Ponedeljak, 28.01.2008.

14:33

Ednilson i zvanično 'crno-beli'

Izvor: Miloš Todoroviæ

Ednilson i zvanièno 'crno-beli' IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

64 Komentari

Sortiraj po:

Mire

pre 16 godina

E decko je igrao za OFI ne zato sto mu je to mera, nego sto je njegov menadzer bio u sukobu sa predsednikom Benfike, pa se taj sukob slomio na momku. U pitanju su bile pare, uostalom svi znamo kakvi menadzeri mogu da budu….
Decko je imao zavidnu biografiju pre OFI-ja (i posle te kratkotrajne epizode) se prelaskom u Partizan vraca na dobar put. Bice on pravo pojacanje za Partizan!

Hell

pre 16 godina

@ Dzaja, 29. januar 2008 09:32

Pa koliko komentara je poslato da je OFI sa Krita i da igra u prvoj GRCKOJ ligi a ne Kiparskoj!!! Jbg tolika vam inteligencija

The_grobar

pre 16 godina

Toooo,.... Jos Djordjevic i kompletni smo...

By the way... If you (Ednilson) read this... WELCOME TO CLUB... You are our "football Milt Palacio"...(you have a similar faces).If you don't know who is Milt, come to 'Pionir' to watch a euroleague basketball match... It's would be great to see you there... Your fans... ask known as "GROBARI"...

fans... ask known as "GROBARI"...
sta ti bre znaci ask known?
to znaci pitati nesto sto je vec poznato!?
ccc




Ne daj boze da procita!
ccc,nepismen covek

Dragiša

pre 16 godina

Najbolja stvar što se tiče Ednilsona je ta što je(bar mi tako izgleda) u OFIju dotakao dno. Da ne zna da igra fudbal ne bi igrao za Benficu, a pogotovo za Romu. Dečko je mlad a već ima više Evropskog iskustva nego ceo prvi tim Partizana. Kao što neko iz Partizana ovih dana reče, fudbal se ne zaboravlja. Ako je pre godinu-dve znao da igra fudbal, zna i sada. Nadam se da je iskren kada kaže da je zadovoljan onim što je video u Partizanu(Beogradu) jer to unutrašnje zadovoljstvo može biti dovoljno da dečko ponovo zaigra najbolje što zna. Ne treba zaboraviti da je za njega jako bitno što su tu Moreira i Tomić. Treba naravno biti oprezan jer dečko ipak nije igrao 6 meseci, ali na osnovu svega što sam pročitao i video o ovom momku, sigurno je da ima potencijal. Nadam se da će mu okruženje odgovarati i da će se brzo vratiti u formu u kojoj je bio pre nekoliko godina. Srećno i dobro nam došao!

GROBAR DO GROBA!

Gira PFC

pre 16 godina

Kao što sam napisao na Sportskoj centrali, nije Tomić lud pa da dovodi lošeg igrača. Narode, Tomić je igrao sa njim i zna mu mogućnosti. Problem je samo što momak nije igrao poslednjih 6 meseci, pa je tu malo frka, ali sada će proći kompletne pripreme sa timom, biće spreman za derbi, pa ćemo svi videti kakav je.
Kada potpiše i Đorđević imaćemo i odličan par štopera u postavi, što nije bio slučaj jesenas. Oporavio nam se na levom beku odlični Obradović (a solidan je i Lazevski), a na desnom beku ko god da igra biće OK (pojačanje Lakić je vrlo ofanzivan, stari dobri Milivoje, mladi reprezentativac Jovanović ili "A" rerezentativac Rnić). Inače, po meni, Rnić uspešno može da igra jedino na desnom beku, on nije za štopera (kikser je). Sikimić je još povređen, ali alternative za štopere su mali Jovanović i Srđa Knežević, naša deca, pa biće prilike i za njih da se pokažu.
Veza je osakaćena za derbi, ali doveli smo Ednilsona, tu su Moreira i Lazić, a možda će u prvu postavu i ofanzivni Stjepanović (paklen igrač). U svakom slučaju, u kombinaciji je i Maletić, ako ostane Bosančić i omaleni (nejaki) Ćetković.
Neki kažu nemamo rezerve za napad, ali po meni nije tako. Jovetić i Diara su neprikosnoveni, ali tu je po meni prva alternativa Stjepanović, koga mnogi zaobilaze, jer ga ne znaju, ali on je, ponavljam, paklen igrač! Lazetića ne cenim, a Čadikovskog ne poznajem, ali videćemo kako će se obojica pokazati na proleće.
U vezi bi u toku proleća trebao da se pojavi i Nenad Brnović i to će biti velika stvar i za njega i za klub. Međutim, njegov pravi povratak možemo očekivati tek na jesen.
Sve u svemu, braćo Grobari, ne brinite se ništa, jaki smo kao zemlja, bar ovde u Srbiji smo neprikosnoveni, a kad Evropa dođe na red, videćemo, otom potom.
ZA SVE SE NAVIJA, PARTIZAN SE VOLI!!!

main road

pre 16 godina

@main road
Pa vas u toj emisiji i nema,ne zbog toga sto ste kao bojkotovali zapadne medije,vec zato sto na engleskom znate da kazete samo di du li du du!!!
(pfc rules, 28. januar 2008 18:33)

Hm, samo mi jos objasni gde sam ja to navijam za te koji znaju samo da kazu di du li du du? Hvala unapred.

www.google.com pa ukucaj Main Road. Cao zdravo.

mingos PFC

pre 16 godina

@luksa
Potpuno se slažem sa tobom da Moreira igra kao car, ali zbog predostrožnosti zbog delkanja lopti. I naravno, ni ja nisam za Kufura!

dalibor

pre 16 godina

cuj ovog kralja gore! jel znas ti razliku izmedju Kipra i Krita? Covek je igrao za OFI sa KRITA! kakva bre kiparska liga, to je prva grcka liga, eto da znate, 'poznavaoci fudbala i geografije' :-)

delija BB

pre 16 godina

Koji je ovaj .Vidi mu se iz njegove "sjajne igracke karijere" da je strasan igrac kada mu je poslednji tim za koji je igrao OFI sa Krita i odatle ga sutnuli.Svenize i nize i zato zavrsio u Partizanu

Felipe

pre 16 godina

Polako ljudi!!!
Ja ne mogu da shvatim da svi vec pricate o nekoj LS, a da pritom nismo ni blizu da osvojimo titulu. Ima da se igra jos ihaaaa, a jos ako ne startujemo dobro u derbiju, bice cupavo.
Sto se tice Ednilsona...gledao sam ga malo, i mogu reci da mi se svidja kakav je profil igraca. Uz to nije u opste mator(ove godine punio 26), jedino mi je cudno sto je isao iz boljeg u sve losiji klub. Nesto slicno Perici Ognjenovicu. No, nema veze. Ja verujem da ce da potvrdi da je ipak dobar igrac, a i sjajno je sto je ortak sa Moreirom. Jos sjajnije je sto i oni i Brazilci pricaju istim jezikom(portugalski), a on je slican spanskom, a Jokan prica spanski...extra.
E sada losa strana. Napad! Imam mi dva extra napadaca, Jovetica i Dijaru. Samo se pitam jedno...ko bi njih zamenio ako bi se, ne daj boze, povredili?! Ne bih rekao da ovaj Cadikovski to moze da uradi...ma on je krsh od igraca(gledao sam ga). Vitor Ugo...nema sansi. Jedino, ajde da se kaze, mozda Lazetic moze da bude zamena Diari, ali Joveticu niko!
E zato ja ne bih sa tim najavama pohoda na LS pre nego sto se osvoji titula! A druga vazna stvar je da igraci ne budu pod pritiskom! Sada ce svi da ocekuju(sto je u neku ruku i razumljivo) od njih da se prosetaju MSL-om. Pa nece biti bas tako, ponajvise zbog losih terena siiiiiirooooom Srbije.
p.s. Ima nas krajnje nepismenih, nazalost. Sta onaj napisa na engleskom...neprocenjivo...smesno!

Pozdrav za sve Grobare!

Marko

pre 16 godina

Svaka cast Tomicu,Petricu i Jokanovicu! Siguran sam da su i ovaj put napravili pun pogodak. Još samo da Đorđević potpiše i titula je naša bez dileme (mada ipak kako je Zvezda počela sa pojčanjima,ima i da nas uplaše)!!!

Zi-Zu

pre 16 godina

1. TIM: REZERVE:


bozovic bozovic

obradovic lazevski
vjestica rnic
djordjevic
lakic

zuka ednilson
tosic
moreira mitrovic
lazic maletic

jovetic (lazetic)
diarra cadikovski

Plikuscht

pre 16 godina

Ono sta mi se jako svidelo je izjava decka 'Neću mnogo da pričam, videćete uskoro i sami'.

Ono sta mi zaista nije jasno je cinjenica da je ugovor potpisan na citavih sest meseci!? Ili nas decko vrlo bezobrazno koristi kao odskocnu dasku, ali na najgori moguci nacin, ili je dosao maltene za dzabe (posto nece ni biti obestecenja) ili u klubu zapravo ne veruju njegovim kvalitetima pa su oprezni.

Zeljko

pre 16 godina

Ne mogu da zaboravim, utakmica protiv Reala... Ronalno sa loptom, pokusava da protrci Djordjevica, naravno u 2 sec Nenad mu uzima loptu, i Ronaldo stoji zacudjeno...
PONOVITE MI TO!!

Shemale

pre 16 godina

samo da ne bude kao nadj..
ili ovaj zvezdin lukas. Takvima bwe treba zabraniti da igraju fudbal, kad im je vec krljanje glavna karakteristika.
I da, sacekajte sa hvaljenjem; prvo da ga vidimo.. Da ne bude kao ovi zvezdini magovi sa youtube-a

luksa

pre 16 godina

@mingos PFC
sta ce nam jos jedan ofanzivni vezni? moreira igra kao zmaj!!
po meni ne bi skodio jos jedan stoper jer mi rnic nikako ne uliva poverenje a ko zna koliko ce sikimicu trebati da se vrati u formu pa pored vjestice i djorjevica ne bi bilo lose da stigne i taj pominjani brazilac iz brazila ili neko drugi. nisam za kufura...

jamezdin

pre 16 godina

kao iskreni delija, moram da cestitam partizanu na pojacanjima. Zvezda ce opet da dovede neko pojacanje koje je u zivotnoj formi poput Ailtona i Jestrovica, ali nema veze... Zvezda je jedna, ziveo Dragan Micic, novo (staro) pojacanje

pfc rules

pre 16 godina

@main road
Pa vas u toj emisiji i nema,ne zbog toga sto ste kao bojkotovali zapadne medije,vec zato sto na engleskom znate da kazete samo di du li du du!!!

pfc do groba,zvezda .........

pre 16 godina

kao i na letnjem prelaznom roku,zvezda ceka kraj,kad ostanu samo bagre neke,ma neka ,partizan se obezbedio.
pre prve utakmice se znalo ko ce osvojiti prvenstvo.

MareLoznica

pre 16 godina

Karlos iz Lokerena stoper dolazi u Zvezdu za oko 3 miliona evra kao i Ibrahim Salou iz Klub Briza visoki napadac evo linka http://www.youtube.com/watch?v=Sn_-DVUZTVg

imbinho

pre 16 godina

Super igrac, malo prenizak ali to nadomescuje borbenscu. Ubrzava igru tima sjajnim proigravanjima saigraca. Dobrodosao! Sve pohvale Tomicu i kolegama mu!

medans

pre 16 godina

Ovaj Ednilson nije los igrac,gledao sam neke ljegove snimke.Za njega nema izgubnjene lopte,bori se za svaku loptu kao NADJ.Mada je samo jedan ALBERT NADJ,ali gaji takav stil igre.Mislim da ce nam biti od pomoci!

Igor_PFC

pre 16 godina

dobro nam dosao,napravio si pravi izbor kluba zato sto ces ovde da dozivis samo lepe trenutku:osvajanje duple krune,na jesen ulazimo u ligu sampiona.NAPRED PARTIZAN

Rodjen kao grobar

pre 16 godina

jos jedna lasta je sletela, zelim ti svu srecu, nijednu povredu, mnogo pretrcanih kilometar, na 1000-e zaustavljenih napada protivnickih ekipa, sto je vise moguce golova i asistencija, da produzis ugovor sa partizanom na 3 godine, puno osvojenih trofeja i da zaigras u ligi sampiona sa svojim novim klubom!!!Imaces punu podrsku najboljih navijaca na svetu "Grobara"!!!

zajjs

pre 16 godina

Jos jedan dobar potez rukovodstva crno-belih.Konacno sve stvari idu kako smo se i nadali,ova godina i dolazece godine su nase!SAMO HRABRO CRNO - BELI.IDEMO U LS!

nenad WSC

pre 16 godina

Decko jede zivu decu...To je bre pojacanje!Ne zaboravi nikad da ceo zivot mi smo proveli s tobom i svoju vernost prema tebi pokazivali iz dana u dan.Znaj da na ovome svetu ne postoji niko ko ce da spreci da sa juga se ori PARTIZANE volim te ja....

main road

pre 16 godina

By the way... If you (Ednilson) read this... WELCOME TO CLUB... You are our "football Milt Palacio"...(you have a similar faces).If you don't know who is Milt, come to 'Pionir' to watch a euroleague basketball match... It's would be great to see you there... Your fans... ask known as "GROBARI"...
(Zuull PFC, 28. januar 2008 15:19)


Ahahaha, ovo isto kao oni likovi, Grobari, kad pricaju na "engleskom" u real football factories.
Sjajno.

To sam ja bre

pre 16 godina

Bravo Karadzicu, Tomicu, Petricu i Jokane!!! To je prava uprava, svaka vam cast!

UZ PARTIZAN DO GROBA!

Veliki pozdrav Grobarima i simpatizerima Partizana sirom planete!

Slavko87

pre 16 godina

ugovor je potpisan na 6 meseci, zato sto lik nije igrao 6 meseci koliko sam cuo.... a ako se pokaze dobro, odnosno vrati u formu ugovor ce biti potpisan na 3 godine !!!

Nidza Partizanowac

pre 16 godina

Posle Cadikovskog,Bozovica,Vjestice i Lakica evo jos jednog dobrog igraca.Pedro Rocha Andrade Mendes(Ednilson)je odlican igrac,igra na poziciji zadnjeg-veznog,i mislim da je stekao dovoljno iskustva igrajuci za Romu,Benfiku,Guimares,Gil Vicente i OFI.To je igrac bas kao sto treba Partizanu,dobar ,iskusan i borben.Jedina slaba tacka Partizana je sada nestala,i sada imamo dobru odbranu.Zvezda je gotova 1.3.2008 na Marakani!!!

grobari kg

pre 16 godina

dobrodosao,i srecno u pohodu na ligu sampiona...imamo ove godine mocan tim nemka sta,najjaci u poslednjih nekoliko godina.. TITULA TITULA SLAVICE SE TITULA PARTIZAN JE SAMPION PEVA CELA SRBIJA

Kezman

pre 16 godina

Extra pojacanje za nas voljeni klub!s njim i sa Djordjevicem ulazimo 100% u ligu sampiona...ljubav prema klubu...poz za sve grobare!

Serbian-Romeo

pre 16 godina

Svaka cast Partizanu.
Ja ne znam sta radi Zvezda? Opet ceka na zadnji trenutak nekog nekvalitetnog igraca da dovede?!?
Balo Bedno...

Zuull PFC

pre 16 godina

Toooo,.... Jos Djordjevic i kompletni smo...

By the way... If you (Ednilson) read this... WELCOME TO CLUB... You are our "football Milt Palacio"...(you have a similar faces).If you don't know who is Milt, come to 'Pionir' to watch a euroleague basketball match... It's would be great to see you there... Your fans... ask known as "GROBARI"...

grobarVS

pre 16 godina

Dobro nam dosao!!! Zelim ti dug ostanak u Partizanu! Jubilarna 20. titula je blizu! Jos i Djorjdevic sutra da potpise i vise nema dileme ko je ovogodisnji sampion...

Vasilije

pre 16 godina

Čestitam Ednilsonu na potpisanom ugovoru i nadam se da će svojim igrama pokazati da je dobar fudbaler i potvrditi toliko pozitivnih reči o njemu. Cenim izjavu da o svojim kvalitetima ne želi da govori, jer će sve što zna pokazati na terenu i time što je oduševljen uslovima sportskog centra i stadijona. Upoređujući sa Romom i Benfikom, samo pokazuje koliko je Partizan veliki klub i koliko ulaže u svoju infrostrukturu. Srećno i želim ti da na kraju sezone podigneš pehar šampiona!!!

mingos PFC

pre 16 godina

Srećno i dobro nam došao !!!!!
Samo još jedan dobar prednji vezni (ali stvarno dobar) i puna kapa. Živeli i PARTIZAN i Grobari !!!!!!!

grobar

pre 16 godina

momci sada polako korak po korak prvo kup pa titula zatim kvalifikacije za ligu sampiona pa utakmice u grupi....p.s. nebi bilo lose da stigne jos neki iskusni napadac

petar

pre 16 godina

Veoma sam srecan zbog ovog novajlije.Uprava je uradila da kazem dobar posao u ovom prelaznom roku.Potpisao je na 6 meseci + 3 godine,jer je uprava htela da vidi njegove fizicke sposobnosti,jer je bio bez kluba 6 meseci.Zelim ti svu srecu u crnim belom dresu...Crno bela boja mila........

Zuull PFC

pre 16 godina

Toooo,.... Jos Djordjevic i kompletni smo...

By the way... If you (Ednilson) read this... WELCOME TO CLUB... You are our "football Milt Palacio"...(you have a similar faces).If you don't know who is Milt, come to 'Pionir' to watch a euroleague basketball match... It's would be great to see you there... Your fans... ask known as "GROBARI"...

Nidza Partizanowac

pre 16 godina

Posle Cadikovskog,Bozovica,Vjestice i Lakica evo jos jednog dobrog igraca.Pedro Rocha Andrade Mendes(Ednilson)je odlican igrac,igra na poziciji zadnjeg-veznog,i mislim da je stekao dovoljno iskustva igrajuci za Romu,Benfiku,Guimares,Gil Vicente i OFI.To je igrac bas kao sto treba Partizanu,dobar ,iskusan i borben.Jedina slaba tacka Partizana je sada nestala,i sada imamo dobru odbranu.Zvezda je gotova 1.3.2008 na Marakani!!!

grobarVS

pre 16 godina

Dobro nam dosao!!! Zelim ti dug ostanak u Partizanu! Jubilarna 20. titula je blizu! Jos i Djorjdevic sutra da potpise i vise nema dileme ko je ovogodisnji sampion...

dalibor

pre 16 godina

cuj ovog kralja gore! jel znas ti razliku izmedju Kipra i Krita? Covek je igrao za OFI sa KRITA! kakva bre kiparska liga, to je prva grcka liga, eto da znate, 'poznavaoci fudbala i geografije' :-)

Rodjen kao grobar

pre 16 godina

jos jedna lasta je sletela, zelim ti svu srecu, nijednu povredu, mnogo pretrcanih kilometar, na 1000-e zaustavljenih napada protivnickih ekipa, sto je vise moguce golova i asistencija, da produzis ugovor sa partizanom na 3 godine, puno osvojenih trofeja i da zaigras u ligi sampiona sa svojim novim klubom!!!Imaces punu podrsku najboljih navijaca na svetu "Grobara"!!!

mingos PFC

pre 16 godina

Srećno i dobro nam došao !!!!!
Samo još jedan dobar prednji vezni (ali stvarno dobar) i puna kapa. Živeli i PARTIZAN i Grobari !!!!!!!

petar

pre 16 godina

Veoma sam srecan zbog ovog novajlije.Uprava je uradila da kazem dobar posao u ovom prelaznom roku.Potpisao je na 6 meseci + 3 godine,jer je uprava htela da vidi njegove fizicke sposobnosti,jer je bio bez kluba 6 meseci.Zelim ti svu srecu u crnim belom dresu...Crno bela boja mila........

grobar

pre 16 godina

momci sada polako korak po korak prvo kup pa titula zatim kvalifikacije za ligu sampiona pa utakmice u grupi....p.s. nebi bilo lose da stigne jos neki iskusni napadac

pfc rules

pre 16 godina

@main road
Pa vas u toj emisiji i nema,ne zbog toga sto ste kao bojkotovali zapadne medije,vec zato sto na engleskom znate da kazete samo di du li du du!!!

grobari kg

pre 16 godina

dobrodosao,i srecno u pohodu na ligu sampiona...imamo ove godine mocan tim nemka sta,najjaci u poslednjih nekoliko godina.. TITULA TITULA SLAVICE SE TITULA PARTIZAN JE SAMPION PEVA CELA SRBIJA

Vasilije

pre 16 godina

Čestitam Ednilsonu na potpisanom ugovoru i nadam se da će svojim igrama pokazati da je dobar fudbaler i potvrditi toliko pozitivnih reči o njemu. Cenim izjavu da o svojim kvalitetima ne želi da govori, jer će sve što zna pokazati na terenu i time što je oduševljen uslovima sportskog centra i stadijona. Upoređujući sa Romom i Benfikom, samo pokazuje koliko je Partizan veliki klub i koliko ulaže u svoju infrostrukturu. Srećno i želim ti da na kraju sezone podigneš pehar šampiona!!!

main road

pre 16 godina

By the way... If you (Ednilson) read this... WELCOME TO CLUB... You are our "football Milt Palacio"...(you have a similar faces).If you don't know who is Milt, come to 'Pionir' to watch a euroleague basketball match... It's would be great to see you there... Your fans... ask known as "GROBARI"...
(Zuull PFC, 28. januar 2008 15:19)


Ahahaha, ovo isto kao oni likovi, Grobari, kad pricaju na "engleskom" u real football factories.
Sjajno.

Kezman

pre 16 godina

Extra pojacanje za nas voljeni klub!s njim i sa Djordjevicem ulazimo 100% u ligu sampiona...ljubav prema klubu...poz za sve grobare!

Zeljko

pre 16 godina

Ne mogu da zaboravim, utakmica protiv Reala... Ronalno sa loptom, pokusava da protrci Djordjevica, naravno u 2 sec Nenad mu uzima loptu, i Ronaldo stoji zacudjeno...
PONOVITE MI TO!!

nenad WSC

pre 16 godina

Decko jede zivu decu...To je bre pojacanje!Ne zaboravi nikad da ceo zivot mi smo proveli s tobom i svoju vernost prema tebi pokazivali iz dana u dan.Znaj da na ovome svetu ne postoji niko ko ce da spreci da sa juga se ori PARTIZANE volim te ja....

Serbian-Romeo

pre 16 godina

Svaka cast Partizanu.
Ja ne znam sta radi Zvezda? Opet ceka na zadnji trenutak nekog nekvalitetnog igraca da dovede?!?
Balo Bedno...

To sam ja bre

pre 16 godina

Bravo Karadzicu, Tomicu, Petricu i Jokane!!! To je prava uprava, svaka vam cast!

UZ PARTIZAN DO GROBA!

Veliki pozdrav Grobarima i simpatizerima Partizana sirom planete!

Slavko87

pre 16 godina

ugovor je potpisan na 6 meseci, zato sto lik nije igrao 6 meseci koliko sam cuo.... a ako se pokaze dobro, odnosno vrati u formu ugovor ce biti potpisan na 3 godine !!!

imbinho

pre 16 godina

Super igrac, malo prenizak ali to nadomescuje borbenscu. Ubrzava igru tima sjajnim proigravanjima saigraca. Dobrodosao! Sve pohvale Tomicu i kolegama mu!

medans

pre 16 godina

Ovaj Ednilson nije los igrac,gledao sam neke ljegove snimke.Za njega nema izgubnjene lopte,bori se za svaku loptu kao NADJ.Mada je samo jedan ALBERT NADJ,ali gaji takav stil igre.Mislim da ce nam biti od pomoci!

Gira PFC

pre 16 godina

Kao što sam napisao na Sportskoj centrali, nije Tomić lud pa da dovodi lošeg igrača. Narode, Tomić je igrao sa njim i zna mu mogućnosti. Problem je samo što momak nije igrao poslednjih 6 meseci, pa je tu malo frka, ali sada će proći kompletne pripreme sa timom, biće spreman za derbi, pa ćemo svi videti kakav je.
Kada potpiše i Đorđević imaćemo i odličan par štopera u postavi, što nije bio slučaj jesenas. Oporavio nam se na levom beku odlični Obradović (a solidan je i Lazevski), a na desnom beku ko god da igra biće OK (pojačanje Lakić je vrlo ofanzivan, stari dobri Milivoje, mladi reprezentativac Jovanović ili "A" rerezentativac Rnić). Inače, po meni, Rnić uspešno može da igra jedino na desnom beku, on nije za štopera (kikser je). Sikimić je još povređen, ali alternative za štopere su mali Jovanović i Srđa Knežević, naša deca, pa biće prilike i za njih da se pokažu.
Veza je osakaćena za derbi, ali doveli smo Ednilsona, tu su Moreira i Lazić, a možda će u prvu postavu i ofanzivni Stjepanović (paklen igrač). U svakom slučaju, u kombinaciji je i Maletić, ako ostane Bosančić i omaleni (nejaki) Ćetković.
Neki kažu nemamo rezerve za napad, ali po meni nije tako. Jovetić i Diara su neprikosnoveni, ali tu je po meni prva alternativa Stjepanović, koga mnogi zaobilaze, jer ga ne znaju, ali on je, ponavljam, paklen igrač! Lazetića ne cenim, a Čadikovskog ne poznajem, ali videćemo kako će se obojica pokazati na proleće.
U vezi bi u toku proleća trebao da se pojavi i Nenad Brnović i to će biti velika stvar i za njega i za klub. Međutim, njegov pravi povratak možemo očekivati tek na jesen.
Sve u svemu, braćo Grobari, ne brinite se ništa, jaki smo kao zemlja, bar ovde u Srbiji smo neprikosnoveni, a kad Evropa dođe na red, videćemo, otom potom.
ZA SVE SE NAVIJA, PARTIZAN SE VOLI!!!

Zi-Zu

pre 16 godina

1. TIM: REZERVE:


bozovic bozovic

obradovic lazevski
vjestica rnic
djordjevic
lakic

zuka ednilson
tosic
moreira mitrovic
lazic maletic

jovetic (lazetic)
diarra cadikovski

Felipe

pre 16 godina

Polako ljudi!!!
Ja ne mogu da shvatim da svi vec pricate o nekoj LS, a da pritom nismo ni blizu da osvojimo titulu. Ima da se igra jos ihaaaa, a jos ako ne startujemo dobro u derbiju, bice cupavo.
Sto se tice Ednilsona...gledao sam ga malo, i mogu reci da mi se svidja kakav je profil igraca. Uz to nije u opste mator(ove godine punio 26), jedino mi je cudno sto je isao iz boljeg u sve losiji klub. Nesto slicno Perici Ognjenovicu. No, nema veze. Ja verujem da ce da potvrdi da je ipak dobar igrac, a i sjajno je sto je ortak sa Moreirom. Jos sjajnije je sto i oni i Brazilci pricaju istim jezikom(portugalski), a on je slican spanskom, a Jokan prica spanski...extra.
E sada losa strana. Napad! Imam mi dva extra napadaca, Jovetica i Dijaru. Samo se pitam jedno...ko bi njih zamenio ako bi se, ne daj boze, povredili?! Ne bih rekao da ovaj Cadikovski to moze da uradi...ma on je krsh od igraca(gledao sam ga). Vitor Ugo...nema sansi. Jedino, ajde da se kaze, mozda Lazetic moze da bude zamena Diari, ali Joveticu niko!
E zato ja ne bih sa tim najavama pohoda na LS pre nego sto se osvoji titula! A druga vazna stvar je da igraci ne budu pod pritiskom! Sada ce svi da ocekuju(sto je u neku ruku i razumljivo) od njih da se prosetaju MSL-om. Pa nece biti bas tako, ponajvise zbog losih terena siiiiiirooooom Srbije.
p.s. Ima nas krajnje nepismenih, nazalost. Sta onaj napisa na engleskom...neprocenjivo...smesno!

Pozdrav za sve Grobare!

Igor_PFC

pre 16 godina

dobro nam dosao,napravio si pravi izbor kluba zato sto ces ovde da dozivis samo lepe trenutku:osvajanje duple krune,na jesen ulazimo u ligu sampiona.NAPRED PARTIZAN

jamezdin

pre 16 godina

kao iskreni delija, moram da cestitam partizanu na pojacanjima. Zvezda ce opet da dovede neko pojacanje koje je u zivotnoj formi poput Ailtona i Jestrovica, ali nema veze... Zvezda je jedna, ziveo Dragan Micic, novo (staro) pojacanje

zajjs

pre 16 godina

Jos jedan dobar potez rukovodstva crno-belih.Konacno sve stvari idu kako smo se i nadali,ova godina i dolazece godine su nase!SAMO HRABRO CRNO - BELI.IDEMO U LS!

Marko

pre 16 godina

Svaka cast Tomicu,Petricu i Jokanovicu! Siguran sam da su i ovaj put napravili pun pogodak. Još samo da Đorđević potpiše i titula je naša bez dileme (mada ipak kako je Zvezda počela sa pojčanjima,ima i da nas uplaše)!!!

Shemale

pre 16 godina

samo da ne bude kao nadj..
ili ovaj zvezdin lukas. Takvima bwe treba zabraniti da igraju fudbal, kad im je vec krljanje glavna karakteristika.
I da, sacekajte sa hvaljenjem; prvo da ga vidimo.. Da ne bude kao ovi zvezdini magovi sa youtube-a

delija BB

pre 16 godina

Koji je ovaj .Vidi mu se iz njegove "sjajne igracke karijere" da je strasan igrac kada mu je poslednji tim za koji je igrao OFI sa Krita i odatle ga sutnuli.Svenize i nize i zato zavrsio u Partizanu

Plikuscht

pre 16 godina

Ono sta mi se jako svidelo je izjava decka 'Neću mnogo da pričam, videćete uskoro i sami'.

Ono sta mi zaista nije jasno je cinjenica da je ugovor potpisan na citavih sest meseci!? Ili nas decko vrlo bezobrazno koristi kao odskocnu dasku, ali na najgori moguci nacin, ili je dosao maltene za dzabe (posto nece ni biti obestecenja) ili u klubu zapravo ne veruju njegovim kvalitetima pa su oprezni.

pfc do groba,zvezda .........

pre 16 godina

kao i na letnjem prelaznom roku,zvezda ceka kraj,kad ostanu samo bagre neke,ma neka ,partizan se obezbedio.
pre prve utakmice se znalo ko ce osvojiti prvenstvo.

Dragiša

pre 16 godina

Najbolja stvar što se tiče Ednilsona je ta što je(bar mi tako izgleda) u OFIju dotakao dno. Da ne zna da igra fudbal ne bi igrao za Benficu, a pogotovo za Romu. Dečko je mlad a već ima više Evropskog iskustva nego ceo prvi tim Partizana. Kao što neko iz Partizana ovih dana reče, fudbal se ne zaboravlja. Ako je pre godinu-dve znao da igra fudbal, zna i sada. Nadam se da je iskren kada kaže da je zadovoljan onim što je video u Partizanu(Beogradu) jer to unutrašnje zadovoljstvo može biti dovoljno da dečko ponovo zaigra najbolje što zna. Ne treba zaboraviti da je za njega jako bitno što su tu Moreira i Tomić. Treba naravno biti oprezan jer dečko ipak nije igrao 6 meseci, ali na osnovu svega što sam pročitao i video o ovom momku, sigurno je da ima potencijal. Nadam se da će mu okruženje odgovarati i da će se brzo vratiti u formu u kojoj je bio pre nekoliko godina. Srećno i dobro nam došao!

GROBAR DO GROBA!

luksa

pre 16 godina

@mingos PFC
sta ce nam jos jedan ofanzivni vezni? moreira igra kao zmaj!!
po meni ne bi skodio jos jedan stoper jer mi rnic nikako ne uliva poverenje a ko zna koliko ce sikimicu trebati da se vrati u formu pa pored vjestice i djorjevica ne bi bilo lose da stigne i taj pominjani brazilac iz brazila ili neko drugi. nisam za kufura...

The_grobar

pre 16 godina

Toooo,.... Jos Djordjevic i kompletni smo...

By the way... If you (Ednilson) read this... WELCOME TO CLUB... You are our "football Milt Palacio"...(you have a similar faces).If you don't know who is Milt, come to 'Pionir' to watch a euroleague basketball match... It's would be great to see you there... Your fans... ask known as "GROBARI"...

fans... ask known as "GROBARI"...
sta ti bre znaci ask known?
to znaci pitati nesto sto je vec poznato!?
ccc




Ne daj boze da procita!
ccc,nepismen covek

Hell

pre 16 godina

@ Dzaja, 29. januar 2008 09:32

Pa koliko komentara je poslato da je OFI sa Krita i da igra u prvoj GRCKOJ ligi a ne Kiparskoj!!! Jbg tolika vam inteligencija

mingos PFC

pre 16 godina

@luksa
Potpuno se slažem sa tobom da Moreira igra kao car, ali zbog predostrožnosti zbog delkanja lopti. I naravno, ni ja nisam za Kufura!

main road

pre 16 godina

@main road
Pa vas u toj emisiji i nema,ne zbog toga sto ste kao bojkotovali zapadne medije,vec zato sto na engleskom znate da kazete samo di du li du du!!!
(pfc rules, 28. januar 2008 18:33)

Hm, samo mi jos objasni gde sam ja to navijam za te koji znaju samo da kazu di du li du du? Hvala unapred.

www.google.com pa ukucaj Main Road. Cao zdravo.

Mire

pre 16 godina

E decko je igrao za OFI ne zato sto mu je to mera, nego sto je njegov menadzer bio u sukobu sa predsednikom Benfike, pa se taj sukob slomio na momku. U pitanju su bile pare, uostalom svi znamo kakvi menadzeri mogu da budu….
Decko je imao zavidnu biografiju pre OFI-ja (i posle te kratkotrajne epizode) se prelaskom u Partizan vraca na dobar put. Bice on pravo pojacanje za Partizan!

MareLoznica

pre 16 godina

Karlos iz Lokerena stoper dolazi u Zvezdu za oko 3 miliona evra kao i Ibrahim Salou iz Klub Briza visoki napadac evo linka http://www.youtube.com/watch?v=Sn_-DVUZTVg

Zuull PFC

pre 16 godina

Toooo,.... Jos Djordjevic i kompletni smo...

By the way... If you (Ednilson) read this... WELCOME TO CLUB... You are our "football Milt Palacio"...(you have a similar faces).If you don't know who is Milt, come to 'Pionir' to watch a euroleague basketball match... It's would be great to see you there... Your fans... ask known as "GROBARI"...

main road

pre 16 godina

By the way... If you (Ednilson) read this... WELCOME TO CLUB... You are our "football Milt Palacio"...(you have a similar faces).If you don't know who is Milt, come to 'Pionir' to watch a euroleague basketball match... It's would be great to see you there... Your fans... ask known as "GROBARI"...
(Zuull PFC, 28. januar 2008 15:19)


Ahahaha, ovo isto kao oni likovi, Grobari, kad pricaju na "engleskom" u real football factories.
Sjajno.

delija BB

pre 16 godina

Koji je ovaj .Vidi mu se iz njegove "sjajne igracke karijere" da je strasan igrac kada mu je poslednji tim za koji je igrao OFI sa Krita i odatle ga sutnuli.Svenize i nize i zato zavrsio u Partizanu

Nidza Partizanowac

pre 16 godina

Posle Cadikovskog,Bozovica,Vjestice i Lakica evo jos jednog dobrog igraca.Pedro Rocha Andrade Mendes(Ednilson)je odlican igrac,igra na poziciji zadnjeg-veznog,i mislim da je stekao dovoljno iskustva igrajuci za Romu,Benfiku,Guimares,Gil Vicente i OFI.To je igrac bas kao sto treba Partizanu,dobar ,iskusan i borben.Jedina slaba tacka Partizana je sada nestala,i sada imamo dobru odbranu.Zvezda je gotova 1.3.2008 na Marakani!!!

MareLoznica

pre 16 godina

Karlos iz Lokerena stoper dolazi u Zvezdu za oko 3 miliona evra kao i Ibrahim Salou iz Klub Briza visoki napadac evo linka http://www.youtube.com/watch?v=Sn_-DVUZTVg

mingos PFC

pre 16 godina

Srećno i dobro nam došao !!!!!
Samo još jedan dobar prednji vezni (ali stvarno dobar) i puna kapa. Živeli i PARTIZAN i Grobari !!!!!!!

Zeljko

pre 16 godina

Ne mogu da zaboravim, utakmica protiv Reala... Ronalno sa loptom, pokusava da protrci Djordjevica, naravno u 2 sec Nenad mu uzima loptu, i Ronaldo stoji zacudjeno...
PONOVITE MI TO!!

The_grobar

pre 16 godina

Toooo,.... Jos Djordjevic i kompletni smo...

By the way... If you (Ednilson) read this... WELCOME TO CLUB... You are our "football Milt Palacio"...(you have a similar faces).If you don't know who is Milt, come to 'Pionir' to watch a euroleague basketball match... It's would be great to see you there... Your fans... ask known as "GROBARI"...

fans... ask known as "GROBARI"...
sta ti bre znaci ask known?
to znaci pitati nesto sto je vec poznato!?
ccc




Ne daj boze da procita!
ccc,nepismen covek

pfc rules

pre 16 godina

@main road
Pa vas u toj emisiji i nema,ne zbog toga sto ste kao bojkotovali zapadne medije,vec zato sto na engleskom znate da kazete samo di du li du du!!!

jamezdin

pre 16 godina

kao iskreni delija, moram da cestitam partizanu na pojacanjima. Zvezda ce opet da dovede neko pojacanje koje je u zivotnoj formi poput Ailtona i Jestrovica, ali nema veze... Zvezda je jedna, ziveo Dragan Micic, novo (staro) pojacanje

grobarVS

pre 16 godina

Dobro nam dosao!!! Zelim ti dug ostanak u Partizanu! Jubilarna 20. titula je blizu! Jos i Djorjdevic sutra da potpise i vise nema dileme ko je ovogodisnji sampion...

grobar

pre 16 godina

momci sada polako korak po korak prvo kup pa titula zatim kvalifikacije za ligu sampiona pa utakmice u grupi....p.s. nebi bilo lose da stigne jos neki iskusni napadac

To sam ja bre

pre 16 godina

Bravo Karadzicu, Tomicu, Petricu i Jokane!!! To je prava uprava, svaka vam cast!

UZ PARTIZAN DO GROBA!

Veliki pozdrav Grobarima i simpatizerima Partizana sirom planete!

pfc do groba,zvezda .........

pre 16 godina

kao i na letnjem prelaznom roku,zvezda ceka kraj,kad ostanu samo bagre neke,ma neka ,partizan se obezbedio.
pre prve utakmice se znalo ko ce osvojiti prvenstvo.

Shemale

pre 16 godina

samo da ne bude kao nadj..
ili ovaj zvezdin lukas. Takvima bwe treba zabraniti da igraju fudbal, kad im je vec krljanje glavna karakteristika.
I da, sacekajte sa hvaljenjem; prvo da ga vidimo.. Da ne bude kao ovi zvezdini magovi sa youtube-a

Felipe

pre 16 godina

Polako ljudi!!!
Ja ne mogu da shvatim da svi vec pricate o nekoj LS, a da pritom nismo ni blizu da osvojimo titulu. Ima da se igra jos ihaaaa, a jos ako ne startujemo dobro u derbiju, bice cupavo.
Sto se tice Ednilsona...gledao sam ga malo, i mogu reci da mi se svidja kakav je profil igraca. Uz to nije u opste mator(ove godine punio 26), jedino mi je cudno sto je isao iz boljeg u sve losiji klub. Nesto slicno Perici Ognjenovicu. No, nema veze. Ja verujem da ce da potvrdi da je ipak dobar igrac, a i sjajno je sto je ortak sa Moreirom. Jos sjajnije je sto i oni i Brazilci pricaju istim jezikom(portugalski), a on je slican spanskom, a Jokan prica spanski...extra.
E sada losa strana. Napad! Imam mi dva extra napadaca, Jovetica i Dijaru. Samo se pitam jedno...ko bi njih zamenio ako bi se, ne daj boze, povredili?! Ne bih rekao da ovaj Cadikovski to moze da uradi...ma on je krsh od igraca(gledao sam ga). Vitor Ugo...nema sansi. Jedino, ajde da se kaze, mozda Lazetic moze da bude zamena Diari, ali Joveticu niko!
E zato ja ne bih sa tim najavama pohoda na LS pre nego sto se osvoji titula! A druga vazna stvar je da igraci ne budu pod pritiskom! Sada ce svi da ocekuju(sto je u neku ruku i razumljivo) od njih da se prosetaju MSL-om. Pa nece biti bas tako, ponajvise zbog losih terena siiiiiirooooom Srbije.
p.s. Ima nas krajnje nepismenih, nazalost. Sta onaj napisa na engleskom...neprocenjivo...smesno!

Pozdrav za sve Grobare!

dalibor

pre 16 godina

cuj ovog kralja gore! jel znas ti razliku izmedju Kipra i Krita? Covek je igrao za OFI sa KRITA! kakva bre kiparska liga, to je prva grcka liga, eto da znate, 'poznavaoci fudbala i geografije' :-)

Vasilije

pre 16 godina

Čestitam Ednilsonu na potpisanom ugovoru i nadam se da će svojim igrama pokazati da je dobar fudbaler i potvrditi toliko pozitivnih reči o njemu. Cenim izjavu da o svojim kvalitetima ne želi da govori, jer će sve što zna pokazati na terenu i time što je oduševljen uslovima sportskog centra i stadijona. Upoređujući sa Romom i Benfikom, samo pokazuje koliko je Partizan veliki klub i koliko ulaže u svoju infrostrukturu. Srećno i želim ti da na kraju sezone podigneš pehar šampiona!!!

Rodjen kao grobar

pre 16 godina

jos jedna lasta je sletela, zelim ti svu srecu, nijednu povredu, mnogo pretrcanih kilometar, na 1000-e zaustavljenih napada protivnickih ekipa, sto je vise moguce golova i asistencija, da produzis ugovor sa partizanom na 3 godine, puno osvojenih trofeja i da zaigras u ligi sampiona sa svojim novim klubom!!!Imaces punu podrsku najboljih navijaca na svetu "Grobara"!!!

petar

pre 16 godina

Veoma sam srecan zbog ovog novajlije.Uprava je uradila da kazem dobar posao u ovom prelaznom roku.Potpisao je na 6 meseci + 3 godine,jer je uprava htela da vidi njegove fizicke sposobnosti,jer je bio bez kluba 6 meseci.Zelim ti svu srecu u crnim belom dresu...Crno bela boja mila........

Serbian-Romeo

pre 16 godina

Svaka cast Partizanu.
Ja ne znam sta radi Zvezda? Opet ceka na zadnji trenutak nekog nekvalitetnog igraca da dovede?!?
Balo Bedno...

Kezman

pre 16 godina

Extra pojacanje za nas voljeni klub!s njim i sa Djordjevicem ulazimo 100% u ligu sampiona...ljubav prema klubu...poz za sve grobare!

grobari kg

pre 16 godina

dobrodosao,i srecno u pohodu na ligu sampiona...imamo ove godine mocan tim nemka sta,najjaci u poslednjih nekoliko godina.. TITULA TITULA SLAVICE SE TITULA PARTIZAN JE SAMPION PEVA CELA SRBIJA

Slavko87

pre 16 godina

ugovor je potpisan na 6 meseci, zato sto lik nije igrao 6 meseci koliko sam cuo.... a ako se pokaze dobro, odnosno vrati u formu ugovor ce biti potpisan na 3 godine !!!

zajjs

pre 16 godina

Jos jedan dobar potez rukovodstva crno-belih.Konacno sve stvari idu kako smo se i nadali,ova godina i dolazece godine su nase!SAMO HRABRO CRNO - BELI.IDEMO U LS!

nenad WSC

pre 16 godina

Decko jede zivu decu...To je bre pojacanje!Ne zaboravi nikad da ceo zivot mi smo proveli s tobom i svoju vernost prema tebi pokazivali iz dana u dan.Znaj da na ovome svetu ne postoji niko ko ce da spreci da sa juga se ori PARTIZANE volim te ja....

medans

pre 16 godina

Ovaj Ednilson nije los igrac,gledao sam neke ljegove snimke.Za njega nema izgubnjene lopte,bori se za svaku loptu kao NADJ.Mada je samo jedan ALBERT NADJ,ali gaji takav stil igre.Mislim da ce nam biti od pomoci!

Igor_PFC

pre 16 godina

dobro nam dosao,napravio si pravi izbor kluba zato sto ces ovde da dozivis samo lepe trenutku:osvajanje duple krune,na jesen ulazimo u ligu sampiona.NAPRED PARTIZAN

imbinho

pre 16 godina

Super igrac, malo prenizak ali to nadomescuje borbenscu. Ubrzava igru tima sjajnim proigravanjima saigraca. Dobrodosao! Sve pohvale Tomicu i kolegama mu!

luksa

pre 16 godina

@mingos PFC
sta ce nam jos jedan ofanzivni vezni? moreira igra kao zmaj!!
po meni ne bi skodio jos jedan stoper jer mi rnic nikako ne uliva poverenje a ko zna koliko ce sikimicu trebati da se vrati u formu pa pored vjestice i djorjevica ne bi bilo lose da stigne i taj pominjani brazilac iz brazila ili neko drugi. nisam za kufura...

Plikuscht

pre 16 godina

Ono sta mi se jako svidelo je izjava decka 'Neću mnogo da pričam, videćete uskoro i sami'.

Ono sta mi zaista nije jasno je cinjenica da je ugovor potpisan na citavih sest meseci!? Ili nas decko vrlo bezobrazno koristi kao odskocnu dasku, ali na najgori moguci nacin, ili je dosao maltene za dzabe (posto nece ni biti obestecenja) ili u klubu zapravo ne veruju njegovim kvalitetima pa su oprezni.

Zi-Zu

pre 16 godina

1. TIM: REZERVE:


bozovic bozovic

obradovic lazevski
vjestica rnic
djordjevic
lakic

zuka ednilson
tosic
moreira mitrovic
lazic maletic

jovetic (lazetic)
diarra cadikovski

Marko

pre 16 godina

Svaka cast Tomicu,Petricu i Jokanovicu! Siguran sam da su i ovaj put napravili pun pogodak. Još samo da Đorđević potpiše i titula je naša bez dileme (mada ipak kako je Zvezda počela sa pojčanjima,ima i da nas uplaše)!!!

mingos PFC

pre 16 godina

@luksa
Potpuno se slažem sa tobom da Moreira igra kao car, ali zbog predostrožnosti zbog delkanja lopti. I naravno, ni ja nisam za Kufura!

main road

pre 16 godina

@main road
Pa vas u toj emisiji i nema,ne zbog toga sto ste kao bojkotovali zapadne medije,vec zato sto na engleskom znate da kazete samo di du li du du!!!
(pfc rules, 28. januar 2008 18:33)

Hm, samo mi jos objasni gde sam ja to navijam za te koji znaju samo da kazu di du li du du? Hvala unapred.

www.google.com pa ukucaj Main Road. Cao zdravo.

Gira PFC

pre 16 godina

Kao što sam napisao na Sportskoj centrali, nije Tomić lud pa da dovodi lošeg igrača. Narode, Tomić je igrao sa njim i zna mu mogućnosti. Problem je samo što momak nije igrao poslednjih 6 meseci, pa je tu malo frka, ali sada će proći kompletne pripreme sa timom, biće spreman za derbi, pa ćemo svi videti kakav je.
Kada potpiše i Đorđević imaćemo i odličan par štopera u postavi, što nije bio slučaj jesenas. Oporavio nam se na levom beku odlični Obradović (a solidan je i Lazevski), a na desnom beku ko god da igra biće OK (pojačanje Lakić je vrlo ofanzivan, stari dobri Milivoje, mladi reprezentativac Jovanović ili "A" rerezentativac Rnić). Inače, po meni, Rnić uspešno može da igra jedino na desnom beku, on nije za štopera (kikser je). Sikimić je još povređen, ali alternative za štopere su mali Jovanović i Srđa Knežević, naša deca, pa biće prilike i za njih da se pokažu.
Veza je osakaćena za derbi, ali doveli smo Ednilsona, tu su Moreira i Lazić, a možda će u prvu postavu i ofanzivni Stjepanović (paklen igrač). U svakom slučaju, u kombinaciji je i Maletić, ako ostane Bosančić i omaleni (nejaki) Ćetković.
Neki kažu nemamo rezerve za napad, ali po meni nije tako. Jovetić i Diara su neprikosnoveni, ali tu je po meni prva alternativa Stjepanović, koga mnogi zaobilaze, jer ga ne znaju, ali on je, ponavljam, paklen igrač! Lazetića ne cenim, a Čadikovskog ne poznajem, ali videćemo kako će se obojica pokazati na proleće.
U vezi bi u toku proleća trebao da se pojavi i Nenad Brnović i to će biti velika stvar i za njega i za klub. Međutim, njegov pravi povratak možemo očekivati tek na jesen.
Sve u svemu, braćo Grobari, ne brinite se ništa, jaki smo kao zemlja, bar ovde u Srbiji smo neprikosnoveni, a kad Evropa dođe na red, videćemo, otom potom.
ZA SVE SE NAVIJA, PARTIZAN SE VOLI!!!

Dragiša

pre 16 godina

Najbolja stvar što se tiče Ednilsona je ta što je(bar mi tako izgleda) u OFIju dotakao dno. Da ne zna da igra fudbal ne bi igrao za Benficu, a pogotovo za Romu. Dečko je mlad a već ima više Evropskog iskustva nego ceo prvi tim Partizana. Kao što neko iz Partizana ovih dana reče, fudbal se ne zaboravlja. Ako je pre godinu-dve znao da igra fudbal, zna i sada. Nadam se da je iskren kada kaže da je zadovoljan onim što je video u Partizanu(Beogradu) jer to unutrašnje zadovoljstvo može biti dovoljno da dečko ponovo zaigra najbolje što zna. Ne treba zaboraviti da je za njega jako bitno što su tu Moreira i Tomić. Treba naravno biti oprezan jer dečko ipak nije igrao 6 meseci, ali na osnovu svega što sam pročitao i video o ovom momku, sigurno je da ima potencijal. Nadam se da će mu okruženje odgovarati i da će se brzo vratiti u formu u kojoj je bio pre nekoliko godina. Srećno i dobro nam došao!

GROBAR DO GROBA!

Hell

pre 16 godina

@ Dzaja, 29. januar 2008 09:32

Pa koliko komentara je poslato da je OFI sa Krita i da igra u prvoj GRCKOJ ligi a ne Kiparskoj!!! Jbg tolika vam inteligencija

Mire

pre 16 godina

E decko je igrao za OFI ne zato sto mu je to mera, nego sto je njegov menadzer bio u sukobu sa predsednikom Benfike, pa se taj sukob slomio na momku. U pitanju su bile pare, uostalom svi znamo kakvi menadzeri mogu da budu….
Decko je imao zavidnu biografiju pre OFI-ja (i posle te kratkotrajne epizode) se prelaskom u Partizan vraca na dobar put. Bice on pravo pojacanje za Partizan!