Subota, 22.03.2008.

19:09

Pobeda Zvezde u Zadru za poziciju 4

Izvor: Ð L

Pobeda Zvezde u Zadru za poziciju 4 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

31 Komentari

Sortiraj po:

srbin

pre 16 godina

@ marko

Grobare jeste pustena ali na TV-u. I nemoj ono "znat ce" ne deluje srpski. Pisi kao sto govoris. A jel PAO pustio vas pogrebnice?

sasa

pre 16 godina

BRAVO ZVEZDO. kuk, dragicevic i kikanovic JEDINI SU PRAVI u OVOM TRENUTKU i ONI CINE TIM CRVENE ZVEZDE. TRECA SEZONA KAKO KLUB KUBURI SA POJACANJIMA I IGRACIMA, tj. 5 ssezona, DOKEL VISE? Planira li uprava da zadrzi Dragicevica, Kuka i Elmedina i sledece godine PARIRA Prtizanu u borbi za titulu i nesto vise u Evropi!? Od ovog tima kakav je, kapa dole jedino igracima i treneru, i upravi kojoj ga vodi i ovo je vise nego ocekivano ove sezone! O Zadru i njegovim navijacima i kosarkasima ne zelim trositi reci, smesni su! Ko ime je ono trener :-)

Zoran Mitic

pre 16 godina

Znate sta?...nerviraju me zvezdasi i partizanovci koji se neumesno prepucavaju ko je bolji, ko je uspesniji itd, itd... kako bre ne vidite da ste smesni svima "spolja" i dajete im "materijala" za vredjanje Srbije. Ja sam Partizanovac ali mi je jako draga ova pobeda Zvezde jer je ona Srpski predstavnik i svaka pobeda Zvezde, FMP, Hemofarma su pobede NASIH klubova koje mi trebammo da zdusno podrzavamo kada igraju sa onima "spolja". Jos nesto...mislim da su opet pocele politicko-sportske" sankcije protiv svih Srpskih klubova i Srpskog sporta uopste. Pogledajete nase plivace, pre neki dan rukometase u Makedoniji. Ne dajmo dusmanima povoda da pljuju po nama, ali ih meljimo na terenu. Ziveo Srpski sport.

PERA

pre 16 godina

@ MARKO DELIJA

Gde si sada sa svojim poverljivim informacijama. "u kucici" verovatno

Napred ZVEZDA!!!

Fudbalski navijaci na Marakanu a ZVEZDASI u Pionir, pod hitno!

PISTOL PETE

pre 16 godina

kapa dole treneru karadzi koji je sa ovakvim timom imao uspeha.ovo ce valjda biti podsticaj upravi [ako uopste ostane] da otera lekica,zemljoradnika i stivena[kakav trio] i dovede mlade talente i jednog amera centra i naravno da zadrze najveceg cara kuka

Zeljko

pre 16 godina

Samo se borite. Ja to najvise cenim! Nekad cete dobiti, nekad izgubiti.. , ali se borite!!!!
Opet ponavljam:
Da zivim u BG, dolazio bih na sveutakmice, a ne ko ovi..

marko

pre 16 godina

utakmica je puštena nemate se čemu veseliti , zadru je bio cilj da Cibona ostane osma da ide direkt na partizan a ne na njih u doigravanju tako da... žao mi je ali tako je ko je gledao znat će o čemu pričam

DJOLE

pre 16 godina

Zvezdasi svaka cast na pobedi,navijao sam za vas prvi put u zivotu,ali nemojte da se uporedjujete sa Partizanom i tako da vredjate Partizanove kosarkase,ipak mi igramo EVROLIGU i to TOP 8,a vi niste prosli dalje u bednom uleb cupu.A sto se tice Tadije i Novice mislim da ne treba da se uporedjuju posto Novica igra odlicno i odbranu i napad protiv igraca SVETSKE KLASE,a Tadija igra dobro protiv ekipica kao sto su:Helios,Slovan,Split,Zadar,FMP,Vojvodina,Ostende,Nimbruk...A cim mu dodje neki igrac malo iznad proseka ne moze nista da uradi,a sto se tice uleb cupa,Partizan bi to ladno osvojio,Dinamo,Uniks,Huventudfavoriti smesno.

serbs united will never be defeated

pre 16 godina

Svaka cast momci Zadar je uvek bio tvrd pokazali ste karakter, Kikanovic daje sve od sebe kao nekad magicni Sead Susic na Marakani,bravo Srbine

011

pre 16 godina

@Sinish@

Bravo!
Jadna je Zvezda sa ovakvim navijacima! Ovim momcima svaka cast za sve sto su do sada postigli i pokazali! Tako se nosi i voli Zvezdin dres i neka mi neko od svih njih kaze da ima i jednu zamerku na njihovu zelju i odnos prema klubu.
A rezultat? E za to gospodo teba da se sloze jos neke kockice. Zvezda je jedini tim koji nema domaci teren, NEMA NAVIJACE! Svi vi koji sebe tako zovete stavite prst na celo da li bi Partizan odigrao protiv Panatinaikosa ovako dobro da je cele godine imao navijace koji zvizde Palasiju za svaku izgubljenu loptu i korake, Vranesu i Vitkovcu za svaku glupost koju naprave (igrali su iu Zvezdi pa nije bilo tako), Tripkovicu za svaku promasenu trojku (imao ih je vise nego cela Zvezdina bekovska linija), Duleta smenjivali sve ove godine posle svakog evropskog debakla......? Ne naravno u to budite sigurni.
I za kraj samo jedno pitanje:
kada sutra Zvezda bude zelela da dovede nekog igraca a to isto bude hteo i Partizan gde ce on da ode? Negde gde ce da ga bodre i na -30, ili da igra za vas da bi mu zvizdali i kada igra super?
Mislite o tome! A uprava i igraci? Dajte da mi ostali uradimo sve sto je do nas pa da onda stvarno vidimo ko je za Zvezdu a ko ne. Za sada samo jedno sigurno znam - navijaci nisu sigurno!

E da! Bravo za Zadar! Izgleda je lakse igrati u Jazinama nego u Pioniru!!! Kikanovic ce otici to je sigurno, nadam se samo ne u Partizan!

voja, fan of the greatest basketball club in the world...ever!

pre 16 godina

Људи, гледајући наше тимове против Задра, стекао сам утисак да навијачи Задра не би знали шта да певају на утакмицама, да није било рата у Хрватској. У ствари, они треба да буду захвални што је рата уопште било јер, шта би они вечерас у хали радили. Мислим да не би ни дошли гледати кошарку, њих то не интересује. Њих интересујемо ми. Све им се сводило на утркивање у просипању мржње. Јадни, јадни они. То нису људи, то су специфична жива бића која су само попримила људски облик, ту трунке људскости у њима нема.

И да, честитам Звезди на важној победи. Победа је српске кошарке. Хе, хе, све више ми се свиђа ова јадранска лига, капирам да не морамо правити српску лигу, они ће се кроз две сезоне сами отцепити из ове лиге, невољни да трпе успех наших тимова.

mungos

pre 16 godina

Ej vi dušebrižnici, sve ovo pada u vodu jer će Zvezda pobediti u Zadru...

ZVEZDA JE ŽIVOT OSTALO SU SITNICE

PUKNITE
(ULTRA 1976, 16. mart 2008 17:45)

Pozdrav kralju za "predviđanje", a ostali - PSSSSSSSSSSSSSSSST !

Volim te Zvezdo !
Uprava napolje !!!

ljubisa livac

pre 16 godina

Ovo nisam ocekivao uopste, secam se pre par godina, u januaru se igrala utakmica, Zvezda (sa bas pristojnom ekipom koja je igrala samo tu godinu) je vodila 10-ak razlike, i na kraju je uspela da izgubi sa dobrih 15 razlike!
Elem, sto se tice ove sezone, imam los osecaj da ce Partizani da nas pojedu za dorucak! Prvo, Homer extra natempira formu za prolece (a ovo sto su pocistili Panatinaikos je dokaz tome), za razliku od Zvezde koja svake godine bljesne u pocetku sezone (i ove, setite se Tadije i Omara na pocetku sezone - u padu su forme, to ne moze niko da opovrgne), al mali Kikanovic je prosto explodirao! Do kada ce, ne zna se - nadajmo se da ce ga ovako ke...ti do kraja sezone! Sto se ovoga gore tice, setite se sezone 2002/2003, sa Skunijem i Ekezijem, Skuni je trpao boli glava do februara, a u play-off-u se nije video!
RESENJE PROBLEMA: DOK GOD "VEDETE" KLUBA tipa VESIC SEDE U 1.REDU IZA KLUPE (kao sto je bilo u Istanbulu) ZVEZDA CE IMATI IGRACE ZA 1 SEZONU, A KROZ ISTU CE IH PROCI JEDNO 15! Pa u Partizanu ce za jedno 2 godine kada Velickovic ode, tata mata biti onaj Strahinja Milosevic, zar ne?! A ko ce u Zvezdi da nasledi Tadiju i Kuka (nadajmo se za 2 godine)? Kako je otisao Misanovic? Ej pa momak se tek oslobodio i poceo da igra deo onoga sto ce igrati kod Pesica, a on otisao i pre borbe za titulu! Dokle ce da ovi nesposobnjakovici dovode pojacanja tipa ZEMLJORADNIK i MARKO LEKIC?! Ljudi, pogledajte njegove kretnje u odbrani?! Pa ono je retko glup igrac, nadmasice i Rastka Cvetkovica! Ono sto valja, ode nakon 1 godine! Kad je Partizan tako nesto uradio?
U sredu sam popi...eo, vracam se od devojke kuci uvece oko 22.30h, kad ulaze u 16. grobari! Muka mi je bila od njihove pesme, ali neka uzivaju kada imaju sa cime da se ponose! Ja sam se zadnji put radovao, daleke 99. kada je Oliver Popovic ubacio onu trojku uz zvuk sirene za pobedu! Sto je mnogo, mnogo je!
P.s. Lepo je rekao Lale Lucic pre jedno mesec i po dana na SOS-u kod PARTIZANOVOG ADVOKATA (Tegeltije)..... "Pa da smo mi bili ovih godina u klubu (Lale i njegova svita), osvojili bismo bar 3 titule!

Pozdrav Zvezdasima, do kucanja i komentarisanja!

Predrag

pre 16 godina

Nisu pobedili ni Partizan ni Pamesa, ali su zato i Partizan i Pamesa prosli dalje, za razliku od Zvezde i Zadra :)
Sto volim ovakva poredjenja - mi smo pobedili ove, a ovi su pobedili one a oni su prvaci Evrope, znaci mi smo prvaci Evrope ...

Rudy_vgd

pre 16 godina

Pobeda u jazinamaaaaa.Zadrani su pognute glave napustili teren..Svaka cast momci samo tako nastavite,jer ovom igrom ste potvrdili kvalitet...Tadija,Kikanovic,kovac ,cook ma svi su bili ok----pozdrav svim delijama iz Republike Srpske (visegrada)

Stefan DELIJA

pre 16 godina

Uf dobro je iskreno sam ocekivao poraz i gubljenje ULEB kupa....Ali su me momci demantovali.Kikanovic je pokazao da je buducnost Zvezde.Ipak nem za eliminaciju Olimpije treba jos jedan extra centar...Lekica sto prije otjerati.

eskorijal

pre 16 godina

Evo ovako!!!! Navijac sam Partizana, ali mi je veceras pravu radost donela Czv... Ono sto ja Partizan odradio s pola snage i pola ekipe protiv slabasne Cibone bilo je ocekivano i to prihvatam normalno!
Ali zvezdasima cestitam na tome sto su ucutkali one iskompleksirane Zadrane...
Pa ljudi, kod nas vise niko i ne obraca paznju na Hrvate, a oni jos imaju komplekse i vicu "ubij srbina"! Da nisu zalosni, bili bi smesni...
I na kraju, napred FMP, oderite ih u plej ofu, pa nek urlaju u njihovoj lepoj protiv medvescaka...

redd

pre 16 godina

Novica Velickovic je profesor,doktor na poziciji 4 u odnosu na Tragicevica...
Igra 5 puta jace takmicenje a i demolirao ga je u medjusobnim duelima oba puta,sto je najlogicnije za poredjenje...

alanis

pre 16 godina

Sta reci osim bravo za Kikanovica,decko je odigrao fenomenalno,steta sto su tzv.vodje navijaca odlucile da bojkotuju KK.Ocigledno je da nemamo neki kvalitet ali zato imamo srce i momci su vise od pola utakmica ove sezone dobili na srcanost(borbenost)kojom nadoknadjuju manjak kvaliteta,za razliku od velikih zvezdica fudbalera koji se grce sa Cukarickima,Banatima ...
Alo bre ljudi vidite valjda da momci ginu za zvezdin dres pa to zasluzuje podrsku valjda?Pustite upravu dajmo podrsku ovoj mladoj ekipi!

atom ant

pre 16 godina

Lepo je kad se tako nesto dogodi ali sistem toplo hladno i dali ce Dragicevic i Kuk imati svoj dan nemaju smisla.
Ova visegodisnja prosecnost me polako nervira, sezona ide a mi konkretno nista ekstara.
Sta bi bilo da nismo pobedili zasto uvek zadnji voz, prosle godine smo usli u uleb zbog prosirenja takmicenja.
Voleo bih da se uprava izjasni kakvi su joj ciljevi kakvi planovi sa timom steta za jednog Dragicevica i Kuka da igrju sa tamo nekim Ticama.
mozda su oni u upravi zacrtali da im je tamo neko cetvrto peto mesto cilj a ja se ovamo nerviram. u svakom slucaju zelim da cujem sta planiraju i dali imaju neku viziju naseg a ne njihovog kluba

Sinish@

pre 16 godina

Svaka čast!!!...Kikanović će biti prava igračina...ali takozvani navijači Zvezde će ga oterati...kao i Dragićevića i Kuka...navijajte bre za te klince jer se vidi da srcem igraju za ZVEZDU...briga me za upravu kao i većinu normalnih navijača...

BANE DELIJA

pre 16 godina

Odlicno!!! U Zadru nisu pobedili ni Partizan, ni Pamesa.
BRAVO MOMCI!!!

Tadija je najbolje krilo na Balkanu, pa i sire.

Kikanovic je buducnost, 19 godina, izrasta u vanserijskog post igraca. Za dve-tri godine bice igrac boli glava, ako nije vec to i postao.

Kuku nema ravnog medju plejevima sto se nesebicnosti i timske igre tice, 11 asistencija, kapa dole.
Retkost je imati ovakvog stranca kome nisu spostvene statistike primarne.

Ovu sjajnu trojku treba zadrzati, i jos kad se vrate Milosevic i Nemanja, nema zime za buducnost.

A sada bez pritiska do kraja sezone, vrei pokusati iznenaditi Partizan koji ce se iscrpeti u EL.

Kale

pre 16 godina

Sjajno, konacno jedan mec, gde smo manje gresili i manje nerezonski sutirali. Moze Zvezda jos bolje i bice Bolje...

Kikanovicu, svaka cast sinko, tako se igra....uz tebe su sve prave Delije, igraj za nas jos dugi niz godina...Pa, ljudi momak iz meca u mec pokazuje takav napredak da je to vredno paznje i respekta svakog od nas, a valjda ce i usijane glave, shvatiti da je on nas i samo nas...

Ponasaanje publike, za svaku osudu...Pobogu Zadrani, Kreso Cosic se okrece u grobu, dok vi pominjete neke ludake i vredjate ljude.

Idemo do konacne pobede

Dijamantidis

pre 16 godina

Valjda nisu igrali ameri..culi su da dolaze Srbi pa preporuke ministarstva spoljnih poslova napistili Zadar...Srbijaaaaaaaaaaaa breeeee

Sinish@

pre 16 godina

Svaka čast!!!...Kikanović će biti prava igračina...ali takozvani navijači Zvezde će ga oterati...kao i Dragićevića i Kuka...navijajte bre za te klince jer se vidi da srcem igraju za ZVEZDU...briga me za upravu kao i većinu normalnih navijača...

eskorijal

pre 16 godina

Evo ovako!!!! Navijac sam Partizana, ali mi je veceras pravu radost donela Czv... Ono sto ja Partizan odradio s pola snage i pola ekipe protiv slabasne Cibone bilo je ocekivano i to prihvatam normalno!
Ali zvezdasima cestitam na tome sto su ucutkali one iskompleksirane Zadrane...
Pa ljudi, kod nas vise niko i ne obraca paznju na Hrvate, a oni jos imaju komplekse i vicu "ubij srbina"! Da nisu zalosni, bili bi smesni...
I na kraju, napred FMP, oderite ih u plej ofu, pa nek urlaju u njihovoj lepoj protiv medvescaka...

ljubisa livac

pre 16 godina

Ovo nisam ocekivao uopste, secam se pre par godina, u januaru se igrala utakmica, Zvezda (sa bas pristojnom ekipom koja je igrala samo tu godinu) je vodila 10-ak razlike, i na kraju je uspela da izgubi sa dobrih 15 razlike!
Elem, sto se tice ove sezone, imam los osecaj da ce Partizani da nas pojedu za dorucak! Prvo, Homer extra natempira formu za prolece (a ovo sto su pocistili Panatinaikos je dokaz tome), za razliku od Zvezde koja svake godine bljesne u pocetku sezone (i ove, setite se Tadije i Omara na pocetku sezone - u padu su forme, to ne moze niko da opovrgne), al mali Kikanovic je prosto explodirao! Do kada ce, ne zna se - nadajmo se da ce ga ovako ke...ti do kraja sezone! Sto se ovoga gore tice, setite se sezone 2002/2003, sa Skunijem i Ekezijem, Skuni je trpao boli glava do februara, a u play-off-u se nije video!
RESENJE PROBLEMA: DOK GOD "VEDETE" KLUBA tipa VESIC SEDE U 1.REDU IZA KLUPE (kao sto je bilo u Istanbulu) ZVEZDA CE IMATI IGRACE ZA 1 SEZONU, A KROZ ISTU CE IH PROCI JEDNO 15! Pa u Partizanu ce za jedno 2 godine kada Velickovic ode, tata mata biti onaj Strahinja Milosevic, zar ne?! A ko ce u Zvezdi da nasledi Tadiju i Kuka (nadajmo se za 2 godine)? Kako je otisao Misanovic? Ej pa momak se tek oslobodio i poceo da igra deo onoga sto ce igrati kod Pesica, a on otisao i pre borbe za titulu! Dokle ce da ovi nesposobnjakovici dovode pojacanja tipa ZEMLJORADNIK i MARKO LEKIC?! Ljudi, pogledajte njegove kretnje u odbrani?! Pa ono je retko glup igrac, nadmasice i Rastka Cvetkovica! Ono sto valja, ode nakon 1 godine! Kad je Partizan tako nesto uradio?
U sredu sam popi...eo, vracam se od devojke kuci uvece oko 22.30h, kad ulaze u 16. grobari! Muka mi je bila od njihove pesme, ali neka uzivaju kada imaju sa cime da se ponose! Ja sam se zadnji put radovao, daleke 99. kada je Oliver Popovic ubacio onu trojku uz zvuk sirene za pobedu! Sto je mnogo, mnogo je!
P.s. Lepo je rekao Lale Lucic pre jedno mesec i po dana na SOS-u kod PARTIZANOVOG ADVOKATA (Tegeltije)..... "Pa da smo mi bili ovih godina u klubu (Lale i njegova svita), osvojili bismo bar 3 titule!

Pozdrav Zvezdasima, do kucanja i komentarisanja!

BANE DELIJA

pre 16 godina

Odlicno!!! U Zadru nisu pobedili ni Partizan, ni Pamesa.
BRAVO MOMCI!!!

Tadija je najbolje krilo na Balkanu, pa i sire.

Kikanovic je buducnost, 19 godina, izrasta u vanserijskog post igraca. Za dve-tri godine bice igrac boli glava, ako nije vec to i postao.

Kuku nema ravnog medju plejevima sto se nesebicnosti i timske igre tice, 11 asistencija, kapa dole.
Retkost je imati ovakvog stranca kome nisu spostvene statistike primarne.

Ovu sjajnu trojku treba zadrzati, i jos kad se vrate Milosevic i Nemanja, nema zime za buducnost.

A sada bez pritiska do kraja sezone, vrei pokusati iznenaditi Partizan koji ce se iscrpeti u EL.

Dijamantidis

pre 16 godina

Valjda nisu igrali ameri..culi su da dolaze Srbi pa preporuke ministarstva spoljnih poslova napistili Zadar...Srbijaaaaaaaaaaaa breeeee

alanis

pre 16 godina

Sta reci osim bravo za Kikanovica,decko je odigrao fenomenalno,steta sto su tzv.vodje navijaca odlucile da bojkotuju KK.Ocigledno je da nemamo neki kvalitet ali zato imamo srce i momci su vise od pola utakmica ove sezone dobili na srcanost(borbenost)kojom nadoknadjuju manjak kvaliteta,za razliku od velikih zvezdica fudbalera koji se grce sa Cukarickima,Banatima ...
Alo bre ljudi vidite valjda da momci ginu za zvezdin dres pa to zasluzuje podrsku valjda?Pustite upravu dajmo podrsku ovoj mladoj ekipi!

voja, fan of the greatest basketball club in the world...ever!

pre 16 godina

Људи, гледајући наше тимове против Задра, стекао сам утисак да навијачи Задра не би знали шта да певају на утакмицама, да није било рата у Хрватској. У ствари, они треба да буду захвални што је рата уопште било јер, шта би они вечерас у хали радили. Мислим да не би ни дошли гледати кошарку, њих то не интересује. Њих интересујемо ми. Све им се сводило на утркивање у просипању мржње. Јадни, јадни они. То нису људи, то су специфична жива бића која су само попримила људски облик, ту трунке људскости у њима нема.

И да, честитам Звезди на важној победи. Победа је српске кошарке. Хе, хе, све више ми се свиђа ова јадранска лига, капирам да не морамо правити српску лигу, они ће се кроз две сезоне сами отцепити из ове лиге, невољни да трпе успех наших тимова.

Kale

pre 16 godina

Sjajno, konacno jedan mec, gde smo manje gresili i manje nerezonski sutirali. Moze Zvezda jos bolje i bice Bolje...

Kikanovicu, svaka cast sinko, tako se igra....uz tebe su sve prave Delije, igraj za nas jos dugi niz godina...Pa, ljudi momak iz meca u mec pokazuje takav napredak da je to vredno paznje i respekta svakog od nas, a valjda ce i usijane glave, shvatiti da je on nas i samo nas...

Ponasaanje publike, za svaku osudu...Pobogu Zadrani, Kreso Cosic se okrece u grobu, dok vi pominjete neke ludake i vredjate ljude.

Idemo do konacne pobede

Stefan DELIJA

pre 16 godina

Uf dobro je iskreno sam ocekivao poraz i gubljenje ULEB kupa....Ali su me momci demantovali.Kikanovic je pokazao da je buducnost Zvezde.Ipak nem za eliminaciju Olimpije treba jos jedan extra centar...Lekica sto prije otjerati.

mungos

pre 16 godina

Ej vi dušebrižnici, sve ovo pada u vodu jer će Zvezda pobediti u Zadru...

ZVEZDA JE ŽIVOT OSTALO SU SITNICE

PUKNITE
(ULTRA 1976, 16. mart 2008 17:45)

Pozdrav kralju za "predviđanje", a ostali - PSSSSSSSSSSSSSSSST !

Volim te Zvezdo !
Uprava napolje !!!

redd

pre 16 godina

Novica Velickovic je profesor,doktor na poziciji 4 u odnosu na Tragicevica...
Igra 5 puta jace takmicenje a i demolirao ga je u medjusobnim duelima oba puta,sto je najlogicnije za poredjenje...

PERA

pre 16 godina

@ MARKO DELIJA

Gde si sada sa svojim poverljivim informacijama. "u kucici" verovatno

Napred ZVEZDA!!!

Fudbalski navijaci na Marakanu a ZVEZDASI u Pionir, pod hitno!

Rudy_vgd

pre 16 godina

Pobeda u jazinamaaaaa.Zadrani su pognute glave napustili teren..Svaka cast momci samo tako nastavite,jer ovom igrom ste potvrdili kvalitet...Tadija,Kikanovic,kovac ,cook ma svi su bili ok----pozdrav svim delijama iz Republike Srpske (visegrada)

Predrag

pre 16 godina

Nisu pobedili ni Partizan ni Pamesa, ali su zato i Partizan i Pamesa prosli dalje, za razliku od Zvezde i Zadra :)
Sto volim ovakva poredjenja - mi smo pobedili ove, a ovi su pobedili one a oni su prvaci Evrope, znaci mi smo prvaci Evrope ...

011

pre 16 godina

@Sinish@

Bravo!
Jadna je Zvezda sa ovakvim navijacima! Ovim momcima svaka cast za sve sto su do sada postigli i pokazali! Tako se nosi i voli Zvezdin dres i neka mi neko od svih njih kaze da ima i jednu zamerku na njihovu zelju i odnos prema klubu.
A rezultat? E za to gospodo teba da se sloze jos neke kockice. Zvezda je jedini tim koji nema domaci teren, NEMA NAVIJACE! Svi vi koji sebe tako zovete stavite prst na celo da li bi Partizan odigrao protiv Panatinaikosa ovako dobro da je cele godine imao navijace koji zvizde Palasiju za svaku izgubljenu loptu i korake, Vranesu i Vitkovcu za svaku glupost koju naprave (igrali su iu Zvezdi pa nije bilo tako), Tripkovicu za svaku promasenu trojku (imao ih je vise nego cela Zvezdina bekovska linija), Duleta smenjivali sve ove godine posle svakog evropskog debakla......? Ne naravno u to budite sigurni.
I za kraj samo jedno pitanje:
kada sutra Zvezda bude zelela da dovede nekog igraca a to isto bude hteo i Partizan gde ce on da ode? Negde gde ce da ga bodre i na -30, ili da igra za vas da bi mu zvizdali i kada igra super?
Mislite o tome! A uprava i igraci? Dajte da mi ostali uradimo sve sto je do nas pa da onda stvarno vidimo ko je za Zvezdu a ko ne. Za sada samo jedno sigurno znam - navijaci nisu sigurno!

E da! Bravo za Zadar! Izgleda je lakse igrati u Jazinama nego u Pioniru!!! Kikanovic ce otici to je sigurno, nadam se samo ne u Partizan!

serbs united will never be defeated

pre 16 godina

Svaka cast momci Zadar je uvek bio tvrd pokazali ste karakter, Kikanovic daje sve od sebe kao nekad magicni Sead Susic na Marakani,bravo Srbine

marko

pre 16 godina

utakmica je puštena nemate se čemu veseliti , zadru je bio cilj da Cibona ostane osma da ide direkt na partizan a ne na njih u doigravanju tako da... žao mi je ali tako je ko je gledao znat će o čemu pričam

Zeljko

pre 16 godina

Samo se borite. Ja to najvise cenim! Nekad cete dobiti, nekad izgubiti.. , ali se borite!!!!
Opet ponavljam:
Da zivim u BG, dolazio bih na sveutakmice, a ne ko ovi..

atom ant

pre 16 godina

Lepo je kad se tako nesto dogodi ali sistem toplo hladno i dali ce Dragicevic i Kuk imati svoj dan nemaju smisla.
Ova visegodisnja prosecnost me polako nervira, sezona ide a mi konkretno nista ekstara.
Sta bi bilo da nismo pobedili zasto uvek zadnji voz, prosle godine smo usli u uleb zbog prosirenja takmicenja.
Voleo bih da se uprava izjasni kakvi su joj ciljevi kakvi planovi sa timom steta za jednog Dragicevica i Kuka da igrju sa tamo nekim Ticama.
mozda su oni u upravi zacrtali da im je tamo neko cetvrto peto mesto cilj a ja se ovamo nerviram. u svakom slucaju zelim da cujem sta planiraju i dali imaju neku viziju naseg a ne njihovog kluba

DJOLE

pre 16 godina

Zvezdasi svaka cast na pobedi,navijao sam za vas prvi put u zivotu,ali nemojte da se uporedjujete sa Partizanom i tako da vredjate Partizanove kosarkase,ipak mi igramo EVROLIGU i to TOP 8,a vi niste prosli dalje u bednom uleb cupu.A sto se tice Tadije i Novice mislim da ne treba da se uporedjuju posto Novica igra odlicno i odbranu i napad protiv igraca SVETSKE KLASE,a Tadija igra dobro protiv ekipica kao sto su:Helios,Slovan,Split,Zadar,FMP,Vojvodina,Ostende,Nimbruk...A cim mu dodje neki igrac malo iznad proseka ne moze nista da uradi,a sto se tice uleb cupa,Partizan bi to ladno osvojio,Dinamo,Uniks,Huventudfavoriti smesno.

Zoran Mitic

pre 16 godina

Znate sta?...nerviraju me zvezdasi i partizanovci koji se neumesno prepucavaju ko je bolji, ko je uspesniji itd, itd... kako bre ne vidite da ste smesni svima "spolja" i dajete im "materijala" za vredjanje Srbije. Ja sam Partizanovac ali mi je jako draga ova pobeda Zvezde jer je ona Srpski predstavnik i svaka pobeda Zvezde, FMP, Hemofarma su pobede NASIH klubova koje mi trebammo da zdusno podrzavamo kada igraju sa onima "spolja". Jos nesto...mislim da su opet pocele politicko-sportske" sankcije protiv svih Srpskih klubova i Srpskog sporta uopste. Pogledajete nase plivace, pre neki dan rukometase u Makedoniji. Ne dajmo dusmanima povoda da pljuju po nama, ali ih meljimo na terenu. Ziveo Srpski sport.

sasa

pre 16 godina

BRAVO ZVEZDO. kuk, dragicevic i kikanovic JEDINI SU PRAVI u OVOM TRENUTKU i ONI CINE TIM CRVENE ZVEZDE. TRECA SEZONA KAKO KLUB KUBURI SA POJACANJIMA I IGRACIMA, tj. 5 ssezona, DOKEL VISE? Planira li uprava da zadrzi Dragicevica, Kuka i Elmedina i sledece godine PARIRA Prtizanu u borbi za titulu i nesto vise u Evropi!? Od ovog tima kakav je, kapa dole jedino igracima i treneru, i upravi kojoj ga vodi i ovo je vise nego ocekivano ove sezone! O Zadru i njegovim navijacima i kosarkasima ne zelim trositi reci, smesni su! Ko ime je ono trener :-)

PISTOL PETE

pre 16 godina

kapa dole treneru karadzi koji je sa ovakvim timom imao uspeha.ovo ce valjda biti podsticaj upravi [ako uopste ostane] da otera lekica,zemljoradnika i stivena[kakav trio] i dovede mlade talente i jednog amera centra i naravno da zadrze najveceg cara kuka

srbin

pre 16 godina

@ marko

Grobare jeste pustena ali na TV-u. I nemoj ono "znat ce" ne deluje srpski. Pisi kao sto govoris. A jel PAO pustio vas pogrebnice?

redd

pre 16 godina

Novica Velickovic je profesor,doktor na poziciji 4 u odnosu na Tragicevica...
Igra 5 puta jace takmicenje a i demolirao ga je u medjusobnim duelima oba puta,sto je najlogicnije za poredjenje...

marko

pre 16 godina

utakmica je puštena nemate se čemu veseliti , zadru je bio cilj da Cibona ostane osma da ide direkt na partizan a ne na njih u doigravanju tako da... žao mi je ali tako je ko je gledao znat će o čemu pričam

Predrag

pre 16 godina

Nisu pobedili ni Partizan ni Pamesa, ali su zato i Partizan i Pamesa prosli dalje, za razliku od Zvezde i Zadra :)
Sto volim ovakva poredjenja - mi smo pobedili ove, a ovi su pobedili one a oni su prvaci Evrope, znaci mi smo prvaci Evrope ...

011

pre 16 godina

@Sinish@

Bravo!
Jadna je Zvezda sa ovakvim navijacima! Ovim momcima svaka cast za sve sto su do sada postigli i pokazali! Tako se nosi i voli Zvezdin dres i neka mi neko od svih njih kaze da ima i jednu zamerku na njihovu zelju i odnos prema klubu.
A rezultat? E za to gospodo teba da se sloze jos neke kockice. Zvezda je jedini tim koji nema domaci teren, NEMA NAVIJACE! Svi vi koji sebe tako zovete stavite prst na celo da li bi Partizan odigrao protiv Panatinaikosa ovako dobro da je cele godine imao navijace koji zvizde Palasiju za svaku izgubljenu loptu i korake, Vranesu i Vitkovcu za svaku glupost koju naprave (igrali su iu Zvezdi pa nije bilo tako), Tripkovicu za svaku promasenu trojku (imao ih je vise nego cela Zvezdina bekovska linija), Duleta smenjivali sve ove godine posle svakog evropskog debakla......? Ne naravno u to budite sigurni.
I za kraj samo jedno pitanje:
kada sutra Zvezda bude zelela da dovede nekog igraca a to isto bude hteo i Partizan gde ce on da ode? Negde gde ce da ga bodre i na -30, ili da igra za vas da bi mu zvizdali i kada igra super?
Mislite o tome! A uprava i igraci? Dajte da mi ostali uradimo sve sto je do nas pa da onda stvarno vidimo ko je za Zvezdu a ko ne. Za sada samo jedno sigurno znam - navijaci nisu sigurno!

E da! Bravo za Zadar! Izgleda je lakse igrati u Jazinama nego u Pioniru!!! Kikanovic ce otici to je sigurno, nadam se samo ne u Partizan!

DJOLE

pre 16 godina

Zvezdasi svaka cast na pobedi,navijao sam za vas prvi put u zivotu,ali nemojte da se uporedjujete sa Partizanom i tako da vredjate Partizanove kosarkase,ipak mi igramo EVROLIGU i to TOP 8,a vi niste prosli dalje u bednom uleb cupu.A sto se tice Tadije i Novice mislim da ne treba da se uporedjuju posto Novica igra odlicno i odbranu i napad protiv igraca SVETSKE KLASE,a Tadija igra dobro protiv ekipica kao sto su:Helios,Slovan,Split,Zadar,FMP,Vojvodina,Ostende,Nimbruk...A cim mu dodje neki igrac malo iznad proseka ne moze nista da uradi,a sto se tice uleb cupa,Partizan bi to ladno osvojio,Dinamo,Uniks,Huventudfavoriti smesno.

serbs united will never be defeated

pre 16 godina

Svaka cast momci Zadar je uvek bio tvrd pokazali ste karakter, Kikanovic daje sve od sebe kao nekad magicni Sead Susic na Marakani,bravo Srbine

Dijamantidis

pre 16 godina

Valjda nisu igrali ameri..culi su da dolaze Srbi pa preporuke ministarstva spoljnih poslova napistili Zadar...Srbijaaaaaaaaaaaa breeeee

BANE DELIJA

pre 16 godina

Odlicno!!! U Zadru nisu pobedili ni Partizan, ni Pamesa.
BRAVO MOMCI!!!

Tadija je najbolje krilo na Balkanu, pa i sire.

Kikanovic je buducnost, 19 godina, izrasta u vanserijskog post igraca. Za dve-tri godine bice igrac boli glava, ako nije vec to i postao.

Kuku nema ravnog medju plejevima sto se nesebicnosti i timske igre tice, 11 asistencija, kapa dole.
Retkost je imati ovakvog stranca kome nisu spostvene statistike primarne.

Ovu sjajnu trojku treba zadrzati, i jos kad se vrate Milosevic i Nemanja, nema zime za buducnost.

A sada bez pritiska do kraja sezone, vrei pokusati iznenaditi Partizan koji ce se iscrpeti u EL.

Sinish@

pre 16 godina

Svaka čast!!!...Kikanović će biti prava igračina...ali takozvani navijači Zvezde će ga oterati...kao i Dragićevića i Kuka...navijajte bre za te klince jer se vidi da srcem igraju za ZVEZDU...briga me za upravu kao i većinu normalnih navijača...

atom ant

pre 16 godina

Lepo je kad se tako nesto dogodi ali sistem toplo hladno i dali ce Dragicevic i Kuk imati svoj dan nemaju smisla.
Ova visegodisnja prosecnost me polako nervira, sezona ide a mi konkretno nista ekstara.
Sta bi bilo da nismo pobedili zasto uvek zadnji voz, prosle godine smo usli u uleb zbog prosirenja takmicenja.
Voleo bih da se uprava izjasni kakvi su joj ciljevi kakvi planovi sa timom steta za jednog Dragicevica i Kuka da igrju sa tamo nekim Ticama.
mozda su oni u upravi zacrtali da im je tamo neko cetvrto peto mesto cilj a ja se ovamo nerviram. u svakom slucaju zelim da cujem sta planiraju i dali imaju neku viziju naseg a ne njihovog kluba

voja, fan of the greatest basketball club in the world...ever!

pre 16 godina

Људи, гледајући наше тимове против Задра, стекао сам утисак да навијачи Задра не би знали шта да певају на утакмицама, да није било рата у Хрватској. У ствари, они треба да буду захвални што је рата уопште било јер, шта би они вечерас у хали радили. Мислим да не би ни дошли гледати кошарку, њих то не интересује. Њих интересујемо ми. Све им се сводило на утркивање у просипању мржње. Јадни, јадни они. То нису људи, то су специфична жива бића која су само попримила људски облик, ту трунке људскости у њима нема.

И да, честитам Звезди на важној победи. Победа је српске кошарке. Хе, хе, све више ми се свиђа ова јадранска лига, капирам да не морамо правити српску лигу, они ће се кроз две сезоне сами отцепити из ове лиге, невољни да трпе успех наших тимова.

PERA

pre 16 godina

@ MARKO DELIJA

Gde si sada sa svojim poverljivim informacijama. "u kucici" verovatno

Napred ZVEZDA!!!

Fudbalski navijaci na Marakanu a ZVEZDASI u Pionir, pod hitno!

PISTOL PETE

pre 16 godina

kapa dole treneru karadzi koji je sa ovakvim timom imao uspeha.ovo ce valjda biti podsticaj upravi [ako uopste ostane] da otera lekica,zemljoradnika i stivena[kakav trio] i dovede mlade talente i jednog amera centra i naravno da zadrze najveceg cara kuka

Kale

pre 16 godina

Sjajno, konacno jedan mec, gde smo manje gresili i manje nerezonski sutirali. Moze Zvezda jos bolje i bice Bolje...

Kikanovicu, svaka cast sinko, tako se igra....uz tebe su sve prave Delije, igraj za nas jos dugi niz godina...Pa, ljudi momak iz meca u mec pokazuje takav napredak da je to vredno paznje i respekta svakog od nas, a valjda ce i usijane glave, shvatiti da je on nas i samo nas...

Ponasaanje publike, za svaku osudu...Pobogu Zadrani, Kreso Cosic se okrece u grobu, dok vi pominjete neke ludake i vredjate ljude.

Idemo do konacne pobede

eskorijal

pre 16 godina

Evo ovako!!!! Navijac sam Partizana, ali mi je veceras pravu radost donela Czv... Ono sto ja Partizan odradio s pola snage i pola ekipe protiv slabasne Cibone bilo je ocekivano i to prihvatam normalno!
Ali zvezdasima cestitam na tome sto su ucutkali one iskompleksirane Zadrane...
Pa ljudi, kod nas vise niko i ne obraca paznju na Hrvate, a oni jos imaju komplekse i vicu "ubij srbina"! Da nisu zalosni, bili bi smesni...
I na kraju, napred FMP, oderite ih u plej ofu, pa nek urlaju u njihovoj lepoj protiv medvescaka...

alanis

pre 16 godina

Sta reci osim bravo za Kikanovica,decko je odigrao fenomenalno,steta sto su tzv.vodje navijaca odlucile da bojkotuju KK.Ocigledno je da nemamo neki kvalitet ali zato imamo srce i momci su vise od pola utakmica ove sezone dobili na srcanost(borbenost)kojom nadoknadjuju manjak kvaliteta,za razliku od velikih zvezdica fudbalera koji se grce sa Cukarickima,Banatima ...
Alo bre ljudi vidite valjda da momci ginu za zvezdin dres pa to zasluzuje podrsku valjda?Pustite upravu dajmo podrsku ovoj mladoj ekipi!

Stefan DELIJA

pre 16 godina

Uf dobro je iskreno sam ocekivao poraz i gubljenje ULEB kupa....Ali su me momci demantovali.Kikanovic je pokazao da je buducnost Zvezde.Ipak nem za eliminaciju Olimpije treba jos jedan extra centar...Lekica sto prije otjerati.

Rudy_vgd

pre 16 godina

Pobeda u jazinamaaaaa.Zadrani su pognute glave napustili teren..Svaka cast momci samo tako nastavite,jer ovom igrom ste potvrdili kvalitet...Tadija,Kikanovic,kovac ,cook ma svi su bili ok----pozdrav svim delijama iz Republike Srpske (visegrada)

ljubisa livac

pre 16 godina

Ovo nisam ocekivao uopste, secam se pre par godina, u januaru se igrala utakmica, Zvezda (sa bas pristojnom ekipom koja je igrala samo tu godinu) je vodila 10-ak razlike, i na kraju je uspela da izgubi sa dobrih 15 razlike!
Elem, sto se tice ove sezone, imam los osecaj da ce Partizani da nas pojedu za dorucak! Prvo, Homer extra natempira formu za prolece (a ovo sto su pocistili Panatinaikos je dokaz tome), za razliku od Zvezde koja svake godine bljesne u pocetku sezone (i ove, setite se Tadije i Omara na pocetku sezone - u padu su forme, to ne moze niko da opovrgne), al mali Kikanovic je prosto explodirao! Do kada ce, ne zna se - nadajmo se da ce ga ovako ke...ti do kraja sezone! Sto se ovoga gore tice, setite se sezone 2002/2003, sa Skunijem i Ekezijem, Skuni je trpao boli glava do februara, a u play-off-u se nije video!
RESENJE PROBLEMA: DOK GOD "VEDETE" KLUBA tipa VESIC SEDE U 1.REDU IZA KLUPE (kao sto je bilo u Istanbulu) ZVEZDA CE IMATI IGRACE ZA 1 SEZONU, A KROZ ISTU CE IH PROCI JEDNO 15! Pa u Partizanu ce za jedno 2 godine kada Velickovic ode, tata mata biti onaj Strahinja Milosevic, zar ne?! A ko ce u Zvezdi da nasledi Tadiju i Kuka (nadajmo se za 2 godine)? Kako je otisao Misanovic? Ej pa momak se tek oslobodio i poceo da igra deo onoga sto ce igrati kod Pesica, a on otisao i pre borbe za titulu! Dokle ce da ovi nesposobnjakovici dovode pojacanja tipa ZEMLJORADNIK i MARKO LEKIC?! Ljudi, pogledajte njegove kretnje u odbrani?! Pa ono je retko glup igrac, nadmasice i Rastka Cvetkovica! Ono sto valja, ode nakon 1 godine! Kad je Partizan tako nesto uradio?
U sredu sam popi...eo, vracam se od devojke kuci uvece oko 22.30h, kad ulaze u 16. grobari! Muka mi je bila od njihove pesme, ali neka uzivaju kada imaju sa cime da se ponose! Ja sam se zadnji put radovao, daleke 99. kada je Oliver Popovic ubacio onu trojku uz zvuk sirene za pobedu! Sto je mnogo, mnogo je!
P.s. Lepo je rekao Lale Lucic pre jedno mesec i po dana na SOS-u kod PARTIZANOVOG ADVOKATA (Tegeltije)..... "Pa da smo mi bili ovih godina u klubu (Lale i njegova svita), osvojili bismo bar 3 titule!

Pozdrav Zvezdasima, do kucanja i komentarisanja!

mungos

pre 16 godina

Ej vi dušebrižnici, sve ovo pada u vodu jer će Zvezda pobediti u Zadru...

ZVEZDA JE ŽIVOT OSTALO SU SITNICE

PUKNITE
(ULTRA 1976, 16. mart 2008 17:45)

Pozdrav kralju za "predviđanje", a ostali - PSSSSSSSSSSSSSSSST !

Volim te Zvezdo !
Uprava napolje !!!

Zeljko

pre 16 godina

Samo se borite. Ja to najvise cenim! Nekad cete dobiti, nekad izgubiti.. , ali se borite!!!!
Opet ponavljam:
Da zivim u BG, dolazio bih na sveutakmice, a ne ko ovi..

Zoran Mitic

pre 16 godina

Znate sta?...nerviraju me zvezdasi i partizanovci koji se neumesno prepucavaju ko je bolji, ko je uspesniji itd, itd... kako bre ne vidite da ste smesni svima "spolja" i dajete im "materijala" za vredjanje Srbije. Ja sam Partizanovac ali mi je jako draga ova pobeda Zvezde jer je ona Srpski predstavnik i svaka pobeda Zvezde, FMP, Hemofarma su pobede NASIH klubova koje mi trebammo da zdusno podrzavamo kada igraju sa onima "spolja". Jos nesto...mislim da su opet pocele politicko-sportske" sankcije protiv svih Srpskih klubova i Srpskog sporta uopste. Pogledajete nase plivace, pre neki dan rukometase u Makedoniji. Ne dajmo dusmanima povoda da pljuju po nama, ali ih meljimo na terenu. Ziveo Srpski sport.

sasa

pre 16 godina

BRAVO ZVEZDO. kuk, dragicevic i kikanovic JEDINI SU PRAVI u OVOM TRENUTKU i ONI CINE TIM CRVENE ZVEZDE. TRECA SEZONA KAKO KLUB KUBURI SA POJACANJIMA I IGRACIMA, tj. 5 ssezona, DOKEL VISE? Planira li uprava da zadrzi Dragicevica, Kuka i Elmedina i sledece godine PARIRA Prtizanu u borbi za titulu i nesto vise u Evropi!? Od ovog tima kakav je, kapa dole jedino igracima i treneru, i upravi kojoj ga vodi i ovo je vise nego ocekivano ove sezone! O Zadru i njegovim navijacima i kosarkasima ne zelim trositi reci, smesni su! Ko ime je ono trener :-)

srbin

pre 16 godina

@ marko

Grobare jeste pustena ali na TV-u. I nemoj ono "znat ce" ne deluje srpski. Pisi kao sto govoris. A jel PAO pustio vas pogrebnice?