Utorak, 08.07.2008.

10:38

Đukić skratio spisak za OI

Selektor Srbije Miroslav Đukić skratio je prvobitni spisak od 49 imena kandidata za Olimpijski turnir u Pekingu.

Izvor: ÈŽ

Ðukiæ skratio spisak za OI IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

78 Komentari

Sortiraj po:

BB

pre 15 godina

da ga povede kao sto ga je uveo protiv nemacke pa smo primili 2 gola za 15 min
(I nasa ZVEZDA opet najbolja, 8. jul 2008 22:08)

To samo zvezdas progovora iz tebe, budi realan pa priznaj da je Sale prava stvar.

Zelja NS

pre 15 godina

@ : (Mladen, 9. jul 2008 14:36)

sta ce ti Kacar u odbrani? sta ce ti Z.Tosic? Pavlovic ili Tadic su izmislili fudbal za njega! Sta ce ti spori Zigic koji nista ne zna sa loptom i koji nije odigrao 3 utakmice prosle sezone?

Mladen

pre 15 godina

Stojkovic (83)
Petric (88)
----------
Ivanovic (84)
Rajkovic (89)
Kolarov (85)
Tosic (85)
Ninkov (85)
Kacar (87)
------------
Smiljanic (86)
Kuzmanovic (87)
Babovic (87)
Fejsa (88)
Tosic (87)
Sulejmani (88)
Krasic (84)
-------------
Zigic (80)
Djordjevic (87)
Aleksic (91)

Ovo je najbolji tim sta bi mogli da odvedemo na OI.

GrobariKraljevo

pre 15 godina

Zasto ne pozove Sasu Ilica. On je jedan od nasih najboljih igraca. Fantasticno shvata igru.
Proigrava saigrace bez greske i kad god je on igrao nasa reprezentacija bi zivnula.
(BB, 8. jul 2008 21:19)

da ga povede kao sto ga je uveo protiv nemacke pa smo primili 2 gola za 15 min
(I nasa ZVEZDA opet najbolja, 8. jul 2008 22:08)

jadan ti ta tvojim kompleksima,ko je namesti gol jankovicu???Da nije mozda deki stankovic ili SALE ILIC???Jel se Sale Ilic sklonio iz zivog zida,kad je Balak dao gol???

Zelja NS

pre 15 godina

Pa covece, KRASIC ti je bolje resenje nego traziti Zigica, aj u redu za Lazovica, ali de bre Zigic??? ZVATI KRASICA!!! Ali stvarno sto ne zove Igora Djurica on je 85 godiste??? I moraju Kuzmanovica da provuku!
Voleo bi da ovaj sastav zaigra, mislim da je to najbolje od nas:

Golmani: Brkic, Kahirman.

Odbrana: Rukavina, Djuric, Rajkovic, Ivanovic, Kolarov, Petkovic, D.Tosic, Ninkov.

Sredina: Kacar, Smiljanic, Kuzmanovic, Krasic, Sulejmani, Tadic, Fejsa, Babovic, Pavlovic

Napad: Lazovic, Jankovic, Aleksic

VANJA

pre 15 godina

Djuka nemoj se truditi previse,99 posto raspolozivih ino zvezda ne sede ni na klupi svojih timova-cast izuzetcima ko sto je Kuzmanovic,Vidic i retki...Nego ti lepo napravi selekciju iz nase prve lige ionako su vecina igraca klinci i ispunjavaju uslove za OI.
Takav tim dogurace dalje od ovog sto ti pokusavas da sastavis, a i ucinio bi dobar potez jel bi se neki od tih momaka prvi put vozili avionom,imali bi sansu da ih vidi neki menadzer iz Azije ili Evrope i sigurno bi se vise trudili od Jankovica and co.

Jagodinac

pre 15 godina

Konacno nema Stankovica na spisku, od sad ce nam krenuti bolje, bravo Djukicu. Ako cemo vec igrace iz domaceg prvenstva, evo Randjelovica iz Bezanije koji se fenomenalno pokazao u protekloj sezoni, isto vazi i za Igora Pavlovica iz Jagodine, najboljeg strelca Prve Lige Telekom Srbije.
Vazno je da nema starih manekena (Pantelic,Stankovic).

Чак Норис

pre 15 godina

Ђука, теБра, рачунај на мене за једног старијег од 23...
Могу сам да добијем Аргентину и Бразил заједно са једном везаном ногом око врата...:)

I nasa ZVEZDA opet najbolja

pre 15 godina

Zasto ne pozove Sasu Ilica. On je jedan od nasih najboljih igraca. Fantasticno shvata igru.
Proigrava saigrace bez greske i kad god je on igrao nasa reprezentacija bi zivnula.
(BB, 8. jul 2008 21:19)

da ga povede kao sto ga je uveo protiv nemacke pa smo primili 2 gola za 15 min

Aca_USA

pre 15 godina

Tuzno je da su interesi Partizana sada (a Zvezde prosli put) veci od interesa reprezentacije. Zato smo tu gde jesmo (na dnu) i zato nemamo kult reprezentacije.
Sto je jos tragicnije i navijaci to podrzavaju i zagovaraju.

BB

pre 15 godina

Zasto ne pozove Sasu Ilica. On je jedan od nasih najboljih igraca. Fantasticno shvata igru.
Proigrava saigrace bez greske i kad god je on igrao nasa reprezentacija bi zivnula.

Simke

pre 15 godina

Gledano sa jedne strane,Djukic treba da pozove samo momke koji su izborili put u Peking,jer su oni jedini zasluzni sto ce Srbija i drugi put za redom imati predstavnika na najmasovnijem svetskom takmicenju.Ipak ako Brazilci vode Ronaldinja i Robinja,a Gaucosi Rikelmea,sto i nas selektor ne bi poveo Ivanovica i Stojkovica?Ipak,ne razumem razloge zbog cega Sporting I Celzi prave probleme,kada oni prvenstveno drze naseg najboljeg golmana i Baneta na klupi,kada su oni bolji od igraca koji,mozda,nezasluzeno zauzimaju njihova mesta u klubovima.Sta cemo,politika klubova . . .

realnost

pre 15 godina

Nenad Filipovic novi golman Videotona iz Sekesfehervara (presao pre mesec dana iz Banata)mora biti prvi golman mlade reprezentacije.

eskim

pre 15 godina

Djukicu, skrati sebe sa spiska i uspeh je zagarantovan!!!!! Pokazi se prvo u Graficaru, Teleoptiku, Briska Luzane... i klubovima tvog trenutnog renomea... pa kad pokazes i dokazes se sta znas, onda moze i Javor, Mladost Lucani... a do reprezentacije ima vremena?!

posmatrac iz daleka

pre 15 godina

Isto kao Brazil
Samo sto smo mi bolji od Brazila:-)
Imamo olimpijsko zlato iz Rima 1960 god.
Moram priznati da je nas selektor voma hrabar covek.
Kuku lele sta nas ceka u Pekingu???

Andrya

pre 15 godina

Ako ne bude zvao Krasica kao starijeg igraca onda ovaj Djukic treba na posmatranje,da se vidi jel covek psihicki dobro.
Krasic treba da igra za nas A tim,a mislim da bi mu ucesce na Olimpijadi dobro doslo.Ostavi tog Zigica vise,vidis da je covek nacisto puko.

Grobar_NL

pre 15 godina

Eh kad bi znali ko ce da nam se padne u 3.kolu kvalifikacija,ako nam se padnu Barsa,Liverpul i ostali jaki klubovi onda treba da pustimo Obradovica i ostale,jer svakako nemamo sanse,pa da makar reprezentacija napravi nesto na OI,ovako steta je da da ne igramo u najjacem sastavu protiv nekog slabijeg protivnika,jer bi onda realno imali veliku sansu da se opet plasiramo u LS.

VOLEM PARTIZAN

pre 15 godina

dobra ce biti repka,imamo sulejmanija koji je stvarno cudo od igraca bice jedan od najboljih igraca ikada iz srbije po meni,tosic(stoper),Rajkovic igracina,stojkovic bivsi naj mladi golman,pa zigic ipak je on vredan 18 miliona,ako ga puste,pa LOLA super igrac,jankovic...samo da djuka ne odvede z.tosica,obrada i fejsu...jer su preko potrebni partizanu...koji ulazi u LS..sa ili bez pomoci djukica..PFC 4EVER

U srcu grobar u dusi grobar i jos mnogo vise.....

pre 15 godina

Aman bre mani se vise tog STOJKOVICA! Cak i da zanemarimo da ne brani ni za drugi tim Sportinga, on je NULA od golmana. Prepotentan, umislio da je boginja Šiva... slepac. Ima toliko kvalitetnijih golmana, a plus mlađih. KAHRIMAN! EJJJ!!! Onda Šaranov, Brkić, Živković...

Ovaj dobio Đukić dobio sindrom "Murinjonitis", ali samo kod Murinja to i pali. Još šatro nije ga briga za Partizan i Zvezdu, on je kao profesionalac koji odano radi posao...

More motka treba da radi za one koji su se vinuli i umislili da su inferiorniji od ostalih... beda, beda!

Nesa

pre 15 godina

Pa ja kad citam ko ovde sve stavlja komentare zasto nema vise zvezdinih,partizanovih,vojvodinih igraca,pa zasto ovo nemoj da zoves igrace partizana jer moraju dobro da se spreme za LS...itd PA STA JE OVO??? Pa reprezentacija je svetinja,Srbija je svetinja ali vama ocigledno odavno nije.Idite j.... se sa vasim hostaplerskim klubovima,sa foteljasima za koje idete da navijate i za koje pare ostavljate.Vi ste sramota celog naroda i pored ovakvih zelja,navijaca i fudbalskog saveza takav kakav je mi nemamo ni promil sanse.Gubimo sve 3 utakmice ko od sale jer nema sloge,nema htenja,nema borbe i izgaranja nego samo da se ne povredim,da moj partizan posle ne ispasta!!!SRAMOTA,JAD I CEMER!!!

PFC

pre 15 godina

Ako vec mora da vodi neke od igraca Partizana nek to budu sva trojica samo ne Ivan Obradovic. Fejsa ionako ne bi igrao pored Zuke, umesto Tosica moze da igra Djordje Lazic a desno Zaim, dok za Jovanovica nema mesta u prvoj postavi. ALI IVAN OBRADOVIC JE POTREBAN PARTIZANU !!!

tesla

pre 15 godina

E moji Delije,
nabrajate u kojim ćemo sve sportovima osvojiti medalje i niko da se sjeti streljaštva,
a kad bi samo neko od ovih fudbalera imao desetinu srca kao Jasna Šekarić gdje bi nam kraj bio.
I ona treba da nosi zastavu!!!

Иван-Ниш

pre 15 godina

Мислим да нема шта да се питају Партизан и Звезда. Не сме да се деси прошла олимпијада када је био виши циљ да Звезда игра ЛШ, а после тога уследио дебакл репрезентације и наравно Звезде у квалификацијама. Надам се да то неће бити сад случај са Партизаном јер то не бих волео као навијач Партизана.

Duda

pre 15 godina

Sta je sa centarforom DRAGNOM MRDJOM ?
U Mladoj Reprezentacijije bio gotovo uvek dobar,i skoro da nije bilo utakmice da ne da gol,i opet je zaboravljen...

zorz

pre 15 godina

Pogledajte ko je na potencijalnom spisku iz Zvezde a ko iz Partizana kao i to koliko su ti igraci bitni i za jedne i za druge tj. ko je od njih prvotimac.Ako uradite ovo i uzmete u obzir Atinu pre 4 god kada je selektor bio Pizon a predsednik Fudbalskog Saveza Piksi tj. sta se tada radilo zakljucicete sledece:OVO NEMA SMISLA.Ne smatram sebe ni vecim ni manjim Srbinom od vecine,volim svoju zemlju ali ocigledno da su pravila kada je Zvezda igrala kvalifikacije za LS bila drugacija.Delije ce biti srecne da iz Partizana sto vise igraca odu na Olimpijadu jer znaju da ce na taj nacin oslabiti Partizan u pokusaju da udje u Ligu Sampiona.Svi dobro znamo da oni nas ulazak peziveti nece zato se i raduju.Upravo zato da mi Grobari ne bi isplai 'NE-SRBI'mislim da bi idealno bilo da se napravi kompromis izmedju FSS-a i Partizana da neko ide a neko ne kako bi koristi imali i jedni i drugi a ne da 'korist' ima samo reprezentacija koja ce 'by the way' da ispadne odma.A o tome kakvi su Pizon i Piksi Srbi pokazali su pre 4god. kada su pravili tim za Atinu.Do vidjenja

Beci VR

pre 15 godina

Djule, samo napred. Svi znamo da si vatreni Zvezdas ali da vise forsiras Grobare. nema veze. Ti si taj koji odlucuje i ne dopustaj nikome da ti se mesa u posao. Siguran sam da ces od reprezentacije napraviti tim koji je spreman za borbu i sa najjacima sto si dokazao pre mesec i vise dana na prijateljskim utakmicama. NAPRED DJUKIC.

Bernard The Za*ebani

pre 15 godina

Aman bre mani se vise tog STOJKOVICA! Cak i da zanemarimo da ne brani ni za drugi tim Sportinga, on je NULA od golmana. Prepotentan, umislio da je boginja Šiva... slepac. Ima toliko kvalitetnijih golmana, a plus mlađih. KAHRIMAN! EJJJ!!! Onda Šaranov, Brkić, Živković...

Ovaj dobio Đukić dobio sindrom "Murinjonitis", ali samo kod Murinja to i pali. Još šatro nije ga briga za Partizan i Zvezdu, on je kao profesionalac koji odano radi posao...

More motka treba da radi za one koji su se vinuli i umislili da su inferiorniji od ostalih... beda, beda!

Veljko

pre 15 godina

Ja stvarno ne znam sta pokusavate sa nekim komentarima da postignete.Zar zaista mislite da ce nas neko da pita, ili da ce neko procitati ovo sta mi pisemo...Ne zavaravajmo se.Svi pokusavaju da profitiraju na ledjima reprezentacije i to ce se promeniti ko zna kada.Do tada je smesno komentarisati bilo sta.Mi ocekujemo da ce igraci koje ste pomenuli moci da pridju jednom mesiju, ronaldu...Pfff, srpski fudbal je trenutno na dnu...

tom kruz

pre 15 godina

skratio ne skratio,fudbal ostaje nemoguca misija,dog god oni dolaze ovde da se vide sa rodbinom i demonstriraju novcanu silu.....upomoc!!!

pavle

pre 15 godina

Sledeći igrači su rođeni 1.1.85 ili kasnije i time niko nemože da im brani da igraju za olimpijsku reprezentaciju.

Stefan Babović
Željko Brkić
Damir Kahriman
Gojko Kaćar
Aleksandar Kolarov
Zdravko Kuzmanović (nikad nije igrao za švajcarski olimpijski tim i time ima pravo da igra za nas)
Milan Smiljanić
Saša Stamenković
Miralem Sulejmani
Zoran Tošić

Duško Tošić nije ograo je skoro pola godine i time ispada iz liste

a trebalo bi se potruditi da se pridobije već spomenutoga Neven Subotić iz Dortmunda i Nikolu Šarića iz Liverpoola

Dane_PFC

pre 15 godina

Ma kakva crna Olimpijada... pa ima da nas upale tamo svakako... Ne do Bog Djukicu da zove Tosica i Obradovica!!!
E sad cemo da vidimo da li Djukic zaista ciguligu... To je demonstrirao odlaskom usred sezone, a teko ono sto je uradio sa Tosicem i Zukom... Mi NEMAMO zamenu na levom beku. Onaj Brankovic ne moze da odgovori zahtevima koji ce se traziti u dvomecu 3.kola kvalifikacija za LS. Za Tosica imamo zamenu Dj.Lazica, koji je mnogo bolji na desnoj strani nego na levoj, ali ajde da kazemo da moze zameniti Tosica, ali onda gubimo igraca manje na klupi, moje moze uci u drugom poluvremenu. Sve u svemu, sve mi nesto srmdi da ce Djukic jos jednom pokazati svoje pravo lice.

GoRaN KG

pre 15 godina

Djukicu dalje sape od fudbalera PARTIZANA, imaju oni mnogo pametnije stvari(LIGA SAMPIONA!!!) od te tvoje propale repke! Jednom si nas vec nasankao i to za derbi, koji smo tvojom krivicom igrali bez Zuke i Bambija. Zar te nije sramota da opet uradis tako nesto klubu koji te je proslavio kao trenera i dao ti hleb. Ako imas imalo obraza neces ucenjivati PARTIZAN cinjenicom da svi njegovi potencijalni reprezentativci imaju ispod 23 god., i da po pravilima fife moraju da se odazovu pozivu.

jinx

pre 15 godina

Jako diskutabilan spisak.Imam osjećaj da se Đuka izgubio sa sa svim ovim (ko treba zvati,koga ne,koga će klub pustiti, koga neće...)Miloš Krasić i Nikola Petković su se MORALI naći na spisku.Sve više mi ovo liči na cirkus pred Olimpijadu u Atini.Nadam se da nisam u pravu i da će ovakvih slika slavlja Baneta i Duška,stizati i iz Pekinga.

Max grobar

pre 15 godina

Djukicu pozovi sve one ispod 23 godine iz stranih klubova ako vec moraju da ih puste,igraci poput Obradovica,Fejse,Tosica,Tomovica ili Ninkova nisu igraci koji prave razliku.Svejedno je da li igra na primer Gulan ili Fejsa,reprezentacija ce isti rezultat napraviti sa ili bez igraca koji su neophodni srpskim klubovima u evro kupovima...Pamet u glavu ako je imas,mada si ti uvek gledao usko svoj interes kao kad si igrao protiv Lucanaca sa Tosicem i Zukom i tako ih izbacio iz sastava za derbi za koji si znao da ce neko drugi voditi...Ako vec svi zajdno treba da radimo za dobrobit NASEG fudbala,onda ti budi prvi koji ce dati pozitivan primer sa resenjem koje je dobro za sve strane

PFC ZAUVEK

pre 15 godina

Pa daj djuka nemij da vodis i bambija i fejsu i obradovica i jovanovica..pa partizan treba da udje u LS a kako bez njih.. ne znam stvarno,al obrad nam je prvi levi bek,tosic najverovatnije standardan u prvoj postavi kao i fejsa a jovanovic je dobar igrac..potrebni su partizanu..ako je mala stvar da nas partizan udje u LS onda ne znam sta je vece od toga..bitna je repka al ipak su to OI koje su manje-vise bitne..

SRBIJA

pre 15 godina

Zelja NS, 8. jul 2008 10:50)

koga bi ti zvao za golmana mladog stojkovic je extra golman samo ga grobari zestoko napadaju sto se tice zigica ni ja ga nebi zvao mozda je to nas najbolji napadac ali pitanje kakvo je on formi sto se tice ivanovica nije igro vec pola godine zvanicnu utakmicu a sad ima pregovare sa juveom i pitanje kako bi on odigro stankovica ni ja nebi poveo i ako ga svi napadju ja mu zavidim.od starijih poveo bi vidica,stojkovica,jankovica a pitam se gde je krasic,kuzmanovic,rakic koji razbija u salzburgu,rukavina a ninkov je dobar i sa razlogom ga vodi mogo bi da bude igrac br.2 na toj poziciji naravno rukavina br.1 sto se tice tomovica decko ce imati blistavu karijeru bice vrhunac nas kao vidic u glavnom ga grobari napadaju ja sam delija i grago mi je sto bisevac nece doci jer tomovic ne bi igro pored gaja,bisevca i gavrancica a njemu su potrebne utakmice na derbiju kad sam ga vido u 1 sastavu reko sam dal je ovaj jankovic noramlan decko je skino loptu sa gol linije uzimao je loptu diari i joveticu idavo pasove bez greske decko je cista buducnost i jako je rano staso a ni vidic nam nebi pomogo protiv argentine jer su agueroi messi ne vidjeni tandem ubijaju svojim sloprodorima ali ovaj satav bi mogo da osvoji:
---------stojkovic-----
rukavina,rajkovic,vidic,tosic
jankovic,kuzma,smiljani,krasic
-----sulemani,babovic
a samo pogledajte kakvu buducnost imamo sulemani,kuzmanovic,kolarov,tosic,ivanovic,rukavina,tomovic(videcete)rajkovic,smiljanic,babovic,milovanovic,djordjevic,jankovic,krasic,stojkovic,gulan,aleksic,rakic....ako bog da srece bojan krkic

srbija

pre 15 godina

ovi igraci vec na nesto lice. Moze tu da se napravi dobar tim. Ali ako pozove Zigica onda nam negine 6 ili vise golova od svake ekipe. Inace kada im pocinju pripreme, olimpijada samo sto nije pocela, a mi ni prvi tim ne znamo?

BUDIMO REALNI!

pre 15 godina

GROBARI interes reprezentacije pre svega pa tek onda kluba...Kako vas nie sramota,da nije bilo Djukica realno bi zavrsili treci.
Pustimo ovu mladu ekipu da igraju najbolje sto mogu...posto vecina vas ne veruje u njih mislim da je suvisno da bilo sta komentarisete.Srbija ne moze biti sila u svim sportovima kao sto neki misle,ipak treba pruziti svima podrsku jer oni tamo igraju za sve nas...Ako neko misli da moze i zna bolje nek se javi Djukicu ili nek pocne da trenira pa da vidimo...

DELIJA LJUBLJANA

pre 15 godina

Nema veze ko ce ici za Peking ionako smo najjaci. Uzimamo zlato u fudbalu,vaterpolu,odbojci,plivanju i naravno u tenisu. SRBIJA DO TOKIJA OD TOKIJA REPUBLIKA SRPSKA

pici

pre 15 godina

Ja verujem ovoj generaciji tu ima dosta igraca sa Eura do 21 god.kada su napravili odlican uspeh..Budimo uz njih kao sto smo bili i tada.

doVla

pre 15 godina

@dex
Kakvih sve ovde fudbalskih analfabeta ima da je to strasno! Klubovi su u obavezi da puste igrace MLADJE od 23 godine, zato Mesi moze da ide bez dozvole kluba, a nas Jovanovic je stariji od toga i ne moze da dodje ako ga klub ne pusti, a nece!

erdoglijanac

pre 15 godina

Djukicu, zaboravi na one koje si prevario...zaboravi na igrace Partizana.....pusti nas da na miru odemo u ligu sampiona.......

SASA

pre 15 godina

RECIOMO "DEX " DA MESI IMA ISPOD 23 GODINE A JOVANOVIC PREKO 26...NE PROVALJUJ SE BEZ RAZLOGA..KLUB JE OBAVEZAN PUSTITI IGRACA KOJI IMA MANJE OD 23 GODINE !!!
E sad, zasto Djukic kaze da timovi nisu u obavezi da puste igrace, kada je FIFA jasno rekla da jesu? Ako Barsa mora da pusti Mesija, zasto ne mora recimo Standard Jovanovica???
(dex, 8. jul 2008 11:25)

Aleksandra, Grobari - Kumodraz

pre 15 godina

Zasto Djukicu ne mozes javno o imenima, a opet kazes da mogu lako da se saznaju, zbog cega se takve stvari kriju, iz koje potrebe?
Za mene kao jednoj Grobarki je veoma vazno da odlicni Obradovic, Tosic i Jovanovic igraju 29. jula kvalifikacije za LS, ali mozda i Fejsa koji tek treba da se dokaze u Partizanu. Ali takodje mislim da bi reprezentacija trebala da bude prioritet, pogotovo sto su to OI. Jednom se ukazuje sansa fudbaleru da ucestvuje na OI. Mozda da se nadje neko srednje resenje i da ne odu sva cetvorica u Peking... Mada, mislim da je Ivan Obradovic siguran putnik.
Djukic bi svakako morao da uputi poziv i D. Tosicu, Kolarovu, Rajkovicu, Smiljanicu, Gulanu, Sulejmaniju, Djoredjevicu, Babovicu, Ninkovu, Skopljaku, Kaludjerovicu... Sve su to dobri igraci koji zasluzuju poziv, ali i sto je veoma vazno - mladi su. Nema mesta za sve, ali zato je tu selektor, neka izabere najbolje.

GROBAR JUG

pre 15 godina

Ne razumem ko je izmislio ti beznacajno takmcnje samo remeti mlade igrace koji treba da izbore mesto u svojoj ekipi... Nema sanse da pustimo Obradovica i Bambija, jer i onako cemo da popijemo 6 komada od nekoga....

Krmak

pre 15 godina

Individualno oni spadaju u sam evropski i svetski vrh ali nesto ocigledno skripi sa onim sto Duda Ivkovic zove "kult reprezentacije". Ocigledno je nekima igranje u crvenom dresu kamencina. To opet nije do igraca nego do organizacije a organizator tj. FSS mora da napaljuje igrace tako da kada ih pozovu ovi ovlaze od srece. Tek kada se to desi imacemo pravi sex na terenu a ne ovaj sado-mazo.

nas prioritet

pre 15 godina

Ivane Tomicu, Slavisa Jokanovicu da vam na pamet nije palo da pustate igrace na OI.
Sanse za uspeh u onoj grupi su nam minimalne, ma sta pricao Djukic, zna se da bi najveci benefit za nas fudbal bilo ucestvovanje srpskog kluba u Ligi Sampiona.
Pogotovo ne ciniti ustupak coveku , koji nam je napravio zvrcku sa Bambijem i Zukom, iako je veoma zasluzan za nasu titulu.
PARTIZAN MORA SA SVIM RASPOLOZIVIM SNAGAMA DA PROBA DA UDJE U LS

boki

pre 15 godina

ma kakva crna reprezentacija - najbolje obradovića da pozove ionako imamo jednog lijevog!!!
bili su na prošloj olimpijadi i sjećamo se kaku su nas predstavili:(
ja ne bih pustio nikoga, ev. jovanović!!!

zorz

pre 15 godina

Pogledajte ko je na potencijalnom spisku iz Zvezde a ko iz Partizana kao i to koliko su ti igraci bitni i za jedne i za druge tj. ko je od njih prvotimac.Ako uradite ovo i uzmete u obzir Atinu pre 4 god kada je selektor bio Pizon a predsednik Fudbalskog Saveza Piksi tj. sta se tada radilo zakljucicete sledece:OVO NEMA SMISLA.Ne smatram sebe ni vecim ni manjim Srbinom od vecine,volim svoju zemlju ali ocigledno da su pravila kada je Zvezda igrala kvalifikacije za LS bila drugacija.Delije ce biti srecne da iz Partizana sto vise igraca odu na Olimpijadu jer znaju da ce na taj nacin oslabiti Partizan u pokusaju da udje u Ligu Sampiona.Svi dobro znamo da oni nas ulazak peziveti nece zato se i raduju.Upravo zato da mi Grobari ne bi isplai 'NE-SRBI'mislim da bi idealno bilo da se napravi kompromis izmedju FSS-a i Partizana da neko ide a neko ne kako bi koristi imali i jedni i drugi a ne da 'korist' ima samo reprezentacija koja ce 'by the way' da ispadne odma.A o tome kakvi su Pizon i Piksi Srbi pokazali su pre 4god. kada su pravili tim za Atinu.Do vidjenja

dex

pre 15 godina

Argentinci ce nas pokidati, to je neminovno, a sa ostatkom cemo se po meni moci boriti. Mislim na ostatak grupe... E sad, zasto Djukic kaze da timovi nisu u obavezi da puste igrace, kada je FIFA jasno rekla da jesu? Ako Barsa mora da pusti Mesija, zasto ne mora recimo Standard Jovanovica???

Bojan

pre 15 godina

Djukic mora da zove Nevena Subotica, decko je 88 god i ako ne uzmemo sad onda ce igrati za SAD ili BihH!!!!! nauci gresku sa marinom.....

Igor

pre 15 godina

U Atini smo se izblamirali upravo zbog klupskih interesa, ni Zvezda ni Partizan nisu hteli da puste igrace (koje su morali), a FSCG se zdusno slozio sa tim (posto ga vode, jelda, ljudi iz Zvezde i Partizana). I tako, umesto da se generacija koja je igrala u finalu EP za U21 potvrdi, zavrsilo se kako se zavrsilo - tuzno.

Nikola Russia

pre 15 godina

I sa tri starija igraca,verovatno koji igraju za seniorsku reprezentaciju pa Srbije pa SCG u proteklih dve,tri godine koji su poznati fudbalskoj javnosti.Ako dodju svetske zvezde fudbala,ceo tim ce da misli kako da zaostavi tog npr. Mesija,..Robinja,Rikelmea...

DELIJE SEVER

pre 15 godina

Nema veze ko ce ici za Peking ionako smo najjaci. Uzimamo zlato u fudbalu,vaterpolu,odbojci,plivanju i naravno u tenisu. SRBIJA DO TOKIJA OD TOKIJA REPUBLIKA SRPSKA

Zelja NS

pre 15 godina

znaci ne mogu da poverujem, zoves tamo nekog Zigica, p.Ninkova, z.tosica, alo pa i sa njima ne treba razgovarati uopste, jer ni ne zasluzuju da igraju u repki. Sta je sa Rukavinom, Petkovicem? GDE JE KRASIC??? Koji bre Tomovic, Bogdanovic, sta su oni koji bitni faktori?
Ovakav spisak:
Stojkovic, Rukavina (neki jos), Ivanovic, Rajkovic (D.Tosic), Petkovic (kolarov),
Kacar, Smiljanic, Kuzmanovic (ako sme), Sulejmani, Pavlovic, Napad moze bilo ko.

DELIJE SEVER

pre 15 godina

Nema veze ko ce ici za Peking ionako smo najjaci. Uzimamo zlato u fudbalu,vaterpolu,odbojci,plivanju i naravno u tenisu. SRBIJA DO TOKIJA OD TOKIJA REPUBLIKA SRPSKA

nas prioritet

pre 15 godina

Ivane Tomicu, Slavisa Jokanovicu da vam na pamet nije palo da pustate igrace na OI.
Sanse za uspeh u onoj grupi su nam minimalne, ma sta pricao Djukic, zna se da bi najveci benefit za nas fudbal bilo ucestvovanje srpskog kluba u Ligi Sampiona.
Pogotovo ne ciniti ustupak coveku , koji nam je napravio zvrcku sa Bambijem i Zukom, iako je veoma zasluzan za nasu titulu.
PARTIZAN MORA SA SVIM RASPOLOZIVIM SNAGAMA DA PROBA DA UDJE U LS

Zelja NS

pre 15 godina

znaci ne mogu da poverujem, zoves tamo nekog Zigica, p.Ninkova, z.tosica, alo pa i sa njima ne treba razgovarati uopste, jer ni ne zasluzuju da igraju u repki. Sta je sa Rukavinom, Petkovicem? GDE JE KRASIC??? Koji bre Tomovic, Bogdanovic, sta su oni koji bitni faktori?
Ovakav spisak:
Stojkovic, Rukavina (neki jos), Ivanovic, Rajkovic (D.Tosic), Petkovic (kolarov),
Kacar, Smiljanic, Kuzmanovic (ako sme), Sulejmani, Pavlovic, Napad moze bilo ko.

Igor

pre 15 godina

U Atini smo se izblamirali upravo zbog klupskih interesa, ni Zvezda ni Partizan nisu hteli da puste igrace (koje su morali), a FSCG se zdusno slozio sa tim (posto ga vode, jelda, ljudi iz Zvezde i Partizana). I tako, umesto da se generacija koja je igrala u finalu EP za U21 potvrdi, zavrsilo se kako se zavrsilo - tuzno.

Bojan

pre 15 godina

Djukic mora da zove Nevena Subotica, decko je 88 god i ako ne uzmemo sad onda ce igrati za SAD ili BihH!!!!! nauci gresku sa marinom.....

Krmak

pre 15 godina

Individualno oni spadaju u sam evropski i svetski vrh ali nesto ocigledno skripi sa onim sto Duda Ivkovic zove "kult reprezentacije". Ocigledno je nekima igranje u crvenom dresu kamencina. To opet nije do igraca nego do organizacije a organizator tj. FSS mora da napaljuje igrace tako da kada ih pozovu ovi ovlaze od srece. Tek kada se to desi imacemo pravi sex na terenu a ne ovaj sado-mazo.

erdoglijanac

pre 15 godina

Djukicu, zaboravi na one koje si prevario...zaboravi na igrace Partizana.....pusti nas da na miru odemo u ligu sampiona.......

dex

pre 15 godina

Argentinci ce nas pokidati, to je neminovno, a sa ostatkom cemo se po meni moci boriti. Mislim na ostatak grupe... E sad, zasto Djukic kaze da timovi nisu u obavezi da puste igrace, kada je FIFA jasno rekla da jesu? Ako Barsa mora da pusti Mesija, zasto ne mora recimo Standard Jovanovica???

PFC ZAUVEK

pre 15 godina

Pa daj djuka nemij da vodis i bambija i fejsu i obradovica i jovanovica..pa partizan treba da udje u LS a kako bez njih.. ne znam stvarno,al obrad nam je prvi levi bek,tosic najverovatnije standardan u prvoj postavi kao i fejsa a jovanovic je dobar igrac..potrebni su partizanu..ako je mala stvar da nas partizan udje u LS onda ne znam sta je vece od toga..bitna je repka al ipak su to OI koje su manje-vise bitne..

GROBAR JUG

pre 15 godina

Ne razumem ko je izmislio ti beznacajno takmcnje samo remeti mlade igrace koji treba da izbore mesto u svojoj ekipi... Nema sanse da pustimo Obradovica i Bambija, jer i onako cemo da popijemo 6 komada od nekoga....

pavle

pre 15 godina

Sledeći igrači su rođeni 1.1.85 ili kasnije i time niko nemože da im brani da igraju za olimpijsku reprezentaciju.

Stefan Babović
Željko Brkić
Damir Kahriman
Gojko Kaćar
Aleksandar Kolarov
Zdravko Kuzmanović (nikad nije igrao za švajcarski olimpijski tim i time ima pravo da igra za nas)
Milan Smiljanić
Saša Stamenković
Miralem Sulejmani
Zoran Tošić

Duško Tošić nije ograo je skoro pola godine i time ispada iz liste

a trebalo bi se potruditi da se pridobije već spomenutoga Neven Subotić iz Dortmunda i Nikolu Šarića iz Liverpoola

GoRaN KG

pre 15 godina

Djukicu dalje sape od fudbalera PARTIZANA, imaju oni mnogo pametnije stvari(LIGA SAMPIONA!!!) od te tvoje propale repke! Jednom si nas vec nasankao i to za derbi, koji smo tvojom krivicom igrali bez Zuke i Bambija. Zar te nije sramota da opet uradis tako nesto klubu koji te je proslavio kao trenera i dao ti hleb. Ako imas imalo obraza neces ucenjivati PARTIZAN cinjenicom da svi njegovi potencijalni reprezentativci imaju ispod 23 god., i da po pravilima fife moraju da se odazovu pozivu.

BUDIMO REALNI!

pre 15 godina

GROBARI interes reprezentacije pre svega pa tek onda kluba...Kako vas nie sramota,da nije bilo Djukica realno bi zavrsili treci.
Pustimo ovu mladu ekipu da igraju najbolje sto mogu...posto vecina vas ne veruje u njih mislim da je suvisno da bilo sta komentarisete.Srbija ne moze biti sila u svim sportovima kao sto neki misle,ipak treba pruziti svima podrsku jer oni tamo igraju za sve nas...Ako neko misli da moze i zna bolje nek se javi Djukicu ili nek pocne da trenira pa da vidimo...

SRBIJA

pre 15 godina

Zelja NS, 8. jul 2008 10:50)

koga bi ti zvao za golmana mladog stojkovic je extra golman samo ga grobari zestoko napadaju sto se tice zigica ni ja ga nebi zvao mozda je to nas najbolji napadac ali pitanje kakvo je on formi sto se tice ivanovica nije igro vec pola godine zvanicnu utakmicu a sad ima pregovare sa juveom i pitanje kako bi on odigro stankovica ni ja nebi poveo i ako ga svi napadju ja mu zavidim.od starijih poveo bi vidica,stojkovica,jankovica a pitam se gde je krasic,kuzmanovic,rakic koji razbija u salzburgu,rukavina a ninkov je dobar i sa razlogom ga vodi mogo bi da bude igrac br.2 na toj poziciji naravno rukavina br.1 sto se tice tomovica decko ce imati blistavu karijeru bice vrhunac nas kao vidic u glavnom ga grobari napadaju ja sam delija i grago mi je sto bisevac nece doci jer tomovic ne bi igro pored gaja,bisevca i gavrancica a njemu su potrebne utakmice na derbiju kad sam ga vido u 1 sastavu reko sam dal je ovaj jankovic noramlan decko je skino loptu sa gol linije uzimao je loptu diari i joveticu idavo pasove bez greske decko je cista buducnost i jako je rano staso a ni vidic nam nebi pomogo protiv argentine jer su agueroi messi ne vidjeni tandem ubijaju svojim sloprodorima ali ovaj satav bi mogo da osvoji:
---------stojkovic-----
rukavina,rajkovic,vidic,tosic
jankovic,kuzma,smiljani,krasic
-----sulemani,babovic
a samo pogledajte kakvu buducnost imamo sulemani,kuzmanovic,kolarov,tosic,ivanovic,rukavina,tomovic(videcete)rajkovic,smiljanic,babovic,milovanovic,djordjevic,jankovic,krasic,stojkovic,gulan,aleksic,rakic....ako bog da srece bojan krkic

jinx

pre 15 godina

Jako diskutabilan spisak.Imam osjećaj da se Đuka izgubio sa sa svim ovim (ko treba zvati,koga ne,koga će klub pustiti, koga neće...)Miloš Krasić i Nikola Petković su se MORALI naći na spisku.Sve više mi ovo liči na cirkus pred Olimpijadu u Atini.Nadam se da nisam u pravu i da će ovakvih slika slavlja Baneta i Duška,stizati i iz Pekinga.

Aca_USA

pre 15 godina

Tuzno je da su interesi Partizana sada (a Zvezde prosli put) veci od interesa reprezentacije. Zato smo tu gde jesmo (na dnu) i zato nemamo kult reprezentacije.
Sto je jos tragicnije i navijaci to podrzavaju i zagovaraju.

zorz

pre 15 godina

Pogledajte ko je na potencijalnom spisku iz Zvezde a ko iz Partizana kao i to koliko su ti igraci bitni i za jedne i za druge tj. ko je od njih prvotimac.Ako uradite ovo i uzmete u obzir Atinu pre 4 god kada je selektor bio Pizon a predsednik Fudbalskog Saveza Piksi tj. sta se tada radilo zakljucicete sledece:OVO NEMA SMISLA.Ne smatram sebe ni vecim ni manjim Srbinom od vecine,volim svoju zemlju ali ocigledno da su pravila kada je Zvezda igrala kvalifikacije za LS bila drugacija.Delije ce biti srecne da iz Partizana sto vise igraca odu na Olimpijadu jer znaju da ce na taj nacin oslabiti Partizan u pokusaju da udje u Ligu Sampiona.Svi dobro znamo da oni nas ulazak peziveti nece zato se i raduju.Upravo zato da mi Grobari ne bi isplai 'NE-SRBI'mislim da bi idealno bilo da se napravi kompromis izmedju FSS-a i Partizana da neko ide a neko ne kako bi koristi imali i jedni i drugi a ne da 'korist' ima samo reprezentacija koja ce 'by the way' da ispadne odma.A o tome kakvi su Pizon i Piksi Srbi pokazali su pre 4god. kada su pravili tim za Atinu.Do vidjenja

tesla

pre 15 godina

E moji Delije,
nabrajate u kojim ćemo sve sportovima osvojiti medalje i niko da se sjeti streljaštva,
a kad bi samo neko od ovih fudbalera imao desetinu srca kao Jasna Šekarić gdje bi nam kraj bio.
I ona treba da nosi zastavu!!!

Nesa

pre 15 godina

Pa ja kad citam ko ovde sve stavlja komentare zasto nema vise zvezdinih,partizanovih,vojvodinih igraca,pa zasto ovo nemoj da zoves igrace partizana jer moraju dobro da se spreme za LS...itd PA STA JE OVO??? Pa reprezentacija je svetinja,Srbija je svetinja ali vama ocigledno odavno nije.Idite j.... se sa vasim hostaplerskim klubovima,sa foteljasima za koje idete da navijate i za koje pare ostavljate.Vi ste sramota celog naroda i pored ovakvih zelja,navijaca i fudbalskog saveza takav kakav je mi nemamo ni promil sanse.Gubimo sve 3 utakmice ko od sale jer nema sloge,nema htenja,nema borbe i izgaranja nego samo da se ne povredim,da moj partizan posle ne ispasta!!!SRAMOTA,JAD I CEMER!!!

pici

pre 15 godina

Ja verujem ovoj generaciji tu ima dosta igraca sa Eura do 21 god.kada su napravili odlican uspeh..Budimo uz njih kao sto smo bili i tada.

Max grobar

pre 15 godina

Djukicu pozovi sve one ispod 23 godine iz stranih klubova ako vec moraju da ih puste,igraci poput Obradovica,Fejse,Tosica,Tomovica ili Ninkova nisu igraci koji prave razliku.Svejedno je da li igra na primer Gulan ili Fejsa,reprezentacija ce isti rezultat napraviti sa ili bez igraca koji su neophodni srpskim klubovima u evro kupovima...Pamet u glavu ako je imas,mada si ti uvek gledao usko svoj interes kao kad si igrao protiv Lucanaca sa Tosicem i Zukom i tako ih izbacio iz sastava za derbi za koji si znao da ce neko drugi voditi...Ako vec svi zajdno treba da radimo za dobrobit NASEG fudbala,onda ti budi prvi koji ce dati pozitivan primer sa resenjem koje je dobro za sve strane

zorz

pre 15 godina

Pogledajte ko je na potencijalnom spisku iz Zvezde a ko iz Partizana kao i to koliko su ti igraci bitni i za jedne i za druge tj. ko je od njih prvotimac.Ako uradite ovo i uzmete u obzir Atinu pre 4 god kada je selektor bio Pizon a predsednik Fudbalskog Saveza Piksi tj. sta se tada radilo zakljucicete sledece:OVO NEMA SMISLA.Ne smatram sebe ni vecim ni manjim Srbinom od vecine,volim svoju zemlju ali ocigledno da su pravila kada je Zvezda igrala kvalifikacije za LS bila drugacija.Delije ce biti srecne da iz Partizana sto vise igraca odu na Olimpijadu jer znaju da ce na taj nacin oslabiti Partizan u pokusaju da udje u Ligu Sampiona.Svi dobro znamo da oni nas ulazak peziveti nece zato se i raduju.Upravo zato da mi Grobari ne bi isplai 'NE-SRBI'mislim da bi idealno bilo da se napravi kompromis izmedju FSS-a i Partizana da neko ide a neko ne kako bi koristi imali i jedni i drugi a ne da 'korist' ima samo reprezentacija koja ce 'by the way' da ispadne odma.A o tome kakvi su Pizon i Piksi Srbi pokazali su pre 4god. kada su pravili tim za Atinu.Do vidjenja

Чак Норис

pre 15 godina

Ђука, теБра, рачунај на мене за једног старијег од 23...
Могу сам да добијем Аргентину и Бразил заједно са једном везаном ногом око врата...:)

Nikola Russia

pre 15 godina

I sa tri starija igraca,verovatno koji igraju za seniorsku reprezentaciju pa Srbije pa SCG u proteklih dve,tri godine koji su poznati fudbalskoj javnosti.Ako dodju svetske zvezde fudbala,ceo tim ce da misli kako da zaostavi tog npr. Mesija,..Robinja,Rikelmea...

srbija

pre 15 godina

ovi igraci vec na nesto lice. Moze tu da se napravi dobar tim. Ali ako pozove Zigica onda nam negine 6 ili vise golova od svake ekipe. Inace kada im pocinju pripreme, olimpijada samo sto nije pocela, a mi ni prvi tim ne znamo?

Duda

pre 15 godina

Sta je sa centarforom DRAGNOM MRDJOM ?
U Mladoj Reprezentacijije bio gotovo uvek dobar,i skoro da nije bilo utakmice da ne da gol,i opet je zaboravljen...

Simke

pre 15 godina

Gledano sa jedne strane,Djukic treba da pozove samo momke koji su izborili put u Peking,jer su oni jedini zasluzni sto ce Srbija i drugi put za redom imati predstavnika na najmasovnijem svetskom takmicenju.Ipak ako Brazilci vode Ronaldinja i Robinja,a Gaucosi Rikelmea,sto i nas selektor ne bi poveo Ivanovica i Stojkovica?Ipak,ne razumem razloge zbog cega Sporting I Celzi prave probleme,kada oni prvenstveno drze naseg najboljeg golmana i Baneta na klupi,kada su oni bolji od igraca koji,mozda,nezasluzeno zauzimaju njihova mesta u klubovima.Sta cemo,politika klubova . . .

Zelja NS

pre 15 godina

Pa covece, KRASIC ti je bolje resenje nego traziti Zigica, aj u redu za Lazovica, ali de bre Zigic??? ZVATI KRASICA!!! Ali stvarno sto ne zove Igora Djurica on je 85 godiste??? I moraju Kuzmanovica da provuku!
Voleo bi da ovaj sastav zaigra, mislim da je to najbolje od nas:

Golmani: Brkic, Kahirman.

Odbrana: Rukavina, Djuric, Rajkovic, Ivanovic, Kolarov, Petkovic, D.Tosic, Ninkov.

Sredina: Kacar, Smiljanic, Kuzmanovic, Krasic, Sulejmani, Tadic, Fejsa, Babovic, Pavlovic

Napad: Lazovic, Jankovic, Aleksic

DELIJA LJUBLJANA

pre 15 godina

Nema veze ko ce ici za Peking ionako smo najjaci. Uzimamo zlato u fudbalu,vaterpolu,odbojci,plivanju i naravno u tenisu. SRBIJA DO TOKIJA OD TOKIJA REPUBLIKA SRPSKA

Aleksandra, Grobari - Kumodraz

pre 15 godina

Zasto Djukicu ne mozes javno o imenima, a opet kazes da mogu lako da se saznaju, zbog cega se takve stvari kriju, iz koje potrebe?
Za mene kao jednoj Grobarki je veoma vazno da odlicni Obradovic, Tosic i Jovanovic igraju 29. jula kvalifikacije za LS, ali mozda i Fejsa koji tek treba da se dokaze u Partizanu. Ali takodje mislim da bi reprezentacija trebala da bude prioritet, pogotovo sto su to OI. Jednom se ukazuje sansa fudbaleru da ucestvuje na OI. Mozda da se nadje neko srednje resenje i da ne odu sva cetvorica u Peking... Mada, mislim da je Ivan Obradovic siguran putnik.
Djukic bi svakako morao da uputi poziv i D. Tosicu, Kolarovu, Rajkovicu, Smiljanicu, Gulanu, Sulejmaniju, Djoredjevicu, Babovicu, Ninkovu, Skopljaku, Kaludjerovicu... Sve su to dobri igraci koji zasluzuju poziv, ali i sto je veoma vazno - mladi su. Nema mesta za sve, ali zato je tu selektor, neka izabere najbolje.

VOLEM PARTIZAN

pre 15 godina

dobra ce biti repka,imamo sulejmanija koji je stvarno cudo od igraca bice jedan od najboljih igraca ikada iz srbije po meni,tosic(stoper),Rajkovic igracina,stojkovic bivsi naj mladi golman,pa zigic ipak je on vredan 18 miliona,ako ga puste,pa LOLA super igrac,jankovic...samo da djuka ne odvede z.tosica,obrada i fejsu...jer su preko potrebni partizanu...koji ulazi u LS..sa ili bez pomoci djukica..PFC 4EVER

U srcu grobar u dusi grobar i jos mnogo vise.....

pre 15 godina

Aman bre mani se vise tog STOJKOVICA! Cak i da zanemarimo da ne brani ni za drugi tim Sportinga, on je NULA od golmana. Prepotentan, umislio da je boginja Šiva... slepac. Ima toliko kvalitetnijih golmana, a plus mlađih. KAHRIMAN! EJJJ!!! Onda Šaranov, Brkić, Živković...

Ovaj dobio Đukić dobio sindrom "Murinjonitis", ali samo kod Murinja to i pali. Još šatro nije ga briga za Partizan i Zvezdu, on je kao profesionalac koji odano radi posao...

More motka treba da radi za one koji su se vinuli i umislili da su inferiorniji od ostalih... beda, beda!

I nasa ZVEZDA opet najbolja

pre 15 godina

Zasto ne pozove Sasu Ilica. On je jedan od nasih najboljih igraca. Fantasticno shvata igru.
Proigrava saigrace bez greske i kad god je on igrao nasa reprezentacija bi zivnula.
(BB, 8. jul 2008 21:19)

da ga povede kao sto ga je uveo protiv nemacke pa smo primili 2 gola za 15 min

Jagodinac

pre 15 godina

Konacno nema Stankovica na spisku, od sad ce nam krenuti bolje, bravo Djukicu. Ako cemo vec igrace iz domaceg prvenstva, evo Randjelovica iz Bezanije koji se fenomenalno pokazao u protekloj sezoni, isto vazi i za Igora Pavlovica iz Jagodine, najboljeg strelca Prve Lige Telekom Srbije.
Vazno je da nema starih manekena (Pantelic,Stankovic).

SASA

pre 15 godina

RECIOMO "DEX " DA MESI IMA ISPOD 23 GODINE A JOVANOVIC PREKO 26...NE PROVALJUJ SE BEZ RAZLOGA..KLUB JE OBAVEZAN PUSTITI IGRACA KOJI IMA MANJE OD 23 GODINE !!!
E sad, zasto Djukic kaze da timovi nisu u obavezi da puste igrace, kada je FIFA jasno rekla da jesu? Ako Barsa mora da pusti Mesija, zasto ne mora recimo Standard Jovanovica???
(dex, 8. jul 2008 11:25)

doVla

pre 15 godina

@dex
Kakvih sve ovde fudbalskih analfabeta ima da je to strasno! Klubovi su u obavezi da puste igrace MLADJE od 23 godine, zato Mesi moze da ide bez dozvole kluba, a nas Jovanovic je stariji od toga i ne moze da dodje ako ga klub ne pusti, a nece!

Beci VR

pre 15 godina

Djule, samo napred. Svi znamo da si vatreni Zvezdas ali da vise forsiras Grobare. nema veze. Ti si taj koji odlucuje i ne dopustaj nikome da ti se mesa u posao. Siguran sam da ces od reprezentacije napraviti tim koji je spreman za borbu i sa najjacima sto si dokazao pre mesec i vise dana na prijateljskim utakmicama. NAPRED DJUKIC.

PFC

pre 15 godina

Ako vec mora da vodi neke od igraca Partizana nek to budu sva trojica samo ne Ivan Obradovic. Fejsa ionako ne bi igrao pored Zuke, umesto Tosica moze da igra Djordje Lazic a desno Zaim, dok za Jovanovica nema mesta u prvoj postavi. ALI IVAN OBRADOVIC JE POTREBAN PARTIZANU !!!

Andrya

pre 15 godina

Ako ne bude zvao Krasica kao starijeg igraca onda ovaj Djukic treba na posmatranje,da se vidi jel covek psihicki dobro.
Krasic treba da igra za nas A tim,a mislim da bi mu ucesce na Olimpijadi dobro doslo.Ostavi tog Zigica vise,vidis da je covek nacisto puko.

GrobariKraljevo

pre 15 godina

Zasto ne pozove Sasu Ilica. On je jedan od nasih najboljih igraca. Fantasticno shvata igru.
Proigrava saigrace bez greske i kad god je on igrao nasa reprezentacija bi zivnula.
(BB, 8. jul 2008 21:19)

da ga povede kao sto ga je uveo protiv nemacke pa smo primili 2 gola za 15 min
(I nasa ZVEZDA opet najbolja, 8. jul 2008 22:08)

jadan ti ta tvojim kompleksima,ko je namesti gol jankovicu???Da nije mozda deki stankovic ili SALE ILIC???Jel se Sale Ilic sklonio iz zivog zida,kad je Balak dao gol???

boki

pre 15 godina

ma kakva crna reprezentacija - najbolje obradovića da pozove ionako imamo jednog lijevog!!!
bili su na prošloj olimpijadi i sjećamo se kaku su nas predstavili:(
ja ne bih pustio nikoga, ev. jovanović!!!

Bernard The Za*ebani

pre 15 godina

Aman bre mani se vise tog STOJKOVICA! Cak i da zanemarimo da ne brani ni za drugi tim Sportinga, on je NULA od golmana. Prepotentan, umislio da je boginja Šiva... slepac. Ima toliko kvalitetnijih golmana, a plus mlađih. KAHRIMAN! EJJJ!!! Onda Šaranov, Brkić, Živković...

Ovaj dobio Đukić dobio sindrom "Murinjonitis", ali samo kod Murinja to i pali. Još šatro nije ga briga za Partizan i Zvezdu, on je kao profesionalac koji odano radi posao...

More motka treba da radi za one koji su se vinuli i umislili da su inferiorniji od ostalih... beda, beda!

Иван-Ниш

pre 15 godina

Мислим да нема шта да се питају Партизан и Звезда. Не сме да се деси прошла олимпијада када је био виши циљ да Звезда игра ЛШ, а после тога уследио дебакл репрезентације и наравно Звезде у квалификацијама. Надам се да то неће бити сад случај са Партизаном јер то не бих волео као навијач Партизана.

eskim

pre 15 godina

Djukicu, skrati sebe sa spiska i uspeh je zagarantovan!!!!! Pokazi se prvo u Graficaru, Teleoptiku, Briska Luzane... i klubovima tvog trenutnog renomea... pa kad pokazes i dokazes se sta znas, onda moze i Javor, Mladost Lucani... a do reprezentacije ima vremena?!

posmatrac iz daleka

pre 15 godina

Isto kao Brazil
Samo sto smo mi bolji od Brazila:-)
Imamo olimpijsko zlato iz Rima 1960 god.
Moram priznati da je nas selektor voma hrabar covek.
Kuku lele sta nas ceka u Pekingu???

realnost

pre 15 godina

Nenad Filipovic novi golman Videotona iz Sekesfehervara (presao pre mesec dana iz Banata)mora biti prvi golman mlade reprezentacije.

BB

pre 15 godina

Zasto ne pozove Sasu Ilica. On je jedan od nasih najboljih igraca. Fantasticno shvata igru.
Proigrava saigrace bez greske i kad god je on igrao nasa reprezentacija bi zivnula.

VANJA

pre 15 godina

Djuka nemoj se truditi previse,99 posto raspolozivih ino zvezda ne sede ni na klupi svojih timova-cast izuzetcima ko sto je Kuzmanovic,Vidic i retki...Nego ti lepo napravi selekciju iz nase prve lige ionako su vecina igraca klinci i ispunjavaju uslove za OI.
Takav tim dogurace dalje od ovog sto ti pokusavas da sastavis, a i ucinio bi dobar potez jel bi se neki od tih momaka prvi put vozili avionom,imali bi sansu da ih vidi neki menadzer iz Azije ili Evrope i sigurno bi se vise trudili od Jankovica and co.

Mladen

pre 15 godina

Stojkovic (83)
Petric (88)
----------
Ivanovic (84)
Rajkovic (89)
Kolarov (85)
Tosic (85)
Ninkov (85)
Kacar (87)
------------
Smiljanic (86)
Kuzmanovic (87)
Babovic (87)
Fejsa (88)
Tosic (87)
Sulejmani (88)
Krasic (84)
-------------
Zigic (80)
Djordjevic (87)
Aleksic (91)

Ovo je najbolji tim sta bi mogli da odvedemo na OI.

tom kruz

pre 15 godina

skratio ne skratio,fudbal ostaje nemoguca misija,dog god oni dolaze ovde da se vide sa rodbinom i demonstriraju novcanu silu.....upomoc!!!

Dane_PFC

pre 15 godina

Ma kakva crna Olimpijada... pa ima da nas upale tamo svakako... Ne do Bog Djukicu da zove Tosica i Obradovica!!!
E sad cemo da vidimo da li Djukic zaista ciguligu... To je demonstrirao odlaskom usred sezone, a teko ono sto je uradio sa Tosicem i Zukom... Mi NEMAMO zamenu na levom beku. Onaj Brankovic ne moze da odgovori zahtevima koji ce se traziti u dvomecu 3.kola kvalifikacija za LS. Za Tosica imamo zamenu Dj.Lazica, koji je mnogo bolji na desnoj strani nego na levoj, ali ajde da kazemo da moze zameniti Tosica, ali onda gubimo igraca manje na klupi, moje moze uci u drugom poluvremenu. Sve u svemu, sve mi nesto srmdi da ce Djukic jos jednom pokazati svoje pravo lice.

Veljko

pre 15 godina

Ja stvarno ne znam sta pokusavate sa nekim komentarima da postignete.Zar zaista mislite da ce nas neko da pita, ili da ce neko procitati ovo sta mi pisemo...Ne zavaravajmo se.Svi pokusavaju da profitiraju na ledjima reprezentacije i to ce se promeniti ko zna kada.Do tada je smesno komentarisati bilo sta.Mi ocekujemo da ce igraci koje ste pomenuli moci da pridju jednom mesiju, ronaldu...Pfff, srpski fudbal je trenutno na dnu...

Grobar_NL

pre 15 godina

Eh kad bi znali ko ce da nam se padne u 3.kolu kvalifikacija,ako nam se padnu Barsa,Liverpul i ostali jaki klubovi onda treba da pustimo Obradovica i ostale,jer svakako nemamo sanse,pa da makar reprezentacija napravi nesto na OI,ovako steta je da da ne igramo u najjacem sastavu protiv nekog slabijeg protivnika,jer bi onda realno imali veliku sansu da se opet plasiramo u LS.

Zelja NS

pre 15 godina

@ : (Mladen, 9. jul 2008 14:36)

sta ce ti Kacar u odbrani? sta ce ti Z.Tosic? Pavlovic ili Tadic su izmislili fudbal za njega! Sta ce ti spori Zigic koji nista ne zna sa loptom i koji nije odigrao 3 utakmice prosle sezone?

BB

pre 15 godina

da ga povede kao sto ga je uveo protiv nemacke pa smo primili 2 gola za 15 min
(I nasa ZVEZDA opet najbolja, 8. jul 2008 22:08)

To samo zvezdas progovora iz tebe, budi realan pa priznaj da je Sale prava stvar.

nas prioritet

pre 15 godina

Ivane Tomicu, Slavisa Jokanovicu da vam na pamet nije palo da pustate igrace na OI.
Sanse za uspeh u onoj grupi su nam minimalne, ma sta pricao Djukic, zna se da bi najveci benefit za nas fudbal bilo ucestvovanje srpskog kluba u Ligi Sampiona.
Pogotovo ne ciniti ustupak coveku , koji nam je napravio zvrcku sa Bambijem i Zukom, iako je veoma zasluzan za nasu titulu.
PARTIZAN MORA SA SVIM RASPOLOZIVIM SNAGAMA DA PROBA DA UDJE U LS

Zelja NS

pre 15 godina

znaci ne mogu da poverujem, zoves tamo nekog Zigica, p.Ninkova, z.tosica, alo pa i sa njima ne treba razgovarati uopste, jer ni ne zasluzuju da igraju u repki. Sta je sa Rukavinom, Petkovicem? GDE JE KRASIC??? Koji bre Tomovic, Bogdanovic, sta su oni koji bitni faktori?
Ovakav spisak:
Stojkovic, Rukavina (neki jos), Ivanovic, Rajkovic (D.Tosic), Petkovic (kolarov),
Kacar, Smiljanic, Kuzmanovic (ako sme), Sulejmani, Pavlovic, Napad moze bilo ko.

dex

pre 15 godina

Argentinci ce nas pokidati, to je neminovno, a sa ostatkom cemo se po meni moci boriti. Mislim na ostatak grupe... E sad, zasto Djukic kaze da timovi nisu u obavezi da puste igrace, kada je FIFA jasno rekla da jesu? Ako Barsa mora da pusti Mesija, zasto ne mora recimo Standard Jovanovica???

DELIJE SEVER

pre 15 godina

Nema veze ko ce ici za Peking ionako smo najjaci. Uzimamo zlato u fudbalu,vaterpolu,odbojci,plivanju i naravno u tenisu. SRBIJA DO TOKIJA OD TOKIJA REPUBLIKA SRPSKA

erdoglijanac

pre 15 godina

Djukicu, zaboravi na one koje si prevario...zaboravi na igrace Partizana.....pusti nas da na miru odemo u ligu sampiona.......

Nikola Russia

pre 15 godina

I sa tri starija igraca,verovatno koji igraju za seniorsku reprezentaciju pa Srbije pa SCG u proteklih dve,tri godine koji su poznati fudbalskoj javnosti.Ako dodju svetske zvezde fudbala,ceo tim ce da misli kako da zaostavi tog npr. Mesija,..Robinja,Rikelmea...

zorz

pre 15 godina

Pogledajte ko je na potencijalnom spisku iz Zvezde a ko iz Partizana kao i to koliko su ti igraci bitni i za jedne i za druge tj. ko je od njih prvotimac.Ako uradite ovo i uzmete u obzir Atinu pre 4 god kada je selektor bio Pizon a predsednik Fudbalskog Saveza Piksi tj. sta se tada radilo zakljucicete sledece:OVO NEMA SMISLA.Ne smatram sebe ni vecim ni manjim Srbinom od vecine,volim svoju zemlju ali ocigledno da su pravila kada je Zvezda igrala kvalifikacije za LS bila drugacija.Delije ce biti srecne da iz Partizana sto vise igraca odu na Olimpijadu jer znaju da ce na taj nacin oslabiti Partizan u pokusaju da udje u Ligu Sampiona.Svi dobro znamo da oni nas ulazak peziveti nece zato se i raduju.Upravo zato da mi Grobari ne bi isplai 'NE-SRBI'mislim da bi idealno bilo da se napravi kompromis izmedju FSS-a i Partizana da neko ide a neko ne kako bi koristi imali i jedni i drugi a ne da 'korist' ima samo reprezentacija koja ce 'by the way' da ispadne odma.A o tome kakvi su Pizon i Piksi Srbi pokazali su pre 4god. kada su pravili tim za Atinu.Do vidjenja

Igor

pre 15 godina

U Atini smo se izblamirali upravo zbog klupskih interesa, ni Zvezda ni Partizan nisu hteli da puste igrace (koje su morali), a FSCG se zdusno slozio sa tim (posto ga vode, jelda, ljudi iz Zvezde i Partizana). I tako, umesto da se generacija koja je igrala u finalu EP za U21 potvrdi, zavrsilo se kako se zavrsilo - tuzno.

Aleksandra, Grobari - Kumodraz

pre 15 godina

Zasto Djukicu ne mozes javno o imenima, a opet kazes da mogu lako da se saznaju, zbog cega se takve stvari kriju, iz koje potrebe?
Za mene kao jednoj Grobarki je veoma vazno da odlicni Obradovic, Tosic i Jovanovic igraju 29. jula kvalifikacije za LS, ali mozda i Fejsa koji tek treba da se dokaze u Partizanu. Ali takodje mislim da bi reprezentacija trebala da bude prioritet, pogotovo sto su to OI. Jednom se ukazuje sansa fudbaleru da ucestvuje na OI. Mozda da se nadje neko srednje resenje i da ne odu sva cetvorica u Peking... Mada, mislim da je Ivan Obradovic siguran putnik.
Djukic bi svakako morao da uputi poziv i D. Tosicu, Kolarovu, Rajkovicu, Smiljanicu, Gulanu, Sulejmaniju, Djoredjevicu, Babovicu, Ninkovu, Skopljaku, Kaludjerovicu... Sve su to dobri igraci koji zasluzuju poziv, ali i sto je veoma vazno - mladi su. Nema mesta za sve, ali zato je tu selektor, neka izabere najbolje.

BUDIMO REALNI!

pre 15 godina

GROBARI interes reprezentacije pre svega pa tek onda kluba...Kako vas nie sramota,da nije bilo Djukica realno bi zavrsili treci.
Pustimo ovu mladu ekipu da igraju najbolje sto mogu...posto vecina vas ne veruje u njih mislim da je suvisno da bilo sta komentarisete.Srbija ne moze biti sila u svim sportovima kao sto neki misle,ipak treba pruziti svima podrsku jer oni tamo igraju za sve nas...Ako neko misli da moze i zna bolje nek se javi Djukicu ili nek pocne da trenira pa da vidimo...

GoRaN KG

pre 15 godina

Djukicu dalje sape od fudbalera PARTIZANA, imaju oni mnogo pametnije stvari(LIGA SAMPIONA!!!) od te tvoje propale repke! Jednom si nas vec nasankao i to za derbi, koji smo tvojom krivicom igrali bez Zuke i Bambija. Zar te nije sramota da opet uradis tako nesto klubu koji te je proslavio kao trenera i dao ti hleb. Ako imas imalo obraza neces ucenjivati PARTIZAN cinjenicom da svi njegovi potencijalni reprezentativci imaju ispod 23 god., i da po pravilima fife moraju da se odazovu pozivu.

Dane_PFC

pre 15 godina

Ma kakva crna Olimpijada... pa ima da nas upale tamo svakako... Ne do Bog Djukicu da zove Tosica i Obradovica!!!
E sad cemo da vidimo da li Djukic zaista ciguligu... To je demonstrirao odlaskom usred sezone, a teko ono sto je uradio sa Tosicem i Zukom... Mi NEMAMO zamenu na levom beku. Onaj Brankovic ne moze da odgovori zahtevima koji ce se traziti u dvomecu 3.kola kvalifikacija za LS. Za Tosica imamo zamenu Dj.Lazica, koji je mnogo bolji na desnoj strani nego na levoj, ali ajde da kazemo da moze zameniti Tosica, ali onda gubimo igraca manje na klupi, moje moze uci u drugom poluvremenu. Sve u svemu, sve mi nesto srmdi da ce Djukic jos jednom pokazati svoje pravo lice.

zorz

pre 15 godina

Pogledajte ko je na potencijalnom spisku iz Zvezde a ko iz Partizana kao i to koliko su ti igraci bitni i za jedne i za druge tj. ko je od njih prvotimac.Ako uradite ovo i uzmete u obzir Atinu pre 4 god kada je selektor bio Pizon a predsednik Fudbalskog Saveza Piksi tj. sta se tada radilo zakljucicete sledece:OVO NEMA SMISLA.Ne smatram sebe ni vecim ni manjim Srbinom od vecine,volim svoju zemlju ali ocigledno da su pravila kada je Zvezda igrala kvalifikacije za LS bila drugacija.Delije ce biti srecne da iz Partizana sto vise igraca odu na Olimpijadu jer znaju da ce na taj nacin oslabiti Partizan u pokusaju da udje u Ligu Sampiona.Svi dobro znamo da oni nas ulazak peziveti nece zato se i raduju.Upravo zato da mi Grobari ne bi isplai 'NE-SRBI'mislim da bi idealno bilo da se napravi kompromis izmedju FSS-a i Partizana da neko ide a neko ne kako bi koristi imali i jedni i drugi a ne da 'korist' ima samo reprezentacija koja ce 'by the way' da ispadne odma.A o tome kakvi su Pizon i Piksi Srbi pokazali su pre 4god. kada su pravili tim za Atinu.Do vidjenja

PFC

pre 15 godina

Ako vec mora da vodi neke od igraca Partizana nek to budu sva trojica samo ne Ivan Obradovic. Fejsa ionako ne bi igrao pored Zuke, umesto Tosica moze da igra Djordje Lazic a desno Zaim, dok za Jovanovica nema mesta u prvoj postavi. ALI IVAN OBRADOVIC JE POTREBAN PARTIZANU !!!

VOLEM PARTIZAN

pre 15 godina

dobra ce biti repka,imamo sulejmanija koji je stvarno cudo od igraca bice jedan od najboljih igraca ikada iz srbije po meni,tosic(stoper),Rajkovic igracina,stojkovic bivsi naj mladi golman,pa zigic ipak je on vredan 18 miliona,ako ga puste,pa LOLA super igrac,jankovic...samo da djuka ne odvede z.tosica,obrada i fejsu...jer su preko potrebni partizanu...koji ulazi u LS..sa ili bez pomoci djukica..PFC 4EVER

Krmak

pre 15 godina

Individualno oni spadaju u sam evropski i svetski vrh ali nesto ocigledno skripi sa onim sto Duda Ivkovic zove "kult reprezentacije". Ocigledno je nekima igranje u crvenom dresu kamencina. To opet nije do igraca nego do organizacije a organizator tj. FSS mora da napaljuje igrace tako da kada ih pozovu ovi ovlaze od srece. Tek kada se to desi imacemo pravi sex na terenu a ne ovaj sado-mazo.

DELIJA LJUBLJANA

pre 15 godina

Nema veze ko ce ici za Peking ionako smo najjaci. Uzimamo zlato u fudbalu,vaterpolu,odbojci,plivanju i naravno u tenisu. SRBIJA DO TOKIJA OD TOKIJA REPUBLIKA SRPSKA

GROBAR JUG

pre 15 godina

Ne razumem ko je izmislio ti beznacajno takmcnje samo remeti mlade igrace koji treba da izbore mesto u svojoj ekipi... Nema sanse da pustimo Obradovica i Bambija, jer i onako cemo da popijemo 6 komada od nekoga....

PFC ZAUVEK

pre 15 godina

Pa daj djuka nemij da vodis i bambija i fejsu i obradovica i jovanovica..pa partizan treba da udje u LS a kako bez njih.. ne znam stvarno,al obrad nam je prvi levi bek,tosic najverovatnije standardan u prvoj postavi kao i fejsa a jovanovic je dobar igrac..potrebni su partizanu..ako je mala stvar da nas partizan udje u LS onda ne znam sta je vece od toga..bitna je repka al ipak su to OI koje su manje-vise bitne..

SRBIJA

pre 15 godina

Zelja NS, 8. jul 2008 10:50)

koga bi ti zvao za golmana mladog stojkovic je extra golman samo ga grobari zestoko napadaju sto se tice zigica ni ja ga nebi zvao mozda je to nas najbolji napadac ali pitanje kakvo je on formi sto se tice ivanovica nije igro vec pola godine zvanicnu utakmicu a sad ima pregovare sa juveom i pitanje kako bi on odigro stankovica ni ja nebi poveo i ako ga svi napadju ja mu zavidim.od starijih poveo bi vidica,stojkovica,jankovica a pitam se gde je krasic,kuzmanovic,rakic koji razbija u salzburgu,rukavina a ninkov je dobar i sa razlogom ga vodi mogo bi da bude igrac br.2 na toj poziciji naravno rukavina br.1 sto se tice tomovica decko ce imati blistavu karijeru bice vrhunac nas kao vidic u glavnom ga grobari napadaju ja sam delija i grago mi je sto bisevac nece doci jer tomovic ne bi igro pored gaja,bisevca i gavrancica a njemu su potrebne utakmice na derbiju kad sam ga vido u 1 sastavu reko sam dal je ovaj jankovic noramlan decko je skino loptu sa gol linije uzimao je loptu diari i joveticu idavo pasove bez greske decko je cista buducnost i jako je rano staso a ni vidic nam nebi pomogo protiv argentine jer su agueroi messi ne vidjeni tandem ubijaju svojim sloprodorima ali ovaj satav bi mogo da osvoji:
---------stojkovic-----
rukavina,rajkovic,vidic,tosic
jankovic,kuzma,smiljani,krasic
-----sulemani,babovic
a samo pogledajte kakvu buducnost imamo sulemani,kuzmanovic,kolarov,tosic,ivanovic,rukavina,tomovic(videcete)rajkovic,smiljanic,babovic,milovanovic,djordjevic,jankovic,krasic,stojkovic,gulan,aleksic,rakic....ako bog da srece bojan krkic

Duda

pre 15 godina

Sta je sa centarforom DRAGNOM MRDJOM ?
U Mladoj Reprezentacijije bio gotovo uvek dobar,i skoro da nije bilo utakmice da ne da gol,i opet je zaboravljen...

U srcu grobar u dusi grobar i jos mnogo vise.....

pre 15 godina

Aman bre mani se vise tog STOJKOVICA! Cak i da zanemarimo da ne brani ni za drugi tim Sportinga, on je NULA od golmana. Prepotentan, umislio da je boginja Šiva... slepac. Ima toliko kvalitetnijih golmana, a plus mlađih. KAHRIMAN! EJJJ!!! Onda Šaranov, Brkić, Živković...

Ovaj dobio Đukić dobio sindrom "Murinjonitis", ali samo kod Murinja to i pali. Još šatro nije ga briga za Partizan i Zvezdu, on je kao profesionalac koji odano radi posao...

More motka treba da radi za one koji su se vinuli i umislili da su inferiorniji od ostalih... beda, beda!

eskim

pre 15 godina

Djukicu, skrati sebe sa spiska i uspeh je zagarantovan!!!!! Pokazi se prvo u Graficaru, Teleoptiku, Briska Luzane... i klubovima tvog trenutnog renomea... pa kad pokazes i dokazes se sta znas, onda moze i Javor, Mladost Lucani... a do reprezentacije ima vremena?!

Andrya

pre 15 godina

Ako ne bude zvao Krasica kao starijeg igraca onda ovaj Djukic treba na posmatranje,da se vidi jel covek psihicki dobro.
Krasic treba da igra za nas A tim,a mislim da bi mu ucesce na Olimpijadi dobro doslo.Ostavi tog Zigica vise,vidis da je covek nacisto puko.

boki

pre 15 godina

ma kakva crna reprezentacija - najbolje obradovića da pozove ionako imamo jednog lijevog!!!
bili su na prošloj olimpijadi i sjećamo se kaku su nas predstavili:(
ja ne bih pustio nikoga, ev. jovanović!!!

Bojan

pre 15 godina

Djukic mora da zove Nevena Subotica, decko je 88 god i ako ne uzmemo sad onda ce igrati za SAD ili BihH!!!!! nauci gresku sa marinom.....

SASA

pre 15 godina

RECIOMO "DEX " DA MESI IMA ISPOD 23 GODINE A JOVANOVIC PREKO 26...NE PROVALJUJ SE BEZ RAZLOGA..KLUB JE OBAVEZAN PUSTITI IGRACA KOJI IMA MANJE OD 23 GODINE !!!
E sad, zasto Djukic kaze da timovi nisu u obavezi da puste igrace, kada je FIFA jasno rekla da jesu? Ako Barsa mora da pusti Mesija, zasto ne mora recimo Standard Jovanovica???
(dex, 8. jul 2008 11:25)

doVla

pre 15 godina

@dex
Kakvih sve ovde fudbalskih analfabeta ima da je to strasno! Klubovi su u obavezi da puste igrace MLADJE od 23 godine, zato Mesi moze da ide bez dozvole kluba, a nas Jovanovic je stariji od toga i ne moze da dodje ako ga klub ne pusti, a nece!

pici

pre 15 godina

Ja verujem ovoj generaciji tu ima dosta igraca sa Eura do 21 god.kada su napravili odlican uspeh..Budimo uz njih kao sto smo bili i tada.

Max grobar

pre 15 godina

Djukicu pozovi sve one ispod 23 godine iz stranih klubova ako vec moraju da ih puste,igraci poput Obradovica,Fejse,Tosica,Tomovica ili Ninkova nisu igraci koji prave razliku.Svejedno je da li igra na primer Gulan ili Fejsa,reprezentacija ce isti rezultat napraviti sa ili bez igraca koji su neophodni srpskim klubovima u evro kupovima...Pamet u glavu ako je imas,mada si ti uvek gledao usko svoj interes kao kad si igrao protiv Lucanaca sa Tosicem i Zukom i tako ih izbacio iz sastava za derbi za koji si znao da ce neko drugi voditi...Ako vec svi zajdno treba da radimo za dobrobit NASEG fudbala,onda ti budi prvi koji ce dati pozitivan primer sa resenjem koje je dobro za sve strane

jinx

pre 15 godina

Jako diskutabilan spisak.Imam osjećaj da se Đuka izgubio sa sa svim ovim (ko treba zvati,koga ne,koga će klub pustiti, koga neće...)Miloš Krasić i Nikola Petković su se MORALI naći na spisku.Sve više mi ovo liči na cirkus pred Olimpijadu u Atini.Nadam se da nisam u pravu i da će ovakvih slika slavlja Baneta i Duška,stizati i iz Pekinga.

srbija

pre 15 godina

ovi igraci vec na nesto lice. Moze tu da se napravi dobar tim. Ali ako pozove Zigica onda nam negine 6 ili vise golova od svake ekipe. Inace kada im pocinju pripreme, olimpijada samo sto nije pocela, a mi ni prvi tim ne znamo?

Beci VR

pre 15 godina

Djule, samo napred. Svi znamo da si vatreni Zvezdas ali da vise forsiras Grobare. nema veze. Ti si taj koji odlucuje i ne dopustaj nikome da ti se mesa u posao. Siguran sam da ces od reprezentacije napraviti tim koji je spreman za borbu i sa najjacima sto si dokazao pre mesec i vise dana na prijateljskim utakmicama. NAPRED DJUKIC.

tom kruz

pre 15 godina

skratio ne skratio,fudbal ostaje nemoguca misija,dog god oni dolaze ovde da se vide sa rodbinom i demonstriraju novcanu silu.....upomoc!!!

Bernard The Za*ebani

pre 15 godina

Aman bre mani se vise tog STOJKOVICA! Cak i da zanemarimo da ne brani ni za drugi tim Sportinga, on je NULA od golmana. Prepotentan, umislio da je boginja Šiva... slepac. Ima toliko kvalitetnijih golmana, a plus mlađih. KAHRIMAN! EJJJ!!! Onda Šaranov, Brkić, Živković...

Ovaj dobio Đukić dobio sindrom "Murinjonitis", ali samo kod Murinja to i pali. Još šatro nije ga briga za Partizan i Zvezdu, on je kao profesionalac koji odano radi posao...

More motka treba da radi za one koji su se vinuli i umislili da su inferiorniji od ostalih... beda, beda!

pavle

pre 15 godina

Sledeći igrači su rođeni 1.1.85 ili kasnije i time niko nemože da im brani da igraju za olimpijsku reprezentaciju.

Stefan Babović
Željko Brkić
Damir Kahriman
Gojko Kaćar
Aleksandar Kolarov
Zdravko Kuzmanović (nikad nije igrao za švajcarski olimpijski tim i time ima pravo da igra za nas)
Milan Smiljanić
Saša Stamenković
Miralem Sulejmani
Zoran Tošić

Duško Tošić nije ograo je skoro pola godine i time ispada iz liste

a trebalo bi se potruditi da se pridobije već spomenutoga Neven Subotić iz Dortmunda i Nikolu Šarića iz Liverpoola

Veljko

pre 15 godina

Ja stvarno ne znam sta pokusavate sa nekim komentarima da postignete.Zar zaista mislite da ce nas neko da pita, ili da ce neko procitati ovo sta mi pisemo...Ne zavaravajmo se.Svi pokusavaju da profitiraju na ledjima reprezentacije i to ce se promeniti ko zna kada.Do tada je smesno komentarisati bilo sta.Mi ocekujemo da ce igraci koje ste pomenuli moci da pridju jednom mesiju, ronaldu...Pfff, srpski fudbal je trenutno na dnu...

tesla

pre 15 godina

E moji Delije,
nabrajate u kojim ćemo sve sportovima osvojiti medalje i niko da se sjeti streljaštva,
a kad bi samo neko od ovih fudbalera imao desetinu srca kao Jasna Šekarić gdje bi nam kraj bio.
I ona treba da nosi zastavu!!!

Иван-Ниш

pre 15 godina

Мислим да нема шта да се питају Партизан и Звезда. Не сме да се деси прошла олимпијада када је био виши циљ да Звезда игра ЛШ, а после тога уследио дебакл репрезентације и наравно Звезде у квалификацијама. Надам се да то неће бити сад случај са Партизаном јер то не бих волео као навијач Партизана.

Grobar_NL

pre 15 godina

Eh kad bi znali ko ce da nam se padne u 3.kolu kvalifikacija,ako nam se padnu Barsa,Liverpul i ostali jaki klubovi onda treba da pustimo Obradovica i ostale,jer svakako nemamo sanse,pa da makar reprezentacija napravi nesto na OI,ovako steta je da da ne igramo u najjacem sastavu protiv nekog slabijeg protivnika,jer bi onda realno imali veliku sansu da se opet plasiramo u LS.

Nesa

pre 15 godina

Pa ja kad citam ko ovde sve stavlja komentare zasto nema vise zvezdinih,partizanovih,vojvodinih igraca,pa zasto ovo nemoj da zoves igrace partizana jer moraju dobro da se spreme za LS...itd PA STA JE OVO??? Pa reprezentacija je svetinja,Srbija je svetinja ali vama ocigledno odavno nije.Idite j.... se sa vasim hostaplerskim klubovima,sa foteljasima za koje idete da navijate i za koje pare ostavljate.Vi ste sramota celog naroda i pored ovakvih zelja,navijaca i fudbalskog saveza takav kakav je mi nemamo ni promil sanse.Gubimo sve 3 utakmice ko od sale jer nema sloge,nema htenja,nema borbe i izgaranja nego samo da se ne povredim,da moj partizan posle ne ispasta!!!SRAMOTA,JAD I CEMER!!!

posmatrac iz daleka

pre 15 godina

Isto kao Brazil
Samo sto smo mi bolji od Brazila:-)
Imamo olimpijsko zlato iz Rima 1960 god.
Moram priznati da je nas selektor voma hrabar covek.
Kuku lele sta nas ceka u Pekingu???

realnost

pre 15 godina

Nenad Filipovic novi golman Videotona iz Sekesfehervara (presao pre mesec dana iz Banata)mora biti prvi golman mlade reprezentacije.

BB

pre 15 godina

Zasto ne pozove Sasu Ilica. On je jedan od nasih najboljih igraca. Fantasticno shvata igru.
Proigrava saigrace bez greske i kad god je on igrao nasa reprezentacija bi zivnula.

Aca_USA

pre 15 godina

Tuzno je da su interesi Partizana sada (a Zvezde prosli put) veci od interesa reprezentacije. Zato smo tu gde jesmo (na dnu) i zato nemamo kult reprezentacije.
Sto je jos tragicnije i navijaci to podrzavaju i zagovaraju.

Simke

pre 15 godina

Gledano sa jedne strane,Djukic treba da pozove samo momke koji su izborili put u Peking,jer su oni jedini zasluzni sto ce Srbija i drugi put za redom imati predstavnika na najmasovnijem svetskom takmicenju.Ipak ako Brazilci vode Ronaldinja i Robinja,a Gaucosi Rikelmea,sto i nas selektor ne bi poveo Ivanovica i Stojkovica?Ipak,ne razumem razloge zbog cega Sporting I Celzi prave probleme,kada oni prvenstveno drze naseg najboljeg golmana i Baneta na klupi,kada su oni bolji od igraca koji,mozda,nezasluzeno zauzimaju njihova mesta u klubovima.Sta cemo,politika klubova . . .

I nasa ZVEZDA opet najbolja

pre 15 godina

Zasto ne pozove Sasu Ilica. On je jedan od nasih najboljih igraca. Fantasticno shvata igru.
Proigrava saigrace bez greske i kad god je on igrao nasa reprezentacija bi zivnula.
(BB, 8. jul 2008 21:19)

da ga povede kao sto ga je uveo protiv nemacke pa smo primili 2 gola za 15 min

Чак Норис

pre 15 godina

Ђука, теБра, рачунај на мене за једног старијег од 23...
Могу сам да добијем Аргентину и Бразил заједно са једном везаном ногом око врата...:)

Jagodinac

pre 15 godina

Konacno nema Stankovica na spisku, od sad ce nam krenuti bolje, bravo Djukicu. Ako cemo vec igrace iz domaceg prvenstva, evo Randjelovica iz Bezanije koji se fenomenalno pokazao u protekloj sezoni, isto vazi i za Igora Pavlovica iz Jagodine, najboljeg strelca Prve Lige Telekom Srbije.
Vazno je da nema starih manekena (Pantelic,Stankovic).

VANJA

pre 15 godina

Djuka nemoj se truditi previse,99 posto raspolozivih ino zvezda ne sede ni na klupi svojih timova-cast izuzetcima ko sto je Kuzmanovic,Vidic i retki...Nego ti lepo napravi selekciju iz nase prve lige ionako su vecina igraca klinci i ispunjavaju uslove za OI.
Takav tim dogurace dalje od ovog sto ti pokusavas da sastavis, a i ucinio bi dobar potez jel bi se neki od tih momaka prvi put vozili avionom,imali bi sansu da ih vidi neki menadzer iz Azije ili Evrope i sigurno bi se vise trudili od Jankovica and co.

Zelja NS

pre 15 godina

Pa covece, KRASIC ti je bolje resenje nego traziti Zigica, aj u redu za Lazovica, ali de bre Zigic??? ZVATI KRASICA!!! Ali stvarno sto ne zove Igora Djurica on je 85 godiste??? I moraju Kuzmanovica da provuku!
Voleo bi da ovaj sastav zaigra, mislim da je to najbolje od nas:

Golmani: Brkic, Kahirman.

Odbrana: Rukavina, Djuric, Rajkovic, Ivanovic, Kolarov, Petkovic, D.Tosic, Ninkov.

Sredina: Kacar, Smiljanic, Kuzmanovic, Krasic, Sulejmani, Tadic, Fejsa, Babovic, Pavlovic

Napad: Lazovic, Jankovic, Aleksic

GrobariKraljevo

pre 15 godina

Zasto ne pozove Sasu Ilica. On je jedan od nasih najboljih igraca. Fantasticno shvata igru.
Proigrava saigrace bez greske i kad god je on igrao nasa reprezentacija bi zivnula.
(BB, 8. jul 2008 21:19)

da ga povede kao sto ga je uveo protiv nemacke pa smo primili 2 gola za 15 min
(I nasa ZVEZDA opet najbolja, 8. jul 2008 22:08)

jadan ti ta tvojim kompleksima,ko je namesti gol jankovicu???Da nije mozda deki stankovic ili SALE ILIC???Jel se Sale Ilic sklonio iz zivog zida,kad je Balak dao gol???

Mladen

pre 15 godina

Stojkovic (83)
Petric (88)
----------
Ivanovic (84)
Rajkovic (89)
Kolarov (85)
Tosic (85)
Ninkov (85)
Kacar (87)
------------
Smiljanic (86)
Kuzmanovic (87)
Babovic (87)
Fejsa (88)
Tosic (87)
Sulejmani (88)
Krasic (84)
-------------
Zigic (80)
Djordjevic (87)
Aleksic (91)

Ovo je najbolji tim sta bi mogli da odvedemo na OI.

Zelja NS

pre 15 godina

@ : (Mladen, 9. jul 2008 14:36)

sta ce ti Kacar u odbrani? sta ce ti Z.Tosic? Pavlovic ili Tadic su izmislili fudbal za njega! Sta ce ti spori Zigic koji nista ne zna sa loptom i koji nije odigrao 3 utakmice prosle sezone?

BB

pre 15 godina

da ga povede kao sto ga je uveo protiv nemacke pa smo primili 2 gola za 15 min
(I nasa ZVEZDA opet najbolja, 8. jul 2008 22:08)

To samo zvezdas progovora iz tebe, budi realan pa priznaj da je Sale prava stvar.