Ponedeljak, 18.08.2008.

18:36

Niz hitnih sastanaka u C.zvezdi

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Toplica Spasojević inicirao je niz hitnih sastanaka sportskog i poslovnog kolegijuma.

Izvor: B92

Niz hitnih sastanaka u C.zvezdi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

136 Komentari

Sortiraj po:

deki delija knin,civljane,zemun

pre 15 godina

dobro znaj da uvek tu sam ja dobro znaj da necu nikada da te ostavim da te zaboravim dobro znaj da uvek tu sam ja

majstor

pre 15 godina

@Bila jednom jedna zvezda u SFRJ

Ja bih dodao gore navedenom potpisniku i sledeće:

1. Učesnik prvog Kupa Šampiona 1956 je bio Partizan, iako nije bio prvak Jugoslavije. Zašto? Zato što je "L'Equip" francuski fudbalski žurnal koji je inicirao Kup Šampiona i dodelio pehar (koji se i danas dodeljuje), zvao NAJCENJENIJE KLUBOVE TADAŠNJE EVROPE. Nagradno pitanje: a ko je bio prvak Jugoslavije te godine (onaj koji nije pozvan u KUP Šampiona)?
2. O tome koliki je značaj FK Partizan 50-tih i 60-tih imao na razvoj evropskog fudbala ne treba puno: Čajkovski je kao trener Bajerna od regionalnog kluba napravio evropskog giganta, a isto je uradio Vasović sa Ajaksom.

Ne postoje slični primeri za zvezdine igrače i trenere. Možda jedino Miljanić, ako se smatra da je uspeh voditi Real 2 godine i pri tome nije ništa značajno uradio u Evropi.

Dragan

pre 15 godina

Pod hitno trebamo preduzimati nesto.Mislim da je jedino resenje prikupiti novcane priloge od navijaca. Novcem koji bih se prikupio izlobirati nekoga da na ime datih priloga u korist FK Crvena zvezda i navijaca koji su dali novcane priloge, unese kapital u klub i time na zdrave osnove postavi funkcionisanje kluba. Naravno to bi bilo prelazno resenje, recimo da se u klub unese na ovaj nacin izmedju 20 i 30 mil.eur trenutno rukovodstvo moralo bi da odgovori monogo vecim ulogom ili da napusti upravu kluba. U medjuvremenu bi se sacekao novi zakon o sportskim drustvima. Obzirom da trenutno rukovodstvo nije unelo u klub ni jednog evra, verovatno bi pokusali da zadrze vecinsko clanstvo u upravi sa ulogom u novcu vecim od datih priloga navijaca. To bi bio dobar pocetak za klub jer tada bi vodili racuna o milionskim ulozima koji su dali iz svojih izvora. Sve ovo bi trebalo da bute podrzano od vlade Republike Srbije, a da se nakon ulaska novog partnera u FK CZ novac koji je prikupljen od navijaca vrati istim navijacima uvecan procentualno za iznos razlike izmedju novog ulozenog kapitala i prikupljenih sredstava od navijaca. U suprotno FK CZ otici ce u ruke ne fudbalskih ljudi, ljudima kojima nije bitan fudbal i prihodi od fudbala. Zaradice na prodaji to malo infrastrukture FK CZ a sve ostalo ce privesti nameni biznisu kojim se bave vec godinama. Zbog toga u koloko se slazete dajte svoje komentare pa da akcija krene sto pre.
Sve za zvezdu

sloba

pre 15 godina

džabe vam sastančenja kad vam u ekipi igraju subašić,jaković,radivojević,ninkov i slični.skoro je bunjevčević izjavio,parafraziram-zvezda je srpski tim i zato dovodimo srpske igrače.kad ste tolike patriote odrešite kesu pa vratite stojkovića,žigića,jankovića koji se potucaju po evropi i čak ne greju ni klupu nego trebine

Zoran Simic

pre 15 godina

Veliki sam zvezdas i do 91.godine sa Zvezdom sam obisao pola Evrope i isao na preko 100 gostovanja.
Slazem se sa komentarima da 99% danasnjih fudbalera Zvezde boli uvo za navijace. Dobra kola dobre cice dobra lova a to sto navijace boli dusa njih i ne zanima. Nesto pod hitno treba menjati.

petar

pre 15 godina

Toplica je vec uradio dobar posao za Miska. Spustio je cenu Zvezdi koliko se moze. Sada sledi donosenje zakona koji ce omoguciti privatizaciju klubova i Zvezda ce postati deo Miskove imperije. Tako ce Misko zaraditi par stotina miliona evra(setimo se samo nekoliko hektara gradjevinskog zemljista oko stadiona koje je pominjao Jugovic), a da prstom nije maknuo... Lepo, nema sta...

JoViCa

pre 15 godina

Spasojevicu kupi Apiju iz Fenera treba nam jedan zadnji vezni extra igrac nebi igrao u Juventusu da ne vredi, jednog centralnog odbranbenog, spica ali extra i jednog organizatora igre(tj. mozak ekipe).Trebaj nam samo 4 extra igraca na onu ekipu sto je ostala u Zvezdi na kraju sezone a ne da dovedes 11 koji nisu bolji od Andjelkovica koji je jos bio dobar.Na koga si potrosijo mane od 2 miliona kad su svi dosli skoro besplatno kao slobodni igraci osim Edgara pozajmica 100 000 eur., Subasica isto tako ili manje i golmana Stamenkovica 100 000 eur. to je sve ukupno manje od 300 000 eur.Ako je budzet na pocetku sezone biji oko 5 miliona eur.Daj dovedi nekoga zbog koga vredi dolaziti na utakmice ja dolazim ali tu samo Koroman pravi razliku.Necu nikoga da omalavazavam ali kako da Blazic ima vise minuta odigranih nego Salas koga su platili vise od 1 milion eur. a nije odigrao ukupno 90 min a da nepricam o Molini koga su svi zavoleli a vi ga prodali da bi zaradili na njemu 300-400 hiljada eur. koliko bi vredio za 2 god. da je ostao, zasto se niste zapitali zasto je Santosu dobar a Zvezdi nije.S R E C N O u nAsTaVkU S E Z O N E. D e L i J a -zauvek-

Alkoholix

pre 15 godina

Evo da pokusam da dam jedan konstruktivan predlog ako je to uopste moguce.

Ajde svi lepo da idemo na tekme negde do 15. septembra i da im dajemo pare pa sta god da ovi nasi urade. Posle toga ako se nista ne promeni, a tu mislim na prava pojacanja do kraja prelaznog roka, poboljsanje kvaliteta igre, rezultati, vidljive promene na bolje itd, da idemo na potpuni bojkot i blokadu celog stadiona da neko slucajno ne udje na stadion ili ne daj Boze kupi kartu.

E pa da onda vidimo kako je to kad se igra bez 12-og igraca. Zatim posle jedno 15-ak dana ako ih i to ne opameti, zna se. Batina je iz raja izasla. Taman ce da bude 1. oktobar i necemo previse da se znojimo dok ih budemo jurili.

Prema tome slobodno me ispljujte i izvredjajte, ali mislim da se kod naseg naroda jedino tako moze prizvati pamet. Ova sezona je i tako pukla ako se ne dese neki hitni hururski rezovi i ne da transfuzija. A za to je vreme jako kratko. Svega jos koji dan, mislim 10-ak.

Pamet u glavu jer ako ovako nastavite, tuzicu Vas medjunarodnom sudu pravde u Strazburu za nanetu dusevnu bol. Pa vidite sta cete. Danas sve nakaradno prolazi pa ce mozda i ovo.

Miki

pre 15 godina

Ja za Zvezdu ne navijam ali ona je najveci klub na Balkanu i treba da se ljudi u njoj malo ozbiljnije ponasaju. Sta vam znaci da, umesto dva kvalitetna igraca, dovedete 15 amatera? Grobare ste odusevili, hvala vam, ali to nije na nivou jedne Zvezde. Uozbiljite se, nije zanimljivo kad ste ovoliko slabi...

Janko

pre 15 godina

Sad ce navijacima Zvezde da fali Jestrovic koga su pljuvali iako je bio najbolji strelac nase lige kakva god da je ona.U ovom timu Zvezda nema golgetera posto su najbolje prodali Jestrovica i Djordjevica golovi ce tesko da padaju....
Pojacanja koja su najavljivali kao Tagoe su mogla resiti problem ali kao i uvek to su bile prazne price niko dobar nije dosao i sad je Zvezda u krizi i tako ce izgubiti titulu od Partizana koji je prosle godine nezasluzeno osvojio a ove godine nema konkurenciju.

ZVEZDASICA

pre 15 godina

REALAN OK,razumem te ti si realan zvezdas i interesujete sadasnjost,a ne proslost,ali zato necu da dozvolim da nas gaze manji i bedniji od nas!!! Nema prava ni jedan grobar da kaze da je partizan veci klub od zvezde i da mi delije zivimo u proslosti jer mi bar imamo od cega da zivimo,a oni nemaju cak ni to,a sadasnjost je njihova jadna kao i nasa!!! E u tome je razlika!!!! Mi bar priznajemo da nemamo tim,kritikujemo upravu i sve zivo,oni nisu nista bolji od nas,videcete a glume kao da imaju mesija,Ronalda i Runija!!!! Jos jedan dokaz ciji su navijaci realniji!!! Oni su po njihovim komentarima osvojili vec i prvenstvo i kup,ali dobro zato i postoji ono:KO SE ZADNJI SMEJE,NAJSLADJE SE SMEJE!!!!

p. ziska

pre 15 godina

toliko zaboravnosti za kratko vreme kod navijaca nemogu da verujem.hteli ste promene jer su vas PIKSI iDIKA prevarili i doveli igrace koji su bili cak i sa kracom nogom ada ne govorim oprodaji igraca. Sada kad se pokusava stvoriti mlad i perspektivan tim opet nevalja.Ova uprava ce sigurno stvoriti tim koji ce vec ove godine biti sampion nase lige.Igraci koji su dovedeni nezasluzuju takav odnos navijaca jer su tek poceli da igraju u zvezdiVecina njih je u reprezentaciji svoje zemlje i boljih nema na trzistu koji bi dosli u zvezdu za pare koje zvezda moze da plati.

Delija Tokyo

pre 15 godina

@Realan
Ako osporavas proslost a kakva je vasa sadasnjost i buducnost. Vi niste imali nikakvu proslost . sadasnjost jadna a o buducnost da ne govorim (ne mislim na nase prvenstvo jer je o tome izlisno govoriti) Navedi jedan medjunarodni uspeh Partizana od nastanka do danas

navijac

pre 15 godina

Predsednik je postavio tehnickog direktora, ovaj trenere prvog tima i direktora skole a ovaj trenere mladih timova. Nijedan poslovodni organ u klubu ne funkcionise a igraci i timovi su neuspesni. Sta je ovde vanredno i alarmantno?
Situacija na Stadionu Rajka Mitica je Predvidljiva i Ocekivana! Kadrovska politika je takodje katastrofalna pa ce klub biti unisten za duze vreme: Bazu vodi trener od 68 godina koji osim svojatanja uspesnih igraca nema drugih obaveza osim da manipulise roditelje polaznika skole i veterane kluba zarad licnih interesa.
Direktor skole nema kvalifikacije ni radno iskustvo za to mesto i pored losih moralnih i ljudskih karakteristika nema nikakvog uspeha kao trener ni kao rukovodioc a osim postavljanja penzionera i nedokazanih trenera na mesta uspesnih trenera nema ni program ni plan razvoja igraca.
Tehnicki direktor kluba nikada nije radio posao kojim se bavi a pogotovo nije bio uspesan u tome.
Predsednik kluba je svojim postupcima doveo do ovog stanja jer ne moze da shvati da nije isto voditi uspesnu sportsku organizaciju ovog renomea i firmu koja je zasticena od zakona o monopolu. Dakle situacija na Stadionu Rajka Mitica je ocekivana !

realan

pre 15 godina

komentar 92
(ZVEZDASICA, 18. avgust 2008 23:25)
Ovo je na zalost odlika vecine zvezdasa "zivot u proslosti".Pametan covek zivi u sadasnjosti i planira buducnost.U proslosti zive ljudi kojima je losa sadasnjost a neizvesna buducnost.Ja sam realan zvezdas koga interesuje samo sadasnjost.

ziska

pre 15 godina

ja neznam sta se ovo desava?gledao sam utakmicu sa vojvodinom i tvrdim da je zvezda pregazila vojvodinu .Pa oni nisu izasli iz sesnajsterca prvih 30 min.Zabili su slucajan gol i poceli davrse opstrukciju igre na celu sa trenerom Bekvalcom.Drugo poluvreme se igralo oko 15 min,a sve ostalo vojvodina nije zasluzila ni nereseno.Ovojeistina . Zvezda jeipak Zvezda i ova ekipa ima perspektivu sigurno uz dva tri pojacanja.

pedja

pre 15 godina

Ma ljudi bre bas me briga za travu i semafor i ostale gluposti,daj uradite nesto sa timom i igrom,dokle vise ovako...daj da vidimo igru,zalaganje ,a ne samo glupe izgovore za lose rezultate!!vise mi je muka od cele te price...13 godina idem na utakmice i nikad nisa vide manje zalaganje i losiju igru!!!

Fox Molder

pre 15 godina

Da li neko primecuje da oni uopste ne pominju pojacanja ? Posle svega to je vrhunac bezobrazluka !
Sastanci ? Ja mislim da je ovo klasicno pod...anje ! Treba da ih kaznimo sto pre !
A za ovog gore "..bili nekad u SFRJ ...." stvarno groblje nikad nece skinuti kompleks ! J. ga, dzaba im sve, i Teleoptik i skola i organizacija !

pepa

pre 15 godina

citam ove komentare inemogu da se nacudim koliko ljudi lupetaju.Samo bi da menjaju nekoga i to pretezno one koji se trude da nesto naprave dobro za zvezdu. Ima li u ovoj nasoj Srbiji i malo optimizma,pustite ljude da rade svoj posao,panemoze se preko noci stvoriti evropska zvezda koja je potonila od odlaska dragana dajica,koga ste vi oterali sa ovakovim nacinom navijanja koje nije navijanje i podrska zvezdi vec suprotno.Uzvezdi rade ljudi koji se trude da zvezdabude opet sampion avi zbog slucajne pobede vojvodine,kojuje zvezda nadigrala igrom toje cinjenica jer sam bio na utakmici.Rezultat jeste nepovoljan ali to je sport.Zvezda ce sigurno biti prvak,a poraz je sastavni deo igre.

Vlada124

pre 15 godina

Sad je kasno za sastanke! Da ne izlaze iz kancelarije u naredna 2 meseca ne vredi nista!!! Kupili su 11 shkart igraca i sa njima hoce Evropu i duplu krunu!? NE MOZE! "Od jeftinog mesa ni corba ne valja"

....fcrs...

pre 15 godina

U nedelju kao po...an vratih se iz Novog Sada. Od nekadasnjeg giganta ostalo ime i armija navijaca kakvu ima retko ko. A na terenu.... Ocaj, cemer i jad. Gledam onog Zemana, mislim da je tek sad svestan gde je dosao. Znam da je covek lepo trazio pojacanja a uprava ga ne j.. 2%. Doveli mu gomilu drva, a on sad treba da napravi igraca i pritom osvaja trofeje. U staroj Jugoslaviji ovakvi ne bi imali mesta u Graficaru. Losi igraci a nevaspitani stravicno. Pogledajte samo Ninkova, pa da nije igrac od nekog "biznismena" ne bi prisao marakani, mozda bi pre podne radio u nekom rudniku u Ukrajini a posle isao na trening. Ali u Zvezdi lepo zive, voze dobra kola, menjaju one sponzorusice sto posle dva koktela ne znaju gde je levo i boli ih uvo za ljude koji putuju po celu noc na gostovanje, sto su tu uvek, sto bi umrli za dres koji nose.
U redu je prica nova trava, na zimu semafor, novi tereni i slicno, ali daj bre nekog ko zna da sutne, odigra pas, da gol...
A mene je neko kao klinca toliko "inficirao' da bez obzira na sve ja i dalje kazem
ZVEZDA JE ZIVOT OSTALO SU SITNICE

bice opet jaka zvezda

pre 15 godina

@ bila jednom jedna zvezda u SFRJ

Preterujes. Komentarom samo dokazujes strasan kompleks. Ako je neko u istoriji bitisanja dva kluba dugoj 63 godine bolji u svim parametrima smesno je govoriti kao ti. Sem Teleoptika sve drugo je truba. I ako ste vec takve face srusite onu livadu bez lada i napravite iole pristojan stadion da ljudi iz prvih sest redova ne gledaju utakmicu kroz resetke.

doom

pre 15 godina

ima jedna reklama za jednu banku, licitacija, lik predstavlja "visestrukog prvaka drzave + prvi tim + stadion"... za par soma evrica. nije Toplica nesposoban, radi on za drugog. cist staljinizam rodjaci. glodju vas ko kosku...

joca

pre 15 godina

Nisam veliki fudbalski ekspert kao ovi sto neprestano sastance,ali kao fudbalski laik bez puno razmisljanja mogu da im kazem u cemu je problem.Jednostavno,gospodo iz Uprave,da biste pobedjivali morate da imate kvalitetan tim,a da bi tim bio kvalitetan morate da imate bar nekoliko kvalitetnih pojedinaca.Da se razumemo,Zvezda je u igrackom smislu nula i mozete danima da sastancite i da dovedete Murinja ali od ovih igraca nikad nece postati dobar tim.Formula uspeha je jednostavna,ulozis novac,dobijes tim,ako imas dobar scouting tim ti je do 50% bolji u odnosu na ulozen novac.Ako bez para uspete da napravite dobar tim,ja predlazem da vas odmah promovisu u vrhunske eksperte koji bi i od robota mogli da naprave emotivno stvorenje

Petar

pre 15 godina

Treba da vas je sramota sta praviten od Zvezde.Toplica Spasojevic i Bunjevcevic NAPOLJE iz Zvezde.Opet ste sve prodali SRAM VAS BILO !A dovodite neke diletante bud zasto.Nije Zeman kriv,ne pravi se od g..... pita!

ZVEZDASICA

pre 15 godina

BILA JEDNOM JEDNA ZVEZDA U SFRJ Evo jos jednog tesko iskompeksiranog grobara!!!!! Za promenu!!!! Decko da ti objasni jedna devojka nesto,dobro otvori oci,citaj na glas i pretvori se u usi!!!!!! JEDNA JE STVAR ucestvovati,a NESTO SASVIM DRUGO je to isto OSVOJITI!!!!!!! Htela sam reci,da ste vi te davne 60 i neke bili samo ucesnik finala i po obicaju GUBITNICI kazem GUUUBIIITNICIIIII!!!!! A nesto sasvim drugo sto vi grobari nemate pojima ,je kada tako nesto i OSVOJIS,kada budes SAMPION EVROPE I SVETA!!!! Da,da dobro si procitao,samo bi bilo jako lepo da vec jednom to i utuvite u te vase glave!!!!! Pa taman da smo to osvojili kako ti kazes na lutriji,penalima,alooo mi smo OSVOJILIIII!!!! E bas isto tako kao sto je na lutriji tvoj PENALTIZAN osvojio titulu,zar ne?????? Kazes vlasti u BG smatraju da je zvezda srpski brend? Pa to smatra svaki normalan covek u ovoj nasoj drzavi sem vas grobara,a to vas i boli!!!!! Onda opet kazes vi ste prvi igrali ligu sapiona? A da se nije mozda viorila i musema sa peharom? E pa vidis kod vas musema,a kod nas taj pehar u muzeju!!!!! I jos ces reci da zvezda kopira partizan? Ne daj DVA BOZETA!!!!!!! Pa dal si normalan? Kako da vas kopiramo? Da nam se oduzme nekoliko titula,nekoliko kupova,duplih kruna pa da budemo JADNI I BEDNI kao vi? Da ne osvojimo duplu krunu 10 godina,da vas ne pobedimo 7-8 godina? Ili da nam oduzmu SVETSKU I EVROPSKU TITULU? Pi,pi,pi daleko bilo vas kopirati!!!!!! Za vase dobro,izlecite te komplekse,pa pokusajte vi da kopirate svetinju SRPSKOG fudbala,pokusajte vi da kopirate nas najveci i najtrofejniji klub,jer svi pametni u svetu kopiraju NAJBOLJE,NAJVECE!!!!!! Alo ljudi,ma koliko vas bolelo morate nauciti da zivite sa tim,da zivite da ste jako,jako mali za jednu crvenu zvezdu i da ce te uvek biti samo nasa bleda senka!! Jer sve ono u cemu vi ucestvujete ZVEZDA TO I OSVOJI e to je razlika izmedju malih i velikih klubova!!!!!! MOLIM i jos jednom MOLIM B92 da objavi ovaj komentar!!!!!

pREDRAG

pre 15 godina

Ко о чему Топлица о трави...а и поштењу би се могло.
Полако увлачи Земана у причу о повредама и слабим резултатима...већ видим крај,за неколико кола тјерају Земана а онда доводе некод од "провјерених", Петковића, Живадиновића, Чабриновића, Степановића...

Ogi kapiten!

pre 15 godina

Nemojte da mi pricate protiv Koromana da ne dobijete po nosu! Ogi je Bog,ima srce kao planina! I dosta vise sa kuknjavom,nego navijaci da ucine nesto za Zvezdu! Svi na sever protiv Kipra,pa da kazemo sta mislimo o rukovodstvu i prodavanju magle.

Pedja

pre 15 godina

Toplica ce da odrzi predavanje Zemanu,na temu KAKO SADITI TRAVU CELO LETO,a Zeman ce posle toga da mu kaze OK,IDI KUPI MI 3 PAKLE MARLBORA. E onda ce Bunjevcevic da predlozi i dovede jos neku BOMBU,i odosmo u 3 p m ...

tesoti

pre 15 godina

Cini mi se da smo kako bi to rekle komsije u zescoj banani.
Uprava potpuno dezorjentisana, svakog dana u novinama najavljuju bombe a dolaze Subasici, Devici, Jakovici, Kleo i slicni. Zeman ni na nebu ni na zemlji, covek ko pao sa Marsa, tempirao ocito formu negde za novembar, kad ispadnemo iz evro takmicenja i kad napravimo minus 10 u odnosu na grobare i vojvodinu. Coveku niko izgleda nije objasnio da ovo nije kalco, a i da jeste on se u dosadasnjoj karijeri nije borio za titulu, nikad, jednostavno novo mu je sve ovo. Sto se igrackog kadra tice, dovoljno je reci da su kukali kako na pripramama trce 10 km, rekreativci sa ne mnogo znanja ipak evo kako ih ja vidim:



Radivojevic- los golman, sklon kiksevima i nepotrebnim istrcavanjima, ipak Zemanu je on prva opcija
Stamenkovic- siguran i pouzdan, ima kvalitet za Zvezdu
Bajkovic- neozbiljan golman za klub kakav smo mi

Markovic- za sada ni bleda senka onog nekadasnjeg igraca , ali mislim da mu treba dati sansu jer se fudbal ne zaboravlja kao ni voznja biciklom
Ninkov- bek sa uzasno losim defanzinim karakteristikama, sklon kiksevima i nepotrebnim izletanjima, precenjen, nema kvalitet za Zvezdu
Bronovicki- jos uvek nije igrama u Zvezdi opravdao status poljskog reprezentativca, delom i zato sto mu nije pruzena prava sansa, moze da bude odlicno resenje
Mijajlovic- Mogao bi da bude solidan igrac da nema bubice u glavi, na zalost ima ih
Gaj- nas najbolji defanzivni igrac, uprkost sporosti i kiksevima boljeg nemamo, ima srce kao Afrika
Tomovic- za sada nista specijalno, kazu da je najbrzi na pripremama sto je dobro zbog Gajeve sporosti, cini mi se da tanko igra glavom i da nije snazan u duelu, ipak mlad je i u ovoj konkurenciji najmanje los
Jakovic- sta reci o igracu koji je rekao da su mu ovo prve pripreme u zivotu, neozbiljan fudbaler za Zvezdu i nedovoljno kvalitetan
Devic- kiksara, bar po utakmicama do sada, izgleda da nije cudo sto prosle sezone nije bio standardan u jednom Belanensesu ili gde vec, kao i Jakovic sramota je sto nosi Zvezdin dres

Milijas- na zalost najbolji nas vezni igrac, odlican sut i zavidna tehnika, ali uzasno spora resenja i davljenje lopte su odlike njegove igre
Burzanovic- najveci potencijal u Zvezdi, naravno da nije Savicevic, ali ni Zvezda nije sto je bila, tako da nam je Burzo najbolji tehnicar u ekipi, ima osecaj za gol i zna da ga da, ipak mora vise da ucestvuje u igri i da bude bezobrazniji
Bogdanovic- ocajno los fudbaler, iako je Kraljevcanin nemam ni jednu rec hvale za njega kao igraca, cini mi se da ne zna gde se nalazi na terenu
Vukobratovic- prosecan igrac, dovoljno je reci da je bio rerzerva u Vojvodini, jedini kvalitet bio mu je taj sto ne kosta nista
Nikolic- ista prica kao i Vukobratovic, nema kvalitet za Zvezdu
Blazic- simpaticni debeljuca koji je cesto neprimetan i inertan na terenu, nema kvalitet za Zvezdu a cini mi se ni dovoljno kondicije za bilo koju msl ekipu
Trajkovic- mislim da je rec o nekada odlicnom igracu koga je ubilo potcenjivanje u Zvezdi i to sto mu nije data sansa, trenutno prosecan igrac koji je ipak bolji od vukobratovica, blazica,nikolica,bogdanovica i koji po mom skromnom misljenju ako mu se da sansa moze ponovo da igra na zavidnom nivou
Maksimovic- previse fizicki slab za profesionalni fudbal

Koroman -najbolji nas igrac, brz, agilan, zna da da gol, trudi se maksimalno na terenu, tacno je da ponekad preteruje u soliranju i da ima bubice u glavi ali ipak boljeg nemamo
Subasic- po do sada prikazanom zreo za povratak u Azerbejdzan, malo ucestvuje u igri, deluje osutno i zbunjeno, nema kvalitet za Zvezdu
Trickovski-- ima brzinu ali mu je realizacija izgleda slabija, ipak mozda je to posledica nesigurnosti zbog statusa u timu, svakako da zasluzuje priliku
Some- brz i snazan, pozitivno bezobrazan, mislim da ce biti nesto od njega, ipak cini mi se da nije prva opcija kod ZZ
Edgar--nista specijalno i pored gola na Kipru, trci u istom ritmu, ne menja pravac , igra prilicno ziheraski, bez rizika, solidan u skoku, dribling slab
Perovic- mislim da decko ima potencijala da bude dobar spic, treba mu dati sansu
Kleo-- nisma ga gledao nijednom ali ne ocekujem nista od njega, treca portugalska liga? pa mislim sto je mnogo mnogo je....

aaa

pre 15 godina

Nisam navijac Zvezde ali molim navijace istoimenog kluba da uzmu motike u ruke i teraju ove nepoznavaoce iz kluba-za dobrobit Srpskog fudbala!Ovo je tuga...

djolens

pre 15 godina

vidi se da je u zvezdi atmosfera skroz nezdrava...zadnjih par godina igraci beze glavom bez obzira iz zvezde i jedva cekaju da se prodaju(ne bitno gde)basta,milovanovic i poslednji slucaj kastiljo..da ne nabrajam dalje,poveci je broj...
dok je u partzanu zadnjih godina bilo jako puno povratnika(kralj,nadj,mirkovic,ciric i poslednji paunovic)koji su podigli kvalitet ekipe svojim iskustvom....sta je sa pericom i kovacevicem i ostalima koji su se kunuli da ce karijeru zavrsiti u zvezdi,pa su je tako lako odj.bali..niko ne zeli da se vrati u zvezdu,jeste se zapitali zasto je tako!?

petar

pre 15 godina

Zasto ovaj Savija i ostale "vodje" ne rasture ovu palafurdiju?!
Ako neko moze,to su oni. Organizuj i srusi.
E sad...sto i njih neko placa to je vec nesto drugo...
Jel tako Toplice druze?

excentric pfc

pre 15 godina

Nove epizode Leteceg cirkusa Toplice Spasojevica:

"Zvezda pokrece skolu fudbala"
"Zvezda stavlja travicu u rupicu"
"Koroman zakazao konferenciju za novinare"
"Keba podrzao Zemana"

nastavice se...

Y/Kv

pre 15 godina

Ostavke nesposobnjakovici i lazljivci "Bunjevcevic i Spasojevic" pre svega koji obecase od terena,semafora i 5 miliona evra za pojacanja,a za sada nista cak ni trava nije jos stigla a obecano je sve da bude gotovo do 10 avgusta,a o semaforu novom da i ne govorimo!
O S T A V K E.

Grobar NI

pre 15 godina

Odavno se nisam lepse smejao nego veceras citajuci ove jadikovke "najboljih navijaca najveceg srpskog kluba, stuba srpstva". Nisam mogao ni da pretpostavim da su u trenutku kada su realni ovoliko duhoviti i smesni, da to zacudjuje. Svesni su toga da je njihov klub FENJERbahce, a to
njima mnogo znaci.

Ratar

pre 15 godina

A da zasadite psenicu, pa ceo tim na njivu. To bi im bolje islo. A posle strucni tim moze od tog brasna da nam pravi palacinke. Evo ja donosim Eurokrem i plazmu :)

Ostrasceni

pre 15 godina

Razvoj prvog tima se ne moze odvojiti od sistematskog unistavanja podmladka da bi se dobilo opravdanje za kupovinu stranaca (ugradnju spekulanata u njihove ugovore). Tomislav Milicevic je najbolji primer i ocigledno je da samozvana "legenda" sistematicno rastura skolu i podmece kolegama trenerima do otkaza. Tomislav ima 68 godina i nikakvu odgovornost u klubu osim sto lobirajuci za licne interese manipulise igracima u skoli fudbala i veteranima Zvezde. Ovaj haos u Zvezdi je instrumentalizovan sa Zlatkom i Bunjevcem pa ce biti zanimljivo videti da li ce Tomislavu neki kancelarijski doktor fudbala (Jankovic)preuzeti tapiju da svojata sve igrace koji uspeju u Zvezdi. Penzioneri u Omladinskoj skoli nece doziveti da naprave igraca za prvi tim a ni normalan strani igrac nece dozvoliti da bude uvucen u "srpsku kombinaciju" pa makar mu trener bio Zeman. Uostalom Vojvodina u svom strucnom stabu ima trenere i igrace iz svoje skole dok Zvezda svoje uspesne trenere koji su ove pobedjivali otpusta.

MMMM

pre 15 godina

Parking za Ligu Sampiona sa sve drenazom. kako to divno zvuci. Angazovacemo ceo prvi tim Zvezde da nam skuplja lopte pored aut linije.

Histericno se ismejah!

Aleksandra, Grobari - Kumodraz

pre 15 godina

Mislim da je velika Zvezdina greska sto je oterala Aleksandra Jankovica. Covek nije mnogo iskusan, jos je mlad, ali on je disao za Zvezdu! Ne moze jedan stranac koliko god da je dobar u svom poslu da vodi ekipu u Srbiji i da bas, bas uziva u pobedi, a tuguje u porazu. Tako je nama pobegao on Jirgin Reber i bolelo ga uvo za sve, uzeo pare i pravac svojoj kuci. A jankovic je strasten Zvezdas, ali realan, kulturan, nikada nije ponizavao protivnika, vaspitan covek...

Raša

pre 15 godina

Toplice, igrači nisu partijski radnici pa da sastanče. Oni samo treba da treniraju i igraju, ako znaju. A očigledno je da oni to ne znaju jer su u pitanju igrači manjih mogućnosti. Znači, dok se iz škole ne izfabrikuju novi dobri igrači - asovi, treba dovesti par pristojnih koji mogu da obezbede rezultat tima. U suprotnom mrka kapa odn. nadalje blamiranje i kpod navijača izazivanje apatije i stvaranja negativne energije.

stecky

pre 15 godina

ljudi jel vi vidite koliko toplica i bunja lazu? te dva pojacanja u vezi , te extra pojacenje u ponedeljak, te 15 fudbalera koje su pomenuli a nisu doveli. crni dane a crna sudbino, dokle vise da se ske*avamo armijo navijaca, mafija vlada fudbalom a u zvezdi teraju sponzore. da li neko zna koliko su placena sva ta bajna pojacanja? jedno 100 000 jevra. tragikomicno

mihailo

pre 15 godina

Pa da li ovo treba da znaci da ove godine treba da navijamo za novu travu ili grejace.Lopovi napolje svako od vas hoce da zaradi tako sto ima po 3-4 svoja igraca.

Serdjo

pre 15 godina

Čemu služe ovakve predstave za javnost i šta mogu doneti hitni sastanci nesposobnog rukovodstva? Ništa, rezultat će se videti u sledećem kolu, pa ovakva Zvezda ne može bolje.

BU

pre 15 godina

more se jeste uzbrkalo i talasi jesu ko kuca ladja se jeste navela al nece da potone. ZVEZDA CE BITI SAMPION 5 BODOVA ISPRED PARTIZANA. VIDECETE PARTIZAN PROTIV VOJVODINE NIJE VOJVODINA MACIJI KASALJ.

Taka

pre 15 godina

Da prevedem, za one koji nisu bas razumeli.

SPASOJEVIC: blabla, bla, blablabla, blabla, bla, blablabla,blabla,bla. Blabla, bla, blabla, blabla bla,blabla,bla

Zatim sledi dugi aplauz svih prisutnih na sastanku.

sa lica mesta

pre 15 godina

Uprava crvene zvezde je upravo izdala saopstenje u kojem je optuzila selektora nase reprezentacije Miroslava Djukica za sebicluk i samovolju.Kako se navodi u saopstenju ljudi iz zvezde su ogorceni na Djukice zato sto u trenutku kada zvezda vodi zestoku borbu sa evropskim velikanom sa Kipra nije odveo sa sobom na olimpijadu zvezdine vedete Ninkova i Bogdanovica nego ih je uvalio Zemanu pred ove odlucujuce duele. Iz uprave zvezde kazu da je Djukic ovim postupkom dokazao da nista ne cini kako bi pomogao klubu za koji navija od malih nogu. Celnici zvezde su se osvrnuli i na cinjenicu da se zbog neuspeha reprezentacije u ekipu prebrzo vratio i Nenad Tomovic i tako sefu strucnog staba Zemanu doneo nove probleme.

Hogar

pre 15 godina

Komsinice, ovo sa grejanjem trave uopste nije losa ideja... Ako nista drugo, bar nece biti snega na parkingu za Ligu Sampiona kad vam sruse stadion.... Mislite o tome...

UROSH

pre 15 godina

E toplice da li ti idesh uopste na stadion, trava je vec postavljena i ne treba tek sutra da se postavlja.
Svi se izgleda igraju gluvih telefona,kao da niko sa nikim ne prica na marakani, neka vam je na chast.

Jedan je Ilic Kapiten!!!

pre 15 godina

Jad I beda u ljutice bogdana...bez imalo mrznje kao navijac Partizana mogu da kazem da smo po organizaciji kluba za svetlosnu godinu ispred komsija.I ne samo to,nego kod nas vlada zdrava atmosfera.Ne bih da ulazim u pojedinacni kvalitet igraca al kao tim smo trenutno Mancester za zvezdu.E sad treba dokazati to na terenu I ne dati im da se izvuku iz blata.Partizan je taj koji drzi zvezdu u zivotu sve ove godine umesto da je dokusuri.Evidentno je da igraci imaju neki kompleks kad dodje do medjusobnog duela.Zato ove godine Partizane a I ostali klubovi iskoristite najgori period zvezde u poslednjih 20god I dovedite je u poziciju da se bori za opstanak,kao nekad KK zvezda.Ovo je zelja a sta ce biti u stvarnosti ce da vidimo.Trenutno u zvezdi je realnost da su se pogubili svi konci.Dovedena je hrpa neatraktivnih pojacanja koja jedva da imaju kvalitet za prvu ligu a kamoli za zvezdu.Zalosno je sto se navijaci kunu u koromana,a on je veliki crv zajedno s milijasem,mijailovicem koji truju klub.Dajte ljudi molim vas,ne moze niko da mi kaze da su molina I salas slabiji igraci od ovih velikih pojacanja.zna se zasto su otisli.zato sto nase srpske zvezdice kolo vode u svlacionici I toliko su ljubomorni na strance da mogu samo da zamislim koje je to sprdanje bilo.jestrovic lupio barkosu samar.ona buzga jestrovic je bio uz koromaba vodja parada.joooj srbijo I fudbale uzas!toga u partizanu nema toliko.jer se postuje kvalitet.aj uzdravlje braco srbi

Nenad

pre 15 godina

E, jer ste culi da Zvezda dovodi niz milionskih pojacanja. Prica se o Ronaldu, Ronaldinju, Kaki... Tako da se danas imalo o cemu raspravljati... :-))))

srbislav

pre 15 godina

Predlazem im da odrze samo jedan sastanak na kome ce doneti odluku da HITNO napuste klub!!!nisu igraci krivi,oni ne mogu i ne znaju bolje,zna se ko ih je doveo i ko treba da ode.
toplice,bunjo...sta,jos ste tu?

Valjda cemo proci

pre 15 godina

Oni navijaci Zvezde koji su pljuvali Koromana i pisali ovde kako ga treba oterati iz kluba, ako vam derbi u kupu prosle sezone nije bio dovoljan pokazatelj kakav je nas tim bez njega nadam se da vam je to pokazala poslednja utakmica sa Vojvodinom.
Budimo spremni za jos jednu bruku nase uprave, Predrag Pavlovic za koga je Toplica Spasojevic juce tvrdio da jesve dogovoreno i da sigurno dolazi popisuje sutra za holandski NEC.
Najgore mi je sto sam ja ocekivao da ce nova uprava stvarno zaustaviti visegodisnje propadanje kluba a oni su gori od prethodnih. Neko je ovde pomenuo bojkot svih ITM proizvoda. Mislim da je to dobra ideja, treba pozvati navijace na tu akciju, udariti ih gde najvise boli, po dzepu!

KG-008

pre 15 godina

Čist bezobrazluk i prodavanje magle rukovodećih ljudi u Zvezdi.Toplice, doveli ste anonimuse i zahtevate od njih da pobedjuju.SRAMOTA.Najgora ste uprava u istoriji C,Zvezde.Vaša nesposobnost da vodite klub i da dovedete normalne igrače, makar prosečne je toliko vidna da je glupo trošiti reči.Apelujem na sve delije da ne pljuju po igračima.Sve su to dobri ljudi a to što nemaju kvalitet ni za srpsku ligu a igraju u Zvezdi nisu krivi oni nego oni koji samo žele da zarade na njima.Dakle Toplica i banda.
p.s.
Ja nemam pojma da igram fudbal ali kad bi samo jednom obukao Zvezdin dres skočila bi mi cena 20 puta.Eto odakle oni u Zvezdi.Razmišljate o tome.

grobari crna gora GACEVIC

pre 15 godina

@misa
to tim za (cuvenu)sledecu sezonu?

pa dje ce covek da ocera 10 igraca sto je doveo?
SAMPIONSKI TIM PRVENSTA SRBIJE:
GK Bozovic M
RB Stevanovic
CB Djordjevic
CB Sikimic
LB Obradovic
DMF Juca
LMF Tosic
RMF Bogunovic
AMF Moreira
SS Paunovic
CF Diarra
Klupa:
Bozovic 2,Knezevic,Lazevski,Jovanovic,Fejsa,Petrovic,Maletic,Lazic,Zaim,Ljaic,Cadikovski,Marinkovic...

Bila jednom jedna zvezda u SFRJ

pre 15 godina

Kad neko kaze da je CZ veliki organizovani klub, ja se ospem po celom telu.Partizan je za lazni srpski brend AVANGARDA. Sve sto je pozitivno u nasem fudbalu to je najpre poteklo iz Partizana, nikada iz CZ. Mi smo prvi igrali finale Evrope, davne 1966 god, protiv slavnog Reala. Izgubili smo, ali smo igrali a ne branili se i brukali na terenu. Izgubili smo, nismo dobili na lutriji kao CZ (svi se slazu da su penali lutrija). Posle naseg finala UEFA nije menjala pravila kao posle zvezdinog finala, jer je tada vec bilo jasno da su slabi timovi (ni prvih pedeset u Evropi po kvalitetu) poceli osvajati prva mesta, pre toga Steaua)postajali prvaci. Uvedena Liga sampiona, ponovo Partizan prvi kod nas usao u ligu, prvi doveli strane igrace, prvi doveli stranog trenera (tada su se u Nemackoj objavljivali rezultati Partizana na TV i novinama), prvi izgradili sportski centar, oduvek omladinska skola najbolja na Balkanu, imali bi najlepsi i najbolji stadion da u vlasti u Beogradu jos uvek ne veruju da je CZ srpski brend, i jos mnogo, mnogo toga. Sve to nabrojano onda CZ kopira od Partizana, ali u drustvu u kojem se ne cene prave vrednosti, slabe kopije se vise vrednuju od vrednih originala (ka0 kad bi neko napravio kopiju Mona Lize i rekao da je to bolje od originala, a to moze samo kod nas, to samo moze CZ). Nadam se da cete ovo objaviti iako je CZ spomenuta u negativnom kontekstu.

Mailman

pre 15 godina

Gde vam je Koroman!!!!!!!! Najbolji igrac prosle sezone, jedini koji ima i srce i mu@a. Bagro jedna

Alea le, alea le uprava napolje

aljo

pre 15 godina

Lion kiksa ljudi i mnogo veci klubovi od zvezde kiksnu pa na kraju osvajaju titule,samo treba promeniti trenera ako zvezda ne pobedi BANAT i Apoel s 3-0 minimum inace sa zemanom propadosmo,ta je zamena neophodna a igracki kadar je za nasu ligu dobar,samo treba da ih neko ukomponuje. ako tako nije ja cu vas trenirati za manje pare a isti rezultati.

pedja_vs

pre 15 godina

Ja sam grobar ali necu da pljujem navijace i igrace CZ... Pogresnog ste trenera doveli... Pa taj covek nikada nije trofej osvojio!!!!! Ponavljam da sam ja veliki grobar ali Sale Jankovic je extra trener!!! Klasa za ovog "velikog trenera!!!!" Terajte ove strane trenere dalje od nasih klubova... Setite se samo Rebera u Partizanu...(izuzetak je Mateus) Pozdrav za sve Grobare iz Vrsca!!!!

Pinturichio

pre 15 godina

Vec sutra ce poceti postavljenje vestacke trave?????Pa zar to nije trebalo da bude zavrseno do 5 avgusta najkasnije. Toplice ti svakih 7 dana nesto obecavas, gde su ti igraci koje dovodis, gde su te bombe??? Napolje iz Zvezde, ne samo ti, nego svi, dosta mi je vise onih penzionera sto samo dizu ruke na celu sa Milom Tomicem.
Koliko ste ozbiljni u vodjenju kluba govori podatak da vam se Kastiljo jos nije pojavio, covek izvodi sl.udarce, ide na pripreme sa pola Evrope, samo mu Beograd daleko. Nadam se da sever ovo nece jos mnogo da trpi.
Ajmo Jugovicu, ja mislim da si ti na redu.

alexandar

pre 15 godina

Ovaj Bunjevcevic zadnjih mesec dana prica o 3 extra pojacanja!Pa gospodine sportski direktore gde su?????!!!! Ako imate para kao sto pricate onda uradite nesto,realno losi igraci ce igrati lose i po novom terenu i vestackoj travi!Sve dok nam sportski direktori budu dovodili pojacanja lose nam se pise,zasto se ne ugledamo na engleze gde menadzeri obavljaju sve,naravno uz saglasnost uprave kluba!!!

delija do smrti

pre 15 godina

Ma onaj Molina sto je presao u Santos je carobnjak za sve ove igrace koji sad igraju...a oni ga prodali...i gde su te pare!?Nema Moline,a nema ni love!Ha ha ha...auuu...

milos

pre 15 godina

ljudi moji,pa ovo je neverovatno,''hitan satanak sa igracima''....da nije smesno bilo bi tuzno,taj hitan satanak trebalo bi da odrze sami sa sobom a posle tog sastanka lepo da pokupe svoje stvari i da napuste zvezdu...pa ovo sto su oni doveli u klub ne bi moglo igrati ni u drugoligaskim klubovima,ali zato nam je ,,ostalo jos pola para za pojacanja''rece toplica i ostade ziv (da li ce to jos dugo biti zavisi ce od nas navijaca,za koje licno mislim da je krajnje vreme da uzmu motku u ruke)jedino je zaboravio (da li namerno ili slucajno) da nam kaze gde su pare od igraca koji su prodati za vreme ovok prelaznog roka (novac nije mali jer je prodato sve sto je valjalo)...hteo bih jos da kazem da povlacim sve ruzno sto sam ikada ovde napisao o marku miskovicu,radi se (ispostavilo se) o coveku koji vise voli crvenu zvezdu nego svi zajedno sada u njoj...prema tome gospodo navijaci,ja mislim da su nas razne toplice,dragani,gorani pravili budalama i da je krajnje vreme da se uzme (gore pomenuta)motka i sve ovo rastera a moj licni predlog za novog predsednika kluba je svakako marko miskovic...pozdrav

mizzuno

pre 15 godina

a sta vam vredi sastanciti iz dana u dan, razgovarati medju sobom. dovedite par pravih pojacanja i to je to. najveci razlog losih rezultata su vam nedovoljno kvalitetni igraci i to svako vidi i svako normalan zna.

stevan

pre 15 godina

Dosta bre vise od tog pretsednika ‘ Stalno ponavlja kako ce biti nova trava i vestacka trava na pomoicnom terenu !?
To znaci po njegovom da ce tim "leteti" po novoj travi. Zivi bili pa videli. Ja milim da nista ne valja unutar kluba. Koliko imaju vec sastanaka, a nista se ne dogadja, samo da ce biti nova trava. Kad smo vec kod stadiona, sta je sa preimenovanjem stadion u Rajko Mitic ? Verovatno namerno zataskavaju, da bi palo u zaborav !?

Smeshno:)

pre 15 godina

Mislim da treba svi da sednete i popusite svu travu koju ste zasadili, mozda vam se tako razbistri mozak:) Jadna je zemlja sa ovakvim VICEsampionom!!

EvilCore

pre 15 godina

.... i odsustvo olimpijskih reprezentativaca

HAHAHAAHAHAHAHAHAHA!!!
Kako me ove komsinice sa njihovim izjavama uvek slatko nasmeju...hahahaha

mario

pre 15 godina

Kasno si se setio toplice, to si trebao odavno da uradis, a ne sada!!!! i dokle vise da se spominje ta trava!? treba neko da igra na njoj i da zasluzi! e moj toplice...

Delija Tokyo

pre 15 godina

Toplice ocigledno da nisi za eo mesto.Ekipu saradnika koje si izabrao katastrofa. Sportski direktor Bunjevcevic takodje. Zar nije mogao da se nadje bolji sportski direktor koji nesto zna. Dovedeni igraci za koje niko nije cuo i ne bi nasli mesta ni u Javoru, Jagodini i sl. Subasic reprezentativac Azerbajdzana. Smesno. Rekli ste da ste za prelazni rok odvojili 3 mil evra i da ste do sada potroslili polovinu. Sto niste razgovarali o pozajmici igraca koji su bili u Zvezdi aproslu sezonu nisu igrali. Golman Stojkovic, Zigic,Bisevac itd.Pratim Zvezdu vise od 40 godina sa Zvezdom propuutovao celu Evropu do Tokija i tvrdim da nikada u istoriji Zvezda nije imala losiji tim.Uvek je imala minimum 5 igraca iz svog omladinskog pogona. Ovde je 70% igraca preskocilo osnovnu skolu

DejanST_Paris

pre 15 godina

e pa neka !!! zvezdas sam, ali mi je bas drago. nisu trebali sutnuti Jankovica. Jankovic je doneo toliku svezinu u igri da nisu smeli da mu daju otkaz. kako jedan Zeman moze znati sta je bolje za zvezdu nego Jankovic koji je cini mi se 13 godina bio u klubu. sad da su pametni i da kazu "gospodine Jankovic, izvinjavamo se, dali bi hteli da se vratite" i da mole boga da se vrati ako misle da osvoje neki trofer ove sezone. sa zemanom idemo pravo u zid jer je njegovo vreme proslo. i gde mu je Kroman? i onako imamo slab tim, jos ako ne pruza sansu nasem naj boljem igracu... kakvo je to ponasanje? vratite nam Koromana i Sasu Jankovica !!!!!

Zex

pre 15 godina

Ma da podsecate me na Partizan od pre 2-3 god dok se vi opasuljite uzimamo mi titule, nije to sto nemate rezultate neboli vas nego sto NEMATE VEZE u igri, KANTA STE

misa

pre 15 godina

za pocetak:
Bunjevcevic napolje
a onda:
Zemane nemas igrace za 4-3-3
igraj 4-4-2
GVOLMAN: Stamenkovic
ODBRANA:
Markovic
Gaj
NOVI STOPER (do tada Tomovic)
Bronovicki
SREDINA:
kastiljo (gde je covek uopste?!)
Milijas
Koroman (kakav god da je bez njega smo smesni)
Burzanovic
NAPAD:
Edgar
+KUPITI golgetera.

klupa:
Bajkovic
Ninkov
Tomovic
Kleo
kupiti ostatak klupe ili ubaciti Zvezdine klince...

Devic i ostalo Bunjevcevicevo drustvo NAPOLJE!

Delije budjenje. Sa minus 9 na startu ne osvaja se titula!!!

Zika

pre 15 godina

"Amerika već određeno vreme kuburi s budžeti. Japanska se berza ljulja kao mala lađa na uzburkanom okeanu. Nemačka privreda posrće zbog ovo njihovo ujedinjenje, a bogami gospođe i gospođo, ne cveta cveće ni u naše preduzeće"

nikola

pre 15 godina

Prema recima Toplice vidim da je najbolje da mi Delije sacekamo da se ovi novi igraci ukomponuju sa ovim najnovijim pojacanjima koja ce da nam stignu do kraja prelaznog roka. A posto su to igraci koji ce biti dovedeni u omladinski pogon( igraci 5-11god koje ce trenirati Sasa Jankovic) moracemo da sacekamo jedno 7-8 godina dok porastu i uigraju se, dok ce naravno on pricati o renoviranju stadiona prvi put posle ne znam koliko godina, kao da je on zasluzan za to, a ne firma "univerziada BG 2009" koja finansira. Ipak i ta dugo najvljivana trava je trebala da bude postavljena do 1.avgusta, a sada je 18.a ona i dalje stize... I prava pojacanja su rebala da dodju 1.nedelje jula a ne ovo... Sto je najgore vreme prolazi, a mi i dalje cekamo i na travu, i na igrace, i na igru, i na rezultate... Izgleda da Toplica hoce da nas navikne da cekamo i na trofeje. TOPLICE ODLAZI

stvorko

pre 15 godina

ma sve ce to zvezdica nadoknaditi na zvezdino prolece... a ovo o olimpijskim reprezentatvicima cak nemam snage ni da komentarisem...

Legalista

pre 15 godina

Predsednice, ne pravi se pobednicki mentalitet igraca zamenama teza i manipulacijama ljudima. Posto se odricete svojih uspesnih trenera i sampiona tesko ce vas tome nauciti neki koji nemaju to (radno)iskustvo i znanje.
Voditi sportsku organizaciju nije isto kao i voditi firmu koja je zasticena od zakona o monopolu i rezultati se ne izrazavaju u procentima.
Posto se Bunjevac ne mesa u svoj posao a Zlatko radi samo sa ljudima od poverenja? morate se podruditi da objasnite javnosti malo detaljnije sta se sve dogadja u Zvezdi posto vam to jos nije legalizovano kao dedovina.
Pozdrav iz Svilajnca.

нова_трава

pre 15 godina

Ма људи шта вам је. Коме су још битни резултати? Како вам није јасно. Циљ за ову сезону је успешно постављање и промовисање нове траве. Зар не видите да клуб напредује енормном брзином.

Dobrivoje

pre 15 godina

Pa sta se moglo ocekivati od trenera u cvetu mladosti, koji je popio ko zna koliko sut karti u klubovima iz Serie A, 10ak novih igraca za koje niko nikad nije cuo...
Pored svega nijedno novo (i kvalitetno) ime se nije pojavilo iz omladinske skole vec nekoliko sezona...
Jedini igrac koji vredi je Ognjen Koroman a on sedi na klupi...
Pa zar je to nacin na koji se vodi klub kakav je Zvezda!!??
Ne treba zuriti i prenagljivati sa odlukama, ali ako se ovako nastavi, i ako se Kipranima ne daju 3-4 komada i ne vezu 4-5 pobeda u domacoj ligi, ne udje u Ligu UEFA - DZABE STE KRECILI...
Prvo sut karta Bunjevcevicu, a onda i Zemanu!

sve manje vremena

pre 15 godina

samo vas gledamo i sladimo se dana kada cemo vas najuriti nadam se sto pre. Joj Zbunjo joj Toplice..............................

Joao

pre 15 godina

Kakvi sastanci,pojacanja ljudi pa nece trebati sastanci,stoper,zadnji vezni,plej i napadac pa da vidite rezultate.Dosta prodavanja magle i prezentovnja vase matematike da je polovina od 4 miliona 300000.Znamo mi matematiku bolje od vas nemoj da mislite da ste pametniji od nas navijaca koji stvarno volimo ZVEZDU ili radite kako treba ili odlazite,vremena imate sve manje 31 se priblizava.

Redskins

pre 15 godina

Ovo se zove "mlacenje prazne slame"
Koliko puta vec vidjena prica...ovo vredja i nasu inteligenciju i nasa osecanja prema klubu...Kao,zadovoljice se oni ako pobedimo Apoel i ovo gostovanje u Zrenjaninu...
AHA...malo sutra bre...
Pa posle sve iz pocetka,sve se prasta,pa samo jos ovaj put,pa sad ce oni,umorni su,teske noge,pa mnogo je skup taj igrac ( 800.000) ,vlazan vazduh,los teren,brojne povrede,rekonstrukcije na svim nivoima :),e da,ne prati nes fortuna hahah,pa iduce sezone...pa onda one tamo sezone...i taako...

alek89

pre 15 godina

ma daaaaaaaaaaaaaaj!!!
koliko puta smo culi ovakve price???
mene biste ubedili jedino ako ovoj ekipi dovedete bar 2-3 pojacanja koja bi mogla da povedu napred ovu ekipu!
ili da opet cekamo sledecu sezonu?

navijac

pre 15 godina

Tomislave, Zlatko, Bunjevac, Toplice odlazite i povedite vase penzionere, neznalice i neradnike na TV Pink i objasnite ima sta znaci poslovica: "... kako sejes tako i ..."
Vojvodina 2:0 CZ Prvi tim- Zeman
Ocekivan start vizionara Krampotica:
OFK 3:0 CZ Omladinci- Jovin, CZ Kadeti- Radmanovic 2:2 Vojvodina,
Radnicki Pirot 1:1 CZ Pioniri- Lescak. Uprava da se izvini svim navijacima, trenerima i igracima o koje se ogresila.

Dare

pre 15 godina

Samo ti stavljaj novu travu,da imamo lepsi prizor dok nas budu punili.Terajte onog Radivojevica(ono golman???)u B tim!!!!Propadosmo nacisto!!

Stari Cigan

pre 15 godina

U besparici koja vlada, odnosno nemogućnosti da se dovedu skupa i kvalitetna pojačanja, bezumno je imati "svjetski priznatog stručnjaka" (navodnici su namjerni). Okrenite se mladim talentima iz Srbije, za strance treba imati sreće i pogoditi pravog (jedino je Džajićev imitator Mamić takav slučaj "ubo" s Da Silvom, ostalo je tapija), nadam se da će Brazilac Kleo biti barem na malom tragu Dudua... Ostavite se plaćanja Zemana i sličnih...

Armija navijača morala bi pomoći klubu. Ne samo pljuvačina po upravi, nego i veća posjeta Marakani. Mala, ali vrijedna pomoć...

Pametno bi bilo i kvalitetne sponzore pronaći. Njih nikad dosta. Vjerujem da ima takvih.

I na kraju, ne očekivati prekonoćno pretvaranje današnje Zvezde u kvalitet koji je nekada bila. Ime će trajati za vječnost, kao i vječni rezultati iz 91e... a ponovna evropska Zvezda će stići, polako, samo strpljenja (ako treba i deset i više godina...)

Somi

pre 15 godina

Bolje da hitno dovedete 3-4 postena igraca, a ne da jedan po jedan sedite, ispijate kafe i medjusobno svaljujete odgovornost za ovu bruku!!!

skraćenica JLZ

pre 15 godina

Ma samo vi instalirajte grejače na glavnom terenu (to ima do danas već jedno 1586 klubova na svetu) i postavite veštačku travu na pomoćnim terenima (nju imaju već jedno 1869457867 klubova na svetu, uključujući Partizan koji takve terene u svom sportskom centru ima već jedno 7 godina!), tačno će da vam svane u klubu nakon toga. Kad bi se zezali.

Zika

pre 15 godina

"Amerika već određeno vreme kuburi s budžeti. Japanska se berza ljulja kao mala lađa na uzburkanom okeanu. Nemačka privreda posrće zbog ovo njihovo ujedinjenje, a bogami gospođe i gospođo, ne cveta cveće ni u naše preduzeće"

skraćenica JLZ

pre 15 godina

Ma samo vi instalirajte grejače na glavnom terenu (to ima do danas već jedno 1586 klubova na svetu) i postavite veštačku travu na pomoćnim terenima (nju imaju već jedno 1869457867 klubova na svetu, uključujući Partizan koji takve terene u svom sportskom centru ima već jedno 7 godina!), tačno će da vam svane u klubu nakon toga. Kad bi se zezali.

navijac

pre 15 godina

Tomislave, Zlatko, Bunjevac, Toplice odlazite i povedite vase penzionere, neznalice i neradnike na TV Pink i objasnite ima sta znaci poslovica: "... kako sejes tako i ..."
Vojvodina 2:0 CZ Prvi tim- Zeman
Ocekivan start vizionara Krampotica:
OFK 3:0 CZ Omladinci- Jovin, CZ Kadeti- Radmanovic 2:2 Vojvodina,
Radnicki Pirot 1:1 CZ Pioniri- Lescak. Uprava da se izvini svim navijacima, trenerima i igracima o koje se ogresila.

Dare

pre 15 godina

Samo ti stavljaj novu travu,da imamo lepsi prizor dok nas budu punili.Terajte onog Radivojevica(ono golman???)u B tim!!!!Propadosmo nacisto!!

alek89

pre 15 godina

ma daaaaaaaaaaaaaaj!!!
koliko puta smo culi ovakve price???
mene biste ubedili jedino ako ovoj ekipi dovedete bar 2-3 pojacanja koja bi mogla da povedu napred ovu ekipu!
ili da opet cekamo sledecu sezonu?

Bila jednom jedna zvezda u SFRJ

pre 15 godina

Kad neko kaze da je CZ veliki organizovani klub, ja se ospem po celom telu.Partizan je za lazni srpski brend AVANGARDA. Sve sto je pozitivno u nasem fudbalu to je najpre poteklo iz Partizana, nikada iz CZ. Mi smo prvi igrali finale Evrope, davne 1966 god, protiv slavnog Reala. Izgubili smo, ali smo igrali a ne branili se i brukali na terenu. Izgubili smo, nismo dobili na lutriji kao CZ (svi se slazu da su penali lutrija). Posle naseg finala UEFA nije menjala pravila kao posle zvezdinog finala, jer je tada vec bilo jasno da su slabi timovi (ni prvih pedeset u Evropi po kvalitetu) poceli osvajati prva mesta, pre toga Steaua)postajali prvaci. Uvedena Liga sampiona, ponovo Partizan prvi kod nas usao u ligu, prvi doveli strane igrace, prvi doveli stranog trenera (tada su se u Nemackoj objavljivali rezultati Partizana na TV i novinama), prvi izgradili sportski centar, oduvek omladinska skola najbolja na Balkanu, imali bi najlepsi i najbolji stadion da u vlasti u Beogradu jos uvek ne veruju da je CZ srpski brend, i jos mnogo, mnogo toga. Sve to nabrojano onda CZ kopira od Partizana, ali u drustvu u kojem se ne cene prave vrednosti, slabe kopije se vise vrednuju od vrednih originala (ka0 kad bi neko napravio kopiju Mona Lize i rekao da je to bolje od originala, a to moze samo kod nas, to samo moze CZ). Nadam se da cete ovo objaviti iako je CZ spomenuta u negativnom kontekstu.

misa

pre 15 godina

za pocetak:
Bunjevcevic napolje
a onda:
Zemane nemas igrace za 4-3-3
igraj 4-4-2
GVOLMAN: Stamenkovic
ODBRANA:
Markovic
Gaj
NOVI STOPER (do tada Tomovic)
Bronovicki
SREDINA:
kastiljo (gde je covek uopste?!)
Milijas
Koroman (kakav god da je bez njega smo smesni)
Burzanovic
NAPAD:
Edgar
+KUPITI golgetera.

klupa:
Bajkovic
Ninkov
Tomovic
Kleo
kupiti ostatak klupe ili ubaciti Zvezdine klince...

Devic i ostalo Bunjevcevicevo drustvo NAPOLJE!

Delije budjenje. Sa minus 9 na startu ne osvaja se titula!!!

Stari Cigan

pre 15 godina

U besparici koja vlada, odnosno nemogućnosti da se dovedu skupa i kvalitetna pojačanja, bezumno je imati "svjetski priznatog stručnjaka" (navodnici su namjerni). Okrenite se mladim talentima iz Srbije, za strance treba imati sreće i pogoditi pravog (jedino je Džajićev imitator Mamić takav slučaj "ubo" s Da Silvom, ostalo je tapija), nadam se da će Brazilac Kleo biti barem na malom tragu Dudua... Ostavite se plaćanja Zemana i sličnih...

Armija navijača morala bi pomoći klubu. Ne samo pljuvačina po upravi, nego i veća posjeta Marakani. Mala, ali vrijedna pomoć...

Pametno bi bilo i kvalitetne sponzore pronaći. Njih nikad dosta. Vjerujem da ima takvih.

I na kraju, ne očekivati prekonoćno pretvaranje današnje Zvezde u kvalitet koji je nekada bila. Ime će trajati za vječnost, kao i vječni rezultati iz 91e... a ponovna evropska Zvezda će stići, polako, samo strpljenja (ako treba i deset i više godina...)

sa lica mesta

pre 15 godina

Uprava crvene zvezde je upravo izdala saopstenje u kojem je optuzila selektora nase reprezentacije Miroslava Djukica za sebicluk i samovolju.Kako se navodi u saopstenju ljudi iz zvezde su ogorceni na Djukice zato sto u trenutku kada zvezda vodi zestoku borbu sa evropskim velikanom sa Kipra nije odveo sa sobom na olimpijadu zvezdine vedete Ninkova i Bogdanovica nego ih je uvalio Zemanu pred ove odlucujuce duele. Iz uprave zvezde kazu da je Djukic ovim postupkom dokazao da nista ne cini kako bi pomogao klubu za koji navija od malih nogu. Celnici zvezde su se osvrnuli i na cinjenicu da se zbog neuspeha reprezentacije u ekipu prebrzo vratio i Nenad Tomovic i tako sefu strucnog staba Zemanu doneo nove probleme.

tesoti

pre 15 godina

Cini mi se da smo kako bi to rekle komsije u zescoj banani.
Uprava potpuno dezorjentisana, svakog dana u novinama najavljuju bombe a dolaze Subasici, Devici, Jakovici, Kleo i slicni. Zeman ni na nebu ni na zemlji, covek ko pao sa Marsa, tempirao ocito formu negde za novembar, kad ispadnemo iz evro takmicenja i kad napravimo minus 10 u odnosu na grobare i vojvodinu. Coveku niko izgleda nije objasnio da ovo nije kalco, a i da jeste on se u dosadasnjoj karijeri nije borio za titulu, nikad, jednostavno novo mu je sve ovo. Sto se igrackog kadra tice, dovoljno je reci da su kukali kako na pripramama trce 10 km, rekreativci sa ne mnogo znanja ipak evo kako ih ja vidim:



Radivojevic- los golman, sklon kiksevima i nepotrebnim istrcavanjima, ipak Zemanu je on prva opcija
Stamenkovic- siguran i pouzdan, ima kvalitet za Zvezdu
Bajkovic- neozbiljan golman za klub kakav smo mi

Markovic- za sada ni bleda senka onog nekadasnjeg igraca , ali mislim da mu treba dati sansu jer se fudbal ne zaboravlja kao ni voznja biciklom
Ninkov- bek sa uzasno losim defanzinim karakteristikama, sklon kiksevima i nepotrebnim izletanjima, precenjen, nema kvalitet za Zvezdu
Bronovicki- jos uvek nije igrama u Zvezdi opravdao status poljskog reprezentativca, delom i zato sto mu nije pruzena prava sansa, moze da bude odlicno resenje
Mijajlovic- Mogao bi da bude solidan igrac da nema bubice u glavi, na zalost ima ih
Gaj- nas najbolji defanzivni igrac, uprkost sporosti i kiksevima boljeg nemamo, ima srce kao Afrika
Tomovic- za sada nista specijalno, kazu da je najbrzi na pripremama sto je dobro zbog Gajeve sporosti, cini mi se da tanko igra glavom i da nije snazan u duelu, ipak mlad je i u ovoj konkurenciji najmanje los
Jakovic- sta reci o igracu koji je rekao da su mu ovo prve pripreme u zivotu, neozbiljan fudbaler za Zvezdu i nedovoljno kvalitetan
Devic- kiksara, bar po utakmicama do sada, izgleda da nije cudo sto prosle sezone nije bio standardan u jednom Belanensesu ili gde vec, kao i Jakovic sramota je sto nosi Zvezdin dres

Milijas- na zalost najbolji nas vezni igrac, odlican sut i zavidna tehnika, ali uzasno spora resenja i davljenje lopte su odlike njegove igre
Burzanovic- najveci potencijal u Zvezdi, naravno da nije Savicevic, ali ni Zvezda nije sto je bila, tako da nam je Burzo najbolji tehnicar u ekipi, ima osecaj za gol i zna da ga da, ipak mora vise da ucestvuje u igri i da bude bezobrazniji
Bogdanovic- ocajno los fudbaler, iako je Kraljevcanin nemam ni jednu rec hvale za njega kao igraca, cini mi se da ne zna gde se nalazi na terenu
Vukobratovic- prosecan igrac, dovoljno je reci da je bio rerzerva u Vojvodini, jedini kvalitet bio mu je taj sto ne kosta nista
Nikolic- ista prica kao i Vukobratovic, nema kvalitet za Zvezdu
Blazic- simpaticni debeljuca koji je cesto neprimetan i inertan na terenu, nema kvalitet za Zvezdu a cini mi se ni dovoljno kondicije za bilo koju msl ekipu
Trajkovic- mislim da je rec o nekada odlicnom igracu koga je ubilo potcenjivanje u Zvezdi i to sto mu nije data sansa, trenutno prosecan igrac koji je ipak bolji od vukobratovica, blazica,nikolica,bogdanovica i koji po mom skromnom misljenju ako mu se da sansa moze ponovo da igra na zavidnom nivou
Maksimovic- previse fizicki slab za profesionalni fudbal

Koroman -najbolji nas igrac, brz, agilan, zna da da gol, trudi se maksimalno na terenu, tacno je da ponekad preteruje u soliranju i da ima bubice u glavi ali ipak boljeg nemamo
Subasic- po do sada prikazanom zreo za povratak u Azerbejdzan, malo ucestvuje u igri, deluje osutno i zbunjeno, nema kvalitet za Zvezdu
Trickovski-- ima brzinu ali mu je realizacija izgleda slabija, ipak mozda je to posledica nesigurnosti zbog statusa u timu, svakako da zasluzuje priliku
Some- brz i snazan, pozitivno bezobrazan, mislim da ce biti nesto od njega, ipak cini mi se da nije prva opcija kod ZZ
Edgar--nista specijalno i pored gola na Kipru, trci u istom ritmu, ne menja pravac , igra prilicno ziheraski, bez rizika, solidan u skoku, dribling slab
Perovic- mislim da decko ima potencijala da bude dobar spic, treba mu dati sansu
Kleo-- nisma ga gledao nijednom ali ne ocekujem nista od njega, treca portugalska liga? pa mislim sto je mnogo mnogo je....

Delija Tokyo

pre 15 godina

Toplice ocigledno da nisi za eo mesto.Ekipu saradnika koje si izabrao katastrofa. Sportski direktor Bunjevcevic takodje. Zar nije mogao da se nadje bolji sportski direktor koji nesto zna. Dovedeni igraci za koje niko nije cuo i ne bi nasli mesta ni u Javoru, Jagodini i sl. Subasic reprezentativac Azerbajdzana. Smesno. Rekli ste da ste za prelazni rok odvojili 3 mil evra i da ste do sada potroslili polovinu. Sto niste razgovarali o pozajmici igraca koji su bili u Zvezdi aproslu sezonu nisu igrali. Golman Stojkovic, Zigic,Bisevac itd.Pratim Zvezdu vise od 40 godina sa Zvezdom propuutovao celu Evropu do Tokija i tvrdim da nikada u istoriji Zvezda nije imala losiji tim.Uvek je imala minimum 5 igraca iz svog omladinskog pogona. Ovde je 70% igraca preskocilo osnovnu skolu

Jedan je Ilic Kapiten!!!

pre 15 godina

Jad I beda u ljutice bogdana...bez imalo mrznje kao navijac Partizana mogu da kazem da smo po organizaciji kluba za svetlosnu godinu ispred komsija.I ne samo to,nego kod nas vlada zdrava atmosfera.Ne bih da ulazim u pojedinacni kvalitet igraca al kao tim smo trenutno Mancester za zvezdu.E sad treba dokazati to na terenu I ne dati im da se izvuku iz blata.Partizan je taj koji drzi zvezdu u zivotu sve ove godine umesto da je dokusuri.Evidentno je da igraci imaju neki kompleks kad dodje do medjusobnog duela.Zato ove godine Partizane a I ostali klubovi iskoristite najgori period zvezde u poslednjih 20god I dovedite je u poziciju da se bori za opstanak,kao nekad KK zvezda.Ovo je zelja a sta ce biti u stvarnosti ce da vidimo.Trenutno u zvezdi je realnost da su se pogubili svi konci.Dovedena je hrpa neatraktivnih pojacanja koja jedva da imaju kvalitet za prvu ligu a kamoli za zvezdu.Zalosno je sto se navijaci kunu u koromana,a on je veliki crv zajedno s milijasem,mijailovicem koji truju klub.Dajte ljudi molim vas,ne moze niko da mi kaze da su molina I salas slabiji igraci od ovih velikih pojacanja.zna se zasto su otisli.zato sto nase srpske zvezdice kolo vode u svlacionici I toliko su ljubomorni na strance da mogu samo da zamislim koje je to sprdanje bilo.jestrovic lupio barkosu samar.ona buzga jestrovic je bio uz koromaba vodja parada.joooj srbijo I fudbale uzas!toga u partizanu nema toliko.jer se postuje kvalitet.aj uzdravlje braco srbi

нова_трава

pre 15 godina

Ма људи шта вам је. Коме су још битни резултати? Како вам није јасно. Циљ за ову сезону је успешно постављање и промовисање нове траве. Зар не видите да клуб напредује енормном брзином.

Somi

pre 15 godina

Bolje da hitno dovedete 3-4 postena igraca, a ne da jedan po jedan sedite, ispijate kafe i medjusobno svaljujete odgovornost za ovu bruku!!!

KG-008

pre 15 godina

Čist bezobrazluk i prodavanje magle rukovodećih ljudi u Zvezdi.Toplice, doveli ste anonimuse i zahtevate od njih da pobedjuju.SRAMOTA.Najgora ste uprava u istoriji C,Zvezde.Vaša nesposobnost da vodite klub i da dovedete normalne igrače, makar prosečne je toliko vidna da je glupo trošiti reči.Apelujem na sve delije da ne pljuju po igračima.Sve su to dobri ljudi a to što nemaju kvalitet ni za srpsku ligu a igraju u Zvezdi nisu krivi oni nego oni koji samo žele da zarade na njima.Dakle Toplica i banda.
p.s.
Ja nemam pojma da igram fudbal ali kad bi samo jednom obukao Zvezdin dres skočila bi mi cena 20 puta.Eto odakle oni u Zvezdi.Razmišljate o tome.

Smeshno:)

pre 15 godina

Mislim da treba svi da sednete i popusite svu travu koju ste zasadili, mozda vam se tako razbistri mozak:) Jadna je zemlja sa ovakvim VICEsampionom!!

EvilCore

pre 15 godina

.... i odsustvo olimpijskih reprezentativaca

HAHAHAAHAHAHAHAHAHA!!!
Kako me ove komsinice sa njihovim izjavama uvek slatko nasmeju...hahahaha

nikola

pre 15 godina

Prema recima Toplice vidim da je najbolje da mi Delije sacekamo da se ovi novi igraci ukomponuju sa ovim najnovijim pojacanjima koja ce da nam stignu do kraja prelaznog roka. A posto su to igraci koji ce biti dovedeni u omladinski pogon( igraci 5-11god koje ce trenirati Sasa Jankovic) moracemo da sacekamo jedno 7-8 godina dok porastu i uigraju se, dok ce naravno on pricati o renoviranju stadiona prvi put posle ne znam koliko godina, kao da je on zasluzan za to, a ne firma "univerziada BG 2009" koja finansira. Ipak i ta dugo najvljivana trava je trebala da bude postavljena do 1.avgusta, a sada je 18.a ona i dalje stize... I prava pojacanja su rebala da dodju 1.nedelje jula a ne ovo... Sto je najgore vreme prolazi, a mi i dalje cekamo i na travu, i na igrace, i na igru, i na rezultate... Izgleda da Toplica hoce da nas navikne da cekamo i na trofeje. TOPLICE ODLAZI

Taka

pre 15 godina

Da prevedem, za one koji nisu bas razumeli.

SPASOJEVIC: blabla, bla, blablabla, blabla, bla, blablabla,blabla,bla. Blabla, bla, blabla, blabla bla,blabla,bla

Zatim sledi dugi aplauz svih prisutnih na sastanku.

excentric pfc

pre 15 godina

Nove epizode Leteceg cirkusa Toplice Spasojevica:

"Zvezda pokrece skolu fudbala"
"Zvezda stavlja travicu u rupicu"
"Koroman zakazao konferenciju za novinare"
"Keba podrzao Zemana"

nastavice se...

ZVEZDASICA

pre 15 godina

BILA JEDNOM JEDNA ZVEZDA U SFRJ Evo jos jednog tesko iskompeksiranog grobara!!!!! Za promenu!!!! Decko da ti objasni jedna devojka nesto,dobro otvori oci,citaj na glas i pretvori se u usi!!!!!! JEDNA JE STVAR ucestvovati,a NESTO SASVIM DRUGO je to isto OSVOJITI!!!!!!! Htela sam reci,da ste vi te davne 60 i neke bili samo ucesnik finala i po obicaju GUBITNICI kazem GUUUBIIITNICIIIII!!!!! A nesto sasvim drugo sto vi grobari nemate pojima ,je kada tako nesto i OSVOJIS,kada budes SAMPION EVROPE I SVETA!!!! Da,da dobro si procitao,samo bi bilo jako lepo da vec jednom to i utuvite u te vase glave!!!!! Pa taman da smo to osvojili kako ti kazes na lutriji,penalima,alooo mi smo OSVOJILIIII!!!! E bas isto tako kao sto je na lutriji tvoj PENALTIZAN osvojio titulu,zar ne?????? Kazes vlasti u BG smatraju da je zvezda srpski brend? Pa to smatra svaki normalan covek u ovoj nasoj drzavi sem vas grobara,a to vas i boli!!!!! Onda opet kazes vi ste prvi igrali ligu sapiona? A da se nije mozda viorila i musema sa peharom? E pa vidis kod vas musema,a kod nas taj pehar u muzeju!!!!! I jos ces reci da zvezda kopira partizan? Ne daj DVA BOZETA!!!!!!! Pa dal si normalan? Kako da vas kopiramo? Da nam se oduzme nekoliko titula,nekoliko kupova,duplih kruna pa da budemo JADNI I BEDNI kao vi? Da ne osvojimo duplu krunu 10 godina,da vas ne pobedimo 7-8 godina? Ili da nam oduzmu SVETSKU I EVROPSKU TITULU? Pi,pi,pi daleko bilo vas kopirati!!!!!! Za vase dobro,izlecite te komplekse,pa pokusajte vi da kopirate svetinju SRPSKOG fudbala,pokusajte vi da kopirate nas najveci i najtrofejniji klub,jer svi pametni u svetu kopiraju NAJBOLJE,NAJVECE!!!!!! Alo ljudi,ma koliko vas bolelo morate nauciti da zivite sa tim,da zivite da ste jako,jako mali za jednu crvenu zvezdu i da ce te uvek biti samo nasa bleda senka!! Jer sve ono u cemu vi ucestvujete ZVEZDA TO I OSVOJI e to je razlika izmedju malih i velikih klubova!!!!!! MOLIM i jos jednom MOLIM B92 da objavi ovaj komentar!!!!!

Joao

pre 15 godina

Kakvi sastanci,pojacanja ljudi pa nece trebati sastanci,stoper,zadnji vezni,plej i napadac pa da vidite rezultate.Dosta prodavanja magle i prezentovnja vase matematike da je polovina od 4 miliona 300000.Znamo mi matematiku bolje od vas nemoj da mislite da ste pametniji od nas navijaca koji stvarno volimo ZVEZDU ili radite kako treba ili odlazite,vremena imate sve manje 31 se priblizava.

stvorko

pre 15 godina

ma sve ce to zvezdica nadoknaditi na zvezdino prolece... a ovo o olimpijskim reprezentatvicima cak nemam snage ni da komentarisem...

Dobrivoje

pre 15 godina

Pa sta se moglo ocekivati od trenera u cvetu mladosti, koji je popio ko zna koliko sut karti u klubovima iz Serie A, 10ak novih igraca za koje niko nikad nije cuo...
Pored svega nijedno novo (i kvalitetno) ime se nije pojavilo iz omladinske skole vec nekoliko sezona...
Jedini igrac koji vredi je Ognjen Koroman a on sedi na klupi...
Pa zar je to nacin na koji se vodi klub kakav je Zvezda!!??
Ne treba zuriti i prenagljivati sa odlukama, ali ako se ovako nastavi, i ako se Kipranima ne daju 3-4 komada i ne vezu 4-5 pobeda u domacoj ligi, ne udje u Ligu UEFA - DZABE STE KRECILI...
Prvo sut karta Bunjevcevicu, a onda i Zemanu!

Ratar

pre 15 godina

A da zasadite psenicu, pa ceo tim na njivu. To bi im bolje islo. A posle strucni tim moze od tog brasna da nam pravi palacinke. Evo ja donosim Eurokrem i plazmu :)

Redskins

pre 15 godina

Ovo se zove "mlacenje prazne slame"
Koliko puta vec vidjena prica...ovo vredja i nasu inteligenciju i nasa osecanja prema klubu...Kao,zadovoljice se oni ako pobedimo Apoel i ovo gostovanje u Zrenjaninu...
AHA...malo sutra bre...
Pa posle sve iz pocetka,sve se prasta,pa samo jos ovaj put,pa sad ce oni,umorni su,teske noge,pa mnogo je skup taj igrac ( 800.000) ,vlazan vazduh,los teren,brojne povrede,rekonstrukcije na svim nivoima :),e da,ne prati nes fortuna hahah,pa iduce sezone...pa onda one tamo sezone...i taako...

Pinturichio

pre 15 godina

Vec sutra ce poceti postavljenje vestacke trave?????Pa zar to nije trebalo da bude zavrseno do 5 avgusta najkasnije. Toplice ti svakih 7 dana nesto obecavas, gde su ti igraci koje dovodis, gde su te bombe??? Napolje iz Zvezde, ne samo ti, nego svi, dosta mi je vise onih penzionera sto samo dizu ruke na celu sa Milom Tomicem.
Koliko ste ozbiljni u vodjenju kluba govori podatak da vam se Kastiljo jos nije pojavio, covek izvodi sl.udarce, ide na pripreme sa pola Evrope, samo mu Beograd daleko. Nadam se da sever ovo nece jos mnogo da trpi.
Ajmo Jugovicu, ja mislim da si ti na redu.

mihailo

pre 15 godina

Pa da li ovo treba da znaci da ove godine treba da navijamo za novu travu ili grejace.Lopovi napolje svako od vas hoce da zaradi tako sto ima po 3-4 svoja igraca.

delija do smrti

pre 15 godina

Ma onaj Molina sto je presao u Santos je carobnjak za sve ove igrace koji sad igraju...a oni ga prodali...i gde su te pare!?Nema Moline,a nema ni love!Ha ha ha...auuu...

petar

pre 15 godina

Zasto ovaj Savija i ostale "vodje" ne rasture ovu palafurdiju?!
Ako neko moze,to su oni. Organizuj i srusi.
E sad...sto i njih neko placa to je vec nesto drugo...
Jel tako Toplice druze?

Vlada124

pre 15 godina

Sad je kasno za sastanke! Da ne izlaze iz kancelarije u naredna 2 meseca ne vredi nista!!! Kupili su 11 shkart igraca i sa njima hoce Evropu i duplu krunu!? NE MOZE! "Od jeftinog mesa ni corba ne valja"

petar

pre 15 godina

Toplica je vec uradio dobar posao za Miska. Spustio je cenu Zvezdi koliko se moze. Sada sledi donosenje zakona koji ce omoguciti privatizaciju klubova i Zvezda ce postati deo Miskove imperije. Tako ce Misko zaraditi par stotina miliona evra(setimo se samo nekoliko hektara gradjevinskog zemljista oko stadiona koje je pominjao Jugovic), a da prstom nije maknuo... Lepo, nema sta...

mizzuno

pre 15 godina

a sta vam vredi sastanciti iz dana u dan, razgovarati medju sobom. dovedite par pravih pojacanja i to je to. najveci razlog losih rezultata su vam nedovoljno kvalitetni igraci i to svako vidi i svako normalan zna.

Legalista

pre 15 godina

Predsednice, ne pravi se pobednicki mentalitet igraca zamenama teza i manipulacijama ljudima. Posto se odricete svojih uspesnih trenera i sampiona tesko ce vas tome nauciti neki koji nemaju to (radno)iskustvo i znanje.
Voditi sportsku organizaciju nije isto kao i voditi firmu koja je zasticena od zakona o monopolu i rezultati se ne izrazavaju u procentima.
Posto se Bunjevac ne mesa u svoj posao a Zlatko radi samo sa ljudima od poverenja? morate se podruditi da objasnite javnosti malo detaljnije sta se sve dogadja u Zvezdi posto vam to jos nije legalizovano kao dedovina.
Pozdrav iz Svilajnca.

grobari crna gora GACEVIC

pre 15 godina

@misa
to tim za (cuvenu)sledecu sezonu?

pa dje ce covek da ocera 10 igraca sto je doveo?
SAMPIONSKI TIM PRVENSTA SRBIJE:
GK Bozovic M
RB Stevanovic
CB Djordjevic
CB Sikimic
LB Obradovic
DMF Juca
LMF Tosic
RMF Bogunovic
AMF Moreira
SS Paunovic
CF Diarra
Klupa:
Bozovic 2,Knezevic,Lazevski,Jovanovic,Fejsa,Petrovic,Maletic,Lazic,Zaim,Ljaic,Cadikovski,Marinkovic...

Pedja

pre 15 godina

Toplica ce da odrzi predavanje Zemanu,na temu KAKO SADITI TRAVU CELO LETO,a Zeman ce posle toga da mu kaze OK,IDI KUPI MI 3 PAKLE MARLBORA. E onda ce Bunjevcevic da predlozi i dovede jos neku BOMBU,i odosmo u 3 p m ...

stevan

pre 15 godina

Dosta bre vise od tog pretsednika ‘ Stalno ponavlja kako ce biti nova trava i vestacka trava na pomoicnom terenu !?
To znaci po njegovom da ce tim "leteti" po novoj travi. Zivi bili pa videli. Ja milim da nista ne valja unutar kluba. Koliko imaju vec sastanaka, a nista se ne dogadja, samo da ce biti nova trava. Kad smo vec kod stadiona, sta je sa preimenovanjem stadion u Rajko Mitic ? Verovatno namerno zataskavaju, da bi palo u zaborav !?

UROSH

pre 15 godina

E toplice da li ti idesh uopste na stadion, trava je vec postavljena i ne treba tek sutra da se postavlja.
Svi se izgleda igraju gluvih telefona,kao da niko sa nikim ne prica na marakani, neka vam je na chast.

bice opet jaka zvezda

pre 15 godina

@ bila jednom jedna zvezda u SFRJ

Preterujes. Komentarom samo dokazujes strasan kompleks. Ako je neko u istoriji bitisanja dva kluba dugoj 63 godine bolji u svim parametrima smesno je govoriti kao ti. Sem Teleoptika sve drugo je truba. I ako ste vec takve face srusite onu livadu bez lada i napravite iole pristojan stadion da ljudi iz prvih sest redova ne gledaju utakmicu kroz resetke.

Valjda cemo proci

pre 15 godina

Oni navijaci Zvezde koji su pljuvali Koromana i pisali ovde kako ga treba oterati iz kluba, ako vam derbi u kupu prosle sezone nije bio dovoljan pokazatelj kakav je nas tim bez njega nadam se da vam je to pokazala poslednja utakmica sa Vojvodinom.
Budimo spremni za jos jednu bruku nase uprave, Predrag Pavlovic za koga je Toplica Spasojevic juce tvrdio da jesve dogovoreno i da sigurno dolazi popisuje sutra za holandski NEC.
Najgore mi je sto sam ja ocekivao da ce nova uprava stvarno zaustaviti visegodisnje propadanje kluba a oni su gori od prethodnih. Neko je ovde pomenuo bojkot svih ITM proizvoda. Mislim da je to dobra ideja, treba pozvati navijace na tu akciju, udariti ih gde najvise boli, po dzepu!

stecky

pre 15 godina

ljudi jel vi vidite koliko toplica i bunja lazu? te dva pojacanja u vezi , te extra pojacenje u ponedeljak, te 15 fudbalera koje su pomenuli a nisu doveli. crni dane a crna sudbino, dokle vise da se ske*avamo armijo navijaca, mafija vlada fudbalom a u zvezdi teraju sponzore. da li neko zna koliko su placena sva ta bajna pojacanja? jedno 100 000 jevra. tragikomicno

Ogi kapiten!

pre 15 godina

Nemojte da mi pricate protiv Koromana da ne dobijete po nosu! Ogi je Bog,ima srce kao planina! I dosta vise sa kuknjavom,nego navijaci da ucine nesto za Zvezdu! Svi na sever protiv Kipra,pa da kazemo sta mislimo o rukovodstvu i prodavanju magle.

DejanST_Paris

pre 15 godina

e pa neka !!! zvezdas sam, ali mi je bas drago. nisu trebali sutnuti Jankovica. Jankovic je doneo toliku svezinu u igri da nisu smeli da mu daju otkaz. kako jedan Zeman moze znati sta je bolje za zvezdu nego Jankovic koji je cini mi se 13 godina bio u klubu. sad da su pametni i da kazu "gospodine Jankovic, izvinjavamo se, dali bi hteli da se vratite" i da mole boga da se vrati ako misle da osvoje neki trofer ove sezone. sa zemanom idemo pravo u zid jer je njegovo vreme proslo. i gde mu je Kroman? i onako imamo slab tim, jos ako ne pruza sansu nasem naj boljem igracu... kakvo je to ponasanje? vratite nam Koromana i Sasu Jankovica !!!!!

sve manje vremena

pre 15 godina

samo vas gledamo i sladimo se dana kada cemo vas najuriti nadam se sto pre. Joj Zbunjo joj Toplice..............................

Ostrasceni

pre 15 godina

Razvoj prvog tima se ne moze odvojiti od sistematskog unistavanja podmladka da bi se dobilo opravdanje za kupovinu stranaca (ugradnju spekulanata u njihove ugovore). Tomislav Milicevic je najbolji primer i ocigledno je da samozvana "legenda" sistematicno rastura skolu i podmece kolegama trenerima do otkaza. Tomislav ima 68 godina i nikakvu odgovornost u klubu osim sto lobirajuci za licne interese manipulise igracima u skoli fudbala i veteranima Zvezde. Ovaj haos u Zvezdi je instrumentalizovan sa Zlatkom i Bunjevcem pa ce biti zanimljivo videti da li ce Tomislavu neki kancelarijski doktor fudbala (Jankovic)preuzeti tapiju da svojata sve igrace koji uspeju u Zvezdi. Penzioneri u Omladinskoj skoli nece doziveti da naprave igraca za prvi tim a ni normalan strani igrac nece dozvoliti da bude uvucen u "srpsku kombinaciju" pa makar mu trener bio Zeman. Uostalom Vojvodina u svom strucnom stabu ima trenere i igrace iz svoje skole dok Zvezda svoje uspesne trenere koji su ove pobedjivali otpusta.

....fcrs...

pre 15 godina

U nedelju kao po...an vratih se iz Novog Sada. Od nekadasnjeg giganta ostalo ime i armija navijaca kakvu ima retko ko. A na terenu.... Ocaj, cemer i jad. Gledam onog Zemana, mislim da je tek sad svestan gde je dosao. Znam da je covek lepo trazio pojacanja a uprava ga ne j.. 2%. Doveli mu gomilu drva, a on sad treba da napravi igraca i pritom osvaja trofeje. U staroj Jugoslaviji ovakvi ne bi imali mesta u Graficaru. Losi igraci a nevaspitani stravicno. Pogledajte samo Ninkova, pa da nije igrac od nekog "biznismena" ne bi prisao marakani, mozda bi pre podne radio u nekom rudniku u Ukrajini a posle isao na trening. Ali u Zvezdi lepo zive, voze dobra kola, menjaju one sponzorusice sto posle dva koktela ne znaju gde je levo i boli ih uvo za ljude koji putuju po celu noc na gostovanje, sto su tu uvek, sto bi umrli za dres koji nose.
U redu je prica nova trava, na zimu semafor, novi tereni i slicno, ali daj bre nekog ko zna da sutne, odigra pas, da gol...
A mene je neko kao klinca toliko "inficirao' da bez obzira na sve ja i dalje kazem
ZVEZDA JE ZIVOT OSTALO SU SITNICE

milos

pre 15 godina

ljudi moji,pa ovo je neverovatno,''hitan satanak sa igracima''....da nije smesno bilo bi tuzno,taj hitan satanak trebalo bi da odrze sami sa sobom a posle tog sastanka lepo da pokupe svoje stvari i da napuste zvezdu...pa ovo sto su oni doveli u klub ne bi moglo igrati ni u drugoligaskim klubovima,ali zato nam je ,,ostalo jos pola para za pojacanja''rece toplica i ostade ziv (da li ce to jos dugo biti zavisi ce od nas navijaca,za koje licno mislim da je krajnje vreme da uzmu motku u ruke)jedino je zaboravio (da li namerno ili slucajno) da nam kaze gde su pare od igraca koji su prodati za vreme ovok prelaznog roka (novac nije mali jer je prodato sve sto je valjalo)...hteo bih jos da kazem da povlacim sve ruzno sto sam ikada ovde napisao o marku miskovicu,radi se (ispostavilo se) o coveku koji vise voli crvenu zvezdu nego svi zajedno sada u njoj...prema tome gospodo navijaci,ja mislim da su nas razne toplice,dragani,gorani pravili budalama i da je krajnje vreme da se uzme (gore pomenuta)motka i sve ovo rastera a moj licni predlog za novog predsednika kluba je svakako marko miskovic...pozdrav

realan

pre 15 godina

komentar 92
(ZVEZDASICA, 18. avgust 2008 23:25)
Ovo je na zalost odlika vecine zvezdasa "zivot u proslosti".Pametan covek zivi u sadasnjosti i planira buducnost.U proslosti zive ljudi kojima je losa sadasnjost a neizvesna buducnost.Ja sam realan zvezdas koga interesuje samo sadasnjost.

Alkoholix

pre 15 godina

Evo da pokusam da dam jedan konstruktivan predlog ako je to uopste moguce.

Ajde svi lepo da idemo na tekme negde do 15. septembra i da im dajemo pare pa sta god da ovi nasi urade. Posle toga ako se nista ne promeni, a tu mislim na prava pojacanja do kraja prelaznog roka, poboljsanje kvaliteta igre, rezultati, vidljive promene na bolje itd, da idemo na potpuni bojkot i blokadu celog stadiona da neko slucajno ne udje na stadion ili ne daj Boze kupi kartu.

E pa da onda vidimo kako je to kad se igra bez 12-og igraca. Zatim posle jedno 15-ak dana ako ih i to ne opameti, zna se. Batina je iz raja izasla. Taman ce da bude 1. oktobar i necemo previse da se znojimo dok ih budemo jurili.

Prema tome slobodno me ispljujte i izvredjajte, ali mislim da se kod naseg naroda jedino tako moze prizvati pamet. Ova sezona je i tako pukla ako se ne dese neki hitni hururski rezovi i ne da transfuzija. A za to je vreme jako kratko. Svega jos koji dan, mislim 10-ak.

Pamet u glavu jer ako ovako nastavite, tuzicu Vas medjunarodnom sudu pravde u Strazburu za nanetu dusevnu bol. Pa vidite sta cete. Danas sve nakaradno prolazi pa ce mozda i ovo.

Mailman

pre 15 godina

Gde vam je Koroman!!!!!!!! Najbolji igrac prosle sezone, jedini koji ima i srce i mu@a. Bagro jedna

Alea le, alea le uprava napolje

Delija Tokyo

pre 15 godina

@Realan
Ako osporavas proslost a kakva je vasa sadasnjost i buducnost. Vi niste imali nikakvu proslost . sadasnjost jadna a o buducnost da ne govorim (ne mislim na nase prvenstvo jer je o tome izlisno govoriti) Navedi jedan medjunarodni uspeh Partizana od nastanka do danas

ZVEZDASICA

pre 15 godina

REALAN OK,razumem te ti si realan zvezdas i interesujete sadasnjost,a ne proslost,ali zato necu da dozvolim da nas gaze manji i bedniji od nas!!! Nema prava ni jedan grobar da kaze da je partizan veci klub od zvezde i da mi delije zivimo u proslosti jer mi bar imamo od cega da zivimo,a oni nemaju cak ni to,a sadasnjost je njihova jadna kao i nasa!!! E u tome je razlika!!!! Mi bar priznajemo da nemamo tim,kritikujemo upravu i sve zivo,oni nisu nista bolji od nas,videcete a glume kao da imaju mesija,Ronalda i Runija!!!! Jos jedan dokaz ciji su navijaci realniji!!! Oni su po njihovim komentarima osvojili vec i prvenstvo i kup,ali dobro zato i postoji ono:KO SE ZADNJI SMEJE,NAJSLADJE SE SMEJE!!!!

mario

pre 15 godina

Kasno si se setio toplice, to si trebao odavno da uradis, a ne sada!!!! i dokle vise da se spominje ta trava!? treba neko da igra na njoj i da zasluzi! e moj toplice...

aljo

pre 15 godina

Lion kiksa ljudi i mnogo veci klubovi od zvezde kiksnu pa na kraju osvajaju titule,samo treba promeniti trenera ako zvezda ne pobedi BANAT i Apoel s 3-0 minimum inace sa zemanom propadosmo,ta je zamena neophodna a igracki kadar je za nasu ligu dobar,samo treba da ih neko ukomponuje. ako tako nije ja cu vas trenirati za manje pare a isti rezultati.

pedja_vs

pre 15 godina

Ja sam grobar ali necu da pljujem navijace i igrace CZ... Pogresnog ste trenera doveli... Pa taj covek nikada nije trofej osvojio!!!!! Ponavljam da sam ja veliki grobar ali Sale Jankovic je extra trener!!! Klasa za ovog "velikog trenera!!!!" Terajte ove strane trenere dalje od nasih klubova... Setite se samo Rebera u Partizanu...(izuzetak je Mateus) Pozdrav za sve Grobare iz Vrsca!!!!

Serdjo

pre 15 godina

Čemu služe ovakve predstave za javnost i šta mogu doneti hitni sastanci nesposobnog rukovodstva? Ništa, rezultat će se videti u sledećem kolu, pa ovakva Zvezda ne može bolje.

Y/Kv

pre 15 godina

Ostavke nesposobnjakovici i lazljivci "Bunjevcevic i Spasojevic" pre svega koji obecase od terena,semafora i 5 miliona evra za pojacanja,a za sada nista cak ni trava nije jos stigla a obecano je sve da bude gotovo do 10 avgusta,a o semaforu novom da i ne govorimo!
O S T A V K E.

JoViCa

pre 15 godina

Spasojevicu kupi Apiju iz Fenera treba nam jedan zadnji vezni extra igrac nebi igrao u Juventusu da ne vredi, jednog centralnog odbranbenog, spica ali extra i jednog organizatora igre(tj. mozak ekipe).Trebaj nam samo 4 extra igraca na onu ekipu sto je ostala u Zvezdi na kraju sezone a ne da dovedes 11 koji nisu bolji od Andjelkovica koji je jos bio dobar.Na koga si potrosijo mane od 2 miliona kad su svi dosli skoro besplatno kao slobodni igraci osim Edgara pozajmica 100 000 eur., Subasica isto tako ili manje i golmana Stamenkovica 100 000 eur. to je sve ukupno manje od 300 000 eur.Ako je budzet na pocetku sezone biji oko 5 miliona eur.Daj dovedi nekoga zbog koga vredi dolaziti na utakmice ja dolazim ali tu samo Koroman pravi razliku.Necu nikoga da omalavazavam ali kako da Blazic ima vise minuta odigranih nego Salas koga su platili vise od 1 milion eur. a nije odigrao ukupno 90 min a da nepricam o Molini koga su svi zavoleli a vi ga prodali da bi zaradili na njemu 300-400 hiljada eur. koliko bi vredio za 2 god. da je ostao, zasto se niste zapitali zasto je Santosu dobar a Zvezdi nije.S R E C N O u nAsTaVkU S E Z O N E. D e L i J a -zauvek-

Zoran Simic

pre 15 godina

Veliki sam zvezdas i do 91.godine sa Zvezdom sam obisao pola Evrope i isao na preko 100 gostovanja.
Slazem se sa komentarima da 99% danasnjih fudbalera Zvezde boli uvo za navijace. Dobra kola dobre cice dobra lova a to sto navijace boli dusa njih i ne zanima. Nesto pod hitno treba menjati.

Zex

pre 15 godina

Ma da podsecate me na Partizan od pre 2-3 god dok se vi opasuljite uzimamo mi titule, nije to sto nemate rezultate neboli vas nego sto NEMATE VEZE u igri, KANTA STE

alexandar

pre 15 godina

Ovaj Bunjevcevic zadnjih mesec dana prica o 3 extra pojacanja!Pa gospodine sportski direktore gde su?????!!!! Ako imate para kao sto pricate onda uradite nesto,realno losi igraci ce igrati lose i po novom terenu i vestackoj travi!Sve dok nam sportski direktori budu dovodili pojacanja lose nam se pise,zasto se ne ugledamo na engleze gde menadzeri obavljaju sve,naravno uz saglasnost uprave kluba!!!

srbislav

pre 15 godina

Predlazem im da odrze samo jedan sastanak na kome ce doneti odluku da HITNO napuste klub!!!nisu igraci krivi,oni ne mogu i ne znaju bolje,zna se ko ih je doveo i ko treba da ode.
toplice,bunjo...sta,jos ste tu?

Nenad

pre 15 godina

E, jer ste culi da Zvezda dovodi niz milionskih pojacanja. Prica se o Ronaldu, Ronaldinju, Kaki... Tako da se danas imalo o cemu raspravljati... :-))))

Raša

pre 15 godina

Toplice, igrači nisu partijski radnici pa da sastanče. Oni samo treba da treniraju i igraju, ako znaju. A očigledno je da oni to ne znaju jer su u pitanju igrači manjih mogućnosti. Znači, dok se iz škole ne izfabrikuju novi dobri igrači - asovi, treba dovesti par pristojnih koji mogu da obezbede rezultat tima. U suprotnom mrka kapa odn. nadalje blamiranje i kpod navijača izazivanje apatije i stvaranja negativne energije.

Grobar NI

pre 15 godina

Odavno se nisam lepse smejao nego veceras citajuci ove jadikovke "najboljih navijaca najveceg srpskog kluba, stuba srpstva". Nisam mogao ni da pretpostavim da su u trenutku kada su realni ovoliko duhoviti i smesni, da to zacudjuje. Svesni su toga da je njihov klub FENJERbahce, a to
njima mnogo znaci.

joca

pre 15 godina

Nisam veliki fudbalski ekspert kao ovi sto neprestano sastance,ali kao fudbalski laik bez puno razmisljanja mogu da im kazem u cemu je problem.Jednostavno,gospodo iz Uprave,da biste pobedjivali morate da imate kvalitetan tim,a da bi tim bio kvalitetan morate da imate bar nekoliko kvalitetnih pojedinaca.Da se razumemo,Zvezda je u igrackom smislu nula i mozete danima da sastancite i da dovedete Murinja ali od ovih igraca nikad nece postati dobar tim.Formula uspeha je jednostavna,ulozis novac,dobijes tim,ako imas dobar scouting tim ti je do 50% bolji u odnosu na ulozen novac.Ako bez para uspete da napravite dobar tim,ja predlazem da vas odmah promovisu u vrhunske eksperte koji bi i od robota mogli da naprave emotivno stvorenje

doom

pre 15 godina

ima jedna reklama za jednu banku, licitacija, lik predstavlja "visestrukog prvaka drzave + prvi tim + stadion"... za par soma evrica. nije Toplica nesposoban, radi on za drugog. cist staljinizam rodjaci. glodju vas ko kosku...

navijac

pre 15 godina

Predsednik je postavio tehnickog direktora, ovaj trenere prvog tima i direktora skole a ovaj trenere mladih timova. Nijedan poslovodni organ u klubu ne funkcionise a igraci i timovi su neuspesni. Sta je ovde vanredno i alarmantno?
Situacija na Stadionu Rajka Mitica je Predvidljiva i Ocekivana! Kadrovska politika je takodje katastrofalna pa ce klub biti unisten za duze vreme: Bazu vodi trener od 68 godina koji osim svojatanja uspesnih igraca nema drugih obaveza osim da manipulise roditelje polaznika skole i veterane kluba zarad licnih interesa.
Direktor skole nema kvalifikacije ni radno iskustvo za to mesto i pored losih moralnih i ljudskih karakteristika nema nikakvog uspeha kao trener ni kao rukovodioc a osim postavljanja penzionera i nedokazanih trenera na mesta uspesnih trenera nema ni program ni plan razvoja igraca.
Tehnicki direktor kluba nikada nije radio posao kojim se bavi a pogotovo nije bio uspesan u tome.
Predsednik kluba je svojim postupcima doveo do ovog stanja jer ne moze da shvati da nije isto voditi uspesnu sportsku organizaciju ovog renomea i firmu koja je zasticena od zakona o monopolu. Dakle situacija na Stadionu Rajka Mitica je ocekivana !

BU

pre 15 godina

more se jeste uzbrkalo i talasi jesu ko kuca ladja se jeste navela al nece da potone. ZVEZDA CE BITI SAMPION 5 BODOVA ISPRED PARTIZANA. VIDECETE PARTIZAN PROTIV VOJVODINE NIJE VOJVODINA MACIJI KASALJ.

aaa

pre 15 godina

Nisam navijac Zvezde ali molim navijace istoimenog kluba da uzmu motike u ruke i teraju ove nepoznavaoce iz kluba-za dobrobit Srpskog fudbala!Ovo je tuga...

MMMM

pre 15 godina

Parking za Ligu Sampiona sa sve drenazom. kako to divno zvuci. Angazovacemo ceo prvi tim Zvezde da nam skuplja lopte pored aut linije.

Histericno se ismejah!

Hogar

pre 15 godina

Komsinice, ovo sa grejanjem trave uopste nije losa ideja... Ako nista drugo, bar nece biti snega na parkingu za Ligu Sampiona kad vam sruse stadion.... Mislite o tome...

pREDRAG

pre 15 godina

Ко о чему Топлица о трави...а и поштењу би се могло.
Полако увлачи Земана у причу о повредама и слабим резултатима...већ видим крај,за неколико кола тјерају Земана а онда доводе некод од "провјерених", Петковића, Живадиновића, Чабриновића, Степановића...

Petar

pre 15 godina

Treba da vas je sramota sta praviten od Zvezde.Toplica Spasojevic i Bunjevcevic NAPOLJE iz Zvezde.Opet ste sve prodali SRAM VAS BILO !A dovodite neke diletante bud zasto.Nije Zeman kriv,ne pravi se od g..... pita!

pepa

pre 15 godina

citam ove komentare inemogu da se nacudim koliko ljudi lupetaju.Samo bi da menjaju nekoga i to pretezno one koji se trude da nesto naprave dobro za zvezdu. Ima li u ovoj nasoj Srbiji i malo optimizma,pustite ljude da rade svoj posao,panemoze se preko noci stvoriti evropska zvezda koja je potonila od odlaska dragana dajica,koga ste vi oterali sa ovakovim nacinom navijanja koje nije navijanje i podrska zvezdi vec suprotno.Uzvezdi rade ljudi koji se trude da zvezdabude opet sampion avi zbog slucajne pobede vojvodine,kojuje zvezda nadigrala igrom toje cinjenica jer sam bio na utakmici.Rezultat jeste nepovoljan ali to je sport.Zvezda ce sigurno biti prvak,a poraz je sastavni deo igre.

Aleksandra, Grobari - Kumodraz

pre 15 godina

Mislim da je velika Zvezdina greska sto je oterala Aleksandra Jankovica. Covek nije mnogo iskusan, jos je mlad, ali on je disao za Zvezdu! Ne moze jedan stranac koliko god da je dobar u svom poslu da vodi ekipu u Srbiji i da bas, bas uziva u pobedi, a tuguje u porazu. Tako je nama pobegao on Jirgin Reber i bolelo ga uvo za sve, uzeo pare i pravac svojoj kuci. A jankovic je strasten Zvezdas, ali realan, kulturan, nikada nije ponizavao protivnika, vaspitan covek...

djolens

pre 15 godina

vidi se da je u zvezdi atmosfera skroz nezdrava...zadnjih par godina igraci beze glavom bez obzira iz zvezde i jedva cekaju da se prodaju(ne bitno gde)basta,milovanovic i poslednji slucaj kastiljo..da ne nabrajam dalje,poveci je broj...
dok je u partzanu zadnjih godina bilo jako puno povratnika(kralj,nadj,mirkovic,ciric i poslednji paunovic)koji su podigli kvalitet ekipe svojim iskustvom....sta je sa pericom i kovacevicem i ostalima koji su se kunuli da ce karijeru zavrsiti u zvezdi,pa su je tako lako odj.bali..niko ne zeli da se vrati u zvezdu,jeste se zapitali zasto je tako!?

Fox Molder

pre 15 godina

Da li neko primecuje da oni uopste ne pominju pojacanja ? Posle svega to je vrhunac bezobrazluka !
Sastanci ? Ja mislim da je ovo klasicno pod...anje ! Treba da ih kaznimo sto pre !
A za ovog gore "..bili nekad u SFRJ ...." stvarno groblje nikad nece skinuti kompleks ! J. ga, dzaba im sve, i Teleoptik i skola i organizacija !

ziska

pre 15 godina

ja neznam sta se ovo desava?gledao sam utakmicu sa vojvodinom i tvrdim da je zvezda pregazila vojvodinu .Pa oni nisu izasli iz sesnajsterca prvih 30 min.Zabili su slucajan gol i poceli davrse opstrukciju igre na celu sa trenerom Bekvalcom.Drugo poluvreme se igralo oko 15 min,a sve ostalo vojvodina nije zasluzila ni nereseno.Ovojeistina . Zvezda jeipak Zvezda i ova ekipa ima perspektivu sigurno uz dva tri pojacanja.

Miki

pre 15 godina

Ja za Zvezdu ne navijam ali ona je najveci klub na Balkanu i treba da se ljudi u njoj malo ozbiljnije ponasaju. Sta vam znaci da, umesto dva kvalitetna igraca, dovedete 15 amatera? Grobare ste odusevili, hvala vam, ali to nije na nivou jedne Zvezde. Uozbiljite se, nije zanimljivo kad ste ovoliko slabi...

pedja

pre 15 godina

Ma ljudi bre bas me briga za travu i semafor i ostale gluposti,daj uradite nesto sa timom i igrom,dokle vise ovako...daj da vidimo igru,zalaganje ,a ne samo glupe izgovore za lose rezultate!!vise mi je muka od cele te price...13 godina idem na utakmice i nikad nisa vide manje zalaganje i losiju igru!!!

Janko

pre 15 godina

Sad ce navijacima Zvezde da fali Jestrovic koga su pljuvali iako je bio najbolji strelac nase lige kakva god da je ona.U ovom timu Zvezda nema golgetera posto su najbolje prodali Jestrovica i Djordjevica golovi ce tesko da padaju....
Pojacanja koja su najavljivali kao Tagoe su mogla resiti problem ali kao i uvek to su bile prazne price niko dobar nije dosao i sad je Zvezda u krizi i tako ce izgubiti titulu od Partizana koji je prosle godine nezasluzeno osvojio a ove godine nema konkurenciju.

sloba

pre 15 godina

džabe vam sastančenja kad vam u ekipi igraju subašić,jaković,radivojević,ninkov i slični.skoro je bunjevčević izjavio,parafraziram-zvezda je srpski tim i zato dovodimo srpske igrače.kad ste tolike patriote odrešite kesu pa vratite stojkovića,žigića,jankovića koji se potucaju po evropi i čak ne greju ni klupu nego trebine

majstor

pre 15 godina

@Bila jednom jedna zvezda u SFRJ

Ja bih dodao gore navedenom potpisniku i sledeće:

1. Učesnik prvog Kupa Šampiona 1956 je bio Partizan, iako nije bio prvak Jugoslavije. Zašto? Zato što je "L'Equip" francuski fudbalski žurnal koji je inicirao Kup Šampiona i dodelio pehar (koji se i danas dodeljuje), zvao NAJCENJENIJE KLUBOVE TADAŠNJE EVROPE. Nagradno pitanje: a ko je bio prvak Jugoslavije te godine (onaj koji nije pozvan u KUP Šampiona)?
2. O tome koliki je značaj FK Partizan 50-tih i 60-tih imao na razvoj evropskog fudbala ne treba puno: Čajkovski je kao trener Bajerna od regionalnog kluba napravio evropskog giganta, a isto je uradio Vasović sa Ajaksom.

Ne postoje slični primeri za zvezdine igrače i trenere. Možda jedino Miljanić, ako se smatra da je uspeh voditi Real 2 godine i pri tome nije ništa značajno uradio u Evropi.

p. ziska

pre 15 godina

toliko zaboravnosti za kratko vreme kod navijaca nemogu da verujem.hteli ste promene jer su vas PIKSI iDIKA prevarili i doveli igrace koji su bili cak i sa kracom nogom ada ne govorim oprodaji igraca. Sada kad se pokusava stvoriti mlad i perspektivan tim opet nevalja.Ova uprava ce sigurno stvoriti tim koji ce vec ove godine biti sampion nase lige.Igraci koji su dovedeni nezasluzuju takav odnos navijaca jer su tek poceli da igraju u zvezdiVecina njih je u reprezentaciji svoje zemlje i boljih nema na trzistu koji bi dosli u zvezdu za pare koje zvezda moze da plati.

Dragan

pre 15 godina

Pod hitno trebamo preduzimati nesto.Mislim da je jedino resenje prikupiti novcane priloge od navijaca. Novcem koji bih se prikupio izlobirati nekoga da na ime datih priloga u korist FK Crvena zvezda i navijaca koji su dali novcane priloge, unese kapital u klub i time na zdrave osnove postavi funkcionisanje kluba. Naravno to bi bilo prelazno resenje, recimo da se u klub unese na ovaj nacin izmedju 20 i 30 mil.eur trenutno rukovodstvo moralo bi da odgovori monogo vecim ulogom ili da napusti upravu kluba. U medjuvremenu bi se sacekao novi zakon o sportskim drustvima. Obzirom da trenutno rukovodstvo nije unelo u klub ni jednog evra, verovatno bi pokusali da zadrze vecinsko clanstvo u upravi sa ulogom u novcu vecim od datih priloga navijaca. To bi bio dobar pocetak za klub jer tada bi vodili racuna o milionskim ulozima koji su dali iz svojih izvora. Sve ovo bi trebalo da bute podrzano od vlade Republike Srbije, a da se nakon ulaska novog partnera u FK CZ novac koji je prikupljen od navijaca vrati istim navijacima uvecan procentualno za iznos razlike izmedju novog ulozenog kapitala i prikupljenih sredstava od navijaca. U suprotno FK CZ otici ce u ruke ne fudbalskih ljudi, ljudima kojima nije bitan fudbal i prihodi od fudbala. Zaradice na prodaji to malo infrastrukture FK CZ a sve ostalo ce privesti nameni biznisu kojim se bave vec godinama. Zbog toga u koloko se slazete dajte svoje komentare pa da akcija krene sto pre.
Sve za zvezdu

deki delija knin,civljane,zemun

pre 15 godina

dobro znaj da uvek tu sam ja dobro znaj da necu nikada da te ostavim da te zaboravim dobro znaj da uvek tu sam ja

Bila jednom jedna zvezda u SFRJ

pre 15 godina

Kad neko kaze da je CZ veliki organizovani klub, ja se ospem po celom telu.Partizan je za lazni srpski brend AVANGARDA. Sve sto je pozitivno u nasem fudbalu to je najpre poteklo iz Partizana, nikada iz CZ. Mi smo prvi igrali finale Evrope, davne 1966 god, protiv slavnog Reala. Izgubili smo, ali smo igrali a ne branili se i brukali na terenu. Izgubili smo, nismo dobili na lutriji kao CZ (svi se slazu da su penali lutrija). Posle naseg finala UEFA nije menjala pravila kao posle zvezdinog finala, jer je tada vec bilo jasno da su slabi timovi (ni prvih pedeset u Evropi po kvalitetu) poceli osvajati prva mesta, pre toga Steaua)postajali prvaci. Uvedena Liga sampiona, ponovo Partizan prvi kod nas usao u ligu, prvi doveli strane igrace, prvi doveli stranog trenera (tada su se u Nemackoj objavljivali rezultati Partizana na TV i novinama), prvi izgradili sportski centar, oduvek omladinska skola najbolja na Balkanu, imali bi najlepsi i najbolji stadion da u vlasti u Beogradu jos uvek ne veruju da je CZ srpski brend, i jos mnogo, mnogo toga. Sve to nabrojano onda CZ kopira od Partizana, ali u drustvu u kojem se ne cene prave vrednosti, slabe kopije se vise vrednuju od vrednih originala (ka0 kad bi neko napravio kopiju Mona Lize i rekao da je to bolje od originala, a to moze samo kod nas, to samo moze CZ). Nadam se da cete ovo objaviti iako je CZ spomenuta u negativnom kontekstu.

grobari crna gora GACEVIC

pre 15 godina

@misa
to tim za (cuvenu)sledecu sezonu?

pa dje ce covek da ocera 10 igraca sto je doveo?
SAMPIONSKI TIM PRVENSTA SRBIJE:
GK Bozovic M
RB Stevanovic
CB Djordjevic
CB Sikimic
LB Obradovic
DMF Juca
LMF Tosic
RMF Bogunovic
AMF Moreira
SS Paunovic
CF Diarra
Klupa:
Bozovic 2,Knezevic,Lazevski,Jovanovic,Fejsa,Petrovic,Maletic,Lazic,Zaim,Ljaic,Cadikovski,Marinkovic...

ZVEZDASICA

pre 15 godina

BILA JEDNOM JEDNA ZVEZDA U SFRJ Evo jos jednog tesko iskompeksiranog grobara!!!!! Za promenu!!!! Decko da ti objasni jedna devojka nesto,dobro otvori oci,citaj na glas i pretvori se u usi!!!!!! JEDNA JE STVAR ucestvovati,a NESTO SASVIM DRUGO je to isto OSVOJITI!!!!!!! Htela sam reci,da ste vi te davne 60 i neke bili samo ucesnik finala i po obicaju GUBITNICI kazem GUUUBIIITNICIIIII!!!!! A nesto sasvim drugo sto vi grobari nemate pojima ,je kada tako nesto i OSVOJIS,kada budes SAMPION EVROPE I SVETA!!!! Da,da dobro si procitao,samo bi bilo jako lepo da vec jednom to i utuvite u te vase glave!!!!! Pa taman da smo to osvojili kako ti kazes na lutriji,penalima,alooo mi smo OSVOJILIIII!!!! E bas isto tako kao sto je na lutriji tvoj PENALTIZAN osvojio titulu,zar ne?????? Kazes vlasti u BG smatraju da je zvezda srpski brend? Pa to smatra svaki normalan covek u ovoj nasoj drzavi sem vas grobara,a to vas i boli!!!!! Onda opet kazes vi ste prvi igrali ligu sapiona? A da se nije mozda viorila i musema sa peharom? E pa vidis kod vas musema,a kod nas taj pehar u muzeju!!!!! I jos ces reci da zvezda kopira partizan? Ne daj DVA BOZETA!!!!!!! Pa dal si normalan? Kako da vas kopiramo? Da nam se oduzme nekoliko titula,nekoliko kupova,duplih kruna pa da budemo JADNI I BEDNI kao vi? Da ne osvojimo duplu krunu 10 godina,da vas ne pobedimo 7-8 godina? Ili da nam oduzmu SVETSKU I EVROPSKU TITULU? Pi,pi,pi daleko bilo vas kopirati!!!!!! Za vase dobro,izlecite te komplekse,pa pokusajte vi da kopirate svetinju SRPSKOG fudbala,pokusajte vi da kopirate nas najveci i najtrofejniji klub,jer svi pametni u svetu kopiraju NAJBOLJE,NAJVECE!!!!!! Alo ljudi,ma koliko vas bolelo morate nauciti da zivite sa tim,da zivite da ste jako,jako mali za jednu crvenu zvezdu i da ce te uvek biti samo nasa bleda senka!! Jer sve ono u cemu vi ucestvujete ZVEZDA TO I OSVOJI e to je razlika izmedju malih i velikih klubova!!!!!! MOLIM i jos jednom MOLIM B92 da objavi ovaj komentar!!!!!

skraćenica JLZ

pre 15 godina

Ma samo vi instalirajte grejače na glavnom terenu (to ima do danas već jedno 1586 klubova na svetu) i postavite veštačku travu na pomoćnim terenima (nju imaju već jedno 1869457867 klubova na svetu, uključujući Partizan koji takve terene u svom sportskom centru ima već jedno 7 godina!), tačno će da vam svane u klubu nakon toga. Kad bi se zezali.

Jedan je Ilic Kapiten!!!

pre 15 godina

Jad I beda u ljutice bogdana...bez imalo mrznje kao navijac Partizana mogu da kazem da smo po organizaciji kluba za svetlosnu godinu ispred komsija.I ne samo to,nego kod nas vlada zdrava atmosfera.Ne bih da ulazim u pojedinacni kvalitet igraca al kao tim smo trenutno Mancester za zvezdu.E sad treba dokazati to na terenu I ne dati im da se izvuku iz blata.Partizan je taj koji drzi zvezdu u zivotu sve ove godine umesto da je dokusuri.Evidentno je da igraci imaju neki kompleks kad dodje do medjusobnog duela.Zato ove godine Partizane a I ostali klubovi iskoristite najgori period zvezde u poslednjih 20god I dovedite je u poziciju da se bori za opstanak,kao nekad KK zvezda.Ovo je zelja a sta ce biti u stvarnosti ce da vidimo.Trenutno u zvezdi je realnost da su se pogubili svi konci.Dovedena je hrpa neatraktivnih pojacanja koja jedva da imaju kvalitet za prvu ligu a kamoli za zvezdu.Zalosno je sto se navijaci kunu u koromana,a on je veliki crv zajedno s milijasem,mijailovicem koji truju klub.Dajte ljudi molim vas,ne moze niko da mi kaze da su molina I salas slabiji igraci od ovih velikih pojacanja.zna se zasto su otisli.zato sto nase srpske zvezdice kolo vode u svlacionici I toliko su ljubomorni na strance da mogu samo da zamislim koje je to sprdanje bilo.jestrovic lupio barkosu samar.ona buzga jestrovic je bio uz koromaba vodja parada.joooj srbijo I fudbale uzas!toga u partizanu nema toliko.jer se postuje kvalitet.aj uzdravlje braco srbi

MMMM

pre 15 godina

Parking za Ligu Sampiona sa sve drenazom. kako to divno zvuci. Angazovacemo ceo prvi tim Zvezde da nam skuplja lopte pored aut linije.

Histericno se ismejah!

pedja_vs

pre 15 godina

Ja sam grobar ali necu da pljujem navijace i igrace CZ... Pogresnog ste trenera doveli... Pa taj covek nikada nije trofej osvojio!!!!! Ponavljam da sam ja veliki grobar ali Sale Jankovic je extra trener!!! Klasa za ovog "velikog trenera!!!!" Terajte ove strane trenere dalje od nasih klubova... Setite se samo Rebera u Partizanu...(izuzetak je Mateus) Pozdrav za sve Grobare iz Vrsca!!!!

Stari Cigan

pre 15 godina

U besparici koja vlada, odnosno nemogućnosti da se dovedu skupa i kvalitetna pojačanja, bezumno je imati "svjetski priznatog stručnjaka" (navodnici su namjerni). Okrenite se mladim talentima iz Srbije, za strance treba imati sreće i pogoditi pravog (jedino je Džajićev imitator Mamić takav slučaj "ubo" s Da Silvom, ostalo je tapija), nadam se da će Brazilac Kleo biti barem na malom tragu Dudua... Ostavite se plaćanja Zemana i sličnih...

Armija navijača morala bi pomoći klubu. Ne samo pljuvačina po upravi, nego i veća posjeta Marakani. Mala, ali vrijedna pomoć...

Pametno bi bilo i kvalitetne sponzore pronaći. Njih nikad dosta. Vjerujem da ima takvih.

I na kraju, ne očekivati prekonoćno pretvaranje današnje Zvezde u kvalitet koji je nekada bila. Ime će trajati za vječnost, kao i vječni rezultati iz 91e... a ponovna evropska Zvezda će stići, polako, samo strpljenja (ako treba i deset i više godina...)

DejanST_Paris

pre 15 godina

e pa neka !!! zvezdas sam, ali mi je bas drago. nisu trebali sutnuti Jankovica. Jankovic je doneo toliku svezinu u igri da nisu smeli da mu daju otkaz. kako jedan Zeman moze znati sta je bolje za zvezdu nego Jankovic koji je cini mi se 13 godina bio u klubu. sad da su pametni i da kazu "gospodine Jankovic, izvinjavamo se, dali bi hteli da se vratite" i da mole boga da se vrati ako misle da osvoje neki trofer ove sezone. sa zemanom idemo pravo u zid jer je njegovo vreme proslo. i gde mu je Kroman? i onako imamo slab tim, jos ako ne pruza sansu nasem naj boljem igracu... kakvo je to ponasanje? vratite nam Koromana i Sasu Jankovica !!!!!

Zex

pre 15 godina

Ma da podsecate me na Partizan od pre 2-3 god dok se vi opasuljite uzimamo mi titule, nije to sto nemate rezultate neboli vas nego sto NEMATE VEZE u igri, KANTA STE

Hogar

pre 15 godina

Komsinice, ovo sa grejanjem trave uopste nije losa ideja... Ako nista drugo, bar nece biti snega na parkingu za Ligu Sampiona kad vam sruse stadion.... Mislite o tome...

excentric pfc

pre 15 godina

Nove epizode Leteceg cirkusa Toplice Spasojevica:

"Zvezda pokrece skolu fudbala"
"Zvezda stavlja travicu u rupicu"
"Koroman zakazao konferenciju za novinare"
"Keba podrzao Zemana"

nastavice se...

Redskins

pre 15 godina

Ovo se zove "mlacenje prazne slame"
Koliko puta vec vidjena prica...ovo vredja i nasu inteligenciju i nasa osecanja prema klubu...Kao,zadovoljice se oni ako pobedimo Apoel i ovo gostovanje u Zrenjaninu...
AHA...malo sutra bre...
Pa posle sve iz pocetka,sve se prasta,pa samo jos ovaj put,pa sad ce oni,umorni su,teske noge,pa mnogo je skup taj igrac ( 800.000) ,vlazan vazduh,los teren,brojne povrede,rekonstrukcije na svim nivoima :),e da,ne prati nes fortuna hahah,pa iduce sezone...pa onda one tamo sezone...i taako...

misa

pre 15 godina

za pocetak:
Bunjevcevic napolje
a onda:
Zemane nemas igrace za 4-3-3
igraj 4-4-2
GVOLMAN: Stamenkovic
ODBRANA:
Markovic
Gaj
NOVI STOPER (do tada Tomovic)
Bronovicki
SREDINA:
kastiljo (gde je covek uopste?!)
Milijas
Koroman (kakav god da je bez njega smo smesni)
Burzanovic
NAPAD:
Edgar
+KUPITI golgetera.

klupa:
Bajkovic
Ninkov
Tomovic
Kleo
kupiti ostatak klupe ili ubaciti Zvezdine klince...

Devic i ostalo Bunjevcevicevo drustvo NAPOLJE!

Delije budjenje. Sa minus 9 na startu ne osvaja se titula!!!

EvilCore

pre 15 godina

.... i odsustvo olimpijskih reprezentativaca

HAHAHAAHAHAHAHAHAHA!!!
Kako me ove komsinice sa njihovim izjavama uvek slatko nasmeju...hahahaha

Valjda cemo proci

pre 15 godina

Oni navijaci Zvezde koji su pljuvali Koromana i pisali ovde kako ga treba oterati iz kluba, ako vam derbi u kupu prosle sezone nije bio dovoljan pokazatelj kakav je nas tim bez njega nadam se da vam je to pokazala poslednja utakmica sa Vojvodinom.
Budimo spremni za jos jednu bruku nase uprave, Predrag Pavlovic za koga je Toplica Spasojevic juce tvrdio da jesve dogovoreno i da sigurno dolazi popisuje sutra za holandski NEC.
Najgore mi je sto sam ja ocekivao da ce nova uprava stvarno zaustaviti visegodisnje propadanje kluba a oni su gori od prethodnih. Neko je ovde pomenuo bojkot svih ITM proizvoda. Mislim da je to dobra ideja, treba pozvati navijace na tu akciju, udariti ih gde najvise boli, po dzepu!

sa lica mesta

pre 15 godina

Uprava crvene zvezde je upravo izdala saopstenje u kojem je optuzila selektora nase reprezentacije Miroslava Djukica za sebicluk i samovolju.Kako se navodi u saopstenju ljudi iz zvezde su ogorceni na Djukice zato sto u trenutku kada zvezda vodi zestoku borbu sa evropskim velikanom sa Kipra nije odveo sa sobom na olimpijadu zvezdine vedete Ninkova i Bogdanovica nego ih je uvalio Zemanu pred ove odlucujuce duele. Iz uprave zvezde kazu da je Djukic ovim postupkom dokazao da nista ne cini kako bi pomogao klubu za koji navija od malih nogu. Celnici zvezde su se osvrnuli i na cinjenicu da se zbog neuspeha reprezentacije u ekipu prebrzo vratio i Nenad Tomovic i tako sefu strucnog staba Zemanu doneo nove probleme.

Aleksandra, Grobari - Kumodraz

pre 15 godina

Mislim da je velika Zvezdina greska sto je oterala Aleksandra Jankovica. Covek nije mnogo iskusan, jos je mlad, ali on je disao za Zvezdu! Ne moze jedan stranac koliko god da je dobar u svom poslu da vodi ekipu u Srbiji i da bas, bas uziva u pobedi, a tuguje u porazu. Tako je nama pobegao on Jirgin Reber i bolelo ga uvo za sve, uzeo pare i pravac svojoj kuci. A jankovic je strasten Zvezdas, ali realan, kulturan, nikada nije ponizavao protivnika, vaspitan covek...

Grobar NI

pre 15 godina

Odavno se nisam lepse smejao nego veceras citajuci ove jadikovke "najboljih navijaca najveceg srpskog kluba, stuba srpstva". Nisam mogao ni da pretpostavim da su u trenutku kada su realni ovoliko duhoviti i smesni, da to zacudjuje. Svesni su toga da je njihov klub FENJERbahce, a to
njima mnogo znaci.

Legalista

pre 15 godina

Predsednice, ne pravi se pobednicki mentalitet igraca zamenama teza i manipulacijama ljudima. Posto se odricete svojih uspesnih trenera i sampiona tesko ce vas tome nauciti neki koji nemaju to (radno)iskustvo i znanje.
Voditi sportsku organizaciju nije isto kao i voditi firmu koja je zasticena od zakona o monopolu i rezultati se ne izrazavaju u procentima.
Posto se Bunjevac ne mesa u svoj posao a Zlatko radi samo sa ljudima od poverenja? morate se podruditi da objasnite javnosti malo detaljnije sta se sve dogadja u Zvezdi posto vam to jos nije legalizovano kao dedovina.
Pozdrav iz Svilajnca.

Ogi kapiten!

pre 15 godina

Nemojte da mi pricate protiv Koromana da ne dobijete po nosu! Ogi je Bog,ima srce kao planina! I dosta vise sa kuknjavom,nego navijaci da ucine nesto za Zvezdu! Svi na sever protiv Kipra,pa da kazemo sta mislimo o rukovodstvu i prodavanju magle.

bice opet jaka zvezda

pre 15 godina

@ bila jednom jedna zvezda u SFRJ

Preterujes. Komentarom samo dokazujes strasan kompleks. Ako je neko u istoriji bitisanja dva kluba dugoj 63 godine bolji u svim parametrima smesno je govoriti kao ti. Sem Teleoptika sve drugo je truba. I ako ste vec takve face srusite onu livadu bez lada i napravite iole pristojan stadion da ljudi iz prvih sest redova ne gledaju utakmicu kroz resetke.

....fcrs...

pre 15 godina

U nedelju kao po...an vratih se iz Novog Sada. Od nekadasnjeg giganta ostalo ime i armija navijaca kakvu ima retko ko. A na terenu.... Ocaj, cemer i jad. Gledam onog Zemana, mislim da je tek sad svestan gde je dosao. Znam da je covek lepo trazio pojacanja a uprava ga ne j.. 2%. Doveli mu gomilu drva, a on sad treba da napravi igraca i pritom osvaja trofeje. U staroj Jugoslaviji ovakvi ne bi imali mesta u Graficaru. Losi igraci a nevaspitani stravicno. Pogledajte samo Ninkova, pa da nije igrac od nekog "biznismena" ne bi prisao marakani, mozda bi pre podne radio u nekom rudniku u Ukrajini a posle isao na trening. Ali u Zvezdi lepo zive, voze dobra kola, menjaju one sponzorusice sto posle dva koktela ne znaju gde je levo i boli ih uvo za ljude koji putuju po celu noc na gostovanje, sto su tu uvek, sto bi umrli za dres koji nose.
U redu je prica nova trava, na zimu semafor, novi tereni i slicno, ali daj bre nekog ko zna da sutne, odigra pas, da gol...
A mene je neko kao klinca toliko "inficirao' da bez obzira na sve ja i dalje kazem
ZVEZDA JE ZIVOT OSTALO SU SITNICE

ZVEZDASICA

pre 15 godina

REALAN OK,razumem te ti si realan zvezdas i interesujete sadasnjost,a ne proslost,ali zato necu da dozvolim da nas gaze manji i bedniji od nas!!! Nema prava ni jedan grobar da kaze da je partizan veci klub od zvezde i da mi delije zivimo u proslosti jer mi bar imamo od cega da zivimo,a oni nemaju cak ni to,a sadasnjost je njihova jadna kao i nasa!!! E u tome je razlika!!!! Mi bar priznajemo da nemamo tim,kritikujemo upravu i sve zivo,oni nisu nista bolji od nas,videcete a glume kao da imaju mesija,Ronalda i Runija!!!! Jos jedan dokaz ciji su navijaci realniji!!! Oni su po njihovim komentarima osvojili vec i prvenstvo i kup,ali dobro zato i postoji ono:KO SE ZADNJI SMEJE,NAJSLADJE SE SMEJE!!!!

alek89

pre 15 godina

ma daaaaaaaaaaaaaaj!!!
koliko puta smo culi ovakve price???
mene biste ubedili jedino ako ovoj ekipi dovedete bar 2-3 pojacanja koja bi mogla da povedu napred ovu ekipu!
ili da opet cekamo sledecu sezonu?

stevan

pre 15 godina

Dosta bre vise od tog pretsednika ‘ Stalno ponavlja kako ce biti nova trava i vestacka trava na pomoicnom terenu !?
To znaci po njegovom da ce tim "leteti" po novoj travi. Zivi bili pa videli. Ja milim da nista ne valja unutar kluba. Koliko imaju vec sastanaka, a nista se ne dogadja, samo da ce biti nova trava. Kad smo vec kod stadiona, sta je sa preimenovanjem stadion u Rajko Mitic ? Verovatno namerno zataskavaju, da bi palo u zaborav !?

Delija Tokyo

pre 15 godina

Toplice ocigledno da nisi za eo mesto.Ekipu saradnika koje si izabrao katastrofa. Sportski direktor Bunjevcevic takodje. Zar nije mogao da se nadje bolji sportski direktor koji nesto zna. Dovedeni igraci za koje niko nije cuo i ne bi nasli mesta ni u Javoru, Jagodini i sl. Subasic reprezentativac Azerbajdzana. Smesno. Rekli ste da ste za prelazni rok odvojili 3 mil evra i da ste do sada potroslili polovinu. Sto niste razgovarali o pozajmici igraca koji su bili u Zvezdi aproslu sezonu nisu igrali. Golman Stojkovic, Zigic,Bisevac itd.Pratim Zvezdu vise od 40 godina sa Zvezdom propuutovao celu Evropu do Tokija i tvrdim da nikada u istoriji Zvezda nije imala losiji tim.Uvek je imala minimum 5 igraca iz svog omladinskog pogona. Ovde je 70% igraca preskocilo osnovnu skolu

stvorko

pre 15 godina

ma sve ce to zvezdica nadoknaditi na zvezdino prolece... a ovo o olimpijskim reprezentatvicima cak nemam snage ni da komentarisem...

Dobrivoje

pre 15 godina

Pa sta se moglo ocekivati od trenera u cvetu mladosti, koji je popio ko zna koliko sut karti u klubovima iz Serie A, 10ak novih igraca za koje niko nikad nije cuo...
Pored svega nijedno novo (i kvalitetno) ime se nije pojavilo iz omladinske skole vec nekoliko sezona...
Jedini igrac koji vredi je Ognjen Koroman a on sedi na klupi...
Pa zar je to nacin na koji se vodi klub kakav je Zvezda!!??
Ne treba zuriti i prenagljivati sa odlukama, ali ako se ovako nastavi, i ako se Kipranima ne daju 3-4 komada i ne vezu 4-5 pobeda u domacoj ligi, ne udje u Ligu UEFA - DZABE STE KRECILI...
Prvo sut karta Bunjevcevicu, a onda i Zemanu!

Smeshno:)

pre 15 godina

Mislim da treba svi da sednete i popusite svu travu koju ste zasadili, mozda vam se tako razbistri mozak:) Jadna je zemlja sa ovakvim VICEsampionom!!

нова_трава

pre 15 godina

Ма људи шта вам је. Коме су још битни резултати? Како вам није јасно. Циљ за ову сезону је успешно постављање и промовисање нове траве. Зар не видите да клуб напредује енормном брзином.

Pinturichio

pre 15 godina

Vec sutra ce poceti postavljenje vestacke trave?????Pa zar to nije trebalo da bude zavrseno do 5 avgusta najkasnije. Toplice ti svakih 7 dana nesto obecavas, gde su ti igraci koje dovodis, gde su te bombe??? Napolje iz Zvezde, ne samo ti, nego svi, dosta mi je vise onih penzionera sto samo dizu ruke na celu sa Milom Tomicem.
Koliko ste ozbiljni u vodjenju kluba govori podatak da vam se Kastiljo jos nije pojavio, covek izvodi sl.udarce, ide na pripreme sa pola Evrope, samo mu Beograd daleko. Nadam se da sever ovo nece jos mnogo da trpi.
Ajmo Jugovicu, ja mislim da si ti na redu.

Nenad

pre 15 godina

E, jer ste culi da Zvezda dovodi niz milionskih pojacanja. Prica se o Ronaldu, Ronaldinju, Kaki... Tako da se danas imalo o cemu raspravljati... :-))))

milos

pre 15 godina

ljudi moji,pa ovo je neverovatno,''hitan satanak sa igracima''....da nije smesno bilo bi tuzno,taj hitan satanak trebalo bi da odrze sami sa sobom a posle tog sastanka lepo da pokupe svoje stvari i da napuste zvezdu...pa ovo sto su oni doveli u klub ne bi moglo igrati ni u drugoligaskim klubovima,ali zato nam je ,,ostalo jos pola para za pojacanja''rece toplica i ostade ziv (da li ce to jos dugo biti zavisi ce od nas navijaca,za koje licno mislim da je krajnje vreme da uzmu motku u ruke)jedino je zaboravio (da li namerno ili slucajno) da nam kaze gde su pare od igraca koji su prodati za vreme ovok prelaznog roka (novac nije mali jer je prodato sve sto je valjalo)...hteo bih jos da kazem da povlacim sve ruzno sto sam ikada ovde napisao o marku miskovicu,radi se (ispostavilo se) o coveku koji vise voli crvenu zvezdu nego svi zajedno sada u njoj...prema tome gospodo navijaci,ja mislim da su nas razne toplice,dragani,gorani pravili budalama i da je krajnje vreme da se uzme (gore pomenuta)motka i sve ovo rastera a moj licni predlog za novog predsednika kluba je svakako marko miskovic...pozdrav

Mailman

pre 15 godina

Gde vam je Koroman!!!!!!!! Najbolji igrac prosle sezone, jedini koji ima i srce i mu@a. Bagro jedna

Alea le, alea le uprava napolje

BU

pre 15 godina

more se jeste uzbrkalo i talasi jesu ko kuca ladja se jeste navela al nece da potone. ZVEZDA CE BITI SAMPION 5 BODOVA ISPRED PARTIZANA. VIDECETE PARTIZAN PROTIV VOJVODINE NIJE VOJVODINA MACIJI KASALJ.

djolens

pre 15 godina

vidi se da je u zvezdi atmosfera skroz nezdrava...zadnjih par godina igraci beze glavom bez obzira iz zvezde i jedva cekaju da se prodaju(ne bitno gde)basta,milovanovic i poslednji slucaj kastiljo..da ne nabrajam dalje,poveci je broj...
dok je u partzanu zadnjih godina bilo jako puno povratnika(kralj,nadj,mirkovic,ciric i poslednji paunovic)koji su podigli kvalitet ekipe svojim iskustvom....sta je sa pericom i kovacevicem i ostalima koji su se kunuli da ce karijeru zavrsiti u zvezdi,pa su je tako lako odj.bali..niko ne zeli da se vrati u zvezdu,jeste se zapitali zasto je tako!?

tesoti

pre 15 godina

Cini mi se da smo kako bi to rekle komsije u zescoj banani.
Uprava potpuno dezorjentisana, svakog dana u novinama najavljuju bombe a dolaze Subasici, Devici, Jakovici, Kleo i slicni. Zeman ni na nebu ni na zemlji, covek ko pao sa Marsa, tempirao ocito formu negde za novembar, kad ispadnemo iz evro takmicenja i kad napravimo minus 10 u odnosu na grobare i vojvodinu. Coveku niko izgleda nije objasnio da ovo nije kalco, a i da jeste on se u dosadasnjoj karijeri nije borio za titulu, nikad, jednostavno novo mu je sve ovo. Sto se igrackog kadra tice, dovoljno je reci da su kukali kako na pripramama trce 10 km, rekreativci sa ne mnogo znanja ipak evo kako ih ja vidim:



Radivojevic- los golman, sklon kiksevima i nepotrebnim istrcavanjima, ipak Zemanu je on prva opcija
Stamenkovic- siguran i pouzdan, ima kvalitet za Zvezdu
Bajkovic- neozbiljan golman za klub kakav smo mi

Markovic- za sada ni bleda senka onog nekadasnjeg igraca , ali mislim da mu treba dati sansu jer se fudbal ne zaboravlja kao ni voznja biciklom
Ninkov- bek sa uzasno losim defanzinim karakteristikama, sklon kiksevima i nepotrebnim izletanjima, precenjen, nema kvalitet za Zvezdu
Bronovicki- jos uvek nije igrama u Zvezdi opravdao status poljskog reprezentativca, delom i zato sto mu nije pruzena prava sansa, moze da bude odlicno resenje
Mijajlovic- Mogao bi da bude solidan igrac da nema bubice u glavi, na zalost ima ih
Gaj- nas najbolji defanzivni igrac, uprkost sporosti i kiksevima boljeg nemamo, ima srce kao Afrika
Tomovic- za sada nista specijalno, kazu da je najbrzi na pripremama sto je dobro zbog Gajeve sporosti, cini mi se da tanko igra glavom i da nije snazan u duelu, ipak mlad je i u ovoj konkurenciji najmanje los
Jakovic- sta reci o igracu koji je rekao da su mu ovo prve pripreme u zivotu, neozbiljan fudbaler za Zvezdu i nedovoljno kvalitetan
Devic- kiksara, bar po utakmicama do sada, izgleda da nije cudo sto prosle sezone nije bio standardan u jednom Belanensesu ili gde vec, kao i Jakovic sramota je sto nosi Zvezdin dres

Milijas- na zalost najbolji nas vezni igrac, odlican sut i zavidna tehnika, ali uzasno spora resenja i davljenje lopte su odlike njegove igre
Burzanovic- najveci potencijal u Zvezdi, naravno da nije Savicevic, ali ni Zvezda nije sto je bila, tako da nam je Burzo najbolji tehnicar u ekipi, ima osecaj za gol i zna da ga da, ipak mora vise da ucestvuje u igri i da bude bezobrazniji
Bogdanovic- ocajno los fudbaler, iako je Kraljevcanin nemam ni jednu rec hvale za njega kao igraca, cini mi se da ne zna gde se nalazi na terenu
Vukobratovic- prosecan igrac, dovoljno je reci da je bio rerzerva u Vojvodini, jedini kvalitet bio mu je taj sto ne kosta nista
Nikolic- ista prica kao i Vukobratovic, nema kvalitet za Zvezdu
Blazic- simpaticni debeljuca koji je cesto neprimetan i inertan na terenu, nema kvalitet za Zvezdu a cini mi se ni dovoljno kondicije za bilo koju msl ekipu
Trajkovic- mislim da je rec o nekada odlicnom igracu koga je ubilo potcenjivanje u Zvezdi i to sto mu nije data sansa, trenutno prosecan igrac koji je ipak bolji od vukobratovica, blazica,nikolica,bogdanovica i koji po mom skromnom misljenju ako mu se da sansa moze ponovo da igra na zavidnom nivou
Maksimovic- previse fizicki slab za profesionalni fudbal

Koroman -najbolji nas igrac, brz, agilan, zna da da gol, trudi se maksimalno na terenu, tacno je da ponekad preteruje u soliranju i da ima bubice u glavi ali ipak boljeg nemamo
Subasic- po do sada prikazanom zreo za povratak u Azerbejdzan, malo ucestvuje u igri, deluje osutno i zbunjeno, nema kvalitet za Zvezdu
Trickovski-- ima brzinu ali mu je realizacija izgleda slabija, ipak mozda je to posledica nesigurnosti zbog statusa u timu, svakako da zasluzuje priliku
Some- brz i snazan, pozitivno bezobrazan, mislim da ce biti nesto od njega, ipak cini mi se da nije prva opcija kod ZZ
Edgar--nista specijalno i pored gola na Kipru, trci u istom ritmu, ne menja pravac , igra prilicno ziheraski, bez rizika, solidan u skoku, dribling slab
Perovic- mislim da decko ima potencijala da bude dobar spic, treba mu dati sansu
Kleo-- nisma ga gledao nijednom ali ne ocekujem nista od njega, treca portugalska liga? pa mislim sto je mnogo mnogo je....

Fox Molder

pre 15 godina

Da li neko primecuje da oni uopste ne pominju pojacanja ? Posle svega to je vrhunac bezobrazluka !
Sastanci ? Ja mislim da je ovo klasicno pod...anje ! Treba da ih kaznimo sto pre !
A za ovog gore "..bili nekad u SFRJ ...." stvarno groblje nikad nece skinuti kompleks ! J. ga, dzaba im sve, i Teleoptik i skola i organizacija !

realan

pre 15 godina

komentar 92
(ZVEZDASICA, 18. avgust 2008 23:25)
Ovo je na zalost odlika vecine zvezdasa "zivot u proslosti".Pametan covek zivi u sadasnjosti i planira buducnost.U proslosti zive ljudi kojima je losa sadasnjost a neizvesna buducnost.Ja sam realan zvezdas koga interesuje samo sadasnjost.

Delija Tokyo

pre 15 godina

@Realan
Ako osporavas proslost a kakva je vasa sadasnjost i buducnost. Vi niste imali nikakvu proslost . sadasnjost jadna a o buducnost da ne govorim (ne mislim na nase prvenstvo jer je o tome izlisno govoriti) Navedi jedan medjunarodni uspeh Partizana od nastanka do danas

Janko

pre 15 godina

Sad ce navijacima Zvezde da fali Jestrovic koga su pljuvali iako je bio najbolji strelac nase lige kakva god da je ona.U ovom timu Zvezda nema golgetera posto su najbolje prodali Jestrovica i Djordjevica golovi ce tesko da padaju....
Pojacanja koja su najavljivali kao Tagoe su mogla resiti problem ali kao i uvek to su bile prazne price niko dobar nije dosao i sad je Zvezda u krizi i tako ce izgubiti titulu od Partizana koji je prosle godine nezasluzeno osvojio a ove godine nema konkurenciju.

Dare

pre 15 godina

Samo ti stavljaj novu travu,da imamo lepsi prizor dok nas budu punili.Terajte onog Radivojevica(ono golman???)u B tim!!!!Propadosmo nacisto!!

navijac

pre 15 godina

Tomislave, Zlatko, Bunjevac, Toplice odlazite i povedite vase penzionere, neznalice i neradnike na TV Pink i objasnite ima sta znaci poslovica: "... kako sejes tako i ..."
Vojvodina 2:0 CZ Prvi tim- Zeman
Ocekivan start vizionara Krampotica:
OFK 3:0 CZ Omladinci- Jovin, CZ Kadeti- Radmanovic 2:2 Vojvodina,
Radnicki Pirot 1:1 CZ Pioniri- Lescak. Uprava da se izvini svim navijacima, trenerima i igracima o koje se ogresila.

mizzuno

pre 15 godina

a sta vam vredi sastanciti iz dana u dan, razgovarati medju sobom. dovedite par pravih pojacanja i to je to. najveci razlog losih rezultata su vam nedovoljno kvalitetni igraci i to svako vidi i svako normalan zna.

mario

pre 15 godina

Kasno si se setio toplice, to si trebao odavno da uradis, a ne sada!!!! i dokle vise da se spominje ta trava!? treba neko da igra na njoj i da zasluzi! e moj toplice...

aljo

pre 15 godina

Lion kiksa ljudi i mnogo veci klubovi od zvezde kiksnu pa na kraju osvajaju titule,samo treba promeniti trenera ako zvezda ne pobedi BANAT i Apoel s 3-0 minimum inace sa zemanom propadosmo,ta je zamena neophodna a igracki kadar je za nasu ligu dobar,samo treba da ih neko ukomponuje. ako tako nije ja cu vas trenirati za manje pare a isti rezultati.

ziska

pre 15 godina

ja neznam sta se ovo desava?gledao sam utakmicu sa vojvodinom i tvrdim da je zvezda pregazila vojvodinu .Pa oni nisu izasli iz sesnajsterca prvih 30 min.Zabili su slucajan gol i poceli davrse opstrukciju igre na celu sa trenerom Bekvalcom.Drugo poluvreme se igralo oko 15 min,a sve ostalo vojvodina nije zasluzila ni nereseno.Ovojeistina . Zvezda jeipak Zvezda i ova ekipa ima perspektivu sigurno uz dva tri pojacanja.

pepa

pre 15 godina

citam ove komentare inemogu da se nacudim koliko ljudi lupetaju.Samo bi da menjaju nekoga i to pretezno one koji se trude da nesto naprave dobro za zvezdu. Ima li u ovoj nasoj Srbiji i malo optimizma,pustite ljude da rade svoj posao,panemoze se preko noci stvoriti evropska zvezda koja je potonila od odlaska dragana dajica,koga ste vi oterali sa ovakovim nacinom navijanja koje nije navijanje i podrska zvezdi vec suprotno.Uzvezdi rade ljudi koji se trude da zvezdabude opet sampion avi zbog slucajne pobede vojvodine,kojuje zvezda nadigrala igrom toje cinjenica jer sam bio na utakmici.Rezultat jeste nepovoljan ali to je sport.Zvezda ce sigurno biti prvak,a poraz je sastavni deo igre.

Miki

pre 15 godina

Ja za Zvezdu ne navijam ali ona je najveci klub na Balkanu i treba da se ljudi u njoj malo ozbiljnije ponasaju. Sta vam znaci da, umesto dva kvalitetna igraca, dovedete 15 amatera? Grobare ste odusevili, hvala vam, ali to nije na nivou jedne Zvezde. Uozbiljite se, nije zanimljivo kad ste ovoliko slabi...

JoViCa

pre 15 godina

Spasojevicu kupi Apiju iz Fenera treba nam jedan zadnji vezni extra igrac nebi igrao u Juventusu da ne vredi, jednog centralnog odbranbenog, spica ali extra i jednog organizatora igre(tj. mozak ekipe).Trebaj nam samo 4 extra igraca na onu ekipu sto je ostala u Zvezdi na kraju sezone a ne da dovedes 11 koji nisu bolji od Andjelkovica koji je jos bio dobar.Na koga si potrosijo mane od 2 miliona kad su svi dosli skoro besplatno kao slobodni igraci osim Edgara pozajmica 100 000 eur., Subasica isto tako ili manje i golmana Stamenkovica 100 000 eur. to je sve ukupno manje od 300 000 eur.Ako je budzet na pocetku sezone biji oko 5 miliona eur.Daj dovedi nekoga zbog koga vredi dolaziti na utakmice ja dolazim ali tu samo Koroman pravi razliku.Necu nikoga da omalavazavam ali kako da Blazic ima vise minuta odigranih nego Salas koga su platili vise od 1 milion eur. a nije odigrao ukupno 90 min a da nepricam o Molini koga su svi zavoleli a vi ga prodali da bi zaradili na njemu 300-400 hiljada eur. koliko bi vredio za 2 god. da je ostao, zasto se niste zapitali zasto je Santosu dobar a Zvezdi nije.S R E C N O u nAsTaVkU S E Z O N E. D e L i J a -zauvek-

petar

pre 15 godina

Toplica je vec uradio dobar posao za Miska. Spustio je cenu Zvezdi koliko se moze. Sada sledi donosenje zakona koji ce omoguciti privatizaciju klubova i Zvezda ce postati deo Miskove imperije. Tako ce Misko zaraditi par stotina miliona evra(setimo se samo nekoliko hektara gradjevinskog zemljista oko stadiona koje je pominjao Jugovic), a da prstom nije maknuo... Lepo, nema sta...

Somi

pre 15 godina

Bolje da hitno dovedete 3-4 postena igraca, a ne da jedan po jedan sedite, ispijate kafe i medjusobno svaljujete odgovornost za ovu bruku!!!

Zika

pre 15 godina

"Amerika već određeno vreme kuburi s budžeti. Japanska se berza ljulja kao mala lađa na uzburkanom okeanu. Nemačka privreda posrće zbog ovo njihovo ujedinjenje, a bogami gospođe i gospođo, ne cveta cveće ni u naše preduzeće"

nikola

pre 15 godina

Prema recima Toplice vidim da je najbolje da mi Delije sacekamo da se ovi novi igraci ukomponuju sa ovim najnovijim pojacanjima koja ce da nam stignu do kraja prelaznog roka. A posto su to igraci koji ce biti dovedeni u omladinski pogon( igraci 5-11god koje ce trenirati Sasa Jankovic) moracemo da sacekamo jedno 7-8 godina dok porastu i uigraju se, dok ce naravno on pricati o renoviranju stadiona prvi put posle ne znam koliko godina, kao da je on zasluzan za to, a ne firma "univerziada BG 2009" koja finansira. Ipak i ta dugo najvljivana trava je trebala da bude postavljena do 1.avgusta, a sada je 18.a ona i dalje stize... I prava pojacanja su rebala da dodju 1.nedelje jula a ne ovo... Sto je najgore vreme prolazi, a mi i dalje cekamo i na travu, i na igrace, i na igru, i na rezultate... Izgleda da Toplica hoce da nas navikne da cekamo i na trofeje. TOPLICE ODLAZI

Joao

pre 15 godina

Kakvi sastanci,pojacanja ljudi pa nece trebati sastanci,stoper,zadnji vezni,plej i napadac pa da vidite rezultate.Dosta prodavanja magle i prezentovnja vase matematike da je polovina od 4 miliona 300000.Znamo mi matematiku bolje od vas nemoj da mislite da ste pametniji od nas navijaca koji stvarno volimo ZVEZDU ili radite kako treba ili odlazite,vremena imate sve manje 31 se priblizava.

sve manje vremena

pre 15 godina

samo vas gledamo i sladimo se dana kada cemo vas najuriti nadam se sto pre. Joj Zbunjo joj Toplice..............................

UROSH

pre 15 godina

E toplice da li ti idesh uopste na stadion, trava je vec postavljena i ne treba tek sutra da se postavlja.
Svi se izgleda igraju gluvih telefona,kao da niko sa nikim ne prica na marakani, neka vam je na chast.

alexandar

pre 15 godina

Ovaj Bunjevcevic zadnjih mesec dana prica o 3 extra pojacanja!Pa gospodine sportski direktore gde su?????!!!! Ako imate para kao sto pricate onda uradite nesto,realno losi igraci ce igrati lose i po novom terenu i vestackoj travi!Sve dok nam sportski direktori budu dovodili pojacanja lose nam se pise,zasto se ne ugledamo na engleze gde menadzeri obavljaju sve,naravno uz saglasnost uprave kluba!!!

delija do smrti

pre 15 godina

Ma onaj Molina sto je presao u Santos je carobnjak za sve ove igrace koji sad igraju...a oni ga prodali...i gde su te pare!?Nema Moline,a nema ni love!Ha ha ha...auuu...

srbislav

pre 15 godina

Predlazem im da odrze samo jedan sastanak na kome ce doneti odluku da HITNO napuste klub!!!nisu igraci krivi,oni ne mogu i ne znaju bolje,zna se ko ih je doveo i ko treba da ode.
toplice,bunjo...sta,jos ste tu?

KG-008

pre 15 godina

Čist bezobrazluk i prodavanje magle rukovodećih ljudi u Zvezdi.Toplice, doveli ste anonimuse i zahtevate od njih da pobedjuju.SRAMOTA.Najgora ste uprava u istoriji C,Zvezde.Vaša nesposobnost da vodite klub i da dovedete normalne igrače, makar prosečne je toliko vidna da je glupo trošiti reči.Apelujem na sve delije da ne pljuju po igračima.Sve su to dobri ljudi a to što nemaju kvalitet ni za srpsku ligu a igraju u Zvezdi nisu krivi oni nego oni koji samo žele da zarade na njima.Dakle Toplica i banda.
p.s.
Ja nemam pojma da igram fudbal ali kad bi samo jednom obukao Zvezdin dres skočila bi mi cena 20 puta.Eto odakle oni u Zvezdi.Razmišljate o tome.

stecky

pre 15 godina

ljudi jel vi vidite koliko toplica i bunja lazu? te dva pojacanja u vezi , te extra pojacenje u ponedeljak, te 15 fudbalera koje su pomenuli a nisu doveli. crni dane a crna sudbino, dokle vise da se ske*avamo armijo navijaca, mafija vlada fudbalom a u zvezdi teraju sponzore. da li neko zna koliko su placena sva ta bajna pojacanja? jedno 100 000 jevra. tragikomicno

Ratar

pre 15 godina

A da zasadite psenicu, pa ceo tim na njivu. To bi im bolje islo. A posle strucni tim moze od tog brasna da nam pravi palacinke. Evo ja donosim Eurokrem i plazmu :)

Taka

pre 15 godina

Da prevedem, za one koji nisu bas razumeli.

SPASOJEVIC: blabla, bla, blablabla, blabla, bla, blablabla,blabla,bla. Blabla, bla, blabla, blabla bla,blabla,bla

Zatim sledi dugi aplauz svih prisutnih na sastanku.

Serdjo

pre 15 godina

Čemu služe ovakve predstave za javnost i šta mogu doneti hitni sastanci nesposobnog rukovodstva? Ništa, rezultat će se videti u sledećem kolu, pa ovakva Zvezda ne može bolje.

Raša

pre 15 godina

Toplice, igrači nisu partijski radnici pa da sastanče. Oni samo treba da treniraju i igraju, ako znaju. A očigledno je da oni to ne znaju jer su u pitanju igrači manjih mogućnosti. Znači, dok se iz škole ne izfabrikuju novi dobri igrači - asovi, treba dovesti par pristojnih koji mogu da obezbede rezultat tima. U suprotnom mrka kapa odn. nadalje blamiranje i kpod navijača izazivanje apatije i stvaranja negativne energije.

Ostrasceni

pre 15 godina

Razvoj prvog tima se ne moze odvojiti od sistematskog unistavanja podmladka da bi se dobilo opravdanje za kupovinu stranaca (ugradnju spekulanata u njihove ugovore). Tomislav Milicevic je najbolji primer i ocigledno je da samozvana "legenda" sistematicno rastura skolu i podmece kolegama trenerima do otkaza. Tomislav ima 68 godina i nikakvu odgovornost u klubu osim sto lobirajuci za licne interese manipulise igracima u skoli fudbala i veteranima Zvezde. Ovaj haos u Zvezdi je instrumentalizovan sa Zlatkom i Bunjevcem pa ce biti zanimljivo videti da li ce Tomislavu neki kancelarijski doktor fudbala (Jankovic)preuzeti tapiju da svojata sve igrace koji uspeju u Zvezdi. Penzioneri u Omladinskoj skoli nece doziveti da naprave igraca za prvi tim a ni normalan strani igrac nece dozvoliti da bude uvucen u "srpsku kombinaciju" pa makar mu trener bio Zeman. Uostalom Vojvodina u svom strucnom stabu ima trenere i igrace iz svoje skole dok Zvezda svoje uspesne trenere koji su ove pobedjivali otpusta.

mihailo

pre 15 godina

Pa da li ovo treba da znaci da ove godine treba da navijamo za novu travu ili grejace.Lopovi napolje svako od vas hoce da zaradi tako sto ima po 3-4 svoja igraca.

Y/Kv

pre 15 godina

Ostavke nesposobnjakovici i lazljivci "Bunjevcevic i Spasojevic" pre svega koji obecase od terena,semafora i 5 miliona evra za pojacanja,a za sada nista cak ni trava nije jos stigla a obecano je sve da bude gotovo do 10 avgusta,a o semaforu novom da i ne govorimo!
O S T A V K E.

Pedja

pre 15 godina

Toplica ce da odrzi predavanje Zemanu,na temu KAKO SADITI TRAVU CELO LETO,a Zeman ce posle toga da mu kaze OK,IDI KUPI MI 3 PAKLE MARLBORA. E onda ce Bunjevcevic da predlozi i dovede jos neku BOMBU,i odosmo u 3 p m ...

petar

pre 15 godina

Zasto ovaj Savija i ostale "vodje" ne rasture ovu palafurdiju?!
Ako neko moze,to su oni. Organizuj i srusi.
E sad...sto i njih neko placa to je vec nesto drugo...
Jel tako Toplice druze?

aaa

pre 15 godina

Nisam navijac Zvezde ali molim navijace istoimenog kluba da uzmu motike u ruke i teraju ove nepoznavaoce iz kluba-za dobrobit Srpskog fudbala!Ovo je tuga...

joca

pre 15 godina

Nisam veliki fudbalski ekspert kao ovi sto neprestano sastance,ali kao fudbalski laik bez puno razmisljanja mogu da im kazem u cemu je problem.Jednostavno,gospodo iz Uprave,da biste pobedjivali morate da imate kvalitetan tim,a da bi tim bio kvalitetan morate da imate bar nekoliko kvalitetnih pojedinaca.Da se razumemo,Zvezda je u igrackom smislu nula i mozete danima da sastancite i da dovedete Murinja ali od ovih igraca nikad nece postati dobar tim.Formula uspeha je jednostavna,ulozis novac,dobijes tim,ako imas dobar scouting tim ti je do 50% bolji u odnosu na ulozen novac.Ako bez para uspete da napravite dobar tim,ja predlazem da vas odmah promovisu u vrhunske eksperte koji bi i od robota mogli da naprave emotivno stvorenje

pREDRAG

pre 15 godina

Ко о чему Топлица о трави...а и поштењу би се могло.
Полако увлачи Земана у причу о повредама и слабим резултатима...већ видим крај,за неколико кола тјерају Земана а онда доводе некод од "провјерених", Петковића, Живадиновића, Чабриновића, Степановића...

Petar

pre 15 godina

Treba da vas je sramota sta praviten od Zvezde.Toplica Spasojevic i Bunjevcevic NAPOLJE iz Zvezde.Opet ste sve prodali SRAM VAS BILO !A dovodite neke diletante bud zasto.Nije Zeman kriv,ne pravi se od g..... pita!

doom

pre 15 godina

ima jedna reklama za jednu banku, licitacija, lik predstavlja "visestrukog prvaka drzave + prvi tim + stadion"... za par soma evrica. nije Toplica nesposoban, radi on za drugog. cist staljinizam rodjaci. glodju vas ko kosku...

Vlada124

pre 15 godina

Sad je kasno za sastanke! Da ne izlaze iz kancelarije u naredna 2 meseca ne vredi nista!!! Kupili su 11 shkart igraca i sa njima hoce Evropu i duplu krunu!? NE MOZE! "Od jeftinog mesa ni corba ne valja"

pedja

pre 15 godina

Ma ljudi bre bas me briga za travu i semafor i ostale gluposti,daj uradite nesto sa timom i igrom,dokle vise ovako...daj da vidimo igru,zalaganje ,a ne samo glupe izgovore za lose rezultate!!vise mi je muka od cele te price...13 godina idem na utakmice i nikad nisa vide manje zalaganje i losiju igru!!!

navijac

pre 15 godina

Predsednik je postavio tehnickog direktora, ovaj trenere prvog tima i direktora skole a ovaj trenere mladih timova. Nijedan poslovodni organ u klubu ne funkcionise a igraci i timovi su neuspesni. Sta je ovde vanredno i alarmantno?
Situacija na Stadionu Rajka Mitica je Predvidljiva i Ocekivana! Kadrovska politika je takodje katastrofalna pa ce klub biti unisten za duze vreme: Bazu vodi trener od 68 godina koji osim svojatanja uspesnih igraca nema drugih obaveza osim da manipulise roditelje polaznika skole i veterane kluba zarad licnih interesa.
Direktor skole nema kvalifikacije ni radno iskustvo za to mesto i pored losih moralnih i ljudskih karakteristika nema nikakvog uspeha kao trener ni kao rukovodioc a osim postavljanja penzionera i nedokazanih trenera na mesta uspesnih trenera nema ni program ni plan razvoja igraca.
Tehnicki direktor kluba nikada nije radio posao kojim se bavi a pogotovo nije bio uspesan u tome.
Predsednik kluba je svojim postupcima doveo do ovog stanja jer ne moze da shvati da nije isto voditi uspesnu sportsku organizaciju ovog renomea i firmu koja je zasticena od zakona o monopolu. Dakle situacija na Stadionu Rajka Mitica je ocekivana !

p. ziska

pre 15 godina

toliko zaboravnosti za kratko vreme kod navijaca nemogu da verujem.hteli ste promene jer su vas PIKSI iDIKA prevarili i doveli igrace koji su bili cak i sa kracom nogom ada ne govorim oprodaji igraca. Sada kad se pokusava stvoriti mlad i perspektivan tim opet nevalja.Ova uprava ce sigurno stvoriti tim koji ce vec ove godine biti sampion nase lige.Igraci koji su dovedeni nezasluzuju takav odnos navijaca jer su tek poceli da igraju u zvezdiVecina njih je u reprezentaciji svoje zemlje i boljih nema na trzistu koji bi dosli u zvezdu za pare koje zvezda moze da plati.

Alkoholix

pre 15 godina

Evo da pokusam da dam jedan konstruktivan predlog ako je to uopste moguce.

Ajde svi lepo da idemo na tekme negde do 15. septembra i da im dajemo pare pa sta god da ovi nasi urade. Posle toga ako se nista ne promeni, a tu mislim na prava pojacanja do kraja prelaznog roka, poboljsanje kvaliteta igre, rezultati, vidljive promene na bolje itd, da idemo na potpuni bojkot i blokadu celog stadiona da neko slucajno ne udje na stadion ili ne daj Boze kupi kartu.

E pa da onda vidimo kako je to kad se igra bez 12-og igraca. Zatim posle jedno 15-ak dana ako ih i to ne opameti, zna se. Batina je iz raja izasla. Taman ce da bude 1. oktobar i necemo previse da se znojimo dok ih budemo jurili.

Prema tome slobodno me ispljujte i izvredjajte, ali mislim da se kod naseg naroda jedino tako moze prizvati pamet. Ova sezona je i tako pukla ako se ne dese neki hitni hururski rezovi i ne da transfuzija. A za to je vreme jako kratko. Svega jos koji dan, mislim 10-ak.

Pamet u glavu jer ako ovako nastavite, tuzicu Vas medjunarodnom sudu pravde u Strazburu za nanetu dusevnu bol. Pa vidite sta cete. Danas sve nakaradno prolazi pa ce mozda i ovo.

Zoran Simic

pre 15 godina

Veliki sam zvezdas i do 91.godine sa Zvezdom sam obisao pola Evrope i isao na preko 100 gostovanja.
Slazem se sa komentarima da 99% danasnjih fudbalera Zvezde boli uvo za navijace. Dobra kola dobre cice dobra lova a to sto navijace boli dusa njih i ne zanima. Nesto pod hitno treba menjati.

sloba

pre 15 godina

džabe vam sastančenja kad vam u ekipi igraju subašić,jaković,radivojević,ninkov i slični.skoro je bunjevčević izjavio,parafraziram-zvezda je srpski tim i zato dovodimo srpske igrače.kad ste tolike patriote odrešite kesu pa vratite stojkovića,žigića,jankovića koji se potucaju po evropi i čak ne greju ni klupu nego trebine

Dragan

pre 15 godina

Pod hitno trebamo preduzimati nesto.Mislim da je jedino resenje prikupiti novcane priloge od navijaca. Novcem koji bih se prikupio izlobirati nekoga da na ime datih priloga u korist FK Crvena zvezda i navijaca koji su dali novcane priloge, unese kapital u klub i time na zdrave osnove postavi funkcionisanje kluba. Naravno to bi bilo prelazno resenje, recimo da se u klub unese na ovaj nacin izmedju 20 i 30 mil.eur trenutno rukovodstvo moralo bi da odgovori monogo vecim ulogom ili da napusti upravu kluba. U medjuvremenu bi se sacekao novi zakon o sportskim drustvima. Obzirom da trenutno rukovodstvo nije unelo u klub ni jednog evra, verovatno bi pokusali da zadrze vecinsko clanstvo u upravi sa ulogom u novcu vecim od datih priloga navijaca. To bi bio dobar pocetak za klub jer tada bi vodili racuna o milionskim ulozima koji su dali iz svojih izvora. Sve ovo bi trebalo da bute podrzano od vlade Republike Srbije, a da se nakon ulaska novog partnera u FK CZ novac koji je prikupljen od navijaca vrati istim navijacima uvecan procentualno za iznos razlike izmedju novog ulozenog kapitala i prikupljenih sredstava od navijaca. U suprotno FK CZ otici ce u ruke ne fudbalskih ljudi, ljudima kojima nije bitan fudbal i prihodi od fudbala. Zaradice na prodaji to malo infrastrukture FK CZ a sve ostalo ce privesti nameni biznisu kojim se bave vec godinama. Zbog toga u koloko se slazete dajte svoje komentare pa da akcija krene sto pre.
Sve za zvezdu

majstor

pre 15 godina

@Bila jednom jedna zvezda u SFRJ

Ja bih dodao gore navedenom potpisniku i sledeće:

1. Učesnik prvog Kupa Šampiona 1956 je bio Partizan, iako nije bio prvak Jugoslavije. Zašto? Zato što je "L'Equip" francuski fudbalski žurnal koji je inicirao Kup Šampiona i dodelio pehar (koji se i danas dodeljuje), zvao NAJCENJENIJE KLUBOVE TADAŠNJE EVROPE. Nagradno pitanje: a ko je bio prvak Jugoslavije te godine (onaj koji nije pozvan u KUP Šampiona)?
2. O tome koliki je značaj FK Partizan 50-tih i 60-tih imao na razvoj evropskog fudbala ne treba puno: Čajkovski je kao trener Bajerna od regionalnog kluba napravio evropskog giganta, a isto je uradio Vasović sa Ajaksom.

Ne postoje slični primeri za zvezdine igrače i trenere. Možda jedino Miljanić, ako se smatra da je uspeh voditi Real 2 godine i pri tome nije ništa značajno uradio u Evropi.

deki delija knin,civljane,zemun

pre 15 godina

dobro znaj da uvek tu sam ja dobro znaj da necu nikada da te ostavim da te zaboravim dobro znaj da uvek tu sam ja