadnom stanju, a nalazi se ni 50 metara od tog veleletnog stadiona? Zasto FK Jagodina nema svoju ispostavu u nizim rangovima?

@free Jagodinac
Ne znaju, jer su opijeni medijima.

Pozdrav iz najtuznijeg grada u Srbiji.

Marshall

pre 15 godina

Znalac,kako to da recimo Macva igra prvu ligu prije Novog Pazara???To je klub sa velikom tradicijom,jos za vrijeme ex-yu je bio jak,ima bolje uslove i sad da bude prvoligas!

_E_H_C_

pre 15 godina

E da, i zelim Jagodincima da stalno napune stadion, bilo koji klub da gostuje.
Dajte jos neku sliku, a ne samo ovu jednu.
Ako neko ima neki link sa slikama novog stadiona, neka ostavi. . . Pozz ;)

PFC

pre 15 godina

bravo Palma, pokazi ovim beogradskin demagozima kako se posteno radi
Jagodina je postala primer postenog rada zahvaljujuci doticnom gospodinu
al Srbi vise vole demagoge i fariseje nego posten rad
mada nije ni lako posteno raditi, valja zasukati rukave

Bgboy

pre 15 godina

Stadion je prelep! Puno srece Jagodincima. Redosled poteza koji vuku u uovom klubu je pravi. Prvo srediti infrastrukturu, dok se ne zavrsi staion, trositi manje sredstava na igrace, a kad sve bude gotovo, napraviti ekstra ekipu (naravno za nase uslove). Nadam se da ce ostati u super ligi, a onda iduce godine napad na titulu.

Aleksandra, Grobari - Kumodraz

pre 15 godina

Jedva cekam gostovanje Partizana u Jagodini! A mozda usput i obiedje nesto od toga sto je napravio Palmica. :)

Gagi_KG

pre 15 godina

Svaka cast!Konacno i centar Srbije da se razvija malo!Nas CIKA DACA,sada stadion Jagodine!Idemo!Jos samo i nas Radnicki da udje u drugu ligu,pa cemo posle i u prvu! :-D

MilanPancevo

pre 15 godina

Fino fino.. bas mi je drago! i stvarno bih voleo da se neke utakmice repke igraju tu! na pr. protiv ostrva..
a i jedna recenica za vas 'pljuvace' 'vecitih'
je l' ste svesni da ce ovaj stadion da se napuni jedino kad dodju Partizan i Zvezda?! ja garantujem da nece biti pun kad bude gostovala Vosa ili Borac.. ista situacija kao sa stadionom 'Karadjordje' ili kako vec u N. Sadu. kad su ga verni 'firmasi' napunili!? protiv Atletika? :) poz

bljak

pre 15 godina

svaka cast palmi sto je izgradio stadion jagodini./..
moram samo da vas ispravim dragi novinari...taj stadion nema 15.000 sedista...stadion koji ima 15.100 sedista je u kragujevcu i videcete da je gotovo duplo veci...

napred partizan, napred srbija

pre 15 godina

nestvarno! kao da se ne dešava u Srbiji! Svaka čast! Jagodincima puno sreće u superligaškom takmičenju!

jagodinac u bg-u

pre 15 godina

Reket, rasprodaja gradske imovine i krediti koje ce grad kasnije sto godina morati da vraca! Televizija je cudna stvar. TV Palmi veruju samo oni koji su verovali RTS-u devedesetih (mada RTS ni sada nije nesto bolji). Sto ne pitate nekog iz Jagodine (a ne ljude iz okolnih sela i njihove potomke)sta misle o svemu tome. Kao i sto nemaju vodu zbog Aqua parka, sto gradski bazen ne radi zbog istog, sto propada hala sportova koja je pored stadiona iako je kosarkaski klub bio vodeci u prvoj b ligi pre dve godine (ali je finansijsi propao bez podrske grada, nezna seljak da je kosarka nas nacionalni sport)....
Tuzno je sto ovde neki nasedaju na poluinformacije!

coj

pre 15 godina

Cudo da bas Jagodina prosle godine ulazi u prvu ligu a ove gradi ovaj stadion. Dok se ovakve stvari desavaju zbog jednog coveka drzava nikada nece biti pravna. E Srbijo koliko si samo daleko od sredjene drzave.

nikola

pre 15 godina

Dzabe Jagodini "evropski stadion" kad oni i nece videti evro kupove. A i nemaju kvalitetnu travu kao na Marakani. Ali bi njihov finansijer umesto trave bolje mogao da zasadi i poneku PALMU pa i bazen kraj terena, da se igraci malo opuste, kad nemaju trevu kao na Marakani

samo jaki fudbalski centri

pre 15 godina

Jagodina je jedna od razvijenijih opstina u Srbiji medjutim dzabe lep evropski stadion ako tim nije dobar. Raduju ovakve vesti, nadam se da ce i Kragujevac koji ce biti sigurno industrijski najrazvijeniji grad na Balkanu dolaskom Fijata uloziti mnogo vishe u fudbal, imaju isto nov lep stadion. Opet kazem za napredak fudbala potrebni su nam jaki fudbalski centri koji ce imati veoma jake prvoligase koji nikad nece ispadati iz lige. Voleo bi da to budu Beograd, Novi Sad, Subotica, Zrenjanin, Smederevo, Kragujevac, Cacak, Krusevac, Indjija (razvijena opstina) i naravno Nish. Svi oni da imaju po jedan fudbalski klub (naravno osim Beograda) u koji ce da se ulazu znacajnija sredstva nego do sada. Ja verujem da vecina gradjana Nisha voli Radnicki (i oni sto navijaju za Zvezdu i Partizan) pa kad bi klub ojachao sigurno bi i dolazili na utakmice u velikom broju. Ogroman broj ljudi voli klub iz svog grada iako navijaju za Zvezdu ili Partizan i rado bi isli na utakmice Napretka, Spartaka, Smedereva, Radnickog samo kad bi klubovi bili jachi. FALE NAM JAKI FUDBALSKI CENTRI SA JAKIM PRVOLIGASIMA KOJI NIKAD NECE ISPADATI IZ LIGE !!! Zamislite 4 kluba iz BG-a, Spartak iz Subotice, Vojvodina, Banat, Smederevo, Radnicki Kg, Borac iz Cacka, Radnicki Nish, Napredak a ostalo nek dopunjuju slabiji klubovi koji ce stalno menjati rang. Samo tako mozemo da ozdravimo nash klubski fudbal.

deki

pre 15 godina

Pitam li se od kojih je to para napravio, sve postenjacina do postenjacine, bitno je da su stadin izgradili, sa sto ljudi na KOSOVU strahuju i gladuju, to nije bitno! E SRBIJO sta si docekala da ti jedan neobrazovani PALMA kroji sudbinu!

Free Jagodinac

pre 15 godina

alo bre , svi Vi što hvalite Palmu i sveopsti napredak u Jagodini, pa znate li nesrece jedne kolko kriminala ima oko tog stadiona i u celoj Jagodini?
Pa Jagodina je evropski prvak po stepenu korupcije i sveopstem kriminali, sve se to sada slilo u FK Jagodina!!!
Pa raspitajte se malo ljudi ko je finansijer(finansijeri)tog stadiona, čije su vlasništvo ugovori igrača, ko je predsednik kluba, šta ima iz a sebe,ko gradi po Jagodini.....kukali ste ovde na Dzaju, Zeku, Bjeku,Dzombu... ljudi verujte na rec oni su mala deca za OVE!!!
Brankice dolazi ako boga znas!!!

Free Jagodinac

zil

pre 15 godina

SVASTA SAM OVDE PROCITAO I CUDIM SE. Pa vecina citalaca ovde je za evropski standard u Srbiji a podrzava da jedan covek napravi nesto ovako. Zna se zasto bas Jagodina i ovakve stvari ce samo stvarati jos jaci "lokalni patriotizam" sto znaci slabiju drzavu. Postoji drugi nacin da se ulaze u druge gradove osim BG. Ovaj nacin sa Cackom(Veljom), Jagodinom(Palmom) sigurno nije recept ako zelimo normalnu drzavu. Ko je za modernu demokratsku drzavu a ne podrzi ovaj tekst nezna ni sta je moderna drzava. Mozda zvuci bezobrazno od mene ali istina je takva.

znalac

pre 15 godina

klubovi koji bi trebali da se takmice u superligi su
1.crvena zvezda
2.partizan
3.vojvodina
4.radnicki nis
5.radnicki kragujevac
6.spartak subotica
7.napredak krusevac
8.ofk beograd
9.zemun
10.sloboda uzice
11.borac cacak
12.smederevo
13.macva sabac
14.banat
15.radnicki pirot
16.sloga kraljevo
e kad bi nam ovakva liga bila stadioni bi bili stalno puni,bila bi nam jaka i druga liga gde bi igrali
1.jagodina
2.novi pazar
3.hajduk kula
4.jedinstvo vrsac
5.dinamo vranje
6.novi sad
7.cukaricki
8.radnicki sombor
9.srem....
jedino ovako fudbal u srbiji moze da se spasi!

ivan fcv

pre 15 godina

sa takvim uslovima za igru im zelim da dugo ostanu u prvoligaskom drustvu i naravno,da imaju adekvatnu posetu za takav stadion! :)
P.S. jedva cekam gostovanje u Jagodini!!!!!

centarhalf

pre 15 godina

Свака част Ћелавом!!! Направио је од Јагодине Европски клуб...Још мало па ће му успети да расту палме поред стадиона.

cex

pre 15 godina

Ha, ha, ha. pa ovo su shokovi. Palma je pravi primer uspesnog srpskog domacina...Jao Toplice, pa ti ni travu ne umes da postavis... Uci od boljeg:)

Zoran

pre 15 godina

A za travu se javite na Marakani, pa da zajedno duvamo. Sećate se one narodne : ''Kiša pada , trava raste, mi je sušimo, pa je pušimo'' ?

Alex_fcrs

pre 15 godina

Tachno ovog Palmu treba da postavi Srbija za premijera...Mislim,svaki politichar krade,ali ovaj Palma nije halapljiv,pogledajte samo shta je napravio od Jagodine...Mozda jeste neobrazovan,ali zna znanje...Zna shta ovoj SRBIJI treba... Do pre nekoliko godina,Jagodina je za Krushevac bila selendra,a sada Krushevac ne moze da se meri sa Jagodinom...Svaka chast Dragane,svaka chast...Da je ova Srbija pametna,pa da te postavi na neko jache politichko mesto... Drzavu ne vode obrazovani ljudi koji su zavrshili po 3 fakulteta,nego oni koji znaju da okrenu dinar... Tim ne ponizavam ljude takvog ranga (sa 3 faksa) vec od tolike priche i diskusije ne moze se krenuti napred... ZELIM SRECU FK JAGODINI u ovoj sezoni,da izbori mesto za Evropu...Ako to urade,videcete koje ce igrache da dovedu... POZDRAV!

Milos

pre 15 godina

Na sledecim izborima ako se kandiduje oalma glasam 100% za njega makar umirao idem da glasam za njega. Ovakvi ljudi su potrebni nashoj zemlji koji samo cute i rada a narod sam vidi boljitak. Napred PALMA

goran_bg

pre 15 godina

Jagodinci svaka cast! Posebno gospodinu Palmi, koji je najvecim delom zasluzan za izgradnju ovakvog prelepog objekta. Nadam se da ce u skorije vreme biti jos neki ovakav stadion u Srbiji. Iskren da budem, trebalo bi dozvoliti takmicenje u super ligi samo klubovima sa ovakvom infrastrukturom. Samo na ovaj nacin mozemo ici napred.

urbanBG-PDX

pre 15 godina

Ispade Palma dobar domacin! Sta ste se primili, sta mislite da li je stadion otplacen? Mislite da Jagodinci imaju para za ovo planinarenje?
Sto neko rece, kako to da su gradili stadion "za Evropu" dok su jos bili u drugoj ligi? A oni sto igraju u Evro kupovima nemaju para da prezive...
Iza ove lepe vesti kriju se neke druge price koje ce se tek cuti.

MilanPancevo

pre 15 godina

Fino fino.. bas mi je drago! i stvarno bih voleo da se neke utakmice repke igraju tu! na pr. protiv ostrva..
a i jedna recenica za vas 'pljuvace' 'vecitih'
je l' ste svesni da ce ovaj stadion da se napuni jedino kad dodju Partizan i Zvezda?! ja garantujem da nece biti pun kad bude gostovala Vosa ili Borac.. ista situacija kao sa stadionom 'Karadjordje' ili kako vec u N. Sadu. kad su ga verni 'firmasi' napunili!? protiv Atletika? :) poz

pantelija

pre 15 godina

Vidi li neko slicnost izmedju Obilica i Jagodine?! Obilic je iz trece lige osvojio prvenstvo a Jagodina ce verovatno od sledece sezone da krene u juris na titulu... A sto neko rece "cim Palma ode (a niko nije vecan)eto Jagodine opet u nekim nizim ligama".
A za stadion - svaka cast, kamo lepe srece da svaki grad ima po jedan takav objekat.

Babin_zub

pre 15 godina

Napokon pravo osvezenje u nasem fudbalu.Trebali bi se fudbalski gradovi poput Nisa,Kragujevca,Sapca,Subotice...ugledati na Palmu i stati iza svojih klubova,umesto sto se prema njima odnose kao prema sirocicima.
Eto,Farska ostrva bi mogla gostovati u Jagodini i tako bi FSS afirmisao fudbal u tom delu posrnule Srbije.

Koelga iz drugog kaveza

pre 15 godina

Kada ste pomenuli i zoo vrt... Na otvaranje zoo vrta je dosao i "nacionalni servis" (ne znam samo sta servisiraju) i priupitao "jednu zenu iz naroda" za misljenje, gde ce ona kao iz puske:"Eto, da nam nije Palme ne bismo mi videli kako izgleda majmun"
Dok se tako salim sa recnicama gospodina Palme koji ne zna ni ko je Betoven, Bah, Mocart i baca mobilni u gomilu sa recenicom:"Mislio sam da ces da ufatis" covek svom gradu "izboksovao" jos jednu lepu stvarcicu...
Stvarno za svaku pohvalu.

Grobar

pre 15 godina

Sada pored Partizana za koji navijam, koji volim konacno imam i neki simpatican klub-Jagodinu!!!
Pokupili su moje simpatije, navijacu za njih u svim mecevima osim jednog!!!

Dr Yes

pre 15 godina

Uh, ovo je dokaz kako je u ovoj drzavi lako kupiti plitke ljude. Izgradi im stadion, postanes im heroj i svi ce glasati za tebe. Ali niko ne pita odakle za to sve pare.
Da je Milosevic bio malo pametniji i napravio Nou Kamp bio bi nam jos predsednik.

Zvezdas vec pola veka

pre 15 godina

Komentar br.9 + Komentar br.22 + Komentar br.24 + Komentar br.37 = KOMPLEKSI ZA MEDALJU.
Ovde je rec o FK Jagodina. Gospodinu Draganu Markovicu Palmi svaka cast. Zelim mu mnogo uspeha licnog i poslovnog kao i FK Jagodini da postane stabilan prvoligas, dobro de SUPERLIGAS.
Za one koje zanima mafijas Palma neka pitaju gradjane Jagodine i skoro 80% glasaca na poslednjim lokalnim izborima.
Prijatno!

dejan

pre 15 godina

@Znalac

Kakve si ti ovde gluposti pisao...macva????radnicki nis???(koji je sad u trecoj ligi)...ti zaista mislis da bi na marakanu dolazili da gledaju macvu...ne dolazi se vise ni na derbije ,a kamoli ce neko doci da gleda macvu...mislim nasem fudbalu u skorijoj buducnosti nema spasa...vuku se po terenu kao babezale se na pripreme...pa sta drugo kao rase osim sto igraju fudbal???

Curan

pre 15 godina

E ovako. Dragi moji zemljaci, ne primajte se mnogo na pricu oko DMP-a. Lepo je to sto je Jagodina dobila ovakav stadion i sto ima zoo vrt, akva park, muzej vostanih figura, fontanu u centru grada...Ali da li mozda znate koliko grad Jagodina duguje bankama? Da li znate da na poslednjim lokalnim izborima DMP u samom gradu Jagodini dobio nesto vise od 35%, a ostalo je ,,nabrao'' po selima? Zasto Jagodina nema bar jednu ekipu u Srpskoj ligi istok? Zasto su ostali sportovi zapostavljeni? Npr. rukomet, basket, odbojka? Zasto je sportska hala u raspadnom stanju, a nalazi se ni 50 metara od tog veleletnog stadiona? Zasto FK Jagodina nema svoju ispostavu u nizim rangovima?

@free Jagodinac
Ne znaju, jer su opijeni medijima.

Pozdrav iz najtuznijeg grada u Srbiji.

jagodinac u bg-u

pre 15 godina

Reket, rasprodaja gradske imovine i krediti koje ce grad kasnije sto godina morati da vraca! Televizija je cudna stvar. TV Palmi veruju samo oni koji su verovali RTS-u devedesetih (mada RTS ni sada nije nesto bolji). Sto ne pitate nekog iz Jagodine (a ne ljude iz okolnih sela i njihove potomke)sta misle o svemu tome. Kao i sto nemaju vodu zbog Aqua parka, sto gradski bazen ne radi zbog istog, sto propada hala sportova koja je pored stadiona iako je kosarkaski klub bio vodeci u prvoj b ligi pre dve godine (ali je finansijsi propao bez podrske grada, nezna seljak da je kosarka nas nacionalni sport)....
Tuzno je sto ovde neki nasedaju na poluinformacije!

Zox

pre 15 godina

Daj Boze da i drugi krenu ovim putem! Puno srece u buducnosti! Stadion je pun pogodak! Samo tako neka nastave i svi ostali!

p.s.
Nis - sta cekas?!

zorz

pre 15 godina

Svaka cast.Eto kako to izgleda kada sposobno rukovodstvo grada stane iza svog kluba.Bilo bi lepo da ovako nesto urade i druge sredine izmedju ostalih i moj Zajecar.Ajde Nicicu Zajecarci hoce Timok u 1. ligi

milos

pre 15 godina

Ja prosto ne mogu da verujem....ovo je za svaku pohvalu!!
Ovakve stvari doprinose poboljsanju nase lige.

Bravo za Palmu i celu Jagodinu!!

Dušan

pre 15 godina

Svaka čast Jagodini, pretpostavljam da lokalna samouprava ima najviše zasluga. Ali mene interesuje sledeće: Kako to da slušamo 15 godina kako ostali naši klubovi ne mogu da srede svoje stadione u skladu sa propisima UEFE a jedna Jagoidna koja je do juče bila trećeligaš to uradi odmah po ulasku u prvu ligu. Kako je to Jagodina uspela a nisu uspeli: Borac Čačak, Napredak, Hajduk Kula, Proleter-danas Banat i mnogi drugi koji godinama igraju u prvoj ligi, prodaju svoje najbolje fudbalere Zvezdi i Partizanu (a Jagodina nije prodala ni jednog, čak ne znam ni za jednog njihovog igrača), pa ovi gore nabrojani i kad izbore učešće u Evrokupovima igraju na tuđim stadionima pred 200-300 gledalaca.

Znači nije u pitanju novac nego nesposobnost i lopovluk.

Slobodan

pre 15 godina

Svaki stadion u ligi bi trebao i morao da ima reflektore.Em bi bilo vise publike em je lepse za igru.Ako mogu hrvati,zasto ne mozemo i mi?Bravo za Jagodinu

_E_H_C_

pre 15 godina

Svaka cast!
Trebalo bi svi superligasi, koji nemaju odgovarajucu infrastrukturu, da se ugledau na Jagodinu.
@ nikola
Za tvoj komentar o evro-kupovima, pa nikad se ne zna . . . :)

EXTREME JFC

pre 15 godina

Ovo je samo prvi uslov da postanemo stabilan i ozbiljan klub. Nema stajanja, idemo dalje. Nemamo blistavu prošlost ali hajde da gradimo uspešnu budućnost. Dobrodošli u dom fudbalera i navijača Jagodine!!!

_E_H_C_

pre 15 godina

E da, i zelim Jagodincima da stalno napune stadion, bilo koji klub da gostuje.
Dajte jos neku sliku, a ne samo ovu jednu.
Ako neko ima neki link sa slikama novog stadiona, neka ostavi. . . Pozz ;)

PFC

pre 15 godina

bravo Palma, pokazi ovim beogradskin demagozima kako se posteno radi
Jagodina je postala primer postenog rada zahvaljujuci doticnom gospodinu
al Srbi vise vole demagoge i fariseje nego posten rad
mada nije ni lako posteno raditi, valja zasukati rukave

sonebg

pre 15 godina

Svaka cast fudbal i treba da se igra na stadionima a ne na livadama kao neki.Zalim sto je Smederevo izbaceno iz lige zato sto ima pravi stadion. Treba propisati uslove kakve treba da ispunjavaju stadioni pa makar se igralo i na tri cetiri stadiona u Srbiji

Bgboy

pre 15 godina

Stadion je prelep! Puno srece Jagodincima. Redosled poteza koji vuku u uovom klubu je pravi. Prvo srediti infrastrukturu, dok se ne zavrsi staion, trositi manje sredstava na igrace, a kad sve bude gotovo, napraviti ekstra ekipu (naravno za nase uslove). Nadam se da ce ostati u super ligi, a onda iduce godine napad na titulu.

ko-ometator

pre 15 godina

Tako treba da rade svi superligasi, velike ambicije, da gaje evropske ambicije. Pa ni u humskoj nisu ovako opremljeni... al dobro oni gaje samo komplekse i one sto srbima zabadaju noz u ledja!

Aleksandra, Grobari - Kumodraz

pre 15 godina

Jedva cekam gostovanje Partizana u Jagodini! A mozda usput i obiedje nesto od toga sto je napravio Palmica. :)

Gagi_KG

pre 15 godina

Svaka cast!Konacno i centar Srbije da se razvija malo!Nas CIKA DACA,sada stadion Jagodine!Idemo!Jos samo i nas Radnicki da udje u drugu ligu,pa cemo posle i u prvu! :-D

deki

pre 15 godina

Igrao sam za Jagodinu zadnjih 6 meseci i nemam nikakvu zamerku na bilo sto. Palma zna sta hoce i svaka mu cast,da je bogdo sto vise ljudi kao on. Takav grad i stadion zasluzuju da igraju Meridijan ligu. Nece biti utakmice a da na tribinama nebude bar 5 hiljada ljudi.

EXTREME JFC

pre 15 godina

Stadion je još uvek u izgradnji. Biće gotov (sa reflektorima i krovom ) tek za godinu dana. Sada je to još uvek jedno veliko gradilište. Verovatno se sada objavljuje ova vest zbog početka sezone i dobijanja dozvole da se prvenstvene utakmice igraju ipak u Jagodini. Slike stadiona probajte da vidite na www.autentik.net u rubrici forum pod temom Gradski stadion. Mislim da bi trebalo biti nekih slika iz ranijih faza rada. Pozdrav svim dobronamernim ljudima. P.S. Jagodina nije PALMA !!! Za čast grada - EXTREME

Marshall

pre 15 godina

Znalac,kako to da recimo Macva igra prvu ligu prije Novog Pazara???To je klub sa velikom tradicijom,jos za vrijeme ex-yu je bio jak,ima bolje uslove i sad da bude prvoligas!

Miodrag

pre 15 godina

"Uh, ovo je dokaz kako je u ovoj drzavi lako kupiti plitke ljude. Izgradi im stadion, postanes im heroj i svi ce glasati za tebe"...napravi igrališta sa reflektorima u 48 sela,asfaltiraj sva sela,izgradi aqva park na čijem parkingu ima stotine bg tablica vikendom,kao i iz svih delova Srbije,napravi zoo vrt,muzej voštanih figura, šalji maturante 4.,8.kao i srednjoškolce 3. i 4. na more, stimulacija za 3.i 4.dete (200e do navršene 18 godine),prvačićima 5000 din za početak školovanja.ODGOVORNOST-u svakom sandučetu se pred početak godine pojavi brošura sa planovima za naredni period,znači ne slabo su me interpretirali i sl.nego slovo na papiru,a na kraju na trgu javno polaganje računa.Obećali smo to -uradili smo to.Nijedan političar sem Palme to nije nikad uradio,ni jedan.A da izgranja stadiona...

napred partizan, napred srbija

pre 15 godina

nestvarno! kao da se ne dešava u Srbiji! Svaka čast! Jagodincima puno sreće u superligaškom takmičenju!

Grof

pre 15 godina

Posto se ovde prica tako velikim stvarima kao sto je osvetljenje da kazem da selo pored Kragujevca Badnjevac ima stadion Sa dve tribine Istocnom i zapadnom koje su pokrivene i koji ima osvetljenje.
Inace tu su se pored Kragujevca igrale kvalifikacione utakmice za prvenstvo evrope U17.
Inace oni igraju okruznu ligu ili kada se broji od vrha peta liga.

bljak

pre 15 godina

svaka cast palmi sto je izgradio stadion jagodini./..
moram samo da vas ispravim dragi novinari...taj stadion nema 15.000 sedista...stadion koji ima 15.100 sedista je u kragujevcu i videcete da je gotovo duplo veci...

DEJAN

pre 15 godina

E moje jadno Pancevo(i josh poneki veci gradovi Srbije),a imamo najveci budzet u Srbiji.....Stadion,ako se moze reci za to sto mi imamo,ima neku livadu sa dva bela kriva gola,malo zice i par redova tribina od starog popucalog betona u samom centru grada.....Zato samo napred oni koji umeju,znaju i
hoce,napred oni koji su shvatili da FUDBAL NIJE SPORT VEC PRAVI BIZNIS!!!!!

delija 032

pre 15 godina

Pa kad bi ovakvi stadioni bili u celoj ligi i kad bi neka druga televizija (b92,fox)uzela prava za prenos nashih utakmica mislim nashe lige kad bi se uveli multiprenosi specijalne emisije itd. mislim da bi i publika dolazila sponzori itd.
Treba reklmirati nasu ligu da drzava pomogne da se swima opezbede reflektori.Pogledaj te hrvate.Nasa shugava nacionalna televizija prenosi engleze redovno nasu ligu kad se sete.
P.S Reklamirati sto vise nas fudbal i tako cemo postici uspeh?