Utorak, 28.08.2007.

09:12

Đurovski i tandem iz Zete u "Voši"?

Izvor: B92

Ðurovski i tandem iz Zete u "Voši"? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

76 Komentari

Sortiraj po:

mijat

pre 16 godina

Tandem iz Zete naravno u PFC-u.
Mnogo smo jaki. Nadam se nekoj bombi na mestu stopera i uz zadrzan sastav prolazimo grupu CL sledece godine! O domacoj/im tituli/titulama da ne govorimo. To se podrazumeva.

Ivica

pre 16 godina

Slaven Stjepanovic I Marko Cetkovic su buduce velike zvijezde svjetskog fudbala, bez ikakvog pretjerivanja. Partizan bi da ih kupi u paketu za tricavih 300000 eura , bolje im je u Vojvodini . Pozdrav od navijaca FK ZETE

Red Firm

pre 16 godina

Teško da će igrači Zete doći u Vojvodinu. Mnogi su zainteresovani za njih. Ipak, Mario Đurovski je danas potpisao za Vojvodinu. Da ne bih previše pričao, preko ovog linka:

http://www.red-firm.ns.co.yu/forum/viewtopic.php?p=29381#29381

možete da saznate nešto više i o njegovom potpisu za Vojvodinu i o nekim igračima koji su trenutno na probi:

mirotvorac

pre 16 godina

nemogu da verujem!Trazio sam inormacije na uefinom sajtu pre sat vremena o puerti i kad dodjoh do b 92 neverica!VELIKA TRAGEDIJA,decko nije docekao ni sina da vidi!Ukopao sam se u stolici,najezio od ove vesti.Neka mu je vecna slava..

Dejan-K.Mitrovica

pre 16 godina

@RS
Odakle je Slaven iz R.Srpske?
-ako je dobar Igrac trebao bi ovaj Mafi Terzic da ga pozove da igra za Srbiju!Ne tamo da igra neki Pantelic itd!

DejanPG

pre 16 godina

Neznam zasto mi nema komentara ali evo opet da ponovim,poznajem Stjepanovica i on i Cetkovic 99% su vec partizanovi,postoji prepreka oko visine transvera ali sobzirom na saradnju klubova sigurno ce se to rijesiti.

kriza

pre 16 godina

videcemo,krajnje je vreme da dovedemo prava pojacanja,sveza krv je neophodna,valjda bi sa njima resili problem totalne ne uigranosti.cetvrtak,novi sad to je nas grad,totalno ludilo

stefan

pre 16 godina

@ns
srvarno su dobri igraci.htio je mijatovc da ih vodi u real 'b' prosle god.ove god su za njih bili zainteresovani porto i benfika

Del Piero

pre 16 godina

@Novosadjanin
Brate, da si malo obavesten znao bi da je predsednik/vlasnik zete bio u upravnom odboru Partizana!
Tako da nemoj da trosis energiju na kucanje ovakvih nebuloza po tastaturi i sl.
Ne kazem da ce doci u Partizan vec da ti lupas gluposti!

Zivko

pre 16 godina

@ Aleksandra iz Kumodraza:
A ja bih voleo da u finalu lige sampiona Zvezda mazne Mancester Junajted sa 4:3!
Eh, pusti snovi! Isto kao tvoji!

deki

pre 16 godina

Za Ćetkovića i Stjepanovića se ne raspravljajte, oni dolaze u petak da potoisu ugovor sa PARTIZANOM za nekih bednih 200.000 - 300.000e, uz pomoc Mijatovica!

krachko_fc_ZETA

pre 16 godina

100% provjereno, cetkovic i stjepanovic u petak potpisuju za PARTIZAN!!! trebao je i kapiten zete - tumbasevic, al` se on odlucio za ukrajinu i dnjepar... za ovu 2 je potvrdjeno i 100% sigurno!
od petka su partizanovi igraci!!!

vladasm

pre 16 godina

E pa ovako,dogovor je sledeci.Ova dvojica sad potpisuju za PFC,ALI(!!!) ostaju u Zeti do kraja sezone jer njima trebaju u borbi za titulu (mi smo imali prednost jer je Bozovic veliki grobar)!
Oni dakle u julu dodju,a kod njih verovatno ce otici ili Lazetic ili Veselinovic i jedan igrac sredine tako da nece biti gomilanje igraca nego da njih dvojica odma mogu da igraju(jer nam u spicu ostaju samo Jovetic i Diara al je pitanje dal ce i Jovetic docekati sledecu zimu u PFC).
-Eto toliko od mene...

Aco

pre 16 godina

Podgoricki Atlas radio je objavio da je za Stjepanovica zainteresovan Partizan tako da ako to bude tacno on ce sigurno tamo preci jer se zna odnos Raja Bozovica i Partizana.To bi bila odlicna vijest jer je Stjepanovic po meni najbolji igrac na Balkanu a sigurno i jedan od najboljih mladih igraca Evrope, po meni je mnogo bolji od Jovetica.To bi i za njega bilo najbolje rjesenje jer je jos rano da prelazi u neki od najacih klubova evrope mada je Partizan za razvoj talenata jedan od najacih.Samo da se odluci za jos jaci rad i eto strasnog igraca svjetskog kalibra,ko ne vjeruje brzo ce se uvjeriti.

Janko

pre 16 godina

Dosta je teško poverovati da će Partizan dopustiti da mu veoma talentovane igrače Zete odvede Voša. Mislim da je čak Ćetković bliski rodjak Predraga Mijatovića.

tHB

pre 16 godina

Ovo je smesno, sve ove gluposti koje plasira ekscentricni vlasnik Vojvodine. Verujem da ce Marija da dovedu, ali ovu dvojicu iz Zete sumnjam da moze iko iz MSL da dovede. Oni su vec vidjeni u 1. ukrajinskoj ligi.

CHANA

pre 16 godina

Bati Buturoviću svaka čast ako se ispostavi da su ovi transferi realni. Đurovskog sam lično video u loži sa Leom u poluvremenu mučenja sa vrlo dobrim OFK Beogradom.
Željan sam da nam se ponovi 1989. ili da bar igramo na tom nivou - ali duže vreme.
Najzad lepe vesti !!!
Nadam se da će Zvezda uspeti da prođe Rendžers i da će se čuti i neka lepa reč o nama.
Sretno Moki i Moskitosima.
Ako već nemamo političare - bar sportiste imamo !!!
SRETNO NAŠI...

Zelja NS

pre 16 godina

Opa kako lepe vesti!
Ala cemo da deremo, sve redom, jedva cekam! Vidim ovaj Djurovski odbio Zvezdu I presao u Vosu, takav nam treba! Stvarno nam je falio playmaker, ali nisam ocekivao ovako dobrog igraca, snovi se ostvaruju. Ovog napadaca iz Zete sam gledao protiv Rendzersa, nerealno je kako dribla. BRAVO BATO,hvala! Forma Vojvodine raste iz meca u mec, ocekujem DUPLU KRUNU da dodje u Novi Sad. Mislim da je Vojvodina najmoderniji klub u Srbiji a I sire. Covece licimo na Celzi! Evropa nam je izmakla, ipak je Atletiko jaci, ali otom potom,ojacacemo I mi.
SAMO HRABRO DO NOVE POBEDE!!!
Napred VOSA ale!

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

Драго ми је што се Војводина појачава. Желим да првенство буде што занимљивије, да се не боре само Партизан и Ц. Звезда за титулу (за Куп често ускочи још неко). Било би ми драго када би на крају ове сезоне табела за прва три места изгледала овако:
1. Партизан
2. Војводина
3. Ц. Звезда
И да ако Партизан не освоји Куп, да освајач истог буде Војводина!
Позз за Гробаре и Новосађане!

Novosadjanin

pre 16 godina

Hm... Eno na Mondu pise da su igraci Zete na pragu partizana, ali ne verujem bas tom mondu, uvek imaju pogresne informacije! Ovo je najverovatnije istina, jer Bata Buturovic ima odlicne veze u CG i pre ce ovaj tandem da dodje u Vojvodinu nego u partizan

mirko1

pre 16 godina

Konacno prava pojacanja, steta sto ovo nije odradjeno u julu jer sad vec zaostajemo 7 bodova. Nadam se da nije kasno za titulu...

kimi

pre 16 godina

Bravo za Vosu, konacno jos jedan klub sa sampionskim ambicijama.Lepo bi bilo kad bi Vosa bila druga ili cak prva, da srusi nedodirljive. To je dobro za srpski fudbal

Stefan DELIJA

pre 16 godina

(mali258vu, 28. avgust 2007 11:33)
Prenos utamice ima u CG na TV Pink i u BiX na RTRS.
Inace odakle Vosi para za ovakve talente?!Cetkovic i Stjepanovic su bili povezivani sa Djenovom i Sampdoriom a njih dvojica su napravili show igracima Rendzersa sto dovoljno govori kakvu bi ekipu imala Vosa ako se ovo obistini.

сецконд едитион

pre 16 godina

Добро је да травестит Марио није прешао у Звезду ...
И треба да се појачата Војводина али не само она, већ и остали, али то може само уз приватизацију клубова ...
За бољи фудбал

Sale bgd

pre 16 godina

Da sam na mestu Novosadjana ne bih se ni malo radovao zbog dolaska ovog tranvestita. Ocigledno da previse citate novine, a malo ste gledali djurovskog. Da samo znate koliko je bilo placenih tekstova u novinama za djurovskog pogotvo dok mu je gazda Mita bio ziv. Najsmesniji od svih su bili oni da je za njega zagrizao PAO. "Kvalitetom" on ne moze da igra ni u ovakvoj nasoj ligi. On je tipa Djokic-mora da igra da bi se posle prodao u inostranstvo.

Lokosi Brcko

pre 16 godina

Stjepanovic je najjaci mladi igrac na balkanu, sa njim bi Vojvodina mnogo dobila ,ali ne vjerujem da ce doci ,on ide u Calcio,prevazisao je on ovu ligu.

Qr0nJ@

pre 16 godina

GDE GOD DA IGRAS,PRATI TE TVOJA FIRMA GLASNO SE CUJE NAPRED VOJVODINA.I AKO GUBIS,PESMA NECE STATI,VOLE TE TVOJI VERNI NAVIJACI,NA NA NA NA ...
Sta reci osim: I PAZI I PAZI I PAZI VOSA GAZI!!!!!

Vuk

pre 16 godina

Cetkovic je katastrofalan igrac. Gledao sam ga protiv rengersa mozda moze tako da dribla one jadove u cg ligi, ali ono je na bilo kom visem nivou od bg zone katastrofa, pa covek je maltene padao preko lopte.
za ovog drugog zecana stvarno ne znam nisam ga zapazio, a hvala bogu pa milko jr nece doci u zvezdu ne treba nam

voja

pre 16 godina

Dva velika grada u Srbiji koja se bore za mesto iza Beograda, Novi Sad i Nis. Dva fudbalska kluba, perjanice ova dva grada - Vojvodina i Radnicki. Dok Vojvodina dovodi perspektivna i kvalitetna pojacanja i igra protiv Atlético Madrida, Radnicki nema pare za plate ni ovim "sh" igracima koje ima i pitanje je da li ce uopste sa nekim da igra u drugoj ligi. E, moje Nislije, vidite li nesto ili ste slepi pored ociju...Ajde, idite u Kazandzijsko na pice i boli vas k... ...

Stefan DELIJA

pre 16 godina

(mali258vu, 28. avgust 2007 11:33)
Prenos utamice ima u CG na TV Pink i u BiX na RTRS.
Inace odakle Vosi para za ovakve talente?!Cetkovic i Stjepanovic su bili povezivani sa Djenovom i Sampdoriom a njih dvojica su napravili show igracima Rendzersa sto dovoljno govori kakvu bi ekipu imala Vosa ako se ovo obistini.

Hetfield

pre 16 godina

Mislim da je mali previse prepotentan i ni blizu dobar igrac kao tata i stric, a isfoliraniji sto puta. Definitivno nije za veliki klub poput Zvezde koja ne trpi ucene i folirante, a u Voshi ko zna, mozda i uradi nesto...

vicente-jednom cu i ja na B92

pre 16 godina

Marko Cetkovic i Slaven Stjepanovic su stvarno odlicni fudbaleri kao i Mario Djurovski! Gledao sam ovu dvojicu na oba meca protiv Rendzersa i Cetkovic se poigravao sa odbranom Skota, naslaze odjednom po 2-3 igraca. Meni ovo sve lepo izgleda i drago mi je sto Vojvodina ponovo postaje jedan ozbiljan klub koji ce po mom misljenju lagano izboriti drugo ili trece mesto u ligi, naravno iza Partizana! Jos jednom svaka cast za pojacanja!

Sport Bili

pre 16 godina

Dobra vest za sve! Za Zvezdu jer nam nece doci drugar Miskovica juniora, mozda ce Djurovski poceti da igra fudbal jer od zimus je totalno pogubljen i ako se to desi onda ce Vojvodina dobiti solidno pojacanje!

horny.cg

pre 16 godina

zaista zvuci nevjerovatno.mislim da bi bilo po prvi put da igraci kalibra stjepanovica i cetkovica dolaze u vosu prije nego li u zvezdu il partizan.
cudi me da je stjepanovic u kombinaciji jer su dobro zagrizli,pa redom:
porto
partizan
harts (vlasnik romanov je vlasnik i kaunasa kojeg je zeta izbacila)
OFK
dnjepar
djenova...
a bilo je i prica da ce oboje u real madrid B na kaljenje.
slaven ce biti izuzetno pojacanje.vihoran napadac, lucidan s nevjerovatnim driblingom pri punom trku. uvjek ide ka golu i nemoguc je za cuvanje. on i cetkovic pravili su dar-mar u glazgovu.
inace, cetkovic je desno krilo, tako da ne igra na poziciji djurovskog.

djurovski
cetkovic stjepanovic
despotovic

-oooodlicna cetvorka....

Arkadije

pre 16 godina

Nadam se da je tačno. Opet su loše počeli sezonu, ali nadam se da će se ubrzo povratiti.
Mada Đurovskog nije htela ni Zvezda, ne znam zašto ga onda dovoditi.

anakin

pre 16 godina

E jbg, kasno su se setili. Pustili smo "na kaljenje" igrace iz svoje skole, a sad, kad se videlo da ne ide bez Davidova i Petkovica, daj sta das. Jos, jednom, e jbg...

alex

pre 16 godina

Za Đurovskog tako - tako, ali ako Vojvodina dovede Ćetkovića i Stjepanovića valjda će tek onda Zvezda vidjeti šta je propustila. Zna Bato Butorović šta radi. Ako dođu Ćetković i Stjepanović, Vojvodina će biti novi šampion Srbije i to bez Barkosa, Salasa i ostalih Lukaša...

stefan

pre 16 godina

jesam grobar ali mi je drago.extra pojacanje,kad bi doveli ovu dvojicu iz zete to bi bila dobra ekipa.posebno stjepanovic,vidjecete

lalas and papas

pre 16 godina

odlicna vest, nadam se da cemo pomrsiti racune beogradjanima, i da uzimamo barem jedan trofej, a zasto ne i oba. Sledece godine da odigramo ino kup malo bolje, i prezimimo u evropi. A za Atletiko, nadam se pobedi makar minimalnoj. Napred Vosa alee!

adja

pre 16 godina

Svaka cast Vojvodini ako dovede ova dva igraca iz Zete. Fantasticni su, takvih igraca nema u Srbiji. Sa njima Vosa osvaja titulu sledece godine

Limanki

pre 16 godina

Odlicno, bravo Bato. Toliko o tome da Bata odlazi.Idemo sada borba za mesto u Evropi i barem kup.
TI SI NASA PRVA LJUBAV VOJVODINA LE, ALE..

vicente-jednom cu i ja na B92

pre 16 godina

Marko Cetkovic i Slaven Stjepanovic su stvarno odlicni fudbaleri kao i Mario Djurovski! Gledao sam ovu dvojicu na oba meca protiv Rendzersa i Cetkovic se poigravao sa odbranom Skota, naslaze odjednom po 2-3 igraca. Meni ovo sve lepo izgleda i drago mi je sto Vojvodina ponovo postaje jedan ozbiljan klub koji ce po mom misljenju lagano izboriti drugo ili trece mesto u ligi, naravno iza Partizana! Jos jednom svaka cast za pojacanja!

adja

pre 16 godina

Svaka cast Vojvodini ako dovede ova dva igraca iz Zete. Fantasticni su, takvih igraca nema u Srbiji. Sa njima Vosa osvaja titulu sledece godine

stefan

pre 16 godina

jesam grobar ali mi je drago.extra pojacanje,kad bi doveli ovu dvojicu iz zete to bi bila dobra ekipa.posebno stjepanovic,vidjecete

alex

pre 16 godina

Za Đurovskog tako - tako, ali ako Vojvodina dovede Ćetkovića i Stjepanovića valjda će tek onda Zvezda vidjeti šta je propustila. Zna Bato Butorović šta radi. Ako dođu Ćetković i Stjepanović, Vojvodina će biti novi šampion Srbije i to bez Barkosa, Salasa i ostalih Lukaša...

voja

pre 16 godina

Dva velika grada u Srbiji koja se bore za mesto iza Beograda, Novi Sad i Nis. Dva fudbalska kluba, perjanice ova dva grada - Vojvodina i Radnicki. Dok Vojvodina dovodi perspektivna i kvalitetna pojacanja i igra protiv Atlético Madrida, Radnicki nema pare za plate ni ovim "sh" igracima koje ima i pitanje je da li ce uopste sa nekim da igra u drugoj ligi. E, moje Nislije, vidite li nesto ili ste slepi pored ociju...Ajde, idite u Kazandzijsko na pice i boli vas k... ...

Qr0nJ@

pre 16 godina

GDE GOD DA IGRAS,PRATI TE TVOJA FIRMA GLASNO SE CUJE NAPRED VOJVODINA.I AKO GUBIS,PESMA NECE STATI,VOLE TE TVOJI VERNI NAVIJACI,NA NA NA NA ...
Sta reci osim: I PAZI I PAZI I PAZI VOSA GAZI!!!!!

anakin

pre 16 godina

E jbg, kasno su se setili. Pustili smo "na kaljenje" igrace iz svoje skole, a sad, kad se videlo da ne ide bez Davidova i Petkovica, daj sta das. Jos, jednom, e jbg...

kimi

pre 16 godina

Bravo za Vosu, konacno jos jedan klub sa sampionskim ambicijama.Lepo bi bilo kad bi Vosa bila druga ili cak prva, da srusi nedodirljive. To je dobro za srpski fudbal

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

Драго ми је што се Војводина појачава. Желим да првенство буде што занимљивије, да се не боре само Партизан и Ц. Звезда за титулу (за Куп често ускочи још неко). Било би ми драго када би на крају ове сезоне табела за прва три места изгледала овако:
1. Партизан
2. Војводина
3. Ц. Звезда
И да ако Партизан не освоји Куп, да освајач истог буде Војводина!
Позз за Гробаре и Новосађане!

Limanki

pre 16 godina

Odlicno, bravo Bato. Toliko o tome da Bata odlazi.Idemo sada borba za mesto u Evropi i barem kup.
TI SI NASA PRVA LJUBAV VOJVODINA LE, ALE..

сецконд едитион

pre 16 godina

Добро је да травестит Марио није прешао у Звезду ...
И треба да се појачата Војводина али не само она, већ и остали, али то може само уз приватизацију клубова ...
За бољи фудбал

krachko_fc_ZETA

pre 16 godina

100% provjereno, cetkovic i stjepanovic u petak potpisuju za PARTIZAN!!! trebao je i kapiten zete - tumbasevic, al` se on odlucio za ukrajinu i dnjepar... za ovu 2 je potvrdjeno i 100% sigurno!
od petka su partizanovi igraci!!!

vladasm

pre 16 godina

E pa ovako,dogovor je sledeci.Ova dvojica sad potpisuju za PFC,ALI(!!!) ostaju u Zeti do kraja sezone jer njima trebaju u borbi za titulu (mi smo imali prednost jer je Bozovic veliki grobar)!
Oni dakle u julu dodju,a kod njih verovatno ce otici ili Lazetic ili Veselinovic i jedan igrac sredine tako da nece biti gomilanje igraca nego da njih dvojica odma mogu da igraju(jer nam u spicu ostaju samo Jovetic i Diara al je pitanje dal ce i Jovetic docekati sledecu zimu u PFC).
-Eto toliko od mene...

deki

pre 16 godina

Za Ćetkovića i Stjepanovića se ne raspravljajte, oni dolaze u petak da potoisu ugovor sa PARTIZANOM za nekih bednih 200.000 - 300.000e, uz pomoc Mijatovica!

lalas and papas

pre 16 godina

odlicna vest, nadam se da cemo pomrsiti racune beogradjanima, i da uzimamo barem jedan trofej, a zasto ne i oba. Sledece godine da odigramo ino kup malo bolje, i prezimimo u evropi. A za Atletiko, nadam se pobedi makar minimalnoj. Napred Vosa alee!

Sport Bili

pre 16 godina

Dobra vest za sve! Za Zvezdu jer nam nece doci drugar Miskovica juniora, mozda ce Djurovski poceti da igra fudbal jer od zimus je totalno pogubljen i ako se to desi onda ce Vojvodina dobiti solidno pojacanje!

horny.cg

pre 16 godina

zaista zvuci nevjerovatno.mislim da bi bilo po prvi put da igraci kalibra stjepanovica i cetkovica dolaze u vosu prije nego li u zvezdu il partizan.
cudi me da je stjepanovic u kombinaciji jer su dobro zagrizli,pa redom:
porto
partizan
harts (vlasnik romanov je vlasnik i kaunasa kojeg je zeta izbacila)
OFK
dnjepar
djenova...
a bilo je i prica da ce oboje u real madrid B na kaljenje.
slaven ce biti izuzetno pojacanje.vihoran napadac, lucidan s nevjerovatnim driblingom pri punom trku. uvjek ide ka golu i nemoguc je za cuvanje. on i cetkovic pravili su dar-mar u glazgovu.
inace, cetkovic je desno krilo, tako da ne igra na poziciji djurovskog.

djurovski
cetkovic stjepanovic
despotovic

-oooodlicna cetvorka....

Lokosi Brcko

pre 16 godina

Stjepanovic je najjaci mladi igrac na balkanu, sa njim bi Vojvodina mnogo dobila ,ali ne vjerujem da ce doci ,on ide u Calcio,prevazisao je on ovu ligu.

Hetfield

pre 16 godina

Mislim da je mali previse prepotentan i ni blizu dobar igrac kao tata i stric, a isfoliraniji sto puta. Definitivno nije za veliki klub poput Zvezde koja ne trpi ucene i folirante, a u Voshi ko zna, mozda i uradi nesto...

Sale bgd

pre 16 godina

Da sam na mestu Novosadjana ne bih se ni malo radovao zbog dolaska ovog tranvestita. Ocigledno da previse citate novine, a malo ste gledali djurovskog. Da samo znate koliko je bilo placenih tekstova u novinama za djurovskog pogotvo dok mu je gazda Mita bio ziv. Najsmesniji od svih su bili oni da je za njega zagrizao PAO. "Kvalitetom" on ne moze da igra ni u ovakvoj nasoj ligi. On je tipa Djokic-mora da igra da bi se posle prodao u inostranstvo.

Novosadjanin

pre 16 godina

Hm... Eno na Mondu pise da su igraci Zete na pragu partizana, ali ne verujem bas tom mondu, uvek imaju pogresne informacije! Ovo je najverovatnije istina, jer Bata Buturovic ima odlicne veze u CG i pre ce ovaj tandem da dodje u Vojvodinu nego u partizan

Aco

pre 16 godina

Podgoricki Atlas radio je objavio da je za Stjepanovica zainteresovan Partizan tako da ako to bude tacno on ce sigurno tamo preci jer se zna odnos Raja Bozovica i Partizana.To bi bila odlicna vijest jer je Stjepanovic po meni najbolji igrac na Balkanu a sigurno i jedan od najboljih mladih igraca Evrope, po meni je mnogo bolji od Jovetica.To bi i za njega bilo najbolje rjesenje jer je jos rano da prelazi u neki od najacih klubova evrope mada je Partizan za razvoj talenata jedan od najacih.Samo da se odluci za jos jaci rad i eto strasnog igraca svjetskog kalibra,ko ne vjeruje brzo ce se uvjeriti.

Zelja NS

pre 16 godina

Opa kako lepe vesti!
Ala cemo da deremo, sve redom, jedva cekam! Vidim ovaj Djurovski odbio Zvezdu I presao u Vosu, takav nam treba! Stvarno nam je falio playmaker, ali nisam ocekivao ovako dobrog igraca, snovi se ostvaruju. Ovog napadaca iz Zete sam gledao protiv Rendzersa, nerealno je kako dribla. BRAVO BATO,hvala! Forma Vojvodine raste iz meca u mec, ocekujem DUPLU KRUNU da dodje u Novi Sad. Mislim da je Vojvodina najmoderniji klub u Srbiji a I sire. Covece licimo na Celzi! Evropa nam je izmakla, ipak je Atletiko jaci, ali otom potom,ojacacemo I mi.
SAMO HRABRO DO NOVE POBEDE!!!
Napred VOSA ale!

Janko

pre 16 godina

Dosta je teško poverovati da će Partizan dopustiti da mu veoma talentovane igrače Zete odvede Voša. Mislim da je čak Ćetković bliski rodjak Predraga Mijatovića.

Del Piero

pre 16 godina

@Novosadjanin
Brate, da si malo obavesten znao bi da je predsednik/vlasnik zete bio u upravnom odboru Partizana!
Tako da nemoj da trosis energiju na kucanje ovakvih nebuloza po tastaturi i sl.
Ne kazem da ce doci u Partizan vec da ti lupas gluposti!

DejanPG

pre 16 godina

Neznam zasto mi nema komentara ali evo opet da ponovim,poznajem Stjepanovica i on i Cetkovic 99% su vec partizanovi,postoji prepreka oko visine transvera ali sobzirom na saradnju klubova sigurno ce se to rijesiti.

Red Firm

pre 16 godina

Teško da će igrači Zete doći u Vojvodinu. Mnogi su zainteresovani za njih. Ipak, Mario Đurovski je danas potpisao za Vojvodinu. Da ne bih previše pričao, preko ovog linka:

http://www.red-firm.ns.co.yu/forum/viewtopic.php?p=29381#29381

možete da saznate nešto više i o njegovom potpisu za Vojvodinu i o nekim igračima koji su trenutno na probi:

Ivica

pre 16 godina

Slaven Stjepanovic I Marko Cetkovic su buduce velike zvijezde svjetskog fudbala, bez ikakvog pretjerivanja. Partizan bi da ih kupi u paketu za tricavih 300000 eura , bolje im je u Vojvodini . Pozdrav od navijaca FK ZETE

Arkadije

pre 16 godina

Nadam se da je tačno. Opet su loše počeli sezonu, ali nadam se da će se ubrzo povratiti.
Mada Đurovskog nije htela ni Zvezda, ne znam zašto ga onda dovoditi.

Stefan DELIJA

pre 16 godina

(mali258vu, 28. avgust 2007 11:33)
Prenos utamice ima u CG na TV Pink i u BiX na RTRS.
Inace odakle Vosi para za ovakve talente?!Cetkovic i Stjepanovic su bili povezivani sa Djenovom i Sampdoriom a njih dvojica su napravili show igracima Rendzersa sto dovoljno govori kakvu bi ekipu imala Vosa ako se ovo obistini.

CHANA

pre 16 godina

Bati Buturoviću svaka čast ako se ispostavi da su ovi transferi realni. Đurovskog sam lično video u loži sa Leom u poluvremenu mučenja sa vrlo dobrim OFK Beogradom.
Željan sam da nam se ponovi 1989. ili da bar igramo na tom nivou - ali duže vreme.
Najzad lepe vesti !!!
Nadam se da će Zvezda uspeti da prođe Rendžers i da će se čuti i neka lepa reč o nama.
Sretno Moki i Moskitosima.
Ako već nemamo političare - bar sportiste imamo !!!
SRETNO NAŠI...

stefan

pre 16 godina

@ns
srvarno su dobri igraci.htio je mijatovc da ih vodi u real 'b' prosle god.ove god su za njih bili zainteresovani porto i benfika

Zivko

pre 16 godina

@ Aleksandra iz Kumodraza:
A ja bih voleo da u finalu lige sampiona Zvezda mazne Mancester Junajted sa 4:3!
Eh, pusti snovi! Isto kao tvoji!

Dejan-K.Mitrovica

pre 16 godina

@RS
Odakle je Slaven iz R.Srpske?
-ako je dobar Igrac trebao bi ovaj Mafi Terzic da ga pozove da igra za Srbiju!Ne tamo da igra neki Pantelic itd!

mirotvorac

pre 16 godina

nemogu da verujem!Trazio sam inormacije na uefinom sajtu pre sat vremena o puerti i kad dodjoh do b 92 neverica!VELIKA TRAGEDIJA,decko nije docekao ni sina da vidi!Ukopao sam se u stolici,najezio od ove vesti.Neka mu je vecna slava..

mijat

pre 16 godina

Tandem iz Zete naravno u PFC-u.
Mnogo smo jaki. Nadam se nekoj bombi na mestu stopera i uz zadrzan sastav prolazimo grupu CL sledece godine! O domacoj/im tituli/titulama da ne govorimo. To se podrazumeva.

Stefan DELIJA

pre 16 godina

(mali258vu, 28. avgust 2007 11:33)
Prenos utamice ima u CG na TV Pink i u BiX na RTRS.
Inace odakle Vosi para za ovakve talente?!Cetkovic i Stjepanovic su bili povezivani sa Djenovom i Sampdoriom a njih dvojica su napravili show igracima Rendzersa sto dovoljno govori kakvu bi ekipu imala Vosa ako se ovo obistini.

Vuk

pre 16 godina

Cetkovic je katastrofalan igrac. Gledao sam ga protiv rengersa mozda moze tako da dribla one jadove u cg ligi, ali ono je na bilo kom visem nivou od bg zone katastrofa, pa covek je maltene padao preko lopte.
za ovog drugog zecana stvarno ne znam nisam ga zapazio, a hvala bogu pa milko jr nece doci u zvezdu ne treba nam

mirko1

pre 16 godina

Konacno prava pojacanja, steta sto ovo nije odradjeno u julu jer sad vec zaostajemo 7 bodova. Nadam se da nije kasno za titulu...

tHB

pre 16 godina

Ovo je smesno, sve ove gluposti koje plasira ekscentricni vlasnik Vojvodine. Verujem da ce Marija da dovedu, ali ovu dvojicu iz Zete sumnjam da moze iko iz MSL da dovede. Oni su vec vidjeni u 1. ukrajinskoj ligi.

kriza

pre 16 godina

videcemo,krajnje je vreme da dovedemo prava pojacanja,sveza krv je neophodna,valjda bi sa njima resili problem totalne ne uigranosti.cetvrtak,novi sad to je nas grad,totalno ludilo

vicente-jednom cu i ja na B92

pre 16 godina

Marko Cetkovic i Slaven Stjepanovic su stvarno odlicni fudbaleri kao i Mario Djurovski! Gledao sam ovu dvojicu na oba meca protiv Rendzersa i Cetkovic se poigravao sa odbranom Skota, naslaze odjednom po 2-3 igraca. Meni ovo sve lepo izgleda i drago mi je sto Vojvodina ponovo postaje jedan ozbiljan klub koji ce po mom misljenju lagano izboriti drugo ili trece mesto u ligi, naravno iza Partizana! Jos jednom svaka cast za pojacanja!

alex

pre 16 godina

Za Đurovskog tako - tako, ali ako Vojvodina dovede Ćetkovića i Stjepanovića valjda će tek onda Zvezda vidjeti šta je propustila. Zna Bato Butorović šta radi. Ako dođu Ćetković i Stjepanović, Vojvodina će biti novi šampion Srbije i to bez Barkosa, Salasa i ostalih Lukaša...

Zivko

pre 16 godina

@ Aleksandra iz Kumodraza:
A ja bih voleo da u finalu lige sampiona Zvezda mazne Mancester Junajted sa 4:3!
Eh, pusti snovi! Isto kao tvoji!

Vuk

pre 16 godina

Cetkovic je katastrofalan igrac. Gledao sam ga protiv rengersa mozda moze tako da dribla one jadove u cg ligi, ali ono je na bilo kom visem nivou od bg zone katastrofa, pa covek je maltene padao preko lopte.
za ovog drugog zecana stvarno ne znam nisam ga zapazio, a hvala bogu pa milko jr nece doci u zvezdu ne treba nam

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

Драго ми је што се Војводина појачава. Желим да првенство буде што занимљивије, да се не боре само Партизан и Ц. Звезда за титулу (за Куп често ускочи још неко). Било би ми драго када би на крају ове сезоне табела за прва три места изгледала овако:
1. Партизан
2. Војводина
3. Ц. Звезда
И да ако Партизан не освоји Куп, да освајач истог буде Војводина!
Позз за Гробаре и Новосађане!

stefan

pre 16 godina

jesam grobar ali mi je drago.extra pojacanje,kad bi doveli ovu dvojicu iz zete to bi bila dobra ekipa.posebno stjepanovic,vidjecete

Lokosi Brcko

pre 16 godina

Stjepanovic je najjaci mladi igrac na balkanu, sa njim bi Vojvodina mnogo dobila ,ali ne vjerujem da ce doci ,on ide u Calcio,prevazisao je on ovu ligu.

Limanki

pre 16 godina

Odlicno, bravo Bato. Toliko o tome da Bata odlazi.Idemo sada borba za mesto u Evropi i barem kup.
TI SI NASA PRVA LJUBAV VOJVODINA LE, ALE..

anakin

pre 16 godina

E jbg, kasno su se setili. Pustili smo "na kaljenje" igrace iz svoje skole, a sad, kad se videlo da ne ide bez Davidova i Petkovica, daj sta das. Jos, jednom, e jbg...

lalas and papas

pre 16 godina

odlicna vest, nadam se da cemo pomrsiti racune beogradjanima, i da uzimamo barem jedan trofej, a zasto ne i oba. Sledece godine da odigramo ino kup malo bolje, i prezimimo u evropi. A za Atletiko, nadam se pobedi makar minimalnoj. Napred Vosa alee!

adja

pre 16 godina

Svaka cast Vojvodini ako dovede ova dva igraca iz Zete. Fantasticni su, takvih igraca nema u Srbiji. Sa njima Vosa osvaja titulu sledece godine

Arkadije

pre 16 godina

Nadam se da je tačno. Opet su loše počeli sezonu, ali nadam se da će se ubrzo povratiti.
Mada Đurovskog nije htela ni Zvezda, ne znam zašto ga onda dovoditi.

Stefan DELIJA

pre 16 godina

(mali258vu, 28. avgust 2007 11:33)
Prenos utamice ima u CG na TV Pink i u BiX na RTRS.
Inace odakle Vosi para za ovakve talente?!Cetkovic i Stjepanovic su bili povezivani sa Djenovom i Sampdoriom a njih dvojica su napravili show igracima Rendzersa sto dovoljno govori kakvu bi ekipu imala Vosa ako se ovo obistini.

Hetfield

pre 16 godina

Mislim da je mali previse prepotentan i ni blizu dobar igrac kao tata i stric, a isfoliraniji sto puta. Definitivno nije za veliki klub poput Zvezde koja ne trpi ucene i folirante, a u Voshi ko zna, mozda i uradi nesto...

Sale bgd

pre 16 godina

Da sam na mestu Novosadjana ne bih se ni malo radovao zbog dolaska ovog tranvestita. Ocigledno da previse citate novine, a malo ste gledali djurovskog. Da samo znate koliko je bilo placenih tekstova u novinama za djurovskog pogotvo dok mu je gazda Mita bio ziv. Najsmesniji od svih su bili oni da je za njega zagrizao PAO. "Kvalitetom" on ne moze da igra ni u ovakvoj nasoj ligi. On je tipa Djokic-mora da igra da bi se posle prodao u inostranstvo.

Stefan DELIJA

pre 16 godina

(mali258vu, 28. avgust 2007 11:33)
Prenos utamice ima u CG na TV Pink i u BiX na RTRS.
Inace odakle Vosi para za ovakve talente?!Cetkovic i Stjepanovic su bili povezivani sa Djenovom i Sampdoriom a njih dvojica su napravili show igracima Rendzersa sto dovoljno govori kakvu bi ekipu imala Vosa ako se ovo obistini.

krachko_fc_ZETA

pre 16 godina

100% provjereno, cetkovic i stjepanovic u petak potpisuju za PARTIZAN!!! trebao je i kapiten zete - tumbasevic, al` se on odlucio za ukrajinu i dnjepar... za ovu 2 je potvrdjeno i 100% sigurno!
od petka su partizanovi igraci!!!

CHANA

pre 16 godina

Bati Buturoviću svaka čast ako se ispostavi da su ovi transferi realni. Đurovskog sam lično video u loži sa Leom u poluvremenu mučenja sa vrlo dobrim OFK Beogradom.
Željan sam da nam se ponovi 1989. ili da bar igramo na tom nivou - ali duže vreme.
Najzad lepe vesti !!!
Nadam se da će Zvezda uspeti da prođe Rendžers i da će se čuti i neka lepa reč o nama.
Sretno Moki i Moskitosima.
Ako već nemamo političare - bar sportiste imamo !!!
SRETNO NAŠI...

DejanPG

pre 16 godina

Neznam zasto mi nema komentara ali evo opet da ponovim,poznajem Stjepanovica i on i Cetkovic 99% su vec partizanovi,postoji prepreka oko visine transvera ali sobzirom na saradnju klubova sigurno ce se to rijesiti.

Sport Bili

pre 16 godina

Dobra vest za sve! Za Zvezdu jer nam nece doci drugar Miskovica juniora, mozda ce Djurovski poceti da igra fudbal jer od zimus je totalno pogubljen i ako se to desi onda ce Vojvodina dobiti solidno pojacanje!

horny.cg

pre 16 godina

zaista zvuci nevjerovatno.mislim da bi bilo po prvi put da igraci kalibra stjepanovica i cetkovica dolaze u vosu prije nego li u zvezdu il partizan.
cudi me da je stjepanovic u kombinaciji jer su dobro zagrizli,pa redom:
porto
partizan
harts (vlasnik romanov je vlasnik i kaunasa kojeg je zeta izbacila)
OFK
dnjepar
djenova...
a bilo je i prica da ce oboje u real madrid B na kaljenje.
slaven ce biti izuzetno pojacanje.vihoran napadac, lucidan s nevjerovatnim driblingom pri punom trku. uvjek ide ka golu i nemoguc je za cuvanje. on i cetkovic pravili su dar-mar u glazgovu.
inace, cetkovic je desno krilo, tako da ne igra na poziciji djurovskog.

djurovski
cetkovic stjepanovic
despotovic

-oooodlicna cetvorka....

voja

pre 16 godina

Dva velika grada u Srbiji koja se bore za mesto iza Beograda, Novi Sad i Nis. Dva fudbalska kluba, perjanice ova dva grada - Vojvodina i Radnicki. Dok Vojvodina dovodi perspektivna i kvalitetna pojacanja i igra protiv Atlético Madrida, Radnicki nema pare za plate ni ovim "sh" igracima koje ima i pitanje je da li ce uopste sa nekim da igra u drugoj ligi. E, moje Nislije, vidite li nesto ili ste slepi pored ociju...Ajde, idite u Kazandzijsko na pice i boli vas k... ...

Qr0nJ@

pre 16 godina

GDE GOD DA IGRAS,PRATI TE TVOJA FIRMA GLASNO SE CUJE NAPRED VOJVODINA.I AKO GUBIS,PESMA NECE STATI,VOLE TE TVOJI VERNI NAVIJACI,NA NA NA NA ...
Sta reci osim: I PAZI I PAZI I PAZI VOSA GAZI!!!!!

kimi

pre 16 godina

Bravo za Vosu, konacno jos jedan klub sa sampionskim ambicijama.Lepo bi bilo kad bi Vosa bila druga ili cak prva, da srusi nedodirljive. To je dobro za srpski fudbal

Novosadjanin

pre 16 godina

Hm... Eno na Mondu pise da su igraci Zete na pragu partizana, ali ne verujem bas tom mondu, uvek imaju pogresne informacije! Ovo je najverovatnije istina, jer Bata Buturovic ima odlicne veze u CG i pre ce ovaj tandem da dodje u Vojvodinu nego u partizan

сецконд едитион

pre 16 godina

Добро је да травестит Марио није прешао у Звезду ...
И треба да се појачата Војводина али не само она, већ и остали, али то може само уз приватизацију клубова ...
За бољи фудбал

mirko1

pre 16 godina

Konacno prava pojacanja, steta sto ovo nije odradjeno u julu jer sad vec zaostajemo 7 bodova. Nadam se da nije kasno za titulu...

tHB

pre 16 godina

Ovo je smesno, sve ove gluposti koje plasira ekscentricni vlasnik Vojvodine. Verujem da ce Marija da dovedu, ali ovu dvojicu iz Zete sumnjam da moze iko iz MSL da dovede. Oni su vec vidjeni u 1. ukrajinskoj ligi.

Aco

pre 16 godina

Podgoricki Atlas radio je objavio da je za Stjepanovica zainteresovan Partizan tako da ako to bude tacno on ce sigurno tamo preci jer se zna odnos Raja Bozovica i Partizana.To bi bila odlicna vijest jer je Stjepanovic po meni najbolji igrac na Balkanu a sigurno i jedan od najboljih mladih igraca Evrope, po meni je mnogo bolji od Jovetica.To bi i za njega bilo najbolje rjesenje jer je jos rano da prelazi u neki od najacih klubova evrope mada je Partizan za razvoj talenata jedan od najacih.Samo da se odluci za jos jaci rad i eto strasnog igraca svjetskog kalibra,ko ne vjeruje brzo ce se uvjeriti.

Zelja NS

pre 16 godina

Opa kako lepe vesti!
Ala cemo da deremo, sve redom, jedva cekam! Vidim ovaj Djurovski odbio Zvezdu I presao u Vosu, takav nam treba! Stvarno nam je falio playmaker, ali nisam ocekivao ovako dobrog igraca, snovi se ostvaruju. Ovog napadaca iz Zete sam gledao protiv Rendzersa, nerealno je kako dribla. BRAVO BATO,hvala! Forma Vojvodine raste iz meca u mec, ocekujem DUPLU KRUNU da dodje u Novi Sad. Mislim da je Vojvodina najmoderniji klub u Srbiji a I sire. Covece licimo na Celzi! Evropa nam je izmakla, ipak je Atletiko jaci, ali otom potom,ojacacemo I mi.
SAMO HRABRO DO NOVE POBEDE!!!
Napred VOSA ale!

Janko

pre 16 godina

Dosta je teško poverovati da će Partizan dopustiti da mu veoma talentovane igrače Zete odvede Voša. Mislim da je čak Ćetković bliski rodjak Predraga Mijatovića.

vladasm

pre 16 godina

E pa ovako,dogovor je sledeci.Ova dvojica sad potpisuju za PFC,ALI(!!!) ostaju u Zeti do kraja sezone jer njima trebaju u borbi za titulu (mi smo imali prednost jer je Bozovic veliki grobar)!
Oni dakle u julu dodju,a kod njih verovatno ce otici ili Lazetic ili Veselinovic i jedan igrac sredine tako da nece biti gomilanje igraca nego da njih dvojica odma mogu da igraju(jer nam u spicu ostaju samo Jovetic i Diara al je pitanje dal ce i Jovetic docekati sledecu zimu u PFC).
-Eto toliko od mene...

stefan

pre 16 godina

@ns
srvarno su dobri igraci.htio je mijatovc da ih vodi u real 'b' prosle god.ove god su za njih bili zainteresovani porto i benfika

Del Piero

pre 16 godina

@Novosadjanin
Brate, da si malo obavesten znao bi da je predsednik/vlasnik zete bio u upravnom odboru Partizana!
Tako da nemoj da trosis energiju na kucanje ovakvih nebuloza po tastaturi i sl.
Ne kazem da ce doci u Partizan vec da ti lupas gluposti!

deki

pre 16 godina

Za Ćetkovića i Stjepanovića se ne raspravljajte, oni dolaze u petak da potoisu ugovor sa PARTIZANOM za nekih bednih 200.000 - 300.000e, uz pomoc Mijatovica!

kriza

pre 16 godina

videcemo,krajnje je vreme da dovedemo prava pojacanja,sveza krv je neophodna,valjda bi sa njima resili problem totalne ne uigranosti.cetvrtak,novi sad to je nas grad,totalno ludilo

Dejan-K.Mitrovica

pre 16 godina

@RS
Odakle je Slaven iz R.Srpske?
-ako je dobar Igrac trebao bi ovaj Mafi Terzic da ga pozove da igra za Srbiju!Ne tamo da igra neki Pantelic itd!

mirotvorac

pre 16 godina

nemogu da verujem!Trazio sam inormacije na uefinom sajtu pre sat vremena o puerti i kad dodjoh do b 92 neverica!VELIKA TRAGEDIJA,decko nije docekao ni sina da vidi!Ukopao sam se u stolici,najezio od ove vesti.Neka mu je vecna slava..

Red Firm

pre 16 godina

Teško da će igrači Zete doći u Vojvodinu. Mnogi su zainteresovani za njih. Ipak, Mario Đurovski je danas potpisao za Vojvodinu. Da ne bih previše pričao, preko ovog linka:

http://www.red-firm.ns.co.yu/forum/viewtopic.php?p=29381#29381

možete da saznate nešto više i o njegovom potpisu za Vojvodinu i o nekim igračima koji su trenutno na probi:

Ivica

pre 16 godina

Slaven Stjepanovic I Marko Cetkovic su buduce velike zvijezde svjetskog fudbala, bez ikakvog pretjerivanja. Partizan bi da ih kupi u paketu za tricavih 300000 eura , bolje im je u Vojvodini . Pozdrav od navijaca FK ZETE

mijat

pre 16 godina

Tandem iz Zete naravno u PFC-u.
Mnogo smo jaki. Nadam se nekoj bombi na mestu stopera i uz zadrzan sastav prolazimo grupu CL sledece godine! O domacoj/im tituli/titulama da ne govorimo. To se podrazumeva.