Sreda, 28.11.2007.

14:57

Zvezda u finišu do pobede u Kuli

Izvor: B92

Zvezda u finišu do pobede u Kuli IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

119 Komentari

Sortiraj po:

Fox Molder

pre 16 godina

Mislim da bi bila dobra fora da Zvezda krene da vraca reprezentativce(bivse) iz inostranstva, jer oni imaju preko potrebno iskustvo za borbe u Evropi i LS, znaju sta znaci igrati u Zvezdi, nisu prestarili (kao Grobarski pokusaj pre par godina), a i njima ce dobro doci vracanje u formu, u Zvezdi, gde ne moraju da se bore za mesto u timu sa prejakom konkurencijom - to im dodje kao neke ultra duge pripreme, i dobrom igrom ponovo skrenu paznju na sebe Evropskim klubovima-kao Koroman ! Ko moze da kaze da dolazak Koromana u Zvezdu nije pun pogodak ?! Sigurno ce napraviti jos jedan dobar transfer iz Zvezde u Evropu, i on-zavrsi posao !
Sad koliko vidim da je Ljuboja slobodan ?! Mislim da bi on na levom krilu i Koroman na desnom, sa Burzanovicem u sredini, bili odlicno resenje za ofanzivni deo veznog reda ! Jos ako Jestrovic udje u formu, sto nije nemoguce posle zimskih priprema, i nejakih odbrana u MSL - mogla bi to da bude sasvim solidna ekipica !
Mozda se nekom cini prestara, ali sasvim dovoljno iskusna da udje u LS (uz malo srece), i potom - dobri transferi. Zadovoljni oni, Zvezdi zavrsen posao, a mladi - valjda nesto naucili od njih !!!!!
Nek preporuci ko se slaze !!!!
I takodje mislim da bi predsedniku i sportskom direktoru trebalo uvesti obavezu da jednom mesecno citaju i slusaju misljenje navijaca oko odredjenih stvari (ne, ne mislim da sam mnogo pametan, al sigurno mnogi od nas imaju mnogo toga korisnog na pameti) !!!!
Takodje, vrlo lako moze biti slobodan i dvojac iz Kijeva Markovic-Gavrancic, pa Zilic iz Rijeke, itd. Uglavom, definitivno je jasno da sa "mladim i talentovanim/perspektivnim" nema prolaska 3. kola !!!
Setite se Dinama iz Zagreba 90-ih i njegove ekipe koja je ucestvovala u LS, koliko je reprezentativaca imala (starijih), a Sokota, Mikic, Simic i ostali stasavali uz njih ! Je.i ga, jesu Hrvati, al treba kopirati uspesne, pa makar i da su braca Hrvati !

Wayfarer FCRS

pre 16 godina

E pa opet taj Raskovic pa ko ga pusta da igra. Imaju li ti ljudi mozga kad su njega ostavili u Zvezdi.Pored Moline i Salasa nama igra Raskovic a nezna da trci a ne da igra fudbal.

Wayfarer FCRS

pre 16 godina

U ocajnom prvom delu sezone Zvezda samo 2 boda manje a zar nije partizan odigrao prvi deo fantasticno kad je napravio toliku razliku

mirko

pre 16 godina

Jeste li videli "penal"? Haha. Ja predlazem da se sudijama na dres pored grba saveza prisiju grbovi zvezde i partizana. Ali zato u evrokupovima, kada je sudjenje realno... Jedva cekam Bolton, svim srcem cu biti uz njih, jer ovi nisu zasluzili da igraju u Evropi. Sloboda srpskom fudbalu!

Vlada

pre 16 godina

Nisam gledao utakmicu pa ne mogu baš da ''grešim dušu'' ali na osnovu izveštaja vidim da Zvezda nije imala previše šansi.To znači da se opet igra oprezno kao kod Kosanovića.Zvezda mora u domaćem prvenstvu da igra tako da već u prvom poluvremenu bude tri gola. Urazumite se zvezdaši od toga nema ništa sa Jankovićem koji je Muslinova škola.Janković trener - to znači ultra defanziva. Naježim se kada na ovim stranicama vidim da neki prizivaju Muslina da se vrati. To je onaj trener koji je sa klincima od 20 godina hteo da igra šahovsku partiju sa Rozemborgom sa igračima od 30 godina, i napravio pozorišnu predstavu od marakane sa 60.000 gledalaca. Isto je uradio i protiv Leverkuzena kada naši igrači bukvalno nisu prešli centar. Na toj utakmici je zbog svakog igrača zvezde koji pređe centar ustajao sa klupe i vraćao ga nazad u odbranu.Muslinu i Jankoviću je defanziva u krvi i tu nikakvog napredka neće biti.A kao što reče Džaja jednom prilikom - ''Fudbal, to je napad''.Hođemo ofanzivnog trenera a ne ove ''Muslinovce'' i ''Đorićevce''.

kupite sve do kraja!

pre 16 godina

apelujem na rukovodstvo partizana da kupi sve utakmice do kraja prvenstva,i sudije za derbi,jer se ovoj bulumenti lopovskoj ne moze stati na put drugacije,protiv arisa 0-3,a pnda preporod u smederevu,igraci domacih koji stoje,ali bukvalno stoje na terenu,a masinerija na celu sa novim murinjom jankovicem,gazi,brzi od lokomotive ,jaci od tajsona,dali je to supermen?ne to je masina krenula.....koga bre vi zamajavate i lazete u zivotu?vi ste tim?da date 5 golova smederevu koji nije slabiji od tog istog arisa,ali..ne,ne,sezona sopinga je pocela,e sad ce da se pobedjuje po babarogicevim ,notama,terzicevim penalima,sa bivsim trenerom man utd jankovicem,velikim strucnjakom,koji napravi onakav preporod za 48 sati, pa mislim da je promasio profesiju,trebao je rame uz rame sa hudinijem.ali ,neka ima Boga.titula je nasa.

Milan ZVEZDAS

pre 16 godina

Da je Kosanovic otisao ranije, Mi Bi POKIDALI i BAYERN i ARIS, a narocito grobare, jovetic nek ide dje oce samo da ne ode u ARSENAL.

Miloš

pre 16 godina

Божe правде,ти што спасе
од пропасти досад нас,
чуј и одсад наше гласе
и од сад нам буди спас.

Моћном руком води, брани
будућности српске брод,
Боже спаси, Боже храни,
српске земље, српски род!

Сложи српску браћу драгу
на свак дичан славан рад,
слога биће пораз врагу
а најјачи српству град.

Нек на српској блиста грани
братске слоге знатан плод,
Боже спаси, Боже храни
српске земље, српски род!
Нек на српско ведро чело
твог не падне гнева гром
Благослови Србу село
поље, њиву, град и дом!

Кад наступе борбе дани
к' победи му води ход
Боже спаси, Боже храни
српске земље, српски род!

Из мрачнога сину гроба
српске славе нови сјај
настало је ново доба
Нову срећу, Боже дај!

Отаџбину српску брани
пет вековне борбе плод
Боже спаси, Боже брани
моли ти се српски род!

Musli

pre 16 godina

@Vlada R.
Ako ne znate da li se utakmice nameštaju setite se utakmice Danska-Švedska sa EP-a kada je obadvema reprezentacijama odgovarao nerešen rezultat i to samo 2:2.I, na kraju utakmice rezultat je bio:2:2.Da li ste primetili da je neki gol bio sumnjiv?

*bane blanko from Bronx*

pre 16 godina

*Mogu da vam kažem, da se plašim Vojvodine koja igra odlično a bežimo im samo bod, tako da će trka biti veoma neizvesna !!

zvezdas

pre 16 godina

napred zvezda
menjajte jankovica dok je vreme jel ste slusali konferenciju za stanpu pa on je drugi kosanovic bata djorina skola
valter zenga je slobodan dao otkaz u dinamu iz bukuresta

mirotvorac

pre 16 godina

Brate jekume,ok je rekoh da sam otisao u buducnost i video to sto nemora da znaci da sam nerealan.PRENEO SAM SAMO ONO STO SAM VIDEO I NEMOJ SE BUNIS BRATE...POZDRAV ZA GROBARE I TEBE

Najajci smo najjaci

pre 16 godina

A kakvo je sad to prozivanje Zvezda dobila u finishu....kad se dobro zna koliko je taj finish u poslednjih godinu dana bio nemilosrdan prema Zvezdi (Bazel, Strazbur, Borac, Vojvodina, Rendzers, Aris, Bajern). Tad ste grobari velicali tih poslednjih 10 min i radovali se zbog njih.

miki

pre 16 godina

Sto se igre tice, mislim da je sa ovim timom bilo sasvim korektno! Treba imatiu vidu da smo igralibez moline, gaya i kastlja, koji su ili povredjeni ili izostali zbog umora(kastiljo)! Sto se tice grobara, koliko vidim i vi jako dobro gurate u basketu, svake godine ista meta isto odstojanje, namestite domace prvenstvo pa onda nikako ne mozete iz grupe. Prosle godine ste namestili tekmu sa PAO-om jer je obrad vas trener i da nije toga bilo ne bi ni tada usli u sesnestinu finala, a vi nama ovde nesto prigovarate za namestanja i los rezultat u evropi! Inace imate mnogo losiji tim od zvezde, ali necu sve d akomentarisem, samo cu raci da vam je odbarana promaja:)! Sem jovetica i moreire nemate ni jednog normalnog igraca! A zvezda??? Konkurencija skoro na svim mestima! Bilo je realno da vas prestignemo, samo je bilo pitanje vremena kada ce se to desiti! I jos nesto, da nije bilo Kosana, odavno bi bili ispred vas jer je covek pravio neverovatnu takti, igrao je bunkericu protiv timova koji su dolazili da uzmu bod zvezdi...Mislim da je sada sve gotovo, jer je kosan otisao, i sada ce se tek pokazati zvezdin kvalitet!

pera mitic

pre 16 godina

1. Cemu prozivke sto navijaci Partizana salju komentare na Zvezdine rezultate i obratno? Ovako je interesantnije, zar ne?
2. Kako se brzo palimo, i kako brzo zaboravljamo, kako lako padamo u euforiju, i mi i vi! Vec u subotu, ili 5.12. opet krece pljuvanje po treneru, igracima.
3. Kako god da trener sastavi tim, bar trecina poruka se odnosi na: gde je ovaj? gde je onaj? zasto igra ovaj, a ne onaj i sl. Kao da menadzeri salju komentare!
4. Priznajem da je sada prvenstvo mnogo interesantnije i da je adrenalin skocio. Gledacemo dva zestoka derbija na prolece!
5. Ako ne proda nikog, mislim da Partizan ima bolji tim i igru i da ce biti sampion ove godine!
6. Liga nam je jadna, stadioni i tereni katastrofa, publike nigde, ali ipak vise pratim nasu ligu nego Ligu sampiona.
Dal zbog tog rivalstva, bem li ga?

DrAgisha

pre 16 godina

I za Smederevo su pricali da je namjestaljka, a ono dva evrogola i najbolja akcija Zvezde ove godine...Pa ajd to namjesti!
Titula je nasa! ZVEZDA!

pall mall

pre 16 godina

Pa i Arsenal dobi Vigana u zadnjim trenucima pa nikom nista? Tesko je ponekad postici taj prvi gol ali kad on padne za njim odma ide jos jedan :) to je odlika velikih protiv malenih.

vladimir

pre 16 godina

Sta se vatate grobari za penal,Hajduk je dva puta ubacio loptu u 16.Vi ste poznati po nepostojecim penalima u poslednjim minutama.Dali ste Zvezdi 5 golova u poslednjih 20 godina a ovamo sampioni.Na derbijima misevi a na forumima glavne badze.Bavite se kosarkom,to je igra za vas.

SAMPIONI 2007/08

pre 16 godina

Jos jedna pobeda u nedelju uz pobedu Banata i mi smo prvi.I tu je svemu kraj,cim uzmemo prvo mesto vise se ne pomeramo odatle.

Aca

pre 16 godina

Sad se vidi da treneri ne biraju i ne sastavljaju tim, nego neki menadzeri i ko zna ko vec sa strane...
Bronovicki prvi bek "slabe" poljske reprezentacije a kod nas je na klupi, ali da bude jos gore, rezerva nekom Andjelkovicu, eeeeeeeej, no comment...
Molina ne igra...
Salas ne igra...

Pa izmislili su fudbal za sve ove u zvezdi...
Milovanovic je sad ekstra igrac, klasa, bolji od Moline, samo zato sto su mu sele dve lopte, a koliko je pre toga upropastio nema veze...

Necu da se nerviram... nema od zvezde nista dok spoljni faktori uticu na igru i izbor igraca...
STRASNO DA STRASNIJE NE MOZE BITI!

ogi_cigan

pre 16 godina

Gaj operisao jagodicnu kost
Molina prehlada
Kastiljo odmara zbog dugog puta i reprezentativhih obaveza
Perovic povrjedjen vec 3 mjeseca

atos

pre 16 godina

Gaj je povredjen na utakmici protiv arisa pa je morao na operaciju,kastljo je umoran od puta pa zato nije igra,molina je bolestan bio stomacni virus a perovic je i dalje povredjen vraca se pocetkom sledece god!!!

Milos, Srbija

pre 16 godina

Dve stvari:
1) Prvi gol u 81 iz igre i to Evro-gol - verovatno gol prvenstva. Kradeno? To ne bi ni onaj vas dribler sa gola odbranio.
2) Jel smo vas mi skratili za bodove u protekla tri kola i to sve igrano kod kuce? Jel to bila igra za ligu sampiona, vihorna, poletna, Evropska? A mi nemamo pojma sa fudbalom?

Proverite malo u proteklih par godina, neko vam je skrenuo paznju, cesce su Kuljani zeznuli nas nego vas.

Igor_BL

pre 16 godina

Zvezdo samo tako i TITULA je opet nasa. Ne moze nam niko nista jaci smo i od sudbine a GROBARI mogu samo da nam zavide. Pozz swim DELIJAMA iz Banjaluke.

fk

pre 16 godina

Jel moze neko da mi objasni zasto svi pisu da je Zvezda u dobrim odnosima sa Hajdukom iz Kule, kada je poznato koliko je samo bodova izgubila u toj Kuli u prethodnim sampionatima, dok je Partizan od Hajduka da ja znam, jednom izgubio, prosle sezone, da bi Hajduk u zadnjem kolu usao u plej-off, a zatim tamo imao sest sigurnih bodova, a pri tom izbacio u plej aut OFK i uslratio Zvezdi sest bodova. Jasno je da i Partizan i Zvezda imaju svoje klubove, jer sa ovim kvalitetom koji pokazuju, tesko da bi mogli do titule i jedni i drugi.

Alenatore

pre 16 godina

Iskreno se nadam da ce Hajduk,Smederevo i Ofk da ispadnu iz lige da vidim koga cete onda da pobedite jer ove ekipe ne pruzaju ni 10% onoga sto znaju u duelima sa zvezdom!!! Dzomba je kao veliki Partizanovac ali me podsetite na cijem je stadionu Hajduk igrao medjunarodne utakmice. Takodje se nadam da ce Partizan da namesti sve utakmice do kraja,da ce mu se suditi jos 20 penala u zadnjem minutu,da ce dati sve golove iz sumnjivih ofsajd pozicija i na kraju postati prvak sa 1 bodom prednosti u odnosu na zvezdu!!!

Ilija Najdoski

pre 16 godina

Pozdravljam komentare Aragona i Nake i 100 posto se slazem sa njima. Jos i da dodam: u vise navrata sam rekao da me vise ne interesuje ko je trener ko predsednik a ko igra u prvih 11 vec samo rezultati. Dve tekme sa novim trenerom dve lepe pobede. Neko ce da kaze da zakeramo ALI!!! Duple krune, pobede a u Evropi??? Stranaca polako nema nigde a lagano "ispod zita" nam se opet uvaljuju Raskovici, Bogdanovici itd. Odgovorni ce reci "imamo rezultat". A sta cemo u kvalifikacijama za LS? Verovatno jos jedna u nepovrat izgubljena godina! Nece nam trebati dugo da cekamo na neke odgovore, pobede protiv Boltona i Brage i ja se unapred izvinjavam svima koji misle drugacije!

mao_molina

pre 16 godina

Lepo se vidi kako nam mili navijaci beogradskog patlidzana,shvataju da odlaze u ambis i da se stvari vracaju na ono mesto kako su i trebale biti...Kako je to lepo procitati,zvezda ovo-zvezda ono,sudija kupljen,dzomba odradio i sl.Hahaha uzivajte glodari,gledajte samo kako cemo brzo da vas obidjemo na tabeli niste ni svesni...A sto se tice kupovine,sad kad krene nas Mali Misko da kupuje sta cete onda joj joj...pa partizan umire,a njegovi navijaci ce svi da izumru i ranije od silnih kompleksa koje im nabija crveno-bela mashinerije(sa tribine i sa terena)...:))...Sve pohvale momcima i Saletu Jankovicu,samo napred...PRORADILA PA NECE DA STANE...ZVEZDO ZGAZI IH SVE...

grobar 83

pre 16 godina

Evo ovako...Lepo kaze poslovica:KO VISOKO LETI,NISKO PADA! To je nazalost u nasem mentalitetu! Kao sto smo mi leteli na pocetku prvenstva,tako vi sada letite cigani! Realno ove godine smo bolji duplo,jos ako prevazidjemo ovu krizu,nemate cemu da se nadate! Ali dobro,vi ste ipak prvaci Evrope pa makar to bilo i pre 15,20 godina! Nadajte se,a mi cemo za to vreme da opet igramo Ligu sampiona! Pozdrav mojim grobarima! Titula je nasa,bez brige,a oni neka se loze!!! To im je jedino ostalo!

Fan RS/G-14

pre 16 godina

Dobar rezultat pred revans na Marakani!!!!A sto se tice grobara gde ste vi u evropi.....Jestte da se valjak sporo krece,ali do sada bi izasli iz Mostara..

Aragorn

pre 16 godina

Koliko sam se obradovao posle Smedereva,toliko sam i bio znerviran ponasanjem Milijasa&Co na toj utakmici,i na moju nesrecu i nesrecu svih Zvezdasa cini mi se da se crne slutnje obistinjuju. MAO MOLINA MORA da igra SVAKU utakmicu u startnoj postavi,i da izvodi SVAKI PREKID,a ne samo kad mu se mrtvi MIlijas smiluje da da loptu,SALASA u postavu,ko je gledao pre neko vece emisiju o njemu na SOS kanalu zna o cemu pricam,BRONO je dobar za Poljsku reprezentaciju koja kao PRVA u grupi ide na EP,ali neeee mi imamo grbavog kretena ANdjelkovica,novi R. CArlos,al kad bi se zezali.Izgleda da Djorina i AL-Kosanova skola pobedjuje...
Nadam se da gresim.
Izvinjavam se na duzini komentara

vlada

pre 16 godina

Ne damo titulu iz inata !

PARTIZAN SAMPION !
(Partizan Sampion,a ko bi drugi ? ? ?, 28. novembar 2007 16:30)

E Bas si sebican! Ali to je kod nas normalno da ono sto NEMAS neces nikome ne das.
Prvo osvojite titulu pa se onda inati!

Pedja Matovic

pre 16 godina

@XAXA
Maco, ne javljam se ja na vase vesti.Samo sam prokomentarisao jednom to da NIKAD niste izgubili zasluzeno i da se uvek okrecete ka nama kad pocne frka. Ajde sad radi domaci i pati uz svoj klub.

Fox Molder

pre 16 godina

Evo nas, STIZEMOOOOO !!!
Mislim da ste Grobari stvarno propustili sansu da se odlepite i uzmete konacno tu titulu, ovako usla voda u usi, i vi to znate, i zato cete sad da krenete, DOOOOLE !!!
Hvala Bogu da dobise ovu utakmicu, i da je konacno odigrase, to je kljuc prvenstva, i Groblje, je.i ga, sad vam samo ostaje ono, ma ja samo gledam EURO Ligu, nas fudbal je s..nje, itd. Znate vec kako to ide ! A pre metar dana je bilo, 20 bodova razlika, u derbiju puca petarda, itd. Sad ce i Djuka da dobije neku ponudu na zimu, pa ce da krene prodaja Jovetica par meseci, pa ovo pa ono, pa Djavo kriv ! Nego sreca vasa sto igrate u subotu sa filijalom cika Mirka, inace.....
STVARNO U SUBOTU SVI NA MARAKANU DA POZDRAVIMO NOVOG TRENERA I NADAM SE NOVI STIL IGRE !

Sport Bili

pre 16 godina

Sta je Grobari, cim smo stigli na -2 Zvezda kupuje prvenstvo? Mnogo ste smesni! Do zime mozemo i na prvo mesto, a na prolece se zna - dva puta pucate u derbiju, malo kukate pa opet bojkot a mi uzimamo trecu duplu krunu za redom!!!

Smesno

pre 16 godina

Alo grobari u cemu je problem oko odlaganja utakmice?
Kakve veze ima kad ce se igrati?
Vazno da je odigrana.
I kao najvaznije,utakmicu nije odlozila Zvezda nego Hajduk malo se informisite pa onda dodjite i pricajte gluposti.
Komentar i na to da je partizan najjaci ove godine-pa da stvarno odbrana partizana je fenomenalna na celu sa srnicem i mihajlovim,i lazevskim,pa borac iz surduka ima jacu odbranu od ove,bez jovetica ste 0(NULA)ekipa,i to ce se pokazati budite samo malo strpljivi.
Stvari polako dolaze na svoje mesto,posle vikenda smo prvi na tabeli,i daj malo ne smarajte vise stim namestenim tekmama,niti je zvezda-hajduk namesteno,a nece ni biti banat-partizan.U subotu bez jovetica,2:0 za banat,zivi bili pa videli.

polupani loncici

pre 16 godina

Kako to da njih ponizava ko kako hoce na evropskoj sceni,a kod nas su kao ''najjaci'' !? Pa ovo je cist primer kupovine utakmica u ligi.

Ne damo titulu iz inata !

PARTIZAN SAMPION !
(Partizan Sampion,a ko bi drugi )

Objasni prvo sebi i samo sebi..KOJU TO TITULU NE DAJETE IZ INATA?

zoran

pre 16 godina

@baba delija
Bas si u pravu.Partizanu se svira svaki 3 penal, ali oni kilavci nisu mogli da nateraju protivnika da treci penal napravi pre 94 minuta, za razliku od zvezde koja protivnika natera da penal napraci na 20 metara od gola.

delija BB

pre 16 godina

@ Grobar sa velikim G

Ovo veliko G moze i nesto drugo da znaci.Ali do pre par kola ste slavili titulu.Pevali slavopojke ali sada dva boda razlika i jos gostovanje na Marakani.I ja cu da kopiram pisanje ovo Grobara sa velikim G i pusticu mu na zavrsetku prvenstva. A obracanje ovima koji pisuda je prvenstvo ne regularno. Prvo nije Zvezda odlagala meceve vec Hajduk i to dva puta.Posle kada je Hajduk mogao da igra nije mogla Zvezda zbog kvalifikacija za LS, reprezentacija i liga UEFA. Danas je bio slobodan termin.U Engleskoj do pred kraj prvenstva ima timova kojima fali i po tri utakmice pa niko ne proziva savez i govori da je prvenstvo neregularno

ljubisa

pre 16 godina

Ja kao i ostale delije verujem da zanimaju sledeca pitanja:
-Gde je Gaj na danasnoj utakmici?
-Sta se desilo sa Markom Perovicem?
-Zasto ne igra Salas?
-Ko je zvao Raskovica kad ima ocigledno boljih igraca?

baba delija

pre 16 godina

Alo grobari mi smo penal dobili pri vodjstvu od 1:0, a ne u 94. minutu a da pritom gubimo 1:0 kao neki... Smesni ste. Izjavljujete kako ste najbolji, Zvezda losa ove jeseni i sto jedan od vas grobara rece razlika je ogromnih 2 boda... A UEFA kup jos cemo da vidimo da li Zvezda ispada. Nada poslednja umire...
Dogodine konacno tamo gde nam je i mesto: u LS.

marko

pre 16 godina

Informacija za ove sto pricaju da je prvenstvo neregularno zbog Zvezde,utakmica je odlozena prvi put na zahtev oba kluba,a drugi na zahtev Hajduka.Ne mojte da pricate gluposti vise.

BONANNO

pre 16 godina

30. Dzaba vam pateticna euforija komsije.Ovo je moja prva i poslednja poruka na ovu temu a poruka je sledeca:ove godine nece Zvezda izgubiti titulu,ove godine ce je Partizan osvojiti u velikom stilu.Kopiracu ovo i podsetiti vas na to sredinom maja!
(Grobar sa velikim G, 28. novembar 2007 15:43)


-kOPIRAJ PA SE SAM SE BI CUDI KOLIKO SI LUPAO PAR MESECI RANIJE...

Gatsby

pre 16 godina

Utakmica Hajduk-Zvezda nije mogla da se odigra ranije zbog pretrpanog kalendara, jer Zvezda igra u Evropi(Partizan ima puno slobodnih termina). Cestitam na pobedi,moze neki isrpniji izvestaj sa utakmice(barem sastav timova)

Oj!

pre 16 godina

Hah, niste morali ni igrati. Znalo se da cete dobiti. Mozda i titula da vam se da bez prethodno odigranih utakmica? Mislim, zasto da ne? Ipak ste vi STUB SRPSTVA i svi pravi cestiti srbi domacini zele da budete prvaci a ako to svi srbi zele onda demokratija nalaze da vi to i budete. Ajde, gasi svetlo i na spavanje!

Mister x

pre 16 godina

Masinerija krenula na celu sa Babarogicem !!!
Ali kada najidju strasni Arisi i Livadije e onda masinerija zaskripi pomalo.

Dzabe se ljudi palite, ovaj tim je isti od pre 2 nedelje kada ste ga pljuvali i ova utakmica nije nista bolji pokazatelj sto se igre tice.
Pa cak i prosla u 2 utakmice 3 gola sa bele tacke i to u odlucujucim trenutcima.... razmislite o tome malo !!!

Ako vam je cilj prepucavanje sa partizanovim navijacima onda i ne morate razmisljati o nicemu !

Miki FRS

pre 16 godina

Sta traze u ovoj rubrici komentari partizanovih pristalica kada je Zvezda igrala....igrala i pobedila....i na -2 stigla....??????

zvezdas

pre 16 godina

Mene zanima zasto Kastiljo nije igrao?Gaj?Molina?Sta je sa davno povredjenim Perovicem?
Molio bih da ako neko zna odgovore da kaze jer verujem da sve nas zanima!

Max

pre 16 godina

Jadan li je srpski fudbal kad jedna ovako ispodprosecna Zvezda zauzima drugu poziciju na tabeli .Nije ni cudo sto je Srbija postala banana republika u fudbalu.Zvezda je slika i prilika srpskog fudbala.Na veliku zalost pravih ljubitelja sporta.
Pozdrav

Volim ga ko oka dva

pre 16 godina

Sta se bre palite ganferi,popustimo malo da ne bude plus 20 na kraju i odma radovanje,Aris vam je pokazao gde ste trenutno i zato tisina,uostalom i Braga ce da vas razvali pa cete opet da kukate na trenera i na igrace koji ne zasluzuju da nose vas dres.A KAD DODJU NEVOLJE I KAD DODJE TUGA,UVEK CE TE VOLETI GROBARI SA JUGA!!!!

loco_pajdoman

pre 16 godina

..da da... zvezda opet platila...bla bla bla..mislim da je previshe takvih glupih pricha...al ajde da kazhemo i da je to istina..pa ko vam je onda kriv grobari shto i vi nemate kesha da potplacujete...oteli sve bjeka i zeka..aaa???

Najjaca je najjaca...

pre 16 godina

Joj kako su mi smesni ovi grobari, sad kad su kola krenula nizbrdo odmah se prica o nekoj neregularnosti te Terza, Pixi, Dzaja, Miljanic da vam nije mozda i Sekularac kriv?! Zvezda ima najjaci tim u zemlji i to tek sada dolazi do izrazaja. @Sasa-Sabac, o kakvoj ti formi Zvezde pricas?! Pa jesmo li tad igrali sa vama na JNA i bilo je 2:2 a vi ste tad bili puni reci hvala za vas tim kome je to ujedno bila najjaca utakmica sezone. Dizali ste se pobedama nad Borcem, Banatom, Napretkom, a ne shvatas da je tad Zvezda imala obaveze prema Evropi...

Zvezda sampion!

dex

pre 16 godina

Ja stvarno ne znam grobari sta vam nije jasno? Po vama Zvezda je najgori tim u ligi i sve utakmice kupuje... Pa Hajduk je ocaj, pretposlednji ili koji vec i Zvezda ne sme da ga pobedi? Videcemo regularnost na delu protiv Banata, kada se kao feniks izdignete iz krize i ,,posteno'' zgazite svoju filijalu... Ali dobro,usla vam je voda u usi pa pricate gluposti!

boki

pre 16 godina

Ma sta se bre przite, do kraja prvenstva ima jos i partizan i zvezda i vojvodina jedno 214234 puta da kiksnu protiv "malih". Ove godine je Partizan definitivno najkvalitetniji, hteli to da priznate ili ne, ali je u svakom slucaju odlicna stvar sto mu i Zvezda i Vosa duvaju za vrat.

Mirko

pre 16 godina

Zvezda pobedila Hajduka , sta je to tako cudno, pa Zvezda ove godine igra dobro i u Evropi ali su pogresili sto nisu odlozili utakmicu sa Grcima .

Vladan R

pre 16 godina

Izleda da po navijacima Partizana Zvezda nikad niti jednu jedninu utakmicu nije dobila jer je bvolja tj da je nije kupila na kraju ce se neko setiti i reci i da je kupila i finale kupa sampiona u Bariju.Ja ne mogu sa sigurnoscu da kazem da li se utakmice namestaju ili ne ali znam da posle utakmice u strazburu nikad ni za jednu utakmicu necu reci da je namestena jer po toku i rezultatu do onog 93 minuta sve je licilo na dogovora i svi bi onda pricali prodata utakmica dogovoren rezultat a onda 2:2 i radovanje Strazburovih igraca kao da su osvojili LS.Bolje vi razmislite sto vam je golman dileja pa na 2:0 protiv Vojvodine u trenutku kada su igraci Vose bili u soku dribla golmana i vraca istu u zivot a igrace Partizana u sok.Sto se Evrope tice jste bilokatastrofalno protiv Arisa ali je najveci krivac za to onaj sto je nvalabogu posle te tekme otisao jer pocetna postavka taktike a i kasnije izmene kada pri 1:0 za aris konacno ubacuje spica ali izbacuje maltene jedinog koji moze da mu napravi sansu Molinu pre toga je uveo onog nesposobnog ne mogu ni imena da se setim a Burzanovica tek u 85 minutu pa nije ni morao.Meceve sa Bajernom i Renzersom su pokazatelj snage CZ jer obe su ipak bile znatno kvalitetnije mada verujem sa boljim trenerom i tu bi bilo bolje uz ove tri utakmice uzmite u obzir i derbi pa kada ste tako bolji sto nas niste rzbili nego jedva izvukoste 2:2 uz najblaze receno vrlo sumnjive odluke sudija u vezi dodele crvenih i zutih kartona .Sada kada smo konacno odtranili kukolj a vi niste napravili razliku naravno da vam je frka pa je stoga najlakse je zatvoriti oci pred realnoscu i reci ma sudije pomazu i utakmice se kupuju e pa mislim da nece biti bas tako uz pitanje sta biste pricali da kojim slucajem nismo izgubili 4 boda primljenim golovima i 90 minutu ili da vam je sudija svirnu crveni u derbiju ali necemo o tome jer je to proslo nego cemo o realnosti a to je: nakon narednog derbija vi ste najmanje bod iza nas

Partizan Sampion,a ko bi drugi ? ? ?

pre 16 godina

Kako to da njih ponizava ko kako hoce na evropskoj sceni,a kod nas su kao ''najjaci'' !? Pa ovo je cist primer kupovine utakmica u ligi.

Ne damo titulu iz inata !

PARTIZAN SAMPION !

jekum

pre 16 godina

@POZDRAV SVIM NAVIJACIMA,onim realnima al takvih malo ima ovde...
(mirotvorac, 28. novembar 2007 15:45)

Pazi sad ovaj vic....

Poz mirotvorac....hehhehehe
Ko razume, shvatice:)

Aleksandar

pre 16 godina

Ne tako davno Partizan je morao da odloži utakmicu, pa je iz Zvezde krenula povika kako je prvenstvo zbog toga neregularno. A ovo je šta?

Stefan DELIJA

pre 16 godina

Sve je dobro ali zabrinjava to da Jankovic blago receno ne vjeruje strancima!Molina cini mi se nije ni igrao kao ni Bronowicki,Salas,Barkos i Betoligar...Pih jbt ispada da Brono igra samo u "slabasnoj" Poljskoj repki a u Zvezdi nema mjesta?!U sastavu je od stranaca bio samo Lukas a najvise me nervira sto Molina ne igra od pocetka,sad ce Milijas da trosi svaki slobodnjak!I ponovo je igrao Raskovic,mozda i Bogdanovic evo vec drugu utakmicu za redom,tako da se pojavljuje pitanje da li je Jankovic perspektivan strucnjak koji nam treba?Ja ne bi rekao ovo mi lici na Djorinu skolu...

sportskepripreme.com

pre 16 godina

Ljudi nemojte se zaletati, svaka promena trenera donosi neku vrstu shoka koja se pozitivno odrazi na ekipu, nadajmo se da ce Zvezda i dalje igrati dobro ali bez euforije...

bane

pre 16 godina

krenula crveno-bela kupovina pa nemoze da stane.. hahahahhahahha koje smesno prvenstvo.. pa sve sam predvidio.. reko sam cim ispadnu iz kup uefa pocinje trgovina, i tako i bi.. kao i zadnjih godina, cim su ih svi ponizili u evrokupovima, pocinje neverovatna serija u domacoj ligi.. hahahhaa

Nik

pre 16 godina

Neka se sada jave oni koji su prozivali Milovanovica, koji su se gadili na decka koji je ubedljivo najbolji igrac CZ!?!
Bravo Deki...
A ovaj Grobar sto se javio oko penala, jedna poruka:"Neka vam svaki put kada vodite sviraju po penal, a ne kada je 0:0 ili 0:1, pa da se na to vadite, i ja cu biti zadovoljan!!!" Moze???

Danijel

pre 16 godina

Sta je Zvezdasi? Sto ne kritikujete sudiju da je svirao penal?

Ahh sorry moja greska vi se samo bunite kad Partizan dobije penal pre kraj utakmice a ako se vam svira onda je u redu.

Boris

pre 16 godina

Gospon Djukicu,evo C.Z,je pocela seriju "teskih i neizvesnih utakmica" kakve su uostalom bile i na Karaburmi i u Smederevu,pa valjda vam je jasan koliki je debilizam olako izgubljenih 6 bodova na svom terenu!Gospon Tomicu,kako to mi imamo najbolju igru,C.Z,je najgora ove jeseni a razlika je velikih 2 boda!?

Sasa - Sabac

pre 16 godina

Dzomba je odradio svoje,tj nije jos treba pustiti i u subotu.Ovo prvenstvo je vec neregularno i uvek ga zvezda pravi takvim,jer zasto nisu ovu utakmicu igrali ranije dok su bili u krizi i kad je trebalo da se igra.Predsednici se menjaju ali navike ostaju iste!!!

aki

pre 16 godina

Много важна победа!!!
Сад Партизан игра већ унапред добијену утакмицу у Зрењанину са својим традиционалним пријатељима,али нема везе машина је дефинитивно прорадила и прети да ЗГАЗИ сваког ко се налази испред ње.
Субота,13h,Mаракана,Сви али буквално сви!!!

djole delija

pre 16 godina

i to jos nisu igrali molina,castillo,gueye e ovo je vec nesto cekajte samo kad jednom napokon zaigra i salas u kombinaciji sa jestrovicem bice haos....

losmi

pre 16 godina

Шта ова утакмица је већ одиграна? Ја мислио оставиће се за мај, кад дође лепо време. Чиста регулара...

G

pre 16 godina

Napokon,da se zavrsi i ova utakmica...
Idemo dalje...

Ipak,ovo sto pise kao u finisu,stvarno ne znam sta znaci...
Mislim 2:0 je 2:0 i gotovo...
Dati su golovi kada su dati...
Nekada kada neko pobedi 2:0,pise lagana pobeda,pa dobro...

Milos Delija

pre 16 godina

E,pa Partizane to bi bilo to sto Vam je ZVEZDA ponudila,imali ste sansu,ali sta je tu je,bice bolje sledece godine mozda ipak Vam damo kup da ne izgubite sportski duh.Ja predlazem da se od sad ne igra nase prvenstvo vise,mislim da se ZVEZDA ne takmici jel nije zanimljivo vise.Pozz za sve DELIJE,a vi Grobari ostanite uz male ekrane i gledajte ZVEZDU sampiona kako ide sve do svetskog trona.Jankovicu najbolji si samo tako vare.

Dejan

pre 16 godina

Ipak,ovo sto pise kao u finisu,stvarno ne znam sta znaci...
Mislim 2:0 je 2:0 i gotovo...
Dati su golovi kada su dati...
Nekada kada neko pobedi 2:0,pise lagana pobeda,pa dobro...
(G, 28. novembar 2007 15:16)

@ G

A da bi se to desilo Partizanu bio bi prvi koji bi reko prodana utakmica na poluvreme djukic dao pare... Sudija je grobar pa je zato svirao penal...

I nemoj niko da mi odgovori na moj komentar da imam komplekse.

PS: JA IMAM KOMPLEKSE kad vidim sta ljudi(deca) pisu ovde po netu. =)

Oli

pre 16 godina

Nemogu da verujem da grobari misle da bi Dzomba pustio zvezdu da pobedi, pa on je to je opste poznato veliki partizanovac koji uvek imama dodatni motiv kada njegov klub igra protiv crvene zvezde,a sto se tice namestanja partizan ce u subotu namestiti utakmicu protiv Banata, jer je dobro poznato da je Vucurevicu partizan u srcu.

naka

pre 16 godina

Opet mučenje,opet bez stranaca,opet Rašković u timu,opet...Terzić je popustio pred stručnjacima za pečenje i rakiju,Zvezda pred domaćim menadžerima i nazovi novinarima.Đorin san o proterivanju stranaca se ispunjava a mi ćemo u rezervatu jesti jedni druge i slušati magove struke-čuvenu ŠANK LINIJU kako je to neko lepo rekao.

Grobar sa velikim G

pre 16 godina

Dzaba vam pateticna euforija komsije.Ovo je moja prva i poslednja poruka na ovu temu a poruka je sledeca:ove godine nece Zvezda izgubiti titulu,ove godine ce je Partizan osvojiti u velikom stilu.Kopiracu ovo i podsetiti vas na to sredinom maja!

nenad

pre 16 godina

OPA -2 sitno.Znaci mislio sam da ce komsijama dati da budu bar jesenji prvaci,ma mozda je i bolje ne davati im laznu nadu pa da pomisle da su bolji ma da bi onda bilo jos sladje.U svakom slucaju odlicno samo tako nastavite ustalite formu pa na prolece jos jedna titula,i da ne zaboravim surovu stvarnost jos jedan pokusaj ulaska u ligu sampiona.

Pedja Matovic

pre 16 godina

Bravo, Zvezdo. Stvari dolaze na svoje mesto. Imamo bolji tim od grobara, po dva dobra igrača na svakoj poziciji i bez problema bi trebalo da uzmemo titulu.
@ŠTA REČI
Mislio sam da će prvi komentar da bude grobarski, ali eto, zakasnio si. Možeš na popravni u subotu, kad ih budemo zgazili na Marakani

mirotvorac

pre 16 godina

U JE KOJE STE VI FACE!!!kolko ste bre jaki,ma nemoze vam niko nista,dupla kruna je vasa,sve je vase i tako to dok se ne probudite iz te vase dozivotne kome...Drago mi je sto vam dajemo nadu al ovo prvenstvo vi zavrsavate na 3 mestu...Znate kako to znam?Jednostavno odoh na trenutak do leta 2008(kao u onom filmu povratak u buducnost),pogledah tabelu i kad ono vi na trecem mestu,sedite po kafanama,kaficima,domovima i cekate sredu da gledate kako partizan igra onu vasu nemoguvu misiju,LS.POZDRAV SVIM NAVIJACIMA,onim realnima al takvih malo ima ovde...

naka

pre 16 godina

Opet mučenje,opet bez stranaca,opet Rašković u timu,opet...Terzić je popustio pred stručnjacima za pečenje i rakiju,Zvezda pred domaćim menadžerima i nazovi novinarima.Đorin san o proterivanju stranaca se ispunjava a mi ćemo u rezervatu jesti jedni druge i slušati magove struke-čuvenu ŠANK LINIJU kako je to neko lepo rekao.

Nik

pre 16 godina

Neka se sada jave oni koji su prozivali Milovanovica, koji su se gadili na decka koji je ubedljivo najbolji igrac CZ!?!
Bravo Deki...
A ovaj Grobar sto se javio oko penala, jedna poruka:"Neka vam svaki put kada vodite sviraju po penal, a ne kada je 0:0 ili 0:1, pa da se na to vadite, i ja cu biti zadovoljan!!!" Moze???

aki

pre 16 godina

Много важна победа!!!
Сад Партизан игра већ унапред добијену утакмицу у Зрењанину са својим традиционалним пријатељима,али нема везе машина је дефинитивно прорадила и прети да ЗГАЗИ сваког ко се налази испред ње.
Субота,13h,Mаракана,Сви али буквално сви!!!

Vladan R

pre 16 godina

Izleda da po navijacima Partizana Zvezda nikad niti jednu jedninu utakmicu nije dobila jer je bvolja tj da je nije kupila na kraju ce se neko setiti i reci i da je kupila i finale kupa sampiona u Bariju.Ja ne mogu sa sigurnoscu da kazem da li se utakmice namestaju ili ne ali znam da posle utakmice u strazburu nikad ni za jednu utakmicu necu reci da je namestena jer po toku i rezultatu do onog 93 minuta sve je licilo na dogovora i svi bi onda pricali prodata utakmica dogovoren rezultat a onda 2:2 i radovanje Strazburovih igraca kao da su osvojili LS.Bolje vi razmislite sto vam je golman dileja pa na 2:0 protiv Vojvodine u trenutku kada su igraci Vose bili u soku dribla golmana i vraca istu u zivot a igrace Partizana u sok.Sto se Evrope tice jste bilokatastrofalno protiv Arisa ali je najveci krivac za to onaj sto je nvalabogu posle te tekme otisao jer pocetna postavka taktike a i kasnije izmene kada pri 1:0 za aris konacno ubacuje spica ali izbacuje maltene jedinog koji moze da mu napravi sansu Molinu pre toga je uveo onog nesposobnog ne mogu ni imena da se setim a Burzanovica tek u 85 minutu pa nije ni morao.Meceve sa Bajernom i Renzersom su pokazatelj snage CZ jer obe su ipak bile znatno kvalitetnije mada verujem sa boljim trenerom i tu bi bilo bolje uz ove tri utakmice uzmite u obzir i derbi pa kada ste tako bolji sto nas niste rzbili nego jedva izvukoste 2:2 uz najblaze receno vrlo sumnjive odluke sudija u vezi dodele crvenih i zutih kartona .Sada kada smo konacno odtranili kukolj a vi niste napravili razliku naravno da vam je frka pa je stoga najlakse je zatvoriti oci pred realnoscu i reci ma sudije pomazu i utakmice se kupuju e pa mislim da nece biti bas tako uz pitanje sta biste pricali da kojim slucajem nismo izgubili 4 boda primljenim golovima i 90 minutu ili da vam je sudija svirnu crveni u derbiju ali necemo o tome jer je to proslo nego cemo o realnosti a to je: nakon narednog derbija vi ste najmanje bod iza nas

Aragorn

pre 16 godina

Koliko sam se obradovao posle Smedereva,toliko sam i bio znerviran ponasanjem Milijasa&Co na toj utakmici,i na moju nesrecu i nesrecu svih Zvezdasa cini mi se da se crne slutnje obistinjuju. MAO MOLINA MORA da igra SVAKU utakmicu u startnoj postavi,i da izvodi SVAKI PREKID,a ne samo kad mu se mrtvi MIlijas smiluje da da loptu,SALASA u postavu,ko je gledao pre neko vece emisiju o njemu na SOS kanalu zna o cemu pricam,BRONO je dobar za Poljsku reprezentaciju koja kao PRVA u grupi ide na EP,ali neeee mi imamo grbavog kretena ANdjelkovica,novi R. CArlos,al kad bi se zezali.Izgleda da Djorina i AL-Kosanova skola pobedjuje...
Nadam se da gresim.
Izvinjavam se na duzini komentara

Sasa - Sabac

pre 16 godina

Dzomba je odradio svoje,tj nije jos treba pustiti i u subotu.Ovo prvenstvo je vec neregularno i uvek ga zvezda pravi takvim,jer zasto nisu ovu utakmicu igrali ranije dok su bili u krizi i kad je trebalo da se igra.Predsednici se menjaju ali navike ostaju iste!!!

bane

pre 16 godina

krenula crveno-bela kupovina pa nemoze da stane.. hahahahhahahha koje smesno prvenstvo.. pa sve sam predvidio.. reko sam cim ispadnu iz kup uefa pocinje trgovina, i tako i bi.. kao i zadnjih godina, cim su ih svi ponizili u evrokupovima, pocinje neverovatna serija u domacoj ligi.. hahahhaa

losmi

pre 16 godina

Шта ова утакмица је већ одиграна? Ја мислио оставиће се за мај, кад дође лепо време. Чиста регулара...

G

pre 16 godina

Napokon,da se zavrsi i ova utakmica...
Idemo dalje...

Ipak,ovo sto pise kao u finisu,stvarno ne znam sta znaci...
Mislim 2:0 je 2:0 i gotovo...
Dati su golovi kada su dati...
Nekada kada neko pobedi 2:0,pise lagana pobeda,pa dobro...

Najjaca je najjaca...

pre 16 godina

Joj kako su mi smesni ovi grobari, sad kad su kola krenula nizbrdo odmah se prica o nekoj neregularnosti te Terza, Pixi, Dzaja, Miljanic da vam nije mozda i Sekularac kriv?! Zvezda ima najjaci tim u zemlji i to tek sada dolazi do izrazaja. @Sasa-Sabac, o kakvoj ti formi Zvezde pricas?! Pa jesmo li tad igrali sa vama na JNA i bilo je 2:2 a vi ste tad bili puni reci hvala za vas tim kome je to ujedno bila najjaca utakmica sezone. Dizali ste se pobedama nad Borcem, Banatom, Napretkom, a ne shvatas da je tad Zvezda imala obaveze prema Evropi...

Zvezda sampion!

Stefan DELIJA

pre 16 godina

Sve je dobro ali zabrinjava to da Jankovic blago receno ne vjeruje strancima!Molina cini mi se nije ni igrao kao ni Bronowicki,Salas,Barkos i Betoligar...Pih jbt ispada da Brono igra samo u "slabasnoj" Poljskoj repki a u Zvezdi nema mjesta?!U sastavu je od stranaca bio samo Lukas a najvise me nervira sto Molina ne igra od pocetka,sad ce Milijas da trosi svaki slobodnjak!I ponovo je igrao Raskovic,mozda i Bogdanovic evo vec drugu utakmicu za redom,tako da se pojavljuje pitanje da li je Jankovic perspektivan strucnjak koji nam treba?Ja ne bi rekao ovo mi lici na Djorinu skolu...

Boris

pre 16 godina

Gospon Djukicu,evo C.Z,je pocela seriju "teskih i neizvesnih utakmica" kakve su uostalom bile i na Karaburmi i u Smederevu,pa valjda vam je jasan koliki je debilizam olako izgubljenih 6 bodova na svom terenu!Gospon Tomicu,kako to mi imamo najbolju igru,C.Z,je najgora ove jeseni a razlika je velikih 2 boda!?

baba delija

pre 16 godina

Alo grobari mi smo penal dobili pri vodjstvu od 1:0, a ne u 94. minutu a da pritom gubimo 1:0 kao neki... Smesni ste. Izjavljujete kako ste najbolji, Zvezda losa ove jeseni i sto jedan od vas grobara rece razlika je ogromnih 2 boda... A UEFA kup jos cemo da vidimo da li Zvezda ispada. Nada poslednja umire...
Dogodine konacno tamo gde nam je i mesto: u LS.

Pedja Matovic

pre 16 godina

Bravo, Zvezdo. Stvari dolaze na svoje mesto. Imamo bolji tim od grobara, po dva dobra igrača na svakoj poziciji i bez problema bi trebalo da uzmemo titulu.
@ŠTA REČI
Mislio sam da će prvi komentar da bude grobarski, ali eto, zakasnio si. Možeš na popravni u subotu, kad ih budemo zgazili na Marakani

BONANNO

pre 16 godina

30. Dzaba vam pateticna euforija komsije.Ovo je moja prva i poslednja poruka na ovu temu a poruka je sledeca:ove godine nece Zvezda izgubiti titulu,ove godine ce je Partizan osvojiti u velikom stilu.Kopiracu ovo i podsetiti vas na to sredinom maja!
(Grobar sa velikim G, 28. novembar 2007 15:43)


-kOPIRAJ PA SE SAM SE BI CUDI KOLIKO SI LUPAO PAR MESECI RANIJE...

dex

pre 16 godina

Ja stvarno ne znam grobari sta vam nije jasno? Po vama Zvezda je najgori tim u ligi i sve utakmice kupuje... Pa Hajduk je ocaj, pretposlednji ili koji vec i Zvezda ne sme da ga pobedi? Videcemo regularnost na delu protiv Banata, kada se kao feniks izdignete iz krize i ,,posteno'' zgazite svoju filijalu... Ali dobro,usla vam je voda u usi pa pricate gluposti!

djole delija

pre 16 godina

i to jos nisu igrali molina,castillo,gueye e ovo je vec nesto cekajte samo kad jednom napokon zaigra i salas u kombinaciji sa jestrovicem bice haos....

vlada

pre 16 godina

Ne damo titulu iz inata !

PARTIZAN SAMPION !
(Partizan Sampion,a ko bi drugi ? ? ?, 28. novembar 2007 16:30)

E Bas si sebican! Ali to je kod nas normalno da ono sto NEMAS neces nikome ne das.
Prvo osvojite titulu pa se onda inati!

delija BB

pre 16 godina

@ Grobar sa velikim G

Ovo veliko G moze i nesto drugo da znaci.Ali do pre par kola ste slavili titulu.Pevali slavopojke ali sada dva boda razlika i jos gostovanje na Marakani.I ja cu da kopiram pisanje ovo Grobara sa velikim G i pusticu mu na zavrsetku prvenstva. A obracanje ovima koji pisuda je prvenstvo ne regularno. Prvo nije Zvezda odlagala meceve vec Hajduk i to dva puta.Posle kada je Hajduk mogao da igra nije mogla Zvezda zbog kvalifikacija za LS, reprezentacija i liga UEFA. Danas je bio slobodan termin.U Engleskoj do pred kraj prvenstva ima timova kojima fali i po tri utakmice pa niko ne proziva savez i govori da je prvenstvo neregularno

polupani loncici

pre 16 godina

Kako to da njih ponizava ko kako hoce na evropskoj sceni,a kod nas su kao ''najjaci'' !? Pa ovo je cist primer kupovine utakmica u ligi.

Ne damo titulu iz inata !

PARTIZAN SAMPION !
(Partizan Sampion,a ko bi drugi )

Objasni prvo sebi i samo sebi..KOJU TO TITULU NE DAJETE IZ INATA?

Danijel

pre 16 godina

Sta je Zvezdasi? Sto ne kritikujete sudiju da je svirao penal?

Ahh sorry moja greska vi se samo bunite kad Partizan dobije penal pre kraj utakmice a ako se vam svira onda je u redu.

Aca

pre 16 godina

Sad se vidi da treneri ne biraju i ne sastavljaju tim, nego neki menadzeri i ko zna ko vec sa strane...
Bronovicki prvi bek "slabe" poljske reprezentacije a kod nas je na klupi, ali da bude jos gore, rezerva nekom Andjelkovicu, eeeeeeeej, no comment...
Molina ne igra...
Salas ne igra...

Pa izmislili su fudbal za sve ove u zvezdi...
Milovanovic je sad ekstra igrac, klasa, bolji od Moline, samo zato sto su mu sele dve lopte, a koliko je pre toga upropastio nema veze...

Necu da se nerviram... nema od zvezde nista dok spoljni faktori uticu na igru i izbor igraca...
STRASNO DA STRASNIJE NE MOZE BITI!

Milos Delija

pre 16 godina

E,pa Partizane to bi bilo to sto Vam je ZVEZDA ponudila,imali ste sansu,ali sta je tu je,bice bolje sledece godine mozda ipak Vam damo kup da ne izgubite sportski duh.Ja predlazem da se od sad ne igra nase prvenstvo vise,mislim da se ZVEZDA ne takmici jel nije zanimljivo vise.Pozz za sve DELIJE,a vi Grobari ostanite uz male ekrane i gledajte ZVEZDU sampiona kako ide sve do svetskog trona.Jankovicu najbolji si samo tako vare.

ljubisa

pre 16 godina

Ja kao i ostale delije verujem da zanimaju sledeca pitanja:
-Gde je Gaj na danasnoj utakmici?
-Sta se desilo sa Markom Perovicem?
-Zasto ne igra Salas?
-Ko je zvao Raskovica kad ima ocigledno boljih igraca?

Oli

pre 16 godina

Nemogu da verujem da grobari misle da bi Dzomba pustio zvezdu da pobedi, pa on je to je opste poznato veliki partizanovac koji uvek imama dodatni motiv kada njegov klub igra protiv crvene zvezde,a sto se tice namestanja partizan ce u subotu namestiti utakmicu protiv Banata, jer je dobro poznato da je Vucurevicu partizan u srcu.

atos

pre 16 godina

Gaj je povredjen na utakmici protiv arisa pa je morao na operaciju,kastljo je umoran od puta pa zato nije igra,molina je bolestan bio stomacni virus a perovic je i dalje povredjen vraca se pocetkom sledece god!!!

nenad

pre 16 godina

OPA -2 sitno.Znaci mislio sam da ce komsijama dati da budu bar jesenji prvaci,ma mozda je i bolje ne davati im laznu nadu pa da pomisle da su bolji ma da bi onda bilo jos sladje.U svakom slucaju odlicno samo tako nastavite ustalite formu pa na prolece jos jedna titula,i da ne zaboravim surovu stvarnost jos jedan pokusaj ulaska u ligu sampiona.

Grobar sa velikim G

pre 16 godina

Dzaba vam pateticna euforija komsije.Ovo je moja prva i poslednja poruka na ovu temu a poruka je sledeca:ove godine nece Zvezda izgubiti titulu,ove godine ce je Partizan osvojiti u velikom stilu.Kopiracu ovo i podsetiti vas na to sredinom maja!

mao_molina

pre 16 godina

Lepo se vidi kako nam mili navijaci beogradskog patlidzana,shvataju da odlaze u ambis i da se stvari vracaju na ono mesto kako su i trebale biti...Kako je to lepo procitati,zvezda ovo-zvezda ono,sudija kupljen,dzomba odradio i sl.Hahaha uzivajte glodari,gledajte samo kako cemo brzo da vas obidjemo na tabeli niste ni svesni...A sto se tice kupovine,sad kad krene nas Mali Misko da kupuje sta cete onda joj joj...pa partizan umire,a njegovi navijaci ce svi da izumru i ranije od silnih kompleksa koje im nabija crveno-bela mashinerije(sa tribine i sa terena)...:))...Sve pohvale momcima i Saletu Jankovicu,samo napred...PRORADILA PA NECE DA STANE...ZVEZDO ZGAZI IH SVE...

Milos, Srbija

pre 16 godina

Dve stvari:
1) Prvi gol u 81 iz igre i to Evro-gol - verovatno gol prvenstva. Kradeno? To ne bi ni onaj vas dribler sa gola odbranio.
2) Jel smo vas mi skratili za bodove u protekla tri kola i to sve igrano kod kuce? Jel to bila igra za ligu sampiona, vihorna, poletna, Evropska? A mi nemamo pojma sa fudbalom?

Proverite malo u proteklih par godina, neko vam je skrenuo paznju, cesce su Kuljani zeznuli nas nego vas.

mirotvorac

pre 16 godina

U JE KOJE STE VI FACE!!!kolko ste bre jaki,ma nemoze vam niko nista,dupla kruna je vasa,sve je vase i tako to dok se ne probudite iz te vase dozivotne kome...Drago mi je sto vam dajemo nadu al ovo prvenstvo vi zavrsavate na 3 mestu...Znate kako to znam?Jednostavno odoh na trenutak do leta 2008(kao u onom filmu povratak u buducnost),pogledah tabelu i kad ono vi na trecem mestu,sedite po kafanama,kaficima,domovima i cekate sredu da gledate kako partizan igra onu vasu nemoguvu misiju,LS.POZDRAV SVIM NAVIJACIMA,onim realnima al takvih malo ima ovde...

loco_pajdoman

pre 16 godina

..da da... zvezda opet platila...bla bla bla..mislim da je previshe takvih glupih pricha...al ajde da kazhemo i da je to istina..pa ko vam je onda kriv grobari shto i vi nemate kesha da potplacujete...oteli sve bjeka i zeka..aaa???

Mirko

pre 16 godina

Zvezda pobedila Hajduka , sta je to tako cudno, pa Zvezda ove godine igra dobro i u Evropi ali su pogresili sto nisu odlozili utakmicu sa Grcima .

jekum

pre 16 godina

@POZDRAV SVIM NAVIJACIMA,onim realnima al takvih malo ima ovde...
(mirotvorac, 28. novembar 2007 15:45)

Pazi sad ovaj vic....

Poz mirotvorac....hehhehehe
Ko razume, shvatice:)

Fox Molder

pre 16 godina

Evo nas, STIZEMOOOOO !!!
Mislim da ste Grobari stvarno propustili sansu da se odlepite i uzmete konacno tu titulu, ovako usla voda u usi, i vi to znate, i zato cete sad da krenete, DOOOOLE !!!
Hvala Bogu da dobise ovu utakmicu, i da je konacno odigrase, to je kljuc prvenstva, i Groblje, je.i ga, sad vam samo ostaje ono, ma ja samo gledam EURO Ligu, nas fudbal je s..nje, itd. Znate vec kako to ide ! A pre metar dana je bilo, 20 bodova razlika, u derbiju puca petarda, itd. Sad ce i Djuka da dobije neku ponudu na zimu, pa ce da krene prodaja Jovetica par meseci, pa ovo pa ono, pa Djavo kriv ! Nego sreca vasa sto igrate u subotu sa filijalom cika Mirka, inace.....
STVARNO U SUBOTU SVI NA MARAKANU DA POZDRAVIMO NOVOG TRENERA I NADAM SE NOVI STIL IGRE !

Igor_BL

pre 16 godina

Zvezdo samo tako i TITULA je opet nasa. Ne moze nam niko nista jaci smo i od sudbine a GROBARI mogu samo da nam zavide. Pozz swim DELIJAMA iz Banjaluke.

ogi_cigan

pre 16 godina

Gaj operisao jagodicnu kost
Molina prehlada
Kastiljo odmara zbog dugog puta i reprezentativhih obaveza
Perovic povrjedjen vec 3 mjeseca

miki

pre 16 godina

Sto se igre tice, mislim da je sa ovim timom bilo sasvim korektno! Treba imatiu vidu da smo igralibez moline, gaya i kastlja, koji su ili povredjeni ili izostali zbog umora(kastiljo)! Sto se tice grobara, koliko vidim i vi jako dobro gurate u basketu, svake godine ista meta isto odstojanje, namestite domace prvenstvo pa onda nikako ne mozete iz grupe. Prosle godine ste namestili tekmu sa PAO-om jer je obrad vas trener i da nije toga bilo ne bi ni tada usli u sesnestinu finala, a vi nama ovde nesto prigovarate za namestanja i los rezultat u evropi! Inace imate mnogo losiji tim od zvezde, ali necu sve d akomentarisem, samo cu raci da vam je odbarana promaja:)! Sem jovetica i moreire nemate ni jednog normalnog igraca! A zvezda??? Konkurencija skoro na svim mestima! Bilo je realno da vas prestignemo, samo je bilo pitanje vremena kada ce se to desiti! I jos nesto, da nije bilo Kosana, odavno bi bili ispred vas jer je covek pravio neverovatnu takti, igrao je bunkericu protiv timova koji su dolazili da uzmu bod zvezdi...Mislim da je sada sve gotovo, jer je kosan otisao, i sada ce se tek pokazati zvezdin kvalitet!

Dejan

pre 16 godina

Ipak,ovo sto pise kao u finisu,stvarno ne znam sta znaci...
Mislim 2:0 je 2:0 i gotovo...
Dati su golovi kada su dati...
Nekada kada neko pobedi 2:0,pise lagana pobeda,pa dobro...
(G, 28. novembar 2007 15:16)

@ G

A da bi se to desilo Partizanu bio bi prvi koji bi reko prodana utakmica na poluvreme djukic dao pare... Sudija je grobar pa je zato svirao penal...

I nemoj niko da mi odgovori na moj komentar da imam komplekse.

PS: JA IMAM KOMPLEKSE kad vidim sta ljudi(deca) pisu ovde po netu. =)

Partizan Sampion,a ko bi drugi ? ? ?

pre 16 godina

Kako to da njih ponizava ko kako hoce na evropskoj sceni,a kod nas su kao ''najjaci'' !? Pa ovo je cist primer kupovine utakmica u ligi.

Ne damo titulu iz inata !

PARTIZAN SAMPION !

Gatsby

pre 16 godina

Utakmica Hajduk-Zvezda nije mogla da se odigra ranije zbog pretrpanog kalendara, jer Zvezda igra u Evropi(Partizan ima puno slobodnih termina). Cestitam na pobedi,moze neki isrpniji izvestaj sa utakmice(barem sastav timova)

zvezdas

pre 16 godina

Mene zanima zasto Kastiljo nije igrao?Gaj?Molina?Sta je sa davno povredjenim Perovicem?
Molio bih da ako neko zna odgovore da kaze jer verujem da sve nas zanima!

Sport Bili

pre 16 godina

Sta je Grobari, cim smo stigli na -2 Zvezda kupuje prvenstvo? Mnogo ste smesni! Do zime mozemo i na prvo mesto, a na prolece se zna - dva puta pucate u derbiju, malo kukate pa opet bojkot a mi uzimamo trecu duplu krunu za redom!!!

Ilija Najdoski

pre 16 godina

Pozdravljam komentare Aragona i Nake i 100 posto se slazem sa njima. Jos i da dodam: u vise navrata sam rekao da me vise ne interesuje ko je trener ko predsednik a ko igra u prvih 11 vec samo rezultati. Dve tekme sa novim trenerom dve lepe pobede. Neko ce da kaze da zakeramo ALI!!! Duple krune, pobede a u Evropi??? Stranaca polako nema nigde a lagano "ispod zita" nam se opet uvaljuju Raskovici, Bogdanovici itd. Odgovorni ce reci "imamo rezultat". A sta cemo u kvalifikacijama za LS? Verovatno jos jedna u nepovrat izgubljena godina! Nece nam trebati dugo da cekamo na neke odgovore, pobede protiv Boltona i Brage i ja se unapred izvinjavam svima koji misle drugacije!

vladimir

pre 16 godina

Sta se vatate grobari za penal,Hajduk je dva puta ubacio loptu u 16.Vi ste poznati po nepostojecim penalima u poslednjim minutama.Dali ste Zvezdi 5 golova u poslednjih 20 godina a ovamo sampioni.Na derbijima misevi a na forumima glavne badze.Bavite se kosarkom,to je igra za vas.

Volim ga ko oka dva

pre 16 godina

Sta se bre palite ganferi,popustimo malo da ne bude plus 20 na kraju i odma radovanje,Aris vam je pokazao gde ste trenutno i zato tisina,uostalom i Braga ce da vas razvali pa cete opet da kukate na trenera i na igrace koji ne zasluzuju da nose vas dres.A KAD DODJU NEVOLJE I KAD DODJE TUGA,UVEK CE TE VOLETI GROBARI SA JUGA!!!!

Miki FRS

pre 16 godina

Sta traze u ovoj rubrici komentari partizanovih pristalica kada je Zvezda igrala....igrala i pobedila....i na -2 stigla....??????

Alenatore

pre 16 godina

Iskreno se nadam da ce Hajduk,Smederevo i Ofk da ispadnu iz lige da vidim koga cete onda da pobedite jer ove ekipe ne pruzaju ni 10% onoga sto znaju u duelima sa zvezdom!!! Dzomba je kao veliki Partizanovac ali me podsetite na cijem je stadionu Hajduk igrao medjunarodne utakmice. Takodje se nadam da ce Partizan da namesti sve utakmice do kraja,da ce mu se suditi jos 20 penala u zadnjem minutu,da ce dati sve golove iz sumnjivih ofsajd pozicija i na kraju postati prvak sa 1 bodom prednosti u odnosu na zvezdu!!!

boki

pre 16 godina

Ma sta se bre przite, do kraja prvenstva ima jos i partizan i zvezda i vojvodina jedno 214234 puta da kiksnu protiv "malih". Ove godine je Partizan definitivno najkvalitetniji, hteli to da priznate ili ne, ali je u svakom slucaju odlicna stvar sto mu i Zvezda i Vosa duvaju za vrat.

marko

pre 16 godina

Informacija za ove sto pricaju da je prvenstvo neregularno zbog Zvezde,utakmica je odlozena prvi put na zahtev oba kluba,a drugi na zahtev Hajduka.Ne mojte da pricate gluposti vise.

Smesno

pre 16 godina

Alo grobari u cemu je problem oko odlaganja utakmice?
Kakve veze ima kad ce se igrati?
Vazno da je odigrana.
I kao najvaznije,utakmicu nije odlozila Zvezda nego Hajduk malo se informisite pa onda dodjite i pricajte gluposti.
Komentar i na to da je partizan najjaci ove godine-pa da stvarno odbrana partizana je fenomenalna na celu sa srnicem i mihajlovim,i lazevskim,pa borac iz surduka ima jacu odbranu od ove,bez jovetica ste 0(NULA)ekipa,i to ce se pokazati budite samo malo strpljivi.
Stvari polako dolaze na svoje mesto,posle vikenda smo prvi na tabeli,i daj malo ne smarajte vise stim namestenim tekmama,niti je zvezda-hajduk namesteno,a nece ni biti banat-partizan.U subotu bez jovetica,2:0 za banat,zivi bili pa videli.

pall mall

pre 16 godina

Pa i Arsenal dobi Vigana u zadnjim trenucima pa nikom nista? Tesko je ponekad postici taj prvi gol ali kad on padne za njim odma ide jos jedan :) to je odlika velikih protiv malenih.

sportskepripreme.com

pre 16 godina

Ljudi nemojte se zaletati, svaka promena trenera donosi neku vrstu shoka koja se pozitivno odrazi na ekipu, nadajmo se da ce Zvezda i dalje igrati dobro ali bez euforije...

Max

pre 16 godina

Jadan li je srpski fudbal kad jedna ovako ispodprosecna Zvezda zauzima drugu poziciju na tabeli .Nije ni cudo sto je Srbija postala banana republika u fudbalu.Zvezda je slika i prilika srpskog fudbala.Na veliku zalost pravih ljubitelja sporta.
Pozdrav

Mister x

pre 16 godina

Masinerija krenula na celu sa Babarogicem !!!
Ali kada najidju strasni Arisi i Livadije e onda masinerija zaskripi pomalo.

Dzabe se ljudi palite, ovaj tim je isti od pre 2 nedelje kada ste ga pljuvali i ova utakmica nije nista bolji pokazatelj sto se igre tice.
Pa cak i prosla u 2 utakmice 3 gola sa bele tacke i to u odlucujucim trenutcima.... razmislite o tome malo !!!

Ako vam je cilj prepucavanje sa partizanovim navijacima onda i ne morate razmisljati o nicemu !

fk

pre 16 godina

Jel moze neko da mi objasni zasto svi pisu da je Zvezda u dobrim odnosima sa Hajdukom iz Kule, kada je poznato koliko je samo bodova izgubila u toj Kuli u prethodnim sampionatima, dok je Partizan od Hajduka da ja znam, jednom izgubio, prosle sezone, da bi Hajduk u zadnjem kolu usao u plej-off, a zatim tamo imao sest sigurnih bodova, a pri tom izbacio u plej aut OFK i uslratio Zvezdi sest bodova. Jasno je da i Partizan i Zvezda imaju svoje klubove, jer sa ovim kvalitetom koji pokazuju, tesko da bi mogli do titule i jedni i drugi.

Pedja Matovic

pre 16 godina

@XAXA
Maco, ne javljam se ja na vase vesti.Samo sam prokomentarisao jednom to da NIKAD niste izgubili zasluzeno i da se uvek okrecete ka nama kad pocne frka. Ajde sad radi domaci i pati uz svoj klub.

Fan RS/G-14

pre 16 godina

Dobar rezultat pred revans na Marakani!!!!A sto se tice grobara gde ste vi u evropi.....Jestte da se valjak sporo krece,ali do sada bi izasli iz Mostara..

grobar 83

pre 16 godina

Evo ovako...Lepo kaze poslovica:KO VISOKO LETI,NISKO PADA! To je nazalost u nasem mentalitetu! Kao sto smo mi leteli na pocetku prvenstva,tako vi sada letite cigani! Realno ove godine smo bolji duplo,jos ako prevazidjemo ovu krizu,nemate cemu da se nadate! Ali dobro,vi ste ipak prvaci Evrope pa makar to bilo i pre 15,20 godina! Nadajte se,a mi cemo za to vreme da opet igramo Ligu sampiona! Pozdrav mojim grobarima! Titula je nasa,bez brige,a oni neka se loze!!! To im je jedino ostalo!

pera mitic

pre 16 godina

1. Cemu prozivke sto navijaci Partizana salju komentare na Zvezdine rezultate i obratno? Ovako je interesantnije, zar ne?
2. Kako se brzo palimo, i kako brzo zaboravljamo, kako lako padamo u euforiju, i mi i vi! Vec u subotu, ili 5.12. opet krece pljuvanje po treneru, igracima.
3. Kako god da trener sastavi tim, bar trecina poruka se odnosi na: gde je ovaj? gde je onaj? zasto igra ovaj, a ne onaj i sl. Kao da menadzeri salju komentare!
4. Priznajem da je sada prvenstvo mnogo interesantnije i da je adrenalin skocio. Gledacemo dva zestoka derbija na prolece!
5. Ako ne proda nikog, mislim da Partizan ima bolji tim i igru i da ce biti sampion ove godine!
6. Liga nam je jadna, stadioni i tereni katastrofa, publike nigde, ali ipak vise pratim nasu ligu nego Ligu sampiona.
Dal zbog tog rivalstva, bem li ga?

Najajci smo najjaci

pre 16 godina

A kakvo je sad to prozivanje Zvezda dobila u finishu....kad se dobro zna koliko je taj finish u poslednjih godinu dana bio nemilosrdan prema Zvezdi (Bazel, Strazbur, Borac, Vojvodina, Rendzers, Aris, Bajern). Tad ste grobari velicali tih poslednjih 10 min i radovali se zbog njih.

Milan ZVEZDAS

pre 16 godina

Da je Kosanovic otisao ranije, Mi Bi POKIDALI i BAYERN i ARIS, a narocito grobare, jovetic nek ide dje oce samo da ne ode u ARSENAL.

Aleksandar

pre 16 godina

Ne tako davno Partizan je morao da odloži utakmicu, pa je iz Zvezde krenula povika kako je prvenstvo zbog toga neregularno. A ovo je šta?

zoran

pre 16 godina

@baba delija
Bas si u pravu.Partizanu se svira svaki 3 penal, ali oni kilavci nisu mogli da nateraju protivnika da treci penal napravi pre 94 minuta, za razliku od zvezde koja protivnika natera da penal napraci na 20 metara od gola.

DrAgisha

pre 16 godina

I za Smederevo su pricali da je namjestaljka, a ono dva evrogola i najbolja akcija Zvezde ove godine...Pa ajd to namjesti!
Titula je nasa! ZVEZDA!

Miloš

pre 16 godina

Божe правде,ти што спасе
од пропасти досад нас,
чуј и одсад наше гласе
и од сад нам буди спас.

Моћном руком води, брани
будућности српске брод,
Боже спаси, Боже храни,
српске земље, српски род!

Сложи српску браћу драгу
на свак дичан славан рад,
слога биће пораз врагу
а најјачи српству град.

Нек на српској блиста грани
братске слоге знатан плод,
Боже спаси, Боже храни
српске земље, српски род!
Нек на српско ведро чело
твог не падне гнева гром
Благослови Србу село
поље, њиву, град и дом!

Кад наступе борбе дани
к' победи му води ход
Боже спаси, Боже храни
српске земље, српски род!

Из мрачнога сину гроба
српске славе нови сјај
настало је ново доба
Нову срећу, Боже дај!

Отаџбину српску брани
пет вековне борбе плод
Боже спаси, Боже брани
моли ти се српски род!

Oj!

pre 16 godina

Hah, niste morali ni igrati. Znalo se da cete dobiti. Mozda i titula da vam se da bez prethodno odigranih utakmica? Mislim, zasto da ne? Ipak ste vi STUB SRPSTVA i svi pravi cestiti srbi domacini zele da budete prvaci a ako to svi srbi zele onda demokratija nalaze da vi to i budete. Ajde, gasi svetlo i na spavanje!

*bane blanko from Bronx*

pre 16 godina

*Mogu da vam kažem, da se plašim Vojvodine koja igra odlično a bežimo im samo bod, tako da će trka biti veoma neizvesna !!

Vlada

pre 16 godina

Nisam gledao utakmicu pa ne mogu baš da ''grešim dušu'' ali na osnovu izveštaja vidim da Zvezda nije imala previše šansi.To znači da se opet igra oprezno kao kod Kosanovića.Zvezda mora u domaćem prvenstvu da igra tako da već u prvom poluvremenu bude tri gola. Urazumite se zvezdaši od toga nema ništa sa Jankovićem koji je Muslinova škola.Janković trener - to znači ultra defanziva. Naježim se kada na ovim stranicama vidim da neki prizivaju Muslina da se vrati. To je onaj trener koji je sa klincima od 20 godina hteo da igra šahovsku partiju sa Rozemborgom sa igračima od 30 godina, i napravio pozorišnu predstavu od marakane sa 60.000 gledalaca. Isto je uradio i protiv Leverkuzena kada naši igrači bukvalno nisu prešli centar. Na toj utakmici je zbog svakog igrača zvezde koji pređe centar ustajao sa klupe i vraćao ga nazad u odbranu.Muslinu i Jankoviću je defanziva u krvi i tu nikakvog napredka neće biti.A kao što reče Džaja jednom prilikom - ''Fudbal, to je napad''.Hođemo ofanzivnog trenera a ne ove ''Muslinovce'' i ''Đorićevce''.

SAMPIONI 2007/08

pre 16 godina

Jos jedna pobeda u nedelju uz pobedu Banata i mi smo prvi.I tu je svemu kraj,cim uzmemo prvo mesto vise se ne pomeramo odatle.

zvezdas

pre 16 godina

napred zvezda
menjajte jankovica dok je vreme jel ste slusali konferenciju za stanpu pa on je drugi kosanovic bata djorina skola
valter zenga je slobodan dao otkaz u dinamu iz bukuresta

kupite sve do kraja!

pre 16 godina

apelujem na rukovodstvo partizana da kupi sve utakmice do kraja prvenstva,i sudije za derbi,jer se ovoj bulumenti lopovskoj ne moze stati na put drugacije,protiv arisa 0-3,a pnda preporod u smederevu,igraci domacih koji stoje,ali bukvalno stoje na terenu,a masinerija na celu sa novim murinjom jankovicem,gazi,brzi od lokomotive ,jaci od tajsona,dali je to supermen?ne to je masina krenula.....koga bre vi zamajavate i lazete u zivotu?vi ste tim?da date 5 golova smederevu koji nije slabiji od tog istog arisa,ali..ne,ne,sezona sopinga je pocela,e sad ce da se pobedjuje po babarogicevim ,notama,terzicevim penalima,sa bivsim trenerom man utd jankovicem,velikim strucnjakom,koji napravi onakav preporod za 48 sati, pa mislim da je promasio profesiju,trebao je rame uz rame sa hudinijem.ali ,neka ima Boga.titula je nasa.

mirko

pre 16 godina

Jeste li videli "penal"? Haha. Ja predlazem da se sudijama na dres pored grba saveza prisiju grbovi zvezde i partizana. Ali zato u evrokupovima, kada je sudjenje realno... Jedva cekam Bolton, svim srcem cu biti uz njih, jer ovi nisu zasluzili da igraju u Evropi. Sloboda srpskom fudbalu!

Wayfarer FCRS

pre 16 godina

U ocajnom prvom delu sezone Zvezda samo 2 boda manje a zar nije partizan odigrao prvi deo fantasticno kad je napravio toliku razliku

mirotvorac

pre 16 godina

Brate jekume,ok je rekoh da sam otisao u buducnost i video to sto nemora da znaci da sam nerealan.PRENEO SAM SAMO ONO STO SAM VIDEO I NEMOJ SE BUNIS BRATE...POZDRAV ZA GROBARE I TEBE

Musli

pre 16 godina

@Vlada R.
Ako ne znate da li se utakmice nameštaju setite se utakmice Danska-Švedska sa EP-a kada je obadvema reprezentacijama odgovarao nerešen rezultat i to samo 2:2.I, na kraju utakmice rezultat je bio:2:2.Da li ste primetili da je neki gol bio sumnjiv?

Wayfarer FCRS

pre 16 godina

E pa opet taj Raskovic pa ko ga pusta da igra. Imaju li ti ljudi mozga kad su njega ostavili u Zvezdi.Pored Moline i Salasa nama igra Raskovic a nezna da trci a ne da igra fudbal.

Fox Molder

pre 16 godina

Mislim da bi bila dobra fora da Zvezda krene da vraca reprezentativce(bivse) iz inostranstva, jer oni imaju preko potrebno iskustvo za borbe u Evropi i LS, znaju sta znaci igrati u Zvezdi, nisu prestarili (kao Grobarski pokusaj pre par godina), a i njima ce dobro doci vracanje u formu, u Zvezdi, gde ne moraju da se bore za mesto u timu sa prejakom konkurencijom - to im dodje kao neke ultra duge pripreme, i dobrom igrom ponovo skrenu paznju na sebe Evropskim klubovima-kao Koroman ! Ko moze da kaze da dolazak Koromana u Zvezdu nije pun pogodak ?! Sigurno ce napraviti jos jedan dobar transfer iz Zvezde u Evropu, i on-zavrsi posao !
Sad koliko vidim da je Ljuboja slobodan ?! Mislim da bi on na levom krilu i Koroman na desnom, sa Burzanovicem u sredini, bili odlicno resenje za ofanzivni deo veznog reda ! Jos ako Jestrovic udje u formu, sto nije nemoguce posle zimskih priprema, i nejakih odbrana u MSL - mogla bi to da bude sasvim solidna ekipica !
Mozda se nekom cini prestara, ali sasvim dovoljno iskusna da udje u LS (uz malo srece), i potom - dobri transferi. Zadovoljni oni, Zvezdi zavrsen posao, a mladi - valjda nesto naucili od njih !!!!!
Nek preporuci ko se slaze !!!!
I takodje mislim da bi predsedniku i sportskom direktoru trebalo uvesti obavezu da jednom mesecno citaju i slusaju misljenje navijaca oko odredjenih stvari (ne, ne mislim da sam mnogo pametan, al sigurno mnogi od nas imaju mnogo toga korisnog na pameti) !!!!
Takodje, vrlo lako moze biti slobodan i dvojac iz Kijeva Markovic-Gavrancic, pa Zilic iz Rijeke, itd. Uglavom, definitivno je jasno da sa "mladim i talentovanim/perspektivnim" nema prolaska 3. kola !!!
Setite se Dinama iz Zagreba 90-ih i njegove ekipe koja je ucestvovala u LS, koliko je reprezentativaca imala (starijih), a Sokota, Mikic, Simic i ostali stasavali uz njih ! Je.i ga, jesu Hrvati, al treba kopirati uspesne, pa makar i da su braca Hrvati !

Sasa - Sabac

pre 16 godina

Dzomba je odradio svoje,tj nije jos treba pustiti i u subotu.Ovo prvenstvo je vec neregularno i uvek ga zvezda pravi takvim,jer zasto nisu ovu utakmicu igrali ranije dok su bili u krizi i kad je trebalo da se igra.Predsednici se menjaju ali navike ostaju iste!!!

bane

pre 16 godina

krenula crveno-bela kupovina pa nemoze da stane.. hahahahhahahha koje smesno prvenstvo.. pa sve sam predvidio.. reko sam cim ispadnu iz kup uefa pocinje trgovina, i tako i bi.. kao i zadnjih godina, cim su ih svi ponizili u evrokupovima, pocinje neverovatna serija u domacoj ligi.. hahahhaa

mirotvorac

pre 16 godina

U JE KOJE STE VI FACE!!!kolko ste bre jaki,ma nemoze vam niko nista,dupla kruna je vasa,sve je vase i tako to dok se ne probudite iz te vase dozivotne kome...Drago mi je sto vam dajemo nadu al ovo prvenstvo vi zavrsavate na 3 mestu...Znate kako to znam?Jednostavno odoh na trenutak do leta 2008(kao u onom filmu povratak u buducnost),pogledah tabelu i kad ono vi na trecem mestu,sedite po kafanama,kaficima,domovima i cekate sredu da gledate kako partizan igra onu vasu nemoguvu misiju,LS.POZDRAV SVIM NAVIJACIMA,onim realnima al takvih malo ima ovde...

Danijel

pre 16 godina

Sta je Zvezdasi? Sto ne kritikujete sudiju da je svirao penal?

Ahh sorry moja greska vi se samo bunite kad Partizan dobije penal pre kraj utakmice a ako se vam svira onda je u redu.

Grobar sa velikim G

pre 16 godina

Dzaba vam pateticna euforija komsije.Ovo je moja prva i poslednja poruka na ovu temu a poruka je sledeca:ove godine nece Zvezda izgubiti titulu,ove godine ce je Partizan osvojiti u velikom stilu.Kopiracu ovo i podsetiti vas na to sredinom maja!

Volim ga ko oka dva

pre 16 godina

Sta se bre palite ganferi,popustimo malo da ne bude plus 20 na kraju i odma radovanje,Aris vam je pokazao gde ste trenutno i zato tisina,uostalom i Braga ce da vas razvali pa cete opet da kukate na trenera i na igrace koji ne zasluzuju da nose vas dres.A KAD DODJU NEVOLJE I KAD DODJE TUGA,UVEK CE TE VOLETI GROBARI SA JUGA!!!!

losmi

pre 16 godina

Шта ова утакмица је већ одиграна? Ја мислио оставиће се за мај, кад дође лепо време. Чиста регулара...

Dejan

pre 16 godina

Ipak,ovo sto pise kao u finisu,stvarno ne znam sta znaci...
Mislim 2:0 je 2:0 i gotovo...
Dati su golovi kada su dati...
Nekada kada neko pobedi 2:0,pise lagana pobeda,pa dobro...
(G, 28. novembar 2007 15:16)

@ G

A da bi se to desilo Partizanu bio bi prvi koji bi reko prodana utakmica na poluvreme djukic dao pare... Sudija je grobar pa je zato svirao penal...

I nemoj niko da mi odgovori na moj komentar da imam komplekse.

PS: JA IMAM KOMPLEKSE kad vidim sta ljudi(deca) pisu ovde po netu. =)

Max

pre 16 godina

Jadan li je srpski fudbal kad jedna ovako ispodprosecna Zvezda zauzima drugu poziciju na tabeli .Nije ni cudo sto je Srbija postala banana republika u fudbalu.Zvezda je slika i prilika srpskog fudbala.Na veliku zalost pravih ljubitelja sporta.
Pozdrav

Partizan Sampion,a ko bi drugi ? ? ?

pre 16 godina

Kako to da njih ponizava ko kako hoce na evropskoj sceni,a kod nas su kao ''najjaci'' !? Pa ovo je cist primer kupovine utakmica u ligi.

Ne damo titulu iz inata !

PARTIZAN SAMPION !

grobar 83

pre 16 godina

Evo ovako...Lepo kaze poslovica:KO VISOKO LETI,NISKO PADA! To je nazalost u nasem mentalitetu! Kao sto smo mi leteli na pocetku prvenstva,tako vi sada letite cigani! Realno ove godine smo bolji duplo,jos ako prevazidjemo ovu krizu,nemate cemu da se nadate! Ali dobro,vi ste ipak prvaci Evrope pa makar to bilo i pre 15,20 godina! Nadajte se,a mi cemo za to vreme da opet igramo Ligu sampiona! Pozdrav mojim grobarima! Titula je nasa,bez brige,a oni neka se loze!!! To im je jedino ostalo!

boki

pre 16 godina

Ma sta se bre przite, do kraja prvenstva ima jos i partizan i zvezda i vojvodina jedno 214234 puta da kiksnu protiv "malih". Ove godine je Partizan definitivno najkvalitetniji, hteli to da priznate ili ne, ali je u svakom slucaju odlicna stvar sto mu i Zvezda i Vosa duvaju za vrat.

Oj!

pre 16 godina

Hah, niste morali ni igrati. Znalo se da cete dobiti. Mozda i titula da vam se da bez prethodno odigranih utakmica? Mislim, zasto da ne? Ipak ste vi STUB SRPSTVA i svi pravi cestiti srbi domacini zele da budete prvaci a ako to svi srbi zele onda demokratija nalaze da vi to i budete. Ajde, gasi svetlo i na spavanje!

Mister x

pre 16 godina

Masinerija krenula na celu sa Babarogicem !!!
Ali kada najidju strasni Arisi i Livadije e onda masinerija zaskripi pomalo.

Dzabe se ljudi palite, ovaj tim je isti od pre 2 nedelje kada ste ga pljuvali i ova utakmica nije nista bolji pokazatelj sto se igre tice.
Pa cak i prosla u 2 utakmice 3 gola sa bele tacke i to u odlucujucim trenutcima.... razmislite o tome malo !!!

Ako vam je cilj prepucavanje sa partizanovim navijacima onda i ne morate razmisljati o nicemu !

naka

pre 16 godina

Opet mučenje,opet bez stranaca,opet Rašković u timu,opet...Terzić je popustio pred stručnjacima za pečenje i rakiju,Zvezda pred domaćim menadžerima i nazovi novinarima.Đorin san o proterivanju stranaca se ispunjava a mi ćemo u rezervatu jesti jedni druge i slušati magove struke-čuvenu ŠANK LINIJU kako je to neko lepo rekao.

aki

pre 16 godina

Много важна победа!!!
Сад Партизан игра већ унапред добијену утакмицу у Зрењанину са својим традиционалним пријатељима,али нема везе машина је дефинитивно прорадила и прети да ЗГАЗИ сваког ко се налази испред ње.
Субота,13h,Mаракана,Сви али буквално сви!!!

Nik

pre 16 godina

Neka se sada jave oni koji su prozivali Milovanovica, koji su se gadili na decka koji je ubedljivo najbolji igrac CZ!?!
Bravo Deki...
A ovaj Grobar sto se javio oko penala, jedna poruka:"Neka vam svaki put kada vodite sviraju po penal, a ne kada je 0:0 ili 0:1, pa da se na to vadite, i ja cu biti zadovoljan!!!" Moze???

Milos Delija

pre 16 godina

E,pa Partizane to bi bilo to sto Vam je ZVEZDA ponudila,imali ste sansu,ali sta je tu je,bice bolje sledece godine mozda ipak Vam damo kup da ne izgubite sportski duh.Ja predlazem da se od sad ne igra nase prvenstvo vise,mislim da se ZVEZDA ne takmici jel nije zanimljivo vise.Pozz za sve DELIJE,a vi Grobari ostanite uz male ekrane i gledajte ZVEZDU sampiona kako ide sve do svetskog trona.Jankovicu najbolji si samo tako vare.

Aleksandar

pre 16 godina

Ne tako davno Partizan je morao da odloži utakmicu, pa je iz Zvezde krenula povika kako je prvenstvo zbog toga neregularno. A ovo je šta?

Alenatore

pre 16 godina

Iskreno se nadam da ce Hajduk,Smederevo i Ofk da ispadnu iz lige da vidim koga cete onda da pobedite jer ove ekipe ne pruzaju ni 10% onoga sto znaju u duelima sa zvezdom!!! Dzomba je kao veliki Partizanovac ali me podsetite na cijem je stadionu Hajduk igrao medjunarodne utakmice. Takodje se nadam da ce Partizan da namesti sve utakmice do kraja,da ce mu se suditi jos 20 penala u zadnjem minutu,da ce dati sve golove iz sumnjivih ofsajd pozicija i na kraju postati prvak sa 1 bodom prednosti u odnosu na zvezdu!!!

Pedja Matovic

pre 16 godina

Bravo, Zvezdo. Stvari dolaze na svoje mesto. Imamo bolji tim od grobara, po dva dobra igrača na svakoj poziciji i bez problema bi trebalo da uzmemo titulu.
@ŠTA REČI
Mislio sam da će prvi komentar da bude grobarski, ali eto, zakasnio si. Možeš na popravni u subotu, kad ih budemo zgazili na Marakani

Oli

pre 16 godina

Nemogu da verujem da grobari misle da bi Dzomba pustio zvezdu da pobedi, pa on je to je opste poznato veliki partizanovac koji uvek imama dodatni motiv kada njegov klub igra protiv crvene zvezde,a sto se tice namestanja partizan ce u subotu namestiti utakmicu protiv Banata, jer je dobro poznato da je Vucurevicu partizan u srcu.

polupani loncici

pre 16 godina

Kako to da njih ponizava ko kako hoce na evropskoj sceni,a kod nas su kao ''najjaci'' !? Pa ovo je cist primer kupovine utakmica u ligi.

Ne damo titulu iz inata !

PARTIZAN SAMPION !
(Partizan Sampion,a ko bi drugi )

Objasni prvo sebi i samo sebi..KOJU TO TITULU NE DAJETE IZ INATA?

nenad

pre 16 godina

OPA -2 sitno.Znaci mislio sam da ce komsijama dati da budu bar jesenji prvaci,ma mozda je i bolje ne davati im laznu nadu pa da pomisle da su bolji ma da bi onda bilo jos sladje.U svakom slucaju odlicno samo tako nastavite ustalite formu pa na prolece jos jedna titula,i da ne zaboravim surovu stvarnost jos jedan pokusaj ulaska u ligu sampiona.

G

pre 16 godina

Napokon,da se zavrsi i ova utakmica...
Idemo dalje...

Ipak,ovo sto pise kao u finisu,stvarno ne znam sta znaci...
Mislim 2:0 je 2:0 i gotovo...
Dati su golovi kada su dati...
Nekada kada neko pobedi 2:0,pise lagana pobeda,pa dobro...

Boris

pre 16 godina

Gospon Djukicu,evo C.Z,je pocela seriju "teskih i neizvesnih utakmica" kakve su uostalom bile i na Karaburmi i u Smederevu,pa valjda vam je jasan koliki je debilizam olako izgubljenih 6 bodova na svom terenu!Gospon Tomicu,kako to mi imamo najbolju igru,C.Z,je najgora ove jeseni a razlika je velikih 2 boda!?

Mirko

pre 16 godina

Zvezda pobedila Hajduka , sta je to tako cudno, pa Zvezda ove godine igra dobro i u Evropi ali su pogresili sto nisu odlozili utakmicu sa Grcima .

Vladan R

pre 16 godina

Izleda da po navijacima Partizana Zvezda nikad niti jednu jedninu utakmicu nije dobila jer je bvolja tj da je nije kupila na kraju ce se neko setiti i reci i da je kupila i finale kupa sampiona u Bariju.Ja ne mogu sa sigurnoscu da kazem da li se utakmice namestaju ili ne ali znam da posle utakmice u strazburu nikad ni za jednu utakmicu necu reci da je namestena jer po toku i rezultatu do onog 93 minuta sve je licilo na dogovora i svi bi onda pricali prodata utakmica dogovoren rezultat a onda 2:2 i radovanje Strazburovih igraca kao da su osvojili LS.Bolje vi razmislite sto vam je golman dileja pa na 2:0 protiv Vojvodine u trenutku kada su igraci Vose bili u soku dribla golmana i vraca istu u zivot a igrace Partizana u sok.Sto se Evrope tice jste bilokatastrofalno protiv Arisa ali je najveci krivac za to onaj sto je nvalabogu posle te tekme otisao jer pocetna postavka taktike a i kasnije izmene kada pri 1:0 za aris konacno ubacuje spica ali izbacuje maltene jedinog koji moze da mu napravi sansu Molinu pre toga je uveo onog nesposobnog ne mogu ni imena da se setim a Burzanovica tek u 85 minutu pa nije ni morao.Meceve sa Bajernom i Renzersom su pokazatelj snage CZ jer obe su ipak bile znatno kvalitetnije mada verujem sa boljim trenerom i tu bi bilo bolje uz ove tri utakmice uzmite u obzir i derbi pa kada ste tako bolji sto nas niste rzbili nego jedva izvukoste 2:2 uz najblaze receno vrlo sumnjive odluke sudija u vezi dodele crvenih i zutih kartona .Sada kada smo konacno odtranili kukolj a vi niste napravili razliku naravno da vam je frka pa je stoga najlakse je zatvoriti oci pred realnoscu i reci ma sudije pomazu i utakmice se kupuju e pa mislim da nece biti bas tako uz pitanje sta biste pricali da kojim slucajem nismo izgubili 4 boda primljenim golovima i 90 minutu ili da vam je sudija svirnu crveni u derbiju ali necemo o tome jer je to proslo nego cemo o realnosti a to je: nakon narednog derbija vi ste najmanje bod iza nas

zoran

pre 16 godina

@baba delija
Bas si u pravu.Partizanu se svira svaki 3 penal, ali oni kilavci nisu mogli da nateraju protivnika da treci penal napravi pre 94 minuta, za razliku od zvezde koja protivnika natera da penal napraci na 20 metara od gola.

fk

pre 16 godina

Jel moze neko da mi objasni zasto svi pisu da je Zvezda u dobrim odnosima sa Hajdukom iz Kule, kada je poznato koliko je samo bodova izgubila u toj Kuli u prethodnim sampionatima, dok je Partizan od Hajduka da ja znam, jednom izgubio, prosle sezone, da bi Hajduk u zadnjem kolu usao u plej-off, a zatim tamo imao sest sigurnih bodova, a pri tom izbacio u plej aut OFK i uslratio Zvezdi sest bodova. Jasno je da i Partizan i Zvezda imaju svoje klubove, jer sa ovim kvalitetom koji pokazuju, tesko da bi mogli do titule i jedni i drugi.

djole delija

pre 16 godina

i to jos nisu igrali molina,castillo,gueye e ovo je vec nesto cekajte samo kad jednom napokon zaigra i salas u kombinaciji sa jestrovicem bice haos....

baba delija

pre 16 godina

Alo grobari mi smo penal dobili pri vodjstvu od 1:0, a ne u 94. minutu a da pritom gubimo 1:0 kao neki... Smesni ste. Izjavljujete kako ste najbolji, Zvezda losa ove jeseni i sto jedan od vas grobara rece razlika je ogromnih 2 boda... A UEFA kup jos cemo da vidimo da li Zvezda ispada. Nada poslednja umire...
Dogodine konacno tamo gde nam je i mesto: u LS.

ljubisa

pre 16 godina

Ja kao i ostale delije verujem da zanimaju sledeca pitanja:
-Gde je Gaj na danasnoj utakmici?
-Sta se desilo sa Markom Perovicem?
-Zasto ne igra Salas?
-Ko je zvao Raskovica kad ima ocigledno boljih igraca?

Pedja Matovic

pre 16 godina

@XAXA
Maco, ne javljam se ja na vase vesti.Samo sam prokomentarisao jednom to da NIKAD niste izgubili zasluzeno i da se uvek okrecete ka nama kad pocne frka. Ajde sad radi domaci i pati uz svoj klub.

Aragorn

pre 16 godina

Koliko sam se obradovao posle Smedereva,toliko sam i bio znerviran ponasanjem Milijasa&Co na toj utakmici,i na moju nesrecu i nesrecu svih Zvezdasa cini mi se da se crne slutnje obistinjuju. MAO MOLINA MORA da igra SVAKU utakmicu u startnoj postavi,i da izvodi SVAKI PREKID,a ne samo kad mu se mrtvi MIlijas smiluje da da loptu,SALASA u postavu,ko je gledao pre neko vece emisiju o njemu na SOS kanalu zna o cemu pricam,BRONO je dobar za Poljsku reprezentaciju koja kao PRVA u grupi ide na EP,ali neeee mi imamo grbavog kretena ANdjelkovica,novi R. CArlos,al kad bi se zezali.Izgleda da Djorina i AL-Kosanova skola pobedjuje...
Nadam se da gresim.
Izvinjavam se na duzini komentara

Igor_BL

pre 16 godina

Zvezdo samo tako i TITULA je opet nasa. Ne moze nam niko nista jaci smo i od sudbine a GROBARI mogu samo da nam zavide. Pozz swim DELIJAMA iz Banjaluke.

pera mitic

pre 16 godina

1. Cemu prozivke sto navijaci Partizana salju komentare na Zvezdine rezultate i obratno? Ovako je interesantnije, zar ne?
2. Kako se brzo palimo, i kako brzo zaboravljamo, kako lako padamo u euforiju, i mi i vi! Vec u subotu, ili 5.12. opet krece pljuvanje po treneru, igracima.
3. Kako god da trener sastavi tim, bar trecina poruka se odnosi na: gde je ovaj? gde je onaj? zasto igra ovaj, a ne onaj i sl. Kao da menadzeri salju komentare!
4. Priznajem da je sada prvenstvo mnogo interesantnije i da je adrenalin skocio. Gledacemo dva zestoka derbija na prolece!
5. Ako ne proda nikog, mislim da Partizan ima bolji tim i igru i da ce biti sampion ove godine!
6. Liga nam je jadna, stadioni i tereni katastrofa, publike nigde, ali ipak vise pratim nasu ligu nego Ligu sampiona.
Dal zbog tog rivalstva, bem li ga?

Vlada

pre 16 godina

Nisam gledao utakmicu pa ne mogu baš da ''grešim dušu'' ali na osnovu izveštaja vidim da Zvezda nije imala previše šansi.To znači da se opet igra oprezno kao kod Kosanovića.Zvezda mora u domaćem prvenstvu da igra tako da već u prvom poluvremenu bude tri gola. Urazumite se zvezdaši od toga nema ništa sa Jankovićem koji je Muslinova škola.Janković trener - to znači ultra defanziva. Naježim se kada na ovim stranicama vidim da neki prizivaju Muslina da se vrati. To je onaj trener koji je sa klincima od 20 godina hteo da igra šahovsku partiju sa Rozemborgom sa igračima od 30 godina, i napravio pozorišnu predstavu od marakane sa 60.000 gledalaca. Isto je uradio i protiv Leverkuzena kada naši igrači bukvalno nisu prešli centar. Na toj utakmici je zbog svakog igrača zvezde koji pređe centar ustajao sa klupe i vraćao ga nazad u odbranu.Muslinu i Jankoviću je defanziva u krvi i tu nikakvog napredka neće biti.A kao što reče Džaja jednom prilikom - ''Fudbal, to je napad''.Hođemo ofanzivnog trenera a ne ove ''Muslinovce'' i ''Đorićevce''.

dex

pre 16 godina

Ja stvarno ne znam grobari sta vam nije jasno? Po vama Zvezda je najgori tim u ligi i sve utakmice kupuje... Pa Hajduk je ocaj, pretposlednji ili koji vec i Zvezda ne sme da ga pobedi? Videcemo regularnost na delu protiv Banata, kada se kao feniks izdignete iz krize i ,,posteno'' zgazite svoju filijalu... Ali dobro,usla vam je voda u usi pa pricate gluposti!

loco_pajdoman

pre 16 godina

..da da... zvezda opet platila...bla bla bla..mislim da je previshe takvih glupih pricha...al ajde da kazhemo i da je to istina..pa ko vam je onda kriv grobari shto i vi nemate kesha da potplacujete...oteli sve bjeka i zeka..aaa???

sportskepripreme.com

pre 16 godina

Ljudi nemojte se zaletati, svaka promena trenera donosi neku vrstu shoka koja se pozitivno odrazi na ekipu, nadajmo se da ce Zvezda i dalje igrati dobro ali bez euforije...

Najjaca je najjaca...

pre 16 godina

Joj kako su mi smesni ovi grobari, sad kad su kola krenula nizbrdo odmah se prica o nekoj neregularnosti te Terza, Pixi, Dzaja, Miljanic da vam nije mozda i Sekularac kriv?! Zvezda ima najjaci tim u zemlji i to tek sada dolazi do izrazaja. @Sasa-Sabac, o kakvoj ti formi Zvezde pricas?! Pa jesmo li tad igrali sa vama na JNA i bilo je 2:2 a vi ste tad bili puni reci hvala za vas tim kome je to ujedno bila najjaca utakmica sezone. Dizali ste se pobedama nad Borcem, Banatom, Napretkom, a ne shvatas da je tad Zvezda imala obaveze prema Evropi...

Zvezda sampion!

Stefan DELIJA

pre 16 godina

Sve je dobro ali zabrinjava to da Jankovic blago receno ne vjeruje strancima!Molina cini mi se nije ni igrao kao ni Bronowicki,Salas,Barkos i Betoligar...Pih jbt ispada da Brono igra samo u "slabasnoj" Poljskoj repki a u Zvezdi nema mjesta?!U sastavu je od stranaca bio samo Lukas a najvise me nervira sto Molina ne igra od pocetka,sad ce Milijas da trosi svaki slobodnjak!I ponovo je igrao Raskovic,mozda i Bogdanovic evo vec drugu utakmicu za redom,tako da se pojavljuje pitanje da li je Jankovic perspektivan strucnjak koji nam treba?Ja ne bi rekao ovo mi lici na Djorinu skolu...

jekum

pre 16 godina

@POZDRAV SVIM NAVIJACIMA,onim realnima al takvih malo ima ovde...
(mirotvorac, 28. novembar 2007 15:45)

Pazi sad ovaj vic....

Poz mirotvorac....hehhehehe
Ko razume, shvatice:)

Gatsby

pre 16 godina

Utakmica Hajduk-Zvezda nije mogla da se odigra ranije zbog pretrpanog kalendara, jer Zvezda igra u Evropi(Partizan ima puno slobodnih termina). Cestitam na pobedi,moze neki isrpniji izvestaj sa utakmice(barem sastav timova)

delija BB

pre 16 godina

@ Grobar sa velikim G

Ovo veliko G moze i nesto drugo da znaci.Ali do pre par kola ste slavili titulu.Pevali slavopojke ali sada dva boda razlika i jos gostovanje na Marakani.I ja cu da kopiram pisanje ovo Grobara sa velikim G i pusticu mu na zavrsetku prvenstva. A obracanje ovima koji pisuda je prvenstvo ne regularno. Prvo nije Zvezda odlagala meceve vec Hajduk i to dva puta.Posle kada je Hajduk mogao da igra nije mogla Zvezda zbog kvalifikacija za LS, reprezentacija i liga UEFA. Danas je bio slobodan termin.U Engleskoj do pred kraj prvenstva ima timova kojima fali i po tri utakmice pa niko ne proziva savez i govori da je prvenstvo neregularno

Miki FRS

pre 16 godina

Sta traze u ovoj rubrici komentari partizanovih pristalica kada je Zvezda igrala....igrala i pobedila....i na -2 stigla....??????

BONANNO

pre 16 godina

30. Dzaba vam pateticna euforija komsije.Ovo je moja prva i poslednja poruka na ovu temu a poruka je sledeca:ove godine nece Zvezda izgubiti titulu,ove godine ce je Partizan osvojiti u velikom stilu.Kopiracu ovo i podsetiti vas na to sredinom maja!
(Grobar sa velikim G, 28. novembar 2007 15:43)


-kOPIRAJ PA SE SAM SE BI CUDI KOLIKO SI LUPAO PAR MESECI RANIJE...

marko

pre 16 godina

Informacija za ove sto pricaju da je prvenstvo neregularno zbog Zvezde,utakmica je odlozena prvi put na zahtev oba kluba,a drugi na zahtev Hajduka.Ne mojte da pricate gluposti vise.

zvezdas

pre 16 godina

Mene zanima zasto Kastiljo nije igrao?Gaj?Molina?Sta je sa davno povredjenim Perovicem?
Molio bih da ako neko zna odgovore da kaze jer verujem da sve nas zanima!

Sport Bili

pre 16 godina

Sta je Grobari, cim smo stigli na -2 Zvezda kupuje prvenstvo? Mnogo ste smesni! Do zime mozemo i na prvo mesto, a na prolece se zna - dva puta pucate u derbiju, malo kukate pa opet bojkot a mi uzimamo trecu duplu krunu za redom!!!

vlada

pre 16 godina

Ne damo titulu iz inata !

PARTIZAN SAMPION !
(Partizan Sampion,a ko bi drugi ? ? ?, 28. novembar 2007 16:30)

E Bas si sebican! Ali to je kod nas normalno da ono sto NEMAS neces nikome ne das.
Prvo osvojite titulu pa se onda inati!

Smesno

pre 16 godina

Alo grobari u cemu je problem oko odlaganja utakmice?
Kakve veze ima kad ce se igrati?
Vazno da je odigrana.
I kao najvaznije,utakmicu nije odlozila Zvezda nego Hajduk malo se informisite pa onda dodjite i pricajte gluposti.
Komentar i na to da je partizan najjaci ove godine-pa da stvarno odbrana partizana je fenomenalna na celu sa srnicem i mihajlovim,i lazevskim,pa borac iz surduka ima jacu odbranu od ove,bez jovetica ste 0(NULA)ekipa,i to ce se pokazati budite samo malo strpljivi.
Stvari polako dolaze na svoje mesto,posle vikenda smo prvi na tabeli,i daj malo ne smarajte vise stim namestenim tekmama,niti je zvezda-hajduk namesteno,a nece ni biti banat-partizan.U subotu bez jovetica,2:0 za banat,zivi bili pa videli.

Fox Molder

pre 16 godina

Evo nas, STIZEMOOOOO !!!
Mislim da ste Grobari stvarno propustili sansu da se odlepite i uzmete konacno tu titulu, ovako usla voda u usi, i vi to znate, i zato cete sad da krenete, DOOOOLE !!!
Hvala Bogu da dobise ovu utakmicu, i da je konacno odigrase, to je kljuc prvenstva, i Groblje, je.i ga, sad vam samo ostaje ono, ma ja samo gledam EURO Ligu, nas fudbal je s..nje, itd. Znate vec kako to ide ! A pre metar dana je bilo, 20 bodova razlika, u derbiju puca petarda, itd. Sad ce i Djuka da dobije neku ponudu na zimu, pa ce da krene prodaja Jovetica par meseci, pa ovo pa ono, pa Djavo kriv ! Nego sreca vasa sto igrate u subotu sa filijalom cika Mirka, inace.....
STVARNO U SUBOTU SVI NA MARAKANU DA POZDRAVIMO NOVOG TRENERA I NADAM SE NOVI STIL IGRE !

Fan RS/G-14

pre 16 godina

Dobar rezultat pred revans na Marakani!!!!A sto se tice grobara gde ste vi u evropi.....Jestte da se valjak sporo krece,ali do sada bi izasli iz Mostara..

mao_molina

pre 16 godina

Lepo se vidi kako nam mili navijaci beogradskog patlidzana,shvataju da odlaze u ambis i da se stvari vracaju na ono mesto kako su i trebale biti...Kako je to lepo procitati,zvezda ovo-zvezda ono,sudija kupljen,dzomba odradio i sl.Hahaha uzivajte glodari,gledajte samo kako cemo brzo da vas obidjemo na tabeli niste ni svesni...A sto se tice kupovine,sad kad krene nas Mali Misko da kupuje sta cete onda joj joj...pa partizan umire,a njegovi navijaci ce svi da izumru i ranije od silnih kompleksa koje im nabija crveno-bela mashinerije(sa tribine i sa terena)...:))...Sve pohvale momcima i Saletu Jankovicu,samo napred...PRORADILA PA NECE DA STANE...ZVEZDO ZGAZI IH SVE...

Ilija Najdoski

pre 16 godina

Pozdravljam komentare Aragona i Nake i 100 posto se slazem sa njima. Jos i da dodam: u vise navrata sam rekao da me vise ne interesuje ko je trener ko predsednik a ko igra u prvih 11 vec samo rezultati. Dve tekme sa novim trenerom dve lepe pobede. Neko ce da kaze da zakeramo ALI!!! Duple krune, pobede a u Evropi??? Stranaca polako nema nigde a lagano "ispod zita" nam se opet uvaljuju Raskovici, Bogdanovici itd. Odgovorni ce reci "imamo rezultat". A sta cemo u kvalifikacijama za LS? Verovatno jos jedna u nepovrat izgubljena godina! Nece nam trebati dugo da cekamo na neke odgovore, pobede protiv Boltona i Brage i ja se unapred izvinjavam svima koji misle drugacije!

Milos, Srbija

pre 16 godina

Dve stvari:
1) Prvi gol u 81 iz igre i to Evro-gol - verovatno gol prvenstva. Kradeno? To ne bi ni onaj vas dribler sa gola odbranio.
2) Jel smo vas mi skratili za bodove u protekla tri kola i to sve igrano kod kuce? Jel to bila igra za ligu sampiona, vihorna, poletna, Evropska? A mi nemamo pojma sa fudbalom?

Proverite malo u proteklih par godina, neko vam je skrenuo paznju, cesce su Kuljani zeznuli nas nego vas.

atos

pre 16 godina

Gaj je povredjen na utakmici protiv arisa pa je morao na operaciju,kastljo je umoran od puta pa zato nije igra,molina je bolestan bio stomacni virus a perovic je i dalje povredjen vraca se pocetkom sledece god!!!

ogi_cigan

pre 16 godina

Gaj operisao jagodicnu kost
Molina prehlada
Kastiljo odmara zbog dugog puta i reprezentativhih obaveza
Perovic povrjedjen vec 3 mjeseca

Aca

pre 16 godina

Sad se vidi da treneri ne biraju i ne sastavljaju tim, nego neki menadzeri i ko zna ko vec sa strane...
Bronovicki prvi bek "slabe" poljske reprezentacije a kod nas je na klupi, ali da bude jos gore, rezerva nekom Andjelkovicu, eeeeeeeej, no comment...
Molina ne igra...
Salas ne igra...

Pa izmislili su fudbal za sve ove u zvezdi...
Milovanovic je sad ekstra igrac, klasa, bolji od Moline, samo zato sto su mu sele dve lopte, a koliko je pre toga upropastio nema veze...

Necu da se nerviram... nema od zvezde nista dok spoljni faktori uticu na igru i izbor igraca...
STRASNO DA STRASNIJE NE MOZE BITI!

SAMPIONI 2007/08

pre 16 godina

Jos jedna pobeda u nedelju uz pobedu Banata i mi smo prvi.I tu je svemu kraj,cim uzmemo prvo mesto vise se ne pomeramo odatle.

pall mall

pre 16 godina

Pa i Arsenal dobi Vigana u zadnjim trenucima pa nikom nista? Tesko je ponekad postici taj prvi gol ali kad on padne za njim odma ide jos jedan :) to je odlika velikih protiv malenih.

vladimir

pre 16 godina

Sta se vatate grobari za penal,Hajduk je dva puta ubacio loptu u 16.Vi ste poznati po nepostojecim penalima u poslednjim minutama.Dali ste Zvezdi 5 golova u poslednjih 20 godina a ovamo sampioni.Na derbijima misevi a na forumima glavne badze.Bavite se kosarkom,to je igra za vas.

DrAgisha

pre 16 godina

I za Smederevo su pricali da je namjestaljka, a ono dva evrogola i najbolja akcija Zvezde ove godine...Pa ajd to namjesti!
Titula je nasa! ZVEZDA!

Najajci smo najjaci

pre 16 godina

A kakvo je sad to prozivanje Zvezda dobila u finishu....kad se dobro zna koliko je taj finish u poslednjih godinu dana bio nemilosrdan prema Zvezdi (Bazel, Strazbur, Borac, Vojvodina, Rendzers, Aris, Bajern). Tad ste grobari velicali tih poslednjih 10 min i radovali se zbog njih.

miki

pre 16 godina

Sto se igre tice, mislim da je sa ovim timom bilo sasvim korektno! Treba imatiu vidu da smo igralibez moline, gaya i kastlja, koji su ili povredjeni ili izostali zbog umora(kastiljo)! Sto se tice grobara, koliko vidim i vi jako dobro gurate u basketu, svake godine ista meta isto odstojanje, namestite domace prvenstvo pa onda nikako ne mozete iz grupe. Prosle godine ste namestili tekmu sa PAO-om jer je obrad vas trener i da nije toga bilo ne bi ni tada usli u sesnestinu finala, a vi nama ovde nesto prigovarate za namestanja i los rezultat u evropi! Inace imate mnogo losiji tim od zvezde, ali necu sve d akomentarisem, samo cu raci da vam je odbarana promaja:)! Sem jovetica i moreire nemate ni jednog normalnog igraca! A zvezda??? Konkurencija skoro na svim mestima! Bilo je realno da vas prestignemo, samo je bilo pitanje vremena kada ce se to desiti! I jos nesto, da nije bilo Kosana, odavno bi bili ispred vas jer je covek pravio neverovatnu takti, igrao je bunkericu protiv timova koji su dolazili da uzmu bod zvezdi...Mislim da je sada sve gotovo, jer je kosan otisao, i sada ce se tek pokazati zvezdin kvalitet!

mirotvorac

pre 16 godina

Brate jekume,ok je rekoh da sam otisao u buducnost i video to sto nemora da znaci da sam nerealan.PRENEO SAM SAMO ONO STO SAM VIDEO I NEMOJ SE BUNIS BRATE...POZDRAV ZA GROBARE I TEBE

zvezdas

pre 16 godina

napred zvezda
menjajte jankovica dok je vreme jel ste slusali konferenciju za stanpu pa on je drugi kosanovic bata djorina skola
valter zenga je slobodan dao otkaz u dinamu iz bukuresta

*bane blanko from Bronx*

pre 16 godina

*Mogu da vam kažem, da se plašim Vojvodine koja igra odlično a bežimo im samo bod, tako da će trka biti veoma neizvesna !!

Musli

pre 16 godina

@Vlada R.
Ako ne znate da li se utakmice nameštaju setite se utakmice Danska-Švedska sa EP-a kada je obadvema reprezentacijama odgovarao nerešen rezultat i to samo 2:2.I, na kraju utakmice rezultat je bio:2:2.Da li ste primetili da je neki gol bio sumnjiv?

Miloš

pre 16 godina

Божe правде,ти што спасе
од пропасти досад нас,
чуј и одсад наше гласе
и од сад нам буди спас.

Моћном руком води, брани
будућности српске брод,
Боже спаси, Боже храни,
српске земље, српски род!

Сложи српску браћу драгу
на свак дичан славан рад,
слога биће пораз врагу
а најјачи српству град.

Нек на српској блиста грани
братске слоге знатан плод,
Боже спаси, Боже храни
српске земље, српски род!
Нек на српско ведро чело
твог не падне гнева гром
Благослови Србу село
поље, њиву, град и дом!

Кад наступе борбе дани
к' победи му води ход
Боже спаси, Боже храни
српске земље, српски род!

Из мрачнога сину гроба
српске славе нови сјај
настало је ново доба
Нову срећу, Боже дај!

Отаџбину српску брани
пет вековне борбе плод
Боже спаси, Боже брани
моли ти се српски род!

Milan ZVEZDAS

pre 16 godina

Da je Kosanovic otisao ranije, Mi Bi POKIDALI i BAYERN i ARIS, a narocito grobare, jovetic nek ide dje oce samo da ne ode u ARSENAL.

kupite sve do kraja!

pre 16 godina

apelujem na rukovodstvo partizana da kupi sve utakmice do kraja prvenstva,i sudije za derbi,jer se ovoj bulumenti lopovskoj ne moze stati na put drugacije,protiv arisa 0-3,a pnda preporod u smederevu,igraci domacih koji stoje,ali bukvalno stoje na terenu,a masinerija na celu sa novim murinjom jankovicem,gazi,brzi od lokomotive ,jaci od tajsona,dali je to supermen?ne to je masina krenula.....koga bre vi zamajavate i lazete u zivotu?vi ste tim?da date 5 golova smederevu koji nije slabiji od tog istog arisa,ali..ne,ne,sezona sopinga je pocela,e sad ce da se pobedjuje po babarogicevim ,notama,terzicevim penalima,sa bivsim trenerom man utd jankovicem,velikim strucnjakom,koji napravi onakav preporod za 48 sati, pa mislim da je promasio profesiju,trebao je rame uz rame sa hudinijem.ali ,neka ima Boga.titula je nasa.

mirko

pre 16 godina

Jeste li videli "penal"? Haha. Ja predlazem da se sudijama na dres pored grba saveza prisiju grbovi zvezde i partizana. Ali zato u evrokupovima, kada je sudjenje realno... Jedva cekam Bolton, svim srcem cu biti uz njih, jer ovi nisu zasluzili da igraju u Evropi. Sloboda srpskom fudbalu!

Wayfarer FCRS

pre 16 godina

E pa opet taj Raskovic pa ko ga pusta da igra. Imaju li ti ljudi mozga kad su njega ostavili u Zvezdi.Pored Moline i Salasa nama igra Raskovic a nezna da trci a ne da igra fudbal.

Wayfarer FCRS

pre 16 godina

U ocajnom prvom delu sezone Zvezda samo 2 boda manje a zar nije partizan odigrao prvi deo fantasticno kad je napravio toliku razliku

Fox Molder

pre 16 godina

Mislim da bi bila dobra fora da Zvezda krene da vraca reprezentativce(bivse) iz inostranstva, jer oni imaju preko potrebno iskustvo za borbe u Evropi i LS, znaju sta znaci igrati u Zvezdi, nisu prestarili (kao Grobarski pokusaj pre par godina), a i njima ce dobro doci vracanje u formu, u Zvezdi, gde ne moraju da se bore za mesto u timu sa prejakom konkurencijom - to im dodje kao neke ultra duge pripreme, i dobrom igrom ponovo skrenu paznju na sebe Evropskim klubovima-kao Koroman ! Ko moze da kaze da dolazak Koromana u Zvezdu nije pun pogodak ?! Sigurno ce napraviti jos jedan dobar transfer iz Zvezde u Evropu, i on-zavrsi posao !
Sad koliko vidim da je Ljuboja slobodan ?! Mislim da bi on na levom krilu i Koroman na desnom, sa Burzanovicem u sredini, bili odlicno resenje za ofanzivni deo veznog reda ! Jos ako Jestrovic udje u formu, sto nije nemoguce posle zimskih priprema, i nejakih odbrana u MSL - mogla bi to da bude sasvim solidna ekipica !
Mozda se nekom cini prestara, ali sasvim dovoljno iskusna da udje u LS (uz malo srece), i potom - dobri transferi. Zadovoljni oni, Zvezdi zavrsen posao, a mladi - valjda nesto naucili od njih !!!!!
Nek preporuci ko se slaze !!!!
I takodje mislim da bi predsedniku i sportskom direktoru trebalo uvesti obavezu da jednom mesecno citaju i slusaju misljenje navijaca oko odredjenih stvari (ne, ne mislim da sam mnogo pametan, al sigurno mnogi od nas imaju mnogo toga korisnog na pameti) !!!!
Takodje, vrlo lako moze biti slobodan i dvojac iz Kijeva Markovic-Gavrancic, pa Zilic iz Rijeke, itd. Uglavom, definitivno je jasno da sa "mladim i talentovanim/perspektivnim" nema prolaska 3. kola !!!
Setite se Dinama iz Zagreba 90-ih i njegove ekipe koja je ucestvovala u LS, koliko je reprezentativaca imala (starijih), a Sokota, Mikic, Simic i ostali stasavali uz njih ! Je.i ga, jesu Hrvati, al treba kopirati uspesne, pa makar i da su braca Hrvati !