Petak, 02.05.2008.

20:03

EL: U finalu Makabi - CSKA

Izvor: Nina Kolundžija

EL: U finalu Makabi - CSKA IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

44 Komentari

Sortiraj po:

Miljana

pre 15 godina

Ja uvek navijeam za tim gde su nasi igraci ili treneri. Neznam kako neko moze da mrzi nase ljude. Ipak smo mi ista nacija:
http://www.beli-orlovi.com/nagradna-igra/beliorlovi.php?i=82

Darko Radojevic

pre 15 godina

Odusevljen sam prikazanim na terenu od strane aktera fajnal fora, narocito druge utakmice. Mislim da je Evropa sinoc dokazala kvalitet, koji je iz godine u godinu na sve visem nivou i sve blizi NBA-u.
Ako cu o prognozama za novog prvaka Evrope, onda tipujen na CSKA, koji predvodjeni Papalukasom plene svojom igrom, kosarkaskim znanjem i kreativnoscu, a sve u reziji sjajnog Mesine. Sve u svemu, Evropljani ce sutra uzivati u vrhunskoj kosarci!

caki_sd

pre 15 godina

Nije prvu utakmicu prelomio promasaj Satoa,vec to sto je Makabi u drugom poluvremenu pogodio maltene sve sto je sutnuo,posebno za 3. I nije mi jasan trener Sijene,izveo je Mekintajera na 9 razlike za Sijenu,posle njegova 3-4 vezana promasaja sto je ok,ali ga je vratio tek na +5 za Makabi. Ipak im je covek doneo onih +12 u prvom poluvremenu.

A CSKA-TAU,definitivno je prosao mnogo kvalitetniji tim. I imam utisak da su rusi igrali tacno koliko im treba.

Rudy_vgd

pre 15 godina

(DEYO VERIA, 3. maj 2008 18:48)
Ne znam o cemu to ti,al stvarno. Izvini a sta za tebe znaci prestavljanje svoje zemlje,objasni mi malo,kako to ti zamisljas,bas me interesuje.Il mozda sto je Igor Zvezdas pa zbog toga razmisljas tako,ja nikad nisam gledao ko je Grob.a ko je DElija kad je u pitanju Srpska kosarka...Ziveo Igor Rakocevic

Rudy_vgd

pre 15 godina

Koji komplekserasi_Mnogo ste smesni grobari,sta se javljate i pljujete Igora,e kakvi ste vi ljudi,pa jedini nas predstavnik na zavrsnom turniru u Madridu,nas nijedan trener nije dosao do zavrsnog turnira,jedini je IGOR RAKOCEVIC,a to sto ga vredjate samo pokazuje vase "PONASANJE"

Igor je prestavio Srbiju_a vi grobari prestavljajte RUSE hehe

djole

pre 15 godina

@gugle

Danilovića, Bodirogu, Divca itd. treba da porediš sa Gasolom, Novickim, Parkerom, Đinobilijem, Kirilenkom, jer su to sada najbolji neamerički igrači. I moram da priznam, da su ovi drugi bolji. Košarka je napredovala, problem je što sve što u Evropi valja ide odmah u NBA.

Tanasije

pre 15 godina

Od 4 nakazna globalisticka mutanta, navijam za onaj za koji navijaju Rusi na tribinama.

Smesno je bilo gledati Spahiju kako u timeoutu "lengvidza" sa Rakocevicem. I ako je vec krenuo na engleskom, ne kaze se Igor, nego Ajgor, al ajde...

O, Partizane, jedini na svetu, koliko si neopisivo lep u svojoj nesavrsenosti i neprilagodjenosti:-))

Rasa

pre 15 godina

Ma kako glupo zvucalo,ocigledno da postoje treneri koji "znaju"kako se osvaja euroliga.Ako se tome doda da su u polufinalu porazeni imali i ozbiljne prednosti,pa ih prokockali,onda se shvati kako je tesko napraviti veliki rezultat ako je klub iz male sredine.Zato je prava steta sto Partizan nije uspeo da izbaci jedan kvalitetniji,ali seoski tim Taukeramike.Izgleda da je definitivno proslo vreme kada su sampioni mogli biti iz Varezea,Limoza i slicnih varosi.U malim gradovima je tesko skupiti toliko novca i kvalitetnih igraca da bi se napravilo nesto veliko.

Qranji

pre 15 godina

Da, i onaj Spliter mi je uveseljavao vece. Kakva motorika,kakva tehnika,cudo! Kako se prosipao po parketu,to je za crtani! Neprocenjivo....

Qranji

pre 15 godina

Kako,ljudi,mozete da pljujete Rakocevica? Jeste li gledali utakmicu uopste? Po meni ovu tekmu je izgubio Spahija jer je u trecoj cetvrtini drzao onu dvojicu veseljaka Vidala i malog bekcica,ne mogu sada da se setim imena. Ispucase ljudi tri trojke,ni obruc ne pogodise. Rakoc je imao do jaja statistiku,on i Planinic su drzali celu tekmu,ali na kraju je pobedio bolji tim,to jest veca legija stranaca. I jos jedan paradoks, Makabi na ovom turniru ima najvise domacih igraca u ekipi. Da mi je to neko rekao pre 10 godina smejao bih se.....

dak

pre 15 godina

Rakoč je u zadnje 43 utakmice postigao najmanje 1 tricu na 40 odigranih mečeva. Pisalo je u toku prenosa po ugledu na NBA. I nemjte pljuvati naše igrače u svakoj prilici, imate li pametnija posla!?

Libero Boskan

pre 15 godina

@ au bre
Prema Rakocevicu pokazujem taman onoliko postovanja koliko je on pokazao prema svima u Srbiji, a koji ne navijaju za Zvezdu. Cak i dok je igrao za reprezentaciju smatrao je da predstavlja samo svoj klub (i sebe, da ne zaboravim na njegovu sebicnost), a ne celu zemlju.
Uz to, pre par nedelja se uveliko zahvaljivao svojim (Tau) navijacima sto su ima pomogli da izbace Partizan. Mogao je da se zahvali i sudijama...
I nemam potrebe da se radujem sto je on jedini srbin na turniru. Lako se moglo desiti da navijam za svoj klub na F4, a ne za pojedinca. Ali tesko je to objasniti onima kojima mogucnosti ne dosezu dalje od polufinala domaceg prvenstva. Onda je tesko nadati se ucescu svog tima na finalnom turniru evrolige, pa je dovoljno kunuti se u pojedince...

headhunter

pre 15 godina

PRAVDA!!!Tek sad počinje borba za titulu evropskog prvaka,jer je ispala ekipa kojoj tamo nije ni bilo mesto TAU.A gledajući obe utakmice ne bi Partizan bio bez šansi.

Rocky Balboa

pre 15 godina

Cestitam kosarkasima partizana
plasman na Final Four ! Bravo !!
Sta..kako...nije ??
Eee..a ja mislio..
..kako nisu bre..ihh steta..

au bre bre!

pre 15 godina

* Velika pobeda Makabija. Italijani su odjednom ispali nezrela ekipa i pored ogromnog iskustva koje igrači poseduju. Ako su već +18 napravili trojkama, to ne znači da treba da šutaju samo trojke do kraja meča. Nisu znali da uspore igru, odigraju za dva poena, za faul, bacanje...
CSKA sa druge strane pobedio Taukeramiku teže nego što sam očekivao.
Vidim da se spominje Rakočević. Rakočević je odličan igrač, ali mu jednostavno fali nešto. Uvek je igrao u odličnim ekipama koje ništa nisu uradile (osim recimo Budućnosti, ali to je neka druga priča). Bio je u Realu - ništa, Pamesi - ništa, sada u Tau, ispali su na F4 a ni u prventsvu im ne dajem neke šanse pored Huventuda i Reala. Jednostavno treofeji beže od njega.

Skeva

pre 15 godina

gogle ne uporeduj splitera i papalukasa...to ti je isto kao kad bi uporedio gatuza i ronaldinja....papalukas je tata, jedini covjek koji lici na bodirogu u evropskoj kosarci....

XXL

pre 15 godina

E tako to biva kada u čestu kontru ulaziš sa strahom. To su ti nesvršeni igrači. Da je čovek zakucao, pun samopouzdanja i da je Sijena povela, bilo bi drugačije.
Ista stvar sa Taukeramikom, nemaju igrače koji su igrali, a gubili i osvajali bitne-odlučujuće utakmice.
Ovaj sport je zbog toga fantastično lep, nema na o ruk ništa.

Sva u svemu, očekivano. Veličina, tradicija i iskustvo klubova i igrača je presudila.

Serpiko

pre 15 godina

Makabi je sampionski tim, zato su i dobili. Bez obzira sto menjaju igrace gotovo svake godine, Makabi kao kolektiv uvek ima sampionski mentalitet.
Ste se tice komentara Gugle oko atleticara.. Pa Teo Papalukas je sadasnja verzija Bodiroge. Covek je toliko inteligentan u igru da je prosto uzivanje gledati ga. Ocigledno nisi bas upucen u basket cim pises takve stvari.
Pozdrav svima,

NNN

pre 15 godina

Sramota je da se u "Zemlji kosarke" ne prenosi final 4 ( a prenosi se u 159 zemalja! ).
Nije ni cudo kad je ona na celu "nacionalnog servisa" ( koji q placam pretplatu ), btw. poslednji put je zavrsnica EL prenosena 2004.
Sramota i za ostale televizije sa nacionalnom frekvencijom!

joe

pre 15 godina

iako sam dugo mislio da je igor nema mentalne sposobnosti da bude lider,ipak me je demantovao,poceo je mnogo manje da siluje,da se vise ne zabija pod kos,ima lep procenat suta,pogadja kad treba,zaista je izrastao u extra igraca,iako sam grobar to moram da priznam i da postujem,a ne da ga nipodastavam bez razloga,...

Van der Vaart

pre 15 godina

@au bre...

a kazi ti meni sto bi mi Grobari pokazali i malo postovanja prema tom liku?!? pa sta ako je Srbin, zar sutra mozda treba i gurovica da podrzim zato sto je Srbin?!? Sve verujem da bi ti podrzao Partizan na fajnal foru zato sto je srpski tim...

SmiljaPfc

pre 15 godina

Ne pokazujem nikakvo postovanje prema rakocevicu jer ga ne zasluzuje. Zbog svih koji su navijali za smrdljivi tau protiv Partizana,ja sam navijao za cska. Jos jednom se pokazalo da kada "lider" da najvise poena,ekipa gubi.Tako je bilo i sa reprezentacijom.Trebao je ostati u NBA,da bude najbolji 9 igrac.

VladaNS

pre 15 godina

Sijena je sutirala 45 trojki naspram 32 suta za dva...Sta reci a ne zaplakati!?!?
Iako poraz Tau Keramike od CSKA nece dovesti Partizan na Final Four moram reci da mi je drago,zato sto bi bila apsolutna nepravda da se ona grupa glumaca u Tau uspela plasirati u finale jos jednom sudijskom kradjom.

au bre...

pre 15 godina

I opet ponavljam: cim je Rakocevic najbolji strelac u svom timu, nema sanse da dobiju utakmicu.
Sta cu mu, takav mu je horoskop. Ali treneri i obozavaoci nikada da prihvate i priznaju taj fakat...
(Libero Boskan, 2. maj 2008 23:33)


Daj bre, razumem ja te komplekse, ali pokazi barem malo postovanja, ipak je on jedini srbin na ovom turniru...

Libero Boskan

pre 15 godina

I opet ponavljam: cim je Rakocevic najbolji strelac u svom timu, nema sanse da dobiju utakmicu.
Sta cu mu, takav mu je horoskop. Ali treneri i obozavaoci nikada da prihvate i priznaju taj fakat...

gugle

pre 15 godina

Kosarka vise nije sport znalaca vec fizikalaca. Ja ne mogu da uporedim Kukoca, Bodirogu, Divca, Djordjevica sa npr. Spliterom, Holdenom, Papalukasom. Ovi su bili umetnici a ovi su samo atleticari.

gugle

pre 15 godina

Makabi ima veliku tradiciju zavrsnih turnira, a Sijena treba da nastavi i osvojice titulu u nekoj od sledecih sezona (cuj mene: "sledecih sezona"). Zvuci poznato.

Dzon_Lock

pre 15 godina

Steta.... Gledao sam preko neta, i navijao sam za Sijenu. Igrali su odlicno do pred kraj 3/4. Tada je Makabi zaigrao odlicnu odbranu, i Sijena se do kraja utakmice u napadu oslanjala na individualne kvalitete igraca, sto nije bilo dovoljno.

Izdvojio bih promasaj Satoa, cisto polaganje, koje je bilo veoma bitno. Ilijevski je podbacio, imao je nekoliko vezanih promasaja. U Makabiju, Bajnam je imao nekoliko atraktivnih poteza, i verovatno cete imati priliku da ih pogledate na youtube-u. Izdvajam alley oop na njegovu asistenciju, i kos-faul preko Lavrinovica...

Sve u svemu, veoma kvalitetna utakmica, sa puno dobrih poteza...

Samo CSKA da rasturi Taukeramiku... :)

BANE DELIJA

pre 15 godina

Osim Mekintajera i Sata niko nije dobro odigrao u Sijeni, a i Sato je pocetnicki promasio onaj zicer kad se utakmica lomila.
Bilo bi steta zbog onolikih navijaca da se Makabi nije plasirao u finale.

Stefan

pre 15 godina

Sjajna utakmica.Nevjerovatno sta je Makabi preokrenuo.Ova Siena previse sutira trojke,zato su i izgubili.Drago mi je nevolim Italijane nesto,a i zbog atmosfere koju prave izraelci,kao da su bili domacini.E da je Partizan usao,sta bi grobari priredili...

VladaNS

pre 15 godina

Sijena je sutirala 45 trojki naspram 32 suta za dva...Sta reci a ne zaplakati!?!?
Iako poraz Tau Keramike od CSKA nece dovesti Partizan na Final Four moram reci da mi je drago,zato sto bi bila apsolutna nepravda da se ona grupa glumaca u Tau uspela plasirati u finale jos jednom sudijskom kradjom.

Libero Boskan

pre 15 godina

I opet ponavljam: cim je Rakocevic najbolji strelac u svom timu, nema sanse da dobiju utakmicu.
Sta cu mu, takav mu je horoskop. Ali treneri i obozavaoci nikada da prihvate i priznaju taj fakat...

au bre...

pre 15 godina

I opet ponavljam: cim je Rakocevic najbolji strelac u svom timu, nema sanse da dobiju utakmicu.
Sta cu mu, takav mu je horoskop. Ali treneri i obozavaoci nikada da prihvate i priznaju taj fakat...
(Libero Boskan, 2. maj 2008 23:33)


Daj bre, razumem ja te komplekse, ali pokazi barem malo postovanja, ipak je on jedini srbin na ovom turniru...

Stefan

pre 15 godina

Sjajna utakmica.Nevjerovatno sta je Makabi preokrenuo.Ova Siena previse sutira trojke,zato su i izgubili.Drago mi je nevolim Italijane nesto,a i zbog atmosfere koju prave izraelci,kao da su bili domacini.E da je Partizan usao,sta bi grobari priredili...

gugle

pre 15 godina

Kosarka vise nije sport znalaca vec fizikalaca. Ja ne mogu da uporedim Kukoca, Bodirogu, Divca, Djordjevica sa npr. Spliterom, Holdenom, Papalukasom. Ovi su bili umetnici a ovi su samo atleticari.

NNN

pre 15 godina

Sramota je da se u "Zemlji kosarke" ne prenosi final 4 ( a prenosi se u 159 zemalja! ).
Nije ni cudo kad je ona na celu "nacionalnog servisa" ( koji q placam pretplatu ), btw. poslednji put je zavrsnica EL prenosena 2004.
Sramota i za ostale televizije sa nacionalnom frekvencijom!

Libero Boskan

pre 15 godina

@ au bre
Prema Rakocevicu pokazujem taman onoliko postovanja koliko je on pokazao prema svima u Srbiji, a koji ne navijaju za Zvezdu. Cak i dok je igrao za reprezentaciju smatrao je da predstavlja samo svoj klub (i sebe, da ne zaboravim na njegovu sebicnost), a ne celu zemlju.
Uz to, pre par nedelja se uveliko zahvaljivao svojim (Tau) navijacima sto su ima pomogli da izbace Partizan. Mogao je da se zahvali i sudijama...
I nemam potrebe da se radujem sto je on jedini srbin na turniru. Lako se moglo desiti da navijam za svoj klub na F4, a ne za pojedinca. Ali tesko je to objasniti onima kojima mogucnosti ne dosezu dalje od polufinala domaceg prvenstva. Onda je tesko nadati se ucescu svog tima na finalnom turniru evrolige, pa je dovoljno kunuti se u pojedince...

Van der Vaart

pre 15 godina

@au bre...

a kazi ti meni sto bi mi Grobari pokazali i malo postovanja prema tom liku?!? pa sta ako je Srbin, zar sutra mozda treba i gurovica da podrzim zato sto je Srbin?!? Sve verujem da bi ti podrzao Partizan na fajnal foru zato sto je srpski tim...

gugle

pre 15 godina

Makabi ima veliku tradiciju zavrsnih turnira, a Sijena treba da nastavi i osvojice titulu u nekoj od sledecih sezona (cuj mene: "sledecih sezona"). Zvuci poznato.

Dzon_Lock

pre 15 godina

Steta.... Gledao sam preko neta, i navijao sam za Sijenu. Igrali su odlicno do pred kraj 3/4. Tada je Makabi zaigrao odlicnu odbranu, i Sijena se do kraja utakmice u napadu oslanjala na individualne kvalitete igraca, sto nije bilo dovoljno.

Izdvojio bih promasaj Satoa, cisto polaganje, koje je bilo veoma bitno. Ilijevski je podbacio, imao je nekoliko vezanih promasaja. U Makabiju, Bajnam je imao nekoliko atraktivnih poteza, i verovatno cete imati priliku da ih pogledate na youtube-u. Izdvajam alley oop na njegovu asistenciju, i kos-faul preko Lavrinovica...

Sve u svemu, veoma kvalitetna utakmica, sa puno dobrih poteza...

Samo CSKA da rasturi Taukeramiku... :)

Tanasije

pre 15 godina

Od 4 nakazna globalisticka mutanta, navijam za onaj za koji navijaju Rusi na tribinama.

Smesno je bilo gledati Spahiju kako u timeoutu "lengvidza" sa Rakocevicem. I ako je vec krenuo na engleskom, ne kaze se Igor, nego Ajgor, al ajde...

O, Partizane, jedini na svetu, koliko si neopisivo lep u svojoj nesavrsenosti i neprilagodjenosti:-))

BANE DELIJA

pre 15 godina

Osim Mekintajera i Sata niko nije dobro odigrao u Sijeni, a i Sato je pocetnicki promasio onaj zicer kad se utakmica lomila.
Bilo bi steta zbog onolikih navijaca da se Makabi nije plasirao u finale.

SmiljaPfc

pre 15 godina

Ne pokazujem nikakvo postovanje prema rakocevicu jer ga ne zasluzuje. Zbog svih koji su navijali za smrdljivi tau protiv Partizana,ja sam navijao za cska. Jos jednom se pokazalo da kada "lider" da najvise poena,ekipa gubi.Tako je bilo i sa reprezentacijom.Trebao je ostati u NBA,da bude najbolji 9 igrac.

Qranji

pre 15 godina

Da, i onaj Spliter mi je uveseljavao vece. Kakva motorika,kakva tehnika,cudo! Kako se prosipao po parketu,to je za crtani! Neprocenjivo....

Qranji

pre 15 godina

Kako,ljudi,mozete da pljujete Rakocevica? Jeste li gledali utakmicu uopste? Po meni ovu tekmu je izgubio Spahija jer je u trecoj cetvrtini drzao onu dvojicu veseljaka Vidala i malog bekcica,ne mogu sada da se setim imena. Ispucase ljudi tri trojke,ni obruc ne pogodise. Rakoc je imao do jaja statistiku,on i Planinic su drzali celu tekmu,ali na kraju je pobedio bolji tim,to jest veca legija stranaca. I jos jedan paradoks, Makabi na ovom turniru ima najvise domacih igraca u ekipi. Da mi je to neko rekao pre 10 godina smejao bih se.....

Serpiko

pre 15 godina

Makabi je sampionski tim, zato su i dobili. Bez obzira sto menjaju igrace gotovo svake godine, Makabi kao kolektiv uvek ima sampionski mentalitet.
Ste se tice komentara Gugle oko atleticara.. Pa Teo Papalukas je sadasnja verzija Bodiroge. Covek je toliko inteligentan u igru da je prosto uzivanje gledati ga. Ocigledno nisi bas upucen u basket cim pises takve stvari.
Pozdrav svima,

Skeva

pre 15 godina

gogle ne uporeduj splitera i papalukasa...to ti je isto kao kad bi uporedio gatuza i ronaldinja....papalukas je tata, jedini covjek koji lici na bodirogu u evropskoj kosarci....

headhunter

pre 15 godina

PRAVDA!!!Tek sad počinje borba za titulu evropskog prvaka,jer je ispala ekipa kojoj tamo nije ni bilo mesto TAU.A gledajući obe utakmice ne bi Partizan bio bez šansi.

joe

pre 15 godina

iako sam dugo mislio da je igor nema mentalne sposobnosti da bude lider,ipak me je demantovao,poceo je mnogo manje da siluje,da se vise ne zabija pod kos,ima lep procenat suta,pogadja kad treba,zaista je izrastao u extra igraca,iako sam grobar to moram da priznam i da postujem,a ne da ga nipodastavam bez razloga,...

Rasa

pre 15 godina

Ma kako glupo zvucalo,ocigledno da postoje treneri koji "znaju"kako se osvaja euroliga.Ako se tome doda da su u polufinalu porazeni imali i ozbiljne prednosti,pa ih prokockali,onda se shvati kako je tesko napraviti veliki rezultat ako je klub iz male sredine.Zato je prava steta sto Partizan nije uspeo da izbaci jedan kvalitetniji,ali seoski tim Taukeramike.Izgleda da je definitivno proslo vreme kada su sampioni mogli biti iz Varezea,Limoza i slicnih varosi.U malim gradovima je tesko skupiti toliko novca i kvalitetnih igraca da bi se napravilo nesto veliko.

au bre bre!

pre 15 godina

* Velika pobeda Makabija. Italijani su odjednom ispali nezrela ekipa i pored ogromnog iskustva koje igrači poseduju. Ako su već +18 napravili trojkama, to ne znači da treba da šutaju samo trojke do kraja meča. Nisu znali da uspore igru, odigraju za dva poena, za faul, bacanje...
CSKA sa druge strane pobedio Taukeramiku teže nego što sam očekivao.
Vidim da se spominje Rakočević. Rakočević je odličan igrač, ali mu jednostavno fali nešto. Uvek je igrao u odličnim ekipama koje ništa nisu uradile (osim recimo Budućnosti, ali to je neka druga priča). Bio je u Realu - ništa, Pamesi - ništa, sada u Tau, ispali su na F4 a ni u prventsvu im ne dajem neke šanse pored Huventuda i Reala. Jednostavno treofeji beže od njega.

dak

pre 15 godina

Rakoč je u zadnje 43 utakmice postigao najmanje 1 tricu na 40 odigranih mečeva. Pisalo je u toku prenosa po ugledu na NBA. I nemjte pljuvati naše igrače u svakoj prilici, imate li pametnija posla!?

Rocky Balboa

pre 15 godina

Cestitam kosarkasima partizana
plasman na Final Four ! Bravo !!
Sta..kako...nije ??
Eee..a ja mislio..
..kako nisu bre..ihh steta..

XXL

pre 15 godina

E tako to biva kada u čestu kontru ulaziš sa strahom. To su ti nesvršeni igrači. Da je čovek zakucao, pun samopouzdanja i da je Sijena povela, bilo bi drugačije.
Ista stvar sa Taukeramikom, nemaju igrače koji su igrali, a gubili i osvajali bitne-odlučujuće utakmice.
Ovaj sport je zbog toga fantastično lep, nema na o ruk ništa.

Sva u svemu, očekivano. Veličina, tradicija i iskustvo klubova i igrača je presudila.

caki_sd

pre 15 godina

Nije prvu utakmicu prelomio promasaj Satoa,vec to sto je Makabi u drugom poluvremenu pogodio maltene sve sto je sutnuo,posebno za 3. I nije mi jasan trener Sijene,izveo je Mekintajera na 9 razlike za Sijenu,posle njegova 3-4 vezana promasaja sto je ok,ali ga je vratio tek na +5 za Makabi. Ipak im je covek doneo onih +12 u prvom poluvremenu.

A CSKA-TAU,definitivno je prosao mnogo kvalitetniji tim. I imam utisak da su rusi igrali tacno koliko im treba.

djole

pre 15 godina

@gugle

Danilovića, Bodirogu, Divca itd. treba da porediš sa Gasolom, Novickim, Parkerom, Đinobilijem, Kirilenkom, jer su to sada najbolji neamerički igrači. I moram da priznam, da su ovi drugi bolji. Košarka je napredovala, problem je što sve što u Evropi valja ide odmah u NBA.

Rudy_vgd

pre 15 godina

Koji komplekserasi_Mnogo ste smesni grobari,sta se javljate i pljujete Igora,e kakvi ste vi ljudi,pa jedini nas predstavnik na zavrsnom turniru u Madridu,nas nijedan trener nije dosao do zavrsnog turnira,jedini je IGOR RAKOCEVIC,a to sto ga vredjate samo pokazuje vase "PONASANJE"

Igor je prestavio Srbiju_a vi grobari prestavljajte RUSE hehe

Rudy_vgd

pre 15 godina

(DEYO VERIA, 3. maj 2008 18:48)
Ne znam o cemu to ti,al stvarno. Izvini a sta za tebe znaci prestavljanje svoje zemlje,objasni mi malo,kako to ti zamisljas,bas me interesuje.Il mozda sto je Igor Zvezdas pa zbog toga razmisljas tako,ja nikad nisam gledao ko je Grob.a ko je DElija kad je u pitanju Srpska kosarka...Ziveo Igor Rakocevic

Darko Radojevic

pre 15 godina

Odusevljen sam prikazanim na terenu od strane aktera fajnal fora, narocito druge utakmice. Mislim da je Evropa sinoc dokazala kvalitet, koji je iz godine u godinu na sve visem nivou i sve blizi NBA-u.
Ako cu o prognozama za novog prvaka Evrope, onda tipujen na CSKA, koji predvodjeni Papalukasom plene svojom igrom, kosarkaskim znanjem i kreativnoscu, a sve u reziji sjajnog Mesine. Sve u svemu, Evropljani ce sutra uzivati u vrhunskoj kosarci!

Miljana

pre 15 godina

Ja uvek navijeam za tim gde su nasi igraci ili treneri. Neznam kako neko moze da mrzi nase ljude. Ipak smo mi ista nacija:
http://www.beli-orlovi.com/nagradna-igra/beliorlovi.php?i=82

au bre...

pre 15 godina

I opet ponavljam: cim je Rakocevic najbolji strelac u svom timu, nema sanse da dobiju utakmicu.
Sta cu mu, takav mu je horoskop. Ali treneri i obozavaoci nikada da prihvate i priznaju taj fakat...
(Libero Boskan, 2. maj 2008 23:33)


Daj bre, razumem ja te komplekse, ali pokazi barem malo postovanja, ipak je on jedini srbin na ovom turniru...

Libero Boskan

pre 15 godina

I opet ponavljam: cim je Rakocevic najbolji strelac u svom timu, nema sanse da dobiju utakmicu.
Sta cu mu, takav mu je horoskop. Ali treneri i obozavaoci nikada da prihvate i priznaju taj fakat...

Rocky Balboa

pre 15 godina

Cestitam kosarkasima partizana
plasman na Final Four ! Bravo !!
Sta..kako...nije ??
Eee..a ja mislio..
..kako nisu bre..ihh steta..

Van der Vaart

pre 15 godina

@au bre...

a kazi ti meni sto bi mi Grobari pokazali i malo postovanja prema tom liku?!? pa sta ako je Srbin, zar sutra mozda treba i gurovica da podrzim zato sto je Srbin?!? Sve verujem da bi ti podrzao Partizan na fajnal foru zato sto je srpski tim...

Rudy_vgd

pre 15 godina

Koji komplekserasi_Mnogo ste smesni grobari,sta se javljate i pljujete Igora,e kakvi ste vi ljudi,pa jedini nas predstavnik na zavrsnom turniru u Madridu,nas nijedan trener nije dosao do zavrsnog turnira,jedini je IGOR RAKOCEVIC,a to sto ga vredjate samo pokazuje vase "PONASANJE"

Igor je prestavio Srbiju_a vi grobari prestavljajte RUSE hehe

VladaNS

pre 15 godina

Sijena je sutirala 45 trojki naspram 32 suta za dva...Sta reci a ne zaplakati!?!?
Iako poraz Tau Keramike od CSKA nece dovesti Partizan na Final Four moram reci da mi je drago,zato sto bi bila apsolutna nepravda da se ona grupa glumaca u Tau uspela plasirati u finale jos jednom sudijskom kradjom.

joe

pre 15 godina

iako sam dugo mislio da je igor nema mentalne sposobnosti da bude lider,ipak me je demantovao,poceo je mnogo manje da siluje,da se vise ne zabija pod kos,ima lep procenat suta,pogadja kad treba,zaista je izrastao u extra igraca,iako sam grobar to moram da priznam i da postujem,a ne da ga nipodastavam bez razloga,...

Libero Boskan

pre 15 godina

@ au bre
Prema Rakocevicu pokazujem taman onoliko postovanja koliko je on pokazao prema svima u Srbiji, a koji ne navijaju za Zvezdu. Cak i dok je igrao za reprezentaciju smatrao je da predstavlja samo svoj klub (i sebe, da ne zaboravim na njegovu sebicnost), a ne celu zemlju.
Uz to, pre par nedelja se uveliko zahvaljivao svojim (Tau) navijacima sto su ima pomogli da izbace Partizan. Mogao je da se zahvali i sudijama...
I nemam potrebe da se radujem sto je on jedini srbin na turniru. Lako se moglo desiti da navijam za svoj klub na F4, a ne za pojedinca. Ali tesko je to objasniti onima kojima mogucnosti ne dosezu dalje od polufinala domaceg prvenstva. Onda je tesko nadati se ucescu svog tima na finalnom turniru evrolige, pa je dovoljno kunuti se u pojedince...

gugle

pre 15 godina

Makabi ima veliku tradiciju zavrsnih turnira, a Sijena treba da nastavi i osvojice titulu u nekoj od sledecih sezona (cuj mene: "sledecih sezona"). Zvuci poznato.

SmiljaPfc

pre 15 godina

Ne pokazujem nikakvo postovanje prema rakocevicu jer ga ne zasluzuje. Zbog svih koji su navijali za smrdljivi tau protiv Partizana,ja sam navijao za cska. Jos jednom se pokazalo da kada "lider" da najvise poena,ekipa gubi.Tako je bilo i sa reprezentacijom.Trebao je ostati u NBA,da bude najbolji 9 igrac.

Rasa

pre 15 godina

Ma kako glupo zvucalo,ocigledno da postoje treneri koji "znaju"kako se osvaja euroliga.Ako se tome doda da su u polufinalu porazeni imali i ozbiljne prednosti,pa ih prokockali,onda se shvati kako je tesko napraviti veliki rezultat ako je klub iz male sredine.Zato je prava steta sto Partizan nije uspeo da izbaci jedan kvalitetniji,ali seoski tim Taukeramike.Izgleda da je definitivno proslo vreme kada su sampioni mogli biti iz Varezea,Limoza i slicnih varosi.U malim gradovima je tesko skupiti toliko novca i kvalitetnih igraca da bi se napravilo nesto veliko.

Serpiko

pre 15 godina

Makabi je sampionski tim, zato su i dobili. Bez obzira sto menjaju igrace gotovo svake godine, Makabi kao kolektiv uvek ima sampionski mentalitet.
Ste se tice komentara Gugle oko atleticara.. Pa Teo Papalukas je sadasnja verzija Bodiroge. Covek je toliko inteligentan u igru da je prosto uzivanje gledati ga. Ocigledno nisi bas upucen u basket cim pises takve stvari.
Pozdrav svima,

Skeva

pre 15 godina

gogle ne uporeduj splitera i papalukasa...to ti je isto kao kad bi uporedio gatuza i ronaldinja....papalukas je tata, jedini covjek koji lici na bodirogu u evropskoj kosarci....

dak

pre 15 godina

Rakoč je u zadnje 43 utakmice postigao najmanje 1 tricu na 40 odigranih mečeva. Pisalo je u toku prenosa po ugledu na NBA. I nemjte pljuvati naše igrače u svakoj prilici, imate li pametnija posla!?

djole

pre 15 godina

@gugle

Danilovića, Bodirogu, Divca itd. treba da porediš sa Gasolom, Novickim, Parkerom, Đinobilijem, Kirilenkom, jer su to sada najbolji neamerički igrači. I moram da priznam, da su ovi drugi bolji. Košarka je napredovala, problem je što sve što u Evropi valja ide odmah u NBA.

Rudy_vgd

pre 15 godina

(DEYO VERIA, 3. maj 2008 18:48)
Ne znam o cemu to ti,al stvarno. Izvini a sta za tebe znaci prestavljanje svoje zemlje,objasni mi malo,kako to ti zamisljas,bas me interesuje.Il mozda sto je Igor Zvezdas pa zbog toga razmisljas tako,ja nikad nisam gledao ko je Grob.a ko je DElija kad je u pitanju Srpska kosarka...Ziveo Igor Rakocevic

BANE DELIJA

pre 15 godina

Osim Mekintajera i Sata niko nije dobro odigrao u Sijeni, a i Sato je pocetnicki promasio onaj zicer kad se utakmica lomila.
Bilo bi steta zbog onolikih navijaca da se Makabi nije plasirao u finale.

Stefan

pre 15 godina

Sjajna utakmica.Nevjerovatno sta je Makabi preokrenuo.Ova Siena previse sutira trojke,zato su i izgubili.Drago mi je nevolim Italijane nesto,a i zbog atmosfere koju prave izraelci,kao da su bili domacini.E da je Partizan usao,sta bi grobari priredili...

Dzon_Lock

pre 15 godina

Steta.... Gledao sam preko neta, i navijao sam za Sijenu. Igrali su odlicno do pred kraj 3/4. Tada je Makabi zaigrao odlicnu odbranu, i Sijena se do kraja utakmice u napadu oslanjala na individualne kvalitete igraca, sto nije bilo dovoljno.

Izdvojio bih promasaj Satoa, cisto polaganje, koje je bilo veoma bitno. Ilijevski je podbacio, imao je nekoliko vezanih promasaja. U Makabiju, Bajnam je imao nekoliko atraktivnih poteza, i verovatno cete imati priliku da ih pogledate na youtube-u. Izdvajam alley oop na njegovu asistenciju, i kos-faul preko Lavrinovica...

Sve u svemu, veoma kvalitetna utakmica, sa puno dobrih poteza...

Samo CSKA da rasturi Taukeramiku... :)

gugle

pre 15 godina

Kosarka vise nije sport znalaca vec fizikalaca. Ja ne mogu da uporedim Kukoca, Bodirogu, Divca, Djordjevica sa npr. Spliterom, Holdenom, Papalukasom. Ovi su bili umetnici a ovi su samo atleticari.

NNN

pre 15 godina

Sramota je da se u "Zemlji kosarke" ne prenosi final 4 ( a prenosi se u 159 zemalja! ).
Nije ni cudo kad je ona na celu "nacionalnog servisa" ( koji q placam pretplatu ), btw. poslednji put je zavrsnica EL prenosena 2004.
Sramota i za ostale televizije sa nacionalnom frekvencijom!

XXL

pre 15 godina

E tako to biva kada u čestu kontru ulaziš sa strahom. To su ti nesvršeni igrači. Da je čovek zakucao, pun samopouzdanja i da je Sijena povela, bilo bi drugačije.
Ista stvar sa Taukeramikom, nemaju igrače koji su igrali, a gubili i osvajali bitne-odlučujuće utakmice.
Ovaj sport je zbog toga fantastično lep, nema na o ruk ništa.

Sva u svemu, očekivano. Veličina, tradicija i iskustvo klubova i igrača je presudila.

au bre bre!

pre 15 godina

* Velika pobeda Makabija. Italijani su odjednom ispali nezrela ekipa i pored ogromnog iskustva koje igrači poseduju. Ako su već +18 napravili trojkama, to ne znači da treba da šutaju samo trojke do kraja meča. Nisu znali da uspore igru, odigraju za dva poena, za faul, bacanje...
CSKA sa druge strane pobedio Taukeramiku teže nego što sam očekivao.
Vidim da se spominje Rakočević. Rakočević je odličan igrač, ali mu jednostavno fali nešto. Uvek je igrao u odličnim ekipama koje ništa nisu uradile (osim recimo Budućnosti, ali to je neka druga priča). Bio je u Realu - ništa, Pamesi - ništa, sada u Tau, ispali su na F4 a ni u prventsvu im ne dajem neke šanse pored Huventuda i Reala. Jednostavno treofeji beže od njega.

Qranji

pre 15 godina

Kako,ljudi,mozete da pljujete Rakocevica? Jeste li gledali utakmicu uopste? Po meni ovu tekmu je izgubio Spahija jer je u trecoj cetvrtini drzao onu dvojicu veseljaka Vidala i malog bekcica,ne mogu sada da se setim imena. Ispucase ljudi tri trojke,ni obruc ne pogodise. Rakoc je imao do jaja statistiku,on i Planinic su drzali celu tekmu,ali na kraju je pobedio bolji tim,to jest veca legija stranaca. I jos jedan paradoks, Makabi na ovom turniru ima najvise domacih igraca u ekipi. Da mi je to neko rekao pre 10 godina smejao bih se.....

Qranji

pre 15 godina

Da, i onaj Spliter mi je uveseljavao vece. Kakva motorika,kakva tehnika,cudo! Kako se prosipao po parketu,to je za crtani! Neprocenjivo....

headhunter

pre 15 godina

PRAVDA!!!Tek sad počinje borba za titulu evropskog prvaka,jer je ispala ekipa kojoj tamo nije ni bilo mesto TAU.A gledajući obe utakmice ne bi Partizan bio bez šansi.

Tanasije

pre 15 godina

Od 4 nakazna globalisticka mutanta, navijam za onaj za koji navijaju Rusi na tribinama.

Smesno je bilo gledati Spahiju kako u timeoutu "lengvidza" sa Rakocevicem. I ako je vec krenuo na engleskom, ne kaze se Igor, nego Ajgor, al ajde...

O, Partizane, jedini na svetu, koliko si neopisivo lep u svojoj nesavrsenosti i neprilagodjenosti:-))

caki_sd

pre 15 godina

Nije prvu utakmicu prelomio promasaj Satoa,vec to sto je Makabi u drugom poluvremenu pogodio maltene sve sto je sutnuo,posebno za 3. I nije mi jasan trener Sijene,izveo je Mekintajera na 9 razlike za Sijenu,posle njegova 3-4 vezana promasaja sto je ok,ali ga je vratio tek na +5 za Makabi. Ipak im je covek doneo onih +12 u prvom poluvremenu.

A CSKA-TAU,definitivno je prosao mnogo kvalitetniji tim. I imam utisak da su rusi igrali tacno koliko im treba.

Darko Radojevic

pre 15 godina

Odusevljen sam prikazanim na terenu od strane aktera fajnal fora, narocito druge utakmice. Mislim da je Evropa sinoc dokazala kvalitet, koji je iz godine u godinu na sve visem nivou i sve blizi NBA-u.
Ako cu o prognozama za novog prvaka Evrope, onda tipujen na CSKA, koji predvodjeni Papalukasom plene svojom igrom, kosarkaskim znanjem i kreativnoscu, a sve u reziji sjajnog Mesine. Sve u svemu, Evropljani ce sutra uzivati u vrhunskoj kosarci!

Miljana

pre 15 godina

Ja uvek navijeam za tim gde su nasi igraci ili treneri. Neznam kako neko moze da mrzi nase ljude. Ipak smo mi ista nacija:
http://www.beli-orlovi.com/nagradna-igra/beliorlovi.php?i=82