Nedelja, 25.11.2007.

22:56

Pavlović zabeležio rekord sezone

Izvor: B92

Pavloviæ zabeležio rekord sezone IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

41 Komentari

Sortiraj po:

Dragan,BGD

pre 16 godina

@LJ
Rekao si nesto sto mirise na istinu,cak i najavu da bi mogao biti veci od Dzordana.
Medjutim,upala mi je u oci jedna tvoja recenica koju cu citirati:
...pomaze ostalim igracim bez
obzira koje su nacionalnosti, rase ili bilo cega drugog...
Samim tim sto navodis nesto sto je normalno,kao da je izuzetak,dajes pravu sliku o nama i stanju u ovoj sredini.
Nazalost,kod nas su pravila izuzetci.
@andro
Mislis li da se samo u NBA "stima statistika".
Cenim tvoju analizu detalja,
ali u ovom slucaju ne treba je nastavljati.jer postoji sto pitanja,naprimer da li vise vredi asistencija ili poeni koje neko postize posle nje na ziceru.Postoje i mnogo vazni i mnogo manje vazni skokovi,ali postoje i vazni i mnogo manje vazni poeni.Ima igraca koju natrpavaju kos protivnika samo ako se vec predao,ili ako je toliko odmakao,da nema potrebe da igra cvrstu odbranu.
A u vezi Radmanovica,mislim da je ipak on kriv sto ne ume da stane,vise nego Fil Dzekson.U zivotu je jedna od najvaznijih osobina,IMATI MERU,u svemu,picu,kradji,laganju,cak i radu.

andro

pre 16 godina

Asistencije se malo komplikovanije beleze u NBA. Recimo igrac izbaci svog coveka i kada krene drugi na njega on doda slobodnom igracu, ovaj odmah da drugom slobodnom i ovaj da kos: kome upisati asistenciju? Ne dobije je uvek onaj ko je poslednji dodao igracu koji je dao kos. To ustvari zavisi od interpretacije onoga ko vodi statistiku. A onome ko vodi statistiku domaci zadatak je pravljenje zvezda jer je to dobro za biznis. Da li se seca neko onoga da "Medzik dobije asistenciju ako samo pipne loptu u napadu" (magicni dodir sto bi se reklo). Ta statisticka kategorija je ona kojoj najmanje treba verovati, mada muvaju i sa skokovima.
Sto se Radmana tice, ovo juce je bio Dzeksonov problem a ne njegov. Sta radi na terenu covek koji je sutirao 0-9 do tada pa jos na njega ide sut za pobedu? Cak i da nije tako nekozistentan i nestabilan kao Radmanovic to bi bilo nerazumno. Ovako je suludo. Valjda misli da je Radman normalan igrac pa ce da proradi ako ga pusti dovoljan broj puta da sutne. Ali nije. On kada ustane na levu nogu moze da sutira do prekosutra nece da da kos. Kada ce da shvati da mora da prilagodi rotaciju njemu - nema ono starter igra od tada do tada, klupa tada uz mala prilagodjavanja, nego kada ga oce ne vadi ga uopste, kada ga nece (to se verovatno vidi jos na zagrevanju) zaboravi na njega. Ili to ili da ga trejduju, ovako je glupo.

LJ

pre 16 godina

Lebron je posebna vrsta igraca koja odavno fali u NBA. Mislim da je vec presisao sve po stilu igre. Uopste nije sebican i pomaze ostalim igracim bez obzira koje su nacionalnosti, rase ili bilo cega drugog. Ostali mogu samo da se ugledaju i da uce kako se to radi. Bice veci od Jordana!

Ljuban iz Ohaja

pre 16 godina

Necu da se hvalim al Pavlovic i ja smo razgovarali u vezi njegovog suta za 3 poena, i onda ste mogli videti kako je sutirao protiv Indijane. Momak je stvarno dobro odigrao.

Dacha from Nish city

pre 16 godina

@nikola i @ rin

Sto se tice NBA prenosa na TV-u imate ih na TV OBN (ako imate kablovsku SBB onda imate ovaj program) i to samo jednom u toku nedelje i to bas nedeljom izmedju 21:30 i 22:30 h.

Ali ako znate sta je to TORRENT (to je program za skidanje svega sto pozelite sa interneta) i ako imate internet evo vam adrese sajta koji je po meni najbolji za skidanje NBA utakmica:
TorrentBox
www.TorrentBox.com

L.James igra kao pravi kralj.
LeBron "King" James

Jel neko glasao i koje ste igrace glasali u vezi NBA ALL-STAR utakmice ?

Pozdrav NBA fanovima !

caca

pre 16 godina

Koliko sam razumeo pricu o Krletu, on je jos uvek rekovalescent i nema dovoljno brzine i sigurnosti. Verovatno se plasi nove povrede. Mislim da ce ulaziti postepeno.
Ko je juce gledao Radmanovica, tome se zivot ogadio. To je plac Majke Bozije, to se ne da recima opisati, to sto je imao 0-10 je najmanja stvar, lopte su mu ispadale, trcao k'o muva bez glave. Kako ga onaj Jackson trpi, nije mi jasno, pa da mu je sin rodjeni, ne bi ga drzao u igri....

pogrebnik from nis

pre 16 godina

Ja nba gledam na OBN-u i to iskljucivo ove nedeljom.Proslo je vreme kad sam zbog njih isao u krevet u 8 ujutru :).
Sto se Pavlovica tice,ja mislim da ni on sam ne zna ciji je reprezentativac,ja se nadam nas(srpski).

baki

pre 16 godina

Mali dodatak: Radmanovic je promasio zadnji sut na utakmici (za pobedu). Kobi je odigrao ocajno zadnjih 2 minuta utakmice (cetvrtu cetvrtinu do tada savrseno), pa je zadnji napad isao na Radmana koji je do tada sutirao 9:0!!! Cuvao ga je Ricard Dzeferson, Radmanovic se digao na skok sut (sa 3), a lopta je jedva dosla do prvog obruca. Sve u svemu, ocajna partija naseg igraca koji jednostavno nije u stanju da sastavi 2 dobre partije za redom. Tipicni prangijas, koji je kada ga ne ide totalno neupotrebljiv. Lutao u odbrani, lutao u napadu, zali boze vremena koje sam izgubio gledajuci ovu utakmicu ('ajde dobro, nisam je gledao samo zbog njega)... Inace, nikako ne mogu da prezalim Krleta, koji ocigledno jos uvek nije sasvim fit. Jel' ima neko neke informacije o njegovoj povredi? BTW, gde li je onaj Andy, lik od prosle godine koji se onako prekomerno przio na Cikago... Verovatno je shvatio da su devojcice ipak zanimljivije od kosarke (pubertet je cudo)...

Milosh

pre 16 godina

@Stole Od kad je pa to najgora stvar dizati i pokazati 3 prsta ? Nije sramota krstiti se sa tri prsta pa isto tako i istaci ih kao simbol svoje vere.

Srdja

pre 16 godina

Asistencija u Nba je ista kao i u ostalom delu sveta,znaci racuna se asistencija ako se odmah posle nje postigne poen,bez obzira bilo to pod kosem ili pri sutu iz daljine.
Utakmicu sam ja gledao na OBN-u (bosansko-hrvatska tv) preko kabla,ima svake nedelje uvece negde oko 22h.

NikolaMVP

pre 16 godina

Pa kako su ovi lejkersi mogli i da kupe Radmanovica lik,nema pojma da igra ksarku(jedino sto ima snagu i skok),ne znam da li ga gledate kad igra.on bre nema ulaz,tj dribling u levu stranu,stalno u desno. zabije glavu dole krene desno i skoci i sutne i naravno da ce da ima 0-10 sut.sta trazi u lejkersima.

Mornar Popaj

pre 16 godina

@nikola i @ rin
Ja NBA pratim na ovoj bosanskoj TV OBN preko kablovske a za ostale ne znam. Znam da je ENTER prosle godine prenosio neke tekme ali nemam pojma da imaju prenose i sada.
Poz

Dragan,BGD

pre 16 godina

@bravo
Da nema James-a Pavlovic bi imao bar duplo manji ucinak.
Velika je sreca za njega sto ima pored sebe takvog igraca,
kako komentatori rekose "Cudo od coveka".Tu trojku pred kraj je dao,kada je Lebron otisao u desni cosak i navukao na sebe tri igraca.I
onda je odjednom skocio i nasao Pavlovica na trojci koji naravno nije imao cuvara.
Identicna situacija se ponovila sa Gibsonom.Koliko Lebron smeta,videlo se kada je izasao zbog udarca koji je primio od Fostera.Zacas je Indijana napravila 14:2.Onda se vratio Dzejms koji je dao u poslednjoj cetvrtini 13 poena,imao nekoliko kljucnih asistencija,nekoliko skokova a o obrani da ne govorimo.Bez njega,Klivlend bi bio jedan od tri najgora tima u ligi.
Momak igra sve,ako je Nes najbolji asistent,drugi iza njega je Lebron.On nije zvezda koja se setka u odbrani,on drzi odbranu,u napadu je vodja tima i glavni asistent,a igra najbolje kada je najpotrebnije.Pavlovic moze samo da moli boga,da sto vise igraju zajedno.Ne postoji u ligi takav igrac koji na razlicitim mestima igra na vrhunskom nivou.
Pavlovic je igrao veoma dobro,
jeste pogodio vaznu trojku,ali da se ne lazemo,pre toga je promasio trojku,dvojku i izgubio dve lopte.Steta je sto u Klivlend nije dosao Garnet,ili mozda Dvajt Hauard,to bi bila ludnica.
Buzer je odigrao sjajno protiv Jute,a vredi navesti i njegov sut iz igre 17 od 20,
sto je 85%.

Obelix

pre 16 godina

@Stole,
Pa i pokojni Drazen je dizao tri prsta, a ni Kukoc nije zaostajao. Po tome su Simpsonovi Srbi buducnosti posto su shvatili da im samo tri prsta i trebaju. Homera u Beli Dvor!

Obelix

pre 16 godina

Izvinjenje Stoletu i Simpsonovima:
Malo sam se zabrojao. Simpsonovi imaju po 4 prsta, tako da su na pola puta od Amerikanaca ka Srbima. Zato Homera mogu samo da predlozim za predsednika.

vlado kosovo

pre 16 godina

Mislim da sasha pavlovic moze da postigne kos kad pozeli mislim da mu malo hvali da postane vrhunski igrac,igra klivleda se svodi pre svega na Dzejmsu a on je pre svega vrhunski saigrac i dodavac.pozz sa kosova

The Navijac

pre 16 godina

"Reprezentativac Srbije Aleksandar Pavlović"

Jel je ovo 100% tacno?
Nadam se da jeste, ali dok ne odigra prvi mec nisam siguran.

Aleksandar iz Osla

pre 16 godina

Da li neko zna šta se dešava sa Krstićem?
Potpuno je ispao iz rotacije, a nije tako loše delovao početkom sezone. I centri Džersija su kilavi, nije mi jasno što ga nema..

AbagnaleJr

pre 16 godina

Bravo Sasa majstore!
Tako se stvara pravi sampion, u odlucujucim momentima smiren i precizan! Ostaj nam zdrav i nek te sreca prati!!!

FACA

pre 16 godina

Pa taj PAVLOVIC fenomenalno igra..prosto nevjerovatno...svaka cast, nadam se da DUDA IVKOVIC i ostalni prate sve to..:)) pozz i NEW YORKA

bravo

pre 16 godina

Kakva partija Pavlovića, bilo bi tu još više takvih da nema pored sebe Jamesa, ali možda bolje ovako. Saša je oduvek bio igrač za NBA (za razliku od mnogih).
Mislim da bi mogao da bude predvodnik neke nove reprez. Srbije, što se bekova tiče

SAMO NAPRED

Milan Che

pre 16 godina

Gledao sam utakmicu sinoc, i bio sam impresioniran igrom Jamesa!Decko je nezaustavljiv, prodirao je kroz reket veoma lako, Pacersi nisu imali resenja za njega sinoc.U zadnjih 3 minuta imao je 3 fantasticne asistencije preko kompletne odbrane Indijane.Kao sto je rekao sinoc komentator, neki kazu da igra na snagu...Jeste, ali je neverovatno inteligentan igrac sa odlicnim pregledom igre.Pavlovic veoma dobar, sutirao 50% za 3 i pogodio kljucne suteve.Po svemu sudeci vraca se u staru formu.Kod Pacersa je briljantan bio Daniels, za koga sam mislio da ce potpuno okrenuti mec u 3. cetvrtini.Medjutim, u 4. se totalno povukao i nije prikazao nista!.Na kraju, zasluzena pobeda Cavaliersa, mada bih voleo da sam gledao produzetke.

Pozdrav svim ljubiteljima NBA!

Stole

pre 16 godina

Vrh! Gledam sinoc tekmu i rekoh ma daj, nisi dobro video... kad ono Lebron stvarno dize tri prsta :)) vrh! Tipicna gastarbajterska prica, domacin uci samo najgore od nas... Weber je prvi srpski crnac, "Weberovic"... Bryant redovno psuje na srpskom, Lebron dize tri prsta... uhhh, jedva cekam all star tekmu, veselo! :)))

Cane

pre 16 godina

Počeo sam da gledam Indiana vs. Cleveland, ali nisam mogao. Ogadila mi se košarka posle suđenja Maričića i Milovanovića na utakmici Borac - Novi Sad

23

pre 16 godina

Kaze Cikako "nedamo mi tri igraca za kobija" vidi se sa koliko vrede ta tri igraca hahahahahahahahahahahaha samo je velika steta sto u nba nema druge lige.

Stole

pre 16 godina

Vrh! Gledam sinoc tekmu i rekoh ma daj, nisi dobro video... kad ono Lebron stvarno dize tri prsta :)) vrh! Tipicna gastarbajterska prica, domacin uci samo najgore od nas... Weber je prvi srpski crnac, "Weberovic"... Bryant redovno psuje na srpskom, Lebron dize tri prsta... uhhh, jedva cekam all star tekmu, veselo! :)))

FACA

pre 16 godina

Pa taj PAVLOVIC fenomenalno igra..prosto nevjerovatno...svaka cast, nadam se da DUDA IVKOVIC i ostalni prate sve to..:)) pozz i NEW YORKA

Milosh

pre 16 godina

@Stole Od kad je pa to najgora stvar dizati i pokazati 3 prsta ? Nije sramota krstiti se sa tri prsta pa isto tako i istaci ih kao simbol svoje vere.

Obelix

pre 16 godina

@Stole,
Pa i pokojni Drazen je dizao tri prsta, a ni Kukoc nije zaostajao. Po tome su Simpsonovi Srbi buducnosti posto su shvatili da im samo tri prsta i trebaju. Homera u Beli Dvor!

Milan Che

pre 16 godina

Gledao sam utakmicu sinoc, i bio sam impresioniran igrom Jamesa!Decko je nezaustavljiv, prodirao je kroz reket veoma lako, Pacersi nisu imali resenja za njega sinoc.U zadnjih 3 minuta imao je 3 fantasticne asistencije preko kompletne odbrane Indijane.Kao sto je rekao sinoc komentator, neki kazu da igra na snagu...Jeste, ali je neverovatno inteligentan igrac sa odlicnim pregledom igre.Pavlovic veoma dobar, sutirao 50% za 3 i pogodio kljucne suteve.Po svemu sudeci vraca se u staru formu.Kod Pacersa je briljantan bio Daniels, za koga sam mislio da ce potpuno okrenuti mec u 3. cetvrtini.Medjutim, u 4. se totalno povukao i nije prikazao nista!.Na kraju, zasluzena pobeda Cavaliersa, mada bih voleo da sam gledao produzetke.

Pozdrav svim ljubiteljima NBA!

bravo

pre 16 godina

Kakva partija Pavlovića, bilo bi tu još više takvih da nema pored sebe Jamesa, ali možda bolje ovako. Saša je oduvek bio igrač za NBA (za razliku od mnogih).
Mislim da bi mogao da bude predvodnik neke nove reprez. Srbije, što se bekova tiče

SAMO NAPRED

Cane

pre 16 godina

Počeo sam da gledam Indiana vs. Cleveland, ali nisam mogao. Ogadila mi se košarka posle suđenja Maričića i Milovanovića na utakmici Borac - Novi Sad

Dragan,BGD

pre 16 godina

@bravo
Da nema James-a Pavlovic bi imao bar duplo manji ucinak.
Velika je sreca za njega sto ima pored sebe takvog igraca,
kako komentatori rekose "Cudo od coveka".Tu trojku pred kraj je dao,kada je Lebron otisao u desni cosak i navukao na sebe tri igraca.I
onda je odjednom skocio i nasao Pavlovica na trojci koji naravno nije imao cuvara.
Identicna situacija se ponovila sa Gibsonom.Koliko Lebron smeta,videlo se kada je izasao zbog udarca koji je primio od Fostera.Zacas je Indijana napravila 14:2.Onda se vratio Dzejms koji je dao u poslednjoj cetvrtini 13 poena,imao nekoliko kljucnih asistencija,nekoliko skokova a o obrani da ne govorimo.Bez njega,Klivlend bi bio jedan od tri najgora tima u ligi.
Momak igra sve,ako je Nes najbolji asistent,drugi iza njega je Lebron.On nije zvezda koja se setka u odbrani,on drzi odbranu,u napadu je vodja tima i glavni asistent,a igra najbolje kada je najpotrebnije.Pavlovic moze samo da moli boga,da sto vise igraju zajedno.Ne postoji u ligi takav igrac koji na razlicitim mestima igra na vrhunskom nivou.
Pavlovic je igrao veoma dobro,
jeste pogodio vaznu trojku,ali da se ne lazemo,pre toga je promasio trojku,dvojku i izgubio dve lopte.Steta je sto u Klivlend nije dosao Garnet,ili mozda Dvajt Hauard,to bi bila ludnica.
Buzer je odigrao sjajno protiv Jute,a vredi navesti i njegov sut iz igre 17 od 20,
sto je 85%.

The Navijac

pre 16 godina

"Reprezentativac Srbije Aleksandar Pavlović"

Jel je ovo 100% tacno?
Nadam se da jeste, ali dok ne odigra prvi mec nisam siguran.

baki

pre 16 godina

Mali dodatak: Radmanovic je promasio zadnji sut na utakmici (za pobedu). Kobi je odigrao ocajno zadnjih 2 minuta utakmice (cetvrtu cetvrtinu do tada savrseno), pa je zadnji napad isao na Radmana koji je do tada sutirao 9:0!!! Cuvao ga je Ricard Dzeferson, Radmanovic se digao na skok sut (sa 3), a lopta je jedva dosla do prvog obruca. Sve u svemu, ocajna partija naseg igraca koji jednostavno nije u stanju da sastavi 2 dobre partije za redom. Tipicni prangijas, koji je kada ga ne ide totalno neupotrebljiv. Lutao u odbrani, lutao u napadu, zali boze vremena koje sam izgubio gledajuci ovu utakmicu ('ajde dobro, nisam je gledao samo zbog njega)... Inace, nikako ne mogu da prezalim Krleta, koji ocigledno jos uvek nije sasvim fit. Jel' ima neko neke informacije o njegovoj povredi? BTW, gde li je onaj Andy, lik od prosle godine koji se onako prekomerno przio na Cikago... Verovatno je shvatio da su devojcice ipak zanimljivije od kosarke (pubertet je cudo)...

vlado kosovo

pre 16 godina

Mislim da sasha pavlovic moze da postigne kos kad pozeli mislim da mu malo hvali da postane vrhunski igrac,igra klivleda se svodi pre svega na Dzejmsu a on je pre svega vrhunski saigrac i dodavac.pozz sa kosova

Obelix

pre 16 godina

Izvinjenje Stoletu i Simpsonovima:
Malo sam se zabrojao. Simpsonovi imaju po 4 prsta, tako da su na pola puta od Amerikanaca ka Srbima. Zato Homera mogu samo da predlozim za predsednika.

Srdja

pre 16 godina

Asistencija u Nba je ista kao i u ostalom delu sveta,znaci racuna se asistencija ako se odmah posle nje postigne poen,bez obzira bilo to pod kosem ili pri sutu iz daljine.
Utakmicu sam ja gledao na OBN-u (bosansko-hrvatska tv) preko kabla,ima svake nedelje uvece negde oko 22h.

caca

pre 16 godina

Koliko sam razumeo pricu o Krletu, on je jos uvek rekovalescent i nema dovoljno brzine i sigurnosti. Verovatno se plasi nove povrede. Mislim da ce ulaziti postepeno.
Ko je juce gledao Radmanovica, tome se zivot ogadio. To je plac Majke Bozije, to se ne da recima opisati, to sto je imao 0-10 je najmanja stvar, lopte su mu ispadale, trcao k'o muva bez glave. Kako ga onaj Jackson trpi, nije mi jasno, pa da mu je sin rodjeni, ne bi ga drzao u igri....

Dacha from Nish city

pre 16 godina

@nikola i @ rin

Sto se tice NBA prenosa na TV-u imate ih na TV OBN (ako imate kablovsku SBB onda imate ovaj program) i to samo jednom u toku nedelje i to bas nedeljom izmedju 21:30 i 22:30 h.

Ali ako znate sta je to TORRENT (to je program za skidanje svega sto pozelite sa interneta) i ako imate internet evo vam adrese sajta koji je po meni najbolji za skidanje NBA utakmica:
TorrentBox
www.TorrentBox.com

L.James igra kao pravi kralj.
LeBron "King" James

Jel neko glasao i koje ste igrace glasali u vezi NBA ALL-STAR utakmice ?

Pozdrav NBA fanovima !

Aleksandar iz Osla

pre 16 godina

Da li neko zna šta se dešava sa Krstićem?
Potpuno je ispao iz rotacije, a nije tako loše delovao početkom sezone. I centri Džersija su kilavi, nije mi jasno što ga nema..

pogrebnik from nis

pre 16 godina

Ja nba gledam na OBN-u i to iskljucivo ove nedeljom.Proslo je vreme kad sam zbog njih isao u krevet u 8 ujutru :).
Sto se Pavlovica tice,ja mislim da ni on sam ne zna ciji je reprezentativac,ja se nadam nas(srpski).

NikolaMVP

pre 16 godina

Pa kako su ovi lejkersi mogli i da kupe Radmanovica lik,nema pojma da igra ksarku(jedino sto ima snagu i skok),ne znam da li ga gledate kad igra.on bre nema ulaz,tj dribling u levu stranu,stalno u desno. zabije glavu dole krene desno i skoci i sutne i naravno da ce da ima 0-10 sut.sta trazi u lejkersima.

AbagnaleJr

pre 16 godina

Bravo Sasa majstore!
Tako se stvara pravi sampion, u odlucujucim momentima smiren i precizan! Ostaj nam zdrav i nek te sreca prati!!!

Mornar Popaj

pre 16 godina

@nikola i @ rin
Ja NBA pratim na ovoj bosanskoj TV OBN preko kablovske a za ostale ne znam. Znam da je ENTER prosle godine prenosio neke tekme ali nemam pojma da imaju prenose i sada.
Poz

Ljuban iz Ohaja

pre 16 godina

Necu da se hvalim al Pavlovic i ja smo razgovarali u vezi njegovog suta za 3 poena, i onda ste mogli videti kako je sutirao protiv Indijane. Momak je stvarno dobro odigrao.

23

pre 16 godina

Kaze Cikako "nedamo mi tri igraca za kobija" vidi se sa koliko vrede ta tri igraca hahahahahahahahahahahaha samo je velika steta sto u nba nema druge lige.

LJ

pre 16 godina

Lebron je posebna vrsta igraca koja odavno fali u NBA. Mislim da je vec presisao sve po stilu igre. Uopste nije sebican i pomaze ostalim igracim bez obzira koje su nacionalnosti, rase ili bilo cega drugog. Ostali mogu samo da se ugledaju i da uce kako se to radi. Bice veci od Jordana!

andro

pre 16 godina

Asistencije se malo komplikovanije beleze u NBA. Recimo igrac izbaci svog coveka i kada krene drugi na njega on doda slobodnom igracu, ovaj odmah da drugom slobodnom i ovaj da kos: kome upisati asistenciju? Ne dobije je uvek onaj ko je poslednji dodao igracu koji je dao kos. To ustvari zavisi od interpretacije onoga ko vodi statistiku. A onome ko vodi statistiku domaci zadatak je pravljenje zvezda jer je to dobro za biznis. Da li se seca neko onoga da "Medzik dobije asistenciju ako samo pipne loptu u napadu" (magicni dodir sto bi se reklo). Ta statisticka kategorija je ona kojoj najmanje treba verovati, mada muvaju i sa skokovima.
Sto se Radmana tice, ovo juce je bio Dzeksonov problem a ne njegov. Sta radi na terenu covek koji je sutirao 0-9 do tada pa jos na njega ide sut za pobedu? Cak i da nije tako nekozistentan i nestabilan kao Radmanovic to bi bilo nerazumno. Ovako je suludo. Valjda misli da je Radman normalan igrac pa ce da proradi ako ga pusti dovoljan broj puta da sutne. Ali nije. On kada ustane na levu nogu moze da sutira do prekosutra nece da da kos. Kada ce da shvati da mora da prilagodi rotaciju njemu - nema ono starter igra od tada do tada, klupa tada uz mala prilagodjavanja, nego kada ga oce ne vadi ga uopste, kada ga nece (to se verovatno vidi jos na zagrevanju) zaboravi na njega. Ili to ili da ga trejduju, ovako je glupo.

Dragan,BGD

pre 16 godina

@LJ
Rekao si nesto sto mirise na istinu,cak i najavu da bi mogao biti veci od Dzordana.
Medjutim,upala mi je u oci jedna tvoja recenica koju cu citirati:
...pomaze ostalim igracim bez
obzira koje su nacionalnosti, rase ili bilo cega drugog...
Samim tim sto navodis nesto sto je normalno,kao da je izuzetak,dajes pravu sliku o nama i stanju u ovoj sredini.
Nazalost,kod nas su pravila izuzetci.
@andro
Mislis li da se samo u NBA "stima statistika".
Cenim tvoju analizu detalja,
ali u ovom slucaju ne treba je nastavljati.jer postoji sto pitanja,naprimer da li vise vredi asistencija ili poeni koje neko postize posle nje na ziceru.Postoje i mnogo vazni i mnogo manje vazni skokovi,ali postoje i vazni i mnogo manje vazni poeni.Ima igraca koju natrpavaju kos protivnika samo ako se vec predao,ili ako je toliko odmakao,da nema potrebe da igra cvrstu odbranu.
A u vezi Radmanovica,mislim da je ipak on kriv sto ne ume da stane,vise nego Fil Dzekson.U zivotu je jedna od najvaznijih osobina,IMATI MERU,u svemu,picu,kradji,laganju,cak i radu.

Dragan,BGD

pre 16 godina

@bravo
Da nema James-a Pavlovic bi imao bar duplo manji ucinak.
Velika je sreca za njega sto ima pored sebe takvog igraca,
kako komentatori rekose "Cudo od coveka".Tu trojku pred kraj je dao,kada je Lebron otisao u desni cosak i navukao na sebe tri igraca.I
onda je odjednom skocio i nasao Pavlovica na trojci koji naravno nije imao cuvara.
Identicna situacija se ponovila sa Gibsonom.Koliko Lebron smeta,videlo se kada je izasao zbog udarca koji je primio od Fostera.Zacas je Indijana napravila 14:2.Onda se vratio Dzejms koji je dao u poslednjoj cetvrtini 13 poena,imao nekoliko kljucnih asistencija,nekoliko skokova a o obrani da ne govorimo.Bez njega,Klivlend bi bio jedan od tri najgora tima u ligi.
Momak igra sve,ako je Nes najbolji asistent,drugi iza njega je Lebron.On nije zvezda koja se setka u odbrani,on drzi odbranu,u napadu je vodja tima i glavni asistent,a igra najbolje kada je najpotrebnije.Pavlovic moze samo da moli boga,da sto vise igraju zajedno.Ne postoji u ligi takav igrac koji na razlicitim mestima igra na vrhunskom nivou.
Pavlovic je igrao veoma dobro,
jeste pogodio vaznu trojku,ali da se ne lazemo,pre toga je promasio trojku,dvojku i izgubio dve lopte.Steta je sto u Klivlend nije dosao Garnet,ili mozda Dvajt Hauard,to bi bila ludnica.
Buzer je odigrao sjajno protiv Jute,a vredi navesti i njegov sut iz igre 17 od 20,
sto je 85%.

Stole

pre 16 godina

Vrh! Gledam sinoc tekmu i rekoh ma daj, nisi dobro video... kad ono Lebron stvarno dize tri prsta :)) vrh! Tipicna gastarbajterska prica, domacin uci samo najgore od nas... Weber je prvi srpski crnac, "Weberovic"... Bryant redovno psuje na srpskom, Lebron dize tri prsta... uhhh, jedva cekam all star tekmu, veselo! :)))

23

pre 16 godina

Kaze Cikako "nedamo mi tri igraca za kobija" vidi se sa koliko vrede ta tri igraca hahahahahahahahahahahaha samo je velika steta sto u nba nema druge lige.

Cane

pre 16 godina

Počeo sam da gledam Indiana vs. Cleveland, ali nisam mogao. Ogadila mi se košarka posle suđenja Maričića i Milovanovića na utakmici Borac - Novi Sad

Obelix

pre 16 godina

@Stole,
Pa i pokojni Drazen je dizao tri prsta, a ni Kukoc nije zaostajao. Po tome su Simpsonovi Srbi buducnosti posto su shvatili da im samo tri prsta i trebaju. Homera u Beli Dvor!

Obelix

pre 16 godina

Izvinjenje Stoletu i Simpsonovima:
Malo sam se zabrojao. Simpsonovi imaju po 4 prsta, tako da su na pola puta od Amerikanaca ka Srbima. Zato Homera mogu samo da predlozim za predsednika.

FACA

pre 16 godina

Pa taj PAVLOVIC fenomenalno igra..prosto nevjerovatno...svaka cast, nadam se da DUDA IVKOVIC i ostalni prate sve to..:)) pozz i NEW YORKA

vlado kosovo

pre 16 godina

Mislim da sasha pavlovic moze da postigne kos kad pozeli mislim da mu malo hvali da postane vrhunski igrac,igra klivleda se svodi pre svega na Dzejmsu a on je pre svega vrhunski saigrac i dodavac.pozz sa kosova

Milosh

pre 16 godina

@Stole Od kad je pa to najgora stvar dizati i pokazati 3 prsta ? Nije sramota krstiti se sa tri prsta pa isto tako i istaci ih kao simbol svoje vere.

baki

pre 16 godina

Mali dodatak: Radmanovic je promasio zadnji sut na utakmici (za pobedu). Kobi je odigrao ocajno zadnjih 2 minuta utakmice (cetvrtu cetvrtinu do tada savrseno), pa je zadnji napad isao na Radmana koji je do tada sutirao 9:0!!! Cuvao ga je Ricard Dzeferson, Radmanovic se digao na skok sut (sa 3), a lopta je jedva dosla do prvog obruca. Sve u svemu, ocajna partija naseg igraca koji jednostavno nije u stanju da sastavi 2 dobre partije za redom. Tipicni prangijas, koji je kada ga ne ide totalno neupotrebljiv. Lutao u odbrani, lutao u napadu, zali boze vremena koje sam izgubio gledajuci ovu utakmicu ('ajde dobro, nisam je gledao samo zbog njega)... Inace, nikako ne mogu da prezalim Krleta, koji ocigledno jos uvek nije sasvim fit. Jel' ima neko neke informacije o njegovoj povredi? BTW, gde li je onaj Andy, lik od prosle godine koji se onako prekomerno przio na Cikago... Verovatno je shvatio da su devojcice ipak zanimljivije od kosarke (pubertet je cudo)...

Dacha from Nish city

pre 16 godina

@nikola i @ rin

Sto se tice NBA prenosa na TV-u imate ih na TV OBN (ako imate kablovsku SBB onda imate ovaj program) i to samo jednom u toku nedelje i to bas nedeljom izmedju 21:30 i 22:30 h.

Ali ako znate sta je to TORRENT (to je program za skidanje svega sto pozelite sa interneta) i ako imate internet evo vam adrese sajta koji je po meni najbolji za skidanje NBA utakmica:
TorrentBox
www.TorrentBox.com

L.James igra kao pravi kralj.
LeBron "King" James

Jel neko glasao i koje ste igrace glasali u vezi NBA ALL-STAR utakmice ?

Pozdrav NBA fanovima !

Dragan,BGD

pre 16 godina

@LJ
Rekao si nesto sto mirise na istinu,cak i najavu da bi mogao biti veci od Dzordana.
Medjutim,upala mi je u oci jedna tvoja recenica koju cu citirati:
...pomaze ostalim igracim bez
obzira koje su nacionalnosti, rase ili bilo cega drugog...
Samim tim sto navodis nesto sto je normalno,kao da je izuzetak,dajes pravu sliku o nama i stanju u ovoj sredini.
Nazalost,kod nas su pravila izuzetci.
@andro
Mislis li da se samo u NBA "stima statistika".
Cenim tvoju analizu detalja,
ali u ovom slucaju ne treba je nastavljati.jer postoji sto pitanja,naprimer da li vise vredi asistencija ili poeni koje neko postize posle nje na ziceru.Postoje i mnogo vazni i mnogo manje vazni skokovi,ali postoje i vazni i mnogo manje vazni poeni.Ima igraca koju natrpavaju kos protivnika samo ako se vec predao,ili ako je toliko odmakao,da nema potrebe da igra cvrstu odbranu.
A u vezi Radmanovica,mislim da je ipak on kriv sto ne ume da stane,vise nego Fil Dzekson.U zivotu je jedna od najvaznijih osobina,IMATI MERU,u svemu,picu,kradji,laganju,cak i radu.

Milan Che

pre 16 godina

Gledao sam utakmicu sinoc, i bio sam impresioniran igrom Jamesa!Decko je nezaustavljiv, prodirao je kroz reket veoma lako, Pacersi nisu imali resenja za njega sinoc.U zadnjih 3 minuta imao je 3 fantasticne asistencije preko kompletne odbrane Indijane.Kao sto je rekao sinoc komentator, neki kazu da igra na snagu...Jeste, ali je neverovatno inteligentan igrac sa odlicnim pregledom igre.Pavlovic veoma dobar, sutirao 50% za 3 i pogodio kljucne suteve.Po svemu sudeci vraca se u staru formu.Kod Pacersa je briljantan bio Daniels, za koga sam mislio da ce potpuno okrenuti mec u 3. cetvrtini.Medjutim, u 4. se totalno povukao i nije prikazao nista!.Na kraju, zasluzena pobeda Cavaliersa, mada bih voleo da sam gledao produzetke.

Pozdrav svim ljubiteljima NBA!

bravo

pre 16 godina

Kakva partija Pavlovića, bilo bi tu još više takvih da nema pored sebe Jamesa, ali možda bolje ovako. Saša je oduvek bio igrač za NBA (za razliku od mnogih).
Mislim da bi mogao da bude predvodnik neke nove reprez. Srbije, što se bekova tiče

SAMO NAPRED

AbagnaleJr

pre 16 godina

Bravo Sasa majstore!
Tako se stvara pravi sampion, u odlucujucim momentima smiren i precizan! Ostaj nam zdrav i nek te sreca prati!!!

Aleksandar iz Osla

pre 16 godina

Da li neko zna šta se dešava sa Krstićem?
Potpuno je ispao iz rotacije, a nije tako loše delovao početkom sezone. I centri Džersija su kilavi, nije mi jasno što ga nema..

The Navijac

pre 16 godina

"Reprezentativac Srbije Aleksandar Pavlović"

Jel je ovo 100% tacno?
Nadam se da jeste, ali dok ne odigra prvi mec nisam siguran.

Mornar Popaj

pre 16 godina

@nikola i @ rin
Ja NBA pratim na ovoj bosanskoj TV OBN preko kablovske a za ostale ne znam. Znam da je ENTER prosle godine prenosio neke tekme ali nemam pojma da imaju prenose i sada.
Poz

pogrebnik from nis

pre 16 godina

Ja nba gledam na OBN-u i to iskljucivo ove nedeljom.Proslo je vreme kad sam zbog njih isao u krevet u 8 ujutru :).
Sto se Pavlovica tice,ja mislim da ni on sam ne zna ciji je reprezentativac,ja se nadam nas(srpski).

NikolaMVP

pre 16 godina

Pa kako su ovi lejkersi mogli i da kupe Radmanovica lik,nema pojma da igra ksarku(jedino sto ima snagu i skok),ne znam da li ga gledate kad igra.on bre nema ulaz,tj dribling u levu stranu,stalno u desno. zabije glavu dole krene desno i skoci i sutne i naravno da ce da ima 0-10 sut.sta trazi u lejkersima.

Srdja

pre 16 godina

Asistencija u Nba je ista kao i u ostalom delu sveta,znaci racuna se asistencija ako se odmah posle nje postigne poen,bez obzira bilo to pod kosem ili pri sutu iz daljine.
Utakmicu sam ja gledao na OBN-u (bosansko-hrvatska tv) preko kabla,ima svake nedelje uvece negde oko 22h.

caca

pre 16 godina

Koliko sam razumeo pricu o Krletu, on je jos uvek rekovalescent i nema dovoljno brzine i sigurnosti. Verovatno se plasi nove povrede. Mislim da ce ulaziti postepeno.
Ko je juce gledao Radmanovica, tome se zivot ogadio. To je plac Majke Bozije, to se ne da recima opisati, to sto je imao 0-10 je najmanja stvar, lopte su mu ispadale, trcao k'o muva bez glave. Kako ga onaj Jackson trpi, nije mi jasno, pa da mu je sin rodjeni, ne bi ga drzao u igri....

Ljuban iz Ohaja

pre 16 godina

Necu da se hvalim al Pavlovic i ja smo razgovarali u vezi njegovog suta za 3 poena, i onda ste mogli videti kako je sutirao protiv Indijane. Momak je stvarno dobro odigrao.

LJ

pre 16 godina

Lebron je posebna vrsta igraca koja odavno fali u NBA. Mislim da je vec presisao sve po stilu igre. Uopste nije sebican i pomaze ostalim igracim bez obzira koje su nacionalnosti, rase ili bilo cega drugog. Ostali mogu samo da se ugledaju i da uce kako se to radi. Bice veci od Jordana!

andro

pre 16 godina

Asistencije se malo komplikovanije beleze u NBA. Recimo igrac izbaci svog coveka i kada krene drugi na njega on doda slobodnom igracu, ovaj odmah da drugom slobodnom i ovaj da kos: kome upisati asistenciju? Ne dobije je uvek onaj ko je poslednji dodao igracu koji je dao kos. To ustvari zavisi od interpretacije onoga ko vodi statistiku. A onome ko vodi statistiku domaci zadatak je pravljenje zvezda jer je to dobro za biznis. Da li se seca neko onoga da "Medzik dobije asistenciju ako samo pipne loptu u napadu" (magicni dodir sto bi se reklo). Ta statisticka kategorija je ona kojoj najmanje treba verovati, mada muvaju i sa skokovima.
Sto se Radmana tice, ovo juce je bio Dzeksonov problem a ne njegov. Sta radi na terenu covek koji je sutirao 0-9 do tada pa jos na njega ide sut za pobedu? Cak i da nije tako nekozistentan i nestabilan kao Radmanovic to bi bilo nerazumno. Ovako je suludo. Valjda misli da je Radman normalan igrac pa ce da proradi ako ga pusti dovoljan broj puta da sutne. Ali nije. On kada ustane na levu nogu moze da sutira do prekosutra nece da da kos. Kada ce da shvati da mora da prilagodi rotaciju njemu - nema ono starter igra od tada do tada, klupa tada uz mala prilagodjavanja, nego kada ga oce ne vadi ga uopste, kada ga nece (to se verovatno vidi jos na zagrevanju) zaboravi na njega. Ili to ili da ga trejduju, ovako je glupo.