Sreda, 12.09.2007.

18:53

Olimpijakos - Zvezda 2:1

Izvor: Vladimir Novakoviæ

Olimpijakos - Zvezda 2:1 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

74 Komentari

Sortiraj po:

HENDERSON

pre 16 godina

crvena zvezda je odigrala po meni zanimljivu utakmicu video se napredak i na fizickoj spremi ovaj mali iz kameruna bice pravo pojacanje

ivan grozni

pre 16 godina

Ovaj Betonligor je dobar,samo da ne trazi platu veliku.Ali pitanje je sta je za Zvezdu plata velika,od Barkosa je bolji 100 puta.
Sa njim bi krcali svaku odbranu ,zamislite on i Jestrovic u napadu bruka.
Titula je nasa,a za Ligu Sampiona treba se spremiti vec od decembra kada se traze provereni igraci. Nas Scouting ne postoji nego radi preko montiranih kaseta ,diskova itd.
P.S. Treba uloziti pa onda izvuci korist.

ivan grozni

pre 16 godina

Ovaj Betonligor je dobar,samo da ne trazi platu veliku.Ali pitanje je sta je za Zvezdu plata velika,od Barkosa je bolji 100 puta.
Sa njim bi krcali svaku odbranu ,zamislite on i Jestrovic u napadu bruka.
Titula je nasa,a za Ligu Sampiona treba se spremiti vec od decembra kada se traze provereni igraci. Nas Scouting ne postoji nego radi preko montiranih kaseta ,diskova itd.
P.S. Treba uloziti pa onda izvuci korist.

Srdjan_Brcko

pre 16 godina

Pozdrav svim iskrenim navijacima fk Crvena Zvezda! Ja inace ne saljem svoje komentare toliko cesto kao vecina vas, ali sada sam zaista osetio potrebu... Slazem se sa nekim komentatorima da ovo jos uvek nije Zvezda kakvu svi zelimo da gledamo. Ali uporedimo igru u Talinu i ovu od juce, ali objektivno, pa i fudbalski laik moze zakljuciti da je Kosanovic poceo da izvlaci maksimum iz ekipe, a i polako ekipi vraca na fizickoj spremi, odnosno ispravlja greske neznanje Boska Djurovskog koji je upropastio ekipu na planu fizicke spreme... A opet, setite se kako smo svi na ovom istom mestu pisali kako je bolje da Piksi dovede igracka pojacanja nego da te iste pare daje za kvalitetnog trenera (Zakeroni, Tigana, Ranijeri i da ne nabrajam vise). I sta sad hocete? Mislite da bi vi bolje obavljali posao umesto Piksija sa limitiranim finansijama. Pa covek jos uvek nije pokrpio rupe koje su ostale iza prethodne uprave. Mislim da samo malo treba da budemo strpljivi i da verujemo u ono sto radi, zajedno sa saradnicima i Kosanovicem i sve ce doci na svoje mesto. Obe prethodne sezone na celu sa ovom upravom su pocinjale slicno ovome a na kraju je sve ok kad se osvoje duple krune. Ocigledno je da nismo ni samo svesni koliko jak tim imamo, normalno je da treba vremena da se oni uigraju, jer i najveci klubovi u evropi kad promene tek 2-3 igraca imaju problema po nekoliko meseci dok sve "ne legne" (Mancester, Celzi, Real, Inter...)... Jos nesto vezano za utakmicu protiv Olimpijakosa, koji je inace ucesnik lige sampiona. Ocigledno je da mnogi zanemaruju cinjenicu da su kod nas juce neprestano vrsene izmene i da su vecu minutazu imali igraci koji inace nemaju utakmice u nogama, tako da je i igra bila na mahove (samo rezervni golman nije ulazio), ali i pored toga igra je bila kvalitetnija nego u prethodnim utakmicama. Zato, samo treba da imamo strpljenja i volje da istrpimo trenutnu situaciju i na kraju sezone cemo da slavimo (imamo velike sanse i u ligi uefa). I na kraju samo bih da kazem i par reci o komsijama koji povremeno zalutaju na mesta koja su rezervisana za nase komentare. Potpuno ih razumem i podrzavam zbog toga jer jedinu satisfakciju i mogu pronaci u tome jer dovoljan kompleks im stvara cinjenica da u svom komsiluku imaju klub kakav je Crvena Zvezda (zanemarujuci bilans u derbijima), tako da je sve to posledica strahopostovanja i nemoci... Pozdrav!!!

vitamin c

pre 16 godina

imam jedno pitanje...gledao sam samo malo utakmicu, u stvari 30 tak minuta 2. pol. moze li mi neko reci sta su to atraktivno uradili molina i salas, jer ja sam samo vidio par smijesnih pokusaja prolaza moline i neuspjesna primanja lopte salasa...tako sam svojevremeno citao o dobrim potezima georgieva, kazem citao...

jose ciganda

pre 16 godina

Dobro bre gani kako Vas nije sramota da odigrate humanitarku iz 2-1, sramota me je što delim državljanstvo sa vama, najgori ste...

Muzicki_saradnik

pre 16 godina

Ljudi, najnovija informacija: Kosan je zadovoljan Betmenom i potpisuje se ugovor ! Pa dobro, pokazao je da ima potencijala, mada malo mi je glupo sad imamo 6 napadaca ( a ni jedan jos nije dao gol :) Ma nema frke...ako niko drugi nece, dace ga BETMEN !

Peter Tosh

pre 16 godina

Зашто бре онај Салас седи на клупи? Колико сам ја чуо да нема места на ногама без ожиљка од операција, али брате онај мора да почиње сваку, па колико издржи. Лепо неко рече, један потез таквог играча решава утакмицу. Мислим да је Звезда показала јуче нешто што до сада није имала, личили смо на екипу. Видећемо већ на стадиону ''крај Мораве'' за викенд да ли је у питању тренутак инспирације или опипљив бољитак.

Неша србин

pre 16 godina

Добро је било. Дечко из Чада обећава, остали солидни једино ми се игра Анђелковића и зашто је он упорно у тиму не свиђа. Биће боље, види се! Напред Звездо!!!

RTV1

pre 16 godina

@Shecky

U zivotu najvise mrzim manipulatore, folirante, a narocito likove koji u nedostatku tacnih i pouzdanih informacija, sire paniku, glupost i demagogiju. Covece, utakmicu Vojvodine i Atletika iz Madrida prenosila je RT Vojvodine 1, i iz Spanije i iz Novog Sada. Vojvodjani imaju taj kanal, a i svi oni koji primaju signal sa jedne kablovske televizije. Inace, Vojvodina nema nista protiv Srbije, vec protiv Beograda, kao i veliki deo unutrasnjosti Srbije, jer sve pare, mozgovi, odose u Beograd... Neko je nekad rekao: "Srbija radi, Beograd trosi."

@Goran

Kada bi znao koliko novinari dobijaju mesecno od Crvene Zvezde i Partizana, i ne samo od njih, ali od njih najvise, da bi pisali pozitivno o njima, veruj mi da bi i ti pisao na taj nacin...

CiraDelijaKs

pre 16 godina

Dobri su,mnogo bolji nego u avgustu,fino sto ima dosta igraca da menja!Koromana van tima a u tim Salasa,Burzu i Molinu!Bajalica umesto Ga(E)ya i novi golman PLEASE! Pa da sledeceg avgusta igramo Superkup Evrope

Milos

pre 16 godina

Tuga i dalje, igre niotkuda.Malo necega dalo se videti posle akcija Salasa i Misdongara. I jedan i drugi bi mogli da budu dobri. Sto se ostalih pojacanja tice, jedino je Lukas sigurno dobar, Molina ce mozda biti, ali tako je to kad kupujes igrace preko kaseta, a predstavljas se kao ozbiljan klub. Za male pare oces da igras Ligu sampiona, ne das ni za trenera, ni za obnovu terena, ni za Palasija, a preskup ti je Benitez koji sada igra u Meksiku i prvi je strelac lige. Ne vidim zasto Trisovic uopste dobija sansu, a od Baste i Milovanovica nece biti nista, jer su pukli od naseg fudbala.

profa,kg

pre 16 godina

Ponekad se covek bas zabavi citajuci komentare prepametnih.Sve mudrica do mudrice.Da je nekima jedan dan na Piksijevom mestu...ih sta bi sve sa Zvezdom napravili.Ali, to ti je usud - uvek nekom drugom kasika u med.Pih.Jos kad se azdaja probudi pa shvati gde zivi...Tri miliona evra je najveci budzet u nasoj istoriji, a vi biste - koga ono? Tek vam nece biti jasno kako je Piksi doveo Salasa.Decko je skautiran od strane PSV-a, pametnom dosta.Momak je klasa, a tu je na tri godine.Piksi, care, oderi ih za jos jednu titulu.Tek sledece godine tim ce biti popunjen na deficitarnim pozicijama.Tako to ide.Napred ZVEZDO.

francesco_totti

pre 16 godina

@ (Goran, 13. septembar 2007 01:16)
Kakvog bre kalibra, o cemu ti pricas???
Od nasih komentatora samo ona dvojica sto prenose NFL i dvojica sto prenose Bundesligu 1 i 2 su kompetentni, ostali deluju ko da pate fudbal od pre neki dan i govore samo sto im je neko pre tekme napiso...

Vlada

pre 16 godina

Ja mislim da Zvezda mora da igra fleksibilnu formaciju 3-5-2 i

Tim za ovakvu postavku igre je:
Randjelovic
Bajalica, Gaj, Bronovicki
Kastiljo, Lukas
Koroman, Burzanovic, Molina
Jestrovic, Salas
Igrac koji ce praviti razliku izmedju ove dve postavke igre je Lukas, koji moze da igra nesto izmedju zadjeg desnog veznog i beka, uz pomeranje zadnje linije na desnu stanu kad je Lukas ofanzivniji. Ako se prelazi na striktnu formaciju, onda Lukasa menja li Basta ili Milovanovic... Zamena za Burzanovica je Milijas i to je to. Svi ostali cekaju na klupi.

Goran

pre 16 godina

Nisam gledao celu utakmicu ali ona u ovom trenutku nije toliko vazna.Pokazuje se iz dana u dan da nam je mesto levog beka najkriticnija pozicija u timu.Ogromna, abnormalna, neprocenjena rupa od Andjekkovica jos uvek se koprca i ispada da nasa igra zavisi od njegovih centarsuteva.Slusam komentatora, o kome sam do sada imao samo reci hvale. Kaze doslovce "Poznato je da Andjelkovic ima izvanredan centarsut"...Da li je moguce da jedan sportski komentator takvog kalibra izjavi ovakvu notornu,nikad posluisanu GLUPOST.Deo krivice za trenutno stanje je svakako i na medijima,preciznije receno uplasenim novinarima, koji nisu u stanju ni u jednom tekstu ili prilogu na televiziji, komentaru, jos bolje,da samognu snage i izuste tako ociglednu cinjenicu. Andjelkovic jednostavno ne zna da igra fudbal. Ono sto on zna je da trci i da se bori ali za mesto startera u velikoj Crvenoj zvezdi, slozicete se, to zaista nije dovoljno.Najbolji primer uplasenosti predstavnika sedme sile bila je konferencija za novinare koju je sazvao gospodin Pixi Stojkovic.Salva uvreda na racun pisanja i izvestavanja posle sramnog remija u Beogradu protiv nejakog Rendzersa,otvoreni napad na licnost nekih novinara i medijskih kuca i ugrozavanje slobode izrazavanja i misljenja se zaista ne pamte do tada.Oni kojima su uvrede bile upucene ni prstom da maknu.Dakle, ne samo Djurovski, Kosanovic, Andjelkovic, i ostali koje redom krivimo za trenutno nasukani brod naseg najtrofejnijeg kluba, nego i NOVINARI treba da stave prst na celo i dobro se zamisle.Srpsko sportsko novinarstvo nikada nije bilo na dubljem dnu.
Pozdrav svim vernim navijacima Crvene zvezde, koji su najvece zrtve svega sto se trenutno desava!!!!

Sremac

pre 16 godina

@ Nelson Munz
A zasto ti imas potrebu stalno da smaras? Jos ni jedan tvoj post nisam procitao,a da mi se nije stomak prevrnuo. Dodji umesto Piksija pa dovedi neke vrhunske fudbalere, skinucu ti kapu. Ovako, ne davi...
A Salas mozda nije vrhunski majstor,ali mu je alternativa Milanko Raskovic i zato glasam za Franklina. Kazes da bi trebalo da uplatimo prihod od sledece tekme koji je mizeran Pa mizeran je zbog takvih kao sto si ti,koji sede kuci,pametuju,a ne pada im na pamet da odu na Marakanu,odvoje 3 sata zivota i 100 dinara za Zvezdu, a posle im ne valjaju malo placena pojacanja.
Navijaj za partizan,ostavi se Zvezde.

shecky

pre 16 godina

PA Da bitno je da je ova priljateljska utakmica prenosena a ATLETICO MADRID - VOJVODINA je bila nebitna utakmica ..normalno ..i onda se neko jos cudi sto Vojvodina ima nesto protiv Srbije...

VV

Milan Sd

pre 16 godina

Simpaticna prijateljska utakmica sa humanim karakterom..Tracak nade...Ali opet ista prica po pitanju gola..Shvatam da neko nezna da igra,ali pojedinci ne zasluzuju ni da kose travu,a kamoli da nose nas grb..Nije mi jasno zbog cega je Bajalica na klupi,a igra Tutoric?Ja ne zelim da sastavljam tim,jer to zna ko vodi Crvenu Zvezdu,ali mi je neverovatno da se neki fudbaleri guraju koji su kratki sa poznavanjem fudbala..Ali nije samo Tutoric-vec ima dosta neznalica koji nose nas dres...Ako ima bar malo pameti treba pruziti sansu (Misdongar Betoligaru)valjda se tako pise..Nadam se da nece ostati samo tracak nade sa pocetka mog komentara...

Bzzz

pre 16 godina

Bilo bi lepo da se nabroje sve te lepe stvari sto nam je "nesebicno" darovao grcki narod a i one ruzne pa da vidimo skor. Sto se istorijskog pobratimljenja tice cini mi se da mnogi jos "pamte" 1914 i prvi svetski rat gde nam je taj narod pomogao tek kad je njima gorelo pod nogama a pre toga su trgovali sa svima ne bi li se docepali Makedonije -koja je onda bila srpska nakon balkanskih ratova. Za uzvrat smo mi sklopili izreku "propao ko Grcka"...
More...;)

dejan

pre 16 godina

bio sam na tekmi licno utisak je sledeci lukas najbolji u redovima zvezde dobro je odigrao i milijas ima sut al slabo se krece randjlovic rupa gay rupa trisovic veze sa vezom isto andjelkovic ko njega gura da mi je znati milovanovic i basta kao po obicaju neprimetni jestrovic i dalje nespreman al ima potencijal.sve u svemu partizan ce da se proseta do titule i kupa siguran sam pozz iz atine

Nelson Muntz

pre 16 godina

Ја изгледа нисам гледао исту утакмицу као остали коментатори, али добро...
Мој коментар се ни за слово неће променити ни после ове утакмице. Дакле, ТУГА, ЈАД, ЧЕМЕР, КАТАСТРОФА И СРАМОТА ОД ИГРЕ. Чињеницу да је ова утакмица била за нијансу гледљивија од осталих приписујем искључиво њеном пријатељском карактеру. Потези које су показали разноразни "чаробњаци" које је Пикси летос довукао у Звезду могу да прођу још само на тренингу или оваквим ревијалним утакмицама. Међутим, чак ни у оваквој утакмици нисмо успели да победимо, а гол у режији нападача је и даље "сан снова". А добри Грци су се јадни толико трудили да нам омогуће да се непоражени вратимо кући, али кад неко нема појма, онда ни њихово бежање од лопте кад је Звезда у нападу није од помоћи. Наш "суви квалитет" и силни чаробњаци ће већ у суботу у Чачку имати прилику да покажу колико вреде против једне од 3 најслабије екипе у нашој чемерној лиги. Потписујем да ће се вратити кући погнутих глава и подвијеног репа, ако Чачани пруже 80% својих могућности.
На моју велику жалост, ни браћа из Пиреја нису показали ништа бољу игру од нас, па ни њима не дајем велике шансе за одбрану титуле у Грчкој.
Вреди напоменути да ћу данашњу утакмицу запатити по томе што је то прва утакмица Црвене Звезде за време које сам заспао! Ето колико је била интересантна!
Једина добра ствар коју видим након ове утакмице је њен хуманитарни и пријатељски карактер. Грчки народ нам је несебично помагао кад је нама помоћ била потребна и ово је најмање што смо могли да урадимо да им се одужимо. Мислим да би Звезда могла да уплати и приход са следеће првенствене утакмице на рачун настрадалих Грка. Ионако се ради о мизерној заради, али би тај чин пуно значио да се пријатељство два клуба и народа додатно учврсти.
ДЕЛИЈЕ СЕВЕР - GATE 7
ORTODOX BROTHERS

Veliki Zigic

pre 16 godina

Salas me odusevio, onaj crnac je izmislio fudbal za Barkosa i predstavljace ozbiljno pojacanje, Molina ce biti odlican kad se skroz opusti!

Iako se brdo ljudi verovatno ne slaze sa mnom, mislim da je Kosanovic jako dobar trener i da ce izvuci maksimum iz ovog tima, sto bi svakako bilo bar polufinale kupa uefa!

dcz

pre 16 godina

Zvezda igrala veoma dobro. Odbrana dobra u prvom delu dok je bila prva postava. Mada treba bronovicki umesto andjelkovica i bajalica umesto tutorica. Milijas me pozitivno iznenadio, moze i on da ne davi loptu. Salas atraktivan, ali taman koliko treba. Vidi se da je klasa od igraca. Molina nagovestava da ulazi u formu. Ovaj cadjanin bi trebalo da potpise jer je jak, brz, zna da zadrzi loptu, odigra na prvu i solidan je tehnicar. Znaci dupla kruna i grupe uefa sigurno, a za vise zavisice i od forme.

Cofi

pre 16 godina

Randjelovic,Gaj,Bajalica,Bronovicki,Kastiljo,Burzanovic,Salas,Koroman,Molina,Jestrovic i Betmen(ovaj novi,sorry,ne znam mu ime).Ovo je po meni prvi tim,prve zamene Milijas,Kastiljo,Milovanovic i Basta,pa tek onda svi ostali.Moraju da dobiju jos dosta na snazi,da se uigraju i da igraju dosta brze,odnosno da mnogo bolje i vise trce jer se cast izuzecima vuku po terenu,a tako se ne moze igrati.Inace kada se ovako pogleda i nemamo toliko los tim,ulazak u grupe kupa UEFA ne bi smelo da se dovodi u pitanje,a u prvenstvu maksimalno ozbiljno jer nam predstoji nikad neizvesnija borba sa u zadnje dve godine nikada solidnijim Partizanom koji nema nista slabiji tim od naseg,a da li su i bolji to ostaje da se vidi u direktnim okrsajima.Ja mislim da nisu,iako trenutno pokazuju dosta vise.Bravo za Zvezdu i Olimpijakos,ovo je bila prava stvar!

aca

pre 16 godina

Randjelovic

Lukas Tutoric Gaj Bronovicki

Kastillo

Koroman Molina Salas

Jestrovic


Bajalica moze umesto Gaja ili Tutorica, plasim se Gaja ponekad jer zna da kiksne...
Burzanovic i Misdongarti kao prve izmene... Nazalost nema mesta za njih iako su po meni klasa u odnosu na ostale...
Lukasa na desnog beka jer moze da se snadje, a tu nam fali igrac jer je Basta potpuno van forme, a i samo razmislja gde ce iz zvezde, pa eto neka ide i on i Milovanovic sa njim, dzaba neka idu samo da ne zauzimaju mesto u timu.
Bronovicki na LEVOG BEKA jer to decko odlicno igra.
Kastillo zadnji vezni, Molina playmaker, Koroman i Lukas zbog brzine po bokovima i jak spic napred.
4-5 igraca u zavrsnici napada pa da igramo fudbal.
Da je ovaj tim igrao protiv rendzersa dali bi im bar 3 komada. ovako sta da se radi. nije lose ni u kupu uefa, jer osim para u LS ne bi mi mogli da se takmicimo kao st onece moci ni rendzers za Barsom, Lionom i Stutgartom. ovako mozemo daleko u kupu uefa.
ZVEZDA MI JE SVEEEE !!!

dex

pre 16 godina

randjelovic
bajalica bronowicki
gueye tutoric
lukas castillo
burzanovic molina
salas misdongard koroman

OFANZIVNO ATRAKTIVNO ZA PUN STADION
POD HITNO POKLONITI
andjelkovic
milovanovic
basta
pantic&co

^Abnormalni^_D|S|F@!

pre 16 godina

evo prvih 11 koji bi trebali da obezbede duplu krunu i minimum cetvrtfinale kupa uefa

Barcos, Raskovic

Trisovic Basta

Milovanovic, Milijas

Andjelkovic Pantic
Djordjevic Bajalica
Radivojevic

Ova 11-orka bi rasturila i milan

trebinje

pre 16 godina

Ubjedljivo najlosiji igrac od svih pojacanja za mene je Molina,jedini koji je istinsko pojacanje za zvezdu je lucas.Zato bi lucasa stavio na poziciju desnog beka a bastu na tribine.1Randjelovic 2.Lucas 3.tutoric 4.Gaj 5.Bronovicki 6.kastiljo 7.Milijas 8.Milovanovic 9.Jestrovic. 10.Salas ili Burzanovic 11.Koroman

milos g

pre 16 godina

Naravno da je sa Molinom(i salasom,plus standardnim lukasem)stvar mogla da bude mnogo bolja(i tu se slazem sa "...", i u pogledu kvaliteta igre a i rezultatski(protiv rendzersa)tako da mi postava i
taktika pre mirise na mogucu istragu nadleznih nego na "pobedio je manje los klub".Nadam se da je Betonligar zadovoljio jer je osvojio moje simpatije samo na osnovu fotografije(ovaj mec nisam gledao
),da budem iskren, a i oni koji su posmatrali treninge imaju samo reci pohvale.Takodje nadam se da ce novac stvarno otici u prave ruke i da ce ovaj humanitarni mec opravdati humani gest dva prijateljska kluba.

speki

pre 16 godina

verujem u zvezdu,salasa i molinu naravno da je salas magican samo tako neka nastavi.kosan mora da da vise slobode mau jer se vidi da mnogo zna fudbal neka se grobari ne boje od derbija ce biti tamo gde im je i mesto a to je -15 iza sampiona.

El Gordo

pre 16 godina

Alo tikvice sta se vi javljate,nismo igrali sa Egaleom nego sa nasom bracom.To su nam bratski klubovi,oni najjaci u svojim zemljama kao i mi u svim drzavama u kojim smo boravili.Ne vrede juce,uge i diare(cast Moreiri solidan igrac po mom ukusu)prvak zvanicni se vec dugo zna a ove sezone sacekacemo i taj tzv derbi pa cemo videti o cemu ste drljali ovih meseci.Ja mislim da ce opet biti kradja,penali i ostale gluposti sa kojima se tesite.
SAMO JE JEDNA JEDINA I NAJBOLJA FK CRVENA ZVEZDA.

Alexa

pre 16 godina

Misdongarti odlican za onih 20tak minuta sto je igrao pokazao vise nego svi napadaci do sada zajedno.
Slazem se sa svima na ovom forumu da Salas i Molina moraju da igraju 90 minuta.
Momci igraju fudbal svaka cast.
Jedini promasaj prelaznog roka je Barcos, mada mozda posle nekog vremena i on nesto pokaze, mada ne moze napadaca preporuciti samo broj golova. Djokic je bio najbolji strelac lige, a zvezda goreg napadaca u istoriji nije imala...

badi

pre 16 godina

av aav aaav cudim se ljudi kakav fudbaler je ovaj molina ajos bolji je salas ne mogu da razumem kozu kako je mogao drzati ove fudbalere na klupi pa takav fudbaler kao salas moze da gresi celu utkmicu ali samo jedan takav potez resava utkmicu bre,gledao sam portugal i poljsku i posmatrao bronovicka covek je pravi fudbaler za odbranu a koza ga drzi u klupi kao i burzanovica......basta nije vise onaj stari,trisovic nije za 11.sstav:ranzelovic,tudoric,gaj,bronovicki,,kastillo,lukas,milijas,molina,koroman,salas,jestrvoic...prve zamene....burzanovic,basta,milovanovic,anxhelkovic,,,,itd

Nitogen city

pre 16 godina

Pazi ovog pa kad pominjes duplu krunu prvo pitaj jucu i drustvo,e ako je oni nece onda cete je vi uzeti.
Usvtvari dosta ce ti biti jasnije neke stvari 29.9 tamo posle 22h...
Spavajmo....sanjajmo....

Slobo Raška

pre 16 godina

Ovaj Betmen vredi za dve klase vise nego onaj Barcos. Nije da covek razvaljuje ali igra solidno. Salas je takodje odlican. Od Moline vise ocekujem ali i on je solidan. Lukas je borben i takodje igra dosta dobro. Sve u svemu, igraci samo treba dobro da se uklope. Kvalitet sigurno imaju!

Sto se same utakmice tice, odusevio sam se kako su navijaci Zvezde i Olimpijakosa zajedno navijali. To prijateljstvo treba negovati i nikako ne sme ovde da se zavrsi.

Zare

pre 16 godina

Prvi put smo ove godine ličili na tim u napadu ali je zato u odbrani jako duvalo na sve strane. Ovaj Misdongarti je odličan za 20 minuta je pokazao više nego svi naši napadači zadnje dve godine! Samo da ne traži previše para :D

dddd

pre 16 godina

A sad PIXI pamet u glavu pa ubuduće igrače dovedi na vreme da su Molina i Salas došli na početku prelaznog roka sada bi Zvezda igrala LŠ.

BOBA DELIJA

pre 16 godina

Sada je valjda svima jasno ko treba da igra(nama navijacima je bilo, ali nadam se da je sada i Kosanovicu)!
SALAS mislim sta reci!
Andjelkovic je najgori odbrambeni fudbaler na svetu (i to je valjda Kosanovicu jasno).

Red Star

pre 16 godina

Trisovic je bio katastrofalan...samo mi nije jasno zasto salas nije igrao do sada, decko je odlican igrac..
Zvezda mi je sve, Zvezda zivot je...

Misa

pre 16 godina

Igra zaista ohrabruje.Ako ponovimo ovakvu igru imamo velike sanse da eliminisemo Groclin.Jestrovic je klasa igrac,Molina i Salas sjajni a Lukas standardno dobar.Imamo dvadesetak izjednacenih igraca sto ce biti dovoljno za duplu krunu i za eventualno "zimovanje" u Evropi.

vlajko

pre 16 godina

Zvezda nema desno krilo na zadnjih nekoliko utakmica,ispred baste niko ne igra i zato i s desne strane i nema prodora.U drugom poluvremenu sam pomislio da je Gaj presao u spic a ono ovaj nov bentoglarjknn ili kako vec.

ilija petkovic

pre 16 godina

Treba podrzati Kosanovica! Ovo je najbolje izdanje do sada (mada je prijateljska tekma) ali mislim da ima cemu da se nadamo. Ovo je takodje dakaz da je uprava debelo pogresila sto je ostavila Djurovskog da prodje pripreme jer smo izgubili mnogo! Trisovica prekomandovati u Jedinstvo iz Uba kao i Andjelkovica! Bajalica treba da igra umesto Tutorica....

...

pre 16 godina

Da su nam Molina i Salas bili tu za Rendzers drugacije bi sada bilo!!! Mislim da opet rutinski uzimamo duplu krunu, a u kupu UEFA koliko doguramo!!! Pozdrav za sve DELIJE!!!

Marko_Bg_Fcrs

pre 16 godina

Salas je stvarno carobnjak, Molina je dobar ali jos treba malo da se oslobodi kao i Bronovicki, Jestovic je proveren - samo da udje u ritam, jedino sto skripi jeste Tutoric, mislim da bi Bajalica mogao da dobije sansu da igra sa Gajom u zadnjoj liniji. sve u svemu, bice to dobar tim, Srbija se ponosi s njim :)

Zivorad

pre 16 godina

Dobra i Kvalitetna igra Crvene Zvezde , mozda cak i najkvalitetnija utakmica ove sezone koja je odigrana , bice nesto od ovog tima , pozdrav.
p.s. izmenite greske u tekstu...

Chaki

pre 16 godina

Molina i Salas MORAJU DA IGRAJU!!!!
Prosto su najbolji u ovom timu...
Salas i Koroman po bokovima, Molina u sredini...
Ovaj iz Chada bi mogao biti dobar... dosta je jak... videcemo, malo je jedna utakmica...
MOLINA i SALAS - pun pogodak!!!
e, da su samo igrali protiv rendzersa na marakani... steta

Igor

pre 16 godina

Ovo danas je vec licilo na nesto... Zvezda polako dolazi sebi!
Neka kupe tog Betoligara ili kako vec, ako nista drugo nek nam bude maskota :)

madball

pre 16 godina

Da,da samo vi tako tesite se "da su nam ovi i ili oni bili tu"....svaka cast na rts pustila je jedna vrlo "zanimjiva" utakmica....golemo bilo interesovanje u grckoj za utakmicu hahaaahahahaahhah vidilo se "prepune" tribine jos jedan poraz zvezdu :)

...

pre 16 godina

Da su nam Molina i Salas bili tu za Rendzers drugacije bi sada bilo!!! Mislim da opet rutinski uzimamo duplu krunu, a u kupu UEFA koliko doguramo!!! Pozdrav za sve DELIJE!!!

Slobo Raška

pre 16 godina

Ovaj Betmen vredi za dve klase vise nego onaj Barcos. Nije da covek razvaljuje ali igra solidno. Salas je takodje odlican. Od Moline vise ocekujem ali i on je solidan. Lukas je borben i takodje igra dosta dobro. Sve u svemu, igraci samo treba dobro da se uklope. Kvalitet sigurno imaju!

Sto se same utakmice tice, odusevio sam se kako su navijaci Zvezde i Olimpijakosa zajedno navijali. To prijateljstvo treba negovati i nikako ne sme ovde da se zavrsi.

Chaki

pre 16 godina

Molina i Salas MORAJU DA IGRAJU!!!!
Prosto su najbolji u ovom timu...
Salas i Koroman po bokovima, Molina u sredini...
Ovaj iz Chada bi mogao biti dobar... dosta je jak... videcemo, malo je jedna utakmica...
MOLINA i SALAS - pun pogodak!!!
e, da su samo igrali protiv rendzersa na marakani... steta

Sremac

pre 16 godina

@ Nelson Munz
A zasto ti imas potrebu stalno da smaras? Jos ni jedan tvoj post nisam procitao,a da mi se nije stomak prevrnuo. Dodji umesto Piksija pa dovedi neke vrhunske fudbalere, skinucu ti kapu. Ovako, ne davi...
A Salas mozda nije vrhunski majstor,ali mu je alternativa Milanko Raskovic i zato glasam za Franklina. Kazes da bi trebalo da uplatimo prihod od sledece tekme koji je mizeran Pa mizeran je zbog takvih kao sto si ti,koji sede kuci,pametuju,a ne pada im na pamet da odu na Marakanu,odvoje 3 sata zivota i 100 dinara za Zvezdu, a posle im ne valjaju malo placena pojacanja.
Navijaj za partizan,ostavi se Zvezde.

BOBA DELIJA

pre 16 godina

Sada je valjda svima jasno ko treba da igra(nama navijacima je bilo, ali nadam se da je sada i Kosanovicu)!
SALAS mislim sta reci!
Andjelkovic je najgori odbrambeni fudbaler na svetu (i to je valjda Kosanovicu jasno).

ilija petkovic

pre 16 godina

Treba podrzati Kosanovica! Ovo je najbolje izdanje do sada (mada je prijateljska tekma) ali mislim da ima cemu da se nadamo. Ovo je takodje dakaz da je uprava debelo pogresila sto je ostavila Djurovskog da prodje pripreme jer smo izgubili mnogo! Trisovica prekomandovati u Jedinstvo iz Uba kao i Andjelkovica! Bajalica treba da igra umesto Tutorica....

Red Star

pre 16 godina

Trisovic je bio katastrofalan...samo mi nije jasno zasto salas nije igrao do sada, decko je odlican igrac..
Zvezda mi je sve, Zvezda zivot je...

El Gordo

pre 16 godina

Alo tikvice sta se vi javljate,nismo igrali sa Egaleom nego sa nasom bracom.To su nam bratski klubovi,oni najjaci u svojim zemljama kao i mi u svim drzavama u kojim smo boravili.Ne vrede juce,uge i diare(cast Moreiri solidan igrac po mom ukusu)prvak zvanicni se vec dugo zna a ove sezone sacekacemo i taj tzv derbi pa cemo videti o cemu ste drljali ovih meseci.Ja mislim da ce opet biti kradja,penali i ostale gluposti sa kojima se tesite.
SAMO JE JEDNA JEDINA I NAJBOLJA FK CRVENA ZVEZDA.

Marko_Bg_Fcrs

pre 16 godina

Salas je stvarno carobnjak, Molina je dobar ali jos treba malo da se oslobodi kao i Bronovicki, Jestovic je proveren - samo da udje u ritam, jedino sto skripi jeste Tutoric, mislim da bi Bajalica mogao da dobije sansu da igra sa Gajom u zadnjoj liniji. sve u svemu, bice to dobar tim, Srbija se ponosi s njim :)

Zivorad

pre 16 godina

Dobra i Kvalitetna igra Crvene Zvezde , mozda cak i najkvalitetnija utakmica ove sezone koja je odigrana , bice nesto od ovog tima , pozdrav.
p.s. izmenite greske u tekstu...

Zare

pre 16 godina

Prvi put smo ove godine ličili na tim u napadu ali je zato u odbrani jako duvalo na sve strane. Ovaj Misdongarti je odličan za 20 minuta je pokazao više nego svi naši napadači zadnje dve godine! Samo da ne traži previše para :D

^Abnormalni^_D|S|F@!

pre 16 godina

evo prvih 11 koji bi trebali da obezbede duplu krunu i minimum cetvrtfinale kupa uefa

Barcos, Raskovic

Trisovic Basta

Milovanovic, Milijas

Andjelkovic Pantic
Djordjevic Bajalica
Radivojevic

Ova 11-orka bi rasturila i milan

Nelson Muntz

pre 16 godina

Ја изгледа нисам гледао исту утакмицу као остали коментатори, али добро...
Мој коментар се ни за слово неће променити ни после ове утакмице. Дакле, ТУГА, ЈАД, ЧЕМЕР, КАТАСТРОФА И СРАМОТА ОД ИГРЕ. Чињеницу да је ова утакмица била за нијансу гледљивија од осталих приписујем искључиво њеном пријатељском карактеру. Потези које су показали разноразни "чаробњаци" које је Пикси летос довукао у Звезду могу да прођу још само на тренингу или оваквим ревијалним утакмицама. Међутим, чак ни у оваквој утакмици нисмо успели да победимо, а гол у режији нападача је и даље "сан снова". А добри Грци су се јадни толико трудили да нам омогуће да се непоражени вратимо кући, али кад неко нема појма, онда ни њихово бежање од лопте кад је Звезда у нападу није од помоћи. Наш "суви квалитет" и силни чаробњаци ће већ у суботу у Чачку имати прилику да покажу колико вреде против једне од 3 најслабије екипе у нашој чемерној лиги. Потписујем да ће се вратити кући погнутих глава и подвијеног репа, ако Чачани пруже 80% својих могућности.
На моју велику жалост, ни браћа из Пиреја нису показали ништа бољу игру од нас, па ни њима не дајем велике шансе за одбрану титуле у Грчкој.
Вреди напоменути да ћу данашњу утакмицу запатити по томе што је то прва утакмица Црвене Звезде за време које сам заспао! Ето колико је била интересантна!
Једина добра ствар коју видим након ове утакмице је њен хуманитарни и пријатељски карактер. Грчки народ нам је несебично помагао кад је нама помоћ била потребна и ово је најмање што смо могли да урадимо да им се одужимо. Мислим да би Звезда могла да уплати и приход са следеће првенствене утакмице на рачун настрадалих Грка. Ионако се ради о мизерној заради, али би тај чин пуно значио да се пријатељство два клуба и народа додатно учврсти.
ДЕЛИЈЕ СЕВЕР - GATE 7
ORTODOX BROTHERS

Misa

pre 16 godina

Igra zaista ohrabruje.Ako ponovimo ovakvu igru imamo velike sanse da eliminisemo Groclin.Jestrovic je klasa igrac,Molina i Salas sjajni a Lukas standardno dobar.Imamo dvadesetak izjednacenih igraca sto ce biti dovoljno za duplu krunu i za eventualno "zimovanje" u Evropi.

Alexa

pre 16 godina

Misdongarti odlican za onih 20tak minuta sto je igrao pokazao vise nego svi napadaci do sada zajedno.
Slazem se sa svima na ovom forumu da Salas i Molina moraju da igraju 90 minuta.
Momci igraju fudbal svaka cast.
Jedini promasaj prelaznog roka je Barcos, mada mozda posle nekog vremena i on nesto pokaze, mada ne moze napadaca preporuciti samo broj golova. Djokic je bio najbolji strelac lige, a zvezda goreg napadaca u istoriji nije imala...

Veliki Zigic

pre 16 godina

Salas me odusevio, onaj crnac je izmislio fudbal za Barkosa i predstavljace ozbiljno pojacanje, Molina ce biti odlican kad se skroz opusti!

Iako se brdo ljudi verovatno ne slaze sa mnom, mislim da je Kosanovic jako dobar trener i da ce izvuci maksimum iz ovog tima, sto bi svakako bilo bar polufinale kupa uefa!

shecky

pre 16 godina

PA Da bitno je da je ova priljateljska utakmica prenosena a ATLETICO MADRID - VOJVODINA je bila nebitna utakmica ..normalno ..i onda se neko jos cudi sto Vojvodina ima nesto protiv Srbije...

VV

dcz

pre 16 godina

Zvezda igrala veoma dobro. Odbrana dobra u prvom delu dok je bila prva postava. Mada treba bronovicki umesto andjelkovica i bajalica umesto tutorica. Milijas me pozitivno iznenadio, moze i on da ne davi loptu. Salas atraktivan, ali taman koliko treba. Vidi se da je klasa od igraca. Molina nagovestava da ulazi u formu. Ovaj cadjanin bi trebalo da potpise jer je jak, brz, zna da zadrzi loptu, odigra na prvu i solidan je tehnicar. Znaci dupla kruna i grupe uefa sigurno, a za vise zavisice i od forme.

dex

pre 16 godina

randjelovic
bajalica bronowicki
gueye tutoric
lukas castillo
burzanovic molina
salas misdongard koroman

OFANZIVNO ATRAKTIVNO ZA PUN STADION
POD HITNO POKLONITI
andjelkovic
milovanovic
basta
pantic&co

aca

pre 16 godina

Randjelovic

Lukas Tutoric Gaj Bronovicki

Kastillo

Koroman Molina Salas

Jestrovic


Bajalica moze umesto Gaja ili Tutorica, plasim se Gaja ponekad jer zna da kiksne...
Burzanovic i Misdongarti kao prve izmene... Nazalost nema mesta za njih iako su po meni klasa u odnosu na ostale...
Lukasa na desnog beka jer moze da se snadje, a tu nam fali igrac jer je Basta potpuno van forme, a i samo razmislja gde ce iz zvezde, pa eto neka ide i on i Milovanovic sa njim, dzaba neka idu samo da ne zauzimaju mesto u timu.
Bronovicki na LEVOG BEKA jer to decko odlicno igra.
Kastillo zadnji vezni, Molina playmaker, Koroman i Lukas zbog brzine po bokovima i jak spic napred.
4-5 igraca u zavrsnici napada pa da igramo fudbal.
Da je ovaj tim igrao protiv rendzersa dali bi im bar 3 komada. ovako sta da se radi. nije lose ni u kupu uefa, jer osim para u LS ne bi mi mogli da se takmicimo kao st onece moci ni rendzers za Barsom, Lionom i Stutgartom. ovako mozemo daleko u kupu uefa.
ZVEZDA MI JE SVEEEE !!!

Goran

pre 16 godina

Nisam gledao celu utakmicu ali ona u ovom trenutku nije toliko vazna.Pokazuje se iz dana u dan da nam je mesto levog beka najkriticnija pozicija u timu.Ogromna, abnormalna, neprocenjena rupa od Andjekkovica jos uvek se koprca i ispada da nasa igra zavisi od njegovih centarsuteva.Slusam komentatora, o kome sam do sada imao samo reci hvale. Kaze doslovce "Poznato je da Andjelkovic ima izvanredan centarsut"...Da li je moguce da jedan sportski komentator takvog kalibra izjavi ovakvu notornu,nikad posluisanu GLUPOST.Deo krivice za trenutno stanje je svakako i na medijima,preciznije receno uplasenim novinarima, koji nisu u stanju ni u jednom tekstu ili prilogu na televiziji, komentaru, jos bolje,da samognu snage i izuste tako ociglednu cinjenicu. Andjelkovic jednostavno ne zna da igra fudbal. Ono sto on zna je da trci i da se bori ali za mesto startera u velikoj Crvenoj zvezdi, slozicete se, to zaista nije dovoljno.Najbolji primer uplasenosti predstavnika sedme sile bila je konferencija za novinare koju je sazvao gospodin Pixi Stojkovic.Salva uvreda na racun pisanja i izvestavanja posle sramnog remija u Beogradu protiv nejakog Rendzersa,otvoreni napad na licnost nekih novinara i medijskih kuca i ugrozavanje slobode izrazavanja i misljenja se zaista ne pamte do tada.Oni kojima su uvrede bile upucene ni prstom da maknu.Dakle, ne samo Djurovski, Kosanovic, Andjelkovic, i ostali koje redom krivimo za trenutno nasukani brod naseg najtrofejnijeg kluba, nego i NOVINARI treba da stave prst na celo i dobro se zamisle.Srpsko sportsko novinarstvo nikada nije bilo na dubljem dnu.
Pozdrav svim vernim navijacima Crvene zvezde, koji su najvece zrtve svega sto se trenutno desava!!!!

dddd

pre 16 godina

A sad PIXI pamet u glavu pa ubuduće igrače dovedi na vreme da su Molina i Salas došli na početku prelaznog roka sada bi Zvezda igrala LŠ.

Igor

pre 16 godina

Ovo danas je vec licilo na nesto... Zvezda polako dolazi sebi!
Neka kupe tog Betoligara ili kako vec, ako nista drugo nek nam bude maskota :)

Vlada

pre 16 godina

Ja mislim da Zvezda mora da igra fleksibilnu formaciju 3-5-2 i

Tim za ovakvu postavku igre je:
Randjelovic
Bajalica, Gaj, Bronovicki
Kastiljo, Lukas
Koroman, Burzanovic, Molina
Jestrovic, Salas
Igrac koji ce praviti razliku izmedju ove dve postavke igre je Lukas, koji moze da igra nesto izmedju zadjeg desnog veznog i beka, uz pomeranje zadnje linije na desnu stanu kad je Lukas ofanzivniji. Ako se prelazi na striktnu formaciju, onda Lukasa menja li Basta ili Milovanovic... Zamena za Burzanovica je Milijas i to je to. Svi ostali cekaju na klupi.

Srdjan_Brcko

pre 16 godina

Pozdrav svim iskrenim navijacima fk Crvena Zvezda! Ja inace ne saljem svoje komentare toliko cesto kao vecina vas, ali sada sam zaista osetio potrebu... Slazem se sa nekim komentatorima da ovo jos uvek nije Zvezda kakvu svi zelimo da gledamo. Ali uporedimo igru u Talinu i ovu od juce, ali objektivno, pa i fudbalski laik moze zakljuciti da je Kosanovic poceo da izvlaci maksimum iz ekipe, a i polako ekipi vraca na fizickoj spremi, odnosno ispravlja greske neznanje Boska Djurovskog koji je upropastio ekipu na planu fizicke spreme... A opet, setite se kako smo svi na ovom istom mestu pisali kako je bolje da Piksi dovede igracka pojacanja nego da te iste pare daje za kvalitetnog trenera (Zakeroni, Tigana, Ranijeri i da ne nabrajam vise). I sta sad hocete? Mislite da bi vi bolje obavljali posao umesto Piksija sa limitiranim finansijama. Pa covek jos uvek nije pokrpio rupe koje su ostale iza prethodne uprave. Mislim da samo malo treba da budemo strpljivi i da verujemo u ono sto radi, zajedno sa saradnicima i Kosanovicem i sve ce doci na svoje mesto. Obe prethodne sezone na celu sa ovom upravom su pocinjale slicno ovome a na kraju je sve ok kad se osvoje duple krune. Ocigledno je da nismo ni samo svesni koliko jak tim imamo, normalno je da treba vremena da se oni uigraju, jer i najveci klubovi u evropi kad promene tek 2-3 igraca imaju problema po nekoliko meseci dok sve "ne legne" (Mancester, Celzi, Real, Inter...)... Jos nesto vezano za utakmicu protiv Olimpijakosa, koji je inace ucesnik lige sampiona. Ocigledno je da mnogi zanemaruju cinjenicu da su kod nas juce neprestano vrsene izmene i da su vecu minutazu imali igraci koji inace nemaju utakmice u nogama, tako da je i igra bila na mahove (samo rezervni golman nije ulazio), ali i pored toga igra je bila kvalitetnija nego u prethodnim utakmicama. Zato, samo treba da imamo strpljenja i volje da istrpimo trenutnu situaciju i na kraju sezone cemo da slavimo (imamo velike sanse i u ligi uefa). I na kraju samo bih da kazem i par reci o komsijama koji povremeno zalutaju na mesta koja su rezervisana za nase komentare. Potpuno ih razumem i podrzavam zbog toga jer jedinu satisfakciju i mogu pronaci u tome jer dovoljan kompleks im stvara cinjenica da u svom komsiluku imaju klub kakav je Crvena Zvezda (zanemarujuci bilans u derbijima), tako da je sve to posledica strahopostovanja i nemoci... Pozdrav!!!

milos g

pre 16 godina

Naravno da je sa Molinom(i salasom,plus standardnim lukasem)stvar mogla da bude mnogo bolja(i tu se slazem sa "...", i u pogledu kvaliteta igre a i rezultatski(protiv rendzersa)tako da mi postava i
taktika pre mirise na mogucu istragu nadleznih nego na "pobedio je manje los klub".Nadam se da je Betonligar zadovoljio jer je osvojio moje simpatije samo na osnovu fotografije(ovaj mec nisam gledao
),da budem iskren, a i oni koji su posmatrali treninge imaju samo reci pohvale.Takodje nadam se da ce novac stvarno otici u prave ruke i da ce ovaj humanitarni mec opravdati humani gest dva prijateljska kluba.

speki

pre 16 godina

verujem u zvezdu,salasa i molinu naravno da je salas magican samo tako neka nastavi.kosan mora da da vise slobode mau jer se vidi da mnogo zna fudbal neka se grobari ne boje od derbija ce biti tamo gde im je i mesto a to je -15 iza sampiona.

Cofi

pre 16 godina

Randjelovic,Gaj,Bajalica,Bronovicki,Kastiljo,Burzanovic,Salas,Koroman,Molina,Jestrovic i Betmen(ovaj novi,sorry,ne znam mu ime).Ovo je po meni prvi tim,prve zamene Milijas,Kastiljo,Milovanovic i Basta,pa tek onda svi ostali.Moraju da dobiju jos dosta na snazi,da se uigraju i da igraju dosta brze,odnosno da mnogo bolje i vise trce jer se cast izuzecima vuku po terenu,a tako se ne moze igrati.Inace kada se ovako pogleda i nemamo toliko los tim,ulazak u grupe kupa UEFA ne bi smelo da se dovodi u pitanje,a u prvenstvu maksimalno ozbiljno jer nam predstoji nikad neizvesnija borba sa u zadnje dve godine nikada solidnijim Partizanom koji nema nista slabiji tim od naseg,a da li su i bolji to ostaje da se vidi u direktnim okrsajima.Ja mislim da nisu,iako trenutno pokazuju dosta vise.Bravo za Zvezdu i Olimpijakos,ovo je bila prava stvar!

Peter Tosh

pre 16 godina

Зашто бре онај Салас седи на клупи? Колико сам ја чуо да нема места на ногама без ожиљка од операција, али брате онај мора да почиње сваку, па колико издржи. Лепо неко рече, један потез таквог играча решава утакмицу. Мислим да је Звезда показала јуче нешто што до сада није имала, личили смо на екипу. Видећемо већ на стадиону ''крај Мораве'' за викенд да ли је у питању тренутак инспирације или опипљив бољитак.

madball

pre 16 godina

Da,da samo vi tako tesite se "da su nam ovi i ili oni bili tu"....svaka cast na rts pustila je jedna vrlo "zanimjiva" utakmica....golemo bilo interesovanje u grckoj za utakmicu hahaaahahahaahhah vidilo se "prepune" tribine jos jedan poraz zvezdu :)

Nitogen city

pre 16 godina

Pazi ovog pa kad pominjes duplu krunu prvo pitaj jucu i drustvo,e ako je oni nece onda cete je vi uzeti.
Usvtvari dosta ce ti biti jasnije neke stvari 29.9 tamo posle 22h...
Spavajmo....sanjajmo....

dejan

pre 16 godina

bio sam na tekmi licno utisak je sledeci lukas najbolji u redovima zvezde dobro je odigrao i milijas ima sut al slabo se krece randjlovic rupa gay rupa trisovic veze sa vezom isto andjelkovic ko njega gura da mi je znati milovanovic i basta kao po obicaju neprimetni jestrovic i dalje nespreman al ima potencijal.sve u svemu partizan ce da se proseta do titule i kupa siguran sam pozz iz atine

RTV1

pre 16 godina

@Shecky

U zivotu najvise mrzim manipulatore, folirante, a narocito likove koji u nedostatku tacnih i pouzdanih informacija, sire paniku, glupost i demagogiju. Covece, utakmicu Vojvodine i Atletika iz Madrida prenosila je RT Vojvodine 1, i iz Spanije i iz Novog Sada. Vojvodjani imaju taj kanal, a i svi oni koji primaju signal sa jedne kablovske televizije. Inace, Vojvodina nema nista protiv Srbije, vec protiv Beograda, kao i veliki deo unutrasnjosti Srbije, jer sve pare, mozgovi, odose u Beograd... Neko je nekad rekao: "Srbija radi, Beograd trosi."

@Goran

Kada bi znao koliko novinari dobijaju mesecno od Crvene Zvezde i Partizana, i ne samo od njih, ali od njih najvise, da bi pisali pozitivno o njima, veruj mi da bi i ti pisao na taj nacin...

Milan Sd

pre 16 godina

Simpaticna prijateljska utakmica sa humanim karakterom..Tracak nade...Ali opet ista prica po pitanju gola..Shvatam da neko nezna da igra,ali pojedinci ne zasluzuju ni da kose travu,a kamoli da nose nas grb..Nije mi jasno zbog cega je Bajalica na klupi,a igra Tutoric?Ja ne zelim da sastavljam tim,jer to zna ko vodi Crvenu Zvezdu,ali mi je neverovatno da se neki fudbaleri guraju koji su kratki sa poznavanjem fudbala..Ali nije samo Tutoric-vec ima dosta neznalica koji nose nas dres...Ako ima bar malo pameti treba pruziti sansu (Misdongar Betoligaru)valjda se tako pise..Nadam se da nece ostati samo tracak nade sa pocetka mog komentara...

Muzicki_saradnik

pre 16 godina

Ljudi, najnovija informacija: Kosan je zadovoljan Betmenom i potpisuje se ugovor ! Pa dobro, pokazao je da ima potencijala, mada malo mi je glupo sad imamo 6 napadaca ( a ni jedan jos nije dao gol :) Ma nema frke...ako niko drugi nece, dace ga BETMEN !

vlajko

pre 16 godina

Zvezda nema desno krilo na zadnjih nekoliko utakmica,ispred baste niko ne igra i zato i s desne strane i nema prodora.U drugom poluvremenu sam pomislio da je Gaj presao u spic a ono ovaj nov bentoglarjknn ili kako vec.

badi

pre 16 godina

av aav aaav cudim se ljudi kakav fudbaler je ovaj molina ajos bolji je salas ne mogu da razumem kozu kako je mogao drzati ove fudbalere na klupi pa takav fudbaler kao salas moze da gresi celu utkmicu ali samo jedan takav potez resava utkmicu bre,gledao sam portugal i poljsku i posmatrao bronovicka covek je pravi fudbaler za odbranu a koza ga drzi u klupi kao i burzanovica......basta nije vise onaj stari,trisovic nije za 11.sstav:ranzelovic,tudoric,gaj,bronovicki,,kastillo,lukas,milijas,molina,koroman,salas,jestrvoic...prve zamene....burzanovic,basta,milovanovic,anxhelkovic,,,,itd

Bzzz

pre 16 godina

Bilo bi lepo da se nabroje sve te lepe stvari sto nam je "nesebicno" darovao grcki narod a i one ruzne pa da vidimo skor. Sto se istorijskog pobratimljenja tice cini mi se da mnogi jos "pamte" 1914 i prvi svetski rat gde nam je taj narod pomogao tek kad je njima gorelo pod nogama a pre toga su trgovali sa svima ne bi li se docepali Makedonije -koja je onda bila srpska nakon balkanskih ratova. Za uzvrat smo mi sklopili izreku "propao ko Grcka"...
More...;)

profa,kg

pre 16 godina

Ponekad se covek bas zabavi citajuci komentare prepametnih.Sve mudrica do mudrice.Da je nekima jedan dan na Piksijevom mestu...ih sta bi sve sa Zvezdom napravili.Ali, to ti je usud - uvek nekom drugom kasika u med.Pih.Jos kad se azdaja probudi pa shvati gde zivi...Tri miliona evra je najveci budzet u nasoj istoriji, a vi biste - koga ono? Tek vam nece biti jasno kako je Piksi doveo Salasa.Decko je skautiran od strane PSV-a, pametnom dosta.Momak je klasa, a tu je na tri godine.Piksi, care, oderi ih za jos jednu titulu.Tek sledece godine tim ce biti popunjen na deficitarnim pozicijama.Tako to ide.Napred ZVEZDO.

francesco_totti

pre 16 godina

@ (Goran, 13. septembar 2007 01:16)
Kakvog bre kalibra, o cemu ti pricas???
Od nasih komentatora samo ona dvojica sto prenose NFL i dvojica sto prenose Bundesligu 1 i 2 su kompetentni, ostali deluju ko da pate fudbal od pre neki dan i govore samo sto im je neko pre tekme napiso...

Неша србин

pre 16 godina

Добро је било. Дечко из Чада обећава, остали солидни једино ми се игра Анђелковића и зашто је он упорно у тиму не свиђа. Биће боље, види се! Напред Звездо!!!

CiraDelijaKs

pre 16 godina

Dobri su,mnogo bolji nego u avgustu,fino sto ima dosta igraca da menja!Koromana van tima a u tim Salasa,Burzu i Molinu!Bajalica umesto Ga(E)ya i novi golman PLEASE! Pa da sledeceg avgusta igramo Superkup Evrope

trebinje

pre 16 godina

Ubjedljivo najlosiji igrac od svih pojacanja za mene je Molina,jedini koji je istinsko pojacanje za zvezdu je lucas.Zato bi lucasa stavio na poziciju desnog beka a bastu na tribine.1Randjelovic 2.Lucas 3.tutoric 4.Gaj 5.Bronovicki 6.kastiljo 7.Milijas 8.Milovanovic 9.Jestrovic. 10.Salas ili Burzanovic 11.Koroman

Milos

pre 16 godina

Tuga i dalje, igre niotkuda.Malo necega dalo se videti posle akcija Salasa i Misdongara. I jedan i drugi bi mogli da budu dobri. Sto se ostalih pojacanja tice, jedino je Lukas sigurno dobar, Molina ce mozda biti, ali tako je to kad kupujes igrace preko kaseta, a predstavljas se kao ozbiljan klub. Za male pare oces da igras Ligu sampiona, ne das ni za trenera, ni za obnovu terena, ni za Palasija, a preskup ti je Benitez koji sada igra u Meksiku i prvi je strelac lige. Ne vidim zasto Trisovic uopste dobija sansu, a od Baste i Milovanovica nece biti nista, jer su pukli od naseg fudbala.

jose ciganda

pre 16 godina

Dobro bre gani kako Vas nije sramota da odigrate humanitarku iz 2-1, sramota me je što delim državljanstvo sa vama, najgori ste...

HENDERSON

pre 16 godina

crvena zvezda je odigrala po meni zanimljivu utakmicu video se napredak i na fizickoj spremi ovaj mali iz kameruna bice pravo pojacanje

vitamin c

pre 16 godina

imam jedno pitanje...gledao sam samo malo utakmicu, u stvari 30 tak minuta 2. pol. moze li mi neko reci sta su to atraktivno uradili molina i salas, jer ja sam samo vidio par smijesnih pokusaja prolaza moline i neuspjesna primanja lopte salasa...tako sam svojevremeno citao o dobrim potezima georgieva, kazem citao...

ivan grozni

pre 16 godina

Ovaj Betonligor je dobar,samo da ne trazi platu veliku.Ali pitanje je sta je za Zvezdu plata velika,od Barkosa je bolji 100 puta.
Sa njim bi krcali svaku odbranu ,zamislite on i Jestrovic u napadu bruka.
Titula je nasa,a za Ligu Sampiona treba se spremiti vec od decembra kada se traze provereni igraci. Nas Scouting ne postoji nego radi preko montiranih kaseta ,diskova itd.
P.S. Treba uloziti pa onda izvuci korist.

ivan grozni

pre 16 godina

Ovaj Betonligor je dobar,samo da ne trazi platu veliku.Ali pitanje je sta je za Zvezdu plata velika,od Barkosa je bolji 100 puta.
Sa njim bi krcali svaku odbranu ,zamislite on i Jestrovic u napadu bruka.
Titula je nasa,a za Ligu Sampiona treba se spremiti vec od decembra kada se traze provereni igraci. Nas Scouting ne postoji nego radi preko montiranih kaseta ,diskova itd.
P.S. Treba uloziti pa onda izvuci korist.

madball

pre 16 godina

Da,da samo vi tako tesite se "da su nam ovi i ili oni bili tu"....svaka cast na rts pustila je jedna vrlo "zanimjiva" utakmica....golemo bilo interesovanje u grckoj za utakmicu hahaaahahahaahhah vidilo se "prepune" tribine jos jedan poraz zvezdu :)

Nelson Muntz

pre 16 godina

Ја изгледа нисам гледао исту утакмицу као остали коментатори, али добро...
Мој коментар се ни за слово неће променити ни после ове утакмице. Дакле, ТУГА, ЈАД, ЧЕМЕР, КАТАСТРОФА И СРАМОТА ОД ИГРЕ. Чињеницу да је ова утакмица била за нијансу гледљивија од осталих приписујем искључиво њеном пријатељском карактеру. Потези које су показали разноразни "чаробњаци" које је Пикси летос довукао у Звезду могу да прођу још само на тренингу или оваквим ревијалним утакмицама. Међутим, чак ни у оваквој утакмици нисмо успели да победимо, а гол у режији нападача је и даље "сан снова". А добри Грци су се јадни толико трудили да нам омогуће да се непоражени вратимо кући, али кад неко нема појма, онда ни њихово бежање од лопте кад је Звезда у нападу није од помоћи. Наш "суви квалитет" и силни чаробњаци ће већ у суботу у Чачку имати прилику да покажу колико вреде против једне од 3 најслабије екипе у нашој чемерној лиги. Потписујем да ће се вратити кући погнутих глава и подвијеног репа, ако Чачани пруже 80% својих могућности.
На моју велику жалост, ни браћа из Пиреја нису показали ништа бољу игру од нас, па ни њима не дајем велике шансе за одбрану титуле у Грчкој.
Вреди напоменути да ћу данашњу утакмицу запатити по томе што је то прва утакмица Црвене Звезде за време које сам заспао! Ето колико је била интересантна!
Једина добра ствар коју видим након ове утакмице је њен хуманитарни и пријатељски карактер. Грчки народ нам је несебично помагао кад је нама помоћ била потребна и ово је најмање што смо могли да урадимо да им се одужимо. Мислим да би Звезда могла да уплати и приход са следеће првенствене утакмице на рачун настрадалих Грка. Ионако се ради о мизерној заради, али би тај чин пуно значио да се пријатељство два клуба и народа додатно учврсти.
ДЕЛИЈЕ СЕВЕР - GATE 7
ORTODOX BROTHERS

...

pre 16 godina

Da su nam Molina i Salas bili tu za Rendzers drugacije bi sada bilo!!! Mislim da opet rutinski uzimamo duplu krunu, a u kupu UEFA koliko doguramo!!! Pozdrav za sve DELIJE!!!

^Abnormalni^_D|S|F@!

pre 16 godina

evo prvih 11 koji bi trebali da obezbede duplu krunu i minimum cetvrtfinale kupa uefa

Barcos, Raskovic

Trisovic Basta

Milovanovic, Milijas

Andjelkovic Pantic
Djordjevic Bajalica
Radivojevic

Ova 11-orka bi rasturila i milan

Nitogen city

pre 16 godina

Pazi ovog pa kad pominjes duplu krunu prvo pitaj jucu i drustvo,e ako je oni nece onda cete je vi uzeti.
Usvtvari dosta ce ti biti jasnije neke stvari 29.9 tamo posle 22h...
Spavajmo....sanjajmo....

shecky

pre 16 godina

PA Da bitno je da je ova priljateljska utakmica prenosena a ATLETICO MADRID - VOJVODINA je bila nebitna utakmica ..normalno ..i onda se neko jos cudi sto Vojvodina ima nesto protiv Srbije...

VV

trebinje

pre 16 godina

Ubjedljivo najlosiji igrac od svih pojacanja za mene je Molina,jedini koji je istinsko pojacanje za zvezdu je lucas.Zato bi lucasa stavio na poziciju desnog beka a bastu na tribine.1Randjelovic 2.Lucas 3.tutoric 4.Gaj 5.Bronovicki 6.kastiljo 7.Milijas 8.Milovanovic 9.Jestrovic. 10.Salas ili Burzanovic 11.Koroman

dejan

pre 16 godina

bio sam na tekmi licno utisak je sledeci lukas najbolji u redovima zvezde dobro je odigrao i milijas ima sut al slabo se krece randjlovic rupa gay rupa trisovic veze sa vezom isto andjelkovic ko njega gura da mi je znati milovanovic i basta kao po obicaju neprimetni jestrovic i dalje nespreman al ima potencijal.sve u svemu partizan ce da se proseta do titule i kupa siguran sam pozz iz atine

jose ciganda

pre 16 godina

Dobro bre gani kako Vas nije sramota da odigrate humanitarku iz 2-1, sramota me je što delim državljanstvo sa vama, najgori ste...

Bzzz

pre 16 godina

Bilo bi lepo da se nabroje sve te lepe stvari sto nam je "nesebicno" darovao grcki narod a i one ruzne pa da vidimo skor. Sto se istorijskog pobratimljenja tice cini mi se da mnogi jos "pamte" 1914 i prvi svetski rat gde nam je taj narod pomogao tek kad je njima gorelo pod nogama a pre toga su trgovali sa svima ne bi li se docepali Makedonije -koja je onda bila srpska nakon balkanskih ratova. Za uzvrat smo mi sklopili izreku "propao ko Grcka"...
More...;)

El Gordo

pre 16 godina

Alo tikvice sta se vi javljate,nismo igrali sa Egaleom nego sa nasom bracom.To su nam bratski klubovi,oni najjaci u svojim zemljama kao i mi u svim drzavama u kojim smo boravili.Ne vrede juce,uge i diare(cast Moreiri solidan igrac po mom ukusu)prvak zvanicni se vec dugo zna a ove sezone sacekacemo i taj tzv derbi pa cemo videti o cemu ste drljali ovih meseci.Ja mislim da ce opet biti kradja,penali i ostale gluposti sa kojima se tesite.
SAMO JE JEDNA JEDINA I NAJBOLJA FK CRVENA ZVEZDA.

BOBA DELIJA

pre 16 godina

Sada je valjda svima jasno ko treba da igra(nama navijacima je bilo, ali nadam se da je sada i Kosanovicu)!
SALAS mislim sta reci!
Andjelkovic je najgori odbrambeni fudbaler na svetu (i to je valjda Kosanovicu jasno).

badi

pre 16 godina

av aav aaav cudim se ljudi kakav fudbaler je ovaj molina ajos bolji je salas ne mogu da razumem kozu kako je mogao drzati ove fudbalere na klupi pa takav fudbaler kao salas moze da gresi celu utkmicu ali samo jedan takav potez resava utkmicu bre,gledao sam portugal i poljsku i posmatrao bronovicka covek je pravi fudbaler za odbranu a koza ga drzi u klupi kao i burzanovica......basta nije vise onaj stari,trisovic nije za 11.sstav:ranzelovic,tudoric,gaj,bronovicki,,kastillo,lukas,milijas,molina,koroman,salas,jestrvoic...prve zamene....burzanovic,basta,milovanovic,anxhelkovic,,,,itd

ilija petkovic

pre 16 godina

Treba podrzati Kosanovica! Ovo je najbolje izdanje do sada (mada je prijateljska tekma) ali mislim da ima cemu da se nadamo. Ovo je takodje dakaz da je uprava debelo pogresila sto je ostavila Djurovskog da prodje pripreme jer smo izgubili mnogo! Trisovica prekomandovati u Jedinstvo iz Uba kao i Andjelkovica! Bajalica treba da igra umesto Tutorica....

aca

pre 16 godina

Randjelovic

Lukas Tutoric Gaj Bronovicki

Kastillo

Koroman Molina Salas

Jestrovic


Bajalica moze umesto Gaja ili Tutorica, plasim se Gaja ponekad jer zna da kiksne...
Burzanovic i Misdongarti kao prve izmene... Nazalost nema mesta za njih iako su po meni klasa u odnosu na ostale...
Lukasa na desnog beka jer moze da se snadje, a tu nam fali igrac jer je Basta potpuno van forme, a i samo razmislja gde ce iz zvezde, pa eto neka ide i on i Milovanovic sa njim, dzaba neka idu samo da ne zauzimaju mesto u timu.
Bronovicki na LEVOG BEKA jer to decko odlicno igra.
Kastillo zadnji vezni, Molina playmaker, Koroman i Lukas zbog brzine po bokovima i jak spic napred.
4-5 igraca u zavrsnici napada pa da igramo fudbal.
Da je ovaj tim igrao protiv rendzersa dali bi im bar 3 komada. ovako sta da se radi. nije lose ni u kupu uefa, jer osim para u LS ne bi mi mogli da se takmicimo kao st onece moci ni rendzers za Barsom, Lionom i Stutgartom. ovako mozemo daleko u kupu uefa.
ZVEZDA MI JE SVEEEE !!!

dex

pre 16 godina

randjelovic
bajalica bronowicki
gueye tutoric
lukas castillo
burzanovic molina
salas misdongard koroman

OFANZIVNO ATRAKTIVNO ZA PUN STADION
POD HITNO POKLONITI
andjelkovic
milovanovic
basta
pantic&co

Sremac

pre 16 godina

@ Nelson Munz
A zasto ti imas potrebu stalno da smaras? Jos ni jedan tvoj post nisam procitao,a da mi se nije stomak prevrnuo. Dodji umesto Piksija pa dovedi neke vrhunske fudbalere, skinucu ti kapu. Ovako, ne davi...
A Salas mozda nije vrhunski majstor,ali mu je alternativa Milanko Raskovic i zato glasam za Franklina. Kazes da bi trebalo da uplatimo prihod od sledece tekme koji je mizeran Pa mizeran je zbog takvih kao sto si ti,koji sede kuci,pametuju,a ne pada im na pamet da odu na Marakanu,odvoje 3 sata zivota i 100 dinara za Zvezdu, a posle im ne valjaju malo placena pojacanja.
Navijaj za partizan,ostavi se Zvezde.

Slobo Raška

pre 16 godina

Ovaj Betmen vredi za dve klase vise nego onaj Barcos. Nije da covek razvaljuje ali igra solidno. Salas je takodje odlican. Od Moline vise ocekujem ali i on je solidan. Lukas je borben i takodje igra dosta dobro. Sve u svemu, igraci samo treba dobro da se uklope. Kvalitet sigurno imaju!

Sto se same utakmice tice, odusevio sam se kako su navijaci Zvezde i Olimpijakosa zajedno navijali. To prijateljstvo treba negovati i nikako ne sme ovde da se zavrsi.

Zivorad

pre 16 godina

Dobra i Kvalitetna igra Crvene Zvezde , mozda cak i najkvalitetnija utakmica ove sezone koja je odigrana , bice nesto od ovog tima , pozdrav.
p.s. izmenite greske u tekstu...

dddd

pre 16 godina

A sad PIXI pamet u glavu pa ubuduće igrače dovedi na vreme da su Molina i Salas došli na početku prelaznog roka sada bi Zvezda igrala LŠ.

Marko_Bg_Fcrs

pre 16 godina

Salas je stvarno carobnjak, Molina je dobar ali jos treba malo da se oslobodi kao i Bronovicki, Jestovic je proveren - samo da udje u ritam, jedino sto skripi jeste Tutoric, mislim da bi Bajalica mogao da dobije sansu da igra sa Gajom u zadnjoj liniji. sve u svemu, bice to dobar tim, Srbija se ponosi s njim :)

Igor

pre 16 godina

Ovo danas je vec licilo na nesto... Zvezda polako dolazi sebi!
Neka kupe tog Betoligara ili kako vec, ako nista drugo nek nam bude maskota :)

Red Star

pre 16 godina

Trisovic je bio katastrofalan...samo mi nije jasno zasto salas nije igrao do sada, decko je odlican igrac..
Zvezda mi je sve, Zvezda zivot je...

Alexa

pre 16 godina

Misdongarti odlican za onih 20tak minuta sto je igrao pokazao vise nego svi napadaci do sada zajedno.
Slazem se sa svima na ovom forumu da Salas i Molina moraju da igraju 90 minuta.
Momci igraju fudbal svaka cast.
Jedini promasaj prelaznog roka je Barcos, mada mozda posle nekog vremena i on nesto pokaze, mada ne moze napadaca preporuciti samo broj golova. Djokic je bio najbolji strelac lige, a zvezda goreg napadaca u istoriji nije imala...

Cofi

pre 16 godina

Randjelovic,Gaj,Bajalica,Bronovicki,Kastiljo,Burzanovic,Salas,Koroman,Molina,Jestrovic i Betmen(ovaj novi,sorry,ne znam mu ime).Ovo je po meni prvi tim,prve zamene Milijas,Kastiljo,Milovanovic i Basta,pa tek onda svi ostali.Moraju da dobiju jos dosta na snazi,da se uigraju i da igraju dosta brze,odnosno da mnogo bolje i vise trce jer se cast izuzecima vuku po terenu,a tako se ne moze igrati.Inace kada se ovako pogleda i nemamo toliko los tim,ulazak u grupe kupa UEFA ne bi smelo da se dovodi u pitanje,a u prvenstvu maksimalno ozbiljno jer nam predstoji nikad neizvesnija borba sa u zadnje dve godine nikada solidnijim Partizanom koji nema nista slabiji tim od naseg,a da li su i bolji to ostaje da se vidi u direktnim okrsajima.Ja mislim da nisu,iako trenutno pokazuju dosta vise.Bravo za Zvezdu i Olimpijakos,ovo je bila prava stvar!

Milan Sd

pre 16 godina

Simpaticna prijateljska utakmica sa humanim karakterom..Tracak nade...Ali opet ista prica po pitanju gola..Shvatam da neko nezna da igra,ali pojedinci ne zasluzuju ni da kose travu,a kamoli da nose nas grb..Nije mi jasno zbog cega je Bajalica na klupi,a igra Tutoric?Ja ne zelim da sastavljam tim,jer to zna ko vodi Crvenu Zvezdu,ali mi je neverovatno da se neki fudbaleri guraju koji su kratki sa poznavanjem fudbala..Ali nije samo Tutoric-vec ima dosta neznalica koji nose nas dres...Ako ima bar malo pameti treba pruziti sansu (Misdongar Betoligaru)valjda se tako pise..Nadam se da nece ostati samo tracak nade sa pocetka mog komentara...

Vlada

pre 16 godina

Ja mislim da Zvezda mora da igra fleksibilnu formaciju 3-5-2 i

Tim za ovakvu postavku igre je:
Randjelovic
Bajalica, Gaj, Bronovicki
Kastiljo, Lukas
Koroman, Burzanovic, Molina
Jestrovic, Salas
Igrac koji ce praviti razliku izmedju ove dve postavke igre je Lukas, koji moze da igra nesto izmedju zadjeg desnog veznog i beka, uz pomeranje zadnje linije na desnu stanu kad je Lukas ofanzivniji. Ako se prelazi na striktnu formaciju, onda Lukasa menja li Basta ili Milovanovic... Zamena za Burzanovica je Milijas i to je to. Svi ostali cekaju na klupi.

Goran

pre 16 godina

Nisam gledao celu utakmicu ali ona u ovom trenutku nije toliko vazna.Pokazuje se iz dana u dan da nam je mesto levog beka najkriticnija pozicija u timu.Ogromna, abnormalna, neprocenjena rupa od Andjekkovica jos uvek se koprca i ispada da nasa igra zavisi od njegovih centarsuteva.Slusam komentatora, o kome sam do sada imao samo reci hvale. Kaze doslovce "Poznato je da Andjelkovic ima izvanredan centarsut"...Da li je moguce da jedan sportski komentator takvog kalibra izjavi ovakvu notornu,nikad posluisanu GLUPOST.Deo krivice za trenutno stanje je svakako i na medijima,preciznije receno uplasenim novinarima, koji nisu u stanju ni u jednom tekstu ili prilogu na televiziji, komentaru, jos bolje,da samognu snage i izuste tako ociglednu cinjenicu. Andjelkovic jednostavno ne zna da igra fudbal. Ono sto on zna je da trci i da se bori ali za mesto startera u velikoj Crvenoj zvezdi, slozicete se, to zaista nije dovoljno.Najbolji primer uplasenosti predstavnika sedme sile bila je konferencija za novinare koju je sazvao gospodin Pixi Stojkovic.Salva uvreda na racun pisanja i izvestavanja posle sramnog remija u Beogradu protiv nejakog Rendzersa,otvoreni napad na licnost nekih novinara i medijskih kuca i ugrozavanje slobode izrazavanja i misljenja se zaista ne pamte do tada.Oni kojima su uvrede bile upucene ni prstom da maknu.Dakle, ne samo Djurovski, Kosanovic, Andjelkovic, i ostali koje redom krivimo za trenutno nasukani brod naseg najtrofejnijeg kluba, nego i NOVINARI treba da stave prst na celo i dobro se zamisle.Srpsko sportsko novinarstvo nikada nije bilo na dubljem dnu.
Pozdrav svim vernim navijacima Crvene zvezde, koji su najvece zrtve svega sto se trenutno desava!!!!

Milos

pre 16 godina

Tuga i dalje, igre niotkuda.Malo necega dalo se videti posle akcija Salasa i Misdongara. I jedan i drugi bi mogli da budu dobri. Sto se ostalih pojacanja tice, jedino je Lukas sigurno dobar, Molina ce mozda biti, ali tako je to kad kupujes igrace preko kaseta, a predstavljas se kao ozbiljan klub. Za male pare oces da igras Ligu sampiona, ne das ni za trenera, ni za obnovu terena, ni za Palasija, a preskup ti je Benitez koji sada igra u Meksiku i prvi je strelac lige. Ne vidim zasto Trisovic uopste dobija sansu, a od Baste i Milovanovica nece biti nista, jer su pukli od naseg fudbala.

CiraDelijaKs

pre 16 godina

Dobri su,mnogo bolji nego u avgustu,fino sto ima dosta igraca da menja!Koromana van tima a u tim Salasa,Burzu i Molinu!Bajalica umesto Ga(E)ya i novi golman PLEASE! Pa da sledeceg avgusta igramo Superkup Evrope

Chaki

pre 16 godina

Molina i Salas MORAJU DA IGRAJU!!!!
Prosto su najbolji u ovom timu...
Salas i Koroman po bokovima, Molina u sredini...
Ovaj iz Chada bi mogao biti dobar... dosta je jak... videcemo, malo je jedna utakmica...
MOLINA i SALAS - pun pogodak!!!
e, da su samo igrali protiv rendzersa na marakani... steta

vlajko

pre 16 godina

Zvezda nema desno krilo na zadnjih nekoliko utakmica,ispred baste niko ne igra i zato i s desne strane i nema prodora.U drugom poluvremenu sam pomislio da je Gaj presao u spic a ono ovaj nov bentoglarjknn ili kako vec.

Zare

pre 16 godina

Prvi put smo ove godine ličili na tim u napadu ali je zato u odbrani jako duvalo na sve strane. Ovaj Misdongarti je odličan za 20 minuta je pokazao više nego svi naši napadači zadnje dve godine! Samo da ne traži previše para :D

Misa

pre 16 godina

Igra zaista ohrabruje.Ako ponovimo ovakvu igru imamo velike sanse da eliminisemo Groclin.Jestrovic je klasa igrac,Molina i Salas sjajni a Lukas standardno dobar.Imamo dvadesetak izjednacenih igraca sto ce biti dovoljno za duplu krunu i za eventualno "zimovanje" u Evropi.

milos g

pre 16 godina

Naravno da je sa Molinom(i salasom,plus standardnim lukasem)stvar mogla da bude mnogo bolja(i tu se slazem sa "...", i u pogledu kvaliteta igre a i rezultatski(protiv rendzersa)tako da mi postava i
taktika pre mirise na mogucu istragu nadleznih nego na "pobedio je manje los klub".Nadam se da je Betonligar zadovoljio jer je osvojio moje simpatije samo na osnovu fotografije(ovaj mec nisam gledao
),da budem iskren, a i oni koji su posmatrali treninge imaju samo reci pohvale.Takodje nadam se da ce novac stvarno otici u prave ruke i da ce ovaj humanitarni mec opravdati humani gest dva prijateljska kluba.

speki

pre 16 godina

verujem u zvezdu,salasa i molinu naravno da je salas magican samo tako neka nastavi.kosan mora da da vise slobode mau jer se vidi da mnogo zna fudbal neka se grobari ne boje od derbija ce biti tamo gde im je i mesto a to je -15 iza sampiona.

dcz

pre 16 godina

Zvezda igrala veoma dobro. Odbrana dobra u prvom delu dok je bila prva postava. Mada treba bronovicki umesto andjelkovica i bajalica umesto tutorica. Milijas me pozitivno iznenadio, moze i on da ne davi loptu. Salas atraktivan, ali taman koliko treba. Vidi se da je klasa od igraca. Molina nagovestava da ulazi u formu. Ovaj cadjanin bi trebalo da potpise jer je jak, brz, zna da zadrzi loptu, odigra na prvu i solidan je tehnicar. Znaci dupla kruna i grupe uefa sigurno, a za vise zavisice i od forme.

Veliki Zigic

pre 16 godina

Salas me odusevio, onaj crnac je izmislio fudbal za Barkosa i predstavljace ozbiljno pojacanje, Molina ce biti odlican kad se skroz opusti!

Iako se brdo ljudi verovatno ne slaze sa mnom, mislim da je Kosanovic jako dobar trener i da ce izvuci maksimum iz ovog tima, sto bi svakako bilo bar polufinale kupa uefa!

profa,kg

pre 16 godina

Ponekad se covek bas zabavi citajuci komentare prepametnih.Sve mudrica do mudrice.Da je nekima jedan dan na Piksijevom mestu...ih sta bi sve sa Zvezdom napravili.Ali, to ti je usud - uvek nekom drugom kasika u med.Pih.Jos kad se azdaja probudi pa shvati gde zivi...Tri miliona evra je najveci budzet u nasoj istoriji, a vi biste - koga ono? Tek vam nece biti jasno kako je Piksi doveo Salasa.Decko je skautiran od strane PSV-a, pametnom dosta.Momak je klasa, a tu je na tri godine.Piksi, care, oderi ih za jos jednu titulu.Tek sledece godine tim ce biti popunjen na deficitarnim pozicijama.Tako to ide.Napred ZVEZDO.

francesco_totti

pre 16 godina

@ (Goran, 13. septembar 2007 01:16)
Kakvog bre kalibra, o cemu ti pricas???
Od nasih komentatora samo ona dvojica sto prenose NFL i dvojica sto prenose Bundesligu 1 i 2 su kompetentni, ostali deluju ko da pate fudbal od pre neki dan i govore samo sto im je neko pre tekme napiso...

RTV1

pre 16 godina

@Shecky

U zivotu najvise mrzim manipulatore, folirante, a narocito likove koji u nedostatku tacnih i pouzdanih informacija, sire paniku, glupost i demagogiju. Covece, utakmicu Vojvodine i Atletika iz Madrida prenosila je RT Vojvodine 1, i iz Spanije i iz Novog Sada. Vojvodjani imaju taj kanal, a i svi oni koji primaju signal sa jedne kablovske televizije. Inace, Vojvodina nema nista protiv Srbije, vec protiv Beograda, kao i veliki deo unutrasnjosti Srbije, jer sve pare, mozgovi, odose u Beograd... Neko je nekad rekao: "Srbija radi, Beograd trosi."

@Goran

Kada bi znao koliko novinari dobijaju mesecno od Crvene Zvezde i Partizana, i ne samo od njih, ali od njih najvise, da bi pisali pozitivno o njima, veruj mi da bi i ti pisao na taj nacin...

Неша србин

pre 16 godina

Добро је било. Дечко из Чада обећава, остали солидни једино ми се игра Анђелковића и зашто је он упорно у тиму не свиђа. Биће боље, види се! Напред Звездо!!!

Peter Tosh

pre 16 godina

Зашто бре онај Салас седи на клупи? Колико сам ја чуо да нема места на ногама без ожиљка од операција, али брате онај мора да почиње сваку, па колико издржи. Лепо неко рече, један потез таквог играча решава утакмицу. Мислим да је Звезда показала јуче нешто што до сада није имала, личили смо на екипу. Видећемо већ на стадиону ''крај Мораве'' за викенд да ли је у питању тренутак инспирације или опипљив бољитак.

Muzicki_saradnik

pre 16 godina

Ljudi, najnovija informacija: Kosan je zadovoljan Betmenom i potpisuje se ugovor ! Pa dobro, pokazao je da ima potencijala, mada malo mi je glupo sad imamo 6 napadaca ( a ni jedan jos nije dao gol :) Ma nema frke...ako niko drugi nece, dace ga BETMEN !

vitamin c

pre 16 godina

imam jedno pitanje...gledao sam samo malo utakmicu, u stvari 30 tak minuta 2. pol. moze li mi neko reci sta su to atraktivno uradili molina i salas, jer ja sam samo vidio par smijesnih pokusaja prolaza moline i neuspjesna primanja lopte salasa...tako sam svojevremeno citao o dobrim potezima georgieva, kazem citao...

Srdjan_Brcko

pre 16 godina

Pozdrav svim iskrenim navijacima fk Crvena Zvezda! Ja inace ne saljem svoje komentare toliko cesto kao vecina vas, ali sada sam zaista osetio potrebu... Slazem se sa nekim komentatorima da ovo jos uvek nije Zvezda kakvu svi zelimo da gledamo. Ali uporedimo igru u Talinu i ovu od juce, ali objektivno, pa i fudbalski laik moze zakljuciti da je Kosanovic poceo da izvlaci maksimum iz ekipe, a i polako ekipi vraca na fizickoj spremi, odnosno ispravlja greske neznanje Boska Djurovskog koji je upropastio ekipu na planu fizicke spreme... A opet, setite se kako smo svi na ovom istom mestu pisali kako je bolje da Piksi dovede igracka pojacanja nego da te iste pare daje za kvalitetnog trenera (Zakeroni, Tigana, Ranijeri i da ne nabrajam vise). I sta sad hocete? Mislite da bi vi bolje obavljali posao umesto Piksija sa limitiranim finansijama. Pa covek jos uvek nije pokrpio rupe koje su ostale iza prethodne uprave. Mislim da samo malo treba da budemo strpljivi i da verujemo u ono sto radi, zajedno sa saradnicima i Kosanovicem i sve ce doci na svoje mesto. Obe prethodne sezone na celu sa ovom upravom su pocinjale slicno ovome a na kraju je sve ok kad se osvoje duple krune. Ocigledno je da nismo ni samo svesni koliko jak tim imamo, normalno je da treba vremena da se oni uigraju, jer i najveci klubovi u evropi kad promene tek 2-3 igraca imaju problema po nekoliko meseci dok sve "ne legne" (Mancester, Celzi, Real, Inter...)... Jos nesto vezano za utakmicu protiv Olimpijakosa, koji je inace ucesnik lige sampiona. Ocigledno je da mnogi zanemaruju cinjenicu da su kod nas juce neprestano vrsene izmene i da su vecu minutazu imali igraci koji inace nemaju utakmice u nogama, tako da je i igra bila na mahove (samo rezervni golman nije ulazio), ali i pored toga igra je bila kvalitetnija nego u prethodnim utakmicama. Zato, samo treba da imamo strpljenja i volje da istrpimo trenutnu situaciju i na kraju sezone cemo da slavimo (imamo velike sanse i u ligi uefa). I na kraju samo bih da kazem i par reci o komsijama koji povremeno zalutaju na mesta koja su rezervisana za nase komentare. Potpuno ih razumem i podrzavam zbog toga jer jedinu satisfakciju i mogu pronaci u tome jer dovoljan kompleks im stvara cinjenica da u svom komsiluku imaju klub kakav je Crvena Zvezda (zanemarujuci bilans u derbijima), tako da je sve to posledica strahopostovanja i nemoci... Pozdrav!!!

ivan grozni

pre 16 godina

Ovaj Betonligor je dobar,samo da ne trazi platu veliku.Ali pitanje je sta je za Zvezdu plata velika,od Barkosa je bolji 100 puta.
Sa njim bi krcali svaku odbranu ,zamislite on i Jestrovic u napadu bruka.
Titula je nasa,a za Ligu Sampiona treba se spremiti vec od decembra kada se traze provereni igraci. Nas Scouting ne postoji nego radi preko montiranih kaseta ,diskova itd.
P.S. Treba uloziti pa onda izvuci korist.

ivan grozni

pre 16 godina

Ovaj Betonligor je dobar,samo da ne trazi platu veliku.Ali pitanje je sta je za Zvezdu plata velika,od Barkosa je bolji 100 puta.
Sa njim bi krcali svaku odbranu ,zamislite on i Jestrovic u napadu bruka.
Titula je nasa,a za Ligu Sampiona treba se spremiti vec od decembra kada se traze provereni igraci. Nas Scouting ne postoji nego radi preko montiranih kaseta ,diskova itd.
P.S. Treba uloziti pa onda izvuci korist.

HENDERSON

pre 16 godina

crvena zvezda je odigrala po meni zanimljivu utakmicu video se napredak i na fizickoj spremi ovaj mali iz kameruna bice pravo pojacanje