Petak, 08.08.2008.

14:29

FKCZ: Uvek uz Srbiju

Fudbalski klub Crvena zvezda odlučio je da ne opozove svoje prvotimce iz olimpijske selekcije Srbije.

Izvor: B92

FKCZ: Uvek uz Srbiju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

97 Komentari

Sortiraj po:

milosh-nish

pre 15 godina

GROBARI … Evo vam jos jednog dokaza zasto je zvezda veliki klub,evo jos jednog dokaza zasto su delije najbolji navijaci na svetu,evo jos jednog dokaza zasto crvena zvezda ima ubedljivo najvise navijaca!!! Ugledajte se na nas najveci,najtrofejniji klub,ugledajte se na klub koji ima najvise titula,trofeja,kupova,duplih kruna,ugledajte se na klub koji je bio evropski i svetski sampion!!! Ma ugledajte se na SVETINJU SRPSKOG fudbala jer po svemu sto sam vam napisala mi to i jesmo,a to sto vi sami sebe nazivate svetinjom,to je nesto drugo.Prvo naucite sta znaci ta rec!!! SVETINJA to vam je grobari srbija i srpski grb,a vi ste sve to izdali i prodali za turski fenerbahce!!!! Nije vama lako,svaki grobar se rodi sa kompleksom crvene boje,zivi i sa tim kompleksom i umre,ali ako vam je vec tako sudjeno onda bar naucite nesto od nas od naseg najveceg kluba i budite srecni sto ste bar geografski blizu tako velikom klubu,sto ste bar tako bili blizu EVROPSKIM I SVETSKIM SAMPIONIMA.Ali dzabe nemate vi sa cim da ucite!!! Ovako rade samo veliki klubovi i to vas mozda,ali mozda malo opravdava ,ali vi ste jako mali,ne vi ste senka,da da,vi ste samo senka jedne VELIKE CRVENE ZVEZDE po svemu!!!!!!
(Zvezdasica cije srce CRVENO-BELO, 9. avgust 2008 01:39)


reko bi ti svasta ali nisi vredna moga truda i komentara...ne zelim vam nikakvo zlo ali smesi vam se sekunda liga...

mnogo ste smesni

pre 15 godina

"medjutim!

Hoćeš da kažeš da mi koji ne navijamo za Partzan nismo Srbi.Da nećeš možda da napuimo sever na vašem stadionu u sredu i navijamo za srpski klub.Smešno je to što u igrači Partizana otišli u Peking nije fer.Nije mi jasno da Tošića niko ne može da zameni.Kladim se u sto evra da će sutra dobiti drugi žuti i da će doći kući,a logično je bilo da ih ne vodi već da vodi momke koji će da igraju.

7:1

pre 15 godina

@Zivim za sever
dobro si to spomenuo da se rasciste neke stvari.
Ovako,kada Partizan ima svoje ljude u Savezu oni se zainate da mu uzmu najbolje igrace i u jeku kvalifikacija za Ligu sampiona odvedu ih na Olimpijadu, a kada Zvezda ima svoje ljude u istom onda to iygleda ovako : ‚‚ List podseća na slučaj od pre četiri godine kada se na Olimpijskim igrama u Atini izašlo u susret Crvenoj zvezdi. Tada je predsednik saveza bio Dragan Stojković, a selektor Vladimir Petrović Pižon.

"Ukoliko OFK Beograd prođe Tampere, njegovi igrači će doći kasnije. Zvezda je pristala da da dvojicu igrača, ali ako prođe u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, na njih ćemo moći da računamo tek od druge ili treće utakmice. Mislim da smo napravili normalan kompromis", rekao je tada Pižon Petrović.
Stvarno ste bre licimuri !

ciganin sam, al najlepsi

pre 15 godina

Egipcani, vama posle sjajnih rezultata na pripremama nije ni ostalo nista drugo nego da uporno s....e po Partizanu. Ponasate se ko poslednje p.ce, u fazonu sto bi uopste bilo sta valjalo kad smo mi prdnuli u cabar ! Ali, dobro, vas nadimak dovoljno govori o vama ;)

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Ma kakav patriotizam se ovde vishe spominje !? Ne zivimo u 15.veku.Pa da c***** u ovom trenutku igra protiv Fenera,pa oni bi lom napravili da im vrate igrace.Ovo je izjavljeno cisto zbog toga zato shto bash Partizan trazi svoje igrace nazad.Mi dali dobili ili pukli od Fenera,te fudbalere smo doveli kao pojacanja za evropu,a ne da igraju tamo neke OI koje u fudbalu ne znace ama bash nishta.Oni su se pokazali u kfalifikacijama i na SP u Nemackoj,a to dali cu biti 15 ili 1 na OI,to je toliko nebitno da je to strasno,bitno je za selektora,ostaje li ili ne na klupi reprezentacije.

'' DZABA VAM TOLIKO SRPSTVO KADA VAM JE IME TURSKO C* ! ''

vratite Fejsu i Tosica,shta ce vam oni,kad i onako pricate da Partizan nema nikakav igracki kadar,uzmite Ninkova i Milijasa,oni su magovi fudbalske igre !!!

dARKO

pre 15 godina

Da da vi c****i dajete zivot za drzavu...pitajte vase silne navijace odsluzi li neko od njih vojsku...pitajte CECU sa Vrbe clana vase pevacke navijacke grupacije ili Zelju iz Padinjaka...

Grobar Ni

pre 15 godina

„Jos jednom se pokazalo ko je SRPSKI tim. Grobrri i partizan treba da se sele ne iz Beograda, vec iz Srbije. Vi ste bruka nacije!....“
Sta reci za ovakav komentar jednog nadobudnog, nerazumnog, primitivnog, nevaspitanog, uobrazenog i podrzanog od strane moderatora na ovom forumu, osim sramota. Zvezdasi o FK Partizan i njegovim navijacima u svojim komentarima mogu koristiti sve epitete nipodastavanja (Partizan muslimanski tim, osnovan u Zagrebu i sl. nebuloze) bez straha da im komentar nece biti objavljen, a kada se istim epitetima posluze navijaci Partizana i pripisu ih Zvezdi i turskim konjanicima, jer su Turci svoje konjanike zvali delije, onda stupa u dejstvo zvezdaski lobi u moderatorskom pulu B92 i te komentare ne pusta u javnost. Sramota. Da nije takvog pristupa onda ne bi ni bilo ovolikog animoziteta izmedju ovih navijackih grupa. Ovako navijaci FK Partizan se osecaju omalovazenim, a delije nekriticki shvataju da su, kako oni sami sebi vole da tepaju, Bogom dani, da su najbolji, najveci, da su jedine i prave Srbende i da je srpstvo samo njihovo. Sramota. U Srbiji nema kvalitetnog novinara i coveka od ugleda koji bi jednom za svagda argumentovano izvrgao ruglu ovakvo shvatanje zvezdasa i spustio ih na zemlju, jer oni vec poduze zive u oblacima. Njihov tim se raspada, a od njihovog graktanja da je on najbolji, najveci i sl. covek ne mozena miru da procita i uradi nesto pametno. Sramota.

zdravoumartini

pre 15 godina

Dakle ja kad mislim da ne mogu vise da se iznenadim SD C. Zvezda, prevarim se... Ovo je jos jedna prilika da ne verujem kakva je to organizacija.

Ovolika DEMAGOGIJA... U fazonu, mi smo pravi SRBI, a grobari su izdajnici... mislim, kakvo je ovo saostenje, jel ih pitao neko nesto? Nego da dodaju ulje na vatru u celoj ovoj frci oko Partizana.

KAO DA PARTIZAN U EVROPI PREDSTAVLJA MALTU A NE SRBIJU?
PA JEL TE MEDJUNARODNO TAKMICENJE ILI PRIVATNA LIGA BRE?

Ali, ok, navikli smo na takve stvari... Partizan i nije srpski nego evropski klub. Ostaje nam da vidim jedino hoce li Pini Gershon da preuzme KK Zvezdu :)

max

pre 15 godina

"Igrajte svoj kup UEFA", Mis'im, nemi'sim... Linkujte i ovaj komentar kad se ne budete plasirali ni u njega! Problem je u JSD Partizan sto je ovo Srbija, a "licimur" najveci je Karadzic koji je bio javno protiv OI prilikom kandidature. Eno ga u Kini! Malo covek atletiku i kosarku da gleda...

muamua

pre 15 godina

Samo da dsetim drage FKCZ na skorasnju situaciju kada su im iz ekipe uzeli Ninkova i ne znam koga josh pa su u reprezentaciji grejali klupu kako su se pobunili i najavili bojkot reprezentacije,sve to moze da se nadje ovde http://www.blic.co.yu/sport.php?id=35994

Zvezdasica cije srce CRVENO-BELO

pre 15 godina

GROBARI Evo vam jos jednog dokaza zasto je zvezda veliki klub,evo jos jednog dokaza zasto su delije najbolji navijaci na svetu,evo jos jednog dokaza zasto crvena zvezda ima ubedljivo najvise navijaca!!! Ugledajte se na nas najveci,najtrofejniji klub,ugledajte se na klub koji ima najvise titula,trofeja,kupova,duplih kruna,ugledajte se na klub koji je bio evropski i svetski sampion!!! Ma ugledajte se na SVETINJU SRPSKOG fudbala jer po svemu sto sam vam napisala mi to i jesmo,a to sto vi sami sebe nazivate svetinjom,to je nesto drugo.Prvo naucite sta znaci ta rec!!! SVETINJA to vam je grobari srbija i srpski grb,a vi ste sve to izdali i prodali za turski fenerbahce!!!! Nije vama lako,svaki grobar se rodi sa kompleksom crvene boje,zivi i sa tim kompleksom i umre,ali ako vam je vec tako sudjeno onda bar naucite nesto od nas od naseg najveceg kluba i budite srecni sto ste bar geografski blizu tako velikom klubu,sto ste bar tako bili blizu EVROPSKIM I SVETSKIM SAMPIONIMA.Ali dzabe nemate vi sa cim da ucite!!! Ovako rade samo veliki klubovi i to vas mozda,ali mozda malo opravdava ,ali vi ste jako mali,ne vi ste senka,da da,vi ste samo senka jedne VELIKE CRVENE ZVEZDE po svemu!!!!!!

sd

pre 15 godina

Samo me interesuje da li vas je neko uopste i pitao nesto?Koga briga sto zvezda ne povlaci igrace sa olimpijade?Bas ste turski konjanici ili tako neka formacija iz sredjeg veka,pravi Srbi nema sta.Verovatno ste bojkotovali i Indianapolis?

Licimuri

pre 15 godina

Petrović jedva sastavio tim za Atinu !
...
Petrović će imati problema ne samo oko sastava ekipe, već i oko priprema. Planirano je da se igrači okupe 1. avgusta u Beogradu, ali će sa početka priprema izostati fudbaleri Crvene zvezde Biševac i Milovanović, jer Zvezda igra u kvalifikacijama za Ligu evropskih šampiona protiv švajcarske ekipe Jang Bojs.

Petrović je rekao da je Zvezda pristala da pusti tu dvojicu igrača (posle utakmice sa Jang Bojsom), a da je rezerve, medju kojima su trojica fudbalera Crvene zvezde, "sam odredio".

"I Savez, i Zvezda, i ostali klubovi su u nezavidnoj situaciji. Zvezda živi od gledalaca i od prihoda od učešća u evropskim takmičenjima. Olimpijada traje samo nedelju-dve, a od prihoda se živi cele godine. Mislim da je ovako najbolje", rekao je Petrović, bivši fudbaler Crvene zvezde.

http://www.b92.net/sport/oi2004/fudbal.php?start=24&

Peja

pre 15 godina

Boze dragi... Vi se borite za LS.ok. Mi kao igramo jedni Kup UEFA. Ok,vi Kup UEFA niste igrali? Sta? U cemu je problem??? Da li zaista mislite da ce vam Tosic i Fejsa pomoci??? Da se razumemo,ja vam zelim da se plasirate u LS,jer ste srpski klub (doduse osnovan u Zagrebu,ali nema veze). Ne mozete vi da mrzite Zvezdu koliko je mi pravi Cigani volimo. Od mrznje se ne zivi. A,ja sam jako ponosan na svoj voljeni klub,zbog stava da bude patriotski opredeljen. Vi pominjete 2004 godinu. Ok. Jel to bila greska? Jeste!!! Da li treba da se ponavlja? Naravno da ne. Na greskama se uci. Neko uci,a neko samo ume da mrzi. Ovo prvo je puno bolje.
ZVEZDA-PONOS SRBIJE!!!!!

Predrag

pre 15 godina

Да ли ви примјећујете разлику?Сем у квалитету клубова... Херта , Барселона, Вердер, Нант и остали не допуштају СВОЈИМ играчима да играју за ТУЂУ репрезентацију.
Партизан, мали какав јесте, не дозвољава СВОЈИМ играчима да играју за СВОЈУ, НАШУ али ето не и њихову репрезентацију...
Е , свашта...

Realno

pre 15 godina

Ne kontam sto se sad ovi oglasavaju,kao da je Tomovic number one pa satro nece da ga povuku!Nek oni objasne navijacima i javnosti kako to da su od najavljenih bombi doveli neke poluigrace,i gube od seoskih ekipa tokom veceg dijela priprema?!Podrzavam odluku Partizana,vidjelo se da fali Bambijeva pokretljivost na sredini,tako da... Svaka cast reprezentaciji,ali interes kluba je mnogo veci u ovom trenutku,i upravi,igracima a i navijacima!

Djuka

pre 15 godina

Licemeri iz malog kluba punog kompleksa!
A sta je bilo 2004. godine?? Tad vam Srbija nije bila bitna kad ste VI igrali u kvalifikacijama za LS!
SMESNI STE!

ZYX

pre 15 godina

bas mene zabole sta ce zvezda da uradi,Partizan ce da vrati svoje igrace jer igra kvalifikacije za LS, a vi igrajte taj svoj kup uefa i pokrijte se usima...sta je bilo 2004?????ko je tad zadrzao svoje igrace da bi igrali sa PSV-om koji vas je na*uzio???

Vaj Nime

pre 15 godina

Ma hajte molim vas .. da je ganima trece kolo kvalifikacijama pred nosom ne bi im niko ni pozivao igrace kao sto je bio slucaj sa Pizonom i OI u Atini .. Tako da ucutite malo ganeri

marko

pre 15 godina

hahaha jeste gani!!!A kad ste tolike patriote sto na OI 2004 niste pustili svoje igrace.Zaista se ponosim ljudima koji sjede u upravu partizana konacno je tamo neko ko vodi racuna o partizanu i njegovom interesu!!! Djukic je mogao da se nagodi sa partizanom i da sve bude u redu ali je rekao kada je fifa donjela odluku da moraju svi igraci ici na oi DA KOMPROMISA NECE BITI.PA NEKA GA I SADA NE BUDE!!!

Grobarčina sa Cetinja

pre 15 godina

A protiv kojeg to vi strrrrašššnog protivnika igrate i kojoj ligi,zaboravljate neke predhodne godine...vadite se na patriotizam... e moja komšinice,treba da navijate za nas da koji bod viška zaradimo,pa da pred nas možda i vi budete u ligi šampiona kao drugoplasirana ekipa.Što se dešava u košarci to će vam biti i u fudbalu... monotonija...samo Partizan...MOGO SMO JAKI(DOSADNI)

dusan

pre 15 godina

Kleo potpisao za Zvezdu! Znam, pitace te se ko je taj, verujte mi, iz pouzdanih izvora znam, bice otkrovenje! Centarfor, Brazilac, 23 god, najbolji strelac 2. port lige...

Babin_zub

pre 15 godina

Citam komentare i za divno cudo i ako su misljenja krajnje suprotstavljena svi su u pravu.Jeste sramota sto Partizan povlaci svoje igrace,ali je i sramota sto je Zvezda to ucinila 2004.
Ali kada sve saberemo,izgleda je najveca sramota biti srbin :(

Dziksi

pre 15 godina

Barsa ima Etoa, Anrija, Inijestu, Cavija... + igraju sa indijancima, ali opet su sprecavali Mesija da ide u Peking... i sta mi tek onda da radimo, kada nam komletne veze nema- olimp., povreda, suspenzija... Da vas pitam- da kojim slucajem igrate vi u 3. kolu da li bi vratili npr. Koromana ili Gaja?

joe gr

pre 15 godina

ovo je strasno sta se radi.pa zasta majko mila da zvezda vrati svoje igrace,zbog koje utakmice,zbog cega.sta je bilo 2004 to ste zaboravili.partizan vraca svoje igrace zato sto ima dosta povredjeni i zato sto moreira kaznjen.vi bi to isto uradili nemojte da se pravite pametni.vama se klub raspada pomirite se stim.

nemanja87

pre 15 godina

Mi smo 2004 za reprezentaciju Srbije i Crne Gore dali Bisevca i Milovanovica koji su izmislili fudbal za Tosica i Fejsu.
A sto se tice patriotizma i poredjenja Grobara i Delija po tom pitanju reci cu par reci.
Koja navijacka grupa jedina pomaze svoj narod na Kosovu,organizuje niz humanitarnih koncerata?sakupljeno je preko 70 slepera sto hrane sto odece za nasu bracu sa Kosova.koja grupa jedina odlazi u poseu svom narodu na Kosovu?O ucestvovanju u ratu,rusenju Slobinog rezima,sirenju patriotizma u narodu ne treba trositi reci....i onda ce da dodje neki grobar razbice izlog,ukrasce patike i mislice da je veci Srbin od Milosa Obilica.tuzno

Stoka koja nabija

pre 15 godina

Hahhahahahahahahahhahahahhahahahhaahhahahahahahahahhahahahahhaha
ahhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahaha

Nemojte moil vas da vratite kuci Tomovica, sta ce reprezentacija bez njega

madmax

pre 15 godina

Da kojim slucajem zvezda igra kvalifikacije za LS, druga bi se pesma pevala. Ovako, meni ovo vise lici na licemerje. Zaista sam sit zvezdinih prica i pricica o laznom patriotizmu i srboljublju. Uvek uz Partizan i majku Srbiju.

KomshilyK

pre 15 godina

REPKI je bilo mesto u AUSTRIJI I SVAJCARSKOJ, tad su imalu swe igrace na raspolaganju ali ne morali su da igraju zvezdini golgeteri(chinimi se na swim tekmama mozda 5golowa ukupno!!!), a za Kezmana i Ilica nema mesta. I sto bi zvezda imala veca prawa od PFC-A, nedamo nashe bre! a i ovi sto kazu da tad nije bila samo SRBIJA vec SCG to prichaju i dokazuju svoju lichnost.Pa da Vas pitam dal niste tad navijali za Tursku mozda?? ili 2002. u Indijanapolisu da niste navijali u finalu za Argentinu mozda??? SRAMOTA

meho

pre 15 godina

pre 4 godine na olimpijadi nisu bili zvezdini igraci zbig ucesca u kvalifikacijama u ligi sampiona. zasto nisi izjavili isto sto i sad??? realni navijaci neka komentarisu to situaciju prvo, pa onda sto se dogadja danas. partizan je u velikim problemima sa igrackim kadrom.

Cartman

pre 15 godina

Smucili su mi se komentari zadnjih nekoliko dana kako ce Fener odrati Partizan. Pa i ako ih odere, Partizan ce makar igrati sa Fenerom, igrao je sa Olimpikom, a sa kojom ce to Zvezda jakom ekipom igrati ove sezone?
Izgleda da je moto Zvezdinih navijaca: "Bolje biti prvi u selu, nego zadnji u gradu".

olympic marsiglia

pre 15 godina

Da nije smesno bilo bi zalosno...Zaboravili ste brzo 2004.

Nismo je mi zaboravili nego je tebe na nju podsetio Tomic sa tvrdnjom da smo imali kompletan tim za utakmicu sa PSV-om na Marakani.U pravu je,samo nije rekao da se ucesce reprzentacije na OI u tom trenutku vec zavrsilo,a Bisevac i ostali igrali 2 dana po dolasku sa puta nas mec sezone 2004.

Srbija,Beograd,Crvena Zvezda !

pre 15 godina

Jos jednom se pokazalo ko je SRPSKI tim.Grobrri i partizan treba da se sele ne iz Beograda,vec iz Srbije.Vi ste bruka nacije!Sto se tice ovoga za navijace,ne moze niko njima da zabrani da dodju!Oni ce da odu na Kipar,pa makar ostali ispred stadiona.Gde ti igras,tu smo mi....

ko-ometator

pre 15 godina

ima vas vise sto se ustvari (ne) secate atine 2004. Ako malo istrazis sta se desavalo uocices da pola reprezentacije sa evropskog prvenstva za mlade iste godine nije islo na olimpijadu jer je oko toga bio citav raspad. Klubovi sa svih strana nisu dali igracima da idu... a i uocicete grobari da su u atinu otisla samo dva clana Partizana (radonjic, vukcevic)-lomic tada igrac zeleznika, delibasic pred evropsko za mlade poptisao za majorku...kao i dva clana Zvezde... (milovanovic, bisevac)... Pozdrav SRBI!

Max

pre 15 godina

Ova CZ puca po svim savovima.Obraz je izgubila odavno pa nas saopstenja ovakvog tipa uopste ne iznenadjuju.Brzo su zaboravili 2004 i OI u Grckoj.Lako je davati ovakva smesna i dvolicna saopstenja kad nisu direktno pogodjeni.Koje su to vredne igrace dali na raspolaganje Djukicu?Sve sami "livadici" koji i onako ne bi igrali za prvi tim.Vazno je sad pokazati patriotizam i "moralnu"velicinu .Problem je sto mi svi znamo o cemu je rec.Zvezdo,Zvezdo odavno si propala a da si bas toliko nisko pala....Partizan-Fenerbahce 1:0,Fenerbahce-Partizan 3:2.LIGA SAMPIONA !!!!Ima ovi u Zvezdi da se pojedu.Bog dao.Pozdrav

Boyan DR.

pre 15 godina

Stvarno me ne zanimaju vesti vezane za romski tabor,ali veliki broj komentara na povlacenje igraca PARTIZANA od strane cigana su me naterale na ovo: licemeri,kako vas nije sramota?? Niko vas i ne pita sta bi vi-jer je vas stav poznat od 2004,a ovo vam je najprovidnija diverzija kojom zelite da skrenete paznju sa situacije u vasem klubu i izgubljenih utakmica od raznih anonimusa!Vidim da vam prolazi s' obzirom da se vasi opet loze na to da su Srbi(jos je Lazar na Kosovu nosio na stitu crvenu zvezdu-drevni simbol srpstva)a navijace za Turke!!!!!Opet to nije ni cudo znajuci da "najveci srpski brend prati turska armija"! Verovatno ovo moderator nece ni obijaviti ali vredi pokusati!

todo

pre 15 godina

sta se ovo groblje prima,njihovi igraci su uvek naravno bolji samo svaki derbi gube jos u svlacionici...hvalite ovu dvojicu,Fejsa se nije video na terenu,Tosic je nesto trckarao da je barem neku loptu dodao a sutnuo mozda bi i dali neki gol,mada mi je drago sto su se vratili da ne bi imali alibi kad vas isprasi Fener...a da ne igra vam MOreira,al dobro vi ste VELIKI klub pa vam igra ne zavisi od jednog igraca...

medjutim

pre 15 godina

http://www.b92.net/sport/oi2004/vesti.php?start=528&order=hrono

Tako je nekad Partizan poslao trojicu prvotimaca na olimpijadu, a uprava zvezde zadrzala neke igrace za utakmicu kvalifikacija protiv pet es vea..

Licemeri, kako vas nije sramota? Najveci deo sadasnjeg FSS je i tad bio na vlasti, pod vasim piksijem, i onda je nacionalni interes bila zvezda? Sad imamo "grobarski" savez koji je podrzao Djukica u nastojanju da odvede najjaci tim, i opet vam smeta Karadzic jer Partizan nije dovoljno dobrovoljno dao igrace? Partizan nema pravo na ono sto su crveno bele "patriote" koje su se javile nepozvane imale? Gde ste onda bili?

Gde su onda bili komentari navijaca zvezde koji su govorili "sta ce im Bisevac, ionako ce pet es ve da ih napuni sa pet komada"? Ne, onda ste se lozili na ligu sampiona protiv ekipe koja je kasnije dosla dalje nego Fenerbahce ikad.

Da li bi vam reakcija bila ista ovakva da je zvezda izvukla recimo Hajduk, a Djukic pozvao kormorana? Sta bi vam onda bio nacionalni interes?

Najveci Srbi, uzivajte u svom navijanju za turski Federerbahce, i usput pevajte Partizan je muslimanski tim. Sta zna moron sta je oksimoron..

Dacha

pre 15 godina

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2004&mm=08&dd=20&nav_id=148904
...Posto je ovo narod poznat po kratkom pamcenju, a na srecu postoji arhiva na B92, mogli da se prisete selektivnog patriotizma koji je ovaj brendirani klub primenjivao 2004 na olimpijadi u Atini. Kakva drzava takav i brend.

ZIKA Pauk

pre 15 godina

Ogalasila se fc crvena zvezda!!!!!!????Povodom cega??Golmana sumqivog kvaliteta Stamenkovica i Tomovica!!!!!???Zalosni su,ali stvarno zalosni.Dabogda vam APOEL onako bratski dao tri komada da ispadnete iz UEFA kupa i da potonte nize od KK sledeca sezona!!!!

Zoran

pre 15 godina

Čula žaba konji se kuju, pa i ona digla noge.
Izgleda da su u Ljutice Bogdana zaboravili 2004. godinu. Mada mi ovo više liči na traženje alibija kod navijača, jer i Apoel sa Kipra, kao ni Srem nije repa bez korena...
Biće tu lude frke.

Savest

pre 15 godina

Gde su sada oni koji se žale na zvezdaške komentare na vesti o Partizanu?
A ovamo ste se pomamili i diplate li diplate svi isti tekst.
Rekoh vam već jednom, dosadili ste i Bogu i ljudima!

Patriotska amnezija

pre 15 godina

05/08/2004 | Izvor: B92, Beta
Petrović na mukama, sa 13 igrača na OI

Samo nedelju dana pred učešće na fudbalskom turniru na Olimpijskim igrama u Atini, selektor olimpijske reprezentacije Vladimir Petrović ima velikih problema oko sastava ekipe.

Petrović radi samo sa sedmoricom igrača, od kojih su dvojica golmani, a sutra pred polazak za Grčku očekuje još šestoricu fudbalera - po trojicu iz OFK Beograda i Partizana, Djordja Jokića, Marka Bašu, Igora Matića, Simona Vukčevića, Branimira Petrovića i Srdjana Radonjića.

Petrović je rekao da se dogovorio sa Crvenom zvezdom da se nacionalnom timu sutra priključi i fudbaler tog kluba Dejan Milovanović, a da bi naknadno trebalo da dodje i Milan Biševac nakon prve utakmice 3. kola kvalifikacije za Ligu šampiona izmedju Zvezde i holandskog PSV-a...

Sasa - Sabac

pre 15 godina

A sto tako nisu dali podrsku i pre 4 godine kada su igrali protiv PSV a, a video bih dal bi ovako pricali da su im tamo otisli Milijas,Burzanovic i Koroman,i da umesto sa Apoelom igraju sa npr. Bajernom ili Laciom ili sa nekim jacim klubom kao sto je Fenerbahce!!! LICEMERI!

dzango

pre 15 godina

2004. nije igrala Srbina nego je igrala Srbija i Crna gora.Pazi bogati. Nije valjda kalašture da se sramotite Crne Gore. Zvezda ne zove svoje igrače sa olimpijade jer i nema koga da pozove a tamo ih možda ošacuju neki Kinezi pa još i naprave posao.

grobari crna gora GACEVIC

pre 15 godina

i sad ste vi pravi srpski klub?JAKE STE IGRACE POSLALI U PEKING!jedino tomovic moze da nesto doprinese u vasem raspadu protiv apoela.a PSV i 2004 ste brzo zaboravili...

Peter Tosh

pre 15 godina

Шта се ложите глодари са том 2004-ом, када у вести лепо пише увек уз СРБИЈУ. Која је држава била пре 4 године? Тако је, није била Србија.
СРБИЈА ЈЕ ВЕЧНА ДОК СУ ЈОЈ ДЕЦА ВЕРНА! А деца која данас беже из Кине и фолирају да су повређени ће сутра и на бојном пољу да штрикају, такви Србији не требају!

Srbija

pre 15 godina

Ti igraci nisu od koristi ni zvezdi a ni reprezentaciji, bas kao i oni partizanovi. U Srbiji trenutno nema tima koji ji dobar,pa je tako i reprezentacija katastrofa...

Dinux

pre 15 godina

Kakva patetika!
Kako je ovo jadno, povraca mi se kad cujem ovako nesto.
1991 se secaju svi, cak i oni koji tad nisu ni rodjeni, a 2004 niko. Zanimljivo pamcenje imaju ovi zvezdasi...

grobar

pre 15 godina

obicno licemerje sta reci da zvezda igra kvalifikacije za LS sigurno bi bila druga prica a ovako oni su kao neke velike srbende a mi nismo oni vole srbiju a mi nevolimo itd i jos im igaju sasvim nebitni igraci

Micubisi

pre 15 godina

Dok neko skandira ratnim zlocicnima i time srozavaju ugled svoje zemlje, drugi pak znaju da pokazu iskreni patriotizam na pravi nacin.

Zvezda, Srbija, Ole!!

au bre...

pre 15 godina

alo grobari, ej, pre cetiri godine nasa zemlja se nije zvala srbija, tako da psssst. svi znamo da je na severu pesma 'zvezda, srbija, nikad jugoslavija' jedna od najomiljenijih...

Adrian

pre 15 godina

Da, da, bas im je stalo do Srbije. Mislim da im je malo vise stalo do toga da podignu igracima cenu nastupima za reprezentaciju. Finansije su tu u pitanju

I.K

pre 15 godina

Ja,koliko se secam 2004god,za vreme OI u Atini nijedan igrac c.z nije bio u reprezntaciji jer je tada c.z igrala 3.kolo kvalifikacija protiv PSV-a
...i niko se nije bunio niti je bilo medijske pompe...

manojlooo

pre 15 godina

Ma dajte ko je vas sta i pitao? Mrzim ovo, ne kazem glup je potez napravio Partizan, al istu stvar bi napravila i Zvezda da je u ovoj situaciji. Zato molim vas ne moralisite!

Zivim za sever

pre 15 godina

kao prvo extra za sudije.....englezi su najachi delioci pravde i to ce tako zauvek ostati....
kao drugo svaka chast na ovom potezu....Srbija je iznad svega, i grb na dresu je najbitniji......ne mogu da verujem shta groblje radi....ali neka to su radili i proshle sezone....trenutno imaju mnogo jake ljude u FSS ali i to ce se promeniti,doci ce kraj i tome....
bitno je da te Zvezdo josh vishe volim posle ovoga i moja ljubav prema tebi jacha sve vishe i vishe!!!!

I.K

pre 15 godina

Ja,koliko se secam 2004god,za vreme OI u Atini nijedan igrac c.z nije bio u reprezntaciji jer je tada c.z igrala 3.kolo kvalifikacija protiv PSV-a
...i niko se nije bunio niti je bilo medijske pompe...

medjutim

pre 15 godina

http://www.b92.net/sport/oi2004/vesti.php?start=528&order=hrono

Tako je nekad Partizan poslao trojicu prvotimaca na olimpijadu, a uprava zvezde zadrzala neke igrace za utakmicu kvalifikacija protiv pet es vea..

Licemeri, kako vas nije sramota? Najveci deo sadasnjeg FSS je i tad bio na vlasti, pod vasim piksijem, i onda je nacionalni interes bila zvezda? Sad imamo "grobarski" savez koji je podrzao Djukica u nastojanju da odvede najjaci tim, i opet vam smeta Karadzic jer Partizan nije dovoljno dobrovoljno dao igrace? Partizan nema pravo na ono sto su crveno bele "patriote" koje su se javile nepozvane imale? Gde ste onda bili?

Gde su onda bili komentari navijaca zvezde koji su govorili "sta ce im Bisevac, ionako ce pet es ve da ih napuni sa pet komada"? Ne, onda ste se lozili na ligu sampiona protiv ekipe koja je kasnije dosla dalje nego Fenerbahce ikad.

Da li bi vam reakcija bila ista ovakva da je zvezda izvukla recimo Hajduk, a Djukic pozvao kormorana? Sta bi vam onda bio nacionalni interes?

Najveci Srbi, uzivajte u svom navijanju za turski Federerbahce, i usput pevajte Partizan je muslimanski tim. Sta zna moron sta je oksimoron..

manojlooo

pre 15 godina

Ma dajte ko je vas sta i pitao? Mrzim ovo, ne kazem glup je potez napravio Partizan, al istu stvar bi napravila i Zvezda da je u ovoj situaciji. Zato molim vas ne moralisite!

Dinux

pre 15 godina

Kakva patetika!
Kako je ovo jadno, povraca mi se kad cujem ovako nesto.
1991 se secaju svi, cak i oni koji tad nisu ni rodjeni, a 2004 niko. Zanimljivo pamcenje imaju ovi zvezdasi...

Zivim za sever

pre 15 godina

kao prvo extra za sudije.....englezi su najachi delioci pravde i to ce tako zauvek ostati....
kao drugo svaka chast na ovom potezu....Srbija je iznad svega, i grb na dresu je najbitniji......ne mogu da verujem shta groblje radi....ali neka to su radili i proshle sezone....trenutno imaju mnogo jake ljude u FSS ali i to ce se promeniti,doci ce kraj i tome....
bitno je da te Zvezdo josh vishe volim posle ovoga i moja ljubav prema tebi jacha sve vishe i vishe!!!!

Dacha

pre 15 godina

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2004&mm=08&dd=20&nav_id=148904
...Posto je ovo narod poznat po kratkom pamcenju, a na srecu postoji arhiva na B92, mogli da se prisete selektivnog patriotizma koji je ovaj brendirani klub primenjivao 2004 na olimpijadi u Atini. Kakva drzava takav i brend.

Micubisi

pre 15 godina

Dok neko skandira ratnim zlocicnima i time srozavaju ugled svoje zemlje, drugi pak znaju da pokazu iskreni patriotizam na pravi nacin.

Zvezda, Srbija, Ole!!

au bre...

pre 15 godina

alo grobari, ej, pre cetiri godine nasa zemlja se nije zvala srbija, tako da psssst. svi znamo da je na severu pesma 'zvezda, srbija, nikad jugoslavija' jedna od najomiljenijih...

grobar

pre 15 godina

obicno licemerje sta reci da zvezda igra kvalifikacije za LS sigurno bi bila druga prica a ovako oni su kao neke velike srbende a mi nismo oni vole srbiju a mi nevolimo itd i jos im igaju sasvim nebitni igraci

Zoran

pre 15 godina

Čula žaba konji se kuju, pa i ona digla noge.
Izgleda da su u Ljutice Bogdana zaboravili 2004. godinu. Mada mi ovo više liči na traženje alibija kod navijača, jer i Apoel sa Kipra, kao ni Srem nije repa bez korena...
Biće tu lude frke.

Adrian

pre 15 godina

Da, da, bas im je stalo do Srbije. Mislim da im je malo vise stalo do toga da podignu igracima cenu nastupima za reprezentaciju. Finansije su tu u pitanju

Patriotska amnezija

pre 15 godina

05/08/2004 | Izvor: B92, Beta
Petrović na mukama, sa 13 igrača na OI

Samo nedelju dana pred učešće na fudbalskom turniru na Olimpijskim igrama u Atini, selektor olimpijske reprezentacije Vladimir Petrović ima velikih problema oko sastava ekipe.

Petrović radi samo sa sedmoricom igrača, od kojih su dvojica golmani, a sutra pred polazak za Grčku očekuje još šestoricu fudbalera - po trojicu iz OFK Beograda i Partizana, Djordja Jokića, Marka Bašu, Igora Matića, Simona Vukčevića, Branimira Petrovića i Srdjana Radonjića.

Petrović je rekao da se dogovorio sa Crvenom zvezdom da se nacionalnom timu sutra priključi i fudbaler tog kluba Dejan Milovanović, a da bi naknadno trebalo da dodje i Milan Biševac nakon prve utakmice 3. kola kvalifikacije za Ligu šampiona izmedju Zvezde i holandskog PSV-a...

Boyan DR.

pre 15 godina

Stvarno me ne zanimaju vesti vezane za romski tabor,ali veliki broj komentara na povlacenje igraca PARTIZANA od strane cigana su me naterale na ovo: licemeri,kako vas nije sramota?? Niko vas i ne pita sta bi vi-jer je vas stav poznat od 2004,a ovo vam je najprovidnija diverzija kojom zelite da skrenete paznju sa situacije u vasem klubu i izgubljenih utakmica od raznih anonimusa!Vidim da vam prolazi s' obzirom da se vasi opet loze na to da su Srbi(jos je Lazar na Kosovu nosio na stitu crvenu zvezdu-drevni simbol srpstva)a navijace za Turke!!!!!Opet to nije ni cudo znajuci da "najveci srpski brend prati turska armija"! Verovatno ovo moderator nece ni obijaviti ali vredi pokusati!

dzango

pre 15 godina

2004. nije igrala Srbina nego je igrala Srbija i Crna gora.Pazi bogati. Nije valjda kalašture da se sramotite Crne Gore. Zvezda ne zove svoje igrače sa olimpijade jer i nema koga da pozove a tamo ih možda ošacuju neki Kinezi pa još i naprave posao.

ZIKA Pauk

pre 15 godina

Ogalasila se fc crvena zvezda!!!!!!????Povodom cega??Golmana sumqivog kvaliteta Stamenkovica i Tomovica!!!!!???Zalosni su,ali stvarno zalosni.Dabogda vam APOEL onako bratski dao tri komada da ispadnete iz UEFA kupa i da potonte nize od KK sledeca sezona!!!!

Cartman

pre 15 godina

Smucili su mi se komentari zadnjih nekoliko dana kako ce Fener odrati Partizan. Pa i ako ih odere, Partizan ce makar igrati sa Fenerom, igrao je sa Olimpikom, a sa kojom ce to Zvezda jakom ekipom igrati ove sezone?
Izgleda da je moto Zvezdinih navijaca: "Bolje biti prvi u selu, nego zadnji u gradu".

Stoka koja nabija

pre 15 godina

Hahhahahahahahahahhahahahhahahahhaahhahahahahahahahhahahahahhaha
ahhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahaha

Nemojte moil vas da vratite kuci Tomovica, sta ce reprezentacija bez njega

nemanja87

pre 15 godina

Mi smo 2004 za reprezentaciju Srbije i Crne Gore dali Bisevca i Milovanovica koji su izmislili fudbal za Tosica i Fejsu.
A sto se tice patriotizma i poredjenja Grobara i Delija po tom pitanju reci cu par reci.
Koja navijacka grupa jedina pomaze svoj narod na Kosovu,organizuje niz humanitarnih koncerata?sakupljeno je preko 70 slepera sto hrane sto odece za nasu bracu sa Kosova.koja grupa jedina odlazi u poseu svom narodu na Kosovu?O ucestvovanju u ratu,rusenju Slobinog rezima,sirenju patriotizma u narodu ne treba trositi reci....i onda ce da dodje neki grobar razbice izlog,ukrasce patike i mislice da je veci Srbin od Milosa Obilica.tuzno

KomshilyK

pre 15 godina

REPKI je bilo mesto u AUSTRIJI I SVAJCARSKOJ, tad su imalu swe igrace na raspolaganju ali ne morali su da igraju zvezdini golgeteri(chinimi se na swim tekmama mozda 5golowa ukupno!!!), a za Kezmana i Ilica nema mesta. I sto bi zvezda imala veca prawa od PFC-A, nedamo nashe bre! a i ovi sto kazu da tad nije bila samo SRBIJA vec SCG to prichaju i dokazuju svoju lichnost.Pa da Vas pitam dal niste tad navijali za Tursku mozda?? ili 2002. u Indijanapolisu da niste navijali u finalu za Argentinu mozda??? SRAMOTA

Peter Tosh

pre 15 godina

Шта се ложите глодари са том 2004-ом, када у вести лепо пише увек уз СРБИЈУ. Која је држава била пре 4 године? Тако је, није била Србија.
СРБИЈА ЈЕ ВЕЧНА ДОК СУ ЈОЈ ДЕЦА ВЕРНА! А деца која данас беже из Кине и фолирају да су повређени ће сутра и на бојном пољу да штрикају, такви Србији не требају!

Savest

pre 15 godina

Gde su sada oni koji se žale na zvezdaške komentare na vesti o Partizanu?
A ovamo ste se pomamili i diplate li diplate svi isti tekst.
Rekoh vam već jednom, dosadili ste i Bogu i ljudima!

Srbija

pre 15 godina

Ti igraci nisu od koristi ni zvezdi a ni reprezentaciji, bas kao i oni partizanovi. U Srbiji trenutno nema tima koji ji dobar,pa je tako i reprezentacija katastrofa...

Sasa - Sabac

pre 15 godina

A sto tako nisu dali podrsku i pre 4 godine kada su igrali protiv PSV a, a video bih dal bi ovako pricali da su im tamo otisli Milijas,Burzanovic i Koroman,i da umesto sa Apoelom igraju sa npr. Bajernom ili Laciom ili sa nekim jacim klubom kao sto je Fenerbahce!!! LICEMERI!

grobari crna gora GACEVIC

pre 15 godina

i sad ste vi pravi srpski klub?JAKE STE IGRACE POSLALI U PEKING!jedino tomovic moze da nesto doprinese u vasem raspadu protiv apoela.a PSV i 2004 ste brzo zaboravili...

Max

pre 15 godina

Ova CZ puca po svim savovima.Obraz je izgubila odavno pa nas saopstenja ovakvog tipa uopste ne iznenadjuju.Brzo su zaboravili 2004 i OI u Grckoj.Lako je davati ovakva smesna i dvolicna saopstenja kad nisu direktno pogodjeni.Koje su to vredne igrace dali na raspolaganje Djukicu?Sve sami "livadici" koji i onako ne bi igrali za prvi tim.Vazno je sad pokazati patriotizam i "moralnu"velicinu .Problem je sto mi svi znamo o cemu je rec.Zvezdo,Zvezdo odavno si propala a da si bas toliko nisko pala....Partizan-Fenerbahce 1:0,Fenerbahce-Partizan 3:2.LIGA SAMPIONA !!!!Ima ovi u Zvezdi da se pojedu.Bog dao.Pozdrav

Vaj Nime

pre 15 godina

Ma hajte molim vas .. da je ganima trece kolo kvalifikacijama pred nosom ne bi im niko ni pozivao igrace kao sto je bio slucaj sa Pizonom i OI u Atini .. Tako da ucutite malo ganeri

madmax

pre 15 godina

Da kojim slucajem zvezda igra kvalifikacije za LS, druga bi se pesma pevala. Ovako, meni ovo vise lici na licemerje. Zaista sam sit zvezdinih prica i pricica o laznom patriotizmu i srboljublju. Uvek uz Partizan i majku Srbiju.

Djuka

pre 15 godina

Licemeri iz malog kluba punog kompleksa!
A sta je bilo 2004. godine?? Tad vam Srbija nije bila bitna kad ste VI igrali u kvalifikacijama za LS!
SMESNI STE!

Grobarčina sa Cetinja

pre 15 godina

A protiv kojeg to vi strrrrašššnog protivnika igrate i kojoj ligi,zaboravljate neke predhodne godine...vadite se na patriotizam... e moja komšinice,treba da navijate za nas da koji bod viška zaradimo,pa da pred nas možda i vi budete u ligi šampiona kao drugoplasirana ekipa.Što se dešava u košarci to će vam biti i u fudbalu... monotonija...samo Partizan...MOGO SMO JAKI(DOSADNI)

meho

pre 15 godina

pre 4 godine na olimpijadi nisu bili zvezdini igraci zbig ucesca u kvalifikacijama u ligi sampiona. zasto nisi izjavili isto sto i sad??? realni navijaci neka komentarisu to situaciju prvo, pa onda sto se dogadja danas. partizan je u velikim problemima sa igrackim kadrom.

Dziksi

pre 15 godina

Barsa ima Etoa, Anrija, Inijestu, Cavija... + igraju sa indijancima, ali opet su sprecavali Mesija da ide u Peking... i sta mi tek onda da radimo, kada nam komletne veze nema- olimp., povreda, suspenzija... Da vas pitam- da kojim slucajem igrate vi u 3. kolu da li bi vratili npr. Koromana ili Gaja?

joe gr

pre 15 godina

ovo je strasno sta se radi.pa zasta majko mila da zvezda vrati svoje igrace,zbog koje utakmice,zbog cega.sta je bilo 2004 to ste zaboravili.partizan vraca svoje igrace zato sto ima dosta povredjeni i zato sto moreira kaznjen.vi bi to isto uradili nemojte da se pravite pametni.vama se klub raspada pomirite se stim.

ZYX

pre 15 godina

bas mene zabole sta ce zvezda da uradi,Partizan ce da vrati svoje igrace jer igra kvalifikacije za LS, a vi igrajte taj svoj kup uefa i pokrijte se usima...sta je bilo 2004?????ko je tad zadrzao svoje igrace da bi igrali sa PSV-om koji vas je na*uzio???

marko

pre 15 godina

hahaha jeste gani!!!A kad ste tolike patriote sto na OI 2004 niste pustili svoje igrace.Zaista se ponosim ljudima koji sjede u upravu partizana konacno je tamo neko ko vodi racuna o partizanu i njegovom interesu!!! Djukic je mogao da se nagodi sa partizanom i da sve bude u redu ali je rekao kada je fifa donjela odluku da moraju svi igraci ici na oi DA KOMPROMISA NECE BITI.PA NEKA GA I SADA NE BUDE!!!

Realno

pre 15 godina

Ne kontam sto se sad ovi oglasavaju,kao da je Tomovic number one pa satro nece da ga povuku!Nek oni objasne navijacima i javnosti kako to da su od najavljenih bombi doveli neke poluigrace,i gube od seoskih ekipa tokom veceg dijela priprema?!Podrzavam odluku Partizana,vidjelo se da fali Bambijeva pokretljivost na sredini,tako da... Svaka cast reprezentaciji,ali interes kluba je mnogo veci u ovom trenutku,i upravi,igracima a i navijacima!

sd

pre 15 godina

Samo me interesuje da li vas je neko uopste i pitao nesto?Koga briga sto zvezda ne povlaci igrace sa olimpijade?Bas ste turski konjanici ili tako neka formacija iz sredjeg veka,pravi Srbi nema sta.Verovatno ste bojkotovali i Indianapolis?

olympic marsiglia

pre 15 godina

Da nije smesno bilo bi zalosno...Zaboravili ste brzo 2004.

Nismo je mi zaboravili nego je tebe na nju podsetio Tomic sa tvrdnjom da smo imali kompletan tim za utakmicu sa PSV-om na Marakani.U pravu je,samo nije rekao da se ucesce reprzentacije na OI u tom trenutku vec zavrsilo,a Bisevac i ostali igrali 2 dana po dolasku sa puta nas mec sezone 2004.

Babin_zub

pre 15 godina

Citam komentare i za divno cudo i ako su misljenja krajnje suprotstavljena svi su u pravu.Jeste sramota sto Partizan povlaci svoje igrace,ali je i sramota sto je Zvezda to ucinila 2004.
Ali kada sve saberemo,izgleda je najveca sramota biti srbin :(

Licimuri

pre 15 godina

Petrović jedva sastavio tim za Atinu !
...
Petrović će imati problema ne samo oko sastava ekipe, već i oko priprema. Planirano je da se igrači okupe 1. avgusta u Beogradu, ali će sa početka priprema izostati fudbaleri Crvene zvezde Biševac i Milovanović, jer Zvezda igra u kvalifikacijama za Ligu evropskih šampiona protiv švajcarske ekipe Jang Bojs.

Petrović je rekao da je Zvezda pristala da pusti tu dvojicu igrača (posle utakmice sa Jang Bojsom), a da je rezerve, medju kojima su trojica fudbalera Crvene zvezde, "sam odredio".

"I Savez, i Zvezda, i ostali klubovi su u nezavidnoj situaciji. Zvezda živi od gledalaca i od prihoda od učešća u evropskim takmičenjima. Olimpijada traje samo nedelju-dve, a od prihoda se živi cele godine. Mislim da je ovako najbolje", rekao je Petrović, bivši fudbaler Crvene zvezde.

http://www.b92.net/sport/oi2004/fudbal.php?start=24&

todo

pre 15 godina

sta se ovo groblje prima,njihovi igraci su uvek naravno bolji samo svaki derbi gube jos u svlacionici...hvalite ovu dvojicu,Fejsa se nije video na terenu,Tosic je nesto trckarao da je barem neku loptu dodao a sutnuo mozda bi i dali neki gol,mada mi je drago sto su se vratili da ne bi imali alibi kad vas isprasi Fener...a da ne igra vam MOreira,al dobro vi ste VELIKI klub pa vam igra ne zavisi od jednog igraca...

dusan

pre 15 godina

Kleo potpisao za Zvezdu! Znam, pitace te se ko je taj, verujte mi, iz pouzdanih izvora znam, bice otkrovenje! Centarfor, Brazilac, 23 god, najbolji strelac 2. port lige...

Zvezdasica cije srce CRVENO-BELO

pre 15 godina

GROBARI Evo vam jos jednog dokaza zasto je zvezda veliki klub,evo jos jednog dokaza zasto su delije najbolji navijaci na svetu,evo jos jednog dokaza zasto crvena zvezda ima ubedljivo najvise navijaca!!! Ugledajte se na nas najveci,najtrofejniji klub,ugledajte se na klub koji ima najvise titula,trofeja,kupova,duplih kruna,ugledajte se na klub koji je bio evropski i svetski sampion!!! Ma ugledajte se na SVETINJU SRPSKOG fudbala jer po svemu sto sam vam napisala mi to i jesmo,a to sto vi sami sebe nazivate svetinjom,to je nesto drugo.Prvo naucite sta znaci ta rec!!! SVETINJA to vam je grobari srbija i srpski grb,a vi ste sve to izdali i prodali za turski fenerbahce!!!! Nije vama lako,svaki grobar se rodi sa kompleksom crvene boje,zivi i sa tim kompleksom i umre,ali ako vam je vec tako sudjeno onda bar naucite nesto od nas od naseg najveceg kluba i budite srecni sto ste bar geografski blizu tako velikom klubu,sto ste bar tako bili blizu EVROPSKIM I SVETSKIM SAMPIONIMA.Ali dzabe nemate vi sa cim da ucite!!! Ovako rade samo veliki klubovi i to vas mozda,ali mozda malo opravdava ,ali vi ste jako mali,ne vi ste senka,da da,vi ste samo senka jedne VELIKE CRVENE ZVEZDE po svemu!!!!!!

muamua

pre 15 godina

Samo da dsetim drage FKCZ na skorasnju situaciju kada su im iz ekipe uzeli Ninkova i ne znam koga josh pa su u reprezentaciji grejali klupu kako su se pobunili i najavili bojkot reprezentacije,sve to moze da se nadje ovde http://www.blic.co.yu/sport.php?id=35994

Grobar Ni

pre 15 godina

„Jos jednom se pokazalo ko je SRPSKI tim. Grobrri i partizan treba da se sele ne iz Beograda, vec iz Srbije. Vi ste bruka nacije!....“
Sta reci za ovakav komentar jednog nadobudnog, nerazumnog, primitivnog, nevaspitanog, uobrazenog i podrzanog od strane moderatora na ovom forumu, osim sramota. Zvezdasi o FK Partizan i njegovim navijacima u svojim komentarima mogu koristiti sve epitete nipodastavanja (Partizan muslimanski tim, osnovan u Zagrebu i sl. nebuloze) bez straha da im komentar nece biti objavljen, a kada se istim epitetima posluze navijaci Partizana i pripisu ih Zvezdi i turskim konjanicima, jer su Turci svoje konjanike zvali delije, onda stupa u dejstvo zvezdaski lobi u moderatorskom pulu B92 i te komentare ne pusta u javnost. Sramota. Da nije takvog pristupa onda ne bi ni bilo ovolikog animoziteta izmedju ovih navijackih grupa. Ovako navijaci FK Partizan se osecaju omalovazenim, a delije nekriticki shvataju da su, kako oni sami sebi vole da tepaju, Bogom dani, da su najbolji, najveci, da su jedine i prave Srbende i da je srpstvo samo njihovo. Sramota. U Srbiji nema kvalitetnog novinara i coveka od ugleda koji bi jednom za svagda argumentovano izvrgao ruglu ovakvo shvatanje zvezdasa i spustio ih na zemlju, jer oni vec poduze zive u oblacima. Njihov tim se raspada, a od njihovog graktanja da je on najbolji, najveci i sl. covek ne mozena miru da procita i uradi nesto pametno. Sramota.

zdravoumartini

pre 15 godina

Dakle ja kad mislim da ne mogu vise da se iznenadim SD C. Zvezda, prevarim se... Ovo je jos jedna prilika da ne verujem kakva je to organizacija.

Ovolika DEMAGOGIJA... U fazonu, mi smo pravi SRBI, a grobari su izdajnici... mislim, kakvo je ovo saostenje, jel ih pitao neko nesto? Nego da dodaju ulje na vatru u celoj ovoj frci oko Partizana.

KAO DA PARTIZAN U EVROPI PREDSTAVLJA MALTU A NE SRBIJU?
PA JEL TE MEDJUNARODNO TAKMICENJE ILI PRIVATNA LIGA BRE?

Ali, ok, navikli smo na takve stvari... Partizan i nije srpski nego evropski klub. Ostaje nam da vidim jedino hoce li Pini Gershon da preuzme KK Zvezdu :)

Srbija,Beograd,Crvena Zvezda !

pre 15 godina

Jos jednom se pokazalo ko je SRPSKI tim.Grobrri i partizan treba da se sele ne iz Beograda,vec iz Srbije.Vi ste bruka nacije!Sto se tice ovoga za navijace,ne moze niko njima da zabrani da dodju!Oni ce da odu na Kipar,pa makar ostali ispred stadiona.Gde ti igras,tu smo mi....

Predrag

pre 15 godina

Да ли ви примјећујете разлику?Сем у квалитету клубова... Херта , Барселона, Вердер, Нант и остали не допуштају СВОЈИМ играчима да играју за ТУЂУ репрезентацију.
Партизан, мали какав јесте, не дозвољава СВОЈИМ играчима да играју за СВОЈУ, НАШУ али ето не и њихову репрезентацију...
Е , свашта...

dARKO

pre 15 godina

Da da vi c****i dajete zivot za drzavu...pitajte vase silne navijace odsluzi li neko od njih vojsku...pitajte CECU sa Vrbe clana vase pevacke navijacke grupacije ili Zelju iz Padinjaka...

ciganin sam, al najlepsi

pre 15 godina

Egipcani, vama posle sjajnih rezultata na pripremama nije ni ostalo nista drugo nego da uporno s....e po Partizanu. Ponasate se ko poslednje p.ce, u fazonu sto bi uopste bilo sta valjalo kad smo mi prdnuli u cabar ! Ali, dobro, vas nadimak dovoljno govori o vama ;)

ko-ometator

pre 15 godina

ima vas vise sto se ustvari (ne) secate atine 2004. Ako malo istrazis sta se desavalo uocices da pola reprezentacije sa evropskog prvenstva za mlade iste godine nije islo na olimpijadu jer je oko toga bio citav raspad. Klubovi sa svih strana nisu dali igracima da idu... a i uocicete grobari da su u atinu otisla samo dva clana Partizana (radonjic, vukcevic)-lomic tada igrac zeleznika, delibasic pred evropsko za mlade poptisao za majorku...kao i dva clana Zvezde... (milovanovic, bisevac)... Pozdrav SRBI!

Peja

pre 15 godina

Boze dragi... Vi se borite za LS.ok. Mi kao igramo jedni Kup UEFA. Ok,vi Kup UEFA niste igrali? Sta? U cemu je problem??? Da li zaista mislite da ce vam Tosic i Fejsa pomoci??? Da se razumemo,ja vam zelim da se plasirate u LS,jer ste srpski klub (doduse osnovan u Zagrebu,ali nema veze). Ne mozete vi da mrzite Zvezdu koliko je mi pravi Cigani volimo. Od mrznje se ne zivi. A,ja sam jako ponosan na svoj voljeni klub,zbog stava da bude patriotski opredeljen. Vi pominjete 2004 godinu. Ok. Jel to bila greska? Jeste!!! Da li treba da se ponavlja? Naravno da ne. Na greskama se uci. Neko uci,a neko samo ume da mrzi. Ovo prvo je puno bolje.
ZVEZDA-PONOS SRBIJE!!!!!

max

pre 15 godina

"Igrajte svoj kup UEFA", Mis'im, nemi'sim... Linkujte i ovaj komentar kad se ne budete plasirali ni u njega! Problem je u JSD Partizan sto je ovo Srbija, a "licimur" najveci je Karadzic koji je bio javno protiv OI prilikom kandidature. Eno ga u Kini! Malo covek atletiku i kosarku da gleda...

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Ma kakav patriotizam se ovde vishe spominje !? Ne zivimo u 15.veku.Pa da c***** u ovom trenutku igra protiv Fenera,pa oni bi lom napravili da im vrate igrace.Ovo je izjavljeno cisto zbog toga zato shto bash Partizan trazi svoje igrace nazad.Mi dali dobili ili pukli od Fenera,te fudbalere smo doveli kao pojacanja za evropu,a ne da igraju tamo neke OI koje u fudbalu ne znace ama bash nishta.Oni su se pokazali u kfalifikacijama i na SP u Nemackoj,a to dali cu biti 15 ili 1 na OI,to je toliko nebitno da je to strasno,bitno je za selektora,ostaje li ili ne na klupi reprezentacije.

'' DZABA VAM TOLIKO SRPSTVO KADA VAM JE IME TURSKO C* ! ''

vratite Fejsu i Tosica,shta ce vam oni,kad i onako pricate da Partizan nema nikakav igracki kadar,uzmite Ninkova i Milijasa,oni su magovi fudbalske igre !!!

7:1

pre 15 godina

@Zivim za sever
dobro si to spomenuo da se rasciste neke stvari.
Ovako,kada Partizan ima svoje ljude u Savezu oni se zainate da mu uzmu najbolje igrace i u jeku kvalifikacija za Ligu sampiona odvedu ih na Olimpijadu, a kada Zvezda ima svoje ljude u istom onda to iygleda ovako : ‚‚ List podseća na slučaj od pre četiri godine kada se na Olimpijskim igrama u Atini izašlo u susret Crvenoj zvezdi. Tada je predsednik saveza bio Dragan Stojković, a selektor Vladimir Petrović Pižon.

"Ukoliko OFK Beograd prođe Tampere, njegovi igrači će doći kasnije. Zvezda je pristala da da dvojicu igrača, ali ako prođe u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, na njih ćemo moći da računamo tek od druge ili treće utakmice. Mislim da smo napravili normalan kompromis", rekao je tada Pižon Petrović.
Stvarno ste bre licimuri !

mnogo ste smesni

pre 15 godina

"medjutim!

Hoćeš da kažeš da mi koji ne navijamo za Partzan nismo Srbi.Da nećeš možda da napuimo sever na vašem stadionu u sredu i navijamo za srpski klub.Smešno je to što u igrači Partizana otišli u Peking nije fer.Nije mi jasno da Tošića niko ne može da zameni.Kladim se u sto evra da će sutra dobiti drugi žuti i da će doći kući,a logično je bilo da ih ne vodi već da vodi momke koji će da igraju.

milosh-nish

pre 15 godina

GROBARI … Evo vam jos jednog dokaza zasto je zvezda veliki klub,evo jos jednog dokaza zasto su delije najbolji navijaci na svetu,evo jos jednog dokaza zasto crvena zvezda ima ubedljivo najvise navijaca!!! Ugledajte se na nas najveci,najtrofejniji klub,ugledajte se na klub koji ima najvise titula,trofeja,kupova,duplih kruna,ugledajte se na klub koji je bio evropski i svetski sampion!!! Ma ugledajte se na SVETINJU SRPSKOG fudbala jer po svemu sto sam vam napisala mi to i jesmo,a to sto vi sami sebe nazivate svetinjom,to je nesto drugo.Prvo naucite sta znaci ta rec!!! SVETINJA to vam je grobari srbija i srpski grb,a vi ste sve to izdali i prodali za turski fenerbahce!!!! Nije vama lako,svaki grobar se rodi sa kompleksom crvene boje,zivi i sa tim kompleksom i umre,ali ako vam je vec tako sudjeno onda bar naucite nesto od nas od naseg najveceg kluba i budite srecni sto ste bar geografski blizu tako velikom klubu,sto ste bar tako bili blizu EVROPSKIM I SVETSKIM SAMPIONIMA.Ali dzabe nemate vi sa cim da ucite!!! Ovako rade samo veliki klubovi i to vas mozda,ali mozda malo opravdava ,ali vi ste jako mali,ne vi ste senka,da da,vi ste samo senka jedne VELIKE CRVENE ZVEZDE po svemu!!!!!!
(Zvezdasica cije srce CRVENO-BELO, 9. avgust 2008 01:39)


reko bi ti svasta ali nisi vredna moga truda i komentara...ne zelim vam nikakvo zlo ali smesi vam se sekunda liga...

Micubisi

pre 15 godina

Dok neko skandira ratnim zlocicnima i time srozavaju ugled svoje zemlje, drugi pak znaju da pokazu iskreni patriotizam na pravi nacin.

Zvezda, Srbija, Ole!!

au bre...

pre 15 godina

alo grobari, ej, pre cetiri godine nasa zemlja se nije zvala srbija, tako da psssst. svi znamo da je na severu pesma 'zvezda, srbija, nikad jugoslavija' jedna od najomiljenijih...

I.K

pre 15 godina

Ja,koliko se secam 2004god,za vreme OI u Atini nijedan igrac c.z nije bio u reprezntaciji jer je tada c.z igrala 3.kolo kvalifikacija protiv PSV-a
...i niko se nije bunio niti je bilo medijske pompe...

manojlooo

pre 15 godina

Ma dajte ko je vas sta i pitao? Mrzim ovo, ne kazem glup je potez napravio Partizan, al istu stvar bi napravila i Zvezda da je u ovoj situaciji. Zato molim vas ne moralisite!

Peter Tosh

pre 15 godina

Шта се ложите глодари са том 2004-ом, када у вести лепо пише увек уз СРБИЈУ. Која је држава била пре 4 године? Тако је, није била Србија.
СРБИЈА ЈЕ ВЕЧНА ДОК СУ ЈОЈ ДЕЦА ВЕРНА! А деца која данас беже из Кине и фолирају да су повређени ће сутра и на бојном пољу да штрикају, такви Србији не требају!

Zivim za sever

pre 15 godina

kao prvo extra za sudije.....englezi su najachi delioci pravde i to ce tako zauvek ostati....
kao drugo svaka chast na ovom potezu....Srbija je iznad svega, i grb na dresu je najbitniji......ne mogu da verujem shta groblje radi....ali neka to su radili i proshle sezone....trenutno imaju mnogo jake ljude u FSS ali i to ce se promeniti,doci ce kraj i tome....
bitno je da te Zvezdo josh vishe volim posle ovoga i moja ljubav prema tebi jacha sve vishe i vishe!!!!

medjutim

pre 15 godina

http://www.b92.net/sport/oi2004/vesti.php?start=528&order=hrono

Tako je nekad Partizan poslao trojicu prvotimaca na olimpijadu, a uprava zvezde zadrzala neke igrace za utakmicu kvalifikacija protiv pet es vea..

Licemeri, kako vas nije sramota? Najveci deo sadasnjeg FSS je i tad bio na vlasti, pod vasim piksijem, i onda je nacionalni interes bila zvezda? Sad imamo "grobarski" savez koji je podrzao Djukica u nastojanju da odvede najjaci tim, i opet vam smeta Karadzic jer Partizan nije dovoljno dobrovoljno dao igrace? Partizan nema pravo na ono sto su crveno bele "patriote" koje su se javile nepozvane imale? Gde ste onda bili?

Gde su onda bili komentari navijaca zvezde koji su govorili "sta ce im Bisevac, ionako ce pet es ve da ih napuni sa pet komada"? Ne, onda ste se lozili na ligu sampiona protiv ekipe koja je kasnije dosla dalje nego Fenerbahce ikad.

Da li bi vam reakcija bila ista ovakva da je zvezda izvukla recimo Hajduk, a Djukic pozvao kormorana? Sta bi vam onda bio nacionalni interes?

Najveci Srbi, uzivajte u svom navijanju za turski Federerbahce, i usput pevajte Partizan je muslimanski tim. Sta zna moron sta je oksimoron..

Zvezdasica cije srce CRVENO-BELO

pre 15 godina

GROBARI Evo vam jos jednog dokaza zasto je zvezda veliki klub,evo jos jednog dokaza zasto su delije najbolji navijaci na svetu,evo jos jednog dokaza zasto crvena zvezda ima ubedljivo najvise navijaca!!! Ugledajte se na nas najveci,najtrofejniji klub,ugledajte se na klub koji ima najvise titula,trofeja,kupova,duplih kruna,ugledajte se na klub koji je bio evropski i svetski sampion!!! Ma ugledajte se na SVETINJU SRPSKOG fudbala jer po svemu sto sam vam napisala mi to i jesmo,a to sto vi sami sebe nazivate svetinjom,to je nesto drugo.Prvo naucite sta znaci ta rec!!! SVETINJA to vam je grobari srbija i srpski grb,a vi ste sve to izdali i prodali za turski fenerbahce!!!! Nije vama lako,svaki grobar se rodi sa kompleksom crvene boje,zivi i sa tim kompleksom i umre,ali ako vam je vec tako sudjeno onda bar naucite nesto od nas od naseg najveceg kluba i budite srecni sto ste bar geografski blizu tako velikom klubu,sto ste bar tako bili blizu EVROPSKIM I SVETSKIM SAMPIONIMA.Ali dzabe nemate vi sa cim da ucite!!! Ovako rade samo veliki klubovi i to vas mozda,ali mozda malo opravdava ,ali vi ste jako mali,ne vi ste senka,da da,vi ste samo senka jedne VELIKE CRVENE ZVEZDE po svemu!!!!!!

todo

pre 15 godina

sta se ovo groblje prima,njihovi igraci su uvek naravno bolji samo svaki derbi gube jos u svlacionici...hvalite ovu dvojicu,Fejsa se nije video na terenu,Tosic je nesto trckarao da je barem neku loptu dodao a sutnuo mozda bi i dali neki gol,mada mi je drago sto su se vratili da ne bi imali alibi kad vas isprasi Fener...a da ne igra vam MOreira,al dobro vi ste VELIKI klub pa vam igra ne zavisi od jednog igraca...

Dinux

pre 15 godina

Kakva patetika!
Kako je ovo jadno, povraca mi se kad cujem ovako nesto.
1991 se secaju svi, cak i oni koji tad nisu ni rodjeni, a 2004 niko. Zanimljivo pamcenje imaju ovi zvezdasi...

Adrian

pre 15 godina

Da, da, bas im je stalo do Srbije. Mislim da im je malo vise stalo do toga da podignu igracima cenu nastupima za reprezentaciju. Finansije su tu u pitanju

nemanja87

pre 15 godina

Mi smo 2004 za reprezentaciju Srbije i Crne Gore dali Bisevca i Milovanovica koji su izmislili fudbal za Tosica i Fejsu.
A sto se tice patriotizma i poredjenja Grobara i Delija po tom pitanju reci cu par reci.
Koja navijacka grupa jedina pomaze svoj narod na Kosovu,organizuje niz humanitarnih koncerata?sakupljeno je preko 70 slepera sto hrane sto odece za nasu bracu sa Kosova.koja grupa jedina odlazi u poseu svom narodu na Kosovu?O ucestvovanju u ratu,rusenju Slobinog rezima,sirenju patriotizma u narodu ne treba trositi reci....i onda ce da dodje neki grobar razbice izlog,ukrasce patike i mislice da je veci Srbin od Milosa Obilica.tuzno

Srbija,Beograd,Crvena Zvezda !

pre 15 godina

Jos jednom se pokazalo ko je SRPSKI tim.Grobrri i partizan treba da se sele ne iz Beograda,vec iz Srbije.Vi ste bruka nacije!Sto se tice ovoga za navijace,ne moze niko njima da zabrani da dodju!Oni ce da odu na Kipar,pa makar ostali ispred stadiona.Gde ti igras,tu smo mi....

grobar

pre 15 godina

obicno licemerje sta reci da zvezda igra kvalifikacije za LS sigurno bi bila druga prica a ovako oni su kao neke velike srbende a mi nismo oni vole srbiju a mi nevolimo itd i jos im igaju sasvim nebitni igraci

Srbija

pre 15 godina

Ti igraci nisu od koristi ni zvezdi a ni reprezentaciji, bas kao i oni partizanovi. U Srbiji trenutno nema tima koji ji dobar,pa je tako i reprezentacija katastrofa...

ZIKA Pauk

pre 15 godina

Ogalasila se fc crvena zvezda!!!!!!????Povodom cega??Golmana sumqivog kvaliteta Stamenkovica i Tomovica!!!!!???Zalosni su,ali stvarno zalosni.Dabogda vam APOEL onako bratski dao tri komada da ispadnete iz UEFA kupa i da potonte nize od KK sledeca sezona!!!!

Savest

pre 15 godina

Gde su sada oni koji se žale na zvezdaške komentare na vesti o Partizanu?
A ovamo ste se pomamili i diplate li diplate svi isti tekst.
Rekoh vam već jednom, dosadili ste i Bogu i ljudima!

olympic marsiglia

pre 15 godina

Da nije smesno bilo bi zalosno...Zaboravili ste brzo 2004.

Nismo je mi zaboravili nego je tebe na nju podsetio Tomic sa tvrdnjom da smo imali kompletan tim za utakmicu sa PSV-om na Marakani.U pravu je,samo nije rekao da se ucesce reprzentacije na OI u tom trenutku vec zavrsilo,a Bisevac i ostali igrali 2 dana po dolasku sa puta nas mec sezone 2004.

Patriotska amnezija

pre 15 godina

05/08/2004 | Izvor: B92, Beta
Petrović na mukama, sa 13 igrača na OI

Samo nedelju dana pred učešće na fudbalskom turniru na Olimpijskim igrama u Atini, selektor olimpijske reprezentacije Vladimir Petrović ima velikih problema oko sastava ekipe.

Petrović radi samo sa sedmoricom igrača, od kojih su dvojica golmani, a sutra pred polazak za Grčku očekuje još šestoricu fudbalera - po trojicu iz OFK Beograda i Partizana, Djordja Jokića, Marka Bašu, Igora Matića, Simona Vukčevića, Branimira Petrovića i Srdjana Radonjića.

Petrović je rekao da se dogovorio sa Crvenom zvezdom da se nacionalnom timu sutra priključi i fudbaler tog kluba Dejan Milovanović, a da bi naknadno trebalo da dodje i Milan Biševac nakon prve utakmice 3. kola kvalifikacije za Ligu šampiona izmedju Zvezde i holandskog PSV-a...

ko-ometator

pre 15 godina

ima vas vise sto se ustvari (ne) secate atine 2004. Ako malo istrazis sta se desavalo uocices da pola reprezentacije sa evropskog prvenstva za mlade iste godine nije islo na olimpijadu jer je oko toga bio citav raspad. Klubovi sa svih strana nisu dali igracima da idu... a i uocicete grobari da su u atinu otisla samo dva clana Partizana (radonjic, vukcevic)-lomic tada igrac zeleznika, delibasic pred evropsko za mlade poptisao za majorku...kao i dva clana Zvezde... (milovanovic, bisevac)... Pozdrav SRBI!

Peja

pre 15 godina

Boze dragi... Vi se borite za LS.ok. Mi kao igramo jedni Kup UEFA. Ok,vi Kup UEFA niste igrali? Sta? U cemu je problem??? Da li zaista mislite da ce vam Tosic i Fejsa pomoci??? Da se razumemo,ja vam zelim da se plasirate u LS,jer ste srpski klub (doduse osnovan u Zagrebu,ali nema veze). Ne mozete vi da mrzite Zvezdu koliko je mi pravi Cigani volimo. Od mrznje se ne zivi. A,ja sam jako ponosan na svoj voljeni klub,zbog stava da bude patriotski opredeljen. Vi pominjete 2004 godinu. Ok. Jel to bila greska? Jeste!!! Da li treba da se ponavlja? Naravno da ne. Na greskama se uci. Neko uci,a neko samo ume da mrzi. Ovo prvo je puno bolje.
ZVEZDA-PONOS SRBIJE!!!!!

Dacha

pre 15 godina

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2004&mm=08&dd=20&nav_id=148904
...Posto je ovo narod poznat po kratkom pamcenju, a na srecu postoji arhiva na B92, mogli da se prisete selektivnog patriotizma koji je ovaj brendirani klub primenjivao 2004 na olimpijadi u Atini. Kakva drzava takav i brend.

Zoran

pre 15 godina

Čula žaba konji se kuju, pa i ona digla noge.
Izgleda da su u Ljutice Bogdana zaboravili 2004. godinu. Mada mi ovo više liči na traženje alibija kod navijača, jer i Apoel sa Kipra, kao ni Srem nije repa bez korena...
Biće tu lude frke.

Sasa - Sabac

pre 15 godina

A sto tako nisu dali podrsku i pre 4 godine kada su igrali protiv PSV a, a video bih dal bi ovako pricali da su im tamo otisli Milijas,Burzanovic i Koroman,i da umesto sa Apoelom igraju sa npr. Bajernom ili Laciom ili sa nekim jacim klubom kao sto je Fenerbahce!!! LICEMERI!

Max

pre 15 godina

Ova CZ puca po svim savovima.Obraz je izgubila odavno pa nas saopstenja ovakvog tipa uopste ne iznenadjuju.Brzo su zaboravili 2004 i OI u Grckoj.Lako je davati ovakva smesna i dvolicna saopstenja kad nisu direktno pogodjeni.Koje su to vredne igrace dali na raspolaganje Djukicu?Sve sami "livadici" koji i onako ne bi igrali za prvi tim.Vazno je sad pokazati patriotizam i "moralnu"velicinu .Problem je sto mi svi znamo o cemu je rec.Zvezdo,Zvezdo odavno si propala a da si bas toliko nisko pala....Partizan-Fenerbahce 1:0,Fenerbahce-Partizan 3:2.LIGA SAMPIONA !!!!Ima ovi u Zvezdi da se pojedu.Bog dao.Pozdrav

Cartman

pre 15 godina

Smucili su mi se komentari zadnjih nekoliko dana kako ce Fener odrati Partizan. Pa i ako ih odere, Partizan ce makar igrati sa Fenerom, igrao je sa Olimpikom, a sa kojom ce to Zvezda jakom ekipom igrati ove sezone?
Izgleda da je moto Zvezdinih navijaca: "Bolje biti prvi u selu, nego zadnji u gradu".

Boyan DR.

pre 15 godina

Stvarno me ne zanimaju vesti vezane za romski tabor,ali veliki broj komentara na povlacenje igraca PARTIZANA od strane cigana su me naterale na ovo: licemeri,kako vas nije sramota?? Niko vas i ne pita sta bi vi-jer je vas stav poznat od 2004,a ovo vam je najprovidnija diverzija kojom zelite da skrenete paznju sa situacije u vasem klubu i izgubljenih utakmica od raznih anonimusa!Vidim da vam prolazi s' obzirom da se vasi opet loze na to da su Srbi(jos je Lazar na Kosovu nosio na stitu crvenu zvezdu-drevni simbol srpstva)a navijace za Turke!!!!!Opet to nije ni cudo znajuci da "najveci srpski brend prati turska armija"! Verovatno ovo moderator nece ni obijaviti ali vredi pokusati!

Stoka koja nabija

pre 15 godina

Hahhahahahahahahahhahahahhahahahhaahhahahahahahahahhahahahahhaha
ahhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahaha

Nemojte moil vas da vratite kuci Tomovica, sta ce reprezentacija bez njega

Babin_zub

pre 15 godina

Citam komentare i za divno cudo i ako su misljenja krajnje suprotstavljena svi su u pravu.Jeste sramota sto Partizan povlaci svoje igrace,ali je i sramota sto je Zvezda to ucinila 2004.
Ali kada sve saberemo,izgleda je najveca sramota biti srbin :(

Predrag

pre 15 godina

Да ли ви примјећујете разлику?Сем у квалитету клубова... Херта , Барселона, Вердер, Нант и остали не допуштају СВОЈИМ играчима да играју за ТУЂУ репрезентацију.
Партизан, мали какав јесте, не дозвољава СВОЈИМ играчима да играју за СВОЈУ, НАШУ али ето не и њихову репрезентацију...
Е , свашта...

mnogo ste smesni

pre 15 godina

"medjutim!

Hoćeš da kažeš da mi koji ne navijamo za Partzan nismo Srbi.Da nećeš možda da napuimo sever na vašem stadionu u sredu i navijamo za srpski klub.Smešno je to što u igrači Partizana otišli u Peking nije fer.Nije mi jasno da Tošića niko ne može da zameni.Kladim se u sto evra da će sutra dobiti drugi žuti i da će doći kući,a logično je bilo da ih ne vodi već da vodi momke koji će da igraju.

grobari crna gora GACEVIC

pre 15 godina

i sad ste vi pravi srpski klub?JAKE STE IGRACE POSLALI U PEKING!jedino tomovic moze da nesto doprinese u vasem raspadu protiv apoela.a PSV i 2004 ste brzo zaboravili...

dzango

pre 15 godina

2004. nije igrala Srbina nego je igrala Srbija i Crna gora.Pazi bogati. Nije valjda kalašture da se sramotite Crne Gore. Zvezda ne zove svoje igrače sa olimpijade jer i nema koga da pozove a tamo ih možda ošacuju neki Kinezi pa još i naprave posao.

dusan

pre 15 godina

Kleo potpisao za Zvezdu! Znam, pitace te se ko je taj, verujte mi, iz pouzdanih izvora znam, bice otkrovenje! Centarfor, Brazilac, 23 god, najbolji strelac 2. port lige...

madmax

pre 15 godina

Da kojim slucajem zvezda igra kvalifikacije za LS, druga bi se pesma pevala. Ovako, meni ovo vise lici na licemerje. Zaista sam sit zvezdinih prica i pricica o laznom patriotizmu i srboljublju. Uvek uz Partizan i majku Srbiju.

KomshilyK

pre 15 godina

REPKI je bilo mesto u AUSTRIJI I SVAJCARSKOJ, tad su imalu swe igrace na raspolaganju ali ne morali su da igraju zvezdini golgeteri(chinimi se na swim tekmama mozda 5golowa ukupno!!!), a za Kezmana i Ilica nema mesta. I sto bi zvezda imala veca prawa od PFC-A, nedamo nashe bre! a i ovi sto kazu da tad nije bila samo SRBIJA vec SCG to prichaju i dokazuju svoju lichnost.Pa da Vas pitam dal niste tad navijali za Tursku mozda?? ili 2002. u Indijanapolisu da niste navijali u finalu za Argentinu mozda??? SRAMOTA

meho

pre 15 godina

pre 4 godine na olimpijadi nisu bili zvezdini igraci zbig ucesca u kvalifikacijama u ligi sampiona. zasto nisi izjavili isto sto i sad??? realni navijaci neka komentarisu to situaciju prvo, pa onda sto se dogadja danas. partizan je u velikim problemima sa igrackim kadrom.

Dziksi

pre 15 godina

Barsa ima Etoa, Anrija, Inijestu, Cavija... + igraju sa indijancima, ali opet su sprecavali Mesija da ide u Peking... i sta mi tek onda da radimo, kada nam komletne veze nema- olimp., povreda, suspenzija... Da vas pitam- da kojim slucajem igrate vi u 3. kolu da li bi vratili npr. Koromana ili Gaja?

joe gr

pre 15 godina

ovo je strasno sta se radi.pa zasta majko mila da zvezda vrati svoje igrace,zbog koje utakmice,zbog cega.sta je bilo 2004 to ste zaboravili.partizan vraca svoje igrace zato sto ima dosta povredjeni i zato sto moreira kaznjen.vi bi to isto uradili nemojte da se pravite pametni.vama se klub raspada pomirite se stim.

ZYX

pre 15 godina

bas mene zabole sta ce zvezda da uradi,Partizan ce da vrati svoje igrace jer igra kvalifikacije za LS, a vi igrajte taj svoj kup uefa i pokrijte se usima...sta je bilo 2004?????ko je tad zadrzao svoje igrace da bi igrali sa PSV-om koji vas je na*uzio???

marko

pre 15 godina

hahaha jeste gani!!!A kad ste tolike patriote sto na OI 2004 niste pustili svoje igrace.Zaista se ponosim ljudima koji sjede u upravu partizana konacno je tamo neko ko vodi racuna o partizanu i njegovom interesu!!! Djukic je mogao da se nagodi sa partizanom i da sve bude u redu ali je rekao kada je fifa donjela odluku da moraju svi igraci ici na oi DA KOMPROMISA NECE BITI.PA NEKA GA I SADA NE BUDE!!!

Djuka

pre 15 godina

Licemeri iz malog kluba punog kompleksa!
A sta je bilo 2004. godine?? Tad vam Srbija nije bila bitna kad ste VI igrali u kvalifikacijama za LS!
SMESNI STE!

Vaj Nime

pre 15 godina

Ma hajte molim vas .. da je ganima trece kolo kvalifikacijama pred nosom ne bi im niko ni pozivao igrace kao sto je bio slucaj sa Pizonom i OI u Atini .. Tako da ucutite malo ganeri

Grobarčina sa Cetinja

pre 15 godina

A protiv kojeg to vi strrrrašššnog protivnika igrate i kojoj ligi,zaboravljate neke predhodne godine...vadite se na patriotizam... e moja komšinice,treba da navijate za nas da koji bod viška zaradimo,pa da pred nas možda i vi budete u ligi šampiona kao drugoplasirana ekipa.Što se dešava u košarci to će vam biti i u fudbalu... monotonija...samo Partizan...MOGO SMO JAKI(DOSADNI)

Realno

pre 15 godina

Ne kontam sto se sad ovi oglasavaju,kao da je Tomovic number one pa satro nece da ga povuku!Nek oni objasne navijacima i javnosti kako to da su od najavljenih bombi doveli neke poluigrace,i gube od seoskih ekipa tokom veceg dijela priprema?!Podrzavam odluku Partizana,vidjelo se da fali Bambijeva pokretljivost na sredini,tako da... Svaka cast reprezentaciji,ali interes kluba je mnogo veci u ovom trenutku,i upravi,igracima a i navijacima!

Licimuri

pre 15 godina

Petrović jedva sastavio tim za Atinu !
...
Petrović će imati problema ne samo oko sastava ekipe, već i oko priprema. Planirano je da se igrači okupe 1. avgusta u Beogradu, ali će sa početka priprema izostati fudbaleri Crvene zvezde Biševac i Milovanović, jer Zvezda igra u kvalifikacijama za Ligu evropskih šampiona protiv švajcarske ekipe Jang Bojs.

Petrović je rekao da je Zvezda pristala da pusti tu dvojicu igrača (posle utakmice sa Jang Bojsom), a da je rezerve, medju kojima su trojica fudbalera Crvene zvezde, "sam odredio".

"I Savez, i Zvezda, i ostali klubovi su u nezavidnoj situaciji. Zvezda živi od gledalaca i od prihoda od učešća u evropskim takmičenjima. Olimpijada traje samo nedelju-dve, a od prihoda se živi cele godine. Mislim da je ovako najbolje", rekao je Petrović, bivši fudbaler Crvene zvezde.

http://www.b92.net/sport/oi2004/fudbal.php?start=24&

sd

pre 15 godina

Samo me interesuje da li vas je neko uopste i pitao nesto?Koga briga sto zvezda ne povlaci igrace sa olimpijade?Bas ste turski konjanici ili tako neka formacija iz sredjeg veka,pravi Srbi nema sta.Verovatno ste bojkotovali i Indianapolis?

muamua

pre 15 godina

Samo da dsetim drage FKCZ na skorasnju situaciju kada su im iz ekipe uzeli Ninkova i ne znam koga josh pa su u reprezentaciji grejali klupu kako su se pobunili i najavili bojkot reprezentacije,sve to moze da se nadje ovde http://www.blic.co.yu/sport.php?id=35994

max

pre 15 godina

"Igrajte svoj kup UEFA", Mis'im, nemi'sim... Linkujte i ovaj komentar kad se ne budete plasirali ni u njega! Problem je u JSD Partizan sto je ovo Srbija, a "licimur" najveci je Karadzic koji je bio javno protiv OI prilikom kandidature. Eno ga u Kini! Malo covek atletiku i kosarku da gleda...

Grobar Ni

pre 15 godina

„Jos jednom se pokazalo ko je SRPSKI tim. Grobrri i partizan treba da se sele ne iz Beograda, vec iz Srbije. Vi ste bruka nacije!....“
Sta reci za ovakav komentar jednog nadobudnog, nerazumnog, primitivnog, nevaspitanog, uobrazenog i podrzanog od strane moderatora na ovom forumu, osim sramota. Zvezdasi o FK Partizan i njegovim navijacima u svojim komentarima mogu koristiti sve epitete nipodastavanja (Partizan muslimanski tim, osnovan u Zagrebu i sl. nebuloze) bez straha da im komentar nece biti objavljen, a kada se istim epitetima posluze navijaci Partizana i pripisu ih Zvezdi i turskim konjanicima, jer su Turci svoje konjanike zvali delije, onda stupa u dejstvo zvezdaski lobi u moderatorskom pulu B92 i te komentare ne pusta u javnost. Sramota. Da nije takvog pristupa onda ne bi ni bilo ovolikog animoziteta izmedju ovih navijackih grupa. Ovako navijaci FK Partizan se osecaju omalovazenim, a delije nekriticki shvataju da su, kako oni sami sebi vole da tepaju, Bogom dani, da su najbolji, najveci, da su jedine i prave Srbende i da je srpstvo samo njihovo. Sramota. U Srbiji nema kvalitetnog novinara i coveka od ugleda koji bi jednom za svagda argumentovano izvrgao ruglu ovakvo shvatanje zvezdasa i spustio ih na zemlju, jer oni vec poduze zive u oblacima. Njihov tim se raspada, a od njihovog graktanja da je on najbolji, najveci i sl. covek ne mozena miru da procita i uradi nesto pametno. Sramota.

zdravoumartini

pre 15 godina

Dakle ja kad mislim da ne mogu vise da se iznenadim SD C. Zvezda, prevarim se... Ovo je jos jedna prilika da ne verujem kakva je to organizacija.

Ovolika DEMAGOGIJA... U fazonu, mi smo pravi SRBI, a grobari su izdajnici... mislim, kakvo je ovo saostenje, jel ih pitao neko nesto? Nego da dodaju ulje na vatru u celoj ovoj frci oko Partizana.

KAO DA PARTIZAN U EVROPI PREDSTAVLJA MALTU A NE SRBIJU?
PA JEL TE MEDJUNARODNO TAKMICENJE ILI PRIVATNA LIGA BRE?

Ali, ok, navikli smo na takve stvari... Partizan i nije srpski nego evropski klub. Ostaje nam da vidim jedino hoce li Pini Gershon da preuzme KK Zvezdu :)

dARKO

pre 15 godina

Da da vi c****i dajete zivot za drzavu...pitajte vase silne navijace odsluzi li neko od njih vojsku...pitajte CECU sa Vrbe clana vase pevacke navijacke grupacije ili Zelju iz Padinjaka...

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Ma kakav patriotizam se ovde vishe spominje !? Ne zivimo u 15.veku.Pa da c***** u ovom trenutku igra protiv Fenera,pa oni bi lom napravili da im vrate igrace.Ovo je izjavljeno cisto zbog toga zato shto bash Partizan trazi svoje igrace nazad.Mi dali dobili ili pukli od Fenera,te fudbalere smo doveli kao pojacanja za evropu,a ne da igraju tamo neke OI koje u fudbalu ne znace ama bash nishta.Oni su se pokazali u kfalifikacijama i na SP u Nemackoj,a to dali cu biti 15 ili 1 na OI,to je toliko nebitno da je to strasno,bitno je za selektora,ostaje li ili ne na klupi reprezentacije.

'' DZABA VAM TOLIKO SRPSTVO KADA VAM JE IME TURSKO C* ! ''

vratite Fejsu i Tosica,shta ce vam oni,kad i onako pricate da Partizan nema nikakav igracki kadar,uzmite Ninkova i Milijasa,oni su magovi fudbalske igre !!!

ciganin sam, al najlepsi

pre 15 godina

Egipcani, vama posle sjajnih rezultata na pripremama nije ni ostalo nista drugo nego da uporno s....e po Partizanu. Ponasate se ko poslednje p.ce, u fazonu sto bi uopste bilo sta valjalo kad smo mi prdnuli u cabar ! Ali, dobro, vas nadimak dovoljno govori o vama ;)

7:1

pre 15 godina

@Zivim za sever
dobro si to spomenuo da se rasciste neke stvari.
Ovako,kada Partizan ima svoje ljude u Savezu oni se zainate da mu uzmu najbolje igrace i u jeku kvalifikacija za Ligu sampiona odvedu ih na Olimpijadu, a kada Zvezda ima svoje ljude u istom onda to iygleda ovako : ‚‚ List podseća na slučaj od pre četiri godine kada se na Olimpijskim igrama u Atini izašlo u susret Crvenoj zvezdi. Tada je predsednik saveza bio Dragan Stojković, a selektor Vladimir Petrović Pižon.

"Ukoliko OFK Beograd prođe Tampere, njegovi igrači će doći kasnije. Zvezda je pristala da da dvojicu igrača, ali ako prođe u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, na njih ćemo moći da računamo tek od druge ili treće utakmice. Mislim da smo napravili normalan kompromis", rekao je tada Pižon Petrović.
Stvarno ste bre licimuri !

milosh-nish

pre 15 godina

GROBARI … Evo vam jos jednog dokaza zasto je zvezda veliki klub,evo jos jednog dokaza zasto su delije najbolji navijaci na svetu,evo jos jednog dokaza zasto crvena zvezda ima ubedljivo najvise navijaca!!! Ugledajte se na nas najveci,najtrofejniji klub,ugledajte se na klub koji ima najvise titula,trofeja,kupova,duplih kruna,ugledajte se na klub koji je bio evropski i svetski sampion!!! Ma ugledajte se na SVETINJU SRPSKOG fudbala jer po svemu sto sam vam napisala mi to i jesmo,a to sto vi sami sebe nazivate svetinjom,to je nesto drugo.Prvo naucite sta znaci ta rec!!! SVETINJA to vam je grobari srbija i srpski grb,a vi ste sve to izdali i prodali za turski fenerbahce!!!! Nije vama lako,svaki grobar se rodi sa kompleksom crvene boje,zivi i sa tim kompleksom i umre,ali ako vam je vec tako sudjeno onda bar naucite nesto od nas od naseg najveceg kluba i budite srecni sto ste bar geografski blizu tako velikom klubu,sto ste bar tako bili blizu EVROPSKIM I SVETSKIM SAMPIONIMA.Ali dzabe nemate vi sa cim da ucite!!! Ovako rade samo veliki klubovi i to vas mozda,ali mozda malo opravdava ,ali vi ste jako mali,ne vi ste senka,da da,vi ste samo senka jedne VELIKE CRVENE ZVEZDE po svemu!!!!!!
(Zvezdasica cije srce CRVENO-BELO, 9. avgust 2008 01:39)


reko bi ti svasta ali nisi vredna moga truda i komentara...ne zelim vam nikakvo zlo ali smesi vam se sekunda liga...