Ponedeljak, 12.05.2008.

14:46

Spasojević: "Ne odričemo se titule"

Izvor: B92

Spasojeviæ: "Ne odrièemo se titule" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

46 Komentari

Sortiraj po:

Konacno novi teren

pre 15 godina

Dobro su se setili godinu dana pre Univerzijade da treba da razvale pola stadiona.
Vec sam mislio da se nikada nece setiti.

da,da

pre 15 godina

STEFANE kazas MARAKANA je sagradjena 14god posle JNA pa je normalno da je i veca!!!! Smesno!!!!! Pa koliko je stadiona izgradjeno posle marakane,i gle cuda svi su manji!!!! TREBA ZNATI IZGRADITI STADION,i kao u svemu i tu smo za vas NEDOSTIZNI!!!!!!

Pera Detlic

pre 15 godina

@Muzicki_saradnik

Jestrovic je nekada bio solidan igrac i nista vise. Sada je ocajan i prilicno beskoristan, ne ume da sutne loptu kako treba. Golove koje je dao, mogao bih i ja da dam bez ikakvih problema, a o njegovoj kondiciji i kretanju po terenu necu ni da pricam. Samo slep covek moze da tvrdi da je on korisniji u prvoj postavi od Misdongarda koji je pokazao kako se igra za tim, kako se asistira i igra presing na protivnika. Trickovski je dobijao sansu na kasicicu i to na poziciji nekog krila ili poluspica...

Rade Dzevi

pre 15 godina

Eh, dragi prijatelju, neodricem se ni ja MLADOSTI, ali , avaj, godine prolaze. Zato zasuci rukave i pravi novi tim. Napred "Partizan"

P.P.

pre 15 godina

“Uzeti od drzave pare za rekonstrukciju, jer mi nismo dobili na poklon stadion kao neki od JNA“.
Prvo, stadion JNA nije 100% dobijen na poklon. Drugo, vi opet zelite da se ogrebete od drzave. Pola Djerdapa, koji je imao tu nesrecu da se gradi istovremeno kada i vasa “marakana“, prenesen je i ugradjen u, kako vi volite ga cigulisete, hram fudbala. Sramota.
“Super su teze ovog lika delija tokijo:))),Ofk je od zadnjih 546 meceva dobila 2, pa kao ako nije namesteno MORA da dobije Partizan, kao da je OFK Real Madrid a Partizan Bezanija:)))))! Jos nesto moj delija, zasto nisi siguran da OFK moze da dobije Severinu? Mozda zato sto Severina od zadnjih 10 meceva ima deset pobeda protiv OFK! Toliko o postenju CZ i objektivnosti njenih navijaca!“
Bravo!!!!
(KUP SPASICA STE OSVOJILI, A CIKA TOLE CE VAM OSVOJITI I TITULU!!!!,
Koliko lupetanja, da je to sramota. Smarate vi tzv. delije, u prevodu turski konjanici. “Marakana“ hram fudbala, samo kada bi se lagali, a mozda ni tada.

Rade

pre 15 godina

Covek ima pravo da se ne odrice, ali ta jezicka kovanica bi stajala da je Zvezda ispred Partizana, pa se, on, kao navodno, ne zeli da odrekne titule i prepusti je komsijama.Ovako i ja se ne odricem da ponovo imam 20 godina, ali se ne pitam ja, vec rok trajanja, koji ne zavisi od mene vec od tocka vremena koji je vec otisao daleko. Dakle, gospodine Spasojevicu, ocigledno je da ste vi zalutali u fudbal, a pogotovo u klub kakav je Zvezda i kakav bi trebalo da bude...

Stefan, Srbija

pre 15 godina

@nino

Kad se uzme u obzir da je vasa Rupa, izgradjena 14 godina posle naseg HRAMA FUDBALA, bilo bi nelogicno da ne bude veci i modernije arhitekture...

Ali posto slabo kontas, kolega Grobar je mislio na teren, ne na stadion, na T E R E N.
Koji ne samo sto je po dimenzijama manji od naseg nego je prava oranica u poredjenu sa terenom na JNA.
Nasoj travi nije ravan ni persijski tepih, dok vas moze da konkurise za njivu godine....

PxFxCx

pre 15 godina

@(code47, 13. maj 2008 10:39):
Kako gde je - pa boss je Gasproma za Srbiju!
A gde je vaš bivši predsednik? CZ...čudna igra simbola, skraćenica, ima više značenja...pogodi šta je tačno!

Boki

pre 15 godina

pa barem naš klub nema prefiks Jugoslovensko sportsko društvo, i nije nam vojska JNA zidala stadion. Ipak ste vi samo komšije evropskih i svetskih klupskih šampiona. Ipak i to je nešto!

code47

pre 15 godina

BRAVO ZA STADION!!!Napokon i to d se desi :D...A sto se "ovih" sa komplexima javljajumsamo bi da ih posettim da njima Zecevic stadion pravi vec 10 godina...hehehehehe...Samo se pitam gde je sada Zecevic!!?

PxFxCx

pre 15 godina

Ko te pita da li se titule odričeš ili ne, nju osvojiti NEĆETE, uprkos svim "prljavštinama" kojima se služite ove sezone a pogotovo u poslednjih mesec-dva. Ima Boga.

PFC

pre 15 godina

Naravno da se neće igrati na JNA, tu je planiran parking-prostor. Niste valjda zaboravili?

Nisi valjda ZABORAVIO sta je marakana???Nemoj molimte da kradete nase fazone,kao sto nam kradete pesme...

Vladoooo!

pre 15 godina

ma ja samo trazim da jankovic ostane na klupi ima samo 37 god u super je talentovan trener za razliku od jokanovica.sedi na klupi 3 dana debituje protiv smedereva 5-2.derbi 4-1 nema ekipe kojoj ne da po 4 gola a da mu je dati jos bolji tim mozda evo je i LS ali nije on kriv sto je koroman sebican sto je jetrovic trapav sto ranjelovica voli da kiksira.ako jankovic ostane to znaci EVROPSKA ZVEZDA
NE DA JE SE SALE
MULINOVA SKOLA!

KUP SPASICA STE OSVOJILI,A CIKA TOLE CE VAM OSVOJITI I TITULU!!!!

pre 15 godina

Mozda i sprememo MARAKANU za jos neki koncert,ali nismo mi krivi sto u srbiji postoji SAMO JEDAN stadion koji na jednom koncertu mozda da primi 200000 ljudi,nismo mi krivi sto je u SRBIJI samo jedna MARAKANA i sto su ostali stadioni jadni cak i za malo vece pozoriste!!!!! Kaze neko da se ne odrice PAMELE kao ni spasojevic titule,pa i ne treba,vece sanse imas ti da osvojis PAMELU nego da partizan osvoji sve sto je ZVEZDA osvojila do sada!!!!!!! Neki grobar reci,da nisu oni zvezda,kao oni su posteni.....toliko ste posteni da ste osvojili KUP SPASICA,do kojeg ste dosli tako sto ste izmislili novo pravilo ofsajda!!!!! Kazu grobari da prave parking,i vreme vam je bilo BICE TO NAJVECI ZELENI PARKING, BOLJE I TAKO NEGO DA BUDETE VECITA SENKA NASEG NAJTROFEJNIJEG KLUBA,NASE crvene zvezde!!!! Kaze jedan SPASOJEVIC mozda zna ono sto mi ne znamo,pa se i dalje nada.Sportski je nadati se,a spasojevic zna ono sto zna i svako malo dete koje je gledalo polufinale kupa,koje slusa kako birate sudije za utakmice i koje vidi da svaku vasu utakmicu pocinjete tek kada zvezda zavrsi svoju!!!!! Jos jedan komentar koji kaze da mu je zao sto zvezda ima takvog predsednika:i treba da ti je zao sto i mi nemamo nekog TOLETA koji placa sudije i kupuje i kup i prvenstvo,pa da se realno borimo za titulu!!!! Neko rece kako partizan uvek pobedjuje OFK,jeste,ali na nacin na koji samo vi znate,bila je tu pobeda i u 110 minutu,ALI DOBRO TO JE PARTIZAN,NISTA CUDNO!!!Zao mi je onih grobara koji MARAKANU nazivaju rupom,predpostavljamo da im nije lako svakih 8-10 godina izaci ne porazen,kada zakorace na marakanu momci sa jadnog JNA se izgube,pognute glave napustaju nas NAJVECI stadion,od bruke ne znaju ni gde je izlaz pe se dosetili one:iz ove rupe nema izlaza, i tako nazvali srpsku svetinju!!! Sreca njihova pa im je SPASIC u kupu otvorio oci i pokazao izlaz!!!! I jos nesto za smesne grobaree koji imaju komleks marakane,zvezde i svega sto je crveno bele boje pa za JNA kazu HRAM FUDBALA,e njih mi je i najvise zao,pa oni jadni i ne znaju sta znaci hram fudbala,grobari citajte i ucite:HRAM FUDBALA je tamo gde ima najvise titula,kupova,duplih kruna,pa jos kada je taj klub bio EVROPSKI I SVETSKI SAMPION.....sta reci??? Valjda ce te konacno shvatiti i postideti se sto niste znali to,pa ste pisali nesto zbog cega vam se cela srbija smejala!!! Za one koji nemaju cime da misle pa i dalje JNA nazivajo tako imam samo jednu poruku:TO JE NESTO STO NAS NAJVISE I NAJSLADJE NASMEJE,jer mi ne citamo JNA hram fudbala,jer svako normalan zna da je ZVEZDA,MARAKANA HRAM,mi za vas stadin kada ga tako nazovete citamo SLJAM FUDBALA sto vam u poredjenju sa zvezdom i svim njenim titulama i rezultatima VISE PRILICI!!!! E grobari ko je shvatio ,shvatio je,a ko nije nastavice i dalje da zasmejava ljude sirom srbije!!! TOLIKO OD MENE!!!!! Pozdrav sa naseg najveceg,najlepseg stadiona,pozdrav iz naseg najveceg i najtrofejnijeg kluba,jednom recju,pozdrav iz HRAMA FUDBALA!!!!

Vladoooo!

pre 15 godina

DELIJE jel tako da ne damo saleta ako mu ovi lopovi(delta lopovi u cz) iz kluba daju otkaz protestejemo!!!
ej pa on je dobio ovakav tim mora da vodi sta ima i super ih vodi a zamislite posle transvera kad kaze koga hoce i slozi svoje kockice na derbiju nece biti 4-1 nego 10-1

zvezdas_lux

pre 15 godina

grobari pa vi ste smesan narod haha.vi pricate kako smo mi sigurni da necemo kiksnuti pa razmislite glavom malo pa niko neracuna na ovom svetu nesto ako on sam kiksne vi ste pukli nacisto. covek opste ne razmislja o nasem kiksu jer ako do toga nedaj BOZE dodje izgubili smo 100% titulu tako vi pricate samo gluposti.
da se sada i ja okrenem lepsim stvarima:SPASO AKO SVE OVO URADIS KAKO PRICAS DA CES PLATITI 5 MILKE ZA POJACANJA DA NECES VAZNIJE IGRACE PRODATI DA CES NAPRAVITI NASU TV DA CES RENOVIRATI STADION DELIJE BICE TI ZAHVALNE ZAUVEK!!!HVALA UNAPRED SPASO!!!

Delija Zr

pre 15 godina

Vreme je da stave video bim,onda nam vise nece trebati ovaj polupokvareni semafor,a ne bi im nista falilo da pokriju ceo stadion!!!

nemanja87

pre 15 godina

Vi sto pljujete Milijasa ocigledno niste videli mnogo od fudbala u svom zivotu,Lik je pauzirao protiv cuke zbog kartona mi nismo mogli da se sastavimo.

Muzicki_saradnik

pre 15 godina

@ Stefan DELIJA

Pa sta ako cemo jedne kvalifikacije ( verovatno za kup UEFA ) igrati van Marakane ? Ako covek kaze da treba da se rekonstruise teren i stadion, neka se rekonstruiste. I TREBA, BILO JE KRAJNJE VREME !!! Kazes " TREBA SE OTARASITI " Koromana i Milijasa ???!!! Sedi jedan !

@ naka

Decko, pocinjes da ozbiljno smaras ! Ne znam da li ides na Zvezdine utakmice, da li si na SEVERU ? Pitam te to, jer u slucaju da ne znas, na utakmici sa Smederevom u subotu je SEVER skandirao ime Sasi Jankovicu. A ti ovde na svaku vest o ZVEZDI ostavljas komentare u kojima ga pljujes. Nije on " OTERAO " Salasa i Molinu, vec je zajedno sa upravom zakljucio da mu nisu neophodni u drugom delu sezone. I za Salasa su bili i u pravu. Decko, osim par bljesaka nista nije pokazao, NON-STOP JE BIO POVREDJEN, posle smo saznali i da ima neke srafove od operacije ugradjene u nogu...Sto se tice Moline, tu su se prevarili priznajem, ali taj igrac je bio samo bleda senka igraca, kakav je sad u Brazilu. Pruzao je on solidne partije, ali nista bolje od Milijasa, Burze, Koromana...cak je malo podsecao i na nesrecnog Blagoja Georgijeva. Dalje...nije on zagarantovao mesto Raskovicu, kao sto znas, njega vec odavno nema u prvoj postavi, a sto se tice Milijasa i Jestrovica, ne znam sta ti smeta sto su oni u prvoj postavi, znajuci koje igrace na raspolaganju ima Jankovic. Ko da bude u startnoj postavi umesto Milijasa ? Trajkovic ?? Bogdanovic ??? Jestrovic se isto solidno pokazao ovog proleca, postigao neke vazne golove...Ja ne znam, jel mi imamo nekog kvalitetnijeg napadaca od njega ? Samo nemoj da kazes Misdongard i Trickovski, jer oni to igrom, a pogotovo golovima, nisu pokazali ! To da li je titula izgubljena, TO CEMO JOS VIDETI ! Mozda za tebe jeste, ali za prave DELIJE nije do poslednjeg trenutka ! BORIMO SE DO KRAJA !!! Pa nisam valjda trebao da cestitam titulu Topalovicima posle utakmice sa Banatom ?!?

A na vase komentare topalovici, kojih uvek ima naj vise i na naj beznacajnijim vestima O ZVEZDI, imam odgovor od samo 3 reci: KOMPLEKSI SU NEIZLECIVI !!!

Namestili smo i Bari i Tokio!

pre 15 godina

....mada verovatno covek zna nesto sto mi ne znamo... mozemo samo da nagadjamo...
(GROBAR JUG, 12. maj 2008 16:27)

U pravu si. Zna da cika Tole pokusava da namesti svoje sudije za mec sa OFK i odlucan je da ga spreci u tome.
Eto, sad nek' znaju svi!
Sto se pak stadiona tice, nas je bio, jeste i bice misaona imenica za vas. Naravno, sve dok vam Zeka ne napravi nov kao sto je i obecao. Jadnicak odvaja od usta da bi prikupio dovoljno za taj projekat.

avalon

pre 15 godina

Super su teze ovog lika delija tokijo:))),Ofk je od zadnjih 546 meceva dobila 2 a kao ako nije namesteno MORA da dobije Partizan,kao da je OFK real Madrid a Partizan je Bezanija:)))))! Jos nesto moj delija,zasto nisi siguran da oFK moze da dobije Severinu? Mozda zato sto Severina ima od zadnjih 10 meceva deset pobeda protiv OFK! Toliko o postenju CZ i objektivnosti njenih navijaca!

rille

pre 15 godina

dali postoji sansa da se malo urede i tribine posebno istocna a i sever da se malo ispravi?da li ce konacno stici neki moderan semafor i jedan video bim kao na svim stadionima modernim???DAJ BOZZE DA VEC JEDNOM KRENE I TA TELEVIZIJA!O pojacanjima mislim da ne treba trositi reci!NEKA JANKOVIC OSTANE MLAD JE DOBAR I ZNA COVEK POSAO I JAKO BITNO PAMETAN JE!

STOJAN

pre 15 godina

Tako je Spasoja Srbine, takvog te volim, nemoj dozvoliti da sampion Srbije bude jugoslovenski, a franjin fudbalski klub sa titovog stadiona. Od th 4, 5 miliona, odvoji barem jedan za OFK-u i Napredak da nam bratski pomognu. Nadam se da cemo kvalifikacije za Ligu sampiona igrati na stadionu Vojvodine ili u srpskom Sarajevu, nikad na

naka

pre 15 godina

Nemojte MOLIM VAS da se naprave greške kao prošle godine.Dosta para za POJAČANJA,a "TRENERI"-Boško i KOSAN.I tad su navijači govorili imamo formulu a SLEPCI je voze.Sad se pada u istu zamku."Navijači" kao i prošle godine(Boška) pozdravljaju VEEELIKOG ZVEZDAŠA(Jankosana)pa posle od takvih "ZVEZDAŠA"KOsana i Boška ne možemo da se oporavimo godinama.G-din trener je OTERAO MOLINU i SALASA,a zagarantovao mesto JESTROGOLU i RAŠKU;MILIJAŠU...I vi tom LIKU hoćete da date 4-5 miliona budžeta za pojačanja.NEVEROVATNO!!??I Miša Tumbas je veeliki grobar,pa zašto nije njihov trener.STRANCA ZA TRENERA,a ovog uvlakača navijača sa Jestrogolom u Žagubicu.Podsetiću da je MURINJO izgubio titulu sa Banatom(ispada iz lige i sa 10 igrača)Lučanima(isto tako bez 8 standardnih) i nesretnim grobarima kad je čuvao 1-1 celo poluvreme.O "POSTAVCI" protiv Boltona-no coment.

mihajlo

pre 15 godina

Pa ja koliko znam Piksi ne moze da se vrati u zemlju jer ce biti uhapsen, pa ce onda morati da igraju u Japanu pred prepunim stadionom koji ce napuniti oni koji ce gledati evropske sampione!!!
Mislim sampione od pre dvadeset godina ali tamo imaju dugo pamcenje
Ali sada ozbiljno potrosice bezveze velike pare a plus izgubice mnogo od neprodatih karata jer ce najverovatnije igrati u Novom Sadu ni pred priblizno velikom broju gledaoca

GROBAR JUG

pre 15 godina

Posle vi pricate o namestanju utakmica a deset kola pre kraja pricate kako Prtizan mora da kiksne bar jednom a kako je to zvezda naprasno ojacala da ne moze da kiksne ni jednom ? Evo ga sad i ovaj prica kao da je zvezda vec odigra ova tri kola pa sad ceka partizan da odigra, mada verovatno covek zna nesto sto mi ne znamo... mozemo samo da nagadjamo...

Grobar Ni

pre 15 godina

"..... jer očekujemo da Partizan u poslednja tri kola poklekne bar u jednom meču", izjavio je Spasojević na konferenciji za štampu i ostao ziv. Nada se kiksu Partizana, kao da oni ne mogu da kiksnu. Mozda je i upravu. Kupili su oni, kao i ranijih godina, sve svoje meceve do kraju i obezbedili se. Ne strahuju. Sramota.

Delija Tokyo

pre 15 godina

Hvala bogu da treba ulepsati stadion i iskoristiti uneverzijadu. Pokriti Istocnu tribinu, hapraviti novi semafor kakav je na svim svetskim stadionima, pojacati osvetljnje i jos mnogo sto sta. Uzeti od drzave pare za rekonstrukciju jer mi nismo dobili na poklon stadion kao neki od JNA. A sto se tice titule optimista sam sledece nedelje ako vojvodjanski lobi ne namesti sudiju koji ce omoguciti spasavanje Hajduka i promociju Partizana u prvaka. Ako se igra posteno i regularno OFK na Karaburmi pobedjuje i spasava se baraza

Delija_CG

pre 15 godina

"Predsednik Crvene zvezde najavio je i da će u toku decembra ove ili januara sledeće godine, klub odigrati prijateljsku utakmicu protiv japanske ekipe Nagoja, koju predvodi bivši proslavljeni reprezentativac Dragan Stojković".
Daj nemojte se zezati bre,jos ce nam Pixi uzeti ovo malo love sto nam je ostavio kad je pobjegao u Japan.A tek kad bi nam vratio Djurovskog...Ne igrati se sa njima!

GROBARI JUG

pre 15 godina

"Mi ćemo se do poslednjeg sudijskog zvižduka boriti da odbranimo titulu, jer očekujemo da Partizan u poslednja tri kola poklekne bar u jednom meču"

Samo ti ocekuj...

Claudio

pre 15 godina

Nadam se da gospodin Spasojević neće napraviti glupost i da taj drugi stadion gde ćemo igrati kvalifikacije za Evropu neće biti JNA.

Stefan DELIJA

pre 15 godina

Je li moguce da cemo kvalifikacije za LS ili kup UEFA igrati na nekom drugom terenu kao domacini?!?!Sta reci....Ma dobro ionako razvaljujemo u Evropi godinama zasitili smo se vise :(. A sto se tice pojacanja,treba nam novi golman,jedan stoper,dva dobra veznjaka i dva napadaca.Moramo da se rijesimo prvo Jestrovica i Randjelovica,pa onda Tutorica,Baste,Milijasa,Bogdanovica,sebicnog Koromana...Bice tesko uigrati novu ekipu,ali sve se moze jakim kontrolnim utakmicama.

rille

pre 15 godina

sredite tribine,sredite teren,sredite semafor,pokrenite TV,postavite video bim na stadionu,dovedite dobra pojacanja,nedajte filipa djordjevica i neka jankovic ostane za trenera!TO JE ONO STO VAM SAMO TRAZE VASI NAVIJACI!!!

rille

pre 15 godina

sredite tribine,sredite teren,sredite semafor,pokrenite TV,postavite video bim na stadionu,dovedite dobra pojacanja,nedajte filipa djordjevica i neka jankovic ostane za trenera!TO JE ONO STO VAM SAMO TRAZE VASI NAVIJACI!!!

Claudio

pre 15 godina

Nadam se da gospodin Spasojević neće napraviti glupost i da taj drugi stadion gde ćemo igrati kvalifikacije za Evropu neće biti JNA.

Grobar Ni

pre 15 godina

"..... jer očekujemo da Partizan u poslednja tri kola poklekne bar u jednom meču", izjavio je Spasojević na konferenciji za štampu i ostao ziv. Nada se kiksu Partizana, kao da oni ne mogu da kiksnu. Mozda je i upravu. Kupili su oni, kao i ranijih godina, sve svoje meceve do kraju i obezbedili se. Ne strahuju. Sramota.

GROBAR JUG

pre 15 godina

Posle vi pricate o namestanju utakmica a deset kola pre kraja pricate kako Prtizan mora da kiksne bar jednom a kako je to zvezda naprasno ojacala da ne moze da kiksne ni jednom ? Evo ga sad i ovaj prica kao da je zvezda vec odigra ova tri kola pa sad ceka partizan da odigra, mada verovatno covek zna nesto sto mi ne znamo... mozemo samo da nagadjamo...

GROBARI JUG

pre 15 godina

"Mi ćemo se do poslednjeg sudijskog zvižduka boriti da odbranimo titulu, jer očekujemo da Partizan u poslednja tri kola poklekne bar u jednom meču"

Samo ti ocekuj...

avalon

pre 15 godina

Super su teze ovog lika delija tokijo:))),Ofk je od zadnjih 546 meceva dobila 2 a kao ako nije namesteno MORA da dobije Partizan,kao da je OFK real Madrid a Partizan je Bezanija:)))))! Jos nesto moj delija,zasto nisi siguran da oFK moze da dobije Severinu? Mozda zato sto Severina ima od zadnjih 10 meceva deset pobeda protiv OFK! Toliko o postenju CZ i objektivnosti njenih navijaca!

naka

pre 15 godina

Nemojte MOLIM VAS da se naprave greške kao prošle godine.Dosta para za POJAČANJA,a "TRENERI"-Boško i KOSAN.I tad su navijači govorili imamo formulu a SLEPCI je voze.Sad se pada u istu zamku."Navijači" kao i prošle godine(Boška) pozdravljaju VEEELIKOG ZVEZDAŠA(Jankosana)pa posle od takvih "ZVEZDAŠA"KOsana i Boška ne možemo da se oporavimo godinama.G-din trener je OTERAO MOLINU i SALASA,a zagarantovao mesto JESTROGOLU i RAŠKU;MILIJAŠU...I vi tom LIKU hoćete da date 4-5 miliona budžeta za pojačanja.NEVEROVATNO!!??I Miša Tumbas je veeliki grobar,pa zašto nije njihov trener.STRANCA ZA TRENERA,a ovog uvlakača navijača sa Jestrogolom u Žagubicu.Podsetiću da je MURINJO izgubio titulu sa Banatom(ispada iz lige i sa 10 igrača)Lučanima(isto tako bez 8 standardnih) i nesretnim grobarima kad je čuvao 1-1 celo poluvreme.O "POSTAVCI" protiv Boltona-no coment.

KUP SPASICA STE OSVOJILI,A CIKA TOLE CE VAM OSVOJITI I TITULU!!!!

pre 15 godina

Mozda i sprememo MARAKANU za jos neki koncert,ali nismo mi krivi sto u srbiji postoji SAMO JEDAN stadion koji na jednom koncertu mozda da primi 200000 ljudi,nismo mi krivi sto je u SRBIJI samo jedna MARAKANA i sto su ostali stadioni jadni cak i za malo vece pozoriste!!!!! Kaze neko da se ne odrice PAMELE kao ni spasojevic titule,pa i ne treba,vece sanse imas ti da osvojis PAMELU nego da partizan osvoji sve sto je ZVEZDA osvojila do sada!!!!!!! Neki grobar reci,da nisu oni zvezda,kao oni su posteni.....toliko ste posteni da ste osvojili KUP SPASICA,do kojeg ste dosli tako sto ste izmislili novo pravilo ofsajda!!!!! Kazu grobari da prave parking,i vreme vam je bilo BICE TO NAJVECI ZELENI PARKING, BOLJE I TAKO NEGO DA BUDETE VECITA SENKA NASEG NAJTROFEJNIJEG KLUBA,NASE crvene zvezde!!!! Kaze jedan SPASOJEVIC mozda zna ono sto mi ne znamo,pa se i dalje nada.Sportski je nadati se,a spasojevic zna ono sto zna i svako malo dete koje je gledalo polufinale kupa,koje slusa kako birate sudije za utakmice i koje vidi da svaku vasu utakmicu pocinjete tek kada zvezda zavrsi svoju!!!!! Jos jedan komentar koji kaze da mu je zao sto zvezda ima takvog predsednika:i treba da ti je zao sto i mi nemamo nekog TOLETA koji placa sudije i kupuje i kup i prvenstvo,pa da se realno borimo za titulu!!!! Neko rece kako partizan uvek pobedjuje OFK,jeste,ali na nacin na koji samo vi znate,bila je tu pobeda i u 110 minutu,ALI DOBRO TO JE PARTIZAN,NISTA CUDNO!!!Zao mi je onih grobara koji MARAKANU nazivaju rupom,predpostavljamo da im nije lako svakih 8-10 godina izaci ne porazen,kada zakorace na marakanu momci sa jadnog JNA se izgube,pognute glave napustaju nas NAJVECI stadion,od bruke ne znaju ni gde je izlaz pe se dosetili one:iz ove rupe nema izlaza, i tako nazvali srpsku svetinju!!! Sreca njihova pa im je SPASIC u kupu otvorio oci i pokazao izlaz!!!! I jos nesto za smesne grobaree koji imaju komleks marakane,zvezde i svega sto je crveno bele boje pa za JNA kazu HRAM FUDBALA,e njih mi je i najvise zao,pa oni jadni i ne znaju sta znaci hram fudbala,grobari citajte i ucite:HRAM FUDBALA je tamo gde ima najvise titula,kupova,duplih kruna,pa jos kada je taj klub bio EVROPSKI I SVETSKI SAMPION.....sta reci??? Valjda ce te konacno shvatiti i postideti se sto niste znali to,pa ste pisali nesto zbog cega vam se cela srbija smejala!!! Za one koji nemaju cime da misle pa i dalje JNA nazivajo tako imam samo jednu poruku:TO JE NESTO STO NAS NAJVISE I NAJSLADJE NASMEJE,jer mi ne citamo JNA hram fudbala,jer svako normalan zna da je ZVEZDA,MARAKANA HRAM,mi za vas stadin kada ga tako nazovete citamo SLJAM FUDBALA sto vam u poredjenju sa zvezdom i svim njenim titulama i rezultatima VISE PRILICI!!!! E grobari ko je shvatio ,shvatio je,a ko nije nastavice i dalje da zasmejava ljude sirom srbije!!! TOLIKO OD MENE!!!!! Pozdrav sa naseg najveceg,najlepseg stadiona,pozdrav iz naseg najveceg i najtrofejnijeg kluba,jednom recju,pozdrav iz HRAMA FUDBALA!!!!

Muzicki_saradnik

pre 15 godina

@ Stefan DELIJA

Pa sta ako cemo jedne kvalifikacije ( verovatno za kup UEFA ) igrati van Marakane ? Ako covek kaze da treba da se rekonstruise teren i stadion, neka se rekonstruiste. I TREBA, BILO JE KRAJNJE VREME !!! Kazes " TREBA SE OTARASITI " Koromana i Milijasa ???!!! Sedi jedan !

@ naka

Decko, pocinjes da ozbiljno smaras ! Ne znam da li ides na Zvezdine utakmice, da li si na SEVERU ? Pitam te to, jer u slucaju da ne znas, na utakmici sa Smederevom u subotu je SEVER skandirao ime Sasi Jankovicu. A ti ovde na svaku vest o ZVEZDI ostavljas komentare u kojima ga pljujes. Nije on " OTERAO " Salasa i Molinu, vec je zajedno sa upravom zakljucio da mu nisu neophodni u drugom delu sezone. I za Salasa su bili i u pravu. Decko, osim par bljesaka nista nije pokazao, NON-STOP JE BIO POVREDJEN, posle smo saznali i da ima neke srafove od operacije ugradjene u nogu...Sto se tice Moline, tu su se prevarili priznajem, ali taj igrac je bio samo bleda senka igraca, kakav je sad u Brazilu. Pruzao je on solidne partije, ali nista bolje od Milijasa, Burze, Koromana...cak je malo podsecao i na nesrecnog Blagoja Georgijeva. Dalje...nije on zagarantovao mesto Raskovicu, kao sto znas, njega vec odavno nema u prvoj postavi, a sto se tice Milijasa i Jestrovica, ne znam sta ti smeta sto su oni u prvoj postavi, znajuci koje igrace na raspolaganju ima Jankovic. Ko da bude u startnoj postavi umesto Milijasa ? Trajkovic ?? Bogdanovic ??? Jestrovic se isto solidno pokazao ovog proleca, postigao neke vazne golove...Ja ne znam, jel mi imamo nekog kvalitetnijeg napadaca od njega ? Samo nemoj da kazes Misdongard i Trickovski, jer oni to igrom, a pogotovo golovima, nisu pokazali ! To da li je titula izgubljena, TO CEMO JOS VIDETI ! Mozda za tebe jeste, ali za prave DELIJE nije do poslednjeg trenutka ! BORIMO SE DO KRAJA !!! Pa nisam valjda trebao da cestitam titulu Topalovicima posle utakmice sa Banatom ?!?

A na vase komentare topalovici, kojih uvek ima naj vise i na naj beznacajnijim vestima O ZVEZDI, imam odgovor od samo 3 reci: KOMPLEKSI SU NEIZLECIVI !!!

Delija Tokyo

pre 15 godina

Hvala bogu da treba ulepsati stadion i iskoristiti uneverzijadu. Pokriti Istocnu tribinu, hapraviti novi semafor kakav je na svim svetskim stadionima, pojacati osvetljnje i jos mnogo sto sta. Uzeti od drzave pare za rekonstrukciju jer mi nismo dobili na poklon stadion kao neki od JNA. A sto se tice titule optimista sam sledece nedelje ako vojvodjanski lobi ne namesti sudiju koji ce omoguciti spasavanje Hajduka i promociju Partizana u prvaka. Ako se igra posteno i regularno OFK na Karaburmi pobedjuje i spasava se baraza

PFC

pre 15 godina

Naravno da se neće igrati na JNA, tu je planiran parking-prostor. Niste valjda zaboravili?

Nisi valjda ZABORAVIO sta je marakana???Nemoj molimte da kradete nase fazone,kao sto nam kradete pesme...

STOJAN

pre 15 godina

Tako je Spasoja Srbine, takvog te volim, nemoj dozvoliti da sampion Srbije bude jugoslovenski, a franjin fudbalski klub sa titovog stadiona. Od th 4, 5 miliona, odvoji barem jedan za OFK-u i Napredak da nam bratski pomognu. Nadam se da cemo kvalifikacije za Ligu sampiona igrati na stadionu Vojvodine ili u srpskom Sarajevu, nikad na

nemanja87

pre 15 godina

Vi sto pljujete Milijasa ocigledno niste videli mnogo od fudbala u svom zivotu,Lik je pauzirao protiv cuke zbog kartona mi nismo mogli da se sastavimo.

PxFxCx

pre 15 godina

Ko te pita da li se titule odričeš ili ne, nju osvojiti NEĆETE, uprkos svim "prljavštinama" kojima se služite ove sezone a pogotovo u poslednjih mesec-dva. Ima Boga.

zvezdas_lux

pre 15 godina

grobari pa vi ste smesan narod haha.vi pricate kako smo mi sigurni da necemo kiksnuti pa razmislite glavom malo pa niko neracuna na ovom svetu nesto ako on sam kiksne vi ste pukli nacisto. covek opste ne razmislja o nasem kiksu jer ako do toga nedaj BOZE dodje izgubili smo 100% titulu tako vi pricate samo gluposti.
da se sada i ja okrenem lepsim stvarima:SPASO AKO SVE OVO URADIS KAKO PRICAS DA CES PLATITI 5 MILKE ZA POJACANJA DA NECES VAZNIJE IGRACE PRODATI DA CES NAPRAVITI NASU TV DA CES RENOVIRATI STADION DELIJE BICE TI ZAHVALNE ZAUVEK!!!HVALA UNAPRED SPASO!!!

Stefan DELIJA

pre 15 godina

Je li moguce da cemo kvalifikacije za LS ili kup UEFA igrati na nekom drugom terenu kao domacini?!?!Sta reci....Ma dobro ionako razvaljujemo u Evropi godinama zasitili smo se vise :(. A sto se tice pojacanja,treba nam novi golman,jedan stoper,dva dobra veznjaka i dva napadaca.Moramo da se rijesimo prvo Jestrovica i Randjelovica,pa onda Tutorica,Baste,Milijasa,Bogdanovica,sebicnog Koromana...Bice tesko uigrati novu ekipu,ali sve se moze jakim kontrolnim utakmicama.

PxFxCx

pre 15 godina

@(code47, 13. maj 2008 10:39):
Kako gde je - pa boss je Gasproma za Srbiju!
A gde je vaš bivši predsednik? CZ...čudna igra simbola, skraćenica, ima više značenja...pogodi šta je tačno!

Namestili smo i Bari i Tokio!

pre 15 godina

....mada verovatno covek zna nesto sto mi ne znamo... mozemo samo da nagadjamo...
(GROBAR JUG, 12. maj 2008 16:27)

U pravu si. Zna da cika Tole pokusava da namesti svoje sudije za mec sa OFK i odlucan je da ga spreci u tome.
Eto, sad nek' znaju svi!
Sto se pak stadiona tice, nas je bio, jeste i bice misaona imenica za vas. Naravno, sve dok vam Zeka ne napravi nov kao sto je i obecao. Jadnicak odvaja od usta da bi prikupio dovoljno za taj projekat.

Delija_CG

pre 15 godina

"Predsednik Crvene zvezde najavio je i da će u toku decembra ove ili januara sledeće godine, klub odigrati prijateljsku utakmicu protiv japanske ekipe Nagoja, koju predvodi bivši proslavljeni reprezentativac Dragan Stojković".
Daj nemojte se zezati bre,jos ce nam Pixi uzeti ovo malo love sto nam je ostavio kad je pobjegao u Japan.A tek kad bi nam vratio Djurovskog...Ne igrati se sa njima!

rille

pre 15 godina

dali postoji sansa da se malo urede i tribine posebno istocna a i sever da se malo ispravi?da li ce konacno stici neki moderan semafor i jedan video bim kao na svim stadionima modernim???DAJ BOZZE DA VEC JEDNOM KRENE I TA TELEVIZIJA!O pojacanjima mislim da ne treba trositi reci!NEKA JANKOVIC OSTANE MLAD JE DOBAR I ZNA COVEK POSAO I JAKO BITNO PAMETAN JE!

Vladoooo!

pre 15 godina

ma ja samo trazim da jankovic ostane na klupi ima samo 37 god u super je talentovan trener za razliku od jokanovica.sedi na klupi 3 dana debituje protiv smedereva 5-2.derbi 4-1 nema ekipe kojoj ne da po 4 gola a da mu je dati jos bolji tim mozda evo je i LS ali nije on kriv sto je koroman sebican sto je jetrovic trapav sto ranjelovica voli da kiksira.ako jankovic ostane to znaci EVROPSKA ZVEZDA
NE DA JE SE SALE
MULINOVA SKOLA!

Vladoooo!

pre 15 godina

DELIJE jel tako da ne damo saleta ako mu ovi lopovi(delta lopovi u cz) iz kluba daju otkaz protestejemo!!!
ej pa on je dobio ovakav tim mora da vodi sta ima i super ih vodi a zamislite posle transvera kad kaze koga hoce i slozi svoje kockice na derbiju nece biti 4-1 nego 10-1

Rade

pre 15 godina

Covek ima pravo da se ne odrice, ali ta jezicka kovanica bi stajala da je Zvezda ispred Partizana, pa se, on, kao navodno, ne zeli da odrekne titule i prepusti je komsijama.Ovako i ja se ne odricem da ponovo imam 20 godina, ali se ne pitam ja, vec rok trajanja, koji ne zavisi od mene vec od tocka vremena koji je vec otisao daleko. Dakle, gospodine Spasojevicu, ocigledno je da ste vi zalutali u fudbal, a pogotovo u klub kakav je Zvezda i kakav bi trebalo da bude...

code47

pre 15 godina

BRAVO ZA STADION!!!Napokon i to d se desi :D...A sto se "ovih" sa komplexima javljajumsamo bi da ih posettim da njima Zecevic stadion pravi vec 10 godina...hehehehehe...Samo se pitam gde je sada Zecevic!!?

Delija Zr

pre 15 godina

Vreme je da stave video bim,onda nam vise nece trebati ovaj polupokvareni semafor,a ne bi im nista falilo da pokriju ceo stadion!!!

Pera Detlic

pre 15 godina

@Muzicki_saradnik

Jestrovic je nekada bio solidan igrac i nista vise. Sada je ocajan i prilicno beskoristan, ne ume da sutne loptu kako treba. Golove koje je dao, mogao bih i ja da dam bez ikakvih problema, a o njegovoj kondiciji i kretanju po terenu necu ni da pricam. Samo slep covek moze da tvrdi da je on korisniji u prvoj postavi od Misdongarda koji je pokazao kako se igra za tim, kako se asistira i igra presing na protivnika. Trickovski je dobijao sansu na kasicicu i to na poziciji nekog krila ili poluspica...

mihajlo

pre 15 godina

Pa ja koliko znam Piksi ne moze da se vrati u zemlju jer ce biti uhapsen, pa ce onda morati da igraju u Japanu pred prepunim stadionom koji ce napuniti oni koji ce gledati evropske sampione!!!
Mislim sampione od pre dvadeset godina ali tamo imaju dugo pamcenje
Ali sada ozbiljno potrosice bezveze velike pare a plus izgubice mnogo od neprodatih karata jer ce najverovatnije igrati u Novom Sadu ni pred priblizno velikom broju gledaoca

da,da

pre 15 godina

STEFANE kazas MARAKANA je sagradjena 14god posle JNA pa je normalno da je i veca!!!! Smesno!!!!! Pa koliko je stadiona izgradjeno posle marakane,i gle cuda svi su manji!!!! TREBA ZNATI IZGRADITI STADION,i kao u svemu i tu smo za vas NEDOSTIZNI!!!!!!

Stefan, Srbija

pre 15 godina

@nino

Kad se uzme u obzir da je vasa Rupa, izgradjena 14 godina posle naseg HRAMA FUDBALA, bilo bi nelogicno da ne bude veci i modernije arhitekture...

Ali posto slabo kontas, kolega Grobar je mislio na teren, ne na stadion, na T E R E N.
Koji ne samo sto je po dimenzijama manji od naseg nego je prava oranica u poredjenu sa terenom na JNA.
Nasoj travi nije ravan ni persijski tepih, dok vas moze da konkurise za njivu godine....

P.P.

pre 15 godina

“Uzeti od drzave pare za rekonstrukciju, jer mi nismo dobili na poklon stadion kao neki od JNA“.
Prvo, stadion JNA nije 100% dobijen na poklon. Drugo, vi opet zelite da se ogrebete od drzave. Pola Djerdapa, koji je imao tu nesrecu da se gradi istovremeno kada i vasa “marakana“, prenesen je i ugradjen u, kako vi volite ga cigulisete, hram fudbala. Sramota.
“Super su teze ovog lika delija tokijo:))),Ofk je od zadnjih 546 meceva dobila 2, pa kao ako nije namesteno MORA da dobije Partizan, kao da je OFK Real Madrid a Partizan Bezanija:)))))! Jos nesto moj delija, zasto nisi siguran da OFK moze da dobije Severinu? Mozda zato sto Severina od zadnjih 10 meceva ima deset pobeda protiv OFK! Toliko o postenju CZ i objektivnosti njenih navijaca!“
Bravo!!!!
(KUP SPASICA STE OSVOJILI, A CIKA TOLE CE VAM OSVOJITI I TITULU!!!!,
Koliko lupetanja, da je to sramota. Smarate vi tzv. delije, u prevodu turski konjanici. “Marakana“ hram fudbala, samo kada bi se lagali, a mozda ni tada.

Boki

pre 15 godina

pa barem naš klub nema prefiks Jugoslovensko sportsko društvo, i nije nam vojska JNA zidala stadion. Ipak ste vi samo komšije evropskih i svetskih klupskih šampiona. Ipak i to je nešto!

Rade Dzevi

pre 15 godina

Eh, dragi prijatelju, neodricem se ni ja MLADOSTI, ali , avaj, godine prolaze. Zato zasuci rukave i pravi novi tim. Napred "Partizan"

Konacno novi teren

pre 15 godina

Dobro su se setili godinu dana pre Univerzijade da treba da razvale pola stadiona.
Vec sam mislio da se nikada nece setiti.

Stefan DELIJA

pre 15 godina

Je li moguce da cemo kvalifikacije za LS ili kup UEFA igrati na nekom drugom terenu kao domacini?!?!Sta reci....Ma dobro ionako razvaljujemo u Evropi godinama zasitili smo se vise :(. A sto se tice pojacanja,treba nam novi golman,jedan stoper,dva dobra veznjaka i dva napadaca.Moramo da se rijesimo prvo Jestrovica i Randjelovica,pa onda Tutorica,Baste,Milijasa,Bogdanovica,sebicnog Koromana...Bice tesko uigrati novu ekipu,ali sve se moze jakim kontrolnim utakmicama.

STOJAN

pre 15 godina

Tako je Spasoja Srbine, takvog te volim, nemoj dozvoliti da sampion Srbije bude jugoslovenski, a franjin fudbalski klub sa titovog stadiona. Od th 4, 5 miliona, odvoji barem jedan za OFK-u i Napredak da nam bratski pomognu. Nadam se da cemo kvalifikacije za Ligu sampiona igrati na stadionu Vojvodine ili u srpskom Sarajevu, nikad na

Grobar Ni

pre 15 godina

"..... jer očekujemo da Partizan u poslednja tri kola poklekne bar u jednom meču", izjavio je Spasojević na konferenciji za štampu i ostao ziv. Nada se kiksu Partizana, kao da oni ne mogu da kiksnu. Mozda je i upravu. Kupili su oni, kao i ranijih godina, sve svoje meceve do kraju i obezbedili se. Ne strahuju. Sramota.

GROBARI JUG

pre 15 godina

"Mi ćemo se do poslednjeg sudijskog zvižduka boriti da odbranimo titulu, jer očekujemo da Partizan u poslednja tri kola poklekne bar u jednom meču"

Samo ti ocekuj...

rille

pre 15 godina

sredite tribine,sredite teren,sredite semafor,pokrenite TV,postavite video bim na stadionu,dovedite dobra pojacanja,nedajte filipa djordjevica i neka jankovic ostane za trenera!TO JE ONO STO VAM SAMO TRAZE VASI NAVIJACI!!!

Delija_CG

pre 15 godina

"Predsednik Crvene zvezde najavio je i da će u toku decembra ove ili januara sledeće godine, klub odigrati prijateljsku utakmicu protiv japanske ekipe Nagoja, koju predvodi bivši proslavljeni reprezentativac Dragan Stojković".
Daj nemojte se zezati bre,jos ce nam Pixi uzeti ovo malo love sto nam je ostavio kad je pobjegao u Japan.A tek kad bi nam vratio Djurovskog...Ne igrati se sa njima!

avalon

pre 15 godina

Super su teze ovog lika delija tokijo:))),Ofk je od zadnjih 546 meceva dobila 2 a kao ako nije namesteno MORA da dobije Partizan,kao da je OFK real Madrid a Partizan je Bezanija:)))))! Jos nesto moj delija,zasto nisi siguran da oFK moze da dobije Severinu? Mozda zato sto Severina ima od zadnjih 10 meceva deset pobeda protiv OFK! Toliko o postenju CZ i objektivnosti njenih navijaca!

KUP SPASICA STE OSVOJILI,A CIKA TOLE CE VAM OSVOJITI I TITULU!!!!

pre 15 godina

Mozda i sprememo MARAKANU za jos neki koncert,ali nismo mi krivi sto u srbiji postoji SAMO JEDAN stadion koji na jednom koncertu mozda da primi 200000 ljudi,nismo mi krivi sto je u SRBIJI samo jedna MARAKANA i sto su ostali stadioni jadni cak i za malo vece pozoriste!!!!! Kaze neko da se ne odrice PAMELE kao ni spasojevic titule,pa i ne treba,vece sanse imas ti da osvojis PAMELU nego da partizan osvoji sve sto je ZVEZDA osvojila do sada!!!!!!! Neki grobar reci,da nisu oni zvezda,kao oni su posteni.....toliko ste posteni da ste osvojili KUP SPASICA,do kojeg ste dosli tako sto ste izmislili novo pravilo ofsajda!!!!! Kazu grobari da prave parking,i vreme vam je bilo BICE TO NAJVECI ZELENI PARKING, BOLJE I TAKO NEGO DA BUDETE VECITA SENKA NASEG NAJTROFEJNIJEG KLUBA,NASE crvene zvezde!!!! Kaze jedan SPASOJEVIC mozda zna ono sto mi ne znamo,pa se i dalje nada.Sportski je nadati se,a spasojevic zna ono sto zna i svako malo dete koje je gledalo polufinale kupa,koje slusa kako birate sudije za utakmice i koje vidi da svaku vasu utakmicu pocinjete tek kada zvezda zavrsi svoju!!!!! Jos jedan komentar koji kaze da mu je zao sto zvezda ima takvog predsednika:i treba da ti je zao sto i mi nemamo nekog TOLETA koji placa sudije i kupuje i kup i prvenstvo,pa da se realno borimo za titulu!!!! Neko rece kako partizan uvek pobedjuje OFK,jeste,ali na nacin na koji samo vi znate,bila je tu pobeda i u 110 minutu,ALI DOBRO TO JE PARTIZAN,NISTA CUDNO!!!Zao mi je onih grobara koji MARAKANU nazivaju rupom,predpostavljamo da im nije lako svakih 8-10 godina izaci ne porazen,kada zakorace na marakanu momci sa jadnog JNA se izgube,pognute glave napustaju nas NAJVECI stadion,od bruke ne znaju ni gde je izlaz pe se dosetili one:iz ove rupe nema izlaza, i tako nazvali srpsku svetinju!!! Sreca njihova pa im je SPASIC u kupu otvorio oci i pokazao izlaz!!!! I jos nesto za smesne grobaree koji imaju komleks marakane,zvezde i svega sto je crveno bele boje pa za JNA kazu HRAM FUDBALA,e njih mi je i najvise zao,pa oni jadni i ne znaju sta znaci hram fudbala,grobari citajte i ucite:HRAM FUDBALA je tamo gde ima najvise titula,kupova,duplih kruna,pa jos kada je taj klub bio EVROPSKI I SVETSKI SAMPION.....sta reci??? Valjda ce te konacno shvatiti i postideti se sto niste znali to,pa ste pisali nesto zbog cega vam se cela srbija smejala!!! Za one koji nemaju cime da misle pa i dalje JNA nazivajo tako imam samo jednu poruku:TO JE NESTO STO NAS NAJVISE I NAJSLADJE NASMEJE,jer mi ne citamo JNA hram fudbala,jer svako normalan zna da je ZVEZDA,MARAKANA HRAM,mi za vas stadin kada ga tako nazovete citamo SLJAM FUDBALA sto vam u poredjenju sa zvezdom i svim njenim titulama i rezultatima VISE PRILICI!!!! E grobari ko je shvatio ,shvatio je,a ko nije nastavice i dalje da zasmejava ljude sirom srbije!!! TOLIKO OD MENE!!!!! Pozdrav sa naseg najveceg,najlepseg stadiona,pozdrav iz naseg najveceg i najtrofejnijeg kluba,jednom recju,pozdrav iz HRAMA FUDBALA!!!!

rille

pre 15 godina

dali postoji sansa da se malo urede i tribine posebno istocna a i sever da se malo ispravi?da li ce konacno stici neki moderan semafor i jedan video bim kao na svim stadionima modernim???DAJ BOZZE DA VEC JEDNOM KRENE I TA TELEVIZIJA!O pojacanjima mislim da ne treba trositi reci!NEKA JANKOVIC OSTANE MLAD JE DOBAR I ZNA COVEK POSAO I JAKO BITNO PAMETAN JE!

GROBAR JUG

pre 15 godina

Posle vi pricate o namestanju utakmica a deset kola pre kraja pricate kako Prtizan mora da kiksne bar jednom a kako je to zvezda naprasno ojacala da ne moze da kiksne ni jednom ? Evo ga sad i ovaj prica kao da je zvezda vec odigra ova tri kola pa sad ceka partizan da odigra, mada verovatno covek zna nesto sto mi ne znamo... mozemo samo da nagadjamo...

PFC

pre 15 godina

Naravno da se neće igrati na JNA, tu je planiran parking-prostor. Niste valjda zaboravili?

Nisi valjda ZABORAVIO sta je marakana???Nemoj molimte da kradete nase fazone,kao sto nam kradete pesme...

Claudio

pre 15 godina

Nadam se da gospodin Spasojević neće napraviti glupost i da taj drugi stadion gde ćemo igrati kvalifikacije za Evropu neće biti JNA.

Muzicki_saradnik

pre 15 godina

@ Stefan DELIJA

Pa sta ako cemo jedne kvalifikacije ( verovatno za kup UEFA ) igrati van Marakane ? Ako covek kaze da treba da se rekonstruise teren i stadion, neka se rekonstruiste. I TREBA, BILO JE KRAJNJE VREME !!! Kazes " TREBA SE OTARASITI " Koromana i Milijasa ???!!! Sedi jedan !

@ naka

Decko, pocinjes da ozbiljno smaras ! Ne znam da li ides na Zvezdine utakmice, da li si na SEVERU ? Pitam te to, jer u slucaju da ne znas, na utakmici sa Smederevom u subotu je SEVER skandirao ime Sasi Jankovicu. A ti ovde na svaku vest o ZVEZDI ostavljas komentare u kojima ga pljujes. Nije on " OTERAO " Salasa i Molinu, vec je zajedno sa upravom zakljucio da mu nisu neophodni u drugom delu sezone. I za Salasa su bili i u pravu. Decko, osim par bljesaka nista nije pokazao, NON-STOP JE BIO POVREDJEN, posle smo saznali i da ima neke srafove od operacije ugradjene u nogu...Sto se tice Moline, tu su se prevarili priznajem, ali taj igrac je bio samo bleda senka igraca, kakav je sad u Brazilu. Pruzao je on solidne partije, ali nista bolje od Milijasa, Burze, Koromana...cak je malo podsecao i na nesrecnog Blagoja Georgijeva. Dalje...nije on zagarantovao mesto Raskovicu, kao sto znas, njega vec odavno nema u prvoj postavi, a sto se tice Milijasa i Jestrovica, ne znam sta ti smeta sto su oni u prvoj postavi, znajuci koje igrace na raspolaganju ima Jankovic. Ko da bude u startnoj postavi umesto Milijasa ? Trajkovic ?? Bogdanovic ??? Jestrovic se isto solidno pokazao ovog proleca, postigao neke vazne golove...Ja ne znam, jel mi imamo nekog kvalitetnijeg napadaca od njega ? Samo nemoj da kazes Misdongard i Trickovski, jer oni to igrom, a pogotovo golovima, nisu pokazali ! To da li je titula izgubljena, TO CEMO JOS VIDETI ! Mozda za tebe jeste, ali za prave DELIJE nije do poslednjeg trenutka ! BORIMO SE DO KRAJA !!! Pa nisam valjda trebao da cestitam titulu Topalovicima posle utakmice sa Banatom ?!?

A na vase komentare topalovici, kojih uvek ima naj vise i na naj beznacajnijim vestima O ZVEZDI, imam odgovor od samo 3 reci: KOMPLEKSI SU NEIZLECIVI !!!

Delija Tokyo

pre 15 godina

Hvala bogu da treba ulepsati stadion i iskoristiti uneverzijadu. Pokriti Istocnu tribinu, hapraviti novi semafor kakav je na svim svetskim stadionima, pojacati osvetljnje i jos mnogo sto sta. Uzeti od drzave pare za rekonstrukciju jer mi nismo dobili na poklon stadion kao neki od JNA. A sto se tice titule optimista sam sledece nedelje ako vojvodjanski lobi ne namesti sudiju koji ce omoguciti spasavanje Hajduka i promociju Partizana u prvaka. Ako se igra posteno i regularno OFK na Karaburmi pobedjuje i spasava se baraza

PxFxCx

pre 15 godina

Ko te pita da li se titule odričeš ili ne, nju osvojiti NEĆETE, uprkos svim "prljavštinama" kojima se služite ove sezone a pogotovo u poslednjih mesec-dva. Ima Boga.

naka

pre 15 godina

Nemojte MOLIM VAS da se naprave greške kao prošle godine.Dosta para za POJAČANJA,a "TRENERI"-Boško i KOSAN.I tad su navijači govorili imamo formulu a SLEPCI je voze.Sad se pada u istu zamku."Navijači" kao i prošle godine(Boška) pozdravljaju VEEELIKOG ZVEZDAŠA(Jankosana)pa posle od takvih "ZVEZDAŠA"KOsana i Boška ne možemo da se oporavimo godinama.G-din trener je OTERAO MOLINU i SALASA,a zagarantovao mesto JESTROGOLU i RAŠKU;MILIJAŠU...I vi tom LIKU hoćete da date 4-5 miliona budžeta za pojačanja.NEVEROVATNO!!??I Miša Tumbas je veeliki grobar,pa zašto nije njihov trener.STRANCA ZA TRENERA,a ovog uvlakača navijača sa Jestrogolom u Žagubicu.Podsetiću da je MURINJO izgubio titulu sa Banatom(ispada iz lige i sa 10 igrača)Lučanima(isto tako bez 8 standardnih) i nesretnim grobarima kad je čuvao 1-1 celo poluvreme.O "POSTAVCI" protiv Boltona-no coment.

Namestili smo i Bari i Tokio!

pre 15 godina

....mada verovatno covek zna nesto sto mi ne znamo... mozemo samo da nagadjamo...
(GROBAR JUG, 12. maj 2008 16:27)

U pravu si. Zna da cika Tole pokusava da namesti svoje sudije za mec sa OFK i odlucan je da ga spreci u tome.
Eto, sad nek' znaju svi!
Sto se pak stadiona tice, nas je bio, jeste i bice misaona imenica za vas. Naravno, sve dok vam Zeka ne napravi nov kao sto je i obecao. Jadnicak odvaja od usta da bi prikupio dovoljno za taj projekat.

Vladoooo!

pre 15 godina

ma ja samo trazim da jankovic ostane na klupi ima samo 37 god u super je talentovan trener za razliku od jokanovica.sedi na klupi 3 dana debituje protiv smedereva 5-2.derbi 4-1 nema ekipe kojoj ne da po 4 gola a da mu je dati jos bolji tim mozda evo je i LS ali nije on kriv sto je koroman sebican sto je jetrovic trapav sto ranjelovica voli da kiksira.ako jankovic ostane to znaci EVROPSKA ZVEZDA
NE DA JE SE SALE
MULINOVA SKOLA!

Vladoooo!

pre 15 godina

DELIJE jel tako da ne damo saleta ako mu ovi lopovi(delta lopovi u cz) iz kluba daju otkaz protestejemo!!!
ej pa on je dobio ovakav tim mora da vodi sta ima i super ih vodi a zamislite posle transvera kad kaze koga hoce i slozi svoje kockice na derbiju nece biti 4-1 nego 10-1

Rade

pre 15 godina

Covek ima pravo da se ne odrice, ali ta jezicka kovanica bi stajala da je Zvezda ispred Partizana, pa se, on, kao navodno, ne zeli da odrekne titule i prepusti je komsijama.Ovako i ja se ne odricem da ponovo imam 20 godina, ali se ne pitam ja, vec rok trajanja, koji ne zavisi od mene vec od tocka vremena koji je vec otisao daleko. Dakle, gospodine Spasojevicu, ocigledno je da ste vi zalutali u fudbal, a pogotovo u klub kakav je Zvezda i kakav bi trebalo da bude...

Stefan, Srbija

pre 15 godina

@nino

Kad se uzme u obzir da je vasa Rupa, izgradjena 14 godina posle naseg HRAMA FUDBALA, bilo bi nelogicno da ne bude veci i modernije arhitekture...

Ali posto slabo kontas, kolega Grobar je mislio na teren, ne na stadion, na T E R E N.
Koji ne samo sto je po dimenzijama manji od naseg nego je prava oranica u poredjenu sa terenom na JNA.
Nasoj travi nije ravan ni persijski tepih, dok vas moze da konkurise za njivu godine....

P.P.

pre 15 godina

“Uzeti od drzave pare za rekonstrukciju, jer mi nismo dobili na poklon stadion kao neki od JNA“.
Prvo, stadion JNA nije 100% dobijen na poklon. Drugo, vi opet zelite da se ogrebete od drzave. Pola Djerdapa, koji je imao tu nesrecu da se gradi istovremeno kada i vasa “marakana“, prenesen je i ugradjen u, kako vi volite ga cigulisete, hram fudbala. Sramota.
“Super su teze ovog lika delija tokijo:))),Ofk je od zadnjih 546 meceva dobila 2, pa kao ako nije namesteno MORA da dobije Partizan, kao da je OFK Real Madrid a Partizan Bezanija:)))))! Jos nesto moj delija, zasto nisi siguran da OFK moze da dobije Severinu? Mozda zato sto Severina od zadnjih 10 meceva ima deset pobeda protiv OFK! Toliko o postenju CZ i objektivnosti njenih navijaca!“
Bravo!!!!
(KUP SPASICA STE OSVOJILI, A CIKA TOLE CE VAM OSVOJITI I TITULU!!!!,
Koliko lupetanja, da je to sramota. Smarate vi tzv. delije, u prevodu turski konjanici. “Marakana“ hram fudbala, samo kada bi se lagali, a mozda ni tada.

Rade Dzevi

pre 15 godina

Eh, dragi prijatelju, neodricem se ni ja MLADOSTI, ali , avaj, godine prolaze. Zato zasuci rukave i pravi novi tim. Napred "Partizan"

da,da

pre 15 godina

STEFANE kazas MARAKANA je sagradjena 14god posle JNA pa je normalno da je i veca!!!! Smesno!!!!! Pa koliko je stadiona izgradjeno posle marakane,i gle cuda svi su manji!!!! TREBA ZNATI IZGRADITI STADION,i kao u svemu i tu smo za vas NEDOSTIZNI!!!!!!

mihajlo

pre 15 godina

Pa ja koliko znam Piksi ne moze da se vrati u zemlju jer ce biti uhapsen, pa ce onda morati da igraju u Japanu pred prepunim stadionom koji ce napuniti oni koji ce gledati evropske sampione!!!
Mislim sampione od pre dvadeset godina ali tamo imaju dugo pamcenje
Ali sada ozbiljno potrosice bezveze velike pare a plus izgubice mnogo od neprodatih karata jer ce najverovatnije igrati u Novom Sadu ni pred priblizno velikom broju gledaoca

nemanja87

pre 15 godina

Vi sto pljujete Milijasa ocigledno niste videli mnogo od fudbala u svom zivotu,Lik je pauzirao protiv cuke zbog kartona mi nismo mogli da se sastavimo.

zvezdas_lux

pre 15 godina

grobari pa vi ste smesan narod haha.vi pricate kako smo mi sigurni da necemo kiksnuti pa razmislite glavom malo pa niko neracuna na ovom svetu nesto ako on sam kiksne vi ste pukli nacisto. covek opste ne razmislja o nasem kiksu jer ako do toga nedaj BOZE dodje izgubili smo 100% titulu tako vi pricate samo gluposti.
da se sada i ja okrenem lepsim stvarima:SPASO AKO SVE OVO URADIS KAKO PRICAS DA CES PLATITI 5 MILKE ZA POJACANJA DA NECES VAZNIJE IGRACE PRODATI DA CES NAPRAVITI NASU TV DA CES RENOVIRATI STADION DELIJE BICE TI ZAHVALNE ZAUVEK!!!HVALA UNAPRED SPASO!!!

code47

pre 15 godina

BRAVO ZA STADION!!!Napokon i to d se desi :D...A sto se "ovih" sa komplexima javljajumsamo bi da ih posettim da njima Zecevic stadion pravi vec 10 godina...hehehehehe...Samo se pitam gde je sada Zecevic!!?

Boki

pre 15 godina

pa barem naš klub nema prefiks Jugoslovensko sportsko društvo, i nije nam vojska JNA zidala stadion. Ipak ste vi samo komšije evropskih i svetskih klupskih šampiona. Ipak i to je nešto!

PxFxCx

pre 15 godina

@(code47, 13. maj 2008 10:39):
Kako gde je - pa boss je Gasproma za Srbiju!
A gde je vaš bivši predsednik? CZ...čudna igra simbola, skraćenica, ima više značenja...pogodi šta je tačno!

Delija Zr

pre 15 godina

Vreme je da stave video bim,onda nam vise nece trebati ovaj polupokvareni semafor,a ne bi im nista falilo da pokriju ceo stadion!!!

Pera Detlic

pre 15 godina

@Muzicki_saradnik

Jestrovic je nekada bio solidan igrac i nista vise. Sada je ocajan i prilicno beskoristan, ne ume da sutne loptu kako treba. Golove koje je dao, mogao bih i ja da dam bez ikakvih problema, a o njegovoj kondiciji i kretanju po terenu necu ni da pricam. Samo slep covek moze da tvrdi da je on korisniji u prvoj postavi od Misdongarda koji je pokazao kako se igra za tim, kako se asistira i igra presing na protivnika. Trickovski je dobijao sansu na kasicicu i to na poziciji nekog krila ili poluspica...

Konacno novi teren

pre 15 godina

Dobro su se setili godinu dana pre Univerzijade da treba da razvale pola stadiona.
Vec sam mislio da se nikada nece setiti.