Utorak, 27.05.2008.

10:20

Koroman: Ostajem, uz izmene ugovora

Izvor: B92

Koroman: Ostajem, uz izmene ugovora IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

82 Komentari

Sortiraj po:

CRNO-BELI SVET

pre 15 godina

Nije valjda da ce sad i ovaj da zavodi red.Sad kad se vrati gurovic za plej-of mogu da naprave neku koaliciju npr.NEVASPITANIH NEANDERTALACA!

nele_zr

pre 15 godina

Vidim da puno ljudi pise ovo, pa pitam:

Sta znaci za jednog fudbalera da je najveca SRBENDA ? ? ?

Jel su igraci ostalih zemalja "zakinuti" za fudbalsko znanje jer nisu SRBENDE ???

Mislim...da neverujes koliko smo glup narod..

KAKVE TO VEZE IMA ???

Pa sve da je Buda, ako nema pojma, los je igrac...

Srbi, shvatite vec jednom !!!

Janko

pre 15 godina

Grobari koji ovde ocrnjuju Koromana neka se samo sete prve utakmice Zvezde i Partizana kad vas je sam Koroman pobedio iako su ga igraci Partizana tukli jurili udarali sa ledja i provocirali.Onda posto je vec dao dva gola umesao se sudija da spreci Koromanov het-trik i dao mu crveni karton i to ne zbog faulova nego zbog toga sto je pitao sudiju zasto dozvoljava da ga grobari tuku?Secamo se Rukavine i njegovog starta sa ledja na Koromana kad je bio 1 na 1 sa golmanom na koji je sudija zazmureo.I Sikimica kad je rukom sprecio Koromana da da gol sto opet sudija "nije video".....

Ko hoce neka pogleda snimak Koroman i Zvezda su vas razbili na toj utakmici kao i na ostalim ove sezone.

Dejan London

pre 15 godina

Kada pogledam sva ova olajavanja (sto je inace deo naseg folklora) pomislim na trenutak da kao nacija nismo zasluzili nista bolje no sto imamo.

Masa

pre 15 godina

Svaka cast Koromanu. Vidim da ce mu se pridruziti napadac Branimir Subasic. Taj decko je kao klinac harao u Zelezniku. Posle je napravio karijeru u ruskim zemljama...

deni

pre 15 godina

Koroman ima brzinu i povremeno napravi neki dobar dribling, ali ko god se malo razume u fudbal i odgledao je neku tekmu Koromana sa tribina zna da on ima katastrofalno lose kretanje i uopste ne igra za tim vec previse solira zato i nije napravio neku ozbiljnu karijeru.

krajisnik5

pre 15 godina

koromane ostani,a za komsije podatak:kasnite u proseku 26 godina. Pazi ovo 20.titula 1995., 10. kup osvojen 1982 godine, a treca dupla kruna pre 40 godina davne 1968 godine. Ukupno 79 godina,mislim sta reci. P.S. KES se ne broji!

Zlatko

pre 15 godina

Da je neki igrač - i nije.
Da je težak primitivac - e to vala jeste! Došao da se pravi pametan kao neka ‚‚igračina‚‚... ma ajde molim te idi iz Zvezde

Milos delija

pre 15 godina

Koroman je bio najbolji strani igrač u ruskom prvenstvu. Najbolji je igrač našeg prvenstva ubedljivo i najveća je srbenda. Drži se Koromane delije se uz tebe pa da nam zdravlje Bože ostaneš na Marakani u najvećem klubu u istočnoj Evropi.

Q7

pre 15 godina

@ delia glingon

Prvo pise se Delija a ne delia!!!

Sve je to lepo ali u ovoj nasoj drzavi ne postoje bogati i posteni, nego ko je bogat taj je lopov. Tvoj predlog otpada!!!

Koki ostani jer si najbolji igrac u ligi!!! Jesi drcan ali nepadas kao ona devojcica sto ode u Firencu!!!

Vlada

pre 15 godina

U Zvezdi ima samo 4 igraca, kojima je zagarantovano mesto u timu i koje na svaki nacin treba zadrzati sledee godine: Milovanovic, Koroman, Kastiljo i Burzanovic. Usput, Betolingara i Ninkova probati u pripremnom periodu za sledecu sezonu (u jacem timu sa pojacanjima naravno) da se konacno vidi da li mogu da igraju u Zvezdi ili ne... Svi ostali su zamenjivi i treba im dati odresene ruke. Golman, levi bek, dva stopera, dva igraca sredine terena, dva spica. Sve nam to treba...

Matorac

pre 15 godina

U potpunosti razumem ove tzv navijace kluba osvajaca duple krune (neki od njih se cak lazno predstavljaju kao nasi). Naravno da ga mrze i da bi voleli da mu vide ledja jer ih na svakom derbiju razmontira ko dete zvecku. Isti slucaj kao onomad sa Gurovicem - pa gde da ga vole kad im je trpao na svakoj utakmici po 30 poena.
I naravno da je po njima u redu sve ono sto su mu tada skandirali a sto je vrhunac necivilizacijskog ponasanja (pominjati nekome cerkicu od 4 godine u onakvom kontekstu - fuj).
Vratimo se na Ognjena. Daleko najbolji zvezdin igrac uz Kastilja i Burzanovica. Drcan, bezobrazan i pravi fajter. I sto je najvaznije zvezdas. Za one dusebriznike - ne, igrace za cokoladne bombone i sokice. Znaci voli Zvezdu pa ce da igra za dzabe. Da, kako da ne.
Sto se tice laktanja i udaranja protivnickih igraca u lice mislim da je opet na delu zamena teza. Setite se samo derbija na JNA. Uzgred, kad vec pomenuh taj derbi, Nenad Djordjevic je kao primer igraca koji se civilizovano ponasa. Ili Lola Smiljanic sa svojim izjavama pa posle kao nagradu dobije kapitensku traku. Ali oni su vasi i zato su dobri, sto je razumljivo.
Ali vazno je da Koroman ne sme da daje izjave jer za razliku od mnogih ima "onu stvar" da kaze i ukaze na mnoge stvari u fudbalu i oko njega. A to neke usi ne vole da cuju.
Zato, vi sa druge strane i ovi "nasi" koji Zvezdu prate samo na TV-u, pustite Ogija na miru. Ako mu daju dobru kintu - ostaje na vasu veliku zalost a nasu radost i obrnuto - ako ode.
Eto, citao sam komentare o Juci i ne videh da ga je neko od zvezdinih omalovazavao ili vredjao. Decko je dobar i kvalitetan igrac i zelim mu puno srece u daljoj karijeri.
Na kraju, pozdrav za sve Delije, a Partizanovcima cestitam osvajanje titule.

Delija Srbin

pre 15 godina

pfc4ever osvojili ste duplu krunu posle 300 godina i odmah letis u nebo a , ne valja to tako, nacice vam se opet neka tikva u kval za kup uefa, posto ce neko da vas izsamara u kval za LS...

a vi sto pljujete koromana, kako je igrao protiv bajerna , kako je igrao protiv bosne?

kao sto neko rece vec, reaguje onako i nervira se kad zvezda ne pobedi samo zato sto je ZVEZDASS!!!

VOLE VAS KOMŠIJE

pre 15 godina

@ Zvezda igra prve utakmice UEFA Kupa 14. i 28. Avgusta...
(Vlada, 27. maj 2008 13:56)
---------------------------
A što ne kažeš kako i zašto igra tek tada (od 2. kola kvalifikacija), a ne od 1. kola kako je trebalo shodno rangu i poziciji Srbije?
Evo odgovora:
http://www.partizan.rs/vestidet.php?Jezik=sr&IDV=371
I onda neka neko posle kaže kako vas mi mrzimo! :)

KOMŠIJSKA SARADNJA

pre 15 godina

Trebate bre još da se zahvalite Partizanu. A znate zašto? Zato što ćete startovati tek u 2. kolu kvalifikacija, zahvaljujući duploj kruni Partizana. Da smo pustili Zemun da uzme kup, morali bi vi da igrate i 1. kolo. Eno na sajtu Partizana sve lepo objašnjeno. Čak tekst ima i super naslov: KOMŠIJSKA SARADNJA. He, he, he

Marko Delija

pre 15 godina

Ovaj ciklus nazalost preskacemo,desilo se sta se desilo,a ja jedva cekam da vidim vas.Ajde da ne pretvaramo ovo u nas dijalog :)

Kisho

pre 15 godina

ma dajte ljudi...razmislite...svi oni cekaju kvalifikacije za ligu sampiona da bi im porasla cena i da bi imali vecu paru nego sad na "SUVO" ko ce da ga gleda od stranih skauta kod nas kad je LIGA BEZ BRIGA :) pozdrav . Delija kv

njemac

pre 15 godina

novi ugovor uz uslov da igras vise timski da ne pokusavas da izdriblas 5 igraca no da odigras i sto je jos bitnije da se malo smiris na terenu da malo manje psujes samo takvi su dostojni zvezdi!!!
to ne znaci samo tebi no i vecini zvezdinih igraca !!!!

Peter Tosh

pre 15 godina

@milan
Posle takve karijere u velikim Evropskim timovima,ostavio veliki trag u Chechenskom fudbalu,imao veliku minutazu od 15 min na klupi u Porsmauntu vratio se u klub u kom je ponikao i gde je izbacen kao mlad igrac da se ponovo dokaze.
Па какав је онда ваш тим када му овакав никакав Короман дао 6-7 комада? Од тога на једном дербију чак два. Стварно се треба запитати. А за ове што спомињу пљувања и ударања играча нека се сете Немање Уплаканог Рнића који је толико једна еманципована и културна особа да је то за пример. О Алберту Високом да ни не говоримо. . .

pfc4ever

pre 15 godina

@Marko Delija
Alo,covek!Izgleda da se nismo razumeli.Pusti proslo vreme,da ne kazem,pluskvamperfekat.Ja te pitam protiv koga cete igrati u narednom ciklusu kvalifikacija za LS,sa Koromanom ili bez njega,to ti meni reci a mani se istorije i proslosti.

nesha

pre 15 godina

zasto mu ne ponuditi jos malo para i da covek ostane,jer je ocigledno da je kvalitetniji od svih ostalih,da se ne desi kao sa Molinom,oterali najboljeg igraca! zasto ne bi oterali Raskovica,Bogdanovica,Adamovica i i onog Andjelkovica,kome bi ja da da ceo trening centrira,posto ocigledno da to nikada nije znao da radi,pa da proba da nauci malo....

Marko Delija

pre 15 godina

Mi smo pre dve sezone igrali protiv Milana koji je i osvojio a ove bzv ispali od Glazgova koji je bio finalista kupa UEFA.Sudije u evropi ne birate vi i videcete kako cete proci.A Koroman je napunio i vas i bio najbolji igrac protiv Bajerna,ili je mozda Petah-Tikva veci tim?

Koromane, Guroviću!

pre 15 godina

Ma uopšte ne simulira penale, osim protiv Hajduka kada je glumio padobranca. Smejurija od penala. A inače je ovako vrlo uljudan čovek, udara suparničke igrače bez lopte, pljuje i psuje sudije, svađa se s publikom. Reklo bi se duša od čoveka. Sve radi sa stilom. Dobar za izbegavanje, što pokazuje da ga skoro niko neće.

pfc4ever

pre 15 godina

@Marko Delija
A sa kojim protivnikom vi igrate u kvalifikacijama za LS? Voleo bih da znam,cisto da se opredelim za koga cu da navijam.

stari zvezdas

pre 15 godina

Ja sam ovog tipa gledao na nekoliko (vaznih) utakmica preko TV-a i nikada nista dobro nije uradio. Sebican, a ne zna, mulja loptu, bez neke ideje itd. Svaki put je imao neki potpuno nepotrebni i izfrustrirani start na protivnickom igracu koji je bar zasluzio zuti ako vec nije crveni. Koliko cujem nije nikad cuo za ljudski odnos prema protivniku i da vise ne nabrajam. Koroman, sto dalje od Zvezde to bolje.

darko

pre 15 godina

Tebe slusati je poezija. Kako ti to samo suptilno objasnjavas nama sa brdovitog Balkana kako sunce Nemacke i Koreje moze isto tako lepo da greje kada se subvencionise debljim novcanikom. Da je srece da odes i da povedes svoga kuma, Tutu, Randju i Milijasa koji vec duze vreme igra na infuziji. Pa da zajedno zaigrate u Ligi Sampiona Azije, da uzmete dace bog i trofej pa da nama zavidnima vratite milo za drago. Oterali ste Molinu zato sto je klasa, Barkosu nedate loptu jer ste Srbi, a oni koji vama odgovaraju danas igraju u prvom timu. Zato Zvezda i nije Zvezda nego Zvezdica, mali privatni klub sa Topcideskog brda koji zarad mira u kuci mora da trpi da jedan "menadzer" igra fudbal a da se trener nista ne pita. Ako se bas naljutis pa i odes znaj da si nas necemu naucio i svojim ponasanjem zaduzio. Naucio si nas kako ne treba, i ksko se ne moze. Hvala ti OGI!!

Darko

pre 15 godina

Tebe slusati je poezija. Kako ti to samo suptilno objasnjavas nama sa brdovitog Balkana kako sunce Nemacke i Koreje moze isto tako lepo da greje kada se subvencionise debljim novcanikom. Da je srece da odes i da povedes svoga kuma, Tutu, Randju i Milijasa koji vec duze vreme igra na infuziji. Pa da zajedno zaigrate u Ligi Sampiona Azije, da uzmete dace bog i trofej pa da nama zavidnima vratite milo za drago. Oterali ste Molinu zato sto je klasa, Barkosu nedate loptu jer ste Srbi, a oni koji vama odgovaraju danas igraju u prvom timu. Zato Zvezda i nije Zvezda nego Zvezdica, mali privatni klub sa Topcideskog brda koji zarad mira u kuci mora da trpi da jedan "menadzer" igra fudbal a da se trener nista ne pita. Ako se bas naljutis pa i odes znaj da si nas necemu naucio i svojim ponasanjem zaduzio. Naucio si nas kako ne treba, i ksko se ne moze. Hvala ti OGI!!

delia glingon

pre 15 godina

Podhitno nekog velikog direktora neke kompanie ili nekog politicara na celo CZ odakle se mogu izvuci pare a za trenera DJUROVSKOG i on ce da bude sef strucnog staba/sportski direktor--- zelim reci da Djurovski sastavlja ekipu i pravi kontrakte a ne neki pixi-ikona ili neki bajaga.
Naravno da Bajevic i Sekularac su bili bez uspeha, jer drugi naredjivali koga u igru, dok djurovski je podcenjivan i njegov integritet je ugrozen ali on je ZVEZDAS i on nie iskusan kao Murinjo i Erikson ali ko ima to iskustvo u nasoj ruznoj hilackoj ligi, ali sta je bolji Mancini i Suster od Djurovskog!
GGGGRRRR, djurovskog nazad i dati zvezdu bogatasima a ne privrednicima i lopuzama!

Becejac

pre 15 godina

Otkad je to lose, ako covek kaze sta misli, a ne kao mnogi uvija u oblande?! On se dokazao i kao igrac, a posebno kao covek i patriota! Pitajte navijace Srbije preko Drine. Ognjene svaka cast!

Matija

pre 15 godina

Klasican primitivac !

A sto se tice igre...moze se reci da je nadprosecno brz igrac za standarde nase lige...ali mi nikad nije briljirao protiv jaceg protivnika...

Joca

pre 15 godina

Tacno je Ognjene, ima dosta prljavstine nasem fudbalu. Ali ono sta ne shvatas je da, od igraca, ti si jedna od najvecih!

A za ostale koji ga brane - velika je razlika izmedju 'tesko kontrolise emoije' i pimitvna, neobrazovana spodoba koja nema elementarno kucno vasitane, a da e pricamo sve sta se kasnije u zivotu uci kada se napusti roditeljskakuca.

Drazen

pre 15 godina

Mozete ga voleti ili ne ali jedno je sigurno - Koroman je najbolji igrac zvezde.
Publika dolazi zbog dobrih poteza a jedini Ognjen u ovoj ekipi Zvezde moze da to radi iz utakmice u utakmicu. Ostali odigraju nesto jednu utakmicu a drugu ih nema nigde.
Zato nadam se da ce ga uprava zadrzati.

vladimir

pre 15 godina

Partizanovci bi trebali da se bave Partizanom a Koroman je sa Kastiljom najbolji igrac Zvezde u poslednjih nekoliko godina.Da bi bio dobar igrac moras biti pomalo drzak na terenu a od fudbalera koji su igrali protiv njega cujem da je fer igrac.Imamo par dobrih igraca u ligi a mi polemisemo da li Koroman da ostane.Srpska pamet!

mikika

pre 15 godina

Cesto citam komentare i jos nisam uklavirio koliko procenata se lazno predstavljaju kao navijaci Crvene zvezde. Komentari su im takvi da bi bolje bilo da predju u drugi tabor (ako vec nisu iz tog tabora). Koroman je IGRACINA, LJUDINA, VELIKI ZVEZDAS I SRBENDA. Nije on Kristijano Ronaldo ili Kaka ali je za nase uslove veliki igrac i borac kome svaki neuspeh zvezde tesko pada za razliku od drugih. Zato tako inpulsivno reaguje sto ima emociju i ne znam zasto ga neko osudjuje zbog toga. Da li su nasi politicari, glumci, pevaci nesto kulturniji mozda. Treba ga zadrzati i dovesti tri-cetiri jos bolja igraca od njega da ima s kim da igra a ne da se pati sa Jestrovicem, Milijasom, Tutoricem i ostalima. Nije on sujetan, pa nije nikad trazio ni kapiten da bude iako je najbolji i jedan od najstarijih u ekipi. Pravi zvezdas ostavlja srce na terenu a Koroman je upravo takav, a sto se ovih komentatora nazovi "zvezdasa" tice, bolje nam je da imamo 100.000 pravih nego 3.000.000 ovakvih. Napred ZVEZDO, uz tebe smo i u pobedi i u porazu.

Marko Delija

pre 15 godina

Jao glupavci pa Jos ce vas Koroman daviti,puniti i sve to uz osmeh kao Panta a vi i vas Tosic,Juca i ostali koji su osvojili najregularniju titulu u istoriji se samo nadajte.Neka mi Grobari koji zasita vole fudbal ne zamere ali ovi drugi su stvarno sljam pa se nadam da cete dobiti onako neki prosecan tim u kvalifikacijama,recimo Barsu!!!

kormoran

pre 15 godina

Putuj igumane i ne vracaj se vise molim te....Obruka nam klub sa tvojim pljuvanjem udaranjem igraca, neprihvatanjem poraza i izjavama po novinama i nabijanja nepotrebne tenzije..sram te bilo nevaspitani stvore jedan.

pfc

pre 15 godina

Kad se drzava ukljuci u resavanje problema srpskog fudbala, onda krene sa hapsenjima rukovodstva FK Cvena Zvezda... Onda posle ni to ne valja...

Spasa Malosiste

pre 15 godina

Da si neki igrac uspeo bi za tih nekoliko godina koliko si proveo u inostranstvu da se dokazes. Ne bi te sutnuo Terek, Portsmut i ne bi dosao u Zvezdu da imas kvaliteta. U inostranstvu se ceni kvalitet, kako fudbalski tako i ljudski, kod tebe se prvi naslucuje a drugi uopste nemas.

dragan

pre 15 godina

pa sta ga svi molite da ostane, pa sve sto i malo vredi u srpskom fudbalu za tili cas ode preko grane, a on ce istruliti u zvezdi. a njega ocigledno s ovim ponasanjem i nece niko, mozda ga i potrazi neko ALI sa Severa koreje. mars iz naseg fudbala. ZVEZDAS.

anna

pre 15 godina

Jadna Zvezda kad ovisi o takvom igraču kao što je Koroman. Da bi neko bio veliki igrač mora du bude i veliki čovek, to je valjda svima jasno.

MNOGO ZNAM

pre 15 godina

Ma kakav bre Koroman,za zvezdu je bolje da sto pre ode!Samo unosi nemir unutar ekupe.Ubacuje se covek,kao on neki igrc!Protiv Hajduka udara dva puta Dukica!SRAMOTA!!!Jer to igrac?Krivo mu sto Partizan osvojio duplu krunu.Pa da je on dobar imao bi mesta u Terek Grozni.Ma znaju oni sta je dobro!Pazi kad nije imao mesta u Terek Grozni!!!

Dalibor

pre 15 godina

Pa necuveno. Vec su cuveni poznavaoci fudbala sa ovog foruma poceli...
Svakom ko iole prati i poznaje fudbal sve je jasno, ubedljivo najbolji igrac u nasoj ligi, Srbin, Zvezdas trazi bolji ugovor i sam kaze hoce ostane, sta je tu kome nejasno? Stvarno umete da preterate sa svojim komentarima.
Spasojevicu ti za te pare boljeg neces naci.
Puno prica, drcan... Bar se ne valja po terenu, simulira penale, glumi mega zvezdu koja ce propasti posle prve sezone u nekoj inpostranoj ligi i tome slicno.
Ko razume - svatit ce.

...fcrs...

pre 15 godina

Ostani molim te,kad te misevi vide prekoputa odmah flekaju gace.
Daleko najbolji (jedino Kastiljo moze da mu pripreti), uz par pojacanja (i ako oteramo nekoliko indijanaca) bicemo ozbiljna ekipa.

seljak

pre 15 godina

Neces ti nigde otici kao i Jestrovic. Jedino u ovakvoj zvezdi ste neko i nesto.Gde god da odete bicete promasaj i naravno gde jos moze sudija da se psuje i vredja nego u nasoj lepoj truloj zemljici.

Lazarus

pre 15 godina

Može korekcija, ali da se unese i klauzula po kojoj bi za svako psovanje i pljuvanje sudija/protivničkih igrača, kao za svaku (pre)pametnu izjavu po novinama, dobio zvekete po džepu... Svi bismo onda videli koliko je to jedan, nadasve, lepo vaspitan mlad čovek.

zorz

pre 15 godina

A sto bi odlazio ako mozes ovde dobro da zaradis i da se ponasas kako se ponasas.Sa takvim ponasanjem u inostranstvu ne bi ni na klupi sedeo nego na tribini.Ali znate vi vrlo dobro kakav je kodeks ponasanja u inostranstvu,samo se ovde pravite pametni

BBRS

pre 15 godina

Koromana treba zadrzati po svaku cenu, bolje njemu dati duplo vecu platu nego te pare trositi kao do sada na "pojacanja" iz Juzne Amerike, Japana. Da nije bilo Ognjena u timu prvenstvo bi zavrsili sa 20 bodova manje. Jeste impulsivan, dobija nekad nepotrebno kartone i daje neodmerene izjave ali sa druge strane jedan je od retkih koji ima srce u ekipi i ostaje u Zvezdi a mogao bi da igra u inostranstvu za vise novca.

milan

pre 15 godina

Posle takve karijere u velikim Evropskim timovima,ostavio veliki trag u Chechenskom fudbalu,imao veliku minutazu od 15 min na klupi u Porsmauntu vratio se u klub u kom je ponikao i gde je izbacen kao mlad igrac da se ponovo dokaze!Fudbalski put Ognjena Koromana.

Tonto

pre 15 godina

Nemoj kume, ko boga te molim.
Mozda jesi najbolji, ali si konfliktna osoba, koja samo losu atmosferu moze da stvori. Idi i ne okreci se, a mi cemo se vec nekako snaci.

Republic of Srpska

pre 15 godina

Ogi jeste impulsivan tip, koji teško kontroliše emocije i ne trpi poraze i nepravdu. To istina često naškodi i njemu u Zvezdi, ali je isto tako istina da je on trenutno najbolji Zvezdin fudbaler i da je jesen odigrao sam. treba mu ponudidi još parica, jer je on "proveren", a teško ćemo na tržištu naći tavog fudbalera za te pare. Sa Ogijem i još dva-tri fudbalera sličnog kvaliteta (za koje konačno treba da isprsimo neku ozbiljnu lovu)Zvezda može da prezimi u Evropi. OGI SRBINE, OSTAJ BRVENO-BELI, TOPLICE SRBINE, DAJ KINTU ZA PROVERENU STVAR...

Republic of Srpska

pre 15 godina

Ogi jeste impulsivan tip, koji teško kontroliše emocije i ne trpi poraze i nepravdu. To istina često naškodi i njemu u Zvezdi, ali je isto tako istina da je on trenutno najbolji Zvezdin fudbaler i da je jesen odigrao sam. treba mu ponudidi još parica, jer je on "proveren", a teško ćemo na tržištu naći tavog fudbalera za te pare. Sa Ogijem i još dva-tri fudbalera sličnog kvaliteta (za koje konačno treba da isprsimo neku ozbiljnu lovu)Zvezda može da prezimi u Evropi. OGI SRBINE, OSTAJ BRVENO-BELI, TOPLICE SRBINE, DAJ KINTU ZA PROVERENU STVAR...

Dalibor

pre 15 godina

Pa necuveno. Vec su cuveni poznavaoci fudbala sa ovog foruma poceli...
Svakom ko iole prati i poznaje fudbal sve je jasno, ubedljivo najbolji igrac u nasoj ligi, Srbin, Zvezdas trazi bolji ugovor i sam kaze hoce ostane, sta je tu kome nejasno? Stvarno umete da preterate sa svojim komentarima.
Spasojevicu ti za te pare boljeg neces naci.
Puno prica, drcan... Bar se ne valja po terenu, simulira penale, glumi mega zvezdu koja ce propasti posle prve sezone u nekoj inpostranoj ligi i tome slicno.
Ko razume - svatit ce.

milan

pre 15 godina

Posle takve karijere u velikim Evropskim timovima,ostavio veliki trag u Chechenskom fudbalu,imao veliku minutazu od 15 min na klupi u Porsmauntu vratio se u klub u kom je ponikao i gde je izbacen kao mlad igrac da se ponovo dokaze!Fudbalski put Ognjena Koromana.

seljak

pre 15 godina

Neces ti nigde otici kao i Jestrovic. Jedino u ovakvoj zvezdi ste neko i nesto.Gde god da odete bicete promasaj i naravno gde jos moze sudija da se psuje i vredja nego u nasoj lepoj truloj zemljici.

anna

pre 15 godina

Jadna Zvezda kad ovisi o takvom igraču kao što je Koroman. Da bi neko bio veliki igrač mora du bude i veliki čovek, to je valjda svima jasno.

Lazarus

pre 15 godina

Može korekcija, ali da se unese i klauzula po kojoj bi za svako psovanje i pljuvanje sudija/protivničkih igrača, kao za svaku (pre)pametnu izjavu po novinama, dobio zvekete po džepu... Svi bismo onda videli koliko je to jedan, nadasve, lepo vaspitan mlad čovek.

MNOGO ZNAM

pre 15 godina

Ma kakav bre Koroman,za zvezdu je bolje da sto pre ode!Samo unosi nemir unutar ekupe.Ubacuje se covek,kao on neki igrc!Protiv Hajduka udara dva puta Dukica!SRAMOTA!!!Jer to igrac?Krivo mu sto Partizan osvojio duplu krunu.Pa da je on dobar imao bi mesta u Terek Grozni.Ma znaju oni sta je dobro!Pazi kad nije imao mesta u Terek Grozni!!!

Tonto

pre 15 godina

Nemoj kume, ko boga te molim.
Mozda jesi najbolji, ali si konfliktna osoba, koja samo losu atmosferu moze da stvori. Idi i ne okreci se, a mi cemo se vec nekako snaci.

zorz

pre 15 godina

A sto bi odlazio ako mozes ovde dobro da zaradis i da se ponasas kako se ponasas.Sa takvim ponasanjem u inostranstvu ne bi ni na klupi sedeo nego na tribini.Ali znate vi vrlo dobro kakav je kodeks ponasanja u inostranstvu,samo se ovde pravite pametni

Darko

pre 15 godina

Tebe slusati je poezija. Kako ti to samo suptilno objasnjavas nama sa brdovitog Balkana kako sunce Nemacke i Koreje moze isto tako lepo da greje kada se subvencionise debljim novcanikom. Da je srece da odes i da povedes svoga kuma, Tutu, Randju i Milijasa koji vec duze vreme igra na infuziji. Pa da zajedno zaigrate u Ligi Sampiona Azije, da uzmete dace bog i trofej pa da nama zavidnima vratite milo za drago. Oterali ste Molinu zato sto je klasa, Barkosu nedate loptu jer ste Srbi, a oni koji vama odgovaraju danas igraju u prvom timu. Zato Zvezda i nije Zvezda nego Zvezdica, mali privatni klub sa Topcideskog brda koji zarad mira u kuci mora da trpi da jedan "menadzer" igra fudbal a da se trener nista ne pita. Ako se bas naljutis pa i odes znaj da si nas necemu naucio i svojim ponasanjem zaduzio. Naucio si nas kako ne treba, i ksko se ne moze. Hvala ti OGI!!

BBRS

pre 15 godina

Koromana treba zadrzati po svaku cenu, bolje njemu dati duplo vecu platu nego te pare trositi kao do sada na "pojacanja" iz Juzne Amerike, Japana. Da nije bilo Ognjena u timu prvenstvo bi zavrsili sa 20 bodova manje. Jeste impulsivan, dobija nekad nepotrebno kartone i daje neodmerene izjave ali sa druge strane jedan je od retkih koji ima srce u ekipi i ostaje u Zvezdi a mogao bi da igra u inostranstvu za vise novca.

KOMŠIJSKA SARADNJA

pre 15 godina

Trebate bre još da se zahvalite Partizanu. A znate zašto? Zato što ćete startovati tek u 2. kolu kvalifikacija, zahvaljujući duploj kruni Partizana. Da smo pustili Zemun da uzme kup, morali bi vi da igrate i 1. kolo. Eno na sajtu Partizana sve lepo objašnjeno. Čak tekst ima i super naslov: KOMŠIJSKA SARADNJA. He, he, he

...fcrs...

pre 15 godina

Ostani molim te,kad te misevi vide prekoputa odmah flekaju gace.
Daleko najbolji (jedino Kastiljo moze da mu pripreti), uz par pojacanja (i ako oteramo nekoliko indijanaca) bicemo ozbiljna ekipa.

kormoran

pre 15 godina

Putuj igumane i ne vracaj se vise molim te....Obruka nam klub sa tvojim pljuvanjem udaranjem igraca, neprihvatanjem poraza i izjavama po novinama i nabijanja nepotrebne tenzije..sram te bilo nevaspitani stvore jedan.

pfc

pre 15 godina

Kad se drzava ukljuci u resavanje problema srpskog fudbala, onda krene sa hapsenjima rukovodstva FK Cvena Zvezda... Onda posle ni to ne valja...

Joca

pre 15 godina

Tacno je Ognjene, ima dosta prljavstine nasem fudbalu. Ali ono sta ne shvatas je da, od igraca, ti si jedna od najvecih!

A za ostale koji ga brane - velika je razlika izmedju 'tesko kontrolise emoije' i pimitvna, neobrazovana spodoba koja nema elementarno kucno vasitane, a da e pricamo sve sta se kasnije u zivotu uci kada se napusti roditeljskakuca.

Spasa Malosiste

pre 15 godina

Da si neki igrac uspeo bi za tih nekoliko godina koliko si proveo u inostranstvu da se dokazes. Ne bi te sutnuo Terek, Portsmut i ne bi dosao u Zvezdu da imas kvaliteta. U inostranstvu se ceni kvalitet, kako fudbalski tako i ljudski, kod tebe se prvi naslucuje a drugi uopste nemas.

VOLE VAS KOMŠIJE

pre 15 godina

@ Zvezda igra prve utakmice UEFA Kupa 14. i 28. Avgusta...
(Vlada, 27. maj 2008 13:56)
---------------------------
A što ne kažeš kako i zašto igra tek tada (od 2. kola kvalifikacija), a ne od 1. kola kako je trebalo shodno rangu i poziciji Srbije?
Evo odgovora:
http://www.partizan.rs/vestidet.php?Jezik=sr&IDV=371
I onda neka neko posle kaže kako vas mi mrzimo! :)

Matija

pre 15 godina

Klasican primitivac !

A sto se tice igre...moze se reci da je nadprosecno brz igrac za standarde nase lige...ali mi nikad nije briljirao protiv jaceg protivnika...

mikika

pre 15 godina

Cesto citam komentare i jos nisam uklavirio koliko procenata se lazno predstavljaju kao navijaci Crvene zvezde. Komentari su im takvi da bi bolje bilo da predju u drugi tabor (ako vec nisu iz tog tabora). Koroman je IGRACINA, LJUDINA, VELIKI ZVEZDAS I SRBENDA. Nije on Kristijano Ronaldo ili Kaka ali je za nase uslove veliki igrac i borac kome svaki neuspeh zvezde tesko pada za razliku od drugih. Zato tako inpulsivno reaguje sto ima emociju i ne znam zasto ga neko osudjuje zbog toga. Da li su nasi politicari, glumci, pevaci nesto kulturniji mozda. Treba ga zadrzati i dovesti tri-cetiri jos bolja igraca od njega da ima s kim da igra a ne da se pati sa Jestrovicem, Milijasom, Tutoricem i ostalima. Nije on sujetan, pa nije nikad trazio ni kapiten da bude iako je najbolji i jedan od najstarijih u ekipi. Pravi zvezdas ostavlja srce na terenu a Koroman je upravo takav, a sto se ovih komentatora nazovi "zvezdasa" tice, bolje nam je da imamo 100.000 pravih nego 3.000.000 ovakvih. Napred ZVEZDO, uz tebe smo i u pobedi i u porazu.

pfc4ever

pre 15 godina

@Marko Delija
A sa kojim protivnikom vi igrate u kvalifikacijama za LS? Voleo bih da znam,cisto da se opredelim za koga cu da navijam.

Peter Tosh

pre 15 godina

@milan
Posle takve karijere u velikim Evropskim timovima,ostavio veliki trag u Chechenskom fudbalu,imao veliku minutazu od 15 min na klupi u Porsmauntu vratio se u klub u kom je ponikao i gde je izbacen kao mlad igrac da se ponovo dokaze.
Па какав је онда ваш тим када му овакав никакав Короман дао 6-7 комада? Од тога на једном дербију чак два. Стварно се треба запитати. А за ове што спомињу пљувања и ударања играча нека се сете Немање Уплаканог Рнића који је толико једна еманципована и културна особа да је то за пример. О Алберту Високом да ни не говоримо. . .

dragan

pre 15 godina

pa sta ga svi molite da ostane, pa sve sto i malo vredi u srpskom fudbalu za tili cas ode preko grane, a on ce istruliti u zvezdi. a njega ocigledno s ovim ponasanjem i nece niko, mozda ga i potrazi neko ALI sa Severa koreje. mars iz naseg fudbala. ZVEZDAS.

Koromane, Guroviću!

pre 15 godina

Ma uopšte ne simulira penale, osim protiv Hajduka kada je glumio padobranca. Smejurija od penala. A inače je ovako vrlo uljudan čovek, udara suparničke igrače bez lopte, pljuje i psuje sudije, svađa se s publikom. Reklo bi se duša od čoveka. Sve radi sa stilom. Dobar za izbegavanje, što pokazuje da ga skoro niko neće.

stari zvezdas

pre 15 godina

Ja sam ovog tipa gledao na nekoliko (vaznih) utakmica preko TV-a i nikada nista dobro nije uradio. Sebican, a ne zna, mulja loptu, bez neke ideje itd. Svaki put je imao neki potpuno nepotrebni i izfrustrirani start na protivnickom igracu koji je bar zasluzio zuti ako vec nije crveni. Koliko cujem nije nikad cuo za ljudski odnos prema protivniku i da vise ne nabrajam. Koroman, sto dalje od Zvezde to bolje.

vladimir

pre 15 godina

Partizanovci bi trebali da se bave Partizanom a Koroman je sa Kastiljom najbolji igrac Zvezde u poslednjih nekoliko godina.Da bi bio dobar igrac moras biti pomalo drzak na terenu a od fudbalera koji su igrali protiv njega cujem da je fer igrac.Imamo par dobrih igraca u ligi a mi polemisemo da li Koroman da ostane.Srpska pamet!

Delija Srbin

pre 15 godina

pfc4ever osvojili ste duplu krunu posle 300 godina i odmah letis u nebo a , ne valja to tako, nacice vam se opet neka tikva u kval za kup uefa, posto ce neko da vas izsamara u kval za LS...

a vi sto pljujete koromana, kako je igrao protiv bajerna , kako je igrao protiv bosne?

kao sto neko rece vec, reaguje onako i nervira se kad zvezda ne pobedi samo zato sto je ZVEZDASS!!!

Marko Delija

pre 15 godina

Mi smo pre dve sezone igrali protiv Milana koji je i osvojio a ove bzv ispali od Glazgova koji je bio finalista kupa UEFA.Sudije u evropi ne birate vi i videcete kako cete proci.A Koroman je napunio i vas i bio najbolji igrac protiv Bajerna,ili je mozda Petah-Tikva veci tim?

darko

pre 15 godina

Tebe slusati je poezija. Kako ti to samo suptilno objasnjavas nama sa brdovitog Balkana kako sunce Nemacke i Koreje moze isto tako lepo da greje kada se subvencionise debljim novcanikom. Da je srece da odes i da povedes svoga kuma, Tutu, Randju i Milijasa koji vec duze vreme igra na infuziji. Pa da zajedno zaigrate u Ligi Sampiona Azije, da uzmete dace bog i trofej pa da nama zavidnima vratite milo za drago. Oterali ste Molinu zato sto je klasa, Barkosu nedate loptu jer ste Srbi, a oni koji vama odgovaraju danas igraju u prvom timu. Zato Zvezda i nije Zvezda nego Zvezdica, mali privatni klub sa Topcideskog brda koji zarad mira u kuci mora da trpi da jedan "menadzer" igra fudbal a da se trener nista ne pita. Ako se bas naljutis pa i odes znaj da si nas necemu naucio i svojim ponasanjem zaduzio. Naucio si nas kako ne treba, i ksko se ne moze. Hvala ti OGI!!

Marko Delija

pre 15 godina

Jao glupavci pa Jos ce vas Koroman daviti,puniti i sve to uz osmeh kao Panta a vi i vas Tosic,Juca i ostali koji su osvojili najregularniju titulu u istoriji se samo nadajte.Neka mi Grobari koji zasita vole fudbal ne zamere ali ovi drugi su stvarno sljam pa se nadam da cete dobiti onako neki prosecan tim u kvalifikacijama,recimo Barsu!!!

Becejac

pre 15 godina

Otkad je to lose, ako covek kaze sta misli, a ne kao mnogi uvija u oblande?! On se dokazao i kao igrac, a posebno kao covek i patriota! Pitajte navijace Srbije preko Drine. Ognjene svaka cast!

Drazen

pre 15 godina

Mozete ga voleti ili ne ali jedno je sigurno - Koroman je najbolji igrac zvezde.
Publika dolazi zbog dobrih poteza a jedini Ognjen u ovoj ekipi Zvezde moze da to radi iz utakmice u utakmicu. Ostali odigraju nesto jednu utakmicu a drugu ih nema nigde.
Zato nadam se da ce ga uprava zadrzati.

Milos delija

pre 15 godina

Koroman je bio najbolji strani igrač u ruskom prvenstvu. Najbolji je igrač našeg prvenstva ubedljivo i najveća je srbenda. Drži se Koromane delije se uz tebe pa da nam zdravlje Bože ostaneš na Marakani u najvećem klubu u istočnoj Evropi.

pfc4ever

pre 15 godina

@Marko Delija
Alo,covek!Izgleda da se nismo razumeli.Pusti proslo vreme,da ne kazem,pluskvamperfekat.Ja te pitam protiv koga cete igrati u narednom ciklusu kvalifikacija za LS,sa Koromanom ili bez njega,to ti meni reci a mani se istorije i proslosti.

Janko

pre 15 godina

Grobari koji ovde ocrnjuju Koromana neka se samo sete prve utakmice Zvezde i Partizana kad vas je sam Koroman pobedio iako su ga igraci Partizana tukli jurili udarali sa ledja i provocirali.Onda posto je vec dao dva gola umesao se sudija da spreci Koromanov het-trik i dao mu crveni karton i to ne zbog faulova nego zbog toga sto je pitao sudiju zasto dozvoljava da ga grobari tuku?Secamo se Rukavine i njegovog starta sa ledja na Koromana kad je bio 1 na 1 sa golmanom na koji je sudija zazmureo.I Sikimica kad je rukom sprecio Koromana da da gol sto opet sudija "nije video".....

Ko hoce neka pogleda snimak Koroman i Zvezda su vas razbili na toj utakmici kao i na ostalim ove sezone.

nele_zr

pre 15 godina

Vidim da puno ljudi pise ovo, pa pitam:

Sta znaci za jednog fudbalera da je najveca SRBENDA ? ? ?

Jel su igraci ostalih zemalja "zakinuti" za fudbalsko znanje jer nisu SRBENDE ???

Mislim...da neverujes koliko smo glup narod..

KAKVE TO VEZE IMA ???

Pa sve da je Buda, ako nema pojma, los je igrac...

Srbi, shvatite vec jednom !!!

CRNO-BELI SVET

pre 15 godina

Nije valjda da ce sad i ovaj da zavodi red.Sad kad se vrati gurovic za plej-of mogu da naprave neku koaliciju npr.NEVASPITANIH NEANDERTALACA!

nesha

pre 15 godina

zasto mu ne ponuditi jos malo para i da covek ostane,jer je ocigledno da je kvalitetniji od svih ostalih,da se ne desi kao sa Molinom,oterali najboljeg igraca! zasto ne bi oterali Raskovica,Bogdanovica,Adamovica i i onog Andjelkovica,kome bi ja da da ceo trening centrira,posto ocigledno da to nikada nije znao da radi,pa da proba da nauci malo....

Kisho

pre 15 godina

ma dajte ljudi...razmislite...svi oni cekaju kvalifikacije za ligu sampiona da bi im porasla cena i da bi imali vecu paru nego sad na "SUVO" ko ce da ga gleda od stranih skauta kod nas kad je LIGA BEZ BRIGA :) pozdrav . Delija kv

Matorac

pre 15 godina

U potpunosti razumem ove tzv navijace kluba osvajaca duple krune (neki od njih se cak lazno predstavljaju kao nasi). Naravno da ga mrze i da bi voleli da mu vide ledja jer ih na svakom derbiju razmontira ko dete zvecku. Isti slucaj kao onomad sa Gurovicem - pa gde da ga vole kad im je trpao na svakoj utakmici po 30 poena.
I naravno da je po njima u redu sve ono sto su mu tada skandirali a sto je vrhunac necivilizacijskog ponasanja (pominjati nekome cerkicu od 4 godine u onakvom kontekstu - fuj).
Vratimo se na Ognjena. Daleko najbolji zvezdin igrac uz Kastilja i Burzanovica. Drcan, bezobrazan i pravi fajter. I sto je najvaznije zvezdas. Za one dusebriznike - ne, igrace za cokoladne bombone i sokice. Znaci voli Zvezdu pa ce da igra za dzabe. Da, kako da ne.
Sto se tice laktanja i udaranja protivnickih igraca u lice mislim da je opet na delu zamena teza. Setite se samo derbija na JNA. Uzgred, kad vec pomenuh taj derbi, Nenad Djordjevic je kao primer igraca koji se civilizovano ponasa. Ili Lola Smiljanic sa svojim izjavama pa posle kao nagradu dobije kapitensku traku. Ali oni su vasi i zato su dobri, sto je razumljivo.
Ali vazno je da Koroman ne sme da daje izjave jer za razliku od mnogih ima "onu stvar" da kaze i ukaze na mnoge stvari u fudbalu i oko njega. A to neke usi ne vole da cuju.
Zato, vi sa druge strane i ovi "nasi" koji Zvezdu prate samo na TV-u, pustite Ogija na miru. Ako mu daju dobru kintu - ostaje na vasu veliku zalost a nasu radost i obrnuto - ako ode.
Eto, citao sam komentare o Juci i ne videh da ga je neko od zvezdinih omalovazavao ili vredjao. Decko je dobar i kvalitetan igrac i zelim mu puno srece u daljoj karijeri.
Na kraju, pozdrav za sve Delije, a Partizanovcima cestitam osvajanje titule.

Dejan London

pre 15 godina

Kada pogledam sva ova olajavanja (sto je inace deo naseg folklora) pomislim na trenutak da kao nacija nismo zasluzili nista bolje no sto imamo.

krajisnik5

pre 15 godina

koromane ostani,a za komsije podatak:kasnite u proseku 26 godina. Pazi ovo 20.titula 1995., 10. kup osvojen 1982 godine, a treca dupla kruna pre 40 godina davne 1968 godine. Ukupno 79 godina,mislim sta reci. P.S. KES se ne broji!

delia glingon

pre 15 godina

Podhitno nekog velikog direktora neke kompanie ili nekog politicara na celo CZ odakle se mogu izvuci pare a za trenera DJUROVSKOG i on ce da bude sef strucnog staba/sportski direktor--- zelim reci da Djurovski sastavlja ekipu i pravi kontrakte a ne neki pixi-ikona ili neki bajaga.
Naravno da Bajevic i Sekularac su bili bez uspeha, jer drugi naredjivali koga u igru, dok djurovski je podcenjivan i njegov integritet je ugrozen ali on je ZVEZDAS i on nie iskusan kao Murinjo i Erikson ali ko ima to iskustvo u nasoj ruznoj hilackoj ligi, ali sta je bolji Mancini i Suster od Djurovskog!
GGGGRRRR, djurovskog nazad i dati zvezdu bogatasima a ne privrednicima i lopuzama!

njemac

pre 15 godina

novi ugovor uz uslov da igras vise timski da ne pokusavas da izdriblas 5 igraca no da odigras i sto je jos bitnije da se malo smiris na terenu da malo manje psujes samo takvi su dostojni zvezdi!!!
to ne znaci samo tebi no i vecini zvezdinih igraca !!!!

Marko Delija

pre 15 godina

Ovaj ciklus nazalost preskacemo,desilo se sta se desilo,a ja jedva cekam da vidim vas.Ajde da ne pretvaramo ovo u nas dijalog :)

Q7

pre 15 godina

@ delia glingon

Prvo pise se Delija a ne delia!!!

Sve je to lepo ali u ovoj nasoj drzavi ne postoje bogati i posteni, nego ko je bogat taj je lopov. Tvoj predlog otpada!!!

Koki ostani jer si najbolji igrac u ligi!!! Jesi drcan ali nepadas kao ona devojcica sto ode u Firencu!!!

Vlada

pre 15 godina

U Zvezdi ima samo 4 igraca, kojima je zagarantovano mesto u timu i koje na svaki nacin treba zadrzati sledee godine: Milovanovic, Koroman, Kastiljo i Burzanovic. Usput, Betolingara i Ninkova probati u pripremnom periodu za sledecu sezonu (u jacem timu sa pojacanjima naravno) da se konacno vidi da li mogu da igraju u Zvezdi ili ne... Svi ostali su zamenjivi i treba im dati odresene ruke. Golman, levi bek, dva stopera, dva igraca sredine terena, dva spica. Sve nam to treba...

Zlatko

pre 15 godina

Da je neki igrač - i nije.
Da je težak primitivac - e to vala jeste! Došao da se pravi pametan kao neka ‚‚igračina‚‚... ma ajde molim te idi iz Zvezde

Masa

pre 15 godina

Svaka cast Koromanu. Vidim da ce mu se pridruziti napadac Branimir Subasic. Taj decko je kao klinac harao u Zelezniku. Posle je napravio karijeru u ruskim zemljama...

deni

pre 15 godina

Koroman ima brzinu i povremeno napravi neki dobar dribling, ali ko god se malo razume u fudbal i odgledao je neku tekmu Koromana sa tribina zna da on ima katastrofalno lose kretanje i uopste ne igra za tim vec previse solira zato i nije napravio neku ozbiljnu karijeru.

milan

pre 15 godina

Posle takve karijere u velikim Evropskim timovima,ostavio veliki trag u Chechenskom fudbalu,imao veliku minutazu od 15 min na klupi u Porsmauntu vratio se u klub u kom je ponikao i gde je izbacen kao mlad igrac da se ponovo dokaze!Fudbalski put Ognjena Koromana.

Tonto

pre 15 godina

Nemoj kume, ko boga te molim.
Mozda jesi najbolji, ali si konfliktna osoba, koja samo losu atmosferu moze da stvori. Idi i ne okreci se, a mi cemo se vec nekako snaci.

MNOGO ZNAM

pre 15 godina

Ma kakav bre Koroman,za zvezdu je bolje da sto pre ode!Samo unosi nemir unutar ekupe.Ubacuje se covek,kao on neki igrc!Protiv Hajduka udara dva puta Dukica!SRAMOTA!!!Jer to igrac?Krivo mu sto Partizan osvojio duplu krunu.Pa da je on dobar imao bi mesta u Terek Grozni.Ma znaju oni sta je dobro!Pazi kad nije imao mesta u Terek Grozni!!!

anna

pre 15 godina

Jadna Zvezda kad ovisi o takvom igraču kao što je Koroman. Da bi neko bio veliki igrač mora du bude i veliki čovek, to je valjda svima jasno.

Republic of Srpska

pre 15 godina

Ogi jeste impulsivan tip, koji teško kontroliše emocije i ne trpi poraze i nepravdu. To istina često naškodi i njemu u Zvezdi, ali je isto tako istina da je on trenutno najbolji Zvezdin fudbaler i da je jesen odigrao sam. treba mu ponudidi još parica, jer je on "proveren", a teško ćemo na tržištu naći tavog fudbalera za te pare. Sa Ogijem i još dva-tri fudbalera sličnog kvaliteta (za koje konačno treba da isprsimo neku ozbiljnu lovu)Zvezda može da prezimi u Evropi. OGI SRBINE, OSTAJ BRVENO-BELI, TOPLICE SRBINE, DAJ KINTU ZA PROVERENU STVAR...

seljak

pre 15 godina

Neces ti nigde otici kao i Jestrovic. Jedino u ovakvoj zvezdi ste neko i nesto.Gde god da odete bicete promasaj i naravno gde jos moze sudija da se psuje i vredja nego u nasoj lepoj truloj zemljici.

dragan

pre 15 godina

pa sta ga svi molite da ostane, pa sve sto i malo vredi u srpskom fudbalu za tili cas ode preko grane, a on ce istruliti u zvezdi. a njega ocigledno s ovim ponasanjem i nece niko, mozda ga i potrazi neko ALI sa Severa koreje. mars iz naseg fudbala. ZVEZDAS.

kormoran

pre 15 godina

Putuj igumane i ne vracaj se vise molim te....Obruka nam klub sa tvojim pljuvanjem udaranjem igraca, neprihvatanjem poraza i izjavama po novinama i nabijanja nepotrebne tenzije..sram te bilo nevaspitani stvore jedan.

...fcrs...

pre 15 godina

Ostani molim te,kad te misevi vide prekoputa odmah flekaju gace.
Daleko najbolji (jedino Kastiljo moze da mu pripreti), uz par pojacanja (i ako oteramo nekoliko indijanaca) bicemo ozbiljna ekipa.

Dalibor

pre 15 godina

Pa necuveno. Vec su cuveni poznavaoci fudbala sa ovog foruma poceli...
Svakom ko iole prati i poznaje fudbal sve je jasno, ubedljivo najbolji igrac u nasoj ligi, Srbin, Zvezdas trazi bolji ugovor i sam kaze hoce ostane, sta je tu kome nejasno? Stvarno umete da preterate sa svojim komentarima.
Spasojevicu ti za te pare boljeg neces naci.
Puno prica, drcan... Bar se ne valja po terenu, simulira penale, glumi mega zvezdu koja ce propasti posle prve sezone u nekoj inpostranoj ligi i tome slicno.
Ko razume - svatit ce.

Marko Delija

pre 15 godina

Jao glupavci pa Jos ce vas Koroman daviti,puniti i sve to uz osmeh kao Panta a vi i vas Tosic,Juca i ostali koji su osvojili najregularniju titulu u istoriji se samo nadajte.Neka mi Grobari koji zasita vole fudbal ne zamere ali ovi drugi su stvarno sljam pa se nadam da cete dobiti onako neki prosecan tim u kvalifikacijama,recimo Barsu!!!

pfc

pre 15 godina

Kad se drzava ukljuci u resavanje problema srpskog fudbala, onda krene sa hapsenjima rukovodstva FK Cvena Zvezda... Onda posle ni to ne valja...

Lazarus

pre 15 godina

Može korekcija, ali da se unese i klauzula po kojoj bi za svako psovanje i pljuvanje sudija/protivničkih igrača, kao za svaku (pre)pametnu izjavu po novinama, dobio zvekete po džepu... Svi bismo onda videli koliko je to jedan, nadasve, lepo vaspitan mlad čovek.

mikika

pre 15 godina

Cesto citam komentare i jos nisam uklavirio koliko procenata se lazno predstavljaju kao navijaci Crvene zvezde. Komentari su im takvi da bi bolje bilo da predju u drugi tabor (ako vec nisu iz tog tabora). Koroman je IGRACINA, LJUDINA, VELIKI ZVEZDAS I SRBENDA. Nije on Kristijano Ronaldo ili Kaka ali je za nase uslove veliki igrac i borac kome svaki neuspeh zvezde tesko pada za razliku od drugih. Zato tako inpulsivno reaguje sto ima emociju i ne znam zasto ga neko osudjuje zbog toga. Da li su nasi politicari, glumci, pevaci nesto kulturniji mozda. Treba ga zadrzati i dovesti tri-cetiri jos bolja igraca od njega da ima s kim da igra a ne da se pati sa Jestrovicem, Milijasom, Tutoricem i ostalima. Nije on sujetan, pa nije nikad trazio ni kapiten da bude iako je najbolji i jedan od najstarijih u ekipi. Pravi zvezdas ostavlja srce na terenu a Koroman je upravo takav, a sto se ovih komentatora nazovi "zvezdasa" tice, bolje nam je da imamo 100.000 pravih nego 3.000.000 ovakvih. Napred ZVEZDO, uz tebe smo i u pobedi i u porazu.

pfc4ever

pre 15 godina

@Marko Delija
A sa kojim protivnikom vi igrate u kvalifikacijama za LS? Voleo bih da znam,cisto da se opredelim za koga cu da navijam.

stari zvezdas

pre 15 godina

Ja sam ovog tipa gledao na nekoliko (vaznih) utakmica preko TV-a i nikada nista dobro nije uradio. Sebican, a ne zna, mulja loptu, bez neke ideje itd. Svaki put je imao neki potpuno nepotrebni i izfrustrirani start na protivnickom igracu koji je bar zasluzio zuti ako vec nije crveni. Koliko cujem nije nikad cuo za ljudski odnos prema protivniku i da vise ne nabrajam. Koroman, sto dalje od Zvezde to bolje.

Milos delija

pre 15 godina

Koroman je bio najbolji strani igrač u ruskom prvenstvu. Najbolji je igrač našeg prvenstva ubedljivo i najveća je srbenda. Drži se Koromane delije se uz tebe pa da nam zdravlje Bože ostaneš na Marakani u najvećem klubu u istočnoj Evropi.

Spasa Malosiste

pre 15 godina

Da si neki igrac uspeo bi za tih nekoliko godina koliko si proveo u inostranstvu da se dokazes. Ne bi te sutnuo Terek, Portsmut i ne bi dosao u Zvezdu da imas kvaliteta. U inostranstvu se ceni kvalitet, kako fudbalski tako i ljudski, kod tebe se prvi naslucuje a drugi uopste nemas.

KOMŠIJSKA SARADNJA

pre 15 godina

Trebate bre još da se zahvalite Partizanu. A znate zašto? Zato što ćete startovati tek u 2. kolu kvalifikacija, zahvaljujući duploj kruni Partizana. Da smo pustili Zemun da uzme kup, morali bi vi da igrate i 1. kolo. Eno na sajtu Partizana sve lepo objašnjeno. Čak tekst ima i super naslov: KOMŠIJSKA SARADNJA. He, he, he

BBRS

pre 15 godina

Koromana treba zadrzati po svaku cenu, bolje njemu dati duplo vecu platu nego te pare trositi kao do sada na "pojacanja" iz Juzne Amerike, Japana. Da nije bilo Ognjena u timu prvenstvo bi zavrsili sa 20 bodova manje. Jeste impulsivan, dobija nekad nepotrebno kartone i daje neodmerene izjave ali sa druge strane jedan je od retkih koji ima srce u ekipi i ostaje u Zvezdi a mogao bi da igra u inostranstvu za vise novca.

VOLE VAS KOMŠIJE

pre 15 godina

@ Zvezda igra prve utakmice UEFA Kupa 14. i 28. Avgusta...
(Vlada, 27. maj 2008 13:56)
---------------------------
A što ne kažeš kako i zašto igra tek tada (od 2. kola kvalifikacija), a ne od 1. kola kako je trebalo shodno rangu i poziciji Srbije?
Evo odgovora:
http://www.partizan.rs/vestidet.php?Jezik=sr&IDV=371
I onda neka neko posle kaže kako vas mi mrzimo! :)

nele_zr

pre 15 godina

Vidim da puno ljudi pise ovo, pa pitam:

Sta znaci za jednog fudbalera da je najveca SRBENDA ? ? ?

Jel su igraci ostalih zemalja "zakinuti" za fudbalsko znanje jer nisu SRBENDE ???

Mislim...da neverujes koliko smo glup narod..

KAKVE TO VEZE IMA ???

Pa sve da je Buda, ako nema pojma, los je igrac...

Srbi, shvatite vec jednom !!!

Drazen

pre 15 godina

Mozete ga voleti ili ne ali jedno je sigurno - Koroman je najbolji igrac zvezde.
Publika dolazi zbog dobrih poteza a jedini Ognjen u ovoj ekipi Zvezde moze da to radi iz utakmice u utakmicu. Ostali odigraju nesto jednu utakmicu a drugu ih nema nigde.
Zato nadam se da ce ga uprava zadrzati.

delia glingon

pre 15 godina

Podhitno nekog velikog direktora neke kompanie ili nekog politicara na celo CZ odakle se mogu izvuci pare a za trenera DJUROVSKOG i on ce da bude sef strucnog staba/sportski direktor--- zelim reci da Djurovski sastavlja ekipu i pravi kontrakte a ne neki pixi-ikona ili neki bajaga.
Naravno da Bajevic i Sekularac su bili bez uspeha, jer drugi naredjivali koga u igru, dok djurovski je podcenjivan i njegov integritet je ugrozen ali on je ZVEZDAS i on nie iskusan kao Murinjo i Erikson ali ko ima to iskustvo u nasoj ruznoj hilackoj ligi, ali sta je bolji Mancini i Suster od Djurovskog!
GGGGRRRR, djurovskog nazad i dati zvezdu bogatasima a ne privrednicima i lopuzama!

zorz

pre 15 godina

A sto bi odlazio ako mozes ovde dobro da zaradis i da se ponasas kako se ponasas.Sa takvim ponasanjem u inostranstvu ne bi ni na klupi sedeo nego na tribini.Ali znate vi vrlo dobro kakav je kodeks ponasanja u inostranstvu,samo se ovde pravite pametni

Matija

pre 15 godina

Klasican primitivac !

A sto se tice igre...moze se reci da je nadprosecno brz igrac za standarde nase lige...ali mi nikad nije briljirao protiv jaceg protivnika...

darko

pre 15 godina

Tebe slusati je poezija. Kako ti to samo suptilno objasnjavas nama sa brdovitog Balkana kako sunce Nemacke i Koreje moze isto tako lepo da greje kada se subvencionise debljim novcanikom. Da je srece da odes i da povedes svoga kuma, Tutu, Randju i Milijasa koji vec duze vreme igra na infuziji. Pa da zajedno zaigrate u Ligi Sampiona Azije, da uzmete dace bog i trofej pa da nama zavidnima vratite milo za drago. Oterali ste Molinu zato sto je klasa, Barkosu nedate loptu jer ste Srbi, a oni koji vama odgovaraju danas igraju u prvom timu. Zato Zvezda i nije Zvezda nego Zvezdica, mali privatni klub sa Topcideskog brda koji zarad mira u kuci mora da trpi da jedan "menadzer" igra fudbal a da se trener nista ne pita. Ako se bas naljutis pa i odes znaj da si nas necemu naucio i svojim ponasanjem zaduzio. Naucio si nas kako ne treba, i ksko se ne moze. Hvala ti OGI!!

Becejac

pre 15 godina

Otkad je to lose, ako covek kaze sta misli, a ne kao mnogi uvija u oblande?! On se dokazao i kao igrac, a posebno kao covek i patriota! Pitajte navijace Srbije preko Drine. Ognjene svaka cast!

pfc4ever

pre 15 godina

@Marko Delija
Alo,covek!Izgleda da se nismo razumeli.Pusti proslo vreme,da ne kazem,pluskvamperfekat.Ja te pitam protiv koga cete igrati u narednom ciklusu kvalifikacija za LS,sa Koromanom ili bez njega,to ti meni reci a mani se istorije i proslosti.

Peter Tosh

pre 15 godina

@milan
Posle takve karijere u velikim Evropskim timovima,ostavio veliki trag u Chechenskom fudbalu,imao veliku minutazu od 15 min na klupi u Porsmauntu vratio se u klub u kom je ponikao i gde je izbacen kao mlad igrac da se ponovo dokaze.
Па какав је онда ваш тим када му овакав никакав Короман дао 6-7 комада? Од тога на једном дербију чак два. Стварно се треба запитати. А за ове што спомињу пљувања и ударања играча нека се сете Немање Уплаканог Рнића који је толико једна еманципована и културна особа да је то за пример. О Алберту Високом да ни не говоримо. . .

vladimir

pre 15 godina

Partizanovci bi trebali da se bave Partizanom a Koroman je sa Kastiljom najbolji igrac Zvezde u poslednjih nekoliko godina.Da bi bio dobar igrac moras biti pomalo drzak na terenu a od fudbalera koji su igrali protiv njega cujem da je fer igrac.Imamo par dobrih igraca u ligi a mi polemisemo da li Koroman da ostane.Srpska pamet!

Joca

pre 15 godina

Tacno je Ognjene, ima dosta prljavstine nasem fudbalu. Ali ono sta ne shvatas je da, od igraca, ti si jedna od najvecih!

A za ostale koji ga brane - velika je razlika izmedju 'tesko kontrolise emoije' i pimitvna, neobrazovana spodoba koja nema elementarno kucno vasitane, a da e pricamo sve sta se kasnije u zivotu uci kada se napusti roditeljskakuca.

Darko

pre 15 godina

Tebe slusati je poezija. Kako ti to samo suptilno objasnjavas nama sa brdovitog Balkana kako sunce Nemacke i Koreje moze isto tako lepo da greje kada se subvencionise debljim novcanikom. Da je srece da odes i da povedes svoga kuma, Tutu, Randju i Milijasa koji vec duze vreme igra na infuziji. Pa da zajedno zaigrate u Ligi Sampiona Azije, da uzmete dace bog i trofej pa da nama zavidnima vratite milo za drago. Oterali ste Molinu zato sto je klasa, Barkosu nedate loptu jer ste Srbi, a oni koji vama odgovaraju danas igraju u prvom timu. Zato Zvezda i nije Zvezda nego Zvezdica, mali privatni klub sa Topcideskog brda koji zarad mira u kuci mora da trpi da jedan "menadzer" igra fudbal a da se trener nista ne pita. Ako se bas naljutis pa i odes znaj da si nas necemu naucio i svojim ponasanjem zaduzio. Naucio si nas kako ne treba, i ksko se ne moze. Hvala ti OGI!!

Marko Delija

pre 15 godina

Mi smo pre dve sezone igrali protiv Milana koji je i osvojio a ove bzv ispali od Glazgova koji je bio finalista kupa UEFA.Sudije u evropi ne birate vi i videcete kako cete proci.A Koroman je napunio i vas i bio najbolji igrac protiv Bajerna,ili je mozda Petah-Tikva veci tim?

Matorac

pre 15 godina

U potpunosti razumem ove tzv navijace kluba osvajaca duple krune (neki od njih se cak lazno predstavljaju kao nasi). Naravno da ga mrze i da bi voleli da mu vide ledja jer ih na svakom derbiju razmontira ko dete zvecku. Isti slucaj kao onomad sa Gurovicem - pa gde da ga vole kad im je trpao na svakoj utakmici po 30 poena.
I naravno da je po njima u redu sve ono sto su mu tada skandirali a sto je vrhunac necivilizacijskog ponasanja (pominjati nekome cerkicu od 4 godine u onakvom kontekstu - fuj).
Vratimo se na Ognjena. Daleko najbolji zvezdin igrac uz Kastilja i Burzanovica. Drcan, bezobrazan i pravi fajter. I sto je najvaznije zvezdas. Za one dusebriznike - ne, igrace za cokoladne bombone i sokice. Znaci voli Zvezdu pa ce da igra za dzabe. Da, kako da ne.
Sto se tice laktanja i udaranja protivnickih igraca u lice mislim da je opet na delu zamena teza. Setite se samo derbija na JNA. Uzgred, kad vec pomenuh taj derbi, Nenad Djordjevic je kao primer igraca koji se civilizovano ponasa. Ili Lola Smiljanic sa svojim izjavama pa posle kao nagradu dobije kapitensku traku. Ali oni su vasi i zato su dobri, sto je razumljivo.
Ali vazno je da Koroman ne sme da daje izjave jer za razliku od mnogih ima "onu stvar" da kaze i ukaze na mnoge stvari u fudbalu i oko njega. A to neke usi ne vole da cuju.
Zato, vi sa druge strane i ovi "nasi" koji Zvezdu prate samo na TV-u, pustite Ogija na miru. Ako mu daju dobru kintu - ostaje na vasu veliku zalost a nasu radost i obrnuto - ako ode.
Eto, citao sam komentare o Juci i ne videh da ga je neko od zvezdinih omalovazavao ili vredjao. Decko je dobar i kvalitetan igrac i zelim mu puno srece u daljoj karijeri.
Na kraju, pozdrav za sve Delije, a Partizanovcima cestitam osvajanje titule.

Zlatko

pre 15 godina

Da je neki igrač - i nije.
Da je težak primitivac - e to vala jeste! Došao da se pravi pametan kao neka ‚‚igračina‚‚... ma ajde molim te idi iz Zvezde

nesha

pre 15 godina

zasto mu ne ponuditi jos malo para i da covek ostane,jer je ocigledno da je kvalitetniji od svih ostalih,da se ne desi kao sa Molinom,oterali najboljeg igraca! zasto ne bi oterali Raskovica,Bogdanovica,Adamovica i i onog Andjelkovica,kome bi ja da da ceo trening centrira,posto ocigledno da to nikada nije znao da radi,pa da proba da nauci malo....

Koromane, Guroviću!

pre 15 godina

Ma uopšte ne simulira penale, osim protiv Hajduka kada je glumio padobranca. Smejurija od penala. A inače je ovako vrlo uljudan čovek, udara suparničke igrače bez lopte, pljuje i psuje sudije, svađa se s publikom. Reklo bi se duša od čoveka. Sve radi sa stilom. Dobar za izbegavanje, što pokazuje da ga skoro niko neće.

njemac

pre 15 godina

novi ugovor uz uslov da igras vise timski da ne pokusavas da izdriblas 5 igraca no da odigras i sto je jos bitnije da se malo smiris na terenu da malo manje psujes samo takvi su dostojni zvezdi!!!
to ne znaci samo tebi no i vecini zvezdinih igraca !!!!

Delija Srbin

pre 15 godina

pfc4ever osvojili ste duplu krunu posle 300 godina i odmah letis u nebo a , ne valja to tako, nacice vam se opet neka tikva u kval za kup uefa, posto ce neko da vas izsamara u kval za LS...

a vi sto pljujete koromana, kako je igrao protiv bajerna , kako je igrao protiv bosne?

kao sto neko rece vec, reaguje onako i nervira se kad zvezda ne pobedi samo zato sto je ZVEZDASS!!!

CRNO-BELI SVET

pre 15 godina

Nije valjda da ce sad i ovaj da zavodi red.Sad kad se vrati gurovic za plej-of mogu da naprave neku koaliciju npr.NEVASPITANIH NEANDERTALACA!

Kisho

pre 15 godina

ma dajte ljudi...razmislite...svi oni cekaju kvalifikacije za ligu sampiona da bi im porasla cena i da bi imali vecu paru nego sad na "SUVO" ko ce da ga gleda od stranih skauta kod nas kad je LIGA BEZ BRIGA :) pozdrav . Delija kv

Marko Delija

pre 15 godina

Ovaj ciklus nazalost preskacemo,desilo se sta se desilo,a ja jedva cekam da vidim vas.Ajde da ne pretvaramo ovo u nas dijalog :)

Q7

pre 15 godina

@ delia glingon

Prvo pise se Delija a ne delia!!!

Sve je to lepo ali u ovoj nasoj drzavi ne postoje bogati i posteni, nego ko je bogat taj je lopov. Tvoj predlog otpada!!!

Koki ostani jer si najbolji igrac u ligi!!! Jesi drcan ali nepadas kao ona devojcica sto ode u Firencu!!!

Vlada

pre 15 godina

U Zvezdi ima samo 4 igraca, kojima je zagarantovano mesto u timu i koje na svaki nacin treba zadrzati sledee godine: Milovanovic, Koroman, Kastiljo i Burzanovic. Usput, Betolingara i Ninkova probati u pripremnom periodu za sledecu sezonu (u jacem timu sa pojacanjima naravno) da se konacno vidi da li mogu da igraju u Zvezdi ili ne... Svi ostali su zamenjivi i treba im dati odresene ruke. Golman, levi bek, dva stopera, dva igraca sredine terena, dva spica. Sve nam to treba...

Masa

pre 15 godina

Svaka cast Koromanu. Vidim da ce mu se pridruziti napadac Branimir Subasic. Taj decko je kao klinac harao u Zelezniku. Posle je napravio karijeru u ruskim zemljama...

krajisnik5

pre 15 godina

koromane ostani,a za komsije podatak:kasnite u proseku 26 godina. Pazi ovo 20.titula 1995., 10. kup osvojen 1982 godine, a treca dupla kruna pre 40 godina davne 1968 godine. Ukupno 79 godina,mislim sta reci. P.S. KES se ne broji!

deni

pre 15 godina

Koroman ima brzinu i povremeno napravi neki dobar dribling, ali ko god se malo razume u fudbal i odgledao je neku tekmu Koromana sa tribina zna da on ima katastrofalno lose kretanje i uopste ne igra za tim vec previse solira zato i nije napravio neku ozbiljnu karijeru.

Dejan London

pre 15 godina

Kada pogledam sva ova olajavanja (sto je inace deo naseg folklora) pomislim na trenutak da kao nacija nismo zasluzili nista bolje no sto imamo.

Janko

pre 15 godina

Grobari koji ovde ocrnjuju Koromana neka se samo sete prve utakmice Zvezde i Partizana kad vas je sam Koroman pobedio iako su ga igraci Partizana tukli jurili udarali sa ledja i provocirali.Onda posto je vec dao dva gola umesao se sudija da spreci Koromanov het-trik i dao mu crveni karton i to ne zbog faulova nego zbog toga sto je pitao sudiju zasto dozvoljava da ga grobari tuku?Secamo se Rukavine i njegovog starta sa ledja na Koromana kad je bio 1 na 1 sa golmanom na koji je sudija zazmureo.I Sikimica kad je rukom sprecio Koromana da da gol sto opet sudija "nije video".....

Ko hoce neka pogleda snimak Koroman i Zvezda su vas razbili na toj utakmici kao i na ostalim ove sezone.