Nedelja, 30.03.2008.

15:39

Dramatična pobeda Partizana u Čačku

Izvor: B92

Dramatièna pobeda Partizana u Èaèku IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

224 Komentari

Sortiraj po:

Alek kg

pre 16 godina

Zbog ovakvih rasistickih poteza navijaca,Borac ne zasluzuje da igra u ovoj zemji.Tako su isto radili sa Tajwanjerom i sa onim sto je odma pobegao kada je video gde je dosao!!!!!

Delija-Kosovo

pre 16 godina

Borcu ponisten gol,pomocni sudija svirao ofsajd,a ja sam siguran da nije bio ofsajd i jos nekoliko takvih situacija kada su igracu Borca izlazili oci u oci sa Bozovicem oni svirali ofsajd.
Sudije lopovi
Zvezda FOREVER

Raša

pre 16 godina

Jadan fudbal sa kojim Partizan u evro-kvalifikacijama neće stići dalje od početka. Onaj gol juče nije dao Djordjević već golman koji se nije ni potrudio da brani. Takvi trikovi ne prolaze u Evropi, tamo mora pomalo i da se igra fudbal.

IVAN

pre 16 godina

prvo: svaka cast za gol!
drugo:faul pre gola nije postojao!
trece:u prvom poluvremenu ponisten regularan gol borcu zbog tzv.ofsajda (bio sam na tekmi u liniji sa sudijom i licno video!!!
cetvrto: dijara je zasluzio DVA crvena kartona a ne jedan zuti zbog udaranja igraca bez lopte i zbog pokazivanja srednjeg prsta (sa obe ruke)cacanskoj publici.
peto: majmunski krici su usledili posle pokazivanja srednjaka - sto neodobravam!
sesto: sudjenje - jad i beda, svaka cast igracima oba tima na fer borbi!!!

Caja Grobar

pre 16 godina

Očajan sam zbog čačanskog rasizma. E moj Veljo šta napravi od srca Srbije. Ipak se javljam zbog nečeg drugog, a ne onih primitivaca FK Borca. Likovi poput Coolinara, Dekija i sličnih samo truju i ništa drugo. Kakva bre sudijska zavera, kakvi bakrači. Pa ne tako davno je sudija terao do ponoći dok Zvezda nije izjednačila u Čačku kad joj je trebalo za titulu, a ovo je pobeda čista ko suza. Gol za 30 i kusur metara. A šta je bilo u prethodnih nekoliko kola? To je se zove crveno-bela kuhinja. Stvarno nam ne trebaju takvi komentari. Ako već uzimate sebi za pravo da učestvujete u javnoj raspravi onda bar budite objektivni. Jedno je rivalitet između klubova, a drugo mržnja koja dovodi do potpune neobjektivnosti. Ovako će kad u Čačku budu vređali Gaja ili Kastilja, na primer, za sve biti krivi Grobari a ne čačanski rasisti. Sramota!

Aleksa

pre 16 godina

Da li kada na Zvezdinoj utakmici i sudija u finišu počne da igra za nju, a posle nepostojećeg penala dosudi jedanaesterac napišete naslov vesti: Dramatična pobeda...
Taj scenario na Zvezdinim utakmicama smo toliko puta videli, a pogotovo na njenom stadionu.
Partizanu barem ne pokljanjanju nepostojeće penale kada ne može da pobedi.
Ovakav naslov vesti se naziva politički nekorektnim.

sumadinac.fr

pre 16 godina

@Milos!
To se vama cini da se neko sladi hapsenjem legendi naseg fudbala,ali da se razumemo u jednoj drzavi mora da se postuje zakon a u vasoj Zvezdi mafija uhvatila previse maha pa zato i zavrsili tamo gde im je i mesto,drugo i Sadam Husein i Causesku i Milosevic i dr.su bili legende svojih zemalja pa svi znamo kako su zavrsili,i jos nesto da dodam kada bi nasem fudbalu sudile strane sudije nikada vi nebi dobili derbi,nego jopet da kazem kako radite tako vam se i vraca napuniste Srpske zatvore sa vasim legendama..

Max

pre 16 godina

Ocekivano teska utakmica i nakon svega vidjenog potpuno zasluzena pobeda boljeg tima.Partizan jos ne igra onako kako bi mi to zeleli ali je evidentan napredak u igri.Odbrana je funkcionisala bez greske,srednji red je bio agilan kojem je sa vremena na vreme nedostajala lucidnost.Cadikovski je odigrao dobru utakmicu i pokazao da je veliko pojacanje Partizana.Najbolji igrac na utakmici je bio nas"samuraj" Djordjevic koji osim fantasticnog obavljenog zadatka u odbrani stigne i da torpedira protivnika.Mislim da ovom pobedom nase sanse su izuzetno porasle da se sampionska pesma ponovo cuje u Humskoj.Borac me je razocarao.Citavo vreme su igrali nevidjen bunker i vise bili koncentrisani na valjanju po terenu.Borceva publika je jos jednom pokazala sav svoj primitivizam.FK Borac treba drasticno kazniti jer to nije prvi put da rasisti vredjaju tamnopute igrace.Cudno je da neki sportski izvestaci nisu uopste pomenuli rasisticke ispade publike u Cacku a na drugoj strani su pomenuli potez Diare koji ne mogu da opravdavam ali u sustini mogu da shvatim .Sve u svemu velika pobeda i jos jedan korak ka jubilarnoj 20 tituli.
Pozdrav

Grobari Pančevo

pre 16 godina

Bravo grobari, sada smo na plus 7, bez obzira ocekujemo od vas da na derbiju potvrdite titulu, vreme je da se revansiramo za onaj glupi poraz u proslom derbiju. Uprkos pobedi, tvrdim da neki igraci zaista ne zasluzuju da nose Partizanov dres. U prvom redu to je ona rupa od Božovića, dajte šansu drugom golmanu podhitno, ovaj je veoma nesiguran, zatim Rnić,Lakić i onaj Maletić oni su ljudi sport promašili, nije valjda da samo ja vidim da za njih mesta nema.

luka

pre 16 godina

zaista ne razumem zasto mi niste pustili poruku u kojoj sam napisao da je zvezdu osnovala udba-slobodan penezic krcun,slobodno proverite tu opste poznatu cinjenicu,zaista ne mislim ikoga da vredjam vec samo iznosim cinjenice

VM

pre 16 godina

Smešnih li komentara, Bože sačuvaj! Kao navodno golman pustio da Đorđević postigne gol, a ustvari taj golman je upravo Zvezdin!!! A verovatno je i pre toga crveni karton Dijare doprinos Partizanovoj pobedi, je li? Pa onda i sva ona izležavanja igrača Borca i trošenje vremena bez ikakvog sankcionisanja od strane sudije. O čemu vi pričate iskompleksirani likovi iz Ljutice Bogdana? 90% vas i nije pogledalo utakmicu i samo ste čuli da je Partizan dao gol u 92-3. minutu i odmah pričate takve bljuvotine da mi je prosto muka da čitam.
Molio bih moderatore da filtriraju poruke koju izazivaju mučninu od gomile nebuloza.

I još jedan penal koji nije sviran za Partizan. Pre 3-4 derbija penal nad Lazetićem kada je bio povučen za dres s leđa!!! Mislim da se tada utakmica završila 1:0.

pogrebnik from nis

pre 16 godina

# Kad smo mi bodrili zwezdu sa sewera,Grobari su jos wukli serppe po Beogradu.Widecemo sta ce biti na JNA!!!
(Psyboy, 30. mart 2008 22:00)

E,evo vam primera gde čovek odlično upotrebljava mala i velika slova.
Grobari se pišu velikim slovima,bravo momče,svaka čast.

bole_Grobar

pre 16 godina

Mislim sta reci za ponasanje igraca Borca. Sva dalja komentarisanja su suvisna, ono je sramota Srpskog fudabala. Glumljenje po cijelom terenu, izlezavanje. A kao slag na tortu, rasisticki ispadi navijaca Borca, neka ih je sramota.Ja stvarno volim da gledam Srpski fudbal ma kakav on bio, ali posle svega vidjenog mogu samo da zalim. A kao podrska Srpskom fudbalu tu je RTS koji toliko cesto vrsi prenose i tako kvalitetno da nemam reci. ALi ovo ce i onako biti zaboravljeno ne za vise od mjesec dana. Ono sto se pamti je pobjeda Partizana i velikih +7. I zato

Neka svako zna
njega volim ja

budi ql

pre 16 godina

@pravnik al` stvarno
Ja ću da ti kažem zašto nisi izabran za mistera.
Zato što nisi imao pare da platiš žiri,jer,da si imao,plaćao bi...
Hajde,ti meni kaži,na koliko je derbija Koroman(jel si gledao utakmicu protiv Mladosti),zaslužio crveni a nije ga dobio,i kaži mi koji je to očigledan penal sudjen za Zvezdu u derbijima.
Uzmi recimo snimak prošlog derbija i izbroj broj faulova sudjenih za Zvezdu oko 16-erca .

Milos

pre 16 godina

Ja da sam na vasem mesu pre bi se brinu sto se niko sa vame jos nije pozabavio. Mora da ste se utalili sa Zekom i Bjekom. Sramota je kako ste pobedili i sto se sladite hapsenjem legende Srpskog fudbala. Ipak ste vi mnogo mali klub a to cete i ostati

serAlex

pre 16 godina

Ako se ja pitam, klub bi trebalo da debelo kazni Dijaru, naravno novcano.
Ali, ako dobije od saveza kaznu vecu od jedne utakmice (koliko mu sleduje na osnovu dva zuta kartona) onda Borac treba izbaciti iz lige zbog rasizma. Posteno!

dule grobar

pre 16 godina

(pravnik al` stvarno, 30. mart 2008 20:57)

U pravu si mozda i nemam neku odredjenu situaciju ali zar nije pomalo chudno da 30 i kusur derbija nije bio bar jedan penal za Partizan? E ali zato mogu da ti navedem milion situacija gde nije bio penal za Zvezdu a sviran je. Prosle sezone na JNA gde ste i proslavili titulu Smiljanic okrzne Milijasa ovaj padne ko pokosen i sudija pokazuje na belu tacku. Prosle sezone isto Purovic 1 na 1 sa Asprogenisom, Bajic ide iza Purovica nekih metar,dva na usporenom snimku se vidi da nije bilo kontakta i da Purovic masi loptu saplice se i pada i sudija opet na belu tacku i plus Bajicu crveni. I prosli derbi isto gde ste zasluzeno pobedili ali ako je ono bio penal znaci onom Jestrovicu je dovoljno da ga dunes i on ce pasti, Djordjevic se gradi cak je bio i faul u napadu ali Jestrovic pada i sudija opet pokazuje na belu tacku. CEMU TO? Zasto Basta nije dobio crveni? Zasto nama pricate da je sudija danas svirao svaki blagi kontakt igraca Borca a svi znamo koliko ste vi imali slobodnih udaraca u derbiju.
Nema veze dobicemo vas u derbiju i konacno vam dokazati da na normalnom a ne blatnjavom terenu smo bolji od vas, do tada gledajte da ne kiksnete protiv Napretka ili koga vec igrate jer kolko vidim Partizan je uvek kriv za svaki vas kiks.

PvP

pre 16 godina

@ pravnik al` stvarno

nedosudjeni penal 24.02.2007. kada smo vas dobili 2:4 u rupi...onaj vas stoper Vladimir Djordjevic(mislim da se tako zove) rusi Ivana Tomica sa ledja,a pritom ne dira loptu.I Raka(vas covek) je rekao da je to bio cist penal...ima jos mnogo primera,ali ovaj je najsveziji...

Filip iz Zemuna

pre 16 godina

Pravnice,evo ti ja nekoliko:
1. Faul nad Nadjom u 14. metara,kad sudija izvlaci van 16 metara (bilo 0:0,Jesic bio trener), faul nad Tomicem sa ledja kad je gol bio prazan na 7. metara(Derbi na Marakani 2:4 za nas), faul nad Maleticem od strane golmana (Derbi kad je vama sviran penal nad Milijasem,a i vas zvezdas Raka je rekao da bi se pre trebao svirati onaj nad Maleticem)...
To je samo u zadnje 2 godine,a tek ranije...

Zlatan

pre 16 godina

1.Smatrm da ekipa Partizana nije dobro pripremljena, lako se povređuju, nerviraju.., osim Nenada đorđevića, koji je uvek fizički spreman.
2.Igra Borca je antipropaganda fudbala, taktike Rajevca dobro je poznata: 9 igrača u odbranu+golman, jedan na sredinu. Možete li zamisliti ekipu bez šuta u gol za 93 min.
3.Ponašanje publike bruka za Čačak i Srbiju, gde je Zakon o sportu-setio sam se na predizbiornim kampanjama u borbi za nove fotelje.
4.Na kraju VOLIM PARTIZAN.

šatro zbunjen!!!

pre 16 godina

Čudna podudarnost da kada je raščišćen fudbalski vrh u ovoj zemlji sva 4 velika kluba naglo padaju u igri, te gube, remiziraju ili jedva izvlače pobedu u nadoknadi...hm, pitam se što tako?

P*F*C BERANE

pre 16 godina

Dobra partija,mozda i najbolja u ovoj polusezoni,pet 100% sansi protivonakvog bunkera i opstrukcije -SVAKA CAST- i na kraju slag na torti ----Djordjeviceva minijatura.----
Ovo podizanje forme pred derbi je ohrabrujuce ali molim Vas usrecite nas da gani vise ne laju.

MiloSh_PFC

pre 16 godina

Ljudi polako ne padajte u euforiju,i meni je laknulo posle projektila Djoleta ali onakva igra nas ne vodi nikuda pogotovo ne u Ligu Sampiona!Sto rece neko gore na kraju sezone ,kad uzmemo titulu, treba da radi metla.Jokan je prvo trebao da stekne trenersko iskustvo u teleoptiku a ne da se uci na prvom timu.
Igraci:
-Bozovic(ako bi se spojio sa njegovim prezimenjakom mislim da bi dobili jednog kvalitenog
-Rnic mora i moze bolje
-Vjestica i Djole pravi stub tima
-Obradovic super talentovan za svoju poziciju treba vise da koriste njegove vrhunske cenrasuteve
-Ednilson-Juca je za njega car(vrati se sto pre)
-Moreiramora da vrati fomu sa pocetka sezone
-Lazic mislim da se bolje snalazi na levoj strani-solidan
-Toske nas mali shpartanac
Cadikovski sve vise podseca na Boju(nadam se da gresim ali...)
-Diara ispod nivoa nije mu tu bio tandemski par Jowe
P.S. Da se kojim slucajem igrala tekma u KG-y bilo bi 20.000 ljudi!
NAPRED
PARTIZAN

ljubapfc

pre 16 godina

Samo mi nije jasno kada ce poceti da se kaznjavaju krajnje nesportski i podmukli potezi isceniranja dobijanja udaraca u glavu, poput danasnjeg poteza Dmitrovica. I jos Moreira dobije zuti karton... Kao kada je Gurovic iscenirao udarac Velickovica, pa Novica dobije tehnicku... Takve bih kaznjavao sa 10 utakmica neigranja, na sta to lici...

Vaske Cacak

pre 16 godina

Mi sve umemo da upropastimo.
Lepo vreme,5+ hiljada ljudi, cetvrti docekuje prvog (SA POTPUNIM REALNIM POGLEDOM NA STANJE STVARI),sve idealno.
I onda sudija pocne da predstavlja njegovo shvatanje fudbala. Na samom startu(5. min) pogresna procena "remplovanja" i krece cepkanje igre,pogresne i pomalo tendeciozne procene i publika na ivici(pa sa njom i ja).
Nervoza zahvata igrace koji pocinju da reaguju neverovatno glupo i onda su jos gluplje reakcije publike (na rasistickoj osnovi koje izazivaju bezmalo tucu na zapadnoj tribini izmedju pravih i "nacionalnih" navijaca Borca).
FSS bi trebalo da malo obrati paznju na to koga delegira na ovakve utakmice. Ionako je poznato da vec postoji netrpeljivost malih gradova prema Beogradu a sa ovakvim sudijom(koji inace i nije zasluzan za rezultat vec za atmosferu) samo moze smanjiti zainteresovanost naroda za fudbal.
A inace Cacak nema rasista vec budala koje misle da su "to".

Korgacin

pre 16 godina

Nekad se ponadam nekim analitickim stavovima u ovim komentarima, jer bih voleo malo i tudjih misljenja, i novih informacija koje ne mogu da cujem u drustvu svom...ali, danas sam se malo razocarao. Zvezdasi kritikuju da namestamo, ali, cemu to? Ti ljudi i nisu navijaci Zvezde, jer ocigledno ne prate njene utakmice i njene igre i rezultate.
Drugo, pozdrav za igru Ednilsona, i pitanje jel makar navijacima Borca zao sto im igraci Borca onako sramotise fudbal danas onakvim padanjem i glumatanjem?
I jos...vidi se na igracima Partizana da nisu dobro podneli odvajanje od trenera Djukica, navikli su na njega i srodili se s njim, zato je tesko Jokanovicu da im prenese svoje ideje i to navikavanje na njega kao novog trenera ce jos potrajati. Vazno je da to prilagodjavanje igraca na novog trenera (ne kazem da Jokanovic tu los u necemu, vec da je Djukic oastavio trag)uspesno vodjeno, jer osvajamo bodove i dalje. Tek pred kraj lige ce se Jokanovic primetiti kao trener Partizana, a od sledece sezone ce imati potpuni autoritet i odgovornost za rezultate TIMA.
I poslednje, zanimljivo je da je Jesic dosao u Partizan iz inostranstva i primetio ubrzo da je u ligi nesto prljavo u velikoj meri, a Jokanovic je opet neko ko dolazi iz inostranstva i ubrzo i njemu neke stvari postaju nejasne i opominje na to...
Bajevic je brzo otisao razocaran...Muslin ne moze da pronadje mir ovde, iako mu je stalo do Zvezdine klupe...
Zar se nas Fudbal svodi na Djorica, Zivadinovica, Ljupka i lokalne trenere koji jedino i znaju i mogu da obitavaju u nasem i ovakvom prostoru, gde se mesetari, podvaljuje, sudi i osudjuje, namesta, izigrava...vi nemate pojma cime i koliko ste se kome zamerili kad, pa onda i ne mozete odrediti ko je tacno kriv za sudjenje kakvo jeste, za propuste, za divljanja...
Pozdrav...

vladablok9a

pre 16 godina

sve,sve ali kad cujem da Romi kukaju na sudije suze mi od smeha podju

Inace suska se odavno da studio Walt Disney u nedostatku ideja za crtane filmove ekranizuje i animira utakmice poslednje dve titule crvene zvezde
U jednoj sceni na fudbalskom terenu sesnajsterac protivnika je do centra dok u vecini utakmica na samaforu uglavnom pise 1238 minut
premijerno prikazivanje ove komedije bice krajem maja a navijaci Crvene zvezde moci ce besplatno da pogledaju premijeru, dobice svako od njih i poklon DVD sa filmom kako bi mogli deci kroz 50 godina da pokazu da su osvojili titulu

jo

pre 16 godina

@vlada

Vlado sine pa za vas smo izmislili fudbal vi nemoete da dobijete ni maldost sa igracem manje...partizan je ceo mec bio bolji imali smo 3 100% sanse i precku a borac je ubio tekmu igrao bunker tukao udarao valjao se po terenu....ZAsluzena pobeda!!!
Lupas gluposti brate..

banjavb

pre 16 godina

DELIJA 83:

1.Slazem se sa tobom po pitanju igraca,infrastrukture...
2.Ali,CZ je titulu sa Muslinom osvojila sa 5-6 pobeda od 1-0 u poslednjim minutima.Od tada postoji tzv.zvezdino prolece
3.Neregularnost u Kuli je bila zbog nekoliko ofsajda dosudjenih Partizana
4.Danas je bilo 4-5 sansi za Partizan,a za Borac 1.Ofsajd je biom cist.Pogledajte samo tragove kosenja na travi i na osnovu njih procenite
5.Mi smo losi,ali ipak dovoljni za titulu ,jer ste vi tako ocajni da vam Mladost L. stvori 5-6 stopostotnih sansi u vasoj rupi.

pravnik al` stvarno

pre 16 godina

@ dule grobar

Pogrebnice ni ja vec 30 godina nisam izabran za mistera sveta. Zasto ? Zato jer nisam najlepsi. Zato mi ti navedi jednu situaciju iz derbija kada vam penal nije sudjen a postojao je. Dokumentujte nesto ne lupetajte ko Maksim ........

peđa

pre 16 godina

Kada analizirate sudijske greške,onda se nemojte povoditi za komentatorom.Kod poništenog gola Borca nije dosuđen ofsajd,već faul igrača koji je postigao gol,pošto je povukao sa leđa za dres igrača Partizana koji je potom pao.

PFC_deki

pre 16 godina

bravo partizan!!! kao mali učen sam,da za njega navijam... ALO NAVIJAĆ IZ SLOVENIJE-IZ KOJOG GRADA DOLAZIS!! NAPRED PARTIZAN GROBARI SLO

Vosa

pre 16 godina

Iako sam iz Cacka smatram da je ovako ponasanje navijaca sramotni i to nije prvi put. Daju losu sliku o svim Cacanima a to nije prvi put. Ne treba pustati debile na utakmicu to je sigurno ali sve u svemu mi smo takav narod. Iako sam zvezdas smatram da je Partizan sampion i cestitam im na tome. Ipak ono sto se vidi jeste da je nasa liga iz godine u godinu sve slabija.

dule grobar

pre 16 godina

(Delija Tokyo, 30. mart 2008 16:04)

Kako te nije sramota da pljujes po Partizanu i da pricas kako namestamo utakmice i da je prvenstvo neregularno, a kad se nama u derbiju ne sudi penal 13 godina, kada se vama sudi penal svaki drugi derbi, kada nama redovno daju crvene kartone i kad Partizan 10-ak godina ne moze da pobedi Zvezdu E TADA JE SVE REGULARNO ZAR NE???

delia glingon

pre 16 godina

Mi smo u korupciji drzava i sport, prema tome treba insistirati organizaciju Balkansku Ligu Sampiona sa Grckom, Turskom, CG, Rumunijom, Bugarskom, Izraelom, Makedonijom i BiH. Sa ovim zemljama moze se sastaviti podobra sesneaestorka. Igrati prvo 1/8 u cetiri grupe po cetiri kluba dvokruzno, a posle 1/2 grupe sa po cetiri tima dvokruzno sto prva dva odvodi u polufinale.
Treba absolutno obnoviti i Balkanski kup sa 32 ekipe tako da manji centri okuse internacinelno takmicenje.
Mnogo bik znacilo da odlazimo u Rumunsku, Atinu, Sofiju, Istanbul, Banjaluku i druge Balkanske fudbalske centre da odigramo jace tekme sa jakim klubovima u jednom internacionalnom takmicenju sto donosi vredan trofej. Liga Balkana bik bila jaka liga i ako bik dolazili do top8 obezbedili bi najmanje 12 jakih utakmica i stim bik podigli kvalitet naseg fudbala i nase lige a usput i druge Balkanske zemlje bik imale veliki doprinos i mislim da bik Balkan imao tad bar dva kluba u 1/4 evropske LS. Turski i Grcki fudbal je oslabio i mislim da ih pase liga sampiona dok Bugarski, Rumunski i Izraelski Fudbal ima kapacitet da napreduje mnogo vise i bas im vali neko jace takmicenje za kalenje.
Jadno je da Srbija nema jedno direktno mesto u LS a imamo kapacitet za dva i treci da kvalise, ali ekonomija i korupcija cine svoje. Privatizacija klubova uz jaca natecanja moze da nam da sanse za bolje rezutate, inace nikad vise da Balkanski klub bude sampion evrope i sveta kao CZ i stea ua ili dostigne neko polufinale.

marko

pre 16 godina

@Zvezda lux
pa jesi li ti normalan zvezdu su kaznili sa 3 utakmice za incident u kojem umalo nisu covjeka ubili.I jos nesto ne znam bili sudili penal Partizanu da je pao neko u sesnaesterac ali znam da partizan niti je sudjen penal a usput imao je i igraca manje sto djelom demantuje i tebe i tvoju teoriju zavjere protiv stuba srpstva ali je ipak uspio da pobjedi evro golom Nenada Djordjevica.I za sve one koji pricaju o tome kako je golman Borca pustio gol jedan podatak GOLMAN BORCA JE USTVARI POZAJMLJEN IGRAC I TO IZ CRVENE ZVEZDE!!!Zao mi je koliko ste isfrustrirani

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 16 godina

3 boda su 3 boda,dzaba igra ako nema rezultata,a samo da pitam vas musave.Kako to da uvek ali uvek kada Partizan postigne gol u poslednjim minutima vi pricate kako je to namesteno,kako je sudija nash,kako smo mi kriminalci,a vi ste zaboga posteni.Koliko se meni cini pola ove i pola predhodne ''vashe'' uprave je pohapseno i vi pricate o nekom postenju.Partizan je sampion,a vi kako hocete,mozete ovde da placete,da ujedate,da kudite,prozivate,svi vi znate da ste k... na biciklu.

PARTIZAN SAMPION X20

wlado

pre 16 godina

jeeeee, gledao sam do 90'og minuta i prebacio, posle crvenog kartona diare, i kako smo igrali, reko ako nismo dali gol za 90 minuta....eto sta ja znam...nista...svaka cast, danas cekam da jos jedan buduci sampion podigne prednost na 7 poena !

sale pfc

pre 16 godina

taj golman za koga kazete da je pustio gol je vas,samo je na pozajmici iz zvezde.Sramota za ove seljane sto su vredjali diarr-u.Kazna za njih,iako ne opravdavam diarru i on je zasluzio kaznu.Bravo partizan,sramota za cacak

MIĆKO

pre 16 godina

Tri boda su tri boda i to sa igračem manje.Titula je nasa a verovatno i dupla kruna.Volim PARTIZAN kao oči svoje.Valjda ce se i sudije smilovati pa ce nam i na derbiju suditi penal ali i ako nece dobicemo zvezdu.PARTIZAN PARTIZAN

Car!

pre 16 godina

A sta je bilo sa kamenovanjem borcevih navijaca od strane Grobara? Gde je jedno dete od 10 godina pogodjeno u glavu i mnogi drugi!Boegradjani smirite malo strasti i prestanite da omalozavate celu Srbiju!Nemoj te se cuduti , ako se digne i Sumadija , tj da se otcepi od vas!

World B. Free

pre 16 godina

Navijači Partizana vređaju svog golmana i nazivaju ga svakakvim imenima. Kako se to zove, znam samo da nije rasizam. Čime sam ja zaslužio, pošten i krajnje akademski građanin da mi čovek iz senegala pokaže dva srednja prsta dok mirno sedim na obali Morave. I onda dođem kući i saznam na sajtu B92 da sam rasista.

rille fcrs

pre 16 godina

Pod hitno dovesti strane sudije ovo je bre smesno sta ovi nasi papani sude,a borcu seckana igra zbog nekih tako reci baletskih startova!Neka ZVEZDA IGRA KAO PROTIV MLADOSTI NA DERBIJU A GROBLJE KAO PROTIV BORCA I PUCI CE PETARDA.Smesni ste bre topalovici osvojite bar jednom titulu a da to bude posteno!!!!

milos

pre 16 godina

Tako je, Djordjevicu! Majsore! Kazna za ovaj seljacki fudbal Borca. Biju kao ludi, brane se sa 11 igraca, simuliraju, deru se na svaki dodir, zadrzavaju vreme. Kako da se igra protiv takvih ekipa. Djordjevic je pogodio za titulu, za zasluzenu pobedu protiv ovih antifudbalera iz Cacka, i za onu sramnu publiku koja nastavlja da se bruka! Nije Partizan danas odigrao nesto posebno, ali potpuno zasluzena pobeda. I mnogo mi je draga! Kad je Borac cetvrti, onda vam je jasno kakva nam je liga, i fudbal uopste! Napred Partizan!
PS. Ednilson fantastican, Cadikovski takodje, kao i Djordjevic.

pre MG

pre 16 godina

gotovo je sve nema vise nade za delije jos derbi i gotovo je ......Samo da i njima Đorđevic ne dadne gool u 94 min. jer sudije pomažu partizaanu a ne zvezdi hahahahhahahahahahahah.............

gile,kumanovo

pre 16 godina

Samo jedan komentar za ovu utakmicu sve govori:Bozja pravda.
Vidim da neki isfrustrirani strucnjaci ovde pominju 93min.Uzmite kasetu od RTS pa pogledajte ponovo...i merite efektivno vreme.Ako je bilo vise od 40min ponisticemo utakmicu.Ali cemo sledecu igrati sa bar 3 lopte(ova se igrala sa 1!).Evo grobari skupljaju novac da kupe koju loptu cacanima.A mozda skupe koju kintu i za 2 francuska lezaja za onog golmana i onog Stojanovica(gde li naucise zanat?)

Icyman

pre 16 godina

Sta reci...
Prvo golman, Zvezdin golman Radivojevic je primio gol. Mislite da ga je pustio...hahahaha
Drugo, zaustavno vreme...
Gol je postignut u 92.minutu...pa samo zbog izmena je bio produzetak od 3 minuta....skor sve utakmice se produzuju bar 3 minuta
Trece, odlicna rezija....
Pouzdano znam da je Djole vezbao slobodnjake sa polovine terena cele nedelje...ocekujuci bas ovakav razvoj dogadjaja.
Sta cete kada smo na sve spremni, a sve smo hteli da zamaskiramo Dijarinim iskljucenjem...ali priznajem...provalili ste nas...razotkrili ste nas scenarijo....
Mi gorbari bas lose namestamo utakmice....sta ces...

UNKNOWN

pre 16 godina

Ljudi sve je u redu li ja ne mogu da verujem da onaj rnic igra dal je moguce da lakic nije bolji od njega.sve u svemu partizan je sampion

Chacanin

pre 16 godina

a da li ste vi na Tv-u videli srednji prst diare?

da li je bio faul kod gola?

partizan je zasluzeno pobedio,bio bolji na periode,to ne moze da se ospori,ali...

partizan nije igrao fudbal,jedino onaj Lazic,koji nesto vredi,trebali ste da vidite kako Djordjevic "cisto" uzima lopte iz nekoliko duela...

nema veze,ima Boga...

pozdrav

Delija London

pre 16 godina

Za razliku od pojedinaca odredjenih navijaca koji jedva docekaju da omalozavaju pobede, kukaju, gundjaju, traze izgovore, krivce, zavere i koji su se kostantnim pljuvanjem zgadili i samom Bogu, ja cestitam Partizanu na iskusnoj pobedi i verovatno osvojenoj tituli realno boljom igrom od moje Crvene Zvezde ove sezone.
Za utehu, nadam se da cemo opet da vas dobijemo u derbiju. Fer, sportski i posteno.

scepan mali

pre 16 godina

Na slovo, na slovo Djordjevic...
Taj Djordjevic koga svi dizu u visine je bio najgore ocenjeni igrac SP-a u Nemackoj, ali daleko je veci uspeh savladati cacanski Borac nego u pravom svetlu predstaviti Srbiju i srpski fudbal tamo gde treba i kad treba.
Svaka cast cacanskoj publici koja je bila jedina svetla tacka u ovoj fudbalskoj bruci, samo ono rasno vredjanje ne stoji. Sto jes', jes'...

Bsa

pre 16 godina

moram da kazem da je ovo jako interesantno Opet nenad djordjevic bila bi fora da jednom shutne sa svog peterca ili on ili kastiljo u zvezdi i golman bi verovatno pao na zemlju pa dajte molim vas ovo nema smisla :)

zorz

pre 16 godina

Citam komentare mojih Grobara i ne verujem.Ljudi sta je vama,sta vi hocete.Pa ne moze se svaka utakmica dobiti sa 5:0!Danasnja igra Partizana definitivno nije bila losa.Cadikovski je imao dva puta stopostotnu sansu kada je isao sam prema golu+pogodio precku,Cetkovic je u Drugom poluvremenu imao fenomenalnu sansu ali je sutira traljavo pa Djordjevicev sut iz slobodnjaka tik pored gola u 1.poluvremenu.Dajte molim vas neka mi neko ko prica da igramo lose napise koju cinjenicu a ne samo lupetanje.Ili se ja ne razumem u fudbal ili na svetu postoji ekipa za koju ja ne znam koja iz svake akcije stvara stopostotnu sansu i iz nje jos i daje go.Dajte da budemo ozbiljni.Tacno je da igramo cvrsce i ne srljamo kao muve bez glave ali fudbal se sastoji i od napada i od odbrane.Pozdrav mojim Grobarima koji me razumeju a koji ne sta cu

mrgud

pre 16 godina

Polako Jokan sklapa kockice. Rekao sam i kad je dosao, imace daleko vise uspeha nego Djuka, samo mu treba dati vremena. Primera radi, danas smo igrali dosta dobro s obzirom da nema Zuke i Jovete. To nije bio slucaj kod Djuke, on nikog nije mogao da dobije nekompletan.
Borac je cetvrta ekipa u nasoj ligi, ne mogu da shvatim da ljudi igraju kuci, pred punim stadionom, i pri tom se brane sa 10 igraca.
Ovakav zavrsetak je najlepsi moguci, zavukli im u zadnjem minutu i vratili za svo izlezavanje i opstrukciju Radivojevica i ekipe tokom celog meca.
Iako smo ovim verovatno uzeli titulu, nema opustanja, rome jednostavno moramo da pocepamo.

Uros

pre 16 godina

Nisam video lepsi fudbal u zivotu, kakva leprsava igra, publika otvorenog srca za sve, ima nade za srpski fudbal. Izvanredno, partizan nikad nije imao bolji tim.

Ja

pre 16 godina

@Deki@

Sine o cemu ti drobis? Koju si ti tekmu gledao? Kazes Partizan nezasluzeno pobedio. Nemas pojma, imali smo tri odlicne sanse, Borac- destrukcija igre. Pricas nesto o nadoknadi a kod vas juce- 8 min!!!, i inace u ligi bezbroj kartona i penala. Pitam se samo- koliko ste vi samo imali slobodnjaka u derbiju a sad nama nesto prebacujes. Sve u svemu, ZASLUZENA pobeda, gol sa 30 metara, dakle nema penala, precka, jos tri odlicne sanse... Smesan si jako....... a vi o sudijama psssssssst... ako ne mozete da dobijete Banat sa igracem vise onda nemojte da se vadite na neke kvazi price, okolo naokolo...

Zulu

pre 16 godina

CADIKOVSKI je veliki igrac!
Jeste imao stopostotne prilike, nije ga htelo danas, ali stvarno se lako nadje u sansi i svaki put fudbalski odreaguje ali ga danas nije htelo …raznovrsno napada gol, ima snazan sut, snalazi se u prostoru, dobro i asistira…ma sledeci put ce sve one sanse uci.
Ove reprezentativna pauza se svakako lose odrazila na nasu uigranost ali Jokan sa kakvim igrackim kadrom raspolaze ne bi smeo mnogo da eksperimentise…neka ih brate samo pusti da igraju, neka dozvoli samo da Obradovic ide napred, da se Moreira ne vraca na zadnjeg veznog nego da ide napred i vratice se igra od jesenas.
Mada s obzirom na povrede, kartone, i da se dosta nasih igraca rotiralo u prethodnih par tekmi, opet se vidi da ostvarujemo rezultate i na mahove igramo jako dobro.
Imam utisak kao da nam jako malo fali, da se nesto desi da prelomimo i vratimo igru na staro.
Pa LJUDI MOJI pogledajte kako jeziv tim mi imamo, sve igracina do igracine (mozda nam sad spavaju i po poluvreme, ali 5 minuta je dovoljno kad zaigraju da se vidi koji su znalci, pa evo Moreira je danas spavao 60 minuta, ali onda s razigrao i odmah 2 stopostotne sanse napravi Cadikovskom) i klupa nam je vise nego solidna, ali Jokan nikako da sklopi kockice.
Neka pusti momke da igraju kako hoce, i bice 10 golova na svakoj tekmi…ali necu sad po Jokanu, valjda ce i on (poput Djuke na pocetku koji je isto bio los) na kraju doci na svoje.
Meni je bitno da smo dobili verovatno psihicki najtezu tekmu u ovoj polusezoni, jer videlo se danas da su igraci bili pod velikim pritiskom…
POZDRAV CRNO – BELIM SAMPIONIMA!

pfc_MiX

pre 16 godina

Svaka cast momci!
Tako je najbolje, zazzagati im ga u poslednjoj minuti. Neka svisnu svi protivnici najboljeg tima. Ne moze se prvenstvo osvajati kako se naucilo, na zaostajuci deo tela...E, sada ima da nam kazne jednog divnog i mirnog momka Diaru, ali mislim da je njegova reakcija potpuno primerena kad su ga vredjali. Neka im je vratio pa makar.
Mislim da disciplinci ne bi trebali da ga kazne vise od jednog meca ali bi publika Borca morala da bude drasticno kaznjena.Veoma drasticno, najmanje tri meca bez publike za Borac. To im nije prvi put da tako postupaju, prevrsili su svaku meru.
Pobeda i 7 bodova u plusu, pa sada lepo bez nervoze samo gaziti!
Nenadu Djordjevicu dres centarfora!

mwaruwari

pre 16 godina

BISERI KEDELJKA KOVINJALA
-Lopta pogadja gornju...precku...
-Dobar ofsajd fudbalera Borca...
-Cetkovic se namesta na desnu loptu....
PS-Neverovatno da nemamo ni jednog normalnog i treznog komentatora na RTS-u!!!
(Grobarcina, 30. mart 2008 16:38)


Brate, bolje i on nego Milojko Pantic 'u fudbalu je vazno jedno, a to su dve stvari: red, rad i disciplina' :)

delija_83

pre 16 godina

Uvek se trudim da budem objektivan i cestitam partizanu na uspesima u vaterpolu i kosarci ali ovo je stvarno smesno,pre svega sudjenje.Ne kazem nista za lep gol djordjevica ali da li je ono bio prekrsaj?Mislim da nije.U nasoj ligi je previse namestanja , sta tomislav karadzic trazi u savezu ako je predsednik partizana.cak je utakmica u kuli bila sumnjiva.Sve je smesno,od navijanja,infrastrukture,reprezentacije,igraca iz zvezde i partizana.Stanje se nece promeniti sve dok se iz fudbala ne najure svi oni iz saveza i na celo saveza ne dodje covek koji nema veze sa zvezdom,partizanom,ofk beogradom,vojvodinom...

car Dusan

pre 16 godina

Da nije zalosno,bilo bi smesno!
Citava nasa liga je zalosna i smesna!Ej,covek je plasirao loptu sa 30-ak metera i to u golmanov ugao!!!O kojoj golcini vi pricate???????

zvezdas_lux

pre 16 godina

nemam obicaj kao grobare da komentarisem sudjenje ali ovo je stvarno prevrsilo svaku meru ako ovako kao danas pobedjujete svaki put onda neka vam bude na casti.i jos vi pricate da zvezda potplacuje sudije. pa dva crvena plus cist gol ko suza ponisten borcu sve govori o sudjenju a dijara treba da dobije minimum 5 utakmica za nesto tako plus da borca kazne zbog navijaca ali i partizana ako su mogli zvezdu tri moze i ovih po jednu utakmicu.strasan nam je fudbal ljudi.kladim se u 100€ da je neki partizanov igrac pao u 16ercu da bi bio sviran penal . samo ovi su igrali bunker i nisu uspeli da ih probiju .sve u svemu necete sigurno ovako do kraja .titula je nasa

Darko

pre 16 godina

Prvo, Diara sasvim zasluzeno iskljucen. Drugo, opstrukcija igre kojom je Borac hteo da uzme bodove Partizanu je sramotna. Kao da su im zvezdini funkcioneri mentori. Trece, zbog rasiszma Borac zasluzuje zestoku kaznu. Koji im je vec ovo put? Ostalo, Jokanovicu, ili uradi nesto da ovaj tim bude efikasniji, brzi i agresivniji ili IDI IZ PARTIZANA !!! Nismo ti mi osnovna skola za trenere, nego PARTIZAN koji naredne sezone treba da igra Ligu sampiona (a to sa ovom igrom nikako necemo postici). Ne slazem se sa nekim negativnim komentarima na igru Nemanje Rnica. Danas je odigrao odlicno. Cadikovski nije imao srece...ali, naplatice on to u derbiju :)

ogi

pre 16 godina

komsinice prvo gledaj u svoje dvoriste pa onda kazi nesto o nasem.kake nebuloze pisu ljudi..golman namerno nije odbranio sut ...jaoooo....bozeeee

im ih raznih

pre 16 godina

@dikefalos

druze u cemu je tvoj problem???

jedva je docekao pobedu svog tima da bi mogao nesto da pricas navijacima zvezde. kao psiholog, meni to mnogo govori o tebi. tuzna je tvoja prica i svih ljudi poput tebe.
nemas ti pojma sta znaci navijanje!!

ISPRAVKA

pre 16 godina

IMAM SAMO JEDAN ODGOVOR ZA OVAJ KOMENTAR:
A sto se tice Borca,dovoljno je reci da su prvi sut uputili oko 40. minuta,a to nije bilo ni blizu gola.

BORCU JE PONISTEN REGULARAN GOL 5-10 MIN PRE TOG 40-OG, A NE SECAM SE DA JE I PARTIZAN DO TADA SUTNUO VISE OD DVA PUTA...A BIO SAM NA UTAKMICI...TOLIKO...

milos

pre 16 godina

Citam komentare i samo se nerviram. pa da li je ko gledao ovu utakmicu. ja sam je pratio uyivo i nisam mogao da verujem. navijam ya partiyan ali ovo je krajnje drsko, kukavicki, beyobrayno. dal je moguce da jedan partiyan koji se bori ya titulu ovako dodje do pobede. sudiju koji je sudio mec ja bih poslao u drugu srpsku ligu, pa da vidi sta bi mu uradili za ovako sviranje. krajnje lose. i posle se svi kao nesto cude sto nema navijaca na stadionima. pa sta ljudi da gledaju, ove gluposti. samo se bre beogradski klubovi forsiraju. borac prvo izbace iz trke za kup uefa, namesteno je da ofk beograd predje preko kupa, a onda nam ovako uzimaju bodove. a ne mogu da verujem da svi brane dijaru. pa to nije fudbaler. njegovi potezi ne bi prosli ni u boksu. uzas.

NAVIJAČ iz SLOVENIJE

pre 16 godina

evo par PITANJA i ŠTA sam zapazio u vreme utakmice:
-da li je neko primetio da su CELU UTAKMICU odigrali sa JEDNOM ISTOM LOPTOM?
-igrači Borca su uvek bili na travi,
-......,
-onaj igrač je SAM pao i nije ustajo dok god Diarra nije dobijo CRVENI KARTON, a onda je ustao čak ga sudija nije poslo sa TERENE????,
-da nepričamo o "navijačima Borca(samo me zanima kakvu če kaznu da dobiju,za Diarru znam da SIGURNO NEČE DA IGRA PROTI zVEZDE),
-jedva se utakmica nastavlja,kad ono OPET JEDAN IGRAČ Borca "leži" na travi,
-a ONDA kako bi ovde u Sloveniji rekli:
"ko krade vreme, sve mu se DVA PUTA GORE vrati"
I NA KRAJU
FANTASTIČAN POGODAK ĐORĐEVIĆA

P.S. samo napred PARTIZAN

ski

pre 16 godina

dva suta na gol i daju gol
odnos ofsajda
borac 7 partizan 1
sanse borac 3 partizan 2
i ponisten gol borca
i nedosudjen penal u 90+3 min (Rnic evidentno drzi dva igraca za dres i neda im da skoce) umesto toga faul u napadu.
Posle kazu kako Partizan igra uvek cist i sudije su uvek protiv njega

VM

pre 16 godina

Čuj dramatična pobeda??? E svašta od vas. Ovo je ZASLUŽENA pobeda. Čačanima nije pomoglo ni glumatanje, ni isključen igrač Partizana. Čista antipropaganda fudbala od strane Borca, izležavanje i opstrukcija. Nijedan ozbiljan šut nije imao prema golu Partizana. Nijedan šut u okvir gola, kaže statistika!!! Vidim ima komentara "komšinicinih" navijača, pričaju o nekom nameštanju. Hehehehe Smejurija... Partizan je bio ubedljivo bolji i možete samo da plačete. :-D Gol Đorđevića je bio evrogol i ovakvi golovi se viđaju i na stranim terenima!!! Svaka mu čast!
I ne bih se složio da sa Jokanovićem nema dobre igre. Pa nije Jokanović kriv što napad ne može iz 4-5 šanse da da jedna gol. Setimo se šta je uradio taj toliko hvaljeni Đukić. Prokockao je prednost sa 3 remija na svom terenu! Jokanović bar donosi minimalne pobede u ovoj bunker ligi.
Korak bliže smo tituli!

dr. b

pre 16 godina

@Lazare,pozdravi tatu,kazi mu da kupi staklenu kuglu i crvenu sijalicu,pa neka okaci "firmu" iznad vrata,mozda vam tako poraste kucni budzet!!!

Ognjen

pre 16 godina

Sta ce sad jadan sudija kad nije stigao da podjeli jos koji crveni igracima Partizana? Ne zaboravite da je u sljedecem kolu derbi...

д.н.с.

pre 16 godina

било је јако тешко.игра се побољшава-стварају се шансе.опет се безпотребно добијају црвени картони.немој сад да опет почне кукање како су судије против нас.јесу па шта-то треба тако схватити и усредсредити се да што боље играмо.нема друге.трошимо се без везе а то је тако и што је најгоре -тако ће и бити.такође немојте гледати у туђе двориште тј како ови из рупе играју и да ликујемо због њихових резултата,немамо на то право док год им се жестоко не осветимо у међусобном дуелу.радује да ипак боље играмо али то није довољно добро.подржимо Јокана и рецимо му: БРАТЕ ЈОКАНЕ - ХОЋЕМО ОСВЕТУ!

sensei

pre 16 godina

Nisam siguran sta je ostavilo jaci utisak na mene ,"navijaci" ili igraci tzv "fudbalskog" kluba Borac!
Potez Diare ni malo ne opravdam,iako je "fudbaler" borca simulirao,ali onakvo ponasanje navijaca.....strasno.koji debilizam...strasno. To se desavalo i prije nego sto je Diara iskljucen. Stvarno su ono neprevazidjeni IDIOTI!

A sto se tice Borca,dovoljno je reci da su prvi sut uputili oko 40. minuta,a to nije bilo ni blizu gola. Ljudi se brane sa 10 igraca u polju! Vi hocete u Evropu? U Kup UEFA ? Sramota! Zar u ovoj ligi nema jedan jedini tim,bar kada gostujemo,koji hoce fa se nadigrava ?
Zalite se na publiku,kao ne dolazi u dovoljnom broju na stadion??? Sti bi dosla ? Da gleda viktoriju ? Ma ajde.. Takodje i mediji uticu na popularizaciju. RTS pocinje prenos u 13:27!!! Mogli su i tacno u 13:30! Nista od neke najave ,nekih gostiju,statistike i slicne stvari! Sramota!
A sto se tice pobjede-sasvim zasluzena.Nekoliko 100 % prilika + ona precka. Da je Jovetic zdrav,sasvim sigurno da bi se tekma ranije resila. Ali sta je tu je. Mislim da ce se prvenstvo rjesiti naredne sedmice. Djordjevicu hvala ti sto postojis. Izvrsna igra u odbrani,sjajna 2 slobodnjaka od kojih 1 gol. Svaka cast. I Vjestica je dobro odigrao. Rnic je u tripu da igra balet. Ovog proljeca Moreira igra nesto slabije,a to je i razlog slabije igre Partizana,kao i moooozda defanzivnija postavka Jokana.

Na kraju najvaznije :
Ovo je pobjeda vredna titule!

Stefan, Srbija

pre 16 godina

Slutio sam da ce utakmica biti teska, bila je gotovo identicna sa onom u Humskoj. Djordjevic je bio odlican u odbrani i imao 2 fantasticna slobodjnaka, od kojih je 1 doneo i pobedu.
Igraci Borca su opet koristili svaku sansu da ukradu vreme i da simuliraju i provociraju. Ovaj put su uspeli, naseo je Diarra, bezveze dobio crveni karton. Ali je ta situacija pokazala, ne samo da su igraci veoma nevaspitani i neobuzdani, vec i da su Cacani ubedljivo najveci rasisti. Vredjali su do sada cak i napali, svoje igrace, a sada i Diarru. Ali su to i grobari radili na derbiju. I nije problem samo vredjanje na rasnoj osnovi, vec i vulgarne navijacke pesme tipa: ''sve na k***c, Partizan je sampion. Veliki sam Grobar, ali sam ipak tolerantan i kulturan i na tribini i van nje.
I da ne zaboravim, Cadikovski je veoma dobar u ove 3-4 utakmice koje igra, danas nije imao srece, ali je snazan, nema los sut, dobro skace, a ume i da doda...

Jos jednom, nekultura i rasizam nemaju mesta u sportu...

marko

pre 16 godina

Ne mogu da vjerujem da se neki zale sto je Partizan dao go u 92 minutu pa jel se to razlikuje mozda od gola u 33,50 ili bilo kojem drugom minutu utakmice.Gol je regularan utakmica je produzena 5 minuta savim zasluzeno a gol je dat u 92 ne znam sta je sporno!!!Ili su mozada kompleksi proradili!!!

Dragana

pre 16 godina

Bilo mi je drago da vidim pun stadion u Cacku (hvala satelitu RTS-a) i pobedu Partizana i lepo vreme u Srbiji. Kakvo divno popodne...

kulinar

pre 16 godina

Stvarno odvratan trip, vasa pobeda. Uteha mi je sto ste i vi svesni koliko ste jadni (ne kazem da mi nismo) ali vi ste grobari, vi ste navikli...

dcz

pre 16 godina

Pozivam jokanovica, "velikog borca" za regularnost i "veoma objektivnog" coveka da izadje lepo na konferenciju i sad malo prica o sudjenju na ovoj utakmici. Meni to nije potrebno jer pouzdano znam da je spasic veliki grobar, veci od svih na forumu. A sad njegove "slucajne greske":

1) Ponisten gol borca posle nepostojeceg ofsajda

2)Konstantno sudjenje faula za partizan kada igraci borca popreko pogledaju suparnika. Ovo se narocito desavalo u zoni suta da bi stvarao sanse. Uostalom ja sam ubedjen da i pre gola nije bilo faula

3) Sudjenje onog faula u zadnjem napadu borca gde je ako je vec nesto hteo da sudi trebalo penal jer je rnic vukao oba igraca za dres. Ne kazem da je penal nego pre da je to nego kontrafaul.

4)Samo 5 min nadoknade jer je partizan imao igraca manje. Toliko je samo iznosio preki kod crvenog diare. A gde su izmene, dosta prekida i povreda u drugom poluvremenu. Po meni trebalo je da se igra 10 min zaustavnog vremena. A i od ovih 5 pola je proslo u radovanju partizanovih igraca

Evo ako je jokanovic toliko objektivan neka prokomentarise sve ovo pa cemo videti da li stvarno zeli regularnost ili je ona njegova konferencija bila samo prikrivanje sudjena u korist partizana na narednim utakmicama.

I jos nesto. Ove u cacku treba pohapsiti za rasisiticke ispade na skoro svakoj utakmici. Ali mnogi ovde koji se zale na to upucuju iste takve uzvike gaju, kastilju, moreiri, dijari... Tako da to je vidljivo u celoj srbiji.

sensei

pre 16 godina

Interesuje me da li je zakonom zabranjeno da Partizan postigne gol u sudijskoj nadoknadi? Izgleda da kada god Partizan da gola,to je neregularno!? Zar nije logicnije da nam pusti gol negdje na sred tekme ? A da zaboravio sam RADIVOJEVIC JE GOLMAN CRVENE ZVEZDE NA POZAJMICI U BORCU !!!!!!

Roki Balboa

pre 16 godina

Titula je nasa. jubilarna 20ta, sad cemo i mi da imamo dve zvezdice vise grba,haha.Pozdrav grobarima a posebno Nesi Culjkovicu u BG

Flame

pre 16 godina

@lazar
Vidi se da tekmu nisi gledao. Jer je partizan imao terensku inicijativu ceo mec.Pogodili smo precku i stativu i Cadikovskom je golman odbranio 1 na 1.A taj gol koji ti je sumnjiv i namesten je postignut iz slobodnjaka sa 25m.I to stoper.Bas je namesteno.Realno, partizan SAMPION!!!

Deki

pre 16 godina

Sve po starom ocajna igra Partizana,sudjenje u korist gostiju(nepriznat gol zbog laznog ofsajda,stalno ometanje kontri igraca Borca sa sudjenjem,3 minuta produzetak u prvom i 5 minuta u drugom poluvremenu,stalni slobodni udarci za Partizan itd.)opet N.Djordjevic nekako izvlaci Partizan do 3 boda u 93+minutu i na kraju nezasluzena pobeda Partizana...

Zvezda ce dokazati jos dva meca u direktnom duelu da je bolja ali titulu nece niti moze osvojiti sa ovakvim favorizovanjem Partizana.

Nasu ligu uopste ne treba pratiti i ovo mi je izuzev derbija zadnji put da sam pogledao/procitao nesto o nasoj raspadnutoj ligi.Ionako vise stranih prenosa i pregleda imamo na TV dok nasa ligu nece da emituju,boje se da pokazu strasno namestanje.

Dijara je rekao u Zurnalu da ga navijaci nece doticati i da ce da pazi samo na igru,a onda hteo da se bije i jos pokazuje srednji prst publici??Pokazuje samo koliki su vandali igraci Partizana i kako u nasoj ligi sve prodje nekaznjeno.Govorili su da ce da kazne Jokanovica zbog njegovih smesnih optuzbi na racun Zvezde a onda delegacija sudija kaze da su mu "progledali kroz prste"??Jasno govori ko vodi Fudbalski savez na celu sa Karadzicem i cije su sudije.

bobanmkd

pre 16 godina

Sta reci?! Muka mi je kako smo igrali! prvo-nije mi jasno dali Tomic ima oci( sa Jokanovicem jos ne diskutiram,do kraja sezone,kada postane trener,sada je jos u pokusaju) da nam tim igra za klasu gore,a za dve klase sporije! Drugo-kako je moguce da Moreira,Ednilson i Cadikovski igraju za tri klase borbenije od ostalih????!!!! Trece-nemojte bre da nas mucite sa Rnicem kao bekom vise,stvarno nije ozbiljno!!! Cetvrto-majku mu bozju,ja sada pitam sebe,dali vredi analizirati i kriviti nase momke posle ove igre koju je postavio Rajevac?? Pa ljudi,ovo nije bunker ovo tera Hereru da u grobu ima danas jedno neprijatno popodne posto ga je ovaj Rajevac totalno razbio u dekadenciji fudbalske igre! Jos kada je izveo onog klinca koji kao igra napred i stavio jos jedan Dzak Cementa pozadi-to je bio kraj! Peto,sa bogom nema zazanja,pobedili smo super zasluzeno,a ja sam bio siguran da ce se to desiti makar u 92 minutu i izmedju ostalog zbog fakta da je C.Z,juce izjednacila sa drugim timom Mladosti iz Lucana u 86 m a Mladost je mogla dva puta pre toga da resi mec! Na kraju,ajmo svi na rucak,zivot ide dalje i sa pobedama i sa porazima!Ali,ja ipak ne otstupam od svoje teze iskazane augusta 2007:titula za FK Partizan nema cenu ove godine ali ja cu joj se radovati ako fudbal bude za klasu bolji i ako je pre svega osvojimo sami a ne da je C.Z izgubi! Na zalost,iako je jesenas izgledalo da ce se moja zelja ispuniti sada stvari ne idu u zeljenom pravcu! Ali,idemo dalje ima jos vremena i za jare(titula) i za pare(osvojena dobrim fudbalom)...i za shansu da nam bog vrati ono sto nam je uzeo protiv Artmedije-LIGU SHAMPIONA!

v-for-vendeta

pre 16 godina

A hteli su daodugovlace ali pravda je pobedila.Nekad je cekamo i po 92 minuta.BRAVO DJOLE MAJSTORE KAKAV GOLCINA SA 30M.Kakav Milovanovic i ostala boranija.Ovo je vec 9 bod Djoleta.TITULA JE NASA A KOMSIJE ISFRUSTRIRANE!!!Sta da kazem nego vise srece sledece godine.

Miki

pre 16 godina

Realno sa ovakvom igrom Partizan sa nema sta da trazi ni u inter-toto kupu a kamoli u ligi sampiona!Kada ja kao partizanov navijac to vidim onda sta tek misle drugi!?!Zanima me samo koliko love je dobio golman Borca da pusti onu loptu da uleti u mrezu!Sramota od tekme,igranja,ponasanja igraca sa obe strane i loseg fudbala da ti se smuci!!!Kada cemo uopste ponovo gledati dobar fudbal na nasim stadionima???

Igor_PFC

pre 16 godina

Djordjevicu hvala ti puno!ti i Cadikovski ste danas bila nasa glavna snaga.u sredu rutinski dobijamo bezaniju,a onda derbi. jedva cekam i idem u hram da proslavim titulu Partizana! PARTIZAN JE SAMPION,PEVA CELA SRBIJA...

ace

pre 16 godina

I sve u qrac Partizan je Sampion.Danas smo dokazali da smo najbolji tada kada treba, Djole ja da go u inat svim dusmanima Partizana sada smo na korak od titule.Grobari stobom sve do pobede.
N.U.S.K.N.V.P.

Grooobar

pre 16 godina

Utakmica se igrala sa JEDNOM LOPTOM!!!Sve u svemu,zasluzena pobeda Partizana,koji je celu utakmicu napadao,ali cacani su se kukavicki branili i simulirali celu utakmicu.A sta reci za primitivne stanovnike Veljinog grada koji su se kod vredjanja Dijare ponasali kao,blago receno,nevaspitana stoka.Hvala igracima sto su u inat odneli 3 boda sa neugodnog terena i ovu pobedu treba posvetiti Dijari!!!Dijara kralju,vole te tvoji GROBARI!!!PFK SAMPION!!!

petar pop.

pre 16 godina

Ništa nje dramatičnoveć bi naslov mogao biti,,zaslužena pobeda Partizana u Čačku''?!Mnogo više izglednijih prilika imao je Partizan!Sada što je jednu od njih iskoristio u 90'je sasvim normalna stvar jer se utakmica igra dok sudija ne odsvira kraj.Uzgred budi rečeno,to što je sudija produžio neki minut igru bilo je isključivo(skoro) zbog opstrukcije igre Čačana.Pogledajte odnos kornera,pa posed lopte sve to je u korist Partizana i to drastično.Dramatike nije bilo Partizan je igrao stalno na polovini Čačana i na kraju ja krunisana nadmoćnost i više šansi.Što je važno igra je pokazala napredak i pod trenerom početnikom...

Grobar

pre 16 godina

Svaka čast Partizanu na sasvim zasluženoj pobedi, osvrnuo bih se na jako grubu igru igrača Borca. A da ne govorimo o foliranju!Prvi koji je trebao da dobije crveni je sigurno golman čačana!
Veliki pozdrav svim GROBARIMA!

grobar-BL

pre 16 godina

Gledao sam utakmicu preko RTS2, vidim da ovo ne lici onom "Djukinom" Partizanu, lopta ne ide brzo naprijed, crno-beli nisu stalno "u sansi", ali isto tako je sve manje gresaka u veznom redu koje po pravilu rezultuju kontrom protivnika. Nakon derbija sam pomislio da sa ovakvom odbranom nema sta da trazimo ovog proljeca, no to sada izgleda dosta bolje i igru "za gol vise" iz jeseni zamjenismo sa "dati jedan ili dva a ne primiti nista". Sto se tice same utakmice, sreca nas pogleda, sasvim zasluzeno. Borac je pokusao uzeti barem bod igrajuci sa 8 igraca na svojoj polovini. Kada su vidjeli da tesko prelaze centar odustali su od bilo kakvih napada i gledali kako potrositi vrijeme. Sa druge strane Partizan jos uvijek bez tecnosti i kreacije ali ipak dva pasa Morerire prema Cadikovskom (propusta sansu da se treci put za redom vise puta upise u strijelce) pokazuju da ovdje jos ima neko ko zna igrati fudbal. Sada je +7, titula nije daleko i mnogo toga ce da se raspetlja u naredna 3 kola.

Grobarcina

pre 16 godina

BISERI KEDELJKA KOVINJALA
-Lopta pogadja gornju...precku...
-Dobar ofsajd fudbalera Borca...
-Cetkovic se namesta na desnu loptu....
PS-Neverovatno da nemamo ni jednog normalnog i treznog komentatora na RTS-u!!!

duffman

pre 16 godina

Joj što volim kad ga uvaljamo u 90. min, samo zbog ovakvih seljačkih ekipa koje se valjaju čitavu utakmicu ne bi li izvukli bod, bod kao kuća - e pa bod malo sutra!

StefanRS

pre 16 godina

Onaj Cadikovski bas nije imao srece...Moreira maestralan,on i Ednilson odigrali najbolju utakmicu u drugom dijelu sezone.Slavlje su malo poremetili oni poremeceni umovi,koji su izvrijedjali Diaru,ali sta cemo im zao mi ih...

Delija_CG

pre 16 godina

Delija sam,ali mi je Djordjevic onim golom uljepsao dan!Nek su pobjedili one rasiste,“Srbe“.Umjesto da zvizde na svoje,koji su prezentovali „fudbal“ bunkerom na cijeloj utakmici,i sto je najgore,izlazavali se na svaki dodir samo da bi zavrsilo bez golova,sto je i iznerviralo Diaru,oni po njemu fino majmunskim kricima!Mozda cemo izgubiti titulu,ali mi je vise krivo sto u Srbiji ima rasista...

ace

pre 16 godina

I sve u qrac PARTIZAN je sampiomn. Danas smo pokazali da smo najbolji tada kada treba Djole je pogodio u inat svim dusmanima Partizana sada smo samo jedan korak od titule. Grobari stobom sve do pobede.
N.U.S.K.N.V.P.

zleca

pre 16 godina

Dokle ljudi vise 90+. Da li je ovo moguce vise. Pa ni nije namesteno, a i crveni ste imali. Lako je osvajati titule kad nisu bjeka i zeka u zatvoru. I vi da kukate zbog kupa i svega. Sramota. Nema od naseg fudbala nista dokle god ne pohapse sve klosare.... Ne idem na utakmice vise.... Sramota......

nenad WSC

pre 16 godina

TITULA!!!!!!!!
Bravo crno beli,sasvim zasluzeno doduse u ciganskom terminu al ste cemo...Onaj borac je sramota srpskog fudbala.Prvo poluvreme centar nisu presli!U drugom pomalo a mi promasili 3-4zicera..Fali Jovetic i to se vidi.Ali ono sto me brine je neefikasnost i
nedostatak one igre koja je bila kod KRUSKE.Poceli smo ko ciganka prosle sezone sve 1-0,u poslednjim minutima.Dovoljno za titulu ali je liga sampiona daleko...Jokane pamet u glavu
i zaigrajte bre za navijace ipak smo mi PARTIZAN.
...............Dobijte ih jedan derbi nemojte na brukati!!!!!!

Ilic mr Velimir

pre 16 godina

Relativno sam zadovoljan kako igraju crno beli, smatram da bi lopta trebalo malo brze i preciznije da ide ali dobro, na nasem terenu ce to biti izvodljivije nego u veljinom gradu! I danas ubedljivo najlosiji u timu Rnic.. on decko ne ume ni da primi loptu, bolje mu je da ni ne ide napred, cak ako ga i ponekad posluzi sreca pa se lopta nekako cudno izodbija i dobije priliku za centarsut to je vec upisan gol-aut. Ubedljivo najveca rupa u timu. Bolje da je on danas dobio crveni nego diarra bez kojeg cemo morati da igramo u derbiju.. Lamina majstore ako si im pokazao srednji prst, veljini cacani zasluzuju i gore od toga!

Tuga od lige

pre 16 godina

Kakva fudbalska dekadencija. Borac-Rajevac imao je dva cilja: otkinuti bodove Partizanu na sve moguce nacine(sto mu nije uspelo) i osakatiti ih za derbi (sto mu je uspelo). Prosto je neverovatno koliko su nase sudije nesnalazljive, sta im sve rade oni fudbalercici, a oni bez autoriteta i mozga. Svaka pojedinacna analiza sudijskih gluposti je bespredmetna kad oni nemaju stav:prema faulu, simuliranju, psovkama fudbalercica, trenera, zadrzavanju igre...ma strasno. Partizanu se lose pise u derbiju - Borac -tri prekida tri sanse - uzas!

Delija Tokyo

pre 16 godina

Gledao sam tekmu u drustvu na TV i kladio sam se u 1000 dinara da ce Partizan i nadoknadi vremena pobediti. I dobih opkladu. Ali cudno je po kozna koji put u nadoknadi vremena.Golman namerno zaspao na udarac koji se najavljuje telefonom i koji bi odbranilo i dete od 10 godina. Ali sta cemo Toma Karadzic predsednik Partizana i jos podpredsednik FSS.Sukob interesa. Ali nema vezeMi smo prvenstvo izgubili vec posle prvih pet kola prvenstva. MOze jos nesto da se uradi u sledeca dva kola mada su male sanse. Grobare sigurno dobijamo na JNA ali naredno kolo Vojvodina_Partizan gde nisam siguran da Toma Karadzic kao vojvodjanski kadar nece umesati svoje prste, a i lalama utakmica nista ne znaci.Sve u svemu prvenstvo regularno

cacanin

pre 16 godina

ovo je namesteno,borcu je ponisten regularan go,sudija im je svirao svaki faul,borcu nijedan,jebem ti fudbal u nasoj zemlji,sve je cista namestaljka...sve bih ja to pohapsio...

Srki

pre 16 godina

Da, Dijara je zasluženo dobio karton, naseo je na provokaciju, samo ne vidim ovde konstataciju da je tih provokacija i odugovlačenja bilo tokom cele takmice, da je Diara dobio karton posle ležanja igrača Borca od 5 minuta bez razloga, da je prvobitna namera Diare bila samo da verbalno reaguje na to, da je zbog toga odgurnut od strane igrača Borca samo malo blaže nego što je Diara odgurnuo njega (dakle, nije ga udario)i zbog čega taj igrač Borca nije dobio karton, da su pokušali da isprovociraju tobožnji udarac od Moreire bez kartona zbog toga....

Simonne

pre 16 godina

Sasvim zasluzena pobeda Partizana, Borac se uplasio i bez razloga od prvog minuta povukao, bilo je samo pitanje trenutka kad ce crno beli dati gol, atmosfera odlicna, steta je samo sto nema vise takvih u nasoj ligi.

Cika

pre 16 godina

Ponovo rasisticko divljanje u Cacku.Posto su rasisti uglavnom siromasni duhom i materijalno jedno pitanje za njih: Kada vam oderu kozu da li ste crni ili beli?

nikola PxFxCx

pre 16 godina

dobra igra partizana,slabija realizacija,ali djole je kralj!!!+7!!! a vi kako te???mislim nemo se ljutis...hihihi... i za kraj.. PARTIZAN SAMPION!!!

Dovla

pre 16 godina

Da krenemo redom:
- Bozovic - ocajan kao i uvek, ruku na srce, danas nije imao toliko posla (SVA SRECA!!!). Kontam da bi i jedna bukva zasadjena na gol liniji imala slican ucinak.
- Rnic - borbeno ali nista narocito.
- Vjestica - odlican, iz utakmice u utakmicu pokazuje da je pravi potez uprave. Naravno ima tu mesta za napredak.
- Obradovic - Partizanova svetla buducnost, njegove dobre parije tek predstoje.
- Moreira - kreativnost i dalje na nivou ali ga Jokan sve vise sputava odbrambenim zadacima. Sve u svemu dobar.
- Ednilson - sumnjam da ce imati mesta pored Zuke, kad se ovaj vrati u ekipu.
- Lazic - zelja na nivou, ali nista konkretno. Uz to mnogo prica, umesto da cuti i gazi.
- Tosic - reprezentativac, preforsirao se od silnih driblinga u prvih 20 min. pa je morao napolje.
- Cadikovski - imao je SAMO 5 stopostotnih, ocigledno malo za postizanje gola. Uz to svoju konstituciju bi morao bolje da upotrebi u igri.
- Dijara - bruka i sramota danasnje utaknice, iako je dobar igrac, dao bi mu 10 utakmica kazne.
I na kraju - DJORDJEVIC - povratnik u crno beli svet, 9 bodova doneo Partizanu, najbolji kad je najteze. Ne mislim tu samo na fantasticne golove vec i na njegov sjajni ucinak u odbrani. Svakako najbolji Partizanov igrac.
Svaka cast majstore!
Ostale ne vredi ni spominjati.

Da sumiram: Jos jedna pobeda na misice, u poslednjim trenucima, iz prekida.
Odbrana cvrsta, napad kriminalan ali valjda ce i to doci na svoje. Najbitnije je da velikim koracima grabimo ka tituli. Pobedi se u zube ne gleda!

Volim Partizan!!!

optimista

pre 16 godina

Igra nikakva. Jokan me razocarao ,a verovao sam u njega. Partizanu treba rezultat, a on ubacuje Maletica!!! Rnic, Cetkovic i Cadikovski nisu kvalitet za Partizan takodje.
Svaka cast Djole!
I sve ..... PARTIZAN je SAMPION!!!

libla

pre 16 godina

Utakmica je bila veoma zaniljiva,tj. zamalo da zaspim pored tv-a.Ovo je bila klasicna igra Partizana koji je dominirao,ali nije stvarao mnogo sansi.Ljudi mora se nesto uraditi sa tom realizacijom...Ide derbi,koji moramo da pobedimo kako bi se oduzili komsijama.Uz pun stadion u subotu do nove pobede.SAMO NAPRED PARTIZAN!!!!!

Deki

pre 16 godina

Sve po starom ocajna igra Partizana,sudjenje u korist gostiju(nepriznat gol zbog laznog ofsajda,stalno ometanje kontri igraca Borca sa sudjenjem,3 minuta produzetak u prvom i 5 minuta u drugom poluvremenu,stalni slobodni udarci za Partizan itd.)opet N.Djordjevic nekako izvlaci Partizan do 3 boda u 93+minutu i na kraju nezasluzena pobeda Partizana...

Zvezda ce dokazati jos dva meca u direktnom duelu da je bolja ali titulu nece niti moze osvojiti sa ovakvim favorizovanjem Partizana.

Nasu ligu uopste ne treba pratiti i ovo mi je izuzev derbija zadnji put da sam pogledao/procitao nesto o nasoj raspadnutoj ligi.Ionako vise stranih prenosa i pregleda imamo na TV dok nasa ligu nece da emituju,boje se da pokazu strasno namestanje.

Dijara je rekao u Zurnalu da ga navijaci nece doticati i da ce da pazi samo na igru,a onda hteo da se bije i jos pokazuje srednji prst publici??Pokazuje samo koliki su vandali igraci Partizana i kako u nasoj ligi sve prodje nekaznjeno.Govorili su da ce da kazne Jokanovica zbog njegovih smesnih optuzbi na racun Zvezde a onda delegacija sudija kaze da su mu "progledali kroz prste"??

Jasno govori ko vodi Fudbalski savez na celu sa Karadzicem i cije su sudije.

dr. b

pre 16 godina

Daleko je to od igre od jesenas,mada pobeda je zasluzena.Medjutim,najveci utisak sa ove utakmice je neshvatljivo ponasanje igraca Borca,koji su,ali bukvalno od pocetka utakmice odugovlacili,provocirali i simulirali,u cemu je prednjacio "ciganski" golman.Dijara ne sme da naseda na provokacije,ipak je profedsionalac,ali ga donekle i razumem,jer bi i meni "puk'o film" bar dva puta tokom utakmice...Ipak,ima Boga...

coolinar

pre 16 godina

DOKLE VISE GOLOVI U 93.MINUTU ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
Pa setite se samo prosle sezone kada je Partizanu pomagano da osvoji titulu,davali su golove i 98.minutu,svirani penali u 101. I TO SKORO SVAKU UTAKMICU,izgleda da se tradicija nastavlja ! ! !

Onaj udarac je moglo da odbrani dete od 5 godina !

Marjan, Makedonija

pre 16 godina

Mnogo Smo Jaki! Djordjevicu svaka cast, Vjestica je fenomenalan igrac i jos veci lik, a sada da cujem dezurne pljuvace za Rnica?? Decko je odigrao fenomenalno!! Samo napred nemanja, Crno Bele boje brani krvlju, slavom, zivotom !! Vole te tvoji Grobari! Lazic pokazuje kvalitet, ali onaj Maletic i Stjepanovic su cini mi se promasena investicija. Moj Makedonac je odigrao dobro, nazalost ga lopta nije htela ovaj put, ali.. Bice jos njegovih golova. Napred Dragan :)
Partizan 4 Ever!!!

Lazar

pre 16 godina

Kolko je smesna nasa liga,ja poceo da gledam utakmicu kad mi cale kaze:"Sta gledas kad ce Partizan da da gol u 93. min." Odem ja na partiju fudbala dodjem kuci i pitam sta su uradili grobari kad ono isto kako je i cale reko!! Smesno i zalosno koliko se namesta da i obican covek vidi sta ce da se desi!
P.S. Obratite paznju na sliku za ovu vest,to je inace stadion Borca ako niste znali!

DJORDJEVIC NENAD!!!

pre 16 godina

Bravo Nenade! Svaka ti cast care, sva sreca da si se vratio kod nas inace bismo sad bili ispod one jadne Zvezde! Ko je za to da Cadikovski odmah dobije otkaz? Sramota da nemamo napadaca kad je Jovetic povredjen!

badi

pre 16 godina

a i ja se pitam jos kako je moguce da jedna ekipa kao sto je partizan osvoji titulu prvaka,gledao sam utakmicu i jedini sto vredi u ovoj ekipi je nenad dzorzevic i moreira iako danas nije igrao kako zna.ljut sam ne na partiza nego na zvezdu sto nemaju veze pa jedan ovakav partizan da im uzmu titulu boli dusa.

Zuull PFC

pre 16 godina

Bez obzira na pobedu Partizana, moram da kazem da nikako nisam zadovoljan ekipnim ucinkom u ovoj utakmici... Pokidali su mi zivce.. I igraci, i sudije... Ali, posto nisam fudbalski skolovan strucnjak da ocenjujem i procenjujem ko je dobar, a ko ne.. necu mnogo da pripovedam o tome...

Ono zbog cega sam se ja iznervirao je potez Diare... Krajnje bespotreban i glup... Zbog cega ce popiti par utakmica suspenzije... I da.. Moram da citiram komentatora sa RTS-a: "Diara izlazi posle zasluzeno dobijenog crvenog kartona, a sada jedna stvarno ruzna slika. Ceo stadion oponasa majmunske urlike i vredja prvotimca Partizana na rasnoj osnovi... " Aloo bre.... Diarra je zasluzio kaznu, ali isto tako ako se stadion Borca ne suspenduje zbog rasizma (ovo im je vec treci put), ja prestajem da gledam fudbal.... STA RADITE BREEEE...............

riley

pre 16 godina

Posle slabe igre, isključenja Diarre, kad se niko nije nadao odluči se titula. Šta reći-Đorđević kapitenski (3 gola za 3 pobede od po 1-0 a igra štopera).

zorz

pre 16 godina

Zasluzena pobeda i jos jednom velika sramota u Cacku.Dokle vise rasisticki ispadi.Sta je uradio Dijara da dobije crveni sem koskanja sto je i normalno jer onaj igrac borca vise od 3min lezi i krade vreme a posle ustaje i naravno nije mu nista.I onda vredjanje sa tribina,povici 'hu-hu'!Sramota!I sada ce neko verovatno da napada Dijaru sto je pokazao srednji prst publici.Ko god napadne Dijaru neka ga je sramota jer odreagovao je kao covek.Kako da odreaguje drugacije na takvu vrstu vredjanja.A onda u 93min go Djordjevica,go za naseg crnog brata Dijaru,go za pravdu,go za istinu,go za TV spice!I da ne zaboravim,Ednilson me je odusevio!Mislim da polako ulazi u formu.Kakav igrc nemam reci

mare

pre 16 godina

vazna pobeda u trci za titulu. Umalo nam se eksperiment sa uvodjenjem Cetkovica nije obio o glavu. Odigrao je apsolutno katastrofalno, spor, sa ocajnom predajom lopte, bez dobrog udarca na gol.Tvrdim da on nije pojacanje. S druge strane Cadikovski je bio veoma opasan, ispostavilo se da je on pravo pojacanje za nas.Golman Bozovic pokazuje znake nesigurnosti. Edmilson odlican, odigrao je bez greske.

pfc

pre 16 godina

ponasanje borcevih igraca (mada mogu slobodno da kazem da su to zvezdini) i navijaca je sramotno. Cacak treba izbaciti sa liste gradova u MSL, tj da Borac igra na nekom drugom terenu. Ponasanje prema Diari i Moreiri je sramotno. A tek simulacije kakve su im, vidi se da momci prate italijanski fudbal. Diara dobi crveni ni kriv ni duzan. Al na svu srecu, bravo za NENADA DJORDJEVICA!!! bravo kralju! titula titula titula!!!

istina

pre 16 godina

Vaterpolo-Partizanu 21.titula prvaka
Fudbal-Partizanu 20.titula prvaka
Iliti
5 bodova po zimskom, 7 po letnjem racunanju vremena
Djordjevic za kapitena

dikefalos

pre 16 godina

- HAHA GROBARI SAMO 0 - O HAHA HIHI

- Au, Penaltizan opet dao iz penala? HAHA, HAHA, HAHA

- Pa nije iz penala !

- HAHA, Penaltizan

- Alo, eeej, dao Djordjevic iz slobodnjaka !

- Ma Bari, Tokio .....

Baca

pre 16 godina

Izgleda da je to to. Titula se vraca u Humsku posle 2 godine. Ipak ostaje gorak utisak posle pobede. Sem Makedonca , Djordjevica i Moriere, ostali su totalno razocarali. Ako zele da nesto naprave na jesen u Evropi, metla ce morati da radi u prelaznom roku. Prvo da se pometla Jokanovic, pa Rnic, Maletic itd....

nikolavladic

pre 16 godina

JA lepo kazem,da se najavilo zahladjenje na +7,lool

Navijaci borca =ZAsto rasizam??

9 kartona zutih i jedan crveni=ni je lose.

Osisaj kosu =golmane Borca.

radivojevicu ili tako nesto u sukobu sa diarom ili moreirom kako si leopo pao kad je krenuo na tebe.lol

Grobari kao i uvek =super

Jedna poruka za velju ilica=NEMOGU SE SVE SUDIJE PODKUPITI:).A pogotovu ovaj iz surdulice.

pitam da znam

pre 16 godina

Prtenjak: "Pitam drugi put, a vi kako te?"
Koroman: "Hladno znas kako... -7"
Djordjevic: "Nama lepo znas kako... stize leto"
Prtenjak: "Pa dobro..."

Delija_CG

pre 16 godina

Delija sam,ali mi je Djordjevic onim golom uljepsao dan!Nek su pobjedili one rasiste,“Srbe“.Umjesto da zvizde na svoje,koji su prezentovali „fudbal“ bunkerom na cijeloj utakmici,i sto je najgore,izlazavali se na svaki dodir samo da bi zavrsilo bez golova,sto je i iznerviralo Diaru,oni po njemu fino majmunskim kricima!Mozda cemo izgubiti titulu,ali mi je vise krivo sto u Srbiji ima rasista...

dikefalos

pre 16 godina

- HAHA GROBARI SAMO 0 - O HAHA HIHI

- Au, Penaltizan opet dao iz penala? HAHA, HAHA, HAHA

- Pa nije iz penala !

- HAHA, Penaltizan

- Alo, eeej, dao Djordjevic iz slobodnjaka !

- Ma Bari, Tokio .....

Zuull PFC

pre 16 godina

Bez obzira na pobedu Partizana, moram da kazem da nikako nisam zadovoljan ekipnim ucinkom u ovoj utakmici... Pokidali su mi zivce.. I igraci, i sudije... Ali, posto nisam fudbalski skolovan strucnjak da ocenjujem i procenjujem ko je dobar, a ko ne.. necu mnogo da pripovedam o tome...

Ono zbog cega sam se ja iznervirao je potez Diare... Krajnje bespotreban i glup... Zbog cega ce popiti par utakmica suspenzije... I da.. Moram da citiram komentatora sa RTS-a: "Diara izlazi posle zasluzeno dobijenog crvenog kartona, a sada jedna stvarno ruzna slika. Ceo stadion oponasa majmunske urlike i vredja prvotimca Partizana na rasnoj osnovi... " Aloo bre.... Diarra je zasluzio kaznu, ali isto tako ako se stadion Borca ne suspenduje zbog rasizma (ovo im je vec treci put), ja prestajem da gledam fudbal.... STA RADITE BREEEE...............

Cika

pre 16 godina

Ponovo rasisticko divljanje u Cacku.Posto su rasisti uglavnom siromasni duhom i materijalno jedno pitanje za njih: Kada vam oderu kozu da li ste crni ili beli?

Grobarcina

pre 16 godina

BISERI KEDELJKA KOVINJALA
-Lopta pogadja gornju...precku...
-Dobar ofsajd fudbalera Borca...
-Cetkovic se namesta na desnu loptu....
PS-Neverovatno da nemamo ni jednog normalnog i treznog komentatora na RTS-u!!!

pitam da znam

pre 16 godina

Prtenjak: "Pitam drugi put, a vi kako te?"
Koroman: "Hladno znas kako... -7"
Djordjevic: "Nama lepo znas kako... stize leto"
Prtenjak: "Pa dobro..."

sensei

pre 16 godina

Nisam siguran sta je ostavilo jaci utisak na mene ,"navijaci" ili igraci tzv "fudbalskog" kluba Borac!
Potez Diare ni malo ne opravdam,iako je "fudbaler" borca simulirao,ali onakvo ponasanje navijaca.....strasno.koji debilizam...strasno. To se desavalo i prije nego sto je Diara iskljucen. Stvarno su ono neprevazidjeni IDIOTI!

A sto se tice Borca,dovoljno je reci da su prvi sut uputili oko 40. minuta,a to nije bilo ni blizu gola. Ljudi se brane sa 10 igraca u polju! Vi hocete u Evropu? U Kup UEFA ? Sramota! Zar u ovoj ligi nema jedan jedini tim,bar kada gostujemo,koji hoce fa se nadigrava ?
Zalite se na publiku,kao ne dolazi u dovoljnom broju na stadion??? Sti bi dosla ? Da gleda viktoriju ? Ma ajde.. Takodje i mediji uticu na popularizaciju. RTS pocinje prenos u 13:27!!! Mogli su i tacno u 13:30! Nista od neke najave ,nekih gostiju,statistike i slicne stvari! Sramota!
A sto se tice pobjede-sasvim zasluzena.Nekoliko 100 % prilika + ona precka. Da je Jovetic zdrav,sasvim sigurno da bi se tekma ranije resila. Ali sta je tu je. Mislim da ce se prvenstvo rjesiti naredne sedmice. Djordjevicu hvala ti sto postojis. Izvrsna igra u odbrani,sjajna 2 slobodnjaka od kojih 1 gol. Svaka cast. I Vjestica je dobro odigrao. Rnic je u tripu da igra balet. Ovog proljeca Moreira igra nesto slabije,a to je i razlog slabije igre Partizana,kao i moooozda defanzivnija postavka Jokana.

Na kraju najvaznije :
Ovo je pobjeda vredna titule!

zorz

pre 16 godina

Zasluzena pobeda i jos jednom velika sramota u Cacku.Dokle vise rasisticki ispadi.Sta je uradio Dijara da dobije crveni sem koskanja sto je i normalno jer onaj igrac borca vise od 3min lezi i krade vreme a posle ustaje i naravno nije mu nista.I onda vredjanje sa tribina,povici 'hu-hu'!Sramota!I sada ce neko verovatno da napada Dijaru sto je pokazao srednji prst publici.Ko god napadne Dijaru neka ga je sramota jer odreagovao je kao covek.Kako da odreaguje drugacije na takvu vrstu vredjanja.A onda u 93min go Djordjevica,go za naseg crnog brata Dijaru,go za pravdu,go za istinu,go za TV spice!I da ne zaboravim,Ednilson me je odusevio!Mislim da polako ulazi u formu.Kakav igrc nemam reci

riley

pre 16 godina

Posle slabe igre, isključenja Diarre, kad se niko nije nadao odluči se titula. Šta reći-Đorđević kapitenski (3 gola za 3 pobede od po 1-0 a igra štopera).

istina

pre 16 godina

Vaterpolo-Partizanu 21.titula prvaka
Fudbal-Partizanu 20.titula prvaka
Iliti
5 bodova po zimskom, 7 po letnjem racunanju vremena
Djordjevic za kapitena

Baca

pre 16 godina

Izgleda da je to to. Titula se vraca u Humsku posle 2 godine. Ipak ostaje gorak utisak posle pobede. Sem Makedonca , Djordjevica i Moriere, ostali su totalno razocarali. Ako zele da nesto naprave na jesen u Evropi, metla ce morati da radi u prelaznom roku. Prvo da se pometla Jokanovic, pa Rnic, Maletic itd....

NAVIJAČ iz SLOVENIJE

pre 16 godina

evo par PITANJA i ŠTA sam zapazio u vreme utakmice:
-da li je neko primetio da su CELU UTAKMICU odigrali sa JEDNOM ISTOM LOPTOM?
-igrači Borca su uvek bili na travi,
-......,
-onaj igrač je SAM pao i nije ustajo dok god Diarra nije dobijo CRVENI KARTON, a onda je ustao čak ga sudija nije poslo sa TERENE????,
-da nepričamo o "navijačima Borca(samo me zanima kakvu če kaznu da dobiju,za Diarru znam da SIGURNO NEČE DA IGRA PROTI zVEZDE),
-jedva se utakmica nastavlja,kad ono OPET JEDAN IGRAČ Borca "leži" na travi,
-a ONDA kako bi ovde u Sloveniji rekli:
"ko krade vreme, sve mu se DVA PUTA GORE vrati"
I NA KRAJU
FANTASTIČAN POGODAK ĐORĐEVIĆA

P.S. samo napred PARTIZAN

pfc

pre 16 godina

ponasanje borcevih igraca (mada mogu slobodno da kazem da su to zvezdini) i navijaca je sramotno. Cacak treba izbaciti sa liste gradova u MSL, tj da Borac igra na nekom drugom terenu. Ponasanje prema Diari i Moreiri je sramotno. A tek simulacije kakve su im, vidi se da momci prate italijanski fudbal. Diara dobi crveni ni kriv ni duzan. Al na svu srecu, bravo za NENADA DJORDJEVICA!!! bravo kralju! titula titula titula!!!

mare

pre 16 godina

vazna pobeda u trci za titulu. Umalo nam se eksperiment sa uvodjenjem Cetkovica nije obio o glavu. Odigrao je apsolutno katastrofalno, spor, sa ocajnom predajom lopte, bez dobrog udarca na gol.Tvrdim da on nije pojacanje. S druge strane Cadikovski je bio veoma opasan, ispostavilo se da je on pravo pojacanje za nas.Golman Bozovic pokazuje znake nesigurnosti. Edmilson odlican, odigrao je bez greske.

Igor_PFC

pre 16 godina

Djordjevicu hvala ti puno!ti i Cadikovski ste danas bila nasa glavna snaga.u sredu rutinski dobijamo bezaniju,a onda derbi. jedva cekam i idem u hram da proslavim titulu Partizana! PARTIZAN JE SAMPION,PEVA CELA SRBIJA...

bobanmkd

pre 16 godina

Sta reci?! Muka mi je kako smo igrali! prvo-nije mi jasno dali Tomic ima oci( sa Jokanovicem jos ne diskutiram,do kraja sezone,kada postane trener,sada je jos u pokusaju) da nam tim igra za klasu gore,a za dve klase sporije! Drugo-kako je moguce da Moreira,Ednilson i Cadikovski igraju za tri klase borbenije od ostalih????!!!! Trece-nemojte bre da nas mucite sa Rnicem kao bekom vise,stvarno nije ozbiljno!!! Cetvrto-majku mu bozju,ja sada pitam sebe,dali vredi analizirati i kriviti nase momke posle ove igre koju je postavio Rajevac?? Pa ljudi,ovo nije bunker ovo tera Hereru da u grobu ima danas jedno neprijatno popodne posto ga je ovaj Rajevac totalno razbio u dekadenciji fudbalske igre! Jos kada je izveo onog klinca koji kao igra napred i stavio jos jedan Dzak Cementa pozadi-to je bio kraj! Peto,sa bogom nema zazanja,pobedili smo super zasluzeno,a ja sam bio siguran da ce se to desiti makar u 92 minutu i izmedju ostalog zbog fakta da je C.Z,juce izjednacila sa drugim timom Mladosti iz Lucana u 86 m a Mladost je mogla dva puta pre toga da resi mec! Na kraju,ajmo svi na rucak,zivot ide dalje i sa pobedama i sa porazima!Ali,ja ipak ne otstupam od svoje teze iskazane augusta 2007:titula za FK Partizan nema cenu ove godine ali ja cu joj se radovati ako fudbal bude za klasu bolji i ako je pre svega osvojimo sami a ne da je C.Z izgubi! Na zalost,iako je jesenas izgledalo da ce se moja zelja ispuniti sada stvari ne idu u zeljenom pravcu! Ali,idemo dalje ima jos vremena i za jare(titula) i za pare(osvojena dobrim fudbalom)...i za shansu da nam bog vrati ono sto nam je uzeo protiv Artmedije-LIGU SHAMPIONA!

Marjan, Makedonija

pre 16 godina

Mnogo Smo Jaki! Djordjevicu svaka cast, Vjestica je fenomenalan igrac i jos veci lik, a sada da cujem dezurne pljuvace za Rnica?? Decko je odigrao fenomenalno!! Samo napred nemanja, Crno Bele boje brani krvlju, slavom, zivotom !! Vole te tvoji Grobari! Lazic pokazuje kvalitet, ali onaj Maletic i Stjepanovic su cini mi se promasena investicija. Moj Makedonac je odigrao dobro, nazalost ga lopta nije htela ovaj put, ali.. Bice jos njegovih golova. Napred Dragan :)
Partizan 4 Ever!!!

duffman

pre 16 godina

Joj što volim kad ga uvaljamo u 90. min, samo zbog ovakvih seljačkih ekipa koje se valjaju čitavu utakmicu ne bi li izvukli bod, bod kao kuća - e pa bod malo sutra!

dr. b

pre 16 godina

@Lazare,pozdravi tatu,kazi mu da kupi staklenu kuglu i crvenu sijalicu,pa neka okaci "firmu" iznad vrata,mozda vam tako poraste kucni budzet!!!

Icyman

pre 16 godina

Sta reci...
Prvo golman, Zvezdin golman Radivojevic je primio gol. Mislite da ga je pustio...hahahaha
Drugo, zaustavno vreme...
Gol je postignut u 92.minutu...pa samo zbog izmena je bio produzetak od 3 minuta....skor sve utakmice se produzuju bar 3 minuta
Trece, odlicna rezija....
Pouzdano znam da je Djole vezbao slobodnjake sa polovine terena cele nedelje...ocekujuci bas ovakav razvoj dogadjaja.
Sta cete kada smo na sve spremni, a sve smo hteli da zamaskiramo Dijarinim iskljucenjem...ali priznajem...provalili ste nas...razotkrili ste nas scenarijo....
Mi gorbari bas lose namestamo utakmice....sta ces...

nikolavladic

pre 16 godina

JA lepo kazem,da se najavilo zahladjenje na +7,lool

Navijaci borca =ZAsto rasizam??

9 kartona zutih i jedan crveni=ni je lose.

Osisaj kosu =golmane Borca.

radivojevicu ili tako nesto u sukobu sa diarom ili moreirom kako si leopo pao kad je krenuo na tebe.lol

Grobari kao i uvek =super

Jedna poruka za velju ilica=NEMOGU SE SVE SUDIJE PODKUPITI:).A pogotovu ovaj iz surdulice.

StefanRS

pre 16 godina

Onaj Cadikovski bas nije imao srece...Moreira maestralan,on i Ednilson odigrali najbolju utakmicu u drugom dijelu sezone.Slavlje su malo poremetili oni poremeceni umovi,koji su izvrijedjali Diaru,ali sta cemo im zao mi ih...

Dovla

pre 16 godina

Da krenemo redom:
- Bozovic - ocajan kao i uvek, ruku na srce, danas nije imao toliko posla (SVA SRECA!!!). Kontam da bi i jedna bukva zasadjena na gol liniji imala slican ucinak.
- Rnic - borbeno ali nista narocito.
- Vjestica - odlican, iz utakmice u utakmicu pokazuje da je pravi potez uprave. Naravno ima tu mesta za napredak.
- Obradovic - Partizanova svetla buducnost, njegove dobre parije tek predstoje.
- Moreira - kreativnost i dalje na nivou ali ga Jokan sve vise sputava odbrambenim zadacima. Sve u svemu dobar.
- Ednilson - sumnjam da ce imati mesta pored Zuke, kad se ovaj vrati u ekipu.
- Lazic - zelja na nivou, ali nista konkretno. Uz to mnogo prica, umesto da cuti i gazi.
- Tosic - reprezentativac, preforsirao se od silnih driblinga u prvih 20 min. pa je morao napolje.
- Cadikovski - imao je SAMO 5 stopostotnih, ocigledno malo za postizanje gola. Uz to svoju konstituciju bi morao bolje da upotrebi u igri.
- Dijara - bruka i sramota danasnje utaknice, iako je dobar igrac, dao bi mu 10 utakmica kazne.
I na kraju - DJORDJEVIC - povratnik u crno beli svet, 9 bodova doneo Partizanu, najbolji kad je najteze. Ne mislim tu samo na fantasticne golove vec i na njegov sjajni ucinak u odbrani. Svakako najbolji Partizanov igrac.
Svaka cast majstore!
Ostale ne vredi ni spominjati.

Da sumiram: Jos jedna pobeda na misice, u poslednjim trenucima, iz prekida.
Odbrana cvrsta, napad kriminalan ali valjda ce i to doci na svoje. Najbitnije je da velikim koracima grabimo ka tituli. Pobedi se u zube ne gleda!

Volim Partizan!!!

Srki

pre 16 godina

Da, Dijara je zasluženo dobio karton, naseo je na provokaciju, samo ne vidim ovde konstataciju da je tih provokacija i odugovlačenja bilo tokom cele takmice, da je Diara dobio karton posle ležanja igrača Borca od 5 minuta bez razloga, da je prvobitna namera Diare bila samo da verbalno reaguje na to, da je zbog toga odgurnut od strane igrača Borca samo malo blaže nego što je Diara odgurnuo njega (dakle, nije ga udario)i zbog čega taj igrač Borca nije dobio karton, da su pokušali da isprovociraju tobožnji udarac od Moreire bez kartona zbog toga....

sensei

pre 16 godina

Interesuje me da li je zakonom zabranjeno da Partizan postigne gol u sudijskoj nadoknadi? Izgleda da kada god Partizan da gola,to je neregularno!? Zar nije logicnije da nam pusti gol negdje na sred tekme ? A da zaboravio sam RADIVOJEVIC JE GOLMAN CRVENE ZVEZDE NA POZAJMICI U BORCU !!!!!!

Delija London

pre 16 godina

Za razliku od pojedinaca odredjenih navijaca koji jedva docekaju da omalozavaju pobede, kukaju, gundjaju, traze izgovore, krivce, zavere i koji su se kostantnim pljuvanjem zgadili i samom Bogu, ja cestitam Partizanu na iskusnoj pobedi i verovatno osvojenoj tituli realno boljom igrom od moje Crvene Zvezde ove sezone.
Za utehu, nadam se da cemo opet da vas dobijemo u derbiju. Fer, sportski i posteno.

peđa

pre 16 godina

Kada analizirate sudijske greške,onda se nemojte povoditi za komentatorom.Kod poništenog gola Borca nije dosuđen ofsajd,već faul igrača koji je postigao gol,pošto je povukao sa leđa za dres igrača Partizana koji je potom pao.

vladablok9a

pre 16 godina

sve,sve ali kad cujem da Romi kukaju na sudije suze mi od smeha podju

Inace suska se odavno da studio Walt Disney u nedostatku ideja za crtane filmove ekranizuje i animira utakmice poslednje dve titule crvene zvezde
U jednoj sceni na fudbalskom terenu sesnajsterac protivnika je do centra dok u vecini utakmica na samaforu uglavnom pise 1238 minut
premijerno prikazivanje ove komedije bice krajem maja a navijaci Crvene zvezde moci ce besplatno da pogledaju premijeru, dobice svako od njih i poklon DVD sa filmom kako bi mogli deci kroz 50 godina da pokazu da su osvojili titulu

Ilic mr Velimir

pre 16 godina

Relativno sam zadovoljan kako igraju crno beli, smatram da bi lopta trebalo malo brze i preciznije da ide ali dobro, na nasem terenu ce to biti izvodljivije nego u veljinom gradu! I danas ubedljivo najlosiji u timu Rnic.. on decko ne ume ni da primi loptu, bolje mu je da ni ne ide napred, cak ako ga i ponekad posluzi sreca pa se lopta nekako cudno izodbija i dobije priliku za centarsut to je vec upisan gol-aut. Ubedljivo najveca rupa u timu. Bolje da je on danas dobio crveni nego diarra bez kojeg cemo morati da igramo u derbiju.. Lamina majstore ako si im pokazao srednji prst, veljini cacani zasluzuju i gore od toga!

zorz

pre 16 godina

Citam komentare mojih Grobara i ne verujem.Ljudi sta je vama,sta vi hocete.Pa ne moze se svaka utakmica dobiti sa 5:0!Danasnja igra Partizana definitivno nije bila losa.Cadikovski je imao dva puta stopostotnu sansu kada je isao sam prema golu+pogodio precku,Cetkovic je u Drugom poluvremenu imao fenomenalnu sansu ali je sutira traljavo pa Djordjevicev sut iz slobodnjaka tik pored gola u 1.poluvremenu.Dajte molim vas neka mi neko ko prica da igramo lose napise koju cinjenicu a ne samo lupetanje.Ili se ja ne razumem u fudbal ili na svetu postoji ekipa za koju ja ne znam koja iz svake akcije stvara stopostotnu sansu i iz nje jos i daje go.Dajte da budemo ozbiljni.Tacno je da igramo cvrsce i ne srljamo kao muve bez glave ali fudbal se sastoji i od napada i od odbrane.Pozdrav mojim Grobarima koji me razumeju a koji ne sta cu

Ja

pre 16 godina

@Deki@

Sine o cemu ti drobis? Koju si ti tekmu gledao? Kazes Partizan nezasluzeno pobedio. Nemas pojma, imali smo tri odlicne sanse, Borac- destrukcija igre. Pricas nesto o nadoknadi a kod vas juce- 8 min!!!, i inace u ligi bezbroj kartona i penala. Pitam se samo- koliko ste vi samo imali slobodnjaka u derbiju a sad nama nesto prebacujes. Sve u svemu, ZASLUZENA pobeda, gol sa 30 metara, dakle nema penala, precka, jos tri odlicne sanse... Smesan si jako....... a vi o sudijama psssssssst... ako ne mozete da dobijete Banat sa igracem vise onda nemojte da se vadite na neke kvazi price, okolo naokolo...

Grooobar

pre 16 godina

Utakmica se igrala sa JEDNOM LOPTOM!!!Sve u svemu,zasluzena pobeda Partizana,koji je celu utakmicu napadao,ali cacani su se kukavicki branili i simulirali celu utakmicu.A sta reci za primitivne stanovnike Veljinog grada koji su se kod vredjanja Dijare ponasali kao,blago receno,nevaspitana stoka.Hvala igracima sto su u inat odneli 3 boda sa neugodnog terena i ovu pobedu treba posvetiti Dijari!!!Dijara kralju,vole te tvoji GROBARI!!!PFK SAMPION!!!

VM

pre 16 godina

Čuj dramatična pobeda??? E svašta od vas. Ovo je ZASLUŽENA pobeda. Čačanima nije pomoglo ni glumatanje, ni isključen igrač Partizana. Čista antipropaganda fudbala od strane Borca, izležavanje i opstrukcija. Nijedan ozbiljan šut nije imao prema golu Partizana. Nijedan šut u okvir gola, kaže statistika!!! Vidim ima komentara "komšinicinih" navijača, pričaju o nekom nameštanju. Hehehehe Smejurija... Partizan je bio ubedljivo bolji i možete samo da plačete. :-D Gol Đorđevića je bio evrogol i ovakvi golovi se viđaju i na stranim terenima!!! Svaka mu čast!
I ne bih se složio da sa Jokanovićem nema dobre igre. Pa nije Jokanović kriv što napad ne može iz 4-5 šanse da da jedna gol. Setimo se šta je uradio taj toliko hvaljeni Đukić. Prokockao je prednost sa 3 remija na svom terenu! Jokanović bar donosi minimalne pobede u ovoj bunker ligi.
Korak bliže smo tituli!

mwaruwari

pre 16 godina

BISERI KEDELJKA KOVINJALA
-Lopta pogadja gornju...precku...
-Dobar ofsajd fudbalera Borca...
-Cetkovic se namesta na desnu loptu....
PS-Neverovatno da nemamo ni jednog normalnog i treznog komentatora na RTS-u!!!
(Grobarcina, 30. mart 2008 16:38)


Brate, bolje i on nego Milojko Pantic 'u fudbalu je vazno jedno, a to su dve stvari: red, rad i disciplina' :)

pogrebnik from nis

pre 16 godina

# Kad smo mi bodrili zwezdu sa sewera,Grobari su jos wukli serppe po Beogradu.Widecemo sta ce biti na JNA!!!
(Psyboy, 30. mart 2008 22:00)

E,evo vam primera gde čovek odlično upotrebljava mala i velika slova.
Grobari se pišu velikim slovima,bravo momče,svaka čast.

optimista

pre 16 godina

Igra nikakva. Jokan me razocarao ,a verovao sam u njega. Partizanu treba rezultat, a on ubacuje Maletica!!! Rnic, Cetkovic i Cadikovski nisu kvalitet za Partizan takodje.
Svaka cast Djole!
I sve ..... PARTIZAN je SAMPION!!!

nenad WSC

pre 16 godina

TITULA!!!!!!!!
Bravo crno beli,sasvim zasluzeno doduse u ciganskom terminu al ste cemo...Onaj borac je sramota srpskog fudbala.Prvo poluvreme centar nisu presli!U drugom pomalo a mi promasili 3-4zicera..Fali Jovetic i to se vidi.Ali ono sto me brine je neefikasnost i
nedostatak one igre koja je bila kod KRUSKE.Poceli smo ko ciganka prosle sezone sve 1-0,u poslednjim minutima.Dovoljno za titulu ali je liga sampiona daleko...Jokane pamet u glavu
i zaigrajte bre za navijace ipak smo mi PARTIZAN.
...............Dobijte ih jedan derbi nemojte na brukati!!!!!!

marko

pre 16 godina

@Zvezda lux
pa jesi li ti normalan zvezdu su kaznili sa 3 utakmice za incident u kojem umalo nisu covjeka ubili.I jos nesto ne znam bili sudili penal Partizanu da je pao neko u sesnaesterac ali znam da partizan niti je sudjen penal a usput imao je i igraca manje sto djelom demantuje i tebe i tvoju teoriju zavjere protiv stuba srpstva ali je ipak uspio da pobjedi evro golom Nenada Djordjevica.I za sve one koji pricaju o tome kako je golman Borca pustio gol jedan podatak GOLMAN BORCA JE USTVARI POZAJMLJEN IGRAC I TO IZ CRVENE ZVEZDE!!!Zao mi je koliko ste isfrustrirani

Dragana

pre 16 godina

Bilo mi je drago da vidim pun stadion u Cacku (hvala satelitu RTS-a) i pobedu Partizana i lepo vreme u Srbiji. Kakvo divno popodne...

Flame

pre 16 godina

@lazar
Vidi se da tekmu nisi gledao. Jer je partizan imao terensku inicijativu ceo mec.Pogodili smo precku i stativu i Cadikovskom je golman odbranio 1 na 1.A taj gol koji ti je sumnjiv i namesten je postignut iz slobodnjaka sa 25m.I to stoper.Bas je namesteno.Realno, partizan SAMPION!!!

dule grobar

pre 16 godina

(pravnik al` stvarno, 30. mart 2008 20:57)

U pravu si mozda i nemam neku odredjenu situaciju ali zar nije pomalo chudno da 30 i kusur derbija nije bio bar jedan penal za Partizan? E ali zato mogu da ti navedem milion situacija gde nije bio penal za Zvezdu a sviran je. Prosle sezone na JNA gde ste i proslavili titulu Smiljanic okrzne Milijasa ovaj padne ko pokosen i sudija pokazuje na belu tacku. Prosle sezone isto Purovic 1 na 1 sa Asprogenisom, Bajic ide iza Purovica nekih metar,dva na usporenom snimku se vidi da nije bilo kontakta i da Purovic masi loptu saplice se i pada i sudija opet na belu tacku i plus Bajicu crveni. I prosli derbi isto gde ste zasluzeno pobedili ali ako je ono bio penal znaci onom Jestrovicu je dovoljno da ga dunes i on ce pasti, Djordjevic se gradi cak je bio i faul u napadu ali Jestrovic pada i sudija opet pokazuje na belu tacku. CEMU TO? Zasto Basta nije dobio crveni? Zasto nama pricate da je sudija danas svirao svaki blagi kontakt igraca Borca a svi znamo koliko ste vi imali slobodnih udaraca u derbiju.
Nema veze dobicemo vas u derbiju i konacno vam dokazati da na normalnom a ne blatnjavom terenu smo bolji od vas, do tada gledajte da ne kiksnete protiv Napretka ili koga vec igrate jer kolko vidim Partizan je uvek kriv za svaki vas kiks.

Zulu

pre 16 godina

CADIKOVSKI je veliki igrac!
Jeste imao stopostotne prilike, nije ga htelo danas, ali stvarno se lako nadje u sansi i svaki put fudbalski odreaguje ali ga danas nije htelo …raznovrsno napada gol, ima snazan sut, snalazi se u prostoru, dobro i asistira…ma sledeci put ce sve one sanse uci.
Ove reprezentativna pauza se svakako lose odrazila na nasu uigranost ali Jokan sa kakvim igrackim kadrom raspolaze ne bi smeo mnogo da eksperimentise…neka ih brate samo pusti da igraju, neka dozvoli samo da Obradovic ide napred, da se Moreira ne vraca na zadnjeg veznog nego da ide napred i vratice se igra od jesenas.
Mada s obzirom na povrede, kartone, i da se dosta nasih igraca rotiralo u prethodnih par tekmi, opet se vidi da ostvarujemo rezultate i na mahove igramo jako dobro.
Imam utisak kao da nam jako malo fali, da se nesto desi da prelomimo i vratimo igru na staro.
Pa LJUDI MOJI pogledajte kako jeziv tim mi imamo, sve igracina do igracine (mozda nam sad spavaju i po poluvreme, ali 5 minuta je dovoljno kad zaigraju da se vidi koji su znalci, pa evo Moreira je danas spavao 60 minuta, ali onda s razigrao i odmah 2 stopostotne sanse napravi Cadikovskom) i klupa nam je vise nego solidna, ali Jokan nikako da sklopi kockice.
Neka pusti momke da igraju kako hoce, i bice 10 golova na svakoj tekmi…ali necu sad po Jokanu, valjda ce i on (poput Djuke na pocetku koji je isto bio los) na kraju doci na svoje.
Meni je bitno da smo dobili verovatno psihicki najtezu tekmu u ovoj polusezoni, jer videlo se danas da su igraci bili pod velikim pritiskom…
POZDRAV CRNO – BELIM SAMPIONIMA!

ogi

pre 16 godina

komsinice prvo gledaj u svoje dvoriste pa onda kazi nesto o nasem.kake nebuloze pisu ljudi..golman namerno nije odbranio sut ...jaoooo....bozeeee

Filip iz Zemuna

pre 16 godina

Pravnice,evo ti ja nekoliko:
1. Faul nad Nadjom u 14. metara,kad sudija izvlaci van 16 metara (bilo 0:0,Jesic bio trener), faul nad Tomicem sa ledja kad je gol bio prazan na 7. metara(Derbi na Marakani 2:4 za nas), faul nad Maleticem od strane golmana (Derbi kad je vama sviran penal nad Milijasem,a i vas zvezdas Raka je rekao da bi se pre trebao svirati onaj nad Maleticem)...
To je samo u zadnje 2 godine,a tek ranije...

petar pop.

pre 16 godina

Ništa nje dramatičnoveć bi naslov mogao biti,,zaslužena pobeda Partizana u Čačku''?!Mnogo više izglednijih prilika imao je Partizan!Sada što je jednu od njih iskoristio u 90'je sasvim normalna stvar jer se utakmica igra dok sudija ne odsvira kraj.Uzgred budi rečeno,to što je sudija produžio neki minut igru bilo je isključivo(skoro) zbog opstrukcije igre Čačana.Pogledajte odnos kornera,pa posed lopte sve to je u korist Partizana i to drastično.Dramatike nije bilo Partizan je igrao stalno na polovini Čačana i na kraju ja krunisana nadmoćnost i više šansi.Što je važno igra je pokazala napredak i pod trenerom početnikom...

libla

pre 16 godina

Utakmica je bila veoma zaniljiva,tj. zamalo da zaspim pored tv-a.Ovo je bila klasicna igra Partizana koji je dominirao,ali nije stvarao mnogo sansi.Ljudi mora se nesto uraditi sa tom realizacijom...Ide derbi,koji moramo da pobedimo kako bi se oduzili komsijama.Uz pun stadion u subotu do nove pobede.SAMO NAPRED PARTIZAN!!!!!

v-for-vendeta

pre 16 godina

A hteli su daodugovlace ali pravda je pobedila.Nekad je cekamo i po 92 minuta.BRAVO DJOLE MAJSTORE KAKAV GOLCINA SA 30M.Kakav Milovanovic i ostala boranija.Ovo je vec 9 bod Djoleta.TITULA JE NASA A KOMSIJE ISFRUSTRIRANE!!!Sta da kazem nego vise srece sledece godine.

dule grobar

pre 16 godina

(Delija Tokyo, 30. mart 2008 16:04)

Kako te nije sramota da pljujes po Partizanu i da pricas kako namestamo utakmice i da je prvenstvo neregularno, a kad se nama u derbiju ne sudi penal 13 godina, kada se vama sudi penal svaki drugi derbi, kada nama redovno daju crvene kartone i kad Partizan 10-ak godina ne moze da pobedi Zvezdu E TADA JE SVE REGULARNO ZAR NE???

ljubapfc

pre 16 godina

Samo mi nije jasno kada ce poceti da se kaznjavaju krajnje nesportski i podmukli potezi isceniranja dobijanja udaraca u glavu, poput danasnjeg poteza Dmitrovica. I jos Moreira dobije zuti karton... Kao kada je Gurovic iscenirao udarac Velickovica, pa Novica dobije tehnicku... Takve bih kaznjavao sa 10 utakmica neigranja, na sta to lici...

Lazar

pre 16 godina

Kolko je smesna nasa liga,ja poceo da gledam utakmicu kad mi cale kaze:"Sta gledas kad ce Partizan da da gol u 93. min." Odem ja na partiju fudbala dodjem kuci i pitam sta su uradili grobari kad ono isto kako je i cale reko!! Smesno i zalosno koliko se namesta da i obican covek vidi sta ce da se desi!
P.S. Obratite paznju na sliku za ovu vest,to je inace stadion Borca ako niste znali!

marko

pre 16 godina

Ne mogu da vjerujem da se neki zale sto je Partizan dao go u 92 minutu pa jel se to razlikuje mozda od gola u 33,50 ili bilo kojem drugom minutu utakmice.Gol je regularan utakmica je produzena 5 minuta savim zasluzeno a gol je dat u 92 ne znam sta je sporno!!!Ili su mozada kompleksi proradili!!!

Korgacin

pre 16 godina

Nekad se ponadam nekim analitickim stavovima u ovim komentarima, jer bih voleo malo i tudjih misljenja, i novih informacija koje ne mogu da cujem u drustvu svom...ali, danas sam se malo razocarao. Zvezdasi kritikuju da namestamo, ali, cemu to? Ti ljudi i nisu navijaci Zvezde, jer ocigledno ne prate njene utakmice i njene igre i rezultate.
Drugo, pozdrav za igru Ednilsona, i pitanje jel makar navijacima Borca zao sto im igraci Borca onako sramotise fudbal danas onakvim padanjem i glumatanjem?
I jos...vidi se na igracima Partizana da nisu dobro podneli odvajanje od trenera Djukica, navikli su na njega i srodili se s njim, zato je tesko Jokanovicu da im prenese svoje ideje i to navikavanje na njega kao novog trenera ce jos potrajati. Vazno je da to prilagodjavanje igraca na novog trenera (ne kazem da Jokanovic tu los u necemu, vec da je Djukic oastavio trag)uspesno vodjeno, jer osvajamo bodove i dalje. Tek pred kraj lige ce se Jokanovic primetiti kao trener Partizana, a od sledece sezone ce imati potpuni autoritet i odgovornost za rezultate TIMA.
I poslednje, zanimljivo je da je Jesic dosao u Partizan iz inostranstva i primetio ubrzo da je u ligi nesto prljavo u velikoj meri, a Jokanovic je opet neko ko dolazi iz inostranstva i ubrzo i njemu neke stvari postaju nejasne i opominje na to...
Bajevic je brzo otisao razocaran...Muslin ne moze da pronadje mir ovde, iako mu je stalo do Zvezdine klupe...
Zar se nas Fudbal svodi na Djorica, Zivadinovica, Ljupka i lokalne trenere koji jedino i znaju i mogu da obitavaju u nasem i ovakvom prostoru, gde se mesetari, podvaljuje, sudi i osudjuje, namesta, izigrava...vi nemate pojma cime i koliko ste se kome zamerili kad, pa onda i ne mozete odrediti ko je tacno kriv za sudjenje kakvo jeste, za propuste, za divljanja...
Pozdrav...

Stefan, Srbija

pre 16 godina

Slutio sam da ce utakmica biti teska, bila je gotovo identicna sa onom u Humskoj. Djordjevic je bio odlican u odbrani i imao 2 fantasticna slobodjnaka, od kojih je 1 doneo i pobedu.
Igraci Borca su opet koristili svaku sansu da ukradu vreme i da simuliraju i provociraju. Ovaj put su uspeli, naseo je Diarra, bezveze dobio crveni karton. Ali je ta situacija pokazala, ne samo da su igraci veoma nevaspitani i neobuzdani, vec i da su Cacani ubedljivo najveci rasisti. Vredjali su do sada cak i napali, svoje igrace, a sada i Diarru. Ali su to i grobari radili na derbiju. I nije problem samo vredjanje na rasnoj osnovi, vec i vulgarne navijacke pesme tipa: ''sve na k***c, Partizan je sampion. Veliki sam Grobar, ali sam ipak tolerantan i kulturan i na tribini i van nje.
I da ne zaboravim, Cadikovski je veoma dobar u ove 3-4 utakmice koje igra, danas nije imao srece, ali je snazan, nema los sut, dobro skace, a ume i da doda...

Jos jednom, nekultura i rasizam nemaju mesta u sportu...

д.н.с.

pre 16 godina

било је јако тешко.игра се побољшава-стварају се шансе.опет се безпотребно добијају црвени картони.немој сад да опет почне кукање како су судије против нас.јесу па шта-то треба тако схватити и усредсредити се да што боље играмо.нема друге.трошимо се без везе а то је тако и што је најгоре -тако ће и бити.такође немојте гледати у туђе двориште тј како ови из рупе играју и да ликујемо због њихових резултата,немамо на то право док год им се жестоко не осветимо у међусобном дуелу.радује да ипак боље играмо али то није довољно добро.подржимо Јокана и рецимо му: БРАТЕ ЈОКАНЕ - ХОЋЕМО ОСВЕТУ!

Simonne

pre 16 godina

Sasvim zasluzena pobeda Partizana, Borac se uplasio i bez razloga od prvog minuta povukao, bilo je samo pitanje trenutka kad ce crno beli dati gol, atmosfera odlicna, steta je samo sto nema vise takvih u nasoj ligi.

Darko

pre 16 godina

Prvo, Diara sasvim zasluzeno iskljucen. Drugo, opstrukcija igre kojom je Borac hteo da uzme bodove Partizanu je sramotna. Kao da su im zvezdini funkcioneri mentori. Trece, zbog rasiszma Borac zasluzuje zestoku kaznu. Koji im je vec ovo put? Ostalo, Jokanovicu, ili uradi nesto da ovaj tim bude efikasniji, brzi i agresivniji ili IDI IZ PARTIZANA !!! Nismo ti mi osnovna skola za trenere, nego PARTIZAN koji naredne sezone treba da igra Ligu sampiona (a to sa ovom igrom nikako necemo postici). Ne slazem se sa nekim negativnim komentarima na igru Nemanje Rnica. Danas je odigrao odlicno. Cadikovski nije imao srece...ali, naplatice on to u derbiju :)

banjavb

pre 16 godina

DELIJA 83:

1.Slazem se sa tobom po pitanju igraca,infrastrukture...
2.Ali,CZ je titulu sa Muslinom osvojila sa 5-6 pobeda od 1-0 u poslednjim minutima.Od tada postoji tzv.zvezdino prolece
3.Neregularnost u Kuli je bila zbog nekoliko ofsajda dosudjenih Partizana
4.Danas je bilo 4-5 sansi za Partizan,a za Borac 1.Ofsajd je biom cist.Pogledajte samo tragove kosenja na travi i na osnovu njih procenite
5.Mi smo losi,ali ipak dovoljni za titulu ,jer ste vi tako ocajni da vam Mladost L. stvori 5-6 stopostotnih sansi u vasoj rupi.

Grobar

pre 16 godina

Svaka čast Partizanu na sasvim zasluženoj pobedi, osvrnuo bih se na jako grubu igru igrača Borca. A da ne govorimo o foliranju!Prvi koji je trebao da dobije crveni je sigurno golman čačana!
Veliki pozdrav svim GROBARIMA!

Roki Balboa

pre 16 godina

Titula je nasa. jubilarna 20ta, sad cemo i mi da imamo dve zvezdice vise grba,haha.Pozdrav grobarima a posebno Nesi Culjkovicu u BG

pfc_MiX

pre 16 godina

Svaka cast momci!
Tako je najbolje, zazzagati im ga u poslednjoj minuti. Neka svisnu svi protivnici najboljeg tima. Ne moze se prvenstvo osvajati kako se naucilo, na zaostajuci deo tela...E, sada ima da nam kazne jednog divnog i mirnog momka Diaru, ali mislim da je njegova reakcija potpuno primerena kad su ga vredjali. Neka im je vratio pa makar.
Mislim da disciplinci ne bi trebali da ga kazne vise od jednog meca ali bi publika Borca morala da bude drasticno kaznjena.Veoma drasticno, najmanje tri meca bez publike za Borac. To im nije prvi put da tako postupaju, prevrsili su svaku meru.
Pobeda i 7 bodova u plusu, pa sada lepo bez nervoze samo gaziti!
Nenadu Djordjevicu dres centarfora!

cacanin

pre 16 godina

ovo je namesteno,borcu je ponisten regularan go,sudija im je svirao svaki faul,borcu nijedan,jebem ti fudbal u nasoj zemlji,sve je cista namestaljka...sve bih ja to pohapsio...

nikola PxFxCx

pre 16 godina

dobra igra partizana,slabija realizacija,ali djole je kralj!!!+7!!! a vi kako te???mislim nemo se ljutis...hihihi... i za kraj.. PARTIZAN SAMPION!!!

milos

pre 16 godina

Tako je, Djordjevicu! Majsore! Kazna za ovaj seljacki fudbal Borca. Biju kao ludi, brane se sa 11 igraca, simuliraju, deru se na svaki dodir, zadrzavaju vreme. Kako da se igra protiv takvih ekipa. Djordjevic je pogodio za titulu, za zasluzenu pobedu protiv ovih antifudbalera iz Cacka, i za onu sramnu publiku koja nastavlja da se bruka! Nije Partizan danas odigrao nesto posebno, ali potpuno zasluzena pobeda. I mnogo mi je draga! Kad je Borac cetvrti, onda vam je jasno kakva nam je liga, i fudbal uopste! Napred Partizan!
PS. Ednilson fantastican, Cadikovski takodje, kao i Djordjevic.

badi

pre 16 godina

a i ja se pitam jos kako je moguce da jedna ekipa kao sto je partizan osvoji titulu prvaka,gledao sam utakmicu i jedini sto vredi u ovoj ekipi je nenad dzorzevic i moreira iako danas nije igrao kako zna.ljut sam ne na partiza nego na zvezdu sto nemaju veze pa jedan ovakav partizan da im uzmu titulu boli dusa.

ace

pre 16 godina

I sve u qrac PARTIZAN je sampiomn. Danas smo pokazali da smo najbolji tada kada treba Djole je pogodio u inat svim dusmanima Partizana sada smo samo jedan korak od titule. Grobari stobom sve do pobede.
N.U.S.K.N.V.P.

jo

pre 16 godina

@vlada

Vlado sine pa za vas smo izmislili fudbal vi nemoete da dobijete ni maldost sa igracem manje...partizan je ceo mec bio bolji imali smo 3 100% sanse i precku a borac je ubio tekmu igrao bunker tukao udarao valjao se po terenu....ZAsluzena pobeda!!!
Lupas gluposti brate..

P*F*C BERANE

pre 16 godina

Dobra partija,mozda i najbolja u ovoj polusezoni,pet 100% sansi protivonakvog bunkera i opstrukcije -SVAKA CAST- i na kraju slag na torti ----Djordjeviceva minijatura.----
Ovo podizanje forme pred derbi je ohrabrujuce ali molim Vas usrecite nas da gani vise ne laju.

grobar-BL

pre 16 godina

Gledao sam utakmicu preko RTS2, vidim da ovo ne lici onom "Djukinom" Partizanu, lopta ne ide brzo naprijed, crno-beli nisu stalno "u sansi", ali isto tako je sve manje gresaka u veznom redu koje po pravilu rezultuju kontrom protivnika. Nakon derbija sam pomislio da sa ovakvom odbranom nema sta da trazimo ovog proljeca, no to sada izgleda dosta bolje i igru "za gol vise" iz jeseni zamjenismo sa "dati jedan ili dva a ne primiti nista". Sto se tice same utakmice, sreca nas pogleda, sasvim zasluzeno. Borac je pokusao uzeti barem bod igrajuci sa 8 igraca na svojoj polovini. Kada su vidjeli da tesko prelaze centar odustali su od bilo kakvih napada i gledali kako potrositi vrijeme. Sa druge strane Partizan jos uvijek bez tecnosti i kreacije ali ipak dva pasa Morerire prema Cadikovskom (propusta sansu da se treci put za redom vise puta upise u strijelce) pokazuju da ovdje jos ima neko ko zna igrati fudbal. Sada je +7, titula nije daleko i mnogo toga ce da se raspetlja u naredna 3 kola.

mrgud

pre 16 godina

Polako Jokan sklapa kockice. Rekao sam i kad je dosao, imace daleko vise uspeha nego Djuka, samo mu treba dati vremena. Primera radi, danas smo igrali dosta dobro s obzirom da nema Zuke i Jovete. To nije bio slucaj kod Djuke, on nikog nije mogao da dobije nekompletan.
Borac je cetvrta ekipa u nasoj ligi, ne mogu da shvatim da ljudi igraju kuci, pred punim stadionom, i pri tom se brane sa 10 igraca.
Ovakav zavrsetak je najlepsi moguci, zavukli im u zadnjem minutu i vratili za svo izlezavanje i opstrukciju Radivojevica i ekipe tokom celog meca.
Iako smo ovim verovatno uzeli titulu, nema opustanja, rome jednostavno moramo da pocepamo.

Deki

pre 16 godina

Sve po starom ocajna igra Partizana,sudjenje u korist gostiju(nepriznat gol zbog laznog ofsajda,stalno ometanje kontri igraca Borca sa sudjenjem,3 minuta produzetak u prvom i 5 minuta u drugom poluvremenu,stalni slobodni udarci za Partizan itd.)opet N.Djordjevic nekako izvlaci Partizan do 3 boda u 93+minutu i na kraju nezasluzena pobeda Partizana...

Zvezda ce dokazati jos dva meca u direktnom duelu da je bolja ali titulu nece niti moze osvojiti sa ovakvim favorizovanjem Partizana.

Nasu ligu uopste ne treba pratiti i ovo mi je izuzev derbija zadnji put da sam pogledao/procitao nesto o nasoj raspadnutoj ligi.Ionako vise stranih prenosa i pregleda imamo na TV dok nasa ligu nece da emituju,boje se da pokazu strasno namestanje.

Dijara je rekao u Zurnalu da ga navijaci nece doticati i da ce da pazi samo na igru,a onda hteo da se bije i jos pokazuje srednji prst publici??Pokazuje samo koliki su vandali igraci Partizana i kako u nasoj ligi sve prodje nekaznjeno.Govorili su da ce da kazne Jokanovica zbog njegovih smesnih optuzbi na racun Zvezde a onda delegacija sudija kaze da su mu "progledali kroz prste"??

Jasno govori ko vodi Fudbalski savez na celu sa Karadzicem i cije su sudije.

dr. b

pre 16 godina

Daleko je to od igre od jesenas,mada pobeda je zasluzena.Medjutim,najveci utisak sa ove utakmice je neshvatljivo ponasanje igraca Borca,koji su,ali bukvalno od pocetka utakmice odugovlacili,provocirali i simulirali,u cemu je prednjacio "ciganski" golman.Dijara ne sme da naseda na provokacije,ipak je profedsionalac,ali ga donekle i razumem,jer bi i meni "puk'o film" bar dva puta tokom utakmice...Ipak,ima Boga...

Vaske Cacak

pre 16 godina

Mi sve umemo da upropastimo.
Lepo vreme,5+ hiljada ljudi, cetvrti docekuje prvog (SA POTPUNIM REALNIM POGLEDOM NA STANJE STVARI),sve idealno.
I onda sudija pocne da predstavlja njegovo shvatanje fudbala. Na samom startu(5. min) pogresna procena "remplovanja" i krece cepkanje igre,pogresne i pomalo tendeciozne procene i publika na ivici(pa sa njom i ja).
Nervoza zahvata igrace koji pocinju da reaguju neverovatno glupo i onda su jos gluplje reakcije publike (na rasistickoj osnovi koje izazivaju bezmalo tucu na zapadnoj tribini izmedju pravih i "nacionalnih" navijaca Borca).
FSS bi trebalo da malo obrati paznju na to koga delegira na ovakve utakmice. Ionako je poznato da vec postoji netrpeljivost malih gradova prema Beogradu a sa ovakvim sudijom(koji inace i nije zasluzan za rezultat vec za atmosferu) samo moze smanjiti zainteresovanost naroda za fudbal.
A inace Cacak nema rasista vec budala koje misle da su "to".

sale pfc

pre 16 godina

taj golman za koga kazete da je pustio gol je vas,samo je na pozajmici iz zvezde.Sramota za ove seljane sto su vredjali diarr-u.Kazna za njih,iako ne opravdavam diarru i on je zasluzio kaznu.Bravo partizan,sramota za cacak

Aleksa

pre 16 godina

Da li kada na Zvezdinoj utakmici i sudija u finišu počne da igra za nju, a posle nepostojećeg penala dosudi jedanaesterac napišete naslov vesti: Dramatična pobeda...
Taj scenario na Zvezdinim utakmicama smo toliko puta videli, a pogotovo na njenom stadionu.
Partizanu barem ne pokljanjanju nepostojeće penale kada ne može da pobedi.
Ovakav naslov vesti se naziva politički nekorektnim.

Tuga od lige

pre 16 godina

Kakva fudbalska dekadencija. Borac-Rajevac imao je dva cilja: otkinuti bodove Partizanu na sve moguce nacine(sto mu nije uspelo) i osakatiti ih za derbi (sto mu je uspelo). Prosto je neverovatno koliko su nase sudije nesnalazljive, sta im sve rade oni fudbalercici, a oni bez autoriteta i mozga. Svaka pojedinacna analiza sudijskih gluposti je bespredmetna kad oni nemaju stav:prema faulu, simuliranju, psovkama fudbalercica, trenera, zadrzavanju igre...ma strasno. Partizanu se lose pise u derbiju - Borac -tri prekida tri sanse - uzas!

MiloSh_PFC

pre 16 godina

Ljudi polako ne padajte u euforiju,i meni je laknulo posle projektila Djoleta ali onakva igra nas ne vodi nikuda pogotovo ne u Ligu Sampiona!Sto rece neko gore na kraju sezone ,kad uzmemo titulu, treba da radi metla.Jokan je prvo trebao da stekne trenersko iskustvo u teleoptiku a ne da se uci na prvom timu.
Igraci:
-Bozovic(ako bi se spojio sa njegovim prezimenjakom mislim da bi dobili jednog kvalitenog
-Rnic mora i moze bolje
-Vjestica i Djole pravi stub tima
-Obradovic super talentovan za svoju poziciju treba vise da koriste njegove vrhunske cenrasuteve
-Ednilson-Juca je za njega car(vrati se sto pre)
-Moreiramora da vrati fomu sa pocetka sezone
-Lazic mislim da se bolje snalazi na levoj strani-solidan
-Toske nas mali shpartanac
Cadikovski sve vise podseca na Boju(nadam se da gresim ali...)
-Diara ispod nivoa nije mu tu bio tandemski par Jowe
P.S. Da se kojim slucajem igrala tekma u KG-y bilo bi 20.000 ljudi!
NAPRED
PARTIZAN

Ognjen

pre 16 godina

Sta ce sad jadan sudija kad nije stigao da podjeli jos koji crveni igracima Partizana? Ne zaboravite da je u sljedecem kolu derbi...

PFC_deki

pre 16 godina

bravo partizan!!! kao mali učen sam,da za njega navijam... ALO NAVIJAĆ IZ SLOVENIJE-IZ KOJOG GRADA DOLAZIS!! NAPRED PARTIZAN GROBARI SLO

budi ql

pre 16 godina

@pravnik al` stvarno
Ja ću da ti kažem zašto nisi izabran za mistera.
Zato što nisi imao pare da platiš žiri,jer,da si imao,plaćao bi...
Hajde,ti meni kaži,na koliko je derbija Koroman(jel si gledao utakmicu protiv Mladosti),zaslužio crveni a nije ga dobio,i kaži mi koji je to očigledan penal sudjen za Zvezdu u derbijima.
Uzmi recimo snimak prošlog derbija i izbroj broj faulova sudjenih za Zvezdu oko 16-erca .

Caja Grobar

pre 16 godina

Očajan sam zbog čačanskog rasizma. E moj Veljo šta napravi od srca Srbije. Ipak se javljam zbog nečeg drugog, a ne onih primitivaca FK Borca. Likovi poput Coolinara, Dekija i sličnih samo truju i ništa drugo. Kakva bre sudijska zavera, kakvi bakrači. Pa ne tako davno je sudija terao do ponoći dok Zvezda nije izjednačila u Čačku kad joj je trebalo za titulu, a ovo je pobeda čista ko suza. Gol za 30 i kusur metara. A šta je bilo u prethodnih nekoliko kola? To je se zove crveno-bela kuhinja. Stvarno nam ne trebaju takvi komentari. Ako već uzimate sebi za pravo da učestvujete u javnoj raspravi onda bar budite objektivni. Jedno je rivalitet između klubova, a drugo mržnja koja dovodi do potpune neobjektivnosti. Ovako će kad u Čačku budu vređali Gaja ili Kastilja, na primer, za sve biti krivi Grobari a ne čačanski rasisti. Sramota!

ace

pre 16 godina

I sve u qrac Partizan je Sampion.Danas smo dokazali da smo najbolji tada kada treba, Djole ja da go u inat svim dusmanima Partizana sada smo na korak od titule.Grobari stobom sve do pobede.
N.U.S.K.N.V.P.

dcz

pre 16 godina

Pozivam jokanovica, "velikog borca" za regularnost i "veoma objektivnog" coveka da izadje lepo na konferenciju i sad malo prica o sudjenju na ovoj utakmici. Meni to nije potrebno jer pouzdano znam da je spasic veliki grobar, veci od svih na forumu. A sad njegove "slucajne greske":

1) Ponisten gol borca posle nepostojeceg ofsajda

2)Konstantno sudjenje faula za partizan kada igraci borca popreko pogledaju suparnika. Ovo se narocito desavalo u zoni suta da bi stvarao sanse. Uostalom ja sam ubedjen da i pre gola nije bilo faula

3) Sudjenje onog faula u zadnjem napadu borca gde je ako je vec nesto hteo da sudi trebalo penal jer je rnic vukao oba igraca za dres. Ne kazem da je penal nego pre da je to nego kontrafaul.

4)Samo 5 min nadoknade jer je partizan imao igraca manje. Toliko je samo iznosio preki kod crvenog diare. A gde su izmene, dosta prekida i povreda u drugom poluvremenu. Po meni trebalo je da se igra 10 min zaustavnog vremena. A i od ovih 5 pola je proslo u radovanju partizanovih igraca

Evo ako je jokanovic toliko objektivan neka prokomentarise sve ovo pa cemo videti da li stvarno zeli regularnost ili je ona njegova konferencija bila samo prikrivanje sudjena u korist partizana na narednim utakmicama.

I jos nesto. Ove u cacku treba pohapsiti za rasisiticke ispade na skoro svakoj utakmici. Ali mnogi ovde koji se zale na to upucuju iste takve uzvike gaju, kastilju, moreiri, dijari... Tako da to je vidljivo u celoj srbiji.

PvP

pre 16 godina

@ pravnik al` stvarno

nedosudjeni penal 24.02.2007. kada smo vas dobili 2:4 u rupi...onaj vas stoper Vladimir Djordjevic(mislim da se tako zove) rusi Ivana Tomica sa ledja,a pritom ne dira loptu.I Raka(vas covek) je rekao da je to bio cist penal...ima jos mnogo primera,ali ovaj je najsveziji...

gile,kumanovo

pre 16 godina

Samo jedan komentar za ovu utakmicu sve govori:Bozja pravda.
Vidim da neki isfrustrirani strucnjaci ovde pominju 93min.Uzmite kasetu od RTS pa pogledajte ponovo...i merite efektivno vreme.Ako je bilo vise od 40min ponisticemo utakmicu.Ali cemo sledecu igrati sa bar 3 lopte(ova se igrala sa 1!).Evo grobari skupljaju novac da kupe koju loptu cacanima.A mozda skupe koju kintu i za 2 francuska lezaja za onog golmana i onog Stojanovica(gde li naucise zanat?)

Zlatan

pre 16 godina

1.Smatrm da ekipa Partizana nije dobro pripremljena, lako se povređuju, nerviraju.., osim Nenada đorđevića, koji je uvek fizički spreman.
2.Igra Borca je antipropaganda fudbala, taktike Rajevca dobro je poznata: 9 igrača u odbranu+golman, jedan na sredinu. Možete li zamisliti ekipu bez šuta u gol za 93 min.
3.Ponašanje publike bruka za Čačak i Srbiju, gde je Zakon o sportu-setio sam se na predizbiornim kampanjama u borbi za nove fotelje.
4.Na kraju VOLIM PARTIZAN.

Delija Tokyo

pre 16 godina

Gledao sam tekmu u drustvu na TV i kladio sam se u 1000 dinara da ce Partizan i nadoknadi vremena pobediti. I dobih opkladu. Ali cudno je po kozna koji put u nadoknadi vremena.Golman namerno zaspao na udarac koji se najavljuje telefonom i koji bi odbranilo i dete od 10 godina. Ali sta cemo Toma Karadzic predsednik Partizana i jos podpredsednik FSS.Sukob interesa. Ali nema vezeMi smo prvenstvo izgubili vec posle prvih pet kola prvenstva. MOze jos nesto da se uradi u sledeca dva kola mada su male sanse. Grobare sigurno dobijamo na JNA ali naredno kolo Vojvodina_Partizan gde nisam siguran da Toma Karadzic kao vojvodjanski kadar nece umesati svoje prste, a i lalama utakmica nista ne znaci.Sve u svemu prvenstvo regularno

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 16 godina

3 boda su 3 boda,dzaba igra ako nema rezultata,a samo da pitam vas musave.Kako to da uvek ali uvek kada Partizan postigne gol u poslednjim minutima vi pricate kako je to namesteno,kako je sudija nash,kako smo mi kriminalci,a vi ste zaboga posteni.Koliko se meni cini pola ove i pola predhodne ''vashe'' uprave je pohapseno i vi pricate o nekom postenju.Partizan je sampion,a vi kako hocete,mozete ovde da placete,da ujedate,da kudite,prozivate,svi vi znate da ste k... na biciklu.

PARTIZAN SAMPION X20

coolinar

pre 16 godina

DOKLE VISE GOLOVI U 93.MINUTU ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
Pa setite se samo prosle sezone kada je Partizanu pomagano da osvoji titulu,davali su golove i 98.minutu,svirani penali u 101. I TO SKORO SVAKU UTAKMICU,izgleda da se tradicija nastavlja ! ! !

Onaj udarac je moglo da odbrani dete od 5 godina !

DJORDJEVIC NENAD!!!

pre 16 godina

Bravo Nenade! Svaka ti cast care, sva sreca da si se vratio kod nas inace bismo sad bili ispod one jadne Zvezde! Ko je za to da Cadikovski odmah dobije otkaz? Sramota da nemamo napadaca kad je Jovetic povredjen!

zleca

pre 16 godina

Dokle ljudi vise 90+. Da li je ovo moguce vise. Pa ni nije namesteno, a i crveni ste imali. Lako je osvajati titule kad nisu bjeka i zeka u zatvoru. I vi da kukate zbog kupa i svega. Sramota. Nema od naseg fudbala nista dokle god ne pohapse sve klosare.... Ne idem na utakmice vise.... Sramota......

Uros

pre 16 godina

Nisam video lepsi fudbal u zivotu, kakva leprsava igra, publika otvorenog srca za sve, ima nade za srpski fudbal. Izvanredno, partizan nikad nije imao bolji tim.

Vosa

pre 16 godina

Iako sam iz Cacka smatram da je ovako ponasanje navijaca sramotni i to nije prvi put. Daju losu sliku o svim Cacanima a to nije prvi put. Ne treba pustati debile na utakmicu to je sigurno ali sve u svemu mi smo takav narod. Iako sam zvezdas smatram da je Partizan sampion i cestitam im na tome. Ipak ono sto se vidi jeste da je nasa liga iz godine u godinu sve slabija.

Miki

pre 16 godina

Realno sa ovakvom igrom Partizan sa nema sta da trazi ni u inter-toto kupu a kamoli u ligi sampiona!Kada ja kao partizanov navijac to vidim onda sta tek misle drugi!?!Zanima me samo koliko love je dobio golman Borca da pusti onu loptu da uleti u mrezu!Sramota od tekme,igranja,ponasanja igraca sa obe strane i loseg fudbala da ti se smuci!!!Kada cemo uopste ponovo gledati dobar fudbal na nasim stadionima???

bole_Grobar

pre 16 godina

Mislim sta reci za ponasanje igraca Borca. Sva dalja komentarisanja su suvisna, ono je sramota Srpskog fudabala. Glumljenje po cijelom terenu, izlezavanje. A kao slag na tortu, rasisticki ispadi navijaca Borca, neka ih je sramota.Ja stvarno volim da gledam Srpski fudbal ma kakav on bio, ali posle svega vidjenog mogu samo da zalim. A kao podrska Srpskom fudbalu tu je RTS koji toliko cesto vrsi prenose i tako kvalitetno da nemam reci. ALi ovo ce i onako biti zaboravljeno ne za vise od mjesec dana. Ono sto se pamti je pobjeda Partizana i velikih +7. I zato

Neka svako zna
njega volim ja

MIĆKO

pre 16 godina

Tri boda su tri boda i to sa igračem manje.Titula je nasa a verovatno i dupla kruna.Volim PARTIZAN kao oči svoje.Valjda ce se i sudije smilovati pa ce nam i na derbiju suditi penal ali i ako nece dobicemo zvezdu.PARTIZAN PARTIZAN

im ih raznih

pre 16 godina

@dikefalos

druze u cemu je tvoj problem???

jedva je docekao pobedu svog tima da bi mogao nesto da pricas navijacima zvezde. kao psiholog, meni to mnogo govori o tebi. tuzna je tvoja prica i svih ljudi poput tebe.
nemas ti pojma sta znaci navijanje!!

pre MG

pre 16 godina

gotovo je sve nema vise nade za delije jos derbi i gotovo je ......Samo da i njima Đorđevic ne dadne gool u 94 min. jer sudije pomažu partizaanu a ne zvezdi hahahahhahahahahahahah.............

VM

pre 16 godina

Smešnih li komentara, Bože sačuvaj! Kao navodno golman pustio da Đorđević postigne gol, a ustvari taj golman je upravo Zvezdin!!! A verovatno je i pre toga crveni karton Dijare doprinos Partizanovoj pobedi, je li? Pa onda i sva ona izležavanja igrača Borca i trošenje vremena bez ikakvog sankcionisanja od strane sudije. O čemu vi pričate iskompleksirani likovi iz Ljutice Bogdana? 90% vas i nije pogledalo utakmicu i samo ste čuli da je Partizan dao gol u 92-3. minutu i odmah pričate takve bljuvotine da mi je prosto muka da čitam.
Molio bih moderatore da filtriraju poruke koju izazivaju mučninu od gomile nebuloza.

I još jedan penal koji nije sviran za Partizan. Pre 3-4 derbija penal nad Lazetićem kada je bio povučen za dres s leđa!!! Mislim da se tada utakmica završila 1:0.

World B. Free

pre 16 godina

Navijači Partizana vređaju svog golmana i nazivaju ga svakakvim imenima. Kako se to zove, znam samo da nije rasizam. Čime sam ja zaslužio, pošten i krajnje akademski građanin da mi čovek iz senegala pokaže dva srednja prsta dok mirno sedim na obali Morave. I onda dođem kući i saznam na sajtu B92 da sam rasista.

Car!

pre 16 godina

A sta je bilo sa kamenovanjem borcevih navijaca od strane Grobara? Gde je jedno dete od 10 godina pogodjeno u glavu i mnogi drugi!Boegradjani smirite malo strasti i prestanite da omalozavate celu Srbiju!Nemoj te se cuduti , ako se digne i Sumadija , tj da se otcepi od vas!

wlado

pre 16 godina

jeeeee, gledao sam do 90'og minuta i prebacio, posle crvenog kartona diare, i kako smo igrali, reko ako nismo dali gol za 90 minuta....eto sta ja znam...nista...svaka cast, danas cekam da jos jedan buduci sampion podigne prednost na 7 poena !

luka

pre 16 godina

zaista ne razumem zasto mi niste pustili poruku u kojoj sam napisao da je zvezdu osnovala udba-slobodan penezic krcun,slobodno proverite tu opste poznatu cinjenicu,zaista ne mislim ikoga da vredjam vec samo iznosim cinjenice

ski

pre 16 godina

dva suta na gol i daju gol
odnos ofsajda
borac 7 partizan 1
sanse borac 3 partizan 2
i ponisten gol borca
i nedosudjen penal u 90+3 min (Rnic evidentno drzi dva igraca za dres i neda im da skoce) umesto toga faul u napadu.
Posle kazu kako Partizan igra uvek cist i sudije su uvek protiv njega

UNKNOWN

pre 16 godina

Ljudi sve je u redu li ja ne mogu da verujem da onaj rnic igra dal je moguce da lakic nije bolji od njega.sve u svemu partizan je sampion

pravnik al` stvarno

pre 16 godina

@ dule grobar

Pogrebnice ni ja vec 30 godina nisam izabran za mistera sveta. Zasto ? Zato jer nisam najlepsi. Zato mi ti navedi jednu situaciju iz derbija kada vam penal nije sudjen a postojao je. Dokumentujte nesto ne lupetajte ko Maksim ........

IVAN

pre 16 godina

prvo: svaka cast za gol!
drugo:faul pre gola nije postojao!
trece:u prvom poluvremenu ponisten regularan gol borcu zbog tzv.ofsajda (bio sam na tekmi u liniji sa sudijom i licno video!!!
cetvrto: dijara je zasluzio DVA crvena kartona a ne jedan zuti zbog udaranja igraca bez lopte i zbog pokazivanja srednjeg prsta (sa obe ruke)cacanskoj publici.
peto: majmunski krici su usledili posle pokazivanja srednjaka - sto neodobravam!
sesto: sudjenje - jad i beda, svaka cast igracima oba tima na fer borbi!!!

sumadinac.fr

pre 16 godina

@Milos!
To se vama cini da se neko sladi hapsenjem legendi naseg fudbala,ali da se razumemo u jednoj drzavi mora da se postuje zakon a u vasoj Zvezdi mafija uhvatila previse maha pa zato i zavrsili tamo gde im je i mesto,drugo i Sadam Husein i Causesku i Milosevic i dr.su bili legende svojih zemalja pa svi znamo kako su zavrsili,i jos nesto da dodam kada bi nasem fudbalu sudile strane sudije nikada vi nebi dobili derbi,nego jopet da kazem kako radite tako vam se i vraca napuniste Srpske zatvore sa vasim legendama..

Deki

pre 16 godina

Sve po starom ocajna igra Partizana,sudjenje u korist gostiju(nepriznat gol zbog laznog ofsajda,stalno ometanje kontri igraca Borca sa sudjenjem,3 minuta produzetak u prvom i 5 minuta u drugom poluvremenu,stalni slobodni udarci za Partizan itd.)opet N.Djordjevic nekako izvlaci Partizan do 3 boda u 93+minutu i na kraju nezasluzena pobeda Partizana...

Zvezda ce dokazati jos dva meca u direktnom duelu da je bolja ali titulu nece niti moze osvojiti sa ovakvim favorizovanjem Partizana.

Nasu ligu uopste ne treba pratiti i ovo mi je izuzev derbija zadnji put da sam pogledao/procitao nesto o nasoj raspadnutoj ligi.Ionako vise stranih prenosa i pregleda imamo na TV dok nasa ligu nece da emituju,boje se da pokazu strasno namestanje.

Dijara je rekao u Zurnalu da ga navijaci nece doticati i da ce da pazi samo na igru,a onda hteo da se bije i jos pokazuje srednji prst publici??Pokazuje samo koliki su vandali igraci Partizana i kako u nasoj ligi sve prodje nekaznjeno.Govorili su da ce da kazne Jokanovica zbog njegovih smesnih optuzbi na racun Zvezde a onda delegacija sudija kaze da su mu "progledali kroz prste"??Jasno govori ko vodi Fudbalski savez na celu sa Karadzicem i cije su sudije.

Chacanin

pre 16 godina

a da li ste vi na Tv-u videli srednji prst diare?

da li je bio faul kod gola?

partizan je zasluzeno pobedio,bio bolji na periode,to ne moze da se ospori,ali...

partizan nije igrao fudbal,jedino onaj Lazic,koji nesto vredi,trebali ste da vidite kako Djordjevic "cisto" uzima lopte iz nekoliko duela...

nema veze,ima Boga...

pozdrav

Milos

pre 16 godina

Ja da sam na vasem mesu pre bi se brinu sto se niko sa vame jos nije pozabavio. Mora da ste se utalili sa Zekom i Bjekom. Sramota je kako ste pobedili i sto se sladite hapsenjem legende Srpskog fudbala. Ipak ste vi mnogo mali klub a to cete i ostati

Max

pre 16 godina

Ocekivano teska utakmica i nakon svega vidjenog potpuno zasluzena pobeda boljeg tima.Partizan jos ne igra onako kako bi mi to zeleli ali je evidentan napredak u igri.Odbrana je funkcionisala bez greske,srednji red je bio agilan kojem je sa vremena na vreme nedostajala lucidnost.Cadikovski je odigrao dobru utakmicu i pokazao da je veliko pojacanje Partizana.Najbolji igrac na utakmici je bio nas"samuraj" Djordjevic koji osim fantasticnog obavljenog zadatka u odbrani stigne i da torpedira protivnika.Mislim da ovom pobedom nase sanse su izuzetno porasle da se sampionska pesma ponovo cuje u Humskoj.Borac me je razocarao.Citavo vreme su igrali nevidjen bunker i vise bili koncentrisani na valjanju po terenu.Borceva publika je jos jednom pokazala sav svoj primitivizam.FK Borac treba drasticno kazniti jer to nije prvi put da rasisti vredjaju tamnopute igrace.Cudno je da neki sportski izvestaci nisu uopste pomenuli rasisticke ispade publike u Cacku a na drugoj strani su pomenuli potez Diare koji ne mogu da opravdavam ali u sustini mogu da shvatim .Sve u svemu velika pobeda i jos jedan korak ka jubilarnoj 20 tituli.
Pozdrav

delija_83

pre 16 godina

Uvek se trudim da budem objektivan i cestitam partizanu na uspesima u vaterpolu i kosarci ali ovo je stvarno smesno,pre svega sudjenje.Ne kazem nista za lep gol djordjevica ali da li je ono bio prekrsaj?Mislim da nije.U nasoj ligi je previse namestanja , sta tomislav karadzic trazi u savezu ako je predsednik partizana.cak je utakmica u kuli bila sumnjiva.Sve je smesno,od navijanja,infrastrukture,reprezentacije,igraca iz zvezde i partizana.Stanje se nece promeniti sve dok se iz fudbala ne najure svi oni iz saveza i na celo saveza ne dodje covek koji nema veze sa zvezdom,partizanom,ofk beogradom,vojvodinom...

ISPRAVKA

pre 16 godina

IMAM SAMO JEDAN ODGOVOR ZA OVAJ KOMENTAR:
A sto se tice Borca,dovoljno je reci da su prvi sut uputili oko 40. minuta,a to nije bilo ni blizu gola.

BORCU JE PONISTEN REGULARAN GOL 5-10 MIN PRE TOG 40-OG, A NE SECAM SE DA JE I PARTIZAN DO TADA SUTNUO VISE OD DVA PUTA...A BIO SAM NA UTAKMICI...TOLIKO...

milos

pre 16 godina

Citam komentare i samo se nerviram. pa da li je ko gledao ovu utakmicu. ja sam je pratio uyivo i nisam mogao da verujem. navijam ya partiyan ali ovo je krajnje drsko, kukavicki, beyobrayno. dal je moguce da jedan partiyan koji se bori ya titulu ovako dodje do pobede. sudiju koji je sudio mec ja bih poslao u drugu srpsku ligu, pa da vidi sta bi mu uradili za ovako sviranje. krajnje lose. i posle se svi kao nesto cude sto nema navijaca na stadionima. pa sta ljudi da gledaju, ove gluposti. samo se bre beogradski klubovi forsiraju. borac prvo izbace iz trke za kup uefa, namesteno je da ofk beograd predje preko kupa, a onda nam ovako uzimaju bodove. a ne mogu da verujem da svi brane dijaru. pa to nije fudbaler. njegovi potezi ne bi prosli ni u boksu. uzas.

serAlex

pre 16 godina

Ako se ja pitam, klub bi trebalo da debelo kazni Dijaru, naravno novcano.
Ali, ako dobije od saveza kaznu vecu od jedne utakmice (koliko mu sleduje na osnovu dva zuta kartona) onda Borac treba izbaciti iz lige zbog rasizma. Posteno!

Alek kg

pre 16 godina

Zbog ovakvih rasistickih poteza navijaca,Borac ne zasluzuje da igra u ovoj zemji.Tako su isto radili sa Tajwanjerom i sa onim sto je odma pobegao kada je video gde je dosao!!!!!

kulinar

pre 16 godina

Stvarno odvratan trip, vasa pobeda. Uteha mi je sto ste i vi svesni koliko ste jadni (ne kazem da mi nismo) ali vi ste grobari, vi ste navikli...

car Dusan

pre 16 godina

Da nije zalosno,bilo bi smesno!
Citava nasa liga je zalosna i smesna!Ej,covek je plasirao loptu sa 30-ak metera i to u golmanov ugao!!!O kojoj golcini vi pricate???????

delia glingon

pre 16 godina

Mi smo u korupciji drzava i sport, prema tome treba insistirati organizaciju Balkansku Ligu Sampiona sa Grckom, Turskom, CG, Rumunijom, Bugarskom, Izraelom, Makedonijom i BiH. Sa ovim zemljama moze se sastaviti podobra sesneaestorka. Igrati prvo 1/8 u cetiri grupe po cetiri kluba dvokruzno, a posle 1/2 grupe sa po cetiri tima dvokruzno sto prva dva odvodi u polufinale.
Treba absolutno obnoviti i Balkanski kup sa 32 ekipe tako da manji centri okuse internacinelno takmicenje.
Mnogo bik znacilo da odlazimo u Rumunsku, Atinu, Sofiju, Istanbul, Banjaluku i druge Balkanske fudbalske centre da odigramo jace tekme sa jakim klubovima u jednom internacionalnom takmicenju sto donosi vredan trofej. Liga Balkana bik bila jaka liga i ako bik dolazili do top8 obezbedili bi najmanje 12 jakih utakmica i stim bik podigli kvalitet naseg fudbala i nase lige a usput i druge Balkanske zemlje bik imale veliki doprinos i mislim da bik Balkan imao tad bar dva kluba u 1/4 evropske LS. Turski i Grcki fudbal je oslabio i mislim da ih pase liga sampiona dok Bugarski, Rumunski i Izraelski Fudbal ima kapacitet da napreduje mnogo vise i bas im vali neko jace takmicenje za kalenje.
Jadno je da Srbija nema jedno direktno mesto u LS a imamo kapacitet za dva i treci da kvalise, ali ekonomija i korupcija cine svoje. Privatizacija klubova uz jaca natecanja moze da nam da sanse za bolje rezutate, inace nikad vise da Balkanski klub bude sampion evrope i sveta kao CZ i stea ua ili dostigne neko polufinale.

Grobari Pančevo

pre 16 godina

Bravo grobari, sada smo na plus 7, bez obzira ocekujemo od vas da na derbiju potvrdite titulu, vreme je da se revansiramo za onaj glupi poraz u proslom derbiju. Uprkos pobedi, tvrdim da neki igraci zaista ne zasluzuju da nose Partizanov dres. U prvom redu to je ona rupa od Božovića, dajte šansu drugom golmanu podhitno, ovaj je veoma nesiguran, zatim Rnić,Lakić i onaj Maletić oni su ljudi sport promašili, nije valjda da samo ja vidim da za njih mesta nema.

zvezdas_lux

pre 16 godina

nemam obicaj kao grobare da komentarisem sudjenje ali ovo je stvarno prevrsilo svaku meru ako ovako kao danas pobedjujete svaki put onda neka vam bude na casti.i jos vi pricate da zvezda potplacuje sudije. pa dva crvena plus cist gol ko suza ponisten borcu sve govori o sudjenju a dijara treba da dobije minimum 5 utakmica za nesto tako plus da borca kazne zbog navijaca ali i partizana ako su mogli zvezdu tri moze i ovih po jednu utakmicu.strasan nam je fudbal ljudi.kladim se u 100€ da je neki partizanov igrac pao u 16ercu da bi bio sviran penal . samo ovi su igrali bunker i nisu uspeli da ih probiju .sve u svemu necete sigurno ovako do kraja .titula je nasa

Bsa

pre 16 godina

moram da kazem da je ovo jako interesantno Opet nenad djordjevic bila bi fora da jednom shutne sa svog peterca ili on ili kastiljo u zvezdi i golman bi verovatno pao na zemlju pa dajte molim vas ovo nema smisla :)

scepan mali

pre 16 godina

Na slovo, na slovo Djordjevic...
Taj Djordjevic koga svi dizu u visine je bio najgore ocenjeni igrac SP-a u Nemackoj, ali daleko je veci uspeh savladati cacanski Borac nego u pravom svetlu predstaviti Srbiju i srpski fudbal tamo gde treba i kad treba.
Svaka cast cacanskoj publici koja je bila jedina svetla tacka u ovoj fudbalskoj bruci, samo ono rasno vredjanje ne stoji. Sto jes', jes'...

šatro zbunjen!!!

pre 16 godina

Čudna podudarnost da kada je raščišćen fudbalski vrh u ovoj zemlji sva 4 velika kluba naglo padaju u igri, te gube, remiziraju ili jedva izvlače pobedu u nadoknadi...hm, pitam se što tako?

Delija-Kosovo

pre 16 godina

Borcu ponisten gol,pomocni sudija svirao ofsajd,a ja sam siguran da nije bio ofsajd i jos nekoliko takvih situacija kada su igracu Borca izlazili oci u oci sa Bozovicem oni svirali ofsajd.
Sudije lopovi
Zvezda FOREVER

rille fcrs

pre 16 godina

Pod hitno dovesti strane sudije ovo je bre smesno sta ovi nasi papani sude,a borcu seckana igra zbog nekih tako reci baletskih startova!Neka ZVEZDA IGRA KAO PROTIV MLADOSTI NA DERBIJU A GROBLJE KAO PROTIV BORCA I PUCI CE PETARDA.Smesni ste bre topalovici osvojite bar jednom titulu a da to bude posteno!!!!

Raša

pre 16 godina

Jadan fudbal sa kojim Partizan u evro-kvalifikacijama neće stići dalje od početka. Onaj gol juče nije dao Djordjević već golman koji se nije ni potrudio da brani. Takvi trikovi ne prolaze u Evropi, tamo mora pomalo i da se igra fudbal.

dikefalos

pre 16 godina

- HAHA GROBARI SAMO 0 - O HAHA HIHI

- Au, Penaltizan opet dao iz penala? HAHA, HAHA, HAHA

- Pa nije iz penala !

- HAHA, Penaltizan

- Alo, eeej, dao Djordjevic iz slobodnjaka !

- Ma Bari, Tokio .....

Deki

pre 16 godina

Sve po starom ocajna igra Partizana,sudjenje u korist gostiju(nepriznat gol zbog laznog ofsajda,stalno ometanje kontri igraca Borca sa sudjenjem,3 minuta produzetak u prvom i 5 minuta u drugom poluvremenu,stalni slobodni udarci za Partizan itd.)opet N.Djordjevic nekako izvlaci Partizan do 3 boda u 93+minutu i na kraju nezasluzena pobeda Partizana...

Zvezda ce dokazati jos dva meca u direktnom duelu da je bolja ali titulu nece niti moze osvojiti sa ovakvim favorizovanjem Partizana.

Nasu ligu uopste ne treba pratiti i ovo mi je izuzev derbija zadnji put da sam pogledao/procitao nesto o nasoj raspadnutoj ligi.Ionako vise stranih prenosa i pregleda imamo na TV dok nasa ligu nece da emituju,boje se da pokazu strasno namestanje.

Dijara je rekao u Zurnalu da ga navijaci nece doticati i da ce da pazi samo na igru,a onda hteo da se bije i jos pokazuje srednji prst publici??Pokazuje samo koliki su vandali igraci Partizana i kako u nasoj ligi sve prodje nekaznjeno.Govorili su da ce da kazne Jokanovica zbog njegovih smesnih optuzbi na racun Zvezde a onda delegacija sudija kaze da su mu "progledali kroz prste"??

Jasno govori ko vodi Fudbalski savez na celu sa Karadzicem i cije su sudije.

coolinar

pre 16 godina

DOKLE VISE GOLOVI U 93.MINUTU ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
Pa setite se samo prosle sezone kada je Partizanu pomagano da osvoji titulu,davali su golove i 98.minutu,svirani penali u 101. I TO SKORO SVAKU UTAKMICU,izgleda da se tradicija nastavlja ! ! !

Onaj udarac je moglo da odbrani dete od 5 godina !

Lazar

pre 16 godina

Kolko je smesna nasa liga,ja poceo da gledam utakmicu kad mi cale kaze:"Sta gledas kad ce Partizan da da gol u 93. min." Odem ja na partiju fudbala dodjem kuci i pitam sta su uradili grobari kad ono isto kako je i cale reko!! Smesno i zalosno koliko se namesta da i obican covek vidi sta ce da se desi!
P.S. Obratite paznju na sliku za ovu vest,to je inace stadion Borca ako niste znali!

Delija Tokyo

pre 16 godina

Gledao sam tekmu u drustvu na TV i kladio sam se u 1000 dinara da ce Partizan i nadoknadi vremena pobediti. I dobih opkladu. Ali cudno je po kozna koji put u nadoknadi vremena.Golman namerno zaspao na udarac koji se najavljuje telefonom i koji bi odbranilo i dete od 10 godina. Ali sta cemo Toma Karadzic predsednik Partizana i jos podpredsednik FSS.Sukob interesa. Ali nema vezeMi smo prvenstvo izgubili vec posle prvih pet kola prvenstva. MOze jos nesto da se uradi u sledeca dva kola mada su male sanse. Grobare sigurno dobijamo na JNA ali naredno kolo Vojvodina_Partizan gde nisam siguran da Toma Karadzic kao vojvodjanski kadar nece umesati svoje prste, a i lalama utakmica nista ne znaci.Sve u svemu prvenstvo regularno

badi

pre 16 godina

a i ja se pitam jos kako je moguce da jedna ekipa kao sto je partizan osvoji titulu prvaka,gledao sam utakmicu i jedini sto vredi u ovoj ekipi je nenad dzorzevic i moreira iako danas nije igrao kako zna.ljut sam ne na partiza nego na zvezdu sto nemaju veze pa jedan ovakav partizan da im uzmu titulu boli dusa.

DJORDJEVIC NENAD!!!

pre 16 godina

Bravo Nenade! Svaka ti cast care, sva sreca da si se vratio kod nas inace bismo sad bili ispod one jadne Zvezde! Ko je za to da Cadikovski odmah dobije otkaz? Sramota da nemamo napadaca kad je Jovetic povredjen!

ski

pre 16 godina

dva suta na gol i daju gol
odnos ofsajda
borac 7 partizan 1
sanse borac 3 partizan 2
i ponisten gol borca
i nedosudjen penal u 90+3 min (Rnic evidentno drzi dva igraca za dres i neda im da skoce) umesto toga faul u napadu.
Posle kazu kako Partizan igra uvek cist i sudije su uvek protiv njega

cacanin

pre 16 godina

ovo je namesteno,borcu je ponisten regularan go,sudija im je svirao svaki faul,borcu nijedan,jebem ti fudbal u nasoj zemlji,sve je cista namestaljka...sve bih ja to pohapsio...

zleca

pre 16 godina

Dokle ljudi vise 90+. Da li je ovo moguce vise. Pa ni nije namesteno, a i crveni ste imali. Lako je osvajati titule kad nisu bjeka i zeka u zatvoru. I vi da kukate zbog kupa i svega. Sramota. Nema od naseg fudbala nista dokle god ne pohapse sve klosare.... Ne idem na utakmice vise.... Sramota......

zvezdas_lux

pre 16 godina

nemam obicaj kao grobare da komentarisem sudjenje ali ovo je stvarno prevrsilo svaku meru ako ovako kao danas pobedjujete svaki put onda neka vam bude na casti.i jos vi pricate da zvezda potplacuje sudije. pa dva crvena plus cist gol ko suza ponisten borcu sve govori o sudjenju a dijara treba da dobije minimum 5 utakmica za nesto tako plus da borca kazne zbog navijaca ali i partizana ako su mogli zvezdu tri moze i ovih po jednu utakmicu.strasan nam je fudbal ljudi.kladim se u 100€ da je neki partizanov igrac pao u 16ercu da bi bio sviran penal . samo ovi su igrali bunker i nisu uspeli da ih probiju .sve u svemu necete sigurno ovako do kraja .titula je nasa

milos

pre 16 godina

Citam komentare i samo se nerviram. pa da li je ko gledao ovu utakmicu. ja sam je pratio uyivo i nisam mogao da verujem. navijam ya partiyan ali ovo je krajnje drsko, kukavicki, beyobrayno. dal je moguce da jedan partiyan koji se bori ya titulu ovako dodje do pobede. sudiju koji je sudio mec ja bih poslao u drugu srpsku ligu, pa da vidi sta bi mu uradili za ovako sviranje. krajnje lose. i posle se svi kao nesto cude sto nema navijaca na stadionima. pa sta ljudi da gledaju, ove gluposti. samo se bre beogradski klubovi forsiraju. borac prvo izbace iz trke za kup uefa, namesteno je da ofk beograd predje preko kupa, a onda nam ovako uzimaju bodove. a ne mogu da verujem da svi brane dijaru. pa to nije fudbaler. njegovi potezi ne bi prosli ni u boksu. uzas.

Deki

pre 16 godina

Sve po starom ocajna igra Partizana,sudjenje u korist gostiju(nepriznat gol zbog laznog ofsajda,stalno ometanje kontri igraca Borca sa sudjenjem,3 minuta produzetak u prvom i 5 minuta u drugom poluvremenu,stalni slobodni udarci za Partizan itd.)opet N.Djordjevic nekako izvlaci Partizan do 3 boda u 93+minutu i na kraju nezasluzena pobeda Partizana...

Zvezda ce dokazati jos dva meca u direktnom duelu da je bolja ali titulu nece niti moze osvojiti sa ovakvim favorizovanjem Partizana.

Nasu ligu uopste ne treba pratiti i ovo mi je izuzev derbija zadnji put da sam pogledao/procitao nesto o nasoj raspadnutoj ligi.Ionako vise stranih prenosa i pregleda imamo na TV dok nasa ligu nece da emituju,boje se da pokazu strasno namestanje.

Dijara je rekao u Zurnalu da ga navijaci nece doticati i da ce da pazi samo na igru,a onda hteo da se bije i jos pokazuje srednji prst publici??Pokazuje samo koliki su vandali igraci Partizana i kako u nasoj ligi sve prodje nekaznjeno.Govorili su da ce da kazne Jokanovica zbog njegovih smesnih optuzbi na racun Zvezde a onda delegacija sudija kaze da su mu "progledali kroz prste"??Jasno govori ko vodi Fudbalski savez na celu sa Karadzicem i cije su sudije.

Delija_CG

pre 16 godina

Delija sam,ali mi je Djordjevic onim golom uljepsao dan!Nek su pobjedili one rasiste,“Srbe“.Umjesto da zvizde na svoje,koji su prezentovali „fudbal“ bunkerom na cijeloj utakmici,i sto je najgore,izlazavali se na svaki dodir samo da bi zavrsilo bez golova,sto je i iznerviralo Diaru,oni po njemu fino majmunskim kricima!Mozda cemo izgubiti titulu,ali mi je vise krivo sto u Srbiji ima rasista...

car Dusan

pre 16 godina

Da nije zalosno,bilo bi smesno!
Citava nasa liga je zalosna i smesna!Ej,covek je plasirao loptu sa 30-ak metera i to u golmanov ugao!!!O kojoj golcini vi pricate???????

scepan mali

pre 16 godina

Na slovo, na slovo Djordjevic...
Taj Djordjevic koga svi dizu u visine je bio najgore ocenjeni igrac SP-a u Nemackoj, ali daleko je veci uspeh savladati cacanski Borac nego u pravom svetlu predstaviti Srbiju i srpski fudbal tamo gde treba i kad treba.
Svaka cast cacanskoj publici koja je bila jedina svetla tacka u ovoj fudbalskoj bruci, samo ono rasno vredjanje ne stoji. Sto jes', jes'...

Miki

pre 16 godina

Realno sa ovakvom igrom Partizan sa nema sta da trazi ni u inter-toto kupu a kamoli u ligi sampiona!Kada ja kao partizanov navijac to vidim onda sta tek misle drugi!?!Zanima me samo koliko love je dobio golman Borca da pusti onu loptu da uleti u mrezu!Sramota od tekme,igranja,ponasanja igraca sa obe strane i loseg fudbala da ti se smuci!!!Kada cemo uopste ponovo gledati dobar fudbal na nasim stadionima???

Car!

pre 16 godina

A sta je bilo sa kamenovanjem borcevih navijaca od strane Grobara? Gde je jedno dete od 10 godina pogodjeno u glavu i mnogi drugi!Boegradjani smirite malo strasti i prestanite da omalozavate celu Srbiju!Nemoj te se cuduti , ako se digne i Sumadija , tj da se otcepi od vas!

Chacanin

pre 16 godina

a da li ste vi na Tv-u videli srednji prst diare?

da li je bio faul kod gola?

partizan je zasluzeno pobedio,bio bolji na periode,to ne moze da se ospori,ali...

partizan nije igrao fudbal,jedino onaj Lazic,koji nesto vredi,trebali ste da vidite kako Djordjevic "cisto" uzima lopte iz nekoliko duela...

nema veze,ima Boga...

pozdrav

World B. Free

pre 16 godina

Navijači Partizana vređaju svog golmana i nazivaju ga svakakvim imenima. Kako se to zove, znam samo da nije rasizam. Čime sam ja zaslužio, pošten i krajnje akademski građanin da mi čovek iz senegala pokaže dva srednja prsta dok mirno sedim na obali Morave. I onda dođem kući i saznam na sajtu B92 da sam rasista.

pravnik al` stvarno

pre 16 godina

@ dule grobar

Pogrebnice ni ja vec 30 godina nisam izabran za mistera sveta. Zasto ? Zato jer nisam najlepsi. Zato mi ti navedi jednu situaciju iz derbija kada vam penal nije sudjen a postojao je. Dokumentujte nesto ne lupetajte ko Maksim ........

kulinar

pre 16 godina

Stvarno odvratan trip, vasa pobeda. Uteha mi je sto ste i vi svesni koliko ste jadni (ne kazem da mi nismo) ali vi ste grobari, vi ste navikli...

dcz

pre 16 godina

Pozivam jokanovica, "velikog borca" za regularnost i "veoma objektivnog" coveka da izadje lepo na konferenciju i sad malo prica o sudjenju na ovoj utakmici. Meni to nije potrebno jer pouzdano znam da je spasic veliki grobar, veci od svih na forumu. A sad njegove "slucajne greske":

1) Ponisten gol borca posle nepostojeceg ofsajda

2)Konstantno sudjenje faula za partizan kada igraci borca popreko pogledaju suparnika. Ovo se narocito desavalo u zoni suta da bi stvarao sanse. Uostalom ja sam ubedjen da i pre gola nije bilo faula

3) Sudjenje onog faula u zadnjem napadu borca gde je ako je vec nesto hteo da sudi trebalo penal jer je rnic vukao oba igraca za dres. Ne kazem da je penal nego pre da je to nego kontrafaul.

4)Samo 5 min nadoknade jer je partizan imao igraca manje. Toliko je samo iznosio preki kod crvenog diare. A gde su izmene, dosta prekida i povreda u drugom poluvremenu. Po meni trebalo je da se igra 10 min zaustavnog vremena. A i od ovih 5 pola je proslo u radovanju partizanovih igraca

Evo ako je jokanovic toliko objektivan neka prokomentarise sve ovo pa cemo videti da li stvarno zeli regularnost ili je ona njegova konferencija bila samo prikrivanje sudjena u korist partizana na narednim utakmicama.

I jos nesto. Ove u cacku treba pohapsiti za rasisiticke ispade na skoro svakoj utakmici. Ali mnogi ovde koji se zale na to upucuju iste takve uzvike gaju, kastilju, moreiri, dijari... Tako da to je vidljivo u celoj srbiji.

rille fcrs

pre 16 godina

Pod hitno dovesti strane sudije ovo je bre smesno sta ovi nasi papani sude,a borcu seckana igra zbog nekih tako reci baletskih startova!Neka ZVEZDA IGRA KAO PROTIV MLADOSTI NA DERBIJU A GROBLJE KAO PROTIV BORCA I PUCI CE PETARDA.Smesni ste bre topalovici osvojite bar jednom titulu a da to bude posteno!!!!

Milos

pre 16 godina

Ja da sam na vasem mesu pre bi se brinu sto se niko sa vame jos nije pozabavio. Mora da ste se utalili sa Zekom i Bjekom. Sramota je kako ste pobedili i sto se sladite hapsenjem legende Srpskog fudbala. Ipak ste vi mnogo mali klub a to cete i ostati

zorz

pre 16 godina

Zasluzena pobeda i jos jednom velika sramota u Cacku.Dokle vise rasisticki ispadi.Sta je uradio Dijara da dobije crveni sem koskanja sto je i normalno jer onaj igrac borca vise od 3min lezi i krade vreme a posle ustaje i naravno nije mu nista.I onda vredjanje sa tribina,povici 'hu-hu'!Sramota!I sada ce neko verovatno da napada Dijaru sto je pokazao srednji prst publici.Ko god napadne Dijaru neka ga je sramota jer odreagovao je kao covek.Kako da odreaguje drugacije na takvu vrstu vredjanja.A onda u 93min go Djordjevica,go za naseg crnog brata Dijaru,go za pravdu,go za istinu,go za TV spice!I da ne zaboravim,Ednilson me je odusevio!Mislim da polako ulazi u formu.Kakav igrc nemam reci

nikolavladic

pre 16 godina

JA lepo kazem,da se najavilo zahladjenje na +7,lool

Navijaci borca =ZAsto rasizam??

9 kartona zutih i jedan crveni=ni je lose.

Osisaj kosu =golmane Borca.

radivojevicu ili tako nesto u sukobu sa diarom ili moreirom kako si leopo pao kad je krenuo na tebe.lol

Grobari kao i uvek =super

Jedna poruka za velju ilica=NEMOGU SE SVE SUDIJE PODKUPITI:).A pogotovu ovaj iz surdulice.

Dovla

pre 16 godina

Da krenemo redom:
- Bozovic - ocajan kao i uvek, ruku na srce, danas nije imao toliko posla (SVA SRECA!!!). Kontam da bi i jedna bukva zasadjena na gol liniji imala slican ucinak.
- Rnic - borbeno ali nista narocito.
- Vjestica - odlican, iz utakmice u utakmicu pokazuje da je pravi potez uprave. Naravno ima tu mesta za napredak.
- Obradovic - Partizanova svetla buducnost, njegove dobre parije tek predstoje.
- Moreira - kreativnost i dalje na nivou ali ga Jokan sve vise sputava odbrambenim zadacima. Sve u svemu dobar.
- Ednilson - sumnjam da ce imati mesta pored Zuke, kad se ovaj vrati u ekipu.
- Lazic - zelja na nivou, ali nista konkretno. Uz to mnogo prica, umesto da cuti i gazi.
- Tosic - reprezentativac, preforsirao se od silnih driblinga u prvih 20 min. pa je morao napolje.
- Cadikovski - imao je SAMO 5 stopostotnih, ocigledno malo za postizanje gola. Uz to svoju konstituciju bi morao bolje da upotrebi u igri.
- Dijara - bruka i sramota danasnje utaknice, iako je dobar igrac, dao bi mu 10 utakmica kazne.
I na kraju - DJORDJEVIC - povratnik u crno beli svet, 9 bodova doneo Partizanu, najbolji kad je najteze. Ne mislim tu samo na fantasticne golove vec i na njegov sjajni ucinak u odbrani. Svakako najbolji Partizanov igrac.
Svaka cast majstore!
Ostale ne vredi ni spominjati.

Da sumiram: Jos jedna pobeda na misice, u poslednjim trenucima, iz prekida.
Odbrana cvrsta, napad kriminalan ali valjda ce i to doci na svoje. Najbitnije je da velikim koracima grabimo ka tituli. Pobedi se u zube ne gleda!

Volim Partizan!!!

delia glingon

pre 16 godina

Mi smo u korupciji drzava i sport, prema tome treba insistirati organizaciju Balkansku Ligu Sampiona sa Grckom, Turskom, CG, Rumunijom, Bugarskom, Izraelom, Makedonijom i BiH. Sa ovim zemljama moze se sastaviti podobra sesneaestorka. Igrati prvo 1/8 u cetiri grupe po cetiri kluba dvokruzno, a posle 1/2 grupe sa po cetiri tima dvokruzno sto prva dva odvodi u polufinale.
Treba absolutno obnoviti i Balkanski kup sa 32 ekipe tako da manji centri okuse internacinelno takmicenje.
Mnogo bik znacilo da odlazimo u Rumunsku, Atinu, Sofiju, Istanbul, Banjaluku i druge Balkanske fudbalske centre da odigramo jace tekme sa jakim klubovima u jednom internacionalnom takmicenju sto donosi vredan trofej. Liga Balkana bik bila jaka liga i ako bik dolazili do top8 obezbedili bi najmanje 12 jakih utakmica i stim bik podigli kvalitet naseg fudbala i nase lige a usput i druge Balkanske zemlje bik imale veliki doprinos i mislim da bik Balkan imao tad bar dva kluba u 1/4 evropske LS. Turski i Grcki fudbal je oslabio i mislim da ih pase liga sampiona dok Bugarski, Rumunski i Izraelski Fudbal ima kapacitet da napreduje mnogo vise i bas im vali neko jace takmicenje za kalenje.
Jadno je da Srbija nema jedno direktno mesto u LS a imamo kapacitet za dva i treci da kvalise, ali ekonomija i korupcija cine svoje. Privatizacija klubova uz jaca natecanja moze da nam da sanse za bolje rezutate, inace nikad vise da Balkanski klub bude sampion evrope i sveta kao CZ i stea ua ili dostigne neko polufinale.

delija_83

pre 16 godina

Uvek se trudim da budem objektivan i cestitam partizanu na uspesima u vaterpolu i kosarci ali ovo je stvarno smesno,pre svega sudjenje.Ne kazem nista za lep gol djordjevica ali da li je ono bio prekrsaj?Mislim da nije.U nasoj ligi je previse namestanja , sta tomislav karadzic trazi u savezu ako je predsednik partizana.cak je utakmica u kuli bila sumnjiva.Sve je smesno,od navijanja,infrastrukture,reprezentacije,igraca iz zvezde i partizana.Stanje se nece promeniti sve dok se iz fudbala ne najure svi oni iz saveza i na celo saveza ne dodje covek koji nema veze sa zvezdom,partizanom,ofk beogradom,vojvodinom...

Bsa

pre 16 godina

moram da kazem da je ovo jako interesantno Opet nenad djordjevic bila bi fora da jednom shutne sa svog peterca ili on ili kastiljo u zvezdi i golman bi verovatno pao na zemlju pa dajte molim vas ovo nema smisla :)

im ih raznih

pre 16 godina

@dikefalos

druze u cemu je tvoj problem???

jedva je docekao pobedu svog tima da bi mogao nesto da pricas navijacima zvezde. kao psiholog, meni to mnogo govori o tebi. tuzna je tvoja prica i svih ljudi poput tebe.
nemas ti pojma sta znaci navijanje!!

ISPRAVKA

pre 16 godina

IMAM SAMO JEDAN ODGOVOR ZA OVAJ KOMENTAR:
A sto se tice Borca,dovoljno je reci da su prvi sut uputili oko 40. minuta,a to nije bilo ni blizu gola.

BORCU JE PONISTEN REGULARAN GOL 5-10 MIN PRE TOG 40-OG, A NE SECAM SE DA JE I PARTIZAN DO TADA SUTNUO VISE OD DVA PUTA...A BIO SAM NA UTAKMICI...TOLIKO...

optimista

pre 16 godina

Igra nikakva. Jokan me razocarao ,a verovao sam u njega. Partizanu treba rezultat, a on ubacuje Maletica!!! Rnic, Cetkovic i Cadikovski nisu kvalitet za Partizan takodje.
Svaka cast Djole!
I sve ..... PARTIZAN je SAMPION!!!

bobanmkd

pre 16 godina

Sta reci?! Muka mi je kako smo igrali! prvo-nije mi jasno dali Tomic ima oci( sa Jokanovicem jos ne diskutiram,do kraja sezone,kada postane trener,sada je jos u pokusaju) da nam tim igra za klasu gore,a za dve klase sporije! Drugo-kako je moguce da Moreira,Ednilson i Cadikovski igraju za tri klase borbenije od ostalih????!!!! Trece-nemojte bre da nas mucite sa Rnicem kao bekom vise,stvarno nije ozbiljno!!! Cetvrto-majku mu bozju,ja sada pitam sebe,dali vredi analizirati i kriviti nase momke posle ove igre koju je postavio Rajevac?? Pa ljudi,ovo nije bunker ovo tera Hereru da u grobu ima danas jedno neprijatno popodne posto ga je ovaj Rajevac totalno razbio u dekadenciji fudbalske igre! Jos kada je izveo onog klinca koji kao igra napred i stavio jos jedan Dzak Cementa pozadi-to je bio kraj! Peto,sa bogom nema zazanja,pobedili smo super zasluzeno,a ja sam bio siguran da ce se to desiti makar u 92 minutu i izmedju ostalog zbog fakta da je C.Z,juce izjednacila sa drugim timom Mladosti iz Lucana u 86 m a Mladost je mogla dva puta pre toga da resi mec! Na kraju,ajmo svi na rucak,zivot ide dalje i sa pobedama i sa porazima!Ali,ja ipak ne otstupam od svoje teze iskazane augusta 2007:titula za FK Partizan nema cenu ove godine ali ja cu joj se radovati ako fudbal bude za klasu bolji i ako je pre svega osvojimo sami a ne da je C.Z izgubi! Na zalost,iako je jesenas izgledalo da ce se moja zelja ispuniti sada stvari ne idu u zeljenom pravcu! Ali,idemo dalje ima jos vremena i za jare(titula) i za pare(osvojena dobrim fudbalom)...i za shansu da nam bog vrati ono sto nam je uzeo protiv Artmedije-LIGU SHAMPIONA!

pitam da znam

pre 16 godina

Prtenjak: "Pitam drugi put, a vi kako te?"
Koroman: "Hladno znas kako... -7"
Djordjevic: "Nama lepo znas kako... stize leto"
Prtenjak: "Pa dobro..."

šatro zbunjen!!!

pre 16 godina

Čudna podudarnost da kada je raščišćen fudbalski vrh u ovoj zemlji sva 4 velika kluba naglo padaju u igri, te gube, remiziraju ili jedva izvlače pobedu u nadoknadi...hm, pitam se što tako?

budi ql

pre 16 godina

@pravnik al` stvarno
Ja ću da ti kažem zašto nisi izabran za mistera.
Zato što nisi imao pare da platiš žiri,jer,da si imao,plaćao bi...
Hajde,ti meni kaži,na koliko je derbija Koroman(jel si gledao utakmicu protiv Mladosti),zaslužio crveni a nije ga dobio,i kaži mi koji je to očigledan penal sudjen za Zvezdu u derbijima.
Uzmi recimo snimak prošlog derbija i izbroj broj faulova sudjenih za Zvezdu oko 16-erca .

mare

pre 16 godina

vazna pobeda u trci za titulu. Umalo nam se eksperiment sa uvodjenjem Cetkovica nije obio o glavu. Odigrao je apsolutno katastrofalno, spor, sa ocajnom predajom lopte, bez dobrog udarca na gol.Tvrdim da on nije pojacanje. S druge strane Cadikovski je bio veoma opasan, ispostavilo se da je on pravo pojacanje za nas.Golman Bozovic pokazuje znake nesigurnosti. Edmilson odlican, odigrao je bez greske.

riley

pre 16 godina

Posle slabe igre, isključenja Diarre, kad se niko nije nadao odluči se titula. Šta reći-Đorđević kapitenski (3 gola za 3 pobede od po 1-0 a igra štopera).

Cika

pre 16 godina

Ponovo rasisticko divljanje u Cacku.Posto su rasisti uglavnom siromasni duhom i materijalno jedno pitanje za njih: Kada vam oderu kozu da li ste crni ili beli?

Tuga od lige

pre 16 godina

Kakva fudbalska dekadencija. Borac-Rajevac imao je dva cilja: otkinuti bodove Partizanu na sve moguce nacine(sto mu nije uspelo) i osakatiti ih za derbi (sto mu je uspelo). Prosto je neverovatno koliko su nase sudije nesnalazljive, sta im sve rade oni fudbalercici, a oni bez autoriteta i mozga. Svaka pojedinacna analiza sudijskih gluposti je bespredmetna kad oni nemaju stav:prema faulu, simuliranju, psovkama fudbalercica, trenera, zadrzavanju igre...ma strasno. Partizanu se lose pise u derbiju - Borac -tri prekida tri sanse - uzas!

Korgacin

pre 16 godina

Nekad se ponadam nekim analitickim stavovima u ovim komentarima, jer bih voleo malo i tudjih misljenja, i novih informacija koje ne mogu da cujem u drustvu svom...ali, danas sam se malo razocarao. Zvezdasi kritikuju da namestamo, ali, cemu to? Ti ljudi i nisu navijaci Zvezde, jer ocigledno ne prate njene utakmice i njene igre i rezultate.
Drugo, pozdrav za igru Ednilsona, i pitanje jel makar navijacima Borca zao sto im igraci Borca onako sramotise fudbal danas onakvim padanjem i glumatanjem?
I jos...vidi se na igracima Partizana da nisu dobro podneli odvajanje od trenera Djukica, navikli su na njega i srodili se s njim, zato je tesko Jokanovicu da im prenese svoje ideje i to navikavanje na njega kao novog trenera ce jos potrajati. Vazno je da to prilagodjavanje igraca na novog trenera (ne kazem da Jokanovic tu los u necemu, vec da je Djukic oastavio trag)uspesno vodjeno, jer osvajamo bodove i dalje. Tek pred kraj lige ce se Jokanovic primetiti kao trener Partizana, a od sledece sezone ce imati potpuni autoritet i odgovornost za rezultate TIMA.
I poslednje, zanimljivo je da je Jesic dosao u Partizan iz inostranstva i primetio ubrzo da je u ligi nesto prljavo u velikoj meri, a Jokanovic je opet neko ko dolazi iz inostranstva i ubrzo i njemu neke stvari postaju nejasne i opominje na to...
Bajevic je brzo otisao razocaran...Muslin ne moze da pronadje mir ovde, iako mu je stalo do Zvezdine klupe...
Zar se nas Fudbal svodi na Djorica, Zivadinovica, Ljupka i lokalne trenere koji jedino i znaju i mogu da obitavaju u nasem i ovakvom prostoru, gde se mesetari, podvaljuje, sudi i osudjuje, namesta, izigrava...vi nemate pojma cime i koliko ste se kome zamerili kad, pa onda i ne mozete odrediti ko je tacno kriv za sudjenje kakvo jeste, za propuste, za divljanja...
Pozdrav...

MiloSh_PFC

pre 16 godina

Ljudi polako ne padajte u euforiju,i meni je laknulo posle projektila Djoleta ali onakva igra nas ne vodi nikuda pogotovo ne u Ligu Sampiona!Sto rece neko gore na kraju sezone ,kad uzmemo titulu, treba da radi metla.Jokan je prvo trebao da stekne trenersko iskustvo u teleoptiku a ne da se uci na prvom timu.
Igraci:
-Bozovic(ako bi se spojio sa njegovim prezimenjakom mislim da bi dobili jednog kvalitenog
-Rnic mora i moze bolje
-Vjestica i Djole pravi stub tima
-Obradovic super talentovan za svoju poziciju treba vise da koriste njegove vrhunske cenrasuteve
-Ednilson-Juca je za njega car(vrati se sto pre)
-Moreiramora da vrati fomu sa pocetka sezone
-Lazic mislim da se bolje snalazi na levoj strani-solidan
-Toske nas mali shpartanac
Cadikovski sve vise podseca na Boju(nadam se da gresim ali...)
-Diara ispod nivoa nije mu tu bio tandemski par Jowe
P.S. Da se kojim slucajem igrala tekma u KG-y bilo bi 20.000 ljudi!
NAPRED
PARTIZAN

ljubapfc

pre 16 godina

Samo mi nije jasno kada ce poceti da se kaznjavaju krajnje nesportski i podmukli potezi isceniranja dobijanja udaraca u glavu, poput danasnjeg poteza Dmitrovica. I jos Moreira dobije zuti karton... Kao kada je Gurovic iscenirao udarac Velickovica, pa Novica dobije tehnicku... Takve bih kaznjavao sa 10 utakmica neigranja, na sta to lici...

serAlex

pre 16 godina

Ako se ja pitam, klub bi trebalo da debelo kazni Dijaru, naravno novcano.
Ali, ako dobije od saveza kaznu vecu od jedne utakmice (koliko mu sleduje na osnovu dva zuta kartona) onda Borac treba izbaciti iz lige zbog rasizma. Posteno!

sensei

pre 16 godina

Nisam siguran sta je ostavilo jaci utisak na mene ,"navijaci" ili igraci tzv "fudbalskog" kluba Borac!
Potez Diare ni malo ne opravdam,iako je "fudbaler" borca simulirao,ali onakvo ponasanje navijaca.....strasno.koji debilizam...strasno. To se desavalo i prije nego sto je Diara iskljucen. Stvarno su ono neprevazidjeni IDIOTI!

A sto se tice Borca,dovoljno je reci da su prvi sut uputili oko 40. minuta,a to nije bilo ni blizu gola. Ljudi se brane sa 10 igraca u polju! Vi hocete u Evropu? U Kup UEFA ? Sramota! Zar u ovoj ligi nema jedan jedini tim,bar kada gostujemo,koji hoce fa se nadigrava ?
Zalite se na publiku,kao ne dolazi u dovoljnom broju na stadion??? Sti bi dosla ? Da gleda viktoriju ? Ma ajde.. Takodje i mediji uticu na popularizaciju. RTS pocinje prenos u 13:27!!! Mogli su i tacno u 13:30! Nista od neke najave ,nekih gostiju,statistike i slicne stvari! Sramota!
A sto se tice pobjede-sasvim zasluzena.Nekoliko 100 % prilika + ona precka. Da je Jovetic zdrav,sasvim sigurno da bi se tekma ranije resila. Ali sta je tu je. Mislim da ce se prvenstvo rjesiti naredne sedmice. Djordjevicu hvala ti sto postojis. Izvrsna igra u odbrani,sjajna 2 slobodnjaka od kojih 1 gol. Svaka cast. I Vjestica je dobro odigrao. Rnic je u tripu da igra balet. Ovog proljeca Moreira igra nesto slabije,a to je i razlog slabije igre Partizana,kao i moooozda defanzivnija postavka Jokana.

Na kraju najvaznije :
Ovo je pobjeda vredna titule!

nenad WSC

pre 16 godina

TITULA!!!!!!!!
Bravo crno beli,sasvim zasluzeno doduse u ciganskom terminu al ste cemo...Onaj borac je sramota srpskog fudbala.Prvo poluvreme centar nisu presli!U drugom pomalo a mi promasili 3-4zicera..Fali Jovetic i to se vidi.Ali ono sto me brine je neefikasnost i
nedostatak one igre koja je bila kod KRUSKE.Poceli smo ko ciganka prosle sezone sve 1-0,u poslednjim minutima.Dovoljno za titulu ali je liga sampiona daleko...Jokane pamet u glavu
i zaigrajte bre za navijace ipak smo mi PARTIZAN.
...............Dobijte ih jedan derbi nemojte na brukati!!!!!!

petar pop.

pre 16 godina

Ništa nje dramatičnoveć bi naslov mogao biti,,zaslužena pobeda Partizana u Čačku''?!Mnogo više izglednijih prilika imao je Partizan!Sada što je jednu od njih iskoristio u 90'je sasvim normalna stvar jer se utakmica igra dok sudija ne odsvira kraj.Uzgred budi rečeno,to što je sudija produžio neki minut igru bilo je isključivo(skoro) zbog opstrukcije igre Čačana.Pogledajte odnos kornera,pa posed lopte sve to je u korist Partizana i to drastično.Dramatike nije bilo Partizan je igrao stalno na polovini Čačana i na kraju ja krunisana nadmoćnost i više šansi.Što je važno igra je pokazala napredak i pod trenerom početnikom...

Uros

pre 16 godina

Nisam video lepsi fudbal u zivotu, kakva leprsava igra, publika otvorenog srca za sve, ima nade za srpski fudbal. Izvanredno, partizan nikad nije imao bolji tim.

NAVIJAČ iz SLOVENIJE

pre 16 godina

evo par PITANJA i ŠTA sam zapazio u vreme utakmice:
-da li je neko primetio da su CELU UTAKMICU odigrali sa JEDNOM ISTOM LOPTOM?
-igrači Borca su uvek bili na travi,
-......,
-onaj igrač je SAM pao i nije ustajo dok god Diarra nije dobijo CRVENI KARTON, a onda je ustao čak ga sudija nije poslo sa TERENE????,
-da nepričamo o "navijačima Borca(samo me zanima kakvu če kaznu da dobiju,za Diarru znam da SIGURNO NEČE DA IGRA PROTI zVEZDE),
-jedva se utakmica nastavlja,kad ono OPET JEDAN IGRAČ Borca "leži" na travi,
-a ONDA kako bi ovde u Sloveniji rekli:
"ko krade vreme, sve mu se DVA PUTA GORE vrati"
I NA KRAJU
FANTASTIČAN POGODAK ĐORĐEVIĆA

P.S. samo napred PARTIZAN

Darko

pre 16 godina

Prvo, Diara sasvim zasluzeno iskljucen. Drugo, opstrukcija igre kojom je Borac hteo da uzme bodove Partizanu je sramotna. Kao da su im zvezdini funkcioneri mentori. Trece, zbog rasiszma Borac zasluzuje zestoku kaznu. Koji im je vec ovo put? Ostalo, Jokanovicu, ili uradi nesto da ovaj tim bude efikasniji, brzi i agresivniji ili IDI IZ PARTIZANA !!! Nismo ti mi osnovna skola za trenere, nego PARTIZAN koji naredne sezone treba da igra Ligu sampiona (a to sa ovom igrom nikako necemo postici). Ne slazem se sa nekim negativnim komentarima na igru Nemanje Rnica. Danas je odigrao odlicno. Cadikovski nije imao srece...ali, naplatice on to u derbiju :)

banjavb

pre 16 godina

DELIJA 83:

1.Slazem se sa tobom po pitanju igraca,infrastrukture...
2.Ali,CZ je titulu sa Muslinom osvojila sa 5-6 pobeda od 1-0 u poslednjim minutima.Od tada postoji tzv.zvezdino prolece
3.Neregularnost u Kuli je bila zbog nekoliko ofsajda dosudjenih Partizana
4.Danas je bilo 4-5 sansi za Partizan,a za Borac 1.Ofsajd je biom cist.Pogledajte samo tragove kosenja na travi i na osnovu njih procenite
5.Mi smo losi,ali ipak dovoljni za titulu ,jer ste vi tako ocajni da vam Mladost L. stvori 5-6 stopostotnih sansi u vasoj rupi.

Vaske Cacak

pre 16 godina

Mi sve umemo da upropastimo.
Lepo vreme,5+ hiljada ljudi, cetvrti docekuje prvog (SA POTPUNIM REALNIM POGLEDOM NA STANJE STVARI),sve idealno.
I onda sudija pocne da predstavlja njegovo shvatanje fudbala. Na samom startu(5. min) pogresna procena "remplovanja" i krece cepkanje igre,pogresne i pomalo tendeciozne procene i publika na ivici(pa sa njom i ja).
Nervoza zahvata igrace koji pocinju da reaguju neverovatno glupo i onda su jos gluplje reakcije publike (na rasistickoj osnovi koje izazivaju bezmalo tucu na zapadnoj tribini izmedju pravih i "nacionalnih" navijaca Borca).
FSS bi trebalo da malo obrati paznju na to koga delegira na ovakve utakmice. Ionako je poznato da vec postoji netrpeljivost malih gradova prema Beogradu a sa ovakvim sudijom(koji inace i nije zasluzan za rezultat vec za atmosferu) samo moze smanjiti zainteresovanost naroda za fudbal.
A inace Cacak nema rasista vec budala koje misle da su "to".

Zuull PFC

pre 16 godina

Bez obzira na pobedu Partizana, moram da kazem da nikako nisam zadovoljan ekipnim ucinkom u ovoj utakmici... Pokidali su mi zivce.. I igraci, i sudije... Ali, posto nisam fudbalski skolovan strucnjak da ocenjujem i procenjujem ko je dobar, a ko ne.. necu mnogo da pripovedam o tome...

Ono zbog cega sam se ja iznervirao je potez Diare... Krajnje bespotreban i glup... Zbog cega ce popiti par utakmica suspenzije... I da.. Moram da citiram komentatora sa RTS-a: "Diara izlazi posle zasluzeno dobijenog crvenog kartona, a sada jedna stvarno ruzna slika. Ceo stadion oponasa majmunske urlike i vredja prvotimca Partizana na rasnoj osnovi... " Aloo bre.... Diarra je zasluzio kaznu, ali isto tako ako se stadion Borca ne suspenduje zbog rasizma (ovo im je vec treci put), ja prestajem da gledam fudbal.... STA RADITE BREEEE...............

istina

pre 16 godina

Vaterpolo-Partizanu 21.titula prvaka
Fudbal-Partizanu 20.titula prvaka
Iliti
5 bodova po zimskom, 7 po letnjem racunanju vremena
Djordjevic za kapitena

pfc

pre 16 godina

ponasanje borcevih igraca (mada mogu slobodno da kazem da su to zvezdini) i navijaca je sramotno. Cacak treba izbaciti sa liste gradova u MSL, tj da Borac igra na nekom drugom terenu. Ponasanje prema Diari i Moreiri je sramotno. A tek simulacije kakve su im, vidi se da momci prate italijanski fudbal. Diara dobi crveni ni kriv ni duzan. Al na svu srecu, bravo za NENADA DJORDJEVICA!!! bravo kralju! titula titula titula!!!

д.н.с.

pre 16 godina

било је јако тешко.игра се побољшава-стварају се шансе.опет се безпотребно добијају црвени картони.немој сад да опет почне кукање како су судије против нас.јесу па шта-то треба тако схватити и усредсредити се да што боље играмо.нема друге.трошимо се без везе а то је тако и што је најгоре -тако ће и бити.такође немојте гледати у туђе двориште тј како ови из рупе играју и да ликујемо због њихових резултата,немамо на то право док год им се жестоко не осветимо у међусобном дуелу.радује да ипак боље играмо али то није довољно добро.подржимо Јокана и рецимо му: БРАТЕ ЈОКАНЕ - ХОЋЕМО ОСВЕТУ!

duffman

pre 16 godina

Joj što volim kad ga uvaljamo u 90. min, samo zbog ovakvih seljačkih ekipa koje se valjaju čitavu utakmicu ne bi li izvukli bod, bod kao kuća - e pa bod malo sutra!

Stefan, Srbija

pre 16 godina

Slutio sam da ce utakmica biti teska, bila je gotovo identicna sa onom u Humskoj. Djordjevic je bio odlican u odbrani i imao 2 fantasticna slobodjnaka, od kojih je 1 doneo i pobedu.
Igraci Borca su opet koristili svaku sansu da ukradu vreme i da simuliraju i provociraju. Ovaj put su uspeli, naseo je Diarra, bezveze dobio crveni karton. Ali je ta situacija pokazala, ne samo da su igraci veoma nevaspitani i neobuzdani, vec i da su Cacani ubedljivo najveci rasisti. Vredjali su do sada cak i napali, svoje igrace, a sada i Diarru. Ali su to i grobari radili na derbiju. I nije problem samo vredjanje na rasnoj osnovi, vec i vulgarne navijacke pesme tipa: ''sve na k***c, Partizan je sampion. Veliki sam Grobar, ali sam ipak tolerantan i kulturan i na tribini i van nje.
I da ne zaboravim, Cadikovski je veoma dobar u ove 3-4 utakmice koje igra, danas nije imao srece, ali je snazan, nema los sut, dobro skace, a ume i da doda...

Jos jednom, nekultura i rasizam nemaju mesta u sportu...

VM

pre 16 godina

Čuj dramatična pobeda??? E svašta od vas. Ovo je ZASLUŽENA pobeda. Čačanima nije pomoglo ni glumatanje, ni isključen igrač Partizana. Čista antipropaganda fudbala od strane Borca, izležavanje i opstrukcija. Nijedan ozbiljan šut nije imao prema golu Partizana. Nijedan šut u okvir gola, kaže statistika!!! Vidim ima komentara "komšinicinih" navijača, pričaju o nekom nameštanju. Hehehehe Smejurija... Partizan je bio ubedljivo bolji i možete samo da plačete. :-D Gol Đorđevića je bio evrogol i ovakvi golovi se viđaju i na stranim terenima!!! Svaka mu čast!
I ne bih se složio da sa Jokanovićem nema dobre igre. Pa nije Jokanović kriv što napad ne može iz 4-5 šanse da da jedna gol. Setimo se šta je uradio taj toliko hvaljeni Đukić. Prokockao je prednost sa 3 remija na svom terenu! Jokanović bar donosi minimalne pobede u ovoj bunker ligi.
Korak bliže smo tituli!

UNKNOWN

pre 16 godina

Ljudi sve je u redu li ja ne mogu da verujem da onaj rnic igra dal je moguce da lakic nije bolji od njega.sve u svemu partizan je sampion

sale pfc

pre 16 godina

taj golman za koga kazete da je pustio gol je vas,samo je na pozajmici iz zvezde.Sramota za ove seljane sto su vredjali diarr-u.Kazna za njih,iako ne opravdavam diarru i on je zasluzio kaznu.Bravo partizan,sramota za cacak

vladablok9a

pre 16 godina

sve,sve ali kad cujem da Romi kukaju na sudije suze mi od smeha podju

Inace suska se odavno da studio Walt Disney u nedostatku ideja za crtane filmove ekranizuje i animira utakmice poslednje dve titule crvene zvezde
U jednoj sceni na fudbalskom terenu sesnajsterac protivnika je do centra dok u vecini utakmica na samaforu uglavnom pise 1238 minut
premijerno prikazivanje ove komedije bice krajem maja a navijaci Crvene zvezde moci ce besplatno da pogledaju premijeru, dobice svako od njih i poklon DVD sa filmom kako bi mogli deci kroz 50 godina da pokazu da su osvojili titulu

PFC_deki

pre 16 godina

bravo partizan!!! kao mali učen sam,da za njega navijam... ALO NAVIJAĆ IZ SLOVENIJE-IZ KOJOG GRADA DOLAZIS!! NAPRED PARTIZAN GROBARI SLO

P*F*C BERANE

pre 16 godina

Dobra partija,mozda i najbolja u ovoj polusezoni,pet 100% sansi protivonakvog bunkera i opstrukcije -SVAKA CAST- i na kraju slag na torti ----Djordjeviceva minijatura.----
Ovo podizanje forme pred derbi je ohrabrujuce ali molim Vas usrecite nas da gani vise ne laju.

Marjan, Makedonija

pre 16 godina

Mnogo Smo Jaki! Djordjevicu svaka cast, Vjestica je fenomenalan igrac i jos veci lik, a sada da cujem dezurne pljuvace za Rnica?? Decko je odigrao fenomenalno!! Samo napred nemanja, Crno Bele boje brani krvlju, slavom, zivotom !! Vole te tvoji Grobari! Lazic pokazuje kvalitet, ali onaj Maletic i Stjepanovic su cini mi se promasena investicija. Moj Makedonac je odigrao dobro, nazalost ga lopta nije htela ovaj put, ali.. Bice jos njegovih golova. Napred Dragan :)
Partizan 4 Ever!!!

Roki Balboa

pre 16 godina

Titula je nasa. jubilarna 20ta, sad cemo i mi da imamo dve zvezdice vise grba,haha.Pozdrav grobarima a posebno Nesi Culjkovicu u BG

libla

pre 16 godina

Utakmica je bila veoma zaniljiva,tj. zamalo da zaspim pored tv-a.Ovo je bila klasicna igra Partizana koji je dominirao,ali nije stvarao mnogo sansi.Ljudi mora se nesto uraditi sa tom realizacijom...Ide derbi,koji moramo da pobedimo kako bi se oduzili komsijama.Uz pun stadion u subotu do nove pobede.SAMO NAPRED PARTIZAN!!!!!

Ilic mr Velimir

pre 16 godina

Relativno sam zadovoljan kako igraju crno beli, smatram da bi lopta trebalo malo brze i preciznije da ide ali dobro, na nasem terenu ce to biti izvodljivije nego u veljinom gradu! I danas ubedljivo najlosiji u timu Rnic.. on decko ne ume ni da primi loptu, bolje mu je da ni ne ide napred, cak ako ga i ponekad posluzi sreca pa se lopta nekako cudno izodbija i dobije priliku za centarsut to je vec upisan gol-aut. Ubedljivo najveca rupa u timu. Bolje da je on danas dobio crveni nego diarra bez kojeg cemo morati da igramo u derbiju.. Lamina majstore ako si im pokazao srednji prst, veljini cacani zasluzuju i gore od toga!

Grooobar

pre 16 godina

Utakmica se igrala sa JEDNOM LOPTOM!!!Sve u svemu,zasluzena pobeda Partizana,koji je celu utakmicu napadao,ali cacani su se kukavicki branili i simulirali celu utakmicu.A sta reci za primitivne stanovnike Veljinog grada koji su se kod vredjanja Dijare ponasali kao,blago receno,nevaspitana stoka.Hvala igracima sto su u inat odneli 3 boda sa neugodnog terena i ovu pobedu treba posvetiti Dijari!!!Dijara kralju,vole te tvoji GROBARI!!!PFK SAMPION!!!

nikola PxFxCx

pre 16 godina

dobra igra partizana,slabija realizacija,ali djole je kralj!!!+7!!! a vi kako te???mislim nemo se ljutis...hihihi... i za kraj.. PARTIZAN SAMPION!!!

ace

pre 16 godina

I sve u qrac PARTIZAN je sampiomn. Danas smo pokazali da smo najbolji tada kada treba Djole je pogodio u inat svim dusmanima Partizana sada smo samo jedan korak od titule. Grobari stobom sve do pobede.
N.U.S.K.N.V.P.

ace

pre 16 godina

I sve u qrac Partizan je Sampion.Danas smo dokazali da smo najbolji tada kada treba, Djole ja da go u inat svim dusmanima Partizana sada smo na korak od titule.Grobari stobom sve do pobede.
N.U.S.K.N.V.P.

Grobar

pre 16 godina

Svaka čast Partizanu na sasvim zasluženoj pobedi, osvrnuo bih se na jako grubu igru igrača Borca. A da ne govorimo o foliranju!Prvi koji je trebao da dobije crveni je sigurno golman čačana!
Veliki pozdrav svim GROBARIMA!

v-for-vendeta

pre 16 godina

A hteli su daodugovlace ali pravda je pobedila.Nekad je cekamo i po 92 minuta.BRAVO DJOLE MAJSTORE KAKAV GOLCINA SA 30M.Kakav Milovanovic i ostala boranija.Ovo je vec 9 bod Djoleta.TITULA JE NASA A KOMSIJE ISFRUSTRIRANE!!!Sta da kazem nego vise srece sledece godine.

Srki

pre 16 godina

Da, Dijara je zasluženo dobio karton, naseo je na provokaciju, samo ne vidim ovde konstataciju da je tih provokacija i odugovlačenja bilo tokom cele takmice, da je Diara dobio karton posle ležanja igrača Borca od 5 minuta bez razloga, da je prvobitna namera Diare bila samo da verbalno reaguje na to, da je zbog toga odgurnut od strane igrača Borca samo malo blaže nego što je Diara odgurnuo njega (dakle, nije ga udario)i zbog čega taj igrač Borca nije dobio karton, da su pokušali da isprovociraju tobožnji udarac od Moreire bez kartona zbog toga....

dr. b

pre 16 godina

Daleko je to od igre od jesenas,mada pobeda je zasluzena.Medjutim,najveci utisak sa ove utakmice je neshvatljivo ponasanje igraca Borca,koji su,ali bukvalno od pocetka utakmice odugovlacili,provocirali i simulirali,u cemu je prednjacio "ciganski" golman.Dijara ne sme da naseda na provokacije,ipak je profedsionalac,ali ga donekle i razumem,jer bi i meni "puk'o film" bar dva puta tokom utakmice...Ipak,ima Boga...

grobar-BL

pre 16 godina

Gledao sam utakmicu preko RTS2, vidim da ovo ne lici onom "Djukinom" Partizanu, lopta ne ide brzo naprijed, crno-beli nisu stalno "u sansi", ali isto tako je sve manje gresaka u veznom redu koje po pravilu rezultuju kontrom protivnika. Nakon derbija sam pomislio da sa ovakvom odbranom nema sta da trazimo ovog proljeca, no to sada izgleda dosta bolje i igru "za gol vise" iz jeseni zamjenismo sa "dati jedan ili dva a ne primiti nista". Sto se tice same utakmice, sreca nas pogleda, sasvim zasluzeno. Borac je pokusao uzeti barem bod igrajuci sa 8 igraca na svojoj polovini. Kada su vidjeli da tesko prelaze centar odustali su od bilo kakvih napada i gledali kako potrositi vrijeme. Sa druge strane Partizan jos uvijek bez tecnosti i kreacije ali ipak dva pasa Morerire prema Cadikovskom (propusta sansu da se treci put za redom vise puta upise u strijelce) pokazuju da ovdje jos ima neko ko zna igrati fudbal. Sada je +7, titula nije daleko i mnogo toga ce da se raspetlja u naredna 3 kola.

Grobarcina

pre 16 godina

BISERI KEDELJKA KOVINJALA
-Lopta pogadja gornju...precku...
-Dobar ofsajd fudbalera Borca...
-Cetkovic se namesta na desnu loptu....
PS-Neverovatno da nemamo ni jednog normalnog i treznog komentatora na RTS-u!!!

dr. b

pre 16 godina

@Lazare,pozdravi tatu,kazi mu da kupi staklenu kuglu i crvenu sijalicu,pa neka okaci "firmu" iznad vrata,mozda vam tako poraste kucni budzet!!!

Delija London

pre 16 godina

Za razliku od pojedinaca odredjenih navijaca koji jedva docekaju da omalozavaju pobede, kukaju, gundjaju, traze izgovore, krivce, zavere i koji su se kostantnim pljuvanjem zgadili i samom Bogu, ja cestitam Partizanu na iskusnoj pobedi i verovatno osvojenoj tituli realno boljom igrom od moje Crvene Zvezde ove sezone.
Za utehu, nadam se da cemo opet da vas dobijemo u derbiju. Fer, sportski i posteno.

zorz

pre 16 godina

Citam komentare mojih Grobara i ne verujem.Ljudi sta je vama,sta vi hocete.Pa ne moze se svaka utakmica dobiti sa 5:0!Danasnja igra Partizana definitivno nije bila losa.Cadikovski je imao dva puta stopostotnu sansu kada je isao sam prema golu+pogodio precku,Cetkovic je u Drugom poluvremenu imao fenomenalnu sansu ali je sutira traljavo pa Djordjevicev sut iz slobodnjaka tik pored gola u 1.poluvremenu.Dajte molim vas neka mi neko ko prica da igramo lose napise koju cinjenicu a ne samo lupetanje.Ili se ja ne razumem u fudbal ili na svetu postoji ekipa za koju ja ne znam koja iz svake akcije stvara stopostotnu sansu i iz nje jos i daje go.Dajte da budemo ozbiljni.Tacno je da igramo cvrsce i ne srljamo kao muve bez glave ali fudbal se sastoji i od napada i od odbrane.Pozdrav mojim Grobarima koji me razumeju a koji ne sta cu

Zulu

pre 16 godina

CADIKOVSKI je veliki igrac!
Jeste imao stopostotne prilike, nije ga htelo danas, ali stvarno se lako nadje u sansi i svaki put fudbalski odreaguje ali ga danas nije htelo …raznovrsno napada gol, ima snazan sut, snalazi se u prostoru, dobro i asistira…ma sledeci put ce sve one sanse uci.
Ove reprezentativna pauza se svakako lose odrazila na nasu uigranost ali Jokan sa kakvim igrackim kadrom raspolaze ne bi smeo mnogo da eksperimentise…neka ih brate samo pusti da igraju, neka dozvoli samo da Obradovic ide napred, da se Moreira ne vraca na zadnjeg veznog nego da ide napred i vratice se igra od jesenas.
Mada s obzirom na povrede, kartone, i da se dosta nasih igraca rotiralo u prethodnih par tekmi, opet se vidi da ostvarujemo rezultate i na mahove igramo jako dobro.
Imam utisak kao da nam jako malo fali, da se nesto desi da prelomimo i vratimo igru na staro.
Pa LJUDI MOJI pogledajte kako jeziv tim mi imamo, sve igracina do igracine (mozda nam sad spavaju i po poluvreme, ali 5 minuta je dovoljno kad zaigraju da se vidi koji su znalci, pa evo Moreira je danas spavao 60 minuta, ali onda s razigrao i odmah 2 stopostotne sanse napravi Cadikovskom) i klupa nam je vise nego solidna, ali Jokan nikako da sklopi kockice.
Neka pusti momke da igraju kako hoce, i bice 10 golova na svakoj tekmi…ali necu sad po Jokanu, valjda ce i on (poput Djuke na pocetku koji je isto bio los) na kraju doci na svoje.
Meni je bitno da smo dobili verovatno psihicki najtezu tekmu u ovoj polusezoni, jer videlo se danas da su igraci bili pod velikim pritiskom…
POZDRAV CRNO – BELIM SAMPIONIMA!

milos

pre 16 godina

Tako je, Djordjevicu! Majsore! Kazna za ovaj seljacki fudbal Borca. Biju kao ludi, brane se sa 11 igraca, simuliraju, deru se na svaki dodir, zadrzavaju vreme. Kako da se igra protiv takvih ekipa. Djordjevic je pogodio za titulu, za zasluzenu pobedu protiv ovih antifudbalera iz Cacka, i za onu sramnu publiku koja nastavlja da se bruka! Nije Partizan danas odigrao nesto posebno, ali potpuno zasluzena pobeda. I mnogo mi je draga! Kad je Borac cetvrti, onda vam je jasno kakva nam je liga, i fudbal uopste! Napred Partizan!
PS. Ednilson fantastican, Cadikovski takodje, kao i Djordjevic.

gile,kumanovo

pre 16 godina

Samo jedan komentar za ovu utakmicu sve govori:Bozja pravda.
Vidim da neki isfrustrirani strucnjaci ovde pominju 93min.Uzmite kasetu od RTS pa pogledajte ponovo...i merite efektivno vreme.Ako je bilo vise od 40min ponisticemo utakmicu.Ali cemo sledecu igrati sa bar 3 lopte(ova se igrala sa 1!).Evo grobari skupljaju novac da kupe koju loptu cacanima.A mozda skupe koju kintu i za 2 francuska lezaja za onog golmana i onog Stojanovica(gde li naucise zanat?)

pre MG

pre 16 godina

gotovo je sve nema vise nade za delije jos derbi i gotovo je ......Samo da i njima Đorđevic ne dadne gool u 94 min. jer sudije pomažu partizaanu a ne zvezdi hahahahhahahahahahahah.............

Vosa

pre 16 godina

Iako sam iz Cacka smatram da je ovako ponasanje navijaca sramotni i to nije prvi put. Daju losu sliku o svim Cacanima a to nije prvi put. Ne treba pustati debile na utakmicu to je sigurno ali sve u svemu mi smo takav narod. Iako sam zvezdas smatram da je Partizan sampion i cestitam im na tome. Ipak ono sto se vidi jeste da je nasa liga iz godine u godinu sve slabija.

dule grobar

pre 16 godina

(Delija Tokyo, 30. mart 2008 16:04)

Kako te nije sramota da pljujes po Partizanu i da pricas kako namestamo utakmice i da je prvenstvo neregularno, a kad se nama u derbiju ne sudi penal 13 godina, kada se vama sudi penal svaki drugi derbi, kada nama redovno daju crvene kartone i kad Partizan 10-ak godina ne moze da pobedi Zvezdu E TADA JE SVE REGULARNO ZAR NE???

jo

pre 16 godina

@vlada

Vlado sine pa za vas smo izmislili fudbal vi nemoete da dobijete ni maldost sa igracem manje...partizan je ceo mec bio bolji imali smo 3 100% sanse i precku a borac je ubio tekmu igrao bunker tukao udarao valjao se po terenu....ZAsluzena pobeda!!!
Lupas gluposti brate..

pogrebnik from nis

pre 16 godina

# Kad smo mi bodrili zwezdu sa sewera,Grobari su jos wukli serppe po Beogradu.Widecemo sta ce biti na JNA!!!
(Psyboy, 30. mart 2008 22:00)

E,evo vam primera gde čovek odlično upotrebljava mala i velika slova.
Grobari se pišu velikim slovima,bravo momče,svaka čast.

IVAN

pre 16 godina

prvo: svaka cast za gol!
drugo:faul pre gola nije postojao!
trece:u prvom poluvremenu ponisten regularan gol borcu zbog tzv.ofsajda (bio sam na tekmi u liniji sa sudijom i licno video!!!
cetvrto: dijara je zasluzio DVA crvena kartona a ne jedan zuti zbog udaranja igraca bez lopte i zbog pokazivanja srednjeg prsta (sa obe ruke)cacanskoj publici.
peto: majmunski krici su usledili posle pokazivanja srednjaka - sto neodobravam!
sesto: sudjenje - jad i beda, svaka cast igracima oba tima na fer borbi!!!

Baca

pre 16 godina

Izgleda da je to to. Titula se vraca u Humsku posle 2 godine. Ipak ostaje gorak utisak posle pobede. Sem Makedonca , Djordjevica i Moriere, ostali su totalno razocarali. Ako zele da nesto naprave na jesen u Evropi, metla ce morati da radi u prelaznom roku. Prvo da se pometla Jokanovic, pa Rnic, Maletic itd....

Igor_PFC

pre 16 godina

Djordjevicu hvala ti puno!ti i Cadikovski ste danas bila nasa glavna snaga.u sredu rutinski dobijamo bezaniju,a onda derbi. jedva cekam i idem u hram da proslavim titulu Partizana! PARTIZAN JE SAMPION,PEVA CELA SRBIJA...

StefanRS

pre 16 godina

Onaj Cadikovski bas nije imao srece...Moreira maestralan,on i Ednilson odigrali najbolju utakmicu u drugom dijelu sezone.Slavlje su malo poremetili oni poremeceni umovi,koji su izvrijedjali Diaru,ali sta cemo im zao mi ih...

Simonne

pre 16 godina

Sasvim zasluzena pobeda Partizana, Borac se uplasio i bez razloga od prvog minuta povukao, bilo je samo pitanje trenutka kad ce crno beli dati gol, atmosfera odlicna, steta je samo sto nema vise takvih u nasoj ligi.

Dragana

pre 16 godina

Bilo mi je drago da vidim pun stadion u Cacku (hvala satelitu RTS-a) i pobedu Partizana i lepo vreme u Srbiji. Kakvo divno popodne...

Flame

pre 16 godina

@lazar
Vidi se da tekmu nisi gledao. Jer je partizan imao terensku inicijativu ceo mec.Pogodili smo precku i stativu i Cadikovskom je golman odbranio 1 na 1.A taj gol koji ti je sumnjiv i namesten je postignut iz slobodnjaka sa 25m.I to stoper.Bas je namesteno.Realno, partizan SAMPION!!!

Ognjen

pre 16 godina

Sta ce sad jadan sudija kad nije stigao da podjeli jos koji crveni igracima Partizana? Ne zaboravite da je u sljedecem kolu derbi...

sensei

pre 16 godina

Interesuje me da li je zakonom zabranjeno da Partizan postigne gol u sudijskoj nadoknadi? Izgleda da kada god Partizan da gola,to je neregularno!? Zar nije logicnije da nam pusti gol negdje na sred tekme ? A da zaboravio sam RADIVOJEVIC JE GOLMAN CRVENE ZVEZDE NA POZAJMICI U BORCU !!!!!!

ogi

pre 16 godina

komsinice prvo gledaj u svoje dvoriste pa onda kazi nesto o nasem.kake nebuloze pisu ljudi..golman namerno nije odbranio sut ...jaoooo....bozeeee

pfc_MiX

pre 16 godina

Svaka cast momci!
Tako je najbolje, zazzagati im ga u poslednjoj minuti. Neka svisnu svi protivnici najboljeg tima. Ne moze se prvenstvo osvajati kako se naucilo, na zaostajuci deo tela...E, sada ima da nam kazne jednog divnog i mirnog momka Diaru, ali mislim da je njegova reakcija potpuno primerena kad su ga vredjali. Neka im je vratio pa makar.
Mislim da disciplinci ne bi trebali da ga kazne vise od jednog meca ali bi publika Borca morala da bude drasticno kaznjena.Veoma drasticno, najmanje tri meca bez publike za Borac. To im nije prvi put da tako postupaju, prevrsili su svaku meru.
Pobeda i 7 bodova u plusu, pa sada lepo bez nervoze samo gaziti!
Nenadu Djordjevicu dres centarfora!

Filip iz Zemuna

pre 16 godina

Pravnice,evo ti ja nekoliko:
1. Faul nad Nadjom u 14. metara,kad sudija izvlaci van 16 metara (bilo 0:0,Jesic bio trener), faul nad Tomicem sa ledja kad je gol bio prazan na 7. metara(Derbi na Marakani 2:4 za nas), faul nad Maleticem od strane golmana (Derbi kad je vama sviran penal nad Milijasem,a i vas zvezdas Raka je rekao da bi se pre trebao svirati onaj nad Maleticem)...
To je samo u zadnje 2 godine,a tek ranije...

dule grobar

pre 16 godina

(pravnik al` stvarno, 30. mart 2008 20:57)

U pravu si mozda i nemam neku odredjenu situaciju ali zar nije pomalo chudno da 30 i kusur derbija nije bio bar jedan penal za Partizan? E ali zato mogu da ti navedem milion situacija gde nije bio penal za Zvezdu a sviran je. Prosle sezone na JNA gde ste i proslavili titulu Smiljanic okrzne Milijasa ovaj padne ko pokosen i sudija pokazuje na belu tacku. Prosle sezone isto Purovic 1 na 1 sa Asprogenisom, Bajic ide iza Purovica nekih metar,dva na usporenom snimku se vidi da nije bilo kontakta i da Purovic masi loptu saplice se i pada i sudija opet na belu tacku i plus Bajicu crveni. I prosli derbi isto gde ste zasluzeno pobedili ali ako je ono bio penal znaci onom Jestrovicu je dovoljno da ga dunes i on ce pasti, Djordjevic se gradi cak je bio i faul u napadu ali Jestrovic pada i sudija opet pokazuje na belu tacku. CEMU TO? Zasto Basta nije dobio crveni? Zasto nama pricate da je sudija danas svirao svaki blagi kontakt igraca Borca a svi znamo koliko ste vi imali slobodnih udaraca u derbiju.
Nema veze dobicemo vas u derbiju i konacno vam dokazati da na normalnom a ne blatnjavom terenu smo bolji od vas, do tada gledajte da ne kiksnete protiv Napretka ili koga vec igrate jer kolko vidim Partizan je uvek kriv za svaki vas kiks.

Raša

pre 16 godina

Jadan fudbal sa kojim Partizan u evro-kvalifikacijama neće stići dalje od početka. Onaj gol juče nije dao Djordjević već golman koji se nije ni potrudio da brani. Takvi trikovi ne prolaze u Evropi, tamo mora pomalo i da se igra fudbal.

marko

pre 16 godina

Ne mogu da vjerujem da se neki zale sto je Partizan dao go u 92 minutu pa jel se to razlikuje mozda od gola u 33,50 ili bilo kojem drugom minutu utakmice.Gol je regularan utakmica je produzena 5 minuta savim zasluzeno a gol je dat u 92 ne znam sta je sporno!!!Ili su mozada kompleksi proradili!!!

mrgud

pre 16 godina

Polako Jokan sklapa kockice. Rekao sam i kad je dosao, imace daleko vise uspeha nego Djuka, samo mu treba dati vremena. Primera radi, danas smo igrali dosta dobro s obzirom da nema Zuke i Jovete. To nije bio slucaj kod Djuke, on nikog nije mogao da dobije nekompletan.
Borac je cetvrta ekipa u nasoj ligi, ne mogu da shvatim da ljudi igraju kuci, pred punim stadionom, i pri tom se brane sa 10 igraca.
Ovakav zavrsetak je najlepsi moguci, zavukli im u zadnjem minutu i vratili za svo izlezavanje i opstrukciju Radivojevica i ekipe tokom celog meca.
Iako smo ovim verovatno uzeli titulu, nema opustanja, rome jednostavno moramo da pocepamo.

mwaruwari

pre 16 godina

BISERI KEDELJKA KOVINJALA
-Lopta pogadja gornju...precku...
-Dobar ofsajd fudbalera Borca...
-Cetkovic se namesta na desnu loptu....
PS-Neverovatno da nemamo ni jednog normalnog i treznog komentatora na RTS-u!!!
(Grobarcina, 30. mart 2008 16:38)


Brate, bolje i on nego Milojko Pantic 'u fudbalu je vazno jedno, a to su dve stvari: red, rad i disciplina' :)

Ja

pre 16 godina

@Deki@

Sine o cemu ti drobis? Koju si ti tekmu gledao? Kazes Partizan nezasluzeno pobedio. Nemas pojma, imali smo tri odlicne sanse, Borac- destrukcija igre. Pricas nesto o nadoknadi a kod vas juce- 8 min!!!, i inace u ligi bezbroj kartona i penala. Pitam se samo- koliko ste vi samo imali slobodnjaka u derbiju a sad nama nesto prebacujes. Sve u svemu, ZASLUZENA pobeda, gol sa 30 metara, dakle nema penala, precka, jos tri odlicne sanse... Smesan si jako....... a vi o sudijama psssssssst... ako ne mozete da dobijete Banat sa igracem vise onda nemojte da se vadite na neke kvazi price, okolo naokolo...

Icyman

pre 16 godina

Sta reci...
Prvo golman, Zvezdin golman Radivojevic je primio gol. Mislite da ga je pustio...hahahaha
Drugo, zaustavno vreme...
Gol je postignut u 92.minutu...pa samo zbog izmena je bio produzetak od 3 minuta....skor sve utakmice se produzuju bar 3 minuta
Trece, odlicna rezija....
Pouzdano znam da je Djole vezbao slobodnjake sa polovine terena cele nedelje...ocekujuci bas ovakav razvoj dogadjaja.
Sta cete kada smo na sve spremni, a sve smo hteli da zamaskiramo Dijarinim iskljucenjem...ali priznajem...provalili ste nas...razotkrili ste nas scenarijo....
Mi gorbari bas lose namestamo utakmice....sta ces...

wlado

pre 16 godina

jeeeee, gledao sam do 90'og minuta i prebacio, posle crvenog kartona diare, i kako smo igrali, reko ako nismo dali gol za 90 minuta....eto sta ja znam...nista...svaka cast, danas cekam da jos jedan buduci sampion podigne prednost na 7 poena !

MIĆKO

pre 16 godina

Tri boda su tri boda i to sa igračem manje.Titula je nasa a verovatno i dupla kruna.Volim PARTIZAN kao oči svoje.Valjda ce se i sudije smilovati pa ce nam i na derbiju suditi penal ali i ako nece dobicemo zvezdu.PARTIZAN PARTIZAN

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 16 godina

3 boda su 3 boda,dzaba igra ako nema rezultata,a samo da pitam vas musave.Kako to da uvek ali uvek kada Partizan postigne gol u poslednjim minutima vi pricate kako je to namesteno,kako je sudija nash,kako smo mi kriminalci,a vi ste zaboga posteni.Koliko se meni cini pola ove i pola predhodne ''vashe'' uprave je pohapseno i vi pricate o nekom postenju.Partizan je sampion,a vi kako hocete,mozete ovde da placete,da ujedate,da kudite,prozivate,svi vi znate da ste k... na biciklu.

PARTIZAN SAMPION X20

marko

pre 16 godina

@Zvezda lux
pa jesi li ti normalan zvezdu su kaznili sa 3 utakmice za incident u kojem umalo nisu covjeka ubili.I jos nesto ne znam bili sudili penal Partizanu da je pao neko u sesnaesterac ali znam da partizan niti je sudjen penal a usput imao je i igraca manje sto djelom demantuje i tebe i tvoju teoriju zavjere protiv stuba srpstva ali je ipak uspio da pobjedi evro golom Nenada Djordjevica.I za sve one koji pricaju o tome kako je golman Borca pustio gol jedan podatak GOLMAN BORCA JE USTVARI POZAJMLJEN IGRAC I TO IZ CRVENE ZVEZDE!!!Zao mi je koliko ste isfrustrirani

peđa

pre 16 godina

Kada analizirate sudijske greške,onda se nemojte povoditi za komentatorom.Kod poništenog gola Borca nije dosuđen ofsajd,već faul igrača koji je postigao gol,pošto je povukao sa leđa za dres igrača Partizana koji je potom pao.

Zlatan

pre 16 godina

1.Smatrm da ekipa Partizana nije dobro pripremljena, lako se povređuju, nerviraju.., osim Nenada đorđevića, koji je uvek fizički spreman.
2.Igra Borca je antipropaganda fudbala, taktike Rajevca dobro je poznata: 9 igrača u odbranu+golman, jedan na sredinu. Možete li zamisliti ekipu bez šuta u gol za 93 min.
3.Ponašanje publike bruka za Čačak i Srbiju, gde je Zakon o sportu-setio sam se na predizbiornim kampanjama u borbi za nove fotelje.
4.Na kraju VOLIM PARTIZAN.

PvP

pre 16 godina

@ pravnik al` stvarno

nedosudjeni penal 24.02.2007. kada smo vas dobili 2:4 u rupi...onaj vas stoper Vladimir Djordjevic(mislim da se tako zove) rusi Ivana Tomica sa ledja,a pritom ne dira loptu.I Raka(vas covek) je rekao da je to bio cist penal...ima jos mnogo primera,ali ovaj je najsveziji...

bole_Grobar

pre 16 godina

Mislim sta reci za ponasanje igraca Borca. Sva dalja komentarisanja su suvisna, ono je sramota Srpskog fudabala. Glumljenje po cijelom terenu, izlezavanje. A kao slag na tortu, rasisticki ispadi navijaca Borca, neka ih je sramota.Ja stvarno volim da gledam Srpski fudbal ma kakav on bio, ali posle svega vidjenog mogu samo da zalim. A kao podrska Srpskom fudbalu tu je RTS koji toliko cesto vrsi prenose i tako kvalitetno da nemam reci. ALi ovo ce i onako biti zaboravljeno ne za vise od mjesec dana. Ono sto se pamti je pobjeda Partizana i velikih +7. I zato

Neka svako zna
njega volim ja

VM

pre 16 godina

Smešnih li komentara, Bože sačuvaj! Kao navodno golman pustio da Đorđević postigne gol, a ustvari taj golman je upravo Zvezdin!!! A verovatno je i pre toga crveni karton Dijare doprinos Partizanovoj pobedi, je li? Pa onda i sva ona izležavanja igrača Borca i trošenje vremena bez ikakvog sankcionisanja od strane sudije. O čemu vi pričate iskompleksirani likovi iz Ljutice Bogdana? 90% vas i nije pogledalo utakmicu i samo ste čuli da je Partizan dao gol u 92-3. minutu i odmah pričate takve bljuvotine da mi je prosto muka da čitam.
Molio bih moderatore da filtriraju poruke koju izazivaju mučninu od gomile nebuloza.

I još jedan penal koji nije sviran za Partizan. Pre 3-4 derbija penal nad Lazetićem kada je bio povučen za dres s leđa!!! Mislim da se tada utakmica završila 1:0.

luka

pre 16 godina

zaista ne razumem zasto mi niste pustili poruku u kojoj sam napisao da je zvezdu osnovala udba-slobodan penezic krcun,slobodno proverite tu opste poznatu cinjenicu,zaista ne mislim ikoga da vredjam vec samo iznosim cinjenice

Max

pre 16 godina

Ocekivano teska utakmica i nakon svega vidjenog potpuno zasluzena pobeda boljeg tima.Partizan jos ne igra onako kako bi mi to zeleli ali je evidentan napredak u igri.Odbrana je funkcionisala bez greske,srednji red je bio agilan kojem je sa vremena na vreme nedostajala lucidnost.Cadikovski je odigrao dobru utakmicu i pokazao da je veliko pojacanje Partizana.Najbolji igrac na utakmici je bio nas"samuraj" Djordjevic koji osim fantasticnog obavljenog zadatka u odbrani stigne i da torpedira protivnika.Mislim da ovom pobedom nase sanse su izuzetno porasle da se sampionska pesma ponovo cuje u Humskoj.Borac me je razocarao.Citavo vreme su igrali nevidjen bunker i vise bili koncentrisani na valjanju po terenu.Borceva publika je jos jednom pokazala sav svoj primitivizam.FK Borac treba drasticno kazniti jer to nije prvi put da rasisti vredjaju tamnopute igrace.Cudno je da neki sportski izvestaci nisu uopste pomenuli rasisticke ispade publike u Cacku a na drugoj strani su pomenuli potez Diare koji ne mogu da opravdavam ali u sustini mogu da shvatim .Sve u svemu velika pobeda i jos jedan korak ka jubilarnoj 20 tituli.
Pozdrav

sumadinac.fr

pre 16 godina

@Milos!
To se vama cini da se neko sladi hapsenjem legendi naseg fudbala,ali da se razumemo u jednoj drzavi mora da se postuje zakon a u vasoj Zvezdi mafija uhvatila previse maha pa zato i zavrsili tamo gde im je i mesto,drugo i Sadam Husein i Causesku i Milosevic i dr.su bili legende svojih zemalja pa svi znamo kako su zavrsili,i jos nesto da dodam kada bi nasem fudbalu sudile strane sudije nikada vi nebi dobili derbi,nego jopet da kazem kako radite tako vam se i vraca napuniste Srpske zatvore sa vasim legendama..

Grobari Pančevo

pre 16 godina

Bravo grobari, sada smo na plus 7, bez obzira ocekujemo od vas da na derbiju potvrdite titulu, vreme je da se revansiramo za onaj glupi poraz u proslom derbiju. Uprkos pobedi, tvrdim da neki igraci zaista ne zasluzuju da nose Partizanov dres. U prvom redu to je ona rupa od Božovića, dajte šansu drugom golmanu podhitno, ovaj je veoma nesiguran, zatim Rnić,Lakić i onaj Maletić oni su ljudi sport promašili, nije valjda da samo ja vidim da za njih mesta nema.

Aleksa

pre 16 godina

Da li kada na Zvezdinoj utakmici i sudija u finišu počne da igra za nju, a posle nepostojećeg penala dosudi jedanaesterac napišete naslov vesti: Dramatična pobeda...
Taj scenario na Zvezdinim utakmicama smo toliko puta videli, a pogotovo na njenom stadionu.
Partizanu barem ne pokljanjanju nepostojeće penale kada ne može da pobedi.
Ovakav naslov vesti se naziva politički nekorektnim.

Caja Grobar

pre 16 godina

Očajan sam zbog čačanskog rasizma. E moj Veljo šta napravi od srca Srbije. Ipak se javljam zbog nečeg drugog, a ne onih primitivaca FK Borca. Likovi poput Coolinara, Dekija i sličnih samo truju i ništa drugo. Kakva bre sudijska zavera, kakvi bakrači. Pa ne tako davno je sudija terao do ponoći dok Zvezda nije izjednačila u Čačku kad joj je trebalo za titulu, a ovo je pobeda čista ko suza. Gol za 30 i kusur metara. A šta je bilo u prethodnih nekoliko kola? To je se zove crveno-bela kuhinja. Stvarno nam ne trebaju takvi komentari. Ako već uzimate sebi za pravo da učestvujete u javnoj raspravi onda bar budite objektivni. Jedno je rivalitet između klubova, a drugo mržnja koja dovodi do potpune neobjektivnosti. Ovako će kad u Čačku budu vređali Gaja ili Kastilja, na primer, za sve biti krivi Grobari a ne čačanski rasisti. Sramota!

Delija-Kosovo

pre 16 godina

Borcu ponisten gol,pomocni sudija svirao ofsajd,a ja sam siguran da nije bio ofsajd i jos nekoliko takvih situacija kada su igracu Borca izlazili oci u oci sa Bozovicem oni svirali ofsajd.
Sudije lopovi
Zvezda FOREVER

Alek kg

pre 16 godina

Zbog ovakvih rasistickih poteza navijaca,Borac ne zasluzuje da igra u ovoj zemji.Tako su isto radili sa Tajwanjerom i sa onim sto je odma pobegao kada je video gde je dosao!!!!!