Petak, 12.10.2007.

19:25

Zahtev za razrešenjem i odluka UO

Izvor: B92

Zahtev za razrešenjem i odluka UO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 16 godina

Imao sam sanse da doticnog gospodina, Dragana Stojkovica upoznam uzivo i razgovaram sa njim i da se slikam sa njim ! Sliku ni dan danas nisam dobio od mog rodaka iz Toronta kad je Piksi bio predsednik FSSiCG u leto 2005 ,pre nego sto je dosao na funkciju u Cz! Moj rodak i ja smo mu rekli da smo veliki partizanovci, na sta je on odvratio -- pa tako to ide, jedne godine,dve vi sampioni, druge godine mi, pa nema druge ko moze da bude sampion ! Izgledao mi je malo prepotentan i naduvan, bili su i moji prijateli u istom hotelu sa fudbalerima reprezentacije ! Iz Partizana sam video Rnica, Vukcevica, Dordevica, Brnovica, ali nisam imao sanse da razgovaram ni sa kim (kao da sam zvezdas), i razgovarao sam sa Zigicem iz Zvezde ( ima mnogo dobru dusu i volim sto je detinjast) -- Bog kaze u Bibliju ,ako nisi kao malo dete, ne mozes uci kroz vrata raja! Mladenovic iz Zvezde mi se zalio da ih je sve igrace Zvezda pokrala prilikom prelaska u druge klubove ( setite se Mihajlovica, pa zapalili Markovicu dip usred noci ) ! Pravi covek i gospodin koga sam upoznao je bio........Zoran Filipovic, ostavio je fenomenalan utisak na mene : iskren,druzeljubiv,srdacan! Dejan Savicevic je puno, puno pio,bio stalno u baru i onda je te 2005 i 2006 godine imao dva udesa u Podgorici !Damjanovic koji je danas u Cz, a onda je bio u FSSiCG je isto OK ! Dudic ce mrzeti Partizan ,isto kao i Bjekovic u Partizanu, dok ne sklopnu oci ! Mnogo vise je Zvezda izgubila , sto je Stojkovic ostavio Zvezdu, ali pravu istinu, mozda.......nikad necemo saznati ! Istina je tu negde, mozda je video da nema vise podrsku, i kad te oni koji su ti najblizi ....izdaju, nema vise svrhe se boriti ! To sto on ide u Nagoju, ima on dosta novca pa da zivi slobodno u Parizu ! Iznenada je otisao, neocekivano, i mnogo vise je izgubila Zvezda, nego li sta je dobio Partizan time ! Svi smo mi gresnici, pa i on , ali osecam da posle ovoga se ne pise dobro Zvezdi -- Toplica Spasojevic,Miskovici, Maza Vasilijevic -- manje strucan, Mrkela direktor omladinske skole , Jugovic u Becu ! Treba i Zvezda, kao i Partizan posle 2 ''susne godine '' , da povrati bivse igrace (ako i oni hoce ) : Tomic,Petric, Jokanovic ce biti od decembra ,mlad trener Dukic,itd ! Mozete se malo manje mrzeti, vi beogradski blizanci, jer dosta nas drugi mrze !

bgd

pre 16 godina

to da je cuveni biznismen toplica miskov covek znaju svi.pixija,koga nisam preterano mirisao,su oni oterali jer hoce potpunu kontrolu i da spremni docekaju privatizaciju kluba.mali marko,miskovo zlato,od 23 leta ce sad glavni da nam bude,mada je i do sad puno toga zavisilo od njega,sto znaci da smo na#ebali.pare se vec neko vreme uplacuju na racune bajnih i vernih delija sa severa,"masinerije koja nikako da stane".videcemo kakva ce njihova reakcija biti,pa ce se tada i znati da li su "najverniji navijaci na svetu".do sad se pokazalo da su verniji evricima.a sto se miska tice,kad moze razne direktore,preduzeca koje hoce da kupi i kupi,da salje u zatvore,da izmislja razne afere da bi opet sklonio ljude koji mu smetaju,sto ne bi maknuo i pixetu.vlasnik srbije je toliko jak da mu ni preobavesteni kostunjavi ne sme nista.a i ja bih bio "najveci biznismen" u ovom delu evrope da sam krenuo sa milosevicevim parama,tj nasim,a kasnije isto sa pokradenim parama koje su se "vratile" sa kipra,iako se finansijski mogul mladja ubio od "trazenja" tih para.
videcemo kakve ce poteze vuci,ali s obzirom na stvari koje se znaju o njima,tesko da ce to da ispadne na dobro.

dzukela

pre 16 godina

Pixy hvala ti za sve. Ucinio si dosta za dvije godine, mada uvjek moze i bolje.
A vi sto raspredate price o Miskovicu, jeste li razmisljali kako su se obogatili Ahmetov i Bekali? Koga briga za to kad Steaua i Sahtjor igraju redovno ligu sampiona! Samo nek nama Miskovic ili neko drugi obezbjedi LS pa nek je gori i od djavola.

carshawne

pre 16 godina

Evo ko je Toplica Spasojevic!
Novi predsednik je osnivač i predsednik ITM grupe, koja je bila distributer za 'NIKE'. Ali i vrapci na grani znaju da je 'Nike' u Srbiji u rukama Miroslava MIškovića, najbogatijeg i najosionijeg tajkuna. Osim uspešnosti u poslu, Spasojević je očigledno i politički podoban jer ga je aktuelna vlast postavila za koordinatora za Ekonomskog tima za Kosovo i Metohiju. Imajući u vidu kakav značaj aktuelni premijer posvećuje temi Kosova(čak se i izbori po prvi put od 1990. odlažu zbog toga), Toplica Spasojević izgleda kao 'proveren kadar'.
Mada, nisu to jedine značajne osobine novog predsednika Zvezde. On je upućen i u medijske poslove. Jedan je od suvlasnika TV Avala, medijske kuće koja je dozvolu za emitovanje dobila krajnje diskutabilnim odlukama RRA. Naime, iako nije postojala dobila je 'frekvenciju' za razliku od televizija koje su imale program i bile gledane. Toplica Spasojević je jednostavno 'Poslovni čovek godine 2006'. Nekako 'logično' on kaže da mu je poslovni uzor i inspiracija Josip Broz TITO. U skladu sa time Spasojević voli i uživanje, pa je još od 1990.vlasnik čuvenog 'SPORT Caffe-a', u kome poslovni ljudi često organizuju konferencije za novinare.
U njegovim intervjuima najčešća sintagma je 'društvena odgovornost' što bi trebalo da znači da Crvenu Zvezdu a i celu Srbiju čeka 'svetla budućnost'. Kada ga pitaju da li ga vređa reč 'tajkun', Toplica kaže da nema problema sa tim jer planira da pokaže društvenu odgovornost. Nju je verovano pokazao i prilikom kupovine 'C marketa'. Tada je poprilično pomogao Miroslavu Miškoviću jer gazda Toplica ima i konsultantsku grupu koja daje korisne savete. Osim svega toga pošteni i profesionalni novinari često znaju da kažu kako je Spasojeviću na poslovnim uspesima čestitao lično Majkl Džordan. Zaboravljaju samo da kažu da je to učinio po službenoj dužnosti. No, da ne umanjujemo vrednost i 'učinkovitost' gazda Toplice reći ćemo da je biznis započeo 1990. kada je sve propadalo. Propadalo mnogima, a cvetalo nekima!

b

pre 16 godina

Pravo saopstenje UO:
Kako smo nakon visemesecnih upornih i istrajnih pokusaja napokon uspeli da se ratosiljamo kojekakvih prevaranata i mufljuza iz Japana i Fracunske, napokon smo spremni da preuzmemo upravu nad voljenim klubom.
U ime patriotizma i Kosova, ( kao i RS) molimo sve navijace stanovitog kluba da ne talasaju jer ce se svaka aktivnost u tom pravcu shvatiti kao podrivanje naseg pregovarackog tim u borbi za vekovnim ognjistima nase volje drzave.
U ime toga, jos jednom da ponovimo da je nov UO istrajan u nastojanjima da NE DAMO KOSOVO, ali i ne damo Zvezdu.
U Beogradu,12.10.2007.
UO Delta M
ZIVELA SRBIJA!!!

toshke

pre 16 godina

E moj Piksi...Pa jel se tako odlazi iz Zvezde???Na sred sezone dok se ekipa jos nije konsolidovala...Ne postoji opravdanje...Umor???Pa valjda si dovoljno inteligentan da si pre nego sto si uopste razmisljao da budes predsednik znao da neko ko hoce da bude predsednik tako velikog kluba ne sme da spava,nema odmora!To je moglo i dete od 10 godina da ti kaze.Sta si hteo da postanes predsednik ako si se posle 2 godinice umorio?Nisam od onih koji misle da si uzeo kesh i zapalio jer mislim da si dovoljno uzeo za vreme igracke karijere...Ovo je Piksi moj takva predaja...Razocarao si me i dokazao da nemas energije i jos neku stvar da budes predsednik...izdaja Zvezdinih navijacha,ostavio si nas sa poluraspalom ekipom (a to ce svi videti u narednih mesec dana), ocajnim trenerom...Plasim se samo da umor ipak nije pravi razlog tvog odlaska... Da nisu mozda pretnje?Mafija? Terza? Neko treci?... Ko god da je NISI SMEO da popustis! Za Zvezdu mora da se grize... Dosta nam je ovih gluposti... Zvezda treba da funkcionise kao Real... znaci skupstina akcionara koji biraju predsednika na svake 4 god... Dosta nam je toga da ko god hoce moze da dodje i ode iz Zvezde...

Coontra

pre 16 godina

Prijatelju hvala bogu da si shvatio da se zvezda ne vodi iz pariza, a ti za pare ides u japan. svaka ti cast. ti si bio 5 zvezdina zvezda a uz klub nisi bio ni 3o dana u godini. ti si velika nula u srpskom fudbalu trenutno, idi prijatelju u japan i obogati se tamo jer tamo ides za novac. kod tebe je samo to sveto. nista drugo.

Dusan RS

pre 16 godina

Ne znam koja vijes bi mi danas mogla teze sjesti ove koju citam. Jedini covjek kome sam vjerova, koga obozavam kako znam za sebe, jednostavno odlazi. Misilim da od danas nemam vise ni svog kluba ni volje da pratim bilo kakva fudbalska desavanja. Pixy sretno i znaj da si nam ostao duzan veliko objasnjenje ZASTO...

milos

pre 16 godina

A gde su sad oni sto su ga pljuvali do groba...tad vam je bio olos kriminalac...a sad je legenda...eee kvazi navijaci....
ZVEZDA JE ZIVOT OSTALO SU SITNICE!!!

Milan

pre 16 godina

Sada sam odlgedao konferenciju za stampu.
Pixi ni 1% ne deluje kao covek na koga NIJE vrsen ZESTOK pritisak da podnese ostavku.NAPROTIV!!!

Oterali su te najveci zlikovci u vom narodu. Znam da si hteo da klub izvedes iz finansijskih nevolja, ali sve vreme iza ledja su ti radili oni koje si ti doveo u klub, kojima si verovao, za koje si mislio da su ti prijatelji.
Dusmani, Pixi, dusmani!

Ti si Pixi Legenda i to ces ostati ZAUVEK. A pacovi ce ZAUVEK ostati PACOVI.

miko delija

pre 16 godina

dobro je bilo sa njim(2 duple krune)
ali ipak ne znam jel dobro sto je otiso jel je lose
zo se ne moze jos rec dok neko drugi dodje
pozdrav za sve delije

wolf

pre 16 godina

Pixy ja zauvijek naš i ostaće uz ZVEZDU. Gospodin. A sada Jugović ili Mihajlović ili...predlažite, ima ovdje mnogo pametnih ljudi. I ne obazirite se na ove lokalce iz Humske.

carshawne

pre 16 godina

"Tvrd je orah vocka cudnovata, ne slomis ga a zube polomis". U ovoj prici mi Delije smo taj orah i nadam se da cemo uspeti da sacuvamo zvezdu od takvih kvazi biznismena tipa Miskovica i co koji zele da je uniste zarad licnih interesa i da ce na nama oni zube polomiti!!!

vozi Misko

pre 16 godina

U principu u celom svetu je najnormalnija pojava da osnivac/vlasnik kluba na ovaj ili onaj nacin razresava duznosti glavnog menadzera ekipe (u Engleskoj je jos sveze ovo sto se desilo u Celziju). Iako Zvezda cisto tehnicki i nema osnivaca/vlasnika, svi mi odlicno znamo ko je i sta je u Srbiji bila tajna policija, cija mreza i saradnici danas predstavlja vladajucu elitu u Srbiji i oni koji bacaju sapu na sve sto vredi u Srbiji logicno je da ne odustaju od jedne od retkih dobrih stvari koja je ostala iza njihovog visedecenijskog upravljanja Srbijom. Dobra stvar sa Zvezdom je sto je izgleda preuzima direktno nas najveci DB biznismen i verovatno ce klub prepustiti svome sinu da se dete malo igra - sto je u principu i dobro da se mali uci upravljanju nekom takvom malo slozenijom organizacijom, jer kako sada stvari stoje - kada matorog vise ne bude, njegov klinac ce biti vecinski vlasnik Srbije i bilo bi korisno da makar nesto nauci o upravljanju slozenim sistemima. Sto se tice rezultata Zvezde u buducnosti, ne mora sve da bude tako crno i parama se mogu nadoknaditi mnoge stvari - pogledajte samo onog cobanina koji je privatizovao Steauu. Uz svu tu gomilu stvari zbog kojih se njeni navijaci stide do neba taj prebogati skorojevic je barem obezbedio da se vec drugu godinu zaredom takmice u ligi sampiona. Ovaj nas je istina mnogo veca stipsa, ali je zato barem jos bogatiji.

solimpn

pre 16 godina

Zvezda je zivot...
glavu gore do nove pobede!

Pixi za mene si legenda bio, veruj mi, to si i ostao.

a, sto se sledeceg predsednika tice veliko "HM,HM,HM..."

miro

pre 16 godina

Ovo je najtuzniji dan u mom zivotu...Nemam reci,skoro da sam zaplakao dok sam ovo citao...Mnogo mi je zao sto odlazis,ipak se nadam da ces se mozda predomisliti.Mi boljeg predsednika necemo naci,to je nemoguce...

Puki

pre 16 godina

Veliki sam Partizanovac i svi to znaju.Jedino sam tebe cenio kao igraca iz Zvezde, bio srecan kada si igrao za reprezentaciju i da budem iskren nisam te gotivio zadnje dve godine jer si nam preoteo titule.

Best of luck, my friend.

sveta

pre 16 godina

piksi kao fudbaler mnogo si dao zvezdi i hvala ti.kao predsednik mogao si vise,utkmicu sa rendzersom zvezda nije smela da izgubi a kosan da bude trener.sve u svemu hvala ti.

Jereban

pre 16 godina

E Piksi Piksi,LEGENDO SA NISAVE!
Bio sam u srednjoj skoli kada si se oprastao od fudbala,kada si odigrao zadnju utakmicu na Chairu u Nisu.I dan danas imam ulaznicu sa te utakmice.Slucajno sam tada upoznao Stevana Diku Stojanovica i njegovo je potpis na toj ulaznici,a kasnije sam nekako uleteo na teren i potapsao te po ramenu kada je bilo na stotine ljudi oko tebe,na utakmici izmedju Radnickog i Vardara.Ti se verovatno toga ni ne secas,tada si plakao.Meni su tada posle suze...
A mogu ti reci da i sada nisam ravnodusan...
Jedno je biti fudbaler a drugo biti predsednik kluba,a ti si veruj mi zasluzio postovanje za obe stvari!!!Nismo se plasirali u Ligu Sanpiona,pa sta???Smak sveta?Ali Piksi,nisi ti mafijas i nisi lopov,tako da zbog toga ti nisi mogo dugo da izdrzis u ovom akvarijumu sa ajkulama.
Nadam se da kad budu srecna vremena voleo bih da te vidim ponovo u Zvezdi.
Dragane HVALA ti za sve sto si ucinio za Srpski fudbal i za NASU ZVEZDU!!!!
odajte priznanje pixiju preporucujuci ovaj komentar

zabrinuti delija

pre 16 godina

Evo ko je Toplica Spasojevic!!
Ekspresno kao i vest o odlasku Dragana Stojkovića Piksija, pojavila se i informacija o njegovom nasledniku. Toplica Spasojević biće novi predsednik Crvene Zvezde, prenose svi mediji, ne postavljajući pitanje kako to da se u jednom sportskom društvu koje nije ni u čijem privatnom vlasništvu, odluke donose iza 'spuštenih zavesa', daleko od standardne procedure. Novi predsednik je osnivač i predsednik ITM grupe, koja je bila distributer za 'NIKE'. Ali i vrapci na grani znaju da je 'Nike' u Srbiji u rukama Miroslava MIškovića, najbogatijeg i najosionijeg tajkuna. Osim uspešnosti u poslu, Spasojević je očigledno i politički podoban jer ga je aktuelna vlast postavila za koordinatora za Ekonomskog tima za Kosovo i Metohiju. Imajući u vidu kakav značaj aktuelni premijer posvećuje temi Kosova(čak se i izbori po prvi put od 1990. odlažu zbog toga), Toplica Spasojević izgleda kao 'proveren kadar'.
Mada, nisu to jedine značajne osobine novog predsednika Zvezde. On je upućen i u medijske poslove. Jedan je od suvlasnika TV Avala, medijske kuće koja je dozvolu za emitovanje dobila krajnje diskutabilnim odlukama RRA. Naime, iako nije postojala dobila je 'frekvenciju' za razliku od televizija koje su imale program i bile gledane. Toplica Spasojević je jednostavno 'Poslovni čovek godine 2006'. Nekako 'logično' on kaže da mu je poslovni uzor i inspiracija Josip Broz TITO. U skladu sa time Spasojević voli i uživanje, pa je još od 1990.vlasnik čuvenog 'SPORT Caffe-a', u kome poslovni ljudi često organizuju konferencije za novinare.
U njegovim intervjuima najčešća sintagma je 'društvena odgovornost' što bi trebalo da znači da Crvenu Zvezdu a i celu Srbiju čeka 'svetla budućnost'. Kada ga pitaju da li ga vređa reč 'tajkun', Toplica kaže da nema problema sa tim jer planira da pokaže društvenu odgovornost. Nju je verovano pokazao i prilikom kupovine 'C marketa'. Tada je poprilično pomogao Miroslavu Miškoviću jer gazda Toplica ima i konsultantsku grupu koja daje korisne savete. Osim svega toga pošteni i profesionalni novinari često znaju da kažu kako je Spasojeviću na poslovnim uspesima čestitao lično Majkl Džordan. Zaboravljaju samo da kažu da je to učinio po službenoj dužnosti. No, da ne umanjujemo vrednost i 'učinkovitost' gazda Toplice reći ćemo da je biznis započeo 1990. kada je sve propadalo. Propadalo mnogima, a cvetalo nekima!

jurisic zeljko,graz

pre 16 godina

Hvala ti za sve ali vec dva mjeseca molim da odes iz zvezde jer to je velika skola za tebe i molim te povedi i Kosana sobom.
Sve najljepse zelim ti.

Severac

pre 16 godina

Nesto mi to cudno...kao da ove prepirke sa Zvezdanom Terzicem imaju veze sa ostavkom Piksija najveceg srpskog fudbalera poslednjih 20 god...Nesto mi to cudno

delija Pancevo

pre 16 godina

Stasno mi je zao sto je takva legenda napustila moj omiljeni klub, stvarno je sramota kada vidim sve ove komentare i treba da ode ocigledno da ga nismo ni zasluzili sa nasim ponasenjem.Pojedinci treba da se podsete sta je sve taj gospodin kome sada vicu odlazi uradio za Zvezdu. On je u Zvezdu vec dosao sa parama nije morao da sebi pomocu Zvezde obezbedi egzistenciju, dosaoje da pomogne i to je i uradio. Hvala ti za sve care ziv bio i nadam se da cu da dozivim da se opet vratis...
Jos nesto ajde da se svi organizujemo i protestujemo ispred Marakane da vidi koliko nas ima, mozda nece da se predomisli ali cisto da zna da ima neko ko ceni njegov rad!!!!
P.S. Ako se ispostavi da je Terzic imao ikakve veze sa ovim tesko njemu...

Ivan 10

pre 16 godina

Hvala, Piksi, hvala posebno od nas koji smo za tebe navijali dok si nosio dres naseg voljenog kluba, koji pamtimo da si za Zvezdu igrao i bolestan i povrdjen, da si u Bariju odbio da izvedes penal, hvala i za ove dve godine koje si nas vodio kao Predsednik. Zelim ti srecu, covek kao ti je zaskluzuje i nadam se da ces nam se vratiti na isto mesto kad ovo bude zemlja gde ce se ceniti samo kvalitet,znanje i rad. Iskreno se nadam da ce taj dan doci, do tada pozdrav!

B/Simic

pre 16 godina

Pre nekoliko dana, posle skandiranja sa severa "Piksi,odlazi", rekao je da je on tu da resava probleme i da mu ne pada na pamet da ode. Sada kaze da je umoran. Da li se umorio u tih 10 dana? Sigurno je razlog nesto drugo. Zbog svih Delija koji su srcem bodrili Zvezdu na svakoj utakmici morao bi da bude iskren i da kaze sta je u pitanju. Da znamo sta nam se radi u klubu. Ipak, hvala na svemu!

Markony

pre 16 godina

Ne mogu da vjerujem da je se ovo desilo!
Neizmjerno mi je zao zbog ovoga, ne znam samo sta ce dalje da se desava neka nam je bog na pomoci!
PIXI hvala ti za sve sto si ucinio za Zvezdu!

perjanik

pre 16 godina

jos ne mogu da prelomim. ne znam da li je ovo plus ili minus!!!! vrijeme ce pokazati mada ovaj komunisticki kadar
ne dolazi u obzir!!!!!!!!!!!!

MECKA KNJAZEVAC

pre 16 godina

Ostade zal za PETOM ZVEZDINOM ZVEZDOM!
Covek koji je pokusao da, posle mnogo vremena, uradi nesto za NAS VOLJENI KLUB!
Idi PIKSI! Idi tamo gde znaju da cene ono sto jesi! A, ovde ces ZUVEK BITI U SRCU PRAVIH CIGANA!
ZVEZDA JE NASA VERA!

Bagi-delije

pre 16 godina

Piksi,hvala na svemu sto si ucinio za C.Zvezdu! Ostaces u srcu svih Delija! A sa ovom mafijom (biznismenima), neka nam je Bog u pomoci!!!

@Pixy

pre 16 godina

Kritikovao sam te, često verovatno neopravdano. Bez obzira na to, verovao sam u tvoje časne namere do poslednjeg trenutka. Još uvek želim da verujem da su tvoji neuspesi- na mestu predsednika Zvezde- odraz tvoje nesposobnosti da izađeš na kraj sa mafijom u klubu. Verovatno nikada nećemo znati zašto si zaista otišao (ili ćemo saznati za 35 godina- v.Zvezda-PAO 1971.) srećan ti put u svakom slučaju. Vreme će pokazati da li će Zvezdu preuzeti "uspešan poslovni čovek kojem je cilj da se promoviše kroz rezultate kluba" ili "tajkun koji će pokrasti šta je ostalo da se pokrade". Pošto je ovo zemlja Srbija, ne nadam se boljem. A ako bude- super. Ako ne bude- jbga, rekoh ovo je zemlja Srbija i sve ovde propada. Što bi Zvezda bila izuzetak.
Ko god dođe, ako šutne Kosana, dobio je moje poverenje bar do polusezone.

Dejan_FCRS

pre 16 godina

PIKSI hvala ti za sve,mnogo si dao ZVEZDI i mnogo uradio za nju.Sada Zvezda ceka nas navijace da nesto uradimo za nju,da sprecimo biznismena Toplicu da baci sve u vodu sto si Ti za ove dve godine stvorio!!!Zvezdi niko od domacih biznismena nije potreban,vec neko ko voli fudbal i ima neke vizije,a to oni nisu$$$$$!!!

zoran

pre 16 godina

PIXI
HVALA TI

hvala za sve sto si ucinio za ovak klub bio si veliki igrac ali i veliki predsjednik. Neko ko te napado i imao nesto protiv tvoga rada visi ce koliko ces hvaliti zvezdi, ovom timu koji ponovo polako postaje evropska velicina. Izvukao si nas sa dna, hvala ti za to . Hvala za dvije dupla krune ,neke novi predsjednik bude upola dobar kao ti bice super.
HVALA PIXI MAJSTORE I SRETAN RAD U NAGOJI

CRVENI i BELO

pre 16 godina

Hvala ti legendo za sve!!!
Bio si do 2005. legenda, bio si do danas i bices uvek Zvezdina LEGENDA.
Covek evropskih manira, koji je za ove dve godine pokazao kako treba da izgleda covek na funkciji u Srbiji. Jasno je da nije imao "fudbalsko okruzenje" sa kojim bi mogao raditi i normalno je da se umorio.
I ovom ostavkom je pokazao manire (nije dozvolio da izgubi zivce). Zao mi je, ali izgleda da Srbija jos uvek nije spremna da je vode "fini" ljudi (dokaz je odnos prema gospodinu Popovicu u Partizanu). Ali hajde, predsednik manje - vise, nego me plase ovi "menadzeri" koji prema najavama treba da se pojave u Zvezdi. Crvenu Zvezdu su uvek vodile njene sportske legende i dolazak nekoga ko vodi "kompaniju ili neki drugi posao" me jako zabrinjava. Zvezda se vodi secem! Hocemo li Vladu Jugovica??? NAPRED NA BAVARCE...

Poznajem Toplicu

pre 16 godina

Bože, spasi Srbiju i Zvezdu od takvih biznismena poput Toplice.Zapaočeo je ''biznis'' u Yugoslavia commerce kao član komiteta So Savski venac, kao pripravnik i to prenošenjem pisora prilikom adaptacije poslovne zgrade u Kneza Miloša, u svoj kafić u Svilajncu.Tek kasnije dolaze na red prenos SONY uredjaja a kulminacija njegove ''poslovnosti'' odvijala se u Londonu u firmi Yugoslavia commerce, gde je on bivao od naših parasve bogatiji i uspešniji a navedena firma koja ga je tamo poslala, dovedena do propasti.Sportski biznismen dobija otkaz u ''Yugoslavia commerce'', zbog nedolaska na posao u trajanju od 5 dana i to 1995 godine.

A kako su nestajali SONY uredjaji iz magacina e to je tek za pricu...

CRVENI i BELO

pre 16 godina

Hvala ti legendo za sve!!!
Bio si do 2005. legenda, bio si do danas i bices uvek Zvezdina LEGENDA.
Covek evropskih manira, koji je za ove dve godine pokazao kako treba da izgleda covek na funkciji u Srbiji. Jasno je da nije imao "fudbalsko okruzenje" sa kojim bi mogao raditi i normalno je da se umorio.
I ovom ostavkom je pokazao manire (nije dozvolio da izgubi zivce). Zao mi je, ali izgleda da Srbija jos uvek nije spremna da je vode "fini" ljudi (dokaz je odnos prema gospodinu Popovicu u Partizanu). Ali hajde, predsednik manje - vise, nego me plase ovi "menadzeri" koji prema najavama treba da se pojave u Zvezdi. Crvenu Zvezdu su uvek vodile njene sportske legende i dolazak nekoga ko vodi "kompaniju ili neki drugi posao" me jako zabrinjava. Zvezda se vodi secem! Hocemo li Vladu Jugovica??? NAPRED NA BAVARCE...

Poznajem Toplicu

pre 16 godina

Bože, spasi Srbiju i Zvezdu od takvih biznismena poput Toplice.Zapaočeo je ''biznis'' u Yugoslavia commerce kao član komiteta So Savski venac, kao pripravnik i to prenošenjem pisora prilikom adaptacije poslovne zgrade u Kneza Miloša, u svoj kafić u Svilajncu.Tek kasnije dolaze na red prenos SONY uredjaja a kulminacija njegove ''poslovnosti'' odvijala se u Londonu u firmi Yugoslavia commerce, gde je on bivao od naših parasve bogatiji i uspešniji a navedena firma koja ga je tamo poslala, dovedena do propasti.Sportski biznismen dobija otkaz u ''Yugoslavia commerce'', zbog nedolaska na posao u trajanju od 5 dana i to 1995 godine.

A kako su nestajali SONY uredjaji iz magacina e to je tek za pricu...

Jereban

pre 16 godina

E Piksi Piksi,LEGENDO SA NISAVE!
Bio sam u srednjoj skoli kada si se oprastao od fudbala,kada si odigrao zadnju utakmicu na Chairu u Nisu.I dan danas imam ulaznicu sa te utakmice.Slucajno sam tada upoznao Stevana Diku Stojanovica i njegovo je potpis na toj ulaznici,a kasnije sam nekako uleteo na teren i potapsao te po ramenu kada je bilo na stotine ljudi oko tebe,na utakmici izmedju Radnickog i Vardara.Ti se verovatno toga ni ne secas,tada si plakao.Meni su tada posle suze...
A mogu ti reci da i sada nisam ravnodusan...
Jedno je biti fudbaler a drugo biti predsednik kluba,a ti si veruj mi zasluzio postovanje za obe stvari!!!Nismo se plasirali u Ligu Sanpiona,pa sta???Smak sveta?Ali Piksi,nisi ti mafijas i nisi lopov,tako da zbog toga ti nisi mogo dugo da izdrzis u ovom akvarijumu sa ajkulama.
Nadam se da kad budu srecna vremena voleo bih da te vidim ponovo u Zvezdi.
Dragane HVALA ti za sve sto si ucinio za Srpski fudbal i za NASU ZVEZDU!!!!
odajte priznanje pixiju preporucujuci ovaj komentar

zoran

pre 16 godina

PIXI
HVALA TI

hvala za sve sto si ucinio za ovak klub bio si veliki igrac ali i veliki predsjednik. Neko ko te napado i imao nesto protiv tvoga rada visi ce koliko ces hvaliti zvezdi, ovom timu koji ponovo polako postaje evropska velicina. Izvukao si nas sa dna, hvala ti za to . Hvala za dvije dupla krune ,neke novi predsjednik bude upola dobar kao ti bice super.
HVALA PIXI MAJSTORE I SRETAN RAD U NAGOJI

@Pixy

pre 16 godina

Kritikovao sam te, često verovatno neopravdano. Bez obzira na to, verovao sam u tvoje časne namere do poslednjeg trenutka. Još uvek želim da verujem da su tvoji neuspesi- na mestu predsednika Zvezde- odraz tvoje nesposobnosti da izađeš na kraj sa mafijom u klubu. Verovatno nikada nećemo znati zašto si zaista otišao (ili ćemo saznati za 35 godina- v.Zvezda-PAO 1971.) srećan ti put u svakom slučaju. Vreme će pokazati da li će Zvezdu preuzeti "uspešan poslovni čovek kojem je cilj da se promoviše kroz rezultate kluba" ili "tajkun koji će pokrasti šta je ostalo da se pokrade". Pošto je ovo zemlja Srbija, ne nadam se boljem. A ako bude- super. Ako ne bude- jbga, rekoh ovo je zemlja Srbija i sve ovde propada. Što bi Zvezda bila izuzetak.
Ko god dođe, ako šutne Kosana, dobio je moje poverenje bar do polusezone.

delija Pancevo

pre 16 godina

Stasno mi je zao sto je takva legenda napustila moj omiljeni klub, stvarno je sramota kada vidim sve ove komentare i treba da ode ocigledno da ga nismo ni zasluzili sa nasim ponasenjem.Pojedinci treba da se podsete sta je sve taj gospodin kome sada vicu odlazi uradio za Zvezdu. On je u Zvezdu vec dosao sa parama nije morao da sebi pomocu Zvezde obezbedi egzistenciju, dosaoje da pomogne i to je i uradio. Hvala ti za sve care ziv bio i nadam se da cu da dozivim da se opet vratis...
Jos nesto ajde da se svi organizujemo i protestujemo ispred Marakane da vidi koliko nas ima, mozda nece da se predomisli ali cisto da zna da ima neko ko ceni njegov rad!!!!
P.S. Ako se ispostavi da je Terzic imao ikakve veze sa ovim tesko njemu...

Markony

pre 16 godina

Ne mogu da vjerujem da je se ovo desilo!
Neizmjerno mi je zao zbog ovoga, ne znam samo sta ce dalje da se desava neka nam je bog na pomoci!
PIXI hvala ti za sve sto si ucinio za Zvezdu!

Ivan 10

pre 16 godina

Hvala, Piksi, hvala posebno od nas koji smo za tebe navijali dok si nosio dres naseg voljenog kluba, koji pamtimo da si za Zvezdu igrao i bolestan i povrdjen, da si u Bariju odbio da izvedes penal, hvala i za ove dve godine koje si nas vodio kao Predsednik. Zelim ti srecu, covek kao ti je zaskluzuje i nadam se da ces nam se vratiti na isto mesto kad ovo bude zemlja gde ce se ceniti samo kvalitet,znanje i rad. Iskreno se nadam da ce taj dan doci, do tada pozdrav!

Puki

pre 16 godina

Veliki sam Partizanovac i svi to znaju.Jedino sam tebe cenio kao igraca iz Zvezde, bio srecan kada si igrao za reprezentaciju i da budem iskren nisam te gotivio zadnje dve godine jer si nam preoteo titule.

Best of luck, my friend.

B/Simic

pre 16 godina

Pre nekoliko dana, posle skandiranja sa severa "Piksi,odlazi", rekao je da je on tu da resava probleme i da mu ne pada na pamet da ode. Sada kaze da je umoran. Da li se umorio u tih 10 dana? Sigurno je razlog nesto drugo. Zbog svih Delija koji su srcem bodrili Zvezdu na svakoj utakmici morao bi da bude iskren i da kaze sta je u pitanju. Da znamo sta nam se radi u klubu. Ipak, hvala na svemu!

MECKA KNJAZEVAC

pre 16 godina

Ostade zal za PETOM ZVEZDINOM ZVEZDOM!
Covek koji je pokusao da, posle mnogo vremena, uradi nesto za NAS VOLJENI KLUB!
Idi PIKSI! Idi tamo gde znaju da cene ono sto jesi! A, ovde ces ZUVEK BITI U SRCU PRAVIH CIGANA!
ZVEZDA JE NASA VERA!

solimpn

pre 16 godina

Zvezda je zivot...
glavu gore do nove pobede!

Pixi za mene si legenda bio, veruj mi, to si i ostao.

a, sto se sledeceg predsednika tice veliko "HM,HM,HM..."

miro

pre 16 godina

Ovo je najtuzniji dan u mom zivotu...Nemam reci,skoro da sam zaplakao dok sam ovo citao...Mnogo mi je zao sto odlazis,ipak se nadam da ces se mozda predomisliti.Mi boljeg predsednika necemo naci,to je nemoguce...

Bagi-delije

pre 16 godina

Piksi,hvala na svemu sto si ucinio za C.Zvezdu! Ostaces u srcu svih Delija! A sa ovom mafijom (biznismenima), neka nam je Bog u pomoci!!!

Dejan_FCRS

pre 16 godina

PIKSI hvala ti za sve,mnogo si dao ZVEZDI i mnogo uradio za nju.Sada Zvezda ceka nas navijace da nesto uradimo za nju,da sprecimo biznismena Toplicu da baci sve u vodu sto si Ti za ove dve godine stvorio!!!Zvezdi niko od domacih biznismena nije potreban,vec neko ko voli fudbal i ima neke vizije,a to oni nisu$$$$$!!!

wolf

pre 16 godina

Pixy ja zauvijek naš i ostaće uz ZVEZDU. Gospodin. A sada Jugović ili Mihajlović ili...predlažite, ima ovdje mnogo pametnih ljudi. I ne obazirite se na ove lokalce iz Humske.

zabrinuti delija

pre 16 godina

Evo ko je Toplica Spasojevic!!
Ekspresno kao i vest o odlasku Dragana Stojkovića Piksija, pojavila se i informacija o njegovom nasledniku. Toplica Spasojević biće novi predsednik Crvene Zvezde, prenose svi mediji, ne postavljajući pitanje kako to da se u jednom sportskom društvu koje nije ni u čijem privatnom vlasništvu, odluke donose iza 'spuštenih zavesa', daleko od standardne procedure. Novi predsednik je osnivač i predsednik ITM grupe, koja je bila distributer za 'NIKE'. Ali i vrapci na grani znaju da je 'Nike' u Srbiji u rukama Miroslava MIškovića, najbogatijeg i najosionijeg tajkuna. Osim uspešnosti u poslu, Spasojević je očigledno i politički podoban jer ga je aktuelna vlast postavila za koordinatora za Ekonomskog tima za Kosovo i Metohiju. Imajući u vidu kakav značaj aktuelni premijer posvećuje temi Kosova(čak se i izbori po prvi put od 1990. odlažu zbog toga), Toplica Spasojević izgleda kao 'proveren kadar'.
Mada, nisu to jedine značajne osobine novog predsednika Zvezde. On je upućen i u medijske poslove. Jedan je od suvlasnika TV Avala, medijske kuće koja je dozvolu za emitovanje dobila krajnje diskutabilnim odlukama RRA. Naime, iako nije postojala dobila je 'frekvenciju' za razliku od televizija koje su imale program i bile gledane. Toplica Spasojević je jednostavno 'Poslovni čovek godine 2006'. Nekako 'logično' on kaže da mu je poslovni uzor i inspiracija Josip Broz TITO. U skladu sa time Spasojević voli i uživanje, pa je još od 1990.vlasnik čuvenog 'SPORT Caffe-a', u kome poslovni ljudi često organizuju konferencije za novinare.
U njegovim intervjuima najčešća sintagma je 'društvena odgovornost' što bi trebalo da znači da Crvenu Zvezdu a i celu Srbiju čeka 'svetla budućnost'. Kada ga pitaju da li ga vređa reč 'tajkun', Toplica kaže da nema problema sa tim jer planira da pokaže društvenu odgovornost. Nju je verovano pokazao i prilikom kupovine 'C marketa'. Tada je poprilično pomogao Miroslavu Miškoviću jer gazda Toplica ima i konsultantsku grupu koja daje korisne savete. Osim svega toga pošteni i profesionalni novinari često znaju da kažu kako je Spasojeviću na poslovnim uspesima čestitao lično Majkl Džordan. Zaboravljaju samo da kažu da je to učinio po službenoj dužnosti. No, da ne umanjujemo vrednost i 'učinkovitost' gazda Toplice reći ćemo da je biznis započeo 1990. kada je sve propadalo. Propadalo mnogima, a cvetalo nekima!

perjanik

pre 16 godina

jos ne mogu da prelomim. ne znam da li je ovo plus ili minus!!!! vrijeme ce pokazati mada ovaj komunisticki kadar
ne dolazi u obzir!!!!!!!!!!!!

Severac

pre 16 godina

Nesto mi to cudno...kao da ove prepirke sa Zvezdanom Terzicem imaju veze sa ostavkom Piksija najveceg srpskog fudbalera poslednjih 20 god...Nesto mi to cudno

jurisic zeljko,graz

pre 16 godina

Hvala ti za sve ali vec dva mjeseca molim da odes iz zvezde jer to je velika skola za tebe i molim te povedi i Kosana sobom.
Sve najljepse zelim ti.

carshawne

pre 16 godina

"Tvrd je orah vocka cudnovata, ne slomis ga a zube polomis". U ovoj prici mi Delije smo taj orah i nadam se da cemo uspeti da sacuvamo zvezdu od takvih kvazi biznismena tipa Miskovica i co koji zele da je uniste zarad licnih interesa i da ce na nama oni zube polomiti!!!

Milan

pre 16 godina

Sada sam odlgedao konferenciju za stampu.
Pixi ni 1% ne deluje kao covek na koga NIJE vrsen ZESTOK pritisak da podnese ostavku.NAPROTIV!!!

Oterali su te najveci zlikovci u vom narodu. Znam da si hteo da klub izvedes iz finansijskih nevolja, ali sve vreme iza ledja su ti radili oni koje si ti doveo u klub, kojima si verovao, za koje si mislio da su ti prijatelji.
Dusmani, Pixi, dusmani!

Ti si Pixi Legenda i to ces ostati ZAUVEK. A pacovi ce ZAUVEK ostati PACOVI.

Dusan RS

pre 16 godina

Ne znam koja vijes bi mi danas mogla teze sjesti ove koju citam. Jedini covjek kome sam vjerova, koga obozavam kako znam za sebe, jednostavno odlazi. Misilim da od danas nemam vise ni svog kluba ni volje da pratim bilo kakva fudbalska desavanja. Pixy sretno i znaj da si nam ostao duzan veliko objasnjenje ZASTO...

b

pre 16 godina

Pravo saopstenje UO:
Kako smo nakon visemesecnih upornih i istrajnih pokusaja napokon uspeli da se ratosiljamo kojekakvih prevaranata i mufljuza iz Japana i Fracunske, napokon smo spremni da preuzmemo upravu nad voljenim klubom.
U ime patriotizma i Kosova, ( kao i RS) molimo sve navijace stanovitog kluba da ne talasaju jer ce se svaka aktivnost u tom pravcu shvatiti kao podrivanje naseg pregovarackog tim u borbi za vekovnim ognjistima nase volje drzave.
U ime toga, jos jednom da ponovimo da je nov UO istrajan u nastojanjima da NE DAMO KOSOVO, ali i ne damo Zvezdu.
U Beogradu,12.10.2007.
UO Delta M
ZIVELA SRBIJA!!!

bgd

pre 16 godina

to da je cuveni biznismen toplica miskov covek znaju svi.pixija,koga nisam preterano mirisao,su oni oterali jer hoce potpunu kontrolu i da spremni docekaju privatizaciju kluba.mali marko,miskovo zlato,od 23 leta ce sad glavni da nam bude,mada je i do sad puno toga zavisilo od njega,sto znaci da smo na#ebali.pare se vec neko vreme uplacuju na racune bajnih i vernih delija sa severa,"masinerije koja nikako da stane".videcemo kakva ce njihova reakcija biti,pa ce se tada i znati da li su "najverniji navijaci na svetu".do sad se pokazalo da su verniji evricima.a sto se miska tice,kad moze razne direktore,preduzeca koje hoce da kupi i kupi,da salje u zatvore,da izmislja razne afere da bi opet sklonio ljude koji mu smetaju,sto ne bi maknuo i pixetu.vlasnik srbije je toliko jak da mu ni preobavesteni kostunjavi ne sme nista.a i ja bih bio "najveci biznismen" u ovom delu evrope da sam krenuo sa milosevicevim parama,tj nasim,a kasnije isto sa pokradenim parama koje su se "vratile" sa kipra,iako se finansijski mogul mladja ubio od "trazenja" tih para.
videcemo kakve ce poteze vuci,ali s obzirom na stvari koje se znaju o njima,tesko da ce to da ispadne na dobro.

sveta

pre 16 godina

piksi kao fudbaler mnogo si dao zvezdi i hvala ti.kao predsednik mogao si vise,utkmicu sa rendzersom zvezda nije smela da izgubi a kosan da bude trener.sve u svemu hvala ti.

vozi Misko

pre 16 godina

U principu u celom svetu je najnormalnija pojava da osnivac/vlasnik kluba na ovaj ili onaj nacin razresava duznosti glavnog menadzera ekipe (u Engleskoj je jos sveze ovo sto se desilo u Celziju). Iako Zvezda cisto tehnicki i nema osnivaca/vlasnika, svi mi odlicno znamo ko je i sta je u Srbiji bila tajna policija, cija mreza i saradnici danas predstavlja vladajucu elitu u Srbiji i oni koji bacaju sapu na sve sto vredi u Srbiji logicno je da ne odustaju od jedne od retkih dobrih stvari koja je ostala iza njihovog visedecenijskog upravljanja Srbijom. Dobra stvar sa Zvezdom je sto je izgleda preuzima direktno nas najveci DB biznismen i verovatno ce klub prepustiti svome sinu da se dete malo igra - sto je u principu i dobro da se mali uci upravljanju nekom takvom malo slozenijom organizacijom, jer kako sada stvari stoje - kada matorog vise ne bude, njegov klinac ce biti vecinski vlasnik Srbije i bilo bi korisno da makar nesto nauci o upravljanju slozenim sistemima. Sto se tice rezultata Zvezde u buducnosti, ne mora sve da bude tako crno i parama se mogu nadoknaditi mnoge stvari - pogledajte samo onog cobanina koji je privatizovao Steauu. Uz svu tu gomilu stvari zbog kojih se njeni navijaci stide do neba taj prebogati skorojevic je barem obezbedio da se vec drugu godinu zaredom takmice u ligi sampiona. Ovaj nas je istina mnogo veca stipsa, ali je zato barem jos bogatiji.

miko delija

pre 16 godina

dobro je bilo sa njim(2 duple krune)
ali ipak ne znam jel dobro sto je otiso jel je lose
zo se ne moze jos rec dok neko drugi dodje
pozdrav za sve delije

toshke

pre 16 godina

E moj Piksi...Pa jel se tako odlazi iz Zvezde???Na sred sezone dok se ekipa jos nije konsolidovala...Ne postoji opravdanje...Umor???Pa valjda si dovoljno inteligentan da si pre nego sto si uopste razmisljao da budes predsednik znao da neko ko hoce da bude predsednik tako velikog kluba ne sme da spava,nema odmora!To je moglo i dete od 10 godina da ti kaze.Sta si hteo da postanes predsednik ako si se posle 2 godinice umorio?Nisam od onih koji misle da si uzeo kesh i zapalio jer mislim da si dovoljno uzeo za vreme igracke karijere...Ovo je Piksi moj takva predaja...Razocarao si me i dokazao da nemas energije i jos neku stvar da budes predsednik...izdaja Zvezdinih navijacha,ostavio si nas sa poluraspalom ekipom (a to ce svi videti u narednih mesec dana), ocajnim trenerom...Plasim se samo da umor ipak nije pravi razlog tvog odlaska... Da nisu mozda pretnje?Mafija? Terza? Neko treci?... Ko god da je NISI SMEO da popustis! Za Zvezdu mora da se grize... Dosta nam je ovih gluposti... Zvezda treba da funkcionise kao Real... znaci skupstina akcionara koji biraju predsednika na svake 4 god... Dosta nam je toga da ko god hoce moze da dodje i ode iz Zvezde...

milos

pre 16 godina

A gde su sad oni sto su ga pljuvali do groba...tad vam je bio olos kriminalac...a sad je legenda...eee kvazi navijaci....
ZVEZDA JE ZIVOT OSTALO SU SITNICE!!!

Coontra

pre 16 godina

Prijatelju hvala bogu da si shvatio da se zvezda ne vodi iz pariza, a ti za pare ides u japan. svaka ti cast. ti si bio 5 zvezdina zvezda a uz klub nisi bio ni 3o dana u godini. ti si velika nula u srpskom fudbalu trenutno, idi prijatelju u japan i obogati se tamo jer tamo ides za novac. kod tebe je samo to sveto. nista drugo.

carshawne

pre 16 godina

Evo ko je Toplica Spasojevic!
Novi predsednik je osnivač i predsednik ITM grupe, koja je bila distributer za 'NIKE'. Ali i vrapci na grani znaju da je 'Nike' u Srbiji u rukama Miroslava MIškovića, najbogatijeg i najosionijeg tajkuna. Osim uspešnosti u poslu, Spasojević je očigledno i politički podoban jer ga je aktuelna vlast postavila za koordinatora za Ekonomskog tima za Kosovo i Metohiju. Imajući u vidu kakav značaj aktuelni premijer posvećuje temi Kosova(čak se i izbori po prvi put od 1990. odlažu zbog toga), Toplica Spasojević izgleda kao 'proveren kadar'.
Mada, nisu to jedine značajne osobine novog predsednika Zvezde. On je upućen i u medijske poslove. Jedan je od suvlasnika TV Avala, medijske kuće koja je dozvolu za emitovanje dobila krajnje diskutabilnim odlukama RRA. Naime, iako nije postojala dobila je 'frekvenciju' za razliku od televizija koje su imale program i bile gledane. Toplica Spasojević je jednostavno 'Poslovni čovek godine 2006'. Nekako 'logično' on kaže da mu je poslovni uzor i inspiracija Josip Broz TITO. U skladu sa time Spasojević voli i uživanje, pa je još od 1990.vlasnik čuvenog 'SPORT Caffe-a', u kome poslovni ljudi često organizuju konferencije za novinare.
U njegovim intervjuima najčešća sintagma je 'društvena odgovornost' što bi trebalo da znači da Crvenu Zvezdu a i celu Srbiju čeka 'svetla budućnost'. Kada ga pitaju da li ga vređa reč 'tajkun', Toplica kaže da nema problema sa tim jer planira da pokaže društvenu odgovornost. Nju je verovano pokazao i prilikom kupovine 'C marketa'. Tada je poprilično pomogao Miroslavu Miškoviću jer gazda Toplica ima i konsultantsku grupu koja daje korisne savete. Osim svega toga pošteni i profesionalni novinari često znaju da kažu kako je Spasojeviću na poslovnim uspesima čestitao lično Majkl Džordan. Zaboravljaju samo da kažu da je to učinio po službenoj dužnosti. No, da ne umanjujemo vrednost i 'učinkovitost' gazda Toplice reći ćemo da je biznis započeo 1990. kada je sve propadalo. Propadalo mnogima, a cvetalo nekima!

dzukela

pre 16 godina

Pixy hvala ti za sve. Ucinio si dosta za dvije godine, mada uvjek moze i bolje.
A vi sto raspredate price o Miskovicu, jeste li razmisljali kako su se obogatili Ahmetov i Bekali? Koga briga za to kad Steaua i Sahtjor igraju redovno ligu sampiona! Samo nek nama Miskovic ili neko drugi obezbjedi LS pa nek je gori i od djavola.

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 16 godina

Imao sam sanse da doticnog gospodina, Dragana Stojkovica upoznam uzivo i razgovaram sa njim i da se slikam sa njim ! Sliku ni dan danas nisam dobio od mog rodaka iz Toronta kad je Piksi bio predsednik FSSiCG u leto 2005 ,pre nego sto je dosao na funkciju u Cz! Moj rodak i ja smo mu rekli da smo veliki partizanovci, na sta je on odvratio -- pa tako to ide, jedne godine,dve vi sampioni, druge godine mi, pa nema druge ko moze da bude sampion ! Izgledao mi je malo prepotentan i naduvan, bili su i moji prijateli u istom hotelu sa fudbalerima reprezentacije ! Iz Partizana sam video Rnica, Vukcevica, Dordevica, Brnovica, ali nisam imao sanse da razgovaram ni sa kim (kao da sam zvezdas), i razgovarao sam sa Zigicem iz Zvezde ( ima mnogo dobru dusu i volim sto je detinjast) -- Bog kaze u Bibliju ,ako nisi kao malo dete, ne mozes uci kroz vrata raja! Mladenovic iz Zvezde mi se zalio da ih je sve igrace Zvezda pokrala prilikom prelaska u druge klubove ( setite se Mihajlovica, pa zapalili Markovicu dip usred noci ) ! Pravi covek i gospodin koga sam upoznao je bio........Zoran Filipovic, ostavio je fenomenalan utisak na mene : iskren,druzeljubiv,srdacan! Dejan Savicevic je puno, puno pio,bio stalno u baru i onda je te 2005 i 2006 godine imao dva udesa u Podgorici !Damjanovic koji je danas u Cz, a onda je bio u FSSiCG je isto OK ! Dudic ce mrzeti Partizan ,isto kao i Bjekovic u Partizanu, dok ne sklopnu oci ! Mnogo vise je Zvezda izgubila , sto je Stojkovic ostavio Zvezdu, ali pravu istinu, mozda.......nikad necemo saznati ! Istina je tu negde, mozda je video da nema vise podrsku, i kad te oni koji su ti najblizi ....izdaju, nema vise svrhe se boriti ! To sto on ide u Nagoju, ima on dosta novca pa da zivi slobodno u Parizu ! Iznenada je otisao, neocekivano, i mnogo vise je izgubila Zvezda, nego li sta je dobio Partizan time ! Svi smo mi gresnici, pa i on , ali osecam da posle ovoga se ne pise dobro Zvezdi -- Toplica Spasojevic,Miskovici, Maza Vasilijevic -- manje strucan, Mrkela direktor omladinske skole , Jugovic u Becu ! Treba i Zvezda, kao i Partizan posle 2 ''susne godine '' , da povrati bivse igrace (ako i oni hoce ) : Tomic,Petric, Jokanovic ce biti od decembra ,mlad trener Dukic,itd ! Mozete se malo manje mrzeti, vi beogradski blizanci, jer dosta nas drugi mrze !

jurisic zeljko,graz

pre 16 godina

Hvala ti za sve ali vec dva mjeseca molim da odes iz zvezde jer to je velika skola za tebe i molim te povedi i Kosana sobom.
Sve najljepse zelim ti.

@Pixy

pre 16 godina

Kritikovao sam te, često verovatno neopravdano. Bez obzira na to, verovao sam u tvoje časne namere do poslednjeg trenutka. Još uvek želim da verujem da su tvoji neuspesi- na mestu predsednika Zvezde- odraz tvoje nesposobnosti da izađeš na kraj sa mafijom u klubu. Verovatno nikada nećemo znati zašto si zaista otišao (ili ćemo saznati za 35 godina- v.Zvezda-PAO 1971.) srećan ti put u svakom slučaju. Vreme će pokazati da li će Zvezdu preuzeti "uspešan poslovni čovek kojem je cilj da se promoviše kroz rezultate kluba" ili "tajkun koji će pokrasti šta je ostalo da se pokrade". Pošto je ovo zemlja Srbija, ne nadam se boljem. A ako bude- super. Ako ne bude- jbga, rekoh ovo je zemlja Srbija i sve ovde propada. Što bi Zvezda bila izuzetak.
Ko god dođe, ako šutne Kosana, dobio je moje poverenje bar do polusezone.

CRVENI i BELO

pre 16 godina

Hvala ti legendo za sve!!!
Bio si do 2005. legenda, bio si do danas i bices uvek Zvezdina LEGENDA.
Covek evropskih manira, koji je za ove dve godine pokazao kako treba da izgleda covek na funkciji u Srbiji. Jasno je da nije imao "fudbalsko okruzenje" sa kojim bi mogao raditi i normalno je da se umorio.
I ovom ostavkom je pokazao manire (nije dozvolio da izgubi zivce). Zao mi je, ali izgleda da Srbija jos uvek nije spremna da je vode "fini" ljudi (dokaz je odnos prema gospodinu Popovicu u Partizanu). Ali hajde, predsednik manje - vise, nego me plase ovi "menadzeri" koji prema najavama treba da se pojave u Zvezdi. Crvenu Zvezdu su uvek vodile njene sportske legende i dolazak nekoga ko vodi "kompaniju ili neki drugi posao" me jako zabrinjava. Zvezda se vodi secem! Hocemo li Vladu Jugovica??? NAPRED NA BAVARCE...

zoran

pre 16 godina

PIXI
HVALA TI

hvala za sve sto si ucinio za ovak klub bio si veliki igrac ali i veliki predsjednik. Neko ko te napado i imao nesto protiv tvoga rada visi ce koliko ces hvaliti zvezdi, ovom timu koji ponovo polako postaje evropska velicina. Izvukao si nas sa dna, hvala ti za to . Hvala za dvije dupla krune ,neke novi predsjednik bude upola dobar kao ti bice super.
HVALA PIXI MAJSTORE I SRETAN RAD U NAGOJI

delija Pancevo

pre 16 godina

Stasno mi je zao sto je takva legenda napustila moj omiljeni klub, stvarno je sramota kada vidim sve ove komentare i treba da ode ocigledno da ga nismo ni zasluzili sa nasim ponasenjem.Pojedinci treba da se podsete sta je sve taj gospodin kome sada vicu odlazi uradio za Zvezdu. On je u Zvezdu vec dosao sa parama nije morao da sebi pomocu Zvezde obezbedi egzistenciju, dosaoje da pomogne i to je i uradio. Hvala ti za sve care ziv bio i nadam se da cu da dozivim da se opet vratis...
Jos nesto ajde da se svi organizujemo i protestujemo ispred Marakane da vidi koliko nas ima, mozda nece da se predomisli ali cisto da zna da ima neko ko ceni njegov rad!!!!
P.S. Ako se ispostavi da je Terzic imao ikakve veze sa ovim tesko njemu...

Bagi-delije

pre 16 godina

Piksi,hvala na svemu sto si ucinio za C.Zvezdu! Ostaces u srcu svih Delija! A sa ovom mafijom (biznismenima), neka nam je Bog u pomoci!!!

Jereban

pre 16 godina

E Piksi Piksi,LEGENDO SA NISAVE!
Bio sam u srednjoj skoli kada si se oprastao od fudbala,kada si odigrao zadnju utakmicu na Chairu u Nisu.I dan danas imam ulaznicu sa te utakmice.Slucajno sam tada upoznao Stevana Diku Stojanovica i njegovo je potpis na toj ulaznici,a kasnije sam nekako uleteo na teren i potapsao te po ramenu kada je bilo na stotine ljudi oko tebe,na utakmici izmedju Radnickog i Vardara.Ti se verovatno toga ni ne secas,tada si plakao.Meni su tada posle suze...
A mogu ti reci da i sada nisam ravnodusan...
Jedno je biti fudbaler a drugo biti predsednik kluba,a ti si veruj mi zasluzio postovanje za obe stvari!!!Nismo se plasirali u Ligu Sanpiona,pa sta???Smak sveta?Ali Piksi,nisi ti mafijas i nisi lopov,tako da zbog toga ti nisi mogo dugo da izdrzis u ovom akvarijumu sa ajkulama.
Nadam se da kad budu srecna vremena voleo bih da te vidim ponovo u Zvezdi.
Dragane HVALA ti za sve sto si ucinio za Srpski fudbal i za NASU ZVEZDU!!!!
odajte priznanje pixiju preporucujuci ovaj komentar

miro

pre 16 godina

Ovo je najtuzniji dan u mom zivotu...Nemam reci,skoro da sam zaplakao dok sam ovo citao...Mnogo mi je zao sto odlazis,ipak se nadam da ces se mozda predomisliti.Mi boljeg predsednika necemo naci,to je nemoguce...

Coontra

pre 16 godina

Prijatelju hvala bogu da si shvatio da se zvezda ne vodi iz pariza, a ti za pare ides u japan. svaka ti cast. ti si bio 5 zvezdina zvezda a uz klub nisi bio ni 3o dana u godini. ti si velika nula u srpskom fudbalu trenutno, idi prijatelju u japan i obogati se tamo jer tamo ides za novac. kod tebe je samo to sveto. nista drugo.

Poznajem Toplicu

pre 16 godina

Bože, spasi Srbiju i Zvezdu od takvih biznismena poput Toplice.Zapaočeo je ''biznis'' u Yugoslavia commerce kao član komiteta So Savski venac, kao pripravnik i to prenošenjem pisora prilikom adaptacije poslovne zgrade u Kneza Miloša, u svoj kafić u Svilajncu.Tek kasnije dolaze na red prenos SONY uredjaja a kulminacija njegove ''poslovnosti'' odvijala se u Londonu u firmi Yugoslavia commerce, gde je on bivao od naših parasve bogatiji i uspešniji a navedena firma koja ga je tamo poslala, dovedena do propasti.Sportski biznismen dobija otkaz u ''Yugoslavia commerce'', zbog nedolaska na posao u trajanju od 5 dana i to 1995 godine.

A kako su nestajali SONY uredjaji iz magacina e to je tek za pricu...

Markony

pre 16 godina

Ne mogu da vjerujem da je se ovo desilo!
Neizmjerno mi je zao zbog ovoga, ne znam samo sta ce dalje da se desava neka nam je bog na pomoci!
PIXI hvala ti za sve sto si ucinio za Zvezdu!

MECKA KNJAZEVAC

pre 16 godina

Ostade zal za PETOM ZVEZDINOM ZVEZDOM!
Covek koji je pokusao da, posle mnogo vremena, uradi nesto za NAS VOLJENI KLUB!
Idi PIKSI! Idi tamo gde znaju da cene ono sto jesi! A, ovde ces ZUVEK BITI U SRCU PRAVIH CIGANA!
ZVEZDA JE NASA VERA!

perjanik

pre 16 godina

jos ne mogu da prelomim. ne znam da li je ovo plus ili minus!!!! vrijeme ce pokazati mada ovaj komunisticki kadar
ne dolazi u obzir!!!!!!!!!!!!

Ivan 10

pre 16 godina

Hvala, Piksi, hvala posebno od nas koji smo za tebe navijali dok si nosio dres naseg voljenog kluba, koji pamtimo da si za Zvezdu igrao i bolestan i povrdjen, da si u Bariju odbio da izvedes penal, hvala i za ove dve godine koje si nas vodio kao Predsednik. Zelim ti srecu, covek kao ti je zaskluzuje i nadam se da ces nam se vratiti na isto mesto kad ovo bude zemlja gde ce se ceniti samo kvalitet,znanje i rad. Iskreno se nadam da ce taj dan doci, do tada pozdrav!

Dejan_FCRS

pre 16 godina

PIKSI hvala ti za sve,mnogo si dao ZVEZDI i mnogo uradio za nju.Sada Zvezda ceka nas navijace da nesto uradimo za nju,da sprecimo biznismena Toplicu da baci sve u vodu sto si Ti za ove dve godine stvorio!!!Zvezdi niko od domacih biznismena nije potreban,vec neko ko voli fudbal i ima neke vizije,a to oni nisu$$$$$!!!

B/Simic

pre 16 godina

Pre nekoliko dana, posle skandiranja sa severa "Piksi,odlazi", rekao je da je on tu da resava probleme i da mu ne pada na pamet da ode. Sada kaze da je umoran. Da li se umorio u tih 10 dana? Sigurno je razlog nesto drugo. Zbog svih Delija koji su srcem bodrili Zvezdu na svakoj utakmici morao bi da bude iskren i da kaze sta je u pitanju. Da znamo sta nam se radi u klubu. Ipak, hvala na svemu!

Severac

pre 16 godina

Nesto mi to cudno...kao da ove prepirke sa Zvezdanom Terzicem imaju veze sa ostavkom Piksija najveceg srpskog fudbalera poslednjih 20 god...Nesto mi to cudno

solimpn

pre 16 godina

Zvezda je zivot...
glavu gore do nove pobede!

Pixi za mene si legenda bio, veruj mi, to si i ostao.

a, sto se sledeceg predsednika tice veliko "HM,HM,HM..."

Puki

pre 16 godina

Veliki sam Partizanovac i svi to znaju.Jedino sam tebe cenio kao igraca iz Zvezde, bio srecan kada si igrao za reprezentaciju i da budem iskren nisam te gotivio zadnje dve godine jer si nam preoteo titule.

Best of luck, my friend.

sveta

pre 16 godina

piksi kao fudbaler mnogo si dao zvezdi i hvala ti.kao predsednik mogao si vise,utkmicu sa rendzersom zvezda nije smela da izgubi a kosan da bude trener.sve u svemu hvala ti.

zabrinuti delija

pre 16 godina

Evo ko je Toplica Spasojevic!!
Ekspresno kao i vest o odlasku Dragana Stojkovića Piksija, pojavila se i informacija o njegovom nasledniku. Toplica Spasojević biće novi predsednik Crvene Zvezde, prenose svi mediji, ne postavljajući pitanje kako to da se u jednom sportskom društvu koje nije ni u čijem privatnom vlasništvu, odluke donose iza 'spuštenih zavesa', daleko od standardne procedure. Novi predsednik je osnivač i predsednik ITM grupe, koja je bila distributer za 'NIKE'. Ali i vrapci na grani znaju da je 'Nike' u Srbiji u rukama Miroslava MIškovića, najbogatijeg i najosionijeg tajkuna. Osim uspešnosti u poslu, Spasojević je očigledno i politički podoban jer ga je aktuelna vlast postavila za koordinatora za Ekonomskog tima za Kosovo i Metohiju. Imajući u vidu kakav značaj aktuelni premijer posvećuje temi Kosova(čak se i izbori po prvi put od 1990. odlažu zbog toga), Toplica Spasojević izgleda kao 'proveren kadar'.
Mada, nisu to jedine značajne osobine novog predsednika Zvezde. On je upućen i u medijske poslove. Jedan je od suvlasnika TV Avala, medijske kuće koja je dozvolu za emitovanje dobila krajnje diskutabilnim odlukama RRA. Naime, iako nije postojala dobila je 'frekvenciju' za razliku od televizija koje su imale program i bile gledane. Toplica Spasojević je jednostavno 'Poslovni čovek godine 2006'. Nekako 'logično' on kaže da mu je poslovni uzor i inspiracija Josip Broz TITO. U skladu sa time Spasojević voli i uživanje, pa je još od 1990.vlasnik čuvenog 'SPORT Caffe-a', u kome poslovni ljudi često organizuju konferencije za novinare.
U njegovim intervjuima najčešća sintagma je 'društvena odgovornost' što bi trebalo da znači da Crvenu Zvezdu a i celu Srbiju čeka 'svetla budućnost'. Kada ga pitaju da li ga vređa reč 'tajkun', Toplica kaže da nema problema sa tim jer planira da pokaže društvenu odgovornost. Nju je verovano pokazao i prilikom kupovine 'C marketa'. Tada je poprilično pomogao Miroslavu Miškoviću jer gazda Toplica ima i konsultantsku grupu koja daje korisne savete. Osim svega toga pošteni i profesionalni novinari često znaju da kažu kako je Spasojeviću na poslovnim uspesima čestitao lično Majkl Džordan. Zaboravljaju samo da kažu da je to učinio po službenoj dužnosti. No, da ne umanjujemo vrednost i 'učinkovitost' gazda Toplice reći ćemo da je biznis započeo 1990. kada je sve propadalo. Propadalo mnogima, a cvetalo nekima!

carshawne

pre 16 godina

"Tvrd je orah vocka cudnovata, ne slomis ga a zube polomis". U ovoj prici mi Delije smo taj orah i nadam se da cemo uspeti da sacuvamo zvezdu od takvih kvazi biznismena tipa Miskovica i co koji zele da je uniste zarad licnih interesa i da ce na nama oni zube polomiti!!!

vozi Misko

pre 16 godina

U principu u celom svetu je najnormalnija pojava da osnivac/vlasnik kluba na ovaj ili onaj nacin razresava duznosti glavnog menadzera ekipe (u Engleskoj je jos sveze ovo sto se desilo u Celziju). Iako Zvezda cisto tehnicki i nema osnivaca/vlasnika, svi mi odlicno znamo ko je i sta je u Srbiji bila tajna policija, cija mreza i saradnici danas predstavlja vladajucu elitu u Srbiji i oni koji bacaju sapu na sve sto vredi u Srbiji logicno je da ne odustaju od jedne od retkih dobrih stvari koja je ostala iza njihovog visedecenijskog upravljanja Srbijom. Dobra stvar sa Zvezdom je sto je izgleda preuzima direktno nas najveci DB biznismen i verovatno ce klub prepustiti svome sinu da se dete malo igra - sto je u principu i dobro da se mali uci upravljanju nekom takvom malo slozenijom organizacijom, jer kako sada stvari stoje - kada matorog vise ne bude, njegov klinac ce biti vecinski vlasnik Srbije i bilo bi korisno da makar nesto nauci o upravljanju slozenim sistemima. Sto se tice rezultata Zvezde u buducnosti, ne mora sve da bude tako crno i parama se mogu nadoknaditi mnoge stvari - pogledajte samo onog cobanina koji je privatizovao Steauu. Uz svu tu gomilu stvari zbog kojih se njeni navijaci stide do neba taj prebogati skorojevic je barem obezbedio da se vec drugu godinu zaredom takmice u ligi sampiona. Ovaj nas je istina mnogo veca stipsa, ali je zato barem jos bogatiji.

wolf

pre 16 godina

Pixy ja zauvijek naš i ostaće uz ZVEZDU. Gospodin. A sada Jugović ili Mihajlović ili...predlažite, ima ovdje mnogo pametnih ljudi. I ne obazirite se na ove lokalce iz Humske.

Milan

pre 16 godina

Sada sam odlgedao konferenciju za stampu.
Pixi ni 1% ne deluje kao covek na koga NIJE vrsen ZESTOK pritisak da podnese ostavku.NAPROTIV!!!

Oterali su te najveci zlikovci u vom narodu. Znam da si hteo da klub izvedes iz finansijskih nevolja, ali sve vreme iza ledja su ti radili oni koje si ti doveo u klub, kojima si verovao, za koje si mislio da su ti prijatelji.
Dusmani, Pixi, dusmani!

Ti si Pixi Legenda i to ces ostati ZAUVEK. A pacovi ce ZAUVEK ostati PACOVI.

miko delija

pre 16 godina

dobro je bilo sa njim(2 duple krune)
ali ipak ne znam jel dobro sto je otiso jel je lose
zo se ne moze jos rec dok neko drugi dodje
pozdrav za sve delije

milos

pre 16 godina

A gde su sad oni sto su ga pljuvali do groba...tad vam je bio olos kriminalac...a sad je legenda...eee kvazi navijaci....
ZVEZDA JE ZIVOT OSTALO SU SITNICE!!!

Dusan RS

pre 16 godina

Ne znam koja vijes bi mi danas mogla teze sjesti ove koju citam. Jedini covjek kome sam vjerova, koga obozavam kako znam za sebe, jednostavno odlazi. Misilim da od danas nemam vise ni svog kluba ni volje da pratim bilo kakva fudbalska desavanja. Pixy sretno i znaj da si nam ostao duzan veliko objasnjenje ZASTO...

toshke

pre 16 godina

E moj Piksi...Pa jel se tako odlazi iz Zvezde???Na sred sezone dok se ekipa jos nije konsolidovala...Ne postoji opravdanje...Umor???Pa valjda si dovoljno inteligentan da si pre nego sto si uopste razmisljao da budes predsednik znao da neko ko hoce da bude predsednik tako velikog kluba ne sme da spava,nema odmora!To je moglo i dete od 10 godina da ti kaze.Sta si hteo da postanes predsednik ako si se posle 2 godinice umorio?Nisam od onih koji misle da si uzeo kesh i zapalio jer mislim da si dovoljno uzeo za vreme igracke karijere...Ovo je Piksi moj takva predaja...Razocarao si me i dokazao da nemas energije i jos neku stvar da budes predsednik...izdaja Zvezdinih navijacha,ostavio si nas sa poluraspalom ekipom (a to ce svi videti u narednih mesec dana), ocajnim trenerom...Plasim se samo da umor ipak nije pravi razlog tvog odlaska... Da nisu mozda pretnje?Mafija? Terza? Neko treci?... Ko god da je NISI SMEO da popustis! Za Zvezdu mora da se grize... Dosta nam je ovih gluposti... Zvezda treba da funkcionise kao Real... znaci skupstina akcionara koji biraju predsednika na svake 4 god... Dosta nam je toga da ko god hoce moze da dodje i ode iz Zvezde...

b

pre 16 godina

Pravo saopstenje UO:
Kako smo nakon visemesecnih upornih i istrajnih pokusaja napokon uspeli da se ratosiljamo kojekakvih prevaranata i mufljuza iz Japana i Fracunske, napokon smo spremni da preuzmemo upravu nad voljenim klubom.
U ime patriotizma i Kosova, ( kao i RS) molimo sve navijace stanovitog kluba da ne talasaju jer ce se svaka aktivnost u tom pravcu shvatiti kao podrivanje naseg pregovarackog tim u borbi za vekovnim ognjistima nase volje drzave.
U ime toga, jos jednom da ponovimo da je nov UO istrajan u nastojanjima da NE DAMO KOSOVO, ali i ne damo Zvezdu.
U Beogradu,12.10.2007.
UO Delta M
ZIVELA SRBIJA!!!

carshawne

pre 16 godina

Evo ko je Toplica Spasojevic!
Novi predsednik je osnivač i predsednik ITM grupe, koja je bila distributer za 'NIKE'. Ali i vrapci na grani znaju da je 'Nike' u Srbiji u rukama Miroslava MIškovića, najbogatijeg i najosionijeg tajkuna. Osim uspešnosti u poslu, Spasojević je očigledno i politički podoban jer ga je aktuelna vlast postavila za koordinatora za Ekonomskog tima za Kosovo i Metohiju. Imajući u vidu kakav značaj aktuelni premijer posvećuje temi Kosova(čak se i izbori po prvi put od 1990. odlažu zbog toga), Toplica Spasojević izgleda kao 'proveren kadar'.
Mada, nisu to jedine značajne osobine novog predsednika Zvezde. On je upućen i u medijske poslove. Jedan je od suvlasnika TV Avala, medijske kuće koja je dozvolu za emitovanje dobila krajnje diskutabilnim odlukama RRA. Naime, iako nije postojala dobila je 'frekvenciju' za razliku od televizija koje su imale program i bile gledane. Toplica Spasojević je jednostavno 'Poslovni čovek godine 2006'. Nekako 'logično' on kaže da mu je poslovni uzor i inspiracija Josip Broz TITO. U skladu sa time Spasojević voli i uživanje, pa je još od 1990.vlasnik čuvenog 'SPORT Caffe-a', u kome poslovni ljudi često organizuju konferencije za novinare.
U njegovim intervjuima najčešća sintagma je 'društvena odgovornost' što bi trebalo da znači da Crvenu Zvezdu a i celu Srbiju čeka 'svetla budućnost'. Kada ga pitaju da li ga vređa reč 'tajkun', Toplica kaže da nema problema sa tim jer planira da pokaže društvenu odgovornost. Nju je verovano pokazao i prilikom kupovine 'C marketa'. Tada je poprilično pomogao Miroslavu Miškoviću jer gazda Toplica ima i konsultantsku grupu koja daje korisne savete. Osim svega toga pošteni i profesionalni novinari često znaju da kažu kako je Spasojeviću na poslovnim uspesima čestitao lično Majkl Džordan. Zaboravljaju samo da kažu da je to učinio po službenoj dužnosti. No, da ne umanjujemo vrednost i 'učinkovitost' gazda Toplice reći ćemo da je biznis započeo 1990. kada je sve propadalo. Propadalo mnogima, a cvetalo nekima!

dzukela

pre 16 godina

Pixy hvala ti za sve. Ucinio si dosta za dvije godine, mada uvjek moze i bolje.
A vi sto raspredate price o Miskovicu, jeste li razmisljali kako su se obogatili Ahmetov i Bekali? Koga briga za to kad Steaua i Sahtjor igraju redovno ligu sampiona! Samo nek nama Miskovic ili neko drugi obezbjedi LS pa nek je gori i od djavola.

bgd

pre 16 godina

to da je cuveni biznismen toplica miskov covek znaju svi.pixija,koga nisam preterano mirisao,su oni oterali jer hoce potpunu kontrolu i da spremni docekaju privatizaciju kluba.mali marko,miskovo zlato,od 23 leta ce sad glavni da nam bude,mada je i do sad puno toga zavisilo od njega,sto znaci da smo na#ebali.pare se vec neko vreme uplacuju na racune bajnih i vernih delija sa severa,"masinerije koja nikako da stane".videcemo kakva ce njihova reakcija biti,pa ce se tada i znati da li su "najverniji navijaci na svetu".do sad se pokazalo da su verniji evricima.a sto se miska tice,kad moze razne direktore,preduzeca koje hoce da kupi i kupi,da salje u zatvore,da izmislja razne afere da bi opet sklonio ljude koji mu smetaju,sto ne bi maknuo i pixetu.vlasnik srbije je toliko jak da mu ni preobavesteni kostunjavi ne sme nista.a i ja bih bio "najveci biznismen" u ovom delu evrope da sam krenuo sa milosevicevim parama,tj nasim,a kasnije isto sa pokradenim parama koje su se "vratile" sa kipra,iako se finansijski mogul mladja ubio od "trazenja" tih para.
videcemo kakve ce poteze vuci,ali s obzirom na stvari koje se znaju o njima,tesko da ce to da ispadne na dobro.

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 16 godina

Imao sam sanse da doticnog gospodina, Dragana Stojkovica upoznam uzivo i razgovaram sa njim i da se slikam sa njim ! Sliku ni dan danas nisam dobio od mog rodaka iz Toronta kad je Piksi bio predsednik FSSiCG u leto 2005 ,pre nego sto je dosao na funkciju u Cz! Moj rodak i ja smo mu rekli da smo veliki partizanovci, na sta je on odvratio -- pa tako to ide, jedne godine,dve vi sampioni, druge godine mi, pa nema druge ko moze da bude sampion ! Izgledao mi je malo prepotentan i naduvan, bili su i moji prijateli u istom hotelu sa fudbalerima reprezentacije ! Iz Partizana sam video Rnica, Vukcevica, Dordevica, Brnovica, ali nisam imao sanse da razgovaram ni sa kim (kao da sam zvezdas), i razgovarao sam sa Zigicem iz Zvezde ( ima mnogo dobru dusu i volim sto je detinjast) -- Bog kaze u Bibliju ,ako nisi kao malo dete, ne mozes uci kroz vrata raja! Mladenovic iz Zvezde mi se zalio da ih je sve igrace Zvezda pokrala prilikom prelaska u druge klubove ( setite se Mihajlovica, pa zapalili Markovicu dip usred noci ) ! Pravi covek i gospodin koga sam upoznao je bio........Zoran Filipovic, ostavio je fenomenalan utisak na mene : iskren,druzeljubiv,srdacan! Dejan Savicevic je puno, puno pio,bio stalno u baru i onda je te 2005 i 2006 godine imao dva udesa u Podgorici !Damjanovic koji je danas u Cz, a onda je bio u FSSiCG je isto OK ! Dudic ce mrzeti Partizan ,isto kao i Bjekovic u Partizanu, dok ne sklopnu oci ! Mnogo vise je Zvezda izgubila , sto je Stojkovic ostavio Zvezdu, ali pravu istinu, mozda.......nikad necemo saznati ! Istina je tu negde, mozda je video da nema vise podrsku, i kad te oni koji su ti najblizi ....izdaju, nema vise svrhe se boriti ! To sto on ide u Nagoju, ima on dosta novca pa da zivi slobodno u Parizu ! Iznenada je otisao, neocekivano, i mnogo vise je izgubila Zvezda, nego li sta je dobio Partizan time ! Svi smo mi gresnici, pa i on , ali osecam da posle ovoga se ne pise dobro Zvezdi -- Toplica Spasojevic,Miskovici, Maza Vasilijevic -- manje strucan, Mrkela direktor omladinske skole , Jugovic u Becu ! Treba i Zvezda, kao i Partizan posle 2 ''susne godine '' , da povrati bivse igrace (ako i oni hoce ) : Tomic,Petric, Jokanovic ce biti od decembra ,mlad trener Dukic,itd ! Mozete se malo manje mrzeti, vi beogradski blizanci, jer dosta nas drugi mrze !