Nedelja, 04.11.2007.

15:28

Remi u Humskoj, het-trik Kačara

Izvor: MR

Remi u Humskoj, het-trik Kaèara IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

274 Komentari

Sortiraj po:

miki

pre 16 godina

Kao prvo nije u redu sto niste objavili moj odgovor od juce jednom od grobara koji mi je odgovorio na moj post! Kao drugo zato nam je i jadan fudbla jer nam igraci odlaze u inostranstvo sa 19 - 20 godina, mesto da se formiraju ovde i da ova zemlja koja je ulozila u njoh ima neku korist, korist imaju samo pojedinci citaj(menazderi, finansijeri kluba i uprava) a mi navijaci...nema nas nigde! Ja bi najvise voleo da kacar dodje u zvezdu, ali ako vec to nece, neka bude smeker pa ostane jos koju godinu u vojvodini i da doprinos tom klubu! Ali na zalost nema nista od toga! Mi sve sto valja odmah prodamo! Ne znam kuda sve ovo vodi!

shecky

pre 16 godina

Koliko je realan vaš ostanak u Vojvodini posle zimskog prelaznog roka?

- Nažalost, fudbalski život je takav da ću najverovatnije vrlo mlad morati da krenem preko granice, iako mnogo volim što sam fudbaler Vojvodine. Ako bih došao u situaciju da biram klub, otišao bih u Šalke ili u neki engleski klub. Zvezda i Partizan ne dolaze u obzir, ja sam navijač Vojvodine - rekao je Gojko Kačar.

DA LI OVOME TREBA JOS NESTO DODATI? pitanje za blizankinje....

CHANA, Novi Sad

pre 16 godina

Što kaže moj kum:
ŠTA REĆI A NE ZAPLAKATI...
Prvo i najvažnije, u globalu - dopali su mi se komentari bobanmkd, čovek je realan a to je kod nas retko.
Realno, Partizan igra fudbal koji pleni, idu stalno napred i ne čuvaju rezultat. Možda je razlog u tome što su svesni da im čuvanje gola ne bi bila pametna opcija pošto su prilično tanki u odbrani... Moja Vojvodina još koketira sa starim navikama: sigurno je - sigurno; pa igra kad zagusti. Da su bili ofanzivniji, rezultat bi bio puno bolji.
Raduje me činjenica da posle zimskog prelaznog roka, i eventualnih pojačanja u vidu vezista Pavlovića iz Napretka i Fejse iz Hajduka, i daj bože centarfora Bežanije - uz, na proleće, 100% spremne Sepuju i Đurovskog - TITULA nije daleko...
Najboljeg i najkompletnijeg igrača lige definitivno imamo (čitaj: GOJKO KAČAR!) a greh je na Klementeu i saradnicima da Smiljanić i on nisu u A reprezentaciji umesto Kovačevića i sl.
Duljaja se sete samo kad zagusti, a dečko je super fudbaler...
Nije nam fudbal za bacanje, IPAK...
Đukić ima svojih nedostataka ali mu se ne sme osporavati fudbalska ideja i gospodsko ponašanje, zato ne mogu da razumem one koji ga pljuju posle utakmice koju realno nisu mogli da dobiju.
Navijačima Vojvodine sa severne tribine Karađorđa kapa dole za navijanje, kao i za krilaticu: "SAMO BORBENO", u krajnjem slučaju samo to se kod pravih navijača i računa...
Umesto nezasluženih zvižduka, posle remija sa Stepijevom Čukom - dobili su zaslužene aplauze za trud i sportsko ponašanje...
BIĆE - JOŠ LEPŠIH DANA !!!
Pozdrav svim pravim ljubiteljima sporta...

Navijac Vojvodine

pre 16 godina

A grobari se guse od brojnosti poput Kineza,uskoro ce im zabraniti dalju reprodukciju.Ima nas dosta i sve vise i vise,a ocigledno je da to nekome smeta.

posmatrac

pre 16 godina

Samo posmatram i citam komentare ovih zlobnika. Kako se moze nesto prigovoriti coveku koji je napravio ovakvu ekipu od ovako mladih igraca. Pa Djukic je vrhunski trener videce to.
A zvezda nije imala srece protiv Bajerna a sta je sa partizanom? Svaku utakmicu nadigramo i sa sansama a protiv Vojvodine da nepricam. Kacar je pipnuo tri lopte i dao tri gola nece to ponoviti vise nijedne godine. Pa sta je ove godine sa Despotovicem? A Djuka svi ovi komentari su dokaz zavisti i ljubomore. Niko ti nije ravan na ovim teritorijama Srbije.
A ovaj tip sto kaze da prelazi u zvezdu i nije nikada bio partizanovac.Dali bi ste vi sve da je Djuka zvezdas.Zamislite covek nikada nije navijao za Valensiju i Deportivo pa igrao tamo 12 godina.dosadni ste vise sa tim temama pa covek je profesionalac.

djape

pre 16 godina

Za sve koji (ne znam na osnovu cega) tvrde da je Vosa ostecena,
evo uparavo je u emisiji crna tacka utvrdjeno da je Vosin drugi gol postignut iz cistog ofsajda. Naravno, ja ne krivim sudije za remi nego odbranu Partizana i golmana, ali cisto da se razjasne neke stvari...

Jovan

pre 16 godina

nema veze grobari, idemo dalje osvajamo titulu.ogrejace obasjace sunce iznad humske ulice za pobede za miran san za titule za partizan...

laxay9

pre 16 godina

hvali te se da imate najbolji mladi tim u regionu,a onda dođe "poznati" Kačar i da vam 3 komada.
A i golman vam je najbolji!!!!!

mirko

pre 16 godina

Klemente jel gledas ti? Kacara u reprezentaciju umesto Stankovica! Jovetic i Koroman nisu losi, mogli bi da pojacaju Vosu za Ligu Sampiona naredno leto

Zoki

pre 16 godina

Vojvodina i liga shampiona u istoj recenici.Ne mogu da verujem. Pa braco na osnovu cega da budet prvi, a kamoli u ligu sampiona. Cek,cek prvi, a kad slavite 100 godina? I onu titulu ste uzeli na neku godisnjicu.

goxy

pre 16 godina

Ma ljudi,sta je vama?,DJUKA je vas covek.Zvezdina tripla dupla kruna ,a DJUKA kao vas vojeni trener vas uvodi u LS.
Bio sam nekad grobar ,sada je doslo braco da menjamo boje za starijeg brata.Moj mali partizan je bez Zeke i Bjeke velika nula.Braco ajmo svi u ZVEZDU,ako nas oni hoce.

djura

pre 16 godina

Znam da se mnogi nece sloziti, ali stvarno mislim da ovog Kacara ne treba bas tako uzdizati u nebesa, decko ima tek 20 god. Osim toga, iako je dosad ostvario stvarno sjajan ucinak, ipak to nisu bili neki opasni solo prodori, vec se jednostavno nasao u pravo vreme na pravom mestu (uz, po mom misljenju, obilje srece tokom celog prvenstva) i za to zasluzuje priznanje. O golmanu Bozovicu ne vredi trositi reci.
Sve u svemu, svaka cast na 3 komada, i jos vise izuzetnoj borbenosti i hrabrosti, ali samo treba ostati cvrsto na zemlji.

Ko se boji Zvezde jos...

pre 16 godina

Pre tekme,potajno sam se pribojavao Voshe,kao,dugo nemaju titulu,dobar tim,osokoljen...Al sad,iako je bilo nereseno,mislim da nemaju nikakve sanse.Ko je gledao tekmu,shvatice.Pa,ljudi su sutnuli 3 puta i dali isto toliko golova.Takodje,tesko je verovati da se onakve greske(POSEBNO KOD PRVOG NJIHOVOG GOLA) mogu ponoviti.Bili smo mnogo bolji.A Zvezda...

Partizan Sampion,a ko bi drugi ? ? ?

pre 16 godina

Umesto shto ser.. te ovde kao foke,bolje odite do stadiona.A shto se utakmice tice,bila je super.Partizan je trenutno najjaci i najbolji kod nas,shto tabela pokazuje,ali to ne znaci da ce biti tako sutra.I manite te price o Kacarima i Joveticima,sve su to boom ove sezone,a seldece !?

Grobari Jug !

YounGBoyS bash te napali,iskuliraj brate neko ti zloupotrebljava nick !

PARTIZAN SAMPION !

Cuxi

pre 16 godina

@Zmaj
To sto ste dali tri gola iz cetiri suta nikako ne govori o tome da ste kvalitetni ili kvalitetniji od nas. Tako je i Grcka na EP 2004(toga se setih) dobila Francuze i jos 3-4 reprezent. sa golom razlike i jedne sanse. I sta sad- znaci Haristeas kvalitetniji od Anrija ili Trezegea, Zagorakis od Zidana itd. A takvih meceva hvala Bogu svaki vikend. Tvoje rezonovanje nema veze s mozgom. Pa evo, Barsa uzela bod protiv Valjadolida. I ajd' sad reci da su ovi kvalitetniji od Mesija, Ronaldinja i Anrija. Glooposti. Zato ce sve doci na svoje, i videcemo lepo gde ce Vosa zavrsiti. I da- onda je i Cukaricki bolji od vas jer ste vi promasili 10 sansi, a oni se provukli. To ti je to, kao i u Humskoj, samo kada je tvoj klub u pitanju onda svi subjektivni.

Celinho

pre 16 godina

@Miki
Ej Miki, a Zvezinu igru drzi 5-6 igraca, aaa? Da vam nije Milijasa i Koromana pre svega bili bi vi vec deseti. Dodjete na 30 m. od gola, i onda po obicaju- nemate pojma sta sa loptom pa pas do KOromana ili Milijasa i prangija iz daljine. Sad protiv Cuke, Bayerna, Partizana, OFK-a... Niste dali NIJEDAN gol iz neke izradjene akcije. Kod nas je Jovetic dao tri puta vise nego svi vasi napadaci, ili vise nego ceo vas tim. I sad se jos lozite. Pogledaj neku utakmicu PArtizana, i pogledaj koliko toga ide preko Zuke, Moreire, Lazica, Tosica, pa i Rukavine, Diare takodje. I cini mi se da su svi pored asistencija bili i strelci. A vama? KOroman, Milijas i malo Burzanovic. Pet napadaca a samo 2 gola od svih njih. Vi ste brooka. Neke ekipe niste ni nadigrali, mozda i proradite ali do tada nemate pravo da govorite da uzimate titulu i da partizan pada i da nije sampionska ekipa. A ovo o limitiranju. zar nije i Milijas, vas najbolji limitiran? Sem suta nista i ne pokazuje u CZ uopste za sve ove godine. I kako mislis da teren posle kise i tancanja protiv Borca i Vose ne bude oranica. To je nemoguce

Branx

pre 16 godina

*DjoleBn*@, odgovaram ti zasto Zvezda odlaze utakmice MSL-a i Kupa! Pa zato sto mi istog dana igramo sa Bajernom kao vi kup utakmicu sa Sremom. Tog dana smo mi trebali da igramo u kupu sa Napretkom, pa mislim da bi i vi grobarcici izabrali Bajern da mozete.... hehehehe kakvi ste paceri

Zeka peka

pre 16 godina

KACAR DA OSTANE U VOJVODINI!!! Zasto bi svi dobri igraci iz ostalih klubova morali da predju u nasa 2 najveca smrada od klubova? Ne treba nam takva liga. Vi iz Partizana i Zvezde onda osnujte svoju mini ligu. Igracete svaki vikend derbi...

VOŠIN SIMPATIZER

pre 16 godina

Od kad pratim Vošine igre, a ima tome 23 godine, nikad nismo imali centarfora kao što je Despot. I titulu kad smo osvojili, takvog bilo nije. Tada su svi osim Čede Marasa golove davali. Samo čekam da on proradi, ima da pršti na sve strane. Uz Gojka koji je srce Vojvodine bićemo najači.
A vi što Gojka iz Vojvodine selite u Beograd, znajte da od toga nema ništa. Njemu je u srcu Novi Sad i Vojvodina,i to se vidi čim dete progovori, samo što vi to ne vidite. Na kraju će otići i to tamo gde bude želeo,ali sigurno ne u Beograd. Doduše gledaće ga publika na Marakani, ali u dresu sa državnim grbom.
Ova Voša je definitivno nova.
Samo slepac ne može da vidi kako raste iz kola u kolo. Kulminaciju očekujem na proleće...samo da Ranko veže dva, pa makar iz penala:))

Zmaj

pre 16 godina

E jos da je Despot zabio cetvrti, mojoj sreci kraja ne bi bilo...A to sto smo mi dali 3 komada iz 4 suta na gol, govori samo o koncentraciji, efikasnosti i na kraju kvalitetu...he,he,he...
NASA JE ZVEZDA PLAVA...

Munze Konza

pre 16 godina

Sjajna utakmice, Voša apsolutno zasluženo nosi bod! Ne zna se ko je bolji, Kačar ili Jovetić, kakva šteta što ne mogu zajedno u reprezentaciju!

Šteta što zbog mudrih zakonodavaca nije bilo više gledalaca. Pozdrav Grobarima i Firmi, čestitke na zajedničkom prozivanju obijača trafika, čestitke fudbalerima na igri po kaljuzi. Neko je već rekao - ovo je fudbal zbog koga se dolazi na stadion! Svaka čast svima. Momci sa Juga, Severa i ostalih tribina - manite se prepucavanja na Internetu, nemojte da rušite sjajan utisak koji su ostavili i fudbaleri i navijači oba kluba. Čestitke svima još jednom - izgubljene bodove ćemo već nekako nadoknaditi, a sjajan utisak posle utakmice ostaje mnogo duže!

VOSA-rules

pre 16 godina

Da da Gojko Kacar dobro da ste ga upamtili a treba da upamtite da on nece ni u zvezdu ni u partizan jer on ima samo dve fudbalske ljubavi a to je reprezentacija Srbije i F.K.Vojvodina, dakle pisite kuci propalo Kacar ostaje nas!

PFC ŠAMPION - i bez sportske sreće

pre 16 godina

Vojvodina je jedini pravi konkurent Partizanu u ovoj sezoni kad je u pitanju borba za titulu. Govorim naravno isključivo sa sportskog aspekta i kad je u pitanju kvalitet timova. I jedan i drugi tim su MNOGO JAČI I BOLJI od ganferskog.
Šteta što Partizan juče nije dobio jer je ZASLUŽIO tu pobedu ali...dobro, idemo dalje, doći će vreme kad će i nas sreća malo pogledati. Da podsetim samo da je u ovoj sezoni NIJEDAN JEDINI PUT NISMO IMALI - svih 8 pobeda su bile ubedljive (rezultatski i igrački, ili samo igrački jer smo i kod minimalnih pobeda ubedljivo nadigrali rivale (1:0 u Novom Sadu i na Karaburmi i 2:1 kući protiv Hajduka), a kod remija recimo u Smederevu i protiv Borca i Vojvodine - svaki put je trebalo da dobijemo. U Smederevu u 94. minutu lopta od unutrašnje stative ide napolje, protiv Borca i Vojvodine neverovatan peh...Jedino remi u derbiju je OK, tj. pravičan...
Što se ganfera tiče, svi pričaju o nekim njihovim pehovima ove sezone. Da podsetim samo kakvu su istovremeno sreću imali u sledećim situacijama:
- Borac u Čačku maši zicer za pobedu u 90. minutu - Vojvodina u rupi maši zicer za pobedu, i to u nadoknadi vremena, u 92. minutu
- Ganferi dobijaju Banat golovima u 88. i 90. minutu
- Čukarički beleži promašaj decenije u 92. minutu i ganferi dobijaju ni krivi ni dužni
A da ne pričam tek o šansama Lučana kod njihovog vođstva od 1:0...
Sve su svemu, kvalitet timova kaže sledeće:
PARTIZAN I VOJVODINA JEDINI KANDIDATI ZA TITULU, PARTIZAN JE OSVAJA!

IVAN Nbgd

pre 16 godina

Grobari mnogo ste poleteli,sledi Vam prirodno sletanje....Zvezda kad pobedi u zaostaloj utakmici u Kuli dolazi na samo -4....definitivno ste u krizi,sto sam i ocekivao,vi imate 13 igraca koji mogu da donesu prevagu u odnosu na protivnika,imate srece sto nemate povreda,igrali ste na pocetku sezone u atomskoj formi dok Zvezda u poslednjih 10.godina nije igrala losije i nije imala vise malera i to niste materijalizovali,ponavljam samo -4.....znate sta Vam sleduje na Marakani kao po obicaju,ukoliko ne dovedete tri minimum prava pojacanja ne pise Vam se dobro na prolece.....ovaj deo sezone ce se zavrsiti sa -4 ili -1 moj prognoza......ono sto je dobro za fudbal ocekuje nas retko interesantno prolece i titula ce se lomiti do samog finisa.....

Dragiša

pre 16 godina

Ako ove sezone ipak osvojimo titulu to neće biti rezultat naših dobrih igara nego kikseva Vojvodine i C Zvezde. Konačno se vidi koliko prosečan, čak i za Balkanske uslove, tim imamo. Posle odličnog starta, kada su se svi verovatno plašili Partizana više nego što je trebalo, bio je potreban samo jedan ozbiljan protivnik(C Zvezda) pa da se raspadne cela igra. O našoj odbrani neću da govorim jer je - NEMAMO! Napad se muči da timovima sa dna tabele da gol punih sat vremena. Mislim da je sada jasno koliko je (ne)moćan ovaj tim Partizana i da su se najverniji navijači prerano vratili na tribine i naseli velikim pričama. Možda je bilo bolje da smo ostali u Evropi jer bi onda verovatno mnogo ranije videli koliko (ne)vredimo. Muka mi je više od ovakvog PFC! Ja lično ponovo krećem u bojkot, ali ovoga puta mi ne pada na pamet da pogledam nijedan rezultat FC Partizana dok ga ne vidim u Ligi Šampiona. E, onda ću da razmislim, jer sam mnooogo živaca zbog njih izgubio u protekih 2-3 godine. Sreća pa su Dule i košarkaši Bogovi!
GROBAR DO GROBA!!!

VukSrbin

pre 16 godina

Za golmana Partizana...
Dečko, svaka čast za uspeh da si prva opcija na golu Partizana, ali moraš da shvatiš DA SKUPO KOŠTAJU SUJETA I NONŠALANTNOST... neću ni da pomislim da na kraju ne igramo ligu šampiona zbog tvoje egzibicije i izgubljena dva boda... može da se pogreši, i da se uzgubi i titula (pitaj svog trenera da li je imao PRVENSTVO ŠPANIJE u svojim nogama pa ga je uzgubio i opet su mu svi skandirali), ali ne na ovaj način...

Lector

pre 16 godina

Evo malo i komsinice da se raduju.Pa posle kosarke pocese da navijaju za Vojvodinu xexexe.Kako ste pateticni da nemam reci.I dalje samo daleko ispres vas,a vas ceka gostovanje toj istoj Vojvodini.Mislim sta reci....
Pozdrav svim pravim navijacima PARTIZANA!

EdisNP

pre 16 godina

Pa neznam sta ti navijaci iz BG jos zele ??? ovo je bila EXTRA utakmica a svega 2.ooo gledalaca??? Mislim da u Srbiji kad budu dosla ta bolja vremena na stadionima opet nece biti vise od 5-6ooo hiljada ljudi , tako da treba napravitri samo dobar nacionalni stadion gde ce repka da igra ( apublika ce da dolazi na meceve samo kad budu gostovali Englezi Portugalci Italijani Francuzi Holandezi i Hrvati ) i na tom stadionu bi se igrali derbi utakmice CZV i PAR a ostale mogu da igraju na bilo kom mestu samo nek postave golove koji ce imati pored stativa i precku cisto da nebude skroz amaterski.

miki

pre 16 godina

Svaka cast vosi na pobedi, ali isto kao groblje i njima se igra bazira na dva igraca...zato je zvezda u prednosti jer ima duzu klupu, i mislim da je tu zvezdina sansa da opet uzme titulu! Prvenstvo je dugo, a grobari zasnivaju sve na dva igraca koji sami ne mogu da izdrze citav pritisak, i da igraju u formi celo prvenstvo, plus jovetic najverovatnije ide u polusezoni a mozda i kacar u rusiju! Za vosu se ne brinem, klasika kada je nase prvenstvo u pitanju, svake godine iznenadi jedan klub, i umesa se u prva tri, a kako odmice prvenstvo tako sve losije igra pa ce tako biti i sa vosom...Sto se tice odbrane partizana, mislim da je ocajna, duva promaja sa svih strana! Kada im se povredio sikimic pomislio sam da ce da slave posto je covek ocaj, ali sada vidim da on nije najgori u odbarni i da im je cela odbrana krs zivi, a dokaz je sto je ovakva zvezda u derbiju napravila toliko sansi koliko mozda nije uspela u poslednjih 10 derbija! Pravo je cudo kako su se izvukli u derbiju, ali mislim da je jestrovic najzasluzniji sto ih nismo razbili jer je promasivao nemoguce! I slusam ovde neke price leprsava igra partizana...ljudi budite svesni koji su igraci koji igraju u partizanu i odakle su dovedeni, i da je samo pitanje trenutka kada ce da padne cela ekipa! Imate veoma limitirane igrace, a molite se bogu da kosan sto duze ostane u zvezdi jer je to jedina sansa da uzmete titulu, posto zvezda ima realno na svakoj poziciji bolji kadar od vas, sem naravno na poziciji jovetica...teren vam je ocajan, oranica ko i nasa! :) to je dokaz koliko se ulaze i kod nas i kod vas u stadion!

S.K.(amenica) rulez

pre 16 godina

vidim Vojvodina je uzburkala strasti. odlichno. verujem da svi pevci koji sele Kachara u bg participiraju imaginaciji.
VOJVODINO LJUBAVI!
S.K.(amenica) rulez-kancelarija toronto m5r2a7-

FCV NN

pre 16 godina

Pravi navijaci Vojvodine su se vratili u grad oko pola 10 uvece i prosetali se svi zajedno do stadiona.Svaka cast svim momcima koji su bili u BG-u.Poruka ostalim slaninarima da se malo vise potrude i pridruze nam se na sledecim gostovanjima.
Pozitivna stvar koju cu pomenuti je zajednicko skandiranje grobara i nas protiv zakona i Jocica.Zaista,svi moramo da budemo jedinstveni u borbi protiv ovog nerazumnog zakona.
Ipak,grobari,a u stvari mislim na novosadske grobare su opet pokazali da pate od kompleksa i dosli su na ideju da nas u polasku napadnu na zeleznickoj stanici naoruzani bakljama i kamenjem.Izgleda da im je to najvaznije da se dokazu svojim beogradskim gazdama,umesto da se vrate csvojoj majci Vojvodini i pokaju.No,sta su trazili,to su i dobili.Jos jednom su novosadski grobari dobro pazarili od Firme,posteno su pregazeni i naravno razbezali su se i trcali besomucno sve do Rumenacke ulice.Jedan grobar koji je pao i ostao,pretrpeo je teske posledice i gadno je prosao,dok su ga njegovi drugari ostavili samog.E moji grobari....Ne vredi vam,nikako da shvatite ko je gazda u Novom Sadu.Ipak eto bar su probali nesto,jeste da ih je bilo mnogo manje od nas,ali hteli su nesto na iznenadjenje i pune ruke svacega.
Svaka cast Gojko majstoru,ima jedna pesmica za to sto je danas uradio.:)
Nadam se da cete objaviti ovaj moj komentar,treba da se cuje istina i nema nicega vulgarnog.

Firma Liman

pre 16 godina

Bravo majstori,svaka cast,tako se bori za Novi Sad i crveno-bele boje!Mada ja nisam zadovoljan bas igrom ni rezultatom,mogao je Despot da da gol na kraju za pobedu,ali bilo bi nezasluzeno.
Mislim da polako krecemo ka tituli,na zimu cemo se em pojacati,u stvari i ne moramo,dobice sansu i neki mladi igraci,zaigrace Kizitov drug sepuja i tesko nasim protivnicima.
Sto se tice Kacara,svima je jasno da je on najbolji igrac lige,za klasu bolji od izvikanog Jovetica.A uz to moze da igra za nasu reprezentaciju,a Jovetic ne.Sa Smiljanicem iz Espanjola,odlican tandem za buducnost nase reprezentacije.
Inace sto se tice zelja Zvezde i Partizana za Kacara,ako vec ne verujete da on voli Vosu i da ga Buturovic nece prodati,onda verujte kad vam kazem da kada bi se tako nesto desilo,on ne bi smeo da izadje na oci stricevima i ocu.Toliko.
Vojvodino majko tebi dacu i zivot svoj.

NISLIJA

pre 16 godina

Ljudi samo jednu stvar da vas pitam. Sve vas koji pisete i ostavljate komentare ovde.
Da li je moguce da niko od vas nije ni spomenu protest navijaca i represiji koja se vrsi nad njima. Pa da li ljudi shvatate koliko je to ozbiljan problem. Prepucavate se ovde oko gluposti. Liga nam je slaba da slabija ne moze da bude. Jesam DELIJA ali bez obzira na sve.Ako nema navijaca nece biti ni dobrog fudbala. Pa jel znate vi sta se desavalo proteklih dana na ulicama BG-a. Procitajte clanke navijacima OFK Beograda i delijama. Pa to mora da prestane vec jednom. Mediji ne posvecuju toj temi paznju uopste. Niko nije ni objavio da je bila protesna setnja i napad zandara na navijace zvezde!!!
Ljudi, to je ozbiljan problem. DOkle ce Srbija da bude policijska drzava.

NA KRAJU BICE NASA POBEDA

slaninar

pre 16 godina

Vazan bod u pohodu na titulu.
Svasta cu jos ovde procitati,pa i to da je Vosa neki srpski prosecan klub kako tvrde grobari i da ima mnogo boljih od nje,pa se tu spominje i Radnicki(zao mi je sto nema Radnickog u superligi jer bi on po svemu trebao da bude takodje u vrhu).Samo se vi pravdajte grobari,u strahu su velike oci.Sto se vi vise pravdate,to ja znam da smo mi na dobrom putu.Sto nas vise omalovazavaju po medijima koji su svi zacudjeni nasim igrama,to ja opet znam da smo mi na dobrom putu.Inace sramota je procitati u nedeljnom "Sportskom zurnalu" kako se u medjusobnom skoru Vose i Partizana Vojvodini oduzimaju 6 pobeda kod kuce?!11 umesto 17,pitam se samo kako te greske uvek idu na nasu stetu,poput one kad se Zvezdi u uspesima navodi osvajanje Srednjeevropskog kupa a Vojvodini ne,ioako ga je takodje osvojila.ccc.....

GAGY

pre 16 godina

Stvarno mi nije jasno kako ovi grobari misle da su bolji od nas...
Mi igramo na 3 fronta i nismo uvek 100% spremni pa ni tad ne mogu da nas pobede!Presrecni su kada pobede Bezaniju i napredak,dok mi igramo protiv tih istih,ali i protiv BAJERNA,BOLTONA,BRAGE,ITD...
Pa molite Boga da ne ispadnemo iz UEFA lige jer cemo vas tek tad pregaziti!
DELIJE SEVER

srdjan DELIJA

pre 16 godina

Sta pricaju ovi grobari???Vi ste dobri samo u kosarci i vaterpolu!Zvezdin je rukomet,a koji ste u odbojci,a?A u fudbalu ste TRENUTNO prvi posle 3 god,pa ste srecni kao deca...Evo zvezde na 4 boda,a pricali ste da je prvenstvo vec reseno,aaaa?kakav vam je to teren???:D

Branislav Radovic

pre 16 godina

Molio bih navijace Crvene zvezde i Vojvodine da malo udahnu vazduh i da se smire. Ipak treba priznati da Partizan igra najlepsi fudbal u Srbiji, a i sire. Nije nasa liga bas toliko slaba,ipak ima perspektivnih,dobrih i dosciplinovanih igraca, tako da se uspesi Partizana bez potrebe umanjuju.
Partizanova odbrana jeste slabija, ali i to ce se dovesti u red. Bolje da igramo za gol vise,nego kao neki na gol, pa bunker. Lepo je videti Partizanov Tim kako igra, jel zaista covek moze poverovati da ce biti sampioni.
P.S.Pozdrav svim Grobarima, ali i drugima!

shecky

pre 16 godina

@YounG BoyS
Decko kolko ti imas godina? 4?
Kakav Radnicki ?
Kao prvo ako se nevaram Gojku je umrla majka pre par meseci kako te nije sramota da mu spominjes mamu??!
Kao drugo momak vam je dao 3 komada!
Bozovic kao petlic? Ne secas se Joveticevog "fantasticnog" gola uz malu pomoc Kahrimana?

Sve u svemu tipican grobar..nekulturan i neobrazovan!

Kacar je navijac Vojvodine

pre 16 godina

@Gojko dolazi u Partizan ako zelite da znate,proverena informacija.Moja tetka radi sa njegovom kevom na poslu i ona je rekala da je dobio neke pozive Partizana i da je samo pitanje trenutka kada ce pristati na dogovor :)


PARTIZAN SAMPION !
(YounG BoyS, 4. novembar 2007 21:52)




____

Moram da odgovorim ovom "vizionarskom" i veoma "mudrom" komentatoru. Uz svo postovanje RAdnickog iz Nisa,oni nisu nista osvojili. Laik zna ko je ko u nasem fudbalu.

Sto se tice ovog sjajnog komentara, i "proverene informacije" samo jedna poruka - grobari stidite se.
Na zalost, Gojku Kacaru je majka preminula zimus tokom zimskih priprema u Medulinu,a mene cudi sta vi moderatori radite i sa koliko znanja raspolazete kada pustate ovakve komentare. Osnovno ... mozete i neobjaviti ovaj moj komentar,ali pored svih gresaka bilo bi neumesno.

Molim fanove Titovih blizanaca,klubova osnovanih dekretom pod Krcunom,Josipom i ostalima,da svoje proverene vesti i autorizaciju istih ostave svojim nesposobnim rukovodstvima.

pozdrav NAVIJACIMA VOJVODINE!

El Gordo

pre 16 godina

Citam i neverujem,Djuka staromodan,ne zna taktiku,lose mu izmene.A pre dva meseca General ce imati sve pobede,iduce sezone polufinale LS.Iako sam do krvi FCRS samo cu reci-KAKO VAS NIJE SRAMOTA!Dva remija i niko ne valja,sta bi da imate Vojvodu MK.A ovaj sto se nickuje sa youngboys je nevidjeno nepismen,da mi je njegov mozak tri dana da se sit odmorim.Pozdrav za Vladu sm,bice bolje nemoj se kidati. UVEK ZVEZDA!!!

ivan fcv

pre 16 godina

kakve vi to ljudi gluposti pricate???procitali ovaj izvestaj pa mislite da je partizan gazio vosu???podela bodova je realna,niko ni ne pominje da vas je Despotovic mogao ugasiti u 92 minutu,kada je isao sam na golmana,a tu se neki partizanovi sutevi sa 25 metara stavljaju uodlicne prilike!i treba da vas bude sramota sto se tice navijanja,mozda vas je bilo za 50% vise od nas,a navijali smo podjednako! i samo da se zna,Kacar nikada nece preci ni u Zvezdu ni u Partizan!!!!!
p.s. niko ne hvali Popovica kako je odigrao,moze onom Zuki cale da bude u defanzivi!

ivan fcv

pre 16 godina

@ YounG BoyS
za ovaj komentar(sada sam ga procitao) za njegovu mamu te treba u zatvor poslati,seljacino jedna!
decko dozivi porodicnu tragediju i ostavlja srce na terenu,a ti pljujes,jadnice!

Limanki

pre 16 godina

Steta sto Vosa nije odnela tri boda iz glavnog grada. Nema veze majstori titula ide u Novi Sad.Danas se dokazalo da je Kacar ubedljivo najbolji igrac u ligi.Za grobare i gane davno je proslo vreme kad su najbolji igraci iz Vose isli u Titove blizance, sad je drugacije.Bato dovedi Milijasa i Rukavinu i Vosa u ligi sampiona.
VOJVODINA JEDNA JEDINA POLA BELA, POLA CRVENA...

wolf

pre 16 godina

Ma batalite se tog Kačara, daleko je on ZVEZDE. Ima talenta ali treba da odigra dobro bar jednu sezonu, pa da damo neku kintu za njega. Ne dižite mu rep, pokvarićete ga. Za navijače VOJVODINE: vi se tu ništa ne pitate, igrači su danas roba, platiš i nosiš. Ako ne verujete, pitajte Butorovića, on je tipični Vojvođanin. I nije mu stalo do love...

bale

pre 16 godina

Napaljene, osisane ovce!

Za rezultat niste morali da cekate kraj utakmice. Bilo je dovoljno da oko podne obidjete dve-tri kladionice. Dokle ce, bre, da vas sisaju?

mudri

pre 16 godina

Samo sam hteo da ostavim komentar, jer ova utakmica zaslužuje što više komentara.Dva tima u borbi za bodove, momci koji daju sve od sebe i znaju da igraju fudbal. Posle 100 godina stvarno sam odgledao utakmicu naše lige a da nijedan klub nije bio ni Javor ni Zvezda. Bravo!

ns dukes

pre 16 godina

Nagradno pitanje za sve obozavatelje zlih blizanaca,a ono glasi, sta to ljubi Gojko Kacar? ... SAMO TI,U SRCU MOME JEDINOM SI TI,SAMO TI,SAMO TI VOJVODINO LJUBAVI !!!!

Sale

pre 16 godina

Pre svega, jako dobra utakmica, ako se uzme u obzir da je odigrana po onakvom terenu. Čestitke i za jednu i za drugu ekipu, mada mi je naravno kao svakom grobaru žao što na kraju i nismo dobili utakmicu. Ključan trenutak je bio kiks Božovića koji se desio brzo posle drugog gola. Voša ne samo da je dala tri komada, nego su ih dali u najbolje moguće vreme po njih: prvi odmah posle Jovetićevog, drugi u 45-om minutu i treći u 85-om minutu. Ne treba da se ponavlja, to je svima pa i verovatno i rukovodstvu jasno, da su pojačanja u odbrani neophodna. Podatak da samo na jednoj utakmici kod kuće nismo primili gol je dosta obeshrabrujući kad se pogleda koliko još ima da se igra do kraja prvenstva. Kad se sumira na koji način smo primili treći gol (ostavili najboljeg strelca lige da slobodno skače bez čuvara na 5 metara od gola)dovoljno govori o slabosti odbrane. Ljudi su svašta pričali o Sikimiću, ali bojim se da je on trenutno naš najbolji defanzivac ( ipak je čovek igrao u Frnacuskoj, a to ne može da se prenabregne tek tako ), a na njega sad posle povrede nećemo moći da računamo mesecima. Odlična realizacija zaista daje opravdanu nadu u titulu ( treba napomenuti da smo meč odigrali bez Moreire, a on nam je glavni plej ), ali ovakvi kiksevi odbrane mogu stvarno da zakomplikuju situaciju. Zato treba odrešiti kesu i kupiti najmanje dva dobra centerhalfa. ŠTO PRE
GROBAR DO GROBA

DjoleBn

pre 16 godina

Evo jedno pitanje za Cigane.... Ako ste toliko jaki ko sto pricate, zasto onda odlazete svaku utakmicu i u kupu i u prvenstvu kad imate evropu...? Toliko o vama....

dekiii

pre 16 godina

Ovako su se ofkovci dizali.A provukli se prvo prtiv cigana.Borac na srecu dobili.A danas vise srece nego pameti(nece to jos dugo trajati).Bozovicu odlaziiiii...

radoje domanovic

pre 16 godina

vidim svi smo se uspalilui vosa nam igra bitnu ulogu u prvenstvu ludilo,kacar izigrava supermena,prvi strelac lige iako je stoper,ali to nije dovoljno da bude u reprezentaciji jer nije u komunistickim klubovima iz bg,kao izvanredni trisovic i slicni vanserijski fudbaleri,i onda se cudimo kako gubimo od silnog kazakstana i slicnih sila.smenili smo slobu ali miljaniceve strukture ne trulez nam vodi fudbal i dalje,napredujes ako si los kao djoric,dobijes izmisljenu funkciju kao mirkovic a za sve lose u fudbalu su krivi navijaci.bilo je u vosi i boljih fudbalera od kacara koji iz istih razloga nisu dobijali pozive selektora,za krasica nisu znali dok nije osvojio par titula u rusiji i kup uefa,jovanovic je otisao iz vose kao najbolje ocenjen igrac prve lige a poziv je dobio tek kao prvi strelac i najbolji igrac u belgiji,avramov nije dobio sansu ni posle skoro 10 godina branjenja u italiji,prema tanasijevicu i bataku isto al zvala ih crna gora u reprezentaciju,najvece nepravde ucinjene su prema lazeticu i rambu petkovicu,nije igrao za vosu al ga moram spomenuti,koji su samo kod nas zaboravljeni a u ITALIJI i BRAZILU veoma cenjeni.vojvodina je shvatila da su najbolji fudbaleri njena deca,vratite vukobratovica da uzmemo titulu.na tribini sam 10 god i muka mi je od svega al od sitnih dusa jaca je moja ljubav prema vosi i zato sam jos tu

Rade Dzevi

pre 16 godina

Ej, cujte Djukica , on je zedovoljan odbranom, pa naravno da je zadovoljan jer su mogli da prime jos koji gol. Dobro je dok napad neutralise greske odbrane, a dokle ce ,to cemo videti. O tome sam vec pisao. Prema tome REMONT,odbrane, pod hitno u zimskom periodu. Bozovica treba prodati sto pre , ama kakva djavolja izvinjenja. Odmah na klupu , za kaznu. Ja kada sam igrao fudbal bilo je pravilo " Udari protivnika pa mu se izvini" tako i Bozovic, po meni imitira Borotu,jer je i on primao pacerske golove.Nema oprostaja , neka se izvinjava SEBI sedici na klupi, u pocetku a kasnije na tribine.Za kog , bre , on to igra i ko ga placa?

YounG BoyS

pre 16 godina

Dobro bre slaninari,vi ste najjaci,vi ste najbolji,vi ste prvi mi smo zadnji,vi imate +20 na tabeli u prvom kolu ste nas pobedili sa 16:0 ! Dajte ne palite se vishe,kao i kod rezultata 0:1 u Novom Sadu imali ste srece.Poveli smo 2:0 za 10 min. i onda onaj glupi Bozovic gresi kao petlic i primamo naivan gol.Vi Partizan mozete samo da mrzite i nishta vishe.Koji Kacari,Despotovici,Lerinci,Sarci...Molim vas,pa gde je bila ta Vojvodina 20 godina !? Za koga vi navijate,pa jel znate shta je Radnicki Nish za Vojvodinu !? Institucija i klub od ugleda,u staroj SFRJ nista bili ni 10-ti klub.Ovo je vishe za vas kiks nego za nas,vama je trebala pobeda,samo pobeda,posto je i ovako i onako ostalo +5 u nasu korist.Ja sam 100% siguran da ce Partizan biti,sampion,a da ce Zvezda biti isped Vojvodine i Ofk-e jel vi se dicite shto ste odigrali nereseno s Partizanom i po tome se vidi koliko ste jadni i bedni i shto je najbitnije kolko ste manji od nas !

1 Partizan 28
2 Vojvodina 23
3 C. zvezda 21
4 OFK Beograd 21
5 Banat 16

Kada budete no-1 tada pricajte da ste bolji,a sada tisina.I moram da vam dam jedan nadimak,poshto mi komsinicu u basketu zovemo kk sledeca sezona :) i vama cemo dati jedan nadimak,a to je FK SLEDECA SEZONA,poshto vi svake godine na pocetku osvajate titule,a posle toga pricate,a bicemo prvaci sledece sezone.

Gojko dolazi u Partizan ako zelite da znate,proverena informacija.Moja tetka radi sa njegovom kevom na poslu i ona je rekala da je dobio neke pozive Partizana i da je samo pitanje trenutka kada ce pristati na dogovor :)


PARTIZAN SAMPION !

alsen

pre 16 godina

Nisam obozavao kacara jer nam je tao na maranani pred sam kraj al sad ga volim skoro ko Zigica jer je dao Partizanu 3 gola napred zvezdo

samotituledolazekodnas

pre 16 godina

Kazu grobari "cela odbrana napolje" hehehehe kolika je razlika izmedju nas i vas.
Posle Bajerna ceo je sever pevao RANDJELOVIC IVAN, u minusu smo od pocetka ali svi znamo da cemo do duple krune, a i da je ne bude nije katasrofa.
Mali ste vi klub za nas.

Liman zna

pre 16 godina

U EVROPI IMA JEDAN GRAD
SVI GA ZNAJU KAO NOVI SAD
A JA GA ZOVEM SRPSKA ATINA
U NJEMU IGRA MOJA VOJVODINA

Lud za tobom moja Voso

PS Izuzetnim ponosom me ispunjava cinjenica da ''Gradska deca'', citat Ritam nereda - NS bend, Srpske Atine nepogresivo znaju da se voli svoje a ne samo zlato sto lazno sja

Bravo za FIRMU ovo jer Novi Sad je Firmin grad

KORIDA- NOVI SAD

pre 16 godina

Ovi firmaši su mnooogoo smešni! Imaju toliki kompleks BG-a da to nije normalno. U samom Novom Sadu ima više delija i grobara nego njih. "BUDI NOVOSAĐANIN- NAVIJAJ ZA NOVI SAD"

Misdongard Betoligar

pre 16 godina

Bravo za Gojka Kacara. Neka samo tako nastavi.
Ako treba neka i Vosa uzme titulu. Ja sam kao Zvezdas sit domacih titula i jalovih igara u evrokupovima.

vuk

pre 16 godina

Ovo sto igra partizan to je pravi fudbal, mozda primaju golove ali ih i zato daju i mislim da nema razloga za brigu, vojvodina je izvukla bod danas zahvaljujuci velikoj sreci, samo neka partizan nasstavi da igra ovako i titula ce doci kao nagrada za hrabrost Djukica sto igra ovakav fudbal kakav svi odavno prizeljkujemo da vidimo.PARTIZAN SAMPION

Che

pre 16 godina

Realno- da Bozovic nije onako kardinalno pogresio, Partizan bi dobio bar sa 3-1, pa i vise, a Kachar bi dao eventualno jedan gol. Partizan je za 10 min. pregazio Vojvodinu, igraci Voshe totalno pali, ali ih je Bozovic vratio u igru vec za 2- 3 minuta. To je diglo Voshu inache bi bilo 'peglanja' do kraja. Nadam se da ipak uzimamo titulu, a ako ne, ne verujem da ce to biti zbog recimo ovog remija. Ima do kraja jos mnoogo

Zelja Firmas

pre 16 godina

Realno smo uzeli bod bez neke igre i truda! Kacar je izjavio da ce otici iz Vose cim uzme titulu! E zecici nemate vi para za njega. Herta nudila 2,5 mil pa je odbijena.
Inace Kizito je truba.
bilo bi lepo videti Pavlovica iz Napretka u Vosi.
VOSA JE SAMPION!!!

Mirko_Vojvoda

pre 16 godina

Joj ljudi kako sam se sad nasmejao jer sam procitao jedan smesan komentar.Kao zvezda se vraca bice sampion i tako to,pa ovde koliko vidim nije igrala zvezda nego Partizan i Vojvodina.Derbi nase lige a zvezda neka nastavi da se bori za drugo mesto.Steta sto nije bilo vise publike ,mozda zbog loseg vremena,a sto se tice golmana Partizana ja bih mu oduzeo platu za ovaj mesec ili kako ga vec placaju,nije je zaradio !!!

civas_zvezdas

pre 16 godina

he he grobari gojko kacar 3 komada necete dugo biti na celu tabele oborice vas zvezda gojko zelimo da te vidimo na marakani iduce sezone bice to ubojit napad sa burzom CRVENA ZVEZDA SAMPION

GROBAR

pre 16 godina

Kad ce ljudi iz uprave da shvate da je odbrana suplja !!!Ako ne kupe dva kvalitetna stopera na zimu mogu da puckaju pucke na prolece sa Rnicem i Mihajlovim... Onako jeftino primlen gol covek sam skace u nasem petercu nemam raci...

Bazil-Boli

pre 16 godina

Hvala BOGU dobismo i mi priliku u dijaspori da vidimo jednu osrednju utakmicu u Srbiju,ali u mojih 60 godina zivota a 50 kako znam i ja ka bajagi da navijam za Partizan ni sam video goreg golmana na golu Partizana od ovo sadasnjeg pa on samo kroz usi sto ne prima golove sramota za jedan takav klub renomea Partizana da oni ne mogu da nadju boljeg,jer od kad ja znam Partizan je skoro uvek imao bolje golmane od velike cetvorke u bivsoj SFRJ .

marly

pre 16 godina

Po proceni sajta transfermarkt.de na pocetku sezone Gojko Kacar je vredeo 1.500.000 eura.Sumnjam da Zvezda sa Miskovicem na celu (citaj Toplica) ima novca za njega.

Johny

pre 16 godina

Jesam Partizanovac, ali shto moj cale kaze- ma zabole me, dabogda izgubili svaku tekmu ovako, kad ne znaju da chuvaju kapital od 2 gola. Dobre ekipe to sacuvaju ili pak uvecaju a mi se cimamo i tresemo sve vreme. Vosina igra je kriminalna ali realno- kada neko predje centar 2 puta i da ti ne 2 nego 3 gola, i to na tvom terenu, onda si stvarno debelo zaribao. Taman sam pomislio da odmicemo jer nemamo obaveza u Evropi, kad ono smejurija od golmana i odbrane. Nego cigani, mogli bi mi neku trampu na zimu- Randjelovic-Bozovic, Rnic-Bronovicki, Maletic- Trisovic, Mitrovic- Bogdanovic. Ko zna, verovatno im smetaju crvene i crne pruge na dresovima, pa mozda prorade kad obrnu.

michigan

pre 16 godina

Sta svi kenj... za Bozovica.Ovo mu je prva greska odkako je dosao u Partizan.A i posle utakmice se javno izvinio navijacima Partizana i rekao je da mu je zao sto je sve upropastio.

Liman zna

pre 16 godina

Ova Vosa nikog se ne boji... Nije Vojvodina vise moneta vaseg bg potkusurivanja nego model od kojeg mnogi mogu nesto da nauce - o veri i ljubavi i kad lose krene...Na kraju prosle sezone posle ubedljive pobede nad Partizanom ostali su navijaci i igraci da sa pesmom proslave ne toliko pobedu koliko zajednistvo, deljenje dobra i zla i snaznu veru u Klub, Tim i projekat BUDI NOVOSADJANIN NAVIJAJ ZA VOJVODINU.
To je nasa najveca pobeda
Danasnja utakmica na potpuno glupom terenu ( Terza ti si levat - gde su fondovi za decu, terene, akademije za trenere... kad ce taj 21 vek u strategiji - bg mangupi recite nam...)govori puno o samopouzdanju ekipe koja poseduje drcnost da i kada krene lose i to protiv ekipe koja je prva na tabeli, Vosa igra svoju igru ne padajuci u ocaj...
Konstatacija za citavu fudbalsku Srbiju pa nek svako iskreno razmisli- forsiramo igrace menadzera a ne najbolje medju Orlovima
Kacar
Jovanovic
Krasic
Avramov
...
Malo li je za kvalitet srpskog fudbala - da ne spominjemo Despotovica, Pekarica , Djurica,Petkovica..
Bice da bez vecitih sohstaplera nema A tima...
A Vosa stvara li stvara odlicne igrace..
I nece vise u BG nego preko jer ponasanje Par i CZ nije konstruktivno za razvoj fudbala u nas pa ne treba ni da razvijamo mi njih.

Nije ovo sve od NS-a za ovu sezonu...
NASA VOSA GAZI REDOM SVE POBEDJUJE
PS Bravo i za uvek postojane Firmase - kradu pesme i stil ovi kao veliki bez blama, ali nije li to sudbine avangarde..
Da kiceri se kite svim perjem sto vide pa su kao super originalni

NAPRED Vojvodina

Vuk

pre 16 godina

Djukic je posle utakmice kukao na los teren, a golman Bozovic se izvinio navijacima zbog greske.

KAKO MI JE DRAGO ZBOG OVOG!!!

Za potpuno iste stvari (los teren i jos gori golman) grobari su nam se toliko smejali posle Bajerna! A da radost bude potpuna, primili su i gol 5 minuta pred kraj!

Kolo srece se okrece, a grobari?

badi

pre 16 godina

samo sam hteo dotadi ta zvezda ove sezone igra na jedan gol maximalno 2 ili ni jedan po utakmici i da sem onih 2 gola barkosa nijedan napadac nije dao gol,pa ljudi zar ne vidite da ako zvezda pobedi hajduk sto je realno moguce priblizi se partizanu na 4 mala mala boda,plus sledeci derbi se igra na marakani,zamislite se na prolece kad sunce greje malo vise,kada zvezda zimus promeni trenera,kada po neki gol daju i napadaci,kada partizan krene u seriji neresenih utakmica koje mislim vec pocele,kada po neki gol daju i odbranbeni fudbaleri glavom posle prekida,kada trava na marakani bude bolja,kada zvezda prodaje zimus neke fudbalere koji sad igraju u prvoj postavi a inace nisu za tu,STO MISLITE DA JE PARTIZAN VEC OSVOJIO TITULU TESKO VEOMA TESKO DO TOGA DOCI IONAKO OVI NAVIJACI OBUCENI U CRNO VEC SU VIDELI PARTIZAN SAMPION VEQ POSLE 4-5KOLA CUDNO MNOGO CUDNO...........!!!!

Pucke

pre 16 godina

Pre nego što krenete sa licitiranjem gde će mali Kačar preći, pogledajte sliku pored naslova vesti. Šta to Gojko ljubi? To je dragi moji dres Vojvodine. Slika govori više od svih vaših komentara ovde.

Gordan

pre 16 godina

Šta je, mori, grobari... Ne biva li onako kako sam vam rekao!?
Prvo ide remi kući, a za dalje... Ko zna???
Zvezda je sve ono što je mogla da propusti-propustila, zna da nema pravo na kiks i zato će da se trudida zgazi sve pred sobom...
Napred Zvezdo!!!

gagy

pre 16 godina

POD 1. Kakav je to teren?Mislim da je gori od marakane!:D
POD 2.Cestitam vam na bodu,GROBARI!
POD 3.Citam izjave vasih igraca...SVI CUVAMO KACARA,NECE SE NAIGRATI...!:D
POD 4.Vi nama delijama kazete nesto za napadace...Pa pogledajte vasu odbranu!Cekajte samo da se Jovetic povredi,ko ce vam onda davati golove...VITOR HUGO???:D
POZ ZA SVE DELIJE

Solskjaer

pre 16 godina

Moze vojvodina da osvoji prvenstvo, ali ako bude igrala u nekoj vojvodjanskoj ligi, aj bre ne lozite se vise, smesno je, danas smo vas oduvali, trebalo je da bude bar 2-3 gola razlike za Partizan. I to lozenje, nece da prodaju igrace nasim klubovima, a tamo za svaku ponudu vecu od 50k iz raznih rusija, ukrajina i ostalih velikih fudbalskih zemalja odmah moze sve i svako da ide. Bolje vam je da kada je neko od vecitih rivala zainteresovan za vase igrace, trazite i pare i par dobrih igraca koji nisu u prvom planu, pa da malo ojacate, a ne ovako da se provlacite po ovoj ligi.

slanobarac

pre 16 godina

@realno-komentar br. 3 Čoveče ti ne razumeš što Vojvodina ne prodaje svoje najbolje igrače blizancima iz BG-a, a zašto ovog leta nisu prodali Nadja, Kralja, Bastu,.. Voši? E pa sad ću ti ja reći: Nama takvi ne trabaju, Voša će biti prvak sa ovim sastavom. A vi zvezdaši samo se nadajte da će Kačar biti vaš. On je naše dete i prošla su ta vremena kada vam je Vojvodina prodavala igrače za male pare. 12.12 2007. Gojko čeka Zvezdu da je napuni. U EVROPI IMA JEDAN GRAD...

dalabu

pre 16 godina

@ marš iz Partizana

Mislim da ne bi trebao da komentarišeš nešto što ne znaš. Sarajevo i Željezničar se u, jadnoj i očajnoj, ligi Bih, vjerovali ili ne, bore za opstanak. Danas je Željo kod nas u Lukavici primio 3 komada, sa kojima je pri samom dnu tabele. Što se tiče ostalih klubova infrastruktura im je očajna (čast izuzecima, kojih je VEOMA malo). S' obzirom na to bolje je da ZVEZDA i Partizan igraju sa Borcem, Napretkom, Čukaričkim nego da dolaze ovamo, pa da svaka utakmica bude proglašena za TEKMU VISOKOG RIZIKA. Toliko

PS pogledajte reprezentativnu košarku poslije osnivanja JADRANSKE lige!!!

blizanamjeduplakruna

pre 16 godina

Eto prre par sezona kada je bio i previse mlad pitao sam jednog coveka ko je ovaj Kacar iz Vojvodine?
Danas je najbolji fudbaler nase lige.
Ipak neigra u najboljem klubu, ali hvala mu sto sada polako stizemo konkurente i opet uzimamo duplu krunu.

A SLEDECE SEZONE KACARE, SA ZVEZDOM DO LIGE SAMPIONA

dr POP

pre 16 godina

Ovaj REALAN reklo bi se NIJE NORMALAN!
Njemu su jedini domaći klubovi Zvezda i Partizan- il je malouman il je turčin!!!
Veseli pozdrav iz Novog Sada!G

Milos

pre 16 godina

smesno mi je ovo prepucavanje...majke mi...i Zvezda i Partizan..i oranice..ode titula u NS!!!
VOJVODINA JEDNA JEDINA!!
krajnje je vreme bilo

uprava

pre 16 godina

ljudi , logicno je da da svi zele KACARA da vide u zvezdi ili partizanu , ali ja kao navijac VOSE vam mogu reci iz pouzdanih izvora da od toga NEMA nista , kacar kad dodje vreme da se proda ide u inostranstvo ... ljudi citate li vi novine , ili vam je postala praksa da lupate gluposti i iznosite vase NEREALNE zelje ovde ??? UPRAVA VOJVODINE NIKAD NIKAD NIKAD NECE PRODATI NIJEDNOG IGRACA BEOGRADSKIM SESTRAMA NIKADA , sta se palite ... VOSA GAZZIIIIII

Balansero

pre 16 godina

Vise kometara nego gledalaca. Zanimljivo.
Deco, umesto sto sedite za kompom i ispred TV-a dodjite na neku tekmu pa onda pljujte ili hvalite.

Bozovic je vratio Vosu u zivot. Bili su pred nokautom posle 10 minuta.
No, i greske su fudbal. Bozovic je odlican golman. Vreme radi za njega. Ne treba ga razapinjati zbog jedne gluposti.
Isto tako se moze zameriti Diari, Joveticu i ostalima sto se ispromasivase.
Vidim da se zlobna komisinica raduje. Trebalo bi da tuguje, jer ovakav fudbal jos dugo nece igrati. Bar ne dok je veliki beli mag Kosanovic na klupi.
Bitno je da Partizan ponovo igra svoju igru, s pocetka sezone. Posle izvesnog pada forme protiv Smedereva i Bezanije opet se igra dosta dobro s obzirom na zaista lose uslove na terenu.
I da pomenem Vosu koja je prvi tim ove sezone koji je dosao na JNA da igra fudbal. Jesu se na momente (kod 2-2) branili i sa 8, 9 igraca ali su svaku priliku za napad koristili da pokusaju nesto vise. Imali su i malo srece, doduse.

darko_tb

pre 16 godina

Nisam znao da se partizanov stadion zove Hram,ili sam ja neobavjesten,ali pitam se hram cega.Pa ni krov na stadionu nemate,a unutrasnjost stadiona kao i prije 40 godina.Tuzno

Rocky

pre 16 godina

Tako vam i treba,zamijenili ste KRALJA sa ovim amaterom BOZOVICEM!!!!! Od tri suta na gol partizana, vojvodina tri gola.............Sramota

zman

pre 16 godina

Dobar derbi, dosta golova, samo je publika nedostajala.
Odbrana Partizana jedina slaba tacka.
Imamo igru i sto je najvaznije Jovetu i Diaru, pravi napadacki tandem.
Ne brinite se sve ce doci na svoje.
PARTIZAN SAMPION!!!

Lala

pre 16 godina

Najbolja i najzanimljivija utakmica ove godinu u MSL-u, kako i dolikuje za dve najbolje ekipe u prvenstvu. Stvarno svaka cast igracima i jednog i drugog tima, s' obzirom na teren (prosto je neverovatno kakve terene imamo u nasoj ligi, dodjite u Novi Sad, na 'Karadjordje' da vidite sta je trava i sta je lep teren).A sad ono najvaznije.....Gojko Kacar je najbolji igrac nase lige!!!Na nekim televizijama se postavljaju pitanja o tome koje najbolji igrac u nasoj ligi...e pa mozda je Jovetic najbolji napadac, Basta najbolji bek, ali da ste VI meni svi zivi i zdravi NAJBOLJI i NAJKOMPLETNIJI igrac u nasoj ligi je Gojko Kacar. Decko u reprezentaciji igra stopera, u Vojvodini mu je 'osnovna' pozicija zadnji vezni a on trenutno igra i polu spica i spica....samo sto ne brani (a i to bi mu verovatno islo dobro). Prosto je neverovatno sta sve jedan fudbaler (a da ne igra u zvezdi ili partizanu) mora da uradi da bi bio primecen....to je strasno, zato nam je liga i ovakva kakva jeste....A svi ovi koji Gojka 'sele' u Beograd su 'smesni k'o bioskop' Kacar je Vosino dete i ako bude isao negde ici ce u neki inostrani klub, a i sto bi prelazio u treceplasiranu (losiju) ekipu kad igra za drugoplasiranu i verovatno buduceg sampiona.Sam je i Gojko rekao sto bi pojacavao rivale za titulu... 1966-1989-2008...BRAVO VOSO!
1914 GOSPODA IZ GRADA STVORILI SU VOJVODINU, SIMBOL NOVOG SADA!!!
I jos nesto.....
Ovo je sramota sta se sve prica u medijima,svaka druga rec zvezda ovo zvezda ono, pa zato zvezda i igra tako 'dobro', posto oni jos uvek misli da igraju sa bayernom, a bayern i zaboravio sa kim je igrao....(ahahha).Eto tako ja juce prebacim na takozvani 'sportski kanal', reko da vidim rezultate msl-e i 'voditeljka' pocne da cita poruku 'to bre zvezdo......'(a pritom je pre te poruke proslo barem 20 poruka)STRASNO i da stvar bude jos i gora poruka koja je 'pobedila' kao najbolja na pitanje Merdian SuperLiga?volim zvezdu a nikoga ne mrzim ljubav prema zvezdi je jaca od svaka mrznje zvezda sampion zvezda zauvek i ta poruka je isla narednih 5 minuta tako da je svako mogao zapamtiti.....STRASNO, to vam je ko sekta...zato i nema Radnickog (Nis), Radnickog (Kragujevac), Sparataka...,nego imamo filijale kao sto su Bezanija Cukaricki Lucani....UZAS
BUDI NOVOSADJANIN - NAVIJAJ ZA VOJVODINU!!!

(ZA B92)Molio bi da se komentar prenese u celini, posto je bilo slucajeva da nisti hteli da stavite ceo komentar...iako ni taj (ka ni OVAJ) ne prozivaju nikoga, nema govora mrznje i neodudara od vasihpravila.Pa ako ste, kao nekada najbolja televizija i jos uvek najbolja radio stanica budite ljubazni pa postavite ovaj komentar.

Che

pre 16 godina

Stvarno svaka cast ovom Kacaru za ova 3 gola, ali mislim da bi bilo bolje da je Bozovic sam ugurao te lopte. Katastrofa je branio, ako je uopste branio. Kacaru su sva tri gola poklonjena, prvi UZAS, drugi na odbitak u 46. a treci sa peterca, nema zive duse. I zato mi je krivo sto smo izgubili. Uzgred, realno bi bilo barem 3-1 za nas. Lazic, Jovetic pa Diara, odlicne sanse. Stvarno jadni mi kad primamo ovakve golove, isto k'o Zvezda, Rnica verovatno nece ni neki treceligasi, brz(kako kad) i jak u duelu, ali totalno neinteligentan. Umesto da privedemo tekmu kraju po onom kijametu i rutinski sve odradimo, Bozovic dribla, Rnic i Mihajlov statiraju, odbrana od sutra na remont pod hitno. I eto, zasluzili 6 bodova kuci( Borac i Vosha) a uzeli samo 2. Mada ne bojim se Voshe, Zvezda je nepredvidiva. A o (polu)bunkeru Voshe da i ne govorim. Ipak mi je drago sto Partizan i pored svega igra lepo i atraktivno. A moze se desiti da uzmemo titulu sa 5 bodova vise ili izgubimo za isto toliko. Ima jos dosta da se 'pika'.

Srki

pre 16 godina

Mogao bi ovaj Božović malo da odmara, mislim do kraja sezone, jel se ku... zato što je crnogorac?
Dobijenu utakmicu u 9. minutu je upropastio za svoj tim i uveo Partizan u neizvesnost BEZ IKAKVOG RAZLOGA; ZATO ŠTO SE PRAVI VAŽAN I MISLI DA JE MARADONA! NAPOLJE!!!

Partizanovac

pre 16 godina

Ne idem već dugo na utakmice "Partizana", zbog grobara. Oni uništavaju klub. Gde su sada? Gde im je čuveni poklič - Uprava napolje! Otkako im je došao ovaj Karadžić sa svojim ekspertima, dotad ubedljivo naš najbolji tim nije više dobio nijednu utakmicu. Već osvojenu titulu, ovo društvo je proćerdalo. Grobari su zlo za "Partizan". Razularena, pijana, agresivna i nepismena maso, napolje! Na čelu sa Karadžićem. A trener? Meni je Đukić uvek delovao tužno, provincijalno.

milos

pre 16 godina

kako vas nije sramota da poredite terene?
danas je ceo tok utakmicer padala kisa,n a na vasoj livadi protiv bajerna nije bilo kapi kise pa je izgledala kao rov u staljingradu..partizan mora da menja ovu odbranu,na celu sa bozovicem,kome nije dosta jedno driblanje vec i drugom poluvremenu dribla ponovo...zvezda nema sanse za titulu jel ce sa onakvom igrom kao protiv cuke kiksirati vec u smederevu,osim ako ne namesti.a mi ako hocemo nesto vise u evropi podhitan remont ove propale odbrane.

igor

pre 16 godina

Vrhunski fudbal koji pruzaju samo utakmice partizana.partizan je odigrao vrhunski,ali je bozivic jednom gluposcu vratio vojvodinu u mec.Titula je ansa sto posto

Mane

pre 16 godina

Samo da iskomentarišem ovog koji bi oformio ligu sa Sarajevom i Željom. Alo, pa ti se klubovi bore za opstanak u BiH, gdje se jedan Zrinjski kojeg smo isprašili 11:1 bori za titulu. Prije neku godinu Smederevo je u dvije utakmice dobilo Sarajevo 6:1, ako se dobro sjećam, a Partizan je u prijateljskoj dobio Želju 6:1 na Grbavici. Toliko. Ja sam Partizanovac, i jako sam zadovoljan današnjom utakmicom. Jedino nisam golmanom, poigravao se i skrivio gol, i nije mu dosta, nego kasnije za malo još jedan tako da primi

dcz

pre 16 godina

I jos nesto o onom faulu u napadu despotovica kad se cini mi se lazevski odbio od njega i sam pao. Da nije sviran faul despotovic bi bio sam ispred bozovica.

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

Uf odakle da se pocne?!?
Ajd'od posete.Dolazi nam JEDINI konkurent za titulu stadion PRAZAN!!!Ja sam svoj KISOBRAN poneo a vi?TV prenos,kisa,skupe karte(100 i 200 RSD)-NEMA OPRAVDANJA!!!
Stvarno smo navijaci LEPO VREME & BESPLATAN ULAZ!!!

Neko od komsinica rece a vi se nama smejete za teren.
S obzirom da je i protiv Borca picila kisa teren je vrh brate.Za ONO je kultura, e sad koje KULTURE vi na njemu gajite stvarno ne znam?!?

Bozovic-NO COMMENT
Odbrana-TAKODJE
Stice se utisak da Partizan ne mari mnogo za konkurenciju vec da je ovo takmicenje ,,ne mozete vi da date koliko mi mozemo da primimo'', koje je u sali zapoceo Rnic!!!
I za sada to dobro funkcionise, samo nemojte da se preigrate dajete drugima laznu nadu posle ce da PLACU!!!

P.S.Svaka cast Kacaru za TRIO, vidim da su se zvezdasice vec nalozile i raskokodakale kupi mi Kacara kupi mi Kacara!!!Verovatno su sa navijacima Partizana koji nisu dosli u obilasku DECJEG KUTKA u Delta City-ju pa ih ufatila soping groznica!!!
Nadam se da se to nece dogoditi za njegovo dobro, moze covek da ima lepu karijeru!!!

Ajd'ziveli odo da popravim kisobran nesto zapinje...

whatever

pre 16 godina

Umesto da iskoristimo ocajnu formu Zvezde i da napravimo 10-15 bodova prednosti u odnosu na njih,mi ih u potpunosti svojim glupostima vracamo u zivot.Primamo golove kao neki amateri.Za Mihajlova je i Rnic klasa,nije ni za Teleoptik.A za Bozovica se jos na derbiju videlo da je los.Malo bolji golman bi bar jedan gol Koromana odbranio.
Ostaje nam da se nadamo da cemo u pauzi pojacati ekipu u odbrani i da je ovo samo prolazna kriza.A za sigurnu titulu moramo bar jedan derbi protiv Zvezde dobiti.Ipak treba naglasiti i da nam je veliki broj fudbalera povredjen,i da trenutno imamo tanku klupu.

milojkoo

pre 16 godina

Valjda ce se malo opametiti bozivic posle ove utakmice on je jedini krivac sto su nam oteli 2 boda a i posle kiksa ni igraci nisu hteli da mu daju loptu najgori igrac utakmice uz to kod zadnjeg gola se nije pomerio sa linije a mogao je da izleti i izbaci loptu.
po prikazanoj igri i dalje nemam nikakvu sumnju da titula stize u humsku 1.

Slavko

pre 16 godina

Samozvani Grobari i "delije"... hkm...izvinite,nesto ne razumem ove postove o Kacaru. Da li ste svesni da ste za Gojka Kacara mali klubovi???

Da li stvarno mislite da cemo ga pustiti kod vas? Fudbalerima Vojvodine zelim da cestitam na borbenosti,golmanu Kahrimanu na "greskama" i pozivam ga da okaci rukavice o klin,a Bati da pod hitno dovede jos jednog odbrambenog igraca i da na prolece napadnemo titulu. Sa ovakvim rivalima nije iluzija.

Goku Kacaru jedino mogu da skinem svoj skromni lalinski sesir.

V O J V O D I N A!!!!

Pucke

pre 16 godina

Jedan je Gojko Kačar.
Selektore, mani se Kovačevića i ostalih buzdovana. Gojka odmah u A repku.
Tako se igra za klub koji se voli, svaka ti čast.

beli

pre 16 godina

Ovo nije bilo lose.
Cak moram priznati da bi bilo drago kada bi zvezda u sledecu sezonu usla sa tandemom Stevan Jovetic i Gojko Kacar sa Molinom i Milijasom iza njih.

dcz

pre 16 godina

Prvo neki kazu smesan drugi gol vojvodine. Pa isti je kao i prvi partizana. A prvi gol vojvodine nije smesan nego je golman rupa (umalo jos jedan takav da primi). Kazu i partizan imao 20 suteva. Pa 10 od 20 je bilo iz slobodnjaka koje je jeknic svirao cim igac vojvodine popreko pogleda nekog iz partizana. Treci gol ste dali tako iz nekakvog igranja rukom sto je smesno jer se u onakvim situacijama to ne svira (ruka igraca vojvodine je bila u normalnom polozaju a ne dignuta). Znaci to je ta nadmoc partizana u domacem prvenstvu.

nemanja

pre 16 godina

alo bre cigani koga vi prozivate. ovo je bila jedna dobra otvorena tekma u kojoj je partizan bio bolji ali je kacar sjajno odigrao i postigao tri gola uz "malu" pomoc partizanove odbrane, u svakom slucaju pokrijte se usima 13 golova u 11 utakmica o ovoj nasoj bednoj ligi. KOGA VI PROZIVATE!

delija Tokyo

pre 16 godina

KIsa pada i okliznu se Partizan.Tvrdili Grobari sada igramo tri kod kuce i taman da povecamo bodovnu prednost a ono od dve kuci dva boda.Suvise ste rano poceli da letite.Danas je razlika 7 boadoava a kada Zvezda odigra svoje eto nadam se na 4.Sta velicate Kacara decko je sada trnutno u formi i dao tri gola, videce moga na kraju.U stvari za remi krivi Piksi, Terz i Babarogic ha ha ha

Mare

pre 16 godina

Neverovatno je da jedan nesumnjivo vrlo dobar centralni odbrambeni igrac ne ume da nauci one decake da igraju odbranu. Nisu oni sami losi, losa je taktika. Seljacka taktika, fudbalica, driblanje, na o-ruk, prepad, pa ako protivnik padne, super, ali ovaj nije pao. Ovakav Partizan je dobar samo za ovu ligu, napolju sa ovakvim igrom bi primio po 33 gola po utakmici. Jedini trener Partizana koji je umeo da postavi igru je bio Vermezovic

Tomislav Karadzic

pre 16 godina

Ha ha ha... Najjaci su komentari tipa "kompletna odbrana da se kupi na zimu" i to... Auuu Grobari, pa vi niste svesni da vama pola tima ode na zimu...

Danijel

pre 16 godina

Ja krivim Djukica za ovo nereseno!!!

Ljudi budimo realni, vodimo 2:0 protiv Vojvodine koja je 2 na tabeli, i mesto da se zatvorimo i igramo na konter, mi se otvorimo i dobijemo 3komada.

Kad vec znamo da nam je odbrana 0 onda bar se zatvorite malo. Bas mene briga da mi igramo najbolji i najlepsi fudbal u nasoji ligi kad nemozemo da pobedimo.

Meni je bolje jedna losa utakmica i 3 boda, nego jedna fenomenalna utakmica i na kraju bude 5:5 ili 3:3.

Gojko Kacar

pre 16 godina

Necu u zvezdu,necu u partizan!Ja sam slaninar od rodjenja!!!Majka mi je Vojvodina,otac mi je FIRMA!!!Ja sam Gojko Kacar dete Novog Sada!!!Cekaj i ti zvezdo na mojih par komada!!!Pehar cu da dizem u sred Novog Sada!!!VOJVODINO MAJKO TEBI DACU I ZIVOT SVOJ!!!

Srđ@N

pre 16 godina

penaltizan - g. kačar 3:3

ovo groblje ima kompleks i od radomana, ne sećam se da su pobedili kad je on sudio.

jedini dobitnik zvezda u čitavoj priči

i valjda je sada jasno da je najbolji igrač naše lige Kačar a ne Jovetić

Alex

pre 16 godina

Ljudi, pa ovo je smesno, nasa odbrana je ubedljivo najgora u ligi, sta vredi sto damo tri, kad isto toliko i primimo, zahvaljujuci Bozovicu, Mihajlovu i Rnicu-svu trojicu odmah na kaljenje, a na zimu dovesti prava pojacanja! Jos nesto sam primetio, a to je nas novi predsednik Karadzic-baksuz, od kad ja on dos'o na mesto predsednika mi igramo samo nereseno! I on mora pod hitno da ode!

ogi

pre 16 godina

Zvezdasi zavucite se u misju rupu, pa vi nemate veze s fudbalom,jedva dobijate cuku,dajete gol svake prestupne.Za onog ko je reko da je teren oranica:Pa sine,normalno da jeste kad 22 coveka trce 90 minuta po njoj.Sto nisi gledao od pocetka pa bi vido da je teren odlican za vas je to Engleska.Radujte se "delije" ovih nekoliko dana i ne budite tako sigurni da dobijate Kulu!!!delije ste gledali kosaricu sinoc?AAAA?ne cujem vas nesto!!!

FKV

pre 16 godina

GOJKO,GOJKO,GOJKO!!!

Odličan fudbal, koji je zaslužio mnogo više publike. Ne mogu da verujem da je toliko malo ljudi bilo. Izgleda da ovaj novi zakon počinje da deluje. Sramota i za Partizan. Firmaši svaka čast uvek uz svoj klub, bez obzira na sve.

Dejan,Toronto

pre 16 godina

Teska utakmica za oba tima.Partizan je bio bolji,tu nema dileme.Ali je Vosa znalacki iskoristila svoje sanse i postigla 3 gola.
Napred Vosa!!!

PFC

pre 16 godina

Imajuci u vidu uslove terena moze se reci da je bila odlicna utakmica.
Kao navijac PFC-a naravno da sam nezadovoljan konacnim rezultatom. Ne treba biti pametan pa reci da nam je odbrana vec zrela za generalni remont. Pa Vosa je od dva suta u prvom poluvremenu dala isto toliko golova. Taman sam se ponadao da smo dobili pouzdanog golmana u Bozovicu, a ovaj je potrcao da me razocara jos od onih triperaskih golova Koromana pa do ovoga danas. O nepoudanoj liniji Rnic-Mihajlov da i ne pricam.
E sad, sve ovo ne bi bilo toliko alarmantno da je liga regularna ( citaj: da CZ igra regularne utakmice). Naravno, Cukaricki je zadnji u nizu primjera, predhodno OFK-a itd. Dakle, nisu toliko sudije, tj. sudijska organizacija, u pitanju, koliko moranje klubova da izgube. Mozete zamisliti kako ce biti u sl. polusezoni.Sve u svemu, trebalo je stvoriti zalihu od bar 15 bodova da bi se koliko-toliko racunalo na mogucnost osvajanja titule.

idemo dalje

pre 16 godina

evo sad stigoh iz Hrama..dobar derbi solidno izdanje grobara! Zao mi je sto smo primili ovako glupe golove pri kraju poluvremena...ali moramo glavu gore sledeca je Chuka u Hramu,novi ispit za Grobare i Partiza!

Топаловићи

pre 16 godina

Мишковићи, ајмо у глас: алфа, бета, гама, делта... ово је био дерби, чему се ви чемерни надате?

naselje

pre 16 godina

Vidim da ovde mnogi misle da treba dovesti Kacara u zvezdu i partizan, a pominju se i neke svote od 1 ili 1,5 miliona evra.
Prvo treba da se zna da je decko pravi Novosadjanin i navijac Vojvodine, pa cisto sumnjam da bi igrao za Titove blizance.
A drugo, Herta je za njega vec nudila Vosssi 2,5 miliona evra i odbijena je!

bobanmkd

pre 16 godina

Posto nisam bio od onih koji padaju u nesvest kada smo pobedjivali,niti tada dizao u nebesa trenera Djukica sada mogu ciste duse proanalizirati stanje,onako,realno.Najveci problem u zivotu imaju ljudi koji beze od istine koja im je pred nosom,a sa nasim Djukicem je bas takav slucaj.Uostalom,njegova inteligencija i svojeglavost su mi bili sumnjivi jos proletost(slucaj Marinkovic-igranje protiv Hajduka da ne bi igrao protiv C.Z.i postavljanje taktike na nulu u tom mecu,kada smo pobedom mogli da dodjemo na -3),ali sam rekao ajde,nije covek selektirao tim.Ali sta reci sada,posle izjava tipa"imamo inteligentne igrace koji se snalaze u svim situacijama",ja sam verovao u ovu odbranu,nismo u krizi igre"i sl!Epa Djukicu,ekipa je inteligentna na terenu kolko joj je trener inteligentan u glavi,a ti to ocito nisi!Razlika izmedju tebe i Kosana je ocito samo u garderobi i lepim manirima i u nicem drugom.Normalno kada ovo kazem vodim racuna da si ti selektirao ovaj tim i proveo cele pripreme a onaj siroti Kosanovic nije,ni jedno,ni drugo!Da si inteligentan Djukicu ne bi:1.Igrao sa prvim timom protiv srema,sa Moreirom u prvom timu(cime si ustvari priznao da zavisis od jednog igraca,to jest-njega)2.Protiv Borca bi igrao sa Maleticem umesto Mitrovicem(Borac igra klasican bunker,a mi bez Maletica nismo nijednom probili u prvom delu sto je unervorozilo i umorilo ekipu)a protiv Vojvodine bi poceo sa Mitrovicem umesto Maleticem.Pa,to bi i slepac uradio Djukicu,psto i oni znaju da Vojvodina daje preko Kacara sve golove iz drogog plana,i da je Mitrovic bio n Kacara mi bi lagano ovaj mec posle srecnog vodjstva od 2-0,priveli kraju!3.Citam kako navijaci C.Z,zameraju na Kosanovim izmenama u toku meca,a sta reci na stavljanje Lazetica na 10m pre kraja,najnizeg igraca u Partizanu,umesto da u mec udje neki visoki odbrambeni igrac koji bi koristio u prekidima.I,na kraju,normalno,primismo gol iz kornera!?4.Gospodine Djukicu,vi ste bili centarhalf 15 i vise godina,objasnite navijacima Partizana,postavku vasih"Kvalitetnih i inteligentnih igraca" u odbrani pri postizanju treceg gola Vojvodine??? U sustini,meni je zao sto mi ovaj mec nismo izgubili rezultatom 0-3,sto bi se svakako desilo da nismo onako srecno otvorili mec,i da je Vojvodina igrala na pobedu.Sada cemo morati da slusamo patetiku tipa"Pravi derbi",Bozovic vratio rivala u zivot","Liga je izednacena,bice jos kikseva" "i da smo pobedili,jos ne bi nista osvojili" i slicna gomila alibi S....,koja bi prosla da smo mi maloumni!Mozda je u vasoj glavi gospodine Djukicu isto 4 i 8 bodova razlike,ali ima li veceg dokaza o necijoj gluposti od nepriznavanja proste matematike?!Mislim da smo na krivom putu,C.Z,nemoze gore,Vojvodina je u zaletu,a ja vec vidim Tomiceve i Djukiceve izjave na kraju polusezone,koju Partizan dobija sa VEEEEELIKIH,2 boda prednosti kako su prezadovoljni i kako mi navijaci treba da se setimo gde smo bili u junu ove godine!Epa,Djukicu,Karadjicu,Tomicu i sta ja znam jos ko,ako ne stavite prst na celo jos danas,i ne iskoristite ovo rasulo vecitog rivala koje je delom proizrokovano njihovim ucestvom u Evropi jos koliko do kraja polusezone ja vam garantujem da cemo i sledeceg maja biti tamo gde smo bili prosle godine!Zivi bili,pa videli!!!!

revenge is sweet

pre 16 godina

Posle Zvezdinih 1:1 u Lucanima, neki grobar poslao je komentar tipa "E, cigani, posle Artmedije i Petah Tikve pili ste nam krv kako samo vi umete. A sada - sve se vraca, sve se placa!"

Pa jeste - vraca se i placa. Za vase opaske o Kloseu i Pavlovicu iz Napretka, evo vam Kacar! Bas kao i nama, I VAMA JE DAO U 84. MINUTU.

Nemojte tugovati, braco grobari, uvek vam ostaje igranje u Evropi! Ups...

sampioni

pre 16 godina

Partizan ove sezone izgleda igra po sistemu nekoliko pobeda pa 2 vezana remija, pa nekoliko pobeda pa 2 vezana remija...dovoljno za titulu!

NENAD LO

pre 16 godina

Је ли ово утакмица играна на Маракани или на стадиону са сличном "њивом"?
"Утакмица се игра 90 минута"...
КАЧАР НОКАУТИРАО ПАРТИЗАН!!!
КАЧАР ЈЕ ДЕЛИЈА!

Zika

pre 16 godina

Zvezda jeste ocajna i tako ce biti dokle god je onaj vrhunski strucnjak na klupi i nadam se da ce otici sto pre, a s druge strane, mislim da je Partizan prerano poceo da slavi titulu. Dva vezana remija na domacem terenu,a ima jos mnogo da se igra. Vreme je da se malo spuste na zemlju.

Ko se poslednji smeje.....

pre 16 godina

AUUUUUU..Moram prvo da prokomentarisem ovog lika REALNO...Imas li ti zivot???!!! Pa ja svaki put kad pogledam neke komentare, koji god da je dogadjaj u pitanju, tvoj je obavezno tu...Jel izlazis ti iz kuce, jel se pomeras od racunara??? STO SE TICE UTAKMICE, GROBARIMA SE SVE VRATILO... Onolika likovanja nakon meca sa jednom od najboljih ekipa evrope, Bayernom...Onolika sreca sto zvezda nije pobedila...A DANAS!!!!!,,,, pa onaj vas teren je gore polje od naseg...Po nasem jos i moze da se igra fudbal, a na JNA su danas mogle da se odrze one trke motorima....Koliko je ismevan Randjelovic, a onakav gol kakav je skrivio Bozovic dugo nisam video uzivo..Doduse vidjao sam na raznim spicama slicne golove..I najzad, izgleda da je KLOSEA u grobarskim srcima zamenio GOJKO KACAR....i taka, prednost je sve manja, a strah sve veci,,,Zvezda sampion,,,a vi gobari brze na kosarkaski forum, jer je to vasa specijalnost, FUDBAL JE ZVEZDIN!!!!!! Vojvodini svaka cast, drago mi je sto se uzdigla iz mrtvila nase lige i postala ozbiljan klub....Z V E Z D A

Kun Aguero

pre 16 godina

O Boze kakvih li samo ljudi ima u zemlji Srbiji...pa to je strasno! Dugo nisam ostavljao komentare na sajtu, ali sad moram! Postenim grobarima i ciganima svaka cast, ali pojedincima misevima ALO BRE!Pa prvi gol Partizana je postignut iz NEDOZVOLJENE POZICIJE!E sad sto su ovi sa rts-a indijanci i nemaju ili nece da puste usporen snimak sa strane to je druga stvar!Treci gol, ne znam da li je pre toga bio faul.Naravno,ja priznajem da je Vosa dala 1 i 2 gol srecno!A nece i ne moze Kacar u nikakve Zvezdane i Partizane...
ZA FK VOJVODINU I SRBIJU!

MilosPFC

pre 16 godina

Ljudi moji pa ovo nije normalno. Karadzicu, Petricu, Tomici i Djukicu pod hitno isterajte ove neznalice iz odbrane i kupujte kvalitetne odbrambene igrace inace ode mast u propast. Pa nemogu napadaci da postignu toliko golova koliko odbrana primi. Strasno i corav bi video da partizan protiv iole ozbiljnije ekipe prima golove kao na traci. Dozovite se pameti i dajte sut kartu vecitim neznalicama Mihajlovu i Rnicu a ovog Bozovica (mislim da nije los golman) ali se ponasa nosalantno pa nije mu ovoi Bezanija pa da se ovde zeza. Napred Partizan.

bale

pre 16 godina

Jadnici, sta vi komentarisete?! Gazda Tole iz Subotice i gazda Ratko-Bata iz Novega Sada, lepo dogovorili nereseno, da gazda Batin deckic da sto vise golova da bi Rusi odvojili sto vise...Tako se to radi kad ovce sede na tribinama pa jos kao navijaju, a mediji gube dah od hvale. Kad se jednog dana svi probudimo, svi ce tereni izgledati kao oranice a svi mi kao osisane ovce!

Josko

pre 16 godina

Pa ako je igrac najbolji strelac lige,ako na jednoj utakmica da cak 3 gola Partizanu,onda koji je realan razlog da se taj igrac ne pozove u reprezentaciju...Isto vazi i za Milijasa,jer decko kakav-takav igra u izvanrednoj formi...Ne kazem da mora da igra,ali bar da bude na sirem spisku TO MORA...

zareRS

pre 16 godina

partizan nije bas tako jak kao sto se cinilo,i kolko su se napuvali,svako malo kiksaju a kao u form su.tako da ce zvezda ipak odbraniti titulu.jer imaju bolji tim,ali losijeg trenera,mada je vjerujem da ce se posloziti.

damirns

pre 16 godina

Partizan ako misli da uzme titulu pod hitno da promeni kompletnu odbranu(naravno osim Rukavine). Šta nama vredi što napad igra dobro, kad ove rupe u odbrani dobiju tri gola iz isto toliko šuteva, a to je slučaj i u većini mečava ove sezone.

Jereban

pre 16 godina

Prvenstvo postaje interesantnije.
Kada su neki skoro spominjali "livadu" na marakani,kako bi smo trebali nazvati ovaj teren????Oranica?
Dobra ova Vosha.I jos jednu stvar grobari ne zaboravite,ovo je samo trecina prvenstva.Jadna nasa reprezentacija kada bude igrala pred ovom oranicom.Mozda je bolje da iznajmimo teren u Grckoj recimo?

Nelle Lo

pre 16 godina

Partizanovoj odbrani je definitivno potreban kompletan remont, a sve sam vise ubedjen da je i odlazak Ivice Kralja bio velika greska..

Sokrates

pre 16 godina

Cestitke Vojvodini na izborenom remiju.Partizan je upao u rezultatsku krizu sto je valjda svima jasno osim Djukicu.Zalosno je sto nas tim nije u stanju ni vodjstvo od dva gola razlike da sacuva.Napad nije u stanju da daje toliko golova koliko nasa ocajna odbrana moze da primi.Prvo nam je mec sa Zvezdom otvorio oci a ovaj mec sa Vojvodinom je vrhunac koji pokazuje koliko Partizanovoj odbrani inteligencija nedostaje.Sta reci o prvom golu Vojvodine koji ih je i vratio u zivot.Bozovic je ispao pravi idiot cija ce greska nas klub kostati dva dragocjena boda.Treci gol Vojvodine je najbolji primjer "organizovanosti"u Partizanovoj supljoj odbrani.Igracima Partizana nije jasno gdje da se postave u slucaju prekida.Objektivno,ova Partizanova odbrana ne moze da igra u Bezaniji koja je poslednja u ligi.Bas me interesuje sta ce Djukic reci.One jeftine isprike da mi igramo ofanzivan fudbal moze macku o rep da objesi.Ova odbrana Partizana je vec mnogo puta dokazala da ne zasluzuje da igra u Partizanu.Partizan polako gubi prednost u odnosu na pratioce i one glupe price Djukica da Partizan nije u krizi nece nam mnogo pomoci.Mnogo sam zabrinut razvojem dogadjaja.Danas smo pobjedili sami sebe i ukoliko se nesto hitno ne preduzme bojim se da nam ponovo ne ginu kvalifikacije za kup UEFA.
Pozdrav

djape

pre 16 godina

Sta reci? Vojvodina dva puta presla centar i postigla tri gola... sa ovakvom odbranom i golmanom nam uopste ne treba protivnik da bi smo primili gol, dacemo ga sami sebi...

Mitrovčan

pre 16 godina

Pa šta reći ko visoko leti nisko pada.Kakav Partizan,kakvi sjajni igrači kome oni bacaju prašinu u oči.Pa to su sve tamo klinci tinejdžeri koji su sad došli do para malo pa nosevima paraju nebo.Nema tu od fudbala ništa nažalost.

PERA BLOK 38

pre 16 godina

Nadam se da je ovo samo privremena rezultatska kriza, ako nisam u pravu, bice vrlo gusto sa ciganima za titulu!!! GROBARI BEOGRAD

grobar-BL

pre 16 godina

Dajte radite nesto sa tom odbranom jer od titule nema nista. Primamo previse golova, nesigurnu odbranu "zasecerio" je i Bozovic onom svojom budalastinom a reakcija kod treceg gola Vojvodine je antipropaganda postavljanja odbrane kod prekida. Salu na stranu, od pocetka ovaj tim ima losiju odbranu koja ima tendenciju da se prtvori u losu. Rnic, Mihajlov i Lazeski su slabi igraci, Partizan na tim pozicijama treba bolje i to bi nekako trebao biti prioritet u zimskom prelaznom roku. U suprotnom, dzaba hvalospjevi na lijepu i atraktivnu igru ako tunjava Zvezda (a vidjecete da ce poceti davati golove i da ce sa njima biti velikih problema) pokupi trofej kao i prethodne godine. Meni licno znaci nesto sto Partizan moze pokazati na evro-sceni, i bas zbog toga ova igra na sopstevnoj polovini mora biti mnogo sigurnija i cvrsca. Vojvodina je previse lako stizala do ekih 20-tak metara od naseg gola i iz nespretnih reakcija nase odbrane davala golove. Svaka im cast, ozbiljan su tim i zao mi je sto se borba za prvo mjesto nece voditi sa njima vec sa komsijama kojima smo vec trebali bjezati 10-tak bodova

Opustena

pre 16 godina

Kakvi ste ljudi . Pa svi iz fotelje govorite kako je malo publike na stadionima . Dizite zadnjice pa idite . Sto i vi ne kisnete . Nije sramota sto malo ljudi ide na utakmice , vec je sramota sto je kod nas bitno samo da se prica i svi samo cekaju da nekoga ili nesto osudjuju a ni sami nista ne rade po tim pitanjima . Sramota ! ! !

bobanmkd

pre 16 godina

Evo,sada citam sta je Djukic izjavio posle meca"nisu krivi odbrana i Bozovic,nego los teren"!?!Gospode-Boze,to sto nas golman dribla Kacara a moze da uradi sa loptom sto hoce,nije posledica gluposti nego terena!!!!!???Gospodine Kosanovicu,iz dna duse se izvinjavam svake moje sprdnje na vas racun,cak ni vi nebi odvalili ovakvu glupost!Od danas ne komentiram vise nicije druge gluposti,ima ih previse i u mom dvoristu!Nas trener jos uvek kaze jos i da imamo odlicnu odbranu,iza koje on licno stoji!!!!Postovani navijaci Partizana,posto Djukic briljira i dalje sa svojom objektivnoscu,ja vam porucujem da nam u maju ne gine trece mesto!

Diara__-

pre 16 godina

Bozovic nije Golman za Partizan to se videlo protiv Zvezde, Koroman sutira ovaj je ima u rukama al predje ga nekako!
Rnica poslati u Palilulac, Mihajlova vratiti odakle je dosao kao i Sikimica!Evo vec druga utakmica od kako neigra Moreira i dva put smo kiksnuli!

DELIJA NS

pre 16 godina

Pa sta bi topalovici ??? Opet truba !!!! Sta bi VLADO PFC ? Ala ste zakucali Vosu, svaka vam cast ! Jel i dalje mislis da Novosadjani nisu imali pravo da se nadaju dobrom rezultatu ? A videli smo koliko vrede vase pretnje... Golman sta je uradio, pa to ne bi ni Randjelovic hahahahaa...KACARA U A REPREZENTACIJU !!!

p.s. I ovaj teren je kao bolji od Marakane ? E pa nece biti..

neznalica

pre 16 godina

TOMICU POD HITNO STRANCA ZA GOLMANA!Ovaj bozovic moze da bude samo treci golman...Ja neznam da li je odbranio neki sut od kada je pocelo prvrnstvo.
(Ivca, 4. novembar 2007 15:52)
PA I OVAJ JE STRANAC !!!

vladasm

pre 16 godina

Dobro sad je +7(ko kaze da ce zvezda pobediti hajduk?).
A vi gani jel se spominje ovde negde vas tim,a???
I ko onda ima komplekse???

postman

pre 16 godina

Gojko,molim te,ali,kad te lepo molim, nemoj da predjes ni u Zvezdu ni u Partizan.Idi u Rusiju,Belorusiju,Avganistan,
Kazahstan,ma gde god ti daju lovu,samo ne u BGD.Lako je tako biti najbolji,pokupis kajmak i onda se pravis vazan.
Sreca da je Bata obecao da nece pojacavati rivale (mada mu ja,iskreno ne verujem previse pa otud ovaj apel Gojku),
Napred Vosa !!!

Baca

pre 16 godina

Sta je ovo . Nisam se ni vratio sa stadiona a ovi foteljasi kao nesto komentarisu. Sto bre niste bili na stadionu da kisneti ko svi pravi navijaci , nego gledate te raspale zapadnjacke lige po toplim kucama.
Sta reci, odlican derbi, cak 6 golaova, odlicno navijanje obe grupe, cak i zajednicko skandiranje protiv nakaradnog zakona o navijacima. Bravo svima.

Marko BL

pre 16 godina

I dalje držimo sve konce u svojim rukama,ipak je ovo bio derbi,prvi protiv drugog na tabeli.Nema stajanja jer MI SMO PARTIZAN samo hrabro do titule!

Zvezdas

pre 16 godina

Odlicna utakmica konacno i u nasoj ligi. Smatram da su i Partizanu i Zvezdi potrebni ovakvi protivnici i utakmice ne bi li se podigao kvalitet naseg fudbala. Ne volim kada su navvijaci nasa dva najjaca kluba razmazeni u kukaju vec posle jednog ili dva remija a o porazima da ne govorim..pogledajte evropske meceve ,tamo rezervisanih pobednika nema , svi mogu da izgube.

Lazevski

pre 16 godina

Iako smo odigrali nereseno, ipak sam zadovoljan igrom Partizana, e to je fudbala!A ne kao Ganci jedva daju gol!Malo sam iznenadjen kako Vojvodina igra!Nije ta Vojvodina kao pre 4-5god!Ovo je sasvim druga Vojvodina koja igra lep fudbal!Prvak Srbije 2008 bice:1.Partizan 2.Vojvodina 3.Zvezda!Sad ce Zvezdasi zasto 3?Pa vi nezasluzuje te ni 4, 5 mesto!Vasa igra je katastrofa!Znaju to Zvezdasi i to dobro!Samo ima ih koji ne priznaju.Ko se razume u fudbal razumece me!
http://www.kurir-info.co.yu/clanak/kurir-04-11-2007/zvezdasi-mafijaske-guzice
http://www.pressonline.co.yu/vest.jsp?id=23259
Intrevju Presednika Curkarickog:Zamolio bi -ganere da ovo procitaju!

Zvezdas

pre 16 godina

Odlicna utakmica konacno i u nasoj ligi. Smatram da su i Partizanu i Zvezdi potrebni ovakvi protivnici i utakmice ne bi li se podigao kvalitet naseg fudbala. Ne volim kada su navvijaci nasa dva najjaca kluba razmazeni u kukaju vec posle jednog ili dva remija a o porazima da ne govorim..pogledajte evropske meceve ,tamo rezervisanih pobednika nema , svi mogu da izgube.

Delija NS

pre 16 godina

Bravo za Vosu !!! Pokazali su da imaju srce,a takodje i kvalitet. Mislim da bi i ovi moji iz Zvezde mogli puno toga lepog i korisnog da nauce od njih,a posebno nas "trener" !
KOSANE ODLAZI !!! MOLIM TE !!!

Ski

pre 16 godina

Interesantan kriterijum sudije.
Remplovanje postoji samo ako Partizanov igrač odnese loptu, uprotivnom je faul.
Znam da je cilj Partizana da dostigne Zvezdu ali izgleda da može samo da je dostigne u kvalitetu terena(IZGLEDA GORE NEGO MARAKANA).
P.S. JOŠ UVEK MISLITE DA JE SVE REŠENO?

vi ste papučari

pre 16 godina

Bruka i sramota što je bilo samo 2000 ljudi. Pa grobari, više vas dođe u Pionir nego na JNA. Šta je , bojite se kiše? Sram vas bilo!

shecky

pre 16 godina

Kakva bruka od sudjenja !!!!!!!!!!!
Pa ko je nad kim napravio faul kad je Tosic dao gol??!?? 9 ofsajda protiv Vose?? Jel to PIPO igra u Vojvodini???
STRASNO!
Iako nisam zadovoljan igrom Vojvodine i Brzicevim odabirom igraca za utakmicu i pored vise nego pristrasnog sudjenja u korist grobara NISAM ZADOVOLJAN!!

dax

pre 16 godina

TOOOOOOOO VOSOOOOOO!!!Ajde sad grobari rugajte se!Zaigra mecka i pred vasa vrata!A inace ovo je bilo ocekivano,posto je Vojvodina sigurno jaca od Partizana!Dobijacete vi jos po nosu,ne brinite uopste!CESTITAM VOJVODINI,IPAK JE BILA FAVORIT!

Dinux

pre 16 godina

Umesto da bude vise od 10 poena razlike izmedju nas i drugoplasiranog tima, mi srljamo i pravimo glupe greske i ostavljamo ih u igri!
ZASTO UVEK MORA NA TEZI NACIN? ZASTO?
Mnogo sam nervozan!

Nikolic-CH

pre 16 godina

grobari, nemate pravo da se zalite: imate golmana i teren gori od Zvezdinog, a na derbi kola dodje vise Vojvodininih navijaca, nego vasih. Ne moze se bodriti svoj tim iz tople sobe...

Ivca

pre 16 godina

TOMICU POD HITNO STRANCA ZA GOLMANA!Ovaj bozovic moze da bude samo treci golman...Ja neznam da li je odbranio neki sut od kada je pocelo prvrnstvo.

dr. b

pre 16 godina

Dok god igrate ovako,momci u crno-belom,bice vere u nas fudbal(mi,navijaci vas i onako nikad necemo napustiti),a titula je neizbezna.Vojvodini pohvale na odvaznoj igri!!!

Realno

pre 16 godina

Svaka cast za Kacara zaista je u sjajnoj formi,a sigurno uskoro i jedan od nasih najboljih fudbalera.Ali dzaba sve to kad ce i on uskoro za Rusiju,pa ce ruski klubovi da ih prodaju za milione jacim klubovima i tako pune svoj budzet,a to treba da rade Zvezda ili Partizan.Inace sam Delija ali ako ne moze u Zvezdu volio bih da ode u Partizan naravno,dosta je bilo slucajeva poput Ivanovica,Kolarova,Stepanova,Rajkovica,Sulejmanija,evo sad i Fejsa ide u Lokomotivu,i td. i td.Ne razumijem tu politiku Vojvodine da svoje najbolje igrace ne prodaju rivalima,ako hoce da budu uz rame Zvezdi i Partizanu neka kupuju dobra pojacanja,nije rijesenje prodaja igraca tudjim klubovima time samo stete nasim klubovima!Naravno isto vazi i za OFK,siguran sam da ce i Babovic uskoro u inostranstvo.A nadam se da ce Klemente poceti da prati nas fudbal i pozvati Kacara u reprezentaciju.

Steta!

pre 16 godina

Ova nasa odbrana i Bozovic su kriticni i ocajni.
Mi ne mozemo dati golova koliko ih Bozovic i odbrana mogu primiti.
Pod hitno promijeniti nesto u odbrani.

Serbian-Romeo

pre 16 godina

Ovaj Kacar je CAR! Pratio sam ga ceo mec. Treba ga dovesti u Zvezdi inace ode Kacar negde u Inostranstvo. A sto se tice Partizana....Groblje...aloooo, alloooo? Sta bi sa titulom?

UUUU-uuu AAAA-aaaa ZVEZDAAAAAAAAAAAA

dekigrobar

pre 16 godina

Pa kako je moguce da svaki sut gostiju nadje put do mreze
dok na drugoj strani grada
napadaci Cukarickog "slucajno" promasuju i sa 2 ili 3 metra ?
Eh, da sve je moguce u Srbiji...

Dejca

pre 16 godina

e mogu vam reci da odavno nisam gledao interensantniju utakmicu izmedju grobara i vojvodzana... ali zna se ko je i bio i ostao najbolji...

pfc zauvek

Alek

pre 16 godina

Mislim da nije mnogo da se za njega plati i milion, dva evra....samo se pitam zasto je piksi kupovao igrace kojima ni ime ne moze da izgovori umesto nase dece koje cepaju mreze!

momak je ubica

vlada

pre 16 godina

Tako je to kad se posle dva-tri kola sami proglasavaju za sampiona i ucesnika LS?! sledece godine.
Jesam Partizanovac, ALI ovo je SRAMOTA!!!!
I bas bih voleo da im se obije o glavu. Pa sta su oni mislili?? da su se svi uplasili od njihovih izjava i pobeda protiv nekih tamo timova koji jos uvek igraju na njivama.
E AKO....

Aleksa

pre 16 godina

Nasa odbrana je plac majke Bozije.Bozovic,Rnic..ajmo,na kaljenje u Teleoptik,vreme vam je.
Uprava da se uozbilji preko zime i otvori za pojacanja na poziciji centralnog odbrambenog i golmana,ovako vise ne ide.
Smejemo se komsijama,a oni sa Alcosanom i veselom ekipom zaostaju samo 7 bodova i utakmicom manje.

marš iz Partizana

pre 16 godina

Najveća rupa u istoriji Partizana je ovaj "golman" božović.Marš iz Partizana!Liga nam je bedna,protiv Partizana i Zvezde svi igraju bunker i lome noge.Jedini spas je ukinuti ovo mučenje od lige i oformiti novo takmičenje sa Hrvatima,Sarajevom,Željom...Ovi čobanski klubovi neka se imeđu sebe lome u nekoj beton ligi.Još jednom:božoviću marš iz Partizana!

Vlada

pre 16 godina

I vrapcima na grani postalo je jasno da Partizan nema odbranu. Ne da ima slabu, prosecnu, kiksatorsku ili ne znam ni ja kakvu odbranu, vec je jednostavno nema. Danas se i golman Bozovic upisao u klub nevidljivih. Imam utisak da bih i ja mogao da okupim jedanaest amatera koji bi Partizanu sigurno dali barem jedan gol. Naravno, najveci krivac za to je trener Djukic. Covek je mladja verzija Ljubise Tumbakovica. Sreca nasa pa nas je UEFA izbacila iz takmicenja inace bi bilo petica ove sezone. Ajde Djuka molim te, dosta je bilo.

naselje

pre 16 godina

To, Gojko, sine Novog Sada, tako se igra za dres koji se voli! Najjaci si, majstore!

VOJVODINA, JEDNA JEDINA, POLA BELA POLA CRVENA!!!

RASHA

pre 16 godina

Pitanje za tzv. "porodicne navijace" koji ne mogu da dovedu decu na utakmice zbog huligana:Gde ste danas?A da,padala je kisa,ne dozvoljavaju kisobrane na stadionu pa nisu dosli,da im se deca ne razbole

sergioKV

pre 16 godina

Vecih srecara od ovih slaninara nema. Prakticno iz 3 suta su dali 3 gola. Od toga prvi ne treba komentarisati, a drugi opravdava moju prvu recenicu. Po igri smo zasluzili pobedu od 2 razlike, ali sta je tu je, nase protivnike ce do kraja prvenstva sreca napustiti, a nas znanje nece, tako da ce titula ponovo doci u humsku.

Neverovatno

pre 16 godina

2000 gledalaca?????
Za koga se igra fudbal u ovoj zemlji,pa gora nam je posjeta nego u Albaniji!Ne znam zasto Terzic dozovoljava uopste TV prenose utakmica iz nase lige?!

zoran

pre 16 godina

Dakle nevidjeno, kako Partizan lako poklanja bodove, jos neverovatnije da svaki tim koji gostuje da vise golova nego sto napravi akcija. Ipak utakmica je bila dobra, ali Vojvodina me razocarala.Sem ispucavanja lopti i 1-2 akcije nista drugo nisu pokazali.Onaj Kacar je stvarno efikasan talican, ali to tako moze u malim klubovima.Ipak prvenstvo de biti (nadam se) malo uzbudljivije.

kacar u zvezdu

pre 16 godina

Sta je groblje vec druga tekma nereseno, to mora da je namesteno. Aj sad se javite da pljujete po Zvezdi. Zvezda je zivot, Kacar u Zvezdi.

Rudy_vgd

pre 16 godina

Obecanje,sprovedeno u delo,,,,,Levo krilo Partizana Zoran Tošić otkrio je da je, za razliku od nekih ranijih mečeva, ipak urađena detaljnija analiza protivnika.
- Gledali smo sinoć kasete sa utakmica Vojvodine, malo smo više obratili pažnju nego inače. Najopasniji je, svakako, moj dobar prijatelj Gojko Kačar, kome neću dozvoliti da se danas raspuca, to mu obećavam - poručuje preko Glasa javnosti Zoran Tošić prijatelju iz Novog Sada.

Sergio

pre 16 godina

Pa 'ta bilo grobari? Cuvali ste Kacara, e koliko bi tek dao da ga niste cuvali.
Polako , ali sigurno tonete. Dve kod kuce nereseno, a bese li ono sigurnih 15 bodova u pet utakmica?
Ko se zadnji smeje...

ayrton senna

pre 16 godina

Astrogenis a nazalost i Jahic su za ovog Bozovica izmislili svet,a o Kralju da i ne govorim. Coveku nije bilo dosta sto je jednom driblao i primio gol, nego ajde opet da probam. Kod treceg gola lopta mu je bila na ruci. Nazalost cigani iz nikakve igre izvuku 3 boda a mi iz dobre igre samo 1.

Hater

pre 16 godina

OOOOdlična utakmica iako su uslovi za igru bili loši. Svaka čast Kačaru. Voleo bih da ga vidim u Partizanu. Odbrana mora mnogo bolje ..

realno *W

pre 16 godina

****

Žao mi je zbog izgubljenog boda, pa da bude ovo jedan potpun vikend posle ubedljive pobede u košarkaškom derbiju...
Ali jednu stvar bi istakao a to je prelep fudbal koji je danas viđen
na nemogućem terenu. Partizna je imao onocijativo mnogo više šansi
- 20 šuteva na gol, ali ni Voša nije igrala klasičan bunker i tražila (i našla)
svoju šansu.
OVO JE FUDBAL koji će vratiti gledaoce na stadion a ne Zvezdina (alKosanova) taktika
dati što pre gol i onda umrtviti utakmicu, i izvesti jedinog špica u 70. minuta,
pado kraja bunarenje...

OVO je fudbal, u kome je viđeno puno toga lepi golovi, nespretne interevencije,
nekoliko vrhunskih pasova...

SVE U SVEMU moglo je i bolje, ali utakmica je bila odlična. PARTIZAN bez pogovora mora
da dovede štopera na zimu i to nekog odličnog, ali kako god da bude uveren sam da je
titula ove godine u Humskoj

VOLIM PARTIZAN

Djuka

pre 16 godina

Sjajan mec. Zaista sramota za Beograd da dodje samo oko 3.000 gledalaca jer fudbal je zaista bio na evropskom nivou.
Sta reci, Vosa se provukla, imam osecaj da nije bilo one greske Bozovica da bi Partizan rutinski odradio utakmicu ali sta je tu je.
Partizanu nedostaje Moreira kao i jedan iskusan stoper. Novi zadatak za Tomica i Petrica stoper u zimskom prelaznom roku.
Pozdrav za sve Grobare!

Zbunjen

pre 16 godina

Vreme je da se suocimo sa istinim da nam odbrana nista ne valja, golman postaje kiksara kao i zvezdin Randjelovic. Treba da prestanemo da se zanosimo rezultatima u nasoj, slaboj , ligi. U evropi sa ovakviom odbranom nemamo sta da trazimo.
U prvenstvu tek slede problemi. Ne moze zvezda konstantmo da igra lose. I umesto sad kad im ne ide da povecamo prednost ona se topi. Igraci padaju i na psiholoskom planu i ne mogu da izdrze pritisak.Djukic ce imati jos mnogo posla i muke da napravi zaista evropski tim, sto je bez dovodjenja novih odbrambenih igraca prakticno nemoguce.

Zoran

pre 16 godina

Ko zna koliko bi golova dao Kačar da trener Đukić nije pravilno procenio da najveća opasnost preti od Kačara.Na samom završetku tekme Kahriman je probao da dokaže da je smešniji golman od Božovića ali nije imao sreće.

Sta reci

pre 16 godina

Mec je pratilo svega 2000 gledalaca???Stvarno sramota,pa sta se desilo sa onim grobarima od pocetka sezone kada je Partizan na svom terenu imao u prosjeku 10 000 navijaca?Nemoguce da je posjeta toliko oslabila samo zbog tog novog zakona,onda stvarno nemam sta da kazem.

realno *W

pre 16 godina

****

Žao mi je zbog izgubljenog boda, pa da bude ovo jedan potpun vikend posle ubedljive pobede u košarkaškom derbiju...
Ali jednu stvar bi istakao a to je prelep fudbal koji je danas viđen
na nemogućem terenu. Partizna je imao onocijativo mnogo više šansi
- 20 šuteva na gol, ali ni Voša nije igrala klasičan bunker i tražila (i našla)
svoju šansu.
OVO JE FUDBAL koji će vratiti gledaoce na stadion a ne Zvezdina (alKosanova) taktika
dati što pre gol i onda umrtviti utakmicu, i izvesti jedinog špica u 70. minuta,
pado kraja bunarenje...

OVO je fudbal, u kome je viđeno puno toga lepi golovi, nespretne interevencije,
nekoliko vrhunskih pasova...

SVE U SVEMU moglo je i bolje, ali utakmica je bila odlična. PARTIZAN bez pogovora mora
da dovede štopera na zimu i to nekog odličnog, ali kako god da bude uveren sam da je
titula ove godine u Humskoj

VOLIM PARTIZAN

Rudy_vgd

pre 16 godina

Obecanje,sprovedeno u delo,,,,,Levo krilo Partizana Zoran Tošić otkrio je da je, za razliku od nekih ranijih mečeva, ipak urađena detaljnija analiza protivnika.
- Gledali smo sinoć kasete sa utakmica Vojvodine, malo smo više obratili pažnju nego inače. Najopasniji je, svakako, moj dobar prijatelj Gojko Kačar, kome neću dozvoliti da se danas raspuca, to mu obećavam - poručuje preko Glasa javnosti Zoran Tošić prijatelju iz Novog Sada.

naselje

pre 16 godina

To, Gojko, sine Novog Sada, tako se igra za dres koji se voli! Najjaci si, majstore!

VOJVODINA, JEDNA JEDINA, POLA BELA POLA CRVENA!!!

vi ste papučari

pre 16 godina

Bruka i sramota što je bilo samo 2000 ljudi. Pa grobari, više vas dođe u Pionir nego na JNA. Šta je , bojite se kiše? Sram vas bilo!

shecky

pre 16 godina

Kakva bruka od sudjenja !!!!!!!!!!!
Pa ko je nad kim napravio faul kad je Tosic dao gol??!?? 9 ofsajda protiv Vose?? Jel to PIPO igra u Vojvodini???
STRASNO!
Iako nisam zadovoljan igrom Vojvodine i Brzicevim odabirom igraca za utakmicu i pored vise nego pristrasnog sudjenja u korist grobara NISAM ZADOVOLJAN!!

revenge is sweet

pre 16 godina

Posle Zvezdinih 1:1 u Lucanima, neki grobar poslao je komentar tipa "E, cigani, posle Artmedije i Petah Tikve pili ste nam krv kako samo vi umete. A sada - sve se vraca, sve se placa!"

Pa jeste - vraca se i placa. Za vase opaske o Kloseu i Pavlovicu iz Napretka, evo vam Kacar! Bas kao i nama, I VAMA JE DAO U 84. MINUTU.

Nemojte tugovati, braco grobari, uvek vam ostaje igranje u Evropi! Ups...

Nikolic-CH

pre 16 godina

grobari, nemate pravo da se zalite: imate golmana i teren gori od Zvezdinog, a na derbi kola dodje vise Vojvodininih navijaca, nego vasih. Ne moze se bodriti svoj tim iz tople sobe...

Baca

pre 16 godina

Sta je ovo . Nisam se ni vratio sa stadiona a ovi foteljasi kao nesto komentarisu. Sto bre niste bili na stadionu da kisneti ko svi pravi navijaci , nego gledate te raspale zapadnjacke lige po toplim kucama.
Sta reci, odlican derbi, cak 6 golaova, odlicno navijanje obe grupe, cak i zajednicko skandiranje protiv nakaradnog zakona o navijacima. Bravo svima.

Aleksa

pre 16 godina

Nasa odbrana je plac majke Bozije.Bozovic,Rnic..ajmo,na kaljenje u Teleoptik,vreme vam je.
Uprava da se uozbilji preko zime i otvori za pojacanja na poziciji centralnog odbrambenog i golmana,ovako vise ne ide.
Smejemo se komsijama,a oni sa Alcosanom i veselom ekipom zaostaju samo 7 bodova i utakmicom manje.

Serbian-Romeo

pre 16 godina

Ovaj Kacar je CAR! Pratio sam ga ceo mec. Treba ga dovesti u Zvezdi inace ode Kacar negde u Inostranstvo. A sto se tice Partizana....Groblje...aloooo, alloooo? Sta bi sa titulom?

UUUU-uuu AAAA-aaaa ZVEZDAAAAAAAAAAAA

dr. b

pre 16 godina

Dok god igrate ovako,momci u crno-belom,bice vere u nas fudbal(mi,navijaci vas i onako nikad necemo napustiti),a titula je neizbezna.Vojvodini pohvale na odvaznoj igri!!!

Gojko Kacar

pre 16 godina

Necu u zvezdu,necu u partizan!Ja sam slaninar od rodjenja!!!Majka mi je Vojvodina,otac mi je FIRMA!!!Ja sam Gojko Kacar dete Novog Sada!!!Cekaj i ti zvezdo na mojih par komada!!!Pehar cu da dizem u sred Novog Sada!!!VOJVODINO MAJKO TEBI DACU I ZIVOT SVOJ!!!

Dejca

pre 16 godina

e mogu vam reci da odavno nisam gledao interensantniju utakmicu izmedju grobara i vojvodzana... ali zna se ko je i bio i ostao najbolji...

pfc zauvek

Zoran

pre 16 godina

Ko zna koliko bi golova dao Kačar da trener Đukić nije pravilno procenio da najveća opasnost preti od Kačara.Na samom završetku tekme Kahriman je probao da dokaže da je smešniji golman od Božovića ali nije imao sreće.

marš iz Partizana

pre 16 godina

Najveća rupa u istoriji Partizana je ovaj "golman" božović.Marš iz Partizana!Liga nam je bedna,protiv Partizana i Zvezde svi igraju bunker i lome noge.Jedini spas je ukinuti ovo mučenje od lige i oformiti novo takmičenje sa Hrvatima,Sarajevom,Željom...Ovi čobanski klubovi neka se imeđu sebe lome u nekoj beton ligi.Još jednom:božoviću marš iz Partizana!

Ski

pre 16 godina

Interesantan kriterijum sudije.
Remplovanje postoji samo ako Partizanov igrač odnese loptu, uprotivnom je faul.
Znam da je cilj Partizana da dostigne Zvezdu ali izgleda da može samo da je dostigne u kvalitetu terena(IZGLEDA GORE NEGO MARAKANA).
P.S. JOŠ UVEK MISLITE DA JE SVE REŠENO?

dekigrobar

pre 16 godina

Pa kako je moguce da svaki sut gostiju nadje put do mreze
dok na drugoj strani grada
napadaci Cukarickog "slucajno" promasuju i sa 2 ili 3 metra ?
Eh, da sve je moguce u Srbiji...

Lazevski

pre 16 godina

Iako smo odigrali nereseno, ipak sam zadovoljan igrom Partizana, e to je fudbala!A ne kao Ganci jedva daju gol!Malo sam iznenadjen kako Vojvodina igra!Nije ta Vojvodina kao pre 4-5god!Ovo je sasvim druga Vojvodina koja igra lep fudbal!Prvak Srbije 2008 bice:1.Partizan 2.Vojvodina 3.Zvezda!Sad ce Zvezdasi zasto 3?Pa vi nezasluzuje te ni 4, 5 mesto!Vasa igra je katastrofa!Znaju to Zvezdasi i to dobro!Samo ima ih koji ne priznaju.Ko se razume u fudbal razumece me!
http://www.kurir-info.co.yu/clanak/kurir-04-11-2007/zvezdasi-mafijaske-guzice
http://www.pressonline.co.yu/vest.jsp?id=23259
Intrevju Presednika Curkarickog:Zamolio bi -ganere da ovo procitaju!

naselje

pre 16 godina

Vidim da ovde mnogi misle da treba dovesti Kacara u zvezdu i partizan, a pominju se i neke svote od 1 ili 1,5 miliona evra.
Prvo treba da se zna da je decko pravi Novosadjanin i navijac Vojvodine, pa cisto sumnjam da bi igrao za Titove blizance.
A drugo, Herta je za njega vec nudila Vosssi 2,5 miliona evra i odbijena je!

Lala

pre 16 godina

Najbolja i najzanimljivija utakmica ove godinu u MSL-u, kako i dolikuje za dve najbolje ekipe u prvenstvu. Stvarno svaka cast igracima i jednog i drugog tima, s' obzirom na teren (prosto je neverovatno kakve terene imamo u nasoj ligi, dodjite u Novi Sad, na 'Karadjordje' da vidite sta je trava i sta je lep teren).A sad ono najvaznije.....Gojko Kacar je najbolji igrac nase lige!!!Na nekim televizijama se postavljaju pitanja o tome koje najbolji igrac u nasoj ligi...e pa mozda je Jovetic najbolji napadac, Basta najbolji bek, ali da ste VI meni svi zivi i zdravi NAJBOLJI i NAJKOMPLETNIJI igrac u nasoj ligi je Gojko Kacar. Decko u reprezentaciji igra stopera, u Vojvodini mu je 'osnovna' pozicija zadnji vezni a on trenutno igra i polu spica i spica....samo sto ne brani (a i to bi mu verovatno islo dobro). Prosto je neverovatno sta sve jedan fudbaler (a da ne igra u zvezdi ili partizanu) mora da uradi da bi bio primecen....to je strasno, zato nam je liga i ovakva kakva jeste....A svi ovi koji Gojka 'sele' u Beograd su 'smesni k'o bioskop' Kacar je Vosino dete i ako bude isao negde ici ce u neki inostrani klub, a i sto bi prelazio u treceplasiranu (losiju) ekipu kad igra za drugoplasiranu i verovatno buduceg sampiona.Sam je i Gojko rekao sto bi pojacavao rivale za titulu... 1966-1989-2008...BRAVO VOSO!
1914 GOSPODA IZ GRADA STVORILI SU VOJVODINU, SIMBOL NOVOG SADA!!!
I jos nesto.....
Ovo je sramota sta se sve prica u medijima,svaka druga rec zvezda ovo zvezda ono, pa zato zvezda i igra tako 'dobro', posto oni jos uvek misli da igraju sa bayernom, a bayern i zaboravio sa kim je igrao....(ahahha).Eto tako ja juce prebacim na takozvani 'sportski kanal', reko da vidim rezultate msl-e i 'voditeljka' pocne da cita poruku 'to bre zvezdo......'(a pritom je pre te poruke proslo barem 20 poruka)STRASNO i da stvar bude jos i gora poruka koja je 'pobedila' kao najbolja na pitanje Merdian SuperLiga?volim zvezdu a nikoga ne mrzim ljubav prema zvezdi je jaca od svaka mrznje zvezda sampion zvezda zauvek i ta poruka je isla narednih 5 minuta tako da je svako mogao zapamtiti.....STRASNO, to vam je ko sekta...zato i nema Radnickog (Nis), Radnickog (Kragujevac), Sparataka...,nego imamo filijale kao sto su Bezanija Cukaricki Lucani....UZAS
BUDI NOVOSADJANIN - NAVIJAJ ZA VOJVODINU!!!

(ZA B92)Molio bi da se komentar prenese u celini, posto je bilo slucajeva da nisti hteli da stavite ceo komentar...iako ni taj (ka ni OVAJ) ne prozivaju nikoga, nema govora mrznje i neodudara od vasihpravila.Pa ako ste, kao nekada najbolja televizija i jos uvek najbolja radio stanica budite ljubazni pa postavite ovaj komentar.

RASHA

pre 16 godina

Pitanje za tzv. "porodicne navijace" koji ne mogu da dovedu decu na utakmice zbog huligana:Gde ste danas?A da,padala je kisa,ne dozvoljavaju kisobrane na stadionu pa nisu dosli,da im se deca ne razbole

Slavko

pre 16 godina

Samozvani Grobari i "delije"... hkm...izvinite,nesto ne razumem ove postove o Kacaru. Da li ste svesni da ste za Gojka Kacara mali klubovi???

Da li stvarno mislite da cemo ga pustiti kod vas? Fudbalerima Vojvodine zelim da cestitam na borbenosti,golmanu Kahrimanu na "greskama" i pozivam ga da okaci rukavice o klin,a Bati da pod hitno dovede jos jednog odbrambenog igraca i da na prolece napadnemo titulu. Sa ovakvim rivalima nije iluzija.

Goku Kacaru jedino mogu da skinem svoj skromni lalinski sesir.

V O J V O D I N A!!!!

Zvezdas

pre 16 godina

Odlicna utakmica konacno i u nasoj ligi. Smatram da su i Partizanu i Zvezdi potrebni ovakvi protivnici i utakmice ne bi li se podigao kvalitet naseg fudbala. Ne volim kada su navvijaci nasa dva najjaca kluba razmazeni u kukaju vec posle jednog ili dva remija a o porazima da ne govorim..pogledajte evropske meceve ,tamo rezervisanih pobednika nema , svi mogu da izgube.

Zbunjen

pre 16 godina

Vreme je da se suocimo sa istinim da nam odbrana nista ne valja, golman postaje kiksara kao i zvezdin Randjelovic. Treba da prestanemo da se zanosimo rezultatima u nasoj, slaboj , ligi. U evropi sa ovakviom odbranom nemamo sta da trazimo.
U prvenstvu tek slede problemi. Ne moze zvezda konstantmo da igra lose. I umesto sad kad im ne ide da povecamo prednost ona se topi. Igraci padaju i na psiholoskom planu i ne mogu da izdrze pritisak.Djukic ce imati jos mnogo posla i muke da napravi zaista evropski tim, sto je bez dovodjenja novih odbrambenih igraca prakticno nemoguce.

sergioKV

pre 16 godina

Vecih srecara od ovih slaninara nema. Prakticno iz 3 suta su dali 3 gola. Od toga prvi ne treba komentarisati, a drugi opravdava moju prvu recenicu. Po igri smo zasluzili pobedu od 2 razlike, ali sta je tu je, nase protivnike ce do kraja prvenstva sreca napustiti, a nas znanje nece, tako da ce titula ponovo doci u humsku.

uprava

pre 16 godina

ljudi , logicno je da da svi zele KACARA da vide u zvezdi ili partizanu , ali ja kao navijac VOSE vam mogu reci iz pouzdanih izvora da od toga NEMA nista , kacar kad dodje vreme da se proda ide u inostranstvo ... ljudi citate li vi novine , ili vam je postala praksa da lupate gluposti i iznosite vase NEREALNE zelje ovde ??? UPRAVA VOJVODINE NIKAD NIKAD NIKAD NECE PRODATI NIJEDNOG IGRACA BEOGRADSKIM SESTRAMA NIKADA , sta se palite ... VOSA GAZZIIIIII

Realno

pre 16 godina

Svaka cast za Kacara zaista je u sjajnoj formi,a sigurno uskoro i jedan od nasih najboljih fudbalera.Ali dzaba sve to kad ce i on uskoro za Rusiju,pa ce ruski klubovi da ih prodaju za milione jacim klubovima i tako pune svoj budzet,a to treba da rade Zvezda ili Partizan.Inace sam Delija ali ako ne moze u Zvezdu volio bih da ode u Partizan naravno,dosta je bilo slucajeva poput Ivanovica,Kolarova,Stepanova,Rajkovica,Sulejmanija,evo sad i Fejsa ide u Lokomotivu,i td. i td.Ne razumijem tu politiku Vojvodine da svoje najbolje igrace ne prodaju rivalima,ako hoce da budu uz rame Zvezdi i Partizanu neka kupuju dobra pojacanja,nije rijesenje prodaja igraca tudjim klubovima time samo stete nasim klubovima!Naravno isto vazi i za OFK,siguran sam da ce i Babovic uskoro u inostranstvo.A nadam se da ce Klemente poceti da prati nas fudbal i pozvati Kacara u reprezentaciju.

Milos

pre 16 godina

smesno mi je ovo prepucavanje...majke mi...i Zvezda i Partizan..i oranice..ode titula u NS!!!
VOJVODINA JEDNA JEDINA!!
krajnje je vreme bilo

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

Uf odakle da se pocne?!?
Ajd'od posete.Dolazi nam JEDINI konkurent za titulu stadion PRAZAN!!!Ja sam svoj KISOBRAN poneo a vi?TV prenos,kisa,skupe karte(100 i 200 RSD)-NEMA OPRAVDANJA!!!
Stvarno smo navijaci LEPO VREME & BESPLATAN ULAZ!!!

Neko od komsinica rece a vi se nama smejete za teren.
S obzirom da je i protiv Borca picila kisa teren je vrh brate.Za ONO je kultura, e sad koje KULTURE vi na njemu gajite stvarno ne znam?!?

Bozovic-NO COMMENT
Odbrana-TAKODJE
Stice se utisak da Partizan ne mari mnogo za konkurenciju vec da je ovo takmicenje ,,ne mozete vi da date koliko mi mozemo da primimo'', koje je u sali zapoceo Rnic!!!
I za sada to dobro funkcionise, samo nemojte da se preigrate dajete drugima laznu nadu posle ce da PLACU!!!

P.S.Svaka cast Kacaru za TRIO, vidim da su se zvezdasice vec nalozile i raskokodakale kupi mi Kacara kupi mi Kacara!!!Verovatno su sa navijacima Partizana koji nisu dosli u obilasku DECJEG KUTKA u Delta City-ju pa ih ufatila soping groznica!!!
Nadam se da se to nece dogoditi za njegovo dobro, moze covek da ima lepu karijeru!!!

Ajd'ziveli odo da popravim kisobran nesto zapinje...

Steta!

pre 16 godina

Ova nasa odbrana i Bozovic su kriticni i ocajni.
Mi ne mozemo dati golova koliko ih Bozovic i odbrana mogu primiti.
Pod hitno promijeniti nesto u odbrani.

Kacar je navijac Vojvodine

pre 16 godina

@Gojko dolazi u Partizan ako zelite da znate,proverena informacija.Moja tetka radi sa njegovom kevom na poslu i ona je rekala da je dobio neke pozive Partizana i da je samo pitanje trenutka kada ce pristati na dogovor :)


PARTIZAN SAMPION !
(YounG BoyS, 4. novembar 2007 21:52)




____

Moram da odgovorim ovom "vizionarskom" i veoma "mudrom" komentatoru. Uz svo postovanje RAdnickog iz Nisa,oni nisu nista osvojili. Laik zna ko je ko u nasem fudbalu.

Sto se tice ovog sjajnog komentara, i "proverene informacije" samo jedna poruka - grobari stidite se.
Na zalost, Gojku Kacaru je majka preminula zimus tokom zimskih priprema u Medulinu,a mene cudi sta vi moderatori radite i sa koliko znanja raspolazete kada pustate ovakve komentare. Osnovno ... mozete i neobjaviti ovaj moj komentar,ali pored svih gresaka bilo bi neumesno.

Molim fanove Titovih blizanaca,klubova osnovanih dekretom pod Krcunom,Josipom i ostalima,da svoje proverene vesti i autorizaciju istih ostave svojim nesposobnim rukovodstvima.

pozdrav NAVIJACIMA VOJVODINE!

dr POP

pre 16 godina

Ovaj REALAN reklo bi se NIJE NORMALAN!
Njemu su jedini domaći klubovi Zvezda i Partizan- il je malouman il je turčin!!!
Veseli pozdrav iz Novog Sada!G

Liman zna

pre 16 godina

Ova Vosa nikog se ne boji... Nije Vojvodina vise moneta vaseg bg potkusurivanja nego model od kojeg mnogi mogu nesto da nauce - o veri i ljubavi i kad lose krene...Na kraju prosle sezone posle ubedljive pobede nad Partizanom ostali su navijaci i igraci da sa pesmom proslave ne toliko pobedu koliko zajednistvo, deljenje dobra i zla i snaznu veru u Klub, Tim i projekat BUDI NOVOSADJANIN NAVIJAJ ZA VOJVODINU.
To je nasa najveca pobeda
Danasnja utakmica na potpuno glupom terenu ( Terza ti si levat - gde su fondovi za decu, terene, akademije za trenere... kad ce taj 21 vek u strategiji - bg mangupi recite nam...)govori puno o samopouzdanju ekipe koja poseduje drcnost da i kada krene lose i to protiv ekipe koja je prva na tabeli, Vosa igra svoju igru ne padajuci u ocaj...
Konstatacija za citavu fudbalsku Srbiju pa nek svako iskreno razmisli- forsiramo igrace menadzera a ne najbolje medju Orlovima
Kacar
Jovanovic
Krasic
Avramov
...
Malo li je za kvalitet srpskog fudbala - da ne spominjemo Despotovica, Pekarica , Djurica,Petkovica..
Bice da bez vecitih sohstaplera nema A tima...
A Vosa stvara li stvara odlicne igrace..
I nece vise u BG nego preko jer ponasanje Par i CZ nije konstruktivno za razvoj fudbala u nas pa ne treba ni da razvijamo mi njih.

Nije ovo sve od NS-a za ovu sezonu...
NASA VOSA GAZI REDOM SVE POBEDJUJE
PS Bravo i za uvek postojane Firmase - kradu pesme i stil ovi kao veliki bez blama, ali nije li to sudbine avangarde..
Da kiceri se kite svim perjem sto vide pa su kao super originalni

NAPRED Vojvodina

Pucke

pre 16 godina

Jedan je Gojko Kačar.
Selektore, mani se Kovačevića i ostalih buzdovana. Gojka odmah u A repku.
Tako se igra za klub koji se voli, svaka ti čast.

Liman zna

pre 16 godina

U EVROPI IMA JEDAN GRAD
SVI GA ZNAJU KAO NOVI SAD
A JA GA ZOVEM SRPSKA ATINA
U NJEMU IGRA MOJA VOJVODINA

Lud za tobom moja Voso

PS Izuzetnim ponosom me ispunjava cinjenica da ''Gradska deca'', citat Ritam nereda - NS bend, Srpske Atine nepogresivo znaju da se voli svoje a ne samo zlato sto lazno sja

Bravo za FIRMU ovo jer Novi Sad je Firmin grad

Dinux

pre 16 godina

Umesto da bude vise od 10 poena razlike izmedju nas i drugoplasiranog tima, mi srljamo i pravimo glupe greske i ostavljamo ih u igri!
ZASTO UVEK MORA NA TEZI NACIN? ZASTO?
Mnogo sam nervozan!

kacar u zvezdu

pre 16 godina

Sta je groblje vec druga tekma nereseno, to mora da je namesteno. Aj sad se javite da pljujete po Zvezdi. Zvezda je zivot, Kacar u Zvezdi.

FKV

pre 16 godina

GOJKO,GOJKO,GOJKO!!!

Odličan fudbal, koji je zaslužio mnogo više publike. Ne mogu da verujem da je toliko malo ljudi bilo. Izgleda da ovaj novi zakon počinje da deluje. Sramota i za Partizan. Firmaši svaka čast uvek uz svoj klub, bez obzira na sve.

shecky

pre 16 godina

@YounG BoyS
Decko kolko ti imas godina? 4?
Kakav Radnicki ?
Kao prvo ako se nevaram Gojku je umrla majka pre par meseci kako te nije sramota da mu spominjes mamu??!
Kao drugo momak vam je dao 3 komada!
Bozovic kao petlic? Ne secas se Joveticevog "fantasticnog" gola uz malu pomoc Kahrimana?

Sve u svemu tipican grobar..nekulturan i neobrazovan!

Misdongard Betoligar

pre 16 godina

Bravo za Gojka Kacara. Neka samo tako nastavi.
Ako treba neka i Vosa uzme titulu. Ja sam kao Zvezdas sit domacih titula i jalovih igara u evrokupovima.

Delija NS

pre 16 godina

Bravo za Vosu !!! Pokazali su da imaju srce,a takodje i kvalitet. Mislim da bi i ovi moji iz Zvezde mogli puno toga lepog i korisnog da nauce od njih,a posebno nas "trener" !
KOSANE ODLAZI !!! MOLIM TE !!!

Hater

pre 16 godina

OOOOdlična utakmica iako su uslovi za igru bili loši. Svaka čast Kačaru. Voleo bih da ga vidim u Partizanu. Odbrana mora mnogo bolje ..

vlada

pre 16 godina

Tako je to kad se posle dva-tri kola sami proglasavaju za sampiona i ucesnika LS?! sledece godine.
Jesam Partizanovac, ALI ovo je SRAMOTA!!!!
I bas bih voleo da im se obije o glavu. Pa sta su oni mislili?? da su se svi uplasili od njihovih izjava i pobeda protiv nekih tamo timova koji jos uvek igraju na njivama.
E AKO....

Alek

pre 16 godina

Mislim da nije mnogo da se za njega plati i milion, dva evra....samo se pitam zasto je piksi kupovao igrace kojima ni ime ne moze da izgovori umesto nase dece koje cepaju mreze!

momak je ubica

Топаловићи

pre 16 godina

Мишковићи, ајмо у глас: алфа, бета, гама, делта... ово је био дерби, чему се ви чемерни надате?

Dejan,Toronto

pre 16 godina

Teska utakmica za oba tima.Partizan je bio bolji,tu nema dileme.Ali je Vosa znalacki iskoristila svoje sanse i postigla 3 gola.
Napred Vosa!!!

Sta reci

pre 16 godina

Mec je pratilo svega 2000 gledalaca???Stvarno sramota,pa sta se desilo sa onim grobarima od pocetka sezone kada je Partizan na svom terenu imao u prosjeku 10 000 navijaca?Nemoguce da je posjeta toliko oslabila samo zbog tog novog zakona,onda stvarno nemam sta da kazem.

Marko BL

pre 16 godina

I dalje držimo sve konce u svojim rukama,ipak je ovo bio derbi,prvi protiv drugog na tabeli.Nema stajanja jer MI SMO PARTIZAN samo hrabro do titule!

dax

pre 16 godina

TOOOOOOOO VOSOOOOOO!!!Ajde sad grobari rugajte se!Zaigra mecka i pred vasa vrata!A inace ovo je bilo ocekivano,posto je Vojvodina sigurno jaca od Partizana!Dobijacete vi jos po nosu,ne brinite uopste!CESTITAM VOJVODINI,IPAK JE BILA FAVORIT!

djape

pre 16 godina

Sta reci? Vojvodina dva puta presla centar i postigla tri gola... sa ovakvom odbranom i golmanom nam uopste ne treba protivnik da bi smo primili gol, dacemo ga sami sebi...

idemo dalje

pre 16 godina

evo sad stigoh iz Hrama..dobar derbi solidno izdanje grobara! Zao mi je sto smo primili ovako glupe golove pri kraju poluvremena...ali moramo glavu gore sledeca je Chuka u Hramu,novi ispit za Grobare i Partiza!

dcz

pre 16 godina

I jos nesto o onom faulu u napadu despotovica kad se cini mi se lazevski odbio od njega i sam pao. Da nije sviran faul despotovic bi bio sam ispred bozovica.

ivan fcv

pre 16 godina

@ YounG BoyS
za ovaj komentar(sada sam ga procitao) za njegovu mamu te treba u zatvor poslati,seljacino jedna!
decko dozivi porodicnu tragediju i ostavlja srce na terenu,a ti pljujes,jadnice!

Sergio

pre 16 godina

Pa 'ta bilo grobari? Cuvali ste Kacara, e koliko bi tek dao da ga niste cuvali.
Polako , ali sigurno tonete. Dve kod kuce nereseno, a bese li ono sigurnih 15 bodova u pet utakmica?
Ko se zadnji smeje...

Zvezdas

pre 16 godina

Odlicna utakmica konacno i u nasoj ligi. Smatram da su i Partizanu i Zvezdi potrebni ovakvi protivnici i utakmice ne bi li se podigao kvalitet naseg fudbala. Ne volim kada su navvijaci nasa dva najjaca kluba razmazeni u kukaju vec posle jednog ili dva remija a o porazima da ne govorim..pogledajte evropske meceve ,tamo rezervisanih pobednika nema , svi mogu da izgube.

dcz

pre 16 godina

Prvo neki kazu smesan drugi gol vojvodine. Pa isti je kao i prvi partizana. A prvi gol vojvodine nije smesan nego je golman rupa (umalo jos jedan takav da primi). Kazu i partizan imao 20 suteva. Pa 10 od 20 je bilo iz slobodnjaka koje je jeknic svirao cim igac vojvodine popreko pogleda nekog iz partizana. Treci gol ste dali tako iz nekakvog igranja rukom sto je smesno jer se u onakvim situacijama to ne svira (ruka igraca vojvodine je bila u normalnom polozaju a ne dignuta). Znaci to je ta nadmoc partizana u domacem prvenstvu.

ogi

pre 16 godina

Zvezdasi zavucite se u misju rupu, pa vi nemate veze s fudbalom,jedva dobijate cuku,dajete gol svake prestupne.Za onog ko je reko da je teren oranica:Pa sine,normalno da jeste kad 22 coveka trce 90 minuta po njoj.Sto nisi gledao od pocetka pa bi vido da je teren odlican za vas je to Engleska.Radujte se "delije" ovih nekoliko dana i ne budite tako sigurni da dobijate Kulu!!!delije ste gledali kosaricu sinoc?AAAA?ne cujem vas nesto!!!

slanobarac

pre 16 godina

@realno-komentar br. 3 Čoveče ti ne razumeš što Vojvodina ne prodaje svoje najbolje igrače blizancima iz BG-a, a zašto ovog leta nisu prodali Nadja, Kralja, Bastu,.. Voši? E pa sad ću ti ja reći: Nama takvi ne trabaju, Voša će biti prvak sa ovim sastavom. A vi zvezdaši samo se nadajte da će Kačar biti vaš. On je naše dete i prošla su ta vremena kada vam je Vojvodina prodavala igrače za male pare. 12.12 2007. Gojko čeka Zvezdu da je napuni. U EVROPI IMA JEDAN GRAD...

Zelja Firmas

pre 16 godina

Realno smo uzeli bod bez neke igre i truda! Kacar je izjavio da ce otici iz Vose cim uzme titulu! E zecici nemate vi para za njega. Herta nudila 2,5 mil pa je odbijena.
Inace Kizito je truba.
bilo bi lepo videti Pavlovica iz Napretka u Vosi.
VOSA JE SAMPION!!!

vladasm

pre 16 godina

Dobro sad je +7(ko kaze da ce zvezda pobediti hajduk?).
A vi gani jel se spominje ovde negde vas tim,a???
I ko onda ima komplekse???

Josko

pre 16 godina

Pa ako je igrac najbolji strelac lige,ako na jednoj utakmica da cak 3 gola Partizanu,onda koji je realan razlog da se taj igrac ne pozove u reprezentaciju...Isto vazi i za Milijasa,jer decko kakav-takav igra u izvanrednoj formi...Ne kazem da mora da igra,ali bar da bude na sirem spisku TO MORA...

darko_tb

pre 16 godina

Nisam znao da se partizanov stadion zove Hram,ili sam ja neobavjesten,ali pitam se hram cega.Pa ni krov na stadionu nemate,a unutrasnjost stadiona kao i prije 40 godina.Tuzno

dalabu

pre 16 godina

@ marš iz Partizana

Mislim da ne bi trebao da komentarišeš nešto što ne znaš. Sarajevo i Željezničar se u, jadnoj i očajnoj, ligi Bih, vjerovali ili ne, bore za opstanak. Danas je Željo kod nas u Lukavici primio 3 komada, sa kojima je pri samom dnu tabele. Što se tiče ostalih klubova infrastruktura im je očajna (čast izuzecima, kojih je VEOMA malo). S' obzirom na to bolje je da ZVEZDA i Partizan igraju sa Borcem, Napretkom, Čukaričkim nego da dolaze ovamo, pa da svaka utakmica bude proglašena za TEKMU VISOKOG RIZIKA. Toliko

PS pogledajte reprezentativnu košarku poslije osnivanja JADRANSKE lige!!!

KORIDA- NOVI SAD

pre 16 godina

Ovi firmaši su mnooogoo smešni! Imaju toliki kompleks BG-a da to nije normalno. U samom Novom Sadu ima više delija i grobara nego njih. "BUDI NOVOSAĐANIN- NAVIJAJ ZA NOVI SAD"

Munze Konza

pre 16 godina

Sjajna utakmice, Voša apsolutno zasluženo nosi bod! Ne zna se ko je bolji, Kačar ili Jovetić, kakva šteta što ne mogu zajedno u reprezentaciju!

Šteta što zbog mudrih zakonodavaca nije bilo više gledalaca. Pozdrav Grobarima i Firmi, čestitke na zajedničkom prozivanju obijača trafika, čestitke fudbalerima na igri po kaljuzi. Neko je već rekao - ovo je fudbal zbog koga se dolazi na stadion! Svaka čast svima. Momci sa Juga, Severa i ostalih tribina - manite se prepucavanja na Internetu, nemojte da rušite sjajan utisak koji su ostavili i fudbaleri i navijači oba kluba. Čestitke svima još jednom - izgubljene bodove ćemo već nekako nadoknaditi, a sjajan utisak posle utakmice ostaje mnogo duže!

Ivca

pre 16 godina

TOMICU POD HITNO STRANCA ZA GOLMANA!Ovaj bozovic moze da bude samo treci golman...Ja neznam da li je odbranio neki sut od kada je pocelo prvrnstvo.

NENAD LO

pre 16 godina

Је ли ово утакмица играна на Маракани или на стадиону са сличном "њивом"?
"Утакмица се игра 90 минута"...
КАЧАР НОКАУТИРАО ПАРТИЗАН!!!
КАЧАР ЈЕ ДЕЛИЈА!

bobanmkd

pre 16 godina

Posto nisam bio od onih koji padaju u nesvest kada smo pobedjivali,niti tada dizao u nebesa trenera Djukica sada mogu ciste duse proanalizirati stanje,onako,realno.Najveci problem u zivotu imaju ljudi koji beze od istine koja im je pred nosom,a sa nasim Djukicem je bas takav slucaj.Uostalom,njegova inteligencija i svojeglavost su mi bili sumnjivi jos proletost(slucaj Marinkovic-igranje protiv Hajduka da ne bi igrao protiv C.Z.i postavljanje taktike na nulu u tom mecu,kada smo pobedom mogli da dodjemo na -3),ali sam rekao ajde,nije covek selektirao tim.Ali sta reci sada,posle izjava tipa"imamo inteligentne igrace koji se snalaze u svim situacijama",ja sam verovao u ovu odbranu,nismo u krizi igre"i sl!Epa Djukicu,ekipa je inteligentna na terenu kolko joj je trener inteligentan u glavi,a ti to ocito nisi!Razlika izmedju tebe i Kosana je ocito samo u garderobi i lepim manirima i u nicem drugom.Normalno kada ovo kazem vodim racuna da si ti selektirao ovaj tim i proveo cele pripreme a onaj siroti Kosanovic nije,ni jedno,ni drugo!Da si inteligentan Djukicu ne bi:1.Igrao sa prvim timom protiv srema,sa Moreirom u prvom timu(cime si ustvari priznao da zavisis od jednog igraca,to jest-njega)2.Protiv Borca bi igrao sa Maleticem umesto Mitrovicem(Borac igra klasican bunker,a mi bez Maletica nismo nijednom probili u prvom delu sto je unervorozilo i umorilo ekipu)a protiv Vojvodine bi poceo sa Mitrovicem umesto Maleticem.Pa,to bi i slepac uradio Djukicu,psto i oni znaju da Vojvodina daje preko Kacara sve golove iz drogog plana,i da je Mitrovic bio n Kacara mi bi lagano ovaj mec posle srecnog vodjstva od 2-0,priveli kraju!3.Citam kako navijaci C.Z,zameraju na Kosanovim izmenama u toku meca,a sta reci na stavljanje Lazetica na 10m pre kraja,najnizeg igraca u Partizanu,umesto da u mec udje neki visoki odbrambeni igrac koji bi koristio u prekidima.I,na kraju,normalno,primismo gol iz kornera!?4.Gospodine Djukicu,vi ste bili centarhalf 15 i vise godina,objasnite navijacima Partizana,postavku vasih"Kvalitetnih i inteligentnih igraca" u odbrani pri postizanju treceg gola Vojvodine??? U sustini,meni je zao sto mi ovaj mec nismo izgubili rezultatom 0-3,sto bi se svakako desilo da nismo onako srecno otvorili mec,i da je Vojvodina igrala na pobedu.Sada cemo morati da slusamo patetiku tipa"Pravi derbi",Bozovic vratio rivala u zivot","Liga je izednacena,bice jos kikseva" "i da smo pobedili,jos ne bi nista osvojili" i slicna gomila alibi S....,koja bi prosla da smo mi maloumni!Mozda je u vasoj glavi gospodine Djukicu isto 4 i 8 bodova razlike,ali ima li veceg dokaza o necijoj gluposti od nepriznavanja proste matematike?!Mislim da smo na krivom putu,C.Z,nemoze gore,Vojvodina je u zaletu,a ja vec vidim Tomiceve i Djukiceve izjave na kraju polusezone,koju Partizan dobija sa VEEEEELIKIH,2 boda prednosti kako su prezadovoljni i kako mi navijaci treba da se setimo gde smo bili u junu ove godine!Epa,Djukicu,Karadjicu,Tomicu i sta ja znam jos ko,ako ne stavite prst na celo jos danas,i ne iskoristite ovo rasulo vecitog rivala koje je delom proizrokovano njihovim ucestvom u Evropi jos koliko do kraja polusezone ja vam garantujem da cemo i sledeceg maja biti tamo gde smo bili prosle godine!Zivi bili,pa videli!!!!

Tomislav Karadzic

pre 16 godina

Ha ha ha... Najjaci su komentari tipa "kompletna odbrana da se kupi na zimu" i to... Auuu Grobari, pa vi niste svesni da vama pola tima ode na zimu...

ivan fcv

pre 16 godina

kakve vi to ljudi gluposti pricate???procitali ovaj izvestaj pa mislite da je partizan gazio vosu???podela bodova je realna,niko ni ne pominje da vas je Despotovic mogao ugasiti u 92 minutu,kada je isao sam na golmana,a tu se neki partizanovi sutevi sa 25 metara stavljaju uodlicne prilike!i treba da vas bude sramota sto se tice navijanja,mozda vas je bilo za 50% vise od nas,a navijali smo podjednako! i samo da se zna,Kacar nikada nece preci ni u Zvezdu ni u Partizan!!!!!
p.s. niko ne hvali Popovica kako je odigrao,moze onom Zuki cale da bude u defanzivi!

VOŠIN SIMPATIZER

pre 16 godina

Od kad pratim Vošine igre, a ima tome 23 godine, nikad nismo imali centarfora kao što je Despot. I titulu kad smo osvojili, takvog bilo nije. Tada su svi osim Čede Marasa golove davali. Samo čekam da on proradi, ima da pršti na sve strane. Uz Gojka koji je srce Vojvodine bićemo najači.
A vi što Gojka iz Vojvodine selite u Beograd, znajte da od toga nema ništa. Njemu je u srcu Novi Sad i Vojvodina,i to se vidi čim dete progovori, samo što vi to ne vidite. Na kraju će otići i to tamo gde bude želeo,ali sigurno ne u Beograd. Doduše gledaće ga publika na Marakani, ali u dresu sa državnim grbom.
Ova Voša je definitivno nova.
Samo slepac ne može da vidi kako raste iz kola u kolo. Kulminaciju očekujem na proleće...samo da Ranko veže dva, pa makar iz penala:))

Zeka peka

pre 16 godina

KACAR DA OSTANE U VOJVODINI!!! Zasto bi svi dobri igraci iz ostalih klubova morali da predju u nasa 2 najveca smrada od klubova? Ne treba nam takva liga. Vi iz Partizana i Zvezde onda osnujte svoju mini ligu. Igracete svaki vikend derbi...

Nelle Lo

pre 16 godina

Partizanovoj odbrani je definitivno potreban kompletan remont, a sve sam vise ubedjen da je i odlazak Ivice Kralja bio velika greska..

nemanja

pre 16 godina

alo bre cigani koga vi prozivate. ovo je bila jedna dobra otvorena tekma u kojoj je partizan bio bolji ali je kacar sjajno odigrao i postigao tri gola uz "malu" pomoc partizanove odbrane, u svakom slucaju pokrijte se usima 13 golova u 11 utakmica o ovoj nasoj bednoj ligi. KOGA VI PROZIVATE!

Balansero

pre 16 godina

Vise kometara nego gledalaca. Zanimljivo.
Deco, umesto sto sedite za kompom i ispred TV-a dodjite na neku tekmu pa onda pljujte ili hvalite.

Bozovic je vratio Vosu u zivot. Bili su pred nokautom posle 10 minuta.
No, i greske su fudbal. Bozovic je odlican golman. Vreme radi za njega. Ne treba ga razapinjati zbog jedne gluposti.
Isto tako se moze zameriti Diari, Joveticu i ostalima sto se ispromasivase.
Vidim da se zlobna komisinica raduje. Trebalo bi da tuguje, jer ovakav fudbal jos dugo nece igrati. Bar ne dok je veliki beli mag Kosanovic na klupi.
Bitno je da Partizan ponovo igra svoju igru, s pocetka sezone. Posle izvesnog pada forme protiv Smedereva i Bezanije opet se igra dosta dobro s obzirom na zaista lose uslove na terenu.
I da pomenem Vosu koja je prvi tim ove sezone koji je dosao na JNA da igra fudbal. Jesu se na momente (kod 2-2) branili i sa 8, 9 igraca ali su svaku priliku za napad koristili da pokusaju nesto vise. Imali su i malo srece, doduse.

radoje domanovic

pre 16 godina

vidim svi smo se uspalilui vosa nam igra bitnu ulogu u prvenstvu ludilo,kacar izigrava supermena,prvi strelac lige iako je stoper,ali to nije dovoljno da bude u reprezentaciji jer nije u komunistickim klubovima iz bg,kao izvanredni trisovic i slicni vanserijski fudbaleri,i onda se cudimo kako gubimo od silnog kazakstana i slicnih sila.smenili smo slobu ali miljaniceve strukture ne trulez nam vodi fudbal i dalje,napredujes ako si los kao djoric,dobijes izmisljenu funkciju kao mirkovic a za sve lose u fudbalu su krivi navijaci.bilo je u vosi i boljih fudbalera od kacara koji iz istih razloga nisu dobijali pozive selektora,za krasica nisu znali dok nije osvojio par titula u rusiji i kup uefa,jovanovic je otisao iz vose kao najbolje ocenjen igrac prve lige a poziv je dobio tek kao prvi strelac i najbolji igrac u belgiji,avramov nije dobio sansu ni posle skoro 10 godina branjenja u italiji,prema tanasijevicu i bataku isto al zvala ih crna gora u reprezentaciju,najvece nepravde ucinjene su prema lazeticu i rambu petkovicu,nije igrao za vosu al ga moram spomenuti,koji su samo kod nas zaboravljeni a u ITALIJI i BRAZILU veoma cenjeni.vojvodina je shvatila da su najbolji fudbaleri njena deca,vratite vukobratovica da uzmemo titulu.na tribini sam 10 god i muka mi je od svega al od sitnih dusa jaca je moja ljubav prema vosi i zato sam jos tu

milos

pre 16 godina

kako vas nije sramota da poredite terene?
danas je ceo tok utakmicer padala kisa,n a na vasoj livadi protiv bajerna nije bilo kapi kise pa je izgledala kao rov u staljingradu..partizan mora da menja ovu odbranu,na celu sa bozovicem,kome nije dosta jedno driblanje vec i drugom poluvremenu dribla ponovo...zvezda nema sanse za titulu jel ce sa onakvom igrom kao protiv cuke kiksirati vec u smederevu,osim ako ne namesti.a mi ako hocemo nesto vise u evropi podhitan remont ove propale odbrane.

Srđ@N

pre 16 godina

penaltizan - g. kačar 3:3

ovo groblje ima kompleks i od radomana, ne sećam se da su pobedili kad je on sudio.

jedini dobitnik zvezda u čitavoj priči

i valjda je sada jasno da je najbolji igrač naše lige Kačar a ne Jovetić

zman

pre 16 godina

Dobar derbi, dosta golova, samo je publika nedostajala.
Odbrana Partizana jedina slaba tacka.
Imamo igru i sto je najvaznije Jovetu i Diaru, pravi napadacki tandem.
Ne brinite se sve ce doci na svoje.
PARTIZAN SAMPION!!!

Pucke

pre 16 godina

Pre nego što krenete sa licitiranjem gde će mali Kačar preći, pogledajte sliku pored naslova vesti. Šta to Gojko ljubi? To je dragi moji dres Vojvodine. Slika govori više od svih vaših komentara ovde.

vuk

pre 16 godina

Ovo sto igra partizan to je pravi fudbal, mozda primaju golove ali ih i zato daju i mislim da nema razloga za brigu, vojvodina je izvukla bod danas zahvaljujuci velikoj sreci, samo neka partizan nasstavi da igra ovako i titula ce doci kao nagrada za hrabrost Djukica sto igra ovakav fudbal kakav svi odavno prizeljkujemo da vidimo.PARTIZAN SAMPION

YounG BoyS

pre 16 godina

Dobro bre slaninari,vi ste najjaci,vi ste najbolji,vi ste prvi mi smo zadnji,vi imate +20 na tabeli u prvom kolu ste nas pobedili sa 16:0 ! Dajte ne palite se vishe,kao i kod rezultata 0:1 u Novom Sadu imali ste srece.Poveli smo 2:0 za 10 min. i onda onaj glupi Bozovic gresi kao petlic i primamo naivan gol.Vi Partizan mozete samo da mrzite i nishta vishe.Koji Kacari,Despotovici,Lerinci,Sarci...Molim vas,pa gde je bila ta Vojvodina 20 godina !? Za koga vi navijate,pa jel znate shta je Radnicki Nish za Vojvodinu !? Institucija i klub od ugleda,u staroj SFRJ nista bili ni 10-ti klub.Ovo je vishe za vas kiks nego za nas,vama je trebala pobeda,samo pobeda,posto je i ovako i onako ostalo +5 u nasu korist.Ja sam 100% siguran da ce Partizan biti,sampion,a da ce Zvezda biti isped Vojvodine i Ofk-e jel vi se dicite shto ste odigrali nereseno s Partizanom i po tome se vidi koliko ste jadni i bedni i shto je najbitnije kolko ste manji od nas !

1 Partizan 28
2 Vojvodina 23
3 C. zvezda 21
4 OFK Beograd 21
5 Banat 16

Kada budete no-1 tada pricajte da ste bolji,a sada tisina.I moram da vam dam jedan nadimak,poshto mi komsinicu u basketu zovemo kk sledeca sezona :) i vama cemo dati jedan nadimak,a to je FK SLEDECA SEZONA,poshto vi svake godine na pocetku osvajate titule,a posle toga pricate,a bicemo prvaci sledece sezone.

Gojko dolazi u Partizan ako zelite da znate,proverena informacija.Moja tetka radi sa njegovom kevom na poslu i ona je rekala da je dobio neke pozive Partizana i da je samo pitanje trenutka kada ce pristati na dogovor :)


PARTIZAN SAMPION !

mudri

pre 16 godina

Samo sam hteo da ostavim komentar, jer ova utakmica zaslužuje što više komentara.Dva tima u borbi za bodove, momci koji daju sve od sebe i znaju da igraju fudbal. Posle 100 godina stvarno sam odgledao utakmicu naše lige a da nijedan klub nije bio ni Javor ni Zvezda. Bravo!

ns dukes

pre 16 godina

Nagradno pitanje za sve obozavatelje zlih blizanaca,a ono glasi, sta to ljubi Gojko Kacar? ... SAMO TI,U SRCU MOME JEDINOM SI TI,SAMO TI,SAMO TI VOJVODINO LJUBAVI !!!!

FCV NN

pre 16 godina

Pravi navijaci Vojvodine su se vratili u grad oko pola 10 uvece i prosetali se svi zajedno do stadiona.Svaka cast svim momcima koji su bili u BG-u.Poruka ostalim slaninarima da se malo vise potrude i pridruze nam se na sledecim gostovanjima.
Pozitivna stvar koju cu pomenuti je zajednicko skandiranje grobara i nas protiv zakona i Jocica.Zaista,svi moramo da budemo jedinstveni u borbi protiv ovog nerazumnog zakona.
Ipak,grobari,a u stvari mislim na novosadske grobare su opet pokazali da pate od kompleksa i dosli su na ideju da nas u polasku napadnu na zeleznickoj stanici naoruzani bakljama i kamenjem.Izgleda da im je to najvaznije da se dokazu svojim beogradskim gazdama,umesto da se vrate csvojoj majci Vojvodini i pokaju.No,sta su trazili,to su i dobili.Jos jednom su novosadski grobari dobro pazarili od Firme,posteno su pregazeni i naravno razbezali su se i trcali besomucno sve do Rumenacke ulice.Jedan grobar koji je pao i ostao,pretrpeo je teske posledice i gadno je prosao,dok su ga njegovi drugari ostavili samog.E moji grobari....Ne vredi vam,nikako da shvatite ko je gazda u Novom Sadu.Ipak eto bar su probali nesto,jeste da ih je bilo mnogo manje od nas,ali hteli su nesto na iznenadjenje i pune ruke svacega.
Svaka cast Gojko majstoru,ima jedna pesmica za to sto je danas uradio.:)
Nadam se da cete objaviti ovaj moj komentar,treba da se cuje istina i nema nicega vulgarnog.

slaninar

pre 16 godina

Vazan bod u pohodu na titulu.
Svasta cu jos ovde procitati,pa i to da je Vosa neki srpski prosecan klub kako tvrde grobari i da ima mnogo boljih od nje,pa se tu spominje i Radnicki(zao mi je sto nema Radnickog u superligi jer bi on po svemu trebao da bude takodje u vrhu).Samo se vi pravdajte grobari,u strahu su velike oci.Sto se vi vise pravdate,to ja znam da smo mi na dobrom putu.Sto nas vise omalovazavaju po medijima koji su svi zacudjeni nasim igrama,to ja opet znam da smo mi na dobrom putu.Inace sramota je procitati u nedeljnom "Sportskom zurnalu" kako se u medjusobnom skoru Vose i Partizana Vojvodini oduzimaju 6 pobeda kod kuce?!11 umesto 17,pitam se samo kako te greske uvek idu na nasu stetu,poput one kad se Zvezdi u uspesima navodi osvajanje Srednjeevropskog kupa a Vojvodini ne,ioako ga je takodje osvojila.ccc.....

Jereban

pre 16 godina

Prvenstvo postaje interesantnije.
Kada su neki skoro spominjali "livadu" na marakani,kako bi smo trebali nazvati ovaj teren????Oranica?
Dobra ova Vosha.I jos jednu stvar grobari ne zaboravite,ovo je samo trecina prvenstva.Jadna nasa reprezentacija kada bude igrala pred ovom oranicom.Mozda je bolje da iznajmimo teren u Grckoj recimo?

neznalica

pre 16 godina

TOMICU POD HITNO STRANCA ZA GOLMANA!Ovaj bozovic moze da bude samo treci golman...Ja neznam da li je odbranio neki sut od kada je pocelo prvrnstvo.
(Ivca, 4. novembar 2007 15:52)
PA I OVAJ JE STRANAC !!!

bale

pre 16 godina

Jadnici, sta vi komentarisete?! Gazda Tole iz Subotice i gazda Ratko-Bata iz Novega Sada, lepo dogovorili nereseno, da gazda Batin deckic da sto vise golova da bi Rusi odvojili sto vise...Tako se to radi kad ovce sede na tribinama pa jos kao navijaju, a mediji gube dah od hvale. Kad se jednog dana svi probudimo, svi ce tereni izgledati kao oranice a svi mi kao osisane ovce!

postman

pre 16 godina

Gojko,molim te,ali,kad te lepo molim, nemoj da predjes ni u Zvezdu ni u Partizan.Idi u Rusiju,Belorusiju,Avganistan,
Kazahstan,ma gde god ti daju lovu,samo ne u BGD.Lako je tako biti najbolji,pokupis kajmak i onda se pravis vazan.
Sreca da je Bata obecao da nece pojacavati rivale (mada mu ja,iskreno ne verujem previse pa otud ovaj apel Gojku),
Napred Vosa !!!

Opustena

pre 16 godina

Kakvi ste ljudi . Pa svi iz fotelje govorite kako je malo publike na stadionima . Dizite zadnjice pa idite . Sto i vi ne kisnete . Nije sramota sto malo ljudi ide na utakmice , vec je sramota sto je kod nas bitno samo da se prica i svi samo cekaju da nekoga ili nesto osudjuju a ni sami nista ne rade po tim pitanjima . Sramota ! ! !

michigan

pre 16 godina

Sta svi kenj... za Bozovica.Ovo mu je prva greska odkako je dosao u Partizan.A i posle utakmice se javno izvinio navijacima Partizana i rekao je da mu je zao sto je sve upropastio.

Mirko_Vojvoda

pre 16 godina

Joj ljudi kako sam se sad nasmejao jer sam procitao jedan smesan komentar.Kao zvezda se vraca bice sampion i tako to,pa ovde koliko vidim nije igrala zvezda nego Partizan i Vojvodina.Derbi nase lige a zvezda neka nastavi da se bori za drugo mesto.Steta sto nije bilo vise publike ,mozda zbog loseg vremena,a sto se tice golmana Partizana ja bih mu oduzeo platu za ovaj mesec ili kako ga vec placaju,nije je zaradio !!!

DjoleBn

pre 16 godina

Evo jedno pitanje za Cigane.... Ako ste toliko jaki ko sto pricate, zasto onda odlazete svaku utakmicu i u kupu i u prvenstvu kad imate evropu...? Toliko o vama....

PFC ŠAMPION - i bez sportske sreće

pre 16 godina

Vojvodina je jedini pravi konkurent Partizanu u ovoj sezoni kad je u pitanju borba za titulu. Govorim naravno isključivo sa sportskog aspekta i kad je u pitanju kvalitet timova. I jedan i drugi tim su MNOGO JAČI I BOLJI od ganferskog.
Šteta što Partizan juče nije dobio jer je ZASLUŽIO tu pobedu ali...dobro, idemo dalje, doći će vreme kad će i nas sreća malo pogledati. Da podsetim samo da je u ovoj sezoni NIJEDAN JEDINI PUT NISMO IMALI - svih 8 pobeda su bile ubedljive (rezultatski i igrački, ili samo igrački jer smo i kod minimalnih pobeda ubedljivo nadigrali rivale (1:0 u Novom Sadu i na Karaburmi i 2:1 kući protiv Hajduka), a kod remija recimo u Smederevu i protiv Borca i Vojvodine - svaki put je trebalo da dobijemo. U Smederevu u 94. minutu lopta od unutrašnje stative ide napolje, protiv Borca i Vojvodine neverovatan peh...Jedino remi u derbiju je OK, tj. pravičan...
Što se ganfera tiče, svi pričaju o nekim njihovim pehovima ove sezone. Da podsetim samo kakvu su istovremeno sreću imali u sledećim situacijama:
- Borac u Čačku maši zicer za pobedu u 90. minutu - Vojvodina u rupi maši zicer za pobedu, i to u nadoknadi vremena, u 92. minutu
- Ganferi dobijaju Banat golovima u 88. i 90. minutu
- Čukarički beleži promašaj decenije u 92. minutu i ganferi dobijaju ni krivi ni dužni
A da ne pričam tek o šansama Lučana kod njihovog vođstva od 1:0...
Sve su svemu, kvalitet timova kaže sledeće:
PARTIZAN I VOJVODINA JEDINI KANDIDATI ZA TITULU, PARTIZAN JE OSVAJA!

Zmaj

pre 16 godina

E jos da je Despot zabio cetvrti, mojoj sreci kraja ne bi bilo...A to sto smo mi dali 3 komada iz 4 suta na gol, govori samo o koncentraciji, efikasnosti i na kraju kvalitetu...he,he,he...
NASA JE ZVEZDA PLAVA...

DELIJA NS

pre 16 godina

Pa sta bi topalovici ??? Opet truba !!!! Sta bi VLADO PFC ? Ala ste zakucali Vosu, svaka vam cast ! Jel i dalje mislis da Novosadjani nisu imali pravo da se nadaju dobrom rezultatu ? A videli smo koliko vrede vase pretnje... Golman sta je uradio, pa to ne bi ni Randjelovic hahahahaa...KACARA U A REPREZENTACIJU !!!

p.s. I ovaj teren je kao bolji od Marakane ? E pa nece biti..

Ko se poslednji smeje.....

pre 16 godina

AUUUUUU..Moram prvo da prokomentarisem ovog lika REALNO...Imas li ti zivot???!!! Pa ja svaki put kad pogledam neke komentare, koji god da je dogadjaj u pitanju, tvoj je obavezno tu...Jel izlazis ti iz kuce, jel se pomeras od racunara??? STO SE TICE UTAKMICE, GROBARIMA SE SVE VRATILO... Onolika likovanja nakon meca sa jednom od najboljih ekipa evrope, Bayernom...Onolika sreca sto zvezda nije pobedila...A DANAS!!!!!,,,, pa onaj vas teren je gore polje od naseg...Po nasem jos i moze da se igra fudbal, a na JNA su danas mogle da se odrze one trke motorima....Koliko je ismevan Randjelovic, a onakav gol kakav je skrivio Bozovic dugo nisam video uzivo..Doduse vidjao sam na raznim spicama slicne golove..I najzad, izgleda da je KLOSEA u grobarskim srcima zamenio GOJKO KACAR....i taka, prednost je sve manja, a strah sve veci,,,Zvezda sampion,,,a vi gobari brze na kosarkaski forum, jer je to vasa specijalnost, FUDBAL JE ZVEZDIN!!!!!! Vojvodini svaka cast, drago mi je sto se uzdigla iz mrtvila nase lige i postala ozbiljan klub....Z V E Z D A

sampioni

pre 16 godina

Partizan ove sezone izgleda igra po sistemu nekoliko pobeda pa 2 vezana remija, pa nekoliko pobeda pa 2 vezana remija...dovoljno za titulu!

Mane

pre 16 godina

Samo da iskomentarišem ovog koji bi oformio ligu sa Sarajevom i Željom. Alo, pa ti se klubovi bore za opstanak u BiH, gdje se jedan Zrinjski kojeg smo isprašili 11:1 bori za titulu. Prije neku godinu Smederevo je u dvije utakmice dobilo Sarajevo 6:1, ako se dobro sjećam, a Partizan je u prijateljskoj dobio Želju 6:1 na Grbavici. Toliko. Ja sam Partizanovac, i jako sam zadovoljan današnjom utakmicom. Jedino nisam golmanom, poigravao se i skrivio gol, i nije mu dosta, nego kasnije za malo još jedan tako da primi

samotituledolazekodnas

pre 16 godina

Kazu grobari "cela odbrana napolje" hehehehe kolika je razlika izmedju nas i vas.
Posle Bajerna ceo je sever pevao RANDJELOVIC IVAN, u minusu smo od pocetka ali svi znamo da cemo do duple krune, a i da je ne bude nije katasrofa.
Mali ste vi klub za nas.

Branislav Radovic

pre 16 godina

Molio bih navijace Crvene zvezde i Vojvodine da malo udahnu vazduh i da se smire. Ipak treba priznati da Partizan igra najlepsi fudbal u Srbiji, a i sire. Nije nasa liga bas toliko slaba,ipak ima perspektivnih,dobrih i dosciplinovanih igraca, tako da se uspesi Partizana bez potrebe umanjuju.
Partizanova odbrana jeste slabija, ali i to ce se dovesti u red. Bolje da igramo za gol vise,nego kao neki na gol, pa bunker. Lepo je videti Partizanov Tim kako igra, jel zaista covek moze poverovati da ce biti sampioni.
P.S.Pozdrav svim Grobarima, ali i drugima!

Limanki

pre 16 godina

Steta sto Vosa nije odnela tri boda iz glavnog grada. Nema veze majstori titula ide u Novi Sad.Danas se dokazalo da je Kacar ubedljivo najbolji igrac u ligi.Za grobare i gane davno je proslo vreme kad su najbolji igraci iz Vose isli u Titove blizance, sad je drugacije.Bato dovedi Milijasa i Rukavinu i Vosa u ligi sampiona.
VOJVODINA JEDNA JEDINA POLA BELA, POLA CRVENA...

VOSA-rules

pre 16 godina

Da da Gojko Kacar dobro da ste ga upamtili a treba da upamtite da on nece ni u zvezdu ni u partizan jer on ima samo dve fudbalske ljubavi a to je reprezentacija Srbije i F.K.Vojvodina, dakle pisite kuci propalo Kacar ostaje nas!

Ko se boji Zvezde jos...

pre 16 godina

Pre tekme,potajno sam se pribojavao Voshe,kao,dugo nemaju titulu,dobar tim,osokoljen...Al sad,iako je bilo nereseno,mislim da nemaju nikakve sanse.Ko je gledao tekmu,shvatice.Pa,ljudi su sutnuli 3 puta i dali isto toliko golova.Takodje,tesko je verovati da se onakve greske(POSEBNO KOD PRVOG NJIHOVOG GOLA) mogu ponoviti.Bili smo mnogo bolji.A Zvezda...

Kun Aguero

pre 16 godina

O Boze kakvih li samo ljudi ima u zemlji Srbiji...pa to je strasno! Dugo nisam ostavljao komentare na sajtu, ali sad moram! Postenim grobarima i ciganima svaka cast, ali pojedincima misevima ALO BRE!Pa prvi gol Partizana je postignut iz NEDOZVOLJENE POZICIJE!E sad sto su ovi sa rts-a indijanci i nemaju ili nece da puste usporen snimak sa strane to je druga stvar!Treci gol, ne znam da li je pre toga bio faul.Naravno,ja priznajem da je Vosa dala 1 i 2 gol srecno!A nece i ne moze Kacar u nikakve Zvezdane i Partizane...
ZA FK VOJVODINU I SRBIJU!

Danijel

pre 16 godina

Ja krivim Djukica za ovo nereseno!!!

Ljudi budimo realni, vodimo 2:0 protiv Vojvodine koja je 2 na tabeli, i mesto da se zatvorimo i igramo na konter, mi se otvorimo i dobijemo 3komada.

Kad vec znamo da nam je odbrana 0 onda bar se zatvorite malo. Bas mene briga da mi igramo najbolji i najlepsi fudbal u nasoji ligi kad nemozemo da pobedimo.

Meni je bolje jedna losa utakmica i 3 boda, nego jedna fenomenalna utakmica i na kraju bude 5:5 ili 3:3.

Partizanovac

pre 16 godina

Ne idem već dugo na utakmice "Partizana", zbog grobara. Oni uništavaju klub. Gde su sada? Gde im je čuveni poklič - Uprava napolje! Otkako im je došao ovaj Karadžić sa svojim ekspertima, dotad ubedljivo naš najbolji tim nije više dobio nijednu utakmicu. Već osvojenu titulu, ovo društvo je proćerdalo. Grobari su zlo za "Partizan". Razularena, pijana, agresivna i nepismena maso, napolje! Na čelu sa Karadžićem. A trener? Meni je Đukić uvek delovao tužno, provincijalno.

blizanamjeduplakruna

pre 16 godina

Eto prre par sezona kada je bio i previse mlad pitao sam jednog coveka ko je ovaj Kacar iz Vojvodine?
Danas je najbolji fudbaler nase lige.
Ipak neigra u najboljem klubu, ali hvala mu sto sada polako stizemo konkurente i opet uzimamo duplu krunu.

A SLEDECE SEZONE KACARE, SA ZVEZDOM DO LIGE SAMPIONA

Johny

pre 16 godina

Jesam Partizanovac, ali shto moj cale kaze- ma zabole me, dabogda izgubili svaku tekmu ovako, kad ne znaju da chuvaju kapital od 2 gola. Dobre ekipe to sacuvaju ili pak uvecaju a mi se cimamo i tresemo sve vreme. Vosina igra je kriminalna ali realno- kada neko predje centar 2 puta i da ti ne 2 nego 3 gola, i to na tvom terenu, onda si stvarno debelo zaribao. Taman sam pomislio da odmicemo jer nemamo obaveza u Evropi, kad ono smejurija od golmana i odbrane. Nego cigani, mogli bi mi neku trampu na zimu- Randjelovic-Bozovic, Rnic-Bronovicki, Maletic- Trisovic, Mitrovic- Bogdanovic. Ko zna, verovatno im smetaju crvene i crne pruge na dresovima, pa mozda prorade kad obrnu.

gagy

pre 16 godina

POD 1. Kakav je to teren?Mislim da je gori od marakane!:D
POD 2.Cestitam vam na bodu,GROBARI!
POD 3.Citam izjave vasih igraca...SVI CUVAMO KACARA,NECE SE NAIGRATI...!:D
POD 4.Vi nama delijama kazete nesto za napadace...Pa pogledajte vasu odbranu!Cekajte samo da se Jovetic povredi,ko ce vam onda davati golove...VITOR HUGO???:D
POZ ZA SVE DELIJE

badi

pre 16 godina

samo sam hteo dotadi ta zvezda ove sezone igra na jedan gol maximalno 2 ili ni jedan po utakmici i da sem onih 2 gola barkosa nijedan napadac nije dao gol,pa ljudi zar ne vidite da ako zvezda pobedi hajduk sto je realno moguce priblizi se partizanu na 4 mala mala boda,plus sledeci derbi se igra na marakani,zamislite se na prolece kad sunce greje malo vise,kada zvezda zimus promeni trenera,kada po neki gol daju i napadaci,kada partizan krene u seriji neresenih utakmica koje mislim vec pocele,kada po neki gol daju i odbranbeni fudbaleri glavom posle prekida,kada trava na marakani bude bolja,kada zvezda prodaje zimus neke fudbalere koji sad igraju u prvoj postavi a inace nisu za tu,STO MISLITE DA JE PARTIZAN VEC OSVOJIO TITULU TESKO VEOMA TESKO DO TOGA DOCI IONAKO OVI NAVIJACI OBUCENI U CRNO VEC SU VIDELI PARTIZAN SAMPION VEQ POSLE 4-5KOLA CUDNO MNOGO CUDNO...........!!!!

Vuk

pre 16 godina

Djukic je posle utakmice kukao na los teren, a golman Bozovic se izvinio navijacima zbog greske.

KAKO MI JE DRAGO ZBOG OVOG!!!

Za potpuno iste stvari (los teren i jos gori golman) grobari su nam se toliko smejali posle Bajerna! A da radost bude potpuna, primili su i gol 5 minuta pred kraj!

Kolo srece se okrece, a grobari?

Che

pre 16 godina

Realno- da Bozovic nije onako kardinalno pogresio, Partizan bi dobio bar sa 3-1, pa i vise, a Kachar bi dao eventualno jedan gol. Partizan je za 10 min. pregazio Vojvodinu, igraci Voshe totalno pali, ali ih je Bozovic vratio u igru vec za 2- 3 minuta. To je diglo Voshu inache bi bilo 'peglanja' do kraja. Nadam se da ipak uzimamo titulu, a ako ne, ne verujem da ce to biti zbog recimo ovog remija. Ima do kraja jos mnoogo

El Gordo

pre 16 godina

Citam i neverujem,Djuka staromodan,ne zna taktiku,lose mu izmene.A pre dva meseca General ce imati sve pobede,iduce sezone polufinale LS.Iako sam do krvi FCRS samo cu reci-KAKO VAS NIJE SRAMOTA!Dva remija i niko ne valja,sta bi da imate Vojvodu MK.A ovaj sto se nickuje sa youngboys je nevidjeno nepismen,da mi je njegov mozak tri dana da se sit odmorim.Pozdrav za Vladu sm,bice bolje nemoj se kidati. UVEK ZVEZDA!!!

Firma Liman

pre 16 godina

Bravo majstori,svaka cast,tako se bori za Novi Sad i crveno-bele boje!Mada ja nisam zadovoljan bas igrom ni rezultatom,mogao je Despot da da gol na kraju za pobedu,ali bilo bi nezasluzeno.
Mislim da polako krecemo ka tituli,na zimu cemo se em pojacati,u stvari i ne moramo,dobice sansu i neki mladi igraci,zaigrace Kizitov drug sepuja i tesko nasim protivnicima.
Sto se tice Kacara,svima je jasno da je on najbolji igrac lige,za klasu bolji od izvikanog Jovetica.A uz to moze da igra za nasu reprezentaciju,a Jovetic ne.Sa Smiljanicem iz Espanjola,odlican tandem za buducnost nase reprezentacije.
Inace sto se tice zelja Zvezde i Partizana za Kacara,ako vec ne verujete da on voli Vosu i da ga Buturovic nece prodati,onda verujte kad vam kazem da kada bi se tako nesto desilo,on ne bi smeo da izadje na oci stricevima i ocu.Toliko.
Vojvodino majko tebi dacu i zivot svoj.

S.K.(amenica) rulez

pre 16 godina

vidim Vojvodina je uzburkala strasti. odlichno. verujem da svi pevci koji sele Kachara u bg participiraju imaginaciji.
VOJVODINO LJUBAVI!
S.K.(amenica) rulez-kancelarija toronto m5r2a7-

Djuka

pre 16 godina

Sjajan mec. Zaista sramota za Beograd da dodje samo oko 3.000 gledalaca jer fudbal je zaista bio na evropskom nivou.
Sta reci, Vosa se provukla, imam osecaj da nije bilo one greske Bozovica da bi Partizan rutinski odradio utakmicu ali sta je tu je.
Partizanu nedostaje Moreira kao i jedan iskusan stoper. Novi zadatak za Tomica i Petrica stoper u zimskom prelaznom roku.
Pozdrav za sve Grobare!

damirns

pre 16 godina

Partizan ako misli da uzme titulu pod hitno da promeni kompletnu odbranu(naravno osim Rukavine). Šta nama vredi što napad igra dobro, kad ove rupe u odbrani dobiju tri gola iz isto toliko šuteva, a to je slučaj i u većini mečava ove sezone.

zareRS

pre 16 godina

partizan nije bas tako jak kao sto se cinilo,i kolko su se napuvali,svako malo kiksaju a kao u form su.tako da ce zvezda ipak odbraniti titulu.jer imaju bolji tim,ali losijeg trenera,mada je vjerujem da ce se posloziti.

grobar-BL

pre 16 godina

Dajte radite nesto sa tom odbranom jer od titule nema nista. Primamo previse golova, nesigurnu odbranu "zasecerio" je i Bozovic onom svojom budalastinom a reakcija kod treceg gola Vojvodine je antipropaganda postavljanja odbrane kod prekida. Salu na stranu, od pocetka ovaj tim ima losiju odbranu koja ima tendenciju da se prtvori u losu. Rnic, Mihajlov i Lazeski su slabi igraci, Partizan na tim pozicijama treba bolje i to bi nekako trebao biti prioritet u zimskom prelaznom roku. U suprotnom, dzaba hvalospjevi na lijepu i atraktivnu igru ako tunjava Zvezda (a vidjecete da ce poceti davati golove i da ce sa njima biti velikih problema) pokupi trofej kao i prethodne godine. Meni licno znaci nesto sto Partizan moze pokazati na evro-sceni, i bas zbog toga ova igra na sopstevnoj polovini mora biti mnogo sigurnija i cvrsca. Vojvodina je previse lako stizala do ekih 20-tak metara od naseg gola i iz nespretnih reakcija nase odbrane davala golove. Svaka im cast, ozbiljan su tim i zao mi je sto se borba za prvo mjesto nece voditi sa njima vec sa komsijama kojima smo vec trebali bjezati 10-tak bodova

PFC

pre 16 godina

Imajuci u vidu uslove terena moze se reci da je bila odlicna utakmica.
Kao navijac PFC-a naravno da sam nezadovoljan konacnim rezultatom. Ne treba biti pametan pa reci da nam je odbrana vec zrela za generalni remont. Pa Vosa je od dva suta u prvom poluvremenu dala isto toliko golova. Taman sam se ponadao da smo dobili pouzdanog golmana u Bozovicu, a ovaj je potrcao da me razocara jos od onih triperaskih golova Koromana pa do ovoga danas. O nepoudanoj liniji Rnic-Mihajlov da i ne pricam.
E sad, sve ovo ne bi bilo toliko alarmantno da je liga regularna ( citaj: da CZ igra regularne utakmice). Naravno, Cukaricki je zadnji u nizu primjera, predhodno OFK-a itd. Dakle, nisu toliko sudije, tj. sudijska organizacija, u pitanju, koliko moranje klubova da izgube. Mozete zamisliti kako ce biti u sl. polusezoni.Sve u svemu, trebalo je stvoriti zalihu od bar 15 bodova da bi se koliko-toliko racunalo na mogucnost osvajanja titule.

bobanmkd

pre 16 godina

Evo,sada citam sta je Djukic izjavio posle meca"nisu krivi odbrana i Bozovic,nego los teren"!?!Gospode-Boze,to sto nas golman dribla Kacara a moze da uradi sa loptom sto hoce,nije posledica gluposti nego terena!!!!!???Gospodine Kosanovicu,iz dna duse se izvinjavam svake moje sprdnje na vas racun,cak ni vi nebi odvalili ovakvu glupost!Od danas ne komentiram vise nicije druge gluposti,ima ih previse i u mom dvoristu!Nas trener jos uvek kaze jos i da imamo odlicnu odbranu,iza koje on licno stoji!!!!Postovani navijaci Partizana,posto Djukic briljira i dalje sa svojom objektivnoscu,ja vam porucujem da nam u maju ne gine trece mesto!

Gordan

pre 16 godina

Šta je, mori, grobari... Ne biva li onako kako sam vam rekao!?
Prvo ide remi kući, a za dalje... Ko zna???
Zvezda je sve ono što je mogla da propusti-propustila, zna da nema pravo na kiks i zato će da se trudida zgazi sve pred sobom...
Napred Zvezdo!!!

marly

pre 16 godina

Po proceni sajta transfermarkt.de na pocetku sezone Gojko Kacar je vredeo 1.500.000 eura.Sumnjam da Zvezda sa Miskovicem na celu (citaj Toplica) ima novca za njega.

Bazil-Boli

pre 16 godina

Hvala BOGU dobismo i mi priliku u dijaspori da vidimo jednu osrednju utakmicu u Srbiju,ali u mojih 60 godina zivota a 50 kako znam i ja ka bajagi da navijam za Partizan ni sam video goreg golmana na golu Partizana od ovo sadasnjeg pa on samo kroz usi sto ne prima golove sramota za jedan takav klub renomea Partizana da oni ne mogu da nadju boljeg,jer od kad ja znam Partizan je skoro uvek imao bolje golmane od velike cetvorke u bivsoj SFRJ .

civas_zvezdas

pre 16 godina

he he grobari gojko kacar 3 komada necete dugo biti na celu tabele oborice vas zvezda gojko zelimo da te vidimo na marakani iduce sezone bice to ubojit napad sa burzom CRVENA ZVEZDA SAMPION

alsen

pre 16 godina

Nisam obozavao kacara jer nam je tao na maranani pred sam kraj al sad ga volim skoro ko Zigica jer je dao Partizanu 3 gola napred zvezdo

Rade Dzevi

pre 16 godina

Ej, cujte Djukica , on je zedovoljan odbranom, pa naravno da je zadovoljan jer su mogli da prime jos koji gol. Dobro je dok napad neutralise greske odbrane, a dokle ce ,to cemo videti. O tome sam vec pisao. Prema tome REMONT,odbrane, pod hitno u zimskom periodu. Bozovica treba prodati sto pre , ama kakva djavolja izvinjenja. Odmah na klupu , za kaznu. Ja kada sam igrao fudbal bilo je pravilo " Udari protivnika pa mu se izvini" tako i Bozovic, po meni imitira Borotu,jer je i on primao pacerske golove.Nema oprostaja , neka se izvinjava SEBI sedici na klupi, u pocetku a kasnije na tribine.Za kog , bre , on to igra i ko ga placa?

Sale

pre 16 godina

Pre svega, jako dobra utakmica, ako se uzme u obzir da je odigrana po onakvom terenu. Čestitke i za jednu i za drugu ekipu, mada mi je naravno kao svakom grobaru žao što na kraju i nismo dobili utakmicu. Ključan trenutak je bio kiks Božovića koji se desio brzo posle drugog gola. Voša ne samo da je dala tri komada, nego su ih dali u najbolje moguće vreme po njih: prvi odmah posle Jovetićevog, drugi u 45-om minutu i treći u 85-om minutu. Ne treba da se ponavlja, to je svima pa i verovatno i rukovodstvu jasno, da su pojačanja u odbrani neophodna. Podatak da samo na jednoj utakmici kod kuće nismo primili gol je dosta obeshrabrujući kad se pogleda koliko još ima da se igra do kraja prvenstva. Kad se sumira na koji način smo primili treći gol (ostavili najboljeg strelca lige da slobodno skače bez čuvara na 5 metara od gola)dovoljno govori o slabosti odbrane. Ljudi su svašta pričali o Sikimiću, ali bojim se da je on trenutno naš najbolji defanzivac ( ipak je čovek igrao u Frnacuskoj, a to ne može da se prenabregne tek tako ), a na njega sad posle povrede nećemo moći da računamo mesecima. Odlična realizacija zaista daje opravdanu nadu u titulu ( treba napomenuti da smo meč odigrali bez Moreire, a on nam je glavni plej ), ali ovakvi kiksevi odbrane mogu stvarno da zakomplikuju situaciju. Zato treba odrešiti kesu i kupiti najmanje dva dobra centerhalfa. ŠTO PRE
GROBAR DO GROBA

NISLIJA

pre 16 godina

Ljudi samo jednu stvar da vas pitam. Sve vas koji pisete i ostavljate komentare ovde.
Da li je moguce da niko od vas nije ni spomenu protest navijaca i represiji koja se vrsi nad njima. Pa da li ljudi shvatate koliko je to ozbiljan problem. Prepucavate se ovde oko gluposti. Liga nam je slaba da slabija ne moze da bude. Jesam DELIJA ali bez obzira na sve.Ako nema navijaca nece biti ni dobrog fudbala. Pa jel znate vi sta se desavalo proteklih dana na ulicama BG-a. Procitajte clanke navijacima OFK Beograda i delijama. Pa to mora da prestane vec jednom. Mediji ne posvecuju toj temi paznju uopste. Niko nije ni objavio da je bila protesna setnja i napad zandara na navijace zvezde!!!
Ljudi, to je ozbiljan problem. DOkle ce Srbija da bude policijska drzava.

NA KRAJU BICE NASA POBEDA

Celinho

pre 16 godina

@Miki
Ej Miki, a Zvezinu igru drzi 5-6 igraca, aaa? Da vam nije Milijasa i Koromana pre svega bili bi vi vec deseti. Dodjete na 30 m. od gola, i onda po obicaju- nemate pojma sta sa loptom pa pas do KOromana ili Milijasa i prangija iz daljine. Sad protiv Cuke, Bayerna, Partizana, OFK-a... Niste dali NIJEDAN gol iz neke izradjene akcije. Kod nas je Jovetic dao tri puta vise nego svi vasi napadaci, ili vise nego ceo vas tim. I sad se jos lozite. Pogledaj neku utakmicu PArtizana, i pogledaj koliko toga ide preko Zuke, Moreire, Lazica, Tosica, pa i Rukavine, Diare takodje. I cini mi se da su svi pored asistencija bili i strelci. A vama? KOroman, Milijas i malo Burzanovic. Pet napadaca a samo 2 gola od svih njih. Vi ste brooka. Neke ekipe niste ni nadigrali, mozda i proradite ali do tada nemate pravo da govorite da uzimate titulu i da partizan pada i da nije sampionska ekipa. A ovo o limitiranju. zar nije i Milijas, vas najbolji limitiran? Sem suta nista i ne pokazuje u CZ uopste za sve ove godine. I kako mislis da teren posle kise i tancanja protiv Borca i Vose ne bude oranica. To je nemoguce

posmatrac

pre 16 godina

Samo posmatram i citam komentare ovih zlobnika. Kako se moze nesto prigovoriti coveku koji je napravio ovakvu ekipu od ovako mladih igraca. Pa Djukic je vrhunski trener videce to.
A zvezda nije imala srece protiv Bajerna a sta je sa partizanom? Svaku utakmicu nadigramo i sa sansama a protiv Vojvodine da nepricam. Kacar je pipnuo tri lopte i dao tri gola nece to ponoviti vise nijedne godine. Pa sta je ove godine sa Despotovicem? A Djuka svi ovi komentari su dokaz zavisti i ljubomore. Niko ti nije ravan na ovim teritorijama Srbije.
A ovaj tip sto kaze da prelazi u zvezdu i nije nikada bio partizanovac.Dali bi ste vi sve da je Djuka zvezdas.Zamislite covek nikada nije navijao za Valensiju i Deportivo pa igrao tamo 12 godina.dosadni ste vise sa tim temama pa covek je profesionalac.

CHANA, Novi Sad

pre 16 godina

Što kaže moj kum:
ŠTA REĆI A NE ZAPLAKATI...
Prvo i najvažnije, u globalu - dopali su mi se komentari bobanmkd, čovek je realan a to je kod nas retko.
Realno, Partizan igra fudbal koji pleni, idu stalno napred i ne čuvaju rezultat. Možda je razlog u tome što su svesni da im čuvanje gola ne bi bila pametna opcija pošto su prilično tanki u odbrani... Moja Vojvodina još koketira sa starim navikama: sigurno je - sigurno; pa igra kad zagusti. Da su bili ofanzivniji, rezultat bi bio puno bolji.
Raduje me činjenica da posle zimskog prelaznog roka, i eventualnih pojačanja u vidu vezista Pavlovića iz Napretka i Fejse iz Hajduka, i daj bože centarfora Bežanije - uz, na proleće, 100% spremne Sepuju i Đurovskog - TITULA nije daleko...
Najboljeg i najkompletnijeg igrača lige definitivno imamo (čitaj: GOJKO KAČAR!) a greh je na Klementeu i saradnicima da Smiljanić i on nisu u A reprezentaciji umesto Kovačevića i sl.
Duljaja se sete samo kad zagusti, a dečko je super fudbaler...
Nije nam fudbal za bacanje, IPAK...
Đukić ima svojih nedostataka ali mu se ne sme osporavati fudbalska ideja i gospodsko ponašanje, zato ne mogu da razumem one koji ga pljuju posle utakmice koju realno nisu mogli da dobiju.
Navijačima Vojvodine sa severne tribine Karađorđa kapa dole za navijanje, kao i za krilaticu: "SAMO BORBENO", u krajnjem slučaju samo to se kod pravih navijača i računa...
Umesto nezasluženih zvižduka, posle remija sa Stepijevom Čukom - dobili su zaslužene aplauze za trud i sportsko ponašanje...
BIĆE - JOŠ LEPŠIH DANA !!!
Pozdrav svim pravim ljubiteljima sporta...

Neverovatno

pre 16 godina

2000 gledalaca?????
Za koga se igra fudbal u ovoj zemlji,pa gora nam je posjeta nego u Albaniji!Ne znam zasto Terzic dozovoljava uopste TV prenose utakmica iz nase lige?!

Vlada

pre 16 godina

I vrapcima na grani postalo je jasno da Partizan nema odbranu. Ne da ima slabu, prosecnu, kiksatorsku ili ne znam ni ja kakvu odbranu, vec je jednostavno nema. Danas se i golman Bozovic upisao u klub nevidljivih. Imam utisak da bih i ja mogao da okupim jedanaest amatera koji bi Partizanu sigurno dali barem jedan gol. Naravno, najveci krivac za to je trener Djukic. Covek je mladja verzija Ljubise Tumbakovica. Sreca nasa pa nas je UEFA izbacila iz takmicenja inace bi bilo petica ove sezone. Ajde Djuka molim te, dosta je bilo.

MilosPFC

pre 16 godina

Ljudi moji pa ovo nije normalno. Karadzicu, Petricu, Tomici i Djukicu pod hitno isterajte ove neznalice iz odbrane i kupujte kvalitetne odbrambene igrace inace ode mast u propast. Pa nemogu napadaci da postignu toliko golova koliko odbrana primi. Strasno i corav bi video da partizan protiv iole ozbiljnije ekipe prima golove kao na traci. Dozovite se pameti i dajte sut kartu vecitim neznalicama Mihajlovu i Rnicu a ovog Bozovica (mislim da nije los golman) ali se ponasa nosalantno pa nije mu ovoi Bezanija pa da se ovde zeza. Napred Partizan.

Sokrates

pre 16 godina

Cestitke Vojvodini na izborenom remiju.Partizan je upao u rezultatsku krizu sto je valjda svima jasno osim Djukicu.Zalosno je sto nas tim nije u stanju ni vodjstvo od dva gola razlike da sacuva.Napad nije u stanju da daje toliko golova koliko nasa ocajna odbrana moze da primi.Prvo nam je mec sa Zvezdom otvorio oci a ovaj mec sa Vojvodinom je vrhunac koji pokazuje koliko Partizanovoj odbrani inteligencija nedostaje.Sta reci o prvom golu Vojvodine koji ih je i vratio u zivot.Bozovic je ispao pravi idiot cija ce greska nas klub kostati dva dragocjena boda.Treci gol Vojvodine je najbolji primjer "organizovanosti"u Partizanovoj supljoj odbrani.Igracima Partizana nije jasno gdje da se postave u slucaju prekida.Objektivno,ova Partizanova odbrana ne moze da igra u Bezaniji koja je poslednja u ligi.Bas me interesuje sta ce Djukic reci.One jeftine isprike da mi igramo ofanzivan fudbal moze macku o rep da objesi.Ova odbrana Partizana je vec mnogo puta dokazala da ne zasluzuje da igra u Partizanu.Partizan polako gubi prednost u odnosu na pratioce i one glupe price Djukica da Partizan nije u krizi nece nam mnogo pomoci.Mnogo sam zabrinut razvojem dogadjaja.Danas smo pobjedili sami sebe i ukoliko se nesto hitno ne preduzme bojim se da nam ponovo ne ginu kvalifikacije za kup UEFA.
Pozdrav

Srki

pre 16 godina

Mogao bi ovaj Božović malo da odmara, mislim do kraja sezone, jel se ku... zato što je crnogorac?
Dobijenu utakmicu u 9. minutu je upropastio za svoj tim i uveo Partizan u neizvesnost BEZ IKAKVOG RAZLOGA; ZATO ŠTO SE PRAVI VAŽAN I MISLI DA JE MARADONA! NAPOLJE!!!

Rocky

pre 16 godina

Tako vam i treba,zamijenili ste KRALJA sa ovim amaterom BOZOVICEM!!!!! Od tri suta na gol partizana, vojvodina tri gola.............Sramota

miki

pre 16 godina

Svaka cast vosi na pobedi, ali isto kao groblje i njima se igra bazira na dva igraca...zato je zvezda u prednosti jer ima duzu klupu, i mislim da je tu zvezdina sansa da opet uzme titulu! Prvenstvo je dugo, a grobari zasnivaju sve na dva igraca koji sami ne mogu da izdrze citav pritisak, i da igraju u formi celo prvenstvo, plus jovetic najverovatnije ide u polusezoni a mozda i kacar u rusiju! Za vosu se ne brinem, klasika kada je nase prvenstvo u pitanju, svake godine iznenadi jedan klub, i umesa se u prva tri, a kako odmice prvenstvo tako sve losije igra pa ce tako biti i sa vosom...Sto se tice odbrane partizana, mislim da je ocajna, duva promaja sa svih strana! Kada im se povredio sikimic pomislio sam da ce da slave posto je covek ocaj, ali sada vidim da on nije najgori u odbarni i da im je cela odbrana krs zivi, a dokaz je sto je ovakva zvezda u derbiju napravila toliko sansi koliko mozda nije uspela u poslednjih 10 derbija! Pravo je cudo kako su se izvukli u derbiju, ali mislim da je jestrovic najzasluzniji sto ih nismo razbili jer je promasivao nemoguce! I slusam ovde neke price leprsava igra partizana...ljudi budite svesni koji su igraci koji igraju u partizanu i odakle su dovedeni, i da je samo pitanje trenutka kada ce da padne cela ekipa! Imate veoma limitirane igrace, a molite se bogu da kosan sto duze ostane u zvezdi jer je to jedina sansa da uzmete titulu, posto zvezda ima realno na svakoj poziciji bolji kadar od vas, sem naravno na poziciji jovetica...teren vam je ocajan, oranica ko i nasa! :) to je dokaz koliko se ulaze i kod nas i kod vas u stadion!

mirko

pre 16 godina

Klemente jel gledas ti? Kacara u reprezentaciju umesto Stankovica! Jovetic i Koroman nisu losi, mogli bi da pojacaju Vosu za Ligu Sampiona naredno leto

Jovan

pre 16 godina

nema veze grobari, idemo dalje osvajamo titulu.ogrejace obasjace sunce iznad humske ulice za pobede za miran san za titule za partizan...

Navijac Vojvodine

pre 16 godina

A grobari se guse od brojnosti poput Kineza,uskoro ce im zabraniti dalju reprodukciju.Ima nas dosta i sve vise i vise,a ocigledno je da to nekome smeta.

zoran

pre 16 godina

Dakle nevidjeno, kako Partizan lako poklanja bodove, jos neverovatnije da svaki tim koji gostuje da vise golova nego sto napravi akcija. Ipak utakmica je bila dobra, ali Vojvodina me razocarala.Sem ispucavanja lopti i 1-2 akcije nista drugo nisu pokazali.Onaj Kacar je stvarno efikasan talican, ali to tako moze u malim klubovima.Ipak prvenstvo de biti (nadam se) malo uzbudljivije.

ayrton senna

pre 16 godina

Astrogenis a nazalost i Jahic su za ovog Bozovica izmislili svet,a o Kralju da i ne govorim. Coveku nije bilo dosta sto je jednom driblao i primio gol, nego ajde opet da probam. Kod treceg gola lopta mu je bila na ruci. Nazalost cigani iz nikakve igre izvuku 3 boda a mi iz dobre igre samo 1.

Zika

pre 16 godina

Zvezda jeste ocajna i tako ce biti dokle god je onaj vrhunski strucnjak na klupi i nadam se da ce otici sto pre, a s druge strane, mislim da je Partizan prerano poceo da slavi titulu. Dva vezana remija na domacem terenu,a ima jos mnogo da se igra. Vreme je da se malo spuste na zemlju.

Diara__-

pre 16 godina

Bozovic nije Golman za Partizan to se videlo protiv Zvezde, Koroman sutira ovaj je ima u rukama al predje ga nekako!
Rnica poslati u Palilulac, Mihajlova vratiti odakle je dosao kao i Sikimica!Evo vec druga utakmica od kako neigra Moreira i dva put smo kiksnuli!

igor

pre 16 godina

Vrhunski fudbal koji pruzaju samo utakmice partizana.partizan je odigrao vrhunski,ali je bozivic jednom gluposcu vratio vojvodinu u mec.Titula je ansa sto posto

delija Tokyo

pre 16 godina

KIsa pada i okliznu se Partizan.Tvrdili Grobari sada igramo tri kod kuce i taman da povecamo bodovnu prednost a ono od dve kuci dva boda.Suvise ste rano poceli da letite.Danas je razlika 7 boadoava a kada Zvezda odigra svoje eto nadam se na 4.Sta velicate Kacara decko je sada trnutno u formi i dao tri gola, videce moga na kraju.U stvari za remi krivi Piksi, Terz i Babarogic ha ha ha

milojkoo

pre 16 godina

Valjda ce se malo opametiti bozivic posle ove utakmice on je jedini krivac sto su nam oteli 2 boda a i posle kiksa ni igraci nisu hteli da mu daju loptu najgori igrac utakmice uz to kod zadnjeg gola se nije pomerio sa linije a mogao je da izleti i izbaci loptu.
po prikazanoj igri i dalje nemam nikakvu sumnju da titula stize u humsku 1.

Che

pre 16 godina

Stvarno svaka cast ovom Kacaru za ova 3 gola, ali mislim da bi bilo bolje da je Bozovic sam ugurao te lopte. Katastrofa je branio, ako je uopste branio. Kacaru su sva tri gola poklonjena, prvi UZAS, drugi na odbitak u 46. a treci sa peterca, nema zive duse. I zato mi je krivo sto smo izgubili. Uzgred, realno bi bilo barem 3-1 za nas. Lazic, Jovetic pa Diara, odlicne sanse. Stvarno jadni mi kad primamo ovakve golove, isto k'o Zvezda, Rnica verovatno nece ni neki treceligasi, brz(kako kad) i jak u duelu, ali totalno neinteligentan. Umesto da privedemo tekmu kraju po onom kijametu i rutinski sve odradimo, Bozovic dribla, Rnic i Mihajlov statiraju, odbrana od sutra na remont pod hitno. I eto, zasluzili 6 bodova kuci( Borac i Vosha) a uzeli samo 2. Mada ne bojim se Voshe, Zvezda je nepredvidiva. A o (polu)bunkeru Voshe da i ne govorim. Ipak mi je drago sto Partizan i pored svega igra lepo i atraktivno. A moze se desiti da uzmemo titulu sa 5 bodova vise ili izgubimo za isto toliko. Ima jos dosta da se 'pika'.

Solskjaer

pre 16 godina

Moze vojvodina da osvoji prvenstvo, ali ako bude igrala u nekoj vojvodjanskoj ligi, aj bre ne lozite se vise, smesno je, danas smo vas oduvali, trebalo je da bude bar 2-3 gola razlike za Partizan. I to lozenje, nece da prodaju igrace nasim klubovima, a tamo za svaku ponudu vecu od 50k iz raznih rusija, ukrajina i ostalih velikih fudbalskih zemalja odmah moze sve i svako da ide. Bolje vam je da kada je neko od vecitih rivala zainteresovan za vase igrace, trazite i pare i par dobrih igraca koji nisu u prvom planu, pa da malo ojacate, a ne ovako da se provlacite po ovoj ligi.

GROBAR

pre 16 godina

Kad ce ljudi iz uprave da shvate da je odbrana suplja !!!Ako ne kupe dva kvalitetna stopera na zimu mogu da puckaju pucke na prolece sa Rnicem i Mihajlovim... Onako jeftino primlen gol covek sam skace u nasem petercu nemam raci...

dekiii

pre 16 godina

Ovako su se ofkovci dizali.A provukli se prvo prtiv cigana.Borac na srecu dobili.A danas vise srece nego pameti(nece to jos dugo trajati).Bozovicu odlaziiiii...

wolf

pre 16 godina

Ma batalite se tog Kačara, daleko je on ZVEZDE. Ima talenta ali treba da odigra dobro bar jednu sezonu, pa da damo neku kintu za njega. Ne dižite mu rep, pokvarićete ga. Za navijače VOJVODINE: vi se tu ništa ne pitate, igrači su danas roba, platiš i nosiš. Ako ne verujete, pitajte Butorovića, on je tipični Vojvođanin. I nije mu stalo do love...

srdjan DELIJA

pre 16 godina

Sta pricaju ovi grobari???Vi ste dobri samo u kosarci i vaterpolu!Zvezdin je rukomet,a koji ste u odbojci,a?A u fudbalu ste TRENUTNO prvi posle 3 god,pa ste srecni kao deca...Evo zvezde na 4 boda,a pricali ste da je prvenstvo vec reseno,aaaa?kakav vam je to teren???:D

GAGY

pre 16 godina

Stvarno mi nije jasno kako ovi grobari misle da su bolji od nas...
Mi igramo na 3 fronta i nismo uvek 100% spremni pa ni tad ne mogu da nas pobede!Presrecni su kada pobede Bezaniju i napredak,dok mi igramo protiv tih istih,ali i protiv BAJERNA,BOLTONA,BRAGE,ITD...
Pa molite Boga da ne ispadnemo iz UEFA lige jer cemo vas tek tad pregaziti!
DELIJE SEVER

Lector

pre 16 godina

Evo malo i komsinice da se raduju.Pa posle kosarke pocese da navijaju za Vojvodinu xexexe.Kako ste pateticni da nemam reci.I dalje samo daleko ispres vas,a vas ceka gostovanje toj istoj Vojvodini.Mislim sta reci....
Pozdrav svim pravim navijacima PARTIZANA!

Cuxi

pre 16 godina

@Zmaj
To sto ste dali tri gola iz cetiri suta nikako ne govori o tome da ste kvalitetni ili kvalitetniji od nas. Tako je i Grcka na EP 2004(toga se setih) dobila Francuze i jos 3-4 reprezent. sa golom razlike i jedne sanse. I sta sad- znaci Haristeas kvalitetniji od Anrija ili Trezegea, Zagorakis od Zidana itd. A takvih meceva hvala Bogu svaki vikend. Tvoje rezonovanje nema veze s mozgom. Pa evo, Barsa uzela bod protiv Valjadolida. I ajd' sad reci da su ovi kvalitetniji od Mesija, Ronaldinja i Anrija. Glooposti. Zato ce sve doci na svoje, i videcemo lepo gde ce Vosa zavrsiti. I da- onda je i Cukaricki bolji od vas jer ste vi promasili 10 sansi, a oni se provukli. To ti je to, kao i u Humskoj, samo kada je tvoj klub u pitanju onda svi subjektivni.

Partizan Sampion,a ko bi drugi ? ? ?

pre 16 godina

Umesto shto ser.. te ovde kao foke,bolje odite do stadiona.A shto se utakmice tice,bila je super.Partizan je trenutno najjaci i najbolji kod nas,shto tabela pokazuje,ali to ne znaci da ce biti tako sutra.I manite te price o Kacarima i Joveticima,sve su to boom ove sezone,a seldece !?

Grobari Jug !

YounGBoyS bash te napali,iskuliraj brate neko ti zloupotrebljava nick !

PARTIZAN SAMPION !

djura

pre 16 godina

Znam da se mnogi nece sloziti, ali stvarno mislim da ovog Kacara ne treba bas tako uzdizati u nebesa, decko ima tek 20 god. Osim toga, iako je dosad ostvario stvarno sjajan ucinak, ipak to nisu bili neki opasni solo prodori, vec se jednostavno nasao u pravo vreme na pravom mestu (uz, po mom misljenju, obilje srece tokom celog prvenstva) i za to zasluzuje priznanje. O golmanu Bozovicu ne vredi trositi reci.
Sve u svemu, svaka cast na 3 komada, i jos vise izuzetnoj borbenosti i hrabrosti, ali samo treba ostati cvrsto na zemlji.

djape

pre 16 godina

Za sve koji (ne znam na osnovu cega) tvrde da je Vosa ostecena,
evo uparavo je u emisiji crna tacka utvrdjeno da je Vosin drugi gol postignut iz cistog ofsajda. Naravno, ja ne krivim sudije za remi nego odbranu Partizana i golmana, ali cisto da se razjasne neke stvari...

PERA BLOK 38

pre 16 godina

Nadam se da je ovo samo privremena rezultatska kriza, ako nisam u pravu, bice vrlo gusto sa ciganima za titulu!!! GROBARI BEOGRAD

Mitrovčan

pre 16 godina

Pa šta reći ko visoko leti nisko pada.Kakav Partizan,kakvi sjajni igrači kome oni bacaju prašinu u oči.Pa to su sve tamo klinci tinejdžeri koji su sad došli do para malo pa nosevima paraju nebo.Nema tu od fudbala ništa nažalost.

Alex

pre 16 godina

Ljudi, pa ovo je smesno, nasa odbrana je ubedljivo najgora u ligi, sta vredi sto damo tri, kad isto toliko i primimo, zahvaljujuci Bozovicu, Mihajlovu i Rnicu-svu trojicu odmah na kaljenje, a na zimu dovesti prava pojacanja! Jos nesto sam primetio, a to je nas novi predsednik Karadzic-baksuz, od kad ja on dos'o na mesto predsednika mi igramo samo nereseno! I on mora pod hitno da ode!

beli

pre 16 godina

Ovo nije bilo lose.
Cak moram priznati da bi bilo drago kada bi zvezda u sledecu sezonu usla sa tandemom Stevan Jovetic i Gojko Kacar sa Molinom i Milijasom iza njih.

whatever

pre 16 godina

Umesto da iskoristimo ocajnu formu Zvezde i da napravimo 10-15 bodova prednosti u odnosu na njih,mi ih u potpunosti svojim glupostima vracamo u zivot.Primamo golove kao neki amateri.Za Mihajlova je i Rnic klasa,nije ni za Teleoptik.A za Bozovica se jos na derbiju videlo da je los.Malo bolji golman bi bar jedan gol Koromana odbranio.
Ostaje nam da se nadamo da cemo u pauzi pojacati ekipu u odbrani i da je ovo samo prolazna kriza.A za sigurnu titulu moramo bar jedan derbi protiv Zvezde dobiti.Ipak treba naglasiti i da nam je veliki broj fudbalera povredjen,i da trenutno imamo tanku klupu.

Mare

pre 16 godina

Neverovatno je da jedan nesumnjivo vrlo dobar centralni odbrambeni igrac ne ume da nauci one decake da igraju odbranu. Nisu oni sami losi, losa je taktika. Seljacka taktika, fudbalica, driblanje, na o-ruk, prepad, pa ako protivnik padne, super, ali ovaj nije pao. Ovakav Partizan je dobar samo za ovu ligu, napolju sa ovakvim igrom bi primio po 33 gola po utakmici. Jedini trener Partizana koji je umeo da postavi igru je bio Vermezovic

bale

pre 16 godina

Napaljene, osisane ovce!

Za rezultat niste morali da cekate kraj utakmice. Bilo je dovoljno da oko podne obidjete dve-tri kladionice. Dokle ce, bre, da vas sisaju?

EdisNP

pre 16 godina

Pa neznam sta ti navijaci iz BG jos zele ??? ovo je bila EXTRA utakmica a svega 2.ooo gledalaca??? Mislim da u Srbiji kad budu dosla ta bolja vremena na stadionima opet nece biti vise od 5-6ooo hiljada ljudi , tako da treba napravitri samo dobar nacionalni stadion gde ce repka da igra ( apublika ce da dolazi na meceve samo kad budu gostovali Englezi Portugalci Italijani Francuzi Holandezi i Hrvati ) i na tom stadionu bi se igrali derbi utakmice CZV i PAR a ostale mogu da igraju na bilo kom mestu samo nek postave golove koji ce imati pored stativa i precku cisto da nebude skroz amaterski.

Dragiša

pre 16 godina

Ako ove sezone ipak osvojimo titulu to neće biti rezultat naših dobrih igara nego kikseva Vojvodine i C Zvezde. Konačno se vidi koliko prosečan, čak i za Balkanske uslove, tim imamo. Posle odličnog starta, kada su se svi verovatno plašili Partizana više nego što je trebalo, bio je potreban samo jedan ozbiljan protivnik(C Zvezda) pa da se raspadne cela igra. O našoj odbrani neću da govorim jer je - NEMAMO! Napad se muči da timovima sa dna tabele da gol punih sat vremena. Mislim da je sada jasno koliko je (ne)moćan ovaj tim Partizana i da su se najverniji navijači prerano vratili na tribine i naseli velikim pričama. Možda je bilo bolje da smo ostali u Evropi jer bi onda verovatno mnogo ranije videli koliko (ne)vredimo. Muka mi je više od ovakvog PFC! Ja lično ponovo krećem u bojkot, ali ovoga puta mi ne pada na pamet da pogledam nijedan rezultat FC Partizana dok ga ne vidim u Ligi Šampiona. E, onda ću da razmislim, jer sam mnooogo živaca zbog njih izgubio u protekih 2-3 godine. Sreća pa su Dule i košarkaši Bogovi!
GROBAR DO GROBA!!!

VukSrbin

pre 16 godina

Za golmana Partizana...
Dečko, svaka čast za uspeh da si prva opcija na golu Partizana, ali moraš da shvatiš DA SKUPO KOŠTAJU SUJETA I NONŠALANTNOST... neću ni da pomislim da na kraju ne igramo ligu šampiona zbog tvoje egzibicije i izgubljena dva boda... može da se pogreši, i da se uzgubi i titula (pitaj svog trenera da li je imao PRVENSTVO ŠPANIJE u svojim nogama pa ga je uzgubio i opet su mu svi skandirali), ali ne na ovaj način...

Branx

pre 16 godina

*DjoleBn*@, odgovaram ti zasto Zvezda odlaze utakmice MSL-a i Kupa! Pa zato sto mi istog dana igramo sa Bajernom kao vi kup utakmicu sa Sremom. Tog dana smo mi trebali da igramo u kupu sa Napretkom, pa mislim da bi i vi grobarcici izabrali Bajern da mozete.... hehehehe kakvi ste paceri

goxy

pre 16 godina

Ma ljudi,sta je vama?,DJUKA je vas covek.Zvezdina tripla dupla kruna ,a DJUKA kao vas vojeni trener vas uvodi u LS.
Bio sam nekad grobar ,sada je doslo braco da menjamo boje za starijeg brata.Moj mali partizan je bez Zeke i Bjeke velika nula.Braco ajmo svi u ZVEZDU,ako nas oni hoce.

shecky

pre 16 godina

Koliko je realan vaš ostanak u Vojvodini posle zimskog prelaznog roka?

- Nažalost, fudbalski život je takav da ću najverovatnije vrlo mlad morati da krenem preko granice, iako mnogo volim što sam fudbaler Vojvodine. Ako bih došao u situaciju da biram klub, otišao bih u Šalke ili u neki engleski klub. Zvezda i Partizan ne dolaze u obzir, ja sam navijač Vojvodine - rekao je Gojko Kačar.

DA LI OVOME TREBA JOS NESTO DODATI? pitanje za blizankinje....

IVAN Nbgd

pre 16 godina

Grobari mnogo ste poleteli,sledi Vam prirodno sletanje....Zvezda kad pobedi u zaostaloj utakmici u Kuli dolazi na samo -4....definitivno ste u krizi,sto sam i ocekivao,vi imate 13 igraca koji mogu da donesu prevagu u odnosu na protivnika,imate srece sto nemate povreda,igrali ste na pocetku sezone u atomskoj formi dok Zvezda u poslednjih 10.godina nije igrala losije i nije imala vise malera i to niste materijalizovali,ponavljam samo -4.....znate sta Vam sleduje na Marakani kao po obicaju,ukoliko ne dovedete tri minimum prava pojacanja ne pise Vam se dobro na prolece.....ovaj deo sezone ce se zavrsiti sa -4 ili -1 moj prognoza......ono sto je dobro za fudbal ocekuje nas retko interesantno prolece i titula ce se lomiti do samog finisa.....

Zoki

pre 16 godina

Vojvodina i liga shampiona u istoj recenici.Ne mogu da verujem. Pa braco na osnovu cega da budet prvi, a kamoli u ligu sampiona. Cek,cek prvi, a kad slavite 100 godina? I onu titulu ste uzeli na neku godisnjicu.

laxay9

pre 16 godina

hvali te se da imate najbolji mladi tim u regionu,a onda dođe "poznati" Kačar i da vam 3 komada.
A i golman vam je najbolji!!!!!

miki

pre 16 godina

Kao prvo nije u redu sto niste objavili moj odgovor od juce jednom od grobara koji mi je odgovorio na moj post! Kao drugo zato nam je i jadan fudbla jer nam igraci odlaze u inostranstvo sa 19 - 20 godina, mesto da se formiraju ovde i da ova zemlja koja je ulozila u njoh ima neku korist, korist imaju samo pojedinci citaj(menazderi, finansijeri kluba i uprava) a mi navijaci...nema nas nigde! Ja bi najvise voleo da kacar dodje u zvezdu, ali ako vec to nece, neka bude smeker pa ostane jos koju godinu u vojvodini i da doprinos tom klubu! Ali na zalost nema nista od toga! Mi sve sto valja odmah prodamo! Ne znam kuda sve ovo vodi!

realno *W

pre 16 godina

****

Žao mi je zbog izgubljenog boda, pa da bude ovo jedan potpun vikend posle ubedljive pobede u košarkaškom derbiju...
Ali jednu stvar bi istakao a to je prelep fudbal koji je danas viđen
na nemogućem terenu. Partizna je imao onocijativo mnogo više šansi
- 20 šuteva na gol, ali ni Voša nije igrala klasičan bunker i tražila (i našla)
svoju šansu.
OVO JE FUDBAL koji će vratiti gledaoce na stadion a ne Zvezdina (alKosanova) taktika
dati što pre gol i onda umrtviti utakmicu, i izvesti jedinog špica u 70. minuta,
pado kraja bunarenje...

OVO je fudbal, u kome je viđeno puno toga lepi golovi, nespretne interevencije,
nekoliko vrhunskih pasova...

SVE U SVEMU moglo je i bolje, ali utakmica je bila odlična. PARTIZAN bez pogovora mora
da dovede štopera na zimu i to nekog odličnog, ali kako god da bude uveren sam da je
titula ove godine u Humskoj

VOLIM PARTIZAN

Serbian-Romeo

pre 16 godina

Ovaj Kacar je CAR! Pratio sam ga ceo mec. Treba ga dovesti u Zvezdi inace ode Kacar negde u Inostranstvo. A sto se tice Partizana....Groblje...aloooo, alloooo? Sta bi sa titulom?

UUUU-uuu AAAA-aaaa ZVEZDAAAAAAAAAAAA

marš iz Partizana

pre 16 godina

Najveća rupa u istoriji Partizana je ovaj "golman" božović.Marš iz Partizana!Liga nam je bedna,protiv Partizana i Zvezde svi igraju bunker i lome noge.Jedini spas je ukinuti ovo mučenje od lige i oformiti novo takmičenje sa Hrvatima,Sarajevom,Željom...Ovi čobanski klubovi neka se imeđu sebe lome u nekoj beton ligi.Još jednom:božoviću marš iz Partizana!

YounG BoyS

pre 16 godina

Dobro bre slaninari,vi ste najjaci,vi ste najbolji,vi ste prvi mi smo zadnji,vi imate +20 na tabeli u prvom kolu ste nas pobedili sa 16:0 ! Dajte ne palite se vishe,kao i kod rezultata 0:1 u Novom Sadu imali ste srece.Poveli smo 2:0 za 10 min. i onda onaj glupi Bozovic gresi kao petlic i primamo naivan gol.Vi Partizan mozete samo da mrzite i nishta vishe.Koji Kacari,Despotovici,Lerinci,Sarci...Molim vas,pa gde je bila ta Vojvodina 20 godina !? Za koga vi navijate,pa jel znate shta je Radnicki Nish za Vojvodinu !? Institucija i klub od ugleda,u staroj SFRJ nista bili ni 10-ti klub.Ovo je vishe za vas kiks nego za nas,vama je trebala pobeda,samo pobeda,posto je i ovako i onako ostalo +5 u nasu korist.Ja sam 100% siguran da ce Partizan biti,sampion,a da ce Zvezda biti isped Vojvodine i Ofk-e jel vi se dicite shto ste odigrali nereseno s Partizanom i po tome se vidi koliko ste jadni i bedni i shto je najbitnije kolko ste manji od nas !

1 Partizan 28
2 Vojvodina 23
3 C. zvezda 21
4 OFK Beograd 21
5 Banat 16

Kada budete no-1 tada pricajte da ste bolji,a sada tisina.I moram da vam dam jedan nadimak,poshto mi komsinicu u basketu zovemo kk sledeca sezona :) i vama cemo dati jedan nadimak,a to je FK SLEDECA SEZONA,poshto vi svake godine na pocetku osvajate titule,a posle toga pricate,a bicemo prvaci sledece sezone.

Gojko dolazi u Partizan ako zelite da znate,proverena informacija.Moja tetka radi sa njegovom kevom na poslu i ona je rekala da je dobio neke pozive Partizana i da je samo pitanje trenutka kada ce pristati na dogovor :)


PARTIZAN SAMPION !

Realno

pre 16 godina

Svaka cast za Kacara zaista je u sjajnoj formi,a sigurno uskoro i jedan od nasih najboljih fudbalera.Ali dzaba sve to kad ce i on uskoro za Rusiju,pa ce ruski klubovi da ih prodaju za milione jacim klubovima i tako pune svoj budzet,a to treba da rade Zvezda ili Partizan.Inace sam Delija ali ako ne moze u Zvezdu volio bih da ode u Partizan naravno,dosta je bilo slucajeva poput Ivanovica,Kolarova,Stepanova,Rajkovica,Sulejmanija,evo sad i Fejsa ide u Lokomotivu,i td. i td.Ne razumijem tu politiku Vojvodine da svoje najbolje igrace ne prodaju rivalima,ako hoce da budu uz rame Zvezdi i Partizanu neka kupuju dobra pojacanja,nije rijesenje prodaja igraca tudjim klubovima time samo stete nasim klubovima!Naravno isto vazi i za OFK,siguran sam da ce i Babovic uskoro u inostranstvo.A nadam se da ce Klemente poceti da prati nas fudbal i pozvati Kacara u reprezentaciju.

naselje

pre 16 godina

To, Gojko, sine Novog Sada, tako se igra za dres koji se voli! Najjaci si, majstore!

VOJVODINA, JEDNA JEDINA, POLA BELA POLA CRVENA!!!

shecky

pre 16 godina

Kakva bruka od sudjenja !!!!!!!!!!!
Pa ko je nad kim napravio faul kad je Tosic dao gol??!?? 9 ofsajda protiv Vose?? Jel to PIPO igra u Vojvodini???
STRASNO!
Iako nisam zadovoljan igrom Vojvodine i Brzicevim odabirom igraca za utakmicu i pored vise nego pristrasnog sudjenja u korist grobara NISAM ZADOVOLJAN!!

RASHA

pre 16 godina

Pitanje za tzv. "porodicne navijace" koji ne mogu da dovedu decu na utakmice zbog huligana:Gde ste danas?A da,padala je kisa,ne dozvoljavaju kisobrane na stadionu pa nisu dosli,da im se deca ne razbole

vi ste papučari

pre 16 godina

Bruka i sramota što je bilo samo 2000 ljudi. Pa grobari, više vas dođe u Pionir nego na JNA. Šta je , bojite se kiše? Sram vas bilo!

revenge is sweet

pre 16 godina

Posle Zvezdinih 1:1 u Lucanima, neki grobar poslao je komentar tipa "E, cigani, posle Artmedije i Petah Tikve pili ste nam krv kako samo vi umete. A sada - sve se vraca, sve se placa!"

Pa jeste - vraca se i placa. Za vase opaske o Kloseu i Pavlovicu iz Napretka, evo vam Kacar! Bas kao i nama, I VAMA JE DAO U 84. MINUTU.

Nemojte tugovati, braco grobari, uvek vam ostaje igranje u Evropi! Ups...

dekigrobar

pre 16 godina

Pa kako je moguce da svaki sut gostiju nadje put do mreze
dok na drugoj strani grada
napadaci Cukarickog "slucajno" promasuju i sa 2 ili 3 metra ?
Eh, da sve je moguce u Srbiji...

NENAD LO

pre 16 godina

Је ли ово утакмица играна на Маракани или на стадиону са сличном "њивом"?
"Утакмица се игра 90 минута"...
КАЧАР НОКАУТИРАО ПАРТИЗАН!!!
КАЧАР ЈЕ ДЕЛИЈА!

Ski

pre 16 godina

Interesantan kriterijum sudije.
Remplovanje postoji samo ako Partizanov igrač odnese loptu, uprotivnom je faul.
Znam da je cilj Partizana da dostigne Zvezdu ali izgleda da može samo da je dostigne u kvalitetu terena(IZGLEDA GORE NEGO MARAKANA).
P.S. JOŠ UVEK MISLITE DA JE SVE REŠENO?

Dejca

pre 16 godina

e mogu vam reci da odavno nisam gledao interensantniju utakmicu izmedju grobara i vojvodzana... ali zna se ko je i bio i ostao najbolji...

pfc zauvek

Lazevski

pre 16 godina

Iako smo odigrali nereseno, ipak sam zadovoljan igrom Partizana, e to je fudbala!A ne kao Ganci jedva daju gol!Malo sam iznenadjen kako Vojvodina igra!Nije ta Vojvodina kao pre 4-5god!Ovo je sasvim druga Vojvodina koja igra lep fudbal!Prvak Srbije 2008 bice:1.Partizan 2.Vojvodina 3.Zvezda!Sad ce Zvezdasi zasto 3?Pa vi nezasluzuje te ni 4, 5 mesto!Vasa igra je katastrofa!Znaju to Zvezdasi i to dobro!Samo ima ih koji ne priznaju.Ko se razume u fudbal razumece me!
http://www.kurir-info.co.yu/clanak/kurir-04-11-2007/zvezdasi-mafijaske-guzice
http://www.pressonline.co.yu/vest.jsp?id=23259
Intrevju Presednika Curkarickog:Zamolio bi -ganere da ovo procitaju!

KORIDA- NOVI SAD

pre 16 godina

Ovi firmaši su mnooogoo smešni! Imaju toliki kompleks BG-a da to nije normalno. U samom Novom Sadu ima više delija i grobara nego njih. "BUDI NOVOSAĐANIN- NAVIJAJ ZA NOVI SAD"

Rudy_vgd

pre 16 godina

Obecanje,sprovedeno u delo,,,,,Levo krilo Partizana Zoran Tošić otkrio je da je, za razliku od nekih ranijih mečeva, ipak urađena detaljnija analiza protivnika.
- Gledali smo sinoć kasete sa utakmica Vojvodine, malo smo više obratili pažnju nego inače. Najopasniji je, svakako, moj dobar prijatelj Gojko Kačar, kome neću dozvoliti da se danas raspuca, to mu obećavam - poručuje preko Glasa javnosti Zoran Tošić prijatelju iz Novog Sada.

Nikolic-CH

pre 16 godina

grobari, nemate pravo da se zalite: imate golmana i teren gori od Zvezdinog, a na derbi kola dodje vise Vojvodininih navijaca, nego vasih. Ne moze se bodriti svoj tim iz tople sobe...

kacar u zvezdu

pre 16 godina

Sta je groblje vec druga tekma nereseno, to mora da je namesteno. Aj sad se javite da pljujete po Zvezdi. Zvezda je zivot, Kacar u Zvezdi.

blizanamjeduplakruna

pre 16 godina

Eto prre par sezona kada je bio i previse mlad pitao sam jednog coveka ko je ovaj Kacar iz Vojvodine?
Danas je najbolji fudbaler nase lige.
Ipak neigra u najboljem klubu, ali hvala mu sto sada polako stizemo konkurente i opet uzimamo duplu krunu.

A SLEDECE SEZONE KACARE, SA ZVEZDOM DO LIGE SAMPIONA

Solskjaer

pre 16 godina

Moze vojvodina da osvoji prvenstvo, ali ako bude igrala u nekoj vojvodjanskoj ligi, aj bre ne lozite se vise, smesno je, danas smo vas oduvali, trebalo je da bude bar 2-3 gola razlike za Partizan. I to lozenje, nece da prodaju igrace nasim klubovima, a tamo za svaku ponudu vecu od 50k iz raznih rusija, ukrajina i ostalih velikih fudbalskih zemalja odmah moze sve i svako da ide. Bolje vam je da kada je neko od vecitih rivala zainteresovan za vase igrace, trazite i pare i par dobrih igraca koji nisu u prvom planu, pa da malo ojacate, a ne ovako da se provlacite po ovoj ligi.

dr. b

pre 16 godina

Dok god igrate ovako,momci u crno-belom,bice vere u nas fudbal(mi,navijaci vas i onako nikad necemo napustiti),a titula je neizbezna.Vojvodini pohvale na odvaznoj igri!!!

Dinux

pre 16 godina

Umesto da bude vise od 10 poena razlike izmedju nas i drugoplasiranog tima, mi srljamo i pravimo glupe greske i ostavljamo ih u igri!
ZASTO UVEK MORA NA TEZI NACIN? ZASTO?
Mnogo sam nervozan!

Hater

pre 16 godina

OOOOdlična utakmica iako su uslovi za igru bili loši. Svaka čast Kačaru. Voleo bih da ga vidim u Partizanu. Odbrana mora mnogo bolje ..

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

Uf odakle da se pocne?!?
Ajd'od posete.Dolazi nam JEDINI konkurent za titulu stadion PRAZAN!!!Ja sam svoj KISOBRAN poneo a vi?TV prenos,kisa,skupe karte(100 i 200 RSD)-NEMA OPRAVDANJA!!!
Stvarno smo navijaci LEPO VREME & BESPLATAN ULAZ!!!

Neko od komsinica rece a vi se nama smejete za teren.
S obzirom da je i protiv Borca picila kisa teren je vrh brate.Za ONO je kultura, e sad koje KULTURE vi na njemu gajite stvarno ne znam?!?

Bozovic-NO COMMENT
Odbrana-TAKODJE
Stice se utisak da Partizan ne mari mnogo za konkurenciju vec da je ovo takmicenje ,,ne mozete vi da date koliko mi mozemo da primimo'', koje je u sali zapoceo Rnic!!!
I za sada to dobro funkcionise, samo nemojte da se preigrate dajete drugima laznu nadu posle ce da PLACU!!!

P.S.Svaka cast Kacaru za TRIO, vidim da su se zvezdasice vec nalozile i raskokodakale kupi mi Kacara kupi mi Kacara!!!Verovatno su sa navijacima Partizana koji nisu dosli u obilasku DECJEG KUTKA u Delta City-ju pa ih ufatila soping groznica!!!
Nadam se da se to nece dogoditi za njegovo dobro, moze covek da ima lepu karijeru!!!

Ajd'ziveli odo da popravim kisobran nesto zapinje...

miki

pre 16 godina

Svaka cast vosi na pobedi, ali isto kao groblje i njima se igra bazira na dva igraca...zato je zvezda u prednosti jer ima duzu klupu, i mislim da je tu zvezdina sansa da opet uzme titulu! Prvenstvo je dugo, a grobari zasnivaju sve na dva igraca koji sami ne mogu da izdrze citav pritisak, i da igraju u formi celo prvenstvo, plus jovetic najverovatnije ide u polusezoni a mozda i kacar u rusiju! Za vosu se ne brinem, klasika kada je nase prvenstvo u pitanju, svake godine iznenadi jedan klub, i umesa se u prva tri, a kako odmice prvenstvo tako sve losije igra pa ce tako biti i sa vosom...Sto se tice odbrane partizana, mislim da je ocajna, duva promaja sa svih strana! Kada im se povredio sikimic pomislio sam da ce da slave posto je covek ocaj, ali sada vidim da on nije najgori u odbarni i da im je cela odbrana krs zivi, a dokaz je sto je ovakva zvezda u derbiju napravila toliko sansi koliko mozda nije uspela u poslednjih 10 derbija! Pravo je cudo kako su se izvukli u derbiju, ali mislim da je jestrovic najzasluzniji sto ih nismo razbili jer je promasivao nemoguce! I slusam ovde neke price leprsava igra partizana...ljudi budite svesni koji su igraci koji igraju u partizanu i odakle su dovedeni, i da je samo pitanje trenutka kada ce da padne cela ekipa! Imate veoma limitirane igrace, a molite se bogu da kosan sto duze ostane u zvezdi jer je to jedina sansa da uzmete titulu, posto zvezda ima realno na svakoj poziciji bolji kadar od vas, sem naravno na poziciji jovetica...teren vam je ocajan, oranica ko i nasa! :) to je dokaz koliko se ulaze i kod nas i kod vas u stadion!

Sergio

pre 16 godina

Pa 'ta bilo grobari? Cuvali ste Kacara, e koliko bi tek dao da ga niste cuvali.
Polako , ali sigurno tonete. Dve kod kuce nereseno, a bese li ono sigurnih 15 bodova u pet utakmica?
Ko se zadnji smeje...

Marko BL

pre 16 godina

I dalje držimo sve konce u svojim rukama,ipak je ovo bio derbi,prvi protiv drugog na tabeli.Nema stajanja jer MI SMO PARTIZAN samo hrabro do titule!

sergioKV

pre 16 godina

Vecih srecara od ovih slaninara nema. Prakticno iz 3 suta su dali 3 gola. Od toga prvi ne treba komentarisati, a drugi opravdava moju prvu recenicu. Po igri smo zasluzili pobedu od 2 razlike, ali sta je tu je, nase protivnike ce do kraja prvenstva sreca napustiti, a nas znanje nece, tako da ce titula ponovo doci u humsku.

Delija NS

pre 16 godina

Bravo za Vosu !!! Pokazali su da imaju srce,a takodje i kvalitet. Mislim da bi i ovi moji iz Zvezde mogli puno toga lepog i korisnog da nauce od njih,a posebno nas "trener" !
KOSANE ODLAZI !!! MOLIM TE !!!

dax

pre 16 godina

TOOOOOOOO VOSOOOOOO!!!Ajde sad grobari rugajte se!Zaigra mecka i pred vasa vrata!A inace ovo je bilo ocekivano,posto je Vojvodina sigurno jaca od Partizana!Dobijacete vi jos po nosu,ne brinite uopste!CESTITAM VOJVODINI,IPAK JE BILA FAVORIT!

idemo dalje

pre 16 godina

evo sad stigoh iz Hrama..dobar derbi solidno izdanje grobara! Zao mi je sto smo primili ovako glupe golove pri kraju poluvremena...ali moramo glavu gore sledeca je Chuka u Hramu,novi ispit za Grobare i Partiza!

naselje

pre 16 godina

Vidim da ovde mnogi misle da treba dovesti Kacara u zvezdu i partizan, a pominju se i neke svote od 1 ili 1,5 miliona evra.
Prvo treba da se zna da je decko pravi Novosadjanin i navijac Vojvodine, pa cisto sumnjam da bi igrao za Titove blizance.
A drugo, Herta je za njega vec nudila Vosssi 2,5 miliona evra i odbijena je!

Josko

pre 16 godina

Pa ako je igrac najbolji strelac lige,ako na jednoj utakmica da cak 3 gola Partizanu,onda koji je realan razlog da se taj igrac ne pozove u reprezentaciju...Isto vazi i za Milijasa,jer decko kakav-takav igra u izvanrednoj formi...Ne kazem da mora da igra,ali bar da bude na sirem spisku TO MORA...

beli

pre 16 godina

Ovo nije bilo lose.
Cak moram priznati da bi bilo drago kada bi zvezda u sledecu sezonu usla sa tandemom Stevan Jovetic i Gojko Kacar sa Molinom i Milijasom iza njih.

dcz

pre 16 godina

I jos nesto o onom faulu u napadu despotovica kad se cini mi se lazevski odbio od njega i sam pao. Da nije sviran faul despotovic bi bio sam ispred bozovica.

Ko se boji Zvezde jos...

pre 16 godina

Pre tekme,potajno sam se pribojavao Voshe,kao,dugo nemaju titulu,dobar tim,osokoljen...Al sad,iako je bilo nereseno,mislim da nemaju nikakve sanse.Ko je gledao tekmu,shvatice.Pa,ljudi su sutnuli 3 puta i dali isto toliko golova.Takodje,tesko je verovati da se onakve greske(POSEBNO KOD PRVOG NJIHOVOG GOLA) mogu ponoviti.Bili smo mnogo bolji.A Zvezda...

Aleksa

pre 16 godina

Nasa odbrana je plac majke Bozije.Bozovic,Rnic..ajmo,na kaljenje u Teleoptik,vreme vam je.
Uprava da se uozbilji preko zime i otvori za pojacanja na poziciji centralnog odbrambenog i golmana,ovako vise ne ide.
Smejemo se komsijama,a oni sa Alcosanom i veselom ekipom zaostaju samo 7 bodova i utakmicom manje.

zoran

pre 16 godina

Dakle nevidjeno, kako Partizan lako poklanja bodove, jos neverovatnije da svaki tim koji gostuje da vise golova nego sto napravi akcija. Ipak utakmica je bila dobra, ali Vojvodina me razocarala.Sem ispucavanja lopti i 1-2 akcije nista drugo nisu pokazali.Onaj Kacar je stvarno efikasan talican, ali to tako moze u malim klubovima.Ipak prvenstvo de biti (nadam se) malo uzbudljivije.

vlada

pre 16 godina

Tako je to kad se posle dva-tri kola sami proglasavaju za sampiona i ucesnika LS?! sledece godine.
Jesam Partizanovac, ALI ovo je SRAMOTA!!!!
I bas bih voleo da im se obije o glavu. Pa sta su oni mislili?? da su se svi uplasili od njihovih izjava i pobeda protiv nekih tamo timova koji jos uvek igraju na njivama.
E AKO....

djape

pre 16 godina

Sta reci? Vojvodina dva puta presla centar i postigla tri gola... sa ovakvom odbranom i golmanom nam uopste ne treba protivnik da bi smo primili gol, dacemo ga sami sebi...

vladasm

pre 16 godina

Dobro sad je +7(ko kaze da ce zvezda pobediti hajduk?).
A vi gani jel se spominje ovde negde vas tim,a???
I ko onda ima komplekse???

sampioni

pre 16 godina

Partizan ove sezone izgleda igra po sistemu nekoliko pobeda pa 2 vezana remija, pa nekoliko pobeda pa 2 vezana remija...dovoljno za titulu!

bale

pre 16 godina

Jadnici, sta vi komentarisete?! Gazda Tole iz Subotice i gazda Ratko-Bata iz Novega Sada, lepo dogovorili nereseno, da gazda Batin deckic da sto vise golova da bi Rusi odvojili sto vise...Tako se to radi kad ovce sede na tribinama pa jos kao navijaju, a mediji gube dah od hvale. Kad se jednog dana svi probudimo, svi ce tereni izgledati kao oranice a svi mi kao osisane ovce!

Baca

pre 16 godina

Sta je ovo . Nisam se ni vratio sa stadiona a ovi foteljasi kao nesto komentarisu. Sto bre niste bili na stadionu da kisneti ko svi pravi navijaci , nego gledate te raspale zapadnjacke lige po toplim kucama.
Sta reci, odlican derbi, cak 6 golaova, odlicno navijanje obe grupe, cak i zajednicko skandiranje protiv nakaradnog zakona o navijacima. Bravo svima.

postman

pre 16 godina

Gojko,molim te,ali,kad te lepo molim, nemoj da predjes ni u Zvezdu ni u Partizan.Idi u Rusiju,Belorusiju,Avganistan,
Kazahstan,ma gde god ti daju lovu,samo ne u BGD.Lako je tako biti najbolji,pokupis kajmak i onda se pravis vazan.
Sreca da je Bata obecao da nece pojacavati rivale (mada mu ja,iskreno ne verujem previse pa otud ovaj apel Gojku),
Napred Vosa !!!

Gojko Kacar

pre 16 godina

Necu u zvezdu,necu u partizan!Ja sam slaninar od rodjenja!!!Majka mi je Vojvodina,otac mi je FIRMA!!!Ja sam Gojko Kacar dete Novog Sada!!!Cekaj i ti zvezdo na mojih par komada!!!Pehar cu da dizem u sred Novog Sada!!!VOJVODINO MAJKO TEBI DACU I ZIVOT SVOJ!!!

Slavko

pre 16 godina

Samozvani Grobari i "delije"... hkm...izvinite,nesto ne razumem ove postove o Kacaru. Da li ste svesni da ste za Gojka Kacara mali klubovi???

Da li stvarno mislite da cemo ga pustiti kod vas? Fudbalerima Vojvodine zelim da cestitam na borbenosti,golmanu Kahrimanu na "greskama" i pozivam ga da okaci rukavice o klin,a Bati da pod hitno dovede jos jednog odbrambenog igraca i da na prolece napadnemo titulu. Sa ovakvim rivalima nije iluzija.

Goku Kacaru jedino mogu da skinem svoj skromni lalinski sesir.

V O J V O D I N A!!!!

ogi

pre 16 godina

Zvezdasi zavucite se u misju rupu, pa vi nemate veze s fudbalom,jedva dobijate cuku,dajete gol svake prestupne.Za onog ko je reko da je teren oranica:Pa sine,normalno da jeste kad 22 coveka trce 90 minuta po njoj.Sto nisi gledao od pocetka pa bi vido da je teren odlican za vas je to Engleska.Radujte se "delije" ovih nekoliko dana i ne budite tako sigurni da dobijate Kulu!!!delije ste gledali kosaricu sinoc?AAAA?ne cujem vas nesto!!!

Lala

pre 16 godina

Najbolja i najzanimljivija utakmica ove godinu u MSL-u, kako i dolikuje za dve najbolje ekipe u prvenstvu. Stvarno svaka cast igracima i jednog i drugog tima, s' obzirom na teren (prosto je neverovatno kakve terene imamo u nasoj ligi, dodjite u Novi Sad, na 'Karadjordje' da vidite sta je trava i sta je lep teren).A sad ono najvaznije.....Gojko Kacar je najbolji igrac nase lige!!!Na nekim televizijama se postavljaju pitanja o tome koje najbolji igrac u nasoj ligi...e pa mozda je Jovetic najbolji napadac, Basta najbolji bek, ali da ste VI meni svi zivi i zdravi NAJBOLJI i NAJKOMPLETNIJI igrac u nasoj ligi je Gojko Kacar. Decko u reprezentaciji igra stopera, u Vojvodini mu je 'osnovna' pozicija zadnji vezni a on trenutno igra i polu spica i spica....samo sto ne brani (a i to bi mu verovatno islo dobro). Prosto je neverovatno sta sve jedan fudbaler (a da ne igra u zvezdi ili partizanu) mora da uradi da bi bio primecen....to je strasno, zato nam je liga i ovakva kakva jeste....A svi ovi koji Gojka 'sele' u Beograd su 'smesni k'o bioskop' Kacar je Vosino dete i ako bude isao negde ici ce u neki inostrani klub, a i sto bi prelazio u treceplasiranu (losiju) ekipu kad igra za drugoplasiranu i verovatno buduceg sampiona.Sam je i Gojko rekao sto bi pojacavao rivale za titulu... 1966-1989-2008...BRAVO VOSO!
1914 GOSPODA IZ GRADA STVORILI SU VOJVODINU, SIMBOL NOVOG SADA!!!
I jos nesto.....
Ovo je sramota sta se sve prica u medijima,svaka druga rec zvezda ovo zvezda ono, pa zato zvezda i igra tako 'dobro', posto oni jos uvek misli da igraju sa bayernom, a bayern i zaboravio sa kim je igrao....(ahahha).Eto tako ja juce prebacim na takozvani 'sportski kanal', reko da vidim rezultate msl-e i 'voditeljka' pocne da cita poruku 'to bre zvezdo......'(a pritom je pre te poruke proslo barem 20 poruka)STRASNO i da stvar bude jos i gora poruka koja je 'pobedila' kao najbolja na pitanje Merdian SuperLiga?volim zvezdu a nikoga ne mrzim ljubav prema zvezdi je jaca od svaka mrznje zvezda sampion zvezda zauvek i ta poruka je isla narednih 5 minuta tako da je svako mogao zapamtiti.....STRASNO, to vam je ko sekta...zato i nema Radnickog (Nis), Radnickog (Kragujevac), Sparataka...,nego imamo filijale kao sto su Bezanija Cukaricki Lucani....UZAS
BUDI NOVOSADJANIN - NAVIJAJ ZA VOJVODINU!!!

(ZA B92)Molio bi da se komentar prenese u celini, posto je bilo slucajeva da nisti hteli da stavite ceo komentar...iako ni taj (ka ni OVAJ) ne prozivaju nikoga, nema govora mrznje i neodudara od vasihpravila.Pa ako ste, kao nekada najbolja televizija i jos uvek najbolja radio stanica budite ljubazni pa postavite ovaj komentar.

Milos

pre 16 godina

smesno mi je ovo prepucavanje...majke mi...i Zvezda i Partizan..i oranice..ode titula u NS!!!
VOJVODINA JEDNA JEDINA!!
krajnje je vreme bilo

darko_tb

pre 16 godina

Nisam znao da se partizanov stadion zove Hram,ili sam ja neobavjesten,ali pitam se hram cega.Pa ni krov na stadionu nemate,a unutrasnjost stadiona kao i prije 40 godina.Tuzno

dr POP

pre 16 godina

Ovaj REALAN reklo bi se NIJE NORMALAN!
Njemu su jedini domaći klubovi Zvezda i Partizan- il je malouman il je turčin!!!
Veseli pozdrav iz Novog Sada!G

Rocky

pre 16 godina

Tako vam i treba,zamijenili ste KRALJA sa ovim amaterom BOZOVICEM!!!!! Od tri suta na gol partizana, vojvodina tri gola.............Sramota

badi

pre 16 godina

samo sam hteo dotadi ta zvezda ove sezone igra na jedan gol maximalno 2 ili ni jedan po utakmici i da sem onih 2 gola barkosa nijedan napadac nije dao gol,pa ljudi zar ne vidite da ako zvezda pobedi hajduk sto je realno moguce priblizi se partizanu na 4 mala mala boda,plus sledeci derbi se igra na marakani,zamislite se na prolece kad sunce greje malo vise,kada zvezda zimus promeni trenera,kada po neki gol daju i napadaci,kada partizan krene u seriji neresenih utakmica koje mislim vec pocele,kada po neki gol daju i odbranbeni fudbaleri glavom posle prekida,kada trava na marakani bude bolja,kada zvezda prodaje zimus neke fudbalere koji sad igraju u prvoj postavi a inace nisu za tu,STO MISLITE DA JE PARTIZAN VEC OSVOJIO TITULU TESKO VEOMA TESKO DO TOGA DOCI IONAKO OVI NAVIJACI OBUCENI U CRNO VEC SU VIDELI PARTIZAN SAMPION VEQ POSLE 4-5KOLA CUDNO MNOGO CUDNO...........!!!!

shecky

pre 16 godina

@YounG BoyS
Decko kolko ti imas godina? 4?
Kakav Radnicki ?
Kao prvo ako se nevaram Gojku je umrla majka pre par meseci kako te nije sramota da mu spominjes mamu??!
Kao drugo momak vam je dao 3 komada!
Bozovic kao petlic? Ne secas se Joveticevog "fantasticnog" gola uz malu pomoc Kahrimana?

Sve u svemu tipican grobar..nekulturan i neobrazovan!

ivan fcv

pre 16 godina

@ YounG BoyS
za ovaj komentar(sada sam ga procitao) za njegovu mamu te treba u zatvor poslati,seljacino jedna!
decko dozivi porodicnu tragediju i ostavlja srce na terenu,a ti pljujes,jadnice!

srdjan DELIJA

pre 16 godina

Sta pricaju ovi grobari???Vi ste dobri samo u kosarci i vaterpolu!Zvezdin je rukomet,a koji ste u odbojci,a?A u fudbalu ste TRENUTNO prvi posle 3 god,pa ste srecni kao deca...Evo zvezde na 4 boda,a pricali ste da je prvenstvo vec reseno,aaaa?kakav vam je to teren???:D

GAGY

pre 16 godina

Stvarno mi nije jasno kako ovi grobari misle da su bolji od nas...
Mi igramo na 3 fronta i nismo uvek 100% spremni pa ni tad ne mogu da nas pobede!Presrecni su kada pobede Bezaniju i napredak,dok mi igramo protiv tih istih,ali i protiv BAJERNA,BOLTONA,BRAGE,ITD...
Pa molite Boga da ne ispadnemo iz UEFA lige jer cemo vas tek tad pregaziti!
DELIJE SEVER

Branx

pre 16 godina

*DjoleBn*@, odgovaram ti zasto Zvezda odlaze utakmice MSL-a i Kupa! Pa zato sto mi istog dana igramo sa Bajernom kao vi kup utakmicu sa Sremom. Tog dana smo mi trebali da igramo u kupu sa Napretkom, pa mislim da bi i vi grobarcici izabrali Bajern da mozete.... hehehehe kakvi ste paceri

Zoki

pre 16 godina

Vojvodina i liga shampiona u istoj recenici.Ne mogu da verujem. Pa braco na osnovu cega da budet prvi, a kamoli u ligu sampiona. Cek,cek prvi, a kad slavite 100 godina? I onu titulu ste uzeli na neku godisnjicu.

Steta!

pre 16 godina

Ova nasa odbrana i Bozovic su kriticni i ocajni.
Mi ne mozemo dati golova koliko ih Bozovic i odbrana mogu primiti.
Pod hitno promijeniti nesto u odbrani.

Sta reci

pre 16 godina

Mec je pratilo svega 2000 gledalaca???Stvarno sramota,pa sta se desilo sa onim grobarima od pocetka sezone kada je Partizan na svom terenu imao u prosjeku 10 000 navijaca?Nemoguce da je posjeta toliko oslabila samo zbog tog novog zakona,onda stvarno nemam sta da kazem.

Zvezdas

pre 16 godina

Odlicna utakmica konacno i u nasoj ligi. Smatram da su i Partizanu i Zvezdi potrebni ovakvi protivnici i utakmice ne bi li se podigao kvalitet naseg fudbala. Ne volim kada su navvijaci nasa dva najjaca kluba razmazeni u kukaju vec posle jednog ili dva remija a o porazima da ne govorim..pogledajte evropske meceve ,tamo rezervisanih pobednika nema , svi mogu da izgube.

ayrton senna

pre 16 godina

Astrogenis a nazalost i Jahic su za ovog Bozovica izmislili svet,a o Kralju da i ne govorim. Coveku nije bilo dosta sto je jednom driblao i primio gol, nego ajde opet da probam. Kod treceg gola lopta mu je bila na ruci. Nazalost cigani iz nikakve igre izvuku 3 boda a mi iz dobre igre samo 1.

Alek

pre 16 godina

Mislim da nije mnogo da se za njega plati i milion, dva evra....samo se pitam zasto je piksi kupovao igrace kojima ni ime ne moze da izgovori umesto nase dece koje cepaju mreze!

momak je ubica

Vlada

pre 16 godina

I vrapcima na grani postalo je jasno da Partizan nema odbranu. Ne da ima slabu, prosecnu, kiksatorsku ili ne znam ni ja kakvu odbranu, vec je jednostavno nema. Danas se i golman Bozovic upisao u klub nevidljivih. Imam utisak da bih i ja mogao da okupim jedanaest amatera koji bi Partizanu sigurno dali barem jedan gol. Naravno, najveci krivac za to je trener Djukic. Covek je mladja verzija Ljubise Tumbakovica. Sreca nasa pa nas je UEFA izbacila iz takmicenja inace bi bilo petica ove sezone. Ajde Djuka molim te, dosta je bilo.

Mitrovčan

pre 16 godina

Pa šta reći ko visoko leti nisko pada.Kakav Partizan,kakvi sjajni igrači kome oni bacaju prašinu u oči.Pa to su sve tamo klinci tinejdžeri koji su sad došli do para malo pa nosevima paraju nebo.Nema tu od fudbala ništa nažalost.

DELIJA NS

pre 16 godina

Pa sta bi topalovici ??? Opet truba !!!! Sta bi VLADO PFC ? Ala ste zakucali Vosu, svaka vam cast ! Jel i dalje mislis da Novosadjani nisu imali pravo da se nadaju dobrom rezultatu ? A videli smo koliko vrede vase pretnje... Golman sta je uradio, pa to ne bi ni Randjelovic hahahahaa...KACARA U A REPREZENTACIJU !!!

p.s. I ovaj teren je kao bolji od Marakane ? E pa nece biti..

zareRS

pre 16 godina

partizan nije bas tako jak kao sto se cinilo,i kolko su se napuvali,svako malo kiksaju a kao u form su.tako da ce zvezda ipak odbraniti titulu.jer imaju bolji tim,ali losijeg trenera,mada je vjerujem da ce se posloziti.

FKV

pre 16 godina

GOJKO,GOJKO,GOJKO!!!

Odličan fudbal, koji je zaslužio mnogo više publike. Ne mogu da verujem da je toliko malo ljudi bilo. Izgleda da ovaj novi zakon počinje da deluje. Sramota i za Partizan. Firmaši svaka čast uvek uz svoj klub, bez obzira na sve.

Jereban

pre 16 godina

Prvenstvo postaje interesantnije.
Kada su neki skoro spominjali "livadu" na marakani,kako bi smo trebali nazvati ovaj teren????Oranica?
Dobra ova Vosha.I jos jednu stvar grobari ne zaboravite,ovo je samo trecina prvenstva.Jadna nasa reprezentacija kada bude igrala pred ovom oranicom.Mozda je bolje da iznajmimo teren u Grckoj recimo?

bobanmkd

pre 16 godina

Posto nisam bio od onih koji padaju u nesvest kada smo pobedjivali,niti tada dizao u nebesa trenera Djukica sada mogu ciste duse proanalizirati stanje,onako,realno.Najveci problem u zivotu imaju ljudi koji beze od istine koja im je pred nosom,a sa nasim Djukicem je bas takav slucaj.Uostalom,njegova inteligencija i svojeglavost su mi bili sumnjivi jos proletost(slucaj Marinkovic-igranje protiv Hajduka da ne bi igrao protiv C.Z.i postavljanje taktike na nulu u tom mecu,kada smo pobedom mogli da dodjemo na -3),ali sam rekao ajde,nije covek selektirao tim.Ali sta reci sada,posle izjava tipa"imamo inteligentne igrace koji se snalaze u svim situacijama",ja sam verovao u ovu odbranu,nismo u krizi igre"i sl!Epa Djukicu,ekipa je inteligentna na terenu kolko joj je trener inteligentan u glavi,a ti to ocito nisi!Razlika izmedju tebe i Kosana je ocito samo u garderobi i lepim manirima i u nicem drugom.Normalno kada ovo kazem vodim racuna da si ti selektirao ovaj tim i proveo cele pripreme a onaj siroti Kosanovic nije,ni jedno,ni drugo!Da si inteligentan Djukicu ne bi:1.Igrao sa prvim timom protiv srema,sa Moreirom u prvom timu(cime si ustvari priznao da zavisis od jednog igraca,to jest-njega)2.Protiv Borca bi igrao sa Maleticem umesto Mitrovicem(Borac igra klasican bunker,a mi bez Maletica nismo nijednom probili u prvom delu sto je unervorozilo i umorilo ekipu)a protiv Vojvodine bi poceo sa Mitrovicem umesto Maleticem.Pa,to bi i slepac uradio Djukicu,psto i oni znaju da Vojvodina daje preko Kacara sve golove iz drogog plana,i da je Mitrovic bio n Kacara mi bi lagano ovaj mec posle srecnog vodjstva od 2-0,priveli kraju!3.Citam kako navijaci C.Z,zameraju na Kosanovim izmenama u toku meca,a sta reci na stavljanje Lazetica na 10m pre kraja,najnizeg igraca u Partizanu,umesto da u mec udje neki visoki odbrambeni igrac koji bi koristio u prekidima.I,na kraju,normalno,primismo gol iz kornera!?4.Gospodine Djukicu,vi ste bili centarhalf 15 i vise godina,objasnite navijacima Partizana,postavku vasih"Kvalitetnih i inteligentnih igraca" u odbrani pri postizanju treceg gola Vojvodine??? U sustini,meni je zao sto mi ovaj mec nismo izgubili rezultatom 0-3,sto bi se svakako desilo da nismo onako srecno otvorili mec,i da je Vojvodina igrala na pobedu.Sada cemo morati da slusamo patetiku tipa"Pravi derbi",Bozovic vratio rivala u zivot","Liga je izednacena,bice jos kikseva" "i da smo pobedili,jos ne bi nista osvojili" i slicna gomila alibi S....,koja bi prosla da smo mi maloumni!Mozda je u vasoj glavi gospodine Djukicu isto 4 i 8 bodova razlike,ali ima li veceg dokaza o necijoj gluposti od nepriznavanja proste matematike?!Mislim da smo na krivom putu,C.Z,nemoze gore,Vojvodina je u zaletu,a ja vec vidim Tomiceve i Djukiceve izjave na kraju polusezone,koju Partizan dobija sa VEEEEELIKIH,2 boda prednosti kako su prezadovoljni i kako mi navijaci treba da se setimo gde smo bili u junu ove godine!Epa,Djukicu,Karadjicu,Tomicu i sta ja znam jos ko,ako ne stavite prst na celo jos danas,i ne iskoristite ovo rasulo vecitog rivala koje je delom proizrokovano njihovim ucestvom u Evropi jos koliko do kraja polusezone ja vam garantujem da cemo i sledeceg maja biti tamo gde smo bili prosle godine!Zivi bili,pa videli!!!!

Dejan,Toronto

pre 16 godina

Teska utakmica za oba tima.Partizan je bio bolji,tu nema dileme.Ali je Vosa znalacki iskoristila svoje sanse i postigla 3 gola.
Napred Vosa!!!

neznalica

pre 16 godina

TOMICU POD HITNO STRANCA ZA GOLMANA!Ovaj bozovic moze da bude samo treci golman...Ja neznam da li je odbranio neki sut od kada je pocelo prvrnstvo.
(Ivca, 4. novembar 2007 15:52)
PA I OVAJ JE STRANAC !!!

Ko se poslednji smeje.....

pre 16 godina

AUUUUUU..Moram prvo da prokomentarisem ovog lika REALNO...Imas li ti zivot???!!! Pa ja svaki put kad pogledam neke komentare, koji god da je dogadjaj u pitanju, tvoj je obavezno tu...Jel izlazis ti iz kuce, jel se pomeras od racunara??? STO SE TICE UTAKMICE, GROBARIMA SE SVE VRATILO... Onolika likovanja nakon meca sa jednom od najboljih ekipa evrope, Bayernom...Onolika sreca sto zvezda nije pobedila...A DANAS!!!!!,,,, pa onaj vas teren je gore polje od naseg...Po nasem jos i moze da se igra fudbal, a na JNA su danas mogle da se odrze one trke motorima....Koliko je ismevan Randjelovic, a onakav gol kakav je skrivio Bozovic dugo nisam video uzivo..Doduse vidjao sam na raznim spicama slicne golove..I najzad, izgleda da je KLOSEA u grobarskim srcima zamenio GOJKO KACAR....i taka, prednost je sve manja, a strah sve veci,,,Zvezda sampion,,,a vi gobari brze na kosarkaski forum, jer je to vasa specijalnost, FUDBAL JE ZVEZDIN!!!!!! Vojvodini svaka cast, drago mi je sto se uzdigla iz mrtvila nase lige i postala ozbiljan klub....Z V E Z D A

PFC

pre 16 godina

Imajuci u vidu uslove terena moze se reci da je bila odlicna utakmica.
Kao navijac PFC-a naravno da sam nezadovoljan konacnim rezultatom. Ne treba biti pametan pa reci da nam je odbrana vec zrela za generalni remont. Pa Vosa je od dva suta u prvom poluvremenu dala isto toliko golova. Taman sam se ponadao da smo dobili pouzdanog golmana u Bozovicu, a ovaj je potrcao da me razocara jos od onih triperaskih golova Koromana pa do ovoga danas. O nepoudanoj liniji Rnic-Mihajlov da i ne pricam.
E sad, sve ovo ne bi bilo toliko alarmantno da je liga regularna ( citaj: da CZ igra regularne utakmice). Naravno, Cukaricki je zadnji u nizu primjera, predhodno OFK-a itd. Dakle, nisu toliko sudije, tj. sudijska organizacija, u pitanju, koliko moranje klubova da izgube. Mozete zamisliti kako ce biti u sl. polusezoni.Sve u svemu, trebalo je stvoriti zalihu od bar 15 bodova da bi se koliko-toliko racunalo na mogucnost osvajanja titule.

bobanmkd

pre 16 godina

Evo,sada citam sta je Djukic izjavio posle meca"nisu krivi odbrana i Bozovic,nego los teren"!?!Gospode-Boze,to sto nas golman dribla Kacara a moze da uradi sa loptom sto hoce,nije posledica gluposti nego terena!!!!!???Gospodine Kosanovicu,iz dna duse se izvinjavam svake moje sprdnje na vas racun,cak ni vi nebi odvalili ovakvu glupost!Od danas ne komentiram vise nicije druge gluposti,ima ih previse i u mom dvoristu!Nas trener jos uvek kaze jos i da imamo odlicnu odbranu,iza koje on licno stoji!!!!Postovani navijaci Partizana,posto Djukic briljira i dalje sa svojom objektivnoscu,ja vam porucujem da nam u maju ne gine trece mesto!

Kun Aguero

pre 16 godina

O Boze kakvih li samo ljudi ima u zemlji Srbiji...pa to je strasno! Dugo nisam ostavljao komentare na sajtu, ali sad moram! Postenim grobarima i ciganima svaka cast, ali pojedincima misevima ALO BRE!Pa prvi gol Partizana je postignut iz NEDOZVOLJENE POZICIJE!E sad sto su ovi sa rts-a indijanci i nemaju ili nece da puste usporen snimak sa strane to je druga stvar!Treci gol, ne znam da li je pre toga bio faul.Naravno,ja priznajem da je Vosa dala 1 i 2 gol srecno!A nece i ne moze Kacar u nikakve Zvezdane i Partizane...
ZA FK VOJVODINU I SRBIJU!

Diara__-

pre 16 godina

Bozovic nije Golman za Partizan to se videlo protiv Zvezde, Koroman sutira ovaj je ima u rukama al predje ga nekako!
Rnica poslati u Palilulac, Mihajlova vratiti odakle je dosao kao i Sikimica!Evo vec druga utakmica od kako neigra Moreira i dva put smo kiksnuli!

milos

pre 16 godina

kako vas nije sramota da poredite terene?
danas je ceo tok utakmicer padala kisa,n a na vasoj livadi protiv bajerna nije bilo kapi kise pa je izgledala kao rov u staljingradu..partizan mora da menja ovu odbranu,na celu sa bozovicem,kome nije dosta jedno driblanje vec i drugom poluvremenu dribla ponovo...zvezda nema sanse za titulu jel ce sa onakvom igrom kao protiv cuke kiksirati vec u smederevu,osim ako ne namesti.a mi ako hocemo nesto vise u evropi podhitan remont ove propale odbrane.

Srđ@N

pre 16 godina

penaltizan - g. kačar 3:3

ovo groblje ima kompleks i od radomana, ne sećam se da su pobedili kad je on sudio.

jedini dobitnik zvezda u čitavoj priči

i valjda je sada jasno da je najbolji igrač naše lige Kačar a ne Jovetić

Pucke

pre 16 godina

Jedan je Gojko Kačar.
Selektore, mani se Kovačevića i ostalih buzdovana. Gojka odmah u A repku.
Tako se igra za klub koji se voli, svaka ti čast.

igor

pre 16 godina

Vrhunski fudbal koji pruzaju samo utakmice partizana.partizan je odigrao vrhunski,ali je bozivic jednom gluposcu vratio vojvodinu u mec.Titula je ansa sto posto

dcz

pre 16 godina

Prvo neki kazu smesan drugi gol vojvodine. Pa isti je kao i prvi partizana. A prvi gol vojvodine nije smesan nego je golman rupa (umalo jos jedan takav da primi). Kazu i partizan imao 20 suteva. Pa 10 od 20 je bilo iz slobodnjaka koje je jeknic svirao cim igac vojvodine popreko pogleda nekog iz partizana. Treci gol ste dali tako iz nekakvog igranja rukom sto je smesno jer se u onakvim situacijama to ne svira (ruka igraca vojvodine je bila u normalnom polozaju a ne dignuta). Znaci to je ta nadmoc partizana u domacem prvenstvu.

gagy

pre 16 godina

POD 1. Kakav je to teren?Mislim da je gori od marakane!:D
POD 2.Cestitam vam na bodu,GROBARI!
POD 3.Citam izjave vasih igraca...SVI CUVAMO KACARA,NECE SE NAIGRATI...!:D
POD 4.Vi nama delijama kazete nesto za napadace...Pa pogledajte vasu odbranu!Cekajte samo da se Jovetic povredi,ko ce vam onda davati golove...VITOR HUGO???:D
POZ ZA SVE DELIJE

Gordan

pre 16 godina

Šta je, mori, grobari... Ne biva li onako kako sam vam rekao!?
Prvo ide remi kući, a za dalje... Ko zna???
Zvezda je sve ono što je mogla da propusti-propustila, zna da nema pravo na kiks i zato će da se trudida zgazi sve pred sobom...
Napred Zvezdo!!!

marly

pre 16 godina

Po proceni sajta transfermarkt.de na pocetku sezone Gojko Kacar je vredeo 1.500.000 eura.Sumnjam da Zvezda sa Miskovicem na celu (citaj Toplica) ima novca za njega.

Bazil-Boli

pre 16 godina

Hvala BOGU dobismo i mi priliku u dijaspori da vidimo jednu osrednju utakmicu u Srbiju,ali u mojih 60 godina zivota a 50 kako znam i ja ka bajagi da navijam za Partizan ni sam video goreg golmana na golu Partizana od ovo sadasnjeg pa on samo kroz usi sto ne prima golove sramota za jedan takav klub renomea Partizana da oni ne mogu da nadju boljeg,jer od kad ja znam Partizan je skoro uvek imao bolje golmane od velike cetvorke u bivsoj SFRJ .

Mirko_Vojvoda

pre 16 godina

Joj ljudi kako sam se sad nasmejao jer sam procitao jedan smesan komentar.Kao zvezda se vraca bice sampion i tako to,pa ovde koliko vidim nije igrala zvezda nego Partizan i Vojvodina.Derbi nase lige a zvezda neka nastavi da se bori za drugo mesto.Steta sto nije bilo vise publike ,mozda zbog loseg vremena,a sto se tice golmana Partizana ja bih mu oduzeo platu za ovaj mesec ili kako ga vec placaju,nije je zaradio !!!

civas_zvezdas

pre 16 godina

he he grobari gojko kacar 3 komada necete dugo biti na celu tabele oborice vas zvezda gojko zelimo da te vidimo na marakani iduce sezone bice to ubojit napad sa burzom CRVENA ZVEZDA SAMPION

Che

pre 16 godina

Realno- da Bozovic nije onako kardinalno pogresio, Partizan bi dobio bar sa 3-1, pa i vise, a Kachar bi dao eventualno jedan gol. Partizan je za 10 min. pregazio Vojvodinu, igraci Voshe totalno pali, ali ih je Bozovic vratio u igru vec za 2- 3 minuta. To je diglo Voshu inache bi bilo 'peglanja' do kraja. Nadam se da ipak uzimamo titulu, a ako ne, ne verujem da ce to biti zbog recimo ovog remija. Ima do kraja jos mnoogo

samotituledolazekodnas

pre 16 godina

Kazu grobari "cela odbrana napolje" hehehehe kolika je razlika izmedju nas i vas.
Posle Bajerna ceo je sever pevao RANDJELOVIC IVAN, u minusu smo od pocetka ali svi znamo da cemo do duple krune, a i da je ne bude nije katasrofa.
Mali ste vi klub za nas.

Sale

pre 16 godina

Pre svega, jako dobra utakmica, ako se uzme u obzir da je odigrana po onakvom terenu. Čestitke i za jednu i za drugu ekipu, mada mi je naravno kao svakom grobaru žao što na kraju i nismo dobili utakmicu. Ključan trenutak je bio kiks Božovića koji se desio brzo posle drugog gola. Voša ne samo da je dala tri komada, nego su ih dali u najbolje moguće vreme po njih: prvi odmah posle Jovetićevog, drugi u 45-om minutu i treći u 85-om minutu. Ne treba da se ponavlja, to je svima pa i verovatno i rukovodstvu jasno, da su pojačanja u odbrani neophodna. Podatak da samo na jednoj utakmici kod kuće nismo primili gol je dosta obeshrabrujući kad se pogleda koliko još ima da se igra do kraja prvenstva. Kad se sumira na koji način smo primili treći gol (ostavili najboljeg strelca lige da slobodno skače bez čuvara na 5 metara od gola)dovoljno govori o slabosti odbrane. Ljudi su svašta pričali o Sikimiću, ali bojim se da je on trenutno naš najbolji defanzivac ( ipak je čovek igrao u Frnacuskoj, a to ne može da se prenabregne tek tako ), a na njega sad posle povrede nećemo moći da računamo mesecima. Odlična realizacija zaista daje opravdanu nadu u titulu ( treba napomenuti da smo meč odigrali bez Moreire, a on nam je glavni plej ), ali ovakvi kiksevi odbrane mogu stvarno da zakomplikuju situaciju. Zato treba odrešiti kesu i kupiti najmanje dva dobra centerhalfa. ŠTO PRE
GROBAR DO GROBA

DjoleBn

pre 16 godina

Evo jedno pitanje za Cigane.... Ako ste toliko jaki ko sto pricate, zasto onda odlazete svaku utakmicu i u kupu i u prvenstvu kad imate evropu...? Toliko o vama....

wolf

pre 16 godina

Ma batalite se tog Kačara, daleko je on ZVEZDE. Ima talenta ali treba da odigra dobro bar jednu sezonu, pa da damo neku kintu za njega. Ne dižite mu rep, pokvarićete ga. Za navijače VOJVODINE: vi se tu ništa ne pitate, igrači su danas roba, platiš i nosiš. Ako ne verujete, pitajte Butorovića, on je tipični Vojvođanin. I nije mu stalo do love...

ivan fcv

pre 16 godina

kakve vi to ljudi gluposti pricate???procitali ovaj izvestaj pa mislite da je partizan gazio vosu???podela bodova je realna,niko ni ne pominje da vas je Despotovic mogao ugasiti u 92 minutu,kada je isao sam na golmana,a tu se neki partizanovi sutevi sa 25 metara stavljaju uodlicne prilike!i treba da vas bude sramota sto se tice navijanja,mozda vas je bilo za 50% vise od nas,a navijali smo podjednako! i samo da se zna,Kacar nikada nece preci ni u Zvezdu ni u Partizan!!!!!
p.s. niko ne hvali Popovica kako je odigrao,moze onom Zuki cale da bude u defanzivi!

Kacar je navijac Vojvodine

pre 16 godina

@Gojko dolazi u Partizan ako zelite da znate,proverena informacija.Moja tetka radi sa njegovom kevom na poslu i ona je rekala da je dobio neke pozive Partizana i da je samo pitanje trenutka kada ce pristati na dogovor :)


PARTIZAN SAMPION !
(YounG BoyS, 4. novembar 2007 21:52)




____

Moram da odgovorim ovom "vizionarskom" i veoma "mudrom" komentatoru. Uz svo postovanje RAdnickog iz Nisa,oni nisu nista osvojili. Laik zna ko je ko u nasem fudbalu.

Sto se tice ovog sjajnog komentara, i "proverene informacije" samo jedna poruka - grobari stidite se.
Na zalost, Gojku Kacaru je majka preminula zimus tokom zimskih priprema u Medulinu,a mene cudi sta vi moderatori radite i sa koliko znanja raspolazete kada pustate ovakve komentare. Osnovno ... mozete i neobjaviti ovaj moj komentar,ali pored svih gresaka bilo bi neumesno.

Molim fanove Titovih blizanaca,klubova osnovanih dekretom pod Krcunom,Josipom i ostalima,da svoje proverene vesti i autorizaciju istih ostave svojim nesposobnim rukovodstvima.

pozdrav NAVIJACIMA VOJVODINE!

El Gordo

pre 16 godina

Citam i neverujem,Djuka staromodan,ne zna taktiku,lose mu izmene.A pre dva meseca General ce imati sve pobede,iduce sezone polufinale LS.Iako sam do krvi FCRS samo cu reci-KAKO VAS NIJE SRAMOTA!Dva remija i niko ne valja,sta bi da imate Vojvodu MK.A ovaj sto se nickuje sa youngboys je nevidjeno nepismen,da mi je njegov mozak tri dana da se sit odmorim.Pozdrav za Vladu sm,bice bolje nemoj se kidati. UVEK ZVEZDA!!!

Limanki

pre 16 godina

Steta sto Vosa nije odnela tri boda iz glavnog grada. Nema veze majstori titula ide u Novi Sad.Danas se dokazalo da je Kacar ubedljivo najbolji igrac u ligi.Za grobare i gane davno je proslo vreme kad su najbolji igraci iz Vose isli u Titove blizance, sad je drugacije.Bato dovedi Milijasa i Rukavinu i Vosa u ligi sampiona.
VOJVODINA JEDNA JEDINA POLA BELA, POLA CRVENA...

NISLIJA

pre 16 godina

Ljudi samo jednu stvar da vas pitam. Sve vas koji pisete i ostavljate komentare ovde.
Da li je moguce da niko od vas nije ni spomenu protest navijaca i represiji koja se vrsi nad njima. Pa da li ljudi shvatate koliko je to ozbiljan problem. Prepucavate se ovde oko gluposti. Liga nam je slaba da slabija ne moze da bude. Jesam DELIJA ali bez obzira na sve.Ako nema navijaca nece biti ni dobrog fudbala. Pa jel znate vi sta se desavalo proteklih dana na ulicama BG-a. Procitajte clanke navijacima OFK Beograda i delijama. Pa to mora da prestane vec jednom. Mediji ne posvecuju toj temi paznju uopste. Niko nije ni objavio da je bila protesna setnja i napad zandara na navijace zvezde!!!
Ljudi, to je ozbiljan problem. DOkle ce Srbija da bude policijska drzava.

NA KRAJU BICE NASA POBEDA

FCV NN

pre 16 godina

Pravi navijaci Vojvodine su se vratili u grad oko pola 10 uvece i prosetali se svi zajedno do stadiona.Svaka cast svim momcima koji su bili u BG-u.Poruka ostalim slaninarima da se malo vise potrude i pridruze nam se na sledecim gostovanjima.
Pozitivna stvar koju cu pomenuti je zajednicko skandiranje grobara i nas protiv zakona i Jocica.Zaista,svi moramo da budemo jedinstveni u borbi protiv ovog nerazumnog zakona.
Ipak,grobari,a u stvari mislim na novosadske grobare su opet pokazali da pate od kompleksa i dosli su na ideju da nas u polasku napadnu na zeleznickoj stanici naoruzani bakljama i kamenjem.Izgleda da im je to najvaznije da se dokazu svojim beogradskim gazdama,umesto da se vrate csvojoj majci Vojvodini i pokaju.No,sta su trazili,to su i dobili.Jos jednom su novosadski grobari dobro pazarili od Firme,posteno su pregazeni i naravno razbezali su se i trcali besomucno sve do Rumenacke ulice.Jedan grobar koji je pao i ostao,pretrpeo je teske posledice i gadno je prosao,dok su ga njegovi drugari ostavili samog.E moji grobari....Ne vredi vam,nikako da shvatite ko je gazda u Novom Sadu.Ipak eto bar su probali nesto,jeste da ih je bilo mnogo manje od nas,ali hteli su nesto na iznenadjenje i pune ruke svacega.
Svaka cast Gojko majstoru,ima jedna pesmica za to sto je danas uradio.:)
Nadam se da cete objaviti ovaj moj komentar,treba da se cuje istina i nema nicega vulgarnog.

Firma Liman

pre 16 godina

Bravo majstori,svaka cast,tako se bori za Novi Sad i crveno-bele boje!Mada ja nisam zadovoljan bas igrom ni rezultatom,mogao je Despot da da gol na kraju za pobedu,ali bilo bi nezasluzeno.
Mislim da polako krecemo ka tituli,na zimu cemo se em pojacati,u stvari i ne moramo,dobice sansu i neki mladi igraci,zaigrace Kizitov drug sepuja i tesko nasim protivnicima.
Sto se tice Kacara,svima je jasno da je on najbolji igrac lige,za klasu bolji od izvikanog Jovetica.A uz to moze da igra za nasu reprezentaciju,a Jovetic ne.Sa Smiljanicem iz Espanjola,odlican tandem za buducnost nase reprezentacije.
Inace sto se tice zelja Zvezde i Partizana za Kacara,ako vec ne verujete da on voli Vosu i da ga Buturovic nece prodati,onda verujte kad vam kazem da kada bi se tako nesto desilo,on ne bi smeo da izadje na oci stricevima i ocu.Toliko.
Vojvodino majko tebi dacu i zivot svoj.

S.K.(amenica) rulez

pre 16 godina

vidim Vojvodina je uzburkala strasti. odlichno. verujem da svi pevci koji sele Kachara u bg participiraju imaginaciji.
VOJVODINO LJUBAVI!
S.K.(amenica) rulez-kancelarija toronto m5r2a7-

EdisNP

pre 16 godina

Pa neznam sta ti navijaci iz BG jos zele ??? ovo je bila EXTRA utakmica a svega 2.ooo gledalaca??? Mislim da u Srbiji kad budu dosla ta bolja vremena na stadionima opet nece biti vise od 5-6ooo hiljada ljudi , tako da treba napravitri samo dobar nacionalni stadion gde ce repka da igra ( apublika ce da dolazi na meceve samo kad budu gostovali Englezi Portugalci Italijani Francuzi Holandezi i Hrvati ) i na tom stadionu bi se igrali derbi utakmice CZV i PAR a ostale mogu da igraju na bilo kom mestu samo nek postave golove koji ce imati pored stativa i precku cisto da nebude skroz amaterski.

VukSrbin

pre 16 godina

Za golmana Partizana...
Dečko, svaka čast za uspeh da si prva opcija na golu Partizana, ali moraš da shvatiš DA SKUPO KOŠTAJU SUJETA I NONŠALANTNOST... neću ni da pomislim da na kraju ne igramo ligu šampiona zbog tvoje egzibicije i izgubljena dva boda... može da se pogreši, i da se uzgubi i titula (pitaj svog trenera da li je imao PRVENSTVO ŠPANIJE u svojim nogama pa ga je uzgubio i opet su mu svi skandirali), ali ne na ovaj način...

IVAN Nbgd

pre 16 godina

Grobari mnogo ste poleteli,sledi Vam prirodno sletanje....Zvezda kad pobedi u zaostaloj utakmici u Kuli dolazi na samo -4....definitivno ste u krizi,sto sam i ocekivao,vi imate 13 igraca koji mogu da donesu prevagu u odnosu na protivnika,imate srece sto nemate povreda,igrali ste na pocetku sezone u atomskoj formi dok Zvezda u poslednjih 10.godina nije igrala losije i nije imala vise malera i to niste materijalizovali,ponavljam samo -4.....znate sta Vam sleduje na Marakani kao po obicaju,ukoliko ne dovedete tri minimum prava pojacanja ne pise Vam se dobro na prolece.....ovaj deo sezone ce se zavrsiti sa -4 ili -1 moj prognoza......ono sto je dobro za fudbal ocekuje nas retko interesantno prolece i titula ce se lomiti do samog finisa.....

VOSA-rules

pre 16 godina

Da da Gojko Kacar dobro da ste ga upamtili a treba da upamtite da on nece ni u zvezdu ni u partizan jer on ima samo dve fudbalske ljubavi a to je reprezentacija Srbije i F.K.Vojvodina, dakle pisite kuci propalo Kacar ostaje nas!

PFC ŠAMPION - i bez sportske sreće

pre 16 godina

Vojvodina je jedini pravi konkurent Partizanu u ovoj sezoni kad je u pitanju borba za titulu. Govorim naravno isključivo sa sportskog aspekta i kad je u pitanju kvalitet timova. I jedan i drugi tim su MNOGO JAČI I BOLJI od ganferskog.
Šteta što Partizan juče nije dobio jer je ZASLUŽIO tu pobedu ali...dobro, idemo dalje, doći će vreme kad će i nas sreća malo pogledati. Da podsetim samo da je u ovoj sezoni NIJEDAN JEDINI PUT NISMO IMALI - svih 8 pobeda su bile ubedljive (rezultatski i igrački, ili samo igrački jer smo i kod minimalnih pobeda ubedljivo nadigrali rivale (1:0 u Novom Sadu i na Karaburmi i 2:1 kući protiv Hajduka), a kod remija recimo u Smederevu i protiv Borca i Vojvodine - svaki put je trebalo da dobijemo. U Smederevu u 94. minutu lopta od unutrašnje stative ide napolje, protiv Borca i Vojvodine neverovatan peh...Jedino remi u derbiju je OK, tj. pravičan...
Što se ganfera tiče, svi pričaju o nekim njihovim pehovima ove sezone. Da podsetim samo kakvu su istovremeno sreću imali u sledećim situacijama:
- Borac u Čačku maši zicer za pobedu u 90. minutu - Vojvodina u rupi maši zicer za pobedu, i to u nadoknadi vremena, u 92. minutu
- Ganferi dobijaju Banat golovima u 88. i 90. minutu
- Čukarički beleži promašaj decenije u 92. minutu i ganferi dobijaju ni krivi ni dužni
A da ne pričam tek o šansama Lučana kod njihovog vođstva od 1:0...
Sve su svemu, kvalitet timova kaže sledeće:
PARTIZAN I VOJVODINA JEDINI KANDIDATI ZA TITULU, PARTIZAN JE OSVAJA!

Munze Konza

pre 16 godina

Sjajna utakmice, Voša apsolutno zasluženo nosi bod! Ne zna se ko je bolji, Kačar ili Jovetić, kakva šteta što ne mogu zajedno u reprezentaciju!

Šteta što zbog mudrih zakonodavaca nije bilo više gledalaca. Pozdrav Grobarima i Firmi, čestitke na zajedničkom prozivanju obijača trafika, čestitke fudbalerima na igri po kaljuzi. Neko je već rekao - ovo je fudbal zbog koga se dolazi na stadion! Svaka čast svima. Momci sa Juga, Severa i ostalih tribina - manite se prepucavanja na Internetu, nemojte da rušite sjajan utisak koji su ostavili i fudbaleri i navijači oba kluba. Čestitke svima još jednom - izgubljene bodove ćemo već nekako nadoknaditi, a sjajan utisak posle utakmice ostaje mnogo duže!

Zmaj

pre 16 godina

E jos da je Despot zabio cetvrti, mojoj sreci kraja ne bi bilo...A to sto smo mi dali 3 komada iz 4 suta na gol, govori samo o koncentraciji, efikasnosti i na kraju kvalitetu...he,he,he...
NASA JE ZVEZDA PLAVA...

VOŠIN SIMPATIZER

pre 16 godina

Od kad pratim Vošine igre, a ima tome 23 godine, nikad nismo imali centarfora kao što je Despot. I titulu kad smo osvojili, takvog bilo nije. Tada su svi osim Čede Marasa golove davali. Samo čekam da on proradi, ima da pršti na sve strane. Uz Gojka koji je srce Vojvodine bićemo najači.
A vi što Gojka iz Vojvodine selite u Beograd, znajte da od toga nema ništa. Njemu je u srcu Novi Sad i Vojvodina,i to se vidi čim dete progovori, samo što vi to ne vidite. Na kraju će otići i to tamo gde bude želeo,ali sigurno ne u Beograd. Doduše gledaće ga publika na Marakani, ali u dresu sa državnim grbom.
Ova Voša je definitivno nova.
Samo slepac ne može da vidi kako raste iz kola u kolo. Kulminaciju očekujem na proleće...samo da Ranko veže dva, pa makar iz penala:))

Zeka peka

pre 16 godina

KACAR DA OSTANE U VOJVODINI!!! Zasto bi svi dobri igraci iz ostalih klubova morali da predju u nasa 2 najveca smrada od klubova? Ne treba nam takva liga. Vi iz Partizana i Zvezde onda osnujte svoju mini ligu. Igracete svaki vikend derbi...

Cuxi

pre 16 godina

@Zmaj
To sto ste dali tri gola iz cetiri suta nikako ne govori o tome da ste kvalitetni ili kvalitetniji od nas. Tako je i Grcka na EP 2004(toga se setih) dobila Francuze i jos 3-4 reprezent. sa golom razlike i jedne sanse. I sta sad- znaci Haristeas kvalitetniji od Anrija ili Trezegea, Zagorakis od Zidana itd. A takvih meceva hvala Bogu svaki vikend. Tvoje rezonovanje nema veze s mozgom. Pa evo, Barsa uzela bod protiv Valjadolida. I ajd' sad reci da su ovi kvalitetniji od Mesija, Ronaldinja i Anrija. Glooposti. Zato ce sve doci na svoje, i videcemo lepo gde ce Vosa zavrsiti. I da- onda je i Cukaricki bolji od vas jer ste vi promasili 10 sansi, a oni se provukli. To ti je to, kao i u Humskoj, samo kada je tvoj klub u pitanju onda svi subjektivni.

Celinho

pre 16 godina

@Miki
Ej Miki, a Zvezinu igru drzi 5-6 igraca, aaa? Da vam nije Milijasa i Koromana pre svega bili bi vi vec deseti. Dodjete na 30 m. od gola, i onda po obicaju- nemate pojma sta sa loptom pa pas do KOromana ili Milijasa i prangija iz daljine. Sad protiv Cuke, Bayerna, Partizana, OFK-a... Niste dali NIJEDAN gol iz neke izradjene akcije. Kod nas je Jovetic dao tri puta vise nego svi vasi napadaci, ili vise nego ceo vas tim. I sad se jos lozite. Pogledaj neku utakmicu PArtizana, i pogledaj koliko toga ide preko Zuke, Moreire, Lazica, Tosica, pa i Rukavine, Diare takodje. I cini mi se da su svi pored asistencija bili i strelci. A vama? KOroman, Milijas i malo Burzanovic. Pet napadaca a samo 2 gola od svih njih. Vi ste brooka. Neke ekipe niste ni nadigrali, mozda i proradite ali do tada nemate pravo da govorite da uzimate titulu i da partizan pada i da nije sampionska ekipa. A ovo o limitiranju. zar nije i Milijas, vas najbolji limitiran? Sem suta nista i ne pokazuje u CZ uopste za sve ove godine. I kako mislis da teren posle kise i tancanja protiv Borca i Vose ne bude oranica. To je nemoguce

Partizan Sampion,a ko bi drugi ? ? ?

pre 16 godina

Umesto shto ser.. te ovde kao foke,bolje odite do stadiona.A shto se utakmice tice,bila je super.Partizan je trenutno najjaci i najbolji kod nas,shto tabela pokazuje,ali to ne znaci da ce biti tako sutra.I manite te price o Kacarima i Joveticima,sve su to boom ove sezone,a seldece !?

Grobari Jug !

YounGBoyS bash te napali,iskuliraj brate neko ti zloupotrebljava nick !

PARTIZAN SAMPION !

djura

pre 16 godina

Znam da se mnogi nece sloziti, ali stvarno mislim da ovog Kacara ne treba bas tako uzdizati u nebesa, decko ima tek 20 god. Osim toga, iako je dosad ostvario stvarno sjajan ucinak, ipak to nisu bili neki opasni solo prodori, vec se jednostavno nasao u pravo vreme na pravom mestu (uz, po mom misljenju, obilje srece tokom celog prvenstva) i za to zasluzuje priznanje. O golmanu Bozovicu ne vredi trositi reci.
Sve u svemu, svaka cast na 3 komada, i jos vise izuzetnoj borbenosti i hrabrosti, ali samo treba ostati cvrsto na zemlji.

goxy

pre 16 godina

Ma ljudi,sta je vama?,DJUKA je vas covek.Zvezdina tripla dupla kruna ,a DJUKA kao vas vojeni trener vas uvodi u LS.
Bio sam nekad grobar ,sada je doslo braco da menjamo boje za starijeg brata.Moj mali partizan je bez Zeke i Bjeke velika nula.Braco ajmo svi u ZVEZDU,ako nas oni hoce.

djape

pre 16 godina

Za sve koji (ne znam na osnovu cega) tvrde da je Vosa ostecena,
evo uparavo je u emisiji crna tacka utvrdjeno da je Vosin drugi gol postignut iz cistog ofsajda. Naravno, ja ne krivim sudije za remi nego odbranu Partizana i golmana, ali cisto da se razjasne neke stvari...

posmatrac

pre 16 godina

Samo posmatram i citam komentare ovih zlobnika. Kako se moze nesto prigovoriti coveku koji je napravio ovakvu ekipu od ovako mladih igraca. Pa Djukic je vrhunski trener videce to.
A zvezda nije imala srece protiv Bajerna a sta je sa partizanom? Svaku utakmicu nadigramo i sa sansama a protiv Vojvodine da nepricam. Kacar je pipnuo tri lopte i dao tri gola nece to ponoviti vise nijedne godine. Pa sta je ove godine sa Despotovicem? A Djuka svi ovi komentari su dokaz zavisti i ljubomore. Niko ti nije ravan na ovim teritorijama Srbije.
A ovaj tip sto kaze da prelazi u zvezdu i nije nikada bio partizanovac.Dali bi ste vi sve da je Djuka zvezdas.Zamislite covek nikada nije navijao za Valensiju i Deportivo pa igrao tamo 12 godina.dosadni ste vise sa tim temama pa covek je profesionalac.

Djuka

pre 16 godina

Sjajan mec. Zaista sramota za Beograd da dodje samo oko 3.000 gledalaca jer fudbal je zaista bio na evropskom nivou.
Sta reci, Vosa se provukla, imam osecaj da nije bilo one greske Bozovica da bi Partizan rutinski odradio utakmicu ali sta je tu je.
Partizanu nedostaje Moreira kao i jedan iskusan stoper. Novi zadatak za Tomica i Petrica stoper u zimskom prelaznom roku.
Pozdrav za sve Grobare!

Ivca

pre 16 godina

TOMICU POD HITNO STRANCA ZA GOLMANA!Ovaj bozovic moze da bude samo treci golman...Ja neznam da li je odbranio neki sut od kada je pocelo prvrnstvo.

Zvezdas

pre 16 godina

Odlicna utakmica konacno i u nasoj ligi. Smatram da su i Partizanu i Zvezdi potrebni ovakvi protivnici i utakmice ne bi li se podigao kvalitet naseg fudbala. Ne volim kada su navvijaci nasa dva najjaca kluba razmazeni u kukaju vec posle jednog ili dva remija a o porazima da ne govorim..pogledajte evropske meceve ,tamo rezervisanih pobednika nema , svi mogu da izgube.

Zbunjen

pre 16 godina

Vreme je da se suocimo sa istinim da nam odbrana nista ne valja, golman postaje kiksara kao i zvezdin Randjelovic. Treba da prestanemo da se zanosimo rezultatima u nasoj, slaboj , ligi. U evropi sa ovakviom odbranom nemamo sta da trazimo.
U prvenstvu tek slede problemi. Ne moze zvezda konstantmo da igra lose. I umesto sad kad im ne ide da povecamo prednost ona se topi. Igraci padaju i na psiholoskom planu i ne mogu da izdrze pritisak.Djukic ce imati jos mnogo posla i muke da napravi zaista evropski tim, sto je bez dovodjenja novih odbrambenih igraca prakticno nemoguce.

Neverovatno

pre 16 godina

2000 gledalaca?????
Za koga se igra fudbal u ovoj zemlji,pa gora nam je posjeta nego u Albaniji!Ne znam zasto Terzic dozovoljava uopste TV prenose utakmica iz nase lige?!

Zoran

pre 16 godina

Ko zna koliko bi golova dao Kačar da trener Đukić nije pravilno procenio da najveća opasnost preti od Kačara.Na samom završetku tekme Kahriman je probao da dokaže da je smešniji golman od Božovića ali nije imao sreće.

PERA BLOK 38

pre 16 godina

Nadam se da je ovo samo privremena rezultatska kriza, ako nisam u pravu, bice vrlo gusto sa ciganima za titulu!!! GROBARI BEOGRAD

Nelle Lo

pre 16 godina

Partizanovoj odbrani je definitivno potreban kompletan remont, a sve sam vise ubedjen da je i odlazak Ivice Kralja bio velika greska..

MilosPFC

pre 16 godina

Ljudi moji pa ovo nije normalno. Karadzicu, Petricu, Tomici i Djukicu pod hitno isterajte ove neznalice iz odbrane i kupujte kvalitetne odbrambene igrace inace ode mast u propast. Pa nemogu napadaci da postignu toliko golova koliko odbrana primi. Strasno i corav bi video da partizan protiv iole ozbiljnije ekipe prima golove kao na traci. Dozovite se pameti i dajte sut kartu vecitim neznalicama Mihajlovu i Rnicu a ovog Bozovica (mislim da nije los golman) ali se ponasa nosalantno pa nije mu ovoi Bezanija pa da se ovde zeza. Napred Partizan.

damirns

pre 16 godina

Partizan ako misli da uzme titulu pod hitno da promeni kompletnu odbranu(naravno osim Rukavine). Šta nama vredi što napad igra dobro, kad ove rupe u odbrani dobiju tri gola iz isto toliko šuteva, a to je slučaj i u većini mečava ove sezone.

Zika

pre 16 godina

Zvezda jeste ocajna i tako ce biti dokle god je onaj vrhunski strucnjak na klupi i nadam se da ce otici sto pre, a s druge strane, mislim da je Partizan prerano poceo da slavi titulu. Dva vezana remija na domacem terenu,a ima jos mnogo da se igra. Vreme je da se malo spuste na zemlju.

grobar-BL

pre 16 godina

Dajte radite nesto sa tom odbranom jer od titule nema nista. Primamo previse golova, nesigurnu odbranu "zasecerio" je i Bozovic onom svojom budalastinom a reakcija kod treceg gola Vojvodine je antipropaganda postavljanja odbrane kod prekida. Salu na stranu, od pocetka ovaj tim ima losiju odbranu koja ima tendenciju da se prtvori u losu. Rnic, Mihajlov i Lazeski su slabi igraci, Partizan na tim pozicijama treba bolje i to bi nekako trebao biti prioritet u zimskom prelaznom roku. U suprotnom, dzaba hvalospjevi na lijepu i atraktivnu igru ako tunjava Zvezda (a vidjecete da ce poceti davati golove i da ce sa njima biti velikih problema) pokupi trofej kao i prethodne godine. Meni licno znaci nesto sto Partizan moze pokazati na evro-sceni, i bas zbog toga ova igra na sopstevnoj polovini mora biti mnogo sigurnija i cvrsca. Vojvodina je previse lako stizala do ekih 20-tak metara od naseg gola i iz nespretnih reakcija nase odbrane davala golove. Svaka im cast, ozbiljan su tim i zao mi je sto se borba za prvo mjesto nece voditi sa njima vec sa komsijama kojima smo vec trebali bjezati 10-tak bodova

Топаловићи

pre 16 godina

Мишковићи, ајмо у глас: алфа, бета, гама, делта... ово је био дерби, чему се ви чемерни надате?

Sokrates

pre 16 godina

Cestitke Vojvodini na izborenom remiju.Partizan je upao u rezultatsku krizu sto je valjda svima jasno osim Djukicu.Zalosno je sto nas tim nije u stanju ni vodjstvo od dva gola razlike da sacuva.Napad nije u stanju da daje toliko golova koliko nasa ocajna odbrana moze da primi.Prvo nam je mec sa Zvezdom otvorio oci a ovaj mec sa Vojvodinom je vrhunac koji pokazuje koliko Partizanovoj odbrani inteligencija nedostaje.Sta reci o prvom golu Vojvodine koji ih je i vratio u zivot.Bozovic je ispao pravi idiot cija ce greska nas klub kostati dva dragocjena boda.Treci gol Vojvodine je najbolji primjer "organizovanosti"u Partizanovoj supljoj odbrani.Igracima Partizana nije jasno gdje da se postave u slucaju prekida.Objektivno,ova Partizanova odbrana ne moze da igra u Bezaniji koja je poslednja u ligi.Bas me interesuje sta ce Djukic reci.One jeftine isprike da mi igramo ofanzivan fudbal moze macku o rep da objesi.Ova odbrana Partizana je vec mnogo puta dokazala da ne zasluzuje da igra u Partizanu.Partizan polako gubi prednost u odnosu na pratioce i one glupe price Djukica da Partizan nije u krizi nece nam mnogo pomoci.Mnogo sam zabrinut razvojem dogadjaja.Danas smo pobjedili sami sebe i ukoliko se nesto hitno ne preduzme bojim se da nam ponovo ne ginu kvalifikacije za kup UEFA.
Pozdrav

Opustena

pre 16 godina

Kakvi ste ljudi . Pa svi iz fotelje govorite kako je malo publike na stadionima . Dizite zadnjice pa idite . Sto i vi ne kisnete . Nije sramota sto malo ljudi ide na utakmice , vec je sramota sto je kod nas bitno samo da se prica i svi samo cekaju da nekoga ili nesto osudjuju a ni sami nista ne rade po tim pitanjima . Sramota ! ! !

Alex

pre 16 godina

Ljudi, pa ovo je smesno, nasa odbrana je ubedljivo najgora u ligi, sta vredi sto damo tri, kad isto toliko i primimo, zahvaljujuci Bozovicu, Mihajlovu i Rnicu-svu trojicu odmah na kaljenje, a na zimu dovesti prava pojacanja! Jos nesto sam primetio, a to je nas novi predsednik Karadzic-baksuz, od kad ja on dos'o na mesto predsednika mi igramo samo nereseno! I on mora pod hitno da ode!

Danijel

pre 16 godina

Ja krivim Djukica za ovo nereseno!!!

Ljudi budimo realni, vodimo 2:0 protiv Vojvodine koja je 2 na tabeli, i mesto da se zatvorimo i igramo na konter, mi se otvorimo i dobijemo 3komada.

Kad vec znamo da nam je odbrana 0 onda bar se zatvorite malo. Bas mene briga da mi igramo najbolji i najlepsi fudbal u nasoji ligi kad nemozemo da pobedimo.

Meni je bolje jedna losa utakmica i 3 boda, nego jedna fenomenalna utakmica i na kraju bude 5:5 ili 3:3.

Srki

pre 16 godina

Mogao bi ovaj Božović malo da odmara, mislim do kraja sezone, jel se ku... zato što je crnogorac?
Dobijenu utakmicu u 9. minutu je upropastio za svoj tim i uveo Partizan u neizvesnost BEZ IKAKVOG RAZLOGA; ZATO ŠTO SE PRAVI VAŽAN I MISLI DA JE MARADONA! NAPOLJE!!!

whatever

pre 16 godina

Umesto da iskoristimo ocajnu formu Zvezde i da napravimo 10-15 bodova prednosti u odnosu na njih,mi ih u potpunosti svojim glupostima vracamo u zivot.Primamo golove kao neki amateri.Za Mihajlova je i Rnic klasa,nije ni za Teleoptik.A za Bozovica se jos na derbiju videlo da je los.Malo bolji golman bi bar jedan gol Koromana odbranio.
Ostaje nam da se nadamo da cemo u pauzi pojacati ekipu u odbrani i da je ovo samo prolazna kriza.A za sigurnu titulu moramo bar jedan derbi protiv Zvezde dobiti.Ipak treba naglasiti i da nam je veliki broj fudbalera povredjen,i da trenutno imamo tanku klupu.

nemanja

pre 16 godina

alo bre cigani koga vi prozivate. ovo je bila jedna dobra otvorena tekma u kojoj je partizan bio bolji ali je kacar sjajno odigrao i postigao tri gola uz "malu" pomoc partizanove odbrane, u svakom slucaju pokrijte se usima 13 golova u 11 utakmica o ovoj nasoj bednoj ligi. KOGA VI PROZIVATE!

delija Tokyo

pre 16 godina

KIsa pada i okliznu se Partizan.Tvrdili Grobari sada igramo tri kod kuce i taman da povecamo bodovnu prednost a ono od dve kuci dva boda.Suvise ste rano poceli da letite.Danas je razlika 7 boadoava a kada Zvezda odigra svoje eto nadam se na 4.Sta velicate Kacara decko je sada trnutno u formi i dao tri gola, videce moga na kraju.U stvari za remi krivi Piksi, Terz i Babarogic ha ha ha

Mane

pre 16 godina

Samo da iskomentarišem ovog koji bi oformio ligu sa Sarajevom i Željom. Alo, pa ti se klubovi bore za opstanak u BiH, gdje se jedan Zrinjski kojeg smo isprašili 11:1 bori za titulu. Prije neku godinu Smederevo je u dvije utakmice dobilo Sarajevo 6:1, ako se dobro sjećam, a Partizan je u prijateljskoj dobio Želju 6:1 na Grbavici. Toliko. Ja sam Partizanovac, i jako sam zadovoljan današnjom utakmicom. Jedino nisam golmanom, poigravao se i skrivio gol, i nije mu dosta, nego kasnije za malo još jedan tako da primi

milojkoo

pre 16 godina

Valjda ce se malo opametiti bozivic posle ove utakmice on je jedini krivac sto su nam oteli 2 boda a i posle kiksa ni igraci nisu hteli da mu daju loptu najgori igrac utakmice uz to kod zadnjeg gola se nije pomerio sa linije a mogao je da izleti i izbaci loptu.
po prikazanoj igri i dalje nemam nikakvu sumnju da titula stize u humsku 1.

Tomislav Karadzic

pre 16 godina

Ha ha ha... Najjaci su komentari tipa "kompletna odbrana da se kupi na zimu" i to... Auuu Grobari, pa vi niste svesni da vama pola tima ode na zimu...

Partizanovac

pre 16 godina

Ne idem već dugo na utakmice "Partizana", zbog grobara. Oni uništavaju klub. Gde su sada? Gde im je čuveni poklič - Uprava napolje! Otkako im je došao ovaj Karadžić sa svojim ekspertima, dotad ubedljivo naš najbolji tim nije više dobio nijednu utakmicu. Već osvojenu titulu, ovo društvo je proćerdalo. Grobari su zlo za "Partizan". Razularena, pijana, agresivna i nepismena maso, napolje! Na čelu sa Karadžićem. A trener? Meni je Đukić uvek delovao tužno, provincijalno.

Mare

pre 16 godina

Neverovatno je da jedan nesumnjivo vrlo dobar centralni odbrambeni igrac ne ume da nauci one decake da igraju odbranu. Nisu oni sami losi, losa je taktika. Seljacka taktika, fudbalica, driblanje, na o-ruk, prepad, pa ako protivnik padne, super, ali ovaj nije pao. Ovakav Partizan je dobar samo za ovu ligu, napolju sa ovakvim igrom bi primio po 33 gola po utakmici. Jedini trener Partizana koji je umeo da postavi igru je bio Vermezovic

Balansero

pre 16 godina

Vise kometara nego gledalaca. Zanimljivo.
Deco, umesto sto sedite za kompom i ispred TV-a dodjite na neku tekmu pa onda pljujte ili hvalite.

Bozovic je vratio Vosu u zivot. Bili su pred nokautom posle 10 minuta.
No, i greske su fudbal. Bozovic je odlican golman. Vreme radi za njega. Ne treba ga razapinjati zbog jedne gluposti.
Isto tako se moze zameriti Diari, Joveticu i ostalima sto se ispromasivase.
Vidim da se zlobna komisinica raduje. Trebalo bi da tuguje, jer ovakav fudbal jos dugo nece igrati. Bar ne dok je veliki beli mag Kosanovic na klupi.
Bitno je da Partizan ponovo igra svoju igru, s pocetka sezone. Posle izvesnog pada forme protiv Smedereva i Bezanije opet se igra dosta dobro s obzirom na zaista lose uslove na terenu.
I da pomenem Vosu koja je prvi tim ove sezone koji je dosao na JNA da igra fudbal. Jesu se na momente (kod 2-2) branili i sa 8, 9 igraca ali su svaku priliku za napad koristili da pokusaju nesto vise. Imali su i malo srece, doduse.

slanobarac

pre 16 godina

@realno-komentar br. 3 Čoveče ti ne razumeš što Vojvodina ne prodaje svoje najbolje igrače blizancima iz BG-a, a zašto ovog leta nisu prodali Nadja, Kralja, Bastu,.. Voši? E pa sad ću ti ja reći: Nama takvi ne trabaju, Voša će biti prvak sa ovim sastavom. A vi zvezdaši samo se nadajte da će Kačar biti vaš. On je naše dete i prošla su ta vremena kada vam je Vojvodina prodavala igrače za male pare. 12.12 2007. Gojko čeka Zvezdu da je napuni. U EVROPI IMA JEDAN GRAD...

uprava

pre 16 godina

ljudi , logicno je da da svi zele KACARA da vide u zvezdi ili partizanu , ali ja kao navijac VOSE vam mogu reci iz pouzdanih izvora da od toga NEMA nista , kacar kad dodje vreme da se proda ide u inostranstvo ... ljudi citate li vi novine , ili vam je postala praksa da lupate gluposti i iznosite vase NEREALNE zelje ovde ??? UPRAVA VOJVODINE NIKAD NIKAD NIKAD NECE PRODATI NIJEDNOG IGRACA BEOGRADSKIM SESTRAMA NIKADA , sta se palite ... VOSA GAZZIIIIII

dalabu

pre 16 godina

@ marš iz Partizana

Mislim da ne bi trebao da komentarišeš nešto što ne znaš. Sarajevo i Željezničar se u, jadnoj i očajnoj, ligi Bih, vjerovali ili ne, bore za opstanak. Danas je Željo kod nas u Lukavici primio 3 komada, sa kojima je pri samom dnu tabele. Što se tiče ostalih klubova infrastruktura im je očajna (čast izuzecima, kojih je VEOMA malo). S' obzirom na to bolje je da ZVEZDA i Partizan igraju sa Borcem, Napretkom, Čukaričkim nego da dolaze ovamo, pa da svaka utakmica bude proglašena za TEKMU VISOKOG RIZIKA. Toliko

PS pogledajte reprezentativnu košarku poslije osnivanja JADRANSKE lige!!!

zman

pre 16 godina

Dobar derbi, dosta golova, samo je publika nedostajala.
Odbrana Partizana jedina slaba tacka.
Imamo igru i sto je najvaznije Jovetu i Diaru, pravi napadacki tandem.
Ne brinite se sve ce doci na svoje.
PARTIZAN SAMPION!!!

Che

pre 16 godina

Stvarno svaka cast ovom Kacaru za ova 3 gola, ali mislim da bi bilo bolje da je Bozovic sam ugurao te lopte. Katastrofa je branio, ako je uopste branio. Kacaru su sva tri gola poklonjena, prvi UZAS, drugi na odbitak u 46. a treci sa peterca, nema zive duse. I zato mi je krivo sto smo izgubili. Uzgred, realno bi bilo barem 3-1 za nas. Lazic, Jovetic pa Diara, odlicne sanse. Stvarno jadni mi kad primamo ovakve golove, isto k'o Zvezda, Rnica verovatno nece ni neki treceligasi, brz(kako kad) i jak u duelu, ali totalno neinteligentan. Umesto da privedemo tekmu kraju po onom kijametu i rutinski sve odradimo, Bozovic dribla, Rnic i Mihajlov statiraju, odbrana od sutra na remont pod hitno. I eto, zasluzili 6 bodova kuci( Borac i Vosha) a uzeli samo 2. Mada ne bojim se Voshe, Zvezda je nepredvidiva. A o (polu)bunkeru Voshe da i ne govorim. Ipak mi je drago sto Partizan i pored svega igra lepo i atraktivno. A moze se desiti da uzmemo titulu sa 5 bodova vise ili izgubimo za isto toliko. Ima jos dosta da se 'pika'.

Johny

pre 16 godina

Jesam Partizanovac, ali shto moj cale kaze- ma zabole me, dabogda izgubili svaku tekmu ovako, kad ne znaju da chuvaju kapital od 2 gola. Dobre ekipe to sacuvaju ili pak uvecaju a mi se cimamo i tresemo sve vreme. Vosina igra je kriminalna ali realno- kada neko predje centar 2 puta i da ti ne 2 nego 3 gola, i to na tvom terenu, onda si stvarno debelo zaribao. Taman sam pomislio da odmicemo jer nemamo obaveza u Evropi, kad ono smejurija od golmana i odbrane. Nego cigani, mogli bi mi neku trampu na zimu- Randjelovic-Bozovic, Rnic-Bronovicki, Maletic- Trisovic, Mitrovic- Bogdanovic. Ko zna, verovatno im smetaju crvene i crne pruge na dresovima, pa mozda prorade kad obrnu.

michigan

pre 16 godina

Sta svi kenj... za Bozovica.Ovo mu je prva greska odkako je dosao u Partizan.A i posle utakmice se javno izvinio navijacima Partizana i rekao je da mu je zao sto je sve upropastio.

Liman zna

pre 16 godina

Ova Vosa nikog se ne boji... Nije Vojvodina vise moneta vaseg bg potkusurivanja nego model od kojeg mnogi mogu nesto da nauce - o veri i ljubavi i kad lose krene...Na kraju prosle sezone posle ubedljive pobede nad Partizanom ostali su navijaci i igraci da sa pesmom proslave ne toliko pobedu koliko zajednistvo, deljenje dobra i zla i snaznu veru u Klub, Tim i projekat BUDI NOVOSADJANIN NAVIJAJ ZA VOJVODINU.
To je nasa najveca pobeda
Danasnja utakmica na potpuno glupom terenu ( Terza ti si levat - gde su fondovi za decu, terene, akademije za trenere... kad ce taj 21 vek u strategiji - bg mangupi recite nam...)govori puno o samopouzdanju ekipe koja poseduje drcnost da i kada krene lose i to protiv ekipe koja je prva na tabeli, Vosa igra svoju igru ne padajuci u ocaj...
Konstatacija za citavu fudbalsku Srbiju pa nek svako iskreno razmisli- forsiramo igrace menadzera a ne najbolje medju Orlovima
Kacar
Jovanovic
Krasic
Avramov
...
Malo li je za kvalitet srpskog fudbala - da ne spominjemo Despotovica, Pekarica , Djurica,Petkovica..
Bice da bez vecitih sohstaplera nema A tima...
A Vosa stvara li stvara odlicne igrace..
I nece vise u BG nego preko jer ponasanje Par i CZ nije konstruktivno za razvoj fudbala u nas pa ne treba ni da razvijamo mi njih.

Nije ovo sve od NS-a za ovu sezonu...
NASA VOSA GAZI REDOM SVE POBEDJUJE
PS Bravo i za uvek postojane Firmase - kradu pesme i stil ovi kao veliki bez blama, ali nije li to sudbine avangarde..
Da kiceri se kite svim perjem sto vide pa su kao super originalni

NAPRED Vojvodina

Vuk

pre 16 godina

Djukic je posle utakmice kukao na los teren, a golman Bozovic se izvinio navijacima zbog greske.

KAKO MI JE DRAGO ZBOG OVOG!!!

Za potpuno iste stvari (los teren i jos gori golman) grobari su nam se toliko smejali posle Bajerna! A da radost bude potpuna, primili su i gol 5 minuta pred kraj!

Kolo srece se okrece, a grobari?

Pucke

pre 16 godina

Pre nego što krenete sa licitiranjem gde će mali Kačar preći, pogledajte sliku pored naslova vesti. Šta to Gojko ljubi? To je dragi moji dres Vojvodine. Slika govori više od svih vaših komentara ovde.

GROBAR

pre 16 godina

Kad ce ljudi iz uprave da shvate da je odbrana suplja !!!Ako ne kupe dva kvalitetna stopera na zimu mogu da puckaju pucke na prolece sa Rnicem i Mihajlovim... Onako jeftino primlen gol covek sam skace u nasem petercu nemam raci...

Zelja Firmas

pre 16 godina

Realno smo uzeli bod bez neke igre i truda! Kacar je izjavio da ce otici iz Vose cim uzme titulu! E zecici nemate vi para za njega. Herta nudila 2,5 mil pa je odbijena.
Inace Kizito je truba.
bilo bi lepo videti Pavlovica iz Napretka u Vosi.
VOSA JE SAMPION!!!

Liman zna

pre 16 godina

U EVROPI IMA JEDAN GRAD
SVI GA ZNAJU KAO NOVI SAD
A JA GA ZOVEM SRPSKA ATINA
U NJEMU IGRA MOJA VOJVODINA

Lud za tobom moja Voso

PS Izuzetnim ponosom me ispunjava cinjenica da ''Gradska deca'', citat Ritam nereda - NS bend, Srpske Atine nepogresivo znaju da se voli svoje a ne samo zlato sto lazno sja

Bravo za FIRMU ovo jer Novi Sad je Firmin grad

vuk

pre 16 godina

Ovo sto igra partizan to je pravi fudbal, mozda primaju golove ali ih i zato daju i mislim da nema razloga za brigu, vojvodina je izvukla bod danas zahvaljujuci velikoj sreci, samo neka partizan nasstavi da igra ovako i titula ce doci kao nagrada za hrabrost Djukica sto igra ovakav fudbal kakav svi odavno prizeljkujemo da vidimo.PARTIZAN SAMPION

alsen

pre 16 godina

Nisam obozavao kacara jer nam je tao na maranani pred sam kraj al sad ga volim skoro ko Zigica jer je dao Partizanu 3 gola napred zvezdo

Rade Dzevi

pre 16 godina

Ej, cujte Djukica , on je zedovoljan odbranom, pa naravno da je zadovoljan jer su mogli da prime jos koji gol. Dobro je dok napad neutralise greske odbrane, a dokle ce ,to cemo videti. O tome sam vec pisao. Prema tome REMONT,odbrane, pod hitno u zimskom periodu. Bozovica treba prodati sto pre , ama kakva djavolja izvinjenja. Odmah na klupu , za kaznu. Ja kada sam igrao fudbal bilo je pravilo " Udari protivnika pa mu se izvini" tako i Bozovic, po meni imitira Borotu,jer je i on primao pacerske golove.Nema oprostaja , neka se izvinjava SEBI sedici na klupi, u pocetku a kasnije na tribine.Za kog , bre , on to igra i ko ga placa?

Misdongard Betoligar

pre 16 godina

Bravo za Gojka Kacara. Neka samo tako nastavi.
Ako treba neka i Vosa uzme titulu. Ja sam kao Zvezdas sit domacih titula i jalovih igara u evrokupovima.

radoje domanovic

pre 16 godina

vidim svi smo se uspalilui vosa nam igra bitnu ulogu u prvenstvu ludilo,kacar izigrava supermena,prvi strelac lige iako je stoper,ali to nije dovoljno da bude u reprezentaciji jer nije u komunistickim klubovima iz bg,kao izvanredni trisovic i slicni vanserijski fudbaleri,i onda se cudimo kako gubimo od silnog kazakstana i slicnih sila.smenili smo slobu ali miljaniceve strukture ne trulez nam vodi fudbal i dalje,napredujes ako si los kao djoric,dobijes izmisljenu funkciju kao mirkovic a za sve lose u fudbalu su krivi navijaci.bilo je u vosi i boljih fudbalera od kacara koji iz istih razloga nisu dobijali pozive selektora,za krasica nisu znali dok nije osvojio par titula u rusiji i kup uefa,jovanovic je otisao iz vose kao najbolje ocenjen igrac prve lige a poziv je dobio tek kao prvi strelac i najbolji igrac u belgiji,avramov nije dobio sansu ni posle skoro 10 godina branjenja u italiji,prema tanasijevicu i bataku isto al zvala ih crna gora u reprezentaciju,najvece nepravde ucinjene su prema lazeticu i rambu petkovicu,nije igrao za vosu al ga moram spomenuti,koji su samo kod nas zaboravljeni a u ITALIJI i BRAZILU veoma cenjeni.vojvodina je shvatila da su najbolji fudbaleri njena deca,vratite vukobratovica da uzmemo titulu.na tribini sam 10 god i muka mi je od svega al od sitnih dusa jaca je moja ljubav prema vosi i zato sam jos tu

mudri

pre 16 godina

Samo sam hteo da ostavim komentar, jer ova utakmica zaslužuje što više komentara.Dva tima u borbi za bodove, momci koji daju sve od sebe i znaju da igraju fudbal. Posle 100 godina stvarno sam odgledao utakmicu naše lige a da nijedan klub nije bio ni Javor ni Zvezda. Bravo!

dekiii

pre 16 godina

Ovako su se ofkovci dizali.A provukli se prvo prtiv cigana.Borac na srecu dobili.A danas vise srece nego pameti(nece to jos dugo trajati).Bozovicu odlaziiiii...

ns dukes

pre 16 godina

Nagradno pitanje za sve obozavatelje zlih blizanaca,a ono glasi, sta to ljubi Gojko Kacar? ... SAMO TI,U SRCU MOME JEDINOM SI TI,SAMO TI,SAMO TI VOJVODINO LJUBAVI !!!!

bale

pre 16 godina

Napaljene, osisane ovce!

Za rezultat niste morali da cekate kraj utakmice. Bilo je dovoljno da oko podne obidjete dve-tri kladionice. Dokle ce, bre, da vas sisaju?

Branislav Radovic

pre 16 godina

Molio bih navijace Crvene zvezde i Vojvodine da malo udahnu vazduh i da se smire. Ipak treba priznati da Partizan igra najlepsi fudbal u Srbiji, a i sire. Nije nasa liga bas toliko slaba,ipak ima perspektivnih,dobrih i dosciplinovanih igraca, tako da se uspesi Partizana bez potrebe umanjuju.
Partizanova odbrana jeste slabija, ali i to ce se dovesti u red. Bolje da igramo za gol vise,nego kao neki na gol, pa bunker. Lepo je videti Partizanov Tim kako igra, jel zaista covek moze poverovati da ce biti sampioni.
P.S.Pozdrav svim Grobarima, ali i drugima!

slaninar

pre 16 godina

Vazan bod u pohodu na titulu.
Svasta cu jos ovde procitati,pa i to da je Vosa neki srpski prosecan klub kako tvrde grobari i da ima mnogo boljih od nje,pa se tu spominje i Radnicki(zao mi je sto nema Radnickog u superligi jer bi on po svemu trebao da bude takodje u vrhu).Samo se vi pravdajte grobari,u strahu su velike oci.Sto se vi vise pravdate,to ja znam da smo mi na dobrom putu.Sto nas vise omalovazavaju po medijima koji su svi zacudjeni nasim igrama,to ja opet znam da smo mi na dobrom putu.Inace sramota je procitati u nedeljnom "Sportskom zurnalu" kako se u medjusobnom skoru Vose i Partizana Vojvodini oduzimaju 6 pobeda kod kuce?!11 umesto 17,pitam se samo kako te greske uvek idu na nasu stetu,poput one kad se Zvezdi u uspesima navodi osvajanje Srednjeevropskog kupa a Vojvodini ne,ioako ga je takodje osvojila.ccc.....

Lector

pre 16 godina

Evo malo i komsinice da se raduju.Pa posle kosarke pocese da navijaju za Vojvodinu xexexe.Kako ste pateticni da nemam reci.I dalje samo daleko ispres vas,a vas ceka gostovanje toj istoj Vojvodini.Mislim sta reci....
Pozdrav svim pravim navijacima PARTIZANA!

Dragiša

pre 16 godina

Ako ove sezone ipak osvojimo titulu to neće biti rezultat naših dobrih igara nego kikseva Vojvodine i C Zvezde. Konačno se vidi koliko prosečan, čak i za Balkanske uslove, tim imamo. Posle odličnog starta, kada su se svi verovatno plašili Partizana više nego što je trebalo, bio je potreban samo jedan ozbiljan protivnik(C Zvezda) pa da se raspadne cela igra. O našoj odbrani neću da govorim jer je - NEMAMO! Napad se muči da timovima sa dna tabele da gol punih sat vremena. Mislim da je sada jasno koliko je (ne)moćan ovaj tim Partizana i da su se najverniji navijači prerano vratili na tribine i naseli velikim pričama. Možda je bilo bolje da smo ostali u Evropi jer bi onda verovatno mnogo ranije videli koliko (ne)vredimo. Muka mi je više od ovakvog PFC! Ja lično ponovo krećem u bojkot, ali ovoga puta mi ne pada na pamet da pogledam nijedan rezultat FC Partizana dok ga ne vidim u Ligi Šampiona. E, onda ću da razmislim, jer sam mnooogo živaca zbog njih izgubio u protekih 2-3 godine. Sreća pa su Dule i košarkaši Bogovi!
GROBAR DO GROBA!!!

mirko

pre 16 godina

Klemente jel gledas ti? Kacara u reprezentaciju umesto Stankovica! Jovetic i Koroman nisu losi, mogli bi da pojacaju Vosu za Ligu Sampiona naredno leto

laxay9

pre 16 godina

hvali te se da imate najbolji mladi tim u regionu,a onda dođe "poznati" Kačar i da vam 3 komada.
A i golman vam je najbolji!!!!!

Jovan

pre 16 godina

nema veze grobari, idemo dalje osvajamo titulu.ogrejace obasjace sunce iznad humske ulice za pobede za miran san za titule za partizan...

Navijac Vojvodine

pre 16 godina

A grobari se guse od brojnosti poput Kineza,uskoro ce im zabraniti dalju reprodukciju.Ima nas dosta i sve vise i vise,a ocigledno je da to nekome smeta.

CHANA, Novi Sad

pre 16 godina

Što kaže moj kum:
ŠTA REĆI A NE ZAPLAKATI...
Prvo i najvažnije, u globalu - dopali su mi se komentari bobanmkd, čovek je realan a to je kod nas retko.
Realno, Partizan igra fudbal koji pleni, idu stalno napred i ne čuvaju rezultat. Možda je razlog u tome što su svesni da im čuvanje gola ne bi bila pametna opcija pošto su prilično tanki u odbrani... Moja Vojvodina još koketira sa starim navikama: sigurno je - sigurno; pa igra kad zagusti. Da su bili ofanzivniji, rezultat bi bio puno bolji.
Raduje me činjenica da posle zimskog prelaznog roka, i eventualnih pojačanja u vidu vezista Pavlovića iz Napretka i Fejse iz Hajduka, i daj bože centarfora Bežanije - uz, na proleće, 100% spremne Sepuju i Đurovskog - TITULA nije daleko...
Najboljeg i najkompletnijeg igrača lige definitivno imamo (čitaj: GOJKO KAČAR!) a greh je na Klementeu i saradnicima da Smiljanić i on nisu u A reprezentaciji umesto Kovačevića i sl.
Duljaja se sete samo kad zagusti, a dečko je super fudbaler...
Nije nam fudbal za bacanje, IPAK...
Đukić ima svojih nedostataka ali mu se ne sme osporavati fudbalska ideja i gospodsko ponašanje, zato ne mogu da razumem one koji ga pljuju posle utakmice koju realno nisu mogli da dobiju.
Navijačima Vojvodine sa severne tribine Karađorđa kapa dole za navijanje, kao i za krilaticu: "SAMO BORBENO", u krajnjem slučaju samo to se kod pravih navijača i računa...
Umesto nezasluženih zvižduka, posle remija sa Stepijevom Čukom - dobili su zaslužene aplauze za trud i sportsko ponašanje...
BIĆE - JOŠ LEPŠIH DANA !!!
Pozdrav svim pravim ljubiteljima sporta...

shecky

pre 16 godina

Koliko je realan vaš ostanak u Vojvodini posle zimskog prelaznog roka?

- Nažalost, fudbalski život je takav da ću najverovatnije vrlo mlad morati da krenem preko granice, iako mnogo volim što sam fudbaler Vojvodine. Ako bih došao u situaciju da biram klub, otišao bih u Šalke ili u neki engleski klub. Zvezda i Partizan ne dolaze u obzir, ja sam navijač Vojvodine - rekao je Gojko Kačar.

DA LI OVOME TREBA JOS NESTO DODATI? pitanje za blizankinje....

miki

pre 16 godina

Kao prvo nije u redu sto niste objavili moj odgovor od juce jednom od grobara koji mi je odgovorio na moj post! Kao drugo zato nam je i jadan fudbla jer nam igraci odlaze u inostranstvo sa 19 - 20 godina, mesto da se formiraju ovde i da ova zemlja koja je ulozila u njoh ima neku korist, korist imaju samo pojedinci citaj(menazderi, finansijeri kluba i uprava) a mi navijaci...nema nas nigde! Ja bi najvise voleo da kacar dodje u zvezdu, ali ako vec to nece, neka bude smeker pa ostane jos koju godinu u vojvodini i da doprinos tom klubu! Ali na zalost nema nista od toga! Mi sve sto valja odmah prodamo! Ne znam kuda sve ovo vodi!