Petak, 20.06.2008.

11:06

Danilović: “Najbolja sezona od '92“

Izvor: B92

Daniloviæ: “Najbolja sezona od '92“ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

40 Komentari

Sortiraj po:

GrobariKraljevo

pre 15 godina

Mislim da bi utakmmice Hemofarma i Parizana trebale da se nazivaju "večiti derbi" pošto Crvena Zvezda, ne samo da nije ni z od one Zvezde koja je bila nego nije ni KK...;)))PoZz iz Vršca!
(Zana '91-Vršac, 21. jun 2008 13:43)

to pocela da zavlacis c******a kao Dule Vujosevic,takvu te volim,a i dobar ti je predlog

voja, fan of the greatest basketball club in the world... ever!

pre 15 godina

@realno *W, 20. jun 2008 12:57)

Поздрав и за тебе, као и за остале које си поменуо, јер њихове коментаре је било вредно читати. Има ту, сигурно, још пар људи, чије коментаре је било уживање прочитати, али не могу их се сад сетити. У сваком случају, ове сезоне имали смо много разлога за славље и да поделимо срећу због великих успеха на овим странама.

А рекао бих око овог малог Каспија из Макабија, видим да се провлачи прича о њему, да бих ја лично био врло срећан када би дошао али и шокиран у исто време, јер не видим зашто би га се Макаби одрекао, а на крају, зашто би он из Макабија дошао овде, нелогично ми је.

у сваком случају, нисам сумњао ни прошле године у ово време у Вујошевића и КК Партизан, тако да сам и сада спокојан и не видим разлог да бринем какав ће нам бити тим, ко ће у њему бити, остаје ли Кецман итд. Лично, мислим да би (а што сам и прошле године рекао кад је Кецман продужио уговор) највеће појачање ове године било задржавање Кецмана и наредне сезоне. Али, жеље и реалне могућности су врло ретко у истом "колосеку".

И неизбежна за крај: " О Партизане ти добро знаш..."

Zana '91-Vršac

pre 15 godina

Mislim da bi utakmmice Hemofarma i Parizana trebale da se nazivaju "večiti derbi" pošto Crvena Zvezda, ne samo da nije ni z od one Zvezde koja je bila nego nije ni KK...;)))PoZz iz Vršca!

NYGiants

pre 15 godina

Posto sasvim solidno poznajem situaciju u klubu, mogu samo da potvrdim da je Kecmanu ponudjen izuzetno visok ugovor od strane Panioniosa, koji Partizan sigurno ne moze da isprati. Za Casspija ne verujem, preveliki je to zalogaj za nas, podseticu samo na 'slucaj Kirilenko' od pre 5-6 godina.
Ko je slusao Duletove izjave u poslednje vreme, mogao je jasno da shvati da ce Partizan prvo traziti domace igrace (ukljucujuci one iz podmlatka i Igokee), pa tek onda dodati stranca.
Kod postojecih 'pratecih' igraca ne ocekujem velike promene, osim sto mislim da ce Djurkovica pustiti, a Vranes i Borovnjak dobiti nesto znacajniju ulogu.
Jasno je da nisam rekao nikakvu novost, ne bih zeleo da se razmecem neproverenim informacijama (Gordic ili Katnic, Sinovec, Lucic, Nikolic). Najrealnije mi zvuci opcija da se doda neki od iskusnih igraca iz naseg sestrinskog kluba iz Srpske, pa vi razmisljajte ko bi to mogao biti.

Zorz Vea

pre 15 godina

Ovaj tim KK Partizana podseca na sve lepo sto nam je kosarka donela u svojoj istoriji i zato ih treba pozlatiti i pokusati zadrzati sto vise njih iz ove generacije.

Zivela Srbija i njena predivna kosarka na celu sa KK Partizanom

trna

pre 15 godina

(peja, 20. jun 2008 12:07)

Zaboravio si malog Gordica iz Buducnosti ,po nekim informacijama vrlo je blizu Partizana, na Duletovo insistiranje naravno...

cengi pfc conoplja

pre 15 godina

ovom prilikom zelim da kazem da mogu samo da budem ponosan sto sam GROBAR i hvala MIRKU SLOVENCU sto me je kao klinca naucio da SE PARTIZAN VOLI kad sam imao nekih 7 god.Tek sad vidim kakav bi mi zivot bio prazan i bezidejan bez VOLJENOG NAM PARTIZANA. pozdrav iz CRNO BELE CONOPLJE.

KKP

pre 15 godina

Negde po sajtovima sam nasao da Kecman ide u Panionios, a trazi ga i PAO, pa ce mu Omri Casspi iz Makabija biti zamena. Zano sam odmah da Kecman odlazi, cim se Partizan interesuje za mladu Izraelsku zvezdu...

peja

pre 15 godina

@ plikuscht

napisah vec
-> nije se (jos uvek) prilagodio evropskom stilu kosarke

a ako mi ne verujes na rec, evo nesto i pride:
http://www.nba.com/draft2007/profiles/JaredJordan.html

nije prvi put da ga pominjem. da potsetim...
... potrudio sam se da do vujosevica stigne vest (ako vec nije) da je ovaj momak slobodan…
[link]
110% tvdim da je u ovom trenutku NAJBOLJI PLEJMEJKER VAN NBA!
(peja, 27. oktobar 2007 23:03)
i dalje mislim tako...

p.s. uvek mi je drago da vidim postove forumskih veterana. nadam se i skorom povratku likova poput “nikole iz zemuna" ili “brkajlije". e, to su bila vremena...:-)

POZDRAV!

Zaljubljeni Sekspir

pre 15 godina

@ Peja

sve cestitke za trud... jako dobra analiza, e sad videcemo koliko su ti proverene informacije... pozdrav...

shemale

pre 15 godina

Partizan Igokea grabbed seventh championship title in the row finishing this season with 3 trophies. Black-and-white team was better than Hemofarm STADA in fourth game beating them in Vrsac 67-45. Clutch player of the game for Partizan Igokea was Dusan Kecman (197-G/F-77, agency: Beo Basket), who played the best season in his career so far. Partizan made crucial lead resolving the question about the winner in the first half. During these 20 minutes Kecman was perfect from the field.

i ovo je sa sajta euroleague, a ko ko ne primecuje nista cudno, taj je lud.. kecman odlazi sigurno, jer ovaj text je delo raznjatovica, pa tako da se cak navodi i agencija kojoj treba da se obrate zainteresovani za dusana.. pa gde to bre ima..

Tanasije

pre 15 godina

@realno *W

"Lazni sjaj" je nas verni drug...ja sam ga prihvatio kao brata...momak jednostavno nema nikakvu komunikaciju sa "svojima", a druzeljubiv je...na kraju krajeva, ko ce ga znati... "covek je coveku najveca tajna" kaze izreka.

Pozz tebi, svim Grobarima, i naravno, Sjaju:)

Gagi

pre 15 godina

Mislim da Nikolic iz Mege, naravno uz puno rada ne bi bio lose resenje na poziciji 5. Radio je i sa Kesarom tako da bi se brzo privikao na Duletov trening...

Tanasije

pre 15 godina

Ako u julu bude odluceno da dobijemo 3-godisnji ugovor sa EL to ce znaciti 4 (1+3) godine igranja u elitnom takmicenju. U tom slucaju bilo bi nelogicno, cak glupo, da se klub vec u prvoj godini (od 4) pojacava 30-godisnjacima. Dule i Sale, siguran sam, sanjaju da napadnu f4 EL i, zasto ne, titulu! Cista logika namece opredeljenje da se u prve 3 godine forsiraju i kale mladi igraci, a da se tek u "izlaznoj", 4-toj godini evrolige, tim pojaca nekim proverenim i iskusnim 30-godisnjakom na poziciji koja je problematicna ili nepokrivena...i tad bi Partizan mogao da napadne sam vrh! Jer, mi smo ipak EVROPSKI SAMPIONI i povratak na tron mora da bude nas osnovni cilj. Dakle, ovog leta ne ocekujem dolazak "veterana", ali od sveg srca zelim ostanak Kecmana i Pere Bozica. RESPECT za Pejinu analizu! PoZz:)

KKP

pre 15 godina

Na sajtu Evrolige, koja se bavi transferima za novu sezonu, Omri Kaspi iz Makabija je vec upisan u rublici dolasci!!! Kaspi ima 20 godina, visok je 205, igra krilo. Izgleda da se Partizan ozbiljno intersuje za njega i da ce doci u KKP!
Finale sa CSKA je poceo u prvoj petorci i dao 9 poena!!! Sigurno napusta Tel Aviv, a verovatno ce i na NBA draft. Dobicemo sigurno veliko pojacanje ako dodje...

Bojan

pre 15 godina

@peja
Svaka cast na informisanosti, nadam se da je makar pola stvari koje si izneo na forum tacno.
Zao mi je sto nisam neki multimilijarder kao Abramovic, ne bi zalio para da odaberem sa tvog spiska 3-4 igraca sa kojima bi sledece sezone isli na titulu prvaka Evrope, mada se apsoulutno slazem sa g. Vladom Djurovicem kada je rekao da su ovoj generaciji Partizana bila potrebna samo dva igraca da osvoje Evropu, a ta dva igraca su Pridjoni iz Taukeramike i Nikola Vujcic iz Makabija. Ogromna ljubav prema klubu koji mi je pruzio ove godine toliko radosti i uzivanja mi mozda ne dozvoljava da razmisljam trezveno i razumno kao ti,ali moram imati puno poverenje u svakog igraca koji ce igrati u Partizanu sledece sezone, jer kao sto je Novica Velickovic jednom rekao:'sve jedan igrac u Partizanu mora svojim radom, zalaganjem i ponasanjem da opravda ne svaki minut, vec svaki sekund proveden na parketu u crno-belom dresu...'

conoplja_pfc

pre 15 godina

licno mislim da mozemo naci zamene ali da li ce biti dostojne to cemo videti.Velika je steta da svake godine prodajemo najbolje igrace da bismo opstali.Sta bi bilo da ova ekipa ostane jos godinu ili dve bilo bi ludilo u pioniru mada ne sumnjam da ce biti i ove opsti haos.SAMO NAPRED PARTIZAN pozdrav iz CONOPLJE

marko

pre 15 godina

Partizan Intersted in Israeli Starlet -Casspi

Omri Caspi



by Zoran Klansic - Jun 19, 2008
Partizan are looking a Israeli Starlet- Omri Casspi (204-F/G-88, agency: Interperformances) who played last year with Maccabi Tel-Aviv.according to reports in Serbia. Partizan Manager confirmed the interst in Casspi saying that the Israeli forward will be welcomed in Belgrade if he is intrested. Casspi removed his name from the 2008 Draft after he understood that a first round pick is unlikely.but he plans to try and dradted next season.
NASAO SAM NA BEOBASKETU

Plikuscht

pre 15 godina

@ peja:

Iako se pojavi tu-i-tamo po koji lik koji te 'oplete' - respect za trud, vreme, energiju i zelju iskazanim postovima. Doduse, ponekad se i ti ... hm, 'zaletis', ali dobro ... ko od nas pa ne u razmisljanjima & zeljama.

Samo mali remark:

JORDAN, JARED

Averages:
11 (games)
8:14 (minutes)
1 (points)
0.8 (assist)
16.7% (3FG)
0.5 (index)

ovo su podaci za CELU 2007/2008 sezonu ... a moras priznati da su, u najmanju ruku - jaaaako 'mrsavi'.

Zasto on?

pfc...

pre 15 godina

# O kojoj najboljoj sezoni ti prichash.......au jadna li nam je kosharka ako je ovo najbolja sezona za tebe......ali mislim da je proshla bila bolja kad si morao da ulazish u svlachionice i bijesh sudije...sramota bre.....
(Zivim za sever, 20. jun 2008 12:04)

Vi gani nemate pravo glasa... Kad osvojite tripl krunu javi se onda, i onda nesto pisi a ovako poklopi se usima!!!!

hibiskus

pre 15 godina

Nek se uprava potrudi malo i eto ga Jasikevicijus u partizanu. Ima 32 god i ne igra u Pao-u i hoce da menja klub, znaci cena mu pada a partizan igra EL plus jadranska je 3 po kvalitetu u evropi.

ljubitelj kosarke

pre 15 godina

cestitke kosarkasima partizana na titulama...bili su zaista bez premca iako su imali protekciju saveza i sudija...no,dobro kada si prvak 7 puta zaredom normalno je da se savez malo "prisljamci",da se stvore dobri odnosi jer uzajamna saradnja donosi jednima profit(raspalom savezu)a drugima razne "olaksice".ipak meni kao coveku koji kosarku voli i prati vise od fudbala,strasno je porazavajuce da gledam sudije i savez pre svih koje je jednostavno strah,i zbog toga tolerisu razna nesportska,nekulturna ponasanja.zbog toga su nam i tribine prazne,zbog toga ni navijaci ne zele da dolaze i sve manje ljudi prati...neki treneri provode u terenu vise vremena vrseci pritisak nego sto zaista rade trenerski posao,sto da ne kada ima se moze...nema nikoga da sankcionise.partizan je kao i u svemu bolji od svojih konkurenata tako i logistici...todoricev kum sudija,drugi kum predsednik sloge,porodicni prijatelj opet sudija,...nekada je neko izjavio "njima nije potrebna pomoc sudija,dovoljno su kvalitetni i bez njih"...i ja mislim slicno kada je u pitanju partizan,a opet ne pratim vise prvenstva jer smatram da nisu regularna...da li je moguce da je neko dozvolio ovom coveku da prisustvije a kamoli da prica o necemu posle incidenta sa sudijama i gepekovanjem???!!!da podsetim, za to postoje dokazi,to svi znaju...ne zelim da me neko shvati pogresno,smatram da je partizan najkvalietniji na ovim prostorima ipak mi je zao sto kod njih iznenadjenja jednostavno nemogu da se dogode,to nije prirodno i nije sportski a time nije ni zanimljivo pratiti sve ovo...Savez&sudije svojim postupcima polako ali sigurno srpku kosarku unistavaju...svaka cast partizanu pogotovo na uspesima u evropi

daca_pfc

pre 15 godina

Ako se pogleda situacija u kakvoj klub egzistira onda je Daniloviceva tvrdnja vise nego tacna.Nije on lud zna covek dobro sta prica i odakle duvaju razni vetrovi!Danilovicu kralju poz. iz Sombora!!!

DUSAN KECMAN#7

pre 15 godina

Prvo sacuvati doktora Kecmana a onda se okrenuti nekim nasim bivsim igracima (house(propade u spaniji),step(gde nestade),kamings(nije se proslavio u makabiju)i nase domace igrace) ako postoje sredstva da se angazuje neko od njih. Naravno legenda Dule 007 zna sta mu je ciniti sa malim budzetom

UZMI DULE OSMU TITULU!!!!

Nikola

pre 15 godina

Kao prvo zeleo bih da cestitam Partizanu na apsolutnoj dominaciji i nadam se, u stvari siguran sam da ce Dule napraviti jos jaci tim sledece sezone, kao drugo hteo bih da pitam, da li neko zna gde je trenutno Blake Stepp? On je po meni bio jedini stranac u Partizanu sa tako dobrim sutem za tri poena, ako je Partizan mogao jednom da ga angazuje siguran sam da moze opet, poslednju informaciju koju sam cuo za njega je da je napustio TAU. Jos se prica da je Olimpija zinteresovana za House Fred-a, a Cibona za Cummingsa bilo bi steta da propustimo priliku da ugrabimo jednog od ova tri proverena igraca, to je moje misljenje, mada verujem da ce dule napraviti pravi izbor! Molio bih za odgovor gdse trenutno nalazi Blake Stepp!? Hvala!!!!

PFC

pre 15 godina

al sta bez Pekovica, vecina se moze nadomestiti ali Pekman bogami tesko
za domaca takmicenja mozemo naci centra, Euroliga je problem
setimo se samo odlicnog Milojevica koji je kod nas harao ali u evropi slabo
to nas opet ceka
nadam se da nisam u pravu
pozz. za sve Grobare

realno *W

pre 15 godina

** Eto dođe kraj i ove divne sezone... Šta je tu je možemo polako da svodimo utiske o upravo završenoj i pričamo o pojačanjima za sledeću sezonu... A sezonu tračeva o pojačanjima otvorio je ko bi drugi nego - Peja...

Ja bih samo hteo da pozdravim sve grobare koji su učestvovali ove godine na ovom forumu: Voja tha fan... Tanasije ex Grobelar... i naravno Džej... to jest Peja... i svi ostali...
A ne bi nama ovo bilo toliko zanimljivo da nema @lažnog sjaja @ el maga ... i ostalih legendi...
Šteta samo što nema @ Nikole iz Zemuna, čovek je znao jako lepo da izanalizira utakmicu...

Shacky

pre 15 godina

sa sajta eurobasket.com

Partizan are looking a Israeli Starlet- Omri Casspi (204-F/G-88, agency: Interperformances) who played last year with Maccabi Tel-Aviv.according to reports in Serbia.
Partizan Manager confirmed the interst in Casspi saying that the Israeli forward will be welcomed in Belgrade if he is intrested.
Casspi removed his name from the 2008 Draft after he understood that a first round pick is unlikely.but he plans to try and dradted next season.but with Maccabi unable to ensure the player a starting lineup role.the player considering his options.
Casspi is a prudoct of Maccabi Tel-Aviv junior teams and avreged last year 4.5ppg, 2.1rpg; in the Euroleague and 11.2ppg, 4.0rpg, 1.5apg in the Israeli league.

peja

pre 15 godina

L-E-T-NJ-I___P-R-E-L-A-Z-N-I___R-O-K
cinjenice:
-> trziste je siromasnije nego proletos (pogotovo nama sa “plitkim dzepom”)
-> medju igracima koji se pominju kao pojacanja, bar za mene, nema vecih iznenadjenja. manje- vise su to likovi za koje svi znamo i cija su se imena i ranije, na ovaj ili onaj nacin, vezivala za PARTIZAN
-> evidentna je oseka kvalitetnih centara. mi sa ovom godinom gubimo POSLEDNJEG perspektivnog centra kojeg nece imati ko da nasledi...
-> ova titula+ trogodisnji ugovor sa ulebom koji, kao, vec imamo “u dzepu” znace ZAGARANTOVANE CETIRI GODINE U EVROLIGI! to bi moralo da se iskoristi za podizanje kluba na visi nivo. a zadatak #1 ostaje isti- nalazenje generalnog sponzora
===========
PLEJMEJKERI
===========
otisao palacio…
...da zna i moze da vodi tim, bude na terenu “kada se lomi” i osvaja trofeje. u PARTIZANU je ostvario sve to, a i mnogo vise… i sada bi to zamenio za klupu u npr. spaniji ili vecu lovu u nekom uleb ligasu iz bestragije? i don’t think so…
(peja, 6. jun 2008 20:09)
precenio sam ga. amer k’o amer…
(peja, 10. jun 2008 11:14)
al’ kako pogodih ono za “uleb ligasa iz bestragije“!:-)))
───────
ne mogu a da ne spomenem vujanica. efes mu je, garantujem, jos jedna greska u nizu. ali, kao sto sam vec govorio:
povrede su mu osakatile karijeru, ali je ipak on sam birao za koga ce igrati. sto bi nasi stari rekli: “sam pao, sam se ubio”…
(peja, 24. novembar 2007 23:02)
───────
- dakle, PONOVO nas ceka sizifovski posao. samo je jedno sigurno- startni plej ce (PONOVO) biti stranac…
### moguce zamene ###
najrealnije- neki novi i (za sada) sasvim nepoznati amer. a trazi se ono isto kao kod miltona- nba iskustvo i spremnost da ugovor potpise ODMAH i prodje pripreme sa ekipom. ipak, nekih prica vec ima…
* CUMMINGS, VONTEEGO
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=tel&pcode=CQD
pozitivno:
-> izvesno je da napusta makabi
-> imao je ocajnu sezonu pa ocekujte da prihvati 2-3 puta manji ugovor nego proletos (600.000€)
-> poznaje grad, klub i trenera
negativno:
-> godine (32)
-> cibona moze da plati vise (ako je zaista zainteresovana)
### vrlo moguca opcija…
* COOK, OMAR
http://www.ulebcup.com/ulebcup/home/on-court/players/showplayer?clubcode=red&pcode=000152
pozitivno:
-> vise puta je istakao da se raduje saradnji sa vujosevicem
-> hmmm… pa kao i svakom crnogorcu zivotni cilj mu mora biti da zivi u bg- u:-)
negativno:
-> prevelika potrazivanja (ne manje od 700.000$)
-> zeli da ponovo pokusa u nba, sto znaci da o evropi nece razmisljati do “last cut”- a
-> gubi se u vaznim utakmicama
### ovo sam vise napisao da bi nervirao komsije, nego kao nesto ozbiljno…:-)
* JORDAN, JARED
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=lie&pcode=000703
pozitivno:
-> najbolji “pass first” plejmejker van nba (subjektivno)
-> pristupacna cena
-> najjaci adut mu je igra u kontranapadu
negativno:
-> i on zeli u nba
-> nije se (jos uvek) prilagodio evropskom stilu kosarke
-> ako l. ritas zeli da ga zadrzi, nemamo sta da trazimo
### jedan clan strucnog staba mi je rekao da dule zna za njega. toliko…
───────
back- up plej je falio pretprosle godine, falio je prosle, fali ove, a zaboravite na njega i u narednoj! iako se za nevelike pare moze dovesti fin igrac cak i iz nase lige (npr. nas bivsi klinac vukasin aleksic- http://nsl.kosarka.co.yu/Player.aspx?pPlayerID=0400199209) vujosevic preferira “pomoc u organizaciji” od visokih bekova, a svoju sansu dobice i mladi…
* VLAHOVIC, ALEKSANDAR
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?gamecode=24&pcode=000903&seasoncode=j2008
* JARAMAZ, NEMANJA
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?gamecode=24&pcode=000912&seasoncode=j2008
===========
BEKOVI
===========
- 99% ostaje na okupu isti trio. bila bi to treca godina bez promena na toj poziciji- k’o u stara dobra vremena…
* TEPIC, MILENKO
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=par&pcode=LGH
* TRIPKOVIC, UROS
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=par&pcode=BFB
urosevo ime se i ovog leta vezuje za neke mid- level timove iz spanije, italije i grcke, ali je i tu duletov veto gotovo izvestan. sta bi nas trener bez svog ljubimca…:-)
(peja, 6. jun 2008 20:09)
poziv u reprezentaciju je, verujem, resio sve dileme. uros jednostavno MORA DA IGRA, ako zeli na ep 2009.
* BOZIC, PETAR
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=par&pcode=JJY
o ostanku pere kapitena je izlisno i pricati. covek je od skoro- pa- propalog kosarkasa izrastao u legendu…
(peja, 6. jun 2008 20:09)

+
* RIZNIC, BOGDAN
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?gamecode=24&pcode=000904&seasoncode=j2008
───────
vredi spomenuti i:
* SINOVEC, STEFAN
http://nsl.kosarka.co.yu/Player.aspx?pPlayerID=0400100233
pricalo se dosta da dolazi iz vizure u PARTIZAN. realno, ne vidim gde bi taj momak medju konkurencijom koju imamo pronasao mesto. jedino ako tripko ipak ode…
* SEPA, FILIP
http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8jInH7Qj1EsyH5rjn2.teamID_92330.compID_YUjW-7-FJ,kK9s431Lyr41.season_2006.roundID_4752.playerID_58303.html
nazalost, podaci su iz 2006. decko nije imao menadzera koji bi ga progurao u reprezentaciju, kao neki… elem, najjaci™ junior u drzavi i, ispostavilo se, ozbiljan vujosevicev propust u proceni. takvog talenata ne bi smeli da prepustimo nekom drugom…
===========
KRILA
===========
- pokretacka snaga i vezivno tkivo PARTIZANA. ja tu nista ne bih menj’o!:-)
* KECMAN, DUSAN
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=par&pcode=BFE
za duleta jedan mali copy- paste...
kecmanu je ponudjen novi ugovor... u vrednosti... starog (oko 200.000). imajuci u vidu njegova ne tako prijatna iskustva sa inostranim angazmanima, ali i ovu sasvim pristojnu ponudu crno- belih, moze se sa 80% sigurnosti reci da on ostaje.
(peja, 26. jun 2007 13:58)
toliko…
(peja, 6. jun 2008 20:09)
a sada i poziv u reprezentaciju ide nama na ruku! ista prica kao za urosa- ako zeli na ep 2009. MORA DA IGRA
### moguce zamene ###
postoji par igraca, ali ne bih o tome jer sam 100% uveren da kec ostaje… al’ ipak jednog MORAM da navedem. znate vi dobro kog!:-)
* HOUSE, FRED
http://www.ulebcup.com/ulebcup/home/on-court/players/showplayer?clubcode=pam&pcode=BSF
pozitivno:
-> istekao mu je jednogodisnji ugovor sa pamesom
-> vezan je za PARTIZAN i SRBIJU
-> istinska je legenda kluba…
negativno:
-> sa amerom na pleju i vesely- m su (u teoriji) popunjena mesta za strance
### ponavljam, svim srcem sam za duletov ostanak. mad max- a pominjem vise onako, za svoju dusu…
───────
* VITKOVAC, CEDOMIR
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=par&pcode=BXO
* MILOSEVIC, STRAHINJA
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=par&pcode=THY
+
* TAPUSKOVIC, STEVAN
http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8jInH7Qj1EsyH5rjn2.playerID_53055.compID_8aYeHlfuGF-mF5IqO8aFH1.season_2007.roundID_5526.teamID_96799.html
cenim da ce uskoro napustiti klub, poput maksima kovacevica lane. konkurencija je zaista strasna…
===========
KRILNI CENTRI
===========
* BOROVNJAK, DEJAN
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=par&pcode=JNL
prijatno me je iznenadila vest da mu je ugovor istekao. eto, jednostavno ne vidim kakvu perspektivu on moze da ima u PARTIZANU…
───────
- malo iskustva ne bi skodilo…
* VELICKOVIC, NOVICA
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=par&pcode=JNN
novica velickovic je velika zelja novog trenera moskovskog dinama, blatt- a. “ubica” ga je odusevio u dve PARTIZANOVE pobede protiv turskog efesa, njegovog bivseg kluba. rusi su spremni da plate koliko god trazimo, ali noletova sloboda u ovom trenutku nema cenu…
(peja, 6. jun 2008 20:09)
verujem da vam je laknulo kao i meni…
* VESELY, JAN
http://www.adriaticbasket.com/player.php?id=914
slovan je najavio tuzbu protiv PARTIZANA. ipak, na primerima dragica i zupana mozemo zakljuciti da nema razloga za brigu…
* DJURKOVIC, MARKO
http://www.adriaticbasket.com/player.php?id=651&sez=
===========
CENTRI
===========
pekovic… mislim da je on (ili bolje reci, menadzer mu raznatovic) napravio VELIKU gresku… realno- igra iskljucivo na snagu. realno- ima ukupno jednu fintu. realno- za statistiku u el moze da zahvali forsiranju vujosevica (i presmesni misanovic bi imao 15p u proseku da svaki drugi napad ide na njega). realno- PROCITANA JE PRICA!
u pao- u ga ceka epizodna uloga i desetak megalomanijaka koji, svaki za sebe, misle da su najbolji i Bogom dani. nikola je, inace, predobar momak i utoliko ce mi biti zalije sto vise NIKADA NIGDE nece igrati kao ove sezone u PARTIZANU! nemojte me pogresno razumeti, decko je basket dijamant, ali nesavrsene ivice skrivaju njegov pravi sjaj. bojim se da ce bez finalne godine “obrade” i ostati samo to…
(peja, 6. jun 2008 20:09)
───────
a sada bih se vratio na sam pocetak svog izlaganja:
-> evidentna je oseka kvalitetnih centara. mi sa ovom godinom gubimo POSLEDNJEG perspektivnog centra kojeg nece imati ko da nasledi...
I STA SAD?!...
trziste dugajlija je presusilo. kaputt, the end, KRAJ! moracemo da se krpimo kako znamo i umemo, a to ce biti sve a samo ne lako…
### moguce zamene (navodim APSOLUTNO SVE- od sigurnih traceva do koliko- toliko proverenih informacija) ###
# klasicni centri
dostupna je samo “roba sa greskom”…
* GOLUBOVIC, VLADIMIR
http://www.adriaticbasket.com/player.php?id=686
pozitivno:
-> odlicna kombinacija snage i brzine, superiorna cak i u odnosu na pekovica
-> istakao da se raduje saradnji sa vujosevicem (istina, u reprezentaciji…)
-> javno se deklarisao kao navijac PARTIZANA
negativno:
-> ozbiljna “promaja izmedju usiju” (nba po svaku cenu)
-> vec rekao da mu je “plan b” podgoricka buducnost
-> imao je neke (u najmanju ruku) negativne istupe u stampi vezano za SRBIJU
### no comment…
# “lazni” centri
ni posle “klasike” situacija nije mnogo bolja, ali su ipak najvece sanse da pojacanje(a) dodje iz ove grupe igraca…
* JAHOVIC, MIRSAD
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=ulk&pcode=AYR
pozitivno:
-> pred proslu sezonu bio u ozbiljnim pregovorima sa danilovicem, ali je vazeci ugovor sa fenerom (istekao sa ovom sezonom) bio nepremostiva prepreka
-> ima zelju da bude blizi porodici
-> karijeru je zapoceo upravo medju crno- belim klincima, ali ga je rat odveo na drugu stranu
negativno:
-> poslednjih godina je sklon(iji) povredama
-> potrazivanja od 300-400.000€ su, ipak, prevelika u odnosu na ono sto on trenutno moze da pruzi
### iskreno se nadam dogovoru. uz njega velickovic (pre svih) moze mnogo da nauci…
* TOMASEVIC, DEJAN
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=pan&pcode=AFC
pozitivno:
-> pao mu je nedavno urucio otkaz (inace, jos pre par meseci se u nasoj stampi pojavio info da dejan ostaje jos jednu sezonu u grckoj, ali se ispostavilo da osim nasih novinara niko nije cuo za to…:-)
-> dejan je poslednja aktivna ISTINSKA legenda nase (ali i evropske) kosarke i bila bi steta da je jos jednu sezonu (verovatno i poslednju u karijeri) presedeo na tribinama
-> grobari ne zaboravljaju sta je obecao…
negativno:
-> nista… samo se plasim da je blizi odluci da okonca karijeru
### samo kada bi dosao pa makar imao ulogu silobada od pre par godina (oprostite na ovom nicim zasluzenom poredjenju…). mnogima, a priznajem i meni, bila bi to dovoljna satisfakcija…
* DROBNJAK, PREDRAG
http://www.ulebcup.com/ulebcup/home/on-court/players/showplayer?clubcode=bes&pcode=KNI
pozitivno:
-> slobodan je igrac (njegov besiktas je u zestokoj finansijskoj krizi i, prica se, skoro pred gasenjem)
-> veliko iskustvo i “clutch”
negativno:
-> godine (33) uticu na njegov stil igre
-> u turskoj je veliko ime (upala mu sekira u med…), a polovina njihovih prvoligasa mu moze ponuditi vise od PARTIZANA
### pomogao bi, to je sigurno, ali onog pedje od pre dve sezone vise nema…
* MILOJEVIC, DEJAN
http://www.ulebcup.com/ulebcup/home/on-court/players/showplayer?clubcode=pam&pcode=AEX
pozitivno:
-> istekao mu je ugovor
-> igrac sa najvecim (dabome pozitivnim) uticajem na saigrace
negativno:
-> koleno mu je u ku..u (nije to vise onaj dejan koga se svi secamo- nema vise njegovog trademark “guzenja” i razgrtanja protivnika, sada vise dodaje i, kao, “igra na iskustvo”. gledao sam ga par puta (na tv- u, naravno:-) i, zaista, to vise nije to…)
-> u pamesi je od dve sezone jednu i po samo odradjivao ugovor
-> navodno je vec gotova stvar da ide negde na istok (rusija, litvanija)
### neka mu je sa srecom i neka im uzme dobre pare…
# strani centri
cista teorija. vujosevic je poznat kao “majstor za centre” i stoga neko iskusan od “preko grane” sigurno nije opcija o kojoj razmislja…
───────
* VRANES, SLAVKO
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=par&pcode=BGJ
+
* BALABAN, DARKO
http://www.adriaticbasket.com/player.php?id=921
* JELOVAC, STEVAN
http://sport-key.com/igraci_karton.php?id=1
uvrsten na spisak kandidata za juniorsku reprezentaciju za balkanski sampionat u grckoj 2006.
───────
p.s. da najavim i veliku ofanzivu 2009. targets:
DEJAN MUSLI
&
RASA NESTEROVIC
ali, otom potom…:-)
/\\//\\//\\//\\//\\//\
SRECAN NAM PRELAZNI ROK!:-)
POZDRAV SVIMA, DOGODINE U PRIZRENU!

Mare

pre 15 godina

Pejo..uh kakva analiza...uglavnom se slazem sa svime sto pises ovde na forumu, ali mislim da si ga ovaj put preterao - po mom misljenju skoro nijedan bivsi igrac (realno) ne moze da se vrati-svuda ima nekih " prepreka" koje su uglavnom finansijske prirode..mozda jedino Mirsad Jahovic(ali opet to je vise moja zelja,neko nadanje,nego realnost)

FoRzA_PxFxCx

pre 15 godina

“Dolazak u Partizan mi je najbolji potez u karijeri. Hvala svima što su me istrpeli i što imam utisak da sam godinama u klubu. Lutao sam po Evropi i Americi, drago mi je da sam se ovde zaustavio. Presrećan sam i voleo bih da sa ovim momcima nastavim do poslednje kapi krvi,” rekao je Slavko Vraneš.

Slavko Slavko Vranes Vranes!!!

Kralj, faca, legenda!!!

Neverovatno je napredovao, ne moze da bude prvi centar ali kao drugi moze totalno da poremeti napad protivnika, fali mu mali koncentracije i sigurnosti u napadu.

Ne brinem za crno-beli TIM, smislice Dule vec nesto, sve se radi planski, vidite da nas Veseli vec trenira i sprema se da upadne u ,,Ludu druzinu''!!!

Zivim za sever

pre 15 godina

O kojoj najboljoj sezoni ti prichash.......au jadna li nam je kosharka ako je ovo najbolja sezona za tebe......ali mislim da je proshla bila bolja kad si morao da ulazish u svlachionice i bijesh sudije...sramota bre.....

Bojan

pre 15 godina

Kako ovo lepo izgleda:'Igracima kojima istice ugovor je Partizan prva opcija...' Nadam se da ce Kecman ostati, on je stvarno motorna snaga ovog tima, naravno uz buduceg kapitena Novicu, koji me je svojom izjavom, tj. nacinom na koji je izjavio:'JA OSTAJEM', odusevio, kao i mnogo puta ove sezone. Novicin zar i zelja za pobedom, kao i ljubav prema klubu koju iskazuje svakim svojim potezom su nesto sto treba cuvati i teziti da u svakom trenutku imamo dvanaest Novica u ekipi, a ove sezone smo tome bili blizi nego ikada.
Pozdrav celom rukovodstvu, strucnom stabu, svim igracima i naravno najvernijoj navijackoj grupi na svetu...

peja

pre 15 godina

L-E-T-NJ-I___P-R-E-L-A-Z-N-I___R-O-K
cinjenice:
-> trziste je siromasnije nego proletos (pogotovo nama sa “plitkim dzepom”)
-> medju igracima koji se pominju kao pojacanja, bar za mene, nema vecih iznenadjenja. manje- vise su to likovi za koje svi znamo i cija su se imena i ranije, na ovaj ili onaj nacin, vezivala za PARTIZAN
-> evidentna je oseka kvalitetnih centara. mi sa ovom godinom gubimo POSLEDNJEG perspektivnog centra kojeg nece imati ko da nasledi...
-> ova titula+ trogodisnji ugovor sa ulebom koji, kao, vec imamo “u dzepu” znace ZAGARANTOVANE CETIRI GODINE U EVROLIGI! to bi moralo da se iskoristi za podizanje kluba na visi nivo. a zadatak #1 ostaje isti- nalazenje generalnog sponzora
===========
PLEJMEJKERI
===========
otisao palacio…
...da zna i moze da vodi tim, bude na terenu “kada se lomi” i osvaja trofeje. u PARTIZANU je ostvario sve to, a i mnogo vise… i sada bi to zamenio za klupu u npr. spaniji ili vecu lovu u nekom uleb ligasu iz bestragije? i don’t think so…
(peja, 6. jun 2008 20:09)
precenio sam ga. amer k’o amer…
(peja, 10. jun 2008 11:14)
al’ kako pogodih ono za “uleb ligasa iz bestragije“!:-)))
───────
ne mogu a da ne spomenem vujanica. efes mu je, garantujem, jos jedna greska u nizu. ali, kao sto sam vec govorio:
povrede su mu osakatile karijeru, ali je ipak on sam birao za koga ce igrati. sto bi nasi stari rekli: “sam pao, sam se ubio”…
(peja, 24. novembar 2007 23:02)
───────
- dakle, PONOVO nas ceka sizifovski posao. samo je jedno sigurno- startni plej ce (PONOVO) biti stranac…
### moguce zamene ###
najrealnije- neki novi i (za sada) sasvim nepoznati amer. a trazi se ono isto kao kod miltona- nba iskustvo i spremnost da ugovor potpise ODMAH i prodje pripreme sa ekipom. ipak, nekih prica vec ima…
* CUMMINGS, VONTEEGO
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=tel&pcode=CQD
pozitivno:
-> izvesno je da napusta makabi
-> imao je ocajnu sezonu pa ocekujte da prihvati 2-3 puta manji ugovor nego proletos (600.000€)
-> poznaje grad, klub i trenera
negativno:
-> godine (32)
-> cibona moze da plati vise (ako je zaista zainteresovana)
### vrlo moguca opcija…
* COOK, OMAR
http://www.ulebcup.com/ulebcup/home/on-court/players/showplayer?clubcode=red&pcode=000152
pozitivno:
-> vise puta je istakao da se raduje saradnji sa vujosevicem
-> hmmm… pa kao i svakom crnogorcu zivotni cilj mu mora biti da zivi u bg- u:-)
negativno:
-> prevelika potrazivanja (ne manje od 700.000$)
-> zeli da ponovo pokusa u nba, sto znaci da o evropi nece razmisljati do “last cut”- a
-> gubi se u vaznim utakmicama
### ovo sam vise napisao da bi nervirao komsije, nego kao nesto ozbiljno…:-)
* JORDAN, JARED
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=lie&pcode=000703
pozitivno:
-> najbolji “pass first” plejmejker van nba (subjektivno)
-> pristupacna cena
-> najjaci adut mu je igra u kontranapadu
negativno:
-> i on zeli u nba
-> nije se (jos uvek) prilagodio evropskom stilu kosarke
-> ako l. ritas zeli da ga zadrzi, nemamo sta da trazimo
### jedan clan strucnog staba mi je rekao da dule zna za njega. toliko…
───────
back- up plej je falio pretprosle godine, falio je prosle, fali ove, a zaboravite na njega i u narednoj! iako se za nevelike pare moze dovesti fin igrac cak i iz nase lige (npr. nas bivsi klinac vukasin aleksic- http://nsl.kosarka.co.yu/Player.aspx?pPlayerID=0400199209) vujosevic preferira “pomoc u organizaciji” od visokih bekova, a svoju sansu dobice i mladi…
* VLAHOVIC, ALEKSANDAR
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?gamecode=24&pcode=000903&seasoncode=j2008
* JARAMAZ, NEMANJA
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?gamecode=24&pcode=000912&seasoncode=j2008
===========
BEKOVI
===========
- 99% ostaje na okupu isti trio. bila bi to treca godina bez promena na toj poziciji- k’o u stara dobra vremena…
* TEPIC, MILENKO
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=par&pcode=LGH
* TRIPKOVIC, UROS
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=par&pcode=BFB
urosevo ime se i ovog leta vezuje za neke mid- level timove iz spanije, italije i grcke, ali je i tu duletov veto gotovo izvestan. sta bi nas trener bez svog ljubimca…:-)
(peja, 6. jun 2008 20:09)
poziv u reprezentaciju je, verujem, resio sve dileme. uros jednostavno MORA DA IGRA, ako zeli na ep 2009.
* BOZIC, PETAR
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=par&pcode=JJY
o ostanku pere kapitena je izlisno i pricati. covek je od skoro- pa- propalog kosarkasa izrastao u legendu…
(peja, 6. jun 2008 20:09)

+
* RIZNIC, BOGDAN
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?gamecode=24&pcode=000904&seasoncode=j2008
───────
vredi spomenuti i:
* SINOVEC, STEFAN
http://nsl.kosarka.co.yu/Player.aspx?pPlayerID=0400100233
pricalo se dosta da dolazi iz vizure u PARTIZAN. realno, ne vidim gde bi taj momak medju konkurencijom koju imamo pronasao mesto. jedino ako tripko ipak ode…
* SEPA, FILIP
http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8jInH7Qj1EsyH5rjn2.teamID_92330.compID_YUjW-7-FJ,kK9s431Lyr41.season_2006.roundID_4752.playerID_58303.html
nazalost, podaci su iz 2006. decko nije imao menadzera koji bi ga progurao u reprezentaciju, kao neki… elem, najjaci™ junior u drzavi i, ispostavilo se, ozbiljan vujosevicev propust u proceni. takvog talenata ne bi smeli da prepustimo nekom drugom…
===========
KRILA
===========
- pokretacka snaga i vezivno tkivo PARTIZANA. ja tu nista ne bih menj’o!:-)
* KECMAN, DUSAN
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=par&pcode=BFE
za duleta jedan mali copy- paste...
kecmanu je ponudjen novi ugovor... u vrednosti... starog (oko 200.000). imajuci u vidu njegova ne tako prijatna iskustva sa inostranim angazmanima, ali i ovu sasvim pristojnu ponudu crno- belih, moze se sa 80% sigurnosti reci da on ostaje.
(peja, 26. jun 2007 13:58)
toliko…
(peja, 6. jun 2008 20:09)
a sada i poziv u reprezentaciju ide nama na ruku! ista prica kao za urosa- ako zeli na ep 2009. MORA DA IGRA
### moguce zamene ###
postoji par igraca, ali ne bih o tome jer sam 100% uveren da kec ostaje… al’ ipak jednog MORAM da navedem. znate vi dobro kog!:-)
* HOUSE, FRED
http://www.ulebcup.com/ulebcup/home/on-court/players/showplayer?clubcode=pam&pcode=BSF
pozitivno:
-> istekao mu je jednogodisnji ugovor sa pamesom
-> vezan je za PARTIZAN i SRBIJU
-> istinska je legenda kluba…
negativno:
-> sa amerom na pleju i vesely- m su (u teoriji) popunjena mesta za strance
### ponavljam, svim srcem sam za duletov ostanak. mad max- a pominjem vise onako, za svoju dusu…
───────
* VITKOVAC, CEDOMIR
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=par&pcode=BXO
* MILOSEVIC, STRAHINJA
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=par&pcode=THY
+
* TAPUSKOVIC, STEVAN
http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8jInH7Qj1EsyH5rjn2.playerID_53055.compID_8aYeHlfuGF-mF5IqO8aFH1.season_2007.roundID_5526.teamID_96799.html
cenim da ce uskoro napustiti klub, poput maksima kovacevica lane. konkurencija je zaista strasna…
===========
KRILNI CENTRI
===========
* BOROVNJAK, DEJAN
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=par&pcode=JNL
prijatno me je iznenadila vest da mu je ugovor istekao. eto, jednostavno ne vidim kakvu perspektivu on moze da ima u PARTIZANU…
───────
- malo iskustva ne bi skodilo…
* VELICKOVIC, NOVICA
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=par&pcode=JNN
novica velickovic je velika zelja novog trenera moskovskog dinama, blatt- a. “ubica” ga je odusevio u dve PARTIZANOVE pobede protiv turskog efesa, njegovog bivseg kluba. rusi su spremni da plate koliko god trazimo, ali noletova sloboda u ovom trenutku nema cenu…
(peja, 6. jun 2008 20:09)
verujem da vam je laknulo kao i meni…
* VESELY, JAN
http://www.adriaticbasket.com/player.php?id=914
slovan je najavio tuzbu protiv PARTIZANA. ipak, na primerima dragica i zupana mozemo zakljuciti da nema razloga za brigu…
* DJURKOVIC, MARKO
http://www.adriaticbasket.com/player.php?id=651&sez=
===========
CENTRI
===========
pekovic… mislim da je on (ili bolje reci, menadzer mu raznatovic) napravio VELIKU gresku… realno- igra iskljucivo na snagu. realno- ima ukupno jednu fintu. realno- za statistiku u el moze da zahvali forsiranju vujosevica (i presmesni misanovic bi imao 15p u proseku da svaki drugi napad ide na njega). realno- PROCITANA JE PRICA!
u pao- u ga ceka epizodna uloga i desetak megalomanijaka koji, svaki za sebe, misle da su najbolji i Bogom dani. nikola je, inace, predobar momak i utoliko ce mi biti zalije sto vise NIKADA NIGDE nece igrati kao ove sezone u PARTIZANU! nemojte me pogresno razumeti, decko je basket dijamant, ali nesavrsene ivice skrivaju njegov pravi sjaj. bojim se da ce bez finalne godine “obrade” i ostati samo to…
(peja, 6. jun 2008 20:09)
───────
a sada bih se vratio na sam pocetak svog izlaganja:
-> evidentna je oseka kvalitetnih centara. mi sa ovom godinom gubimo POSLEDNJEG perspektivnog centra kojeg nece imati ko da nasledi...
I STA SAD?!...
trziste dugajlija je presusilo. kaputt, the end, KRAJ! moracemo da se krpimo kako znamo i umemo, a to ce biti sve a samo ne lako…
### moguce zamene (navodim APSOLUTNO SVE- od sigurnih traceva do koliko- toliko proverenih informacija) ###
# klasicni centri
dostupna je samo “roba sa greskom”…
* GOLUBOVIC, VLADIMIR
http://www.adriaticbasket.com/player.php?id=686
pozitivno:
-> odlicna kombinacija snage i brzine, superiorna cak i u odnosu na pekovica
-> istakao da se raduje saradnji sa vujosevicem (istina, u reprezentaciji…)
-> javno se deklarisao kao navijac PARTIZANA
negativno:
-> ozbiljna “promaja izmedju usiju” (nba po svaku cenu)
-> vec rekao da mu je “plan b” podgoricka buducnost
-> imao je neke (u najmanju ruku) negativne istupe u stampi vezano za SRBIJU
### no comment…
# “lazni” centri
ni posle “klasike” situacija nije mnogo bolja, ali su ipak najvece sanse da pojacanje(a) dodje iz ove grupe igraca…
* JAHOVIC, MIRSAD
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=ulk&pcode=AYR
pozitivno:
-> pred proslu sezonu bio u ozbiljnim pregovorima sa danilovicem, ali je vazeci ugovor sa fenerom (istekao sa ovom sezonom) bio nepremostiva prepreka
-> ima zelju da bude blizi porodici
-> karijeru je zapoceo upravo medju crno- belim klincima, ali ga je rat odveo na drugu stranu
negativno:
-> poslednjih godina je sklon(iji) povredama
-> potrazivanja od 300-400.000€ su, ipak, prevelika u odnosu na ono sto on trenutno moze da pruzi
### iskreno se nadam dogovoru. uz njega velickovic (pre svih) moze mnogo da nauci…
* TOMASEVIC, DEJAN
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=pan&pcode=AFC
pozitivno:
-> pao mu je nedavno urucio otkaz (inace, jos pre par meseci se u nasoj stampi pojavio info da dejan ostaje jos jednu sezonu u grckoj, ali se ispostavilo da osim nasih novinara niko nije cuo za to…:-)
-> dejan je poslednja aktivna ISTINSKA legenda nase (ali i evropske) kosarke i bila bi steta da je jos jednu sezonu (verovatno i poslednju u karijeri) presedeo na tribinama
-> grobari ne zaboravljaju sta je obecao…
negativno:
-> nista… samo se plasim da je blizi odluci da okonca karijeru
### samo kada bi dosao pa makar imao ulogu silobada od pre par godina (oprostite na ovom nicim zasluzenom poredjenju…). mnogima, a priznajem i meni, bila bi to dovoljna satisfakcija…
* DROBNJAK, PREDRAG
http://www.ulebcup.com/ulebcup/home/on-court/players/showplayer?clubcode=bes&pcode=KNI
pozitivno:
-> slobodan je igrac (njegov besiktas je u zestokoj finansijskoj krizi i, prica se, skoro pred gasenjem)
-> veliko iskustvo i “clutch”
negativno:
-> godine (33) uticu na njegov stil igre
-> u turskoj je veliko ime (upala mu sekira u med…), a polovina njihovih prvoligasa mu moze ponuditi vise od PARTIZANA
### pomogao bi, to je sigurno, ali onog pedje od pre dve sezone vise nema…
* MILOJEVIC, DEJAN
http://www.ulebcup.com/ulebcup/home/on-court/players/showplayer?clubcode=pam&pcode=AEX
pozitivno:
-> istekao mu je ugovor
-> igrac sa najvecim (dabome pozitivnim) uticajem na saigrace
negativno:
-> koleno mu je u ku..u (nije to vise onaj dejan koga se svi secamo- nema vise njegovog trademark “guzenja” i razgrtanja protivnika, sada vise dodaje i, kao, “igra na iskustvo”. gledao sam ga par puta (na tv- u, naravno:-) i, zaista, to vise nije to…)
-> u pamesi je od dve sezone jednu i po samo odradjivao ugovor
-> navodno je vec gotova stvar da ide negde na istok (rusija, litvanija)
### neka mu je sa srecom i neka im uzme dobre pare…
# strani centri
cista teorija. vujosevic je poznat kao “majstor za centre” i stoga neko iskusan od “preko grane” sigurno nije opcija o kojoj razmislja…
───────
* VRANES, SLAVKO
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=par&pcode=BGJ
+
* BALABAN, DARKO
http://www.adriaticbasket.com/player.php?id=921
* JELOVAC, STEVAN
http://sport-key.com/igraci_karton.php?id=1
uvrsten na spisak kandidata za juniorsku reprezentaciju za balkanski sampionat u grckoj 2006.
───────
p.s. da najavim i veliku ofanzivu 2009. targets:
DEJAN MUSLI
&
RASA NESTEROVIC
ali, otom potom…:-)
/\\//\\//\\//\\//\\//\
SRECAN NAM PRELAZNI ROK!:-)
POZDRAV SVIMA, DOGODINE U PRIZRENU!

Bojan

pre 15 godina

Kako ovo lepo izgleda:'Igracima kojima istice ugovor je Partizan prva opcija...' Nadam se da ce Kecman ostati, on je stvarno motorna snaga ovog tima, naravno uz buduceg kapitena Novicu, koji me je svojom izjavom, tj. nacinom na koji je izjavio:'JA OSTAJEM', odusevio, kao i mnogo puta ove sezone. Novicin zar i zelja za pobedom, kao i ljubav prema klubu koju iskazuje svakim svojim potezom su nesto sto treba cuvati i teziti da u svakom trenutku imamo dvanaest Novica u ekipi, a ove sezone smo tome bili blizi nego ikada.
Pozdrav celom rukovodstvu, strucnom stabu, svim igracima i naravno najvernijoj navijackoj grupi na svetu...

pfc...

pre 15 godina

# O kojoj najboljoj sezoni ti prichash.......au jadna li nam je kosharka ako je ovo najbolja sezona za tebe......ali mislim da je proshla bila bolja kad si morao da ulazish u svlachionice i bijesh sudije...sramota bre.....
(Zivim za sever, 20. jun 2008 12:04)

Vi gani nemate pravo glasa... Kad osvojite tripl krunu javi se onda, i onda nesto pisi a ovako poklopi se usima!!!!

realno *W

pre 15 godina

** Eto dođe kraj i ove divne sezone... Šta je tu je možemo polako da svodimo utiske o upravo završenoj i pričamo o pojačanjima za sledeću sezonu... A sezonu tračeva o pojačanjima otvorio je ko bi drugi nego - Peja...

Ja bih samo hteo da pozdravim sve grobare koji su učestvovali ove godine na ovom forumu: Voja tha fan... Tanasije ex Grobelar... i naravno Džej... to jest Peja... i svi ostali...
A ne bi nama ovo bilo toliko zanimljivo da nema @lažnog sjaja @ el maga ... i ostalih legendi...
Šteta samo što nema @ Nikole iz Zemuna, čovek je znao jako lepo da izanalizira utakmicu...

FoRzA_PxFxCx

pre 15 godina

“Dolazak u Partizan mi je najbolji potez u karijeri. Hvala svima što su me istrpeli i što imam utisak da sam godinama u klubu. Lutao sam po Evropi i Americi, drago mi je da sam se ovde zaustavio. Presrećan sam i voleo bih da sa ovim momcima nastavim do poslednje kapi krvi,” rekao je Slavko Vraneš.

Slavko Slavko Vranes Vranes!!!

Kralj, faca, legenda!!!

Neverovatno je napredovao, ne moze da bude prvi centar ali kao drugi moze totalno da poremeti napad protivnika, fali mu mali koncentracije i sigurnosti u napadu.

Ne brinem za crno-beli TIM, smislice Dule vec nesto, sve se radi planski, vidite da nas Veseli vec trenira i sprema se da upadne u ,,Ludu druzinu''!!!

DUSAN KECMAN#7

pre 15 godina

Prvo sacuvati doktora Kecmana a onda se okrenuti nekim nasim bivsim igracima (house(propade u spaniji),step(gde nestade),kamings(nije se proslavio u makabiju)i nase domace igrace) ako postoje sredstva da se angazuje neko od njih. Naravno legenda Dule 007 zna sta mu je ciniti sa malim budzetom

UZMI DULE OSMU TITULU!!!!

peja

pre 15 godina

@ plikuscht

napisah vec
-> nije se (jos uvek) prilagodio evropskom stilu kosarke

a ako mi ne verujes na rec, evo nesto i pride:
http://www.nba.com/draft2007/profiles/JaredJordan.html

nije prvi put da ga pominjem. da potsetim...
... potrudio sam se da do vujosevica stigne vest (ako vec nije) da je ovaj momak slobodan…
[link]
110% tvdim da je u ovom trenutku NAJBOLJI PLEJMEJKER VAN NBA!
(peja, 27. oktobar 2007 23:03)
i dalje mislim tako...

p.s. uvek mi je drago da vidim postove forumskih veterana. nadam se i skorom povratku likova poput “nikole iz zemuna" ili “brkajlije". e, to su bila vremena...:-)

POZDRAV!

Bojan

pre 15 godina

@peja
Svaka cast na informisanosti, nadam se da je makar pola stvari koje si izneo na forum tacno.
Zao mi je sto nisam neki multimilijarder kao Abramovic, ne bi zalio para da odaberem sa tvog spiska 3-4 igraca sa kojima bi sledece sezone isli na titulu prvaka Evrope, mada se apsoulutno slazem sa g. Vladom Djurovicem kada je rekao da su ovoj generaciji Partizana bila potrebna samo dva igraca da osvoje Evropu, a ta dva igraca su Pridjoni iz Taukeramike i Nikola Vujcic iz Makabija. Ogromna ljubav prema klubu koji mi je pruzio ove godine toliko radosti i uzivanja mi mozda ne dozvoljava da razmisljam trezveno i razumno kao ti,ali moram imati puno poverenje u svakog igraca koji ce igrati u Partizanu sledece sezone, jer kao sto je Novica Velickovic jednom rekao:'sve jedan igrac u Partizanu mora svojim radom, zalaganjem i ponasanjem da opravda ne svaki minut, vec svaki sekund proveden na parketu u crno-belom dresu...'

Plikuscht

pre 15 godina

@ peja:

Iako se pojavi tu-i-tamo po koji lik koji te 'oplete' - respect za trud, vreme, energiju i zelju iskazanim postovima. Doduse, ponekad se i ti ... hm, 'zaletis', ali dobro ... ko od nas pa ne u razmisljanjima & zeljama.

Samo mali remark:

JORDAN, JARED

Averages:
11 (games)
8:14 (minutes)
1 (points)
0.8 (assist)
16.7% (3FG)
0.5 (index)

ovo su podaci za CELU 2007/2008 sezonu ... a moras priznati da su, u najmanju ruku - jaaaako 'mrsavi'.

Zasto on?

Tanasije

pre 15 godina

@realno *W

"Lazni sjaj" je nas verni drug...ja sam ga prihvatio kao brata...momak jednostavno nema nikakvu komunikaciju sa "svojima", a druzeljubiv je...na kraju krajeva, ko ce ga znati... "covek je coveku najveca tajna" kaze izreka.

Pozz tebi, svim Grobarima, i naravno, Sjaju:)

Tanasije

pre 15 godina

Ako u julu bude odluceno da dobijemo 3-godisnji ugovor sa EL to ce znaciti 4 (1+3) godine igranja u elitnom takmicenju. U tom slucaju bilo bi nelogicno, cak glupo, da se klub vec u prvoj godini (od 4) pojacava 30-godisnjacima. Dule i Sale, siguran sam, sanjaju da napadnu f4 EL i, zasto ne, titulu! Cista logika namece opredeljenje da se u prve 3 godine forsiraju i kale mladi igraci, a da se tek u "izlaznoj", 4-toj godini evrolige, tim pojaca nekim proverenim i iskusnim 30-godisnjakom na poziciji koja je problematicna ili nepokrivena...i tad bi Partizan mogao da napadne sam vrh! Jer, mi smo ipak EVROPSKI SAMPIONI i povratak na tron mora da bude nas osnovni cilj. Dakle, ovog leta ne ocekujem dolazak "veterana", ali od sveg srca zelim ostanak Kecmana i Pere Bozica. RESPECT za Pejinu analizu! PoZz:)

Nikola

pre 15 godina

Kao prvo zeleo bih da cestitam Partizanu na apsolutnoj dominaciji i nadam se, u stvari siguran sam da ce Dule napraviti jos jaci tim sledece sezone, kao drugo hteo bih da pitam, da li neko zna gde je trenutno Blake Stepp? On je po meni bio jedini stranac u Partizanu sa tako dobrim sutem za tri poena, ako je Partizan mogao jednom da ga angazuje siguran sam da moze opet, poslednju informaciju koju sam cuo za njega je da je napustio TAU. Jos se prica da je Olimpija zinteresovana za House Fred-a, a Cibona za Cummingsa bilo bi steta da propustimo priliku da ugrabimo jednog od ova tri proverena igraca, to je moje misljenje, mada verujem da ce dule napraviti pravi izbor! Molio bih za odgovor gdse trenutno nalazi Blake Stepp!? Hvala!!!!

daca_pfc

pre 15 godina

Ako se pogleda situacija u kakvoj klub egzistira onda je Daniloviceva tvrdnja vise nego tacna.Nije on lud zna covek dobro sta prica i odakle duvaju razni vetrovi!Danilovicu kralju poz. iz Sombora!!!

Shacky

pre 15 godina

sa sajta eurobasket.com

Partizan are looking a Israeli Starlet- Omri Casspi (204-F/G-88, agency: Interperformances) who played last year with Maccabi Tel-Aviv.according to reports in Serbia.
Partizan Manager confirmed the interst in Casspi saying that the Israeli forward will be welcomed in Belgrade if he is intrested.
Casspi removed his name from the 2008 Draft after he understood that a first round pick is unlikely.but he plans to try and dradted next season.but with Maccabi unable to ensure the player a starting lineup role.the player considering his options.
Casspi is a prudoct of Maccabi Tel-Aviv junior teams and avreged last year 4.5ppg, 2.1rpg; in the Euroleague and 11.2ppg, 4.0rpg, 1.5apg in the Israeli league.

Mare

pre 15 godina

Pejo..uh kakva analiza...uglavnom se slazem sa svime sto pises ovde na forumu, ali mislim da si ga ovaj put preterao - po mom misljenju skoro nijedan bivsi igrac (realno) ne moze da se vrati-svuda ima nekih " prepreka" koje su uglavnom finansijske prirode..mozda jedino Mirsad Jahovic(ali opet to je vise moja zelja,neko nadanje,nego realnost)

Zivim za sever

pre 15 godina

O kojoj najboljoj sezoni ti prichash.......au jadna li nam je kosharka ako je ovo najbolja sezona za tebe......ali mislim da je proshla bila bolja kad si morao da ulazish u svlachionice i bijesh sudije...sramota bre.....

hibiskus

pre 15 godina

Nek se uprava potrudi malo i eto ga Jasikevicijus u partizanu. Ima 32 god i ne igra u Pao-u i hoce da menja klub, znaci cena mu pada a partizan igra EL plus jadranska je 3 po kvalitetu u evropi.

KKP

pre 15 godina

Na sajtu Evrolige, koja se bavi transferima za novu sezonu, Omri Kaspi iz Makabija je vec upisan u rublici dolasci!!! Kaspi ima 20 godina, visok je 205, igra krilo. Izgleda da se Partizan ozbiljno intersuje za njega i da ce doci u KKP!
Finale sa CSKA je poceo u prvoj petorci i dao 9 poena!!! Sigurno napusta Tel Aviv, a verovatno ce i na NBA draft. Dobicemo sigurno veliko pojacanje ako dodje...

shemale

pre 15 godina

Partizan Igokea grabbed seventh championship title in the row finishing this season with 3 trophies. Black-and-white team was better than Hemofarm STADA in fourth game beating them in Vrsac 67-45. Clutch player of the game for Partizan Igokea was Dusan Kecman (197-G/F-77, agency: Beo Basket), who played the best season in his career so far. Partizan made crucial lead resolving the question about the winner in the first half. During these 20 minutes Kecman was perfect from the field.

i ovo je sa sajta euroleague, a ko ko ne primecuje nista cudno, taj je lud.. kecman odlazi sigurno, jer ovaj text je delo raznjatovica, pa tako da se cak navodi i agencija kojoj treba da se obrate zainteresovani za dusana.. pa gde to bre ima..

GrobariKraljevo

pre 15 godina

Mislim da bi utakmmice Hemofarma i Parizana trebale da se nazivaju "večiti derbi" pošto Crvena Zvezda, ne samo da nije ni z od one Zvezde koja je bila nego nije ni KK...;)))PoZz iz Vršca!
(Zana '91-Vršac, 21. jun 2008 13:43)

to pocela da zavlacis c******a kao Dule Vujosevic,takvu te volim,a i dobar ti je predlog

Zaljubljeni Sekspir

pre 15 godina

@ Peja

sve cestitke za trud... jako dobra analiza, e sad videcemo koliko su ti proverene informacije... pozdrav...

trna

pre 15 godina

(peja, 20. jun 2008 12:07)

Zaboravio si malog Gordica iz Buducnosti ,po nekim informacijama vrlo je blizu Partizana, na Duletovo insistiranje naravno...

Zana '91-Vršac

pre 15 godina

Mislim da bi utakmmice Hemofarma i Parizana trebale da se nazivaju "večiti derbi" pošto Crvena Zvezda, ne samo da nije ni z od one Zvezde koja je bila nego nije ni KK...;)))PoZz iz Vršca!

PFC

pre 15 godina

al sta bez Pekovica, vecina se moze nadomestiti ali Pekman bogami tesko
za domaca takmicenja mozemo naci centra, Euroliga je problem
setimo se samo odlicnog Milojevica koji je kod nas harao ali u evropi slabo
to nas opet ceka
nadam se da nisam u pravu
pozz. za sve Grobare

marko

pre 15 godina

Partizan Intersted in Israeli Starlet -Casspi

Omri Caspi



by Zoran Klansic - Jun 19, 2008
Partizan are looking a Israeli Starlet- Omri Casspi (204-F/G-88, agency: Interperformances) who played last year with Maccabi Tel-Aviv.according to reports in Serbia. Partizan Manager confirmed the interst in Casspi saying that the Israeli forward will be welcomed in Belgrade if he is intrested. Casspi removed his name from the 2008 Draft after he understood that a first round pick is unlikely.but he plans to try and dradted next season.
NASAO SAM NA BEOBASKETU

voja, fan of the greatest basketball club in the world... ever!

pre 15 godina

@realno *W, 20. jun 2008 12:57)

Поздрав и за тебе, као и за остале које си поменуо, јер њихове коментаре је било вредно читати. Има ту, сигурно, још пар људи, чије коментаре је било уживање прочитати, али не могу их се сад сетити. У сваком случају, ове сезоне имали смо много разлога за славље и да поделимо срећу због великих успеха на овим странама.

А рекао бих око овог малог Каспија из Макабија, видим да се провлачи прича о њему, да бих ја лично био врло срећан када би дошао али и шокиран у исто време, јер не видим зашто би га се Макаби одрекао, а на крају, зашто би он из Макабија дошао овде, нелогично ми је.

у сваком случају, нисам сумњао ни прошле године у ово време у Вујошевића и КК Партизан, тако да сам и сада спокојан и не видим разлог да бринем какав ће нам бити тим, ко ће у њему бити, остаје ли Кецман итд. Лично, мислим да би (а што сам и прошле године рекао кад је Кецман продужио уговор) највеће појачање ове године било задржавање Кецмана и наредне сезоне. Али, жеље и реалне могућности су врло ретко у истом "колосеку".

И неизбежна за крај: " О Партизане ти добро знаш..."

conoplja_pfc

pre 15 godina

licno mislim da mozemo naci zamene ali da li ce biti dostojne to cemo videti.Velika je steta da svake godine prodajemo najbolje igrace da bismo opstali.Sta bi bilo da ova ekipa ostane jos godinu ili dve bilo bi ludilo u pioniru mada ne sumnjam da ce biti i ove opsti haos.SAMO NAPRED PARTIZAN pozdrav iz CONOPLJE

cengi pfc conoplja

pre 15 godina

ovom prilikom zelim da kazem da mogu samo da budem ponosan sto sam GROBAR i hvala MIRKU SLOVENCU sto me je kao klinca naucio da SE PARTIZAN VOLI kad sam imao nekih 7 god.Tek sad vidim kakav bi mi zivot bio prazan i bezidejan bez VOLJENOG NAM PARTIZANA. pozdrav iz CRNO BELE CONOPLJE.

KKP

pre 15 godina

Negde po sajtovima sam nasao da Kecman ide u Panionios, a trazi ga i PAO, pa ce mu Omri Casspi iz Makabija biti zamena. Zano sam odmah da Kecman odlazi, cim se Partizan interesuje za mladu Izraelsku zvezdu...

Zorz Vea

pre 15 godina

Ovaj tim KK Partizana podseca na sve lepo sto nam je kosarka donela u svojoj istoriji i zato ih treba pozlatiti i pokusati zadrzati sto vise njih iz ove generacije.

Zivela Srbija i njena predivna kosarka na celu sa KK Partizanom

ljubitelj kosarke

pre 15 godina

cestitke kosarkasima partizana na titulama...bili su zaista bez premca iako su imali protekciju saveza i sudija...no,dobro kada si prvak 7 puta zaredom normalno je da se savez malo "prisljamci",da se stvore dobri odnosi jer uzajamna saradnja donosi jednima profit(raspalom savezu)a drugima razne "olaksice".ipak meni kao coveku koji kosarku voli i prati vise od fudbala,strasno je porazavajuce da gledam sudije i savez pre svih koje je jednostavno strah,i zbog toga tolerisu razna nesportska,nekulturna ponasanja.zbog toga su nam i tribine prazne,zbog toga ni navijaci ne zele da dolaze i sve manje ljudi prati...neki treneri provode u terenu vise vremena vrseci pritisak nego sto zaista rade trenerski posao,sto da ne kada ima se moze...nema nikoga da sankcionise.partizan je kao i u svemu bolji od svojih konkurenata tako i logistici...todoricev kum sudija,drugi kum predsednik sloge,porodicni prijatelj opet sudija,...nekada je neko izjavio "njima nije potrebna pomoc sudija,dovoljno su kvalitetni i bez njih"...i ja mislim slicno kada je u pitanju partizan,a opet ne pratim vise prvenstva jer smatram da nisu regularna...da li je moguce da je neko dozvolio ovom coveku da prisustvije a kamoli da prica o necemu posle incidenta sa sudijama i gepekovanjem???!!!da podsetim, za to postoje dokazi,to svi znaju...ne zelim da me neko shvati pogresno,smatram da je partizan najkvalietniji na ovim prostorima ipak mi je zao sto kod njih iznenadjenja jednostavno nemogu da se dogode,to nije prirodno i nije sportski a time nije ni zanimljivo pratiti sve ovo...Savez&sudije svojim postupcima polako ali sigurno srpku kosarku unistavaju...svaka cast partizanu pogotovo na uspesima u evropi

Gagi

pre 15 godina

Mislim da Nikolic iz Mege, naravno uz puno rada ne bi bio lose resenje na poziciji 5. Radio je i sa Kesarom tako da bi se brzo privikao na Duletov trening...

NYGiants

pre 15 godina

Posto sasvim solidno poznajem situaciju u klubu, mogu samo da potvrdim da je Kecmanu ponudjen izuzetno visok ugovor od strane Panioniosa, koji Partizan sigurno ne moze da isprati. Za Casspija ne verujem, preveliki je to zalogaj za nas, podseticu samo na 'slucaj Kirilenko' od pre 5-6 godina.
Ko je slusao Duletove izjave u poslednje vreme, mogao je jasno da shvati da ce Partizan prvo traziti domace igrace (ukljucujuci one iz podmlatka i Igokee), pa tek onda dodati stranca.
Kod postojecih 'pratecih' igraca ne ocekujem velike promene, osim sto mislim da ce Djurkovica pustiti, a Vranes i Borovnjak dobiti nesto znacajniju ulogu.
Jasno je da nisam rekao nikakvu novost, ne bih zeleo da se razmecem neproverenim informacijama (Gordic ili Katnic, Sinovec, Lucic, Nikolic). Najrealnije mi zvuci opcija da se doda neki od iskusnih igraca iz naseg sestrinskog kluba iz Srpske, pa vi razmisljajte ko bi to mogao biti.

Zivim za sever

pre 15 godina

O kojoj najboljoj sezoni ti prichash.......au jadna li nam je kosharka ako je ovo najbolja sezona za tebe......ali mislim da je proshla bila bolja kad si morao da ulazish u svlachionice i bijesh sudije...sramota bre.....

ljubitelj kosarke

pre 15 godina

cestitke kosarkasima partizana na titulama...bili su zaista bez premca iako su imali protekciju saveza i sudija...no,dobro kada si prvak 7 puta zaredom normalno je da se savez malo "prisljamci",da se stvore dobri odnosi jer uzajamna saradnja donosi jednima profit(raspalom savezu)a drugima razne "olaksice".ipak meni kao coveku koji kosarku voli i prati vise od fudbala,strasno je porazavajuce da gledam sudije i savez pre svih koje je jednostavno strah,i zbog toga tolerisu razna nesportska,nekulturna ponasanja.zbog toga su nam i tribine prazne,zbog toga ni navijaci ne zele da dolaze i sve manje ljudi prati...neki treneri provode u terenu vise vremena vrseci pritisak nego sto zaista rade trenerski posao,sto da ne kada ima se moze...nema nikoga da sankcionise.partizan je kao i u svemu bolji od svojih konkurenata tako i logistici...todoricev kum sudija,drugi kum predsednik sloge,porodicni prijatelj opet sudija,...nekada je neko izjavio "njima nije potrebna pomoc sudija,dovoljno su kvalitetni i bez njih"...i ja mislim slicno kada je u pitanju partizan,a opet ne pratim vise prvenstva jer smatram da nisu regularna...da li je moguce da je neko dozvolio ovom coveku da prisustvije a kamoli da prica o necemu posle incidenta sa sudijama i gepekovanjem???!!!da podsetim, za to postoje dokazi,to svi znaju...ne zelim da me neko shvati pogresno,smatram da je partizan najkvalietniji na ovim prostorima ipak mi je zao sto kod njih iznenadjenja jednostavno nemogu da se dogode,to nije prirodno i nije sportski a time nije ni zanimljivo pratiti sve ovo...Savez&sudije svojim postupcima polako ali sigurno srpku kosarku unistavaju...svaka cast partizanu pogotovo na uspesima u evropi

peja

pre 15 godina

L-E-T-NJ-I___P-R-E-L-A-Z-N-I___R-O-K
cinjenice:
-> trziste je siromasnije nego proletos (pogotovo nama sa “plitkim dzepom”)
-> medju igracima koji se pominju kao pojacanja, bar za mene, nema vecih iznenadjenja. manje- vise su to likovi za koje svi znamo i cija su se imena i ranije, na ovaj ili onaj nacin, vezivala za PARTIZAN
-> evidentna je oseka kvalitetnih centara. mi sa ovom godinom gubimo POSLEDNJEG perspektivnog centra kojeg nece imati ko da nasledi...
-> ova titula+ trogodisnji ugovor sa ulebom koji, kao, vec imamo “u dzepu” znace ZAGARANTOVANE CETIRI GODINE U EVROLIGI! to bi moralo da se iskoristi za podizanje kluba na visi nivo. a zadatak #1 ostaje isti- nalazenje generalnog sponzora
===========
PLEJMEJKERI
===========
otisao palacio…
...da zna i moze da vodi tim, bude na terenu “kada se lomi” i osvaja trofeje. u PARTIZANU je ostvario sve to, a i mnogo vise… i sada bi to zamenio za klupu u npr. spaniji ili vecu lovu u nekom uleb ligasu iz bestragije? i don’t think so…
(peja, 6. jun 2008 20:09)
precenio sam ga. amer k’o amer…
(peja, 10. jun 2008 11:14)
al’ kako pogodih ono za “uleb ligasa iz bestragije“!:-)))
───────
ne mogu a da ne spomenem vujanica. efes mu je, garantujem, jos jedna greska u nizu. ali, kao sto sam vec govorio:
povrede su mu osakatile karijeru, ali je ipak on sam birao za koga ce igrati. sto bi nasi stari rekli: “sam pao, sam se ubio”…
(peja, 24. novembar 2007 23:02)
───────
- dakle, PONOVO nas ceka sizifovski posao. samo je jedno sigurno- startni plej ce (PONOVO) biti stranac…
### moguce zamene ###
najrealnije- neki novi i (za sada) sasvim nepoznati amer. a trazi se ono isto kao kod miltona- nba iskustvo i spremnost da ugovor potpise ODMAH i prodje pripreme sa ekipom. ipak, nekih prica vec ima…
* CUMMINGS, VONTEEGO
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=tel&pcode=CQD
pozitivno:
-> izvesno je da napusta makabi
-> imao je ocajnu sezonu pa ocekujte da prihvati 2-3 puta manji ugovor nego proletos (600.000€)
-> poznaje grad, klub i trenera
negativno:
-> godine (32)
-> cibona moze da plati vise (ako je zaista zainteresovana)
### vrlo moguca opcija…
* COOK, OMAR
http://www.ulebcup.com/ulebcup/home/on-court/players/showplayer?clubcode=red&pcode=000152
pozitivno:
-> vise puta je istakao da se raduje saradnji sa vujosevicem
-> hmmm… pa kao i svakom crnogorcu zivotni cilj mu mora biti da zivi u bg- u:-)
negativno:
-> prevelika potrazivanja (ne manje od 700.000$)
-> zeli da ponovo pokusa u nba, sto znaci da o evropi nece razmisljati do “last cut”- a
-> gubi se u vaznim utakmicama
### ovo sam vise napisao da bi nervirao komsije, nego kao nesto ozbiljno…:-)
* JORDAN, JARED
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=lie&pcode=000703
pozitivno:
-> najbolji “pass first” plejmejker van nba (subjektivno)
-> pristupacna cena
-> najjaci adut mu je igra u kontranapadu
negativno:
-> i on zeli u nba
-> nije se (jos uvek) prilagodio evropskom stilu kosarke
-> ako l. ritas zeli da ga zadrzi, nemamo sta da trazimo
### jedan clan strucnog staba mi je rekao da dule zna za njega. toliko…
───────
back- up plej je falio pretprosle godine, falio je prosle, fali ove, a zaboravite na njega i u narednoj! iako se za nevelike pare moze dovesti fin igrac cak i iz nase lige (npr. nas bivsi klinac vukasin aleksic- http://nsl.kosarka.co.yu/Player.aspx?pPlayerID=0400199209) vujosevic preferira “pomoc u organizaciji” od visokih bekova, a svoju sansu dobice i mladi…
* VLAHOVIC, ALEKSANDAR
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?gamecode=24&pcode=000903&seasoncode=j2008
* JARAMAZ, NEMANJA
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?gamecode=24&pcode=000912&seasoncode=j2008
===========
BEKOVI
===========
- 99% ostaje na okupu isti trio. bila bi to treca godina bez promena na toj poziciji- k’o u stara dobra vremena…
* TEPIC, MILENKO
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=par&pcode=LGH
* TRIPKOVIC, UROS
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=par&pcode=BFB
urosevo ime se i ovog leta vezuje za neke mid- level timove iz spanije, italije i grcke, ali je i tu duletov veto gotovo izvestan. sta bi nas trener bez svog ljubimca…:-)
(peja, 6. jun 2008 20:09)
poziv u reprezentaciju je, verujem, resio sve dileme. uros jednostavno MORA DA IGRA, ako zeli na ep 2009.
* BOZIC, PETAR
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=par&pcode=JJY
o ostanku pere kapitena je izlisno i pricati. covek je od skoro- pa- propalog kosarkasa izrastao u legendu…
(peja, 6. jun 2008 20:09)

+
* RIZNIC, BOGDAN
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?gamecode=24&pcode=000904&seasoncode=j2008
───────
vredi spomenuti i:
* SINOVEC, STEFAN
http://nsl.kosarka.co.yu/Player.aspx?pPlayerID=0400100233
pricalo se dosta da dolazi iz vizure u PARTIZAN. realno, ne vidim gde bi taj momak medju konkurencijom koju imamo pronasao mesto. jedino ako tripko ipak ode…
* SEPA, FILIP
http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8jInH7Qj1EsyH5rjn2.teamID_92330.compID_YUjW-7-FJ,kK9s431Lyr41.season_2006.roundID_4752.playerID_58303.html
nazalost, podaci su iz 2006. decko nije imao menadzera koji bi ga progurao u reprezentaciju, kao neki… elem, najjaci™ junior u drzavi i, ispostavilo se, ozbiljan vujosevicev propust u proceni. takvog talenata ne bi smeli da prepustimo nekom drugom…
===========
KRILA
===========
- pokretacka snaga i vezivno tkivo PARTIZANA. ja tu nista ne bih menj’o!:-)
* KECMAN, DUSAN
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=par&pcode=BFE
za duleta jedan mali copy- paste...
kecmanu je ponudjen novi ugovor... u vrednosti... starog (oko 200.000). imajuci u vidu njegova ne tako prijatna iskustva sa inostranim angazmanima, ali i ovu sasvim pristojnu ponudu crno- belih, moze se sa 80% sigurnosti reci da on ostaje.
(peja, 26. jun 2007 13:58)
toliko…
(peja, 6. jun 2008 20:09)
a sada i poziv u reprezentaciju ide nama na ruku! ista prica kao za urosa- ako zeli na ep 2009. MORA DA IGRA
### moguce zamene ###
postoji par igraca, ali ne bih o tome jer sam 100% uveren da kec ostaje… al’ ipak jednog MORAM da navedem. znate vi dobro kog!:-)
* HOUSE, FRED
http://www.ulebcup.com/ulebcup/home/on-court/players/showplayer?clubcode=pam&pcode=BSF
pozitivno:
-> istekao mu je jednogodisnji ugovor sa pamesom
-> vezan je za PARTIZAN i SRBIJU
-> istinska je legenda kluba…
negativno:
-> sa amerom na pleju i vesely- m su (u teoriji) popunjena mesta za strance
### ponavljam, svim srcem sam za duletov ostanak. mad max- a pominjem vise onako, za svoju dusu…
───────
* VITKOVAC, CEDOMIR
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=par&pcode=BXO
* MILOSEVIC, STRAHINJA
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=par&pcode=THY
+
* TAPUSKOVIC, STEVAN
http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8jInH7Qj1EsyH5rjn2.playerID_53055.compID_8aYeHlfuGF-mF5IqO8aFH1.season_2007.roundID_5526.teamID_96799.html
cenim da ce uskoro napustiti klub, poput maksima kovacevica lane. konkurencija je zaista strasna…
===========
KRILNI CENTRI
===========
* BOROVNJAK, DEJAN
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=par&pcode=JNL
prijatno me je iznenadila vest da mu je ugovor istekao. eto, jednostavno ne vidim kakvu perspektivu on moze da ima u PARTIZANU…
───────
- malo iskustva ne bi skodilo…
* VELICKOVIC, NOVICA
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=par&pcode=JNN
novica velickovic je velika zelja novog trenera moskovskog dinama, blatt- a. “ubica” ga je odusevio u dve PARTIZANOVE pobede protiv turskog efesa, njegovog bivseg kluba. rusi su spremni da plate koliko god trazimo, ali noletova sloboda u ovom trenutku nema cenu…
(peja, 6. jun 2008 20:09)
verujem da vam je laknulo kao i meni…
* VESELY, JAN
http://www.adriaticbasket.com/player.php?id=914
slovan je najavio tuzbu protiv PARTIZANA. ipak, na primerima dragica i zupana mozemo zakljuciti da nema razloga za brigu…
* DJURKOVIC, MARKO
http://www.adriaticbasket.com/player.php?id=651&sez=
===========
CENTRI
===========
pekovic… mislim da je on (ili bolje reci, menadzer mu raznatovic) napravio VELIKU gresku… realno- igra iskljucivo na snagu. realno- ima ukupno jednu fintu. realno- za statistiku u el moze da zahvali forsiranju vujosevica (i presmesni misanovic bi imao 15p u proseku da svaki drugi napad ide na njega). realno- PROCITANA JE PRICA!
u pao- u ga ceka epizodna uloga i desetak megalomanijaka koji, svaki za sebe, misle da su najbolji i Bogom dani. nikola je, inace, predobar momak i utoliko ce mi biti zalije sto vise NIKADA NIGDE nece igrati kao ove sezone u PARTIZANU! nemojte me pogresno razumeti, decko je basket dijamant, ali nesavrsene ivice skrivaju njegov pravi sjaj. bojim se da ce bez finalne godine “obrade” i ostati samo to…
(peja, 6. jun 2008 20:09)
───────
a sada bih se vratio na sam pocetak svog izlaganja:
-> evidentna je oseka kvalitetnih centara. mi sa ovom godinom gubimo POSLEDNJEG perspektivnog centra kojeg nece imati ko da nasledi...
I STA SAD?!...
trziste dugajlija je presusilo. kaputt, the end, KRAJ! moracemo da se krpimo kako znamo i umemo, a to ce biti sve a samo ne lako…
### moguce zamene (navodim APSOLUTNO SVE- od sigurnih traceva do koliko- toliko proverenih informacija) ###
# klasicni centri
dostupna je samo “roba sa greskom”…
* GOLUBOVIC, VLADIMIR
http://www.adriaticbasket.com/player.php?id=686
pozitivno:
-> odlicna kombinacija snage i brzine, superiorna cak i u odnosu na pekovica
-> istakao da se raduje saradnji sa vujosevicem (istina, u reprezentaciji…)
-> javno se deklarisao kao navijac PARTIZANA
negativno:
-> ozbiljna “promaja izmedju usiju” (nba po svaku cenu)
-> vec rekao da mu je “plan b” podgoricka buducnost
-> imao je neke (u najmanju ruku) negativne istupe u stampi vezano za SRBIJU
### no comment…
# “lazni” centri
ni posle “klasike” situacija nije mnogo bolja, ali su ipak najvece sanse da pojacanje(a) dodje iz ove grupe igraca…
* JAHOVIC, MIRSAD
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=ulk&pcode=AYR
pozitivno:
-> pred proslu sezonu bio u ozbiljnim pregovorima sa danilovicem, ali je vazeci ugovor sa fenerom (istekao sa ovom sezonom) bio nepremostiva prepreka
-> ima zelju da bude blizi porodici
-> karijeru je zapoceo upravo medju crno- belim klincima, ali ga je rat odveo na drugu stranu
negativno:
-> poslednjih godina je sklon(iji) povredama
-> potrazivanja od 300-400.000€ su, ipak, prevelika u odnosu na ono sto on trenutno moze da pruzi
### iskreno se nadam dogovoru. uz njega velickovic (pre svih) moze mnogo da nauci…
* TOMASEVIC, DEJAN
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=pan&pcode=AFC
pozitivno:
-> pao mu je nedavno urucio otkaz (inace, jos pre par meseci se u nasoj stampi pojavio info da dejan ostaje jos jednu sezonu u grckoj, ali se ispostavilo da osim nasih novinara niko nije cuo za to…:-)
-> dejan je poslednja aktivna ISTINSKA legenda nase (ali i evropske) kosarke i bila bi steta da je jos jednu sezonu (verovatno i poslednju u karijeri) presedeo na tribinama
-> grobari ne zaboravljaju sta je obecao…
negativno:
-> nista… samo se plasim da je blizi odluci da okonca karijeru
### samo kada bi dosao pa makar imao ulogu silobada od pre par godina (oprostite na ovom nicim zasluzenom poredjenju…). mnogima, a priznajem i meni, bila bi to dovoljna satisfakcija…
* DROBNJAK, PREDRAG
http://www.ulebcup.com/ulebcup/home/on-court/players/showplayer?clubcode=bes&pcode=KNI
pozitivno:
-> slobodan je igrac (njegov besiktas je u zestokoj finansijskoj krizi i, prica se, skoro pred gasenjem)
-> veliko iskustvo i “clutch”
negativno:
-> godine (33) uticu na njegov stil igre
-> u turskoj je veliko ime (upala mu sekira u med…), a polovina njihovih prvoligasa mu moze ponuditi vise od PARTIZANA
### pomogao bi, to je sigurno, ali onog pedje od pre dve sezone vise nema…
* MILOJEVIC, DEJAN
http://www.ulebcup.com/ulebcup/home/on-court/players/showplayer?clubcode=pam&pcode=AEX
pozitivno:
-> istekao mu je ugovor
-> igrac sa najvecim (dabome pozitivnim) uticajem na saigrace
negativno:
-> koleno mu je u ku..u (nije to vise onaj dejan koga se svi secamo- nema vise njegovog trademark “guzenja” i razgrtanja protivnika, sada vise dodaje i, kao, “igra na iskustvo”. gledao sam ga par puta (na tv- u, naravno:-) i, zaista, to vise nije to…)
-> u pamesi je od dve sezone jednu i po samo odradjivao ugovor
-> navodno je vec gotova stvar da ide negde na istok (rusija, litvanija)
### neka mu je sa srecom i neka im uzme dobre pare…
# strani centri
cista teorija. vujosevic je poznat kao “majstor za centre” i stoga neko iskusan od “preko grane” sigurno nije opcija o kojoj razmislja…
───────
* VRANES, SLAVKO
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=par&pcode=BGJ
+
* BALABAN, DARKO
http://www.adriaticbasket.com/player.php?id=921
* JELOVAC, STEVAN
http://sport-key.com/igraci_karton.php?id=1
uvrsten na spisak kandidata za juniorsku reprezentaciju za balkanski sampionat u grckoj 2006.
───────
p.s. da najavim i veliku ofanzivu 2009. targets:
DEJAN MUSLI
&
RASA NESTEROVIC
ali, otom potom…:-)
/\\//\\//\\//\\//\\//\
SRECAN NAM PRELAZNI ROK!:-)
POZDRAV SVIMA, DOGODINE U PRIZRENU!

realno *W

pre 15 godina

** Eto dođe kraj i ove divne sezone... Šta je tu je možemo polako da svodimo utiske o upravo završenoj i pričamo o pojačanjima za sledeću sezonu... A sezonu tračeva o pojačanjima otvorio je ko bi drugi nego - Peja...

Ja bih samo hteo da pozdravim sve grobare koji su učestvovali ove godine na ovom forumu: Voja tha fan... Tanasije ex Grobelar... i naravno Džej... to jest Peja... i svi ostali...
A ne bi nama ovo bilo toliko zanimljivo da nema @lažnog sjaja @ el maga ... i ostalih legendi...
Šteta samo što nema @ Nikole iz Zemuna, čovek je znao jako lepo da izanalizira utakmicu...

Bojan

pre 15 godina

Kako ovo lepo izgleda:'Igracima kojima istice ugovor je Partizan prva opcija...' Nadam se da ce Kecman ostati, on je stvarno motorna snaga ovog tima, naravno uz buduceg kapitena Novicu, koji me je svojom izjavom, tj. nacinom na koji je izjavio:'JA OSTAJEM', odusevio, kao i mnogo puta ove sezone. Novicin zar i zelja za pobedom, kao i ljubav prema klubu koju iskazuje svakim svojim potezom su nesto sto treba cuvati i teziti da u svakom trenutku imamo dvanaest Novica u ekipi, a ove sezone smo tome bili blizi nego ikada.
Pozdrav celom rukovodstvu, strucnom stabu, svim igracima i naravno najvernijoj navijackoj grupi na svetu...

PFC

pre 15 godina

al sta bez Pekovica, vecina se moze nadomestiti ali Pekman bogami tesko
za domaca takmicenja mozemo naci centra, Euroliga je problem
setimo se samo odlicnog Milojevica koji je kod nas harao ali u evropi slabo
to nas opet ceka
nadam se da nisam u pravu
pozz. za sve Grobare

hibiskus

pre 15 godina

Nek se uprava potrudi malo i eto ga Jasikevicijus u partizanu. Ima 32 god i ne igra u Pao-u i hoce da menja klub, znaci cena mu pada a partizan igra EL plus jadranska je 3 po kvalitetu u evropi.

shemale

pre 15 godina

Partizan Igokea grabbed seventh championship title in the row finishing this season with 3 trophies. Black-and-white team was better than Hemofarm STADA in fourth game beating them in Vrsac 67-45. Clutch player of the game for Partizan Igokea was Dusan Kecman (197-G/F-77, agency: Beo Basket), who played the best season in his career so far. Partizan made crucial lead resolving the question about the winner in the first half. During these 20 minutes Kecman was perfect from the field.

i ovo je sa sajta euroleague, a ko ko ne primecuje nista cudno, taj je lud.. kecman odlazi sigurno, jer ovaj text je delo raznjatovica, pa tako da se cak navodi i agencija kojoj treba da se obrate zainteresovani za dusana.. pa gde to bre ima..

Shacky

pre 15 godina

sa sajta eurobasket.com

Partizan are looking a Israeli Starlet- Omri Casspi (204-F/G-88, agency: Interperformances) who played last year with Maccabi Tel-Aviv.according to reports in Serbia.
Partizan Manager confirmed the interst in Casspi saying that the Israeli forward will be welcomed in Belgrade if he is intrested.
Casspi removed his name from the 2008 Draft after he understood that a first round pick is unlikely.but he plans to try and dradted next season.but with Maccabi unable to ensure the player a starting lineup role.the player considering his options.
Casspi is a prudoct of Maccabi Tel-Aviv junior teams and avreged last year 4.5ppg, 2.1rpg; in the Euroleague and 11.2ppg, 4.0rpg, 1.5apg in the Israeli league.

Mare

pre 15 godina

Pejo..uh kakva analiza...uglavnom se slazem sa svime sto pises ovde na forumu, ali mislim da si ga ovaj put preterao - po mom misljenju skoro nijedan bivsi igrac (realno) ne moze da se vrati-svuda ima nekih " prepreka" koje su uglavnom finansijske prirode..mozda jedino Mirsad Jahovic(ali opet to je vise moja zelja,neko nadanje,nego realnost)

FoRzA_PxFxCx

pre 15 godina

“Dolazak u Partizan mi je najbolji potez u karijeri. Hvala svima što su me istrpeli i što imam utisak da sam godinama u klubu. Lutao sam po Evropi i Americi, drago mi je da sam se ovde zaustavio. Presrećan sam i voleo bih da sa ovim momcima nastavim do poslednje kapi krvi,” rekao je Slavko Vraneš.

Slavko Slavko Vranes Vranes!!!

Kralj, faca, legenda!!!

Neverovatno je napredovao, ne moze da bude prvi centar ali kao drugi moze totalno da poremeti napad protivnika, fali mu mali koncentracije i sigurnosti u napadu.

Ne brinem za crno-beli TIM, smislice Dule vec nesto, sve se radi planski, vidite da nas Veseli vec trenira i sprema se da upadne u ,,Ludu druzinu''!!!

Nikola

pre 15 godina

Kao prvo zeleo bih da cestitam Partizanu na apsolutnoj dominaciji i nadam se, u stvari siguran sam da ce Dule napraviti jos jaci tim sledece sezone, kao drugo hteo bih da pitam, da li neko zna gde je trenutno Blake Stepp? On je po meni bio jedini stranac u Partizanu sa tako dobrim sutem za tri poena, ako je Partizan mogao jednom da ga angazuje siguran sam da moze opet, poslednju informaciju koju sam cuo za njega je da je napustio TAU. Jos se prica da je Olimpija zinteresovana za House Fred-a, a Cibona za Cummingsa bilo bi steta da propustimo priliku da ugrabimo jednog od ova tri proverena igraca, to je moje misljenje, mada verujem da ce dule napraviti pravi izbor! Molio bih za odgovor gdse trenutno nalazi Blake Stepp!? Hvala!!!!

DUSAN KECMAN#7

pre 15 godina

Prvo sacuvati doktora Kecmana a onda se okrenuti nekim nasim bivsim igracima (house(propade u spaniji),step(gde nestade),kamings(nije se proslavio u makabiju)i nase domace igrace) ako postoje sredstva da se angazuje neko od njih. Naravno legenda Dule 007 zna sta mu je ciniti sa malim budzetom

UZMI DULE OSMU TITULU!!!!

daca_pfc

pre 15 godina

Ako se pogleda situacija u kakvoj klub egzistira onda je Daniloviceva tvrdnja vise nego tacna.Nije on lud zna covek dobro sta prica i odakle duvaju razni vetrovi!Danilovicu kralju poz. iz Sombora!!!

Plikuscht

pre 15 godina

@ peja:

Iako se pojavi tu-i-tamo po koji lik koji te 'oplete' - respect za trud, vreme, energiju i zelju iskazanim postovima. Doduse, ponekad se i ti ... hm, 'zaletis', ali dobro ... ko od nas pa ne u razmisljanjima & zeljama.

Samo mali remark:

JORDAN, JARED

Averages:
11 (games)
8:14 (minutes)
1 (points)
0.8 (assist)
16.7% (3FG)
0.5 (index)

ovo su podaci za CELU 2007/2008 sezonu ... a moras priznati da su, u najmanju ruku - jaaaako 'mrsavi'.

Zasto on?

Bojan

pre 15 godina

@peja
Svaka cast na informisanosti, nadam se da je makar pola stvari koje si izneo na forum tacno.
Zao mi je sto nisam neki multimilijarder kao Abramovic, ne bi zalio para da odaberem sa tvog spiska 3-4 igraca sa kojima bi sledece sezone isli na titulu prvaka Evrope, mada se apsoulutno slazem sa g. Vladom Djurovicem kada je rekao da su ovoj generaciji Partizana bila potrebna samo dva igraca da osvoje Evropu, a ta dva igraca su Pridjoni iz Taukeramike i Nikola Vujcic iz Makabija. Ogromna ljubav prema klubu koji mi je pruzio ove godine toliko radosti i uzivanja mi mozda ne dozvoljava da razmisljam trezveno i razumno kao ti,ali moram imati puno poverenje u svakog igraca koji ce igrati u Partizanu sledece sezone, jer kao sto je Novica Velickovic jednom rekao:'sve jedan igrac u Partizanu mora svojim radom, zalaganjem i ponasanjem da opravda ne svaki minut, vec svaki sekund proveden na parketu u crno-belom dresu...'

pfc...

pre 15 godina

# O kojoj najboljoj sezoni ti prichash.......au jadna li nam je kosharka ako je ovo najbolja sezona za tebe......ali mislim da je proshla bila bolja kad si morao da ulazish u svlachionice i bijesh sudije...sramota bre.....
(Zivim za sever, 20. jun 2008 12:04)

Vi gani nemate pravo glasa... Kad osvojite tripl krunu javi se onda, i onda nesto pisi a ovako poklopi se usima!!!!

conoplja_pfc

pre 15 godina

licno mislim da mozemo naci zamene ali da li ce biti dostojne to cemo videti.Velika je steta da svake godine prodajemo najbolje igrace da bismo opstali.Sta bi bilo da ova ekipa ostane jos godinu ili dve bilo bi ludilo u pioniru mada ne sumnjam da ce biti i ove opsti haos.SAMO NAPRED PARTIZAN pozdrav iz CONOPLJE

marko

pre 15 godina

Partizan Intersted in Israeli Starlet -Casspi

Omri Caspi



by Zoran Klansic - Jun 19, 2008
Partizan are looking a Israeli Starlet- Omri Casspi (204-F/G-88, agency: Interperformances) who played last year with Maccabi Tel-Aviv.according to reports in Serbia. Partizan Manager confirmed the interst in Casspi saying that the Israeli forward will be welcomed in Belgrade if he is intrested. Casspi removed his name from the 2008 Draft after he understood that a first round pick is unlikely.but he plans to try and dradted next season.
NASAO SAM NA BEOBASKETU

KKP

pre 15 godina

Na sajtu Evrolige, koja se bavi transferima za novu sezonu, Omri Kaspi iz Makabija je vec upisan u rublici dolasci!!! Kaspi ima 20 godina, visok je 205, igra krilo. Izgleda da se Partizan ozbiljno intersuje za njega i da ce doci u KKP!
Finale sa CSKA je poceo u prvoj petorci i dao 9 poena!!! Sigurno napusta Tel Aviv, a verovatno ce i na NBA draft. Dobicemo sigurno veliko pojacanje ako dodje...

Tanasije

pre 15 godina

Ako u julu bude odluceno da dobijemo 3-godisnji ugovor sa EL to ce znaciti 4 (1+3) godine igranja u elitnom takmicenju. U tom slucaju bilo bi nelogicno, cak glupo, da se klub vec u prvoj godini (od 4) pojacava 30-godisnjacima. Dule i Sale, siguran sam, sanjaju da napadnu f4 EL i, zasto ne, titulu! Cista logika namece opredeljenje da se u prve 3 godine forsiraju i kale mladi igraci, a da se tek u "izlaznoj", 4-toj godini evrolige, tim pojaca nekim proverenim i iskusnim 30-godisnjakom na poziciji koja je problematicna ili nepokrivena...i tad bi Partizan mogao da napadne sam vrh! Jer, mi smo ipak EVROPSKI SAMPIONI i povratak na tron mora da bude nas osnovni cilj. Dakle, ovog leta ne ocekujem dolazak "veterana", ali od sveg srca zelim ostanak Kecmana i Pere Bozica. RESPECT za Pejinu analizu! PoZz:)

Gagi

pre 15 godina

Mislim da Nikolic iz Mege, naravno uz puno rada ne bi bio lose resenje na poziciji 5. Radio je i sa Kesarom tako da bi se brzo privikao na Duletov trening...

Tanasije

pre 15 godina

@realno *W

"Lazni sjaj" je nas verni drug...ja sam ga prihvatio kao brata...momak jednostavno nema nikakvu komunikaciju sa "svojima", a druzeljubiv je...na kraju krajeva, ko ce ga znati... "covek je coveku najveca tajna" kaze izreka.

Pozz tebi, svim Grobarima, i naravno, Sjaju:)

peja

pre 15 godina

@ plikuscht

napisah vec
-> nije se (jos uvek) prilagodio evropskom stilu kosarke

a ako mi ne verujes na rec, evo nesto i pride:
http://www.nba.com/draft2007/profiles/JaredJordan.html

nije prvi put da ga pominjem. da potsetim...
... potrudio sam se da do vujosevica stigne vest (ako vec nije) da je ovaj momak slobodan…
[link]
110% tvdim da je u ovom trenutku NAJBOLJI PLEJMEJKER VAN NBA!
(peja, 27. oktobar 2007 23:03)
i dalje mislim tako...

p.s. uvek mi je drago da vidim postove forumskih veterana. nadam se i skorom povratku likova poput “nikole iz zemuna" ili “brkajlije". e, to su bila vremena...:-)

POZDRAV!

Zaljubljeni Sekspir

pre 15 godina

@ Peja

sve cestitke za trud... jako dobra analiza, e sad videcemo koliko su ti proverene informacije... pozdrav...

KKP

pre 15 godina

Negde po sajtovima sam nasao da Kecman ide u Panionios, a trazi ga i PAO, pa ce mu Omri Casspi iz Makabija biti zamena. Zano sam odmah da Kecman odlazi, cim se Partizan interesuje za mladu Izraelsku zvezdu...

cengi pfc conoplja

pre 15 godina

ovom prilikom zelim da kazem da mogu samo da budem ponosan sto sam GROBAR i hvala MIRKU SLOVENCU sto me je kao klinca naucio da SE PARTIZAN VOLI kad sam imao nekih 7 god.Tek sad vidim kakav bi mi zivot bio prazan i bezidejan bez VOLJENOG NAM PARTIZANA. pozdrav iz CRNO BELE CONOPLJE.

Zorz Vea

pre 15 godina

Ovaj tim KK Partizana podseca na sve lepo sto nam je kosarka donela u svojoj istoriji i zato ih treba pozlatiti i pokusati zadrzati sto vise njih iz ove generacije.

Zivela Srbija i njena predivna kosarka na celu sa KK Partizanom

trna

pre 15 godina

(peja, 20. jun 2008 12:07)

Zaboravio si malog Gordica iz Buducnosti ,po nekim informacijama vrlo je blizu Partizana, na Duletovo insistiranje naravno...

NYGiants

pre 15 godina

Posto sasvim solidno poznajem situaciju u klubu, mogu samo da potvrdim da je Kecmanu ponudjen izuzetno visok ugovor od strane Panioniosa, koji Partizan sigurno ne moze da isprati. Za Casspija ne verujem, preveliki je to zalogaj za nas, podseticu samo na 'slucaj Kirilenko' od pre 5-6 godina.
Ko je slusao Duletove izjave u poslednje vreme, mogao je jasno da shvati da ce Partizan prvo traziti domace igrace (ukljucujuci one iz podmlatka i Igokee), pa tek onda dodati stranca.
Kod postojecih 'pratecih' igraca ne ocekujem velike promene, osim sto mislim da ce Djurkovica pustiti, a Vranes i Borovnjak dobiti nesto znacajniju ulogu.
Jasno je da nisam rekao nikakvu novost, ne bih zeleo da se razmecem neproverenim informacijama (Gordic ili Katnic, Sinovec, Lucic, Nikolic). Najrealnije mi zvuci opcija da se doda neki od iskusnih igraca iz naseg sestrinskog kluba iz Srpske, pa vi razmisljajte ko bi to mogao biti.

Zana '91-Vršac

pre 15 godina

Mislim da bi utakmmice Hemofarma i Parizana trebale da se nazivaju "večiti derbi" pošto Crvena Zvezda, ne samo da nije ni z od one Zvezde koja je bila nego nije ni KK...;)))PoZz iz Vršca!

voja, fan of the greatest basketball club in the world... ever!

pre 15 godina

@realno *W, 20. jun 2008 12:57)

Поздрав и за тебе, као и за остале које си поменуо, јер њихове коментаре је било вредно читати. Има ту, сигурно, још пар људи, чије коментаре је било уживање прочитати, али не могу их се сад сетити. У сваком случају, ове сезоне имали смо много разлога за славље и да поделимо срећу због великих успеха на овим странама.

А рекао бих око овог малог Каспија из Макабија, видим да се провлачи прича о њему, да бих ја лично био врло срећан када би дошао али и шокиран у исто време, јер не видим зашто би га се Макаби одрекао, а на крају, зашто би он из Макабија дошао овде, нелогично ми је.

у сваком случају, нисам сумњао ни прошле године у ово време у Вујошевића и КК Партизан, тако да сам и сада спокојан и не видим разлог да бринем какав ће нам бити тим, ко ће у њему бити, остаје ли Кецман итд. Лично, мислим да би (а што сам и прошле године рекао кад је Кецман продужио уговор) највеће појачање ове године било задржавање Кецмана и наредне сезоне. Али, жеље и реалне могућности су врло ретко у истом "колосеку".

И неизбежна за крај: " О Партизане ти добро знаш..."

GrobariKraljevo

pre 15 godina

Mislim da bi utakmmice Hemofarma i Parizana trebale da se nazivaju "večiti derbi" pošto Crvena Zvezda, ne samo da nije ni z od one Zvezde koja je bila nego nije ni KK...;)))PoZz iz Vršca!
(Zana '91-Vršac, 21. jun 2008 13:43)

to pocela da zavlacis c******a kao Dule Vujosevic,takvu te volim,a i dobar ti je predlog